Anayasa Mahkemesi'nin Kararını Bekliyoruz

Anayasa Mahkemesinin 5941 sayılı çek kanunu için vereceği iptal kararını bekliyoruz, TBMM'de görüşülen bir kanun var, bu kanuna göre Anayasa mahkemesi, AİHM'e başvurudan önce insan hakları ihlallerini inceleme yetkisinede sahip olacak, Açıkca AİHM 4 nolu protokole aykırı olan çek kanununu iptal edip borç hapsine son vermesini bekliyoruz.

Ama burda gözden kaçırmamamız gereken bir durum var; Anayasa Mahkemesi, kadınların kocasının soyadını almasına ilişkin yasa maddesinin iptal istemini AİHM (Ünal Tekeli davası 16 Kasım 2004-29865/96) kararına rağmen reddetti.

Bu nedenle Anayasa Mahkemesi bu borç hapsinin toplumda nasıl bir kangren haline geldiğini, aile yaşamını nasıl parçaladığını anlamak ve hissetmek zorundadır.



TESK Başkanı Bendevi Palandöken, tüm gayretlerini ve imkanlarını kullanarak çek hapsine karşı bir çözüm arayışında, şimdilik bir mutabakat sağlanmış değil.



TBMM'ne Başbakanlıktan 16.03.2011 Tarihinde iki adet kanun tasarısı sevk edildi.

1- Adalet Bakanlığınca Hazırlanan 16.03.2011 tarihli Türk Ceza Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı.(içeriği nedir bir bilgimiz yok)

2-Adalet Bakanlığınca hazırlanan Yargı hizmetlerinin hızlandırılması amacıyla bazı kanunlarda değişiklik yapan kanun tasarısı.( Elektrik hırsızlığı, Orman suçları, Bakaya ve yoklama kaçağı suçları idari para cezası öngörüyor , İcra iflas suçlarında (taahhüdü ihlal vs.) düzenleme getiriyor)

Bu iki tasarı Adalet Komisyonuna sevk edilecek,tasarıda çeklerle ilgili bir düzenleme yok, düzenleme yapılırmı veya komisyonda çeklerele ilgili bir madde eklenirmi? Bilmiyoruz



Anayasa Mahkemesinin önünde iptali istenen ve geniş bir kitle tarafından sonucu beklenen iki kanun var, 5941 sayılı Çek kanunu (Raportör, çek kanununu Anayasaya aykırı buldu) ve Devlet Memurları Kanunu (Tekel işçileri)4/c maddesi.(Raportör, 4/C’yi Anayasaya aykırı bulmadı)



Çek mağduru arkadaşlarımız, Anayasa mahkemesinin kararını bir an önce açıklaması için:

•0312/4637310

•0312/4637311

•0312/4637312

•0312/4637313

•0312/4637314

•0312/4637315

•0312/4637316

914 yorum:

  1. douuu arkadaşım palandökenin telefonunu yazarmısın sana sakmet

    YanıtlaSil
  2. GERCEĞİ HERKES GÖRSÜN KARDEŞİM HAYEL ALEMİNDE KİMSENİN YAŞAYACAK LÜKSÜ YOK BU SAATTEN SONRA NE YAPILACAK ONU SÖYLEYİN.

    YanıtlaSil
  3. akp ye oy yok yapılacak şey bu !!!!

    YanıtlaSil
  4. Ben uzun sure once ne dedim uzakmaktan baska yol yok diye simdi goruldugu uzere olan yol bu zaman asimi tek yol 10 yil

    YanıtlaSil
  5. Sayın Palandöken , bunun için kanun gerekli , seçimden sonra mutlaka olacak diyor.Bizde yedik.AKP li vekiller aranacak , il - ilçe teşkilatları aranacak size oy yok kardeşim denecek ...Şimdi bana biz zaten oy kullanamıyoruz demeyin , eşiniz - çocuklarınız - ana-baba lar var,kıraathanede arkadaşlar var.Yapacakta pek bişey kalmadı zaten...AKP çok rahat değil oy konusunda....Yalvarmaktansa , kıvranmaktansa oy vermeyeceğiz..............N e kadar etkili oluruz bilmem ama internet denen bir illet var . Oradanda yükleneceğiz.

    YanıtlaSil
  6. devrim deniz18 Mart 2011 23:16

    AKP ye benim ailemden arkadaşlarımdan eşim dostumdan OY YOK

    YanıtlaSil
  7. ABİLERİM BEN ÖDEDİM VE BU SİTE İLK ACILDIĞINDA 3 ŞEY SÖYLEDİM YA YURT DIŞI YA KAÇAK GÖCEK 10 YIL YADA NE YAPIP YAPIP ÖDEMEK.

    CENABI HAK TÜM KARDEŞLERİME ABİLERİME ÖDEMEK İÇİN KUVVET SABIR VERSİN

    BU SAATEN SONRA KİMSE BİRŞEY SÖYLEMEYECEK ZATEN SÖYLENECEK SÖZDE KALMADI.

    YanıtlaSil
  8. ailemizin yaklaşık 40 tane oyumuz var referandumda evet demiştik şimdi akpye oy yok bunun yanında akrabalarımızında oyu var aile büyüğü biz olduğumuz için bizleri kırmazlar akp yi 250 millet vekilliğinde bırakacağız sahte müslümanlar kıçının üstüne otursunlarda görelim akp ye düşmanımın oyunu bile verdirmemeye çalışacağım

    YanıtlaSil
  9. ben hala akp ye sempati duyuyorum.allah seni daha beter etsn adamlar af cıkarsa ii yokderse kötü seninderdin sadece kendin,kim iyi sana veren ii,şimdi bdp dese çekleri afffedecem ona gider oy verirsin binlerce mehmetciğin katillerini desteklersin eminim derdin sadece kendini kurtarmak,oy versenzde vermesenzde akp tek basına iktidar allahın izniyele,ben de suan cek borcumdan dolatı vatanımda deilim ama sadece af cıkarmıo die bu adamları hiçe saymak nankörlüktür,helal olsun başbakanımıza,seni 10 sendir sırtında tasıdı bu adamlar bi defa in dedi onlardan kötüsü yok sizin için,kötü olan sizlersiniz af cıkarsa bu adamlar ii oylar akpye
    çıkmadı kötü oylar chp ye.benim anladıgım su siz o af için kendinizi satmıssınz,amerika gelse dese af cıkaracam siz bu sehit kanıyla dolu vatanıda satrsınız kendinize gelin,ne oldu düne kadar allah diodunuz şimdiagzınızda küfürler dolmus.agzınız yamulur ikkat edin,ilk çekte kolaylıgı bu adamlar getirdi,unutmayın yine yardım ederse akp edecek ve emin olun edecekte,bi tarafınızı yırtmayın şimdi size sölüyom bu adamlar %45le yine iktidar olacak ve secimden sonra tekrar yazacam bunu,secimden sonrada inş. bu kanun degişecek ama öle sizin istedgnz gibi olmayacak,uzun vadeye taksitlendirilecek.dua edinki bu adamlar gelsin chp gelirse belki af cıkar ama memlekette 5 sene sonra herkes birbirini öldürür ülke 90lara geri döner
    allah tayyip beyi başımızdan eksik etmesin amin.allah yardımcımız olsun

    YanıtlaSil
  10. İYİ AKŞAMLAR!HEP DÜŞÜNÜYORUMDA ŞÖYLE BİR YARGI OLUŞTU DÜNE KADAR PALANDÖKEN YOK BABACANLA ANLAŞMIŞ YOK 60 AY TAKSİT YOK KREDİ FALAN FİLAN BİR NABIZ YOKLAMASI YAPTILAR VE BU SÖYLENTİLERİN ARDINDAN PAT BUGÜNKİ KARAR ŞİMDİ 1 NİSAN LAFI DOLAŞIYOR ACABA?HAKİKATEN HAZIRLADILARDA BİZE SUNACAKLAR HİÇ BİR ÇIKAR YOL YOK BAKIN ANAYASAYADA UYGUN ORDANDA BEKLENEN ÇIKMADI HADİ BUYRUN YENİDEN SİZE 48-60 AY VADE DEYİP BÖYLECE BUNUN KÖKTEN ÇÖZÜMÜNÜ SEÇİM ARDINAMI BIRAKACAKLAR SİZCE ACABA?SAYGILAR

    YanıtlaSil
  11. anayasa mahkemesinden umuluyordu olmadı şimdi iktidarlar bu işi çözecek yani sorunun çözümüne yeniden organize taraf olacağız.

    5941 de bulunan ekonomik gbt bankası oluşturulması sebebi aslında ceza içeren madde yeni anayasaya göre aykırı kalacak.akp aslında çok ileriyi görmüştür olmadımı şimdi.iyimserlik budur.

    şu an çağ dışı olan bişeyden söz edilecekse oda anayasadır bu kapı bizi nereye çıkarır.12 eylül e.akp aslında gerici görüşlüdür olmadımı şimdi.çünki istese cezayı maddeleştirmezdi.

    ne dediler geçiş süreci buda aslında mevcutun ırzına geç ileride düzelicek işgüzarlığı değilmidir.


    yani akp nin bizden bir beklentisi olmadığı ay gibi ortada yani dedikleri gibi adım atmayacaklar takmayacaklar taki 2012 nisan sonrasına kadar.


    onun için rahat olun akp ye aman laf demeyin demeyin.salın gitsin ama tabi kanunlar içinde.

    desteklenmesi gerekenide herkez kendisi bilir.bence akp dışında olunan tüm taraflılıklar bu konumuza sıkıntımıza çare olabilir.

    YanıtlaSil
  12. aslında tüm türkiyenin akp dışındaki taraftırlıkları lehinedir ama gelde bunu seçmene anlat eski sicilli siyasetin üstüne oturan akp nin üstüste koyduğu taşlar en ufak sarsıntıda devrilecek herkez altında kalacak.ama işte muhalefet anlatsın artık biz inşaallah olmaz ama sıkıntılara devam edicez.yani durmak yok bize çile yolu uzunca.adıda akp mezalim yolu.allah en iyisini bilir.şerden hayır hayırdan şer gelebilir bize düşen mücadele ve dua etmek.

    YanıtlaSil
  13. Secimlerin adil olacagina inanan var mi aranizda ? Manisa'daki bir lisenin karne notlari e-devlet'e girilerek degistirilmis. amatorler bu isi yapabilirse profosyoneller neler yapmaz ki ? CHP / MHP SECSIS'le secimi red etmeli .. Ya da bir kontrol mekanizmasi olusturmali. Yoksa gercekten konu mankeni olarak gidip oy verecegiz ve sonra bu %50 nasil oldu diye birbirimize soracagiz. En onemli konu bu. ancak kimse bu konuyu yeterince takip etmiyor nedense. .
    Oda tv den alıntıdır.

    YanıtlaSil
  14. bu ıs 2012 temmuz dan once degısmez arkadaslar.

    YanıtlaSil
  15. kesinikle oyum chp nindir. son umudum anayasa mahkemesiydi. Gerçi adalet er ya da geç yerine gelicek. bizlerde görücez bu inançla devam etmeliyiz. neden intihar edilsin? katil değiliz tecavüzcü değiliz hırsız değiliz dolandırıcı değiliz.

    YanıtlaSil
  16. arkadaşlar geçen günde dedim,1 nisan 2011 sadece taahhütlerin 1/3 ü daha geride 2/3 lük kısım va ve onunda taahhüt bitim tarihi 31/03/2012 dir.1 nisanda olacak bir şey ancak 1/3 ödemelerinin çok az olması neticesinde belki değişik kararlar aldırabilir.yoksa,2012 mart sonuna kadar bekleyin diyecekler.belki yargıtay içtihat falan yayınlarsa ..o da belki...

    YanıtlaSil
  17. http://www.haber7.com/haber/20110318/CHPnin-basvurusuna-AYMden-ret.php haber bilgisini okuyup yorumlarımızı yazalım akp nin yandaş gazetesidir mutlaka okurlar

    YanıtlaSil
  18. yeliz arkadaşım doğru söylüyor arkadaşlar, neden intihar edelm neden insan içine çıkamayalım. bizler senelerce dürüst ticaret yapmış insanlarız. zaten dürüst olmasaydk bu durumda olmazdık zulada birşeylerimiz olurdu. herşeyde vardr bir hayır. Bu kadar bekledk az daha sabır bakalm nisana kadar ne olacak. ayrıca öyle vurdumduymaz gözükselerde kesnlkle OY KAYGILARI VAR..

    YanıtlaSil
  19. Sn. 2510 kardeşim. öncelikle normal yorum yazma bölümüne giremediğim için yanıtla bölümünden yazmam gerekti . Burda da senin yorumunun yanıtla bölümene yazıyorum .

    Sayın Mağdur arkadaşlarım,
    AYM nin verdiği kararla bir umudumuz daha malesef yok oldu. Ancak bu demek değildir ki. Herşey bitmiştir , artık yapacak hiçbir şey kalmamıştır.
    Sayın arkadaşlarım. Öncelikle çok acil silkelenip kendimize gelmeliyiz. Henüz hiçbir şey bitmiş değildir. Lütfen derhal toparlanıp bundan sonra yapmamız gerekenleri düşünüp biran önce uygulayalım.

    Acil olarak bundan sonra yapılması gerekenler konusunda toplantı yapılmalıdır.

    Emeği geçen ve geçecek olan Tüm mağdur arkadaşlarıma Sevgi ve saygılarımla.

    AYHAN

    YanıtlaSil
  20. http://www.haber7.com/haber/20110318/CHPnin-basvurusuna-AYMden-ret.php habere yorum yazalım yandaş gazetedir akp liler okur

    YanıtlaSil
  21. yorum yazamıyorum

    YanıtlaSil
  22. http://www.haber7.com/haber/20110318/CHPnin-basvurusuna-AYMden-ret.php habere yorum yazalım

    YanıtlaSil
  23. BENCE ARTIK BU YORUMLARI BIRAKIN ,SAKİNLEŞİN,AKLİ SELİMLE DÜŞÜNMEYE BAŞLAYALIM,YARIN VE PAAZAR HERKES KAFASINDA BUGÜN KONUŞULANLARI SÜZSÜN ,SAĞLIKLI YORUMLARLA HAFTAYA BAŞLAYALIM.
    TEK RİCAM O YADA BU PARTİ ,TERCİHİNİZ NE OLURSA OLSUN LÜTFEN SALDIRMAYIN,ELEŞTİRİNİN DOZUNU KAÇIRMAYIN,HELE FEVRİ HİÇ DAVRANMAYIN.BİZE YAKIŞMAZ.

    SN.PALANDÖKEN'İ UNUTMUŞ DEĞİLİM.BAZI ARKADAŞLAR SORUYOR.HİÇ MERAK ETMEYİN.SN.PALANDÖKEN İLE EN ÇOK KONUŞAN BENİM.BİR AÇIKLAMASI OLMAK ZORUNDA.EĞER BEN ESNAF İSEM ODA BENİM BAŞKANIMSA...
    GEREKİRSE RANDEVU ALIRIM 1-2 ARKADAŞLA ZİYARETİNE GİDERİM.YÜZYÜZE KONUŞURUZ.BİZ KREDİ KARTI MAĞDURU DEĞİLİZ...

    YOK ÖYLE....

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  24. CÜNEYT BEY YORUMUM YOK OLDU.
    BİRÇOK ARKADAŞDA DA AYNI SIKINTI VAR.
    BENİM YORUMUMDA BİR AYKIRILIK OLMADIĞINI BİLDİĞİMDEN KASIT OLMADIĞINDAN EMİNİM.
    SADECE TEKNİK BİR SORUN VAR BİLMENİZİ İSTERİM.

    SAYGILAR

    BSSKETÇİ

    YanıtlaSil
  25. Abimiz msn adresinizi akşamüstü ekledim son aylarda yeni katılan biri olarak bilginiz olsun hllbjk14@hotmail.com

    YanıtlaSil
  26. İYİ GECELER


    BEN ŞAHSEN BÜTÜN AKP NİN AĞIR TOPLARINA SMS VE TELEFONLA GÖRÜŞEREK BİZLERİ NE KADAR ÜZDÜKLERİNİ VE 12 HAZİRAN SEÇİMLERİNDEDE BENİM BU SIKINTIMI GÖREN AİLEM VE YAKINLARIMIN EN AZINDAN AKP YE OY VERMEYİP CHP YE OY VERECEKLERİNİ VE BU DURUMU SESSİZ BİR ŞEKİLDE BOYKOT EDECEKLERİNİ BEYAN EDİYORUM.RÜZGAR EKEN YEL BİÇERMİŞ !!!! BEN ŞU ANKİ AKP Yİ ZAMANIN ANAVATAN PARTİSİNE BENZETİYORUM.ONLARDA OYLAR GARANTİ DEMİŞTİ AMA .................................SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  27. Kredi karti magduru olsaydim en azindan derdim ki, yedim parayi guzelce.. Ben yiyemedim bile, Sadece dolandirildim ve beni dolandiranlar yedi bu parayi.. Ve simdi de, dolandirildigim icin hapse giriyorum

    YanıtlaSil
  28. Kemalataoglu19 Mart 2011 03:08

    Asifox 44 denen.Bana ne vermiste sen konusuyorsun.kim kimi sirtinda tasimis..Sen magdursan ben bir daha tek nefes alamayayim.Senin köpegin oldugun parti teröristi davul zurnayla bu vatana soktu,senin köpegi oldugun parti,bu ülkenin kamu kurumlarini dis mihraklara peskes cekti,senin köpegi oldugun parti,ülkede laikligi yikip seriati getirmek icin örgütlenen adama af getirdi(okyasus ötesi),senin köpegi oldugun parti 14 yasinda kiza tecavüz eden adama yargitayla özgürlük getirdi.seni köpegi oldugun parti bakaninin kardeslerine ve kendine yakin olan libya zedelere kredi ve ödeme kolayligi getirdi.Senin köpegin oldugu parti erbakanin devlete olan borcunu 12.5 milyondan 1,2 milyona indirip 18 vade yapti.yarin bu köpegi oldugun adamlar senide senden olanida gözünün icine baka baka s.ker sende bu kafayla sadece padisahim cok yasa dersin.A..na kodumun yalaka satilmis MALI..

    YanıtlaSil
  29. Kemalataoglu19 Mart 2011 03:10

    Asifox 44 denen.Bana ne vermiste sen konusuyorsun.kim kimi sirtinda tasimis..Sen magdursan ben bir daha tek nefes alamayayim.Senin köpegin oldugun parti teröristi davul zurnayla bu vatana soktu,senin köpegi oldugun parti,bu ülkenin kamu kurumlarini dis mihraklara peskes cekti,senin köpegi oldugun parti,ülkede laikligi yikip seriati getirmek icin örgütlenen adama af getirdi(okyasus ötesi),senin köpegi oldugun parti 14 yasinda kiza tecavüz eden adama yargitayla özgürlük getirdi.seni köpegi oldugun parti bakaninin kardeslerine ve kendine yakin olan libya zedelere kredi ve ödeme kolayligi getirdi.Senin köpegin oldugu parti erbakanin devlete olan borcunu 12.5 milyondan 1,2 milyona indirip 18 vade yapti.yarin bu köpegi oldugun adamlar senide senden olanida gözünün icine baka baka s.ker sende bu kafayla sadece padisahim cok yasa dersin. kodumun yalaka, satilmis MALI..

