Çek Mağdurları Komite Kuruyor

Komite çek kanunu ile ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarından randevu talep edip, görüşmelerde yaşanan sorunları anlatır, bu çek kanununun mağdur ettiği muhatapları, yasanın hazırlayıcı ve uygulayıcı muhataplarıyla bir araya getirir. TBMM, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, HSYK vs. ilgili tüm birimlerle görüşür
Yazılı ve görsel medya ile görüşmelerde bulunur.

Komitenin çalışma ofisi bulunacaktır, ofisin irtibat bilgileri Mağdurlar şikayet ve önerilerini doğrudan komitesiye yapabilecekler bilgi ve belgeleri sunabileceklerdir.
Komitenin Amacı ve tüzüğü, komite üyeleri, iletişim bilgileri önümüzdeki günlerde sitemizden duyrulacaktır.

Dileğimiz; Büyük şehirlerde buna benzer komitelerin kurulması.


KANAL B PROGRAMI CANLI YAYIN OLACAKTIR.
PROGRAMI ARAMAK İSTEYENLER 0(312) 2341434 NOLU TELEFONU ARAYIP HABERCİNİN SAATİ PROGRAMI REJİ YE BAĞLANMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTSİNLER.

SORULAR İÇİN
SMS GÖNDERMEK İSTEYENLER
KANALB YAZIP BİR BOŞLUK BIRAKIP SORUYU YAZIP 3929 A GÖNDEREBİLİRLER
PROGRAM SIRASINDA İRTİBAT İÇİN ALT YAZI GEÇECEKTİR.

2.221 yorum:

  1. SAYIN GERCEKCİ BU DÜŞÜNCELERİNİZİ SİTEDE PAYLAŞMANIZIN ÖTESİNDE EĞER ANKARADAYSANIZ YAPILACAK GÖRÜŞMELERE SİZİNDE KATILMANIZI BEKLERİZ.TELEFON NUMARANIZI YAZARSANIZ GÖRÜŞELİM.

    YanıtlaSil
  2. Barışçı-Mersin16 Ağustos 2011 20:06

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; YÜREĞİMİN SESİNİ DİNLEYEREK YORUM YAPACAĞIM. HAKLI DAVAMIZDA; ÇOK YORULMUŞ OLMAKLA BİRLİKTE, DEĞECEK İNSANLAR İÇİN HALEN BURADA BULUNUYOR OLMAKLA BİRLİKTE, BAZI ŞEYLERİ YAZMADAN GEÇEMİYECEĞİM.

    AV. FATMA HANIMI YETERİNCE TANIMIYORUM VE AYRILIŞ KARARINA SAYGI DUYUYORUM.

    ANCAK; AV. ERTUĞRUL KIVANÇ KOÇ HAKKINDA, BİRKAÇ CÜMLE YAZMADAN GEÇEMİYECEĞİM.

    AV.ERUĞRUL KIVANÇKOÇ HOCAM. AYRILIŞINIZA SEVİNDİM. NEDENMİ? ARAMIZDA DEĞECEK İNSANLAR VAR OLMAKLA BİRLİKTE, GERÇEKTEN ÇALIŞANLARI VE SİZİN GİBİ ÖZVERİYLE BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEYENLERİ BIKTIRABİLMEYİ BAŞARANLAR OLMUŞTUR. ONLARIN BECERİLERİNE SAĞLIK NE DİYEYİM.

    ANCAK; BAZILARI YAPILAN İYİLİKLERİ ÇABUK UNUTUYORLAR, SİTEYE YAZILMAYAN AMA YAPILAN GÜZEL ŞEYLERİ GÖRMÜYORLAR.

    ÖRNEĞİN DAHA 15 GÜN EVVEL SİTEYE ŞÖYLE BİR ŞEY YAZMIŞ İDİM.

    E......................ŞEHRİNDEN, N................................. HANIM BENİ ARADILAR. EŞİNİN 1,5 YILDIR EVE GELEMEDİĞİNİ ARANIYOR OLDUĞUNU, ÇOCUKLARIYLA ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİNİ, İNTİHARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BELİRTMİŞTİ VE BEN BUNU SİTEYE YORUM OLARAK YAZMIŞ, BİZ BU İNSANLAR İÇİN BURADAYIZ DEMİŞTİM VE BU ARADA; BU İNSANLARIN 47 ADET CEZA DAVASI DOSYASI VAR İDİ.

    BİR GÜN SONRA; AV. ERTUĞRUL KIVANÇKOÇ BENİ ARAYARAK, BEN BU İŞİ ÜSTLENMEK İSTİYORUM VE HİÇBİR ÜCRET ALMIYORUM DEDİ. BEN AÇIKÇA; HOCAM YAPMA, BU İŞİN ALTINDAN ÇIKAMAZSIN, KADINA BOŞUNA UMUT VERMEYELİM DEDİYSEMDE; HAYIR OLMAZ DEDİ VE İŞİ YÜKLENDİ.

    ŞİMDİ BU İNSANLARIN TÜM İNFAZLARININ DURDUĞUNU; BİR KAÇ GÜNE KADAR O İNSANIN EŞİNE VE ÇOCUKLARINA KAVUŞACAĞINI BİLMİYORSUNUZ DEĞİLMİ?

    BU ARADA; BU İŞLERİ BAĞLADIĞIM İÇİN, AVUKAT BEYDEN NE ÇIKARLAR ELDE ETTİĞİMİDE TAHMİN EDEMEZSİNİZ.

    BU ANLAMDA DİYORUMKİ; SAĞOL YÜREKLİ VE YİĞİT İNSAN AV. ERTUĞRUL KIVANÇKOÇ SAĞOL. UMUYOR VE DİLİYORUMKİ; SENİNLE BİR ÖMÜR BOYU DOST KALIRIZ.

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU LÜZUMSUZ YORUMUMLA ZAMANINIZI ÇALDIĞIM İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN. HERKESE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  3. Sn.Gerçekçiye niye kızıyorlar anlamadım.5941 s.Kanunun gerekçesinde kişinin elinde olmayan sebeplerle ortaya çıkan zorunluluk hali dolayısıyla doğal afet, savaş, kaza geçirmesi gibi sebeplerle çekin karşılığını ilgili hesapta zamanında bulunduramamış olması halinde; ceza ile sorumlu tutulamayacağı öngörülmüş, Anayasa Mahkemesi 2010/6 E.-2011/54 Kararında bu hususa atıf yapmıştır. Bu düzenlemeyle karşılıksız çek keşide etmekte kastı bulunmayan kişilere istisna getirilmiş bulunmaktadır.

    Lütfen bir avukat arkadaş açıklayabilir mi, yeni yasayla böyle bir savunma hakkı tanınmışken, bunu kullanmak yerine neden yasaya muhalefet ediyorlar?Zaten burdaki arkadaşların savunduğu bu değilmiydi, elinde olmayan sebeplerle çekini ödeyemeyenler ayrı tutulsun.Zaten bu yapılmış, anayasa mahkemesi de bunu hatırtatıyor, halen neyin kavgası.
    Demekki bir kısım insanların derdi dolandırıcıları kollamak

    YanıtlaSil
  4. Sayin Gercekci:

    Yorumlariniz realist ve haklilik payi cok ama tekrar tekrar soylemek insanlarda bikkinlik ve umutsuzluk hissi yaratiyor. Dediginiz cozum en az 1 yil alir ve sonu belli degil cunku burasi hukuk ulkesi degil.

    Sonucta tezinizi kendiniz uygulayarak hepimize ispatlayabilirsiniz. Avukat olmadanda savunmanizi bu sekilde yapabilir yada tuttugunuz herhangi bir avukata sadece bunu soyleyeceksiniz deyip kastim yoktu diye ifade verebilirsiniz. Sizinde bildiginiz gibi 100/100 hemen mahkumiyet cikacaktir. Derhal Yargitaya gonderip ardindan kararin hizlandirilmasi icin rica dilekcesi gonderebilirsiniz. Zaten beyan edilen, Yargitayda yeni dairelerle 6-12 ay icinde tum kararlarin hizla verilecegi. Bu sekilde onumuzdeki yil icinde sonucu herkese beyan edebilirsiniz. Kaldiki yargitay asamasinda bir avukatin yapabilecegi pek bir sey yok cunku durusma olmuyor. Dosyada sizin ifade ve hakimin tutumu kanunlarla karsilastirilarak karar veriliyor. Eger hakliliginiz ispatlanirsa zaten emsal teskil eder herkese bu cilede biter.

    Ama ne yazikki burasi hukuk ulkesi degil. Sonucta hakimlerde insan ve onlarda etki altnda kaliyor. Hangi 10. ceza dairesi hakimi kalkipda kendi baskanlarinin dediginin tersine karar alabilir. Hele Turkiye'de su anki ortama hangi hakim hukumetin iradesi disinda bir karara imza atabilir. Imza atan ertesi gunu Doguya surulur. O yuzden gercekci olmak lazim. Yinede kendiniz bu yolu izleyip hem kendinizi kurtarip hem emsal olabilirsiniz. Denemesi bedava.

    Bence yapilmasi gereken tek sey var. Yasanin acilen ve hizla degismesi ve bunun icin dediginiz gibi mektup faks telefon emaille saldirmak ve hedefe kilitlenmek. 3 ayda surse 3 yilda surse 30 yilda surse en azindan gelecek nesilleri korumak adina bu cek yasasinin degismesini saglamak.

    Amacim polemik degil. Bence tamamen haklisiniz ama rumuzunuz geregi lutfen Turkiye gerceklerini gorunuz. Hakimin bana dedigi gibi burasi ABD degil.

    Genede herkesin ugrasi icin tesekkurler. Umarim bir gun bu cile herkes icin biter ve herkes hem ozgurlugune hem sevdiklerine kavusur.

    Allah yardimcimiz olsun
    Muhendis 34

    YanıtlaSil
  5. Sayın HUKUK,
    Bu site geçmişi 2008 e dayanan eski bir birlikteliğin ürünüdür.Son zamanlarda eski arkadaşlarımız takip eder yazmaz oldular bu sitede YAZI YAZAN YORUM YAPAN bir çok avukat arkadaşımız olmuştur.BUGÜN Yazıların tamamını okuma şansım olmadı ama okuduğum kadarı ile sahsınıza yazılan eleştiri yok.

    Tarafsız bir birey olarak sizden de ricam avukatlık mesleğine saygısızlık olarak addetmeden önce iyi avukat daha iyi avukat ve davaları ile ilgilenmeyen hata yapabilme olaslıığı yüksek avukat olabileceğini kabul etmenizdir.Bu sadece avukatlık mesleği için değil tüm meslek dalları için geçerlidir.

    Burada zamanında davalarına bakan avukatlarının hatalarından dosyalarının temyizini dahi yapamamış arkadaşlarımız olduğu gibi avukatlarının takdire şayan bilgileri ile hapisten çıkan arkadaşlarımızın olduğu da aşikar bir gerçektir.

    BU NEDENLERLE SİTEDE GENELLEME YAPARAK SİTENİN AVUKATLIK MESLEĞİNE SAYGISIZLIK YAPTIĞINI İLERİ SÜRMENİZ HİÇ DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİLDİR.

    YanıtlaSil
  6. Sn.Bayır;
    Bu site çok goller yedi, 5-0 mağlup duruma düştü, 6-5 öne geçti.İnşallah uzatmalarda maçı galip bitirecek.

    YanıtlaSil
  7. Sayın Kıvanç Bey ,

    Bu sitede yaratılmak istenen gergin ortam ve polimikler hep birlikteliği bozmak için bilerek yapılan sobotelerdir.

    Ektilenmenizi anlıyorum lakin umudunu sizlere bağlamamış yardımlarınıza muhtaç yüzlerce sizin gibi iyi niyetli arkadaşlarımız da var.3 KENDİNİ bilmez için onları yarı yoldamı bıracaksınız şimdi...

    YanıtlaSil
  8. "Kardeş" sitelerde ki avukatların bize yaptıklar için böyle bir yol izlendi.

    YanıtlaSil
  9. t-er@hotmail.com mail adresim sayın basketçi.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.benimde yapabileceklerim varsa bütün gücümle yardımcı olmak isterim saygılarımla.

    YanıtlaSil
  10. YAZIYI TEKRAR GÖNDERMEMİN SEBEBİ ŞUDUR:

    Bizler ceza hukukuna göre yargılanıyoruz.
    Ceza hukuku da, hukuk dallarından biri olup ayrı ihtisas gerektirir.
    Özel bilgi, tecrübe gerektirir.
    Diğer hukuk dallarının bazılarından çok daha çetrefildir.

    Çek davalarıyla ilgili avukatla çalışmak isteyenlerimiz herhangi bir avukata gidiveriyorlar.
    Gittikleri avukatların da % 99'u "Ben bu konuda ihtisas sahibi değilim" demeyip, davayı alıyorlar.
    Hukuk fakültesinden mezun olup, stajını tamamlamış en tecrübesiz bir avukat bile bu davaları alıyor.
    Maalesef bizim davalarımız bir icra davası gibi görülüyor.
    Çok basitmiş gibi görülüyor.

    Halbuki gerçek öyle değil.
    Davalarımız ceza davası. Dolaylı olarak 5 yıla kadar (tecili, azaltması olmayan) hapis cezalarıyla yargılanıyoruz.
    Bizim davalardan beraat etmemiz ancak ciddi savunmayla mümkün olur.

    Bazı avukatlar diyor ki "Ben şunu kurtardım". Kim, neyi kurtarmış?
    Kurtarılan zaten ilk başta hapse girmemesi gereken, mesela temyiz hakkını kullanamamış, birisi. İlgisizlikten, bilgisizlikten, parasızlıktan hapse düşmüş.
    Onun zaten hapse girmemiş olması gerekir-onu kurtarmak çok büyük meziyet değil !!!

    Kimi avukatlar da, davaları şekli açıdan bozduruyor ya da beraat alıyorlar - Yok çeki ibraz eden şikayetçi değilmiş, yok imza uygun değilmiş, vs, vs. Hep şekli açıdan. Bunun için de çok meziyetli olmak gerekmez. Kanun zaten açık, şekli açıdan itirazların neler olabileceği genelde belli.

    Esas avukatlık, daha doğrusu hukukçuluk bizleri ceza davasında gerçekten savunup beraat ettirmekle olur.

    Böyle avukatları bulup, onlarla çalışmalıyız. Zaten böyle bir savunmayı kabul ettirecek bir avukat çıkarsa ve müvekkilini beraat ettirirse bu emsal teşkil eder, haksız yere APC TEHDİDİ ALTINDA YAŞAYAN herkes kurtulur.

    Bunun haricindeki savunmayı bizler kendimiz zaten yaparız.

    Var mı bizleri gerçekten savunup, beraat ettirecek; Türk Ceza Kanunu'na göre "KASITSIZ SUÇ OLAMAZ" diyerek tuttuğunu koparacak avukat ?

    Bize böyle avukat, yani iyi bir cerrah lazım...

    YanıtlaSil
  11. Bu siteden avukatlardan destek alarak eşimi hapisten çıkartık. Eşim 3 ay hapiste yattı. Sitedeki avukattan yardım aldım ve cezaevinden çıktı. 5 dosyadan 3 ünü şikayet hakkı olmadığı için tamamıyla kurtadı diğer ikisi yargıtayda. para yokken 3 dosyadan ödeme yapmadan üstelik eşiniz içerdeyken tamamen kurtulmak nedemektir bilemezsiniz. çok avukata gittim yapılacak bir şey yok dediler.varmış!!! bizler avukata ihtiyacımız yok diye bu duruma geldik.ifade vermemekten, zamanında temyiz yapmamaktan bu duruma geldik. birilerini suçlamaktan vazgeçin. ben bu sitede hiç yorum yapmadım ama takip ediyorum. yazık oldu!!! 1-1 dik 1-0 olduk artık geçmiş olsun hepimize...

    YanıtlaSil
  12. Av.Rahmi Ofluoğlunun bize yaptıkları üzerine böyle bir yol izlendi.

    YanıtlaSil
  13. Av.Rahmi Ofluoğlunun bize yaptıklarından hareketle böyle bir yol izlenmiştir.

    YanıtlaSil
  14. DAHA FAZLA YAZIP, ORTAMI GERMEK İSTEMİYORUM.

    DERDİM BELLİ, ANLAMAK İSTEYENLER ANLAMIŞTIR.

    Nacizane tavsiyem;

    > Arkadaşlarımızın önereceği (telefon, fax, mail, mektup, toplantı, gösteri, imza toplama, …………., gibi) eylemlerden aklımıza yatanları, gücümüzün yettiklerini gerçekleştirelim. Hiç bir kaybımız olmaz.

    > Davalarımızı, dosyalarımızı takip edelim. Gerek ilk derece mahkemelerinde, gerekse Yargıtay temyizlerimizde “kasıtsız suç olmaz” prensibini muhakkak kullanalım.

    > Avukatla çalışılıyorsa, avukatımızı başı boş bırakmayalım, kontrol edelim, yönlendirelim. Unutmayalım, avukatlar bizim “dava vekilimiz” dir.

    > İnsan Hakları mahkemesine ilgili formları doldurarak başvuruda bulunmayı ihmal etmeyelim. Başvurular ücretsizdir.

    > Derdimizi, sıkıntımızı hemen her yerde ve herkese bildirelim, anlatalım.

    > Sırtımızdan çıkar sağlamak isteyen sülüklere fırsat vermeyelim, kendimizi kullandırmayalım.

    > Birlikten kuvvet doğar, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Araya nifak sokmaya çalışanlara aldırış etmeyelim.

    YanıtlaSil
  15. Kimseye karşı saygısızlık yapılmamıştır, hakaret edilmemiştir.

    Yazdıklarım ortadadır. Herkes okuyabilir. Yalanı, yanlış var mıdır ?

    Benim yazmamı engellemek için aklınızca TCK maddesi sıralamayın. Kimseler "aman bu yüzden siteye dava açılır" diye komik bir yaklaşıma girmez ve beni engellemez.

    Gerçekten samimiyseniz mesleğinize nerede saygısızlık yaptığımı da söylerdiniz.

    YanıtlaSil
  16. Sn Hukuk, hemen düzeysiz, seviyesiz yazılara basladınız.

    Öncelikle yazdıklarımı okuyup, anlamaya çalışmanızı dilerim.

    Ben kimseyi suçlamıyorum, bir durum tespiti yapıyorum.

    Yazdıklarımda yalan, yanlış bir husus var mı ? Hakaret var mı ?

    Ben avukat reklamı yapmıyorum, bilakis avukat arıyorum. Derdimi çözecek, beni iyileştirecek, pansuman yaparak beni oyalamayacak, doğru dürüst bir doktor arıyorum. Yani iyi bir avukat arıyorum - hepimize lazım.

    Beni komik komik TCK 157, 158, vs ile korkutmaya çalışmanızla da aradığım tipte bir avukat olmadığınızı da anlamış bulunuyorum. Saygısız hitap şeklinizi ise yorumlamak istemiyorum.

    YanıtlaSil
  17. hakikaten sitedeki bazı arkadaşları anlamakda zorlanıyorum sanki mağdur değilde rahat bir yaşantısı varmış gibi lüzümsuz işlere zaman ayırarak zamanlarını öldürmek iyisi kötüsü kalitelisi kalitesizi hade eleştirdik noldu kurtuldukmu çolukcocuğumuzamı kavuştuk böyle boş işleri bırakın çok zamanınız varsa gidip balık tutun şu anda bizim iyisiyle kotüsüyle işimiz olmaz bizim kurtulmaya bu yönde hizmete ihtiyacımız var eleştirilere ihtiyacımız yok insan gibi yasamaya ihtiyacım var köşe buşak saklanarak değil bunlara kafa yorun

    YanıtlaSil
  18. Sen Öyle Zannet

    YanıtlaSil
  19. Sn Blackco ben spesifik olarak hiç bir avukatı hedef almadım (yarası olup gocunanlar varsa, onu bilemem).

    Benim demek istediğim şu: Bildiğim kadarıyla hiçbir avukatımız, henüz, kasıt konusunu ağırlık vererek ciddi bir savunma yapmamışlardır ve bu yüzden Yargıtay da bu konuda yapılan bir savunmaya karşı red veya kabul kararı vermemiştir. Böyle savunma yapan yok ki Yargıtay değerlendirsin.

    Bizim can derdimiz var, kurtulmak istiyoruz. Hukuk karşısında gerçekten savunulmamız lazım.

    Üzüntüm, sıkıntım bundandır.

    YanıtlaSil
  20. gercekci arkadasım tabikide insanların iyisi,de kötüsü,de vardır yanlız sitedeki avukat arkadaşlarımızdan siz herhangi bir kötülük gördünüzmüküde dava veripde iyi bir sekilde savunulmadığınızı söyleye bilirmisiniz her avukatı aynı kefede ğörmek yanlış değilmidir haksızlık olmazmı avukat arkadaşlarımıza

    YanıtlaSil
  21. Ve sıra ofluoğluna gelmiştir.

    YanıtlaSil
  22. Avukat arkadaşların ayrılma sebebi saygısızlık filan değildir.Bazıları hakkında ilgili Barolara Şikayette bulunulmuştur.

    YanıtlaSil
  23. Bazen yorar insanı küçük şeyler; büyük sırlar vardır küçük şeylerin içinde.
    Açıldıkça açılır, boyuna posuna bakmadan...

    Bazen dinlendirir insanı uzaklar; uzaklığa bir yakınlığı vardır gözlerin.
    Gözlerin olduğu kadar gönlün de...

    Bazen durur tüm adımlar; adamların tembelliğinden değil, yolların düşündürücülüğünden.
    Öyle çetrefillidir ki, susar ayaklar da kimi zaman...

    Bazen sorar gözler, diller kabul etse bile.
    Maharet gözleri bile ikna etmektir, güzel söz söylemek değil.

    Bazen durur dünya, inecekler iner, sonra yoluna devam eder.
    Ne var ki, herkes için o duruş anı farklıdır.
    Kimisi içinse hiç dönmez dünya, ki o da apayrı mesele.

    Bazen her şeyi bir mimik anlatır, bazen gözyaşı, bazen bir kelime.
    Ne kadar da ağır gelir söylemek bazen bir kelime bile.

    Bazen bir anı, bir ömür kokar.
    Bazen bir daha yaşayamayacağını hisseder insan içinde bulundugu ânı.

    Bazen şair olur insan, mısra kuramaz.
    Bazen mısra kurar insan, şair değildir.
    Bazen hiçbiridir, ne diyeceğini bilemeyen sıradan biridir işte...

    Bazen yaşadığını daha çok hisseder insan, öleceğini unutur büsbütün.
    Bazen yaşadığını tamamen unutur, hatta bazen her ikisini de.

    Bir anı bir anına uymaz derler ya insan için, ya bütün anları birbirinin aynı olsaydı...!

    Bazen korkutmaz mı bu ihtimal insanı?
    Bazen korkar insan gölgesinden.
    Gölgesinin şahsında kendisinden.
    Zira kendi vücudu geçmiştir güneşin önüne. Kendi eseridir gölgesi.

    Bazen susar insan, dudakları çatlar susuzluktan.
    Bazen susar insan, söylenecek çok söz varken bile.
    Bazen dolar insan, kimse anlamaz.
    Bazen herkes anlar, kendisi kendisini anlamaz.

    Yalnızdır bazen insan, öyle yalnız bakar ki dünyaya.
    Bazense hiç yalnız değildir, nasıl baktığını bilirse.

    Bazen büyük görür insan kendini, ne acizliktir! Bazen aciz görür, ne büyük bir görüş!
    Bazen, 'bazen' değil, 'her zaman' demek gerek.
    Ama bilmek gerek, ne zaman?

    Her 'bazen'in bir zamanı vardır..

    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  24. Sayin Hukuk
    Lutfen genelleme yapmayiniz,ben mecburen yurt disinda yasayan bir insanim,gecen seferde yazdigim gibi,emegi gecen butun arkadaslara tesekkur ediyorum,bilhassa su anda diyologda oldugum her zaman bana yardimci olan Sayin Av. Neslihan Benlier Vona hanimefendiye sonsuz minnetlerimi ve saygilarimi sunuyorum,
    Saygilarimla

    YanıtlaSil
  25. Yazdıklarımda hakaret yoktur, eleştiri vardır.

    Yadıklarımın hangisi yalan ? Hangisi yanlış ?

    YanıtlaSil
  26. -Doktorun iyisi var, kötüsü var. Hangisine gidersiniz ?
    -Mimarın iyisi var, kötüsü var. Hangisine proje çizdirirsiniz ? Karadenizli müteahhitte proje çiziyor.
    -Mühendisin iyisi var, kötüsü var. Hangisine hesap yaptırırsınız? Binanızın depremde çökmemesi için ?
    -Müteahhitin iyisi var, kötüsü var. Hangisine inşaat yaptırırsınız?
    -Berberin iyisi var, kötüsü var. Hangisine saçınızı kestirirsiniz?

    -Avukatın da iyisi var, kötüsü var. Beceriklisi var, beceriksizi var. Tecrübelisi var, tecrübesizi var. Bilgilisi var, bilgisizi var.

    Ben soruyorum : Bugüne kadar bizim davalara bakan hangi avukat TCK'nun 21. maddesi etrafında savunma yaptı ? "Kazandı" demiyorum, "savunma yaptı" diyorum.

    Doğru, düzgün bir savunma yapın da insanları gerçekten kurtarın diyorum.

    Doktor, doktor beni ölümden kurtar diyorum !!!!
    Pansuman istemiyorum, kesin tedavi istiyorum !!!!

    YanıtlaSil
  27. Sn Tukay, Bu dertle 1 yıldır uğraşıyorum, Mahkemelere gitmekten iş güç yapamadım. Tüm siteleri de yılbaşından beri takip etmekteyim.

    YanıtlaSil
  28. Bu site meslege karsi saygi gostermiyor. . Surekli avukatlik meslegi asagilaniyor. Sanki butun doktorlar, butun muhendisler v.s iyi de kotu olan avukatlik meslegi imis gibi.
    Bu site TCK 157, 158 dahil bir cok ceza davasina muhatap olmaya adaydir.
    Veda eden avukatlar dogrusunu yaptilar.

    YanıtlaSil
  29. Veda eden avukatlar gercegi gormustur. Bu site meslege karsi saygisizdir.
    Yakinda TCK 157, 158 dahil bircok davanin muhatibi olursaniz sasmam.

    YanıtlaSil
  30. Sayin Gercekci,
    Dilinin altindaki baklayi cikarir misin? Kimin, hangi avukatin reklamini yapacaksin bu yazilarin arkasindan, kimin adina kamuoyu hazirliyorsunuz. Avukatlik meslegi butun meslekler kadar en az saygindir. . aksi sabit oluncaya kadar. .Elinde delil olmadan kimseyi suclayamazsin.
    KAMUOYİ OLUSMUSTUR, İSMİ ACİKLA. .
    Hic kimsenin senin reklamina ihtiyaci oldugunu sanmiyorum. Sen durumdan vazife cikariyorsun. .Bu site yakinda TCK 157, 158 dahil bircok davanin icine girerse sasmayacagim. . Gun ola harman ola. .

    YanıtlaSil
  31. SAYIN GERÇEKÇİ

    YORUMLARINIZI İÇTENLİKLE TAKİP EDİYOR VE SAYGI DUYUYORUM.KAST İLE İLGİLİ SON DERECE HAKLI OLDUĞUNUZ TESBİTİNİZE KATILMAMA RAĞMEN SİZE CEVAP YORUM YAZACAĞIM AMA YANLIŞ ANLAŞILMAKTAN ÇEKİNİRİM.

    ONUN İÇİN SİTEYİ NE ZAMANDAN BERİ TAKİP ETTİĞİNİZİ YAZARMISINIZ.VEYA TELEFONUMU VEREYİM ARARMISINIZ.. TEL 0532 465 52 16

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  32. avukat arkadaşlarda bu işin bittiğine inandı.tşk ler emekleriniz için

    YanıtlaSil
  33. Ertugrulkivanckoc16 Ağustos 2011 20:07

    Bu bir veda yazısıdır!
    Arkadaşlar, yaklaşık 1,5 yıldır bu site aracılığıyla bana ulaşan mağdur arkadaşlara bilgim ve tecrübem ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştım. İyi niyet beyanımız ortadayken avukatlar olarak zaman zaman hak etmediğimiz ithamlara maruz kaldık. Bu iyi niyet çabalarına rağmen süregelen polemiklerden kişisel olarak rahatsız oldum. Ben bu tip hakaret ve ithamları kaldırabilecek bir psikolojiye sahip olmadığım için bu davanın gönüllüsü olmaktan vazgeçiyorum. Bu nedenle de sayın site yöneticisinden sitenin AVUKATLAR bölümünde geçen adımın ve iletişim bilgilerinin kaldırılmasını istiyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.AV. ERTUĞRUL KIVANÇ KOÇ

    YanıtlaSil
  34. Bu bir veda yazısıdır!
    Arkadaşlar, yaklaşık 3ay bu site aracılığıyla bana ulaşan mağdur arkadaşlara bilgim ve tecrübem ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştım. İyi niyet beyanımız ortadayken avukatlar olarak zaman zaman hak etmediğimiz ithamlara maruz kaldık. Bu iyi niyet çabalarına rağmen süregelen polemiklerden kişisel olarak rahatsız oldum. Ben bu tip hakaret ve ithamları kaldırabilecek bir psikolojiye sahip olmadığım için bu davanın gönüllüsü olmaktan vazgeçiyorum. Bu nedenle de sayın site yöneticisinden sitenin AVUKATLAR bölümünde geçen adımın ve iletişim bilgilerinin kaldırılmasını istiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    AV. FATMA AKÇIN

    YanıtlaSil
  35. Ankara Adliyesi kocaman bir bina.
    İçinde 14 tane de Sulh Ceza Mahkemesi yer alıyor.
    Duruşmalar Salı ve Perşembe günleri yapılıyor.
    Diğer günler talimatla ifade almak, vs işler yapılıyor.
    Son 1 yıldır maalesef sürekli Adliyedeyim.
    Duruşma günlerinde, Sulh Cezaların en az yarısında sadece karşılıksız çek davaları var listelerde. Her mahkemenin listesinde 40-60 arası dava var.

    Kabaca bir hesapla 7 dairede 50 davadan ve haftada 2 duruşma gününden bakarsak; adli tatil ve diğer tatilleri düşüp bir yılda 45 haftadan hesap edersek yaklaşık 32,000 duruşma sadece Ankara adliyesinde yapılıyor karşılıksız çek davalarıyla ilgili.

    Bu demektir ki İstanbul'da en az 120,000 ve tüm Türkiye'de yılda en az 250,000 karşılıksız çev dava duruşması yapılıyor.

    Bu davaların büyük kısmında (alacaklı ve borçlu tarafında) avukatlar var.

    Ne çok avukat ! Ne kadar çok dava !

    Ne kadar güzel bir kazanç kapısı !

    Yalan mı ?

    Avukatlar çeke cezanın kalkmasını isterler mi ? İsteyebilirler mi ?

    İsteyecekleri bir şekilde bu davaların devam etmesidir.

    Kimse kendini kandırmasın.

    Normalde bu tip davalarla ilgilenmeyecek kadar meşgul, elinde çok daha iyi para kazandıracak işleri olan, ceza hukukunda çok başarılı avukatlar bizim işimizi çözerler.

    YanıtlaSil
  36. üç yıllık abone16 Ağustos 2011 20:07

    gücüm GÜÇSÜZLÜĞÜMDENDİR her yağmur damlası bir yeşil yaratmak içindir,,, sanmasınlar YIKILDIK,,, sanmasınlar ÇÖKTÜK,,, bir başka bahar için sadece yaprak DÖKTÜK... Mevlana yıllar önce böyle söylemiş,,, kendisini bir HİÇ olarak görmüş,,Herşey olmasına rağmen bir hiç demiş...


    işte MEVLANA HAZRETLERİNİN SÖZLERİ tam bize uyarlamış sanki

    YanıtlaSil
  37. tşkler basketci duyumlarınız ve yorumlarınız benım için çok önemli.

    YanıtlaSil
  38. ARKADAŞLAR, DÜN YAZDIĞIM YAZIYI BİR DAHA TEKRARLAMAK İSTİYORUM:
    Diyelim ki çocuğunuz kanser ve ameliyatla tümörünün alınması gerekli.

    Tecrübeli ve iyi bir cerrah tümörü tek ameliyatta, geride kanserli hücre bırakmadan çıkarır.

    Yeterince iyi olmayan bir cerrah ise tümörü alır ama geride kanserli hücre bırakır; hastalık tekrar ortaya çıkar. Hele ki cerrah insafsız ve paragöz birisiyse, ileride bir ameliyat daha yaparım diye bilerek iyi ameliyat bile yapmayabilir.

    Ameliyatı kime yaptırırsınız ?

    Bizim durumumuz da böyle. Kati çözüm “kasıtsız suç olmaz” prensibine göre yapılacak savunmadır.

    Yok şikayetçinin imzası eksik, yok kararda filanca eksik var, yok şöyle, yok böyle diye savunmalar hakkımızda verilecek olumsuz kararı Yargıtay’da bozdurur ama tekrar yargılanmaya başlarız, avukata tekrar para verip bir ameliyat daha oluruz

    YanıtlaSil
  39. Kıymetli arkadaşlarımız Basketçi, Ekim2510, Barışçı ve diğerlerimizin girişimlerini ve çabalarını takdirle desteklemekle beraber;

    girişimlerinin detaylarını, neticelerini, muhtemel gelişmelerin detaylarını bizimle paylaşmamalarını hem çok haklı buluyor, hem de bir mecburiyet olarak görüyorum.

    Burada yazılanları herkes okuyor. Aleyhimizde olanlar (avukatlar, tefeciler, faktoringciler, kötü niyetli alacaklılar, vd.) bizim için olumlu gelişmeleri öğrendikçe bunları sabote etmek için vargüçleriyle çabalayacaklardır. Yanlış mı düşünüyorum ?

    Bu yüzden, arkadaşlarımızın çabalarına, bizlerden yapmamızı istedikleri (fax, mektup, e-mail, telefon, yürüyüş, toplantı,...gibi) eylemlerden aklımıza yatan ve gücümüzün yettiğine iştirak ederek katkıda bulunalım ama kendilerinden teferruat istemeyelim. Kanaatim bu.

    Olumlu ve kesinleşmiş gelişmelerin haberleri nasıl olsa bize er veya geç ulaşacaktır.

    YanıtlaSil
  40. APC TEHDİDİ ALTINDA YAŞAYAN ARKADAŞLAR !!!!!!!

    Nacizane tavsiyem;

    > Arkadaşlarımızın önereceği (telefon, fax, mail, mektup, toplantı, gösteri, imza toplama, ............., gibi) eylemlerden aklınıza yatanları, gücünüzün yettiklerini gerçekleştirin. Hiç bir kaybınız olmaz.

    > Davalarınızı, dosyalarınızı takip edin. Gerek ilk derece mahkemelerinde, gerekse Yargıtay temyizlerinizde "kasıtsız suç olmaz" prensibini muhakkak kullanın.

    > Avukatla çalışıyorsanız, avukatınızı başı boş bırakmayın, kontrol edin, yönlendirin. Unutmayın, avukat sizin "dava vekiliniz" dir.

    > İnsan Hakları mahkemesine ilgili formları doldurarak başvuruda bulunmayı ihmal etmeyin. Başvurular ücretsizdir.

    > Derdimizi, sıkıntımızı hemen her yerde ve herkese bildirin, anlatın.

    > Sırtımızdan çıkar sağlamak isteyen sülüklere fırsat vermeyin, kendinizi kullandırmayın.

    > Birlikten kuvvet doğar, birlik ve beraberliğimizi bozmayın. Araya nifak sokmaya çalışanlara aldırış etmeyin.


    __________________________________

    YanıtlaSil
  41. sağda ki yorumlara tıklarsanız eski yorumlsrı görürsünüz.orda biraz aşağılara inerseniz bu konudaki yorumu bulabilrsiniz.
    yinede eğer dilerseniz mail adresinizi verin size mail olarak yollarım .

    saygılarımla

    basketçi 16/08/2011 13:54

    YanıtlaSil
  42. eneesnaf elinsaf16 Ağustos 2011 20:07

    SAYIN ANKARA GRUBUNDA BULUNAN TÜM ARKADAŞLARA BAŞTA SAYIN AVUKAT NESLİHAN BENLİER NOVA"YA, ANKARA BARO BAŞKANI SN. AV.METİN FEVZİOGLUNA VE GEN.SEKREKET AV.SEMA AKSOYA ,CÜNEYT BEYE VE EMEĞİ GEÇEN ADINI SAYAMADIĞIMIZ NİCE ADSIZ KAHRAMANLARA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER.İYİ Kİ VARSINIZ. SAYENİZDE HAYATA YENİDEN TUTUNMAK İÇİN BİR SEBEP ORTAYA ÇIKMAKTA,MORAL BULMAKTAYIZ. YOKSA BAŞIBOŞ ADAMLAR,BAŞIBOŞ MEVZULARLA GÜNDEMİ İŞGAL EDİP 3 KURUŞLUK YAŞAMA UMUDUNU ÇOK GÖRMEKTEDİRLER. BİLMEZLER Kİ ANA, BABA ,EŞ, ÇOCUK HERKES UMUTLA ÖZGÜR GÜNLERE KUCAK AÇMAK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLEMEKTEDİR. YOKSA GİRİP YATMAK EN KOLAYI. ÖNEMLİ OLAN ÖZGÜR KALIP MÜCADELE ETMEYİ BAŞARABİLMEKTİR.AMA GÖRÜNEN O Kİ ÖZGÜRLÜĞÜN AYAK SESLERİ GİDEREK YAKLAŞMAKTADIR.YETERKİ MÜCADELEYİ BIRAKMAYALIM...

    YanıtlaSil
  43. Ertugrulkivanckoc16 Ağustos 2011 20:07

    Çok güzel bir şiir, paylaştığınız için teşekkür ederim, ayrıca alıp kaydettim izninizle.Av.Ertuğrul Kıvanç Koç

    YanıtlaSil
  44. Teşekkür ederim sayın Basketçi,
    Bu arada dünkü görüşmenizin olumlu geçtiğini belirtmişsiniz detayları hakkındada bilgi verecekmisiniz?Ben yurtdışında yaşıyorum daha doğrusu yaşamaya çalışıyorum.çalışmalarınız gerçekten takdire şayan.peki sizin görüşünüz nedir?bu işleyiş ne hızda ve hangi şekilde işleme alınacak?yasa çıkması ne kadar zaman alacak ve gerçektende Sayın Osman beyin dediği gibi bir af niteliğimi taşıyacaktır?Osman beyin söledikleri gerçekten rüya gibi gelmiştir çoğu dinleyiciye?sizden sadece görüşmeleriniz sonucu elde ettiğiniz görüşünüzü öğrenmek istiyorum.tabiki yasa nasıl çıkacak biz bilemeyiz.saygılarımla.

    YanıtlaSil
  45. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ SNUĞUROZCUL.

    BASKETÇİ 16/08/2011 13:03

    YanıtlaSil
  46. SN.ERKAN ;

    ESKİ YORUMLARA ULAŞMAK İÇİN YAN TARAFTAKİ LİSTEDEN SEÇİNİZ.SAYFA DOLDUĞU İÇİN YENİ SAYFA AÇILDI.

    BİLGİNİZE

    SAYGILARIMLA


    BASKETÇİ 16/08/2011 13:02

    YanıtlaSil
  47. sitede bir değişiklikmi var?yorumların hepsi açılmıyor?

    YanıtlaSil
  48. BENDE BİR ÇEK MAĞDURU EŞİYİM YORUMLARINIZI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM HERGÜN YENİ BİR ÜMİTLEN UYANIYORUM EMİNİMKİ YAKINDA EŞİM VE EŞİM GİBİ TAŞDUVAR ARKASINDAKİLER ÖZGÜR KALACAK

    YanıtlaSil
  49. DEĞERLİ ARKADAŞLAR;

    HEPİNİZE GÜNAYDIN DER,AYDINLIK VE GÜZEL BİR GÜN DİLERİM.GÜN İÇERİSİNDE SİZLERE BU HAFTA YAPACAĞIMIZ EYLEM KONUSUNDA BİLGİ VERECEĞİM.
    ANKARA BAROSU ÇEK DAVALARI İZLEME KOMİTESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI YÜRÜTEN ,EMEK SARFEDEN,ANKARA GURUBUNA,SN.NESLİHAN NOVA'YA,CÜNEYT BEY'E,KISACASI EMEĞİ GEÇEN HERKESE TÜM SİTE ADIAN TEŞEKKÜR EDERİZ.

    BİRLİK ,BERABERLİK VE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE ÖZGÜR GÜNLERE FİYORUM..

    BU ARADA DEĞERLİ ARKADAŞIMIZ EKİM2510 KISA SÜRELİ BİR DİNLENMEYE ÇEKİLMİŞTİR.KENDİSİ TEKRAR ARAMIZDA OLACAKTIR.
    BİZLER BİR BÜTÜNÜZ,BİZLERİ PARÇALAMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ....

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 16/08/2011 09:57.

    YanıtlaSil
  50. Barışçı-Mersin16 Ağustos 2011 20:07

    HAKLI DAVAMIZIN HAKLI OLAN ARKADAŞLARI GÜNAYDIN. ANKARA BAROSUNUN BİZLER İÇİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARA; BU ÇALIŞMALARIN BAŞLATILMASINDA GÖREV ALAN VE BU GÖREVİ ALMAK İÇİN ÇABA SARFETMİŞ OLAN, AV. NESLİHAN BENLİER VONA HANIMA(HOCAM) VE YİNE BU ANLAMADA; EMEK VE ÇABA SARFEDEN CÜNEYT HOCAMA(PİRİMİZ), TÜM ARKADAŞLARIM ADINA TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI İLETİRİM.

    YanıtlaSil
  51. arkadaşlar güzel günler çok yakın

    YanıtlaSil
  52. ANKARA BARO BAŞKANI SN. AV.METİN FEVZİOGLUNA VE GEN.SEKREKET AV.SEMA AKSOYA TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  53. SN. BASKETÇİ,

    TEBRİKLER BU ÇOK OLUMLU BİR GELİŞME;

    TEŞEKKÜRLER,

    YanıtlaSil
  54. DEĞERLİ ARKADAŞLAR;

    YUKARIDA Kİ ANKARA BAROSU ÇEK DAVALARI İZLEME KOMİTESİ İLE İLGİLİ YAZIYI OKUMANIZI RİCA EDECEĞİM.

    BU BİZİM İÇİN HER KAPIYI AÇABİLECEK BİR KİMLİKTİR.KIYMETİNİ İLERKİ GÜNLERDE ANLAYACAKSINIZ..

    ÖZGÜR GÜNLERE.....

    BASKETÇİ 16/08/2011 02:40

    YanıtlaSil
  55. Av. Neslihan Benlier Vona yi cok yakinda Kanal D de izleyecegiz. Sayin Vona Ankara Barosu nda bir zoru basardi. Kutluyorum kendilerini.
    Ancak kendileri icin tehlike bundan sonra basliyor. Yilamali. Bu hareketi yiginla insani incitti, kirdi ve saf disi birakti. Zor bir zemin. Basarilar dilyorum.

    YanıtlaSil
  56. SELAM VE İYİ GECELER YOLDAŞLAR!

    YOLDAŞIZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ AKP İKTİDARININ ACIMASIZ UYGULAMALARI KARŞISINDA PERİŞANIZ.

    YOLDAŞIZ ÇÜNKÜ, ÖZGÜRLÜK YOLU DİKENLİDİR,SARPTIR,ENGEBELİDİR,BU ÖYLE KOLAY KAZANILMAZ,BU UĞURDA MUCADELE VEREN YOLDAŞLARIMIZLA BERABER KAZANILIR

    FİKREN YOLDAŞ OLMASAKTA KADER YOLDAŞIYIZ, ZALİM AKP NİN PARA BARONLARININ KURBANIYIZ.

    ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KAZANMAK İÇİN MEYDANLARA, TIPKI BEYOĞLU ESNAFI GİBİ ÇIKMAMIZ ŞARTTIR.

    BUGÜNÜ YARINI YOK, TUZU KURU ZALİMLER,YARASALAR,PARANIN KÖLELERİ SİZİ DUYMAZ,İŞİTMEZLER...

    BİZİ KENDİLERİNE MUHATAP EDECEK TEK YOL SOKAKLARDIR.....FERMAN ONLARIN İSE SOKAKLAR BİZİMDİR....

    BOŞ VE OLMAZ HAYALLER PEŞİNDE KOŞMAYIN,DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETMEK DEMEK; HER GÜN BİR YUVANIN YIKILMASI DEMEK, HERGÜN BİRİLERİNİN GBT YE TAKILIP ZİNDANA ATILMASI DEMEKTİR.

    TAKSİM MEYDANI BİZLERİ BEKLİYOR, BUNUN İÇİN ÖRGÜTLENİP,ÇALIŞALIM.

    HEMDE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN EYLEM,DÖNÜŞÜMLÜ EYLEM VARNISINIZ?

    YanıtlaSil
  57. sakin olun,hepsi sırasıyla olacak.

    basketçi 17/08/2011 01:10

    YanıtlaSil
  58. YILLARDIR ÜLKEME DÜZENLİ OLARAK VERGİLERİMİ,SİGORTA PRİMLERİMİ ÖDEDİM.ONLARCA İNSANA İSTİHDAM SAĞLADIM. EKONOMİK DÜZENİMİN BOZULMASI NEDENİ İLE ÇEKLERİMİ ÖDEYEMEDİM.BU NEDENLE ADLİ PARA CEZASI ALARAK HAPİS EDİLMEKTEYİZ.HİÇ BİR AVRUPA ÜLKESİNDE UYGULANMAYAN BU ÇAĞDIŞI YASANIN SONA ERDİRİLMESİNİ İSTİYORUM.

    SAYGILARIMLA

    ADI:

    SOYADI:

    EĞER AİLE FERTLERİNDEN BİRİSİ CEZAEVİNDE İSE LÜTFEN ONUN ADINA DOLDURUUZ:

    ADI:

    SOYADIĞI;

    BULUNDUĞU CEZAEVİ:

    YAŞI:

    E-MAİL ADRESİ:

    YanıtlaSil
  59. KANAL D TV
    Bu program onemlimi sayin Vona. Sizden beklentimiz taraf olmaniz, cek magdurlarindan yana olmaniz. Karsiliksiz cekin nedenini ahlak duzeyine baglayanlarla ayni safa dusmemelisiniz, dusmeyeceginize inaniyorum. Basarilarinizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  60. SN.TÜM DAVA ARKARAŞLARIM,

    SAYIN BASKETÇİ,NİN BAHSETTİĞİ KONULARA LÜTFEN DUYARLILIK GÖSTERELİM
    HİÇ KİMSEDEN DURDUK YERE FAX, MAİL İSTEMEZ;

    KENDİSİNE NE KADAR FAYDASI OLABİLİLR. ( BURADA İNSANLAR MENFEAT ÜZERİNE O KADAR ÇOK YORUM YAPIYORLAR Kİ O NEDEN İLE FAZLA YAZMAK İSTEMİYORUM)

    İSMİNİZİ YAZMAKTAN NEDEN ÇEKİNİYORSUNUZ Kİ SİZLER ZATEN KARŞILIKSIZ ÇEK KEŞİDEŞİ DEĞİLMİSİNİZ NE FARK EDER ADALET BAKANLIĞI ARŞİVİNDE KAYDIMIZ YOK MU?

    OZAMAN SORUN NEDİR?

    SAYGILARIMLA.

    KLEİNEDOFF- D

    YanıtlaSil
  61. SN.TÜM DAVA ARKARAŞLARIM,

    SAYIN BASKETÇİ,NİN BAHSETTİĞİ KONULARA LÜTFEN DUYARLILIK GÖSTERELİM
    HİÇ KİMSEDEN DURDUK YERE FAX, MAİL İSTEMEZ;

    KENDİSİNE NE KADAR FAYDASI OLABİLİLR. ( BURADA İNSANLAR MENFEAT ÜZERİNE O KADAR ÇOK YORUM YAPIYORLAR Kİ O NEDEN İLE FAZLA YAZMAK İSTEMİYORUM)

    İSMİNİZİ YAZMAKTAN NEDEN ÇEKİNİYORSUNUZ Kİ SİZLER ZATEN KARŞILIKSIZ ÇEK KEŞİDEŞİ DEĞİLMİSİNİZ NE FARK EDER ADALET BAKANLIĞI ARŞİVİNDE KAYDIMIZ YOK MU?

    OZAMAN SORUN NEDİR?

    SAYGILARIMLA.

    KLEİNEDOFF- D

    YanıtlaSil
  62. SELAM VE İYİ GECELER YOLDAŞLAR!

    YOLDAŞIZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ AKP İKTİDARININ ACIMASIZ UYGULAMALARI KARŞISINDA PERİŞANIZ.

    YOLDAŞIZ ÇÜNKÜ, ÖZGÜRLÜK YOLU DİKENLİDİR,SARPTIR,ENGEBELİDİR,BU ÖYLE KOLAY KAZANILMAZ,BU UĞURDA MUCADELE VEREN YOLDAŞLARIMIZLA BERABER KAZANILIR

    FİKREN YOLDAŞ OLMASAKTA KADER YOLDAŞIYIZ, ZALİM AKP NİN PARA BARONLARININ KURBANIYIZ.

    ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KAZANMAK İÇİN MEYDANLARA, TIPKI BEYOĞLU ESNAFI GİBİ ÇIKMAMIZ ŞARTTIR.

    BUGÜNÜ YARINI YOK, TUZU KURU ZALİMLER,YARASALAR,PARANIN KÖLELERİ SİZİ DUYMAZ,İŞİTMEZLER...

    BİZİ KENDİLERİNE MUHATAP EDECEK TEK YOL SOKAKLARDIR.....FERMAN ONLARIN İSE SOKAKLAR BİZİMDİR....

    BOŞ VE OLMAZ HAYALLER PEŞİNDE KOŞMAYIN,DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETMEK DEMEK; HER GÜN BİR YUVANIN YIKILMASI DEMEK, HERGÜN BİRİLERİNİN GBT YE TAKILIP ZİNDANA ATILMASI DEMEKTİR.

    TAKSİM MEYDANI BİZLERİ BEKLİYOR, BUNUN İÇİN ÖRGÜTLENİP,ÇALIŞALIM.

    HEMDE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN EYLEM,DÖNÜŞÜMLÜ EYLEM VARNISINIZ? show more show less

    YanıtlaSil
  63. Av. Neslihan Benlier Vona Kanal D TV de
    Bu program onemli.

    YanıtlaSil
  64. Kanal D programinda cek magduru yakini bayanlar ve cek magdurlari konuk olacaklar.

    YanıtlaSil
  65. Kanal D bu programda bayanlari ve magdurlari da konuk edecek.

    YanıtlaSil
  66. TÜRKİYE ÇEK PLATFORMU ÜYELERİ

    ARKALARINA ALDIKLARI BU RÜZGARLA EN KISA ZAMANDA ÖZGÜRLÜKLERİNE KAVUŞACAKTIR.
    BUNDAN HİÇBİR KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.

    YILLARDIR MÜCADELEMİZİ KAH KANDIRILARAK,KAH AVUTULARAK YILMADAN SÜRDÜRDÜK.
    YERİ GELDİ AŞAĞILANDIK,
    YERİ GELDİ DOLANDIRICI OLDUK,
    ARKADAŞLARIMIZ CEZAEVLERİNE GİRDİ,
    BİNLERCESİ KAÇAK HAYAT YAŞIYOR,
    KİMİSİ AİLELERİNDEN UZAK YURT DIŞINDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR,
    DİĞERLERİ ZOR ŞARTLARDA HAYATLARINI İDAME ETTİRMEYE ÇALIŞIYOR..
    PARÇALANAN AİLELER, DAĞILAN YUVALAR,BİZLERİ ASLA YILDIRMADI,
    BUNDAN SONRADA YILDIRMAYACAK.
    BİZLER BÜTÜN BU OLUMSUZLUKLARIN KARŞISINDA İŞADAMLIĞIMIZI HİÇ UNUTMADIK ,
    SN.BÜYÜKLERİMİZE ASLA VE ASLA TERBİYESİZLİK YADA SEVİYESİZLİK ETMEDİK.
    DİK DURUŞUMUZU ,KARARLILIĞIMIZI ASLA BOZMADIK.

    BİZLER BU YASANIN KALKMASI VE TOPLUMSAL BİR BARIŞ OLMASI ADINA TEK BİR SLOGANIMIZ VAR;

    MEZARA KADAR DEĞİL ;

    BAYRAMA KADAR.

    DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZİN BU KANAYAN YARAYI BAYRAM ÖNCESİNDE DEĞERLENDİREREK CEZAEVİNDEKİ ARKADAŞLARIMIZIN,YURT DIŞINDAKİ ARKADAŞLARIMIZIN BİRAN EVVEL AİLELERİNE KAVUŞTURMALARINI BEKLİYORUZ.

    SN.BAŞBAKANIMIZADA BU YAKIŞIR...

    BAYRAMA KADAR ARKADAŞLAR,BAYRAMA KADAR .....

    SEVGİYLE KALIN

    BASKETÇİ 17/08/2011 01:29

    YanıtlaSil
  67. Arkanizdaki ruzgari hissediyorsaniz is bitmistir. Avukatlar isin onunde ise zafer yakindir dostum. Gazamiz mubarek ola. . .

    YanıtlaSil
  68. AKP VEYA CHP NE OLURSA OLSUN;

    BURADA MÜCADELEYİ LUTFEN SİYASALAŞTIRMAYALIM;
    AMACIMIZ SADECE APC MÜCADESİ BUNUN DIŞINDA MÜCADELE VARSA BEN YOKUM;
    ÇALIŞMALAR İNSANLARIN KOŞTURMALARI BUNUN İÇİN OLMALI BENCE;
    SAYGILAR,

    YanıtlaSil
  69. Bu sorunu Ak Parti cozer. Gerisi yalan..

    YanıtlaSil
  70. Kıymetli Magdur Arkadaşlar
    Sizlerle üstü kapalı bazı konuları paylaşmak istiyorum.tabiki bu yazım sizlerle sohbet niteliğinde olacak ilk önce başınızı gövdenizde ayırın bir kenara koyunnuz.
    Sizler nekadar mağdursanız.Biliniz ki burada yeri geldi ücretsiz sizler için kanunları araştırdılar ve hiç gece gündüz demediler.Malesef kişiliklerinden,ödün vermediler.Neden dir ?? diye düşününüzmü kimimiz uyurken kimimiz kaçarken onlar baktılar ki hiç iyi ve güzel bir ortam degildi.Nede ?? iyi olsun ki çünkü onlarında kardeşleri vardı çok yakın aile dostları vardı sizler bir zamanlar süpermen gibiydiniz.Değilmi evinize yemeklere bir çok hatırı sayılı bir çok kimlikli dost bildikleriniz geldi.Nerede onlar ???????
    Cevap lamayınız düşününüz ki !!!!!!!! işte mantıgın alamadıgı nokat şu ki arkanıza dönüp baktıgınızda hiç kimse yoktu !!!!! İşte bu gun biz ayrılıyoruz diyenler.Eşlerinin,aile dostlarının,kardeşlerinin ve bilhassa kendi çek mağduru daha dogrusu bizden birinin evet içimizden biri Avukat olupta çek magduru olan tek gönül rahatlıgı ile bedenini koyup ugraşan bir dostumuz ayrılıyorum yazısını ben okudum durum inanamadım dayanamayıp bu yazıyı sizlerle sohbet niteliğinde yazıyorum ki yanlış anlaşılmasın hiç kimseninde reklamını yapmıyorum.
    Benim demek istediğim bu arkadaşlarımız bizler için uğraştılar didindiler herkesin yardımınıa gece gündüz koşyular ben bu arkadaşların sitem,zde ayrılmalarına hiçmi hiç istemiyorum.
    Site miz yok iken bizler çoklu MSN'de gece gündüz yazışıp derlerimizi neşenizi paylaşıyorduk içimizde oyun bozanları çıkarıyorduk ve biri aramıza gireceginde referansla alınıyordu.Malesef sitede sabotaj yapmaya çalışanlarımız olduğunda müdale edilemiyor.Demem şudurki ben daha önce bir kaç arkadaşıma şunları şöyledim.Biz dayak yiyenlerle yola çıkalım TV lere vede Basına bu Avukatları Demiyorum HUKUK danışmanlarımızla yola çıkalım ben söyledim ben çaldım,Olmadı neden bizlerin güçlü tarafımızı karşıda kinlerin görmesini istemedikmi bilemiyorum İçimizde ki arkadaşlarımda onlara GÜLE GÜLE diyorlar varsın desinler kay bedenler bizleriz unutmayalım Rakiplerimiz yine bizden bir adım öndeler İLGİ ALAKANIZA TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  71. SAYIN DOSTLARIM

    BU SİTENİN VARLIĞINDAN YENİ HABERDAR OLAN ARKADAŞLARIMIZIN BİLMESİNİ İSTEDİĞİM BİR İKİ NOKTAYA DEĞİNECEĞİM.

