Mağdurlar 9 Nisan Günü Mecliste Toplanıyoruz

Kahramanmaraş infaz hakimi vicdani bir karar verdi ve HSYK, Maraş barosunun şikayeti üzerine Hakimimiz hakkında soruşturma başlattı09 Nisan Salı günü saat 09:30 da TBMM de toplanıyoruz. Yakalaması olduğu için gelemeyenler, bir yakınını örneğin, eşini, çocuklarını, kardeşlerinden birini kendilerini temsilen göndersinler. Mecliste kalabalık olmalıyız, kimse nasıl olsa giden var diye düşünmesin, yoksa çok geç olabilir. Gidecek her mağdur, kendi ilinde oy verdiği vekili arasın ve bu tarihte mecliste olacağını bildirsin, vekiliyle buluşsun, Hakkını aramayanın hakkını hiç kimse aramaz, hakkını aramayan da kaderine razı olsun.

Yargıtay Kahramanmaraş İnfaz Hakimliğinin, tazyik hapislerine uyguladığı denetimli serbestlik kararlarını jet hızıyla bozmuştur. Yargıtayın Bozma gerekçesi, Disiplin hapsi: Kısmi bir düzeni korumak amacıyla yaptırım altına alınmış olan diyor! Yani disiplin hapsinde şartlı salıverme, erteleme olmaz diyor.

Ama yasa, tazyik hapsi için tanımlama yapmamış. Bunu da kıyasen tazyik hapsine uyguluyor! Hukuk dili ,bir bilim dilidir ve ceza ve infaz kanunlarında başvurulamaz. Ama Yargıtay kısmi düzen gerekçesiyle kıyas yaparak kararı bozuyor. Yargıtaya göre düzeni bozan, taahhüdünü ihlal edenler, Adam öldüren, tecavüz edenler değil! Yargıtaya göre memlekette her şeye dokun, ama sermayeye asla dokunma!

Yargıtay kararı jet hızıyla  bozdu. Mahkemenin direnme hakkını elinden alacak bir şekilde bozdu, Denetimliden faydalanlar hakkında yakalamalar 15 gün sonra tekrar başlar. Bankalar, Avukatlar, GSM şirketleri derin bir nefes alabilir. Adam bıçaklayıp 18 ay ceza alan kişinin bir gün bile hapis yatmadığı memleketimizde, nizam-ı alem için borcunu ödeyemeyen vatandaş, hiçbir infaz indiriminden faydalanmadan 90 gün içeride yatmaya devam etsin. Maksat paraların tıkır tıkır tahsili olsun, hukuk dediğin nedir ki?

Disiplin hapsi veya tazyik hapsi askeri birimler gibi hususlarda uygulanır. Vatandaşını bu uygulamaya reva gören zihniyet bu katıksız hapis misali uygulamayı, vatandaş sesini çıkarmadığı müddetçe ve bu ülkede bu lobicilik varken devam ettirir gider, ne dersek boş.

Kahramanmaraş infaz hakimi vicdani bir karar verdi ve HSYK, Maraş barosunun şikayeti üzerine Hakimimiz hakkında soruşturma başlattı. VİCDANINA ve KANUNA uygun karar veren Hakimimize vefamızı, esnafı polisten kaçmaktan, iş yapamaz hale getiren bu uygulamayı sonlandırmak, cezaevlerinde tutsak binlerce arkadaşımızı kurtarmak için 09 Nisan Salı günü saat 09:30 da TBMM de toplanıyoruz.

931 yorum:

  1. Günaydın İnşaallah iyi olur gereken destek bulunur, ben de bir yakınımı gönderiyorum,selamlar

    YanıtlaSil
  2. 10 günlük süreyi kullandığım için ben gelemiyorum çektiğim sıkıntılardan sonra bana güvenen beni gerçekten seven yakınımda kalmadı ama bir yolunu bulup birisini para karşılığında kesin göndereceğim en az 500 kişi olmalıyız 500....500....500....başka yolu yok artık örgütlenip bir olan her yerde kazanıyor unutmayalım.sitenin en yaşlısı olduğumu düşünüyorum 57 yaşındayım ama tek çaremiz birleşip karşı güç yaratmaktır hepimize kolay gelsin diyorum.

    YanıtlaSil
  3. günaydın arkadaşlarım dün sabah afyon dan ati arkadaşıma bir şey söylemiştim oda sayfaya yazdı. bügün yeni asır da haber cıkıcak diye..uşaktan erdal arkadaşım la birlikte haberi çıkarttık. selamlar

    YanıtlaSil
  4. günaydın arkadaşlarım dün sabah afyon dan ati arkadaşıma bir şey söylemiştim oda sayfaya yazdı. bügün yeni asır da haber cıkıcak diye..uşaktan erdal arkadaşım la birlikte haberi çıkarttık. selamlar herkes..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,ben ve eşimde sizler gibi tahhüt magduru.Sizi hergün burdan mümtazan olarak takip etmekteyim fakat eşim ve ben de 90 ar gün ceza aldığımızdan dolayı sosyal faliyetlere katılma imkanımız yok.İnanın eşim ile yanyana bile gezemiyoruz korkudan.Bu mücadele için çaba gösteren herkeze teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. benim elimde karşılıksız tam iki trilyonluk çekler var hepsi bir yolunu bulup taahhüt imzalamadığı için serbest dolaşıyorlar hatta şu anda evime her hafta polis gönderen şahsın bile bana 200 milyar borcu var ne yazıktırki devletin acımasız gücü ve adaleti sadece bana çalışıyor bu düzen değişmeli artık.

    YanıtlaSil
  7. günaydın arkadaşlarım dün sabah afyon dan ati arkadaşıma bir şey söylemiştim oda sayfaya yazdı. bügün yeni asır da haber cıkıcak diye..uşaktan erdal arkadaşım la birlikte haberi çıkarttık. selamlar...ayrıca uşaktan erdal kardeşim dün denetimli serbestlik alan 40 kişi ile bizzat görüştü . herkes ankaraya geliyor. telefonalrını mail ile ilker e bildireceğim.

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar yeni bir finansal fon oluşturalım bin kişi 100 er lira gönderse 100.000 tl yapar bu para bizi çok rahatlatır her hafta meclise gitme, gazete ilalanları, çok aşırı mağdur muhtaçlara yardım gibi işler yapılabilir artık toplu olmanın gücünü görmemiz lazım.gördüğünüz gibi bir sinek kadar ses getiremiyoruz.

    YanıtlaSil
  9. geçen gün beş kişinin bilet parasını bulunamadı kimsede yok var olanda vermiyor düşündügün olsadahi para vermez ama çamur atarlar bu seferde yapmadıgın halde damgayersin bunu gördük daha iki gün önce

    YanıtlaSil
  10. isa degirmenci4 Nisan 2013 09:14

    s.a herkese hayırlı bir gün diliyorum

    YanıtlaSil
  11. zaman birlik olma zamanıdır

    YanıtlaSil
  12. bakın deniz arkadaş uşak ve civarından 46 kişi ayarlamış

    YanıtlaSil
  13. ve bu gün yeni asır 9. sayfada haberimiz cıkmış

    YanıtlaSil
  14. isa degirmenci4 Nisan 2013 09:18

    birlikten kuvvet doğar kardeş evet 30 kişide biz ayarladık ilkerin bilgisi var

    YanıtlaSil
  15. biribirimizle çekişmeleri şu dakikadan itibsaren bırakalım su nalet yasaya odaklanalım

    YanıtlaSil
  16. günaydın arkadaşlarım dün sabah afyon dan ati arkadaşıma bir şey söylemiştim oda sayfaya yazdı. bügün Yeni Asır da haber cıkıcak diye..uşaktan erdal arkadaşım la birlikte, gazetenin haber şefinin olmaz; yargıtay kararı var demesine ragmen haberi çıkarttık..UŞAK BARO BAŞKANI YANIMIZDA DİMDİK selamlar...ayrıca uşaktan erdal kardeşim dün, denetimli serbestlik alan 40 kişi ile bizzat görüştü . herkes ankaraya geliyor. telefonlarını mail ile ilker e bildireceğim....durmak yok. uşak baro başkanını arayıp bize destek isteyelim.... her kes iş bölümü yaparsa laf tan cok iş çıkar. herkes kimin ne yaptıgını görür. şimdiye kadar ne yazdı isem çıktı. lütfen didişmeyi bırakıp güzel günlere birlikte yelken açalım....yeniasır 9 cu sayfa

    YanıtlaSil
  17. ben zeki 56 arkadaşın fikrine katılıyorum gidemeyenler gidecek arkadaşlara destek olsunlar

    YanıtlaSil
  18. yeni asırdaki haberdeki çabalarınızdan dolayı teşekkür ederiz deniz

    YanıtlaSil
  19. sagol kardeş. karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

    YanıtlaSil
  20. isa degirmenci4 Nisan 2013 09:28

    birisi bu haberi ekleyebilirmi cüneyt bey sayfayı koysun

    YanıtlaSil
  21. sessiz takibi bırakında katılımcı olun yardımcı olun biraz bu yasa hepimizin zararına

    YanıtlaSil
  22. cüneyt bey ankaraya gidecek arkadaşlara şu notu iletin lütfen KONYA icra ceza mahkemeleri hapsen tazyik cezasını alt sınırdan 10 gün olarak uyguluyor.bu bile adaletsizlik.

    YanıtlaSil
  23. isa degirmenci4 Nisan 2013 09:30

    ARKADAŞLAR BU ACILIM SÜRECİNDE MUTLAKA SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN MUTLAKA MECLİS ZİYARETİNİ YAMAMIZ GEREKİYOR CÜNKÜ BAŞBAKAN ŞİMDİ KENDİ AĞZINLA YİNE SÖYLEDİ BURASI HUKUK DEVLETİ KİMSEYE AYRIMCILIK HAKSIZLIK YOK DİYE AMA MALESEF İNSANLAR BORCUNDAN HAPSE ATILIYOR YUVALAR DAĞILIYOR

    YanıtlaSil
  24. b konyadaki 10 gün ceza olayını bende duymuştum

    YanıtlaSil
  25. konyada 10 gün cezasını açık cezaevinde çekenlerden avukatlar nasıl parasını tahsil ediyor? demekki konyadaki avukatlar memnun sesleri çıkmadıgına göre.adalet bakanımıza bunuda anlatalım

    YanıtlaSil
  26. 10 günlük süreyi geçirenler konyaya teslim olsa 10 günmü yatar acaba?

    YanıtlaSil
  27. asla..senin cezan 90 gün

    YanıtlaSil
  28. gene yorumlar kaışıyor

    YanıtlaSil
  29. deniz şu anda kaç kişi olduk acaba

    YanıtlaSil
  30. cumadan sonra çoğalırız, cuma günü denetimlilere imza ya gidenler koşar gelir ,sakin ol.....tüm denetimli bürolarının haberi oldu...

    YanıtlaSil
  31. isa degirmenci4 Nisan 2013 09:46

    karışıklık olduğunda sayfayı yenileyin

    YanıtlaSil
  32. hafta sonuda yürüyüş düzenlenebilir bütün denetimliler eşleri ile katılsa iki üç bin kişi yapar o bile ses getirir.

    YanıtlaSil
  33. KAÇAK MAHKUM4 Nisan 2013 09:52

    Arkadaşlar bu yasanın çıkmaması gibi bir durum ortaya çıkarsa çoğu insan yok olacak bu ne kadar duyarsızlık, nedir bu vekillerin yargıtayın bize yaptıkları ALLAH ıslah hepsini etsin. Borcunu bilerek ödemeyen kaç kişi olabilir aramızda parası olan bu rezilliği çeker mi bugün taahhüt veren herkes ödeyemeyeceğini bildiği halde dürüstlüğünden zor durumda kaldığı için utanma duygusuna sahip olduğu için veriyor. Sonuç malum ödeyemiyor ve artık onun için kaçak hayat başlıyor gölgesinden korkar halde kaçmaya başlıyor aslına bakarsanız içerde yatandan daha fazla ızdırap ve sıkıntı çekiyor artık buna dur demenin zamanı geldi ve geçiyor bu yüzden imkanı olan herkes lütfen SALI GÜNÜ MECLİSTE OLSUN gelemiyorsa birilerini temsilen göndersin.

    YanıtlaSil
  34. arkadaşlar izmirde bu 10 günlük süreyi almak için ne yapmak gerekiyor.işlemler ne kadar sürüyor.

    YanıtlaSil
  35. yarım saat ta izmirde biter ... savcılık infaz kalemine 2 resimle git.bayraklı adliyesi 2 kat

    YanıtlaSil
  36. orda hemen halloluyor değil mi başka bir yere götürmüyorlar.

    YanıtlaSil
  37. benim durumumu isa biliyor yinede gelemeye çalışacagım

    YanıtlaSil
  38. hemen halloluyor merak etme

    YanıtlaSil
  39. arkadaşlar ben amerikan vatandaşıyım türkiyede iki trilyon alacağım var toplam beni sıkan borcum 13.000lira amerikaya gitsem bu parayı orada iki günde bulur kapatırım. ama ben sizlerle bu haklı mücadeleye katılıp haklının yanında yer almak istiyorum ne olursunuz artık birlik olalım ses getirelim.

    YanıtlaSil
  40. isa degirmenci4 Nisan 2013 09:58

    ZEKİ ABİARIYORUM SENİ ACMIYORSUN

    YanıtlaSil
  41. KAÇAK MAHKUM4 Nisan 2013 10:00

    Sesimizi burdan izleyen duyan bir yetkili varsa biraz elini vicdanına koysun bu halk başka milletin halkı değil aileleri parçalamak yok etmek sıkıntıya sokmaktan elinize ne geçiyor , Diyeceksiniz borçlanırken bizemi sordunuz size sormadık ama siz sordunuz mu neden böyle oldu neden ,ödeyemedin diye .atın içeri demek kolay borç bitse gam yemiyecem borç faiz yemeye devam etsin vatandaş içerde çürüsün çıkınca sıkıntılara devam ya yeter artık nedir bu nasıl bir zulüm sizde hiç vicdan yokmu.ETME KULUM BİRGÜN BULUN demiş ALLAH 'ım kim bu olaylara sebep oluyorsa aynısını çekerler İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  42. salı günü herşey yolunda giderse tahmininiz hangi tarihte kurtulmuş olur herkes bu beladan

    YanıtlaSil
  43. 4 pakette muhtemel

    YanıtlaSil
  44. tahmin mahmin yok kardeş....TBMM ye gitmeden orada ses getirmeden kurtuluş tarihin diye bir şey yok,asla da olmaz bu durumda

    YanıtlaSil
  45. dosya sayısının bir önemi var mı

    YanıtlaSil
  46. yarım saatte alırsın 10 günlük izni....

    YanıtlaSil
  47. isa degirmenci4 Nisan 2013 10:27

    ARKADAŞLAR MAĞDURLAR BİRLİK OLUP BU BAHARDA AYLARINDA ACILIM ALTINDA BİZDE ÖZGÜR KALIP İŞLERİMİZE COCUKLARIMIZIN BAŞINA GEÇİP BORCUMUZU YAPILANDIRIP ALACAKLARIMIZI ALIP VATANIMIZA SAHİP CIKALIM

    YanıtlaSil
  48. şimdi kafama takılan şu biz 26 kişi maraştan denetimli serbestlikten yararlandık imza atıyoruz karakola diğer her şeyi yapıyoruz bu ne olçak

    YanıtlaSil
  49. yargıtaydn kararlarınız dönene kadar serbestsiniz.

