Alim IŞIK Taahhüdü İhlal Genel Kurul Konuşması

Taahhüdü ihlal hapis cezaları Prof. Dr. Alim Işık TBMM Genel kurul konuşması, çek mağdurlarıKütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim IŞIK'ın "Ceza Muhakemesi Kanunu ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı" nda Disiplin ve tazyik hapsine mahkum edilenlerin Tasarıyla getirilen infaz ertelemesinden yararlandırılmasına yönelik önerge ve TBMM konuşması.

Prof. Dr. Alim IŞIK (Kütahya Milletvekili) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri, görüşülmekte olan 365 sıra sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının 4′üncü maddesi üzerinde vermiş olduğumuz değişiklik önergesi hakkında söz aldım. Bu vesileyle yüce Meclisi ve bizleri izleyen değerli milletimizi saygıyla selamlıyorum.

          Değerli milletvekilleri, daha önce de çoğu kez görüldüğü gibi, bu tasarı da bir AKP klasiği olarak önce millete zehrin içirildiği ardından da bazı tatlandırıcılarla bunun unutturulmaya çalışıldığı bir tasarıdır. Sözde “anadilde savunma hakkı” gibi son derece masum gerekçelerle ifade ettiğiniz ama aziz Türk milletinin bölünmesine yönelik önemli adımlardan birisi olan düzenlemeyi ilk 2 maddede getirdikten sonra şimdi bu maddelerle "Bazı mağdurlara iyileştirme getiriyoruz" adı altında düzenlemeleri görüşmekteyiz. 4′üncü madde de özellikle, kasten ya da taksirli olarak suç işlemiş olan bazı hükümlülerin cezalarının infazının ertelenmesiyle ilgili düzenlemeleri içeriyor. Ardından, bu erteleme süresi içerisinde herhangi bir kamu davası açılmış ise bu ertelemeden yararlanan kişilerin hemen yeniden ceza evine tıkılmasını öngörüyor. Dolayısıyla, bu 3′üncü fıkranın, bu iyileştirmeler içerisinden çıkartılmasını öngörüyoruz.

          Bir diğer konu da 6′ncı fıkranın (c) bendinde: "Disiplin veya tazyik hapsine mahkum olanların bu iyileştirmelerden yararlanamaması yani getirilen ertelemeler bunlar hakkında uygulanamaz" denmektedir. Önergemizde de bu (c) bendinin çıkarılmasını yani disiplin veya tazyik hapsine mahkum olmuş olanların da bu iyileştirmelerden yararlandırılmasını istiyoruz.

          Değerli milletvekilleri, AKP’nin on yıllık yönetimi sürecinde, bugün, 20 bine yakın taahhüdü ihlal suçlusu ceza evinde, 250 bin dolayında da ceza evine girmemek için kaçak durumda. Şimdi, herkese iyi kötü bir iyileştirme yaptığınız bu düzenlemede, sizin kötü ekonomik politikanız yüzünden geçimini sağlayamaz, taahhüdünü yerine getiremez duruma gelmiş, verdiği her taahhüt başına da üç aya kadar tazyik hapsi almış olanların suçu, günahı nedir? Kasten adam öldürmüşse erteleme var ama geçimini sağlayacak bir işi olmadığı için veya zamanında borcunu ödeyemediği için mahkum durumuna düşmüş olanlara yok! Bu nasıl adalet?

          Sayın Bakana geçen, bir kanunun görüşmeleri sırasında sorduk, "Bu durumda olanların sayısı nedir?" dedik, o sayıyı veremedi. Dün Sayın Başbakan Yardımcısına, bu tazyik ve disiplin hapsine mahkum edilenlerin neden yararlandırılmadığını sorduk. Verdiği cevabı sizlerle paylaşıyorum: "Bu cezalar kişiyi bir hususta zorlamaya yönelik cezalardır. Bu nedenle tasarıda getirilen cezanın infazı hükümlerinden yararlanamayacaklardır". Yani zorlayın, zorlayın da canını mı alacaksınız bu insanların? Bu insanlara iş verdiniz de çalışıp borcunu mu ödemediler? Dolayısıyla, bu önergenin yerinde bir önerge olduğunu düşünüyoruz. Mademki bu toplumda barışı sağlamak için çok güzel sözlerle barıştan söz ediyorsunuz… Dağdakine af var ama vatandaşlık görevini yerine getirmek için çabalayan, uğraşan insanlara yok!

          Elimdeki, Balıkesir’in Susurluk ilçesinden, bu mağduriyetten mahkum olmuş bir insanın mesajını sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisi ceza evinde. İzin almış, evine gidiyor, hanımı da aynı suçtan dolayı yine taahhüdü ihlale uğramış, gözünün önünde, yedi aylık çocuğuyla beraber hanımını ceza evine götürüyorlar.

          Değerli milletvekilleri, buna benzer çok örnek var. Hanımı ve kendisi ceza evinde, çocukları intihar etmiş olanlar var. Geliniz, eğer adalet istiyorsak, barış istiyorsak, huzur istiyorsak bu konuya da bir çözüm bulalım. Bu konu, milletin isteyerek durumu kötüye gittiği bir konu değil, tamamen sizin kötü politikalarınız, borca dayalı para sistemi nedeniyle milleti borç altında boğduğunuz bir düzenin sonucudur.


Prof. Dr. Alim IŞIK, Taahhüdü ihlal, Tazyik Hapsi, Ödeme Şartını ihlal, Cezaevi, TBMM

2.600 yorum:

  1. İlgili gazete ilanını elebetteki bende kendimce ilgili yerlere göndereceğim. Saygılarımla.
    Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.

    YanıtlaSil
  2. ARKADAŞLAR EMİN BEYİN YORUMUNU FECDE OKUTTUM ODA HAKLI OLABİLİR ŞÖYLE BİR SÖZÜ VAR DEVAMLI BU KANUN İÇİN MUHALAFET ÖNERGELERİ VERİLDİ REDEDİLDİ ŞİMDİ KANUN ÇIKARSALAR BU NERDEN ÇIKTI NEDEN RED ETTİN DİYE SORARLAR BUNLARI KENDİ ARALARINDA YARGIYLA BU İŞİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORLAR SULH MAHKEMESİ SERBEST BIRAKMIŞ SAVCI AĞIR CEZA MAHKEMESİNE İTRAZ ETMİŞ AĞIR CEZADA KABUL ETMEMİŞ İŞ YARGITAYA KALMIŞ KARARI YARGITAY VERECEKMİŞ DAHA ÖNCE BU MAL BEYANI CEZASIDA BÖYLE YARGITAY KARARI İLE KALKMIŞ BENCE KAYTA DEĞER BİR BİLGİ OLABİLİR ZATEN EMİN BEYİN DETİĞİ AĞIR CEZA YARGI KARARI GİBİDİR YARGIDAN OLUMLU SONUÇ ÇIKACAKTIR DEMİŞ EN AZ ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BİR AYDA SONUÇA VARILIR DİYE PAYLAŞIM YAPMIŞ GAYEM YORUM YAPMAK SİTEDE İKİLİK YARATMAK DEĞİL SADECE BİLGİLERİNİZE SUNMAK İSTEDİM NEDENMİ BENİM AKLIMA YATTI

    YanıtlaSil
  3. BU YAZIYI OKUYAN ARKADAŞLARDAN RİCAM ŞUDUR.BU YAZIYI İYİCE BEYNİNİZİN BİR YERİNE NOT EDİN.SİTEYE ZAMAN ZAMAN ART NİYETLİ TİPLER GELİP GİTMEKTEDİR VE GENE DE OLACAKTIR.HATTA YILLARDIR BU SİTEDE OLUP KÖTÜ NİYETLİ OLDUĞUNU ANCAK YENİ ANLADIĞIMIZ KATILIMCILAR DA OLMUŞTUR.BAYAN ZANNEDİLDİĞİ HALDE ERKEK ERKEK ZANNEDİLDİĞİ HALDE BAYAN OLDUĞUNU YENİ ANLADIĞIMIZ MODELLER DE OLMUŞTUR.SİZLERDEN RİCAM ŞUDUR NE OLURSA OLSUN NE TÜR LAF SÖYLENİRSE SÖYLENSİN ASLA POLEMİĞE TARTIŞMAYA GİRMEYİN.TAHRİK EDENLER DE OLACAKTIR. ASLA TARTIŞMA İÇİNE GİRMEYİN BIRAKIN NE LAF EDERLERSE ETSİNLER.ZATEN ADMİNLER BU CÜMLELERİ GÖRDÜKLERİNDE SİLECEKLERDİR.AMA ADMİN DEDİĞİMİZ ARKADAŞLAR DA GÜN 24 SAAT BİLGİSAYAR BAŞINDA DEĞİLLER.TAHRİKLERE KAPILIP BURADAN BU İNSANLARA LAF YETİŞTİRMEYİN.UNUTMAYIN BU SİTEYİ SADECE BİZ KATILIMCILAR TAKİP ETMİYORUZ HEL DE GAZETE İLANMIZDAN SONRA TAKİPÇİLER ARTACAK BELKİ POLİTİKACILAR HATTA BAŞBAKAN BİLE SİTEYE GİRİP ŞÖYLE BİR BAKACAKTIR.KÖTÜ VE KEM SÖZLERDEN UZAK DURUNUZ.UNUTMAYINIZ BURASI BİR PLATFORM SESİMİZİ MERAMIMIZI DİLE GETİRDİĞİMİZ VE MÜCADELEMİZİN EN ÖNEMLİ ZEMİNİ BU SİTEDİR VE BU ZEMİNİ KAYBETMEMELİYİZ.O NEDENLE TEKRAR SÖYLÜYORUM LÜTFEN KİMSE KİMSE İLE POLEMİĞE TARTIŞMAYA GİRMESİN.SİZE NE SÖYLENİR NE HAKARET EDİLİRSE EDİLSİN POLEMİĞE GİRMEYİN KARŞILIK VERMEYİN.ENAZINDAN ŞU 15-20 GÜN.İNANIN CÜNEYT BEYDE SIKILMIŞ VE BUNALMIŞTIR SİTEYİ KAPATMA NOKTASINA GETİRMEYELİM BU İNSANI.LÜTFEN BU MESAJI DİKKATE ALINIZ VE SABIRLI OLUNUZ.OYUNLARA TAHRİKLERE GELMEYİNİZ

    YanıtlaSil
  4. Hasan kardeşim gerek sizin gerekse cüneyt beyin bu sayfalara ve mağdurlara göstermiş oldukları karşıklıksız gücünüzden dolayı çok teşekkürler dualarımı sizinle

    YanıtlaSil
  5. ilanlı gazete resmini twittirle herkese ulaştırmaya çalışalım,herkes hesabında yayınlasın.kolay gelsin..AASAA

    YanıtlaSil
  6. 4.yargı paketindeki 22 maddenin detaylarına ulaşabilen arkadaşlar var mı acaba?

