Bankalar Can Almaya Devam ediyor

Banka Kredi Kartları, Banka Borçları ve Ev Hacizleri Can Almaya Devam Ediyor. İntihar eden bu insanların evlerine gelen hacizlerle "onurları kırıldığı, aile bireylerine karşı mahcubiyet yaşadıkları" için yaşamlarına son verdiği gün gibi ortadadır., Ev haczini sınırlayan, bir nebze de olsa borçlu insanlara hayata tutunma umudu sağlayabilecek olan Yargıda 3. Reform Paketi aylardır Adalet Alt Komisyonunda bekletiliyor. "Hükümetin yargı reformundaki iradesi, Bankalar ve GSM şirketleri tarafından yok edilmiştir". Basında yazıldığı gibi Yargıda 3. Reform Paketinin Adalet Komisyonun da aylardır bekletilmesinin nedeni milliyetçi duygular değil, aksine bunun tek nedeni İcra İflas Kanunu'ndaki düzenlemelerdir. Aşağı da sadece 29 Nisan 2012 Pazar günü yaşanan intihar olaylarından sadece bir kaçı vardır ve bu vatandaşlarımızın tamamıBanka kredi kartları borçları nedeniyle yaşamlarına son vermiştir.

mesut dönmez kredi kartı banka borcu intihar
1-) 29 Nisan 2012 Pazar Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde esnaflık yapan 33 yaşındaki Mesut Dönmez kredi kartı borçları nedeniyle iş yerinde intihar etti.
Dursunbey Aşağı Sanayi Bölgesinde hırdavatçılık yapan Mesut Dönmez (33), dün gün boyunca kendisinden haber alamayan yakınlarının merak edip araması sonucu iş yerinde vurularak ölmüş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede önlem aldı. Olay yerine gelen nöbetçi savcının yaptığı incelemeden sonra ceset Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dün gece yarısı meydana gelen olayda Mesut Dönmez'in kalbinden tek kurşunla vurularak öldüğü bildirildi. Yakınları, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mesut Dönmez'in bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğunu söyledi.

halil Duru, banka kredi kartı banka borcu intihar olayları
2-) 29 Nisan 2012 Pazar 2- Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Tapu Kadastro komisyonunda görev yapan Orman Mühendisi 50 yaşındaki Halil Duru, eşi Safiye Duru ile birlikte seyehat ettiği tren istasyonda durunca aşağı inip, tren rayına başını koyarak intihar etti.

Çok miktarda kredi borcu bulunduğu belirtilen Halil Duru'nun cesedi, trenin istasyondan ayrılmasının hemen ardından, orada bulunan balıkçıların raylarda cesedi görmesiyle ortaya çıktı.

Halil Duru ile birlikte seyehat eden eşi 46 yaşındaki Safiye Duru, Boğaziçi Ekspres treni Arifiye tren istasyonuna varınca İstasyon Müdürlüğüne giderek, eşini trende bulamadığını belirtip yardım istedi.

Jandarma Karakoluna davet edilen kadın, burada eşinin tren istasyonunda intihar ettiğini öğrendi. Gözyaşlarına boğulan Safiye Duru, jandarma nezaretinde Pamukova İlçesi'ne giderek, Pamukova Devlet Hastanesi morguna konulan eşininin cesedini teşhis etti. Yapılan araştırmada Halil Duru'nun yüklü miktardaki kredi borcu nedeniyle bunalımda olduğu, olay günü de, önceki yıllarda görev yaptığı Bilecik'ten eşiyle birlikte Arifiye'ye döndüğü belirtildi.

Sakarya Orman Bölge Müdürü, demiryolu raylarına kafasını koyarak intihar eden Halil Duru'nun kredi kartı borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, "Arkadaşlarına, borcunu ödemek için emekliye ayrılmak istediğini söylemiş" dedi.

yavuz yaşar akkaya banka borcu, banka kredi kartı icra haciz intihar
3-) 29 Nisan 2012 Pazar 3- Kayseri’de kamu kurumundan emekli 58 yaşındaki Yavuz Yaşar Akkaya, kredi kartı borçlarını ödeyemediği için kendini ceviz ağacına asarak canına kıydı.

Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Eyüp Hoca Caddesi’nde bağ evinde oturan Yavuz Yaşar Akkaya, bahçedeki ceviz ağacına bağladığı iple intihar etti. Yavuz Yaşar Akkaya’nın üzerinde, ”Ölümümden kimse sorumlu değildir. Borçlarımı ödeyemediğim için intihar ediyorum” yazılı not bulundu. Yavuz Yaşar Akkaya’nın cesedi, polisin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şükrü Güçlü, Banka borçları kredi kartı icra haciz intihar
4-) 29 Nisan 2012 Pazar 4- Reşadiye Askerlik Şubesi'nde görevli 23 yaşındaki Astsubay Şükrü Güçlü kredi kartı borcundan dolayı intihar etti.

Şükrü Güçlü'nün kredi kartı borçlarından dolayı bir süredir sıkıntıda olduğu borçları ödeyemediği ve bu nedenle bunalıma girerek intihar ettiği sanılıyor.

Astsubay Şükrü Güçlü'nün cesedi otopsi için Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazesinin otopsi sonrası memleketi Balıkesir'e gönderileceği öğrenildi.

Kategori: Banka Kredi kartları, Ev Eşyalarının Haczi, ev haczi, evlere haciz, Banka borcu, intihar, icra uzlaşma, icrada uzlaşma, icra, haciz, banka haczi, ipotek, banka ipotek, kredi kartı hacizleri

1.095 yorum:

  1. Seni ben yerim.Ne demek kabul etmek.Başımla beraber.O pamuk ellerin dert görmesin.Sen daha yakınsın bana inan.Az yazma sen.Çok yaz.Hep yaz.Nazlım düzeltir sorunu :)

    YanıtlaSil
  2. Az önce bimer ve sadullah ergin' e gönderdim.

    Sayın Bakanım;
    Sizi ayakta alkışlıyorum. 4 aydır çıkaramadığınız malum yasa sayesinde evime az önce icra gelmiş. Miş diyorum çünkü ben işteyim şuan. Borç eşimin bozulan işlerinden kaynaklanan bir borç, ve ben bu borçları ödeyebilme ve hayatımızı idame ettirebilme amacıyla haftanın 6 günü tam zamanlı çalışıyorum. Göle suyu getireceksiniz de kurbağanın gözü çoktan patlamış olacak. Verdiğiniz sözler yüzünden ne çok vebal alıyorsunuz biliyor musunuz bakanım..

    YanıtlaSil
  3. cok gecmıs olsun.allahm bırdaha yasatmasın.uzulmeyın.dua edın kı cocuk yokken gelmısler bu daha onemlı.gerı kalan onemlı degıl.sakın uzulmeyın.ben sırf ıcralık oldum ve cpcuklar evdyeken gelırler dıye evı tasımıstım 8 ay once ama gelen olmadı bugune kadar.ınsallah gelmezler de .allah nları bıldıgı gıbı yapsın

    YanıtlaSil
  4. amiiiiiiinnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  5. evt gelsın artık.darladık.bu hafta genel kurula gelse bıle mı 20 gun daha surer?bu herhalde resmı gazetede yayınlanması dahıl dır ınsallah.yoksa 15 gun surer mı bu gorusme gercekten?benım hıslerım nedense he bu ay snu genel kuruldan gecer bıter dıye gecıyor

    YanıtlaSil
  6. sen ayakta ol,sağlıklı ol.eşya sana kurban olsun.

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar yazarken biraz dikkatli yazalım demi cümleleri tersine okuyorum gibime geliyor

    YanıtlaSil
  8. lanet olsun valllahi allahım nedir bu çile çok zor allahım ne olucak şimdi

    YanıtlaSil
  9. artık yeter ama bizi mahvettiler durmdan icra dairelerinden kağıt yolluyorlar arıyorum avukatı sorun yok diyor o zaman lanet olsun neden tebligat geliyor i
    cra dairesidnen BANA NE OLUR DİYİN DOSTLAR

    YanıtlaSil
  10. Demet hn. sıkmayın canınızı geçecek elbet bu kötü günler..İnanın bir çok insan sizin durumunuzda (ben dahil,ayrıca on günlük bebeğim var, elektriği kesmişler bu gün) gün gelecek bizlere çalışma ve borçlarımızı ödeyebilme kuvveti verecek yüce yaratan.Buna inanın.Ankara'da iseniz peşinatsız senetle vadeli eşya alabileceğiniz tanıdığım insanlar var yönlendirebilirim.

    YanıtlaSil
  11. agzınıza saglık.cok dogru ama yınede ınsan uzuluyor.ınanın ben artık bu sıteden baska kımse ıle konusmaz oldum aylardır.hoş konusacak kımsede kalmadı ya.allah hepinizden razi olsun.sn hayat face kullanıyormusunuz?

    YanıtlaSil
  12. Allah razı olsun şahinbey, haciz işlemi yapmadılar. çarşambaya kadar süre verdiler. Çok teşekkürler. Geçecek inşallah. Borcunu ödeme niyetinde olan herkese "O" yardım edecek biliyorum. Ama zor. Kul borcu çok zor.

    YanıtlaSil
  13. ABİ NEDİR BU BAŞIMIZA GELENLER AVUKATLA ANLAŞTIK SORUN DEDİ BANA
    BUGÜN EVE İCRA DAİRESİDNEN TEBLİGAT YOLLATMIŞ NEDEN YAPTINIZ DEDİM KALAN BORCU BİLİN DİYE DEMEZMİ BU DOĞRUMU ACABA DEDİĞİ

    YanıtlaSil
  14. Çarşamba çok kısa bir zaman,keşke biraz daha öteleyebilseydiniz.bunada şükür.Tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşlar yasa genel kurula geldiği tarihle birlikte yasalaşması 15 gün civarında sürer.yani yarın genel kurula gelirse yasalaşması 15 gün bilemedin 20 gündür.ama eğer haftaya gelirse bu süreye 7 gün daha ekleyin,dolayısı ile siz 20-25 gün arasında bir zaman limiti olarak düşünün,unutmayın yasa 100 maddeden oluşuyor ve bu yasanın meclisteki görüşme süresi 7ile 10 gün arasındadır meclisten geçer geçmez cumhurbaşkanının imzalaması resmi yazetede yayımlanması da bir hafta sürer dolayısı ilşe çıkan hesap ortadadır,yani yarın meclise gelmesi minimum 15 gün demektir,kısaca şöyle düşünün ve hesap edin,yasanın mecliste görüşüldüğü an 15 gün daha sabredeceğizki bu iş kanunlaşsın,umarım anlaşılır oldu,dileyelimde en kısa sürede meclise gelsin

    YanıtlaSil
  16. Kardeşim Allah yardımcımız olsun yanlız şunu anlayamadım, Karga tulumba götürdüler demişsin nasıl götürürler seni anlamadım, Bak bir bankanın avukatı beni taciz etmeye başladığında yaptığım şeyi anlatayım iki defa işyerime gelmiş ben başka bir şubedeyken telefon ettim anlaşalım dedim kara listeye aldırma beni diye o da bana meydan okudu nerdesin dedim bankanın merkezinde olduğnu söyledi işyerime bankanın bir görevlisi ile birlikte ve icra memuruyla gelmiş bir tutanak bırakıp gitmişler tutanaktan o ismide aldım ve bankaya yani onların bulunduğu bölge müdürlüğü merkezine gittim iki tane kontrol noktasından geçtim ve yanlarına ulaştım avukat yan masada oturuyormuş ben bankanın görevlisi ile konuşmaya başladım yapacak hiçbirşeyim olmadığın şayet beni taciz etmezlerse kara listeye aldırmazlarsa başka bir bankadan kredi alıp ödeyebileceğimi ancak biraz faizde indirim yapmalarını söyledim ben yanda oturanın o avukat olduğunu bilmiyordum ama o bizi yandan dinliyormuş banka görevlisi yardımcı olmak için ne gerekiyorsa yapabileceğini söyledi söylemesiyle avukat devreye girdi sen o musun dedim evet diyince bak dedim kardeşim senin çocukların kaç yaşında bir anlam veremedi tabi ve kısa bir durgunluktan sonra küçükler dedi iyi dedim benimkiler büyüdü ve okullarını bitirdiler birdaha beni taciz eder birdaha işyerime gelirsen senden bir ricada bulunuyorum git benim gücün yetiyorsa silah ruhsatımı iptal ettir ha bunu bir tehdit olarak görüyorsan da banka görevlisini göstererek sor bakalım sana tanıklık yapacakmı diyince bu aptallaştı ben onun aptallaşmasını fırsat bilerek hadi bana eyvallah diyerek çıktım ve gittim. bir ay içinde işimi tasfiye ettim ve kendisini aradığımda o bankanın işlerini yapmayacağını artık bundan böyle bıraktığını söyledi o gündür bu gündür o bankadan beni arayan yok ancak dosyamı bir varlık yönetime satılmış ordan bazen arıyor 120.000 tl lık borcuma karşılık yirmibinlira ana parayı ödersem dosyanın kaldırılacağını söylüyorlar ama iş işten geçti yirmi lira da dese ödeyecek gücüm yok artık alabileckleride birşey yok zaten çünkü ne bir evim var nede bir adresim bu dediklerim son altı yılda olan ve birilerinin ekonominin şahlandığı dönem dediği bu dönemde oldu gecelik % 3000 faiz öderken bile bu kadar rezil olmamıştık herkese allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
  17. HER GÜN 1 MADDDE GÖRÜŞŞSELERDİ 100 GÜNDE BİTERDİ AMA UMURLARINDA DEĞİLKİ ÇEK YASASI NASILSA ÇIKTI ONLARIN İŞİNE YARADI DAHA ÇOK
    AMA BU HACİZ OLAYI DİREK BİZLERE

    YanıtlaSil
  18. NAZLICIM BUGÜN EVE GÖYE ANLAŞTIĞIM AVUKAT TEBLİGAT YOLLAMIŞ NEDEN YOLLADINIZ DEDİM ODA BORCUNUZU BİLİN DİYE DEDİ SORUN YOK DEDİ AMA YAŞLI ANACIM MAHVOLDU SALAK PSOATCIDA SOKAKTA BAĞIRMIŞ ADIMI SOYADIMI MUHTARA BIRAKIYORUM DEMİŞ BEN NE YAPIYIM ŞİMDİ AVUKATI TEKRAR ARASAMMI

    YanıtlaSil
  19. arkadaşlar işim gereyi bugün siteye pek giremedim görüyorumki kan emicşler gene rahat durmamış demet ablam geçmiş olsun ama ne olur biraz sakin olalım panik yapmayalım ve inanıyorumki sitemizi takip edenler var ve onlara pirim vermeyelim allah darda olanın yanındadır onlarda son kozlarını oynuyorlar buna emin olun arkadaşlar bunlarda geçecek eken kardeşim esnaf kardeşim ne olur biraz rahatlatın neoluyor sizeya hemen öldük bitik dik durmanızı ve ayakta olunki ailenizde size güven duysun tabiki zor tabiki sıkıntılı ama bunları aşacakta sizlersiniz inşallah hep beraber aşacağız bu zor günleri PANİK YOK

    BENİM VATANDAŞIM BUNDAN

    BÖYLE BORÇ İÇİN CEZA EVİNE
    GİRMEYECEK TÜRKİYE

    CUMHURİYETİ BAŞBAKANI

    SAYIN RECEP TAYİP ERDOĞAN

    BİR BAŞBAKAN SÖZÜNÜ YEMEZ

    VE YEMİY CEKTE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  20. allah yardımcımız olsun . karga tulumba derken devamlı taciz telefonla devam ediyordu . birgün buluşalım halledelim deyip iyi niyetle bir kibar konuşmaya başladı kandım gittik yanına konuştuk herşeyi hazırlamış hemen daireye gidelim ver tahütü bende müvekkile karşı rahat olim nerden baksan 2 ay süre verir bana sende borcu ödersin dedi bunun karşılığındada ödemeyi bana 1 ay sonra yaparsın dedi. noldunu anlamadan daireye onun 2 avukat arkadaşıyla gittik şurayı burayı imzala sen iyi niyet gösterdin bizde sana yardım edicez falan dedi hasılı kandık imzaladık . onun ücretinin bir kısmını elden verdik . artık yoruldum . bırak adamları tehtit etmeyi ufacık çocuğa bile posta koymuyorum :))).

    YanıtlaSil
  21. yazmıycak,sadece okuycaktım.ama şu evle aram açıldı,benimkide yüzsüzlük dediniz ya ona çok üzldüm.niye boşanmanıun eşiğindesinizki o kadar borçlanan bir adam demekki iyi işler yapmış,iyi kazanmış iyi yedirmiş.şimdide devran dönmüş.olunca yiyince iyi iş bozulunca kötü.böyle dayanışma olmaz.yok eğer varken başkalarıyla dağıttıysan ozaman haksızsınız.ama ööyle birisi olduğunuzu zannetmiyorum.söyleyin eşinize bırakıp gidince sıkıntılar bitmiyor.onun-bunun yanında gidipte sığıntı olmasın.bugünden sonra baba evide diknlidir.evde ihanet yoksa,sopa yoksa boşanmada yok.dikenli yollar birlikte aşılır.o bebek akşam olunca babasına kapıyı açmalı.babasının paçalarına sarılmalı.3 kuruşluk sıkıntı için bebek babadan mahrum bırakılamaz.bunu daha sonra nasıl açıklayacaksınız.hayat varıyla yokuyla güzel.olunca getirince iyi.kendinize birdaha asalak sığıntı diyerek haksızlık yapmayın.sevgili kızım sabır.dost böyle günde belli olur.yeme içme eğlence varken hwerkes iyi...

