TBMM ve Başbakan'dan Taleplerimiz

TBMM ziyaretimiz genel anlamda olumluydu, Başbakan R. Tayyip Erdoğan, Ali Babacan, Mehmet Şimşek'le sorunları dile getirilme açısından görüşme fırsatı yakalandı.

Başbakanla görüşme öncesi Ayşenur Bahçekapılı ile uzun bir görüşme yapıldı,

Ayşenur Bahçekapılı ısrarla geçen sene size imkan yaratıldı neden bu imkanı kullanmadınız, torba yasa tasarısnda bu yönde bir düzenleme yok cevabını verdi, Arkadaşlarımız ise, Taahhüt imkanından çoğu insanın haberi olmadığını, cezaevinden taahhütle çıkmış olan kişilerin bırakın para kazanıp borç ödemeyi, henüz o şoku üzerinden atamadığını ifade ettiler.

Ayşenur Bahçekapılı görüşmesinden sonra, TBMM Başbakanlık özel kaleminde Başbakanımıza yukarıdaki benzer ifadelerle sorunlarımız anlatıldı, Başbakanımız sorunları dinledikten sonra Bahçekapılıya dönerek sorunları dinledinizmi dedi, Bahçekapılının evet cevabı üzerine, çözmek gerkiyor ifadesini kullandı.

TBMM inde dilekçelerimiz dağıtıldı vs vs. En azından gündemdeyiz sesimizi herkes duydu, görüşmelerimiz devam edecek.

TBMM de edindiğimiz İzlenimler şudur.

Adli Para cezalarının, idari para cezalarına çevrilmesi makul bir çözüm yolu gibi gözüksede kabul edilebirliği imkansız gibi gözükmektedir.

Birinci nedeni bunun hayata geçirilebilmesi için, diğer kanunlarda değişiklik yapılması gerekliliği ve idari para cezasını vermeye yetkili kurumların belirlenmesi için ayrı bir kanun yapma ihtiyacıdır. seçimlerden sonra değerlendir bakarız (Bu talep, Cezaevinde olan, kaçak duruma düşecek olanlar için çözüm yolumudur?)

Ayrıca, çek kanunu'nda idari para cezası getirilmesi yasa teklifinin CHP tarafından verilmiş olma sorunudur, bu makul bir çözüm olsa bile iktidar milletvekilleri kesinlikle bu öneriyi desteklemiyor.

çek kanununa eklenecek kast maddesine ise bazı kurumlar karşı çıkmaktadır, yargının zaten büyük bir iş yükü altında olduğu, kast unsurunun aranması durumunda ceza mahkemelerinin tamamen işlevsiz kalacağını ifade etmektedirler, ceza mahkemeleri ticaret mahkemelerinin görevini üstlenemez demektedir.

Dolandırıcılık amacıyla çek kullanan kişiler için zaten ceza kanununda yaptırımlar belirtilmiş çek kanununa gerek yok sorusuna ise, Dolandırıcılık suçuda kast unsuruna bağlıdır, vadeli bir çekte dolandırıcılık açısından kastın olup olmadığı tartışmalıdır cevabı verildi.(Nasıl bir hukuki mantıksa)

Sonuç itibariyle önümüzde bir torba yasa tasarısı var

1- Geçmişe yönelik Adli para cezalarının affı düşünülmüyor, en azından şimdilik öyle bir niyet yok bunun olması tamamen bizim elimizde

2- Adli para cezalarının idari para cezasına dönüşmesi imkansız gibi

3- Çek kanununa kast unsuru ibaresi eklenmesi şimdilik mümkün değil diyorlar

Alacaklılar ne yapacak

çek piyasalar için önemli bir ödeme aracıdır

Türkiye'nin kendine has bir ticari anlayışı ve sistemi var, şartlarda bunu gerektiriyor

vs vs gibi sorulara saçma sapan verilen cevaplar..

Benim çıkardığım sonuç bu.

Ayrıca dikkat çeken husus hiç bir vekilin taleplerimiz konusunda bir fikri olmaması, herkes sorunun farkında fakat taleplerin farkında değil.

Bizde diyoruzki

Şüphesiz içimizde ellerindeki çekleri kötü niyetle dolandırmak kastıyla kullanan bir kaç kişi vardır fakat dikkat ediniz bunların sayısı bir kaçı geçmez, dolandırıcılık kastıyla hareket edenler zaten tedbirlerini önceden alır cezaevinebile girmez, girse bile cezaevinden çıkınca edindiği parayla saltanat sürer.

Çek kanunda iyi niyet ve kötü niyet ayrımı mutlaka yapılmalıdır. Bu ayrımı yapabilecek basit bir hüküm çek kanununa eklenebilir, kanun maddesinin yapılış gerekçesi yazılmak kaydıyla bu ayrım hakim ve savcılara bırakılır,bu yapılırkende verilmiş olan geçmiş cezalar temizlenir.

Bundan sonraki davalarda ise kişi bilanço, iş hacmi, ödediği çekler fakat son zamanda işlerin ne sebeble kötü gittiği ödeme güçlüğüne düştüğü nedenleri mahkemeye sunar hakim bu belgeler karşısında ceza vermeye yer olmadığına karar verir gibi.

Bu kanun yasallaşıncaya kadar da cezaevinde olan çek mağdurların cezaevlerinden tahliye edilmesi

Kaçak durumda yaşayan arkadaşlarımızın ise özgür olabilmesi, iş hayatlarına dönebilmesi için (taahhütmü olur, ertelememi olur, afmı olur infazın askıya alınmasımı olur) ivedi olarak ocak ayında gerekli düzenlemelerin yapılması gerekiyor.

Eylem yapacağız medyada olacağız telefonlarını susturmayacağız bir şekilde bu konuyu gündeme almalarını sağlayacağız çok çalışmamız gerekiyor.

546 yorum:

  1. SAYIN BAŞBAKANIM DUYUN SESİMİZİ ARTIK

    YanıtlaSil
  2. ne yapacağız yani hepimiz cezaevinemi gireceğiz teroristler dışarı bizler içeri

    YanıtlaSil
  3. cüneyt bey hani görüşmeniz olumlu geçmişti açık kapı bırakılmamış bütün kapıları yüzümüze kapatmışlar şimdi ne yapacağız

    YanıtlaSil
  4. saklambaç415 Ocak 2011 15:43

    SAYIN BAŞBAKANIM,

    3657 ve 5941 no"lu YASADAN DAGILAN YUVALARI BİRARAYA GETİRİN,
    BİZLER SUÇLU DEĞİL,SADECE TİCARET YAPAN VATANINI SEVEN,VERGİSİNİ ÖDEYEN
    MAĞDUR OLAN BİNLERCE VATANDAŞLARIZ.

    SAYGILARIMIZLA,

    YanıtlaSil
  5. BENCE;GEREKLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPILANA KADAR, EN İVEDİ ÇÖZÜM ,CEZANIN ERTELENMESİ VEYA İNFAZIN ASKIYA AINMASI İLE MÜMKÜN OLABİLECEKTİR.

    EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

    RCN...20

    YanıtlaSil
  6. PAŞA PAŞA YATACAGIZ HERHALDE BAŞKA ÇIKAR YOL YOK GİBİ GÖRÜKÜYOR TAHMİNİM

    YanıtlaSil
  7. YUKARIDAKİ YAZI OKUNUNCA,HIC BIR SEYIN MUMKUN GOZUKMEDIGI NETICESİ ORTAYA CIKIYOR.KABAHATLER KANUNU INCELENDIGINDE IDARI PARA CEZALARINI HANGI MAKAMLARIN VERECEGI BELLI .ADLİ PARA CEZASI İDARİ PARA CEZASINA NEDEN DONUSEMIYOR BU NEDEN MUMKUN DEGIL ANLAYABILMIS DEGILIM. O ZAMAN VEKILLER ,BAHCEKAPILI NASIL BIR COZUM DUSUNUYOR.YUKARIDAKI YAZIYA GORE SANKI O KADAR UGRASILMIS AMA BIR NETICE ALINAMAMIS NETICESİ CIKIYOR.SONUCTA ADLİ PARA CEZASI DA İDARİ PARA CEZASI DA HAZİNEYE GIDEN BIR PARADIR,ARADAKI FARK ADLİ PARA CEZASI ODENMEDIGINDE HAPİS CEZASINA DONUSUYOR.BU ASAMADA ZATEN ALACAKLININ HIC BIR DAHLI SÖZ KONUSU DEGIL,MUHATAP DEVLET OLUYOR.(BAZI SIVRI ALACAKLI AVUKATLARIDA BURAYI ANLAMAK İSTEMIYOR).
    EN KISA VE EN NETICE ALINACAK ONERI TEK BIR CUMLE ILE OLABILIR ADLI PARA CEZASI YERINE IDARI PARA CEZASI SEKLINDE DEGISIR ISE IS BITER.CUNKI KANUN KOYUCU KARSILIKSIZ CEKE BIR CEZA VERMEK DURUMUNDA.
    KALDIKI YARGITAY 10.CEZA DAİRESİNİN BU YONDEKI GORUS VE ONERISI HEM T.B.M.M HEM DE KAMUOYO ILE PAYLASILMISTIR.
    ZULFIKAR

    YanıtlaSil
  8. saklambaç415 Ocak 2011 15:52

    BU ÜLKEDE YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR.SAYIN BAŞBAKAN DUYARSIZ KALMAYACAKTIR.BEN BU KANAATTEYİM.SESİMİZİ DUYURMAYA BAKALIM.BİZLER DOLANDIRICI DEGİLİZ,ALACAKLARIMIZI ALAMADIK,BEN TOKİ DE TEDARİKÇİ FİRMAYIM.TEK-ART (M.ALİ YILMAZ)FİRMASININ YÜKLENİCİSİ OLDUĞU 2.640 KONUTUN İNCE İŞLERİNİ BAŞARIYLA BİTİREN FİRMAYIM.

    YATMAK YOK,YOLA DEVAM ARKADAŞLAR...

    YanıtlaSil
  9. SAYIN BAŞBAKANIM,

    SİZ DE YUVA SAHİBİSİNİZ SİZ DE EVLAT TORUN SAHİBİSİNİZ BİZLERDE SİZİN GİBİ EVLAT VE TORUN SAHİPLERİYİZ TEK ENDİŞEMİZ ÖDEME GAYRET VE ÇABASI İÇERİSİNDE OLDUGUMUZ BORCLARIMIZIN ÖZGÜRLÜKLERİMİZİN ALI KOYULMASI ILE MUMKUN OLMADIGINI SIZIN YUKSEK SAHSIYETLERINIZE BILDIRMEMIZDIR BU HAKSIZ UYGULAMA LUTFEN BIR SON BULSUN AR VE NAMUSUMUZ ILE BORCLARIMIZI ODEYIP YUVALARIMIZDA BELKIDE OMRUMUZUN EN GUZEL GUNLERINI SEVDIKLERIMIZ ILE GECIRIP BORCLARIMIZI HAKKI ILE ODEMEK ISTIYORUZ CAGRIMIZA KULAK VERINIZ HAYATIMIZ AVUCLARINIZDA SIZ HAKSIZLIKLAR KARSINDA SESINIZI SONUNA KADAR YUKSELTEN BIR LIDERSINIZ SIZDEN BIZIMLE ILGILI OLUMLU KARARLAR ALMANIZI BURADAKI TUM MAGDUR ARKADASLARIM ADINA TALEP ETMEKTEYIM


    SUCLU DEGIL BORCLUYUZ


    ERKAN KAS.

    YanıtlaSil
  10. BİZ; AF İSTEMİYORUZ.. BİZLER SADECE ENSEMİZDE CEZA EVİNİN SOĞUK NEFESİ OLMADAN ÖZGÜRCE, RAHATÇA ÇALIŞIP BORÇLARIMIZI ÖDEMEK VE ALACAKLILARIMIZIN MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK İSTİYORUZ.. 2 KEZ CEZA EVİNE GİRDİM VE ŞUANDA BİR TUTUKLAMAM VAR VE DEVAMIDA GELECEK.. RAHATÇA GEZİNİP İŞ YAPABİLSEM BORCUMUDA RAHATLIKLA ÖDERİM, HEPİMİZ ÖDERİZ ZATEN AMACIMIZ DA BU.. BİZ BORÇLARIMIZI SİLİN ALACAKLILAR NE HALİ VARSA GÖRSÜN DEMİYORUZ Kİ.. BİZ HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ HİÇ BİR ŞEY OLMASA BİLE ALLAH RIZASI İÇİN İSTİYORUZ.. BORÇLARIMIZI ÖDEMEMİZE MÜSADE EDİN.. BİZLER BORÇLU OLDUĞUMUZ KADAR HATTA BELKİ DAHA ÇOK ALACAKLIYIZ.. SADECE AMA SADECE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ VERİN GERİSİNİ BİZE BIRAKIN.. PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ!!

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  11. EVET

    SAPKAMIZI ONUMUZE ALIP DUSUNMENIN ZAMANI GELDIDE COKTAN GECTI
    BURDA KIMSEYI YARGILAMIYORUM KENDIMI YARGILAYACAGIM

    BIZE HIC BIR UMIT YOK BU YAZILARDAN BU ANLASILIYOR

    BIZ YAPAMADIK BIZ BECEREMEDIK BORCLU OLDUGUMUZDAN UTANDIGIMIZ ICIN BECEREMEDIK

    BIZ GERCEK DOLANDIRICI OLSAK O MILLETVEKILLERINI
    O BASBAKANIDA KAFAYA ALIRDIK
    YAPAMADIK BIZ YILLARIN ESNAFI HICBIR ILLEGAL FAALIYETE KATILMADIKKI BU GUNE KADAR

    BECEREMEDIK NASILKI BU DURUMA DUSERKEN SEYIRCI KALDIYSAK
    KURTULMAK ICINDEN UZAKTAN SEYRETTIK

    YUZ KISYLE YAPILAN EYLEME BIR KATKI SAGLAYAMADIK
    NEDENMI

    BIZE KARIMIZ COCUGUMUZDAN BASKA GUVENEN INANAN KALMADI ETRAFIMIZDA

    BIRAKIN PARA YARDIMINI BIZE DESTEK OLMAK ADINA BIR YURUYUSUMUZE DAHI GELIP DESTEK OLMADILAR

    BEYLER ISTE BIZ BU KADAR YALNIZIZ NE BEKLIYORDUNUZKI

    AILESI YARDIM ETMEYEN INSANA YEDI KAT YABANCI NEDEN YARDIM ETSIN

    BIZ ZEHRANIN MAKYAJI IRANDAKI ASILACAK KIZ KADAR OLAMADIK

    YAPAMADIK SUCU KIMSEDE DEGIL KENDIMIZDE ARAYALIM
    SES GETIREMEDIK
    PASA PASA CEZASINI CEKECEK HERKES YADA ODEYECEK DURUMU OLAN HAYAT DEVAM EDECEK AMA

    SUNU UNUTMAYINKI BIZ HAKKIMIZI DAHI ARAYACAK KADAR CESARET KALMAMIS BIRAKMAMISLAR SINDIRMISLER

    NE BEKLIYORSUNUZ

    AMA O KANUN DEGISIKLIGINI SIRF CHP GETIRDI DIYE RED OYU KULLANAN KIM OLURSA OLSUN

    IKI ELIM YAKANIZDA OBUR DUNYADADA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM

    BUNUDA ANLAYOIN ARTIK

    KESER DONER SAP DONER GUN GELIR HESAP DONER

    OTURMAK MAIL ATMAK MESAJ C3EKMEK BOS BUNLAR ARKADASLAR


    BASKA BIR CARE AMA KENETLENEREK SOZ VEREREK ORTADAN KAYBOLMUYARAK

    BENIM SORUNUM BUYUK DEGIL VE HALLEDIYORUM AMA YAZIK GERCEKTEN ADALETSIZ BIR ULKENIN VATANDASI OLMAK BANA KOYUYOR

    BENIM SECMEDIGIM OLUR VERMEDIGIM INSANLARIN BU HANGI PARTI OLURSA OLSUN
    BENIM HAKKIMDA KARAR VERMELERI HAYATIMA YON VERMELERI BANA KOYUYOR

    SES GETIRECEK BIR EYLEM OLMADIGI MUDDETCE BU IS ZOR
    KACABILEN KACSIN

    YA KACAMAYAN IMKANI OLAN NE YAPACAK

    ISTE HEP DUSUNDUGUM ONLAR

    IMKANI OLMAYAN NE YAPACAK

    MAFYA OLSA PESINDEKI SEHIR DEGISTIRIRSIN
    DEVLET PESINDEKI

    MAFYADAN BETER
    ALACAKLININ TAHSILATCISI
    YAZIK BENIM VATANIMA

    NE HALE DUSTUK VE AGLAYANIMIZ YOK

    HARAM OLSUN VERDIGIM VERGILER
    HARAM OLSUN

    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  12. yok bilmem adli para cezası idari para cezasına çevrilmesi zormuş bilmem yasa değişemezmiş bunlar palavra iktidar istediği yasayı isterlerse çıkarırlar iktidardakiler suyu yokuşa sürmüşler peki teroristleri dışarı çıkarırken ve lanet 5941 sayılı yasayı çıkarırken zor değilmişte bizim gibi mağdur olan insanları kurtarabilmek zormuş

    YanıtlaSil
  13. ADAM TERORIST AMA TAHLIYE OLUYOR.ADAM CETECİ MAFYA TAHLIYE OLUYOR,ADAM KATİL TAHLİYE OLUYOR.
    BU ADLİ PARA CEZASI NASIL OLUYOR DA İDARİ PARA CEZASINA DONMUYOR,NE OLUYOR MEMLEKET MI BATIYOR ,HUKUK MU COKUYOR,NIYE İŞLERİNE GELMIYOR.BU ISTE SANKI MANIPLASYON VAR GIBI.BOYLE COZUM ONERISI Mİ OLUR İNFAZ ERTELEME
    YOK ASKIYA ALMA,KESIN COZUMLER VARKEN BU ONERILER NIYE ANLAMIYORUM.GECEN SENE TAAHHUT ISI CIKTI AL SANA GECICI COZUM SONUC ORTADA YINE DEBELENIP DURUYORUZ.
    ZULFIKAR

    YanıtlaSil
  14. BEN KESİNLİKLE ERTELENMESİNE RAZI DEĞİLİM ABİ ALACAKLI AVUKATIN ELİNDE OLDUĞUMUZ SÜRECE BİZ İFLAK OLMAYIZ İKİ SENE ERTELEME GELDİGİNDE NE OLACAK ABİ ON MİLYARLIK BORÇ YÜZ MİLYAR OLACAK ŞİMDİ KESİN ÇÖZÜM BULUNMAZSA BİR ON SENEYİ GÖZE ALAK ON SENE SONRADA DERLERKİ KRİZ VAR ŞİMDİ KALDIRIRSAK KİMSE ÖDEMEZ DER.


    İŞİN KISASI ŞU KESİNLİKLE ERTELEME VE ASKIYA ALMA YÖNÜNDE TALEBİMİZ OLMASIN ARKADAŞLAR LÜTFEN KESİNLİKLE BU TALEPLERLE BAŞVURU YAPMAYIN ASLAN GİBİ BUNUN KALDIRILMASI İÇİN BASTIRAK BİR AY SONRA OLSUN BU ÇİLEDEN KURTULAK YA. ALLAH RIZASI İÇİN


    BİR ERTELEME GELDİ HERKES KİRİNDEN MEMNUN SİTEYE GİREN BİLE OLMADI YA HERKESİN KEYFİ YERİNDEYDİ NE ZAMAN TAAHÜTLERİN SONUNA YAKLAŞILDI MİLLET HADİ HADİ HADİ ÇIĞIRTKANLIĞI YAPIYOR YA KÖKLÜ ÇÖZÜM ALAK VEYA ÜÇ AY ERTELEME GELSE İKİ AY MİLLET KAYBOLUR SON BİR AY ÇIKARIZ YİNE PİYASAYA BİZ GELDİK DERİZ İNSAN HAKLARI ÇİGNENİYOR DERİZ LÜTFEN YA NE İSTEDİĞİMİZİ BİLEREK YAPALIM LÜTFEN BİR YIL İKİ YIL ERTELEMEYE KARŞIYIM YA BİTECEK YA BİTECEK

    YanıtlaSil
  15. EYER BU SİTENİN EYİLİMİMİ ERTELEME VEYA ASKIYA ALDIRMAKSA GİRİP YATMAYI TERCİH EDERİM. LÜTFEN SİTE YÖNETİMİ VE KATILIMCILAR RENGİNİ BELLİ ETSİN ONA GÖRE BİLELİM BU SİTEDEN BU TOPLULUKTAN ÇÖZÜM ÇIKMAYACAK DİYELİM BARİ ZAMAN KAYBETMEYELİM GİRİP YATAK KURTULAK, AYRICA ARTIK ERTELEME VE BİR SENE SONRA İKİSENE SONRA ALACAKLININ KUCAĞINA DÜŞMEK YOK ARTIK

    YanıtlaSil
  16. OLAY BU BOYUTA GELDİKDEN SONRA YAPILACA BİR ŞEYİN KALMADIĞINI HEPİMİZ ANLAMIŞIZDIR UMARIM ŞİMDİ İKİ SONUÇ KALIYOR ASLINDA 3 DE 3. SÜ ALLAHA DUA ETMEK BİRİNCİSİ ANAYASA MAHKEMESİNİN ÇEKDE HAPİS CEZASINI KALDIRMASI NE ZAMAN OLUR BİLMEM AMA EN BÜYÜK UMUDUMUZ BU BİR İKİNCİSİDE AVRUPA UYUM ÇERÇEVESİNDE ÇEKDE HAPSİN OLMAMASI YANİ YAZILI BİR SUÇDAN YANİ BİZİN ANAYASANIN 38 MADDESİNDEKİ GİBİ HÜKÜMETİN YA SEÇİMLERE KADAR BU İŞİ ÇÖZMESİ YADA SEÇİMDEN SONRA MUTLAKA AMA MUTLAKA ÇÖZMESİ GERKİYOR BAŞKA ALTERNATİF YOK ÇÜNKİ AB BUNU İSTİYOR NASIL KOKAREÇ YASAK DENİYORSADA ÇEKDEN DE KİMSE YATMAYACAK AMA ZAMAN O YÜZDEN MÜMKÜN OLDUGUNCA GBT YE GİRİLMEYECEK YAKALANLARIN RİCA İLE ÇEKDEN ARANMAMIZ ÇIKABİLİR LÜTFEN BAKMAYIN RİCAZI İLE DIŞARDA KALMAYA ÇALIŞACAK HER NE KADAR ÜMİDİMİZİ YİTİRMEYELİM DESEKDE GÖRÜNEN BUDUR ARKADAŞLAR AMA ŞUNA EMİN OLUN Kİ ŞU AN CEZAEVİNDE YATAN ÇEK MADURU ARKADAŞLARIMIZDA BİZLER DE UMUT İÇERİSİNDEYİZ AÇIN HALİNDEN TOK ANLAMAZ HAPSE GİRİPDE DIŞARI ÇIKMA UMUDU OLMASINI BEKLEYENİN DERDİNDEN DE SADECE ONLAR ANLAR HERKEZ AİLESİNE NASİHAT ETSİN İÇERİSİ YOLUN SONU DEĞİLDİR BUNU HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYALIM AMA TABİKİ KİMSE İSTEMEZ AMA GÖRÜNEN O Kİ BİZLER AÇ KALMAYA AÇIK KALMAYA İŞ YAPAMAMAYA HATTA YERİMİZDEN KIPIRDAMAYA MAHKUMUZ UMUT FARKİRİN EKMEĞİ SÖZÜ BİZLER İÇİN TEK BİR FİKRİM VAR DAHA DOĞRUSU İKİ BİRİNCİSİNİ DAHA ÖNCE DİLE GETİRDİM DERNEK KURULSUN İLLERDE ÇOK OLURSA KONFEDERASYONA KADAR OLAŞIRIZ O ZAMAN SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKACAK VE AMAÇIMIZA DAHA ÇABUK ULAŞACAGIZ YADA TÜM ARANANLAR EL BİRLİĞİ EDİP HEP BERABER TESLİM OLACAGIZ Kİ HAPİSHANELER BANGIR BANGIR BAGIRACAKLAR BİZLER HİZBULLAHIN BOŞALTTIĞI YERİ YÜZE BİNE KATLARIZ ALLAH(C.C) YARDIMCIMIZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  17. SEVGİLİ ARKADAŞLAR;

    AYŞENUR HANIM İLE 5 DAKİKA CİVARINDA YAPILAN TELEFON GÖRÜŞMEMDE ÇIKARDIĞIM SONUÇ,KESİNLİKLE BİZLER İÇİN HERHANGİ BİR ÇÖZÜM SÖZ KONUSU DEĞİL, GEÇEN SENE BİZİM İÇİN YAPILANLAR YETERLİ İMİŞ,GÜNDEMLERİNDE KARŞILIKSIZ ÇEK MAĞDURLARI İLE İLGİLİ KONU YOKMUŞ,CEZANIN ERTELENMESİ OLABİLİRMİ DİYE SORDUM,YARGININ İŞ DEDİ.SONUÇ AF İSTEMEDİĞİMİZİ,ZAMAN A İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU SÖYLEDİM.TAŞ KALPLİ BİRİ,EN KÜÇÜK RAHATSIZLIĞI BİLE YOK BİZLERİN ÇEKTİKLERİNDEN,İŞİMİZ MALESEF ALLAH A KALDI! AMA MÜCADALEYE DAHA FAZLA DEVAM,YILMADAN USANMADAN.BU İŞİ MUTLAKA BİZ BAŞARACAĞIZ,BİLEĞİMİZİN HAKKI İLE.ALLAH HEPİMİE GÜÇ,KUVVET,DİRENÇ VE KARALILIK VERSİN.O ZAMAN TAŞ KALPLİLERLE BEN NE KONUŞACAĞIMI BİLİRİM.

    YanıtlaSil
  18. kesin çözümlerin üstünde baskı kurmazsak hiç bir şey kazanamayız. adli para cezası ya kalkmalı yada idariye çevrilmeli. geri kalan herşey oyalama olduğu gibi bir sonraki durumda elimizi zayıflatacaktır, aynen şimdi olduğu gibi(taahhütleri başımıza vurup duruyorlar). kanunda kalıcı değişiklik yerine ara formülle şimdiye kadar olan adli para cezalarını kaldırabilrler belki

    mühendis34

    YanıtlaSil
  19. arkadaşlar hemen moralinizi bozup ümidinizi kaybetmeyin. bu ülkede sabahtan aksama neler değişiyor. siz inançlı olun. yukarıda ALLAH var. elbet birşeyler değişecektir. bukadar feryada kimse tepkisiz kalmaz. vekilleri aramaya, sms atmaya ve mail atmaya devam edelim hepbirlikte. mücadelemizi bıraktığımız an herşeyimizi kaybetmiş oluruz. saygılar.

    YanıtlaSil
  20. arkadaşlar yılmak yok bu gibi iktidarın bize ümit vermemesi sıkıştıkları için her yerden iktidar için çekten baskı var bunlar iktidarın bizleri pasifize etme oyunları ümit vermeyerek bizleri susturmak istiyorlar bizler ümidimizi yitirmeden sesimizi duyurmaya devam yılmak yok

    YanıtlaSil
  21. PKK'lılar da tahliye oluyor !
    102. madde sayesinde tahliye olanlar arasında PKK'lılar da var...
    102. maddeden faydalanarak sadece Hizbullahçılar değil; bebek katili terör örgütü PKK'nın mebsupları da tahliye oluyor. Tutukluluk sürelerini düzenleyen CMK'nın 102'nci maddesi yürürlüğü girer girmez, 5'i Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nden 7 PKK'lı terörist tahliye edildi.

    AVUKATLARI İTİRAZ ETTİ
    Devletin ve ülkenin birliğini bozmak' ve 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan 10 yıldır Diyarbakır D Tipi Cezaevi’nde tutuklu yargılanan PKK’lılar Nazmi Tansancak, Osman Akbaş, Mehmet Sıddık Emire, Nihat Durmuş ve Suriye uyruklu Alaaddin Muhammed Şeyho, CMK 102’nci maddesindeki değişikliğin yürürlüğü girmesiyle tahliye edildi.

    Ardından, terör örgütü PKK üyesi olduğu iddiasıyla İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve 15 yıldan beri tutuklu bulunan Abdurrahim Demir ve Habip Çiftçi de, avukatlarının itirazı üzerine Kocaeli Kandıra Cezaevi'nden tahliye oldu.

    Tahliye edilen 4 PKK’lının askere gönderileceği söylenirken, Suriye uyruklu Alaaddin Muhammed Şeyho’nun Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’nde tutulduğu belirtildi.

    SIRA BEKLİYORLAR
    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 102. madde düzenlemesinden ilk aşamada 923 kişinin faydalanacağını belirtmişti.

    Bu, şu anlama geliyor: Başka PKK'lılar da tahliye olmak için sırasını bekliyor!

    YanıtlaSil
  22. ARKADAŞLAR TEK ÇARE NEY BİLİYORMUSUNUZ


    EN AZ 2000 KİŞİ OLACAK ŞEKİLDE TOPLANIP EYLEM

    YAPMAK YOKSA GERİSİ HİKAYE ODA ZANNETMİYORUMKİ

    ODA OLMAYACAGINA GÖRE (ONUDA ANKARADA GİTTİK GÖRDÜK)

    ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN

    YanıtlaSil
  23. SİTE YÖNETİMİ BİZE NASIL BUNU DÜŞÜNÜN DİYE TEKLİF EDEBİLİR YA İNANAMIYORUM YAZIK ÇOK YAZIK

    YanıtlaSil
  24. Moral bozmak ta yok hayale kapılmak ta yok. Aklı başında sükunetle çalışmaya devam diyorum.Bıktırana kadar faks mail telefon neyse artık. Geçen yılda öyle bir sevindik bir üzüldük sonuç erteleme çıktı ama görünen ertelemenin çözüm olmadığıdır. Ayşenur Hanım ''Niye 1 yılı kullanmadınız?'' diye sormuş. Dışarıdan bakınca her iş kolay gözüküyor. Bu hanımefendiye kalmayız İnşallah... Diğer şartları zorlamak için çalışmaya devam.

    YanıtlaSil
  25. YAZIKLAR OLSUN 15AY DOGUDA ASKERLİK YAPTIK O KADAR GENCECİK ARKADAŞLARIM ŞEHİT OLDU BU ŞEREFSİZLER ÇIKSIN DİYE Mİ UGRAŞTIK YYAZIKLAR OLSUN

    YanıtlaSil
  26. ne sesi arkadaşlar yaaaa,görmüyormusunuz,dün cüneyt bey den iyi haber ler aldık diye hepimiz çok sevinmiştik.bugün bakıyorumda bizim işimiz bitmiş,meğersem biz boşa kürek çekmişiz.cüneyt beyin bugünkü yorumundan bunu çıkarıyorum.huca

    YanıtlaSil
  27. VALLA ARKADAŞLAR ADLİ NİN İDARİ YE DÖNMESİ ÖYLE SÖYLENDİĞİ GİBİ BAŞKA KANUNLARDADA DEĞİŞİKLİK LAZIM KANIMCA PALAVRA,BÖYLE SAÇMA BİR BAHANE OLAMAZ!!! ÇEKİN KARŞILIĞINI BANKADA BULUNDURMAKLA ZORUNLU OLAN ÇEK SAHİBİNE ÇEKİN KARŞILIĞI OLMADIĞI TAKTİRDE ''ADLİ'' PARA CEZASI YERİNE ''İDARİ'' PARA CEZASI VERİLİR DİYE ÇOK BASİT BİR DEĞİŞİKLİKTİR.BUNU ANLAMAK VEYA YORUMLAMAK İÇİN HUKUKÇU OLMAYADA GEREK YOK!!! BENİM ANLADIĞIM TEK ŞEY ŞU AN ÇEK ALACAKLILARININ ÇOĞUNLUĞU AKP YANDAŞLARI OLDUĞU VE SADECE BU SEBEPTEN ÇEKE CEZAYA DEVAM KARARI ALDIKLARIDIR.EVET ARKADAŞLAR DEMEKKİ SN.BAŞBAKANIMIZIN KONUŞMALARINDA DÖKTÜĞÜ ( ZULÜMLER KARŞISINDA) TİMSAH GÖZ YAŞLARINDAN BAŞKA BİR ŞEY OLMADIĞINI SANIRIM HEPİMİZ ANLAMIŞIZDIR!!! YOK İÇİMİZDE KÖTÜ NİYETLİLER VARMIŞTA TORBAYA GİRERSE ONLARDA AFFOLURMUŞTA,ALLAH AŞKINA BIRAKSINLAR BU SAFSATAYI TORBAYA GİREN NAYLON FATURACILARIN HEPSİ KÖTÜ NİYETLİ!!! HİÇ KİMSE AMA HİÇ KİMSE DİYEMEZKİ NAYLON FATURA KESEN İYİ NİYETLİ BİR KİŞİ VARDIR DİYE!!!O ZAMAN KÖTÜ NİYETE GEÇİT YOKSA ONLARI NİYE ALDILAR KAPSAMA,ALDILAR ÇÜNKÜ AKP Lİ VEKİLLERİN KENDİ HAKLARINDA NAYLON FATURA DÜZENLEMEKTEN MAHKUMİYET KARARLARI VAR!!!! O KADAR KÖTÜ NİYETİ DÜŞÜNÜYORLARSA AYDIN DOĞANIN VERGİ BORCUNU NİYE SİLİYORLAR??? SADECE ONUN SİLİNEN BORCU BÜTÜN ÇEK MAĞDURLARININ ADLİ PARA CEZASINA EŞİTTİR!!! KISACA ARKADAŞLAR İKTİDARIN TEK İSTEĞİ BİZLERİ UYUTARAK SEÇİME GİRMEK VE SEÇİLİRSEK SİZİN İŞİNİZİ ÇÖZÜCEZ DEMEKTİR,VE BUNUDA GÖRECEKSİNİZ!!! İNŞALLAH YANILIRIM AMA YANILACAĞIMIDA SANMIYORUM.TORBAYA GEÇMİŞ ADLİ PARA CEZALARINI ALMALARININ NE MAHSURU OLABİLİR YOK MALİYE KARŞI ÇIKIYORMUŞ,ALACAK DENGESİYMİŞ,PALAVRA!!! O ZAMAN MAHKEME KARARIYLA MALİYENİN ALACAĞI KESİN OLAN VE MALLARINA HACİZ KOYULMUŞ OLANLARI NİYE AFFEDİYOR??? O ZAMAN DENGELER NİYE BOZULMUYOR??? ŞU AN ALACAKLILARI ( BÜYÜK ŞİRKETLER,FAKTORİNGLER,BANKALAR )DÜŞÜNÜN BAKALIM KİMİN YANDAŞLARI???İKTİDAR ZULMÜN KARŞISINDA MAZLUMUN YANINDA YER ALDIĞINI HER FIRSATTA DİLE GETİRECEK AMA KANUN TEKLİFİNİ CHP VERDİ DİYE REDDEDECEK!!! O ZAMAN MAZLUM MAZLUM DEĞİL,ZULÜMDE ZULÜM DEĞİL ÖYLEMİ???VALLA ARKADAŞLAR BEN BUNLARIN DEDİĞİ HİÇ BİR ŞEYE ARTIK İNANMIYORUM VE BİZLERE DÖNÜKTE HİÇ BİR ŞEY YAPACAKLARINA İNANMIYORUM.İŞTE GÖRÜN BASINDADA ÇIKTIK,İNTERNETTEDE,TELEVİZYONLARDADA,MECLİSTEDE,SN.BAŞBAKANIMIZDA DURUMDAN HABERDAR OLDU.HANİ HABERDAR OLUNCA ÇÖZECEKTİ??? KARDEŞLERİM BUNLAR SEÇİM ÖNCESİ BİZİ OYALAMA TAKTİKLERİ.BİZLERİ OYALIYACAKLAR OYALIYACAKLARKİ TOPLUMSAL İNFİAL OLMASIN!!! EYLEMLER SEÇİM ÖNCESİ ÇOĞALMASIN VE BASINDA FAZLA YER ALMASINKİ YAPTIKLARI ZULÜMÜ MİLLET GÖRÜPTE OY KAYBETMESİNLER!!!
    SÖYLEYECEĞİM SON ŞEYDE SN.BAŞBAKANIMIZA ODA''HERYERDE 3 ÇOCUK YAPIN DİYORSUNUZ ACABA BU ÇEK KANUNU YÜZÜNDEN ANASIZ BABASIZ YOKLUK İÇİNDE BÜYÜMEK ZORUNDA KALAN ÇOCUKLARI HİÇ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ???????'' KUSURA BAKMAYIN BENİMKİDE SORUMU SİZİN VE AKP Lİ HERKEZİN ÇOCUKLARININ BÖYLE BİR SORUNU YOKTU DEĞİLMİ????
    ZATEN OLSA 1 GECEDE KANUN YAPAR ÇÖZERDİNİZ''

