Sadullah Ergin, çek mağdurlarının sorunu bizim sorunumuzdur

Çek yasa tasarısı çalışmaları başlıyor.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, TBMM Adalet Komisyonu gündeminde bulunan Çek Yasa Tasarısı'na ilişkin çalışmaları bir an önce başlatacaklarını bildirerek, ''Cezaevine düşmüş, düşme riski altında olan insanlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Umut ediyorum, bütçe görüşmeleri başlamadan önce bu konuda düzenleme bekleyenlere müjde vermek nasip olur dedi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, TBMM Genel Kurulu'nda, Türk Borçlar Kanunu Tasarısı'nın 1. bölümü üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.



cek magdurlari

Sadullah ERGİN
Adalet Bakanı


Çek Yasa Tasarısına ilişkin düzenlemenin, TBMM Adalet Komisyonu'nda bulunduğunu anımsatan Ergin, '' çek mağdurları '' ifadesinin kullanılmasının doğru olduğunu belirtti. Ergin, çeki keşide etmekten, ödeyememekten dolayı cezaevinde olan, cezaevine girme tehdidi altında bulunanlara işaret ederek, konunun, sadece çekin borçlusu açısından değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi. Ergin, çekin alacaklısının da bulunduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
Çek borçlusu, çek alacaklısı, piyasada dönen çek miktarı, çek aracılığıyla temin edilen likit ide ihtiyacını etkileme potansiyelini beraber değerlendirme zaruri yeti var. Meclis tatile girmeden önce yapılan değerlendirme toplantısında, piyasada yaklaşık 200 katrilyonun üzerinde likit, nakit para yerine kullanılan çek miktarı olduğu belirtildi. Bu miktarda çekin yerine ikame edeceğimiz bir alternatif koymadan, çeke mevcut olan güveni sarsacak bir tedbiri almanız, piyasadaki faiz oranını, ekonomik dengeleri etkileyebilecek bir hadisedir. Cezaevine düşmüş, düşme riski altında olan insanlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Komisyonda bekleyen Çek Yasasına ait çalışmaları bir an önce başlatacağız. Hükümetin diğer bakanlıklarıyla koordine içerisinde, komisyonda diğer partilerden üye arkadaşlarımızla mutabakat noktasında arayışımız devam edecek. Umut ediyorum, bütçe görüşmeleri başlamadan önce bu konuda düzenleme bekleyenlere müjde vermek nasip olur. Bununla ilgili gayretimiz, çalışmamız var. Siyasi parti temsilcilerimizle bu diyaloğu önümüzdeki haftadan itibaren devam ettireceğiz.



İlgili yazılar: http://www.cekmagdurlari.com/2009/10/karslksz-cek-yasasna-isyan.html

183 yorum:

  1. mahkeme tarafıma gönderilecek meşruhatlı davetiyeyi postacı kanalıyla tebellüğe salih olmayan akıl hastasına tebliğ etmiş.tebligattan haberim olmadı.Gıyabımda yargılayıp ceza vermişler.düşünebiliyor musunuz hakim beni hiç görmeden dinlemeden ceza veriyor.tam orman kanunu

    YanıtlaSil
  2. SAYIN ARKADAŞLARIMIZ SEVGİLİ MAĞDURLARLAR AYLARDIR ÇEKMİŞ OLDUĞUMUZ SIKINTILARIN MÜKAFATINI ,GÖSTERMİŞ OLDUĞUMUZ SABRIN ÖDÜLÜNÜ ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN.

    ADALET BAKANIMIZIN AÇIKLAMALARI GÜZEL.BU İŞLERİN ÇÖZÜLMESİNİ ONLARDA İSTİYORLAR VE ÇALIŞIYORLAR. HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ ARTIK BİZDEN MAĞDUR DİYEREK BAHSEDİLİYOR.BİR HAVA YAKALADIK.DÜNKÜ ANKARA ZİYARETİ İLE BAŞLAYAN YENİ BİR YOLA ÇIKTIK.SAYIN AV. RAHMİ BEYİNDE KATKILARIYLA ÖNCE GAZETELER MEKALALER SONRADA ARKADAŞLARIMIZIN ARAMALARIYLA MUHALEFET PARTİSİ BASKILARI VE BAKANIN BU SORULARA YANITLARI.
    YARIN İSE HABERTURK GAZETESİ VE ZAMAN GAZETESİ AYRICA DERNEKTE ALACAĞIMIZ KARARLAR İLE BİRLEŞME ÇAĞIRISI.BÖLELİKLE GÜNDEME GELMEMİZ AN MESELESİ OLACAK.

    ANCAK ARAMALARA HERGÜN HER FIRSATTA DEVAM ETMELİYİZ.SİZLERE GÜNÜMÜZÜ GÜN EDİYOR ÇALIŞIYOR UYKUSUZ KALIYOR VE EN ETKİN VEKİLLERİN LİSTESİNİ HAZIRLIYORUZ.BU HAVAYI YAKALAMIŞKEN LÜTFEN HEBA ETMEYELİM.YASAYI TAM ANLAMIYLA LEHİMİZE ÇEVİRİP ÖZGÜR GÜNLERE KAVUŞALIM.. MAİLLERİNİZDEKİ TÜM VEKİLLERİMİZİ LÜTFEN HERGÜN ARAYIN ARATIN ARATTIRIN... SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  3. ARKADAŞLAR SİZDEN BİR RİCAM VAR BASINDA ÖZELLİKLE İHA DHA AA CİHAN GİBİ HABER AJANSLARINDAN BİRİLERİNİ BULMAMIZ LAZIM BAKIN SAYIN BAKANIN BU KONUŞMASINI SİZLERİN BASKISI SAĞLADI BUNU DA BİR HABER YAPTIRA BİLSEYDİK BİR AJANSA ÇÜNKÜ BÜTÜN SİTELER VE GAZETELER SONUÇTA HABERİNİ BURALARDAN ALIYOR HATTA OKUMADAN BİLGİSAYAR PROGRAMLARI İLE OTOMATİK KOYUYORLAR BUNU SAĞLAMAMIZ BİZE GÜNDEMDE YER VERDİRECEKTİR. ARANMASI OLMAYAN BİR ARKADAŞIMIZ BUNU SAĞLAYABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM NACİZANE FİKRİM

    A.Y.

    YanıtlaSil
  4. http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2009/10/15/tekrari_halinde_hapis_cezasi_verilecek

    Tasarı, karşılıksız çek verenlere uygulanan 5 yıla kadar hapis cezasının kaldırılması ve bunun yerine para cezası uygulanmasını öngörüyor. Bu maddenin geriye yürütülmesi ve karşılıksız çek verenlerin affedilmesini önleyecek bir madde tasarıda yer alıyor. Hapis cezası ise karşılıksız çek verme suçunun tekrarı halinde gündeme geliyor.
    BUDA ÇOK ÖNEMLİ TEKRARINDA HAPİS CEZASI ÖNGÖRÜLÜYOR.İFLAS ETTİN DİYELİM BİR TANE ÇEK YAZDIRMA HAKKIN VAR..

    YanıtlaSil
  5. haber türkte yeni haber

    Karşılıksız çeke hapis yerine para cezası
    Yıllardır çözülemeyen ve ticaret hayatını kilitleyen soruna yeni bir çözüm üretiliyor
    15 Ekim 2009 Perşembe, 09:01Ana sayfa > Finans&Borsa
    Hükümet, bugüne kadar yaklaşık 2 bin kişini hapse girmesine neden olan ve yüzbinlerce kişiyi mağdur eden karşılıksız çek konusuna yeni bir çözüm üretiyor. Yeni tasarı, karşılıksız çek verenlere uygulanan 5 yıla kadar hapis cezasının kaldırılması ve bunun yerine para cezası uygulanmasını öngörüyor. Bu maddenin geriye yürütülmesi ve karşılıksız çek verenlerin affedilmesini önleyecek bir madde tasarıda yer alıyor. Hapis cezası ise karşılıksız çek verme suçunun tekrarı halinde gündeme geliyor.
    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, insanların çekten cezaevine girmesini önleyen bir çözüm üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Uzun süredir çek mağdurları bu açıklamayı bekliyorlardı. Bakan Sabah gazetesine yaptığı açıklamada yasanın tarihini de verdi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ekonomik kriz nedeniyle ödenmesinde sorun yaşanan çeklerle ilgili Meclis'te bekleyen Çek Yasa Tasarısı'nın bu yıl yasalaştırılacağını açıkladı. Ergin, piyasada dolaşan 200 milyar liralık çek bulunduğunu, alınacak yanlış bir kararın piyasada sıkıntı yarabileceğini belirterek, "Eğer çeke olan güveni azaltırsak insanlar başka bir araca yönelebilir, likidite baskı doğabilir, faizler artabilir. Bu nedenle hem sahte çek vermeyi caydıran hem de insanların cezaevine girmesini önleyen bir çözüm arıyoruz. Çek suçlarına ekonomik ceza verilmesi üstünde çalıyoruz" dedi.

    YanıtlaSil
  6. http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1150389

    YanıtlaSil
  7. değerli arkadaşlar


    dünde yazmaya çalıştığım gibi telefonla aramalarımızdan muhalefet vekillerinden özellikle gündem dışı söz alıp konuşmaların istemeliyiz...bizim hakkımızı gündeme getirdikleri zaman sonuç aldığımız ortaya net bolarak çıktı...

    dün soru soran sayın vekillerimize teşekkür etmekiçin tel açıp genekkurulda 5 dakika da olsa gündem dışı söz alıp konuşmalarını istemeliyiz...tatilden önce bu konuyu çözeceğiz diyen iktidar vekilleri o zaman telefonda konuştukları ve söz verdikleri insanlara verdikleri sözleri unutmuş görünüyorlar...bu durum bize sadece genel kurulda milyonların karşısında ne yapacaklarını söylemelerinin gerektiğini anlatıyor...birebir verilen sözler demek ki bir anlam ifade etmiyor...

    BU EKONOMİYİ BU HALE GETİREN BİZLER DEĞİLİZ..TAM AKSİNE EKONOMİNİN İSTİKRARSIZLIĞI SONUCUNDA HERŞEYİNİ KAYBEDEN MAĞDURLARIZ...BUNU ARTIK ANLAYARAK BİZİM ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN KARŞISINA LİKİDİTEYİ KOYMAMALILAR...BİZLERİN EN ÖNEMLİ HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ LİKİDİTEYE TEMİNAT OLMAMALI...DİLİMİZDEN DÜŞÜRMEDİĞİMİZ HUKUK GÖRMEZDEN GELİNMEMELİ...BUNU ANLATMAYA DEVAM ETMELİYİZ...

    ARAMALARA HİÇ ARALIK VERMEDEN DEVAM EDELİM...

    my way

    YanıtlaSil
  8. BUGUN HABERTURK BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM GAZETELERE HABER OLDUK.2 GÜNDE GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİK.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

    YALNIZ GELEN TÜM SORULAR HEP AYNI YÖNDE...ARKADAŞLAR HABER SERVİSLERİNİN YAPMIŞ OLDUKLARI HABERLERİN KAYNAĞINI ESKİ TASARI OLUŞTURUYOR.BU SEBEBLEDİRKİ ESKİ TASARI DA NE VARSA AYNILARINI YAZIP ÇİZİYOR GAZETELER.BUNUN DAHA KOMİSYON TARTIŞMALARI VE MECLİS GENEL KURULU AŞAMASI VAR. ELLİ BİN KERE TASARI DEĞİŞEBİLİR.

    BURDA ASIL ÖNEMLİ OLAN HUSUS ŞU: GAZATELERDE BOY BOY YORUMLAR VAR. SİZLERİN ARADIĞI VEKİLLERİMİZİN SİYASİ OLDUĞUNU DEFALARCA DİLE GETİRDİM.HERKESE AMA HERKESE AYNI CVPLARI VERDİKLERİNİ DE EN SON ANKARA ZİYARETİMİZDE GÖZÜMÜZLE MİŞAHADE ETTİK.ÖRNK: ADALET KOM. ÜYESİ MEHMET TUNCAK VE SALİH ERDOĞAN HABERTURKTEKİ YORUMLARINDA SİZLERLE TELEFON GÖRÜŞMELERİNDEN ÇOK UZAK YORUMLAR YAPMIŞLAR.

    YAPILMASI GEREKEN ŞEY BUNDAN SONRA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALARIN 10 MİSLİ DAHA FAZLA GAYRET SARFETMELİYİZ.BAKANIN DEDİĞİ GİBİ BÜTÇEDEN ÖNCE TASARI GENEL KURULA GELİRSE BİŞİ YOK. AMA BÜTÇEDEN SONRAYA KALIRSA YASA BİR DAHA ASLA GÜNDEME GELMEZ.

    HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPSIN. OTURUP BEKLEMESİN.HERKES EN AZINDAN KENDİ İLİNİN VEKİLİNİ ARASIN.MAİL MSJ ÇEKMEYİN OKUNMUYOR.YERİNDE GÖRDÜK..

    YanıtlaSil
  9. http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=11164

    YanıtlaSil
  10. Ankara izlenimlerim..
    Samsun'dan Ankara'ya Pazar gün geldim.. Ak Parti Grup Bşk.V Sayın Suat KILIÇ'la Pazartesi akşam makamında 17.50-18.40 arası 50 dakika başbaşa yararlı bir görüşme yaptım.. Salı sabahı ise Sayın Emre kardeşim'le ve beraberindeki arkadaşlarla Saat 9.00 da güven parkta buluştuk..(Tanıştığımıza karşılıklı memnun olduk) Sonra Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Ahmet İYİMAYA'yı makamında ziyaret ettik.. Hoş bir tesadüf Sayın İşcan'da salonda idi..
    Sonra Sayın İşcan bizden ayrıldı ve biz arkadaşlarla Ak Parti Grup toplantısına katıldık.. Grup toplantısından sonra bayan arkadaşlarımız bir grup bizde Emre ve Yusuf beyle bir grup olarak bazı vekilleri, danışmanlarını ziyaret ettik.. Ben saat 15.00 te ayrıldım..

    Murat YALÇIN

    YanıtlaSil
  11. Ben de çalıştığım firmada vekaleten imzaladığım çeklerden dolayı cezalar aldım. Geçen sene bir dönem cezaevindeydim.Hakkımda verilen idari para cezaları vardı ödeyemeyince hapse çevrildi. İnanın bana çok zor. Hiçbir şekilde firma ortaklığım yoktu, dolandırıcılık yapmadım, hırsızlık yapmadım. Tek suçum dürüst çalışmak oldu. Sigortalı bir çalışan olarak, ekonomiye katkıda bulunan bir insan olarak, her şeyden önce çalışan üreten bir Türk kadını olarak ben bunu hak etmedim. Ben de kendi çapımda birkaç yıldır mücadele veriyorum. Çeşitli makamlara yazılar yazdım.Sıkıntılarımı dile getirdim. Bir süredir de sitenizin takipçisiyim. Sizden ricam bana da sayın vekillerimizin iletişim adreslerini, telefon numaralarını yollarsanız elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  12. kanun geriye dönük işlemiycek demiş adalet bakanı orasını ben pek anlamadım anlayan arkadaşlar bizleri aydınlatabilirmi

    YanıtlaSil
  13. kanun geriye yürümeyecek ne zaman demiş biz duymadık? kanun her zaman geriye yürür anayasa kuralıdır

    YanıtlaSil
  14. bu mantıksız hapis cezalarından kurtulmak ve hapis yatmadıktan sonra borçlarımızı ödemek için son 15 ğün kaldıgını düşünüyorum.şu an yakalanmamak için kaçıyorum.hapse girersem aileme kim bakar,çocuklarım okula nasıl gider onu düşünüyorum. şu an krizden zor zar yürüttüğüm işimde bozulur.bilemiyorum sadece tek yaptıgım bu siteyi ve haberleri takip etmek.

    YanıtlaSil
  15. özel madde eklenip geriye yürümeyeceğini söylemiş bakan sabahtaki haberde var...

    YanıtlaSil
  16. selam kardeşlerim selam murat yalçın bey selam emre tüm ankaraya gidenlere teşekkürlerimi sunarım ALLAH razı olsun inşallah

    YanıtlaSil
  17. Sabahtaki haber şudur
    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, insanların çekten cezaevine girmesini önleyen bir çözüm üzerinde çalıştıklarını açıkladı
    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ekonomik kriz nedeniyle ödenmesinde sorun yaşanan çeklerle ilgili Meclis'te bekleyen Çek Yasa Tasarısı'nın bu yıl yasalaştırılacağını açıkladı. Ergin, piyasada dolaşan 200 milyar liralık çek bulunduğunu, alınacak yanlış bir kararın piyasada sıkıntı yarabileceğini belirterek, "Eğer çeke olan güveni azaltırsak insanlar başka bir araca yönelebilir, likidite baskı doğabilir, faizler artabilir. Bu nedenle hem sahte çek vermeyi caydıran hem de insanların cezaevine girmesini önleyen bir çözüm arıyoruz. Çek suçlarına ekonomik ceza verilmesi üstünde çalıyoruz" dedi.

    ÇEKTE PARA CEZASI ARTACAK
    SABAH'ı ziyaret eden Ergin, tasarı ile ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile bir çalışma yaptıklarını belirtti. Karşılıksız çek verenler ile çek mağdurlarını rahatlatacak bir yol aradıklarını bildiren Ergin, "Çek suçlarına ekonomik ceza verilmesi üstünde çalıyoruz. Para cezasının artırılmasını düşünüyoruz" dedi.

    AYRICA GEÇMİŞE YÜRÜMEYECİĞİNİ SÖYLEMEK, ÇEK ALACAKLILARININ PANİK YAPMAMASI İÇİN BİR MENEVRADIR..

    DERİN DÜŞÜN...

    YanıtlaSil
  18. Yine aynı açıklamalar yine insanları kandırmalar devam ediyor.Önce ceza sonra hapismiş, sanki şuan başka bir şey yapılıyor.

    Ve hala çekte ceza uygulamanın şuan anayasaya aykırı olduğundan bahseden yok. Yazık konuyu herkes yanlış biliyor.

    YanıtlaSil
  19. evet konuyu herkes yanlış biliyor.Konu çek değil ki...adli para cezası herkes bunu anlamak istemiyor.İşlerine gelmiyor çünki.Çeke hapis,çeke hapis söylemlerini adli para cezasının kaldırılması olarak gündeme getirsek hem insanlar ürkmez hemde daha akılda kalıcı olur.

    YanıtlaSil
  20. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU AKŞAM, YİNE SATIRBAŞLARIYLA, SİTEMİZDEKİ YAZILANLARI GÖRDÜKTEN SONRA. BUGÜNKİ; SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZLE, GÖRÜŞMELERİMİ AKTARMAK İSTİYORUM. EMRE KARDEŞİMİZİN; SON İLETİSİNDEKİ, SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞTIM. ULAŞABİLDİĞİM SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZDEN; BÜLENT GEDİKLİ, ÇEK CEZALARIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞTIR, İLGİLİ VE DUYARLIYIZ; SİZLER İÇİN OLUMLU SONUÇLAR ÇIKMASI GEREKİR DEDİLER. AHMET EDİP UĞUR; KARDEŞİM, SİZLERE DESTEK VERECEĞİZ DEDİLER. SEBAHATTİN KARAKELLE; OLDUKÇA SAMİMİ BİR MİLLETVEKİLİMİZ OLARAK, CANIM BENİM, DURUMLARINIZIN FARKIDAYIZ; DÜZENLİ OLARAK ÇALIŞMALARIMIZI YAPMAKTAYIZ, İNŞAALLAH OLUMLU BİR SONUÇ ELDE EDECEĞİZ, OLDUKÇA FAZLA BU HUSUSTA BAŞVURUNUZ OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ DEDİLER. ÖMER ÇELİK; YANINIZDAYIZ, GELİŞMELERİN TAKİPÇİSİYİZ VE OLUMLU SONUÇLAR BEKLİYORUZ. LOKMAN AYVA; YENİ TELEFONUNUN BELİRLENMESİ LAZIM ! TELEFON MESAJINDA, TELEFONUNUN DEĞİŞTİĞİ BELİRLENİYOR, YENİ TLF NOSUNU ALGILAYAMADIM. NURİ USLU; SÖZ, ELİMDEN GELENİ VE OLUMLU SONUÇLARA ULAŞABİLMEK İÇİN, GEREKENİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM DEDİLER. BEKİR BOZDAĞ; OLDUKÇA OLUMLU BİR TAVIR SERGİLEYEN BİR MİLLETVEKİLİMİZ. AYRICA; DAHA EVVEL İKİ KEZ GÖRÜŞTÜĞÜM VE YANIMIZDA OLDUĞUNU BİLDİĞİM, SAYIN KOMİSYON BAŞKANIMIZ VE MİLLETVEKİLİMİZ AHMET İYİMAYA'YA DURUMLARIMIZI BELİRTEN VE KENDİSİNİN YENİDEN KOMİSYON BAŞKANI OLMASI DOLAYISIYLA, TEBRİK MESAJIMI GÖNDERDİM. TÜM KATILIMCILARIN BİLGİLERİNE. ANCAK VE ANCAK; ÇOK DEĞERLİ KATILIMCI ARKADAŞLARIM, DİYORUMKİ; ÖZELLİKLE, BU AY İÇERİSİNDE LEHİMİZE OLUMLU SONUÇLARA ULAŞANA KADAR, TÜM MİLLETVEKİLLERİMİZİ, YASAL ÇERÇEVELER İÇERİSİNDE; ARAYALIM, KONUŞALIM VE DERTLERİMİZİ ANLATMAYA ÇALIŞALIM. ÇALIŞALIM; YILMADAN, USANMADAN VE BİZLERİ DESTEKLEYEN SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZE, BİZLERDE DESTEK VEREREK, OLUMLU SONUÇLAR ALANA DEK; DAVAMIZI SÜREKLİ GÜNDEMDE TUTMAYA ÇALIŞALIM. TANRIMIZIN İZNİYLE; HEPİNİZİN ÇALIMALARI VE KATKILARIYLA, KESİNLİKLE, HAYIRLI SONUÇLARA; HEPİMİZ ADINA ULAŞACAĞIMIZI ÜMİT EDİYORUM. TÜM KATILIMCILARA; SEVGİLER, SELAMLAR VE SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  21. arkadaşlar benim anlayamadığım bir defaya mahsus sözü. Bu nasıl olacak iflas eden kişi tek çek kesmiyor ki.Ben 6ay ceza evinde yattım karşılıksız çekten. Şu anda 5 aylık bir cezam daha var ve polisten kaçıyorum. Bahseddilen kanun ben ve binim gibileri ne kadar olumlu yönde etkiler bilemiyorum

    YanıtlaSil
  22. SİTEMİZİ YENİ KEŞFEDEN MAĞDURLAR İÇİN İLETİŞİM

    jenardi_ak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  23. hasan abi eline koluna sağlık..umarım herkes senin bu çabanı görüyodur

    YanıtlaSil
  24. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU GECE DAHA FAZLA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM, ANCAK SON BİR TÜMCEYİ SİTEMİZE YAZDIKTAN SONRA; YARIN SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ ARIYACAĞIMI, TEKRAR BELİRTİRKEN; BANA GÖRE, İŞİN HAYIRLI SONUÇLARINA ULAŞACAĞIMIZ NOKTADA; LÜTFEN AMA LÜTFEN, ALLAHIN İZNİYLE LÜTFEN; ÇALIŞMALARIMIZI BİRAZ, AMA BİRAZ DAHA HIZLANDIRALIM DERİM. HEPİMİZİN ÇALIŞMALARI VE KATKILARIYLA; HAYIRLISIYLA, ÖZGÜR GÜNLER HİÇTE UZAKTA DEĞİL...
    ''SULAR YÜKSELDİKÇE BALIKLAR KARINCALARI YER,SULAR ÇEKİLDİKÇE DE KARINCALAR BALIKLARI YER. KİMSE BUGÜNKİ ÜSTÜNLÜĞÜNE, GÜCÜNE GÜVENMEMELİ... ÇÜNKİ; KİMİN, KİMİ YİYECEĞİNE, SUYUN AKIŞI KARAR VERİR. (Afrika Atasözü) Tüm katılımcılara; hayırlı geceler. Hasan(Barışçı)-Mersin

    YanıtlaSil
  25. MECLİS İÇ TÜZÜĞÜNDE DİKKATİMİ ÇEKEN BİR MADDE VAR. SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

    Anayasaya uygunluğun incelenmesi

    MADDE 38– Komisyonlar, kendilerine havale edilen tasarı veya tekliflerin ilk önce Anayasanın metin ve ruhuna aykırı olup olmadığını tetkik etmekle yükümlüdürler.

    ACABA ADALET KOMİSYONU ÇEK KANUN TASARISINDA BUGUNE KADAR ANAYASAYA UYGUNLUK İLKESİNE NE KADAR DUYARLILIK GÖSTERMİŞTİR..YOKSA BU KOMİSYONLAR TEFECİLERİN FACTORİNGCİLERİN KOMİSYONUMUDUR MERAK KONUSU..

    YanıtlaSil
  26. YA ALLAH YA BİSMİLLAH

    VE BEKLENEN GÜN GELDİ.BUNCA GÜZEL GELİŞMELERDEN VE BASINDA YER ALMAMIZDAN SONRA,ANKARA GİDİP VEKİLLERİMİZİ ZİYARET ETME VAKTİ GELMİŞTİR.

    22 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT: 09.00 YER: ANKARA GÜVEN PARK..

    HADİ DOSTLAR YASAYI ALIP GELELİM.. MECLİSİ BOŞ BIRAKMAYALIM..

    İLETİŞİM: 0537 979 09 28

    YanıtlaSil
  27. selam kardeşlerim selam dava arkadaşlarım selam gönül dostlarım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır nasipse 22 ekim güven park ta buluşacağız zincirleri kıracağız özgürlüğe ruhumuzda bir adım daha atacağız evet kardeşlerim bir haftamız var ve hazırlıklara başlıyalım nasipse gündem yoğun artık sıra bizde böyle büyük bir kitleyi 150-200 kişi ile temsil etmektense hiç etmemek daha hayırlıdır inşallah 500 kişi ankarayı sallayacağız kardeşlerim yeter artık sayın babacan hala aramadı kanunun içeriği hala belli değil bu son anlar çok önemli dakikalar bu yüzden kardeşlerim artık kararı yargıtaydan meclisten değil kendi vicdanımızdan vereceğiz ve uygulamaya geçeceğiz bu organizasyon emre kardeşimle beraber düzenlenmiştir sayın ofluoğluda tam destektir lakin toplu eylem olduğundan toplanırsak yapılacak yoksa iptal edilecektir ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
  28. kardeşlerim adaletsizliği adaletle önleyelim yaşadıklarımızda haklıyız hakkımızı arayalım birileri gitsin demeyelim davamıza sahip çıkalım her katılımcı diğerine umut olsun inşallah el ele verelim bu sorunu çözelim kardeşlerim ülke ekonomisi bozuksa vergi düzeni adaletsizse sigorta pirmleri yüksekse enerji fiyatları yüksekse herşey adaletsizse esnafın ne suçu bankalarda faizle nerden ne kazanırım diye düşünüyorsa bizim suçumuz ne arkadaşlar bu davay sahip çıkmak ülkeye sahip çıkmaktır ne bu dava nede ülkemiz sahipsiz değildir çok şükür

    YanıtlaSil
  29. Karşılıksız çekten yatana tahliye umudu

    Karşılıksız çek nedeniyle cezaevine düşen binlerce kişinin gözü TBMM’de. Yasa, usta oyuncu Uğur Yücel’i de kurtaracak. Karşılıksız çek adedi de milyona ulaştı

    Karşılıksız çek nedeniyle cezaevine giren binlerce kişinin gözü TBMM’ye çevrildi. Karşılıksız çekten dolayı verilen hapis cezalarını sınırlandıran tasarı ile karşılıksız çek kesenler para cezasını öderse, daha önceden benzer bir suç işlemiş olsa bile hapse girmeyecek. Cezaevindekiler de tahliye edilecek. Merkez Bankası verilerine göre Eylül sonu itibarıyla karşılıksız çek miktarı 1.5 milyon adete ulaştı. Mahkemelerde ise bir milyon çek davası devam ediyor.

    Vekil tayin etme dönemi bitti

    Mevcut çek yasası ile başı derde giren son isim de usta oyuncu Uğur Yücel oldu. Yücel, 97 bin liralık karşılıksız çek verdiği nedeniyle hapse mahkum oldu. ABD’ye kaçtığı iddialarını yalanlayan Yücel, Tek Faktoring A.Ş.’ye olan borcu nedeniyle icralık olmuş, 97 bin TL’lik çeki de karşılıksız çıkmıştı. Şişli 1. Asliye Ceza Mahkemesi Yücel’i çek miktarı kadar para cezasına çarptırdı. Yücel cezayı ödemezse hapse girecek. Bu arada TBMM Adalet Komisyonu bünyesinde oluşturulan Alt Komisyonu’nda ele alınan ve Genel Kurulda da görüşülecek olan yeni yasa tasarısı şu hükümleri getiriyor: Vekalet kaldırılıyor: Çek hesabı sahibi gerçek kişi, kendisi adına çek düzenlemek üzere bir başkasını “vekil” olarak tayin edemeyecek. Yargıtay inceleyecek: Karşılıksız çek keşidesi suçundan dolayı açılmış davalar, asliye ceza mahkemelerinde görülerek sonuçlandırılacak. Yargıtay, lehe olan hükümler yönünden incelemeyi kendisi yapacak. Dosyaları yerel mahkemelere göndermeyecek.

    Hapis cezası sınırı indirildi

    Her yaprak için bin lira: Bankaların, karşılıksız çıkan her bir çek yaprağı ile ilgili olarak ödemekle yükümlü olduğu 475 liralık miktar 1000 liraya çıkarıldı. Buna göre, banka, hamiline, talep ettiği takdirde süresinde ibraz edilen her çek yaprağı için; karşılığının hiç bulunmaması halinde, çek bedeli 1000 lira veya üzerinde ise 1000 lira, bu tutarın altındaysa çek bedelini ödeyecek. Sınır aşağı çekildi: Kısmen veya tamamen karşılığı bulunmayan çekle ilgili olarak talebe rağmen, “karşılıksızdır” işlemi yapmayan banka görevlisi için öngörülen 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasının alt sınırı bir aya indirildi. Banka görevlisi cezası: Tasarıda, çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararı verilen kişi adına çek hesabı açan banka görevlisi için öngörülen 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası, 3 aydan 2 yıla şeklinde değiştirildi.

    YanıtlaSil
  30. http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=75655&haberadi=Karsiliksiz_cekten_yatana_tahliye_umudu.html

    YanıtlaSil
  31. allah sizlerden razi olsun calismlariniz harika insaallah sonuc alinacak. meclis unutmustu bizleri tekrar hatirladilar bu iyiye isaret. bende aranzida olmayi cok isterdim ama malum gelemiyorum araniza ama uzaklardan sizlere dua ediyor ve ilgililere meiller atiyorum insallah zafer bizim olacak

    YanıtlaSil
  32. MECLİS TUTANAKLARI----15-10

    YAŞAR AĞYÜZ (Gaziantep)
    Meclis 1 Temmuzda tatile girdi. 1 Temmuzdan beri kapanan fabrikaları, kapanan iş yerlerini, işten çıkarılanların sayısını biliyor musunuz? Güya yaz tatilinizi değerlendirdiniz! Her gittiğiniz yerde devlet bürokrasisini arkanıza alarak yine "Ne eksiğiniz var?" diye notlarınızı aldınız, yine yarım kalan, devam eden tesislerde boy gösterdiniz ve "Bunu biz yapıyoruz, bakın, ey halkım!" dediniz.

    Ama bu "ey halk"ın cebinde yangın var. Bunu soranınız oldu mu? Esnafın derdini dinleyeniniz oldu mu? Çekini, senedini, kredi kartını ödeyemeyen insanların var olduğunu ve intihar sayısının arttığını niye görmezlikten geliyorsunuz?

    YanıtlaSil
  33. MECLİS TUTANAKLARI 15-10

    ALİ RIZA ÖZTÜRK CHP-MERSİN MV

    Bakın, Mecliste karar yeter sayısı için gereken 139 milletvekilini bulundurmadığınız nedenle bu Meclis tatil edilmek zorunda kalıyor. 164 toplantı yeter sayısını bulundurmadığınız nedenle bu Meclis tatil edilmek zorunda kalıyor. Halkın temel ihtiyaçları olan yasaları çıkartmıyorsunuz. Sayın Adalet Bakanı, çekle ilgili yasayı niye kaldırdınız, niye gündemden düşürdünüz? Hani alt komisyondan geçti o. Ben alt komisyon üyesiyim. Ne oldu Çek Yasası? Ama çek mağdurlarına açıklama yaparken Çek Kanunu'nun Cumhuriyet Halk Partililer tarafından engellendiğini söylüyorsunuz. Çıkın, bu kürsüye söyleyin. Ben tüm Türk milletine ilan ediyorum. Biz, karşılıksız çek keşide edilme suçunun kaldırılmasını istiyoruz. Hodri meydan! Getirin o yasayı, bu konuda destek verin. Kendi ayıbınızı örtmek için Cumhuriyet Halk Partisini kullanmayın, değerli arkadaşlarım. Alt komisyondan Çek Yasası geçti, ama örtüldü, örtüldü. Nereye gittiğini ben Komisyon üyesi olarak bilmiyorum.

    Bu hukuksuzluklara dur demek lazım. Türkiye'de yarattığınız korku imparatorluğunu, Türkiye'de yarattığınız hukuksuzluğun Meclise taşınmasına izin vermeyeceğiz. Sizin, çoğunluğunuza dayanarak estirmeye çalıştığınız demokrasiye tahammülsüzlüğünüzü biz, hukuk içinde kalarak, hukuk kurallarına bağlı kalarak direneceğiz değerli arkadaşlarım.

    YanıtlaSil
  34. değerli millet vekillerimize teşekkürler helal olsun

    YanıtlaSil
  35. Güngör Uras Olayların içinden
    Karşılıksız çekten hapse girmeyen esnaf kalmayacak
    http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1150865&AuthorID=54&Date=16.10.2009&ver=42

    YanıtlaSil
  36. MECLİS TUTANAKLARI 15 -10

    AKİF AKKUŞ (Mersin)

    Değerli milletvekilleri, mahkemelerde görülen, işlenen konulara şöyle bir baktığımızda, borç ve borçla ilgili uyuşmazlıkların oldukça fazla olduğunu, bunların toplam mahkemeler açısından, konular açısından ön sıralarda olduğunu görmekteyiz. Bu yüzden, çıkarılacak kanun daha fazla itina beklemektedir diye düşünüyorum, yani bir acelecilikle çıkarılmış olan bu kanunun daha fazla itina gösterilerek hazırlanması gerekirdi kanaatindeyim.

    Biraz önce belirtildi, borçlar konusunda, çek ve karşılıksız çek ihtilafları günümüzde önemli boyutlara ulaşmış bulunmaktadır. Dolayısıyla, Borçlar Kanunu kadar önemli olan ve bugün çek uyuşmazlığıyla alakalı olarak birçok vatandaşımız ceza almış, bir kısmı da cezaevlerinde bulunmaktadır. Bana bu konuda zaman zaman e-mail'ler geliyor, mektup geliyor, eminim, bunlar sizlere geliyordur, yani burada bunların bir an önce ele alınması gerektiği kanaatindeyim. Dolayısıyla, Borçlar Kanunu kadar önemli olan çek uyuşmazlığıyla alakalı olarak, bugün, birçok vatandaşımızın cezaevinde olduğu görülmektedir. Bu yüzden, Çek Kanunu'nun bir an önce gündeme gelmesi ve çek mağduriyetinin önüne geçilmesi gerekmektedir. Çek Kanunu'nun gündeme gelmemesi ticareti de olumsuz yönde etkilemektedir ve özellikle orta direk adı verilen esnafımız bu bakımdan özellikle yok olmakla karşı karşıyadır. Çünkü birçok esnaf bir diğerine çek vermiş, bu çeklerin birçoğu karşılıksız çıkmış. O karşılıksız çeki verenler, bize gelen Bu karşılıksız çek mağduru kişiler şunu söylüyorlar: "Biz ödeyeceğiz ama ceza aldık. Yani bizi yakalasalar cezaevine gönderecekler. Dolayısıyla biz, borcumuzu ödeyeceğiz, ödemek istiyoruz ama ödeyemez duruma geldik. Çünkü çalışmıyoruz. Dükkâna gidemiyoruz, iş yerine gidemiyoruz." Dolayısıyla bunun bir önce önlenmesi gerekir kanaatindeyim.

    Şimdi, konuşmama başlarken "Kanunlar açık olmalı ve ihtilafları kolayca çözmeli." demiştim. Ancak Meclise geldiğimizden beri iki seneyi geçti. Bu iki senelik zaman zarfında çıkartılan kanunlar maalesef toplumun büyük kesimini ilgilendiren kanunlar değil. Genellikle, mutlaka ihtilaf… Onların da gündeme gelmesi, onların da kanunlarla düzenlenmesi gerektiği kanaatindeyim ama bugün vatandaşımız inim inim inlemekte. İşsizlik, yolsuzluk, hadi bunları bir kenara bırakalım. Bırakamıyoruz ama, bari borcunu ödemek isteyen insanların borcunu ödemesine fırsat verecek birtakım kanun ve yönetmelikleri çıkartmakla uğraşalım diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  37. MECLİS TUTANAKLARI 15-10

    RAMAZAN KERİM ÖZKAN (Burdur)

    Değerli milletvekilleri, biliyorsunuz, bu kanunlar görüşülürken yaz boyunca, günlerdir vatandaşlarımızdan çekle ilgili olsun, borçlarla ilgili olsun, bu yapılanmalarla ilgili olsun esnaflarımızdan mesajlar alıyoruz. 550 milletvekilimize değişik mesajlar geliyor ancak çekle ilgili olduğu için bakıp siliyorsunuz ama ben bunların yaklaşık on bir tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum; ne diyor, esnafımız ne diyor, işçimiz ne diyor, çek mağdurumuz ne diyor, onları sizlerle paylaşmak istiyorum metinden geldiği gibi:

    "Esnaftım. 50 kişiye istihdam sağlıyordum. Bankalar beni bitirdi. Eşim kanser hastası. Çeklerim yazıldı. Bir de şimdi hapse gireceğim. Esnafa bir af verebilir misiniz?" Sayın Bakana söylüyor, bizlere söylüyor.

    "Parası olmayan birini cezaevine gönderen tek hukuk kuralı bizde. Bir çeke imza attık, dünyam karardı. Üç yıl hapis aldım, lütfen kurtarın beni.

    F. A."

    "Vekilim, ekonomik kriz beni de vurdu, param kalmadı, çekimi ödeyemedim, sonum hapis. Hapisteyken kim benden para alacak. Borca hapis olur mu? Lütfen, bu çığlığı duyun. Çeklerden çektiğimiz yetmez mi?"

    "Saygıdeğer Vekilim, beş yıl ceza gaspa, dolandırıcılığa, tecavüze verilmiyor. Bu işi çözeceğinize inanıyoruz. Onurumuzu kırmayın. AK PARTİ'yi, Cumhuriyet Halk Partisini, Milliyetçi Hareket Partisini ve tüm vekillerimizi çok seviyoruz. Ne olursunuz çek mahkûmlarını affedin. Kaçak yaşamaktan usandık. Ceza indirimi yok, şartlı tahliye yok, açık cezaevi yok. Beş yıl hapis. Bir terörist bile pişmanlık yasasından yararlanıyor. Artık bu feryatları bitirin."

    "Ekonominin tek suçlusu esnaf mı? Çekini ödeyemeyen birine üç yıl ila beş yıl hapis reva mı? Yüce Allah bunun hesabını sormaz mı? Bir Cem Garipoğlu kadar ceza indirimi bile yapılmıyor. Çek Kanunu'nda -yazık, çok yazık- 700 bin kişi kaçak durumda. Likidite kaygısı olur diye bizi cezaevine atanları Allah'a havale ediyorum."

    "Çeklerimi ödeyemedim. Hapis cezası aldım. Ailem dağıldı. Çocuklarımı bir yıldır göremedim. Aranıyorum, bu yüzden borcumu da ödeyemiyorum. Sizin huzurunuz yerinde mi? Çek keserken teminat olarak özgürlüğümüzü ve hürriyetimizi veriyoruz, farkında mısınız? Çocuklarımı özledim, yuvamı özledim. Üç bayramdır çile çekiyoruz."

    YanıtlaSil
  38. MECLİS TUTANAKLARI 15-10

    BAŞKAN - Ramazan Kerim Özkan, Burdur Milletvekili.

    Buyurun Sayın Özkan. (CHP sıralarından alkışlar)



    "Bir çeke imza attım, ödeyemedim. Cezası bu kadar ağır olmamalı. Allah aşkına bizleri affedin. Devletimiz çeklerde tahsildar olmuş, ceza kesmiş, alamadığı para için de bizleri beş yıl hapse mahkûm etmiştir. Esnaf olarak bunu kaldırmamız mümkün değildir. Sayın Başbakanımız demokratik açılımda 'Her şey müzakereyle çözülecek.' diyor. Çek Kanunu'nda da müzakere istiyoruz. Eşler, çocuklar, analar, yakınları için ağlıyoruz."

    Bu feryatlar telefonlarımıza gelen mesajlardan, aynen, hiçbir katkı koymadan alınmıştır. Sizlere de geliyor, sizler de biliyorsunuz.

    Sayın Bakan, değerli milletvekilleri, değerli komisyon üyeleri; gerçekten, çeki alamayan, çek karşılığını alamayan borcunu ödemiyor. Çeki ödeyemeyen hapse giriyor, çalışamıyor. Bu sorunun bu Meclis tarafından çözülmesini talep ediyor, yüce heyeti saygıyla selamlıyorum. (CHP sıralarından alkışlar)

    YanıtlaSil
  39. BU KONUŞMALARI YAPAN SN MİLLETVEKİLLERİNE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ ALLAH RAZI OLSUN HERŞEYİ SÖYLEMŞLER.......

    YanıtlaSil
  40. Yönetmen Ezel Akay, Antalya'da göz altına alındı.

    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İstanbul'da bir dava ile ilgili, ''Çek Yasası'na muhalefet'' suçu kapsamında hakkında arama kararı çıkarılan Ezel Akay, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali için bulunduğu Antalya'da, kaldığı Dedeman Oteli'nde, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

    YanıtlaSil
  41. SAYIN ARKADAŞLAR İNCE BİR YOLDAN GEÇİYORUZ.GÜNDEMDEYİZ.HER GÜN ENAZINDAN BİR MİLLETVEKİLİ BİZİ MECLİSTE GÜNDEME GETİRİYOR.AMA YETMEZ.HÜKÜMETİN ÜSTÜNDE BİR BASKI VAR.KIRAMADIĞI BİR BASKI.

    GELİN BU BASKIYI BERABERCE KIRALIM..22 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:9 DA ANKARADA GÜVEN PARKTA BULUŞALIM.KOSİAD DERNEĞİNDEN BU BULUŞMA İÇİNDE DESTEK BEKLİYORUZ.ZATEN DESTEK DE OLACAKLAR.RAHMİ BEYE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM BURDAN..

    GELEMEYECEK OLANLAR İÇİN SÖLÜYORUM.LÜTFEN ŞU VEKİLLERİ ARAYIN ARATIN.SON VİRAJA GİRDİĞİMİZİ GÖRMEK İÇİN MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK.HADİ ARKADAŞLAR BAŞARICAZ BU İŞİ

    İLETİŞİM: 0537 979 09 28
    jenardi_ak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. ARKADAŞLAR HANGİ VEKİLİMİZİ ARAYIP DESTEK İSTESEK EYLEM YAPIN SESİNİZİ DUYURUN DİYOR. BU ADAMLARIN TECRÜBESİ DEMEKKİ BİZDEN FAZLA.GELİN ANKARAYA HİÇBİR ŞEYDEN KORKMAYIN.BASIN AÇIKLAMASI YAPIP MECLİSE GİRECEĞİZ.HAKKIMIZI SAVUNACAĞIZ.

    27 KERE GİTTİK ANKARAYA POLİSLER BİLE BİZİ TANIOR ÇEKİNMEYİN.SON VİRAJI BERABER DÖNELİM.. BENİ YADA BİZİ 5-10 KİŞİ BIRAKMAYIN ORDA.DAVANIZA SAHİP ÇIIKIN

    YanıtlaSil
  43. Değerli arkadaşlar,

    Şu anda Antalya'dayım. Aramam olan cezayı kaldırmak için geldim ve şikayet geri çekildi. Int cafe den yazıyorum. Haftaya inşallah bu maduriyetlerin bitmesi için yeni adımlar atılacaktır. Ben de inşallah ankara da olacağım. "1 kişi eksik olsa ne olur" demeyin, çok şey olur...

    E.H.

    YanıtlaSil
  44. ŞİMDİKİ DURUM DİĞERLERİNDEN FARKLI.....

    EVET ARKADAŞLAR BİR FARKLILIK VAR.ADALET BAKANI MÜJDEDEN BAHSEDİYOR. GAZETELER BOY BOY HABERLER YAPIYOR.KÇŞE YAZILARINDA MAĞDURİYETLER VAR.. CHP MHP Lİ VEKİLLER KOMİSYON BAŞKANLARINI SORULARIYLA TERLETİYORLAR.

    ARTIK İŞ BİZİM. ARAMAKLA MSJ ATMAKLA MAİL ATMAKLA YOLUN SONUNA GELDİK. AMACIMIZA ULAŞTIK.ŞİMDİ NE İSTEDİĞİMİZİ MEYDANLARDA SÖLEMELİYİZ.

    ÇEKİNCELERİNİZ OLDUĞUNU BİLİYORUZ.ANCAK BİZ HAKKIMIZ ANAYASAL ÇERCEVEDE ARIYORUZ.HİÇBİR PROVAKATİF EYLEME GİRİŞMİYORUZ.POLİSLER YANIMIZDA OLUYOR AMA DERTLERİMİZİ ONLARLA PAYLAŞIYORUZ.HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BİZLERİN İÇERİSİNDE ÇOCUKLU AİLELER OLUYOR.KORKMAYIN ÇEKİNMEYİN.GELİN BUGUN HOROZ OLALIM.BİRGÜNCÜK KIRIN ŞU ŞEYTANIN BACAĞINI.HADİ ARKADAŞLAR BUNU BAŞARICAZ.BİTTİ ARTIK YOL.

    ANKARA GÜVENPARK
    SAAT: 09 00
    22 EKİM PERŞEMBE

    İLETİŞİM 0537 979 09 28
    jenardi_ak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  45. SEVGİLİ ARKADAŞLAR BOŞ YERE ANKARAYA GİTMİYORSUNUZ.SAAT :9.00 DA GÜVEN PARKTA BULUŞACAZ. SIRASIYLA
    ÖNCE MURAT YALÇIN ,HATİCE HANIM, VE ERKAN BEYLER BASIN AÇIKLAMALARINDA BULUNACAKLAR.PANKARTLARIMIZ HAZIR.SONRA HERKESE MİLLETVEKİLLERİMİZİN TELEFONUNU VERİCEM.BİZ HEYET İLE MECLİSE GİRERKEN SİZLERDE KENDİ ŞEHRİNİZİN VEKİLİ ARAYIP RANDEVU ALACAKSINIZ VE MECLİSE GİRECEKSİNİZ.DERDİNİZİ YÜZYÜZE VEKİLİNİZE ANLATACAKSINIZ.DAHA SONRA DA AYNI GÜN İÇERİSİNDE DAĞILACAZ.

    HERKESE İŞ DÜŞÜYOR.. HERKES BİŞİLERİN UCUNDAN TUTMALI HADİ GELİN ANKARAYA

    YanıtlaSil
  46. BU ARADA ÇOK SORULAN BİR SORU... BURHAN İŞCANIN YAPMIŞ OLDUĞU ORGANİZASYONLA ALAKAMIZ YOKTUR.. BİZ BU ORGANİZASYONU DERNEK İLE KOORDİNELİ YAPMAKTAYIZ..

    ANKARA GÜVEN PARK
    22 EKİM PERŞEMBE
    SAAT: 09 00

    YanıtlaSil
  47. SAYIN ARKADAŞLAR İNCE BİR YOLDAN GEÇİYORUZ.GÜNDEMDEYİZ.HER GÜN ENAZINDAN BİR MİLLETVEKİLİ BİZİ MECLİSTE GÜNDEME GETİRİYOR.AMA YETMEZ.HÜKÜMETİN ÜSTÜNDE BİR BASKI VAR.KIRAMADIĞI BİR BASKI.

    GELİN BU BASKIYI BERABERCE KIRALIM..22 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:9 DA ANKARADA GÜVEN PARKTA BULUŞALIM.

    YanıtlaSil
  48. BEN KONU KOMŞU KİM VARSA KULAĞINDAN TUTUP GETİRİCEM ENAZ 20 KİŞİ İLE ORDA OLUCAM.GELMEYENLERİ SİLAH ZORUYLA GETİRİCEM.BU İŞ BİTSİN ARTIK.GEREKİRSE BENZİN DÖKÜP YAKALIM KENDİMİZİ. DURUMU MÜSAİT OLUPTA GELMEYENLER ZATEN SEVDİKLERİNİ SÖZDE SEVİYORDUR... FİKRET

    YanıtlaSil
  49. sayın mağdur lar bu vatanın evlatları mağdur olmadığımı belirterek ara ara yazıyorum sizler kimseden sadaka istemiyorsunuz sadece olmayan bir yasadan mağdur olmuş ve olacak insanlar için hakkınızı istiyorsunuz sizler değil sizin hakkınızı zorla gasp edenler utansın ama rabbim onlara bu ahlar için öyle bir bela verecekki kendileri bile inanamayacak bu vebal onların boynunadır bakalım ne kadar taşıyabilecekler az kaldı

    YanıtlaSil
  50. Yönetmen Ezel Akay, Antalya'da “Çek yasasına muhalefet” suçlamasıyla tutuklandı.


    Altın Portakal Film Festivali için bulunduğu Antalya´da, İstanbul´da devam eden bir davayla ilgili ``Çek Yasası´na muhalefet'' suçundan gözaltına alınan 48 yaşındaki yönetmen Ezel Akay, tutuklanarak cezaevine konuldu.

    İstanbul Fatih Adliyesinde görülen bir davayla ilgili, “Çek Yasası'na muhalefet” suçu kapsamında hakkında arama kararı çıkarılan ve 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali için bulunduğu Antalya'da, konakladığı Dedeman Oteli'nde, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Ezel Akay'ın Antalya E Tipi Cezaevine konulacağı öğrenildi.

    kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/12709684.asp?gid=229

    Şevket Bostan

    YanıtlaSil
  51. YÖNETMEN EZEL AKAY GİRİŞİMLER SONUNDA SERBEST BIRAKILMIŞ.YENİ ŞAFAK TİPONNE

    YanıtlaSil
  52. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BİRAZ EVVEL SİTEMİZDEKİ SON YORUMLARI İNCELEDİKTEN SONRA, BUGÜNKİ ÇALIŞMALARIM HAKKINDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM. BUGÜN ÖZELLİKLE BUGÜN; AĞIRLIKLI OLARAK ADALET KOMİSYONU ÜYESİ OLAN SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZ İLE GÖRÜŞMEK HUSUSUNDA YOĞUN BİR ÇABA SARFFETTİĞİMİ SÖYLİYEBİLİRİM. BUGÜN; ARAYIPTA ULAŞABİLDİĞİM VEYA DAHA SONRA KENDİLERİNİN BENİ ARADIKLARI MİLLETVEKİLİMİZ SAYISI SEKİZ OLMUŞTUR. BİRAZ EVVEL ARADIĞIM VE İŞARETLEYEREK; SAYISINI BELİRTTİĞİM VE GÖRÜŞEBEİLDİĞİM MİLLETVEKİLİ SAYISIN ALTMIŞ ÜÇ KİŞİ OLDUĞUNU TESBİT ETTİM. ELBETTEKİ BU HAKLI DAVAMIZ UĞRUNDA, ÇALIŞMAK VE ÇABA GÖSTERMEK, SİZ KATILIMCI ARKADAŞLARIM KADAR BENİMDE EN ÖNEMLİ GÖREVİMDİR. EKSİKLERİMLE BİRLİKTE; GÖREVİMİ YERİNE GETİRMENİN HUZURUNU DUYMAKTAYIM. AYRICA; MAİL, MESAJ VE FAKS YOLUYLADA, ŞİMDİYE KADAR; SAYIN BAŞBAKANIMIZDAN, BAKANLARIMIZA VE TÜM MİLLETVEKİLLERİMİZE ULAŞMIŞ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM. BU AKŞAMKİ YAZIM OLDUKÇA UZUN OLACAĞINDAN KUSURUMA BAKILMASIN. BUGÜN; GÖRÜŞTÜĞÜM SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZ, ÖMER FARUK ÖZ; ARADIM ULAŞAMADIM, SONRASINDA KENDİLERİ BENİ ARADILAR, KONUMUZLA ALAKADAR OLDUĞUNU, BU HUSUTA BİLGİLİ OLDUĞUNU VE OLUMLU SONUÇLAR ÇIKMASI İÇİN ÇALIŞACAĞINI SÖYLEDİLER. BAYRAMALİ BAYRAMOĞLU; BİZLER SİZLERLE İLGİLENİYORUZ LAKİN, ADALET KOMİSYONU ÜYELERİMİZLE GÖRÜŞMELERİNİZİ SIKLAŞTIRIN DİYE TAVSİYEDE BULUNDULAR. VEYSİ KAYNAK; BİRAZ TATLI SERT KONUŞMALARIMIZ OLDU, ANCAK; BİRAZ İKNA ETTİĞİMİ SANIYORUMKİ, UYGUN BİR ÇÖZÜM İÇİN ARAYIŞ İÇİNDE OLACAĞIZ DEDİLER.MUSTAFA HAMARAT; ÖNCE ULAŞAMADIM, SONRASINDA YETKİLİ KILDIĞI KİŞİ BENİ ARADILAR, VEKİLİMİZ SİZLER İÇİN OLUMLU ŞEYLER DÜŞÜNMEKTE VE ÇALIŞMAKTADIR DEYİP, VEKİLİMİZE İLETİLMEK ÜZERE, TÜM ANLATMAYA ÇALIŞTIKLARIMI UZUN UZUN NOT ALDILAR. YAHYA AKMAN; BEN KONUNUZLA İLGİLİ DEĞİLİM ANCAK, OLUMLU BİRŞEYLER OLMASINI İSTERİM DEDİLER. TURGUT DİBEK; DANIŞMANI İLE GÖRÜŞTÜM, VEKİLİMİZ HEYET GÖRÜŞMESİNDE DEYİP, TÜM SÖYLEDİKLERİMİ İLETİLMEK ÜZERE NOT ALIP, VEKİLİMİZ MAĞDURİYETLERİN ÖNLENMESİ BAKIMINDAN OLUMLU DÜŞÜNMEKTEDİR DİYE BELİRTTİLER. RAHMİ GÜNER; YASANIN BİZDE İŞİ BİTMEK ÜZERE, ÜST KOMİSYONA GELMEK ÜZERE VE HAPİS CEZALARININ KALDIRILMASI YÖNÜNDE GELİŞMELERİN OLUMLU OLDUĞUNU İŞARET ETTİLER. A.İHSAN KÖKTÜRK; DANIŞMANIYLA GÖRÜŞTÜM, VEKİLİMİZ OLUMLU DÜŞÜNÜYOR DEYİP, TÜM ANLATTIKLARIMI UZUN UZUN NOT ALIP, İLETECEĞİM DEDİLER. BU ARADA; AKŞAM VE ZAMAN GAZETELERİNE, HAZIRLADIĞIM YAZI METİNLERİNİ MAİL OLARAK GÖNDERDİM, İNŞAALLAH YAYINLANIR. DEĞERLİ ARKADAŞLAR GÖRÜYORUM VE ELBETTEKİ GÖRÜYOSUNUZKİ; ÇALIŞMALARIMIZ MEYVE VERMEKTE VE ALLAH'IN İZNİYLE BU İŞ OLUMLU SONUÇLANACAKTIR. BEN ŞAHSEN; CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ ARAMIYACAĞIM, ANCAK; PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN HIZ KESMEDEN, GÖRÜŞEMEDİĞİM BAŞKACA MİLLETVEKİLLERİMİZİ ARAMAYA DEVAM EDECEĞİM. HAFTA SONU ÇALIŞMALARIMI İSE; ÖZEL BİR LİSTE OLUŞTURARAK, BAZI MİLLETVEKİLLERİMİZE MAİL GÖNDREMEYE ÇALIŞACAĞIM. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ÇALIŞMALARA SON HIZIYLA DEVAM EDİP GÜNDEMİ SICAK TUTMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARIMA; SEVGİLERİMİ, SAYGILARIMI VE SELAMLARIMI İLETİYORUM. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  53. HASAN ABİ ELİNE KOLUNA DİLİNE SAĞLIK.GELMİŞ OLDUĞUMUZ NOKTA ELBETTEKİ GÜZEL AMA YETERSİZ.BU GELİŞMLERİN ON BİRİNİ BİZ OCAK AYINDA ALMAMIŞTIK.AMA OZAMANLAR TEMPOMUZ ÇOK YÜKSEKLERDEYDİ.AMA ŞİMDİ GAZETELERDE BOY BOY HABER OLDUK.ÜNLÜ OYUNCULAR ÜNLÜ YÖNETMENLER BU DERTTEN MÜZDARİP BİR HALDE BASINA YANSIDILAR.MECLİSTE HERGÜN BİZİM SORUNLARIMIZ DİLE GETİRİLİYOR.ADALET BAKANININ YÜZÜ KIZARIYOR..

    BÖYLE BİR DURUMDA BİLE BASKIMIZ AZ.. YETERLİ DEĞİL.HERKESİ RİCA MİNNET ARARTTIRIYORUZ.LÜTFEN BEYLER BAYANLAR.BU KOZ BİR DAHA ELİMİZE GEÇMEZ BU HAVAYI BİR DAHA ASLA YAKALAYAMAYIZ.ARAYIN ŞU ADAMLARI.ÖZELLİKLE ADALET KOMİSYON ÜYELERİNİ ARAYIN GRUP BAŞKAN VEKİLLERİNİ ARAYIN.BELKİ DE 1 YIL İÇİNDE GÜNDEME GELEBİLECKE OLAN YASA ŞİMDİLERDE 1 AY İÇİERSİNDE BİTECEK.SIKIŞTIRIN ŞU ADAMLARI

    VE BİZİMLE ANKARAYA GELİN BU İŞİ BİTİRELİM

    YanıtlaSil
  54. ARKADAŞLAR BU GÜN MUHALEFET PARTİSİ GURUP BAŞKAN VEKİLLERİNDEN SN.HAKKI SÜHA OKAY VE SN.OKTAY VURAL İLE GÖRÜŞTÜM.KENDİLERİNE MECLİSTE BİZLER İLE İLGİLİ GÖSTERDİKLERİ ÇABA İÇİN TEŞEKKÜR EDEREK BİZLERİN YANINDA YER ALMAYA DEVAM ETMELERİ KONUSUNDA RİCA ETTİM.KENDİLERİDE BU KONUNUN HASSASİYETLE TAKİPÇİSİ OLACAKLARINI SÖYLEDİLER.SAYGILAR
    CAN MERT

    YanıtlaSil
  55. DEĞERLİ JENARDİ; DEĞERLİ CÜNEYT HOCAM, DEĞERLİ GÜL ARKADAŞIMIZ, DEĞERLİ MURAT YALÇIN, DEĞERLİ AV. RAHMİ OFLUOĞLU VE ŞU ANDA İSMİNİ HATIRLAYAMADIĞIM VE KENDİLERİNDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİĞİM, BANA; YENİDEN MÜCADELE ETME AZMİNİ AŞILIYAN, SİZ ADSIZ KAHRAMANLAR; BEN VE BENİM DURUMUMDA OLAN BİRÇOK ARKADAŞIMIZ, SİZLERE MADDEN VE MANEN ÇOK ŞEYLER BORÇLULAR. Kİ; BU BORÇLAR HİÇTE ÖDENECEK GİBİ DEĞİLDİR. O YÜCELER YÜCESİ TANRIMIZDAN DİLİYOR VE İSTİYORUMKİ; İNŞAALLAH, HAKLI OLDUĞUMUZ BU DAVAMIZ OLUMLU SONUÇLANDIĞINDA, SİZ ADSIZ KAHRAMANLARA; YÜZLERCE VE HATTA BİNLERCE TEŞEKKÜR MESAJLARI GELMELİDİR, SİZLER BUNU FAZLASIYLA HAKETTİNİZ. ELLERİNİZE; DİLLERİNİZE, EMEKLERİNİZE VE YÜREKLERİNİZE SAĞLIK. BİR BÜYÜĞÜNÜZ OLARAK ÖNÜNÜZDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  56. asla moral bozmek için söylüyor değilim ama bu çek kanunu sonunda vekiller çıkıp lehinize sonuçlandı hapis kalktı yerine para cezası geldi gibi tuhaf bi cevap vermezler değilmi zira kanunu ne kadar bildikleri ortada..şahsen çok korkuyorum ben öyle olacak diye. murat

    YanıtlaSil
  57. GUNDEMDEYIZ VE DUSMEYE HIC NIYETIMIZDE YOK.
    ALLAH UGUR YUCEL VE EZEL AKAYDAN RAZI OLSUN :) TUZU BIBERI OLDULAR
    MALUM MAGAZINI COK SEVEN MILLETIZ.
    BASKIYA DEVAM SONUNA KADAR..........

    YanıtlaSil
  58. ARKADAŞLAR SN.GÜNGÖR URAS'A YAZDIĞI YAZILAR İÇİN TEŞEKKÜR MAİLİ ATALIM.KONUYU GÜNCEL TUTMASINI RİCA EDELİM.

    guras@milliyet.com.tr

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  59. 3 GÜNDÜR SUAT KILIÇLA TARTIŞIP KONUŞTUĞUMUZ PARALAR DEVLETE KALMIYOR VE BU GÜN KABUL ETTİĞİ KONUYU ÇOK GÜZEL DİLE GETİREN SAYIN URASA TEŞEKKÜR GÖNDERDİM ARKADAŞLAR DEVAM.TİPONNE

    YanıtlaSil
  60. ARKADAŞLAR M.ALİ BİRAND TA MEİL ATTIM SAYIN URASIN YAZILARINI İNCELEMESİNİ KENDİSİYLE GÖRÜŞÜP BU KONUDA PROGRAM YAPMASINI RİCA ETTİM.TİPONNE

    YanıtlaSil
  61. eşim hapiste..ben aranıyorum..bu yüzden ankarada sadece dualarımla yanınızdayım...allah hepinizden razı olsunMesajınız:: merhaba çek mağdurlarıeşimde ekonomk kriz nedeniyle büyük çaplı bir firmasını kapatmak zorunda kaldı.Ve tahmin edersiniz ki o tarihten beri karşılıksız çeklerinden dolayı hem polisten hemde alacaklılardan kaçıyoruz.bende firma ortağı olduğum için aynı durumdayım.Bir gün bile işe gitmemiş olmama rağmen aranıyorum...eşim aylardır sitenizi takip edip,kendince yardım edebildiği kadar yazışmalar mailler mesajlarla destek olmaya çalışıyordu.sitede yazılarıda çıkmıştı.geçmiş zaman konuşuyorum çünkü eşim bir aydır cezaevinde...alacaklılarımızdan birkaçı tarafından kaçırıldı...bir yolunu bulup kaçtı ve polise gitmek zorunda kaldı.çünkü beni ve çocuğumuzu öldürmekle tehdit ediyorlardı.dolayısı ile polise gitti ve yakalaması olduğu için şu an cezaevinde...kaçıranlarsa yakalandılar ama serbest bırakıldılar..şimdi para alabilmek için benim peşimdeler...birtek gün bile borçlarımızı ödememeyi düşünmedik.çalşıp yeniden başlamayı denedik..ama peşimizdekiler yüzünden hiç birşey yapamadık..şimdi ne olacak..kimse parasını alamayacak..eşim yıllarca hapis yatacak.... üç beş kuruş kazanıp hayatımızı devam ettirebilmek için bir işe bile giremiyorum..sokağa çıkamıyorum...onun bunun yanında yaşamaya çalışıyoruz.ailemin yanına bile gidemiyorum arar bulurlar diye....alacaklıları korumak adına şu yasal düzenlemeleri bir türlü yapamayan sayın devlet büyüklerimiz...bizi kim koruyacak...borcumuz var diye burnumuzu dışarıya çıkaramıyoruz,yakalanmayı bırakın,ölüm korkusuyla yaşıyoruz....zaten girmeden hapisteymişiz gibi yaşıyoruz...birtek gün bile bizim yüzümüzden mağdur olan aileleri düşünmeden yaşamadık...ama olmuyor işte,çalışmadan bu paralar kazanılmıyorda,ödenmiyorda... şu an yakalamam olduğu için aktif olarak birşey yapamıyorum..ama gazetelere,milletvekillerine mailler gönderiyorum...gönül isterdi ki ankarada yanınızda olabilmek...ancak,kalbim,dualarım sizinle birlikte..allah hepinizden razı olsun..allah hepimizin yardımcısı olsun...zeynep