    ANKARA ABDİ İPEKÇİ PARKINDA EYLEM YAPALIM DENDİ BENİM KATILDIĞIM İLK EYLEMDE KATILIMCI SAYISI 75,80 KİŞİ

    ULUSAL TV DE ÇEK MAĞDURLARI İLE İLGİLİ PROGRAM YAPILACAK DENDİ ZAR ZOR 19 ADAM ZOR BULUNDU.BENİM HATIRLADIĞIM 1 ARKADAŞ ÇORUM DAN 1 ARKADAŞTA NİĞDE DEN GELİP KATILDI.

    ANKARADA BİR EYLEM DAHA YAPALIM DENDİ İSTANBULDAN GİDİŞ GELİŞ ÜCRET MALİYETİ 30 TL DENDİ HEPİMİZ ÜMİTLENDİK 10,15 OTOBÜS DOLAR DİYE BİR OTOBÜSÜ DOLDURAMADIK.

    TOPLANTI VAR GELİN BİR YOL HARİTASI ÇİZELİM BİR EYLEM PLANI YAPALIM DİYE EN BÜYÜK KATILIM BOSTANCI TOPLANTISINDA İDİ 28 KİŞİ (SON TOPLANTIYA KATILAMADIĞIM İÇİN KATILIM SAYISINI BİLMİYORUM.)

    HAYDİ METRİS CEZAEVİ ÖNÜNDE EYLEM YAPALIM DENDİ KATILIMCI SAYISI 9 KİŞİ

    BU EYLEM VE TOPLANTILARDA HEP AYNI YÜZLER VARDI.


    BU EYLEM VE TOPLANTILAR İÇİN BİLHASSA EKİM 2510 ARKADAŞIMIZ VE BASKETÇİ ARKADAŞIMIZ ÇOK BÜYÜK EMEKLER VERMİŞLERDİR.OLUR OLMAZ,DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDEN HEP KLAVYE NİN ARKASINA SAKLANIP YORUM YAPARIZ.AMA İŞ İCRAATE GELDİĞİ ZAMAN ORTADA KİMSE YOK.ZOMBİLER GİBİYİZ,SÜNEPELER GİBİYİZ.ÇEŞİTLİ BAHANELER ÜRETİP ÇOĞUMUZ FİİLİYATA KALKIŞMIYORUZ.

    SAYIN ŞİMDİ YALNIZ RUMUZLU ARKADAŞIM


    OLMASI GEREKEN YAPILMASI GEREKENLER HAKKINDAKİ YORUMLARINA ÇOĞUMUZ GİBİ BENDE KATILIYORUM.AMA UYGULANABİİRİĞİ ÇOK ZAYIF.BU TECRÜBE İLE SABİT. SADECE İSTANBULDA KAÇ ÇEK MAĞDURU VAR BİLİYORMUSUN.KAÇININ BU SİTEDEN HABERİ VAR BİLİYORMUSUN.SADECE İSTANBULDAN ANKARAYA EN AZ 5000 EVET BEŞBİN OTOBUS DOLUSU İNSANIN EYLEME GELMESİ LAZIM. AİLELERİNİDE YANINA ALSALAR BELKİ 10.000 BELKİ 20.000 OTOBÜS .

    SAYIN KARDEŞİM BİZİM İNSANIMIZIN HALİ BU. ONUN İÇİN BIRAKIN SAYIN BASKEYÇİYİ YORMAYIN.
    ARKADAŞIMIZ KENDİSİ VE BİZİM İÇİN BİR OLAY İCRA ETMEYE ÇALIŞIYOR.
    YORUMLARINIZDAN BELLİ İYİ NİYETLE SAMİMİYETLE YORUM YAPIYORSUNUZ AMA OLAY BU

    BASKEÇİ Yİ YORMAYALIM DESTEK OLALIM.

    EĞER EKİM 2510 ÇILDIRTTIĞIMIZ GİBİ BASKETÇİYİDE ÇILDIRTIRSAK ELİMİZE NE GEÇECEK.

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  72. ARKADAŞIM AKP DE TANIDIKLARINIZ VARSA BU İŞ YALAN OLMASIN

    YanıtlaSil
  73. Giden avukat dostlarimiza haksizlik etmeyelim. Av. Sibel Sevinc nerde? Boyle giderse baska avukatlar da gider. Saygili olalim.

    YanıtlaSil
  74. SN.ADAM,

    KİM ÇÖZERSE ÇÖZSÜN KURBANI OLURUZ ;
    YETER Kİ MAZLUMLARIN MAĞDURLARIN HALİNİ GÖRSÜN İNŞAALLAH......

    YanıtlaSil
  75. eneesnaf elinsaf17 Ağustos 2011 01:55

    SAYIYI TABİ Kİ BİLİYORLAR.DEVLET BİLMEZ Mİ SAYIYI. AMA BAKIYORLAR BİRLİK MİYİZ DEĞİLMİYİZ. BİRLİK OLABİLİRSEK EL MECBURLAR. BİRLİK DEĞİLSEK NİYE AĞRIMAYAN BAŞINI AĞRITSIN Kİ.SONUÇTA KAPİTALİST SİSTEMDE YAŞAMIYOR MUYUZ??? HEM DE en VAHŞİLERİNDEN ÖNDE GİDENİ. BU DURUMDA BİRLİK OLMAMIZI BEKLEYECEKLER. YANİ İŞİMİZ BAŞKA BAHARA KALACAK. BU KADAR BASİT. ÖTE YANDAN HARİCİ GAZEL OKUYANLARIN TESPİTİ İÇİN SAYIN BASKETÇİYE ÖNERİDE BULUNDUM. BUNA ÇÖZÜM BULAMAZSAK BU GEREKSİZ MEVZULAR BİTMEZ. ORTALIĞI KARİŞTIRMA HEVESLİLERİ GAYET BAŞARILI OLABİLİYORLAR. BUNA ÇÖZÜM ÜRETİLMESİ ŞARTTIR. BASİTCE ANLATIMLA ABONE İLE, HARİCİ GİRENİN AYIRT EDİLMESİNİ SAĞLAYACAK BİR SİSTEM...

    YanıtlaSil
  76. Cok dogru. Bu siteye onune gelen girmesin. Kontrol sart.

    YanıtlaSil
  77. Site az da olsa parali olsun. Biriken paralarla gazetelere ilanlar veririz.

    YanıtlaSil
  78. SİZE KATILIYORUM ORADA BİZLER PARCA PARCA TOPLANDIK HİÇ UNUTMAM ANKARDA OTOBÜSDEN İNDİM DİNLENME YERİNDE BULUŞULACAKTI BEN ÇOK ÇOK KALABALIK BEKLERKEN NE GÖREYİM BENİMLE BİRLİKTE BARIŞCI,VEZİROGLU,ŞUAN NURETTİN VE BEN VARDIM HAYALLİ HÜSRANA UGRADIM VE TELEFONLA BİR BAŞKAYER DEDİLER ORAYA GİTTİK ORADA BUŞAMADIK BİR PETROLÜN İÇİNDE TOPLAM 15 KİŞİ VAR İDİK SONRA MİNBÜSE BİNDİK ANDİİPEKÇİ PARKINA GELDİK SAYINIZ YOKTU POLİSLER ŞAŞIRDILAR VDE SABOTE OLMASIN DİYEDE BİZLERİ KISACA TANIDILAR İŞTE HAYAT İKAYEMİZ DİGER ARKADAŞLAR DEVE KUŞU GİBİ BAŞLARINI KUMA GÖMÜŞLER

    YanıtlaSil
  79. Eneesnaf dogru soyluyor. Site kontrollu olsun. Hatta parali. Biriken paralari gazete ve tv reklamlarinda kullaniriz.

    YanıtlaSil
  80. SN, TUKAY BEYE

    KESİNLİKLE KATILIYORUM;

    KLEİNEDOFF

    YanıtlaSil
  81. üzgün ama umutlu17 Ağustos 2011 02:06

    abi ağzınızdan bal damlıyor 2 yıldır ailemden uzak keşme keş bir hayat sürdürüyorum bu anlattıklrınız gerçekleşir inşallah herkezin gözü aydın olsun

    YanıtlaSil
  82. SAYIN BASKETÇİ

    ÇEK TE HAPİ CEZASI BAYRAMA KADAR,MECLİS AÇILDIĞINDA KASIMDA,YILBAŞINDA, NİSAN 2012 DE KALKIYOR ANLAMINDA BİR LAF EDİLMEMESİ GEREKİR DÜŞÜNCESİNDEYİM.

    TECRÜBEYLE SABİT.DAHA ÖNCEDE İLGİLİLERDEN ALINAN DUYUMLAR IŞIĞINDA BUNA BENZER AÇIKLAMALARIN NETİCESİ HEPİMİZİN MALUMUDUR.

    HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYAN ÇEK MAĞDURLARININ AĞIR SİTEMLERİ,MUHALİF KİŞİLERİN ALAYCI TAVIRLARININ SİZİ VE EKİM 2510 NE KADAR YORDUĞUNU BEN İYİ HATIRLIYORUM.

    TAMAM GELİŞMELER LEHİMİZE,HAVA GERÇEKTEN ÇOK OLUMLU.

    AMA VADE YOK.ÇÜNKÜ BELKİ GEÇ OLUR ODA SİZİ ÇOK YORAR.

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  83. ARKADAŞLAR.....

    BU İŞİ BİR KAÇ KİŞİNİN SIRTINA YIKMAK VEYA BİR KAÇ KİŞİ ( SN BASKETÇİ VE BİRKAÇ GÖNÜLLÜ) DEN SİZLERİN KURTARICILARI OLARAK GÖRÜYORSANIZ BU YANLIŞ.

    SN.BASKETÇİ İÇİMİZDE EN AKTİF OLANI. HERKES BASKETÇİ GİBİ OLSA ZATEN SORUN YOK.

    GEÇEN YIL İLE BU YIL ARASINDA ÇOK FARK VAR,BEN GEÇEN YIL MAĞDUR DEĞİLDİM,BU YIL MAĞDURUM....

    HIZLA HAPİS CEZALARI VERİLİYOR. HER GÜN YÜZLERCE MAĞDUR ÜRETİLİYOR.

    AKP NİN PARA BARONLARI BU YASAYI ENGELLER,BUNU BÖYLE BİLİN! PARASI OLMAYAN ADAM LÜZUMSUZ ADAM MUAMELESİ YAPIYORLAR, ŞİMDİ RANT EKONOMİSİNİN TÜM İPLERİ ELLERİNDE OLDUĞU İÇİN, TUZLARI KURU...

    ÖNCE GAZETEYE APC MAĞDURLARI OLARAK İLAN VERELİM, SONRA EYLEM YAPALIM.

    BAŞTA BEN OLACAĞIM,POLİS JOPU TECRÜBEMDE SABİT OLDUĞU İÇİN KAÇMAYACAĞIM..

    NE PASHASINA OLURDA OLSUN BUNU YAPMALIYIZ..

    YanıtlaSil
  84. bencede 1 sene içinde kalkar inşallah ben uzun zamandır yazıyorum fakat problem var galiba yayınlanmıyor yanlış anlaşılmasın siteden değil bakalım bu yayınlancakmı

    YanıtlaSil
  85. ŞİMDİ YALNIZ RUMUZLU ARKADAŞIM

    SİZE HİTABEN YAZDIĞIM YORUMUMU OKUMADINIZ GALİBA.

    EYLEM DİYORSUNUZ.

    EYLEME KALKIŞIN YANINIZDA EN FAZLA 100 BLEMEDİN 150 KİŞİ OLUR.BUDA GERÇEKTEN BÜYÜK BAŞARI OLUR

    HELE BİR EYLEME KALKIŞIN BİNLERCE Yİ BIRAK YÜZLERCE İNSAN UMARKEN KATILIMCI

    SAYISINI GÖRÜNCE SENİN SURATINI MERAK ETMİYORUM.EMİNİM HAYALKIRIKLIĞINA UĞRAMIŞ O SURAT İFADESİNDEN.AYNISINI BEN DEFALARCA YAŞADIM. ÇILDIRMAK İŞTEN BİLE DEĞİL
    KATILIMCI SAYISINA BAKINCA ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL.

    SENDE ÇILDIRIRSIN SAYIN KARDEŞİM.BİZİM İNSANIMIZ BÖYLE.NASIL OLSA KATILAN VARDIR
    BENDE KATILMASAM NOLURKİ DİYE DÜŞÜNÜYOR SÜNEPE.

    ANLADINMI
    DAHA NASIL ANLATAYIM


    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  86. Sayıız basketci.nereye yazacagız bu dilekceyi..

    YanıtlaSil
  87. o kadar büyük geliyoruz ki;o kadar olur...

    YanıtlaSil
  88. GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
    ARKADAŞIM BEN SİZE TAMAMEN KATULIYORUM ARKAMIZI DÖMÜP BAKTIGIMIZDA HİÇ KİSE KALMADIĞINI GÖRMEK ÇOK ACI NE YAPARSINIZ Kİ BİZLER BİZLERE SAHİP ÇIKANLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYIZKİ HALA BİZDEN KAÇANLARIN PEŞİNDEN KOŞARIZ EVET ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN DEDİĞİGİ GİBİ HUKUK DANIŞMANLARIMIZA ÇIKALIM BU AKKADAŞLAR HER YÜZMÜZÜ GÖRMEDEN BİZLERDEN DANIŞMANIK ÜCRETİ ALMADAN TELEFONLARIMIZA BAKIP ONLARDAN CEVAP ALIYORDUJ BİZLER VEYA SİZLERDEN BAZILARI ADAM GİBİ ADAMLAR VEYA KOÇ GİBİ KOÇLAR DENİLMEDİMİ.BU SİTE BİZİMSE BU AVUKAT ARKADAŞLARDA BİZİMDİR

    YanıtlaSil
  89. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 09:02

    HAKLI DAVAMIZIN HAKLI OLAN ARKADAŞLARI, HEPİNİZE GÜNAYDIN.

    YanıtlaSil
  90. sn.misafirim,

    hayırlı günler,bu dilekçeyi bu siteden kopyala yapıp kendi mail kutunuza yapıştırın.boşlukları dodurun.basketci_basketci54@hotmail.com adresine mail atın.

    hepsi bu.

    teşekkürler.

    basketçi 17/08/2011 09:05

    YanıtlaSil
  91. Av. Neslihan Benier Vona KANAL D TV de
    Vona Ankara Barasu nda zoru basardi.
    Kanal D harekete hiz katacak. Zafer yakin.Bayram ozgurlukle kutlanacak.

    YanıtlaSil
  92. Giden avukatlarin arkasindan yazmayalim. Sayin Vona en iyi avukat olabilir, gidenler de, burda kalan digerleti de avukat. Avukatlarla ilgili yorumlari burada degil aranizda yapin.

    YanıtlaSil
  93. DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIM,

    HEPİNİZE EYLEM DOLU GÜZEL BİR HAFTA DİLERİM.

    VERMİŞ OLDUĞUMUZ MAİL KONUSUNDA Kİ DUYARLILIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BUKADAR KISA BİR SÜREDE BU SAYIYI BERKLEMİYORDUM.DEMEKKİ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ PAHA BİÇİLMEZ BEDELİNİ İDRAK ETMİŞİZ.ÖZGÜRLÜĞÜN YOLUNUN YORUM YAZMAK YANINDA HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN EYLEM OLDUĞUNU ANLADIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM.
    TEKRAR SÖYLÜYORUM,NOKTA ATIŞLARLA MAİL FAX TELEFON TRAFİĞİMİZ OLACAK ANCAK BU YAPTIĞIMIZ EYLEM BİR ARŞİV NİTELİĞİNDEDİR.DEVLET BÜYÜKLERİMİZE BİR DOSYA HALİNDE SUNULACAKTIR.ANCAK ŞU ANDA YETERLİ BİR SAYI DEĞİLDİR.ZAMAN OLARAK DA FERAH BİR DURUMDA DEĞİLİZ.SADECE KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP MAİL ATACAKSINIZ.
    LÜTFEN İŞİNİZ ARASINA BUNU SIKIŞTIRIN DERİM.

    SN.TUKAY ,HERHALDE YİNE YANLIŞ ANLAŞILDIM.

    BEN ARKADŞLARIMA TARİH VERMEDİM.SADECE BU SN.DEVLET BÜYÜKLERİME BİR SESLENİŞ,BİR HAYKIRIŞTIR.CEZAEVİNDE YATAN ARKADŞLARIMIZIN ,KAÇAK OLARAK HAYATLARINI İDAME ETTİREN ARKADAŞLARIMIZIN ÇIĞLIKLARINI DUYMALARI İÇİN BİR YAKARIŞTIR. CEZAEVİNDE Kİ ARKADAŞLARIMIN ÇEKTİKLERİNİ BİZLER SADECE DİNLİYORUZ AMA ONLARIN ÇEKTİĞİ ÇİLEYİ,EŞLERİNİN ,ÇOCUKLARININ YAŞADIĞI TRAVMAYI BİZLER TAHMİN BİLE EDEMEYİZ.
    DEVLET BÜYÜKLERİMİZE BU BİR MESAJDIR SN.TUKAY.HEPİMİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZKİ GELİNEN NOKTADA BU İŞ YA BİTECEK YA BİTECEKTİR.SURİYE YE BİLE BURDAN UZANABİLİYORSA SN.BÜYÜKLERİMİZ, BİZLERLE İNATLAŞMAK ,UZATMAK NİYE?BAYRAM ÖNCESİ BUKADAR İNSANI AİLELRİ İLE BULUŞTURMAK VİCDAN SAHİBİ SN.BÜYÜKLERİMİZ İÇİN HİÇTE ZOR OLMASA GEREK.
    İŞTE SN.KUTAY DURUP DURURKEN BAYRAM TARİHİ ÇIKMAZ ORTAYA.ONU BİZ ÇIKARACAZ ORTAYA.

    TELEFONLARLA,

    FAXLARLA,

    MAİLLERLE,

    EYLEMLERLE,

    MEDYA İLE,

    ZİYARETLERLE,

    İŞTE TARİH BÖYLE ÇIKIYOR ORTAYA.

    YOKSA BEN ORAYA ÖYLE BİR TARİH KOYMUŞ DEĞİLİM .

    HEDEF TİR BENİM KOYDUĞUM...

    ARTIK GERİSİDE SİZ DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIMIN ÖZVERİSİNE KALIYOR.

    YAPARSAK NEDEN OLMASIN.

    YAPMAZSAK HERKES KADERİNE RAZI OLUR....

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  94. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    ARTIK İŞİMİZE VE DAVAMIZA ODAKLANALIM.ZAMAN ÇOK KISA.

    BURADAN KANAL D 'DE YAPILACAK PROGRAMIN GERÇEKLEŞMESİNDE EMEĞİ BÜYÜK ,KATKISI BÜYÜK,BİZİM ANAKARADAKİ SESİMİZ ELİMİZ AYAĞAIMIZ DEĞERLİ KARDEŞİM YURDANUR HANIM VE EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİM .İYİKİ VARSINIZ.
    BU PROGRAMIN GERÇEKLEŞME TARİHİ HAKKINDA YANLIŞ BİR BİLGİLENDİRME OLMAMASI AÇISINDAN YAYINA GİRME TARİHİNİN BAYRAMIN HEMEN ARKASINDAN OLMASINA KARAR VERİLMİŞTİR. RAMAZAN VE TATİL NEDENİ İLE BÖYLE BİR KARAR ALINMIŞTIR.
    SN.ALİ GENÇ ARKADAŞIMIZIN ÖNERSİNİ YÖNETİMLE GÖRÜŞÜP BUNA BİR ÇARE BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 09:39

    YanıtlaSil
  95. YILLARDIR ÜLKEME DÜZENLİ OLARAK VERGİLERİMİ,SİGORTA PRİMLERİMİ ÖDEDİM.ONLARCA İNSANA İSTİHDAM SAĞLADIM. EKONOMİK DÜZENİMİN BOZULMASI NEDENİ İLE ÇEKLERİMİ ÖDEYEMEDİM.BU NEDENLE ADLİ PARA CEZASI ALARAK HAPİS EDİLMEKTEYİZ.HİÇ BİR AVRUPA ÜLKESİNDE UYGULANMAYAN BU ÇAĞDIŞI YASANIN SONA ERDİRİLMESİNİ İSTİYORUM.

    SAYGILARIMLA

    ADI:

    SOYADI:

    EĞER AİLE FERTLERİNDEN BİRİSİ CEZAEVİNDE İSE LÜTFEN ONUN ADINA DOLDURUUZ:

    ADI:

    SOYADIĞI;

    BULUNDUĞU CEZAEVİ:

    YAŞI:

    E-MAİL ADRESİ:

    YanıtlaSil
  96. bu metni kime hangi mail adresine yollayacağımızda lütfen belirtirmisiniz

    YanıtlaSil
  97. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    AŞAĞIDAKİ METNİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP,BOŞ YERLERİ DOLDURDUKTAN SONRA;

    basketci_basketci54@hotmail.com

    MAİL ADRESİNE YOLLAYINIZ.BU MAİLLER ÇIKTI ALINDIKTAN SONRA DOSYA HALİNDE İLGİLİ YERLERE ZİYARETLERİMİZ SIRASINDA TAKDİM EDİLECEKTİR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 10:15

    YanıtlaSil
  98. gonderılmıstır sayın basketcı
    emegı gecen herkesten Allah razı olsun
    Allah yardımcımız olsun AMIN

    YanıtlaSil
  99. bu bir beraat yazısıdır
    yıllarca mücadele ettiğimiz,hiçbir menfaat gözetlemeden.bedenimizi harcadığımız;kimi defa burada yargılanıp,kimi defa aşağılandığımız,onurumuzu hiçe saymadan yürüdüğümüz bu yolda yinede hep eleştirildik.bizim derdimiz kimselere çalışmalarımızı,uğraşlarımızı pazarlamak olmadı, olmayacak.son bi kaç gelişme,gelişmeler doğrultusunda hatta gecenin bu saatinde bile uğraşmalarımızın ,aramalarımızın , sahipsiz kaldığımızın her vaktinde yinede bu iş bitecektir.sadece bi kaç ay sabır.belki yarın;belki yarındanda yakın saygılarımla...

    YanıtlaSil
  100. HOŞLARINA GİTMEYEN BİR ŞEY İSTEMİŞSİNDİR. AMA TAKİP KODU VAR TAKİP ET.

    YanıtlaSil
  101. SN.BASKETÇİ;

    BURADA HAKLISINIZ. KULAKLAR SAĞIR, AĞIZLAR DİLSİZ... MALESEF BÖYLE...

    BU MEMLEKETTE SES DUYURMAK İÇİN BAŞKA ÇEYLER YAPMAMIZ LAZIM,

    TAKSİMDE YÜRÜUÜŞ YAPALIM,BASIN AÇIKLAMASI YAPALIM,EYLEMLER HEP ANKARADA OLDU. İSTANBUL AYAĞI TOPAL KALDI. HALBUKİ İSTANBULSA Kİ MAĞDURLAR TAKSİMİ DOLDURUR.

    SİZİNLE İRTİBATA GEÇEYİM BEN ÖNCÜLÜK EDEYİM AMA İSTİYORUM Kİ KOORDİNELİ OLSUN.

    İNANIN YOKSA BİREYSEL EYLEM YAPACAĞIM.. BIÇAK KEMİĞE DAYANDI ARTIK...

    YanıtlaSil
  102. Bimer deyince aklıma takılan bir şey soracağım.Ben bundan 7-8 ay önce faaliyetlere katılrken bir kaç defa mesaj atmıştım Bimere.Hepsine cevap gelmişti.Cevabın ne olduğu önemli değil.Ay başında yaptığım başvuruya halen cevap gelmedi.sebebi ne olabilir?

    YanıtlaSil
  103. SN.ŞİMDİ YALNIZ,PEKİ OZAMAN SİZ YOLLAMAYIN.AMA BAŞBAKINIMIZ ÖYLE DEMİYORDU ,HATIRLATIRIM SİZE ,SİZLERDEN 2000 İ GEÇMİYORSUNUZ DEMİŞTİ HATIRLADINIZMI?
    BİZ BURDA KŞİLER DEN BAHSEDİYORUZ.BIRAKIN BİZİM SAYILARIMIZI BİLMEYİ ÇOĞU YETKİLİ APCNİN NE OLDUĞUNU ,BU PARANIN DEVELETE ÖDENME DURUMUNDA OLDUĞUNU BİLMİYOR.HAPİSTEN BİHABER.

    BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?

    BASKETÇİ 17/08/2011 00:19

    YanıtlaSil
  104. SN.BASKETÇİ;

    ÖLMÜŞ EŞEK,KURT MİSALİ...NEDEN ÇEKİNELİM. BUNDAN DAHA KÖTÜ BİR DURUM VAR MI ALLAH AŞKINA?

    BEN YOLLADIM,TAMAM GEREKÇESİNİ ŞİMDİ ANLADIM...AKP YE DE ÇEKERİM,ÇEKMİŞTİM ZATEN.

    SAYGILARIMLA;

    YanıtlaSil
  105. SN.ŞİMDİYALNIZ;

    BENİM İÇİN FARKETMEZ .BİDE FOTOKOPİ BASTIRMA DERDİYLE UĞRAŞACAĞIM.NASIL İSTERSENİZ .AMA AÇIKLADIM ,YİNE AÇIKLIYAYIM.SİZİNKİNİ GERİ YOLLIYABİLİRM.OLAY ŞU;

    SİZLER TEK TEK YOLLADIĞINIZDA BUNLAR GEREKLİ YERLERE BİR BÜTÜN HALİNDE İLETİLMİYOR.OZAMANDA AMACINA ULAŞMIYOR.BİZİM İSTEDİĞİMİZ BUNLaRI BİRER DOSYA OLARAK SN.BÜYÜKLERİMİZİN DİKKATİNE SUMNAK.SİZCEDE DAHA ETKİLİ OLMAZMI 3000 TANE MAİLİN BİR DOSYA HALİNDE SUNULMASI .?

    TEKRAR SÖYLÜYORUM,ÇEKİNCENİZ VARSA MAİLİNİZİ İADE EDERİM .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 00:09

    YanıtlaSil
  106. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 10:32

    ŞİMDİ YALNIZ ARKADAŞIM; BAZI İLGİLİ YERLERE BU ŞEKİLDE DOSYA HAZIRLAMAMIZ GEREKİYOR. DÜŞÜNÜNKİ; BİR YERE SİZLERİ TEMSİLEN GİDİLİRKEN, ELİMİZDE; BİLGİ BELGE VE DÖKÜMANLAR OLDUĞUNDA, DAHA FAYDALI OLMAKTA. TEKRAR SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  107. Ne oluyoruz arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruktayız lütfen tartışmaları bırakalım çalışmaya devam edelim.

    YanıtlaSil
  108. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 10:32

    ÇOK DEĞERLİ BASKETÇİ ARKADAŞIM. ÇALIŞMANA VE ÇALIŞMALARINIZA YETERİNCE KATILIMCI OLAMADIĞIM İÇİN, NE KADAR ÜZGÜN OLDUĞUMU BİLİYORSUN. SONUÇ OLARAK GÜNDE NET 12 SAAT ÇALIŞAN BİRİSİYİM VE AYRICA ÇOCUKLARIM BAKIMINDANDA, GEREKLERİNİ YAPMAM GEREKEN HUSUSLAR VAR. SENİ KUCAKLIYORUM KOCA ADAM.

    YanıtlaSil
  109. BARIŞÇI KARDEŞİM;


    BU RAKAMLAR DEVLETİN ELİNDE VAR ZATEN....ADALET BAKANLIĞI KAYITLARI BU RAKAMLARLA DOLUP TAŞIYOR...

    YanıtlaSil
  110. SN.BASKETÇİ ...

    BEN MAİL ADRESİNİZE YOLLADIM AMA,BU ÇOK MANTIKLI BİR İŞ GELMEDİ BANA...

    NEDENİ İSE SİZ NEDEN KENDİ MAİL ADRESİNİZE ATTIRIYORSUNUZ? YANLIŞ ANLAMAYIN BU BİR AYLAM DEĞİL,SANKİ BİLGİ TOPLAMA GİBİ BİR ŞEY...

    MAİL ATILACAKSA DEVLET YETKİLİLERİNE ATALIM HEP BERABER,BİZ ŞİMDİ SİZE DİLEKÇE YAZDIK İNANIN ANLAMIŞ DEĞİLİM BUNU...

    SAYGILARIMLA,

    YanıtlaSil
  111. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 10:32

    ŞİMDİ YALNIZ ARKADAŞIM. DEDİĞİNİZDE OLABİLİR AMA, BASKETÇİ ARKADAŞIMLA GÖRÜŞTÜK. SAYIN İLGİLİLER BİZDEN GERÇEK RAKAMLARI BEKLEMEKTELER. BUNUN İÇİN; KATILIMLARINIZLA, YETERLİ SAYILABİLECEK SAYIYI YAKALARİSEK, BUNU KLASÖRLER BİÇİMİNDE, İLGİLİLERE ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ.

    ÖRNEĞİN; GEÇMİŞTE ANKARADA BULUNAN ARKADAŞLARIMIZ, ABDİ İPEKÇİ PARKINDA, BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE, BİNLERCE İMZA TOPLAMIŞ VE BUNU İLGİLİ YERLERE ULAŞTIRMIŞLARDI. BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  112. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 10:32

    DEĞERLİ MURAT AKIN ARKADAŞIM. AĞZINIZA SAĞLIK. ÇOK DEĞERLİ ÇALIŞMA VE KATILIMLARINIZLA, ALLAH'IN İZNİYLE NEDEN OLMASINKİ ? SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  113. SN.BASKETÇİ;

    BU MAİLLERİ ADALET BAKANLIĞI SİTESİNE VEYA BİMERE ARSAK DAHA UYGUN OLMAZ MI?

    YanıtlaSil
  114. byram tatiline sevgiler,sevinçler,özgürlükler içinde girebiirmiyiz;neden olmasın

    YanıtlaSil
  115. Sayın Mühendis, siz biliyor musunuz bazı avukatlar gerekli gördükleri durumlarda bazı davaları topluca izliyorlar ve hakimleri baskı altına almaya çalışıyorlar ? Bunu haksız olarak değil, gerçek suçluların cezalandırılmasında hakimlerin tereddütte kalabileceği davalarda yapıyorlar. İyi de yapıyorlar.

    Ama bizim davalara gelince böyle bir yaklaşım yok; kimseyi zorlayamayız elbette, ama yok.

    Ben kendi avukatlarıma bile adeta zorla, bir kaç gündür anlatmaya çalıştığım şekilde savunma yaptıröaya/temyiz dilekçesi yazdırmaya çalışıyorum.

    Burada sorun şu: Bu şekilde savunmaların çok bolca yapılması lazım. Kasıt konusu yeni bir şey değil. En azından yasanın mimarı Prof. İzzet Özgenç 1 yıl evvel Samanyolu TV'de bu hususta haklı olduğumuzu ikrar etmiştir.

    Diyorsunuz ki bu şekilde savunma yapılsa 1 yılda ancak netice alınır.

    Ben de diyorum ki avukatlarımız son 1-2 yıldır niye bu şekilde savunma yapmadılar ? Bugüne kadar Yargıtay'dan olumlu veya olumsuz bir karar muhakkak alınırdı.

    Lütfen açıklarımı bu doğrultuda değerlendiriniz.

    YanıtlaSil
  116. Sizi yarın arayacağım. Zaten ofisim, sizin sitede verilen adresinize çok yakın.

    YanıtlaSil
  117. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM;

    AŞAĞIDA VERDİĞİMİZ FORMAT SİZLER TARAFINDAN DOLDURULUP YAPACAĞIMIZ 2 ÖNEMLİ ZİYARETTE MUHATAP OLACAĞIMIZ DEĞERLİ 2 KİŞİYE BİR DOSYA HALİNDE SUNULACAKTIR.
    HATIRLIYACAKSINIZ,ÖNCEKİ ZİYARETLERİMİZDE BİRÇOK DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZLE YAPTIĞIMIZ TEMASLARIMIZDA BİZLERİN SAYISAL ÇOĞUNLUĞU HAKKINDA ÇOK UFAK RAKKAMLARLA TELAFUZ ETMİŞLERDİR.
    ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ İÇİN GÜZEL BİR FIRSATI YAKALADIĞIMIZ ŞU ORTAMDA BİZLERİN KAÇ KİŞİ OLDUĞU SİZLERİN GÖSTERECEĞİ ÖZVERİ İLE VE BU MAİLLER SAYESİNDE BELİRLEYİCİ OLACAKTIR.SİZLERE ASLA PEMBE BİRTABLO ÇİZMİYORUZ.ANCAK MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNDE KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZ ÇOK ÖNEMLİDİR.
    ŞUNU UNUTMAYINKİ OLUMLU HAVA BİZE REHAVET,DEĞİL ŞEVK VERMELİ.UNUTMAYINKİ HERŞEY SN.BAŞBAKIMIZIN İKİ DUDAĞI ARASINDAN ÇIKACAK SÖZE BAKAR..BİZLERDE ÇOK İYİ BİLİYORUZKİ SN.BAŞBAKANIMIZ ÇARESİZİN,GÜÇSÜZÜN YANINDA OLAN,AİLE DEĞERLERİNE ENÇOK DİKKAT EDEN BİR BAŞBAKANDIR.ÖNÜMÜZDEKİ BAYRAM ÖNCESİ, SURİYEDE EZİLEN İNSANLARA NASIL DUYARLI DAVRANIYORSA ,BİZLERİNDE HAKLI DAVASINDA ÇÖZÜM ÜRETİCİ BİR TAVIR TAKANARAK AİLELERİN DAHA FAZLA PARÇALANMASINA,OCAKLARIN SÖNMESİNE İZİN VERMEYECEKTİR.

    BUGÜNDEN BAŞLAYARAK BU FORMATI KOPYALA YAPIŞTIR YÖNTEMİ İLE EN KISA ZAMANDA

    basketci_basketci54@hotmail.com

    ADRESİNE MAİL ATMANIZI RİCA EDECEĞİM .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 16/08/2011 22:41

    YanıtlaSil
  118. YILLARDIR ÜLKEME DÜZENLİ OLARAK VERGİLERİMİ,SİGORTA PRİMLERİMİ ÖDEDİM.ONLARCA İNSANA İSTİHDAM SAĞLADIM. EKONOMİK DÜZENİMİN BOZULMASI NEDENİ İLE ÇEKLERİMİ ÖDEYEMEDİM.BU NEDENLE ADLİ PARA CEZASI ALARAK HAPİS EDİLMEKTEYİZ.HİÇ BİR AVRUPA ÜLKESİNDE UYGULANMAYAN BU ÇAĞDIŞI YASANIN SONA ERDİRİLMESİNİ İSTİYORUM.

    SAYGILARIMLA

    ADI:

    SOYADI:

    EĞER AİLE FERTLERİNDEN BİRİSİ CEZAEVİNDE İSE LÜTFEN ONUN ADINA DOLDURUUZ:

    ADI:

    SOYADIĞI;

    BULUNDUĞU CEZAEVİ:

    YAŞI:

    E-MAİL ADRESİ:

    YanıtlaSil
  119. Av Neslihan vona17 Ağustos 2011 10:32

    Sayın gerçekçi lütfen ararmısınız beni...eğer amacınız gerçekten işinizi çözecek avukat aramak ise buyrun aramanızı bekliyorum. ama burada siteye gönül veren gerektiğinde karşılık beklemeksizin çabalar veren avukatlarımızı incitmeyelim. çünkü gerçekten onların tüm çalışmaları, aldıkları tahliyeler taktire şayandır. sizin yapmış olduğunuz yorumlar nedeniyle kaç kişi mağdur olacak düşünebiliyormusunuz....bu avukatlarımız sayesinde kaç ailenin yüzü güldü....lütfen arayın elimizden geleni yapalım ki; her avukatın bir olmadığını bide bizde görün...nasılki her çek mağduru dolandırıcı değil ise her avukatta tabir ettiğiniz kötülükleri yaşatan avukatlardan değildir.

    YanıtlaSil
  120. Saldiranin Ofluoglu oldugunu nerden biliyorsun? Tabii ki salliyorsun. Suclayan delil soylemeli. Cek magdurlari adil, durust yargilma isterken yargisiz infaz yapmamali. SİZ MAGDUR MU, ALACAKLİ Mİ, GOREVLİ MİSİNİZ?

    YanıtlaSil
  121. EVET DEMİNDEN BERİ DEMEK İSTEDİĞİM O.

    KENDİSİ İLE CNN TÜRK DE TEKRAR BİR PROGRAM ÇALIŞMAMIZ VSRDIR.BİLGİSİNİ SONRA VERECEĞİZ.BU AY İÇİNDE BAYRAM ÖNCESİ ANKARADA ÇOK ÖNEMLİ BİR ZİYARETİMİZ VSR.BU BİR YERDE BİZE ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE ÇOK ÖNEMLİ İP UÇLARI VERECEKTİR.

    İZLEME KOMİTESİ BİZLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNDA BİZLERİN SORUNLARINI İLGİLİ MERCİLERE ANLATACAK ,GEREKLİ YERLERLE TEMASLARIMIZ İÇİN RANDEVU ALINMASINI SAĞLAYACAKTIR.VE BUNUN GİBİ DAHA BİRÇOK AVANTAJLARI DA YANINDA GETİRMEKTEDİR

    BASKETÇİ 16/08/2011 21:34

    YanıtlaSil
  122. işte bu.bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  123. Basketçi abi, o zaman davamıza dönelim:
    İzleme komitesinin olası sonuçları neler.Bu arada biz neler yapacağız.Sanıyorum İstanbul ayağında Osman Oy ile birlikte faaliyetler vardı.orda ne aşamadayız.

    YanıtlaSil
  124. İktidardan bir MV katılmışmıydı?Sen amerikayı yeni keşfediyorsun.Saldırı konusunu bir iki gün önceye dön anlarsın.Ofluoplundan bahsediyorum tabi ki.

    YanıtlaSil
  125. sayın can_25;

    SÜREÇ HAKKINDA BİLGİNİZ OLMADIĞI İÇİN YORUMLARDA BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM.GEREKSİZ YORUMLARLA ARTIK BU ARKADAŞLARIMIZA CEVAP HAKKI DOĞURACAK YORUMLARI BIRAKIN .YUKARDAKİ SON YORUMUM HERKEZEDİR,İSTİSNASIZ..

    ARTIK TOPARLANALIM DERİM.

    BİRAZDAN MAİL EYLEMİ İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİ VERECEĞİM.LÜTFEN ONA ODAKLANALIM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 16/08/2011 21:12

    YanıtlaSil
  126. Bir milletvekili ilk defa bir toplantiya katilmiyor. Siz Amerika yi yeni kesfediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  127. Varsayiimla, bir baska soylemle komplo teorileri fikir yurutuyorsun. Saldiriya gecen iki avukat kim, kardes site hangisi belli degil. . Bunlar belli olmayinca salla. . .Desteksiz atis.
    Olup bitenleri anlamak icin anlama niyeti ve vizyon gerekli.

    YanıtlaSil
  128. Ayşe hanım haklısınız ama, her olumlu gelişmeden sonra bir tatsızlıkla karşılaşmaktan bıktık.Böylesi bir haberin ardından istifa kararını bir süre daha erteleyebilirlerdi.

    YanıtlaSil
  129. Ankara barosu izle. Komitesi bir süreden beri bekleniyordu zaten(daha öncede de istifa ederlerdi)Bence kişiselleştirmeyin herkes aynı eğil..Benim şu an hakkımda hapis kararı var nedeni de avukatımın atlaması...Ama bu siteden bir başka avukat da durumu düzeltmeye çalışıyor...

    YanıtlaSil
  130. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    ÇOK DEĞİL,DAHA 15 GÜN ÖNCE ÇOK GÜZEL BAŞARILI BİR TOPLANTI YAPMIŞ,GÜZEL DUYUMLARLA BERABER İYİ BİR SİNERJİ YAKALAMIŞTIK.ŞİMDİ BAKIYORUM AVUKATLARA SALDIRILAR,SAÇMA SAPAN YORUMLAR.NEDİR BİR ANDA TERS GİDEN.NİYE AVUKATLARA BUKADAR TEPKİLİSİNİZ.?NEDİR SORUN?CEVAPLAYIM;SAPLA SAMANI AYIRAMADIĞINIZ İÇİN.KAFANIZDAKİ İDEFİXLERİ DEĞİŞTİREMEDİĞİNİZ İÇİN .
    BEN SİZİN GİBİ BİRZAMANLARIN CİDDİ İŞ ADMALRINDAN BEKLERDİMKİ ENAZINDAN KURU BİR VEDA CÜMLESİ İLE ARKADAŞLARIMIZI UĞURLAMANIZ,ENAZINDAN EV SAHİBİ OLARAK MİSAFİRLERİMİZİ YOLCU ETMENİZDİ.
    NE BURAYA ZORLA BİR AŞIRI MENFAAT İÇİN GELDİLER NEDE BÜYÜK BİR BEKLENTİLERİ OLDU.TABİKİ BİR BEDEL ALACAKLAR,AMA OLMAYANDAN DA ASLA TALEP ETMEDİLER...
    BU SİTE MENSUPLARI SİZİ ÇOK ARIYACAK DEĞERLİ DOSTLARIM .ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.

    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM ŞU ANDAN İTİBAREN SN.AVUKATLAR İÇİN UFACIK BİR ELEŞTİRİ YADA METHİYE İSTEMİYORUM.YAZILANLAR ÜZÜLEREK SİLİNECEKTİR.

    ZİRA GEÇTİ BOR'UN PAZARI SÜR ..........NİĞDEYE DERLER.............

    KALIN SAĞLICAKLA

    BASKETÇİ 16/08/2011 20:57

    YanıtlaSil
  131. ilk defa iktidar mensubu bir MV çek mağdurlari toplantısına katıldı, "kardeş" sitede ki avukat saldırıya geçti.
    Ankara barosu izleme komitesi kurma kararı aldı,bzim sitenin avukatlar istifa etti.
    Acaba neden?

    YanıtlaSil
  132. Ne saçmalıyorsun be salak doğru oku, adam gibi cevap ver.

    YanıtlaSil
  133. can 35 çokmu hoşuna gitti dörtköşemi oldun kıcına kına yak

    YanıtlaSil
  134. Değerli Avukatların kararlarına saygı duyuyorum ama kalmaları yönünde çabalasak nasıl olur acaba?Ki ben hem çekzede hem de avukatzede olarak herkesi aynı kefeye koymamalıyız derim...
    ‎''Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil,
    seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar
    yüzünden tehlikeli bir yerdir! ''
    ALBERT EİNSTEİN

    YanıtlaSil
  135. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BU YAZI BİR VEDAYA CEVAPTIR..

    BEN HAKKATEN BAZI ŞEYLERİ ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM.NEDİR BU YORUM KİRLİLİĞİ.
    SN.AV.ERTUĞRUL KIVANÇ BENİM İÇİN AVUKATTAN DA ÖTE İÇİNDE Kİ İNSANİ DUYGULARI VE ÇARESİZİN YANINDA OLMA DUYGUSUNU KAYBETMEMİŞ DEĞERLİ BİR İNSANDIR.ADAM GİBİ ADAMDIR.BENCE YAZIK OLDU.BAZI İNSANLARIN KIYMETİ YOKLUĞUNDA HATIRLANIR.BEN BURDAN ASLA SİZE GERİ GELİN DEMİYECEĞİM SN.KIVANÇ.ÇÜNKÜ EMİNİMKİ BİR TAKIM MİHRAKLAR BUSEFER BANA AVUKATTAN NEMALANIYORMUSUN ,KOMİSYONMU ALIYORSUN? DİYE SEVİYESİZ VE TATSIZ YORUMLAR BAŞLAYACAKTIR.BENİ BAĞIŞLAYIN SİZİN İÇİN YAZACAK ÇOK ŞEY VAR.ONLARIDA BIRAKIN BENDE KALSIN.
    SN.FATMA AKCİN,SN.KIVANÇ KOÇ İÇİN YAZDIKLARIM SİZLER İÇİNDE GEÇERLİDİR..

    DOSTLUĞUMUZ TABİKİ BİTMEYECEK.

    İYİKİ VARSINIZ.

    BÜTÜN ARKADAŞLARIM VE SİTE ADINA SİZLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 16/08/2011 20:12

    YanıtlaSil
  136. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 12:37

    BİR HESAPTAN BİZDEN GEÇTİ. ALLAH; GENÇLERİMİZİ KORUSUN.

    YanıtlaSil
  137. YILLARDIR ÜLKEME DÜZENLİ OLARAK VERGİLERİMİ,SİGORTA PRİMLERİMİ ÖDEDİM.ONLARCA İNSANA İSTİHDAM SAĞLADIM. EKONOMİK DÜZENİMİN BOZULMASI NEDENİ İLE ÇEKLERİMİ ÖDEYEMEDİM.BU NEDENLE ADLİ PARA CEZASI ALARAK HAPİS EDİLMEKTEYİZ.HİÇ BİR AVRUPA ÜLKESİNDE UYGULANMAYAN BU ÇAĞDIŞI YASANIN SONA ERDİRİLMESİNİ İSTİYORUM.

    SAYGILARIMLA

    ADI:

    SOYADI:

    EĞER AİLE FERTLERİNDEN BİRİSİ CEZAEVİNDE İSE LÜTFEN ONUN ADINA DOLDURUUZ:

    ADI:

    SOYADIĞI;

    BULUNDUĞU CEZAEVİ:

    YAŞI:

    E-MAİL ADRESİ:

    YanıtlaSil
  138. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    AŞAĞIDAKİ METNİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP,BOŞ YERLERİ DOLDURDUKTAN SONRA;

    basketci_basketci54@hotmail.com

    MAİL ADRESİNE YOLLAYINIZ.BU MAİLLER ÇIKTI ALINDIKTAN SONRA DOSYA HALİNDE İLGİLİ YERLERE ZİYARETLERİMİZ SIRASINDA TAKDİM EDİLECEKTİR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 12:56

    YanıtlaSil
  139. kanal d tv deki program ne zaman yayınlanacak acaba?

    YanıtlaSil
  140. Kanal D deki program ne zaman yayınlanacak acaba?

    YanıtlaSil
  141. MERHABA ARKADAŞLA SAYIN MUHARREM İNCE CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ

    OCAKLARI SÖNDÜRÜLEN BİNLERCE AİLENİN SESİNE NE

    ZAMAN KULAK VERECEKSİNİZ?


    BEN BU SEÇİMLERDE CHP SANDIK KURULU ÜYELİĞİ YAPTIM.KENDİM ÜNİVERSİTE MEZUNU 2 ÇOCUK BABASIYIM………..OLARAK,K.ÇEKMECE İLÇE BAŞKANLIĞINDA SORULDUĞUNDA BU BİLGİLER DOĞRULANACAKTIR.

    …….. YILINDA İŞ YERİMİN YANMASI VE SİGORTA TUTARINI ALAMAMADAN KAYNAKLI 75 KİŞİYİ İSTİHDAM EDİP,YILLARCA VERGİMİ ÖDEDİĞİM İŞ YERİM BATTI.TÜM ALACAKLILAR SIRTIMA ÇULLANDI VE BENİ KİLİTLEDİ.

    35 ADET ŞİRKET ARACIM TOPLAM 25.000 TL YE SATILDI.BU ARAÇLARA ÖNCE BAĞLAMA ÇIKARILDI,SONRADA HARAÇ MEZAT SATILDI.EN YAKIN DOSTLARIMIZ,ARKADAŞLARIMIZ,YAKINLARIMIZ BİZE SIRTINI DÖNDÜ;MÜMKÜNSE BİR TEKMEDE ONLAR VURMAYA ÇALIŞTI. EN YAKIN ARKADAŞIM; SİTE AİDATINDAN DOLAYI EVİMİN EŞYALARINA İCRA GETİRDİ.YAŞADIKLARIMIZ YENİLİR,YUTULUR CİNSTEN DEĞİL….

    BUNLARI SİZE YAZMAMIN AMACI ŞU: BİRDE KARŞILIKSIZ ÇEKLERDEN DOLAYI YARGILANIYORUM .İNANIN ADLİYELER BU DAVALAR İLE DOLUP TAŞMAKTA…

    BU YASA TAM BİR UCUBE YASADIR.DEVLET SİZE ADLİ PARA CEZASI VERİYOR,BUNU ÖDEYEMEDİĞİNİZ ZAMAN DOĞRUCA HAPSE YOLLUYOR.EĞER BU CEZAYI DEVLETE ÖDER İSENİZ,YİNEDE BORCUNUZ BİTMİYOR.BÖYLE BİR YASA OLURMU?

    CHP BU KADAR KARŞILIKSIZ (1.800.000 KİŞİ) ÇEK DAVASINI NEDEN GÖRMEZLİKTEN GELİYOR,İNANIN ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM.GALİBA SİZDE AKP NİN EKONOMİ SÜPER YALANLARINA İNANIYORSUNUZ.

    ABARTISIZ ŞUNU SÖYLEYEYİM; TÜM ASLİYE CEZA VE SULH CEZA MAHKEMELERİ KARŞLIKSIZ ÇEK DAVALARIYLA MEŞGUL.BİR GÜNDE 70 DAVAYA BAKIYORLAR,SİZİ İÇERİ ALIYORLAR ,KİMLİK TESPİTİNDE SONRA HİÇ BİR ŞEKİLDE KONUŞTIRMADAN CEZA VERİP DIŞARI ATIYORLAR. YARGILAMA BU! AYNI ZAMANDA BİR SAHTEKAR MUAMELESİ YAPIYORLAR,BAZI HAKİMLER AŞAĞILIYOR BİLE….

    SİZ ANA MUHALEFET PARTİSİ NİN DEĞERLİ GRUP BAŞKANVEKİLİ OLARAK, BİNLERCE AİLENİN OCAĞININ SÖNDÜRÜLMESİ Nİ NEDEN GÖRMEZLİKTEN GELİYORSUNUZ? BU YASAYI HİÇ İNCELEDİNİZ Mİ? BİR ERGENEKON DAVASIDIR TUTURMUŞ GİDİYORSUNUZ, TAMAM ODA BİR HUKUKSUZLUK AMA,ADLİ PARA CEZASI UYGULAMALARININ KAÇ AİLEYİ ETKİLEDİĞİNİ VE TAM BİR ORTAÇAĞ MANIĞI OLDUĞUNU VE BU YARGILAMALAR SONUCU 400.000 KİŞİNİN CEZA ALDIĞINI, BİNLERCE DOSYANIN YARGITAYDA OLDUĞUNU VE TÜRKİYE NİN BİR AÇIK CEZAEVİNE ÇEVRİLMEK İSTENDİĞİNİ NASIL GÖRMEZDEN GELEBİLİRSİNİZ?

    RAKAMLARI ARAŞTIRABİLİRSİNİZ,AMA SİZ VARSA YOKSA ERGENEKON! DENEYİN GÖRECEKSİNİZ, ÇOĞU KAÇAK YAŞAMAK ZORUNDA KALAN,ÇOĞU DÜŞTÜĞÜ DUTUMDAN DOLAYI TOPLUM İÇİNE ÇIKAMAZ OLAN BU İNSANLAR SİZE İKTİDAR YOLUNU AÇACAKTIR. O KADAR ÇOK AİLE MAĞDUR Kİ,HERKES ÜÇ MAYMUNLARI OYNUYOR…..

    SAYIN İNCE BARİ SİZ YAPMAYIN! AKP NİN EKONOMİDEKİ YALAN RÜZGARI MASKESİNİ ANCAK BU ÇALIŞMA İLE İNDİREBİLİRSİNİZ…

    LÜTFEN SESİMİZE KULAK VERİN!

    SİZİN BU KONUYU ATLAMAYACAĞINIZI ÜMİT EDER,SAYGILAR SUNARIM

    ADI SOYADI…..

    R.... CHP GRUP BAŞKANVEKİLİNE YOLLADIĞIM YAZI...

    YanıtlaSil
  142. SN ŞİMDİ YANLIZ CHP SECİM DEN ÖNCE ÖNERGE VERDİ KABUL EDİLMEDİ SİZİN DE BİLDİĞİNİZ GİBİ BİZİM İŞİMİZİ AKP ÇÖZEBİLİR YAŞADIKLARINIZ KOLAY DEĞİL İNŞALLAH BU GÜNLERİ UNUTTURACAK GÜNLER YAŞARIZ BEN DE B.ŞEHİR DE OTURUYORUM YAKINIZ SİZE TELFON NUMARAMI VERİYORUM TANIŞIRIZ 543 723 40 00

    YanıtlaSil
  143. bnirakin artik aptalca akp karsitligi yapmayi
    secim onceside gorduk simdi hic birsey olmamsi gibi kapiularina gidiyoruz
    nasil karakterdir ya

    YanıtlaSil
  144. basketci_basketci54@hotmail.com

    adresine göndereceksiniz.

    Saygılar

    YanıtlaSil
  145. RÜZGARINIZ BOL, PRUVANIZ NETA OLSUN ÇEK MAĞDURU DOSTLAR...

    YanıtlaSil
  146. şimdi yalnız..rumuzlu arkadaşım...ne olur şu chp muhabbetini bırakalım..bizim işimiz iktidarla...kendine hayrı olmayanın bize ne faydası olacak ki..boşuna gayret..zamanımıza yazık...çözüm meclisteyse..adres iktidar...öyle ya da böyle % 50 yi almış adamlar...çözecekse bunlar çözecek....

    YanıtlaSil
  147. BAYRAMIN HEMEN ARKASINDAN SN.TANER.AYRINTISINI BİRAZ AŞAĞIDAKİ YORUMLARDA BULABİLİRSİNİZ.

    BASKETÇİ 17/08/2011 14:52

    YanıtlaSil
  148. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    SİZLERDEN RİCAM LÜTFEN ŞU PARTİ BU PARTİ MUHABBETTİNİ LÜTFEN YAPMAYIN .GELİNEN NOKTADA MUHALEFETİN BİZE HİÇ FSYDASI OLMAZ DÜŞÜNCESİNDEYİM.AKSİNE TEPKİSİ DAHA BÜYÜK OLUR.BİZİM İŞİMİZ İKTİDAR PARTİSİ İLE YANİ ADALET VE KALKINMA PARTİSİ.BUNU BU ŞWKİLDE YORUMLADIKTAN SONRA ARTIK BU TİP YORUMLARA GİRMEYELİM .

