Taahhüdü ihlal Bir Can daha Aldı

banka borçları, kredi kartı, ramazan keser
     Çanakkale - Çan ilçesinde iki gün önce polislerin tutuklamak için evine gittiği ve evde bulamadıkları Ramazan Keser, evlerinin yakınlarındaki çamlık alanda elbise bezlerini birbirine bağlayarak intihar etti.

     Oğuzhan(12) ve Merve(5) adlarında iki çocuğu bulunan, Ramazan Keser evlerine iki kilometre uzaklıktaki çamlıkta asılı cesedi bulundu

     Ramazan Keser'in intihar ettiği, çevredeki vatandaşların polise haber verilmesi sonucu ortaya çıktı, intihar olayı sonrası Çan Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek inceleme başlattı.

     Çan Termik Santrali'nde işçi olarak çalışan ve bankalara kredi kartı ile piyasaya borcu olan Ramazan Keser'in iki gündür kayıp olduğu öğrenildi.

     İddialara göre, Ramazan Keser'in hakkında mahkeme kararı ile tutuklama kararı çıkartıldı, iki gün önce polislerin tutuklamak için Ramazan Keser'in evine gitti, o esnada evde olmayan Keser'i bulamayan polislerin Ramazan Keser'in eşine, Keser' in karakola gelmesini söyledikleri eşinin de bu olayı Ramazan Keser'e telefonla bildirdiği ve bu olaydan iki gün sonra Ramazan Keser'in cesedi evlerinin yakınlarındaki çamlıkta asılı halde bulunduğu ifade edildi.

     Ramazan Keser ‘in Çan Devlet Hastanesinden alınan cenazesi Çan Şehir mezarlığına defnedildi.
Olay hakkında savcılıkça soruşturma başlatıldı..

Kategori: Taahhüdü ihlal, kredi kartı borcu, icra, haciz, uzlaşma, banka borçları, intihar, icra uzlaştırma, icrada uzlaşma, banka ipotek, Adalet, TBMM, Adalet Komisyonu, ödeme şartını ihlal, Yargıda reform 3. paket, Adalet alt komisyonu, ev hacizleri, ev eşyası hacizleri, ipotek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder