Samanyolu Haber ve İzzet Özgenç Hoca!

5941 sayılı çek kanunu'nun mimarı, İzzet Özgenç Hoca, Samanyolu Haber Asım Yıldırım'la "Son Durum" programında, 5941 sayılı çek yasasında kast unsuru olduğunu, 3167 sayılı çek kanunu ile açılmış karşılıksız çek davalarının kast unsuru aranıp ona göre uygulama yapılması gerekirken bunla ilgili içtihat yayınlamayan ve Yargıtayı suçlayan açıklamasını televizyonlarda milyonlarca kişi izledi kulaklarıyla duydu.


İzzet Özgenç, gerek Adalet.org sitesinde 5941 sayılı çek kanunu uygulamaları adı altında Eyüp Cumhuriyet Başsavcısı Vuslat DİRİM ile birlikte, hakim ve savcılara uygulamanın nasıl olacağı yönünde verdiği bilgilerde 5941 sayılı çek kanununda uygulama açısından hangi bir sorun olmadığını, "Kişinin, elinde olmayan sebeplerle ortaya çıkan zorunluluk hâli dolayısıyla, örneğin doğal afet, savaş, kaza geçirmesi gibi bir sebeple, çekin karşılığını ilgili hesapta zamanında bulunduramamış olması hâlinde, ceza sorumluluğu olmayacaktır" bunun dışında ki tüm sebebler de "ceza sorumluluğu" doğar demektedir.

Sıkıştığı anlarda ise kaçamak cevaplarla "Kast" tanımının TBMM Adalet Alt Komisyon çalışmaları sırasında önerimiz üzerine söz konusu fıkra metnine “kasten” kelimesi ilave edilmiştir fakat üst komisyon olan Adalet Komisyonu tarafından “kasten” ibaresi fıkra metninden çıkarıldı, Bu kararda özellikle Yargıtay ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen Komisyon çalışmalarına katılan kişilerin görüş ve önerileri etkili oldu" ifadelerini kullanmaktadır.



Keza, Gazi Üniversitesi ve benzer üniversitelerde yapılan çek kanunu ile ilgili panellerde aynı konuları dile getirmiş, hatta Gazi üniversitesindeki bir panelde Yargıtay 10. Ceza dairesi üyesi Ali Kınacı ile tartışmaya girerek Çek Kanununun Anayasaya ve AİHM 4. ek protokolüne aykırı olmadığını da dile getirmiştir,



Dün gecede "Yargıtayın kast unsurunu bir içtihatla açıklaması gerekiyor" ifadeleriyle nasıl topu Yargıtay 10. Ceza Dairesine attığını duyduk dinledik.



Gerçi İzzet Hoca ders verdiği öğrenciler tarafından sürekli fikir değiştiren bir kişi olarak tanınmaktadır, yanlışlıkla iki hafta üst üste aynı yargıtay kararını inceleyip birinde yargıtay'ı sonraysa "yerel mahkemeyi"ni haklı bulduğu çok görülmüştür.



Sonuç olarak, İzzet Özgenç hoca, çek mağdurları ile ilk defa yüzleşti, çek yasasının mağdur ettiği insanlarla ilk defa yüzleşti tepkilerin nasıl çığ gibi arttığına ilk elden şahit oldu, ve topu anında Yargıtaya atarak kendisinde bir kusur olmadığını söylemek zorunda kaldı, bu bizler için büyük bir başarıdır.



Son haftalarda Yargıtay yoğun iş yükü gerekçe gösterilerek sonuçlandıramadığı davalar nedeniyle topun ağzında, gerek iktidar gerekse medya tarafından eleştiriliyor,

Yerel Mahkemeler de aynı eleştirilerden nasibini almış durumda, fakat ne hikmetse karşılıksız çek davaları ışık hızıyla sonuçlandırılmaktadır fakat mahkemelerin çek davalarında nasıl bir yol izleyeceği konusunda yaşadığı belirsizliğe rağmen yargıtaydan yol gösterici hiç bir içtihat çıkmadı iki senedir tam bir karmaşa hüküm sürmekte

Bu aşamadan sonra Yargıtaya içtihatlarla ilgili bu zamana kadar ne için beklendiği sorulabilir, karşılıksız çek davalarını bu kadar özel kılan gerekçeler nedir, neden hukuk kuralları uygulanmıyor bunun hesabını sormak gerekiyor dilekçe ektedir linke tıklayarak indirebilirsiniz.



BURAYA TIKLAYARAK YARGITAYA GÖNDERİLECEK DİLEKÇEYİ İNDİREBİLİRSİNİZ



Önümüzdeki günlerde Ankarada, Abdi İpekçi Parkı gibi benzer bir eylemle yargıtayın tutumunu eleştiren, bu hukuksuzluğun nedenlerini sorgulayan bir eylem ortaya konulursa bu Medyada yankı uyandırabilir.



Fakat bir şekilde medya gündeminde olmamız gereğide apaçık ortada, bir yandan yargıtay bir yandan basın ve Televizyon kanalları ile görüşmeler, bir yandan da ses getirebilecek girişimlerde bulunmamız şart,

bunun için kimlerle irtibata geçeceğinizi biliyorsunuz, Yargıtayla ilgili çalışma yapan arkadaşlarımız var, bir gurup arkadaşlarımzla da medya konusunda girişimlerde bulunuyor ve bu konuda etkili olan kişilerle irtibat kurmaya çalışıyoruz.



Bir yandan da küçük guruplar halinde TBMM ziyaretine gitmek, orada bulunan basın aracılığıyla haber olmak, muhalefet partilerinin çek mağdurlarının sorunlarını kurula yansıtması açısından çok önem arz eden girişimlerde bulunmak. Ankarada olan arkadaşlarımız)

Cihan Haber Ajansı, Pazar günü veya Pazartesi Çek Mağdurlarının sorunlarını işleyen geniş bir haberi medya servislerine sunacak, en azından planlamaları bu şekilde.



Sonuç olarak: İzzet Özgenç'in "kast" konusunda topu yargıtaya atmasındaki nedenin "Anayasa Mahkemesinden bir duyum mu aldı" sorusunu aklıma getirmedi değil, inşallah yanılmıyorumdur.

2.956 yorum:

  1. ya saygı değer abilerim,kardeşlerim LÜTFEN LÜTFEN ZEYNEP HNM! ADLI KİŞİYİ BIRAKIN BİZ VİCDANEN RAHATMIYIZ? ALLAHA HAMD OLSUN HARAM YEDİK Mİ? BİLE BİLE İNSANLARI HAPSE ATTRDIK MI? BİLE BİLE ÖDEMEMEZLİK YAPTK MI? HEPİMİZ BUNLARN CVBNI HİÇ TEREDDÜTSÜZ VEREBİLİYOSAK Kİ VERİYORUZ OZAMAN VIZ GELİR RIRIS GİDER. HODRİ MEYDAN ULUSAL KANALDA CANLI CANLI HEYECANLI BİR PROGRAM VAR BUYRUN GELİN ARAYIN KATILIN MAİL ATIN..

    BİZİM MÜCADELEMİZ VARSA ORTADA TABİİ Kİ BÖYLELERİ ÇIKIYOR, DAHA İYİ DEMEKKİ BİZDEN HABERDARLAR, DEMEKKİ BİZİ ÖNEMSİYOLAR..

    ENERJİMİZİ BU TÜR ŞEYLERE HARCAMAYALIM VE BÜTÜN AKLIMIZI MOTİVASYONUMUZU ULUSAL KANALA VERELİM..

    SAYGILARIMLA
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  2. 198 kaya izmir 15 ocak 00.16 yorumlu cancan bende bu programın içinde olmayı isterim.fakat benim uzun... tefeci hakkında uzun bir fezleke var savcılıkta islem gormek için irtibata geçmek isterim sizle

    YanıtlaSil
  3. UTKU VEYA BASKETÇİ ARKADAŞIM TELEFONUNU YAZARMISIN

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama mazur görün Galatasaray ın maçı saat kaçta?

    YanıtlaSil
  5. ZEYNEP ÖZVEREN DİYE YAZAN KİŞİ İLE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ RUMUZUNU KULLANAN KİŞİ AYNI KİŞİDİR

    YanıtlaSil
  6. BU GECE ULUSAL KANALDA SAAT 23.30 DA

    Kimi işadamı, kimi esnaf... Kimi bankadan kredi almıştı, kimi de ticaret yaparken çek yazmıştı. Ancak ekonomik kriz, onlara bir anda her şeyini kaybettirdi. Üstüne üstlük, borçları kadar bir miktarı da, devlete ödemek zorunda kaldılar. Şimdi Türkiye'deki yaklaşık 2 milyon çek mağduru, adalet arıyor."

    YanıtlaSil
  7. katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler akşamki proğramda ağırlığımızı hakkımızda verilen adli para cezalarına vermeliyiz.adli para cezalarının alacaklıya değil devletin bize kestiği cezadan şikayetçi olduğumuzu alacaklı ile ilgisi olmadığını üstüne basa basa vurgulamalıyız.

    YanıtlaSil
  8. http://www.skyturk.net/karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor/

    YanıtlaSil
  9. ARKADAŞLAR VEKİLLERİ ARAMAMIZ SONUCUNDA MECLİSTE KONUŞULUR HALE GELDİĞİMİZ VE BASKIMIZDAN BUNALARAK BU İŞE ÇÖZÜM BULUNMASI GERKTİĞİ ŞEKLİNDE KENDİ ARALARINDA KONUŞTUKLARI ALDIĞIMIZ HABERLERLE SABİTTİR.EVET ARKADAŞLAR VEKİLLERİMİZE BASKIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜRSEK BENİM İNANCIM ODUR Kİ ÇOK YAKIN ZAMANDA MECLİS GÜNDEMİNE OTURURUZ.EVET ARKADAŞLAR LÜTFEN SEVDİKLERİMİZ VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ İÇİN ÜSLUBUMUZU BOZMADAN VEKİLLERİMİZİ ARAMALARA DEVAM EDİYORUZ.SAYGILARIMLA.

    CAN MERT

    Sayın ,

    SUAT KILIÇ 0532 788 69 20

    NURETTİN CANİKLİ 0533 777 44 44

    MUSTAFA ELİTAŞ 0 532 232 07 92 312/2201233

    AYŞENUR BAHÇEKAPILI 0532 335 42 53

    BEKİR BOZDAĞ 0505 777 66 01 -- 0542 647 40 87

    ayrıca BAŞBAKAN DANIŞMANI SAYIN HARUN ÇELİK KENDİSİNE YAKIN VE OLUMLU BİR KİŞİ,KONUYU KISA VE ÖZ ANLATIRSAK EMİNİMKİ İLETECEKTİR.

    HARUN ÇELİK CEP:0532 460 00 07

    YanıtlaSil
  10. basketçi34AN15 Ocak 2011 17:43

    TÜLÜN HANIM HERHNGİ BİR ŞEY OLURSA SİTEYE YAZARIZ,ANCAK ARKADAŞLARDAN DİLEĞİMİZ MÜMKÜN OLDUĞUNCA KISA VE ÖZ HİKAYELERİNİ MAİLLERİNİ FAXLARINI TELLERNİ; e-Posta: yonetici@ulusalkanal.com.tr
    Telefon: (212) 251 50 90
    Fax (212) 245 50 92

    MAİL ADRESLERİNE VE FAX NUMARALARINA ULAŞTIRSINLAR.NEKADAR ÇOK YOLLARSAK OKADAR FAYDASI VAR.

    HADİ ARKADAŞLAR BU ŞANSLAR HERZAMAN GELMİYOR.İY İ KULLANALIM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  11. ALLAH KATINDA DAHİ İNTİHAR ETMEK GÜNAHKEN BU RAHMETLİ DEMEKİ ZAYIF Bİ İNSANMIŞ
    BİZLER İSE SIKINTIDAN SAĞLIĞIMIZDAN OLUYORUZ BORÇLARIMIZI NASIL ÖDERİZ DİYE ÇIRPINIYORUZ ALACAKLARIMIZI UNUTUK SADECE İSTEDİĞİMİZ FIRSAT VERİN BOÇLARIMIZI ÖDÜYELİM YÜCE RABİM BİZİ KUL HAKI VARKEN CANIMIZI ALMASIN EFECAN

    YanıtlaSil
  12. basketçi34AN15 Ocak 2011 17:49

    15 ULUDAĞLI EKİM2510DAN ALABİLRSİN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar MERSİN MİLLETVEKİLİ CHP SN ALİ RIZA ÖZTÜRK PROGRAMA KESİN KATILACAĞINI VE BİZE DESTEK VERECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİR.. ALLAH RAZI OLSUN SİZLERİN ADINA DA KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNDUM
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  14. arkadaşlar MERSİN MİLLETVEKİLİ CHP SN ALİ RIZA ÖZTÜRK PROGRAMA KESİN KATILACAĞINI VE BİZE DESTEK VERECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİR.. ALLAH RAZI OLSUN SİZLERİN ADINA DA KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNDUM
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  15. basketçi34AN15 Ocak 2011 17:57

    ARKADAŞLAR MAVİ27 ARKADAŞIMIZ SN.ALİ RIZA ÖZTÜRK BEY'E ULAŞABİLDİ."KATILMAKTAN MEMNUN OLACAĞINI,GEÇ SAATTE OLMASININ HİÇ ÖNEMLİ OLMADIĞINI,ANCAK ÖZEL BİR RİCASIVAR,CHP NİN VE SN.ALİ RIZA ÖZTÜRK'ÜN ÇEK UKANUN İLE İLGİLİ BAŞINDAN BERİ BİZİM DESTEKÇİMİZ OLMUŞ DAİMA ARKAMIZDA OLMUŞLARDIR.BİZLERE KATKILARI BÜYÜKTÜR."GİBİ BİRKAÇ CÜMLE SÖYLENMESİNİ RİCA ETTİ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ.

    YanıtlaSil
  16. ulusal kanal denip duruyor lütfen hangi ulusal kanalda olacak yazarmısınız.

    YanıtlaSil
  17. AYNEN DOĞRUDUR SAYGILI BASKETÇİ ABİMİN DEDİKLERİ ONÇTA BİZE DESTEK OLUYORSA BİZDE KARŞLIĞINI TEŞEKKÜRLERLE DİLLENDİREREK VERMELİYİZ ARKADAŞLAR..
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  18. basketçi34AN15 Ocak 2011 18:18

    ARKADAŞLAR SİTEYE OLUMLU HAVADAN DOLAYI OLUMSUZ HAVA KATMAK,ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTEYENLER,ÖRN.ZEYNEP RUMUZLU GİBİ,LÜTFEN PROVOKASYONA GELMEYİN.KARŞILIKLI ATIŞMALR NEDENİİLE YORUMLAR ASKIYA ALINIYOR BUDA BİZE ZARAR VERİYOR İLETİŞİMİMİZ Kİ EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLDUĞU GÜNDE KESİLİYOR.AMA O KİŞİ AMACINA ULAŞIYOR.

    ----L-Ü-T-F-E-N- ŞU ANDAN İTİBAREN BU TİP RUMUZLU RUMUZSUZ YORUMLARA CEVAP VERMEYİN.SİTENİN SAĞLIĞI ,PROGRAMDAKİ ARKADAŞLARLA İLETİŞİM AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ.

    KONUYA DUYARLI OLACAĞINIZI UMAR ULUSAL KANAL'A ODAKLANMAMIZI RİCA EDERİM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  19. KARDEŞLERİM.



    ÇOK GÜZEL İŞLER OLUYOR HER TARAFTAN ÇOK ŞÜKÜR YOĞUN DESTEK ALIYORUZ HER ŞEY EMİN OLUN GÜZEL OLACAK HER ŞEY TAVINA GELDİ SON HAMLELERİMİZİ YAPACAĞIZ VE BU İŞİ BİTİRECEĞİZ EMİN OLUN ARKADAŞLAR HADİYİN KARDEŞLERİM.