    ÖZÜR DİLERİM BAŞBAKANIM

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  28. sankı düne kadar aysenur hanımla konusmusmuyduk basbakanın bı ılgılen lafına çok sey ürettık kafamızda bu bıle bır gelısme.. ne dıyecek ki yarın kanunu cıkarıyoruz tamam her sey halloldumu dıyecek bu gune nasıl gelındıyse daha ılersınede gıdılecektır bundan kımsenın suphesı olmasın bu bellı lobılerın cırpınısları bız ısımıze bakalım ve mucadeleyı bırakmıyalım cektıklerımızı unutmayalım ve moralımızı bozmayalım ...kahraman34

    YanıtlaSil
  29. Vay bee....ADAM ÖLDÜR ÇIK, ASKERLERİMİZİ ŞEHİT ET ÇIK, DOLANDIR ÇIK.... BUMUDUR YANİ:)) BIRAKINDA BORCUMUZU ÖDEYELİM.. BIRAKIN YA

    YanıtlaSil
  30. AYŞENUR HANIM VE ONUN GİBİLER ÇOLUK ÇOCUKLARI İLE EVLERİNDE KEYİF ÇATAR, DAMDAN DÜŞENİN HALİNİ DAMDAN DÜŞEN ANLAR MİSALİ.... DÜNYADA ÇEK YÜZÜNDEN HAPİS CEZASI UYGULAYAN 3 ÜLKEDEN BİRİYİZ. ARJANTİN, İRAN VE BİZ...:) VAY HALİMİZE. TOPLANALIM ARKADAŞLAR EVET İŞİMİZ ALLAHA KALDI AMA BÖYLE DEYİP BIRAKMAYALIM İSTANBULDA YÜRÜYELİM KAYBEDECEK NEYİMİZ KALDI Kİ...ELÇİM

    YanıtlaSil
  31. NU-Yukarıda Cüneyt beyin yasızını okudum eğer anlayabildiğim kadarı ile tak sepeti koluna herkes yoluna gibi bir şey ama ben bunun böyle olacağına inanmıyorum gizli saklı bir şeyler oluşuyor 102 .mad içinde aynı diyorlardı buyrun P.K.K sı bile dışarı çıkıyor onlar uyuma uyuyord devletin almaya çalıştığı uygınsuzluğu her yönüyle sırıtan çek a.p.c mı uymuyor bakın göreçeksiniz altından ne çıkaçak her şey adalet bakanlığı ve yargıtayın sonucuna bağlı seçimler sonrasındada kısmı genel af yapabilirler yoksa bu çıkan 57000 kişiyi tekrar içeri sizlerce alabileceklermi hiçte tahmin etmiyorum.Yapacağımız daha ses getirecek çoklu eylemler karar verip yapalım.Nasıl olsa atın ölümü arpadan olurmuş.NU

    YanıtlaSil
  32. FACEBOK DA PAYLAŞTIGIM BİR VİDEO VAR MELİH GÖKÇEK LE İLGİLİ İYİMAYA YA DİYORKİ BENİM İÇİN HEMEN BİR YASA ÇIKARTIN GEREKİRSE BELEDİYE BAŞKANLARI İÇİN DOKUNULMAZLIK ÇIKSIN DİYOR YAZIKLAR OLSUN

    YanıtlaSil
  33. BAŞBAKANIMIZ ÇÖZMEK LAZIM DEMİŞ PEKİ NASIL ÇÖZECEKMİŞ? TORBAYA SOKMA!!!KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPMA!!!ADLİYİ İDARİYE ÇEVİRME!!! KASTI EKLEME!!! BUNUN BAŞKA ÇÖZÜM YOLU VARDA BİZMİ BİLMİYORUZ??????????? HERKEZ AKLINI BAŞINA ALSIN!!! BUNLARI BİLDİĞİMİZİ VE BİZLERİN ARTIK KANMAYACAĞIMIZI ANLAMALARI LAZIM!!!! ATTIĞINIZ SMS LERDE ÇEKTİĞİNİZ FAX LARDA YAPTIĞINIZ KONUŞMALARDA BUNLARI ÖZELLİKLE VURGULAYIN!!! ANLASINLAR ARTIK Ç.E.K. MAĞ-DUR-LA-RIN-DAN OY ALAMAYACAKLARINI!!!!!! YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  34. kim bu yolda bir şey ler yapıyorsa o ne ne mutlu birileri gidiyor Ankaralara devlet büyükleri ile görüşüyor aslında bu çok önemli biz değilmiydik yada tvlere çıkıp sesimizi bunlara duyurmaya çalışan karda kışta yürüyen ne güzel işte birileri muhatapa gitmiş dertimizi anlatmış bu olay bu çağdışı uyguluma yasalarımızdan silinene dek mücadele edeceğiz oturup vh şöle vah bole diyeceğimize bir yandan fax cekeceğiz mail göndereceğiz posta yoluyla mektup yazacağız mücadeleye katkıda bulunacağız her an evimize gelip alabilirler bunu biliyoruz hiç bir şey yapmadan ceza evine gitrmektense bir şeyler yapalım ki bizden sonra kilerde bişeler yapsın unutmayalımki karamsarlık+kötümserlik=paranoyadır pozitif olup mücadeleye devam etmeliyiz derim ben ÖNERİ YAPALIM DİYELİMKİ 100LERCE İNSANIN KATİLLERİ TERÖRİSTLER MAFYA BABALARI TAHLİYE OLUYOR NEDEN ANAYASAL HAKKI OLDUĞUNDAN BU KADAR UZUN TUTUKLULUK OLMAZ SEN ADAMA 10 YIL HÜKÜM GİYDİREMESSEN TAHLİYE EDERSİN ,BİZ NE İSTİYORUZ HÜKÜMETTİN AB İLE İMZALADIĞI 4C PROTOKOLU YASALARIMIZI AB YASALARINA UYDURACAĞIZ SÖZLEŞMESİDİR NE DİYORDU HİÇ KİMSE BİR İMZA YÜZÜNDEN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN MAĞRUM EDİLEMEZ BORÇLU İNSAN HAPSEEDİLEMEZ BORÇLU İNSAN SUÇLU DEĞİLDİR VS. VE BİZİMKİLER BU YASAYI AYNEN ANAAYASAMIZIN 38. MADDESİNE KOYMUŞLARMI KOYMUŞLAR O ZAMAN BİZİM ANAYASAL HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ BİZE VERSİNLER HAPİS TEHDİTİ OLMADAN ÇALŞIP BORCUMUZU ÖDEYELEİM YOKSA CÜNEYT BEYİN DAHA ÖNCE YAZDIĞI GİBİ DEVLET ANAYASAL SUÇ İŞLEMEKTEDİR BURDA MEVZU ADLİ PARA CEZASININ İDARİ PARA CEZASINA ÇEVRİLMESİ DEĞİLDİR YADA AF EDİLİP BORÇLARIN SİLİNMESİDE DEĞİLDİR BİZE NE ADLİ PARA CEZASI KESİLMESİ VE BUNUN HAPİS CEZASINA ÇEVRİLMESİDİR ZATEN İCRA TAKİBİ VE HACİZ BU BORÇLAR ÖDENEN DEK DEVAM EDİYOR VE BEN BUNUN BOLE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUM .

    YanıtlaSil
  35. DAHA UMUT VERİP DURMAYIN BİZE YA , DAHA ÇALIŞIN DİYE NASİHATTA ETMEYİN , ÇOCUGUMA SÜT ALMAYIP VEKİL ARADIM ŞİMDİDE O OLMAZ BU OLMAZ ERTELEME DİYORSUNUZ SİZİN SAMİMİYETİNİZE GÜVENMİYORUM ARTIK KOCAM CEZAEVİNDE ARTIK ONUN ZAMANININ DOLMASINI BEKLİYECEM NİYE AYLARDIR ARATTIRIPTA SONRA O OLMAZ BU OLMAZ DİYORSUNUZ YA NESİ ZOR BİZ ÇOCUKMUYUZ

    YanıtlaSil
  36. tv8 de mustafa özyürek ve akp li bir milletvekili 50 dakika adlı programa meclis ten canlı yayın ile bağlandılar özyürek torba yasaya çek mağdurlarının alınmadığını söyledi demekki verilen tasarıyı akp kabul etmedi.. endir

    YanıtlaSil
  37. CEZAEVLERİ BOŞALTILIP ÇEKÇİLERE YER AÇIYORLAR HERALDE.ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN YAKINDA HERKES KAFAYI YİYECEK BU ÇEKTEN.ÇEKTEN ÇEKEN

    YanıtlaSil
  38. 27 CAN MERT KARDEŞİME AYNEN KATILIYORUM. ANLAŞILAN O Kİ GÖRÜŞME SIRASINDA ANLIK DUYGUSALLIKLA VERİLEN ''ÇÖZÜN'' EMRİ SICAKLIĞINI KAYBETMİŞ ADI GEÇEN HANIMEFENDİ AYŞENUR BAHÇEKAPILI DA BUNUN ÜZERİNE BUZ PRESİ YAPMIŞTIR.
    AMA BEN YİNE DE BASKIYA DEVAM EDELİM DİYORUM.
    CÜNEYT KARDEŞİM TARTIŞMAYA AÇTIĞINIZ ÇÖZÜM ÖNERİSİNE
    ---ÇEKİN KARŞILIĞI OLMADIĞI TAKTİRDE ''ADLİ'' PARA CEZASI YERİNE ''İDARİ'' PARA CEZASI VERİLİR--DİYEREK KATKI SAĞLAYAN CAN MERT ARKADAŞIMIZA KULAK VERELİM. EĞER NİYET GERÇEKTEN BU İŞİ ÇÖZMEKSE YÜRÜTMENİN BAŞINI KİMSE ENGELLEYEMEZ. HAZIR MUHALEFET PARTİLERİ DE DESTEK VERİYORKEN NEDEN ÇÖZÜMDEN YANA TAVIR ALINMAZ BİNBİR BAHANE UYDURULUR. HASAN GERÇEKER DE İDARİPARA CEZASI ÖNERMİŞTİ. MESELE ÇÖZMEK DEĞİL OYALAMAKSA BİZİM BU OYALAMALARA KARŞI UYANIK OLMAMIZ LAZIM. BUNUN İÇİN BU MEYANDA SÖZLERLE ARANACAK FAKS ÇEKİLECEK KİM KALDIYSA BIKMADAN DEVAM EDELİM DERİM.

    YanıtlaSil
  39. 2 .3 SENE DAHA BU ÇEK İLLETİİLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUZ.ERTELEME ÇÖZÜM DEĞİL SENELER SU GİBİGEÇİYOR BAKIN 1 SENE OLDU YİNE AYNI SANCILAR DAHA 3 SENE BU ÇİLE ÇEKİLMEZ.YETER ARTIK YA BİTSİN YADA AİLERLE BERABER BİZLERİDE .İÇERİ ATSINLAR.AYŞE

    YanıtlaSil
  40. ARKADAŞLAR BEN BİR ÇEKTEN ARA CİRANTO TARAFINDAN ŞİKAYET EDILDIM...ÇEKI YAZDIRAN TARAFINDAN DEĞİL....HİÇ İFADEM ALINMADANDA GIYABIMDA CEZAM ÇIKMIŞ...HABERIM OLMADIĞI İÇİNDE TEMYIZDE EDEMEDIM...GECEN YIL ACELEYLE TAAHHUT VERDIM..ŞİMDİ FARKETTIMKI ŞİKAYETÇİ ARA CİRONTA....NE YAPABİLİRIM BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM...İZMİRDEN KAYA...

    YanıtlaSil
  41. arkadaşlar TEK ÇARE BİR SEFERE MAHSUSTA OLSA AF OLMASI ZATEN ÜZERİMİZDE İCRALAR DEVAM EDİYOR

    YADA ADLİ PARA CEZASININ İDARİ PARAYA ÇEVRİLMESİ
    BUNUN BAŞKA YOLU YOK ARKADAŞLAR

    ÜZERİNE BASA BASA ÜZERİMİZDE İCRALAR DEVAM EDİYOR ALACAKLI NE OLCAK DİYORLARYA HAPİSE ATTIRINCA ALACAKLININ ELİNE NE GEÇİYOR ACABA

    BİRDE BURAYA AF VEYA ÇEVRİLMESİ DIŞINDA BİRŞEY YAZMAYIN DERİM EYLEMSE EYLEM YOLA DEVAM

    İBRAHİM ESK.

    YanıtlaSil
  42. EVET ARKADAŞLAR 36 DAKİ YORUMU OKUYUN DA GÖRÜN!!! TORBA YASADA YOKUZ BU KESİN!!! VALLA BEN BU SAATTEN SONRA VEKİLLERİN ALAYINA SMS ATICAM VE SEÇİMDE GÖRÜŞÜRÜZ DİYCEM!!! AKP NİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜĞÜMÜ VE TERÖRİST KADAR NAYLON FATURACI KADAR DEĞERİMİZ OLMADIĞINI ANLADIĞIMI YAZICAM.BENCE SİZDE YOLLAYIN BUNLAR ANCA BUNDAN ANLAR ADAM GİBİ KONUŞMADAN ANLAMIYORLAR

    YanıtlaSil
  43. icraat nasıl bir icraattır bu dün nasıl konuşuyodunuz bugün nasıl yalanlar çıkmaya başladı heralde kimsenin avutulmaya hali yok beyler sözün bittiği yerdeyiz allah aşkına pof pof zamanı değil ben yaptım sen yapmadın zamanı hiç değil bu yorumuda hiç silmeyin çok ayıp edersiniz tbmm ye gidenler kim açıklayın dedim dün açıklamıyosunuz her ne yapılmışsa yalan dolan klimsenin biryere gittiği yok kim nerde yalan konuşuyosa allah belasını versin daha bu siteylede işim olmaz ayıptır ayıp adıyamanlım

    YanıtlaSil
  44. Değerli site yöneticileri,
    vermekte olduğunuz haklı ve onurlu mücadelenizden dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Durmak yok ,savaşa ,üretmeye sonuç alıncaya kadar devam. sizler cesurca ortaya çıkıp ,işinizi gücünüzü bırakıp, bu meseleyi asli işnizmiş gibi takip ediyorsunuz. buna ancak şapka çıkarılır.
    olumsuz,moral bozucu yorumlar sizleri üzüp yarış dışı bırakmasın. siz elinizden gelenin fazlasını yapmaktasınız. uzaktan gazel okunacağına,sessiz köşelerinde mausa basarken bir şey yaptığı zannedileceğine, fikir üretin eylem yapında sizleri de alkışlayıp , saygılarımızı iletelim. bu iş bizler için şu parti bu parti işi değildir. bu iş onur meselesidir.eminim mağdurların yüzdesel dağılımlarıda , herhangi tutarlı bir araştırma kuruluşunun yaptığı siyasi parti oy dağılım anketi gibidir.sitede seviyeli düzeyli görüş ve öneriler olmalıdır. bize yakışan budur. bu sitede bırakın kelimelerimiz her harfimiz hiç akla gelmeyen kişi ve kurumlarca dikkatle takip edilmektedir.herkese saygılarımı sunar,haklı mücadelemizde başarılar dilerim.
    Atrus Duru

    YanıtlaSil
  45. Ben bu kadını Taş Kalpli sanmazdım ama öyleymiş.
    Tuzu kuruluk milletvekili olunca mı kazanılan bir özellik acaba.
    Sayın başbakanın zaman zaman gecekondu ziyaretleri olurdu. Acaba mağdur ailesi ziyareti yapsa gerçekleri görebilir mi?
    Ona buna çözün emri vermek yerine direk olaya müdahil mi olur?
    Hatırlayın SSK kanununu değiştirirken dayandığı noktalardan biri başına bizzat gelmiş bir olaydı. SSK lı olan birine devlet hastanesi bakmayınca isyan ettiğini bizzat söylemişti. Şimdi ona bir mağdur ailesi ziyareti mi yaptırmak gerekli?
    Kemalsy

    YanıtlaSil
  46. arkadaşlar bir haberle sevinip oldu bu iş diyoruz bir haberle yıkılıyoruz mafya tefeci karakol cezaevi evi alacaklı baskısı görmüş bizler hemen pes etmemeliyiz siyaset böyle bir şey kimseye kolay kolay hayır demezler yanındaki ayşe hanıma bitirin bu işi demiş olabilir ama belkide yanındaki insanları kırmamak için öyle dedi gerçekten bitsin bu iş dese biter örnek sporda şiddet yasası anında komisyon kuruldu çakışmaya başladı.
    son günlerde geciken adalet ve 102 madde sebebiyle kopan fırtınanın ardında yargıtayın yapısını değiştirme niyetlerini sezinliyorum .el atılmamış bir o kurum kaldı çünki bizim mağduriyetimiz üzerinden kendilerine kar sağlıyorlar yargıtayı en çok meşgul eden davalar çek davaları bunun üzerinden yargıtaya neşterin alt yapısı yatıyor görün bakın iş yargıtayın çalışmadığına getirilip yapı değişecek
    sonuç itibarıyle yargıtaydaki operasyonda bizler yemiz.operasyon bitmeden bi şey çıkmaz
    önümüzde aym ve ab var başka çıkış yolu şu an gözükmüyor.
    vatanhaseti

