Onurumuz için son kez yola çıkıyoruz

Sevgili ARKADAŞLAR

ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ALMAK 
Ve ZAFERLE DÖNMEK İÇİN,
SON KEZ, yola çıkıyoruz.

4 Aralık 2010 Cumartesi günü SABAH SAAT 8.oo de Arkadaşlarımız SİVRİHİSAR'dan  ANKARA'ya doğru yürüme eylemine başladılar.

8 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 10:00 da ANKARA Abdi İpekçi parkında kader arkadaşları, bizler, yürüme eylemini yapan arkadaşlarımızı karşılamak için toplanacağız.


Kıymetli ARKADAŞLARIMIZ!...
Siyasetçi, hukukçu, gazeteci ve aydınlardan, insaf sahibi pek çok insana kadar her kesimden vicdanlarda da bir ışık yakmayı başardık ve biz o küçücük titrek ışıklardan oluşan vicdanlı bir aydınlık ile zindanlardan çıktınız.
Zulme karşı direnmek için karanlık odalarınızdan tekrar çıkacak ve bir özgürlük ışığını yakacak, hep birlikte vicdanları aydınlatacağız.

Kara zindanların nizamiyelerinden sevdiklerinize uzanan eller, hasretle açılan kucaklara dönmüşken, bizleri sevdiklerimizden bir kez daha koparmalarına asla izin vermeyeceğiz.

Bizleri hapislere sığdırmaya kimselerin gücü yetmeyecek,  
GURURLARIMIZI, HAYSİYETLERİMİZİ koruyacağız..
Çünkü biz esnafız ,iş adamlarıyız , çiftçiyiz.

Özgürlüğümüz için, onurumuz için toparlanıyoruz…
Bu vakit, şimdi TAMAMEN HAKKIMIZI alma vaktidir.
HAKLIYIZ ve GÜÇLÜYÜZ

ZİNCİR NE KADAR BÜYÜK ve GÜÇLÜ OLURSA OLSUN,
ZİNCİRİN TOPLAM GÜCÜ EN ZAYIF HALKASINA EŞİTTİR…

Bizim ortak gücümüz, TOPLAM GÜCÜMÜZDÜR...
Toplam gücümüz ise; Her bir omuz veren, destek veren, Mücadeleye iştirak eden,
HER BİR KİŞİNİN DESTEĞİDİR; SON BİR KİŞİNİN DESTEĞİDİR...

Bardağı da SON DAMLA taşırır, BU SON DAMLA SİZ OLUN...
GAFLET VE İHANET İSE AYNI ŞEYDİR,
Bunun için HEPİMİZ EYLEME KATILMALIYIZ...

Bu defa bize katılmayanın, özgürlüğü HELALİNDEN TENEFFÜS ETMEYE hakkı yoktur
ZAFERDEN ONURLANMAYA, gururla ortaya çıkmaya hakkı da yoktur...
Gerçek bir mazereti olmayıpta bize katılmayanın;
Sadece UTANMASI GEREKEN sahte bir MAZERETİ vardır..



________________________________________________________________________________

BASIN BİLDİRİMİZ

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

ÜLKEMİZ İŞGÜCÜNE EN BÜYÜK İSTİHDAMI SAĞLAYAN MİLYONLARCA ESNAF, TÜCCAR VE KOBİLERİN TEMSİLCİLERİYİZ..
ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE MAL VE HİZMET ÜRETEN, VERGİ VE SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİYLE KATKI SAĞLAYAN VERGİ MÜKELLEFLERİYİZ..
ÜLKEMİZDE HÜKÜM SÜREN ÇETİN EKONOMİK ŞARTLARIN, KISA ARALIKLARLA ORTAYA ÇIKAN EKONOMİK KRİZLERİN SONUCUNDA BÜYÜK ZARAR VE ZİYANLARA UĞRAMIŞ HER SEKTÖRDEN MAĞDUR İŞADAMLARIYIZ, İŞVERENLERİZ..

KAYIPLARIMIZ ÇOK BÜYÜK.. BU YÜZDEN ÇEKLERİMİZİ (BORÇLARIMIZI) ÖDEYEMEZ HALE GELDİK.. İŞLERİMİZ BOZULDU, İCRALARDAN DOLAYI İŞYERLERİMİZ KAPANDI..

ANCAK BÜTÜN KAYIPLARIMIZIN, YAŞADIĞIMIZ EKONOMİK VE SOSYAL DRAMIN ÜSTÜNE AİLE HAYATIMIZI ORTADAN KALDIRAN EŞ VE ÇOCUKLARIMIZI PERİŞAN EDEN ÇAĞDIŞI, İNSANLIK DIŞI, HUKUK DIŞI HATTA KANUN DIŞI BİR ZULÜMLE, HAPİS CEZASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ..

SONUÇTA TİCARİ BİR ALIŞ-VERİŞ YAPAN BİZLERİN; ÇEKLERİMİZİ (BORCUMUZU) ÖDEYEMEDİĞİMİZ İÇİN, YAŞAMA HAKKINDAN SONRA EN TEMEL VE KUTSAL HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ KISITLANMAKTA, HAPSE ATILMAKTAYIZ..

AİLELERİMİZ EŞ VE ÇOCUKLARIMIZ PERİŞAN, BİNLERCE KİŞİ CEZAEVİNDE, BİNLERCESİ DE KAÇAK DURUMDA BİNLERCESİ DE HAPİS TEHDİDİYLE KARŞI KARŞIYADIR..
ÇALIŞIP İŞİMİZİ SÜRDÜRECEK, BORCUMUZU ÖDEYECEK ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YOK.. SIRF BORÇLU DİYE VATANDAŞINA SUÇLU MUAMELESİ YAPAN BİR DEVLET, ASLA BİR HUKUK DEVLETİ DEĞİLDİR.

ADALET TERAZİSİNİN BİR KEFESİNDE FİNANSAL HESAPLARIN, DİĞER KEFESİNDE PİYASALARIN MAĞDUR ETTİĞİ İNSANLARIMIZIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BULUNDUĞU; AMA HİÇ BİR SURETTE ADALET DUYGUSUNUN VE İNSANIMIZIN ONUR VE HAYSİYETİNİN DİKKATE ALINMADIĞI BİR DEVLETTE YAŞIYORUZ.

UYGAR DÜNYADA OLMAYAN BİR SUÇ ve CEZANIN HUKUKİ MEŞRUİYETİ 3167 s. yasa 1.1.2009 TARİHİNDEN İTİBAREN ZATEN YOKTUR. NİTEKİM PEK ÇOK MAHKEME "ORTA YERDE SUÇ VE CEZA İÇEREN BİR KANUN YOKTUR" DİYE BERAAT KARARLARI VERİRKEN CEZADA BİRLİK" İLKESİ DE TAMAMEN ORTADAN KALKMIŞTIR... BU HUKUKİ ve KANUNİ KARGAŞA HALA SÜRMEKTEDİR... ÇÜNKÜ BU BİR ZORLAMADIR, BU BİR ZULÜMDÜR... HİÇ BİR YASAL KILIF BU ÇAĞ DIŞI UYGULAMAYI HAKLI ve TUTARLI KILMAYACAKTIR...

12 AY SÜREN YASAL BOŞLUKTAN SONRA 5941 SAYILI YASA ÇIKARILMIŞTIR... BU YASADA EVRENSEL HUKUKA, AİHS'NE VE ANAYASAMIZA (M.38) AYKIRIDIR...

AİHS 4 NOLU EK PROTOKOLUNUN; “Hiç Kimse, Yalnızca Akdi İlişkiden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememiş Olmasından Dolayı Özgürlüğünden Yoksun Bırakılamaz..” İLKESİ, ANAYASAMIZDA DA (MADDE 38) AYNI İFADEYLE; “Hiç Kimse, Yalnızca Sözleşmeden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememesinden Dolayı Özgürlüğünden Alıkonulamaz..” OLARAK YER ALMIŞ OLMASINA RAĞMEN, ANAYASA MAHKEMESİNE İPTAL BAŞVURUSU İÇİN TAŞINAN 5941 SAYILI ÇEK KANUNU, BİZZAT ANAYASA MAHKEMESİ TARAFINDAN BİR YILI AŞKIN SÜREDİR SÜMEN ALTI EDİLMİŞTİR.

KANUNSUZ, HUKUKSUZ, İNSAFSIZ ÇEK YASASININ MAĞDUR ETTİĞİ BİNLERCE AİLEMİZ FERYAT EDERKEN; BU DAVALARIN VE ÇAĞDIŞI HAPSİN SÜRMESİNDEN ÇIKARLARI BULUNAN; BAŞTA BANKALAR, FAKTORİNG KURULUŞLARI, ‘ÇEK KIRARAK’ PARA SATAN TEFECİLER VE MAALESEF BAROLAR BU ADALETSİZ VE TARTIŞMALI YASANIN ORTADAN KALDIRILMASINA ENGEL OLMAK İSTEMEKTEDİRLER..

İCRA, HACİZ VE DİĞER SEBEPLERDEN DOLAYI İŞYERİ KAPANAN VE BU SEPEPLE İŞYERİNE DÜZENLİ GİDEMEYEN BİR İŞ ADAMINA, GIYABINDA YAPILAN TEBLİGATLAR İLE SAVUNMASINA VE SUÇ KASTI BULUNUP BULUNMADIĞINA BAKILMAKSIZIN ADİL BİR YARGILAMA YAPILMADAN  KOLAYCA HAPİS CEZASI VERİLMEKTEDİR..

KİM Kİ BİZLERİ DOLANDIRICI VE SUÇLU TELAKKİ EDİYOR İSE ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ.. TÜRKİYEDE MESLEKİ HATA VE BAŞARISIZLIĞINDAN DOLAYI CEZAEVİNE ATILAN TEK MESLEK GURUBUYUZ..

ARTIK YETER! ÜLKEMİZİ VE BİZLERİ BU AYIP YASASINDAN KURTARIN ŞEREFLİ HAYSİYETLİ TALİHSİZ ESNAF, TÜCCAR, YÖNETİCİ VE KOBİ TEMSİLCİSİ MESLEKTAŞLARIMIZA REVA GÖRÜLEN BU ZULME DERHAL SON VERİN..
HEPİMİZ NAMUSLU, HAYSİYETLİ BİRER İŞ ADAMIYIZ,
BATTIK, BORÇLUYUZ..
FAKAT, ASLA!
ADİ BİR SUÇLU DEĞİLİZ!.

1.734 yorum:

  1. BU ÇAĞRIYA HAYIR DEMEK MÜMKÜN MÜ? BİZ ORDAYIZ BAŞKA KİMLER VAR ?

    ZEYNEP-İST

    YanıtlaSil
  2. HEPİMİZ AYIN 8 İNDE SON VE EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE ORDA OLUCAZ.BU İŞ YA BİTECEK YA BİTECEK.


    CAN MERT

    YanıtlaSil
  3. aynen ayın 8 inde karşılama alanında olacak isimlerden biriyim bende .. kadın erkek yaşlı gençç hepimzi orada olalım .. son şanss

    YanıtlaSil
  4. Sunuş yazısı çok mükemmel olmuş,teşekkürler Cüneyt bey.Bende gelebilmeyi çok isterdim,herhangi bir sakıncamda şu anda yok ama sokağa çıkacak param bile yok.4 sene öncesine kadar 50 kişi çalıştırırken şimdi ekmeğe muhtaç olmak çok kötü.Bunları yazarken bile utanıyorum ama utanması gereken ben olmadığımı biliyorum.Maddi imkansızlıklardan katılamadığım için tüm arkadaşlardan özür diliyor,yollarının açık olmasını temenni ediyorum.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. sağolun arkadaşlar . çok güzel ifade etmişsiniz.BU EMEKLER BİR AMAÇ İÇİNDİR.AMACIMIZ ÖZGÜRLÜK İÇİNDE ÇALIŞABİLMEKTİR.AMACIMIZA ULAŞABİLMEK İÇİN BİRLİKTELİĞİMİZİ KAYBETMEYELİM. AYHAN

    YanıtlaSil
  6. DOKTOR DİYOR Kİ; ARKADAŞLAR,ANKARA'YA GİRİŞ GÜZARGAHI ANITKABİR'DEN GEÇİYOR.KARŞILAMAYI ANITKABİR ÖNÜNDE YAPIP,İŞ BANKASINI KURAN ATATÜRK'E ÇELENK KOYUP,ANITKABİR DEFTERİNE DE 'BORCUNDAN DOLAYI HİÇ KİMSENİN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN ALIKONULAMAYACAĞINI' YAZMAYI DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ?HEM ANITKABİR KARŞISINDA BİR TELEVİZYON KANALI DA BULUNUYOR.

    YanıtlaSil
  7. nu Yazı ifadesi çok harika Cüneyt kardeşim yanaklarından öperim.Allahım bizi utandırmasın 8 inde ordayız.Herkese söylüyorum işallah katılım yüksek olacak vede başaracağız.nu

    YanıtlaSil
  8. 08 ARALIK 2010
    TARİH KİTAPLARI YILLAR SONRA BİLE OLSA BU TARİHİ UNUTMAYACAK,YAZACAK. HEP BİRLİKTE GÜZEL YARINLARA. 08/12/2010 AYHAN

    YanıtlaSil
  9. 2009 4 aralık günü tutuklanıp 24 gün bakırköy kapalı ceza evinde kaldım aradan tam 1 yıl geçti taahhüt vereli 21.12.2010 da tekrar cezam çıkıyor.orda sizlerle olmayı çok isterdim ama hem maddi hemde manevi olarak çökmüş durumdayım artık mücadele etmeye bile halim kalmadı.İnşallah sesimizi duyurur bu adaletsiz zulma son verirsiniz.Esra...

    YanıtlaSil
  10. Ankaradayız ve 8 aralık da en az 10 kişi ile karşılamaya gidiyoruz...ekm2510

    YanıtlaSil
  11. 4 adet erken yazılan çekim vardı.Hepsinden beraat aldım,tam 5 yıldır bu suçu çektim aynı korkuları yaşadım.Hep birlikteyiz.Maddi yetersizlikten dolayı katılamayan arkadaşlar için karınca kararınca maddi destekte bulunmak isterim.Lütfen banka hesap no su verin.
    saygılarımla
    Adil63

    YanıtlaSil
  12. GÜNAYDINNNNLAR HERKESE CÜNEYT KARDEŞ AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK SÜPER YAZI BU SEFER BAŞARCAZ DOSTLAR..ARDA65

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar bende yurtdışında olduğum için katılamayacağım ama benim yerime 2 kişi orda olacak. Ayrıca maddi imkansızlıklardan katılamayacak arkadaşlar için bir hesap numarası olsa katkıda bulunmak istiyorum.

    ÇektenÇeken

    YanıtlaSil
  14. haydin arkadaşlar tek gelmeyelim en az 3 kişi gelelim çevremizdeki her çek magduruna haber verelim ÖZGÜRLÜGÜMÜZ İÇİN ANKARAYA

    YanıtlaSil
  15. 1 Aralık 2010 ÇARŞAMBA
    Resmî Gazete
    Sayı : 27772
    ANAYASA MAHKEMESİ KARARI
    Anayasa Mahkemesi Başkanlığından:
    Esas Sayısı : 2008/17
    Karar Sayısı : 2010/44
    Karar Günü : 25.2.2010
    İPTAL DAVASINI AÇAN : Anamuhalefet (Cumhuriyet Halk) Partisi TBMM Grubu adına Grup Başkanvekilleri Hakkı Suha OKAY, K. Kemal ANADOL ve Kemal KILIÇDAROĞLU

    İPTAL DAVASININ KONUSU : 23.1.2008 günlü, 5728 sayılı Temel Ceza Kanunlarına Uyum Amacıyla Çeşitli Kanunlarda ve Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

    B- İptal edilen bölümlerin doğuracağı hukuksal boşluk kamu yararını ihlal edici nitelikte görüldüğünden, Anayasa’nın 153. maddesinin üçüncü fıkrasıyla 2949 sayılı Anayasa Mahkemesinin Kuruluşu ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanun’un 53. maddesinin dördüncü ve beşinci fıkraları gereğince, bu bölümlere ilişkin İPTAL HÜKMÜNÜN, KARARIN RESMÎ GAZETE’DE YAYIMLANMASINDAN BAŞLAYARAK BİR YIL SONRA YÜRÜRLÜĞE GİRMESİNE,

    25.2.2010 gününde OYBİRLİĞİYLE karar verildi.

    YanıtlaSil
  16. SEVGİLİ KADER ARKADAŞLARIM,
    2008 YILININ SONLARINDA
    BAŞLAYIP BU GÜNLERE DEK SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ MÜCADELENİN KİLİT NOKTASINA GELMİŞ OLDUĞUMUZU GÖRÜYORUM. NİSAN AYINDA ÜLKEMDEN AYRILDIM.BURADAN TELEFON MAİL ARACILIĞI İLE SİZE DESTEK VERİYORUM.BU SEFER NE OLUR KALABALIK OLABİLELİM. İNANIN ÖLÜMDEN GAYRI KATILMAYAN ÖNCE KENDİNE EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ EDİYOR DEMEKTİR.

