Özgürlüğümüzden uzak bir bayram! daha

ŞU MUBAREK GÜNDE BU SATIRLARI ÇOK FARKLI ŞEKİLDE KALEME ALMA OLANAĞIMIZIN OLMASINI HERŞEYDEN ÇOK İSTERDİK.

SUÇLARI SADECE İŞADAMI VE ESNAF OLMAK OLAN ÇEK YASASI MAĞDURU BİZLER, BU BAYRAMDA ANAYASAL HAKLARIMIZA VE ÖZGÜRLÜKLERİMİZE KAVUŞMUŞ OLARAK, BAYRAMIN BU GÜZEL HAVASINI SEVDİKLERİMİZLE BERABER ÇİFTE BAYRAM OLARAK KUTLAMAK İSTERDİK VE UMUTLARIMIZDA BUYDU..

AMA NE YAZIKKİ  OY VEREREK,BİZLERE ADALET VE REFAH GETİRECEKLERİNİ UMDUĞUMUZ VEKİLLERİMİZ, BU BAYRAMDA, BİR ÖNCEKİ BAYRAM GİBİ ÇOLUĞUMUZLA,ÇOCUĞUMUZLA BİZLERİ BOYNUN BÜKÜK BIRAKMIŞTIR.

KİMİLERİMİZ ZİNDANLARDA, KİMİLERİMİZ KAÇAK VE SEVDİKLERİNDEN UZAK BİR BURUK BAYRAM DAHA YAŞIYORUZ.

YASAMAYI HERŞEYİN ÜSTÜNDE VE BAĞIMSIZ GÖREN İKTİDAR PARTİSİNİN SN.VEKİLLERİ, AĞIZLARINDAN ÇIKANLA, İCRAATLARININ TAM TERSİ OLDUĞUNU. BU BAYRAMDA BİZLERE GÖSTERDİLER!!!

BİZLERE BAYRAMDA SEVDİKLERİNİZ YANINIZDA OLACAK DİYEN ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN AHMETİYİMAYA DEĞİLMİYDİ?

BİZLERİ UMUTLANDIRAN İKTİDAR PARTİSİNİN DİĞER ÖNDE GELEN VEKİLLERİ DE AYNI SÖZLERİ BİZLERE VERMEDİLERMİ?

NE YAZIKKİ VERDİKLERİ SÖZÜ BİLE TUTMAYA MUKTEDİR OLAMADIKLARINI, SERMAYE VE TEFECİLERİN LOBİSİNE YENİK DÜŞTÜKLERİNİ BİZLERE GÖSTERMİŞ OLDULAR!!!

AMA BİZLER ZAMANINDA BU TOPLUMUN MUHLİS İŞ ADAMLARI OLARAK YİNEDE SN.İKTİDAR VEKİLLERİMİZİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMLARINI İÇİMİZ BURUKTA OLSA KUTLUYOR ONLARA OSMANLI PADİŞAHLARININ PARASINI VEREREK TUTTUKLARI ADAMLARA CUMA NAMAZI GİRİŞİNDE KENDİLERİNE HEPBİR AĞIZDAN BAĞIRTTIKLARI GİBİ BİZ ÇEK MAĞDURLARIDA HEPBİR AĞIZDAN SİZLERE HAYKIRIYORUZ '' BÖBÜRLENME PADİŞAHIM ( VEKİLİM ) SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

YAKLAŞIK 11 AYDIR BU MÜCADELEMİZDE BİZLERE DESTEK VEREN BÜTÜN ÇEK MAĞDURLARINDAN RİCAMIZ 11 AY ÖNCESİYLE BU GÜNÜ KIYASLAMALARI VE BU BAŞARININ HEPİMİZİN ORTAK HAREKETİYLE GERÇEKLEŞTİĞİNİN BİLİNCİNDE OLMALARIDIR.

BU BİLİNÇLE ANAYASAL HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KAZANMAK İÇİN HEP BERABER MÜCADELEMİZE ÇOK DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE SARILARAK SERMAYE VE TEFECİ LOBİSİNİ YENECEĞİMİZE OLAN İNANCINIZI KAYBETMEMENİZDİR.

SEVGİLİ ÇEK MAĞDURLARI VE AİLELERİNİN BU MÜBAREK GÜNÜNÜN HEPİMİZE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ..

 

14 yorum:

  1. BAYRAM MESAJI

    KRİZ DOLAYISIYLA PERİŞAN OLAN ÇEK MAĞDURLARI AİLELERİ OLARAK..

    ADALETE GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN PARLAMENTO ÜZERİNDE HER TÜRLÜ TELKİN VE BASKILARLA,OLMAYAN PARAYLA ALACAKLIYLA ANLAŞIN YOKSA TEKRAR HAPSE GİRİN MANTIĞININ ÇÖZÜM YOLU OLDUĞUNU BİZ ANLAYAMIYORUZ..

    ADALET BAKANLIĞI ÇIKAR ÇEVRELERİNİN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA BASKILARA BOYUN EĞERSE..

    BİZE EYÜP SULTAN DA BEDDUA ETMEK KALIYOR...

    BELKİ İLAHİ ADALET BİR UYARI YAPAR...

    MY WAY

    YanıtlaSil
  2. HERKESE İYİ BAYRAMLAR..ENGİN

    YanıtlaSil
  3. http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=dunya

    YanıtlaSil
  4. http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=referans

    YanıtlaSil
  5. http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=133324

    YanıtlaSil
  6. Sayın Vekilim;
    Geleceğinizi güvenceye alma uğruna temsil ettiğiniz halkın evrensel haklarını , anayasal haklarını,hukukun üstünlüğünü vicdanlarınız sızladığı halde bankaların, faktoring şirketlerinin,tefecilerin istekleri doğrultusunda yasaları ihlal eden adalet komisyonu kararlarını desteklediniz.
    Bu destekler her seferinde toplumun haklarını gasp eden yasalara aykırı birçok olumsuz kararın çıkmasına neden oldu.
    Türk milleti adına çek mağdurlarına binlerce beraat veren mahalli mahkemelere yargıtay 10. Daire marifetiyle beraat kararı vermemeleri için sayın Ahmet İyimaya ve sayın Hakkı Köylü çaba sarf etmişlerdir.(Muharrem Sarıkaya’nın 10.06.2009 günlü yazısı)
    Aslında hukuka balyoz gibi indirilen çeke ceza,AB yasalarındaki uyumsuzluk adli para cezasıyla maskelenmiştir.
    Çıkar çevrelerinin baskılarını hayata geçirirken çekten dolayı ceza evlerinde yatanların sayısını dolaylı olarak adli para cezasını telaffuz etmeyerek toplam 30 bin civarında olan sayı 1200 olarak söylenmekte ve mahkum sayısı dikkatlerden kaçırılmaktadır.
    Son olarak;
    Ceza evlerinde yatan ve kaçak olanların tek kuruş ödeme gücünün olmadığını bile bile daha önceden icra yoluyla varlıklarını kaybetmiş olmalarına rağmen alacaklı ile anlaşın yoksa tekrar ceza evine girersiniz diyenlere yokla sağlanacak mucize formülü sormanızı diler,
    Hukuka rağmen maddi ve manevi çaresizliğe itilenlerin sayısı sorumlu oldukları insanlarla birlikte milyonlara ulaşıyor.
    Bunların daha önce iş adamı olduğunu hatırlayınız…

    SAYGILARIMIZLA

    YanıtlaSil
  7. Özgür olamadığımız son bayram olması dileği ile bütün mağdur arkadaşların mübarek kurban bayramını kutlarım


    bir yudum huzur

    YanıtlaSil
  8. TÜM ÇEK MAĞDURU ARKADAŞLARIMIN BAYRAMINI KUTLUYORUM.BU ARADA BİZLERİ CAMİDEKİ İBADETİMİZDEN,MEZARLIKTAKİ ZİYARETİMİZDEN,ÇOLUK ÇOCUĞUMUZ VE TÜM SEVDİKLERİMİZDEN AYRI KOYANLARIDA YÜCE RABBİMİZE ŞİKAYET EDİYORUM.YAŞADIKLARI SÜRECE BİZLERDEN BİN BETER OLSUNLAR..............

    YanıtlaSil
  9. BÜTÜN MAĞDUR ARKADAŞLARIN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLAR,HER ŞEYİN HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMASINI DİLER,İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ BAYRAMLARDA HERKES SEVDİKLERİ İLE BİRLİKTE OLMALARI TEMENNİSİYLE.
    KARTAL YENİÇAĞ

    YanıtlaSil
  10. bu bayramıda bize zehir ednlerin bayramı da zehir olsun
    ben çocuklarımın babamın mezarlık ziyaretine gidemedim
    sizleri yüce rabbime havale ediyorum tüm mağdur ailelerin bayramını kutluyorum

    YanıtlaSil
  11. TÜM KARDEŞLERİMİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM

    SONER YALÇIN

    YanıtlaSil
  12. Bayramınızı kutlar,Özgür günler dilerim.
    mtn

    YanıtlaSil
  13. Değerli arkadaşlar. Değerli mağdur arkadaşlarım hepinizin mübarek kurban bayramınızı kutlar sevdiklerimizden ayrı son bayram geçirmemiz temennisiyle herkese nice mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim. Bu site kurulduğu zamanlardan beri takip ediyorum. Yurtdışında kaçak olduğum için maddi manevi desteğim olmadı, ancak hepimiz için yoğun çaba harcayıp durumu bu günlere gelmesi için emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. En son bu erteleme durumunu bence hafife almayalım. Ne yapsak ne etsek bu hükümet cezasız yasayı meclise getirmeye niyetli değiller bunu hepimiz biliyoruz. Direttikçe bu iş uzayacak ve içeride haksız yere yatan kardeşlerimizin durumu dahada kötüye gidecek bizim gibi kaçak durumda olanlarda aynen kaçmaya devam edecek. Yorumum şudur ki; muhalefeti başta chp olmak üzere hafife almayalım. Daha once hükümetin çıkarmak istediği ancak muhalefetin yoğun tepki verdiği yasalarıda çıkardılar ancak meclise geldiği gibi değil. Mutlaka değişiklik oldu. Buna rağmende özellikle chp karşı olduğu yasa ne şekilde çıkarsa çıksın mutlaka anayasa mahkemesine götürdü. Bir diğer konuda akp’nin vekillerinin tamamı cezacı değil. Kesinlikle içlerinden cezaya karşı olanlar var. Haziranda görüştüğümüz chp’li vekiller yasa meclise gelmiyorki hükümet korkusundan oyalıyor , çünkü gelse el birlikte anasını satacağız diyorlardı. Genel kurulda ki taktikleri çok iyi biliyorlar. Hükümet bunu bildiği için askıya aldı. Yoksa iş daha dallanıp budaklanmadan haziranda çıkardı bu yasa. Onun için muhalefete güveniyorum ve yasa görüşülürken mutlaka taktiklerle hele gizli oylama falan kesinlikle bizim istediğimiz yasa çıkar. Onun için umutluyum. Herkese hayırlı bayramlar dilerim.Çelik

    YanıtlaSil