    YanıtlaSil
  47. 42 NUMARALI YORUMDAKİ ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR BUNLAR ADAM GİBİ KONUŞMADAN ANLAMIYOR. BENİM BABAM 7 AYDIR CEZAEVİNDE. ONDAN BUNDAN PARA DİLENİYORUZ,ELDE AVUÇTA YOK, ADAM ORDA BİZ BURADA ÇEKİYORUZ. 42 NUMARALI YORUMDAKİ ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİNİ YAPALIM. KESİNLİKLE KATILIYORUM....VARSINLAR BENİ DE HAPİSE ATSINLAR....ELÇİM

    YanıtlaSil
  48. 44 DEKİ ARKADAŞIM DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUMDA BİZLERİ MADEM OKUYORLAR NİYE KAALE ALMIYORLAR O ZAMAN!!! BİRDE ÖNERİ DİYORSUNUZ HAKLI OLARAK AMA LÜTFEN SN.CÜNEYT BEYİN YAZISINI OKUYUN.TORBAYA GİRMEK YOK,ADLİNİN İDARİYE DÖNMESİ YOK,KASIT YOK!!! ALLAH AŞKINA DAHA HANGİ ÇÖZÜM YOLUNU SUNUCAZ??? TEK ÇÖZÜM YOLU TEKLİFİMİZ KALIYOR ODA BİZLERİN ÇEK MAĞDURLARI OLARAK AYRI BİR CEZAEVİNE KONULMAMIZ OLABİLİR.BU SAATTEN SONRA AKLI SELİM KALABİLEN VARSA LÜTFEN ÖNERİLERİNİ SIRALASIN.AMA SANIRIMKİ KİMSEDEN TIK ÇIKMAYACAK.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  49. Bu şekilde bir çözüm olmaz zaten çözüm üretmek isteyende yok. Bunu bir kere kabul etmek lazım..Kimsenin bizim durumumuzu çocukların ve ailelerimizin düştüğü durumu düşündüğü de yok çünkü maalesef bizler çoktan öteki olduk bunu da kabul etmek lazım. peki ne yapacağız ? içine yandığımın ülkesi bizim ülkemiz değil mi artık ? Ne kadar önemli imiş bir yaprak çek be kardeşim madem tahsilatçılığa soyunuyorsun bende 800000 TL karşılığı olmayan çek var ben ne yapayım al senin olsun adamı bul benim de tahsilatçılığımı yap o zaman ama olmaz devletim maalesef o tür çek ile hapise düşenleri 102, madde ile salıverdi.. Ya arkadaşlar biz ne yaptık ? Nasıl bu duruma getirildik ? ne olur bir anlayan varsa anlatsın bana . Kolay mı zannediyorlar bu insanlar cezaevinden çıkıp tüm borçları 1 yılda ödemeyi? Çalışalım diyoruz iş yok, iş kursak ne ile ? Kabus gibi ya ne olur birisi sesimizi duysun biz gerçeğiz , hayattan hiçbir çıkarları kalmayan bizler sadece özgürlüklerimiz için mücadele ediyoruz.İşlerine gelince kredi kartları konusunda biz özel işletme ile ( banka ) kişiler arası diyologda olamayız diyorlar iş çeke gelince birden hakem oluyorlar işin her aşamasında bizzat bulunup mücadele ediyorlar yazık Allah hepimizin ve daha ziyade ailelerimizin yardımcısı olsun.. +14

    YanıtlaSil
  50. isin birde iyi yaninda bakmak lazim simdi ceza evinde tecavuzcu katil gaspci falan filan olmiycak sadece cekciler olcak,,

    bu hukumet bu hapsi kaldiramaz akradaslar ,2-3 senedir soyluyoruz bunu istesede yapamaz onlarin elinde diil cari acigi finanse edenlerin elinde hersey ,banka SOROS falan filan , tek yapilacak sey var avrupa insan haklari mahkemesi
    hatta devreden KDV alacaklariniza bakin (ustlenenden bahsetmiyorum) bunlari devlet bize vermiyor is yapin hesabinizdan mahsup edelim diyor diye de tazminat davasi acmak lazim yasal faiziyle birlikte,tel care AIHM dir bence

    YanıtlaSil
  51. arkadaşlar bende bu siteyi yeni buldum ve bayağı yorumu okudum.Herkez galiba bir şeyi anlamalı siz oy potansiyeli yaratmadıkça ya da ses getirecek bir eylem yapmadıkça vekillerin konu ile alakası bu kadar olacaktır .Herkez şunuda bilmelidir 3167 sayılı yasayı yargıtay çozsun umuduyla hukumet beklemiştir ama yargıtay itirafçıların bile davasını karara bağlıyamamış ve bir çoğunun serbest bırakılmasına sebep olmuştur.
    1-yargıtay ceza kurulu neden bu konuda bir karar almamaktadır?Alması son derece kolay olmasına rağmen yargıtay hukukunmu bankalarınmı emrındedır.
    2-anayasa mahkemesi neden bu konuyu devamlı ertelemektedir . neden bır an once bır karar almamaktadır
    bence o konuda basıt cunkı 3167 yı halletseler bıle 5941 ı halletmek ıstememektedırler sebebı budur
    3-o zaman gecmışte 1.11.2009 tarıhınden oncekı ceklerı halletmenın yolu nereden gecer ???
    4-yenı yasa ıle eskı karıştırılırsa bu sorun asla cozulmez
    5-sıyasıler aslında yargıtaya bır top atmışlar ve halledın demışlerdır ama yargıtay anlaşılmaz bır sekılde halletmemıştır kanunsuz olduğu acık bıle olsa(markalar kanununu bır dak hallettıler)
    6-sıyasılerle boşuna uğraşmayın çünki sızın polıtık yaptırım gücünüz yani belli bır oy sayınız yok ise dınlemezler bile kusura bakmayın ama chp li mersin mılletvekılmız haklıdır o zaman neden oylarınızı yonlendırmıyorsunuz.
    arkadaşlar hıc ağlamayın herkezın durumu aynı o yuzden kımse kımseye dert anlatmasın başka işler olmıyacaksa burasını ağlama duvarına çevirmeninde hiç bir manası yok
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  52. Arkadaşlar bu konuda Ayşenur Bahçekapı hanfendiyi 0 532 335 42 53 nolu numaradan aradım ve görüştüm kendisi bu konuda bir çalışma olmayacagını torba yasa kapsamı dışında oldugunu borçlarınızı ödeyiniz hapse girmeyiniz dedi..
    Allah yardımcımız olsun..

    YanıtlaSil
  53. 42 ve 47 deki arkadaşlarım oy vermemek de bizim elimizde değil artık ya kaçak olduğumuz için sandığa gidemiyoruz ya da hükümlü olduğumuz için +14

    YanıtlaSil
  54. NE DİYECEĞİZ BABALRIMIZI, KOCALARIMIZI ÇIKARTIN YOKSA OY ALAMAZSINIZ MI?? BUNLAR ASIL OY ALACAKLARI ADAMLARI ÇIKARTIYOLAR ZATEN...

    YanıtlaSil
  55. SİZ BELKİ OY VEREMEZSİNİZ AMA YAKIN ÇEVRENİZE EN AZINDAN VERDİRİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  56. AYŞENUR BAHÇEKAPILI YA BAŞBAKAN BU İŞİ ÇÖZMEK LAZIM DİYECEK AMA BAHÇEKAPILI KAFASINA GÖRE YORUM YAPACAK??? BU İMKANSIZ!!!! BENCE YİNE TEZGAHA GELİYORUZ!!!! BAHÇEKAPILI HANIM EFENDİ ÖDEYİN DEMESİ KOLAY SİZDE O ZAMAN NİYE 100 MİLYAR DOLAR BORÇLA DEVRALDIĞINIZ DEVLETİ 500 MİLYAR BORCA ÇIKARDINIZ??? HERHALDE ÖDEYEMEDİĞİNİZ İÇİN BAŞKA BİRİLERİNE BOYUNMU EĞDİNİZ??? MESELA ÇEKTE HAPİSİN KALKMASINI İSTEMEYEN LOBİLERLE???? ALLAH HEPİMİZİ GÖRÜYOR SİZLERİNDE YAPTIĞINIZ ZÜLÜMÜDE GÖRÜYOR.CAN MERT

    YanıtlaSil
  57. Değerli site yöneticileri,
    her ne kadar çek mağdurlarının görüş ve önerilerine açılmış bir tartışma platformu oluşmuşsa da hukuk tekniği ve hukuk felsefesi açısından yaklaşılması gereken bir fiili(de facto) durumla karşı karşıya kalınıldığı anlaşılmaktadır. bu nedenle siteye destek veren hukucukardan, üniversite hukuk profosörlerden ivedilikle görüş ,öneri ve destek alınması gerektiği kanısındayım. çok engebeli,çok çetrefilli, çok hassas dengelerin hukuk tekniğiyle ortak bir çözüm paydası ancak oluşturulabilir. bu yol ,oluşacak ortak öneri paketlerine bilimsellik ve vakit kazandırır.
    Atrus Duru

    YanıtlaSil
  58. POLİSİMİZE ASKERİMİZE MERMİ SIKANLAR DISARIDA INSANLARIN UZERINDE KROKU VE BASKI ILE HARAC ADI ALTINDA PARA TOPLAYAN SUC ORGUTU LIDERLERI ARAMIZDALAR BEN UMUTLARIMI YITIRIYIRUM SABAHTAN BERI HABERLERI BLOGLARI TAKIP EDIYORUM AMANAFILE YOK YOK YOK BIZIM SUCUMUZ CEK KESIP TICARET MI YAPMAK BIZLER COK MU TEHLIKLIYIZ YETER ARTIK BIRILERI BU ZORBALIKLARA BIR DUR DESIN ARTIK

    V FOR VANDETTA

    YanıtlaSil
  59. Tüm herşey bloke edildi arkadaşlar bu kadar kişi ana haber bültenlerine haber bile olamıyoruz oldurulmuyoruz. Kanal D, ATV, SHOW hesapta özgür basın peh :) aptal aptal kişisel mağduriyetlerin bile haber değeri var ama binlercemizin ve ailelerimizin çektiği zulmün haber değeri yok.. Herkes görmezden geliyor ya da görmezden gelmeye zorlanıyor yazık hakikaten yazık +14

    YanıtlaSil
  60. BAZI ARKADAŞLARIMIZIN BENİM GİBİ SİNİRLERİ TAMAMEN YIPRANMIŞ DURUMDA HAKLISINIZ DA AMA DİKKAT EDİYORUM DA SANKİ BÜTÜN BUNLARIN SORUMLUSU DEVLET DEĞİL DE SİTE YÖNETİCİSİ GİBİ ÜSTÜNE SALDIRILIYOR. SALDIRILACAK YER BELLİ ARTIK ANLAYACKLARI DİLDEN ONLARLA KONUŞMAK. ELÇİM

    YanıtlaSil
  61. Çuvaldızı biraz da kendimize batıralım. Eylem dendiğinde, kaç kişi geldi. Mail, telefon denildiğinde kaç kişi aradı veya mail attı. İmza toplayalım denildiğinde kaç kişi imza attı. Toplasan 100-200 kişi. Hadi olsun 500. Madem bu kadar mağdur ve ailesi var, hani neredeyiz? Oy falan alamaz demeyin, çoğu kişi araması olduğundan oy falan da atamaz. Ayrıca korkmayıp, başımıza ne gelecekse gelsin deyip, kamuoyu yaratmak için de uğraşacaktık bir de bu borçları ödemeye çalışmakla. Bunların hiçbirini yapmayıp, sonra da burada ağlamanın anlamı yok. Kabul edelim, herkes, birkaç kişinin sırtına binip gitmeye kalktı. Bu iş de birkaç kişinin çalışmasıyla olacak iş değil zaten. Herkese geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  62. Değerli çek mağdurları,
    düştüğümüz durum ve yaşadılarımız çok kötü olduğu için duygusal içerikli,pişmanlık barındıran ,mağdur edebiyatı yapmamız çok normal. ancak bu duygusallıkları da geride bırakmak ve önümüzde bizi bekleyen ve mutlaka kazanılması gereken mücadeleye odaklanmalıyız.hepiniz bu ülkenin cesur ve üretken, yiğit müteşebbüs sınıfını oluşturdunuz. her zaman bir şeyler ürettik. şimdi fikir üretme zamanı, eylem biçimi üretme zamanı. bir zamanlar yaptığımız görkemli üretimlerle övünmeyi ve "körler sağırlar, biribirini ağırlar" misali birbirimize anılar aktarmayı bir kenara bırakıp, birazda unuttuğumuzu (!) sandığımız yaratıcı fikir üretimlerine başlasak daha yararlı olacak kanısındayım. üzülmeyiniz, moralinizi bozmayıniz, teslim olmayınız.hayat bizi çok yordu ama savaş yeni başlıyor varsayınız. bizlerin tek tek neleri başardığımıza dair yüzbinlerce hatıramız var. şimdi ise tek tek değil birlikte fikir üretme ve olumlu sonuç alma savaşı vereceğiz. hepimize başarılar.

    YanıtlaSil
  63. bir telefon görüşmesiyle birden umutlarınızı yitirdiniz halbuki tam tersi olmalı şimdi daha heyecanlı daha istekli hareket ederek bu lanetten kurtulmak için tüm imkanları seferber etme vaktidir gün doğmadan neler doğar.

    YanıtlaSil
  64. E hani dün Sayın Başbakan yanında ki zat'a çözün bu işi demişti ve bu haberi burada okuduktan sonra saklandığımız karanlık odalarda sevinç nidaları atmıştık ve bununla yetinmeyip hasretle bekleyen sevdiklerimize,ailelerimize bu sevinçli haberi vermiştik.. Dünden bugüne borçlarımıza işleyen günlük faiz dışında ne değişti arkadaşlar.. Dün gece yatarken yarın güzel bir gün olacak demiştim kendi kendime.. Yılmak yok arkadaşlar pes etmek yok.. Üzücü,caydırıcı haberlere prim vermek yok.. Ne gerekiyorsa yapıcaz.. Bu ülkede sesimizi duyuramazsak yabancı basında muhakkak sesimizi duyururuz.. Tüm dünya duysun Çek-tiğimiz çileyi.. Yüce Rabbim Ben aklı isteyene, parayı ise istediğime veririm demiş.. Yatıcaz kalkıcaz bize bu dertten kurtulabilmek için gerekli aklı Allahtan isticez.. Elimizden ne geliyorsa yapıcaz arkadaşlar.. Bireysel düşünmemek lazım.. Derdimiz Bireysel belki ama sıkıntılar öyle değil.. Bizimle birlikte bizimle alakalı herkes mağdur.. Ailemiz mağdur, günahı olmayan çocuklar mağdur.. Allah yanımızda bunu unutmayın ve inanın bu ay bu iş bitmiş olacak..

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  65. 61 NUMARALI YORUMA KATILIYORUM MİLLETVEKİLLERİ İL EKONUŞMAKTAN ONLARA MAİL ATMAKTAN CANIM ÇIKTI AMA BUNU BENİM GİBİ YAPAN KAÇ KİŞİ VAR MERAK EDİYORUM. BURADA YAZI YAZMAKLA OLMUYOR. NE OLUR YA SON ÇIRPINIŞLARIMIZ ŞUNLARIN GEREKİRSE TELEFONLARINI KİTLEYELİM. SADECE 50 100 KİŞİYLE OLACAK İŞ DEĞİL BU BİZ BİNLERCEYİZ BİLSİNLER...ELÇİM

    YanıtlaSil
  66. sayın site yöneticisi; öneri mi istiyorsunuz alın size öneri;

    1-Bu borçlar bizim borcumuz ödenecek ama bu kadar kısa sürede olmaz en az 3-4 yıl olmalı bu 3-4 yıl içinde serbestçe iş yapıp yurtdışına çıkabilmeliyiz.
    2-Avukatların dosya masrafı adı altında talep ettiği bedellere bir standart getirilmeli ki borç ödenirken bir de bunu düşünmeyelim
    3- Devletim çeşitli bu süre içinde ihalelerinde bizi kullansın ki borçlarımızı daha rahat ödeyebilelim

    aklıma gelirse daha yazarım +14

    YanıtlaSil
  67. RUMUZ YAZALIM LÜTFEN

    YanıtlaSil
  68. AYşenur hanımın yukarıdaki görüş ve yorumlarını okudum sadece deli saçması bu işte sadece yapılacak olan AB uyum yasalarında olan ve dünyada benzeri olmayan çek değil ne olursa olsun sözleşmeye yada evraka dayalı alacak tan dolayı ne hükümet ne devlet benim başkasına olan borcumdan dolayı bana ceza kesemez HAPİS VEREMEZ NEDEN BUNU ANLATMIYORSUNUZ ANLAMIYORUM YOK İDARİ CEZA YOK AF YOK KASIT NE BU YA DÜNYA BUNU ANLAMIŞ

    YanıtlaSil
  69. BU BİZİM YASALARIMIZDADA VAR AMA KİMSENİN İŞİNE GELMİYOR HERZAMAN Kİ GİBİ KİMİN İŞİNE NASIL GELİYORSA ÖYLE YORUMLUYOR BİZLER TC VATANDAŞIYIZ

    YanıtlaSil
  70. sanki bir heyetle ayşenur hanımı yada başarılabilirse emine erdoğan ı ziyaret etmek lazım.

    mühendis34

    YanıtlaSil
  71. icraat nasıl bir icraattır bu dün nasıl konuşuyodunuz bugün nasıl yalanlar çıkmaya başladı heralde kimsenin avutulmaya hali yok beyler sözün bittiği yerdeyiz allah aşkına pof pof zamanı değil ben yaptım sen yapmadın zamanı hiç değil bu yorumuda hiç silmeyin çok ayıp edersiniz tbmm ye gidenler kim açıklayın dedim dün açıklamıyosunuz her ne yapılmışsa yalan dolan klimsenin biryere gittiği yok kim nerde yalan konuşuyosa allah belasını versin daha bu siteylede işim olmaz ayıptır ayıp adıyamanlım

    YanıtlaSil
  72. YAZIK BU MİLLETE YAZIK BİZLER BU ÜLKENİN DEĞİRMEN ÇARKLARIYIZ BİZLER HAPİSE ADAM ÖLDÜRENLER DIŞARI YOK BÖYLE BİR ŞEY YA

    YanıtlaSil
  73. ARKADAŞLAR BENİM ANLADIĞIM SANKİ AKP KANADI BİZİM EYLEM YAPMAMIZI VE MECLİSE GİTMEMİZİ İSTEMİYOR VE BUNUDA SÖYLEYEREK TAAKATIMIZI KIRIYOR,KIRIYORKİ KİMSE VEKİLLERİ ARAMASIN,FAX ÇEKMESİN,ANKARAYA MECLİSE GİDİLMESİN VE BU MEVZUYUDA SESSİZ SEDASIZ SÜMEN ALTI YAPSINLAR.BANA SORARSANIZ ESAS ŞİMDİ SES ÇIKARMAK LAZIM HEMDE HERYERDE,HER ORTAMDA.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  74. BAKIN ARKADAŞLAR HER KESİ SAKİN OLMAYA CÜNEYT BEYİ DE DÜNDEN BUGÜNE OLUMSUZ YAPAN GELİŞMESİNİ DİNLESEK ADIMIMIZI ONA GÖRE ATSAK İYİ OLMAZMI BU ÜLKEDE SON SANİYEDE ÇOK ŞEY DEĞİŞR HİÇ BİR ŞEY OLMASSA MUHALEFETEN SÖZ ALALIM NASIL OLSA SEÇİM VAR NASIL OLSA BÖYLE BİR ADALET DÜŞÜNCESİYLE İKTİDAR OLAMAZLAR CÜNEYT BEYDEN DAHA ANLIYACAĞIMIZ DİLDE BİR AÇIKLAMA GELİRSE BENCE BİLGİSAYARLARIMIZI YANMAKTAN KURTARIRIZ İZER

    YanıtlaSil
  75. CAN MERT ÇOK ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR RADYONUN SESİNİ DAHA ÇOK AÇMAMIZ LAZIM İZER

    YanıtlaSil
  76. BAŞBAKANIMIZ YADA YANINDAKİ DANIŞMANLARI EĞER BU SİTEYE BAKIYORLARSA ONLARDAN TEK DİLEĞİMİZ ADALET BORÇLU HAPİSTE BORCUNU NASIL ÖDEYECEK YAPMAYIN YÜZLERCE KALİTELİ İŞİNİ BİLEN EĞİTİMLİ İNSANLAR YURT DIŞINA KAÇTI KALDIRIN ŞU ÇEKTE HAPSİ ALACAKLI MUTLAKA ALCAĞINI ALIR YAPMAYIN HÜKÜMETLER VATANDAŞINI EZİYET ETSİYEN DİYE VAR OLMAZ BIRAKIN ŞU ÇEKTE HAPSİ KALDIRIN BORÇLU İLE ALACAKLIYI BAŞBAŞA BIRAKIN ONLAR BU İŞİ ZATEN ÇÖZER BEN EMİNİM BAŞBAKANIMIZ BU SORUNU ÇÖZECEKTİR

    YanıtlaSil
  77. ARKADASLAR AVRUPA INSAN HAKLARI MAHKEMESINE FAKS VE ARDINDAN POSTA ILE YAPACAGIMIZ BASVURULAR DIKKATE ALINIYOR SAHSEN VE TURKCEDE KABUL OLUYOR EGER KISININ BEDENINE BIR ZARAR GELMEYECEKSE 1 YILDA BASVURU SONUCLANIYOR AMA BIZ HAPIS CEZASI ILE KARSI KARSIYAYIZ HERHALDE BEDENIMIZLE YATACAZ BU DA BIR ZARAR DIYE DUSUNUYORUM BU YUZDEN HEMEN GORUSULMESI ISTENIYOR VE MAHKEME KARARINDAN EN FAZLA ALTI AYLIK BIR SURE GECMIS OLMASI GEREKIYORKI BIZIM TAAHUTLER DOLDUGU ICIN SURE SIMDI BASLAMIS OLMASI LAZIM BIR AVUKAT ARKADAS BIZE SADECE DOSYA NUMARALARIMIZI BOS BIRAKACAK BURALARI BIZ DOLDURALIM AYNI ANDA BASVURU YAPSAK INSAN HAKLARI MAHKEMESINE BIR MEKTUP PARASI NE KAYBETMIS OLURUZ BUDA BIR EYLEMDIR


    AFRIKALI


    BASVURU SARTLARI BU ADRESTE TURKCE


    http://www.echr.coe.int/NR/rdonlyres/09F76518-3971-424C-97D6-1735F4ABEA1F/0/TUR_QR.pdf

    YanıtlaSil
  78. SYN CÜNEYT BEY,DÜNDEN BU GÜNE NE DEĞİŞTİ BİZİ BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİZ.

    YanıtlaSil
  79. Değerli arkadaşlar,siteye yeni girdim.Olumsuz tepkilerin sebebini öğrenmek için bütün yazılanları okudum.Ortalığı karıştıran yazıların hepsi rumuzsuz.Site ne zaman olumlu bir hareket yapsa hemen arkasından malum çevreler harekete geçiyor.Sevgili arkadaşlar,karşımızda müthiş bir lobi olduğunu lutfen unutmayın.Rumuz yazmayan ve sitede yeni yazmaya başlayan rumuzuda olsa olumsuz bilgilere inanmayın.Sitede başta cüneyt bey olmak üzere,ekm 2510,doktor,basketçi ve belli site müdavimi olan arkadaşlardan başkasının verdiği bilgilere inanmayın.Ama mümkün olan ulaşabildiğimiz her yere ulaşalım.Hatta en yakınımızı haklılığımıza inandıralım.Bizler haklıyız,lutfen yılmadan mücadeleye devam edelim.15 ay c.evinde yatmış biri olarak bu olumsuz yorumların içerideki arkadaşları nasıl etkilendiğini çok iyi biliyorum.İçerideki arkadaşlarımızında morale ihtiyacı var.Lutfen dikkat.Torba yasada işimiz olmazsa mücadeleyi bırakacakmıyız?Yola devam,hadi arkadaşlar!fidan55

    YanıtlaSil
  80. DİNAMOKİEV BEŞİKTAŞ MAÇINA BİLET ALDIK 2 KİŞİ.O MAÇTA PANKARTI BELİME SARIP SAHAYA ATLAYACAĞIM.PANKART HAZIR;TÜRKİYE DE İNSANLAR ÇEK BORCUNDAN HAPİS YATMAKTADIR.. TABİ O SÜREYE KADAR Bİ ŞEY DEĞİŞMEZ İSE MURAT AKIN

    YanıtlaSil
  81. TEK ÇARE BU ŞEKİLDE BASININ GÖREBİLECEĞİ Bİ KÜÇÜK PANKART

    YanıtlaSil
  82. Bu görüşmeden çıkan sonuç pek ümit verici değil. Zaten bu hükümet 3167 deki hapis cezasını kaldırmak isteseydi yeni kanunda kaldırırdı. Belki zamanla çözülür. Allahtan ümit kesilmez.serdar.

    YanıtlaSil
  83. BBP NE YAPTI;1 DAKİKALIK EYLEM.AMA NASIL SES GETİRDİ Dİ Mİ

    YanıtlaSil
  84. BAKIN ARKADAŞLAR SAHADAKİ BİR FUTBOLCU BİN SEYİRCİDEN İYİDİR SEYİRCİ KALMAYALIM İNELİM SAHALARA TOPLANALIM YİNE MECLİSİN KAPISINDA BUNLAR TLF DAN MEİL DEN ANLAMAZ YÜZ KIZARTICI SUÇLARDAN AF OLANLAR BUGÜN PAŞA PAŞA ÇIKIYOR BİZ BUNLARDAN DAHA AŞA İNSANLARMIYIZ MANTIK ALACAK GİBİDEĞİL AVRUPA BİRLİĞİ DİYORLAR BUNLAR AVRUPANIN HİÇBİR ÜLKESİNDE YOK AKP YE OLN GÜVENİMİZ SARSILDI ARTIK BIKTIK

    YanıtlaSil
  85. basın bizi artık gördü arkadaşlar bizim toplanıp bir eylem yapmamız lazım

    YanıtlaSil
  86. ÇEK MAĞDURLARININ ÇÖZÜMÜ ŞU OLABİLİR DENETİMLİ SERBESTLİK KARAKOL VEUA JANDARMAYA İMZA VERMEK KATİLLERE VERDİLERSE BİZLERE VERMEK ÇOK MU ZOR.BU KADAR DA DEĞERİMİZ YOK BU ÜLKEDE ÇEKTEN ÇEKEN

    YanıtlaSil
  87. DERHAL AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BAŞVURALIM.

    YanıtlaSil
  88. 5 KİŞİ ÇIKSIN BAKALIM HALİÇ KÖPRÜSÜNE.Bİ PANKART AÇSIN.NELER OLUR NELER.BİDE EYLEMDEN ÖNCE 5 TANE TV KANALI ARANSIN. BEN VARIM MURAT AKIN

    YanıtlaSil
  89. http://www.echr.coe.int/NR/rdonlyres/09F76518-3971-424C-97D6-1735F4ABEA1F/0/TUR_QR.pdf

    YanıtlaSil
  90. ACİL BİR GRUP ARKADAŞIMIZ ANKARA YA ZİYARETTE BULUNSUN HEMDE CUMA GÜNÜNE KADAR.EVET ARKADAŞLAR BUNU KİM ORGANİZE EDECEKSE ETSİN.

    YanıtlaSil
  91. murat akın doğru söylüyor varmı katılacak olan

    YanıtlaSil
  92. BENCE BÜTÜN HERKEZ AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNİ BU ANLAMDA BİLGİLENDİRMELİ TORBA YASAYA DAHİL EDİLMELİYİZZ

    YanıtlaSil
  93. _____________________ Ö N E M L İ _________________


    Arkadaşlar bu iş yok mektup , yok telefonla olmayacakem büyük bir eylem yapmak lazım ses getirmek lazım buna evet diyenler beni ekleyin HAK VERİLMEZ ALINIR bu iş mıy mıy telefonla olmayacak


    EKLEYİN BENİ

    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  94. Arkadaşlar NEWYORK TİMES Gazetesinin Patronu ve yayın müdürünün mail adresleri.. sıkıntılarımızı ingilizce metin halinde yazıp gönderelim ve imza olarak www.cekmagdurlari.com kullanalım..

    publisher@nytimes.com
    president@nytimes.com

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  95. Sevgili arkadaşlarım,5 yıl önce çıkan ve yıl sonunda yürürlüğe giren yasa için o kadar zamanımızı harcıyoruzki.Bu yasadan birçok masum vatandaşta yararlandı.Bizim işimiz haklılığımızı başta yakınlarımız olmak üzere herkesi haklılığımıza inandırmak.Kat etmemiz gereken çok yolumuz var.C.evlerine giripte tahütle çıkan arkadaşlar bunu çok iyi bilir.Lutfen enerjimizi boşa harcamayalım.Ulaşabildiğimiz herkese ulaşalım.Bu baskıya kimse dayanamaz.Her halukarda haklılığımıza herkese inandırmktır.
    Özellikle c.evine giripte çıkan arkadaşlar lutfen borcunuz ne olursa olsun,alacaklılarınızla mutlaka görüşün.Banka ve faktorink şirketleri dışındaki alacaklılarınız mutlaka size yaklaşacaktır.Bir dosyanızı bile halledebilseniz karlısınız.Hadi arkadaşlar iki koldanda çalışalım.Borç bizim,biz ödeyeceğiz,samimiyatimize inandıralım insanları.Utanmayı ve sıkılmayı bırakalım.Bizler dolandırıcı değiliz.Buna önce alacaklılarımızı inandıralım.Hepimize bol şans.Yarınlar çok güzel olacak.meriç22

    YanıtlaSil
  96. BIRAKALIM İNSAN HAKLARINI,TELEFON FAKS ÇEKMEYİ.CANLI EYLEM GEREKİR BİZE.ÖĞRENCİLER KADAR OLAMIYORUZ.SENELERCE YATACAĞIMIZA 3 5 JOP YERİZ EN FAZLA.HAYAT YEŞİLDE,YEŞİL YOSUNDA;YOSUNLAR BOY VERİYOR,KUYTULUKLARDA.ÇIKALIM ARTIK KUYTULUKLARDAN MURAT AKIN

    YanıtlaSil
  97. SEVGİLİ ARKADASLAR...

    MUCADELE MUCADELE AMA SUNU ANLAYALIM ARTIK UZUN VADEDE ÇÖZÜM OLASILIGI YOK..BORÇLARIMIZIDA ÖDEYEBİLECEK ŞAMSIMIZ YOK..SİZLERE ÖNERİM YA TOPLU HALDE TESLİM OLUNSUN..YADA MECBUREN SEÇİMLERDE DUA EECEĞİZ BASKA BİR PARTİ GELSİN.BANA GÖRE BASBAKANIN BU TVRINA RAĞMEN AYSENUR BAHCEKAPILI DENEN VİCDANSIZ İNSAN BİZLERİ ÖNEMSEMİYORSA EMİN OLUN ARDINDA GÜVENDİĞİ BİR ŞEY VARDIR.

    YURTDISINA CIKMAYI PLANLAYAN ARKADAŞLAR VARSA BANA ULAŞSINLAR..YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞICAM..ZAMANDA KAYBETMEYİN..BEN 5 AY ÖNCE TERKETTİM ÜLKEYİ..ŞU AN BALKAN ÜLKELERİNDEYİM VİZE UYGULAMAYAN ..ÇÜNKÜ ARTIK BU ŞANSINIZDA KALMAYACAK..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..GERİDE BIRAKTIGIM OĞLUMDANDA ÖZÜR DİLİYORUM BU DEVLETİN ŞARTLARINA GÜVENİP TİCARET YAPMA APTALLIĞINDA BULUNDUGUM İÇİN.HAKKIMI HELAL ETMİYORUM VATANIMA..ÖDEDİĞİM HER KURUS VERGİ YAPTIGIM ASKERLİK VE YAPTIGIM TÜM İYİ NİYETLİ TİCARETİM HARAM OLSUN..

    ozkar77@hotmail.com

    YanıtlaSil
  98. katıl gaspcı terorıst adam olduren tecavuz eden ınsanslar cok sukur aramızdalar
    arkadaslar bızler daha buyuk suc ısledık sız farkında degılsınız vergı odedık emek sarfettık ınsan ıdame ettık
    tek sucumuz borclu olmak onurumuzla yasamak ıstemek
    ıstanbul beykoz

    YanıtlaSil
  99. 94 ve 95 DE YORUM YAPAN ARKADAŞLAR

    ABİCİĞİM MİLLETİ ASİMİLE ETMEYİN YOK ŞURAYA MAİL ATIN YOK ŞUNU YAPIN KARDEŞİM SEN MİCHELLE , CORÇ LA GÖRÜŞECEKÜŞSEN GÖRÜŞ AİLEMİZ DAĞILIYOR SEN NE DİYE AKIL VERİYON EYLEM YAPACAK YİĞİTLER EKLESİN GERİYE KALANLAR DA CHET YAPMAYA DEVAM ETSİN YÜREKLE ELLİ ALTMIŞ KİŞİ ÇIKARMI BU KOCA SİTEDEN EKLEYİN


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  100. Sevgili arkadşlar sizleri umutsuzluğa sevketmek istemem ama taahüt süreleri dolmadan herhangi bir affın olması sizede hayalci gelmiyormu.
    Alacaklılar o zaman bize verilen taahütlerin süresi dolmadan nasıl affedersiniz diye ortaya çıkmazlarmı.

    YanıtlaSil
  101. murat akın utku yu ekledinizmi?

    YanıtlaSil
  102. marş söylemeden ölmek bize yakışmaz.hızlı ve canlı eylem lazım.kaç tane milletvekili maillerine bakarki. murat akın

    YanıtlaSil
  103. ------------ÖNEMLİ-------------------
    UTKU KARDEŞİME KATILIYORUM ÇÜNKÜ O DAHA ÖNCE BİZLER İÇİN 4 KAHRAMAN ESKİŞEHİRDEN YÜRÜDÜLER
    O KAHRAMANLAR UTKU MERSİN UGUR26 HAYDAR ABİ UGUR55 BABASIYDI VARMISINIZ TEKRAR APDİ İPEKÇİ PARKINDA BİR SES GETİRECEK EYLEME OZAMAN UTKU YU EKLEYİN----BEN VARIM

    YanıtlaSil
  104. ARKADAŞLAR MAİL DEDİK ATTIK FAX DEDİK YAPTIK TELEFON AÇTIK MEDYA DA ÇIKTIK EEEEE NE OLDU BİR ŞEY YOK EN GÜZELİ TOPLANIP BİR EYLEM YAPMAK VARMISINIZ

    YanıtlaSil
  105. EYVALLAH VEZİR38 SENİN GİBİ YÜREKLİ İNSANLAR SAYESİNDE OLUR YÜREKSİZ OLUPTA MIY MIY ESKİ FABRİKATÖR ARKADAŞLAR VAR ONLAN MONŞER MONŞER ONLAR ZATEN EKLEMESİN BU İŞ YÜREK İŞİ OLDU ARTIK YÜREK

    YanıtlaSil
  106. 66 Numaralı Yorum
    Yurtdışına çıkış izni istersen bu iş olmaz. Ne o yani. Milleti çarptın kaç "mı diyecekler. İstersen bir de kırmızı halı sersinler ha. Bırakın bu çarpık fikirleri de işinize bakın. Zaten bu mantık yüzünden birşey olmuyor. Bu siteye dışarıdan bakan biri, tabii ki olumsuz düşünür. Birisi de yabancı gazetenin mailini veriyor. Burası sömürge oldu da haberimiz m yok. O adam ne yapacak. Milletin çaresizliğiyle dalga geçmeyin.

