Bursa'da İşyerine Haciz Gelen Fırıncı İntihar Etti

Bursa orhangazi fırıncılar odası başkanı kenan keskin intihar haciz icraBursa'nın Orhangazi ilçesinde Dürüstlüğü ve efendiliği ile herkesin sevgisini kazanmış olan Fırıncılar Kooperatifi Başkanı ve Anadolu Ekmek Fırını sahibi evli ve 3 çocuk babası 46 yaşındaki Kenan Keskin işyerine gelen haciz nedeniyle intihar etti.
Orhangazi Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Kenan Keskin'in bir borcundan dolayı işyerine haciz geldi ve fırınında bulunan un çuvalları kamyona yüklenerek götürüldü, bu olayı gurur meselesi yapan Keskin, çalışma ofisinde kendisine ait av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

Orhangazi’de 5 yıldır Fırıncılar Kooperatifi Başkanlığını yürüten Kenan Keskin son zamanlarda ödeme sıkıntısı yaşıyordu. Borcundan dolayı icralık olan ve işyerine haciz gelen  Kenan Keskin bu olayı gurur meselesi yaptı ve bunalıma girdi. Evli ve 3 çocuk babası Keskin, saat 15.30’da, Gemlik Caddesi üzerinde bulunan Anadolu Ekmek Fırınının karşısındaki çalışma ofisinde kendisine ait av tüfeği ile intihar etti. Silahı çenesine dayayıp ateş eden Keskin olay yerinde öldü. Kenan Keskin'in çalışma ofisinden silah sesi duyan komşu esnaflar, içeri girdiklerinde Kenan Keskin'i av tüfeği ile intihar etmiş olarak buldu.

Komşu esnaflar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kenan Keskin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı haber alan yakınları ve arkadaşları, Keskin'in çalışma ofisine akın etti. Polis, Keskin'e ait Anadolu Ekmek Fırınının karşısındaki pasaj girişinde geniş güvenlik tedbiri aldı.

Yaşanan intihar olayı sonrasında Kenan Keskin’e ait Gemlik Caddesi üzerindeki fırın ve çalışma ofisinin önüne akın eden vatandaşlar olayla ilgili bilgi almaya çalıştı. Kenan Keskin'in ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. İntihardan önce mektup bırakmayan Kenan Keskin’in ceseti otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

3 yorum:

  1. allah belasını versin bu devletin ben 1974 dogumluyum 15 yıl kesintisiz devlete bagkur ödedim vergimi ödedim 100bin  tl ye yakın alacaklarımı alamadım borclarımın çogunudaçoluk çoçuk  amalelik yaparak  taksit taksit ödedik bagkurdan faydalanamıyoruz kredi çekemiyoruz memleket degiştirdim evim kira 2 çoçuk okuyor allahtan dersleri imkansızlıklara ragmen iyi 13 yaşında oglum ile çok amalelik yaptık halada amalelik insaat ne iş olursa yapıyoruz yemin ediyorumki akpartinin1 ilinde  kurucu üyesiyim  ama bundan sonra nahhh oyumu alırlar benim gibi binlerce işini kaybeden amalelik yapan esnaf var  2010 yılında basbakan işini kaybeden esnafa dönüşüm projesi yapacagız demişti  hadi kardeşim hadi  tayyip gözümüzden düştü ellerim kırılsın bundan sonra ak partiye oy verirsem ben iyi hatırlıyorum eceviti hiç sevmezdim onun döneminde bile bukadar kriz görmedim tayyip beyi 15 yasından beri tanırım hayal kırıklıgı ugrattı  

    YanıtlaSil
  2. KrediKartitaksitlendirme14 Aralık 2013 13:10

    Pes doğrusu borç nelere maal oluyor hayret yaa
    Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

    YanıtlaSil
  3. KrediKartitaksitlendirme14 Aralık 2013 13:12

    İnsan böyle şeyleri görünce ders almalı çünkü sonradan kahroluyor
    Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

    YanıtlaSil