Onurumuz için son kez yola çıkıyoruz

Sevgili ARKADAŞLAR

ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ALMAK 
Ve ZAFERLE DÖNMEK İÇİN,
SON KEZ, yola çıkıyoruz.

4 Aralık 2010 Cumartesi günü SABAH SAAT 8.oo de Arkadaşlarımız SİVRİHİSAR'dan  ANKARA'ya doğru yürüme eylemine başladılar.

8 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 10:00 da ANKARA Abdi İpekçi parkında kader arkadaşları, bizler, yürüme eylemini yapan arkadaşlarımızı karşılamak için toplanacağız.


Kıymetli ARKADAŞLARIMIZ!...
Siyasetçi, hukukçu, gazeteci ve aydınlardan, insaf sahibi pek çok insana kadar her kesimden vicdanlarda da bir ışık yakmayı başardık ve biz o küçücük titrek ışıklardan oluşan vicdanlı bir aydınlık ile zindanlardan çıktınız.
Zulme karşı direnmek için karanlık odalarınızdan tekrar çıkacak ve bir özgürlük ışığını yakacak, hep birlikte vicdanları aydınlatacağız.

Kara zindanların nizamiyelerinden sevdiklerinize uzanan eller, hasretle açılan kucaklara dönmüşken, bizleri sevdiklerimizden bir kez daha koparmalarına asla izin vermeyeceğiz.

Bizleri hapislere sığdırmaya kimselerin gücü yetmeyecek,  
GURURLARIMIZI, HAYSİYETLERİMİZİ koruyacağız..
Çünkü biz esnafız ,iş adamlarıyız , çiftçiyiz.

Özgürlüğümüz için, onurumuz için toparlanıyoruz…
Bu vakit, şimdi TAMAMEN HAKKIMIZI alma vaktidir.
HAKLIYIZ ve GÜÇLÜYÜZ

ZİNCİR NE KADAR BÜYÜK ve GÜÇLÜ OLURSA OLSUN,
ZİNCİRİN TOPLAM GÜCÜ EN ZAYIF HALKASINA EŞİTTİR…

Bizim ortak gücümüz, TOPLAM GÜCÜMÜZDÜR...
Toplam gücümüz ise; Her bir omuz veren, destek veren, Mücadeleye iştirak eden,
HER BİR KİŞİNİN DESTEĞİDİR; SON BİR KİŞİNİN DESTEĞİDİR...

Bardağı da SON DAMLA taşırır, BU SON DAMLA SİZ OLUN...
GAFLET VE İHANET İSE AYNI ŞEYDİR,
Bunun için HEPİMİZ EYLEME KATILMALIYIZ...

Bu defa bize katılmayanın, özgürlüğü HELALİNDEN TENEFFÜS ETMEYE hakkı yoktur
ZAFERDEN ONURLANMAYA, gururla ortaya çıkmaya hakkı da yoktur...
Gerçek bir mazereti olmayıpta bize katılmayanın;
Sadece UTANMASI GEREKEN sahte bir MAZERETİ vardır..



________________________________________________________________________________

BASIN BİLDİRİMİZ

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

ÜLKEMİZ İŞGÜCÜNE EN BÜYÜK İSTİHDAMI SAĞLAYAN MİLYONLARCA ESNAF, TÜCCAR VE KOBİLERİN TEMSİLCİLERİYİZ..
ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE MAL VE HİZMET ÜRETEN, VERGİ VE SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİYLE KATKI SAĞLAYAN VERGİ MÜKELLEFLERİYİZ..
ÜLKEMİZDE HÜKÜM SÜREN ÇETİN EKONOMİK ŞARTLARIN, KISA ARALIKLARLA ORTAYA ÇIKAN EKONOMİK KRİZLERİN SONUCUNDA BÜYÜK ZARAR VE ZİYANLARA UĞRAMIŞ HER SEKTÖRDEN MAĞDUR İŞADAMLARIYIZ, İŞVERENLERİZ..

KAYIPLARIMIZ ÇOK BÜYÜK.. BU YÜZDEN ÇEKLERİMİZİ (BORÇLARIMIZI) ÖDEYEMEZ HALE GELDİK.. İŞLERİMİZ BOZULDU, İCRALARDAN DOLAYI İŞYERLERİMİZ KAPANDI..

ANCAK BÜTÜN KAYIPLARIMIZIN, YAŞADIĞIMIZ EKONOMİK VE SOSYAL DRAMIN ÜSTÜNE AİLE HAYATIMIZI ORTADAN KALDIRAN EŞ VE ÇOCUKLARIMIZI PERİŞAN EDEN ÇAĞDIŞI, İNSANLIK DIŞI, HUKUK DIŞI HATTA KANUN DIŞI BİR ZULÜMLE, HAPİS CEZASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ..

SONUÇTA TİCARİ BİR ALIŞ-VERİŞ YAPAN BİZLERİN; ÇEKLERİMİZİ (BORCUMUZU) ÖDEYEMEDİĞİMİZ İÇİN, YAŞAMA HAKKINDAN SONRA EN TEMEL VE KUTSAL HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ KISITLANMAKTA, HAPSE ATILMAKTAYIZ..

AİLELERİMİZ EŞ VE ÇOCUKLARIMIZ PERİŞAN, BİNLERCE KİŞİ CEZAEVİNDE, BİNLERCESİ DE KAÇAK DURUMDA BİNLERCESİ DE HAPİS TEHDİDİYLE KARŞI KARŞIYADIR..
ÇALIŞIP İŞİMİZİ SÜRDÜRECEK, BORCUMUZU ÖDEYECEK ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YOK.. SIRF BORÇLU DİYE VATANDAŞINA SUÇLU MUAMELESİ YAPAN BİR DEVLET, ASLA BİR HUKUK DEVLETİ DEĞİLDİR.

ADALET TERAZİSİNİN BİR KEFESİNDE FİNANSAL HESAPLARIN, DİĞER KEFESİNDE PİYASALARIN MAĞDUR ETTİĞİ İNSANLARIMIZIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BULUNDUĞU; AMA HİÇ BİR SURETTE ADALET DUYGUSUNUN VE İNSANIMIZIN ONUR VE HAYSİYETİNİN DİKKATE ALINMADIĞI BİR DEVLETTE YAŞIYORUZ.

UYGAR DÜNYADA OLMAYAN BİR SUÇ ve CEZANIN HUKUKİ MEŞRUİYETİ 3167 s. yasa 1.1.2009 TARİHİNDEN İTİBAREN ZATEN YOKTUR. NİTEKİM PEK ÇOK MAHKEME "ORTA YERDE SUÇ VE CEZA İÇEREN BİR KANUN YOKTUR" DİYE BERAAT KARARLARI VERİRKEN CEZADA BİRLİK" İLKESİ DE TAMAMEN ORTADAN KALKMIŞTIR... BU HUKUKİ ve KANUNİ KARGAŞA HALA SÜRMEKTEDİR... ÇÜNKÜ BU BİR ZORLAMADIR, BU BİR ZULÜMDÜR... HİÇ BİR YASAL KILIF BU ÇAĞ DIŞI UYGULAMAYI HAKLI ve TUTARLI KILMAYACAKTIR...

12 AY SÜREN YASAL BOŞLUKTAN SONRA 5941 SAYILI YASA ÇIKARILMIŞTIR... BU YASADA EVRENSEL HUKUKA, AİHS'NE VE ANAYASAMIZA (M.38) AYKIRIDIR...

AİHS 4 NOLU EK PROTOKOLUNUN; “Hiç Kimse, Yalnızca Akdi İlişkiden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememiş Olmasından Dolayı Özgürlüğünden Yoksun Bırakılamaz..” İLKESİ, ANAYASAMIZDA DA (MADDE 38) AYNI İFADEYLE; “Hiç Kimse, Yalnızca Sözleşmeden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememesinden Dolayı Özgürlüğünden Alıkonulamaz..” OLARAK YER ALMIŞ OLMASINA RAĞMEN, ANAYASA MAHKEMESİNE İPTAL BAŞVURUSU İÇİN TAŞINAN 5941 SAYILI ÇEK KANUNU, BİZZAT ANAYASA MAHKEMESİ TARAFINDAN BİR YILI AŞKIN SÜREDİR SÜMEN ALTI EDİLMİŞTİR.

KANUNSUZ, HUKUKSUZ, İNSAFSIZ ÇEK YASASININ MAĞDUR ETTİĞİ BİNLERCE AİLEMİZ FERYAT EDERKEN; BU DAVALARIN VE ÇAĞDIŞI HAPSİN SÜRMESİNDEN ÇIKARLARI BULUNAN; BAŞTA BANKALAR, FAKTORİNG KURULUŞLARI, ‘ÇEK KIRARAK’ PARA SATAN TEFECİLER VE MAALESEF BAROLAR BU ADALETSİZ VE TARTIŞMALI YASANIN ORTADAN KALDIRILMASINA ENGEL OLMAK İSTEMEKTEDİRLER..

İCRA, HACİZ VE DİĞER SEBEPLERDEN DOLAYI İŞYERİ KAPANAN VE BU SEPEPLE İŞYERİNE DÜZENLİ GİDEMEYEN BİR İŞ ADAMINA, GIYABINDA YAPILAN TEBLİGATLAR İLE SAVUNMASINA VE SUÇ KASTI BULUNUP BULUNMADIĞINA BAKILMAKSIZIN ADİL BİR YARGILAMA YAPILMADAN  KOLAYCA HAPİS CEZASI VERİLMEKTEDİR..

KİM Kİ BİZLERİ DOLANDIRICI VE SUÇLU TELAKKİ EDİYOR İSE ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ.. TÜRKİYEDE MESLEKİ HATA VE BAŞARISIZLIĞINDAN DOLAYI CEZAEVİNE ATILAN TEK MESLEK GURUBUYUZ..

ARTIK YETER! ÜLKEMİZİ VE BİZLERİ BU AYIP YASASINDAN KURTARIN ŞEREFLİ HAYSİYETLİ TALİHSİZ ESNAF, TÜCCAR, YÖNETİCİ VE KOBİ TEMSİLCİSİ MESLEKTAŞLARIMIZA REVA GÖRÜLEN BU ZULME DERHAL SON VERİN..
HEPİMİZ NAMUSLU, HAYSİYETLİ BİRER İŞ ADAMIYIZ,
BATTIK, BORÇLUYUZ..
FAKAT, ASLA!
ADİ BİR SUÇLU DEĞİLİZ!.

1.734 yorum:

  1. YAZDIM ÇİZDİM OLMUYO SADECE İSMİ GEÇMEYEN SİTEMİZİ ÖYLECE TAKİP EDEN VE ACABA YARINIM NASIL OLUCAK DİYEN ESNAF ABİLERİMLEN GÖRÜŞTÜM YARDIMCI OLDULAR BİZİMDE NE OLACAĞIMIZ BELLİ DEĞİL DİYE BİZ BİZLER HEPİMİZ YARIN NE OLACAĞIMIZ BELLİ SADECE O ONA ŞUNU DEDİ BU BUNA BUNU DEDİ BIRAKIN SORU SORMAYI BIRAKIN SATAŞMAYI HANİ 4 ASLANI KARŞILICAKTIK YANLIZ DEĞİLLERDİ NE OLDU DAHA YAMAN ABİMLEN AYHAN ABİMDEN BAŞKA ZİYARET EDEN OLMADI ANKARADA İKİSİMİ VAR E OZAMAN BIRAKSAYDINIZ (MANGALDA KÜL BIRAKMIYODUNUZ)İSTANBULDAN BİZ ASLANLAR GİBİ UĞURLARDIK BEN BİLİRDİM UĞURLAMASINI UYANIN ARKADAŞLAR UYANIN İÇERDE YATANLAR ÜTÜSÜZ GÖMLEKLEN AİLE KARŞILAMAYIMI İSTERSENİZ İSTEDİĞİN YEMEĞİMİ YOKSA MECBUR KALDIĞIN YEMEĞİMİ YEMEK İSTERSİN YADA HASTAYIM DEMEYE KORKMAYIMI ELLERİN KELEPÇE YİYCEK DİYE KORKUNA SÖYLEMEMEYİMİ ASLANLAR GİBİ MUAYENE OLMAYIMI İSTERSİN ÇOCUKLARIN ZİYERETE GELDİĞİNDE JANDARMAYI GÖSTERİP BABA BAK ASKER AMCA BURDA NE İŞİ VAR NASIL Bİ İŞYERİ DEDİĞİNDE KIZARIP YOK YAVRUM ONLAR GÜVENLİK HIRSIZLARDAN KATİLLERDEN BİZİ KORUYOLAR DİYİP YAVRULARINLA HIRSIZLARIN ARASINDA AÇIK GÖRÜŞ YAPMAYIMI İSTERSİN ARKADAŞ BENN İSTEMİYORUM YAŞADIM REZİLLİĞİ TEKRARLAMAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPICAM ARAYIN YAAA HABER AJANSLARINI ARAYIN SIKIŞTIRIN MAİLLERLE BOĞULSUNLAR POLATLI İLÇE EMNİYETE KİM ATTI TEŞEKKÜR MAİLLİNİ DÜRÜST OLUN TÜRKİYENİN HER YERİNDEN HAYKIRIŞLAR VARDI NEDEN SUS PUS OLUNDU YAZIKLAR OLSUN BİZE BAŞKA BİŞİY DEMİYORUM BABANIZDAMI YOK YA KERDŞİNİZ ABİNİZ AKRABANIZ BEN GELEMEDİM AMA ASLANLARIN ARASINA Bİ ASLAN GÖNDERDİM VE KENDİMDE KATILICAM SADECE NE YAPIYORUZ BİLİYOMUSUNUZ HAKKIMIZDA BİŞİY YAZMIŞLARMI DİYE YORUMLARD BİLE BENDEN BAHSEDİLMİŞMİ DİYE BAKIP GEÇİYORUZ 3 TANE 5 TANE GÖNDERDİK DEYİP DURUYORUZ ARKADAŞLAR BU YOLA ÇIKILDI GERİ DÖNEN NAMERT OLSUN KENDİ PAYINA İYİ AKŞAMLAR 0533 399 38 30 TURKCELİ ARAYAMAZSANIZ 0546 510 22 62 SAYGILAR
    UĞUR55

    YanıtlaSil
  2. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 22:24

    Değerli arkadaşlar; bugünki görüşmelerim hususunda, açıklamalarıma devam edeceğim ama, ÖZELLİKLE; 08. ARALIK. 2010 TARİHİNDE ANKARA GİRİŞİNDE, YOLDAN GELEN ARKADAŞLARIMIZI HİÇ DEĞİLSE BİR KISIM KALABALIKLA KARŞILAMAMIZ VE ABDİ İPEKÇİ PARKI TOLANTI ALANINA ÖYLE GİRMEMİZ ÇOK İYİ OLMAYACAKMI? BU HUSUSTA ANKARA'DAKİ ARKAŞLARIMA GÖREV DÜŞTÜĞÜNÜ SANIYORUM. LÜTFEN; HAKLI DAVAMIZ İÇİN ONLARI YAKNIZ BIRAKMIYALIM. YOK KİMSE GİDEMEM DİYORSA; SABAH ERKEN OTOBÜSTEN İNDİĞİMDE, ONLARIN YANINDA OLACAĞIM. SAYGILARIMLA. HAYDİ ARKADAŞLAR; FAZLA DEĞİL SON İKİ GÜN...........SONRA......... SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ZONGULDAKLI SEN MERAK ETME SİTE SESSİZ DEĞİL SADECE CAN LA BAŞLA TÜM ENGELLERE RAĞMEN BASIN A VE VEKİLLEE UĞLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ.

    YanıtlaSil
  5. fatih portakal'a (fox tv) adet farklı maillerden eylemi ve içeriğini attım.başka atan varmı.ilkokul gibi oldu.kimler ödevini yaptı demek ihtiyacını hissediyorum....bir aerkadaşımız önerdi ,yemiyeceğiz içmeyeceğiz hemen mail atacağız.hanımefendi sizle sohbet olsun diye yazmıyor.

    YanıtlaSil
  6. karşılama nasıl olacak. ben saat 07.00 gibi otogarda olacam karşılama yapılacajk yer otogara yakın mı? hataylı.

    YanıtlaSil
  7. 214 KİŞİ bu benim yazdığım ama birde adsızlar var yazıklar olsun O 4 ASLANI YANLIZ BIRAKTINIZ YA BEN DEMEDİMMİ İLAÇLARLA DURUYORLAR HAKINI ÖDEYEMEZSİNİZ vay vay ne yapsak yok olanlardan istemiyoruz babanızın uşağı yok ben gittim gördüm az çok yardımımıda yaptım ASLANLARI NASIL VE NE ŞARTLARDA YÜRÜDÜĞÜNE çok yazık çok eğer onları mağdur edersek aç bırakırsak yazıklar olsun bize insan evinde sıcak olmasada evinde oturup çayını içenler çocukları için bir şey yapmayanlar bu yürüyüşe katkıda bulunmayana
    yazıklar olsun YOK OLAN LAFIM YOK AMA BİRDE VAR AMA VERMİYORLARSA KENDİLERİNİ KANDIRIRLAR HERKEZ BU TAŞI ALTINA ELİNİ SOKACAK SOKMAYAN KORKAKTIR KUSURA BAKMAYIN BU SİTEDEN ÇOK KİŞİ MEDET UMUYOR UMUTLARI VAR BU YORUMUMU AYŞE TUNA VE SİNANIN YAKARIŞLARI BU YORUMU YAZDIRDI

    YanıtlaSil
  8. 2004 yılında, ben de aynı dertten muzdariptim. Allaha Şükür, o günleri atlattım. Darısı sizin başınıza. İnşallah, namusunuzla, şerefinizle borçlarınızı ödersiniz. Çarşamba günü, ben de iş için Ankara'dayım. En azından, yürürken, kalabalık yapmak adına, aranıza katılacağım. Yalnız arkadaşlar, daha kalabalık olmanız lazım. Kararlı bir kalabalık en azından haber olma değeri taşır. TV ve radyolarda, bu konudan sözedilme yüzdesini arttırır. Davanıza sahip çıkın.
    Sayılarımla
    Rençber

    YanıtlaSil
  9. fatih portakal a her sabah en az 10 mail atıyorum aynı şekilde kanald yede sabah haberine ama bir kere bile okumadı. meri

    YanıtlaSil
  10. SABAH KUŞAGI CANLI HABER PORTALLARINI ZORLAYALIM EN SESİ ORDAN DUYURURUZ.TEKRAR SÖYLÜYORUM HEDEF FATİH PORTAKAL VE İRFAN DEGİRMENCİ UNUTMAYIN BU İŞİN YOLU ULUSAL MEDYADAN GEÇER DADAŞ

    YanıtlaSil
  11. ZONGULDAKLI selam,genelde akşamları hakkaten arkadaşlar yorgun oluyor.birde bazı gereksiz tartişmalar yersiz ve zamansız,biranda havayı değiştiriyor.aslında izlediğim kadarı ile herşey olumlu gelişiyor.tabii aşırı stress var,geçer.sen iyisindir inşallah.

    YanıtlaSil
  12. merhaba can kardaslarım

    Sitedekilerde yoldakilerde evdekilerde yalnız degil gonlumuz kalbimiz gozumuz sizlerle
    Yoldaki arkadaslarımız magdurlar icin yusufiyede cile cekenler icin evde gozu yaslı evalatlar analar ve babalar icin su kıs gununde ceplerinde para yok takip eden aracta yakıt yok bedrin arslanları gibi canakkaledeki koca yusuflar gibi inanmis hedefine kitlenmis zaferinden emin bir sekilde yoluna devam etmektedir bize dusen istekleri malum bu arkadaslara yardim etmek maddi ve manevi her arkadasımızın borcudur ve kul hakkıdır ben uzerime dusen yukumlu oldugum soz verdigim nakti carsamba gunu havale yapacam onların iaselerini gidermek ve kalabalık olarak destek vermek bizlerin boyun borcudur.
    bu hak alınacaktır nifak sokmak serzeniste bulunmak vesvese vermek isteyen burayi terk etsin bu temiz saf kalpli toplulugu bolmek ve bertaraf etmek isteyenleri allah affetmez

    YanıtlaSil
  13. sabah haberlerine mail atarken kısa ve öz olmasına dikkat etmemiz lazım.uzun mailleri okumuyorlar.Acaba cep telefonu ile yürüyüşün kaydını yapıp çalar saatin facebook a mı atsak ne dersiniz.

    YanıtlaSil
  14. merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum.bu kadar insanın tek yürek olmasından güzel ne olabilir.benim eşimde iki aydır tutuklu çok zor günler geçiriyoruz.şimdi sizlerin sayesinde umutlarımız tekrar yeşerdi.ankaraya yürüyen arkadaşlarıma minnettarım.ankara eylemi için bildiğim tanıdığım herkesi çağırdım umarım yeterli çoğunluğu sağlarız.daha sonrasındada elimden gelebicek ne olursa yapmaya hazırım.herkese saygı ve sevgilerimle YURDANUR

    YanıtlaSil
  15. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 22:48

    SİTENİN DİKKATİNE !!!! ARKADAŞLAR SMS FAKS MAİL DİYORUZ RÜTİN OLARAK BELLİ ABİLERİMDEN BAŞKA KİMSE GÖNDERMİYO HANİ YOLLARA DÜŞMEDEN ÖNCE ŞÖYLEYDİ BÖYLEYDİ AF BUYURUN AHKAM KESİLİYODU NE OLDU SÖYLERMİSİNİZ YASA ÇIKTIDA BİZİM Mİ HABERİRMİZ YOK VEYA GENEL AFMI ÇIKTI YAPMAYIN BU PİSLİĞİ HEP BERABER TEMİZLEYCEĞİZ ADAMLAR YOLDA BABAM KENDİ KKARTIYLA YAKIT ALIYO GÖNDERENLER ARIYO TEKRAR GÖNDERELİM SEN DARALMA ARKADAŞLARI REZİL ETMEYİZ DİYOLAR NİYE NİYE ONLAR SADECE 10 15 KİŞİNİN ARKADAŞIMI NASIL ÖZGÜRLÜK GELDİĞİNDE DOLAŞICAZ ADAM EVİNİN EKMEK PARASINI GÖNDERİP BU DAVA UĞRUNA EMEK HARCAYIP UTANILMAYACAKMI TAAÜT VERENLER SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BU YASA ÇIKTIĞINDA DIŞ ÜLKEDEYDİ NASIL ÇILDIRDIK 1 HAFTA GEÇ ÇIKICAZ DİYE NE OLDU NE DEĞİŞTİ ÇOKMU RAHATLADINIZ AMA MERAK ETMEYİN BU DAVA GERÇEKLEŞMEZSE İÇERİDE HEP BERABERİZ EŞLERİMİZ ÇALIŞMAK ZORUNDA KALICAK BİZLER İÇERİDEYKEN HAFTALIK PARAM YATICAK DİYE BEKLEYECEĞİZ İÇERİNİN HAFTALIĞI VERİLMEZSE 10 KİŞİYE 100 KİŞİYE YADA 1000 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYANLAR AYNI ANDA WC BANYO KOĞUŞ TEMİZLİĞİ YAPICAZ TABİRİ CAİZSE OARTACI OLUCAZ BEYLER SAYIN DENMİCEK MÜDÜRÜM DENMİCEK BEYEFENDİ ASLA ODANE YAŞINDAN KÜÇÜKLER SANA LAN DİCEK YADA SANDALYEDE O OTURURKEN SEN İKİDAKİKA TV İÇİN AYAKTA BEKLEYECEKSİN YA GECECİ YADA GÜNDÜZCÜ OLCAKSIN BİR DOMATES BİR BİBER CANIN ÇEKECEK YİYEMEYECEKSİN 10 DAKİKA TEL İÇİN SAATELERCE BEKLEYECEKSİN YA EVDE YOKLARSA BOŞU BOŞUNA HAFTAYA KADAR BEKLE DAHA SAYMAK İSTEMİYORUM YÜZÜNE TÜKÜR MEYECEĞİN İNSANA BAŞKAN DİYECEKSİN HALBUKİ DIŞARDA BİRİSİ YAN BAKMA ŞANSI YOK ÇÜNKİ ADAMIZ AMA ADAMLIK KALMIYO SAYGILAR SUNARIM HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM.


