Genel Af Olmayabilir. Ya Özel Af !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Af, şartla salıverilme, cezaevleri, Özel AfBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da “Dağdakiler inecek, cezaevleri boşalacak" sözleri "Genel Af" sinyali olarak algılandı ve Genel Af tartışması başlattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da yaptığı açıklamaların "Genel Af" mı geliyor olarak Medyada değerlendirilmesini ve yorumlanmasını TBMM’de partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin konuya ilişkin soruları üzerine, "Demek ben iyi anlatamamışım. Bizim gündemimizde genel af diye bir şey kesinlikle yoktur. Bunu kaç kere söyledim. Ben hayallerimi anlatıyorum. Siz genel aftan bahsediyorsunuz; yok böyle bir şey. Kesinlikle yok” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık Merkez Bina'da düzenlenen Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından bir gazetecinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'daki konuşmasının ardından kamuoyunda 'Genel Af' tartışmalarının başladığını hükumetin böyle bir çalışması olup olmadığını sorması üzerine, Sayın Başbakan, konuşmasındaki ilgili paragrafın tümünü dikkate aldığınızda bir genel af beklentisinin bugün için hiçbir şekilde dile getirilmediğini bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bundan önceki zamanlar içerisinde yaptığı açıklamaları da dikkate alındığında Genel af bugünün gündeminde yok. açıklamasında bulundu.

Genel Af tartışmalarına bir kesim hukukçular! da katıldı ve Genel af olabileceğine dair açıklamalarda bulunuldu.! Genel Af çıkarılması mümkün mü? veya olmayacak bir şeyi olacakmış gibi açıklamak! "işleyeceğiniz suç varsa beklemeyin işleyin" demek doğrumu?

Bu güne kadar Türkiye'de bir "Genel Af" çıkarılmamıştır. Çıkarılan afların tamamı bir özel aftır

-Rahşan Affı, bir "Şartla Salıverme ve Erteleme Yasası" dır. Devlete karşı işlenen suçlar dışındaki suçlara erteleme veya şartlı salıverme getiren bir yasadır.

-9 Aralık 2000’de ölüm orucu eylemlerini sona erdirmek için, Hayata Dönüş Operasyonundan 3 gün sonra 4616 sayılı "Şartla Salıverme ve Erteleme Yasası" çıkarılmıştır.

-06 Şubat 2003 tarihli 4809 sayılı yasa cezaların ertelenmesini sağlamıştır.

-27 Nisan 2002 tarihli 4758 Sayılı kanun ile, bu tarihe kadar işlenen suçlardan dolayı hapis cezasına mahkum edilenlerin toplam cezalarından on yıl indirilmiştir.

Türk hukuk literatüründe Af; "Genel Af" ve "Özel af" olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

5237 sayılı Türk Ceza Kanunu
Madde 65 - (1) Genel af halinde, kamu davası düşer, hükmolunan cezalar bütün neticeleri ile birlikte ortadan kalkar.
(2) Özel af ile hapis cezasının infaz kurumunda çektirilmesine son verilebilir veya infaz kurumunda çektirilecek süresi kısaltılabilir ya da adli para cezasına çevrilebilir.
(3) Cezaya bağlı olan veya hükümde belirtilen hak yoksunlukları, özel affa rağmen etkisini devam ettirir.

Genel af, hem cezayı, hem de suçu ortadan kaldırır. "Özel af” ise suçu değil, sadece cezayı ortadan kaldırır.

Yani genel af, sadece mahkumiyetin bütün cezai sonuçlarını değil, aynı zamanda fiilin suç olma niteliğini de yok eder. Oysa özel af, fiilin suçluluk niteliğini değil, fakat hükmedilmiş olan cezayı ortadan kaldırır, azaltır veya başka bir cezaya çevirir.

Genel af halinde adli sicil kaydı silinir, soruşturma yürütülen ve henüz dava açılmayan soruşturmalarla ilgili herhangi bir dava açılmaz. Haklarında hüküm verilip kesinleşmeyenler, davası açılıp mahkemesi devam edenler hakkında düşme kararı verilir ve yargılama giderleri de istenemez.

Genel af olmayabilir. Ya özel af !..

180 yorum:

  1. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.

    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:

    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)

    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler

    sunuyoruz

    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.

    Biz dahil kredi her türlü teklif

    Bireysel krediler:

    Isletme Kredileri:

    Ögrenci Kredileri:

    Insaati krediler:

    Ev kredileri:

    Is expandsion krediler:

    Borç konsolidasyonu kredi:

    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.

    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Devlete karşı işlenen suçlar belli, 5237 sayılı yasanın TCK DÖRDÜNCÜ KISIM’ında düzenlenen suçlar;Millete ve Devlete Karşı Suçlar ve Son Hükümler, Bu suçların kapsamına elbette karşılıksız çek suçları girmez, adam öldürme, hırsızlık gibi suçlar girmeyecektir

    arkadaşlar hala hayal dünyasında yaşıyoruz. örgütlü mücadele olmadan şahsi hareketlerle bir yerlere varamayız.Rahşan affında bile çekçiler iki ay sonra tahliye olabildiler. Bu nedenle örgütlü mücadele şart. Bu tezgah pkk ve apoyu kurtarma tezgahıdır, senaryo budur. adamlarda silah var, para var halk destegi var, arkalarında abd ve ab var. bizim kimimiz var. daha adam gibi bir araya gelmeyi örgütlü mücadeleyi bile beceremedikbilinen ve görünen gerçek odur ki agresif muhalefet, ciddi mücadele konunun temeli budur.

    .

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar avukatlara bu af işini danışalım, harekete ona göre geçelim. benim bildiğim kadarıyla rahşan affı karşılıksız çekten içeride olanlalara yaramamıştı.

    YanıtlaSil
  4. Sayın ekm-2510 canım arkadaşım sen ve basketçi neler anlatıyorsunuz ama hala anlamak istemeyenler var millet oturmuş rahşan affı şöyle yok böyle ya bırakın geçmişi basketçinin dediğine varmısınız ondan bahsedin ondan hadi meyden bizim çene suyu çorba soğudu artık içilmiyor.icraat bende varım diyebiliyormusun hadi yaz.

    YanıtlaSil
  5. Bu bilginin dayanağı nedir, olası bir af için mi söylediniz?

    YanıtlaSil
  6. eneesnafelinsaf19 Aralık 2013 00:24

    5 GUN ONCEKI YAZININ TEKRARIDIR...
    Arkadaşlarımızdan gelen güzel öneriler gormustum.Seçim karmaşası içersinde onlarla ilgilenemedik.Ama artık özümüze dönerek kurumlaşmanın ya da örgütlenmenin zamanı gelmiş, hatta geçmektedir.Bu nedenle bu konuda öneri getiren arkadaşlara %100 katılıyorum.Kendilerine sonsuz teşekkürler.Çek mağdurları ile ilgili veri tabanı oluşturmaya başlayarak iyi bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum...
    ANCAK VERİ TABANINI BİLGİSAYAR ORTAMINDA HIZLANDIRABİLİR ve DAHA YÜKSEK KATILIM SAĞLAYABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YANİ HERKES ARKADAŞIMIZIN SÖYLEMİŞ OLDUĞU BİLGİLERİ (istenen bilgiler forma göre doldurulacaktır)BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURARAK SİTEMİZDE ÖNCÜLÜK YAPAN SAYIN BASKETCI YA DA SAYIN EKM2510 A GÖNDERECEK YA DA DİREK SİTE KAYITLARINA GEÇEBİLECEKTİR.DİREK KAYIT İLE İLGİLİ SİTE YÖNETİCİLERİ BİZLERİ AYDINLATABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BÖYLECE HIZLI BİR BAŞLANGIÇ VE KATILIM SAĞLANABİLİR.GEÇMİŞTEKİ KIRGINLIKLARI BİR YANA BIRAKARAK SİTEmizde YAZAN VEYA OKUYAN KİM VARSA BUNU YAPAR İSE ÇOK HIZLI BİR MESAFE KATEDİLEBİLİR VE GEÇMİŞTE KAYBETTİĞİMİZ ZAMAN AÇIĞINI DA KAPATMIŞ OLURUZ.ARKADAŞIMIZIN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU MATBU FORMU (Ya da değişiklik yapılması gerekiyorsa yaptıktan sonra)DA SİTEDE TEMİZ BİR SAYFA AÇARAK YAYINLAR VE HERKESİN KATILIMCI OLMASINI RİCA EDER İSEK KATILMAYANLARIN DA ARTIK SİTEDE YAZI YAZMA YA DA YORUM YAPMA HAKLARINI ENGELLER İSEK BAŞARIYI YAKALAYABİLİRİZ. SİTEYE ÜYELİK ŞARTI GETİRİLEBİLİR.SİTEYE HER GİRMEK İSTEYEN BU FORMU DOLDURARAK GİREBİLECEKTİR GİBİ.ZATEN ISIMSIZ GIRENLERDEN SIKAYET EDILMIYORMUYDU..
    2. ADIM DİĞER SİTELERE BU ÖNERİYİ GÖTÜRMEKTİR.BEN HİÇ GİRMEDİM AMA SANIRIM SAYIN BASKETÇİ VE EKM2510 KESİN BİLİYORLARDIR.DİĞER SİTELER DE VERİ TABANINI TOPLADIKTAN SONRA ARTIK TEK VÜCUT OLMAK KALIYOR.PARTİ Mİ:)))) KURARIZ yoksa DERNEK Mİ O ZAMANKİ VERECEĞİMİZ KARARDIR.YETER Kİ BİZ DÜŞÜNCELERİMİZİ HAYATA GEÇİREBİLELİM...
    (Unutmayalım ki Akp nin başarısı bana göre %80 iyi örgütlenmesi(sadece partiyi kastetmiyorum VE CEMAATLER) ile mümkün olabilmiştir.Ticaret yaptığım yıllarda benim işyerime de çok gelip giderlerdi ordan biliyorum.Bu sadece parti örgütü değildir.Bilmeyenler vardır diye yazıyorum.Cemaatler, artık Türkiyenin gerçek gücü olduğunu göstermiştir.Bu cemaatler vasıtası ile sadece Türkiyede değil dünyanın her yerinde okuyan yardıma muhtaç ve cemaatın mantalıtesine uygun yapıdaki öğrencilere,muhtaç olan esnaf ya da tüccarlara yardım eli uzatılır.(Başka işlevleri de var ama burada yazmanın bir mantığı yoktur.) Bu yardım paralari Allah Rızası için toplandığı için kimse kolay kolay geri çevirmez.Bu cemaatlerin hepsi ya da en azindan çoğu şimdi Ak Parti için çalışmaktadır.Partinin gerçek gücü buradan gelmektedir.)
    3.ADIM İŞTE BURADA DEVREYE GİRECEKTİR.İçimizde bu cemaatten tanıdığı olanlar varsa ya da seçimler boyunca Akp ye laf söyletmeyen arkadaşlarımız aracılık ederse-tabii bu arkadaşlar sadece seçim boyunca burda kalıp sonra gitmedilerse,tanımıyorum çünkü.Yanlış anlaşılmasın barış çubuğu uzattım o yüzden imalı olarak yazmıyorum.Soruyorum haala buradamisiniz diye.(Ayrıca bizim davamız parti davası değildir.Bizim davamız bellidir.Amacımız yaşam mücadelesini kazanmak, çoluk çocuğumuza kavuşmaktır vs...) Sayın Tayyip Erdoğana kadar ulaşılabilir ve sürekli bahsi geçen görüşme yapılabilir.O ZAMANA KADAR VERİ TABANI DA OLUŞMUŞ OLUR VE GERÇEK GÜCÜMÜZ GÖSTERİLEREK ÖZGÜRLÜKLERİMİZ TESCİLLENEBİLİR...
    SAYGILARIMLA...
    ENE ESNAF EL İNSAF

    YanıtlaSil
  7. Toygar_demirci19 Aralık 2013 00:24

    ARKADAŞLAR.....adı üstünde genel af...eğer olursa ki ihtimali türkiyede 10.5 yılda bir GENEL AF ÇIKAR..bu sefer politik sebeplerle rötar yaptı diye düşünüyorum çıkacaktır diyede inanıyorum.....anayasada eşitlik ilkesi diye bir kavram vardır itiraz sebebidir ama oralara kalmadan sn BASKETÇİ ve sn EKM2510 nun dediği gibi YOLLARAMI DÜŞERİZ. derdimizi KAMUOYUNA mı anlatırız bir şekilde MÜCADELEYE KATKIDA bulunmamız lazım...

