Yargıtay 15. C.D. Çek Davalarını Görüşmeye Başladı

Bilindiği üzere kanunla Yargıtay'da yeni ceza daireleri oluşturuldu ve bu dairelerin bakmakla görevlendirildiği dava türleride Yargıtay Büyük Genel kurulu toplanarak kararlaştırıldı.
Yeni Kurulan ceza daireleri dörtte bir oranında çek davalarına bakacak fakat Yargıtay 10. Ceza Dairesinin elindeki henüz incelenmemiş bulunan 3167 sayılı Çek Yasası ile ilgili kaynaklanan karşılıksız çek dava dosyalarının tamamının Yargıtay 15. Ceza Dairesine devredilmesi kararlaştırıldı.
15. Ceza dairesi 15 haziran tarihinde davaları görüşmeye başladı. Yargıtay 10. Ceza dairesinde 2011’e devreden dosya sayısının 366 bin olduğu biliniyor, Bu dosyaların kaçı görüşüldü yerel dairelere gönderildi? Ne kadar yeni dosya geldi? tahminen 3167 sayılı çek kanunu ile ilgili 200 bin dolayında dosya Yargıtay 15. Ceza Dairesine gönderildi demektir.!

Yargıtay 15 Ceza Dairesi hakimlerinin: TCK’nun yürürlük ve uygulama şekli hakkındaki 5252 sayılı yasanın 5560 yasayla değişik geçici 1. maddesinde Diğer kanunların 5237 sayılı TCK’nun 1.kitabında yer alan düzenlemelere aykırı hükümlerinin ilgili kanunlarda değişiklik yapılıncaya ve en geç 31.12.2008 tarihine kadar uygulanmasına devam edildiği, TCK’nın genel hükümlerine aykırı olan özel ceza kanunlarının ilgili hükümleri, 31.12.2008’e kadar uyarlanmadıkları için kendiliğinden uygulanamaz hale geldiğini ve 3167 sayılı çek yasasının uygulanamaz olduğu kararını vermelerini umuyor ve bekliyoruz.

Yargıtay 15. Ceza dairesinin alacağı karar çok önemlidir bu nedenle yapılan bu haksızlık ve kanunsuz verilen cezaları anlatmak için (Gerçi onlar herşeyi biliyorda) bizlerin de bütün olan bileni farkında olduğumuzu göstermek adına ziyaretlerde fayda var, ziyaret edelim 31.12.2008’e kadar uyarlanmadıkları için kendiliğinden uygulanamaz hale gelen, diğer özel kanunlarda yıldırım hızıyla beaatler verilirken, ilginçtir bir tek karşılıksız çek davaları istisna tutularak ceza verilmeye devam edilen, aileleri perişan eden, 3167 çek yasası mağdurlarının dilekçelerini sayın yargıtay hakimlerine sunalım.

CNN TÜRK Parametre Yapımcısı Emin ÇAPA le yapılan Haber Programını Yukardaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

1.344 yorum:

  1. DEĞERLİ KADERDAŞLARIM HERKEZİN BURUK BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
    BİR KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM BEN VATANDAŞIN BİRİNE BİR ÇEK VERMİŞTİM TARİH OLARAK 25-02-2010 İDİ VARANDAŞ UZUN OLMUŞ KISALT DEDİ BENDE 15-02-2010 0LARAK PARAF EDİP VERDİM ÇEKİN GÜNÜ GELDİĞİNDE YARISINI ELDEN ÖDEDİM FAKAT ÖDEMEYE DAİR HİÇ BİR BELGE ALMADIM SONRA BEN İFLAS EDİNCE YAZDIRMA GÜNÜDE GEÇTİĞİ İÇİN VATANDAŞ BUNU ÜZERİNDE KALEM OYNATARAK ESKİ TARİHİNİ YAZIP YAZDIRMIŞ VE ŞİKAYETCİ OLMUŞ TAMAMINA ÖDEDİĞİM MİKTARIDA DÜŞMEDEN BEN İFADEMDE AYNEN ANLATTIM HİKİME BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEKRAR BABALAR GÜNÜNÜZÜ KUTLAR SAYGILARIMI SUNARIM
    ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  2. serap sarıoğlan19 Haziran 2011 15:15

    gönderdiğim mektup sn mustafa balbay a ulaşmıştır.eşime bu durumun çok acı olduğunu,haksızlık olduğunu dile getirmiş,asıl cezayı ailelerin çektiğini dile getirmiştir.meclise ilk adım attığında çek konusunu gündeme getireceğine dair bizlere söz vermiştir.

    YanıtlaSil
  3. EYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!! ZİNDANLARDAKİ GÖZÜ YAŞLI BABALAR

    NERDEN BİLECEKTİNİZ Kİ ? BÜYÜK HEVESLE AÇTIĞINIZ EKMEK TEKNENİZİN BİR GÜN SİZİN KABUSUNUZ OLACAĞINI NERDEN BİLİRDİNİZ O BÜYÜK HAYALLERLE AÇTIĞINIZ İŞ YERİ SAYESİNDE ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ HEDEFLER AİLENİZE İYİ BİR HAYAT VERMEK,ÇOCUKLARINIZI İYİ YERDE OKUTMAK ONLARIN VATANA MİLLETE HAYIRLI BİR EVLAT OLMASINI SAĞLAMAK EN BÜYÜK İDEALLERİNİZDİ OYSA ŞİMDİ HEPİMİZ NERDEYİZ KİMİMİZ ZİNDANLARDA KİMİMİZ BİR ÇALI ARKASINDA BİR MUCİZE BEKLİYORUZ RABBİMİZE HEPİMİZ YALVARIYORUZ BİZİ BU HALE DÜŞÜRENLERİN KALBİNE MERHAMET VERSİN DİYE BU ŞEKİLDE GİDERSE BİZ NASIL ÇALIŞACAĞIZ NASIL BORCUMUZU ÖDİYECEĞİZ HER KES TİCARET YAPIYOR TİCARETTE HER AN HER ŞEY OLABİLİR BİR ESNAF DOĞAL AFETTENDE BATAR YANGINDANDA BATAR YADA ALCAĞINI ALAMADIĞINDAN GELEN ZAMLARDAN DÜŞEN FİYATLARDAN MASRAFLARDAN ÇOK ŞEYDEN ÇOK ŞEYDEN ÖTÜRÜ BATABİLİR ÖNEMLİ OLAN BURDA KASTI ARAMAK NEDEN BATTIĞINI ARAMAK EĞER GERÇEKTEN KÖTÜ NİYETLİYSE TAMAM HER KES CEZASINI ÇEKMELİ AMA DİĞER TARAFTAN KAÇ YIL TİCARET YAPMIŞ FABRİKALAR KURMUŞ ÜRETİM YAPMIŞ PATENTLER ALMIŞ ARGE ÇALIŞMALARI YAPMIŞ AMA MAALESEF İŞLERİ KÖTÜ GİTMİŞ BİR ESNAFTA İÇERİ ATILMAMALI İŞTE BU AYRIMI YAPMADIĞIMIZ SÜRECE ÇOK KÖTÜ BİR TOPLUMUN TEMELİNİ ATMIŞ OLURUZ GEÇEN OTOBÜSTE İKİ GENÇ KONUŞUYOR BİRİ DİĞERİNE ANLATIYOR ENAYİMİYİM BEN DİYOR ADAM ÇALIŞTIRCAM MİLLETİN KAHRINI ÇEKİCEM ELİMDEKİ PARAYI FAİZLE SATARIM,YADA ÇOK SIKIŞMIŞ PARAYA İHTİYACI OLAN BİRİNİN EVİNİ ARSASINI UCUZA KAPATIR İKİ GÜN BEKLETİR SATARIM DİĞERİ BEN ÖYLE YAPMIYACAĞIM DİYOR FİLANCA ABİ KÖŞE OLDU BENDE ONUN GİBİ YAPICAM DİYOR ADAM ÇOK AKILLIYMIŞ BÜTÜN İŞİ MALİYENİN İCRA DEPOLARINDAKİ ARAÇLARI ALIP SATMAKMIŞ HEPSİDE SAHİPSİZMİŞ YAAA İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR O KADAR ÇOK ÖRNEK VARKİ ARTIK ÜLKEMİZDE KURTLARA ,ÇAKALLARA,TİLKİLERE BEYEFENDİ DENİYOR ÜRETEN KOYUNLARADA HIRSIZ DOLANDIRICI BATAKÇI DENİYOR BUNUDA ASLAN ADALETİMİZ EKONOMİ BOZULUR ADINA KATLİAMA GÖZ YUMUYOR MEMLEKETİN KOÇ GİBİ ESNAFI BİR SİNEK GİBİ AYAKLAR ALTINDA EZİLİYOR BASKI SANTAJI KOLAY YOL SEÇEN EKONOMİ YÖNETMENLERİ DİĞER ESNAFLARA GÖZ DAĞI VERMEK AÇISINDAN BİZ ÇEKTE CEZAYI KALDIRIRSAK KİMSE ÇEKİNİ ÖDEMEZ DİYE TİCARETLE ALAKASI OLMAYAN SÖZLER SARFEDİYORLAR BU DÜŞÜNCELERİNİN ARKASINA DA ADALETİN TEMSİCİLERİNİDE ARKASINA ALARAK HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ UNUTULUYOR HUKUK DA SANTAJ ÇETESİNİN BİLMEDEN MAŞASI OLDU*******OYSA TİCARETTE BİTMEYEN SERMAYE İTİBARDIR İTBARI BİTEN ESNAF TİCARET YAPAMAZ *********BUNU BİZ ÇOCUKKEN ÖĞRENDİK BU BÖYLE GELİR BÖYLE GİDER İSTERSENİZ ON TANE BANKANIN ÇEK KOÇANI ELİNİZDE OLSUN PİYASA İTİBARINIZ YOKSA HEPSİ SADECE BİR KAĞIT PARÇASIDIR ESNAF HER ZAMAN BİR BİRİNİ TANIR VE BİLİR KİMSE KİMSEYE GÜVENMEDİĞİ ZAMAN MAL VERMEZ UĞRAŞMAZ BU İŞ BÖYLEDİR ÇEKTEKİ BU CEZANIN SEBEBİ SADECE HAVAYA PARA SATAN BANKALAR VE FAKTORİNGLER İÇİNDİR ÜLKEMİZDEDE BU KONUDA HER KESİME BASKI YAPAN BU SEKTÖRÜN SAHİPLERİDİR NE ACIDIR BUNLAR GERÇEK KAZANDIKLARININ VERGİSİNİDE VERMEZLER .
    DEĞERLİ DOSTLARIM BİZLERE YAPILAN BU HAKSIZLIĞIN PEŞİNDE OLALIM HAKKIMIZI BIRAKMIYALIM BU YANLIŞ,HAKSIZ UYGULAMALARIN TAKİPÇİSİ OLALIM BU KONUDA ÖNDER ARKADAŞLARIMIZIN ÖZELLİKLE EKM 2510 VE BASKETÇİ KARDEŞLERİMİZİN BİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞU YOLU TAKİP EDELİM UNUTMAYIN BİRLİK OLALIM BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR . BU VESİLE İLE BÜTÜN DAĞILMIŞ AİLELERİN BİR ARAYA GELMESİNİ RABBİMDEN DİLERİM...........

    YanıtlaSil
  4. DEĞERLİ ÇEK MAĞDURLARI SİTESİ SORDUĞUM SORULARA VERMİŞ OLDUĞUNUZ CEVAPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM......

    HAZIR BU SORMA İŞLEMİ BAŞLAMIŞKEN BAŞIMDA İLGİNÇ BİR İŞ VAR NASIL BİR YOL ÇİZEBİLİRİM ?

    BİR MAHKEMEDE SÜREN BİR DAVADAN LEHDE KARAR ÇIKTI BURDA KARŞI TARAF DAVAYI YARGITAYA GÖNDERDİ BU MEYANDADA AYNI DAVA İÇİN YENİ ESASTAN DAVA BAŞLATIP BİLGİMİZ DIŞINDA AYNI KONUYLA İLGİLİ HAKİM DAVAYI JET HIZIYLA BİTİRİP BİZE CEZA ÇIKARDI BUNUDA BİZ TESADÜF İNFAZ SORGULAMASINDA ÇIKARDIK ŞİMDİ AYNI KONUDAKİ DAVANIN İLK MAHKEMESİ HALA YARGITAYDA GÖRÜŞÜLMEK İÇİN SIRA BEKLİYOR SORGULAMA YAPTIĞINIZDADA GÖRÜLÜYOR FAKAT DAVA AYNI KONUSU AYNI ÇEK YENİ ESASTAN AÇILAN İKİNCİ MAHKEMEDEDE HAPİS CEZASI KESİNLEŞTİ İNFAZA DÜŞTÜ. BU MEYANDA BİZ AĞIR CEZAYA UYARLAMA YAPAR GİBİ BAŞVURDUK BU YARGITAY DOSYA ÇIKTISINIDA VERDİK AMA ORDAN DA BİR KARAR GELMEDİ İNFAZI DURDURACAK HAKKIMIZI ARAYACAK NASIL BİR YOL İZLEYEBİLİRİZ.


    TABİİ DERT BİTMİYOR YİNE TAAHHÜDLE DURDURDUĞUMUZ BİR DAVA İÇİN MART AYINDA UYARLAMA VERDİK İLGİLİ MAHKEME KARŞI TARAFIN ŞİKAYETÇİ OLMADIĞINDAN DOLAYI UYARLAMANIN GEREĞİ OLMADIĞINI GEREKTİĞİNDE BAKARIZ GİBİ BİR YAZI GÖNDERMİŞ BİZDE KARŞI TARAFIN ŞİKAYETİNİ BEKLERKEN BİRDE BAKTIK İNFAZDA BU DOSYAYLA İLGİLİ BİZE HAPİS ÇIKMIŞ. ŞİMDİ MAHKEME UYARLAMA YAPMAYINCA UYARLAMAYLA İLGİLİ BİZE YUKARDA YAZDIĞIM GİBİ CEVAP VERİNCE BEKLEDİK OYSA BİZE MENFİ MÜSBET BİR CEVAP VERMİŞ OLSA İDİ AĞIR CEZAYA İTİRAZ ETME ŞANSIMIZ OLACAKTI O ŞANSIDA ORTADAN KALDIRMIŞ OLDU BU KONUYLA İLGİLİ NASIL BİR YOL İZLEYEBİLİRİZ.

    BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAYGILAR
    .

    YanıtlaSil
  5. eneesnafelinsaf19 Haziran 2011 16:57

    Evet Bizlere babalar gününü evlatsız yaşatanlara sesleniyorum.size sözüm yok aslında.Allaha havale ediyorum.Artık sözün bittiği yerdeyiz.Ya olacak ya olacak.Ya da aslanlar gibi girip yatacağız.Bu ülkede yasalar Herkese eşit olsun girip yatayım.Ama vadeli borcu olup da ödeyemeyen herkes istisnasız girip yatacak.söz kendim teslim olacağım.ama bana bahane üretmeyecek hiçbir yetkili.yok o senetti de yok o kredi kartıydı da...biz de çeki vadeli olarak verdik ve ödeyemedik. Hapis cezası olduğunu da o zaman öğrendik.Varsa bi allahın kulu hayır bu doğru değil diyen beri gelsin.Zaten nakit alabildiğimizi nakit almaya gayret gösteriyorduk.Kısa vadeli çeklerimiz de vardı tabi.Ay başına çek kestiklerimiz de vardı,ay içinde aldıklarımızı ay başına ödeyecek şekilde veriyorduk çeklerimizi.Neyse sonuç biz çekleri dolandırıcılık yapmak,ödememek için yazmadık.Teker durdu(sene 2007),dönmedi, dünya durdu var mı inkar edecek olan.Tek suçlu bizmiyiz soruyorum.Vicdanı olan TUM YONETICILERE SORUYORUM??? onlarin da BABALAR Gününü kutluyor,canım ülkemde vicdan sahibi kim varsa, yüce allahtan evlat acısı göstermemesini diliyorum...
    Saygılarımla,
    ene esnaf el insaf

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Arkadaşlar,
    Ankara Grubu olarak tüm Babaların BABALAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.Umarım hiç bir çocuk babasından ayrı kalmaz.Bütün babaların özgür günlerine kavuşmasını tüm kalbimizle dileriz.
    YURDANUR-SERPİL-TÜLİN-AYŞE ve İMHAN

    YanıtlaSil
  7. Herkese slm

    Ortağı ve yetkilisi olduğum şirketin çekinden dolayı aranmam vardı. Şirketin iki çeki varmış firmanın birinde.. Birini ben yetkili olduğum zaman ben imzalamışım diğerini diğer ortağım yetkili iken o imzalamış. Ama tutuklama her iki çekten hem bana hem ona çıkmış.. İtiraz ettik 25. asliye cezaya red geldi.. 35 e göre tebliğ etmişler ondan dolayı red verdi..
    Yani imzalamadığım çekten dolayıda bana hapislik çıkmış enteresan olan kime sorduysam o şaşırıyo böyle bir olaya ama maalesef red geldi.. Firmayı aradım taksitlendir ödeyeyim diye firma benden 11.000 tl lik iki çek için 33.000 istedi sonra 19.000 e düştü.. Siz olsaydınız ne yapardınız benim yerimde.. benim imzaladığım çek 5.230 iken 19.000 taksitlendirip ödemem Allah tan revamı.. ödemezsem tutuklamam kalkmadığı için çalışamıyorum kalakaldım..

    Allah herkese özgür günler nasip etsin inş...

    YanıtlaSil
  8. ‘Devlete karşı işlenmiş olan suçlarda ‘af’ gündeme gelebilir’

    Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, HABERTÜRK'ten Kutlu Esendemir'e “af”fı değerlendirdi

    Gerek KCK davası olsun, gerek Ergenekon davası, bir af söz konusu olabilir mi?
    ------- Şimdi birtakım suçları bizim affetmemiz doğru olmaz. Özellikle topluma ve bireye karşı işlenmiş suçları affetmeye parlamento olarak yönelemeyiz.

    Devlete karşı işlenmiş suçları kastediyorum.
    ------Devlete karşı işlenmiş olan suçlarla ilgili af her zaman gündeme gelebilir. Ama onun da ikliminin uygun olması lazım. Mutabakat zemininin oluşması lazım. Devlete karşı işlenen suçların boyutu nedir? Bunu görmek ve bütün siyasi partilerin buna bakması lazım. Devlete karşı işlenmiş suçların affı üzerinde bir çalışma yapılabilir; bu mümkün.

    http://www.haberturk.com/polemik/haber/641264-devlete-karsi-islenmis-olan-suclarda-af-gundeme-gelebilir

    YanıtlaSil
  9. Habertürk'e konuşan Nihat Ergün, 'af' için parlementoda mutabakatın gerekli olduğunun altını çizerek, uzlaşma için 'yüzde 70' sınırını koydu.

    "Bir maddede değil, yüzde 70'inde uzlaşabiliriz diye düşünüyorum. Bölüm bölüm ele aldığımızda mesela Anayasa'nın ekonomi ve insan haklarıyla ilgili bölümlerinde hiçbir ihtilaf çıkacağını zannetmiyorum.

    http://www.haber61.net/news_detail.php?id=86436

    YanıtlaSil
  10. Biraz önce karşılıksız çekden dolayı talimatla ifade verdim. Sözkonusu çek teminat çeki, firmaya küçük bir borcum kaldığı halde beklemediler teminat çekimi yazdırdılar.
    Zaman kazanmak için ifademde "çekteki imza benim imzamabenziyor ancak piyasada ödenmemiş çekim olmadığından ne kabul ederim ne de reddederim" dedim hakim şaşırdı. Böyle ifade olmaz dedi. Ben de "efendim ödenmemiş çekim olmadığını bildiğim için araştırmadan sorunuza vereceğim her cevap yanlış olabilir, bu çek teminat çeki, daha önce ödediğim bir çek veya başkası tarfından doldurulmuş bir çek de olabilir" diyince, ozaman duruşma gününde delillerinle birlikte duruşmada ifade vereceksin dedi. Duruşma istanbulda 12. ayda. Otarihde de 1 hafta on günlük rapor alıp mahkemeye göndermeyi düşünüyorum ve tekrar talimatla ifademin alınmasını istiyeceğim. Ayrıca avukatım olmadığını ve duruşmada avukat ile temsil edilmek istediğini de belirttim ifade tutanağına yazdırdı.
    Böyle bir yol izliyerek yanlış mı yaptım bilmiyorum, kanunları bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. acaba devlete karşı işlenmiş suçların affı kapsamına biz de giriyor muyuz? teknik olarak apc devlete borç girmemiz lazım ama arada Nihat Ergün bireye ve topluma karşı olanlara biz af getirmeyiz demiş. bunlar böyle düşünüp de çekini ödeyemeyen olduğu gibi tahsil edemeyen de oldu, biz karışmayız demezler inşallah.

    YanıtlaSil
  12. Karşılıksız çek kanunlara karşı işlenmiş suçtur, dolayısıyla devle karşı işlenmiş olur diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  13. sayın serkan ,
    Bizler devletin yasalarına karşı bir suçtan yargılanıyor ve cezalıyoruz.Bakarsanız karar yada gerekçeli kararlarda K.H der.3167 yada 5941 devlete karşı işlenen bir suçtur.

    YanıtlaSil
  14. Konuyu daha iyi bilen arkadaşlardan açıklama gelirse daha iyi olur , yanılmayalım

    YanıtlaSil
  15. Kaldıki , terörden yada devlete karşı işlenen suçlardan af getireceksin , bizlere bişey çıkmayacak olmaz böyle birşey.
    Bu arada hemen harekete geçmeli ve brşeyler yapmalıyız..

    YanıtlaSil
  16. Değerli arkadaşlarım,

    Devlete karşı işlenmiş suçlara getirelecek affın içeriğinde , adli para cezasının ödenmemesinden kaynaklı gelen hapis cezalarıda olmalıdır. Sessiz kaldığımız takdirde adli para cezalarını kapsam dışı tutave ve saece teröristleri affedecekler.....inanın sessizlik sonumuz olur.

    Yurt dışında olan benim gibi arkadaşlar olarak önce sizlere sonra kendimize yardım için elimizden geleni dünde olduğu gibi bugünde yapmak için hazırız.

    Sevgi saygılarımla siteminzdeki tüm babaların geçmiş babalar gününü kutlarım.

    YanıtlaSil
  17. Değerli Arkadaşlar ,

    CİN ŞİŞEDEN ÇIKMIŞTIR ARTIK !!!!!!

