Maaş Hesabınıza Haciz Gelebilir

Banka Maaş hesabına haciz, kredi kartı borcuna haciz, banka haciz işlemleri, banka borcuna ev haczi, banka borcu ev eşayasına haciz, kredi kartı borcu eve haciz
Maaş Hesabına habersiz kredi kartı ve ek hesap açan bankalar bir de üstüne haciz gönderiyor..
Bankalarda maaş hesabı olan vatandaşlar bankalardan gelen "Yasal takibe alındınız" yazısı ile adeta şok oluyor. Bankalar maaş hesabı açtıran müşterilerine habersiz kredi kartı ve ek hesap açtırıp ödenmeyen kredi kartı işlem ücretleri için haciz işlemi başlatıyor.

OLMAYAN BORCUNU FAİZİYLE ÖDETTİLER
Maaş hesabı açtırdım adıma bilgim dışında 250 TL ek hesap açılmış ve maaş hesabıma bağlantılı verdikleri kredi kartımın borcunu bilgim dışında ek hesaptan çekilmiş.Tarafıma bir bilgi verilmeden faiz işlemi başlatılmış. Bankadan aranarak kara listeye alınıp yasal işlem başlatıldığı söylendi. Böyle bir borcum vardı da neden bu güne kadar bilgi verilmedi. Birçok bankayla çalışıp borcumu gününden önce ödeyen biriyim .Banka tarafından uğradığım mağduriyetimin giderilmesi hususunda gereğini arz ederim.Faizle birlikte borç ödemek zorunda kaldım.

YASAL TAKİBE ALINDIĞINI TESADÜFEN ÖĞRENDİ
Bankada maaş hesabım vardı. Banka en az 5-6 yıl önce bana bir kredi kartı düzenlemiş ve göndermiş. Böyle bir kartı teslim dahi almadım. Aradan yıllar geçtikten sonra çocuklarımın öğrenim kredisi başvurusunda yasal takibe alındığımı öğrendim. Ne bir uyarı, tebliğ hiç bir şekilde bana ulaştırılmadı.

Banka ile yaptığım görüşmeler sonucu borcumun sıfırlandığı söylendi. Aradan bir yıl geçti ve yine çocuklarımın öğrenim kredi için başvuru yaptığımda kabus geri döndü. Bankayı aradım bana güncellemenin yapılmadığını yapılması için hukuk birimlerine talimat verildiğini söylediler. 1 Yıl önce yapmam gereken bir şey olup olmadığımı sorduğumda bana bir şey yapmama gerek olmadığını söylemişlerdi.

Açıkçası yine hiç bir ümidim yok. Özellikle hukuk birimi bence kesinlikle bir şehir efsanesi. Aylarca binlerce defa telefonla ulaşmayı denedim hiç birisinde de başaramadım. Hiç bir kusurum olmamasına rağmen beni bu duruma düşüren bankaya yönelik haklarımı ve mağduriyetimi karşılamak için yasal yolların tümünü deneyeceğim.
Takvim

1 yorum:

  1. allah belasını versın o bankaların hepsı bırbırınden serefsız 

    YanıtlaSil