    Değerli; arkadaşlar, UĞUR55'in söylemlerini yukarıya tekrar monte ederek diyorumki, sizler için; sizin haklı davanız için, yazımları yerinde ve doğru değilmidir. Biliyorsunuz arkadaşlar; ben benden evvel sizler için aranızdayım ve mücadele etmeye çalışıyorum. Bu haklı davamız için; son iki gün, olmayan imkanlarımızı zorlayıp, biraz daha hassas davransak diyorum. Tüm emeği geçenler ve tüm katılımcılara saygılarımla. Sizleri çok sevdiğimi sakın unutmayın, yorumlarım devam edecek, şayet bıkmazsanız. Çünki; yarın gece, bir çoğumuz ve ben Ankara yollarında olacağız. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  16. ZEYNEP ABLAM TEK KELİMEYLE HARİKA OLUR. DADAŞ

    YanıtlaSil
  17. 13 YAMAN BEY,YAYINLADIĞINIZ LİSTE MADDİ DESTEK YAPMIYANLARMI?BİLGİ VERİRSEN BENDE SİTEYE BİR CEVAP YAZACAĞIM.SEVGİLER

    YanıtlaSil
  18. AH Kİ NE AHH YAKALANMAM OLMAYACIKTI'Kİ O ARKADAŞLARI ORADA YANLIZ BIRAKIRMIYDIM BENDE O GÜZEL DUYGUYU HEP BERABER YAŞAMAK İSTERDİM ORAYA GELEMİYORUM AMA GÖNDERİYORUM CEBİMDE PARA YOK AMA BORÇ HARÇ GÖNDERİYORUM ARKADAŞLAR ZAMAN EL ELE OLMA ZAMANI YAPMAYIN ETMEYIN NASIL OLSA BIRILERI BENİM YERİME YAPIYOR DEMEYIN YARINLAR GEÇ OLABİLİR SON İKİ GÜN NE GEREKİYORSA YAPALIM HİÇMİ GURURUMUZ KALMADI YARIN HEP BERABER CEZAEVİNDE KEŞKE ONU YAPSAYDIK KEŞKE BUNU YAPSAYDIK BUNLARLAMI 5 SENEMİZ GEÇECEK ARKADAŞLAR UYANIN BU FIRSATIN İKİNCİSİ OLMAYACAK EN AZINDAN 3-5 NEYSE BU ORGANİZASYONUN YAPILMASI İÇİN SİZLERDE BİR KATKIDA BULUNUN....LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BU SON ŞANS..

    YanıtlaSil
  19. 3 GÜNÜNÜ BU AMAÇ İÇİN GEÇİRMEKTEN ÇEKİNEN TÜM ARKADAŞLARIM.5 YILINIZI HEBA ETMEYE HAZIRMISINIZ.5 LİRALIK KONTÜRÜ BU DAVA İÇİN ÇOK GÖREN SESSİZLER 5 YIL O TELEFONU KULLANMAMAYA HAZIRMISINIZ.KEŞKE LAFI ŞEYTANIN LAFIDIR.HAYDİ ŞİMDİ KEŞKE DEMEMEK İÇİN FAX,TEL VE MAİL BAŞINA.KEŞKE DEMEMEK İÇİN.HEP BERABER ANKARAYA BUNLARDAN BİR ŞEY OLMAZ DİYENLERİ,BUNLAR KURUKALABALIK DİYENLERİ UTANDIRMAYA.

    YanıtlaSil
  20. ilker bey beni ararmısınız cep telefonunun numaraları silindi ..çekdaş

    YanıtlaSil
  21. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 22:58

    24 İlker kardeşim sadece, haklısın diyebiliyorum. Sana ve herkese tekrar saygılarımla.

    YanıtlaSil
  22. arkadaslar zeynep arkadasa katılıyorum mesajını tekrar yazıyorum....sabah haberlerine mail atarken kısa ve öz olmasına dikkat etmemiz lazım.uzun mailleri okumuyorlar.Acaba cep telefonu ile yürüyüşün kaydını yapıp çalar saatin facebook a mı atsak ne dersiniz...bu harıka bır fıkır cunku adam acık acık bagıra bagıra bunu soyluyor cekin facebooka yollayın sesını duyur vatandas dıyor.lutfen imkanı olan arkadaslar yapın bunu.nasıl yapılacagı bılmıyorum ben ama bunu yollarsak ve mıl ve msj yagmuruna tutarsak sayın portakal mutlaka bunu yayınlar.zafere bı gun kala tum turkıyeye duyurmus oluruz sesımızı....v.k.

    YanıtlaSil
  23. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 23:01

    Bu arada; Zonguldaklı kardeşimle gündüz görüştük, çok ama çok önemli mazeretleri hariç %99 Ankarada oalacağını teyid ettiler.

    YanıtlaSil
  24. sayın barışçı,bir müddet daha sitedemisiniz?eğer yaman bey cevap verirse ,cevabına göre size birşey danışacağım.saygılarımla

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. YOK BU SİTEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

    YanıtlaSil
  27. sn v.k,ben deneyeceğim,inşallah başarırım,ama sadece resim olarak.

    YanıtlaSil
  28. yürüyen arkadaşlara 2. defadır maddi yardım yapıyorum ve Cüneyt beyide bilgilendiriyorum, imkanım olduğu ölçüdede yapmaya hazırım, benim yakalanmam olduğu için,Ankaraya kızım 5 arkadaşı ile katılıyor. Herkese selamlar..

    YanıtlaSil
  29. MAZLUM OLMAK, MAĞDUR OLMAK, MAĞLUP OLMAK,
    ŞEREFSİZ OLMAKTAN DAHA KÜÇÜK BİR MESELEDİR.

    ZULMEKTENSE ZULME UĞRAMAK, HAKSIZLIĞA UĞRAMAK,
    ALÇAK BİR ZALİM OLMAKTAN DAHA KÜÇÜK BİR MESELEDİR.

    ACILARIMIZLA BAŞBAŞA KALIP, YIKILMAK AYAKLAR ALTINA,
    DÜŞENİ ALÇAKÇA ÇİĞNEMEKTEN DAHA KÜÇÜK BİR MESELEDİR...

    YILLARCA ÇABALADIKTAN SONRABORÇTAN EZİLMEK ŞİMDİ,
    BİR NAMERTE MUHTAÇ OLMAKTAN DAHA KÜÇÜK BİR MESELEDİR...

    Yazılarımı karıştırıken yukarıdaki dizelerime rasladım...

    ARKADAŞLAR!

    Aklım almıyor, kabullenemiyorum... Orta yerde hiç bir ahlak temeline oturmayan “Kötülüğün Sıradanlaşmış" bir hali, bir zulüm var ülkemizde...

    Koca ÜLKEDE kimi küçük insanlar, bu zulmü bu kötülüğü “bürokratik, sığ ve basmakalıp bir cümle kurmaktan öteye geçemeyen aciz, düşüncesiz, duygusuz bir dille” sürdürmek istiyorlar...

    8 ARALIK sabahı, bizlere reva görülen bu zalim kötülüğün bu ülkenin vicdanın da nasıl bir HÜZÜN yarattığını hep birlikte GÖRMELİYİZ, GÖSTERMELİYİZ...

    Bu yazıyı okuyan herkesi 8 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10.00 DA ANKARA ABDİ İPEKÇİ DE GÖRMEK İSTİYORUZ...

    Adalet için, insanlık için, KENDİMİZ için...

    YanıtlaSil
  30. BASKETÇİ RESİM OLARAK OLMUYOR VİDEO İSTİYORLAR.

    YanıtlaSil
  31. fatih portakalın mail adresini yazabilirmisiniz arkadaşlar(kartuşcu)

    YanıtlaSil
  32. malatya ve çevresindeki illerden ankaraya gitmek isteyenlere araç tahsis edeceğim ve araç yakıtını vereceğim yokmu kardeşim canı yanan insan herhalde daha hala gaflet uykusundasınız uyanın arkadaşlar.gitmek istyen delikanlı varsa uğur 55 le irtibata geçsin kendisi beni arar cep.tlf.0.533.3993830 ORHAN 44

    YanıtlaSil
  33. Devamlı faks ve mail gönderiyorum, değişik yerlerden.
    Bilgilerinize...

    YanıtlaSil
  34. CALARSAAT@FOX.COM.TR-FATİH PORTAKALIN MAİL ADRESİ DADAŞ

    YanıtlaSil
  35. Ankara'ya Çarşamba sabah otobüsle gelecek arkadaşlar!
    Otobüsünüz AŞTİ de sizi bırakacak...

    Hemen yanı başı Eskişehir yolu zaten... YÜRÜYEN KAHRAMANLARIMIZ O YOLDAN gelecek... BEKLEYİN SİZDE ONLARA KATILIN VE SIHHİYEYE BİRLİKTE GELİN...

    YanıtlaSil
  36. Karşılıksız çeke hapis cezası
    Samsun'da karşılıksız çekle alış veriş yaparak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
    Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, yaklaşık 4 yıl önce bir inşaat malzemesi satışı yapan firmadan karşılıksız çeklerle alış veriş yaparak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen ve bir süre önce tutuklanan Fikret Yıldız'ın yargılanmasına devam edildi.

    Duruşmada hazır bulunan sanık hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek, ''Verdiğim çeklerin karışılığını ödedim. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum'' deyi kendini savundu.

    Savunmanın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığı 1 yıl 8 ay hapis ve 25 bin lira para cezasına mahkum etti.

    YanıtlaSil
  37. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 23:18

    Değerli arkadaşlar; Sayın, Bendevi Palandöken Başkanımızla, görüşmeler hususuna gelince; zannederimki, yaklaşık bir haftadır görüşmek için çaba sarfediyorum. Ya siteden verilen cep telefonu yanlış veya; Sayın, Başkanımız cep telefonunu başkasınamı vermiş? TSEK'i defalarca aramama rağmen, bugüne kadar irtibat kuramamıştım ve ancak; aşırı ısrarcı davranmam sonucunda, bugün; TSEK Özel kalem müdürüz HÜSEYİN BEYİ bulabildim ve yarım saat süren bir konuşmamız oldu. İnanınki; her söylediğimi tek tek not edip, yarın; sayın başkanımızla beni görüştürmeye çalışacaklarını ve bu arada; SAYIN BAŞKANIMIZI 08.ARALIK.2010 TARİHİNDE ABDİ İPEKÇİ PARKINDA MUTLAK VE MUTLAK ARAMIZDA BULUNMASI GEREĞİNİ VURGULAYIP, SİNAN AYGÜN BAŞKANIMIZINDA, YANIMIZDA VE ARAMIZDA OLACAKLARINI ÖNEMLE BELİRTTİM. SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  38. ZEYNEP HANIM,
    SİTEMİNİ HEP YAPIYORSUN,KENDİNE GÖRE HAKLISIN,
    BASKETCİ,
    İYİYİM,ZAMAN ZAMAN OLAYLARI DIŞARIDAN TAKİP EDİYORUM,MERSİNLİ BARIŞCI DAHİL BİR ÇOK ARKADAŞLA NELER YAPILABİLİR SORULARINA CEVAP ARAMAYA ÇALIŞIYORUZ.AMA BİR DAHA PANKARTIN UCUNDAN TUTACAK YOKMU DİYE DE ORTAYA FIRLAMAM,DERSİMİZİ ALDIK.
    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  39. samanyolu haberden alınmıştır son dakika haberi hala balta vurmak isteyenler varki gündeme dolandırıcı diye haber edilmiştir 06 aralık 18.30 da

    YanıtlaSil
  40. sn basketcı fotografta olur fatıh bey yogunluga gore ayırd etmek zorunda oldugunu ve acılıyetlere gore degerlendırıp haberlerde yer verdıgını sıkca dıle getırıyor cunku.yataktan kalkamadıgım ıcın butun gun ızlıyorum.sesını duyur vatandas dıye adam bas bas bagırıyor.daha ne yaapsın bıze dusende bu ısın ehemmıyetınden ve cogunlugumuzdan onu haberdar etmek.su an hamıle oldugum ıcın aklıma ılk gelen atasozu AGLAMAYANA MEME YOK.arkadaslar bu cenaze bızım cekzedelerın eslerı olarak elımızden duadan baska bırsey gelmıyor.ınanın uyku uyuyamıyorum ıkı gundur o allahın aslanlarını dusunmekten ne haldeler ne yer ne ıçerler dıye.essım cezaevınde cok zor sartlardada olsa yerı bellı.ama bızler ıcın bugun o yollarda hakkımızı arayan ınsanların o ımkanıda yok bugun.allah yar ve yardımcıları olsun.dualarım onlarla.lutfen herkez elını tasın altına koysun buna mecbursunuz arkadaslar gucunuz yettıgınce.yoksa bu seferde hakkımızı alamazsak eger ıcerı gırdıgınızde basınızı koyacagınız yaastık tas olacak sızlere.ve dısarıda sızlerı benım gıbı acız zavallı bekleyen eslerınız coluk cocukklarınız perısaan olacaklar...v.k.

    YanıtlaSil
  41. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 23:22

    Değerli Basketçi kardeşim; bu son gecemiz, elbette tüm arkadaşlarım için sitede olacağım. Çünkü; yarın gece gerek ben ve gerek birçok arkadaşım ANKARA yollarında olacaklar.

    YanıtlaSil
  42. *** YAKALAMAM VAR MESELESİ ***

    KİMSENİN SORUMLULUĞUNU ALMAK İSTEMEM, ANCAK ŞU "YAKALAMAM VAR" MESELESİ CANIMI SIKIYOR...

    N'OLMUŞ VARSA; BENİM DE VAR, HEM YAKALAMAM HEM DE KESİNLEŞMİŞ MAHKUMİYETİM... AMA YİNE ABDİ İPEKÇİDE OLACAĞIM...

    SANKİ MİMLİ VE ÜNLÜ GANGASTERİZ DE BİZİ ALIP GÖTÜRECEKLER!

    KİM TANIR SENİ,
    POLİSİN İŞİ YOK TA HEPİMİZİ GBT YAPACAK DA GÖTÜRECEK TE... KALABALIĞIMIZ SES ÇIKARMAYACAK TA...

    KISACASI, "YAKALAMAM VAR" RAMAZANDA ÜLSERİ PEYDAH OLANLAR GİBİ OLMASIN...

    HERKES ABDİ İPEKÇİYE LÜTFEN!
    SÖZ KİMSEYİ POLİSLERE VERMEYİZ!

    YanıtlaSil
  43. BIZ BIR AVUC DOLANDIRICI….. YADA….ÇAPULCU DEGILIZ!!!! HIRSIZ ..ÜÇKAĞITCI …KATIL …UYUSTURUCU SATICISIDA DEGILIZ!!!! YILLARCA !!!BU DEVLETE VERGISINI ODEMIS!!!!! ISTIHDAM YARATMIS !!!! MILYARLARCA LIRALIK CEKINI ODEMIS ESKININ SAYGIN İŞ ADAMI ŞİMDİNİN KACAK MAHKUMUYUZ !!!BIR IKI ADET ÇEKIMIZI ÖDEYEMEDIK ….BİZ BORCUMUZU ÖDEYEMEDIK …..VE ELIMIZDEN TUM SERMAYEMIZDE İCRA YOLLARIYLA ALINDI ÇOLUK ÇOCUK KIMININ YUVASI DAGILDI KIMININ ÇOCUKLARI OKULUNU BIRAKTI BIRDE USTUNE….. HAPIS CEZASI ……BIZ HAPISTE BORCUMUZU NASIL ODEYEBILIRIZ ???????? ORTADA KALMIŞ KADINLARIMIZA ÇOCUKLARIMIZA MI YANALIM HAPISHANELERDE HIRSIZ UYUSTURUCU TUCCARI GASPCI ILE AYNI KEFEYE KONUP YERI GELDIGINDE O INSANLARA HIZMET ETIGIMIMIZEMI ….YOKMU BUNU BASKA ÇARESİ …..SORUYORUM AKLI MANTIGI VICDANI OLAN KAMUOYUNA ….MECLISTEKI MILLET VEKILLERINE …BASIN MENSUBLARINA ….VATANIMDA BULUNAN TÜM İŞ ADAMLARINA SİZİNDE BİR GUN BAŞINIZA GELMEYECEĞİ NE MALUM DÜŞMEZ KALKMAZ BİR TEK ALLAH DIR YOOO BENİM BUYUK DERDIM YOK BENİM BUYUK ALLAHIM VAR …ONA HAVELE EDIYORUM ..EĞER YATAKLARINIZDA SİZ KARINIZ VE ÇOCUKLARINIZLA RAHAT UYUYORSANIZ SİZ İNSAN DEĞİLSİNİZ…….. NEDEN KREDI KARTI BORCLULARINIDA HAPSE ATMIYORSUNUZ ….NEDEN SENEDINI ODEYEMEYENI…. KREDI TAKSIDINI ODEYEMEYENI ….VERGISINI ODEYEMEYENI DE HAPSE ATMIYORSUNUZ …… O ZAMAN ÇEKİNİ ÖDEYEMEYEN ESNAF..BORÇLU DEĞİL… KATİL !!!HIRSIZ!!! GASPCI !!!DOLANDIRICI!!! ÜÇKAGITCI AÇIK AÇIK BUNU DESENIZE !!! NEDIR BU ADLI PARA CEZASI ÇEKINI ÖDEMEYEN 10 YIL AGIR HAPIS CEZASIYLA CEZALANDIRILIR DEYIN OLSUN BITSIN YADA ASIN OZAMAN IDAMI GERI GETIRIN MAHKEMELERIN YUKU HAFIFLER BIR CELSEDE KARAR VERIRLER …….KİM Kİ BİZİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSA RABBIM ONA İKİ KATINI VERSIN
    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  44. ARKADASLAR YURT DISINDAYIM BENIMDE SORUNLARIM VAR DONEMIYORUM AMA INTERNETTEN GEREKLI YERLERE GEREKLI MESAJLARI ATIYORUM YURUYEN ARKADASLAR HAKLARINI HELAL ETSIN GERCEKTEN ONLARA MINNETTARIZ SADECE INTERNET YOLU ILE YARDIMCI OLABILIYORUM KUSURA BAKMAYIN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  45. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 23:28

    Murat Yalçın Kardeşim saygılarımla.

    YanıtlaSil
  46. Zelcan beni ararmısın telefonlar silindi..kaçta nasıl alacağım sizi..çekdaş..

    YanıtlaSil
  47. İLKER VE ZELCAN BANA Bİ TELEFON AÇIN..ÇEKDAŞ..

    YanıtlaSil
  48. Zonguldaklı sen pankarttan tut ama sakın yarı yolda bırakma yoksa ders alınacak bir şey yok yol bir dert bir sen yaktın o arkadaşlar devam ediyor


    bu arada gizem hanımdan haber yok en son pazartesi ASLANLARIN yanına gideceğim demişti aslında pazarda demişti ama sesi çıkmıyor sakın bir derdi olmasın bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz

    YanıtlaSil
  49. ANTALYADAN NECLA HANIM VE DADAŞ RUMUZUYLA YAZAN ADANALI ARKADAŞ LÜTFEN BANA 0 507 336 05 15 NOLU TELEFONDAN ULAŞIN....


    ARKADAŞLAR YARIN SAAT 13.00 TE ATO BAŞKANI İLE BİR GÖRÜŞMEMİZ OLACAK LÜTFEN BASINI HABERDAR EDELİM...

    YanıtlaSil
  50. Saygıdeğer Barışçı Kardeşim,

    "Saygı"nı SEVGİN olarak telakki ediyorum... BİLMUKABELE... BAŞIM ÜZERE...

    8 ARALIK'ta sizin gibi RUH ve GÖNÜL ADAMIYLA KUCAKLAŞACAĞIZ İNŞALLAH...

    SİZİN ve SİTENİN İZNİYLE İYİ GECELER...

    YanıtlaSil
  51. Barışçı-Mersin6 Aralık 2010 23:36

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; 20'NODA YORUM YAPAN ANKARA'DAN YURDANUR ARKADAŞIMIZLA, BU GÜNLERDE ZANNEDERİMKİ HERGÜN GÖRÜŞÜYORUZ. BU ARADA; MERSİN METROPOL RADYO KONUŞMAMA KENDİLERİ ARACI OLMUŞLARDI. İLETMEMİ İSTEDİKLERİ; DERLERKİ, 08.ARALIK.2010 ANKARA TOPLANTIMIZDA; GEREĞİNDE BİR GÜN SONRAYA KALANLAR OLACAKSA VE ÇALIŞMA YAPACAKSALAR, ELBETTEKİ; BAYAN ARKADAŞLARIMIZ OLMAK ÜZERE, İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE, MİSAFİR ALMAK İSTERLER VE VARSA; YAPABİLECEĞİ ÖLÇÜDE, YARDIMCI OLMAYA HAZIRDIR. BU ARADA; ARKADAŞIMIZIN EŞİ ŞU ANDA METRİS CEZAEVİNDE BULUNMAKTADIR. AYRICA; 08.ARALIK.2010 ANKARA ABDİ İPEKÇİ PARKINDAKİ TOPLANTIMIZDA, ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ARAMIZDA OLACAKLARDIR. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  52. ZONGULDAKLI KARDEŞİM ŞİMDİ DARILIP GÜCENİLECEK ZAMAN DEGİL ANKARADA YÜZ YÜZE HİKAYELERİMİZİ DİNLEYELİM HAR ŞEY TELAFİ OLUR AMA BU OLAYIN TELAFİSİ YOK. BUNU TAKİP ETTİGİM KADARIYLA EN İYİ BİLENLERDENSİN ANKARADA GÖRÜŞELİM DADAŞ

    YanıtlaSil
  53. ARKADAŞLAR,
    ASLINDA KİMSENİN ÇEKDE CEZAYA NİYETİ YOK.AMA İŞİN UCUNDA KOLAY PARA KAZANMAK VAR,KOLAYCILIK VAR,TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMA ZAHMETİ VAR,TER DÖKMEK VAR.BİR SANAYİCİ ARKADAŞIMIZ 5 YIL ÖNCE ŞU SÖZLERİ İFADE ETMİŞTİ, JAPONYA DA İNSANLAR YÜRÜMÜYOR,BEN SÖZÜNÜ BİTİRMEDEN HEMEN ALİCENAPLIK YAPTIM, HERKESİN ARABASIMI VAR, HAYIR DEDİ SANAYİCİMİZ İNSANLAR SOKAKLARDA SEL GİBİ,ZAMANI EN İYİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN KOŞUYORLAR DEDİ.ÜLKEMİZ ZİHNİYETİNİ ZAMANA GÖRE DEĞİŞTİRMEDİĞİ SÜRECE DAHA ÇOK BİZ BİRBİRİMİZİN SIRTINA BİNERİZ.
    UNUTMAYALIM,
    POLİTİKAMIZ, ÜRETKENLİĞİNİ KAYBEDEN YOPLUMLAR ÖNCE ŞEREF VE HAYSİYETİNİ ARDIDAN İSTİKLALİNİ KAYBETMEYE MAHKUMDUR, DEYİŞİ ÜZERİNE OLMAZ İSE BUGÜN BİZLER YARIN BAŞKALARI AĞLAYACAKTIR.
    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  54. Murat Yalçın bey, yakalanmam var diyerek işin içinden sıyrılmıyoruz. Yerime kızımı ve 5 arkadaşını yolluyorum. 1 sene içinde 3 defa yakalandım ve her seferinde GBT ye baktırmadan hallettim, buna Av. Sibel hanımda şahittir. Lütfen eleştiri yaparken sınırları zorlamayın. Selamlar

    YanıtlaSil
  55. her lafa alınıp polemiğe girmeğe gerek yok. sayın sürücü. siz gelmiyorsunuz ama gereğinden fazlasını yapıyosunuz. dah ne olacak. sayın murat yalçının lafı size değil bunu anlamıyomusunuz

    aydın

    YanıtlaSil
  56. Kapı Açılır Sen Yeterki Vurmayı Bil!... Ne Zaman? Bilmem!... Yeterki O Kapıda Durmayı Bil. . . ! (Hz. Mevlana
    HADİ ARKADAŞLAR ÖZGURLUGUMUZE AZ KALDI
    MESAJ MAIL TELEFONLAR DEVAM

    YanıtlaSil
  57. her gece ugurdundarın star haber yorumları bolumune yazılar yazıyorum henuz bırtanesı bıle yayınlanmadı ulasabıldıgım yerlere de yazmaya ugrasıyorum takıpte edıyorum ama hiç bir şey yok neyi bekliyorlar anlamıyorum ölmemezi bu kadar insan mail atıyor mesaj yolluyor neden bizi görmezden geliyolar LÜTFEN BİZİ GÖRMEZDEN GELMELERİNE İZİN VERMEYELİM BUGUN KORKTUKLRIMIZ YARIN BAŞIMIZA GELDİGİNDE ÇOK GEÇ OLABİLİR SAMSUNLU

    YanıtlaSil
  58. İnsan ! Yalnızlıktan Şikayet Etme Sakın, Öyle Bir Dostun Var Ki; Sana Şah Damarından Daha Yakın.
    HADI ARKADASLAR BIZIM INANIN

    YanıtlaSil
  59. SAMSUNLU KARDES BEN IKI GUNDUR ORAYA YAZI BIRAKIYORUM YAYINLANMIYOR

    YanıtlaSil
  60. Sayın arkadaşlarım .
    Bu fedakar yürüyüşü gerçekleştiren YÜREKLİ arkadaşlarımıza Lütfen desteklerimizi esirgemeyelim. Ankara girişlerinde Onları Sevgi ve Çoşkula karşılayalım.Çünkü bu arkadaşları ben Polatlıda gördüm.Hepsi birbirinden değerli ve gerçekten saygı duyulacak insanlar. Beni ve yanımdaki 2 arkadaşımı gördüklerinde inanılmaz mutlu ve umutlu oldular.
    Lütfen Ankara girişinde herkes arkadaşlarımıza katılım sağlayarak birlikte yürüsün.AŞTİ arkadaşlarımızın yürüyüş güzergahına sadece 5oo metredir. Ben şahsım olarak ayağım rahatsız olmasına rağmen arkaadaşlarımla birlikte yürüyeceğim. LÜTFEN bu desteğimizi esirgemeyelim. AYHAN