    APC KARŞILIKSIZ ÇEK MAĞDURLARI , Gündeme gelen yeni anayasada , Sayın Nihat ERGÜN bakanımızın yaptığı açıklamada olduğu gibi ANAYASA,mızda var olan ekonomik suçlardaki yaptırımların AİHS uygun bir şekilde düzenlenmesi konusunda yada ekonomik suçlarda devletin parlementoda çoğunluk sağlanması koşulu ile AF gündeme getirebilir durumda olduğunu beyan etmesi bizler için hem sevindirici hemde düşündürücüdür…
    Sayın bakan , Bu konuyu gündeme taşımış ve son sözü bizlere bırakmıştır.
    Bu açıklamaların ardından bizler bir yol haritası belirlemeliyiz , yasal eylemler , ziyaretler gündeme getirmeli ve gerek bilgi gerekse belgelerimizle yeni ANAYASA , da yerimizi almalıyız.ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ TAMAMEN KAZANMALIYIZ…
    Bu süreç daha önceleride belirttiğimiz gibi öncelikle kısa vadede YARGI birimlerine yapılacak , içi dolu görüşmelerle başlayacaktır.
    Orta vadeli programda ise ; başta sayın hükümet ve sayın muhalet partileri ile yapılacak görüşmelerin , basınlada desteklenmesi gerekmektedir…
    UZUN VADELİ PROGRAM YOKTUR , BUNA DAYANACAK GÜÇTE YOKTUR …BUNA GEREKTE YOKTUR…
    ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ İÇİN ORTAK AKIL VE EYLEM BİRLİĞİNE İHTİYAÇ VARDIR ….
    Bu çalışmalar başlamıştır . Geçmişi bir kenara bırakıp , yeni süreçte mutlaka bizlerde direnmeli ve mücadele etmeliyiz..Elbette fikirlere ihtiyaç olacak – elbette yapıcı eleştirilere ihtiyaç olacak ancak az sayıda yapılan bu mücadelede ön saflarda bulunması gereken arkadaşlarada ihtiyaç vardır.

    KATILIM BEKLİYORUZ ….. DESTEK BEKLİYORUZ — İRTİBAT İÇİNDE OLALIM , HEP BİRLİKTE ALALIM ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ….

    behramkale_2005@msn.com

    YanıtlaSil
  18. kardeş çekin tarihi nasıl eski atılmış anlamadım iki defamı oynanmış. En önemlisi bundan önce parafınla değişiklik yapıldığını kabul ettiğine dair beyan verdinmi?

    YanıtlaSil
  19. geçen gün yazdığım 2 yazı ile ilgili sanırım yalnış anlamalar oluştu,belkide günn stresinden dolayı kişileri üzecek şeyler yazdım,bundan dolayı özür dilerim. dilerim benzer yazı yazan kişilerde bir an için yazdıkları yazılar için düşünürler. ekim arkadaşımızın yazdığı bu son konu üzernde düşncelerimse; evet ilgili yetkili vekilin yaptığı açıklama kaçınlmaz bir sondur zaten. toplumsal barış için bir af kaçınılmazdır.bu konu bir an önce gündeme getirilmeli , toplum bunu tartışmalı. terörst neden terörist oldu çek kullanan insanlar neden çekzade oldu,bunlar tartışılmalı. bize göre birileri terörist , terörst dediğimiz kişilere görede biz dolandırıyız.evet tartışılmalı her şey ve hepimiz bu vatanın insanlarıyız,kim neden terörs oldu kim neden çekmağduru oldu neden kk.-senet vs sorun yaşanıyor tartışılmalı. birbirimizi ve sadece kendi sorunlarımıza eğilerekde bir yere varamayız. toplumsal olarak yaşadığımız taravmalar nelerdin bunların hepsini konuşmadan birbirimizi anlayamayız.

    YanıtlaSil
  20. genel af veya kısmi af veya devlete karşı işlenen suçlar, kaçınılmaz bir sonuçtur zaten.bu durumda ben ak öteki kara diye ayrımcılık yaparsak hiç bir sonuç alamayız bence. kim ne suç işledi gerçekten suçlumu değilmi kendi açımızdan bakarsan doğruyu bulamayız. bize göre başkası terörist ,terörste göre biz dolndırıcı vs. böyle döşünerek bir yere varamayız. kim neden suç işledi, neden hepimiz çeşitli mağduriyetler yaşadık veya yaşıyoruz, bunları dernden düşnmemiz lazım.neden koçun sabancının çockları terörst olmuyor,neden her krizde koç veya sabancı iflas etmiyor bizler iflas ediyoruz,asıl düşünmemiz gereken temel konu bu olmalı

    YanıtlaSil
  21. bu konuda mutlaka bir avukata danışmalıyız. devlete karşı işlenmiş suçla, bireye karşı işlenmiş suç arasındaki ayrım yasaya aykırı bir şey yapmakla alakalı değil. sonuçta her suç yasaya aykırı. her yasa da devletin yasası. benim şöyle bir korkum var bazı suçlar bireysel şikayete bağlıdır, bazısı değildir. eğer ayrım bu olursa o zaman sıkıntı çekeriz. şöyle açıklamak gerekirse benim çekim yazıldı, alan şikayet etmedi ceza almam, dava olmaz. yani ceza almam bireysel şikayete bağlı. oysa ki bir çok suç da suçu işleyen şikayete bağlı olmaksızın kamu davası açılması zorunlu olduğu için ceza alıyor. bunu bence mutlaka en azından burada yardımcı olan avukat arkadaşlara danışalım. önemli bir dönemeç olabilir bu af konusu davamızda. ancak duygusallaşmadan mantık çerçevesinde yaklaşmamız lazım. katilleri affediyorsunuz, bizi affetmiyorsunuz gibi bir kıyasla gidersek bence ters tepebilir. mutlaka önce hukuken bu işin ne olduğunu öğrenmek lazım.

    YanıtlaSil
  22. öncelikle geçmiş olsun. kesinlikle yanlış yapmamışsın. sonuçta zamana oynamışsın. ancak gerçek şu ki zamana ne kadar oynarsan oyna sonunda davanın sonucu belli. yine de izlediğin yol en azından bilinçli ve doğru. ben hiç bir davama girmedim, temyizlerimi de kullanamadım hepsini kaçırdığım için. 3-4 senede sıkıntı çekmeye başlayacakken bu süre bende 1 sene oldu. yine de imza seninse kesinlikle reddetme. 2 dkda çözerler yalan beyanla suçlanırsın. ödediğin miktarı da unut. maalesef dekont makbuz alıcı beyanı vs. olmadan tamamını da ödesen bir işe yaramaz. alıcı reddettiği an geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  23. suat kılıç parti gündeminde öyle birşey yok bakanın kişisel görüşü olabilir ne maksatla dediğini bilmiyoruz dedi akp nin numarası hep aynı

    YanıtlaSil
  24. Sayın serkan , Sayın bakanın yaptığı açıklamada anayadaki ekonomik suçlardan bahsetmesi ve bu konuda meclisin tam mutabakat içinde olabileceğini söylemesi manidardır.
    Önceleride dediğimiz gibi sanırım APC çek mağdurları , GENEL AF konusunda piyasaya yada kamuoyuna yem olarak atılacaktır.

    Dün meclis sıralarında bizlere dolandırıcı diyenler , cezaevlerinde şu sebepten - bu sebepten yatan mağdurlar , esnaflar var demeye başlayacaklar..

    Değerli arkadaşlar , son bir gayret gerek
    Birlik - beraberlik - mücadele zamanı
    Geçmişi bırakalım , geleceğe bakalım ...

    YanıtlaSil
  25. Sayın Hasan Xd , öyle diyecek tabi ...
    Kamuoyu yoklaması yapıyorlar , nabız ölçüyorlar ...
    Akşam bol bol tartışılacak bu konu ...
    İnce ince enjekte edecekler ,

    YanıtlaSil
  26. böyle diye diye adamlar 10 yıla girdi hep aynı terane akp af falan yapmaz.

    YanıtlaSil
  27. bu saatten sonra yalana ne ihtiyaçlaı var SN EKİM 2510 a katılıyorum ..kamu oyu yoklaması nabız yokluyolar ..bizde gerekli nabız sesini vermek için ne gerekiyosa ne yap deniyosa yapıcaz

    YanıtlaSil
  28. NE GEREKİYOSA NE DİYORSANIZ ELİMDEN GELDİĞİNCE TAM DESTEK FULL DESTEK NAMUS SÖZÜ

    YanıtlaSil
  29. akp af yapmaz diye bir şey söz konusu değil. akp eğer güneydoğu sorununu çözmek istiyorsa eli mahkum. bu kadar basit. meclis denklemi ortada kendi başlarına 330u bulamıyorlar. mhpden onlara 1 oy bile gitmez. kalıyor ya chp ya bdp. ikisiyle de anlaşmak için, yeni anayasa için güneydoğu sorununu masaya yatırmak zorundalar.
    güneydoğu sorunu tartışılmaya başlanacağı gün ilk madde af. başka çıkar yolu yok. elinde silah dağlarda gezen adamlara gel seni hapsedicem dersen kimse gelmez bu kadar basit. hükümet uzlaşmak istiyorsa af çıkarmak zorunda. daha önce de yazdım benim tek korkum bakanın açıklaması. bakanın söylediği şey başkasına karşı işlenen suça af getirmeyiz. devlete karşı olanı affedebiliriz. aynısını başbakan da söylemişti. sorun şu.
    biz apc yüzünden bu haldeyiz. apc devlete borç.böyle bakarsak devlete karşı suç denebilir. ancak karşılıksız çek suçu şikayete bağlı bir suç. yani kamu davası kapsamına girmiyor. böyle düşününce de devlete değil bireye karşı suç oluyor. bu konuyu avukatlara danışıp çok acil bir hareket şekli belirlemeliyiz bence. tek ses olarak konuşmalıyız. zaten sesimiz çok kısık, bir de kafasına göre herkes bir şey söyleyince iyice duyulmaz hale geliyoruz.

    YanıtlaSil
  30. AF kelimesi bir hükümet mensubu tarafından söylendiyse çıkmak zorundadır artık bunun önüne geçemezler umut verilmiştir bi kere aksi halinde cezaevlerinde isyanlar başlar ve hükümet çok zor durumda kalır şahsi kaaatim af artık kesindir mühim olan apc nin affı için bizim birşeyler yapmamız sesimizi duyurmamızdır

    YanıtlaSil
  31. Rahşan affı karşılıksız çek cezalarını kapsamıştır ancak çekte sahtecilik ve dolandırıcılık yapanlar af kapsamına alınmamıştır.

    YanıtlaSil
  32. APC KARŞILIKSIZ ÇEK MAĞDURLARI OLMADAN BU GENEL AFFI ÇIKARTAMAZLAR ÇÜNKÜ ;
    BİZLER GEREK CEZAEVLERİNDE GEREKSE 1,5 MİLYONU BULAN DOSYA SAYIMIZLA ÖNE SÜRÜLECEĞİZ VE MAKYAJ GÖREVİ GÖRECEĞİZ...

    DAHA DÜNE KADAR DOLANDIRICISINIZ DİYE HOMURDANAN VEKİLLER , BORÇTAN HAPİS OLURMU - BU İNSANLAR CEZAEVİNDE NASIL BORÇ ÖDEYECEKLER DİYECEKLER !!!

    ŞAŞIRACAKSINIZ - AMA ÖYLE OLACAK ...

    GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN

    BUDA SANIRIM BİZİM SON ŞANSIMIZ , BÖLÜNMEDEN - PARÇALANMADAN - HER CEPHEDE SIRASIYLA , BİLGİ VE BELGELERLE MÜCADELE ETMEYE ÇAĞIRIYORUM HERKEZİ .....BU YENİ ANAYASADA SAYIN BAKANIN DEDİĞİ GİBİ EKONOMİK SUÇLARDA YAPILACAK YENİ DÜZENLEMELERDE MUTLAKA OLMALIYIZ...
    APC ÇEK MAĞDURLARININ KISA - ORTA VADELİ PROGRAMI VARDIR....
    UZUN VADELİ PROGRAMI YOKTUR , BUNA İHTİYAÇTA YOKTUR..
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  33. Sayın Alone ,
    O nedenle CİN ŞİŞEDEN ÇIKMIŞTIR diye başlık attım...Bugün sanayi ve ticaret bakanı olan sayın ERGÜN , yeni kabinede İÇ İŞLERİ BAKANI OLACAKTIR ..Böyle bir açıklama Sayın BAŞBAKANIN bilgisi olmadan söylenemez .
    Bu günden itibaren bu konu gündeme gelecektir.Basında tartışılacaktır.Ufak dozda enjekte edilecek ve toplumun hafızasına kazınacaktır..

    CİN ŞİŞEDEN ÇIKMIŞTIR , BİR DAHA GERİ GİRMEZ

    YanıtlaSil
  34. behramkale_2005@msn.com

    YanıtlaSil
  35. HER PLATFORMDA ŞAKA YAPILMAZ. BENCE BURASI NE YERİ NEDE ZAMANI. EMİN OLUN ÖYLE ARKADAŞLAR VAR Kİ, BURDA YAZILABİLİNECEK YAZILARA HAYATINI ENDEKSLİYORLAR. BU PLATFORMDA YAPICI GÜZEL YAZILARA İHTİYACIMIZ VAR. BİR ŞEY BİLİYORSANIZ, BİLDİĞİNİZ BİLGİNİ KAYNAĞINA GÜVENİYORSANIZ YAZIN. KULAKTAN DUYMA ŞEYLERİ YAZIP SİTEYİ TAKİP EDEN ARKADAŞLARI YANLIŞ YOLLARA SOKMAYALIM. SAYGILAR

    YanıtlaSil
  36. HERKESE İYİ GECELER DİLİYORUM BENİMDE BİLDİĞİM KADAR İLE RAHŞAN AFFINDAN ÇEK CEZALARI DA AF OLMUŞTU..DİYELİM Kİ YOKTU FAKAT BU KADAR ÇEK CEZALISI DA YOKTU SN EKM 2510 DEDİĞİ GİBİ BİZLER DE AF KAPSAMINA ALIRLAR EN AZINDAN 400.000 KİŞİ OLDUĞUMUZU VAR SAYARSAK İNŞALLAH ÖZGÜR GÜNLER YAKIN DA

    YanıtlaSil
  37. "RAHŞAN AFFI" denildi ama;


    Zaten çıkan "AF" değil "ŞARTLI TAHLİYE" idi.Adına "RAHŞAN AFFI" denildi.Her suçu kapsamadı.Eşitlik ilkesine aykırıdır diye ANAYASA MAHKEMESİNE iptal davası açıldıysa da,ANAYASA MAHKEMESİ; "BU AF DEĞİL, ŞARTLI TAHLİYEDİR" diye "EŞİTLİK İLKESİNİ" kabul etmeyip, "YASAYI" iptal etmedi.

    YanıtlaSil
  38. slm öncelikle geçmiş olsun hepimiz aynı yollardan geçiyoruz size nacizane tavsiyem öncelikle ve kesinlikle mahkemelerinizi takip edin eğer nerede ne var bilmiyorsanız ptt den 1 tl karşılığı e-devlet şifresi alın orada t.c de ne kadar dava açılmış nerede dosya numaralarıyla birlikte öğrenin tabi sonuçta size ceza çıkacak sonra bunu temyize gönderin bu şekilde en azından 4-5 sene sizi kimse rahatsız etmez (en azından devlet için söylüyorum) bu zamanda da af mı çıkar cezalar kaldırılır mı yargıtaydan lehe karar mı gelir bekleyip göreceğiz iyi ve korkusuz bir yaşam dilerim moralinizi bozmayın cinnete gerek yok herşeyin geçtiği gibi inanın buda geçeçek.....

    YanıtlaSil
  39. benim devlete karşı işlenmiş suçlar kapsamına girmiyoruz diye dikkat çekmemin sebebini samikal daha teknik olarak açıklamış. kanun maddesi de vermiş sağolsun. demek istediğim bu. duygusal davranıp, biz tabi giriyoruz demenin hiç bir manası yok. biz devlete karşı suç kapsamına girmiyoruz büyük ihtimalle. bir an önce organize olup zaten çıkması artık neredeyse kesinleşen bu af kapsamına girmek için çalışmalıyız arkadaşlar. yoksa bizi tabi affederler, katil değiliz, hırsız değiliz, terörist değiliz derken açıkta kalacağız yine.

    YanıtlaSil
  40. genel af çıksada apo ve bizi affetmezler.ne yaptıysak bu ülkeye....

    YanıtlaSil
  41. OFFF OFFFF NEDİR BU ÇİLE ÇEKTİĞİMİZ ARKADAŞLAR ŞİMDİ AVUKAT ARADI AĞIR CEZAYA İTİRAZ ETTİĞİMİZ DİLEKÇEDE KABUL OLMAMIŞ UYARLAMA DENİYOR AMA NERESİ UYARLAMA ANLAMADIM HEPSİNİ BIRAKTIK BANKANIN ÖDİYECEĞİ PARAYI BİLE DÜŞMEDEN CEZAYI KESİYORLAR YANİ BU YÜZDEN BU ADAM BİR HAFTA FAZLA YATAR BİLE DEMİYORLAR NERDE BU ADALET BİLEMİYORUM ŞAŞIRDIK AVUKAT BANA SORUYOR NE YAPACAĞIZ DİYE BUYRUN BAKALIM BU SAATTEN SONRA NE YAPILIR BİLMİYORUM...

    DOSTLARIM BAKIN HEP BUNLAR BAŞIMIZA SESSİZLİKTEN GELDİ KENDİMİZİ İYİ İFADE EDEMEDİK BİRDE DİĞER ÇEKTEN MAĞDUR ARKADAŞLARA ULAŞAMADIK ŞİMDİ YİNE BİR AF SÖZ KONUSU EĞER TOPLUMDA EŞİTSEK HEPİMİZ BU ÖZGÜRLÜK RÜZGARINDAN FAYDALANMAMIZ LAZIM BUNU ŞU ANDA EN GÜZEL MÜCADELEYİ ANKARADAKİ VE İSTANBULDAKİ DOSTLAR YAPIYOR YARANIN İYİLEŞMESİ İÇİN NEREYE GİDECEKLERİNİ BİLİYORLAR SON ZAMANLARDA YAPILAN YARGITAY ZİYARETLERİ BENCE ÇOK FAYDALI HAKİMLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLMAK BİZİ HEP KARŞILARINDA ÇARE ARAR GÖRMELERİ ONLARINDA BİZE KARŞI BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRECEKTİR BU KONUDA ÇALIŞMA YAPAN ARKADAŞLARIMIZI HER TÜRLÜ DESTEKLEMEMİZ GEREKİR BU SAATTEN SONRA NE BİLİYORSAK KİMİ TANIYORSAK ORTAYA KOYALIM VEKİLLERİN PEŞİNİ BIRAKMIYALIM AMA İLK VE DOĞRU ADRES BUGÜNKÜ ŞARTLARA GÖRE LEHİMİZE ACİL ÇIKABİLECEK TEK YER YARGITAY ARTIK ÇALIŞMALARDA BİRAZ DAHA ORGANİZE OLALIM YAZMAK YETMİYOR BİR BİRİMİZLE TELEFONLA KONUŞALIM BAŞARMAK İÇİN EL ELE VERMELİYİZ.... HER KESE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  42. tşkler arkadaslar

    YanıtlaSil
  43. siz ve sizin gibilerin abdullah öçalandan mukayese edilmesi çok yanlıştır bizler çek mağduruyoz ama abdullah öçalan teröristtir vatan hayinidir 35 bin insanın katilidir TC nin yasam ve huzurunu bozan mahlukatıtır ona insan demek bile insanlara hakaret olur arkadaşım bir teröristle çek mağdurunu aynı kefeye koymana gercekten çok üzüldüm insallah bunu yanlışlık la yazmışsınızdır

    YanıtlaSil
  44. SN SEDAT SİZE MSN ADRESİMİ VERİYORUM EKLERSENİZ BİLGİM DAHİLİNDE YARDIMCI OLABİLİRİM volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  45. SN.PATRON,

    BAŞLARIM RAHŞAN AFFINA,BİLMEM NE AFFINA,VARMI KARDEŞİM YÜREĞN GELİYORMUSUN? BANA ORDAN AHKAM KESME.KALKIP İKİ KELAM ETTNMİ ŞUNU YAPALIM ŞURAYA GİDELİM,ŞURDA BULUŞALIM.YADA DESTEK VERDİNMİ.?

    KONUŞMAYA GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMIYORSUN,ADAMLARA LAF EDEİYORSUN.

    DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇİLİYOR.NE AF VAR NE BİŞİ.

    AMA HER KAFADAN BİR SES.İCRAAT?YOK.

    EYLEM YOK,

    ÖNERİ YOK...

    BİZBURDA OTURCAZ,DEVLET BÜYÜKLERİMİZ DE BİZİ BU KAPSAMA SOKACAK.

    BEN BURDAYIM .

    BEN ARTIK KLAVYE ŞÖVALYELEĞİNDEN BIKTIM.

    HALA TEKLİFİM GEÇERLİ,

    EYLEMLE İLGİLİ YORUMUMA YÜREĞİ OLAN VARSA MAİL ATAR KAYDEDERİZ.

    BEKLİYORUM.

    İNŞALLAH UYANACAKSINIZ.SİLKİNECEKSİNİZ.YADA HALİNİZDEN MEMNUNSUNUZ OZAMAN BENDE VİCDANEN RAHAT OLACAĞIM.

    TEKRAR SÖYLÜYORUM.

    EN ÖNDE GİTMEYEN ŞEREFSİZDİR.....

    YETERKİ 300-500 KİŞİ OLALIM.YARGITAY DEYİN ORAYA GİDELİM,MECLİS DEYİN ORAYA GİDELİM .SOKAKTA OTURALIM ,TAKSİME ÇIKALIM,NERESİ DERSENİZ.....

    YETERKİ İSTEYİN ....

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  46. AŞAĞIDAKİ YORUM İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜST DÜZEY BİR YÖNETCİDEN ALINMIŞTIR.

    YORUMU SİZE BIRAKIYORUM.

    Çok kapsamlı geniş bir genel af çok yakında çıkarılacak. APO'ya verilen sözler bir bir tutulacak. Yoksa yeni anayasayı BDP desteklemez. 330 bulunamazsa referanduma gidilemez ve AKP anayasası hayal olur. Tüm bu gererkçeler yetmiyor mu sizce


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  47. SN. BASKETCİ,


    RAHŞAN AFFINI ORTAYA ATAN VE KONUYU AÇAN BEN DEĞİLİM.YAZILAN YORUMA CEVAP YAZDIM...

    LİDERLİĞE SOYUNMUŞSUNUZ BUYRUN YAPIN.BEN DE HERKES GİBİ FİKRİMİ YAZIYORUM...

