Aydın Nazilli'de Taahhüdü İhlal İntiharı

icra haciz Hakan Çimen intihar etti, 90 gün hapis cezası evi satışa çıktı nafaka borcu işsiz Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, 4 Gün önce cezaevinden tahliye olan 47 yaşındaki Hakan Çimen, borcunu ödeyemediği için girdiği bunalım sonucu kendini asarak intihar etti. Ceset çürümeye başladığı için çocuklarının babalarını görmelerine izin verilmedi.

Nazilli İsabeyli Beldesi'nde yaşayan ve işsiz olan 2 çocuk babası 47 yaşındaki Hakan Çimen birikmiş nafaka borçlarından dolayı icra dairesine ödeme taahhüdünde bulundu, taahhüt ettiği miktarı ödeyemeyen Hakan Çimen, "Taahhüdü ihlal" suçundan cezaevine girdi. 90 günlük hapis cezasının ardından  pazartesi Günü tahliye olan Çimen, borcunu ödeyebilmek için  Necati Çiçek'e ait kahvehanede işe başladı.

3 yıl önce eşinden boşanan Hakan Çimen, borçları nedeniyle bunalımdaydı. Hakan Çimen Nazilli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda 90 günlük cezasını çektiği sırada yaşadığı ev icra mahkemesinin kararıyla satışa çıkarıldı, Çimen tahliye edildiğinde evin üzerinde satılık ilanını gördüğünde bunalıma girdiği iddia edildi.

Hakan Çimen cezaevinden tahliye edildiği ikinci gün çalıştığı iş yerinden doktora gideceğini söyleyerek işe gelmedi, 4 gündür kendisinden haber alınamayan Çimen'i merak eden iş arkadaşı Muhammet Gökdağ evine gitti. Dün Saat 18.00'de açık olan pencere camından bakan Muhammet Gökdağ, Hakan Çimen'i tavana asılı görünce, jandarmaya ihbarda bulundu.

Hakan Çimen'in ölüm haberini alan ablası Vicdan Çimen ve Ümran Gözleyen ile Nazilli'de Anneleri ile birlikte yaşayan Hakan Çimen'in 18 yaşındaki kızı Nur Çimen ve 19 yaşındaki oğlu Alican Çimen olayı duyar duymaz İsabeyli Beldesi'ne geldiler, Jandarma ekiplerinin evde inceleme yaptığı esnada sinir krizi geçiren Nur ve ve oğlu Alican babalarını görmek istedi fakat cesedin çürümeye başladığı ve koku yaydığı için buna izin verilmedi.

İşsiz olan Hakan Çimen'in zaman zaman beldede kahvehanede garsonluk yaptığı ve çevresi tarafından sevilen bir insan olduğu öğrenilirken 2 günlük olduğu belirlenen ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

1 yorum: