Halkımıza duyurudur

HALKIMIZA ÖNEMLE DUYRULUR

GEÇİMİNİ DAR İMKANLARLA SÜRDÜREN BİZLER, KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ESNAFLAR VE KOBİLER,

KRİZİN ETKİSİYLE KEŞİDE ETTİĞİMİZ ÇEKLERİ KARŞILIYAMADIK VE ŞİMDİ BİR KISMIMIZ CEZAEVLERİNDE BİR KISMIMIZDA KAÇAK YAŞAMAKTAYIZ.

KRİZİN TÜM ETKİSİNİ HİSSETTİĞİMİZ BU GÜNLERDE, KRİZİ FIRSATA ÇEVİREN BANKALAR VE TEFECİ GRUPLARIN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA YENİ ÇEK KANUNU ADALET KOMİSYONUNDA KABUL EDİLMİŞTİR.

OYSA, BAŞTA EKONOMİDEN SORUMLU DEVLET BAKANI SAYIN ALİ BABACAN, ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN VE BİR ÇOK MİLLETVEKİLİ ÇEK HAPSİNİN ÇAĞDIŞI BİR UYGULAMA OLDUĞUNU BELİRTMİŞLERDİR

BİR KEZ DAHA BANKA VE TEFECİLERİN MENFAATLERİNİN HALKIN İRADESİNDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU GÖRDÜK

31.12.2008 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞTA ADALET KOMİSYONU BAŞKANI AHMET İYİMAYA OLMAK ÜZERE BİR ÇOK AKADEMİSYEN ÇEK KANUNU’NUN HÜKÜMSÜZ KALDIĞINI İFADE ETTİ, BİR ÇOK BAĞIMSIZ MAHKEME KARŞILIKSIZ ÇEK KANUNUN ARTIK UYGULANAMAZ OLDUĞUNU GEREKÇESİYLE BERAAT KARARI VERMESİNE RAĞMEN EN KÜÇÜK BİR TEREDDÜTDE İÇTİHAT YAYINLAYAN YARGITAY CEZA KURULU, HALKIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ETKİLEYEN BU KARGAŞAYA DÜZENLEYİCİ HİÇ BİR İÇTİHAT YAYINLAMAMIŞTIR.!

80 BİN KAPASİTELİ CEZAEVLERİNE, İKİ KATI YOĞUNLUKTA İNSAN YATIRILMASININ BİR İNSANLIK SUÇU OLDUĞUNUN BİLİNMESİNE RAĞMEN ADETA KÜÇÜK ESNAFI CEZAEVLERİNE MAHKUM EDECEK BU YASAYI HAYATA GEÇİRME ÇABASINA GİRENLERİN ZİNCİRLEME İLİŞKİLERİNİ HALKIMIZIN SAĞ DUYUSUNA SUNUYORUZ

Not:

BU İLAN TÜM ÇEK MAĞDURLARININ NAFAKALARINDAN KESTİKLERİ YARDIMLARLA VERİLMİŞTİR

http://www.cekmagdurlari.com/ .................................. Av. Rahmi OFLUOĞLU

************

ARKADAŞLARIM GAZETEYE VERECEĞİMİZ İLAN İÇERİĞİ BU ŞEKİLDEDİR, EKLEME VEYA ÇIKARMA YAPABİLİRİZ..

Banka hesap:
ASYA FİNANS KATILIM BANKASI
İST-BAHÇELİEVLER ŞB./88
HS: 1880183

GARANTİ BANKASI / Ankara Yenişehir Şubesi
ŞUBE KODU: 00411
HESAP NO : 6653499
HESAP SAHİBİ: İSMAİL USTA

PTT DEN PARA YATIRMAK İSTEYENLER İÇİN
ENES AKDEMİR İSTANBUL-BAHÇELİEVLER POSTAHANESİ
(NOT: LÜTFEN PTTDEN PARA YATIRDIKTAN SONRA 0533 719 69 31 E BİLGİ VERİNİZ)

BU SAAT İTİBARİ İLE HENÜZ BU İLANI VEREBİLECEK PARA TOPLANMIŞ DEĞİL..

TOPLANAN PARAYA GÖRE İLAN EBADINI KÜÇÜLTECEĞİZ BUDA NE ÖLÇÜDE ETKİLİ OLUR BİLMİYORUZ..

669 yorum:

  1. TAYFUR SÜNER CHP: 532/3129065


    BU ADAM CHPNİN GRUP KARARINA UYMAYAN BİRİ.. ÇEK KANUNUNDA HAPİS OLMALI DİYOR.ARAYALIM BİR GAZINI ALALIM.

    YanıtlaSil
  2. beyler duyum değil ama bana göre bundan önceki çekler için af çıkararak bu kanunu geçirecekler.
    hazırlanan tasarıda bu tarihten sonraki çekler için geçerli olacak

    YanıtlaSil
  3. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; OLDUKÇA RAHATSIZ OLMAMA RAĞMEN, ZANNEDERİMKİ ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAKTAYIM. DÜN GECE VE BUGÜN; GÜN BOYU, YAPTIKLARIMI; SAYIN CÜNEYT HOCAM VE EMRE KARDEŞİME ANLATTIM. BU GECE; MÜMKÜN OLDUĞUNCA, BİLİNÇLİ BİR BİÇİMDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİP VE YARINDA GÜN BOYU ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRECEĞİM. GAZETE İLANIYLA İLGİLİ OLARAK; BİRAZ DAHA DUYARLI OLMALIYIZ, BEN; İMKANIM ÖLÇÜSÜNDE, ARKADAŞLARIM GEREK GÖRDÜĞÜNDE, YİNE KATKIDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIM. AYRICA; SÖZ KONUSU TASARIYLA İLGİLİ, OLDUKÇA FAZLA SORULAR SORULMAKTA. BANA GÖRE; ŞİMDİ BUNUN YERİ VE SIRASI DEĞİL. ŞİMDİ; GECE BOYUNCA VE YARIN GÜN BOYU SON YAPABİLECEKLERİMİZİ, YAPMAYA ÇALIŞALIM. TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARIMA SAYGILARIMLA. Hasan(Barışçı)-Mersin

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşlar ,bende sizler gibi mağdurlardan biriyim ancak işlerimi ve işyerimi dağıtmamak için her çareye başvurdum çok sıkıntılıda olsa idare ediyorum..bende aranıyordum ama bir şekilde bulup buluşturup satıp savuşturup çek bedellerimi ödedim ve şimdilik sıyrıldım durumlarınızı çok iyi anlıyorum bu site banada arandığım zaman geleceğe ümitle bakmam için çare oldu ve herkesede çare olacağına inanıyorum. yarın sabah ilk iş olarak PTT den 150 tl .gön deriyorum ..yine imkan bulursam ihtiyaç olursa hemen gödereceğim .. LÜTFEN HEPİNİZ benim gibi düşünün imkanlar ölçüsünde ..Ben nasıl olsa kurtuldum demeyin...
    Mimar..

    YanıtlaSil
  5. AASAA
    Şikayet hakkı bankada çekin arkasını kim yazdırdıysa ona..

    Piyasada çekler şu şekildi..

    A firması B ye çeki kesiyordu B bunu C ye C , D ye.. bu şekil bir silsile gidiyordu en son çeki elinde bulunduran X bankaya gidiyor çek karşılıksız çıkınca arkasını yazdırıyor, çeki, d ye d c ye c de B ye gönderiyor B Adliye suç duyurusuda dahil olmak üzere icra işlemleri yapıyordu..
    Şimdi şikayet hakkı X de çocuk onda:) başkaları işlem yapamıyor.
    Dava konusu çeklerin büyük bölümü bu şekil.. bunlar düşecektir.. çeki yazdıran kimse kanuni takibi o yapabilecek..