    YanıtlaSil
  61. Barışçı-Mersin7 Aralık 2010 00:05

    Değerli arkadaşlar; Ankara'ya gelmeyen veya gerçekten sorunları olupta gelemeyen arkadaşlar, bizlerin onlar için; 08.ARALIK.2010 TARİHİNDE ANKARA ABDİ İPEKÇİ PARKINDA OLUŞ SAATLERİMİZDE VE DAHA SONRASINDA, HER ANLAM VE MANADA DESTEKLERİNİ BEKLİYECEĞİZ. BEKLİYECEĞİZ; KENDİLERİ VE HEPİMİZ İÇİN. ARTIK; YENİ BİR GÜNE GİRDİK. YARIN GECE; BİR ÇOĞUMUZ BU HAKLI DAVAMIZ İÇİN ANKARA YOLLARINDA OLACAĞIZ. ŞİMDİYE KADAR VE BUNDAN SONRA; BU HAKLI DAVAMIZ İÇİN, EMEK; BİLGİ, ÇABA VE ÇALIŞMA GÖSTEREN TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARIMA, EN DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE. ANKARA'DA BULUŞMAK ÜZERE. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  62. ARKADASLAR SU ANDA HER KES GERGIN KALP KIRMAYA GEREK YOK ALLAHIN IZNIYLE BU ISIN ALTINDAN KALKILACAK SAKİN VE METIN OLUN KIMSE KIMSENIN DURUMUNU BILEMEZ HER KESIN MUTLAK BIR SEBEBI VARDI R O UZAKTAN IZLEYENLERDE VICDANEN ACI CEKIYOR ZATEN MERAK ETMEYIN INSAN OGLU DENEN YARATIKTA VICDAN OLDUGU MUDDETCE ACI CEKER BURAYA YAZI YAZAN ARKADASIMIZ VICDANLI OLMASA SADECE OKUR VE GECER BURAYA MESAJ BIRAKAN ARKADASLARIMM SAKIN BU SON IKI GUN KIRMAYALIM BIRBIRIMIZI HEP DESTEK TAM DESTEK HADI ALLAHIN IZNIYLE BASARACAKSINIZ

    YanıtlaSil
  63. sürücü abim size emek istemiyor murat yalçın kardeşim ,sitemizi takip ediyorsanız yakalamam ver deyip hiç bir şey yapmayana söylüyor ,siz yeterince insan gönderiyosunuz,bize kalabalık lazım onu anlatmaya çalışıyor siz yeterince kalabalık geliyorsunuz teşekkür ederiz ,istenen şeyler çok değil herkes elinden geldiği kadar biraz nakit yardım ,ankarada kalabalık olma ,mail ve fax harici kimseden birşey istenmiyor can çıkmayınca umut tükenmezmiş ,bizde umutluyuz bu iş olacak ama hep beraber teke başına değil saygılarımla ahmet metin

    YanıtlaSil
  64. Sevgili arkadaşlar, son günümüzü yaşadığımız şu günlerde stres,bunalım her daim olur.

    Sayın zonguldaklı beni 2 kez telefondan aradın.sana nacizane yaşımla başımla fikir verdim.dedim ki '' ben bin kişi iki bin kişi sayıp hesap yaparken 25 kişi kaldım'' dedim. ... canım kardeşim ya bu işe hiç kalkışmayacaktın yada oarada yürüyenlerin canın pahasına yanında olacaktın.olmadı be zonduldaklı,sana çekilmek yakışmadı...

    Sevgili arkadaşlar bu para toplama konusu zamanında bizleri çok biribirimize düşürdü.herkes gönderdiği paranın ardından '' ne oldu'' sorusunu sormayacağı miktarda paralar göndersin.

    vekilleri aramaya devam etmemiz gerekli.Ankara eyleminde 200 kişi de olsak inanın yine bizi kaale alacak olan olmayacaktır.çünkü adamlar yozlaşmışlar.binlerce kişi görseler de aman demeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız.işimiz gerçekten çok zor.basında yer almaya başladık.sonunun gelmesi ve manşetlere çıkmamız gerekli.haber bültenlerine bağlanmamız gerekli.bunları sağlamalıyız.

    hasan barışçı (manevi babam) dan başka hiç kimsenin vekil mekil aramadığı ortada... bu işler böyledir.aramış olsak hemen bir sevinçli habermiş gibi buraya yazarız.

    işte benim bu önderliği bırakma,soğuma ve çekilme hikayem....anlayana..

    JENARDİ

    YanıtlaSil
  65. 63 de yazan Samsun'lu,neden bizi görmek istemez o tv kanalları ve showmen haber sunucuları.Onların yalnızcana ismi büyük,cepleri dolu,halkın yanındayız diyip halkı magazin haberleriyle kandırırlar bizler onlar için haber değeri olsakta kanallarında her gece banka reklamlarının maddi gelirinden olmak istemezler,haklı olarak böyle bir konuya değinmek istemezler,onların yalnızca isimleri büyük haberci!

    YanıtlaSil
  66. Y.E
    Neden kimseden ses yok arkadaslar:( Şu an sizler için yollara düsmüş bu 3 yoldasınızı yarı yolda mı bırakacaksınız. cogunluk olmaz ise sizlere yazıklar olsun derim

    YanıtlaSil
  67. peki 32 de cevabınıza istinaden yaman bey sıcağı sıcağına bir şey söylemek için hemen burdayım diye bir mesaj atarmısın siteye,bende devsm edeyim

    YanıtlaSil
  68. Barışçı-Mersin7 Aralık 2010 00:34

    Değerli Emre Kardeşim; söylemlerin yerinde ve haklıdır ama, yinede; yanılmanı ve yanılmamı isterim. Yeterki; bu yanılgımız, tüm arkadaşlarımızın, özgürlüklerine vesile olsun. Yinede; sen, ben, hepimiz son çalışmalarımızı; en iyi şekilde yapmalıyız. Deli ve cesur yürek kardeşim, gözlerinden öpüyor; sana ve tüm katılımcı arkadaşlarıma, saygılarımı iletirken; 08.ARALIK.2010'DA ANKARA ABDİ İPEKÇİ PARKINDA BULUŞMAK ÜZERE DİYORUM. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  69. zeynep hanım facebook kanalıyla fatih portakala resim olarak da yükleyemedim.ancak kendi mail adresine mailmden atarken resmi kabul etti.umarım olmuştur.

    YanıtlaSil
  70. umarım olmuştur emeğiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  71. Arkadaşlar lütfen bu sitede birbirinize laf çarpmayı bırakın. KONUMUZ BELLİ BUNUN DIŞINDAKİ KONUŞMALAR KİŞİSEL EGOLARI TATMİN ETMEKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR. rUMUZ YAZMA GEREĞİ DUYMADIM. ÇÜNKÜ TARTIŞMAK İSTEMİYORUM.

    YanıtlaSil
  72. şimdi fatih portakalın facebookunda bir haber var "müjde arkadaşlar 8 aralık sabahı saat 9:00da abdi ipekçi parkında adidasın kuruluş yıldönümü nedeniyle %90 imndirim var"bu ne yaa?iyimi oldu kötümü?

    YanıtlaSil
  73. BENCE ÇOK İYİ. KATILIM DAHA FAZLA OLUR. AYHAN

    YanıtlaSil
  74. ister darilin ister darilmayin ama babam orda olmasaydi suan tellerimi kapatir hersylen iliskimi keserdim halen daha olayin farkina varamamissiniz neyinize guveniyosunuz bilmiyorum sizi surdaki yaptiginiz dedikodular kurtarmayacak kadinlar hamamina cevirdiniz artik kendimi ayiriyorum cunku bosseylerle ugrasmiyorum yaziklar olsun koskoca sitede okunacak 3 5 tane yorum var birde geri dönen namerttir dözumden utaniyorum bi zonguldakli bi duzceli bi av alaattin yetti odaklanin diyorum yok o yok bu yok yazik degilmi o insanlara cocuklarini birakmis yazik degilmi babama ilaclarla duruyo mecburlar evet ama sizin icin degil kendi cocuklari icin kendi özgurlukleri icin yaaa neyi görmuyosunuz evlerinin kapilarini acan var termoslan cay getirenler var evindeki iki lokmayi paylasanlar var ama lanet olsun bize ancak dedikodu yapiyoruz söyle yapalim böyle yapalim diyoruz amaa yapmiyoruz o para listesini aciklayacam makbuzlariyla hepimiz utanicaz maksat cocuklarimin ölusunu öpeyim para degil maksat 4kisiyi karsilayamamak maksat medyayayi doyuramamak duyuramamak degil doyuramamak az önce bi anne aradi aglamktan konusamiyo maksat baska analar aglamasin maksat ayseler senalar evlatlar aglamasin suan rahatiz bizim erkekligimiz adamligimiz ve cok bilmisligimiz cezaevinde ailemize gecer dedigim yere gittinmi ya özgurken git iste yada dedigim yere faks cektinmi gibi seyler daha anlamadiysaniz bisiy diyemiyorum sözlerim agirsa ankarada iki tokat vurursunuz BAŞ GARDIYAN ini ki kadar acitmaz ya saygilar sunarim

    YanıtlaSil
  75. bende para yollamak istiyorum naçizane imkanım fazla değil ama çorbada tuzum olsun isterim UGUR55 Şİ ARAMAK İSTİYORUM olurmu SAMSUNLU

    YanıtlaSil
  76. zeynep hanım ben mail adresimden kendi mail adresine (facebook bağlantılı olması lazım)attım, bu yukardaki adidasın haberi var,benimki yok.ben ayrıca bugün 4 adet fox tv nin kendi sitesinden fatih beye iletilmesi diye izleyici temsilcisine de attım,acaba incelenmesimi zaman alıyor?anlamadım.

    YanıtlaSil
  77. iyi olur hareket olursa bereket olur kalabalıkta daha fazla dikkat ceker ve haberdar olur insanlar

    YanıtlaSil
  78. Barışçı-Mersin7 Aralık 2010 00:45

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ARTIK YORULDUM DESEM VE ALLAH'IN İZNİYLE, HEPİNİZLE ANKARA'DA GÖRÜŞMEK ÜZERE, TÜM KATILIMCILARA SON SELAM VE SAYGILARIMI İLETSEM. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  79. şu anda bizim bizden başka kimsesi yok insanlar acımasız bizler borçluyuz son otuz yılın Türkiyesinde her kes bir yol tutturmuş kesesini dolduruyor güçlü olan acımasız olan hep başarılı merhamet diye bir kavram kalmadı her şeye bakıış tamamiyle maddi bu yaşamın en kötü karekteri borçlu olan borcunu ödemeyen insanlar kimse kaybetmek istemiyor düşene daha fazla vuruyorlar her kesin bakış açısı değişiyor nasıl para kazanırsan kazan hangi yoldan kazanırsan kazan size beyefendi diyorlar parayı nasıl kazandığınız değil ne kadar çok para kazandığınız önemli helal olsun adama akıllıymış diyorlar ben işçilerime etrafıma çuvalla dağıtırken şimdi bana etrafım aptal çevrede dolandırıcı diyorlar kısacası kötü bir zamandayız ticaretin en acı kuralı kaybetme kaybedersen kaybolursun ama ben biz hepimiz neyin ne olduğunu nasıl olduğunu hala kalbimizde işimizi tekrar kurup hayatımıza devam edip borçlarımızı ödemeyi düşünüyoruz ama ne mümkün her taraftan baskı bir taraftan dizi filimlerin etkisindeki mafyalar bir taraftan para kazanmaya çalışan avukatlar bir taraftan her türlü hacizler her yerden gelen sıkıntılar en son devlet o da bu leş tarlasında nemalanmaya çalışıyor ve nemalanıyorda ADLİ PARA CEZASI bu kadar kötü bu işler zaten batmışınız bunun derdiyle uğraşırken karşınıza daha büyük dertler çıkıyor dükkanınızı evinizin adresini kötülüklerden dolayı değiştirirsiniz evlatlarınızı korumak için bu sefer adreste bulunamassınız gıyabınızda hapis çıkar mafyadan kaçarsınız iş yeriniz kiradır zaten kirayıda ödeyemessiniz yokluğunuzdan ticareti terkten hapis çıkar hapis,hapis,her adımda hapis biz kötü insanız ya bir kaç yıl önce yüzlerce kişye iş verirken icatlar yaparken ülkeye faydalı olurken vergi verirken iyidik şimdi kötüyüz neden BORÇLUYUZ bizi bizden başka kimse anlamaz bu açıdan her kes aklını başını alsın el ele verelim önümüzdeki koskocaman ÖZGÜRLÜK engelini aşamaya çalışalım,bakın ne diyorlar alacaklı ne olacak diyorlar sen kaza geçirmişin aracın içinde sıkışmış kalmışın belkide son nefesini vereceksin hiç önemli değil çünkü borçlusun artık ülkede çarklar bu yönde ilerliyor iki gurub insan var AKILLI OLAN birde bizim gibi olan ARKADAŞALR TEK ALLAHIMIZ VAR başka hiç bir şeyimiz yok şu seçim arefesinin hatrına bir şans doğdu bazı kardeşlerimizde büyük fedakarlıklar yapıyor anlıyacağınız BU SAATTEN SONRA KİMSE KİMSEYİ ELEŞTİRMESİN TEK HEDEFİMİZ ANKARA hep beraber ordayız.......ihtiyar