    HER YORUM YAZANIN KATILMADIĞI GİBİ,EYLEMLERİNİZE DE BİZZAT KATILMAK ZORUNLULUĞUM OLDUĞUNU SANMIYORUM...

    YORUMLARIMI BEĞENMEZSENİZ CEVAP YAZMAZSINIZ OLUR BİTER...

    NE ZAMAN BİR YORUM YAZSAM,HEMEN SEN VE YANDAŞLARIN,YORUMUN NEREDEN İTİBAREN BAŞLADIĞINA BAKMADAN BAŞLIYORSUNUZ HAKARET VE DIŞLAMALARA...

    SONRADA KENDİ YORUMLARINIZI SİTEDE BIRAKIYOR,BENİM YAZDIĞIM YORUMLARI YA SİLİYOR VEYA YAYINLAMIYORSUNUZ...

    SONRA DA BU SİTEDE HERKES YAZIP,FİKİRLERİNİ BELİRTEBİLİR DİYORSUNUZ...

    FAZLA DA YAZMAK İSTEMİYORUM...NASILSA YİNE BU YORUMUN ARKASINDAN YİNE YANDAŞLARINIZLA HAKARET BOMBARDIMANINA BAŞLAYACAKSINIZ...BENİM YAZDIKLARIM SİLİNECEK,SİZİNKİLER KALACAK...

    YanıtlaSil
  48. basketçi abicim hiç boşuna ümitlenme bu çek magdurların dan hiç bir şey olmaz
    eyleme hiç kimse gelmez sabahtan beri söylüyorsun ama gene gelecek kişiler aynı bu degişmez herkes başklarından medet bekliyor onun içinde bizlere müstahak bu ceza az bile

    YanıtlaSil
  49. tabi kimsenin kendini teröristbaşıyla falan kıyasladığı yok. ancak af gibi hukuk gibi konular da o terörist, bu vatan haini falan diye çalışmıyor. büyük ihtimal içişleri bakanı olacak nihat ergun açıkladı. adam dedi ki biz bireye karşı suçları affedemeyiz. devlete karşı olanları affedebiliriz. o zaman bizim terörist dediğimiz adamlar aynı gün çıkar, çek mağduru olarak biz yatmaya devam ederiz. şimdiden bu tehlikeyi görüp bir şeyler yapmak için yazıyoruz. o yüzden duygusallıkla bu işi çözemeyiz.

    YanıtlaSil
  50. selam
    ya abisi matematik ortada. akp 325 sandalye yaptı. ya chp ya bdp ile birleşmesi lazım anayasa için. ikisi de af diyor. chpyi seçerlerse, bize en sıcak baktığını söyleyen chp olmuştu, adamlara gider anlatırız. bdpyi seçerlerse bdp zaten af çıkmadan parmağını oynatmaz. o yüzden bir kaç gündür sürekli bu çıkacak affın kapsamına girmek için bir şeyler yapmak lazım diyorum. yoksa bunlar bizi yine almazlar af kapsamına.
    eylem için durumları biliyorsun. bir çoğumuzun yakalaması var. yakalaması olan adamı alıp meydana çıkartıp eylem yaptırmak zor. işin aslı bu. ortada gezen herkes zaten bir şekilde paçayı kaptırdı. bir yolunu bulup da kaçan da kaçıyor. o adam düzeni bozup da eylem falan yapmaz be abi. bak bu sözlük yazarları var ya nette. 50 kişiyi adnan oktar hakkında olumsuz yazdılar diye polis evlerinden toplamış. biri benim tanıdığım. ip numarasından bulup adamı gelip evinden almışlar. böyle bir ortamda internete yorum yazarken sıkıntıda olan insan nasıl sokak eylemine gelsin. herkes haklı kendince.

    YanıtlaSil
  51. Sevgili arkadaşlar
    sizden bir konuda yardım istiyorum.E Devlet ten hakkımda açılmış davaları göremiyorum artık.Hakkınızda açılmış dava bulunmamaktadır diyor.Ama karara bağlanmış ve yargıtayda bekleyen toplam dört davam olduğunu biliyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

    YanıtlaSil
  52. genelde olabilyor.bugün akcn arkadaşımızada oldu .

    merak etmeyin.geri gelir.

    basketçi

    YanıtlaSil
  53. BAŞLARIM SENİN YANDAŞLARINA;

    ÖZELLİKLE SİZİE GÖSTERDİĞİM TOLERANSI KİMSEYE GÖSTERMEDİM .YA ORTALIĞI KARIŞTIRIRSIN,YADA ABUK SABUK YAZARSIN YADA SALDIRIRSIN.OZAMAN YA YAZDIKLARINI OKUMUYORSUN.YADA DİKKAT ETMİYORSUN.NİYE GEÇEN GÜNDEN BAHSETMİYORSUN.SENLE BERABER DALAŞTIĞIN BİR BAŞKA ARKADAŞIN YORUMLARINI BERABER SİLMEDİMMİ.DÜRÜST OL.YA ADAM OL ADAM GİBİ YAZ YADA KENDİNE BAŞKA YER BUL.SENİNLE UĞRAŞACAK HALİM YOK. LİDERLİĞE SOYUNMUŞSUN DİYORSUN.SENİN GİBİ ADAMLAR İÇİN SOYUNMADIM .EĞER ORDA AHKAM KESİYORSAN GELECEKSİN GELMİYORSAN SUSACAN.

    HERZAMAN FAZLADA YAZMAK İSTEMİYORUM DİYORSUN DAYANAMAYIP YİNE BACADAN GİRİYORSUN.

    İŞİMİZ ÇOK .

    BEN SANA DA ÇAĞRIMI YAPTIM
    GELEBİLİYORSAN DELİKANLIYSAN GELİRSİN.

    GELMİYORSAN AHKAM KESME.

    ZATEN BU SON ÇAĞRIM.

    İSTESENDE BENİ BULAMAZSIN.

    BEN DAVA ADAMIYIM .

    SOYUNMASINI BİLDİĞİM GİBİ GİYİNMESİNİ DE BİLİRİM.

    AMA SENİN GİBİLER İÇİN DEĞİL.

    ŞİMDİ ;BABASI CEZAEVİNDE OLAN, ANNESİ İLE KALAN ÇOCUKLARI,YIKILMIŞ YUVALARI DÜŞÜNEREK ŞAPKANI ÖNÜNE KOYDA BİR KERELİK PATRON ÖNLÜĞÜNÜ ÇIKAR BU DAVAYA HİZMET ET.

    DİĞER ARKADAŞLARI BEKLEDİĞİM GİBİ SİZİDE BEKLİYORUM...

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  54. BAŞLARIM SENİN YANDAŞLARINA;

    ÖZELLİKLE SİZİE GÖSTERDİĞİM TOLERANSI KİMSEYE GÖSTERMEDİM .YA ORTALIĞI KARIŞTIRIRSIN,YADA ABUK SABUK YAZARSIN YADA SALDIRIRSIN.OZAMAN YA YAZDIKLARINI OKUMUYORSUN.YADA DİKKAT ETMİYORSUN.NİYE GEÇEN GÜNDEN BAHSETMİYORSUN.SENLE BERABER DALAŞTIĞIN BİR BAŞKA ARKADAŞIN YORUMLARINI BERABER SİLMEDİMMİ.DÜRÜST OL.YA ADAM OL ADAM GİBİ YAZ YADA KENDİNE BAŞKA YER BUL.SENİNLE UĞRAŞACAK HALİM YOK. LİDERLİĞE SOYUNMUŞSUN DİYORSUN.SENİN GİBİ ADAMLAR İÇİN SOYUNMADIM .EĞER ORDA AHKAM KESİYORSAN GELECEKSİN GELMİYORSAN SUSACAN.

    HERZAMAN FAZLADA YAZMAK İSTEMİYORUM DİYORSUN DAYANAMAYIP YİNE BACADAN GİRİYORSUN.

    İŞİMİZ ÇOK .

    BEN SANA DA ÇAĞRIMI YAPTIM
    GELEBİLİYORSAN DELİKANLIYSAN GELİRSİN.

    GELMİYORSAN AHKAM KESME.

    ZATEN BU SON ÇAĞRIM.

    İSTESENDE BENİ BULAMAZSIN.

    BEN DAVA ADAMIYIM .

    SOYUNMASINI BİLDİĞİM GİBİ GİYİNMESİNİ DE BİLİRİM.

    AMA SENİN GİBİLER İÇİN DEĞİL.

    ŞİMDİ ;BABASI CEZAEVİNDE OLAN, ANNESİ İLE KALAN ÇOCUKLARI,YIKILMIŞ YUVALARI DÜŞÜNEREK ŞAPKANI ÖNÜNE KOYDA BİR KERELİK PATRON ÖNLÜĞÜNÜ ÇIKAR BU DAVAYA HİZMET ET.

    DİĞER ARKADAŞLARI BEKLEDİĞİM GİBİ SİZİDE BEKLİYORUM...

    BASKETÇİ show more show less

    YanıtlaSil
  55. sayın basketçi sayın ekm 2510 msn adreslerınızde davetimi kabul edermısınız

    YanıtlaSil
  56. ya bence bi genel af çıkarsa zaten bizde çıkarız apo ya çıkıp bize çıkmazsa dha bizim gibi bir sürü adi cezası olan insanlar var bence genel af gözüküyo apo çıkıp bizim çıkmamız imkansız gibi geliyo

    YanıtlaSil
  57. PEKİ SERKAN KARDEŞ,

    OZAMAN BİZ NEYİN ÇABASINI YAPIYORUZ.SAKIN BANA MAİL FAXDEMEYİN BÖÖ GELDİ.ABİ KAÇ TOP A4 KAĞIDI HARCADIK SOR EKİM2510 CEVAPLASIN .BAŞAK ÇARE YOK ARKADAŞLAR.HA DERSENİZKİ DURUM BUNDAN İBARET,OZAMAN SUSACAZ KADERİMİZE RAZI OLACAZ YADA BİRİLERİNDEN MEDET UMACAĞIZ BİZDEN BAHSETSİN DİYE.

    300-500 TANE YAKALAMASI OLMAYAN BULAMIYORSAK
    ZATEN GEÇMİŞ OLSUN.

    BENİM DİYECEK LAFIM OLMAZ BUNDAN SONRA.

    BEN DİYECEĞİMİ DEDİM.

    LAFIMIN ARKASINDAYIM .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  58. sn.anitsal an;

    bir davet göremedim .

    saygılar

    basketçi

    YanıtlaSil
  59. SİSTEMSEL BİR SORUN ARADA BİR MUTLAKA OLUYOR YARIN GEREKLİ BİLGİLERE ULAŞIRSINIZ.

    AKCAN

    YanıtlaSil
  60. BEN ANLAMAM DUYUMDAN YORUMDAN DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMAYIN DÜN BENDEVİ VARDI ARKASINDAN SEÇİM HEYCANI ŞİMDİ GENEL YADA EKONOMİK AF YARIN BAŞKA BİR HABER

    BİRİ ÇIKAR KAN VERELİM ARDINDAN BAŞKASI HOLDİNG PATRONU ODA YETMEZ ÖDESEYDİN KARDEŞİM DER DAHA DAHA YETMEZ BAŞLARIM SİZİN GİDİŞ YOLUNUZA DER

    BİRLİK YOKSA DAYANIŞMA YOKSA YAN YANA YÜRÜMEYİ BECEREMİYORSAK YAŞIMIZA GÖRE DEĞİLDE İLKÖĞRETİM ÇOCUKLARI GİBİ VIZILDIYORSAK YOK SANCIM VAR YAKALANMAM VAR DİYEREK KORKARAK HAREKET EDİYORSAK
    DAHA ÇOK KİŞİNİN BÜROKRATIN ESNAF BAŞKANIN YADA BENZER KİŞİLERİN AĞIZ KOKUSUNU ÇEKER VE DAHA ÇOOOK HAYAL KURARIZ

    BÖYLE DİRENİŞ OLMAZ

    ŞİMDİ DEVAMMI???? YOKSA DÜĞMEYE BASALIM İNECEK VAR DİYELİM

    AKCAN

    YanıtlaSil
  61. sorun biz insanlara ulaşamıyoruz. gerçek sorun bu bence. öyle 300bin 500biniz milyonuz diye sallayanları bıraktım bir yana en azından bir 60-80 bin arası kayıtlı davalı var. açıklandı da ama bak senelerdir kaç kişiyiz şurada yorum yazan konuşan? bir tarafımızı yırtsak 100 bilemedin 200. o da işin çok yoğunlaştığı zamanlarda. ya kanun çıkmak üzeredir, ya mahkeme vs. açıklama yapmak üzeredir. ancak o zaman 100 200 kişi yorum yapıyor. peki gerisi nerede bu insanların?
    mail fax vs. dönemini geçtik. bir anayasa mahkemesi öncesi etkisi olduğuna inanıyorum ben o trafiğin. aradığımda adamlar boğulduk telden, mail, faxdan diye söylemişlerdi. onun dışında vekiller vs. falan arama işleri zaten hiç bir işe yaramıyor biliyorsun. daha önce kaç defa eylem işini de konuştuk. bizim en baba en baba çıkartacağımız sayı bu ekiple bu kadroya 30dur 40dır. 100 bile mucize bir rakam olur. Şimdi sen akıllı mantıklı adamsın abisi söyle 100 kişi 200 kişi 300 kişi ankaraya gitse ne olur? Eylem tamam en kesin çözüm ama öyle 100lerle 200lerle olmaz abi. yakanlanması olan adamlarla hiç olmaz. bakma bizim yakalanması olanlar gitti döndü falan bir şey olmadı ama madem açık açık dürüstçe konuşuyoruz. kimse bizi sallamadı da ondan olmadı. atıyorum tekelciler gibi bir dikkat çekseydik daha aynı dakika polis elince makina gelip bütün aranması olanları toplayıp götürür müydü, götürmez miydi?
    çok açık soruyorum herkes de aynı açık yüreklilikle cevap versin. diyelim 300 kişi 500 kişi eyleme gidildi. polis geldi kimlik kontrolü dedi. çatışacak mı insanlar, vermeyecekler mi kimliklerini? paşa paşa verecekler, ne yapıcaz yani, taş atıp ara sokaklara mı kaçıcaz? eeee sizce herkesi teker teker toplamicaklar mı?
    ben senin ne kadar süredir her şeyi bırakıp bu işle sabah akşam uğraştığını biliyorum, bıkman da çok normal. yerinde ben olsam bu tempoda 1 ay uğraşsam 2.ay sinir krizi geçirirdim ama gel gör ki, işin türkçesi herkesin eli kolu bağlı. bize bir şemsiye girdi, çeksen çıkmıyor, açsan açılmıyor.

    YanıtlaSil
  62. Sayın serkan , Biz kimsenin yakalanması olmadığı halde 08 aralık 2010 ankaraya kaç kişinin geldiğinide biliyoruz ( 80)
    O nedenle bu mağdurum diyenler - saklananlar ve buna sığınıp hiç bir şey yapmayanlar hatta biz buradayız - bizde varız deme cesaretini gösteremeyen yığınlar var.
    Hep başkalarından bekliyorlar.Günlerdir msn veriyoruz bir allahın kulu bende varım demiyor.
    Olsun varsın , acı son yaklaştı.

    YanıtlaSil
  63. sayın akcan tamamen haklısınız yorumunuz tam nokta atışı.hala akp den medet umanlar aklınıza şaşıyım, sayın başbakan kul hakkını affedemezmiş.bre gafiller devlete karşı işlenen suç af olacakmış. devlet kim, kimlerden oluşur. benden alacaklı 50 kişi.tamam devlet müdahil olmasın. benden para kazanırken ben çeklerimi öderken nasıl müdahil degilse şimdide olmasın. hariçten gazel okumasın. ama ne gezer tetikçilik yapacak, işgüzarlık yapacak zulüm edecek. devlete karşı işlenen suçlarda magdur olanlar 70 milyon. sayın devlet sen benim adıma bana karşı işlenen bir suçu nasıl af edersin. sana bu hakkı kim verdi. ben affetmiyorum. madem bana af yoksa devlete karşı işlenen suçlarada olmasın. kaldıki biz çek magdurları zaten af falan istemiyoruz. bizi rahat bırakın, alacaklı ile baş başa bırakın rahat çalışalım, borcumuzu ödeyelim. derdimiz tc nin cezası degil, topragın altı, kul hakkı. madem müslümansınız bize zulmederek bizim hakkımızı gasp etmiyormusunuz.bana zulmetsen, benim hakkımı alsan neyse, hiç suçu günahı olmayan, aileme yaşlı anama, yatalak babam, 6 yaşındaki kızıma zulmedyiyorsun. onlarda benle beraber bu cezayı çekiyor. nerdesin ey adalet, ses yok. ben bu adalete inanmıyorum, güvenmiyorum. mutlak olan ilahi adalettir.ilahi adalet mutlaka tecelli edecek. mübarek ramazan ayında beni katille, hırsızla, gaspçıyla aynı koguşta tuttun. bumu müslümanlık, bumu adalet. yarın kıyamette iki elim yakanızda. orda abd yok, bdp yok, ab yok bop yok. torpil yok, bankalar yok, ekonomik dengeler yok. sadece ilahi adalet. sayın devlet ben seni affetmiyorum, hakkımıda helal etmiyorum. inandıgım yüce allah benim hakkımı sizden alacak, iki dünyadada rezil ve zelil olacaksınız.

    YanıtlaSil
  64. SAYIN BASKETÇİ, TAKILMA SEN BU ADAMA, PATRONMU DOKTORMU BU ZAT KENDİNİDE AŞMIŞ, BİZİDE. BU ADAM BİZE BİR NUMARA BÜYÜK GELİYOR. BUNLAR SOSYETE MAGDUR. AMA ACAİP OLAN HALA BAGLADIGIMIZ ......... OTLANMAYA DEVAM EDİYOR.

    YanıtlaSil
  65. SN.SAMİ KAL ,

    AĞZINIZA SAĞLIK.

    DAHA NE DİYEYİM?

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  66. SEVGİLİ SERKAN ,

    HER DEDİĞİNE KATILIYORUM.PEKİ DİYELİMKİ BEN HATALIYIM KABUL .300-500 KİŞİ OLMAZ,HERKESİN İNFAZI VAR.SEVGİLİ SERKAN BEN BU FİLMİ DAHA ÖNCEDE GÖRDÜ.OZAMAN HERKES TAAHHÜTDEYDİ.NOLDU.80 KİŞİ ANKARA.BEN MEMNUN DEĞİLİM .AMA KİMSE DE BİRŞEY SÖYLEMİYOR.PEKİ ÇÖZÜM NE.VARDA BENMİ GÖREMİYORUM.BEN ÖNERİ ATTIM.HEDEFİMİ BELLİ ETTİM.ÇIKSIN BİRİLERİ HAYIR ÖYLE DEĞİL BÖYLE YAPACAZ ,AMA YAPACAZ DESİN ARKADAŞLAR.BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL Kİ.NEYİ BEKLİYORUZ?UFUKDA BENİM BİLMEDİĞİM BİR DUYUM BİR DONE Mİ VAR.?

    BEN ŞAHSEN ŞEMSİYEDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.

    BENİM GİBİ MEMNUN OLMAYANLARLA HER TÜRLÜ EYLEME VARIM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  67. ya ben size yerden göğe hak veriyorum. hatta bir çok kez yazdım. eylemlere katılanlara helal olsun, gerçekten kutluyorum, tşk ediyorum dedim. yakalanma konusunda da bilemiyorsun kimin var kimin yok. ilk sene 3te 1 geri ödemeli 2 sene tecil verdiklerinde ben kullanmadım mesela. çünkü biliyordum ki hayatta bir lira ödeyecek durumda değilim. bir de taahhüt vs. verip ortaya çıkmak istemedim.

    YanıtlaSil
  68. İŞİN ÖZETİ.NİYE KAFA PATLATIYORUZKİ?

    TEŞEKKÜRLER AKCN

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  69. Yaw sevgili dostum boşuna yırtınıyorsun , Yaparsın beğenmezler , Yap dersin ses çıkartmazlar..
    Bak bir allahın kulu şurada toplanalım diyormu ????
    Bak bir allahın kulu ben önden gidiyorum , haydi diyormu ?????
    Bunları yazdık - çizdik
    Buraya yazmayan ama ardımızda olan yüzlerce kişiyi düşün ...
    Çocukları - hanımları anne ve babaları düşün !!!!

    Yine elimizi taşın altına bizler koyacağız , birileri gelip bu bayrağı bizden alıncaya kadar...
    Yol - yordam belli , yapılacaklar belli ......
    Hükümetin kurulmasına 1 ay var , bu arada yargıtaya sık sık gideceğiz ...
    Hükümet kurulunca , meclis tatile çıkacak ama kurmaylar yeni anayasa çalışmalarını başlatacak , bu esnada bizler belge ve bilgilerle kapı aşındıracağız ...
    Bu çalışmalar ayrıca basın destekli olacak ....

    Şimdi ben böyle bir yol çiziyorum.........
    Ben şahsen bunu yapacağım , ama gelen olur - ama destek olan olur - ama başarılar dileyen olur..
    behramkale_2005@msn.com ....... bu benim msn adresim
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yok efendim yukarıdaki yol yanlış , bende şunu , şöyle yapacağım diyen varsa peşinen söylüyorum , yanında - arkasında - kulu - kölesi olurum ...

    -----------------------------------------------------------------------------------
    Şimdi sayın basketçi , benmi anlatamıyorum yoksa millet curcunamı istiyor....

    -----------------------------------------------------------------------------------
    ARKADAŞLAR !!!!!!!
    ŞARKI DİNLEMEYİN ARTIK
    ŞARKI SÖYLEYİN .........

    SİTE AYIRIMI FALAN YOKTUR .....
    APC ÇEK YASASI MAĞDURLARI EYLEMDEDİR ....
    SONUNA KADAR , GİDEBİLDİĞİ YERE KADAR

    YanıtlaSil
  70. Sayın serkan , bakın buraya yazmayan takip eden en az 200 kişi biliyorum ben ve hepsi mücadelede ...
    Onların farkı ;
    Arıyorlar , kardeşim biz bir yere çıkamıyoruz , korkuyoruz yada kendimize güvenimiz yok - yada bende varım geliyorum diyorlar .....
    Buraya bir yazsa hepsi , inan burada şenlik olur....
    Ama asla şunu demiyorlar !!!!!!!!!!!!!!!
    ÖYLE OLMAZ --- ŞÖYLE YAP -----
    Elbette fikirleri olan söylüyor ve bizlerde dikkate alıyoruz....
    Emin olun bir çok eylem benim şahsi fikrim yada becerim değildir...
    ÖYLE OLMAZ DİYEN ADAM !!!!
    YANLIŞ DİYEN ADAM ....
    ÇIKAR DOĞRUSUNU YAPAR ......
    Bakın size bir sitem yazayım ama yanlış anlamayın lütfen , saygım sonsuz size - kaleminizde sağlam - yıkıcı değil , yapıcısınız ........
    BENİM SESİMİ DUYDUNUZMU HİÇ ??????????????
    aradınızda benmi cevap vermedim size !!!!
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  71. Sayın serkan , sorun bizim insanlara ulaşamamızda değil , az öncede yazdım...
    İnsanlar bize ulaşmıyor.
    Ulaşan yaklaşık 200 kişi var ,Her türlü desteği verdik , gereğinde destek istedik ...
    Size saygım sonsuz , eğer biz hala sizinle bir tel konuşması yapamadıysak , gerisini siz düşünün

    YanıtlaSil
  72. Helal Sn.Sami Kal

    YanıtlaSil
  73. meclis yemininden sonra ahmet iyimayayı ziyaret edelim bunun programını yapalım adli para cezası devlete önen bir cezadır..

    YanıtlaSil
  74. Expres Bilgisayar Elektronik22 Haziran 2011 09:39

    MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE YAZILMIŞ ÇEKLERİM VAR TAAHÜT VERDİM AMA ANLAŞAMADIK KARSI TARAFLA ŞİMDİ DURUYO SANIRIM YAKINDA İNFAZA VERİRİLER AMA BURDA OKUDUKLARIMDAN ÖGRENDİGİME GÖRE ÇEKİ YAZDIRAN KİŞİ İLE ŞİKAYET EDEN KİŞİ FARKLI BUNA İTİRAZ EDİLEBİLİRMİ YADA BEN YANLIŞ MI ANLADIM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARIMIZ VARSA SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  75. .









    LİDERLİĞE SOYUNMUŞSUNUZ BUYRUN YAPIN.BEN DE HERKES GİBİ FİKRİMİ YAZIYORUM...

    HER YORUM YAZANIN KATILMADIĞI GİBİ,EYLEMLERİNİZE DE BİZZAT KATILMAK ZORUNLULUĞUM OLDUĞUNU SANMIYORUM...

    YORUMLARIMI BEĞENMEZSENİZ CEVAP YAZMAZSINIZ OLUR BİTER...

    NE ZAMAN BİR YORUM YAZSAM,HEMEN SEN VE YANDAŞLARIN,YORUMUN NEREDEN İTİBAREN BAŞLADIĞINA BAKMADAN BAŞLIYORSUNUZ HAKARET VE DIŞLAMALARA...

    SONRADA KENDİ YORUMLARINIZI SİTEDE BIRAKIYOR,BENİM YAZDIĞIM YORUMLARI YA SİLİYOR VEYA YAYINLAMIYORSUNUZ...

    SONRA DA BU SİTEDE HERKES YAZIP,FİKİRLERİNİ BELİRTEBİLİR DİYORSUNUZ...

    FAZLA DA YAZMAK İSTEMİYORUM...NASILSA YİNE BU YORUMUN ARKASINDAN YİNE YANDAŞLARINIZLA HAKARET BOMBARDIMANINA BAŞLAYACAKSINIZ...BENİM YAZDIKLARIM SİLİNECEK,SİZİNKİLER KALACAK...











    NOT:

    DİYE YAZMIŞTIM VE ÖYLE DE OLDU.KONYALI YALAKAN HİÇ ZAMAN KAYBETMEDİ.YORUMU SİZCE NASIL?ONUN YORUMUNU SİLME GEREĞİ DUYMADIN AMA BU YORUMU SİLERSİN...

    SİZLER BUSUNUZ İŞTE...

    BİR DE KALKMIŞ BİRKAÇ KİŞİYİZ BAYRAĞI ALAN YOK MU? EYLEMLERİ BİRKAÇ KİŞİ YAPIYORUZ DEYİP YANDAŞ TOPLAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ...

    FİKRİNİZE UYMAYANLARI DIŞLAYARAK BU İŞİ BAŞARAMAZSINIZ...KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİN ARTIK...

    İŞLERİNİZDE BAŞARISIZ OLMUŞSUNUZ AMA AKILLANMAMIŞSINIZ.AYNI BAŞARISIZLIK BURADA DA SÜRÜYOR...

    MÜCADELE BÖYLE YÜRÜMEZ...BEŞ-ON ŞAKŞAKÇIYLA ANCAK VOLTAYA ÇIKARSINIZ...














    .

    YanıtlaSil
  76. SİZİ ŞİKAYET EDEN KİŞİ ÇEKTE SON CİRANTA OLMALI BUNU ÖNE SÜREBİLİR VEYA İPTAL KAŞESİ VARMI BUNADA AYRICA BAKIN 10.CEZA DAİRESİNİN BUNUNLA İLGİLİ OLAN İÇTİHATIDA İTİRAZIN EKİNE KOYUN

    AKCAN

    YanıtlaSil
  77. SN EXPRES BİLGİSAYAR SİZE MSN ADRESİMİ VERİYORUM BİLGİM DAHİLİNDE YARDIMCI OLURUM volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  78. SN.PATRON ,

    SİZ HAKKATEN RAHATSIZSINIZ.SİZE TEKRAR RİCA EDİYORUM.YAZIDIKLARINIZI HEMEN GÖDER BUTONUNA TIKLAMAYIN.BİR KEZ DAHA OKUYUN.SİZİN SORUNUNZ BU.SİZ YAZMAK VE İNSANLARA SALDIRMAK İSTİYORSUNUZ.
    BENDE DİYORUMKİ GELİN ŞU HAYATTA FAYDALI BİR ŞEY YAPIN.ARKANIZDA BİR İZ BIRAKIN.AMA DERSENİZKİ BENİM SIKINTIM YOK BEN BURDA KEBAP YAPMAYI SEÇTİM.BOŞ VAKİTLERİMİ DEĞERLENDİRİYORUM.BUNU YAPMA .BIRAK BİZKENDİ İÇİMİZDE ,KENDİ YAĞIMIZLA,LKENDİ YANDAŞLARIMIZLA KAVRULALIM.
    EĞERBEN BU İŞE SOYUNDUYSAM ELBETTEKİ TEK BAŞINA YAPMIYACAĞIM.BUNU DÜŞÜNEMİYORMUSUN.TEK KİŞİİK ORDU OLURMU SN.PATRON .?

    KENDİNE İYİ BAK.

    SEVGİYLE KAL

    SAYGILAR

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  79. YAZDIKLARIN YORUM DEĞİL ELEŞTİRMEK BİR KEREDE ELEŞTİRMEDEN FİKRİNİ AÇIKLA AMA SATAŞMADAN NEDİR DERDİN ÇOKMU MAĞDURSUN ÇOKMU YÜREKLİSİN BİZLERDENMİSİN YOKSA KASAP MİSALİ ET DERDİNDEMİSİN EVET BİRKERE OLSUN FİKRİNİ BELİRT BİZDE NERDE HATA YAPTIK BİLELİM GEREKİRSE SENİN BELİRTTİĞİN YOLDAN GİDELİM.

    AKCAN

    YanıtlaSil
  80. SN.PATRON,

    EĞER BİRDAHA ,YORUMLSRINIZI BOŞ ATARSANIZ,YADA YORUMLARINIZDAKİ BOŞ ALNI ÇOK UZUN TUTARSANIZ ÜZGÜNÜM AMA SİTE YÖNETİMİ TARAFINDAN ENGELLENMEK DURUMUNSDA KALACAKSINIZ.BEN SİZE RİCA EDİYORUM.BAKIN BÜTÜN YORUMLARINIZ DURUYOR.AMA BURASI BABANIZIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL.İSTEDİĞİİNZ GİBİ KULLANAMAZSINIZ BU YORUM SAYFALARINI .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  81. serap sarıoğlan22 Haziran 2011 11:43

    turkcell faturalı hattımı düzenli olarak hep ödedim.eşim cezaevine girince ödeyemedim.260 tl lik borcum 780 tl olmuş.dünden beri avukat arıyo haciz için eve gelicez diye.eve gittim bekledim kimse gelmedi.aynı cümleyi bugünde söyledi.gerçekten gelip eşyalarımı alırlarmı yoksa korkutma amaçlımı böyle yapıyolar.

    YanıtlaSil
  82. BU İŞİN GARANTİSİ OLMAZ AVUKATIN TUTUMUNA BAKAR ALIRDA ALMAZDA ALMAZSA BİLE YAZAR VE YAZDIĞI EŞYAYI BİR DAHA YERİNDEN OYNATAMAZSIN YADA DEVAMLI BİLDİRMEK ZORUNDA KALIRSIN EŞYA ŞURDA BURDA DİYE

    AKCAN

    YanıtlaSil
  83. serap sarıoğlan22 Haziran 2011 11:53

    alsınlar bakalım alsınlar.herşeyi aldılar özgürlüğümüzüde..eşyalarıda alsınlar.elimde sımsıkı tutabildiğim namusum şerefim kaldı...

    YanıtlaSil
  84. Sayın ben_ihtiyar ,
    Mahkeme kararlarınızı , itiraz - infaz durdurma istemli talepli dilekçelerinizi , ağır cezanın verdiği red kararlarını ve içtihadları da ekleyerek bir dilekçe ile ADALET BAKANLIĞI , CEZA İŞLERİ GENEL MD.LÜĞÜNE YOLLAYIN ....
    Mutlaka sonuç alacaksınız ...

    YanıtlaSil
  85. -----CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM

    ADRES:
    Mustafa Kemal Mah. 2151.Cad. No: 34-34/A 06520 Söğütözü / ANKARA

    E-POSTA:
    cigm@adalet.gov.tr

    FAKS:
    0312 219 43 19

    TELEFON:
    GENEL MÜDÜR SEKRETARYASI
    0312 218 74 20

    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI VE DAİRE BAŞKANLARI SEKRETERYASI
    0312 218 72 32 - 0312 218 74 29

    YanıtlaSil
  86. Sayın Arkadaşlar ,

    Mahkeme kararlarınızı , itiraz - infaz durdurma istemli talepli dilekçelerinizi , ağır cezanın verdiği red kararlarını ve içtihatları da ekleyerek bir dilekçe ile ADALET BAKANLIĞI , CEZA İŞLERİ GENEL MD.LÜĞÜNE YOLLAYIN ....
    Mutlaka sonuç alacaksınız ...

    -----CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM

    ADRES:
    Mustafa Kemal Mah. 2151.Cad. No: 34-34/A 06520 Söğütözü / ANKARA

    E-POSTA:
    cigm@adalet.gov.tr

    FAKS:
    0312 219 43 19

    TELEFON:
    GENEL MÜDÜR SEKRETARYASI
    0312 218 74 20

    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI VE DAİRE BAŞKANLARI SEKRETERYASI
    0312 218 72 32 - 0312 218 74 29

    YanıtlaSil
  87. Meclis ziyaretlerinde mutlaka sayın iyimaya vekilimize uğruyoruz . Önümüzdeki aylarda mutlaka gideceğiz. Sizde bize katılırmısınız

    YanıtlaSil
  88. SN.EKİM2510,

    ELİNİZE SAĞLIK,UMARIM ARKADAŞLAR DİKKATE ALIRLAR.

    BENDE BİR EKLENTİ YAPAYIM.

    BİR MAĞDUR ARKADAŞIMIZ İLE ŞU AN ONLİNE KONUŞUYORUZ

    İTİRAZ ETTİĞİ ÇOĞU DOSYALAR İNFAZI DÜŞEREK İADE EDİLMİŞ..2 AYLIK SİR SÜREDE SONUÇ ALMIŞ.

    DİYECEĞİM BUKADAR.DEMEKKİ UĞRAŞMAK LAZIM .

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  89. Ceza İşleri Genel Müdürlüğünün görevleri;

    -Kamu güvenliği yönünden dava nakli ile ilgili olarak Kanunun Adalet Bakanı'na verdiği yetkinin kullanılmasına ilişkin işlemleri yapmak,

    -Kamu davasının açılması ile ilgili olarak kanunların Adalet Bakanı'na verdiği yetkinin kullanılması ile ilgili çalışma ve işlemleri yapmak,

    -Hâkim tarafından ve mahkemelerden verilip Yargıtay’ca incelenmeksizin kesinleşen karar ve hükümlere ilişkin yazılı emir işlemlerini yürütmek,

    -Takibat yapılması Adalet Bakanının iznine bağlı suçlarla ilgili işlemleri yapmak,

    -Cezaî işlemlerle ilgili ihbar ve şikayetleri inceleyip gereğini yapmak,

    -Kanunların Adalet Bakanlığı'na verdiği soruşturma, kovuşturma ve disiplin işlemlerini yürütmek,

    -Adalet Bakanı'na veya Adalet Bakanlığı'na kanunlarla verilen cezaî işlerle ilgili işlemleri yürütmek,

    -Cezaî işlemlere ilişkin Bakanlık yazışmalarını yürütmek,

    -Görev alanına giren konularda mevzuat yetersizliğine ve aksaklığına ilişkin inceleme ve araştırmaları yaparak Bakanlığa tekliflerde bulunmak, tüzük tasarıları ve yönetmeliklerini hazırlamak ve takip etmek, yargı yetkisinin kullanılma alanına girmeyen konularda görüş bildirmek ve genelge düzenlemek,

    ADALET BAKANLIĞI , CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE HAZIRLAYIP , GÖNDERECEĞİNİZ DOSYALARI , YEREL MAHKEME KANALIYLA YOLLUYORSUNUZ ....

    ---ADALET BAKANLIĞI , CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GÖNDERİLMEK ÜZERE --
    ŞİŞLİ 56. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA ,
    Başlık bu

    YanıtlaSil
  90. selam arkadaşlar
    biz ANKARA GRUBU olarak,sorumluluğumuzun farkındayız.tüm merkezlerin Ankarada olması,bizim bu haklı davamızda bize daha çok görev düştüğünün farkındayız.Benim bir iş yerim var. ben işyerimi kapatıp mucadale için koşturuyorum. Sevgili hasan abimiz Cüneyt bey,Ekm 2510 , Basketci , Ankara grubu ve ismini sayamadığımız diğer arkadaşlarımla irtibat halindeyiz. yapılacak çok işimiz var.seçim öncesi yapılan görüşmelerde,bize seçimlere yetişmedi,seçimden sonra bu konunun çözüme kavuşacağı söyleminde bulunmuşlardı.Bunu söyleyen ADALET BAKANI,ADALET KOMİSYONU ÜYELERİ,TESK BAŞKANI ve BİR ÇOK MİLLETVEKİLİ.
    Biz altı aydır hep aynı arkadaşlar Meclisi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde kendimizi yalnız hissetiğimiz gibi görüşme yaptığımız yetkililere de bizden başka çek mağduru olmadığı izlenimini veriyoruz. Hep aynı kişilerin katılımı nedeni ile.
    Yargıtay ve Hükümet kanadında önemli çalışmalara başlayacağımızı, bu çalışmalarda birlik ve beraberlik içinde herkesin ne yapabileceğini düşünmesi gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu mücadelemiz 15-20 kişiyle olmaz, olsa idi şimdiye kadar bir sonuca varmış olurduk. Onun içindir ki birliğe beraberliğe çoğunluğa ihtiyaç vardır.
    Ankara gurubu olarak bizler sizlerin her türlü fikrine ve fiilen yapılacak çalışmalara katılmanızı bekliyoruz.
    Biz nasıl işlerimizi erteleyerek bu haklı davamız için mücadele veriyorsak. Sizlerde bunu özgürlüğümüz için yapmak zorundasınız. Gerek meclis ve gerek Yargıtay ziyaretlerimize katılımınızı ve desteğinizi bekliyoruz.
    Ayrıca sitenin alacağı diğer EYLEM kararlarına, duyarlı katılımcı olunması gerekmektedir.

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  91. Türkçe Olimpiyatları finalinde konuşan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 'Atatürk adına nutuk atmaktansa hayallerini gerçekleştiren, ve vatan hasreti çeken zatın önünde saygıyla eğiliyorum' sözleri ABD'de yaşayan Gülen'in geri dönmesi için kampanyanın resmen başlatıldığı şeklinde yorumlandı.


    HABER YORUMUNA GEREK YOK ANLAMAK ZOR DEĞİL

    PEKİ BİZ NE ZAMAN TAM KADRO ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ GERİ ALMAK İÇİN BİR ŞEYLER YAPIYOR OLUCAZ ????

    AKCAN

    YanıtlaSil
  92. SÖZÜM DIŞARIDAN İZLEYEN ARKADAŞLARIM İÇİNDİR

    SAYGILARIMLA
    AKCAN

    YanıtlaSil
  93. sayın akcan: bizde hoca gibi iflas edip abd ye gitmek zorunda kalıp,aç susuz aile perişan 10 yıl hapiste kalırsak, belki düşünülür duruma geliriz.

    YanıtlaSil
  94. VATAN HAİNİ


    "Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
    Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."
    Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla,
    bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
    66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
    Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira.
    "Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."

    Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt
    hainiyim, ben vatan hainiyim.
    Vatan çiftliklerinizse,
    kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
    vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
    vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
    fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
    vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
    vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
    ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
    vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
    vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
    ben vatan hainiyim.
    Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.




    28.7.962



    Nazım Hikmet Ran

    YanıtlaSil
  95. bu mücadelemizde emeği ve hahkı geçeb tüm arkadaşlara teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum hepinizden allah razı olsun ben yurt dışındayım burada bizim konumuzda arkadaşlarda var coğu yiyecek ekmek parası yatacak yer bulamıyacak durumda bizler burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ben kızımın düğününe gelemiyorum bu adeletmimeclise gidecek arkadaşlardan bir ricam var sayın başbakanımza veta akp millet vekilleri ile görüştüklerinde desinlerki kul hakkına karışmayız diyorlar peki okadar askerimizi öldüren vatan hainleri kul hakkı işlemedilermi asıl onları af etmeye hakları yok çünkü kuranda kısasa kısas vardır der bunları af etme hakları onlarda değil şehit ailşelerindedir onlar ne derse o olamsı lazım ben irandayım burası ilam recmi ile yönetiliyor burada birisi birini öldürdüğü zaman ölen kişinin ailesi isterse af ediyor istemese idam ettiriyor af ettiği zaman hapistende cıkıyor ama çekle ilgili hiç bir müdahele yok kul hakkı diyorlar benim iflas etmeme sebep olan banka hesaplarıma el koyacağını söylediğinde hesabımı kapatayım sizin banka ile çalışmayalım dediğim halda hesaplarıma el koyarak 3 şirketimi iflasa götürdü ev kıredisi kullandığım bankaya taksitleri yatırayım dediğim halde taksitlerimi almayarak evlerimin şatışına sebep oldular 30 tl araç kredisi kullandığım banka 30 tl lik kredimi 300 tl olarak kredi şözleşmesininde oynama yaptı ve beni 300 tl olrak icraya verdi 100 tl lik kredi şözleşmem olan bankaya 7 tl borcum kaldığı halde 100 tl üzerinden işlemleri yürütüyor bunlar kul hakkı değilmi bankalar kredi şözleşmesi üzerinden yürüyor ve merkez bankasınada bu şekilde alacağı olduğunu beyan ediyor ve tahsil edilmeyen alacak olarak bu meblağı göstererk devletten tahsil ediyor bu kul hakkı değilmi devleti zarara uğratmak değilmi bunun hakkını kim soracak borcunu kapatayım dediğim halde dinlemeyip hesaplarıma el koyan bankadan benim hakkımı kim alacak bunları sayın başbakanımız ve millet vekillerine sorarmısınız arkadaşlar .
    bide altını çizerek belirtmek istiyorum meclise giden arkadaşlarımız sakın mahsun olmasınlar sayınız bukadarmı diye soranlara korkumuzdan kimse dışarı cıkamıyorki gelsinler buraya desinler hepimizin hakkında tutuklama kararı var evlerinden dışarı cıkamıyorlarki ankaraya gelecek para bulamıyorlarki internet parası olmadığı için internete girerek bu siteden haberdar olamıyorlarki nasıl sayı coğalsın nasıl siz cok değerli kardeşlerimize destek versinler
    SAYIN BAŞBAKANIMIZA ŞUNU DESİNLER MİLLETVEKİLLERİNEDE KENAR İLDE BİR KUZUYU KURT KAPSA O KUZUNUN HESABINI BEN NASIL ÖDERİM DİYEN HZ ÖMERİN MAKAMINDA DEĞİLMİSİNİZ HIRSIZI YAKALAYAN EV SAHİBİ HZ ÖMERE GETİRDİĞİNDE KOLUNUN KESİLMESİNİ İSTER EVSAHİBİ HIRSIZIN HZ ÖMERDE ARAŞTIRIR BAKAR HIRSIZLIK YAPAN KİŞİ EKMEĞE MUHTAÇ HIRSIZI YAKALAYAN BENİM KOLUMU KES DER HIRSIZI YAKALAYANDA YA EMİREL MÜGMİNİN SEN HIRSIZLIK YAPMADINKİ SENİN KOLUNU KESEYİM DER HZ ÖMERDE BEN DEVLET BAŞKANIYSAM TEBAMDA ACLIKTANDOLAYI HIRSIZLIK YAPIYORSA BU SUÇ BENİMDİR DER VEBİM KOLUMUN KESİLMESİ LAZIM DER HANİ SİZ HZ PEYGAMBERİN ÜMMETİYDİNİZ HZ ÖMERİN ADELETİNİ SAVUNURDUNUZ NERDESİNİZ YUVALARIMIZ DAĞILDI 10 TL ALACAĞI İÇİN 100 TL LİK KREDİ SÖZLEŞMESİ ÜZERİNDEN İŞLEM YAPAN BANKALARDAN BİZİM HAKIMIZI KİM SAVUNACAK KİM ALACAK SORARMISNIZ ONLARA SAYGILARIMLA
    ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  96. BAŞ BAKAN DEVLETE KURŞUN SIKANLARI DEVLETİ YIKANLARINA YARDIMCI OLANLARI AF ETMEYE HAZIRLANIYORDA EKİBİ İLE BİRLİKTE BİZLERİDE EKONOMİ TERÖRÜ YIKTI EKONOMİ ÇÖKÜNCE İŞİNİ KAYBEDENLER DE VAR AYRICA KENDİLERİNE MESLEK EDİNİP DOLANDIRICI ÜRETEN BU EKONOMİ TERÖRÜNE DUR DEMİYORDA DA TÜRKİYE CUMHURİYETİNE SALDIRANLARAI AF EDECEK NE CÜRETKİ BİZLER KİMİN HAKKINI YEMİŞİZ BİZLER MAGDURUZ MAGDUR OLARAKTA DEVELETE İSYAN EDENLERDEN DOLAYIDA MAGDUR KALACAĞIZ

    YanıtlaSil
  97. eneesnafelinsaf22 Haziran 2011 17:14

    ben de ugrasmaya devam ediyorum sayin basketci.pazara kadar degil, sonuna kadar,mezara kadar.pes etmek yok.mazeret yok.keske demek yok...hakli davamizda emegi gecen tum arkadaslardan allah razi olsun...
    saygi ve sevgilerimle
    ene esnaf el insaf

    YanıtlaSil
  98. Barışçı-Mersin22 Haziran 2011 17:27

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ANKARA GRUBUNUN YORUMUNU ELBETTE SİZLERDE BENİM GİBİ GÖRMEKTESİNİZ. GEREK BU GRUP ( ÇARLİNİN MELEKLERİ; YURDANUR, SERPİL, TÜLİN, AYŞE, İMHAN HANIMLAR VE AYHAN, MURAT BEYLER, CÜNEYT HOCAM (PİRİMİZ) İSTANBULDAN; EKM2510, BASKETÇİ , AKCAN VE BİR KISIM ARKADAŞLAR, ZAMAN ZAMAN BAZI ŞEYLERE KIZMASINA RAĞMEN KONYADAN KATILIMCI ARKADAŞIMIZ SAMİ KAL. KAYSERİ VEZİR38 ESKİSİ KADAR FAAL OLMASAMDA, MERSİNDEN DAVAMIZI TERK ETMEYEN BEN VE BELKİ BİR KAÇ ARKADAŞIM DAHA VAR AKTİF OLARAK ÇALIŞAN. ZAMAN ZAMAN YURT DIŞINDAN KATILIMCI OLAN ARKADAŞLARIM. PEKİ DİYORUMKİ; İZMİR, ANTALYA, ADANA VE DAHA BİRÇOK ŞEHİRDEKİ ARKADAŞLAR. BİZ HEPİMİZ NEREDEYİZ. HAKLI DAVAMIZDA MÜCADELE EDEN; OLMAYAN İMKANLARIYLA DAVAMIZI TERK ETMEYEN ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMAYACAKMIYIZ. ? HAKLI DAVAMIZI; BU BİR AVUÇ İNSANMI YÜRÜTECEK VE HALEN ONLARA ZAMAN ZAMAN HAKSIZ ELEŞTİRİLERMİ YAPACAĞIZ.? YANİ SADECE ONLARMI MAĞDUR??? İNANINKİ; ONLARDAN BAZILARININ EN AZINDAN BU DAVAYLA İLGİLİ SORUNLARIDA KALMAMIŞTIR. BUNA RAĞMEN MÜCADELEYİ BIRAKMIŞ DEĞİLLERDİR. UMARIM ARKADAŞLARIM UMARIMKİ KIRICI OLMAMIŞIMDIR. HAKLI DAVAMIZDA TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. UMARIM; HER ŞEYE RAĞMEN, ÖZGÜR GÜNLERE HEP BİRLİKTE ULAŞIRIZ. ALLAH; YARDIMCIMIZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  99. Arkadaşlar ÖNEMLİ olduğunu düşündüğüm bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.

    Geçenlerde avukat arkadaşım bir işlem için icra dairesine gitmişti.İşlem yaparken uyap sisteminin değiştiğini fark etmiş ifade yakalama gibi kişi ile ilgili işlem yaparken ekranda yanıp sönen uyarılar görünmüş icra görevlisi sistem değişti demiş.Yani kendiniz ile ilgili icrada vs işlem yaparken uyap ADLİYE İNFAZI dolayısı ile dolaylı olarak olası GBT yi göstermeye başlamış.Tüm arkadaşlarımın dikkat etmesini rica ederim.

    YanıtlaSil
  100. ARKADAŞLAR OKUMADAN GEÇMEYİN

    ÖNEMLİ

    Arkadaşlar ÖNEMLİ olduğunu düşündüğüm bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.

    Geçenlerde avukat arkadaşım bir işlem için icra dairesine gitmişti.İşlem yaparken uyap sisteminin değiştiğini fark etmiş ifade yakalama gibi kişi ile ilgili işlem yaparken ekranda yanıp sönen uyarılar görünmüş icra görevlisi sistem değişti demiş.Yani kendiniz ile ilgili icrada vs işlem yaparken uyap ADLİYE İNFAZI dolayısı ile dolaylı olarak olası GBT yi göstermeye başlamış.Tüm arkadaşlarımın dikkat etmesini rica ederim.

    YanıtlaSil
  101. sayın zeki: kaçarak mücadele kazanılmaz.kimi yurt dışına kimi köşe bucak kaçıyor,başkalarının sizin yerinize meydanlarda olmasını bekliyorsunuz.haklı ve mücadelenize inanıyorsanız,kaçmak yerine gelir mücadelenize devam edersiniz.bende yurt dışına çıktım bir kaç ay,ama bunun mücadele değil,kaçış olduğunu düşündüm geri döndüm.bu sorunumuzun dinle alakası ve akp ninde dinle hiç bir alakası yoktur. inancı ne olursa olsun kişinin,inanç: sadece haklı mücadeledir

    YanıtlaSil
  102. Yeni Bir gelişme sanırım;
    http://www.sonsayfa.com/Haberler/Guncel/Hapisteki-cek-magdurlarina-af-132331.html

    YanıtlaSil
  103. patron bozuntusu çakma doktor, yalakalık senin meslegin, naylon faturacı, hayali ihracatçı. yalaka sensin aynen sana iade.kaşınma akıllı ol.dedim ya haklı çıktım. hala bagladıgım batmada otlanmaya devam ediyorsun. fitneci mikser. istenmediğin yerde olma.

    YanıtlaSil
  104. Sulucay Gul 251622 Haziran 2011 19:07

    sayın ekm 2510 ben yarın adalrt bakanlığına başvuruda bulunacağım ama dilekçemi asliye ceza kalemine mi vereceğim bekleyece vaktim kalmadı. yakalama kararı 2 ay içinde çıkacak sizinle iletişim nasıl kurabilirim saygılarımla mail adresim sulucay.gul.2516@hotmail.com

    YanıtlaSil
  105. Bu yazı ne yazkki 2009 haberi gördüğüm kadarıyla...

    YanıtlaSil
  106. emek kardeşim kaçmak değil benimkisi yurt dışına gelip iş yapıp biran evel bu beladan kurtulmak için geldim şuandada döbemiyorum geldiğim an tututklamam var sen bu durumda olsan gelirmisin aranıyorsan gidip teslim olsana nasıl döneyim ben geldiğim an gümrükte tutuklanırım hem akp lileri benim kadar tanımasında ben onlarla yıllarca siyaset yaptım yazdıklarımı ben neden yazdığımı biliyorum

    YanıtlaSil
  107. bunun olcagini duymustum fakat inanmamistim umarim infazi gerceklesmemis olalarda faydalanabilir

    YanıtlaSil
  108. BU HABER SADECE SİTENİN TIKLANMASI İÇİNDİR. DETAY YOK BENCE TAMAMEN ALDATMACA, EĞER ÖYLEYSE ALLAH BİZ BU DURUMLARDAN, KURTARSIN ONLARI BİZİM BU DURUMUMUZDAN FAYDALANDIĞI İÇİN BİZİM ŞU ANKİ DURUMLARIZA SOKSUN. Hapisteki çek mağdurlarına af Hapiste olan çek mağdurlarına af yolu göründü. AK Parti çek yasa tasarısında değişikliğe gidiyor...
    ihlassondakika

    AK Parti çek yasa tasarısında değişiklik yapacak. Borcunu ödemek isteyenler serbest kalacak.
    Ayrıntılar az sonra...

    YanıtlaSil
  109. Çürük elmayı ayırınAKP YE OY VERENLER ALIN BUDA SİZE KAPAK OLSUN

    Bankalar konut ve taşıt dışında 76,5 milyar lira tutarında tüketici kredisi dağıttı. Bu kredileri alan tüketiciler genel olarak düşük gelirli kesimden oluşuyor. Dolayısıyla bu kesimin kredi taksitlerini aksatma ihtimalleri daha yüksek. Üstelik sağlam teminat da olmadığı için bankalar bu kredileri batırmak istemiyor. BDDK'nın bankalara, "Piyasaya daha az likidite verin. Çürükleri de ayıklayın" mesajı verdiği düşünülüyor. Bankalar bu nedenle önümüzdeki dönemde riskli müşterilerinden kurtulup yerlerine daha risksiz müşteri bulmaya çalışacak.

    İcralar başlayacak

    Bu kesimin birden fazla bankadan kredi aldığı biliniyor. Bu nedenle bankacılar, kredi taksitini aksatan müşterisine zaman tanımak yerine yeni dönemde direkt icraya vermeyi planlıyor. ‘Hiçbir banka takipte sona kalmak istemez' diyen bankacıların yeni hedefi, rakip bankalardan önce davranıp hafif sorunlu tüketiciyi dahi ilk icraya vererek alacak sıralamasında adını ilk sıraya yazdırmak. Bu nedenle yeni dönemde icralarda adeta patlama bekleniyor. Bu müşterilerin yeni dönemde başka bankalardan kredi alıp durumu kurtaramayacağı düşüncesi icraları daha da hızlandıracak.

    Ekstra faiz artışı

    Bankalar riski azaltmak için ikinci yol olarak sözleşme yenileme yöntemini kullanacak. Müşterilerden kredinin vadesinin uzatılması istenecek. Böylece örneğin 24 aylık vade 48 aya çıkarılarak taksit miktarı aşağı çekilecek. Ancak müşterilerin büyük bölümü düşük faiz döneminde kredi aldı. Yeni yapılanmada daha yüksek faiz uygulanacak. Örneğin yüzde 1 faizle alınmış kredi bugün normalde yüzde 1,25 faizle vadesi uzatılacakken bankalar yüzde 1.50 faizle yapılandırma yapıp buradan kendilerine ilave risk kazancı sağlayacak. Dar gelirlinin taksiti örneğin 400 liradan 300 liraya düşecek. Ancak daha fazla faiz ödemek zorunda kalacak

    YanıtlaSil
  110. BULDUĞUNUZ HABER GÜNCEL DEĞİLDİR 2009 YILINA AİTTİR O HABERDEN SONRA 5941 NOLU YASA KARARI ÇIKMIŞTIR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  111. bende oyle dusundum ama tarihi goremedim

    YanıtlaSil
  112. Sulucay Gul 251622 Haziran 2011 20:34

    şu anda ben msn deyim sizinle irtibat kurabilirmiyim ben bilgisayardan fazla anlamam ekledim derken nereye anlamadım. benim yarından önce sizinle görüşmem gerek

    YanıtlaSil
  113. ekledim sizi msn

    YanıtlaSil
  114. siz msn ekleyin beni
    behramkale_2005@msn.com

    YanıtlaSil
  115. Sayin Emek kardesim senin yakalanman yok galiba.Yakalanman olsa yine de donermiydin?Ne guzel iste kacmadan mucadele edebiliyorsun.Kose bucak kacanlar veya yurt disina kacanlar iceri duserlerse ailelerine ekmek parasi verecek kimse yok diye kaciyor olamazlar mi sence saygilar...

    YanıtlaSil
  116. DEĞERLİ ARKADAŞLAR

    YORUMLARI GEÇMİŞE DOĞRU TARARSANIZ DEFALARCA ADALET BAKANLIĞINA

    BAŞ VURMANIN FAYDALI OLACAĞINI YAZMIŞTIK FAKAT NE YAZIKKİ İNSANLAR

    YORUMLARI SADECE OKUYUP GEÇMEYE DEVAM ETMEKTEDİRLER BEN

    ŞAHSEN BU TAVSİYEDE BULUNURKEN BİR TARAFTANDA BAŞ VURU YAPTIM

    VE ŞU AN TÜM DOSYALARIMI ADALET BAKANLIĞI MAHKEMELERDEN İSTEYEREK

    İNCELEMEYE ALMIŞTIR TABİKİ BENİM BAŞ VURUM FERDİ DEYİLDİ GENEL

    OLARAK MAHKEMELERDEKİ KARMAŞAYI VE FARKLI VERİLEN KARARLARI

    DELİLLERLE ANLATMAYA ÇALIŞTIM ALTINADA KENDİ DOSYALARIMI ÖRNEK

    OLARAK İLAVE ETMİŞTİM KEŞKE HERKEZ BUNU YAZDIĞIMIZ ZAMAN YAPSA İDİ

    İNANIN ŞİMDİ DURUM ÇÖK FARKLI OLACAKTI YİNEDE GEÇ KALINMIŞ DEYİL

    GERÇEK MAĞDUR OLAN ARKADAŞLAR ZAMAN KAYBETMEDEN BAŞ VURU YAPSINLAR

    ARKADAŞLAR AF ÇIKACAK ŞU OLACAK BU OLACAKLARI BİR KENARA BIRAKIP

    DERHAL ADALET BAKANLIĞINA BAŞ VURU YAPIN AYRICA ANA KONU ŞU

    OLMALI 3167 SAYILI YASADAN YARGITAYDA BULUNAN TÜM DOSYALAR

    TCK 5237 NİN 2. VE 7. MADDELERIDE GÖZETİLEREK YENİDEN

    DEĞERLENDİRİLMESİ GERKMEKTEDİR GEREKÇESİYLE BOZULARAK MAHKEMESİNE

    GÖNDERİLMEKTEDİR ŞU AN ELİMİZDE BULUNAN EN GEÇERLİ NEDEN BU DUR

    İSTEYEN OLURSA BU KONUDA DİLEKÇE HAZIRLAYIP YARDIMCI OLURUZ

    ÇOK SAYIDA BAŞ VURU YAPILIRSA BAKANLIK CEZA GENEL KURULUNU

    HAREKETE GEÇİREBİLİR VE HERKEZE FAYDASI OLUR

    HEPİNİZE SAYGILAR UZUN ZAMANDIR SİTEYE GİREMEDİM BU ARALAR

    FIRSATIM OLMADI ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  117. Sulucay Gul 251622 Haziran 2011 21:18

    sayın ekm2510 bana bi yol gösterirmisiniz sizden cevap bekliyorum

    YanıtlaSil
  118. ARKADAŞLAR BİR MUCİZE BEKLEMEYİN AF BEKLENTİSİNE HELE HİÇ SIĞINMAYIN BANA GÖRE ŞU ANDA BU MÜMKÜN DEĞİL !!!!

    BUNU YAPARLAR İSE SEÇİLEN TÜM TUTUKLU BULUNAN MİLLET VEKİLLERİDE KURTULACAK İŞLERİNE GELMEZ ÇÜNKÜ YENİ BİR ANAYASA YAPMAK İSTENİYOR HEMDE KİMSEYE BOYUN EĞMEDEN BU ANCAK KARŞI PARTİLERİN VEKİLLERİNİ DÜŞÜRÜLMESİYLE OLUR KENDİ SANDALYE SAYILARI BAŞKA TÜRLÜ NASIL YÜKSELECEK BUGÜN VEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN DİCLE SAYESİNDE SANDALYE SAYISI 327 OLDU ŞURDA TAMAMLAMAYA NE KALDI YENİ ANAYASA YAPMAK İÇİN

    YOLUMUZ BELLİ BİR AN ÖNCE TOPARLANALIM
    YARGI
    MECLİS
    GEREKİRSE EYLEM
    AYRICA BUNUNLA İLGİLİ ÇAĞRIDA VAR İYİ DÜŞÜNELİM DÜŞÜNÜN

    AKCAN

    YanıtlaSil
  119. ABİ EN AZ KİŞİ MECLİS ZİYARETİNDE YANINIZDAYIM.KENDİM İÇİN,EŞİM İÇİN,ÇOCUKLARIM İÇİN ........................CEZA EVLERİNDE HAKSIZ YERE YATAN BİR ÇOK ESNAF İÇİN ORADAYIM.

    YanıtlaSil
  120. Değerli arkadaşlar ,
    Sayın ayaydın61 arkadaşımızın verdiği hukuk mücadelesi takdirle karşılanmalı ve yazısı sindire sindire dikkatle okunmalıdır.
    Kendi davalarımıza , öncelikle kendimiz sahip çıkmalıyız.Sayın ayaydın61 arkadaşımızın yaptığı bu hukuki mücadele hepimize öncü olmalıdır.
    Arkadaşlar ,
    Sayın İYİMAYA ,Bizden ne affı istiyorsunuz , sizin af , fınız 5941 içinde var , iyi inceleyin demiştir zamanında .
    3167 den kurtulmanın yolu , 5941 i iyi anlamaktan geçer . Arkadaşımızın dediği gibi , 5237 sayılı TCK nın 2 ve 7. maddeleri gereği , 5941 ile 3167 arasındaki lehimize olan farkları bulacaksınız , aynen bulmaca gibi .....
    İtiraz edeceksiniz , dilekçeler yazacaksınız , olmadı bir üst mahkemeye gideceksiniz...Sonuna kadar gideceksiniz..
    Sonu varmı , YOKK
    Dipsiz bir kuyu 3167 ve derine daldıkça pislik çıkıyor.
    Kuyuyu açanda nasıl kapatacağını bilemiyor.
    DAYANIN - BİRLİK OLUN - DİRENİN -
    KAZANACAĞIZ

    YanıtlaSil
  121. Yeni Başvuru - AKIM CRM:0001266‏
    02.06.2011
    Akim Çağrı Merkezi Akim Çağrı Merkeziakim@akim.org.tr

    E-posta gönder
    E-postayı bul Kişilere ekleKime: TEMEL AYAYDIN
    Kimden: Akim Çağrı Merkezi (akim@akim.org.tr)
    Gönderme tarihi: 02 Haziran 2011 Perşembe 12:49:18
    Kime: TEMEL AYAYDIN (ayaydin61@hotmail.com)


    Sayın TEMEL AYAYDIN,
    AKİM'e yaptığınız müracaat (110530-0577) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.

    AKİM'e göst

    YanıtlaSil
  122. Barışçı-Mersin22 Haziran 2011 22:38

    DEĞERLİ AYAYDIN ARKADAŞIM; ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN ÇOK GÜZEL. UMARIM BİRÇOK ARKADAŞIM BU YORUMUNU GÖRÜR, OKURDA; KENDİSİNE YOL GÖSTERİCİ OLUR. EMEKLERİNE SAĞLIK SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  123. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    BAKIN KAÇ GÜNDÜR SİZLERE DUYURU YAPTIM .AMA HİÇ SESLENEN YOK.

    SN.EKİM2510 SİZE AŞAĞIDAKİ DUYURUYU YAPTI.TIK YOK.ARKASINDAN BİR ARKADAŞIMIZ BU YOLLA BİRÇOK DOSYASINDAN İNFAZ KALKTIĞINI SÖYLEDİ.
    BİRAZ ÖNCE SN.AYAYDIN DİLEKÇESİNİ VE YAPTIKLARI İLE SONUÇLARINI YAZDI.EĞER DİLEKÇE KONUSUNDA YARDIM İSTEYENE VARSA YARDIMCI OLALIM DENDİ..ONADA VARIZ.YETERKİ İSTEYİN.YURDANUR HNMIN YORUMUNU OKUDUNUZ KENDİSİ AYNI KİŞİLERİN GİTMESİNDEN BAHSEDİYOR.BİRAZ YENİ YÜZ LAZIM DİYOR .LÜTFEN ARKADAŞLAR BİRAZ ÖZVERİ BİRAZ FEDAKARLIK BİRAZ BEN DE VARIM DEMEK LAZIM . ...

    ÇOK İHTİYACIMIZ VAR.SONRA ÇOK ÜZÜLECEĞİZ.BURDA YORUM YAZANA KADAR ŞU DİLEKÇELERİ YAZALIM.

    İNANIN ÇOK FAYDASI OLACAK .HEM BİREYSEL HEM TÜM MAĞDURLARA....

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    SN.EKİM2510 NUN YORUMUDUR;

    Sayın Arkadaşlar ,

    Mahkeme kararlarınızı , itiraz - infaz durdurma istemli talepli dilekçelerinizi , ağır cezanın verdiği red kararlarını ve içtihatları da ekleyerek bir dilekçe ile ADALET BAKANLIĞI , CEZA İŞLERİ GENEL MD.LÜĞÜNE YOLLAYIN ....
    Mutlaka sonuç alacaksınız ...

    -----CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM

    ADRES:
    Mustafa Kemal Mah. 2151.Cad. No: 34-34/A 06520 Söğütözü / ANKARA

    E-POSTA:
    cigm@adalet.gov.tr

    FAKS:
    0312 219 43 19

    TELEFON:
    GENEL MÜDÜR SEKRETARYASI
    0312 218 74 20

    GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI VE DAİRE BAŞKANLARI SEKRETERYASI
    0312 218 72 32 - 0312 218 74 29
    show more

    YanıtlaSil
  124. çok dogru sölüyorsun dostum fakat bunun yargıtay kararı yeni cıktı şimdiye kadar kabul olmayan bundan sonra kabul omak zorundadır bence bizim gibi çek madurları burayı takip etmeli ve her yeni olaydan haberdar olmalıyız burdan ekim2005 abimize4 basketci abimize ve tüm emegi gecen arkadaşlara teşekkür ederim saygılarımla yuu81

    YanıtlaSil
  125. ANNEM BENİ YETİŞTİRDİ



    Annnem beni yetiştirdi

    Halkı uyandır dedi

    Halk olmadan bir şey olmaz

    Halkı uyandır dedi



    Bu kavga halkın kavgası

    Halkı uyandır dedi

    Yoksul halkı emekçiyi

    Kaldır uyandır dedi



    Uyandır ki uymasın o

    Hainin iğvasına

    Sahip olsun hem kendine

    Hem kendi davasına



    Bu kavga halkın kavgası

    Halkı uyandır dedi

    Yoksul halkı emekçiyi

    Kaldır uyandır dedi



    Söz: RUHİ SU

    YanıtlaSil
  126. ihtiyarBen_ihtiyar22 Haziran 2011 23:22

    SAYGIDEĞER EKM 2510 VE BASKETÇİ MERHABALAR...

    ŞİMDİ SİZE BİR ŞEY SORACAM ÇEKLERDE KARŞILIKSIZ İŞLEMİ YAPARKEN UYULMASI GEREKEN 6 MADDE KURAL VAR BU KURALLARA UYULMADIĞI TAKDİRDE BİZDE BUNU MAHKEMEYE SUNARSAK BİZE FAYDASI OLURMU MESELA ÇEKİN ARKASI YAZILIRKEN YAPILMIŞ BİR HATA VEYA EKSİK MAHKEMENİN LEHİMİZE DÖNMESİNİ SAĞLARMI ?

    YanıtlaSil
  127. Uyandır ki uymasın o

    Hainin iğvasına

    Sahip olsun hem kendine

    Hem kendi davasına



    Bu kavga halkın kavgası

    Halkı uyandır dedi

    Yoksul halkı emekçiyi

    Kaldır uyandır dedi



    Söz: RUHİ SU

    UYANDIR Kİ UYUMASIN O, HAİNİN İĞVASINA, SAHİP OLSUN HEM KENDİNE, HEM KENDİ DAVASINA. BU HAKLI DAVAMIZDA 200.000 ÇEK MAĞDURUNDAN SADECE 15- 20 KİŞİNİNMİ ANNESİ Mİ OĞLUM UYANDIR İNSANLARI BU HAKLI DAVA İÇİN MÜCADELE VEREN DİYE, BİR ÇOK KONUDA ATAR TUTARIZ,HAKLI OLDUĞUMUZ DAVADA BİLE NAMUSLUCA DAVAMIZA SAHİP ÇIKAMIYORUZ, NAMUS İNSANLARIN BACAKLARI ARASINDAKİ CNSELLİK DEĞİL BEYİN DEDİR. ARAMIZDA BU 200.000 İNSANDAN SADECE 20 KİŞİMİ NAMUSLU???

    YanıtlaSil
  128. Barışçı-Mersin22 Haziran 2011 23:40

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HAKLI DAVAMIZIN HAKLI OLAN ARKADAŞLARI. GÖRÜYORUM VE HEPİMİZ ADINA SEVİNİYORUMKİ; SİTEMİZDE, HAKLI DAVAMIZ İÇİN CANLANMA VAR. BUNU HAYRA DELALET OLARAK YORUMLUYORUM. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SİZİN İÇİN, HAKLI DAVAMIZ İÇİN, GEREK BEN; GEREK BAZI ARKADAŞLARIM BİRAZ SİTEM DOLU YORUMLAR YAPIYORSAK, İNANINKİ; SİZLERİN FAYDASI İÇİNDİR. BU HAKLI DAVAMIZA GÖNÜL VEREN BİZLERİN; ÖZELLİKLE MADDİ ANLAMDA BİR ÇIKARI OLMASI SÖZ KONUSU OLABİLİRMİ? HEPİMİZİN ESAS AMACI; İLK ÖNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE ULAŞIP, SONRA AİLEMİZE KAVUŞUP VE DAHA SONRA BECEREBİLDİĞİMİZ KADARIYLA ÇALIŞABİLİP, BORCUMUZU ÖDEMEK DEĞİLMİDİR? BEN; HAKLI DAVAMIZA KENDİLERİNİ ADAMIŞ OLAN ARKADAŞLARIMIN, BAŞKACA BİR ÇIKAR GÖZETTİĞİNİ SANMIYORUM. ZATEN SANANLAR YANILACAKLARDIR. HAKLI DAVAMIZDA; EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ÇALIŞIRSAK; BİRLİKTE OLUR VE HAREKET EDERSEK, GEREKLİ YERDE GEREĞİNİ YAPARSAK, ÖZGÜRLÜĞÜN ÇOK UZAKTA OLMADIĞINI GÖRECEKSİNİZ. HAYDİ ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE YENİ BİR ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİNE VARMISINIZ????? BENMİ? BEN ZATEN HAKLI DAVAMIZIN HEP İÇERİSİNDE OLDUM VE ÖZELLİKLE HERKESE SÖZÜM OLSUNKİ, HİÇ DEĞİLSE; 3167 SAYILI YASADAN DOLAYI TÜM ARKADAŞLARIM KURTULANA DEK BEN BURADAYIM VE BURADA OLACAĞIM. OLACAĞIM ALLAH'IN İZNİYLE. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  129. sayın ekim2510 : memur ve işçi sendikaları ile tutuklu ve hükümlü ailelerinin yardımlaşma derneklerine ,ya ziyaretlerle veya yazi ile kendilerine bilgi bu konuda bilgilendirilmesindede fayda vardır. sendikalar her yıl birkaç defa toplumsal sorunlarla ilgili verileri medyaya açıklıyorlar.tutuklu ailelerde zaman zaman eylem yapıyorlar, eylemlerde güç birliğine gidilebilir.

    YanıtlaSil
  130. Serap sarıoğlan22 Temmuz 2011 15:51

    VE GARİP OLAN BIR SEY DAHA INFAZ KURUMUNDAN GORUSTUGUM KISI,BU KONUNUN OLASILIGININ VAR OLDUGUNU,HATTA TOPLU TAHLIYE OLDUGUNDA PARA DURUMUNA (YEMEK PARALARI) NASIL YETISECEKLERININ PLANLARINI YAPIYORLARMIS,,,

    YanıtlaSil
  131. Ya hadi serap hanıma bişey demiyorum , içi yanmış bir şekilde serzenişte bulunuyor.Haklıdırda . Bir sürü eylemede gelmiş yüreğini ortaya koymuştur.
    Ya birde korumacılara ne dersin.Ne görmüşüz , ne bir yere gelmiş , ne bir katkısı olmuş - eleştir babam eleştiriciler...
    Neyse uzayacak bu konu , ondan bir adım gidemiyoruz zaten..
    Birde keşke burada kirlilik yaratılmasa da tel edilse bence daha iyi olurdu.Her zaman arayan arkadaşlar , keşke merhaba deyip açıklama isteseydi.

    YanıtlaSil
  132. Aç ben buradan senin için süper derim , harikalar yaratıyor derim , adam gibi adam derim ...Sende hukukun üstünlüğü falan dersin .Hatta konya barosuna kayıtlı olduğun için baro olarak harekete geçecez falan dersin

    YanıtlaSil
  133. cok uzucu bir durum gercekten.. ben o gunleri yasadim.. turkiye bana dar geldi.. bu bir devlet politikasi hepimiz bunu biliyoruz belli bir kesimi bitirme politikasiydi.. kendimi yabanci hissettim kendi ulkemde kendi mahallemde ve inanin kendi ailemin yaninda.. hic alakasi olmayan ablamin evine icra ya geldiler.. uzun lafin kisasi devlet o an icin beni gozden cikarmisti sanki.. ama soyle dusunuyorumda zaten cikartmis.. ablamin icra ya giden esyalarini alabilmek icin birini dolandirdim gittim yenilerini aldim hala bilmiyorlar bunu yaptigimi.. fakat.. sonuc biz hedef dik devletin gozunde.. kurtulma sansimiz yoktu gercekten.. su anda yurt disindayim .. kactim cunku yeni evliydim 4-5 sene ceza evine giripte ailemi dagitamazdim.. 2 yili gecti yurt disindayim, memleketimi sevmiyorum diyemiyorum ama inanin hic ozlemedim... simdi diyorlar ne yapmaliyiz, helvayi yapamiyoruz hersey hazir diyorsunuz.. inanin hic bisey hazir degil.. binlerce esnaf yurt disina kacti hc bisey yapamiyorlar yurt disinda vatansiz gibi hissediyorlar kendilerini umutlari tukenmis belli etmeselerde.. turkiyedekilerde hala borc odeme derdinde cogu kimileride internet nedir bilmiyor.. ve en aci olan durumda cogumuzun ailesi bizlere kizgin kirgin.. ilk etapta bizleri kurtarmak icin ellerindeki imkanlari bize harcadilar belki sonrada baktilar yetmiyor.. onlarinda duzenleri bozuldu.. bizler icin onlar yuruyebilir onlar toplanabilir sadece ama onlarda kendi dertlerine dustuler cogu.. istenilen kisi sayisi bulmak gercekten zor.. kusura bakmayin biraz moral bozdum galiba fakat gercek boyle gorunuyor.. gercekleri de gormeden basari zor gelir diye dusunuyorum..

    YanıtlaSil
  134. Sayın emek ,
    APC karşılıksız çek mağdurları bireysel hareket ettiği yada ettirildiği sürece bunları yapmak çok zor.
    Başta meclis - yargı - basın ve stk ,lara yapılacak ziyaretlerde olmazsa olmaz ilk kural bir yapılanma içinde olmaktır.
    Bu sorunun tek çözümü eldeki bilgi ve belgelerle toplumun her kademesinde ses çıkartmaktır.Bunun yoluda her cephede eş zamanlı yasal eylemlerdir...
    Bugünlerde istense yada istenmese bile kitlesel hareketten uzak bir mücadele pompalanıyor.Buda kişisel 3-5 başarıdan öteye gidemeyecektir.Maalesef sonunda kitlesel olarak kaybedeceğiz.
    Yardım etmek - tamir etmek - katkıda bulunmak - birlik , beraberlik kültürü yerine YIKICI - BÖLÜCÜ - PARÇALAYICI - SİNDİRİCİ - BERTARAF edici kültür hakim olmuştur.
    Zaten bu anlayışa dayanmak oldukça güçleşmiştir.
    Bir özeleştiri yapıp çekilme kararı bile belki verilebilir.Eğer bir mücadele kitlesel olarak verilemiyorsa , zorlamanın anlamı yok.Hakaret almanın bir anlamı yok.
    Şahsen tel yada mail atmanın çözüme katkı getireceğine inanmadığımı yazdım ama genel olarak alınan kararlara uymak gerek.Genel kanaat bu yönteme devam edilmesi yönünde.
    Şahsen ben yüz yüze görüşmeleri tercih ediyorum ve dediğiniz gibi stk , lar buna dahil.Bunları yapmak için buralarda yazmanın bir anlamıda yok.Şurada bir ziyaret olacak buyrun desen kaç kişi gelecek ????
    Ama o ziyaret bittikten sonra NOLDU DİYEN yüzlerce tel gelecek...
    Sanırım bu anlamda yolun sonuna geliyoruz gibi çünkü dayanma gücü kalmadı artık .Hele bu en yakınlardan olunca dahada katlanılmaz oluyor.

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  135. Ben daha doğrusunu yapayım sayın serap ,
    bu konu ile ilgili bir tel edebilirdiniz bu kadar yazmak yada anlatmak zorunda kalmazdık.
    ÇEKİLİYORUM

    YanıtlaSil
  136. İnsanın tavır değiştirmesi için öncelikle yanlışta olsa bir tavrının olması gerekir.Her zaman olduğu gibi bir TELEFON etseydiniz bu doğru tavır olurdu.Açıklama yapılır , gönül kırgınlığı olmazdı.Şimdi gereken öz eleştiri yapmaktır.

    YanıtlaSil
  137. aydın ben kimseye korumalık yapmadım.yapmamda olanı söylüyom sana ukalalık yapma.siz bu gidişle zaten sami ile büro falan açın.

    YanıtlaSil
  138. MÜCADELEDEN DEĞİL - BURADA YAZMAKTAN BİR MÜDDET
    ÇEKİLİYORUM...
    KİŞİSEL OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜM YASAL EYLEMLERE GERÇEK DOSTLARIN DÜŞÜNCE KATKILARI VE KATILIMLARI İLE DEVAM EDECEĞİZ...

    ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN

    BİRLİK-BERABERLİK İÇİNDE OLUN
    YIKICI DEĞİL YAPICI OLUN
    TAVSİYE EDEN DEĞİL - KATILIMCI OLUN
    AKIL VERİN - FİKİR VERİN AMA EN ÖNDE SİZ GİDİN
    HER CEPHEDE MÜCADELE EDİN.............


    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  139. Burada yazmak hoşunamı gidiyor.Mustafa
    Benim bir telim var , aradım burada yazacağına cevap verseydin ya ...
    ukalalığa başlayan sensin.Bir kere böyle herkese açık bir yerde yazman ukalalığın daniskası.Burası senin özel haberleşme ağınmı

    YanıtlaSil
  140. Ne olanı söylüyorsun.Olandan - yazılandan haberin yok.Anca otur orada eleştiri yap.Yüzlerce tel vermişiz yanlış olanlar çıkmış , düzeltsene eleştireceğine .
    Ne dedim ben önce bir tavrın olacak doğru yada yanlış
    bir kere burada isim kullanılmaz , uzatmayalım
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  141. abi 6 ay 10 süreyide geçiyorum ben
    başsavcılıktan aldığım iddianameden yazıyorum
    keşide tarihi 20,03,2009
    suç tarihi 20,03,2009
    şikayet tarihi 06,10,2009

    YanıtlaSil
  142. Değerli arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bu tartışmalardan önce çekilme kararı aldım.Çekilme kararımın tartışmalarla alakası yoktur.Cevap verilmesi - cevap hakkı doğurur , kişisel olduğu için tel edilmesinde sitenin düzeni ve adabı bakımından fayda vardır.Hoşçakalın
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  143. Av Neslihan VONA22 Temmuz 2011 17:25

    Anayasa mahkemesine bu konuda maalesef bireysel başvuru söz konusu olmuyor. Ancak verilen mahkeme kararları adalet bakanlığına ve HSYK'ya bizzat iletilecektir. yazımdada belirttiğim gibi bizim anlayamadığımız bir adalet sistemini müvekkillerimize anlatmamız daha zor bir hal alıyor. mahkemelere göre değişen bu mahkeme kararlarını düzelteceğimiz kanaatindeyim. Aksi halde bir hukukcu olarak böyle bir sistemi kabul etmemiz mümkün değildir. Elimden geleni fazlasıyla yapacağım . tabiki de bu anlamda tüm çek mağdurları ile birlik olmamız gerekecektir. desteklerinize ihtiyacımız var..Saygılar.

    YanıtlaSil
  144. Av Neslihan vona22 Temmuz 2011 17:31

    Kesinlikle geçmiş oluyor. birde mahkemesinden kontrol edin. verilen şikayet dilekçe havale tarihini öğrenin. eğer dediğiniz gibi ise şikayet süresi geçmiştir. Dosya düşecektir.

    YanıtlaSil
  145. Av Neslihan vona22 Temmuz 2011 17:35

    O konuda bir şüpheniz olmasın...Aldığı kararları gördüm..TAKTİRE ŞAYAN..

    YanıtlaSil
  146. Barışçı-Mersin22 Temmuz 2011 17:36

    EKM2510 ARKADAŞIM; SON BİRKAÇ SAATTİR YOKTUM. BİRAZ DAHA SABIRLI VE SAKİN OLMANI BEKLİYORUM. BAK SENİNLE; BENİMLE, CÜNEYT HOCAM(PİRİMİZ), SAMİ KAL, BASKETÇİ, MURAT YALÇIN, ÇARLİNİN MELEKLERİ, UĞUR26, UTKU, DENİZ GÜL, ANKARA HUKUKLU, DELİ YÜREK EMRE, ÇOK DEĞERLİ DOST AVUKAT ARKADAŞLARIMIZ, HATİCE KAHVECİ, ULUDAĞ, BYNECDET, ANKARA; ÇARLİNİN MELEKLERİ,AYHAN, A.AYAYDIN, İHTİYAR, ELE-EL İNSAF, MÜHENDİS, SAMSUNLU, GİZEM ŞEN, ABİT TAŞÇILAR; DAHA SAYAYIMMI? YOKSA YETERMİ? EVET; ÜÇ YILI GEÇKİNDİR, HEP BİRLİKTE CİDDİ BİR MÜCADELEYİ BAŞLATTIK BAŞLATTIK VE BİN BİR TÜRLÜ ZORLUKLARA RAĞMENDE; SESİMİZİ YETERİNCE DUYURDUĞUMUZU VE BAŞARILI OLDUĞUMUZU SAVUNUYORUM VE BU İŞİN; İNŞAALLAH, BU YIL İÇERİSİNDE OLUMLU OLARAK SONUÇLANACAĞINA EN ÇOK BEN İNANIYORUM.

    O HALDE; BAŞTAN BERİ EMEK VEREN BİRİ OLARAK SENİN EKM2510 ARKADAŞIM SENİN, BİR KAÇ GÜN DAHİ; DAVAMIZDAN VE SİTEMİZDEN UZAK DURMANA GÖNLÜM RAZI GELMEZ. BAK BUGÜNE DEK NE ZOR YOLLARDAN GEÇEREK BURALARA GELDİK. BURAYA KADAR GELMİŞİKEN, SONUNA KADARDA HEP BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ DEĞİLMİ? SAYGILARIMI VE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYOR, SENİ KUCAKLIYOR VE OLUMLU CEVABINI BEKLİYORUM. GALİBA ÇOK YORULDUN; HAFTA SONU DİNLEN BİRAZ OLURMU ARKADAŞIM.

    YanıtlaSil
  147. Barışçı-Mersin22 Temmuz 2011 17:41

    SAKLAMBAÇ ARKADAŞIM; HAKLI DAVAMIZDA ZATEN 40-50 KİŞİ ZOR BİR ARADA OLUYORUZ. LÜTFEN GEREKSİZ TARTIŞMALARDAN BİRAZ UZAK DURUP, BİRBİRİMİZİ YANLIŞ ANLAMAYIP, HOŞ GÖRÜ İÇERİSİNDE OLSAK DİYORUM. OLSAKTA; ÖZGÜR GÜNLERE ULAŞMAK İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELEYE DEVAM ETSEK. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  148. Serap sarıoğlan22 Temmuz 2011 17:48

    barıscı abım herkes senın kadar ılımlı,anlayıslı degıl,,,ama bızlerınde bır sabır sınırı var,,,elestırı olur ama kımse lakayit konusamaz,,,

    YanıtlaSil
  149. syn BARIŞCI ÖNCELİKLE SAYGILARIMI SUNARIM FAKAT EKM2510 ALMIŞ OLDUĞU KARARA SAYGI DUYARIM BUNDAN SONRASI KENDİ FİKRİDİR AYNI ZAMANDA SEVGİLİ DOSTUM BASKETÇİ DE BUNA BENZER BİR ÇEKİLMEDEN BAHSETTİ AMA MÜCADELEDEN DEĞİL GEREKSİZ BİR ÇOK YORUM YÜZÜNDEN AYRICA BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ RUMUZLAR KEŞKE HALA BURADA OLSALAR AMA GERÇEK ÖYLE DEĞİL BİR ÇOĞU ARAMIZDA DEĞİL SADECE 3 BİLEMEDİN 4 KİŞİ AKTİF SONUÇTA BOŞ BOŞ LAF SALATASI YAPANLARI KATMAYINCA BİZLER KOMİK SAYIDA KALDIK VE KOMİK DURUMA DÜŞER OLDUK ADAMLAR EYLEM DİYOR FİKİR SUNUYOR SAYGI DUYARIZ DİYORUZ EN BAŞTA SÖYLEYEN FİKİR VEREN KİŞİ YOK ORTADA SEN YAZICAN BEN MAİL ATACAM BEN YAZACAM SEN ATACAN RESMEN DURUM BU AMA KADER ARKADAŞINI İŞ YERDEN YERE VURMAYA GELİNCE MÜKEMMELİZ ARTIK YETER DAHA FAZLA GÜLMESİN ŞU SOYTARI EKİBİ YEMİN EDİYORUM BEN İLKOKULDA BÖYLE KONUŞMA DAYANIŞMA GÖRMEDİM EN AZINDAN O ZAMANKİ KONUŞMALARIMIZ GERÇEĞE DAHA YAKINDI BİZLER BİRBİRİMİZE ULAŞIRIZ BUNDA SORUN YOK ŞİMDİ GÖRELİM KİM YADA KİMLER DAVAYA SAHİP ÇIKACAK BURADAN GERÇEK VE MANTIKLI OLAN HERŞEYE YİNEDE KATKIMIZ OLACAKTIR AMA HABER VERME BİLGİLENDİRME DÖNEMİ GAYRİ CİDDİ KİŞİLERE KARŞI BENİM İÇİNDE KAPANMIŞTIR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  150. Barışçı-Mersin22 Temmuz 2011 17:55

    DEĞERLİ ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİN GİBİYSE; 30 EYLÜLDEN SONRA ŞİKAYET ETME HAKKI DÜŞMÜŞ OLUYOR. BUNA GÖRE; GÜVENİLİR BİR AVUKAT ARKADAŞIMIN GİRİŞİMİ SONUÇ VERECKTİR. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  151. Barışçı-Mersin22 Temmuz 2011 18:02

    AKCAN ARKADAŞIM; KEŞKE YANILIYOR OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLSEM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  152. Sayın Barışçı-Mersin'in bu yazısını haklı bulmaktayım, ne kadar yorgun olduğunuzu, mücadelede yalnızlığınızı da tahmin edebiliyorum üstelik uzaktan davulun sesi hoş gelir diyeceksiniz belki ama affınıza sığınarak önder mücadelecileri tek tek kaybetmek bizlerde ki mücadele azminin yara alması, bize karşı tavrı olanları da sevindirmek olacaktır kanaatindeyim. Ortak davamız için ne kadar büyük uğraşlar verdiğinizi buradan takip ediyor, minimum katkıda bulunabilen biz uzaktakiler sizlerin mücadele şevkinizle yaşıyoruz.

    İyi haftasonları dilerim.

    YanıtlaSil
  153. Barışçı-Mersin22 Temmuz 2011 18:11

    SERAP SARIOĞLAN ARKADAŞIM; BU ZOR GÜNLERİ EN ÇOK GÖRMÜŞ BİRİ OLARAK DİYORUMKİ, İNSANLAR İMKANSIZ; İNSANLAR GERGİN VE YORGUN, İNSANLAR ÇARESİZ VE İNSANLAR YILGIN. İŞTE BUNUN İÇİN, SABRIMIZ VE İRADEMİZ ZAYIFLAMIŞ DURUMDA. BİRAZ DAHA SABIR, BİRAZ DAHA DAYANMA GÜCÜ VE MÜCADELE İLE İNANINKİ; ÖZGÜR GÜNLER BU YIL İÇİNDE. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  154. Sevgili Metin bilmediğim için soruyorum. Çek borçlarından kurtulmak için ne kadar yurt dışında kalman gerekiyor. Bende 1 ay içinde yurt dışına çıkacağım bu nedenle soruyorum. Vereceğin bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  155. Sevgili Basketçi,

    Ortağımın beni dolandırması sonucunda hem fabrikam elimden gitti hem de çek borçları üstüme kaldı. Bu nedenle yurt dışına çıkmak gibi bir durumum var. Gördüğüm kadarıyla herkese destek vermek için çaba harcıyorsunuz. Sizden ricam çek borçlarımdan kurtulmak için ne kadar süre yurt dışında kalmam gerekiyor. Piyasada bulunan son çekimin tarihi 25.10.2011 dir. Birde çeklerde süre aşımı ne kadardır. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  156. ve herzaman ki oldu ne oldu pufffff her şey baştan olacağı bu fazla olmaz zaten mücadele neye mücadele neyle mücadele kimle kime karşı nasıl neyle mücadele yapacak ve yapılacak siz ilk önce bunlara cevap bulun sonra neyle ve nasıl mücadele yapılır bilirsiniz eğer siz bir gurup eğer siz bir örgütleşme çalışması olsaydı bu iş kökten olurdu siz hala aynı terane 3 kuruşların hesapları yapılır nerde para nereye harcandı ya bu kadar hesap uzmanısınızda niye battınız neyse siz bu kafayla bir şey olmaz olacaklarada mani olursunuz resmileşmedikce bir çatı altında toplanmadıkca bu iş olmaz olmaz olmaz hadi kolay gelsin

    YanıtlaSil
  157. Barışçı-Mersin22 Temmuz 2011 18:53

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU ARADA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM. ÇARLİNİN MELEKLERİNDEN YURDANUR BACIMIN VE ARKADAŞLARININ HAKLI DAVAMIZ ANLAMINDA, ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARI VAR. ÇALIŞMALARI OLGUNLAŞTIĞINDA ELEBETTEKİ SİZLERE HABER VERECEĞİZ SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  158. ulan dangalak bu saate kadar sabrettim ama sen kaşındın akıllıol yeterartık ne menem insanlarsınız onu begenme buna kusur bul yetti artık. adilik yapma kes çeneni.

    YanıtlaSil
  159. Turkiye gazetesinden Adem ve Salih beyin yaptigi yazi dizisi uzerine durumu anlatan bir mail gondermistim.Adem DEMIR`den asagidaki cevap geldi.

    Selamlar
    Hakkı bey
    asıl ben sizin ilginiz için teşekkür ediyorum.
    Bahsettiğiniz konu, çeşitli zamanlarda gazetelerde işlendi.
    Gerçekten bu da bir sorun.
    ilgileniyorum.
    Saygılarımla
    Adem Demir

    ARKADASLAR LUTFEN BIRAZ DAHA BIRAZ DAHA SABIR VE GAYRET BU IS GUC BIRLIGI ILE COZULUR VE AZ KALDIGINA INANIYORUM.BASTA UGUR DUNDAR, M.ALI BIRAND, ALI KIRCA,FATIH ALTAYLI, ZAMAN GAZETESI OLMAK UZERE AKLIMA GELEN HABER YAPAN HERKESE EKM5225 ARKADISIMIZIN YAZISINI VE HASAN ABININ YAZISINI GONDERDIM.YOGUN GELEN MAILE HICBIR HABERCI DUYARSIZ KALMAZ MUTLAKA HABER YAPAR.ULKEMIZDE HERHANGI BIRSEY YAPILACAKSA ONCE MEDYADAN GECIYOR.EN AZINDAN MECLIS ACILANA KADAR MEDYANIN DIKKATINI CEKERSEK MECLISINDE DIKKATINI CEKERIZ.SAYGILAR...

    YanıtlaSil
  160. yaman bey.. soyledikleriniz dogru.. fakat agzinizdaki bakla kiyidan sizivermis.. nasil yani hesap uzmanisinizda battiniz.. sen bu konuda esnaflarin nasil hedef elindigini bilmiyorsun demekki.. matematigin yolu tektir uzman olmaya gerek yoktur.. alirsin satarsin.. okadar.. simdi aldin sattin.. bidaha aldin satamadin.. niye?? cunku kriz sessiz bi sekilde esnaflarin hesaplarini degistirdi.. hani teyet gecti diyor ya.. ya da bir baskasi rakip oldu daha ucuza satti sen durust esnafsin vergini herseyini iscinin sigortasini oduyorsun dolayisiyla o fiyata satamazsin.. eee isi birakmak oyle kolaymi?.. ha size kolay galiba.. bu sefer senin piyasanda vade boy gostermeye basliyor vadeli aliyorsun vadeli satiyorsun .. uckagitci ile isin yok hepsi eski esnaf.. eee kriz oluyor.. ne oluyor ozaman????? biliyormusun??? bilmiyorsun.. bilseydin boyle yazmazdin... 500 bin alacagin var farz edelim.. ha 300 bin de borcun var .. aradaki 200 bin senin sermayen.. bu 500 bin alacak riske giriyor diyorlarki vadeyi uzat falan filan sende esnaf adamsin oyle memur zihniyetli degil tabiki senin gibi!!!! neyse.. ha bu arada 300 bin borcun varya onlar ne yapiyor ??? biliyormusun??? iste onlarin cogu bizi hedef alan cemaate mensup zaten.. neyse onuda gecelim.. diyorlarki metin alacaklarini toplamakta zorluk cekiyormus.. cekleri gununden once tahsil ettilermi??? eeeee... ne oldu yetmedi bankadaki para.. icra geldi isler bozulduuuuuu.... anladinmi yaman bey..!!!! sonrasini artik sen hesap yapmayi bilen birisi olarak ne olacagini bilirsin diye dusunuyorum.. buna benzer veya cok daha farkli sebeplerden batan esnaflar var ve ben sanaide oldugum icin en az 100 tane farkli ornek verebilirim size.. eger isterseniz tabiki.. ha bu arada geri cagirilan kredileri de unutmamak lazim cok esnaf ev arsa dukkan kredilerinin yarisini odemis olmasina ragmen evleri ellerinden gitti isleri krizden dolayi durdu ve taksitleri odeyemedikleri icin.. gelen icra dukkanin mulk borcu fakat ne yapiyor banka ??? biliyormusunuz???? ilk once makinalara el koyuyor dukkan da nasil olsa hipotekleri var.. sonra arabaya el koyuyor ... isler duruyor eee dukkanin taksiti odenmedi.. onuda aliveriyorlar.. bu esnaf ne yapsin? soruyorum sana??? bilmeden konusmayin lutfen.. ha cekme kredi diyeceksin degilmi??/ iste bu devlet politikasi kira fiyatina kredi taksitleri varken siz hesap uzmani kira odermisiniz?????? ve yine siz hesap uzmani krizin gelecegini size haber verenmi var???? bos konusmayin..!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  161. adem.demir@tg.com.tr

    YanıtlaSil
  162. ben kendim başta olmak üzere bu çek magdurlarını anlayamıyorum. ne bu kardeşim adamı zıvanadan çıkarıyorsunuz. ilk önce ahde vefa gösterin.hepimizin maddi durumu belli, ailevi durumu belli, psikolojik durumu belli. kimse kimsenin kahrını çekecek takatta degil. çıkmış adam egosunu tatmin ediyor. kadınlar hamamı gibiyiz dedinki demişki. burası artık çıgırından çıktı. lanet olsun böyle düzene, adamın biri çıkar bizi şovenlikle itham eder, diğeri çıkar dinsizlikle kafirlikle itham eder. beyler sizin derdiniz çekmi. ben inanmıyorum. galiba tuzunuz kuru, sorunları çözdünüz oh ne ala geyik yapalım. ben bu siteye inanmıyorum, insanlara inanmıyorum artık. riyakarlık ve iki yüzlülük gırla. gecesini gündüzüne katan pc başında uyuyan basketçinin durumu ortada, aç susuz beş parasız yollarda şehir şehir dolaşan ekm 2510 durumu ortada. çıkmış üç beş kendini bilmez ahkam kesiyor eleştiriyor. adamlar asaletinden ters bir cevap bile vermiyorlar geri çekiliyorlar. yok arkadaş bu iş bu kadar ucuz degil. burası kimsenin egosunu tatmin yeri degil. benim uslubum farklı. dostuma ölene kadar, dost, düşmanıma ölene kadar düşman. kardeşim benim kalmış 144 gün ben hala ugraşıyorum.2.5 sene yatmışım kalan ceza bana dokunmaz. marifet ceza yatmak degil özgür kalabilmektir. barışçı abim işini çözmüş hala burda. bakın bazı arkadaşlar işlerini çözdü ortalarda yok. (sayın murat yalçın abim sitemim sana) . burda ahkam kesenlere bakıyorum cezaevini görmemiş, orda ezilmemiş, dosyaları temyizde anadoluda bir söz var bekara karı boşamak kolay diye. gidin bakalım koguşa hırsızla, katille aynı masada yemek yeyin, aynı yatakta yatın. dışarda selam vermeyecegin bayagı insanlarla aylar günler geçirin. serap hanımı çok iyi anlıyorum, onu bu yazdıklarımdan tenzih ederim. içi yanıyor. benim yaşlı anam, sakat babam eşim ve 5 yaşındaki kızım kışın ayazında, yazın sıcagında cezaevi kapılarında rezil oldular. ben aileme bunları yaşattıgım için çektiğim vicdan azabını anlatamam.
    son sözüm özellikle belirtiyorum, avukatlar istisnasız bizim dostumuz degil. ama maalesef onlarsızda yapamıyoruz. herşeyin bir bedeli var iş yapıyor az çok karşılıgını alıyorlar. sadece saygı duyarım. ama asla burda avukat reklamı yapılmasına, katlanamam. aklıma ilk gelen avukat reklamı yapan onun ortagıdır.bundan sonra ben başkaları gibi geri çekilmem, engellensemde, sansürlensemde başka yollardan ulaşacak kanal bulur hak edene hak ettiği cevabı veririm.
    bende dahil ellerimizi önümüze koyup nefsi muhasebesi yapalım. gerektiğinde özürde dilemeli, gönülde almalıyız. gerçek olan mücadeledir. kayıtsız şartsız koşulsuz özgürlüktür.

    YanıtlaSil
  163. simdi soyle bir durum var biliyorsun.. bugun cekin yazildi sikayet edildi fakat hapis cezasi ne zaman cikacak?? neyse hapis cezasinin kesinlestigi gunden itibaren 10 yil sonra ceza dusuyor fakat icra devam ediyor.. benim bircok avukata sorup aldigim ortak bilgi bu yonde.. ha sana tavsiyem yeni pasaport al ve 10 yillik oluyor galiba simdi.. cunku bircok ulkede yeni pasaport sistemi henuz gelmemis eski pasaportlardan da defter degisikligi veya tarih uzatma islemi yapmiyorlar.. ha eger hazirda eski pasaportun var ise ve tarihi 2015 e kadar var ise ozaman 2015 e kadar kullanabilirsin sonra yeni ile degistirirsin tabiki o sistem gittigin ulkeye ulasirsa.. yeni pasaport sistemi.. elciliklere yani.. ha bu arada ilk once o bankanin yukumlu oldugu yaprak basina ...... kadar para varya.. o para icin hapis cezasi erken cikiyor yurt disina cikmadan once bi avukat araciligiyla adliyeden sordur temiz ise hava alanina git..

    YanıtlaSil
  164. Merhaba:

    Cek suclari mahkemey dustukten ve mahkemede karar cikip kesinlestikten sonra 710 yil net zaman gecmesi gerekmektedir. Ancak bu sure mahkeme sonucunun kesinlestigi an baslar. Eger mahkeme kesinlesmeden 7.5 yil surerse (sikayet anindan itibaren) cek davasi zaman asimindan duser

    Saygilarimla

    Muhendis 34

    YanıtlaSil
  165. bir sey daha soyleyim.. eger borcunu odeme sansin hic yoksa onundeki birkac yil icinde ve yurt disinda 10 yil kalacaksan ozaman tr de avukat tutmana cezalari erteletmene gerek yok bir an once ceza ciksin ve 10 yil bir an once dolsun derim .. ben boyle yaptim mecbur kaldim.. yinede soylediklerimi avukata danis oyle uygula.. ben basim dan gecenlere gore yaziyorum..

    YanıtlaSil
  166. Pardon klavye hatasi oldu. Infaza dustugu andan itibaren 10 yil eger dava sonuclanmazsa 7.5 7il

    Muhendis 34

    YanıtlaSil
  167. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    KISIR ÇATIŞMALARI,GEREKSİZ YARGILAMALARI BIRAKALIM.BİZ TOPLANMAYA ÇALIŞIRKEN,DAĞILMAK YADA DAĞITMAK NİYE.

    BİRAZ DAHA SAĞ DUYUYA İHTİYACIMIZ VAR.LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 22/07/2011 20:51

    YanıtlaSil
  168. SAYGIDEĞER SAMİ KAL KARDEŞİM,

    BENİM GÜN İÇİNDE YAZDIĞIM AV.LARLA İLGİLİ YAZIMI OKUMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.YORUMUNDAN CEVAP HAKKI DOĞDUĞUNU DÜŞÜNEREK YAZIYORUM.ÇÜNKÜ BEN ASLA VE ASLA BURDA AVUKAT TELLALLIĞI YAPMAM.AMA BAŞIMDAN GEÇENLER,MUHATAP OLDUĞUM ARKADAŞLARDAN EDİNDİĞİM BİLGİLER ÇERÇEVESİNDE EN BÜYÜK SIKINTI DOĞRU AVUKAT BULMAK OLDUĞUNU ÇOK AÇIK ANLIYORUM.BU NEDENLE DE BU SİTEDE EYLEMLERLE UĞRAŞIRKEN İŞİMİN BİR PARÇASININ DA BU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜREK ELİMDEN GELDİĞİNCE ARKADAŞLARA AVUKAT KONUSUNDA YARDIMCI OLMAK BOYNUMUN BORCUDUR.ÇOK YAKIN BİR ÖRNEK SN.TUKAY,ÇOK YAKIN BİR ÖRNEK BEN.DAHA ÇOK ÖRNEK VAR.YERİ GELDİ AVUKATLARA TAVRIMIZIDA KOYDUK BURDA.AMA AMAÇ ŞİMDİ AV.ELEŞTİRMEK DEĞİLDE BEN YANLIŞ ANŞILMAYI KABUL EDEMEDİĞİMDEN BUNU YAZMAK ZORUNDA KALDIM.
    BENİ ANLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR VE SAYGILARIMI İLETİYORUM .

    BASKETÇİ 22/07/2011 21:17

    YanıtlaSil
  169. Barışçı-Mersin22 Temmuz 2011 22:27

    METİN ARKADAŞIM; SADECE HAKLISIN DİYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  170. SELAM
    ARKADAŞLAR BİZLER MAGDURLAR OLARAK TEK VUCUD OLACAGIMIZA DAİMA BİRBİRİMİZLE TARTIŞIYORUZ GERCEKTE BU SİTEDE EN AKTİF OLANLAR VAR VE BİRLEİTİRİCİ ARKADAŞLARABEN HERZAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM LÜTFEN DAHA SAMİMİ OLMAK VARKEN BİR BİRİMİZE YARDIMCI OLACAGIMIZA DEVAMLI TARTIŞIYORUZ DEGİLMİ

    YanıtlaSil
  171. metin kardeşim sen herhalde yenisin beni tanımadın biz bu site kuruldugundan beri varız yani eskiyiz senin anlattıklarını biz yaşadık ta ne zaman biliyormusun 10 yıl önce ve hala ceremesini cekeriz neymiş 10 yıl bu site ne eylemlere ev sahipliği yaptı sonunda yine hüsran hesap konusunda senden daha bilgi olduğum kesin kendimi tanıtmayayım önce sor soruştur sonra cevap yaz bizler sorunlarımızı çözdük ama siz bu kafayla giderseniz sadece KLAVYE ŞOVALYELİĞİ YAPARSINIZ sizi eleştirenleride tanımadan etmeden savurursunuz şu son sorunuza cevap vereyim eğer benim nakit o dükkanı alacak gücüm varsa ki var diyelim bankaların cazip teklifleri beni kısa vadede dükkan sahibi yapacaksa evet krediyle alırım ama o dükkan için nakit gücümü sadece dükkana ayırırım onun parasıyla ticaret yapmam ana sermayemin dışında tutarım ha gücüm yoks a almam mal sahibi düşünsün kirayı nasıl alacam diye ben niye uykularımı kaçırayım neyse metin kardeşim bizler çok eylem hazırlığı yaptık katıldık finas kaynağında yardımcı olduk diyeceğim bu site ve benzeri sitelerde umut olacak bir şey yok kendinizi kandırmayın kanmayın resmi çatı altında bizi ve bizleri muhattap alacak çoğunlukta olmak için dernek resmi örgütlenmek şart bana sorarsan biz yorulduk artık küsen giden arkadaşlarımız bu işe noktayı koyacaktı ama ne hikmetse olmuyor yaklaşık 3,5 senedir bu böyle yazık ömür gidiyor farkında değil insan benim çeklerim 2001 den şimdi kaçtayız 2011 tam 10 senedir uğraşıyoruım ceza evine gir çık ama pes etmedim çalışıyorum kaçak maçak ama çalışıyorum uzatmayayım zaten ben öylesine girmiştim ekm2510 ben uzaklaşacam yazmayacam dediği için yazdım sende yazık sahiplenmişsin siteyi iyi bir şey ama bu enerjinizi dernekleşmeye ayırın temelsiz bir ev rüzgarda dağılır ama sağlam temeli bir ev ise kasırgaya dayanır unutmayın bana cevap falan yazma askıda kalır yazmayacağım zaten HEPİMİZİ ALLAH KURTARSIN KALIN SAĞLICAKLA

    YanıtlaSil
  172. BARIŞÇI seni severdim ama senelerini vermiş bu siteye eylemlere maddi manevi destek sağlayan birine haksızsın diyorsun sanada helal olsun ya ben sana gine saygıda kusur etmeyecem saygılar sanada barışçı mersin

    YanıtlaSil
  173. ARKADAŞLAR,DOSTLAR

    BİR İNSANIN EN RAHAT OLDUĞU YER YA TUVALETTİR.YA BANYODUR.BURALARDA
    ÜRYAN HALİYLE HER HALİYLE 3.KİŞİLERE KARŞI SORUMSUZCA HAREKET EDEBİLİRLER Kİ BU HEPİMİZİN MALUMUDUR.UTANMA,SAKINMA NIN OLMADIĞI YERLERDİR TUVALET VE BANYOLAR.

    İÇİMİZDEN BAZI ÇEK MAĞDURU SIFATI İLE BURAYA YAZAN KİMSELER SANKİ BANYO VE TUVALETTEYMİŞ GİBİ OKADAR SIKILMADAN RAHATÇA DAVRANIYORLARKİ.OKADAR RAHAT YAZIYORLARKİ ŞAŞMAMAK ELDE DEĞİL.HİÇ UTANMA VEYA SORUMLULUK DUYGUSU OLMADAN PERVASIZCA ÖYLE SAÇMALIYORLARKİ BİRİRĞE EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ BUGÜNLERDE.

    HANGİ TOPLANTIYA GELDİN.HANGİ EYLEMDE BULUNDUN,MİLLETİ ARKANDAN SÜRÜKLEYECEK HANGİ GÖRÜŞ VE ÖNERİN VAR. YOK YOK YOK
    SADECE ELEŞTİR VE TÜKÜR.

    .......TİRİN GİDİN ....N ....TİRİN GİDİNDE BİZ GERİYE KALANLAR YARAMIZA MERHEM ARAMAYA DEVAM EDELİM.

    BİRİYLE DERDİN VARSA TELEFON ET ARANDAKİ SORUNU HALLET.BU SİTEYE NİÇİN
    CERAHATİNİ AKITIYORSUN.

    BURADA İNSANLAR CAN DERDİNDE,SİZ .....NELER NEYİN DERDİNDESİNİZ.


    NOT, DİĞER MUHTEREM ÇEK DOSTLARIMIN AFFIYLA

    YanıtlaSil
  174. Sayin Yaman,
    Burada yazilan her olumsuz yazi icimizde kalan birazcik umudu yok ediyor.Bu siteyle umutlarini canli tutan cok insan olduguna inaniyorum.Cok fazla birsey yapilamasa da, cok fazla birlik saglanamasa da yinede birseyler yapildigini gormek pamuk ipligine bagli olan umutlarimizi canli tutuyor.Hakli olabilirsiniz bu sekilde birsey olmayabilir.Ama hic birsey yapmamaktan iyidir.Belki bu ugurda cok emek verdiniz cok yoruldunuz.o yuzden kizginsin olabilirsiniz. Ama ben inaniyorum ki en bastan beri emek harcayan, yorulan hic kimsenin emegi bosa gitmeyecek, bundan 2-3 sene once cek magdurlari konusulmuyordu.Cek yasasina iyi veya kotu tahhut maddesi eklendi, bakan ve komisyon baskani sartlar olusturulduktan sonra tekrar duzenleme yapilacagini beyan etti.Daha bir kac hafta once HSYK bu konuyu dile getirdi.Daha cok umut verici seyler var.Bence bunlarin hepsi emek veren arkadaslarimizin ugraslari sonucu oldu.Evet kolay degil cok emek vermek gerekiyor ve bu emegi verecek kisi sayisi hakkinda sorun yasaniyor ama olumsuz yazilar zaten az olan emektarlari ve emek vermek icin sevklenen insanlari uzaklastiriyor.Amacimiz uzum yemek bagci dovmek degil.

    YanıtlaSil
  175. bugün,daha doğrusu dün giremedim nete yoldaydım.ancak şimdi nete girebildim ve yazılanları okuyorum,anlamaya çalışıyorum.hani ailede büyükler kavga ederde çocuklar ne olduğunu anlamaya çalışırkende derinden üzülürler.başta farklı sitelerin olması,avukat reklamlarının yapılması benimde eleştirdiğim bir konudur.avukat reklamlarından rant sağlanıyor görüşündeyim.kim olursa olsun kim yazarsa yazsın.varsa gerçek idealist avukatlar çıksınlar ortaya hiç bir bedel almadan yardımcı olsunlar mağdurlara ,başkada bir şey demiyorum. zaman zaman yazdığım yazılara kızanlar eleştirenler oldu, sanki başka önerilerde hiç bulunmuyormuşum. bir dernek kurulmalı,siteye belli ücretle üye olunmalı,derneğe üyeliklerde belli bir aidat ödenmeli,bu derneğe bir başkan seçilmeli, o kişiye bir süre verilmeli, verilen süre zarfında yaptıklarına bakılmalı,varsa daha iyi yapabilecek biri o kişi seçilir. tüm maddi yardımlar ve giderler kayıtlı olmalı ve heryıl sonu isteyen kişiler bu kayıtları görebilmeli,yoksa bu durumla biz karşı mücadele yerine birbirimizle mücadele eder halde kalırız.bazı siyasi partilerdeki gibi hizipçi davranacağımıza,yapıcı arkadaşlarımızın eksikliklerini kapatmaya çalışalım. dilerim bu günkü tartışma sadece sıcak havadan kaynaklanan bir durum olmuş olsun. uyandığınız zaman tüm kötü düşüncelerden uzak birlikte güzel bir mmücadele vermeniz dileğiyle.

    YanıtlaSil
  176. bugün,daha doğrusu dün giremedim nete yoldaydım.ancak şimdi nete girebildim ve yazılanları okuyorum,anlamaya çalışıyorum.hani ailede büyükler kavga ederde çocuklar ne olduğunu anlamaya çalışırkende derinden üzülürler.başta farklı sitelerin olması,avukat reklamlarının yapılması benimde eleştirdiğim bir konudur.avukat reklamlarından rant sağlanıyor görüşündeyim.kim olursa olsun kim yazarsa yazsın.varsa gerçek idealist avukatlar çıksınlar ortaya hiç bir bedel almadan yardımcı olsunlar mağdurlara ,başkada bir şey demiyorum. zaman zaman yazdığım yazılara kızanlar eleştirenler oldu, sanki başka önerilerde hiç bulunmuyormuşum. bir dernek kurulmalı,siteye belli ücretle üye olunmalı,derneğe üyeliklerde belli bir aidat ödenmeli,bu derneğe bir başkan seçilmeli, o kişiye bir süre verilmeli, verilen süre zarfında yaptıklarına bakılmalı,varsa daha iyi yapabilecek biri o kişi seçilir. tüm maddi yardımlar ve giderler kayıtlı olmalı ve heryıl sonu isteyen kişiler bu kayıtları görebilmeli,yoksa bu durumla biz karşı mücadele yerine birbirimizle mücadele eder halde kalırız.bazı siyasi partilerdeki gibi hizipçi davranacağımıza,yapıcı arkadaşlarımızın eksikliklerini kapatmaya çalışalım. dilerim bu günkü tartışma sadece sıcak havadan kaynaklanan bir durum olmuş olsun. uyandığınız zaman tüm kötü düşüncelerden uzak birlikte güzel bir mmücadele vermeniz dileğiyle

    YanıtlaSil
  177. yaman bey.. bosuna cevap yazma diyerek suyun ustune cikacagini dusunmek bu sitedeki arkadaslara haksizlik demektir.. 10 yilda neye mucadele verdigini merak ettim dogrusu.. benden bilgili oldugunu kesin olarak dusunuyorsun.. bizler birbirimizden bilgili isek ne mutlu bize en azindan kafamizdaki bazi sorulari birbirimize sorup kaldirabiliriz demektir.. diyorsunki krediyi alirim ama o parayi koseye ayiririm.... allah askina hangi ulkede hangi ticari anlayis ortaminda sen bunu bizlere neden yapmadiniz diye sorar casina '' dustum mapus dallarina ogut veren bol olur'' sozlerini bizlere hatirlatiyorsun.. insanlarin zaaflari vardir.. ve ticaretin mantiginda 1*2*4*8*16 diye katlamali gider.. hangi esnaf bu imkanlar sunuldugunda nefsine hakim olabilir soruyorum.. o hesaplari memur zihniyetindeki korkak esnaflar yapar.. ha dogrumudur? tabiki dogrudur fakat genelin zagfini yapmak istediklerini ve ticaretten beklentilerini yansitmaz.. esnaflarin hatta maasli calisanlarin bile bu zaaflari hedef alindi ve cogunluk bu tezgaha dustu.. ben ticarete basladim yanimdakide basladi ben para biriktirip araba alana kadar yanimdaki esnaf aylik 300-500 tl kredi taksidi ile arabayi aldi ve isleri benden daha hizli ilerledi ve beni bastirdi.. ornek olarak verdim ki bu olay aynen bir lokantaci arkadasin basina geldi tabiki araba 1 tene degil 5-7 araba servis gucunu artirdi yani.. ve inanirmisiniz kredi ile alan adam krizden once taksitleri bitti sansliydi o konuda ve su anda parayi ayirip mal almiyor kredi de cekmiyor pesin aliyor oluyor bitiyor.. :) en dogru olanida bu zaten.. bu ortamda hem arabayi kredi ile al hemde o parayi kenara koy... olacak is degil sizin oneriniz.. yani mevcut gercegi basimiza gelenleri piyasanin stil degistirisini ve sonuclarini yansitmiyor.. ha ben bisey sahiplenmedim bu siteye baya bir suredir arada bir bakiyorum ama bos konusmamak icin yazmiyorum.. ben yurt disindayim ve gecim sikintisina dustum.. sizlere hic bir faydam olmaz.. ilk zaman lar bu arama felan ugrastim fakat oyle olmuyor iste bazen her attigin adim para hele bizlere daha pahali disardayiz.. ha bu is nasil olur.. benim onerim su site deki arkadaslara maddi gucu yani bir ofis tutacak o insanlarla bulusmak gorusmek o masraflari karsilayabilecek olan birileri lazim yoksa evden disari cikmadan hic birsey olmaz tabiki.. e simdi adam zaten kaciyor parasi yok is bulamiyor nereye gidecek kiminle bulusacak bu durumda olan cok insan var onlara haksizlik etmeyelim.. aylik en az masrafi 2000 -3000 iken siradan bir kucuk esnaf.. birden sifira hatta eline gecen paralarida ev tasimak gibi kacmak gibi seylere harcamak zorunda kaliyor.. ne yapacagini sasiriyor.. neyse sonucta oyle yada boyle madem oyleydin boyleydin deyip te neden battiniz demek cok yersiz ve yanlis.. ozaman sen niye battin der cikar karsi taraf.. abesle istigal.. biz bu sorunun cevabini cevremize verebilmek icin beynimizi parcaladik.. birde sizin gibi cek maduru birine anlatirsak ki bisey anlatmis degilim henuz.. ozaman simdiden cikalim burdan emek verenler bize niye battiniz diyorsa, neye emek verdigi cok dusundurucu...

    YanıtlaSil
  178. sen haklisin ben haksizim meselesi degil bu.. yanlis bisey varsa duzeltmek gercekleri once bulmak ve burada kimlerin ne dusundugunu ve zihniyetini aciga cikartmak sonrasinda kiminle nasil yola cikilacagini bulmak bas olmadan kic olmaz.. emek vermissiniz mukemmel gurur verici de.. bircok konuda da dogru soyluyorsunuz fakat nasil oldu da o soruyu sorabildiniz? demekki icinizde var bu dusunce herzaman kullanmiyorsunuz.. nasil savunacaksiniz magdurlari? hata yapmissin batmissin soyle yapsaydin bisey olmazdi diyerek?

    YanıtlaSil
  179. bakin hakki bey ne guzel yorumlamis sizin yazdiklarinizi siz kizgin ben kizgin.. kime kiziyoruz biz?????? yola birlikte ciktiginiz kisilerin sizin kadar girisken olmamasina mi ? yada dunyasi allak bullak olmus birinin asiri istekli oldugu icin size dusunmeden tamam deyip yaninizda gelememesine mi? ben internet kullanmayi son 1 yilda ogrendim.. yogun calisiyordum bu ayip mi? ayrica herkesin aile duzeni bir degil.. herkez ailesine siginip bu islerin pesinden kosturamiyor.. daha onceki tartismalari pek takip edemedim ama saniyorum bu sekilde de bir soru isaretini cozmus olduk umarim.. belkide toplanamamaktaki engellerden birydi.. ne mutlu ki arada bir tartismalarda cikabiliyor.. yoksa amac ortaya cikmazdi.. ve buradaki herkesin bu yorumlari ciddiye aldigi ortaya cikiyor.. saniyorum amacina da ulasacaktir bir atesleyen, o ateside faliyete gecirecek imkanlara sahip birileri olacaktir.. buda basindan beri mucadele edenlerin sayesinde olacaktir.. herkese saygilarimi iletiyorum..

    YanıtlaSil
  180. abi gerek yok bunlara bi sakin

    YanıtlaSil
  181. yazmıyacağım diyorum,dayanamıyorum;arkadaşlar neden her seferinde ben yazmıcam yok efendim mücadeleye devam edicem gibi beyanlarda bulunuyosunuz anlam veremiyorum.GÜVEN TAZELEME gayretinde gördüm bu tarz yazanları.yazmazsın olur biter.bunu burda deklere etmenin alemi yok.çocukça davranışlar bunlar.biz bu davaya saplanmışız;ya batıp yokolacağız ya da sıyrılıp çıkacağız...2 ay daha sıkın dişinizi 2 ay

    YanıtlaSil
  182. DEĞERLİ ARKADŞLARIM,

    DAHA SAKİN VE ÖLÇÜLÜ,BİZ İŞ ADAMLARINAYAKIŞIR BİR HAFTA SONU DİLİYORUM.

    YOKSA BU GERGİNLİK GİDEREK TIRMANACAK VE GEREKSİZ YERLERE GİDECEK.BENCE NE AMACA HİZMET ETMİŞ OLACAK,NEDE BİZİ BİR SONUCA GÖTÜRECEK.CEVAP HAKLARI DOĞACAK ,O ONA SALDIRACAK ,ÖBÜRÜ ONA DERKEN İŞ ÇIĞRINDAN ÇIKACAK.ZATEN HEPİMİZ BU FİLMİ DEĞİŞİK ZAMANLARDA GÖRDÜK,ÇOK DA YABANCISI DEĞİLİZ.
    SİZLERDEN RİCAM ,BELİRSİZLİK NEDENİ İLE GERGİN OLDUĞUMUZ BU ORTAMDA BİRAZ DAHA SAĞ DUYULU HAREKETETMEMİZ VE YAZDIKLARIMIZI BURAYA DÖKMEDEN ÖNCE 2-3 DEFA OKUMANIZ.

    SN.LADRE,YAZINIZ SANSÜRLÜ DE OLSA İÇERİĞİ VE BURAYI BAYANLARINDA İZLEDİĞİ DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE YÖNRTİM SİLMEK DURUMUNDA KALDI.

    YORUMUNUZU DAHA ILIMLI YAZARSANIZ TEKRAR YAYNILAMAK KONUSUNDA BİR SIKINTI OLMAYACAKTIR.

    ANLAYIŞLA KARŞILIYACAĞINIZI UMAR

    SAYGILARIMI SUNARIM

    BASKETÇİ 23/07/2011 10:04

    YanıtlaSil
  183. Barışçı-Mersin23 Temmuz 2011 10:22

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.

    TÜM OLUMSUZLUKLARA; ZORLUKLARA VE İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN, ÇOK DEĞERLİ KATILIM, ÇALIŞMA, BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZLE, ÖZGÜR GÜNLERE ULAŞIP HÜZÜNLÜDE OLSA SEVİNÇLER YAŞAYACAĞIMIZ İNANCINDAYIM.

    MUSİAD; İTO VE TOBB'NE BU SABAH YİNE MAİLLERİMİ GÖNDERDİM, BİLGİLERİNİZE.

    DEĞERLİ CÜNEYT HOCAM(PİRİMİZ); GEREK KENDİ GÖRÜŞÜM VE GEREKSE BAZI ARKADAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA, SİZDEN YARDIM ALMAMIZ GEREKTİĞİ İNANCINDAYIZ. ÖRNEĞİN; SAYIN YENİ MİLLETVEKİLLERİMİZİN TELEFONLARINI MÜMKÜNSE, BİZLERE TEMİN EDERMİSİNİZ

    ÖRNEĞİN; BİZLER İÇİN, YENİ BİR YAZI HAZIRLARMISINIZ. BUNLARI VE DAHA FAZLASINI YAPACAĞINIZDAN EMİN OLARAK, TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI İLETİYORUM.

    HAKLI DAVAMIZDA TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  184. hayırdır sami ....

    YanıtlaSil
  185. Barışçı-Mersin23 Temmuz 2011 10:45

    YAMAN KARDEŞİM DİKKAT EDERSEN METİN ARKADAŞIMIN SADECE O YORUMU İÇİN HAKLISIN DEMİŞTİM. AMACIM; ELBETTEKİ SENİ HAKSIZ ÇIKARMAK DEĞİLDİR. SANA YÖNELİK HAKSIZ BİR YORUMUMDA YOKTUR. YİNEDE YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM KUSURUMA BAKMA. BANA GÖRE GELİN EN İYİSİ TARTIŞMA VE ÇEKİŞMELERE BİR SON VERİP, HAKLI DAVAMIZA ODAKLANALIM. METİN ARKADAŞIMDA, SENDE BENİM İÇİN KIYMETLİSİNİZ. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  186. barışçı merhaba
    sizin çabanızı izliyorum.Çok umutlusunuz.Abiciğim umut dünyasında yalıyoruz.Eskilderden ne hayır gördük ki,yeni milletvekili tlf istiyorsunuz.
    kıdemlileri arayan yok ki.Acemileri arayıp bulalım.
    eski milltvekilleri ustalık dönemindeler..
    siz eskileri arayan birilerini bulunda yenilerini boşverin..
    bak sitede kimse yok 2 - 3 kişiyi geçmez..
    neyse bu iş çözülmezse aralıkta burayı görürüz.
    Ama temennşim çarwsizlik değil.Umarım o günlere kalmadan çözüm bulur sayın milletvekillerimiz.
    milletvekili sıfatını bile hak etmiyorlar.oradakiler milletin vekili değil.....kendilerine kazanç kapısı aralamaya çalışan kişiler

    YanıtlaSil
  187. Barışçı-Mersin23 Temmuz 2011 11:09

    SEMİH ARKADAŞIM; DOĞRUDUR MÜCADELE EDEN SAYIMIZ OLDUKÇA AZDIR. AMA OLSUN O AZ SAYIYA RAĞMEN MÜCADELEYE DEVAM ETMELİYİZ. SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZE GELİNCE; BİZLERE KIZAN VE HATTA BAĞIRANLAR OLMASINA RAĞMEN, YANIMIZDA OLANLARDA OLMUŞTUR. BU BAKIMDAN; HAKLI DAVAMIZDA SONUCA ULAŞANA DEK, HER YOLU DENEMEKTE YARAR VARDIR. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  188. Serap sarıoğlan23 Temmuz 2011 11:15

    gunaydın sn semıh....burdayız bız herzaman,vazgecmek yok....vekıllerı aramak konusuna gelınce sızce 2 kısının araması, hıc aranmamasından ıyı degılmıdır???

    YanıtlaSil
  189. Merhaba:

    Sanirim siz dahil bir cok arkadas bu yorucu mucadelede yorgun dustu. Biraz herkes dinlenir ve geri cekilirse, biraz olaylar sakinlesir. Sizde biraz kafanizi dinleme firsati bulursunuz. Sonucta sonuc alinamasa bile cok yogun bir mucadelede bulundunuz ve hakli olarak hem sizin hem baskalarin sinirleri yiprandi. bence 1-2 haftalik arayla daha dinc olarak sahaya donersiniz.

    Saygilarimla

    Muhendis 34

    YanıtlaSil
  190. neyse.. demekki bi gerginlik sozkonusu.. bazen hatali cikislar oluyor.. bence burada basi cekebilecek kapasitede kisiler var.. birseyler olur diye dusunuyorum.. cok fazla kisiye gerek kalmadan maddi destek ile baslar ise sonrasi cok hizli ilerleyecektir.. simdi kacak olan kisinin en onemli ihtiyaci onu kabul edecek bir is is veren saniyorum.. belirli is adamlari ile baglanti kurulur ve bu magdurlara cagri yapilirsa 100 kisiden 70 tanesi bu cagriya kulak verir ve is bulmak icin cebindeki son parasini da harcar ve acacaginiz buro veya toplandiginiz yere gelir.. ve is bulunur.. boylelikle zincirleme devami gelir diye dusunuyorum.. hem o magdurlara is bulmus olur hemde o dernege uye toplanmis olur diye dusunuyorum.. boylelikle cok hayirli bir ise imza atilmis olur.. her cek magdurunun aile durumu iyi degil ve esnaflik yaptigi icin en son batarken kendisine bir miktar para ayiramayan cok kisi var.. su anda kendilerini birseysiz hissediyorlar ama ney oldugunu ismini veremiyorlar.. evden cikmaya utaniyorlar bir cok kisi.. eski cevresine bana siradan bir is bulun diyemiyorlar.. zaten borclu oldugu cevrede calisamazlar.. is basvurusu icin gittigi yerde boynu bukuk ve hep kacamak cevaplar veriyorlar cunku sigortasini yapacaklar yapma diyemiyor yap ta diyemiyor referans istiyorlar soyleyemiyor tamamen sudan cikmis baliga donmus durumdalar.. fakat dernek olarak gonderildigi yerde hersey biliniyor ve basi dik oluyor ve mevcut vasiflarini ortaya serebiliyor ve yuksek maaslarda da calisabilir.. ha dernek sayesinde ise girenlerin cogununda aylik cuz i miktarlar ile saniyorum dernege ciddi katkisi olacaktir.. cig gibide uye sayisi buyur diyorum.. herkese kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  191. neyse.. demekki bi gerginlik sozkonusu.. bazen hatali cikislar oluyor..
    bence burada basi cekebilecek kapasitede kisiler var..
    birseyler olur diye dusunuyorum.. cok fazla kisiye gerek kalmadan maddi destek ile baslar ise sonrasi cok hizli ilerleyecektir..
    simdi kacak olan kisinin en onemli ihtiyaci onu kabul edecek bir is is veren saniyorum.. belirli is adamlari ile baglanti kurulur ve bu magdurlara cagri yapilirsa 100 kisiden 70 tanesi bu cagriya kulak verir ve is bulmak icin cebindeki son parasini da harcar ve acacaginiz buro veya toplandiginiz yere gelir.. ve is bulunur..
    boylelikle zincirleme devami gelir diye dusunuyorum..
    hem o magdurlara is bulmus olur hemde o dernege uye toplanmis olur diye dusunuyorum.. boylelikle cok hayirli bir ise imza atilmis olur..
    her cek magdurunun aile durumu iyi degil ve esnaflik yaptigi icin en son batarken kendisine bir miktar para ayiramayan cok kisi var..
    su anda kendilerini birseysiz hissediyorlar ama ney oldugunu ismini veremiyorlar.. evden cikmaya utaniyorlar bir cok kisi..
    eski cevresine bana siradan bir is bulun diyemiyorlar.. zaten borclu oldugu cevrede calisamazlar..
    is basvurusu icin gittigi yerde boynu bukuk ve hep kacamak cevaplar veriyorlar cunku sigortasini yapacaklar yapma diyemiyor yap ta diyemiyor referans istiyorlar soyleyemiyor tamamen sudan cikmis baliga donmus durumdalar..
    fakat dernek olarak gonderildigi yerde hersey biliniyor ve basi dik oluyor ve mevcut vasiflarini ortaya serebiliyor ve yuksek maaslarda da calisabilir..
    ha dernek sayesinde ise girenlerin cogununda aylik cuz i miktarlar ile saniyorum dernege ciddi katkisi olacaktir.. cig gibide uye sayisi buyur diyorum..
    herkese kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  192. ARKADAŞLAR DÜN FLAŞ TV DE HABER SUNAN MUSTAFA YENİGÜNE DEFALARCA YAZDIM CANLI YAYINDA KARŞILIKSIZ ÇEKTEN BİNLERCE HAPİSTE YATAN BUNDAN SONRADA ARKASI GELECEK YATANLARIN AİLELER DAĞILIYOR DİYE ..BAHSETMEDİ ŞİMDİ TWITTERDEN GÖRÜŞTÜM DEDİ HIZLI KAYIYOR ÇOK MESAJ GELİYOR ATLIYORUM.PAZARTESİ YAZARSAN TEKRAR ÇEKTEN HAPİSLERDEN BAHSEDEYİM DEDİ MÜMKÜNSE HERKESE DUYURALIM HERKES TWITTERDE OLSUN HABER VAKTİ DURMADAN YAZARSAK YÜZDE YÜZ HABERLERE ÇIKACAZ UZUN ZAMANDIR YAZMIYORUM SİTEYE HERKES SADECE BURDAN MÜCADELE EDİYOR OTURMAKLA OLMUYOR ARKADAŞLAR İÇERİSİ BERBAT BİR HAFTA YATTIM BİR YILA BEDEL HERKES ONA GÖRE HAREKET ETSİN ......TWITTERE GİRİP MUSTAFA YENİGUN YAZDIĞINIZDA ÇIKIYOR HERKESE SELAM

    YanıtlaSil
  193. PAZARTESİ HERKES FLAŞH ANA HABERDE TWITTERE BAĞLANSIN MUSTAFA YENİGÜN HABER SPİKERİ BAHSEDECEK FAKAT OLDUKÇA FAZLA YAZALIM TWITTERDEN DİKKAT DAHA İYİ ÇEKELİM KARŞILIKSIZ ÇEKTEN HAPİS YATANLARDAN BAHSEDECEK GÖRÜŞTÜM

    YanıtlaSil
  194. ARKADAŞLAR ÖNEMLİ...... PAZARTESİ HERKES FLAŞH ANA HABERİ TAKİP ETSİN TWITTERDEN MUTLAKA YAZSIN MUSTAFA YENİGUN YAZDIĞINIZDA ÇIKIYOR CANLI YAZIYOSUNUZ HERKESİ HABERDAR EDİN SELAMLAR GÖRÜŞTÜM HATIRLAT PAZARTESİ DEDİ

    YanıtlaSil
  195. sayın hakkı,,
    ben size bir şey demiyorum ki bir çatı altında toplanmadığınız sürece kimse bizi kala almaz almıyor ama bir dernek resmi bir örgütlenme olsa bak ozaman nasıl masaya oturuyorsun ama nerde biz yapamadık siz yapın aynı çelişkileri yaşamayın diye uyarıyorum elbette insanlar bu site ve benzeri sitelerden haber almak için binlerce kişi giriyor ama gel gelelim kimse taşın altına elini sokmuyor kimse kimseye güvenmiyor o yüzden herkes eylem yapalım maddi manevi destek olalım diyor sonra maddi yardım yapanlar patron edasıyla hesap soruyor bu yanlış sen bu maddi yardımı adam kiralamak için vermiyorsun ki senin bu çorbada tuzun olsun diye veriyorsun ama bizim milletimiz parayı veren patron oluyor başlıyor hesap sormaya olmaz kardeşim yanlış hep böyle oldu ve olacak sonunda küsen kırılan ne cesur insanlar vardı bu sitede eylemin enkıralını yapanlar gitti ve artık ilgilenmiyorlar elbette herkes anlayacak ama iş işten geçmiş olacak neyse uzatmayayım siz doğru bildiklerinizi yapın ama bu söylediklerim kulağınıza küpe olsaun nacizane uyarıyorum iyi günler.....

    YanıtlaSil
  196. SAMİ KAL, sen kime böyle kelimeler kullanıyon,eger bana diyosan,
    sana söyleyecek fazla bi şey bulamıyorum.ama yakında konya ya gelecem.....sana da bi ugrayacammm.benim davalarım bitti sami ama ben yine buradayımm.
    sana külhanbeylik hiç yakışmıo.beceremiyosun.

    YanıtlaSil
  197. Serap sarıoğlan23 Temmuz 2011 17:19

    HEP YAZIYORUM YINE YAZIYORUM....AZ KISI DAHI OLSAK SES GETIRECEK BIR EYLEM YAPALIM....

    YanıtlaSil
  198. valla üstad burda kimsenin alnında şu bu yazmıyor. nick kullanırsan araya kaynarsın.konyaya buyur gel benim cezalarım bitmedi ama hangi şartlarda olursa olsun görüşürüz.

    YanıtlaSil
  199. SN.MÜHENDİS 34,

    OLUMLU DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 23/07/2011 17:58

    YanıtlaSil