    ÖNCE ÇOCUKLARIMIZ
    SONRA KENDİMİZ İÇİN
    SON BİR GAYRET ARKADAŞLAR
    ÖZGÜRLÜK İÇİN
    UNUTMAYIN
    BU SONS ŞANS

    KALBİMDE DUALARIMDA
    SİZİNLE...

    ZAMAN

    YanıtlaSil
  17. 16 daki karar nedır?urdu

    YanıtlaSil
  18. çek kanunu ile ne alakası var

    YanıtlaSil
  19. 8 aralıkta ankaradayız o güne kadar fax telefon desteğini hızlandıralım...çekdaş..

    YanıtlaSil
  20. BU DEGİŞİKLİĞİN BİZLE İLGİLİ YÖNÜ YOKTUR. ÇEK HÜKÜMLÜLERİ DAYANIŞMA GRUBU

    YanıtlaSil
  21. 8 Aralık'da ben de İzmir'den geliyorum.

    Lütfen bu tarihe kadar tüm milletvekillerini ve basını arayarak, 8 Aralık'daki Ankara buluşmasını haber verelim. Sesimizi daha şimdiden duyuralım.

    Unutmayın!
    DEMİR PARMAKLIKLAR ARDINDA YILLARINIZI GEÇİRMEKTENSE,
    BİR GÜNÜNÜZÜ ANKARA'DA GEÇİRİN!

    Cezaevinde yatmayan, nasıl olduğunu bilemez, hayal dahi edemez. O filmlerde gördüğünüz ortamın bin beter hali. Tuvaletin dibinde, yerlerde, üstüste yatan insanlar dolu. Pisliğin içine düşmek istemiyorsanız, bu son şansı kaçırmayın.

    Maddi imkansızlıktan dolayı gidemeyen kişiler site yönetimine iletişim bilgilerini iletsin. Bende kendi iletişim bilgilerimi ileteceğim. Bana bildirilen kişilerin otobüs biletlerini elimden geldiğince karşılamaya çalışacağım.

    SON FIRSAT... BİR KİŞİ EKSİK OLSA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN. MAHVOLURUZ.

    E.H. (İZMİR)

    YanıtlaSil
  22. arkadaşlar bu bizler için son fırsat ne kadar çok kişi olursak o kadar sesimizi duyuralım parasızlık tan dolayı gelemeyen arkadaşlara gücüm yettigin ce yardımcı olurum

    YanıtlaSil
  23. sevgili Cüneyt kardeşim yazılarını okuypta DUYGULANMAMAK elde değil. yüreğine emeğine sağlık bizler bir aile olduk.Türk halkının zulüm karşısında nasıl birlik olacağını tüm insanlara göstereceğiz ne kadar karşımızda bankalar barolar v.b olsada biz milletçe Allahın bize verdiği Müthiş TÜRK cesaretiyle İnşallah bu haksızlığıda yeneceğiz Bir esnafın herşeyini elinden alın fakat itibarını almayın esnaf hiçbirzaman ekmek teknesini ateşe atmaz esnaf hiçbirzaman bile bile çekini ödememezlik yapmaz fakat ekonomik krizler yüzüne esnafın belini kırmaktalar ve birde en son darbeyide yine devlet vurmaktadır yani kanunlar bu kanunlar nedeniyle kaçbin kardeşimiz kaçak kaçbin kardeşimiz ekmek parasına muhtaç eğer adalet bu hapislik kararını kaldırmassa kaçbin kardeşimizin yuvası dağılacak biz hapse girmektende korkmayız fakat lütfen SİZ ALLAHTAN KORKUNDA AİLELERİMİZ DAĞILMASIN HERŞEYİMİZİ KAYBETTİK BARİ AİLELERİMİZİ KAYBETMEYELİM Aydın

    YanıtlaSil
  24. ankara da karsılama noktası degısır ıse
    bu bılgıyı alabılecegımız bır arkadasın telefon no sunu yayınlar ısenız
    kendısını arayalım

    YanıtlaSil
  25. KONYADAN TOPLU OLARAK GELME VE MALİYETİ AZALTMAK AMACIYLA ORGANİZASYON YAPIYORUZ. KONYADAN KATILACAK ARKADAŞLAR BİZİMLE İRTİBATA GEÇSİNLER.
    ÇEK HÜKÜMLÜLERİ DAYANIŞMA GRUBU

    YanıtlaSil
  26. arkadaşlar ege bölgesinde olanlarda birleşse hep beraber organize edilsede beraber gitsek mesela bir küçük otobüs tutulsa maddi durumu iyi olanlar durumu iyi olmayanların parasını verse ayrı ayrı gidileceğine birlik gidilir ege bölgesinde olanlar bir düşünsün ben aydındayım izmir denizli muğla hep beraber birleşelim Aydın

    YanıtlaSil
  27. sn.25 de yazan adsız arkadaş,lütfen rumuz bildirki size cevap verilsin.basketçi

    YanıtlaSil
  28. ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUMLARDA ADSIZ YERİNE RUMUZ BİLDİRİN LÜTFEN.YOKSA SİZE CEVAP VERİLEMİYOR.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  29. ozur dılerım
    ankaralı mustafa

    YanıtlaSil
  30. ARKADAŞLAR ANKARADA OLACAĞIMIZ GÜNE KADAR LÜTFEN ARALIKSIZ A.K.P. VEKİLLERİNİ ARAYALIM.İNANIN BU ÇOK ÖNEMLİ HEMDE ÇOK!!! VEKİLLERİ ARAMAZSAK TEK ANKARA ZİYARETİ İNANIN BASKILARIMIZI EKSİK BIRAKIR VE İSTEKLERİMİZİ TAM OLARAK KABUL ETTİREMEYİZ.SİTEMİZİN ÜSTÜNDE TELEFONLAR BÖLÜMÜNÜ TIKLARSANIZ BÜTÜN VEKİL NUMARALARINA ULAŞABİLİRSİNİZ.LÜTFEN ARALIKSIZ ARAYALIM VE VEKİLLERE NEFES ALDIRMAYALIM.FAX ÇEKME OLANAĞI OLAN ARKADAŞLARDA ADALET BAKANLIĞI,BAŞBAKANLIK,CUMHURBAŞKANLIĞINA FAX ÇEKSİN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  31. ARKADAŞLAR,CÜNEYT BEY'İN BASIN AÇIKLAMASINI BASINA YADA MEDYA'YA GÖNDEREN ARKADAŞLAR VARMI,VARSA MAİLLERİNİZDE KONU KISMINA NE YAZDINIZ.HEM SAYFA SONU İÇİN HEMDE KONU KISMINA NE YAZALIM ŞEKLİNDE BİLGİ İSTEMİŞDİM YANIT GELMEDİ.MESELA MAĞDUR KELİMESİ KULLANILMIYACAKTI.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  32. uns 26 istanbul dan gelmek isteyenleri bana bildirebilirmisin minibüsle geleceğim yer var ..çekdaş

    YanıtlaSil
  33. (2003)İstanbul.

    Ankara ya 3 kişi ile geleceğim.İstanbuldan toplu hareket programı varsa da bilgi yazılırsa sevinirim.Katılımcı ve organizatörlere sonsuz teşekkürler..
    2003 istanbul

    YanıtlaSil
  34. 33 sayın çekdaş,(2003)istanbul,lütfen yakalamsı olan yada ifade için adresde bulunmayıp gıyabında tutuklama çıkan arkadaşlar özellikle özel otolarda seyahat konusunda birkez daha düşünsünler.trafik kontrollerinde bile artık gbt yapılıyor.aman dikkat.basketçi

    YanıtlaSil
  35. 2003 istanbul
    istanbuldan bir hareket birliği yapılacak ise
    msn emi veriyorum.
    olyar1950@hotmail.com
    teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  36. önemli değil mustafa bey,hepimiz heyecanlı ve kıpır kıpırız,saygılar.basketçi

    YanıtlaSil
  37. SATIN STE ARKADAŞLARIM.Bende 14.dekiÇEKTEN ÇEKEN,23.deki VEZİR ve 27.DEKİ aydın kardeşlerimin fikrine katılıyorum.Benim önerim ise;bizim esas eylemimiz ANKARA ve 8.aralık.Organize için bence zamanımızyeterli.Bir hesap açtırsak.Stede eylem planını hazırlayan arkadaşların yaedımı ile maddi durumları iyi olmayıpta ANKARA'ya gidemeyen arkadaşları yanlarına eş vearkadaşlarını katarak toplu halde birkaç şehirden otobüsler kaldırarak bir günlük eyleme katılmak için göndersek nasıl olur.İşte ozaman sayımız 200-300 kişiyi bulur.Birde eylem sırasında ANKARA'da bazı vatandaşlarında katıldığını düşünün.Sayı dahada büyür ve sesimizi daha iyi duyururuz.Yapılacak maliyetin çok büyük meblağ teşkil edeceğini sanmıyorum.Bu konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Durmak ve rehavete kapılmak yok.Bu iş ANKARA'da B T M E L İ-EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST

    YanıtlaSil
  38. arkadaşlar durmak yok herkes yakınlarını arasın bu işi çözmemiz lazım ne kadar kalabalık okadar sonuç b.z.m için iyi olur hüsrana ugramak istemiyoruz

    YanıtlaSil
  39. Arkadaşlar bende sizleri okudukça çok heycanlanıyorum.İnşallah üç arkadaşımla beraber(hepimiz çek maduruyuz)katılacağız.İnşallah başarılı oluruz.fidan 55

    YanıtlaSil
  40. selam arkadaşlar
    Ankara'da 8 Aralıkta bulunmayı çok çok istememe rağmen aramam olduğu için katılamayacağım çok üzgünüm,ancak hesap numarası verilirse imkansızlığa rağmen 1 kişinin yol parasını gönderebilirim,emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

    YanıtlaSil
  41. selam arkadaşlar,bende çek mağduruyum ve yürüyüşe katılmak istiyorum fakat tutuklamam var. Yürüyüşe katılanları soruştururlarsa orada yakalanırız. MADDİ katkı yapmamız gerekirse onuda yapalım. selamlar. ergunkoc@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. arkadaşlar işte TÜRK İNSANI budur.KENDİSİ GELEMESE BİLE DURUMU İYİ OLMAYAN BİR ARKADAŞIN YOL PARASINI KARŞILARIM DİYOR.KARTAL BEY GİBİ DİĞER DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN HAKKINI YEMEYELİM,ONLARADA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.BİZLER BU ŞEKİLDE KENETLENDİKTEN SONRA BİZİM KARŞIMIZDA KİMSE DURUMAZ.HAKKIMIZI SÖKE SÖKE ALACAĞIZ.HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  43. toplu taşıma araçlarıyla gelinirse daha kalabalık olunur bir kişi geleceğine her evden en az iki üç kişi katılım olur sesimiz daha gür çıkar nacizane fikrim Aydın

    YanıtlaSil
  44. çek illeti bir kişiyi içeri atsada bütün ailesini perişan ediyor bu kişisel bir sorun değildir.. lütfen ailecek katılım yapalım bir günlük destek hayatımızı etkileyecek..yakınları içeri girmemiş olanlar görüş kapısında ki sıkıntıları hayal bile edemezsiniz..iş işten geçtikten sonra haklı olduğumuzu yaşayarak anlasanız ne fayda..1 hafta süre var ..orada olmak için ayarlamalarınızı yapıverin lütfen..çekdaşın eşi...

    YanıtlaSil
  45. SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,ABİLERİM,ÜSTADLARIM.

    Ankara eylemini organize eden,üzerimize atılmış olan ölü toprağının kalkmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

    Sizlere nacizane bir kaç fikir vermek isterim.Ankarada özellikle meclis binası çevresinde kuş uçurtulmaz.3 kişi bir araya geldiğinizde sivil polis gelir ne yapmak istediğinizi sorar telsiz ile merkeze bildirir,valilik izin kağıdınıza bakar ve başınızda bekler.bizler de o sırada boş durmadan vekiller ile alakalı randevuları almak durumundayız.Dikkat edilecek çok önemli bir husus var!!! MECLİS BİNASINA GRUP SIFATI İLE GİRERSENİZ, İŞİNİZ BİTTİĞİNDE GRUP SIFATIYLA ÇIKARILIRSINIZ.... Buradaki ince nokta şu; bir vekilden toplanan durp yada temsilcileri namına randevu alınmış ise, o vekille görüştülüp meclis binasından ayrılmak durumundasınız.size içeriye girdiğiniz ve çıktığınız zamana kadar meclis binasından bir görevli memur tahsis edilir ve gezdirilirsiniz.bu anlattıklarım grup olarak girdiğinizde geçerli.
    Ancak randevuları teker teker, ismimizi vererek alır ve meclise teker teker ayrı ayrı girersek içeride akşam mesai bitimine kadar kalabilir ve her milletvekili ile görüşebiliriz.

    Bazı vekiller ''ÇEK'' kelimesini duyduğunda odalarının kapısını yüzümüze vurabilirler. mesela sinop milletvekili KADİR TİNGİROĞLU 'Dur . bu adama dikkat edin.ayrıca RİZE VEKİLİ BAYRAM ALİ BAYRAMOĞLU, SAMSUN VEKİLİ SUAT KILIÇ VE ÖMER ÇELİK ten de randevu almaya çalışmayın..
    İLK ETAPTA Randevu alabileceğiniz ılımlı akpli vekiller; ankara vekili burhan kayatürk,mustafa hamarat,ahmet iyimaya,chpden şevki kulkuloğlu mhp den de mehmet şandır olabilir....

    saygılarımla JENARDİ

    YanıtlaSil
  46. nu.Sayın vekilimiz Oktay VURALI da unutmayalım.
    Bize en büyük desteği verebilecek vekillerden biri.nu

    YanıtlaSil
  47. CEZAEVLERİ 121.275 KİŞİ OLDU

    31.10.2010 İTİBARIYLA CEZA İNFAZ KURUMLARINDA BULUNAN HÜKÜMLÜ, HÜKMEN TUTUKLU VE TUTUKLU MEVCUDUNUN DAĞILIM CETVELİ
    SUÇ GRUBU
    TUTUKLU
    HÜKMEN TUTUKLU
    HÜKÜMLÜ
    TOPLAM
    GENEL TOPLAM
    35.974
    21.126
    64.175
    121.275

    YanıtlaSil
  48. Bizde Ankaraya 2 bayan geleceğiz daha kalabalık gelmek isterdim fakat durumum el vermiyor...bi arkadaşımız minibusten falan bahsetmişti ücretli ücretsiz konuyla ilgili bilgilendirebilirmisiniz

    Buarada Ankaraya 3.gelişim olacak ama bu sefer herşey daha farklı hissediyorum inşallah bu sefer başarıcaz oraya inanarak geliyoruz herkes gönülden inansın olacaklara ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN....

    SE.

    YanıtlaSil
  49. ben de katılamıyorum ama katılmak isteyen kişiler için maddi durumum elverdiği ölçüde katkıda bulunmak isterim. E.S.

    YanıtlaSil
  50. ARKADAŞLAR SİTEMİZDE PROBLEMMİ YORUM YAPIYORUM BEN GÖRDÜM YAYILANDIĞINI AMA ŞİMDİ GÖZÜKMÜYOR. dilek

    YanıtlaSil
  51. arkadaşlar kayseriden katılacak arkadaş varmı vezir38

    YanıtlaSil
  52. acaba anayasa mahkemesine çelenk bırakılacakmı çelenkkin üstüne hiçkimsenin borcundan dolayı özgürlüğü kısıtlanamaz. acil demokrasi diye yazsak olabilirmi. bi fikir sadece.dilek

    YanıtlaSil
  53. **ANKARA TOPLANTISINDA DOĞABİLECEK HUKUKSAL SORUNLARA KARŞI TEDBİREN BEN DE OLACAĞIM.SİZLERE BOL ŞANS DİLİYORUM.

    ********ÖNEMLİ BİR UYARI ARKADAŞLAR***

    1-DOSYALARINIZI LÜTFEN SON DEFA KONTROL EDİN .AYNI CEKTEN 2 AYRI DAVA AÇILMIŞ BULUNABİLİYOR.

    2-TAAHHÜTLERİNİ ÖDEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU TAAHHÜDÜ ALACAKLIYA ÖDEYECEKLER EN DOGRU HESABI İCRA DAİRESİNDE BULABİLİRLER ..EGER İCRA DOSYASI YOKSA ALACAKLIDAN YAZILI BEYAN ALINIZ BORCUN 1/3Ü VE TEM FAİZİNİ ALDIM YAZAN BİR İBRANEME ELİNİZDE OLSUN HEMEN BU YAZININ BİR ÖRNEĞİNİ ASLİYE CEZADAKİ DOSYANIZA SUNMALISINIZ

    3-ÇEKTEN DOLAYI VERİLEN TAAHHÜT İCRA TAAHHÜDÜ DEĞİLDİR AYRICA BİR CEZA SÖZKONUSU DEĞİLDİR.

