Maraş Kararlarına Yapılan İtiraz Adalet Bakanlığı'nda

Taahhüdü ihlal denetimli serbestlik. kahramanmaraş cezaevi tahliye. Kahramanmaraş infaz Hakimi Abdullah Özer. Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcısı Reşit YıldırımKahramanmaraş İnfaz Hakimliğinin Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan yüzlerce taahhüt mağduru vatandaşı denetimli serbestlik kapsamında tahliye etmesinin ardından, farklı illerden yüzlerce arkadaşımız Kahramanmaraş'a gidip teslim oldu ve olmaya da devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın vicdanlı ve adil hakiminin, "Adam öldüren, gasp, hırsızlık, ırza geçme gibi yüz kızartıcı suçlar ve daha nitelikli suçlar işleyenlerin dahi bu yasadan yararlanır iken taahhüdü ihlal suçu gibi tazyik hapsi cezası ile cezalandırılan bu  kişilerin yararlandırılmaması kamu vicdanını yaralar" gerekçesiyle verdiği tahliye kararları, Barolar, Bankalar ve menfaat sahiplerini oldukça tedirgin etmiş olmalı.

        Adam öldüren, gasp, hırsızlık, ırza geçme gibi yüz kızartıcı suçları elleri titremen rahatlıkla kanunu gerekçe göstererek tahliye ettiren hakim ve savcılarımız, tamamı yaşamlarında kasti bir suça bile bulaşmamış fakat ekonomik krizlerle bankaların fahiş faiz talepleri nedeniyle zor duruma düşmüş borçlarını ödeyemez hale gelmiş bu vatandaşlarımıza yapılan bu büyük bir haksızlığa karşı seslerini çıkarmamışlardır. 12 bin kişilik hakim savcı mesleğinden, sadece Kahramanmaraş infaz hakimliği ve yapılan itirazları ret eden Ağır Ceza mahkemesi başkan ve üyelerinin olması oldukça manidar.

        Kahramanmaraş Türkoğlu Açık Cezaevinde bulunan taahhüt mağdurlarının da tahliye edilmesi üzerine  tüm barolar ilgili birimlere şikayete başlamıştır. Gasp, hırsızlık, ırza geçme gibi yüz kızartıcı suçları işleyenlerin, tahliye edilmesine seslerini çıkarmayan aksine potansiyel müşteriler geliyor düşüncesiyle sevinenler, tazyik hapsinden cezaevinde bulunan vatandaşlarımızın tahliye edilmesi üzerine adeta ortalığı ayağa kaldırmışlardır. Kahramanmaraş barosu her gün, gazete ve yerel kanallara, tazyik hapsinden dolayı cezaevlerinde bulunan vatandaşların tahliye edilmesinin kabul edilemez olduğunu ve ilgili birimlere şikayette bulunduklarını açıklamaktadırlar.

         Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcısı Reşit Yıldırım, tazyik hapsine uygulanan denetimli serbestlik kararlarına itirazen Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesine başvurmuş, 2. Ağır Ceza Mahkemesi itirazı ret etmiş karar kesinleşmiştir. Bunun üzerine Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcısı Reşit Yıldırım, Kanun yararına bozma için adalet bakanlığına başvurusunu yapmış ve gelecek sonucu beklemektedir.

        Bu yaşanan olaylarda bir başka vahim durum ise, Türkiye'nin çeşitli illerinden Kahramanmaraş'a teslim olan arkadaşlarımızın mahkeme kararlarının istenilmesinde çıkarılan zorluklardır. Kahramanmaraş infaz hakimleri ilgili İcra Ceza Dairelerinden mahkeme kararlarını istemektedir fakat bir şekilde bu mahkeme kararları onlarca kez talep edilmekle Kahramanmaraş İnfaz hakimliğine gönderilmektedir. Esasen gönderilmek istenmemektedir.

         Kimi arkadaşlarımız, süresi içinde teslim olmadığı için bir müddet kapalı cezaevinde tutsak edilme sorunu vardır. Bayan arkadaşlarımızın durumu da açıklığa kavuşmamıştır, bu haksız yasanın esas mağdurlarının da bayanlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Cezaevlerinde bizlere umut bağlamış bekleyen binlerce dava arkadaşlarımız var.

        Kahramanmaraş İnfaz Hakimliğinin vermiş olduğu tazyik hapislerine ilişkin kararlar şu anda Adalet Bakanlığındadır. Kahramanmaraş'a gidip denetimliden yararlanan ve çeşitli nedenlerle gidemeyen arkadaşlarımız için mücadele zamanıdır, gerek hakimimizin yanında olduğumuzu göstermek, gerekse bu haksızlığa dur demek için..

       Adalet Bakanlığının ilgili adresler aşağıdadır. Bu adreslere ulaşın arayın e-posta gönderin ve gönderilen e-postanızın ilgili makama sunulup sunulmadığı aşağıdaki numarayı arayarak teyit ettirin. Gönderilen e-postaların okunmadan silinmesine müsaade ettirmeyin.

Birol ERDEM           Müşteşar                0 (312) 419 13 42           berdem@adalet.gov.tr
Kenan ÖZDEMİR     Müşteşar Yard.       0 (312) 204 10 26            kozdemir@adalet.gov.tr
Hasan DUDAKLI      Müşteşar Yard.       0 (312) 418 48 94           hasan.dudakli@adalet.gov.tr
Mustafa EROL         Müşteşar Yard.       0 (312) 204 10 45           erol_mustafa@adalet.gov.tr
Sefa MERMERCİ     Müşteşar Yard.       0 (312) 204 10 28           smermerci@adalet.gov.tr
Metin KIRATLI        Ceza İşleri. G. Müd. 0 (312) 219 43 17 - 18     metin.kiratli@adalet.gov.tr

1.878 yorum:

  1. değerli arkadaşlarım
    gecen dediğim gibi sabah bursa adliyesine gidecem hakımda hayırlısı bakıp göreceğiz kardeşlerim  
    allha emanet olun

    YanıtlaSil
  2. kardeşim inşallah o hakimlerde kahraman maraş hakiminin gerekçelerini göz önüne alırlar serbest kalırsın allah yolunu izini açık etsin allaha emanet ol

    YanıtlaSil
  3. Herkese Günaydın Arkadaşlar, 4 cü Yargı Paketi Tamamen PKK nın davranışları sonucuna
    göre TBMM de aktif hale gelecek gibi görünmektedir. 4 cü yargı paketini bekleyemeyecek onca arkadaşımız var.Lütfen bilinçli mücadele örneği verelim.birbirimizi kırmadan incitmeden umutsuzluğa sürüklemeden ,hala 10 gündür sölediğim yerdeyim ..neden AHİM e Başvurmuyoruz,Neden fax çekmek kadar kolay AHİM e başvurmak.

    YanıtlaSil
  4. Değerli arkadaşlar hepinize günaydın diyor ve hayırlı bir gün diliyorum. Haydi arkadaşlar haydi Sayın Adalet Bakanlığı Yetkililerimize sesimizi duyuralım. Ben birazdan gönderimlerime fazlasıyla başlayacağım. Bilgilerinize ve saygılarımla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

     

    YanıtlaSil
  5. isa degirmenci5 Mart 2013 09:12

            Kahramanmaraş İnfaz Hakimliğinin vermiş olduğu tazyik hapislerine
    ilişkin kararlar şu anda Adalet Bakanlığındadır. Kahramanmaraş'a gidip
    denetimliden yararlanan ve çeşitli nedenlerle gidemeyen arkadaşlarımız
    için mücadele zamanıdır, gerek hakimimizin yanında olduğumuzu göstermek,
    gerekse bu haksızlığa dur demek için.

    YanıtlaSil
  6. isa degirmenci5 Mart 2013 09:13

             Kimi arkadaşlarımız, süresi içinde teslim olmadığı için bir
    müddet kapalı cezaevinde tutsak edilme sorunu vardır. Bayan
    arkadaşlarımızın durumu da açıklığa kavuşmamıştır, bu haksız yasanın
    esas mağdurlarının da bayanlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Cezaevlerinde
    bizlere umut bağlamış bekleyen binlerce dava arkadaşlarımız var.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar Marmara Bölgesinde Bir İlde Bügün Karar Verilecek Bir taahütü ihlal talep dosyası var. Kahramanmaraş agır ceza mahkemesinin savcılığın talebine karşı verdiği red kararıda lazım ACİL....elinde bulunan  bana ulaştırırımı kararı

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar hepinize hayırlı gunler   çalışmaya devam bu dava bitene kadar

    YanıtlaSil
  9. Değerli arkadaşlar biraz evvel Sayın Adalet Bakanlığı Yetkililerimize; başta, Kahramanmaraş kararını (ekinde yazım ile birlikte)  imza kampanyası dosyamızı, F.....Hanım ve A.O....Hanımların yazılarını ve bir dilekçeyi gönderdim. Bilgilerinize ve saygılarımla. Haydi Arkadaşlar haydi, tüm mağdur arkadaşlarımız için çalışmalara devam edelim. Unutmayınki bugünler çok önemli günlerdir çok...

    YanıtlaSil
  10. DİKKATTTT !!!!!! Denetimli Serbestlikten Yararlanmak isteyen arkadaşlar kendi bulundukdukları yer İNFAZ HAKİM liklerine başvuruda bulunurken .dilekçe eklerinde muhakak  KAHRAMANMARAŞ İNFAZ HAKİM liğinin verdiği karara ek olarak..KAHRAMANMARAŞ AGIR CEZA mahkemesinin verdiği RED kararını da eklesinler... alınacak kararlar için  AGIR CEZA nın kararı çok önemli destek saglamaktadır. selamlar

    YanıtlaSil
  11. isa degirmenci5 Mart 2013 09:56

     Ceza İşleri. G. Müd. 0 (312) 219 43 17 - 18     metin.kiratli@adalet.gov.tr aradım hakkımıdar aradım ama gönderdiğimim maileri bulamadı ağzıma geleni söyledim bayana haklısınız diyor başaka bişey demiyor  ne suçmuş bu  lanet bişeymiş 

    YanıtlaSil
  12. TÜRKİYEMİZİN BUKDAR HAKİMLERİ ARASINDAN SAYIN ABDULLAH ÖZER HIZIR GİBİ İMDADIMIZA YETİŞTİ VE ADALET BAKANLIĞINI AYAĞA KALDIRDI ÇOK YAKIN ZAMANDA NE OLACAKSA OLACAKTIR BU OLAY BİZİM BİNLERCE MAĞDURUN BAĞIRIP ÇAĞIRMASINDAN MEDYADAN GAZETE İLANLARIMIZDAN MECLİSE VERİLEN ÖNERGEDEN DAHA ETKİLİDİR ÇÜNKÜ AYNI SUÇTAN MARAŞA GİDENLER YARARLANDI DEĞİŞİK SEBEPLERDEN GİDEMEYENLER HALA MAĞDURDUR DOLAYISI İLE BU ADALETSİZLİĞİĞE ALLAHDA KULLARIDA YETKİLİLERDE RAZI OLMAYACAKTIR BANA GÖRE ÇÖZÜM ÇOK YAKINDIR ALLAH SAYIN ELİ ÖPÜLESİ HAKİMİMİZ ABDULLAH ÖZERDEN RAZI OLSUN SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  13. Değerli Karadenizli  arkadaşlar  ( Bakan bey Rize milletvekili olduğundan )

    Ticaret bakanı Hayatı YAZıcı nın tel nosu 0 530 662 04 91 / 0 532 242 19 86 dır.

    Arayıp tıcarette TAAHHÜT MAĞDURLARINI hapiste yatırmakla ödemelerinin daha da tıkandığını hiç ödenemediğini

    hapıste yatmak için tutuklanan veya tutuklama kararı çıkarıp kaçan kişilerin  işini gücünü kaybettiğini ve daha çıkılmaz yol aldığını

    EKONOMİYİ DAHA ÇOK TIKAYIP FELÇ ETTİĞİNİ anlatın sizi dinleyecektir.

    YanıtlaSil
  14. eşim dün maraşa gitti bakalım bugün çıkacak..umarım şu lanet sorundan herkez bir an önce kurtulur.

    YanıtlaSil
  15. Tansıyonlar yukselip geriliyoruz SAKIN VE SABIRLI OLALIM :)))

    YanıtlaSil
  16. ağır cezanın red kararını nereden bulabilirim

    YanıtlaSil
  17. size bir sorum var dün sabah babam polisler tarafından evden alınıp direk savcı tarafından cezaevıne yollanmıstır ama kesınlesmıs 2 dosydan 6 ay almıstı ama kacak degıl hep evde duran kısıydı yakalama emrı cıkmıs ama eve ugruyan olmadan kagıt muhtarlıga gıtmıs ve 10 gunluk sure kullandırmamıslar hepsını anladım ama yasada ne olursa olsun 10 gunluk sure kullanılacktır dıyor ve ıhbarname muhatrlıga verılıyorsa dahı hebaerdar olmamız gerekmezmı

    YanıtlaSil
  18. Metin Kıratlı  ceza işleri genel müdür biraz önce aradım.mülakatta oldugu için görüşemedim sekreterine gerekli referansları verdim. muhakkak dönücez dediler...

    YanıtlaSil
  19. isa degirmenci5 Mart 2013 10:23

     evet haklısın ama kanun muhtara ver kabul etmiş oluyorsun yani işte böyle bir düzen

    YanıtlaSil
  20. özeellikle bayan arkadaşlarımız aile ve sosyal politikalar bakanımıza iletişim kursun bi zahmet.kendisi taahhüdün ne demek oldugunu bilmiyor ama anlatılırsa anlayacagına eminim.
    Telefon
    0312 422 55 00
    Fax
    0312 422 55 44
    0312 424 01 79 Basın Müşavirliği
    Adres
    Akay cd. No:6 Bakanlıklar Ankara
    E-Posta
    fsahintbmm@gmail.com
    fsahin@fatmasahin.net

    YanıtlaSil
  21. Bende onu bulmaya çalışıyorum .buldugumda paylaşacagım. fifimu35@hotmail.com   mail  ve msn adresim mail adresinizi bırakırsanız sizlerede yollayabilirim

    YanıtlaSil
  22. İsa Bey,
    Hayırlı günler. 
    Ben yurt dışındayım . İhlal den cezamın kesinleştiğini biliyorum. Ancak Mernis adresimde kimse yok ve muhtara yapılan tebliğleri bilmiyorum. Bu durumda Ankara  havalimanında giriş yaparsam 10 gün süre alır mıyım. Teşekkür ederim. Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  23. isa degirmenci5 Mart 2013 11:25

     bu konuyu ben cevap verirsem yanlış bilgilendirme olur ama siz cüneyt beyin nosunu vereyim arayıp sorabilirsiniz

    YanıtlaSil
  24. isa degirmenci5 Mart 2013 11:27

    cüneyt beyi sorabilirsiniz red kararını 

    YanıtlaSil
  25. ARKADAŞLAR SİTEDE YAZILAN KANUNLAR GENEL MÜD.VE MÜSTEŞARLARI ARAYIP HAL VE DURUMLARINIZI İLETİN. BEN GEREKİRSE CÜNEYT BEYDEN GELECEK MAİL İLE BİZZAT YANLARINA GİDECEĞİM.FAKAT MÜSTEŞARLARLA GÖRÜŞMEM İÇİN REFARAS İSTİYORLAR ONUDA HALLETTİM.ŞUNUDA BİLMENİZİ İSTERİM ÇOK ARAYAN VAR İMİŞ BARO AVUKAT V.S O YÜZDEN BU DURUMU GÖZDEN GEÇİRİN FIRSATI KAÇIRMAYIN BU OLAY LEHİMİZE OLURSA İYİ SONUÇLAR DOĞURUR KANISINDAYIM.

    YanıtlaSil
  26. isa abı bu karar adalet bakanlıgından donme gıbı bir durum varmı acaba veya donerse bizi neler beklıyor gidenler veya bizimgibi gidemeyenler için 

    YanıtlaSil
  27. Müsteşarları Bayan arkadaşlarımız arasın güzel bir üslupla bulundukları durumları özetlesinler.

    YanıtlaSil
  28. ahmet yıldız5 Mart 2013 11:34

    salih arkadaşım yorumuna katılıyorum bakanımız fatma şahine tahatüt nedir diye sorulduğunda ben bilmiyorum onu adalet bakanımıza soracam demişti inanın bana göre fatma şahin burdaki bayanları dinleyecektir selamlar

    YanıtlaSil
  29. ahmet yıldız5 Mart 2013 11:40

    arkadaşlar bugünkü gündemimiz maraş kararına yapılan itiraz olmalı buna yoğunlaşalım ve başka şeylerle burda oyalanmayalım yukarıda adresler var herkes elinden geleni yapsın mail fax tlf  ne varsa yüklenelim hani bir deyim vardır ya perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye işte bu yapacağımız çalışma özgürlüğn gelişi demektir kolay gelsin iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  30. isa degirmenci5 Mart 2013 11:50

    arkadaşlar şu anda kahraman maraş hakimliğinin infaza aradım itiraz edildi 90 gün içinde itiraz kabul görürse ne kadar yararlanaların hepsi geriye toplanır diyor yetkili olabilirmi olur onun için lütfen çalışmalarımıza devam edelim bu ucube yasayı tarihe gömelim 

    YanıtlaSil
  31. Böyle bir olay daha öncede başka bir ilde uygulandı.

    YanıtlaSil
  32. İSA  kardeş  kanunları dogru yorumluyarak irdeliyelim....lütfen arkadaşları telaşlandırmayalım. KAHRAMANMARAŞ 2 Cİ AGIR CEZA MAHKEMESİNİN  RED KARARI KESİN KARARDIR.  Savcılık kanun yoluna bozmaya gitmiştir. kanun yoluna bozma alınan kararları etkilemez...kimseyi panik yapmayalım... AÇIN BAKIN KANUN YOLUNA BOZMA...nasıl uygulanır.

    YanıtlaSil
  33. bu kararı nereden bulabilirim arıyorum ama birşey bulamadım

    YanıtlaSil
  34. 4 cü Yargı Paketinden Başka Hiç bir şey bizi kurtaramaz.....Herkes ona göre tedbirli olsun arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  35. İsa kardeşim böylesi kararları yalnızca yargıtay bozar.

    YanıtlaSil
  36. kanun yararına bozma ;geçmişte alınan kararları etkilemez.

    YanıtlaSil
  37. isa degirmenci5 Mart 2013 12:22

    cüneyt abi ara o sana izah etsin kardeş ben karar vermiyorum

    YanıtlaSil
  38. mağdurum kahretsin5 Mart 2013 12:27

    isa ağbi insanları yanlış yönlendirme lütfen

    YanıtlaSil
  39. DEYERLİ ARKADAŞLAR  GEREKEN YERLERE MAİL TEL  MESAJLARIMIZA DEVAM EDELİM İNŞ

    YanıtlaSil
  40. pekala kişi yattı cezasını cektı veya af geldı karar bozuldu o kısı o borcu odemekle hala yukumlu oluyormu ev haczi gundeme gelıyormu veya odemese tekrardan sonucu ne olur ?

    YanıtlaSil
  41. isa degirmenci5 Mart 2013 12:49

    ahmet gecmiş olsun kardeş neden insanlar yanlış anlıyor ben diyorumki ne olusa olsun mücadele devam edelim ne olursa olsun 

    YanıtlaSil
  42. abi bizim kararlar ne olur biliyomusun

    YanıtlaSil
  43. isa degirmenci5 Mart 2013 12:51

     hacize devam yani herşekilde hapiste yatsan bile borç bitmiyor bu sadece korkup ödetmek için uygulanan bir yani bizler türkiyenin yüz karası gölge mahkumlarıyız

    YanıtlaSil
  44. tamam anladım da haciz kalktı neye dayanarak bunu yapacak öyle olsa coktan alırlardı eşyaları 

    YanıtlaSil
  45. sagol kardeşim 

    YanıtlaSil
  46. arkadaşlar bu konuyu açıklık gelmesi lazım kahramanmaraş baş savcısının adalet bakanlığı yargıtaya yaptığı kanun yararına kanun yararına bozma itirazın RED gelirse ne gibi sonuçlar doğurur denetimden selbest kalanların akibeti ne olur bunların açıklağa kavuşması lazım yargıtay ceza dairesi kararı onarsa mesele ne olur bunları bilmekte fayda var emin şahin abimiz nerde bilen varmı inanıyorum o gerekli açıklamayı yapardı bu hukuki konuyu bilen varmı varsa yazsın lütfen bilelim

    YanıtlaSil
  47. hukuk 4 cü sınıf öğrencisi nemi sölüyorsun sen bunu isa?

    YanıtlaSil
  48. Red gelirse yargıtay yolu açılır .Tabi itiraz edilirse onunda geri dönmesi en az bir yılı alır .zaten verilen bu karar kesin karar.Anlayacağın denetimli bırakılanları şu an etkilemez.

    YanıtlaSil
  49. Ama yinede en iyi olan şey bu olayı kökten çözmek tir .Aksine ilerde ayak bağı olacaktır.

    YanıtlaSil
  50. bencede bunu bılen bırısıne sormak lazım cunku şuan yakalanmamak mumkum ama denetımlıde saten ellerınde olacaksın ters teperse kacma şansın yok ama 

    YanıtlaSil
  51. Sevgili Erhan ; Emin Şahin Agbin Hukukçumu? Geçen gün ismini verdiği avukat dündar ın izmirde telefonları kapal,.baro levhasındaki.... gereksiz polemik merkezi gibi olmaya başladı burası herkes yalan yalnış kendi fikrini dikte ettirme savaşında..amacımız Birlik olup ses getirmek,bilmiyorsak  susacak bilene destek vereceğiz....Sevgili Cüneyt Bey bu işe gönül vermiş bizden fazla çaba harcayan,gerçekleri görüpte kimseyi incitmek istemeyen biri ....tekrar ediyorum lütfen araştırmadan  tabiri caizse afınıza dayanarak işkembeden yazı yazmıyalım.sırf yazı yazmak için. İzmir den selamlar.
     

    YanıtlaSil
  52. Gelelim Soruna Tekrar yazıyorum...kahramanmaraş 2 ci ağır ceza mahkemenisinin aldıgı red kararı kesin karardır.temyizi yoktur.sadece cumhuriyet savcısının emri ile kanun yoluna bozmaya gidilir.kanun yoluna bozulur ise o tarihten sonra uygulanacak kararları kapsar.kanun yoluna bozma bir temyiz olayı deyildir.

    YanıtlaSil
  53. mağdurum kahretsin5 Mart 2013 13:28

    recep ara beni

    YanıtlaSil
  54. Şimdi Lütfen fax, telgraf ,mail dışında gerçekçi  yapabileceklerimizi planlayalım.
    herkes kalem kalem fikrini yazsın.. Onları tartışalım.
    iş bölümü yapalım.....gerektiğinde hepimiz o yöne kanalize olalım...
    evet daha iyi fikri olan varmı?