    Vadesinden önce yazdırıln çekler suça konu olmayacak..
    Vekaletle çek imzalamak tarihe karıştı..

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar mümkün olduğunca gazeteye verilecek ilanda milletvekillerine karşı , hangi parti olursa olsun suçlamadan ziyade halkın anlayacağı dilden net ifade ile adli para cezasından yatanların durumunun çokluğundan bahsetmek lazım .Çünki çekten yatanlar ifadesindeki rakamlar bizim Mağdurların sayısını ifade edemiyor...diye düşünüyorum ..MİMAR

    YanıtlaSil
  7. Teeşekkürler sn.cüneyt bey..Sağolun..AASAA

    YanıtlaSil
  8. PEKİ CÜNEYT BEY EN SON YAZDIRAN BİR ÖNCEKİNE ÇEKİ GÖTÜRÜP PARASINI ALINCA KENDİ CİROSUNU SİLİP ÇEKİ VERİYOR.ÇEKİ KİMİN YAZDIRDIĞI NASIL ANLAŞILACAK?

    YanıtlaSil
  9. Çeki yazdıranın ismi bankada alınıyor sistem bu şekil diye biliyorum..!

    YanıtlaSil
  10. sayın cüneyt bey gününde yazılmayan çeklerin davası düşecekse şu an infazdaki dosyalarda düşermi.ne yapmak gereklidir. atik sadi

    YanıtlaSil
  11. sayın cüneyt bey 11 de sorduğum soruya cevap verirseniz çok teşekkür ederim. atik sadi

    YanıtlaSil
  12. Sayın atik Sadi
    tabiki gününden önce yazdırılan ne kadar çek varsa derdest, temyizde, davası süren veya kesinleşmiş ne kadar varsa

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar, her yeşi bırakıp ilanın parasını toplamamız gerekiyor. bu ilan pek çok konuyu değiştirecektir.
    1. ilan mecliste bugün için (görüşülen yasa) ve yarın için (seçim zamanı) baskı oluşturacaktır. vekiller oy kullanırken bu ilan gözlerinin önüne gelecektir.
    2. görsel yayın her zaman çok etkilidir ve süreklidir.
    3. tüm çek mağdurları bu ilan birbirinden haberdar olacaktır, ve güçleri artacaktır. bugün tüm cabamıza rağmen ceza kalkmasa bile, yarın kaldırmak zorunda kalacaklardır.
    4. bu ilanı yabancılar da okuyacağından, avrupa birliğine de bir mesaj verebilir.
    Bu nedenle, tüm hedefimiz ilanın çıkması olmalıdır.
    iyi geceler

    YanıtlaSil
  14. sayın cüneyt bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için inşaallah dediğiniz gibi olur malum şu an Türkiyede herkes ayrı kafadan çalıyor. atik sadi..

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar milletvekillerine e-mail yazmaktan yoruldum bunlar bu msj okuyorlarmı acaba?yarın merak ediyorun ADLİ PARA CEZASIna nasıl bir kılıf bulunacaklar?akp nin demokrat oldugu yarın belli olacak ayrca mhp ninde chp bizim yanımızda görünüyor yarın gerçekten hukuku adaleti ve insan haklarını kimin gerçekten savundugu ortaya çıkacak inşallah akp milletvekillernin vicdanı uyanırda hapishanede yatan kaçak yaşayan çek magdurlarını bu ÇİLEDEN kurtarır!!!

    YanıtlaSil
  16. Sitemiz tam hukuk köşesi oldu valla ne güzel....

    YanıtlaSil
  17. Öylemi olacak,böylemi olacak diyeceğimize aman sakın s0n 48 saatte 1-2 mail atmayalım.Sakın fax çekmeyelim.Ben kurtuluyorsam gerisi boş değilmi.Sakın karşılıksız çeklerle ilgili bütün konular bütün cezalar , bütün yaptırımlar kalkmasın.Gününden evvel yazıldı ne olacak ...? Vekaletten ne olacak ...?Çaycıydım ne olacak..... vs. vs.vs.vs..Biz burada 12 aydır mücadele ediyoruz ve hiç birbirimize neden yargılandığımızı yada yakınlarımızın neden içerde olduğunu yada neden saklı yaşadığımızı sormadık.Maddi manevi sabah 08.00 -- gece yarılarına kadar mücadele ettik.Hiç değilse buna bu mücadeleye katılmış olanlar saygı duysun.Son 24 hatta 48 saatimiz olduğunu biliyormusunuz..?Biliyorsanız o halde ne yapmamız gerek...? Bu blogdaki herkese saygılarımı sunuyorum...HOŞÇAKALIN

    YanıtlaSil
  18. Sayn ekm2510; Siteyi yaklaşık 10 gün önce keşfettim ve hergün her yorumu takip ediyorum.Buradaki arkadaşların,sizlerin çabası takdire şayan.Ancak sorulan sorularla ilgili tepkilerinizi aylardır yaşadığınız strese vermekle beraber yadırgıyorum.Bu soruları soran arkadaşlar bu siteyi o anda arama motorundan bulmuş olabilirler.Soru sorma imkanı olduğunu gördüklerinde durumları ile ilgili sorular sormaları gayet normal değilmi?Siz bu sorulara bilginiz dahilinde,sabırla cevap verseniz bu kişiler bu siteyi ziyaretlerine devam eder,mücadelenize bi omuz atar,böylecede bu site amacına ulaşma yolunda bir dost daha kazanmış olur kanaatindeyim.
    Diğer yandan tekrar söylemek istiyorum ki bu mücadeleniz bana ve benim durumumda olan binlerce insana umut ışığı olmuştur.Allah hepinizden razı olsun.Bende elimden geldiğince verdiğiniz numaralara mesaj atıyor ve mail gönderiyorum.Sabah oluncada inşallah imkanlarım doğrultusunda ilan için gerekeni yapıcam.Saygı ve selamlarımla...Hasan Tahsin.

    YanıtlaSil
  19. arkadaşlar 18 yazan arkadaşımız dogru söylüyor gördügüm herkes kendi paçasını kurtarma derdine girmiş site yöneticileri çırpınıyorlar bunu görmeniz lazım biz ADLİ PARA CEZASINA karşıyız.bunun kalkması için ugraşmalıyız hükümet birkısmımızın agzına bir parmak bal çaldı kimileri sevinmede!
    ben vadesinden önce vurulan çekler yüzünden battım herşeyim gitti evet cezamda düşme olacak ama ben haksız bir şekilde uygulanan ADLİ PARA CEZASINA karşıyım.bu illet yüzünden birdaha BEN PAÇAYI KURTARSAM BİLE insanlar hapse girsin istemiyorum hapishaneye girmeyen girenin halinden anlamıyor!
    LÜFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM.....