    YanıtlaSil
  50. başbakanlık özel kalem müdüresi filiz hanım 9 nisan için dilekçe istiyor. kim gidecek ise güzel bir dilekçe yazalım. bana ulaştırın acele pd72@mynet.com.
    eger olumlu olursa randevu verecekler ,dilekçe açık ve net olsun. bilginize

    YanıtlaSil
  51. agzına saglık benimde 650bın tl alacagımvar alamıyorum ödedigimiz paraya yine hapislik çıkartılar o çocugu av beni dolandıran bir piç varıdı mahkemeye verdigim ve davalarımı kazandıgımı gördü ve giti trmlige para verip temlik almış bana santaj yapıyor davalardan vazgeç diyor bene bende boyun egmedim şimdide rodos kırması dükan sahibide dolandırıcıyla beraber olup marmarisin en iyi 12yıldır alibaba halk lokantasını bu gün tahliye etirdiler para hırsı olan vijdansızlara isyanım

    YanıtlaSil
  52. bir örnek yazında ona benzer bizde yazalım.

    YanıtlaSil
  53. isa degirmenci4 Nisan 2013 10:44

    kardeş o arkadaşlarına söyle izinleri btmek zere toplanıp bir an önce salıya kadar mecliste haklarımızı arayalım kimse borcundan aps yatmayacaktı dyenlerden

    YanıtlaSil
  54. herkeze selam arkadaşlar biraz önce Başbakanlık Özel Kalemi Filiz hanıma Başbakanla görüşme için RANDEVU talebemizi ilettim .Durumu analattım.telefon irtibat bilgilerimi verdim.Durum kendilerine iletilecek ve dönüş yapacaklarını söylediler. Bu konuyla alakalı deniz arkadaşımızda aramış ve dilekçe istenmiş.Bu konuda eğer olumlu olursa anakara başbanımızla konuşacak durumu anlatacak ağzı laf yaban bir sözcü arkadaş seçmemiz lazım.bilgilerinize

    YanıtlaSil
  55. tarık ssamancı arkadaşımın dikkatine, seni bu site çok seviyor ,sayıyor. önemle bir şeyi belirtmek istiyorum. yargıtay bozmasından dolayı seni arayan arkadaşlarımıza kazanılan hak geri alınmaz diyormuşsun... sakın böle bir düşüncen olmasın...en yakın hakim e kararı okut..ve yalnış bilgilendirme ankaraya gidecekleri..seni çok seviyoruz aramıza katıl ...

    YanıtlaSil
  56. Aynı zamanda genel sorunumuzu anlatan geniş bir dilekçe ile başbakanımıza elden iletilebilir.

    YanıtlaSil
  57. tarık ssamancı arkadaşımın dikkatine, seni bu site çok seviyor ,sayıyor. önemle bir şeyi belirtmek istiyorum. yargıtay bozmasından dolayı seni arayan arkadaşlarımıza kazanılan hak geri alınmaz diyormuşsun... sakın böle bir düşüncen olmasın...en yakın hakim e kararı okut..ve yalnış bilgilendirme ankaraya gidecekleri..seni çok seviyoruz aramıza katıl ...yalnış bilgi almışssın

    YanıtlaSil
  58. marmaristen 3 kişi biz varız. bir kişide antalyadan ankaraya gelecez

    YanıtlaSil
  59. bizim hakkıızda yakalama çıkar mı

    YanıtlaSil
  60. yargıtaydan döndükten sonra cıkar en az 30 gün sonra

    YanıtlaSil
  61. herkeze selam arkadaşlar biraz önce Başbakanlık Özel Kalemi Filiz hanıma Başbakanla görüşme için RANDEVU talebemizi ilettim .Durumu analattım.telefon irtibat bilgilerimi verdim.Durum kendilerine iletilecek ve dönüş yapacaklarını söylediler. Bu konuyla alakalı deniz arkadaşımızda aramış ve dilekçe istenmiş.Bu konuda eğer olumlu olursa anakara başbanımızla konuşacak durumu anlatacak ağzı laf yaban bir sözcü arkadaş seçmemiz lazım.bilgilerinize

    YanıtlaSil
  62. isa kardeş selam burdamısın?

    YanıtlaSil
  63. dün maraştan bir avukatla görüştüm denetimli serbetliğe girenleri etkilemiyecek diyor bundan sonra olanlara maraş hakimliği veremez diyor verse bile üst mahkeme yani maraş ağır ceza mahkemesi ret eder diyor yargıtay gerekçi kararını 2004 teki yazısında dan alıntı olarak vermiş fakat diğer bir yargıtayın diğer bir dairesi de kişi vermiş olduğu taahhüdünü bilerek mi ödememiş diye mahkemenin araştırması lazım diyor bu nasıl biz çelişkidir ya aynı kurum ayrı karar biri başka söylüyor biri mahkeme cezayı vermeden önce kişi çalışıyormu mal varlığı varmı diye araştırlmasını istiyor yargıtayın 15. dairesi

    YanıtlaSil
  64. Denetimli den yararlanan arkadaşalar ,bazı kimseler tarafından yalnış bilgilendiriliyor. yargıtay icra ceza mahkemesi kararının uygulanması diyor... kanunsuz kazanılan hak hak deyildir diyor? bu kadar mı duyarsızsınız ya..biri arasın şu tarık ı anlatsın..herkese engel oluyor

    YanıtlaSil
  65. isa degirmenci4 Nisan 2013 10:55

    evet burdayım tek cözüm meclisssssssssss

    YanıtlaSil
  66. Bunu diyen arkadaşlar bir avukata yada mahkemeye danışsın bakalım

    YanıtlaSil
  67. arkadasım bizde aynı durumdayız sen marastasın biz uzzaktayız maras infaza veya mahkeme kalemine git bir sor sana zahmet bizede bilği ver hop oturup hop kalkıyoruz slm lar

    YanıtlaSil
  68. aynen doğru meclise zaten gidilecek ama başbakanımızla bu konuda kim görüşebilir bunu belirlemek lazım..

    YanıtlaSil
  69. o zaman dosyalar maraştan yargıtaya gidecek tekrar geri geleçek ordan da bağlı bulunduğumuz infaz savcılıklarına yazı gidecek haberimiz olmadan küt içeri şimdi maraş infazı aradım ordaki memur 3/4 ayı bulur dedi murat engin 0532,443,01,91 samsun

    YanıtlaSil
  70. offfff yaaaa offff

    YanıtlaSil
  71. Sayın Cumhurbaşkanım,

    Adalette çarpıklıklar had safhaya ulaştı. İnsanlar ekonomik
    darlığı unuttu “Adalet! Adalet!” diye bağırmaya başladı.

    İnsan hakları ile ilgili uluslar arası sözleşmelere imza
    atılıyor (taahhüt veriliyor).

    “Taahhüt yerine getirildi” desinler diye Anayasa’ya aynı
    maddeler aktarılıyor (millete ve AB'ye taahhüt veriliyor).

    Yetmiyor bir de balkon konuşmalarında “Benim vatandaşım
    bundan böyle borcundan dolayı hapis yatmayacak” diye Ulus’a taahhüt veriliyor.

    Öte yandan yasalarda gerekli uyum yapılmıyor suçlu olmayan
    ama borçlu olanlar hapse atılıyor!

    Yetmiyor, “Devlet’e karşı suçları affederim, kişiye karşı
    suçları affetmem” deniyor….

    Yolsuzluk yapan müteahhit kişiye karşı suç işlemedi mi?

    Elektrik çalanların kaçak elektrik bedelini vatandaş
    ödemiyor mu?

    Eşine şiddet uygulayanlar, katiller devlete karşı mı suç
    işledi.

    Gerçek suçlu herkes affedildi, suçlu olmayan (kötü ekonomi
    nedeniyle) borçlu olan esnaf, esnafın ailesi ve çevresi milyonlarca insan inim
    inim inliyor!

    Bu milyonlarca mağdurdan, imkânsızlıklar nedeniyle sadece
    birkaçı, hatta bazılarının 15 yaşında çocuğu büyük zorluklarla meclise geldi,
    seçimde herkesin ayağına giden, Ramazan’da, bayramlarda gösteri olsun diye bazı vatandaşların evine konuk olanlar bu insanlardan “işim var” diye kaçtı. İşleri
    millete hizmet değil de başka neydi…?

    Sadece adalet!!!!! diye bağırıyorum, daha başka da bir şey
    demiyorum……

    YanıtlaSil
  72. size şunu söylim arkadaş yaşım 34 inannın icra ve tahhüt konusunda avukattan fazla bilgi sahipi oldum sabah işyerine geldiğimde işim güçüm4 yargı paketi ve taahhüt le ilgi ve yargıtayın kararlarını okumak çok kişi bilgilendirmek
    bir şey sormak isterseniz araya bilirsiniz

    YanıtlaSil
  73. ankarayı baltalamaya çalışma murat engin ne soracaksan bana sor...yalnış bilgilendirme

    YanıtlaSil
  74. HERKES ANKARAYA........ ÇÖZÜM ANKARADA

    YanıtlaSil
  75. dilekçe nasıl yazacaz deniz hanım yada ne diyeçez dilekçede

    YanıtlaSil
  76. ankaradayız kardesimm hep beraberizzz

    YanıtlaSil
  77. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:04

    denetimlilerin yerleri adresleri tespit edildikacış yolları yok fırsat varken kendinizin ve bu insanların haklarını mecliste arayalım artık bırakın onu bunu tek cözüm meclistir

    YanıtlaSil
  78. ahmet yıldız4 Nisan 2013 11:04

    fikret bey tarık arkadaşım böyle bişey yapmaz gidene engel olmaz aksine bu işin bayraktarlığını yapar size bilgi aktaranlar yanlış bilgilendirmiş olabilir. yanlişda olsa tarık beyin kendi fikri olabilir ama bu mücadeleye kesinlikle engel olmaz bu işe gövdesini koyar ben kendisiyle dün görüştüm yanlış anlama saygılarımla

    YanıtlaSil
  79. osman_ture334 Nisan 2013 11:04

    HERKES ANKARAYA...

    YanıtlaSil
  80. murat bekir keskin arkadaşıma açık ve net bu şekilde sledi.

    YanıtlaSil
  81. AYNEN KATILIYORUM BU İNSANLARI ANLAMIYORUM.KARDEŞİM YAKINDA HEPİNİZ YAKALANIP İÇERİ ALINACAKSINIZ ŞURDA SÜRE VARKEN NE YAPACAKSAN YAPALIM SONRA İŞ İŞTEN GEÇECEK.EL FATİHA..

    YanıtlaSil
  82. osman_ture334 Nisan 2013 11:07

    ÖNERİ : MECLİSİN ÖNÜNDE KENDİMİZİ ZİNCİRLERLE ASMA KİLİTLE DEMİR DİREĞE KİLİTLEYELİM. DEMİR MAKASI GELİNCEYE KADAR BASINA MANŞET OLURUZ...

    YanıtlaSil
  83. ahmet yıldız4 Nisan 2013 11:07

    fikret bey kendi fikridir

    YanıtlaSil
  84. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:08

    size şu an verilen fırsatı gidip cumhurbaşkanına yalvarsanız bile 1800 kişiye izin cıkmaz fırsatı kaçırmayın haklarınızı arayalım

    YanıtlaSil
  85. daltonların hapis kıyafetleriinden diktirelim 10 kişi

    YanıtlaSil
  86. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:08

    benim bu konuda 10 kişi fikrimiz var

    YanıtlaSil
  87. 10 kişi daltonların hapis kıyafetini giysin ankarada

    YanıtlaSil
  88. KAÇ GÜNDÜR BURDAN BAĞIRIYORUZ.DENETİMLİ ARAKADAŞLAR MARAŞ KESİN DEĞİL BU KARAR BOZULABİLİR DİYE KİMSEDEN SES ÇIKMIYOR.İŞTE DEDİĞİMİZ ÇIKTI.BAKIN YAKINDA İLK SİZLER GİDERSİNİZ LÜTFEN ÇAĞRIMIZA KULAK VERİN ARKADAŞLAR..

    YanıtlaSil
  89. denetimli yasadan faydalanan arkadaşlar bu site sayesinde bu yasadan faydalandılar unutmayın sayın hakimimiz çıgır açtı vefa borcununu ödeme zamanı salı günü ya tamam denicek yada herkes kaderine razı olucak başka çare yok birlik zamanı .isa kardeşim allah razı olsun allaha emanet ol

    YanıtlaSil
  90. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:12

    bak kardeşim kimsenin fikri falan değil şu an cıkmazdayız 1.2.3.4.5.6 dosyası olanları bir düşün şu an izindeler gibi onun için kimsenin mebaliyle oynamayın yarın bu insanlar firar olarak aranacaklar hapisten kaçmış gibi

    YanıtlaSil
  91. olabilir maksat basının herkezin dikkatini çekmek.adam kendimi yakacam diyor haber oluyor..

    YanıtlaSil
  92. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:13

    bak kardeşim kimsenin fikri falan değil şu an cıkmazdayız 1.2.3.4.5.6
    dosyası olanları bir düşün şu an izindeler gibi onun için kimsenin
    mebaliyle oynamayın yarın bu insanlar firar gibi

    YanıtlaSil
  93. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:14

    hapisten firar etmiş sayılacaklar teslim olmazlarsa

    YanıtlaSil
  94. zincirlerle kilitleme ses getirir bunun için 10 kişi yeter.diğerleri ellerinde pankartlarla destekler.

    YanıtlaSil
  95. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:16

    hah şöyle kardeşim anlayın artık ya üzmeyin bizleri biz kimsenin kötü olmasını istemiyoruz

    YanıtlaSil
  96. tarık arkadaşımı biri arayıp bilgilendirsin lütfen....gerceği....

    YanıtlaSil
  97. isa kardeşim habertürke k.maraş hakiminin verdigi kararı jet hızıyla yargıtayca bozuldugunu yazdırabilirmiyiz.saygılarımla

    YanıtlaSil
  98. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:17

    ilker ve ahmet yıldız kardeşim bu fikri dünden beri aramızda konuşmuş ve desteklemiştir şimdi bu 10 ayrı kişiyi bulmak şu 2 kişi gönüllü varmı başka

    YanıtlaSil
  99. bunlarda olmazsa ankarada bir parkta çadır kurup AÇLIK GREVİ YAPMAKTIR ARKADAŞLAR.bizler isyan etmiyoruz hakkımızı arıyoruz.

    YanıtlaSil
  100. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:18

    ahmeti aratırayım

    YanıtlaSil
  101. hasan bey nasılsınız k.maraş kararının yargıtayca jet hızıyla bozulmasını akfikir başta olmak üzere tüm medyaya mail yoluyla gönderebilirmisiniz.saygılarımla

    YanıtlaSil
  102. CUMHURBAŞKANININ ELİNDE MAHKUMLARI AF YETKİSİ VAR BİLİYORSUNUZ DİMİ.

    YanıtlaSil
  103. arkadaşlar çiftçi borçlarına bile af çıktı mecliste

    YanıtlaSil
  104. belirli sayıda

    YanıtlaSil
  105. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:31

    tahüdüne cıktımı kardeş

    YanıtlaSil
  106. Değerli arkadaşlar hepinize günaydın diyor hayırlı bir gün diliyorum. Aranızdayım, gözlemciyim ama, iki gündür katılımcı olamadığımı ifade ederek, şu anda; TAAHHÜDÜ İHLAL CEZALARI bakımından dolayı benden daha çok çaba sarf eden, çalışan, emek veren tüm arkadaşlarıma saygılarımı iletiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  107. takiplerin dondurulduğu söyleniyor ama

    YanıtlaSil
  108. yeniden yapılandırma ve ilk taksitte 2015de

    YanıtlaSil
  109. isa degirmenci4 Nisan 2013 11:39

    icrayla alakası yok kardeş yanılma tarım kredi kop olanlar

    YanıtlaSil
  110. ÜLKE MIZDE HAK ADALET KANUNU NERDE? - BUYRUN "23 NISAN DÜNYA COCUK BAYRAMI GELIYOR; -19 MAYIS ULUSAL VE EGEMENLIK BAYRAMI GELIYOR ; - BAYRAMI KUTLAYACAK HER COCUK ; HER GENCLIK ---- SIRTINI DAYADIGI, GÖGSÜNÜ SIPER GERDIGI, ONUR DUYDUGU ; - (BIR ÜLKESI ;BIR AILESI;VE BASLARININ DIK,OMUZLARININ DIK DURUSUYLA (AY YILDIZLI BAYRAK) LARINI TASIMAK ISTER ) DOGRUMU ?AMA BIZIM COCUKLARIMIZ BIZ YANLARINDA OLMADAN YAZIK BU BAYRAMLARI NASIL HANGI MUTLULUKLA KUTLAYABILECEKLER ? SORUYORUZ? SAYIN DEVLET BÜYÜKLERI BU ÜLKE BIZIM HEPIMIZIN SIZI SIZIN ICIN DIYIL GELECEK NESIL ICIN SECIM HAKKIMIZLA BASA GETIRIYORSAK BU GÜNDE NESILLERIMIZIN HAKKINI KORUMAK SORMAK HAKKIMIZA SAHIBIZ: (TEK SORUYLA ) ADALET NERDE VARMI TÜRK TOPLUMUNUN GÜVEN CESI VAR MI? BIZCE YOK GIBI GÖRÜNÜYOR. - BU DURUMDA BU BAYRAMLARIMIZA ( DÜNYA COCUKLARI-DÜNYA GENC LIGI BÜYÜK IHTIMAL DAVETLIDIR) TABLOMUZ GÜZEL .
    GEREGINI DÜSÜNELIM BAYRAMLARIMIZIN, LÜTFEN BIZ HALKIZ .HEPIMIZ BIR BÜTÜNÜZ.
    SAYGILARIMIZLA

    YanıtlaSil
  111. Boçlarımıza yapılandırma isteyelim bizde... 2015 ilk taksit..

    YanıtlaSil
  112. denetimli serbest arkadaşlar , yargıtay kararının gerekçeli açıklaması aşagıdadır. avukatlarınıza iyi okutun ve ankaraya acil toplanın

    Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 18.09.2007 tarih ve 214-181 sayılı ve 17.04.2004 tarih ve 32-97 sayılı kararlarında belirtildiği gibi infaza ilişkin hususların kazanılmış hak oluşturmayacağı cihetle,
    İncelenen dosya içeriğine göre kanun yararına bozma istemine atfen düzenlenen ihbarnamedeki düşünce yerinde görüldüğünden Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesinin 08/02/2013 tarihli ve 2013/131 değişik işsayılı kararının 5271 sayılı CMK’nun 309. maddesi uyarınca BOZULMASINA,

    Kahramanmaraş İcra Ceza Mahkemesinin 11.10.2012 gün ve 1392-1622 sayılı kararın aynen infazı için dosyanın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına TEVDİİNE, 21.03.2013 gününde oy birliğiyle karar verildi.

    YanıtlaSil
  113. infaza ilişkin hususlar ( denetimli serbestlik) kazanılmış hak oluşturmaz diyor...... daha ne bakıyorsunuz

    YanıtlaSil
  114. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:02

    4 kişi daha oldu zeki tokat aradı gerekirse otobüs tutacağım tolayıp gidelim diyor ilker nerdesin kardeş

    YanıtlaSil
  115. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:04

    dağ başına duman almış yüreyelim arkadaşlar TBMM YE

    YanıtlaSil
  116. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:06

    İZLENİYORUZ ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  117. denetimli serbest arkadaşlar , yargıtay kararının gerekçeli açıklaması aşagıdadır. avukatlarınıza iyi okutun ve ankaraya acil toplanın

    Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 18.09.2007 tarih ve 214-181 sayılı ve 17.04.2004 tarih ve 32-97 sayılı kararlarında belirtildiği gibi İNFAZA İLİŞKİN HUSUSLARIN KAZANILMIŞ HAK OLUŞTURMUYACAGI cihetle,
    İncelenen dosya içeriğine göre kanun yararına bozma istemine atfen düzenlenen ihbarnamedeki düşünce yerinde görüldüğünden Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesinin 08/02/2013 tarihli ve 2013/131 değişik işsayılı kararının 5271 sayılı CMK’nun 309. maddesi uyarınca BOZULMASINA,

    Kahramanmaraş İcra Ceza Mahkemesinin 11.10.2012 gün ve 1392-1622 sayılı kararın aynen infazı için dosyanın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına TEVDİİNE, 21.03.2013 gününde oy birliğiyle karar verildi....

    YanıtlaSil
  118. nfaza ilişkin hususlar ( denetimli serbestlik) kazanılmış hak oluşturmaz diyor...... daha ne bakıyorsunuz

    YanıtlaSil
  119. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:08

    BENİM KİMSEYLE ALIP VEREMEDİĞİM BİŞEY YOK GELİN BİRLİK OLALIM

    YanıtlaSil
  120. felaket habercisimisin be arkadasım herkesi kendinden soğutuyosunn yapılacak seylerden bahsett yeter yaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  121. saçın uzunmu senin arkadaşım? ne diyorsun sen?

    YanıtlaSil
  122. CMK. 309 maddesi uyarınca yapılan kanun yararına başvuru üzerine verilen bozma kararlarına karşı ilk derece mahkemelerinin direnme hakları yoktur. Dolayısı ile kazanılmış hakta söz konusu değildir. Anlayacağınız Maraş süreci yok hükmünde kişi maraşa gitmeden önce hangi durumdaysa o na geri dönüyor, savcılık yakalama kararını yeniden başlatacak. Bu yakalama kararı tahminen 15 gün sonra verilir. 15 gün zaman var, yasada düzenleme, erteleme ne olacaksa olmalı buna gayret göstermek gerekiyor

    YanıtlaSil
  123. teşekkürler cüneyt bey... umarım anlarız.

    YanıtlaSil
  124. isa kardeşim sabır gerçek mazlumların hatrına

    YanıtlaSil
  125. allah razı olsun cüneyt bey.saygılarımla

    YanıtlaSil
  126. ahmet yıldız4 Nisan 2013 12:17

    tarık samancı arkadaşımla şimdi görüştüm kendisinin kimseyle maraş kararı hakkında görüşmediğini söyledi bir yanlış anlama var olduğunu dile getirdi selamlar

    YanıtlaSil
  127. sağoolun Cüneyt Bey Umarız herkes anlamıştır ARTIK

    YanıtlaSil
  128. sence anlamışlarmıdır...aşagıda benim yazıma ... yazan yukarıda aynı yazıya teşekkür ediyor...

    YanıtlaSil
  129. ŞU ANA KADAR ANKARAYA GİDECEK KİŞİ SAYISI KAÇ OLDU NET OLARAK??

    YanıtlaSil
  130. 46 kişi benim sorumluluğumda hakan

    YanıtlaSil
  131. bekir keskin ile konuştu aydından....açık ve net bir isim sana

    YanıtlaSil
  132. tarık kardeşimize öncelikle geçmiş olsun müsait oldugunda sitemizde görmek isteriz.saygılarımla

    YanıtlaSil
  133. Denetimliği serbestliğe girenlerin dahi kazandıkları bu hak iptal olmuş oldu maraş taki 1800 dosya uyap sistemiyle yargıtaya gitti kararlar yazılıp tekrar maraşa geri gönderiliyor ve aynı gün yargıtaydan uyap sistemiyle yakalamalar çıkıyor imzaya gidildiğinde polis alıyor kısaca her şey boşa gitti ya para yataçak yada ankara gidecez yargıtay kararında son pragrafda kazanılış hak oluşturmayacağı diyor aynı
    zamanda 4 yargı paketinde de yok
    şu anda 20 gün süremiz var yargıtayın 11 ceza dairesinin bu kararınına 12.ceza dairesine itiraz edilir mi edilirse maraş tan mı ve ya maraş hakimliği mi itiraz edecek bunu araştıralım

    YanıtlaSil
  134. işte arkadaşım boş konuşuyorsun bu borç ertelemesi tarım kredi özel bir kuruluş kendi bünyesinde çiftcilere ödeme kolaylığı sağlamış buda tarım krediye borçunu ödeyemeyenlere kolaylık sağlıyor borçunu tahsil etmek için bazı kazançlarından feraget ediyor oda fazilerden düşüş yapıyor o kanunu az önce ben okuttum evet icralık olan çiftcilere ödeme kolaylığı sağlıyor icra haciz durdurulmuş taahhütü tazyik cezası alan tarım krediye borçu olanların cezasıda ertelenmiştir.yani bu bizleri ilgilendiren konu değil.biz işimize devam edelim.

    YanıtlaSil
  135. herkse hayırlı günler arkadaşlar

    YanıtlaSil
  136. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:29

    ağzına sağlık anlamayan arkadaşlar cok iyi anlamıştır şimdi

    YanıtlaSil
  137. Taahhüdü İhlal edenlerin son umudu TBMM'de
    29 Mart 2013, 18:47
    12
    14
    16
    18

    BAŞYAZI akfikir@akfikir.com
    Adalet Komisyonunda kabul edilerek görüşülmek ve oylanmak üzere TBMM'ye gönderilen 4. Yargı Paketinden umutlarını yitirmeyen TAAHHÜDÜ İHLAL cezası alarak yuvalarını terkeden ve mağdur olarak nitelendirilenler şimdi son umutlarıyla başbaşa kaldılar.

    Avukatların baskısı sonucu icra dosyasına ''Borcumuzu taksitlerle ödeyeceğiz'' taahhüdünde bulunan fakat ödeyemeyen borçlular İİK'nun ilgili maddeleri gereğince yargılanmakta ve her dosya için 3 ay hapis cezasıyla cezalandırılmaktadırlar.

    Bu davalar Başbakanın ''artık evlerinizdeki eşyalar haciz edilmeyecek'' dediği tarihten önceye rastladığından dosyalar yargıya intikal etmiş ve yasa gereği her dosya için 3'er ayla cezalandırıldıklarından kaçmak zorunda kalmışlardır. Kaçak olarak çalışanlar aldıkları az ücreti çoluk çocuklarına ulaştırarak geçimlerini sağlarken borç ödeyebilecek parayı arttıramamakta böylece bu durum sürüp gitmektedir.

    Böylece borç ödenmemekte, zaman aşımını doldurmak için kaçmaya devam etmektedirler, şu anda adeta bir kaçak ordusu oluşmuş bulunmaktadır. Bu mağdurlar TBMM'den çıkacak bir ek madde ile özgürlüklerine kavuşturulmayı istemektedirler. Bir formül bulunmalı ve bu mağdurlar da, alacaklılar da memnun edilmelidir. Örneğin özgürlüklerine kavuşmaları bir şarta bağlanmalı ve SGK ve de Vergi borçları nasıl yapılandırıldıysa alacaklıların hakları da benzer bir yapılandırmayla çözüm getirilebilinir. Son çağrımız olsun ve mağdurlar ordusu özgürlüğüne kavuşsun, diyoruz

    YanıtlaSil
  138. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:30

    ahmet kardeş cizgili dalton kardeşler ne zaman olacağız

    YanıtlaSil
  139. arkadaşlar aAKFİKİRDE ÇIKAN HABERİMİZ

    YanıtlaSil
  140. arkadaşlar cüneyt beyi anladığımızı zannetmiyorum hala 46 kişiyiz çoğalalalım hiçkimsenin elinde sihirli deynek yokki bizi kurtarsın. zaten sayın başbakanımızda bizden yana olduğunu defalarca söylüyor ama bankaların baroların kobilerin baskısı olduğu aşikardır.şu aşamada hangi taraf fazla bastırır ve kılıfına uygun kanunları çiğnemeden baskı yaparsa o tarafın kazanacağı belli oldu saygılarımla.

    YanıtlaSil
  141. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:32

    evet sağ olsunlar destekleni esirgemediler

    YanıtlaSil
  142. nasıl yani benim buldugum insanlardan başka kimse yokmu?

    YanıtlaSil
  143. hayır kardeşim bendede var şu an deniz seble benimkinin toplamı 27 kişi de bende var

    YanıtlaSil
  144. ilker ara beni müsait zamanda

    YanıtlaSil
  145. arkadaşlar 13 kişide bende hazır bekliyoruz

    YanıtlaSil
  146. ahmet aramışssın, aradım meşgulsun

    YanıtlaSil
  147. ahmet yıldız4 Nisan 2013 12:35

    bekir ile günde 5 defa görüşüyor sabah karrarı almış savcıya gidip elindeki karraı göstermiş olumlu yanıt almış bekirle paylaştığı konu bu selamlar bekirle 1 dakika önce bende konuştum böyle bişey yok

    YanıtlaSil
  148. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:40

    teşekkürler

    YanıtlaSil
  149. 5 YILA KADAR OLAN HAPİS CEZALARINA ERTELEME

    Kasten işlenen suçlarda 3 yıl taksirle işlenen suçlarda 5 yıl ve altındaki hapis cezalarını Cumhuriyet Başsavcıları erteleyebilecekler.

    02 Aralık 2012 Pazar 19:18

    Ertelemeden disiplin veya tazyik hapsine mahkûm olanlar.(Ödeme şartının ihlali” taahhüdü ihlal” mal beyanına zorlama v.s.gibi tazyik hapsi cezaları ile disiplin cezaları ertelemeden) yararlanamayacak.

    Aynı şekilde terör suçları, örgüt faaliyetleri çerçevesinde işlenen suçlar ve cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlardan mahkûm olanlar, mükerrirlere özgü infaz rejimi uygulamasına karar verilenler ertelemeden yararlanamayacaklardır.

    YanıtlaSil
  150. takibe düşmüşmü olması gerekiyor. yoksa hepsine varmı

    YanıtlaSil
  151. arkadaşlar birkaç saatliğine ayrılıyorum hedefimiz 500 kişi artı 10 zincirle bağlanmış mağdur olmalı.

    YanıtlaSil
  152. arkadaşlar otla samanı birbirine karıştırmayalım bu çiftcilere çıkan af tarım kredi özerk olduğundan kendi bünyesinde yapmıştır.hazine sadece af edilen faizlerinin ödemesini tarım kredi ve ziraat bankasına yapacaktır.burda bizleri ilgilendiren bir konu yoktur kimse buna aldanmasın yani yine bizler mağduruz.bizleri ilgilendiren bir konu değildir. bilgilerinize

    YanıtlaSil
  153. hakan tazyik hapsi özel bir hapis yöntemi?

    YanıtlaSil
  154. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:43

    helal kardeşim sana çok doğru

    YanıtlaSil
  155. ŞİMDİ GELELİM DİĞER KİŞİLERE YANİ SİZLERE

    Denetimde selbeslikden faydalana kişiler içinde sizlerin elinizde GEREKÇELİ BİR KARAR VAR (aslı veya fotokopisi veya denetim şubesinde var ) bu kararda sizin denetimde serbestlikten faydalandızya orada bir tarih var o sizin başlangıç tarihiniz DİKKAT şimdi sizler için infaz savcısı infaz hâkimliğine dava açacak ( tek tek herkez için ) çıkan kararı k.maraş ağır ceza hâkimliğine gidecek gene savcının kararı ret olacak gene Yargıtay’a gidip karar onanacak o karar tekrar infaz hâkimliği tarafından düzeltilim ağır ceza gidecek ağır ceza konu hakkında gerekçeli kararını değişik işle düzeltim infaz savcılığına verecek bu işlemler açık konuşayım 2. ay 3. ay geçer zaten o vakte kadar sizlerin denetimde süreniz dolup cezanız infaz oluyor.

    Bu benim okuduğum Yargıtay kararında anladığım konu?

    YanıtlaSil
  156. herkes kendi grubundaki denetimli arkadaşları ikna etse bu iş biter.

    YanıtlaSil
  157. arkadaşlar slm


    denetimli serbestlikten yararlayorken imzalanmış tahütler ne olacak

    YanıtlaSil
  158. KENDİNE MAHSUS ÇOK ÇOK ÖZEL BİR HAPİS SİSTEMİ 5 YIL ALAN ERETELENİYOR .3 AYA YOK KARDEŞ YATACAKSIN.NERDE BU ADALET ??

    YanıtlaSil
  159. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:46

    Cüneyt Yönetici • 32 dakika önce










    CMK.
    309 maddesi uyarınca yapılan kanun yararına başvuru üzerine verilen
    bozma kararlarına karşı ilk derece mahkemelerinin direnme hakları
    yoktur. Dolayısı ile kazanılmış hakta söz konusu değildir. Anlayacağınız
    Maraş süreci yok hükmünde kişi maraşa gitmeden önce hangi durumdaysa o
    na geri dönüyor, 18 gün kapalıda yatanlar nezarette kaldıkları günde
    dahil 19 gün infazından düşer, hepsi bu.. Savcılık yakalama kararını
    yeniden başlatacak. Bu yakalama kararı tahminen 15 gün sonra verilir. 15
    gün zaman var, yasada düzenleme, erteleme ne olacaksa olmalı buna
    gayret göstermek gerekiyor BU YAZI HEP YUKARDA KALACAKTIR EĞER YUKARIYA YAZARSANIZ SİLİNİCEKTİR BUNU BİLESİNİZ TAAHÜD MAĞDURLARI SOSYAL SİTESİ SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  160. KATILIYORUM HEDEF BUDUR..

    YanıtlaSil
  161. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:47

    isa degirmenci Yönetici • birkaç saniye önce










    Cüneyt
    Yönetici

    32 dakika önce

    CMK.
    309 maddesi uyarınca yapılan kanun yararına başvuru üzerine verilen
    bozma kararlarına karşı ilk derece mahkemelerinin direnme hakları
    yoktur. Dolayısı ile kazanılmış hakta söz konusu değildir. Anlayacağınız
    Maraş süreci yok hükmünde kişi maraşa gitmeden önce hangi durumdaysa o
    na geri dönüyor, 18 gün kapalıda yatanlar nezarette kaldıkları günde
    dahil 19 gün infazından düşer, hepsi bu.. Savcılık yakalama kararını
    yeniden başlatacak. Bu yakalama kararı tahminen 15 gün sonra verilir. 15
    gün zaman var, yasada düzenleme, erteleme ne olacaksa olmalı buna
    gayret
    göstermek gerekiyor BU YAZI HEP YUKARDA KALACAKTIR EĞER YUKARIYA
    YAZARSANIZ SİLİNİCEKTİR BUNU BİLESİNİZ TAAHÜD MAĞDURLARI SOSYAL SİTESİ
    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  162. NEREYE YAZACAZ PEKİ?

    YanıtlaSil
  163. Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 18.09.2007 tarih ve 214-181 sayılı ve 17.04.2004 tarih ve 32-97 sayılı kararlarında belirtildiği gibi infaza ilişkin hususların kazanılmış hak oluşturmayacağı cihetle,
    İncelenen dosya içeriğine göre kanun yararına bozma istemine atfen düzenlenen ihbarnamedeki düşünce yerinde görüldüğünden Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesinin 08/02/2013 tarihli ve 2013/131 değişik işsayılı kararının 5271 sayılı CMK’nun 309. maddesi uyarınca BOZULMASINA, arkadaşlar buradan kimi akadaşlar bu bizim kazanılmış hakkımız diye yaygara yapıyor yapmasınlar çünkü yarkıtay kazanılmış hak olarak görmüyor bu dedi koduyu çıkartarak ankaraya gitmemize engel olmaya çalışanlara duyrulur. en geç 15 güne kadar denetim alanların yakalaması çıkacaktır bundan dolayı tek çıkış tbmm bunu böyle bili ya kurtulacaksınız yada demir parmaklıklar sizi bekliyor seçim sizin

    YanıtlaSil
  164. yaptığımız sözleşmeler ne olucak bütün sözleşmelerde cezai şartlar var

    YanıtlaSil
  165. takipe düşmüş olanlara ve icralık hacizlik birde taahhüttü ihlaladan ceza alan çiftcilere var yani normal borçlara yok yanılma ilker kardeşim.

    YanıtlaSil
  166. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:49

    3 DOSYADAN ADAM ÖLDÜRMÜŞ GİBİ 9 AY YAT YADA 10 DOSYADAN 30 YAT BU NE YA ADAM ÖLDÜMÜŞ KATİL GİBİ BUMU ADALET KALKINMA

    YanıtlaSil
  167. ben uzun süredir siteyi takip ediyorum. ama bişeyler yazmıyordum. geneline baktığım zaman herkez bi öneride bulunuyor. ama nedense sağlıklı bi şekilde uygulanmıyor. en son meclis olayında olduğu gibi. gelecem diyen insanlar yan çiziyor. neyse asıl konuya gelelim.


    şimdi yapılan işlemlerde medyada ilan verildi , meclise gidildi , kahraman maraş hakimimiz manşetten haber yapıldı. ama hiç bir yetkili dönüpte siz kimsiniz demedi. aslında bizim kim olduğumuzu biliyorlar. görmemezlikten geliyorlar.


    bizim ulaşmamız gereken bir insan var . BAŞBAKAN. bunun dışındakilerin ben ce bize bi faydası olmaz. diyeceksiniz ki başbakanın bu medyadan ve olaylardan haberi yokmu. var . ama bizi sözünü yerine getirmeyen insanlar diye biliyor. biz başbakana sözümüzü yerine getirmek için bu beladan kurtulmak istediğimizi bi şekilde ulaştırmalıyız. yoksa bana göre diğerleri boş.

    YanıtlaSil
  168. çok doğru katılıyorum sana kardeş

    YanıtlaSil
  169. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:56

    YA O SÖZLERİ VERENLER

    YanıtlaSil
  170. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:57

    Cüneyt Yönetici • bir saat önce










    CMK.
    309 maddesi uyarınca yapılan kanun yararına başvuru üzerine verilen
    bozma kararlarına karşı ilk derece mahkemelerinin direnme hakları
    yoktur. Dolayısı ile kazanılmış hakta söz konusu değildir. Anlayacağınız
    Maraş süreci yok hükmünde kişi maraşa gitmeden önce hangi durumdaysa o
    na geri dönüyor, 18 gün kapalıda yatanlar nezarette kaldıkları günde
    dahil 19 gün infazından düşer, hepsi bu.. Savcılık yakalama kararını
    yeniden başlatacak. Bu yakalama kararı tahminen 15 gün sonra verilir. 15
    gün zaman var, yasada düzenleme, erteleme ne olacaksa olmalı buna
    gayret göstermek gerekiyor

    YanıtlaSil
  171. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:57

    Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 18.09.2007 tarih ve 214-181 sayılı ve
    17.04.2004 tarih ve 32-97 sayılı kararlarında belirtildiği gibi infaza
    ilişkin hususların kazanılmış hak oluşturmayacağı cihetle,
    İncelenen
    dosya içeriğine göre kanun yararına bozma istemine atfen düzenlenen
    ihbarnamedeki düşünce yerinde görüldüğünden Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza
    Mahkemesinin 08/02/2013 tarihli ve 2013/131 değişik işsayılı kararının
    5271 sayılı CMK’nun 309. maddesi uyarınca BOZULMASINA, arkadaşlar
    buradan kimi akadaşlar bu bizim kazanılmış hakkımız diye yaygara
    yapıyor yapmasınlar çünkü yarkıtay kazanılmış hak olarak görmüyor bu
    dedi koduyu çıkartarak ankaraya gitmemize engel olmaya çalışanlara
    duyrulur. en geç 15 güne kadar denetim alanların yakalaması çıkacaktır
    bundan dolayı tek çıkış tbmm bunu böyle bili ya kurtulacaksınız yada
    demir parmaklıklar sizi bekliyor seçim sizin

    YanıtlaSil
  172. borcundan dolayı kimse hapis yatmayacak sözüne diyorsun galiba isa abi. ama benim demek istediğim bizi borçlu olarak görmüyor. bizi sözünü tutmayan insanlar olarak görüyor. biz bu farkı kendisine anlatmamız gerekiyor. asıl çözüm bu.