    YanıtlaSil
  8. ELİNİZE,DİLİNİZE,BİLGİNİZE SAĞLIK SEVGİLİ DEĞERLİ,OLUMLU,BİLİMSEL ANALİZCİ ARKADAŞIM.

    RCN...20

    YanıtlaSil
  9. değerli arlkadaşım vezir,

    KESİNLİKLE HAKLISIN,EN BÜYÜK VE ÇÖZÜLEMEYEN DERDİMİZ BU.BİRLİK OLAMIYORUZ,ÇOĞULCU OLAMIIYORUZ.NEDEN DİYE SORUYORUM.BİRKAÇ CILIZ NEDEN OKADAR.O DERTLER HEPİMİZDE VAR.OZAMAN HEPİMİZ SİNELİM YADA BİZLER ÇOK ENAYİ YADA SALAĞIZ.
    ŞİMDİ BARIŞÇI ARKADAŞIMIN BAŞLATTIĞI YENİ KAMPANYA İLE SÜREKLİ KONUŞUYORUZ NASIL YAPALIM DİYE.BAŞLAYACAĞIMIZ ZAMAN UMARIM ÇOĞUL OLURUZ VE BEN UTANIRIM.AMA PEK IŞIK GÖREMİYORUM.
    SN.ASLI 66 SİZLER GİBİ ÇOK KİŞİYE İHTİYAÇ VAR.KARARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH SESSİZ ÇOĞUNLUĞA ÖRNEK OLUR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 20/07/2011

    YanıtlaSil
  10. ARKADAŞLAR İSTANBUL TOPLANTISI SAAT 15:00 DE BAŞLADI. HALEN DEVAM ETMAKTEDİR. ARADA ALDIĞIM BİLGİLER TOPLANTININ ÇOK İYİ GEÇİYOR OLMASIDIR.

    ARKADAŞLAR GELİŞMELER SİZLERE KISA BİR SÜRE SONRA VERİLECEKTİR.
    ŞUNU SÖYLÜYORUM...
    HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

    YanıtlaSil
  11. mesut bey eozturk_4@hotmail.com eklermisiniz.

    YanıtlaSil
  12. bence dijital imza almalısınız, dosyaların içeriğini de görebilirsiniz. Yeniden olması taahhüde uyulmadığından dosya yeni bir numara alarak infaza kovuşturmaya devam ediliyor demektir.

    YanıtlaSil
  13. MRB.TOPLANTIYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM.EN GÜZEL YARINLAR BİZLERİN OLACAK İNŞALLAH.

    YanıtlaSil
  14. slm ben de blk den görüşelim ltfn telim 0 531 030 83 36

    YanıtlaSil
  15. "RAHŞAN AFFI" denildi ama;


    Zaten çıkan "AF" değil "ŞARTLI TAHLİYE" idi.Adına "RAHŞAN AFFI" denildi.Her suçu kapsamadı.Eşitlik ilkesine aykırıdır diye ANAYASA MAHKEMESİNE iptal davası açıldıysa da,ANAYASA MAHKEMESİ; "BU AF DEĞİL, ŞARTLI TAHLİYEDİR" diye "EŞİTLİK İLKESİNİ" kabul etmeyip, "YASAYI" iptal etmedi.

    YanıtlaSil
  16. Barışçı-Mersin19 Aralık 2013 00:24

    BASKETÇİ ARKADAŞIM NE DEMEK; YA SENİN, EKM2510'UN, ÇARLİNİN MELEKLERİNİN VE AYHAN KARDEŞİMİZİN, SAMİ KAL'IN, MURAT YALÇIN'IN, EMEK'İN, AKCAN'IN, CÜNEYT HOCAM'IN (PİRİMİZ), DEĞERLİ DOST AV. ARKADAŞLARIMIZIN, ABİT TAŞÇILAR; İHTİYAR, A.AYADIN, ELE-EL İNSAF, DELİ YÜREK EMRE, UTKU, UĞUR26, MÜHENDİS, SAMSUNLU, VEZİR38,YANİ; İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, BURSA,ANTALYA, ADANA, MERSİN VE TÜM TÜRKİYE ÇEK PLATFORMU ARKADAŞLARIMIN KATILIMLARIYLA, BİR ŞEYLER YAPIYOR VE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ. BAŞKASINI BİLMEM AMA; BEN ÇOK EMİNİM ÇOK, GEÇ KALINMIŞ OLMAKLA BİRLİKTE, HAK ETTİĞİMİZ ÖZGÜRLÜKLER MUTLAK VE MUTLAK VERİLECEKTİR. HAKLI DAVAMIZDA; TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ KATILIM VE ÇALIŞMALARINIZLA, ÖZGÜR GÜNLERİNİZ VE HÜZÜNLÜ SEVİNÇLERİNİZ ÇOK YAKINDA, HEMDE PEK ÇOK. ALLAH; YARDIMCIMIZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  17. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    YETER ARTIK YETER,

    NEYİ BEKLİYORUZ?

    ANLAMIYORMUSUNUZ,SN.BAŞBAKAN SİNYAL VERDİ;

    BEN DAVALARIMI ÇEKİYORUM DEDİ,

    HELALLİK İSTİYORUM DEDİ,

    ANAYASADAKİ EKONOMİK SUÇLAR V.S.DENDİ;

    BİRAZ ÖNCE SN.NİHAT ERGÜN 15 DK BUNU ANLATTI;

    AMA ZANNETMEYİNKİ APC YADA ÇEK MAHKUMLARINA DA AF GETİRİYORUZ DİYECEKLER,;

    AMA ARTIK YETER BİZ SİNDİKÇE KİMSENİN UMRUNDA DEĞİLİZ,

    YİNE BAŞLAMIŞ YORUMLAR,

    PEKİ YORUM YAPANLAR,MENFİ BİR HAVA SEZİNLEDİYSENİZ NE YAPAMAK LAZIM ONU SÖYLEYİN.

    HEPİNİZE SÖYLÜYORUM.

    ARTIK BIÇAK KEMİYE DAYANDI ARKADAŞLAR.

    ZAMANLAMA TAM ŞİMDİ.

    YAPTIK YAPTIK,

    SONRA ÖNÜMÜZDE YİNE UZUN BİR SÜREÇ.

    GELİN YAPMAYIN ARKADAŞLAR,

    YAKALANMAM VAR EĞER EN ÖNDE YÜRÜMEZSEM ŞEREFSİZİM.

    BURDAN SİTEDE BAS BAS BAĞIRIN,YAZIN,"BASKETÇİ DEDİ AMA KAÇTI ,O BİR ŞEREFSİZDİR" DİYE..

    HAYDİ BEYLER,ÇORBA SICAKKEN YÜRÜYELİM GİDELİM SESİMİZİ DUYURALIM,

    NEYİ BEKLİYORUZ?

    HERŞEY HAZIR,BİR TEK HELVAYI YAPACAZ,

    YA YOKMU YÜREKLİ 300-500 KİŞİ ,?

    SADECE ANKARA GURUBUMU?

    SADECE MERSİNLİLERMİ ?

    SADECE İSTANBULLULARMI MAĞDUR.?

    HERŞEHİRDEN 5 KİŞİ YOLA ÇIKSA SABAH ANKARADA BULUŞSAK GİTSEK ?

    ELİMİZDE PANKARTLAR ,BİRAZ DAHA İYİ ÖRGÜTLENEREK,

    YOKMU ,HİÇ YÜREKLİ YOKMU,?

    YETER ARTIK KLAVYELERDEN KURTULALIM,İŞLERİMİZİN BAŞINA DÖNELİM,

    BU BİZE BELKİ SON SİNYAL ,SONRA VIDISININ VIDISINI BEKLİYECEĞİZ,

    LÜTFEN ,BAKIN ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDİYORUM ENÖNDE OLACAĞIM,

    HADİ ARKADAŞLAR YETER ,HİÇMİ ONURUMUZ YOK ,

    YA ÇOCUKLARIMIZ,YA CEZAEVİNDEKİLER?

    YARIN ÇOCUKLARIMIZA NE DİYECEĞİZ,?

    SİZİN İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİK OLMADI DİYEBİLECEKMİYİZ?

    BEN YETER DİYORUM,

    YETER DİYEN YÜREKLİ ARKADAŞLAR İSTER BANA

    basketci_basketci54@hotmail.com

    YADA SN.EKİM2510 A

    behramkale_2005@msn.com

    AMA LÜTFEN BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM.ESKİLERE BENZEMESİN.GELECEM DİYEN DELİKANI GİBİ KENDİNİ YAZDIRSIN.CEP TELEFONUNU VERSİN

    "BEN VARIM" DİYEN ARKADAŞLARI ARIYORUM.

    YOKMU HİÇ?

    EKİM2510 BİRŞEYLER YAZIYOR,SİTEDE EN UFAK TEPKİ YOK,BİR ŞEVK,BİR İSTEK...

    ATIN ARTIK ŞU ÖLÜ TOPRAĞINI ÜSTÜNÜZDEN...

    BELKİ DE BU BENİM SON HAYKIRIŞLARIM,SON ÇABALARIM,ANLAYIN ARTIK İSYANIMI,NELERİ GÖZE ALMIŞIM..

    .BU EYLEM BENİM GÖRÜŞÜM ,DAHA İYİ FİKRİ OLAN VARSA ONADA SAYGI DUYARIM.AMA LÜTFEN BANA MAİL FAX DEMEYİN.ORDA GÖRDÜK NE KADAR YOLLANDIĞINI.

    EĞER 300-500 TOPLANMAZSA,EĞR YÜRÜYEMİYECEKSEK BEN ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDİYORUM DAVADAN ÇEKİLECEM.BURAYA KADARMIŞ DİYECEM.

    SAKIN BU SÖZLERİM DOLDURUŞ OLARAK ALGILANMASIN.ARTIK ÇOCUK DEĞİLİZ ,EVET ASLINDA HEPİMİZ ÇOK DOLDUK .....YETER...

    YETER DİYORUM ,OLMAYACAKSA DA BEN KENDİME YETER DİYORUM .

    SİZLERİ ,HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.

    BASKETÇİ show more show less

    YanıtlaSil
  18. Sedat kardeşim,ne yap,yap dosyaların kesinleşince,temyiz et,sakın süreyi kaçırma,yakalama çıkarsa,o zaman dahada allak,bullak olursun,temyiz edersen 2-3 yıl kazanırsın,ondan sonra Allah kerim.

    YanıtlaSil
  19. Barışçı-Mersin19 Aralık 2013 00:24

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SAYIN BAŞBAKAN, BAKANLARIM..................................................
    DİYE BAŞLAYAN YAZIMI, Yamsd; arkadaşımızın yönlendirmesi doğrultusunda, biraz evvel;
    kgm.cezahukuku2@adalet.gov.tr adresine mail olarak gönderdim. İLGİLERİNİZE; BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  20. YARGI HİZMETLERİNİN HIZLANDIRILMASI (II.PAKET) ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞ OLUP
    GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ BEKLENMEKTEDİR

    Yargı hizmetlerinin hızlandırılması amacıyla yapılan ilk çalışmalar 31/03/2011 tarihli ve 6217 sayılı Kanunla yasalaşmış ve 14/03/2011 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu çalışmalar sırasında yargı aktörleri tarafından ortaya konulan görüşler, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından yapılan “Yargıda Durum Analizi” toplantılarında kürsü hâkim ve savcılarının yaptıkları öneri ve tespitler ve kamuoyunda bu konuda yapılan tartışmalarda ortaya konulan görüş ve önerilerden yararlanılmıştır.

    Bugün yargı hizmetlerinin hızlandırılması, etkin ve verimli bir hale getirilmesi için ikinci bir paketin hazırlanması ihtiyacı, geçerliliğini korumakta ve böyle bir paketin öncelikli olarak kanunlaşması planlanmaktadır.

    Uygulamada yer alıp mevzuatı somut olaya uygulayan ve her türlü problemle birinci elden karşılaşan hâkim ve savcıların yargı hizmetlerinin hızlandırılması, etkin ve verimli hale getirilmesi konusunda ortaya koyacakları görüş, değerlendirme ve öneriler kanun yapım çalışmalarına ışık tutacaktır. Bu sebeple https://tartisma.uyap.gov.tr/ adresinde YARGI HİZMETLERİNİN HIZLANDIRILMASI (II. PAKET) başlığı açılmıştır. Burada toplanacak görüş ve öneriler, ikinci paketin hazırlanmasında temel teşkil edecektir.