    DURMAK YOK KARDEŞLERİM


    DURMAK YOK




    BU ÇİLE BU İŞİ BİTİREK ARTIK


    NE OLUR UZAMASIN BU İŞ



    YA BİTECEK

    YA BİTECEK

    YanıtlaSil
  20. basketçi34AN15 Ocak 2011 18:26

    28 ÖNCE RUMUZ SONRA CEVAP.BİDE EĞER SİTEDE KALMAK VE AKTİF OLMAK İSTİYORSAN RUMUZUNU YAZMAYI VE DAHA ÖNCEKİ YORUMLARI OKUMAYI İHMAL ETME.SORUNUN CEVABI ORDA VAR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  21. basketçi34AN15 Ocak 2011 18:26

    BUGÜN 23.30 DA 20 ARKADAŞIMIZLA CANLI VE İLK KEZ AÇIK OTURUM ........YAKLAŞIK 4 SAAT ULUSAL KANALDAYIZ...............KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR....DAVETLİSİNİZ..........

    UYDU YAYIN BİLGİLERİ

    UYDU

    Türksat 2/A
    FREKANS 12130
    SYMBOL RATE 27500
    FEC

    5/6
    POLARİZASYON

    Dikey (v)

    ------------------------------------------

    Ulusal Kanal

    Adres:
    İstiklal Cad. Deva Çık. No:7
    Beyoğlu
    İstanbul

    e-Posta: yonetici@ulusalkanal.com.tr
    Telefon: (212) 251 50 90
    Fax (212) 245 50 92

    ---------------------------------------

    D-SMART 87. KANAL
    TTNET Tivibu 43. KANAL

    tel-fax ve maillerinizi ayrıca program esnasında bizzat tel ile katılım sağlanmasını rica ediyorum

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  22. yorum 28 kim olduğunu yazarmısın yorumun altına kım olduğunu yazarsan anlaşabiliriz sanırım

    YanıtlaSil
  23. CÜNEYT BEY HABERVAKTİNDEKİ YAZINIZI OKUDUM ÇOK DUYGULANDIM GÖZLERİM DOLDU ALLAH ELİNİZE KOLUNUZA DİLİNİZE SAĞLIK BİZLER İÇİN YAPTIKLARINIZI SİZLERE NASIL ÖDEYECEĞİZ BİLEMİYORUM.BİZLER SİZİN GİBİ BİR DOST KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.AYŞE

    YanıtlaSil
  24. AYRICA CİHAN HABER AJANSIDA HABERİMİZİ YAYINLAMIŞ BİLGİLERİNİZE.AYŞE

    YanıtlaSil
  25. 28 de serdar pardon

    YanıtlaSil
  26. serdar uyduda ULUSAL dıye bır kanal var yukarda kanalın frakansları yazılmıştır uydu cıhazına frakansları gırıp tararsan kanal çıkar

    YanıtlaSil
  27. basketçi34AN15 Ocak 2011 18:40

    BİRAZ ÖNCE EKİM2510 ARKADAŞIMIZLA KOUŞTUM,İSTİKLAL CADDESİNDE BAZI KATILIMCILARLA BULUŞMUŞLAR ,DİĞER ARKADAŞLARINDA ULAŞMASINI BEKLYORLAR.HERŞEY YOLUNDA.

    TÜM KATILIMCI VE EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA SİTEMİZ ADINA SAYGI VE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  28. basketçi34AN15 Ocak 2011 18:46

    ARAMIZA HOŞGELDİN SERDAR.

    BİLGİN OLSUN ULUSAL KANAL DİGİTÜRKDE ÇIKMIYOR.BİRAZ YUKARDAKİ YORUMDA KOORDİNATLAR YAZIYOR.AYRICA AŞAĞIDAKİLİKİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK DA İNTERNET TEN ÇOK NET İZLEYEBİLİRSİN.

    http://www.ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=18580:halkin-ses-ulusal-kanalda&catid=81:sa-alt

    AQÇILAN SAYFADA ÜSTTE "CANLI " KELİMESİNİ TIKLAYIN OKADAR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  29. YAŞADIKLARIMIZ ANLATAN MAİL GÖNDERDİM ULUSAL KANALA

    YanıtlaSil
  30. ARKADAŞLAR BU GECE UYKU YOK BİZLERE ÇOK YORGUN OLAN GÖZLERİ KAPANAN VARSA BOOL BOL KAHVE TAKVİYESİ ALIN.:) HEPİMİZİN BİRBİRİMİZE İHTİYACI VAR BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR DOĞUYODA BAKIN 2GÜNDÜR HARİKA ARKADAŞLARIMIZ YENİ YENİ ARAMIZA KATILIYORLAR ŞÜKÜRLER OLSUN.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  31. basketçi34AN15 Ocak 2011 19:04

    ARKADAŞLAR BİLGİ KİRLİLİĞİNDEN DOLAYI YORUMLAR GECİKMELİ GELECEK.BU BEKLEYİŞ SÜRECİNDE LÜTFEN HABER VAKTİ,ZAMAN ,SKYTÜRK HABERLERİNE YORUM YAPMAYI İHMAL ETMEYELİM.SADECE 2 DK NIZI ALIR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  32. VEDAT UÇAR BODRUM
    KAYA İZMİR RUMUZLU ARKADAŞ BİR İRTİBAT BİLGİSİ VERİRSEN SEVİNİRİM. BEN İSMİMİ SAKLAMIYORUM GERÇEK KİMLİĞİMİ KULLANIYORUM, BENİMDE HAKKIMDA GIYABEN VERİLMİŞ KESİNLEŞMİŞ İKİ KARAR VAR. JANDARMADA VE POLİSTE KİMLİĞE DAYALI ADRESİM KAYITLI BULUNMASINA RAĞMEN ŞİRKETİN ESKİ ADRESİNE TEBLİGAT YAPILMIŞ, İTİRAZ HAKLARIMI DAHİ KULLANAMADAN HAKİM YOKLUĞUMDA KARAR VERMİŞ, TAAHHÜDE İHLAL SUÇUNDANKİ KAÇAK DURUMA DÜŞMÜŞ OLMASAYDIM KARARI BOZDURABİLECEK DELİLLERİMDE VAR İDİ. İZMİRDEKİ AVUKATINIZLA BENDE İRTİBAT KURMAK İSTERİM. BU GECE ULUSAL TV DE CANLI YAYINA BENDE TELEFONLA BAĞLANMAYA ÇALIŞACAĞIM. ALLAH İZİN VERİRSE ORADA DA DURUMUMU ARZ EDECEĞİM. ALLAH CC YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. BENİM MAİL ADRESİM : jv_ltd1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  33. simdi ULUSA kanal a mail attim umarm dile getiriler yayin akisi icrsinde tel ile katilmak icin ariyam umarim mumkun iolur

    ozellikle yurt dsndaki arkadaslar telefon eelim bizm telefonlaribelki baglarlar

    ISKOC

    YanıtlaSil
  34. ULUSAL A BENDE MAIL gonderdim yurt disindaki arkdaslr ozellikle telefon ile ktillim

    ISKOC

    YanıtlaSil
  35. ozellikle yurt disindakilr lutfen kanali arayalim cok rayan var dediler

    iskoc

    YanıtlaSil
  36. Arkadaslar merhaba bır sey sormak ıstıorum sızlere..
    davlarımın bazılarına gerekcelı karar yazılmıstı sonra temyız e gıttık temyızde kı davalar henuz sonuclanmadı bu durumda hakkımda herhangı bı yakalama veya tutuklama kararı var mıdır ? bılgısı olan arkadslar yardımcıı olursanız sevınırım..
    Aydınlık Gunler Dılıyorum hepımıze.. Kirke34

    YanıtlaSil
  37. Arkadaslar Merhaba..
    Bılgısı olan arkadaslara bır sorum olucak.. Hakkımda acılan davalara gerekcelı karar yazıldı fakat temyız e gıttık temyızdekı davalar henuz sonuclanmadılar.. bu durumda hakkımda herhangı bır yakalama yada tutuklama kararı cıkmıs olabılır mı? Bılgı verırsenız sevınırım.
    Hepımıze aydınlık gunler dılerım kirke34

    YanıtlaSil
  38. ekm 2510 merhaba ben ihtiyar ULUSAL KANAL sunucusundan rica edsek bir laptopla yayın anında çek mağdurlar sitesine girse bizde burdan yorum yazsak nasıl olur diye sesli düşündüm saygılarımla ihtiyar