    YanıtlaSil
  22. haklısın serhat bey. bir an moralim düştü . tabiki iyi olacak herşey veren de allah alanda allah biz yazılanı yaşıyoruz . imtahan dünyası isyan etmiyoruz rıskımızın peşinde koşuyoruz. hergecenin bir sabahı var . şuda bir gerçek güneş yavaş yavaş doğacak biz sabırlı olup sabahın olması bekleyeceğiz. Allahın izniyle hepimiz borçlarımızı ödeyip kimseyi magdur etmeyeceğiz. Helallik alacağız allah bize güç kuvvet borcumuzu ödeme kolaylığı versin .

    YanıtlaSil
  23. İŞTE BU BE KARDEŞİM ALLAHA GÜVEN GERİSİ BOŞ AMA MÜCADELEYE DEVAM BE KARDEŞİM DURMAK YOK YOLA DEVAM DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR ARKADAŞLAR ÇOK saygılar

    YanıtlaSil
  24. işler iyi gidiyordu ama iyi niyet başa bela . kimseye dağıtmadım ama yardım da bulundum akraba eş dost şimdi yoklar yanımız da ama olsun . eve 3 defa icra getirttim hiç eşyam alınmadı hep bişekilde allah yardım etti ödedim tefeciden para aldım yine eşya aldırtmadım . ama bazı insanlar biraz hassas oluyor kötü gün olduğu zaman morali düşüp karamsarlık yaşıyorlar . yukardan aşagı düşmek kötü birşey o yüzden kimseye kızamıyorum. ama en güzeli bu sıfır noktasından yukarı çıkmak işallah onu da göreceğiz. hepimize nasip olacak tekrardan yukarı çıkmak huzurlu yaşantı

    YanıtlaSil
  25. geçmiş olsun ablam allah birdaha göstermesin inşallah

    YanıtlaSil
  26. arkadaşlar şimdi uşak acık cezaevine arkadarımı yapılmış sitemizde uşaklı rumuzu ile yazan Uğur BACAK kardeşim telefonla aradı beni...son gelişmeleri sordu ben de tüm çıplaklığı ile anlattım..hatta telefonda onun email adresini alarak imza kampanyasında imza attım onun yerine...dün gece başlamışaktarımlar ve ilk gece 22 kişiyi aktardıklarını karahallı cezaevindeki 18 kişinin bugün akşam geleceğini, kapalıdaki diğer koğuşlarda kalan 72 kişinin de yarın aktarılacağını söyledi..uşak açık cezaevi 150 kişiliktir arkadaşlar..yani 112 kişisi taahhüdü ihlal magduru olacak...her gün telefon açma haklarının olduğu için telefonla rahat rahat görüşebileceğini söyledi...AİHM e dilekçe ile dava açılacaksa bu arkadaşlarımızın hepsinin imzasını alabileceğiz...bu arkadaşlarımızın hepsi her türlü mücadeleye varız diyorlar...kapalıda çok eziyet görmüşler...imza kampanyasında baktım da hakikaten bizim hemşehriler atak yapmış durumda...

    YanıtlaSil
  27. arkadşlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere....bugün birazcıkta olsa faydalı işler yapmaya çalıştım...en azından benim aradığım insanların 42 tanesi imza atmış durumda..bunların bir kısmı hala bizim ilçenin en iyi esnafları..herhangi bir sıkıntıları yok...sırf destek olsun diye imza attılar..bazı taahhüt magduru arkadaşlar pc kullanmayı bile bilmedikleri için kahve de toplanıp internet cafeye gitmişler..allahım ne komedi..cafe de çalışan cocuga tarif etmişler arka arkaya bir sürü email hesabı alımından sonra çalışan çocuk imzaları atmış tek tek...sğolsun onunda emeğine sağlık...bu arada imza sayısı 567 olmuş saat17.00 itibariyle. yani tam 99 kişi şimdiye kadar imza atmış bugün...

    YanıtlaSil
  28. çok denedik yabancı arkadaş...ancak gazate ve tv ler in en büyük reklam gelirleri bankalar ve gsm şirketlerinden olduğu tırsıyorlar...yemiyor yani...yoksa yapılmış bir sürü röportaj var hiçbirisi yayınlanmadı...

    YanıtlaSil
  29. ne diyelim çok şanslısın arkadaşım...darısı herkesin başına...

    YanıtlaSil
  30. bakmaz olurmuyuz hem de nasıl...bu arada benim telefon açtığım bütün esnaf ve magdurlar birer birer imzayı atıyorlar sağolsunlar...bir de geri telefon açıp teşekkür edeceğim onlara...

    YanıtlaSil
  31. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    AH ŞEKER arada gündüzde girebilsen PCye fırtına patlamadan bitecek sağol belki seni okuyanlar şimdi biraz rahatlamıştır

    YanıtlaSil
  32. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    abi tweetere gelirmisin ata sende gel

    YanıtlaSil
  33. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    tecrübe en iyi eğitmendir hukuk danışmanı kitap bilgileriyle yaşayan yaşadıklarıyla yol gösterir tercihim daima yaşanmış tecrübelerden yanadır ö yüzden hukuk danışmanı senin bilgine sahip olamaz kardeşim

    YanıtlaSil
  34. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    ilahi sibel bir gün hepimizi bunlar antikadır deyip toplayacaklar bizden ala antikamı olur:)

    YanıtlaSil
  35. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin,hiç kimseyi aldatmayacaksın,ülke için gerçek amaç ne ise onu görecek o hedefe yürüyeceksin.Herkes senin aleyhinde bulunacaktır;herkes seni yoldan çevirmeye çalışacaktır.Fakat sen buna karşı direneceksin,önüne sonsuz engeller de yığacaklardır.Kendini büyük değil küçük,zayıf,araçsız,hiç sayarak kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın.Bundan sonra da sana büyük derlerse,bunu söyleyenlere güleceksin...

