TBMM 24. Dönem Anayasa Komisyonu Üyeleri

TBMM 24. Dönem Anayasa Komisyonu Üyeleri İletişim Bilgileridir (Ak Parti)

çek mağdurları
Burhan KUZU
AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Başkanı
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta :ayaskom@tbmm.gov.tr
E-Posta :burhan.kuzu@tbmm.gov.tr


çek mağdurları
Mustafa ŞENTOP
AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Başkanvekili
Telefon :
Faks :
E-Posta : mustafa.sentop@tbmm.gov.tr



İsmet SU
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Sözcü
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : ismet.su@tbmm.gov.tr


çek mağdurları
Fatoş GÜRKAN
AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Katip
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta :info@fatosgurkan.com.tr




Semiha ÖYÜŞ
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : semiha.oyus@tbmm.gov.tr


Canan CANDEMİR ÇELİK
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : canan.candemir.celik@tbmm.gov.tr


İdris ŞAHİN
AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : idris.sahin@tbmm.gov.tr


Şuay ALPAY
AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : suay.alpay@tbmm.gov.tr


Adem YEŞİLDAL
AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : adem.yesildal@tbmm.gov.tr


çek mağdurları
Mihriman Belma SATIR
AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : mihrimahbelma.satir@tbmm.gov.tr


çek mağdurları
Ali AŞLIK
AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta :ali.aslik@tbmm.gov.tr



çek mağdurları
Ayşe TÜRKMENOĞLU
AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : ayse.turkmenoglu@tbmm.gov.tr


Hilmi BİLGİN
AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:



Yahya AKMAN
AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:
E-Posta : yahya.akman@tbmm.gov.tr


Fatih ÇİFTÇİ
AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:



Yusuf BAŞER
AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ
Anayasa Komisyonu Üyesi
Telefon :
Faks :
GSM:

________________________________________________________________________________

TBMM ANAYASA KOMİSYONU İLETİŞİM BİLGİLERİ
Tel: 
Fax: 
E-Posta: ayaskom@tbmm.gov.tr

Kategori: "Çek kanunu Mağdurları" "çek mağdurları" "çek mağduru" "çek yasası mağdurları" "çek kanunu" "çek" "Anayasa komisyonu" "Hukukçu Milletvekilleri" "TBMM" "Adalet Komisyonu" "Avukatlar" Aihm" "Çek Yasası" "Milletvekilleri" "Çeklere Af" "Borç Hapis Yasağı"

6 yorum:

  1. ahmet gumuskaya11 Ekim 2011 16:36

    SAYIN BASKANIM FATIH CIFTCI BASARILARINIZIN DEVAMINI DILER YENI GOREVINIZDE SAGLIK MUTLULUK VE BASARILARIN SIZINLE OLMASINI CENABI MEVLADAN NIYAZ EDERIM VAN ERCIS TEN..

    AMERIKADA EBRU TV DEN.
    AHMET GUMUSKAYA
    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  2. Mustafamurat721 Kasım 2011 22:16

    sayın büyüklerim hepinize saygılarımı sunar başarılar dilerim.ben bir çek mağduruyum şu an cezaevinde yatıyorum.açıkcezaevindeyim.şu an izin hakkımı kulanıyorum.inanın cezaevinde yatmakla borç ödenmiyor ve ailelem perişan oldu eşim boşadı kızımın okul masraflarını karşılamıyorum kızımın psikolejisi bozuldu okula gitmek istemiyor şu an lise de bana ençok ihtiyaçı olduğu bir zamanda ben yokum.sizlerden ricam biz gereken dersi aldık bizi artık çıkarın.

    YanıtlaSil
  3. Sayın Bakanım bende çek mağduruyum krizden dolayı iflas ettim çeklerimi ödeyemedim 2 çocuk okutuyorum size güveniyorum biran önce yasanın açıklanmasını rica ediyoruz..mualla türkmen..

    YanıtlaSil
  4. muallaa TÜRKMEN15 Kasım 2011 21:27

    Sayın Bakanlarım;krizden dolayı bende çek mağduruyum 2 çocuk okutuyorum biri lisede biri üniversitede çocuklarımın borçlulardan dolayı psikolojileri bozuldu borçlar yüzünden eşimden ayrıldım şiddetli geçimsizlikler başladı inanın çok zor durumdayım hapse girmekten bir bayan olarak korkuyorum ben hapse girersem çocuklarım mağdur olur bizlere yardım edinn...çek sorununun biran önce çözülmesini arz ediyorum..MUALLA TÜRKMEN..

    YanıtlaSil
  5. inşallah evinden çıkarsın arkadasım Allah nasip ederse MECLİSTE BULUNAN BAKANLARIMIZIN SAYESİNDE MİLLETVEKİLLERİMİZİN SAYESİNDE AZ KALDI KALKACAK HAPİS CEZASI ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DUA ETSİN HERKES İNŞALLAH AKSİLİK ÇIKMADAN KARAR ÇIKAR

    YanıtlaSil
  6. Yeni Sivil Anayasa
    07 Mayıs 2012
    Kısa bir analiz yapabilmek için, orta ve büyük ölçekli bir işletme mantığından bakarsak, İyi biliriz ki düzgün bir sistemi olan işletmede en kötü yönetici o işletmenin, sistemin başında yönetici olsa bile yüzde beş bilemedin maksimum yüzde on ile işletmeye zarar verdiği an sistem o kötü yöneticiyi ekarte eder. Daha fazla zarar vermesine sistem asla müsaade etmez. Çünkü sistem gerçeğini, verilerini rasyolarla raporlar, ortaya koyar.
    Ancak aynı şekilde sistemi olmayan veya kötü işleyişi olan bir işletmenin başına âllame-i cihan olan bir kadro veya yöneticiyi getir, o kötü gidişat o başarılı yöneticileri ve kadroyu bile başarısız kılar. Kötü işleyişi olan işletmede, başarı şansı asla olamaz.

    Evet, işletme mantığı ile bakarsak ülkelerin sistemi ise toplumsal mutabakat olan anayasadır. Hepimizin hem fikir olduğu çok kötü bir anayasa ve sistemle yönetildiğimiz aşikâr ki bu kötü gidişat içerde ve dışarıda ciddi sorunlara sebebiyet verdiği, Tüm vatandaşların vesair sebeplerle mağduriyet yaşadığı ortadadır.

    Yeni sivil bir anayasa yapma konusunda, görevi tevcih edilenler arasında özellikle bazı isimlere karşı çoğumuzda bir güven eksikliği mevcut idi. “idi” ekini özelikle kulandım. Çünkü yanıldığımız ortadadır. Samimiyet testinden 1. etapta hazırlığı iyi geçti. Açık şöyleyim İyi bir orkestra şefi gibi Cemil Çiçek’i yeni anayasa konusunda son derece başarılı, uzlaşmacı, demokrat ve toparlayıcı gördük. Dileğimiz ülkeyi demokratik, özgürlükçü, evrensel, sivil, yeni bir anayasaya kavuşturur.

    TBMM başkanı Cemil Çiçek ve Meclis Anayasa komisyonuna göre, şimdiye kadar toplanan tüm görüşlere göre; Türkiye’de mutlaka yeni bir sivil Anayasa yapılmasının şart olduğunu, bu esas itibari ile yeni anayasanın sade, anlaşılır, özgürlükçü, demokratik, adil, hakkaniyetli, evrensel normlarda olması gerektiğini, bu meseleleri dünyanın gelişmiş ülkeleri nasıl aşmış ise, bizlerin de aynı şekilde bir yol izleyerek aşacağını belirtti.

    Halktan, STK’dan (sivil toplum kuruluşlarından) 1. etap görüş toplama sürecinin tamamlandığını ve yeni anayasa yazılım 2. etap sürecinin Mayıs ayı itibarı ile başladığını fiilen ilan etti.

    Şimdi esas olan hangi siyasi parti ve siyasetçinin ne kadar özgürlüklerden ve demokrasiden yana olduğu ve evrensel bir hukuk nosyonuna sahip olmanın yansıması, işte tam da bu anayasa etrafında netliğe kavuşacaktır. Bu konuda seçmenlerin kendi seçtiği siyasi parti ve siyasetçilerini anayasa konusunda pozitif katkı için markaja alması gereklidir.

    Türkiye’nin bugünü, yarını ve gelecek yüz yılları uzun ve geniş görüşlülük perspektifi ile toplumsal mutabakat olan bu anayasa metninin içeriğindeki kriterlerle ortaya koyacaktır.

    Bizler Türkiye’de yaşayan bireyden topluma kadar tüm kesimin gerek bireysel beklentisi gerekse kolektif hak kullanımı için mutlak bu anayasa esas itibarı ile eşitlikçi ve özgürlükçü olmalıdır. Sade ve anlaşılır bir dil kullanılmalıdır. Oldukça kısa yazılmalıdır. Asla bir etnik kimlik vurgusu olmamalıdır.

    Kesinlikle bireyi devlete karşı korumalıdır. Her bireyin, mutlak adalete güveni sağlanmalıdır. Toplumsal birliktelik ile huzur ve barışa olan inanç yenilenmelidir. Refah düzeyinin yükselmesi fırsat eşitliğinin her bakımdan yaşanması bu yeni anayasa ile toplumun tüm talepleri vücut bulmalıdır.

    Türkiye’de yaşayan insanlar ve gelecek nesiller demokrasi ve özgürlük avantajını kullanan bir toplum haline bu anayasa ile gelmelidir. Mutlaka bu ülke toplumu evrensel bir anayasa ölçütüne kavuşmalıdır.

    Anayasalar ülkelerin sistemidir. Türkiye’de özgürlükçü, evrensel bir anayasa yapıldığında, toplumsal huzur ve barışın temini, birlikteliğin hakkaniyeti, evrensel hukuk ve adalet ilkesi ile sağlanır. Her bakımdan fırsat eşitliği olur. Bireyi esas alan yeni sivil bir anayasa ile sistem oturur ve dünyanın saygın demokrasileri arasında yerimizi alırız.

    Demokrasi ve özgürlüğün avantajını yaşatan eşitlikçi, evrensel yeni bir anayasa beklentisi ve takipçisiyiz.

    İstanbul Times / Maksut Konyar
    Gazeteci/ Yazar

    YanıtlaSil