    YanıtlaSil
  55. çözüm önerinizide rica edelim..katılıyorum size.

    YanıtlaSil
  56. En iyi çözüm bence meclistir.Cüneyt bey organize yapak kişiler belirlenir.Orada bu olay sonuç bulur bence...

    YanıtlaSil
  57. Bu siteyi takip ederek birazcık moral buluyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kısa zamanda 4 yargı paketi çıkar

    YanıtlaSil
  58. organize yaparak

    YanıtlaSil
  59. kardeşim burda  kişiler deil hedefimiz buradaki hedefimiz bir neticeye ulaşmakta ve bunun için de bu konu ile ilgili bilgili kim varsa ona danışmak niyetimiz tabiki cüneyt beyi ezip gecmiyoruz ama  ne kadar cok bilgi o kadar iyi sonuç düşüncesindeyim ayrıca sayfa yöneticisi olarak cüneyt beye sonsuz teşekürlerimi sunuyorum bizlere böyle bir paylaşım sayfası olanagını verdiği için

    YanıtlaSil
  60. Mecliste protesto şeklinde deyilde, ellerimizde çiçekle ziyaret olmalıdır sesimizi duyurma şekli.....

    YanıtlaSil
  61.                                                  ÖNERİM !!!!
    Sayın Başbakandan,Bülent Arınçtan,TBMM Başkanından,CHP Genel Başkanında,MHP Genel Başkanı veya Vekilinden.   Kafi sayıda arkadaş için randevu talep edip Mecliste çiçekler ile ziyaret edelim...Alın size Medya ortamı.... hangisi talebimize sıcak bakar bileme tabiki.

    YanıtlaSil
  62. mağdurum kahretsin5 Mart 2013 13:58

    SEVGİLİ ARKADAŞLAR .....
    BU SİTEYİ AMACI DAHİLİNDE KULANMAYA LÜTFEN DİKKAT EDELİM .
    2 GÜN ÖNCE HAYDİ ANKARAYA DİYE YAZDIM 4 KİŞİDEN BAŞKA SES YOK HERKES ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ .
    BİRDE YOK YARGITAY BOZAR YOK ÖYLE OLUR NE OLACAKSA OLSUN ÖLMÜŞ EŞŞEK ATTAN KORMAZ.
    ÖNEMLİ OLAN ŞU AN ANKARAYA MECLİSE GİDİP SES GETİRMEK .
    MARAŞÇILAR GELSİN KAÇAK OLANLAR EN AZ 1 KİŞİ AYARLASIN AĞBİSİ OLUR TEYZESİ OLUR.10 GÜNÜ KULANANLARDA AYNI ŞEKİLDE YOKSA BURDA BİRBİRİMİZİ YEMEKTEN BAŞKA BİR İŞ YAPMAYIZ .
    100 KİŞİ ANKARADA BÜYÜK SES GETİRİR
    HEM HAKİME DESTEK HEM KENDİMİZİ DİLE GETİRE BİLİRİZ .
    AYRICA BU SİTEYE GİRİP İZLEYENLERE SESLENİYORUM NEDEN ÇEKİNİYOSUNUZ GİRİN İSİM YAZIN YORUM YAPIN .HEP AYNI KİŞİLER SİTEDE
    UZUN LAFIN KISASI HAYDİ GÖRELİM KAÇKİŞİ ANKARAYA GİDELİM DİYOR LÜTFEN BEĞENİP YAZSINLAR

    YanıtlaSil
  63. MECLİSE GİDECEK ARKADAŞLAR CÜNEYT BEYE ULAŞIP İSİMLERİNİ VERSİN .GÜN TAYİN EDELİM.KISA DÖNEMDE BU İŞİ BAŞARALIM.

    YanıtlaSil
  64. kaç kişi çıkacak bu girişimde herkez sadece uzaktan bakıp izliyor hani nerde yüzlerce kişi maraştan kendisini kurtardı ya geri kalan binlercesi ne olacak hala sanal ortama giremeyen  köylülerimiz kacmaktan oraya buraya sığınan  insanlarımız mevcut kac zamandır bu sayfaya takılıyorum sadece  boş boş konuşan insanlar mevcut bize gerekli olan icraaat  ve neticedir şimdi hep beraber maraştan özgürlüklerini alan o kişilere seslenelim ve mücadeleye hep birlikte bir uyanış gösterelim davamızın arkasında duralım hep birlikte onurlu bir şekilde bu utanc yasasından kurtulalım  

    YanıtlaSil
  65. BİZ NE YAZDIK YARGITAYDAN SONRA KARAR BOZULURSA GERİYE DÖNÜK İŞLER O MARARŞTA SELBEST KALANLAR CEZASININ KALAN KISMINI TUTUKLU OLARAK CEZA EVİNDE GEÇİRİR. BEN BUNU ŞAHSEN BİLİYORUM AMA DAHA SAĞLAM VE AÇIKLIYI CEVAPLARA İHTİYACIMIZ VAR SİZ BUNU ANLAMIYORSANIZ BEN NE YAPAYIM PLOMİĞE GEREK YOK BEN SADECE BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA DİYE YAZDIM HER KİM BİLİYORSA AÇIKLASIN SİZİN BU KONU HAKKINDAKİ BİLGİNİZ BU KADARSA SÖYLENEÇEK BİR ŞEYİM YOK AYRICA AVUKAT DÜNDAR BEY BİZLER İÇİN ZAMANINDA İZMİRDEN BURSAYA 400.KM YOL YAPIP AS. TV. GİDİP CANLI YAYINDA 45. DAKİKA TAAHHÜT KALMASI PROMRAM YAPMIŞTIR. VE O KİŞİ GENE 19.03.2013 TARİHİNDE BURSA AS. TV. KAHRAMAN MARAŞ DENETİME SELBESTLİK ÜLKE GENELİNDE SONUÇLANMASI İÇİN GENE CANLI YAYINA KATILIP HAKLARIMIZI SAVUNACAKTIR. BURADA LÜTFEN AV. DÜNDAR BEY HAKKINDA RENCİDE ETMENİZİ RİCA EDERİM BENİM ADIM ERHAN ATAK BEN KİMLE TARTIŞIYORUM FİKRET35 BEY SAYGILAR

    YanıtlaSil
  66. YILDIRIM NE BU AKLINCA MORAL Mİ BOZUYORSUN.. AHİM PROTOKOLUNDE  KİMSE EKONOMİK OLGUDAN DOLAYI  HÜRRİYETİNDEN ALI KONULAMAZ KARARI ALTINDA TC İMZASI VAR BU ANAYASA MAHKEMESİNİDE BAGLAR. MAHKEMELERİDE BAGLAR.

    YanıtlaSil
  67. Anayasa mahkemesine protokol altındaki imza ile gidin bakalım ne karar vericek.
    protokol lerdeki TC imzası kanun niteliğindedir. Protokol No: 4Strasbourg, 16.IX.1963......Madde 1Borçtan dolayı özgürlüğünden yoksun bırakılma yasağı......   Anayasa mahkemesine bunla başvurun bakalım.dayanaktan yoksun diyebilecekmi.

    YanıtlaSil
  68. bakalım görelim yüzlerce kişiden kac kişi bu girişime destek verecek acaba cıkarmı bi 10 veya 20 kişi  bu şekilde birlik beraberliğimiz ortaya cıkacaktır verdiğimiz savaş sadece bencil mi yoksa paylaşımcılık mı sıkıntılara ortak olmak mı  göreceğiz

    YanıtlaSil
  69. morel bozmuyorum   arkadaşım  bi an once  meclise gidelim derdimizi anlatalım   

    YanıtlaSil
  70. "Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim"

    YanıtlaSil
  71. Kardeş sen doğru söylüyorsun; şunu söylemeliyim ki şu an dünyadaki en zor günlerimi yaşıyorum 50  kişi çalışan firmamdan sadece bana kalan sekiz tane taahhüt ve geriye dönük pişmanlıklar hayatta ticaret yaparken kimseye güvenmeyeceksin. Ben bir bayanım ve Kayseri organize san. bölgesinde 5000 m2 fabrikam vardı dönen müşteri çekleri şu bu derken onlarca taahhüt verdim ama her tarafa işçi maaşlarına yetişemeyince üretim aksadı ve sonunda icra dosyalarından biri makinalarımı da kaldırınca ortada kaldım 8 tane taahhüdüm var insan ödemek istemezse taahhüt verirmi!!! bir dolandırıcıya, Allah'tan korkmaza taahhüde kimse imza attıramaz. Bu işin mağdurları ;bir; bu konuyu bilmeyen ve ileriye dönük borcumu öderim diye düşünen insanlarımız kardeşlerimiz iki; esnafımız ve düzeni olan insanlar Sonradan işleride umduğu gibi gitmeyen kardeşlerimizin  düzenini de bu ucube yasa tümden bozuyor Allah yardımcımız olsun Bu 8 dosyamdan 24 ay yatar çıktı halim ne olur bilmiyorum Dualarım hepimiz için Hakimler sanki otomotik pilota bağlanmış gibi kayseri de direkt 3 ay veriyorlar; her meslekte olduğu gibi Maraşta ki hakim gibi bir insan çıkıpta bu böyledir dediğinde menfaati sarsılanlar da sivri sinek gibi adamın üzerine üşüşüyor İnşaallah sorun çıkmadan bu ucube yasa kalkar da herkes Alnı açık bir şekilde borcunu öder  saygılarımla kardeşlerim..

    YanıtlaSil
  72. mağdurum kahretsin5 Mart 2013 15:06

    hanımefendi tlf var sa yazın lütfen

    YanıtlaSil
  73. mağdurum kahretsin5 Mart 2013 15:08

    HAYDİ ARKADAŞLAR KAÇ KİŞİYİZ  ANKARAYA GİDECEK YÜREKLERİ MANGAL GİBİ KAÇ ARKADAŞIZ .....

    YanıtlaSil
  74. kahramanmaraş agır ceza mahkemesinin kesin olan karırını muhakkak ekleyin,itiraz dilekçenize.

    YanıtlaSil
  75. bunu yazınca TBMM ye daha çabukmu gidiliyor merak ettimde.

    YanıtlaSil
  76. 05433841610




    Subject: [cekmagdurlari] Re: Maraş Kararlarına Yapılan İtiraz Adalet Bakanlığı'nda - Taahhüt Mağdurları

    YanıtlaSil
  77. arkadaşlar bildiğiniz üzere gecen pazar dedğim gibi salı günü bursa infaza gideceğimi söylemiştim ve gittim

    YanıtlaSil
  78. inşallah bir haber gelir de olumlu ya da olumsuz ben de yazarım buradan.

    YanıtlaSil
  79. evet mamuli kardeşim seni dinliyoruz

    YanıtlaSil
  80. cüneyt bey  daha önce yazmıştım benim mahkemem 1 kasıda sonuçlandı ama  hiç biryerde aranmam yok bugün kardeşimi  adliyeye gönderdim yakalamam olmsdıgını söylemişler dünde avukat infazdan baktırdı birşey çıkmamış bende bugün muhtara gittim herhangi bir evrak yok ama kalemden araması çıkmıştır demişler ama kalemde gözükmüyor  bende maraşa gidecem ama aranıyormuyum vem,in degilim ne yapabilirim lütfen yardım edin sizi telefonla arasam olurmu iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  81. ee horoz kardeşim anlat gerisini LAZ fıkrası gibisin

    YanıtlaSil
  82.  geldiğine göre seni salmışlar

    YanıtlaSil
  83.  valla gülserr kardeş bizlerde sen gibiyiz kardeşin bi itiraz dilekçesi versin bakalım denetimden yararlanmak için ne olcak

    YanıtlaSil
  84. evet atilla afyon

    YanıtlaSil
  85. mamuli sadece gitmiş kapıdan içeri girmemişki adam ne diyo gittim diyo söz verdi ve yaptı 

    YanıtlaSil
  86. cüneyt bey  daha önce yazmıştım benim mahkat infazdan baktırdı birşey çıkmamış bende bugün muhtara gittim herhangi bir evrak yok ama kalemden araması çıkmıştır demişler ama kalemde gözükmüyor  bende maraşa gidecem ama aranıyormuyum vem,in degilim ne yapabilirim lütfen yardım edin sizi telefonla arasam olurmu iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  87. ya ınsanlarala oyun oynama uzerınıze yok yok ben bursaya gıttım geldım ya neyse soylesene dalgamı gecıyosunuz ayıp ya mıllet en ufak bıse gonul baglıyor dalganın zamanı degıl

    YanıtlaSil
  88.  bu bela sanadamı illet oldu

    YanıtlaSil
  89. atilla msn eklesene o_karapinar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  90.  gerisini yarınmı söyleycen

    YanıtlaSil
  91.  sen telini yazda ben seni ararım okan

    YanıtlaSil
  92.  benm msn yok

    YanıtlaSil
  93. atilla kardeş aşağıya yazdıklarımı okumadınmı?

    YanıtlaSil
  94. Avukatın, Adliye infazdan değilde karakoldan gidip sorgulasın, burada da çıkmaz ise Adliye infaz kalemi yakalama vermeyi daha doğrusu ilamatı atlamış olabilir, bu durumda savcılık ilamatı olmayacağı için Maraşa'da gitseniz yapılacak bir şey olmayacaktır.

    YanıtlaSil
  95. arkadaşlar benim 10 tane dosyam var. maraş a 3 atda bir gitmeye razıyım ama sıkıntı olurmo 30 ay yapıyor .bilgisi olan varmı tşekkürler

    YanıtlaSil
  96. Abiniz kaza geçirdikten sonra nafaka ödeyememişse bu kabul edilebilir makul sebeptir, Nafaka cezası veren icra ceza mahkemesine raporları sunmaz iseniz mahkeme nereden bilecek abinizin kaza geçirdiğini? İcra ceza mahkemesine raporları, tutanakları gerekli itirazları yapmalısınız

    YanıtlaSil
  97. evet ama karakol sorguladıgı zaman varsa kişiyi alıkoymak zorunda başka bir yol varmı acaba

    YanıtlaSil
  98. hayır arkadaşım kaç dosyan olursa olsun teslim olduğun için tüm yakalamaların kalkıyor 1 dosyadan denetimli oluyorsun infazın sırayla 3 ay hiçbir sorun yok...sonrası allah kerim diyeceğiz maraş kararı sıkıntıya düşmez ise gidip gelinecek artık...ama şuan 10 dosyan bile olsa gidip 3 ay denetimli olabilirsin

    YanıtlaSil
  99.  okan bende msn yok ama sen teli yaz ben sana çağrı atarım

    YanıtlaSil
  100. Avukatınız gidip öğrenebilir, vekaletin fotokopisini alırlar kayıt ederler o kadar

    YanıtlaSil
  101. açıklama esindir umarım çünkü gidip teslim olacağım. teşekkürler

    YanıtlaSil
  102.  isimle yapabiliyorlar

    YanıtlaSil
  103. tesekkür ederim

    YanıtlaSil
  104. insanlarla dalgamı geçiyosun benim 1 dosyam var  ben de bursadayım avukatım sordu  böyle bişey yok gittinde ne dediler sölede herkes boşuna umut etmesin

    YanıtlaSil
  105. babam dün sabah teslim oldu ve bu akşam tahliye oldu...dediğim gibi 1 dosya için alıyorsunuz 3 ay denetimlisiniz sadece bazı arkadaşlar karıştırıyor ve hepsi için sanıyor ama değil bunu bilin sadece

    YanıtlaSil
  106. anladım arkadaşım . mağlum dosya sayısı çok olunca insan korkuyor.

    YanıtlaSil
  107. 21 kişiden biri olduğunu  söyleyen arkadaşım sizden bir ricam var lütfen bu emsal kararınızı bize yayınlarmısınız burada yada bir fotokopi ile  beyanda bulunabilirmisiniz...

    YanıtlaSil
  108. mamuli eger surası sıte olmasa sana ıkı kelıme ederdımde işte site yazkkı sızın gıbı nametrtlerın yuzunden oluyor ne oluyorsa

    YanıtlaSil
  109. arkadaşlar ne daLGA GEÇMESİ BİZİMLE DALGA GECİYOLAR HABERİNİZ YOK SİZİN 
    BURSA İNFAZDAN BENİ ATTILAR DIŞARI ARANMAN YOK GİT BURDAN DİYE 
    BENİM 3 AY ONCE MAHKEMEDEN 90 GÜN KESİLMİŞ CEZAM VAR NE İŞ BENDE ANLAMADIM :)))

    YanıtlaSil
  110. Cüneyt bey merhaba
    Tarayıcınız yokmuş Size bir tarayıcılı klavye hediye etmek istiyorum.
    Adresinizi bana mail atarmısınınız?
    Ürün bu beğenirsen eğer www.keyscan.com.tr

    YanıtlaSil
  111. ARKADAŞIM BEN SİZE BİRŞEY ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM 
    HANİ BİZ KORKU İLE GEZİYOZ YA BELKİDE BİR ÇOĞUMUZU POLİS ARAMA BİLE ARAMIYO ARKADAŞLAR YEMİNLE DİYORUM 3 AY ÖNCE MAHKME 90 CEZA VERDİ BANA AMA BİŞEY YOK İNFAZ MEMURU POLİS TC İLE SORGULADI YOK DEDİ BİŞEY GÖDERDİ

    YanıtlaSil
  112. NET GİTTİ YAZAMADIM KUSURA BAKMAYION 

    YanıtlaSil
  113. KORUPARK TA OTURUYOM KARDEŞİM MADEM BURSADASIN BU TARAFA GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ MURAT 

    YanıtlaSil
  114. Avukat MAğduru6 Mart 2013 00:04

    Çok Garip Nerelisin Peki Sen 

    YanıtlaSil
  115. CÜNEYT BEY BU DURUM NORMALMİ YOKSA BELLİ BİR SEBEPTEN ASKIDAMI TUTUYORLAR???

    YanıtlaSil
  116. Arkadaşım çok teşekkür ederim tarayıcım var fakat o sırada bulunduğum yerde yoktu
    ince düşünceniz için tekrar teşekkür ederim.

    Yalnız şunu söyleyebilirim, Maraşa gitmek isteyi,e maddi nedenlerle gidemeyen aylardır evlerinden dışarı çıkamayan arkadaşlarımız var, annelerimiz demek daha doğru olur.

    Bende size
    Bu yönde katkıda bulunmayı teklif ediyorum, otobüs bileti almak gibi..

    YanıtlaSil
  117. ulan terbiyesizlikyapma ben tutuklanma pahsına adliyeye gittim emsal bir karar çıkması için sen ne konusuyorsun fare gibi saklan başkaları çözecek senin işini 

    boş boş konuşuyon sen misin mert olan 

    YanıtlaSil
  118. http://www.cekmagdurlari.com/2013/03/kmaras-2-agr-c-mahkemesi-taahhudu-ihlal.html

    Cüneyt bey bu kararı tam olarak anlayamadım.. anlatırmısınız maraşa gidebilecekmiyiz.

    YanıtlaSil
  119.  okan acele etme belki beraber gideriz

    YanıtlaSil
  120. Ağır ceza mahkemesi yapılan itirazları red ediyor, infaz hakimliğinin kararı doğrudur diyor ve kararlar oybirliğiyle çıktığı gibi savcı mütalaasıda bu yönde, sorun yok

    YanıtlaSil
  121. atilla şehir dışında işlerim var çıkamıyorum elim kolum bağlı.. afyonda 10 günlük izinde yokmuş. maraşa uygulamaya takılmadan ulaşabilirsek faydalanmak istiyorum

    YanıtlaSil
  122. Arkadaşlar bu yasa sadece bir rant kapısı aslında avların para kazanması için olan birsey bu yüzden boyle başka bir sebebi yok yoksa ödemek istemeyen  veya düşünmeyen zaten taahhüt vermiyo 
    ama şunuda bilmenizi istiyorum  bügün öğrendiğim şey nedenini bilmiyorum ama yakalama çıkartmıyorlar sadece eskiler var benim çoktan yakalamam çıkması lazımdı  06.11.2012 mahmemenin karar verdiği tarih aradan üç ay geçti ve yakalamam yok bu sizce normalmi?

    YanıtlaSil
  123.  arkadaşlar kavgaya gerek yok bazan ilamatlar takılabiliyor ama savcıllık kalemde çıkıyor

    YanıtlaSil
  124.  ben aldım 10 izin ve aradan 60 gün geçti yani senin anlayacan ben maraşa gitsemde 18 gün yatacam

    YanıtlaSil
  125. ama bursada yasıyrum

    YanıtlaSil
  126. 18 gun yatacak hapis arladasi araniyorrr ilanen duyrulur gac gac nereye yatamda cikam bari.

    YanıtlaSil
  127. inşallah yatmadan çözülür herkes rahat bir nefes alır

    YanıtlaSil
  128.  senindemi banka

    YanıtlaSil
  129. Cüneyt bey;
    Yardım için çok uğraşıyorum ancak durumum iyi değil. Sadece elimde bir iki adet vardı paylaşmak istedim. Elimden bir şey gelmiyor fazlaca Türkcell ile olan patent davam bu hafta netleşecek eğer kazanırsam yardım edebilirim ancak.

    YanıtlaSil
  130.  murat avuktlara bu konuda güvenme zaten en büyük kozu onları tazyik hapsi

    YanıtlaSil
  131. benim ki şahıs keşke banka olsaydı

    YanıtlaSil
  132. yakın bir arkadaşımın 85 bin tl bankaya kredi kartı borcu var. mal varlığı yok evine icra geliyor bişey götürmuyorlar.. anlayacağın adam çok rahat yaşıyor. 

    YanıtlaSil
  133.  bu borç olayının hepsi aynı berbat bi şey senin alacaklı seni şikayet edebilir gördüğü yerde ha buna dikkatet

    YanıtlaSil
  134. Çok teşekkür ederim, bu kelimeleri yazmanız bile her şeye bedel
    yarın arayabilirseniz sizinle görüşmek, tanışmak isterim

    YanıtlaSil
  135. iigeceler  arkadaşlar 25/03/2013 de mahkemem var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
     ayrıca 4.cü yargı paketi diyorsunuz takip ettiğim kadarıyla,  ama  onunla ilgili bi gelişmede göremiyorum . nedir durum bana vilgi verebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  136. arkadaşım mahkemeye git yada av tut kendini savunma hakkını kullan ödeme gücünün olmadığından vs durumunu anlat hakim kanat kullanır beraat bıle edebılırsin etmessen ceza alırsan sonrasını konusuruz lap diye içeri almıyolar ama muhakkak kendini savun 
    unutmaki en kötü savunma bile savunmamaktan iyidir

    YanıtlaSil
  137. av av av ulan o av yazdıkları şeyleri bi oku hukuk nette maraş hakiminin kararı için onlarmı seni savuncak  ellerinden gelse ipe asarlar bizi 

    YanıtlaSil
  138. arkadaşlar inanın elimden geleni yapıyorum yarın gene gideceğim bakalım biri vasıtasıyla görüşme yapacağım eğer derdimizi anlatabilirsek belki ikinci maraş olur burası  

    YanıtlaSil
  139. cüneyt bey ben otobüs biletlerini alabilirim.sadece iş bankası olursa iyi olur.