    YanıtlaSil
  30. Benim herhalde aranmam vardır bakamadım henüz.Ama Taahhüdümü yerine getiremedim ve sürede epey geçti.12 Haziranda AKP olmasın diye oy vermeye gideceğim dolayısıyla derdest edileceğim. Ama olsun Madem umut bu yönde tükenmiştir her gün korkuyla kaçmak yerine içerde gün saymakla geçsin günlerim diye bir karar aldım ama oy verip öyle girmek istiyorum. Oyum CHP olacak. Aile sigortası da hoşuma gitti AKP nin kendini vazgeçilmez zannetmesi Tokat yememişliğin göstergesi iyi bir tokat lazım bunlara...Aramızdaki AKP lileri incitmemişimdir umarım.Kişisel çıkar değil benimkisi bu durum olmasa da Oyum CHP olacaktı Belki hayatımda ilk kez CHPye oy vermiş olacağım.Ama bu AKPliler gerçekten şımarmış durumdalar

    YanıtlaSil
  31. ERDAL38 KARDEŞİM ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN AĞZINA SAĞLIKadanalı3434

    YanıtlaSil
  32. Ödemeyi taahhüt ettiğim dosyalardan bir sene önce, tahliye olurken kendimce söz verdim.Eger bu sefer cezaevine gelirsem suçlu gelecem dediml.Ben ticaretle uğraştım,yanımda eleman çalıstırdım,en önemlisi devlete kambur olmadım vergimi verdim,ekmeğimi kazandım,ekmek verdim.Dünyayı saran ekonomik krizden nasiplendim ve herseyimi yavaş yavaş kaybettim .En son ailemi kaybettim.Boşandım
    Bu krizden bizleri kurtulmak için torbalar sunan, vadelendiren hergün binlerce kişiye iş bulan sayın hükümete
    tesekkkür ederim.CEZAEVİNDEN ÇIKIP İŞ BULUP VE ÖDEMESİNİ YAPAN ARKADAŞ VARSA SÖYLESİN. Bu kanunu çıkaran ,altında imzası bulunan sahıslar , ALLAHIMDAN DİLERİM, BİZİM YAŞADIKLARIMIZI YAŞASINLAR ÇOCUKLARINIZ ,TORUNLARINIZ ,YEDİBİN SÜLALENİZ.

    Ben suçluyum

    YanıtlaSil
  33. 5 aydır eşim cezaevinde.2 çocuğumla mağdur durumda kaldım.çok büyük ümidim vardı eşime kavuşacaktım ama olmadı.artık ne zaman olur allah büyük.nasıl bir düzendir bu anlamadım.seçimlerde görsünler nasıl oluyormuş insanları mağdur etmek.benim 2 çocuğumun gözünden akan her damla yaşın hesabını sormak istiyorum,her gece yatmadan önce baba feryadı var evin içinde.her gün dua ettim her gün yalvardım allahıma günehsızlarımın boynu bükük kalmasın diye.inşallah birşeyler olacak.lütfen birlik olalım seçimlerde akp yi indirelim onlarda nasıl oluyormuş görsünler.5 sene dayanacak gücüm yok

    YanıtlaSil
  34. boşuna yazıp çizmeyin, anayasa mahkemesi hukuku bir yana bırakıp oyunu siyasetçilere peşkeş çekmiştir. bu kadar basit. gerekçeymiş, bilmem neymiş bunların hepsi hikaye. anayasa mahkemesi üyeleri hukuku bir yana bırakmış ve padişah efendimizin buyruğuna uymuşlardır. konu bu kadar basittir. çok yaşa padişahım diye bağırmadıklarına şaşırıyorum. bugüne kadar hep akp'yi savundum. hep dedim ki ilk kez memlekette ahlaklı insnlar başa geçti, meğer başlar ayak, ayaklar baş olmuş. kendimden utanıyorum. aynaya bakamıyorum. yazıklar olsun bana ki bu sahtekarlara kanmışım. bana yazıklar olsun. başkasına değil.

    YanıtlaSil
  35. ARKADASLAR sakin olalim , bu kararin cikmasi supriz diil devletin bes kurus parasi kalmamistir meteroloji de gorevl memurlarin maaslari bile odenememistir, hep soyledik piyasada dolasan tplam 100 tl ama piyasa 600 tl lik hacimle calisiyor yani 500 tl cekle senetle kredi kartiyla donuyor ortada para yok ,olmayan parayi turkiye cumhuriyeti harcamistir ,kullandirilan kredi miktarina bir bakin , AKP cek cezalarini kaldiramazzzz ona SEY lazim ,adamlarin her seyi yalan yarini goremeyenler icin mukemmel bir parti ama bunun yarini var umarim AKP devam ettirir yoksa yeni gelen hangi hukumet olursa olsun kaos devralir, bence AKP nin ekonomiyi gocurunceye kadar iktidarda tutmak en hayirlisi CHP ye falan oy verelim diyen arkadaslar CHP ye kotuluk edersiniz , AKP ye verelim butun oylari 2-3 seneye kadar birdaha gelmemek uzere giderler, bizzlerde fare falan yeriz , arjantin de ayni oyunu oynadi ,malezyada,neler oldugunu gorduk , bir musibet bin nasihatten iyidir bence musibet te yakindir , verilen rakamlar yalan soylenenler yalan dun mehmet simsek bakan adam ama sadece bakiyor , pasaport ingiliz kacacak yer hazir ,dervise demedigini birakmadi millet adamda abd pasaportu var diye bugun akp dervisin yaptiklarini kendine mal etmeye calisiyor ,
    yani devletin bankalardan disardan para alabilmesi bizim ozgurluklerimizin teminatina baglanmistir
    vatan sagolsun

    ama bu keserin sapi elbet donecek

    ISKOC

    YanıtlaSil
  36. az önce sn. güle de sn. erdoğana da twitterdan mesaj attım. dedim ki, ben bugüne kadar aileme dostlarıma arkadaşlarıma sırt çevirdim, size oy verdim sizi her platformda savundum ama dedim siz hak etmiyorsunuz, siz dedim hem bizi hem kendinizi sattınız. sermayeye sattınız, paraya sattınız, yazıklar olsun dedim, ilk kez ülkem için umutlanmıştım, umutlarımızı, hayallerimizi sattınız. ben dedim girerim de yatarım da, aslanlar gibi çıkarım da. vicdanım hür, naumusum temiz, siz dedim nasıl aynaya bakacaksınız, kendinizi de, vatandaşınızı da sermayeye satan insanlar olarak hiç mi vicdanınız sızlamayacak..... gerçi anlarlar mı anlamazlar ama elimden gelen de bu.

    YanıtlaSil
  37. dayı sen ne anlatıosun ya ????? a.k.partisi yapacağımı yaptı, hukuku eline geçirdi, sonra da bizleri de kendi ahlakını namusunu da sermayeye sattı, oy verelim gelsin sonra bilmem ne olsun, falan olsun filan olsun, ne olsun daha ya.... yetmedi mi bizi de kendini de namusunu da namusumuzu da sattığı ??? daha kime neyi satmasını beklememiz gerekiyor ???

    YanıtlaSil
  38. bunlar baba dedikleri rahmetli erbakanı kandırmışlar arkasından dolap çevirmişler bizleri kandırmışlar çokmu bunların hakkında en iyi anlatımı yorumu erbakan yapardı. onun için kendine sitem yapma değmezler ona

    YanıtlaSil
  39. iskoç bu saatden sonra akp ye oyvermek bizlere hakarettir

    YanıtlaSil
  40. SİTE YÖNETİMİ YUKARDAKİ ANA BAŞLIĞI DEĞİŞTİR.
    BAŞLIK ŞU OLSUN SATILIK AKP, YANDAŞ BANKA, AĞA BABALARI ANAYASA MAHKEMESİ

    YanıtlaSil
  41. kartal yenicag19 Mart 2011 08:31

    sevgili serkan
    bunlarin gercek yuzunu gormus olmana sevindim,ben hic bir zaman akp yi sevmedim,savunmadim,oy vermedim,bunlarin ne derece pislik olduklari taaa basindan beri bellidir,herkimki dini, imani ticarete,siyasete,cikarlara,menfaatlere heba etmeye kalkarsa gercek inancli insanlar onlardan yuz cevirmeli,onlar seytanin bile aklina gelmeyen her melaneti yaparlar
    saygilarimla

    YanıtlaSil
  42. saklambaç4119 Mart 2011 08:37

    günaydın arkadaşlar..serkan kardeşim palandöken ne diyecek bakalım.şimdide onunla umutlanalım.umut fakirin ekmeği.

    YanıtlaSil
  43. sayın serkan geçen gün yasaklandım nedeni siyaset yapmam oldu bu ithamı siz attınız sayın basketçide sizi onayladı orda ne yazdıklarınıza bakın bişey demiyorum ama doğruyu siz geç gördünüz ama biz yasaklandık.hala o yasağı site kaldırmadı.o rumuzum :kelimeler tükenmeden:) idi sizi eleştirmiyor ama hangi tarafa yükleniyorsanız kantarın topuzu kayık duruyor diyorum. akp yi eleştirdiğim için beni kırdınız sizse maşaallah beni solladınız bu konuda farkındamısınız:).

    YanıtlaSil
  44. erbakan hoca bunlara ferasetinizi çıkarıp attınız siz onu gömlek sanıyorsunuz derdi.

    YanıtlaSil
  45. siyasi irade ortaya bir ucube atıyor ona öyle bir kalkan koyuyor kimse ona bişey yapamıyor ulaşamıyor ama suçlu ucubeyi yapan değil ona ulaşamayan ilan ediliyor burada tek suçlu en azından gerekçeli karar gülünç çıkana kadar tamamen akp nin işgüzarlığıdır.

    YanıtlaSil
  46. gerekçeli karar :(yaz kızım) ne kadar çek magduru varsa hepsinin 1500 gün hapis cezasına çarptırılmasına ve temyiz yolları kapalı.ne b... yerlerse yesinler

    YanıtlaSil
  47. SEVGİLİ ARKADAŞLAR
    ÖNCELİKLE HEPİMİZ ŞOKTAYIZ
    AMA İYİ DÜŞÜNMEK VE KARARLI OLMAMIZ GEREEKİYO FİKİRLERİMİZİ BİR BİR DÖKMEK GEREKİYOO
    MAKUL VE MANTIKLI BİR DÜŞÜNCEDE BİRLEŞMEK
    MADEMKİ BİZ 1 MİLYONUZ
    AİLELERİMİZLE BİRLİKTE YAKLAŞIK 2 MİLYON OY POTANSİYELİNE SAHİBİZ
    O ZAMAN
    TOPLANARAK HERKES BULUNDUĞUĞU İLDEN Kİ BAĞLI BULUNDUĞU PARTİYE TOPLULUK OLARAK
    ÜYE OLMASIDIR
    AKP HARİCİNDE HANGİ PARTİYE ÜYE OLUP VE SEÇİM ARİFESİNDE ORGANİZE ÇALIŞIP
    YAKIN OLDUĞUMUZ PARTİYE OY TOPLAMAK
    CHP
    MHP
    BU İKİ PARTİDE BU YASAYI MUTLAK MECLİSTE GEÇİRECEK
    İYİ BİR ÇALIŞMA YAPILIRSA İYİ SONUÇ ALIRIZ
    KANATİNDEYİM

    BU BENİM ÖNERİM
    SİZLERDE ÖNERİLERİNİZİ YAZIN
    İL İL
    İLÇE İLÇE
    TOPLUCA
    GEREKLİ TOPLULUĞU YAKALARSAK
    BASIN YER VERECEKTİR

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  48. aslında yeni düzenleme ile yeni anayasa ile kararlar gerekçeli yayınlanacaktı :) demekki olamadı.

    YanıtlaSil
  49. yeni konuya başlık :::hükümet parayı esnaf hürriyeti karşılığı çek ile basıyor.olabilir.

    yada ......hükümetin morkıç ı çek .....olabilir.

    300 milyar tl lik çekle hacim olası ilk krizde yine fos çıkacak.ve bunun karşılığında tek güvence hürriyetler.hayatlar aileler.

    hükümetin tek önlemi bizi adi suçlu gibi yakalayıp kodese sokmak.olacak.

    YanıtlaSil
  50. türk çek,i morgıç dır ..krizide başlamıştır.

    bina karşılığı kredi gelişmiş ülkelerde en iyi yada yedirilebilir argumandı faizi ancak bu şekilde alabilirlerdi çok düşük tutulan faiz oranları morgıç krizi ile görüldüki öyle düşük maliyetli değil.

    türkiyede ise bina lar bankalar devlet vatandaş kayıt içi hazır olmadığından dedilerki bunlarada çek i basın morgıçları bu olsun.ülkede ekonomik kriz yok diyenler 300 milyar tl lik çek hacmine bu yönden bakmıyorlar 300 milyar tl lik çek hacmi bizzatihi krizdir.çek morgıç ı krizi maliyeti çok derin olacaktır.

    çek türkiyenin şişen patlamaya hazır balonudur.yani morgıç ıdır.kötüsü morgıçta bina var bizim çek morgıç ında binaların yerinde yeller var.
    --------hürriyet karşılığı morgıç icadı --- türk çek,i ---

    anayasaya aykırı değildir ........madein akp & aym...:)

    YanıtlaSil
  51. vadeli çek i kabul etmek aslında morkıç çek in farkındalar demektir çokta korkuyorlar akp burdan biter ondan dolayı kim eline alsa aman deyip yere atıyor.bu hükümetin mor(g)ıç deyip elinden atıyor

    oy birliği ile..

    YanıtlaSil
  52. türk morgıç ı merdiven altı para basma matbaası --çek--..madein akp&aym.

    özcümle bizim millet yaşamadan yada yaşayan olmadan onu kavramadan ilgilenmez bize destek vermez..yaşadığındada affetmez sandıkta gömer.

    dünyanın yaşadığı morkıç krizinin bilinirliliği var bize yansıması bile yetti ve ilk vurduğu kesim karşılıksız çıkan çeklerin artışı ile oldu.yani bir şey ilk önce emsalini karşılık gelenini etkiler.

    bunun türkiyedeki karşılığı türk tipi akp çek-i dir merdiven altı para basma matbaasıdır. bu konu işlenebilir paralellikleri araştırılıp akp nin gizlediği kriz e dikkat çekilebilir.300 milyar tl lik hacim söylenip duruyor.

    bugün tüm işyerlerinden duyulan ortak dil lisan şöyledir.

    çek gelmedi çek ödenmedi çek in güvenilir değilmiş kırmadılar aman abi çek aşağı çek yukarı.başka bir şey yok para ortadan tüymüş ..

    buda kriz işte bu atlanılır bir şey değil.bu konuda muhalefete bazı öneriler verilebilir akp morgıç ı çek gizlenmiş ama büyük bir nükleer tehlike.ön plana farklı bir bakışla atılabilir.

    YanıtlaSil
  53. HEPİNİZE GÜNAYDIN DER AKLI SELİMLE DOLU BİR HAFTASONU DİLERİM.

    ÇOK DOĞALDIR,BÖYLE BİR SONUÇDA HELE HELE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE TAM İNANDIĞIMIZ BİR ORTAMDA TERS YÜZ OLMAK BİZLERİ CİDDİ ANLAMDA YARALAMIŞTIR.BURAYA KADAR DİYECEK HİÇ BİR LAFIM YOK.ALKIŞLAYACAK HALİMİZ YOK .TEPKİLER DOĞALDIR.ANCAK KÜFÜR VE HAKARET BİZE BİRŞEY KAZANDIRMAYACAĞI GİBİ BAŞKACA ZARARLARI DA OLABİLİR.

    DÜNYANIN SONUMU?

    BENCE DEĞİL,

    HERŞEY BİTTİMİ?

    YO,NİYE BİTSİNKİ?

    BİR SEÇİM YAPTIK O ATA OYNADIK,TÖKEZLEDİ.

    ŞİMDİ DAHA ETKİN YOLLAR BULMAMIZ LAZIM.ÖNCEKİ YORUMLARI OKURKEN BAKIYORUM DAHA SAKİN DURUMU KAVRAMIŞ ARKADAŞLARIN YORUMLARINDAN HEM BİR FİKİR ALABİLİYORUM HEMDE OKUYABİLİYORUM.AMA SALDIRANLARI MAALESEF BAŞI VE SONU AYNI OLDUĞUNDAN GEÇİYORUM.

    BU ŞEKİLDE YORUM YAPMAK YERİNE ÖNÜMÜZDEKİ 10-15 GÜNE FAYDALI OLACAK MANTIKLI FİKİRLER ÜRETSEK...
    ZAMAN SU GİBİ GEÇİYOR.SONRA BU GÜNLERİDE ARIYACAĞIZ.

    DÜN BİR TOPLANTIYI BİR ARKADAŞIMLA DIŞARDA YAPARKEN AYNI ANDA MSN DE BİR TOPLANTI DAHA YAPILDI.PAZAR GÜNÜ BİR TOPLANTI DAHA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.ALINACAK KARARLARI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ.

    GELİNEN NOKTADA AĞLAMAK ,SIZLAMAK ARTIK BİRŞEY KAZANDIRMAZ..

    ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYUP İŞİMZE BAKALIM .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  54. artık hukuki mücadele genel anlamda anlamsız kaldı belki yargıtay içtihati falan bazı şeyleri ufak tefek değiştirir..

    ama sosyal alan yani bir sorunu akıllıca gözüne itme aklına tavşan düşürme akla kıymık koyma açısından her zaman iş yapar önemli olan bu zemini yakalamak site bu konuda oldukça deneyimli.

    hükümet şunu biliyor bu çek balonu fena patlayacak çünki kriz illa gelir getirirler .

    2023 e kadar ülkeyi yöneteceğiz iddisında olan akp bu balondan göçmek istemez.onun için 5941 de ekonomik gbt var çeki güvensiz cezasız kullanımı azaltılmış kılma isteği var..

    ama biz o zamanı beklemekten usandık zamanı öne almak istiyoruz
    (ki bu sorunu akp tck ile 3167 ile kendisi üretti çünki 3167 2008 sonu ortadan kalkmalıydı ayak oyunu oynadı. 5941 de girinti ile ceza devam etti yani ikileme düştü)

    ve şu an 300 milyar hacim neyle finanse edilecek sadece hürriyetlerlemi bu oyun nereye kadar .2023 vizyonu bize inandırıcı gelmiyor .vizyon kelimesi kullanıldımı öyle uzun vadelerden değil hızlı çözümlerden söz ediyor olmalısınız.

    sanki

    akp nin amacı 2023 ise bu hacmi çok hızlı düşürecek bir metodu hiç vakti yok şimdiden uygulaması lazım.oda cezanın kaldırılmasıdır.


    akpnin ötelediği her sorun aslında sadece bu partinin anasıda babasıda benim diyen tayyip erdoğanın aman kazasız şu cumhurbaşkanlığına veya başkanlığa geçeyim hevesinden kişisel çıkarını düşünmesinden başka bişey değildir bu konu akp lilerce içlerinden düşünülmüyorda değildir.(ne kadar gergin bir ülke olduk acaba neden demeyen yoktur ama sessiz).bu akp ye ilk dönemde kötü bir özal anap tecrübesi daha olur.

    YanıtlaSil
  55. basketçi abi benin MSN YOK SENİ ARAMAK İSTİYORUM NASIL ULAŞABİLİRİM CEP NOYU VERİRMİSİN adanalı3434

    YanıtlaSil
  56. saygıdeğer adanalı3434,

    eğer beni mazur görürsen prensip icabı buraya cepnumarası koyamıyoruz.ama eğer sence mahsuru yoksa siz buraya numarayı bırakın ben sizi arıyayım.

    saygılarımla

    basketçi

    YanıtlaSil
  57. bu hükümetten önce.karşılıksız çeklere 1 yıla kadar hapis cezası verilirdi.bütün dosyalar birleştirilip.yani her çek için değil tamamı için 1 yıl.hakim 1 yıldan az da ceza verirdi olayın durumuna kadar tavan 1 yıl.sanık cezanın 5 te 2 sini yatardı.mevcut hükümetler piyasaya hareket getirmek için karşılıksız para basıp neticesinde eflasyonu körüklerdi.bu hükümet hapisi kaldırdık deyip.adli para cezası getirip ödenmeyen adli para cezasına 5 yıla kadar hapis getirdi.alacaklı 5 bin lirasına 10 bin lira isterse borçlu 5 bin lira mahkemeye yatırarakl hapisten kurtuluyor ama alacaklısına borcu devam ediyor.yani cezadan kurtulmak için devlete para yatırmak cazip olup burdan hükümet bir rant kazanıyor.ve güvencesi indirimsiz 5 te 5 hapis cezasıylan .cinayet bile 5 te 3 yatarken borçluya büyük bir haksızlık yapıp ekonomiye karşılıksız basılan paranın 10 larca katı çek sürülerek piyasaya balon gibi şişen bir talep patlaması getirip tüketiciyede gelirinin 10 katı 20 katı kredi kartı verince ortalık cennet gibi ekonomik rakamlar eskisine göre misliyle parlak gösterilip rantiyecilerin vampir gibi kazançlarına vatandaşın kanı emdiriliyor.şimdi yolun sonu çekler patlıyor kredi kartları patlıyor esnafın geliri vatandaşın geliri borçlarının 10-20 katı ödenemeyecek borçlar.yani ekonominin patlama noktası patlamaması için tekrar borçlanıp finali geçiktirmek için herşey yapılıyor.yani durum eskisine göre onlarca defa felaket böyle sürüp gidemeyeceğine göre dünyada olamayacak kadar ekonopik felekete doğru gidiyoruz.yani bu paranın altın karşılığı kadar basılabilmesi imkanı az olduğundan insan ların özgürlüğü rehine olarak çek bastırıp hükümetin günü kurtarmak için yaptığı desteklediği bir olaydır.çekte hapis kalkarsa ne adli para cezası rantı hükümete gelir kaybı çeklere itibar zayıflayacağı için ekonomi balon gibi patlayacak.factorink adı altında tefeciler buharlaşacak dünyanın kara paralarının sermayesini kullanan tefeci lobileri hükümeti devirecek yabancı sermayenin sahibi olduğu banka çevreleri bastıracak vesaire vesaire.yani binmişiz bir gemiye gidiyoruz meçhule.

    YanıtlaSil
  58. ok abi siz bana msj atın telefon şu an yanımda değil ben basketçi abin deyin ben sizi ararım 0534 6264217saygılarımla adanalı3434

    YanıtlaSil
  59. sevgili KARDEŞİLERİM RİCA EDİYORUM ANLIYORUM SİNİRLİYİZ AMA hükümete A..K.P YE HAKARET ETMEYELİM HELE BAŞBAKANA VE CUMHURBAŞKANINA HİÇ BAŞKA YERDE ETTİYSEKDE BURAYA YAZMAYALIM saygılarımla adanalı3434

    YanıtlaSil
  60. Arkadaşlar, benim yaşım 33, şu yaşıma kadar hep muhafazakar görüşte fazla tutucu olmayan bir çizgide düşündüm, ona göre siyasetim vardı. İktidarın bir şeyler yapacağını uman arkadaşlara hatırlatırım. 5941 i bu hükümet, bu AKP çıkarmadı mı? Saf olmayalım bu hükümet serçe parmağını bile bizim için hareket ettirmez. CHP diyoruz, lütfen, muhalefette olan her parti gibi CHP de mazlumun yanında ve AKP nin çıkardığı her yasaya doğru yanlış demeden muhalefet ediyor. Yarın iktidar olduklarında, ilk günden itibaren aynen AKP gibi hareket etmeye başlayacaklar. Geçmişe bakalım karşılıksız çeke ceza 1983 yılından beri var ve uygulanıyor. Aradan geçen bunca zamanda iktidar olmayan parti kaldı mı? İnanın bunların hepsi birbirinin aynısıdır. Ben hiç siyasete bulaşmadım ("bulaşmak" fiilini özellikle kullandım, çünkü kirli şeylere mahsus bir fiildir), kimse millete hizmet edeceğim diye milyarlar harcayıp seçim kampanyası yapıp meclisin kapısını zorlamaz, ancak bir çıkar hedefi varsa bunu yapar.
    Peki ne yapmak lazım, bilmiyorum... Ama ben matematik mühendisiyim, bize öğretilen problemi anladığımızda çözümün yarısını gerçekleştirmiş oluruz, umarım bu kısa yazım problemimizin ne olduğunu anlamamıza yardımcı olur, kalan yarısına da saygıdeğer büyüklerim karar versinler.

    Selim

    YanıtlaSil
  61. AvSibelSevinc19 Mart 2011 12:47

    Sanırım artık bu süreç bitti...Dolayısıyla dosyalarınızı kontrol etmeli e-imza için hızla hareket etmelisiniz arkadaslar

    YanıtlaSil
  62. izmirli ziraatcı19 Mart 2011 13:05

    sibel hanım, arkadaşlar şu e-imzayı nerden , nasıl , kaçparaya ,, alacagımızı bırdaha anlatabılır ve yerler hakkında bılgı verırmısınız...izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  63. bir de ne gibi faydaları olacak nerelerde ne zaman lazım olacak belirtirseniz mümkünse

    YanıtlaSil
  64. sn.izmirli ziraatci

    behramkale_2005@msn.com adresinden temas kurunuz lütfen.gerekli bilgiyi alırsınız.

    saygılar

    basketçi

    YanıtlaSil
  65. 1 sene daha ertelemeyi meclis kapanmadan yapamazlar mı sizce?
    bunun için çalışamazmıyız ?

    YanıtlaSil
  66. aym nin kararından sonra sayın palandökenle görüşüldümü
    bana sanki bunlar ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler yani madem hapsin kalmasını istiyorsunuz
    alın size 50-60 ay vade (palandökenin söylediği) ödeyin borcunuzu sizinde samimiyetinizi bir görelim
    mantığı olabilirmi.
    çünkü palandöken nisanın başını işaret etti 50-60 vadeyi söyledi.anayasada kararını verdi yine biz size kolaylık yaptıkmı olacak

    YanıtlaSil
  67. normal mesaj yazamadığımdan buraya yazdım

    YanıtlaSil
  68. Sevinen yine avukatlar oldu. Onlara gün doğdu. Alacaklı avukatı da borçlu avukatı da şimdiden sonra yine faal. Olan yine sonuçta borçluya olacak. Şidmiye kadar mağdurların yanında olduğunu gösteren bütün avukatların hiç birisinin Allah rızası için bu kanun kalksın diye bir çabasının olduğunu hiç sanmıyorum. Sadece fırsattan istifa etmekti. Şimdi kanun iptal olmayınca artık gönül rahatlığıyla mağdurlara timsah gözzyaşları dökmeye başlarlar

    YanıtlaSil
  69. nereden alacaz detaylı bi yazarmısın sayın basketçi

    YanıtlaSil
  70. TBMM'ne Başbakanlıktan 16.03.2011 Tarihinde iki adet kanun tasarısı sevk edildi.
    1- Adalet Bakanlığınca Hazırlanan 16.03.2011 tarihli Türk Ceza Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı.(içeriği nedir bir bilgimiz yok)
    2-Adalet Bakanlığınca hazırlanan Yargı hizmetlerinin hızlandırılması amacıyla bazı kanunlarda değişiklik yapan kanun tasarısı.( Elektrik hırsızlığı, Orman suçları, Bakaya ve yoklama kaçağı suçları idari para cezası öngörüyor , İcra iflas suçlarında (taahhüdü ihlal vs.) düzenleme getiriyor)
    Bu iki tasarı Adalet Komisyonuna sevk edilecek,tasarıda çeklerle ilgili bir düzenleme yok, düzenleme yapılırmı veya komisyonda çeklerele ilgili bir madde eklenirmi? Bilmiyoruz

    1 sene daha ertelemeyi meclis kapanmadan yapamazlar mı sizce?
    bunun için çalışamazmıyız ?

    YanıtlaSil
  71. Barışçı-Mersin20 Mart 2011 22:03

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; EVET BİRAZ UMUTLARIMIZ ZAYIFLADI AMA HALEN BİTMEDİ. BENİM ÖNERİM; 01. NİSANA KADAR, T. B.M.M.'Kİ SAYIN MİLLETVEKİLLERİNİ, SAYIN BAKANLARI ARAR İSEK, SORUNLARIMIZI FAKSLARLA, MAİLLERLE, MEKTUPLARLA VE TELEFON ARAMALARIYLA, SON KEZ VE HER BİRİMİZ BİRER KEZ DAHA BİLDİRİR İSEK, ZARARIMIZ VARMI? HİÇ DEĞİLSE; İKİ YIL ERTELEME VEYA DENETİMLİ SERBESTLİĞE, BURUNMU KIVIRALIM. BİLEMİYORUM; ELBETTE, ÇOK DAHA İYİ ÖNERİLERİ OLAN ARKADAŞIM OLABİLİR. BEN ŞAHSEN BU GECE MAİLLERE BAŞLADIM BİLE. YARIN GÜN BOYUNCA; FAKSLARIMA VE MİLLETVEKİLİ ARAMALARIMA DEVAM EDECEĞİM. CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ HARİÇ; BEN KENDİMCE BU ÇALIŞMALARI YAPACAĞIM. ANLATMAYA ÇALIŞTIKLARIM DIŞINDA; YAPILMASI GEREKEN BİR ŞEY VAR İSE, ELBETTEKİ OLMAYAN İMKANLARIMI ZORLAYARAK KATILIMCI OLURUM. HAKLI DAVAMIZDA; TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  72. eylem hareketin için teşekkürler...?

    YanıtlaSil
  73. bu eylem olumsuz değilki pankartlara izin verilirse hemde avukatların içinde çek cezalarına hayır yazabilecekseniz bundan daha iyi eylemmi olur ki izin alınmış bence çok iyi olur.malum sebepten sorun olmayanlar muhakkak gitmeli bende yakınlarımdan yollayacağım birini bulursam kesin yollarım.

    YanıtlaSil
  74. doğru diyorsun hasan abi el öpmekle diz aşınmaz bir şeyler yapmak istiyorsak eyvalllah demek zorundayız mühr-ü alana kadar...emir48

    YanıtlaSil
  75. sayın rahmi ofluoğlu nun bu yazısındaki eleştirdiği baro istanbul barosu ve şimdi o baro bize sesimizi duyurmak için alan veriyor bence bu bir fırsat

    .BORÇLULAR HAPİSHANESİ
    İngiltere’deki Fleet Borçlular Hapishanesi, yaklaşık 800 yıl var olduktan sonra, 10 Kasım 1842‘de, bir perşembe günü kapandı.
    İngiltere’de büyük toplumsal tartışmalara neden olan, isyanlar ile sürekli gündeme gelen Borçlular Hapishanesi, sonunda, 1842′de, yani bundan yaklaşık 200 yıl önce tarihin derin sayfalarında yerini aldı.

    Borçlular Hapishanesi’nin mahkumları, 1780‘de büyük bir ayaklanma çıkardılar ve cezaevini ateşe verdiler. Ayaklanmanın ardından cezaevi büyük hasar gördü, mahkumlar hapisten kaçtı ve cezaevi kayıtlarının büyük bir bölümü yangın ile yok oldu.
    Ayaklanmanın hemen ardından, Borçlular Hapishanesi yeniden inşa edildi. Hapishanenin sokağı gören taraflarına yoldan geçenlerin borç mahkumlarına para vermesi ve yardım etmesi için para kutuları konuldu. Pencerelerin üstüne yoldan geçenlerin yardım etmesi için dualar yazıldı. “Lütfen fakir mahkumlara yardım edin” şeklinde yazılar asıldı.

    Fleet hapishanesi bir isyanla tarihe karıştı, ama Türkiye’de hala borçlular hapishanelerde. Anayasanın 38. Maddesi, Avrupa İnsan Hakları sözleşmesi ek 4 lu protokol hükmüne rağmen Türkiye’de hala insanlar karşılıksız çekten 5 yıla kadar hapse giriyor. Yüz binlerce insan karşılıksız çek suçlarından yargılanıyor. 2009 yılında TBMM’ne bir çek yasası tasarısı geldi. İktidarın Adalet Komisyonu başkanı İyimaya karşılıksız çeke hapis olmaz dedi. İktidar yanlısı akademisyenler” KAST” olmadan karşılıksız çek suçu oluşmaz dediler, ama barolar, Özellikle İstanbul Barosu hükümet tasarısını öven bir açıklama yaptı. Türkiye baroları sustu. Çekte vade olmaz, çek yazılırken kast vardır gibi ipe sapa gelmez, hayatın gerçekleri ile bağdaşmayan gerekçelerle çeke ceza savunuldu. Çekte vade olmazmış. 8 ay vade ile keşide edilen çekler sanki hayatın gerçeği değil.
    Adaletbiz’in “Seçim Paradoksları” yazısında biz sağın sol sloganlar kullandığını söyleyerek bir şeylere dikkat çekmek istedik. Aslında sağ çağın gelişmelerini sola göre daha hızlı kavrıyor ve doğru tavır alıyor, sol ise şaşkın kalıyor. Karşılıksız çek tartışmalarında olduğu gibi, sağ çağdaş kapitalizmin kriterlerini, daha doğrusu çağdaş burjuva olmanın gereğini yapıyor, sol ise pre kapitalist bir anlayışla gerici bir tutumda direniyor.
    Barolar çağdaş gelişmeler karşısında sessiz kalarak tekelleşmenin yanında tavır almış olurken bazen de tekellerin bile gerisine düşmek zorunda kalıyorlar. Yani durum vahim. Hükümet dev zincir mağazalara karşı gelişen toplumsal muhalefeti görüyor, hükümet borçtan hapsin çağdaş olmadığını görüyor ama destek bulamadığı için adım atamıyor, çünkü hukuk kurumları, barolar katkı görevlerini yapmıyor. Bütün bunları ne ile açıklayacağız, bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  76. sn rahmi ofluoğlunun bu yazıda eleştirdiği istanbul barosu şimdi bize eylemimiz için alan tanıyor bu iyi bir fırsat

    BORÇLULAR HAPİSHANESİ
    İngiltere’deki Fleet Borçlular Hapishanesi, yaklaşık 800 yıl var olduktan sonra, 10 Kasım 1842‘de, bir perşembe günü kapandı.
    İngiltere’de büyük toplumsal tartışmalara neden olan, isyanlar ile sürekli gündeme gelen Borçlular Hapishanesi, sonunda, 1842′de, yani bundan yaklaşık 200 yıl önce tarihin derin sayfalarında yerini aldı.
    Borçlular Hapishanesi’nin mahkumları, 1780‘de büyük bir ayaklanma çıkardılar ve cezaevini ateşe verdiler. Ayaklanmanın ardından cezaevi büyük hasar gördü, mahkumlar hapisten kaçtı ve cezaevi kayıtlarının büyük bir bölümü yangın ile yok oldu.
    Ayaklanmanın hemen ardından, Borçlular Hapishanesi yeniden inşa edildi. Hapishanenin sokağı gören taraflarına yoldan geçenlerin borç mahkumlarına para vermesi ve yardım etmesi için para kutuları konuldu. Pencerelerin üstüne yoldan geçenlerin yardım etmesi için dualar yazıldı. “Lütfen fakir mahkumlara yardım edin” şeklinde yazılar asıldı.

    Fleet hapishanesi bir isyanla tarihe karıştı, ama Türkiye’de hala borçlular hapishanelerde. Anayasanın 38. Maddesi, Avrupa İnsan Hakları sözleşmesi ek 4 lu protokol hükmüne rağmen Türkiye’de hala insanlar karşılıksız çekten 5 yıla kadar hapse giriyor. Yüz binlerce insan karşılıksız çek suçlarından yargılanıyor. 2009 yılında TBMM’ne bir çek yasası tasarısı geldi. İktidarın Adalet Komisyonu başkanı İyimaya karşılıksız çeke hapis olmaz dedi. İktidar yanlısı akademisyenler” KAST” olmadan karşılıksız çek suçu oluşmaz dediler, ama barolar, Özellikle İstanbul Barosu hükümet tasarısını öven bir açıklama yaptı. Türkiye baroları sustu. Çekte vade olmaz, çek yazılırken kast vardır gibi ipe sapa gelmez, hayatın gerçekleri ile bağdaşmayan gerekçelerle çeke ceza savunuldu. Çekte vade olmazmış. 8 ay vade ile keşide edilen çekler sanki hayatın gerçeği değil.
    Adaletbiz’in “Seçim Paradoksları” yazısında biz sağın sol sloganlar kullandığını söyleyerek bir şeylere dikkat çekmek istedik. Aslında sağ çağın gelişmelerini sola göre daha hızlı kavrıyor ve doğru tavır alıyor, sol ise şaşkın kalıyor. Karşılıksız çek tartışmalarında olduğu gibi, sağ çağdaş kapitalizmin kriterlerini, daha doğrusu çağdaş burjuva olmanın gereğini yapıyor, sol ise pre kapitalist bir anlayışla gerici bir tutumda direniyor.
    Barolar çağdaş gelişmeler karşısında sessiz kalarak tekelleşmenin yanında tavır almış olurken bazen de tekellerin bile gerisine düşmek zorunda kalıyorlar. Yani durum vahim. Hükümet dev zincir mağazalara karşı gelişen toplumsal muhalefeti görüyor, hükümet borçtan hapsin çağdaş olmadığını görüyor ama destek bulamadığı için adım atamıyor, çünkü hukuk kurumları, barolar katkı görevlerini yapmıyor. Bütün bunları ne ile açıklayacağız, bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  77. ceza yatmak erdem degildir. erdem özgür kalabilmektir. ben 2.5 sene yattım. kalan cezam 144 gün.ben cezaevlerinde sürünürken yalnızdım. belki bu gün aramıza katılan arkadaşların çeke cezadan haberi bile yoktu. 2001 krizi domino etkisi yaptı. en zayıf halkalardanmışım ilk patlayanlardan oldum. bir imza 7 seneme mal oldu. artık hayaller peşinde koşmaya gücüm kalmadı. inancım deniz bitti kara göründü. şahsım olarak asla ve asla akp den aman dilemem.

    YanıtlaSil
  78. taahhütü ihlalden ceza kalkmadı. yatarı 90 gündür.

    YanıtlaSil
  79. çengelköyden aydın21 Mart 2011 00:00

    Hasan Kardeş Rızkı tabiki allah dağıtır. Ama bizim düştüğümüz duruma bizi allah düşürmedi ekonomi kötü gitti 9. kattan atlarsan ölürsün Boğaz köprüsünden atlarsan ölürsün... Biz kalkıp bu durumları hiçbirşey yapmayarak allaha sığınarak atlatmaya çalışırsak hepimiz hapis köşelerini görürüz. Sermayenin büyük bir kısmı yahudilerin elinde allahın onları çok sevdiği için değil ticareti güzel yaptıkları için.. Burdan kimseye din dersi vermek istemiyorum ama işimiz oturup dua ederek düzeleceğini düşünüyorsanız vay halimize diyorum.

    YanıtlaSil
  80. Coşkun Çöldür21 Mart 2011 00:19

    ROMANYA Simgeli arkadaş,oraya gelsek,sıkıntı çekermiyiz,adapte olabildinmi,asgari aylık nekadar para gerekiyor,biraz bilgi verebilirmisin..?coskuncoldur@hotmail.com

    YanıtlaSil
  81. çengelköyden aydın21 Mart 2011 00:29

    Sayın Tnr Akc
    Eylem dediğim en az 1000 kişi olması lazım Bu site bu günü kadar düzenlediği eylemlerin toplamında bile o sayıya ulaşamamıştır. Bu ülkede kötü giden maç sonuçunda kampları basan gurupların sayısı bile bizden fazla olmuştur. Unutmayalım Bu sayfada ayda bir kez birilerini kendisini yakar. birileri intihar eder birileri 30 - 40 kişi alıp eyleme geliyorum der ama kimse adını soyadını bile buraya yazamaz. Çünkü kaçak oynamayı seven bir toplumuz.

    YanıtlaSil
  82. Devrim Deniz21 Mart 2011 00:32

    ekonomik krizden dolayı bizi suçlu gören bu hükümete hayır diyor
    SÜREKLİ AYDINLIK İÇİN 1 DAKİKA KARANLIK
    ‎1 NİSAN 2011-12 HAZİRAN 2011 TARİHLERİ ARASINDA HER AKŞAM SAAT 21.00'DA 1 DAKİKALIK KARANLIK EYLEMİNİ BAŞLATIYORUZ. HERKESİ BU EYLEME DAVET EDİYORUM

    YanıtlaSil
  83. Bedricalidan21 Mart 2011 00:41

    merhaba arkadaşlar,
    ben birçok çek davamı temyiz ettim. ancak 4 tanesi bana ulaşmadığı için temyiz edememiştim. 10.03 günü bu çeklerden biri sebebiyle tutuklandım ve izmir buca kapalı ceza ve tevkif evine götürüldüm. orada bir hafta kaldım ve ailem bir çek olduğu için kredi alarak ödedi,sonuçta tahliye oldum. şimdi diğer üç çeki nasıl halledebilirim diye düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum. arkadaşlar, allah kimseyi cezaevine düşürmesin, her suçtan yatan her türlü insan var. şartlar çok kötü, ne yapalım ne edelim sesimizi duyuralım. anayasa mahkemesini, siyasileri, bürokratları bıkmadan arayalım. yoksa sonumuz hapis... bedri

    YanıtlaSil
  84. IYIBIRMISAFIR21 Mart 2011 00:44

    Moldava Romanya'dan daha ucuz, hem de dilini anlamak çok daha kolay.

    Nijer - Çad - Burkina Faso - Mali çok daha ucuz.

    Kalınır da, yaşanır da. Ama ne kadar ?
    En kötü ihtimalde (zaman aşımından yararlanmak için) 10 yıl kalmak gerekebilir !!!!!

    YanıtlaSil
  85. hasan xd karardan beri sitede yazılarınları pek okumamıştım, akp eleştirimle ilgili yazını şimdi gördüm. senin orada gözden kaçırdığın şey zamanlamaydı. anayasa mahkemesi kararını vermeden önce siyaset yapmak yanlıştı benim kanaatimce. hatta o zamanlar da demiştim ki olur da karar aleyhimize çıkarsa akpyi yine aramak zorunda kalabiliriz. mahkemenin kararındaki oybirliği olmasa yakın sayılarla red ve kabul çıksa yine böyle bir eleştiride bulunmazdım. ancak madem ki bu karar oybirliğiyle çıktı o zaman belli ki aslında hukuki karar marar vermediler. bunu da şunu gösterir hükümet anayasa mahkemesine şöyle karar ver demiş onlar da paşa paşa kendilerine söyleneni yapmışlar. yani kararı hukuki ahlak ve gerçeklerle değil aldıkları emirlere göre vermişlerdir. o nedenle artık akp hakkında tek bir kelime bile esirgememe gerek kalmadı. anayasa mahkemesinin üyelerine böyle böyle yap diye emir veren bir partiyi daha ne aramaya gerek var, ne sormaya, ne konuşmaya. senin eleştiri yaptığın zamanda henüz karar da çıkmamıştı, üyelerin oylarını sattıkları da ortaya çıkmamıştı. şimdi her şey ortaya çıktı.

    madem oy konusunda bir çok arkadaş akpye oy vermeyelim verdirmeyelim güç oluşturalım diyor o zaman şunu belirtmeden geçemeyeceğim. ben chpyi günahım kadar sevmem işin aslı. ancak eğer oyları bir eylem veya güç olarak kullanmayı düşünenlar varsa hepsi mutlaka chpye vermeli verdirmeli, bakıyorum bir çok arkadaş akpye vermeyin yeter diyor ancak o iş öyle olmaz. meclis matematiği denen bir şey var. siz akpye vermesiniz de barajın altında kalacak bir partiye verdiğiniz her oy otomatik olarak akpye verilmiş olur. önemli olan barajı geçmesi kesin bir partiye oy vermektir. şu anda da barajı geçmesi kesin 2 parti var, akp ve chp. mhpnin geçip geçemeyeceği hala soru işareti. unutmayın dışarıda kalan bir partiye verilen oy akpye fazladan koltuk kazandırır mecliste başka hiç bir işe yaramaz

    YanıtlaSil
  86. çengelköyden aydın21 Mart 2011 00:49

    Arkadaşım geçmiş olsun hepimizin sonu aynı... eğer kısa bir zaman zarfında birşeyler yapamazsak tek tek toplanacağız.

    YanıtlaSil
  87. coskun kardes ben buraya geleli yaklasik 2 yil oldu gelmeden once benim icin bir cikis yolu olarak dusunmustum hesapta burada calisip ticaret yapip borclarimi oducektim disardan inan cok heyecanli oluyo en azindan kafan rahat edecek diye dusunuyorsun evt kafam bir sekilde rahat etti sadece borclu oldugum insanlar beni bulamadi polis beni bulamadi ama aileme hasret kaldim cocuklarima hasret kaldim ve guvendigim insanlar benim alacaklarimi takip etmedi cok kisiden alacagim var evrakli ve acik hesap olarak sans yokki burda telefonumu caldilar ve tum numaralarim gitti alacaklarima ulasamadim vs.vs. burda ticarete basladim ama oda yurumedi dedim ya sans olcak once sana soyle deyim farzettki buraya geldin burada dostluk falan yok hersey para burlarda bir is bulurum diyosan oda imkansiz gibi birsey cunku yabanci oldugun icin sigorta bedelin cok yuksek ev kiralari en kotusu 250 euro dan basliyor ve hayat cok pahali ama ben gelmek istiyorum diyosanda asagi yukari bu is 3-4 bin euro patlar sana en az ben bin pisman oldum geldigime inan son gunlerimi yasiyorum burda bicak kemige dayandi donmek uzereyim tr ye cunku hasret bam baska birsey yanlizsin tamamen birde eger aranman varsa gelemezsin genede gelmek istiyen varsa yardimci olurum ama buraya harcicaginiz para ile bence ceklerinizi odemenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  88. IYIBIRMISAFIR21 Mart 2011 01:17

    Sn Coşkun Bey, dediğim gibi Moldava daha ucuz ama Nijer, Çad gibi Afrika ülkeleri çok daha ucuz-ayda 500 $ 'a rahat yaşarsın. 10 yıl kalsan 60,000 $ eder. Ama oralarda maaşlı iş bulamazsın, belki ticaret ama o da çok zor, Türkiye'ye de gidip gelemezsin, o zaman ticaret yapman iyice zorlaşır.

    Özetle, böyle yaşanmaz.

    İlla gideceğim diyorsan, 10 yıl süreli pasaport çıkar da öyle git; çünkü pasaportun süresi dolunca konsolosluğa gidip uzatamazsın. Eğer Türkiye'de işler düzelmezse yurtdışında 10 yıl kalmaya hazır ol.

    YanıtlaSil
  89. SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR,

    EL AYAK ÇEKİLSİN ÖYLE YAZAYIM DEDİM.

    BUGÜN ORTAK ALINAN KARAR SONUCU 22 MART 2011 DE HUKUÇULARIN VE BARONUN TAKSİM'DE YAPILACAK YÜRÜYÜŞÜNE TAM DESTEK ÇIKMIŞTIR.

    PANKARTLAR YARINDAN İTİBAREN HAZIRLANACAK VE ORDA DAĞITILACAKTIR.PANKARTLARIN BASIMI KONUSUNDA BİR ARKADAŞIMIZ YARDIMCI OLACAKTIR.

    SİZLERDEN İSTEDİĞİMİZ 22MART 2011 SAAT 11:00DE İSTİKLAL CADDESİ ÜZERİNDE BARO BİNASININ ÖNÜNDE OLMALARI.

    EYLEMLE İLGİLİ ELEŞTİRİ YAPMAK İSTEYEN EYLEM BİTTİKTENSONRA SİTEYE YAPABİLİR.ANCAK EYLEMLE İLGİLİ OLUMLU FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR SİTEDE BİZLE PAYLAŞABİLİRLER.

    KOŞULSUZ HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR.İSTANBUL'DA OLAN ARKADAŞALRIN 3-4 SAATLERİNİ BU DAVA İÇİN AYIRMALARI HEPİMİZİN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN.

    SON GAYRETLER,SON ÖZVERİLER,BUNDAN SONRA MECLİSİN KAPISINDA UYUSANIZ DÖNÜP BAKMAZLAR.

    HAYDİ ARKADAŞLAR,

    22 MART

    ÇOK KİŞİ OLALIM,

    İSTANBUL DA EYLEM DİYORDUK,EYLEM AYAĞIMIZA GELDİ.

    E DAHANEYİ BEKLİYORUZ?????????


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  90. romanya bende almanyadayım sizinle konuşmam gerek msn veya tlf verirsen aramak isterim

    YanıtlaSil
  91. Siz verin ben ekleyim

    YanıtlaSil
  92. gerekceli kararın yazılmasına kadar bekleyelim derim hukukcular bu konuda olumlu yorumlar yapıyorlar insallah dedikleri gibi bir umut cıkar allahın izniyle umutlarla yasamaya başladık sonumuz hayrola

    YanıtlaSil
  93. nihatsuleymanoglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  94. msn deyim romanyalı

    YanıtlaSil
  95. IYIBIRMISAFIR21 Mart 2011 03:31

    Maalesef Sn Serkan çok doğru söylüyor; ben Has Partiye oy vermeyi düşünüyordum ama ben ve ailem ve yakın çevrem hayatımızda ilk ve son defa CHP ye oy vereceğiz (son defa diyorum zira bu seçimlerde CHP hükümet olamazsa bir dahaki seçime kadar hepimiz katiller, caniler, tecavüzcülerden daha ağır suç işlemiş olarak 5 yıllığına hapse gireceğiz).

    Gerekçeli karar belki çok uzun vadede işe yarar - belki 1 yıl sonra, 2 yıl sonra bile yayınlayabilirler zira süre kısıtlaması yok isterlerse 5 yıl sonra bile yayınlayabilirler; bugüne kadar hep geç yayınlandı.

    3 umudumuz kaldı: Yargıtay, İnsan Hakları Mahkemesi, ve Meclis kapanana kadar Hükümet - Mecliste görüşülmekte olan 2 ayrı kanuna isterlerse bizi rahatlıkla dahil ederler. Meclis kapanana kadar bir şey yapmazlarsa; onlara oy vermeyeceğiz, Yargıtay nezdinde girişimlerimizi çok sıkılaştıracağız, haklılığımızı çeşitli eylemlerle duyurup gündemde kalacağız, ve bu arada İnsan Hakları Mahkemesine acilen başvuruda bulunacağız.

    YanıtlaSil
  96. IYIBIRMISAFIR21 Mart 2011 03:33

    Maalesef Sn Serkan çok doğru söylüyor; ben Has Partiye oy vermeyi düşünüyordum ama ben ve ailem ve yakın çevrem hayatımızda ilk ve son defa CHP ye oy vereceğiz (son defa diyorum zira bu seçimlerde CHP hükümet olamazsa bir dahaki seçime kadar hepimiz katiller, caniler, tecavüzcülerden daha ağır suç işlemiş olarak 5 yıllığına hapse gireceğiz).

    Gerekçeli karar belki çok uzun vadede işe yarar - belki 1 yıl sonra, 2 yıl sonra bile yayınlayabilirler zira süre kısıtlaması yok isterlerse 5 yıl sonra bile yayınlayabilirler; bugüne kadar hep geç yayınlandı.

    3 umudumuz kaldı: Yargıtay, İnsan Hakları Mahkemesi, ve Meclis kapanana kadar Hükümet - Mecliste görüşülmekte olan 2 ayrı kanuna isterlerse bizi rahatlıkla dahil ederler. Meclis kapanana kadar bir şey yapmazlarsa; onlara oy vermeyeceğiz, Yargıtay nezdinde girişimlerimizi çok sıkılaştıracağız, haklılığımızı çeşitli eylemlerle duyurup gündemde kalacağız, ve bu arada İnsan Hakları Mahkemesine acilen başvuruda bulunacağız

    YanıtlaSil
  97. gerekçeli karar açıklanana kadar hepimiz gireriz, yatarız çıkarız haberiniz olsun.

    YanıtlaSil
  98. gerekçeli karar açıklanana kadar hepimiz gireriz, yatarız çıkarız haberiniz olsun.

    YanıtlaSil
  99. kaldı ki kararın oybirliğiyle alınmış olması zaten kararıon hukuki değil maddi çıkarlara dayalı olduğunu göstermektedir. anayasa mahkemesi üyeleri bu kararlarıyla oylarını ya maddi çıkarları ya da korkuları nedeniyle sattıklarını son derece açık seçik beyan etmişlerdir. bu saatten sonra yargıtayyip, danıştayyip, sayıştayyip farketmez. türk hukuk sistemi iflas etmiştir. bunu görmemek için kör olmak bile yetmez.

    geriye hukuk anlamında tek başvurulacak merci Avrupa İnsan Hakları Mahkemesidir ki, onu satın alamayacakları için zaten bir süredir kıvırmaya başladılar. AB'ye girmesek de olur falan söylemlerinin altında yatan asıl sebep AB'yi ve yerine getirmeleri gereken kıstasları kendi çıkarlarına uyduramamalarıdır. Milleti 12 eylül hesaplaşmasıyla, 2 çuval kömür, 3 parça beyaz eşyayla kandırabilirler ama iş evrensel hukuka, insan haklarına gelince o işler bu kadar kolay olmaz. O yüzden zaten başladılar yine demogoji yapmaya, neymiş CHP onları Avrupa'ya şikayet ediyormuş falan filan. Yıllarca siz şikayet etmediniz mi bu ülkeyi AİHM'ne türban yüzünden. Şimdi bizi yönetenlerin eşleri kızları türban yasağı yüzünden dava açmadılar mı Türkiye aleyhine.

    Sorun aslında bizim insanımızda. Hafızamız balık kadar. Dün olanı bugün unutuyoruz....

    YanıtlaSil
  100. Bende Çek mağduruyum ama buraya hiç yorum yazmadım ,Şimdi yazıyorum
    HEPİNİZ BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUNUZ BAŞKADA HİÇ Bİ HALT OLMAZ SİZDEN

    YanıtlaSil
  101. DEVRİM DENİZ derki ...

    ekonomik krizden dolayı bizi suçlu gören bu hükümete hayır diyor
    SÜREKLİ AYDINLIK İÇİN 1 DAKİKA KARANLIK
    ‎1 NİSAN 2011-12 HAZİRAN 2011 TARİHLERİ ARASINDA HER AKŞAM SAAT 21.00'DA 1 DAKİKALIK KARANLIK EYLEMİNİ BAŞLATIYORUZ. HERKESİ BU EYLEME DAVET EDİYORUM

    YanıtlaSil
  102. GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

    YARINKİ EYLEME (22 MART 2011 SAAT 11:00 TAKSİM BAROLAR BİRLİĞİ ÖNÜ) KATILACAK ARKADAŞLARIN

    behramkale_2005@msn.com ve basketci_basketci54@hotmail.com adresine telefon numaralarını bırakmaları önemle rica olunur.

    EĞER GELEMİYORSANIZ SİZE DEĞER VEREN MUTLAKA BİR YAKININZ VSRDIR.BİR KİŞİ BİR KİŞİDİR.
    NASIL OLSA GİDEN VAR ,BEN GİTMESEM DE OLUR DEMEYİN.BU DAVA HEPİMİZİN DAVASI.

    ÖZGÜRLÜK İÇİN ,AİLELERİMİZ İÇİN,KENDİMİZ İÇİN

    YARIN 22 MART 2011 SAAT 11:00DE TAKSİM İSTİKLAL CADDESİNDE BAROLAR BİRLİĞİ ÖNÜNDE.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  103. chpolsunnefarkeder21 Mart 2011 10:22

    Karar

    MADDE 12.-(Değişik : 5/12/2000 günlü ve 24251 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İçtüzüğün 6. Maddesi ile) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda veya 10/11/1983 günlü, 2949 sayılı Kanunda ayrıca hüküm yoksa, kararlar salt çoğunlukla verilir. Karara katılanlar, azınlıkta kalanlar ve karar özeti bir tutanakla belirtilir. Bu tutanak toplantı dağılmadan imzalanır.

    Kararların yazılması Başkana, Başkanvekiline veya Başkan tarafından görevlendirilecek üyeye aittir. Karar taslağını dosyanın raportörü hazırlar. Raportör, karar taslağını dosyanın verildiği tarihten itibaren bir ay içinde hazırlayarak görevlendirilen üyeye verir. Üye gerekli incelemeyi yaptıktan sonra kendisine verildiği tarihten itibaren bir ay içinde taslağı Başkanlığa teslim eder. Başkan yazılacak kararın kapsamını gözeterek gerekli gördüğü hallerde üye ve raportöre ek süre verebilir. Sürelerin aşılması durumunda Başkan, karar taslağının yazılmasını bir başka üyeden isteyebilir.

    Görevlendirmede, konuların özelliği ve üyelerin geçmiş hizmetleri gözönünde tutulur. Görev dağıtımında,sıraya ve işlerin üyeler arasında dengeli biçimde paylaştırılmasına da özen gösterilir.

    Gerekçeli karar taslağı üyeler tarafından birlikte incelenir. Anlaşmazlık halinde kararın son yazılış şeklini Başkan belirler.

    Azınlıkta kalanlar, gerekçeli karar taslağının okunmak üzere gündeme alındığı tarihten itibaren bir ay içinde birlikte veya ayrı ayrı hazırlayacakları karşıoy yazılarında görüşlerinin dayanaklarını gösterirler.

    Karşıoyları zamanında verilmeyen kararlar öylece yayımlanır.

    Kararların Yazılması ve Yayımlanması

    MADDE 13.- Kararlar, kâğıtların bir yüzüne yazılır ve her sahifesi Anayasa Mahkemesinin soğuk mührüyle damgalanır. Resmî Gazete’de yayımlanacak kararların örnekleri, Başkanın imzası ile Kararlar Müdürünün parafını taşır.

    Bu şekilde hazırlanmış olan karar örnekleri, Başbakanlığın ilgili birimine imza karşılığında verilir ve Resmî Gazete’nin ilk çıkacak sayısında bölünmeksizin yayımlanır.

    Baskı yanlışlıkları, Başkanlığın yazısı üzerine, Resmî Gazetenin sonraki sayısında düzeltilir.



    yukarıdan okursanız gerekçeli karar 1 ay içinde açıklanır yazıyor...

    anayasa mahkemesi içtüzüğü ....


    komisyon üyelerini arayın ....

    vekilleri arayın....

    bu durumu bildirin en azından son çıkacak kanunlar içinede yer alabilelim 1 sene 1 senedir...

    YanıtlaSil
  104. eylem kararın için saol

    YanıtlaSil
  105. Turanturan5021 Mart 2011 10:46

    CHP'nin aile sigortası projesi siyasi gündemde tartışılırken, seçmenlerin büyük bölümünün projeye destek verdiği ortaya çıktı. İKSara'nın 15 gün önce yaptığı ankete göre seçmenlerin yüzde 57'si projeyi destekliyor. Ankete katılanların yüzde 16'sı projeden haberdar olmadığını belirtirken, karşı çıkanların oranı sadece yüzde 28

    Kaynak ://www.internethaber.COM/ak-partiyi-dusunduren-anket-foto-galerisi-13449.htm#ixzz1HDet79Fz

    SAGIDEĞER ARKADAŞLAR,,,,

    DEMOKRATİK EYLEM NE İÇİN YAPILIR,,SES DUYURMAK,SORUN GÜNDEME GETİRMEK,VE ÇÖZÜM İSTEMEK İÇİN DEĞİLMİ???

    BİZ BUNLARIN HEPSİNİ BURADAKİ MÜCADELECİ ARKADAŞLARIMIZLA BERABER YAPMADIKMI??
    (hiç bir eyleme katılamadım,durumum gereği,,ama ankaradaki eyleme eşim ve 3 oglum katılmıştır)

    TÜM YARGI,,HÜKÜMET,MİLLETVEKİLLERİ,SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ,KAMUOYU,,BİZLERİ VE SORUNLARIMIZI DUYMADIMI???DUYDUULAR TABİKİİİ

    EYLEMLEERİMİZ AMACINA ULAŞMIŞTIR,BUNDA ŞÜPHE YOK.

    SONUNÇ????

    YARGI,,,TAMAMEN REDDETTİ BİZLERİ VE SORUNLARIMIZI

    HÜKÜMET ,,HER ŞEYİ BİLDİKLERİ HALDE,SIRF EKONOMİK ŞİRİNLİK UGRUNA TAMAMEN HARCADILAR BİZİ

    MUHALEFET ELİNDEN GELENİ YAPTI AMA,,GÜCÜ YETERSİZ.

    AİHM UZUN Bİ SÜREÇ,,

    EEEE NE KALDII GERİYE,,,,,,,,,HİÇ Bİİ ŞEYYYYY,,,ŞU AN İÇİN,,,,,,,,,

    ben,bu saatten sonra,eylemin mitinglere katılmanın bir yarar saglamayacagına inanıyorum.(bizleri ve sorunlarımızı bilmeyen duymayan kalmamıştır)DOLAYISI İLE BU TÜR EYLEMLER ŞİMDİLİK ZAMAN KAYBII,,geçmişte,,,örneklerini gördük,,TEKEL İŞÇİLERİ VS VS ne oldu??adamlar istemesse ne yaparsan yapp,,,en son terörüst damgası yemekle kalıyorsunuz,,DEMOKRASİ ANLAYIŞLARINDAN KAYNAKLANAN SORUNLARDIR BUNLAR.

    şimdi fazla fazla düşünüp taşınmaya,derin araştırmalara girmeye bile gerek yoookkkkk,,,

    yukardaki yazımdan 1 satır kendiliginden ön plana çıkıyor.
    (MUHALEFET ELİNDEN GELENİ YAPTI AMA GÜCÜ YETERSİZ)

    İŞTE SİZE GÖRÜNEN VE EN NET KURTULUŞ YOLUUU,,,BAŞKA BİLMEDİGİM Bİ KURTULUŞ YOLU VARSA LÜTFEN YAZIN

    KARAR SİZİN.

    TANER

    YanıtlaSil
  106. yap o zaman bişeylerde yanında olalım

    YanıtlaSil
  107. Altaylargrup21 Mart 2011 11:01

    Sevgili Orkide34

    "HEPİNİZ BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUNUZ BAŞKADA HİÇ Bİ HALT OLMAZ SİZDEN "

    Şimdi bu yazı ve üslup doğru mu sizce?

    Peki size çıkar da biri derse ki;

    "Evet haklısın bizden olmaz ancak SENDEN İYİ HALT OLUR"

    Haksız olur mu?

    YanıtlaSil
  108. Hukukçuların bu eylemi medya ses bulacaktır.Yerin Taksim olmasıda buna etken kesin ses getirecek bence başarılar Libyadaki arkadaşlarıda unutmayalım arkadaşlar

    YanıtlaSil
  109. SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR,

    EL AYAK ÇEKİLSİN ÖYLE YAZAYIM DEDİM.

    BUGÜN ORTAK ALINAN KARAR SONUCU 22 MART 2011 DE HUKUÇULARIN VE BARONUN TAKSİM'DE YAPILACAK YÜRÜYÜŞÜNE TAM DESTEK ÇIKMIŞTIR.

    PANKARTLAR YARINDAN İTİBAREN HAZIRLANACAK VE ORDA DAĞITILACAKTIR.PANKARTLARIN BASIMI KONUSUNDA BİR ARKADAŞIMIZ YARDIMCI OLACAKTIR.

    SİZLERDEN İSTEDİĞİMİZ 22MART 2011 SAAT 11:00DE İSTİKLAL CADDESİ ÜZERİNDE BARO BİNASININ ÖNÜNDE OLMALARI.

    EYLEMLE İLGİLİ ELEŞTİRİ YAPMAK İSTEYEN EYLEM BİTTİKTENSONRA SİTEYE YAPABİLİR.ANCAK EYLEMLE İLGİLİ OLUMLU FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR SİTEDE BİZLE PAYLAŞABİLİRLER.

    KOŞULSUZ HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR.İSTANBUL'DA OLAN ARKADAŞALRIN 3-4 SAATLERİNİ BU DAVA İÇİN AYIRMALARI HEPİMİZİN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN.

    SON GAYRETLER,SON ÖZVERİLER,BUNDAN SONRA MECLİSİN KAPISINDA UYUSANIZ DÖNÜP BAKMAZLAR.

    HAYDİ ARKADAŞLAR,

    22 MART

    ÇOK KİŞİ OLALIM,

    İSTANBUL DA EYLEM DİYORDUK,EYLEM AYAĞIMIZA GELDİ.

    E DAHANEYİ BEKLİYORUZ?????????


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  110. sevgili arkadaşlar

    burada fikir beyan etmeyin

    beni tanıyan tanır bilir...

    arayın şu vekilleri...komsiyon üylerini..

    şu eylemede destek verin...

    mütalaa etmeyin olan olmuş zaten...

    kalan süreyi değerlendirelin sonra oturur yazarsınız istediğiniz biz aylarca yazdık....

    sabahtan beri ben 2 vekil 1 komsiyon üyesi aradım.

    eylem için adam ayarladım

    siz ne yaptınız

    YanıtlaSil
  111. YAZIK ÇOK YAZIK DİYORUM. EYLEM EYLEM DİYE YAZDINIZ ÇİZDİNİZ. ALIN SİZE EYLEM DEDİLER .SES SOLUK KESİLDİ. NERDE O ATIP TUTAN PEHLİVANLAR. ÖNEMLİ OLAN SESİMİZİ DUYURMAKTI.
    BUNDAN DAHA İYİ EYLEMMİ OLUR.

    YanıtlaSil
  112. Deveci Hukuk- Av.Sibel Sevinç21 Mart 2011 15:18

    BU SAATTEN SONRA YARGI AYAĞAI KAPANDI ..SİYASAL İKTİDAR BAZINDA ÇALIŞMALARIN DEVAM ETTİRİLMESİ UYGUN OLUR SANIYORUM.. BU NEDENLE DE GÜNDEME GELMEK ÖYLE VEYA BÖYLE KULAK DOLGUNLUĞU YARATACAKTIR

    YanıtlaSil
  113. bu eylemin diğer önemi baro avukatlarının yanında o pankartı açabilmek böyle bir görüntünün vereeği mesaj olumlu olucak.bu alanı bize tanıyanlara teşekkür ediyorum.malum sebebi olmayanlar katılmalı.

    YanıtlaSil
  114. http://www.kagizmanfm.com/index.php?sayfa=haberdetay&id=213&baslik=Kars%E2%80%99ta-%C3%A7ek-ma%C4%9Fdurlar%C4%B1-feryat-figan-ediyor

    YanıtlaSil
  115. Pinar_karabulut_7921 Mart 2011 15:19

    merhaba arkadaşlar eşimde bir çek mağduru tabi şuan yurt dışında ne sıkıntılar çektiğimizi siz tahmin edin ...sürekli olarak burayı takip ediyorum ..yeni bir gelişme var mı diye..ayrıca tabii boş durmadın milletvekili bakan demeden herkese e posta attım ayrıca arandılar...hani bir umut dedim herşey düzelecek diye bekledik...ama anayasa mahkemesinin kararını duyunca çok üzüldüm ..yine umudumu kaybetmiş değilim ...ayrıca oylarımızı hep akp attık helal olsun bundan sonra kime atacağız belli değil chp ye asla atmam o kadar düşmedik çünkü .....ama işte insan çaresiz olunca ne yapacağını bilemiyor Rabbim aklımızı korusun ,,,zor arkadaşlar herkes için zor bir durum ,,,BU YASA İNANIYORUM Kİ ENİNDE SONUNDA ÇIKACAK ,,,KAYITSIZ KALAMAZLAR,,,BU KADAR İNSANI GÖRMEMEZLİKTEN GELEMEZLER....çocuklar her nekadar baba hasreti çeksede eşimin güvende olması ez azından beni rahatlatıyor ...burada sadece hapis cezası için kalmadı o kadar tehdit aldı ki kalması imkansızdı ....zaman şimdi de bizim için çabuk geç ....NE OLUR ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA SAKİN VE SAĞDUYULU DÜŞÜNELİM... ..AMA ŞUÇU KENDİMİZDE DE ARAMALIYIZ ...çok büyük bir eylem yapalım inanın ben adanadayım ama inş gelecem ..yeterki katılım çok olsun ...sadece söylemek ve yazmakla olmuyor ...çaba gösterelim sesimizi duyuralım....Allah hepinizin yardımcısı olsun...

    YanıtlaSil
  116. Arkadaşlar benim yakalamam var ama eyleme katılacağım, bunu kendi kızım için yapıyorum. Yarın görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  117. cerenantalya21 Mart 2011 15:19

    daha beter olllll ,,o zaman,,,bu kafaya az bile

    YanıtlaSil
  118. pınar karaabulut hnm.
    siz yinede akp oy verin ki
    yarın parasız olanları
    2 makarna ve 1 pk çayla kendine muhtaç etsin
    çek mağdurlarınıda
    günlüğü
    40 liradan cezalandırsın

    bana yeni bir ödeme emri geldi
    adli para cezası
    günlüğü 40 tl ye düşürmüşler
    bu konuda bilgisi olan varmı ?

    YanıtlaSil
  119. cerenantalya kardeşim üslubun hoş olmamış. beter ol demekle Pınar kardeşin akp ye oy verdiğinden dolayı söylediğin belli. Kim nereye atarsa atsın beter olmaz. Ben sonuna kadar Pınar kardeşe hak veriyorum. Kendimizde de aramamız lazım suçu. Olan oldu. Başımıza gelen geld. Şimdi küfretmekle bağırmakla elimize bir şey gelmez. Lanet kanundan nasıl kurtulacaksak onu düşünüp yapalım. Herkese saygılar

    YanıtlaSil
  120. http://www.tesk.ORG.tr/tr/online/hcs/ara.php

    buradan sn palandökenin açıklamasının akibeti sorulabilir.

    YanıtlaSil
  121. CHP MİLLETVEKİLLERİ

    ADANA NEVİNGAYE ERBATUR 05337113616
    ADANA MUSTAFA VURAL 05322845558
    ADANA HULUSİ GÜVEL 05326025686
    ADANA TACİDAR SEYHAN 05326180080
    ADIYAMAN ŞEVKET KÖSE 05337464864
    AFYON HALİL ÜNLÜTEPE 05323819424
    AMASYA HÜSEYİN ÜNSAL 05425135349
    ANKARA ÖNDER SAV 05323716522
    ANKARA EŞREF ERDEM 05324818878
    ANKARA M. EMREHAN HALICI 05322123611
    ANKARA NESRİN BAYTOK 05332551637
    ANKARA- HAKKI SUHA OKAY 05326461278
    ANKARAYILMAZ ATEŞ 05324210920
    ANKARA ZEKERİYA AKINCI 05323646144
    ANKARA MÜCAHİT PEHLİVAN 05324479988
    ANKARA TEKİN BİNGÖL 05322113697
    ANTALYA HÜSNÜ ÇÖLLÜ B 05322316646
    ANTALYA OSMAN KAPTAN 05326142863
    ANTALYA ATİLA EMEK 05327678700
    ANTALYA TAYFUR SÜNER 05323129065
    ARDAHAN ENSAR ÖĞÜT 05325906969
    ARTVİN METİN ARİFAĞAOĞLU 05322814158
    BALIKESİR HÜSEYİN PAZARCI 05336311720
    BALIKESİR ERGÜN AYDOĞAN 05324325660
    BARTIN RIZA YALÇINKAYA 05322875392
    BİLECİK YAŞAR TÜZÜN 05322322804
    BURDUR R. KERİM ÖZKAN 05324220396
    BURSA ONUR ÖYMEN 05337350256
    BURSA KEMAL DEMİREL 05324730504
    BURSA ABDULLAH ÖZER 05327480891
    ÇANAKKALE AHMET KÜÇÜK 05322447335
    ÇORUM DERVİŞ GÜNDAY 05322618898
    DENİZLİ HASAN ERÇELEBİ 05323543450
    DENİZLİ ALİ RIZA ERTEMÜR 05323228685
    EDİRNE RASİM ÇAKIR 05322459846
    EDİRNE BİLGİN PAÇARIZ 05359662816
    ERZİNCAN EROL TINASTEPE 05422437663
    ESKİŞEHİR HÜSEYİN TAYFUN İÇLİ 05325078989
    ESKİŞEHİR FEHMİ MURAT SÖNMEZ 05325115024
    GAZİANTEP AKİF EKİCİ 05322128073
    GAZİANTEP HASAN ÖZTÜRKMEN 05322462627
    GİRESUN EŞREF KARAİBRAHİM 05322545529
    HATAY FUAT ÇAY 05336686272
    HATAY GÖKHAN DURGUN 05337217145
    HATAY ABDULAZİZ YAZAR 05334387099
    ISPARTA MEVLÜT COŞKUNER 05323473966
    İSTANBUL-İLHAN KESİCİ 05322119795
    İSTANBUL ALGAN HACALOĞLU 05326366796
    İSTANBUL AHMET TAN 05322204644
    İSTANBULAYŞE JALE AĞIRBAŞ 05552674453
    İSTANBUL ALİ TOPUZ 05322641517
    İSTANBUL BAYRAMALİ MERAL 05326034444
    İSTANBUL FATMA NUR SERTER 05337158181
    İSTANBUL ŞİNASİ ÖKTEM 05327387372
    İSTANBUL MEHMET SEVİGEN 05325557575
    İSTANBUL MUSTAFA ÖZYÜREK 05322111651
    İSTANBUL BİHLUN TAMAYLIGİL 05324335232
    İSTANBUL SÜLEYMAN YAĞIZ 0 5553387900
    İSTANBUL KEMAL KILIÇDAROĞLU 05325149394
    İSTANBUL NECLA ARAT 05326332560
    İSTANBUL ÇETİN SOYSAL 05322140713
    İSTANBUL MUSTAFA ŞÜKRÜ ELEKDAĞ 05326412670
    İSTANBUL HASAN MACİT 05324175992
    İSTANBUL HÜSEYİN MERT 05323621906
    İSTANBUL MEHMET ALİ ÖZPOLAT 05326150674
    İSTANBUL ESFENDER KORKMAZ 05053304000
    İSTANBUL SACİD YILDIZ 05324129608
    İSTANBUL BİRGEN KELEŞ 05335216804
    İZMİR ŞÜKRAN GÜLDAL MUMCU 05323071369
    İZMİR HARUN ÖZTÜRK 05332417497
    İZMİR BÜLENT BARATALI 05324548722
    İZMİR ABDURREZZAK ERTEN 05323276642
    İZMİR AHMET ERSİN 05336332882
    İZMİR KEMAL ANADOL 05326177069
    İZMİR OĞUZ OYAN 05323437559
    İZMİR RECAİ BİRGÜN 05336528219
    İZMİR CANAN ARİTMAN 05057773504
    İZMİR SELÇUK AYHAN 05323379952
    K.MARAŞ DURDU ÖZBOLAT 05334826666
    KAYSERİ M. ŞEVKİ KULKULOĞLU 05332838856
    KIRKLARELİTURGUT DİBEK 05424122497
    KIRKLARELİTANSEL BARIŞ 05322328368
    KOCAELİ M.CEVDET SELVİ 05323815748
    KOCAELİ HİKMET ERENKAYA 05324785611
    KONYA ATİLLA KART 05324529194
    MALATYA F.MEVLÜT ASLANOĞLU 05337644444
    MANİSA ŞAHİN MENGÜ 05322876379
    MANİSA M.ERDOĞAN YETENÇ 05325654545
    MERSİN İSA GÖK 05323628441
    MERSİN VAHAP SEÇER 05322364048
    MERSİN ALİ RIZA ÖZTÜRK 05325247309
    MERSİN 0ALİ OKSAL 05332661616
    MUĞLA FEVZİ TOPUZ 05426176646
    MUĞLA GÜROL ERGİN 05327222143
    MUĞLA ALİ ARSLAN 05435767373
    ORDU RAHMİ GÜNER 05323959066
    SAMSUN AHMET HALUK KOÇ 05324456180
    SAMSUN SUAT BİNİCİ 05385625555
    SİNOP ENGİN ALTAY 05423555056
    SİVAS M.ECDER ÖZDEMİR 05322413329
    TEKİRDAĞ ENİS TÜTÜNCÜ 05322111631
    TEKİRDAĞ FAİK ÖZTRAK 05334613153
    TOKAT ORHAN ZİYA DİREN 05322356233
    TRABZON M.AKİF HAMZAÇEBİ 05337476161
    UŞAK OSMAN COŞKUNOĞLU 05334255128
    YALOVA MUHARREM İNCE 05336534171
    ZONGULDAK ALİ KOÇAL 05422132743
    ZONGULDAK A. İHSAN KÖKTÜRK 05322926139

    YanıtlaSil
  122. MHP MİLLETVEKİLLERİ

    Oktay Vural MHP 0532-241 99 54 0532-776 91 33
    Mustafa KALAYCI 05317243902
    Mehmet ŞANDIR 0 532 235 79 65
    Behiç ÇELİK 0 532 326 61 32 0 505 466 24 33
    Kadir URAL 0 533 634 64 81
    Akif AKKUŞ 0 533 439 36 33
    Alim IŞIK 0533 626 65 61
    Metin Çobanoğlu 05333452384
    Rıdvan Yalçın 0532 422 47 14
    Tuğrul Türkeş 0532 423 91 15
    Süleyman Latif Yunusoğlu 0533/398 2110

    YanıtlaSil
  123. Ben iki gündür siteye giremiyordum eylem saat kaçta kızım İstanbul'da okuyor arkadaşları ile katılabileceğini söyledi.

    YanıtlaSil
  124. ADALET KOMİSYONU

    Ahmet İyimaya 0 532 274 59 20

    Mehmet Emin Ekmen Sözcü AK Parti Batman 4205890 gsm: 0532 375 07 95 eminekmen gmail. com

    İlknur İnceöz Katip AK Parti Aksaray 4206106 05326726027

    Ahmet Aydın Üye AK Parti Adıyaman 4205462 GSM: 0532 433 17 19.

    Zekeriya Aslan Üye AK Parti Afyonkarahisar 4205910 GSM: 05326258801

    Yılmaz Tunç Üye AK Parti Bartın 4206222 GSM: 05324151339

    Fatih Metin Üye AK Parti Bolu 4205848 GSM: 0532 675 65 59

    Mehmet Salih Erdoğan Üye AK Parti Denizli 4206024 GSM: 05057772000

    Veysi Kaynak Üye AK Parti Kahramanmaraş 4205538

    Ali Öztürk Üye AK Parti Konya 4206062 GSM: 05422567203 0542)5618444 05327614111

    İhsan Koca Üye AK Parti Malatya 4205512 GSM: 0533 811 31 44

    Mustafa Hamarat Üye AK Parti Ordu 4206414 GSM: 05327033977

    Yahya Akman Üye AK Parti Şanlıurfa 4206348 05324422822

    Halil Ünlütepe Üye CHP Afyonkarahisar 4206406 05323819424

    Turgut Dibek Üye CHP Kırklareli 4205728 05424122497

    Ali Rıza Öztürk Üye CHP Mersin 4205564 05325247309

    Rahmi Güner Üye CHP Ordu 4205714 05323959066

    Ali İhsan Köktürk Üye CHP Zonguldak 4206144 05322926139

    Hamit Geylani312/4762378 Üye DTP Hakkari 4206308

    Osman Ertuğrul Üye MHP Aksaray 4205854

    Metin Çobanoğlu Üye MHP Kırşehir 4205976 05333452384

    Rıdvan Yalçın Üye MHP Ordu 4205634 0532 422 47 14

    YanıtlaSil
  125. Pinar_karabulut_79 sizin gibiler yüzünden biz bu haldeyiz.

    YanıtlaSil
  126. http://www.tesk.ORG.tr/tr/online/hcs/ara.php

    buradan sn paladöken e çek ile ilgili beyanının aşaması sorulabilir

    YanıtlaSil
  127. turanturan5021 Mart 2011 15:20

    SAYGIDEĞER ARKADAŞLARRRR,,

    PES YANİİ VALLAHİİ PESSSS,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    DÜŞÜNCEYE BAKARMISIN,,CHP YE OY VERECEK KADAR DÜŞMEMİŞ,,,PINAR HANIM

    DURUMUNU ,MAGDURUYETİNİ NELER ÇEKTİGİNİ SIRALIYORR,,,,ARKASINDAN BU CÜMLELERİ YAZIYORR,,

    ARKADAŞIM SİYASETİ Bİ KÖŞEYE BIRAK Bİ 5 DAKİKA DÜŞÜN.

    SENİN BÖYLE SÜRÜNMENE SEBEP ŞİMDİKİ BU İKTİDAR DEGİLMİ??

    SENİN BU İKTİDARIN İSTESE 1 GÜNDE BU HAKSIZ KANUNU TARİHE GÖMERMİ,,GÖMER

    SENİN BU İKTİDARIN BARİİ BİŞEY YAPMIYOR AMA,,DOGRUDA DURMUYOR,,YARGININ MUHALEFETİN ÖNÜNDE DİRENMİYORMU

    BIRAK SİYASETİİ BE KARDEŞİMM BIRAKKTA,,,

    SENİ EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI NE KURTARACAKSA ONA YOGUNLAŞ,,

    TANER

    YanıtlaSil
  128. türkiyenin libyada mütahitlikte 9 milyar doları takılmış zarar çok bankalara maliyeti teminat mektuplarından dolayı 1 milyar dolar.

    YanıtlaSil
  129. sen iyiymişin kardeş ben 20 tl den ceza aldım

    YanıtlaSil
  130. tabi birde görülmeyen türkiyede yazılan senet ve çekleri taahhütleride çıkacak alınayan 9 milyarın üstüne eklenecek
    ekonomi için talihsiz olsada seçim sonrasının gündemi bu batığın yansımaları ekonomide görülecek firmaların sıkıntısı artacak zira 1 milyar banka teminat mektubu üstü 8 milyar ne olacak

    YanıtlaSil
  131. akp sizi etkilemiş ne çözüyo ne çözmüyo ama hep kendi istediği oluyo sizinki asla değil ama umut maaşallah istediğin kadar var..
    5941 sonuçlarını görünce akp adım atacakmış bak işte burda tarihi bul bakalım bu 1 yılda olur 10 yılda olur hep ucu açık ama ucu akp elinde tuzak yaklaşım bunlar.

    chp ye oy vermeniz önemli değilde hatayı kendimizde aramayı geçeli çok olmadımı yada eşinize hala bu konuda kızgınmısınız yetmedimi eşinizin senelerdir cektiği eza siz buna şahit olup hala onumu suçluyorsunuz bence kendinize siz bakın eşinize geçmiş olsun diyorum sizede insaf diyorum..

    bak ingilterede borçlular hapisanesi 200 yıl önce kapanmış.akp ne yapmış borçlular hapisanesini geçen sene tadilat edip büyütmüş.

    YanıtlaSil
  132. sayın pınar karabulut

    akp sizi etkilemiş ne çözüyo ne çözmüyo ama hep kendi istediği oluyo sizinki asla değil ama umut maaşallah istediğin kadar var..
    5941 sonuçlarını görünce akp adım atacakmış bak işte burda tarihi bul bakalım bu 1 yılda olur 10 yılda olur hep ucu açık ama ucu akp elinde tuzak yaklaşım bunlar.

    chp ye oy vermeniz önemli değilde hatayı kendimizde aramayı geçeli çok olmadımı yada eşinize hala bu konuda kızgınmısınız yetmedimi eşinizin senelerdir cektiği eza siz buna şahit olup hala onumu suçluyorsunuz bence kendinize siz bakın eşinize geçmiş olsun diyorum sizede insaf diyorum..

    bak ingilterede borçlular hapisanesi 200 yıl önce kapanmış.akp ne yapmış borçlular hapisanesini geçen sene tadilat edip büyütmüş.

    YanıtlaSil
  133. sizin eşiniz yurtdışında,özgür.ama başkalarının eşi içerde.siz akp lisiniz,başkaları bu yasayı koruyanlara karşı.siz daha bunu anlayamamışsınız.yazık..

    YanıtlaSil
  134. Coşkun Çöldür21 Mart 2011 15:21

    ORTAGIM BATAN GEMİYİ ÖNCE EŞ TERKEDER DERDİ,MAALESEF HALIYMIŞ ARKADAŞLAR,KADINLAR İYİGÜN DOSTU, İSTİSNALARDAN ÖZÜR DİLERİM..

    YanıtlaSil
  135. inşallah kocanı bir daha göremezsin sür sen sen bu kafayla çok şeyi hak ediyorsun....

    YanıtlaSil
  136. Pinar_karabulut_7921 Mart 2011 15:21

    ya asıl sizler ne yazdığınızı bilmiyorsunuz ben eşim yanımda olsun kuru ekmek yemeğe razıyız bana laf atan benim hakkıımda kötü düşüneni Allaha havale ediyorum sizler iyice bencil olmuşsunuz bu mudur bir mağdurun yanında olmak bumu destek burada e mail bile verdim adam olan eklesin yazsın yazacağını ama siz adam olamazsınız çözüm üretemezsiniz ...sizler burda sadece akp lileri aşağlıyorsunuz yaptığınız tek şey particilik ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SİZİ....

    YanıtlaSil
  137. Pinar_karabulut_7921 Mart 2011 15:21

    BEN AKP OY ATACAM DEMEDİM DAHA ÖNCE VERDİM DEDİM NEDEN CHP YE OY ATAYIM Kİ BİR TANE ADAM GİBİ BİR YASA ÇIKRMIŞLAR MI ÖRNEK VERİN HADİ NE DURUYORSUNUZ ....ANCAK SALDIRMASINI VE KINAMASINI BİLİRSİNİZ BİR KERE YARGI CHP NİN UŞAĞI BİLMEYEN Mİ VAR ÇOCUK MU KANDIRIYORSUNUZ SİZ....HADİİ İŞİNİZ BURDA DEĞİL BAŞKA YERDE BENCE YANLIŞ KAPIDASINIZ ....

    YanıtlaSil
  138. Coşkun Çöldür21 Mart 2011 15:21

    Pınar Hn. bende hayatımda CHP ye oy vermedim,vermemde,ancak bizleri savunan aslan gibi birde MHP var,önemli olan AKP ye karşı durmak,ayrıca hala eşinizi ümit ve sadakatla beklemenizden dolayı sizi kutlarım,keşke bir şehir degiştirseydiniz,hem güvende olurdunuz,hemde belki hayata yeniden başlardınız.Tehditlerden hiç korkmayın kimse birşey yapamaz.Buarada benim işim bozuldugu gün,eşim terketti..,ki.., hayatında negördüyse,benden görmüş vede evhanımıyken emekli hakkı kazanmışken..

    YanıtlaSil
  139. Pinar_karabulut_7921 Mart 2011 15:21

    BENİM NELER ÇEKTİĞİMİ BİR ALLAH BİLİR ,,,,ben bırakın akp ye oyumu kimseye vermeyeceğim ....eşim yanımda olmadığı müddetçe kimseye inancım kalmadı.....bana burda her türlü hakareti yapan eleştiren arkadaşlarıma sesleniyorum ....gerçektende kalbimi kırdınız hani nerdesizin insanlığınız nerde ....

    YanıtlaSil
  140. SAATİ YUKARIDAKİ YORUMLARDA GÖRDÜM KİŞİ SAYISINI AKŞAM BİLDİRECEĞİM

    YanıtlaSil
  141. Arkadaşlar çözüm arıyorsunuz ,Çözümü çıkaracak hükümetin heryerini bellediniz . ,Anayasa mahkemesinin bellediniz , Ben AKP li falan değilim yanlış anlaşılma olmasında ,hükümete ve anayasa mahkemesine suç atmayı bırakın artık ,Ya Yandaş olun iş çözülsün yada yolunuzu çizginizi iyi çizin, Hergün küfrettiğiniz adamlar niye size yardım etsin ? Mademki çizgi bu olacak o zaman hadi topluca AHİM ye gidelim Diğer partilerin reklamını yapmayın burada.Yok Oyları ona vermeyelim şuna verelim ,Ne oluyor o şu bu ne yapmış 3 senedir her 15 günde bir bir umut ve çöküş var bu blogda .Deneme yanılmayla olmaz bu işler 1.000.000 sayı diyorsunuz hadi imza toplayalım ,İçinizden biri face de bir topluluk oluştursun ,Bu toplulukta toplanalım ,300 sayı bulalım tutalım bir avukat gitsin bizi savunsun AHİM de siz mağdursanız bende mağdurum arkadaşlar ,Buradan geyik yapıp olmaz bu işler,

    YanıtlaSil
  142. Sevgili pınar kardeşim öncelikle bir an önce allah kavuştursun ve sıkıntılarınız son bulsun diyorum.ben buraya bugün yazmaya başladım ,

    Diğer tüm arkadaşlar LÜTFEN KULAK VERİN ,ve BENZERİ SİTELERDE SADECE iyi temennileriniize yer verin YÜKSEK SESLE RİCA EDİYORUM SİZDEN .

    MAĞDURİYETLERİMİZ RANT HALİNE GELDİ ,BUNDAN NEMALANIYORLAR NE KADAR UZUN SÜRERSE O KADAR NEMALANACAKLAR

    BURADAN HER ŞEKİLDE ÇOK YAKIN İZLENİYORSUNUZ ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR,ŞURADA BİR AVUÇ İNSANIZ YAPMAYIN ALLAH AŞKINA

    BİRŞEYLER YAPILACAKSA ORGANİZE BİR ŞEKİLDE YAPILSIN HER KAFADAN BİR SES NEREYE ULAŞTINIZ BU GÜNE KADAR

    NETİCEİ TALEP: AİHM ye topluca müracat KATTİ ve KESİN SONUÇ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  143. GELEMEZ KARDEŞİM KİMSE BEN BİLE GELEMEM TAKSİME BEN 3 SENEDİR ÇIKMADI HERYERİM YUSUF YUSUF ,SEN YATTINMI HİÇ GİRERMİSİN BİRDAHA ORAYA

    YanıtlaSil
  144. AİHM TEK ÇÖZÜM

    YanıtlaSil
  145. pınar karabulut ben 1993 den beri ticaret le ugraşıyorum hiç bir ikditar zamanında esnaf şimdiki iktidar kadar sıkıntı çekmedi ben çiller chp erbakan çiller ve 5 nisan karraları dahi esnafı bu kadar etkilemedi siz neyi savunuyorsunu bugun halkımızın yüzde 80 nı bankalara borçlu bu iktidar gelene kadar hiç bir vatandaşımızın bankalara bu kadar borcu yoktu ülkemizin insanlarını yabancı ya peş keş çektiler sinan aygün bundan 3 sene önce bir laf söylemişti esnafın sermayesi bititi herkes bir birinin malını yiyor demişti gerçekten de öyle oldu herkes kredilere tefecilere bulaştı ve ya bulaşmak zorunda kaldı bu ikrtidar enflasyonu düşürmek üzere paraaki sıfırları attı gizli bir devilasyon yaptı buniktidardan önce en büyük paramız 50 milyondu şimdi 200 milyon oldu eski paraya göre lütfen daha burda akp şakşakçılıgı yapmayın bende akpye oy verdim zamanında fakat şimdi vermeyi düşünmüyorum chp ye verecegim ve çevremde de ne kadar dost ve akrabam varsa chp ye yönlendirecegim sizin çek magduru oldugunuza inanmıyorum bu sitedeki aşırı sagcılar bile chp ye oy vermeyi düşünüyor niyem i diye soracak olursan çünkü sadece bu hükümet giderse bu çekteki ceza kalkar sizde eşinize kavuşursunuz ama gerçekten magdur biri oldugunuza inanmıyorum

    YanıtlaSil
  146. E eee ne oldu aradında ,SONUÇ NE ? belliki senin var ,buradakilerin varmı arayacak telefonu ,parası:((((

    YanıtlaSil
  147. TEBRİK EDİYORUM SENİ KARDEŞİM UĞRAŞLARIN İÇİN BAŞARILARINI DEVAMI İNŞALLAH BİRŞEY SORUCAM ,SİZDE MAĞDURMUSUNUZ

    YanıtlaSil
  148. beyaz martı21 Mart 2011 15:28

    bence herkes bir hareket etmeli.çek mağdurları her düşünceye sahip olabilir.sonuçta ticarete yenik düşmüş insanlar.akp yede veren vardır chp yede.bunlarla zaman kaybetmeyelim...

    YanıtlaSil
  149. akp chp olayı değil daha geçen ay chp mhp önergeler verdi teklifler verdi onu reddeden akp oldu belki haberiniz yoktur.akp lileri değil akp nin kuyruk politikasını eleştiriyoruz banka ve factoringlere yağlanıp giren akp ye hayır diyorum yoksa akp bu işe el attıda bizden destekmi bulamadı ucube 5941 anayasayada aykırı değilmiş bakın bunlar organize kapitalizme bizi yedirme oyunları.biz kimiz bu vatanın evladıyız borçluyuz suçlu değil siz bunu kavramamışsınız ben ne diyecektimki kendimize kızalım kızalım da ne olacak onları çok yaptık kardeşim ölü muamelesi görüyoruz ama biz ölmedik akp bizi öldürmek için seferber oldu chp nin yapmadıklarını değilde akp nin yaptıklarını araştırın.