    4-TAAHHÜDÜN GÜNÜ GELDİĞİNDE SİZE HERHANGİ BİR YARGILAMA ,İHTAR VS YAPILMAYACAKTIR. TIPKI SİZ TAAHHUT VERİRKEN ALACAKLIYA SORULMADIĞI GİBİ

    3-YENİ YASADA İFADE İSTENEN DOSYALARDA DOSYA İFADE BİTMEDEN YARGITAYA GÖNDERİLSİN KANAATİNDEYİM.ZİRA BÖYLECE BOZMAYLA GELEBİLİR.BÖYLECE YARGILAMA SİZİN LEHİNİZE UZAYABİLİR KANAATİNDEYİM
    ---
    KISA BİR NOT:::İCRA TAAHHÜDÜ ZAMANAŞIMI İNFAZ YÖNÜNDEN 2 YILDIR. 2 YIL İÇİNDE İNFAZ EDİLEMEYEN CEZALAR KENDİLİĞİNDEN DÜŞER.ZAMANAŞIMI KARARIN KESİNLEŞME TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAR


    EN ÖNEMLİSİ VAROLAN DOSYALARINIZI SON KEZ ADLİYELERDEN KONTROL ETMENİZ

    YanıtlaSil
  54. Bende katılmak isterdim ama yaklaşık 2 yıldır işsiz ve diken üstünde yaşamaktayım. Önce iş hayatımı sonra ev hayatımı kaybettim. İnanın size başarılar dilemekten başka hiç bir şeyim kalmadı. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  55. arkadaşlar ben gelemeyecem am dularım sizlerle bu iş olursa binlerce insaların hayır dualrını alacağınız dan emin olun allah yar ve yardımcımız olsun ah şu iş bi olsa inannın kurban adadım kesece m kısmet olursa bir kurtulallım şu işten hadi hayırlısı bakalım

    YanıtlaSil
  56. sibel hanım şu an heralde sitedesiniz sanıyorum cezanın başlama tarihi çekin üzerindeki tarhmi yoksa mahkemedeki çek hakkında görülen son tarhmi mi önemli zaman aşımı açısından çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  57. cezanın başlama tarihi?
    ceza zaman aşımı mahkeme kararı verildiği, hükmün kurulduğu tarihte başlar..

    Dava zaman aşımı ise, çekin bankada karşılıksızdır işlemi gördüğü tarihte başlar.

    YanıtlaSil
  58. 2003 istanbul

    İstanbul da olupta Ankara ya gitmekte zorlanalar varsa bana yazabilirler.Elimden geldiğince yardımcı olurum.
    olyar1950@hotmail.com

    YanıtlaSil
  59. Selam Arkadaşlar, Bende sıkıntılarımdan dolayı ankaraya gelemiyorum, fakat yerime istanbul'dan annemi ve yengemi gönderiyorum istanbuldan ayrı ayrı bilet almak yerine toplanıp otobüs kiralayalım hiç olmazsa maddi sıkıntısı olan arkadaşlarda bizimle gelebilir..Nedersiniz ???

    YanıtlaSil
  60. KADERDAŞLAR YOĞUN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER DÜN AKŞAM BEN SON DAKİKA HABERLERİNE ÜYE OLDUM GÖSTERİLEN HABERE YORUM YAPABİLİYOSUNUZ BEN YORUM YERİNE SİTEMİZİN VE ANKARANIN REKLAMINI YAPTIM TAVSİYEM ÇEŞİTLİ YERLERE ÜYE OLUP DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAK BİLGİLERİNİZE UMUDUNU BİTİRMİŞ İNSAN BİTİK İNSANDIR (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  61. av.alaattin bey çok merakettim hangi baroya kayıtlısınız acaba av.sicil no nuz nedir.Tşk.

    nazım

    YanıtlaSil
  62. 62 - Sayın nazım arkadaşım merhaba

    Şu an da bir eylem hazırlığı yapılıyor malum.
    o yüzden burada POLEMİK YARATACAK bir mesaj lütfen yazmayın. Eğer siz de gerçekten bir mağdur iseniz ENERJİNİZİ LÜTFEN EYLEME DESTEK İÇİN HARCAYIN.

    Uğur26

    YanıtlaSil
  63. uğur26 anlatmak mümkün değil rumuzu polemiği olucak böyle neyapalım (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  64. UĞUR26 SENİN MSN AÇIK DEĞİLMİ GÖRÜNMÜYOMU (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  65. ARKADAŞLAR TORBA YASASI ÜÇ ARALIKTA TBMM.DE GÖRÜŞÜLECEK BU ARADA VEKİLLERE FAKS MEİL TEL YAĞMURUNA DEVAM EDELİM HAYDİ ARKADAŞLAR BU İŞ YA BİTECEK YA BİTECEK SEVGİLER...ARDA65

    YanıtlaSil
  66. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    BAZI ARKADAŞLARIMIZ YILGIN VE ÇARESİZ GÖRÜLÜYORLAR.
    ZOR DURUMDAKİ ARKADAŞLARIMIZA ÇARE BULMAYA ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
    ÇEŞİTLİ SEBEPLERDEN ANKARAYA GİDEMEYECEK ARKADAŞLAR YAKIN ÇEVRELERİNDEN ARKADAŞLARINDAN VS. BİRİLERİNİ YÖNLENDİREBİLİRLER. BUNUN HİÇBİR RİSKİ YOK.
    EN AZINDAN TEL,FAX,SMS,EMAİL İLE MİLLETVEKİLLERİNE,HÜKÜMETE,MEDYAYA ,HUKUKÇULARA
    ULAŞABİLİRLER.BU DA ÇOK ÖNEMLİ BİR KATKIDIR.
    LÜTFEN ÜZERİMİZDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ATALIM.
    BU SON ŞANSI DEĞERLENDİRMEYE MECBURUZ.
    NASILSA BİRİLERİ ÇALIŞIYOR DİYE DUYARSIZ KALMAK BAŞTA KENDİMİZE VE AİLELERİMİZE YAPACAĞIMIZ EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR..
    SON BİR GAYRET ARKADAŞLAR.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  67. DİKKAT DİKKAT DİKKAT KADERDAŞLAR BİZ BU YOLA ÇIKTIK NE 1 GÜNLÜK NEDE 2 BİZ KARARLILIĞIMIZI ORTAYA KOYDUK ÖZGÜRLÜK DÜŞÜNCESİNİ KAFAMIZA KOYDUK VE KAZIDIK VE OGÜN TOPLANTIDA BİZ KENETLENDİK HAKKIMIZ OLANI ALICAZ DİYE SÖZ VERDİK BİRBİRİMİZE BU BÖYLE BİLİNSİN VE ANKARADA EYLEM SADECE YÜRÜYEN ASLANLARI KARŞILAMAYLA BİTMİCEK ÇADIR EYLEMİDE OLUCAK VE DAHA FAZLA NE GEREKİYOSA OLUCAK NİHAYETE ULAŞANA KADAR BİZE SONUNA KADAR DESTEK LAZIM KARŞILAMAYLA BİTMİCEK ÇADIRSA ÇADIR DİRENİŞSE DİRENİŞ AKLINIZA NE GELİYOSA YAPICAZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALANA KADAR HEPİNİZE SAYGILAR (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  68. ARTIK KİMSE HİÇBİR KUVVET ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE FIRANKALAR VURAMICAK BÜTÜN ZİNCİRLERİ KIRIP KOŞAR ADIMLARLA SANA GELEYORUZ BEKLE BİZİ ÖZGÜRLÜK ARTIK ON ADIM OLAN YERDE DEĞİL.ÖZGÜR YAŞAMANIN TADINA VARMAYA GELİYORUZ.HEM ARTIK İNSAN AMA İNSANCA YAŞAMAYA...ÇOK AMA ÇOK AZ KALDI....ARDA65

    YanıtlaSil
  69. ARKADAŞLAR BEN SİTEYİ YENİ ÖĞRENDİM YORUMLARI VE GAYRETLERİ GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM YAKALAMAM OLMASA SONUNA KADAR SİZLERİN YANINDA OLMAK İSTERDİM UĞRAŞAN ARKADAŞLRIN HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BU İŞ MUTLU SONLA BİTER İST DAN NECO

    YanıtlaSil
  70. ARKADAŞLAR HERKES YAKININDAN BİRİNİ VEYA BİR KAÇINI YOLLASIN MÜHENDİS KARDEŞİM DOĞRU SÖYLÜYO BU BİZİM İNANIN SON ŞANSIMIZ BUNU İYİ DEĞERLEN DİRELİM.ARKADAŞLAR GÜN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI LÜTFEN HEKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN BU ARADA MADDİ DESTEK SAĞLIYAN DOSTLARA SONSUZ SEVGİLER...ARDA65

    YanıtlaSil
  71. 68 DE UĞUR55 İN YORUMU VAR OKUMADAN BAŞKA YORUMLARA GİRMEYİN DİKKATLİ OKUYUN (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  72. süper bir dayanışma

    herkezi tebrik ediyorum :))

    YanıtlaSil
  73. arkadaşlar şehirlere göre liste yapsanıza .her kes toplanabilir.tiponne

    YanıtlaSil
  74. AK Parti, CHP ve MHP Grup Başkanvekilleri, Türk Ticaret Kanunu, Borçlar Kanunu ve bunların uygulamasına ilişkin tasarılar ile Hukuk Muhakemeleri Kanunu
    tasarısının Ocak ayında yasalaşması konusunda anlaşmaya vardı.

    YanıtlaSil
  75. YORUMLAR KAYBOLUYOR.TİPONNE

    YanıtlaSil
  76. ARKADAŞLAR GEÇEN SEFER YAPMIŞ OLDUĞUMUZ EYLEMDE ALİ KIRCA ANA HABERDE MAĞDUR LUĞUMUZU DİLE GETİRMŞTİ MİNİK BİR KIZA BABAN NERDE DİYE SORUNCA MUHABİR AĞLIYARAK BABAM HAPİSTE NE OLUR BABAMI İSTİYORUM DİYİŞİ HALEN KULAKLARIMDA ÇINLIYOR O YÜZDE BU ZÜLÜM BU SEFER BİTECEK ALLAHINDA İZNİYLE...NOT.ALİ KIRCA.ŞOOWTV.HABER MÜDÜRÜ EYLEMİ ONADA BİLDİRELİM SEVGİLER.ARDA65

    YanıtlaSil
  77. yonuz acik olsun arkadaslar allahim emeklerinizi bosa cikarmasin.yolunuz yolumuz acik olsun artik bu adaletsiz duzene birileri DUR desin.dualarim sizlerle

    YanıtlaSil
  78. Ümraniye'de, sabah namazından dönen Taner Koç'u öldürdükleri gerekçesiyle yakalandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Savaş Mıcık, olay günü aşırı alkollü olduklarını söyledi. Taner Koç'u vurduklarından bile habersiz olduklarını savunan Mıcık, "Yerde yatarken gördük ancak sara hastası sanarak müdahale etmedik. Eve gidip uyuduk." dedi.ŞU ADALETE BAKIN ADAM ÖLDÜRENLER SERBEST.

    YanıtlaSil
  79. arkadaşlar 75 deki haber önemli demek ki bi şeyler değişecek grup başkanvekillerini aramaya devam

    YanıtlaSil
  80. YERE GÖĞE SIĞMAYAN KARDEŞLERİM,HEPİNİZİN İÇİ KIPIR,KIPIR,KABIMIZA SIĞMIYORUZ.BİRAZ DAHA SABIR.AMAN YORUMLARA DİKKAT,ÖLÇÜYÜ KAÇIRMIYALIM.KELİMELERİ ÖZENLE SEÇELİM.SN.JENARDİ TECRÜBELİ BİR ARKADAŞIMIZ,UYARILARINA DİKKAT ETMELİYİZ.
    BİR KONU VAR DEĞİNMEM LAZIM;SİTEDE YAKALAMASI OLDUĞU İÇİN GELEMEYECEK ARKADAŞ SAYISINDA CİDDİ BİR ARTIŞ VAR.BUNUN DA NEDENİ SİTEYE KATILIMIN SÜRATLE ARTMASI.FAKAT BU CİDDİ BİR KAN KAYBI.ŞÖYLE DİYORUM,EĞER BİZLERİN ÜÇTE İKİSİ YAKALAMALI OLSAYDI NEYAPACAKTIK.?HAVLUMU ATACAKTIK.ONUN İÇİN, YAKALAMASI OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR VEKİL BULMAYA ÇALIŞSINLAR.SAYISAL ÇOĞUNLUK ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR,BU İŞİN ŞAKASI YOK,HELE TELAFİSİ HİÇ YOK.ÇİFT KALE MAÇ YAPMAYA GİTMİYORUZ.SİZLERDEN RİCAM YERİNİZE BULACAĞINIZ ARKADAŞINIZI SON GÜNE BIRAKMAYIN.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  81. 11 ocak ila 20 ocak arası görüşülüp yasalaşacakmış... içinde biz varsak güzel tabikide

    YanıtlaSil
  82. ARDA65,BEN HEPSİNE DÜN CÜNEYT BEY'İN BASIN AÇIKLAMASINI MAİL OLARAK ATTIM.NTV VE BİRKAÇTANESİ GERİ GELDİ.BİLEMİYORUM BİR SORUN OLDU HERHALDE.AMA DÜN VE BUGÜN ÇAĞRI YAPMIŞDIM,GİZEM ARKADAŞIMIZ MEDYA MAİL ADRESLERİNİ SİTEDE YAYINLAMIŞDI.KAÇ KİŞİ ACABA BU BİLDİRİ İLE İLGİLİ BİR GİRİŞİM YAPTI.SADECE YAPALIM EDELİM DENİYOR.BAKIYORUM CÜNEYT BEY BU BİLDİRİYİ YAYINLADIĞINDA ONLARCA ARKADAŞ ÇOK BEĞENDİ,E PEKİ ÇIKIN BEN ŞURALARA ,BURALARA ATTIM DEYİN.ENAZINDAN ATMIYANLARADA UYARI OLSUN.SÖYLEMLER LAFTA KALMASIN.BUNU YAPMAZSAK BİZ ORAYA GİTMEDEN BAŞKA TÜRLÜ KAMUOYU OLUŞTURAMAYIZ.ŞİMDİDEN BİR İKİ HABER ÇIKSINKİ BU TOPLULUĞA YOLDA KATILIMLAR BAŞLASIN.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  83. arkadaslar basta sıbel hanım ve dıger avukatlar
    basketcı mersınlı ugur 55 ve ısmı aklıma gelmeyen tum emegı gecen arkadaslarım
    kaderdaslarım.bu dızelerı yemın ıcıyorum aglayarak yazıyorum
    ben yurt dısndayım orada olmak ısterdım ama malesef .dualrım sızlerle ve lutfen hesap no bıldırın gelebılecek arkadaslar ıcın karınca kararınca havale cıakrmak ıstıyorum.
    ayrıca maıl ve telfon olarak nereye kımı aramamız gerekıyorsa hazırm sevgı ve saygılarımızla

    YanıtlaSil
  84. YİNE SİTEYE ADSIZ YORUMLAR VAR.YENİ GELEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUMDAN ÖNCE SİTEDE DAHA ÖNCE YAZILANLARA BİR GÖZ GEZDİRİN.UYARILARIMIZI GÖRECEKSİNİZ.,
    LÜTFEN ADSIZ YORUM YAPMAYIN.MUTLAKA RUMUZ KOYUNUZ.ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  85. ELLERİNE SAĞLIK CÜNEYT HOCAM,
    HARİKA BİR YORUM VE BASIN AÇIKLAMASI. 8 ARALIKTA BEN DE SON BİR DAHA KAYITLARA BAKIP ANKARA'DA OLACAĞIM.GELEMEYECEK BİR KONUMUM OLURSA BİR YAKINIMI GÖNDERECEĞİM.BU MEMLEKETİ YÖNETENLERİN VE YARGININ BAŞINDAKİLERİN, ARTIK DAHA DA DUYARSIZ OLACAĞINI SANMIYORUM.ÇÜNKÜ ADALETİN KİME ,NE ZAMAN LAZIM OLACAĞI HİÇ BELLİ OLMUYOR.
    MAĞRUR OLMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR...
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  86. GURBETLİK ZOR 84 MURAT.AMA SENİN DURUMUNDA OLAN BİRÇOK ARKADAŞ BU HAKSIZ VE ÇAĞDIŞI UYGULAMA NEDENİ İLE HAYATINI İDAME ETTİRMEK VE AİLESİNİ AYAKTA TUTABİLMEK İÇİN BU YOLU SEÇDİ.AZ KALDI HEPİNİZİ BURAYA ALIYORUZ,BAŞINIZ DİMDİK GİRECEKSİNİZ ATATÜRK HAVA LİMANINDAN.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  87. ARKADAŞLAR ALLAHIN İZNİ İLE İNŞAALLAH BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE BU OLAYLARI ÇÖZECEZ FAKAT BİZLER GELEMİORUZ AMA NE OLUR GİDE BİLME İMAKNI OLAN ARKADAŞLAR GİTSİN BU İŞ İMİZ HAL OLURSA ÇOK KİŞİNİN HAYIR DUASINI ALICAKSINIZ HAYDİ ARKADAŞLAR SUSMAYALIM VE HAKKIMIZ SAVUNALIM (SABIRLI35)

    YanıtlaSil
  88. ben basın bildirisi yayınlandığından ber tüm kanallara mail atıyorum arkadaşlar bildirimizi.. biri olmazsa biri mutlaka dikkate alacaktır.. iha zaten ilgileniyor.. mutlaka duyulaacak bu sefer

    YanıtlaSil
  89. ckala@samanyolu.tv
    rketenci@dunya.com.tr
    aaytur@samanyoluhaber.tv
    etopal@samanyoluhaber.tv

    bilginiz olsun,yukardaki dört adres geri dönüyor,diğerlerinde bir sorun yok.isterse gizem hanım tekrar yayınlasın.basketçi

    YanıtlaSil
  90. Arkadaşlar Şunu önemle bilmenizi istiyorum.