    YanıtlaSil
  7. alperentahakara1813 Şubat 2013 14:19

    ABİ BEN SABAH GAZETESİNDE OKUMUŞTUM AMA İNTERNETEN BAKTIĞIMDA 22 MADDEYİ SIRALAMIŞLAR.

    YanıtlaSil
  8. Değerli arkadaşımız saygılarımla.

    YanıtlaSil
  9. Abi büyüksün.(Çaresizlerin , mağdurların,Nuh ' un gemisindekiler ve içerde yatan kardeşlerimiz büyüklerimiz adına) Cüneyt abi ve sizin gibi insanlarımızın abilerimizin hakkı ödenmez..SAĞOLUN...

    YanıtlaSil
  10. çok tşk ederim elinize vev yüreğinize sağlık

    YanıtlaSil
  11. Gazete ilanı ile ilgili olarak gereken yerlere fazlasıyla gönderimler yapılmıştır. Bilgilerinize ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  12. Ahmet Vahap ULUSOY13 Şubat 2013 15:19

    Gazete İlanı ile ilgili Emeği geçen Arkadaşlardan Allah razı olsun.Umarım ve dilerimki hedefine ulaşır.Bu arada İsa Değirmencioğlu isimli bir arkadaşımız biraz fazla heyecanlı kişiliğe sahip zannedersem,İsa benim telefonum herkeste mevcut ara beni merak ettiklerini anlatayım sana

    YanıtlaSil
  13. Ne demek arkadaşım, tüm arkadaşlarımızın katılımlarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Tüm katılımcı arkadaşlarımın emeklerine sağlık. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  14. Değerli Arkadaşlar

    Ahmet kardeşimizin BİLBORD yorumunu yapıyorum.bu benim şahsı görüşüm.

    Bilbordlarda ilanlar bulunduğu caddelerde kalıyor.O cadde de geçmiyenler ve başka şehirlerde olanların haberi olmuyor.

    Oysaki gazeteler bütün Türkiyeyi geziyor ve her eve her işyerine her kahveye giriyor.

    Bu nedenle gazete ilanının daha doğru olduğunu düşünüyorum.

    Sizin şu ZAMAN gazetesi projeniz vardı olabilir mesela.

    Birde arkadaşlar GAZETELERDE KÖŞE YAZARLARININ ve ilgili gazete TV EKİBİNİNDE haberleri oluyor ve bunlara bu yolda baskı yapıp pogram yaptırma köşe yazısı yazdırma şansımız doğar diye düşünüyorum.

    Lütfen yanlış anlamayın bu benim yorumum.maddı destek gerekirse yinede hazırım.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  15. ARKADAŞLAR

    Sizden rıcam ben yurt fışındayım yapamıyorum.

    KAHRAMANMARAŞ TAKİ HAKİM BEYE MUHAKKAK VE MUHAKKAK TELGIRAF PTT DEN ÇEKELİM.

    ÇEKELIM Kİ ;

    O TELGIRAFLARI ÜST MAHKEMELERE .

    TÜRKİYEDEKİ BAŞKA İLLERDE BULUNAN HAKIM ARKADAŞLARINA ÖVÜNÇLE BAHSETSİN.

    BAHSETSİNKİ,

    TÜRKİYE NİN KANAYAN YARASINA,

    AĞLAYAN MAĞDURLARINA ,

    KAÇAK GEZEN 250.000 YURTAŞINA ,

    PARÇALANMIŞ BÖLÜNMÜŞ AİLELERİNE

    MİLLETVEKİLLERİNİN YAPAMADIĞINI KENDİSİNİN YAPTIĞININ

    HAKLI VE ONURLU GURURUNU YAŞASIN.

    Bizde telgıraflarımızla yanında olalım.


    YanıtlaSil
  16. Bu hafta içinde TBMM’ye sunulması beklenen 4. Yargı paketinin ayrıntıları belli oldu. Tutuklular için yeni düzen getiriliyor.
    Bakanlar Kurulunda ele alınan ve bazı düzenlemeler yapıldıktan sonra TBMM’ye sunulması plananlanan 4. Yargı paketinin ayrıntıları belli oldu. Tutuklular için yeni düzen getiriliyor. Hakim tutukluyu görmeden ve avukatını dinlemeden ‘’Tutukluluğun devamına’’ karar veremeyecek.
    Bir başka düzenleme ile de, her-hangi bir olayda AİHM etkin soruşturma yapılmadığına karar verirse yeniden soruşturma yapılabilecek. Hrant Dink dosyasında da AİHM, Türkiye'nin etkin soruşturma yapmadığına ilişkin karar vermişti. 4. Yargı paketi ile yasalarda yapılması öngörülen yenilikler şöyle:
    TUTUKLULUKTA YENİ DÜZEN
    Mevcut uygulamada tutukluluğa itirazda savcının görüşü alınıyor ve hakim, dosya üzerinden karar veriyor. Yeni düzenleme ile savcının mütalâası alındıktan sonra, sanık avukatının da görüşü istenecek.. Hakim ayrıca tutukluyu görecek ve dinledikten sonra tahliyesine ya da tutukluluğun devamına karar verecek.
    ASKERİ YARGIDA YENİLİK
    Mevcut uygulamada, Askeri yargıda verilen bir karar hakkında AİHM'den ihlal çıkması halinde, yargılamanın yenilenmesi mümkün olmuyor, tazminatla yetiniliyordu. Yeni düzenleme ile ihlal kararı çıkarsa, askeri yaıgıda da yeniden yargılama yapılacak.
    ZAMAN AŞIMI VE İŞKENCE
    İşkence suçlarında zamanaşımı tamamen kaldırılıyor. Hangi tarihte işlenirse işlensin, işkence ve kötü muamele iddialarında, zaman aşını işlemeyecek ve her zaman dava açılabilecek.
    ETKİN SORUŞTURMA
    Etkin soruşturma yapılmadığı için AİHM’de ihlal kararı verilmesi halinde tazminat ödeniyor. Yeni düzenleme ile tazminat ödeme ile birlikte, ilgilinin talebi halinde yeniden soruşturma yapılacak. Hrant Dink dosyasında da AİHM, Türkiye'nin etkin soruşturma yapmadığına ilişkin karar vermişti.
    ADLİ KONTROL
    Yurt dışına çıkmama, belli bir bölgeyi terk etmeme ve karakola gidip imza atma biçiminde uygulanan ve tutuksuz yargılamayı öngören adli konntrol sistemi genişletilecek.3. yargı paketi ile üç yıllık üst sınır kaldırıldı ve 2013 Ocak ayında 3 bin kişi bu sayede serbest bırakıldı. Sistem 4. paket ile etkinleşecek. 2013’de 40 bin kişinin adli kontrol ile tutuksuz yargılanması hedefleniyor.

    YanıtlaSil
  17. zannedersem ADLİ KONTROL taahhüt magdurlarını kapsama ihtimali yüksek gibi görünüyor.ama bu benim şahsi fikrim.herhangi bir yerden duyum almış değilim arkadaşlar..

    YanıtlaSil
  18. Faik TUNAY
    elimizden geleni yapıyoruz 4.yargı paketine koyulması için ama maalesef şuana kadar olumlu sonuç alamadık demokrasinin gereği saygı duymak zorundayız tek başına iktidar olunca fazla yapacak birşey olmuyor yinede elimizden geleni yapıyoruz selam ve sevgiler.bana bugün gelen meil arkadaşlar

    YanıtlaSil
  19. gazete ilanı için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.ben şahsen bu ilanın bugün çok etkili ve tam zamanında olduğunu düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  20. ADLİ KONTROL
    Yurt dışına çıkmama, belli bir bölgeyi terk etmeme ve karakola gidip imza atma biçiminde uygulanan ve tutuksuz yargılamayı öngören adli konntrol sistemi genişletilecek

    DENİYOR BU BİZE UYMAZ.ARKADAŞLAR BİZ HERŞEYDEN ÖNCE SUÇLU DEĞİLİZ.

    YURT DIŞINA ÇIKMAMA :
    Belki ben yurt dışına çalışmaya para kazanmaya gideceğim.

    BELLİ BÖLGEYİ TERK ETMEME :
    Belki Akdeniz bölgesinden ege bölgesine gideceğim iş kuracağım veya bulacağım.

    KARAKOLA GİDİP İMZA ATMA.
    Ben iş bulduğumda gece gündüz çalışmam gerekecek belki pazarlamacılık yapıp Anadoluya gideceğim.

    Bunlar bize uymaz.MAĞDURLARIN HAPIS CEZASININ KALDIRILMASI GEREKİR.

    YanıtlaSil
  21. çok haklısında değerli kardeşim bu maddeye bile havalara uçacak binlerce mağdur vardır eminim...

    YanıtlaSil
  22. SALİH KARDEŞ BEN İLK GAZETEYE İLAN VERECEĞİMİZE DUYURDUĞUMDA "İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR " DEMİŞTİM"İT ÜRÜYECEK Kİ KERVANIN YÜRÜDÜĞÜ BELLİ OLSUN" BU ATÖZÜ HERŞEYİ ANLATIYOR KARDEŞ.BU ARKADAŞLAR BIRAK GAZETEYE ŞU SİTEMİZE GÜZEL BİR ŞEY YAZSINLAR ELLERİDE ÖPERİM.
    BİZ HER ŞEYİ KENDİ TELEFONLARIMIZA KADAR AÇIK AÇIĞA VERDİK.GAZETENİN YETKİLİSİNİN İSMİNE VE TEEFONUNA YAZDIK HER ŞEY AÇIK AÇIK SAYFADAN VE ARKADAŞLARDANBİR ŞEY GİZLEMEİK SÜREKLİ BEN KENDİM CÜNEYT BEYE TELEFONLA BİLGİ VERDİM.
    ARKADAŞLARA TEBRİK ETMEK LAZIM İSTEDİKLERİNİ BAŞARDILAR.ADALET ARKADAŞIMLA CÜNEYT BEYİN İZNİ VE SELAMIYLA ZAMAN GAZETESİ İLE GÖRÜŞÜLMÜŞ VE EN GEÇ CUMAYA YAYILANMAK ÜZERE İLAN İÇİN OKEY ALINMIŞTI. ANCAK ADALET ARKADAŞIMIZ KÜSTÜRÜLDÜ VE ZAMAN GAZETESİ PROJESİ ASKIYA ALINDI. O PROJEYE BAŞKA ARKADAŞLARIN YAPMASI KARARINI VERDİK ŞİMDİDEN ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN..

    SAYGIDEĞER ARKADAŞIM DÜN YAZDIĞIM YAZIYI BURADA TEKRAR ETMEK ZORUNDA KALDIM BİZ KIRILDIK DOLANDICI OLDUK ONUN İÇİN ZAMAN GAZETESİ İŞİNEB BİZE İFTİRA ATAN BİLİR BİLMEZ YORUM YAPAN ARKADAŞLARIN YAPMSINI BEKİYORUZ.