    YanıtlaSil
  150. Devrim Deniz21 Mart 2011 15:36

    domuz bağcıları dışarı çek mağdurları içeri diyen adalete hayır diyorum
    SÜREKLİ AYDINLIK İÇİN 1 DAKİKA KARANLIK
    ‎1 NİSAN 2011-12 HAZİRAN 2011 TARİHLERİ ARASINDA HER AKŞAM SAAT 21.00'DA 1 DAKİKALIK KARANLIK EYLEMİNİ BAŞLATIYORUZ. HERKESİ BU EYLEME DAVET EDİYORUM

    YanıtlaSil
  151. Pinar_karabulut_7921 Mart 2011 15:43

    sayın vezir peki şu an hala ayakta kalan esnaflar işlerini hergün biraz daha büyüten esnaflar peki onlar nasıl hala ayakta hala mutlu ve umutlu aslında biz kimseyi suçlamıyoruz bizimkisi 40 yıllık bir işti ben hayatta şansa inanıyorum inanın kimisi için gülüyor kimisi içinde ağlıyor....tamamen suçu kendimizde arıyoruz nerede hata yaptık diye koskoca bu şirket nasıl günden güne eridi diye maddi imkanımız ii olduğu halde hiç lüks hayat yaşamadık ben inanın banka kartı nedir bilmem israf yapmadık ama işte göreceğimiz çekeceğimiz varmış...çevremizdeki herkes şokta bizim ifls edişimize nasıl olur dediler sizin gibi ticarii ehli ii olan ama işte ne olduysa oldu borçlar birikti .... hayatta herşey oluyor işte ...

    YanıtlaSil
  152. vatanhasreti21 Mart 2011 15:46

    pınar hanım siz canınızı sıkmayın bazı arkadaşlar acılardan ne dediklerinin farkında değil .sanki düne kadar apc yoktu bu hükümet getirmiş gibikonuşuyor.meydanlarda bize söz verdi yerine getirmedi sanki .

    YanıtlaSil
  153. BUGÜN ORTAK ALINAN KARAR SONUCU 22 MART 2011 DE HUKUÇULARIN VE BARONUN TAKSİM'DE YAPILACAK YÜRÜYÜŞÜNE TAM DESTEK ÇIKMIŞTIR.

    PANKARTLAR YARINDAN İTİBAREN HAZIRLANACAK VE ORDA DAĞITILACAKTIR.PANKARTLARIN BASIMI KONUSUNDA BİR ARKADAŞIMIZ YARDIMCI OLACAKTIR.

    SİZLERDEN İSTEDİĞİMİZ 22MART 2011 SAAT 11:00DE İSTİKLAL CADDESİ ÜZERİNDE BARO BİNASININ ÖNÜNDE OLMALARI.

    EYLEMLE İLGİLİ ELEŞTİRİ YAPMAK İSTEYEN EYLEM BİTTİKTENSONRA SİTEYE YAPABİLİR.ANCAK EYLEMLE İLGİLİ OLUMLU FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR SİTEDE BİZLE PAYLAŞABİLİRLER.

    KOŞULSUZ HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR.İSTANBUL'DA OLAN ARKADAŞALRIN 3-4 SAATLERİNİ BU DAVA İÇİN AYIRMALARI HEPİMİZİN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN.

    SON GAYRETLER,SON ÖZVERİLER,BUNDAN SONRA MECLİSİN KAPISINDA UYUSANIZ DÖNÜP BAKMAZLAR.

    HAYDİ ARKADAŞLAR,

    22 MART

    ÇOK KİŞİ OLALIM,

    İSTANBUL DA EYLEM DİYORDUK,EYLEM AYAĞIMIZA GELDİ.

    E DAHANEYİ BEKLİYORUZ?????????


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  154. vatanhasreti21 Mart 2011 15:51

    arkadaşlar nedir bu siyasi görüşler herkes akp, başbakan düşmanı olmuş chp bizi kurtaracakmış chp için çalışalım vs.tamam doğru chp den 1-2 millet vekili bize yakın durdu bizim için uğraştı allah razı olsun onlardan ama bekara karı boşamak kolay iktidar olduğunda bankalar birliği tobb ito gibi tüsiad gibi kurumları nasıl aşabilir kolay mı öyle sermayeyi karşıma almak .hükümet kanadından tel.görüştüğümüz insanlar bize hiç söz yada umut vermemişti zaten.dedikleri 5941 ile bir şans verdik 2012 ye kadar bişey olmaz yasa ne getirdi ne oldu bakılacağı ondan sonra bişey olup olmayacağına karar verileceği.ama aym den beraatımız verilecekmiş gibi bir hava oluştu insanlar kendilerini buna çok kaptırdı olumsuz bişey olunca etrafa saldırmaya başladı bazı arkadaşlar.
    kimseyle polemik yapmak istemiyorum ama akıllı düşünelim bu apc leri kolay kolay kalkmaz hiç akp de olsa chp de olsa mhp de olsa bdp dsp kim olursa olsun bu şu şartlarda zor.apc yi kaldırmak için avrupada uygulanan bir sigorta sistemi gelmek zorunda.
    bu aşamada ne yapabiliriz :denetimli serbestlik yada hayatlarında karakol kapısından girmemiş esnaflar için 5 senelik ceza tehiri istenebilir.şimdi bazıları hemem zıplayıp denetimli serbestliği anlatmasınlar bize uygun bir şekile getirilebilir bu hali çok pratik değil ama hem çalışıp hemde kanunlar uygulanmış olur

    YanıtlaSil
  155. BIRAKIN BİRBİRİNİZE SATAŞMAYIDA YARINKİ EYLEM İÇİN NE YAPTINIZ KAÇ KİŞİ GELECEKSİNİZ BİRAZDA ONA ODAKLANIN...

    YanıtlaSil
  156. arkadaşlar didişmeyi bıraksakta tel aramalarına devam etsek
    ben mehmet emin ekmen le tel görüştüm meclis tatil olmadan bir şeyler çıkma ihtimali var dedi.
    lütfen gayretimi davamıza yoğunlaştıralım.
    not:adalet bakanlığından rapor bekliyoruz dedi

    YanıtlaSil
  157. Deveci Hukuk- Av.Sibel Sevinç21 Mart 2011 16:02

    DEMOKRASİ, HUKUK DEVLETİ VE ÖZGÜRLÜKLER İÇİN: ARTIK YETER!


    İstanbul Barosu avukatları ve hukukçu öğretim üyeleri olarak;

    Siyasi iktidarın basın özgürlüğünü ortadan kaldırma ve muhalefet edenleri sindirme girişimlerine,

    özel yetkili mahkemelerin adil yargılama hakkını ihlal eden hukuk dışı uygulamalarına,

    savunma hakkı ihlallerine ve polis devletine

    karşı

    tepkimizi göstermek, kaygılarımızı kamuoyu ile paylaşmak için



    22 Mart 2011 Salı günü Saat: 13:00’de

    cübbelerimizle



    TAKSİM’E YÜRÜYORUZ

    Buluşma Yeri: İstiklal Caddesi, İstanbul Barosu Önü

    İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI

    YanıtlaSil
  158. Deveci Hukuk- Av.Sibel Sevinç21 Mart 2011 16:03

    DEMOKRASİ, HUKUK DEVLETİ VE ÖZGÜRLÜKLER İÇİN: ARTIK YETER!


    İstanbul Barosu avukatları ve hukukçu öğretim üyeleri olarak;

    Siyasi iktidarın basın özgürlüğünü ortadan kaldırma ve muhalefet edenleri sindirme girişimlerine,

    özel yetkili mahkemelerin adil yargılama hakkını ihlal eden hukuk dışı uygulamalarına,

    savunma hakkı ihlallerine ve polis devletine

    karşı

    tepkimizi göstermek, kaygılarımızı kamuoyu ile paylaşmak için



    22 Mart 2011 Salı günü Saat: 13:00’de

    cübbelerimizle



    TAKSİM’E YÜRÜYORUZ

    Buluşma Yeri: İstiklal Caddesi, İstanbul Barosu Önü

    İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI

    YanıtlaSil
  159. turanturan5021 Mart 2011 16:38

    SAYGIDEĞER VATAN HASRETİ,ARKADAŞIMM

    BURADA KİMSE KİMSEYE PARTİ DEGİŞTİR CHP Lİ OL MHP Lİ OL AKP Lİ OL DEMİYOR.

    KONULARI SAPTIRMA YÖNÜNDE ISRARCISINIZ.

    İKTİDAR, BİZLERİN BUNCA ÇABASI, BANCA FERYADI,BUNCA DRAMLARIMIZA RAGMEN,BİZİ DUYMAMIŞ ÖNEMSEMEMİŞ,SİLMİŞTİR ,KADERİMİZE TERKETMİŞTİR,,HATTA HATTA ÇÖZÜM YÖNÜNDE EGİLİM GÖSTEREN UNSURLARIN BİLE KARŞISINA DİKİLMİŞTİR.

    HER YERDEN UMUTLARIMIZ TÜKENMEDİMİ

    İKTİDARDAN İMKANSIZ ARTIK

    YARGI ZATEN BU SAATEEEN SONRA MÜMKÜN DEGİL(YARGITAY HARİÇ OLURYA BİŞEY ÇIKABİLR AZ İHTİMAL BİLE OLSA)

    SENİN 1 -2 MİLLETVEKİL DİYE KÜÇÜMSEDİGİN MUHALEFET,,HER FIRSATTA BU İÇİN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇABA HARCAMIŞTIR BU MHP DE OLSA CHP DE OLSA

    KAÇ KEZ ÖNERGE VERİLMİŞTİR,KAÇ KEZ KANUN TEKLİFİ HAZIRLANMIŞTIR,,,,,SENİN DAHA DÜNE KADAR UMUTLA BEKLEDİGİN ,ANAYASA MAHKEMESİDE KENDİLİGİNDE BU YASAYI GÖRÜŞMEMİŞTİR BU YASAYI ORAYA TAŞIYANDA MUHALEFETTİR,

    HER NE İSE

    BURADA BİZLERİN BAHSETTİGİ,,ŞUUUU

    HANGİ PARTİLİ OLURSAN OL,,,,

    AMA

    SENİN AİLENİN ÇOLUGUNUN ÇOCUGUNUN ,,ÖZGÜRLÜGÜNÜN KURTULMASI İÇİN.

    BU YOLDA ÇABA SARFEDEN BU ADALETSİZ YASAYI DEGİŞTİRMEK İSTEYEN BİRİLERİNE BU SEFERLİK OY VERKİİİHAYATTA KALMA İHTİMALİN ÇOGALSIN,,BOŞ VER O PARTİYİ BU PARTİYİ

    ŞİMDİ SANA SORUYORUM,,,GÖREBİLECEGİN BAŞKA BİR IŞIK VARMI UFKUNDAA

    HEPİMİZİN İSTEDİGİ BU YASANIN TARİHE GÖMÜLMESİ DEGİLMİ

    EEEE BUNUDA ŞU ANDA YAPACAZ DİYEN KİMLER VARRR,,,ASLAA OLMAZ DİYEN KİMLER VARRR

    GENEDE SEÇİM SENİN TABİİİİ

    SON Bİ ŞEYY,,,CEZAEVLERİNDE BİZLER BORÇ İÇİN HAPİS YATARKEN DIŞARDA BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARIMIZ SÜRÜNÜRKEN,,,,,,

    A PARTİSİ B PARTİSİ KADROLARI HANGİİ ÜLKEYE GİTSEK TATİLE DİYE KAFA YORACAKLAR

    SAYGILAR

    TANER

    YanıtlaSil
  160. sayın vatan hasreti siz ne yazdıgınızın farkındamısınız. haydi chp den iki üç vekil yanımızda oldu akp vekillerin hepsi karşımızda. buna ne diyeceksiniz. gurbette kalmak sizin akıl saglıgınıza zarar vermiş. burada akp lehine en ufak yazı bize küfretmiş gibi geliyor. seçimlerde akp tek başına iktidar olsun, anayasa degiştirilip başkanlık sistemine geçilsin sayın tayyip bey başkan olsun. bakın o zaman neler oluyor. ülke 7 eyalete bölünecek. eyaletler kendi iç işlerinde serbest olacak. ana dilde egitim, yerel polis, yerel yargı. ilk fırsatta yapılacak referandumla bizden ayrılacaklar. akp bu kadar gözünüzü kör etmesin. belki yurt dışından dönebilecek ülke bulamayacaksınız. dava türk milletinin bekası ve özgürlüğüdür. soruyorum size libyadan sonra güneydoguda oluşacak ilk kalkışmada uluslar arası gücün müdahalesi gelecek. apc geçmişine bir bakarsanız bu ülkenin başına akp nin bela ettiğini göreceksiniz.

    YanıtlaSil
  161. turanturan5021 Mart 2011 16:46

    SAYGIDEĞER VATAN HASRETİ,ARKADAŞIMM

    BURADA KİMSE KİMSEYE PARTİ DEGİŞTİR CHP Lİ OL MHP Lİ OL AKP Lİ OL DEMİYOR.




    KONULARI SAPTIRMA YÖNÜNDE ISRARCISINIZ.

    İKTİDAR, BİZLERİN BUNCA ÇABASI, BANCA FERYADI,BUNCA DRAMLARIMIZA RAGMEN,BİZİ DUYMAMIŞ ÖNEMSEMEMİŞ,SİLMİŞTİR ,KADERİMİZE TERKETMİŞTİR,,HATTA HATTA ÇÖZÜM YÖNÜNDE EGİLİM GÖSTEREN UNSURLARIN BİLE KARŞISINA DİKİLMİŞTİR.

    HER YERDEN UMUTLARIMIZ TÜKENMEDİMİ

    İKTİDARDAN İMKANSIZ ARTIK

    YARGI ZATEN BU SAATEEEN SONRA MÜMKÜN DEGİL(YARGITAY HARİÇ OLURYA BİŞEY ÇIKABİLR AZ İHTİMAL BİLE OLSA)

    SENİN 1 -2 MİLLETVEKİL DİYE KÜÇÜMSEDİGİN MUHALEFET,,HER FIRSATTA BU İÇİN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇABA HARCAMIŞTIR BU MHP DE OLSA CHP DE OLSA

    KAÇ KEZ ÖNERGE VERİLMİŞTİR,KAÇ KEZ KANUN TEKLİFİ HAZIRLANMIŞTIR,,,,,SENİN DAHA DÜNE KADAR UMUTLA BEKLEDİGİN ,ANAYASA MAHKEMESİDE KENDİLİGİNDE BU YASAYI GÖRÜŞMEMİŞTİR BU YASAYI ORAYA TAŞIYANDA MUHALEFETTİR,

    HER NE İSE

    BURADA BİZLERİN BAHSETTİGİ,,ŞUUUU

    HANGİ PARTİLİ OLURSAN OL,,,,

    AMA

    SENİN AİLENİN ÇOLUGUNUN ÇOCUGUNUN ,,ÖZGÜRLÜGÜNÜN KURTULMASI İÇİN.

    BU YOLDA ÇABA SARFEDEN BU ADALETSİZ YASAYI DEGİŞTİRMEK İSTEYEN BİRİLERİNE BU SEFERLİK OY VERKİİİHAYATTA KALMA İHTİMALİN ÇOGALSIN,,BOŞ VER O PARTİYİ BU PARTİYİ

    ŞİMDİ SANA SORUYORUM,,,GÖREBİLECEGİN BAŞKA BİR IŞIK VARMI UFKUNDAA

    HEPİMİZİN İSTEDİGİ BU YASANIN TARİHE GÖMÜLMESİ DEGİLMİ

    EEEE BUNUDA ŞU ANDA YAPACAZ DİYEN KİMLER VARRR,,,ASLAA OLMAZ DİYEN KİMLER VARRR

    GENEDE SEÇİM SENİN TABİİİİ

    SON Bİ ŞEYY,,,CEZAEVLERİNDE BİZLER BORÇ İÇİN HAPİS YATARKEN DIŞARDA BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARIMIZ SÜRÜNÜRKEN,,,,,,

    A PARTİSİ B PARTİSİ KADROLARI HANGİİ ÜLKEYE GİTSEK TATİLE DİYE KAFA YORACAKLAR

    SAYGILAR

    TANER

    YanıtlaSil
  162. pıanar hanım bizler 2008 buyana buradayız. kimseninde bir yere gidecegi yok. sizin isminizi ilk defa gördüm. yenilen kazıklardan sonra hala akp borazanlıgı yapanlara yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
  163. Bizler çek mağdurlarıyız..Şimdi Libyazede iş adamları sırada.Sayın Zafer Çağlayan'ın iki kardeşide var libyada iş yapanlardan ,bakalım aynı duyarlılığı mı gösterecek bizlere çok yardımcı olmuştu ya!!

    YanıtlaSil
  164. Ressam intihar etti!
    Talimhane'de silah sesi...
    21 Mart 2011 Pazartesi, 16:40:56
    Ressam intihar etti!

    Engin BELLİ / AHT

    Taksim Talimhane'de bir ressam, tefecilere borcu olduğu gerekçesiyle başına dayadığı silahla intihar etti. Detaylar takip ediliyor.

    YanıtlaSil
  165. şu anda ayakta kalanların yüzde 95 i akp yandaşı.diğer 5 i ise hergeçen gün sermayesi eriyip iyi görünenler.veya akp tarafından baskı altında olup batmak üzere olanlar

    YanıtlaSil
  166. adamlar çatır çatır para satacak,tefecilik yapacak.bu hükümette daha sessiz kalacak.ondan sonrada akp ye oy verilecek.yazıklar olsun

    YanıtlaSil
  167. herkes düşüncesinde özgürdür bu şekilde kırıcı hoş olmayan yorumlardan sakınalım arkadaşlar hele karsımızdaki bayansa neden saygı duymuyorsunuz onunda görüş şekli bu

    YanıtlaSil
  168. vatanhasreti21 Mart 2011 17:17

    taner bey
    apc ler kaç yıldır var.a partisi b partisi c partisi iktidar olsa kimse altyapı oluşturmadan bunu kaldıramaz.bütün dünyayı sermaye sahipleri yönetir kimse bankalar birliği tüsiad müsiad ito tobb gibi kurumların olurunu almadan bu yasayı değiştirmez.hoca hesabı göle maya çalıp ya tutarsa hesabına kimse kanmasın.kanmak istiyenden kanabilir evet insanlar hep bir umutla yaşamak istiyorlar ama hiçbir parti yada hükümet bıçakla keser gibi apc yi kaldırmaz .bana türkiyedeki kurulmuş partilerin tüzüklerinde yada seçim vaatlerinde apc yi kaldıracaklarını deklere eden bir tane parti göster.umut olarak sunulan partilerin seçim vaatlerinde böyle birşey varmı . yapmasa bile bu işi kaldırmayı taahhüt eden bir parti çıksa bu partiye oy vermeyen aptaldır.kısaca a.b.c nin yoktur birbirinden farkı insanları yanlış yerlere kanalıze etmeyin isteyen isteyene verir.
    bu apc ler daha çok uğraşırız onun için kendimize önce bizi rahatlatacak daha kolay hedefler belirleyip dayanışma içinde olmalıyız

    YanıtlaSil
  169. vatan hasreti ne yapacaz anamızı belleyen akp yemi yalaklanacaz yada yamanacaz.