    BASKETÇİ 17/08/2011 14:55

    YanıtlaSil
  149. DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIM ;

    GÖRÜYORUMKİ HERZAMANKİNDEN DAHA KARARLI ,DAHA ARZULUYUZ.MAİLLER İNANAILMAZ BİR YOĞUNLUKTA.HEPİNİZE KATKI VE DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM.

    AMA ZANNETMEYİNKİ YETERLİ.SADECE TEPKİ MİZ ÇOK ÇABUK OLDU .LÜTFEN DEVAM..

    BASKETÇİ 17/08/2011 14:58

    YanıtlaSil
  150. Av Neslihan vona17 Ağustos 2011 15:06

    peki bekliyorum aramanızı.....

    YanıtlaSil
  151. Av. Neslihan Benlier Vona Bizi Temsil etsin
    Bir avukat bu ise ciddiyet kazandirir. Basketci onun nezaretinde devam etsin. Bu onerimiz icin site anket yapsin.
    Ayrica cozum AKP, İKTİDARDİR. Gerisi masaldir.

    YanıtlaSil
  152. Merhaba Volkan Bey;

    Tabiki menmuniyetle, sizi arayacağım.

    YanıtlaSil
  153. Basketçi abi;Kanal-D hangi programda yayınlayacak, ekonomi programlarında Cnn gibi iyi değiller.

    YanıtlaSil
  154. SN.BURSALI,

    HANGİ PROGRAMA DAHİL EDİLECEK BİLMİYORUM AMA ,BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM BİZLERİN SORUNUN ORDA ÇOK İYİ İFADE EDİLMESİ,İYİ TEMSİL EDİLMEMİZ,DİNLEYİCİYİ SIKMADAN SORUNLARIN KAMUOYUNA NET VE AÇIK BİR ŞEKİLDE ANLATILABİLMESİ .BENİM BEKLENTİLERİM BUNLAR.

    BASKETÇİ 17/08/2011 17:29

    YanıtlaSil
  155. ARKADAŞLAR YENİDEN MERHABA;

    BAZI ARKADAŞLARI ANLAMAKTAN GÜÇLÜK ÇEKİYORUM, NE ZARARI VAR MUHALEFET PARTİLERİNDE KAMUOYU OLUŞTURMANIN? İÇİMİZDE DİĞER MUHALEFET PARTİLERİNDE DE MUTLAKA ARKADAŞLAR VARDIR,ONLARDA ELLERİNDE GELENİ YAPSINLAR BENCE...

    İKTİDAR PARTİSİ ELBETTE KİLİT ÖNEMDE, BUNU İNKAR EDEN YOK AMA,BENCE RANTÇILAR BU İŞİ ENGELLER...

    ONUN İÇİN KİM NE KATKI SUNACAK İSE SUNMALARI LAZIM... ÇORBA,TUZ MİSALİ...
    CUMHURBAŞKANI NI TANIYAN VARSA ONADA ATALIM, DÜN BİR ARKADAŞ ŞÖYLE YAZMIŞTI: ÇOĞU BÜROKRAT ADLİ PARA CEZASININ NE OLDUĞUNU BİLMİYOR....DİYE...

    MANZARA BU..... NE KADAR KAMUOYU O KADAR DESTEK DEMEKTİR...SİYASİ GÖRÜŞLERİMİZ FARKLI OLABİLİR,BU ÇOK NORMAL, AMA HERKES KEENDİNE YAKIN GÖRDÜĞÜ SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNİ ARASIN,MAİL ATSIN...

    DÜŞÜNÜN BİR TELEVİZYON HABERLERİNDE BU KONUNUN YENİDEN GÜNDEMLEŞTİĞİNİ...
    İNSANLAR HENÜZ BİZİM NE İLE KARŞILATIĞINMIZIN BİLİNCİNDE DEĞİL,BUNU EN İYİ BİZLER YAŞIYORUZ...

    ONUN İÇİN LÜTFEN HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN....ŞU BU PARTİ DEMEDEN....

    SAYGILARIMLA;

    YanıtlaSil
  156. Toplumun çoğunluğu tarafından İzlenmesi için, sevilen bir program ve uygun bir saat.
    Çünkü CNN deki program çok tutulan bir programdı.Ve saati harikaydı.

    YanıtlaSil
  157. Bugün Avukatım dedi ki, ANKARA BAROSUNUN en az BANKALAR BİRLİĞİ kadar gücü var.BARO başkanları kişisel olarak görüş bildiyordu ancak, kurumsal olarak ilk defaa bir BARO bizim lehimize çalışma içinde.Yanılıyorsam düzeltin.NESLİHAN VONA!ya ne kadar teşekkür etsek azdır.Bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  158. Ekim2510 Nasılsız kardeş, Şimdi Yalnız Değilsin

    YanıtlaSil
  159. Ben bugünkü mailleri gönderdim.Başka program var mı Basketçi abi.Bugünlük bu kadar mı?
    Ne diyorum biliyormusunuz.Bilgi alma dışında biz hiç bir şey yazmayalım,sadece yöneticiler yazsın.Onlar söylesin biz yapalım.Başka yorum yazmayalım.

    YanıtlaSil
  160. arkadaşlar uzun zamandır izliyorum artık bende aranızdayım .3 yıldır sizler gibi sıkıntı yaşıyorum.cezaevinede girdim çıktım.uzun uzun yazmayacağım ama katılımımla destek olmaya calışacağım.gördüğüm kadarıyla yurdanur hanım cüneyt bey basketci ekim avukat vona hanım sibel hanım ve şu an adını hatırlayamadığım bir cok kişi çok değerli katkılat sundu mersinliyide unutmayayım.şunuda belırteyim ne yazıkki bende kaçak durumdayım ve itirazlar dilekçelerle buğraşıyorum kendim değil ama en azından tanıdıklar vasıtasıyla dilekçeleri adliyeye ulaştırıyorum.hepinize saygılar.

    YanıtlaSil
  161. HOŞ GELDİNİZ,GEÇMİŞ OLSUN.ÇOĞU ARKADAŞIMIZI TANIDIĞINIZA GÖRE SİTEYİ UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORSUNUZ.

    KATKI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.

    BASKETÇİ 17/08/2011 18:32

    YanıtlaSil
  162. DEĞERLİ ARKADAŞLAR;

    HEPİNİZ YORGUN VE STRESLİ ,KİMİNMİZ KÖŞE BUCAK KAÇARAK,KİMİMİZ İYİ BİR HABER BEKLEYEREK GÜNÜ SONLANDIRDIK.

    SİZLERDEN RİCAM HERNE ŞEKLİDE OLURSA OLSUN CEVAP HAKKI DOĞURACAK YORUMLARDAN ŞİDDETLE KAÇINMANIZ.ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SİZLERDEN İSTENİLEN EYLEMLERE KATKIDA BULUNALIM.ŞU SİTE BU SİTE AYRIMI YAPMADAN MÜCADELEMİZE TEK VÜCÜT TEK AMAÇ VE TEK HEDEF OLARAK BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE ODAKLANALIM.
    BEN BURDA OLDUĞUM SÜRECE HİÇ BİR NEDEN OLMADAN SEBEPSİZ YERE YORUM SİLİNMEZ YADA KİŞİ ENGELLENMEZ.ANCAK BAZI KRİTERLER VAR .ÖRNEĞİN KÜFÜR GİBİ ,GOV.TR GİBİ DAHA BUNUN GİBİ KELİMELER DENETİME KENDİĞİNDEN DÜŞER,YADA SİSTEMSEL BİR HATA OLABİLİR.ENGELLEME İSE ÇOK AYKIRI ,YADA ÇİRKİN SALDIRI ŞEKLİNDE OLAN YORUMLARDA DEVREYE GİRER.BUNUN DIŞINDA OLUŞAN BU TİP DURUMLARDA LÜTFEN YÖNETİMİN YAN SÜTÜNDAKİ TELEFONUNDAN YADA BENİM MAİL ADRESİM DEN ULAŞABİLİRSİNİZ.BU DURUM DÜN VE BUGÜN HEM BANA HEM VOLKAN ARKADAŞIMA OLDU.AMA KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLDÜ.
    BU AÇIKLAMAYI NİYE YAPTIM?DEĞERLİ ARKADAŞIM "GERÇEKÇİ" GÜNLERDİR BURDA BİRÇOK YORYUMLAR YAPTI HİÇ BİR SİLİNME OLMADI.ENGELLEME HİÇ OLAMDI BUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM.AMA BİRANDA BURAYI KARALAYAN ,NE OLDUĞUNU ANLAMADAN SİTEYE KARŞI BİR KARALAMA KAMPANYASI .GEREKSİZ YORUMLAR...
    YA ARKADAŞLAR HEPİMİZ YAŞIMIZI BAŞIMIZI ALMIŞ İNSANLARIZ.YAPTIĞIMIZ İŞ ÇOK NET VE AÇIK.;BİRAN EVVEL KENDİMİZİ KURTARMAK.CEZAEVLERİNDE BİR UMUTLA BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZA ,YURT DIŞINDAKİ ARKADAŞLARIMIZA İYİ BİR HABER VERMEK ,BUNUN MÜCADELESİNİ YAPMAK.5 YAŞIDAKİ ÇOCUKLAR GİBİ KÜSMEK NEDEN .?KONUŞMADAN ,TARTIŞMADAN YARGISIZ İNFAZ NEDEN.BİRAZ DAHA AKLI SELİMLE HAREKET ETMEK ,DAHA OLGUN DAVRANMAK GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AMAÇ BU SİTENİN KAPANMASIMI ?BUMU ŞU ANDA BİZİM ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE GİDEN YOLDA TEK ENGEL?BU SİTE KALKARSA RAHATLIYACAKMISINIZ.?BENBURDA SİZLERLE KİŞİLİĞİMLE KONUŞUYORUM,KİMSENİN KOLTUĞUNUN ALTINA GİRMYORUM.SİLERDE ÖYLE YAPIN.LAFIM GİDECEĞİ YERİ ÇOK İYİ BİLİYOR,BUNU ALGILAYACAK İNSANLARDA SALAK DEĞİL. MESAJ ÇOKTAN YERİNE GİTTİ BİLE.
    KENETLENİN ARKADAŞLAR,BEN OLMASAM,BARIŞÇI,MURAT,AKCN ,ANKARA GURUBU,TRABZON ,OLMASADA BU DAVA YÜRÜR,BAYRAĞI ALACAK ADAMLAR ÇOKTUR.
    GELİN BİR DAHA DÜŞÜNÜN ,BİZ "NEYAPIYORUZUN?" CEVABINI VERİN.İNANIN HERŞEY ÇOK DAHA İYİ OLACAK.KİMSE YAPILANLARI KÜÇÜMSEMESİN.YAPILANLARIN HEPSİ BİZLERİN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KAVUŞMASI İÇİN ,,,,

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 18:55

    YanıtlaSil
  163. Barışçı abi, ayıp olmuyo bir görünüp kayboluyorsun, şu güzel içaçıcı mesajların nerde

    YanıtlaSil
  164. Yapmis oldugu katkilardan dolayi Degerli insan Av, Neslihan Benlier Vona Hanim efendiye cok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  165. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 19:12

    BURSALI ARKADAŞIM GÜNDE 12 SAAT ÇALIŞTIĞIM İÇİN YETERİNCE KATILIMCI OLAMIYORUM. NE OLUR KUSURUMA BAKMA OLURMU? VAKTİN BOŞ İSE VE MÜMKÜNSE, BİZLER İÇİN BİRAZ DAHA FAZLA KATILIMCI OLURMUSUN. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  166. AVRUPA İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİ'NE EK 4 NOLU PROTOKOL 1. MADDEYE GÖRE "BORÇ İÇİN HAPİS YASAĞI" KURALI
    Prof. Dr. Tekin Akıllıoğlu
    AÜ SBF Öğretim Üyesi
    İLGİLİ KURALLAR
    Anayasa (2001):
    Madde 38/8 (Ek:3/10/2001-4709/15 md) "Hiç kimse, yalnızca sözleşmeden doğan bir yükümlülüğü yerine getirememesinden dolayı özgürlüğünden alıkonulamaz".
    3975 sayılı Kanun (1994):
    Protocol no4 (to the ECHR):
    ECHR Article 1 – Prohibition of imprisonment for debt
    No one shall be deprived of his liberty merely on the ground of inability to fulfil a contractual obligation.
    CEDH Article 1 – Interdiction de l'emprisonnement pour dette
    Nul ne peut être privé de sa liberté pour la seule raison qu'il n'est pas en mesure d'exécuter une obligation contractuelle.
    İnsan Haklarına İlişkin Amerikan Sözleşmesi 7. maddesinin 7. paragrafında borç nedeniyle kimsenin hapsedilmeyeceğini belirtmektedir. Bununla birlikte bu hükmün nafaka borçlarının yerine getirilmesi için adli mahkemelerce verilen tutuklama emirleri bakımından uygulanmayacağı öngörülmüştür.
    Birleşmiş Milletler Kişisel ve Siyasal Haklar Sözleşmesi, madde 11 : "Hiç kimse yalnız sözleşmeden doğan bir yükümü yerine getirememiş olması nedeniyle hapsedilemez". ( Art.11 " No one shall be imprisoned merely on the ground of inability to fulfil a contractual obligation").

    ÖZET: 4 Nolu Protokolün 1. maddesi için Uzmanlar Komitesince yapılan açıklamaya göre, borç sözleşmeden doğmuş olmalıdır. Borç için hapis yasağı kanundan doğan borçlar hakkında uygulanmaz. Borçlunun hilesi, kötü niyeti, ödemeyi reddetmesi, ihmali sonucu ödememesi durumlarını kapsamaz. Bu fiiller yasalarda suç olarak nitelendirilmiştir[1].

    [1] Selon les "Rapports explicatifs sur les second au cinquième protocoles à la Convention européenne", l’obligation en question doit résulter d’un contrat. La prohibition ne s’applique pas aux obligations qui découlent de lois de droit public ou privé. Elle ne s’applique pas non plus lorsqu’un débiteur agit frauduleusement ou malicieusement; ou lorsqu’une personne refuse délibérément de s’acquitter d’une obligation; ou lorsque l’incapacité d’une personne de respecter ses engagements est due à sa négligence. Dans ces cas, le défaut d’exécuter une obligation peut donc légitimement constituer une infraction criminelle.

    YanıtlaSil
  167. geçenlerde başbakana e mail gönderdim tüm burda yazılanlardan cezaevindeki yatan arkadaşlardan ailelerden içinde bulunduğumuz durumlardan sözettim.kendi ülkemizde mülteci gibi yaşadığımızdan sözettim.çocuklarımızın artık okuyamz hale geldiğinden sözettim.ve arkasındanda e mailimi gönderdiğime dair telefon açtım ve özellikle e mailimin başbakana ulaştırılmasını söyledim.ilgileneceklerini söylediler.umarım dönerler saygılarımla.şu küçük tartışmalardanda kaçınırsak çok iyi olacak.

    YanıtlaSil
  168. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 19:18

    DEĞERLİ BASKETÇİ ARKADAŞIM. BENDE SABIRLIYIM AMA SEN BENDEN DAHADA SABIRLISIN. DAHA NEYAZACAKSIN ARKADAŞIM DAHA NE YAZACAKSIN. YÜREĞİNE VE DUYGULARINA SAĞLIK. ALLAH SABRINI ARTIRSIN. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  169. Sevgili Dostlar,
    Uzun sureden beri mecburiyet karsisinda yurt disinda yasamak zorunda birakilan bir vatandasim.daha onceki teklifimi yeniliyorum,Turkiyenin en buyuk gazetesine yarim sayfa ilan verelim,baslikta sayin Cumhurbaskanina,,Basbakana,ve Milletvekillerine, cektigimiz sikintilari babasiz ve annesiz kalan cocuklarin durumunu ,carpici bir sekilde yazalim,bu isin maliyeti ne olur,elimizden geldigince para yollayalim eminim ses getirecektir.
    Saygilarimla

    YanıtlaSil
  170. Yönlendirmelerinizi harfiyen uyguluyoruz abi.

    YanıtlaSil
  171. eneesnaf elinsaf17 Ağustos 2011 19:44

    Aslında çok etkili olacaktır.Ama kendimize sponsor bulmamız lazım.İnsanımız karnını zor doyuruyor. eminim imkanı olsa katkıda bulunacaktır. ama gene de maliyetini çıkartıp bir kamuoyu yoklaması yapılabilir. Niçin OLMASIN Kİ???

    YanıtlaSil
  172. Sayın basketçi, mailimi az önce gönderdim

    YanıtlaSil
  173. YILLARDIR ÜLKEME DÜZENLİ OLARAK VERGİLERİMİ,SİGORTA PRİMLERİMİ ÖDEDİM.ONLARCA İNSANA İSTİHDAM SAĞLADIM. EKONOMİK DÜZENİMİN BOZULMASI NEDENİ İLE ÇEKLERİMİ ÖDEYEMEDİM.BU NEDENLE ADLİ PARA CEZASI ALARAK HAPİS EDİLMEKTEYİZ.HİÇ BİR AVRUPA ÜLKESİNDE UYGULANMAYAN BU ÇAĞDIŞI YASANIN SONA ERDİRİLMESİNİ İSTİYORUM.

    SAYGILARIMLA

    ADI:

    SOYADI:

    EĞER AİLE FERTLERİNDEN BİRİSİ CEZAEVİNDE İSE LÜTFEN ONUN ADINA DOLDURUUZ:

    ADI:

    SOYADIĞI;

    BULUNDUĞU CEZAEVİ:

    YAŞI:

    E-MAİL ADRESİ:

    YanıtlaSil
  174. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    AŞAĞIDAKİ METNİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP,BOŞ YERLERİ DOLDURDUKTAN SONRA;

    basketci_basketci54@hotmail.com

    MAİL ADRESİNE YOLLAYINIZ.BU MAİLLER ÇIKTI ALINDIKTAN SONRA DOSYA HALİNDE İLGİLİ YERLERE ZİYARETLERİMİZ SIRASINDA TAKDİM EDİLECEKTİR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 20:16

    YanıtlaSil
  175. Daha önce denendi ve gazeteler ilanı kabul etmediler.

    YanıtlaSil
  176. SİTE YÖNETİMİ VE GERÇEK ÇEK MAĞDURU ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

    1.BU MÜCADELENİN ODAK VE HAREKAT MERKEZİ MUTLAKA ANKARADA OLMALIDIR.

    2.ÇÜNKÜ BÜTÜN GÖRÜŞMELERİN GENEL MERKEZİ BU ŞEHİRDEDİR.

    3.MUTLAKA BİR OFİSİMİZİN OLMASI VE ORDA BİR ARKADAŞIMIZIN OLMASI GEREKLİ.

    4.GEREKİRSE İŞLERİMİZİN DAHA SURATLİ YAPILABİLMESİ İÇİN BİR ARAÇ KİRALANMASI.