    Yapmayı planladığımız DEMOKTRATİK HAKLARIMIZI KULLANMA MÜCADELESİ sadece Sivrihisar'dan başlayarak Ankara Abdi İPEKÇİ Parkında sizlerle kucaklaşmak ve sonra da Meclise birkaç kişinin giderek GAZIMIZI BOŞALTMAK EYLEMİ değildir.

    Sevgili Yoldaşım ZONGULDAKLI ile biraz evvel yaptığım görüşmede (BU İSTANBUL TOPLANTISINDA DA GÜNDEME GELDİ)BU SADECE YÜRÜMEK VE MECLİS GÖRÜŞMESİ EYLEMİ DEĞİLDİR. BU BİR HAK ARAMA MÜCADELESİDİR. HAK VERİLMEZ ALINIR.

    DOLAYISIYLE SONU NEREYE GİDERSE GİTSİN BİZ MÜCADELEYE DEVAM ETMEYE KARAR VERDİK. FAKAT SİYASET YAPMADAN - POLEMİK YAPMADAN

    BİZLER CÜNEYT BEYİN BASIN BİLDİRİSİNDE DE BELİRTTİĞİ GİBİ DÜNÜN İTİBARLI ESNAFI VE İŞ ADAMI, İŞ KADINLARI İDİK. BELKİ BİZİ O DÖNEMDE BASKI İLE HAPİSLE KORKUTABİLİRLERDİ.
    AMA ANAYASA YA BİLE AYKIRI BU ÇARPIK YASALAR SAYESİNDE DÜNÜN İTİBARLI İNSANLARI OLARAK CEZAEVİ ORTAMLARINI BİLE GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN (ÜSTELİK YÜKSEK GÜVENLİKLİ) HERKESÇE BİLİNEN KARŞIMIZDAKİ LOBİLERİN ELLERİNDE ARTIK BİZİ KORKUTABİLECEKLERİ BİR ARAÇLARI KALMAMIŞTIR. CANIMIZDAN BAŞKA.

    ZONGULDAKLI ARKADAŞIM VE BAZI DESTEK VEREN ARKADAŞLARLA BİRLİKTE GEREKİRSE BU MÜCADELEYİ ÖLÜM ORUCUNA KADAR GÖTÜRMEYE KARARLIYIZ.

    BİZLER YÜKSEK DUVARLARIN ARKASINDA ACİZCE, KİŞİLİKSİZ OLARAK YAŞAYACAĞIMIZA,
    ANKARA NIN ORTASINDA GURURUMUZLA ÖLMEYE KARARLIYIZ.

    ARTIK ELİNDE SADECE GURURU, ONURU KALAN ARKADAŞLARIM BİZLER SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ.

    BU SEBEPLE HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYSUN
    İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE DESTEK VERSİN VE AMACA ULAŞTIĞIMIZDA BEN DE BUNUN BİR PARÇASI İDİM DİYEBİLSİN.

    ÖNCELİKLE HERKESİ TELEFONLA, FAKSLA, E-MAİLLE BASKI KURMAYA VE SONRADA 8 ARALIKDA ANKARA'DA KUCAKLAŞMAYA ÇAĞIRIYORUM.

    Uğur26

    YanıtlaSil
  91. GİZEM HANIM,ÇOK ENTERESAN ŞU ANDA haber@ntv.com.tr geri döndü.sizde sorun yokmu?basketçi

    YanıtlaSil
  92. AĞZINA,YÜREĞİNE SAĞLIK UĞUR26.HERKES SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORDUR EMİNİM.BU İŞİN BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ YOK.YA OLACAK YA OLACAK.ANKARA'DAN EVLERİMİZE OMUZLARI DÜŞMÜŞ OLARAK DÖNMEYİ ASLA KENDİME YEDİREMEM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  93. basın bildirisini Mesut yar Fatih portakal bekir coşkun gönderdimAydın

    YanıtlaSil
  94. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    CÜNEYT KARDEŞİMİZİN MÜKEMMEL BASIN BİLDİRİSİNDEN ALINTILAR YAPARAK KISA VE ÖZ BİR METNİ YAKLAŞIK 9O CIVARINDA GAZETE,TV,HABER AJANSI,KÖŞE YAZARI VB. NIN E-MAİL ADRESLERİNE GÖNDERDİM.
    YİNE HAKLI DAVAMIZLA İLGİLİ ORTAK DÜŞÜNCELERİMİZİ
    BAŞBAKANA,
    BAKANLAR KURULU ÜYELERİNE,
    TÜM MİLLETVEKİLLERİNE,
    TBMM ADALET KOMİSYONUNA,
    TBMM ANAYASA KOMİSYONUNA,
    SİYASİ PARTİLERİN ÜST DÜZEY YETKİLİLERİNE VB...
    YÜZLERCE MESAJI BÜYÜK BİR UMUT VE CESARETLE BUGÜN TEKRAR GÖNDERDİM.

    84 MURAT KARDEŞİM
    ADI GEÇEN KURUMLARLA İLGİLİ HER TÜRLÜ İLETİŞİM BİLGİLERİNE GOOGLE DAN ÇOK KOLAY ULAŞABİLİRSİNİZ.
    YOLUMUZ AÇIK OLSUN
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  95. eline sağlık MÜHENDİS,eline sağlık AYDIN.ama bukadar değiliz DİMİ?BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  96. yoo bende bi sorun yok şu an geri dönen mail olmadı :S

    YanıtlaSil
  97. akekec@stargazete.com;
    s.uslu@zaman.com.tr;
    mbarlas@sabah.com.tr;
    nazim@internethaber.com; dilek.gungor@dunya.com;
    taylane@dunya.com;
    deniz.gokce@aksam.com.tr; meliha.okur@sabah.com.tr; faltayli@htgazete.com.tr; dsazak@milliyet.com.tr;
    can.dundar@e-kolay.net;
    mabirand@e-kolay.net;
    m.asik@milliyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr;
    ebasyurt@bugun.com.tr;
    tanik@haber7.com;
    haygun@bugun.com.tr;
    siradisi@ulketv.com.tr;
    calarsaat@fox.com.tr; sabahhaberleri@showtv.com.tr; gunaydin@kanald.com.tr

    YanıtlaSil
  98. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  99. HEPİNİZİ KUTLUYORUM EMİNİM BAŞARACAĞIZ.BEN DE ÇEK MAĞDURU OLAN BİR AİLENİ BİREYİYİM.BEN DE BUGÜN ÇOK SAYIDA YERE MEAL ATTIM.

    YanıtlaSil
  100. sayın cüneyt bey,

    11-20 ocak 2011 de mecliste görüşülecek Türk ticaret Kanunu,borçlar kanunu vs.nin bizimle çok ilgisi ve faydası var mı?

    RCN...20

    YanıtlaSil
  101. arkdaşlar aklıma bi fikir geldi ama nasıl olur bu gazetedeki iş ilanları sayfasına ankaradaki eylemimizi duyurmak için ilan versek nasıl olur

    YanıtlaSil
  102. pazar günkü yapılan toplantı için katılacak listesi yapılmıştı ve faydalı olmuştu kanımca bu dava yürüyüşü içinde omurga bir liste yapılabilir güvenlik açısından yakalaması olan arkadaşlarımız listede olmaz.sayımızı görmek sitemizin ve davamızın heyecanını dahada çok arttıracaktır,sadece bir fikir..bekir

    YanıtlaSil
  103. çok iyi bir fikir bence .. toplanan ortak paradan bunu yapabiliriz ahazır 2 günümüz daha varken .. ??

    YanıtlaSil
  104. zaten fazla bi para tutacagını zannetmiyorum 3 4 tane büyük gazeteye ilan versek yeterli olur

    YanıtlaSil
  105. bu durumu akşam cüneyt beylerle de bir görüşelim oan göre karar a bağlayıp yarın sabah harekete gecelim yarın zaten şafak beyle toplantımız olacak orada da ele alırız dernek de yardımcı olabilir bu konuda

    YanıtlaSil
  106. ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI ARKADAŞLARIM...

    Bu sitede yazılan dramları, dile getirilen acıları, yanan-kavrulan yürekleri, iniltileri, akan gözyaşlarını eğer birileri okurda irkilmez, yüreği sızlamaz ise;

    Bilsin ki TAŞIDIĞI BİR İNSAN YÜREĞİ, KALBİ DEĞİLDİR... KARA VE KANLI BİR CİĞERDEN İBARET BİR ET PARÇASIDIR...

    Bu yazılardan habersiz olmakla sorumsuz olduğunu sanan sorumlular ise asla masum ve sorumsuz değiller, aksine haremi ismetine düşman tasallut etmiş zevkü sefa sahipleri gibidirler...

    Ama, bu defa HABERSİZ KİMSELER KALMAYACAK...
    Bu defa ANKARAYI SARSACAĞIZ, SARSMALIYIZ...

    HAYDİ ANKARA'YA!

    YanıtlaSil
  107. ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR BENDE DEVAMLI BU SİTEDEYİM.İZLİYORUM VE ANKARADAKİ TOPLANTIDA BENDE OLACAĞIM.BEN UĞUR BEYLEDE GÖRÜŞÜYORUM.BEN ÇEKLERİM İÇİN TAAHHÜT VERDİM VE YENİ MAPUSHANEDEN ÇIKTIM.BENDE SİZİN YANINIZDAYIM.VE O GÜN ORDAYIM.BANA DÜŞEN GÖREV NE İSE ELİMDEN GELENİ YAPARIM.ÇEKTEN YATARIM 2 AY BİLE OLSA BEN SİZLERİN YANINDAYIM VE İNANIYORUMKİ BİZ BİRLİK OLDUKÇA BU ÇEK MESELESİNİ HALLEDECEĞİZ.KISA VE ÖZ PROGRAMLARA BAKIN.HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM..İRFAN ANKARA...

    YanıtlaSil
  108. arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar inşallah yarın grş

    YanıtlaSil
  109. ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI ARKADAŞLARIM...

    HAYDİ ANKARA'YA!

    Bu defa MAZERETLER GEÇERSİZ...
    Bu defa MAZERETLER ANLAMSIZ...

    04 Aa
    10 esra
    42 ergunkoc
    50 E.S.
    55 adsız
    56 adsız

    katılamıyacağınızı yazmışsınız... Bağışlayın mazeretiniz MAKBUL değil kardeşlerim...

    41 Kartal kardeşimiz, 60 ilker kardeşimiz gibi... MUHAKKAK ya katılacaksınız, ya da yerinize akrabadan, eşden dosttan birini bulup göndereceksiniz...

    Ben Ankara toplantılarına hep katıldım, katılamadığım bir toplantıya;
    1. İlgili mercilere sunulmak üzere İYİ HAZIRLANMIŞ 20 adet renkli ve şık dosya gönderdim...
    2. Sadakatlı eski bir elemanımı katılımcı olarak gönderdim...
    3. Cüzdanım bom boş iken 200 TL yi'de o gün eyleme öncülük yapan arkadaşımıza verdirdim...

    Ayrıca TOPLANTILARIMIZDA POLİS ÇOK TA KİŞİLERLE VE "KİM KİMDİR"LE TOPLANTININ GÜVENLİĞİ ve ASAYİŞİ DIŞINDA İLGİLENMİYOR...

    Tabi bu TEDBİRSİZ OLACAĞIZ DEMEK DEĞİLDİR... AÇIK BİR ALAN, KOCAMAN BİR PARK... SINIRLARI VE ETRAFI İNSAN KALABALIĞINA AÇIK BİR YER...

    Hem POLİS TOPLANTIYA GELENLERİN HALLERİNDEN ÇOLUK ÇOCUK, ANNE-BABA "AİLE" GÖRÜNÜMÜNDEN DOLAYI GAYET DE RAHAT VE UZAK DURUYOR...

    YİNE DE DURUMU SİZ DEĞERLENDİRİN YA KATILIN YA DA YERİNİZE BİRİNİ MUTLAKA BULUP GÖNDERİN...

    YanıtlaSil
  110. Ayrıca "üzgünüm durumum şöyle, katılamıyorum, duam sizinle" diye de yazmayın... ELBETTEKİ DUANIZ BİZİMLE, bunu biliyoruz, ne yapıp edin birini gönderin, ya da kendiniz gelin...

    Bir de SESSİZ KALIP HİÇ TEPKİ VERMEYENLER, üstelik SESSİZCE İZLEYİP "HERKES GİTSİN, EPEY KALABALIK OLSUN" DİYE UMANLAR, EĞER SİZ GELMEZSENİZ SİZİ HEPİMİZİN VEBALİNE HAVALE EDİYORUM...

    "Yav BİR BEN GİTMESEM kim bilecek" diyenler;
    Kimseler bilmeyecek sanmayın,
    BİR BİLEN HEP OLACAK...

    Aslında sizin biliyor olmanız da YETECEK...
    Unutmayın, bundan dolayı VİCDANINIZ BİLE SİZİ CEZALANDIRACKATIR...

    HAYDİ ANKARA'YA

    YanıtlaSil
  111. ARKADAŞLAR BENDE VARIM DİYEN ARKADAŞLARI LİSTE YAPMAK LAZIM.BÖYLECE KATILIMI GÖREBİLİRİZ.BU İŞİ BEN YAPABILIRİM.KATILAN ARKADAŞLARIDA SİTEDE YAYINLARIZ.SEVIN

    YanıtlaSil
  112. Bir Şekilde bir liste oluşturmalıyız'ki kaç kişi olacak bilmeliyiz sayımız az ise 3-5 arkadaş ayarlayıp göndermiliyiz oraya mutlaka kalabalık olmalıyız son şansımız 8 senem harap oldu kızım 10 yaşına geldi kızımın elinden tutup tatile götüremedim yüreğim yanıyor.. Birileri bizim yerimize birşeyler yapsın zamanı geçti her birimiz kendimiz için birşeyler yapalım her birimiz için 3-5 kişi yollamalıyız.

    YanıtlaSil
  113. bartından ankaraya gidecek varmı arkadaşlar.EFDEN

    YanıtlaSil
  114. BEN VARIM
    1- KENDİ ADIMA EŞİM İLE BİRLİKTE EN AZ 8-10 YAKINIMIZ ANKARA'DA OLACAK.
    MÜHENDİS.

    YanıtlaSil
  115. rumuz balık arkadaşlar adli para cezasını idari para cezasına çevirttirmeye kafayı yoralım

    YanıtlaSil
  116. ARKADAŞLAR GELECEK OLAN ARKADAŞLAR Sevinoz70@hotmail.com ADRESINE MAIL ATSIN RUMUZUNU YAZSIN BİRDE KAÇ KİŞİ KATILACAGINI HANGI SEHIRDEN GELECEGINI BELIRTSIN SAYIMIZI GÖRELİM. SEVİN

    YanıtlaSil
  117. sevin hanım
    gayretiniz ve iyiniyetiniz açık... fakat artık bu gibi kollektif uygulamaları (liste yapma, katılımcıların başvurularını isteme işini) site yönetimi yapsa iyi olmaz mı?

    size bir kaç kişi isim bildirse hem siz sonuç sağlayaamaz olursunuz, hem kollektif çalışma parçalı hale gelir diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  118. 112 deki arkadaşa teşekkürler ...
    Ankarada daha önce ki toplantılar gibi olmasın lütfen .
    Hiç bir zaman 10 kişiyi geçemeyen eylemlerle mecliste ağlaya sızlaya, başbakana yalvararak çıkartığımız geçici bir yasa ile bukadar oldu .
    LÜTFEN katılın gerçek bir çözüm bulalım ve özgürlüklerimize kavuşalım kaçak yaşamaktan kurtulalım.
    46 DA YAZAN JENARDİ NİN DEDİKLERİ AYNEN DOĞRUDUR VE BU ŞEKİLDE MECLİSİN İÇİNDE DAHA FAZLA KALIP GÖRÜŞME YAPABİLİRZ..
    İmkanları olan lütfen ailesi ile katılsın ,
    eğer buna katılmazsak ceza evleri önünde birkaç ay sonra oturup sohbet edip dertlerimizi paylaşırız....

