24. Dönem CHP Milletvekilleri Cep Telefon Numaraları

Milletvekili telefon GSM Özel telefon numaraları Kemal kılıcdaroğluCumhuriyet halk Partisi (CHP) Milletvekilleri Cep Telefon Numaraları

BU SAYFADA BULUNAN MİLLETVEKİLLERİ TELEFON NUMARALARI GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMİŞ VE SAYFADAN KALDIRILMIŞTIR.

Hatalı veya Listeden kaldırılması talep edilen numaralar için
admin@cekmagdurlari.com 
e-posta adresine bildirimde bulunabilirsiniz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Son Dönem Milletvekilleri Cep Telefonları. CHP Milletvekilleri Telefon Bilgileri. CHP Milletvekili GSM Telefonları. CHP Milletvekilleri Telefon Numaraları. Milletvekili telefon numarası. Milletvekili Telefon Numaraları.

5 yorum:

  1. MURAT ÖZÇELİK27 Ocak 2013 16:31

    İTFAİYE ÇALIŞANLARININ İSTEĞİ(LÜTFEN SESİMİZİ DUYURMAMIZA YARDIMCI OLUNUZ.)Yangında-afette-trafik kazasında-depremde-su baskınında-kurtarmada..... Kısacası insanların canını kurtarmak için terk ettiği her yerde biz varız. Göreve gitmiş olduğumuz bir çok yere polis ekipleri ve acil tıp teknisyenleri de oluyor. Olay yerinde aktif olarak İtfaiye çalışanları görev alıyor. Mesela bir yangında ya da trafik kazasında ya da bir göçükte.... biz itfaiye çalışanları canımızı ortaya koyuyoruz. Bizzat olaylara biz müdahale ediyor, arama-kurtarma faaliyetini gerçekleştiriyoruz. 
    -Olay yerine gelerek eli cebinde bize acıyarak bakan polis memuru kadar maaş alamıyoruz. Polis yıpranma payı alıyor; biz itfaiye çalışanları alamıyoruz. Yangınlarda zehir yutuyoruz. Ömrümüzden ömür veriyoruz. 
    - Trafik kazalarında, göçük v.s durumlarda kurtarma faaliyetini biz itfaiyeciler yapıyoruz. Yaralıyı ambulansa kadar biz itfaiyeciler götürüyoruz. Ama ne yazık ki Acil Tıp Teknisyenleri kadar değerimiz yok. 24 saat boyunca aktif çalışıyoruz. Olay yerine gelen Acil Tıp Teknisyenleri kadar istirahatımız olmuyor.
    - İşimiz büro hizmeti değildir, teknik hizmetlerdir. İl Afet Müdürlüklerinde çalışan kurtarma ekiplerinin bütün görevlerini kapsar durumda yapıyoruz. Buna rağmen İl Afet Müdürlüklerinde çalışan kurtarma ekipleri gibi Teknik Hizmetler Sınıfında değiliz. Masa başında büro işlerini yapan memur gibi Genel İdari Hizmetler sınıfında yer alıyoruz. 
    -Arazi tazminatı istiyoruz. Özellikle yaz mevsimlerinde 5 dakika bile boş vaktimiz olmuyor. Ot yangınları hiç bitmiyor. Araziyi mesken tutuyoruz. Evden araziye-araziden eve gidiyoruz. Ama İl Afet Müdürlüklerinde çalışan kurtarma ekipleri gibi arazi tazminatı alamıyoruz.
    -Yıpranma tazminatı-süresi istiyoruz. Yangınlarda zehir yutuyoruz. Ömrümüzden ömür veriyoruz. Bir İftaiyecinin ortalama ömrü 55-60 yıldır. Buna rağmen erken emekli olamıyoruz, yıpranma tazminatı alamıyoruz.

    HAKKIMIZI İSTİYORUZ. 
    İSTEDİĞİMİZ ÇOK ŞEY DEĞİL. FAZLADAN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ. SADECE OLMASI GEREKEN OLSUN İSTİYORUZ.
    AVRUPADA - AMERİKADA-RUSYADA-JAPONYADA-ÇİNDE..  KISACASI TÜM GELİŞMİŞ ÜLKELERDE İTFAİYECİYE VERİLEN DEĞERİ VE HAKLARI BİZDE İSTİYORUZ. 

    Türkiye de olması gereken bir itfaiyeci profili:
    "TEKNİK HİZMETLER KADROSUNDA ÇALIŞAN, YIPRANMA PAYI VE TAZMİNATI ALAN, ARAZİ TAZMİNATI ALAN, YETERLİ İSTİRAHAT SÜRESİ OLAN (Acil Tıp Teknisyenleri ve Sivil Savunma Ekipleri gibi24 saat çalışarak 72 saat istirahat eden), PERSONEL SIKINTISI OLMAYAN(Her 1000 kişiye 1 İtfaiyeci düşer.)


    L Ü T F E N      S E S İ M İ Z İ   D U Y U R M A M I Z A    Y A R D I M CI      O L U N U Z. . .. 

    YanıtlaSil
  2. samanyolu haber tefon numaralarınızı vermeye niye korkuyorsunuz

    YanıtlaSil
  3. samanyolu haber tefon numaralarınızı vermeye niye korkuyorsunuz

    YanıtlaSil
  4. Hepinizi çok seviyorum. ölümüne dek chp mustafa kemal atatürk.

    YanıtlaSil