Samanyolu Haber ve İzzet Özgenç Hoca!

5941 sayılı çek kanunu'nun mimarı, İzzet Özgenç Hoca, Samanyolu Haber Asım Yıldırım'la "Son Durum" programında, 5941 sayılı çek yasasında kast unsuru olduğunu, 3167 sayılı çek kanunu ile açılmış karşılıksız çek davalarının kast unsuru aranıp ona göre uygulama yapılması gerekirken bunla ilgili içtihat yayınlamayan ve Yargıtayı suçlayan açıklamasını televizyonlarda milyonlarca kişi izledi kulaklarıyla duydu.


İzzet Özgenç, gerek Adalet.org sitesinde 5941 sayılı çek kanunu uygulamaları adı altında Eyüp Cumhuriyet Başsavcısı Vuslat DİRİM ile birlikte, hakim ve savcılara uygulamanın nasıl olacağı yönünde verdiği bilgilerde 5941 sayılı çek kanununda uygulama açısından hangi bir sorun olmadığını, "Kişinin, elinde olmayan sebeplerle ortaya çıkan zorunluluk hâli dolayısıyla, örneğin doğal afet, savaş, kaza geçirmesi gibi bir sebeple, çekin karşılığını ilgili hesapta zamanında bulunduramamış olması hâlinde, ceza sorumluluğu olmayacaktır" bunun dışında ki tüm sebebler de "ceza sorumluluğu" doğar demektedir.

Sıkıştığı anlarda ise kaçamak cevaplarla "Kast" tanımının TBMM Adalet Alt Komisyon çalışmaları sırasında önerimiz üzerine söz konusu fıkra metnine “kasten” kelimesi ilave edilmiştir fakat üst komisyon olan Adalet Komisyonu tarafından “kasten” ibaresi fıkra metninden çıkarıldı, Bu kararda özellikle Yargıtay ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen Komisyon çalışmalarına katılan kişilerin görüş ve önerileri etkili oldu" ifadelerini kullanmaktadır.



Keza, Gazi Üniversitesi ve benzer üniversitelerde yapılan çek kanunu ile ilgili panellerde aynı konuları dile getirmiş, hatta Gazi üniversitesindeki bir panelde Yargıtay 10. Ceza dairesi üyesi Ali Kınacı ile tartışmaya girerek Çek Kanununun Anayasaya ve AİHM 4. ek protokolüne aykırı olmadığını da dile getirmiştir,



Dün gecede "Yargıtayın kast unsurunu bir içtihatla açıklaması gerekiyor" ifadeleriyle nasıl topu Yargıtay 10. Ceza Dairesine attığını duyduk dinledik.



Gerçi İzzet Hoca ders verdiği öğrenciler tarafından sürekli fikir değiştiren bir kişi olarak tanınmaktadır, yanlışlıkla iki hafta üst üste aynı yargıtay kararını inceleyip birinde yargıtay'ı sonraysa "yerel mahkemeyi"ni haklı bulduğu çok görülmüştür.



Sonuç olarak, İzzet Özgenç hoca, çek mağdurları ile ilk defa yüzleşti, çek yasasının mağdur ettiği insanlarla ilk defa yüzleşti tepkilerin nasıl çığ gibi arttığına ilk elden şahit oldu, ve topu anında Yargıtaya atarak kendisinde bir kusur olmadığını söylemek zorunda kaldı, bu bizler için büyük bir başarıdır.



Son haftalarda Yargıtay yoğun iş yükü gerekçe gösterilerek sonuçlandıramadığı davalar nedeniyle topun ağzında, gerek iktidar gerekse medya tarafından eleştiriliyor,

Yerel Mahkemeler de aynı eleştirilerden nasibini almış durumda, fakat ne hikmetse karşılıksız çek davaları ışık hızıyla sonuçlandırılmaktadır fakat mahkemelerin çek davalarında nasıl bir yol izleyeceği konusunda yaşadığı belirsizliğe rağmen yargıtaydan yol gösterici hiç bir içtihat çıkmadı iki senedir tam bir karmaşa hüküm sürmekte

Bu aşamadan sonra Yargıtaya içtihatlarla ilgili bu zamana kadar ne için beklendiği sorulabilir, karşılıksız çek davalarını bu kadar özel kılan gerekçeler nedir, neden hukuk kuralları uygulanmıyor bunun hesabını sormak gerekiyor dilekçe ektedir linke tıklayarak indirebilirsiniz.



BURAYA TIKLAYARAK YARGITAYA GÖNDERİLECEK DİLEKÇEYİ İNDİREBİLİRSİNİZ



Önümüzdeki günlerde Ankarada, Abdi İpekçi Parkı gibi benzer bir eylemle yargıtayın tutumunu eleştiren, bu hukuksuzluğun nedenlerini sorgulayan bir eylem ortaya konulursa bu Medyada yankı uyandırabilir.



Fakat bir şekilde medya gündeminde olmamız gereğide apaçık ortada, bir yandan yargıtay bir yandan basın ve Televizyon kanalları ile görüşmeler, bir yandan da ses getirebilecek girişimlerde bulunmamız şart,

bunun için kimlerle irtibata geçeceğinizi biliyorsunuz, Yargıtayla ilgili çalışma yapan arkadaşlarımız var, bir gurup arkadaşlarımzla da medya konusunda girişimlerde bulunuyor ve bu konuda etkili olan kişilerle irtibat kurmaya çalışıyoruz.



Bir yandan da küçük guruplar halinde TBMM ziyaretine gitmek, orada bulunan basın aracılığıyla haber olmak, muhalefet partilerinin çek mağdurlarının sorunlarını kurula yansıtması açısından çok önem arz eden girişimlerde bulunmak. Ankarada olan arkadaşlarımız)

Cihan Haber Ajansı, Pazar günü veya Pazartesi Çek Mağdurlarının sorunlarını işleyen geniş bir haberi medya servislerine sunacak, en azından planlamaları bu şekilde.



Sonuç olarak: İzzet Özgenç'in "kast" konusunda topu yargıtaya atmasındaki nedenin "Anayasa Mahkemesinden bir duyum mu aldı" sorusunu aklıma getirmedi değil, inşallah yanılmıyorumdur.

2.956 yorum:

  1. ARKADAŞLAR BELKİ YAPTIĞIMIZ EYLEM TEPKİ TONDA YÜRÜMELİ DİYORUMPLAYACAK BAZI BEYLER MEMNUN OLMAYACAK BURDA ÖNEMLİ OLAN SES GETİRMEK KAMU OYUNA KİMLER İÇİN KURBAN EDİLDİĞİMİZİ ANLATMAK SON NOKTAYIDA YARGIYLA VURMAK BU YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR İKİ Sİ AYNI ANDA YÜRÜMELİ DİYORUM ARTIK SORUN OLMALIYIZ SORUN OLMASSAK SORUNUMUZ ÇÖZÜLMEZ ihtiyar

    YanıtlaSil
  2. EVET SELÇUK ABİ AYNI ŞEYİ BENDE DÜŞÜNDÜM AMA BUNU NASIL ORGANİZE EDİCEZ YANİ GENEL OLARAK İZLENEN HABER KANALLARI BELLİ TAKDİR EDERSİNİZ Kİ
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  3. YAZIMIN DÜZENSİZLİĞİNE KUSURA BAKMAYIN 38 DERECE ATEŞLE BU YAZIYI YAZIYORUM SIKINTIDAN CİĞERLERİME VURDU ihtiyar

    YanıtlaSil
  4. Ulusal kanalı 25 dakkadır arıyorum açan yok acaba telefonları mı kitlendi?

    YanıtlaSil
  5. 4 teki arkadaş birdaha birdaha ara bazen yoğun oldkları için bakamıyolar ama zaten direk santral çıkıyor.

    İHTİYAR ABİ GEÇMŞ OLSN, ALLAH BİZLERE GÜÇ VERSİN Kİ BU İŞLERN ÜSTESNDEN GELEBİLELM.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  6. telefonları kitlendi heralde yarım saattir arıyorum açan yok

    YanıtlaSil
  7. 4 teki arkadaş birdaha birdaha ara bazen yoğun oldkları için bakamıyolar ama zaten direk santral çıkıyor.

    İHTİYAR ABİ GEÇMŞ OLSN, ALLAH BİZLERE GÜÇ VERSİN Kİ BU İŞLERN ÜSTESNDEN GELEBİLELM.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  8. EĞER KİTLİYEBLDYSEK HELAL OLSN BİZE
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  9. FUNDA ABLA ŞUAN HAZIRLIK AŞAMASINDALAR EVET BİZLERDEN ACILARIMIZI DUYMAK İSTYLAR YAZILI OLARAK. BENDE BRZDAN GÖNDERYRM. FAKAT HABER NEZAMN OLACAK BİLGİN VARMI. AKŞAM 6YA KADAR FALAN NETTEYM SONRA ÇIKICM BİLİYİM Kİ ONA GÖRE KANALI TAKİP EDİYM ABLA.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  10. ulusak kanalı aradım çıkan sekreter mail adresi verdi oraya az sonra ne gönderdiğimi yazdım ayrıca haber merkezi ile görüştüm verdiğim haberin haber niteliği taşıdıgını bildiğim için onlara da durumu anlatıp mail attım inş arkamızdalar bize ya anayasa mahkemesi ya yargıtay yada basın arka çıkmak zorunda yoksa iktidar halinden memnun muhalefetin de gücü yok çalışalım arkadaşlar


    ŞİDDETLE EYLEME DEVAM


    BEN BELGESİ İLE DEVLETİN TEFECİLİK YAPTIĞINI YAZICAM KANITIMI SUNUCAM BAKALIM SİZ BUNU OKUYABİLCEKMİSİNİZ.ANAYASANIN 38 MADDESİNDE DERKİ KİMSE YAZILI BİR ANLAŞMADAN DOLAYI ÖZGÜRLÜĞÜ ALINAMAZ DER AVRUPA UYUM YASASININDA DA AYNI MADDE VARDIR PEKİİİİİİ NEDEN DÜNYA DA OLMAYAN SADECE TÜRKİYEDE OLAN ÇEKDEN HAPİS CEZASI ADLİ PARA CEZASINDAN HÜKÜMETİN KASASINA HER YIL NE KADAR PARA GİRİYOR NEDEN ÇEKDEN HAPİS CEZASININ KALDIRMADIGINI GÖRECEKSİNİZ BELGEYİ GÖNDERİCEM GERÇİ BU BELGEYE GEREK YOK HÜKÜMET ZATEN MHP NİN SORU ÖNERGESİNDE BU SONUÇLARI VERDİ BEN GENEDE BU HABERİ YAYINLAMANIZI VE DEVLETİN HÜKÜMETİN GERÇEKTEN EVRAKLI TEFECİLİK YAPTIGINI İNANACAKSINIZ


    Tahsilde büyük artış
    Şimşek’in ortaya koyduğu rakamlar ise vatandaştan tahsil edilen adli para cezalarında büyük artış olduğunu göz önüne serdi. Bakan Mehmet Şimşek’in verdiği rakamlara göre, yıllara göre tahsil edilen para cezaları şöyle oluştu:
    2003 3 milyon 272 bin 802 TL
    2004 6 milyon 265 bin 331 TL
    2005 8 milyon 22 bin 184 TL
    2006 35 milyon 281 bin 526 TL
    2007 54 milyon 257 bin 782 TL
    2008 61 milyon 536 bin 288 TL
    2009 61 milyon 744 bin 900 TL. bu belge 2010 yılının başında mhp uşak millet vekili alim ışıgın defalarca hükümetten isteyip son anında kendisine verilen cevaptır rakamların fazlası vardır azı yoktur devlet veya hükümet diyelim böyle bir geliri eli ile itmemek adına meclisteki çogunlugu sayesinde çek i idari para cezasına çevirmemektedir. muhalefetin de gücü olmayınca bizler 160 bin kişi yargıtay anayasa mahkemesi ve bizlere sahip çıkıcak sesimizi duyuracak ve daha önce içlerinde çalıştığım medyanın gücü ile aşacağımızı biliyoruz biz kimseyi dolandırmadık cezaevine girince de borçlarımız ödenecek değil ama çalışıp üretip bu sorunumuzu aşarız ama şimdi tedirgin korku içinde kıpırdıyacak yerimiz olmadığı için suç işlemiş kediler gibi kuyrugumuzu kıstırdık bekliyoruz ve sadece siz bize arka çıkarsanız ailelerimizle üretip kazanıp borcumuzdan kurtulabiliriz cezaevinde yatarak değil hükümete adli para cezalarını ödiyerek değil saygılarımı sunar bize destek verdiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  11. bende yazdım gönderdim.ama o günleri tekrar hatırladım.canım sıkıldı.inşallah bir sonuç alabilriz.selçuk

    YanıtlaSil
  12. tekel büfe,
    vermiş olduğunuz rakamları basının önünde batmış esnaf bu fiyatlara satılmıştır,satılamayanlar da cezaevlerinde çürümektedir.hükümet yandaşlarına duyrulur diye tanıtım etkili olur düşüncesindeyim.

    zonguldaklı-çekzede

    YanıtlaSil
  13. o kadar hak yiyolar ki cezaevi tam anlamıyla bir döner sermaye!!! benim eşim borcunu ödeyemedi iflas etti diye çekten dolayı cezaevinde günlük verdikleri o harika yemeklerinn parasını günlüğü 4tl den olmak üzere eve fatura halinde gönderiyolar!! ALLAHTAN KORKUN YA sanki adam dinlenme tesislerine gtti birde yemek parası istyolar ahlaksızlar nasıl bir iştir bu ya her yerden darbe!!! ALLAH DÜŞMANIMI BİEL DÜŞÜRMESİN.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  14. Sonra haysiyetsizleri ekrana çıkarylar zılgıtlar halaylar eşliğinde tahliye ediyolar!!! NASIL CAN VERİCEKSİNİZ BİZİ DUYMAZDAN GELEN VARLIKLAR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  15. ARKADAŞLAR ÜSLUBUMUZU DEĞİŞTİREREK VEKİLLERİ ARIYALIM.ÖNCELİĞİDE KOMİSYON ÜYELERİNE VERELİM.GEÇEN SENE ARAMALARIMIZLA TAAHÜTLE TAHLİYELERİ SAĞLADIYSAK ŞİMDİDE KOMİSYONA BASKIMIZI YAPARSAK NEDEN TORBAYA GİRMEYELİM.LÜTFEN GARDINIZI DÜŞÜRMEYİN AMA ARAMALARIMIZDA SÖYLEMLERİMİZİ DEĞİŞTİRİYORUZ.KATİLLERİN,TECAVÜZCÜLERİN SERBEST BIRAKILDIĞI,NAYLON FATURACILARIN Kİ KANIMCA HEPSİ ART NİYETLİDİR,TORBA YASAYA GİRDİĞİNİ AMA BORCUNU ÖDEYEMİYEN BİZLERİN NEDEN HALA HAPİS TEHDİDİYLE KARŞI KARŞIYA OLDUĞUMUZU SORUYORUZ.BUNUN ANAYASAMIZA VE İNSAN HAKLARINA AYKIRI OLDUĞUNU VE BİZLERİNDE BUNUN FARKINDA OLDUĞUMUZU AMA HÜKÜMET OLARAK BUNA BİR ÇARE BULMALARI GEREKTİĞİNİ BULUNMAZSADA SEÇİM ZAMANI 2 MİLYONA YAKIN ÇEK MAĞDURUNUN BUNA KARŞI TEPKİSİZ KALMAYACAĞINI ANLATALIM. SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    NOT:LÜTFEN UTKU ARKADAŞIMIZINDA YÖNLENDİRMELERİNE DESTEK VERELİM.SONUÇTA HEM VEKİLLERİ ARAYABİLİR HEMDE EYLEMLERE DESTEK VEREBİLİRİZ.

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  16. UTKU KARDEŞİM,
    RAHATSIZIM,NASIL BİR EYLEM PLANINIZ VAR BİLMİYORUM.DOKTORUN ÖNERİSİ OLAN KAN VERME EYLEMİNİ ORGANİZELİ BİR ŞEKİLDE YAPILABİLİRSE ÇOK ÇOK ETKİLİ OLUR.SAKIN SÖYLE DÜŞÜNME. EMİR KULUNMUYUM DİYE.BİZİM ÖYLE BAKIŞ AÇIMIZ OLMAZ OLMADIDA.BENİM GÜNÜM HEMEN HEMEN DOLDU.YATIP KAFAMDAN SİLMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU GÜNLERİ

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  17. Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  18. arkadaşlar tekrar ulusal kanalı aradım yayın günü ve tarihi için programın yapılacağ kesinleşmiş ancak gün ve saat konusunda net bir bilgi yok önümüzdeki cumartesi için planlar yapılıyormuş ancak bu da kesin değil görüşme yaptığım beyefendei benden telefonumu istedigün ve saat netleşince telefonle bildireceğini söyledi umarım unutmaz ve bildirir.bu yönde bir telefon aldığım anda gereken bilgileri sizinle anında paylaşacam arkadaşlar

    YanıtlaSil
  19. ÇOK ÖNEMLİDİR................ACİL

    KOMİSYON ÜYELERİ ARANACAK......


    NOT:LÜTFEN UTKU ARKADAŞIMIZINDA YÖNLENDİRMELERİNE DESTEK VERELİM.SONUÇTA HEM VEKİLLERİ ARAYABİLİR HEMDE EYLEMLERE DESTEK VEREBİLİRİZ.

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  20. İHTİYAR,
    ÇOK YERİNDE TESPİT.SORUN OLMAZSAK SORUNUMUZ ÇÖZÜLMEZ.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  21. funda abla verdiğin bilgi için saol. bana da telefon gelirse sizlerehaberi ulaştrcm
    mavi27

    YanıtlaSil
  22. Ben gene diyorumki bir sonuç ne siyasilerden nede izzet özgenç gibi birinden çıksın çıkmıycakta o kadar doğru bir kanun yapan kişi yere niye bakarak konuşsun ancak suçlular gözlerini saklarlar insan pisikolojisi bu bence sonuç çıkıcağına inanmıyorum tok açın halinden anlamaz misali daha önceleride yazdığım gibi vatandaş para basıyor olmayan rakamların ekonomisi şişiriliyor bunu istemezler dimi olmayan paranın vergisi ve kdvsi alınıyor sizin böyle bir gelir kapınız olsa kaybetmek istermisiniz cevabın ortada olduğunu sanıyoum herzaman dediğim gibi en mantıklı yok kaçmak diyorum genede 10 yılmı neyse işte zaman aşımına kadar uzamak saygılarımla
    Meçhül

    YanıtlaSil
  23. SAVAŞMADAN KAÇMAK YOK ARKADAŞIM!!!!!!!!!! BU VATANIDA KAÇANLAR KURTARMADI,KALIP SAVAŞANLAR KURTARDI HEMDE İMKANSIZ DENİLMESİNE RAĞMEN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  24. UTKU ABİ ULUSAL PROGRAMA ÇIKACAK MAĞDURLARI SEN BELİRLE SANA ZAHMET KİMSENİN REKLAM YAPMASINA İZİN VERME BİZİM ÜZERİMİZDEN


    SANA GÜVENİYORUZ UTKU ABİ

    VE ÇABALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ ABİ ASİ34

    YanıtlaSil
  25. aRKADAŞLAR ULUSAL TV Yİ ARADIM.PROĞRAMIN KESİNLİKLE YAPILACAĞINI SÖYLEDİ.ANCAK SORUNLARINIZIVE YAŞADIKLARINIZI ANLATAN MAİLLER GÖNDERMEMİZİ İSTEDİ.proğram@ulusalkanal.com.tr. LÜTFEN MAİL YAĞMURUNA TUTALIM.soylu09

    YanıtlaSil
  26. ULUSAL KANALI ARADIM ADIMI VE TELEFONUMU ALDILAR ESNAFMISINIZ DİYE SORDULAR SESİMİZİ DUYURACAKLARINI SÖYLEDİLER

    YanıtlaSil
  27. TÜRKİYE DE BİR MİLYONU AŞKIN ESNAFIN FERYADI OLARAK KONUNUN DEĞERLENDİRİLMESİNİ SAYGILARIMLA ARZ EDİYORUM
    2004 yılında ekonomik şartlardan dolayı iflas ettim peki neden iflas ettim o döneme kadar işlerimiz iyiydi çünkü piyasada canlı para mevcuttu perakende satış yapan küçük esnaf canlı parayla ayakta kalır .fakat 2003 yılında yapılan iki uygulama piyasada vatandaşın para yüzü görememesine sebep oldu
    1 bankalar sokaklarda kredi kartı dağıtmaya başladı sorgulamadan araştırmadan nüfus cüzdanı varsa sorun yok hemen al
    2 herkeze bir otomobil kredisi yine nüfus cuzdanı yeterli evrak almayan kalmadı asgari ücretle çalışan kişi bile sorunsuz bu krediyi aldı benim iki mağazam yedi adet servis aracım yirmi kişi çalışanım vardı ben on bin lira kredi isteyince benim önüme beş yüz sayfalı bir dosya koydular burda yazan taahütleri amamla dosyayı merkeze göndereceğiz çıkarsa sana haber veririz biz bunları müdürle konuştuğumuz sürede tam yedı adet otomobil kredi dosyasını yanımda onayladı banada bak istersen sanada bu gün otomobil kredisi verelim dedi
    şimdi hal böyle olunca çalışan kesim artık bankalara para yetiştirmekten giyim kuşamı unutmak hatta gıda giderlerini bile kısıklamak zorunda kaldı.
    şimdi esnaf hangi ticareti yapıpta borç ödeyecekti bu vesileyle iflas kaçınılmaz hale geldi tabi otomobil şirketleri ve bankalar hariç.
    çeklerimiz yazıldı alacaklarımızı alamadık borcumuzu ödeyemedik DEVLET NE YAPTI ne kadar çek ödemedin o kadar bize ceza vereceksın serbestsın dedi peki karşıdaki alacaklı ne olacak
    orası bizi ilgilendirmez ona icra dairesi bakar benim param olsa sana niye vereyim borcumu öder kurtulurum.gücüm yok bir şeyim kalmadı. o zaman geç içeri orda yat bir daha ticarete kalkışmazsın akıllanırsın.
    işte bizim sorunumuz eyer devlet bizi ceza evinde yatırıpta borcu odeyecekse çıkınca borç ödenmiş olacaksa eyvallah boynumuz kıldan ince razıyız öyle bir şey yok borç yine aynı hatta katlandı dahada büyüdü faizide var.dolayısıyla bu uygulamayla borçlu mağdur alacaklı mağdur devlet oda mağdur yedirip içirip yatıracak.
    şimdi soruyorum bu uygulamadan çıkarı olan kim? çekte güveni sarsamayız dıyorlar yani çekten hapis cezası kalkarsa türkiye de kımse çekini ödemez esnafımızın hepsi aslında dolandırıcıdır fakat ceza evi korkusuyla mecbur borcunu ödüyor bunumu dıyorlar, bir esnaf yıllardan beri mücadele verip bir kariyere ulaşmış çevre edinmiş ıtıbar saygınlık kazanmışken nasıl olsa çekte ceza kalktı şimdi borcumu ödemeyeyim. bir şey olmaz dıyebilirmi üstelık icralar hacizler rezalette cabası. türkiyede böyle esnaf varmıdır sizce buna kim inanır kim dıyebilirki evet ceza kalkarsa böyle olur.allah aşkına söyleyin biz üç kağıtçımıyız. haramzedemiyız. bu nasıl adalet bu nasıl hukuk bunun adı ne ?
    İŞTE SORUNUMUZ HİÇ BİR SORU SORULMADAN YARGILAMA OLMADAN MAHKEME KURULMADAN
    NE SUÇ İŞLEDIN? ÇEKİMİ ÖDEYEMEDIM. TAMAM MAHKEMEYE GELMENE GEREK YOK SUÇUN SABİT GEREKÇELİ KARAR SANA GELİR O ZAMAN GELİRSIN.DENİLİYOR.
    DAHA SÖYLNECEK O KADAR ŞEY VARKİ ZAMAN YETMEZ .
    SAYGIN MEDYALARDAN BİRİ OLARAK YAZIMI OKUYUP PROGAMDA İŞLERSENİZ SİZE MİNNETTAR KALACAĞIMIZI BİR MILYONU AŞKIN INSANIN DERDİ OLDUĞUNU KONUNUN ÇOK VAHİM BIR DURUM OLDUĞUNU BU YÜZDEN CEZA EVLERINDE YIĞINLA ARKADAŞIMIZ OLDUĞUNU DIŞARDA OLANLARIN DA ÇOĞUNUN KAÇAK YAŞADIĞINI BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM
    SAYGILARIMLA ÇEK MAĞDURU
    TEMEL AYAYDIN 0535 737 82 88program@ulusalkanal.com.tr



    program@ulusalkanal.com.tr

    YanıtlaSil
  28. 24teki arkadaş doğru söylyr kesinlikle utku abi ve diğer öncü olabilcek abilermz siz organize edin. şuanlık heralde haber yaplmayacak ben mailimi yarın atıcam bu gece kafamı toplayp güzel bir mail yazıcam.
    mavi27

    YanıtlaSil
  29. KANALA GÖNDERDİĞİM MAİL İNŞALLAH OKUNUR İŞLEME ALINIR

    YanıtlaSil
  30. AYAYDIN ABİ KISA AMA GAYET AÇIKLAYICI OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK. UMARIM BUNLARI GÜZEL DEĞERLENDİREBİLİRLER.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  31. Arkadaşlar,

    Durumumuzu gündeme getirmek için yapılacak eylemler ötesinde;
    ortak sorunumuzun hukuki tek çözümü KASIT konusunda yatıyor gibi. Bu konuda 42 no.lu yorumumla KASIT ve TAKSİR hususunda sizlerden bilgi istemiştim.

    85 no.lu yorumuyla bu konuda açıklama yapan SARGOZ kullanıcı adlı arkadaşımıza çok teşekkür ederim.

    Bu hususta fikir/görüş belirtmek isteyen diğer arkadaşlarımızın da yorum bırakmalarını rica ederim.

    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  32. aydın bey,
    yukarıda mesajımda belirttiğim gibi bu mailler direk kanal müdürü tarafından okunacakmış bana söylenen bu bana inandırıcı gelmesinin sebebi ben maillerin kim tarafından okunacağını sormadım bayan kanal müdürü tarafından okunacak bunun altını çizmek isterim dedi umarım hayırlısı olur

    YanıtlaSil
  33. arkadaşlar konut kredisini dövizle alanlar bile bugün taksimde eylem yapıp basın bildirisi okumuşlar. şukadarını da yapamıyacakmıyız? telefon açmaktan başka birşey yapamadan tekrar hapse mi döneceğiz?

    mühendis34

    YanıtlaSil
  34. MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE


    MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE


    MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE MÜJDE





    Hani derlerya ALLAH İYİNİN YANINDADIR DİYE


    ARKADAŞLAR SİZ SÜPERSİNİZ HEPİNİZ MÜTHİŞSİNİZ.


    ŞİMDİ İSTANBUL34 ABİ İLE MSN DE KONUŞTUM


    SAĞOLSUN VAROLSUN BİZLER İÇİN RESMİ MAKAMLAR VE MEDYADA KONUŞACAK KONUYA SON DERECE HAKİM AVUKATI BİZİM YANIMIZDA OLACAK AVUKATIN İSMİNİ YAZIYORUM ARKADAŞLAR

    dana barosu avukatlarından
    *av. özden şola



    HİÇBİR ÜÇRET ŞU BU SÖZ KONUSU DEĞİL MAĞDUR ABİMİZ İSTANBUL34 BU İMKANI BİZE SAĞLIYOR



    TEŞEKKÜRLER İSTANBUL34 ABİ


    ALLAH SENDEN RAZI OLSUN





    HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ŞU İKİ GÜN ÖYLE ABİLERİM ÖYLE GÜZEL ŞEYLER YAPIYORKİ SÜPERSİNİZ.



    İSTANBUL34
    NİGDE MUSTAFA ABİ
    TEMEL BABA
    VEZİR38
    FUNDA ABLA


    DAHA ADINI SAYAMADIĞIM BÜTÜN KARDEŞLERİM SÜPERSİNİZ SÜPER HARİKASINIZ YA SİZLERİN ÖNÜNDE SAYGI İLE EYİLİYORUM HARİKASINIZ

    YanıtlaSil
  35. vay be dövizle kredi kullananlar bile bizden daha kalabalık eylem yaptılar(mert)

    YanıtlaSil
  36. ÇOK GÜZEL BIR GELIŞME IST 34 E TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN SAYGILAR

    YanıtlaSil
  37. arkadaşlar bakın güzel gelişmeler oluyor İNŞALLAH BİZ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ

    YanıtlaSil
  38. slm. inşallah utku kardeş inşallah
    acun

    YanıtlaSil
  39. mağduriyetimizin kaynaklarını çok doğru anlatmalıyız. anladığımız üzere konuşulan herkes ilk tepki olarak alacağı olanlar mağdur değil mi deyip duruyorlar. ikinci engellenme de çeke olan güvenin sarsılması konusunda çıkıyor. bu iki husus doğru ele alınıp hükümete anlatılabilirse (çeke olan güvenin sarsılmaması için yeni kanundaki adli para cezası kalsın ama eski kanundan yargılananlar ara bir formülle hapisten kurtarılsın gibi, alacaklı zaten bu durumda da alacağını alamayacak hapse gireceğiz gibi)başarma şansımız yüksek. kimse bizim hapse girmemizi istemeyecektir.

    mühendis34

    YanıtlaSil
  40. ÇOK ÖNEMLİDİR................ACİL

    KOMİSYON ÜYELERİ ARANACAK......


    NOT:LÜTFEN UTKU ARKADAŞIMIZINDA YÖNLENDİRMELERİNE DESTEK VERELİM.SONUÇTA HEM VEKİLLERİ ARAYABİLİR HEMDE EYLEMLERE DESTEK VEREBİLİRİZ.

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  41. değerli ekm 2510 bu günde yazdım daha öncede yazdım harun öztürk yazılan no su gayrı faal bilginize ihtiyar

    YanıtlaSil
  42. arkadaşlar bu başarı hepimizin başarısı sonu zafer le bitecektir allah herkesden razı olsun

    YanıtlaSil
  43. SİTEYE YENİ GİREN ARKADAŞLAR UTKU DEDİKİ




    ÖNEMLİ ÖNEMLİ ÖNEMLİ ÖNEMLİ



    ŞU AN NİGDEDEN MUSTAFA BABA İLE GÖRÜŞTÜM KARDEŞLERİM ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLDU MUSTAFA ABİ ULUSAL KANAL LA GÖRÜŞME YAPTI BİRAZ ÖNCE VE KANAL YETKİLİLERİ YOĞUN BASKI OLURSA PROGRAM YAPMA SÖZÜ VERMİŞLER LÜTFEN ACİL ŞU TELİ ARAYIN HEMEN PROGRAM YAPTIRALIM




    ULUSAL KANAL TEL : 0212-251-50-90

    YanıtlaSil
  44. sayın MÜHENDİS konu bu ya biz hapse girince alacaklı alacağınımı alıyor konu bunu anlatmak gerek burda asıl korunan gurup başta faktoringler bugün ülkenin her yerinde şubesi olan faktoringler her gün bankalardan fazla para satıyor kısacası bankalar piyasaya çek yaprağı dağıtıyor faktoringlerde bu çek yapraklarını geri topluyor bu işte çok büyük rant var maalesef bu kanundada bunların borusu ötüyor çünkü parayı satarken tek güvendikleri nokta hapis cezası yoksa genelde esnafın esnaftan pek sıkıntısı yok ihtiyar

    YanıtlaSil
  45. arkadaşlar tekrarlıyorum, mücadelemizi ancak hükümetin yerine kendimizi koyup anlamayı başarırsak kazanabiliriz. olayın ikinci aşaması yargıdır ve oraya baskı yapmak zaten mümkün değildir.

    mühendis34

    YanıtlaSil
  46. çeke güvenin sarsılması ve alacaklının hakkı konuları onların hapsi kaldırmasına engel oluyor. bu 2 konuyu doğru anlatıp savaşı kazanabiliriz.

    mühendis34

    YanıtlaSil
  47. Haberturk TV de şu an canlı yayınlanan demoktarik acilim programında Kılıçbay özellikle karşılıksız çek dosyaları yargıda geniş yer tutuyor ifadesine "onları geçin onlar üçkağıtçılık" diye yorum getirdi.

    LÜTFEN MAIL ATSIN HERKES

    demokratikacilim@haberturk.com


    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  48. Haberturk TV de şu an canlı yayınlanan demoktarik acilim programında Kılıçbay özellikle karşılıksız çek dosyaları yargıda geniş yer tutuyor ifadesine "onları geçin onlar üçkağıtçılık" diye yorum getirdi.

    LÜTFEN MAIL ATSIN HERKES

    demokratikacilim@haberturk.com


    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  49. - REKLAM ARASI VERDİLER -


    Haberturk TV de şu an canlı yayınlanan demoktarik acilim programında Kılıçbay özellikle karşılıksız çek dosyaları yargıda geniş yer tutuyor ifadesine "onları geçin onlar üçkağıtçılık" diye yorum getirdi.

    LÜTFEN MAIL ATSIN HERKES

    demokratikacilim@haberturk.com


    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  50. kimlerden medet umuyoruz yaaa tabi onlara göre teröristlik normal esnaflık üçkağıtçılık.yazıklar olsun.teröriste verdiğiniz değerin onda birini vermediniz biz çek mağdurlarına.

    YanıtlaSil
  51. Barışçı-Mersin9 Ocak 2011 19:52

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; DÜNDEN KALDIĞIM YERDEN, TÜM YORUMLARI OKUMAYA ÇALIŞTIKTAN SONRA, BİRAZ EVVEL ULUSAL TV ARADIM. SAYIN GÜNGÖR BEYLE KISA BİR SOHBETİMİZ OLDU. KONUMUZLA İLGİLİLER; TELEFONUMU ALIP BENİ TEKRAR İLGİLİ ARKADAŞLARIN ARAYACAĞINI, BU ANLAM VE MANADA; ÇOKÇA TELEFON VE MAİL ALDIKLARINI, BİZİMLE İLGİLİ BİR PROGRAM YAPACAKLARINI BELİRTTİLER. AYRICA; İKİ YAZIMI MAİL OLARAK GÖNDERDİM, BİLGİLERİNİZE. YİNE; BİRAZ EVVEL, HABERTÜRK'E İKİ ADET MAİL GÖNDERDİM. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  52. Benim yolladığım mail şöyle, sizler de benzer bir şeyler yollayarak tepkinizi belirtin lütfen :

    Sayın Kılıçbay,

    Verdiği çekleri ödeyemeyen bizler dolandırıcı değiliz. Dolandırıcı olsak çeklerin altını kendimiz imzalamaz, başkalarına (gerçek olmayan kişilere) imzalatırdık.

    Biz "teğet geçti" denilen ekonomk krizden sonra işleri bozulan ve verdiği çekleri ödeyemeyen insanlarız.

    Çek kanununa göre, çeki ödeyemediğimiz için DEVLETE çek tutarı kadar adli para ceza vermemiz isteniyor, ödemezsek hapse giriyoruz. Cezayı ödersek para DEVLETİN kasasına giriyor, alacaklı bir şey alamıyor. Paramız olsa alacaklıya alacağını öderiz zaten !


    Bu durumları biliyor muydunuz acaba ? Bizleri üçkağıtçı olarak nitelemek çok ağır bir yargıya varmaktır. Sayımız 1,500,000 civarında !!!

    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  53. arkadaşlar ben de habertürk e kınama msj ı gönderdim.hhuca

    YanıtlaSil
  54. DOGRU YA ASKERE POLİSE BEBEKLERE SİVİL E BİZ KURŞUN SIKTIK ÖLDÜRDÜK YAZIKLAR OLSUN BİZ NE YAPTIK ARTIK YETER DAYANIYORUM BİZLER DEMEK ONLARDAN DAHA KÖTÜ ŞEY YAPMIŞIZ YAZIKLAR OLSUN ÜÇ KAGITÇI HA KÜFÜR EDERDİM DE AMA NEYSSE SİTEDE BAYANLAR DA ONLAR ONLARA AYIP OLUR TÜ ŞEREFSİZLER

    YanıtlaSil
  55. Sayın KILIÇBAY,
    Ödenmeyen çekleri geçin,onlar üçkağıtçılık demişsiniz.
    Hayatınızda hiç ticaret yaptınız mı?
    Yanınızda,hiç 50 100 kişi hiç çalıştı mı?
    Bir gün gelip de herşeyinizi kaybedip iflas ettiniz mi?
    Bir lokma ekmeğe muhtaç hale geldiniz mi?

    Bu memlekette şu an,
    ÇEKİNİ Ö DE YE ME YEN onbinlerca insan var.
    Hepsine üçkağıtçı diyemezsiniz.
    ÖZÜR DİLEMELİSİNİZ
    ERCAN ERMİŞ

    ..............

    HABERTÜRK'E ATTIĞIM MAİLDİR

    YanıtlaSil
  56. ARKADAŞLAR,
    KİM BU KILIÇBAY?
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  57. basketçi34AN9 Ocak 2011 20:10

    ARKADAŞLAR KOMİSYON ÜYELERİNİ USLUBUMUZA DİKKAT EDEREK VE KONUYU KISA VE ÖZ AÇIKLIYARAK SIKMADAN BİTİRİYORUZ.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    ****SN.HARUN ÖZTÜRK"ÜN TELEFONU İLE İLGİLİ BİR SIKINTI VAR.BUNUNLA İLİGİLİ ÇAILIŞILYOR.DOĞRU NUMARA BULUNUNCA SİTEDE YAYINLANACAK.

    YanıtlaSil
  58. ARKADAŞLAR MORALİNİZİ BOZMAYIN TABİKİ HERKEZ BİZİM LEHİMİZE KONUŞACAK DEYİL ÖYLE OLSA ZATEN BU SORUN OLMAZDI ONUN İÇİN ŞUNU BİLMEK LAZIM BİZ YAPABİLDİĞİMİZ HER ŞEYİ YAPACAĞIZ NE YAPALIM O BENİM KARŞIMDA OLSADA O İFADEYİ KULLANSA SÖYLEDİĞİ KELİMENİN NE KADAR YALNIŞ OLDUĞUNU HEMEN ANLARDI AMA BÖYLE BİR ŞANSIMIZ YOK ŞANSIMIZ OLANLARI YAPACAĞIZ KAFANIZI TAKMAYIN SAYGILAR

    YanıtlaSil
  59. ercan abi çok güzel mail ağzına sağlık bizim suçumuz yüzlerce kişiye iş vermek kriz dönemlerinde cebimizde haşlığımız olmadığı halde eşimizin ziynet eşyasını satarak işçimizin parasını ödemek suçumuz onlar anlamaz bizim durumumuzdan hep bir yerlerden MAAŞ almaya alışık insan onlar

    YanıtlaSil
  60. basketçi34AN9 Ocak 2011 20:18

    NİYE SİNİRLENİYORSUNUZ ARKADAŞLAR.KILIÇBAY KİM YA.ÇIKARIZ İLK TV PROGRAMINDA ONUN SÖYLEDİKLERİNE ATIF TA BULUNARAK GÖNDERME YAPILIR,BU ŞEKİLDE CEVAP HAKKI DA DOĞAR,BAĞLANDIĞI ZAMANDA DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZIN YAZDIĞI YORUMLAR YÜZÜNE VURULUR.BİR İNSANI ANCAK BÖYLE REZİL EDERSİNİZ.

    SAYGILARIMLA


    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  61. Sayın Prof. KILIÇBAY

    Biz mağdurlar için,
    Bir kelam çıkmış ağzınızdan;
    SÖYLEYEMİYORUM...

    Hiç merak etmeyin;
    Eğer sizin söylediğiniz DOĞRU İSE
    TANRI BİZLERİN ÇOLUK ÇOCUĞUNA VERİR

    Yok EĞER, BU BİR AĞIR, İNSAFSIZ, MERHAMETSİZ, TAŞ KALPLİ BİR BÜHTAN İSE, İFTİRA İSE;

    TANRI SİZİ KORUSUN
    SİZDEN ÖNCE ÇOLUK ÇOCUĞUNUZU...

    Görüyorsunuz;
    BİZ SİZDEN DAHA VİCDANLIYIZ

    Prof.sunuz siz öyle mi?

    Merak ediyorsanız alın size bir "üçkağıt" hikayesi;

    YanıtlaSil
  62. BU KILIÇBAY NE YAZIK Kİ AYNI OKULDAN MEZUN OLDUĞUM BİR KİŞİ .. HABERTÜRK E HEM KENDİM HEMDE EŞİM ADINA 2 ADET MAİL DÖŞENDİM UMARIM OKUNUR ..ÇEKDAŞ..

    YanıtlaSil
  63. Sevgili MURAT ABİ

    Merhaba

    Abi Ben Utku ankara yolunda tanışmamız kısmet olmuştu hatırlıyormusun abi. abi bir kaç kanal ile ilgili çalışmalar devam ediyor. benim naçizane düşüncem şudur ki ABİ SENİN MEDYA da konuşma gazete ve habercilerle mülakat aşamasında olmanız son derece yararlı olacağına inanıyorum abi sağol



    ABİ YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL ETKİLEYİCİ BİR YAZI OLMUŞ SAĞOL VAROL

    YanıtlaSil
  64. HELAL MURAT ABİ AGZINA SAGLIK BİZLE ÜÇKAGITCIYSAK MİLLETİN PARASINI YEMİŞSEK ALLAH ÇOLUGUMUZA ÇOCUGUMUZA VERİR HELAL OLSUN MURAT ABİ SANA YARABBİ BİZLERE BİR SEPEP VERDE ŞU BORÇLARIMIZDAN KURTULALIM ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN

    YanıtlaSil
  65. SN.KILIÇBAY



    SİZE SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM!!!!



    SEBEBİNE GELİNCE SİZ YARGIÇMISINIZ??????? YARGININ ADINA KARARI NASIL VEREBİLİYORSUNUZ???? ÇOK DOĞRU DİYORSUNUZ ÜLKENİN 2 MİLYONA YAKIN DOLANDIRICISI VAR BUDA AİLELERİ İLE BİRLİKTE 10 MİLYON KADAR ÜLKEMİZDE DOLANDIRICI OLDUĞUNU GÖSTERİR.



    RAHMETLİ AZİZ NESİNİN DEDİĞİNİN BAŞKA VERSİYONUNU ŞİMDİ SİZ SÖYLÜYORSUNUZ.



    SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER OLDUĞU SÜRECE ZATEN BU ÜLKE ANCAK KAĞIT ÜZERİNDE BÜYÜR AMA REELDE ANCAK AİLELER DAĞILIR.

    YanıtlaSil
  66. GENEL DÜŞÜNCEM ŞUDUR Kİ ARKADAŞLAR


    Tamam Fatih Altaylının bizim lehimize olan yazıları vardı ama


    BU KONUŞAN BEYFENDİ BİZE DOLANDICI DEDİYSE İLK YAPILACAK İŞ ŞUDUR BENCE BAKIN ACİLEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMALIYIZ ONUN İÇİN SAĞĞOLSUN BİR AVUKAT ABİMİZ BİZLE BİRLİKTE OLACAKTIYA ONA SORALIN YARIN BU ADAM HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNALIM BİNLERCE SUÇ DUYURUSU OLSUN HERKES AİLESİYLE BİRLİKTE OTUZBİN KİŞİ YAPAR OTUZ BİN SUÇ DUYURUSU OLSUN ARKADAŞ A NE YAPACAK BAKALIM

    YanıtlaSil
  67. oldugugibi@haberturk.com

    umit kocasakal

    YanıtlaSil
  68. Arkadaşlar sizden rıcam bu adamın resmini kaldırıp sadece ismini yazsanız inanıki ateşim çıkyor günlüğü 100tl 20 tl ye düşürdüğü için yüce iyiliğinide unutmuyorum insanın aynası yüzüdür EFECAN

    YanıtlaSil
  69. EVET SUÇ DUYURUSU İLEDE GÜNDEME GELİRİZ. NE HAKKI VAR O KADAR İNSANA ÜÇKAĞITÇI DEMEYE

    YanıtlaSil
  70. madem bu ülkede herkes herkesin üstünden prim yapıyor bizde kılçbay ın üstünden gündeme gelelim suç duyurusuyla..çekdaşın eşi..

    YanıtlaSil
  71. Sevgili UTKU

    Seni, sizleri KUTSAL YÜRÜYÜŞÜNÜZDE ziyaret edip KUCAKLAMIŞ biri olmaktan dolayı O VUSLAT ANINI ömrümün sonuna kadar ONURLU BİR ANI OLARAK SAKLAYACAĞIM...

    Ve bir başka KUTSAL GÜNÜ; Hakkımızın, hukukumuzun teslim edildiği aslında HEPİMİZDEN ÖZÜR DİLENDİĞİ "ZAFER GÜNÜ"nü de ÖYLE BİR BEKLİYECEĞİM Kİ, ÖYLE BİR BEKLİYORUM Kİ;

    Ne bir hasta BEKLER SABAHI,
    Ne TAZE ÖLÜYÜ MEZAR!
    Ne de ŞEYTAN BİR GÜNAHI
    Seni BEKLEDİĞİM KADAR!

    YanıtlaSil
  72. SEVGİLİ KAREŞLERİM



    ULUSAL KANALDA DETAYLI UZUN SOLUKLU BİR PROGRAM YAPILACAKTIR O PROGRAM İÇİN BAZI ARKADAŞLARIMIZIN EKRANA ÇIKARAK KONUŞMASI GEREKECEKTİR. BUNUN İÇİN MAĞDUR ARKADAŞLARIMIZIN KATILIMLARININ OLMASI LAZIM BUNUN İÇİN TABİKİ OLAYI İYİ ANLATACAK ARKADAŞLARA İHTİYAÇ VARDIR. BUNLA İLGİLİ BİR ÖN ÇALIŞMA YAPILIRSA SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  73. sağol murat YALÇIN abimiz sagol varol hep bizimle yanımızda ol abi gerçekten senin gibi abilerimizin önderliğine yanlışlarımızda bize yol gösteren abilerimize ihtiyacımız var abi sağol abi

    YanıtlaSil
  74. ------------------ Ö N E M L İ -------------------------



    KARDEŞLERİM


    Benim msn mi ekleyen bir bacımız var bu bacımız Mağdur eşi söylediğine göre bütün dosyalarında icra var yani kısmi ödeme fakat eşi şu an Cezaevinde UYARLAMA konusunda yardıma ihtiyacı var. AVUKAT tutacak maddi imkanı yok o yüzden kardeşlerim .......


    DÜZCE VE YAKIN İLLERDE YAŞAYAN KARDEŞLERİMDEN BU BACIMIZA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARMI ALLAH RIZASI İÇİN ŞU AN ÇOCUGU İLE BİRLİKTE BİÇARE DURUMDA BİZ MAZLUMUN HALİNDEN ANLARIZ BEN SİZLERE GÜVENİYORUM LÜTFEN ACİL YANIT VERİN VE SİZLE İLETİŞİME GEÇİREYİM LÜTFEN KARDEŞLERİM

    YanıtlaSil
  75. Sayın Yetkili Kılıçbay a bir sorum olacak acaba kendileri çek ile ilgili davası olan esnafı üçkağıtçı olarak nitelendirirken.Devleti soyan,dolandıran bürokratları,naylon fatura kesen ama şu an yasa ile kurtarılanları,5 sene içinde türkiyenin en büyük firmaları haline gelen ve tekelleşen yandaşları,kenar mahallelerden gelipde 5 senede servetine servet katanları,ihaleye fesat katanları,milletin çoğu açlıkdan kırılırken buda bizden zihniyetiyle dün işçi olarak çalışırken bugün holdinglerin tepelerinde göbeğini kaşıyanları.

    Ne sıfatla değerlendiriyorsunuz.Eminim kii...

    Bal tutan parmağını yalar .Onlar bu ülkenin saygın insanları diyedir malesef sizlerin zihniyeti bu..

    zeynep

    YanıtlaSil
  76. syn özkan fazlı burdaysan siteye katıl istanbulda sana ihtiyacımız olabilir yorum yaz

    YanıtlaSil
  77. Vekilim siz benim haklarımı meclisde korumak için oradasınız çek de adli para cezası Anayasaya da AB yasalarınada aykırıdır.Siz Finans kuruluşlarının değil halkın vekili olmak zorundasınız.Benim hakkımı arayın bu sizin göreviniz.Yoksa sandık da ben sizden hakkımı arayacağım.
    zeynep

    Arkadaşlar bu msj ı bulduğum her vekile attım.

    YanıtlaSil
  78. basketçi34AN9 Ocak 2011 21:30

    ARKADAŞLAR KOMİSYON ÜYELERİNİ USLUBUMUZA DİKKAT EDEREK VE KONUYU KISA VE ÖZ AÇIKLIYARAK SIKMADAN BİTİRİYORUZ.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    ****SN.HARUN ÖZTÜRK"ÜN TELEFONU İLE İLGİLİ BİR SIKINTI VAR.BUNUNLA İLİGİLİ ÇAILIŞILYOR.DOĞRU NUMARA BULUNUNCA SİTEDE YAYINLANACAK.

    YanıtlaSil
  79. CEMİL ÇİÇEK CNN TÜRK TV’DE SORULARI YANITLIYOR…DOKTOR…..

    YanıtlaSil
  80. makilicbay@haberturk.com
    bize üç kağıçı diyen vatandaşın maili kendisine atılacak malleri fatih altaylı, yiğit bulut ve haber türük diğer ekonomi yazarlarınada cc yapalım mail atarken.fatih altaylı ve yiğit bulut kaçkere bizle ilgili olumlu haklı olduğumuzla ilgili yazılar yazdılar biliyoosunuz.ben bi kaçtane attım lütfen fazlaca atalım kendimizi ifade edelim her şerde bi hayır vardır haber türkte gündeme alınmamıza sebep olur arkadaşlar.. lütfen adli para cezasını vurgulayın mallerinizde çok önemli ASLI 66

    YanıtlaSil
  81. HABER TÜRKTE YARGI SİSTEMİ HASTAMI KONULU PROGRAM VAR SORULARIZMI SIKINTILARIMIZ MAİL ATALIM oldugugibi@aberturk.com ASLI 66

    YanıtlaSil
  82. sevgili arkadaşlar
    biraz önce sayın kılıçbay bizlere üçkağıtçı demesinden sonra kendisine mail atmıştım

    şimdi mailime cevap yazmış
    sizlerle paylaşmak istedim



    sayın kılıçbay krizlerde iflas eden esnaf vetüccarın üçkağıtçı olduğunu> ispat etmelidir etmezse namerttirSayın Mehmet mehmet, Çek sahtekârlığı ile karşılıksız çeki ayırmanızgerekiyor. Namert sözünü size iade ediyorum. -------------------------------------------------------Bu elektronik posta ve onunla iletilen butun dosyalar sadece gondericisi tarafindan almasi amaclanan yetkili gercek ya da tuzel kisinin kullanimi icindir. Eger soz konusu yetkili alici degilseniz bu elektronik postanin icerigini aciklamaniz, kopyalamaniz, yonlendirmeniz ve kullanmaniz kesinlikle yasaktir ve bu elektronik postayi derhal silmeniz gerekmektedir. Ciner Yayin Holding bu mesajin icerdigi bilgilerin dogrulugu veya eksiksiz oldugu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne sekilde olursa olsun iceriginden, iletilmesinden, alinmasindan ve saklanmasindan sorumlu degildir. Bu mesajdaki gorusler yalnizca gonderen kisiye aittir ve Ciner Yayin Holding'in goruslerini yansitmayabilir. Bu e-posta bilinen butun bilgisayar viruslerine karsi taranmistir. Ancak yollayici, bu e-posta mesajinin - virus koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile - virus icermedigini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan dogacak hicbir sorumlulugu kabul etmez.


    bir yudum huzur

    YanıtlaSil
  83. arkadaşlar bana da mail gelmiş,mailde sizi çek sahtekarlığı yapanları nitelendirdik demiş.huca

    YanıtlaSil
  84. 1 MİLYONDAN FAZLAMI ÇEK SAHTEKARLIĞI DOSYASI VARMIŞTA HEPSİNE BİRDEN SAHTEKAR DEMİŞ!!! PEKİ BU PROGRAMI SEYREDEN VE BU KONUDAN BİHABER OLAN VATANDAŞ NE DÜŞÜNECEK ÇEK MAĞDURLARI HAKKINDA??? EKRAN ÖNÜNDE BİZDEN ÖZÜR DİLEMESİ VE ANLATMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMASI GEREKİYOR.

    EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİDE ÖZÜR DİLEMESİ İÇİN MAİL ATALIM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  85. HERŞEYDEN ÖNCE CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDEREK SİZİN SÖZLERİNİZİN YANLIŞ ANLAŞILMAMASI İÇİN SÖYLEMİNİZİ DAHA AÇIKLAYICI YAPMANIZI RİCA EDİYORUM.SAYGILARIMLA

    > Date: Sun, 9 Jan 2011 22:13:57 +0200
    > Subject: Re: YAZIKLAR OLSUN SİZLERE!!!!!
    > From: demokratikacilim@haberturk.com
    > To:
    >
    > >
    > > SN.KILIÇBAY
    > >
    > > SİZE SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM!!!!
    > >
    > > SEBEBİNE GELİNCE SİZ YARGIÇMISINIZ??????? YARGININ ADINA KARARI NASIL
    > > VEREBİLİYORSUNUZ???? ÇOK DOĞRU DİYORSUNUZ ÜLKENİN 2 MİLYONA YAKIN
    > > DOLANDIRICISI VAR BUDA AİLELERİ İLE BİRLİKTE 10 MİLYON KADAR ÜLKEMİZDE
    > > DOLANDIRICI OLDUĞUNU GÖSTERİR.
    > >
    > > RAHMETLİ AZİZ NESİNİN DEDİĞİNİN BAŞKA VERSİYONUNU ŞİMDİ SİZ SÖYLÜYORSUNUZ.
    > >
    > > SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER OLDUĞU SÜRECE ZATEN BU ÜLKE ANCAK KAĞIT ÜZERİNDE
    > > BÜYÜR AMA REELDE ANCAK AİLELER DAĞILIR.
    > >
    > > SAYGILARIMLA
    > Sayın Mert Adnan Uçar,
    > Konuşulanları tam anladığnızdan emin misiniz? Çeklerini ödeyemeyenlerden
    > değil, çek üzerinde tahrifat yapanlardan söz edildi.
    > Selamlar.

    GELEN MAİLE HEMEN CEVAP YOLLADIM.SİZLERDE YOLLAYIN ARKADAŞLAR.SAYGILAR

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  86. BAKIN OĞLUMUN TANIDIĞI BİR VEKİL İLE TELEFONDA GÖRÜŞMEM:

    SIRF SİZİN ŞU HALİNİZ İÇİN.

    BEN...
    SAYIN VEKİLİM İYİ AKŞAMLAR:

    SAYIN VEKİL: İYİ AKŞAMLAR

    BEN....
    EFENDİM BEN ALİ NİN BABASI HAMDULLAH ÖZTÜRK.


    VEKİL:
    BUYRUN SAYIN HOCAM NEDİR ARZUHALİNİZ

    BEN...
    VEKİLİM BENİM KENDİMLE İLGİLİ BİR İSTEĞİM YOK AMA 2 HAFTADIR TAKİP ETMİŞ OLDUĞUM BİR KONU VAR.

    VEKİL:
    NEDİR HOCAM BU KONU?

    BEN...
    KENDİLERİNİ ÇEK MAĞDURU OLARAK TANITAN AMA ASLINDA ADLİ PARA CEZASINA ÇAPTIRLMIŞ KÜÇÜK ÇAPLI ESNAF VE İŞADAMLARI

    VEKİL:
    HOCAM BEN 1 YILDIR ONLARADAN GELEN SMS VE TELEFONLARDAN BAŞ EDEMEZ OLDUM AMA GEREKENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.

    BURAYA DİKKAT YAVRULARIM SON CÜMLELRİMİZ...

    BEN...
    VEKİLİM BEN 70 KÜSÜR YAŞINDA BİR İNSANIM VE BURDAN BAKINCA NEKADAR VAHİM VE ELEM VERİCİ BİR OLAY!!! ALACAKLI VERECEKLİ ANLAŞAMIYOR CEZASINI DEVLET KESİYOR VE ADLİ PARA CEZASI ADI ALTINDA İNSAN HAKLARI EVRENSEL MADDELERİNİN HİÇ BİRİNE UYMAYAN VE DÜNYA ÇAPINDA OLMAYAN BİR CEZA BU... CEZANIN NERESİ ADALET? NERESİ ÖZGÜRLÜK? NERESİ İNSAN HAKLARI??*

    VEKİL:
    HOCAM HAKLISINIZ SİZDE YILLARCA DEVLETİN YÜKSEK YERLERİNDE GÖREV YAPMIŞSINIZ SİZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ BAZI KANUNLARI KABUL ETMESEKTE NE YAZIKKİ İŞLİYOR.

    BEN:
    PEKİ BU YANLIŞA DUR DEMEYECEKMİSİNİZ?

    VEKİL:
    BEN DEMESİNE DİYORUM AMA ÇEK MAĞDURLARI DEĞİNİZ KİŞİLER SADECE MAİL SMS VE TELEFON EDİYOR GECENLERDE 15 20 KİŞİ TOPLANDI NERDELER NEDEN CIKIPTA HAKLARINI ARAMIYORLAR? BU MEMLEKETTE SESİNİ DUYURMAYANA BİRŞEY YOK HOCAM BUNU SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ.

    BEN...
    HAKLISIN SAYIN VEKİLİM AMA BİRDE AYNANIN ÖTEKİ YÜZÜ VAR.....

    KAÇAK YAŞAYAN TUTUKLANMA KORKUSU OLAN YADA HACİZ MEMURLARINDA KAÇAN YADA BU BATIŞ RUHSAL OLARAK HA YAKALANDIM HA YAKALANACAĞIM YADA HAPSE DÜŞERSEM AYLEM NE OLACAK BEN NE OLACAĞIM DİYE DÜŞÜNEREK ÇÖKMÜŞ 100 BİNLERİ GECEN ÇEKMAĞDURU KİŞİLER NASIL CIKIPTA EYLEM YAPSINLAR SİZCE BU MÜMKÜNMÜ?

    VEKİL:
    HOCAM HEPSİ OLMASADA İÇLERİNDE BİRİLERİ BUNLARI YAPMAK ZORUNDALAR YOKSA SESLERİNİ ANCAK BUKADAR DUYURURLAR.

    HOCAM UCAĞIM KALKMAK ÜZERE SİZİNLE KONUŞTUĞMA MENMUN OLDUM ANKARAYA GELİRSENİZ MAKAMIMA BEKLERİM. OĞLUNUZ ALİ BEYE SELAMLARIMI İLETİN.

    EVET BENDE ANLADIMKİ SİZİN ÇİLENİZ DAHA UZUN BU GİDİŞLE.

    YÜCE YARADAN SİZLERE KOLAYLIK VERSİN DERDİNEZE DERMAN OLUR İNŞALLAH.

    HADULLAH ÖZTÜRK BOSTANCI / İSTANBUL.

    YanıtlaSil
  87. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    KILIÇBAY'IN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR BAŞLIKLI MASAJIMA ,
    HABERTÜRK TV DEN GELEN CEVABI PAYLAŞIYORUM

    > Sayın...............
    ,Konuşulaünları yeteri kadar anlamadığınızı üzüntüyle görüyorum. Çekleriniödeyemeyenler değil, çek üzerinde tahrifat yapanlar kastedildi.Selamlar.

    YanıtlaSil
  88. Galatasaray'dan mı yoksa Mülkiyeden mi ağabeyin olduğunu bilmiyorum,ama konuşulanları anlamadığını biliyorum. Çeklerini ödeyemeyenler değil, çek sahtecileriu kastedildi. Selamlar, sevgiler. çekdaş

    YanıtlaSil
  89. > Sayın Ayşe Engin,
    Malinize ve ilginize teşekkür ederim. Siz de klavyeye sarılmadan önce konuşulanları iyi anladığınızdan emin olun. Çeklerini ödeyemeyenler değil, çek üzerinde tahrifat yapanlardan söz edildi. Selamlar.çekdaşın eşi

    YanıtlaSil
  90. ARKADAŞLAR SİTEYE ŞU BUNU DEDİ DEMEDEN ÖNCE LÜTFEN İYİCE DİNLEYİP ANLAYIP YAZIN!!!!! SONUCUNDA TEPKİLERİMİZ HAKSIZ OLUYOR VE İNSANLARI KIRIYORUZ.LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  91. SN.HAMDULLAH ÖZTÜRK BENDE BOSTANCIYA YAKINIM.İRTİBATA GEÇMEK İSTERİM SİZİNLE.SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  92. ARKADAŞLAR SİTEYE DUYDUKLARIMI BEN YAZDIM VE EMİN OLUN BENİM BELİRTTİĞİM GİBİ KARŞILIKSIZ ÇEK DAVALARINI ÜÇ KAĞITÇILIK GİBİ DEĞERLENDİRMİŞTİR.

    ZİRA FRANSADAN ÖRNEK VERİLİYORDU VE BİR ZAMANLAR ORADA DA CEK DAVALARI ÖNEMLİ DÜZEYDE YER KAPLIYORMUŞ, NASIL AŞILDIĞINA AYRICA BAKACAM.

    BANA DA CAVAP MAİLİ GELDİ EN AZINDAN DİKKATİNİ ÇEKTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM



    BANA GELEN YANIT MAİLİ:

    Sayın Sertaç Kayın,
    Mailineze ve ilginize teşekkür ederim. Çek sahtekârlığıyla karşılıksız çek
    aynı şey değildir. Çek sahtekârlığı, örneğin, çek tutarının sahte bir
    şekilde yükseltilmesi veya imza taklididir. Bu iki kavramı
    karıştırmamanızı rica ederim.
    Selamlar.
    Mehmet Ali Kılıçbay

    SAYIN KILIÇBAY

    KARŞILIKSIZ ÇEK DAVALARININ %1 İ BİLE DOLANDIRICILIK AMACIYLA DEĞİLDİR....

    GÜNÜMÜZDE İLKEL OLAN BORCA KARŞILIK HAPİS SON BULMALIDIR..

    DÜRÜST ESNAF KRİZ NEDENİYLE BATIP ÖDEME GÜÇLÜĞÜNE GİRDİYSE NESİ BUNUN ÜÇ KAĞITÇILIK.???????


    SERTAÇ KAYIN

    YanıtlaSil
  93. ÇOK ÖNEMLİDİR................ACİL

    KOMİSYON ÜYELERİ ARANACAK......


    NOT:LÜTFEN UTKU ARKADAŞIMIZINDA YÖNLENDİRMELERİNE DESTEK VERELİM.SONUÇTA HEM VEKİLLERİ ARAYABİLİR HEMDE EYLEMLERE DESTEK VEREBİLİRİZ.

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  94. basketçi34AN9 Ocak 2011 22:44

    ARKADAŞLAR,BEN DİNLEMEDİĞİM İÇİN HAKİKATEN ÇEKTE TAHRİFAT YAPAN MI YOKSA DEMEDİ DE ŞİMDİ BUNALDI DA KIVIRIYORMU BİLEMEYİZ.AMA GÜZEL OLAN SİTEMİZ GEREKENİ YAPMIŞ VE KENDİSİNİ CEVAP YAZMAYA MECBUR ETMİŞTİR.
    BENİM RİCAM ARTIK TEKRAR KONUMUZA VE DAVAMIZA DÖNÜP YARINDAN İTİBAREN SAKİN KAFAYLA AŞAĞIDAKİ KOM ÜYELERİNE AİT TEL LERİ ARIYALIM.

    ARKADAŞLAR KOMİSYON ÜYELERİNİ USLUBUMUZA DİKKAT EDEREK VE KONUYU KISA VE ÖZ AÇIKLIYARAK SIKMADAN BİTİRİYORUZ.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    ****SN.HARUN ÖZTÜRK"ÜN TELEFONU İLE İLGİLİ BİR SIKINTI VAR.BUNUNLA İLİGİLİ ÇAILIŞILYOR.DOĞRU NUMARA BULUNUNCA SİTEDE YAYINLANACAK.

    YanıtlaSil
  95. MEHMET ALİ KILIÇKAYA BU GÜN HABER TÜRK TE YARGIYI EN ÇOK KARŞILIKSIZ ÇEK DAVALARI MEŞGUL EDİYOR DENDİĞİNDE BIRAKIN O ÜÇ KAĞITÇILARI DEME HAKKINI KENDİNİZDE NERDEN BULUYORSUNUZ? İFLAS ETMEK AYIPMI? ÜÇ KAĞITÇILIKMI? TÜM TİCARİ MALINI EV EŞYALARINI İCRAYLA KALDIRSINLAR BANKALAKALARDA Kİ HESAPLARINA BLOKE KOYSUNLAR,ALACAKLI OLDUĞUN MÜŞTERİLERİNE CARİ HESAP ALACAĞINA HACİZ KOYSUNLAR SENİ MADDİ MANEVİ BİTRSİNLER.ÇEKLERİN ÖDENEMESİN ,İŞÇİNE AİLENE ÇOCUĞUNA MÜCADELE EDİYORUM DÜZELİCEK HERŞEY NAPALIM DÜNYADA BANKALR BATTI EKONOMOK KRİZ VAR GEÇİCEK SADECE ÇALIŞMAMAIZ LAZIM DERKEN.SİZ NE HAKLA BİZİM ÜÇ KAĞITÇI OLLDUĞUMUZA HÜKÜM VERİYORSUNUZ? ÜÇ KAĞITÇI OLSAK KENDİ ÇEKLERİMİZİ YAZICAK KADAR SALAKMIYIZ EVİMİZİ İŞYERİMİZİ HACİZLERLE KARŞILAŞTIRACAK KADAR SALAKMIYIZ??? MİNAREYİ ÇALAN KILIFINI HAZIRLAR DER ATALARIMIZ ,BİZ ÇOK ŞÜKÜR ÇALMADIK .ÇALMAYADA NİYET ETMEDİK .ETSEYDİK BU DURUMLARDA OLMAZDIK EMİN OLUN.KİŞİ KARŞISINDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ SANIRIM ONUN İÇİN BİZLERİ YANLIŞ ANLAMAYA NİYETLİSİNİZ. ŞUNU ÇOK İYİ ANLAYIN İNSANLAR ÇEKİNİ ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN DİĞİL DEVLETİN KESTİĞİ ADLİ PARA CEZASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN CEZA EVİNE GİRİYOR.BU NASIL MANTIK PARAM OLSA ÇEKİMİ ÖDERİM.BIRAK ÇALIŞIYIM ALACAKLIMLA ANLAŞIYIM BORCUMU ÖDİYİM .PİYASANIN ÇARKLARI DÖNSÜN .ADLİ PARA CEZASINI KES ÖDEYEMEZSEM AL İÇERİ .EE NOLDU ALACAKLININ ALACAĞI . VELADDALİN AMİN. BORCUNU ÖDEYEMEDİN BORÇLUNA ,AMA BANA ÖDE (MAL MÜDÜRLÜĞÜNE )AFFEDİYİM SENİ EE İİYİDE SANA NOLUYO DEMEZLARMİ ADAMA ,EKONOMİ ÇOK İYİDİDEMİ BUKADAR İNSAN BATTI KEPENKLER İNBDİ İŞYERLERİNDE SİZ HİÇ BİSANAYİ SİTESİ GEZDİNİZMİ NE KADAR ÇOK KİRALIK VAR GÖRDÜNÜZMÜ?SEBEBİNİ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ? SONUÇTA ANLAMADAN DİNLEMEDEN KİMSEYE ÜÇ KAĞITÇI DİYEMEZSİNİZ.....


    YUKARIDAKİ MALİ FATİH ALTAYLI ,YİĞİT BULUT,MUHARREM SARIKAYA VE YAZININ MUHATABI ZATA MAİL ATTIM BİLGİZE ARKADAŞLAR ASLI 66

    YanıtlaSil
  96. karabüklü.ulusal kanalı aradım telefona bağanabilirmisin dediler evet dedim bilgilerinize.

    YanıtlaSil
  97. SAYIN MEHMET ALI KILICBAY

    BAKIN BEN SIZE SAYIN DIYE HITAP EDIYORUM BUGUN HABERTURKTEKI TUM YAZILARINI OKUDUM 71 YAZI 98 YORUM VAR NEKADAR OKUNDUGUNUZ TAKIP EDILDIGINIZ BELLI EKONOMI ILE ILGILI BIR YAZINIZ VAR ‘’Teğet teması üzerine çeşitlemeler,,
    BUNDADA EKONOMININ E SI YOK O YAZIYI TAMAMEN OKUDUM TEGET TEN MATAMATIK TEN VE KENDI UYDURDUGUNUZ KİRİŞ TEN BAHSEDIYORSUNUZ BIR TEK ASAGIDAKI SOZUNUZ GUZEL Evlenen sarımsağın bile kokusunun 40 günde çıktığı bir dünyada rengini baştan belli etmek ne derece doğru, ama ömür kısa.

    EVET SIZ TICARETIN T SINI BILMEYEN HAYATINDA ONUDA ZANNETMEM AMA BAKKALDAN EKMEK ALMAMIS GURUBET BIR ADAMSIN YAZILARINDAN BELLI

    SEN HIC YANINDA CALISAN LARIN MAGDUR OLMASIN DIYE BIR MALINI SATTINMI SEN HIC KIMSEYE MAGDURIYET YASATMIYAYIM DIYE MALINI MULKUNU YOK PAHASINA SATTINMI TEFECIDEN PARA ALIP MAAS ODEDINMI
    SEN HAYATINDA CEK YAPRAGI GORDUNMU
    BEYEFENDI OLE SICAK OFISTE IKI KELAM YAZI YAZIP MAAS ALMAK ASLAN GIBI VERGI VERIP ISTIHDAM SAGLAYAN ISADAMINA BOK ATMAYA YETKI VERMEZ
    SEN KENDINLE KARISTIRIRIYORSUN SAHALARA IN TRIBUNDE HERKES TAKDIK VERIR
    SENI YUCE MEVLAM BILDIGI GIBI YAPSIN
    BUNCA MAGDUR ESI VE COCUGUNUN AHINI ALDIN

    KESER DONER SAP DONER GUN GELIR HESAP DONER MEMOŞ

    YanıtlaSil
  98. YUKARIDAKI YORUM BANA AIT AFRIKALI

    YanıtlaSil
  99. ARKADASLAR ZATI MUHTEREMIN TUM YAZILARINI OKUDUM ARKADASIN EKONOMI ILE ILGILI BIR YAZISI YOK YAZDIGI YAZILAR ALAKASIZ VE OKUYUCU SAYISI YUKARIDA VERDIGIM KADAR GEREK YOK BU ZATI MUHTEREME ACIKLAMA YAPMAYA DUVARA NE ANLATIRSINKI ISIMIZE BAKALIM
    GORMEZDEN GELIN
    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  100. SAVAŞMADAN KAÇMAK YOK ARKADAŞIM!!!!!!!!!! BU VATANIDA KAÇANLAR KURTARMADI,KALIP SAVAŞANLAR KURTARDI HEMDE İMKANSIZ DENİLMESİNE RAĞMEN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  101. 74 BEN YARDIMCI OLABİLİRİM MSN Nİ YAZ MEHMET

    YanıtlaSil
  102. CEK TEKI TAHRIFATTAN YARGILAMALARIN HEPSI BERAAT BEYLER BIRAKIN BU ISLERI BENIM UC CEKIMIN UZERINE PARAF ATMISLAR IMZA VERDIM BERAAAT ETTIM BIZ DEGIL MEHMET ALIBEY KIVIRIYOR
    NE ALAKA CEK TAHRIFATINIMI SORDULAR ONA YAPMAYIN
    SIZDE IYI ANLAYIN ARKADASLAR
    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  103. karabüklü.eylem yapmamız lazım bu hafta mesala toplu dilekçe oradanda toplu olarak anayasa mahkemesi önünde eylem

    YanıtlaSil
  104. ARKADAŞLAR DÜN ADALET BAKANI YARDIMCISI SERHAT BEYLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜM MAĞDURİYETİMİZİ ANLATTIM 1 SAAT BENİ DİNLEDİ BİZ DOLANDIRICI DEĞİLİZ DEDİM BANA SİZLER UTANILACAK BİRŞEY YAPMADINIZ İFLAS ETMEKTEN UTANMAMALISINIZ DEDİ DEMEKKİ BİZLER İÇİN İYİ DÜŞÜNENLER DE VARMIŞ BİZLERDEN TALEBİNİZ NE DEDİ BENDE CEZANIN KALDIRILMASINI,BİZLERE UZUN BİR SÜRE TANINMASINI SÖYLEDİM.BU KADAR KISA SÜREDE BORÇ ÖDENMEZ DEDİM.HATTA BİRARA HİZBULLAÇILARI ÇIKARIP ÇEKÇİLERİ Mİ TIKICAKSINIZ DEDİM.İÇİMİ BOŞALTTIM ENAZINDAN.BU ANLATTIKLARINIZI BAKANIMA İLETİCEM MERAK ETMEYİN DEDİ.BİLGİLERİNİZE AYŞE

    YanıtlaSil
  105. SAYIN HAMDULLAH ÖZTÜRK,

    Hayatta iyi ve güzel yapılan şeyler vardır...

    Bir münasebetsizin attığı bir çöpü en yakın çöp kutusuna atmak güzel bir his verir bana...

    Bir yoksulu bulup sofrasına oturmak, çocuğunun okul masraflarını karşılamak ne yücedir...

    Kan vermek, organ bağışlayıp can kurtarmak...

    Pek çok insanın sağlığını, barınmasını, eğitimini sağlayanlar ne bahtiyar insanlar...

    Yaralı bir kuşu, kediyi köpeği bile tedavi etmek CENNET MÜJDESİDİR...

    Ya YARALI GÖNÜLLERE DERMAN OLMAK İSTEMEK,
    Ya GÜÇSÜZ, ÇARESİZLERİN FERYADINA ÜZÜLMEK,
    Ya KANAYAN BİR YARAYA MERHEM OLMAK;

    Yani,
    Sayın HAMDULLAH ÖZTÜRK
    Sizin yaptığınızı yapmak;
    Nedir biliyor musunuz?

    EŞREFİ MAHLUKAT NE İSE; O'DUR...
    ŞEREFLİ BİR İNSANDIR!
    ŞEREFLENMİŞ BİR İNSANLIKTIR!
    İNSANDIR...

    TANRIYA EN YAKINLIK TA BUDUR BENCE!

    Bu vesileyle tüm "DARA DÜŞMÜŞLER" adına
    ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM!

    YanıtlaSil
  106. Ve aklıma düşen bir şey desem ne dersiniz?

    "İNSANLIK ÖLMÜŞ" DİYE DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR ZAMANDA
    HİÇ BİR İLGİSİ, İLİŞKİSİ YOKKEN "MECCANEN" BİZE DESTEK VEREN; ERDEMLİ, MERHAMETLİ BİR İNSAN OLAN ağabeyimiz, amcamız, babamız Sayın HAMDULLAH ÖZTÜRK Bizler adına "ONURSAL, SİMGESEL" BİR "SÖZCÜLÜK" YAPAR MI ACABA?

    Ne dersiniz?
    Ne der?

    YanıtlaSil
  107. ARKADAŞLAR BUGÜN SİTEYE YENİ BAKABİLDİM.

    TÜM YORUMLARI OKUDUM AMA ANLAYAMADIM BU KILIÇBAY
    OLAYINI.
    BU KİŞİ HAYATINDA HİÇ ESNAFLIK YAPMIŞMI,
    TC CUMHURİYETİNDE ÇEK ONUR İTİBAR VE ÖZGÜRLÜKTEN DAHA DEYERLİ BİRŞEY.

    TIRNAKLARIMIZLA KAZIYARAK ZORLA GELDİGİMİZ YERDEN
    İSTEYEREKMİ İTİBARIMIZI KAYBETMEK İSTEDİK,

    ÖZGÜRLÜGÜMÜZÜ'DE ÇEK ÖDEMEMEKLE RİSKE EDİYORUZ

    TAMAM ÇEK DOLANDIRICILARI DA VAR .
    AMA BU BİZLERİN DEYİL DEVLETİN İŞİ İKİ SATIR BANKAYA YAZILACAK DİLEKÇEYLE KİŞİNİN KARŞI TARAFLARA DAHA ÖNCEDEN ÖDEDİGİ VE KAÇ YILDIR AYLIK YILLIK ÇEK ÖDEMESİ DÖKÜMÜ ÖNÜNE GELİVERİR.

    AK KARA BELLİ OLUR.YANLIŞ KİŞİYEDE KES CEZASINI







    UST 35.

    YanıtlaSil
  108. sayın hamdullah öztürk bey kabul ederse ben şahsım adına şeref duyarım


    bir yudum huzur

    YanıtlaSil
  109. SEVGİLİ KARDEŞLERİMİZ SAYIMIZ HIZLA ARTIYOR YARIN SABAH BENDE MSN ADRESİ BULUNAN ARKADAŞLAR MAİL ATACAĞIM YARIN AKŞAM SAAT SEKİZ GİBİ BÜTÜN KARDEŞLERİMİZLE ÇOKLU MSN ORTAMINDA KONUŞARAK BİR KARAR ALINMASINI RİCA EDECEĞİM LÜTFEN ARTIK EKLENMEYEN ARKADAŞLAR EKLENSİNLER RİCA EDİYORUM ÇÜNKÜ ARTIK BİR KARAR ALINARAK GEREKLİ YASAL FAALİYETLERİMİZE YÖN VERMEK VE UYGULAMAK ZORUNDAYIZ



    EYLEMİMİZİN İSMİ (((( ELCİMİ BABASINA KAVUŞTURAK ))))))))9



    LÜTFEN EKLEYİN ve ULUSAL tv VE Dünya Demokrasi Haraketini Arayarak Desteklerini talep edelim Her şey güzel olacak emin olun


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  110. Sayın Kılıçbay üçkağıtçı görmemiş.
    -Tansu Çillerle Mesut Yılmazın önce çuvallar dulusu pisliklerini ortaya çıkarıp sora da yüce divanda milleti aptal yerine koyup birbirlerini nasıl akladıklarını görmemiş.
    -Gasprom şirketiyle ülkenin nasıl zarara uğratıldığını görmemiş.
    -Eski koalisyon partilerinin koalisyonları kurarken DEVLET BANKALARI'nın başında nasıl anlaşmazlıkların yaşandığını sonradan da bu bankaların içinin nasıl boşaltıldığını görmemiş.
    -İmar Bankasının içinin nasıl boşaltıldığını görmemiş.
    -5 Nisan 2004 teki krizde bir gecede ellerindeki dövizlerle milyon dolarlık vurgunları yapanları görmemiş.
    -Selçuk Parsadan'nın Tansu Çillerin Örtülü ödeneğinden nasıl dolandırdığını görmemiş.
    -Devletten güneydoğuda fabrika yapacağım diye teşvşik alıp inşaatları yarım yamalak bıakıp devleti soyanları görmemiş.
    - Depremde ihaleyle yaptırılan kamu binalarının yerlebir olup o bölgede sadece genelevin ayakta kaldığını görmemiş.
    -Bu ülkede genelev patroniçesinin vergi rekortmeni olduğu dönemlerde medya patronlarının,Türkiye nin en büyük 500 sanayi kuruluşunun ve hissedarlarının neden rekortmen olamadığını görmemiş.
    -Bu ülkede elektrik parası ödemeyen,su parası ödemeyen,kaçak sigara,kaçak mazot kullanıp hiç bir şekilde TC DEVLETİMİZE vergi vermeyip ellerinde birer poşet yeşil kartla dolaşanları görmemiş.
    - Deniz FEneri davasından da bihaber.
    -Evlarlarımızın kandilde pkk avlayıp asıl pkk lıların mecliste olup milyarlarca maaş aldıklarını görmemiş.
    Zavallı vatan haini görmemiş,hırsız görmemiş,üçkağıtçı görmemiş,terörist görmemiş.
    Toplasan AYDIN DOĞAN nın affa uğrayan vergi borcu kadar bile meblası olmayan karşılıksız çeki olan,krizde batmiş vergi mükellefleri nedense bir türlü gözünden kaçmamış.Çünkü ülkenin geleceği için en tehlikeli örgüt borçlu çek madurları.
    Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye;Nerem doğru ki demiş.Bu ülkede olupbiten doğrular var da Sayın Kılıçbay acaba bizim mi haberimiz olmuyor?

    YanıtlaSil
  111. arkadaşlar ben cumhurbaşkanlığı sayfasına girerek (cumhurbaşkanına yazın)bölümüne yazdım.bence sizlerde yazın.sn cumhurbaşkanı bu konularda daha duyarlı gibi geliyor bana.selçuk

    YanıtlaSil
  112. 111

    SAĞOL ELİNE SAGLIK.



    UTKU ; YARIN NEREDEN BAŞLİCAKSAK MSN den BİLDİR

    UST 35

    YanıtlaSil
  113. SAYIN AYAYDIN61 HERHALDE BENDE ÖZKAN FAZLI NIN TALEFONU VAR.BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRMİSİNİZ. 0534 3698619 erkancivelek53@hotmail.com

    YanıtlaSil
  114. Sayın Hamdullah Öztürk bizim varlığımızı, sorunlarımızı dile getirse hepimiz kendisine minnettar kalırız. Ender34

    YanıtlaSil
  115. ______________- M Ü J D E _________________---



    MÜJDE

    MÜJDE


    MÜJDE

    MÜJDE

    MÜJDE

    MÜJDE

    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE
    M


    MÜJDE


    MÜJDE

    MÜJDE


    MÜJDE

    MÜJDE

    MÜJDE


    MÜJDE


    MÜJDE

    MÜJDE

    MÜJDE


    MÜJDE





    ARKADAŞLAR


    ŞİMDİ DÜNYA DEMOKRASİ HAREKİT TÜRKİYE TEMSİLCİLĞİNDEN BİR MESAJ ALDIK BU MESAJDA ŞU DENİLİYOR ((((((((((((( ÇEK MAĞDURLARINDAN GELEN YOĞUN TALEP SONRASINDA , VE BİRAZ ARAŞTIRMALARIMIZ NETİCESİNDE KONUYLA İLGİLİ SALI GÜNÜ TOPLANTI YAPARAK ÇEK MAĞDURLARINA DESTEK VERİLECEKTİR )))))))))))))))9))9




    SAĞOL NİGDEDEN MUSTAFA BABA SAĞOL VAROL




    İŞTE BU


    İŞTE BU


    İŞTE BU


    İŞTE BU



    İŞTE BU



    ARTIK EYLEMLERİMİZDE BÜYÜK BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU YANIMIZDA OLACAK HATTA BİZLERDEN BELLİ ÇOK SAVUNACAKLAR



    HELAL OLSUN HEPİNİZE
    HELAL OLSUN HEPİNİZE


    HELAL OLSUN HEPİNİZE

    HELAL OLSUN HEPİNİZE.



    ayrıca DDH nin internet sitesine girin ve teşekkür edin kardeşlerim.




    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  116. ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR MESAJI BIRAKALIM.

    http://www.ddh.org.tr/site/genel/cek-magdurlari-icin-olaganustu-toplanti-karari.html

    YanıtlaSil
  117. ben tşkr ettim .......... n i y a z............

    utku sana da tşkr arkadaş.................

    YanıtlaSil
  118. KARDEŞLERİM


    ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR YARIN RADYO PROGRAMI BAŞLIYOR HADİ KARDEŞLERİM HA GAYRET KARDEŞLERİM BU İŞİ BİTİRECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE OLURMU KARDEŞLERİM LÜTFEN DÜNYA DEMOKRASİ HAREKETİ SİTESİNE GİREREK DESTEK VERİN Kİ BÜTÜN YASAL FAALİYETLERDE YANIMIZDA OLSUNLAR MÜTHİŞ GÜNDEMDEKİ OLAYLARI DEĞERLENDİRİYORLAR BASINI KOMPLE ÇEKİYORLAR SİTEYİ İNCELEDİĞİNİZ ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ.



    KARDEŞLERİM BİRLİK VE BAREBERLİĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BU İŞLERİ YAPALIM HEPİNİZE HELAL OLSUN HELAL OLSUN HEPİNİZE.


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  119. ------------------- Ö N E M L İ ------------------



    1- İstanbulda Yarın Radyo Yayınları Başlıyor

    2- Dünya Demokrasi Hareketi destek verecek lütfen mail atın ve teşekkür mesajları yazın lütfen önemli

    3-Yurdagül abla sağolsun mersinde Radyocu arkadaşı var Salı günü allahın izniyle Radyo yayınları mersin , tarsus ve adanayı kapsayarak yapılmaya başlanacak



    LÜTFEN LÜTFEN


    HER TÜRLÜ YARDIMLARINIZA MUHTACIZ


    AMA PARA DEĞİL

    PUL DEĞİL

    SADECE YÜREKLİ YARDIMLARINIZ LAZIM


    KARDEŞLERİM


    BU YÜREK HEPİNİZDE VAR BİLİYORUM.


    LÜTFEN KURBANLIK KOYUN GİBİ GÜNÜMÜZÜ BEKLEMEYELİM


    BİZ BU İŞİ AZİMLE KARARLILIKLA BAŞARACAĞIZ


    NAMUSLULARDA , NAMUZSUZLAR KADAR CESUR OLMALI


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  120. UTKU KARDEŞ

    DÜNKÜ YORUMUMDA VEKİLLERİ ARAMALIYIZ BIKTIRMALIYIZ GEREKİRSE ONLARIN ANLADIĞI DİLDEN KONUŞMALIYIZ DERKEN. SADECE BUNU YAPALIM DEMEDİM. SİZİN PLANLAMANIZ KENDİ MECRASINDA DEVAM ETMELİ DİĞER EYLEM PLANLARI KENDİ MECRASI İÇİNDE DEVAM ETMELİ BİRİ DİĞERİNE ASLA ENGEL OLMAMALI. BUNLAR YAPILIRKEN BİR YANDANDA VEKİLLER ARANMALI VE BASKIYA DEVAM EDİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

    BUGÜN BEN KENDİ ADIMA 3 MİLLETVEKİLİMİZLE GÖRÜŞTÜM. İKİ TANESİ SABIRLA DİNLEDİ BİR TANESİ YİNEMİ ÇEK SİZİN YÜZÜNÜZDEN TELEFONU AÇMAK İSTEMİYORUM DEDİ. KENDİSİNE CEVABEN.. SAYIN VEKİLİM PİŞMANIM DİYEN TERÖRİST SERBEST, HİZBULLAHÇILAR VE BİR KISIM DİĞER SUÇLULARIN TAHLİYESİ İÇİN YASA ÇIKARDINIZ. ÇIKARINIZ YAPINIZ TABİ BU TOPLUMUN BARIŞA VE MUTABAKATA İHTİYACI VAR DEDİM DOĞRU DEDİ.... PEKİ SAYIN VEKİLİM BİZ BUNLARDAN DAHA AĞIR NE SUÇ İŞLEDİKKİ BİZİ GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ DEDİM.BİR AN SUSTU VE BASKINIZI ARTIRIN, GÜNDEM OLUŞTURUN OLUŞTURUNKİ BİRŞEY YAPMAK İÇİN SEBEP YARATIN DEDİ.... SANIRIM YETERLİ CEVAP...

    NETİCE OLARAK BENİM, İHTİYARIN, EKM2510 UN, CAN MERTİNDE YAZDIĞI GİBİ...

    PLANLANAN HER EYLEM KENDİ MECRASINDA DEVAM ETMELİ

    İLAVE OLARAK VEKİLLER BIKMADAN USANMADAN DEVAM ETMELİ BU ARAMALARDA OY BASKISI KULLANILMALI

    BUNUN DIŞINDA BİR KONU İYİ İŞLENMELİ

    3167 VE 5941 SAYILI YASALAR KARŞILIKSIZ ÇEKE ADLİ PARA CEZASI VERMEKTEDİR. BU ADLİ PARA CEZASI HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ HAPSE DÖNÜŞMEKTEDİR VE SORUNUMUZDA BUDUR. YOKSA KARŞILIKSIZ ÇEKİN TEK CEZASI BU DEĞİLDİR. ALACAKLININ HAKKINI BAHANE ETMELERİ BU SORUNUN CEVABI DEĞİLDİR. ALACAKLI ZATEN BUNUN DIŞINDA İCRA İŞLEMLERİYLE ALACAĞINI TAHSİL ETME YÖNÜNE GİTMEKTEDİR. BORÇ ALACAK İLİŞKİSİNİNDE KARŞILIĞI BUDUR. ADLİ PARA CEZASI VE AKABİNDE HAPİS DEĞİLDİR. ÇÜNKÜ ÇEK ARTIK NAKİT PARA YADA ÖDEME ARACI DEĞİL SENET GİBİ KREDİ GİBİ VADELİ BİR ENSTÜRMANDIR.

    HEPİMİZ BİLİYORUZKİ ÇEKE DİREK HAPİS CEZASI VEREN YASAYI ANAYASA MAHKEMESİ ANAYASA MADDE 38 E GÖRE İPTAL ETTİĞİ İÇİN 3167 SAYILI YASA VE DEVAMINDA 5941 SAYILI YASA ÇIKARILMIŞ VE ADLİ PARA CEZASI GETİRİLMİŞTİR..

    ŞİMDİ BÜTÜN SORUN BURDA BAŞLIYOR

    ÇEKE HAPİS ANAYASA 38 E AYKIRI OLDUĞU İÇİN İPTAL EDİLİRKEN.

    YASAMA ORGANI TARAFINDAN ANAYASANIN 38 NCİ MADDESİ BY PASS EDİLEREK ADLİ PARA CEZASI VE NETİCESİNDE HAPSE DÖNÜŞMESİ ANAYASAYA UYGUNMUDUR.

    ANAYASAL BİR HAKKIN BY PASS EDİLMESİ HUKUKİMİDİR
    BU ARKADAN DOLANMA DEĞİLMİDİR.

    VE HATTA ANAYASA MADDESİNİ BY PASS EDEREK AYNI ANAYASA MAHKEMESİNİN ALDIĞI KARARI YOK SAYMAK BU DOĞRULTUDA YASA YAPMAK SUÇ SAYILMALI BENCE

    ÇÜNKÜ BU ANAYASAYI TANIMAMAKTADIR....

    DEVLET KENDİ ANAYASASINI NASIL BY PASS EDER.
    ADAMA SORMAZLARMI BEĞENMİYORSUN MADEM DEĞİŞTİR DEMEZLERMİ

    YANİ HÜKÜMET ANAYASAYI HİÇE SAYARAK KANUNLA KANUNSUZ İŞLEM YAPMAKTADIR....
    BURADA ONLARI SUÇLAYIP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNALIM DEMİYORUM ÇÜNKÜ BUNUN BİR NETİCE VERMEYECEĞİNİ BİLİYORUM YASAL OLARAKTA BU MÜMKÜN DEĞİİLDİR AMA BU ÜLKEDE BİR TARTIŞMAYI BİZ NOKTALI OLARAK BAŞLATABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

    BUNUDA ANCAK HUKUKÇULAR VE KAMUOYUNA MAL OLMUŞ KİŞİLER BAŞLATABİLİR AMA MADEMKİ GÜNDEMDE TV PROGRAMI VAR FİTİL ATEŞLENEBİLİRMİ DİYE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM. AMA ÖNCESİNDE TABİKİ BİR HUKUKÇUNUN FİKRİ ALINARAK

    SAYGILARIMLA
    M.K.

    YanıtlaSil
  121. AYRICA YARIN BELLİ OLACAK ULUSAL KANALDA İKİ SAATLİK BİR YAYIN YAPILACAK YARIN ALLAHIN İZNİYLE O PROGRAMA KATILACAK ARKADAŞLARIMIZI BELİRLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ HEP BİRLİKTE ULUSAL KANALA HAYAT HİKAYELERİMİZİ ANLATAN MAİLLER ATARAK ORAYI BOŞ BIRAKMAYALIM



    HADİ ABİLERİM , ABLALARIM LÜTFEN


    BU YAPILAN FAALİYETİN İSMİ NEDİR.......?


    (((( ELCİMİ BABASINA KAVUŞTURAK )))))))))

    YanıtlaSil
  122. Sayın M.K abi

    öncelikle abi merhaba yorumlarını emin olabilrsiniz dikkatle ve beğeni ile okuyorum.



    abi dünde söyledim bazen kusura bakmayın fevri davrana biliyorum bunun için önce özür dilerim. abi bu işi organize etmeye çalışıyorum ama inan bende bu işin altından kalkacak kapasite ve akıl yok bunu emin olun bilmenizi isterim BEN SADECE YÜREĞİMİ KOYDUM BU İŞE ama ne oluyor biliyormusunuzu.


    hani derlerya allah iyinin yanındadır.


    sağolsun bir TEMEL abim var bir UTKUN abim var Hele bir nigdeden mustafa abim var Basketçi abim var Cüneyt abim var Hasan Abim var Funda ablam var bunlar sayesinde bu işleri çok şükür başarıyoruz güzel mesafeler alındı güzel şeyler oluyor ve olmaya devam ediyor.


    yüzde yüz fikrine katılıyorum abi boş kaldığımız her an vekilleri aramak lazım amenna katılıyorum size çünkü boş durma lüksümüz yok haklısınız.



    KARDEŞLERİM


    Ulusal kanala herkes hikayesini yazsın göndersin haber yapılacak iki saattilk lütfen


    Dünya Demokrasi hareketine malla bombardıman yapın da her eylemde otuz kırk kişi kafadan onlar olsun



    HADİ KARDEŞLERİM EMİN OLUN İÇİMDEKİ UMUT BÜYÜYOR BAKIN BÜYÜYORUZ DİKKAT EDİN LÜTFEN KATKI SAĞLAYIN BU KARDEŞİNİZE


    ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMA YARABBİ NE BENİM NE MAĞDUR KARDEŞLERİMİN

    YanıtlaSil
  123. SAYIN UTKU BEY BU ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDİYORUM.BU İŞLERLE BEŞ YIL UĞRAŞAN BİRİ OLARAK,İMKANLAR DAHİLİNDE YAPABİLECEĞİM BİR ŞEY VARSA YAPMAYA HAZIR OLDUĞUMU BİLMENİ İSTEDİM.HER NE KADAR ÇEKLERİMİN ÇOĞUNU ÖDEDİYSEMDE,KANAYAN BU TOPLUMSAL YARA İÇİN,SİZİNKİ KADAR OLMASADA BİRŞEYLER YAPMAK İSTERİM.AYRICA AYAYDIN 61 ARKADAŞIM BENİM TANIDIĞIM BİR ÖZKAN VAR,BABASI İÇİN BU İŞLERLE UĞRAŞAN.EĞER AYNI ÖZKAN SA BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRMİSİNİZ.UTKU BEY BENİ EKLERMİSİNİZ.HEPİNİZE RİZE DEN KUCAK DOLUSU SELAM VE SAYGILAR.0534 3698619 0544 3531053 erkancivelek53@hotmail.com

    YanıtlaSil
  124. ARKADAŞLAR LÜTFEN UTKU KARDEŞ BİZİM İÇN YIRTINIYOR HAYDİ DESTEK OLALIM BU HEPİMİZİN MESELESİ


    YA ÇARESİZSİNİZ...YA DA.. ÇARE........SİZSİNİZ.






    .............N İ Y A Z........................

    YanıtlaSil
  125. sevgili kardeslerim basını siyasetçileri durmadan arayalım
    birlik olalım

    YanıtlaSil
  126. ddh yı yazmışsınız ne derneğidir.bizim meselemizi çözdülermi.ulusal kanal etkinmi çok müjde diye yazılmışta bende sevineyim.birden heyacanldım.45 mahmut

    YanıtlaSil
  127. SAVAŞMADAN KAÇMAK YOK ARKADAŞIM!!!!!!!!!! BU VATANIDA KAÇANLAR KURTARMADI,KALIP SAVAŞANLAR KURTARDI HEMDE İMKANSIZ DENİLMESİNE RAĞMEN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  128. Sayın Erkan CİVELAK abi
    Sayın NİYAZ abi


    Sevgili abilerim gecenin saat 1 buçuğunda bu desteğiniz beni acayip mutlu etti.

    GECENİN BU SAATİNDE ALLAHDAN DİLERİMKİ

    ALLAH SİZLERİN SIRTINI NE BU DÜNYADA NE ÖBÜR DÜNYADA YERE GETİRMESİN YARABBİ


    abi çeklerini ödemene rağmen yanımızda olman çok sevindirici allah senden ve senin gibi abilerimizden bin kere razı olsun. çok teşekkürler abi çok teşekkürler inanın çok mutlu oldum sağolun varolun msn ekledim abi sagol varol tekrar



    NİYAZ abi seninde allahını severim baba ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM ABİM SAĞOL SENDE VAROL


    biz birlikte oldukça yıkılmayacağız abi yıkılmayacağız.

    YanıtlaSil
  129. ben niğdeden mustafa kardeslerim yılmadan usanmadan çıg gibi büyüyoruz

    YanıtlaSil
  130. ulusal kanalı flas tv durmadan arayın

    YanıtlaSil
  131. dünya demokrasi harekatını durmadan arayın hadi ne duruyorsunuz kardeslerim birlik olma zamanı haydi abilerim ablalarım

    YanıtlaSil
  132. Arkadaşlar İzzet Özgenç Hocanın da tel ve mailini yayınlayınki ona da tepkimizi belirtelim.Herkese hayırlı geceler.BALKAN

    YanıtlaSil
  133. 127 yorum yapan abi


    şimdi abi DDH şu akaryakıt zammında gündeme bomba gibi düşen protestoyu yapan bütün basının yakından takip ettiği bir sivil toplum kuruluşu toplumun yarayan kanalarını gündeme alıyorlar ve dillendiriyorlar.


    ikincisi ULUSAL kanalında kendine göre seyircisi var aynı STV , KANAL 7 GİBİ yüzdeye vurursak baya büyük yüzdeler bunlar çünkü radikal tarafların kanalları


    biz ne sağcıyız , ne solcuyuz


    ŞU AN MAĞDURUZ KARDEŞLERİM.



    SİYASET YAPMA GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK .



    TABİKİ HEPİMİZ VATANIMIZI , ASKERİMİZİ , POLİSİMİZİ , DEVLETİMİZİ seven bir zamanlar işveren olan insanlarız


    bunları niye müjde diye veriyoruz onu söyleyim. ne yapalım abi elimizden bunlar geliyor bir abimiz yarın STAR TV HABER KOORDİNATÖRÜ ile yarın görüşme yapacak inşallah büyümeye çalışıyoruz inşallah elimizden bunlar geliyor abi yakında büyük bir faaliyet yapacağız keşke elimizden daha büyük şeyler gelse inanın durmayacağım sizin bir fikiriniz varsa buyrun söyleyin elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  134. EMEKLİ ÖĞRETMEN-34AV10 Ocak 2011 01:37

    SAYIN UTKU KARDEŞİM VE STEDEKİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.İSTANBUL'DA YAPTIĞIMIZ TOPLANTIDAN SONRA STE YORUMLARINI TAKİP EDEMİYORUM.ÇÜNKÜ HASTANEDE YATIYORUM.ŞİMDİ İSE ARKADAŞLARIN BİRİNİN LEPTOPUNDAN YAZIYORUM.GÖRDÜĞÜM KADARI İLE HEM ÜZÜCÜ VE HEMDE SEVİNDİRİCİ ÇOK ŞEYLER OLMUŞ.ÜZÜCÜ OLAN;SANKİ STE BÖLÜNMÜŞ GİBİ VE ÇOK ARKADAŞ YOK.SEVİNDİRİCİ OLAN İSE;YENİ ARKADAŞKATILIMLARININ OLMASI.UTKU BEY.SİZİN VARIM DEDİĞİNİZ BUTÜN EYLEMLERDE SAĞLIĞIM ELVERDİĞİ MUDDETÇE BENİMDE VAR OLDUĞUMU BİLİN.İNŞALLAH YAKINDA HASTANEDEN ÇIKACAĞIM.SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM.ÇOK ARKADAŞTA MSN VAR AMA TEKRAR VERİYORUM.

    okkesbozkurt1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  135. Sayın MK
    Yazdıklarınızın hep destekçisi oldum çünkü doğrusu bu yada doğrular bunlar.
    Verilen mücadelede sadece bir yönlü olarak düşünmemek gerekli katılıyorum.
    Bir yandan hükümet - komisyonlar vekiller aranmalı aynı zamandada muhalefetten destek istenmeli...
    Basın yayım kuruluşları ile temas devam ederken sivil toplum kuruluşları unutulmamalı...
    Yargı ve değerli temsilcileri ile yasal zaminde sıkıntılar anlatılmalı , uluslararası sözleşmelere atılan imzaların yerine getirilmesini sağlamalıyız...
    Bu arada yasal açık hava toplantıları-gösteriler devam ettirilmelidir.

    Dediğiniz gibi bu yukarıda yazdığım girişimle illaki merkeziyeçi bir yolla olmak zorunda değil.UTKU kardeşimin de yaptığı gibi bunu bireysel - bölgesel olarakta yapabiliriz.
    Hakkımızı ararken de artık çok esnek değil , Yasal haklarımızı inatla istemeliyiz.

    saygılarımla

    YanıtlaSil
  136. inanın kardeslerim inanmak biz inandık ben yüregimi koyuyorum niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  137. Sayın : EMEKLİÖGRETMEN - 34 AV

    Öncelikle Geçmiş olsun abi Ellerinden öperim

    abi bu desteğin hasta yatağından verdiğin bu destek emin ol her şeye bedel çok teşekkürler şimdi msn nizi ekliyorum çok teşekkür ederim sağol abi ALLAH SENİ AİLENE BAĞIŞLASIN bir an önce inşallah sağlığına kavuşursun abi ekliyorum msn nizi

    YanıtlaSil
  138. utku kardesimizin yanında olalım ben yüregimle yanındayım niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  139. kardeslerim hiç durmak yok yolumuz aydın olacak allahın izniyle

    YanıtlaSil
  140. UTKU BU GÜN BU SİTEDE Kİ EN GÜZEL HABERİ SEN VERDİN VE BU GÜN KÜ ENERJİNLE CANLA BAŞLA BİRŞEYLER YAPMA GAYRETLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER


    HAYDİ SİTE UYUMAYALIM DESTEK OLALIM YARIN CEZA
    EVİNDE BULACAĞIZ ALLAH MUHAFAZA KENDİMİZİ


    ARAYALIM DUYURALIM SESİMİZİ AİLEMİZ İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ÖZGÜR OLURSAK BORÇ DA KALMAZ DERTE KALMAZ ALLIHIN İZNİYLE HAYDİ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ
    İÇİN DESTEK OLALLIM.......

    YA....ÇARESİZSİNİZ.....YA DA ÇARE.....SİZSİNZ




    ................N İ Y A Z.......................

    YanıtlaSil
  141. pazertesi herkes mesajla telefonla meille siyaseti basını arayacak kardeslerim allah rızası için durmayalım birlik olma zamanı

    YanıtlaSil
  142. doğru söylüyon niyaz kardes ben niğdeden mustafa yaraın basına ve siysete baskı yapalı arayalım

    YanıtlaSil
  143. saklambaç4110 Ocak 2011 01:55

    utku kardeşim
    seni gerçekten kutluyorum
    ddh nin yaptığı eylemlerde on numara
    akılcı ve mantıklı eylemler
    bizlerle ilgilide salı günü toplantı yapacaklarmış.sitelerinede yorum yazdım.

    sesimiz duyulacak artıkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  144. herkese hayırlı geceler niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  145. SEVGİLİ UTKU KARDEŞİM. VE TÜM MAĞDURDAŞLARIM.
    HAKLI OLAN MÜCADELEMİZE GÖNÜLDEN KATILIYORUM.
    LÜTFEN BU BİRLİKTELİK BOZULMASIN.
    HERKESE SEVGİ VE SAYGILAR. AYHAN


    HEP BİRLİKTE EYLEMLİ YARINLAR DİLİYORUM.
    EYLEMLİ YARINLAR DİLİYORUM.

    YanıtlaSil
  146. UTKU ALLAH YARDIMCI OLSUN KARDESIM SABAHTA YAZDIGIM GIBI INTERNET COK ZOR BURALARDA AMA HER ZAMAN GECEN AKSAM DA SOYLEDIGIM GIBI GONULDEN YANINDAYIM ELCIMM KIZIMDAN BIR HABER YOK HALA KESKE O DA OLSA IDI SIMDI KI BILIYORUM EN ONDE SENIN YANINDA O YER ALIRDI AMA SAKIN OL DUSUNEREK HAREKET ET
    SAKIN OLAKI DUSUNMEDEN BIR SEY YAPMA

    SENI SEVIYORUM HER ZAMAN YANINDAYIM

    TUM MAGDUR ARKADASLARIMIZA

    ALLAH KOLAYLIK VERSIN HAKKINIZI HELAL EDIN ANCAK MAIL VE MESAJLA KATILABILIYORUM BURDAN


    ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN


    HAKKINIZI HELAL EDIN

    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  147. Bu günlerde dün olacak mutlaka
    Her gecenin bir sabahı var gülüm
    Hangi acı sürüp gitmiş sonsuza
    Bu derdinde bir dermanı var gülüm
    Hangi dağın bir kenarı yol değil
    Hangi deniz bir sahilde son değil
    Başın eğme bu halimiz ar değil
    Daha mutlu yıllarımız var gülüm
    Kararıpta kalmaz kışlar bahtında
    Dört mevsimden biri bahar mutlaka
    Kendini bu kadar sahipsiz sanma
    Bu dünyayı bir yaratan var gülüm

    BULENT ERSOY SUREKLİ BUNU DINLIYORUM BU GURBET ELDE
    BASIN EGME
    BU HALIMIZ AR DEGIL
    DAHA MUTLU YILLARIMIZ VAR DOSTLAR


    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  148. HELAL SANA AYŞE KARDESİM
    İYİ ETMİŞSİN İCİNİ DÖKMÜŞSÜN. BİZLER KİMSEDEN SADAKA İSTEMİYORUZ, BİZLER NE HIRSIZ, NE DOLANDIRICI, NE DE YÜZ KIZARTICI BİR HAREKETİMİZ YOK. BİZLER ŞEREFLİ, ONURLU İŞ ADAMLARIYIZ. KADER UTANSIN BU HALLERE DÜSTÜK. ALLAHIMA İNANIYOR VE ONDAN BASKA KİMSEYE EL ACMAYIZ.BU GÜNLERDE GECER İNSLLAH. YETERKİ BİRLİK OLALIM ..HADİ ASLANLARRRRR GAZANIZ MÜBAREK OLA..
    SAYGILARIMLA..

    YanıtlaSil
  149. YETER ARTIK OGLUM 8 YASINA GELDI 4 YILDIR GORMUYORUM ,

    KOCA ADAM OLDU


    BITSIN BU ZULUM YETER

    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  150. AFRİKALI KARDESİM
    BİRAZ SABIR VE DUA
    İNSALLAH O MUTLU GÜNLERİ HEP BERABER YAŞIYACAĞIZ,

    YanıtlaSil
  151. AFRİKALI ABİ

    ALLAHIN İZNİYLE OGLUNU GÖRECEKSİN ABİ


    EMİN OL MİTİNG YAPARKEN VEYA ÇADIR KURACAĞIMIZ ZAMAN BU İŞLER BİTİNCE


    KENDİ KENDİME DÜŞÜNECEĞİM
    AFRİKALI RUMUZLU ABİ OĞLUNA KAVUŞTU ÇOK ŞÜKÜR DİYECEĞİM.


    ÇOK SAĞOL ABİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN inşallah yakında ailenin yanında olursun abi.

    YanıtlaSil
  152. EMEKLİ ÖĞRETMEN-34AV10 Ocak 2011 02:28

    ASIL BEN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM UTKU BEY.SİZ VE DİĞER ARKADAŞLARIMIN BUKADAR ISRARLA GECENİN BU SAATİNE KADAR CANLA,BAŞLA KENDİLERİNİ HEBA EDREK ÇALIŞMALARINI ANLAMAYAN VE BU DAVADA HALA YANIMIZDA OLMAYA TEREDDÜT EDEN ARKADAŞLARA BİRKAÇ KELİME SÖZ SÖYLEMEK İSTİYORUM.CEZAEVİ DURUMUNU ÇEKEN BİLİR.BEN ŞAHSEN BİRTANE TAAHHÜT VERMEME RAĞMEN,KENDİ EVİMDE NE KAPI AÇABİLİYORUM VE NEDE ZİLE BASANA KİM O DİYE SESLENEBİLİYORUM.ARTIK AİLEDEN KİMLERİN ZİLE KAÇDEFA BASACAĞINI AYARLAYARAK KİM OLDUĞUNU VE YABANCI OLUP OLMADIĞINI ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM.HELE GECE GEÇ SAATTE ZİL ÇALARSA İŞTE OZAMAN YÜREĞİM AĞZIMA GELİYOR VE ELBİSELERİMİ KOLTUĞUMA ALIYORUM,EĞER GELEN POLİS İSE HEMEN ÜSTÜMDEKİ ÇATIYA KAÇMAK İÇİN.HASTANEDE İSE GÖZLERİME UYKU GİRMİYOR.GELİP ALACAKLAR DİYE.ÇÜNKÜ;BEN CEZAEVİNDE İKEN BİR ARKADAŞI HASTANECEN ALIP,SEDYE İLE GETİRDİLER.

    BUNLARI YAŞAMAMIŞ OLAN ARKADAŞLAR.İŞTE BU ÇABALAR BU İNSANCIL OLMAYAN İŞKENCEYE SON VERMEK İÇİN YAPILIYOR.YA ŞİMDİ BÜTÜN GÜCÜNÜZLE DESTEK OLURSUNUZ,VEYA BU İŞKENCENİN ONLARCA KATINA RAZI OLURSUNUZ.İYİ GECELER.

    YanıtlaSil
  153. afrikalı kardeş yazdığın şiirle ağlattın bizleri evet hepimiz aynı durumdayız aşağı yukarı ama gecenin en karanlık anı sabaha yakın kısmıdr Cenabı Allah hepimizin yardmcısı olsun feraha çıkarsın bizleri insallah SYMRNA

    YanıtlaSil
  154. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBIM YOLUNUZU ACIK ETSIN

    INSALLAH BE UTKUM INSALLAH

    ALLAH MAZLUMUN YANINDADIR

    DUALARIMLA YANINIZDAYIM

    O KUCUCUK OGLUM BILE ARTIK GECE YATARKEN ALLAHIM BABAMIN ISLERI IYI OLSUN YANIMIZA GELSIN DIYORMUS


    BIZIM DUAMIZ KABUL ETMESE BILE O YAVRUNUNKINI KABUL EDECEK INSALLAH


    AMA RABBIM HER KULUNUN DUASINI KABUL EDER


    DUYGULANDIM KUSURA BAKMAYIN

    HERKESE HAYIRLI GECELER


    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  155. afrikalı abi ne olur gönlünü ferah tut ne olur bu kadar çok üzülme eninde sonunda bu mücadele ile başaracağız


    İNŞALLAH GÜZEL GÜNLER GÖRECEKSİN OĞLUNLA NE OLUR ÜZÜLME NE OLUR.


    ABİ GEBERECEĞİMİ BİLSEM BU İŞDEN DÖNMEM BU KADAR İNSAN MAĞDUR biz mazlumların biz mağdurların sesi çıkacak artık gönlünü ferah tut ne olur. kendini fazla üzme oğlunun sana ihtiyacı var abi lütfen

    YanıtlaSil
  156. giresundan ben acun sonuna kadar sizinleyim
    acun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  157. acun abi teşekkür ederim
    sağol
    hotmailini ekledim

    YanıtlaSil
  158. ALLAH ANNEDEN BABANDAN RAZI OLSUN SENIN GIBI BIR EVLAT DUNYAYA GETIRMISLER

    SAGOL KARDESIM SAGOL

    ALLAH SENDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN

    RABBIM YOLUNU ACIK ETSIN

    SAGOL

    INSALLAH YURDUMA DONDUGUMDE

    GORUSECEGIZ

    ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN


    SAGOL



    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  159. sagolasın abi benim yerimde kim olsa ayni şeyi düşünür abi.


    Babalar evlerinden uzak , babalar evlatlarından uzak

    KİMİN YÜREĞİ DAYANIR ABİ KİMİN YÜREĞİ DAYANIR buna


    dediğim gibi abi sen dualarını eksik etme bizden inşallah başaracağız abi inşallah

    YanıtlaSil
  160. AFRİKALI KARDEŞ DUYGULAN TABİİİ Kİ EN DOĞAL HAKKIN YAKIN DA ÖZGÜR OLACAKSIN ÖĞRT.AV 34 ARKADAŞIM BU GÜNLER GEÇECEK DERT ETME BİZİM BU DERTLERİMİZİ ANLAYAMAYANLAR UTANSIN TUZU KURU OLANLAR DERTLERİMİZLE DERTEDİNMETENLER KENDİLERİNE DEMIKRASİ DİYENLER ÖZGÜRLÜK DİYENLER MAĞDURLA DOLANDIRICI FARKINI ANLAMAYANLAR SESİMİZİZİ DUYMAYANLAR SİZE DİYORUM YA BİR DÜŞÜNÜN BU KADAR ZORMU KAST MIŞ YA SOR BANKALARA YILLARCA ÇEK ÖDEMİŞİZ KAÇTANE ÖDEMİŞİZ KAÇ TANE ÖDEYEMEMİŞİZ İYİ NİYET KÖTÜ NİYET YA KIZDIM VALLA İYİCE SAÇMALIYORMUYUM BİLMİYORUM NE BU YA POLİS GÖRDÜK MÜ, RESMİ BİR EVRAK GÖRDÜK MÜ ÜRPERİYORUZ PİSİKOLİJİMİZ BOZULDU........

    ARTIK YETER BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTİYORUUUZ



    .................N İ Y A Z.......................

    YanıtlaSil
  161. INSALLAH KARDESIM M INSALLAH
    DUALARIM SIZINLE
    BENIMKINI BIRAK
    KIMLER DUA ETMIYORKI RABBIM DUYUYOR BIZLERI
    BU BETONLASMIS KALPLERE BIR ISIK BIR NUR VERECEK INSALLAH

    CARE OLACAKLAR DA GORECEK BIZLERIN BU FERYADINI

    HAK EDECEKLER INSALLAH OTURDUKLARI MAKAMIN

    HAKKINI


    HER ZAMAN YANINDAYIM

    KARDESIM
    ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
    ALLAH UTANDIRMASIN
    ALLAH EMANET OL

    YanıtlaSil
  162. 162 NOLU YORUM KUSURA BAKMAYIN UNUTTUM RUMUZ YAZMAYI
    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  163. AFRİKALI KARDEŞİM

    SAKINCASI YOKSA HANGİ ÜLKEDESİN
    HABERLEŞELİM

    M.K.

    YanıtlaSil
  164. basketçi34AN10 Ocak 2011 07:02

    HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

    YENİ BİR HAFTAYA BİRÇOK UMUTLA ,VE POZİTİF ELEŞTRİLERLE BAŞLAMAK ,,İNANIN SİTE OLARAK BUNU ÖZLEMİŞTİK.

    ARTIK HERKES BİRŞEYLERİN FARKINDA .

    YENİ BİR HAFTAYLA BİRLİKTE ARTIK HİÇ DURMAK YOK.

    LÜTFEN İMKANI OLANLAR AŞAĞIDAKİ NUMARALRI NET ,KISA VE BİZE YAKIŞIR BİR USLUPLA ARAYARAK DAVAMIZI ANLATSINLAR.KATKILARINDAN DOLAYI HERKESİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.

    SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    CAN MERT

    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  165. basketçi34AN10 Ocak 2011 07:08

    ARKADAŞLAR GÜNE BAŞLARKEN SİZE KÖTÜ HABER VERMEK İSTEMEZDİM AMA 03:00DE UTKU ARKADAŞIMIZIN BANA BIRAKTIĞI MESAJDA ABİT ARKADAŞIMIZIN TUTUKLANDIĞIŞEKLİNDE.

    UMARIM İFADE İÇİNDİR.

    DEMOKLESİN KILICI GİBİ ÜSTÜMÜZDE DURAN BU GARABET YASAYI EN KISA ZAMANDA KALDIRMALIYIZ .

    SAGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  166. mstfkdm@hotmail.com utku benide eklermisin.gücüm neye yeterse yanınızdayım.can

    YanıtlaSil
  167. arkdaslar bugun durmayalım basına ve siyasetçileri arayalım

    YanıtlaSil
  168. bugun herkez elinden gelenin çok fazlasını yabmak zorun da kardeslerim birlik oldumuz zaman ulusal kanal yanımızda ddh harekatı yanımızda inannı bütün basın yanımızda durmadan arayalım haydi kardeslerim niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  169. niğdeden mustafa arkdaslar allah rızası için durmayalım sizlere yalvarıyorum yılmak yok sorun hepımizin sorunu bügun durmayalım kardeslerim arayalım basını ve siyasetı

    YanıtlaSil
  170. basketçi34AN10 Ocak 2011 09:02

    DURMAK YOK ARAMALARA DEVAM ARKADAŞLAR.BASKETÇİ



    CAN MERT

    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  171. Sayın 166
    Sayın basketçi gece gelen haberle hepimiz yıkıldık.Elimizi çabuk tutmazsak içerdeki arkadaşları kurtarmak şöyle dursun , hepimizin gideceği yer aynı olacak.
    Değerli arkadaşlarım ,
    Artık iç çekişmeleri bırakıp her kez mücadelenin bir ucundan tutmak zorundadır.Bu güne kadar yapılanları bir kenara bırakıp , bu sabahtan itibaren daha bilinçli - daha akılcı hareket etme zarureti vardır.

    Saygılarımla ekm2510

    YanıtlaSil
  172. basketçi34AN10 Ocak 2011 09:12

    ARKADAŞLAR BU ÇAĞ DIŞI UYGULAMAYA SON VERMEK,İNSANCA VE ONURUMUZLA YAŞAMAK İÇİN,AİLELERİN TEKRAR BİRARAYA GELMESİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ KOMİSYON ÜYELERİNİ ARAYALIM.BİZE YAKIŞAN BİR ŞEKİLDE,DAVAMIZI KISA VE ÖZ , KARŞIDAKİNİ SIKMAYACAK ŞEKİLDE BİZE YAKIŞAN BİR USLUPLA ANLATALIM.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ


    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    SN.HARUN ÖZTÜRK'ÜN TEL İ HALİ HAZIRDA GEÇERSİZ.ARKADAŞLARIMIZDA BU KONUYLA İLGİLENİYOR.DOĞRU TEL BULUNUNCA SİTEDE AYRICA YAYINLAYACAĞIZ.

    YanıtlaSil
  173. basketçi34AN10 Ocak 2011 09:21

    SN.EKİM2510,DOĞRU OLMAMASINI DİLERDİM.BENDE ÇOK ÜZGÜNÜM.ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN.
    ARKADAŞLAR ELİMİZDEN NE GELİYORSA FERT FERT GRUP GRUP ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI.LÜTFEN ARTIK KİMİN NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL.İZMİRLİ ARKADAŞALR İL BAZINDA BİR ARAYA GELMEK ZORUNDASINIZ.ŞİKAYETLERİNİZ BU YÖNDEYDİ.HERKES ÖZVERİ İLE BU İŞE SARILACAK.
    NE ACIDIRKİ SN.EMEKLİ ÖĞRETMEN HASTA OLMA HAKKINI BİLE ÖZGÜRCE KULLANAMIYOR.ADAMCAĞIZ HASTANEDE NEZAMAN ALINACAĞIM DİYE BEKLİYOR.ABİT ARKADAŞIMIZ CEZAEVİNDE.BUNLARI VE YAZILANLARI LÜTFEN ÇOK İYİ OKUYUP SÜZGEÇTEN GEÇİRELİM VE EYLEMLERİMİZE ODAKLANALIM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  174. Sayın basketçi gece gelen haberle hepimiz yıkıldık.Elimizi çabuk tutmazsak içerdeki arkadaşları kurtarmak şöyle dursun , hepimizin gideceği yer aynı olacak.
    Değerli arkadaşlarım ,
    Artık iç çekişmeleri bırakıp her kez mücadelenin bir ucundan tutmak zorundadır.Bu güne kadar yapılanları bir kenara bırakıp , bu sabahtan itibaren daha bilinçli - daha akılcı hareket etme zarureti vardır.

    Saygılarımla ekm2510

    YanıtlaSil
  175. dünya demokrasi hareketi'ne yazdığım mesaj;
    -------------------------------------------
    Güzel İNSANLAR
    Asil İNSANLAR

    Evet, düşüncelerimi yazayım,

    Ama önce AĞLADIĞIMI, İÇTEN, SIZIM SIZIM AĞLADIĞIMI, AĞLAMAKTA OLDUĞUMU yazayım...

    BENİ BU DEFA SİZ AĞLATTINIZ...
    VE BU AĞLAMA NASIL İYİ GELDİ BİR BİLSENİZ...

    "Bu kişilerin yaşadığı sıkıntılar da dikkate alınarak; Dernek yönetimi tarafından 11.01.2011 Salı günü olağanüstü toplantı kararı alınmıştır."

    İŞTE BİR ANDA SULAR SELLER GİBİ BENİ AĞLATAN BU CÜMLENİZDİR…

    BİZİ DUYAN VİCDANLI İNSANLARIN BU SESİ AĞLATTI BENİ…
    ZALİMCE BİR İŞKENCENİN BİTECEĞİ GÜNÜN "MUŞTUSUNA" BENZER BU İRADE AĞLATTI BENİ...

    İZİN VERİN AĞLAMAYA DEVAM EDEYİM...
    İNANIN "TATLI BİR HÜZÜNLE" AĞLIYORUM,

    HÜZÜN VE TAD!
    EVET, HÜZNÜN BEDENİ SARAN ATEŞİ, BİR DE TADI VARDIR,
    HÜZNÜMÜZ, HİCRANIMIZ YAŞADIĞIMIZ ACILARIN ATEŞİ YAKAR İÇİMİZİ,
    YA "TADI"?
    MAZLUM OLMAKTAN, MAĞDUR OLMAKTAN, HAKSIZLIĞA UĞRAMAKTAN
    "HAKSIZLIK YAPMAKTANSA
    HAKSIZLIĞA UĞRAMANIN" VİCDANİ, AHLAKİ TADIDIR BU...


    Sevgili DEMOKRAT İNSANLAR...

    ÇOK ŞEYİM VAR SÖYLEYECEK,

    ŞİMDİLİK SİZE,

    “SAĞOLUN” diyorum…

    “İYİ BİR ŞEY” yaptığınızı göreceksiniz

    "SAĞOLUN"...

    YanıtlaSil
  176. AHMET İYİMAYA ERKAN TANDA TV 8

    YanıtlaSil
  177. AHMET İYİMAYA ÇEK CEZALARI MUTLAKA KALDIRILMALI HELE HAPİS CEZASI MUTLAKA KALDIRILMALI ANAYASAYA VE İNSAN HAKLARINA KESİNLİKLE AYKIRI DEDİ TV 8 ERKANTANDA ASLI 66

    YanıtlaSil
  178. ARKADAŞLAR TV8 DEAHMET İYİMA ÇEKTE HAPİS MUTLAKAKALKMALI DEDİ.YOĞUNLAŞALIM.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  179. ŞİMDİ YAYTINDA.BAKENTLİ06

    YanıtlaSil
  180. TBMM ADELET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN AHMAT İYİMA ÇEK YASASININ ÖZELLİLE ÇEKTE HAPİSİN BİRAN ÖNCE KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ AZÖNCE TV8 DE ERKANTANA SÖYLEDİ.SAYIN AHMET İYİMAYA YA YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  181. mail adresi verin arkadaşlar
    tv 8 i
    maile boğalım
    ercan ermiş

    YanıtlaSil
  182. TV 8 de TBMM anayasa komısyon baskanı konusma yapıyor MUJCE dıyebılırız CEK de kesınlıkle hapıs cezasını kaldırmamız lazım avrupa ınsan haklarına bıle aykırı dıyor :))seref

    YanıtlaSil
  183. Sayın HOCAMIZ,

    "Beyan" Allahın insana verdiği bir hususiyettir, nimettir...

    Hele ki sizin gibi değerli bir bilim adamının "beyanı" çok muteber ve fazlasıyla yeterlidir.

    Ancak,

    Ortada "yanlış" anlaşılan bir durum var sanıyorum...
    Yanlış anlaşılmak kadar, yanlış anlamak ta "iradi" bir durum değildir...

    Hem biz öyle bir "talihsiz" bir topluluğuz ki;

    ŞAYET yolun başında İŞ DÜNYASINI DEĞİL DE "AKADEMYA"yı seçmiş olsaydık KİM BİLİR SİZİNLE MESLEKTAŞ OLABİLİRDİK...

    "HER MESLEKTE NE KADAR KUSURLU İNSAN VARSA BİZİM MESLEĞİMİZDE DE BENZER ORANDA VARDIR"

    "AMA HİÇ BİR MESLEKTE ""MESLEKİ BİR HATASI"" İLE HAYATI KARARAN, PERİŞAN OLAN, YETMEYİP BARBARCA HAPSE ATILAN BİR MESLEK VAR MIDIR?"

    "VAR FAKAT ONLAR İŞKENCE ÇEKMEDEN ÖLÜP GİDERLER; ŞAYET MUCİZE KABİLİNDEN YAŞARLARSA DA BİR SORUN YOKTUR... pilotlar"

    Bu yüzden size duygusal bir tepkiyle saygısızlık edilmiş ise biz "mağdurları" hoş görmenizi diler, şahsım adına da özür dilerim.

    Saygılarımla

    Murat YALÇIN


    *********


    Sayın Murat Yalçın,

    Nazik mailinize teşekkür ederim.

    Çek sorunu hakkındaileride bir program yapmayı gündeme aldık.

    Selamlar.

    *******

    BU PROGRAM BU ZULMÜ BİTİRİR NİTELİKTE DERKEN BİR DE NE OKUYAYIM;

    AHMET İYİMAYA

    ÖMRÜNÜN EN GÜZEL İŞLERİNDEN BİRİNİ YAPIYOR GALİBA

    ALLAHIM
    BİTECEK
    BİTECEK
    BİTECEK

    BUGÜN AĞLAMA GÜNÜM
    AĞLIYORUM
    GALİBA SEVİNÇ GÜNLERİMİZ YAKIN...

    YanıtlaSil
  184. ARKADAŞLAR AHMET İYMAMA NIN KENDİSİNE YOĞUNLAŞALIM.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  185. SAYIN AHMET İYİMA YA DÜŞÜNCELERİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETELİM.ARKADAŞLAR.ÇEKTEKİ HAPİSİ ÇAĞ DIŞI OLDUĞUNU BİRAN ÖNCE BU YASANIN KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.KENDİSİNE YOĞUNLAŞALIM.ONUN İNANMADIĞI BİR YASA MECLİSTEN ZOR GEÇER.HADİ ARKADAŞLAR.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  186. BUGÜN BU TELEFONLARA YOĞUNLAŞMAK GEREK ,
    NEDEN ISRARLA YAZDIĞIMIZI ANLAYIN LÜTFEN.....
    -----------------------------------------

    TBMM ADELET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN AHMAT İYİMA ÇEK YASASININ ÖZELLİLE ÇEKTE HAPİSİN BİRAN ÖNCE KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ AZÖNCE TV8 DE ERKANTANA SÖYLEDİ.SAYIN AHMET İYİMAYA YA YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR.BAŞKENTLİ06

    -------------------------------------------
    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  187. günaydın tv 8 de adalet komisyon başkanı sayın ahmet iyimaya üst üste çekte hapis cezası kaldırılmalı dedi bu bence çok güzel bir gelişme ayrıca arkadaşlar 5941 sayılı yasa kabul edildiğinde adalet bakanına sordular millet faizleriyle nasıl halledecek oda biz biliyoruz ama şuan yapacağımız bu sürenin sonunda bu konuyu halledeceğiz demişti ben bu işin sonuna geldiğimize inanıyorum inşallah utku kardeşimize desteğimiz sonuna kadar devamm

    YanıtlaSil
  188. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    AŞAĞIDAKİ CANLI CANLI BEYANI,
    SN.CUMHURBAŞKANINA,
    SN.BAŞBAKANA,
    TBMM DEKİ TÜM SN.MİLLETVEKİLLERİNE,
    SN.ANAYASA MAHKEMESİNE,
    MEDYANIN TAMAMINA,
    VB….DUYURU OLARAK,
    SMS VE E-MAİL OLARAK GÖNDERMEYE BAŞLADIM,
    MACUN TÜPDEN ÇIKTI,
    DAHA NE DURUYORUZ.
    ZAFERE ULAŞMAK ÜZEREYİZ.


    DUYURU:

    TARİH : 10.01.2011
    YER : TV8
    SAAT : 09.30 CANLI YAYIN
    TBMM ADALET KOM.BAŞK
    SN. AHMET İYİMAYA DEDİ Kİ ;
    KARŞILIKSIZ ÇEK SUÇU VE HAPİS CEZALARI KALDIRILMALIDIR.
    BU UYGULAMA AVRUPA İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİNE AYKIRIDIR.
    BU YASA KALDIRILIRSA YARGIDAKİ DOSYA YÜKÜ HAFİFLEYECEKTİR..VB..

    YanıtlaSil
  189. bu iş olacak heralde hayırlısı

    YanıtlaSil
  190. Ben rehavete kapılmayalım derim....
    Bir taraftan infazların devam ettiğini hatırlatmak isterim sizlere...

    Boş durmak yok aramalara devam.......

    BUGÜN BU TELEFONLARA YOĞUNLAŞMAK GEREK ,
    NEDEN ISRARLA YAZDIĞIMIZI ANLAYIN LÜTFEN.....
    -----------------------------------------

    TBMM ADELET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN AHMAT İYİMA ÇEK YASASININ ÖZELLİLE ÇEKTE HAPİSİN BİRAN ÖNCE KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ AZÖNCE TV8 DE ERKANTANA SÖYLEDİ.SAYIN AHMET İYİMAYA YA YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR.BAŞKENTLİ06

    -------------------------------------------
    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  191. antalyadan doğan ben arkadaşlar oluyo inanamıyorum olucak artık özgür kalıcaz

    YanıtlaSil
  192. ARANACAK VE SIKINTILARIMIZI DİLE GETİRECEĞİMİZ KOMİSYON ÜYELERİMİZ...........

    TBMM ADALET KOMİSYONU ÜYELERİ

    Sayın,

    Ahmet İyimaya TBMM KOM. BAŞKANI 0532 274 59 20

    Mehmet Emin Ekmen Sözcü AK Parti Batman 4205890 gsm: 0532 375 07 95 eminekmen gmail. com

    İlknur İnceöz Katip AK Parti Aksaray 4206106 05326726027

    Ahmet Aydın Üye AK Parti Adıyaman 4205462 GSM: 0532 433 17 19.

    Zekeriya Aslan Üye AK Parti Afyonkarahisar 4205910 GSM: 05326258801

    Yılmaz Tunç Üye AK Parti Bartın 4206222 GSM: 05324151339

    Fatih Metin Üye AK Parti Bolu 4205848 GSM: 0532 675 65 59

    Mehmet Salih Erdoğan Üye AK Parti Denizli 4206024 GSM: 05057772000

    Veysi Kaynak Üye AK Parti Kahramanmaraş 4205538

    Ali Öztürk Üye AK Parti Konya 4206062 GSM: 05422567203 0542)5618444 05327614111

    İhsan Koca Üye AK Parti Malatya 4205512 GSM: 0533 811 31 44

    Mustafa Hamarat Üye AK Parti Ordu 4206414 GSM: 05327033977

    Yahya Akman Üye AK Parti Şanlıurfa 4206348 05324422822

    Halil Ünlütepe Üye CHP Afyonkarahisar 4206406 05323819424

    Turgut Dibek Üye CHP Kırklareli 4205728 05424122497

    Ali Rıza Öztürk Üye CHP Mersin 4205564 05325247309

    Rahmi Güner Üye CHP Ordu 4205714 05323959066

    Ali İhsan Köktürk Üye CHP Zonguldak 4206144 05322926139

    Hamit Geylani312/4762378 Üye DTP Hakkari 4206308

    Osman Ertuğrul Üye MHP Aksaray 4205854

    Metin Çobanoğlu Üye MHP Kırşehir 4205976 05333452384

    Rıdvan Yalçın Üye MHP Ordu 4205634 0532 422 47 14

    YanıtlaSil
  193. DUYURU:

    TARİH : 10.01.2011
    YER : TV8
    SAAT : 09.30 CANLI YAYIN
    TBMM ADALET KOM.BAŞK
    SN. AHMET İYİMAYA DEDİ Kİ ;
    KARŞILIKSIZ ÇEK SUÇU VE HAPİS CEZALARI KALDIRILMALIDIR.
    BU UYGULAMA AVRUPA İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİNE AYKIRIDIR.
    BU YASA KALDIRILIRSA YARGIDAKİ DOSYA YÜKÜ HAFİFLEYECEKTİR..VB..
    -----------------------------------------


    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  194. NU- ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ GÜNLER DEVAMLI SİTEYİ TAKİP EDİYORUM DAHA ÖNCEDE İFADE ETMİŞ VE YAZMIŞTIM SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ DİYE DEVAMLIDA ŞAHSEN ONLARA MAİL ATIYORUM İ.H.D UNUTMAYIN BUNADA ATIN DERDİMİZİ ANLATAN MAİLLERİ.İNANIN ONLARDA OLAYA GİRECEKLER.AYRİYETEN YARINKİ TOPLANTI İÇİN AÇIKLAYICI DETAY VEREBİLİRMİSİNİZ NASIL KATILINIYOR NASIL TAKİP EDERİZ.SAYGILAR.NU

    YanıtlaSil
  195. akp sadık budakk antalya millet vekilini aradım şu an böyle bir çalışmamız yok dedi

    YanıtlaSil
  196. O kadar çok çey yazmak ve söylemk istiyorum ki, benimle ilgili Ceza davaları açanların benden 7-8-9 sene ekmek yiyip, tirilyonlar kazanıp, şimdide telefonlarıma bile çıkmamaları ya da yüzüme baka baka ''adaletin kestiği parmak acımaz'' söylemlerini dinlemek, yanı sıra bunlardan birine Milletvekilliği teklifi geldiğini duymak, içimi acıtıyor, beni isyankar yapıyor, hırsalnadırıyor.

    Ama aklıselim olmam gerktiğini biliyorum, tüm eylemelre tüm etkinliklere tüm gücümle varım, varım

    YanıtlaSil
  197. Kafamız karışıyor lutfen tam olarak ilk once hangi eylemi yapalım ne yapalım siteyi ben ve bircok arkadasım pek yorum yazmadan takip ediyoruz ve sizin yani aktif oncu olacak arkadaslarımızın kardeslerimizin yonlendirmelerinizi bekliyoruz herturlu destege hazırız.Biraz oz elestiri ama gercek cunku sadece izleyerek okuyarak birileri birsey yapsında kurtulalım diyerek olmayacagını tekrar cezaevlerine pisligin kotulugun icine doncegimizi anladık...Saygılar.. sessiz cogunluk artık sesini cıkarmalı herkes aktif olursa birseyler olacak yoksa 3-5 kisinin ugrasmasıyla olmayacak...mertcan.

    YanıtlaSil
  198. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    SEVGİLİ UTKU KARDEŞİMİZİN

    İNSANLIK DOLU KORKUSUZ YÜREĞİ İLE BAŞLATTIĞI
    EYLEMLER İÇİN,
    VERDİĞİ İSİMLERE,
    ADRESLERE,
    REFERANSLARA,
    BİR KISIM KARDEŞLERİMİZ GİBİ,
    BEN DE TÜM GÜCÜMLE ULAŞIP,
    GEREKLİ MESAJLARIMI VERİYORUM.
    ANCAK;
    SİTELERİ SADECE İZLEMEKLE YETİNEN ARKADAŞLARIMIZIN DA KATILIMLARI ARTARSA,
    TÜNELİN UCUNDAKİ,
    ÇOK YAKLAŞTIĞIMIZ IŞIĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞACAĞIZ.
    HENÜZ IŞIĞA KAVUŞMUŞ DEĞİLİZ.

    YanıtlaSil
  199. AHMET İYİMAYA SADECE TELEVİZYONDA FİKRİNİ BEYAN EDİYOR BAŞBAKANADA İLETSEYE ARKADAŞLAR ONA YÖNELMENİN BİZE BİR FAYDASI OLAMAZ

    YanıtlaSil