    YanıtlaSil
  170. pınar hanım o ayakta kalan esnaflarıda biliyorum kredi çekiyorlar kredi kartı artı para kullanıyorklar onlarda yakında patlar merak etmeyin ayakta kalan esnafların yüzde 90 nı faizle ayakta duruyor onlarında gelecegi parlak deil biz küçük esnaf lar piyasada durgunluk olunca kredi ye bulaştık alacagımızı alamadık onve bir de çekimiz yazılınca bankadan çek alamayınca mal alamdık ondan dolayıda borçlarımızı uzatıp tezgahımıza mal alamadık pınar hanım

    YanıtlaSil
  171. hanı bu akp faize haram diyen takımdı , görüyoruzki faktörinkçilerin gavur bankalarının menfaat yoldaşı olmuş ...ahh be diyecek çok şey var ama

    YanıtlaSil
  172. BU SAATTEN SONRA SORUMLUSU AKP EŞİNİZ KİMİN YÜZÜNDEN YANINIZDA DEĞİL BİZİMMİ İKTİDARINMI HÜKÜMETİN BAŞINDA BİZMİ VARIZ BU KANUN İÇİN BUGÜNE KADAR NE YAPTINIZ DA BİZELERE YAZARAK SİTEM EDİYORSUNUZ BU KADAR AKP NİN SİZİ KORUDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ BU SİTEDE SİTEM ETMİYCEKSİNİZ AKP GENEL MERKEZİNE GİDİP ANLATICAKSINIZ TABİ DİNLEYEN OLURSA BELKİ DANIŞMA DİNLER

    AKCAN

    YanıtlaSil
  173. TAKSİMDEKİ EYLEME 18 SAAT KALDI

    GEREKLİ ÇAĞRILAR YAPILDI DUYMAYANLAR İÇİN YARIN SAAT 12.30 TAKSİM BARO ÖNÜ

    BUNDAN SONRA EYLEM YOK MECLİS KAPANIYOR SESİZ KALMA

    AKCAN

    YanıtlaSil
  174. merak etme ülke menfaati ayaklarıyla canı gönülden hallederler kendi işlerini

    YanıtlaSil
  175. kaç gündür internetim yoktu siteye giremedim.. bi baktım site partilerin seçim bürosou olmuş.bi çogumuz oy kullanmaya gidemiyecek nasılsa diye burdan rengini belli ediyo.bırakalım bu işleri nolur.anayasa mahkeemsinin kararını şimdi gördümçok şardım bu kadar iyi niyetli telefon konuşmaları demekki alay etmişler bizle..neyse olan oldu ..napcaz şimdi.çeşmeden sadece kışın ulusoy geliyor arbada 9 da eğer yer varsa ve bu gece arba varsa yarın taksime olmaya çalışıcam.. bunun dışında ne yapabilirim lütfen site yönetimi yol haritamız nedir bilgi verirmisiniz..

    YanıtlaSil
  176. SELAM ARKADAŞLAR SİTEDE SİYASET YAPMANIN SİZE BİR FAYDASI VARMI HERKEZİN DÜŞÜNCESİNE SAYGILI OLUN İŞİMİZE BAKALIM BUNLARIN BİZE FAYDASI OLMAZ ZATEN OYDA KULLANAMAYIZ BOŞ İŞLER BUNLAR BİRBİRİMİZLE URAŞMAYI BIRAKALIM

    YanıtlaSil
  177. CEZA VE GÜVENLİK TEDBİRLERİNİN İNFAZI HAKKINDA KANUN

    Kanun No. 5275
    Kabul Tarihi :13.12.2004

    Adlî para cezasının infazı

    MADDE 106.- (1) Adlî para cezası, Türk Ceza Kanununun 52 nci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen usule göre tayin olunacak bir miktar paranın Devlet Hazinesine ödenmesinden ibarettir.

    (2) Adlî para cezasını içeren ilâm Cumhuriyet Başsavcılığına verilir. Cumhuriyet savcısı otuz gün içinde adlî para cezasının ödenmesi için hükümlüye 20 nci maddenin üçüncü fıkrası uyarınca bir ödeme emri tebliğ eder.

    (3) Hükümlü, tebliğ olunan ödeme emri üzerine belli süre içinde adlî para cezasını ödemezse, Cumhuriyet savcısının kararı ile ödenmeyen kısma karşılık gelen gün miktarınca hapsedili

    vs vs vs devam etmektedir.Çıkış tarihi 2004 dür
    2005 mayıstan evvel 1 gün için 250 tl
    2005 mayıstan sonra 1 gün için 100 tl
    2010 başından itibarende günlüğü 1 gün için 20 tl den yatılacaktır.
    PEKİ ANAYASADA HER TÜRK VATANDAŞI KANUNLAR ÖNÜNDE EŞİTTİR İLKESİ NEREDE
    PEKİ BU HÜKÜMET ZAMANINDA GELEN YASA NEDEN AĞIRLAŞTIRMIŞTIR BUNU....
    YANİ 3167 de 5 .000 TL KARŞILIĞI YATAR GÜN 50 GÜN
    5941 de 5.000 TL KARŞILIĞI YATAR GÜN 250 GÜN
    2005 DEN EVVEL 5.000 TL İÇİN 20 GÜN YATILIYORDU...............................

    DAHA NE SAVUNUYORSUNUZ ANLAMADIMKİ........

    YOLA DEVAMMMMMMMMMM MIIIII

    YanıtlaSil
  178. Bunları konuşmanın anlamı ne onuda anlamış değilim.Arkadaşlar yarın TAKSİM de yürüyüş var diyor.Tık yok kimseden....şimdi yarın TAKSİM biter - 20-30 kişi gelir , ertesi gün bu iş böyle olmaz eylem yapalım demeye başlarsınız.
    TAKSİM ide beğenmiyorsanız valla yapacak bişey yok arkadaşlar........

    YanıtlaSil
  179. ARKADAŞLAR AKP DEN MEMNUN BENDE ÖYLE BU CEZA GÜNLÜĞÜ 5 TL YE DÜŞENE KADAR MÜCADELE VERİCEM

    PANKARTLA BİRLİKTE TAKSİMDEYİM DURMAK YOK YOLA 5 TL OLANA KADAR DEVAM

    AKCAN

    YanıtlaSil
  180. sürgün günler21 Mart 2011 19:14

    Yemin ediyorum artik dayanacak gücüm kalmadi.gidp basbakanlik binasi önünde üzerime benzin döküp kendimi yakacagim.bunada kayitsiz kalirsa hükümet,muhalefet ve satilmis BASIN artik benden sonra siz kardeslerime ALLAH yardim etsin.Kul Kula böyle zalimlik etmez yeter artik yeter.

    YanıtlaSil
  181. SİZ Bİ HALT OLDUNUZMU?SN.ORKİDE ?BU NASIL BİR USLUP TUR?

    YARIN GELİYORMUSUNUZ.SİZİN CEBİNİZİ MSNDE GÖREMEDİM.MEMLEKET NERESİ.EĞER UZAKTA İSENİZ SİZ BİR ORGANİZASYON YAPIN GELMEZSEM NAĞMERDİM.HEM DE 4 TANE YAKALANMAM VAR.YARIN TAKSİMDEYİM.BUDA SİZE KAPAK OLSUN.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  182. HERŞEY YAZILDI KANUNLAR GÖRÜŞLER DAHA NEYİ TARTIŞMAK İSTİYORSUNUZ ANAYASADA ORDA BURDA BAŞKA DOSYA FALAN FİLAN YOK DİYELİMKİ VAR TAKİP EDİYORMUSUNUZ HAYIR ANCAK ASILSIZ HABERLERLE YORUMLA BABAM YORUMLA

    ELİNİ TAŞIN ALTINA KOY ARTIK
    EKRAN KARŞISINDA ÇARESİZCE BEKLEME
    KANUNU HÜKÜMETİN NE YAPTIĞINI TAKİP ET
    KADER ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMA

    YAZ BURAYA YAZ FAKAT MÜCADELEMİZİ YAZ BUNDAN SONRA NE YAPABİLİRİZ ONU YAZ DESTEK OL YAPICI OL

    YER 22 MART SALI TAKSİM İSTANBUL BARO ÖNÜ

    AKCAN

    YanıtlaSil
  183. KALIR KARDEŞİM KALIR SENDE YANDIĞINLA KALIRSIN BAŞBAKANLIK BİNASININ ÖNÜNE KADAR YORULMA YARIN TAKSİMDEYİZ BUYUR GEL HERKESE KAPIMIZ AÇIK

    AKCAN

    YanıtlaSil
  184. SN.ORKİDE BUGÜN YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YORUMLAR BİRİBİRİNDEN ŞAHANE.İYİKİ DAHA ÖNCE YORUM YAQPMAMIŞSINIZ.BUDA BİZİM TALİHİMİZ.

    AŞAĞIDA SN..ekim2510 a SORU YÖNELTMİŞSİNİZ?SİZİN BU SİTEYLE İŞİNİZ OLMAZ.DAHA EKİM25210 A SİZDE MAĞDURMUSUNUZ DİYE SORUYORSUN ,SİZE NEDİYEYİM.?


    ****"TEBRİK EDİYORUM SENİ KARDEŞİM UĞRAŞLARIN İÇİN BAŞARILARINI DEVAMI İNŞALLAH BİRŞEY SORUCAM ,SİZDE MAĞDURMUSUNUZ "

    HELE BU AŞAĞIDAKİ İKİ YORUMUNA CEVAP YAZMAZSAM İNAN UYKULARIM KAÇAR.

    ******GELEMEZ KARDEŞİM KİMSE BEN BİLE GELEMEM TAKSİME BEN 3 SENEDİR ÇIKMADI HERYERİM YUSUF YUSUF ,SEN YATTINMI HİÇ GİRERMİSİN BİRDAHA ORAYA .

    ***********Bende Çek mağduruyum ama buraya hiç yorum yazmadım ,Şimdi yazıyorum
    HEPİNİZ BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUNUZ BAŞKADA HİÇ Bİ HALT OLMAZ SİZDEN

    SİZ Bİ HALT OLDUNUZMU?SN.ORKİDE ?BU NASIL BİR USLUP TUR?

    YARIN GELİYORMUSUNUZ.SİZİN CEBİNİZİ MSNDE GÖREMEDİM.MEMLEKET NERESİ.EĞER UZAKTA İSENİZ SİZ BİR ORGANİZASYON YAPIN GELMEZSEM NAĞMERDİM.HEM DE 4 TANE YAKALANMAM VAR.YARIN TAKSİMDEYİM.BUDA SİZE KAPAK OLSUN.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  185. Bu sitede nezaman eylem olsa bir çıban çıkıyo ne ilginç!!

    -------YARIN TAKSİME----

    YanıtlaSil
  186. BODRUM BEYAZ21 Mart 2011 20:30

    BEKLE BİZİ TAKSİM MÜCADELE ALANINA HEPBERABER OMUZ OMUZA SONUNA KADAR MÜCADELE SELAMLAR

    YanıtlaSil
  187. SENLE BERABERİM SELİM KARDEŞİM.

    ORKİDE34 Ü DE ARAMIZA ALALIM.YUSUF YUSUFMUŞ.TAKSİMİDE BİR GEZDİRİRZ.

    SONRA GELİR AKŞAM SİTEYE İZLENİMLERİNİ YAZAR.

    YAZIK .....

    İŞTE SELİM KARDEŞ SENİN ,BENİM VE O GİBİ ARKADAŞLARDAN FARKIMIZ.

    SAYGILAR

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  188. izmirli ziraatcı21 Mart 2011 20:45

    arkadaslar, yonetıcı arkadaslar.. yarın ıstanbuldakı eylemde hepımıze basarılar...ben sayın palandokenden herhangı bır gorusme yapılıp herhangı bır fıkrını alan neler oldugu konusunda bır bılgısı olan varmı acaba... izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  189. Arkadaşlar, maalesef site yorum yapma imkanı vermediğinden cevap olarak yazmak durumundayım. Yurtdışında ki arkadaşlar, bizlerde bu grubun alt grubu olarak biraraya gelelim. Benzer sorunları paylaşabileceğimiz gibi belki bizlerde dışarıdan eylem yapma yolları bulabiliriz. Bana mail ile ulaşın lütfen mercantehmc@yahoo.com
    Herkese saygılar, yarın Taksim de başarılar

    YanıtlaSil
  190. SAYGIDEĞER KARDEŞİM ,

    UĞRAŞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER AMA ,NİYE BUKADAR MV.?

    SEÇ BEĞEN AL DİYORSAN YANLIŞ.

    3-5 TANE SEÇERİZ ÖYLE OLUR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  191. SAYIN TANER BEN VOLKAN SİZE KALTILIYORUM BİRBİRİMİZLE LAF DALAŞI YAPICAĞIMIZA CÖZÜM İCİN MÜCADELE ETSEK DAHA İYİ OLUR SİZE MSN ADRESİMİ VERİYORUM EKLERSENİZ TANIŞMAK İSTERİM volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  192. arkadaşlar tesk in anasayfasından bugün bu soruyu yollamıştım soru ve cevap aşağıda




    2011-03-21 06:40:00 tarihinde yapmış olduğunuz Ver12626 numaralı web başvurunuzun cevabı aşağıdadır.

    Soru :medyada yer alan esnafa müjde başlıklı sn palandöken e ait olan görüşmede yer verdiği esnafın çek sorununa yönelik çalışmaların hangi aşamada olduğunu öğrenmek istiyorum işlerinizde başarılar sayın başkana saygılarımı sunarım.



    Cevap :Çek mağdurlarıyla ilgili çalışma devam ediyor. Bu konuda ilgili Bakanlarla görüşmeler yapıldı. Ancak, sorunun çözümü bir kanun değişikliği gerektirdiğinden seçimlerden önce bir gelişme olması zor gibi görünüyor.

    Saygılarımızla...

    Not: TESK Hızlı Cevap Sisteminde Yer Alan Bilgiler Bilgilendirme Amaçlıdır.;?>

    YanıtlaSil
  193. Sevgili dostum siz hoşunuza gidenleri duymak istiyorsunuz ,Bu gün talihiniz olanlar yarın talihsizliğiniz olmasın sakın ,

    Eyleminize gelmeyeceğim Ama size sabırlar diliyorum ve yüreğim sizinle olacak elbette,bu sitede yazılanları tasvip ettiğimden değil aynı kaderi paylaştığımız için.

    Sevgili dostum benim hayatım sana kapak,Bana kapak atmana lüzum yok ben senin bu sitede yaptıklarını samimiyetini sürekli izliyorum ,sizin için Başarı temennim gerçekten yürektendi.

    Yazılanlara kızgınlıklarım tabiiki var ,Bunuda açıkça ifade ederim her zaman ,Burası siyaset yeri olmadığı gibi ağzı olan herkes birşey söylüyor.Bu tarzda platformlar ağlama duvarı olmamalı herkes birbirine faydalı olmalı ,burada mağdur hanımlar var,eşleri ile görüşemeyen hanımlar bacılarımız kardeşlerimiz,analarımız var,onların hayatları yıkılıyor burada okuduklarından.burada enerji yüksek olmalı,bu formlarda boş olmayan umutlar olamalı.

    Bilmiyormuydu bu yazıları okuyan bu sitedeki avukat arkadaşlar 5941 nolu yasa iptal edildiğinde bunca insanın başına neler geleceği ,Herşey sil baştan.

    Ticaret yasası değişmeden çek mağdurlarının sorunlarının giderilemeyeceğini niye kimse söylemiyor.

    Yeniden yargılama davaları kazanıldığında tutuklamaların kalkmadan mahkemeleriin sürdüğünü niye söylemiyor kimse.

    Şu anda Neyle besleniyor bu avukatlar soruyorum size (bazılarını gerçekten tenzii ediyorum)buradaki mağdurların sorunu bir yasa ile çözülürse ne ile beslenecekler.

    Burası Madem çek mağdurları sitesi Niye AKP-CHP.MHP konuşuluyor ,Butürde Bloglarda Siyaset-Din -Futbol konuşulmaz ,Konuşuluyorsa ozaman şüphe eder tepkimide koyarım ben herkese bu günkü yorumlarımda bu idi.

    Ben bu ve benzeri platformları 4 yıldır izliyorum ,Neden bilmiyorum ilk defa iyi kötü yorumlar yazdım ,herkesin yaptığı gibi kızgınlığımı ,saçmalığımı,ruh halimi,iyi dileklerimle beraber yazdım kötü bir niyetimde yoktu

    4 yıldır gerek cezaevlerinde gerekse dışarda 14 çok büyük dosyamdan sadece 2 si kaldı çok uğraştım bu işlerle konu hakkında oldukçada donanımlı olduğumu düşünüyorum.Fakat Bilgilerimi burada paylaşmayıda yararlı bulmuyorum .

    Sevgili arkadaşım mücadelenizden vazgeçmeyin ,Sürçi Lisan ettiysemde Kusura bakmayın
    Hadi Allah Yolumuzu Açık Etsin

    YanıtlaSil
  194. SYN PALANDÖKEN ELİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ELİNDE PATLAMIŞTIR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  195. Ukalalık yapmayacaksın,başvuracaksın AİHM sine bizde yol göstereceksin.Unutmadan şunu diyeyim.Yarın TAKSİM yürüyüşündeki pankartlardan biri AİHM ile ilgili.Siz buralarda emeklerken biz AİHM sini yazıyorduk.Ama okumak yokki yapınızda.ELEŞTİR DUR.....

    YanıtlaSil
  196. KÖR CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI,
    SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR,
    HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!!AMA
    BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE
    BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM'MI !! DİYE

    ------------------------HAYDİ TAKSİME ------------------------

    YanıtlaSil
  197. yani palandökende salladı bizi seçim sonrasına yada birileri öyle olmasını istedi.o halde ne yapmak lazım meclis kapanmadan ses getirmemiz bu kanun degişikligini yaptırmamız lazım bunun içinde yarınki eylem son şansımızdır

    YanıtlaSil
  198. Akp yalakaları yazmaktan vazgeçsede bizde yazalım. Ya insanda biraz gurur olur, hala daha AKP den birşeyler bekliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  199. Sayın Basketçi , Ekm2510 ve Değerli arkadaşlar ;
    Öncelikle emekleriniz için teşekkür ediyorum. Malesef siteye girmekte ve yorumları okuyup yazmakta zorluk çekiyorum.
    Yarınki eyleme katılamayacağım gibi malesef yakınlarımıda gönderemiyorum. Ama emin olun ki. gönlüm sizinle.
    Sayın Arkadaşlar,
    Asıl mücadelemiz hukuksuzluğa karşı değilmi?
    ve Hukuksuzca kaybettiğimiz Özgürlüğümüz değil mi?

    Yarın yapılacak olan İstanbul Barosu eylemini canı gönülden destekliyor ve İmkanı olan arkadaşlarımında destekleyip katılmasını diliyorum.
    İnanın ki. Bu yapılabilecek eylemlerin en büyüklerinden biridir. Belki de son eylemimizdir.

    Eyleme katılan ve katılım sağlayacak olan Tüm arkadaşlarıma başarı dileklerimle teşekkür ediyor ve katılamadığım için haklarını helal etmesini diliyorum.
    Tüm dostlara Saygı ve Sevgiler. AYHAN

    YanıtlaSil