    YanıtlaSil
  39. basketçi3AN15 Ocak 2011 20:16

    SN.İHİTİYAR BU ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BEN TUTTUM.ANCAK BİR SORUN VAR BİLİYORSUNUZ BAZI KİŞLER BUNU FIRSAT BİLİP BİLGİ VE YORUM KİRLİLİĞİ YARATABİLİRLER,HATTA ULUSAL KANAL'A BİLE SİZ BU ADAMLARI NASIL ÇIKARIRSINIZ FALAN GİBİ SATAŞMALAR YAPABİLİRLER.BENİM ENDİŞEM BU.AMA ÇOK GÜZEL OLURDU.ÖNCEDEN HAZIRLANIRDIK.YORUM NUMARASINI VERİRDİK,GİBİ.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  40. sayın 49 temyize gününde gönderdinse anlattığın şekilde ise yakalanman çıkmamıştır

    YanıtlaSil
  41. sevgili arkadaşlar asım yıldırım beyede program hakkında bilgi versek belki vakit bulur ve seyreder ben en son bitirirken kendi programını hala konunun takipçisi olacağım dediğini hatırlıyorum. Ve bu konu ilgisini çekmişti belki seyreder ....

    ÇektenÇeken

    YanıtlaSil
  42. Barışçı-Mersin15 Ocak 2011 20:55

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ARANIZDAYIM VE KATILIMCI OLACAĞIM, SABAHLARA DEK. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  43. arkadaslar son gorusmem MV ile sudur
    pazartesi torba icine sizide alicaz pazartesi durum netlesicek dedi umut beslemeyin ama tel gorusmem bu torbadan filan bahsetmedim durumumuz ne olcak dedim verdigi cevap bu sayin vekilin , hangi mv oldugu lutfn sormayin

    ISKOC

    YanıtlaSil
  44. Barışçı-Mersin15 Ocak 2011 20:58

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ŞİMDİDEN ULUSAL KANALA ULUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİĞİMİZİ BİLİYORMUSUNUZ. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  45. basketçi34AN15 Ocak 2011 21:00

    TÜM SİTE SAKİNLERİ,

    DAHA ÖNCEDE BAHSETTİĞİM GİBİ SALDIRILAR OLACAK,PROVAKASYON OLACAK,ENGELLEME OLACAK.

    SİZLERDEN ÇOK AMA ÇOK RİCA EDİYORUM,SAKIN NE YAZARLARSA YAZSINLAR LÜTFEN CEVAP VERMEYİN.

    BAKIN GÜZEL OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?ADAMLAR BİZDEN KORKTU ,HAKLI OLDUĞUMUZU BİLİYORLAR,KAZANACAĞIMIZI BİLİYORLAR,VE BU BAŞARININ

    A Y A K S E S L R İ DİR


    HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUZ.BİZ KOCAMAN ŞEREFLİ BİR AİLEYİZ.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  46. Barışçı-Mersin15 Ocak 2011 21:01

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU GECE, 23-23,30 DAN İTİBAREN ULUSAL KANALA MOTİVE OLUYORUZ VE TÜM SEVENLERİMİZLE VE SEVDİKLERİMİZLE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  47. basketçi34AN15 Ocak 2011 21:02

    BARIŞÇI-MERSİN KARDEŞİM NERDESİN BABA ÖZLEDİM YA.

    ULUSAL ŞU ANDA KİTLENMİŞ VAZİYETTE.

    YÜRÜYÜN KİM TUTAR SİZİ?

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  48. Barışçı-Mersin15 Ocak 2011 21:06

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HAKLI DAVAMIZDA, ÖZGÜR GÜNLERİMİZE ÇOK AMA ÇOK AZ KALDIĞINI BİLİYORSUNUZ DEĞİLMİ? HÜZÜNLÜDE OLSA, SEVİNÇLER YAŞAYIP, ÖZGÜR GÜNLERDE BİRBİRİMİZE SARILACAĞIZ. BEN İNANIYORUM; SİZDE İNANIYORSANIZ? KARAYA ÇIKMAYA AYLAR DEĞİL, GÜNLER KALDI DİYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  49. Arkadaşlar televizyondan seyeredemeyenler internetten izleyebilirler.Google'dan ulusal kanal yazın canlı yı tıklayın şimdi denedim sorun yok.Bana bolşans oraya doğru yola çıkıyorum birazdan.
    Sessiz savaşçı Hayri

    YanıtlaSil
  50. Cabalarinizla bu isi basaracagiz. Elinize dilinize saglik arkadaslar.

    YanıtlaSil
  51. allah yardımcımız olsun yolun açık olsun yanınızdayız TATANGA...

    YanıtlaSil
  52. iskoc

    söylediklerin inşallah doğrudur kardeşim umutlanmayın demişsin ama umutlandık bile ama aklıma takıln vekiller tatilde değilmi pazartesi demişsin ama 10 günlük tatildeler ?

    YanıtlaSil
  53. Barışçı-Mersin15 Ocak 2011 21:16

    DEĞERLİ BASKETÇİ; EKSİĞİMLE BİRLİKTE VE GALİBA GÖREV BAŞINDAYIM. SİZE VE TÜM ARKADAŞLARIMA SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  54. 64 . dostum 1 saat once gorustum bana solenen bu ilk defa net konustu durumunuz pazartesi belli olcak dedi ama torbaya sokmaya calisiyrz dedi .
    ISKOC

    YanıtlaSil
  55. Arkadaşlar yeni ticaret kanunun içinde aşağıdaki gibi bir madde var ne anlama geliyor tam olarak bilen var mı?

    Karşılığı bulunmayan çek düzenleyen kişi, çekin karşılıksız kalan bedelinin yüzde 10′unu ödemekle yükümlü olacak; ayrıca hamilin bu yüzden uğradığı zararı tazmin edecek.Kimin lehine düzenlendiği gösterilmemiş bir çek, hamiline yazılı çek sayılacak.

    YanıtlaSil
  56. Barışçı-Mersin15 Ocak 2011 21:29

    ÇOK DEĞERLİ; ÇARLİNİN MELEKLERİ. YANİ; ANKARA'DA ÇOK ÖZEL GÖREVDE OLAN, SERPİL; YURDANUR VE ÇOK DEĞERLİ DİĞER BAYAN ARKADAŞLARIM. BU GECE; YİNE GÖREV BAŞINDA OLACAKSINIZ DEĞİLMİ? SİZLERE VE TÜM ARKADAŞLARIMA SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  57. basketçi3AN15 Ocak 2011 21:29

    KILIÇDAROĞLU ULUSAL KANALDA YARGIDA YAŞANAN GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRİYOR.BAŞLADI

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  58. iskoç

    teşekkür ederim cevapladığın için inş sokmayı başarırlar torba yasasına TATANGA...

    YanıtlaSil
  59. ULUSAL KANAL ETKİLİ BİR KANALDIR AYRICA BİZİM MAĞDURİYETİMİZİ KİM DİLE GETİRİRSE ALLAH RAZI OLSUN
    BİZİMLE UĞRAŞANLAR MUTLAKA BİZDEN ACI DERTLERİ VARDIR ALLAHIM KİMSEYEDE DERT VERMESİN EFECAN

    YanıtlaSil
  60. basketçi34AN15 Ocak 2011 21:45

    LÜTFEN
    ** HERHANGİ OLUMSUZ YORUMLARA CEVAP VERMEYİN,
    ** RUMUZSUZ ARKADAŞLARA CEVAP VERMEYİN,
    **ENAZINDAN BUGÜN İÇİN KİŞİSEL MESELELERİMİZİ BİR KENARA BIRAKALIM,

    SADECE
    YAYINA ODAKLANALIM,

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  61. "Kimi işadamı, kimi esnaf... Kimi bankadan kredi almıştı, kimi de ticaret yaparken çek yazmıştı. Ancak ekonomik kriz, onlara bir anda her şeyini kaybettirdi. Üstüne üstlük, borçları kadar bir miktarı da, devlete ödemek zorunda kaldılar. Şimdi Türkiye'deki yaklaşık 2 milyon çek mağduru, adalet arıyor."

    Haber Kordinatörümüz Ayhan Işık hazırlayıp sunduğu Halkın Sesi programında bu hafta 'Çek mağdurlarını' konuk ediyor.

    Halkın Sesi Cumartesi saat 23.30'da

    Sizler de sesinizi bize iletin ekranlarımızdan tüm Türkiye duysun...
    Fikir ve görüşlerinizi halkinsesi@ulusalkanal.com.tr adresinden iletebilirsiniz


    http://www.ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=18580:halkin-ses-ulusal-kanalda&catid=81:sa-alt

    0212 251 50 90

    ARKADAŞLAR BİZİM İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT LÜTFEN LÜTFEN ÖZGÜRLÜK İÇİN TÜM ÇABAMIZ,EŞLERİMİZ İÇİN ,BABALRMIZ İÇİN,AİLELERİMİZ İÇİN, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN LÜTFEEENNN
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  62. HELAL YOLDASLARIMIZ HELAL SİZLERE
    şU AN uLUSAL KANALI İZLİYORUM.SAYIN KILICDAROGLU CANLI YAYINDA.BİZLERİ TEMSİL EDECEK ARKADASLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.SAKIN SAKİN KONUSUN. SİZLERİ TAHRİK EDEBİLECEK HİÇ BİRSEYE ÖNEM VERMEYİN HAKLIYIZ.HAKSIZ OLSAK İDİ BU KADAR EYLAMLARA GİRERMİYDİK? bUNU BİR DÜSÜNSÜNLER ÖNCE. aNKARA YÜRÜYÜSÜ İLE BASLADIK. BAKINIZ NERELERE GELDİK.MEDYAYA SESİMİZİ DUYURDUK YA ÖNEMLİ OLAN BUDUR. BAŞARACAĞIZ KARDESLERİM BAŞARACAĞIZ. ALLAH TÜM EMEGİ GECENLERDEN RAZI OLSUN. DUALARIMIZ SİZLER İLE
    KADERSİZ.. ( İNSALLAH KADER GÜLCEK BU GECE BİZLERE)..SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  63. KARDEŞLERİM.



    ABİLERİM



    BACILARIM






    ARTIK SESİMİZİ ÇIKARTACAĞIZ BU DÜZENSİZLİĞE BOYUN EYMEYECEĞİZ LÜTFEN ARTIK SESİMİZ GÖKYÜZÜNÜ SARSIN LÜTFEN . ARTIK ÇOCUKLARIMIZDAN AYRILMAYACAĞIZ. , ARTIK KAÇAK DURUMDA OLMAKTAN KORKMAYACAĞIZ ÇÜNKÜ BU İŞİ BİTİRMENİN VAKTİ GELDİ HADİYİN KURBAN OLDUKLARIM HADİYİN. ZAMANI GELDİ BU İŞİN BİTME ZAMANI GELDİ. LÜTFEN HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜGÜ ALALIM. LÜTFEN.







    HEP BERABER ARTIK SESİMİZ ÇIKIYOR . HEP BERABER.



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  64. ulusal kanal lınkını yazabılırmısınız...ufuk34

    YanıtlaSil
  65. http://www.ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=18580:halkin-ses-ulusal-kanalda&catid=81:sa-alt

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  66. UYDU YAYIN BİLGİLERİ

    UYDU

    Türksat 2/A
    FREKANS 12130
    SYMBOL RATE 27500
    FEC

    5/6
    POLARİZASYON

    Dikey (v)

    ------------------------------------------

    Ulusal Kanal

    Adres:
    İstiklal Cad. Deva Çık. No:7
    Beyoğlu
    İstanbul

    e-Posta: yonetici@ulusalkanal.com.tr
    Telefon: (212) 251 50 90
    Fax (212) 245 50 92

    ---------------------------------------

    D-SMART 87. KANAL
    TTNET Tivibu 43. KANAL

    YanıtlaSil
  67. sayın ufuk34
    buyrun kanalın linki

    www.ulusalkanal.com.tr

    YanıtlaSil
  68. "Kimi işadamı, kimi esnaf... Kimi bankadan kredi almıştı, kimi de ticaret yaparken çek yazmıştı. Ancak ekonomik kriz, onlara bir anda her şeyini kaybettirdi. Üstüne üstlük, borçları kadar bir miktarı da, devlete ödemek zorunda kaldılar. Şimdi Türkiye'deki yaklaşık 2 milyon çek mağduru, adalet arıyor."

    Haber Kordinatörümüz Ayhan Işık hazırlayıp sunduğu Halkın Sesi programında bu hafta 'Çek mağdurlarını' konuk ediyor.

    Halkın Sesi Cumartesi saat 23.30'da

    Sizler de sesinizi bize iletin ekranlarımızdan tüm Türkiye duysun...
    Fikir ve görüşlerinizi halkinsesi@ulusalkanal.com.tr adresinden iletebilirsiniz


    http://www.ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=18580:halkin-ses-ulusal-kanalda&catid=81:sa-alt

    0212 251 50 90

    ARKADAŞLAR BİZİM İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT LÜTFEN LÜTFEN ÖZGÜRLÜK İÇİN TÜM ÇABAMIZ,EŞLERİMİZ İÇİN ,BABALRMIZ İÇİN,AİLELERİMİZ İÇİN, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN LÜTFEEENNN
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  69. http://www.ulusalkanal.com.tr

    SİTENİN ÜSTÜNDE CANLI YAZAN YERE TIKLAYIN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  70. basketçi34AN15 Ocak 2011 22:12

    ufuk34 aşağıda link ulual kanala izlemeniz için.

    http://www.ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=18580:halkin-ses-ulusal-kanalda&catid=81:sa-alt

    basketçi

    YanıtlaSil
  71. seyredemiyrm ben yaa birisi bna skpe den msn den seyrettirse yaa
    iskoc

    YanıtlaSil
  72. SON 1 SAAT KALDI ARKADAŞLARIMIZ HEPİMİZİ TEMSİL ETMEKTE ONLARI YANLZ BIRAKMAYALIM.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  73. basketçi34AN15 Ocak 2011 22:29

    iskoç internet ten mi seyredemiyorsun?activex yüklümü ?yada linke tıklayınca activex dentimi yüklemek için buraya tıklatın uyarısı çıkıyormu

    basketçi

    YanıtlaSil
  74. hepsini denedim acmiyo

    iskoc

    YanıtlaSil
  75. bende açamıyoruz bende acamıyorum ufuk34

    YanıtlaSil
  76. basketçi34AN15 Ocak 2011 22:37

    EVET ŞU ANDA EKRANI AÇIYOR AMA BAĞLANMA SORUNU YAŞIYOR HERHALDE AŞIRI YÜK.

    TÜM GÜN NETTEN RAHATLIKLA SEYRETTİM
    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  77. elifff
    bende açamıyorum

    YanıtlaSil
  78. bende cezaevinden cıktım a s c vermiyorsa nöbetci ağır cezaya itiraz yazdık 600 250 300 gün cezalar düştü bir çok tahliye verdik örneği bekliyorum 40-198 ve kararın yüze okunmaması şimdi hükümetin direttiği adil yargılanma burdan bastıralım kerem

    YanıtlaSil
  79. açılmamasının nedeni aşırı yüklenme bende açamıyorum 2 saat öncesine kadar bir sıkıntı yoktu ama şimdi açılmıyor demekki sayımız beklediğimizden daha çok buda iyi bir gelişme

    YanıtlaSil
  80. basketçi34AN15 Ocak 2011 22:55

    yapılacak bir şey yok.bekliyeceğiz.

    basketçi

    YanıtlaSil
  81. ULUSAL GÖNÜLLÜSÜ olarak Ulusal Kanal ın desteğinden dolayı Teşekkürler ediyorum

    Ahmet

    YanıtlaSil
  82. ARKADAŞLAR SADECE BİZ DEĞİL Kİ EŞİMİZ DOSTUMUZ TV DE İZLEYEMENLER DE İZLEMEK İSTİYOR YOĞUNLUKTAN DOLAYI OLUYOR. GÜZEL BİRŞEY TABİ YOĞUN OLMASI AMA İZLEYEMEYEN ARKADAŞLARIMIZ NASIL İZLEYECEK VE NASIL KATILACAK
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  83. Arkadaşlar Ulusal Kanal dünyanın her tarafından ilgi ile izlenen bir kanal özellikle internetten ,ondan dolayı ve bizim gibi sayısı azınsanmıcak mağdurlardan dolayı da internetten izleme sorunu yaşıyoruz .Belki bazıları sesimize kulak verir!!

    BİZLER SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ

    Ahmet

    YanıtlaSil
  84. basketçi34AN15 Ocak 2011 23:06

    ÖNEMLİ -- ÖNEMLİ!!!!!!!

    ARKADAŞLAR ULUSAL KANAL İNERNETTEKİ PROBLEMİN FARKINDA.ŞU ANDA TEKNİK SERVİSLE İRTİBATTAYIM HEMDE EKİM2510 ARKADAŞIMIZ DA İLGİLENİYOR.
    SORUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORLAR.AYARLARINIZLA OYNAMAYIN SIK SIK KONTROL EDİN.

    EKİM2510 ARKADAŞIMIZ 2-2.5 SAAT KADAR BİR KAFEDE PROGRAM ÖNCESİ KONUŞMUŞLAR.HERŞEY ÇOK GÜZEL DİYOR.BAZI BEKLEDİKLERİMİZ GELMEDİ AMA YERİNE 5 TANE SÜRPRİZ ARKADAŞ GELDİ DİYOR.21 KİŞİLER.
    MORALLER YERİNDE.ŞU ANDA PROGRAM BÖLÜMÜNDELER.

    ALLAH HEPSİNİN YOLUNU AÇIK ETSİN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  85. amin amin allah bütün arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun inşallah




    artık uyandık çok şükür sesimiz her yerde olacak her yer de

    YanıtlaSil
  86. ARKADAŞLAR DAHA YARIM SAAT VAR İZLEYEMEYENLER EĞER İMKANINIZ VARSA MUTLAKA ULUSAL TVDE OLAN BİR YAKINLARINIZA GEÇİN.. ÇÜNKÜ DAKİKALR AZALDKÇA DAHA DA ULAŞLMAZ HALE GELECEKTİR. EE BİZİ AZIMSAYANLAR GÖRSÜNLER İŞTE.
    MAVİ 27

    YanıtlaSil
  87. Açılana kadar..Lütfen seyredebilenler ara ara neler olduğunu yazsın.. neler olduğunu merak ediyoruz.

    zeynep aslı-izmir

    YanıtlaSil
  88. ARKADAŞLAR BAZI ABİLERİMİZ ÇOK YOĞUN AMA BEN SİTEDEYİM MERAKLANMAYN SİZLERE BİLGİ VERCM. AMA ŞUAN BAĞLANMA PROBLEMNDE BAŞKA BRŞEY YOK ALLAHIN İZNYLE O DA HALLOLURSA SÜPER OLACAK.

    ZEYNEP ARKDŞM MSNİNİ YAZARSAN BEN SENİ BİLGLENDRYM

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  89. arkadaşlar ulusal kanaldaki programı milletvekillerine mail mesaj atsak seyretsinler diye ne dersiniz?ayşe

    YanıtlaSil
  90. bende yayına bağlandı

    YanıtlaSil
  91. ULUSAL KANALI INTERNETTEN IZLEYEMEYENLER,INTERNET EXPLORERLA ACIN VE ''ADD ON'' IZIN VERIN.CALISIYOR.
    GOOGLE CHROME ILE ACILMIYOR.
    GERCEKTEN MAGDUR

    YanıtlaSil
  92. anons ediliyorrrrrrr
    canlı yayın baslıyorrrrr
    profesörlerde katılıyorrrrrrr

    YanıtlaSil
  93. firefox u denediniz mi ?

    YanıtlaSil
  94. elifff
    nerden izliyorsunuz izleyen biri link yollasın lütfenn

    YanıtlaSil
  95. arkadaslar.. hadi hayırlısı.. arkadslara basarılar.. izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  96. PROBLEM KULLANDIĞINIZ B.SAYAR GÜCÜNDENDE OLABİLİR.MÜMKÜN OLDUĞU KADARIYLA B.SAYARDA PROGRAMLARI KAPATIN.......

    ULUSAL

    YanıtlaSil
  97. basketçi34AN15 Ocak 2011 23:26

    arkadaşlar - cüneyt bey denedim faydasız.aynı şey açamıyor.

    basketçi

    YanıtlaSil
  98. PROGRAMI SEYREDEMİYORUZ SEYREDENLER LÜTFEN SİTEYİ BİLGİLENDİRSİNLER MERAK EDİYORUZ HEPİMİZ.AYŞE

    YanıtlaSil
  99. HER ŞEY YOLUNDA ARKADAŞLAR ,

    BİR SORUN YOK......

    ekm2510

    YanıtlaSil
  100. ULUSAL KANALI INTERNETTEN IZLEYEMEYENLER,INTERNET EXPLORERLA ACIN VE ''ADD ON'' IZIN VERIN.CALISIYOR.
    GOOGLE CHROME ILE ACILMIYOR.
    GERCEKTEN MAGDUR

    YanıtlaSil
  101. elifff
    ben izleyemiyorum

    YanıtlaSil
  102. başlıyor arkadaşlar

    madur

    YanıtlaSil
  103. basketçi34AN15 Ocak 2011 23:31

    BAŞLADI 19 KİŞİ VAR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  104. basladı allahımmm helal olsun .ıbel hanımda orda izmirli z. siraatcı

    YanıtlaSil
  105. gerçekten mağdur
    add on ne demek oluyor nasıl yapılıyor elifff

    YanıtlaSil
  106. chp akif hamza çebi katılacak canlı

    YanıtlaSil
  107. chp grup baskan vekılı akıf bey ve alıraza ozturk telefonla katılıyor..izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  108. basketçi34AN15 Ocak 2011 23:34

    TEL:0212 2515090

    HAMZA ÇEBİ BAĞLANACAK.SİBEL HANIM KONUŞUYOR

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  109. 19 arkdaşımız ve av. sibel hanım yayında

    YanıtlaSil
  110. chp nin verdiği yasa tasarısı kabul görmemiş akif hamzaçebi chp gurup başvekili konuşuyor

    madur

    YanıtlaSil
  111. Sayın GERÇEKTEN MAĞDUR Lütfen yardımcı olurmusunuz.
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR İZLEYEMİYORUZ BİR türlü açılmıyor Internetten nasıl izleyeceğiz.
    ULUSAL KANALI INTERNETTEN IZLEYEMEYENLER,INTERNET EXPLORERLA ACIN VE ''ADD ON'' IZIN VERIN.CALISIYOR.
    Nasıl izin vereceğiz

    YanıtlaSil
  112. Özür dilerim 124
    GERÇEK2011

    YanıtlaSil
  113. HALA AKİF HAMZAÇEBİ KONŞMAKTADR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  114. bir kişi senet düzenleyip ödemezse hapse girmiyor ama çekte hapse giriyor

    Akif hamzaçebi diyor

    YanıtlaSil
  115. SN HAMZAÇEBİ VERDİĞİ TASARADAN BAHSEDYLR FAKAT AKPNN KABL ETMEDİĞİNİ SÖYLYR AMA TEKRAR TEKLF VERCEKLERNİ SYLYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  116. Şükür Allahıma bugünü de gördük.KÖPRÜLÜ

    YanıtlaSil
  117. ulusal yazın boşluk bırakı mesajı yazın 2353 e gönderin

    YanıtlaSil
  118. ALLAHIM YARDIM ET BİZEE YARABBİM.
    ŞU AN AVKTMZ SİBEL HNM KNŞYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  119. sibel hanım konuşma yapıyor ve sitemizden bahsediyor bizlere teşekkür ediyor
    madur

    YanıtlaSil
  120. İyi Akşamlar arkadaşlar;
    Tv frekansını ayarlayamadım izleyemiyorum ınternet uzerınden ızleyebılırmıyım yada bana yardımcı olabılırmısınız.