    YanıtlaSil
  62. yaşadıklarımı nasıl yazacağımı bilemeden sabah zeynebin yazısını okudum, sadece ben böyle yaşıyorum zannediyordum.eşim 1,5 aydır içerde 2 senedir kaçarak yaşamaya çalışıyorduk.kızımız hasta olduğu için hastanedeyken onu aldılar.şimdi çocuk kendini suçluyor.bende evimizde bir hacze kefil olduğum için alacaklıların avukatları tarafından aranıyorum.haber sitelerine ,gazetecilere mail atıp ,telefonlada vekilleri arıyorum.kızımda 17 yaşında hepsini tek tek arıyor.bu sitede faal olarak çalışanlara çok minnettarım bana inanilmaz bir dayanma gücü oluyor.a.engin

    YanıtlaSil
  63. değerli arkadaşlar


    ocak ayından bu yana meydana gelen mevcut durum yıllar önce sn profösör hayri domaniç tarafından dile getirilen ve kapsamlı bir şekilde açıklanan,ve bütün aklı selim hukukçular tarafından kabul gören 3167 sayılı kanunun:

    1-insan hakları
    2-TC Anayasası
    3-5237 sayılı kanun'a aykırı olduğundan yola çıkarak oluşturduğumuz bu birliktelik ummadığımız kadar yol almamıza sebeb oldu...bunun nedeni hiç şüphesiz HAKLI olduğumuzdu...

    her ne kadar yargı mevcut kanundaki boşluğu kabul etmese de birçok mahkeme haklı olduğumuzu verdikleri kararlarda çok uzun gerekçelerle lehimize sonuçlandı...

    ocak ayında hepimizin hatırlayacağı gibi 10.daire üyesi sn ali kınacı nın bizim lehimize tavır gösterip HUKUK üstündür diyerek karşı oy verdiği karardan sonra,bu konuyu ilk kez dile getiren sn prof adem sözüer i aramış ve sormuştum:

    sn hocam bu boşluk ayan beyan açıkken neden 10.daire bu kararı verdi?

    sn sözüer,bu karara hiç bir şekilde katılmadığını,kendisine göre yanlış olduğunu,fakat 10.dairenin ki KARAR benim ki GÖRÜŞ tür diyerek açıklamıştı...ve haklıydı...

    bizler o günlerden bu günlere kadar defalarca derdimizi anlattık,ve konuştuğumuz bütün vekiller de bizimle aynı görüşteydi.çünkü karşı olanların verebilecekleri bir cevap yoktu,alacaklıyı da düşünmeliyiz diyenlere verilecek en güzel cevabı yargıtay başkanı verdi ve iki kişinin ticari ilişkisine müdahil olunamayacağını söyledi..bütün bu gelişmeler bizi ne yazık ki özgürlüğümüze kavuşturmadı...çünkü genel olarak hep eleştirdiğimiz konu bizi engelliyordu,her ne kadar vekillerimiz bizim haklılığımıza inansalarda oyları sadece üst yönetimin işaret ettiği yönde oluyor ve seslerini yükseltemiyorlardı...fakat biz yılmadık ve haklılığımızı savunmaya devam ettik ve çok yol aldık şu an geldiğimiz nokta muhalefet vekillerinin açıkça kürsüde konuşmalarından sonra yasanın tekrar gündeme gelme olasılığı arttı ve sona yaklaştık...

    büyük ihtimalle pazartesi gününden sonra yasa çalışmaları tekrar başlayacak ve çek yasa tasarısı konuşulmaya başlayacak..en azından SN OKTAY VURAL telefon görüşmelerimizde adalet bakanı ile görüştüğünü ve çalışmalara başlanacağı bilgisini aldığını bize aktardı...bundan sonra bize düşen muhalefet vekillerimizden salı günü genel kurul da tekrar konuyu dile getirmelerini istemek ve perşembe günü ankaraya yapılacak meclis ziyareti için hepimizin elimizden gelen desteği sağlayarak oluşabilecek en fazla kalabalığı sağlamak olacaktır...bu bize sonuca yakın olduğumuz bu günlerde herzaman olduğu gibi bir son dakika sürprizi ile karşılaşmamamızı sağlayacaktır...

    SON Bİ GAYRET GÖSTERİP BU HAFTAYI KENDİ LEHİMİZE TAMAMEN ÇEVİRMELİYİZ...

    HAKLIYIZ VE BUNU HERKES BİLİYOR..EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

    my way

    YanıtlaSil
  64. slm
    benim de çekten hakkımda yakalama kararı var.dünkü gazetede adalet bakanının açıklaması yayımlandı.haberin bir yerinde konulacak bir madde ile yasanın geriye işlemesi engellenecek diyor.ne yani bizim tutukluluk halimiz bitmeyecek mi cezaevlerindekiler salınmayacak mı.bilen bir kişi yorumlasın lütfen....ben ankaraya gelemeyeceğim ama beni temsilen ailemden birisi gelecek...

    YanıtlaSil
  65. kaçmaktan bıktık,çoluk çocuk akrabalarda kalıyoruz,okul zamanı eşim ve çocuklar eve geliyor.yakalanmamak için işyerinede gidemiyorum.perşembe günü arkadaşlarımdan 5 kişi güvenparkta olacak ihşaallah.

    YanıtlaSil
  66. 64.YAZAN ARKADAŞIM O GERİYE YÜRÜMEYECEK DİYEN GAZETECİLERİN KONUYU BİLMEMESİNDEN KAYNAKLANIYOR.İNŞALLAH KANUN LEHİMİZE ÇIKTIĞINDA LEHİMİZE İŞLEYECEKTİR.BU ANAYASAL HAKTIR,LEHE OLAN KANUN HERZAMAN LEHE VE GEÇMİŞE DÖNÜK İŞLER.BU KONUDA RAHAT EDEBİLİRSİNİZ.ŞU AN İÇİN EN ÖNEMLİ İŞİMİZ SON BİR GAYRETLE VEKİLLERİ TELEFONLA ARAMAK VE ANKARAYA MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KALABALIK GİTMEK.LÜTFEN PAZARTESİNDEN İTİBAREN YOĞUN ŞEKİLDE ARAMALARA DEVAM EDELİM BU SON HAFTA!!!BU HAFTA ARAMAZSAK ZATEN BİRDAHA ARAMAMIZADA GEREK KALMAYACAK.SAYGILARIMLA
    CAN MERT

    YanıtlaSil
  67. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ANKARA'YA MADDEN VE MANEN İMKANI OLANLAR MUTLAK VE MUTLAK GİTMELİDİRLER. GİTME İMKANI OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZ; GİTMEK İSTEYİPTE MADDİ İMKANSIZLIKTAN, GİDEMEYEN ARKADAŞLARA MADDİ OLARAK KATKIDA BULUNMALARI GEREKİR. HİÇ DEĞİLSE; GİDEMİYEN BİR ARKADAŞIMIZ, GİDEBİLECEK BİR ARKADAŞIN YOL VE YEMEK MASRAFLARINI KARŞILAMALIDIR. AYRICA; GEREKLİ OLAN ARKADAŞLARA KONTÜR YÜKLEMESİ YAPMALIYIZ. EN ÖNEMLİSİDE; PAZARTESİ GÜNÜNDEN, HAFTA SONUNA KADAR SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ, ARAMAK HUSUNDA YOĞUNLAŞMALIYIZ.ÖZELLİKLE SAYIN KOMİSYON ÜYESİ OLAN MİLLETVEKİLLERİMİZİ. BANA GÖRE; BU KONULARI İHMAL ETMEYELİM. ALLAH'IN İZNİYLE; ÇALIŞMALARIMIZIN HAYIRLI SONUÇLARINI ALIP, HÜZÜNLÜDE OLSA ÖZGÜR GÜNLERE HEP BİRLİKTE KAVUŞACAĞIZ. SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  68. emre ben hasan ankradan senden söyle güzel bir ank... emre ben hasan ankradan senden söyle güzel bir ankara programıyla alakalı yazı istiyorum çıktı alıp fotokopi çektirip dağıtmak için daha yeni haberi olanlar var aydınlatıcı bir yazı 22 ekime kadar dağıtılacak kalabalık bir grup olmamaız için benim böyle birsey yapmam şart ankaradakileri aydınlatırsak onlar yürüyerek dahi gelirler kalabalık olmamız lazım... berk

    YanıtlaSil
  69. SİTEYE YENİ GİREN VEYA SADECE İZLEYEN ARKADAŞLARDAN RİCAM LÜTFEN SİTE İLETİŞİMİNDEN BİLGİLERİNİ YOLLAMALARI VEYA SN.JENARDİYE MAİL ATMALARIDIR.ARANMASI OLAN ARKADAŞLAR VEKİLLERİ ARAMAKTAN LÜTFEN KORKMAYIN.BEN DAHİL BİR ÇOK ARKADAŞIMIZIN ARANMASI VAR VE VEKİLLERİ ARIYORUZ.ARTIK BU SON HAFTA.ZATEN BU İŞİ BİTİREMEZSEK ARANIP ARANMAMAMIZIN HİÇ BİR ÖNEMİ KALMAYACAK!!!LÜTFEN SİZLERDE BİZLERLE BERABER VEKİLLERİ TELEFONLA ARAYIN.EĞER ÇOK ÇEKİNİYORSANIZ BİR TELEFON KARTI ALIP KULÜBEDEN ARAMA YAPABİLİRSİNİZ.SON BİR GAYRET ARKADAŞLAR.

    YanıtlaSil
  70. KARSILIKSIZ CEK: Ilk okuldan bugune basarili ve ornek gosterilen herzaman guvenilen bir kisilige sahiptim.En yuksek puanlarla makina fakultesine girdim basariyla bitirdim.Yillarca calistim dusuk ucretlerle gik demedim.Sonra birgun Makina muhendisi bir beyle evlendim.Basbasa verip firma kurduk bu vatana hizmet edelim diye.20 yil boyunca yine beskurussuz kaziya kaziya tirnaklarimizla,birsuru insana istihdam sagladik.Bizim ceklerimiz devlet bonosu gibi saglamdi.Krediyle de olsa oder asla geciktirmezdik.2001 yili kabus gibi geldi once devlete yaptigimiz isten nakit almamiz gereken yukluce parayi alamadik.ama biz vergimizi odedik,ceklerimizi %1500 faizle odemek zorunda kaldik.Devlet bu parayi bize tam uc senede taksitle ve tl olarak sifir faizle geri odedi vergimizden bile dusmedi.Sonuc malum cig gibi buyuyen borclar ,karsiliksiz cekler ,mahkemeler,yikim,batis,dolandiricilikla suclan,hapiscezalari.cocuklar perisan,yuvamiz yikildi...paramiz olmadigi ,herseyimiz elimizden alindigi icin avukat bile tutamadik,yol paramiz olmadi yanlis kararlara itiraz bile edemedik.sirkette kucucuk hissemiz oldugu icin veya vekaleten imza attigimiz icin bile suclu sayildik.avukatlarda vekaleten bakiyor cikacak idam kararini onadami uygulayacaklar.ben biraz dil bildigim icin afganistan senin afrika benim 48 yasinda bayan serefimle calisip borc kapatiyorum.eski esim dil bilmedigi icin turkiyeden cikamiyor. yeni krizler ayrica malum.gunde 200ytl sayilan hapiscezasiyla bu borclar kapanirmi.iki evladimin yasadigi bunalimi,egitim sorunlarini odermi,serefimizi kurtarirmi....biz serefsiz degiliz devletin binlerce dolar harcayip egittigi,zamaninda gurur duydugu,vergisini gik demeden yillarca odeyen insanlariz.birakin calisip borcumuzu odeyelim yine istihdam yaratalim niye iceri tikiyorsunuz bizi.birsuru arkadasin ailesi perisan cunku ticari borca gucleri yetmezki ustelik bakacak kimsede yok ac acikta kaldilar.Birkac dolandirici yuzunden tum ticaret erbabini, muhendisleri,mimarlari icerimi tikacaksiniz yine.kanun karsisinda boynumuz kildan ince ama kanunu yapanlarda bizler degilmiyiz.isgucu yaratin herkes isini yapip borcunu odesin. gg

    YanıtlaSil
  71. ANKARA MECLİS ZİYARETİNE GELMEK İSTEYİPTE İMKANI OLMAYAN ARKADASLAR
    LÜTFEN EMRE İLE TEMASA GEÇİNİZ VE DURUMUNUZU ANLATINIZ
    EMİNİM BENİM GİBİ GELEMEYECEK DURUMDA OLANLAR DESTEKTE BULUNACAKLARDIR..


    İLETİŞİM: 0537 979 09 28

    YanıtlaSil
  72. HERKES ANKARAYA HAK ARAMAYA HAK ALMAYA... DAVANIZA SAHİP ÇIKIN.. GELİŞMLERİ TAKİP EDİN.KOSİAD DERNEĞİ İLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ BİRLEŞİMLE 22 EKİMDE ANKARADAYIZ.. HADİ ARKADAŞLAR BU HAVAYI YAKALAMIŞKEN KAÇIRMAYALIM

    NOT: BURHAN İŞCAN İLE ALAKAMIZ YOKTUR..KAFA KARIŞIKLIĞINA SEBEBİYET VERİLMESİN,

    22 EKİM PERŞEMBE SAAT: 09.00
    ANKARA GÜVENPARK

    YanıtlaSil
  73. Merhabalar Arkadaşlar;benim anlamadığım hala hapis cezası kaldırılacak deniyor ama mükerrerlere kaldırılacak deniyor.Bu mağduriyeti ilk defa yaşamış kardeşlerimiz borçlarını ödemedikleri taktirde yatacak deniyor.Zaten bu yasayı düzenleme amacı mağduriyeti kaldırıp art niyetli insanlara karşı değil mi.Şu anada zaten borcunu ödersen bir problem yok,İnsanlar o parayı bulamadıkları için mağdur.Mükerrerlere çıkarsa söylendiği gibi 2000 kişi yararlanacak geriye kalan 100.000'lerce kişi yine aynı problemi yaşacak lütfen bu konuya dikkat çekelim, yoksa hapis cezasını kaldırdık diye milleti uyuturlar önemli olan ADLİ PARA CEZASININ kaldırılması öyle bir ibare olmamalı mağduriyetin kalkması için saygılar.

    YanıtlaSil
  74. sn jenardi
    ben ankara ya gelemeyeceğim malum sebepten. gidecek ve durumu olmayan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. gerçi ekonomik durumumda pek iç açıcı değil ama önemli değil gerekirse 1 ay sigara içemeyeceğim. hesap iletişim bilgisi gönderirseniz katkımız olsun bari. emeği geçenlere müteşekkiriz. Allah a emanet olun

    saygılar

    YanıtlaSil
  75. GELEMEYECEK DURUMDA OLAN ARKADAŞLARI TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİP AİLELERİNİ KONU KOMŞU ARKADAŞLARINI GÖNDERMELERİNİ BEKLİYORUZ.BİZLER PARAMIZ OLMASA DA YÜREYEREK GELİRİZ.YETERKİ SİZLER DE BİZE KATILIN.PARASI PULU MÜHİM DEĞİL.SİZİN GÖNDERECEĞİNİZ YARDIMDAN ÇOK GELMENİZ BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ VE DEĞERLİDİR. AMA TÜM İMKANLAR DAHİLİNDE YİNE DE BİR KATKI YAPARIM DİYORSANIZDA jenardi_ak@hotmail.com ADRESİNDEN GÖRÜŞELİM

    YanıtlaSil
  76. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BELKİ AYNI ŞEYLERİ TEKRAR EDİP DURUYORUZ AMA, İLGİLİ ARKADAŞLARIMIZ; GÜNLERDİR GEREKLİ VURGULAMALARI FAZLASIYLA YAPIYOR LAKİN, BU HARCANAN ÇABALAR VE YAPILAN ÇALIŞMALAR SADECE VE SADECE, KİMSENİN ŞAHSİ ÇIKARLARI İÇİN DEĞİLDİR. ÇALIŞMALARIMIZ; HEPİMİZ İÇİNDİR, KİMSENİN ÖZELLİKLE KİMSENİN VE ÖZELLİKLE BU SİTEMİZDE KİMSENİN ÖZEL MADDİ ÇIKARI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. BİR ÇABA GÖSTERİYORSAK VE OLUMLU SONUÇLAR ALIPTA; ÖZGÜR GÜNLERE ULAŞACAKSAK, O HÜZÜNLÜ SEVİNÇLERİDE YİNE HEP BERABER YAŞAYACAĞIZ. SİTEMİZDE; KİMSEYE BASKI YAPILMIYOR VE ANCAK; BU DAVANIN ORTAK YOLCULARI İSEK, YAPMAMIZ GEREKENLER SADECE VE SADECE KENDİ MUTLULUĞUMUZ İÇİN HATIRLATILMAKTA, BU BAKIMDAN; SAĞA SOLA ÇEKMEDEN; HER TÜRLÜ DÜŞÜNCELERE SAYGI GÖSTEREK, ORTAK HEDEFİMİZ İÇİN ÇALIŞALIM, ÇALIŞALIM VE ÇALIŞALIM. ALLAH'IN İZNİYLE HAYIRLI SONUÇLARA ULAŞALIM. SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  77. SEVGİLİ ARKADAŞLAR BURHAN İŞCANIN BİZİMLE ALAKASI YOKTUR DİYE GÜNLERDİR YAZI YAZIYORUZ. VE SORULAR GELMEYE DEVAM EDİYOR.BURHAN İŞCAN İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK. BİZİM DERNEK İLE YAPTIĞIMIZ ORGANİZASYONUMUZ 22.EKİM PERŞEMBE GÜNÜDÜR.
    BURHAN İŞCAN BU DAVADA YOLUNA YALNIZ BAŞINA DEVAM ETMEKTEDİR.BİZ MAĞDURLARA VERDİĞİ ÜMİTLERLE VAADLERLE ÇOK ZARAR VERDİ.
    ŞİMDİ YALNIZ KALDI.. 22 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ GELİPTE ORGANİZASYONUMUZA ZARAR VEREBİLİR. BU ADAMI YANINIZDA GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZİ AÇIKCA SÖLEYİNİZ.ARTIK BİZİ GERİYE GÖTÜREN GÖTÜRECEK OLAN HİÇBİR ŞANSIMIZ KALMAMIŞTIR.SİZLER DAVANIZA HER YÖNDEN SAHİP ÇIKACAKSINIZ ÇIKMALISINIZ.BURHAN İŞCANI ARANIZA SOKMAYIN.HİÇBİR DAVETİNE KULAK ASMAYIN.

    22 EKİM GÜNÜ KURTULUŞA BEKLİYORUZ.
    ANKARA GÜVENPARK SAAT:09.00

    YanıtlaSil
  78. Ben burhan işcanın böyle bir yüzsüzlük ve şerefsizlik yapacağını sanmıyorum.22 ekimde zaten oraya gelirse ağzını burnunu bu sefer kırarım..artık kaybedeceğimiz bir sn miz yok bizim. ben kaçak halimle oraya gelicem ve burhan işcana tahammül edicem.herkesle tartışmış ve kapışmış birine daha fazla tahammül edemem...fikret

    YanıtlaSil
  79. EMRE NİN TAMAMEN YAZDIKLARINA KATILIYORUM.ANKARADA DAVAMIZA ZARAR VERCEK SONA GELDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE TAHAMÜLÜMÜZ KALMADI.LÜTFEN BİRLİK İÇİNDE ZARAR VERECEKLERİ YANIMIZA KATMADAN BİRLİK İÇİNDE DEVAM EDELİM.ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN.TİPONNE

    YanıtlaSil
  80. http://yhs.cumhuriyet.com.tr/?im=em&xl=empopup&em=cu/cumhuriyet/w/c1304.html

    YanıtlaSil
  81. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SÖYLEMLERİ KULAK ARDI ETMEYELİM, HAKLI OLDUĞUMUZ DAVAMIZDA; HAYIRLI SONUÇLARA ÇOK AZ KALMIŞKEN, BİZE ZARAR VEREBİLECEK İNSAN KARDEŞİMİZDE OLSA, O İNSANA DİKKAT ETMELİYİZ. BİLİNÇLİ OLARAK VE DOĞRU OLANI YAPARAK. TÜM KATILIMCILARA, SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  82. ARKADAŞLAR AYLARDIR BU SİTEDE BİR ADIM ATMAYA ÇALIŞIYORUZ TAM İŞ BİTİRECEZ BİRLİK OLACAZ BİRİLERİ İŞ BAŞINA GEÇEYE ÇALIŞIYO YAZIK İNSANLARIN EMEKLERİNE YAZIK EMRE CUNEYT BAŞTA BU SİTEDE AYLARDIR MUCADELE EDEN HERKZİN EMEKLERİNİN BOŞA GİTMESİ DEMEK NE DEMEK HÜSRANA UĞRAMAMIZ DEMEK DEĞİLMİ İŞİ TEHLİKEYE ATMAYALIM HAZIR RAHMİ BEYDE YANIMIZDA HUKUKCUSUYLA BU İŞİ BİLEN EHİL İNSANLARLA POLEMİK YAPMADAN SU İŞE SON NOKTAYI KOYALIM HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYSUN YOKSA YAŞIN ALTINDA KALACAZ VALLA BEN 22 EKİMDE AÇ KALACAĞIM SUSUZ KALACAĞIM AMA BU İŞİN SON BULMASI İÇİN HERSEYİ YAPACAĞIM SİZDE BÖLÜNMEDEN TEK YÜREK TEK YUMRUK OLUP BU İŞİ BİTİRELİM ALLAH RIZASI İÇİN SU SAÇMALAYAN İNSANLARA SEN GEL İNSAN GİBİ DİNLE BİZ SENİN İSTEDİĞİNDEN FARKLI BİRSEYMİ İSTİYORUZ SENİN BU KAHRAMAN OLMA İSTEĞİN NE DİYE SORSUN NE OLUR EMEKLERİMİZİ HARCAMAYALIM UCUZ KAHRAMANLIK YAPMAYA GEREK YOK MİLLET VEKİLLERİ DAHİ NE KADAR KALABALIK OLURSANIZ SİZİ O KADAR DİKKATE ALIRLAR DEMİŞTİ UNUTMAYINNN.HATTA UYUMAYIN UYUMAYIN YOKSA İÇERDE UYUYACAK ÇOK VAKTİMİZ OLACAK MEYDANI KİMSEYE BIRAKMAYIN HASAN ANKARA

    YanıtlaSil
  83. ARKADAŞLAR ŞİMDİ PARÇALANMA ZAMANI DEĞİL BİRLEŞME ZAMANI KİMSENİN EGOLARINI TATMIN ETME ZAMANI DEĞİL TARİH BELLİ 22 EKİM PERŞEMBE BİZİ PARÇALAYIP PROGRAMIMIZIN ETKSİZ HALE GELMESİNE İZİN VERMEYİN.YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK CANIMIZ BURNUMUZDA OLAYI PROVAKE ETTİRMEYİN.NERELERDEYDİLER VEKİLLERLE GÖRÜŞÜRKEN AZAR İŞİTİRKEN BIRAKIN BAŞKALARI NE YAPAR YAPSIN BİZİM TARİHİMİZ BELLİ 22 EKİM PERŞEMBE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  84. burhan işcanın nedne bu işlere hizmet edip insanların kalabalığından yararlandığını şimdi daha iyi anlıyorum..nurdan

    YanıtlaSil
  85. bende burhan işcanı istemiyorum.bizleri hep kandırdı.20 ağustos 20 ekim yazıklar olsun sana sevim taşçı

    YanıtlaSil
  86. SEVGİLİ DAVA ARKADAŞLARIM BEN MALESEF SİZLERLE BERABER OLAMICAM.YAPMAM GEREKEN NE İSE BANA BİLDİRİSENİZ SEVİNİRİM.ŞU UNUTMAYALIM Kİ YAPILAN VE YAPILACAK OLAN HERŞEYİ KULDAN DEĞİL İLK OLARAK YÜCE ALLAHTAN İSTEYELİM SONRADA ONA VESİLE OLACAK KULLARINDAN İSTEYELİM.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.TEKRAR YAZIYORUM YAPMAM GEREKEN NE İSE BANA MAİL OLARAK BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

    YanıtlaSil
  87. sevgili dava arkadaşlarım.pazartesi günü yapılacak olan toplantıya malesef gelemiyorum.şayet benim yapabileceğim birşey var ise mail adresime gönderirseniz sevinirim.adresim najenuri@gmail.com
    Allah yar ve yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
  88. dostlar boşverin burhan beyi, uğraşmayın gerek te yok zaten biz olacaklara bakalım ben gelemiyorum sebep malum lütfen gerekli bilgiyi verin çok hallice değilim ama olsun en azından 2 kişyi, gönderebiliriim. iletişim bilgilerin yazın ben gelemiyromum ama birilierini göçnderedceğim gerekeni yazın bizdse elimizden geleni yapalım. Allah hakkımızda hayırlısısnı versin.... Emre ALLAH senden razı olsun kardeş. umarım herşey güzzel olur
    allahaısmarlsdık

    YanıtlaSil
  89. jenardi
    gelemeyecekler var belli,,,,, sen gelecekleri belirle
    yetişemeyenler katkıda... bulunsun ben dahil
    en azından bizi temsilen birileri bulunsun orda hadi beklkiyoruz dostum emeklerine sağlık Allah senden razı olsun Allah tuttuğunu altın etsin emi....

    YanıtlaSil
  90. gelemeyecekler yerlerine mutlaka ama mutlaka ellerinde pankartla,eşini,çocuklarını,akrabalarını,arkadaşlarını ğöndersin. bu son şansımız.

    YanıtlaSil
  91. CUMA ATLI.ARKADAŞLAR HEPİMİZ EŞİMİZ DOSTUMUZ TAMAMIMIZ SON GAYRETLE AYIN 22 SİNDE GÜVEN PARKTA BULUŞMAK DİLEĞİMLEN ALLAHA EMANET OLUN.

    YanıtlaSil
  92. ayın 22 sinde sonuç alındı alındı olmadı tüm çek mağdurları teslim olalım yüzbinleri nereye koyacaklar nasıl doyuracaklar nerede yatıracaklar ekonomi ne hale gelecek onlar düşünsün yeter artık

    YanıtlaSil
  93. Bu iş için büyük adım atılacak ayın 22 sinde. Mükemmel bir hafta geçirdik, bu hafta da inşallah sonuç alacağız.

    Lütfen 22 Ekim'i ihmal etmeyelim...

    E.H.

    YanıtlaSil
  94. ARKADAŞLAR YİNE BAKANIN AĞZINDA PARA CEZASINA ÇEVİRİRLECEK LAFI VAR.NASIL OLURDA FİKİR SAHİBİ OLMADAN KANUN ÜZERİNDE YORUM YAPILIYOR DEĞİŞTİRLİYOR. BUNU DİYEN ADALET BAKANI.BEN ANLAMIYORUM HEMDE HİÇ.

    YanıtlaSil
  95. BEN AYLAR ÖNCE SÖYLEDİM BİZİM İŞCAN GİBİ FIRILDAKLARA İHTİYACIMIZ YOK BAKIYORUM HERKES ANLAMIŞ ARTIK KİM FAYDALI KİM ZARARLI DAVAMIZA GERÇEKTEN KİM MAĞDUR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSA CÜNEYT VE EMRENİN ARKASINDAN AYRILMASIN KENDİLERİNİ PARÇALIYO ADAMLAR HANGİMİZ ONLARIN YAPTIĞINI YAPIYORUZ OTURDUĞUMUZ YERDEN BOŞ BOŞ YORUM YAZIYORUZ SİTEYE ONUDA ÜÇ BEŞ KİŞİ OKUYOR...ŞİMDİ ZAMANI GELDİ HAPİSTEKİLER VEDE KAÇAKLAR CÜNEYTLE EMRENİN MÜCADELESİNE DESTEK VERMEZSEK HERKES BİRİLERİNİ GÖNDERMEZSE KALABALIK OLAMAZSAK İŞALLAH KANUN FALAN ÇIKMAZ MECLİSTEKİLERİN YERİNE BENDE OLSAM ÇIKARTMAM.... HEP SÖYLEDİM BU GÜNE KADAR BU GÜN KURTULUŞA VESİLE OLACAK SON GÜN 22 EKİM HAPİSTEKİLER VE KAÇANLAR SADECE KENDİNİZ İÇİN BİRER KİŞİ GÖNDERİN GÖNDERMEZSENİZDE İŞALLAH AF ÇIKMASIN AMİN...TARIK

    YanıtlaSil
  96. sayın jenardı zaten herkes bılıyor lşcan olayını
    tekrar tekrar sızde yazıpta mılletı galıyana getırmeyın
    bırakın gelen gelsın,zaten herkes kımın ne oldunu cok ıyı bılıyor
    ama busefer ne yapıp yapıp AKP gurup toplantısına katılmamız gerek
    en yetkılı mercı bızlerı gorsun orada,,,

    YanıtlaSil
  97. aslında gercektende AKP gurup toplantısına katılmak cok ıyı olur ama kesınlıkle adalet bakanlıgınada gıdılmelı ıcerı gırınemese bıle kapının onunde toplanılmalı kesınlıkle

    YanıtlaSil
  98. SADECE ANKARADA BİNLERCE MAĞDUR VAR ONLAR BİLE GELMEZSE İŞALLAH AF ÇIKMAZ HEP HAZIRCI OLMUŞUZ...TARIK

    YanıtlaSil
  99. SEVGİLİ ARKADAŞLAR,LÜTFEN BEDDUA EDİCİ SİTEMLERDE BULUNMAYALIM.ŞİMDİLERDE NE HİKMETSE HERKES KAÇAK DURUMDA YADA ARANMASI OLDUĞUNU ÖNE ATMAYA BAŞLADI..BİZİM TABİKİ BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLARA DİYECEK EN UFAK BİR SÖZÜMÜZ DAHİ YOKTUR, OLAMAZDA.. BAKIN ARKADAŞLAR ŞUANDA YAKALAMIŞ OLDUĞUMUZ HAVA GEÇMİŞ DÖNEMLERLE KIYAS EDİLMEYECEK KADAR HAT SAFHALARDA.EVET ARANMANIZ OLABİLİR YAKALAMANIZ OLABİLİR.ALLAH TEZ ZAMANDA KURTARSIN.AMA BENCE BU BAHANE DEĞİLDİR.EŞİNİZ DOSTUNUZ AKRABANIZ VE SİZİ ÇOK SEVEN ANA BABANIZ VARDIR.ANKARAYA GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

    ARTIK BİZİM KAYBEDECEK BİŞEYİMİZ KALMADI.1 YILDAN BERİ SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ DAVAMIZIN BELKİDE SONUNA GELDİK.HERKES EĞER EN AZINDAN BİR KİŞİ GÖNDERMEZ VE KALABALIK OLAMAZSAK YASA YİNE GÜNDEMDEN DÜŞECEK,VE ARAYA 26 EKİMDE GÖRÜŞÜLMEYE BAŞLAYACAK OLAN BÜTÇE GİRECEK.VE BİZİM YASAMIZ BAŞKA BİR BAHARA KALICAK.

    HERKESTEN DUYARLILIK BEKLİYORUZ.KOSİAD DERNEĞİ İLE KOORDİNELİ YÜRÜTTÜĞÜMÜZ BU ORGANİZASYONUMUZDA CHP MİLLETVEKİLİ ŞEVKİ KULKULOĞLU SINIRSIZ DESTEK VERMEYİ GARANTİ ETMİŞTİR.ANKARADA KİMSE MECLİS DIŞINDA KALMAYACAK. HERKES İÇERİ GİRİP VEKİLLERE DERDİNİ ANLATABİLECEK.ŞEVKİ BEY HEPİMİZİ GEREKİRSE İÇERİ ALDIRACAKTIR.

    HAYDİ ARKADAŞLAR YASANIN LEHİMİZE ÇIKMASI İÇİN 22 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ ANKARA GÜVENPARKTA BULUŞALIM

    NOT: BURHAN İŞCANLA ALAKAMIZ YOKTUR

    22 EKİM PERŞEMBE ANKARA GÜVENPARK
    SAAT:9.00
    İLETİŞİM 0537 979 09 28
    jenardi_ak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  100. Sonuca çok yaklaştık.Mesajınız:: Bu sefer çok yaklaştık.Ben Ankara da duyumlarıma göre şu an infaz polisleri çek suçlularını yakalamıyorlarmış,hapishaneler dolu diye.22 sinde Güven Parka gelin lütfen. Mhmet Ali Rumeli

    YanıtlaSil
  101. SELAM ARKADAŞLAR ANKARAYA GELİYORUZ 2 KİŞİYİZ YAPMAMIZ NE VARSA BİLDİRİN EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  102. http://www.stargazete.com/ekonomi/bir-milyon-kisinin-magdur-oldugu-ceke-acil-nester-haber-219718.htm

    YanıtlaSil
  103. ben bu siteyi takip etmeyipte çek suçundan arananları,telefonla 22 ekimden haberdar ediyorum,mutlaka güven parka tanıdıklarından birilerini göndermelerini istiyorum. ö.k.

    YanıtlaSil
  104. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ANKARA HUSUSUNDA EMRE KARDEŞİMİZLE GEREKLİ GÖRÜŞMEYİ YAPTIM. BU GECE İTİBARİYLE; GÖNDERDİĞİM SON MAİLLERLE ZANNEDERİMKİ, YAZI METNİMİ ADALET KOMİSYONUNUN TÜM ÜYELERİNE ULAŞTIRMIŞ OLDUM. PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN; DAHA EVVEL ULAŞAMAMIŞ OLDUĞUM SAYIN ADALET KOMİSYONU ÜYELERİNİ TEK TEK ARAYACAĞIM VE AYRICA HAFTA BOYUNCA, MÜMKÜN OLDUĞUNCA DAHA ÇOK MİLLETVEKİLİMİZLE TELEFONLA GÖRÜŞMEYE ÇALIŞACAĞIM. DEĞERLİ KATILIMCI ARKADAŞLAR; HEPİNİZİN BİLDİĞİ ÜZERE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HERHALDE EN ÖNEMLİ HAFTA KONUMUNDADIR. TÜM ARKADAŞLARIMIZ; BU ÖNEMLİ HAFTADA HER ANLAM VE MANADA ÇALIŞMALARIMIZA ÖZVERİYLE KATILMALIDIRLAR. ANKARAYA GİTMEK HUSUSUNDA; GİDEMEYENLER MADDİ KATKIDA BULUNMAK HUSUSUNDA VE HAFTA BOYUNCA ADALET KOMİSYONU ÜYELERİMİZİ VE DİĞER MİLLETVEKİLLERİMİZİ ARAMAK HUSUSUNDA SON GAYRETLERİNİ GÖSTERMELİDİRLER. TÜM KATILIMCILARA; BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLEĞİYLE, ALLAHIN İZNİ VE YARDIMIYLA BU İŞİ HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. SEVGİLER; SELAMLAR VE SAYGILAR. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  105. UNUTMAYIN ARKADAŞLAR YİĞİT KIRK YAŞAR FIRSAT BİR DÜŞER ANADOLUDA BUNU ÇOK SÖYLERLER.GARDAŞLARINIZ ÇAĞIRIYO SU AN HAPİSTE OLUPTA GÖZLERİ TAVANDA ÇOCUĞUNU DÜŞÜNEN GARDAŞIM ÇAĞIRIYO BEN DOLANDIRICI DEĞİLİM NE OLUR GARDAŞ GİT VE ANLAT DERDİMİ DİYO.DÜŞ YOLA YOLLAR GARDAŞLIK GÖRSÜN. ANGARALI

    YanıtlaSil
  106. selam öncelikle bende karşılıksız çek yüzünden 18 ay kadar yattım.Ve bu yattığım zaman zarfında aslında benim hiç bir şekilde suçum yoktu.Çalıştığım şirkette yetkili olmam sebebiyle imza yetkisi bana aitti.ve bu imzalardan dolayı firma iflas edince tüm davalardan hukuken ben sorumlu tutuldum.Yaşım 29 ve istanbulda üniversiteye tekrardan 5806 sayılı yasayla aftan faydalanarak geri dönüş yaptım.Söylemek istediğim Dünyanın hiç bir ülkesinde bu suçtan dolayı ceza hükmü yok.
    Ayrıca ceza infaz ederken mahkemelere yazmış olduğum dilekçeler sayesinde çoğu infaz durdurup tekrardan mahkeme veya temyiz yolunu bana açtı.
    Sitedeki tüm arkadaşlara sesleniyorum.3167 sayılı kanunun çok büyük açkları var!!!İSTEYEN ARKADAŞLARA MAİL YOLUYLA YARDIMCI OLABİLİRİM.BUNU YAPMAK VATANDAŞLIK GÖREVİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ÇÜNKÜ BEN BU İŞİN CEZASINI 18 AY BOŞ YERE ÇEKEN BİR KİŞİ OLARAK BUNU SÖYLÜYORUM.HERKESE ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.
    MAİL ADRESİM:************34@hotmail.com
    NOT:irtibata geçicek arkadaşlara bozan mahkeme kararlarını istemeleri üzerine mail olarak atabilirim.
    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  107. çek yasasını çıkarmak bu kadar zormu
    bende bir çek mağduru olarak soruyorum bu ysayı çıkarmak bu kadar zor mu ? bizler vatandaş değilmiyiz. bizlere sorun borcunu ödememek isteyen varmı diye? bizler borcumuzu çalışıp ödemek istiyoruz hapis yatarak değil.hapis yatan bireyler çıkınca borç ödemek istermi? çünkü zaten SUÇ UNSURU olmayan bir şeyden hapis yatmış olmak onuru zedeler kin nefret oluşturmaz mı? Alican

    YanıtlaSil
  108. ARKADAŞLAR PERŞEMBE GÜNKÜ ANKARA ZİYARETİNE KADAR LÜTFEN VEKİLLERİMİZE TELEFON AÇMAYI İHMAL ETMEYELİM.BU HAFTA EN ÖNEMLİ HAFTAMIZ.MECLİSE GİDİLMEDEN ÖNCE TELEFONLARLA HEM NE KADAR KALABALIK OLDUĞUMUZU HEMDE NE KADAR MAĞDUR OLDUĞUMUZU ANLATALIM.LÜTFEN AMA LÜTFEN BU YAZIYI OKUYAN HERKEZ VEKİLLERİ ARASIN.KORKACAK BİR ŞEY YOK.ONLARI BİZLER SEÇTİK VE ONLARDA BUNU BİLDİKLERİ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ÜSLUPLA DERTLERİMİZİ DİNLİYORLAR.BURDAKİ ÖNEMLİ NOKTA KENDİLERİNE BU YASA YÜZÜNDEN ESNAFIN VE İŞADAMLARININ YAŞADIKLARI MAĞDURİYETLERİ GÖRMELERİNİ SAĞLAMAK.KIRIN ARTIK ZİNCİRLERİNİZİ,GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU HEPBERABER GÖSTERELİM.

    YanıtlaSil
  109. ARKADAŞLAR GELMEK İSTİYORUM 22 ANKARA YA AMA NASIL GELEYİM BENİM HAKKIM DA YAKALAMA VAR HANIMDA ÖYLE AMA GÖNLÜM SİZLERLE.ŞİMDİ ORDA KİMLİK KONTRELİ YAPARLAR.HAZIR BURDA TOPLANMIŞLAR DERLER.SİZDE DİKKAT EDİN .KENDİMİZİ SAVUNMAYA BİLE HAKKIMIZ OLMUYO İŞTE GÖRÜYONUZ.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  110. GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,HAYIRLI SABAHLAR HAYIRLI HABERLER...

    YanıtlaSil
  111. http://www.cnnturk.com/gundemisizbelirleyin/default.aspx

    ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ LİNK CNN HABERLERİ İÇİN GÜNDEM BELİRLEME LİNKİ HERKES BİR YORUM YAPSIN İSTEK GÖNDERSİNN EMİNİM HABER OLURUZ

    SAYGILARIMLA

    A.Y.

    YanıtlaSil
  112. herkese günaydın. 22 ekimde bende katılmak istiyorum ancak ankaranın yabancısıyım. otogarda mı inmem gerekiyor.güvenpark nereye yakın? alican.

    YanıtlaSil
  113. Dünya Gazetesi 1. sayfadan haber yapmış; " KARŞILIKSIZ ÇEK YARGISIZ İNFAZ" başlığı ile veriliyor haber, 3. sayfada haber devam ediyor..

    YanıtlaSil
  114. bu hafta inşallah hepimiz için hayırlı ve sevinçli olur kaç bayramdır yaşayamadığımız bayram sevincini yaşarız yani bizlerin bayramı olur HATİCE

    YanıtlaSil
  115. ARKADAŞLAR HERKESE SEVGİLER SAYGILAR BEN ŞU ANDA ÇEKTEN YARGILANIYORUM 108 NODAKİ ARKADAŞIN MAİL ADRESİNİ BANA ATARMISINIZ MAİL ADRESİM *********@HOTMAİL.COM LÜTFEN BANA MAİL ATIN SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  116. 108 YAZAN ARKADAŞIN MAİL ADRESİNİ ALABİLİRMİYİM

    YanıtlaSil
  117. Arkadaşlar merhaba,

    108 nolu mesajın sahibini söyledikleri hepimizi ilgilendirir kendisiile irtibata geçelim ve elindeki dökünanları siteye mail yada fax la ulaştırsın ve site yöneticileri bunları yayınlasın bizlerde görelim....saygılar sunarım...

    YanıtlaSil
  118. 108 DE YAZAN ARKADAŞ
    MAHKEME KARARLARINI BURDA YAYINLATABİLİRSENİZ BÜTÜN ARKADAŞLAR RIN FAYDALANMA DURUMU OLUR
    TEŞEKÜRLER

    YanıtlaSil
  119. 113 NUMARA CNN TÜRK GÜNDEMİ SİZ BELİRLEYİN SİTE ADRESİNİ VERMİŞ TIKLADIĞINIZDA YORUM YAPIN ÇOK BASİT ÇOK MSJ OLURSA BU GÜN YARIN KESİN HABER YAPARLAR HERKES MUTLAKA YAZSIN ÇOK BASİT KESİN YAZIN HA...TARIK

    YanıtlaSil
  120. Elazığ Valiliği mikro kredi uygulama merkezinin açılışı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek tarafından yapıldı. Bakan Çiçek açılışta yaptığı konuşmada, `Bir zamanlar Türkiye 1 milyon doları bulamadığı için petrol tankerinin yüklenemediği dönemleri yaşadı. Biz de çeki karşılıksız çıkanı tutukluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin çeki karşılıksız çıktı. Tokyo Büyükelçisi`nin parasını ödeyemedik. Bunları unutmamak lazım, sosyal politikaların özünde beleşçilik olmaması lazım` ifadelerini kullandı.

    17.10.2009


    Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Diyalog Gazetecilik San. ve Tic. Ltd. Şti.`ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir.


    ELAZIĞ(İHA

    YanıtlaSil
  121. BAKIN ARKADAŞLAR KIVIRANLAR VAR..GELEMEYENLER YERİNE MUTLAKA BİKAÇ KİŞİ GÖNDERSİN..YUKARIDA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ YİĞİT BİN YAŞAR FIRSAT BİR DÜŞER FIRSAT GELDİ 22 EKİM..İŞALLAH KALABALIK OLMAZDA AF ÇIKMAZ ..MAĞDUR OLAN MUTLAKA Bİ YAKININI GÖNDERECEK PARAYSA HEPİMİZDE YOK HAPSE GİRİNCE PARA OLACAKMI EĞERKİ UMDUĞUMUZ KALABALIK OLMASIN BAŞTA BEN AFFA KARŞI ORADA ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAM HERKES EMİN OLSUN BUNDAN ..AF ÇIKARACAK VEKİLLEREDE HAKARET EDECEM ONA GÖRE SİTE SAKİNLERİ MAĞDUR ARKADAŞLAR ÜÇ BEŞ KİŞİ CÜNEYT EMRE AYLARDIR ÇIRPINIYOLAR BİZLERDE 22 SİNDE YANLARINDA OLMAZSAK YAZIKLAR OLSUN HEPİMİZE BU İNSANLAR HAKLARINI BİZE HELAL ETMEZLER..BAKIN Bİ DAHA EĞER UMDUĞUMUZ KALABALIK OLMASIN HERKES AFFI UNUTSUN AÇIK AÇIK AV .RAHMİ OFLUOĞLUDA GELECEK CÜNEYT EMRE ERKAN BU İŞ İÇİN ÇIRPINANLAR HEP ORDA OLACAZ MAĞDUR VE MAĞDUR YAKINLARI HAPİSTE 2000 KİŞİ SADECE YAKINLARI OLMASIN.. BEN 22 SİNDEN SONRA AFFA KARŞI VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAM HERKES KENDİ İÇİN GELECEK KİMSE KİMSENİN SIRTINA BİNECEĞİ ZAMAN DEĞİL BEN GİBİ İNTERNETTE OTURARAK YORUM YAZARAK OLMUYO BEYLER 22 SİNİ BİLİPTE GELMEYENLERE 22 SİNDEN SONRA NE DİYECEĞİMİ BİLİYOM O ZAMAN OKURSUNUZ ...TARIK

    YanıtlaSil
  122. ya sayın tarık çok boş konusuyosun bılıyomusun burdakıler cocuk değil hele koyun hiç değil..
    mılletı azarlar gıbı konusmazsan sevınırız
    merak etme konunun hassasıyetını herkess bılıyor

    YanıtlaSil
  123. arkadaşlar
    türkıyede yasalar garip uygulanıyor
    testereli caniye ceza indirimi var
    katile üç kişi öldürmüş kişiye ceza indirimi var ben arkadaşımla ticaret yapmışım çekimi ödıyemedim devlet araya giriyor arkadaşına verme bana yatır hapse girme diyor caninin cezasını devlet düşürüyor bana ceza indirimi yok yazıklar olsun bu yasaları çıkarana.
    Tuna Erdem

    YanıtlaSil
  124. tarık kardes mılletın canını sıkan mesajlar yazma ınan senın yazılarını okuyunca sıteye bıle gırmek ıstemıyorum ınsanın hevesını kırıyosun
    gıtmek ıstesek bıle bu yazıdan sonra ınsan vazgecer
    sayın sıte yetkılılerı bu ıse el atın

    YanıtlaSil
  125. evet arkadaslar dun oturdum tum zamanimi bu ise ayirdim.ne mi yaptim? milletvekillerine gazetecilere meiller gonderdim insaallah birileri okur ve yardimlarini esirgemezler calisma vakti haydin el ele verelim insaallah halledilecek bu is.. fz

    YanıtlaSil
  126. ne aile ne ev nede hasiyetimiz kaldı herşeyimi kaybetim yasa çıkarsa tekrar çalışıp borçlarımızı şerefimizle öderiz.. seyfullah yuyucu

    YanıtlaSil
  127. DÜNYA GAZETESİ

    KOSİAD: Çek Kanunu
    AİHS’ne aykırı

    Volkan ÖZSOY
    İSTANBUL
    Küçük ve Orta Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOSİAD) yetkilisi Avukat Rahmi Ofluoğlu, 3167 sayılı Çek Kanunu’nun, dünyanın hiçbir ülkesinde olmadığını ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’ne aykırı olduğunu iddia etti.
    KOSİAD’ın İkinci Taksim Toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu Taksim Eresin Otel’de yapıldı.
    Toplantıda konuşan Avukat Rahmi Ofluoğlu, ‘Çek Kanunu’nun işadamlarının tek sorunu olmadığını, ancak acilen çözülmesi gerektiğini dile getirdi.
    Bu konudaki mücadelelerinin yaklaşık bir yıla yakın bir zamandır sürdüğünü hatırlatan Ofluoğlu, karşılıksız çeke cezayı düzenleyen 316/16. Maddesi tam bir yargısız infazdır” diye konuştu.
    Böyle bir cezanın dünyanın hiçbir ülkesinde olmadığına dikkat çeken Ofluoğlu, bu konuda mücadeleyi elden bırakmayacaklarını söyledi.
    Söz konusu dava için yapılan yargılamada, mahkemenin sanığa çekin karşılığını neden yatırmadığını sormadığını vurgulayan Ofluoğlu şunları söyledi:
    “İş yerleri zora girince, kirayı ödeyemez duruma gelen işadamı adresi terk ediyor ve bu nedenle tebligatlar ulaşmıyor ama tebliğ yapılmışsa ceza kesiliyor. Bunun dışında çek çalındı mı, gasp mı edildi bu soruların cevabı da aranmıyor. Bu adil bir yargılama değildir. İnsanlar savunmasız, sorgusuz, sualsiz yıllarca hapis ile sonuçlanacak cezalara mahkum ediliyor.”
    Bu durumun, TCK’nın özü ve sözü ile de çeliştiğini savunan Ofluoğlu, söz konusu durumun Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 6. Maddesi’nin de açıkça ihlali olduğunu iddia etti.
    Ofluoğlu, ‘şark kurnazlığı’ ile ‘Şekli Suç’ adında bir madde oluşturulduğunu, bunun da 5237 Sayılı Ceza Kanunu ile çeliştiğini vurguladı.
    Bu yasa ve TBMM’de bekleyen tasarının tam bir ucube olduğunun altını çizen Ofluoğlu, özellikle de cezaları iki katına çıkaran tasarının iş dünyası için çok vahim olduğunu bildirdi.
    Konuyla ilgili olarak, Adalet Bakanı’nın açıklamasının da belirsizlikler içerdiğini kaydeden Ofluoğlu, “Hapis cezaları, verilen adli para cezalarının bir sonucudur. Bu da bir şark kurnazlığıdır.. Bakan, açıkça ‘’adli para cezasını kaldıracağız, idari para cezası gelecek’ dememiştir” ifadelerini kullandı.

    KOBİ Dayanışması
    Platformu kurulacak

    Toplantının ardından, KOSİAD Yönetimi tarafından bütün sektörler ve derneklerle ilişkiye geçilerek, bir ‘KOBİ Dayanışması Platformu’ oluşturulması için çalışmalar başlatılması kararı alındı.

    YanıtlaSil
  128. BENİ ELEŞTİREN ARKADAŞLAR GÖRECEZ 22 SİNDE İŞALLAH HERKES HAKLIDIRDA BEN BOŞUNA ÇABALIYORUMDUR.YER GÖK İNSAN OLURDA BENDE UTANIRIM .KİBARLIKLA OLACAK BİŞEY KALMADI BENİ OKUYUNCA ŞEVKİ KIRILAN BEY O ZAMAN OLAYIN FARKINDAYSAN Bİ OTOBÜS GELECEN.İŞİ ÇÖZECEZ YOKSA SENİNDE İŞİN KÖTÜ BENİMDE OKEY ..YALANMI HAPİS YAKINLARI SADECE 1000 KİŞİ OLMASI LAZIM GÖRECEZ BAKALIM NEDEN KIZIYOSUNUZ KARDEŞİM 126 Bİ YAPTIĞIMIZ SİTEDEN BOŞ BOŞ YORUM YAPMAK ..22 SİDE BOŞ GEÇSİNDE ÇOK VAKİİT OLACAK YORUM YAPMAYA KODESTE...SADE ANKARADA BİNLERCE MAĞDUR VAR NERDELER 22 Sİ Bİ GEÇSİNDE GÖRÜŞECEZ İNCİNEN BEYLER....TARIK

    YanıtlaSil
  129. SLM ARKADAŞLAR.BUGUN KÜÇÜK BİR İŞİMİ HALLETMEK İÇİN BAKIRKÖY ADLİYESİNE GİTTİM. İŞİMİ HALLETTİM VE ASLİYE CEZA MAHKEMELERİNİ GEZMEYE KARAR VERDİM.42 ASLİYE CEZA MAHKEMESİ GEZDİM AYAKLARIM PATLADI.DURUŞMA LİSTELERİNE BAKTIĞIMDA 42 ASLİYE CEZANIN DA 42 SİNDE ÇEK KEŞİDE ETMEKTEN BAŞKA BİR DURUŞMA YOK.HAKİMLER BUNALMIŞ MASALARIN ÜSTÜNDEKİ DOSYALARDAN ADAMLAR GÖZÜKMÜYOR. BİR ÖRNEK OLARAK ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDEKİ DURUŞMA LİSTESİNİ ALDIM ELİME VE CEBİME KOYDUM.SONRA BUNU HABERTURK MUHABERİNE FAKS ÇEKTİM.ASLİYE CEZALARIN İŞ YÜKÜ İLE ALAKALI BİR HABER YAPILABİLİR HERHAN HABERTURK GAZATESİNDE TAKİPÇİSİ OLUN.. BAKIRKÖY 11.ASLİYE CEZA MAHKEMESİ 19/10/2009 P.TESİ DURUŞMA LİSTESİ: DURUŞMA SAYISI:38 KARŞILIKSIZ ÇEK KEŞİDE ETME SUÇUNDAN TOPLAM DURUŞMA SAYISI: 29.... BU HERGÜN BU ŞEKİLDE ARTARAK DEVAM EDİYOR.HER DURUŞMANIN 5 DK SÜRESİ VAR....5 DAKİKADA KENDİNİZİ SAVUNDUNUZ SAVUNDUNUZ.ZATEN KANUN BAŞLI BAŞINA YARGISIZ İNFAZ...YAKINDA İNANIN BANA YOLDA YÜRÜYEN ESNAF KALMAYACAK GİBİ GÖZÜKÜYOR.KARŞILIKSIZ ÇEK SAYISI 2009 DA 1,5 MİLYONA ULAŞTI AMA GERİDEN GELEN KARARLARIN İNFAZI DAHA ANCAK UYGULANIYOR.3-5 AY SONRA BELKİ DE YOLDAN GEÇEN ADAMLARIN HEPSİNE ÇEK SUÇLUSU GÖZÜYLE BAKILACAK..

    GELİN BU DURUMA DUR DİYELİM.GELİN ÜZERİMİZE DÜŞEN BU KARA BULUTLARI AYDINLIĞA ÇIKARALIM..GELİN BORÇLU-ALACAKLI İLİŞKİSİNDE, SADECE ALACAKLIYI DÜŞÜNEREK ANAYASA İHLALİ YAPILDIĞINI ANLATALIM..GELİN ANKARA DA BİRLİK OLALIM

    22 EKİM PERŞEMBE SAAT:09.00
    ANKARA GÜVENPARK.
    İLETİŞİM 0537 979 09 28
    jenardi_ak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  130. 124..126 GÖRECEZ 22 SİNDE KİME BENZEDİĞİMİZİ ÇOCUKLARAMI KOYUNLARAMI İŞALLAH YANILIRIMDA BİNLERCE KİŞİ OLURUZ TARIK

    YanıtlaSil
  131. arkadaşlar.hepiniz gerginsiniz.anlıyorum.ama biraz sabırlı olmak durumundayız.sevgili tarık abi, sen dışardan gördüklerine cvp vererek sinirleniyorsun.birde beni ve cüneyti düşün.biz her dakka mağdurlarla görüşüyoruz ve hiçbir sıkıntısı yalaması olmayan adamlar gelemem ben diyor.biz ne yapalım.kafamı duvardan duvara vuruyorum ama ne yapayım.sabırlı olmak durumundayız.herkes lütfen üzerine düşeni yapsın.allah bizimle beraber.

    YanıtlaSil
  132. CNN e mesaj yazdım, gerekli yerlere mail gönderdim. Tüm yorumları şimdi okudum haberim yoktu bu siteden.Hepinize teşekkürler, iyi çalışmışsınız. Umarım başarılı olur, olmak zorunda da. Hükümet bu konuda bizden daha duyarlı olmak zorunda. Düşünün aksi bir durumda biz birleşip aynı gün teslim olursak ne olur? Tüm dünyaya nasıl anlatır bunu?
    Üstte yazan arkadaş ankarada çek cezalıları polis aramıyor demiş, daha cumartesi saat 23.30 da anneme gelmişler. Anacım 3 gündür yatak döşek yatıyor. Eğer iyileşirse o gelecek güvenparka, yoksa hanım ve ben aranıyoruz. Herkese başarılar...Cynocan

    YanıtlaSil
  133. jenardı kardes doğru soluyor
    ben 10 ay yattım ama tarık beyın yazdıklarına canım cok sıkılıyor,bence eleştıren arkadas doru soluyor yazdıkları sankı cocuk azarlamak gıbı
    benım suan gene aramam var ve cıkamıyorum ve cebımde ekmek parasını bıle zor denkleştırıyorum sımdı ben gıdemıyorum ve kımseyı gonderemıyorum dıye davayı savunamıcammı demek oluyor bu olayı,
    ne yalan solıyım ben tarık beyın madur olduna bıle ınanmıyorum,bu arada GUL HANIM,JENARDI KARDEŞ,CUNEYT,HATICE HANIM VE DİĞERLERİ....
    Sizlerın ısmını metrıs cezaevınde duymayan kalmadı,herkes bu sıteyı okuyup bızlere haber getırıyodu bızde sızden gelen guzel haberlerle umutlanıyorduk ben cıktım ama arkadaslarımın umudu sızsınız,sizden gelıcek guzel haberlerı 4 gözle beklıyorlar....

    YanıtlaSil
  134. Sayın jenardi ve diğer konuyla ilgili çalışan arkadaşlar;
    Posta'nın intenet gazetesinde hakkımızda yazı çıkacak, bir gün evveli ani 21 inde yazarsak daha etkili olur dedi yayın yönetmeni.Referans olarak http://www.stargazete.com/ekonomi/bir-milyon-kisinin-magdur-oldugu-ceke-acil-nester-haber-219718.htm dresindeki yazıyı alacak. Ancak sizin daha faydalıolduğuna inandığınız bir döküman yollarsanız onu yayınlatabilirim. mailadresim ********@hotmail.com...
    Yayınla Reddet

    YanıtlaSil
  135. ARKADAŞLAR BENİM TUTUKLAMAM OLDUGU İÇİN GELEMİYORUM AMA ABİMİ VE ORTAGINI GÖNDERİYORUM İNŞALLAH KALABALIK OLURDA BU SORUN BİTER ARTIK GELEMEYEN LER 1 YAKININI GÖNDERSİN AMA MUTLAKA GÖNDERSİN VEDE GELEMEYENLER BOŞ DURMAYALIM MİLLET VEKİLLERİNİ ARMAYA DEVAM ALLAHTAN HAYIRLISI OLUR HAKKIMIZ DA İNŞALLAH SEVGİLER

    YanıtlaSil
  136. merhaba arkadaşlar

    bugün milletvekilleri ile yaptığımız görüşmelerden notlar aktarıyorum....
    SALİH ERDOĞAN: Sıkıntıları biliyoruz.ama bir şekilde orta yol bulunmalı.sorumluluğu bankalar alsın istiyoruz.bankalar buna yanaşmıyor..ticaret odaları,meslek odaları onlarda yanaşmıyor.bu insanlarda çeki yazıpta hemen tutuklanmıyor ki.en az üç yıl geçiyor tutuklama kararı çıkması için.Peki bu süre içinde insanlar illegal baskılar yüzünden toparlanıp,çalışıp ödeyemiyorlar borçlarını diye sorunca da illegal baskılar sonuçta ticari ahlakla ilgili,yasa ile ilgili değil dedi.Herkes çek yazamayacak..sadece tacirler yazacak en azından bunu kesinleştirdik,cezai kısmını büyük ölçüde çözdük dedi..Peki hapiste bu insanlar nasıl borçlarını ödeyecekler deyince de tabiki öyle ama bu haklı oldukları anlamına gelmiyor deyip kapadı.
    AHMET İYİMAYA: şuanda diğer telefondayım..konuyla ilgili çalışıyoruz.elimizde değil...ama çalışıyoruz..dedi ve kapadı.
    ZEKERİYA ASLAN:konuyu biliyorum...ama konu komisyondan,bizden çıktı fakat bir değişiklik yapmak için geri gelecek.hangi konuda değişiklik yapılacak bilmiyorum..şu anda bir muamma..ne desem boş olur.şuanda piyasadaki çek miktarları vs.hesaplanıyor.dönmesi an meselesi.bizde görüşlerimizi bildiricez.kamuoyunun tepkisinin bilincindeyiz..dedi
    Veysi Kaynak,İhsan Koca cevap vermiyor.Ahmet Aydın,Ali Öztürk tel kapalı..bilgilerinize ...kolay gelsin.ZEYNEP

    YanıtlaSil
  137. Arkadaşlar,
    Naçizane yazılarımı okuyanlar 'sertlik' yanlısı bir üslubumun olmadığını bilirler..

    Tamam, TARIK kardeşimizin üslubunda evet 'sertlik' var gibi görünüyor ama 'bağrı yanık' bir ruh halinden ve hepimiz adına, mücadelemiz adına duyduğu kaygıdan kaynaklandığını kabul etmek lazım..

    Ben TARIK kardeşimizin yazılarını hep öyle kabul ettim.. Hatta bu 'tatlı sert' uyarılarından dolayı YAVV ADAM HAKSIZ MI deyip bir seferinde kendim gidemediğim Ankara'ya aklı başında bir elemanımla 20 adet dosyalanmış yazı ve bir miktar para göndermiştim.. VİCDANEN ve AHLAKEN görevimi, sorumluluğumu yerine getirmiştim..

    İnanıyorum ki kendisinden büyüğümdür fakat bunda TARIK kardeşin de payı vardır.. Şayet bize BOZUK çalmasaydı kim bilir ES GEÇEBİLİRDİM..

    Bu yüzden BOZUK ÇALMALARINI ben haklı buluyorum.. Tabi ki her şeye rağmen VİCDANEN ve AHLAKEN mazeretinin olduğuna inananlar üzerlerine alınmazlar.. Olmayanların ise ÜZERLERİNE ALINMASI gerekir zaten..

    135.te yazan kardeş,
    "..ben tarık beyın madur olduna bıle ınanmıyorum.." lafın eleştirtiğin TARIK'ın 'fırçasından' daha fazla hatalı bir cümle.. Siz de bu cümleyi geri alın olur mu?

    22 EKİM.de ANAKARA.da buluşalım..
    Gelemeyecek olanlar otobüs parasını versin boşta gezen birini göndersin..

    Yoksa 'fırça'lar çoğalır..Hepinize sevgiler,

    Murat YALÇIN

    YanıtlaSil
  138. Arkadaşlar,
    evet herkes gergin ama sakin olmak lazım. hırsla kalkan zararla oturur.

    Tarık bey, yazdıklarınız insanları teşvik edici olmalı kırıcı değil. Ne yani sen böyle yazdın diye gelecekler çoğalıp yada azalacakmı sanıyorsun... Aranman varmı bilmiyorum yoksa tuzun kurudur şimdilik. Kimseyi aşağılayıcı cümleler kurmaya hakkın yok. Sende bu sitede olanlar gibi mağdursan onlardan birisin sadece.İnsanlara gaz verme o hırsla oaraya geleceklerden aranması olanlar olupta yakalanırsa vebali senin boynuna olur bunu böyle bil.

    Tabiki herkes gelmek ister ama bu şartlara bağlıdır birazda. İnsanları senin uslubunla teşvik edemezsin. Benim aranmam var gelmem mümkün değil. Ama bu birşey yapmayacağım anlamına gelmez. Kendi yerime beni temsilen birilerini göndereceğim. Bence aranması olan arkadaşların hepsi böyle yapmalı kendi gelmemeli ama yerine akrabasını arkadaşını birilerini hatta gücü yetiyorsa birkaçlarını mutlaka göndermeli. Bizimde teşviklerimiz bu yönde olmalı. ortamı germenin kimseye faydası olmaz.

    saygılarımla

    YanıtlaSil
  139. ZEYNEP EMEĞİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER.SALİH ERDOĞANIN VERMİŞ OLDUĞU BİLGİLERE BAKILIRSA KANUN HALEN MUALLAKTA.. ARKADAŞLAR VEKİLLERİ ARAMAYA DEVAM EDELİM. KOMİSYON ÜYELERİYLE BİZE TERS OLAN VEKİLLERİ ARAYALIM

    YanıtlaSil
  140. hadi arkadaşlar şu anda haberturkde konumuz işleniyor. herkezden mail beklediklerini söylediler. sansursuz@haberturk.com herkez mail göndersin ....

    YanıtlaSil
  141. ayrıca haberturk sansursuz programına msj ve mail atıyoruz hadi arkadaşlar çalışalım


    sansursuz@haberturk.com
    sms 1021

    YanıtlaSil
  142. 2008/8 ayında şirketceki 50/50 hanımın cek vadesinde alacagım para gelmeyince 711/3 banka soyledi 45 adctceke 711/3 uyguladım batınca cekleri tehlikeye göre cogunu topladım geri kalan 10 ad cek ıcın poliste ifade verdim bagzıları icra takibi yaptı fakat battıgım icin bır şey alamadılar şimdi as ce mahkemesinde dava acmıslar uyaptan gelen mesaşla ögrendim bırısı06 10daymış mahkeme ertelemiş 28de ayrı mahkemem var birde poliste bekleyen ifade ıcın dosyam var ne ifade vermeliyim başından aynı durumda olanlarla yazışmak istiyorum.. yavuz süleymanol y.süleymanol@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  143. çek mağdurlarını 2 bölümde tartışacak tiponne

    YanıtlaSil
  144. ARKADAŞLAR ŞUAN HABERTURK SANSURSUZ PROGRAMINDA REKLAM VAR
    VE YİĞİT BEY BİZİ REKLAMDAN SONRA KONUŞACAK..LÜTFEN MAİL VE SMS ATALIM

    sansursuz@haberturk.com

    sms 1021

    YanıtlaSil
  145. MEİLLERE DEVAM SANSÜRSÜZDE AÇIKLAMALAR YAPACAK TİPONNE

    YanıtlaSil
  146. bizler yiğit bulutu mail ve sms bombardımanına tutuyoruz.kızım ben ve arkadaşlar hadi devam...daha 65 dk var programın bitmesine a.engin

    YanıtlaSil
  147. yiğit bulut çok fazla soru ve öneriler var yarın sabah analiz sentezde bunlara değineceğiz dedi...

    YanıtlaSil
  148. Değerli Arkadaşlarım

    Bu ayın 22 sinde bende Ankarada olacağım. Ayrıca bildiğiniz üzere bizim gibi çok fazla sayıda çek mağduru sitesi var. Bu sitedeki arkadaşlarda ayın 22 sindeki toplanmamıza katılacaklarmı? bundan haberleri varmı? Ben açıkçası bu siteden başka yeri takip edemiyorum.Selamlar ...nihat

    YanıtlaSil
  149. Arkadaşım
    bir çok site derken, ncdet arkadaşımızın blogları var oda sadece nasıl olurda daha çok mağdur bu siteleri görür bir araya geliriz amacıyla açmış olduğu sitelerdir, wordpress sitesi sadece çeklerle ilgili değil o nedenle manevi ve maddi destek veriyor ve sitelerinde yazılı 22 si..
    herkesin haberi var, 22 sinde yer gök inleyecek allahın izniyle.. Bülent

    YanıtlaSil
  150. arkadaşlar allahınız aşkına hakımler artık sürekli adli para cezası veriyor hapis yok sesimizi bu konuda duyurmalıyız bu konuda elınde yargıtay kararı olan paylaşırsa çok sevınırım şuan da görülen davalarımdan bırı adli para cezasına hükmederek karara bağlandı yardımlarınızı beklıyorum
    esnaf ANNE

    YanıtlaSil
  151. esnaf anne hemen temyiz et yoksa 1 ay içinde adli para cezası hapse çevrilir yapacak bi şeyin kalmaz tutuklanırsın

    YanıtlaSil
  152. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; OLDUKÇA YORGUN BİR GÜNÜN ARDIDAN, ARANIZA VE DERSLERE ANCAK KATILABLİLDİM. BU GÜNÜMÜN ÇALIŞMALARINI AKTARMAK İSTİYORUM. DÜN AKŞAMKİ; KALDIĞIM YERDEN SON YAZILANLARI OKUDUKTAN SONRA, ÖNCE; SİTEDE MAİL ADRESİ BELİRLENEN, HABERTÜRK' MAİL GÖNDERDİM. GÜN İÇİNDEKİ ÇALIŞMALARIM; DEĞERLİ EMRE KARDEŞİMLE GÖRÜŞEREK ANKARA İLE YAPACAKLARIMI BELİRTTİM VE ÇOK EKSİĞİMLE BİRLİKTE BİRŞEYLER YAPABİLDİM. MİLLETVEKİLLERİ HUSUNDAKİ; BUGÜNKİ ÇALIŞMALARIM, SAAT;11,30-14,20 ARASINDA EMRE KARDEŞİMİN GÖNDERDİĞİ ÖZEL LİSTEDEKİ SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ DEFALARCA ARADIM. UZUN UZUN TELEFONLARINI ÇALDIRDIM. (DOKUZ MİLLETVEKİLİMİZ)HİÇBİRİ TELEFONLARIMA CEVAP VERMEDİLER. SONRASINDA YALNIZCA; SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ HASAN ANGI ARADILAR. BAYAĞI UZUNCA VE TATLI SERT TARTIŞARAK GÖRÜŞTÜK. GENEL OLARAK KENDİLERİNİN SAVUNDUĞU ALACAKLILAR NE OLACAK NOKTASINDA TOPLANMAKLA BİRLİKTE, KENDİLERİ BENİ DİNLEYİNCE; 31.12.2008 TARİHİNDEN SONRAKİ YASAL BOŞLUĞU, BİZLERİN BORÇLU OLDUĞUMUZ KADAR AYNI ZAMANDA ALACAKLIDA OLDUĞUMUZU AMA; HİÇ BİR ŞEYİ KALMAMIŞ BİR BORÇLUNUN ÜZERİNE GİTMEDİĞİMİZİ, 1999-2001 ARASINDAKİ AMANSIZ EKONOMİK KRİZİN BİZLERİ BU HALE GETİRDİĞİNİ, HAPİS CEZALARINI; MADDİ VE MANEVİ OLARAK YILLARCA ÇEKTİKLERİMİZİ ANLATTIKTAN SONRA, SİZİN DURUMLARINIZDA OLANLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAK GEREKİR DEDİLER, AYRICA; ADALET KOMİSYONUNU İŞARET ETMİŞ OLDULAR VE KANIMCA BİRAZDA OLSA İKNA OLDU GİBİME GELDİ. DURUM BÖYLE OLUNCA; BUGÜN SANKİ HİÇBİRŞEY YAPMAMIŞIM GİBİ; SAYIN ADALET KOMİSYONU ÜYESİ MİLLETVEKİLLERİMİZE VE EMRENİN GÖNDERDİĞİ SON LİSTEDEKİ SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİN TAMAMINA BU AKŞAM İTİBARİYLE, TOPLAM 24 ADET MEKTUBU PTT YOLUYLA T.B.M.M'SİNE GÖNDERDİM. ELBETTEKİ; BU HAFTA BOYUNCA ÇALIŞMALARIMI DAHADA HIZLANDIRARAK DEVAM EDECEĞİM. TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  153. ARKADAŞLAR PERŞEMBE ANKARADA OLUNACAK DİYE LÜTFEN VEKİLLERİ TELEFONLA ARAMAYA ARA VERMEYELİM.BU GÜN BU KONUMA GELMEMİZDE VEKİLLERİ TELEFONLA ARAYARAK SIKIŞTIRMAMIZIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU HERHALDE ANLAMIŞSINIZDIR.LÜTFEN YARIN HERKEZ ADALET KOMİSYONU ÜYELERİNİ PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLLERİNİ ARASIN.ARTIK SON VİRAJDAYIZ!!!SİZLERİNDE BU DAVADA BİR KATKISI OLSUN.(TELEFON AÇMAYAN ARKADAŞLAR)ÇOK ÇEKİNİYORSANIZ ALIN BİR TELEFON KARTI VE KULUBEDEN ARAYIN AMA KESİN ARAYIN VE GÖRÜŞMELERİNİZİ SİTEMİZE YAZIN.SAYGILAR

    YanıtlaSil
  154. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; OLDUKÇA YORGUN BİR GÜNÜN ARDIDAN, ARANIZA VE DERSLERE ANCAK KATILABLİLDİM. BU GÜNÜMÜN ÇALIŞMALARINI AKTARMAK İSTİYORUM. DÜN AKŞAMKİ; KALDIĞIM YERDEN SON YAZILANLARI OKUDUKTAN SONRA, ÖNCE; SİTEDE MAİL ADRESİ BELİRLENEN, HABERTÜRK' MAİL GÖNDERDİM. GÜN İÇİNDEKİ ÇALIŞMALARIM; DEĞERLİ EMRE KARDEŞİMLE GÖRÜŞEREK ANKARA İLE YAPACAKLARIMI BELİRTTİM VE ÇOK EKSİĞİMLE BİRLİKTE BİRŞEYLER YAPABİLDİM. MİLLETVEKİLLERİ HUSUNDAKİ; BUGÜNKİ ÇALIŞMALARIM, SAAT;11,30-14,20 ARASINDA EMRE KARDEŞİMİN GÖNDERDİĞİ ÖZEL LİSTEDEKİ SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ DEFALARCA ARADIM. UZUN UZUN TELEFONLARINI ÇALDIRDIM. (DOKUZ MİLLETVEKİLİMİZ)HİÇBİRİ TELEFONLARIMA CEVAP VERMEDİLER. SONRASINDA YALNIZCA; SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ HASAN ANGI ARADILAR. BAYAĞI UZUNCA VE TATLI SERT TARTIŞARAK GÖRÜŞTÜK. GENEL OLARAK KENDİLERİNİN SAVUNDUĞU ALACAKLILAR NE OLACAK NOKTASINDA TOPLANMAKLA BİRLİKTE, KENDİLERİ BENİ DİNLEYİNCE; 31.12.2008 TARİHİNDEN SONRAKİ YASAL BOŞLUĞU, BİZLERİN BORÇLU OLDUĞUMUZ KADAR AYNI ZAMANDA ALACAKLIDA OLDUĞUMUZU AMA; HİÇ BİR ŞEYİ KALMAMIŞ BİR BORÇLUNUN ÜZERİNE GİTMEDİĞİMİZİ, 1999-2001 ARASINDAKİ AMANSIZ EKONOMİK KRİZİN BİZLERİ BU HALE GETİRDİĞİNİ, HAPİS CEZALARINI; MADDİ VE MANEVİ OLARAK YILLARCA ÇEKTİKLERİMİZİ ANLATTIKTAN SONRA, SİZİN DURUMLARINIZDA OLANLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAK GEREKİR DEDİLER, AYRICA; ADALET KOMİSYONUNU İŞARET ETMİŞ OLDULAR VE KANIMCA BİRAZDA OLSA İKNA OLDU GİBİME GELDİ. DURUM BÖYLE OLUNCA; BUGÜN SANKİ HİÇBİRŞEY YAPMAMIŞIM GİBİ; SAYIN ADALET KOMİSYONU ÜYESİ MİLLETVEKİLLERİMİZE VE EMRENİN GÖNDERDİĞİ SON LİSTEDEKİ SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİN TAMAMINA BU AKŞAM İTİBARİYLE, TOPLAM 24 ADET MEKTUBU PTT YOLUYLA T.B.M.M'SİNE GÖNDERDİM. ELBETTEKİ; BU HAFTA BOYUNCA ÇALIŞMALARIMI DAHADA HIZLANDIRARAK DEVAM EDECEĞİM. TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  155. arkadaşlar
    türkıyede yasalar garip uygulanıyor
    testereli caniye ceza indirimi var
    katile üç kişi öldürmüş kişiye ceza indirimi var ben arkadaşımla ticaret yapmışım çekimi ödıyemedim devlet araya giriyor arkadaşına verme bana yatır hapse girme diyor caninin cezasını devlet düşürüyor bana ceza indirimi yok yazıklar olsun bu yasaları çıkarana.
    Tuna Erdem

    YanıtlaSil
  156. BAKIN ARKADAŞLAR KIVIRANLAR VAR..GELEMEYENLER YERİNE MUTLAKA BİKAÇ KİŞİ GÖNDERSİN..YUKARIDA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ YİĞİT BİN YAŞAR FIRSAT BİR DÜŞER FIRSAT GELDİ 22 EKİM..İŞALLAH KALABALIK OLMAZDA AF ÇIKMAZ ..MAĞDUR OLAN MUTLAKA Bİ YAKININI GÖNDERECEK PARAYSA HEPİMİZDE YOK HAPSE GİRİNCE PARA OLACAKMI EĞERKİ UMDUĞUMUZ KALABALIK OLMASIN BAŞTA BEN AFFA KARŞI ORADA ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAM HERKES EMİN OLSUN BUNDAN ..AF ÇIKARACAK VEKİLLEREDE HAKARET EDECEM ONA GÖRE SİTE SAKİNLERİ MAĞDUR ARKADAŞLAR ÜÇ BEŞ KİŞİ CÜNEYT EMRE AYLARDIR ÇIRPINIYOLAR BİZLERDE 22 SİNDE YANLARINDA OLMAZSAK YAZIKLAR OLSUN HEPİMİZE BU İNSANLAR HAKLARINI BİZE HELAL ETMEZLER..BAKIN Bİ DAHA EĞER UMDUĞUMUZ KALABALIK OLMASIN HERKES AFFI UNUTSUN AÇIK AÇIK AV .RAHMİ OFLUOĞLUDA GELECEK CÜNEYT EMRE ERKAN BU İŞ İÇİN ÇIRPINANLAR HEP ORDA OLACAZ MAĞDUR VE MAĞDUR YAKINLARI HAPİSTE 2000 KİŞİ SADECE YAKINLARI OLMASIN.. BEN 22 SİNDEN SONRA AFFA KARŞI VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAM HERKES KENDİ İÇİN GELECEK KİMSE KİMSENİN SIRTINA BİNECEĞİ ZAMAN DEĞİL BEN GİBİ İNTERNETTE OTURARAK YORUM YAZARAK OLMUYO BEYLER 22 SİNİ BİLİPTE GELMEYENLERE 22 SİNDEN SONRA NE DİYECEĞİMİ BİLİYOM O ZAMAN OKURSUNUZ ...TARIK

    YanıtlaSil
  157. Elazığ Valiliği mikro kredi uygulama merkezinin açılışı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek tarafından yapıldı. Bakan Çiçek açılışta yaptığı konuşmada, `Bir zamanlar Türkiye 1 milyon doları bulamadığı için petrol tankerinin yüklenemediği dönemleri yaşadı. Biz de çeki karşılıksız çıkanı tutukluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin çeki karşılıksız çıktı. Tokyo Büyükelçisi`nin parasını ödeyemedik. Bunları unutmamak lazım, sosyal politikaların özünde beleşçilik olmaması lazım` ifadelerini kullandı.

    17.10.2009


    Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Diyalog Gazetecilik San. ve Tic. Ltd. Şti.`ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir.


    ELAZIĞ(İHA

    YanıtlaSil
  158. Arkadaşlar merhaba,

    108 nolu mesajın sahibini söyledikleri hepimizi ilgilendirir kendisiile irtibata geçelim ve elindeki dökünanları siteye mail yada fax la ulaştırsın ve site yöneticileri bunları yayınlasın bizlerde görelim....saygılar sunarım...

    YanıtlaSil
  159. http://www.cnnturk.com/gundemisizbelirleyin/default.aspx

    ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ LİNK CNN HABERLERİ İÇİN GÜNDEM BELİRLEME LİNKİ HERKES BİR YORUM YAPSIN İSTEK GÖNDERSİNN EMİNİM HABER OLURUZ

    SAYGILARIMLA

    A.Y.

    YanıtlaSil
  160. ARKADAŞLAR GELMEK İSTİYORUM 22 ANKARA YA AMA NASIL GELEYİM BENİM HAKKIM DA YAKALAMA VAR HANIMDA ÖYLE AMA GÖNLÜM SİZLERLE.ŞİMDİ ORDA KİMLİK KONTRELİ YAPARLAR.HAZIR BURDA TOPLANMIŞLAR DERLER.SİZDE DİKKAT EDİN .KENDİMİZİ SAVUNMAYA BİLE HAKKIMIZ OLMUYO İŞTE GÖRÜYONUZ.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  161. selam öncelikle bende karşılıksız çek yüzünden 18 ay kadar yattım.Ve bu yattığım zaman zarfında aslında benim hiç bir şekilde suçum yoktu.Çalıştığım şirkette yetkili olmam sebebiyle imza yetkisi bana aitti.ve bu imzalardan dolayı firma iflas edince tüm davalardan hukuken ben sorumlu tutuldum.Yaşım 29 ve istanbulda üniversiteye tekrardan 5806 sayılı yasayla aftan faydalanarak geri dönüş yaptım.Söylemek istediğim Dünyanın hiç bir ülkesinde bu suçtan dolayı ceza hükmü yok.
    Ayrıca ceza infaz ederken mahkemelere yazmış olduğum dilekçeler sayesinde çoğu infaz durdurup tekrardan mahkeme veya temyiz yolunu bana açtı.
    Sitedeki tüm arkadaşlara sesleniyorum.3167 sayılı kanunun çok büyük açkları var!!!İSTEYEN ARKADAŞLARA MAİL YOLUYLA YARDIMCI OLABİLİRİM.BUNU YAPMAK VATANDAŞLIK GÖREVİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ÇÜNKÜ BEN BU İŞİN CEZASINI 18 AY BOŞ YERE ÇEKEN BİR KİŞİ OLARAK BUNU SÖYLÜYORUM.HERKESE ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.
    MAİL ADRESİM:************34@hotmail.com
    NOT:irtibata geçicek arkadaşlara bozan mahkeme kararlarını istemeleri üzerine mail olarak atabilirim.
    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  162. ben bu siteyi takip etmeyipte çek suçundan arananları,telefonla 22 ekimden haberdar ediyorum,mutlaka güven parka tanıdıklarından birilerini göndermelerini istiyorum. ö.k.

    YanıtlaSil
  163. SEVGİLİ ARKADAŞLAR,LÜTFEN BEDDUA EDİCİ SİTEMLERDE BULUNMAYALIM.ŞİMDİLERDE NE HİKMETSE HERKES KAÇAK DURUMDA YADA ARANMASI OLDUĞUNU ÖNE ATMAYA BAŞLADI..BİZİM TABİKİ BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLARA DİYECEK EN UFAK BİR SÖZÜMÜZ DAHİ YOKTUR, OLAMAZDA.. BAKIN ARKADAŞLAR ŞUANDA YAKALAMIŞ OLDUĞUMUZ HAVA GEÇMİŞ DÖNEMLERLE KIYAS EDİLMEYECEK KADAR HAT SAFHALARDA.EVET ARANMANIZ OLABİLİR YAKALAMANIZ OLABİLİR.ALLAH TEZ ZAMANDA KURTARSIN.AMA BENCE BU BAHANE DEĞİLDİR.EŞİNİZ DOSTUNUZ AKRABANIZ VE SİZİ ÇOK SEVEN ANA BABANIZ VARDIR.ANKARAYA GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

    ARTIK BİZİM KAYBEDECEK BİŞEYİMİZ KALMADI.1 YILDAN BERİ SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ DAVAMIZIN BELKİDE SONUNA GELDİK.HERKES EĞER EN AZINDAN BİR KİŞİ GÖNDERMEZ VE KALABALIK OLAMAZSAK YASA YİNE GÜNDEMDEN DÜŞECEK,VE ARAYA 26 EKİMDE GÖRÜŞÜLMEYE BAŞLAYACAK OLAN BÜTÇE GİRECEK.VE BİZİM YASAMIZ BAŞKA BİR BAHARA KALICAK.

    HERKESTEN DUYARLILIK BEKLİYORUZ.KOSİAD DERNEĞİ İLE KOORDİNELİ YÜRÜTTÜĞÜMÜZ BU ORGANİZASYONUMUZDA CHP MİLLETVEKİLİ ŞEVKİ KULKULOĞLU SINIRSIZ DESTEK VERMEYİ GARANTİ ETMİŞTİR.ANKARADA KİMSE MECLİS DIŞINDA KALMAYACAK. HERKES İÇERİ GİRİP VEKİLLERE DERDİNİ ANLATABİLECEK.ŞEVKİ BEY HEPİMİZİ GEREKİRSE İÇERİ ALDIRACAKTIR.

    HAYDİ ARKADAŞLAR YASANIN LEHİMİZE ÇIKMASI İÇİN 22 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ ANKARA GÜVENPARKTA BULUŞALIM

    NOT: BURHAN İŞCANLA ALAKAMIZ YOKTUR

    22 EKİM PERŞEMBE ANKARA GÜVENPARK
    SAAT:9.00
    İLETİŞİM 0537 979 09 28
    jenardi_ak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  164. sayın jenardı zaten herkes bılıyor lşcan olayını
    tekrar tekrar sızde yazıpta mılletı galıyana getırmeyın
    bırakın gelen gelsın,zaten herkes kımın ne oldunu cok ıyı bılıyor
    ama busefer ne yapıp yapıp AKP gurup toplantısına katılmamız gerek
    en yetkılı mercı bızlerı gorsun orada,,,

    YanıtlaSil
  165. ARKADAŞLAR YİNE BAKANIN AĞZINDA PARA CEZASINA ÇEVİRİRLECEK LAFI VAR.NASIL OLURDA FİKİR SAHİBİ OLMADAN KANUN ÜZERİNDE YORUM YAPILIYOR DEĞİŞTİRLİYOR. BUNU DİYEN ADALET BAKANI.BEN ANLAMIYORUM HEMDE HİÇ.

    YanıtlaSil
  166. jenardi
    gelemeyecekler var belli,,,,, sen gelecekleri belirle
    yetişemeyenler katkıda... bulunsun ben dahil
    en azından bizi temsilen birileri bulunsun orda hadi beklkiyoruz dostum emeklerine sağlık Allah senden razı olsun Allah tuttuğunu altın etsin emi....

    YanıtlaSil
  167. sevgili dava arkadaşlarım.pazartesi günü yapılacak olan toplantıya malesef gelemiyorum.şayet benim yapabileceğim birşey var ise mail adresime gönderirseniz sevinirim.adresim najenuri@gmail.com
    Allah yar ve yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
  168. burhan işcanın nedne bu işlere hizmet edip insanların kalabalığından yararlandığını şimdi daha iyi anlıyorum..nurdan

    YanıtlaSil
  169. ARKADAŞLAR AYLARDIR BU SİTEDE BİR ADIM ATMAYA ÇALIŞIYORUZ TAM İŞ BİTİRECEZ BİRLİK OLACAZ BİRİLERİ İŞ BAŞINA GEÇEYE ÇALIŞIYO YAZIK İNSANLARIN EMEKLERİNE YAZIK EMRE CUNEYT BAŞTA BU SİTEDE AYLARDIR MUCADELE EDEN HERKZİN EMEKLERİNİN BOŞA GİTMESİ DEMEK NE DEMEK HÜSRANA UĞRAMAMIZ DEMEK DEĞİLMİ İŞİ TEHLİKEYE ATMAYALIM HAZIR RAHMİ BEYDE YANIMIZDA HUKUKCUSUYLA BU İŞİ BİLEN EHİL İNSANLARLA POLEMİK YAPMADAN SU İŞE SON NOKTAYI KOYALIM HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYSUN YOKSA YAŞIN ALTINDA KALACAZ VALLA BEN 22 EKİMDE AÇ KALACAĞIM SUSUZ KALACAĞIM AMA BU İŞİN SON BULMASI İÇİN HERSEYİ YAPACAĞIM SİZDE BÖLÜNMEDEN TEK YÜREK TEK YUMRUK OLUP BU İŞİ BİTİRELİM ALLAH RIZASI İÇİN SU SAÇMALAYAN İNSANLARA SEN GEL İNSAN GİBİ DİNLE BİZ SENİN İSTEDİĞİNDEN FARKLI BİRSEYMİ İSTİYORUZ SENİN BU KAHRAMAN OLMA İSTEĞİN NE DİYE SORSUN NE OLUR EMEKLERİMİZİ HARCAMAYALIM UCUZ KAHRAMANLIK YAPMAYA GEREK YOK MİLLET VEKİLLERİ DAHİ NE KADAR KALABALIK OLURSANIZ SİZİ O KADAR DİKKATE ALIRLAR DEMİŞTİ UNUTMAYINNN.HATTA UYUMAYIN UYUMAYIN YOKSA İÇERDE UYUYACAK ÇOK VAKTİMİZ OLACAK MEYDANI KİMSEYE BIRAKMAYIN HASAN ANKARA

    YanıtlaSil
  170. EMRE NİN TAMAMEN YAZDIKLARINA KATILIYORUM.ANKARADA DAVAMIZA ZARAR VERCEK SONA GELDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE TAHAMÜLÜMÜZ KALMADI.LÜTFEN BİRLİK İÇİNDE ZARAR VERECEKLERİ YANIMIZA KATMADAN BİRLİK İÇİNDE DEVAM EDELİM.ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN.TİPONNE

    YanıtlaSil
  171. SEVGİLİ ARKADAŞLAR BURHAN İŞCANIN BİZİMLE ALAKASI YOKTUR DİYE GÜNLERDİR YAZI YAZIYORUZ. VE SORULAR GELMEYE DEVAM EDİYOR.BURHAN İŞCAN İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK. BİZİM DERNEK İLE YAPTIĞIMIZ ORGANİZASYONUMUZ 22.EKİM PERŞEMBE GÜNÜDÜR.
    BURHAN İŞCAN BU DAVADA YOLUNA YALNIZ BAŞINA DEVAM ETMEKTEDİR.BİZ MAĞDURLARA VERDİĞİ ÜMİTLERLE VAADLERLE ÇOK ZARAR VERDİ.
    ŞİMDİ YALNIZ KALDI.. 22 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ GELİPTE ORGANİZASYONUMUZA ZARAR VEREBİLİR. BU ADAMI YANINIZDA GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZİ AÇIKCA SÖLEYİNİZ.ARTIK BİZİ GERİYE GÖTÜREN GÖTÜRECEK OLAN HİÇBİR ŞANSIMIZ KALMAMIŞTIR.SİZLER DAVANIZA HER YÖNDEN SAHİP ÇIKACAKSINIZ ÇIKMALISINIZ.BURHAN İŞCANI ARANIZA SOKMAYIN.HİÇBİR DAVETİNE KULAK ASMAYIN.

    22 EKİM GÜNÜ KURTULUŞA BEKLİYORUZ.
    ANKARA GÜVENPARK SAAT:09.00

    YanıtlaSil
  172. sn jenardi
    ben ankara ya gelemeyeceğim malum sebepten. gidecek ve durumu olmayan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. gerçi ekonomik durumumda pek iç açıcı değil ama önemli değil gerekirse 1 ay sigara içemeyeceğim. hesap iletişim bilgisi gönderirseniz katkımız olsun bari. emeği geçenlere müteşekkiriz. Allah a emanet olun

    saygılar

    YanıtlaSil
  173. HERKES ANKARAYA HAK ARAMAYA HAK ALMAYA... DAVANIZA SAHİP ÇIKIN.. GELİŞMLERİ TAKİP EDİN.KOSİAD DERNEĞİ İLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ BİRLEŞİMLE 22 EKİMDE ANKARADAYIZ.. HADİ ARKADAŞLAR BU HAVAYI YAKALAMIŞKEN KAÇIRMAYALIM

    NOT: BURHAN İŞCAN İLE ALAKAMIZ YOKTUR..KAFA KARIŞIKLIĞINA SEBEBİYET VERİLMESİN,

    22 EKİM PERŞEMBE SAAT: 09.00
    ANKARA GÜVENPARK

    YanıtlaSil
  174. SİTEYE YENİ GİREN VEYA SADECE İZLEYEN ARKADAŞLARDAN RİCAM LÜTFEN SİTE İLETİŞİMİNDEN BİLGİLERİNİ YOLLAMALARI VEYA SN.JENARDİYE MAİL ATMALARIDIR.ARANMASI OLAN ARKADAŞLAR VEKİLLERİ ARAMAKTAN LÜTFEN KORKMAYIN.BEN DAHİL BİR ÇOK ARKADAŞIMIZIN ARANMASI VAR VE VEKİLLERİ ARIYORUZ.ARTIK BU SON HAFTA.ZATEN BU İŞİ BİTİREMEZSEK ARANIP ARANMAMAMIZIN HİÇ BİR ÖNEMİ KALMAYACAK!!!LÜTFEN SİZLERDE BİZLERLE BERABER VEKİLLERİ TELEFONLA ARAYIN.EĞER ÇOK ÇEKİNİYORSANIZ BİR TELEFON KARTI ALIP KULÜBEDEN ARAMA YAPABİLİRSİNİZ.SON BİR GAYRET ARKADAŞLAR.

    YanıtlaSil
  175. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ANKARA'YA MADDEN VE MANEN İMKANI OLANLAR MUTLAK VE MUTLAK GİTMELİDİRLER. GİTME İMKANI OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZ; GİTMEK İSTEYİPTE MADDİ İMKANSIZLIKTAN, GİDEMEYEN ARKADAŞLARA MADDİ OLARAK KATKIDA BULUNMALARI GEREKİR. HİÇ DEĞİLSE; GİDEMİYEN BİR ARKADAŞIMIZ, GİDEBİLECEK BİR ARKADAŞIN YOL VE YEMEK MASRAFLARINI KARŞILAMALIDIR. AYRICA; GEREKLİ OLAN ARKADAŞLARA KONTÜR YÜKLEMESİ YAPMALIYIZ. EN ÖNEMLİSİDE; PAZARTESİ GÜNÜNDEN, HAFTA SONUNA KADAR SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ, ARAMAK HUSUNDA YOĞUNLAŞMALIYIZ.ÖZELLİKLE SAYIN KOMİSYON ÜYESİ OLAN MİLLETVEKİLLERİMİZİ. BANA GÖRE; BU KONULARI İHMAL ETMEYELİM. ALLAH'IN İZNİYLE; ÇALIŞMALARIMIZIN HAYIRLI SONUÇLARINI ALIP, HÜZÜNLÜDE OLSA ÖZGÜR GÜNLERE HEP BİRLİKTE KAVUŞACAĞIZ. SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  176. kaçmaktan bıktık,çoluk çocuk akrabalarda kalıyoruz,okul zamanı eşim ve çocuklar eve geliyor.yakalanmamak için işyerinede gidemiyorum.perşembe günü arkadaşlarımdan 5 kişi güvenparkta olacak ihşaallah.

    YanıtlaSil
  177. değerli arkadaşlar


    ocak ayından bu yana meydana gelen mevcut durum yıllar önce sn profösör hayri domaniç tarafından dile getirilen ve kapsamlı bir şekilde açıklanan,ve bütün aklı selim hukukçular tarafından kabul gören 3167 sayılı kanunun:

    1-insan hakları
    2-TC Anayasası
    3-5237 sayılı kanun'a aykırı olduğundan yola çıkarak oluşturduğumuz bu birliktelik ummadığımız kadar yol almamıza sebeb oldu...bunun nedeni hiç şüphesiz HAKLI olduğumuzdu...

    her ne kadar yargı mevcut kanundaki boşluğu kabul etmese de birçok mahkeme haklı olduğumuzu verdikleri kararlarda çok uzun gerekçelerle lehimize sonuçlandı...

    ocak ayında hepimizin hatırlayacağı gibi 10.daire üyesi sn ali kınacı nın bizim lehimize tavır gösterip HUKUK üstündür diyerek karşı oy verdiği karardan sonra,bu konuyu ilk kez dile getiren sn prof adem sözüer i aramış ve sormuştum:

    sn hocam bu boşluk ayan beyan açıkken neden 10.daire bu kararı verdi?

    sn sözüer,bu karara hiç bir şekilde katılmadığını,kendisine göre yanlış olduğunu,fakat 10.dairenin ki KARAR benim ki GÖRÜŞ tür diyerek açıklamıştı...ve haklıydı...

    bizler o günlerden bu günlere kadar defalarca derdimizi anlattık,ve konuştuğumuz bütün vekiller de bizimle aynı görüşteydi.çünkü karşı olanların verebilecekleri bir cevap yoktu,alacaklıyı da düşünmeliyiz diyenlere verilecek en güzel cevabı yargıtay başkanı verdi ve iki kişinin ticari ilişkisine müdahil olunamayacağını söyledi..bütün bu gelişmeler bizi ne yazık ki özgürlüğümüze kavuşturmadı...çünkü genel olarak hep eleştirdiğimiz konu bizi engelliyordu,her ne kadar vekillerimiz bizim haklılığımıza inansalarda oyları sadece üst yönetimin işaret ettiği yönde oluyor ve seslerini yükseltemiyorlardı...fakat biz yılmadık ve haklılığımızı savunmaya devam ettik ve çok yol aldık şu an geldiğimiz nokta muhalefet vekillerinin açıkça kürsüde konuşmalarından sonra yasanın tekrar gündeme gelme olasılığı arttı ve sona yaklaştık...

    büyük ihtimalle pazartesi gününden sonra yasa çalışmaları tekrar başlayacak ve çek yasa tasarısı konuşulmaya başlayacak..en azından SN OKTAY VURAL telefon görüşmelerimizde adalet bakanı ile görüştüğünü ve çalışmalara başlanacağı bilgisini aldığını bize aktardı...bundan sonra bize düşen muhalefet vekillerimizden salı günü genel kurul da tekrar konuyu dile getirmelerini istemek ve perşembe günü ankaraya yapılacak meclis ziyareti için hepimizin elimizden gelen desteği sağlayarak oluşabilecek en fazla kalabalığı sağlamak olacaktır...bu bize sonuca yakın olduğumuz bu günlerde herzaman olduğu gibi bir son dakika sürprizi ile karşılaşmamamızı sağlayacaktır...

    SON Bİ GAYRET GÖSTERİP BU HAFTAYI KENDİ LEHİMİZE TAMAMEN ÇEVİRMELİYİZ...

    HAKLIYIZ VE BUNU HERKES BİLİYOR..EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

    my way

    YanıtlaSil
  178. eşim hapiste..ben aranıyorum..bu yüzden ankarada sadece dualarımla yanınızdayım...allah hepinizden razı olsunMesajınız:: merhaba çek mağdurlarıeşimde ekonomk kriz nedeniyle büyük çaplı bir firmasını kapatmak zorunda kaldı.Ve tahmin edersiniz ki o tarihten beri karşılıksız çeklerinden dolayı hem polisten hemde alacaklılardan kaçıyoruz.bende firma ortağı olduğum için aynı durumdayım.Bir gün bile işe gitmemiş olmama rağmen aranıyorum...eşim aylardır sitenizi takip edip,kendince yardım edebildiği kadar yazışmalar mailler mesajlarla destek olmaya çalışıyordu.sitede yazılarıda çıkmıştı.geçmiş zaman konuşuyorum çünkü eşim bir aydır cezaevinde...alacaklılarımızdan birkaçı tarafından kaçırıldı...bir yolunu bulup kaçtı ve polise gitmek zorunda kaldı.çünkü beni ve çocuğumuzu öldürmekle tehdit ediyorlardı.dolayısı ile polise gitti ve yakalaması olduğu için şu an cezaevinde...kaçıranlarsa yakalandılar ama serbest bırakıldılar..şimdi para alabilmek için benim peşimdeler...birtek gün bile borçlarımızı ödememeyi düşünmedik.çalşıp yeniden başlamayı denedik..ama peşimizdekiler yüzünden hiç birşey yapamadık..şimdi ne olacak..kimse parasını alamayacak..eşim yıllarca hapis yatacak.... üç beş kuruş kazanıp hayatımızı devam ettirebilmek için bir işe bile giremiyorum..sokağa çıkamıyorum...onun bunun yanında yaşamaya çalışıyoruz.ailemin yanına bile gidemiyorum arar bulurlar diye....alacaklıları korumak adına şu yasal düzenlemeleri bir türlü yapamayan sayın devlet büyüklerimiz...bizi kim koruyacak...borcumuz var diye burnumuzu dışarıya çıkaramıyoruz,yakalanmayı bırakın,ölüm korkusuyla yaşıyoruz....zaten girmeden hapisteymişiz gibi yaşıyoruz...birtek gün bile bizim yüzümüzden mağdur olan aileleri düşünmeden yaşamadık...ama olmuyor işte,çalışmadan bu paralar kazanılmıyorda,ödenmiyorda... şu an yakalamam olduğu için aktif olarak birşey yapamıyorum..ama gazetelere,milletvekillerine mailler gönderiyorum...gönül isterdi ki ankarada yanınızda olabilmek...ancak,kalbim,dualarım sizinle birlikte..allah hepinizden razı olsun..allah hepimizin yardımcısı olsun...zeynep

    YanıtlaSil
  179. DEĞERLİ JENARDİ; DEĞERLİ CÜNEYT HOCAM, DEĞERLİ GÜL ARKADAŞIMIZ, DEĞERLİ MURAT YALÇIN, DEĞERLİ AV. RAHMİ OFLUOĞLU VE ŞU ANDA İSMİNİ HATIRLAYAMADIĞIM VE KENDİLERİNDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİĞİM, BANA; YENİDEN MÜCADELE ETME AZMİNİ AŞILIYAN, SİZ ADSIZ KAHRAMANLAR; BEN VE BENİM DURUMUMDA OLAN BİRÇOK ARKADAŞIMIZ, SİZLERE MADDEN VE MANEN ÇOK ŞEYLER BORÇLULAR. Kİ; BU BORÇLAR HİÇTE ÖDENECEK GİBİ DEĞİLDİR. O YÜCELER YÜCESİ TANRIMIZDAN DİLİYOR VE İSTİYORUMKİ; İNŞAALLAH, HAKLI OLDUĞUMUZ BU DAVAMIZ OLUMLU SONUÇLANDIĞINDA, SİZ ADSIZ KAHRAMANLARA; YÜZLERCE VE HATTA BİNLERCE TEŞEKKÜR MESAJLARI GELMELİDİR, SİZLER BUNU FAZLASIYLA HAKETTİNİZ. ELLERİNİZE; DİLLERİNİZE, EMEKLERİNİZE VE YÜREKLERİNİZE SAĞLIK. BİR BÜYÜĞÜNÜZ OLARAK ÖNÜNÜZDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  180. ARKADAŞLAR BU GÜN MUHALEFET PARTİSİ GURUP BAŞKAN VEKİLLERİNDEN SN.HAKKI SÜHA OKAY VE SN.OKTAY VURAL İLE GÖRÜŞTÜM.KENDİLERİNE MECLİSTE BİZLER İLE İLGİLİ GÖSTERDİKLERİ ÇABA İÇİN TEŞEKKÜR EDEREK BİZLERİN YANINDA YER ALMAYA DEVAM ETMELERİ KONUSUNDA RİCA ETTİM.KENDİLERİDE BU KONUNUN HASSASİYETLE TAKİPÇİSİ OLACAKLARINI SÖYLEDİLER.SAYGILAR
    CAN MERT

    YanıtlaSil
  181. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BİRAZ EVVEL SİTEMİZDEKİ SON YORUMLARI İNCELEDİKTEN SONRA, BUGÜNKİ ÇALIŞMALARIM HAKKINDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM. BUGÜN ÖZELLİKLE BUGÜN; AĞIRLIKLI OLARAK ADALET KOMİSYONU ÜYESİ OLAN SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZ İLE GÖRÜŞMEK HUSUSUNDA YOĞUN BİR ÇABA SARFFETTİĞİMİ SÖYLİYEBİLİRİM. BUGÜN; ARAYIPTA ULAŞABİLDİĞİM VEYA DAHA SONRA KENDİLERİNİN BENİ ARADIKLARI MİLLETVEKİLİMİZ SAYISI SEKİZ OLMUŞTUR. BİRAZ EVVEL ARADIĞIM VE İŞARETLEYEREK; SAYISINI BELİRTTİĞİM VE GÖRÜŞEBEİLDİĞİM MİLLETVEKİLİ SAYISIN ALTMIŞ ÜÇ KİŞİ OLDUĞUNU TESBİT ETTİM. ELBETTEKİ BU HAKLI DAVAMIZ UĞRUNDA, ÇALIŞMAK VE ÇABA GÖSTERMEK, SİZ KATILIMCI ARKADAŞLARIM KADAR BENİMDE EN ÖNEMLİ GÖREVİMDİR. EKSİKLERİMLE BİRLİKTE; GÖREVİMİ YERİNE GETİRMENİN HUZURUNU DUYMAKTAYIM. AYRICA; MAİL, MESAJ VE FAKS YOLUYLADA, ŞİMDİYE KADAR; SAYIN BAŞBAKANIMIZDAN, BAKANLARIMIZA VE TÜM MİLLETVEKİLLERİMİZE ULAŞMIŞ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM. BU AKŞAMKİ YAZIM OLDUKÇA UZUN OLACAĞINDAN KUSURUMA BAKILMASIN. BUGÜN; GÖRÜŞTÜĞÜM SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZ, ÖMER FARUK ÖZ; ARADIM ULAŞAMADIM, SONRASINDA KENDİLERİ BENİ ARADILAR, KONUMUZLA ALAKADAR OLDUĞUNU, BU HUSUTA BİLGİLİ OLDUĞUNU VE OLUMLU SONUÇLAR ÇIKMASI İÇİN ÇALIŞACAĞINI SÖYLEDİLER. BAYRAMALİ BAYRAMOĞLU; BİZLER SİZLERLE İLGİLENİYORUZ LAKİN, ADALET KOMİSYONU ÜYELERİMİZLE GÖRÜŞMELERİNİZİ SIKLAŞTIRIN DİYE TAVSİYEDE BULUNDULAR. VEYSİ KAYNAK; BİRAZ TATLI SERT KONUŞMALARIMIZ OLDU, ANCAK; BİRAZ İKNA ETTİĞİMİ SANIYORUMKİ, UYGUN BİR ÇÖZÜM İÇİN ARAYIŞ İÇİNDE OLACAĞIZ DEDİLER.MUSTAFA HAMARAT; ÖNCE ULAŞAMADIM, SONRASINDA YETKİLİ KILDIĞI KİŞİ BENİ ARADILAR, VEKİLİMİZ SİZLER İÇİN OLUMLU ŞEYLER DÜŞÜNMEKTE VE ÇALIŞMAKTADIR DEYİP, VEKİLİMİZE İLETİLMEK ÜZERE, TÜM ANLATMAYA ÇALIŞTIKLARIMI UZUN UZUN NOT ALDILAR. YAHYA AKMAN; BEN KONUNUZLA İLGİLİ DEĞİLİM ANCAK, OLUMLU BİRŞEYLER OLMASINI İSTERİM DEDİLER. TURGUT DİBEK; DANIŞMANI İLE GÖRÜŞTÜM, VEKİLİMİZ HEYET GÖRÜŞMESİNDE DEYİP, TÜM SÖYLEDİKLERİMİ İLETİLMEK ÜZERE NOT ALIP, VEKİLİMİZ MAĞDURİYETLERİN ÖNLENMESİ BAKIMINDAN OLUMLU DÜŞÜNMEKTEDİR DİYE BELİRTTİLER. RAHMİ GÜNER; YASANIN BİZDE İŞİ BİTMEK ÜZERE, ÜST KOMİSYONA GELMEK ÜZERE VE HAPİS CEZALARININ KALDIRILMASI YÖNÜNDE GELİŞMELERİN OLUMLU OLDUĞUNU İŞARET ETTİLER. A.İHSAN KÖKTÜRK; DANIŞMANIYLA GÖRÜŞTÜM, VEKİLİMİZ OLUMLU DÜŞÜNÜYOR DEYİP, TÜM ANLATTIKLARIMI UZUN UZUN NOT ALIP, İLETECEĞİM DEDİLER. BU ARADA; AKŞAM VE ZAMAN GAZETELERİNE, HAZIRLADIĞIM YAZI METİNLERİNİ MAİL OLARAK GÖNDERDİM, İNŞAALLAH YAYINLANIR. DEĞERLİ ARKADAŞLAR GÖRÜYORUM VE ELBETTEKİ GÖRÜYOSUNUZKİ; ÇALIŞMALARIMIZ MEYVE VERMEKTE VE ALLAH'IN İZNİYLE BU İŞ OLUMLU SONUÇLANACAKTIR. BEN ŞAHSEN; CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİ ARAMIYACAĞIM, ANCAK; PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN HIZ KESMEDEN, GÖRÜŞEMEDİĞİM BAŞKACA MİLLETVEKİLLERİMİZİ ARAMAYA DEVAM EDECEĞİM. HAFTA SONU ÇALIŞMALARIMI İSE; ÖZEL BİR LİSTE OLUŞTURARAK, BAZI MİLLETVEKİLLERİMİZE MAİL GÖNDREMEYE ÇALIŞACAĞIM. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ÇALIŞMALARA SON HIZIYLA DEVAM EDİP GÜNDEMİ SICAK TUTMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARIMA; SEVGİLERİMİ, SAYGILARIMI VE SELAMLARIMI İLETİYORUM. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  182. Metincanturk20 Ocak 2012 08:37

    hile ve dolandırıcılık yaptığı mahkemede delillerle ispat edilmiş borçlusuna iki yıl süren davada ödeme planı sunmamış üstündeki malları birilerinin üstüne transfer etmiş oturduğu yerde en az 5 tane 6 tane dolandırılıcıkla ilgili davası devak etmekte olan sözleşmelerdeki attığı imza adli tıp dan gelen yazıyla evet sanığa aittir yazısına rağmen bu bunlar ÇEK MAĞDURU mudur bu bunlar mağdursa aldığı çek için bunlara malını parasını kaptıranlar ne olacak alacaklının parasını bu sitemi ödeyecek bankamı devlet mi buna da bir çözüm önerinde anlayalım

    YanıtlaSil