    YanıtlaSil
  119. MURAT BEY HAKLISINIZ AMA BİRİLERİNİN BUNU YAPMASI LAZIM DAHA ÖNCEKİ ANKARA ZIYARETLERİMİZDE JENARDİ HERKESİ TEK TEK ARADI BURADA YAZDI VE KATILA KATILA 5-10 ARKADAŞ KATILMIŞTI SİZDE ORDAYDINIZ. HERKES GELIYORUZ DEYIP KİMSE GELMEMİŞTİ YİNE AYNI SEYLER OLMASIN.ŞİMDİ BAKIYORUM 5 KIŞİ GELİYORUZ DİYORLAR SONRA HERKESIN MAZERETİ HAZIR BİRDE NEOLDU NEYAPTINIZ DIYE TELEFONLARA SARILIYORLAR. SON ŞANSIMIZ SEVIN

    YanıtlaSil
  120. MURAT BEY BİRDE MECLİSE GÖRÜŞMEYE KAÇ KİŞİ GİRECEK İSİMLER BELİRLENIP ONA GÖRE RANDEVU ALINMALI.YOKSA İÇERİ GİREMEYİZ.SEVİN

    YanıtlaSil
  121. lütfen gazeteye ilan verelim parasını nasıl toplıyacaksak lider bunubildirsin saygılar GÜVENLİ 06

    YanıtlaSil
  122. Değerli arkadaşlar; iyi geceler. Gündüz çalıştığım için, aranızda olamıyorum. Ancak; bu boş durduğum anlamına gelmez. Gün boyu; Zonguldaklı, Uğur26, Cüneyt Hocam(pirimiz) ve bazı Sayın Milletvekillerimizle temas halindeyim. Ankara’dan; Yurdanur arkadaşımın katkılarıyla, yarın; Mersin Metropol Radyoda, saat; 16-16,30 arasında, sorunlarımızı anlatmak bakımından canlı yayında olacağım. Bugün; Sayın İsa Gök Milletvekilimizi aradım ama ulaşamadım. Sayın; Vahap Seçer ve Sayın; Tuğrul Yemişçi Milletvekillerimizle görüşebildim. Genel hatlarıyla; yanımızda olacaklarını ifade ettiler. Tüm emeği geçenlere ve tüm katılımcılara saygılarımla. İnşaallah; 08.Aralık.2010 tarihinde Ankara’da hep birlikte olup, haklı davamızda; hayırlı sonuçlar elde edeceğimiz umudundayım. Allah; yardımcımız olsun. Barışçı-Mersin

    YanıtlaSil
  123. Hep aynı hikaye.gün yaklaştıkça kivirmalar başladı.bunu üzülerek söylüyorum ki; gene 20 kisiyi geçemeyeceğiz.bazıları akillarinca gaz vererek is gordurmeye çalışıyor.ama sunu bilsinlerki gelmedikleri için vahlanacaklar.hadi birdaha düzenleyin geleceğiz diyecekler.ama artık umutlar kırılmış olacak.jenardinin başına gelende buydu.
    Bir anda herkesin aranması çıktı birden herkes yurtdışında oluverdi.taahhüt lerin daha vakti gelmedi 2010 daki dosyaların da sonuçlanmış ve Gbt ye düşmüş olma ihtimali yok.bir ihtimal taahhüt vermemiş olanlar vardır onlarda muhtemelen başka kimlik kullaniyorlardir.
    Yani bizler dürüst oldugumuzu söylerken bile dürüst davranmiyoruz.
    Söylediklerimi anlamayan yoktur.ama ben gitmesem birsey olmaz nasılsa kalabalıklar,kimi on kimi yirmi kişiyle geliyor"" düşünenler,korkulan oldugunda pişman olacaklar.
    Ben gelmeyeceğim hemde mazeretsiz.çünkü bu anlar daha oncede yaşandı.bir gurup yürekli insan yola çıktı son noktada yanliz kaldı.ve daha önceki toplantılarda çok daha olumlu bir hava esmişti.buna rağmen onbes iyi adam i geçemedik.
    Moral bozmak için söylemiyorum bu anlattıklarım tecrubeyle sabit.
    İmza tecrübe

    YanıtlaSil
  124. Değerli; 125 arkadaşım. Mesele olan şu. Hiç kimse gelmeyecekse bile; ben karar verdim, 08.ARALIK.2010 tarihinde SAAT; 10'DA ABDİ İPEKÇİ PARKINDA OLACAĞIM DEMEK ÖNEMLİ. Ben şahsen; buna karar verdim. Allah'ın izniyle, kaza; bela, hastalık ve önemli bir mazaretim olmadığı sürece orada olacağım. Umuyor ve diliyorumki; böyle düşünen arkadaşlarım çokçadır. Halbuki; bir kaç gün evvel ben 150 kişi olursa bende geleceğim diyordum ama, şimdi diyorumki, o gün; ben yalnız olsamda, İnşaallah; söz verdiğim için orada olacağım. Tüm katılımcılara saygılarımla. Barışçı-Mersin

    YanıtlaSil
  125. bende orada olacağım karımla ve 3 arkadaşımla..çekdaş

    YanıtlaSil
  126. Arkadaşlar Şunu önemle bilmenizi istiyorum.

    Yapmayı planladığımız DEMOKTRATİK HAKLARIMIZI KULLANMA MÜCADELESİ sadece Sivrihisar'dan başlayarak Ankara Abdi İPEKÇİ Parkında sizlerle kucaklaşmak ve sonra da Meclise birkaç kişinin giderek GAZIMIZI BOŞALTMAK EYLEMİ değildir.

    Sevgili Yoldaşım ZONGULDAKLI ile biraz evvel yaptığım görüşmede (BU İSTANBUL TOPLANTISINDA DA GÜNDEME GELDİ)BU SADECE YÜRÜMEK VE MECLİS GÖRÜŞMESİ EYLEMİ DEĞİLDİR. BU BİR HAK ARAMA MÜCADELESİDİR. HAK VERİLMEZ ALINIR.

    DOLAYISIYLE SONU NEREYE GİDERSE GİTSİN BİZ MÜCADELEYE DEVAM ETMEYE KARAR VERDİK. FAKAT SİYASET YAPMADAN - POLEMİK YAPMADAN

    BİZLER CÜNEYT BEYİN BASIN BİLDİRİSİNDE DE BELİRTTİĞİ GİBİ DÜNÜN İTİBARLI ESNAFI VE İŞ ADAMI, İŞ KADINLARI İDİK. BELKİ BİZİ O DÖNEMDE BASKI İLE HAPİSLE KORKUTABİLİRLERDİ.
    AMA ANAYASA YA BİLE AYKIRI BU ÇARPIK YASALAR SAYESİNDE DÜNÜN İTİBARLI İNSANLARI OLARAK CEZAEVİ ORTAMLARINI BİLE GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN (ÜSTELİK YÜKSEK GÜVENLİKLİ) HERKESÇE BİLİNEN KARŞIMIZDAKİ LOBİLERİN ELLERİNDE ARTIK BİZİ KORKUTABİLECEKLERİ BİR ARAÇLARI KALMAMIŞTIR. CANIMIZDAN BAŞKA.

    ZONGULDAKLI ARKADAŞIM VE BAZI DESTEK VEREN ARKADAŞLARLA BİRLİKTE GEREKİRSE BU MÜCADELEYİ ÖLÜM ORUCUNA KADAR GÖTÜRMEYE KARARLIYIZ.

    BİZLER YÜKSEK DUVARLARIN ARKASINDA ACİZCE, KİŞİLİKSİZ OLARAK YAŞAYACAĞIMIZA,
    ANKARA NIN ORTASINDA GURURUMUZLA ÖLMEYE KARARLIYIZ.

    ARTIK ELİNDE SADECE GURURU, ONURU KALAN ARKADAŞLARIM BİZLER SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ.

    BU SEBEPLE HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYSUN
    İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE DESTEK VERSİN VE AMACA ULAŞTIĞIMIZDA BEN DE BUNUN BİR PARÇASI İDİM DİYEBİLSİN.

    ÖNCELİKLE HERKESİ TELEFONLA, FAKSLA, E-MAİLLE BASKI KURMAYA VE SONRADA 8 ARALIKDA ANKARA'DA KUCAKLAŞMAYA ÇAĞIRIYORUM.

    Uğur26

    (Bunları güzdüz yazmıştım. Yine belirtmek istedim. Anlayana)

    YanıtlaSil
  127. 8 ARALIKTA İZMİR CİVARINDAN ANKARA2YA GİDECEK OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İRTİBAT KURALIM, MÜMKÜN OLURSA TOPLU OLARAK GİDELİM.

    msn ve mail:
    sertac72@windowslive.com

    YanıtlaSil
  128. 128 Uğur26 kardeşim; başkaca ne yazacaksınki? herşey açık seçik ortada. Yıllardır çektiğimiz sıkıntıları, ancaki; çekenler olarak bizler biliriz. Emeklerine ve yüreğine sağlık. Saygılarımla. Barışçı-Mersin

    YanıtlaSil
  129. Aranmam var dualarım sizinle.. Aut
    Ben bu yola basimi koydum gelecegim. İn
    Yurt dışındayim gelemeyeceğim. Aut
    İki elim kanda olsa gene ordayim. İn
    Küçücük zekasiyla adam kullanmak. Aut
    Kocaman yuregiyle 75 km yürümek. İn
    Özgürlük için gaz vermek. Aut
    Özgürlük için Savas vermek. İn
    Tecrübe

    YanıtlaSil
  130. Sevgili Büyüğüm Barışçı Ağbim

    Saygı bizden, ellerinden öperim.

    Allah seni ve senin gibi gönül dostlarını yanımızdan eksik etmesin.

    Uğur 26

    YanıtlaSil
  131. 8 ARALIKTA İZMİR CİVARINDAN ANKARA'YA GİDECEK OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İRTİBAT KURALIM, MÜMKÜN OLURSA TOPLU OLARAK GİDELİM.

    msn ve mail:
    sertac72@windowslive.com

    YanıtlaSil
  132. 8 ARALIKTA İZMİR CİVARINDAN ANKARA2YA GİDECEK OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İRTİBAT KURALIM, MÜMKÜN OLURSA TOPLU OLARAK GİDELİM.

    msn ve mail:
    sertac72@windowslive.com

    YanıtlaSil
  133. Yakalanmam var, gelemiyorum ama Gazi üniversitesinde okuyan kızım var, az önce "Baba senin yerine ben. enaz 5-6 arkadaşımla oradayım, sen merak etme " dedi.

    YanıtlaSil
  134. uğur26 msn e bakarmısın?basketçi

    YanıtlaSil
  135. barışçı, herşey yolundamı?hanım mersinde ,yarın mahkemesi var.inşallah ankarada kucaklaşacağız.basketçi

    YanıtlaSil
  136. Değerli Basketçi; her şey yolunda deyipte avunalım. Yengeme(bacımıza) bir yardımım olacaksa başım üstüne. Daha evvelde belirtmiştim. Saygılarımla. Barışçı-Mersin

    YanıtlaSil
  137. Sevgili "tecrübe"

    Eh biz de "tecrübeli" sayılırız...

    Lütfen yapmayın!...

    "Ben gelmeyeceğim hemde mazeretsiz.çünkü bu anlar daha oncede yaşandı..." Bu cümle size uygun düşmedi...

    Ancak 131 de yazdıkların tam bir "nokta vuruşlardı"...

    Ankara'da siz olmalısınız, olacaksınız...

    Bir söz de "Uğur26" ve onun yol arkadaşlarına...

    Sizler birer KAHRAMANSINIZ!

    Başta kendinizin, dik başlı bir kahramanı...
    Ailenizin, sevenlerinizin ve sevdiklerinizin...

    Sonra; yıkılmışların, harcanmışların, ufalanmışların yani bizlerin hepimizin KAHRAMANISINIZ...

    Ve aslında HEPİMİZ BİRER KAHRAMANIZ...

    Fakat SİZ ÇOK CESURSUNUZ...

    Allah yardımcımız olsun...

    DİLEĞİM: ZAFER NASİB OLURSA BÜTÜN KAHRAMANLAR BİR BİRLİKTELİK AĞI KURSUN... DOSTÇA, KARDEŞCE... İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  138. 120de de yazdım yine yazıyorum Ankara'da her eylemde vardık ailece,
    Bu konuşmaları çok yaptık daha önce hiç inandırıcı gelmiyor bir kere 50 kişiyi bile bir arada toplayamadık. Basın eylem var diye bir keresinde geldi fiyaskoyla bitti yine umarım öyle olmaz.
    Daha önceleri DÜŞÜNÜLDÜĞÜ GİBİ bu katılım olsa idi belki bu günleri yaşamayacaktık ve geçen Aralıkta bunlar çözülmüş olacaktı.

    KUSURA BAKMAYIN YAZANLARIN HEPSİ TİCARETLE UGRAŞMIŞ YANINDA ELEMAN ÇALIŞTIRMIŞ İNSANLARIZ . HIRSIZ HAYDUT DEĞİLİZ HAKIMIZ ARAYIP ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ İSTİYORUZ .

    FALİYET GÖSTERİP 1 VEYA 2 GÜNÜNÜNÜZÜ AYIRIN SON ŞANSIMIZ.....

    YanıtlaSil
  139. sertaç kardeşim mail kapalı ben aydından size katılabilirim yani benim adıma bir arkadaş katılacak aydından geçecekseniz arkadaşımıda sizinle gönderirim yalnız benim durumum iyi değil nasıl göndereceğimide düşünüyorum Aydın

    YanıtlaSil
  140. EVET HER KES HEPİMİZ GİBİ SESİNİ SESİMİZİ DUYURMAK İSTİYOR BU YOLDA HER KES UMUTLA DOLU BU SİTEYE KATILIPTA YAZAN ARKADAŞLAR ZATEN VAR OLMA MÜCADELESİNİN SEVDALISI OLDUĞUNU SANIYORUM.BU AÇIDAN DERİM Kİ HER KES KENDİ ETRAFINA BAKSIN BİR KİŞİ DAHA GÖTÜRMEYE ÇALIŞSIN GERÇEKTEN GELEMEYİP PARA DESTEĞİ VEREN ARKADAŞLARADA BİR HESAP NOSU VERİLSİN BENCE O DA LAZIM ŞU ANDA BİR SAVAŞIN İÇİNDE KURTULUŞ MÜCADELESİ VERİYORUZ HER AÇIDAN HER ŞEY ÇOK ÖNEMLİ AMA BİZE EN ÇOK LAZIM OLAN MORAL MORAL SAKİN DÜŞÜNÜŞ SABIRLI DAVRANIŞ FAKSLARA,TELEFONLARA,SMS,MAEL LERE DEVAM TATLI TATLI DERDİMİZİ ANLATALIM TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR DERLER HER KES SORUNUN NE OLDUĞUNU BİLİYOR GEÇEN GÜN KONUŞTUĞUM BİR VEKİL EVET ALACAKLININ HAKKI KADAR BORCLUNUN DA HAKLINI KORUMAMIZ LAZIM DİYE BENİM RİCALARIMA CEVAP VERDİ ŞİMDİ HEPİMİZİN SİNİRİ BOZUK SAKİN OLALIM SEN YAPTIN BEN YAPTIM YAZILARINI BIRAKIP HER KES YAPIYORMUŞ GİBİ HER KESİ GÖREVE YÖNLENDİRELİM,BU GÜZEL ÇALIŞMA BU GÜZEL EMEK PAZAR GÜNÜ ALINAN KARARLAR BU İŞİN BAŞLAMASI HEPSİ SAYGIYLA ANILACAK DAVRANIŞLAR BU ÇALIŞMALARI YAPAN MÜCADELE EDEN ARKADAŞLARIMA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH"CC" HEPİMİZİN YANINDA OLSUN SAYGILARIMLA.ihtiyar