    5.AÇILACAK BİR BANKA HESABINA AYLIK 10 TL GİBİ PARA YATIRILARAK GİDERLERİN KARŞILANMASI.

    6.BU HESAPLARIN BİR DENETİM KURULU TARAFINDAN İNCELENİP İBRA EDİLMESİ.

    7.ANKARADA İKAMET EDEN ÖNCÜ BİR GURUBUN OLUŞTURULMASI.

    8.ANKARA DIŞINDA MÜCADELE EDEN ARKADAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ ALINARAK ANKARADAKİ GURUBUN YAPILACAK TÜM GÖRÜŞMELERİ VE EYLEM PLANLARININ ZEMİNİNİ
    HAZIRLAMASI.

    9.ANKARA BAROSUNDA YETKİ ALMIŞ NESLİHAN HANIMLA BİRLİKTE OLUŞACAK BU İZLEME KOMİTESİNDE MUTLAKA BİZLERDEN BİRİNİN OLMASI.

    10.BU SİTEYE YAPICI SÖZLERİN YAZILARAK BU İLETİŞİM ARACI OLAN SİTEMİZİ AÇILIR HALDE TUTMAMIZ.

    11.GERÇEKTEN BU ÇEKTEN MAĞDUR OLAN ARKADAŞLARIMIZIN TESPİTİNİN YAPILMASI.

    12.BİZİM ARAMIZA NİFAK SOKAN ZATLARI TESPİT EDİP BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZACAK KİŞİLERİ TASFİYE ETMEK.

    13.BU OLŞUMUN İÇİNDE YER ALAN DEĞERLİ ÜSTADLARIMIZA DAHA SEVİYELİ YAKLAŞIMLA TEKRAR ONLARI KAZANIP ARAMIZA KATILIMLARINI SAĞLAMAK.

    14.HATİPLİĞİ VE BU İŞLERLE YOĞRULMUŞ ARKADAŞLARIMIZI VE İSİMSİZ GİZLİ KAHRAMANLARI ÖN PLANA ÇIKARMAK.

    15.HANGİ İLDE OLURSA OLSUN DİL,DİN,IRK AYRIMI YAPMADAN BU MÜCADELEYE KATKISI OLAN ARKADAŞLARI ELEŞTİRMEMEK.

    16.AKIL YAŞTA OLMAZ,BAŞTA OLUR BÜYÜĞÜMÜZ,KÜÇÜĞÜMÜZ,ANAMIZ,BACIMIZ KİM NE DERSE DİNLEYELİM.BELKİ GÖZÜMÜZDEN KAÇANLARI ONLAR BİZE HATIRLATIR.

    17.EĞRİSİYLE DOĞRUSUYLA BİRBİRİMİZİN HATALARINI ÖRTBAS EDELİM.

    18.ALLAHIN İZNİ İLE BU İŞİ BAŞARDIĞIMIZDA ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KAVUŞURSAK BU GÜNLERİ ANIMSAYIP AİLECE GÖRÜŞÜP BU DOSTLUĞUMUZU PEKİŞTİRELİM.

    19.BU İŞİ BAŞARMAK BİR FUTBOL TAKIMI GİBİDİR ÖNEMLİ OLAN TAKIM HALİNDE MÜSABAKAYI TAMAMLAMAKTIR. GOLÜ HANGİ ARKADAŞIMIZ ATARSA ATSIN GALİP GELEN GENE BİZİM TAKIMDIR.

    20.YAPTIĞIMIZ BÜTÜN GÖRÜŞMELERDE ÖZGEÇMİŞİMİZİ İRDELEMEDEN ASIL OLAN KONUMUZU GÜNDEME GETİRELİM.

    21.VERİLEN ADLİ PARA CEZALARININ ÖDENMEMESİ DURUMUNDA BUNUN HAPİS CEZASINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜĞÜNÜ KARŞILIKSIZ ÇEKİ OLAN ARKADAŞINDA ALACAKLININDA MAĞDUR OLDUĞUNU ANLATALIM.

    22.MÜSBET OLMAYAN HİÇ BİR HABERİ VE GÖRÜŞMELERİ SİTEYE YAZIP İNSANLARI BOŞU BOŞUNA ÜMİTSİZLİĞE İTMEYELİM.

    23.ŞAHISLARI TANIMADAN KİŞİLİKLERİ İLE İLGİLİ YORUM YAPMAYALIM.

    24.ZAFER MUTLAKA İNANLARIN OLACAKTIR.


    HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR DİLER AİLECE SAĞLIKLI VE ÖZGÜR GÜNLER TEMENNİ EDERİM.

    YanıtlaSil
  177. ARKADASLAR, EYLEM YAPMADAN BIZ BU ISIN ALTINDAN KALKAMAYIZ,
    YURT DISNDA YASAYAN ARKADASLAR MUTLAKA ESINI DOSTUNU YOLLAYACAK.
    ARAMASI OLMAYAN ARKADASLARIMIZDA NE OLURSA OLSUN BU EYLEME KATILACAK.
    SES GETIRECEK BIR EYLEM YAPMALIYIZ.
    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  178. Barışçı-Mersin abi, izninizle bir şey sorcağım.Bu çalıştığınız yere imreniyorum.nasıl iştir ki ekonomik kriz ve bu işsizlik, batak ortamında 12 saat adam çalıştırabilecek iş yapabiliyorlar.Hangi sektör merak ettim.

    YanıtlaSil
  179. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 21:40

    DEĞERLİ ORHAN ARKADAŞIM.

    ÇOK DEĞERLİ YORUMUNU OKUDUM. GENEL HATLARIYLA TESPİTLERİN YERİNDEDİR.
    KEŞKE HEPSİNİ UYGULAYABİLSEK.

    ANCAK; OFİS KİRALAMAK, OFİSE GÖREVLİ TAYİN ETMEK, ARAÇ KİRALAMAK BİRAZ ZOR GİBİ GÖRÜNMEKTE. ÇÜNKİ; GEÇMİŞTEKİ TECRÜBELERİMİZDEN BİLDİĞİMİZ GİBİ, BİR GAZETE İLANI DAHİ VEREMEDİK.

    ÇÜNKİ; GERÇEKTEN İNSANLARIMIZ, ÖZELLİKLE MADDİ ANLAMDA ÇOK ZOR DURUMDALAR.
    KİMSEYE KASITLI BİR GÖNDERME YAPMADAN, ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM; DURUMUNU KURTARMIŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ, ESKİSİ KADAR DUYARLI OLMUYORLAR. BUNU BELİRTTİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM AMA, DURUM BÖYLE. SANIRIMKİ YANILMIYORUM.

    DAHA BİR AY EVVEL; PARA TOPLAMA HUSUSUNDA GİRİŞİMDE BULUNULMUŞTU LAKİN, SADECE İKİ ARKADAŞIMIZ GÖNDERİM YAPTILAR VE BUDA İADE EDİLMİŞTİR.(ANTALYA)

    ANCAK; SENİNDE BELİRTTİĞİN GİBİ, HER BİR ARKADAŞIM AYDA 10 TL'Yİ HERHALDE GÖNDEREBİLİR. ÇÜNKİ BİZ BİNLERCE KİŞİYİZ DEĞİLMİ?

    ZATEN BUGÜN SENİNLE BU KONULARI UZUN UZUN TARTIŞMIŞTIK.

    EMEK ÇALIŞMA VE KATILIMLARIN İÇİN TÜM ARKADAŞLARIM ADINA SANA TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI İLETİYORUM.

    İNŞALLAH; BU OLUMLU ÖNERİLERİN HAYATA GEÇİRİLİR. HAKLI DAVAMIZDA; TÜM EMEĞİ GEÇENLERE SAYGILARIMLA.

    İNŞALLAH; TÜM ARKADAŞLARIM YENİDEN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLURLAR. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  180. "Vergilrimi, sigorta primlerimi odedim. . ." Ne esprisi var bu sozlerin, anlayamiyorum. Ne oranda vergi odedin, iscileri reel maaslari ile mi sigorta ettin, yoksa asgari ucretten mi?
    Diyelim ki hic vergi kacirmadin, calisanlari gercek ucretleri uzerinden sigortaladin; bu size cekletinizi odememek gibi bir hak mi veriyor? Bu yaklasim ikna edici mi? Kim inanir size?
    Basbakan ne demisti?
    - Siz magdur degilsiniz, cekini odemeyen, ya da odeyemeyensiniz. Ben de esnaflik yaptim. Odeyemeyeceginiz ceki neden yazdiniz?
    CEVAP, NEDEN YAZDİNİZ?
    Cozum ikdidar olduguna gore basbakani yukarida basketcinin yazdigi mail ile mi ikna edecegiz?
    Vergi, sigorta primi odedinizse borcunuzu odediniz, buyuk olaslikla da herkes kadar odemissinizdir.
    HAYALLE BİR YERE VARİLAMAZ. . .

    YanıtlaSil
  181. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 21:43

    DEĞERLİ ARKADAŞIM; DOĞAL KAYNAK SU SEKTÖRÜNÜN YAZ DÖNEMİ İŞLERİ ÇOK YOĞUN OLUR. UMARIMKİ; AYDINLATICI OLMUŞUMDUR. HATTA; FABRİKA 24 SAAT SÜREYLE ÇALIŞIR. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  182. BU MERAK NEDEN NİYE NEYİN PEŞİNDESİN CEVAP HAKKI OLMAMASI İÇİN KENDİMİ SIKMAKTAN BİR HAL OLDUM ORTAK DERDİMİZ BU ÇAĞ DIŞI YASANIN TARİH OLMASI
    SEKTÖRÜN KRİZİN KONUMUZLA ALAKASI NE

    HER İNSAN SABAH SEKİZDEN AKŞAMIN SEKİZİNE KADAR ÇALIŞABİLİR BUNUN NESİ TUAF
    HER KİM HER DERDİN NEYSE DÜRÜSTÇE YAZ ORTAMI GERİP GÜLMEK İÇİN BAŞKA YER BUL KENDİNE BENİM İŞİM YOK MESELA OLURYA MERAK EDERSİN BAS GİT KARDEŞİM DERDİMİZ BÜYÜK SENİN AİLEN YOKMU BAK VARSA ŞUNU İYİ ANLA PARÇALANMIŞ BİR DURUM İÇİNDE YAŞIYORUZ BİR ÇOĞUMUZ BUNCA İNSANIN VE BENİM AHINI ALACAĞINA GİT BAŞKA UĞRAŞ BUL KENDİNE YİNEDE DALGA GEÇECEKSEN BU SİTEDEKİ TÜM MAĞDURLARDAN DAHA BETER OL

    AKCAN

    YanıtlaSil
  183. SN.FİRARİ;

    USLUBUNUZU TARTIŞMAK BENİM HADDİM DEĞİL AMA SN.BARIŞÇI-MERSİN BİR KOLTUĞA İKİ KARPUZ SIĞDIRANLARDANDIR,ÇEKLERLE İLGİLİ SORUNU KALMADIĞI HALDE.

    SAĞLICAKLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 21:46

    YanıtlaSil
  184. "VERGİLERİMİ SİGORTA PRİMLERİMİ ODEDİM"
    İyi ettin odemekle, herkes senin kadar oduyor. Bu sana ceklerini odememek hakkini mi veriyor? KİMİ KANDİRMAYA CALİSİYORUZ?
    Basbakan ne demisti?
    -Siz magdur degilsiniz, cekini odemeyen veya odeyemeyensiniz. Odeyemeyeceginiz ceki neden yazdiniz? Ben de esnaflik yaptim.
    NEDEN YAZDİK ODEYEMEYECEGİMİZ CEKİ?
    Sorunumuzu cozecek olan iktidar olduguna gore bu ". . .vergimi, sigortami odedim, istihdam sagladim" hikayesi basbakani ikna mi edecek?

    YanıtlaSil
  185. SENİ ......................İKNA EDELİM

    YanıtlaSil
  186. bu saatten sonra bırakın sn akcan ikna olsa nolur olmazsa olur....

    YanıtlaSil
  187. millet çok dardayım siteye girip egolarınızı tatmin etmeyin insanında sabrını çok zorlamayın bukadar piskopatlık yeter adam gibi adam olup faydanız dokunacaksa buyrun yoksa ?????????? olup gidin rahatlamak için siteye giriyoruz bulanıp çıkıyoruz nedirrr laann buuu ben blackco rumuzuyla yazıyordum ismimle yazdım

    YanıtlaSil
  188. COKKK HAKLİSİNİZ. . . NETLİK YOK. .
    Basbakani nasil ikna edecegiz. . . This is the question we want to know.

    YanıtlaSil
  189. Barışçı-Mersin17 Ağustos 2011 22:22

    NİHAT ERTAN ARKADAŞIM; NE OLUR SABRINI BİRAZ DAHA ZORLA, YALNIZ OLMADIĞINI BİLİYORSUN. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  190. ich verstehe du ochse

    YanıtlaSil
  191. İch bleibe im Hamburg, mug ich nicht zu sagen ochse

    YanıtlaSil
  192. Cok kibarsiniz bay cek magduru. . Neyinle ikna edeceksin?
    BASBAKANİ İKNA EDİN. . .

    YanıtlaSil
  193. warum gehst du ın site und schreibst nur unsinn

    YanıtlaSil
  194. DEĞERLİ ARKADAŞIM BLACKO VE SN.ASLI66;;

    BU NE İLK NEDE SON,AMA BU TERBİYESİZLER ADINA SİZLERDEN ÖZÜR DİLERİM.ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ELEMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA BİR BİT BİLE BUKADAR SERİ ÜREMİYOR.

    BAZEN YETİŞMEKDE ZORLUK ÇEKİYORUZ.

    SİZDEN RİCAM HİÇ CEVAP VERMEYİN.DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM ,KUYRUĞUNU KISTIRIP GİDERLER.MERAK ETMEYİ DAHA SİTEDE ONUN DEVAMI VAR,ŞİMDİLİK İZLİYORUM .EDEBİ İLE YORUM YAZARSA KALIR ,YOKSA ODA GİDECEK.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 17/08/2011 22:49

    YanıtlaSil
  195. sizden ve sitedeki arkadaşlardan özür dilerim kusura bakmayın -adam almanca yazıyor yazdığıda anlasılmıyor kim akıl veriyorsa-

    YanıtlaSil
  196. Benim yazdiklarimda ne bir hakaret unsuru vardi, ne de en ufak bir tahrik. . .Sadece Basketcinin hazirladigi metni ise yaramaz beyhude bir metin oldugunu yazdim ve Basketci sildi bu mutevazi elestiri metinlerini. . .
    NEDEN BU KADAR TAHAMMULDUZDUR BASKETCİ?

    YanıtlaSil
  197. SAYIN ÇEK MAGDURLARI ARKADAŞLAR
    BENDE ÇEK MAGDURUYUM
    AMA ÖDEYEMEDİGİM DEGİL TAHSİL EDEMEDİGİM ÇEKLERİN MAGDURUYUM.
    SİTENİZİ DÜN BİR DOSTUMDAN ÖGRENDİM
    İKİ GÜNDÜR BAZI YORUMLARI OKUYORUM
    BEN TAHSİL EDEMEDİGİM ÇEKLER YÜZÜNDEN ÇOK SIKINTILI VE ZOR BİR SÜREÇTEYİM
    HACİZLERLE İCRALARLA TANIŞTIM.
    45 YAŞNDAYIM ŞİMDİYE KADAR TİCARET HAYATIMDA NE KİMSEYİ AVUKATA İCRAYA VERDİM NEDE MAHKEMEYE
    AMA TAHSİL EDİLEMEYEN ÇEKLER YÜZÜNDEN İCRACIYLADA TANIŞTIK TEFECİLERİN SÖZÜM ONA MAFYA BOZUNTUSU TAHSİLATÇILARIYLADA.
    ALACAKLARIMIN YARISINI TAHSİL EDEBİLSEM BUGÜN HİÇ BİR SORUNUM KALMAYACAK.
    ALACAKLARIMI TAHSİLİN YOLUDA MÜŞTERİLERİMİN HAPİSTE DEGİL İŞLERİNİN BAŞINDA İŞ YAPARAK ÇALIŞARAK ÖDEYEBİLECEKLERİNE İNANMAMDIR.
    EMİN OLUN HİÇ BİR ALACAKLININ YANİ TÜCCAR OLANDAN SÖZ EDİYORUM. BANKADA YADA TEFECİLERDE OLAN ÇEKLERİ SÖYLEMİYORUM.HİÇ BİR BORÇLUSUNU HAPSE ATTIRMAK GİBİ BİR NİYETİ OLABİLECEGİNİ SANMIYORUM.
    HER BİRİ TECRÜBE ABİDESİ OLMUŞ AKLI BAŞINDA İNSANLARSINIZ.
    SİZLERİ HAPSE ATMAK HANGİ VİCDANA HANGİ MANTIGA SIGAR. ADAMIN İŞ BOZULMUŞ
    PİSKOLJİSİ ZATEN BOZUK BİRDE O İNSANSANI KALK HAPSE AT
    BU MANTIK DOGRU BİR MANTIK DEGİL.
    BAŞBAKANIN ÖDEMEYEN YADA ÖDEYEMEYEN YAKLAŞIMIDA DOGRU DEGİL.
    TİCARET BAŞLI BAŞINA BİR RİSKTİR ZATEN.
    YILLARCA BERABER İŞ YAPMIŞIZ CENAZEMİZDE DÜGÜNÜMÜZDE BAYRAMLARDA KANDİLLERDE BİR BİRİMİZ ARAYIP BERABER OLMUŞUZ.
    ŞİMDİ SENİN DURUMUN BOZULDU DİYE VER AVUKATA BORCUNU ÖDEMEDİN YADA ÖDEYEMEDİN GİRSİN HAPSE
    BU İNSANLIK DEGİL. BU MANTIK VE YAKLAŞIMI DOGRU BULMUYORUM.
    ARKADAŞLAR
    MORALİNİZİ BOZMAYIN
    MÜCADELENİZİ BIRAKMAYIN
    ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
    ANKARA
    MAHMUT DURSUN

    YanıtlaSil
  198. SN.ORHAN44,

    TEK TEK SIRALAMIYACAĞIM.AMA ÖNERİLERİNİZİN ÇOĞUNA KATILIYORUM.KATILMADIKLARIMDA VAR TABİ.
    İLERLEYEN GÜNLERDE TARTIŞMAYA AÇABİLİRİZ.

    EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

    BASKETÇİ 17/08/2011 23:04

    YanıtlaSil
  199. Basketcinin yazdigi metnin ise yaramaz, beyhude bir metin oldugu yorumunu yaptim basketci sildi bu yorumu.
    Basketcinin beyninde bi seyler olsa adam gibi cevap yazardi. Basketci bos bir adam ve yakinda buradan gider. . .

    YanıtlaSil