    YanıtlaSil
  173. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:58

    YANITLA OLARAK YAZIN YUKARDAKİ KARARI HERKES GÖRSÜN HAKAN

    YanıtlaSil
  174. evet gelecem diyerek gelmiyenleri gördük ve halen buradan yazı yazıyorlar

    YanıtlaSil
  175. isa degirmenci4 Nisan 2013 12:59

    KARDEŞİM BİZİMDE BORCUMUZ VAR O YÜZDEN BU DURUMDAYIZ PARAMIZ YOKKİ SÖZÜMÜZÜ TUTALIM

    YanıtlaSil
  176. kopyala yapıştırrr haaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  177. aynen isa abicim . bu durumu başbakana ulaştırmak zorundayız. "borçluyuz, söz verdik . ve bunu yerine getirmek için imkan istiyoruz" diye.

    YanıtlaSil
  178. 09 Nisan Salı günü saat 09:30 da TBMM de toplanıyoruz.ilanen duyrulur son şansınız

    YanıtlaSil
  179. isa degirmenci4 Nisan 2013 13:04

    DENETİMLİ SERBESTLİKTEKİ ARKADAŞLAR GÖRMESİ İÇİN KARDEŞ

    YanıtlaSil
  180. Çok Önemli MERSİN den , ( mersin, ahmetmert ,baha )değişik isimleri ile sayfamızı ziyaret eden 0532 173 08 01 nolu telefonu kulllanan ve bazı magdurlara salı günü tbmm deyim yargıtaydayım. bekleyin diyerek,yine bazı magdurlara bokları büyük,üçkagıtçı tahhütçüler diyerek mesaj atan.mersinli ahmet bal efe isimli şahıs a dikkat edin... benimle birlikte ,mesut çavdar ve ilker arkadştan bazı teyidleri alabilirsiniz yaptıkları hakkında.siteyi provoke etmesine izin vermeyin.

    YanıtlaSil
  181. şaka ettim zaten abi

    YanıtlaSil
  182. Bakın arkadaşlar, dün yargıtay kararı olmasına,yeniasır gazetesinin haber şefinin muhalaefetine ragmen bügün 9 cu sayfada sesimizi duyurduk.sabah BAŞBAKAN ın özel kalemi Filiz hanım dilekçe bekliyor, uygunsa randevu verebiliriz dedi. bir dilekçe dahi yazamadık. hadi arkadaşlarım lütfen uygun bir dilekçe yazarak halimizi anlatalım. Cüneyt bey buna yardımcı olursanız fax ı bekliyor özel kalem.. konuşmaya gidecek ismin adı soyadı ve teli de yazılacak. maili pd72@mynet.com a atarsanız saat 17 00 ye kadar fax çekilcek lütfen hemen atın ve beni arayın.ben dışarıya cıkıyorum işim var....teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  183. arkadaşlar salıya 5gün var birşeyler yapalım alanya baro başkanı uşak baro başkanı bizi destekliyorlar salı günkü programa destek olabilirler görüşebilirsek

    YanıtlaSil
  184. ahmet mert adını kim yanlış işte kullandıysa onu allaha havale ediyorum kimki garip gurabanın mazlumun ahını aldıysa cenabı hak iki cihanda yüzünü güldürmesin.ben istanbulda ikamet etmekteyim gerçek magdurum başta cüneyt bey olmak üzere davamızda emegi geçen herkesten allah razı olsun sitede telefonla görüştügüm tek kişi cüneyt beydir.ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE..BİLGİLERİNİZE

    YanıtlaSil
  185. arkadaşlar bana gelen telefonlarda arkadaşlar bu siteden yazılanlardan dolayı rahatsızlıklarını dile getiriyorlar konu şu arkadaşlar neden ankaraya sadece denetimlikten faydalananların çagrıldıgı konusunda sıkıntıları var ben buradan şu açıklama yapma ihtiyacı duydum yorum yapan ve ankaraya davet eden arkadaşların dikkatine bizler buradan sadece denetimli serbestlikten faydalananları degil tüm tahaddüt magdurlarını yakalaması olupta gelemeyen lerin akraba eş dostlarını davet ediyoruz bilgilerinize sunarız ankaraya devet eden ve bu işe öncü olan arkadaşlar davetlerini bu yönde yapsınlar lüfen

    YanıtlaSil
  186. ve unutmayın sadece denetimli serbestlik alanlar madur degil yaklaması olanlarda madur kendileri gelemiyorsa yakınlarını göndersinler

    YanıtlaSil
  187. merhaba cüneyt bey...bu sabah bazı arkadaşlar benim haskkımda aslı olmayan bazı cümleler kullanmışlar...çok üzülerek haber aldığımı bildirmek isterim...ben kimseye görüşmelerimde ankaraya gitmeyin vb şeyler söylemedim....isteyen gider isteyen gitmez...lütfen o yazıyı yazan arkadaşlara bunu bildiriniz...saygılarımla....

    YanıtlaSil
  188. bak arkadaşım ben bekir ile böyle bir şey görüşmedim...bunu herkes böyle bilsin...

    YanıtlaSil
  189. deniz beyin dikkatine uyardıgınız için çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun.SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  190. kardeşim o zaman bizlerinde sorma hakkı yokmu sayın başbakanımız tüm insanlarımızın önünde artık ülkemizde kimseler borçundan dolayı hapis yatmayacak demiştir.doğru lobiciler bu vatandaşı kandırır zaten sayın başbakanımızda deti bundan sonra kimseler borçundan dolayı hapis yatmayacak sözünü hatırlatarak bizlerden bilmeden taahhüt imzaları alarak ceza almaması sağladılar.biz bunun hakkını arıyoruz biz sayın başbakanımıza güvenmek istiyoruz çiftci kardeşlerimiz alınmasınlar onlara destek verip taahhütü ihlal cezalarını erteleme çıkartıyorlarda bizleri hiçmi insan yerine koymuyorlar bizlerde bu ülkenin insanlarıyız.bizler lobicilerin oyununa gelip borçumuzu ödeyemeyeceğimizi bile bile bizi kandırarak imza alıp sonradan hapis cezası aldıran bu lobicilerin hiçmi suçu yok her zaman her yerde galipmi gelecekler.biz borçlu olmayla bu toplumun bireyleri olmaktan çıktıkmı bizlere bu ülkede özgür yaşama hakkı yokmu bizi nasıl sözünü tutmayan insanlar olarak görüyorlar bizi kandıran bizi bu duruma düşürenlerden asıl hesap sorulmalı biz lobicilerin kurbanlarıyız bunu bilmeyen hiç bir birey kaldımmı asıl bizlere sahip çıkılması gerekirken önümüz kapanmaya çalışılmaktadır.evet arkadaşlar bu durumlarıda sayın başbakanımız görsün anlasın lobiciler bizleri karalamaktadır.biz borçluyuz biz sözümüzü yerine getirmeyen bireyler değiliz.

    YanıtlaSil
  191. arkadaşlar bende mağdurum bugüne kadar sizlere e mail lerle yardımcı olmaya çalıştım ankaraya gelemiyorum ama telefonla destek olabilirim emeği geçen herkese teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  192. gelemiyorsanız yakını nınızı gönderin

    YanıtlaSil
  193. ilker bey öyle bir yazı dile getirmişsinki özürüm olsun sanki sitenizde ayrımcılık varmış gibi size bilgi aktarmışlar ben öyle bir ayrımın olmasına karşıyım öyle bir ayrım yapan kişiyide takip ettiğim kadarıyla görmedim.nitekim burda herkes mağdur herkes birlik içinde bu ucube yasanın kalkması için mücadele veriyor.siz bildiğiniz gibi haraket ettin kimselerin sözüne kulak asmayın doğru bildiğiniz yolda mücadeleye devam.saygılarımla

    YanıtlaSil
  194. abi yakınımızmı kadı düşenin dostu varmıki benim durumum çok farklı 23 yaşında hamile bi bayanım yeni evliyim derdimi kime anlatabilirm mağdurluğum baba evinden kalma

    YanıtlaSil
  195. salih belki beyi bile bilmiyor durumunu

    YanıtlaSil
  196. anladım bacım allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil