Bu Eylem Bizim Onurumuzdur

GURURLARIMIZI, HAYSİYETLERİMİZİ KORUMAK İÇİN;
Sivrihisar'dan başlayan yürüyüşümüz devam ediyor.
Çek Mağdurları Ankara'ya yürüyor
Salı günü bir heyet TBMM ziyaret edecek, Başta CHP Başkanvekilleri olmak üzere, Tüm parti başkan vekilleri ve milletvekilleri ile görüşmelerde bulunacaklar.
Saat 13:00 de Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan AYGUN, bu heyeti makamında kabul edecek. Bu randevu medyaya yansıma açısından çok önemlidir, Yolda pankartlarla yürümek, olsada olur olmasada olur bir haber niteliği taşır, fakat ATO başkanı Sinan AYGÜN'ün bu kabulu, basın mutlak bir haber niteliği taşır. Bu nedenle Sayın Başkanla yapılacak bu görüşmeyi, tümmedyaya özellikle gazetelere mail ve fax yoluyla bildirin, bu Çarşamba günü yapacağımız eyleme büyük katkısı olacaktır.

SİZLER BİZİM GURURUMUZSUNUZ
VİCDANLARI AYDINLATMAK İÇİN, Sivrihisardan yola çıkan arkadaşlarımız Çarşamba günü saat 08:00 de Eskişehir yolu, Ankara Ticaret Odasına gelmeden Shell bitişiğindeki CNN merkezi önünde, diğer katılımcı arkadaşlarımızı bekleyecekler, CNN önünde beklemenin amacı medyanın ilgisini çekmektir.
Arkadaşlarımız hep beraber Otogar önünden (mevlana Caddesi) Abdi İpekçi Parkına doğru yürüyeceklerdir.

ANKARA GÜZERGAH

SESİMİZ, SEDAMIZ GÖKYÜZÜNÜ SARACAK
08.12.2010 Çarşamba günü Sabah 08:30 da TV8 de Erkan Tan ile Başkent'ten programına konuk oluyoruz, Abdi İpekçi Parkındaki eylemimizi duyurmak için büyük bir fırsat olacaktır.

Medya ve milletvekillerinin gözü kulağı Abdi İpekçi Parkındaki eylemde olacak.
Katılım olmaz ve ses getiremezsek, Bir sene boyunca TBMM den herhangi bir girişim beklemeyin. zaten bizleride kimse ciddiye almayacaktır.
Bunlar yeterince söylendi sanırım.
Anayasa Mahkemesi ise meclisten çıkacak uyum yasalarını bekliyor ve kilitlenmiş durumda, uyum yasalarının yeni parlemanto tarafından yapılmasına muhakkak gözüyle bakılıyor. uyum yasalrının bir yıl sonra yapılması ise çok iyimser bir tahmin olarak düşünmek lazım.
Anayasa Mahkemesinden umut yok..
Sadece sizler varsınız.

Ya kaderdaşlarınız ve sizlere destek veren Arkadaşlarınızla Abdi İpekçi Parkında buluşursunuz, yada ne olacağını biliyorsunuz, söylemeye gerek bile yok.

1.148 yorum:

  1. hadi arkadaşlar nerede haberimiz çıkarsa yorum bombardımanı yapıyoruz
    selimmert

    YanıtlaSil
  2. http://www.denizli20.net/haber/3128-cek-cazalilari-eylemde.html

    YanıtlaSil
  3. Birkaç dolandırıcı yüzünden, binlerce insan hapis tehdidiyle yaşıyor. Sizin esas anlatmanız gereken buydu. Maalesef şimdilik bu şartlarla bu kadar anlatabildiniz.
    Allah Yardımcınız Olsun.
    İstanbullu

    YanıtlaSil
  4. İntihar eden müteahhit toprağa verildi
    Paylaş
    Haberi Paylaş

    Benim Sayfam
    Xing


    Facebook
    Google


    MySpace
    Twitter


    E-posta
    Friend Feed








    Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA) 8 Aralık 2010



    SAMSUN’da kendisine ait işyerindeki odasında, ‘Elveda yavrularım’ yazılı not bıraktıktan sonra ruhsatlı tabancasıyla başına ateş ederek canına kıyan müteahit 58 yaşındaki Baki Gevez bugün toprağa verildi.

    İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, DSİ 71’inci Şube Müdürü olarak emekli olduktan sonra müteahhitliğe başlayıp konut yapan 2 çocuk babası Baki Gevez, dün akşam saatlerinde işyerine geldi. Bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden Gevez, odasında tek başına kalınca ruhsatlı tabancasıyla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. Silah sesi üzerine odaya giren çalışanlar, Gevez’in kanlar içindeki cesediyle karşılaştı.

    Ekonomik sıkıntı çektiği ve borçlarını ödeyemediği ileri sürülen müteahit Baki Gevez, geride, “"Elveda yavrularım. Dünyaya bir daha gelsem kendi eşim ve çocuklarımla olmak isterdim. Size bu acıyı yaşattığım için özür dilerim”yazılı not bıraktı. Gazi Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından Gevez için, bugün Büyük Cami’de öğle vakti tören düzenlendi. Törene Gevez'in ailesi ve arkadaşları katıldı. Baki Gevez'in cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

    Cenazede Gevez’in dişhekimi olan çocukları Talat Gevez, Yusuf Gevez, eşi İnce Gevez, kardeşleri Aslan Gevez ve Mustafa Gevez, ayakta durmakta güçlük çekti.





    SAYIN SAMSUN MİLLETVEKİL SUAT ÇELİK BAK BAKALIM BİR HEMŞERİN NEDEN HAYATINA SON VERMİŞ???
    TUNÇ..

    YanıtlaSil
  5. Hakan Yiğit arkadaşa katılıyorum hiç bir yerde azıcık da bahsedilmez mi öğrencilerden sürekli bahsediliyo kaç gündür boşunamı yürüdü benim eşim uğur26 ve diğer arkadaşları bugün boşunamı herkes gerildi gerçekten hayra alamet değil.
    dilek

    YanıtlaSil
  6. Adına kurulan şirketle dolandırıcılık yapılan Düzkaya, milyonluk borçlardan kurtulmak için yıllardır hukuk mücadelesi veriyor.

    Evli ve 4 çocuk babası Celal Düzkaya, 2005 yılında Taksim'de kimliğini kaybedince başına gelmedik kalmadı. Kaybettiği nüfus cüzdanındaki fotoğrafı değiştirilerek adına şirket kuran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bankalardan aldığı çeklerle onlarca kişiyi dolandırdı. Celal Düzkaya adına düzenlenen belgeler ve sahte nüfus cüzdanıyla 3 ay içinde şirket kurularak Türkiye'nin önemli bankalarından çek koçanları alındı. Kimliği henüz tespit edilemeyen kişilerce kurulan şirkete 3 ayrı bankadan da çek karnesi alındı. Şirket adına yapılan mal alımlarında piyasaya binlerce liralık çek sürüldü. Çeklerin karşılıksız çıkması üzerine alacaklı firmalar hukuk işlemi başlatınca Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki mahkemelerde onlarca dava açıldı.
    bugun gazetesi internet sitesi
    bankaların yaptığına bakın arkadaşlar sahte kimliğe çek koçanı ver ne ala memleket
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  7. şimdi ankaradakiler nasıllar bilginizvarmı telefonla görüşen oldumu murat kardeşime çok üzüldüm BU GUNDE BU SESİ DUYYMAZLARSA HEPSİNE LANET OLSUN ne yapacaklar zaten suan ceza evleri tıklım tıklım dolu BİZİM İÇİN BİR ŞEY YAPMAZLARSA ONLARLA SANDIK BAŞLARINDA HESAPLAŞIRIZ YANİ SIRA BİZEDE GELİR BU DEVRAN DÖNER ELBET BUNUN HESABINIDA YAPSINLAR SABAH TV8DE SEVINÇ HANIM İKİ MİLYON KİŞİ CEZA EVİNE GİREBİLİR DEDİ BİR OKADARDA İÇERDE VARDIR VVE BUNLARIN AİLELERİ AKRABALARINIDA HESAPLARLARSA HİÇTE KÜÇÜMSEMESİNLER BİZİ SUÇLU DEGİL BORÇLUYUZ HERŞEYİMİZİ ALABİLİRLER AMA ONURUMUZU ASLA SAMSUNLU

    YanıtlaSil
  8. DİKKAT..........HABER TÜRK KANALI ANKARA GÜNDEMİ'NDE BÜLENT ARINÇ VAR.BU KANALA TEL. FAX VE MAİLLERLE YOĞUNLAŞMANIZI TAVSİYE EDERİM...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  9. http://www.dikkathaber.com/haber/20101208/cek-magdurlari-cek-kanunu-nun-kaldirilmasini-istedi-258959-0.html

    YanıtlaSil
  10. http://www.birincikuvvet.com/Siyaset_/335176-Chpden_Cek_Magdurlari_Icin_Yasa_Teklifi_-_Siyaset__Haberleri.html

    YanıtlaSil
  11. http://www.iha.com.tr/haber/Son_Dakika.aspx

    YanıtlaSil
  12. akşam eğer hiçbir tv kanalında yayınlanmazsa o zaman gerçekten işimiz çok zor anladığım kadarıyla güç odakları büyük bir baskı kurmuş durumdalar

    YanıtlaSil
  13. MURAT ABİM MURAT ABİM TANIMIYORUM GÖRMEDİM SENİ AMA İNAN OKUDUM UĞURLA CEP.TEN KONUŞTUM ANLATTI İNAN AĞLADIM ÇOK ÜZÜLDÜM BENCE SEN SIRF SESLERİMİZİ DUYSUNLAR DİYE KAHRAMANCA KENDİNİ ÖNE ATTIN MURAT ABİYİ TANIYAN VARMI EVLİMİ AİLESİ VARMI YADA ANNESİ BABASI BİZ ONLARA BİZLER MURAT ABİMİZE BORÇLU KALDIK ŞİMDİ ONLARA DESTEK OLALIM HEPİMZE BİRBİRİMİZE MANEVİ AÇIDAN SEVGİ AÇISINDAN DESTEK OLALIM.MEDİKALCİ DİLEK

    YanıtlaSil
  14. ARKADAŞLAR TBMM SAYFASINDA HABERLER BÖLÜMÜNDE ÇEK YASASIYLA İLGİL 2 ADET VAR

    YanıtlaSil
  15. tgrt haber alt yazı geçıyor..hüseyin

    YanıtlaSil
  16. TRT 3 TBMM CANLI YAYINDA,TÜRK CEZA KANUNU'NDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KANUN TEKLİFLERİ GÖRÜŞÜLÜYOR.BİLGİNİZE.DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar tbmm bi şey çıkmazsa yapacağımız şey
    cumhurbaşkanına mail faks yollamak
    aym mail faks telefon etmek
    yada aihm başvurmak

    YanıtlaSil
  18. http://www.meclishaber.gov.tr/develop/owa/haber_portal.aciklama?p1=105077

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar, yargıtayın bugün açıklama yapması bana manidar geldi, tam da bizim eylem yapacağımız gün, acaba özellikle mi bugünü seçtiler?
    Moralleri bozmayın hürriyet gazetesenin ekonomi bölümnün yanı sıra son dakika haberlerine çıkmamız ve yargıtayın yaptığı açıklamalar çok olumlu gelişmeler önemli olan baskıyı devam ettirmemiz. e.s.

