İzmir'de Emekli Öğretmenin Borç İntiharı

İzmir'de EmekliÖğretmenin Kredi Kartı Borcu İntiharı
Rafet Arıcı borç intiharı icra haciz banka borçlarıİzmir'in Karşıyaka ilçesinde tefecilere borcu bulunan 65 yaşındaki emekli öğretmen Rafet Arıcı yaşadığı maddi bulanım sonucu torununa da hediye alamayınca kendini asarak intihar etti.
2 çocuğu bulunan Rafet Arıcı İzmir'de eşi ve kayınvalidesi ile birlikte yaşıyordu.  Rafet Arıcı'nın  tefecilere borçları bulunduğu ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği iddia edildi, Rafet Arıcı’nın iki gün önce doğum yapan kızına yaptığı ziyarette torununa da doğum hediyesi alamayınca bunalıma girdi. 85 yaşındaki kayınvalidesi ile gece yarısına kadar dertleşen Arıcı yalnız kaldığı sırada kendini, odasındaki doğal gaz borusuna çamaşır ipiyle astı.

Sabah namazına kalkan ve Rafet Arıcı'nın cesediyle karşılaşan kayıvalidesi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerin kontrolünde Rafet Arıcı’nın olay yerinde öldüğü belirlendi. Emekli öğretmen Rafet Arıcı’nın intiharı sevenlerini gözyaşına boğdu.

Şanlıurfa'da Tefeciler Yüzünden Bir Esnaf İntihar Etti
Abdulkadir Polat kardeşi Menduh Polat'ın tefecilere olan borçları yüzünden intihar ettiŞanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, esnaflık yapan 57 yaşındaki Abdulkadir Polat,ın kardeşi Menduh Polat'ın tefecilere olan borcu yüzünden intihar etti. Abdulkadir Polat'ın kardeşi Menduh Polat ilçeyi terkedip kayıplara karışması üzerine sıkıştırmaya başlayan tefeciler yüzünden intihar ettiği öne sürüldü..

Viranşehir ilçesinde 40 yıldır kuruyemiş satışı yapan Abdulkadir Polat tefecilerin tehditleri yüzünden bunalıma girerek, Yenişehir Mahallesindeki evinde eşi ve çocukları uyuduğu sırada mutfaktan aldığı naylon ipi evin salonunda tavandaki kancaya geçirdi ve daha sonra boynuna geçirdiği iple kendini astı.

Bir süre sonra uyanan yakınları tarafından tavana asılı halde bulunan Abdulkadir Polat için polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Eve gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, Abdulkadir Polat'ın öldüğünü belirledi.

Gözyaşlarına boğulan Abdulkadir Polat'ın çocukları, "Babam, kardeşi Mehduh Polat'ın tefecilere bıraktığı borç yüzünden intihar etti. Babam tefecilerin bize verebilecekleri bir zarardan korkuyordu ve buna dayamayarak, canına kıydı" diyerek yaşananlara isyan etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. KrediKartitaksitlendirme14 Aralık 2013 13:10

    Emekliliğ gelen bir isnanın borç yüzünden bu hale gelmesi çok üzücü ve birde öğretmen
    Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

    YanıtlaSil