    YanıtlaSil
  141. 139 MURAT YALÇIN BEY.............
    YAZDIKLARINIZ ÇOK HOŞ HEPİMİZİN DUYGULARINA TERCÜMAN OLDUNUZ DİLİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR MEL GİBSININ CESUR YÜREK FİLMİ VARYA İŞTE ARKADAŞLAR ÖYLE CESUR YÜREK ÇIKTI HAYIR ABARTMIYORUM GÜLMEYİN ARKADAŞLAR BİZLERDE BU ARKADAŞLARIN ARKASINDA DURAK BARİ YÜREKLİCE BU KADARINI BORÇLUYUZ ONLARA LÜTFEN BU BİR ONUR MESELESİ LÜTFEN.......... u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  142. ÇOK SAYGIDEĞER KARDEŞLERİM,SİTEYİ DEMİNDEN BERİ İZLİYORUM.BAKIN İŞİN EN ÖNEMLİ KISMI KIVILCIMI VERMEKTİ.İSİMLERİNİ HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ ARKADAŞLAR FEDAKARCA VE ÖZVERİ İLE İSTANBUL'A GELDİLER GEREKENİ YAPTILAR,ZONGULDAKLI DİNLENMEDEN ANKARAYA GİTTİ GEREKLİ TEMASLARI YAPTI,ÇOK OLUMLU HABERLERLE GELDİ.SİTEDE VE DİĞER SİTELERDEN KATILIMLARLA SAYISAL ÇOĞUNLUĞUN TOPLANACAĞI HAVASI HAKİM OLDU.ARKDAŞLAR EĞER BU DAVAYA İNANAN YOKSA BUNU SİLAH ZORUYLA YAPTIRACAK HALİMİZ YOK.BU İŞİN ŞAKASI YOK.EĞER BU OLAYIN CİDDİYETİNİ,İLERDE DOĞURACAĞI OLUMSUZLUKLARI KAVRAMIYAN VARSA BIRAKIN ONU KENDİ HALİNE.YAPACAK BİRŞEY YOK.HERKAFADAN BİR SES ÇIKMASIN.OLUMSUZ HİÇ BİR ŞEY YOK.HERKES İŞİNE BAKSIN.BEN BİR KAÇ SAAT ÖNCE DEDİMKİ"HERKES CÜNEYT BEY'İN BASIN AÇIKLAMASINI ATTIMI?ATANLAR KISACA BİLGİ VERSİN".GİZEM HANIMDAN,MÜHENDİS BEYDEN BİR KAÇ KİŞİDEN MESAJ GELDİ.DİĞERLERİ.LÜTFEN ,ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE KOYUN.2 GÜN SONRA BU İNSANLAR OMUZLARINA BÜYÜK BİR YÜK VE SORUMLULUK ALARAK YOLA ÇIKACAKLAR.HİÇMİ SAYGININZ YOK.?BU NE BARIŞÇI'NIN,NE ZONGULDAKLI'NIN,NE EKİM2510'NUN,NEDE UĞUR26NIN KİŞİSEL MESELESİ.DİKKAT ETTİNİNZMİ HİÇ BİRİNİN SESİ ÇIKMIYOR.EMİNİMKİ NE OLUYORUZ DİYE GERİDEN İZLİYORLAR.HADİ ARKADAŞLAR SİLKİNİN.GAZ VERMEK BİZ SPOR YAPARKEN VARDI.BU OLAYDA KİMSENİN GAZA İHTİYACI YOK.BANA KOMİK GELİYOR.BİZ BU İŞİ GAZLA YAPACAKSAK VAY HALİMİZE.
    SEVGİLİ UĞUR MÜSAİTSEN MAİL ADRESİNİ VE "BENDE VARIMI"TEKRAR DEVREYE SOKALIM BAKALIM NEREYE GELMİŞİZ.HEPİNİZİ KENETLENMEYE VE BU YÜKÜ TEK TEK SIRTLAMAYA DAVET EDİYORUM,HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  143. 144 BASKETÇİ
    BEN MERSİNDEN UTKU BEN VARIM SONUNA KADAR VARIM GEREKİRSE AÇLIK EYLEMİNE VARIM ÖYLE BÖYLE DEĞİL SONUNA KADAR YININIZDAYIZ
    u.k_76@hotmail.com
    ------ BEN VARIM-----

    YanıtlaSil
  144. Değerli arkadaşlar; kendimce, gecenin son bir kaç cümlesini yazdıktan sonra, bu gecelik ve şimdilik aranızdan ayrılacağım ve elbette yarın gece sitemizde, 08.ARALIK.2010 tarihinde; ANKARA'da ABDİ İPEKÇİ PARKINDA SAAT;10 DA BULUŞMAK dileğiyle diyerek. Evet değerli arkadaşlar evet; olmayan imkanlarımızı zorlayarak, bilgimizi; tecrübemizi, cesaretimizi, çalışmalarımızı ve birlikteliğimizi ortaya koyarak, Allah'ın izniyle mutlak ve mutlak, başarıya ulaşacağımızı ve hüzünlüde olsa; mutluluklar yaşayacağımızı umut ediyor ve inanıyorum. Tüm emeği geçenlere ve tüm katılımcılara saygılarımla. Allah; hepimizin yardımcısı olsun. Barışçı-Mersin

    YanıtlaSil
  145. Bir önceki konuda Çağatay diye birisinin at gözlüğü ile baktığı anlaşılan bir yorumu var, lütfen cevap verin arkadaşlar. Ankaraya beni temsilen 2 arkadaşım geleceklerini söylediler. Herşeyin hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  146. birde lütfen arkadaşlar durmadan eski yaşadığınız olayları anlatmayın lütfen biz geçmişe değil ileriye dönük olmalıyız ozamanki durumla şimdiki durum aynı değil şu anda taahhütle çıkmış okadar insan varki onların tekrar cezaevine dönmek isteyeceğini hiç sanmıyorum siz yani biz oraya toplanmaya başladığımızda basın aracığıyla duyan bize destek vermeye gelecektir ben hiç cezaevine girmediğim için cezaevi koşullarını bilmiyorum Allahım kimseyi düşürmesin fakat orayı görüpte birdaha oraya gitmektense bize destek olacaklardır diye düşünüyorum tekrar söylüyorum ben gelemiyeceğim malum sebebten fakat yerime arkadaş göndereceğim yardımcı olursanız sevinirim iizmir tarafından gelecek arkadaşlarla gelebilirse bende inanın çok mutlu olacağım bende sizinle tek yüreğim keşke ankaradada yanınızda olabilsem sevgili kardeşlerim iyi geceler Aydın

    YanıtlaSil
  147. BENİMDE EŞİMİN ARANMASI VAR AMA BEN KADIN HALİMLE TEK BAŞIMA SONUNA KADAR GELECEĞİM.AYŞE İST.ARANMASI OLAN ARKADAŞLAR EŞLERİNİZİ YOLLAYIN LÜTFEN KADINLAR DAYANIŞMASI YAPARIZ.AYRICA BUGÜN BURHAN KAYATÜRK Ü ARADIM 8 ARALIKTA ANKARAYA GELECEĞİZ SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUZ DEDİM TAMAM GELİN DEDİ.AYŞE

    YanıtlaSil
  148. İSTANBULDAN KAÇ KİŞİYİZ?SAYIMIZBELLİ OLDUMU?AYŞE

    YanıtlaSil
  149. HASAN BARIŞÇI ABİ....................
    EMEKLERİN İÇİN SANADA MİNNETTARIZ BİZİM İÇİN GECELERİ BURDA GÜNDÜZLERİ VEKİLLERİ ARAYARAK SÜREKLİ ARAŞTIRARAK HER ŞEYİNİ VERDİN BİZLERE SAGOL VAROL YARIN SENİ DİNLEYECEĞİZ ABİ. u.k_76@hot.com

    YanıtlaSil
  150. kaderdaslar pravakosyoncular var devam dayanismamiz heryerde duyuluyo meyve veren ağac taslanir kimse kardesligi ve bu davaya can koyan bas koyan bizleri yildiramaz ben canli yayina cikicak ve bizi en iyi sekilde temsil edicek ve SIKINTILarimizi en iyi anlaracak bi abime ulastim kisa zamanda bi haber kanalina cikartalim. (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  151. --------------A R K A D A Ş L A R ------------------

    ARKADAŞLAR
    Benimde aranmam var ama korkmuyorum , korkmayacağım devlet gitsin katillerle , sapıklarla uğraşsın bankaların ve tefecilerin icra memurluğunu yapmasın KORKMUYORUM bu saatten sonra korkarsam ŞEREFSİZİM..... u.k_76

    YanıtlaSil
  152. AYŞE HANIM SİZE HELAL OLSUN.KOCADA PROBLEM VARSA HANIMI GELİR,HAYAT İYİDE VE KÖTÜDE MÜŞTEREK DEMİYORMUYUZ.KARI KOCADA PROBLEM VARSA ÇOCUKLAR OLUR,ENİŞTE OLUR,KAYINBİRADER OLUR,OLURDA OLUR,SİZ İSTEYİN YETERKİ.AYRICA BAYANLARIN FAZLALIĞI DA OLUMLU BİR HAVA YARATACAKTIR.DEVAM AYŞE HNM.İYİKİ VARSINIZ.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  153. 147 collog,belki daha önceki uyarılarımızı okumadınız.bizler işimize bakalım.polemiğe girmekten kaçınalım demiştik.bu site herkese açık.yorum yapar gider.arkadaş bir alacaklı,oda haklı.saygı duyacağız.ama genelleme yapıyor.onu bağlar.biz her çeki döneniaynı kefeye koymuyoruz.biz buyuz,enaz her alacaklı kadar şerefliyiz,eğer konu şerefse.basketçi

    YanıtlaSil
  154. deli yürek uk_76,nededik?sakin olacağız,bankacı ,tefeci,icra memurluğu,bırak bunları ya,sen en güzelini dedin,açlık grevine kadar varım dedin.daha ne olsun.işimize bakalım.basketçi

    YanıtlaSil
  155. sayın arkadaşlar pankart getirelim ve gelemeyecek durumda olanlar yakın akrabalarını yollasın güçlü olmak için kalabalık olmak lazım. saba

    YanıtlaSil
  156. ayşeee süpersin .. gerçekten bayanların çokluğuda güzel olacak bu eylem için... arkadaşşlar birbirimizi bu yolda teşvik edelim.. gerçi bunu herkes yappıyor şu an çünkü bilincindeyiz artık son umudumuz bu olduğunun...

    YanıtlaSil
  157. herkeze iyi geceler allaha emanet olun aman provakatörlere cevap vermeyin meyve veren agac taslanir. (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  158. SEVGİLİ ARKADAŞLAR HAKLISIN POLEMİĞE GEREK YOK...
    HAKLISINIZ AMA ARTIK DURMAK YOK ALLAHIN İZNİYLE

    AÇLIK GREVİDE DAHİL HER ŞEYİ VARIM VALLAHİDE VARIM BİLLAHİDE VARIM BİZE BİZDEN BAŞKASI YARDIM EDEMEZ DÖNERSEK BAŞARILI OLAMAYIZ... BİRDE KATILMAYACAK ARKADAŞLAR VARSA CEZAEVİNE GİRİNCE BİR GECE DÖRT DUVARA BAKARAK DÜŞÜNSÜN VE HATALARINI ANLASIN......... KEŞKE DEMEMEK İÇEN EL ELE VEREK LÜTFEN İŞ İŞDEN GEÇİYOR ARKADAŞLAR BİZ İÇERDE OLURSAK AİLELERİMİZ NE OLUR YA. SUÇUMUZ YOK Kİ BİZİM DEVLETİ KRİZLERE SOKANLAR YARGILANSIN... BU BİLİNÇLE LÜTFEN KAÇIRMAYIN FIRSATI ARKADAŞLAR KENDİMİZİ DÜŞÜNMEMELİYİZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPALIM. DEĞİL ÇOCUKLARIM İÇİN SAKARYADAN YÜRÜMEK VALLAHİ , BİLLAHİ ALLAH ŞAHİT MERSİNDEN İSPANYAYA YÜRÜR CEBELİ TARIK DA YÜZEREK KARŞI KITAYA GEÇERİM YA GÜLMEYİN ABARTMIYORUM DOĞRU YILLAR SÜRECEK BİR YÜRÜYÜŞ EN AZINDAN ÖZGÜR OLURUM HER İSTEDİĞİMDE ÇOLUK ÇOCUĞUMU SORARIM. İÇERDE İKEN İNSAN TELEFON BİLE AÇAMAZ ARKADAŞLAR UNUTMAYIN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN GAYRET YA O MASUM SABİLERE BUNU BORÇLUYUZ DURMAYAK ZATEN BURDAKİ HERKES DURUMUN FARKINDA YAKINLARIMIZDAKİ MAĞDURLARA DA HABER VERELİM DURMAYALIM u.k_76

    YanıtlaSil
  159. arkadaşlar aşağıdaki mail adreslerinin bazıları site yöneticileri tarafından verilmiş olabilir.yeni katılan arkadaşlara kolaylık olsun diye yineliyorum.lütfen zaman dar vakit geçirmeden cüneyt bey'in basın bildirisini yollayın.kopyala yapıştır yaparak yollayablirisiniz.ancak içinde başbakınımızın,milletvekillerimizinde adresleri olduğu için başlıkda değişiklik yapmakta fayda var.güneri civaoğlunun mailbox'ı dolu olduğu için geri döndü.bilginize.basketçi
    fcekirge@hurriyet.com.tr,
    aguclu@milliyet.com.tr,
    dsazak@milliyet.com.tr,
    aarman@hurriyet.com.tr,
    meb@meb.gov.tr,
    bimer@basbakanlik.gov.tr,
    nimet.cubukcu@tbmm.gov.tr,
    nimetcubukcu@akparti.org.tr,
    anahaber@kanald.com.tr,
    starhaber@startv.com.tr,
    haber@aksam.com.tr,
    rauftinc@hurriyet.com.tr,
    ftamer@posta.com.tr,
    ybayer@hurriyet.com.tr,
    yozdil@hurriyet.com.tr,
    nimet.cubukcu@meb.gov.tr,
    rmengi@gazetevatan.com,
    mektup@hurriyet.com.tr,
    interneteditor@hurriyet.com.tr,
    editor@stargazete.com,
    hacer@internethaber.com,
    okurhatti@zaman.com.tr,
    ismet.berkan@radikal.com.tr,
    takvim@takvim.com.tr,
    editor@sabah.com.tr,
    webmaster@gunes.com,
    aduruoglu@gazetevatan.com,
    editor@haberturk.com,
    iletisim@haberturk.com,
    info@skyturkonline.com,
    abuvice@mynet.com,
    akit@akit.com.tr,
    bilgi@haber7.com,
    bilgi@sozcu.com.tr,
    bizeyazin@kanald.com.tr,
    danisman@gunes.com,
    editor@hurriyetim.com.tr,
    gokhanyur_12@hotmail.com,
    gunericivaoglu@milliyet.com.tr,
    halkgazetesi@chp.org.tr,
    haber@brt.com.tr,
    haber@ntv.com.tr,
    haber@stv.com.tr,
    haber@tgrt.com.tr,
    haber10@gmail.com,
    habersaati@kanal7.com,
    haftasonu@yirmidort.tv,
    hakan.celik@posta.com.tr,
    info@birgun.net,
    info@brt.com.tr,
    info@cnnturk.com.tr,
    info@showtv.net,
    info@stratejikboyut.com,
    info@yirmidort.tv,
    irtibat@memuruz.net,
    kamudanhaber@gmail.com,
    mabirand@e-kolay.net,
    memurlar@gmail.com,
    mendekli@showtvnet.com,
    okur@ecetemelkuran.com,
    okuriletisim@radikal.com.tr,
    editor@habervizyon.net,
    r@haber1.com,
    haber@tv5.com.tr,
    izleyicitemsilcisi@flashtv.com.tr,
    izleyicitemsilcisi@cine5.com.tr,
    ulusal@ulusalkanal.com.tr,
    info@fox.com.tr,
    iletisim@atv.com.tr,
    iletisim@radikal.com.tr,
    info@tg.com.tr,
    tes@turkegitimsen.org.tr,
    tec-sen@hotmail.com,
    ogretmenatama@hotmail.com,
    maksutbalmuk@gmail.com,
    nfo@habermeb.net,
    editor@abbasguclu.com.tr,
    aguclu@abbasguclu.com.tr,
    halklailiskiler@chp.org.tr,
    bilgi@mhp.org.tr,
    cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr,
    egtkom@tbmm.gov.tr,
    muharrem.ince@tbmm.gov.tr,
    secimisleri@akparti.org.tr,
    huseyincelik@akparti.org.tr,
    nukhethotar@akparti.org.tr,
    huseyintanriverdi@akparti.org.tr,
    bulentgedikli@akparti.org.tr,
    salihkapusuz@akparti.org.tr,
    aedipugur@akparti.org.tr,
    rehadenemec@akparti.org.tr,
    inaimsahin@akparti.org.tr,
    suatkilic@akparti.org.tr,
    bekirbozdag@akparti.org.tr,
    fatihsahin@akgenclik.org.tr,
    mehmetdanis@akparti.org.tr,
    zarmaganuslu@akparti.org.tr,
    bulentarinc@akparti.org.tr,
    yates@chp.org.tr,
    cselvi@chp.org.tr,
    btamayligil@chp.org.tr,
    osav@chp.org.tr,
    ahacaloglu@chp.org.tr,
    mdeger@chp.org.tr,
    nserter@chp.org.tr,
    sozbek@chp.org.tr,
    sabahattincakmakoglu@mhp.org.tr,
    farukbal@mhp.org.tr,
    cihanpacaci@mhp.org.tr,
    metincobanoglu@mhp.org.tr,
    ytugrulturkes@mhp.org.tr,
    tuncatoskay@mhp.org.tr,
    ismetbuyukataman@mhp.org.tr,
    haber@saadet.org.tr

    YanıtlaSil
  160. SİVRİHİSAR -ANKARA YÜRÜYÜŞÜNE 2 GÜN,ANKARA BULUŞMASINA 6 GÜN.
    HERKESE İYİ GECELER,ÖZGÜR YARINLAR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  161. Son yapılan analizlere göre yaklaşık 1000-1200 kişinin ankarada olacağı beklentisi var.Ankara ile yapılan görüşmelerde gerek iktidar partisi gerekse muhalefet partileri ile yapılan görüşmelerde sorunumu bildiklerini ,haklı olduğumuzu ancak bunun tarafımızdan etkin bir şekilde dile getirilmediği taktirde hiç bir işe yaramayacağını belirtiyorlar...Yani bizlere siz sahip çıkmazsanız bizdende bişey beklemeyin diyorlar....O nedenle son 3-5 gün lütfen ANKARA ,ya gelmek için bütün imkanlarımızı kullanalım...

    YanıtlaSil
  162. Israrla şu önümüzdeki 3-5 gün konuyu dağıtmayın dediğimiz halde , dağıtanlar var.Kardeşim kastenmi yapıyorsunuz...??? Bütün mağduriyetleri aynı anda bitirecek bir eylem hazırladık,Bir çok arkadaş geliyor.Gelemiyenler yerine başkalarını gönderiyor.Hiç imkanmı olamıyanlar son kontürleriyle verilen telleri arıyor.İmkanı olanlar arabamda boş yer var gelmek isteyen gelsin diyor. Yani bir SEFERBERLİK İLAN EDİLMİŞ DURUMDA...Daha hala ne diye zaman aşımı vs vs vs soruları gündeme getiriyorsunuz.Avukatlık bürosumu burası....Gelemeyen arkadaşlar bir - kaç kişiyi finmanse edeyim derken konuyu neden saptırıyorsunuz..Bu son olsun.3-5 gün özel şeyler sormayınnnnnnnnnnnn ...Daha sonra çoooook soracak zamanınız olacakkkkk.Nasıl gelirim , nasıl birlikte oluruz , nasıl tel ederim , mail atarım , bu yükün nasıl altından kalkarım diye sakın haaa sormayın...BENCİLLİK ETMEYİN....

    YanıtlaSil
  163. TAMAM ANLADIK YAKALANMA VAR , TAMAM ANLADIK YURT DIŞINDASINIZ , TAMAM MADDİ İMKANSIZLAR VAR ...NAPALIM YANİ ..... HİÇ DEĞİLSE BİR TELEFON EDİN ...MAĞDURİYETİNİZİ BELİRTİN ARKADAŞLAR.

    ÇÜNKÜ BUNLAR SİZE ÖZEL ŞEYLER DEĞİL,BUN LAR ŞU ANDA HERKESİN BAŞINDA.....ARTIK ŞARKI SÖYLEYİN............

    YanıtlaSil
  164. evet yolun sonu ha gayret bundan birşey kaybedilmez kazanılır arayalım aratalım cüneyt hocanın basın bildirisini mail baxsımızdaki ve listedeki herkeze gönderelim duyan duymayan kalmasın haber yorumlarıda bile bu eylemi duyuralım okey masasında bile oyun odalarında bile face koyalım sayfamızda paylaşalım son vuruş ve gol olması dileğiyle Allah kolaylık versin Yaman

    YanıtlaSil
  165. AKP MKYK ÜYELERİNİ ARAMAYI İHMAL ETMİYORUZ.

    Abdülkadir Aksu: Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)4660000

    Nüket Hotar: Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. 0(532)4319323

    Hüseyin Tanrıverdi: Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)6138765

    Bülent Gedikli: Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)3203549

    Ahmet Edip Uğurlu: Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(532)2148806

    Reha Denemeç: ARGE`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)5901150

    İdris Naim Şahin: Genel Sekreter.(0532)2757697

    Ekrem Erdem: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)3123620

    Kürşad Tüzmen: Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)7770614

    YanıtlaSil
  166. MAİL BAXLARI DOLMUŞ YUKARDAKİ ADRESLERİN HEPSİ BELKİ BİR İKİ TANESİ GİTMİŞTİR DEMEKKİ BU GECE MESAİ BİTTİ DURMAYALIM SABAH CÜNEYT HOCANIN YAZDIĞI TELEFONLARA MESAJ ATALIM ARAYALIM KISA VE ÖZ DERDİMİZİ ANLATALIM KOLAY GELSİN HEPİMİZE VE EYLEME DESTEK OLAN ARKADAŞLARA

    YanıtlaSil
  167. hgemici@htgazete.com.tr yanılmıyorsan hasan gemici bizim maduriyetimizi anlatan bir yazı yazmıştı ben ona basın bildirisini attım diliyen atabilir

    YanıtlaSil
  168. ARKADAŞLAR C.H.P. NİN ÇEKE HAPİS CEZASINI (A.P.C.) KALDIRILMASI İÇİN VERDİĞİ KANUN TEKLİFİNİN MECLİSTEN GEÇMESİ SADECE VE SADECE A.K.P. NİN ONAY VERMESİ İLE OLACAKTIR!!!!

    BU SAATTEN SONRA A.K.P.Lİ VEKİLLER BİZİM TELEFONLARIMIZDAN İŞ YAPAMAZ HALE GELMELİKİ,ZONGULDAKLI ARKADAŞIMIZIN YÜRÜYÜŞÜ VE ANKARA BULUŞMAMIZ BU İLLET KANUNA SON NOKTAYI KOYSUN!!! ARANMAM VAR GELEMİYORUM VEYA MADDİ GÜCÜM YOK İNANINKİ BU SAATTEN SONRA MAZERET DEĞİL.BAKIN KAÇ ARKADAŞIMIZ GİDECEK DURUMU OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLURUM DİYOR.HEPİMİZ HEM TELEFON AÇACAĞIZ,HEM FAX ÇEKECEĞİZ HEMDE ANKARAYA Gİ-DE-CE-ĞİZ.SON NOKTA

    SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    AKP MKYK ÜYELERİNİ ARAMAYI İHMAL ETMİYORUZ.

    Abdülkadir Aksu: Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)4660000

    Nüket Hotar: Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. 0(532)4319323

    Hüseyin Tanrıverdi: Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)6138765

    Bülent Gedikli: Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)3203549

    Ahmet Edip Uğurlu: Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(532)2148806

    Reha Denemeç: ARGE`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)5901150

    İdris Naim Şahin: Genel Sekreter.(0532)2757697

    Ekrem Erdem: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)3123620

    Kürşad Tüzmen: Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)7770614

    YanıtlaSil
  169. YAZIMDA ARANMAM VAR GELEMİYORUM MAZERET DEĞİL DERKEN BİR YAKININIZI YOLLAMANIZ GEREKLİLİĞİ AÇISINDANDIR.YOKSA HİÇ BİR ARKADAŞIMIZ ARANMASI VARSA TABİKİ GELMESİN.YANLIŞ ANLAŞILMA OLMAMASI AÇISINDAN BELİRTMEK İSTEDİM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  170. sen yanmazsan ben yanmassam nasil cikar karanliklar aydinliga

    YanıtlaSil
  171. BASIN BİLDİRİSİNDE DÜZENLEME

    DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

    ÜLKEMİZİN İŞGÜCÜNE EN BÜYÜK İSTİHDAMI SAĞLAYAN,MİLYONLARCA ESNAF, TÜCCAR VE KOBİLERİN TEMSİLCİLERİYİZ..
    ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE MAL VE HİZMET ÜRETEN, VERGİ VE SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİYLE KATKI SAĞLAYAN,VERGİ MÜKELLEFLERİYİZ.

    ÜLKEMİZDE HÜKÜM SÜREN DENGESİZ EKONOMİK ŞARTLARIN ORTAYA ÇIKARDIĞI KRİZLERİN SONUCUNDA BÜYÜK ZARAR VE KAYIPLARA UĞRAMIŞ HER SEKTÖRDEN MAĞDUR İŞADAMLARIYIZ, İŞVERENLERİZ..

    KAYIPLARIMIZ ÇOK BÜYÜK.. BU YÜZDEN ÇEKLERİMİZİ (BORÇLARIMIZI) ÖDEYEMEZ HALE GELDİK.. İŞLERİMİZ BOZULDU, İCRALARDAN DOLAYI İŞYERLERİMİZ KAPANDI..

    ANCAK BÜTÜN KAYIPLARIMIZIN, YAŞADIĞIMIZ EKONOMİK VE SOSYAL DRAMIN ÜSTÜNE,AİLE HAYATIMIZI ORTADAN KALDIRAN EŞ VE ÇOCUKLARIMIZI PERİŞAN EDEN ÇAĞDIŞI, İNSANLIK DIŞI, HUKUK DIŞI HATTA KANUN DIŞI BİR ZULÜMLE, HAPİS CEZASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ..

    SONUÇTA TİCARİ BİR ALIŞ-VERİŞ YAPAN BİZLERİN; ÇEKLERİMİZİ (BORCUMUZU) ÖDEYEMEDİĞİMİZ İÇİN, YAŞAMA HAKKINDAN SONRA EN TEMEL VE KUTSAL HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ KISITLANMAKTA, HAPSE ATILMAKTAYIZ..

    AİLELERİMİZ EŞ VE ÇOCUKLARIMIZ PERİŞAN, BİNLERCE KİŞİ CEZAEVİNDE, BİNLERCESİ DE KAÇAK DURUMDA BİNLERCESİ DE HAPİS TEHDİDİYLE KARŞI KARŞIYADIR
    ..
    ÇALIŞIP İŞİMİZİ SÜRDÜRECEK, BORCUMUZU ÖDEYECEK ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YOK.. SIRF BORÇLU DİYE VATANDAŞINA SUÇLU MUAMELESİ YAPAN BİR DEVLET, ASLA BİR HUKUK DEVLETİ DEĞİLDİR.

    ADALET TERAZİSİNİN BİR KEFESİNDE FİNANSAL HESAPLARIN, DİĞER KEFESİNDE PİYASALARIN MAĞDUR ETTİĞİ İNSANLARIMIZIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BULUNDUĞU; AMA HİÇ BİR SURETTE ADALET DUYGUSUNUN VE İNSANIMIZIN ONUR VE HAYSİYETİNİN DİKKATE ALINMADIĞI BİR DEVLETTE YAŞIYORUZ.

    UYGAR DÜNYADA OLMAYAN BİR SUÇ ve CEZANIN HUKUKİ MEŞRUİYETİ 3167 s. yasa 1.1.2009 TARİHİNDEN İTİBAREN ZATEN YOKTUR. NİTEKİM PEK ÇOK MAHKEME "ORTA YERDE SUÇ VE CEZA İÇEREN BİR KANUN YOKTUR" DİYE BERAAT KARARLARI VERİRKEN CEZADA BİRLİK" İLKESİ DE TAMAMEN ORTADAN KALKMIŞTIR... BU HUKUKİ ve KANUNİ KARGAŞA HALA SÜRMEKTEDİR... ÇÜNKÜ BU BİR ZORLAMADIR, BU BİR ZULÜMDÜR... HİÇ BİR YASAL KILIF BU ÇAĞ DIŞI UYGULAMAYI HAKLI ve TUTARLI KILMAYACAKTIR...

    12 AY SÜREN YASAL BOŞLUKTAN SONRA 5941 SAYILI YASA ÇIKARILMIŞTIR... BU YASADA EVRENSEL HUKUKA, AİHS'NE VE ANAYASAMIZA (M.38) AYKIRIDI


    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  172. BASIN BİLDİRİSİNDE DÜZENLEME

    AİHS 4 NOLU EK PROTOKOLUNUN; “Hiç Kimse, Yalnızca Akdi İlişkiden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememiş Olmasından Dolayı Özgürlüğünden Yoksun Bırakılamaz..” İLKESİ, ANAYASAMIZDA DA (MADDE 38) AYNI İFADEYLE; “Hiç Kimse, Yalnızca Sözleşmeden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememesinden Dolayı Özgürlüğünden Alıkonulamaz..” OLARAK YER ALMIŞ OLMASINA RAĞMEN, ANAYASA MAHKEMESİNE İPTAL BAŞVURUSU İÇİN TAŞINAN 5941 SAYILI ÇEK KANUNU, BİZZAT ANAYASA MAHKEMESİ TARAFINDAN BİR YILI AŞKIN SÜREDİR SÜMEN ALTI EDİLMİŞTİR.

    KANUNSUZ, HUKUKSUZ, İNSAFSIZ ÇEK YASASININ MAĞDUR ETTİĞİ BİNLERCE AİLEMİZ FERYAT EDERKEN; BU DAVALARIN VE ÇAĞDIŞI HAPSİN SÜRMESİNDEN ÇIKARLARI BULUNAN; BAŞTA BANKALAR, FAKTORİNG KURULUŞLARI, ‘ÇEK KIRARAK’ PARA SATAN TEFECİLER VE MAALESEF BAROLAR BU ADALETSİZ VE TARTIŞMALI YASANIN ORTADAN KALDIRILMASINA ENGEL OLMAK İSTEMEKTEDİRLER..

    İCRA, HACİZ VE DİĞER SEBEPLERDEN DOLAYI İŞYERİ KAPANAN VE BU SEPEPLE İŞYERİNE DÜZENLİ GİDEMEYEN BİR İŞ ADAMINA, GIYABINDA YAPILAN TEBLİGATLAR İLE SAVUNMASINA VE SUÇ KASTI BULUNUP BULUNMADIĞINA BAKILMAKSIZIN ADİL BİR YARGILAMA YAPILMADAN KOLAYCA HAPİS CEZASI VERİLMEKTEDİR..

    KİM Kİ BİZLERİ DOLANDIRICI VE SUÇLU TELAKKİ EDİYOR İSE ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ.. TÜRKİYEDE MESLEKİ HATA VE BAŞARISIZLIĞINDAN DOLAYI CEZAEVİNE ATILAN TEK MESLEK GURUBUYUZ..

    ARTIK YETER! ÜLKEMİZİ VE BİZLERİ BU AYIP YASASINDAN KURTARIN ŞEREFLİ HAYSİYETLİ TALİHSİZ ESNAF, TÜCCAR, YÖNETİCİ VE KOBİ TEMSİLCİSİ MESLEKTAŞLARIMIZA REVA GÖRÜLEN BU ZULME DERHAL SON VERİN..

    YASA KOYUCU İVEDİLİKLE BU ADALETSİZLİĞE DUR DEMEZ İSE BİZLER EYLEMLERİMİZİ ÖNCE ÇADIR,ARDINDAN AÇLIK ORUCUNA DEVAM EDEREK SÜRDÜRECEĞİZ.

    HEPİMİZ NAMUSLU, HAYSİYETLİ BİRER İŞ ADAMIYIZ,
    BATTIK, BORÇLUYUZ..
    FAKAT, ASLA!
    ADİ BİR SUÇLU DEĞİLİZ!.

    SÖYLEMİMİZE M.KEMAL ATATÜRK ÜN VURGULADIĞI ŞU SÖZLERLE SON VERİYORUZ:…..ÜRETKENLİĞİNİ KATBEDEN TOPLUMLAR ŞEREFLERİNİ,HAYSİYETLERİNİ ARDINDAN İSTİKLALİNİ KAYBETMEK ZORUNDADIR.

    SİZLER ÜRETENLERİNİZİ MAHPUS DAMLARINDA ÇÜRÜTMEYE DEVAM EDİN.

    TARİH SİZİ BİRGÜN YARGILAYACAKTIR……

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  173. ARKADAŞLAR,
    LÜTFEN YUKARIDA DÜZENLENMİŞ ŞEKLİYLE İLETİLERİNİZİ YAPINIZ
    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE.