    YanıtlaSil
  23. Gazete ilanından emegi geçen arkadaşları cani gönülden kutlarım. Mücadele azminize sağlık. ..

    YanıtlaSil
  24. Hakim Abdullah ÖZER 0505 467 02 41 ara tebrik et :)

    YanıtlaSil
  25. arkaşlar adli kontrol yargılaması devam adenlarin tutuksuz yargılanması için uygulanacak bir yöntem oysa hepimiz hükümlüyüz yani yargılanmamız bitmiş cezamız kesinleşmiş bundan medet ummayın

    YanıtlaSil
  26. bende seninle aynı fikirdeyim ama dünkü maraştaki olay bende umut yarattı..

    YanıtlaSil
  27. ayrıca adli kontrol teröristler katiller hırsızlar için geçerlidir biz onlardan daha aşağıda insanlar olduğumuz için bizim şansımız yok duymuyorlar bizi yok sayıyorlar ama hatırlatmasını biliriz birgün

    YanıtlaSil
  28. degirmencioglu13 Şubat 2013 16:32

    isa doğru olmamakla beraber dalaman açıkcezaevindekileri dilekçe verenleri salıyorlarmış ama dişardakiler için ne anlama geliyor.sen bir 02526975004 açıkcezaevini bi ara sor abim.

    YanıtlaSil
  29. ARKADAŞLAR K.MARAŞ SULH CEZA HAKİMİNE TELGRAF ÇEKELİM. METNİ

    KAHRAMANMARAŞ IN SAYGIDEĞER SULH CEZA HAKİMİ, TAAHHÜT MAĞDURLARI İÇİN VERMİŞ OLDUĞUNUZ HAKLI KARARINIZ TARAFIMIZDAN TAKDİRLE VE UMUTLA ALGILANMIŞTIR.600 BİN OLAN AİLELERİMİZLE BERABER TAAHHÜT MAĞDURLARININ DUALARI SİZİNLE SAYGILARIMLA.......................................................................İSİM

    YanıtlaSil
  30. o münferit bir uygulamadır vicdanıyla cüzdanı arsında kalmamış bir hukukçunun kararıdır ama icra avukatlarıyla mahkemelerinin nasıl iklişkiler içinde olduğunu herkes bilir yani ben fazla umutlanmıyorum tek yol eylem yani kendimizi bir anlamda feda etmek açlık grevi yada topluca teslim olma mesela meclis önünde gelin bizi alın apoyu salın tavrında bir eylem bu hükümet sermayeye satılmış bizi duymazlar

    YanıtlaSil
  31. tribünlere oynuyor bu yasa meclise gelsin chp nin yarısı oda en az olmak kaydı ile karşı çıkar

    YanıtlaSil
  32. bence bu yorum yanlış arkadaşım,hükümet satılmış felan bu aşamada yapılacak yorum değil..henüz birşey netleşmemiş..

    YanıtlaSil
  33. haklısınız düzeltmeyi yaptım ama inşallah ben yanılırım

    YanıtlaSil
  34. Arkadaşlar
    İlanın faydası;
    Muhabirler aramaya başladı, biraz önce de ulusal bir gazeten aradılar, ilan dikkatlerini çekmiş, gerekli bilgileri verdim taahhüdü ihlal konusunda haber yapıyorlar

    Hayırlısı

    YanıtlaSil
  35. HARİKASIN KAPTAN

    YanıtlaSil
  36. İşte bu... Beklenen hareket budur.
    İnşallah şimdi hep beraber çek yasasındaki gibi birlik beraberlik mücadelesi verebilsek. Durmak yok, Özgürlüğe devam...
    Saygılarımla;

    YanıtlaSil
  37. ulan BRSKZY DENEN ZAVAT SEN NABZA GÖRE ŞERBET VERİP DURUYON.ADAM OL .ESSAHTAN ADAMMIŞSIN GİBİ BURADA AHKAM KESİYON LAN.İT HERİF SEN BURANUIN KABADAYISIMISIN ANGURT.ÇOK CAN SIKIYON İT HERİF

    YanıtlaSil
  38. cüneyt bey çok teşekkürler kardeşim sizin önderliğinizde daha çok işler başaracağız saygılarımla

    YanıtlaSil
  39. bana bak lan it.aklını alırım senin köpek soyu

    YanıtlaSil
  40. BRYSZ DENEN İT LAF SANA KÖPOĞLU

    YanıtlaSil
  41. ayıp be ayıp adamlar şehiriçi dolmuşları tek tek arıyor kimlik kontrölü yapıyor antalyanın bir beldesindeyim her tarafta arama var bir vatandaşta benim bulunduğum yeri bildirmiş yazıklar olsun ben teröristmiyim neyse şurda az gün kaldı sabır ver yarabbim

    YanıtlaSil
  42. degirmencioglu13 Şubat 2013 16:56

    allahım arkadaşlar böyle insan görmedim hakimde varmış benimle yirmidakika konuştu ben kararım kesin itiraz eden etsin bende inşallah

    YanıtlaSil
  43. kazım kardeşim şimdi başka alanlara karınca gibi yönelelim,ses getirecek haber gazetelerine ilanımızla koşalım haydı durmayın arkadaşlar zafer yakındır haklı mücadelenizden kimsenin haber yokmuş kulaklarındakı pamukaları çıkarmaya devam

    YanıtlaSil
  44. cüneyt abi ulusal bir gazeteye benzer bir ilan verelim mi bu kez bende katkıda bulunacağım

    YanıtlaSil
  45. içinde allah korkusu olan helal süt emmiş hakimimize teşekkürler inşallh diğer saygı değer hakimlerimizde bu gelişmeleri dikkate alır

    YanıtlaSil
  46. 100 BİN LİRA İSTİYOR HÜRRİYET

    YanıtlaSil
  47. arkadaşlar en etkili yol bana göre görsel basın, tlf ve twett ogün nasıl proğramı sunan arkadaş bakan fatma şahine tahatüdü sordu öyle sıkıştıralım tweet ekibi kuralım

    YanıtlaSil
  48. zaman akit türkiye star taraf bu gibi siysi etkinliği olan tirajı düşük gaztelere verebiliriz ayrıca mesele sadece istanbul baskısı için verilebilir o zaman fiyat düşer kanımca

    YanıtlaSil
  49. Ben cuma günü araya birilerini koyup yeni şafak gazetesine gideceğim ve sahibi ile görüşeceğim.Sahibi hemşerimdir bakalım bir şey olacakmı

    YanıtlaSil
  50. allah razı olsun sizden ve diğer emeği geçenlerden helal olsun

    YanıtlaSil
  51. ADALET HER TARAFA SALDIRMA BİRAZDA BİZE DOLANDIRICI DİYEN ........HANIM OLMASAYDI BASKETCİ OLAYI YAŞANACKTI DİYEN ARKADAŞLA Bİ ŞEYLER YAPSIN
    AYNADA HERKEZ KENDİİ GÖRÜRMÜŞ

    YanıtlaSil
  52. inşallah olur bir görüş kardeşim

    YanıtlaSil
  53. Zaman gazetesinin trajı 1 milyonun üzerinde organize olup bir ilan verebilsek daha da etkili olacaktır.Ben sahsım adıma bu sefer 200 tl seve seve veririm.

    YanıtlaSil
  54. Sana senin ata sözünle cevap vereceğim İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.
    Siz boş verin Kazım 43 ve adalet arkadaşım.
    Biz sizi biliriz.
    Kifayetsizlere ve yetersizlere ne bizim nede sizin papuç bırakacağınız yok.
    DURMAK YOK YOLA DEVAM.

    YanıtlaSil
  55. alim ışık vekilimize bu reklamı ulaştısın imkanı olan arkadaşlarımız

    YanıtlaSil
  56. ismetucma@hotmail.com adresine lütfen yollayın bu gazete ilanını

    YanıtlaSil
  57. CÜNEYT BEY BAŞTA SİZDEN VE ADALET KAZIM İSA ,VE MADDİ YARDIM EDEN KİŞİLERDEN,VE MANEVİ KATKI SAĞLAYAN KİŞİLERDEN ALLAH RAZI OLSUN,BU CEZANIN KALKMASINI ÇOK İSTEMİŞTİM AMA İNANIN KENDİM İÇİN DEĞİL,BAŞTA ÇOK ÇARESİZ ARKADAŞLARIN KURTULMASI VE ASIL ŞU İCRA AVUKATLARIN ELLERİNDEKİ YAPTIRIMIN GİTMESİ ,KENDİLERİNİ DEV AYNASINDA GÖRÜP ,BU MAĞDURLARA ZULM ETMESİNİ HİÇ HAZMEDEMEDİM BİR BAYAN AVUKAT BENDEN 50 BİNLİRA FAZLA PARA ALDI,ONU MEJBUREN ÖDEDİM İKİNCİSİDE ÖDEDİĞİM PARAYI BİRDAHA ALMAYA ÇALIŞTI TIRLARIMA YAKALAMA ÇIKARDI VE TAAHHÜTÜ ALDI ,İNANIN BU SİTE OLMASAYDI BEN ONU VURACAKTIM ,İYİKİ BU SİTEYİ TANIDIM DAHA ÖNCE YARALAMADAN YARGILANDIM,ŞUAN DARP VE YAĞMALAMADAN HALA MAHKEMEM DEVAM EDİYOR,AMA DAVAMDA HEP HAKLIYIM SADECE BÖYLE VİJDANSIZ İNSANLARA KENDİMİ EZDİRMEDİM KİMSENİN HARAMINDA GÖZÜM OLMADI, İYİKİ BU SİTEYİ TANIDIM ŞİMDİ CİNAYETTEN İÇERDEYDİM ,BURDA YARDIMLAŞMAYI GÖRDÜM VE BENDE KATILDIM BU SİTEYE ÇOK FAYDALI OLABİLDİĞİMİ İDDİA ETMİYORUM ,AMA KENDİ ÇAPIMDA BENDE BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM ,3. YARGI PAKETİ ZAMANINDA BİR KAÇ KEZ SİTEDE ÇAĞRI YAPTIM ÇOK ZOR DURUMDA OLAN YAKALAMASI OLAN ARKADAŞLARI DAVET ETTİM YAZLI DÖŞELİ EV VAR YİYECEK İÇECEK BOL GELİN BURADA KALIN DEDİM BENİM BU SÖZÜMDEDE KÖTÜ NİYET ARAYANLAR OLDU BANA LAF SÖYLEDİLER BUNU TARIK VE ARZU KURTULUŞ ARKADAŞLARIMIZ BİLİYORLAR ,BİZLER İNSANSAK HERZAMAN MAZLUMUN YANINDA ZALİMİN KARŞISINDA OLMALIYIZ,BU BENİM YAŞAM FELSEFEM

    YanıtlaSil
  58. ALLAH O HAKİMDEN RAZI OLSUN. İKİ CİHANDADA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ.

    YanıtlaSil
  59. SUPER İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  60. erdinç bey kardeşim zaman gazetesi çeyrek sayfaya 12.500 tl istiyor bu işi sen üstlen ben reklam müdürlerinin imeil ve tlf larını verecem birde arkadaşlar bu yeni asırın logosu ile beraber gazete merkezlerinin imellerine gönderin boş durmayın

    YanıtlaSil
  61. gidecem arkadaşlar kendisi Trabzon ofludur hemşerimdir ama sevmediğim birisidir.ama mecbur gidip görüşecem direk kendisiyle yada kardeşiyle görüşeceğim.şimdi randevu almaya çalışıyorum.dediğim gibi uğraşalımda olmazsa da galiptir bu yolda malum

    YanıtlaSil
  62. ARKADAŞLAR UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN BİR HAFTA DAHA DİŞİNİZİ SIKIN BU KIVRAK ZEKALI MAĞDURLAR O BARONLARI,KAN EMİCİ AVUKATLARI TEFECİLERİN O MONGOL BEYİNLERİNİ BEYİN HAMALI YAPACAK GİRİŞİMLERİN İÇERİSİDELER DURMAYIN ARKADAŞLAR YAPTIĞINIZ ŞEYLERİ BURADA PAYLAŞALIM. BİR ADIM DAHA ÖZGÜRLÜĞE YAKLAŞIYORUZ.

    YanıtlaSil
  63. ahmet sabırlı ol kardeş kurtulcaz bu ucube yasadan

    YanıtlaSil
  64. ARKADAŞLAR TARIK KARDEŞİMİZE SESLENELİM NEREDE ACABA O ACİLEN BU İLANIMIZI ULAŞTIRIR.

    YanıtlaSil
  65. Arkadaşlar bu ilanın çok faydası olacağını hep söylemiştik.Elbette başbakanın bu gazeteyi alıp okuması ilk etapta mümkün değildir zaten bir başbakanın tüm gazeteleri baştan aşağı okuması söz konusu olamaz.kendisinin danışmanları ve bu konu ile ilgili elemanları vardır.Onlar bir ülkede ne olur biter ne yazılır çizilir haberdardırlar.Bu konuyu görür görmez başbakana söyleyecekler ve başbakanda bu yazıyı mutlaka okuyacaktır.Bu zaten istediğimz en önemli şeydir.Kaldı ki başbakan zaten bu konudan haberdardır ama işin artık ilan verme noktasına geldiğini görünce meselenin mutlak çözülmesi gerektiğini anlayacaktır kafa dank edecektir bir manada.Keşke olabilse birkaç gazetede haber olsa bir kaç tv röportajı yapılsa.başbakan bunlardan da haberdar olacaktır ve mesele kafasında iyice dank edecektir.Şimdi daha yoğun çalışmamız elimizden geleni yapmamız lazım.bu mesele bitecektir kimse şüphe etmesin

    YanıtlaSil
  66. ARKADAŞLAR O HAKİME BU İLANI BİRİSİ KARGO YAPSIN CUMARTESİ ELİNE GEÇER ADRES KAHRAMANMARAŞ SULH CEZA HAKİMLİĞİ DİYE YAZSSIN YURTİÇİ KARGOYLA GÖNDERSİN KARGOYA EN YAKINHERKİM ARKADAŞIMIZ VARSA HERŞEYİ DENEYİN PARAMIZ YOK AMA ZEHİR GİBİ ÇALIŞAN BEYİNLERİMİZ VAR.

    YanıtlaSil
  67. İlan cok güzel olmuş arkadaşlar elinize kolunuza saglık eminimki bi çok milletvekilinin kulağına artık su kacmıştır allah razı olsun sizden ve diğer emeği geçenlerden

    YanıtlaSil
  68. coktan gitti bile

    YanıtlaSil
  69. ARKADAŞLAR BİRDE AVUKATLARA DANIŞIN YANI TARAFIMIZDAKİ AVUKATLARA CEZASI OLAN ARKADAŞLAR K.MARAŞTA KENDİLERİNİ YAKALATSALAR ACABA NE GİBİ BİR İŞLEME TABİ TUTULURUZ

    YanıtlaSil
  70. Arkadaşlar sitemiz adminlerimizinde belirttiği üzere daha fazla takip ediliyor. yorumlarımızda devlet büyüklerimizden bahsederken daha seçici kelimeler kullanırsak iyi olur. özellikle az önce bir yorum okudum gazete ilanından sonra o yorumu okusalar yapacakları varsada yapmazlar. biraz hassasiyet lütfen.

    YanıtlaSil
  71. arkadaşlar azra kardeşimizin dediği gibi ıuslup hatası yapmayalım bizim işimizi yapacaklarbyine iktidardaki büyüklerimiz.onların merhametine sığının içlerinde gerçekten çok duygusal ve de merhametli yetkiller mevcuttur amacımız üzüm yemek aynen dikkatlı olalım uslup hatsı yapmayalım arkadaşlar

    YanıtlaSil
  72. sayın adalet karışmak istemezdim ama yorum düzeltilir umudu ile aşağıda dank sözü geçen bir yorum var direk ona yorum yapmak ne düzeltildi denebileceğinden oraya yazamadım. o yorum okunsa biz yandıkki yandık bu nedenle yazma ihtiyacı hissettim dilerim arkadaşımız bana kızmaz ve tekrar gözden geçirir o yorumu

    YanıtlaSil
  73. gazete ilanını yeni gördüm .çok sevindim emeğinize sağlık diğer emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler..Allah binlerce razı olsun sizlerden.

    YanıtlaSil
  74. .haklısınız ve hemen düzelttim.Neden kızayımki gayet haklısnız

    YanıtlaSil
  75. kardeşim anlayışınıza çok teşekkürler aynı dilden konuşmaya başldık.

    YanıtlaSil
  76. tşk ler anlayışınıza sağolun

    YanıtlaSil
  77. bugun bende araştırdım gerçekten dogruymuş sadece kahramanmaraş ta bu uygulama olmuş ama bilinmeyen bir konu var 10 gün süre alanlar süresinde teslim olmamıssa cezanın 5/1 oranı olan 18 günü cezaevinde geçireceklermiş bu son dakka kararı dogrumu acaba

    YanıtlaSil
  78. merak etmeyin gerekli yerlere ulaştı...saygılarımla...

    YanıtlaSil
  79. Cüneyt Bey;
    Forum sayfamızı çıkan ilanımızın altına çevirmenizde yarar görüyorum, nacizane fikrim. ilan dan sonra herkes "taahhüt mağdurları sosyal sitesi" diye arama yapacaktır. direk sayfa açılıp forum u görebilirler.

    teşekkür eder, saygılar sunarım

    YanıtlaSil
  80. benim eşimde taüt magduru sesimizi duyuramadık biz magdur yakınları meclise yürüyeli
    sesimizi ancak duyarlar tok acın halinden anlamaz adalet çökmüş eger vekiler kapitalizime satılmış keyifleri yerinde kendi yararlarına birşey yani kıyak emeklilik maşa zam gemicik löpdiye yutacakları menfaatlarına birşey olsa uyumazlar hemen çıkarırlar tosunlar keyiflerini bozmayalım bizler ses getirecek bişey yapmazsak sadece yazmakla yetiniriz bugün yeni asır gazetesinde okudum ellerinize salık ama ses getirecek meyaya yansımalı tv vakit geçmeden ateş düştügü yeri yakar eşimi 10 aydır kaçırıyorum vekilerde vijadan yok müslüman olsalar kulak verirlerdi ispanyada iki kişi hacizden dolayı intihar eti halk ayaga kalktı 100 yılık kanun degişti bizler koyunuz bizde onlarca intihar oluyor tıkyok biz daha çokyazar çizeriz bu son fırsantıda kaçırırsak yazık olur ya kardeşim bizler asılız onlar vekil
    herkez yerini bilecek geçmişte meclise arkadaş ziyaretine giderdim birgün yemek için kaldim arkadaşlarla yek yedikten sonra canım sigara istedi yasak diye içmedim fakat yan masadan vekilya onlara herşey serbest birazdaha bekledim bende gıcıklık yapıp yaktım ne
    göreyim garson birhışım geldi beyefendi yasak dedi bende o niye içiyor dedim aman efedim o vekildemezmi tepematı birhışım bende ulan ben asılım o vekil ben içerim o içemez vekil bir hışım söndürüp giti ozamanın vekileri tebrik etti o gün dersimden kalkmışım arkadaşın odasında çay içiyoruz emekli vekil geldi hoş sohbet ederken demezmi depemde evi zarar görmedigi halde telefon vergileri için muaf yazısı almaya geldigini söylemezmi zıvanadan çıktım yine ulan 98 depreminde ölmüş bitmiş o avanta peşinde onunun için biz sustukça ezilen yine biz oluruz bu millet atamıza bile sahip çıkamadı soya soya buhale geldik ahlak çökşü var bize nuh tufanı lazım ancak o zaman düelir para dinimizden namustan önegeçti
    aslında dinimizde komşun açken sen rahat uyuyamaz ama gerçek müslüman nerede o ahlak

    YanıtlaSil
  81. ya tarık kardeşim sen nerdesin abim burdakı emein ölçülecek gibi değil bizi yalnız bırakma kardeş mücadeleye devam

    YanıtlaSil
  82. Bende dil çok kardeş.Mutlaka anlaşacak bir dil bulunur.Yeterki niyetler iyi olsun.Kaldıki hatadan dönmek te bir meziyettir

    YanıtlaSil
  83. ceza evleri karışmış arkadaşlar sebebi ne acaba

    YanıtlaSil
  84. Tarkan kardeş googldan taahhüt mağdurları diye yaz.bak karşına ne çıkıyor.

    YanıtlaSil
  85. değirmenci kardeşim nasıl karışmış bi açıklayabilirmisin

    YanıtlaSil
  86. zekitokat kardeşim biz sayfayı yeni toparladık sayfamızı vekillerde artık ziyaret etmeye başladılar kendimize adamları tav etmeyelim abim lütfen kaş yaparken göz çıkarmayalım mümkün mertebe uslup hatalarına bu sayfalarda yer vermeyelim bizim adımız üzerimizde MAĞDURUZ ama onurlu şeklide mücadele temmeiz gerekir başka uslup hataları tamamımıza zarar verir.

    YanıtlaSil
  87. isa kardeşim kıvrak zekanla hertarafı karıştırdın senin medeni cesaretine hayranım kardeşim bu yasa bir çıksın kardeşin sana bir takım elbise bir çift ayakkabı alacak bu yolda eskittiğin ayakkabıların benden isa iyi akşamların olsun.kardeşim benim.hemşerim.

    YanıtlaSil
  88. adamlar ne yapsın bundan sonra yapacakları işleri kalmadığı için son sadist duygularını tatmin etsinler.

    YanıtlaSil
  89. süper olmuş sayfanın 1. sırada çıkması bugün sayfamızın ne kadar tıklandığını gösteriyor arkadaşlar... demekki ilan işe yaradı başarılıyız..

    YanıtlaSil
  90. Tarkan kardeşim
    Ben aynı zamanda Google editörüyüm
    Googleye Taahhüt mağdurları sosyal sitesi yaz sayfanın tamamında ne göreceksin

    gereken ne ise yapmaya çalışıyoruz
    saygı bizden

    YanıtlaSil
  91. Sevgili abim, taahüt mağdurları yazarsan direk sitenin ana sayfası açılır. ama " taahhüt mağdurları sosyal sitesi " dersen sayfanın kendisi açılır. Yani forumların yazıldığı yer,sayfa.. Benim ne demek istediğimi cüneyt abi anlamış teşekkür ederim. Çoğu insan bizim gibi hergün bilgisayar kullanmıyor. Gazete de ne görürse onu yazar, sitemize hergün giren bakan forum nerde diye bilir. ilk giren arar. Nacizane fikrimdi, herşey için teşekkürler, saygılarımla;

    YanıtlaSil
  92. Taahhüt m yazdığın anda ilk sıradayız.işte bu tık sayısını gösterir. mağdur yazmaya bile gerek kalmıyor.yakında taahhüt kelimesi yyazıldığında ilk sırada hatta taahh dediğimizde bile hemen bizim sayfa gelebilir.ee ne demişler ne kadar tık o kadar köfte

    YanıtlaSil
  93. Güzel kardeşim demek istediğini elbette anladım.mesele o kişinin bizim sayfamıza girmesi ve ilk sayfayı görmesi ve sitede dolaşması.zaten sayfada dolaşan kişi forumları bulacaktır sağı solu tıklayarak.direk buraya gelmesinin manası yok.amaç siteye giren sitede dolaşsın ve nasıl organize bir site olduğunu boş olmadığımız görmeleridir.sitede 3 dakika kalan zaten forumları bulur güzel kardeşim

    YanıtlaSil
  94. Aynı şeyleri düşünüyoruz, yorumları oraya almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  95. hakkaride kardeş hükümete sesini duyurmaya çalışıyorlar

    YanıtlaSil
  96. sağol kardeşim

    YanıtlaSil
  97. adalet kardeşim bizler zaten onurluyuz onursuz olsaydık tahüt vermezdik ben 52 yaşınayım
    dolandırıldım 35senelik esnafım çok kaybetim marmariste herkez bilir ama onurum ve namusumda ödün vermedim ben diyorumki ses getirelim ben zaten bireysel veriyordum
    bu gün arkadaşım söyledide üye oldum ben dogal içimden geldigi gibi yazdım gerçekleri biz asılız buna benzer yazıyı telefondan mesaj gönderdim bütün vekilere bireysel olarak hemde 12 aydır hem magdurum hemde dolandırıldım eger dogruları yazmayacaksak birdaha yorum yazmam adalet kardeşim marmariste iyi tanınmış esnafı goruk yemedimki midem ekşisin

    YanıtlaSil
  98. dostum niyeki aramalar yapılıyor

    YanıtlaSil
  99. neresi karışmış ki

    YanıtlaSil
  100. isa degirmenci13 Şubat 2013 20:21

    h .g. din kardeş hepimiz mağduruz bende iki tane araç kaptırdım adi bir galericiye bu duruma düştüm adalete sığındık ama o da bizi haksız gördü kanunlar hep haksızdan yana malesef

    YanıtlaSil
  101. Cuneyt bey

    Teşekkür aramaları için sitedeki bütün arkadaşları hakım beyi aramaları için yönlendirsek rahatsız olurnu hakım bey ne dersiniz

    YanıtlaSil
  102. arkadaşlar ben kahramanmaraş tan yazıyorum ilk size k.maraş haberini vermiştim şimdi yarın sabah 8 de bende teslim olacağım adliye adliyeden aldığım bilgiye göre sabah adliyeden sonra açık cezaevine sabah 9 gibi teslim olup dilekçe vereceğim denetim serbestlikten bırakılmam için yarın eğer bırakılırsam durumu buradan sizlere ileteceğim allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

    YanıtlaSil
  103. ben hakim beyi aradım tsk etim kanun da yeri var mış selbest bıraktım tahüüt madurlarını dedi allahh sizide kurtasın dedi

    YanıtlaSil
  104. hakim bey kanunda yeri vardı taahüüt madurlarını bu gün salıverdim dedi allah sizde kurtasın de tsk etti bayabi duaa ettim ken disine bizim batıdaki hakimlere örnek olursunuz işlh dedim o onların takdiri dedi takdir ederlerse onlarda bırakır dedi bu benim takdirim ama kanun da yeri var dedi arkdaşalr sizde arayın tebrik edin hadi

    YanıtlaSil
  105. arkadaşalr kahramanmaraş hakimi ardım ve tebrik etim bütün herkezin dualarını aldınız dedim cok tsk etim oada tsk etti kanunda yeri vardı dedi tahliye etim tahüüt madurlarınıdedi ben de işlh bizim batıdaki hakimlerde siz yaptıgınız yapar dedim oda bu benim takdirm dedi eger onlarda takdir ederse bırakılrlar dedi hepinizi allah kurtasın dedi aradıgınız için tsk ederim dedi kaptı ben ce sizde arayın tebrik edin bu yürekli hakim beyii

    YanıtlaSil
  106. 4. Yargı paketi ile yasalarda yapılması öngörülen yenilikler şöyle:
    TUTUKLULUKTA YENİ DÜZEN
    Mevcut uygulamada tutukluluğa itirazda savcının görüşü alınıyor ve hakim, dosya üzerinden karar veriyor. Yeni düzenleme ile savcının mütalâası alındıktan sonra, sanık avukatının da görüşü istenecek.. Hakim ayrıca tutukluyu görecek ve dinledikten sonra tahliyesine ya da tutukluluğun devamına karar verecek.DENİYOR.

    AMA arkadaşlar ancak ;

    "Hakim ayrıca tutukluyu görecek ve dinledikten sonra tahliyesine ya da tutukluluğun devamına karar verecek."

    KAÇIMIZI HAKIM DİNLEDİ Kİ ?

    HEP DOSYA ÜZERİNDEN KARAR VERİLMEDİMi ?

    Ben mi yanlış biliyorum.Çoğumuz ne adliye ye gittik nede avukat gönderdik.

    BU DURUMDA İFADE ALINMADAN

    KARAR VERİLEN DOSYALAR BOZULACAK YENİDEN YARGILAMA YAPILACAK

    ANLAMINA GELİYOR MU ?

    Cuneyt bey ve konuyu iyi bilen arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz.

    YanıtlaSil
  107. allah yardımcın olsun

    YanıtlaSil
  108. teşekkürler kardeşi sizin müjdenizi ilk ben vermiştim bu sayfaya, kimse inanamamıştı sana ve bana yalancı demişlerdi sayenizde umut oldu siz olmasaydınız belki hala haberimiz olmayacaktı bu durumdan kahraman maraş olayı çok güzel bir moral oldu herkese

    YanıtlaSil
  109. HAKAN KARDEŞİM BU SAYFALARA UMUT OLDUNUZ ARKADAŞIM İNŞALLAH ÇIKARSIN ARAMIZDA DESTEĞİNDEN FAYDALANIRIZ.BİRDE SANA ZAHMET KARDEŞ BAŞKA BÖLGELERDEN GELİPTE ORDA YAKALNSA ACABA NASIL BİR HUKUKİ PROBLEMLERLE KARŞILAŞIRLAR ORDAKI AKLI BAŞINDA ADLİYEDEN TANIDĞIN VARSA SOR VEYA TANIDIĞIN AVUKADA SOR TANIMADIĞINA SORARSAN O KAN EMİCİLER KANLARI BİTTİĞİ İÇİN DENİZLİDEKİ VAMPİR GİBİ KIZILAYDA KAN BULMALARI GEREKECEK ONA GÖRE ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  110. Hayırlı haberler bekliyoruz Hakan kardeşim.

    YanıtlaSil
  111. CANIM KARDEŞİM YANLIŞ ANLAMA ELBETTEKİ ONURLUSUN BEN SADECE USLUP HATASI YAPMAYALIM DEDİM BU SİTE ŞİMDİ ÇOK FARKLI DURUMDA BİZİM ONURLU VE AKILCI HAREKET ETMEMİZ GEREKİR SENİ ÜZDÜYSEM ÖZÜR DİLERİM ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM SENİNLE BERABERİZ. İNŞALLAH BUNLARIN HEPSİ BİTER BİZİM MİLLETVEKİLLERİNE BAKANLARA VE BİR BAŞKASINA KIZMAYA HAKKIMIZ YOK MAĞDURUZ MAĞDUR RÖLÜNDE HAK ARAYALIM GÜZEL KARDEŞİM TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.

    YanıtlaSil
  112. isa degirmenci13 Şubat 2013 21:09

    hakan gecmiş olsun kardeşim mutlaka bizi bilgilendir

    YanıtlaSil
  113. isa degirmenci13 Şubat 2013 21:11

    kan emici iyiki benim kanımı emmemiş cünkü bana yakın bir mahalle de bende mesaj geldi duydum

    YanıtlaSil
  114. herkese selamlar abierim bu k.maraş daki dava emsal gösterilmiyormu

    YanıtlaSil
  115. isa degirmenci13 Şubat 2013 21:21

    kardeşim ordaki hakimlerden buralarda yoki hakime diyorum efendim eşim hamile nasıl yatar 9 ay icerde ne yapayım avukatlar böyle istiyor diyor anlamıyorum birde başbakanımız 3 cocuk istiyor kadıncağız o haliyle nasıl yatar gözünün yaşına bakmadan 3 dosyadan 9 ay ceza aldı

    YanıtlaSil
  116. ben gönderdim

    YanıtlaSil
  117. taahhug magdurumuyuş bıraktıgı hakimin tam anlamadım ama











    YanıtlaSil
  118. bıraktıgı taahhud magdurumuyuş hakimin tam anlamadım hakan ..

    YanıtlaSil
  119. isa maraştakı hakım taahhud magduru birinimi serbest bırakmış solermisin

    YanıtlaSil
  120. arkadaşlar aynı suç maraşta cezayı gerektirmiyor başka bir ilde gerektiriyor olurmu bu saçmalık bu konuda bir açıklamada gelmedi kimseden bir mantığı olmalı bu işin adalet hwerkes için aynı olmalı değil mi?

    YanıtlaSil
  121. isa bıraktıgı hakimin taahhud ihlalli işleyen birinimi bırakmış hakim solermisin

    YanıtlaSil
  122. arkadaşlarda birisi dalaman açık cezaevinde de bırakmaya başlamışlar diye yazmıştı aslı varmı acaba?

    YanıtlaSil
  123. evet isa abilerin dedigine göre maraştaki herkesi denetimli serbestlik ten salmış hakim

    YanıtlaSil
  124. Arkadaşlar ben 2 taahhüt cezam var ondan dolayı denetim serbestlik uygulanıyor inşallah herkes kurtulur bu dertten

    YanıtlaSil
  125. maraştaki hakim taahhüt suçundan yatanlardan bıraktığı kesinmi

    YanıtlaSil
  126. Arkadaşlar kahramanmaraştaki olayı tam bilmiyoruz.İşin salı nedir bilmeden yorum yapmayalım.Hakim hangi tutukluları ve hangi nedene dayanarak salıvermiş kaç kişiyi salıvermiş bilmiyoruz.Kldıki bir hakim bir nedenden salı verdi diye bunu emsal göstererk başka hakim salıverme yapamaz.ortada bir mahkeme olur ve o mahkeme bir karar verirse aynı konu ile ilgili bir dava görüldüğünde bir önceki mahkemenin kararı emsal gösterilerek iişlem yapılması talep edilir yada hakim emsalden dolayı aynı kararı veriri.yani bir mahkeme safahati söz konusu.emsal ancak bu durumda söz konusu olur.oysa burda mahkumların verdikleri dilekçeyi hakim değerlendirmiş ve bir salı verme gerçekleştirmiş.bunu başka bir hakim aynı şekilde değerlendirmeyebilir.sonuçta taktir denen birşey vardır.hakimin bir konudaki taktiri bir başkasınkine benzemeyebilir.kadlıki bu konuyla biz kaçak olanlar arasında bir bağlantı şimdilik kuramıyorum.yani içerdekiler salıveriliyorsa artık dışarıdakileri tutuklamaya gerek yokturmu diyecek savcı ve aramaktan vazmı geçecek uyaptan aranmalarımı düşürecek.dolayısı ile işler karışık ve hemen heyecanlanmayalım.bu durumu tabiki Cüneyt bey daha iyi bilirler.Ama bir kanun değişikliği olmadan bizim meselemiz çözülemez.benim bildiğim budur.

    YanıtlaSil
  127. evet yorumları okusanıza arayıp hakime teşekkür etti herkes bizede emsal olursa ii
    tabii herkesin temennisi böyle ucube bi yasanın kalkması

    YanıtlaSil
  128. arkadaşlar ben bu mail 5 vekile ve başbakana attım

    YanıtlaSil
  129. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:01

    evet birebir konuştum ben

    YanıtlaSil
  130. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:04

    ben aradım kardeşim infaz bürosuna bayan celişkili cevap verdi bana

    YanıtlaSil
  131. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:07

    hakan kardeş cok şanslısın öyle bir hakim varki elinizde yatıp kalkıp allaha dua edin

    YanıtlaSil
  132. isa abi hakim acaba bize bilgi vermezmi bu kararı emsal nasıl gösteririz

    YanıtlaSil
  133. arkadaşalr kahramanmaraş hakimi ardım ve tebrik etim bütün herkezin dualarını aldınız dedim cok tsk etim oada tsk etti kanunda yeri vardı dedi tahliye etim tahüüt madurlarınıdedi ben de işlh bizim batıdaki hakimlerde siz yaptıgınız yapar dedim oda bu benim takdirm dedi eger onlarda takdir ederse bırakılrlar dedi hepinizi allah kurtasın dedi aradıgınız için tsk ederim dedi kaptı ben ce sizde arayın tebrik edin bu yürekli hakim beyi hadi
    evet tahüüt mahkumlarını salıvermiş hadim direk öyle dedi ama benim takdirim dedi bunu belirtti allah sizi de kurtasın dedi tlf var alt sayfalarda maraş hakimin arayın tebrik edin sizde sorun cok iyi bir insan cok güzel karşıladı tsk etti rica ederim dedi

    YanıtlaSil
  134. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:17

    ben sana anlatayım bidakika tam 41 kişiyi bırakmış taahüdü ihlalden ben 20 dakika konuştum daha nesine enine boyuna konuşcaz kardeş olay bitmiş itiraz edilmiş 7 gün içinde bir karar cıkmassa o zaman buradakilerinde yüzü gülecek benim bildiğimde bu

    YanıtlaSil
  135. Kahramanmaraş infaz hakimliğinin vermiş olduğu , taahhüdü ihlal tahliyelerin gerekçeli kararını sitede yayınlarız, gerçi bu diğer infaz hakimleri için emsal olmaz ama kafada karıştırır,

    Yakın zamanda bu gerekçeli kararlar elimize geçer, bakalım saygıdeğer Hakimimiz, hangi kanun maddelerine atıfta bulunarak tahliyeleri gerçekleştirmiş

    YanıtlaSil
  136. Değerli arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum. TAAHHÜDÜ İHLAL CEZALARI bakımından, aranızdayım; katılımcıyım, gözlemciyim ve sizler gibi mücadele eden bir arkadaşınızım.

    Elbetteki gazete ilanı hususunda emeği geçen arkadaşlarıma bende teşekkür edip, ilanı gerekli yerlere gönderdim. Maddi anlamda katkıda bulunmadığımı ifade ediyorum ancak, Kazım arkadaşım; o gün için göndermem gereken çok ufak parayı, acil bir durum için nereye gönderdiğimi bilmektedir ve bu anlamda kesinlikle, bir açıklama yapmamasını rica ediyorum. Yoksa başkalarını kırmış olacağız. Bir elin verdiğini diğer el görmemeli.

    TAAHHÜDÜ İHLAL CEZALARI bakımından, bir karınca kadar dahi faydası olan tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Olacak arkadaşlar olacak.

    İnşallah; NUH'un gemisinin güverte bölümünde olan (açık cezaevleri) arkadaşlarımızda, Allah'ın izni; çok değerli katılımlarınız ve sayın yetkililerimizinde duyarlılığı ile, artık karaya ayak basacaklardır.

    Gerek bu baba ocağı sitemize (dergahımız), Cüneyt Hocam'a (pirimiz) ve tüm emeği geçen arkadaşlarıma, bir kez daha sevgi ve saygılarımla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

    HEY ÖZGÜRLÜK ÇOK NAZ YAPTIN ÇOK NAZ. ARTIK GELSENE. SENİ ÖZLEMLE BEKLEYEN BİNLERCE KİŞİ VAR..................

    YanıtlaSil
  137. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:28

    abicim bende anlamıtyorum yukarda cüneyt hocamız yazmış

    YanıtlaSil
  138. Arkadaşım gerekçeli kararı bilmeden bir şey söyleyemeyiz.Nedir gerekçeli karar bilirmisin.Gerekçeli karar demek hakimin neye dayanarak yani hangi gerekçe ile bu kararı verdiğidir.Bunu bir görelim ona göre strateji belirleyelim.Heyecana gerek yok.Ama olumlu gelişmeler olacağı gün gibi aşikar

    YanıtlaSil
  139. semih pazarbaşıoğlu13 Şubat 2013 22:32

    Sn site sakinlerine fazla zamanım olamadığı için kısa yazıyorum affınıza sığınarak ....Zaman gazetesi ile temaslarımız sürüyor inşallah ilan konusun da ciddi temaslar kurup halledeceğiz dualarınızı eksik etmeyin saygılarımla

    YanıtlaSil
  140. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:34

    hasan abi yüreğine sağlık senin yazılarınla morel buldum hep

    YanıtlaSil
  141. HASAN ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BELİRTTİĞİNİZ KONUDA KİMSEYE BİLGİ VERİLMEMİŞ OLUP AMACIMZAI TAM ANLAMIYLA ULAŞTIĞIIMIZA İNANIYORUM.
    BAŞTA EMLAKCI KARDEŞİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM İÇERDEKİ ARKDAŞLARIMIZA SELAMLAR

    YanıtlaSil
  142. herkeze yakşamlar muğla dalaman açık cezaevinde yatmakta olan 80 kişilik taaütü ihlal mağdurlarının dalaman açık cezaevi infaz müdürü tarafından çıkış evrak hazırlatılmış bakanlık tarafından gelcek olan genelge yi bekliyormuş

    YanıtlaSil
  143. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:43

    ali bey nerden aldınız bu bilgiyi ben aramıştım bu gün orayı

    YanıtlaSil
  144. bu bilgi bu gün siz yazınca isa bey bende dalaman da yaşıyorum infaz müdürlüğün de çalışan gardiyan bi abimizle görüştüm ve bu yazdıklarımı söğledi

    YanıtlaSil
  145. Değerli arkadaşımız saygılarımla.

    YanıtlaSil
  146. isa degirmenci13 Şubat 2013 22:50

    teşekkürler ali bey sağ olun

    YanıtlaSil
  147. Değerli arkadaşımız saygılarımla.

    YanıtlaSil
  148. ali abi genelge 4. yargı paketiylemi alakalı acaba

    YanıtlaSil
  149. Hadi kardeş bitir şu işi.

    YanıtlaSil
  150. ne genelgesi bekleniyor ne demek bu

    YanıtlaSil
  151. :) tamam tamam bizde görmedik duymadık o belirttiğiniz konuyu..Tüm arkadaşlara selamlar.İnşallah o konu gerçek olur da hepimiz rahatlarız..

    YanıtlaSil
  152. isa degirmenci13 Şubat 2013 23:26

    evet hayırlısıyla inşallah belkide kalmayacak

    YanıtlaSil
  153. isa degirmenci13 Şubat 2013 23:27

    bakanlıktan gelen genelge

    YanıtlaSil
  154. ardaslar hükümet bir genelge yayınlıyarak butun tahut magduru arkadslarımızı serbest bırakabilir bır çok ceza evinde evraklar hazırlanmiş genelgeyı bekliyorlarmiş hayırlısı olur inssalh.

    YanıtlaSil
  155. abi bilği kaynagı nedir

    YanıtlaSil
  156. isa degirmenci14 Şubat 2013 00:01

    arkadaşlar kardeşlerim 15 aydır burdayım katılımcıyım takipdeyim ama bu 3 gündür sitemiz çok hareketli ve neşeli buna vesile olan herkesten teşekkürlerimi borç bilirim saygılar TAAHÜD MAĞDURU

    YanıtlaSil
  157. sn isa kardesim sitemızde atişma olmasa daha fazla olucagız ben 3 yıldır bu site sayesinde ayakda kaldım kendim bir çek magduruydum bu site sayesinde güç buldum vede kurtuldum şimdi sizler için buraya fazla yorum yazmasamda hergun mücadele veriyorum buna emin ol rumuzumda gec gelen adaletdir.