    YanıtlaSil
  107. ÇEKMAGDURU OLMAKTAN ,ESNAFLIK YAPTIGIM,İAŞE SAGLADIGIM,CANSUYU OLDUGUN TÜM DUYARSIZ İNSANLAR
    ÖTEKİ DÜNYADA NASIL OLSA BUGÜNLERİ YAAD EDECEGİZ


    ORADA İLK GÖRDÜĞÜM AVUKATIN YAKASINA YAPIŞICAM.

    BİZLERİ BU ÇAKALLAR ORDUSUNA YEM EDENLER SIRAYLA
    BU İŞLER.
    ART NİYET VARSA BOŞVER TAMAM AMA BİR DİNLE KARDŞ

    BUNUN ORTA YOLUNU BULDUR BİZLERE BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUZ.

    AŞİRETLER KAVGA EDER KÖYÜN VE İKİ TARAFIN BÜYÜKLERİ BİR ARAYA GELİR ÇÖZÜM ÜRETİR, PEKİ BU KOCA DEVLETİN İÇİNDE İKİTANE ÖNDERİ BÜYÜĞÜ
    BULAMIYORMUYUZ BİZ.....YAZIKLAR OLSUN SİZLERİN BÜYÜKLÜĞÜNE DE ÖNDERLİĞİNEDE.

    BİZLER YARIN ÖBÜR GÜN BİRBİRİMİZİ KIRMAYA BAŞLAYINCA ÇÖZÜMÜ NASIL OLSA ..İKE ..İKE BULACAKSINIZ DİYORUM. GÖRÜCEZ BEYLER GÖRÜŞÜCEZ.

    ONNUMARA DEVLETLİSU TARAFINDAN MAGDUR EDİLEN.BEN

    UST 35

    YanıtlaSil
  108. BU SEFER EYLEM YERMİZ İSTANBUL OLSUN NE DYORSUNUZ SAYIN BÜYÜKLERİM EKM2510 CÜNEYT ABİ JENARDİ BARIŞCI MERSİN BASKETCİ CANMERT UST 35 ZONGULDAKLI MY WAY UGUR26 UGUR55 HAYDAR EMEKLİ ÖGRETMEN MÜHENDİS ULUDAG SAMİ ABİ SERAP GİZEM ŞEN YURDANUR ZEYNEP DAHA İSMİNİ SAYAMADIKLARIM NE DERSİNİZ BU HAFTA BİZİM İÇİN SON ŞANS

    YanıtlaSil
  109. sonuna kadar varım...kaybedecek ne kaldı ki

    YanıtlaSil
  110. o dediğiniz eyleme ancak vezir in yazdığı o liste gelir. Belki birkaç kişi daha. Geçen sefer bedava bilet verdiler de gelen olmadı. kalanı da edebiyat yapar ancak.

    YanıtlaSil
  111. HELAL SERAP ABLAM
    UMUTSUZLUGA KAPILMAK YOK BÜYÜK BİR EYLEM YAPMAMIZ LAZIM ARKADAŞLAR TOPLANTIGIMIZ YERDEN DE HAKKIMIZI ALMADAN GİTMİYELİM

    YanıtlaSil
  112. ARKADAŞLAR BEN ÇÖZÜMÜ BULDUM.

    HALK EYİTİMDE KURSA BAŞLIYCAM.

    BONCUK DİZİMİ.

    MAKET GEMİ YAPIMI.

    TESPİH YAPIMI. VS. VS.

    YARIN GİDİP BAŞVURUCAM HALKEYİTİME NASIL OLSA ,
    BUNLAR BİZLERİ İÇERİYE ATMAK İÇİN BÜYÜK ABİLERİNE NAMUS SÖZÜ VERMİŞLER BİZDE BONCUK DİZEREK MAKET GEMİ FALAN YAPARAKTAN BU BORÇLARI ÖDEMEYE ÇALIŞIRIZ ARTIK. HEM
    İÇERİDE FAZLA KARIŞAN DİKKATİMİZİ DAGITAN OLMAZ İCRAYDI ALACAKLIYDI YEMEK İÇMEK DERDİ HERALDE OLMAZ DİYORUM.......ÖZÜRLERLE

    UST 35

    YanıtlaSil
  113. STAR HABER DEKİ KONU NASIL OLDU ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  114. Ben de varım vezir kardes

    herseye varım

    YanıtlaSil
  115. 88 MURAT AKIN. BEN VARIM. elçim yılmaz

    YanıtlaSil
  116. ARKADAŞLAR NİYE EYLEME GELMEK İSTEMİYORLAR ANLAMIYORUM YA ARKADAŞLAR CEZAEVİNE GİTMEK DAHAMI HOŞUNUZA GİDİYOR NE VAR SANKİ KİMDEN KORKUYRSUNUZ BİZLER NAMUSSUZ BİR İŞ YAPMADIK ARKADAŞLAR ORDA HAKKIMIZI SAVUNACAGIZ

    YanıtlaSil
  117. UTKU YURDDISINDAYIM AMA HER TURLU EYLEME ESKISEHIR DE UNUVERSITEDE OKUYAN OGLUMU VE EN AZ 5 ARKADASINI YOLLARIM
    NE ZAMAN DERSEN IZ
    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  118. murat akın maıl adresını yazarmısın arkadasım elçim

    YanıtlaSil
  119. Rıdvan ASLAN
    raslan34@hotmail.com
    0533 344 64 46

    İstanbul Avrupa yakasındayım

    YanıtlaSil
  120. Hakkımda ki 2 adet tutuklamaya istinaden eyleme katılamayacağımı üzülerek belirtmek isterim.. Aranızda ki en genç kişiyim sanırım yaşım henüz 24.. Arkadaşlarımdan İstanbulda ki eyleme katılmaları konusunda ricada bulunucam..

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  121. eyleme toplanmaya varım dıyenler lutfen msn adreslerını yazsınlar. elçim yılmaz

    YanıtlaSil
  122. ÜST 35 İZMİRLİLER TOPLANALIM DİYORUM EN AZINDAN HİÇ BİR ŞEY YAPMASSAK BİR HOCA TUTALIM NASIL VOLTA ATILIR ÖĞRENİRİZ"""ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN"" ACİL İZMİRLİLER TOPLANALIM HEM EYLEM HEM HUKUKİ BİRLİK YAPALIM GÜZEL BİR AVKT VAR İZER

    YanıtlaSil
  123. EYLEME, TOPLANMAYA KARAR VEREN ARKADASLAR LUTFEN CIDDI OLANLAR GERCEKTEN GELECEK OLANLAR MAIL ADRESLERINI YAZSINLAR KONUSALIM. ELÇİM YILMAZ

    elcimmmm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  124. her turlu destege varım 55 yasında olsamda .. izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  125. EYLEME, TOPLANMAYA KARAR VEREN ARKADASLAR LUTFEN CIDDI OLANLAR GERCEKTEN GELECEK OLANLAR MAIL ADRESLERINI YAZSINLAR KONUSALIM. ELÇİM YILMAZ

    elcimmmm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  126. ARAKADASLAR..

    SU AN TAM ZAMANI HAZIR BASBAKANIN BİLGİSİNDE SICAKKEN BU DURUM..HEPİMİZİN BİR ARAYA GELMESİ..VE TOPLU BİR EYLEM BELİRLENECEK BİR YERDE..HAKKINDA TUTKLAMASI OLAN ARKADASLAR EM AZINDAN AİLE FERTLERİNİ GÖNDERSİNLER..BU KONUDA BİR ORGANİZASYON BASKANI SECİLSİN..VE KATILACAKLAR BU ARKADASIMIZA İSİMLERİNİ BİLDİRSİN..VE EYLEME KATILACAK YAKINLARIMIZIN DA GEREKİRSE HANGİ ÇEK MAGDURUNUN YAKINIYSA YAKASINA İSMİNİ YAZSIN..OZAMAN ANLAYALIM KİM GELİYOR GELMİYOR...KİMSEDE BOŞ ATIP TUTMASIN..EN AZINDAN 5 KİŞİ GÖNDEREMEYECEKMİSİNİZ..ANNENİZ BABANIZ EŞİNİZ DOSTUNUZ YOKMU YAA..ALIN ONLARI GELİNNNNNN...BU SON ŞANSIMIZ BUNUDA UNUTMAYINN..VE ACİL CUMAYA KADAR BUNUN YAPILMASI LAZIMMMMM..GEREKİRSE CADDEYİ TRAFİĞE KAPATALIMMMMMMMM...GEREKİRSE GAZ YİYELİMM..YUMURTA ATALIMMMMMMMMMM...KORKMAYIN BU KADAR ARTIKKK..TEK YÜREEK TEK VUCUTT DOSTLARRRRRRRRR..

    YanıtlaSil
  127. ARKADAŞLAR ÇIKMAK ZORUNDAYIM ŞU AN İÇİN HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR EYLEME DESTEK VERENLER UTKU ARKADAŞIMIZI EKLESİN MSN YE

    YanıtlaSil
  128. Arkadaslar herkese merhabalar
    Ben bugun saat 17.15 de Best Fm de bir show programına canlı yayına katıldım. Yaklaşık beş-on dakikalık konuşma fırsatı verdiler. Sitemizin adını duyurdum. Gundemdeki konu başlıklarımızı sıraladım. Sunucu programın bir show programı oldugunu fakat kanayan bir yaraya parmak bastığımı kendisinin de daha önce bir cek magduru oldugunu söyleyerek ilgilendi ve sitemizin adını o da tekrarladı. Bizim ülkemizde teroristlerin katillerin dışarıda gezmesinin gerçek mağdurların içeri atılması gerçeğine tepkilerini dile getirdi.

    YanıtlaSil
  129. utkuyu ekledım de utku msnde degıl kı. elçim

    YanıtlaSil
  130. ELCİİİİM

    EYLEME KATILMAK İSTEYEN DOSTLAR SENİN MAİL ADRESİNİ EKLESİNLER...KATILIMCILARI İSİMLERİNİ ALALIM ...VE BİR TARİH BELİRLEYELİMMM..ACİL OLARAKKK BU TARİHİ BELİRLEYİP HAREKETE GECMEMİZ GEREKLİİİİİİ...

    ARKADASLAR ELCİMM BİR HANIMEFENDİ OLARAK BU YÜREĞE SAHİPSE BİZ ERKEK MAGDURLAR YAKMALIYIZ ORTALIGII..LÜTFEN MAİLİNİ EKLEYİNİZZZZZ..

    KAYBEDECEĞİMİZ NEYİMİZ KALDI ARKADASLAR!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  131. u.k_76@hotmail.com


    ekleyin arkadaşlar lütfen açık ya

    YanıtlaSil
  132. İZ ER .

    İZMİRDEKİ AVKT ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ SÖYLERMİSİN
    MAHSURU YOKSA.

    SAYIN ARKADAŞLAR BENDE TUTUKLAMALARDAN DOLAYI KENDİMDEN EMİN DEYİLİM .

    AMA NASIL YARDIM EDEBİLECEGİM HAKKINDA ÖNERİ VARSA BİZ 3 KİŞİYİZ BURADA ÜSTLENİLEBİLECEK
    GÖREVEDE HAZIRIZ .

    UST35

    YanıtlaSil
  133. Siteye Pek yorum yazmıyorum ama hep izliyor sitede hergün ne yapılması gerekiyorsa sms, mail aranacak yerler arıyorum EYLEMDE Bende varım

    YanıtlaSil
  134. sayın 80 murat akın yapacagınız eylem buyuk ses getırır egerkı yapabılırsenız sımdıden tesekkurler

    YanıtlaSil
  135. UTKU ARKADASIMMM

    ELCİMMLE İRTİBATTA OLUN BERABER HAREKET EDELİMM..EYLEMDE BENDE VARIM DİYEN ARKADASLAR elcimmmm@hotmail.com adresini eklesinlerr...VE LUTFEN TÜM YAKINLARIMIZLA BERABER İŞTİRAK EDELİM EYLEME..GELEMEYEN YAKINLARINI GÖNDERSİN..BU KONUDA KAC KİŞİ İLE KATILABİLİRLER İRTİBAT NOLARINI ELCİMM ARKADASIMIZA İLETSİNLER...

    OZKAR

    YanıtlaSil
  136. CEZA EVİNDE ÇÜRÜYECEĞİME

    ADAM GİBİ ADAM OLURUM

    AÇ KALIRIM PROTESTO EDERİM
    ANAYASAL HAKKIMI KULLANIRIM BİRAZ ÖNCE SERAP BACI BENİ EKLEDİ YA ONUN KADAR YÜREKLİ OLAMAYANLAR VAR BEN ARTIK ÇİLEDEN ÇIKTIM YA. BİR İKİ SAAT BEKLEYECEM EYERKİ BÜYÜK BİR GRUP OLUŞTURMAZSAK BEN ARTIK BİR GIRAM YORUM YAPARSAM BEN ADİM ŞEREFSİZ BİR İNSANIM BENİ BİLEN BİLİR ÇOK KAFAM ÇALIŞMAZ BEN YÜREK ADAMIYIM YÜREĞİMEDE GÜVENİRİM BİLEĞİMEDE KORKAKLARIN İÇİNDE CHET YAPACAK KADAR DA DÜŞMEDİM DAHA

    YanıtlaSil
  137. ARKADAŞLAR LÜTFEN EYLEME KATILACAK OLANLAR BANA MSN DEN ULASSINLAR. NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR SES GETIRIr. KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK. LÜTFEN ACELE EDELIM.

    elcimmmm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  138. utku bey msnde sn elcim

    YanıtlaSil
  139. utku mersin

    msn e ekledim ama galiba olmadı
    sen denesene beni
    raslan34@hotmail.com

    YanıtlaSil
  140. ARTIK SES GERİRECEK GEREKİRSE POLİSTEN DAYAK YİYECEK EYLEM GEREKLİ VEYA ÇADIR NEBİLEYİM AÇLIK GREVİ TOPLANIP OTURALIM AİLELERİMİZLE

    YanıtlaSil
  141. YA SURDA BİLE ORGANİZE OLAMIYORUZZZ..ARKADASLAR UTKU ELCİM SERAPP ALLAH RIZASI İÇİN BİRİNİZ BİR MSNE ACIN SADECE EYLEME KATILACAKLAR İÇİN..EYLEME KATILMAYACAKLAR AİLELERİ İLE VEYA BASKA BİR SEKİLDE İŞTİRAK EDEMEYECEKLER EKLEMESİN...

    TEK BİR YERDE TOPLAYIN EYLEME KATILACAKLARI...BAKIN HALA MERTLİK ÖLMEDİİİİ..HAYDİ DOSTLARR GEREKİRSE ASSINLAR BİZİ...BARİ ADIMIZ KALIRR BÖYLE EZİK OALCAĞIMIZAAA..

    YanıtlaSil
  142. BİR YERE GELMEMİZ LAZIM İZER

    YanıtlaSil
  143. ARKADAŞLAR
    YAPILAN YORUMLARI BAŞTAN SONA OKUDUM, HAKARETLERDE VAR DÜNDEN BUGÜNE NE DEĞİŞTİ LER UMUTSUZLUĞA DÜŞENLER VS VS.
    NASIL ADLİLER İDARİYE DÖNÜŞMEZLER VS VS
    SIKINTIYI DA ANLATAMADIM SANIRIM.
    BİZ BURADA ÇÖZÜM İSTİYORUZ, İNSANLARA İMKANSIZI AŞILAYIP İMKANSIZIN PEŞİNDE KOŞTURMAK DEĞİL.
    HEPİMİZİN AMACI BU SORUNUN ANAYASAMIZA HUKUK İLKELERİNE AYKIRI BU UYGULAMANIN BİR AN ÖNCE KALDIRILMASI,
    BUNDA HEM FİKİRİZ SANIRIM.
    AMA BAZI ARKADAŞLARIMIZ ÖZELLİKLE BİR KESİMİN ETKİSİ ALTINDA KALAN ARKADAŞLARIMIZ BAZI ŞEYLERE ŞARTLANMIŞ
    NERDEYSE, BUGÜN BİZ ÇEKTE CEZA SİSTEMİNİ KALDIRIYORUZ DESELER HAYIR İDARİ PARA CEZASI İSTİYORUZ DİYECEK KARARLIĞINI GÖRÜYORUM.

    İNSANLARI OLMAYACAK BİR ŞEYİN PEŞİNDE KOŞTURUP KENDİLERİNE BİR YERLERDE BİR SİYASİ PARTİ İÇİNDE PAYE SAĞLAMAYA ÇALIŞMAK BENİM MİZACIM DEĞİL AMA BAZILARI BU KONUDA OLDUKÇA MAHİR.

    BEN GÖRÜŞMELER SONUCU EDİNDİĞİM İZLENİMİ GERÇEKLİKTEN KAÇMADAN OBJEKTİF OLARAK AKTARMAYA ÇALIŞTIM, BU İZLENİM DÜNÜN İZLENİMLERİYDİ.
    BUGÜN BİZ MECLİSİ SIKIŞTIRMAYA BAŞLASAK YARIN ADLİ PARA CEZALARININ TORBA YASAYA GİRMESİ MÜMKÜN FAKAT BU ETKİYİ NASIL YARATIRIZ?

    EYLEMLER KOYARIZ VE GÜNDEME GELİRİZ,
    YARIN BAŞBAKANLA BAŞKA BİR HEYETİMİZ KONUŞACAK SIKINTILARI ANLATACAK ÇÖZÜM İSTEYECEK
    YARIN VEYA SONRAKİ GÜN BASINDA HABERİMİZ OLACAK
    VS VS

    SİZDEN RİCAM SİTEDEKİ MOTİVASYONU BOZMAYA ÇALIŞANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ
    ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ MOTİVASYONUMUZU SEN BOZDUN YA MOTİVASYONMU KALDI!!

    BENDE DİYORUMKİ
    TALEPLERİMİZ GERÇEKÇİ KABUL EDİLEBİLİR VE SIKINTILARIMIZA ÇÖZÜM OLACAK HİÇ KİMSENİN KARŞI ÇIKMAYACAĞI BİR ŞEY OLMALI CEZAEVİNDE ARKADAŞLARIMIZ OLMASIN KİMSEDE BU KORKUYU YAŞAMASIN.
    ÇEK KANUNUNDAN CEZA SİSTEMİ KALDIRILINCAYA KADAR
    ANAYASA MAHKEMESİNİN ŞİMDİYE KADAR 3 MADDESİNİ İPTAL ETMİŞ OLDUĞU ÇEK KANUNUN DİĞER MADDELERİNDEKİ GÖRÜŞMELERİDE TAMAMLAYIP GEREKÇELİ KARARINI AÇIKLAYANA KADAR

    YanıtlaSil
  144. UTKU BEYİN MSN ADRESİNDE TOPLANIYORUZ....

    YanıtlaSil
  145. CÜNEYTTT..

    ÜÇ MADDE İPTALİ BİZLER İÇİN OLUMLU BİR GELİŞME..

    BELKİDE DİĞER MADDELERİDE İPTAL EDECEK..

    BU GEREKÇELİ KAKARIN AÇIKLANMASI TAKRİBEN NE KADAR SÜRER..??

    ARKADASLAR BİZLER EYLEMLERİMİZE DEVAM EDELİM..ANAYASA MAHKMESİDE BELKİ BİZE MÜJDE VERİCEK AMA BİZLER VAZGECMEYELİM..

    YanıtlaSil
  146. AYRICA DÜNKÜ YAZIMDA AŞAĞIDADIR

    ARKADAŞLAR
    Bugün yoğun bir tempomuz vardı,
    Bir gurup Arkadaşımız TBMM de
    Bir gurup arkadaşımızda büyük bir medya gurubuna röportaj verdi.

    TBMM'indeki arkadaşlarımız
    Başbakanımızla görüştüler,
    Maliye Bakanı ile görüşüler
    Ali Babacanla görüştüler
    kürşat Tüzmenle görüşme yapıldı
    Adalet Komisyon üyeleri ve Ayşe Nur Bahçekapılı ile görüştüler
    Başbakan görüşmeden sonra , sekreterini Arkadaşlarımıza yönlendirdi, sekreter sorunları dinleyip not aldı.
    Arkadaşlarımızın TMBB çıkışında ise karşılaştıkları Maliye bakanı Şimşek bu konu Başbakana detaylı şekilde iletildi bilgisini verdi.
    Ayrıca Arkadaşlarımız Başbakanla görüşürken, Ayşe Nur Bahçekapılıya dönerek bu konu hakkında bilginiz varmu sorusuna Bahçekapılı evet var demesi üzerine o zaman gereğini yapın demiştir.

    Başbakana çağrımıza her yerden ses gelmiştir.

    Ayrıca yazılı metnimiz TBMM de Başbakana, Bakanlara, Adalet Komisyon üyelerine, Muhalefet Parti Başkanlarına ve gurup başkan vekillerine, milletvekillerine ve parlamento Muhabirlerine dağıtılmıştır.
    TRT den bu sorunu gündeme almak için ve haber konusunda söz alınmıştır.

    BURADA SADECE BAŞBAKANLA KONUŞULDUĞU VE SORUNLARIN FARKINA VARDIRILDIĞIDIR.
    GEÇEN SENE HATIRLARSINIZ
    BAŞBAKAN ERTELEME İÇİN 2 SENE TALİMATI VERMİŞTİ VE BU MECLİSTE 1 YILA DÜŞÜRÜLDÜ.
    BAŞBAKANIN SORUNU ÇÖZMELİ GEREĞİNİ YAPMALI SÖZÜNÜNDE BAHÇEKAPILI TARAFINDAN NASIL ALGILANMASI GEREKTİĞİDE SİZİN GAYRETLERİNİZE KALMIŞ.
    YURDANUR VE SERPİL ARKADAŞIMIZ ALLAHTAN BU GÖRÜŞMEYE ŞAHİTLER.

    YanıtlaSil
  147. raslan34 bende ekledim açığım abicim


    ARKADAŞLAR


    Bakın msn açık iki üç saat bekleyecem bilgisayar başında elli altmış kişi eylem için adam gibi toplanmaşsak


    VALLAHİDE BİLLAHİDE BİR DAHA YAZMAYACAM BU SİTEYE ARTIK HAREKETE GEÇMEZ KORKAK KORKA YERİNİZDE OTURUN SİZ YALVARIN ARTIK ELLİ YÜZ KİŞİ TOPLANMAZSAK BEN ARTIK SİTEYE GİRMEM VALLAHİDE BİLLAHİDE ARTIK KİMSEYİ ARAMAM VE BU İŞLERDEN ELİMİ ETEĞİMİ ÇEKERİM YETER ARTIK HAREKETE GEÇMİYORSANIZ CHET YAPACAK VAKTİM YOK BENİM SİZE BOL SOHBETLER


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  148. arkadaşlar bu devlet olduğu sürece çek kanunu değişmez pkk lılar af olunur ama ticaret yapanlar daima suçlu kalır acı ama gerçek türkiyemiz allah hapimizin yardımcısı olsun bu ülkede ticaret yapmakmı illallah ben ticeret yaparken bankalar kapımıza gelir yalvarırdı allah düşürmesin bir düştük o yalvaran çakallar aslan oldu herkez düşman oldu kapımdaki elemanlarım bile tabii çeklerden cürüm giydik tamam eyvallah ceza evine gireliş ozaman devlet borcumuzu ödesin bizde paşa paşa yatlım çıkalım borcumuz yetmezmiş gibi birde devlet baba ceza kesiyor allah kahretsin sayın başbakanım öyle kürsüde konuşmaya benzemez bu işler almasaydın satmasaydın demeyle olmazzzzzz bak sende girdin ceza evine neymiş zoruna gitmemişmiş lafla pilav pişerse denizkadar yağı benden zaten sizden yardım isteyen halkta kabahat arkadaşlar he! pimizin yardımcısı allahtır elbet ayaklarına dolaştıracaktır

    YanıtlaSil
  149. KÖR VE SAĞIR İKTİDARIN ADALETLİ YÖNETİMİ OLURMU İŞTE YILLAR ASIRLAR ÖNCE KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN İLK TAHTA GEÇTİĞİNDE BU SÖZÜ SÖYLEMİŞŞŞ HEYYY MÜSLÜMANLARR DUYDUNUZMU

    YanıtlaSil
  150. u.k76 benıde ekle ageta@hotmail.com

    ben yarınonaylaya bilirim....55 yasında izmirliziratcı

    YanıtlaSil
  151. arkadaşlar bir yandan da gıyapta sonuçlanan mahkemelerimiz için uyarlamalara devam edelim .. bugün benim bir dosyam bozuldu av. alaattin bey sayesinde(onada buradan teşekkür ederim )

    eğer gıyapta karar verilmişse yüksek ihtimal dosyaalarımızı bozuyorlar ardından yeniden yargılama .yargılamada beraat alma şansı da var (hakimin insiyaftnde) tekrar ceza gelir ise tekrar temyiz böylece iş uzar durur.belki ruhen yorulurz ama tek yumruk halinde eylemlerimiz sürerken bir yandan da kişisel dosyalarımız ile ilgilenirsek daha güzel olur..

    birimizin zindandan kurtulması demek eylemimizde bir ailenin daha katılması demektir ....

    YanıtlaSil
  152. ARKADAŞLAR LÜTFEN TERÖR ÖRGÜTÜ TECAVÜZCÜ KATİLLERLE KENDİNİZİ EŞ DEĞER GÖRMEYİNİZ...
    ONLARIN ARKASINDA DEVLET VAR
    ONLARIN PARASI ÇOOOKK
    AVUKATLARI EN İNCE AYRINTIYI LEHE KULLANIYOR
    ONLARIN AVUKATI BZİM AVUKATLAR GİBİ DEĞİL
    ÇÜNKÜ
    EKSİK BİR SAVUNMA LEHE OLAN BİR UYGULAMAYI GÖZDEN KAÇIRIRLARSA
    YAŞAMLARI SONLANDIRILIR
    ONLAR DERİN DEVLETİN BİREYLERİ
    ONLAR 4 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ ETMİŞ ÖLDÜRMÜŞ ŞAHSİYETSİZLER
    BİZ ONLAR KADAR GÜÇLÜ OLAMAYIZ
    ONLARI SAVUNAN AVUKATLARI VAR
    ONLAR İNSAN
    İNSAN HAKLARI ONLARA İŞLER
    SİZ KİMSİNİZ?
    BEN KİMİM?
    BEN ELİME TEBLİGAT ULAŞMAYAN ŞAHIS,DURUŞMADAN HABERİM YOK
    FAKAT HÜKÜLÜYÜM
    BENİM SAVUNMAM YOK
    BENİM KENDİMİ İNSAN OLARAK GÖRME GİBİ BİR LÜXÜM YOK

    İNSAN HAKLARINA BAŞVURABİLEYİM.
    BU ÜLKENİN EKONOMİSİ BOZULMASIN AMAN AMAN
    YANİ BANKALARIN DAĞITTIĞI ÇEK KOÇANLARINDA SAKIN HA SAKIN DÜŞÜŞ OLMASIN
    TERÖR ÖRGÜTÜ ELEMANI OLABİLİRSİN
    TECAVÜZ EDEBİLİRSİN
    SANA HER ZAMAN SAVUNMA HAKKI VERİLİR
    SAKIN HA SAKIN
    KARŞILIKSIZ ÇEK KESME
    TEK CELSEDE HÜKÜMLÜSÜNDÜR.
    DEMEK Kİ
    BU ÜLKENİN EN AFFEDİLMEZİ BİZLERİZ
    HER NE KADAR AF OLARAK KABUL EDİLMESEDE
    BU ŞRESİZLERİN DAVALARI HALA TUTUKLU OLARAK SÜRDÜĞÜNE GÖRE
    BU ÜLKENİN EN AĞIR SAVUNMASIZ SUÇLULARI BİZLERİZ

    ADANALI
    ADANALI

    YanıtlaSil
  153. 151 de yazan arkadaşım tamam diyelimki bozdu ilk mahkeme gününü ne zamana veriyor? varmı belli bir tarih
    Meçhül

    Bu arada hakkikaten sitede kim olduğu belli değil herkez nick yazarsa kimin kim olduğunu anlıycaz

    YanıtlaSil
  154. CNM KARDEŞİM CÜNEYT

    BENDE DİYORUMKİ
    TALEPLERİMİZ GERÇEKÇİ KABUL EDİLEBİLİR VE SIKINTILARIMIZA ÇÖZÜM OLACAK HİÇ KİMSENİN KARŞI ÇIKMAYACAĞI BİR ŞEY OLMALI CEZAEVİNDE ARKADAŞLARIMIZ OLMASIN KİMSEDE BU KORKUYU YAŞAMASIN.

    DİYE YAZMIŞSIN AMA HEM GERÇEKÇİ OLACAK HEMDE KİMSENİN KARŞI KOYMAYACAĞI BİR ÇÖZÜM YOLU OLACAK DERKEN SENİN KANINCA BU NASIL BİR YOL OLACAK???? DOĞAL OLARAK HERKEZİN MORALİ BOZULDU VE SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYOR.ANKARA DA BU GÖRÜŞMELERDEN EDİNİLEN HASSASİYETLER DOĞRULTUSUNDA SENİN AKLINDAKİ ÇÖZÜM YOLU NEDİR?? NE TALEP ETMELİYİZKİ HERKEZİN ÜSTÜNDE MUTABAKAT SAĞLAYACAĞI BİR ÇÖZÜM OLSUN? AKP DAHİL OLMAK ÜZERE HİÇ KİMSE İTİRAZ ETMESİN VE BİZLERDE BU SIKINTILARDAN KURTULALIM?

    YanıtlaSil
  155. meçhul bey benim ismim orada yazıor...

    mahkeme gününe gelince tebligat ile bilgilendirme yapılacak tekrar mahkemeyi ne zaman a atarlar belli olmuyor... tebligat adresiniz yyoksa en azından hafta da bir kere ceza mahkemesi kaleminden öğrenebilirsiniz ..

    bugün benim infazım durduruldu fakat mahkeeme günümüzü ne zamana atarlar belli değil...adliyeler çok yoğun şu sırallar...

    YanıtlaSil
  156. Gizem Şen kardeşim sana yazmadım isim için geneline yazdım sanki isimsiz insanlar ortalığı karıştırmak ister gibi yorum yazmışlar yanlış anladın bende kim bunlar isimsiz yazanlar isimlerini görelim babından söyledim genede senden yanlış anladınsa özür dilerim
    Meçhül

    YanıtlaSil
  157. balçiçek pamir
    karsitgorus@haberturk.com
    tahliyeler ile canlı yayın var
    adalete uygun mu demokrasiye uygun mu?
    rahşan affı gibi tahliye olarak yorumlanan adalet bakanı tarafından af olarak görülmeyen
    tahliye esnasında hizbullah terör örgütü mensubu üyelerni karşılayan halay çekenlere kim izin verdi
    hesabını soralım
    bu ülkede adli para cezalarını alan şahıslar bu adamlardan dahamı ağır suç işledi

    YanıtlaSil
  158. Sayın CÜNEYT beyin sorusuna benim cevabım ,

    Sonuç itibariyle önümüzde bir torba yasa tasarısı var

    1- Geçmişe yönelik Adli para cezalarının affı düşünülmüyor, en azından şimdilik öyle bir niyet yok.
    CEVAP; NİYETLERİNE GİRİLMELİ

    2- Adli para cezalarının idari para cezasına dönüşmesi imkansız gibi.
    CEVAP ; (İMKANSIZ DİYE BİŞEY YOK )

    3- Çek kanununa kast unsuru ibaresi eklenmesi şimdilik mümkün değil.
    CEVAP ; (BUNU ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL , ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN )
    -----------------------------------------

    Bu güne kadar yapıcı olmaya çalıştım.Bundan böylede öyle olacağım.Bu site ilk kurulduğu andan itibaren buradayım.Her zamanda burada olacağım.Hedef bir olsada mücadele biçimleri , düşünceler ayrı olabilir.
    Sitenin genel kaidelerini bozmadan özgürce ,yasalara uygun , birleştirici , daha agresif , eylemci bir yapıyla mücadeleme devam edeceğim.

    Sıkıntılardan kurtulmak için bundan daha iyi bir zaman yoktur.Çünkü 2 ay sonra mecliste kimse kalmayacak.Bu iş bu yılın sonuna kadar sürecek..Olumlu olup olmayacağı hakkındada en ufak bir iyi fikir yok....Birer birer içeri alıyorlar.Basın içeri girenlerle değil , çıkanlarla ilgileniyor.
    Çok söyledik burada haydi diye.ANKARA eylemi 120 kişi değil - 500 kişi olsaydı şimdi torbaya değil - ÇUVAL,A GİRMİŞTİK...

    Hazır ANKARA eylemi olmuşken ve ardımıza da basın yayım kuruluşlarını almışken , her yerde çek mağdurları tartışılırken bir kaşık bal verilmesine kesinlikle karşıyım.

    YA BİTECEK - YA BİTECEK...........
    HAA BİTMEZSE NE OLACAK.........

    HERGÜN ÖLMEKTENSE BİR GÜN ÖLÜNECEK.........

    Anayasamızın 38. maddesine aykırı , AB uyum yasalarına aykırı , İnsan onuruna yakışmayan , Çağdışı , Hemen hemen herkesin yanlış dediği ama ağababalarından korktukları için ses çıkartamadıkları , zulum yasalarına HAYIR...

    Kimsenin endişelenmesine gerek yok,Eninde sonunda çıkacak bu yasalar.Mecburlar buna. Mutlaka çıkacaktır.

    YanıtlaSil
  159. Elektronik kelepçe ile denetimli serbestlik olsun. İnsanlar çalışıp çekleri ödeyebilsin bari. Serdar

    YanıtlaSil
  160. ARKADAŞLAR BİR KAÇ DELİ YÜREK ARKADAŞIMIZ ÇIKIP EYLEM YAPMADAN BU İŞ OLMAYACAK BELLİ.BİR ARKADAŞ YUKARDA HALİÇE ÇIKICAM DEMİŞ,DİĞERİDE MAÇTA SAHAYA ATLIYCAM DEMİŞ.SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU TÜR EYLEMLERLE DESTEKLENMEDEN BU İŞ ÇÖZÜLMEYECEK BELLİ.BİRDE ZONGULDAKLI ÇEKZEDE VARDI ÇADIR KURUCAM DİYORDU.ACABA NİYE KURMADI BİLENİNİZ VARMI ACABA ÇÜNKÜ BUDA İYİ SES GETİRİR

    YanıtlaSil
  161. ÇADIR KURMAK ?????


    GİDİP KAÇ KERE İZİN İSTEDİK EMNİYET MÜDÜRÜNDEN CEVAI

    HAYIR HAYIR HAYIR


    SEBEP: TEKEL İŞÇİLERİNDEN YAŞADIKLARI SIKINTI ...
    ÜLKE GENELİNDE ÇADIR YASAK ARKADAŞLAR

    BAŞKA FİKİRLER ÜRETELİM...

    YanıtlaSil
  162. Sayın 160
    Birisi de Ankara eyleminden önce kendini yakıyordu. Eylem dedinmi fikir çokda ortaya çıkan adam yok. Bedava bilete bile elen yok. bu kadar mesaja aldanma gör bak eylem oldumu 200 kişi gelirse öpte başına koy. Birileri yok çadır yok köprü yo toplu teslim gibi fikirleri ortaya atarlar sonrada kaybolurlar

    YanıtlaSil
  163. Barışçı-Mersin5 Ocak 2011 21:29

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HENÜZ HER ŞEY BİTMEDİ, HALEN YAPILACAK ÇOKÇA ŞEYLER VAR. SABIR VE UMUTLA, ALLAH'IN YARDIMI VE KATILIMLARINIZLA BEN HALEN, SON DAKİKADADA OLSA GÜZEL BİR ŞEYLERİN OLACAĞINI UMUT EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  164. Barışçı-Mersin5 Ocak 2011 21:35

    BUGÜN; YETERLİ SAYIDA MESAJ ÇEKTİM, İLGİLİ ARKADAŞLARIMLA, SÜREKLİ DİYALOG İÇERİSİNDEYİM. AKŞAM; SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ AYŞENUR BAHÇEKAPILIYI DEFALARCA ARAMAMA RAĞMEN, TELEFONLARINI AÇMADILAR. ARDINDAM MESAJ ÇEKTİM. YARIN APS İLE KENDİSİNE, MEKTUPLAR VE BAŞKA BELGELERDE GÖNDERECEĞİM. BU GECE; ELİMDEN GELDİĞİNCE İLGİLİ YERLEREDE FAZLASIYLA MAİLLERİMİ, ELBETTEKİ GÖNDERECĞİM. ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SON DAKİKAYA KADAR GEREĞİNİ GEREKTİĞİ GİBİ YAPALIM DERİM. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLACAKTIR.

    YanıtlaSil
  165. SAYIN GİZEM ŞEN HANIM İLK ÖNCE KISADA OLSA GEÇMİŞ OLSUN DERİM SİZDEN RİCAM NASIL BİR SAVUNMA YAPTINIZ DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ BİZLE PAYLAŞIRMISINIZ LÜTFEN SAYGILARIMLA ihtiyar

    YanıtlaSil
  166. ARKADAŞLAR,
    ÇADIR EYLEMİ İZNİ ALINAMIYOR.GİZEM HANIM YAZMIŞ. DOKTORUN ÖNERİSİ KAN VERME EYLEMİ İLE ÇADIR EYLEMİNE BENZER SES GETİRECEK BİR EYLEM PLANI İÇİN BİR ÇOK ARKADAŞLA GÖRÜŞTÜM.İLGİLENEN FAZLA OLMADI.
    OLABİLECEK BİR EYLEM ANKARADA KAN VERME EYLEMİDİR.İZİNDE ALINIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU EYLEM BASIN ÖNÜNDE YAPILIRKEN BİR YANDAN MECLİS, ODA BAŞKANLARI GİBİ KURULUŞLARLA DA TOPLANTILAR YAPILIR. AYRINTILAR ÜZERİNDE ÇALIŞMAK GEREKLİ.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  167. ÜST 35 bey bakın 35 örnekten mahkeme durmuş bizde diyorum bütün izmirliler toplanalım birlikten kuvvet doğar izer

    YanıtlaSil
  168. 162,
    ÖNCE RUMUZ YAZ.NEREDEN BİLİYORSUN BİRİLERİNİN SESSİZ SESSİZ ÇALIŞMADIĞINI.ŞİMDİ ESAS SİZ ATIP TUTMAYIN.YAZIN YAPTIĞINIZ EYLEMLERİDE ANLAYALIM.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  169. iznirller toplanabilir....bırıkıgun onedenolursa herkes toplanırsanıyorum.... izmirliziraatcı

    YanıtlaSil
  170. habertürk e mail arkadaşlar


    karsitgorus@haberturk.com

    ahmet

    YanıtlaSil
  171. en çok çek mağduru izmirde var diyorlar ama hepimiz batmanın vermiş olduğu eziklikten ortaya çıkmıyoruz ama zaman geldi izer

    YanıtlaSil
  172. arkadaslar bütün yorumları baştan sona okudum kafama yatan enanlamlı öneri toplu teslım olmak bunu derken sakın yalnış anlaşılmasın belkıde en çok cezası olan benım yedi yıldır bu sorunla uğraşmaktayım eyer işin adli yönü olmasaydı yani serbes hareket etme imkanım olsaydı şimdiye kadar hiç bır borcum kalmadığı gibi bu durumdada olmazdım onun ıçın eyer biz söylendiği gibi bu kadar kalabalık bır potansiyele sahipsek toplu olarak aynı günde aynı saatta karakollara gıderek g.b,t. ısteyelimancak böyle ses getirecek eylem yapabiliriz yoksa bizim bır araya toplanmamız imkansız çünkü çoğumuz artık sokağa bile çıkamaz hale geliyor daha önceki eylemdede bir arkadaşımızı almadılarmı, AYAYDIN 61

    YanıtlaSil
  173. ANLAMIYORUM !!!! ANLAMIYORUM !!! MADEM BU SİTEDEN MEMNUN DEĞİLDİNİZ GİTTİNİZ BAŞKA SİTE KURDUNUZ BAZI ARKADAŞLARDA O SİTEYE GİTTİ NEDEN BURADAKİLERİNİ OKUYUP OKUYUP DİĞER TARAFTA KONUŞUYORSUNUZ KÖTÜLÜYORSUNUZ BURADAKİ DERDİMİZ SEN BEN DERDİMİ YOKSA ÇEK'TEN YAŞADIĞIMIZ MÜZDARİPLİKMİ BU NASIL FESATLIKTIR BU NASIL BİR HASİYETSİZLİKTİR..ARA ARA RUMUZSUZ YORUMLAR YAZIP BURAYI KARIŞTIRMA AMACINDALAR AYIP AYIP ÇOCUKLARINIZDAN UTANIN.. KOCA KOCA ADAMLARIZ..

    YanıtlaSil
  174. sn.gizem şen gıyapta yargılama talebinize verilen olumlu cevabı siteye koyabilirseniz belki örnek olarak faydalanabiliriz.veya mail atabilirseniz..tşk.ederim. ali34

    YanıtlaSil
  175. izmirliler toplanalım. levent.

    YanıtlaSil
  176. benim fikrim meclisten madem olumlu cevap yada ışık alamıyoruz neden anayasa mahkemesine yüklenmiyoruz yoksa bunu engelleyen bir durummu var beni aydınlatırmısınız.


    akcan

    YanıtlaSil
  177. 173 İLKER BEY,
    BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIK KÜFÜRDEN SONRASINI YAPTILAR BURADA.AZ ÖNCE EYLEME VARMISINIZ YAZMIŞLAR.VARIM.BEN ALTI SAATLİK BİR UĞRAŞLA BEN VARIM ARADIM.ALTI SAATTE BİRİSİ ÇIKTI BEN VARIM DİYE.ŞİMDİ UN VAR,SU VAR,ELEK VAR,AMA EKMEK YAPAMIYORUZ.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  178. Hiç bir mani durum yok sayın akcan

    YanıtlaSil
  179. EYLEMDE BENDE VARIM DİYEN ARKADAŞLAR YAZIN...BENDE VARIM...haydar

    YanıtlaSil
  180. Sayın ZONGULDAKLI, zamanımız gerçekten çok az biliyorum ama iki saat önce eylem yapalım dediğinizde kimse hadi yapalım demez belki arkadaşlar şuan sitedede olmaya bilir ortada olgu yok henüz, evet eylem yapalım istanbulmu ankaramı buna karar verelim günü belirleyelim sonra duyurulara başlayalım yoksa sadece yine yazıcaz bu sefer daha çok katılım olacağına eminim çok fazla sayıda arkadaş yazmaya başladı birçok kişide takip ettiğine eminim..

    YanıtlaSil
  181. selam arkadaşlar.ben dün meclis ziyareti yapan arkadaşlardan birisiyim .ismim YURDANUR dün okadar çok şeyi bir anda yaşadıkki akşam toparlayıp siteye yazamadım.ancak CÜNEYT beye en ince ayrıntısına kadar anlattık oda bizim anlattıklarımızı çok güzel bir şekilde sizlere duyurmuş zaten biz meclisteykende sürekli irtibat halindeydi buradan cüneyt beyede çok teşekkür ediyorum.ancak bazı yorumlar beni üzdü meclise gidenler açıklansın diye sanki gidilmedi yalan söyleniyor gibi yada ben öyle algıladım.sevgili arkadaşlar dünkü görüşme bana göre çok olumluydu çünkü tepkiler güzeldi.tek tek ayrıntıya girmeyeceğim.başbakanımızda bizi dinledi ayşenur hanıma sordu daha sonra birini yanımıza gönderdi oda sorunlarımızı dinledi kısaca cüneyt beyin verdiği bilgiler tamamı ile bizim ona verdiğimiz bilgiler doğrultusunda bana göre dünkü izlenimden sonra bu işin peşini bırakmayalım kimse umutsuzluğa kapılmasın mücadeleye devam ayşenur hanım dışında herkesin tepkisi güzeldi bu işte sadece onunla bitmiyor.devam arkadaşlar hepinize sevgiler emeği geçen herkese teşekkürler

    YanıtlaSil
  182. Barışçı-Mersin5 Ocak 2011 22:31

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ AYŞENUR BAHÇEKEPILI BİRAZ EVVEL BENİ ARADILAR. YAKLAŞIK 15 DAKİKA GÖRÜŞTÜK. DURUMLARIMIZI MÜMKÜN OLDUĞUNCA ANLATMAYA ÇALIŞTIM. YARIN; KENDİLERİNE MEKTUPLAR, BİGİ VE BELGELERİ GÖNDERECEĞİM. BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  183. arkadaşlar taahüt verdiğimiz dosyalardada uyarlama istiyebiliyormuyuz gıyapta karar verilmiş 3 dosyam vardı taahhüt verdiğim martta doluyo taahhüt sürem ozamanmı vereyim uyarlama yoksa şimdimi vermeliyim

    YanıtlaSil
  184. süper. levent

    YanıtlaSil
  185. arkadaslar....oncekı eylemımıxdengecen zamanve gelısen olaylar sonuçunda cok yolaldık... umutlarımızve ınaçlarımızarttı..ayrıca bırbırlık olabılecegımız artık
    anlasıldı... sanırım gızlenen arkadaslarda umutlandı...hergecen gun her eylem bundan sonra cokdaha ıyı olur...yeterkı onderler olsunve ıyı proglamsın.....EYLEMDEYIZ..VE SONUÇ ALININCAYA KADAR DEVAM..... izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  186. ARKADAŞLAR ANLAMADIĞIM Bİ KONU BÜTÜN AK PARTİ VEKİLERİ ARADIM CEVAP VERENLER KONU ALT KOMİSİYONDA ON BEŞ GÜNE GENEL KURULA GELECEK BU NE DEMEK ACABA SUPRİZMİ YAPACAKLAR MAZLUM

    YanıtlaSil
  187. Değerli katılımcılar,
    aktif katılımlı kitlesel eylemler için bir önerim var;madem tüm Türkiye'ye yayılmış, din dil ,ırk ayrılmaksızın yüzbinlece mağduruz ,mademki bu site ve benzeri haberleşme kanallarıyla kolayca iletişim kuruyoruz,öyleyse gelin biraz fikir jimnastiği yapalım;
    -tüm türkiye sathında-81 vilayet ve mümkünse 1500 ilçede- aynı gün ve saatte olmak üzere,
    -her vilayet ve ilçe asgari katılacak kişi sayısı belirlenerek (örneğin istanbul için 2.000 kişi)(hakkari için 50 kişi gibi)(işi bundan önce olduğu gibi şansa bırakmadan, isim isim,rumuz rumuz bu sitede yazarak,açılan sandık sayısı gibi,katılan insan sayısı il, il,ilçe ilçe önceden belirlenerek)(bulunulan şehrin neredeyse nufusunun 1000 de 2 si olduğuna dikkatinizi çekmek isterim)(bu kadarda mı yokuz?)
    -her vilayetin en ünlü meydanında(örneğin istanbul için taksim meydanı)
    -eylem gün ve saati her ilde yerel ve ulusal basın haberdar edilerek ülke sathında dikkat çekip her ilde ,yine bu sitede belirlenecek ortak basın bildirisi okunup-dağıtılıp,döviz ve pankartlar taşınarak,
    -arama ve benzeri sıkıntıları olanlar da gerek ailesinden gerekse yakınlarından mutlaka katılımcı bulup katılmasını sağlayarak,
    -
    -
    -
    bu boş çizgileri özellikle boş yazdım,onlarıda siz katılımcılar önerilerinizle zenginleştirmelisiniz
    sonuç;
    bugün öğrenci eylemlerini televizyondan izlemişsinizdir. ankarada olay oldu 2 saat sonra 7 ayrı ilde öğrenciler toplandı.bu iletişim çağında bizler binlerce insana istihdam sağlamış üretkenler, kimileri çocuklarımız olan öğrenciler kadarda yüreğimiz yoksa fazla söze de gerek yok.
    hepinizi konuşmaya değil ses getirecek işadamına yakışır tutarlı-aklı başında eyleme davet ediyorum.
    hodri meydan.
    saygılarımla,
    Atrus Duru

    YanıtlaSil
  188. ARKADAŞLAR BENİM TEKLİFİME DOĞRU YADA YALNIŞ DIYEN OLMADI DÜŞÜNCELERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİM AYRICA ANA YASA MAHKEMESINE BIREYSEL MURACAT YOLU BILDİĞİM KADARIYLA AÇILDI BUNUN YOLU NEDIR BIR AVUKATA DANIŞMAK LAZIM DIYE DÜŞÜNÜYORUM

    YanıtlaSil
  189. İLKER BEY,
    İKİ SAT ÖNCE EYLEM YAPALIM DİYEN BEN DEĞİLİM ZATEN .BENİM YAZIM RUMUZSUZ KILÇIK ATANLARA.BİRKAÇ ARKADAŞ ŞU AN MAİLLERLE EYLEMPLANI İÇİN UĞRAŞ VERİYORLAR.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  190. AZ ÖNCEKİ YOUMU YAZAN BENİM AYAYDIN 61

    YanıtlaSil
  191. Eylem planını sitede yazmayalım msn veya maillerle ulaşalım birbirmize... Nede olsa biz site olarak başımızı kuma gömmüşüz bizden birşey olmazmış. EYLEME KATILMA İMKANI OLAN VEYA KENDİ YERİNE BİRİNİ GÖNDEREBİLECEK ARKADAŞLAR SONLARI OYNUYORUZ SON İMKANLAR HAPİSHANDE BİZLER İÇİN YERLER AÇILIYOR HIZLA BOŞALTIYORLAR..LÜTFEN MSN VEYA MAİL ADRESLERİNİ SİTE BİLDİRİRİNİZ...

    YanıtlaSil
  192. istanbuldaki arkadaşlar

    behramkale_2005@msn.com

    YanıtlaSil
  193. 183 evet kesinleşmiş ve taahhütde bulunmuş dosyalara da uyarlama verebiliyorsun eğer gıyaptaysa...

    YanıtlaSil
  194. Barışçı-Mersin5 Ocak 2011 22:53

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; YAKLAŞIK YARIM SAAT EVVEL SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ, HAYATİ YAZICIOĞLU'NU ARADIM. (CÜNYT HOCAM'IN (PİRİMİZ) YÖNLENDİRMESİYLE. KENDİLERİ TOPLANTIDA OLDUKLARINDAN DANIŞMANIYLA, GÖRÜŞÜP NOTLARIMI ALDIRDIM. KENDİLERİNİN YÖNLENDİRMESİ İLE YARIN; 9'DAN SONRA; SAYIN MİLLETVEKİLİMİZİ TEKRAR ARAYACAĞIM BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  195. Barışçı-Mersin5 Ocak 2011 23:04

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR, ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; YILMADAN USANMADAN, DEĞERLİ CÜNEYT HOCAM'IN (PİRİMİZ) YÖNLENDİRMESİYLE VE ÇOK DEĞERLİ KATILIMLARINIZLA, SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ ARAYIP; ÖZELLİKLE, YENİ ÇIKAN ÇEK YASASINDA; BİR ANDA ARADAN ÇIKARILAN K A S T UNSURUNUN, BİR TEK CÜMLEYLE YENİDEN GÜNDEME GETİRİLEBİLMESİ, BİR ANDA HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR. BU DURUMU; HER ARAYAN ARKADAŞIMIN, SAYIN MİLLETVEKİLLRİMİZE ANLATMAYA ÇALIŞARAK; İYİ NİYET, KÖTÜ NİYET VE K A S T UNSURUNU İYİ İŞLEMEMİZ GEREKİR DÜŞÜNCESİNDEYİM. BELKİ BİR CÜMLE VE HATTA BİR KELİME ! NEDEN OLMASINKİ. SABIRLARI VE UMUTLARI TÜKETMEDEN; ALLAH'TAN UMUT KESMEDEN, BEN DEĞİL; HEP BİRLİKTE ÇABA VE ÇALIŞMA GÖSTEREREK, NEDEN OLMASINKİ? SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  196. YOOK BE ARKADAŞ ÖYLE ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA SEN DEN DAHA BETER DURUM DA OLA İNSANLAR VAR...........

    SABIRLI SAKİN OLMA ZAMANI AZ KALDI HERKES UĞRAŞIYOR ÜMİTLİ HABERLER BU HATA YAPILACAK TV PROGRAMLARI VAR GÖRÜŞMELER OLACAK BAK SESİMİZİ DUYACAKLAR MUTLAKA O MİLLETVEKİLERİNİN DE YAKINLARI AKRABALARININ İÇİN DE BİZİM GİBİ BU DURUMDA OLANLAR BU TÜM MEMLEKETE TİCARET YAPANLARIN SORUNU BU İŞ MUTLAKA LEHİMİZE SONUÇLANACAK........................N İ Y A Z..

    YanıtlaSil
  197. Barışçı Mersin Abim
    Başından bu kadar olay geçmesine rağmen nasıl olup da böyle pozitif olabiliyorsun hayret. Gerçekten takdir ediyorum. Bu olumlu tavrınız inanın çoğu zaman içimi ferahlatıyor. İnşallah bundan sonraki hayatınız hep güzel şeylerle geçer.

    YanıtlaSil
  198. saklambaç415 Ocak 2011 23:10

    yarın akşam siyaset meydanında bi arkadaşımız olsun.

    YanıtlaSil
  199. ___________________ Ö N E M L İ _________________


    ARKADAŞLAR .........................

    Bu gece sabaha kadar burdayım eyer elli yüz kişi olarak toplu bir şeyler yapılmazsa artık bu sitede olmayacağım arkadaşlar yanlış anlamayın ben kendimi önemli biri felan sanmıyom sadece acil hareket istiyorum umarım buna hakkım vardır burası eylemde demekle eylem olmuyor lütfen ekleyin


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  200. saklambaç41 harbiden rumuzun gibi bir saklanıp bir çıkıyorsun ama tık yok

    YanıtlaSil