    YanıtlaSil
  174. muğla bodrum milas yatağan dıdım söke aydın buradan gelecek arkadaşlarla iletişim kuralım kac kişi var
    muğla aydın dan gelecek arkadaş varmı yardım edeyim izmirle birleşsinler beraber yolculuk yapsınlar birlikte hareket ve ulaşım masrafları düşürürüz
    birde bu metni nasıl kopyalayıp gönderiliyor anlamıyorum tarif ederseniz iyi olur selamlar
    yavuz süleymanol

    YanıtlaSil
  175. ARKADAŞLAR,
    21.YÜZYIL SAVAŞLARI TOPLA,TÜFEKLE DEĞİL BİLEŞİM ENDÜSTRİSİ VE FİKİRLERLE OLACAKTIR.
    LÜTFEN,
    BU GÜNDEN SONRA BİZLERDE VURUCU,BİTİRİCİ,ÜRKÜTÜCÜ,BİZE SONUÇ VERİCİ NELER YAPABİLİRİZ KONUMUNA ODAKLANALIM.
    TİCARİ HAREKETLİLİĞİN İÇİNDE OLAN,ÇARPIK DÜZENİN HAZIRCILARI ESNAF ODALARI,TİCARET ODALARI,SANAYİ ODALARI,MALİMÜŞAVİRLİK BÜROLARI,AVUKATLAR,BANKALAR,FACTORİNGLER,BİR GECEDE YÜZDE BİNLERLE PARA KAZANILMASINI SAĞLAYAN EKONOMİK DÜZENİ VE ZARAR FATURASININ KESİLDİĞİ BİR ANLAMDA GÜNAH KEÇİSİ OLDUĞUMUZ YAPIYI İYİ ANLATMALIYIZ.
    BİZLER BİRİLERİNİ ÜRKÜTMEZ İSEK ONLAR BİZİM SIRTIMIZDAN İNMEZ.
    HAYDİ ARKADAŞLAR,HERKES, KENDİ UZMANLIK ALANINA GÖRE YUKARIDAKİ SİSTEMİN PARÇALARINI TEK TEK İRDELEYEN YAZILI METİN HAZIRLASIN.
    AİDAT ALMAKTAN BAŞKA AMACI OLMAYAN,SIKINTILI ÜYESİNE GEÇMİŞ OLSUN BİLE SÖYLEMEYEN,CEZA EVİNDE ÇÜRÜYEN ÜYESİNE SELAM VERMEYEN BAYKUŞLARA,AKBABALARA İYİ YÜKLENELİM ARKADAŞLAR.
    MURAT YALÇIN,BARIŞÇI-MERSİN,CAN MERT,
    VEZİR 38,MY WAY,SAMİ KAL,ZEYNEP,BASKETCİ,İHTİTAR VE BU SİTEYE EMEĞİ GEÇEN TÜM KATILIMCILAR HODRİ MEYDAN. YOLA ÇIKACAĞIM HEPİMİZ İÇİN.
    ETKİLEYİCİ BİR METİN TAŞI YERİNDEN OYNATIR,UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR, ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  176. Akın var
    güneşe akın!
    Güneşi zaptedeceğiz
    güneşin zaptı yakın!


    Düşmesin bizimle yola:
    evinde ağlayanların
    göz yaşlarını
    boynunda ağır bir
    zincir
    gibi taşıyanlar!
    Bıraksın peşimizi
    kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!

    İşte:
    şu güneşten
    düşen
    ateşte
    milyonlarla kırmızı yürek yanıyor!

    Sen de çıkar
    göğsünün kafesinden yüreğini;
    şu güneşten
    düşen
    ateşe fırlat;
    yüreğini yüreklerimizin yanına at!


    Akın var
    güneşe akın!
    Güneşi zaaptedeceğiz
    güneşin zaptı yakın!


    Biz topraktan, ateşten, sudan, demirden doğduk!
    Güneşi emziriyor çocuklarımıza karımız,
    toprak kokuyor bakır sakallarımız!
    Neş'emiz sıcak!
    kan kadar sıcak,
    delikanlıların rüyalarında yanan
    o «an»
    kadar sıcak!
    Merdivenlerimizin çengelini yıldızlara asarak,
    ölülerimizin başlarına basarak
    yükseliyoruz
    güneşe doğru!

    Ölenler
    döğüşerek öldüler;
    güneşe gömüldüler.
    Vaktimiz yok onların matemini tutmaya!


    Akın var
    güneşe akın!
    Güneşi zaaaptedeceğiz
    güneşin zaptı yakın!


    Üzümleri kan damlalı kırmızı bağlar tütüyor!
    Kalın tuğla bacalar
    kıvranarak
    ötüyor!
    Haykırdı en önde giden,
    emreden!
    Bu ses!
    Bu sesin kuvveti,
    bu kuvvet
    yaralı aç kurtların gözlerine perde
    vuran,
    onları oldukları yerde
    durduran
    kuvvet!
    Emret ki ölelim
    emret!
    Güneşi içiyoruz sesinde!
    Coşuyoruz,
    coşuyor!..
    Yangınlı ufukların dumanlı perdesinde
    mızrakları göğü yırtan atlılar koşuyor!


    Akın var
    güneşe akın!
    Güneşi zaaaaptedeceğiz
    güneşin zaptı yakın!



    Toprak bakır
    gök bakır.
    Haykır güneşi içenlerin türküsünü,
    Hay-kır
    Haykıralım!

    ***

    Sevgili Dostlar,

    Sabah namazımda mücadelemiz için, gayret eden kardeşlerimiz için, hürriyetimiz için, felahımız için, refahımız için, huzurumuz HEPİMİZ için duamı yaptım...

    Sonra 90 lı yıllara kadar adını bile anmak istemediğimiz Nazım Hikmet'in bu muhteşem şiiri ile sizleri selamlamak istedi...

    Yolumuz AÇIK, Geleceğimiz AYDINLIK OLSUN

    YanıtlaSil
  177. ZONGULDAKLI KARDEŞ,

    Şair der ki;

    "şairim,
    zifiri karanlıktan gelse şiirin hası
    ayak seslerinden tanırım...
    ne zaman (YANIK) bir köy türküsü duysam
    şairliğimden utanırım..."

    Sözlerinden, serzenişinden seni tanır gibiyim Zonguldaklı, kendim kadar...
    Zira aynı isyanı aynı hüznü yaşadık...

    Kardeş,

    Bu konuda düşündüğün yazıyı ne yapmak için istiyorsun... Kısa bir açıklama lütfen...

    YanıtlaSil
  178. GÜNAYDIN KARDEŞLERİM,ABLALARIM ABİLERİM
    Bu haklı davamızda bence sesimizi bugünden itibaren internet sitelerinde duyursak olmazmı imkanı olan bu konuda çalışsın bence yapılacak eylemden herkes haberdar olsun sadece bizler burdakiler değil.belkide bu sitemizi bilmeyen ya da takip edemeyen arkadaşlar bile vardır.ALLAH yardımcımız olsun yolun sonu göründü BAŞARACAĞIZ

    YanıtlaSil
  179. Sayın meslektaşım, hükümetin getirdiği kamu alacaklarının yapılandırılması konusu içine çek mağdurlarının mevcut durumu ile ilgili olarak ne gibi önerilerde bulunabiliriz.Hemen bildirirsen önerge olarak vereceğim. Biliyorsun kanun teklifi verdim. O ayrı bir konu. uzunca bir zaman alır. kısa vadede hemen görüşülecek konu yapılandırma içine bir şeyler ekletebilmek . Ali Rıza Öztürk TBMM HUKUKÇUSU

    YanıtlaSil
  180. BU DAVA İÇİN UZUN SÜREDİR CANSİPERANE MÜCADELE VEREN,
    ÖNCÜLÜK YAPAN DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ,

    BİLİYORUZ ÇOK YORGUNSUNUZ,
    ANCAK BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZLE ALLAHIN VERDİĞİ GÜÇ VE CESARETLE VERDİĞİNİZ BU KUTSAL MÜCADELEDE
    HERKES,HERKES,HERKES,İSTİSNASIZ HERKES...YANINIZDA OLMAYA MECBURDUR.
    KENDİSİ,AİLESİ,ÇOCUKLARI,SEVDİKLERİ...İÇİN MECBURDUR.
    TÜM MAĞDURLARIN ŞİMDİ SİZE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR.

    BİLGİ KİRLİLİĞİ OLMAMASI İÇİN :
    8 ARALIKTA YAPACAĞIMIZ EYLEME BEKLENTİLER GERÇEKLEŞİRSE KATILACAKLARIN (İNŞALLAH YÜKSEK OLACAK)TAMAMINA YAKINI SİZLER HARİÇ İLK DEFA ORADA OLACAKLAR.
    DOĞAL OLARAK PEKÇOK KİMSE NASIL DAVRANACAĞINI,
    NE YAPACAĞINI, GÖRÜŞMELERDEKİ ORTAK DİLİ BİLEMEYECEKTİR.
    HER KAFADAN BİR LAF ÇIKMADAN TEK SES,TEK YÜREK OLUNABİLMESİ İÇİN CİDDİ BİR ORGANİZASYON DİSİPLİNİNE,SİZLERİN ÖNCÜLÜĞÜNÜZE VE YÖNLENDİRMENİZE İHTİYAC OLACAKTIR.
    PANKART TAŞINAKSA NASIL TEMİN EDİLECEĞİ,İÇERİĞİNE NE YAZILACAĞI VB.
    BİZLERİ AYDINLATABİLİRMİSİNİZ?
    YARDIMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE PEŞİNEN VE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE
    SAĞLIK VE BAŞARI DİLİYORUM.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  181. HERKESE GÜNAYDIN,

    180 ADSIZ,HERHALDE SİTEYE YENİ GELDİN,LÜTFEN----ADSIZ--------YORUM YAPMAYINIZ.----RUMUZ-----BİLDİRMENİZİ RİCA EDİYORUZ.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  182. Sayın Selçuk KAPUCİ Beyefendi Kardeşimiz...

    Biliyorsunuz YARGITAY ile ilgili bir haber yapmış idiniz... Fakat haberiniz (inanıyorum KASD-I MAHSUSANIZ bu değildi) "yerlerde sürünen, köşe bucaklarda inleyen" çok sayıda kaybetmişi, yıkılmışı, ufalanmışı hasılı sistem kurbanı mağdur ve mağlup TALİHSİZ iş sahiplerini CİĞERİNDEN yaralamıştı...

    Ve sanıyorum ki bu "haberiniz" vesilesiyle size çok tepki geldi... MAZUR GÖRÜNÜZ... MAZUR GÖRÜNÜZ... Filhakika eğer siz bizlerin ACI HİKAYELERİMİZİ BİR BİLEBİLSENİZ, bizlerin KILCAL DAMARLARIMIZA kadar İÇİMİZDE DOLAŞAN KANLARIMIZIN normalinden çok daha sıcak dolaştığını bir bilebilseydiniz...

    Yaşımızı başımızı almış iken, BİR İŞ KAZASI nedeniyle ÖMRÜMÜZ HEBA OLMUŞ iken, alınteriyle ailemizin ve çalışanlarımızın maişetimizi temin etmeye çalışırken şimdi sistemin EZİLESİ "MUSTAZAFLARI" durumunda oluşumuzu bir görebilseniz o haberin nasıl da İNSAFSIZ BİR AVCIYA, ZALİM BİR CELLADA destek gibi algılandığını siz de düşünür bize hak verirdiniz...

    İşte size İNLEYEN GÖNÜLLERİN, SIZLAYAN YARALARIN bir nebze olsun KEFARET FIRSATI...

    Dünün ESNAFI, BAKKALI, TÜCCARI ve İŞVERENİ bugünün MAĞDURLARI 8 Aralık'ta ANKARA'da BULUŞACAĞIZ, FERYAT EDECEĞİZ, İSYAN EDECEĞİZ, ŞİKAYET EDECEĞİZ...

    Aşağıda Basın Bildirimiz yer almaktadır...

    Saygılarımla

    http://www.cekmagdurlari.com/2010/12/onurumuz-icin-son-kez-yola-ckyoruz.html#comments

    YanıtlaSil
  183. sevgili arkadaşlarlar herkese günaydın ben bu sitenin eski müdavimnerinden ibrahim cüneyt kardeşim iyi bilir arkadaşlar siteyi devamlı takip ediyorum emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek azdır hepsinden allah bin kere razı olsun arkadaşlar gelemeyenler eşlerini göndersin tamam burda mutabıkız bizlerde hepimiz bir günlüğüne eşlerimizi alsak yanımıza daha iyi olur düşüncesindeyim en azından bayanlara çok önem veriliyor her kesimden insan olacagı için kalbalık bir bayan topluluğu meclise gitse daha iyi olur onları daha iyi dinlerler diye düşünüyorum mesala ben eşimle geleceyim bir yerlerden borç bulacagım allah izin verirse birde nacizhane fikrim basın bildirisinde 01.01.2009 dan itibaren 3167 kanun bazı mahkemeler berat veriyor denmiş üzerine basa basa bazı mahkemeler ceza verdiği bundan dolayı çok arkadaşımızın hapiste olduğunu beyan etsek nasıl onur tabi bu bir fikir ankarada görüşmek üzere herkese iyi mesailer ibrahim eskişehir

    YanıtlaSil
  184. SN.ALİ RIZA ÖZTÜRK BEY'İN 181 DEKİ TALEBİNE CEVAP VERİLDİMİ?BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  185. bende ankara da olacağım.yakalamam var mı bilmiyorum varsada çok önemli değil artık.yakalanırsak da haberlere konu olur sesizimi çok daha fazla duyururuz.allah hepimizin yardımcı olsun.lütfen arkadaşlar hep birlikte olalım gerçekten son şansımız.

    YanıtlaSil
  186. ZONGULDAKLI KARDEŞİM,GÜNAYDIN,BASIN BİLDİRİSİNİN DIŞINDA FARKLI KİŞİLERDEN FARKLI YORUMLARDA YAZI ÇIKMASI BİRAZ KARMAŞIK OLMAZMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SADECE BİR SORAYIM İSTEDİM.ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM.TEK İÇERİKLİ VE SENİN SÖZÜNÜ ETTİĞİN TÜM KURUMLARI İÇEREN TEK BİR YORUM SENCE NASIL OLUR.?BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  187. ankara programı hakkında bilgi verebilirmisiniz.kartuşcu

    YanıtlaSil
  188. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN ARKADAŞLAR.GÜÇ KUVVET VERSİN.DUALARIMIZ SİZİNLE.8 ARALIKTA ANKARA'DA BULUŞMAK DİLEĞİYLE...
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  189. arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar tüm emegi geçen arkadaşlara teşekkürler

    YanıtlaSil
  190. arkadaşlar sesimizi duyurmak açısından dün bir önerim olmuştu gazetedeki iş ve araba ilanları olan yere küçük bi ilan versek nasıl olur

    YanıtlaSil
  191. GÜNAYDIN SEVGİLİ DOSTLAR SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ SEVGİLER BU ARADA SİTEDE CİDDİ ARTIŞ VAR GÜN VE GÜN SESİMİZİ DAHA ÇOK DUYURACAZ SEVGİLİ DOSTLAR... ARDA65

    YanıtlaSil
  192. sn.189 kartuşcu,4 ünde sivrihisardan yola çıkan arkadaşlarımızı, 8inde abdi ipekçi parkında saat 10:00 da karşılayacağız.basketçi

    YanıtlaSil
  193. arkadaşlar bütün çevremi arıyorum mersinde tarsusda ne kadar esnaf arkadaşım var sa hepsini arayıp ayın 8 inde ankaradaki eylemimize davet ediyorum sizlerde bütün arkadaşlarınızı bu eyleme davet etmenizi istiyorum

    YanıtlaSil
  194. ak parti grup başkanvekili suat kılıç tv8 de erkan tan'ın konu msj atsak

    YanıtlaSil
  195. 75 de yazan arkadaş.verdiğiniz haberi nerede görebiliriz.Birde hani rumuzunuz?fidan 55

    YanıtlaSil
  196. arkadaşlar sitemiz hareketlenmiş çok güzel. yakalamam çıkmış olabilir. ama yine ordayım allahın izniyle dediğim gibi en az 10 kişiyle. yakalansamda üzülmem. ha 1 ay erken ha 1 ay sonra fark etmez. sonuna kadar varım.EDİRNELİ

    YanıtlaSil
  197. BUA ARADA EDİRNEDEN BAŞKA ARKADAŞLAR VARSA YAZSIN. BERABER GELELİM

    YanıtlaSil
  198. arkadaşlar kayseriden arkadaş varmı ankaraya gidecek

    YanıtlaSil
  199. Merhabalar
    cnbc e 10.40 ta canlı yayın ticaret kanunu ile canlı yayın soru cevap 12.00 finanscafede akparti başkan yardımcısı bülent gedikli konuk.Arkadaşlar sorunlarınızı iletmek adına bilginize sunmak istedim.site takiçisi arkadaşlara toplu mail gönderme imkanı olan arkadaşlardan bilgilendirmelerini rica ediyorum.dilek

    YanıtlaSil