    YanıtlaSil
  121. ARAKDASLAR INTERNET EXPLORER ILE ACIN.YUAKRIDA SIZE UYARI OALRAK SORACAK EXPLORER.BU SITE ILAVE PROGRAM CALISTIRMAK ISTIYOR IZIN VERIYORMUSUNUZ DIYE.ONA IZIN VERIN.IZLEYEBILIRSINIZ.
    http://ulusalkanal.com.tr/canliyayin/canliyayin.html
    GERCEKTEN MAGDUR

    YanıtlaSil
  122. iskender bey konuşmaya başladı arkadaşlar

    madur

    YanıtlaSil
  123. soru ve göüşler için

    tel:0 212 251 50 90

    fax: 0 212 245 50 92

    YanıtlaSil
  124. iskender deniz arkadaşımız konuşuyor

    YanıtlaSil
  125. ŞUAN MAĞDUR OLAN ABİMİZ İSKENDER ABİ KNŞYR DURUMUNU ANLATYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  126. ŞUAN MAĞDUR OLAN ABİMİZ İSKENDER ABİ KNŞYR DURUMUNU ANLATYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  127. birazdan Ali Rıza öztürk bağlancak

    YanıtlaSil
  128. "Kimi işadamı, kimi esnaf... Kimi bankadan kredi almıştı, kimi de ticaret yaparken çek yazmıştı. Ancak ekonomik kriz, onlara bir anda her şeyini kaybettirdi. Üstüne üstlük, borçları kadar bir miktarı da, devlete ödemek zorunda kaldılar. Şimdi Türkiye'deki yaklaşık 2 milyon çek mağduru, adalet arıyor."

    Haber Kordinatörümüz Ayhan Işık hazırlayıp sunduğu Halkın Sesi programında bu hafta 'Çek mağdurlarını' konuk ediyor.

    Halkın Sesi Cumartesi saat 23.30'da

    Sizler de sesinizi bize iletin ekranlarımızdan tüm Türkiye duysun...
    Fikir ve görüşlerinizi halkinsesi@ulusalkanal.com.tr adresinden iletebilirsiniz


    http://www.ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=18580:halkin-ses-ulusal-kanalda&catid=81:sa-alt

    0212 251 50 90

    ARKADAŞLAR BİZİM İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT LÜTFEN LÜTFEN ÖZGÜRLÜK İÇİN TÜM ÇABAMIZ,EŞLERİMİZ İÇİN ,BABALRMIZ İÇİN,AİLELERİMİZ İÇİN, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN LÜTFEEENNN
    ulusal yaz boşluk bırak mesajını yaz 2353 e gönder
    mavi27

    YanıtlaSil
  129. mhp niğde milletvekili mümin inan bağlandı haftaya bizim konu genel kurulda konuşulacakmış

    madur

    YanıtlaSil
  130. şuan mümin inan mhp niğde mlletvekli knşyr
    mavi27

    YanıtlaSil
  131. mhp niğde mv. mümin inan konuşuyor

    YanıtlaSil
  132. mhp niğde mvk mümim inan konuşuyor

    YanıtlaSil
  133. HÜKÜMETTEN BAĞLANCAK CİĞERLİ VEKİL ARANIYOR

    YanıtlaSil
  134. hapisle cezalandırmak hakkaniyetten uzaklıktır bu mağdur vatandaşlarımıza bir çözüm bulmalıyz diyo mümin inan. ama her konşan akpnn kabul etmediğini söylyr
    mavi27

    YanıtlaSil
  135. mhp tasarıda her anlamda arkamızda

    madur

    YanıtlaSil
  136. MHP DE SONUNA KADAR DESTEK DİYOR

    YanıtlaSil
  137. MÜMİN İNAN KONŞMAYA DEVAM ETMEKTE VE GÜZEL GİDİYOR. CEZAEVLERNN KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSEDİYOR. YANİ CEZAEVNE KOYMAK NE SONUÇ KAZANDRMŞTR DİYO
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  138. iş ten yeni geldim mesaj attım ama seyredemiyorUM


    YARDIM CI OLUNUZ LÜTFEN




    ................N İ Y A Z.....................

    YanıtlaSil
  139. basketçi34AN16 Ocak 2011 00:02

    süüpeeeer sitenin adını bastıra bastıra yayınladılar.

    helal mümin inan

    basketçi

    YanıtlaSil
  140. Medya baronlarının ve hükümetin uşağı olmuş tüm televizyoncular ve gazeteciler Ayhan Bey e bakın ve adam görün,insan görün.İyi bakın belki sizde adam olursunuz.KÖPRÜLÜ

    YanıtlaSil
  141. SAYN NİYAZ ABİ NETTEN İZLEYEMYRMSNZ?
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  142. KRİZ TEĞET GEÇTİ TEĞET GEÇTİ DİYOLAR AMA MAALESEF KRİZ BU ARKADAŞLARIMIZIN YÜREĞİNİ DELİP GEÇMŞTR DİYO
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  143. müebbetler dışarıda ve kaçtılar çekçiler içeri alınıyor bu kötü yönetimin gösyergesi diyor nve destek sözü verdi

    madur

    YanıtlaSil
  144. SAYN NİYAZ ABİ NETTEN İZLEYEMYRMSNZ?
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  145. VALLA DELİRECEM YA SEYREDEMİYORUM



    .................N İ Y A Z.......................

    YanıtlaSil
  146. Muhalefet partilerine tesekkurler.

    YanıtlaSil
  147. allahım sen bizim yar ve yardımcımız ol inşallah.hhuca

    YanıtlaSil
  148. NİYAZ ABİ YOĞUNLUKTAN DOLAYI ULUSAL KANALIN NETTEN CANLI İZLENEMYR GÜNDZ BİR PROBLEM YOKTU FAKAT ÇOOK YĞLMA OLDU İZLENMİYR NETTEN
    MAVİ 27

    YanıtlaSil
  149. harıka gıdıyor..izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  150. Katılımcı arkadaşlarımız oldukça hazırlıklı çok net ve akıcı konuşuyolar.Kutluyorum.KÖPRÜLÜ...

    YanıtlaSil
  151. arkadaşlar çok merak ediyorum gündüz konuşan zeynep hnm programa katıldımı,yeni açtım televizyonu.hhuca

    YanıtlaSil
  152. KÖPRÜLÜ KESİNLİKLE KATILIYORM SANA ARKADAŞLAR HARİKA. AMA SUNUCUDA GÜZEL GÖTÜRÜYOR İŞİ. TEKRAR AVKT SİBEL HNM KNŞYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  153. ulusal kanalı arıyorum tel cevap vermiyor?görüşen varmı

    YanıtlaSil
  154. Ayhan bey(program yapımcısı)de çok iyi.Avukatımız olsa bu kadar konuşamazdı.KÖPRÜLÜ

    YanıtlaSil
  155. YOK BE HUCA ABİM VAR MI O YÜREK NERDE KATILACAK ÇÜNKÜ ÖYLE BİR İSİM VE ŞİRKET YOKMŞ TEYİD EDİLDİ
    SAYGLAR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  156. izleyemeyen abilerim link atıyorum buradan izlemeyi deneyin yayında sorun yok.....
    http://www.ulusalkanal.com.tr/canliyayin/canliyayin.html
    ata52

    YanıtlaSil
  157. YOK BE HUCA ABİM VAR MI O YÜREK NERDE KATILACAK ÇÜNKÜ ÖYLE BİR İSİM VE ŞİRKET YOKMŞ TEYİD EDİLDİ
    SAYGLAR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  158. NU-İZLEYEMİYORUM KAHROL OLACAĞIM .