    YanıtlaSil
  140. mail adresim sonrisatr@mynet.com

    YanıtlaSil
  141.  bende bursalıyım 10 gun verdıler teslım olmadım suanda arıyorlar  ısın aksı 7 sınde baska bankadanda mahkemem var bursada ne yapacagımı sasırdım esnafız bıde kacak yasıyoruz

    YanıtlaSil
  142. arkadaş,biraz ayıp olmuyormu.... kendine gel.forum burası

    YanıtlaSil
  143. Cümleten Hayırlı Sabahlar, Tüm Arkdaşlara Umut Dolu, Güzel Bir Gün Diliyorum..

    YanıtlaSil
  144. Benim amcam 05/03/2013 tarihinde teslim oldu maraşa. Öğleden sonra irtibak kuramadık bakalım bekliyoruz bizde hayırlısı olur inşallah

    YanıtlaSil
  145.  Bir terslik olmazsa bugün akşam üzeri çıkar. Saygılrımla.

    YanıtlaSil
  146. siz laz fıkrası ahmet fıkrası diye insanları gır gıra almanız ne kadar yanlış kelime siz burda arkadaşlarımızın bu taahhüt ihlal cezası alanların dertleri ile uğraşma yerine insanları rençide ediyorsunuz buda sizlere yakışmaz

    YanıtlaSil
  147. Değerli arkadaşlar hepinize günaydın diyor hayırlı bir gün diliyorum. Evet değerli arkadaşlar, kaçak durumda olan; Kahramanmaraş'a ulaşabilip, özgürlüklerine kavuşabilen, denetimli serbestlikten yararlanan arkadaşlarım, elbetteki bu imkanları kullansınlar ama; asıl ve esas meselemiz, şu anda Kahramanmaraş ilimizin dışında olan illerin açık cezaevlerindeki tüm arkadaşlarımızın, özgürlüklerine ulaşabilmeleri için gayret gösterip, mücadele etmeliyiz.

    Haydi arkadaşlar haydi, TAAHHÜDÜ İHLAL CEZALARINDAN DOLAYI, NUH'un gemisinin güverte bölümünde (Açık Cezaevleri)  olan arkadaşlarımızında karaya çıkmalarını sağlayalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  148. hasan abi hala bekliyoruz ama hiç umudum kalmadı ne yapacağımı bilemiyorum durumla ilgili bi acıklama yapın yoksa içim karartdı 

    YanıtlaSil
  149. deyerli  arkadaşlarım   hepineze  hayırlı bır gun diliyor  bu taahud belasından herkes kurtulana kadar mucadeleye  devam  diyorum allah  yar ve yardımcımız olsun diyorum

    YanıtlaSil
  150. yakalaman olup olmadıgını nereden ögrendin benim de 13-12-2012 de mahkemem sonuçlandı mahkeme kararı geldi ama gel teslim ol gibi bir yazı gelecek falan dediler bi şey yok mahkemeden sonra edevlet te o dava yok oldu öbür davaları görüyorum onu göremiyorum kendim de gidip soramıyorum başkasına bilgi vermezler diyorlaar.Başka bir yolu varmı sorgulamanın

    YanıtlaSil
  151.  CÜNEYT BEY MERHABA DÜN ÇIKAN DENETİMİ SERBESTLİK TAHAHÜDÜ İHLALİ KAPSAMIYORMU?

    YanıtlaSil
  152. resul dün nerede çıktı?açıklarmısın

    YanıtlaSil
  153. AKŞAM HABERLERDE BİR ŞEYLER AÇIKLIYORDU AMA TAHAHÜDÜ İHLALDEN BAHSETMEDİ

    YanıtlaSil
  154. O YÜZDEN SORDUM RESMİ GAZETEYİ İNCELEDİM YİNE ANLAYAMADIM

    YanıtlaSil
  155. resmi gazetede ki açıklamayı kopyalarmısın..linki

    YanıtlaSil
  156. hasan bey rahatsız edıyorum yardımcı olursanız sevınırım,hasan bey 3tane dosyam toplam 270 gun cezam var,yakalmam 14 eylulude cıktı,sukur su ana kadar yakalanmadım,sayet yakalanırsam 10 gunlluk sure verırlermı yoksa dırekt cezaevıne mı alırlar,

    YanıtlaSil
  157.  resmigazete@basbakanlik.gov.tr

    YanıtlaSil
  158. Bu yönetmelik Denetimli serbestlik hizmetlerine ilişkin burada kurallar belirleniiyor

    Bu yönetmeliğin kimlerin denetimliden yararlandırılacağı değil, denetimliden yararlananların yapması gerekenleri düzenliyor.

    Mahkemenin kanununa göre denetimli derbestlik kararı vermesi ayrı şey, denetimli serbestlik kararı verilen kişilerin denetimli şube müdürlüklerince hangi kurallara uyması gerekeceği ve bunları düzenleyen yönetmelik ayrı şey.

    YanıtlaSil
  159.  On günlük süre meselesi ne yazık ki, ilden ile değişik uygulanıyor. Bazı yerler direk cezaevine gönderiyor, bazı yerler ise 10 günlük süreyi veriyor. Bulunduğunuz yer neresi ise, bir başkasıyla o yer adliyesinden ön bilgi aldırın. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  160. Sayinhaliyikama6 Mart 2013 10:54

    bugun istanbuldan marasa gidecek varmı beraber gidelim

    YanıtlaSil
  161. K.MARAŞ 2. AĞIR CEZA MAHKEMESİDEĞİŞİK İŞ NO: 2013/202 D.İş DEĞİŞİK İŞ KARARBAŞKAN : TURGAY ATEŞ 36460ÜYE : ALİ ŞEFİK ALAGÖZ 24279ÜYE : HÜSEYİN PEKŞEN 39729KATİP : ENES ŞAVKILI 152816K.Maraş İnfaz Hakimliğinin 13/02/2013 tarih ve 2013/386-377 esas ve karar sayılı kararına itiraz eden Cumhuriyet Savcısı Reşit Yıldırım in 14/02/2013 tarihli dilekçesi ile itini/» konu dava dosyası mahkememize gelmiş olmakla;C.Savcısı yazılı görüşünde; Usul ve yasaya uygun olarak verilen karara karşı yapılan itirazın reddi yönünde mütalaada bulunmuştur.Dosya incelendi; GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:K.Maraş İnfaz Hakimliğinin 13/02/2013 tarih ve 2013 386-377 esas ve karat sayılı kararındaki gerekçeye göre kararda bir isabetsizlik bulunmadığından Cumhuriyet Savcısı Reşit Yıldırım tn itirazının reddine dair aşağıdaki şekilde karar vermek gerekmiştir.Açıklanan nedenlerle:KARAR :1- K.Maraş İnfaz Hakimliğinin 13/02/2013 tarih ve 2013386-377 esas ve karar sayılı kararma itiraz eden Cumhuriyet Savcısı Reşit Yıldırım' ın itirazının reddine, 2-Dosyasının mahkemesine iadesine, 3-Kararın mahkemesince C Savcısına tebliğine.Dair dosya üzerinde yapılan inceleme neticesinde görüşe uygun oy birliği ile kesin olarak karar verildi. 05/03/2013Başkan 36460 Üye 24279 Üye 39729 Katip 152816

    YanıtlaSil
  162.  kardeşim git maraşa hallet gel işini niye duruyorsun anlamıyorum.Özgürlüğüne kavuştuktan sonra içeridekiler içinde mücadele vermeye devam edersin.