    YanıtlaSil
  20. CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, parlamentoda düzenlediği basın
    toplantısında, Çek Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair TBMM
    Başkanlığına kanun teklifi verdiklerini söyledi.

    TBMM Başkanlığına sundukları teklifin gerekçelerini anlatan Öztürk,
    yürürlükteki Çek Kanunu'nda, karşılıksız çek işleminin hapis cezası
    ve adli para cezası yaptırımlarını gerektiren suç olarak düzenlendiğini,
    şikâyetten vazgeçme veya ödeme durumunda davanın düşmesinin
    öngörüldüğünü ifade etti. Öztürk, bu durumun, yargının da önemli
    ölçüde zamanını aldığını belirtti.

    Karşılıksız çek keşide etme fiilinin suç olmaktan çıkarılmasını isteyen CHP'li Öztürk,
    "Karşılıksız çek keşide etme fiilinin suç olarak düzenlenmesi ve buna ceza
    öngörülmesi ilkeldir. Bu kanun teklifinin asıl amacı; karşılıksız çek keşide
    etme fiilini suç olmaktan çıkartıyor. Dolayısıyla bir ceza öngörülmüyor.
    Sadece karşılıksız çek keşide eden adama çek hesabı açma yasağı getiriyor."

    Teklifine AKP'den de destek isteyen Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:

    "Ben AKP grubunu bu kanun teklifine sahip çıkmaya çağırıyorum.
    AKP'nin hukukçu grup başkanvekillerini, AKP'li Adalet Komisyonu
    Başkanı'nı, karşılıksız çek keşide etme fiilini suç olmaktan çıkarılmasını
    çek mağdurları önünde savunan kimi bakanları samimi olmaya davet
    ediyorum. Bu kanun teklifini desteklemelerini, karşılıksız çek keşide
    etme fiilinin suç olmaktan çıkarılmasını, özel hukuk kurallarının işletilmesini,
    bankaların sorumluluğunun artırılmasını sağlayacak yasal düzenlemelere
    yol açmalarını istiyorum." (14.40)

    YanıtlaSil
  21. Bence durum gayet iyi.. Ben kendi adıma bu kadar ses gelmesini dahi beklemiyordum açıkçası. Bize düşen, bu tansiyonu hiç düşürmeden, moral bozmaya çalışanlara aldanmadan faaliyetlere devam etmektir. Bir Akp'liden tek bir olumlu kelime çıktığı gün bu işi bitmiş sayabiliriz arkadaşlar. Bence bıkmadan usanmadan Akp'ye ve Cumhurbaşkanımıza konsantre olmalıyız. saygılarımla. ismail

    YanıtlaSil
  22. İHA AJANSINA YORUM YAPILMAMIŞ ARKADAŞLAR BİRAZ
    MÜCADELE
    BU MÜCADELE BU GÜNLE SINIRLI KALMASIN
    AMACIMIZA ULAŞANA KADAR
    YALNIZ BİR ÇOK YORUMDA DOLANDIRICI GİBİ GÖSTEREN BİR KAÇ YORUM VAR
    DOLANDIRICILIK İLE İLGİLİDE YORUM YAPIN KISA YAZIN
    OKUNSUNLAR
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  23. bir öneri : İstanbul Hukuk Fakültesi Dekanı Adem Sözüer'i basına açıklama yaptırabilsek şu günlerde iyi olur düşüncesindeyim. Biliyorsunuz kendisi Türkiye'nin değerli hukukçularından ve çeke verilecek ceza konusunda da hapise karşı olan biri. Ayrıca Ceza Kanunu hazırlayıcılarındadır. e.s

    YanıtlaSil
  24. slm arkadaşlar.. MURAT BEY DENEN ARKADASIMIZA NE OLMUŞ PEK ANLAYAMADIM AMA..BİLGİLENDIRISENIZ SEVINIRIM..TAŞDEMİR 16

    YanıtlaSil
  25. CUMHUR BAŞANINA MAİL ATALIM
    PTT DEN E DEVLET ŞİFRESİ ALIN DİREK CUMHURBAŞAKANINA MESAJ ATABİLİYORSUNUZ
    1 TL
    İSMAİL YILMAZ

    YanıtlaSil
  26. ARKADASLAR BUGUN YARGITAY ACIKLAMASI SN ÖZTURKUN BASIN TOPLANTISI SINAN AYGUNUN ACIKLAMALARI VE ABDI IEKCI COK SEY OLDU ASIL IS BUNDAN SONRA BASLIYOR REHAVETE KAPILMADAN KONUYU SIKI TAKIP EDEREK SUREKLI GUNDEMDE TUTMAK BU KADARDA SAGIR OLMAZLAR SANMIYORUM O YUZDEN YORUMLAR MAILLER SMS LER DEVAM EDILMESI GEREKIR ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

    YanıtlaSil
  27. gecen sene 10 kısı bu sene 100 kısı
    umarım seneye boyle bır eyleme gerek kalmayacak

    YanıtlaSil
  28. İST ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAK DEKANI ADEM SÖZÜER isimli kişiden bir halt olmaz. Söylediklerinin arkasında duramadı. Gerçek bir hukukçu yahut bilim adamı olsaydı susmazdı. Ama sustu. Mevcut durumun sorumlularından biri de odur. Dekanlık gibi bir idari görevin hatırına susmayı tercih edip hukuk katliamına seyirci kalmak bir hukuk adamına yakışmaz. Profesörlüğü ve dekanlığı kendisine mubarek olsun. Biz işimize bakalım

    YanıtlaSil
  29. e-devlet ten cumhurbaşkanımıza sık sık meıl atıyorum.ordanda bana meılınız onaylanmıştır teşekkurler dıye meıl gelıyor..ınşallah sayın apdullah gul bizi ciddiye alır...TAŞDEMİR 16

    YanıtlaSil
  30. bence haksızlık etmeyelim, gazetelerde onun demeçleri yer almıştı, çeke verilen cezaların hükümsüz kaldığını söylemişti. Ayıca çek yasasının tartışıldğı bir panel düzenleyip yasayı baştan sonra eleştirmişti. Görevi gereği de bence daha fazlasını yapamaz. e.s.

    YanıtlaSil
  31. ok yaydan çıktı derim hedef istanbul eylemi EFECAN

    YanıtlaSil
  32. hurriyetdeki habere yorum yapan biri var onu susturacak hiç kimse yokmu gülüyormuş halimizi bilmediği rahatı yerinde olduğu için güler tabi gazel okumak kolay.


    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16481196.asp?gid=373


    mağdur

    YanıtlaSil
  33. ARKADASLAR EFECANIN DEDIGI GIBI ASLINDA ISTANBUL EYLEMI DAHA COK SES GETIRIRIR CUNKU ISTANBULDAKI KARSILIKSIZ CEK SAYISI DIGER SEHIRLERIN TOPLAMI KADAR VE BUNU YILBASINDAN ONCE YAPMAK GEREKIR BIR COGUMUZUN 31 ARALIKTA DOLUYOR TAAHUTU VE ISTANBULDAN ANKARAYA GIDEMEYEN COK ARKADAS VEYA ESLERI VAR AILELERDE KATILIRSA DAHA SES GETIRIR KANISINDAYIM ISTANBULDA

    YanıtlaSil
  34. Arkadaş halimize gülmüyo kendi haline gülsün mucadele etmek her yiğidin harcı değil zavalılar güler basit insanlarla uğraşmayın EFECAN

    YanıtlaSil
  35. akp li vekillere lütfen mailler atın
    cumhurbaşkanına mailer atın tanıdıklarınıza da attırın lütfen hadi
    ATEŞ YANDI BİR KERE SÖNDÜRMEYELİM
    İSMAİL YILMAZ

    YanıtlaSil
  36. BIRAKIN GÜLEN GÜLSÜN
    HERKES KENDİNE GÜLSÜN
    YORUM BİLE YAPMAYIN
    ONLARIN ÇOĞU ZATEN TEFECİDİR VEYA
    TEFECİLERİN YAMAKLARIDIR
    O GİBİ İNSANLARI KENDİ HALLERİNE BIRAKIN
    İSMAİL YILKMAZ

    YanıtlaSil
  37. Arkadaşlar bencede istanbul eylemi çok kalabalık olur ve hemen organize etmek lazım bu gelişmelerden sonra çünkü on binlerce çek mağdurunun gelişmeleri dakikası dakikasına takip ettiğini düşünüyorum ve yüzde doksanı gelir tam zamanı hiç zaman kaybetmeden istanbul eylemini yapalım.Vahdet

    YanıtlaSil
  38. Yorum birakalim Arkadaslar:

    http://www.showhaber.com/cek-kanununun-kaldirilmasini-istediler-371111.htm

    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  39. SON GELİŞMELER ÇOK GÜZEL OLMUŞTUR,MIRAT BEYE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM..ASIL İŞ BUNDAN SONRA ÖNDER ARKADAŞLARIN İYİ BİR YOL HARİTASI ÇİZECEKLERİNDEN EMİNİM..YAPILAN EYLEMLER YERİNE ULAŞMIŞTIR..HABERLERDE EYLEMİ SABOTE ETSELER BİLE BİRİLERİNİN KULAKLARINA SU KAÇMIŞTIR....HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..AASAA

    YanıtlaSil
  40. HÜRRİYETTEKİ HABERE KİM GÜLÜYORMUŞ
    BEN ÖYLE BİR ŞEY GÖREMEDİM.NURİ

    YanıtlaSil
  41. BİRAZ HÜRRİYETİ MEİL YAĞMURUNA TUTUN.YAYINLANIYOR.NURİ

    YanıtlaSil
  42. arkadaşlar inanın bana herkez interneti takip edemiyo çoğu mağdur arkadaşımız elektrik su parasını bile ödiyemiyoki evine internet bağlatsın bide ikametgah sorunuda cabası oyüzden bidahaki eylemde mutlaka gazete ilanları ve tv proglamları şart ozaman katılımın daha yüksek olucağı kesin mesela ben 2 gün önce keşfettim bu siteyi oda tesadüfen şu an bile int kafeden yazıyorum daha önce öğrenmiş olsaydım mutlaka eyleme katılırdım.

    YanıtlaSil
  43. ADI KOFANA HAMDI O GULENIN CEVAP YAZDIM YAYINLARLARSA ISMIN GUZELMIS LAYIKMIS ANCA BU KADAR ANLARSIN YAZDIM AMA BAKALIM YAYINLAYACAKLARMI

    YanıtlaSil
  44. 41 DE YAZAN ARKADAŞA KATILIYORUM.HER KESE TEŞEKKÜR İŞ BUNDAN SONRA AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANININ ÖZEL ADRESİNİ MEİL YAĞMURUNA TUTTUM.NURİ

    YanıtlaSil
  45. ARKADAŞLAR GAZEETELERE VEYA BAŞKA YERLERE İLAN VEREBİLECEK DURUMDA DEĞİLİZ
    ONUN İÇİN TANIDIĞINIZ ARKADAŞLARINIZA SÖYLEYİN ONLARDA BAŞKA TANIDIKLARINA SÖYLESİN
    HERKES BİR KİŞİ BULSA ONLARDA BİRER KİŞİ BULSA BAKIN KAÇ KİŞİOLUYORUZ
    İSMAİL YILMAZ

    YanıtlaSil
  46. O KOFANAYI BENDE OKUDUM
    CİDİYE ALMAYIN BU TÜR ZAVALILARI O ZAT SAPLA SAMANI ZATEN KARIŞTIRMIŞ
    ÜÇKAĞITÇILARLA DOLANDIRICILARLA ÇEK MAĞDURLARINI KARIŞTIRMIŞ
    ONU FENA DOLANDIRMIŞLAR
    O BİZİMLE ALAKASI YOK ZANEDİYORUM
    İSMAİL YILMAZ

    YanıtlaSil
  47. geçen sene aldığım mal karşılığı çek vermiştim firma battı ve malı gönderemedi çekide bi faktoringe vermiş çeki ödemedim aradılar durumu izah etmeye çalıştım ama adaba ykışmayacak şekilde konuştular ve küfrettiler haliyle bende aynı yolla cevap verdim bana çekini ödede sen benim bilmem neyimi ne yap dedi dilim varmıyor veben bu çeki ödedim arkadaşlar ve aradım size emanet edilen şeyler bu kadar değersizmi dedim gülen vatandaşlarda ayni zihniyettedir o yüzden ğüldüler diye sıkıntı yapmayın onlar insanlıktan nasibini almayanlar,mücadeleye devam

    YanıtlaSil
  48. Yorumlara devam arkadaslar;

    http://www.haberturk.com/gundem/haber/579282-chpnin-cumhurbaskanindan-ricasi-var

    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  49. ARKADASLAR ADLIYELERDE TANIDIKLARI OLANLAR ASLIYE CEZALARDA YARGILANANLARIN ISIMLERI NI TELEFONLARINI VEYA AVUKATLARININ TELEFONLARINI ALABILSEK COK GUZEL OLUR YOKMU ADLIYELERDE KIMSENIN TANIDIGI KATIP FALAN

    YanıtlaSil
  50. selam arkadaşlar ben yaklaşık 8 aydır işim gereği kırsal kesimde çalışıyordum ve ancak bugün eve dönebildim ve olan biteni bugün öğrenebildim emeği geçen herkese çok teşekkür ederim mücadeleye devam

    YanıtlaSil
  51. BU KONUDA MADDİ VE MANEVİ ÇABA SARF EDEN TÜM ARKADAŞLARA MİNNET BORÇLUYUZ.HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN.ŞUNU BİLİN ÇOK YOL KATEDİLMİŞTİR.BAZI ARKADAŞLAR BELKİ BU GÜN HEMEN BİTECEK ZANNETTİLER AMA İŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR VE KARAMSAR OLMAYIN.ALLAHIN İZNİYLE BU İŞ BİTECEK ÇÜNKÜ 2188 KİŞİ DİYORLARDI ŞİMDİ RESMİ RAKKAMLAR AÇIKLANIYOR DAHA DÖNÜŞ YOK.YÜZBİNLERCE İNSAN VE ESNAF MAĞDUR .NURİ

    YanıtlaSil
  52. sayın mustafa sular arkadaşım o dediğini yapıcak katibin olduğunu sanmam çünki özünde çok büyük bir suç teşkileder ama şu olabilir hergün çek davaları var her adliyede kendi gelmese bile vekiller mutlaka geliyo her il ve ilçedeki arkadaşlar iyi örgütlenirse 1 ay boyunca adliyelerden biçok kişiye ulaşılabilir.mahkeme koridorlarndan çok kişiye ulaşlabilir o konuda tespitin gerçek güzel böyle bir çalışma yapılmalı bence(mert)

    YanıtlaSil
  53. merak etmeyin internet kulanmıyanında haberi oldu mesele bazı arkadaşlar işin cidiyetini ve içerde yatmanın farkında değil çoğu arkadaş çekiniyor çekinmeside asaleti borcumu ödiyemedim alacaklıya mahçubum dinimizde derki borcu olan kurban kesmesin ona yardımcı olun borcunu ödemesi için kolaylık gösterin anayasamız ne diyor alın içeri atın. EFECAN

    YanıtlaSil
  54. bende habertürke mail attım "neden sadece öğrencilerin eylemine değindikleri çek mağduru arkadaşlarında onların yardımı olmadan nasıl seslerini duyuracaklarını sordum 1 kere bile onların eylemine yer vermediklerini söyledim. "msj alındığını ve cvp verileceğini yazmışlar bakalım ne gelicek cvp olarak.
    ugur26 eşi dilek

    YanıtlaSil
  55. arkadaşlar adliyenin yakınlarında illaki bir fotokopici cir büfe vardır bunlara sitemizi tanıtıcı broşurler bırakabiliriz adliye girişlerine bile asabiliriz maliyetide yok bir bilgisayar çıktısı ve ondan alınacak fotokopiler

    YanıtlaSil
  56. trt3 basın toplantısı çek kanunu veriyo

    YanıtlaSil
  57. habertürkten ve fatih altaylıdan bi şey olmaz onların tuzları kuru dilek hanım f.altaylıya en az 30 mail atdım adamın umrundamı aylık 50 milyar maaş dünya onların

    YanıtlaSil
  58. TRT3 ALİ ÖZTÜRK ÇOK GÜZEL KONUŞTU.HELAL OLSUN.ÇARESİZ

    YanıtlaSil
  59. Arkadaşlar

    Murat Yalçın serbest bırakıldı.

    Cüneyt

    YanıtlaSil
  60. Arkadaşlar hepinizin eline ayağına yüreğine sağlık. Daha önce de defalarca AKP'nin bu konuda hiç bir şey yapnayacağına inandığımı yazmıştım ama beni inanılmaz mutlu eden bir gelişme var. O da yargıtayın çıkışı. Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay genelde ortak kararlar açıklıyorlar böyle konularda.Eğer muhalefetten de benzer baskılar biraz daha gerçekçi olarak devam ederse ben inanıyorum ki AYM'ne bile kalmadan bu işte somut adımlar atılabilir gibi görünüyor. Umalım da bu sefer bu iş çözülsün. Umalım da, özellikle taahhüt süreleri dolmaya başlamadan gelişme elde edelim. İnsanlar kaçıp saklanmak zorunda kalmadan bir sonuca varabilmemiz çok önemli. Saygılar.Serkan

    YanıtlaSil
  61. GÖZÜMÜZ AYDIN.GEÇMİŞ OLSUN MURAT BEY ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN ÇOK.

    YanıtlaSil
  62. MURAT YALÇIN KARDEŞİME GEÇMİŞ OLSUN

    YanıtlaSil
  63. mrb arkadaşlar 2007 senesinde yaklaşık 399 adet çek yaprağım yazıldı ozaman tutarım yaklaşık 3 milyon tl civarındaydı kendi mücadelemle 2 milyon tl sini ödeyebildim ve kalan 1 milyon tl için yeni bir şirket kurup borçlulara durumumu nlattım ve mücadeleme devam ettiğimi ve kalan tutarlarında ödeneceğini izah ettim yaklaşık bir hafta on gün sonra muhazalı diyerek bir firma tarafından 50 bin tl lik yeni kurduğum şirket üzerinden mallarım kalktı yine yılmadım ve mücadeleme devam ettim ancak bir gün işyerimden infaz tarafından alındım ve yaklaşık 12 gün cezaevinde kaldım tüm moralim her şeyim orada gitti ve bu süreç içerisinde mücadelemden pes etmek zorun kaldım şimdi sizin yorumlarınızı okuyorum ve mutlu oluyoruum anca şunu söyleyim kendini deşifre etmek istemeyen binlerce insan var yürüyüşe katılamayanların çoğu bu grupta itibarlı yüzlerce iş adamı var bu durumda olan benim yaklaşık şu anda 1 milyon tutarında temyizde olan çeklerim var ama malesef şu anda kitlenmiş durumdayım sayın ato başkanının verdiği destek chp millet vekili sayın öztürk ün verdiği destek çok mutlu edici istanbul mitingi çok önemli bu planı yapabilirsek daha etkili olur elimden gelen bir şey olursa seve seve yapmak isterim adsız

    YanıtlaSil
  64. Gecmis olsun Murat Kardes.
    Arkadaslar,bugunku gelismelere katilan arkadaslardan detayli bilgi alma imkanimiz varmi?
    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  65. ABİLER GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ MURAT ABİ SERBEST MİŞ.ÇARESİZ

    YanıtlaSil
  66. murat arkadaşımızın serbest kaldığına çok sevindim alındığında bende ordaydım ve gerçekten kahroluyordum bu müjdeyi verdiğin için teşekkür ederim cüneyt bey

    YanıtlaSil
  67. geçmiş olsun murat yalçın hakkın ödenmez c.c

    YanıtlaSil
  68. CÜNEYT BEY BUGÜNÜN YORUMUNU YAPABİLİRMİ ACABA,MÜMKÜNMÜDÜR?ÇARESİZ

    YanıtlaSil
  69. Benim anlamadığım Yargıtay neden zamanında bu çek dosyalarını, kanun hükümsüzlüğe düştüğü zaman düşürmediği. şimdi de böyle uğraşır işte. Zamanında hukuku uygulasalardı şimdi uğraşmayacaklardı

    YanıtlaSil
  70. MURAT KARDEŞİME GEÇMİŞ OLSUN
    İSMAİL YILMAZ

    YanıtlaSil
  71. nasıl bırakılmış detayları bilen varmı arkadaşlar

    YanıtlaSil
  72. selam şu saat itibariyle ankaradan ist ye haraket halindeyim cepten yaziyorum öncelikle beni kirmayip gelen abilerime ve sözlerini tutan abilerime sonsuz tesekkürler gelmeyenler kendilerini biliyo selam dahi vermeyin şimdi ben dedigim gibi sevgili zeynep elif dilek özlem ve isimlerini hatirlayamadigim ablalarim benimlen özgürlüğe varmisiniz sadece sizlen varsaniz arayin 0533 399 38 30

    YanıtlaSil
  73. uğur kardeşim iyi yolculuklar diliyorum allah yardımcınız olsun bu arada ankaradaki eyleme katılan ve emeği geçen herkse teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  74. MURAT BEYE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM..ÇOK ŞÜKÜR..AASAA

    YanıtlaSil
  75. sizlerle beraber olmak sizlerle tanışmak çok güzeldi keşke imkanlarımız geniş olsaydıda günlerce kalıp sonuca ulaşabilseydik ama böylede güzeldi

    YanıtlaSil
  76. UGUR 55 LE GÖRUSTUK HERKESE SELAMLAR SOYLUYOR.SAAT 19 30 DA FLASH TV YE BAKIN DİYOR.

    YanıtlaSil
  77. LÜTFEN OKUYUN VE BASKI YAPALIM.öncelikle murat kardeşimizin serbest kalmasına çok sevindim ayrıca bugün emegi gecen tüm arkadaşlarımıza sonsuz tşk ederim av sibel hanım ve diğer arkadaşlarımızla TBMM DE CHP MERSİN MİLLET VEKİLİ SY. ALİ RIZA ÖZTÜRK İLE BASIN TOPLANTISINA KATILDIK GAYET OLUMLU GEÇTİ.
    AYRICA TBMM ADALET KOMİSYON BAŞKANI SY.AHMET İYİMAYA İLE BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK KENDİSİ BİZİM SORUNLARIMIZI ÇOK İYİ ANLADIGINI HAPİS CEZASININ KALMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT BENİM ELİMDEN GELEB BİŞEY YOK ANCAK EKONOMİ BAKANI MALİYE BAKANINLA GÖRÜŞÜN ONLAR BANA TEKLİFGÖNDERİRSE BİŞEYLER YAPABİLİRİM DEDİ.BİZ İSE COK AZ ZAMANIMIZ KALDI DEDİK KENDİSİ BİZE BU İŞİ ANCAK EN KISA SÜREDE ANAYASA MAHKEMESİ ÇÖZER DEDİ ONUN İÇİN HEPİMİZ ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANINA FAX MAİL TEL V.S ULAŞMAYA ÇALIŞALIM MALUM SÜREMİZ ÇOK AZ KALDI BENÇE EM MANTIKLI ÇÖZÜM BU SAYGILARIMLA İSKENDER GEMİZ
    SORMAK İSTEDİĞİNİZ İRŞEY VARSA MAİL ATIN VEYA ARAYABİLİRSİNİZ iskender_34_deniz@hotmail.com
    0 507 7640 640

    YanıtlaSil
  78. Herkese selam arkadaslar,

    Bende sizlerden biriyim çeklerle ilgili 2 yıldır mahkemelerde boğuşuyorum.
    böyle bir sitenin varlığından yeni haberdar oldum.
    bence biz kaç kişiyiz ve gücümüz nedir sorusuna cevap bulursak sanırım işimiz daha kolay olacak

    YanıtlaSil
  79. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  80. murat arkadaşım geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  81. evet sonunda haber yaptılar flaş tv alt yazı geçıyor flas flas ana haberde diye ...

    YanıtlaSil
  82. arkadaslar flash tv yayini kaydedip siteye koyabilecek olan varmi?sitemizde bulunsa iyi olur diye dusunuyorum.
    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  83. KONYAYA ANKARADAN YENİ DÖNDÜK, DÖNER DÖNMEZDE MURAT BEYİN SERBES KALDIGINI ÖGRENDİK. GEÇMİŞ OLSUN MURAT BEY, SERBEST BIRAKILMASINDA BÜYÜK EMEGİ OLAN ŞAFAK SOY BEYEDE , BİZLERE ANKARADA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
    ARKADAŞLAR AV. SİBEL HANIMIN ABDİ İPEKÇİ PARKINDAKİ KONUŞMASI ÇOK GÜZELDİ. ORDAKİ DEGİNDİĞİ KONULARI MASAYA YATIRMALI VE BUNA GÖRE HİÇ ARA VERMEDEN MÜCADELEYE DEVAM ETMELİYİZ. EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER. SAMİ KAL

    YanıtlaSil
  84. arkadaşlar atv de çıktı haber

    YanıtlaSil
  85. T.B.M.M TRT3'TE Ali Rıza ÖZTÜRK'TE KONUŞTU.AZ ÖNCE
    Muhittin BACAKSIZ

    YanıtlaSil
  86. ewt arkadaşlar flash 19.30 da alt yazı yazıo çıkıcak herkes açsın flash tv yi helal sana be flash eger bende senin reytinglerini tavan yaptırmassam ne olayım (sabırlı35)

    YanıtlaSil
  87. şuana kadar atv ve show tv yayınladı

    YanıtlaSil
  88. Show Tv ana haberde yayinladi az once.Mustafa kardesin goz altian alinisinida gosterdi.Ve en onemlisi,1.600.000 kisi bu durumda diye belirtti.
    Sukur gundeme gelebildik.tum emegi gecen kardesleimizden Allah Razi olsun.
    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  89. Pardon,goz altina alinan Murat kardesti,Mustafa yazmisim.Tekrar gecmis olsun Murat kardesim.
    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  90. Arkadaşlar Show tv ana haber verdi, bir arkadaş da tutuklanmış çok üzüldüm

    YanıtlaSil
  91. Murat bey çok geçmiş olsun Allah hepimizi adliye kapılarından kurtarsın
    öc.

    YanıtlaSil
  92. Arkadaşlar ankaradan şimdi döndüm katılan arkadaşların hepsine teşekkürler.Umarım sesimiz duyulmuştur.

    zeynep-ist

    YanıtlaSil
  93. murat yalcin bey daha onceleri baya tartismistik ama bugunku duruma uzuldum herseyden once gecmis olsun duygulrimiza tercuman oldunuz herkese kucak dolusu sevgiler
    levent

    YanıtlaSil
  94. uğur55 herkese ahkam kesip durma sen den önce bu dava vardı zonguldaklı-çekzede

    YanıtlaSil
  95. slm herkese
    herkese bu yolda basarılar ve sabırlar dilerim. yeni bir uyeyim.

    YanıtlaSil
  96. arkadaşlar show tv benim konuşmammı 2 sefer yayınladı daha neler yapacagım tv de durmak yokkkkkk

    YanıtlaSil
  97. bu kanal d yi anlamak mümkün değil en güvendiğim kanaldı fok balığı bademi bile haber yaptılar bizden bahsetmediler kınıyorum burdan

    YanıtlaSil
  98. arkadaşlar istanbul eylemini yılbaşına kadar yapmalıyız kalabalık olacağından eminim ERDEM

    YanıtlaSil
  99. 100 kişi toplanmasıyla hiç bişey olmaz düne kadar herkes atıp tutuyordu 5 kişi 10 kişi gelicezdiye hani nerde hüsran yine hüsran herkes birbirini gazlıyor şöyle olacak böyle olacak hiç bişey olmadı olmayacak HEPİMİZ PAŞA PAŞA 20 GÜN SONRA CEZAEVİNDEYİZ .ÇATLI

    YanıtlaSil
  100. BANA BAK 105

    ORTAMI GERME KENDİNE SAKLA O AKLI EVVEL FİKİRLERİNİ.O ZAMAN GELSEYDİN ORADA MÜCADELENİ YAPSAYDIN ASLANLAR GİBİ.BURADAN KONUŞMAK RAHAT TABİİ

    YanıtlaSil
  101. Şu provakatörler bir gitsin artık ya.

    İstemiyorsanız girmeyin arkadaş siteye. ZORLAMI sokuyoruz siteye?

    E.H.

    YanıtlaSil
  102. HERKESIN ELINE DILINE AYAKLARINA SAGLIK INSALLAH BIR ETKI YAPMISTIRR SADI

    YanıtlaSil
  103. 1)siteye olumsuz ve karamsar hava vermeyiniz.