    Hâkim ve Savcıların görüş ve öneri bildirmek için:
    https://tartisma.uyap.gov.tr/
    Foruma sadece UYAP Ağı'ndaki Hâkim, Savcı ve Adalet Personeli ulaşabilir.

    Vatandaş ve Avukatların görüş ve öneri bildirmek için: kgm.cezahukuku2@adalet.gov.tr

    Form doldurularak ilgili eposta adresine gönderilebilir.

    YanıtlaSil
  21. HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR;

    TOPLANTI İLE İLGİLİ GÜNDEM VE İÇERİĞİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

    SN.EKİM2510 TARAFINDAN 40 KİŞİLİK BİR KATILIMCI İŞTİRAKİ İLE TOPLANTI AÇILDI.
    SN.BARIŞÇI MERSİN'İN İYİ DİLEK VE BAŞARI MESAJI OKUNDU.
    CÜNEYT BEY'E KATKI VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ.
    KISACA BUGÜNE NASIL GELİNDİĞİ VE YAPILAN İŞLER KISACA ÖZETLENDİ;
    HSYK TOPLANTISI
    YARGITAY ZİYARETİ,
    CNN TÜRK HABERİ İRDELENDİ.

    DEĞERLİ KONUĞUMUZUN KATILIMIYLA TOPLANTI DAHA BİR ANLAM KAZANDI VE KENDİSİNE ŞU ANDA GELİNEN NOKTA HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ. YARGITAYDA VE DİĞER MAHKEMELERDE BULUNAN DOSYA SAYISI AÇIKLANDI .
    BAYAN ARKADAŞLARIMIZ KENDİLERİ İLE BİREBİR GÖRÜŞME YAPARAK İÇİNDE BULUNDUĞMUZ DURUM VE AİLELERİN İÇİNDE BULUNDUĞU TABLO VE PARÇALANMIŞ AİLELER HAKKINDA BİLİGİ VERİLMİŞ.BİRÇOK ARAKDAŞIMIZIN CEZAEVLERİNE DÜŞMESİ İLE BERABER AİLELERİN YAŞADIĞI DRAM İZAH EDİLMİŞ.
    CNNTÜRK'ÜN İKİ YAYINI VE BU SAYEDE BUGÜNKÜ OLUMLU HAVA MASAYA YATIRILDI. ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE YAPILMASI GEREKENLER ÖZELLİKLE FAX VE MAİLLERLE ARANACAK KİŞİLERİN BELİRLENMESİ VE BURDA YAYINLANMASINA KARAR VERİLDİ,
    ÖZELLİKLE TAVSİYE ÜZERİNE BDDK 'YA HAZIRLAYACAĞIMIZ BİR DOSYA İLE ZİYARET YAPILMASI KARARA BAĞLANDI.
    DEĞERLİ KONUĞUMUZUN YÖNLENDİRMESİ İLE KONUMUZLA İLGİLİ YETKİLİLERLE GÖRÜŞME SAĞLANMASI,
    BU KONUDA ANKARA GRUBUNA İSTANBUL'DAN KATKI YAPILMASI,
    ARKADAŞLARIN YORUM KONUSUNDA SİTEYE DAHA FAZLA YARDIMCI OLMASI KARARA BAĞLANDI.
    DİĞER BİR DEĞERLİ KONUĞUMUZUN KATKILARI İLE 4 TV KANALINDA BİZLERLE İLGİLİ PROGRAM YAPILMASI KONUSUNDA SÖZ ALINDI.
    MERSİN-BARIŞÇI ARKADAŞIMIZIN DEĞERLİ VE YOĞUN ÇABALARI İLE -İSMİNİ BURDA ZİKREDEMİYECEĞİMİZ BİR KİŞİNİN -PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14:30 YİNE BARIŞÇI MERSİN ARKADAŞIMIZIN HAZIRLADIĞI DOSYA İLE KONUYA VAKIF BİR MİLLETVEKİLİ BÜYÜĞÜMÜZ ZİYARET EDİLECEK ,KENDİLERİ GEREKLİ İSİMLERLE RANDEVU ALINMASI KONUSUNDA YARMICI OLACAKLAR.SİZLERE .BU İSİMLERİN ÇOK ÖNEMLİ VE KİLİT İSİMLER OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTERİM .
    TOPLANTIYA KATILAN ARKADAŞLARIN ORTAK DÜŞÜNCESİ İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ OLUMLU HAVANIN REHAVETİNE KAPILMADAN DAHA FAZLA ÇALIŞMAK ,DAHA ÖN PLANA ÇIKMAK ,GEREKLİ ZİYARET,TELEFON ,FAX TRAFİĞİNİN DAHA YOĞUN VE ETKİN OLMASINI SAĞLAMAK OLMUŞTUR.

    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM ,

    ŞUNU ÇOK SAMİMİ VE İÇTENLİKLE SÖYLEMELİYİMKİ YAPILAN TOPLANTI BUGÜNE KADAR YAPILAN TOPLANTILARIN EN VERİMLİSİ OLMUŞ,KATILIMIN ÇOKLUĞU ,AYDINDAN,EDİRNEDEN,ANKARADAN,ANTALYADAN KATILIMCI ARKADAŞLAR IN OLMASI HAKİKATEN BİZKERİ ZİYADESİ İLE MEMNUN ETMİŞ,ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BİZLERE ÇALIŞMALARIMIZ KONUSUNDA ŞEVK VERMİŞTİR..

    BU TOPLANTIYA KATILAN ,KATILMAK İSTEYİP DE SON ANDA ÇIKAN MANİLERİ NEDENİ İLE KATILAMAYAN ,BİZLERİ TELEFONLA DESTEKLEYEN,SİTEDEN İZLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA BİRLİK BERABERLİK VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

    ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SİZLERE GEREKLİ YOL HARİTASINI ÇİZEREK NELER YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ BURDAN DUYURARAK YENİ SÜREÇ İÇİN DÜĞMEYE BASACAĞIZ.

    YENİ SÜRECİN HEPİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN DİLER, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ.

    SAYGILARIMLA

    EKİM2510;AKCN;BASKETÇİ

    YanıtlaSil

  22. TOPLANTIMIZ KELİMELERLE İFADE EDEMEYECEK KADAR OLUMLU BİR ŞEKLİDE SONA ERDİ DETAYLARI SYN BASKETÇİ EKM2510 YAZACAKTIR ANCAK YOLUMUZA REHAVETE KAPILMADAN DEVAM ETMELİYİZ UNUTMAYALIMKİ KARŞIMIZDA HALA BİZLERİ ANLAMAYAN KARŞI GÖRÜŞLÜ BİR LOBİ SÖZ KONUSU ONLARA GÖRE AİLE DAĞILMIŞ ÇOCUĞUMUZU OKULA DAHİ YAZDIRAMAMIŞIZ ONLARI İLGİLENDİRMİYOR ÇÜNKÜ PARADAN ZİYADA BİZLERE EZİYET ETMEKTEN ZEVK ALAN KİŞİLERLE KARŞIKARŞIYAYIZ PEKİ BİZLERİ ETKİLERMİ EVET SÜRECİMİZİ ETKİLER BU YÜZDEN KALDIĞIMIZ YERDEN HOŞ GÖRÜYLE SABIRLA HAREKET ETMEYE DEVAM EDELİM SÜRECİ KISALTALIM

    AKCAN

    YanıtlaSil
  23. uzaklardan selamlar dava arkadaslarim
    bugunki toplantida emegi gecenlere sonsuz tesekkurler
    en kisa zamanda yaninizda olmak istiyoruz
    iyiki varsiniz.sagolun varolun
    herkese selam ve saygilar
    magdur usa

    YanıtlaSil
  24. http://haber.gazetevatan.com/af-tartismasi-buyuyor/384710/1/Gundem


    yorumsuz...

    YanıtlaSil
  25. ewet , tespit yerindedir.

    YanıtlaSil
  26. Sayın ,
    Suheyl.batum@chp.org.tr Tel: 0(542) 344 47 92
    Gürsel TEKİN, Tel: 0(532) 211 10 59
    Muharrem İNCE Tel: 0(533) 653 41 71
    Akif HAMZAÇEBİ Tel: 0(533) 747 61 61
    ulkertarhan@yahoo.com.tr
    http://www.oktayvural.com.tr 0532-241 99 54 0532-776 91 33
    Alim IŞIK 0533 626 65 61

    YanıtlaSil
  27. Herkese Hayırlı Akşamlar,

    Uzun bir aradan sonra ilkkez yazmanın vermiş olduğu heyecenla,bugünkü toplantıda bulunmaktan ve diğer illerden gelen katılımcılarla tanışmaktan dolayı büyük mutluluk duydum;
    Özellikle süpriz konuk,güne damgasını vurdu...Kendisinin de davamızı çok iyi bildiğini öğrenmemiz ve bundan sonraki yapılacak organizasyonlarda bize çok fazla katkı sağlayacağına yürekten inandım...

    Özellikle Ankara dan gelen bayan arkadaşlarımızla birebir görüşmek onlardan çalışmaları ile ilgili bilgiler almak da ayrıca gelinen noktada emeklerinin çok fazla olduğunu bir kez daha gösterdi...kendşilerine ayrıca burdan da teşekkür ederim...

    Bugünü bizlere hazırlayan;

    Sayın Basketçi,Ekim2510 arkadaşımıza....

    Ayrıca;

    Özel Konuğumuzu il dışından toplantıya getiren ve bizlerele tanıştıran;

    Sayın Murat Akın'a da sonsuz teşekkürler ederim...

    Alper......

    YanıtlaSil
  28. ALLAHIM İNŞALLAH TASARI BU ŞEKİLDE ÇIKAR GÖZLERİME İNANAMADIM. MAHKUMİYET 224 BİN SE TÜRLÜ BORÇLULARI DA KAPSIYOR İNŞALAAHH!

    YanıtlaSil
  29. Yurtdisindayim takip edemiyorum, lutfen bilgi verin

    YanıtlaSil
  30. evet hapis cezalarınız kalkacak. hapis cezalarınızı çekler ödenmediği için karşılık geldiği güne kadar hapis almışsınız. yeni yasa ile kalkacak tamamen ama idari para cezasına dönüşecek..

    YanıtlaSil
  31. hemen ödeyelim ne demek

    YanıtlaSil
  32. sayın DEDE BAŞBAKANIN DAHA DÜN MECLİSTE ÇEK MAĞDURU OLAN İNSANLARA SİZ MAĞDUR DEĞİLSİNİZ SİZ ÇEKLERİNİ ÖDEYEMEYENSİNİZ ÖDEMEYECEĞİNİZ ÇEKİ NEDEN VERDİNİZ DİYE AZARLIYORDU

    YanıtlaSil
  33. arkadaşlar taahhütlerimiz yerine gelmedi.taahütten hapis varmı?

    YanıtlaSil
  34. Geçen evde oturuyordum birden kapı çaldı, alk kat komşum gelmiş yıllardır hiç gürültü çıkarmadın ne ayaksın sen diyor bana İyilik yaramıyor insanlara..

    YanıtlaSil
  35. Arkadaşlar merhaba
    Taahüdü ihlal den 10 gün ceza almıştım.13/4/2012 günü otelde yakalandım ve cezaevinde 10 gün yatıp çıktım. Arkadaşlar gbt de yakalamam yoktu ancak artık uyap kanalıylada sorgulama yapılıyormuş.Cezamı çekerken hep söylediğimiz gibi ne kendime,ne aileme ,ne devletime, ne de alacaklıma faydam olmadı. O zaman bu ceza bir anlam ifade etmiyor sadace çalışıp borcumuzu ödemek için çalışmamızı ailemizden ve çocuklarımızdan ayrı kalmamıza sebep oluyor o kadar.ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin. Hala kanun çıkmadı .İçerde birisi geldi yine taahüdü ihlalden.Adamın borcu 1900 tl avukat 6000 tl alıp öyle cezasını kaldırdı .Tefeci bile bu kadar almıyordur.Nasıl olsa mecbur ya.Kanunlar bu adamları ( av) semirttikçe semirtiyor yazık.

    YanıtlaSil
  36. kardeş bende senin gibi aynı durumdayım, ailemde bilmiyor durumun bu kadar kötü olduğunu, eve icra gelirse zaten duyacak ve ailemde dağılacak. Allah yardımcımız olsun.
    yukarıda yorumlar sayfası linki var, orada arkadaşlar durumu tartışıyor, orayada bir bak istersen

    YanıtlaSil
  37. git borcunu icradan hesaplat

    YanıtlaSil
  38. sayın milletvekilleri insanların feryadını duyun ev hacizi yasası dediniz uyuyan yılanlar uyandı borçlular çok mağdur durumda çok yakında deniz assubayı gibi aile faciaları yaşanacak aileler gağılacak çocuklar perişan olucak lütfen buna dur deyin insanların üzerrine fazla gelmye başladılar aile dramları yaşanmadan dur deyin

    YanıtlaSil
  39. arkadaşlar bu dilekçe direk olarak mail yoluylamı gönderiliyor bilgisi olan varmı.

    YanıtlaSil
  40. arkadaşlarlar bende şuanda kredi kartı maduruyum uzun zamandır ödemede sıkıntı çekiyorum malüm türkiye şartlarında çekmeyende yok gibi bankaya her hangi bir tahütte bulunmadım ama sürekli olarak avukat ve banka tarafından tabiri caiz ise tamsaha baskı ve pres görmekteyim ve sürekli astronomik şekilde borcuma faiz ve buda yetmezmiş gibi avukatlık ücreti vs vs yüklemekte ler bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  41. merhaba arkadaşlar ben kaya saygılı izmir ödemişten .kefillik yüzünden böyle sıkıntılara bende düştüm.avukatların hepsi aynı uygulamayı hep yapıyor.taciz. zaten düşmüş bir kere esnaf sende bir tekme vurursan .esnaf ne yapsın bırak zımba makinasını .dua etsin kafasına çekici yememiş :))))))

    YanıtlaSil
  42. arkadaşım boş boş konusum duruyorsun hangi barbarlıktan bahsediyorsun israiilin gazzeye saldırdığı gıbı evleri talan etmeye gelen sayın hukukcular insan hakları aile koruma vs vs gibi şeylerden uzak kalır adamları dolandırıcı yapar bole ıyı dımı adam fabrıkaya hacze gıdıyor borclu 3 bınllıra verıyor ama adam doymak bılmedıgı ıcın trofayı almaya calısıyor (o trofoyu ne yapacaksa artık sen ısmını koy) borc ödenır ama insanca gorusmeler dhılınde benım kımseye borcum yok kuyruk acın var dersen oda yok kardesım ama ınsanız ınsan gıbı davranalım tukıyenın halı bellı 800 tl maaas alan adam 600 tl kıra verırıse gecımınıde kartlardan yaparsa borclanıpta odememesı normal dıcen neden kullanıyor bende dıcemkı vermesın kardesım banka temsilde hata olmaz ac bir kurdun onune ceylanı koy sonrada ona dokunma de sence ? neyse laf uzar gıder avukatlara bukadar dusman olan evıne gelen hacız den anlar sen yada bırbaskası degıl

    YanıtlaSil
  43. SEN CENABU ALLAHIN YARATIGI NADIR KULARINDANSIN

    YanıtlaSil
  44. allahım zulüm yapan avukatları, günahsız kullarının yüzü suyu hürmetine biz haciz mağdurlarından daha beter eyle yarabbi !

    YanıtlaSil
  45. kimse borcunu inkar etmiyor etmiyor ama çalışamaz duruma getirilince ne yapsın ben çoködedim ama faizler ve işyerimin haciz olması kaynaklarımı kuruttu bir de hayatımda 1 kuruş faiz yemedim ama borçlu olduğum şahıslar zehir zıkkımyesinler her gecikmeye faiz uyguladılar avukata işyerimi dağıtma dedim ama dinlemedi o günden beri hiç ödeme yapamadım uzlaşmacıolsa idi 20000 tl vermiştimkötü niyetli değildim batırana kadar çalışıyorlar ,bir çoğu öyleler vekalet ücreti için bile ev boşaltıyorlar allah ıslah etsin bu tipleri

    YanıtlaSil
  46. kes bileklerini kurtul :))

    YanıtlaSil
  47. Ziraat Bankası Ostim Şubesinden şirketime 3 yıl önce 130.000 TL kredi aldım. İşlerim bozuldu ve kredimi ödeyemedim. Biri dublex olmak üzere 2 adet dairemi sattılar. Geriye kalan borcun 20.000TL ana para ve 60.000 TL faiz kaldığını bildirdiler. Ana parayı peşin ödediğim takdirde ve taahhüt verdiğim takdirde 60.000 TL tutarındaki faizin taksitlendirileceğini söylediler ve yaptım. Ama taksitleri ödeyemedim. Hemen harekete geçtiler ve 2 ayda hakkımda 3 aylık hapis cezası çıkardılar. Bu banka, devletin milleti için kurduğu banka. Yaşım 48; bu yaşa kadar namuslu idik, şimdi namussuz olduk.
    Hakimlere,Milletvekillerine, Başbakana sesleniyorum. Ticari yasaların düzenlenmesinde ,uygulanmasında insanların ticari geçmişini hiçe sayarak değerlendirme yapmayın. Devlet milleti için vardır.

    YanıtlaSil
  48. Selamün aleyküm arkadaşlar taahhüt vererek haipsten çıkan çek mağdurlarının taahütten dolayı yakalandıgı takdirde tekrar hapse girdikleri doğrumudur.cevap yazan olursa sevinirim arkadaşlar tşk ederim..

    YanıtlaSil
  49. bugün 32nci günün cnm sensiz geçen tatlım

    YanıtlaSil
  50. :( taahhüt ettim..yenik düştüm ...savaşamadım..üzgün ve mutsuzum.Allah inşallah ödemek nasip eder ..

    YanıtlaSil
  51. Arkadaşlar, bugün Recep ÖZEL (Isparta Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi) sekreteriyle görüştüm. Kapsamlı olduğu için 3. yargı paketinin yasalaşması 2 ayı bulur dedi çıkması. Kulis faaliyetlerine devam etmek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  52. Arkadaşlar, bugün Recep ÖZEL (Isparta Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi) sekreteriyle görüştüm. Kapsamlı olduğu için 3. yargı paketinin yasalaşması 2 ayı bulur dedi çıkması. Kulis faaliyetlerine devam etmek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  53. HERKEZE İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR BU GÜZEL OKUMAK İNANIN İNSANA BÜYÜK MORAL OLUYOR VE BU ARADA ASİ KARDEŞ YANILIYORMUYUM YOKSA GÜZEL BİR PIRILTIMI GÖRÜYORUM TABİKİ BU KARDEŞİME VE ONUN GİBİ MÜCADELECİ ARKADAŞLARIMA YAKIŞTIĞI GİBİ AZ BİLE OLUYOR BU SİTE SİZİNLE GURUR DUYUYOR SAĞOLUN VAR OLUN İYİKİ VARSINIZ

    YanıtlaSil
  54. HOCAM GÜZEL HOŞ YAZMIŞSIN BU İŞ ZİNCİRİN HALKASI GİBİ. BİRİ YIKILIYOR DOLAYISIYLA SENİ DE ETKİLİYOR. NE YAPACAKSIN PEKİ? İCRAYA VERMEYİP SABREDECEĞİM DEMİŞSİN. AMA BU İŞTE SABRIN SONU SELAMET OLMUYOR. BENİM LAFIM SENİN GİBİLERE DEĞİL AMMA VE LAKİN BU SİTEDE ESNAFTAN BEYAZ EŞYAYI ALIP İKİ DÜKKAN ÖTEDE İKİ KURUŞ PARAYA BOZDURAN MİLLETİN OCAĞINA İNCİR AĞACI DİKEN DOLANDIRICILAR DA CİRİT ATIYOR. LAFIM ZATEN SANA DEĞİL ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN...

    YanıtlaSil
  55. uzun yıllar ticaret yapıyorum çek alıyorum veriyorum bana gelen çeklerden 3tane çeki bi müşterime verdim çekler sahte çıktı şimdi bunlardan dolayı aranıyorum ve yargılanıyorum bu yasanaın bu konuda bana bi faydası olurmu bilgisi olanların yardımcı olmasını rica ediyorum

    YanıtlaSil
  56. DOĞAN BALAK(DEVELİLİ)19 Aralık 2013 13:01

    resmi gazeteyi bekle yayaınlandıktan sonra düşmesiin kardeş...çek le ilgili problemler çözüldü şükür...3-5 günden yayınlanır ...resmi gazetede..sizde sıkıntı yaşamaz özgürce gelirsiniz ülkenize...:))aeo

    YanıtlaSil

  57. Kanun Bilgileri
    Kanun Numarası 6273
    Başlığı ÇEK KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN
    Kabul Tarihi 31/01/2012
    Kabul Edildiği Birleşim 24.Dönem 2.Yasama Yılı 58.Birleşim
    Cumhurbaşkanlığına Gidiş Tarihi 01/02/2012
    Cumhurbaşkanlığından Geliş Tarihi
    Cumhurbaşkanınca Yapılan İşlem
    Resmi Gazete Tarihi
    Resmi Gazete Numarası
    Diğer Bilgiler Son Dönem Tasarı Bilgileri ve Komisyon Raporları

    YanıtlaSil
  58. senin çekleri tahsil etme şansın sıfır arkadaşım o herifler kaçmış,tefecilerde resmi tefeciyse birşey yapamazsın ama gayriresmi ise onlara durumu anlatırsın eğer sertlik gösterirlerse doğru polise .

    YanıtlaSil
  59. Ahmet Vahap ULUSOY19 Aralık 2013 13:01

    T2 C17

    YanıtlaSil
  60. merhabalar. arkadaşlar ev haciz leri kalktımı. taahhüde ihlalden bir haberi olan varmi?

    YanıtlaSil
  61. estafurullah abi nedemek

    YanıtlaSil
  62. HOCAM DAVA GÖRÜLMÜŞ E DEVLETTEN BAKTIM ERTELEME YAZIYO YENİ DAVA 1 HAFTA SONRA 2.DURUŞMA

    YanıtlaSil
  63. hocam sen söylersin de burdaki bazı sığ adamlar anlamaz. dediklerine aynen katılıyorum...

    YanıtlaSil
  64. arkadaslar ben bir soru sormak istiyorum bilgisi olan varsa lütven cevaplandirsin.
    ben yurt disindayim t.c bir dayrem var.ama aldigima bin pismanim.ödemelerinden biktim.
    arti.neye ödedigimi bile bilmiyorum.600 dolar bir istiyorlar.vergisi sunu bunu haric.kapici parasi haric bu alti yüz dolari ben devlete nicin ödüyorum..bu konuda bilgisi olan varsa bana lütven yazsin.bana tc site kanunlarindan bilgisi olan varsa

    YanıtlaSil
  65. Kardeşim durumun yoksa ve kısa zamanda ödeyemeyeceksen önce ev adresini değiştir ve bildirme başka biyeri bildir boş bi ev gibi boşu boşuna gelip gidip üç kuruşluk eşyalar için çoluk çocuğunun ve kendinin pisikolojisini bozma.Ondan sonrada dediğim gibi kısa sürede ödeme durumun yoksa ve belli bi zamanda ödeme imkanın yoksa bekle ne zaman ödeyecek duruma gelirsen git bankayla pazarlık yap ve ya avuklatıyla. borcunun aslını kabul edeceklerdir.Allah ödeme kolaylığı versin.

    YanıtlaSil
  66. avukatlık bürosunu şikayet et sana mesaj yollayamaz tehtit hiç edemez mahkeme kararınada keşke itiraz etse idim onuda bozuyorlar

    YanıtlaSil
  67. evet kanunda beraat eden bir kişiye avukatlık ödedemezler kesinlikle bir üst mahkemeye itiraz edin kanunda öyle bir şey yok

    YanıtlaSil
  68. Bu yayınlar çıkmaya başladığında özgürlük yakın demektir.Siz tüm gücünüzle dayanmaya ve özgürlüğünüz için çaba göstermeye devam edin.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz çok az kaldı şimdi sormayın duyumun varmı diye -yok -hissediyorum sadece

    YanıtlaSil
  69. hiçbirşey olmasada yapamasanda,neyi nereye yazsm diye düşünmektense,sadece şu yakardaki yazıyı kopyalayıp yollamak herşeyi anlatır,anlayabilecek akıl ve izan sahibi olan hala birileri varsa eğer..

    YanıtlaSil
  70. Sezerkartal20119 Aralık 2013 13:37

    HER TARAFTAN ELİMİZİ KOLUMUZU BAĞLAYIP TİCARETİMİZ ENGELENİRKEN BİRDE BİZLERDEN BORÇ ÖDEMEMİZİ BEKLİYORLAR PARANIN KARŞILIĞINDA CEZA YATANLAR BENCE DİYETNİ ÖDEMİŞ VE BORCU KALMAMIŞTIR.

    YanıtlaSil
  71. karşılıksız çek mağduru19 Aralık 2013 13:39

    bu arada tabiki dürüst insanların borç yüzünden hapis yatması doğru değildir hükümetimizi bu kararında destekliyoruz..lakin mağdur olan diğer tarafında yarasına merhem olunsun..Allah herkesin yardımcısı olsun devletimize güveniyoruz..

    YanıtlaSil
  72. Aihm 4 protokolüne göre ve anayasamıza göre yasak olmasına rağmen ülkemizdeki ahlaka aykırı hukuk anlayış uygulamssından dolayı kandırılarak aldatılan borclanması icin hükümetce yasa cıkarılan milletimiz avukatların insafsızlıgına terkediliyor.Kriz teğet gecti diyor en büyük suclusuda. O aşağıladığınız yunanlılar kadar onur vatan kavramına önem vermezseniz sonu E tipi C 5 koğuşu yada intihar.Katilleri hükümet ve avukatlardır. Bu hükümet kriz sayesinde iktidar olmuş kriz sayesinde iktidarda kalmıştır.Ülkenin sözde aydınları hükümet kadar sucludur kendileri icin aydındırlar .Ülkenin yönetimi milli iradeyle yönetilmemektedir 53 milyon secmenin 35 milyonu sandığa gidebilmiş AKP nin aldığı oy 17 milyondur % 55 dedikleri bu ,borçlular oy kullanamıştır bunun neresi milli irade .Ülkemizde secimde kullanılan bilgisayar proğramı yunan mahkemelerince hileli olduğu icin iptal edilmiştir.DİKKAT tüm vatandaşlar vatandaşlık numaranıza bakın son rakam çiftir ŞİMDİ tek rakamlar seçimde vs devlet aşamasında nasıl kullanılıyor.Hükümetin ikdidarda kalmasına rölü varmıdır. Bu konuda DSP gensoru vermiş hükümetin açıklaması inandırıcı degildir.Ülkenin muhalefetteki partilerine belirtmiş olunmasına rağmen duyarsız kalmışlardır.Hak ve hürriyet mücadele edenin hakkıdır. Karılarının analarının eteğine saklananlar acı yoksulluk mahkumudurlar.Bu samanın üstünde oturan herkes zamanı gelince yanacaktır .Biraz onur ve vatan sevgisi olmadığı sürece.Birlikte duyarlı olmalıyız canlar ve ülke elden gidiyor.Bedeli telafisi yoook.Ceza evine hergün taahhütten en az 5 .10 kisi girip cıkıyo bir koğuştan

    YanıtlaSil
  73. SLM ARKADASLAR SABAH ALACAKLI BIR AVUKATLA GORUSTUM YAKALAMAMI KALDIRMASINI SOYLEDI ODA KABUL ETMEDI PEKI TAAHUTLERLE ILGILI GUNDEMDE BI KANUN VAR DEDIM ODA BIZ INCELEDIK YANI KANUNU TAAHUTLE ILGILI CALISMA YOK SADECE HACIZLERLE ILGILI VAR DEDI BILMIYORUM NE KADAR DIGRU BUTUN UMITLERIM YOK OLDU BIRANDA

    YanıtlaSil
  74. merhaba arkadaşlar eve haciz kalktımı bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz bana

    YanıtlaSil
  75. bu vekiller bence tarih yazıyorlar. helal olsun

    YanıtlaSil
  76. hacı çılgın19 Aralık 2013 14:00

    BANA ÇEK VERMEYİN İSTEMİYORUM NALEETT GETİRE

    YanıtlaSil
  77. Metin70 Yildiz19 Aralık 2013 14:00

    gec olsun guc olmasin temiz bir yasa olsun haksiz yerden binlerce insan yatiyor artik yeter ulke guzel yasalar dandik turkiye cumhuriyetine bu yasalar yakismiyor vekiler elerini vicdanina koyarak iyi duzgun yasalar cikarsinlar herkese basarilar

    YanıtlaSil
  78. doğru söylüyo hacı baba

    YanıtlaSil
  79. Gerçekten çağdaş ve demokrat bir ülke olma adına adı geçen tüm yetkililere müteşekkiriz.Benim özellikle üzerinde durduğum aile ve bilhassa çocukların mağdur olduğu ev haczi konusunda yeterince hassas ve adil kararlar alınırsa çok mutlu olacağız.Bir esnaf olmama rağmen adaletsizce ailelerin dağılmasına kadar giden. bu olmasa bile ömür boyunca çocukların hafızalarına kazınan bu ev eşyası haczinin biran önce ortadan kalkmasını canı gönülden destekliyorum.Bu konuyu dile getiren ve çözüme ulaşması adına emek veren herkeze şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  80. BÜTÜN BAKANLAR MİLLETVEKİLLERİNE SESLENİYORUZZZ!NE OLUR TÜM BORÇLULARI DÜŞÜNÜN!

    YanıtlaSil
  81. Yagmurzeytinyagi19 Aralık 2013 14:01

    taahüüt ler konusunda bilgisi olan varmı lütfen detay bilen varsa cevap yassın

    YanıtlaSil
  82. ev eşyalarının hacizi kalkması ile ilgili yine kanun tanımaz avukatlar eşya hacz edip itiraz edin diyecek bunlara her yolu mubah sayarlar asıl mesele eve hacizin kalkması evin bir bireyinin borcu için eve haciz gelirmi eşler çocuklar borclumu ki insan haklarına aykırı bidurum eşin cocukların kefilligimi var imzasımı var sosyal devlet böyle olmaz bunu göze alınıp eve hacizin önüne gecilmeli

    YanıtlaSil
  83. Avukatlar dediğin olayı yapamazlar. Ozaman bizde gider avukatı baroya şikayet ederiz!

    YanıtlaSil
  84. Nesrin kırmızı19 Aralık 2013 14:06

    arkadaşlar taahüdü ihlalden hapis cezası kalkıyormuş diye duydum bunun aslı varmı lütfen bilen varsa yazsın

    YanıtlaSil
  85. arkadaşlar adalet alt komusyonunun ne zaman adalet komusyonuna gelecek bir bilgisi olan varmı

    YanıtlaSil
  86. sn basketçi kardeşim tek sorum olacak .Bu bazı avukatların iş yükünü kesinlikle azaltacak !!!!!!! değilmi?

    YanıtlaSil
  87. hüseyinmisin nesin ulan mal oğlu mal sende ya akıl yok yada insan değilsin . ulan hangi esnaf bankaya sormadan çek alıp mal vermiş. 1000 tane öde 1 tane ödeme devletin gözünde dolandırıcısın bunu göz önüne alıp yargılasalar. bukadar insan cezaevinde yatmayacak. senin gibi mallarda böyle konuşmayacak ulan insanların bu yuzden aileleri dağıldı intihar edenler oldu dolandırıcıyla normal ticaret yapan insanı ayırmak çokmu zorda bu kadar insanın anası ağlıyor insan cezaevine girceğini bile bile karşılıksız çek yazarmı...

    YanıtlaSil
  88. :))))))))))))))))))))) çok komiksin çokkk.

    YanıtlaSil
  89. dolandırıcların ekmeğine yağ sürdüler... asıl mağdur kim acaba ???

    YanıtlaSil
  90. 25 yıl çalıştık ve battık

    YanıtlaSil
  91. Selam Arkadaslar,, Hayirli bir gun , guzel bir hafta sonunuz olur insallah

    YanıtlaSil
  92. Ben Burdayken surekli herkes uyuyor oluyor. Yine hasret yine yalnizlik,,, Ben nobetteyim dostlar,, maillere devam... selamlar

    YanıtlaSil
  93. NE OLURSA OLSUN TÜM BORÇTAN HAPİSLİKLER OLMALI ZETEN İKİSİDE ANAYASA YA AYKIRI İMİŞ

    YanıtlaSil
  94. bankadan sahsim adina verilmis 10 adet cek yapraginin 5 tanesi yazildi ve diger 5 tanesi hic kullanilmadi ancak o 5 tanesi nerede hic bilmiyorum bile, kayboldu diye dusunuyorum, acaba bu kaybolan cek yapraklari icin yasal yukumluluk nedir? yurtdisidna olmam sebebiyle savciliga gidip kaybettim deme sansimda yoktur.

    YanıtlaSil
  95. ticaret hapis cezası korkusuylamı yapılır.merak etme dolandırıcılar dısarıda

    YanıtlaSil
  96. 2003 de hapis cezasinida getiren bu basbakandi hatirlamakta fayda var

    YanıtlaSil
  97. cek cirolamakta yasaklansin yani kime borc varsa ona cek kes ama arkada ellitane imza

    YanıtlaSil
  98. ÇEKLE AKSATA YAPTIK VE BANA TAM 110BİN TL YANİ 110 MİLYAR DOLANDIRDILAR.ÇEKLERİ ÜZERİNDE HİÇBİR MAL VARLIGI OLMAYAN KİŞİLERİN ADINA ALMIŞLAR YANİ ÇEKLERLE BİLİNÇLİ OLARRK BU YOLA ÇIKMIŞLAR.BU KİŞİLER YASANIN BOŞLUGUNDAN HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİYORLARKEN KALKIPDA HAPİS CEZASINI KALDIRMAK DAHADA DOLANDIRMANIN YOLUNU AÇMAKTADIRLAR.TAHSİL EDEMEDİĞİMİZDEN DOLAYI BU KİŞİLERİ MAFYAYA MI VERELİM YOKSA GİDİP VURALIM MI ?BURADA DEVLET BU HASAYLA MAGDURLARA GİT VUR DİYOR ACIKCASI....O ZAMAN BANKALAR ÖDESİNLER YÜZDE 50SİNİ.ŞİMDİ BİZ NE YAPALIM ALACAGIMIZI ALAMIYORUZ SİZE SORUYORUZ 506 972 12 83 CENGİZ

    YanıtlaSil
  99. hayır kendisi düşürmeyecek, savcılıkta bulunan ilam dosyaları hakkında ek karar talep edilecek, mahkemeler ek karar talebi doğrultusunda olumlu veya olumsuz karar verecekler.

    YanıtlaSil
  100. taahhüt vermişsiniz ve taahütü yerine getirmemişsiniz. karşı tarafın taahütünüzü yerine getirmediğinizden dolayı dilekçe hakkı doğduğu için dilekçeyi verir vermez karşı taraf, hakkınızda yeniden yakalama kararı çıkacak. Ama yeni yasa çıkınca hakkınızdaki dosya için ek karar verilmek zorunda. bu durumda adli para cezanız idari para cezasına dönüşecek. büyük ihtimal maliyeye gönderilecek dosyanız. orda faiziyle işleyecek. ödemeyi yaptığınızda tamamen kurtulacaksınız..

    YanıtlaSil
  101. günlüğü yüz tl den demişsiniz, 3167 sayılı yasa lehe hükümler içerdiği için yüz tl dir. ama hakimin takdiri 5941 de günlüğü yirmi tl den veya elli tl den de verebilir.. bunları yaşayanlar çok..

    YanıtlaSil
  102. hiç bir işlem yapmıyorsunuz. öncelik cezainfaz kurumlarında yatanların, sonra yakalamalı olanların daha sonra da kesinnleşmiş kararı bulunanların olmakla, sizlerin yapacağı hiç bir işlem bulunmamaktadır. bunları savcılıklar kendileri yapacaklar.. ama burası türkiye dosyalarınızı kendinizin takip etmenizi öneririm. özellikle büyükşehirlerde yoğunluk oluştuğundan dolayı sıra size gelene kadar mağduriyet yaşayabilirsiniz..

    YanıtlaSil
  103. arkadaşım idari para cezasını nerde okudun. idari yaptirim ceza falan yok yanlış yönlendirmeyin insanları

    YanıtlaSil
  104. Allah bu yasanin cikmasinda katkisi olan herkesten razi olsun. Artik rahatca calisip borclarimizi kapatabilecegiz. Insallah tum borclu olan arkadaslarimiza hayirli ve ugurlu olur. Bol kazanclar ile borclarimizi kapatmak nasip olsun.

    YanıtlaSil
  105. YORUMCU ARKADAŞLARIMA AYNEN KATILIYORUM. YENİ BİR HAYATA BAŞLAYIP KORKMADAN İŞİMİZİN BAŞINDA ÇALIŞIP BORCUMUZU ÖDEMEK İSTİYORUZ. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YASALAŞIR.

    YanıtlaSil

  106. merhaba cüneyt bey :

    Zamanaşımı cezanın kesinleşmesinden itibaren 2 yıl..diye , böyle bir ifade okudum

    bende acaba o şans banada vurur mu diye içime bir umut doğmuştu.

    bu konuda ne yapmamız lazım.karar çıkış tarihi 29,05,2009

    Acaba bu icra iflas yasası ne zaman cıkar.

    Çünkü birde annem de taahhüdü var 69 yaşinda ama ödeme şansımiz yok dolandırıldık ve iş yerlerimiz satıldı.ama inanın gereğini yaparım. ben neysede annemin taahhüdü kalksa yeter.

    şimdiden teşekkür ederiz.ALLAH razı olsun.

    YanıtlaSil
  107. İNANIN SİZİ OKUYUNCA KENDİ DERDİMİ UNUTTUM.BENİMDE 1 KIZIM VAR SADECE ONUN İÇİN ÖLÜMÜ DÜŞÜNMÜYORUM.İNŞALLAH HEP BERABER KURTULURUZ.ALLAH SABI VERSİN

    YanıtlaSil
  108. Eğer bu yasa anayasamıza aykırı ise göz göre göre neden uygulanıyor çek kanundaki yapılan bu değişiklik buraya neden uygulanmıyor insan borcunu cezaevindemi ödeyecek başbakan bu konuyu neden görmüyor en azında bir af mümkündür bence ama herkez sesini çıkarmalı ben bir vatandaş olarak söylüyorum bunları benim herhangi bir taahhüdüm yok çok garip bir ülkeyiz kimler neleri götürüyor onlara laf yok gaiban 3 kuruşluk borcu için cezaevine atılır ne yuvakalar yıkılır ne ocaklar söner bu ülke bir gün bu adaletsizliklere patlar hemde bir patlarki tarif edilemez sabırlar öylesine zorlanıyorki anlayamıyorum eğer sesimizi duyan bu yazıyı gerçekten okuyan varsa artık bu kanunsuzluğada dur desin bir insan borç yüzünden cezaevinde yatmamalı göz göre bu ülkede her köyde her ilde her ilçede tefeciler paralarını ikiş katına çıkarıyorlar tehditle zorla bu ülkenin kanunları bunları görmezlikten gelirken vatandaş borçlanıp bir iş yapmak için uğraşsın borcunu ödeyemesin hemen cezaevine neden çünkü belki parası vardırda ozaman ödetiriz düşüncesi ile ama asl anayasaya aykırı olan budur bu millet öyle şereflidirki parası varsa borcunu öder parasını parası yoksada boynunu büker çalışıp çabalayıp borcunu ödemeye çalışır işte onun için bu milleti borç yüzünden cezaevine atan bürokratlar kim olursa olsun bu hesabı birgün mahşerdede olsa hapse atılan onca insanın yüreğindede olsa öder çünkü kulun alacak verecek davasına allah bile karışmamış kul hakkına karışmam demiş şehide bile kul hakkıyla gelme demiş bu kanunlar islamiyete bile ayrı cenabıallahın karışmadığı bu olaya kul nasıl karaışır sen o insanları hapse atmasan belki borcunu ödemeye çalışacak cezaevinden sonra bu insanların borcumu ödenmiş oluyor ödenmiş olmuyorda neden cezaevine atılıyorlar siz en iyisi bu insanları asın gitsin borcu olanları idam edin size bu yakışır yazıklar olsun

    YanıtlaSil
  109. Erkandelikanli19 Aralık 2013 15:06

    Bu ceza benim tüm işlerimi etkiliyor pazarlama işi yapıyorum ama istanbul dışına yakalanma korkusuyla çıkyorum otelde yatamıyorum ve borçumunda %80 nini ödemiş olduğum halde bu haldeyim avukat arkadaşlarda anlaşmadan zevk alırcasına vazgeçmiyor BU YASA KALKMALI

    YanıtlaSil
  110. Sabah 8,30 da iki polisle kapıma icra müdürü ile dayanan avukat haberim bile olmadan icra ya gelerek ya eşşaları yada sizden taahüdü alırız dedi..konu komşuya rezil olmamak adına hiç bir ödeme kolaylığı gösterilmeden benden 6,900 t lik tek rakam üzerinden tahhüt alındı..sonrasında dava açıldı..3 mayısta mahkemem var..bu durumda bana bi yol gösterirseniz sevinirim....şu an hayattan bıkmış durumdayım......

    YanıtlaSil
  111. sagol kardeşim evt yarın ev adresimi degiştirecem alacam muhtardan başka yere bildirmicem zaten biz ailemin yanında kalıyorduk orda aldırsam o eve gidermi daha acaba bankalardan bunun hakında bilgin varmı tek çarem kaçmak şuanda param yok ödüyemem şuanda

    YanıtlaSil
  112. Arkadaşlar, bugün Recep ÖZEL (Isparta Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi) sekreteriyle görüştüm. Kapsamlı olduğu için 3. yargı paketinin yasalaşması 2 ayı bulur dedi çıkması. Kulis faaliyetlerine devam etmek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  113. ANNESİNİN EVİNDEN, EŞYA BOŞALTILMASIN, KOLU KOMŞUYA REZİL OLMASIN, DİYE TAAHHÜDÜ VEREN, ÜNIVERSİTE TALEBESİ CEZA EVİNDE. ALLAH O ANNEYE VE BABAYA SABIR VERSİN.......

    YanıtlaSil
  114. boyle adaletın amına koyayım trılyonlaraca borclu olan yurt dısında fınk atsın 3 kurus borcu olan vatandas kendısını assın alsın sımdı alacaklarılar yavsak avukatlar kımı tehdıt edecek acaba

    YanıtlaSil
  115. şimdi yolluyorun sonuça bakalım ne olacak,ters tepki vermez inşallah

    YanıtlaSil
  116. Tefeciler,hırsızlar,soysuzlar elini kolunu sallayarak gezsin,masum vatandaşlar üç kuruş paraya taahütten canına kıysın.

    YanıtlaSil
  117. Değermiydi canına kıymaya,değmezdi elbette,yaşamak tüm olumsuzluklara rağmen güzel.6.5 sene çek davasından kaçak gezdim inancımı yitirmedim hiç bir zaman bu bataktan kurtulamayacağım diye.Sonunda devlet pardon,borç yüzünden hapis olmaz dedi ama olan bizlere oldu.İntihar çözüm değil,bu tür haberleri okuyupta olumsuz etkilenmesin arkadaşlar,mücadeleye devam sonuna kadar,ölüp kurtulmak ayıp,çoluk çocuğu anasız babasız bırakmak yakışmaz insana.

    YanıtlaSil
  118. Ben sonuç alamadım bu yargıtay kararları ve dilekçe örneğinden, 3 ay hapisi yapıştırdı hakim az önce, bunlar eski uygulamalar dedi yargıtay kararlarını dahi incelemedi.Kararı yüzüme okudu.Ülkede ki adalet sistemi bu işte.Samsunda ayrı muğlada ayrı istanbul da tamamen ayrı.Temyiz ise daha kötü bir üst mahkeme aynı ilçenin adliyesinin , asli ceza hakimliği.Hakim beyin eşi hakim hanım bakıyor dur ona da ki buralarda böyle ,muhtemelen değişmeyecek. Ben şıracı siz bozacı...

    YanıtlaSil
  119. Ben sonuç alamadım 3 ay hapisi yapıştırdı hakim az önce, bunlar eski uygulamalar dedi yargıtay kararlarını dahi incelemedi.Kararı yüzüme okudu.Ülkede ki adalet sistemi bu işte.Samsunda ayrı muğlada ayrı istanbul da tamamen ayrı.Temyiz ise daha kötü bir üst mahkeme aynı ilçenin adliyesinin , asli ceza hakimliği.Hakim beyin eşi hakim hanım bakıyor dur ona da ki buralarda böyle ,muhtemelen değişmeyecek. Ben şıracı siz bozacı...

    YanıtlaSil
  120. ben alamadım 3 ay hapisi yapıştırdı hakim

    YanıtlaSil
  121. Ahmetmetekurtulus19 Aralık 2013 16:29

    ne içerde nede dışarda yatarak borç ödenmeyeceğine göre devletin çek yüzünden vatandaşını hapise atıp içerde tutmasından kime fayda var ki.bir çek mağduru borcundan dolayı hapse girmese belkide kendine bir iş kurup önçe ailesine bakar sonrada borçunu ödeme şansı olur. yalanmıııııı arkadaşlaar

    YanıtlaSil
  122. SAYIN VEKİLİM KONUYA GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

    YanıtlaSil
  123. YETER ARTIK YA,BÖYLE ÇAĞ DIŞI CEZA MI OLUR,BİR AN EVVEL HALLEDİLMESİ LAZIM BU KONUNUN,BU CEZADA KADIN -ERKEK-GENÇ-YAŞLI-EVLİ-BEKAR-ÖĞRENCİ-MEMUR-ESNAF HERKES PERİŞAN OLUYOR,CEZAEVİ NE GİRİP ÇIKMADIK İNSAN KALMAYACAK HERKES BU TARZ CEZALARDAN DOLAYI UTLAKA BİR ŞEKİLDE ÖMRÜ BOYUNCA CEZAEVİNE GİRMEK ZORUNDA KALACAK,DÜNYA NIN HİÇ BİR ÜLKESİNDE BÖYLE ÇAĞ DIŞO HAPİS CEZALARI YOK!!!YOK EĞER Kİ AMAÇ MİLLETE CEZAEVİ SENDROMU YAŞATMAKSA,YA DA BİR GÜN HERKES CEZAEVİ NE GİRECEK DEMEKSE BU KANUN KALSIN EMİN OL Kİ BİR İNSANIN 70 SENELİK ÖMRÜ VARSA VE İŞLERİ TERS GİTMEYE BAŞLAMIŞSA MUTLAKA BU CEZADAN DOLAYI HAPİSE GİRER...SAYIN YETKİLİLER BU CEZA ÇAĞ DIŞI İNSANLIK SUÇU,DEVLETE NE BENİM BORCUMDAN DA BENİ HAPİSE ATMAK İSTİYOR?GERÇEKTEN BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM?

    YanıtlaSil
  124. Mahkeme kararında itirazın nereye yapılacağı yazar, itiraz makamına hitaben kararı veren icra ceza mahkemesine sunulacak

    YanıtlaSil
  125. Selam Cüneyt bey, yukarıda vermiş olduğunuz örneği avukatıma uygulattıracağım ama acaba bu itiraz sonucunda hiç olumlu sonuç alan arkadaşlarımız varmıdır? Saygılarımla

    YanıtlaSil
  126. Sayın Milletvekilini bu girişiminden dolayı bütün mağdurlar adına kutluyorum

    YanıtlaSil
  127. emredersiniz hemen kaldıralım

    YanıtlaSil
  128. Haftaya kaldı...

    YanıtlaSil
  129. arkadaşlar bu konuda meclise sesimizi duyueralım boş durmayalım

    YanıtlaSil
  130. sayın vekilim devamını istiyoruz

    YanıtlaSil
  131. cüneyt bey benim tahhüt cezam kesinleşmiş acaba bu örnek dilekçenin faydası olurmu

    YanıtlaSil
  132. Bhmmuhendislik19 Aralık 2013 18:09

    hakikaten çok merak ediyorum bu itirazdan olumlu sonuç alan varmıdır

    YanıtlaSil
  133. CCCertunçyeşilCCC19 Aralık 2013 18:12

    yok ya hocam ne olumlu sonucu olacak. doğrudan reddedilir....

    YanıtlaSil
  134. CCCertunçyeşilCCC19 Aralık 2013 18:12

    senin avukatın bu siteden alacağı akılla iş yapacaksa o diplomasını indirsin

    YanıtlaSil
  135. Sayın vekiller ve adalet bakanımız bu yasalar ne zaman çıkacak biz bizden gittikten sonramı çekte cezayı kaldırdınız adamın 100 bin lira çeki var affedildi diger tarafta 2 bin lira borçtan tahüdü olan içerde yatıyor bu nasıl bir adalet umuyoruzki bu düzenlemeleri bir an önce yoluna koyarsınız çocukların ve ailelerin pisikolojisi mahvolmuş durumda.