    YanıtlaSil
  80. SADI 70 DE YAZAN ARKADASA KATILIYORUM BEN HERKEZ ARMUT PIS AGZIMA DUS DERDINDE BEN INANIN YURT DISINDA OLMASAM YADA BURDA OLUP KACAK OLMASAM BI SEYLER YAPIYIM DIYE CABALICAM AMA HER GUN BU SITEYI BIR UMITLE TAKIP EDIYORUM TURKIYEDE OLAN OZGURLUKLERININ SON GUNLERINI YASAYAN ARKADASLAR HADI SOLUKLANIN 8 ARALIKTA SESIMIZI DUYURDUK DUYURDUK YOKSA HEPIMIZ FARELER GIBI OLACAGIZ ARKADASLAR LUTFEN AVRUPADA BIR INSANIN KAFASINA TAS DUSSE BIRLIK OLUP HAKLARINI ARIYORLAR SIMDI BIRLIK ZAMANI

    YanıtlaSil
  81. ARKADAŞLAR . UĞUR 55 KADREŞİMİZİN SESİNE KULAK VERİN. BEN BABASINI POLATLIDA GÖRDÜM VE TANIDIM. O YAŞTAKİ BİR İNSANIN RAHATSIZ OLDUĞU HALDE YAPTIĞI FEDAKARLIKLARI DÜŞÜNÜN. LÜTFEN VİCDANINIZI ZORLAYIN. VE DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN... AYHAN

    YanıtlaSil
  82. iyi geceler Barışçı-Mersin teşekkürler...

    YanıtlaSil
  83. ayhan ve uğur kardeşime katılıyorum kimin babası bu çileyi çeker ya anamıyorum bende tanıyorum ugurun babasını nerden çünkü kısada olsa yanındaydım iki hoş sohbet ettik ama yetmedi keşke sizde yapsaydınız kısada olsa muhabet etme fısatı yaratsaydınız neyse bakacaz 8 inde kim olacak



    ayrıca basketçi burdayım ben

    YanıtlaSil
  84. yaman bey,muhakkak ki para sıkıntısı var.uğur55de liste var.ödeme yapmamış arkadaşlara ismen burdan çağrı yapılsa ve enaz 10 tl yarın yollamaları istense sıkıntıyı biraz olsun atmazmı.benim kişisel düşüncem.serzenişte bulununcaya kadar...

    YanıtlaSil
  85. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  86. BASKETCI MAIL ADRESIM mustafa.sular@otmail.com
    bos bır mail at onemli afrikalı

    YanıtlaSil
  87. sn ihtiyar durumumuz ancak bu kadar iyi izah edilebilirdi.malesef gerçekler söylediğiniz gibi hayırlı geceler.BALKAN

    YanıtlaSil
  88. arkadaslar ınsallah kalabalık olucaz hadı bırakmayın son nefeslerdeyız ne kadar yararım olmasada burdan gereklı yerlere kı afrıka gıbı bır yerde elektırırkler kesılıyor ınternet kesılıyor sabahtan berı yuzlerce yere maıl attım hadı kader arkadaslarım allahın ıznıyle basaracaz az kaldı

    YanıtlaSil
  89. HALA DAHA ANLAMIYORSUNUZ benim parayla alakali ne sikintim olacak ihtiyaclarini karsilarim ben ustume kalirsa tabi kendiniz gurur duyacaksaniz benim icin sikinti yok mesele hala bakin yorum yapiyorum insanlar baska yerde tartisilacak. yorumlardan baska neye cevap geliyo azicik insanda sıkılma olur yapmayin yaaa enazindan biz girdik görduk anliyoruz anlasabilmek icin girmeyen arkadaslarda tatsin ondan sonrami ortak nokta olacak böylemi olsun ayip vallahi ayip siteye dun aniden degerli baskan girdi nerden biliyosunuz devlet erkanlarinin girmedigini giriyolar eminim diyolardir ki daha kendi aralarinda gecimsiz esnafliklarindada böylermiskiiiii kiden baskasi cezaeviii cezaeviii CEZAEVI gerci anlamayana sonucta ev kelimesi var

    YanıtlaSil
  90. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  91. polamigi bırakın arkadaslar rahat olun bırbırımızı uzmeden o sabah orada en az 1000 kısı olacak buna emınım rahat olun ALLAH BUYUK sakın olun ugurun dedıgı gıbı kımler bu sıteye gırıp okumuyor zannedıyorsunuz evımıze kavusacaz cezaevıne degıl ALLAHIN IZNIYLE az kaldı kırmayalım bırbırımızı basketcı maılını beklıyorum bos bır maıl yada adresını yaz mustafa.sular@hotmail.com

    YanıtlaSil
  92. yanınızdayım7 Aralık 2010 01:37

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    AŞAGIDAKİ METNİ YAKLAŞIK 2000 ADRESE (MİLLETVEKİLLERİ ,BAŞBAKANLIK,BAKANLIKLAR,HABER AJANSLARI,GAZETELER,KÖŞE YAZARLARI,ÜNİVERSİTE HOCALARI,ÇEŞİTLİ ODA VE DERNEKLER)MAİL OLARAK GÖNDERMİŞ BULUNMAKTAYIM.BAŞARACAĞIMIZDAN %100 EMİNİM.

    ''Çek mağdurları Ankara'ya yürüyor.''

    ''Karşılıksız çek dolayısıyla hapis cezalarıyla karşı karşıya kalanlar,
    sorunlarını anlatmak ve seslerini duyurmak için "Suçlu değil
    borçluyuz" pankartıyla Sivrihisar'dan Ankara'ya yürüyor''

    8 aralık 2010 saat 10 abdi ipekçi parkı basın açıklaması ve parlamento ziyareti

    HEPİMİZ NAMUSLU, HAYSİYETLİ BİRER İŞ ADAMIYIZ,
    BATTIK, BORÇLUYUZ..
    FAKAT, ASLA!
    ADİ BİR SUÇLU DEĞİLİZ!.

    ''Karşılıksız çekten hapse girmeyen esnaf kalmayacak..
    Vadeli çekleri karşılıksız çıkanlar,devletin kestiği para cezasını
    ödeyemediği için hapse girse de, alacaklının cebine beş kuruş
    girmiyor.Borcu aynen kalıyor. Hapse girennin işi çöküyor. yargı da ki
    dosya sayısı 1 milyona ulaşmış.
    Kim diyebilir ki çekini ödemeyenlerin hepsi fırsatçı ve kötü niyetli?
    Bu işin sonunda hapis var. Kim bile bile hapis yatmak ister?''

    ''Ülkemiz ekonomisine mal ve hizmet üreten, vergi ve sosyal güvenlik
    primleriyle katki sağlayan vergi mükellefleriyiz. Kayıplarımız çok
    büyük. Bu yüzden çeklerimizi (borçlarımızı) ödeyemez hale geldik.
    İşlerimiz bozuldu, icralardan dolayı işyerlerimiz kapandı.
    İnsanlık dışı, hukuk dışı hatta kanun dışı bir zulümle, hapis
    cezasıyla karşı karşıyayız.
    Sonuçta, ticari bir alışveriş yapan bizlerin; çeklerimizi
    ödeyemediğimiz için, yaşam hakkından sonra en temel ve kutsal hakkımız
    olan özgürlüğümüz kısıtlanmakta, hapse atılmaktayız..
    12 ay süren yasal boşluktan sonra 5941 sayılı yasa çıkarılmıştır. Bu
    yasada evrensel hukuka, AİHS'ye ve Anayasamıza (m.38) aykırıdır.
    Adil bir yargılama yapılmadan kolayca hapis cezası verilmektedir..
    Kim bizleri dolandırıcı ve suçlu telakki ediyor ise şiddetle reddediyoruz.
    Hepimiz battık, borçuluyuz.
    Fakat, asla adli bir suçlu değiliz!"

    YanıtlaSil
  93. Duramıyorsunuz dimi tartışmadan,illa didişeceksiniz..yapmayın,etmeyin diyoruz ama nafile......bırakın bu çekişmeleri...
    ŞU SİTEYE BİR BAKAYIM NE OLUYOR NE BİTİYOR DİYEN DIŞARIDAN BİRİ ANCAK GÜLER.......SON ÇAĞRI BU...Artık çekişmeleri bırakın.Üç kuruşun hesabını yapmayaın.Yollamayın ,laf yapmayın.Gelmeyin laf yapmayın,aramayın ama laf yapmayın....
    Emekleri geçen insanlara saygısızlık yapmayın bariiii.....
    Şu anda soğukta mücadele verenlerin hatırına sıcak evlerinizde bari yapmayın bunu.....
    Esnaf-iş adamı olun...mücadeleye yoğunlaşın...
    Eğer bu mücadele başarısız olursa çok bu millet nerede diye yazarsınız bu siteye 20 gün evvel olduğu gibi...........
    Rica ediyorum.Lütfen herkez mücadeleye sahip çıksın........

    YanıtlaSil
  94. Tartışmadan kasıt bizsek biz tartışmıyoruz fikir beyan ediliyor ama yanlış anlaşılma olmuş olabilir

    YanıtlaSil
  95. YAMAN ARKADAŞ ASLINDA ÇOK KISA VE NET ANLATMIŞ.
    BUNLARI ANLAMAK İÇİN BU SIKINTILARI YAŞAMAK GEREKMİYOR. ÖZGÜR VE GÜZEL YARINLAR İÇİN HERKES ÖZVERİLİ OLMALI.ELELE VERMELİ.
    HADİ ARKADAŞLAR.......ÖZGÜR VE BORÇSUZ YARINLAR İÇİN ANKARADA ARKADAŞLARIMIZI ÇOŞKUYLA KARŞILAYALIM.HEP BİRLİKTE ABDİ İPEKÇİYE YÜRÜYELİM. AYHAN

    YanıtlaSil
  96. Y.E
    www.haber1.com/' ve Eskisehir mahalli gazetesi Sakaryada da yürüyüşümüz için ön sayfada yer verilmiştir.Bilgilerinize
    Hadi arkadaslar gün dayanısma günüdür. Kolay gelsin meşaleyi atesleyen 3 aslana
    Allah yardımcınız olsun dualarımız siziler ile ..

    YanıtlaSil
  97. Sayın yaman sözüm hiç kimseye , sadece mücadelenin selameti açısından kişisel olmamak gerekiyor.Ne olur alınma herkes bişey yazsa bak gör o zaman siteyi.....lütfen haddimize değil bizim böyle şeyler yazmak..üzerine alındığın için sana yazdım yoksa baş tacısın....genel olarak hiç mahal vermemeliyiz böyle yorumlarımıza hiç değilse son 2-3 gün...saygılarımla

    YanıtlaSil
  98. Y.E. Eskisehir istikbal gazetesi )olacak özür dilerim.

    YanıtlaSil
  99. iyi geceler herkeze karistiranlardan ses yok inlerine cekilmislerdir artik

    YanıtlaSil
  100. Y.E.uyumuyoduk . şu an www.shovhaber.com da baş sayfada yer alıyoruzzzzzzzzz
    hadi canlarımm yürekten destekliyorum

    YanıtlaSil
  101. haklısındır yazmamak gerek ama bu insanları nasıl ikna edelim yaşananlar ibret olsun diye ama bizde dikkat ederiz.

    YanıtlaSil
  102. akif hamzaçebi erkan tan da konumuzu gündeme getiriyor

    YanıtlaSil
  103. borç yapılandırmasında adli para cezaları idari para cezasına dönmeli sonrasındada kalıcı bi çözüm muhakkak bulunmalı diyor

    YanıtlaSil
  104. CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, parlamentoda düzenlediği basın
    toplantısında, Çek Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair TBMM
    Başkanlığına kanun teklifi verdiklerini söyledi.

    TBMM Başkanlığına sundukları teklifin gerekçelerini anlatan Öztürk,
    yürürlükteki Çek Kanunu'nda, karşılıksız çek işleminin hapis cezası
    ve adli para cezası yaptırımlarını gerektiren suç olarak düzenlendiğini,
    şikâyetten vazgeçme veya ödeme durumunda davanın düşmesinin
    öngörüldüğünü ifade etti. Öztürk, bu durumun, yargının da önemli
    ölçüde zamanını aldığını belirtti.

    Karşılıksız çek keşide etme fiilinin suç olmaktan çıkarılmasını isteyen CHP'li Öztürk,
    "Karşılıksız çek keşide etme fiilinin suç olarak düzenlenmesi ve buna ceza
    öngörülmesi ilkeldir. Bu kanun teklifinin asıl amacı; karşılıksız çek keşide
    etme fiilini suç olmaktan çıkartıyor. Dolayısıyla bir ceza öngörülmüyor.
    Sadece karşılıksız çek keşide eden adama çek hesabı açma yasağı getiriyor."

    Teklifine AKP'den de destek isteyen Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:

    "Ben AKP grubunu bu kanun teklifine sahip çıkmaya çağırıyorum.
    AKP'nin hukukçu grup başkanvekillerini, AKP'li Adalet Komisyonu
    Başkanı'nı, karşılıksız çek keşide etme fiilini suç olmaktan çıkarılmasını
    çek mağdurları önünde savunan kimi bakanları samimi olmaya davet
    ediyorum. Bu kanun teklifini desteklemelerini, karşılıksız çek keşide
    etme fiilinin suç olmaktan çıkarılmasını, özel hukuk kurallarının işletilmesini,
    bankaların sorumluluğunun artırılmasını sağlayacak yasal düzenlemelere
    yol açmalarını istiyorum." (14.40)

    YanıtlaSil
  105. http://www.meclishaber.gov.tr/develop/owa/haber_portal.aciklama?p1=105077

    YanıtlaSil
  106. selam arkadaslar ben aydından ulasmaktayım ona buna kefil olup dürüstlüğünden kaybedenlerdenim benim borclarım cok asırı fazla eger ceza evine girersem cezama ömrüm yetmez siteyi haberlerde göçrdüm sizlere destek olabilmeyi isterdim ama gec farkına vardım arkadaslar ne gerekiyorsa bundan sonra tam destek insallah af cıkar yoksa hal perişan

    YanıtlaSil
  107. -------- A R K A D A Ş L A R -----------------------

    Şimdi Uğur55 in babası ARİF amca ile görüştüm o kadar yürekliki hadiyin diyor İSTANBULDAN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ YAPALIM ANKARAYA DİYOR işte yürek arkadaşlar o yaşına rağmen enerjisine bakın lütfen böyle abilerimiz olursa sırtımız yere gelirmi allah aşkına lütfen herkes faks telefon bütün etkinliklere katılalım lütfen ARİF amcayı örnek alalım. lütfen

    YanıtlaSil
  108. ________________ A R K A D A Ş L A R ________________________


    Uğur55 in babası ARİF AMCA biz çek mağdurları için Flaş TV deki TÜRKÜ istek yapmış biz mağdurlar için Herkesi ALLAH BU ZULÜMDEN KURTARSIN DİYOR iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  109. yeni türk ticaret kanununda çek cezalarıyla ilgili yeni düzenleme var. bilginize arkadaşlar. konisyon yumuşamaya başlamış gibi görünüyor. biraz daha baskı yapılırsa olacak bu iş...
    enis

    YanıtlaSil
  110. "2. KARŞILIK:

    Madde 695 - Bir çekin keşide edilebilmesi için, muhatabın elinde keşidecinin emrine tahsis edilmiş bir karşılık bulunması ve keşidecinin bu karşılık üzerinde çek keşide etmek suretiyle tasarruf hakkını haiz bulunacağına dair muhatapla keşideci arasında açık veya zımni bir anlaşma mevcut olması şarttır. Şu kadar ki; bu hükümlere riayetsizlik halinde senedin çek olarak muteber olmasına halel gelmez.

    Keşideci; muhatap nezdinde çekin ancak bir kısım karşılığını hazır bulundurduğu takdirde muhatap bu kısmi karşılığın tutarını ödemekle mükelleftir.

    Gösterilen paraya mukabil muhatap nezdinde karşılığı bulunmadan bir çek keşide eden kimse; çekin kapatılmıyan miktarının yüzde beşini ödemekle mükellef olduktan başka hamilin bu yüzden uğradığı zararı tazmine mecburdur."

    TTK 695 MADDE BUNU YAZIYOR. YORUMLAYABİLECEK BİR ARKADAŞ LÜTFEN... ENİS

    YanıtlaSil
  111. BU MADDE 3 GÜN ÖNCE "KARŞILIKSIZ KALAN KISMIN YÜZDE 10'UNU ÖDEMEKLE YÜKÜMLÜDÜR" OLARAK YAZILIYDI... ŞİMDİ YAZILI OLAN METİNDE YÜZDE 5 OLARAK YAZILI... http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/997.html

    YanıtlaSil
  112. çek madurları katil değildir madurdur bu vatanın evlatlarıdır onları vatan sevgisinden soğutmayalım hapis cezasını kaldıralım.

    YanıtlaSil
  113. CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, parlamentoda düzenlediği basın
    toplantısında, Çek Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair TBMM
    Başkanlığına kanun teklifi verdiklerini söyledi.

    TBMM Başkanlığına sundukları teklifin gerekçelerini anlatan Öztürk,
    yürürlükteki Çek Kanunu'nda, karşılıksız çek işleminin hapis cezası
    ve adli para cezası yaptırımlarını gerektiren suç olarak düzenlendiğini,
    şikâyetten vazgeçme veya ödeme durumunda davanın düşmesinin
    öngörüldüğünü ifade etti. Öztürk, bu durumun, yargının da önemli
    ölçüde zamanını aldığını belirtti.

    Karşılıksız çek keşide etme fiilinin suç olmaktan çıkarılmasını isteyen CHP'li Öztürk,
    "Karşılıksız çek keşide etme fiilinin suç olarak düzenlenmesi ve buna ceza
    öngörülmesi ilkeldir. Bu kanun teklifinin asıl amacı; karşılıksız çek keşide
    etme fiilini suç olmaktan çıkartıyor. Dolayısıyla bir ceza öngörülmüyor.
    Sadece karşılıksız çek keşide eden adama çek hesabı açma yasağı getiriyor."

    Teklifine AKP'den de destek isteyen Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:

    "Ben AKP grubunu bu kanun teklifine sahip çıkmaya çağırıyorum.
    AKP'nin hukukçu grup başkanvekillerini, AKP'li Adalet Komisyonu
    Başkanı'nı, karşılıksız çek keşide etme fiilini suç olmaktan çıkarılmasını
    çek mağdurları önünde savunan kimi bakanları samimi olmaya davet
    ediyorum. Bu kanun teklifini desteklemelerini, karşılıksız çek keşide
    etme fiilinin suç olmaktan çıkarılmasını, özel hukuk kurallarının işletilmesini,
    bankaların sorumluluğunun artırılmasını sağlayacak yasal düzenlemelere
    yol açmalarını istiyorum." (14.40)

    YanıtlaSil
  114. HALA DAHA ANLAMIYORSUNUZ benim parayla alakali ne sikintim olacak ihtiyaclarini karsilarim ben ustume kalirsa tabi kendiniz gurur duyacaksaniz benim icin sikinti yok mesele hala bakin yorum yapiyorum insanlar baska yerde tartisilacak. yorumlardan baska neye cevap geliyo azicik insanda sıkılma olur yapmayin yaaa enazindan biz girdik görduk anliyoruz anlasabilmek icin girmeyen arkadaslarda tatsin ondan sonrami ortak nokta olacak böylemi olsun ayip vallahi ayip siteye dun aniden degerli baskan girdi nerden biliyosunuz devlet erkanlarinin girmedigini giriyolar eminim diyolardir ki daha kendi aralarinda gecimsiz esnafliklarindada böylermiskiiiii kiden baskasi cezaeviii cezaeviii CEZAEVI gerci anlamayana sonucta ev kelimesi var

    YanıtlaSil
  115. Sayın yaman sözüm hiç kimseye , sadece mücadelenin selameti açısından kişisel olmamak gerekiyor.Ne olur alınma herkes bişey yazsa bak gör o zaman siteyi.....lütfen haddimize değil bizim böyle şeyler yazmak..üzerine alındığın için sana yazdım yoksa baş tacısın....genel olarak hiç mahal vermemeliyiz böyle yorumlarımıza hiç değilse son 2-3 gün...saygılarımla

    YanıtlaSil
  116. yanınızdayım3 Mart 2011 01:36

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    AŞAGIDAKİ METNİ YAKLAŞIK 2000 ADRESE (MİLLETVEKİLLERİ ,BAŞBAKANLIK,BAKANLIKLAR,HABER AJANSLARI,GAZETELER,KÖŞE YAZARLARI,ÜNİVERSİTE HOCALARI,ÇEŞİTLİ ODA VE DERNEKLER)MAİL OLARAK GÖNDERMİŞ BULUNMAKTAYIM.BAŞARACAĞIMIZDAN %100 EMİNİM.

    ''Çek mağdurları Ankara'ya yürüyor.''

    ''Karşılıksız çek dolayısıyla hapis cezalarıyla karşı karşıya kalanlar,
    sorunlarını anlatmak ve seslerini duyurmak için "Suçlu değil
    borçluyuz" pankartıyla Sivrihisar'dan Ankara'ya yürüyor''

    8 aralık 2010 saat 10 abdi ipekçi parkı basın açıklaması ve parlamento ziyareti

    HEPİMİZ NAMUSLU, HAYSİYETLİ BİRER İŞ ADAMIYIZ,
    BATTIK, BORÇLUYUZ..
    FAKAT, ASLA!
    ADİ BİR SUÇLU DEĞİLİZ!.

    ''Karşılıksız çekten hapse girmeyen esnaf kalmayacak..
    Vadeli çekleri karşılıksız çıkanlar,devletin kestiği para cezasını
    ödeyemediği için hapse girse de, alacaklının cebine beş kuruş
    girmiyor.Borcu aynen kalıyor. Hapse girennin işi çöküyor. yargı da ki
    dosya sayısı 1 milyona ulaşmış.
    Kim diyebilir ki çekini ödemeyenlerin hepsi fırsatçı ve kötü niyetli?
    Bu işin sonunda hapis var. Kim bile bile hapis yatmak ister?''

    ''Ülkemiz ekonomisine mal ve hizmet üreten, vergi ve sosyal güvenlik
    primleriyle katki sağlayan vergi mükellefleriyiz. Kayıplarımız çok
    büyük. Bu yüzden çeklerimizi (borçlarımızı) ödeyemez hale geldik.
    İşlerimiz bozuldu, icralardan dolayı işyerlerimiz kapandı.
    İnsanlık dışı, hukuk dışı hatta kanun dışı bir zulümle, hapis
    cezasıyla karşı karşıyayız.
    Sonuçta, ticari bir alışveriş yapan bizlerin; çeklerimizi
    ödeyemediğimiz için, yaşam hakkından sonra en temel ve kutsal hakkımız
    olan özgürlüğümüz kısıtlanmakta, hapse atılmaktayız..
    12 ay süren yasal boşluktan sonra 5941 sayılı yasa çıkarılmıştır. Bu
    yasada evrensel hukuka, AİHS'ye ve Anayasamıza (m.38) aykırıdır.
    Adil bir yargılama yapılmadan kolayca hapis cezası verilmektedir..
    Kim bizleri dolandırıcı ve suçlu telakki ediyor ise şiddetle reddediyoruz.
    Hepimiz battık, borçuluyuz.
    Fakat, asla adli bir suçlu değiliz!"

    YanıtlaSil
  117. SADI 70 DE YAZAN ARKADASA KATILIYORUM BEN HERKEZ ARMUT PIS AGZIMA DUS DERDINDE BEN INANIN YURT DISINDA OLMASAM YADA BURDA OLUP KACAK OLMASAM BI SEYLER YAPIYIM DIYE CABALICAM AMA HER GUN BU SITEYI BIR UMITLE TAKIP EDIYORUM TURKIYEDE OLAN OZGURLUKLERININ SON GUNLERINI YASAYAN ARKADASLAR HADI SOLUKLANIN 8 ARALIKTA SESIMIZI DUYURDUK DUYURDUK YOKSA HEPIMIZ FARELER GIBI OLACAGIZ ARKADASLAR LUTFEN AVRUPADA BIR INSANIN KAFASINA TAS DUSSE BIRLIK OLUP HAKLARINI ARIYORLAR SIMDI BIRLIK ZAMANI

    YanıtlaSil
  118. ister darilin ister darilmayin ama babam orda olmasaydi suan tellerimi kapatir hersylen iliskimi keserdim halen daha olayin farkina varamamissiniz neyinize guveniyosunuz bilmiyorum sizi surdaki yaptiginiz dedikodular kurtarmayacak kadinlar hamamina cevirdiniz artik kendimi ayiriyorum cunku bosseylerle ugrasmiyorum yaziklar olsun koskoca sitede okunacak 3 5 tane yorum var birde geri dönen namerttir dözumden utaniyorum bi zonguldakli bi duzceli bi av alaattin yetti odaklanin diyorum yok o yok bu yok yazik degilmi o insanlara cocuklarini birakmis yazik degilmi babama ilaclarla duruyo mecburlar evet ama sizin icin degil kendi cocuklari icin kendi özgurlukleri icin yaaa neyi görmuyosunuz evlerinin kapilarini acan var termoslan cay getirenler var evindeki iki lokmayi paylasanlar var ama lanet olsun bize ancak dedikodu yapiyoruz söyle yapalim böyle yapalim diyoruz amaa yapmiyoruz o para listesini aciklayacam makbuzlariyla hepimiz utanicaz maksat cocuklarimin ölusunu öpeyim para degil maksat 4kisiyi karsilayamamak maksat medyayayi doyuramamak duyuramamak degil doyuramamak az önce bi anne aradi aglamktan konusamiyo maksat baska analar aglamasin maksat ayseler senalar evlatlar aglamasin suan rahatiz bizim erkekligimiz adamligimiz ve cok bilmisligimiz cezaevinde ailemize gecer dedigim yere gittinmi ya özgurken git iste yada dedigim yere faks cektinmi gibi seyler daha anlamadiysaniz bisiy diyemiyorum sözlerim agirsa ankarada iki tokat vurursunuz BAŞ GARDIYAN ini ki kadar acitmaz ya saygilar sunarim

    YanıtlaSil
  119. şimdi fatih portakalın facebookunda bir haber var "müjde arkadaşlar 8 aralık sabahı saat 9:00da abdi ipekçi parkında adidasın kuruluş yıldönümü nedeniyle %90 imndirim var"bu ne yaa?iyimi oldu kötümü?

    YanıtlaSil
  120. zeynep hanım facebook kanalıyla fatih portakala resim olarak da yükleyemedim.ancak kendi mail adresine mailmden atarken resmi kabul etti.umarım olmuştur.

    YanıtlaSil
  121. Sevgili arkadaşlar, son günümüzü yaşadığımız şu günlerde stres,bunalım her daim olur.

    Sayın zonguldaklı beni 2 kez telefondan aradın.sana nacizane yaşımla başımla fikir verdim.dedim ki '' ben bin kişi iki bin kişi sayıp hesap yaparken 25 kişi kaldım'' dedim. ... canım kardeşim ya bu işe hiç kalkışmayacaktın yada oarada yürüyenlerin canın pahasına yanında olacaktın.olmadı be zonduldaklı,sana çekilmek yakışmadı...

    Sevgili arkadaşlar bu para toplama konusu zamanında bizleri çok biribirimize düşürdü.herkes gönderdiği paranın ardından '' ne oldu'' sorusunu sormayacağı miktarda paralar göndersin.

    vekilleri aramaya devam etmemiz gerekli.Ankara eyleminde 200 kişi de olsak inanın yine bizi kaale alacak olan olmayacaktır.çünkü adamlar yozlaşmışlar.binlerce kişi görseler de aman demeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız.işimiz gerçekten çok zor.basında yer almaya başladık.sonunun gelmesi ve manşetlere çıkmamız gerekli.haber bültenlerine bağlanmamız gerekli.bunları sağlamalıyız.

    hasan barışçı (manevi babam) dan başka hiç kimsenin vekil mekil aramadığı ortada... bu işler böyledir.aramış olsak hemen bir sevinçli habermiş gibi buraya yazarız.

    işte benim bu önderliği bırakma,soğuma ve çekilme hikayem....anlayana..

    JENARDİ

    YanıtlaSil
  122. sürücü abim size emek istemiyor murat yalçın kardeşim ,sitemizi takip ediyorsanız yakalamam ver deyip hiç bir şey yapmayana söylüyor ,siz yeterince insan gönderiyosunuz,bize kalabalık lazım onu anlatmaya çalışıyor siz yeterince kalabalık geliyorsunuz teşekkür ederiz ,istenen şeyler çok değil herkes elinden geldiği kadar biraz nakit yardım ,ankarada kalabalık olma ,mail ve fax harici kimseden birşey istenmiyor can çıkmayınca umut tükenmezmiş ,bizde umutluyuz bu iş olacak ama hep beraber teke başına değil saygılarımla ahmet metin

    YanıtlaSil
  123. Barışçı-Mersin3 Mart 2011 01:36

    Değerli arkadaşlar; Ankara'ya gelmeyen veya gerçekten sorunları olupta gelemeyen arkadaşlar, bizlerin onlar için; 08.ARALIK.2010 TARİHİNDE ANKARA ABDİ İPEKÇİ PARKINDA OLUŞ SAATLERİMİZDE VE DAHA SONRASINDA, HER ANLAM VE MANADA DESTEKLERİNİ BEKLİYECEĞİZ. BEKLİYECEĞİZ; KENDİLERİ VE HEPİMİZ İÇİN. ARTIK; YENİ BİR GÜNE GİRDİK. YARIN GECE; BİR ÇOĞUMUZ BU HAKLI DAVAMIZ İÇİN ANKARA YOLLARINDA OLACAĞIZ. ŞİMDİYE KADAR VE BUNDAN SONRA; BU HAKLI DAVAMIZ İÇİN, EMEK; BİLGİ, ÇABA VE ÇALIŞMA GÖSTEREN TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARIMA, EN DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE. ANKARA'DA BULUŞMAK ÜZERE. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  124. İnsan ! Yalnızlıktan Şikayet Etme Sakın, Öyle Bir Dostun Var Ki; Sana Şah Damarından Daha Yakın.
    HADI ARKADASLAR BIZIM INANIN

    YanıtlaSil
  125. her gece ugurdundarın star haber yorumları bolumune yazılar yazıyorum henuz bırtanesı bıle yayınlanmadı ulasabıldıgım yerlere de yazmaya ugrasıyorum takıpte edıyorum ama hiç bir şey yok neyi bekliyorlar anlamıyorum ölmemezi bu kadar insan mail atıyor mesaj yolluyor neden bizi görmezden geliyolar LÜTFEN BİZİ GÖRMEZDEN GELMELERİNE İZİN VERMEYELİM BUGUN KORKTUKLRIMIZ YARIN BAŞIMIZA GELDİGİNDE ÇOK GEÇ OLABİLİR SAMSUNLU

    YanıtlaSil
  126. ARKADAŞLAR,
    ASLINDA KİMSENİN ÇEKDE CEZAYA NİYETİ YOK.AMA İŞİN UCUNDA KOLAY PARA KAZANMAK VAR,KOLAYCILIK VAR,TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMA ZAHMETİ VAR,TER DÖKMEK VAR.BİR SANAYİCİ ARKADAŞIMIZ 5 YIL ÖNCE ŞU SÖZLERİ İFADE ETMİŞTİ, JAPONYA DA İNSANLAR YÜRÜMÜYOR,BEN SÖZÜNÜ BİTİRMEDEN HEMEN ALİCENAPLIK YAPTIM, HERKESİN ARABASIMI VAR, HAYIR DEDİ SANAYİCİMİZ İNSANLAR SOKAKLARDA SEL GİBİ,ZAMANI EN İYİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN KOŞUYORLAR DEDİ.ÜLKEMİZ ZİHNİYETİNİ ZAMANA GÖRE DEĞİŞTİRMEDİĞİ SÜRECE DAHA ÇOK BİZ BİRBİRİMİZİN SIRTINA BİNERİZ.
    UNUTMAYALIM,
    POLİTİKAMIZ, ÜRETKENLİĞİNİ KAYBEDEN YOPLUMLAR ÖNCE ŞEREF VE HAYSİYETİNİ ARDIDAN İSTİKLALİNİ KAYBETMEYE MAHKUMDUR, DEYİŞİ ÜZERİNE OLMAZ İSE BUGÜN BİZLER YARIN BAŞKALARI AĞLAYACAKTIR.
    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  127. Barışçı-Mersin3 Mart 2011 01:36

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; 20'NODA YORUM YAPAN ANKARA'DAN YURDANUR ARKADAŞIMIZLA, BU GÜNLERDE ZANNEDERİMKİ HERGÜN GÖRÜŞÜYORUZ. BU ARADA; MERSİN METROPOL RADYO KONUŞMAMA KENDİLERİ ARACI OLMUŞLARDI. İLETMEMİ İSTEDİKLERİ; DERLERKİ, 08.ARALIK.2010 ANKARA TOPLANTIMIZDA; GEREĞİNDE BİR GÜN SONRAYA KALANLAR OLACAKSA VE ÇALIŞMA YAPACAKSALAR, ELBETTEKİ; BAYAN ARKADAŞLARIMIZ OLMAK ÜZERE, İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE, MİSAFİR ALMAK İSTERLER VE VARSA; YAPABİLECEĞİ ÖLÇÜDE, YARDIMCI OLMAYA HAZIRDIR. BU ARADA; ARKADAŞIMIZIN EŞİ ŞU ANDA METRİS CEZAEVİNDE BULUNMAKTADIR. AYRICA; 08.ARALIK.2010 ANKARA ABDİ İPEKÇİ PARKINDAKİ TOPLANTIMIZDA, ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ARAMIZDA OLACAKLARDIR. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  128. Zelcan beni ararmısın telefonlar silindi..kaçta nasıl alacağım sizi..çekdaş..

    YanıtlaSil
  129. ARKADASLAR YURT DISINDAYIM BENIMDE SORUNLARIM VAR DONEMIYORUM AMA INTERNETTEN GEREKLI YERLERE GEREKLI MESAJLARI ATIYORUM YURUYEN ARKADASLAR HAKLARINI HELAL ETSIN GERCEKTEN ONLARA MINNETTARIZ SADECE INTERNET YOLU ILE YARDIMCI OLABILIYORUM KUSURA BAKMAYIN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  130. sn basketcı fotografta olur fatıh bey yogunluga gore ayırd etmek zorunda oldugunu ve acılıyetlere gore degerlendırıp haberlerde yer verdıgını sıkca dıle getırıyor cunku.yataktan kalkamadıgım ıcın butun gun ızlıyorum.sesını duyur vatandas dıye adam bas bas bagırıyor.daha ne yaapsın bıze dusende bu ısın ehemmıyetınden ve cogunlugumuzdan onu haberdar etmek.su an hamıle oldugum ıcın aklıma ılk gelen atasozu AGLAMAYANA MEME YOK.arkadaslar bu cenaze bızım cekzedelerın eslerı olarak elımızden duadan baska bırsey gelmıyor.ınanın uyku uyuyamıyorum ıkı gundur o allahın aslanlarını dusunmekten ne haldeler ne yer ne ıçerler dıye.essım cezaevınde cok zor sartlardada olsa yerı bellı.ama bızler ıcın bugun o yollarda hakkımızı arayan ınsanların o ımkanıda yok bugun.allah yar ve yardımcıları olsun.dualarım onlarla.lutfen herkez elını tasın altına koysun buna mecbursunuz arkadaslar gucunuz yettıgınce.yoksa bu seferde hakkımızı alamazsak eger ıcerı gırdıgınızde basınızı koyacagınız yaastık tas olacak sızlere.ve dısarıda sızlerı benım gıbı acız zavallı bekleyen eslerınız coluk cocukklarınız perısaan olacaklar...v.k.

    YanıtlaSil
  131. samanyolu haberden alınmıştır son dakika haberi hala balta vurmak isteyenler varki gündeme dolandırıcı diye haber edilmiştir 06 aralık 18.30 da

    YanıtlaSil
  132. Ankara'ya Çarşamba sabah otobüsle gelecek arkadaşlar!
    Otobüsünüz AŞTİ de sizi bırakacak...

    Hemen yanı başı Eskişehir yolu zaten... YÜRÜYEN KAHRAMANLARIMIZ O YOLDAN gelecek... BEKLEYİN SİZDE ONLARA KATILIN VE SIHHİYEYE BİRLİKTE GELİN...

    YanıtlaSil
  133. Devamlı faks ve mail gönderiyorum, değişik yerlerden.
    Bilgilerinize...

    YanıtlaSil