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

    YanıtlaSil
  36. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    BOŞUNA KENDİMİZİ YORUP STRESE SOKUYORUZ ABİ BUNLARIN İSTEDİĞİDE BU ZATEN ÇÖZÜLÜP MÜCADELEYİ BIRAKMAMIZ AMA BEYHUDE BİZ BURDAYIZ VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.SAYGILARIMLA .

    YanıtlaSil
  37. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    EĞER SEN GERÇEKTEN MAĞDURSAN BİZİ HERKESTEN İYİ ANLAMAN GEREKİRDİ AMA BURAYA GELİP ALAY EDİYOR TAHRİK EDİYOR PSİKOLOJİMİZİ ALTÜST EDİYORSUN BU HAKKI NERDEN ALIYORSUN

    YanıtlaSil
  38. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    yeter artık hergece bütün yorgunluğuma rağmen bu siteye giriyorum çünkü beni burası ayakta tutuyor burası umutlarımızı canlı tutmamızı sağlıyor doğru yada yanlış belki plasebo etkisi adı her ne olursa olsun hariçten gazel okumak için gelip tutunmaya çalıştığımız son bağı da koparmaya çalışanlar size söylüyorum bizi bizimle bırakın ve DEFOLUN

    YanıtlaSil
  39. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    bu yasa hepimizi yaşlandırdı abi yalnız seni değil

    YanıtlaSil
  40. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık adamcağız ne yapsın:)

    YanıtlaSil
  41. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    bu 10 değil 100 puanlık soru hakan :)

    YanıtlaSil
  42. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    BAK YUKARDAKİ YAZIYI SANA İTHAF EDİYORUM OKUMAN VARSA OKU

    YanıtlaSil
  43. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    ahmet abi hakan seninkini soru yağmuruna tutuyor ama karşıda tık yok korkarım cevap vermek için seni bekliyor :))

    YanıtlaSil
  44. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    Bir şeyler daha iyi olacaksa,

    Tarlada, ağaçlarda değil,

    Kalplerde filizlenmeli…


    Gottfried Keller

    YanıtlaSil
  45. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:52

    abi senin belalı tweeterde :))

    YanıtlaSil
  46. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    ağzına sağlık şeker arada bir bu sitenin silkelenmesi gerekiyor galiba süreç uzadığı için yürekler yorgun en küçük provokasyon çözülmeye sebep oluyor ama sen müdahale edince tekrar toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz teşekkürler

    YanıtlaSil
  47. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    bağışlamak mutlaka yapılanı unutup affetmek değil kendini seni bağlayan bağlardan kurtarmaktır bunu yapmak seni tahmin bile edemeyeceğin kadar rahatlatır.bir denemeye ne dersin ablan seni hiç yanılttımı?:)

    YanıtlaSil
  48. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    Döktüğüm yaşları bağışlıyorum.

    Acıları ve aldatmaları bağışlıyorum.

    İhanetleri ve yalanları bağışlıyorum.

    İftiraları ve ahlâksızları bağışlıyorum.

    Nefreti ve zulmü bağışlıyorum.

    Yüreğimi yakan darbeleri bağışlıyorum.

    Yıkılan hayalleri bağışlıyorum.

    Ölen umutları bağışlıyorum.

    Sevgisizliği ve kıskançlığı bağışlıyorum.

    Umursamazlığı ve kötü zihniyeti bağışlıyorum.

    Haklılık uğruna haksızlık edenleri bağışlıyorum.

    Öfkeyi ve şiddeti bağışlıyorum.

    İhmalkârlığı ve unutkanlığı bağışlıyorum.

    Bütün kötülükleriyle dünyayı bağışlıyorum.

    hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin

    YanıtlaSil
  49. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    zamanları daralıyor ya günlerde uzadı güneş geç batıyor onlarda bunu fırsat biliyorlar komşunuz için çok üzüldüm bunların yaptığı eceli gelen köpek misali düşünsenize hava karardıktan sonra haciz yaoılamaz peki bu saatte icra memurunu nerden buluyorlar hepsi ortak çalışıyorda o yüzden bu kadar rahat hareket ediyorlar

    YanıtlaSil
  50. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    bundan daha güzel bir dilek olamaz bence hepimiz o resmi gazeteyi ömrümüzce saklar torunlarımıza kurtuluş savaşı madalyası gibi gururla gösteririz ve evet her ilin ilçenin mağdurları aynı günde kutlama yapıp birbiriyle paylaşmalı inşallah çok yakında

    YanıtlaSil
  51. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    siteye ancak girebildim tweeterde de kimse yok allahaşkına yolunda gitmeyen birşeyler mi var hava bozuk

    YanıtlaSil
  52. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    tecrübeyle sabittir kalıyor :))

    YanıtlaSil
  53. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç.

    YanıtlaSil
  54. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    emirsultan de geleyim yeşil de geleyim ulucami de geleyim eyüp sultan deme gelemem yollarım bağlı gülüm:))

    YanıtlaSil
  55. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    ben dm de atamıyorum kökten imha edildim:)

    YanıtlaSil
  56. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    aman devrim kimi ne ilgilendirir be kardeşim iyiki kurtulmuşsunda şimdi burdasın ötesi varmı?

    YanıtlaSil
  57. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    YİNE LİMİTİN DOLDU DİYOR BU KADAR ÇABUK NASIL DOLUYOR ANLAMADIM ANLAYAN VARSA BİZAHMET BANADA ANLATSIN:)

    YanıtlaSil
  58. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    NE ÇABUK DOLUYOR BU LİMİT ANLAMADIM GİTTİ TAM HIZ BULMUŞKEN

    YanıtlaSil
  59. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    "Hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip olmak, mağlup olmak." M.K.ATATÜRK

    YanıtlaSil
  60. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    “Biz hepimiz tek kanatlı melekleriz. Ancak birbirimize sarılırsak uçabiliriz.”

