Mazlumlar suskun kaldıkça zulüm sona ermez

Çek Mağdurları, karşılıksız çek
Birlik olalım, bu barbar zihniyeti birlikte yenelim! Üç beş kahramanı seyrederek, alkışlayarak zafer gelmez.

Sen etmezsen kendine, bize kimse ihanet etmez.

Şartlara teslim olmak, talepsiz olmak, tepkisiz olmak, sessiz olmak; yenilmekten her zaman daha utanılacak bir durumdurve kötüdür.

İnandığımız, isyan ve itiraz ettiğimiz davamız uğruna çaba sarf etmeliyiz, direnmeliyiz, Gelişmeleri oturduğumuz yerden izlemekle, pasif bir destek ile yetinerek zafer bekleyemeyiz umutlanamayız.

Mücadelenin olmadığı yerde umutlanmak boşunadır. Gayretimiz ve kavgamızla davamıza sahip çıktığımızı ispatlamak gibi bir sorumluluğumuz vardır.

Hiçbir mazerete sığınarak ÖZGÜRLÜK MÜCADELEMİZİ erteleme, kendimizden başkalarına yükleme hakkımız yoktur.

BİZ KENDİMİZ İÇİN MÜCADELE ETMEDİKÇE ZAFER KENDİLİĞİNDEN ÇIKIP GELMEZ.

Plan Bütçe komisyonunda kamu alacaklıların tahsiline ilişkin Torba Yasa vardır.Torba yasaya karşılıksız çekten dolayı verilen Adli para cezalarını mutlaka ekletmeliyiz, bunun içinde Plan Bütçe Komisyon Üyelerini yılmadan aramalıyız. bırakın ters konuşsunlar bağırsınlar çağırsınlar onlar bizim vekillerimiz ve vatandaşa yani asıllarına cevap vermek zorundadırlar.

Cezaevinden çıkan arkadaşlarımızın taahhüt süreleri doldu ve mahkemelerde yine bir uygulama birliği yok, bunun yanısıra cezaevinde binlerce arkadaşımızda var.

Adalet org sitesinde taahhütlerle ilgili yazılan bir soruya verilen cevapları aynen aktarıyorum..

Çek kanunu taahhüdün ihlali


Taahhüd nedeniyle hükümlü hakkında karşılıksız çek suçundan verilen cezanın infazı durdurulmuştur. Müşteki taahhüde uyulmadığından tekrar şikayetçi olmuştur. Bu durumda taahhüde uyulmadığının tespiti nasıl olacak, dosya yeni esasa mı kaydedilecek yoksa ek karar mı verilecek? Taraflar nasıl çağrılıp dinlenecek? cevap veren meslektaşlarıma teşekkürler.

Mustafa Güran Hakim Nazimiye Adliyesi

infaz durdurulmuş ise , önceki karar tekrar infaza verilir, infaz savcısı çağrı yada yakalam çıkarır bu şekilde kararı infaz eder.

Burhanettin GÜL C.Savcısı Kahramanmaraş Merkez Adliyesi

Durum bu kadar vahim...

Sayın savcımıza sormak lazım

5941 sayılıçek kanunu GEÇİCİ MADDE 2-(5) Şikâyetçinin başvurusu üzerine, "anlaşma veya taahhüde uyulmadığının tespiti hâlinde", soruşturmaya, kovuşturmaya veya hükmün infazına devam edilir.

-Buradaki tespit, Alacaklı tarafından yapılacaktır?

-Mahkeme tarafından mı yapılacaktır?

Alacaklı 3/1 ödeme yapılma taleplerine olumsuz cevap verip anlaşmaya yanaşmamışsa

veya bedeli almış yine şikayetçi ise

Bunun tespiti yapılmayacak mı?

Biz savcılığa verelim borçlu meramını karakolda anlatsın, denmek isteniyorsa o başka!!

Alacaklının başvurusu üzerine infaz evrakları savcılığa verilecekse!

Yasa koyucu geçici maddedeyi

5941 sayılı kanun GEÇİCİ MADDE 2- (5) Şikâyetçinin başvurusu üzerine, soruşturmaya, kovuşturmaya veya hükmün infazına devam edilir.

şeklinde kanunlaştırması gerekmezmiydi?

haa diyecekseniz, kanun koyucu işgüzarlık yapmış

o başka..

Adalet sistemini, Finans sektörünün tetikçileri olarak görenlere bir sözümüz yok, bizim sözümüz tetikçi olabilenlere, onlar vicdanlarında yargılanacaklardır şayet vicdanları varsa.


TORBA YASA PLAN BÜTÇE ALT KOMİSYONUNUNDA

VEKİLLERDEN İYİ SİNYALLER GELİYORKEN YILMADAN USANMADAN AŞAĞIDAKİ VEKİLLERİ ARAMALIYIZ.

Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120

Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880

Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330

Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486

İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

ERKAN AKÇAY 03124206996

HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

1.411 yorum:

  1. suçlu değil borçluyuz

    mahmut_51

    YanıtlaSil
  2. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    03.01.2011 tarihli, Hürriyet Gazetesi
    Fatih Çekirge’nin yazısından

    Bu çığlığa bir cevap var mı ?

    ANİDEN düşüverdi önüme Mesude’nin çığlığı….

    Ne bileyim belki siz piyango biletlerini kontrol ederken. Ya da uzak bir yılbaşı tatilinden dönerken bir toprak kayması gibi yığıldı üzerime…

    Şöyle başlıyor:

    yaaaaa kardeşlerim, abilerim, ablalarım. Anam canım anam, yoluna kurban olduğum anam ceza evinde… Evimizin direğini söküp götürdüler. Anam ki bizler için sabahtan akşama kadar yün iplik satarak okutmaya çalıştı soğuk demedi, çamur demedi, kar demedi. 4 bin liralık çek borcumuz oldu 11 bin lira yaaaaa! Adalet neredesin adalet. Böyle adalet olur mu? 54 yaşındaki kadının onuruyla oynuyorsunuz. Paramız olsa anamı canımın içi anamı ceza evine gönderirmiydik. Yaaa Allah rızası için birileri bu yasaya bir dur desin. Merhamet, Merhamet Ya Rabbi ...

    Siirt’ten gelen bu çığlığı,avaz avaz bağırarak okusak;

    Acaba bir cevap çıkar mı Mesude’ye ?

    YanıtlaSil
  3. çeşitli haber kanalları ne yapmak istiyor acaba kendileri bir örgüttmü kuruyor bunun reklamını veriyor alacaklı kadar bizimde mağdur olduğumuzu neden görmek istemiyorlar zaten mafyayla çalışan bir iş yeri ya tefecidir yada kara para aklıyordur biz bunlara kulak asmadan kendi haklı mücadelemizi anlatmaya devam edelim eğer bir mafya tarafından tehdit edilsem bile ben dahil kimse yalnız değil sizlerle verilen hukuk mücadelesi herzaman üstün gelecektir devlet önce iki tarafı uzlaştırcak formül üretsin adli para cezası keseceğine bu kadar zormu temerrüt faizi yerine düzgün bir faiz oranı ayarlayıp icra dairesine taksit yapılabilme imkanı getiremezmi bizlerin hala imkansız olanaklar içinde olduğumuzu göremiyorlar paramız olsa tek hamlede al kardeşim demeyi bilmiyecek kadar cahilmiyiz bu yorumu yayınlarsa gazete altında ne ala dolandırıcı hiç bir zaman mağdur değildir minareyi çalan zaten kılıfına uydurur mağdur olan bizleriz

    akcan

    YanıtlaSil
  4. hani bursada hapise bir kadın girdi çocukları dışarda kaldı sonra ak parti il başkanı gitti borcunu ödedi kadını hapisten çıkardı bunuda öyle yaparlar biri kurtarı verir onlara göre bizler dolandırıcıyız ulan arkadaş gelde deli olma bu memlekkette kafayı oynatıcam arkadaş ibrahim26

    YanıtlaSil
  5. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/16667830.asp?yazarid=174&gid=61&hid=16668574

    FATİH ALTAYLI YI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM TOPLUMSAL SORUNLARIMIZI DİLE GETİRDİĞİ İÇİN


    SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ!!!

    YanıtlaSil
  6. Değerli site katılımcıları,
    ben ve benim gibi sessiz katılımcıların her gün siteyi takip edip, tel,e-mail,fax gibi faaliyetleri sürdüren çok sayıda çek mağduru olduğunu hatırlatmak istedim. vakit daralmaktadır.artık sonuç alıcı olmak adına başbakandan doğrudan randevu alıp sorunlarımızı aktarmayı öneriyorum. eminim başbakandan randevu alabilecek medeni cesarete ve ilişki ağına sahip çok sayıda çek mağduru vardır aramızda. bu iş şu parti bu parti işi değildir.temel hak ve hürriyetler meselesidir. konuyu değerlendirmelerinize ve tartışmalarınıza sunarım.
    atrus duru

    YanıtlaSil
  7. arkadaslar, yazı fatıh cekırgenın... fatıh altaylının degı............... ben fatıh altaylı ya bıraz once konularımızı ve web adresımızı yazıp bır email attım.. yardımlarını ıstedım.. bılgınıze... izmirli zıraatcı

    YanıtlaSil
  8. değerli atrus duru kardeş onbeş gün öncesi yorumlara bakarsan başbakanın hanımından rendevu alalım dedik bir arkadaş uğraştı fakat olmadı hepeydir aynı şeyi söyleyen çok arkadaş var fakat yok olmuyor olmuyor ben şahsen geçen yıl çok ugraştım bir türlü alamadım inşallah öyle bir babayiğit çıkar

    YanıtlaSil
  9. HABER TÜRK KANALINI İZLEYİN...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar Ülkemizde yaşanan çek kanunu ile ilgili sıkıntımızı,sıkıntılarımızı ingilizce metin halinde dünyanın büyük haber sitelerine gazetelerine mail olarak gönderip dış politikanın dikkatini çekebiliriz belki..

    Metin

    YanıtlaSil
  11. haber vaktımde yorumlarımız yayınlanıyor arkadaşlar.. izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  12. ACİL HABER TÜRK TV'Yİ AÇIN...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  13. haber vaktim'de çıkan haberde ;
    1-asıl amaç inşaatları büyük bir hızla devam eden adliye saraylarına yerleştirilecek olan kadronun yolu açılıyor(sanırım detaya gerek yok!)
    2-borçlularla ilgili pozitif hiç bir şey yok!
    3-sanki bütün çek davaları 2-5 yıl sürüp zaman aşımından ortadan kalkıyo izlenimi vermeye çalışmışlar..!KOCA BİR YALAN..Ya da biz hayali kaçışlar yaşayıp boşuna mücadele ediyoruz..

    YanıtlaSil
  14. SEVGİLİ FATİH ÇEKİRGE,
    ŞU ANDA GÜZEL ÜLKEMDE BU ÇIĞLIĞIN BENZERLERİNDEN O KADAR ÇOK VAR Kİ...ONBİN DEĞİL,ELLİ BİN DEĞİL,YÜZBİN DEĞİL,BEŞYÜZBİN DEĞİL.TAM BİR BUÇUK MİLYONUN ÜZERİNDE FERYAT YÜKSELİYOR. AİLELERİYLE BERABER 7-8 MİLYON İNSAN KIVRANIYOR BİR ÇEK YAPRAĞI YÜZÜNDEN. BU SESİ DUYAN YOK.. ÜÇKURUŞ PARAYA OCAKLAR SÖNÜYOR,AİLELER DAĞILIYOR DÜNYANIN HİÇBİRYERİNDE OLMAYAN SAÇMA BİR YASA YÜZÜNDEN,ONURLAR,ŞEREFLER AYAKLAR ALTINA ALINIYOR. ALLAH RIZASI İÇİN BU İŞİ BİR ARAŞTIRIN.DAHA NELER ÇIKACAK

    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  15. sağlıkçı3 Ocak 2011 14:32

    iyi yayınlar
    bizler çek mağdurlarıyız,cinayet suçlusunun yeni yasayla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bu günlerde bizler SADECE BORÇLU OLDUĞUMUZ İÇİN cezaevlerine yollanıyoruz,kredi mağdurlarını haber yapmışsınız,bizimde bir haberimizn yapılmasını istiyoruz,ama lobiler buna izin vermiyor sanırım ki biz kendimizi ifade etme şansını hala bulamadık,aileler dağılmış insanlar borcu yüzünden kaçak durumda ve cinayet,gasp değil sadece borcunu ödeyemediği için,bu konuda mağdur 2 milyon insandan bahsediyrum,
    teşekkürler
    habertürk gün ortası programında nazım kaya var tüketici dern.bşk.geçen yıl çok desteği olmuştu bizlere

    YanıtlaSil
  16. 5 numaralı artrus un yorumuna katılıyorum tek çaremiz başbakanla randevu alarak durumumuzu izah etmektir.ERDEM

    YanıtlaSil
  17. doktor habertürkü izledim burda verilen mesaj ne kadar batık bir halde olduğumuzu açıkça gözler önüne seriyor özellikle kimse zevk için borcunu yatırmıyor demesi her mağduru kapsıyan bir kelime bu haberler çoğaldıkça meclis mutlaka harekete geçecektir.

    akcan

    YanıtlaSil
  18. ACİL ACİL HABERTÜRKTE MAFYA BABASI ERGİN KARDEŞLER SERBEST KALACAKMIŞ ONCA CAN YKAN CİNAYET İŞLEYEN ÇETE REİSLERİ ÇIKACAK YERİNE BİZLER GİRECEĞİZ ADALET BU HELAL OLSUN ADALET BAKANI VE HÜKÜMETE

    YanıtlaSil
  19. sağlıkçı3 Ocak 2011 14:47

    yalçın bayer var gazetede hürriyet te,söz milletin diye yazılar yazıyor,onada mail atalım

    YanıtlaSil
  20. beyler bayanlar verilen telefonları aramalara devam ediyoruz.bu son hafta torba için

    YanıtlaSil
  21. Sayın izmirli ziraatci
    sizin yorumunuz cıkmış. okudum. Ayrıca tbrk ederim. Bu sizin yaptığınızda bir eylemdir kardesim sağol . saygılarıma

    YanıtlaSil
  22. YALCIN BAYERE EMAİL ATTIM BAKALIM.. izmirli zıraatcı

    YanıtlaSil
  23. ATTIĞIMIZ MAİLLER GAZETEDE ÇIKABİLİR NE KADAR ÇOK MAİL ATARSAK O KADAR ÇOK DİKKATİNİ ÇEKER HÜRRİYETİN

    YanıtlaSil
  24. Eylemlem insanı olmadıgımız herhalimizden belli bu siteyi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum zannederim hatta deger uğraş veren 4-5 arkadasla devam etmekte site faaliyetleri ama yeterli değil zannediyorumki cogu arkadas yakalanma korkusu yüzünden aktif eylemler icinde olamıyor sitenin en büyük sorunu bu elektronik mailleri yasaklamak okumamak gibi alternatifler zaten soz konusu sürekli aramak gerekli diye düşünüyorum bende diğer arkadaslar gibi ve bu siteye üye sorunlarımızı bir solukta eksiksiz ve etkilyeci bir sekilde başbakana anlatabilecek bir gönüllü veya seçilen biri olmalı bu saçma ve ilkel yasanın en sonunda kalkacağını hepimiz biliyoruz ama süreci hızlandırmak bizim elimizde etkili eylemler yürüyüşler olmalı illa ankara'da istanbulda toplanmaya gerek varmi her sehirde yürüyüşler yapılabilir bence ve daha oncede düşünülen ama bir türlü gerceklestirilemeyen çadır eyleminin çok ses getireceğine inananlardanim herkese sonsuz sevgi ve saygılar özgür günler yakındır

    YanıtlaSil
  25. EVET ARKADASLAR EYLEMLERIMIZI DAHA FAZLA AKTIF VE SES GETIRECEK HALE GETIRMEKLİYIZ.. YAVAŞ YAVAŞ KONUSULMAYA BAŞLANDIK... AMA DAHA SES GETIRECEK BIR SEY ACILEN YAPMALIYIZ... HERKESIM DEN KISILER OCAK AYINDA HER SEY OLABILIR DIYORLAR, ONLARDA BIR SEY OLACAGINI BILIYORLAR.... HADI ARKADASLAR DAHA SES GETIRECEK BIR EYLEM PLANLAYALIM....... KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK... İZMİRLİ ZİRAATCI

    YanıtlaSil
  26. Arkadaşlar

    Bu gün işimiz sayın vekillerimizi aramak.Sadece bu konuya yöneleceğiz.
    Torba yasada yer almak için aramamız gereken vekillerimizin bir kısmının irtibat numaralarını arayalım.Kısaca sıkıntılarımızı yasal bir şekilde anlatalım.

    Sayın ,
    Bülent ARINÇ : 0532 241 62 55

    FARUK KOCA : 0533 218 54 56

    Hüseyin ÇELİK : 0533 718 81 08

    Emin EKMEN : 0532 375 07 95

    MUSTAFA ELİTAŞ 0532 232 07 92 -- 0312 220 12 33

    Lütfen herkes görüşme sonuçlarını mutlaka bizlerle paylaşsın olumlu yada olumsuz ona göre aramalarımıza yön verelim arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  27. BUGÜN GAZETESİNE SİTEMDİR !!!!!!!!!!!!

    Yargının ağır aksak işlemesinden asıl mağdur olanlar binlerce çek mağdurudur.Aynı mahkeme binalarında ayrı,ayrı kararlar alınması ,yargıtayda dosyaların yıllarca beklemesi zaten zor durumda olan ve kaçak yaşayan çek mağdurlarına adeta cezaevi hayatı yaşatmaktadır.

    Eski adalet bakanımız buna en güzel cevabı vermiştir.Çek artık vadeli bir ödeme aracıdır.Senetten bir farkı kalmamıştır.
    Bu sorunu yeni cezaevleri yaparak-memurlar alarak yada cezaları görmezden gelip,arttırak bir sonuca ulaşamazsınız..

    ANAYASAMIZ HER VATANDAŞ KANUNLAR ÖNÜNDE EŞİTİR DER....
    O halde son 5 yılda çıkan kanunlar,Aynı suça neden değişik cezalar veriyorlar....
    ANAYASA 38 göre insanları özgürlüğünden alıkoymak,ANAYASAL BİR SUÇTUR..

    Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk: Türkiye'de
    yargı, çok ağır bir iş yükü altında. Mahkemelerimiz ve hakim savcı kadromuz bu iş yükünü taşımakta zorlanıyor. Bir de tabi bu çek dolayısıyla ciddi sorunlar var. Çekler aslında bir ödeme aracıdır. Ama uygulamada vadeli senet olarak bir kredi aracı haline dönüştürülmüş. Çekler karşılıksız çıktığında çek hamilinin icra yoluna başvurması gerekir..... DİYOR...

    BUGÜN GAZETESİ GERÇEĞİ GÖRMELİ........

    Mahkemeler ellerinde görülen davaları sonuçlandırsa alacaklının cebine ne girecek acaba bunu bilmiyorlar işte..
    Mahkeme sonuçlansa 2 seçenek var.....

    1-ya devlete çek bedeli kadar APC ödeyeceksin ki ödesen devletin kasasına gidecek bu alacaklı bakacak ............

    2- Çek bedeli kadar APC ödeyemezsen de hapis yatacaksın...

    Bu konuyu böyle bilmeyen sayın basın mensuplarına duyurulur.............
    O halde neden milleti kandırıyorsunuz , yada işin iç yüzünü bilmiyorsunuz.
    Cezaevine giren her çek mahkumu aynı zamanda ekonomiye yüktür.Anlayın artık bu gerçeği.

    izleyicitemsilcisi@ipekmedya.com.tr

    YanıtlaSil
  28. STANBUL (A.A) -
    Alınan bilgiye göre, 31 Aralık 2010 tarihi itibariyle yürürlüğe giren ve tutukluluk sürelerini kısaltan CMK'nın 102. maddesi uyarınca, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesine geçtiğimiz hafta kimi tutuklu sanıklarla ilgili başvuru yapıldı.
    Mahkeme heyeti, ''yasa dışı silahlı örgüt kurmak veya örgüte katılmak'' suçundan 10 yıl 3 aydır cezaevinde tutuklu bulunan sanık Taylan Kutlar'ın yanı sıra, ''çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, adam öldürmeye azmettirmek'' suçlarından yaklaşık 7 yıldır yargılanan tutuklu sanıklar Serhat Tanrıverdi ve Süleyman Refik Eren'in avukatlarınca yapılan başvuruyu değerlendirerek, karara bağladı.
    Karar uyarınca, Kutlar, Tanrıverdi ve Eren, tahliye edildi.
    Bu arada, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ''uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı'' iddiasıyla tutuklu yargılanan Urfi Çetinkaya'nın avukatı Hatip Mercan tarafından, bu mahkemeye yasanın yürürlüğe girdiği Cuma günü yapılan tahliye talebinin de değerlendirilerek karara bağlandığı öğrenildi.
    Mahkeme heyeti, 9 Kasım 2003 tarihinden itibaren tutuklu bulunan Çetinkaya'nın, CMK'nın 102. maddesi kapsamında serbest bırakılması yönündeki talebi reddederken, aynı dava kapsamında tutuklu olarak yargılanan Enver Sari'nin serbest bırakılmasını kararlaştırdı.
    terör örgütü üyesine çetelere uyuşturucu satıcılarına gün dogdu onlar çıkacak biz gireceğiz ne diyelim ya sabır rabbim

    Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde bulunan CMK 250. Madde kapsamındaki Özel Yetkili İstanbul 9, 10, 11, 12, 13 ve 14. Ağır Ceza Mahkemelerine, çeşitli davalara ilişkin tutuklu sanık avukatlarınca yürürlüğe giren yeni yasa uyarınca tahliye yönünde başvurular yapıldığı ve bu başvuruların değerlendirilme aşamasında olduğu kaydedildi.

    YanıtlaSil
  29. Son zamanlarda bazı medya organlarında yaygara kopartılıyor..
    Vay efendim mahkemeler kilitlendi,Alacaklı mağdur , 2-3 yıl sonrasına gün veriliyor.

    Sayın basın mensupları şu iyi bilin , bir an mahkemelerin ,yargıtayın çok ivedilikle çalıştığını ve tıkır tıkır karar aldığını düşünün..Mahkemelarin vereceği karardan iki sonuç çıkacak........

    1-ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILAN MAĞDUR YA BU PARAYI DEVLETE ÖDEYECEK(ÖDEDİĞİ PARA DEVLETE GİDECEK)


    2-yada mağdur bu parayı bulamazsa cezaevine gidecek hemde 3-5 yıl

    ŞU SORUYU SORALIM BİR DAHA SAYIN BASIN MENSUPLARINA...?? O ZAMAN NEDEN ALACAKLI MAĞDUR OLACAK DİYE ÇIĞIRTKANLIK YAPIYORSUNUZ.?????

    YanıtlaSil
  30. Sayın ekm2510 kardeşim bir yazıda ben döşendim malum medyaya

    YanıtlaSil
  31. merhaba arkadaşlar bugün babamı ziyarete gittiğimde birisi bana mecliste bir tanıdığı olduğunu ve yarın mecliste çek affı görüşüleceğini akp ve chp nin bu konuda anlaştığını söyledi acaba bunu duyan başkası varmı yoksa boş yeremi ümit ediyorum iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  32. aldınız bilgilerden bizede büjdeli haber verin çek af konusunda /izalasyoncu

    YanıtlaSil
  33. basketçi34AN3 Ocak 2011 17:20

    sn.31 de yazan ulaş,ben derimki kaynağından emin olmadığınız haberlere pek itibar etmeyin.bizim insanımız bu tip şeyleri çok sever.böyle birşey olsaydı sitemizin çoktan haberi olurdu.
    ama sonuçta boşyere ümit etmiyorsunuz,çünkü BU İŞ YA OLACAK YA OLACAK.BUNUN BAŞKA BİR ALTERNATİFİ YOK.saygılarımla.BASKETÇİ

    BU SİTE CİDDİ ANLAMDA EYLEMDEDİR.

    YanıtlaSil
  34. YILLARCA TİCARET YAPIP,MUHTASAR,SSK,BAĞKUR,GELİR VE KATMA DEĞER VERGİSİ VERİYORSUN,İSTİHDAM YARATIYORSUN,BURS VERİYORSUN,HAYIR İŞLERİ YAPIYORSUN,ÖDÜLLERE LAYIK GÖRÜLÜP PLAKETLER ALIYORSUN,KOÇAN KOÇAN ÇEKLER ÖDÜYORSUN TAMAM.İŞLERİN TERS GİTMEYE BAŞLIYOR,ÇEKLERİNİ ÖDEMEK İÇİN EVİNDEKİ EŞYALARINA KADAR BUGÜNE DEK NE KAZANDIYSAN ÖZ SERMAYENLE BİRLİKTE HERŞEYİNİ SATIYORSUN VEYA HACZEDİLİYOR,O DA TAMAM.BİR YAPRAK ÇEKİNİ ÖDEYEMİYORSUN(”ÖDEMİYORSUN DEMİYORUM”),HAYDİ CEZAEVİ…HAYATINIZ ALTÜST OLUYOR.GEÇİM SIKINTISI BAŞLADIĞI GİBİ,ÖZGÜRLÜK,SOSYAL YAŞANTI,EVDE HUZUR V.S.HİÇBİR ŞEY KALMIYOR….TORBA YASADAN VERGİ…,SSK…,BAĞKUR…,KREDİ KARTI…,SİCİL AFFI ÇIKSA NE OLACAK…? ZATEN BURALARA BORÇLU OLANLARIN ÇOĞU KİŞİ AYNI ZAMANDA ÇEK MAĞDURU.ÇEKİNİ ÖDEYEMEYEN BU BORÇLARI ÖDEYEBİLECEK Mİ SANKİ…?ÇEK MAĞDURLARINDAN BAŞKA TORBA KANUNUNA GİRMEYEN KALMADI.KEÇİLER BİLE TORBA KANUNUNA GİRDİ.BUNDAN SONRA KEÇİLER DE ORMANDA RAHATÇA DOLAŞABİLECEK.ÇEK MAĞDURLARI DA YAKALANMAMAK İÇİN ORADAN ORAYA KAÇADURSUN…BİR KEDİ BİLE BİR YERDE SIKIŞIP KALSA,KURTARMAK İÇİN,BÜTÜN HAYVANSEVER DERNEKLERİ VE TELEVİZYON KANALLARI SEFERBER OLUYOR.HÜKÜMET NESLİ TÜKENEN HAYVANLARI BİLE KORUMA ALTINA ALIYOR.YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA,''''''''''ANAYASAYA AYKIRI OLAN,ALACAKLIYA DA HİÇBİR GETİRİSİ OLMADAN TAMAMEN DEVLETE YARAYAN ADLİ PARA CESASIYLA'''''''''',BU ÇEK KANUNU OLDUĞU SÜRECE DE,İŞ YAPAN TÜCCAR KALMAYACAK.HEPİMİZİN NESLİ TÜKENİYOR…BANKALAR KREDİ VERECEK KİŞİ BULAMAMAYA BAŞLADI BİLE…SAYGILARIMLA…DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  35. ARKADAŞLAR ARAMALARA DEVAM EDİYORUZ.ŞU AN İTİBARİ İLE YAPTIĞIMIZ BU.LÜTFEN VERİLEN VEKİL NOLARINI ARAYALIM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT


    Sayın ,
    Bülent ARINÇ : 0532 241 62 55

    FARUK KOCA : 0533 218 54 56

    Hüseyin ÇELİK : 0533 718 81 08

    Emin EKMEN : 0532 375 07 95

    MUSTAFA ELİTAŞ 0532 232 07 92 -- 0312 220 12 33

    YanıtlaSil
  36. CADDE'YE SOKAĞA ADIMIMIZI ATTĞIMIZDA GÖRDÜĞÜMÜZ HER İNSANDAN 1'İ YA ÇEK MAĞDURU YADA AİLE EŞRAFINDAN BİRİLERİ BU BATAĞA SAPLANMIŞ DURUMDA TÜRKİYE'DE ŞEHİR EFSANELERİ ARANIYOR MİLYONLARCA İNSAN FATMAGÜL'üN SUÇU İÇİN SAATLERCE AĞLAYABİLİYOR KİMİLERİ MEMATİ'NİN MAMOŞU ÖLDÜ DİYE YEREL VE ULUSAL RADYOLARDA MAMOŞ'UM TÜRKÜSÜNÜ DİNLEYİP HÜZÜNLENİYOR...

    BİZLER TÜRKİYE'NİN GERÇEK KİMLİKLERİYİZ HER HANGİBİ BİR DİZİ SONRASINDA BÖLÜM BAŞINA NEDEN 40 BİN TL ALAMADIK DİYE FERYAD ETMİYORUZ BİZLER GÜNDEMDE OLAN VEYAHUT OLMAYAN İNSANLARIN GÜNDELİK HAYATLARININ BİR PARÇASIYIZ BELKİ DE!!! GİYDİKLERİ ÇAMAŞIRLARI MAĞDUR ARKADAŞLARIMIZDAN BİRİ ÜRETTİ BİN BİR UMUTLU BİN BİR MÜCADELE İLE, KİMİ BU İNSANLARA BU ÜRÜNÜN ULAŞMASINI SAĞLADI BELKİDE MAĞDUR ARKADAŞLARIMIZDAN BİRİ BİR ÜNLÜ NÜN ALIŞVERİŞ YAPTIĞI BİR MARKETE ÜRÜN TEDERİK EDİYORDU AMA MAALESEF ARTIK BU SÖYLEDİKLERİMİ YAPAMAYACAKLAR NEDEN Mİ? ÇOK BASİT ÇÜNKÜ PARASI YOK VE BORCUNU ÖDEYEMİYOR SORUYORUM BURADA Kİ TÜM KARDEŞLERİME KİM GÜNÜN SONUNDA 2 SAATTEN FAZLA UYUYABİLİYOR KİM 3 ÖĞÜN YEMEK YİYEBİLİYOR KİM ÇOCUKLARINA HARÇLIK VEREMEDİĞİ İÇİN İNTİHARI BİLE ÇÖZÜM OLARAK GÖRÜYOR CEVAPLARI DUYUYOR GİBİYİM BİZ BİRİZ VE HEPİMİZİZ SUÇLUYMUŞSUZ ÇÜNKÜ HAKSIZ OLAN BU PARASIZ OLANDIR BUNU UNUTMUŞSUZ

    ARİSTOTALES!!!

    YanıtlaSil
  37. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16282853.asp
    AİHM'in Türk yargıcından inanılmaz açıklama!

    AİHM’de Türkiye aleyhine 18 bin 500 dava var.



    Türkiye, dava sayısında Rusya’dan sonra ikinci

    Nüfusa oranla dava sayısında da en üst sıralardayız.

    Türkiye aleyhine açılan dava sayısı, geçen yıla oranla yüzde 34 arttı.

    Geçen yıl açılan dava sayısı 4 bin civarında iken, bu yılın daha ilk 10 ayında dava sayısı 6 bin 500’e ulaştı.

    YanıtlaSil
  38. bizler binleriz,

    NE UYUŞTURUCU TÜCCARIYIZ NE DE SİLAH KAÇAKÇISI EKMEĞİ İLE MUTLU TÜCCARLARIZ...

    BORCUMUZ ONURUMUZDUR ÖDEMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR AMA FIRSAT VERİMEZSE ELİMİZDEN GELEN HİÇ BİRŞEY OLMAYACAKTIR

    ADİL BİR DÜZEN İÇİN EYLEME DEVAM ARKADAŞLAR ARAMALARA MESAJ GÖNDERMELERE MAİL TRAFİĞİNE YOĞUNLAŞALIM

    SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ

    emin_12

    YanıtlaSil
  39. arkadaşlar başbakanın haberlerinin yapıldığı gazetelere mail atalım.başbakan okuyabilir.mesala milliyetde bi haber var.oraya yorum yazalım.

    YanıtlaSil
  40. arkadaşlar hukukun bu kadar düzensiz oldugunu görüyormusunuz adam 5 yıl 10 ay ceza almış oda 42.500 tl paraya dönmüş oda yetmez gibi 24 takside baglanmış olay kapanmış ama ölen ölmüş ne olur biz ölmeyelim gerekirse başbakandan randevü alalım evine gidelim /izalasyoncu

    YanıtlaSil
  41. arkadaşlar görüşme sagladıgınız devlet büyükleri ile bizimde haberimiz olsun bizde konuşmacı olarak gidelim/izalasyoncu

    YanıtlaSil
  42. ARKADAŞLAR DEVLET BÜYÜKLERİNİN TELEFON NOLARINI YAYINLIYORUZ.LÜTFEN ARAYIN.

    YanıtlaSil
  43. ÇEKDAŞLARIM AVRUPA BİRLİĞİ RESMİ SİTESİNE GİRİP KONUMUZLA İLGİLİ YASANIN AVRUPA STANDARTLARINA UYGUN OLMAMASI VE HATTA İNSAN HAKLARINA DAHİ UYGUN OLMAMASI KONUSUNDA Kİ ŞİKAYETLERİMİZİ DİLE GETİREBİLİRİZ.. AYRICA DÜNYANIN DİĞER ÜLKELERİNDE Kİ BÜYÜK HABER MERKEZLERİ VE GAZETELERE SORUNLARIMIZI İNGİLİZCE METİN HALİNDE YOLLAYABİLİRİZ.. DIŞ BASINDA YER ALMAMIZ DAHA KOLAY OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ TÜM DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYENİN ÜZERİNDE BU BİR GERÇEK..

    METİN

    YanıtlaSil
  44. Sibel Hnm.
    Mobil imza ile de davalarımızı Uyap 'tan takip edebilir miyiz? elektronik imzadan bir farkı varmı dır.
    Balıkesirli

    YanıtlaSil
  45. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 19:59

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ÇOK DEĞERLİ YORUMLARINIZI KISACA GÖZDEN GEÇİRDİKTEN SONRA, BUGÜN; DAHA EVVEL TELEFONLA ULAŞAMADIĞIM SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZE, 10 ADET MESAJ GÖNDERDİM. AYRICA; DÜN GECE VE BUGÜN, OĞUZ48(EMİR) VE UĞUR26 KARDEŞLERİMLE, ZANNEDERİMKİ OLUMLU GÖRÜŞMELER YAPARAK, HAYIRLI SONUÇLARA ULAŞACAĞIMIZI ZANNETİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE, ÇATIŞMALARDAN VE TARTIŞMALARDAN UZAK DURARAK; KESİNLİKLE HİÇ BİR AYRIMCILIĞA GİTMEDEN VE SİYASETTEN UZAK, HAKLI DAVAMIZA ODAKLANMAK VE KARAYA HEP BİRLİKTE SAĞ SALİM ÇIKMAK HUSUSUNDA, MUTAKIP KALDIK DERSEM, GALİBA DEYİM YERİNDE OLACAKTIR. ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM; BİRBİRİMİZİN YAPTIĞI GÜZEL ŞEYLERİ ALKIŞLAYARAK VE TAKTİR EDEREK, HEDEFE ULAŞACAĞIMIZ ELBETTEKİ MALUMUNUZDUR. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  46. TV 8 DE NE OLDUGU HAKKINDA BILGI VEREBILIRMISINIZ


    SIBEL_3434

    YanıtlaSil
  47. tv8 kanalında yayınlanan nedir çek mağdurları ile mi ilgili bilgi veren olursa sevinirim saygılar

    adnan ve.

    YanıtlaSil
  48. arkadaslar televızyonda bırsey mı yayınlandı konu ıle alakalı bırseyler ogrenebılırmıyım m_m

    YanıtlaSil
  49. http://okurtemsilcisi.hurriyet.com.tr/SizdeYazin.aspx


    ARKADAŞLAR SİZDE YAZIN

    YanıtlaSil
  50. http://www.abgs.gov.tr

    BURAYADA ( A.B.) MESAJ BIRAKALIM

    YanıtlaSil
  51. arkadaşlar hürriyetin okur temsilcisi köşesine mail atarak sitemizin adresini de yazdım umarım ilgilenirler

    YanıtlaSil
  52. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 20:44

    Sayın; Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim.
    Benim; 2000yılının ekim ayı sonuna kadar bir işyerim vardı. Ancak;1999 yılının
    başından itibaren, yoğun biçimde müşteri çeklerimiz ödenmemeye ve geri
    dönmeye başladı. Elbet teki; dönen müşteri çeklerini önceden ilgili bankalara
    sormuş, olumlu cevapları aldıktan sonra; çekleri alıp mal vermiştik. ancak ki;
    müşteri çeklerini elbet teki bizim ödememiz gerekiyordu. Müşteri çekleri yerine
    kendi şirket çeklerimizi vermeye başladık,(Ateş elektrik ltd. şti) haliyle ödemelerin
    günleri geldiğinde sıkışmalar oldukça; bankalardan krediler kullanmaya mecbur
    olduk. O kriz döneminde; banka faizlerinin birden bire aylık yüzde kaçlara çıktığı
    malumunuzdur.

    Sonrasında; bu kartopu büyüdü, büyüdü çığ oldu ben ve
    benim gibilerin üzerine düşünce, hepimiz altında kalıp ezildik. O günlere kadar;
    avukat, karakol, polis, icra, adliye, nezarethane ve cezaevi bilmezken; hepsini
    tek tek görmek zorunda kaldım. Yıllarca çalıştığımız firmalar; bir anda mallarımıza,
    araçlarımıza icralar koydurup hepsini yediemin depolarına koydurup, çok ucuz
    fiyatlara sattırdıklarından; üstüne üstlük borçlu kaldık. Param olmadığı için;
    avukatım davalarıma baksın diye, yirmi dört ay onun yanında borcumun yerine,
    bedava çalışmak zorunda kalıp; çoğu geceler aç olarak evime döndüm. bu
    durumları kaldıramayan annem 2004 yılında tarım ilacı içerek intihar etti. Eve
    gelen icralardan; polislerden bunalan eşim, amansız kanserin pençesine düştü.
    olmayan şartlarda; olmayan paralarla, komşudan zaman zaman aldığımız ödünç
    arabayla, kredi kartlarıyla, kuyumcudan aldığımız faizli paralarla, yıllarca; Adana
    Çukurova Üniversitesi Balcalı Tıp Fakültesine gitmek zorunda kaldık. Sonuçta;
    çok sevdiğim eşim, 03.12.2007 tarihinde O Yüce Hakkın Rahmetine kavuştu.
    Kaç intiharın eşiğinden döndüğümü hatırlamıyorum. Ben beş çocuk babasıyım;
    üç kızım evli olup, onlara ve şu anda askerde olan oğlumla ve üniversite son
    sınıfta olan kızıma, hem annelik; hemde babalık yapmak zorundayım. Ben;
    yaklaşık olarak otuz yıl ticaretle uğraştım; bilerek ve isteyerek kast ile veya
    dolandırmak amacı ile hiç kimseye zarar vermek istemedim. 2000-2001 krizinin
    mimarı da ben değilim ancak; o dönemin mağdurlarından olan ve yıllarca bu
    cezayı madden ve manen çekenlerdenim. Ben devletime yıllarca vergi ödedim;
    devletime bugün dahi, bu şartlarda bir borcumun olmadığını belirtirim. Yanımda
    çalıştırdığım tüm personelimin SSK primlerini de zamanında yatırdım. Ebetteki;
    tarafınızdan da bilindiği üzere, TCK'NIN CEZALARIN NİTELİĞİ VE CEZA
    SORUMLULUĞUNA İLİŞKİN KURALLARLA, 3167 SAYILI ÇEK KANUNUNDA
    YER ALAN KURALLARIN BİRBİRİNE UYUMLU HALE GETİRİLMEDİĞİ; TCK'
    NIN İLGİLİ MADDELERİNE UYUMLU HALE GETİRİLMESİ İÇİN 31.12.2008
    TARİHİNE KADAR SÜRE BULUNDUĞU; BU TARİHE KADAR ÇEK KANUNUY-
    LA İLGİLİ, DEĞİŞİKLİK YAPILMADIĞINDAN; 31.12.2008'DEN İTİBAREN TCK'
    NIN GENEL KURALLARI, ÇEK KANUNUNUN CEZALARINA İLİŞKİN KURAL-
    LARI ORTADAN KALDIRMIŞ OLMAKTADIR. Bu anlamda; mevcut birçok yargı
    kararının olduğu da malumunuzdur.



    Sayın; Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim. Gündemdeki;
    çek yasası çıkartılırken, geçmişe dönük olarak; ben ve benim gibilerin ve halen cezaevinde
    olanların, infazı çıkmış olanların durumlarıyla ilgileneceğinizden ve adil davrana-
    cağınızdan eminim. Yüce Tanrım; yanımızda ve yanınızda olsun. Bizler; yıllarca
    zaten her bakımdan, cezalarımızı çekip; yeterince maddi ve manevi bedelleri ödedik
    kanısındayım. Bu bedeller az ise; TBMM'sinin vereceği cezalara razıyım. Size ve tüm
    milletvekillerimize en derin saygılarımla. 15.06.2009
    adı-soyadı

    YanıtlaSil
  53. basketçi34AN3 Ocak 2011 20:47

    SAYGIDEĞER ARKADAŞLARIM,FATİH ÇEKİRGE'NİN MAİL ADRESİNE DİLİM DÖNDÜĞÜNCE AŞAĞIDAKİ MAİLİ ATTIM.BİLGİNİZ OLSUN.

    konu başlığı olarak "MESUDE'NİN ÇIĞLIĞI" yazdım.

    Sn.Fatih Çekirge,

    Yazılarınızı elimden geldiğince ve zevkle takip ediyorum.Senelerin esnafıyım. 2008 e kadar herşey iyi gitti.Ancak global piyasadaki ekonomik daralma,piyasa şartları derken ,birçok esnaf gibi bende iflas ettim ve çeklerimi ödeyemez hale geldim.Ben ve benim gibi çeklerini ödeyemeyen Iş adamlarının sayısı sanıldığından çok büyük.Aileleri ile beraber bu sayı 4-5 milyonu buluyor.

    Sizi temin ederim bu insanlar zamanında vergilerini,muhtasarlarını,sigorta primlerini v.s.düzenli ödeyen , onlarca yüzlerce kişiye istihdam sağlayan saygın ,onurlu,şerefli Iş adamlarıydı.

    Şimdi bu insanlar Işlerini kaybetmiş,korku ve utanç içinde ailelerinin geçimlerini sağlamaya,kaçak olarak çalışmaya gayret ediyorlar.Bir yandanda kısıtlı imkanlarla borçlarını ödemeye çalışıyorlar.

    Bugün sitenizde köşenize taşıdığınız "MESUDE'NİN ÇIĞLIĞI",başlıklı acı ama gerçek hayat hikayesi,yüzlercesinden bir tanesidir.Sizlere iki üç tanesini burda yayınlasam,inanın ogün bütün motivasyonunuz alt üst olur.

    Sizi meşgul etmek istemiyorum.Kamuoyu(siyasiler de dahil) konunun nekadar insanlık dışı boyutlarda oduğunu bilmiyorlar.Çek borçlusu borcunu ödeyemeyince,alacaklı dava açar.Mahkemeler 2-3 sene sürebiliyor.Mahkeme sonucunda çek borçlusuna devlet adli para cezası veriyor.Diyelim ki sizin ödeyemediğiniz çekin miktarı 10.000tl olsun,devlet de diyorki "eğer bu parayı alacaklıya faizi ile ödersen -ki bu enaz 25.000tl leri bulur-
    Hapisten kutulursun,yok bana ödersen 10.000tl olarak ödersin yine hapisten kurtulursun,ama alacaklı icra takibine devam eder ,fakat çek davası tümüyle ortadan kalkar.Ancak alacaklıya yada bana bu parayı ödeyemezsen ben seni günlüğü20tlden hapse atarım."

    Fatih bey,dünyanın hiç bir yerinde ekonomik suça hapis cezası yoktur.Bizler zaten af istemiyoruz.Hapis cezasının kaldırılarak Işlerimize kavuşmayı,onururumuzla,şerefimizle çalışıp alacaklılarımıza borçlarımızı ödemek istiyoruz.Bana söylermisiniz hapse giren bir iş adamını 3ay 10ay yada 2 sene sonra çıkardığınızda bu insan borcunu nasıl öder.Ailesi dağılmış ,Işlerini kaybetmiş,hayata küsmüş bu insanlar ölsün daha iyi.

    İşin daha vahim boyutu anayasal haklarımızın çğnenmesi,kanun maddelerinin her mahkemede farklı uygulanması,bunları burda anlatmak çok uzun sürer.Anahatlarıyla durum böyle.Bilginiz olsun istedim.Medya,basın yanlış yönlendiriliyor.Maalesef sesimizi yeterince duyuramıyor,kendimizi ifade edemiyoruz.

    Bahsettiğimiz konu aileler ile birlikte çok geniş bir kitleyi etkilemekte olup, çözümsüzlüğü toplumsal bir krize neden olacaktır. Bunların Içinde ikamet verilemediği Için öğrenim yapamayan çocuklar,çaresizlikten yurt dışına kaçmış oradan birşeyler yapmaya çalışan Işadamları,kocası hapse girmiş,çaresizlikten çalışmak zorunda olan eş ve mecburen çocuklarını akrabalarının yanına yollayan parçalanmış aileler...

    Haykırışımıza nasıl bir cevap verirsiniz bilemiyoruz.Ama beklentimiz sizin gibi toplumsal sorunlara önem veren bir köşe yazarından sorunu en kısa zamanda köşesine taşıması.

    Şayet vaktiniz olursa www.cekmagdurlari.com ; www.cekmagduru.com ;karsiliksizcek.worldpress.com isimli siteleri gezerseniz gerçek hayat hikayelerine tanık olabilirsiniz.

    Değerli vaktinizi aldığım Için bağışlayın.

    saygılarımla

    Basketçi

    YanıtlaSil
  54. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 20:49

    Sayın; Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim.
    Benim; 2000yılının ekim ayı sonuna kadar bir işyerim vardı. Ancak;1999 yılının
    başından itibaren, yoğun biçimde müşteri çeklerimiz ödenmemeye ve geri
    dönmeye başladı. Elbet teki; dönen müşteri çeklerini önceden ilgili bankalara
    sormuş, olumlu cevapları aldıktan sonra; çekleri alıp mal vermiştik. ancak ki;
    müşteri çeklerini elbet teki bizim ödememiz gerekiyordu. Müşteri çekleri yerine
    kendi şirket çeklerimizi vermeye başladık,(Ateş elektrik ltd. şti) haliyle ödemelerin
    günleri geldiğinde sıkışmalar oldukça; bankalardan krediler kullanmaya mecbur
    olduk. O kriz döneminde; banka faizlerinin birden bire aylık yüzde kaçlara çıktığı
    malumunuzdur.

    Sonrasında; bu kartopu büyüdü, büyüdü çığ oldu ben ve
    benim gibilerin üzerine düşünce, hepimiz altında kalıp ezildik. O günlere kadar;
    avukat, karakol, polis, icra, adliye, nezarethane ve cezaevi bilmezken; hepsini
    tek tek görmek zorunda kaldım. Yıllarca çalıştığımız firmalar; bir anda mallarımıza,
    araçlarımıza icralar koydurup hepsini yediemin depolarına koydurup, çok ucuz
    fiyatlara sattırdıklarından; üstüne üstlük borçlu kaldık. Param olmadığı için;
    avukatım davalarıma baksın diye, yirmi dört ay onun yanında borcumun yerine,
    bedava çalışmak zorunda kalıp; çoğu geceler aç olarak evime döndüm. bu
    durumları kaldıramayan annem 2004 yılında tarım ilacı içerek intihar etti. Eve
    gelen icralardan; polislerden bunalan eşim, amansız kanserin pençesine düştü.
    olmayan şartlarda; olmayan paralarla, komşudan zaman zaman aldığımız ödünç
    arabayla, kredi kartlarıyla, kuyumcudan aldığımız faizli paralarla, yıllarca; Adana
    Çukurova Üniversitesi Balcalı Tıp Fakültesine gitmek zorunda kaldık. Sonuçta;
    çok sevdiğim eşim, 03.12.2007 tarihinde O Yüce Hakkın Rahmetine kavuştu.
    Kaç intiharın eşiğinden döndüğümü hatırlamıyorum. Ben beş çocuk babasıyım;
    üç kızım evli olup, onlara ve şu anda askerde olan oğlumla ve üniversite son
    sınıfta olan kızıma, hem annelik; hemde babalık yapmak zorundayım. Ben;
    yaklaşık olarak otuz yıl ticaretle uğraştım; bilerek ve isteyerek kast ile veya
    dolandırmak amacı ile hiç kimseye zarar vermek istemedim. 2000-2001 krizinin
    mimarı da ben değilim ancak; o dönemin mağdurlarından olan ve yıllarca bu
    cezayı madden ve manen çekenlerdenim. Ben devletime yıllarca vergi ödedim;
    devletime bugün dahi, bu şartlarda bir borcumun olmadığını belirtirim. Yanımda
    çalıştırdığım tüm personelimin SSK primlerini de zamanında yatırdım. Ebetteki;
    tarafınızdan da bilindiği üzere, TCK'NIN CEZALARIN NİTELİĞİ VE CEZA
    SORUMLULUĞUNA İLİŞKİN KURALLARLA, 3167 SAYILI ÇEK KANUNUNDA
    YER ALAN KURALLARIN BİRBİRİNE UYUMLU HALE GETİRİLMEDİĞİ; TCK'
    NIN İLGİLİ MADDELERİNE UYUMLU HALE GETİRİLMESİ İÇİN 31.12.2008
    TARİHİNE KADAR SÜRE BULUNDUĞU; BU TARİHE KADAR ÇEK KANUNUY-
    LA İLGİLİ, DEĞİŞİKLİK YAPILMADIĞINDAN; 31.12.2008'DEN İTİBAREN TCK'
    NIN GENEL KURALLARI, ÇEK KANUNUNUN CEZALARINA İLİŞKİN KURAL-
    LARI ORTADAN KALDIRMIŞ OLMAKTADIR. Bu anlamda; mevcut birçok yargı
    kararının olduğu da malumunuzdur.



    Sayın; Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim. Gündemdeki;
    çek yasası çıkartılırken, geçmişe dönük olarak; ben ve benim gibilerin ve halen cezaevinde
    olanların, infazı çıkmış olanların durumlarıyla ilgileneceğinizden ve adil davrana-
    cağınızdan eminim. Yüce Tanrım; yanımızda ve yanınızda olsun. Bizler; yıllarca
    zaten her bakımdan, cezalarımızı çekip; yeterince maddi ve manevi bedelleri ödedik
    kanısındayım. Bu bedeller az ise; TBMM'sinin vereceği cezalara razıyım. Size ve tüm
    milletvekillerimize en derin saygılarımla. 15.06.2009
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SÖZ KONUSU İLGİLİ YAZIMI, DEĞERLİ GAZETECİMİZ VE KÖŞE YAZARIMIZ, SAYIN; FATİH ÇEKİRGE'YE GÖNDERDİM. BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  55. basketçi34AN3 Ocak 2011 20:52

    51;52;53 YORUMLARI LÜTFEN R U M U Z YAZIN.

    AYRICA OKUR TEMSİLCİSİNE ATILACAK YORUMUN BİZE PEK FAYDASI OLACAĞINI ZANNETMİYORUM.İÇERİĞİNİ OKURSANIZ BANA HAK VERİRSİNİZ.ONUN YERİNE FATİH ALTAYLI YADA FATİH ÇEKİRGE'YE YORUM YOLLARSANIZ BENCE DAHA DOĞRU ADRES OLUR.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  56. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 20:54

    Sayın; Cumhurbaşkanım, Sayın; Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim, Anayasa Mahkemesinin Değerli ve Sayın Üyeleri, Sayın Medya Mensuplarımız.
    Günlerdir ve aylardır; sizleri, fakslarımızla, mesajlarımızla, mektuplarımızla ve telefonlarımızla rahatsız edip durduk. Bizler büyük çoğunluğumuz; esnaf olan, ticaretle uğraşan, Devletimize vergi veren, yanlarındaki kişilere işveren durumunda iken, muhtelif sebeplerden ve ekonomik krizlerden dolayı, ceza evine giren ve girme aşamasında olan insanlarız. Unutmayalım ki; bizler borçlarımızı ödemek için uğraşırken bu durumlara düştük. Şimdilerde ise; başarısızsan suçlusun konumundayız. Bu durumda aşağıdaki hususların; tekrar gözden geçirilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.

    1- 31.12.2008 tarihinden sonra, bilinen yasal boşluk ortada iken, halen bugün; Yüksek Yargı tarafından emsal olacak bir karar çıkmamıştır.
    2- ÇEK CEZALARINDA; BANKALARA HER ÇEK YAPRAĞI İÇİN 600 T.L. CEZA VERİLİRKEN, BİZLERE ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI VE CEZA ÖDENMEDİĞİNDE, HAPİS CEZASI VERİLMESİ UYGUN VE DOĞRUMUDUR? BANA GÖRE; ADİL BİR UYGULAMA OLACAKSA, BANKALARA VERİLEN PARA CEZASI BİZLEREDE VERİLEBİLİR, DAHA FAZLASI DEĞİL. BU CEZADA; İDARİ PARA CEZASI OLMALIDIR.
    3- 5941 Sayılı yeni çek yasası ile taahhüt verilerek; geçici bir özgürlük kazanılmıştır ama, zaten her şeyini kaybetmiş olan bu insanlar, ellerinde olmayan imkanlardan dolayı, taahhütlerini yerine getiremeyerek, yeniden cezaevlerine döneceklerdir.

    4- Belki Sayın Yetkililerimiz bilmiyorlar ama; birçok Asliye Ceza Mahkemelerimiz farklı farklı kararlar vermekteler, (verilen taahhütleri, samimi bulmadıklarından kabul etmeme gibi, 5941 Sayılı yeni çek yasasının; lehe olan hükümlerini uygulamamak gibi…)


    Sayın; Cumhurbaşkanım, Sayın; Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim, Anayasa Mahkemesinin Değerli ve Sayın Üyeleri, Sayın Medya Mensuplarımız Bizim durumumuzda olan; binlerce insan mağdur durumdadır. T.B.M.M.’de bulunan Sayın Milletvekillerimiz, Anayasa Mahkememizin Değerli ve Sayın Üyeleri bu durumlarımıza bir çare bulmalıdırlar diye düşünmekteyim. Bilineceği üzere; çek cezaları yüzünden şimdiye kadar bir çok iş adamı intihar etmiştir. Çek cezalarından dolayı hapis cezasının kaldırılması için daha kaç kişinin intihar etmesi gerekmektedir? Allah’ın izni ve sizlerin katkılarıyla; umuyor ve diliyorum ki, artık; karşılıksız çekten dolayı, hapis cezası tamamen kaldırılmış olur. Zaten birçoğumuz; işimizi, ekonomik gücümüzü, maddi ve manevi birçok değerlerimizi yitirmiş insanlarız. Hiç değilse bundan böyle; sadece ve sadece özgürlüklerimizi verin bizlere. En azından; geçmişe dönük olarak, bir kereye mahsus adli para cezalarına af verilmeli. Sayın; Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize, Anayasa Mahkemesinin Değerli ve Sayın Üyelerine, Medya Mensuplarımıza en derin saygılarımla.
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU YAZIMIDA, BİRAZ EVVEL, SAYIN FATİH ÇEKİRGE'YE GÖNDERDİM. TEKRAR SAYGILARIMLA. 18.11.2010-

    YanıtlaSil
  57. ARKADAŞLAR HER KESE İYİ AKŞAMLAR. Ortada kocaman bir yangın var hepimiz başına toplandık ama söndürmek için bir kova su dökmüyoruz,eğer bu yangın durmassa hepimiz yanacağız,hem derten muzdaribiz ama mücadele etmiyoruz arkadaşlarım lütfen kaçımız bu gün site yönetiminin yazdığı numaraları aradık her kes bir birinden medet umarsa nasıl olsa birileri arıyor derse kendimizi aldatırız lütfen dostlarım size verilen numaraları arayalım eğer sesimizi duyurmassak başımız çok ağrıyacak kimsenin umrunda değiliz bir zamanlar ne olduğumuz hiç önemli değil vergi rekortmeni olalım binlerce işçi çalıştırmış olalım kimse kaale almıyor aslında bizler bu ülkede bu insanların gözünde en büyük eşkiyayız hani şu karakol basan yol kesen bomba patlatanlar var ya utanmasalar onlara melek bizede cani diyecekler bakıyorum etrafa basın bir taraftan vekiller bir taraftan hepsi tepemizde eğer bizde kalkıp sesimizi çıkarmassak siz ne diyorsunuz yahuu demessek vay halimize görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar lütfen sizlerden ricam tlf lara msj lara ve etrafımızda ne kadar mağdur esnaf var ise sitemizden haberdar edelim her kese saygılar.ihtiyar

    YanıtlaSil
  58. basketçi34AN3 Ocak 2011 21:07

    ARKADAŞLAR BU HAFTA NEYAPTIK YAPTIK ONDAN SONRA AHLAYIP VAHLAMIYALIM.LÜTFEN HER ARKADAŞIMIZ MAİLSE MAİL,TELEFONSA TELEFON,FAXSA FAX,SMS SE SMS,AMA MUTLAKA EYLEM,İCRAAT.HADİ ARKADAŞLAR,AYNI KARARLILIKLA DEVAM.BU İŞ YA OLACAK YA OLACAK.
    SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    BU SİTE SONUNA KADAR EYLEMDEDİR.

    YanıtlaSil
  59. Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir.Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı.

    BU SİTE EYLEMDEDİR

    YanıtlaSil
  60. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 21:17

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR ÇOK AMA ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; TARFINIZDANDA BİLİNECEĞİ ÜZERE, YUKARIDAKİ YAZIM VE YORUMLARIMI, DAHA EVVELDE; SİTEMİZDE GÖRMÜŞTÜNÜZ, GEREK GÖRMEM VE FAYDALI OLUR UMUDUYLA, TEKRAR SİZLERE GÖNDERDİM VE DEĞERLİ GAZETECİMİZ VE KÖŞE YAZARIMIZ, SAYIN; FATİH ÇEKİRGE'YE MAİL OLARAK GÖNDERDİM. BENİM VE BENİM DURUMUMDA OLAN BİRÇOK ARKADAŞIMIN; KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE HİÇBİR ÇIKAR GÖZETMEKSİZİN, KENDİ İSTEK VE GÖNÜLLERİYLE, BU HAKLI OLDUĞUMUZ DAVAMIZDA EMEK; BİLGİ VE ÇABA SARFETTİKLERİNİ BİLİYOR, ONLARI; ÇOK AMA PEK ÇOK SEVDİĞİMİ VE TAKTİR ETTİĞİMİ BİR KEZ DAHA İFADE EDİYORRUM. BELKİ YERİ VE ZAMANI DEĞİL VE ZAMANINIZI FAZLASIYLA ÇALDIĞIMI BİLİYORUM AMA; MÜSADENİZLE SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM. DEĞERLİ CÜNEYT HOCAM(PİRİMİZ) YALANSIZ VE YANLIŞSIZ OLARAK; SİTEMİZE İLK GİRDİĞİM GÜNLERİ HATIRLARMISIN? GECENİN; BİRİNDE, İKİSİNDE, ÜÇÜNDE, SANA TELEFON AÇIPTA; DAKİKALARCA AĞLADIĞIMI HATIRLARMISIN VE O ZAMANLAR; BİLGİSAYAR HUSUSUNDA, ÇOK AMA PEK ÇOK ACEMİ OLUPTA, ÖĞRENMEYE ÇALIŞTIĞIM GÜNLERDE, SENDEN HOCAM SENDEN; NE KADAR ÇOK YARDIM ALDIĞIMI HATIRLIYORMUSUN? ŞİMDİ BUNLARI YAZARİKEN SENİ METETMEK İÇİN DEĞİL, SADECE VE SADECE GERÇEKLERİ YAZIYORUM. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ? BİLMEM; SİZLERLE YENİDEN HAYATA DÖNDÜĞÜMÜ ANLATABİLDİMMİ. YETER CÜNEYT HOCAM(PİRİMİZ) YETER ARTIK YAZDIRMA BANA VE BU GECE ENGELLE TÜM YAZDIKLARIMI NE OLURSUN. SANA HOCAM SANA(PİRİMİZ) VE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE EN DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE.

    YanıtlaSil
  61. slmlar.2000 yılında ticarete başşladım yaşım 28. 2007 de işlerimi büyüttüm banka çek karnesi verdi. 2008 de dolandırıldım.2009 sonuna kadar direndim hacizler vs.. derken elimde hiçbirşey kalmadı. piyasaya borçlu kaldım çeklerim piyassada ve mahkemelerde. mahkemelere çıkamadım adıma tutuklama çıkmış.kaçıyorum ödeyemiyorum.dağdan ineneler pişmanım diyor affediliyor.biz ülke için 10 sene hizmet ettik vergi ödedik ssk ödedik elektrik ödedik.bende pişmanım bu ülkeye hizmet edipte tutuklanacağım için.teröristler katiller affedilirken biz affedilmiyoruz bu nasıl kanun nasıl sistem?

    YanıtlaSil
  62. beyoğlu 2.ci asliye ceza uyarlamaları reddediyor..dilekçeye hapise girmeden önce dosya bedelinin yarıya yakınını ödediğini gösteren dekontuda koyduğu halde uyarlamayı reddetmiş..Çekdaş..

    YanıtlaSil
  63. http://www.yazete.com/Erdoganin--yeni-hedefi_68527.html
    Başbakanımız seçimde en az %50 oy istiyormuş bu durumu nasıl göz ardı edebilir 5 milyon seçmen kitlesini buraya yorum yapılabilir bence
    Meçhül

    YanıtlaSil
  64. suclu degıl borcluyuz dırenmeye devam kardeslerım haklı mucadelemızı ALLAH ın ıznı ıle kazancagız

    ahmet kırbekır

    YanıtlaSil
  65. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 21:43

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU GECE ÇOK FAZLA YORUM YAPIP, ZAMANINIZI ÇALDIM İSE VE SİZLERİ ÜZDÜM İSE ÖZÜR DİLİYORUM. LAKİN; SİZLER İÇİN VARIM VE SİZLER İÇİN MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  66. YETER ARTIK BİTSİN BU ÇİLE,ZULUM.ALLAHIM DUY SESİMİZİ ARTIK .AYŞE

    YanıtlaSil
  67. basketçi34AN3 Ocak 2011 22:09

    İYİKİ VARSIN BARIŞÇI-MERSİN.
    İNŞALLAH BU ÇABALAR BOŞA GİTMEYECEK.GAYRETLERİMİZİN SEMERİSİNİ ER YADA GEÇ ALACAĞIZ.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  68. HABERTÜRKTE SANSURSUZ EKONOMİ KONUŞULUYOR

    sansursuz@haberturk.com

    YanıtlaSil
  69. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 22:18

    DEĞERLİ BASKETÇİ KARDEŞİM VE DİĞER TÜM ARKADAŞLAR. KEŞKE; AMA KEŞKE, BİLGİM, GÖRDÜKLERİM, ÖĞRENDİKLERİM, ZAMANIM, İMKANIM VE ÇALIŞMALARIM DOĞRULTUSUNDA, KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPABİLSEM, DAHA ÇOK KATILIMCI OLABİLSEM VE TÜM ARKADAŞLARIMIN; HÜZÜNLÜDE OLSA O ÖZGÜR GÜNLERE ULAŞABİLİPTE, ÇOÇUKLARINA; EŞLERİNE, SEVDİKLERİNE ULAŞABİLDİKLERİNİ GÖREBİLSEM, BELKİ; O ZAMAN BELKİ BİRAZ DAHA MUTLU OLABİLİRİM. OLABİLİRİM; ŞİMDİLİK BEN, HAMIMAĞAMA, KELOŞ PRENSESİME KAVUŞMAYACAK OLSAM BİLE. GALİBA ANLATABİLDİM DEĞİLMİ? TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA EN DERİN SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  70. basketçi34AN3 Ocak 2011 22:39

    ***************4 0CAK SALI 22:00************** ARKADAŞLAR,YARIN-SALI-SAAT 22;00 BUGÜN TV.DE TEMSİLCİLER MECLİSİ PROGRAMINDA KONUKLARDAN BİRİDE SN.SADULLAH ERGİN.YARGI KONUSUNU İŞLEYECEKLER.KONULARDAN BİR TANESİ.
    MODERATÖR;BUGÜN GAZETESİ ANK.TEMSİLCİSİ ADEM YAVUZ ARSLAN,STAR'DAN ŞAMİL TAYYAR,ZAMAN'DAN MUSTAFA ÜNAL VE KONUK İSMAİL KÜÇÜKKAYA.

    İŞTE FIRSAT BIKMADAN YILMADAN AMA GERÇEKTEN MAİL YAĞMURU,DÜZEYLİ,AMACIMIZA UYGUN ,AZ AMA ÖZ DAVAMIZI AÇIKLAYAN KISA CÜMLELERLE,SN.SADULLAH ERGİN'E HİTABEN.saygılarımla.basketçi

    izleyicitemsilcisi@ipekmedya.com.tr

    BU SİTE SONUNA KADAR EYLEMDEDİR.

    YanıtlaSil
  71. cnn türkte maclisin yasaların arkasına dolanarak avrupayı kandırmak için yasa çıkardığı konusu tartışılıyor

    YanıtlaSil
  72. basketçi3AN3 Ocak 2011 22:46

    ARKADAŞLAR,SİTE TATİLDEMİ,? YOKSA MECLİS ADLİ CEZAYI KALDIRDIDA BİR KEK BENMİ VARIM DUYMAYAN.ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN,SİLKİNİN ZAMAN ÇABA ZAMANI.ŞİMDİ NEYAPARSAK YAPARIZ.SONRASI HİKAYE.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  73. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 22:50

    DEĞERLİ BASKETÇİ; 70'DE BİLDİRDİĞİN BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA, MAİLLERİMİ GÖNDERDİM, BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  74. Sayın basketçi buradayım........

    YanıtlaSil
  75. Herkese İyi Akşamlar Arkadaşlar;

    Bugün akşam üzeri SAMANLOYU HABER kanalından Sn. Asım YILDIRIM beyle SONDURUM programında yapmayı söz verdiği ikinci programla ilgili olarak görüştüm. Kendisi bu perşembe günü programı yapacaklarını, üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bizlerin kendisine her konuda yardımcı olabileceğimizi ilettim. Kendisi arkadaşlarının konu ile ilgili çalıştıklarını ihtiyaç duyduklarında arayacaklarını söylediler.

    İzzet ÖZGENÇ’in programa katılıp katılmayacağının belli olmadığını, her sonuçta programın yapılacağı garantisini verdi.

    Bu görüşmeden edindiğim izlenim;

    Bizlerin şahsen Sn.Asım Bey ve Kanalına teşekkürlerimizi ve kısaca kendi sıkıntımızı, hikayemizi anlatan mail ve faksları yollamamız gerektiğidir.

    Haydi herkes SONDURUM – Sn. Asım YILDIRIM a maillerini atsın.

    Maillerde Asım YILDIRIM Dikkatine diye özellikle belirtilsin. Arkadaşlar.

    sondurum@samanyoluhaber.tv

    ayildirim@samanyoluhaber.tv

    YanıtlaSil
  76. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 22:58

    ÇOK DEĞERLİ ekm2510 SEN ZATEN; HEPİMİZDEN ÇOK VE FAZLASIYLA GEREĞİNİ YAPANLARDANSIN. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  77. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 23:01

    DEĞERLİ 75'DE YORUM YAPAN UĞUR26 KARDEŞİM; EMEK ÇALIŞMA VE YORUMLARINI ELBETTEKİ TAKTİR EDİYORUZ. SAYGI VE SEVGİLERİMLE.

    YanıtlaSil
  78. Saygı bizden baba ama asla böyle değildir.Sizin emekleriniz asla ölçülemez.O halde burada bu site kurulduğundan bu yana emekleri geçen herkeze teşekkürlerimizi iletelim.Haklarını helal etsinler.
    Siyasi çıkar gözetmeden , dini farklılık gözetmeden gerçekten mücadele eden herkeze selamlar...

    YanıtlaSil
  79. arkadaşlarım hepimizin durumları 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı hepimiz haklı mücadelemizde hukuk kurallarının işlevselsizliğine takılıyoruz EVET kesinlikle gündemde ki ve son hali ile yürürlükte olan ÇEK YASA sı misyonunu tamamlamıştır buradaki bütün arkadaşlarımdan ricam herkes kendi hikayesini lütfe yazsın unutmayın ki!!! bizler gibi siyasi ve medya kuruluşlarıda bu sitelerin varlığının farkında ve onlarda takip ediyorlar BEN e-devlet uygulaması ile sayın CUMHURBAŞKANIMIZA mesaj yolladım ve konuyu dikkate aldıklarına dair cevap geldi lütfen herkes aynı yolu kullanarak devlet büyüklerimize ulaşsın çaresiz değiliz çare BİZİZ unutmayın ki ALLAH mazlumun yanındadır BANKA sahiplerinin ve FACTORİNG firmalarının yanında değil inancımız ile haklı davamızı kazanacağız lütfen EYLEMİMİZİ sürdürelim

    zafer_49

    YanıtlaSil
  80. Son Durum Programına Özgençin karşısına Kendi avukatlarını çıkaracaklar.
    Bolca Mailleri göndermeliyiz.
    Özgenç yaptığı kanunun savunucusu olacaktır.

    YanıtlaSil
  81. ARKADAŞLAR SAYIN BAŞBAKANIMIZA ARTIK MAĞDURİYETLERİMİZİ ANLATMA ZAMANI GELDİ...
    abartmadan,sıkıntılarımızı , yasal boşlukları,yaşadıklarımızı özet ve okunabilir bir şekilde bimer,e göndereceğiz.
    Konunun hukuki boyutlarına vakıf olan arkadaşlar hukuki boyutunu anlatmalıdır.....
    Yaşadıklarını anlatacak arkadaşlarda aşağıda verdiğimiz adres-tel-fax lara ulaşsınlar...




    ADRES
    Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina
    B.Blok
    P.K. 06640
    Kızılay / Ankara


    TELEFON
    (0312) 424 16 12
    (0312) 424 16 13
    (0312) 424 16 18

    FAX
    (0312) 425 13 75

    E - POSTA
    bimer@basbakanlik.gov.tr

    YanıtlaSil
  82. BUGÜN İŞ ORTAĞIMIN HANIMI EŞİ'NİN ZİYARETİNE GİTTİ CEZA EVİNE FAKAT BEN GİDEMEDİM ÇÜNKÜ ARANIYORUM HAYATIMDA BU KADAR ÇARESİZ KALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM ORTAĞIMIN HANIMININ VE BENİM CEBİMDE ARKADAŞIMA BÜTÜN BİR HAFTAYI GEÇİRMESİ İÇİN VEREBİLECEĞİMİZ BOZUKLUKLAR İLE BİRLİKTE 13 TL PARAMIZ ÇIKTI ORTAĞIM VE BEN İŞLETMEMİZİ KURTARABİLMEK İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTIK ÇOĞU ZAMAN AÇ KALDIK ÜRETTİKLERİMİZ SATABİLMEK İÇİN MİNÜBÜS KOLTUKLARINDA YATTIK 9 KİŞİYE EKMEK VERİYORDUK İFLAS ETTİK HERŞEYİMİZ HACZEDİLDİ ONURUMUZ AYAKLAR ALTINA ALINDI HAKARETE MARUZ KALDIK BORÇLARIMIZI ÖDEMEK İÇİN ÇARŞI PAZAR DEMEDİK UZUN GECELER BOYUNCA ÇALIŞTIK AMA MAALESEF FIRSAT VERMEDİLER ÜMİTLERİMİZDE CEBİMİZDEKİ BOZUK PARALAR GİBİ BİTTİ BEN KENDİ ADIMA BİRŞEYİN ANLAŞILMASINI İSTİYORUM BİZLER DOLANDIRICI DEĞİLİZ BİZLER AİLE BABASIYIZ TEK SUÇUMUZ VATANIMIZDA TİCARET YAPMAK

    ALLAH BİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENLERE MERHAMET VERSİN


    aytekin a.

    YanıtlaSil
  83. BİMER, bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır.İyi ve sağlıklı işleyen bir halkla ilişkiler uygulaması için günümüz iletişim teknolojilerinin kullanılması bir zorunluluktur. BİMER ile oluşturulan sistem sayesinde vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarının tümü açık tutularak müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesi yanı sıra, müracaatlara cevapların da hızlı, etkin ve daha ekonomik bir şekilde verilebilmesine imkan sağlanmıştır.

    YanıtlaSil
  84. hayatımızın baharları soldu çoğumuzun ya gençliği ya da ailelerin başında olmaları gereken zamanlar borç yüzünden ceza evi köşelerinde ailelerimizi düşünerek geçti ben soruyorum yöneticilerimize soruyorum neden?

    bu ağır ceza ödeme cihiliyeti içerisinde olduğumuz çekler için neden bu kadar ağır bu haksız zulüm artık bir son bulsun

    z-1951

    YanıtlaSil
  85. Barışçı-Mersin3 Ocak 2011 23:32

    SONDURUM; SAMANYOLU HABERE VE BİMER'E MAİLLERİMİ GÖNDERDİM, BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA DİYEREK, NÖBETİ ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA BIRAKIP, YARIN GECE; GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA EN DERİN SEVGİLERİMLE. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  86. Sayın 82
    Burada herkesin durumu birbirinden farksız.Zaman mücadele zamanı.Son kontör-son bozukluk-bardağı taşıracak son damla olmak isteyen varmı.....???
    öyleyse.................
    ARKADAŞLAR SAYIN BAŞBAKANIMIZA ARTIK MAĞDURİYETLERİMİZİ ANLATMA ZAMANI GELDİ...
    abartmadan,sıkıntılarımızı , yasal boşlukları,yaşadıklarımızı özet ve okunabilir bir şekilde bimer,e göndereceğiz.
    Konunun hukuki boyutlarına vakıf olan arkadaşlar hukuki boyutunu anlatmalıdır.....
    Yaşadıklarını anlatacak arkadaşlarda aşağıda verdiğimiz adres-tel-fax lara ulaşsınlar...

    ADRES
    Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina
    B.Blok
    P.K. 06640
    Kızılay / Ankara


    TELEFON
    (0312) 424 16 12
    (0312) 424 16 13
    (0312) 424 16 18

    FAX
    (0312) 425 13 75

    E - POSTA
    bimer@basbakanlik.gov.tr

    YanıtlaSil
  87. EVET ARKADAŞLAR HEPİMİZ BİMER E MAİLLERİMİZİ GÖNDERİYORUZ.SADECE MAİL YETMEZ AYNI ZAMANDA FAX ÇEKİYOR VE TELEFONLA ARIYORUZ.LÜTFEN BU EYLEMİ BOŞA ATMAYIN ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ!!!!!!!!!!!

    SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  88. bugünde gün gece döndü yine bir yerleden gelecek haberler ile günümüz son buldu tükendik ama pes etmedik etmeyeceğizde sonuna kadar onurumuz için EYLEMDEYİZ

    SS

    YanıtlaSil
  89. aytekin a ALLAH yardımcınız olsun aynı macerada bizde varız ALLAH havale ettik / izolasyoncu

    YanıtlaSil
  90. SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ

    ÇEKÇİ FİRARDA!!!

    YanıtlaSil
  91. aytekin a.

    sayın kardeşim RABBİM yardımcın olsun kardeşim gözlerim doldu ama ağlaymadım benimde oğlum ve gelinim ceza evine girip çıktılar taahhütlerinin süresi doldu bir tek evim kalmıştı onu sattık ama öyle faizlaer uyguluyorlar ki tamamını kapatmak bir yana %30 nu bile karşılamıyor böbreklerimizi satmak yasal olsa hiç düşünmeden satmayı düşünüyorum yeter ki bu dram bir son bulsun

    acılı baba

    YanıtlaSil
  92. samanyolu progran hangi gün / izalasyoncu

    YanıtlaSil
  93. SABIR SABIR SABIR NEREYE KADAR CEZA EVLERİ DOLUP TAŞTI KOĞUŞLARDA UYUMAK DEĞİL NEFES ALMAK BİLE ÇOK ZOR 17 AY YATTIM HALA ATLATAMIDIM İÇİME ÖYLE BİR İŞLEDİ Kİ YATTIĞIM HAKSIZ CEZA ÇIKTIKTAN SONRA İNTİHARI BİLE DÜŞÜDÜM YETER ARTIK DİYORUM BORCUMUZU CEZA EVLERİNDE YATARAK ÖDEYEMEYİZ ARTIK BİRİLERİ ANLASIN ARTIK

    ÇEK ZEDE04

    YanıtlaSil
  94. SUÇLU DEĞİL ONURLUYUZZZZZZZZZ BORÇLAR YAN YATARAK ÖDENMEZ CEZA EVLERİNDE

    TT

    YanıtlaSil
  95. Sayın acıl baba ceza evinden yeni çıktım çekten dolayı borçlarım halan bitmedi iyi fikir böbreklerimi satsam alan olurmu hayırlı akşamlar / izalasyoncu

    YanıtlaSil
  96. evet, zamanımız doldu muhakkak bir çözüm olmalı

    YanıtlaSil
  97. POPÜLER KÜLTÜR SORUNLARIN ÖNÜNE GEÇTİ MAALESEF MEDYA KURULUŞLARI DİZİ YORUMLARINA AYRILAN SÜRELERİN SADECE ÇOK AZ BİR KISMINI BİZLERE AYIRSALAR İNANIN SORUNLARIMIZ ÇOK KISA SÜREDE ÇÖZÜLÜR

    TRK.38

    YanıtlaSil
  98. sayın cumhurbaşkanımız buradaki yorumları okusa kesinlikle bu ağır uygulamaları çözmek için elinden geleni yapar eminim

    emin

    YanıtlaSil
  99. ALLAH korusun arkadaşlar bir tek böbreğimiz kaldı alacaklı avukatları yarın bunu bizim önümüze seçenek olarak sunabilir

    nadir-77

    YanıtlaSil
  100. suçlu değil borçluyuz ker_0008

    YanıtlaSil
  101. Arkadaşlar programa katılan doslarımız bu dileklerimizi açıkça sunabilir çünkü satacak bir şeyimiz kalmadı herşeyimiz (fabrikadaki makinalarım ) yediemine kaldırıldı hacet mecet satıldı birşeyimiz kalmadı programa katılan arkadaşlar yanlarına çekmaduru desdek ararlarsa (konuşmak için) ben hazırım / izalasyoncu

    YanıtlaSil
  102. ARKADAŞLAR ÖNEMLİ!!!!!!!!

    LÜTFEN KENDİ ADINIZA VE ÇEVRENİZDEKİ BU ÇEK KANUNUNDAN DOLAYI KİMLER MAĞDUR OLUYORSA HEPSİNE BİMERE MAĞDURİYETLERİNİZİ ANLATAN MAİLLERİ YOLLUYORUZ.SADECE MAİL DEĞİL YARINDA FAX VE TELEFONLARLA ARIYORUZ. SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    ADRES
    Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina
    B.Blok
    P.K. 06640
    Kızılay / Ankara


    TELEFON
    (0312) 424 16 12
    (0312) 424 16 13
    (0312) 424 16 18

    FAX
    (0312) 425 13 75

    E - POSTA
    bimer@basbakanlik.gov.tr

    YanıtlaSil
  103. yemin ederim internette böbreğimi nasıl satabileceğimi araştırıyorum içeri girersem çocuklarım ve eşim ne yapacak nasıl geçinecekler ben en azından günlük işlerle ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum nerelerde yaşıyodum şimdi gecekonduda yaşıyorum onun bile kirası 250 tl şu hapislik olmasa ben bu halime bile razıyım ömürboyu çalışıp aileme bakarım taşı sıksam suyunu çıkartırım ama öle bir yasaki sigortabile yaptıramıyorum çocuğum hastalansa hastaneye bile götüremiyorum seneye bir yavrumun okula başlaması gerekicek nasıl yazdırıcam onu bile bilmiyorum elimebir pankart alıp böbreğimi satıyorum diye taksime çıkıcam belki haber değeri taşır belki benim gibi arkadaşlarada ufacık bi katkımolmuş olur sesimizduyulur tabi tvler gelene kadar beni almazsa polisler 1 ay daha aranmam yok 1 hafta içinde yapmayı planlıyorum umarım ses getirir hatta alıcı bulabilirsem yemin ederimki satıcam böbreğimi yeter artık yeterrrr

    YanıtlaSil
  104. Arkadaşlar bişey yazıyorsak illaki bir sebebi vardır...
    Ah vah etmenin zamanı değil...
    Burada bulunan herkesin bir acı hikayesi var.Bende diyorumki buraya yazacağınıza yukarıda verdiğimiz BİMER,e yazın.Düzen ve tertip içinde herkes yaşadığı sıkıntıyı anlatsın..

    Yaşadığımız sıkıntıyı burada anlatarak ancak kendimize yada cezaevinde yatan yakınlarımıza kötülük yaparız.Çok kısa ve anlaşılır bir şekilde diyoruzki..Burada yazarak verilen çabalara mani olursunuz....

    YA BİR YOL GÖSTER--YADA YOLDAN ÇEKİL

    BU SİTE EYLEMDEDİR...........

    YanıtlaSil
  105. 10 DAKİKA NIZI ALMAZ BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER

    YanıtlaSil
  106. Yazıyorum yazıyorum ama nafile
    Sonra haklı olarak diyorlarki bana neden sinirleniyorsun.
    Arkadaşlar herkesin bir derdi var.Sıkıntısı var.Derdi olmayan kişinin burada ne işi var.O nedenle sıkıntılarımızın bitmesi için verilen tel yada maillerin aranması gerek.....

    Yada mecbur değilsiniz aramaya ama arayanlara bari engel olmayın..

    YA BİR YOL GÖSTER YADA YOLDAN ÇEKİL...
    (Başka nasıl izah edilir bilmemki)

    YanıtlaSil
  107. ADAM ÖLDÜRENLER UYUŞTURUCU SATANLAR TUTUKLULUK SÜRELERİNİN KISALTILMASINDA FAYDALANABİLİYORLAR ARKADAŞLAR UNUTMAYIN BU KANUNDAN İLK FAYDALANAN KİŞİ 102. MADDEDEN FAYDALANAN GÜMÜŞHANELİ MAHMUT KARADAĞ TAHLİYE OLDU EVET YANLIŞ DUYMADINIZ 5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ BU ARKADAŞ TAHLİYE OLDU HEPİMİZİN GÖZÜ AYDIN GERÇEKER UYGULAMA İÇİN MAHMEKEMELERİN İŞ YÜKÜ NÜ GÖSTERDİ 57 BİN KİŞİYE TAHLİYE YOLU AÇILDI BEN DE DİYORUM Kİ ADLİ PARA CEZASINI İDARİYE ÇEVİRİN HEM SİZ RAHAT EDİN HEM ALACAKLI RAHAT ETSİN BİZDE EDELİM

    MRT SUSUZ

    YanıtlaSil
  108. İNSANLAR SORUNLARINI YAZACAKLAR Kİ HEM İNSANLAR HABERDAR OLSUN HEMDE BİZDEN HABERDAR OLSUNLAR DOKTOR BEY SİNİRLENME SAKİN OL HERKESİN DURUMU KRİTİK İNSANLAR DOLMUŞ TAŞMIŞLAR HİDDETLENMELERİ DOĞAL MRT SUSUZ

    YanıtlaSil
  109. MURADIMIZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ AMACIMIZ BORÇLARIMIZI ÖDEMEK
    ARAMALARA SMS LERE MAİLLERE DEVAM AÇ TA KALSAK PERİŞANDA OLSAK PES ETMEK YOK YOLA DEVAM

    BİMER MANTIKLI HEMEN E-MAİL GÖNDERİYORUM YEŞİMM

    YanıtlaSil
  110. bilmem farkındamısınız ama bu yasadan sonra içerde sadece adli para cezasından yani çekten yatanlar kalıcak nasıl bir suçmuşki cinayet gasp TECAVÜZ gibi suçların bile affedildiği hukuk sisteminde bizler adlipara cezasından dolayı şartlı salıvermeden bile yaralanamıyoruz.tecavüzcüler bile aldıkları cezanın 3 te 2 sini yatarken biz tamamını yatıyoruz

    YanıtlaSil
  111. ARAMALARA DEVAM SAYIN BAŞBAKANIMIZA ULAŞALIM BENCE ÇOK ÖNEMLİ SS

    YanıtlaSil
  112. geçmiş olsun arkadaşlar bu yasayla hem seçim yatırımı yaptılar hemde ceza evlerini rahatlattılar.dahada af veya ceza indirimi çıkmaz

    YanıtlaSil
  113. BİZİM SUÇUMUZ İŞ VEREN OLMAK ESNAF OLMAK İŞ ADAMI OLMAK EKONOMİYE KATKIDA BULUNMAK BİZLER NASIL OLSA AKILLI AKILLI YATIYORUZ CEZA EVLERİNDE BAHSETTİĞİN İNSANLAR SORUNLU İNSANLAR TOPLUMUN İNFİALLERE İHTİYACI VAR DEVLET GARDİYANLARIN RAHATINI BİZLERDEN DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYOR ARAMALARA DEVAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AYKT

    YanıtlaSil
  114. 109 ilave ayrıca onlar(katiller,gaspcılar,tacavüzcüler v.s) bir süre sonra acık cezaevlerine cıkarken 50.000 tl ve üstü adli para cezası olanlan bizler vatan haini statüsünde oldugumuzdan cıkamıyoruz her nedense.serdar

    YanıtlaSil
  115. toplumun tamamını ilgilendiriyor 2 milyon kişiyi nerede yatıracaklar 57 bin kişi yetersiz ceza evlerinin boşalması için merak ediyorum akp nin istatikçileri yok mu acaba bu kadar insan ödeyememiş farkında mı değiller acaba sevil

    YanıtlaSil
  116. PES ARTIK...BEN PES ETTİM...

    YanıtlaSil
  117. ekm2510

    arıyoruzzzzzz sakin olun arkadaşlarrrrrrrr


    ss

    YanıtlaSil
  118. sayın ekm2510 millet içini döküp rahatlıyo sonuçta bu siteye içimizi döküyoruz bu saatte hangi vekil aranırki ben şahsım adına bügün tam 37 tane mail attım 1 saattir birazda içimizi dökelim(mert)

    YanıtlaSil
  119. SN. MAĞDUR ARKADAŞLARIM.
    Bİ SÜREDİR YAZAMIYORUM. AMA GÖRÜYORM Kİ. HERZAMAN OLDUĞU GİBİ BELLİ İNSANLAR MÜCADELE İÇERİSİNDE. SANKİ DİĞER ARKADAŞLARIN İŞİ BİTMİŞ ,SANKİ AMACA ULAŞMIŞLAR GİBİ.UMURSAMAZ OLMUŞLAR.
    ARKADAŞLAR !
    BİZLER 3-5 5-10 KİŞİ DEĞİLİZ.BİZLER MALESEF MİLYONLAR OLDUK.NİYE BU KADAR DUYARSIZ KALIYORUZ..
    BU DAVA HEPİMİZİN HAKLI DAVASIDIR.
    LÜTFEN HİÇ KİMSE FİLM İZLER GİBİ SİTEYİ İZLEMESİN.
    TEK KURTULUŞUMUZ EYLEMLERLE OLUR.
    LÜTFEN DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZIN ÖNERİLERİNİ DİKKATE ALIP, DEĞERLENDİRELİM..
    BU MÜCADELEMİZDE VAR GÜCÜMÜZLE DÖVÜŞELİM.

    SEVGİ VE SAYGILAR. AYHAN.

    BU SİTE TÜM YASAL EYLEMLERİN YANINDADIR.
    EYLEMLİ YARINLAR DİLEĞİYLE.....

    SEVGİ VE SAYGILAR. AYHAN.

    YanıtlaSil
  120. Arkadaşlar bende biliyorum bu saatte kimsenin aranmayacağını.İllaki sohbette edeceğiz.Ama biraz konulara vakıf olmamız gerek...Ben aranacak yerleri yazdım..
    Sohbet adli konular hakkında olabilir,soru soran olur,UYARLAMA DİYORUZ VEREN VARMI olabilir vs vs vs...................
    İyi sohbetler herkese....
    saygılar sunarım...

    YanıtlaSil
  121. SN 2510 ARKADAŞIM.
    EMEKLERİNE MÜCADELENE SAĞLIK. AMA KENDİ SAĞLIĞINIDA İHMAL ETME. LÜTFEN SAKİN OL. ÇOK ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA . ÖNCE SAĞLIK.
    SİZERİN MÜCADELESİ UNUTULAMAZ. Saygılar.

    YanıtlaSil
  122. Başbakanlığa yolladıgım maıl

    ALLAH RIZASI İÇİN YOKMU BU MAILI BAŞBAKANA İLETECEK INSAN EVLADI



    ALLAH RIZASI İÇİN
    ya allah rızası için çocuklarınızın başı için ölmüş yakınlarınız için yokmu bu meili ulaştırabilecek babayiğit hanımefendi beyefendi başbakana
    biz borçluyuz hiçmi su cezaevlerinden salınan mahkumlar kadar degerimiz yok biz yıllarca vergi verdik insan çalıştırdık bakın ödediğimiz ceklere trilyon cek ödemişiz 5 tane cekim yazılmız topu topu 90 bın lıra mafya pesımde aılemı rahat bırakmaz devlet 90 bın tl adlı paracezası keser hapse gır der odemessen param olsa alacaklıma odeyecem bırakın rahat calısalım odeyelım borcumuzu bız 10 bın 20 bın degılız bız 2 mılyon aılemızle 5 mılyonuz bırakın calısalım yokmu musluman bı ınsan ulaştırın bunu başbakanıma yazıktır cocuklarımıza bıze yazıktır oglum 7 yasına geldı 4 senedır gormuyorum oglumun buyudugunu goremedım yokmudur ınsaflı bırı vıcdanlı bı ınsan af ıstemıyoruz adli para cezalarını idariye cevırın vergıye af cıkarıyorsunuz benımde vergı borcum var benım gıbı bır suru ınsan vergi affındanmı yararlanalım çeklerimizi mi ödeyelim hapismi yatalım yokmudur insaflı ana baba vatan evladı musluman evladı ulaştırın şunu başbakanıma el ayak öpeyim yalvarayım ama rabbime sıgınıyorum inşallah insan evladının eline geçer bu mail af istemiyorum rahatlık ve zaman istiyorum fabrikasını kapatmış bir insan mafyadan tahsilatcıdan devletten kacarken nasıl öder borcunu ne iş yapar bankamı soyalım adammı gasp edelim allah rızası için başbakanım duy sesimizi

    afrikalı

    YanıtlaSil
  123. iyi geceler dostlar bugün bir olayla karşılaştım şok oldum inanın müebbetle yargılanan biri vardı tanıdığım ceza evinden çıkmış pessss yani dedim ben şunu bilir şunu söylerim esnafız iş adamıyız bize yakışmaz filan hepsi boş kimse bizi ciddiye almıyor çıkacağız 5 kişi boğaz köprüsüne zincirliyeceğiz kendimizi başbakan buraya geleçek 5 kişiyiz ailelerimizle 25 kişiyiz bizim vebalimizi nasıl ödeyeçek acaba katiller dışarıda biz 5 yıl içeride bakın bakalım nasıl ses gelir vallahi bırakın türkiye yi dünyayı ayağa kaldırırız başkada care yok bence 5 yıl yatmak yatan bilir saygılar

    YanıtlaSil
  124. Evet Arkadaşlar ekm2510 arkadaşıma katılıyorum.Basında,Yayında ve Yetkililer nezdinde sorunlarımız bilinmeli SOYLU09

    YanıtlaSil
  125. saklambaç414 Ocak 2011 01:01

    bence arkadaşlar
    torbaya saldıralım
    duyun bizi tbmm deki milletvekllerimiz

    YanıtlaSil
  126. basketçi3AN4 Ocak 2011 01:07

    SAYGIDEĞER ARKADAŞIM EKİM2510 KUSURA BAKMA SİTEYİ İZLİYORDUM AMA YARINKİ KONU İÇİN SN.TİPONE VE BR KAÇ KİŞİ İLE GÖRÜŞÜYORDUM.
    YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISIN KARDEŞİM.

    ARKADAŞLAR İÇİN DOLU DOĞRU,BİR DOKUNSAK BİN AH ÇIKAR AMA BİRDE MADALYONUN ÖBÜR TARAFI VAR.ZAMANA KARŞI YARIŞIYORUZ.İNANIN SONRA BUGÜNLERİ ÇOK ARIYACAĞIZ.SİZ NEKADAR ACI OLAYLARI ANLATIRSANIZ SİTENİN MOTİVASYONUDA OKADAR DÜŞÜYOR.
    EKİM2510 DİYORKİ GECENİN BU SAATİNDE MİLLETVEKİLLERİ UYUYORSA BİLE SİTEYİ MOTİVE EDECEK KONULARA GİRERSEK FAYDA VERİR ZARAR VERMEZ.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    BU SİTE EYLEMDEDİR.

    YanıtlaSil
  127. Suçlu değil borçluyuz...

    ..bizler çek mağdurlarıyız,cinayet suçlusunun yeni yasayla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bu günlerde bizler SADECE BORÇLU OLDUĞUMUZ İÇİN cezaevlerine yollanıyoruz,kredi mağdurlarının sıkıntısı için uğraştınız.bizimle de ilgilenilsin istiyoruz. ama lobiler buna izin vermiyor sanırım ki biz kendimizi ifade etme şansını hala bulamadık,aileler dağılmış insanlar borcu yüzünden kaçak durumda ve cinayet,gasp değil sadece borcunu ödeyemediği için,bu konuda mağdur 2 milyon insandan bahsediyrum,

    Sayın başbakanım, mensupları şu iyi bilin , bir an mahkemelerin ,yargıtayın çok ivedilikle çalıştığını ve tıkır tıkır karar aldığını düşünün..Mahkemelerin vereceği karardan iki sonuç çıkacak........

    1-ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILAN MAĞDUR YA BU PARAYI DEVLETE ÖDEYECEK
    (ÖDEDİĞİ PARA DEVLETE GİDECEK YANİ DEVLET BİR NEVİ TEFECİLİK YAPMIŞ OLACAK)
    2-yada mağdur bu parayı bulamazsa cezaevine gidecek hemde 3-5 yıl


    Şu an uygulanan yasa kötü niyetli insanlara fırsat veriyor.
    Eşim 1,5 ay önce karşılıksız çekten dolayı cezaevine girdi.
    Alacaklıyla anlaşma yaptık 27.000 TL olan çek tutarı için 30.000 TL Ödedik.
    Alacaklı kişi ve avukatı icrada tutarın iki misli olduğunu görünce şikâyetlerini almaktan vazgeçtiler
    alacaklılar eşimi içeride tutarak daha fazla para koparmaya çalışıyorlar.
    Zaten borç harç bulduğumuz parayı da bu tefeci ve avukatına kaptırdık.
    Sonuçta eşimin cezaevinde olmasını fırsat bilen kötü niyetli insanlar önce anlaşma yapıp sonra vazgeçmiş,
    alacakları paranın tutarını yükseltmeye çalışmışlardır.
    Karşı tarafın avukatı, eşimin avukatı ve kardeşinin önünde sözlü olarak
    aldığı muafakatnameyi kullanmadı ve şikâyeti geri almadı.
    Bu yasayla eşim sağlığını, iş gücünü kaybediyor.
    Ayrıca eşimin cezaevinde olması diğer aile fertlerinin de zor durumda kalmasına sebep veriyor
    Lütfen ARTIK BU YASAYA BİR EL ATIN.
    Artık devlet ve adalet kavramına inancım kalmadı
    BU DEVLET KARŞISINDA YÜZ KIZARTICI SUÇ İŞLEMEK LAZIM Kİ BİR GECEDE
    HERKES BERAAT ETSİN AMA BİZ NAMUSUMUZLA ÇALIŞALIM VERGİ VERELİM ADAM
    ÇALIŞTIRALIM SONUÇTA KATİLDEN TECAVÜZCÜDEN HIRSIZDAN DAHA AĞIR CEZA ALALIM.
    YAZIKLAR OLSUN NEREDE HAK HUKUK ADALET AKŞAM NASIL UYUYOR İNSANLAR ANLAMIYORUM.

    1-bU KANUNLA DEVLET ALACAKLININ PARASINI ALABİLMESİ İÇİN KENDİSİ PAYINI ALMAYA MI
    ÇALIŞIYOR.
    2-YANİ KİBARCA BUNUN ADI TEFECİLİK DEĞİL Mİ?
    3-DEVLET TAHSİLAT YAPABİLMEK İÇİN KENDİNE FİYAT BİÇMİŞ OLMUYOR MU?
    4-BU YASA SİZLERE YASAL GELİYOR MU?
    5- BU DURUMDA MAĞDUR OLAN EN AZ İKİ MİLYON İNSAN VE AİLELERİ NE OLACAK
    6-ASIL MERAK ETTİĞİM ŞEY AYLARCA CEZA EVLERİNE TIKTIĞINIZ İNSANLAR İŞ GÜÇLERİNİ, SAĞLIKLARINI, AİLELERİNİ, İTİBARLARINI KAYBEDİYORLAR BU İNSANLARDAN NASIL OLURDA BORÇLARINI ÖDEMELERİNİ HATTA ESKİSİ GİBİ SAĞLIKLI BİREYLER OLMASINI BEKLİYORSUNUZ?

    İYİ ÇALIŞMALAR

    bende bunu gönderdim
    hatta her gün defalarca bildiğim tüm adreslere mail atıyorum.
    nilişko

    YanıtlaSil
  128. Suçlu değil borçluyuz...

    ..bizler çek mağdurlarıyız,cinayet suçlusunun yeni yasayla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bu günlerde bizler SADECE BORÇLU OLDUĞUMUZ İÇİN cezaevlerine yollanıyoruz,kredi mağdurlarının sıkıntısı için uğraştınız.bizimle de ilgilenilsin istiyoruz. ama lobiler buna izin vermiyor sanırım ki biz kendimizi ifade etme şansını hala bulamadık,aileler dağılmış insanlar borcu yüzünden kaçak durumda ve cinayet,gasp değil sadece borcunu ödeyemediği için,bu konuda mağdur 2 milyon insandan bahsediyrum,

    Sayın başbakanım, mensupları şu iyi bilin , bir an mahkemelerin ,yargıtayın çok ivedilikle çalıştığını ve tıkır tıkır karar aldığını düşünün..Mahkemelerin vereceği karardan iki sonuç çıkacak........

    1-ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILAN MAĞDUR YA BU PARAYI DEVLETE ÖDEYECEK
    (ÖDEDİĞİ PARA DEVLETE GİDECEK YANİ DEVLET BİR NEVİ TEFECİLİK YAPMIŞ OLACAK)
    2-yada mağdur bu parayı bulamazsa cezaevine gidecek hemde 3-5 yıl


    Şu an uygulanan yasa kötü niyetli insanlara fırsat veriyor.
    Eşim 1,5 ay önce karşılıksız çekten dolayı cezaevine girdi.
    Alacaklıyla anlaşma yaptık 27.000 TL olan çek tutarı için 30.000 TL Ödedik.
    Alacaklı kişi ve avukatı icrada tutarın iki misli olduğunu görünce şikâyetlerini almaktan vazgeçtiler
    alacaklılar eşimi içeride tutarak daha fazla para koparmaya çalışıyorlar.
    Zaten borç harç bulduğumuz parayı da bu tefeci ve avukatına kaptırdık.
    Sonuçta eşimin cezaevinde olmasını fırsat bilen kötü niyetli insanlar önce anlaşma yapıp sonra vazgeçmiş,
    alacakları paranın tutarını yükseltmeye çalışmışlardır.
    Karşı tarafın avukatı, eşimin avukatı ve kardeşinin önünde sözlü olarak
    aldığı muafakatnameyi kullanmadı ve şikâyeti geri almadı.
    Bu yasayla eşim sağlığını, iş gücünü kaybediyor.
    Ayrıca eşimin cezaevinde olması diğer aile fertlerinin de zor durumda kalmasına sebep veriyor
    Lütfen ARTIK BU YASAYA BİR EL ATIN.
    Artık devlet ve adalet kavramına inancım kalmadı
    BU DEVLET KARŞISINDA YÜZ KIZARTICI SUÇ İŞLEMEK LAZIM Kİ BİR GECEDE
    HERKES BERAAT ETSİN AMA BİZ NAMUSUMUZLA ÇALIŞALIM VERGİ VERELİM ADAM
    ÇALIŞTIRALIM SONUÇTA KATİLDEN TECAVÜZCÜDEN HIRSIZDAN DAHA AĞIR CEZA ALALIM.
    YAZIKLAR OLSUN NEREDE HAK HUKUK ADALET AKŞAM NASIL UYUYOR İNSANLAR ANLAMIYORUM.

    1-bU KANUNLA DEVLET ALACAKLININ PARASINI ALABİLMESİ İÇİN KENDİSİ PAYINI ALMAYA MI
    ÇALIŞIYOR.
    2-YANİ KİBARCA BUNUN ADI TEFECİLİK DEĞİL Mİ?
    3-DEVLET TAHSİLAT YAPABİLMEK İÇİN KENDİNE FİYAT BİÇMİŞ OLMUYOR MU?
    4-BU YASA SİZLERE YASAL GELİYOR MU?
    5- BU DURUMDA MAĞDUR OLAN EN AZ İKİ MİLYON İNSAN VE AİLELERİ NE OLACAK
    6-ASIL MERAK ETTİĞİM ŞEY AYLARCA CEZA EVLERİNE TIKTIĞINIZ İNSANLAR İŞ GÜÇLERİNİ, SAĞLIKLARINI, AİLELERİNİ, İTİBARLARINI KAYBEDİYORLAR BU İNSANLARDAN NASIL OLURDA BORÇLARINI ÖDEMELERİNİ HATTA ESKİSİ GİBİ SAĞLIKLI BİREYLER OLMASINI BEKLİYORSUNUZ?

    İYİ ÇALIŞMALAR
    bende bunu gönderdim. her yeri mail trafiğine tutuyorum.
    hadi arkadaşlar devam durmak yok
    nilişko

    YanıtlaSil
  129. basketçi34AN4 Ocak 2011 01:10

    YARIN ERKEN YOLA KOYULMAM LAZIM.SİZLERDEN ÖZÜR DİLEYEREK ARANIZDAN AYRILIYORUM.
    YARIN İYİ HABERLERLE GÖRÜŞMEK ÜZERE FAX,SMS,MAİL,BİMER DEVAM.SAYGILARIMLA.basketçi

    YanıtlaSil
  130. tşk 126-127

    ayrıca konuya hakim bir hanım arkadaşın yazdıkları aşağıdadır..............

    HERKESE MERHABALAR YUKARIDA VERDİGİNİZ ADRESE ŞU AN İÇERDE BULUNAN VE ONUNLA AYNI KADERİ PAYLAŞAN ARKADAŞLARININ MEKTUPLARINI DA YÖNLENDİREBİLİRİM ÇÜNLÜ ONLAR BANA ADRES SORMUŞLARDI TAM 100 MEKTUP HAZIRLAYABİLİRİZ DEMİŞTİ YARIN AÇIK GÖRÜŞTE BUNU İLETEBİLİRİM NE DERSİNİZ? ÇÜNKÜ ONLARDA DIŞARIDAKİ BU MÜCADELEYE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORLAR...

    HANIMLARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR.ÇÜNKÜ HEP OLDUĞU GİBİ BU SIKINTILARI İÇLERİNDE EN İYİ HİSSEDEN ONLAR.

    YanıtlaSil
  131. basketçi3AN4 Ocak 2011 01:13

    SN.NİLİŞKO ELİNE SAĞLIK.İSTEYİNCE OLUYOR.SİZİN GİBİ NİLİŞKO LARA İHTİYAÇ VAR.SAYGILAR.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  132. ARKADAŞLAR KENDİ ADINIZA BİMER E MAİL YOLLADIYSANIZ SEVGİLİ EŞLERİNİZİN VE ÇOCUKLARINIZIN ADINADA YOLLAYIN.AMA LÜTFEN ÖZELLİKLE BAYANLARIN YAŞADIĞI MAĞDURİYETLERİ DİLLENDİRELİM.MALUM EŞLER İÇERİ GİRİNCE BAYANLARIN YAŞADIĞI SORUNLAR ÇOK AMA ÇOK DAHA VAHİM BİR HAL ALIYOR!!!!! EŞLERİN VE DOĞAL OLARAKTA GÜNAHSIZ YAVRULARIMIZIN NELER YAŞADIKLARINI ANLATALIM.ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ......................... SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  133. SN: NİLİŞKO

    UST 35 OLARAK VERMİŞ OLDUGUNUZ TÜM MEİL ADRESLERİNE ŞAHSIM ADINA ESKİ ON NUMARA ESNAF ŞU ANDA BİR DİLİM EKMEGE MUHTAÇ OLARAK YAZDIM VE GÖNDERDİM.

    KOTA DOLDU DİYOR BAŞKA MSN GÖNDEREMİYORUM

    BİRLİK VE BERABERLİKLE BU İŞ HALLEDECEGİMİZE CANI GÖNÜLDEN İNANDIĞIMIDA BELİRTMEK İSTERİM EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLAR, TEŞEKKÜRLER.


    UST 35

    YanıtlaSil
  134. 35 Yıllık Sanayiciyim.yanımda çalışan 150 kişi vardı yaptığım üretimin tamamını avrupaya ihraç ediyordum.2008 de avrupadaki kriz beni o kadar çok etkiledi ki çeklerimi ödeyemez duruma düştüm.hacizler başladı.avukatlara 3-5 bin vererek mal kaldırtmadım ama onuda karşılayamaz duruma geldim üretim yavaşladı cirom düştü.2009 yılında İFLAS ERTELEME aldım alacaklarımla protokol imzaladım.buna rağmen 60 tane çekime ceza davası açtılar.polis jandarma adliye derken işimi bırakıp bunlarla uğraştım.takip edemediğim kesinleşmiş cezalarım çıktı ve işimle ilgilenemiyorum.10 kişi çalışıyor ne yaptıklarını da bilmiyorum çünkü fabrikaya gidemiyorum.yaptığım üretimde markayım.türkiyede bir Avrupada iki rakibim var.böyle bir tesisi bu hale getirenleri ALLAH a havale ediyorum.sizlerle birlikteyim sonuna kadar SOYLU09

    YanıtlaSil
  135. SAYIN YETKİLİ

    SESİMİ DUYAN VARMIIII,





    BU MESAJI OKURKEN İNAN AÇ OLDUGUMU SÖYLESEM İNANMAZSIN



    BİZ ESNAFLIK YAPTIK VE YANLIŞ YÖNETİM SONUCU BU HALDEYİZ,



    ÇIKARTILAN 711 YASASI ve AKABİLİNDE DOMİNO TAŞI GİBİ YIKILAN

    ÖDEME TURUMUZUN DENGESİZLEŞMESİ İCRA KISKACI DERKEN,

    BU GÜNLERE GELİNDİ. 30 KİŞİYE EKMEK VERİRKEN ŞİMDİ EKMEGE MUHTAÇ KALDIM.

    BİZLER YÖNETİCİ OLARAK İŞLETMECİ RUHLU İNSANLARIZ EKONOMİYE ,MALİYEYE

    SSK, VE BİRSÜRÜ SAYAMADIGIM SEKTRÖRE CAN SUYU OLUYORKEN DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUM VAHİMDİR.



    ÖLÜM ÇÖZÜM DEYİL..



    BORCUMUN TAKİPCİSİ OLMASAYDIM ÇEKLERİM YAZILDIGINDA TİCARETİ TER ETSEYDİM İNANIN

    2 TİRİLYON KARDAYDIM AMA ŞİMDİ HER ARACIMIN ÜZERİNDE MALİYE SSK OLMAK ÜZERE 30 AR TANE

    İCRA VAR İSTERSENİZ BELGESİNİ GÖNDEREBİLİRİM.



    YAZILAN ÇEKLERİM , BRANŞIM OLMAYAN TOPTANCI ESNAFA VERİLDİYSE BENİ İDAM ETSİNLER DERİM



    YİNE YAZILAN ÇEKLERİM, GEÇMİŞİMDE AYNI ESNAFA AYNI MEBLAGDA 10 LARCA YÜZLERCE ÇEK YAZMIŞ VE ÖDEMİŞİM.



    DİYORUMKİ MÜSADE ETSİNLERDE KALAN BAKİYELERİMİDE SIFIRLAMAK İCRAYA DÜŞMÜ DOSYALARIMI ÖDEYEBİLMEK İÇİN ÜZERİMİZDEKİ

    ÇEZA EVİ BASKISINI KALDIRSINLAR DİYORUM



    SAYIN YETKİLİ BİZLER AF İSTEMİYORUZ



    SADECE ESNAFLIGI MIZI GERİ KAZANMAK VE BORÇLARIMIZI BİR ŞEKİLDE ÖDEMEK İSTİYORUZ

    BİZLERİN BORCU ÇALIŞMAKLA ,, ASKERİ ÜCRETLE ÖDENECEK GİBİ DEYİL MEBLAGLAR BÜYÜK



    SESİMİZİ DUYURMAMIZDA YARDIMLARINIZI ESİRGEMEZSENİZ BİNLERCE TEŞEKKÜR EDERİM



    BORCUNA SAĞDIK

    ÇEK MAĞDURU ESKİ ONURLU BİR ESNAF ve ŞİMDİ BİR DİLİM EKMEGE MUHTAÇ VATANDAŞ





    UST 35

    YanıtlaSil
  136. DEĞERLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ GECELER ,

    BU ÇAĞDIŞI YASANIN MAĞDURLARI OLARAK HEPİNİZİN İÇİ ACIYOR BİLİYORUM.DERTLERİNİZİ BIRAKIN BURAYA İKİ SATIR YAZMAYI ,ÇIĞLIKLAR ATARAK HAYKIRARAK İFADE ETMEK İSTİYORSUNUZ . HAKLISINIZ.ELBETTE Kİ SESİMİZİ DUYURANA KADAR HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

    ANCAK SAYIN EKİM 2510 DA ÇOK HAKLI,
    ÇÜNKÜ BİLİYORSUNUZ ÇOK AZ ZAMANIMIZ KALDI.
    BU SİTEDE HAYKIRARAK İFADE ETTİĞİMİZ SIKINTILARIMIZI,YAŞADIĞIMIZ İBRET DOLU ACI HİKAYELERİMİZİ,BEKLENTİLERİMİZİ LÜTFEN BİMER 'E
    VE YETKİN ARKADAŞLARIMIZIN İŞARET ETTİĞİ MAKAMLARA SEVİYELİ VE AMACA UYGUN BİR ŞEKİLDE BİLDİRİRSENİZ ,
    İNANIN ÇOK YOL KATEDERİZ.

    HAK MÜCADELEMİZDE KATKISI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
    SAYGILARIMLA,

    YanıtlaSil
  137. SOYLUO9 KARDEŞİM .

    HEPİMİZİN DERDİ İNAN AYNI

    DÜŞTE GÖR DERLER YA İŞTE BU KARDEŞİM DÜŞTÜK İŞTE.

    MALIMIZI HEZAT MEZAT İCRA ETTİLER TURUMUZ DEVAM ETSE BIRAKSALAR NEFES ALDIRSALAR VALLAHİ ÖDENECK.

    AMA ELİMİZİ KOLUMUZU BAGLIYORLAR HER BANKADA BLOKE VAR GELDE TURUNU ÇEVİR VE KAZANAMADIGIN PARAYI ÖDEME.
    BENİM İŞYERİM DE AYNISI OLDU KARDEŞİM GİDEMEDİM
    PERSONEL ÇALA ÇALA BİTİRDİ BİTTİĞİNİ ANLADIKLARINDA DA TEKER TEKER KAÇIŞTILAR ŞİKAYETTE EDEMİYORUM DAVALARIMDAN DOLAYI BU DURUMUMUZDAN BİLE YARARLANMAK İÇİN BEKLEŞEN BİR SÜRÜ AKBABA VAR .

    AMA ŞUNA İNAN BİZİM ÖLÜMÜZ BİLE ÇAKAL SÜRÜSÜNÜN DİRİSİNDEN DAHA DEGERLİ ONURUMUZ VAR KARDEŞİM.

    BIRAKIP KAÇMADIK MÜCADELEMİZDEN KORKUYORLAR VALLA

    UST 35.

    YanıtlaSil
  138. ARKADAŞLAR ÖNEMLİ!!!!!!!!

    LÜTFEN KENDİ ADINIZA VE ÇEVRENİZDEKİ BU ÇEK KANUNUNDAN DOLAYI KİMLER MAĞDUR OLUYORSA HEPSİNİN ADINA BİMERE MAĞDURİYETLERİNİZİ ANLATAN MAİLLERİ YOLLUYORUZ.SADECE MAİL DEĞİL YARINDA FAX VE TELEFONLARLA ARIYORUZ.


    ADRES
    Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina
    B.Blok
    P.K. 06640
    Kızılay / Ankara


    TELEFON
    (0312) 424 16 12
    (0312) 424 16 13
    (0312) 424 16 18

    FAX
    (0312) 425 13 75

    E - POSTA
    bimer@basbakanlik.gov.tr

    YanıtlaSil
  139. UST35 Kardeşim malesef hepimiz aynı durumdayız.biraz önce bimere mail attım.kendi durumu mu ve çevremizde ve bu sitedeki arkadaşların durumunu ve mağduruyetimizi anlattım.üniversitede sosyal faaliyetlerinden tanıdığım insansa bu sorunumuzu çözer diye düşünüyorum.kendilerinrde belirttim bunu.ancak maili görürmü bilmiyorum.iyi geceler herkese her gecenin bir sabahı olacak elbet. soylu09

    YanıtlaSil
  140. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16677913.asp?gid=373

    KARDESLERIM YUKARIDAKI LINKTE DEVLETIMIZE ASKERIMIZE KURSUN SIKAN DEVLET TEAMMULLERINI HICE SAYAN MEHMETCIKLERIMIZE COCUKLARIMIZA KARDESLERIMIZE AILE BIREYLERIMIZIN HER BIRININ CANINA KAST EDEN EMEKLI TERORISTLER SERBSET BIRAKILMIS
    PEKI YA HIZBULLAH ORGUT UYELERI ONLARDA SERBEST EVET YANLIS DUYMADINIZ ONLARDA DIYORUM AF EDILDILER
    5 KISININ KATILI DE SERBEST EVET BUNU DA MAALESEF YANLIS DUYMADINIZ 5 KISININ KATILI DE
    SEDAT SAHIN ULKUCU MAFYANIN REISI EVET O DA SERBSEST ARKADASLAR
    BU INSANLAR TURKIYE DE SERBEST BIRAKILDILAR NEDEN MI ADALET MEKANIZMASI YOGUN VE ISLEVSIZ KALDIGI ICIN UTANMIYORUM CUNKU UMUDUMU KAYBETMEDIM VE HALA GUZELIM VATANIMDA BIRSEYLERIN DEGISEBILECEGINE INANIYORUM

    HAKLI MUCADELEMIZE DEVAM EDIYORUZ KARDESLERIM HAKSIZ KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTANDIR UNUTMAYI

    SUCLU DEGIL BORCLUYUZ


    YORGUN...

    YanıtlaSil
  141. kesinlikle katılıyorum sevgi

    YanıtlaSil
  142. haklı mucadelemızı devam ettırmelıyız aramalara devam yılmadan susmadan gerekırse ac kalarak gerekırse acıkta kalaak ınsanca bır yasam ıcın borclarımızı odeyebılmek ıcın mucadeleye devam
    tt

    YanıtlaSil
  143. Meraba ben de bir çek magdurunun cocuguyum.Şu 3 senedir neler yaşadıgımı bir ben bilirm bir de Allah.Ben bu siteyi bu gün babamla ilgili bir durum varmı diye araştırırken buldum.Ve yaklaşık 10 tane yere mail gönderdim.elimden geldigince heryere mail gönderiyorum.Show tv ye bile gönderdim sesimizi duyurmamıza yardım edin diye.Bir programda bu olayı gündeme getirmelerini saglayalım sizde ulusal kanallara mail gönderebilirsiniz.Burada yazan abilerimi okudukca babamı okuyor gibi oluyorum.Keske elimden gelse de sizlere yardım edebilsem.Şuan ondan ayrı yasıyorum ve eminim sizin evlatlarınız da aynı seyleri hissediyordur.dogum günümde babam yanımda yoktu.burdan hepinize pes etmemeniz için yalvarıyorum.İyi aksamlar bende takipteyim heryere mail atmaya devam ediyorum. Rumuz Elif

    YanıtlaSil
  144. ulusal@ulusalkanal.com.tr;
    tv@tv.com.tr;
    haber@trt.net.tr;
    tgrt@tgrt.com.tr ;
    webmaster@startv.com.tr ;
    info@showtv.net ;
    ntv@ntvcom.tr ;
    wm@meltemtv.com.tr ;
    kraltv@kraltv.com.tr ;
    kontv@kontv.com.tr ;
    info@kanald.com.tr ;
    haber@kanala.com.tr ;
    kanal7@kanal7.com ;
    haber@istanbultv.com ;
    editor@haberturk.com ;
    flashtv-w@flashtv.com.tr ;
    info@cnnturk.com.tr ;
    yenidunya@kanal7com.tr ;
    cine5@cine5.com.tr ;
    anahaber@atv.com.tr ;
    gunaydin@kanald.com.tr;
    mete.cubukcu@ntv.com.tr;
    Nilişko

    YanıtlaSil
  145. fevzi.yeniceri@ntv.com.tr;
    mirgun.cabas@ntv.com.tr;
    murat.demirel@showtv.com.tr;
    bolukbasi@showtv.com.tr;
    alparslan.akkus@showtv.com.tr;
    ozan.pezek@showtv.com.tr;
    ridvan.biyik@showtv.com.tr;
    firat.catbas@showtw.com.tr;
    derya.bozdinc@showtv.com.tr;
    fikret.bulut@skyturk.tv;
    mustafa.celebi@skyturk.tv;
    muharrem.yildiz@skyturk.tv;
    recep.bolat@skyturk.tv;
    burcu.benek@skyturk.tv;
    merve.ayhan@skyturk.tv;
    h.gultekin@atv.com.tr;
    m.okur@atv.com.tr;
    f.bozkurt@atv.com.tr;
    n.ozdag@atv.com.tr;
    f.ucar@atv.com.tr;
    i.ozdem@atv.com.tr;
    haber@tv8.com.tr;
    kubilay.tumen@fox.com.tr;
    eyup.karasakal@fox.com.tr;
    nilişko

    YanıtlaSil
  146. meral.tosun@fox.com.tr;
    fatih.erener@fox.com.tr;
    bulentgultekin@kanal1.com.tr;
    osendur@kanal1.com.tr;
    suat@kanal1.com.tr;
    egursoy@kanal1.com.tr;
    tarik.toros@kanalturk.com.tr;
    oguz.usluer@kanalturk.com.tr;
    dilek.ozgul@kanalturk.com.tr;
    ugur.dundar@startv.com.tr;
    yilmaz.ozdil@startv.com.tr;
    mustafa.saglamer@startv.com.tr;
    unal.oymak@startv.com.tr;
    emine.uyar@startv.com.tr;
    yukselaltintas@yirmidort.tv;
    omerozkok@yirmidort.tv;
    tarikokaygun@yirmidort.tv;
    arukansanci@yirmidort.tv;
    muratyanci@yirmidort.tv;
    vakkasaksu@yirmidort.tv;
    semihsatiroglu@yirmidort.tv;
    pinarhortoglu@yirmidort.tv;
    nilişko

    YanıtlaSil
  147. selver.gozuacik@trt.net.tr;
    engin.basci@trt.net.tr;
    goksal.gokce@trt.net.tr;
    erkan.turhan@trt.net.tr;
    gonul.gezbul@trt.net.tr;
    ozlem.cosar@trt.net.tr;
    suatt@cnnturk.com.tr;
    cengize@cnnturk.com.tr;
    goksalg@cnnturk.com.tr;
    huseyiny@cnnturk.com.tr;
    mascioglu@kanald.com.tr;
    ueremektar@kanald.com.tr;
    orkunes@kanald.com.tr;
    bilgi@aktifhaber.com;
    bilgi@ankaraport.net;
    bilgi@medya73.com;
    info@gazete5.com;
    info@guncel-haber.com;
    info@haberajans.com;
    info@haberoku.net;
    info@hurriyetport.com;
    info@lpghaber.com;
    info@nethaber.com;
    info@nethabercilik.com;
    info@turkmedya.com;
    kerkukfeneri@yahoo.com
    nilişko

    YanıtlaSil
  148. yusufsahici@gmail.com;
    anayurtgaetesi@gmail.com;
    ankara@hurriyet.com.tr;
    ankcum@cumhuriyet.com.tr;
    info@birgun.net;
    mkislali@yahoo.com;
    okur@sabah.com.tr;
    sultanozer@gmail.com;
    ates_senol@hotmail.com;
    cagdasozer@gmail.com;
    ctoker@hurriyet.com.tr;
    ezelhan@gmail.com;
    firatkozok@gmail.com;
    habibguler02@hotmail.com;
    hgonultas@gazetevatan.com;
    hguler@zaman.com.tr;
    mansurcelik@gmail.com;
    muge.tutcali@iha.com.tr;
    okonuralp@hurriyet.com.tr;
    rezzakoral@gmail.com;
    semae@cnnturk.com.tr;
    sibel.erdem@ntv.com.tr;
    tureykose@gmail.com;
    agehanakbulut@yahoo.com;
    atestumer06@gmail.com;
    barkinbs@gmail.com;
    bilalcetin@hotmail.com;
    cimencetin@gmail.com;
    cincekara@gmail.com;
    cozenfatma@yahoo.com;
    ddogan@kanald.com.tr;
    ekoparis@gmail.com;
    eozgonul@gmail.com;
    goksel.bozkurt@tdn.com.tr;
    hakkikurban@gmail.com;
    hasan.oymez@gmail.com;
    kemal.dogan58@hotmail.com
    nilişko

    YanıtlaSil
  149. muratoztek@gmail.com;
    nesesaridogan@gmail.com;
    nevinbilgin@yahoo.com;
    oakbas75@gmail.com;
    osendir@gmail.com;
    ouguroglu@gmail.com;
    zlemakarsucelik@gmail.com;
    salihacolak@hotmail.com;
    savaskerimoglu@gmail.com;
    veli.toprak@gmail.com;
    volkanyanardag@gmail.com;
    yonel@sabah.com.tr;
    zerdem@radikal.com.tr;
    zihnierdem@hotmail.com;
    zubeyde_yalcin@hotmail.com;
    afetilgaz@milligazete.com.tr;
    ahakan@hurriyet.com.tr;
    ahmethakan@hurriyet.com.tr;
    akif.beki@radikal.com.tr;
    aldo.mirabella@entecra.it;
    aldo.mirabella@issds.it;
    amiguel@unav.es;
    andreas.liljeberg@comingthrough.se;
    av.halilyolcu@hotmail.com;
    ayse.cihangir@hotmail.com;
    aysel@ozentasarim.com;
    ayselkulkuloglu@hotmail.com;
    besd-bir@bes-bir.org;
    bilgiedinme@gsgm.gov.tr;
    bilgiedinme@kayseri.bel.tr;
    bilgiedinme@oib.gov.tr;
    burcu.doker@metro-tr.com;
    c.altan@bnet.net.tr
    nilişko

    YanıtlaSil
  150. canankanat@hotmail.com;
    cengiz.candar@radikal.com.tr;
    cevikce@ttnet.net.tr;
    csemercioglu@hurriyet.com.tr;
    dbsauvignon@yahoo.fr;
    denizsom@cumhuriyet.com.tr;
    denktas@yenicaggazetesi.com.tr;
    depo.ltd@ttmail.com;
    dpala@yum-bir.org;
    dundar@e-kolay.net;
    duomen.metals@gmail.com;
    ebabahan@sabah.com.tr;
    ecansen@hurriyet.com.tr;
    piramitgroup@gmail.com;
    emin.pazarci@takvim.com.tr;
    emincolasan@sozcum.com;
    batukan@kaski.gov.tr;
    eozkok@hurriyet.com.tr;
    epazarci@bugun.com.tr;
    esafak@sabah.com.tr;
    eyupcan@hurriyet.com.tr;
    f.koru@yenisafak.com.tr;
    ferzancihangir@cihangirtekstil.com.tr;
    fevzicelik38@hotmail.com;
    gavan@garlandtruffles.com;
    gee.enterprises@yahoo.com;
    gws@incomet-tpm.com;
    h.cemal@milliyet.com.tr
    nilişko

    YanıtlaSil
  151. h.pulur@milliyet.com;
    h.pulur@milliyet.com.tr;
    hakanziya.ergin@metro-tr.com;
    hasanyucel72@yahoo.com;
    hikmet.cetinkaya@cumhuriyet.com.tr;
    howard.johnston@lrtap.com;
    hsahin@radikal.com.tr;
    huseyin.yildiz@tbmm.gov.tr;
    ifmimarlik@gmail.com;
    inanc@erciyes.edu.tr;
    info@oib.gov.tr;
    info@cpnint.com;
    info@flasflower.com;
    info@icisleri.gov.tr;
    info@nestadesign.de;
    info@ozentasarim.com;
    info@rajbirdinc.com;
    info@usascrapmetalco.com;
    kirikkanat@mgkmedya.com;
    m.asik@milliyet.com.tr;
    magda@mageedesign.com;
    Mahmutovur@sabah.com.tr;
    maltan@sabah.com.tr;
    matthias_schubert@lechuza.com;
    mattias.liljeberg@comingthrough.se;
    s.kulkuloglu@gmail.com;
    melekus@setbir.org.tr;
    melih.asik@milliyet.com.tr;
    mensurakgun@referansgazetesi.com;
    mfarac@cumhuriyet.com.tr;
    micofora@gmail.com
    nilişko

    YanıtlaSil
  152. milletvekilim43@gmail.com;
    msarikaya@sabah.com.tr;
    msgask@hotmail.com;
    mturker@gozcugazetesi.com;
    mturker@sozcum.com;
    muammer4223@hotmail.com;
    mumtazsoysal@gmail.com;
    mutlu@gazetevatan.com;
    n.turkoz@sistemsineris.com;
    n.turkoz@sonteks.com;
    n.yilmazkaya@gmail.com;
    nagehan.alci@aksam.com.tr;
    necatidogru@sozcum.com;
    nedim.sener@milliyet.com.tr;
    nese.duzel@e-kolay.net;
    nevinbilgin@stargazete.com;
    o.karakocluoglu@gmail.com;
    office@lrta.org;
    okarakoclu@hotmail.com;
    oralcalislar@gmail.com;
    oralcalislar@yahoo.com;
    oray.egin@aksam.com.tr;
    osman.kocak@metro-tr.com;
    ozelkalem@chp.org.tr;
    P.shaw@roehampton.ac.uk;
    pepiniere@agritruffe.eu;
    musterihizmetleri@raffaello-network.com;
    rauftammer@posta.com.tr;
    s.kulkuloglu@sistemsineris.com;
    ssadiazrak@yahoo.com.tr;
    saray38@hotmail.com;
    seda.sunat@metro-ag.com
    nilişko

    YanıtlaSil
  153. sefayap@gmail.com;
    selamibilgili@gmail.com;
    selamibilgili@mynet.com;
    setbir@setbir.org.tr;
    sezercanbektas@gmail.com;
    shrenik@realvalueintl.co.uk;
    sirri.cebeci@tercuman.com.tr;
    skucuksahin@hurriyet.com.tr;
    suder@suder.org.tr;
    sukrankutucu@gmail.com;
    sukrankutukcu@gmail.com;
    t.akyol@milliyet.com.tr;
    takyol@milliyet.com.tr;
    talat.atilla@gunes.com;
    tartuficoltura@gmail.com;
    timl@shoesforcrews.com;
    trades@pumacg.com;
    tturenc@hurriyet.com.tr;
    tuncay@saygun.com;
    turgay@fisekci.com;
    turkotartarian@gmail.com;
    ugur.dundar@startv.com.tr;
    utalu@sabah.com.tr;
    westernscrap@gmail.com;
    mernis38@hotmail.com;
    yakupkepenek06@hotmail.com;
    ycongar@erols.com;
    ydogan@hurriyet.com.tr;
    yhhalac@gmail.com;
    aciray@mynet.com;
    yurthaber@cumhuriyet.com.tr
    tursunmahmut@gmail.com;
    tvkayseri@tvkayseri.com.tr;
    ankara@dha.com.tr;
    dhainternet@dha.com.tr;
    kayseri@aa.com.tr;
    nilişko

    YanıtlaSil
  154. kayserdha@dha.com.tr;
    salih.akkus@iha.com.tr;
    mrf@ansesnet.com;
    anahaber@atv.com.tr;
    anahaber@kanald.com.tr;
    editor@kanald.com.tr;
    haber@ntv.com.tr;
    haber@stv.com.tr;
    haber@tgrt.com.tr;
    tgrt@tgrt.com.tr;
    info@brt.com.tr;
    haber@brt.com.tr;
    info@cnnturk.com.tr;
    info@halktv.com.tr;
    info@showtv.net;
    kanal7@kanal7.com;
    mabirand@e-kolay.net;
    ridvana@cnnturk.com.tr;
    starhaber@startv.com.tr;
    ugurd@startv.com.tr;
    yavuzo@cnnturk.com.tr;
    skucuksahin@hurriyet.com.tr;
    t.akyol@milliyet.com.tr;
    takyol@milliyet.com.tr;
    talat.atilla@gunes.com;
    tturenc@hurriyet.com.tr;
    ugur.dundar@startv.com.tr;
    utalu@sabah.com.tr;
    yakupkepenek06@hotmail.com;
    ycongar@erols.com;
    ydogan@hurriyet.com.tr;
    yurthaber@cumhuriyet.com.tr;
    anayurtgaetesi@gmail.com;
    ankara@hurriyet.com.tr;
    ankcum@cumhuriyet.com.tr;
    info@birgun.net;
    okur@sabah.com.tr;
    sultanozer@gmail.com;
    ates_senol@hotmail.com;
    cagdasozer@gmail.com;
    ctoker@hurriyet.com.tr;
    ezelhan@gmail.com;
    nilişko

    YanıtlaSil
  155. firatkozok@gmail.com;
    habibguler02@hotmail.com;
    hgonultas@gazetevatan.com;
    hguler@zaman.com.tr;
    mansurcelik@gmail.com;
    muge.tutcali@iha.com.tr;
    okonuralp@hurriyet.com.tr;
    rezzakoral@gmail.com;
    semae@cnnturk.com.tr;
    sibel.erdem@ntv.com.tr;
    tureykose@gmail.com;
    agehanakbulut@yahoo.com;
    atestumer06@gmail.com;
    barkinbs@gmail.com;
    bilalcetin@hotmail.com;
    cimencetin@gmail.com;
    cincekara@gmail.com;
    cozenfatma@yahoo.com;
    ddogan@kanald.com.tr;
    ekoparis@gmail.com;
    eozgonul@gmail.com;
    goksel.bozkurt@tdn.com.tr;
    hakkikurban@gmail.com;
    hasan.oymez@gmail.com;
    kemal.dogan58@hotmail.com;
    muratoztek@gmail.com;
    nesesaridogan@gmail.com;
    oakbas75@gmail.com;
    osendir@gmail.com;
    ouguroglu@gmail.com;
    ozlemakarsucelik@gmail.com;
    salihacolak@hotmail.com;
    savaskerimoglu@gmail.com;
    veli.toprak@gmail.com;
    volkanyanardag@gmail.com;
    yonel@sabah.com.tr;
    zerdem@radikal.com.tr;
    zihnierdem@hotmail.com;
    zubeyde_yalcin@hotmail.com;
    aldo.mirabella@entecra.it;
    aldo.mirabella@issds.it;
    amiguel@unav.es;
    andreas.liljeberg@comingthrough.se;
    av.halilyolcu@hotmail.com;
    ayse.cihangir@hotmail.com;
    aysel@ozentasarim.com;
    ayselkulkuloglu@hotmail.com;
    besd-bir@bes-bir.org;
    bilgiedinme@gsgm.gov.tr;
    bilgiedinme@kayseri.bel.tr;
    nilişko

    YanıtlaSil
  156. bilgiedinme@oib.gov.tr;
    burcu.doker@metro-tr.com;
    canankanat@hotmail.com;
    dbsauvignon@yahoo.fr;
    denizsom@cumhuriyet.com.tr;
    depo.ltd@ttmail.com;
    dpala@yum-bir.org;
    duomen.metals@gmail.com;
    piramitgroup@gmail.com;
    batukan@kaski.gov.tr;
    ferzancihangir@cihangirtekstil.com.tr;
    fevzicelik38@hotmail.com;
    gavan@garlandtruffles.com;
    gee.enterprises@yahoo.com;
    gws@incomet-tpm.com;
    hakanziya.ergin@metro-tr.com;
    hasanyucel72@yahoo.com;
    howard.johnston@lrtap.com;
    huseyin.yildiz@tbmm.gov.tr;
    ifmimarlik@gmail.com;
    inanc@erciyes.edu.tr;
    info@oib.gov.tr;
    info@cpnint.com;
    info@flasflower.com;
    info@icisleri.gov.tr;
    info@nestadesign.de;
    info@ozentasarim.com;
    info@rajbirdinc.com;
    info@usascrapmetalco.com;
    melekus@setbir.org.tr;
    micofora@gmail.com;
    milletvekilim43@gmail.com;
    msgask@hotmail.com;
    muammer4223@hotmail.com;
    mustafasolak_83@hotmail.com;
    n.turkoz@sistemsineris.com;
    n.turkoz@sonteks.com;
    n.yilmazkaya@gmail.com;
    o.karakocluoglu@gmail.com;
    office@lrta.org;
    okarakoclu@hotmail.com;
    osman.kocak@metro-tr.com;
    ozelkalem@chp.org.tr;
    P.shaw@roehampton.ac.uk;
    pepiniere@agritruffe.eu;
    musterihizmetleri@raffaello-network.com;
    s.kulkuloglu@sistemsineris.com;
    ssadiazrak@yahoo.com.tr;
    saray38@hotmail.com;
    seda.sunat@metro-ag.com;
    nilişko

    YanıtlaSil
  157. sefayap@gmail.com;
    selamibilgili@gmail.com;
    selamibilgili@mynet.com;
    setbir@setbir.org.tr;
    sezercanbektas@gmail.com;
    shrenik@realvalueintl.co.uk;
    suder@suder.org.tr;
    sukrankutucu@gmail.com;
    sukrankutukcu@gmail.com;
    tartuficoltura@gmail.com;
    timl@shoesforcrews.com;
    trades@pumacg.com;
    tuncay@saygun.com;
    turgay@fisekci.com;
    turkotartarian@gmail.com;
    westernscrap@gmail.com;
    mernis38@hotmail.com;
    yhhalac@gmail.com;
    info@odatv.com.tr;
    info@odatv.cm;
    kayseri@dunya.com;
    davutgulec@hotmail.com;
    muratmetiner@mynet.com;
    eliftv@eliftv.com.tr;
    ac.semra@mynet.com;
    saray38@hotmail.com;
    seda.sunat@metro-ag.com;
    sefayap@gmail.com;
    selamibilgili@gmail.com;
    selamibilgili@mynet.com;
    setbir@setbir.org.tr;
    sezercanbektas@gmail.com;
    shrenik@realvalueintl.co.uk;
    suder@suder.org.tr;
    sukrankutucu@gmail.com;
    sukrankutukcu@gmail.com
    nilişko

    YanıtlaSil
  158. tartuficoltura@gmail.com;
    timl@shoesforcrews.com;
    trades@pumacg.com;
    tuncay@saygun.com;
    turgay@fisekci.com;
    turkotartarian@gmail.com;
    westernscrap@gmail.com;
    mernis38@hotmail.com;
    yhhalac@gmail.com;
    info@odatv.com.tr;
    info@odatv.cm;
    kayseri@dunya.com;
    davutgulec@hotmail.com;
    muratmetiner@mynet.com;
    eliftv@eliftv.com.tr;
    ac.semra@mynet.com;
    akrepmehmet1@hotmail.com;
    ustuntuncer@erciyes.edu.tr;
    erdmen@hotmail.com;
    evlendimmehmet@hotmail.com;
    fatihkaracali@hotmail.com;
    ferhatyagmur@hotmail.com;
    hakimiyetkayseri@hotmail.com;
    deniz@cagan.com.tr;
    info@kanal38.com;
    a.zorlu38@hotmail.com;
    bulut@kaytv.com.tr;
    haber@kayserianadoluhaber.com;
    buyukkayseri@gmail.com;
    haber@denizpostasi.com;
    dergianadolu@windowslive.com;
    erciyes@erciyesgazetesi.com;
    mehmetugurlu@hotmail.com;
    mehmetugurlu38@gmail.com;
    kayseri-gundem@hotmail.com;
    info@kayserigunes.com;
    kayserihabergazetesi@mynet.com;
    scicek@htgazete.com.tr;
    kayserihavadis@yahoo.com;
    kenthaber@gmail.com;
    yusufyerli38@gmail.com;
    cananbayram@hotmail.com;
    mustafaduran38@yahoo.com;
    kursat38@gmail.com;
    kayseri_starhaber@msn.com;
    kayseritempo@hotmail.com;
    ulkergazetesi@mynet.com;
    vakitkayseri@hotmail.com;
    yeni.kayseri@mynet.com;
    yenisabah@mynet.com;
    kayseri@zaman.com.tr;
    info@kayseri.net.tr;
    kayserimetropol_medyaajans@hotmail.com;
    kayseriyorum@hotmail.com;
    kayseriyorum@kayseriyorum.com;
    kaytv@kaytv.com.tr;
    gazeteci38@hotmail.com;
    nebahaterdogan@hotmail.com;
    ocak.gozde@hotmail.com;
    pirlioglu_koray@hotmail.com;
    tursunmahmut@gmail.com;
    tvkayseri@tvkayseri.com.tr;
    ankara@dha.com.tr;
    dhainternet@dha.com.tr;
    nilişko

    YanıtlaSil
  159. kayseri@aa.com.tr;
    kayserdha@dha.com.tr;
    salih.akkus@iha.com.tr;
    mrf@ansesnet.com;
    anahaber@atv.com.tr;
    anahaber@kanald.com.tr;
    editor@kanald.com.tr;
    haber@ntv.com.tr;
    haber@stv.com.tr;
    haber@tgrt.com.tr;
    tgrt@tgrt.com.tr;
    info@brt.com.tr;
    haber@brt.com.tr;
    info@cnnturk.com.tr;
    info@halktv.com.tr;
    info@showtv.net;
    kanal7@kanal7.com;
    mabirand@e-kolay.net;
    ridvana@cnnturk.com.tr;
    starhaber@startv.com.tr;
    ugurd@startv.com.tr;
    yavuzo@cnnturk.com.tr;
    nilişko

    YanıtlaSil
  160. Merhaba Arkadaşlar bu adresleri mail yağmuruna tutalım .Allah yardımcımız olsun
    ben aşağıdaki gibi bir mail attım sizdende aynısını bekliyorum hadi asılın maillere

    Bu yasa kötü niyetli insanlara fırsat veriyor. Tefeciler ve bu zihniyette olan insanlar cezaevlerindeki insanların mağduriyetini kullanıyor. Anaparayı ve faizlerini ödeseniz de şikâyetlerini geri almak konusunu pazarlık meselesi yapıyorlar. Yani sonuçta devletin alması gereken para yine bu kötü niyetli insanların eline geçiyor. Çünkü siz cezaevindeki yakınınızı çıkarabilmek için elinizde ne varsa vermeye hazırsınız. Böylece bir pazarlık konusu ortaya çıkıyor. Karşı taraf size evet ben şikâyetimi geri alırım ama devlete ödemen gereken paranın şu kadarını bana ver öyle diyor. İtiraz etmeniz bir işe yaramıyor. Ya çek tutarı kadar parayı devlete vereceksiniz ya da bu kötü niyetli insanlarla Pazarlığa oturacaksınız. Her durumda zarardasınız. Zaten çok zor olan maddi durumunuzu daha da zora sokmamak için bu insanlarla anlaşıp en az maddi zararla yakınınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz.
    Bu yasa sadece kötü niyetli insanlara yarıyor.
    Bir an önce ele alınmalı
    nilişko

    YanıtlaSil
  161. nerde bu yorumlar

    YanıtlaSil
  162. BEN BÖYLE ADALETİN BEN NEYAPAYIM MİLLET BABAMIN 200.00TL BORCU VAR YATARI KAC SENE BİLİYORMUSUNUZ TAM 8 SEKİZ SENE 3AY 5 AY CEZASI OLANLAR HALLERİNE ŞÜKRETSİN ALLAH HEPİMİZİ KURTARSIN HA BU ARADA KENDİSİ 12 YIL HER AY HER GÜN BİDÜNYA CEK ÖDEYEN BİR ESNAFTI BİRGÜN GÜNEŞ BİZİM İCİN DOGACAK............

    YanıtlaSil
  163. arkadaşlar olimpa açılışında gelen ablaların dışında bizde sn başbakanın danışmanına madurların durumunu anlatan bir mektup verdik

    YanıtlaSil
  164. arkadaşlar olimpa açılışında gelen ablaların dışında bizde sn başbakanın danışmanına madurların durumunu anlatan bir mektup verdik

    YanıtlaSil
  165. Merhaba Arkadaşlar bu adresleri mail yağmuruna tutalım .Allah yardımcımız olsun
    ben aşağıdaki gibi bir mail attım sizdende aynısını bekliyorum hadi asılın maillere

    Bu yasa kötü niyetli insanlara fırsat veriyor. Tefeciler ve bu zihniyette olan insanlar cezaevlerindeki insanların mağduriyetini kullanıyor. Anaparayı ve faizlerini ödeseniz de şikâyetlerini geri almak konusunu pazarlık meselesi yapıyorlar. Yani sonuçta devletin alması gereken para yine bu kötü niyetli insanların eline geçiyor. Çünkü siz cezaevindeki yakınınızı çıkarabilmek için elinizde ne varsa vermeye hazırsınız. Böylece bir pazarlık konusu ortaya çıkıyor. Karşı taraf size evet ben şikâyetimi geri alırım ama devlete ödemen gereken paranın şu kadarını bana ver öyle diyor. İtiraz etmeniz bir işe yaramıyor. Ya çek tutarı kadar parayı devlete vereceksiniz ya da bu kötü niyetli insanlarla Pazarlığa oturacaksınız. Her durumda zarardasınız. Zaten çok zor olan maddi durumunuzu daha da zora sokmamak için bu insanlarla anlaşıp en az maddi zararla yakınınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz.
    Bu yasa sadece kötü niyetli insanlara yarıyor.
    Bir an önce ele alınmalı
    nilişko

    YanıtlaSil
  166. fevzi.yeniceri@ntv.com.tr;
    mirgun.cabas@ntv.com.tr;
    murat.demirel@showtv.com.tr;
    bolukbasi@showtv.com.tr;
    alparslan.akkus@showtv.com.tr;
    ozan.pezek@showtv.com.tr;
    ridvan.biyik@showtv.com.tr;
    firat.catbas@showtw.com.tr;
    derya.bozdinc@showtv.com.tr;
    fikret.bulut@skyturk.tv;
    mustafa.celebi@skyturk.tv;
    muharrem.yildiz@skyturk.tv;
    recep.bolat@skyturk.tv;
    burcu.benek@skyturk.tv;
    merve.ayhan@skyturk.tv;
    h.gultekin@atv.com.tr;
    m.okur@atv.com.tr;
    f.bozkurt@atv.com.tr;
    n.ozdag@atv.com.tr;
    f.ucar@atv.com.tr;
    i.ozdem@atv.com.tr;
    haber@tv8.com.tr;
    kubilay.tumen@fox.com.tr;
    eyup.karasakal@fox.com.tr;
    nilişko

    YanıtlaSil
  167. haklı mucadelemızı devam ettırmelıyız aramalara devam yılmadan susmadan gerekırse ac kalarak gerekırse acıkta kalaak ınsanca bır yasam ıcın borclarımızı odeyebılmek ıcın mucadeleye devam
    tt

    YanıtlaSil
  168. SAYIN YETKİLİ

    SESİMİ DUYAN VARMIIII,





    BU MESAJI OKURKEN İNAN AÇ OLDUGUMU SÖYLESEM İNANMAZSIN



    BİZ ESNAFLIK YAPTIK VE YANLIŞ YÖNETİM SONUCU BU HALDEYİZ,



    ÇIKARTILAN 711 YASASI ve AKABİLİNDE DOMİNO TAŞI GİBİ YIKILAN

    ÖDEME TURUMUZUN DENGESİZLEŞMESİ İCRA KISKACI DERKEN,

    BU GÜNLERE GELİNDİ. 30 KİŞİYE EKMEK VERİRKEN ŞİMDİ EKMEGE MUHTAÇ KALDIM.

    BİZLER YÖNETİCİ OLARAK İŞLETMECİ RUHLU İNSANLARIZ EKONOMİYE ,MALİYEYE

    SSK, VE BİRSÜRÜ SAYAMADIGIM SEKTRÖRE CAN SUYU OLUYORKEN DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUM VAHİMDİR.



    ÖLÜM ÇÖZÜM DEYİL..



    BORCUMUN TAKİPCİSİ OLMASAYDIM ÇEKLERİM YAZILDIGINDA TİCARETİ TER ETSEYDİM İNANIN

    2 TİRİLYON KARDAYDIM AMA ŞİMDİ HER ARACIMIN ÜZERİNDE MALİYE SSK OLMAK ÜZERE 30 AR TANE

    İCRA VAR İSTERSENİZ BELGESİNİ GÖNDEREBİLİRİM.



    YAZILAN ÇEKLERİM , BRANŞIM OLMAYAN TOPTANCI ESNAFA VERİLDİYSE BENİ İDAM ETSİNLER DERİM



    YİNE YAZILAN ÇEKLERİM, GEÇMİŞİMDE AYNI ESNAFA AYNI MEBLAGDA 10 LARCA YÜZLERCE ÇEK YAZMIŞ VE ÖDEMİŞİM.



    DİYORUMKİ MÜSADE ETSİNLERDE KALAN BAKİYELERİMİDE SIFIRLAMAK İCRAYA DÜŞMÜ DOSYALARIMI ÖDEYEBİLMEK İÇİN ÜZERİMİZDEKİ

    ÇEZA EVİ BASKISINI KALDIRSINLAR DİYORUM



    SAYIN YETKİLİ BİZLER AF İSTEMİYORUZ



    SADECE ESNAFLIGI MIZI GERİ KAZANMAK VE BORÇLARIMIZI BİR ŞEKİLDE ÖDEMEK İSTİYORUZ

    BİZLERİN BORCU ÇALIŞMAKLA ,, ASKERİ ÜCRETLE ÖDENECEK GİBİ DEYİL MEBLAGLAR BÜYÜK



    SESİMİZİ DUYURMAMIZDA YARDIMLARINIZI ESİRGEMEZSENİZ BİNLERCE TEŞEKKÜR EDERİM



    BORCUNA SAĞDIK

    ÇEK MAĞDURU ESKİ ONURLU BİR ESNAF ve ŞİMDİ BİR DİLİM EKMEGE MUHTAÇ VATANDAŞ





    UST 35

    YanıtlaSil
  169. 35 Yıllık Sanayiciyim.yanımda çalışan 150 kişi vardı yaptığım üretimin tamamını avrupaya ihraç ediyordum.2008 de avrupadaki kriz beni o kadar çok etkiledi ki çeklerimi ödeyemez duruma düştüm.hacizler başladı.avukatlara 3-5 bin vererek mal kaldırtmadım ama onuda karşılayamaz duruma geldim üretim yavaşladı cirom düştü.2009 yılında İFLAS ERTELEME aldım alacaklarımla protokol imzaladım.buna rağmen 60 tane çekime ceza davası açtılar.polis jandarma adliye derken işimi bırakıp bunlarla uğraştım.takip edemediğim kesinleşmiş cezalarım çıktı ve işimle ilgilenemiyorum.10 kişi çalışıyor ne yaptıklarını da bilmiyorum çünkü fabrikaya gidemiyorum.yaptığım üretimde markayım.türkiyede bir Avrupada iki rakibim var.böyle bir tesisi bu hale getirenleri ALLAH a havale ediyorum.sizlerle birlikteyim sonuna kadar SOYLU09

    YanıtlaSil
  170. Suçlu değil borçluyuz...

    ..bizler çek mağdurlarıyız,cinayet suçlusunun yeni yasayla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bu günlerde bizler SADECE BORÇLU OLDUĞUMUZ İÇİN cezaevlerine yollanıyoruz,kredi mağdurlarının sıkıntısı için uğraştınız.bizimle de ilgilenilsin istiyoruz. ama lobiler buna izin vermiyor sanırım ki biz kendimizi ifade etme şansını hala bulamadık,aileler dağılmış insanlar borcu yüzünden kaçak durumda ve cinayet,gasp değil sadece borcunu ödeyemediği için,bu konuda mağdur 2 milyon insandan bahsediyrum,

    Sayın başbakanım, mensupları şu iyi bilin , bir an mahkemelerin ,yargıtayın çok ivedilikle çalıştığını ve tıkır tıkır karar aldığını düşünün..Mahkemelerin vereceği karardan iki sonuç çıkacak........

    1-ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILAN MAĞDUR YA BU PARAYI DEVLETE ÖDEYECEK
    (ÖDEDİĞİ PARA DEVLETE GİDECEK YANİ DEVLET BİR NEVİ TEFECİLİK YAPMIŞ OLACAK)
    2-yada mağdur bu parayı bulamazsa cezaevine gidecek hemde 3-5 yıl


    Şu an uygulanan yasa kötü niyetli insanlara fırsat veriyor.
    Eşim 1,5 ay önce karşılıksız çekten dolayı cezaevine girdi.
    Alacaklıyla anlaşma yaptık 27.000 TL olan çek tutarı için 30.000 TL Ödedik.
    Alacaklı kişi ve avukatı icrada tutarın iki misli olduğunu görünce şikâyetlerini almaktan vazgeçtiler
    alacaklılar eşimi içeride tutarak daha fazla para koparmaya çalışıyorlar.
    Zaten borç harç bulduğumuz parayı da bu tefeci ve avukatına kaptırdık.
    Sonuçta eşimin cezaevinde olmasını fırsat bilen kötü niyetli insanlar önce anlaşma yapıp sonra vazgeçmiş,
    alacakları paranın tutarını yükseltmeye çalışmışlardır.
    Karşı tarafın avukatı, eşimin avukatı ve kardeşinin önünde sözlü olarak
    aldığı muafakatnameyi kullanmadı ve şikâyeti geri almadı.
    Bu yasayla eşim sağlığını, iş gücünü kaybediyor.
    Ayrıca eşimin cezaevinde olması diğer aile fertlerinin de zor durumda kalmasına sebep veriyor
    Lütfen ARTIK BU YASAYA BİR EL ATIN.
    Artık devlet ve adalet kavramına inancım kalmadı
    BU DEVLET KARŞISINDA YÜZ KIZARTICI SUÇ İŞLEMEK LAZIM Kİ BİR GECEDE
    HERKES BERAAT ETSİN AMA BİZ NAMUSUMUZLA ÇALIŞALIM VERGİ VERELİM ADAM
    ÇALIŞTIRALIM SONUÇTA KATİLDEN TECAVÜZCÜDEN HIRSIZDAN DAHA AĞIR CEZA ALALIM.
    YAZIKLAR OLSUN NEREDE HAK HUKUK ADALET AKŞAM NASIL UYUYOR İNSANLAR ANLAMIYORUM.

    1-bU KANUNLA DEVLET ALACAKLININ PARASINI ALABİLMESİ İÇİN KENDİSİ PAYINI ALMAYA MI
    ÇALIŞIYOR.
    2-YANİ KİBARCA BUNUN ADI TEFECİLİK DEĞİL Mİ?
    3-DEVLET TAHSİLAT YAPABİLMEK İÇİN KENDİNE FİYAT BİÇMİŞ OLMUYOR MU?
    4-BU YASA SİZLERE YASAL GELİYOR MU?
    5- BU DURUMDA MAĞDUR OLAN EN AZ İKİ MİLYON İNSAN VE AİLELERİ NE OLACAK
    6-ASIL MERAK ETTİĞİM ŞEY AYLARCA CEZA EVLERİNE TIKTIĞINIZ İNSANLAR İŞ GÜÇLERİNİ, SAĞLIKLARINI, AİLELERİNİ, İTİBARLARINI KAYBEDİYORLAR BU İNSANLARDAN NASIL OLURDA BORÇLARINI ÖDEMELERİNİ HATTA ESKİSİ GİBİ SAĞLIKLI BİREYLER OLMASINI BEKLİYORSUNUZ?

    İYİ ÇALIŞMALAR
    bende bunu gönderdim. her yeri mail trafiğine tutuyorum.
    hadi arkadaşlar devam durmak yok
    nilişko

    YanıtlaSil
  171. Suçlu değil borçluyuz...

    ..bizler çek mağdurlarıyız,cinayet suçlusunun yeni yasayla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bu günlerde bizler SADECE BORÇLU OLDUĞUMUZ İÇİN cezaevlerine yollanıyoruz,kredi mağdurlarının sıkıntısı için uğraştınız.bizimle de ilgilenilsin istiyoruz. ama lobiler buna izin vermiyor sanırım ki biz kendimizi ifade etme şansını hala bulamadık,aileler dağılmış insanlar borcu yüzünden kaçak durumda ve cinayet,gasp değil sadece borcunu ödeyemediği için,bu konuda mağdur 2 milyon insandan bahsediyrum,

    Sayın başbakanım, mensupları şu iyi bilin , bir an mahkemelerin ,yargıtayın çok ivedilikle çalıştığını ve tıkır tıkır karar aldığını düşünün..Mahkemelerin vereceği karardan iki sonuç çıkacak........

    1-ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILAN MAĞDUR YA BU PARAYI DEVLETE ÖDEYECEK
    (ÖDEDİĞİ PARA DEVLETE GİDECEK YANİ DEVLET BİR NEVİ TEFECİLİK YAPMIŞ OLACAK)
    2-yada mağdur bu parayı bulamazsa cezaevine gidecek hemde 3-5 yıl


    Şu an uygulanan yasa kötü niyetli insanlara fırsat veriyor.
    Eşim 1,5 ay önce karşılıksız çekten dolayı cezaevine girdi.
    Alacaklıyla anlaşma yaptık 27.000 TL olan çek tutarı için 30.000 TL Ödedik.
    Alacaklı kişi ve avukatı icrada tutarın iki misli olduğunu görünce şikâyetlerini almaktan vazgeçtiler
    alacaklılar eşimi içeride tutarak daha fazla para koparmaya çalışıyorlar.
    Zaten borç harç bulduğumuz parayı da bu tefeci ve avukatına kaptırdık.
    Sonuçta eşimin cezaevinde olmasını fırsat bilen kötü niyetli insanlar önce anlaşma yapıp sonra vazgeçmiş,
    alacakları paranın tutarını yükseltmeye çalışmışlardır.
    Karşı tarafın avukatı, eşimin avukatı ve kardeşinin önünde sözlü olarak
    aldığı muafakatnameyi kullanmadı ve şikâyeti geri almadı.
    Bu yasayla eşim sağlığını, iş gücünü kaybediyor.
    Ayrıca eşimin cezaevinde olması diğer aile fertlerinin de zor durumda kalmasına sebep veriyor
    Lütfen ARTIK BU YASAYA BİR EL ATIN.
    Artık devlet ve adalet kavramına inancım kalmadı
    BU DEVLET KARŞISINDA YÜZ KIZARTICI SUÇ İŞLEMEK LAZIM Kİ BİR GECEDE
    HERKES BERAAT ETSİN AMA BİZ NAMUSUMUZLA ÇALIŞALIM VERGİ VERELİM ADAM
    ÇALIŞTIRALIM SONUÇTA KATİLDEN TECAVÜZCÜDEN HIRSIZDAN DAHA AĞIR CEZA ALALIM.
    YAZIKLAR OLSUN NEREDE HAK HUKUK ADALET AKŞAM NASIL UYUYOR İNSANLAR ANLAMIYORUM.

    1-bU KANUNLA DEVLET ALACAKLININ PARASINI ALABİLMESİ İÇİN KENDİSİ PAYINI ALMAYA MI
    ÇALIŞIYOR.
    2-YANİ KİBARCA BUNUN ADI TEFECİLİK DEĞİL Mİ?
    3-DEVLET TAHSİLAT YAPABİLMEK İÇİN KENDİNE FİYAT BİÇMİŞ OLMUYOR MU?
    4-BU YASA SİZLERE YASAL GELİYOR MU?
    5- BU DURUMDA MAĞDUR OLAN EN AZ İKİ MİLYON İNSAN VE AİLELERİ NE OLACAK
    6-ASIL MERAK ETTİĞİM ŞEY AYLARCA CEZA EVLERİNE TIKTIĞINIZ İNSANLAR İŞ GÜÇLERİNİ, SAĞLIKLARINI, AİLELERİNİ, İTİBARLARINI KAYBEDİYORLAR BU İNSANLARDAN NASIL OLURDA BORÇLARINI ÖDEMELERİNİ HATTA ESKİSİ GİBİ SAĞLIKLI BİREYLER OLMASINI BEKLİYORSUNUZ?

    İYİ ÇALIŞMALAR

    bende bunu gönderdim
    hatta her gün defalarca bildiğim tüm adreslere mail atıyorum.
    nilişko

    YanıtlaSil
  172. saklambaç413 Mart 2011 01:32

    bence arkadaşlar
    torbaya saldıralım
    duyun bizi tbmm deki milletvekllerimiz

    YanıtlaSil
  173. iyi geceler dostlar bugün bir olayla karşılaştım şok oldum inanın müebbetle yargılanan biri vardı tanıdığım ceza evinden çıkmış pessss yani dedim ben şunu bilir şunu söylerim esnafız iş adamıyız bize yakışmaz filan hepsi boş kimse bizi ciddiye almıyor çıkacağız 5 kişi boğaz köprüsüne zincirliyeceğiz kendimizi başbakan buraya geleçek 5 kişiyiz ailelerimizle 25 kişiyiz bizim vebalimizi nasıl ödeyeçek acaba katiller dışarıda biz 5 yıl içeride bakın bakalım nasıl ses gelir vallahi bırakın türkiye yi dünyayı ayağa kaldırırız başkada care yok bence 5 yıl yatmak yatan bilir saygılar

    YanıtlaSil
  174. SN 2510 ARKADAŞIM.
    EMEKLERİNE MÜCADELENE SAĞLIK. AMA KENDİ SAĞLIĞINIDA İHMAL ETME. LÜTFEN SAKİN OL. ÇOK ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA . ÖNCE SAĞLIK.
    SİZERİN MÜCADELESİ UNUTULAMAZ. Saygılar.

    YanıtlaSil
  175. sayın ekm2510 millet içini döküp rahatlıyo sonuçta bu siteye içimizi döküyoruz bu saatte hangi vekil aranırki ben şahsım adına bügün tam 37 tane mail attım 1 saattir birazda içimizi dökelim(mert)

    YanıtlaSil
  176. 109 ilave ayrıca onlar(katiller,gaspcılar,tacavüzcüler v.s) bir süre sonra acık cezaevlerine cıkarken 50.000 tl ve üstü adli para cezası olanlan bizler vatan haini statüsünde oldugumuzdan cıkamıyoruz her nedense.serdar

    YanıtlaSil
  177. ARAMALARA DEVAM SAYIN BAŞBAKANIMIZA ULAŞALIM BENCE ÇOK ÖNEMLİ SS

    YanıtlaSil
  178. MURADIMIZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ AMACIMIZ BORÇLARIMIZI ÖDEMEK
    ARAMALARA SMS LERE MAİLLERE DEVAM AÇ TA KALSAK PERİŞANDA OLSAK PES ETMEK YOK YOLA DEVAM

    BİMER MANTIKLI HEMEN E-MAİL GÖNDERİYORUM YEŞİMM

    YanıtlaSil
  179. 10 DAKİKA NIZI ALMAZ BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER,BİMER

    YanıtlaSil
  180. yemin ederim internette böbreğimi nasıl satabileceğimi araştırıyorum içeri girersem çocuklarım ve eşim ne yapacak nasıl geçinecekler ben en azından günlük işlerle ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum nerelerde yaşıyodum şimdi gecekonduda yaşıyorum onun bile kirası 250 tl şu hapislik olmasa ben bu halime bile razıyım ömürboyu çalışıp aileme bakarım taşı sıksam suyunu çıkartırım ama öle bir yasaki sigortabile yaptıramıyorum çocuğum hastalansa hastaneye bile götüremiyorum seneye bir yavrumun okula başlaması gerekicek nasıl yazdırıcam onu bile bilmiyorum elimebir pankart alıp böbreğimi satıyorum diye taksime çıkıcam belki haber değeri taşır belki benim gibi arkadaşlarada ufacık bi katkımolmuş olur sesimizduyulur tabi tvler gelene kadar beni almazsa polisler 1 ay daha aranmam yok 1 hafta içinde yapmayı planlıyorum umarım ses getirir hatta alıcı bulabilirsem yemin ederimki satıcam böbreğimi yeter artık yeterrrr

    YanıtlaSil
  181. ARKADAŞLAR ÖNEMLİ!!!!!!!!

    LÜTFEN KENDİ ADINIZA VE ÇEVRENİZDEKİ BU ÇEK KANUNUNDAN DOLAYI KİMLER MAĞDUR OLUYORSA HEPSİNE BİMERE MAĞDURİYETLERİNİZİ ANLATAN MAİLLERİ YOLLUYORUZ.SADECE MAİL DEĞİL YARINDA FAX VE TELEFONLARLA ARIYORUZ. SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    ADRES
    Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina
    B.Blok
    P.K. 06640
    Kızılay / Ankara


    TELEFON
    (0312) 424 16 12
    (0312) 424 16 13
    (0312) 424 16 18

    FAX
    (0312) 425 13 75

    E - POSTA
    bimer@basbakanlik.gov.tr

    YanıtlaSil
  182. ALLAH korusun arkadaşlar bir tek böbreğimiz kaldı alacaklı avukatları yarın bunu bizim önümüze seçenek olarak sunabilir

    nadir-77

    YanıtlaSil
  183. evet, zamanımız doldu muhakkak bir çözüm olmalı

    YanıtlaSil
  184. SUÇLU DEĞİL ONURLUYUZZZZZZZZZ BORÇLAR YAN YATARAK ÖDENMEZ CEZA EVLERİNDE

    TT

    YanıtlaSil
  185. aytekin a.

    sayın kardeşim RABBİM yardımcın olsun kardeşim gözlerim doldu ama ağlaymadım benimde oğlum ve gelinim ceza evine girip çıktılar taahhütlerinin süresi doldu bir tek evim kalmıştı onu sattık ama öyle faizlaer uyguluyorlar ki tamamını kapatmak bir yana %30 nu bile karşılamıyor böbreklerimizi satmak yasal olsa hiç düşünmeden satmayı düşünüyorum yeter ki bu dram bir son bulsun

    acılı baba

    YanıtlaSil
  186. aytekin a ALLAH yardımcınız olsun aynı macerada bizde varız ALLAH havale ettik / izolasyoncu

    YanıtlaSil
  187. Sayın 82
    Burada herkesin durumu birbirinden farksız.Zaman mücadele zamanı.Son kontör-son bozukluk-bardağı taşıracak son damla olmak isteyen varmı.....???
    öyleyse.................
    ARKADAŞLAR SAYIN BAŞBAKANIMIZA ARTIK MAĞDURİYETLERİMİZİ ANLATMA ZAMANI GELDİ...
    abartmadan,sıkıntılarımızı , yasal boşlukları,yaşadıklarımızı özet ve okunabilir bir şekilde bimer,e göndereceğiz.
    Konunun hukuki boyutlarına vakıf olan arkadaşlar hukuki boyutunu anlatmalıdır.....
    Yaşadıklarını anlatacak arkadaşlarda aşağıda verdiğimiz adres-tel-fax lara ulaşsınlar...

    ADRES
    Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina
    B.Blok
    P.K. 06640
    Kızılay / Ankara


    TELEFON
    (0312) 424 16 12
    (0312) 424 16 13
    (0312) 424 16 18

    FAX
    (0312) 425 13 75

    E - POSTA
    bimer@basbakanlik.gov.tr

    YanıtlaSil
  188. BİMER, bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır.İyi ve sağlıklı işleyen bir halkla ilişkiler uygulaması için günümüz iletişim teknolojilerinin kullanılması bir zorunluluktur. BİMER ile oluşturulan sistem sayesinde vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarının tümü açık tutularak müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesi yanı sıra, müracaatlara cevapların da hızlı, etkin ve daha ekonomik bir şekilde verilebilmesine imkan sağlanmıştır.

    YanıtlaSil
  189. Saygı bizden baba ama asla böyle değildir.Sizin emekleriniz asla ölçülemez.O halde burada bu site kurulduğundan bu yana emekleri geçen herkeze teşekkürlerimizi iletelim.Haklarını helal etsinler.
    Siyasi çıkar gözetmeden , dini farklılık gözetmeden gerçekten mücadele eden herkeze selamlar...

    YanıtlaSil
  190. arkadaşlar şunu unutmayın ki;allahın adaleti hepsinden büyüktür.onlar bu adaleti yerine getirmiyorsa,allah onlara adaleti gösterecektir.allah bu kadar insanın duasını boşa çıkarmaz,bu kadar mazlumun ve çaresizin duasını yerde bırakmaz.sonun da allahın adaleti işleyecektir.

    YanıtlaSil
  191. sayın nilişko ,
    lütfen kendini suçlama burdaki arkadaşların hepsi çaresizliğin ne olduğunu bizzat yaşayarak bilen değerli ama haksızlığa maruz kalmış kahramanlardır.sizde bir kahramansınız
    lütfen yılmadan yorulmadan haklı mücadelenize devam edelim
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  192. Arkadaşlar sorduğumuz sorular için burası hukuk sitesi oldu diyorsunuz. Belki haklısınız, paramız olsa bizde bir avukata sorabiliriz tabiki kimseyi dertlerimizle sıkmak değil amacımız.Ama çaresilik işte. İnanın bende boş durmuyorum e-devletten herkese mail attım, aradım elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama bilmdeğimiz içinden çıkamadığımız konularda destek arıyorum affınıza sığınarak. Canınızı sıktıysam özür dilerim.
    nilişko

    YanıtlaSil
  193. sayın barışçı abimiz. lütfen bizimde saygılarımızı iletiniz rahmetli eşinize. mekanı cennet olsun. hataylı.

    YanıtlaSil
  194. ben LİĞİMİZİ BİZ lerimize ÇEVİREMEDİKÇE...BEN lerimizi BİZ OLALIM KANDIRMACASIYLA parçaladıkça...ÇOĞALMAYA GİDEN KIVILCIMLARI SÖNDÜRMEYİ BAŞARDIKÇA...TAKIM OLMAYA ..SAHADA OYNAMAYA ÇALIŞIRKEN DARALMALARA VE KISITLAMALARA KARŞIN...tribünlerde lobileşme KOMİKLİĞİNE KAÇTIKÇA...ve bunlara kendimizi İNANDIRDIKÇA...SORUNLARINI EN SON AŞACAK OLANLARDAN OLURUZ.....haydar

    YanıtlaSil
  195. Barışçı-Mersin3 Mart 2011 01:34

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; DİYEBİLİRİMKİ, SON BİR AYDIR, HAKLI DAVAMIZ İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞTIM. PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR; HAKLI DAVAMIZ İÇİN BELKİ KATILIMCI OLAMIYABİLİRİM. ELBETTEKİ; TÜM YORUMLARI TAKİP ETMEYE ÇALIŞACAĞIM ANCAK; ARTIK YIL SONU GELDİ, HANIMAĞAMA BİRŞEYLER YAZIP, YENİ YILINI KUTLAYIP; YARIN KABRİNE O TEK BİR KIRMIZI GÜLÜNÜ BIRAKMALIYIM. BU ARADA; ÇOK SAYGI DEĞER ARKADAŞLARIMIN YENİ YILLARINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. EN DERİN SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  196. Barışçı-Mersin3 Mart 2011 01:34

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HEPİNİZİN KATILIMIYLA ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAĞINA İNANIYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  197. YARIN AKŞAM SAMANYOLU TV DE SAAT 23 DE ;


    asim_yildirim Yarın SON DURUM'da çek mağdurlarnı konuşacağz.Haczedilen iş yerleri,dağılma noktasna gelen yuvalar,yaşanan travmalar.Hepsi 23'te SHABER'de.

    YanıtlaSil
  198. Sibel hanım Telefonda verdiğiniz nazik bilgiler ve beni umutlandıran yüreklendiren sözleriniz için teşekkür ederim,karşılık beklemeden yakın ve sade bir dille anlattınız,siz site için bir şanssınız........Rumuz yazamıyorum kusura bakmayın...

    YanıtlaSil
  199. yani kendi işinizi kendiniz takip edebilirsiniz.. varlıgım bir ücrete tabi değildir..kaynak maddelerinide yayınlayarak siteyi de mesgul etmek istemiyorum.

    bu yasayla ilgili vekil arama eylem yapma -ki acil yapılmalı- vs gibi tüm hususları sizler yapabilirsiniz ..bu sizin elinizde

    sitede var olan baskıların zamanındaki sonuclarını benden önce bilecek cok arkadas var aranızda...

    eylem yok mu???

    YanıtlaSil
  200. basketçi34AN3 Mart 2011 01:34

    BİRŞEYİ ANLAYAMIYORUM.ORTDA OLAN BİTEN OLUMSUZ BİR DURUM YOK,FLASH TVDE ESKİ ARKADAŞLARIN GÜZEL BİR EYLEMİ VAR,FOXTA BİZLERLE İLGİLİ HABER VAR,GİZEM HANIM TURGUT BEY İLE GÖRÜŞMÜŞ,UĞUR BEY'İN DAVAMIZLA İLGİLİ SÖZLERİ ÇOK ÖNEMLİ.DİKKAT ETTİYSENİZ HERKES AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR GÜÇLÜ BİR PLATFORM.ANCAK SES ÖYLE GELİR.BİRÇOK ARKADAŞA ULAŞMAK LAZIM.BUNLARI DÜŞÜNELİM.
    DİKKAT ETTİM SİTE YİNE HUKUK SİTESİNE DÖNDÜ.HERKES DERTLERİNİ BURDA ÇÖZÜM ARIYOR.ARKADAŞLAR HAKLSINIZ AMA DAHA ÖNCEDE BAHSETTİK BU TİP KONULARI BİREBİR KONUNUN UZMANLARI İLE MAİL İLE YADA TEL İLE GÖRÜŞÜNÜZ.ÖBÜR TÜRLÜ SORU CEVAP ŞEKLİNİ ALIYOR,BUDA SİTENİN MOTİVASYONUNU BOZUYOR.
    ÖRNEĞİN BEN ÖYLE BİR ORTAM GÖRÜNCE YORUM YAPMAMA YA GAYRET EDİYORUM.ARADA KAYNAYIP GİDİYOR.HEMDE O SORUNU OLAN ARKADAŞA SAYGISIZLIK ETMİYEYİM,SORUNUNA CEVAP BULSUN DİYE GERİ ÇEKİLİYORUM.AMA MAALESEF MOTİVASYON BOZULUYOR VE BUSEFER ATIŞMALAR BAŞLIYOR.

    O HALDE ARAMALARA DEVAM;
    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    SADULLAH ERGİN : 05322815770

    SAYGILARIMLA,BASKETÇİ

    YanıtlaSil