    YanıtlaSil
  136. cüneyt bey size çok teşekkür ederim bana çok güzel ve basit bir dilekçe ile karara itiraz etmeyi öğrettiniz.dilerim tüm sıkıntılı insanlar da bemim gibi haklarını kazanırlar. cüneyt bey her zaman sevdiklerinizle beraber sağlıklı güzel ve mutlu bir hayatınız olur ve çaresiz insanlara da yardımınız devam eder. ben de bu konuda insanlara deneyimlerimi sizin sayenizde aktaracağım.beni ve zorda olan insanlara yolgösterdiğiniz için çok teşekkürler. her zaman dualarım ve iyi dileklerim sizin olacak.,hem.a.kşkmz

    İhbar Et

    YanıtlaSil
  137. Sayın Milletvekilini bu girişiminden dolayı bütün mağdurlar adına kutluyorum

    YanıtlaSil
  138. cok tesekkur ederım gectıgımız hafta bu avukatlık ucretı bana geldı ve bu dılekceyle karara ıtıraz ettım. Yanlız bir sey sormak ıstıyorum cekımden dolayı avukatlık ucretı talep eden avukatlık burosu bugun saat 21:30 sıralarında bana sms yoluyla hacze geleceklerini ve hapıs ıle cezalandıralacagıma daır mesaj atmıs hapıs cezası olmadıgını bılıyorum ve benı bosa tehtıd ettıklerını dusunuyorum bununla ılgılı suc duyurusunda bulunabılırmıyım cunku bu vıcdansızlar bu sekılde ınsanlara korku vermeye ve huzur bozmaya devam edıyorlar ev haczı ıle ılgılı kanun ne zaman cıkacak bır bılgınız varmı ? cevap yazarsanız mailime cok memnun olurum

    YanıtlaSil
  139. Tamamen taciz korkutma amaçlı
    Suç duyurusunda bulunabilirsiniz
    Mahkeme Kararı kesinleşmeden avukatlık ücreti de kesin değildir

    YanıtlaSil
  140. tolgayakyildiz19 Aralık 2013 19:07

    acaba bu dilekçesi kabul gören var mı? Avukatlar bir işe yaramayacağını söylüyorlar. İtiraz edersen eğer icra davası açarlar 600 TL olur 1000 TL. diyorlar. Siz ne diyeceksiniz bu konuya. Acaba mahkemede itirazını kabul ettiren olmuşmu acaba. Olduysa örnek teşkil edecektir.

    YanıtlaSil
  141. Emlakci Taahhüt Mağduru19 Aralık 2013 19:31

    Sn:HSYK nu uygulamaya koymuş olduğu bu karar ve uygulamadan dolayı tebrik ediyorum,Bu uygulamayla Hakim ve Savcıların kendilerini daha iyi bilgilenmelerini sağlamış,bilerek haksız ve hukuksuzluğu engellemiş olacaktır,
    Benim bu iekilde haksızlığa uğramış olduğum en az 8 tane dosyam var,savunmalarımda anayasanın 38 maddesinin ve AİHS nin ihlal edildiğini sunmuş olmama rağmen bunu hiç bir hakim dikkate almadı,
    Bu uygulamanın genişletilerek, Avukatlar,İcra Müdürlükleri ve hatta Emniyet Teşkilatını da kapsamasının daha uygun olacağı kanaatindeyim,
    Bu uygulamaya en kısa zamanda başlayacağım,
    HSYK çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  142. arkadaşlar ev haciz leri kalktımı...............

    YanıtlaSil
  143. Hani kanun çıkıyordu? ay sonu geldi ortada hiç bir şey yok,o kadar çekilen fakslar yalan mı oldu?

    YanıtlaSil
  144. ahmet bey nete yeni girebildim msn adresinizi verirseniz kararı gönderebilirim.10 günlük

    YanıtlaSil
  145. sayın HOCAM HAYIRLI GECELER
    BENİM DE BİR HUKUK ÖĞRENCİSİ OLARAK SORMAK İSTEDİKLERİM VAR BABAM İZMİR DEKİ BİR AVUKATA 15.01.2012-15.02.2012-15.03.2012-15.04.2012-15.05.2012 TARİHLERİNDE 3650 ŞER LİRALIK 5 TANE (TOPLAMDA) TAAHHÜT VERMİŞ.İLK TAKSİTİN 1000TL SİNİ 2 GÜN SONRA YATIRDIĞI İÇİN ALACAKLININ AVUKATI HEMEN TAAHHÜTÜ İHLAL DAVASI AÇMIŞ DAVA 27.03.2012 DE YANİ BU SÜREYE KADAR GEÇEN 3 TAKSİT VAR YANLIZ AVUKATA SADECE BU 3 TAKSİTTEN 1000 TL BORCUMUZ VAR
    MERAK ETTİKLERİM:1)DURUŞMA İZMİRDE (E-DEVLETTEN GÖRDÜM HERHANGİ BİR KAĞIT GELMEDİ) FAKAT BİZ BALIKESİR DE İKAMET EDİYORUZ BALIKESİRE Mİ GELECEK DOSYA 2)ÖDEMELER BANKA YOLU İLE YAPILMIŞ AVUKATIN HESABINA... AVUKAT BİLDİRMEMİŞ OLSA SIKINTI OLUR MU 3)BİR CEZA ALIR MI?(1000TL BORÇ KALMIŞTI DAVA GÜNÜNE KADAR GEÇEN TAAHHÜT TAKSİTLERİNDE) 4) KANUNDA BU MADDE VAR DOĞRU DEĞİL Mİ = 5358 Sayılı Yasa'nın 11. maddesi ile değişik 2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu'nun 340. maddesi, “111. madde mucibince veya alacaklının muvafakati ile icra dairesinde kararlaştırılan borcu ödeme şartını, makbul bir sebep olmaksızın ihlal eden borçlunun, alacaklının şikayeti üzerine, üç aya kadar tazyik hapsine karar verilir. Hapsin tatbikine başlandıktan sonra borçlu borcun tamamını veya o tarihe kadar icra veznesine yatırmak zorunda olduğu meblağı öderse tahliye edilir; ödemelerini tekrar keserse, hakkında tazyik hapsine yeniden karar verilir. Ancak, bir borçtan dolayı tazyik hapsinin süresi üç ayı geçemez” şeklinde değiştirilerek hüküm altına alınmıştır. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK İYİ OLUR HAYIRLI GECELER

    YanıtlaSil
  146. Merhabalar Cüneyt bey, Babam garanti bankasından 2.500 tl ihtiyaç kredisi çekti ve banka babama bu kredi ile beraber birde bonus kartından verdi, sizde bilirsiniz ki insan denize düştü mü yılana sarılır babamda kredi kartına yüklendi velasıl-ı kelâm kredi kartı borcunu ve çektiği kredi borcunu ödeyemedi borç avukatlık oldu avukat ta eve geldi eşyaları saydı daha sonra saydığı eşyaları annemin üzerine zimmetledi ve anneme de eşyaların bulunduğu liste altına imza atmasını söyledi bunun üzerine bende avukat a (gerçekleştiğine hâlâ inanamadığım mal beyan olayının kalkması yani avukat geldiğinde hiçbir şekilde eşyalara dokunamayacağını bildiğim için) "hangi akla hizmet siz böyle bir zimmet yapıyorsunuz ?" diye soru sordum avukat ta bana "sen hukuk mu okuyorsun ?" dedi bende hayır dedim sonra avukat "bu imza formaliteden zaten" dedi bende "madem ki formaliteden neden siz kendiniz imzalamıyorsunuz" dedim avukta ta "ya kardeşim hem borçlusun hemde kalkmış bana lagaluga yapyorsun" dedi annemde daha fazla tatsızlık olmasın diye imzayı attı daha sonra babam avukata giderek borcu takside bağladı fakat avukat aylık ödencek 450 tl ücreti elden tahsil etmek üzere babama taahhüd imzalatmış ve babamda ikinci taksidi ödeyememiş durumu öğrendikten sonra avukatın bulunduğu ofise giderek "babam ziraat bankasından 860 tl emekli maaşı alıyor siz neden babamın maaşından otomatik ödeme olarak borç tahsil işlemini yapmadınız ?" dedim ve avukat ta bana "çok biliyorsan sen gelip yapsaydın taksitlendirmeyi" dedi bende "tamam geldim ve şimdi yeniden yapılandırma yapmak istiyorum" dedim avukat ta "geç kaldın babanı taahhüde ihlâlden mahkemeye verdim ya borcun tamamını ödersiniz yada baban 3 ay kredi kartından 3 ay da ihtiyaç kredisinden olmak üzere toplam 6 ay ceza yatacak" dedi ve bende dedim ki "o o kadar kolay değil işte avukat bey madem mahkemeye verdin dava açtın babama mahkeme kağıdı elbette ki gelecek bende babamla birlikte mahkemeye gidecem ve babamın ceza yatmasına sizin sebep olduğunuzu belirten açık bir ifade de bulunacağım" dedim avukat ta bana "benim için işlemleri daha hızlı yapmış olursun" dedi sonra "bak kardeşim baban eğer mahkemeye çıkarsa işlemler daha hızlı ve babanın aleyhine işler" diyerek aklımı çeldi meyerse avukatın elinde o kadar çok dava dosyası varmış ki avukat neredeyse hiç bir mahkemeye çıkmıyormuş bunu bana polis babamı tutkladığı gün söylemişti ve malesef o gün bende bunu bilmediğim için babam içeri girecek korkusuyla babama giderek "baba avukat dedi ki eğer baban mahkemeye giderse işlemler daha çabuk olur ve mahkemden sonra babanı içeri alırlar dedi" dedim ve şimdi malesef korktuğum o kötü olay gerçekleşti babam şuan da aliağa şakran ceza evinde kendisi içeride temyiz talebini belirten bir dilekçe yazarak savcılığa postalamış ve banada oğlum sende dilekçe yaz beni çıkarırlar dedi ama neye dayanarak bunu söyledi bilemiyorum bende yaptığım araştırmalar sonucunda sizin sitenizde ki bu konuya ulaştım cüneyt bey şimdi sizden bir çıkar yol talep ediyorum bana yardımcı olabilirmisiniz babamı çıkarmak için ödenmesi gereken meblayı birleştiremiyorum mecburen dilekçeye bağladım bütün umudumu :( bu dilekçe gerçekten babamı çıkarırmı dışarı ?

    YanıtlaSil
  147. Mail adresinizi kontrol edin, size bir yazı gönderdim

    YanıtlaSil
  148. Hemen okuyorum Cüneyt bey :) çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  149. Kanun falan yok Lati bey yani kredi borçluları ya borçlarını ödeyecekler serbest kalacaklar ya aldıkları cezalardan kurtulmak için temyiz, itiraz dilekçeleri yazarak o dilekçelere umut bağlayacak yada gereken ceza neyse bitene kadar içeride kalacak şimdi yaşayan birisi olarak buradan sesleniyorum kredi kartı, ihtiyaç, tüketici vb. kredi borçlarından dolayı avukatlık olmuşlarsa sakın hiçbir şekilde avukata elden ödeme taahhüd'ünde bulunmasınlar eğer emekliyse maaşlarından, emekli değilse çalışansa maaş hesaplarından kestirsinler aylık ödenecek tutarı avukatlar bunu yapmak ZORUNDALAR zaten içinde allah korkusu olan avukat borçluya borcu maaşınızdan keselim diye teklifte bulunur ama teklif etmese bile siz teklif edin

    YanıtlaSil
  150. ciddiyetle devam edelim .ben gerçekten zor durumdayım .

    YanıtlaSil
  151. bu bankaların allah belasını versin,gencecik kızın hayatını mahvetmişler

    YanıtlaSil
  152. dünyadaki en onursuz mesleklerin başında gelir,örnek 30000 kişinin katilini bile savunuyorlar

    YanıtlaSil
  153. İnsanı yaşatki devlet yaşasın insan yaşamassa devlette yaşamaz devletin başındakiler insanımızı yaşatmak zorundadır yaşatamayacaklarsa yaşatacaklar gelsin . anlayan anladı mutlu yaşamlar.

    YanıtlaSil
  154. Sakın ha aman o yolu hiç düşünme bizim de başımızdan çok şey geçti 250.000 tl lik çek verdik karşılığında mal alamadık 110.000 tl sini kendilerinin diğer şirketine ciro ettiler biz 3.şahısız diye avukatları kanalıyla yapmadıklarını bırakmadılar ne arabam kaldı satılmadık ne eşyam kaldı evden gitmedik ne de dükkanımda mal kaldı icra deposuna koyulmadık sabrettim ben haklıyım kazanacağım dedim hep dua ettim şimdi biraz mesafe aldık 100,000 tl den fazla para ödedik şimdi dava sonuçlanırsa inşallah geri alacağız SABIRLA BEKLİYORUM.

    YanıtlaSil
  155. Adem Karaçoban21 Aralık 2013 02:22

    SEV DİM KIZ BANA KAZIK AT DI NALET OL SUN DÜNYAMA

    YanıtlaSil
  156. secıme az kaldı şimdı bıze yanaiırlar hal hatır sorarlar secım bıttımı senı benı tanımıazla bunu herkez bılıyor yanışm varsa soyleyın rizagul@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  157. bu turkıyede kımse bızım sesımızı duymayacakmı sadece secıme yakın kala yanımıza gelıyorsunuz bız bunları hak etmıyoruz ben gazıantepden rıza gül benım bır aplam var esınden ayrıldı 4 cucuguyla bıze geldı bızım matdı durumumuz az yetştıremıyoruz 4 cocuk yetışdırmek kolay degıl bır tanesı 3 yasında 5 yasında 7 yasında 9 yasında gelde yetıştır bunları nasıl yapım ben bunlar yardım edın ılkkes bır ısdekde bulunuyorum bu turkıyeden bu zamanatek bır tane bır ısdekde bulunmadım ılkkes bu cocuklar ıcın ısdıyorum tşk saygılar 0531 857 78 16 rıza gul

    YanıtlaSil
  158. bu yazımı gören birileri olursa Allah rızası için bana yardım etsin,askerden geleli 3 ay oldu ve babam ilerlemiş düzeyde kanser hastası uzun zamandır BURSA Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde tedavi görüyor bende mecburen burada duruyorum ama acilen bir işe ihtiyacım var Allah rızası için bana yardım edin artık kafayı yemek üzereyim.Sayın vekillerimiz bu yazımı dikkate alan olursa çok büyük sevaba girmiş olursunuz eminim.Et Endüstri bölümü ön lisans mezunuyum kpss den 67 puanım var.0543 212 96 21

    YanıtlaSil
  159. Sayin degerli bakanim veysel eroglu 2 sene ankarada kimse is vermedi orman isiyle ugrasiyorum malesef coluk cocukla perisan olduk kimse kimsenin derdini sormuyor filistine gidecez

    YanıtlaSil
  160. Mesut bey ben ankarada ² sene kaldim kise is vermedi coluk cocukla perisan olduk orman Nakile yapiyoz cadirda kaliyorduk bizi kovdu yeni belediye ercumeniydi secim varmis kasten 15 kisiydik orfan geldik arkamizdan baskasina is verdi cadirimizida yiktilar

    YanıtlaSil
  161. Mesut bey mesajim size geldimi

    YanıtlaSil
  162. Bu kendi 0541 299 0747 bana is imkani verirseniz saygi degerli orman bakanim veysel eroglu allah razi olsun oda sesimi duyarsaniz bakanim duymasa elbette vekillerim duymasi lazim.

    YanıtlaSil
  163. Orman ve su isleri bakani veysel eroglu insalah sesimizi duyarsin ibrahim ciftci duyun

    YanıtlaSil
  164. Babam R.P,
    SGK Aksaray İL Müdürlüğünde hizmetli memur olarak çalışmaktaydı.13/08/2010
    tarihinde babamın Niğde iline tayini çıktı. İlişiğini kestiği gün mesai
    arkadaşları tarafından komplo kurularak iftira atıldı. Daire içi Kalem Müdürü
    Ş. K. Daire içi Memursen Sendika Yetkilisi Ş.B.ve iki güvenlikçi tarafından bu
    komplo sonucu hiçbir günahı yokken haksız yere darp edildi.Bu olayda
    yediği darbeler sonucu babamın çenesi kırıldı,iki defa ameliyat oldu ve
    yüzünün yarısı felç kaldı.Uzun süren bir tedavi döneminin ardından tüm
    aile bireyleri olarak hem maddi hem de psikolojik çöküntü yaşadık. Bugüne
    kadar onuru ve şerefiyle yaşamış olan babamın aldığı darbelerden çok
    iftiraya uğraması , gururunun incinmesi yaraladı. Ben Başbakanlığına, İnsan Haklarına,
    Cumhurbaşkanlığına şikayette bulundum. Bu şikayet üzerine
    Cumhurbaşkanlığından gelen müfettiş yaptığı araştırmalar ve
    incelemeler sonucu bu komployu kurup babamı darp eden kişileri suçlu
    buldu.Aldığı karar Ş. K.'nin işten çıkarılması,güvenlikçilerin o iş
    yerinde çalışmasının uygun olmadığı,SGK İL MÜDÜRÜ K. K.'ın AKSARAY ilinde görev
    yapmasının uygun olmadığı yönündeydi.Şimdi SGK İL MÜDÜRÜ K. K. başka bir
    şehre atandı ancak babama vuran Ş.K. sadece kınama cezası
    aldı. Babamı darp edenler yine aynı işlerini yapıyorlar.Mahkemede Ş.K'ya 1 yıl
    , diğer üç kişiye de 3’er ay hapis cezası verildi ve maalesef bu cezalar
    para cezasına çevrildi. İtiraz ettik ancak Yüksek Yargı'dan hala cevap
    gelmedi. İnsan hayatı bu kadar basit ve ucuz olmamalı. Haksızlık Karşısında
    Susan Dilsiz Şeytandır…Biz Yüksek Yargı’nın adaleti sağlayacağına
    inanıyoruz, sadece ADALET YERİNİ BULSUN İSTİYORUZ...

    NOT:
    Ben sadece bu olayın üstü kapanmasın daha fazla kimsenin canı yanmasın
    sizden rica ediyorum bu olayı mecliste gündeme getirir misiniz.Ben video yapıp youtube ye
    attım.Bu linktende ulaşabilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=9B-WKs8N4S0

    Adres:Selçuk Mahallesi Taşkın Sokak
    Çınar Apartmanı NO:35/21

    TEL:05466076909

    YanıtlaSil
  165. mesut şimşek11 Ocak 2014 00:36

    değerli arkadaşlar bu ülke gerçektende vatandaşını önemsiyor herkesin mutlaka bir sıkıntısı vardır her derdinize deva olamam ama dürüst ve kişilikli insanlar iseniz iş kurmanıza yardımcı olabilirim bunun için bana ulaşmanız gerekiyor 05388835500

    YanıtlaSil
  166. mesut şimşek11 Ocak 2014 00:36

    değerli arkadaşlar bu ülke gerçektende vatandaşını önemsiyor herkesin mutlaka bir sıkıntısı vardır her derdinize deva olamam ama dürüst ve kişilikli insanlar iseniz iş kurmanıza yardımcı olabilirim bunun için bana ulaşmanız gerekiyor 05388835500

    YanıtlaSil
  167. ARKADASLAR DEVLET ADAMLARININ İNSANLIK YAPIP NUMARA VERDİGİ YERDE SİZ EVLİLİK DİYORSUNUZ GİDİN İZDİVAÇ PROGRAMINA YAZIK YAZIK

    YanıtlaSil
  168. bende tanışmak isterim bahar numaram 0536 946 0554

    YanıtlaSil
  169. herkes kanun ve nizamlara uymak zorundatır hakkınızı arayın

    YanıtlaSil
  170. 5838 sayılı kanun resmi gazetenin 28 şubat 2009 tarihli mükerer sayılı nüshasında yayınlanmıştır.kanun 32.maddesinin 2 numaralı fıkrasının(b) bendi ile 5510 sayılı sosyal sigortalar ve genel sağlık sigortası kanun 93.maddesi birinci fıkrasına bu fıkraya göre haczi yasaklanan geliir aylık ve ödeneklerin haczedilmesine ilişkin talepler borçlunun muvakati bulunmaması halinde icra müdürü tarafından rededilir.ibaresi eklenmiştir.BU MADDEYLE EMEKLİ MAAŞ HACİZLERİ KALDIRILMIŞTIR.YANİ KISACASI KANUNEN EMEKLİ MAAŞINA HACİZ TATBİK EDEMEZLER EĞER MUVAKAT VERMEDİYSEN DERHAL İCRA DAİRESİNE İTRAZ DİLEKÇESİ VER BANKAYADA BU KANUNU NOT ET GÖSTER İTRAZINI YAP

    YanıtlaSil
  171. slm ben çetin içkal bitlisliyim yanlız derdimi kimle paylaşacağımı bilmiyurım ben aylemden ayrıyım 3 tane çocoğım var benle eşimle 5 kişiyiz madi durımum çok kutu ondan bir işe girmesini sayın milet vekililerden yardım isterim yardımımda bir işten surekli olsın çalışsam yeterli olır yeterki bir kalıcı işim olmasını eve ekmek getirmesini isterim sadece sesimi doyıracağım kişi kim olırsa ona alha elimi açarak hem alaha hemde sizden yardım isterim herkese saygılar ben sadece kalıcı bir iş isterim ben 1980 doğımlıyım bitlis guroymakta otormaktayım telefonımda bo alh aşkına bana yardım da bolınan na sizden bonı isterim telim bo 0537 514 10 53 saygılarımla çetin içkal 0537 514 10 53

    YanıtlaSil
  172. kımse kımseye senetle cekle mal vermeyecek sımdıkı mobılya magazaları devetı tahsılatcı tutmus al kardesım senede gerek yok der gıbı mal satıyolar buda ınsana cazıp gelıyo noluyo oduyemıyo bunun suclusu sadece borclu da degıl bı okadar satıcıda borclu herkes kendını salama alacak kı bole seyler olmasın paran varsa alırsın yoksa ne ala basbakan ıyı yapıyo cıkardı yasalarla verme cekle mal verme adamın parası olsa zaten cek vermez

    YanıtlaSil
  173. İyi günler. Konu:  21.02.2013 tarihinde , saat 09,26 da esas no 2013/2 nolu dosya. ev sahibim evini tahliye etmem için açtığı tahliye davasına istinaden yapılan duruşmada daha içeri girer girmez sayın hakim Fatih Karakullukçu sicil no 34226         hiç kafasını kaldırmadan karşı tarafın avukatına bir şeyler sormaya başladı, aynı şekilde ona soruları bittiği için yine kafası diğer tarafa çevriliyken bana soru sormuş ben anlamadım efendim bana mı soruyorsunuz dedim, bunun üzerine hakim bey yeryüzünde belki de hiç görülmeyecek şekilde mahkemede bağırmaya bana kızmaya başladı ama sesi çıktığı kadar bağırıyordu tabi ki sana soruyorum senden başka kimse var mı diye azarlayıp, mübaşire dönerek çabuk bana çay getirin sabah sabah nerden böyleleri beni bulur, bu işi bilmiyorsan git avukat tut, diyerek mahkemeye 5 dakika ara veriyorum dedi ve bizi dışarı çıkarttı. Daha sonra bizi tekrar içeri aldıklarında ben korkudan tir tir titremeye başladım yine sorarsa anlamasam bu sefer pür dikkat hakim beyi dinlemeye başladım. sorduğu sorulara her ne kadar cevap verdiysem de dikkati nazara almadı çünkü bir kere çok kızmıştı. Hatta delillerimi bile kabul etmiyorum diyerek, karşı tarafın avukatına delillerini toplaması için bir hafta mühlet verdi ve 12.03.2013 tarihine duruşmayı erteledi.
       İşte bugünkü mahkemem bu anlattığım olaylardan ibarettir. Şayet bu anlattıklarımda bir tane yalan ve yanlış varsa bana vereceğiniz tüm cezalara razıyım          eğer kamera kayıtları varsa incelenebilir.
       Aslında bu yaşadığım mağduriyet karşısında hakkımı nerde ve nasıl arayacağımı da bilmiyorum, avukat tutacak param da yok sizden bu konun gerçek olup olmadığını eğer gerçekse mağduriyetimin giderilmesi için bana yardımcı olmanızı arz ve talep ederim

    YanıtlaSil
  174. vergiler gerçekten çok ağır 1 yıl oldu yeni işyeri açtım iş yapmakta zorlanıyorum yaptığım işlerde kira stopaj bagkur gelir vergisine elektrik su telefona anca yetiyor buna rağmende borç harç bulup vergimi yatırıyorum ama nereye kadar gidecek bilmiyorum

    YanıtlaSil
  175. Yinede sevmeye deger

    YanıtlaSil