    2)eylem amacına fazlası ile ulaşmıştır,herkesi kutluyorum

    3)alınacak yeni eylem kararları ile devam etmeliyiz,tam zamanıdır.

    4)bu tür eylemler 1 hafta daha sürerse,torba yasasına sokmak zorunda kalacaklardır.

    5)özellikle dogan gurubu bizlerin sesini çıkmasını istememektedir,bu bu günkü haber akışından belli olmuştur,,dikkat etmeli bu guruba aleyhimize malzeme vermeyelim ellerine.

    tekrar herkesin bu yürekli mücadelesini,eylemini kutluyorum,,yeni katılan biriyim bu gün ankarada gördüm,

    06TANER

    YanıtlaSil
  104. ADANAYA YENİ GELDİK.TBMM DE ADANA CHP MİLLET VEKİLİ TACİDAR SEYHANLA GÖRÜŞTÜM.DAVANIZI DESTEKLİYORUM DEDİ. HAFTA SONU ADANADA AKP LİVEKİLLERDEN VAHİT KİRİŞÇİDEN RANDEVU ALDIM .HAFTA SONU DESTEK İSTEYECEGİM.GENEL OLARAKTOPLANTI HEDEFİNE ULAŞTI.BENCE ŞİMDİ HER ŞEHİR KENDİ VEKİLİYLE GÖRÜŞÜP SİTEDE SONUCU PAYLAŞMALI.ZAFERE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ. DADAŞ

    YanıtlaSil
  105. flah tv de yayınlamadılar ...ulus

    YanıtlaSil
  106. arkadaşlar özellikle akp milletvekillerini tlf ve mesaj çekelim ben mesaj çekiyorum sizde çekin ERDEM

    YanıtlaSil
  107. Bizim eksik eylemin yumurtasiz olması.yumurta olan yerden ses çıktı.yumurta yoksa haber yok...

    YanıtlaSil
  108. YAYINLANIR MECBUREN,ALT YAZI GEÇTİİ BENDE BEKLİYORUM SYN ULUS
    06TANER

    YanıtlaSil
  109. dogan grubu kendi derdini temizlemeye calisan 4.5 milyar ile kendi vergi affini bekleyen bir grup ne bekliyorsunuz?

    YanıtlaSil
  110. 105 yazan kardeşim lütfen siteye olmuyor yok olmayacak diye gibi yazılar yazmayın eğer gelen az ise hemen biraz daha çalış siteye on kiş kazandır bu söz hepimiz için geçerli KİMSE AMA KİMSE HAPSE GİRMEYECEK BURDA AMACIMIZ BİRMİLYON BEŞYÜZ BİN ÇEK MAĞDURUNA ULAŞMAK ELİMİZDEKİ İMKANLARA GÖRE BUGÜN BU YARIN DAHA İYİ OLMASI İÇİN HER KESİ HABERDAR ETMEK BÜTÜN AMAC BUNU ÇÖZELİM MİLLETVEKİLLERİNİ ARAMAYA DEVAM.batmış esnaf

    YanıtlaSil
  111. haberturk park holding dun yeni ihale aldı elektrik santrali oda kendi capinda bir grup. isine geldigince....

    YanıtlaSil
  112. vallaha ne yalan söliyeyim atv den hiç beklemiyordum kanal d ve starda çıkar diye beklerken atv de hemde haberlerin başında sayılabilecek bir düzeyde çıktı kutluyorum burdan atv yi ve show tv yi(mert)

    YanıtlaSil
  113. SAYENİZDE EVDEYİM CAN ARKADAŞLARIM, KARDEŞLERİM, DOSTLARIM...

    3 ADET ARAMAM ÇIKTI, HEPSİNİN EVRAKI VAKİTLİCE GELDİ, İFADEMİ VERDİM VE 17.00 SULARINDA SERBEST BIRAKILDIM...

    BUGÜN ABDİ İPEKÇİ PARKINDA KUCAKLAŞTIĞIMIZ TÜM TÜM GÜZEL İNSANLARA, ARKADAŞLARIMA TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

    GÜZEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ İLE HEPİNİZİN NAMINA ADLİYEYE GELEN KARDEŞLERİME SİZLER ADINA TEŞEKKÜR EDERİM...

    BU BİR SELAMLAMAYDI...

    MÜCADELEYE DAHA BİR ŞEVKLE DEVAM...

    SEVGİLERİMLE

    altaylargrup@hotmail.com

    YanıtlaSil
  114. ben kaçırdımmı arkadaşlar flash ta alt yazı vardı ama haber çıkmadımı

    YanıtlaSil
  115. ÇOK İLGİNÇ ARKADAŞLAR

    FLAŞ TV HABER ÖNCESİ SÜREKLİ ALT YAZI GEÇTİ AMA HABER YAPMADI,GERÇEKTEN İLGİNÇ??????????

    06TANER

    YanıtlaSil
  116. SAYIN AKİF HAMZA ÇEBİ'Yİ ARADIM, GÖNDERDİKLERİ MV. İÇİN TEŞEKKÜR ETTİM... ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜĞÜMÜ ÖĞRENDİKLERİNİ SÖYLEDİ... GEÇMİŞ OLSUN DEDİ...

    YanıtlaSil
  117. flaş tv de bir şey çıkmadı birileri yine gırgır yaptı

    YanıtlaSil
  118. sayın abim bugün tanıştık seninle çok üzülmüştüm tutuklanmanıza gerçekten çok mutlu oldum şimdi çok geçmiş olsun ALLAHIM birdaha yaşatmasın inş

    YanıtlaSil
  119. Murat kardeşim,

    Gelmiş geçmiş olsun.

    Selamlar
    E.H.

    YanıtlaSil
  120. MERHABALAR,
    Murat Beye geçmiş olsun.Çıktı haberini veren Cüneyt Beye de ayrıca teşekkürler.Güzel geçen günün sonunda üzülmüştük ama neyseki kurtulmuş.Yaklaşık 2 aydır siteyi takip ediyorum.Bugün yorum yazanları belki ben daha önce okumamıştım ama sanki sayı biraz daha artmış gibi görünüyor.Kendi adıma biraz daha moral buldum.Bu da hem bu siteyi yapanların hemde cansiparhane bu dava için çabalayan insanların boşa uğraşmadığının göstergesidir.HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.Nacizane önerim ;herkezin internet başında zaman geçiren bir tanıdığından sitede adresleri mevcut olan gerekli makamlara günde hiç olmazsa 1 adet mail atmalarını isteyelim.Toplantıya yürüyüşe yada başka bir etkinliğe katılamayan herkez en azından (KENDİ İYİLİĞİ İÇİN)bu kadarını yapabilir sanıyorum.Bugün o bildiri yapılırken bir avuç insandık ama bakın bugün kaç internet sitesinde kaç haber programında gündem oluşturduk !!! Demek ki ses çıkaran sayıyı biraz daha arttırabilsek bizi daha fazla GÖRMEMEZLİKTEN GELEMEYECEKLER.. EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER... M.ŞİMŞEK

    YanıtlaSil
  121. arkadaşlar sağolun bu başarı toplantı mükemmel.başarılarınızdan dolayı kutlarım.SAVAŞLAR ÇOK KALABALIK YÜREKSİZLERLE OLACAĞINA GERÇEK YÜREKLİLİKLE KAZANILIR.GAZANIZ MUBAREK OLSUN.NURİ

    YanıtlaSil
  122. Sayın Yalçın,

    Çok büyük geçmiş olsun. jandarmalar arasında ifadeye giderken yaşadıklarımı hatırlattınız.

    Özgürlüğünüzü kazanmanıza da çok sevindim.
    umarım bir daha yaşamazsınız. Yaşamayız. onurumuzla mücadeleye devam...
    Sezai Aydın

    YanıtlaSil
  123. 105 ÇATLI,
    DEĞİL 150 KİŞİ, 15 KİŞİ DAHİ GELİNMİŞ OLSAYDI böyle bir OLUMSUZ ve BOZGUNCU yorumlar çok yanlış...

    YanıtlaSil
  124. Flaş gene yaptı yapacagını tüm reklamları izletti haberi vermedi

    YanıtlaSil
  125. M.URAT BEY Geçmiş olsun güzel yazılarınızı bekliyoruz saygılarımla ihtiyar

    YanıtlaSil
  126. zira BU İŞ MUHAKKAK ZAFERLE SONUÇLANACAK...

    YanıtlaSil
  127. BİRAZ DİNLENMEK ÜZERE İZİN İSTİYORUM

    YanıtlaSil
  128. arkadaşlar hadi flaş tv yi arayalım telefon varmı

    YanıtlaSil
  129. Bu tv kanallarının neyin pesinde olduğunu bilen varmi.

    YanıtlaSil
  130. eve (izmir) yeni geldim... Öncelikle Murat Bey e geçmiş olsun demek isterim, sanırım kendileri ifade verdiler bu durumun müteakip eylemlerde yeni katılacak arkadaşlar için şevk kırıcı olmamasını dilerim. Kişi sayısı umduğumun altında olsa da yaratılan etki itibari ile eylem fazlasıyla amacına ulaşmıştır kanaatindeyim. Şu bir gerçek ki İskender Beyin belirttiği gibi Anayasa Mahkemesine ve de AKP vekillerine baskı kurmalıyız, ancak bu baskı artık rastgele mail fax olmamalı koordineli planlı ve buradaki arkadaşlar arasında işbirliği esasına dayanmalı ancak bu şekilde etki yaratılabilir.. Bu sitenin gücü planlı bir işbirliği ile kullanılır ise çok kısa sürede inanılmaz sonuçlar almak içten bile değil. Kimse bu günkü eylemi hafife almasın. Bu birlikteliğimiz katlanarak devam etmeli. Katılan tüm arkadaşları gönülden kutluyorum.

    Not: kişisel didişmelerin yeri burası olmamalı UGUR55 ve Zonguldaklı meseleniz her ne ise gidin aranızda halledin lütfen.

    YanıtlaSil
  131. Hepsinin soyunu sopunu...bunlar lanet kuruluşlar.millet bunların uayinladiklariyla yönlendiriliyor.hepsinin canı cehenneme.

    YanıtlaSil
  132. hayret yaa iktidarın en büyük kanalı haber yaptı atv diğerleri yapmadı demekki gerçekten atv tarafsız haber yapıyomuş gerçekten kutluyorum flash resmen dalga geçti baskımı yapıldı acaba arasak vercekleri cevap:teknik bir arıza nedeniyle haber yetişmedi.

    YanıtlaSil
  133. SERTAÇ BEY BENCE HER KES İL İL TOPLANMALI DERİM O ZAMAN ÇOK GÜZEL OLACAK GİBİ AYRICA HER KES BÖLGESİNDEKİ VEKİLLERE BASKI KURSUN İZMİRDEDE BAŞLANIRSA SEVİNİRİM SAYGILAR

    YanıtlaSil
  134. bu yasayı akp cıkartacak nasıl vergı vs cıkardı bence amac ben cıkardım ve oy potansiyeli....

    YanıtlaSil
  135. (send email ile gonder)*: SAYIN DOSTLAR BU DAVAYA GÖNÜL VERENLER ALLAH SIZI ELCİ GÖNDERDİ GALİBA
    HALA İNANAMIYORUM CEK SUÇLUSU OLACAKSIN CIKIP ANKARADA GÖSTERİ YAPACAKSIN O YÜREKLİ KAHRAMANLARA YÜRÜYEN YÜREKLERE HELAL OLSUN
    BEN BİR İŞ ADAMIYDIM DEVLET BENDEN 18 YILDA TOPLAMI 3.2 MİYYON USD KASASINA KOYDU ŞİLTLER VERDİ HAYIRSEVERDIM 50 ÖĞRENCIYE TR DE TANINMAMAK İÇİN YOKSUL ÜLKE ÖĞRENCİLERINE BURS VERIYORDUM-ABD İLE AFGANISTANDA YAPTİĞİM BİR İŞTEN DOLAYI ÜLKEM 2 MILYON USD DE KAZANDI VERGİ ALACAĞİNA MAHZUP EDELİM DEDİ
    HER ŞEY YOLUNDA GİDERKEN HATIR VERDİĞİM BİR CEKİNATLANMASI SONUCU ÇEKIMIN YAZILMASI İLE DİPSİZ KUYUYA DÜSÜŞÜM OLDU
    FİRMANIN ÇEKİNİN YAZILDIĞINI HABER ALAN TÜM BANKALAR VE FAKTORİNG DİYE GECİNEN TEFECİLER BİR GÜNDEPIYASADAKİ 132 ADET 1.5 YILA KADAR VARAN CEKLERIMIZI YAZDIRIP 2 GÜNDE SOYULMUŞ SOĞANA ÇEVIRDILER ÖNCELERİ GÜLÜYORDUM AMA GERCEKLE 2 AY SONRA TANIŞTIM
    EVE SABAH 8 DE POLISLER GELDİ O MANZARAYI ALLAH KIMSEYE YAŞATMASIN DUŞTAYDIM APAR TOPAR COCUKLARIN AĞLAMASI HANIMIN TELAŞI DERKEN KARAKOLA GİDİP İFADEMIZİ ALDILAR VE BIRAKTILAR BEN ZANNETTIMKİ BİTTİ
    AV BANA YOK BİR ANORMALLIK DEDİ TAAHUT EDER ÖDERIZ SIZ RAHAT OLUN,SÖZÜN BİTTİĞİ GÜNDÜ
    AKŞAM EVİN ZILI CALINDI HİÇ TANIMADIĞM BEYEFENDİ GİBİ FELANIN SIZDEN ALACAĞİ VAR ONUN İÇİN GELDIK NEZAMAN GELİP
    ALALIM DEDİKLERINI EVİN İÇERRISINDE YERE SİLAH DÜŞÜRMÜŞ COCUKLARIN YANINDA ÖZÜR DİLEYEREK GİTTİLER VE SÖZLERİ ÖZÜRÜDE BİLİRİZ ALMAYIDA ARTIK İŞİME GİDEMİYORDUM AV CAĞIRDIM SAVCILIĞA GİTTİM ADAM COK HOŞ KARŞILADI DİLEKCEMIZI VERDIK TEL TEHDIK ALIYORUM EVIMDE COCUKLARIM TEHDIT ALIYOR DEVLET BABAYA SİĞİNDİM VE O ANDA YIKILDIM
    DİLEKCENIZI İŞLEME KOYACAĞİM SAKIN OLUN AMA FİİLİ BİR DURUM OLMADAN BIZIM BİR ŞEY YAPMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL DEDİ.FİİLİ OLAY BENIM VEYA COCUKLARIMIN BİR SALDIRIYA UĞRAMASIMI DEDIM GAYET SAKIN EVET DEDİ,BENIM İÇİN O ANDA DEVLET BABADA YOKTU ADLİYEDEN CIKARKEN BAKTIN DEĞİŞİK TANIMADİĞİM İNSANLAR GELİP YANIMA İSMIMLE HİTAP EDİP MUTLAKA GÖRÜŞELİM SIZI KOUMAMIZ LAZIM DİYORLAR
    AV ARKADAŞA BU NEDIR NE OLUYOR DIYORUM NORMAL DİYOR BU DÖNEM BÖYLE GEÇMESİ GEREKİYOR
    10-15 GÜN SONRADA EVIME GİDEMEZ OLDUM CÜNKÜ KAPIDA FAKTORİNKLRIN LÜKS MERSEDESLERININ İÇİNDE BEKLEYEN TİPLER
    AİLEMİ RESMEN TEHDİT EDİYORLARDI,
    UZAK BİR YERE TAŞIYARAK COK SEVDİĞİM DOSTUMUN YANINA BIRAKARAK COCUKLARIN OKULLARINIDA ÜNÜVERSITELERDE DONDURARAK CANIMI YEŞİLKÖYDEN İLK KALKAN UCAĞA ZOR ATTIM.KUSURA BAKMAYIN UZUN OLDU YIL 2005 YABANCI BİR ÜİKE GERÇİ YAŞAMAK İÇİN VE VIZE SORUNLARI İÇİN ÜLKE DEĞİŞTIRDIM ŞİMDİ YIL 2010 HAKKIMDA BENIMLE İLGİSİ OLMAYAN 63 ADET CEKTEN DOLAYI HAPIS KARARI DÖNERSEN 96 SENE HAPIS YATARSIN DENİYOR.
    SÜT VERDİĞİM DEVLET BABAYA HARAM OLSUM
    BANA BABALIK YAPMAYIP ULAN İNEK NE OLDU SANA SÜTÜ KESTIN DİYEN BABAYA HARAM OLSUN
    BANA BİR İMZADAN DOLAYI AİLEMDEN COCUĞUMUN DÜĞÜNÜNÜ TORUNUMU GÖSTERMEYEN BABAYA HARAM OLSUN
    BENI 65 YAŞLARINDA BUNU YAŞATAN İNEK GİBİ SAĞAN BABAYA HARAM OLSUN
    GÜZEL ÜLKEMDE BENİ YAŞATMAYAN BAYAYA HARAM OLSUN
    AMA SIZLERE HELAL OLSUN
    SIZI BUGUN TELEVIZYON ALT YAZISINDAN TR AVRASYADAN BULDUM
    COK HEYECANLANDIM ACABA BU BİR RÜYAMI HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM

    EDEPLİ EDEBİNDEN SUSAR EDEPSIZDE BEN SUSTURDUM SANIRMIŞ
    İNŞALLAH EDEPSIZLERIN HAKKINDAN EDEPLİLER GELECEKTIR.
    KUSURA BAKMAYIN BUGUN HABERIM OLDU HAREKATINIZDAN MADDİ VE MANEVİ DESTEK OLAMADIĞIM İÇİN COK COK ÖZÜR DİLİYORUM BU DAVATA GÖNÜL VERENLERE HAKLARINI HELAL ETSINLER ENKISA ZAMANDA KENDIMI TOPARLAYIP YANINIZDA OLACAĞİM
    SAYENIZDE ÖMRÜMÜN SON İŞİĞİNİN ÜLKEMDE BATMASI DİLEĞİYLE

    YanıtlaSil
  136. 2122568282 Flash tv

    YanıtlaSil
  137. SN. MURAT YALÇIN ABİM. TEKRAR GEŞMİŞ OLSUN . BUGÜN SİZİNLE TANIŞTIM . AMA LÜZUMSUZ VE SİZE YAKIŞMAYAN BİR YERDE. KÜÇÜĞÜN OLARAK ŞUNU SÖYLÜYORUM . DUYGUSAL İNSAN KÖTÜ,ART NİYETLİ VE DOLANDIRICI OLAMAZ. SAYGILAR SUNUYORUM. AYHAN

    YanıtlaSil
  138. MURAT YALÇIN KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH BU GÜNLERDE GEÇER

    YanıtlaSil
  139. http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=364570

    video var

    YanıtlaSil
  140. arkadaşlar SKY TÜRK TE ŞİMDİ SEYRETTİM HABER YAPTILAR İHTİYAR.

    YanıtlaSil
  141. 141 hatır ceki milyon usd mi idi ?
    sadece merak ettim

    YanıtlaSil
  142. arkadaşlar

    göstermiş olduğunuz bu onurlu mücadeleden dolayı hepinizi kutlarım özellikle ankara ya yuruyen ve abdi ipekçi de olan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

    bu sitenin ilk oluşumunda emeği gecen 5 kişiden biri olarak, sanırım 2009 senesinin ilk ayı idi;bu mücadeleyi iktidar partisi vekilleri üzerine yoğunlaşarak sürdürülmesi gerektiğini düşünüyorum.
    inanın bu vekillerin cep telefonlarını aramak,cep numaralarına öğrenmek için bile günlerce uğraştığımızı hatırlıyorum.Bu vekillere ilk zamanlar bu mücadeleyi anlatmak ve anlamalarını sağlamak için cok cabalar sarf edildi.şimdiki gelinen noktaya varmak için bu caba 2 yılını doldurmak üzere olduğunu unatmamak geerekir.
    bu yüzden moral bozmak yerine baskılara devam etmemiz gerekir.
    gündemden düşmemek gerekir
    en önemlisi tek vücut olarak hareket gerekir.
    hukuksal zeminde haklı olan bizleriz

    demokratik zeminde eşit haklar olmalıdır..

    alacaklı tarafın feragat ederek tabiri caiz ise af atmesi sonucu hapis cezasının kalması gibi bir kanun yeryüzünde yoktur
    ( alacaklı feragat ederse adli para cezası mütakiben hapislik durum ortadan kalkıyor.)

    mücadelemiz bu yüzdendir

    bu kanun 1800 lerin afrika kabile ülkeleri kanunları ile eş değer sayılacak bir kanundur.

    saygılar

    YanıtlaSil
  143. şimdi murat arkadaşımız hepimiz için koştururken bu iş başına geldi geçmiş olsun diyorum fakat onu içerde yanlız bırakmayalım ,içerde maddi manevi destek çok nemli o yüzden ailesi ile irtibata geçip yatıgı yeri ögrenirsek en azından içerde yanlız bırakmamış oluruz arkadaşlar bu kadarınıda yaparız herhalde ahmet metin

    YanıtlaSil
  144. ANKARADAN İSTANBULA DÖNÜŞ YOLUNDAN

    BEN ,EKİM2510 ,HAYDAR,EDİRNELİLER, OLARAK SİZE SELAM EDİYORUZ ARKADASLAR...

    EYLEM VE MECLİS İLE İLGİLİ DETAYLARI YARIN İLETECEĞİZ MALUMUNUZ ÇOK YORULDUK ... İYİ AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
  145. Flash tv de gorusebilecek kimse yok.bir sekreter var aktardığı hiçbir bölüm yanıt vermiyor.

    YanıtlaSil
  146. murat abim çıkmışsın sonradan okudum üst yorumları geçmiş olsun ahmet metin

    YanıtlaSil
  147. saygıdeger sibel hanım mücadeleniz için çok tşkekkür ederim ayrıca sizi tanımaktan onur duydum

    YanıtlaSil
  148. Murat Yalçın bey geçmiş olsun...Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  149. ÖNCELİKLE BU SİTEYİ OLUŞTURANLARA TEŞEKKÜR EDERKEN,ŞAHSEN BENDE BİR ÇEK MAĞDURU OLARAK BU SİTEDE BUGÜN HABERDAR OLDUM.
    BENİM DURUMUM DAHA BİR TRAJEDİK,İŞ YERİM YANDI VE SİGORTADA PARAMI ALAMADIĞIM İÇİN ÇEKLERİM YAZILDI,HEM İŞİMİ KAYBETTİM,HEM PRESTİJİMİ.ÜSTÜNE TUZ BİBER OLARAKTA KARŞILIKSIZ ÇEK DAVALARI ÜST ÜSTE GELMEYE BAŞLADI.BİR MAHKEMEDEN DİĞERİNE KOŞUYORUM,ÜSTELİK BAZI MAHKEME HAKİMLERİ ADETA SAHTEKAR MUAMELESİ YAPIYOR VE DOĞRU DÜRÜST DİNLEMİYOR BİLE.SORDUKLARI SORU ŞU: ÖDEDİN Mİ ÖDEMEDİN Mİ? BENİM ŞİRKETİM 15 YILLIK BİR ŞİRKETTİ VE 75 KİŞİ İSTİHTAM ETTİ YILLARCA,İŞ YERİMİN YANMIŞ OLMASI BİLE HİÇ BİR ANLAM İFADE ETMİYOR.
    BUGÜNKÜ EYLEM OLDUKÇA ANLAMLI FAKAT BİR O KADARDA ZAYIF.ORADA BİNLER OLABİLİRDİK.TOPLUMDAKİ GENEL DUYARSIZLIK MAALESEF HEPİMİZDE MEVCUTTUR,AMA BU EYLEMİN İLK OLDUĞUNU KABUL EDEREK,TORBA YASA İÇERİSİNDE YARALANDIRILMAZ İSEK (MUTLAKA BİR ÇÖZÜM OLMALAI) DAHA BÜYÜK EYLEMLERLE SESİMİZ DUYURMALIYIZ.EYLEM ÖNCESİ HER TÜR İLETİŞİM YOLU KULLANILARAK,YÜZ BİNLER BİR ARAYA GELEBİLMELİYİZ.
    HERKESİ ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİP ÇIKMAYA VE EKONOMİK OLARAK HER ŞEYİNİ KAYBETMİŞ İNSANLAR OLARAK ONURLARINA SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUM!!!

    YanıtlaSil
  150. Sn.Murat yalcin büyük gecmis olsun.lütfen dikkat size ihtiyacımız var

    YanıtlaSil
  151. BASKETÇİ NEREDE BAŞINA BİR ŞEY GELMEDİ DEĞİL Mİ ??

    YanıtlaSil
  152. Geçmiş olsun ve Helal olsun Murat bey, cesur yüreklerdenmişsin. Emeği geçen herkeze minnettarız.

    YanıtlaSil
  153. DEĞERLİ SİBEL HANIM KOCAMAN BİR HAYIRLI YOLCULUKLAR SİZ BİZİM KALBİMİZDE ARTIK TARİH OLDUNUZ SAYGILARIMLA ihtiyar

    YanıtlaSil
  154. 155 icinde paralarindamı yandi ?
    merak ettim

    YanıtlaSil
  155. aknar senin kafan basmıyor mu?işyeri yanan bir şahıs işini kaybetmiştir.BORCU BİR KENARDA YAZILIDIR.
    Sgortadan paramı alamadım diyorlar.ben avukatı değilim.

    YanıtlaSil
  156. aknar dua ette başına meraktan gelsin
    sabit

    YanıtlaSil
  157. arkadaslar siz bence yanlıs dusunuyorsunuz. dusunun kendı ofisinizi ofis yandi icinde evrak vs de yandi bunu kurmak sizce zormu? bir duzen varsa cok rahat yeni bir ofis kurulurki sigorta para vermedi diyor oda bir soru isareti degilmi ?

    YanıtlaSil
  158. 139

    sertac72@windowslive.com

    YanıtlaSil
  159. ltf ad yazin benim yazdıgım gibi bakın siz bana aknar diye hitap ediyorsunuz....

    YanıtlaSil
  160. Aknar,

    Yanımda olsan, nasıl dayak yiyebileceğini de merak ediyormusun?

    En sonunda çıldırtacaksınız.

    Kan emici pislikler. Defolun gidin. E.H

    YanıtlaSil
  161. EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST8 Aralık 2010 21:26

    MURAT kardeşimize geçmiş olsun.Öyle bizim için fedakarlık yaparak kendini bile,bile ateşe atan arkadaşlara stemizin ihtiyacı var.Ste arkadaşlarım.Rehavete kapılmayalım.Yeni başlıyormuş gibi göreve devam.Bazı arkadaşların önerilerilerine katılıyorum.Acilen arayı soğutmadan bir İSTANBUL eylemi için hazırlıklara başlayalım.

    YanıtlaSil
  162. bugun bir kardesimiz polislerin onunde bende aranıyorum deyipte alınıyorsa buraya kayıt olupta bir hesap acmak sanırım zor olmasa gerek.

    YanıtlaSil
  163. e.h.
    bana msn ni verirsen makbule gecer ltf.

    YanıtlaSil
  164. aknar sakamı yapıyorsun adamın iş yerı yanmıs ıcınde mallarıyla beraber yanan malları evrak dıyemı dusunuyorsun kapişş

    YanıtlaSil
  165. Siteyi yeni öğrenen arkadaşlar,

    Kan emicilere aldırmayın.

    Bundan sonra güçlenerek devam edeceğiz. Siteyi her gün, düzenli takip edin ve çalışmalara destek verin lütfen.

    E.H.

    YanıtlaSil
  166. aknar senin amacn ne herkezin nasıl battığıyla neden bu kadar ilgilisin ayrıca bugün yazmaya başladın sanane yok hatır çeki ne kadardı yok parandamı yandı sen ne yapmaya çalışıyosun(mert)

    YanıtlaSil
  167. ehizmir@gmail.com a yaz bakalım ne derdin varsa

    YanıtlaSil
  168. benim amacim burada gercek magdurların olamsı boyle insanlarin degil. bende magdurum...

    YanıtlaSil
  169. o halde sözlerin ortalığı germeyecek şekilde olsun.

    zaten hep beraber gerginiz, alevlendirmenin durumu yok. sağı solu iğnelemenin anlamı yok.

    aynı yoldaysak, birbirimizin canını sıkmanın hele, hiçbir anlamı yok.

    buna göre hareket edelim.

    e.h.

    YanıtlaSil
  170. senin mağduriyetinin kaynağı ne mesela.

    e.h.

    YanıtlaSil
  171. Aknar,

    Yanımda olsan, nasıl dayak yiyebileceğini de merak ediyormusun?

    En sonunda çıldırtacaksınız.

    Kan emici pislikler. Defolun gidin. E.H

    bunu ben yazmadım gayet medeni sekilde yazı yazdım...

    YanıtlaSil
  172. tahrik ediyorsun sen.
    durduk yere kimse kimseye terslik çıkartmaz.

    medeniyet dediğin, insanların sıkıntılarıyla dalga geçmek mi senin?

    e.h.

    YanıtlaSil
  173. TEFECİLER,TEFECİLİK YAPANLAR,BUNLARIN YANINDA ÇALIŞANLAR,BUNLARIN SAVUNMASI YAPANLAR TAHMİN EDİYORUM HEPİNİZ EVDEN ÇIKARKEN BESMELE İLE ÇIKIYORSUNUZ YANİ ALLAHIN"CC" ADIYLA GÜNE BAŞLIYORSUNUZ AMA AKŞAMA KADAR ALLAH"CC" IN YASAKLADIĞI İŞLERİ YAPIYORSUNUZ Siz hepiniz bunun karşılığını göreceksiniz BİR GÜN O KARANLIK MEZARA GİRDİĞİNİZDE FERYATLARINIZ YETMEYECEK ÇÜNKÜ SESİNİZİ KİMSE DUYMAYACAK O ZAMAN NE YAPCAKSINIZ HER ŞEYİ KAR SAYAN AHMAKLAR.ihtiyar

    YanıtlaSil
  174. aknar müneccimmisin? anında olayı anladın çözdün bu tür saçmalıklara burası doymadı mı hala?? gelen yeni arkadaşlara böyle mi davranacaksın?? birisi "özetle" hikayesini anlatıyor ne engin bir anlama kabiliyetin var senin? sen anlattın mı hikayeni??

    YanıtlaSil
  175. aknar sen nasıl bir iş yapıyordunki sıcak parayı iş yerinde bulunduruyordun..! iş yeri dediğin sadece ofisten mi ibarettir.. yaptığın işi çok merak ettim açıkcası. eğer elinden birşeyler gitseydi belkide bu kadar rahat,iğneleyici ve huzursuz yorum yapamazdın..!
    buradaki insanların derdi ekmek parası.içeri girdiğinde aileye kim bakacak.! senin amacın ney.? bu kadar nasıl rahat soruosun..? sen gerçekmisin.!

    YanıtlaSil
  176. AKNAR YAŞIN KAÇ SENİN ?

    YanıtlaSil
  177. sayın e.h.
    sizi tanımam yasınız bilmem ama ben 56 yasında bir adamim hani derler ya bir kulak davasi....
    ben girdim yorumda bulundum amacim fikir paylasmak ve elimden geldigince bizler gibi insanlari kulananlar ile ilgili yorum yapmak. sizin ticari hayatiniz kac sene ne kadar tecrubeniz var bilemem ben kendimden sorumlu bir sahis olarak ben son demlerimi oynuyorum zira 1 cek icin mucadelem oda 17 bin tl amacım sizleri bilgilendirmek idi bugun gorunce adresi. sorun degil sizlere yolunuz acık olsun allah yanınızda olsun.

    YanıtlaSil
  178. bu nerden çıktı aknar mı köknar mı?adam karşılıksız çeki varsa cezayı apcolarak alır suçu dolandırıcılıksa araştırılır.sigortanın verdiği vereceği paradan sana ne bana ne .sen önce kendi derdini temizle.sonra başkasına kafa yor.
    aknar efendi yurtdışındasın kafan rahat

    YanıtlaSil
  179. ANKARA İMZA KAMPANYASI OLUYOR MU YARIN BİR HABER LÜTFEN.........

    LÜTFEN DAHA MANTIKLI OLUN ÇOK AZ SÜRE KALDI 10 GÜNDEN BİLE AZ ..........

    BUĞÜNLE BİTMİYOR ...........

    YanıtlaSil
  180. aknar beyefendi seni sukunete davet ediyorum kaç yaşındasın bilmiyorum bak ben 53 yaşında bir insanım lütfen bibirinizi üzecek şeyler yazmayın insanlar zaten sıkıntılı bugünden sonra ne yapabiliriz ona bakalım.

    YanıtlaSil
  181. ARKADAŞLAR AKNAR DENEN PİSLİĞİ MUHATAP ALMAYIN
    O PİYON MUHATAP OLDUKÇA O YAZMASINA DEVAM EDECEK
    ONDA ALLAH KORKUSU OLSA BÖYLE DAVRANMAZ

    YanıtlaSil
  182. zongukdaklı fırıldak zoru gördün etek giydin senlik ne var iki dakika çıktın ondada ai ai ettin ne oldu sana kemik atmadım zoruna giden ne bana bak bir daha havlama düzen bozma senin zoruna gitti kalabalik okadar benim hakkimda sakin yorum yapma adimi o kaypak ağzına alma senin tek derdin orda tek kalman farkındaysan masaların arkasinda oturdun bunlarmi zoruna gitti

    YanıtlaSil
  183. Neyse arkadaşlar....

    - - - - -

    Siteye yeni gelen arkadaşlar,

    Zaman zaman böyle sıkıntılar olur, aldırmayınız.

    Gün birlik beraberlik günüdür.

    Bugünden itibaren siteyi lütfen sıklıkla ziyaret edin ve bundan sonraki çalışmalarımıza destek verin. Hepimizin birlikteliği ile bu günlerden çıkacağız.

    Bu akşam, artık biraz dinlenelim. Yarın yeni bir gün.. Mücadele devam ediyor.

    Selamlar,
    E.H.

    YanıtlaSil
  184. Bu siteye yazı yazanlar içinde milleti terörize edenler var. Yok mafya şunu demişte yok tanımadığım adamlar koruma teklif etmişte yok bu dönemler böyle olurmuşta...
    Geçin bu işleri, devletin yüzü hepsinden serttir.
    Tehdit edilenler, 2 şahitle en yakın cumhuriyet savcısına verin dilekçenizi. Polis sizi tehdit edenleri gece yataklarından bi alsında görürler mafya ayaklarını. Bir daha 200metre yakınınıza yaklaşamazlar.

    TCK Madde 106/2
    (2) Tehdidin;

    a) Silâhla,
    b) Kişinin kendisini tanınmayacak bir hâle koyması suretiyle, imzasız mektupla veya özel işaretlerle,

    c) Birden fazla kişi tarafından birlikte,

    d) Var olan veya var sayılan suç örgütlerinin oluşturdukları korkutucu güçten yararlanılarak,

    İşlenmesi hâlinde, fail hakkında iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

    YanıtlaSil
  185. ayıp önderlık eden ınsanların bu tavırları ısteyen gıder ısteyen kalır bı derdınız varsa sıte dısında halledın.. ulus

    YanıtlaSil
  186. Sizi anlamıyorum.
    Çocukluk arkadaşımın 4 tane çekten dolayı sıkıntısı vardı. Onun yönlendirmesiyle, son birkaç gündür bu sitedeki haberlerden yola çıkarak, gerekli yerlere mail atıp ve telefon açıp en azından bir duyarlılık yaratmaya çalıştım. Fakat okuduklarıma hayret ediyorum. Yok birinin 390 adet çeki yazılmış, yok birinin 132, yok birinin 63 tane. Hiçbir inandırıcılığı olmayan hikayeler de cabası. 20 kişi 30 kişi geliyoruz diyip te ortadan kaybolanlar. Ve neredeyse sözün bittiği yerdesiniz ama hala birbirinizi yiyorsunuz.
    Bravo size.
    (İstanbullu)

    YanıtlaSil
  187. site provokatör doldu arkadaşlar filtreyi devreye soksanız iyi olacak

    YanıtlaSil
  188. lütfen arkadaşlar geçen senede böle polemiklerden dolayı siteye çok küsen oldu lütfen toparlıyalım kendimizi bugün çok güzel geçti iyi bir başlangıçtı devamıda gelicek

    YanıtlaSil
  189. iyi akşamlar şu an cnn türk ögrenci tarışması var mail atalım

    YanıtlaSil
  190. Sevgili abilerim hic kimseye saygi ve sevgide kusur etmedim varsa bi saygisizligim yuzume söyleyin adi gecen sahsin ben bu gün gördüğümde elini öptüm benim onunla bi derdim yok onun hakkindada bugün icin bi yorumum yok madem benimle alakali bi sikintisi var adam gibi yuz yuzyken neden söylemedi haddimi asdim yoldayim cepten yazdim yorgunum malumunuz kac gündür cift telefonlan abilerime ablalarima ve yolda yuruyen aslanlara yardimci olmak istedim gecenin 4 unde bile arayan oldu dinledim basimin tacisiniz isyan etmiyorum ilgi ve iltifat asla ben bu zaata ne yaptim tekrar argo kelimelerim icin sizlerden özür dilerim sadece sizlerden... saygilar sunarim

    YanıtlaSil
  191. NTV YI ACIN BİZİ GÖSTERECEK

    YanıtlaSil
  192. lafmı şimdi bu yaaa ^^kaçgöbektir istanbullusun ^^ne oluyo arkadaşlar siteye bırakın artık şu provakötörlüğü

    YanıtlaSil
  193. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM.....kale içten yıkılır,taş yakından gelir v.s...v.s...niye bu kavga?böyle münakaşa edip,mücadeleye devam etmezseniz,içeriye girince bolca vaktiniz olacak,merak etmeyin.dolduruşa gelmeyin lütfen.dünden daha avantajlı duruma geçtik,daha ne istiyoruz.siteden biriyim ama,bu defalık rumuz yazmıyorum.

    YanıtlaSil
  194. NTV HALA 2000 KISI DIYOR

    YanıtlaSil
  195. herkeze ıyı aksamlar dılıyorum
    oncelıkle bu gunku ankaradakı gercekelesen eyleme
    emegı gecen sayın avk sıbel hanım mersınlı basketcı ugur 55 ugur 26 alattın beyler ısmını hatırlayamadım tum kahramanlrın gosterdıgı gayret ve emekden dolayı tebrık edıyorum
    ben kımım bende elımnden geldıgı kadar yorumalra yazı yazıdım tv lerrı aradım
    mıletvekılerını aradım mesaj attım maıl attım
    vss.
    sızın yaptıkalrınızın yanında ozur dıleyerek musade ısteyerek yapmaya calsıtım
    lutfen hakınız helal edın cunku bız sızın bızm ıcın yaptıkalrınzı yanında hıc bırsey yapmadık
    ben yurt dısındayım malesefe herseyımı ve tu mdestekelrımı kaybetım ıcın benım yerıme rıca ettım ksılerde gelmedi gelemedı.
    ama bundan sonrakı surecde tecrubelı arkadasların hocalarımzın yonlendırmelrı ıle alımdne gelen ne ıse yapmaya hazırım
    Lutfen bende nacızane oalrak yuakrdak ısekılde negatıf seyelrde degılde bak ne guzel dune gore daha somut durmdayız daha guzle seyelr yapabılrız.
    Hatalardan ders alarak daha ıyısını yapabılrız
    bu bızım meselemız.
    affınıza sıgınarak sadece bende bu sıtedekı destekcıleren olmak sıtyorum
    goreve hazırım
    selam ve saygılarımla

    YanıtlaSil
  196. BEYLER İTLER BUGÜN KÜ BAŞARIYI GÖRDÜ NİFAK SOKUYORLAR BU TÜR POLEMİKLERE GİRMEYİN.
    HAYALET26

    YanıtlaSil