    YanıtlaSil
  61. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    hoşgeldin kardeşim yeni evinde huzurla sağlıkla ama en önemlisi ailenle mutlu yaşa inşallah bu arada sitenin önemli bir rengi olduğun yokluğunda daha fazla farkedilmiştir haberin olsun:)

    YanıtlaSil
  62. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    1- 1.5 AY ALMA KAYDINI ÇOK ÇOK 380 LİRA CEZASI VAR ONUDA TAKSİTLENDİRİYORLAR FARK EDİLMEZSE ODA GEREKMEZ

    YanıtlaSil
  63. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    KAZLAR VE TURNALAR
    Kazlar ve turnalar bir gün aynı tarlada yiyecek ararlarken birden yanlarına
    yaklaşmaya çalışan avcıyı fark ederler. Turnalar daha çevik ve hafif oldukları için hemen uçarlar.
    Oysa kazlar ağır hareket ettikleri için avcıdan kurtulamazlar.
    DEMEKKİ NEYMİŞ;
    YAKALANANLAR HER ZAMAN SUÇLU OLANLAR DEĞILDIR?

    YanıtlaSil
  64. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    az önce kızım söyledi bazı ht leri tweeter sakıncalı görüp tt olmasını engellermiş inşallah bizide sakıncalı piyade yapmamışlardır

    YanıtlaSil
  65. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    benim limitim 45 dk yı geçti açılmıyor ilginç olan beni rt liyemiyorlarda

    YanıtlaSil
  66. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    arkadaşlar tweeterde son 45 dk lütfen tweeter kullananlar ordan mücadele etsin çoğumuzun limiti dolduğu için tweet atamıyoruz rt yapamıyoruz bu gece tt olursk bir adım öne geçeriz

    YanıtlaSil
  67. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    CELAL BEY BİR GARİPLİK VAR BEN YARIM SAATTİR HİÇ RT ALMIYORUM OYSA BİRBİRİMİZİ RTLEDİĞİMİZ İÇİN BİLE OLMASI GEREKİRDİ LİMİTİMDE DOLDU

    YanıtlaSil
  68. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    banada ardanın annesi diye biri yazmış borçlularda borcunu ödesin o zaman böyle adalet olurmu demiş cevap veremiyorum delirecem birazdan niye bu kadar uzun sürdü anlamıyorum

    YanıtlaSil
  69. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    ‎1. İnsanlar çoğu kez makul değildir, mantıksız ve bencildirler. Onları yine de sevin!

    2. İyilik yaparsanız, insanlar sizi bencillikle, gizli amaçlara sahip olmakla suçlayabilirler. Yine de iyilik yapın!

    3. Başarılıysanız, sahte dostluklar ve gerçek düşmanlıklar edinebilirsiniz. Siz yine de başarılı olun!

    4. Bugün yaptığını iyilik yarın unutulacaktır. Siz yine de iyilik yapın!

    5. Dürüstlük ve açık sözlülük yüzünden kırıcı sanılabilirsiniz. Siz yine de dürüst ve açık sözlü olun!

    6. En büyük “büyük düşünen kadın ve erkekler”, en küçük “küçük düşünen kadın ve erkekler” tarafından alaşağı edilebilirler. Siz yine de büyük düşünün!

    7. İnsanlar güçsüz insanlara merhamet eder ama yine de güçlüleri izlerler. Siz yine de gerektiğinde birkaç güçsüz adına savaşın!

    8. İnşa etmeye yıllarınızı verdiğiniz bir şey bir gecede yıkılabilir. Olsun, siz yine de inşa edin!

    9. Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ettiğinizde onların şaşırtıcı saldırılarına maruz kalabilirsiniz. Siz yine de yardım edin!

    10. Dünyayı daha iyi bir yer yapmak için bir şeyler yaptığınızda tekmeyi yiyebilirsiniz. Siz yine de dünya için elinizden geleni yapın!(bu metin bu sitenin savaşçılarını anlatmaktadır hepsine saygı ve sevgilerimizle)

    YanıtlaSil
  70. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    teşekkürler yine içimize su serpmeyi başardın

    YanıtlaSil
  71. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    ‎1. İnsanlar çoğu kez makul değildir, mantıksız ve bencildirler. Onları yine de sevin!

    2. İyilik yaparsanız, insanlar sizi bencillikle, gizli amaçlara sahip olmakla suçlayabilirler. Yine de iyilik yapın!

    3. Başarılıysanız, sahte dostluklar ve gerçek düşmanlıklar edinebilirsiniz. Siz yine de başarılı olun!

    4. Bugün yaptığını iyilik yarın unutulacaktır. Siz yine de iyilik yapın!

    5. Dürüstlük ve açık sözlülük yüzünden kırıcı sanılabilirsiniz. Siz yine de dürüst ve açık sözlü olun!

    6. En büyük “büyük düşünen kadın ve erkekler”, en küçük “küçük düşünen kadın ve erkekler” tarafından alaşağı edilebilirler. Siz yine de büyük düşünün!

    7. İnsanlar güçsüz insanlara merhamet eder ama yine de güçlüleri izlerler. Siz yine de gerektiğinde birkaç güçsüz adına savaşın!

    8. İnşa etmeye yıllarınızı verdiğiniz bir şey bir gecede yıkılabilir. Olsun, siz yine de inşa edin!

    9. Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ettiğinizde onların şaşırtıcı saldırılarına maruz kalabilirsiniz. Siz yine de yardım edin!

    10. Dünyayı daha iyi bir yer yapmak için bir şeyler yaptığınızda tekmeyi yiyebilirsiniz. Siz yine de dünya için elinizden geleni yapın!

    YanıtlaSil
  72. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    aynen öyle sizde dahil herkesi çok güzel anlatıyor davetsiz misafirlere ibret olsun diye paylaştım bu site bu insanlardan oluşuyor

    YanıtlaSil
  73. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    1. İnsanlar çoğu kez makul değildir, mantıksız ve bencildirler. Onları yine de sevin!

    2. İyilik yaparsanız, insanlar sizi bencillikle, gizli amaçlara sahip olmakla suçlayabilirler. Yine de iyilik yapın!

    3. Başarılıysanız, sahte dostluklar ve gerçek düşmanlıklar edinebilirsiniz. Siz yine de başarılı olun!

    4. Bugün yaptığını iyilik yarın unutulacaktır. Siz yine de iyilik yapın!

    5. Dürüstlük ve açık sözlülük yüzünden kırıcı sanılabilirsiniz. Siz yine de dürüst ve açık sözlü olun!

    6. En büyük “büyük düşünen kadın ve erkekler”, en küçük “küçük düşünen kadın ve erkekler” tarafından alaşağı edilebilirler. Siz yine de büyük düşünün!

    7. İnsanlar güçsüz insanlara merhamet eder ama yine de güçlüleri izlerler. Siz yine de gerektiğinde birkaç güçsüz adına savaşın!

    8. İnşa etmeye yıllarınızı verdiğiniz bir şey bir gecede yıkılabilir. Olsun, siz yine de inşa edin!

    9. Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ettiğinizde onların şaşırtıcı saldırılarına maruz kalabilirsiniz. Siz yine de yardım edin!

    10. Dünyayı daha iyi bir yer yapmak için bir şeyler yaptığınızda tekmeyi yiyebilirsiniz. Siz yine de dünya için elinizden geleni yapın! (bu metin buradaki savaşçıları anlatıyor hepsine sonsuz saygı ve sevgiyle)

    YanıtlaSil
  74. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    site sahillerinde bekliyoruz her zaman yollarını gözlüyoruz desek olmazmı:)

    YanıtlaSil
  75. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    TWEETERDE

    YanıtlaSil
  76. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    lütfen dikkatli okuyun bu maddeler burada mücadele veren insanları tarif ediyor

    YanıtlaSil
  77. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    allah kapattığı kapının ardından daha hayırlı bir kapıyı açacak olmasa hiç kapatmazmış niyet hayır akibet hayır olsun inşallah

    YanıtlaSil
  78. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    abi bursa bu konuda potansiyele sahip penguen dışarıdan araç kiralıyor logistic için bence değerlendirin

    YanıtlaSil
  79. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    asıl sen nerdesin tweetere küstünmü

    YanıtlaSil
  80. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle.. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup, yeni bir gül olduğunu hatırla.

    YanıtlaSil
  81. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    pek çok arkadaşımız gibi bende siteyi uzaktan izleme kararı almış bulunmaktayım düşüncelerin özgürce ifade edilemeyeceği bir yerde bulunmamın anlamı yok şu kadarını söylemek isterimki taahhüd belasını mail fax tweet yalvarma yakarma ile kaldıramayacağımızı artık biliyorum ben ve 1-2 arkadaşım AİHM e başvurma kararı aldık bunu bütün arkadaşlarımla paylaşmayı bir vefa borcu olarak gördüğüm için siteye bir kez daha yazıyorum bizimle hareket etmek isteyen arkadaşlarımız twitterden bize ulaşabilirler emlakçı arkadaşımız için çok fazla üzgünüm buraya birazda bu yüzden tekrar yazma gereği duydum hepinizi rabbime emanet ediyorum

    YanıtlaSil
  82. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    sevgili arkadaşım sanıyorum beni yanlış anladınız kimseye kırgın değilim sadece daha fazla kaybedecek zamanım yok aylardır bir arpa boyu yol katedemedik kaç kişinin daha içeri girmesi kaçımızın daha ölmesi gerekiyor daha somut bir adım atmak için yol haritasını değiştirdik hepsi bu sizleri çok seviyorum bu yaptığımız hepimiz içindir allaha emanet olun saygı ve sevgilerimle

    YanıtlaSil
  83. ayşe gülşen1 Aralık 2013 14:53

    bütün tv kanallarında alt yazı olarak geçen bir haber'' danıştay disiplin cezasına çarptırılmış mahkumların açığa geçmesini engelleyen yasanın yürütmesini durdurma kararı aldı artık disiplin cezasından cezaevinde olanlar açığa alınıyor''

    YanıtlaSil
  84. ARKADAŞLAR İNFİALE KAPILMAYIN SAKİN OLUNUZ .OLUMSUZ HİÇ BİR ŞEY YOK SABREDİN TAAHHÜT KONUSU ÖNERGE İLE GÜNDEME GELECEK .

    YanıtlaSil
  85. arzucum ev haczi ne oldu ? tam netten çıktım 9-10 geçti ya
    bilgin varmı ?

    YanıtlaSil
  86. AKP DE EĞER CHP GİBİ SERMAYE KOLONİLERİNİN PEŞİNDEN GİDERSE YAZIKLAR OLSUN....

    BU ARAD 28. MADDE GÖRÜŞÜLÜYOR

    YanıtlaSil
  87. sinan aygün ‏@sinanaaygun
    TBMM'de Taahüdü İhlal Yasası için ugrasiyoruz.

    Yanıtla Retweetle Favorilere ekle

    YanıtlaSil
  88. arkadaşlar 2012 yılında verilen taahhüt cezaları gbt de görünüyormu..

    YanıtlaSil
  89. Yokluğunda seni özledik.
    Sana değen rüzgarı, seni örten bu­lutu özledik. Özlemeyi, özlenilmeyi, sevmeyi, sevilmeyi, sevindirmeyi, sevindirilmeyi özledik Efendim.
    Aşkı, gözyaşını, müsamahayı, ah­lakı, adabı, ihsanı, irfanı, iz'anı, fe­raseti, basireti, şecaati, celadeti, adaleti, meveddeti, muhabbeti özle­dik. .
    İzzeti, hikmeti, fıtratı, şefkati, hür­meti, devleti özledik.
    Senden sonra tefrika meşrebimiz, taklit mezhebimiz, cehalet mektebimiz, atalet fıtratımız, hamakat şöhretimiz, ihanet sıfatımız, küffar velinimetimiz oldu.
    Efendim,
    Sen kendini 'abduhu ve rasuluhu: O'nun kulu ve elçisi' olarak takdim etmiştin. Sana iman eden bazıları sana hürmet adı altında seni kulluktan 'kurtarıp' melekleştirerek hayattan dışladılar. Bu ifrata karşı başka bazı­ları da tefrite sapıp seni 'güzel örnek' olmaktan çıkarıp bir 'postacı', bir 'ara kablosu' seviyesinde görerek hayattan dışladılar.
    Bunların hepsi sana iman ediyor­du. Ama seni hayatımızdan çıkarma­nın ızdırabını çektirdiler bize. Bu işi, göğe çekerek ya da yere sokarak yapmaları sonuçta hiçbir şeyi değiş­tirmedi.
    Allah seni 'güzel örnek' olarak gös­terdi. Sen, Kur'an'ın konuşanı, yürü­yeni, hareket edeniydin. Tıpkı bir an­nede spermin insana, bir ağaçta su­yun meyvaya, bir arıda tozun bala, bir tavukta darının yumurtaya, bir ko­yunda samanın süte dönüşmesi gibi, ayetler sende hayata dönüşüyordu.
    Allah ısrarla seni örnek gösterirken, birileri ısrarla 'kitab'ı, kitapları örnek göstermekte direndiler. Öylesi işlerine geliyordu, cansız bir nesneyi ör­nek edinmekle, canlı bir insanı örnek edinmek aynı olur muydu?
    Efendim ,
    Kitapsızlıktan değil, 'peygambersizlikten' kırıldık. Yokluğumuz pey­gamber yokluğu. Seni hatırlatan, se­ni andıran insanların hasretim çeki­yoruz. Çocuklarımız peygamberi so­runca 'evladım onun ahlakı tıpkı fa­lancanın ahlakı gibiydi' diyeceğimiz insanlar yok denecek kadar az.
    İnsanlık destanıyla yaşıt olan vahiy sürecinde birçok kitapsız peygamber gelmişti de, bir tek 'peygambersiz ki­tap' gelmemişti. Sayemizde yaşlı dünya ona da şahid oldu efendim. Peygambersiz Kitab'a, Muhammed aleyhisselamsız Kur'an'a da şahid ol­du. Şimdi Kur'an mahzun efendim , Kur'an öksüz. Seninle Kur'an'ın arasını ayırdık, etle tırnağın, toprakla to­humun, anayla evladın arasını ayırır gibi.
    Gel de bir bak Efendim, bu maz­lum ümmetin hali pür melaline. Bı­raktığın din tanınmaz hale geldi. Bı­raktığın sitenin harabelerinde bay­kuşlar tünedi.
    Gün geçmez ki ümmetin coğrafyasından feryat yükselmesin, oluk oluk kan akmasın.
    Bir olarak bıraktığın ümmetin kaç parçaya ayrıldığının sayısını onu parçalayanlar dahi unuttu.
    Bıraktığın kutlu mirası hovarda mi­rasyediler gibi parçalayarak paylaş­tık Efendim . Nebevi mirasın irfani ve ahlaki boyutuna bir hizip, ilmi ve fik­rî Boyutuna bir başka hizip, siyasî ve hareketi boyutuna ise daha başka bir hizip sahip çıktı. Yüzyıllardır tüm bu hizipler ellerindeki parçanın 'bütü­nün kendisi' olduğunu iddia etmekle ömür tükettiler. 'Her hizip ellerindeki parçayla övünüp durdu.' Hepimiz hakikatin merkezine kendimizi oturtup 'hak benim' dedik.
    Oysa ki Efendim, bazen parçala­nan hakikat hakikat olmaktan çıkar. Ait olduğu bütün içerisinde anlamlı olan bir parça o bütünden ayrılınca anlamsızlaşabilir. Bunu farkedemedik Efendim .
    Efendim ,
    İsrailoğulları, peygamberlerini kat­lediyorlardı. Biz de senin güzel hatı­ratını, emanetini, adını ve sünnetini katlettik. Seni katlettik Efendim .
    Kimilerimiz için sen hiç ölmedin, o ender bahtiyarlar seni hep içlerinde, işlerinde, hayatlarında, düşüncelerinde, duygularında, eylemlerinde, evlerinde yaşattılar.
    Kimilerimiz içinde sen hiç doğma­dın. Onlar hep senden mahrum yaşa­dılar. Şol mahiler ki derya içreydiler, deryayı bilmediler.
    Varlığının kaç bahara bedel oldu­ğunu bilmeyenler yokluğunun ıstırabını nasıl duysunlar Efendim ?
    Seni çok seviyoruz, seni çok öz­lüyoruz.
    Bize kırgın mısın Efendim ?

    YanıtlaSil
  90. hayat hanım 0532 411 58 01

    YanıtlaSil
  91. Arkadaşlar süpersiniz..Hadi görelim sizleri:)

    YanıtlaSil
  92. Yer olarak tam olarak nerdeyse tlf. bilgi verirsiniz.

    YanıtlaSil
  93. cuneyt bey osman yildiz sizi aramis telefonu mesgule almissiniz.. geri donmemissiniz.. twitterdan cevap veriyor..

    YanıtlaSil
  94. aklıma ne geldi. aramızda yakalaması olan arkadaşlar varmış yeni gördüm babam hakkında da yakalama çıkartılmış haberi yoktu ama yakalama çıkartıldığından eve polis gelip karakola gelmesini bir belgesi olduğunu söylemiş. devam eden bir davası vardı onunla ilgili birşey zannederek karakola gitmiş oradan adliyeye infaz savcısına ve cezaevine... birşey merak ediyorum yakalama çıktığını nasıl haber alıyorsunuz bizim durum değişik bişey oldu

    YanıtlaSil
  95. Unutmadık seni:)

    YanıtlaSil