    YanıtlaSil
  158. İSA KARDEŞ YILLARCA MEMLKETTE DEVLET HİZMETİNDE BULUNDUM SENİN GİBİ TUTTUĞUNU KOPARAN GAZETECİ YAZAR GÖRMEDİM HELAL OLSUN SANA KARDEŞ.İNSANIN CANI YANINCA YAPAMIYACAĞI ŞEY YOKMUŞ BUNU EN GÜZEL ÖRNEKSN SAYGI VE SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
  159. murat kardeş sağolasın valla
    peki nezaman gelir bu genelge bilgin varmı

    YanıtlaSil
  160. isa degirmenci14 Şubat 2013 00:15

    sağ ol kardeşim ben gazeteci ve yazar değilim kardeşim ama süper bir ekltr ciyim ama malesef hükümet bizleri sahip cıkmadı ben kackere insansız hava aracı yaptım ve bunu meclise gönderdim hiç bir destek gelmedi malesef ben sizler gibi bir arkadaşım ve kardeşim olduğu için buralardayım ve haklarımızı arıyorum bu hale nasılmı düştük hükümetin yanlış politikasından cek mağduruyum 7 bin tl dolandırıldım 3 yıl önce ve herşeyimi kaybettim ALLAH BÜYÜK CIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ KARDEŞLER

    YanıtlaSil
  161. isa degirmenci14 Şubat 2013 00:16

    SAĞ OL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN O İNSANLAR BİR GÜN YANLIŞ YAPTIKLARINI ANLARLAR BOŞVERİN

    YanıtlaSil
  162. ARKADAŞLAR 
    YENİ YORUM SAYFAMIZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR

    YENİ FORUM SAYFAMIZ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN



    LİNK: YENİ YORUM SAYFASI

    YanıtlaSil
  163. arkadaşlar bunlar 4 .yargı paketine tazyik hapsini koymadılar bende madurum hemde kefillikten 6 ay cezam var asıl borclu yatmadı neden 1 dosyadan bir madur olurmuş diye adam 10 gün yattı cıktı umudum bu paketti 1 yıldır iş yerime gidemiyom cok saglam bir yerden duydum 3 saat öncesine kadar pakette biz madurlar yokuz allah hepimize kolaylık versin


    YanıtlaSil
  164. hasan abi çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  165. deyerli arkadaşlarım son 10 gündür bazı özel sebeblerden dolayı yazamıyorum..Ama bu zaman içerisimn de bir çok milletvekiliyle telofan görüşmem oldu .ve bir  çok milletvekiline de mesaj gönderdim.TAAHHÜT İHLALİN deki hapis cezası ortaçagdan kalma ilkel bir cezadr.Bizler gerçek anlamda taahhüt madurlaryız.Bu  ilkel ceza anayasanın 38. maddesine ve insan haklarına aykırı bir cezadır..Biz davamızda haklıyız...bu ceza yüzünden bir çok aile ve bir çok insan madur olmuştur.İnanıyorumki..! bu ceza 4. yargı paketile ortadan kalkacaktır ama bizlerin kararlı ve bilinçli calışmaya devan etmemiz şart.herkes bişeyler yapmalı.Bakan düzeyinde vekiller telefonla aranmalı .basında kesinlikle gündem oluşturulmalı.meclis ziyaretide etkili olucaktır.ÇALIŞMAYA devam etmeliyiz.Bu ilkel cezanın kalkması için kim emek harcamışsa benim nazarımda sevap işlemştir.emeyi geçen herkese teşekür.Tarık samancı arkadaşımın son zamanlardaki çalımaları çok önemlidir.Herkese en kısa zamanda ÖZGÜRLÜK diliyorum.saygılarmla

    YanıtlaSil
  166. merhaba arkadaşlar...

    disiplin ve tazyik hapisleri gbt ya da uyap ta görünüyor artık arkadaşlar...maalesef böyle oldu artık...ben de hiç bir şey yok gibi gezerken yakalanıp on gün süreyle bırakıldım...o yüzden herkesin daha dikkatli olması yararınadır..cezası bulunmasına rağmen yakalaması görünmeyen arkadaşların henüz infazı çıkmamıştır...bazen yoğunluktan unutuluyor...keşke benim de böyle olsaydı...bu konuda cüneyt bey açıklama yaparsa daha iyi olur....saygılarımla....

    YanıtlaSil
  167. arkadaşım katılıyorum ama nasıl zaman kısaldı pazartesi son gün bildiğim kadarıyla 4. yargıda yoksa işimiz zor birde 2. maddi durumlar inan ankarada olsam bi saniye düşünmem ama anlaraya gitmek zaten ayakta gizli saklı zor bi durmda olan işimizi ne yapacağız bunu için anakara ve civarındaki arkadaşalar destek olsun diyorum ama hiç de gelmem demi yorum eğer vakait varsa maddi olarak önümüzdeki hafta biraz bi şeyle ayarlaya bilirsem ben varım nasıl olsa 10 günü daha kullanmadım ve bunun için riske atarım eğer böyle bi program oluyorsa ben gelirim haber verin

    YanıtlaSil
  168. Taahhüt ihlalinden muzdarip olanların sıkıntısı çok yakın zamanda bitecektir.Az daha sabır

    YanıtlaSil
  169.  SAYIN YETKİLİLER,BİZLER UZUN YILLAR NAMUSUMUZLA ESNAFLIK YAPMIŞ TİCARET YAPMIŞ AİLELERİZ (İCRA TAAHHÜT MAĞDURLARI)MALUMUNUZ ÜLKEMİZ GLOBAL KRİZDEN ETKİLENDİ VE TİCARİ HAYATI OLAN BİR ÇOK KİŞİ DEDE BU ETKİ SÜRMEKTEDİR. KİMİMİZ SIKINTIYA DÜŞTÜ, KİMİMİZ İFLAS ETTİ, KİMİMİZ AYAKTA KALMAK İÇİN ÇABA SARFEDİYOR.ÖDEME SIKINTILARI BAŞLADIĞINDA ARDINDAN İCRALAR GELİYOR. İŞTE BU İCRA SIRASINDA ;'İŞİMİZİ DEVAM ETTİRELİM MAKİNELERİMİZ GÖTÜRÜLMESİN MAĞDUR OLMAYALIM, EVİMİZDE ÇOLUK ÇOCUK BOYNU BÜKÜLMESİN ELE GÜNE KARŞI REZİL OLMAYALIM ALLAH BÜYÜK BİR ŞEKİLDE ÖDERİZ' DİYEREK VERİLEN TAAHHÜTLER VAR. ÖDEME GÜNÜ GELİYOR VE O GÜNLERDE ÖDEME YAPAMIYORSUNUZ, HEMEN CEZA DAVASI AÇILIP 3 AY HAPİS CEZASI ALIYORSUNUZ.BU 3 AY DOSYA SAYISI ARTTIKÇA 6 AYA 9 AYA 12 AYA ÇIKIYOR. KARŞIMIZA ÇIKAN BU HAPİS CEZASI BİZLERİ ÇOK DAHA BÜYÜK BİR SIKINTININ ALTINA SOKUYOR.ÖNCELİKLE CEZA SADECE BORÇLUYU DEĞİL DOLAYLI YOLDAN EŞİNİ ÇOCUKLARINI, YANINDA ÇALIŞANLARI VE ONLARINDA AİLELERİNİ MAĞDUR EDİYOR.BORÇLU KAÇAK YAŞAMAYA BAŞLIYOR, İŞİNİN BAŞINDA DURAMIYOR ÇÜNKÜ HAPİS KORKUSU VAR,MALUM ESNAF KURUMSAL BİR YAPIYA SAHİP DEĞİL, İŞİNİN BAŞINDA KENDİSİ OLAMAYINCA O İŞ YERİ DE KAPANMAK ZORUNDA KALIYOR,AİLE PERİŞAN AYAKTA DURMAYA ÇALIŞAN BORÇLU HAPSE GİRİYOR, GERİDEKİ EŞİ ÇOCUKLARI GEÇİMİNİ SAĞLAYACAK BAŞKA GELİRE SAHİP DEĞİL,İŞİNİ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİP BORÇLARINI ÖDEMEK İSTEYEN KİŞİ HAPSE ATILINCA ÖDEME GÜCÜ DE TAMAMEN ELİNDEN ALINIYOR.BORCUMUZ BORÇTUR, ANCAK HAPİSTE BORÇ ÖDENMİYOR.İCRA TAAHHÜT MAĞDURLARI ASLA DOLANDIRICILIK YAPMAMIŞ BORCUNU KABUL EDİP İMZA ATMIŞ İNSANLARDIR. SUÇLU DEĞİL BORÇLUDUR.GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GELEN TAAHHÜDÜ İHLAL HAPİS CEZASI SONLANDIRILMALIDIR. ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ VERİLSİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIP BORÇLARIMIZI ÖDEYEBİLELİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR HAYATINIZ BOYUNCA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM...

    YanıtlaSil
  170. Hakan bey neden bu sayfaya gelmiyor. kendisine ulaşabilirmisiniz telefonunu versinde bir arayalım . aslı olmayan bir haberi burada paylaşmayalım çok kötü oluyor onun için kendisiyle bir görüşebilsek

    YanıtlaSil
  171. KARDEŞ HAKAN TORUNUN 2 TAAHHÜTÜ VARMIŞ BU YAZI HAKAN TORUNA AİT BENİM SORDUĞUM SORUNUN CEVABI BU YAZI

    YanıtlaSil
  172. Bağlandığı twitter profiline bakar mısın arkadaşım

    YanıtlaSil
  173. BALON FALAN DEĞİL ARKADAŞIM KAHRAMAN MARAŞTA BU OLAY AYNEN YAŞANIYOR ,HAKAN TORUN YALAN SÖYLEYECEK Bİ İNSAN OLMADIĞINI TEYİT ETTİM

    YanıtlaSil
  174. ARKADAŞLAR SİTEMİZDE AYNI İSİMDE BİR ARKADAŞ DAHA VAR ONUN İÇİN BEN İSMİMİN SONUNA MEMLEKETİM OLAN 43 EKLEDİM 05322071023

    YanıtlaSil
  175. HAKİM KARARINDA DİĞER AVUKATLAR VE İNFAZ SAVCILARINA KARŞI DİRENİYOR KARARINDAN DÖNMÜYOR DEMEK AYRICA İNFAZ HAKİMLERİNİN BUNA YETKİSİ VARMIŞ ONUDA ÖĞRENDİM

    YanıtlaSil
  176. üstad ayın onu pazara geliyor yani pazar günü mahkeme olmaz ayrıca bu karar kanuna şimdilik aykırıdır

    YanıtlaSil
  177. Gönderdiğiniz ve gelen işe yaramaz postalarınızı silin

    YanıtlaSil
  178. arkadaşım böyle bir şeyi sorduk ama kimse doğrulamadı nerden uyduruyorsun eğer böyle bir şey yaparsa hakim mesleğinden olur. yada temsil teşkil eder ve her hakim bunu uygulamak zorunda kalır

    YanıtlaSil
  179. ARKADAŞIM İNFAZ HAKİMİ GÖZE ALIP İNSİYATİF KULLANIR VE SERBEST BIRAKABİLİR.

    YanıtlaSil
  180. Hakim neden dirensin avukat yada savcı değil HAKİM o

    YanıtlaSil
  181. semih pazarbaşıoğlu14 Şubat 2014 21:34

    Değerli abilerim,ablalarım,kardeşlerim ve kader arkadaşlarım....
    Son düzlüğe girdiğimiz taahhütü ihlal(tazyik,disiplin) cezalarında herkesin bilmesini isterim ki gayet iyi bir konumdayız...Öncelikle ben ve bu siteyi yakından takip eden,destek veren,yardımcı olan tüm arkadaşlarım size ve sizin gibi temiz kalpli insanlara bu ülke,bu insanlar minnettar olacaktır...Yaptığımız şey sadece bizim için değil burada mağdur olmayan fakat bizden desteğini eksiltmeyen yüzlerce insan var onlara canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum Allah hepinizden razı olsun....Biz hukuk da okuyan öğrencileriz şunu unutmayın ki bu saate kadar boş durmadık hocalarımızla görüştük,görüşmelerimizi özenle bıkmadan tbmm ye gönderdik,milletvekillerini aradık,mail attık aydınlardan yardım dilendik uğraştık durduk...Görüyorum ki iyi ki yapmışız,iyi ki uğraşmışız şu kanun çıktığında Allahın izni ile bir mağdur çocuğun yüzünün gülmesi,Allah razı olsun demesi bizim için emin olun cennete girmeye vesile olacaktır...
    Sitemiz de son günlerde olan gazete reklamı prejesini canı gönülden maddi ve manevi olarak destekliyoruz,destekleyeceğiz de çok mantıklı,zekice ve akıllı bir adım düşünen lere şükranlarımı sunuyorum inşallah bizlerde olursa Zaman gazetesi ni ayarlamaya çalışacağız...Sizden bir kaç ricam var öncelikle ne olursunuz bu kadar az bir süre kala birbirimizi kırmayalım,üzmeyelim destek verelim,sevelim,sayalım tahriklere kapılmayalım şu ucube,insanlıktan, sevgiden yoksun yasadan kurtulacağımız gün hep beraber kutlayacağız bunu....En kritik ana girdiğimiz şu hafta da Allah rızası için kimse boş durmasın herkes bişeyler yapsın içeride yatan hamile bayanları,yaşlı insanları,doğru şerefli namuslu insanları ,emlakçı abimizi kimse unutmasın...Söz veriyorum ki Allahın izni ile en kısa zamanda zafer sloganları ile burada olacağız Allah yar ve yardımcımız olsun herkese kolay gelsin...selametle...
    Şunu unutmayalım:umut demek umutsuz kaldığın anda umut ışığını görmek için çaba göstermektir............................................
    EMİN OLUN BİR IŞIKTAN FAZLASI VAR............Selametle....

    YanıtlaSil
  182. bize tek çözüm bırakıyorlar
    alacaklıyı vuracağız.borç kökünden bitecek.
    adam öldürene nasıl olsa af var.......

    YanıtlaSil
  183. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

    Günlük ileti sınırı nedeniyle iletiniz gönderilmedi. Daha sonra gönderebilmeniz için bu iletiyi Taslaklar klasörünüze kaydettik. arkadaşlar mailerim dolmuş bunu aşmamın bir yolu varmı bilen

    YanıtlaSil
  184. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

     4. yargı paketi yakın zamanda Meclis'te

        

    Türkiye'nin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi önündeki görünümünü
    iyileştirmek ve hak ihlallerine yol açan yapısal sorunları gidermek için
    hazırladıkları 4. Yargı Paketi'nin ise yakın zamanda Meclis gündemine
    geleceğini kaydeden Ergin, temel hak ve hürriyetlerin korunup
    geliştirilmesi ve ihlallerin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmaları
    anlattı.


    Ergin, şunları kaydetti:


    ''Konuyla ilgili çabalarımız bir taraftan geniş bir toplumsal talep
    ve mutabakata, diğer taraftan, ülkemizin AİHM önündeki olumsuz
    görünümünü iyileştirme kararlılığına dayanmıştır.


    Eksiklerimizle yüzleşme konusundaki cesaretimiz kadar, bunları tamamlama konusundaki gayretimiz de büyük olmuştur.


    Türkiye'nin, ağırlıklı olarak geçmişin yasal ve yapısal
    sorunlarından kaynaklanan, ifade özgürlüğü alanındaki olumsuz görünümü,
    elbette üzüntü vericidir. Ancak ifade özgürlüğü alanında Türkiye'de son
    yıllarda önemli ilerlemeler kaydedildiği gözden kaçırılmaması gereken
    bir gerçektir.''


    Bakan Ergin, Basın Kanunu'nun yenilendiğini, radyo ve
    televizyonların dilinin özgürleştirildiğini, Türk Ceza Kanunu'nun yoğun
    eleştirilere konu olan 301. maddesi başta olmak üzere ifade özgürlüğü
    önünde engel oluşturduğu söylenen pek çok hükmün gözden geçirildiğini
    kaydetti.


    Ergin, son olarak kısa bir süre önce parlamentodan geçen 3. Yargı
    Paketi ile basın yoluyla işlenen suçlarda dava ve cezaların ertelenmesi
    imkanı getirildiğini, eleştiri konusu olan adil yargılamayı etkilemeye
    teşebbüs ve soruşturmanın gizliliğini ihlal gibi basın mensuplarını
    yakından ilgilendiren suçların da yeniden ele alınarak unsurlarının
    belirgin hale getirildiğini bildirdi.


    İleriye dönük olarak yayın durdurma tedbirinin de bu paket
    kapsamında mevzuattan çıkarıldığını söyleyen Bakan Ergin, ''Ancak en
    büyük değişim, ifade özgürlüğünü de içerecek biçimde temel hak ve
    hürriyetler konusunda uygulamacılara hakim olan temel paradigmanın
    değişmesi olmuştur. Bu paradigma değişimi, adeta bir devrim niteliği
    taşıyan 2004 yılındaki anayasa değişikliğiyle uç vererek günümüze dek
    ulaşmıştır'' diye konuştu.


    Ergin, Anayasa'nın 90. maddesine eklenen bir fıkra ile temel hak ve
    hürriyetlere ilişkin uluslararası sözleşme hükümlerinin ulusal mevzuat
    karşısındaki üstünlüğünün vurgulanmasının, kararlı bir başlangıç noktası
    olduğunu söyledi.


    Dünyaya açılan, nitelik olarak gelişen ve zenginleşen yargı
    mensuplarının yeterliliklerinin de bu değişimi tamamlayan bir başka
    unsur olduğunu belirten Ergin, hakim ve savcılarla ilgili yapılan
    çalışmaları da anlattı.

    YanıtlaSil
  185. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

    Kime: isa degirmencioglu


    İsa bey, maillerinizi okudum ama her gün posta kutumu açtığımda sizden ve diğerarkadaşlardan gelen onlarca maille karşılaşıyorum. 2 gündür detelefonlarım susmuyor. konuyla ilgilenmeye çalışıyorum ama rica ederimmaillerinizi artık bana göndermeyin. Saygılar... Kemal Akagündüz FLAŞ TV HABER YAPIMINDAN BİR ARKADAŞ BİZDEN BIKMIŞ RESMEN FERYAT EDİYOR

    YanıtlaSil
  186. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

    AKPLİ BİR VEKİL BENİ ARADI BU GÜN  BAŞBAKANIMIZA YAKIN BİR KİŞİYMİŞ BU KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM ŞU AN YASA TASARISINDA YANİ 4 YARGIDA OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM AMA VARSA BEN BU İŞİN ARKASINDAYIM BAŞBAKANIMIZA VERDİĞİ SÖZÜ BİLİYORUM DEDİ  İNŞALLAH ARTIK 

    YanıtlaSil
  187. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

     BENİ ARAYAN NURCAN NALBUDAK BU KONU GÜNDEME GELECEK OLURSA BİZ BUNUN ARKASINDAYIM DEDİ BENDE DEDİMKİ GELMESE BİLE DESTEKLEYİN DEDİM 

    YanıtlaSil
  188. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

    BEN ŞUNU DİYEBİLİRİM SİZE EĞER LOBİLERDEN ÇOK BİZ BASKI UYGULAMASSAK BU YASA CIKMAZ  CÜNKÜ BU YASA BU PAKETTE VAR  AMA ÇOK ÇALIŞIP BİRLİK OLMAMIZ LAZIM TEVİT EKİBİMİZ OLMASI LAZIM SÜREKLİ BASKI OLMASI LAZIM  ÇOK CİDDİYİM UYDURMUYORUM DURUM BU ) TAAHÜD MAGDURU

    YanıtlaSil
  189. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

     OLABİLİR HAKLISINIZ  KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  190. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

    ARKADAŞLAR BANA SATAŞAN KİŞİ EMİN ŞAHİNE YANİ HEMŞERİME DALAŞAN KİŞİYMİŞ ADAM BU SEFER BANA TAKTI

    YanıtlaSil
  191. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

    tamam ok evet şimdi onun haberini izliyorum iletişim bilgilrini yaz yollayalım

    YanıtlaSil
  192. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

     Öncelikle http://www.sgb.adalet.gov.tr/yrst.html
    adresinde kamuoyunun görüş ve önerilerine açılan Yargı Reformu Stratejisi
    Taslağı’na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ?  BUKADAR SÖYLEYEBİLİRİM HERKES BİŞEYLER YAPSIN YOKSA YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR


     

    YanıtlaSil
  193. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

    evet kardeşim yolladım kemal beyle konuştuktan sonra ve dünde yollamıştım ama sen yukardaki adreside yolla değişik isimlelerle yolarsak ses ve daha iyi olur arkadaşlar yolayın o adresi 

    YanıtlaSil
  194. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

     arkadaşlar cüneyt abinin verdiği numarayı aradım kemal bey cıktı bu konuda bize destek olacak konuştum mail atmamızı istedi  herkes atsın                                                                                                       kemalakagunduz@gmail.com  Flash TV 0(533) 549 17 32

    YanıtlaSil
  195. taahüd magduru ucube yasa14 Şubat 2014 21:35

     arkadaşlar sakın çalışmaları bırakmayın benim yerime başkası yapıyordur diye düşünürseniz inanın bu iş bitmez bakın ben elimden geldiği kadar sıkıştırıyorum ve meyvelerini almaya başladım güzel şeyler oluyor cevaplar gelmeye başladı bunuda belirtmek isterim çünkü karşı gücler bizi izliyor onun için açıklamıyorum çok çalışın telefon mail fax elinizden geleni yapın özgürlük çok yakın bunuda bilin

    YanıtlaSil