    YanıtlaSil
  159. zaten cevabende kendisine söylemiştin.gerçekten böyle biri olsa o yazılan cevaplara bir yorum yazardı.hhuca

    YanıtlaSil
  160. FIKRA GİBİ DESEM CEZA ALIRMIYIM:)) SÜPER
    ATA52

    YanıtlaSil
  161. ankaradan mevlüt arkadaşımız konuşuyor


    madur

    YanıtlaSil
  162. arkadaşlar inşallah olacak bu iş inanıyorum.rabbim yanımızda hhuca

    YanıtlaSil
  163. PROGRAM SUNUCUSU TEKNK BİLGİLER ALDI AVUKAT SİBEL HNMDAN VE NE DEDİ BLYRMSNZ BEN BU ANLATTKLARNZN ÜSTÜNE FIKRA GBİ DESEM CEZA ALIRMYM DEDİ. HARİKAYDI
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  164. ŞUAN CEZAEVNDEN 1HAFTA ÖNCE ÇKMŞ BİR ARKADAŞMZ KONŞYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  165. serap hanım konuşuyor arkadaşlar

    madur

    YanıtlaSil
  166. EŞİ CEZAEVNDE OLAN ASLAN SERAP ABLAMZ KNŞYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  167. SERAP ABLAM EŞİNN CEZAEVNDEYKEN BAŞINA GELEN O TALHSİZ OLAYI NALTYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  168. Katılan arkadaşları ben de sizin gibi bu siteden sanal olark tanıyorum.Ama yüzlerini gördüm hepsi helal süt emmiş pırlanta gibi tertemiz insanlarmış.Bakın mevlüte bakın iskender abiye,bakın konuşan bacımıza,yüzlerine bakın hiç sahtekar tipi var mı.Bakın ey bu ülkeyi yönetenler,sonra birde aynaya bakın.KÖPRÜLÜ

    YanıtlaSil
  169. basketçi34AN16 Ocak 2011 00:20

    arkadaşlar sizler için hem kanalla teknik bölümle görüşme halinde yim hemde bilgsyr uzmanı bir arkdaşımla görüşüyorum.

    inanın çok üzgünüm.inşallah halledeceğim.

    tel ve mail sorun.

    çok dolular mail geri geliyor

    basketçi

    YanıtlaSil
  170. ablam cok heycanlandı :( ve arkadaşlar konuşmaktan cekiniyorlar vede haklılar

    zehara

    YanıtlaSil
  171. Barışçı-Mersin16 Ocak 2011 00:21

    MHP MİLLETVEKİLİMİZ MÜMİN İNAN'DAN BAŞKASINI SEYREDEMEDİM. ULUSAL TV'Yİ BU GECE KAÇ KEZ ARADIĞIMI BİLİYORMUSUNUZ? SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  172. ŞUAN O GÜZEL GÖZLERİYLE BAKAN O TEMİZ SURATYLA CEZAEVNDE YATIP ÇKMŞ OLAN ABLAMIZ KONŞYR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  173. İzzet Özgenç hoca çok güzel bir kanun yapmışsın umarım vicdanınla ulusal tv deki bu programı dinlersin. Tabii vicdanın varsa....
    Kutlu

    YanıtlaSil
  174. CEZAEVNDE Kİ O İĞRENÇ GÜNLERİNİ ANLATYR O GÜZEL GÖZLÜ ABLAMIZ(
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  175. HARİKA HARİKA HARİKA KONŞTN ABLAM AĞZINA SAĞLIK
    ŞUAN REKLAMDA
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  176. arkadaşlar sibel hanımın teli olan varsa kendisi fazlasıyla söz alsın arkadaşlarımız heycanlı ve hazırlıksız.

    zehra

    YanıtlaSil
  177. Barışçı-Mersin16 Ocak 2011 00:27

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BEN BİLE ULUSAL KANALA ULAŞAMIYOR VE SESİMİ DUYURAMIYORUM. AH; AH, BİR ARAYIPTA BİR SÖZ HAKKI TANISALAR. TELEFONLER KİLİTLENMİŞ İSE NE DİYEBİLİRİMKİ. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  178. harikasınız keşke imkan olsaydı yanınızda olabilseydim.hhuca

    YanıtlaSil
  179. YA HEPSİNDEN ALLAH SONSUZ RAZI OLSUN HEPSİ HARİKA VE HEYECANLILAR AMA KENDİLERNDEN ÇOK EMNLER
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  180. Mavi eline saglık.sayende seyretmiş kadar olduk.

    YanıtlaSil
  181. Agzina saglik arkadasim

    YanıtlaSil
  182. ARA VERİLDİ BÜTÜN ARKADAŞLARDAN- BÜTÜN ARKADAŞLARA SELAMLAR.....

    ekm2510

    YanıtlaSil
  183. BARIŞÇI ABİ REKLAMLARDA DENE DÜŞÜRÜRSEN KAPAMA Kİ HATTAN AYRILMA. SENİN BAĞLANMAN HEM ARKADAŞLARIMIZA MORAL OLUR HEMDE SENİN FİKİRLERİNİ HERKES DİNLESN
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  184. EKRAN BAŞINDA GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM NEREDE BU KANUNU KOYANLAR DEĞİŞİRMEYENLER SİZ TÜRKİYE DE YAŞAMIYORMUSUSNUZ

    YanıtlaSil
  185. ULUSAL KANAL
    0 212 251 50 90

    ARAYIN ARKADAŞLAR SESİNİZİ DUYURUN

    YanıtlaSil
  186. ARKADAŞLAR ACABA BU PROGRAMDAN KONUŞMALARDAN HÜKÜMETİN VE AKPARTİ MİLLETVEKİLLERİNİN HABERİ OLUYORMU SADECE MERAKIMDAN SORUYORUM

    YanıtlaSil
  187. SAYGI DEĞER EKM2510 ABİMİZ ELLERİNZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HERKESE ÇOOK SLMLAR
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  188. rkadalara helal olsun bu ıs olcak ..sahane konusuluyor... arkadaslar cuneyıt kardesım yayını kaydedebılen varmı acxaba .. sayfamızda yayınlasak ...izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  189. arkadaşlar net ortamında izleyin ben nette rahatlık la izliyorum

    zehra

    YanıtlaSil
  190. Ceza evlerinin dolu olduğunu, bir yatakta 2 kisi yattığını, yasam koşullarının zor olduğunu, parası olmıyanlarında orda ayrıca bir psikolojik baskı altında olduğunu da keske dile getirselerdi

    kadersiz..

    YanıtlaSil
  191. Yayınla ilgili ilgi aktaran arkadaşlara çok teşekkürler.Bu kadar bekleyip seyredememek rezalet bir duygu..
    Sayın Basketçi umarım halledebilirsiniz en azından biraz seyredebiliriz.

    YanıtlaSil
  192. İzmirli dünyanın izlediği hükümetin en tırstığı kanal bu izlemezmi!!

    YanıtlaSil
  193. Bence oldukça hazırlıklılar ama biraz heyecanlılar.O da normal hem canlı yayın hem stres.Bence birazdan daha akıcı olacaktır.Ben de durmadan mail atıyorum inşallah okunur.Barışçı abi bende arıyorum ama kendimden çok senin bağlanmanı ve o edebi anlatımınla duygularımız tercüman olmanı çok isterim.

    KÖPRÜLÜ..

    YanıtlaSil
  194. ALLAHIN İZNİYLE BU BELADAN KURTULACAK SEVDİKLERİMİZ HERKES ARTIK BİLİYOR CEK MAĞDURU AİLELERİ.

    BABAMI COK ÖZLEDİM İNŞ ALLAH BİRAN ÖNCE SESİMİZİ DUYARLAR.

    ZEHRA

    YanıtlaSil
  195. şu an ulusal kanalı, libya tripoliden 800 km içerde çölün ortasında seyreden mağdur arkadaşlarımız var,

    YanıtlaSil
  196. UYDU YAYIN BİLGİLERİ

    UYDU

    Türksat 2/A
    FREKANS 12130
    SYMBOL RATE 27500
    FEC

    5/6
    POLARİZASYON

    Dikey (v)

    ------------------------------------------

    Ulusal Kanal

    Adres:
    İstiklal Cad. Deva Çık. No:7
    Beyoğlu
    İstanbul

    e-Posta: yonetici@ulusalkanal.com.tr
    Telefon: (212) 251 50 90
    Fax (212) 245 50 92

    ekm2510

    YanıtlaSil
  197. arkadaslar ben aradim yurt disindan ama programa baglamadilar bir arkadasa derdimiz anlattik ileticem sorununuzu dedi o kadar programa neden baglamiyorlar

    ISKOC

    YanıtlaSil
  198. AH ZEHRA KARDEŞİM NE GÜZEL SÖYLEDN ÖYLE :( BENDE EŞİMİ ÇOOK ÖZLEDM
    MAVİ27

    YanıtlaSil