    YanıtlaSil
  163. Arkadaşlar amcam dün teslim olmuştu telefon izni vermişler biraz öce telefon açtı içerde 3-4 gündür bekleyenler varmış.Akıbetin ne olacağı belli değil allah yardımcımız olsun.Ama şunu anlıyorum ki gidip aynı gün veya ertesi gün salıverme olayı yok

    YanıtlaSil
  164. Değerli arkadaşlar; Sayın Alim IŞIK Milletvekilimizden gelen mesajı sizlerle paylaşıyorum. Bilgilerinize:

    Bugün TRT 3'te saat: 15.10'da GLI'de Yapılan Kömür Satışları Hakkında Gündem Dışı konuşma yapacağım. Bilgilerinize.

    YanıtlaSil
  165.  Değerli arkadaşım genelde, iki gün içerisinde işlemler tamamlanıyor. Amcanızın işlemlerinde bir takılma vardır. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  166. kim diyor bunu ya? ne saçmalıyorsun ahmet.

    YanıtlaSil
  167. isa degirmenci6 Mart 2013 12:16

    arkadaşlar cok yoruldum fazla katılımcı olamıyorum artık rahatsızlanmaya başladım sağlığım bozuldu  siteye fazla katılmasamda sizlerleyim herkese saygılar

    YanıtlaSil
  168. 10 günü gecenler 18 gün yatıyor....şu an maraşta eski hükümlü yok

    YanıtlaSil
  169. kim diyor değil ben diyorum amca şuan maraşta içerde ben görüştüm telefonla asıl sen saçmalama fikret

    YanıtlaSil
  170. bu nasıl bir paketmiş anlayan varsa beri gelsin, ismi var cismi yok piyasada.anlaşılan herkesi paket yaptıktan sonra ortaya çıkaracaklar..

    YanıtlaSil
  171. benim söylediğim amcamın telefonda şuan 30 35 kişiklik bir koğuştayız ve burada 3 -4 gündür bekleyen insanların olduğunu söylüyor

    YanıtlaSil
  172. kardeş aynen benim amcamın oğlu dün teslim oldu 3 veya 4 gündür kalanlar olduğunu söyledi sözde bu gün çıkması gerkirken burası türkiye bu kalitede adaletli hakimler olduğu sürece bu ülkede yıkım olmaz dua edelimde yargıya böyle bir konu için banka ve zengin olan avukatlar bavulla dolarları bir yere bırakıp müdahale ettirmesinler.ALLAH yar ve yardımcıları olsun

    YanıtlaSil
  173. arkadaşım pazartesi teslim olan herkes dün akşam üzeri çıktı içerde kalanların suçu başkadır

    YanıtlaSil
  174. sagolun hasan bey allah razı olsun

    YanıtlaSil
  175. Evt herkez birbir gidiyorr birkac kidi kalicak sonra artik herkez paket filan iste moralimiz bozuluyor.

    YanıtlaSil
  176.  Değerli arkadaşımız bazen kişiden kişiye değişmeler oluyor. Evrakların Uyap üzerinden gidişi gelişi v.s. bazı arkadaşlarımız için sıkıntılara sebep olabiliyor. Ancak; genel anlamda işlemler iki günde bitiyor ve kişi tahliye oluyor. Zannederimki amcanızda bugün tahliye olacaktır. Biraz sabırla bekleyin. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  177. slm arkadaslar   dün ben gittim geldim herhangi bir sıkıntı yok  yalnız sabah erken orda olmaya calısın bayanlar mutlaka sabah erken gitsinler  benim esim bu durumdaydı gittik geldik herkeze cok tsk ler. 5339313447

    YanıtlaSil
  178. İlginiz için çok teşekkür ederim inşallah dedğiniz gibi olur.

    YanıtlaSil
  179. ARKADSLAR DUN CIKTIM BILGİ ALMAK ISTEYEN  0533 094 40 58

    YanıtlaSil
  180. Numarani yazion tel kapali nasil olcek bu is

    YanıtlaSil
  181. Tekrarda geçmiş olsun....

    YanıtlaSil
  182. ya fikret35 görüyorum izliyorum insanları hemen tersliyorsun kardeşim insanlar artık kınağa gelmiş her haberler onların için umut olmuş 4.yargı paketinden medet umar halle gelmişler her okuduklarından duyduklarından medet umar hale gelmişler bırakalım onları kendi haline inşallah en kısa süreç içersinde dilekleri yerine gelir.eğer fikret5 arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsan nazikce dertlerine derman ol saygı değer kardeşim bilmem anlatabildimmi ayni icra avukatları gibi sanki arkadaşlar suçluymuş gibi muammeleye tabi tutuma zaten lobilerin sinesini yemişler birde bizlerin silesinimi yiyecekler.onlar anlayamadıklarını anlamak için yazıyorlar umut dünyası inşallah yüce rabbim bu insanlarımızın çektikleri çileleri görür onların bu dileklerini yerine getirir.saygılarımla

    YanıtlaSil
  183. CÜNEYT BEY
    Adlİ Para Cezasi içinde geçerlimi lütfen cevap ?

    YanıtlaSil
  184.  Değerli arkadaşımız geçmiş olsun. Allah bir daha bu durumları yaşatmasın. Darısı, tüm mağdur arkadaşlarımızın başına. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  185. arkadaşlar maraşta denetimliden faydalandım bir gece yattık işlemler uzun sürdü ve çıktık 19 kişi idik sadece bir kişi on günlük süreyi aşdıgı için 18 gün yatıp açıkceza evine geçecek sonra denetimliden faydalanıp çıkacak yakalananlar on günü geçirmaden maraşa gitsin bi sıkıntı yok şimdilik şu an bu hakimle çok ugraşıyorlar özellikle avukatlar barolar baslı yapıyor savcı yargıtaya baş vurmuş iptali için ugraşıyor durumu uygun olanlar bir an önce gitsin maraşa birde muglanın bir ilçesindede bu uygulama var diye duydum ama emin degilim bide gidecek olanlar toplu girmeyin osmaniye üzerinden gitmeyin kayseri üzeri gidin osmaniyede sürekli denetim var bilginize herkese saygılarımı sunuyorum allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  186. mağdurum kahretsin6 Mart 2013 14:24

    ahmet bey amcanız başka bir suç tan girmiş olmasın çünki orada her koğuşun önünde telefon var ve serbest

    YanıtlaSil
  187. biz muğlayı bir tanıdık vasıtasıyla aramıştık ama kesinlikle yok demişlerdi...1 hafta oldu tabi bilemem yeni bir karar varmıdır

    YanıtlaSil
  188. müsait olan arkadaşlar haydi yine twitterda örgütlenelim...

    YanıtlaSil
  189. yeni katılan imzalamayan atsın imzasını.http://imzakampanyam.com/suclu-degil-borcluyuz-imza-kampanyasi …

    YanıtlaSil
  190. varmı belirli bi hedef ben müsaitim

    YanıtlaSil
  191. #TaahhuduihlalHapisCezasinaSon tagı kullanarak medya vekil başbakan herkese yazalım...benim adresim @taahhuduihlal 

    YanıtlaSil
  192. yok taahhüt ihlalden girdi 90 gün kesinleşmiş başka suçtan değil

    YanıtlaSil
  193. Doğrudan verilmiş adli para cezası ise hayır
    Hapisten çevrilme adli para cezası ise hapse çevrilmesini talep edip denetimliden faydalanabilirsiniz

    YanıtlaSil