    YanıtlaSil
  20. Sn Cüneyt bey , çek kim adına yazıldıysa o şikayetçi olur diye yazmaşsınız,son cironto verilen çekin hamili olmazmı?
    ibrahim

    YanıtlaSil
  21. Dün internetsiz kaldım bugün ancak bu saatte internete girebilme imkanı bulabildim. Sinirlerim tepeme çıktı keşke girmeseydim. Biz burda kendimizi yırtıyoruz vekillere baskı yapalım adalet yerini bulsun yoksa boş bırakırsak infazı kesinleştirdikten sonra yargılamayı düşünen yozlaşmış hukuk sistemimiz var diye. Ne fayda! Bize ağızlarını bırakıp kıçlarıyla gülecekler bu halimizi görünce baksanıza yüzbinlerden bahsediyoruz bu siteye günde en az 300 kişi giriyordur ama daha 2000 lirayı anca topladık o parayı yatıranların total sayısı da 50 kişiyi geçmez!
    ALOOOO MAĞDURLAR BİZ BU İLANI 50 KİŞİ İÇİN DEĞİL BUGÜNE KADAR VE BUGÜNDEN SONRA BAŞI DARA DÜŞTÜ DİYE MAĞDUR OLABİLECEK HERKESİN HAKKINI SAVUNMAK İNSAN HAKLARINA UYGUN NORMLARDA YARGILANMASINI SAĞLAMAK ADALETİN HALKIN VİCDANIYLA TECELLİ ETMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ!
    NEYİN PEŞİNDESİNİZ SİZ? BİZİ YOK ETMEYE ÇALIŞAN KÖLELİK REJİMİ GETİRMEYE ÇALIŞAN ÇIKAR LOBİLERİNE UŞAKLIK YAPTIĞINIZIN FARKINDAMISINIZ KILINIZI KIPIRDATMADIĞINIZ HER DAKİKA?!
    AKLINIZI BAŞINIZA ALIN MAĞDUR KARDEŞLERİM ATMDEN BEDAVAYA PARA YATIRILIYOR BİLMİYORSANIZ YUKARIDAKİ MAİL ADRESİNE MAİL ATIN VEYA ARAYIP SORUN ÖĞRENİN. OY VEREN 700 KİŞİ 10 LİRA GÖNDERSE(100-150 GÖNDERENLER DE VAR!) ÇOKTAN İLAN PARASI ÇIKMIŞTI.
    HANİ NERDE SİZİN BİNLERCE MAĞDURLARINIZ DEDİRTMEYİN HAİNLERE!

    YanıtlaSil
  22. GÜNAYDIN ARKADAŞLAR VEKALETLE İMZA ATILAN ÇEKLERDEN KASTINIZ YANİ ŞİRKET ADINA ATILAN İMZADANMI BAHSEDİLİYOR LÜTVEN CEVAP.

    YanıtlaSil
  23. eşim metris'te bu yasa geçerse 1 nisan 2010'da mı çıkacak yoksa cumhurbaşkanı imzalayınca çıkacak mı?

    feyluse

    YanıtlaSil
  24. sayın ekmen siz nerden biliyorsunuz burda insanların ne yaptıklarını herkesin başındamı bekliyoprsunuz herkes elinden geleni yapıyor fax teleffon sms elinden ne geliyorsa yapıyor bu arada kendisini ilgilendiren soruyuda sorma hakkı var sormasınmı yani o zaman deyinki arkadaşlar bu site bizim ve kimse soru sormasın bilgi almasın eğer alaçaksaanız bu site cevap vermeyecaktir deyin bizlerde terk edelim başımızın çaresine bakalım tek başımıza karşınızda cocuk yok burdakilerin çoğu iş adamı böyle azarlamaya hakkınız yok

    YanıtlaSil
  25. cumhurbaşkanı imzalayınca cezaevindekilerde arananlarda kanunun çıkış tarihi ile serbest kalacaklar 1 nisana takılmayın

    YanıtlaSil
  26. cumhur başkanının imzası ile birlikte ceza evinde olanlar ve arananlar serbest kalacaklar 1 nisan ayrıntısına takılmayın

    YanıtlaSil
  27. Ana sayfa > Makro Ekonomi
    Google Facebook Favorilerim Digg Del.icio.us
    Ekonomide daralma sürüyor
    Üçüncü çeyrekte GSMH yüzde 3.3 oranında geriledi
    10 Aralık 2009 Perşembe, 10:41

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ülke ekonomisi 3.çeyrekte yüzde 3.3 daraldı.

    2009 yılı üçüncü döneme ilişkin hesaplanan gayri safi yurtiçi hasıla değeri bir önceki yılın aynı dönemine göre sabit fiyatlarla yüzde 3.3 azalış gösterdi. TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, üretim yöntemi ile hesaplanan gayri safi yurtiçi hasıla tahmininde, 2009 yılı üçüncü üç aylık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre cari fiyatlarla gayri safi yurtiçi hasıla yüzde 0.1'lik azalışla 262.229 milyon TL oldu.

    Açıklamada şöyle denildi:

    "2009 yılının üçüncü üç aylık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre sabit fiyatlarla gayri safi yurtiçi hasıla yüzde 3.3'lük azalışla 27.129 milyon TL olmuştur. 2009 yılının ilk dokuz aylık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre cari fiyatlarla gayri safi yurtiçi hasıla yüzde 2.3’lük azalışla 700. 958 milyon TL olmuştur. 2009 yılının ilk dokuz aylık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre sabit fiyatlarla gayri safi yurtiçi hasıla yüzde 8.4'lük azalışla 71.294 milyon TL olmuştur. "

    Haberturk

    YanıtlaSil
  28. cumhurbaşkanının imzasından sonra dijital ortamda hazırlanan resmi gazetenin yayınlanmasını takip eden gün içinde infaz savcısı TAHLİYELERİ başlatır. yani kısaca meclisten geçmesinden 3 gün içinde dışarda olurlar inşallah :)

    Konya E Tipinden 04/12/2009 günü tahliye olan Erdinç Dündar :)

    YanıtlaSil
  29. FEYLUSE HNM
    KANUN GEÇERSE EŞİNİZ 2 GÜN İÇİNDE ÇIKABİLİR.1 NİSANA KADARDA ALACAKLILARIYLA ANLAŞIP VADE BELİRLEME HAKKI VAR.İNŞALLAH EŞİNİZE BİRAN ÖNCE KAVUŞURSUNUZ.SAYGILARIMLA
    CAN MERT

    YanıtlaSil
  30. tahliyeden sonra ve arananların aranması durdurulduktan sonra 1 nisana kadar alacaklısı ile anlaşabilir yada anlaşamadım beyanı verir.bu beyanı ile kamu otoritesi devreye girer yani devlet iki sene içinde öde diye tahahhüt alır ve işlem bu şekilde devem eder bu durum bundan sonrakilere uygulanacak prosetürdür eskilerde aynı prosedüre şu an tabii gibi gözüksede yargıtayın eskiye dair bir içtihat yayınlaması boşluk kalmadığı için büyük olası dır.kanun hiç kimseyi hapse atmak istemiyor eskiyede yeniyede anlaşsın anlaşmasın 2 yıl süre veriyor bu iki yıl çek keşide edenlerin çek performansları internet ortamında izlenebilir ortamı hazırlandıktan sonrada kast unsuru açıkça anlaşılabilir olduğundan sadece dolandırıcıya hapis verecektir.dünyada olduğu gibi.

    YanıtlaSil
  31. Sayın Ekm2510

    Kimin ne kadar mücadele ettiğini bilemezsin, kafana göre ordan kızmaya hakkın yok, kimse sana soru sormuyor, tabiki kafasında sorusu takılan soracak, vekaleten imza atanların cezaları bitti tabiki sevinmeye hakları var. Bu sitenin uğraşları sonucu 1 kişi dahi hapise girmekten kultarabildiysek ne mutlu bize, unutmayın bir mücadele olur o mücadeleyi yapanların tamamı faydalanmaz ama en azından diğer arkadaşlarını kultarmış olurlar. Vekaleten imza atanlar mağdurların içinde %1 i bile geçtiğini zannetmiyorum. Onun için sorusunu soran sorsun cevap vermek isteyen versin bu sitenin amacı birlikte bilgi paylaşmak bu durum sitenin kuruluşunda olan bir durumdur.
    Birde neden para yatırmıyorsunuz deyip duruyorsunuz. Şuna inanıyorum parası olanlar kesinlikle yatırır. Lütfen biraz daha insanları rencide etmeden yazmaya devam edelim

    aydın(istanbul)

    YanıtlaSil
  32. Arkadaşlar biliyorum herkez ne olacak, vekaleten imza atanlar, vadesinden önce çeki yazılanlar faydalancakmı vs. vs. sorular soruyor ve yeni yasayı okuyanda bir şey anlamıyor çünkü çok karışık.. size şu şekil izah edeyim bu yasanın ne anlama geldiğini :)

    Askerde gece eğitimlerimiz olurdu, yüzlerimizi ayakkabı boyasıyla boyar, güya kamufle olurduk. Herkes birbirine bakar gülerdi. Çünkü kamuflajın böyle olmayacağını komutanlarda dahil hepimiz bilir, ancak yinede kamufle olmuş gibi rol yapardık.

    Kanun metnini okuyunca askerde yaptığımıza benzer kendimizi kandırma oyunu olduğunu düşünmek çokta zor değil.

    Amaç sorunu gideren bir yasa yapmak olmayıp, cezaevlerinde bulunanları çıkartmak ve kaçak durumda olanları rahatlatmak olunca, bu amacı gizleyebilmek için eklentiler yöntemler bulunmuş ve yasanın içine gelişi güzel ve sebepsiz yerleştirilmiş.

    olay budur.. yasa çıkıncaki inşallah bugün biter bir aksilik olmaz...
    Durum dahada netleşecektir..

    YanıtlaSil
  33. Arkadaşlar


    Bİrde şunu unutmayalım bugün veya yarın hangi kanun çıkarsa çıksın halimiz dünden daha iyi olacak. Yandık bittik gibi laflarla biryerlere gelemeyiz. Şunuda unutmayın o kadar milleti dışarı çıkarıp bir daha içeri atmak her baba yiğidin hakkın değil çünkü unutmayın içerdekiler 1 er 2 şer içeri girdiler bu iki yıllık kanunun bittiği gün binlerce kişinin hapsi çıkacak aynı anda binlerce kişi aranacak böyle bir aranmanın olabileceğine inanan varmı allah aşkına.

    YanıtlaSil
  34. metriste bazı koğuşlara kağıtlar dağıtılmış..çarşamba görüşe gittiğimizde öğrendik..gardiyanlar ve çalışan memurlar gözünüz aydın haftaya gelmeyeceksiniz dediler..inşallah..ayşe

    YanıtlaSil
  35. içerdeki herkes çıkıncada haberleşmek için birbirinin telefonunu alıyor... biz ailelerde her an birbirimizle haberleşiyoruz..çıkınca hep beraber ne yapmak gerekirse birlik olmalıyız..bu bireysel bir olay değildir en azından onca zamandır burayı takip edenler biliyor ki, burada yapılanlar destekler baskılar olmasaydı hiçbirşey değişmezdi..herkes bunun farkında birlikten güç doğar..engin.

    YanıtlaSil
  36. Arkadaşlar

    . Böyle devam ederse zaten çok yakında bu ülkede ticaret yapacak kimse kalmayacaktır. Ticaret yapanlar Kredilerini yatıramamaktan vergilerini yatıramamaktan koda girmekten çekini yatıramamaktan ticaret yapamaz hale geldiler. Allah bu ülkede ticaret yapanların yardımcısı olsun inşallah bu hapis olayıda biter bu sitede amacına ulaşmışlığın vermiş olduğu gururla mücadelesini tamamlamış olur. İnşallah bugün güzel birşeyler olur hep beraber hayatımıza yeni bir sayfa açar nafakamızı özgür bir durumda kazanmaya çalışırız.

    YanıtlaSil
  37. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  38. arkadaşlar merhabalar..
    şu anlaşma işi iyice çorba oldu,eşim 6 aydır cezaevinde.şimdi karşı tarafla anlaşmayı tahliye olduktan sonramı yapıcaz?devlete taahüdü imzalayıp çıktı diyelim,sonradan alacaklıyla anlaştım deme şansımız yokmu,doğrudan devletemi borçlanıyoruz..
    ya artık delirmek üzereyim,canım yanıyo,nasıl biticek bu iş bilmiyorum..duygu

    YanıtlaSil
  39. Selam arkadaşlar ;

    5 aralıkta kapımın önünde sanki azılı haydutmuşum gibi bani yakaladılar. Ailem telaşla topladıkları paralarla adli para cezamı ödemişler, çok değildi. Bu süre içinde aranızda olamadım. O günden bu güne yapılmış yorumları tek tek okuyacağım.

    Bu arada sincan c.evinden bahsedeyim sizlere. Bizi getiren polis görevlisi %80 çek suçlusu getirdiğini söyledi ve koğuşta 21 kişi içinde 9 kişi çek suçlusu idi. Söylenen rakamlar kesinlikle doğru değil, bunu çıkan insan sayısıda gösterecek zaten.

    Şimdilik bu kadar yazıyorum, bugün sizler için önemli bir gün. Umarım yasa hepimizin istediği gibi çıkar...

    Cinocan

    YanıtlaSil
  40. cinocan geçmiş olsun baban nasıl oldu çıktımı kardeş oda

    YanıtlaSil
  41. MECLİS GENEL KURULU
    -TBMM Genel Kurulu’nda, Çek Yasası Kanunu’nda değişiklik ile Çek mağdurlarını hapisten çıkaracak düzenleme görüşülüyor. (Saat: 13.00)
    http://www.haberx.com/Gundem-Haberleri/Aralik-2009/ANKA-10-ARALIK-2009-PERSEMBE-GUNDEMI.aspx

    YanıtlaSil
  42. sayın site yöneticileri bugün sabah sabah bir factoring annemin evine gelmiş beni sormuş anlaşalım gibilerinden adamlar insanların evine gelmeye başladılar 70 yaşındaki yaşlı bir kadının hükümet yine bunları bizim başımıza sardı oglun ödemesse yine hapse girer diye birde annemi söylüyorlarmış bunların eve gelmeye hakları varmı?rahatsızlık verirlerse bynları nereye şikayet edebiliriz tam bir bilgi verirmisiniz?SABIR

    YanıtlaSil
  43. geçmiş olsun sn. cinocan

    2626

    YanıtlaSil
  44. arkadaşlar sabahları fox'ta yayınlanana irfan değirmencinin sunduğu haber programına 4 defa mesaj gönderdim çek ile ile ilgili ama irfan bey sağolsun gık demedi oda galiba akp yandaşı en sonunda bir hanım efendi mesaj göndermişti onun mesajını okudu.
    HANIM EFENDİNİN MESAJI:İRFAN BEY BABAM ÇEK BORCUNDAN DOLAYI HALEN HAPİSTE NE OLDU YASA DİYEREK MESAJ ATMIŞ

    İRFAN DEĞİRMENCİ CEVAP:MESAJLARINIZ GELİYOR HEPSİNİ OKUYORUZ ÇEKTEN DOLAYI HAPİSTE YATANLAR VAR.ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN DOLAYI CEZALARINI ÇEKEN İNSANLAR VAR DİYEREK ÜZERİNİ ÖRTTÜ VE BAŞKA BİR KONUYA GEÇTİ.

    YORUM SİZİN

    YanıtlaSil
  45. DUYGU ABLA İNAN MESAJINI OKUDUM VE AĞLADIM CANIM YANIYOR DEMİŞSİN MESAJINDA.BİZİM EŞLERİMİZ'DE SENİN DÜŞTÜĞÜN DURUMA DÜŞEBİLİR.KAHRETSİN BU NASIL İŞ YAAA CİNAYETMİ İŞLEDİK BİZ.ARKADAŞLAR DÜN CEP TELEFONLARIMIZA GELEN MESAJLARDAN İTİBAREN İŞİ DAHA SIKI TUTMAYA BAŞLADIM LÜTFEN SALDIRALIM 1 SAATİMİZ KALDI BELKİDE ALLAH KALPLERİNE BİR İNSANLIK TOHUMU ATAR VE YASAYA KAST UNSURUNU EKLERLER.

    YanıtlaSil
  46. Cinocan

    Geçmiş olsun arkadaşım, allah kimseyi oralara düşürmesin

    YanıtlaSil
  47. Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah.. Cezaevinden çıkalı yaklaşık bir sene oluyor. Ailem kalmadı. işim kalmadı. Hiç birşey yapamıyorum. Sizlerin çabalarını izlemekten ve DUA etmekten başka elimden birşey gelmiyor.
    Keşke gelsede yapabilsem.
    Allah hepimizin Yar ve Yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  48. Arkadaşlar


    Çekini ödeyemeyenlerin derdini ticaret yapanlar bilir. Normal bir vatandaştan veya herhangi haber sunucusundan bizi anlamasını isteyemeyiz. Onların çeki bilmeleri ihtiyarların bilgisayarın ne olduğunu bilmeleriyle aynı, bizi hükümet anlamadı sunucuların anlamasını hiç beklemeyelim

    YanıtlaSil
  49. Uludağ rumuzu ile 190 no'da yazan arkadaşım yazdığın yazıyı okuduğumda hepimiz için bir müjdemi veriyorsun yoksa yazdıkların arada mı kaynamış anlamış değilim, eğer yazdıklarından benim anladığım sonuç çıkıyorsa geçmiş dönemde çeki yazılan herkes toplu affa uğrayacak. Bunu okuyan herkeste bu yoruma ait bişeyler yazması lazım ama kimse yazmamış. Senden ricam yazdıklartını sadeleştirerek bir kez daha herkesin anlayacağı dilde yazman.. teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil
  50. http://www.bedavatvizle.com/trt-3-canli-izle/

    YanıtlaSil
  51. HADİ BİSMİLLAH,,,SAAAT 13 VE ÇAN ÇALDIIIIIII

    (BAŞKENTLİ)

    YanıtlaSil
  52. GENE BAŞLADIK ŞEKER FABRİKALARI İLE

    YanıtlaSil
  53. bunlar halen şeker fabrikalarındalar bu ayda çek yasası yattı demektir.
    Emx

    YanıtlaSil
  54. Mecliste şu anda gündem dışı konuşmalar var.. Gelişme oldukça izleyemeyenler için aktarmaya çalışacağım..

    YanıtlaSil
  55. SON DAKİKAAA.....ÇEK KANUNU GÖRÜŞÜLMEYE BAŞLANIYORRRRRRRRRRRR!BİRAZDAN....ADANALI3434

    YanıtlaSil
  56. arkadaşlar bugün insan hakları günüymüş bu konu için konuşma bile yapıyorlar ne insan haklarına nede hukuka uymayan ÇEK HAPSİNİ bugün kaldırırlarda insan haklarına saygı duyduklarını lafla degil İCRAATLARIYLAgösterirler.

    YanıtlaSil
  57. Meclis gene bomboş...Nerede bu vekiller böyle giderse gene görüşülmez...

    YanıtlaSil
  58. YA BUNLARI DİNLEYEN VARMI İNSAN HAKLARI İLE İLGİLİ BİZİM İNSANİ HAKKIMIZI NEDEN GASP EDİYORLAR.AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKMESİNE BAŞURMAK İŞİ NASIL OLDU ACABA.

    YanıtlaSil
  59. Bunların umrunda değil baksana meclis bomboş hepsi evinde yan gelip yatmışlar yazık yaaaaaa gelsin maaşlar

    YanıtlaSil
  60. teşekkür ederim ocean blue..umarım kimse bizim durumumuza düşmez..elimden gelen herşeyi yaptım,telefonlar,mailler,faxlar,mektuplar..
    söylenen herşeyi yaptım,artık sona geldik..
    allah herkesin yardımcısı olsun..duygu

    YanıtlaSil
  61. ALLAH YARDIMICIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  62. ÜÇ MİLLETVEKİLİ KONUŞTU MECLİSTE GÜNDEM DIŞI EN ÇOK AĞLAYAN BÜLENT ARINÇ'DA CEVAP VERİYOR NE ZAMAN KONUSACAKLAR BU KONUYU

    YanıtlaSil
  63. 10 aralık dünya insan hakları günü..eşimin doğumgünü..3 aydır metriste..anlayana..engin

    YanıtlaSil
  64. Cinocan kardeşim çok geçmiş olsun,inşallah bu günlerde geçecek bir gün.Bu çileler bitecek.Baban hala içerdemi o ne oldu.Selamlar
    ZOLA

    YanıtlaSil
  65. ŞİMDİ 40 DAKİKA KONUŞTULAR 1 SAAT 40 DAKİKA OTURUMA ARA VERİLİR

    YanıtlaSil
  66. ARKADŞLAR BASTIRIN HERAN HERŞEY OLABİLİRMİŞ MUSTAFA ELİTAŞ ÖYLE DEMİŞ AİLELERİMİZ İÇİN ARIYALIM UYKUSUZ GEÇİRDİĞİMİZ GECELER İÇİN ARAYALIM BASTIRALIM

    YanıtlaSil
  67. Arkadaşlar,
    Cezamızın infaza düşüp düşmediğini izleyebileceğimiz bir kaynak var mı acaba ?.Veya sordurma nın yolu nedir ?.Avukatım olmadığı için kendim veya yakınlarım vasıtası ile yapmak istiyorum.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  68. Teşekkürler arkadaşlar...

    Yatan bendim, çocuklar benim adıma yazınca babam da hapiste gibi anlaşılmış. Rahmetliyi anmış olduk bu vesileyle.


    Cinocan

    YanıtlaSil
  69. mhpli rıdvan yalçın kıvırıyor arkadaşlar. lütfen arayalım 0532 422 47 14

    YanıtlaSil
  70. Arkadaşlar;
    Benim düşüncem şu. Şimdi bu devlet bir anda derseki ben idari para cezasını kaldırdım. Çekten hapisi kaldırdım diye, düşünün 37 milyon çek varmış piyasada inanın bunun 30 milyonunu kimse ödemez. ee doğal olarakta buda daha büyük bir kaosa neden olur. hepimiz ticaret yaptık bunu böyle olacağını tahmin ederiz değilmi.? dürüst olalım. Bunun için devlet önce 2 yıl izin verdim diyecek, şartlı salıverdim diyecek, buda çekin aslında hak ettiği durumda olmasını sağlayacak. Alacaklı çeke itibar etmeyecek, teminat mektubu isteryecek v.s. Bu arada bu 37 milyon çek, 2 sene içerisinde dolandırıcılara fırsat vermeyecek şekilde hasbel kader ödenecek. Sonrada devlet diyecekki ben bu adli para cezasını da kaldırıdım. Avrupa insan hakları öyle diyor. Kamuoyu baskısı var vs. Bence durum budur. rahat olun. Biz çok zor durumdayız ama Devlette biranda bunu çıkartırsa oda zor durumda kalır... Haksızmıyım.? Birde 37 de yazan arkadaşımızın dedikleride bence doğrudur.

    YanıtlaSil
  71. ARADIĞINIZ VEKİLLERE İNSAN HAKLARI GÜNÜNE YAKIŞIR BİR YASA YAPMALARINI TAVSİYE EDİN.

    YanıtlaSil
  72. Arkadaşlar Başlıyor

    YanıtlaSil
  73. TASARI GÖRÜŞÜLMEYE BAŞLANDI ARKADAŞLAR HAYIRLI OLLSUN HAKKIMIZDA

    YanıtlaSil
  74. Çek kanunu görülşülmeye başlanacak. Çok az kaldı.

    YanıtlaSil
  75. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  76. http://www.bedavatvizle.com/trt-3-canli-izle/

    YanıtlaSil
  77. Bende az sonra para gönderiyorum İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. ama acizane bir tavsiyem olacak. "Çek mağdurları bizler pkklıdan daha mı suçluyuz diye haykırıyor.Bunlar yıllarca bu devlete vergi verdi istihtam sağladı." gibi bir birşeylerde metine koysak olmazmı.

    YanıtlaSil
  78. TRT 3 İZLEYİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI...

    YanıtlaSil
  79. Çek kanunu görüşülüyor. Kahraman

    YanıtlaSil
  80. duygucuğum geçmiş olsun..benim eşimde 3 aydan fazladır metriste..10 gündür de babam..birlikte çalışıyorlardı..artık ne yapacağımı şaşırdım..hangisine üzüleyim..metrite yer yokmuş..eşim yerde yatıyormuş..

    YanıtlaSil
  81. başladı...inanamıyorum...işallah allah bizi bugün görecek...herşey yoluna girecek...allah hepimizin yardımcısı olsun...ZEYNEP

    YanıtlaSil
  82. ŞU ANA KADAR GÜZEL KONUŞUYOR HAYDİ HAYIRLISI ARKADAŞLAR DUA EDELİM

    YanıtlaSil
  83. HELAL SANA RIDVANCIMMM!VALLA GÜZEL KONUŞUYOR!

    YanıtlaSil
  84. Kanundan Tasarıdan farklı bir durum çıkacak diye beklentim zayıf... Lütfen şu Gazete ilanını ciddiye alın derdimizi geniş kitlelere kavratmalıyız içeridekiler de birlikte GÜÇLENMELİYİZ.

    SAYGILAR
    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  85. Adam çok güzel konuşuyor...
    Eno

    YanıtlaSil
  86. arkadaşlar izleyemeyenlere mhp ordu milletvekili
    bizim için güzel konuşuyor savunduklarımızı söylüyor

    YanıtlaSil
  87. Arkadaşlar Rıdvan Bey süper konuşuyor

    YanıtlaSil
  88. evet çok güzel açıklıyo herşeyi.

    YanıtlaSil
  89. RIDVAN YALÇIN COZUTMAYA BAŞLADI

    YanıtlaSil
  90. ARKADAŞLAR BİRER TANE TEŞEKKÜR MESAJIMI GÖNDERELİM NE DERSENİZ

    YanıtlaSil
  91. Arkadaşlar Bu adam ne anlatıyor yaaa konu çek adam kürt sorununu anlatıyor.

    YanıtlaSil
  92. dtp ninki geldi, gene mevzuyu kendi dertlerine çekiyorlar... allahlarından bulsunlar inşallah
    eno

    YanıtlaSil
  93. YA DTP'Lİ VEKİL NE SAÇMALIYOR KONU NEY BU NE KONUŞUYOR DELİ EDİYORLAR BUNLAR BENİİİİİİİİİİ

    YanıtlaSil
  94. HALEN BİR LEHİMİZE DAHA ÖNERGE ALABİLİRİZ. HERKESİ SIRAYLA ARAYALIM. BASTIRALIM.USLUBU DEĞİŞTİRELİM. İZLEMEYİ BIRAKALIM.

    YanıtlaSil
  95. DTP VEKİL ÇEK HARİCİNDE HER ŞEYİ SÖYLÜYOR.ÇEK YASASINDA HERİF DTP NİN KAPATILMASINI KONUŞUYOR YA BUNLAR BELAMI BU MEMLEKETİN BAŞINA

    YanıtlaSil
  96. Allah inşallah belanı versin senin. Adam dtp nin kapatılmasını konuşuyor. Bunu burda çek konusunda söz alıp bu şekilde konuşmasına izin verenlere de yazıklar olsun

    Eno

    YanıtlaSil
  97. HAY BU DTPLİLERİN ALLAH CEZASINI VERSİN HARBİ KIT BUNLAR

    YanıtlaSil
  98. ARKADAŞLAR MECLİS TVDEN İZLEDİĞİMİZ KADARIYLA MECLİSTE ACAİP BİR KULİS VAR.. HER AN ÖNERGE GELEBİLİR. AKP MHPLİ GÖRÜŞÜYOR. NURETTİN CANİKLİ RIDVANL YALÇINLA GÖRÜŞÜYOR.. LÜTFEN ARAYALIM

    YanıtlaSil
  99. ALLAH RAHMET EYLESİN CİNOCAN KARDEŞİM.

    ARKADAŞLAR BEN RIDVAN BEY'E TEŞEKKÜR MESAJI GÖNDERDİM DİLERSENİZ SİZLERDE GÖNDERİNİZ.

    YanıtlaSil
  100. HERİFİN HAKKINI YEMİŞİZ BE!KONUŞ ASLANIM SENİ KİM TUTAR

    YanıtlaSil
  101. Arkadaşlar


    Şunu şurdan söyleyeyim yapmış olduğumuz emekler boşa gitmemiştir.

    YanıtlaSil
  102. ARKADAŞLAR DTP'Yİ ELEŞTİRMEYİ BIRAKIN BUDA İYİ KONUŞUYOR ŞİMDİLİK

    YanıtlaSil
  103. ADMACAĞIZIN GÜNAHINI ALDIK YA ...PARDON

    YanıtlaSil
  104. Adamın günahını aldık
    Toparladı güzel konuşuyor özür dilerizzzzz

    YanıtlaSil
  105. VEKİLLERİİİİİİİİİİİİİ ARAYIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  106. BEN OYUMU DTP YE VERECEM ARKADAŞ,EN İYİ BU KONUYU O ANLATTI ŞİMDİYE KADAR HATTA BİZDEN BİLE İYİ...

    YanıtlaSil
  107. DTP'YER OY VERECEĞİM NERDEYSE :)

    YanıtlaSil
  108. BUNCA MUHALEFETE AKP GRUBU KAYITSIZ KALAMAZ. LEHİMİZE YADA ALEYİMİZE BİR ÖNERGE KESİN GELECEKTİR. BUNU LEHİMİZE ÇEVİRMEK ELİMİZDEDİR..

    AKP GRUP BAŞKAN VEKİLLERİNİ ARAYALIM.
    ADALET KOMİSYON ÜYELERİ ARAYALIM

    YanıtlaSil
  109. bugüne kadar sevdiğim tek DTP'li

    YanıtlaSil
  110. Oyum artık DTP nindir.

    YanıtlaSil
  111. sayın rıdvan Yalçın vekilime mesaj attım. sayın vekilim teşekkür ederim hakkımızı savunduğunuz için dedim. ama sizden bu çek mağdurları pkk lılardan dahamı çok suçludur demenizi beklerdim dedim. şimdi bana cevap yazdı. komisyonda onuda söyledim diye. Hadi arkadaşlar mesaj atın lütfen Rıdvan vekelim mesajımızı okuyor ve cevap yazıyor. Hadi arkadaşlar yazın.
    0532 422 47 14 HADİ DURMAYINNN.........

    YanıtlaSil
  112. ARKADAŞLAR BÜLENT ARINÇ MECLİSTE.. BÜLENT ARINÇ PARTİNİN ŞEYHİDİR.. LÜTFEN BÜLENT ARINÇ IDA ARAYALIM

    YanıtlaSil
  113. BÜLENT ARINÇIN TELEFONUNU VERİMİSİNİZ LÜTFEN.??

    YanıtlaSil
  114. bu canikli ne kadar gereksiz bir adam ya

    YanıtlaSil
  115. canikliye bak... "ıslah ederek yürümemiz gerekir" diyor... allah ıslah etsin seni

    YanıtlaSil
  116. Akp de çeke hapisi en hararetli savunan eski defterdar nurettin canikli konuşuyor. Eski memur bürokrat ,tüccarın esnafın derdini bilmez adam bence

    YanıtlaSil
  117. Bu pişkin adamdan ne zaman kurtaracağız.
    http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/192387-Cekin-itibari-artacak.aspx

    YanıtlaSil
  118. arkadaşlar canikliyi dinliyormusunuz
    olayı karşısındakiler geri zekalıymış gibi anlatıyor
    bunlar bizlerin ne kadar gerisinde kalmış mantıkda insanlar
    yazık ya

    YanıtlaSil
  119. 0532 241 62 55 BÜLNET ARINÇ

    YanıtlaSil
  120. YAHU KARŞILIKSIZ ÇIKAN ORAN NASIL %5 OLABİLİR BU DOĞRUMUDUR????????????
    BU BİLGİYİ NASIL TEYİD EDEBİLİRİZ????????

    YanıtlaSil
  121. arkadaşlar canikli mecliste konferans veriyor hapsi olagan göstermeye çalışıyor nekadar rahat bir insanmış bu akp yi başııza biz musallat ettik dtp yi hiç sevmememe ragmen mhp den bile güzel konuştu adama dinledikçe sinir katsayım yükseliyor!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  122. SAYILARA GÖRE HUKUK MU OLUCAK YANİ .KARŞILIKSIZ ÇIKAN SAYISI 15 MİLYON OLSAYDI HAPİS CEZALARINI KALDIRACAKLARMIYDI.. BU KADAR DA SAÇMALIK OLMAZ

    YanıtlaSil
  123. yüzde 5 diyor hala ya.

    YanıtlaSil
  124. Gerçekten yuh be..Adama bak yahu diyorki % 95 başarı diyor.Allah sana akıl fikir versin Canikli yazık yazık vallahi yazık

    YanıtlaSil
  125. Allah bu adamın belasını versin.

    YanıtlaSil
  126. allah senin cezanı versin başka birsey demiyorum

    YanıtlaSil
  127. Arkadaşlar Bundan sonra bu akp ye oy verenin tüm çekleri karşılıksız kalsın.

    YanıtlaSil
  128. Allah çeneni kurutsun canikli inşallah....

    YanıtlaSil
  129. Bu akp manteletesi ile bu yasa cikmaz arkadaslar cek ile yapilan ticarete oturmus sistem gozu ile bakiyor bu adamlar

    YanıtlaSil
  130. inşallah sen veya senin en yakınında cezaevine girer

    YanıtlaSil
  131. ey canikli ey akp yazıklar olsun sizede savunduğunuz
    çek modelinizede gn gelir hesap sorulur çek mağdurları
    bu söylemleri unutmayalım ve unutturmayalım

    YanıtlaSil
  132. affedilmeyi bekliyomuşuz affedilmek istemiyoruz biz hakkımızı istiyoruz.

    YanıtlaSil
  133. ulan canikli seni Allaha havale ediyorum yaltakcı

    YanıtlaSil
  134. Bu canikli denilen adam ne iş yapar arkadaşlar. Ticaretle uğraşıyorsa bunun şirketinin adı nedir bilen varmı ?

    YanıtlaSil
  135. a ke pe torunuzun topunuzun allah belasını versin,,size bir daha degil oy adam yerine bile koymak yooookkkkk.

    YanıtlaSil
  136. Sen konuşma köylü, hukukun üstünlüğü deyip duruyorsun demokrası diyorsun çekte hapisi savunuyorsun yuhhhh

    YanıtlaSil
  137. CANİKLİ ALLAH BELANI VERSİN

    YanıtlaSil
  138. sn arınça mesaj attım
    canikliyede attım
    esnafın oyu akp ye idi
    cezaevlerini o esnaf doldurdu yazıklar olsun

    YanıtlaSil
  139. mesaj atın cevap yazıyorlar..mesajlardan alındı notu geliyor..engin

    YanıtlaSil
  140. AKP TEFECI VE YARISI NDAN FAZLASİ YABANCI SERMAYA TARAFINDAN SAHIPLENMIS TURK BANKALARININ CIKARLARINI SAVUNDU BU ADAMLAR ULKEYI FELAKETE GOTURUYOR

    YanıtlaSil
  141. bülent arınç kendisi çıkmıyor telefona

    YanıtlaSil
  142. arkadaşlar bu adam nebiçim bir insan dtp bundan çok güzel konuştu ben dtp yi hiç sevmem onaylamam bunlar özellikle canikli insanları hapse atmaktan zevk alıyor bu nebiçim zihniyet bankaların tefecilerin avukatlıgına soyunmuş tck 38 uygunmuş yasa bizmi yanılıyoruz canklimi dogru söylüyor ÇEKE HAPİS İNSAN HAKLARINA TCK 38 UYGUNMU?
    bankalara tefecilere yaslanan partiler bitmiştir banka avukatlıgına soyunmuş akp bu yolda hızla ilerlemektedir
    allah(cc)yardımcımız olsun...

    YanıtlaSil
  143. AKP NİN SÖZCÜSÜ CANİKLİNİN AÇIKLAMALARININ TÜMÜNÜ DOĞRU SAYSAK BİLE NEDEN KAST UNSURUNU TASARIDAN ÇIKARIYORLAR?????? NEDEN İYİ NİYETLİ İLE DOLANDIRICIYI AYIRMIYORLAR % 5 İSE, HUKUK NEREDE???

    ARKADAŞLAR BURDAN NE ÇIKARSA ÇIKSIN BU KONUŞMALARA DA CEVABEN GAZETE İLANINI VERMELİYİZ BU SORUN KATLANARAK BÜYÜYECEKTİR. SON İFADESİNDE "BEN DE BİLİYORUM HAPİSTEN ÇIKANLARIN BORÇLARINI ÖDEYEMEYECEKLERİNİ, NE ÖDENİRSE KARDIR" DEDİ BU ADAM. PARA PARA PARA DİNİ İMANI PARADIR BUNLARIN...

    LÜTFEN HERKES GAYRET ETSİN İLAN İÇİN GÜÇLENELİM MÜCADELEYE KATLANARAK DEVAM EDELİM BU %5 SAVINI ÇÜRÜTELİM TEK SIĞINDIKLARI BU ÇÜNKÜ SESİMİZ ÇIKMIYOR, ÇIKAMIYORRRRR.

    2 YIL SONRA CİDDİ BİR FELAKET OLUŞACAK BUNU GÖRMEZDEN GELİYORLAR ÖTELİYORLAR...

    SAYGILAR
    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  144. BU 10 DKLIK ARAYI İYİ DEĞERLENDİRELİM ARKADAŞLAR BÜLENT ARINÇA MESAJ ATIN. CEVAP YAZIYOR. OYUM HARAM OLSUN SİZE DEYİN. NE HİSSEDİYORSANIZ YAZIN. YARIN YIRTINSAKDA BİŞİ FAYDA ETMEYECEK. KONTÜRÜ OLMAYANLARA BEN KONTÜR GÖNDERECEM NOLURSUNUZ DUYARLI OLUN. BİR MESAJ ATIN BÜLENT ARINÇA...

    0532 241 62 55 BÜLNET ARINÇ

    YanıtlaSil
  145. CANİKLİ ALLAH CANINI ALSIN EN ACİL TARAFINDAN ARKADAŞLAR OTURUMA ARA VERİLMİŞKEN BOŞ DURMAYALIM ARAYALIM LÜTFEN

    YanıtlaSil
  146. BU KEL NEDİYECEK ACABA

    YanıtlaSil
  147. işte bir tane daha işe yaramaz

    YanıtlaSil
  148. KONUŞAN ALİ BAYRAMOĞLU BİR NOLU 3 KAĞITÇIDIR !RİZEDE HALA KÖYLÜYE BORCU VARDIR YAŞ ÇAY BORCU İSTEYEN ARAŞTIRABİLİR!3-4 YILDIR KÖYLÜYE BORCUNU ÖDEMİYOR......

    YanıtlaSil
  149. aihm sizin gibi düşünmeyecek
    bunu canikli ve arıça sms le yolladım
    başka çare yok gibi ali bayramoğlu konuşuyor
    zihniyet ortada boşa konuşuyoruz

    YanıtlaSil
  150. arkadaşlar bütün telefon operatörlerini internet üstünden günlük 20 bedava mesaj hakkı var sms mesajlarını internetten atabilirsiniz girin oparetör sayfalarında açıklamalar var

    YanıtlaSil
  151. ARKADAŞLAR AKP NİN CEZACI ZİHNİYETİNİ HEPİMİZ GÖRELİM VE ONA GÖRE BİRLİĞİMİZİ BOZMADAN SAVAŞA DEVAM EDLİM!!!!SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  152. Canikli'nin iki hatası
    1-Ceza 3 yıl değil 5 yıl
    2- AİHSözleşmesi ek 4 nolu protok 1. madde çeki ödeyemeyene ceza verilmez diyerek sanki tasarıda ödeyemeyene ceza veriyormuş gibi tasarı sözleşmeye aykırı değildir dedi.
    Oysa tasarı ödeyen,ödemeyen herkese ceza veriyor...
    Av. Rahmi Ofluoğlu

    YanıtlaSil
  153. Bu akp varya bunların hepsinin çeki yazılsın inşallah. Delirecem ya.

    YanıtlaSil
  154. Arkadaşlar Kontorunuzu Canikliye oy atarak bedavaya harcamayın bu adamın olaya bakış açısı belli gidecek olan mesajlarla bunu engelleyemeyiz ancak Eğer amacımız AKP ye etki etmekse en etkili ağızlardan biri olan Sn. Bülent ARINÇ'a yüklenmek lazım ha gayret onu mesaja boğalım hazır kendisi de mecliste imiş madem ona derdimiz anlatmaya çalışalım. Jenardi arkadaşımızdan da rica edelim halazırda Bülent Arıncın cebine ulaşamayanlar var ise tel nosunu bir kez daha yayınlasın buradan mesaj atabilelim. yanlışım yoksa eğer telefonu 0532 241 62 55 BÜLNET ARINÇ

    YanıtlaSil
  155. KEL nekadarda güzel konuşuyor bankaların agzıyla bunlar dini imanı kullanıyor yazıklar olsun açsın kuran-ı kerimi okusunda TÖVBE etsin ayıp ya ayıp!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  156. Uludağ rumuzu ile 190 no'da yazan arkadaşım yazdığın yazıyı okuduğumda hepimiz için bir müjdemi veriyorsun yoksa yazdıkların arada mı kaynamış anlamış değilim, eğer yazdıklarından benim anladığım sonuç çıkıyorsa geçmiş dönemde çeki yazılan herkes toplu affa uğrayacak. Bunu okuyan herkeste bu yoruma ait bişeyler yazması lazım ama kimse yazmamış. Senden ricam yazdıklartını sadeleştirerek bir kez daha herkesin anlayacağı dilde yazman.. teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil
  157. CHP NERDESİN??????????????????????????????????

    YanıtlaSil
  158. Ali bayramoğlu üçkağıtçının önde gidenidir. Kendisi rizelidir hemşerisi oluğuna utanıyorum

    YanıtlaSil
  159. ALİ RIZA ÖZTÜRK NEREDE...chp adına hep bu adam konuşacaksa vay halimize...ZEYNEP

    YanıtlaSil
  160. YA AHMET İYİMAYA NE DİYOR İYİMİ KÖTÜMÜ KONUŞUYOR!

    YanıtlaSil
  161. arkadaşlar yargıtay objektif yada subjektif anlamıda ödememeye bakıyormu adam aihm buna bakar diyor bizde neden ödeyemedin diye soran yok burdan benim anladığım aihm den çekiniyorlar tek yol aihm

    YanıtlaSil
  162. AHMET İYİMAYA NEDİYOR YA BİRİ ANLATSIN KENDİNİ YALANLADI EKONONMİK KRİZ OLSA CEZA KALKAR DİYOR KENDİSYLE ÇELİŞİYOR!

    YanıtlaSil
  163. ARKADAŞLAR AİHM'E GİDİYORUZ BAŞKA YOLU KALMADI ARTIK.SEÇİM OLUR İNŞALLAH AKP SEÇİLMEZ HEPSİ TİCARETLE UĞRAŞIYOR.EN YAKINLARININ EN UZAKLARININ ÇEKLERİ YAZILIR İNŞALLAH CEZA EVLERİNE GİRERLER İNŞALLAH ALLAH AKP'NİN BAŞINA GETİRMEYENİ BIRAKMASIN İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  164. Ali Rıza ÖZTÜRK

    Allah senden razı olsun gözlerim yaşardı sen bizim herşeyimizsin

    YanıtlaSil
  165. sanki son karar verilmiş iyimaya piyasaya bunu satıyormuş gibi konuşuyor...2 yıllık bir erteleme ile çıkacak bu yasa,bari bu ertelemede faiz olayınıda kaldırsalar.bir de avukatlık ücretleri ve icra harçları da kalksa bari..

    YanıtlaSil
  166. BRAVOOOOOOOO YA DTP'YE OY VERECEĞİM YA CHP'YE YA MHP'YE İYİMAYA DENEN KELE YÜKLENİYOR BRAVOOOOOOOOOO BİZİ KİM İYİ İZAH EDERSE ONA OY VERECEĞİM BU ADAM İYİMAYAYI DÖVER İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  167. CHP'YE OY VERECEĞİMMMMMM KAHROLSUN AKP

    YanıtlaSil
  168. ASLANIM ALİ RIZA ÖZTÜRK KONUŞ ÜLKÜCÜYÜM AMA OYUM C H P YEEEEEE

    YanıtlaSil
  169. bzim gibi kobiler bu memleketin gsmh sını %36,5 ını istihdamında %60 nı karşılamakta bunlara neden deyinilmiyor.

    YanıtlaSil
  170. HELAL SANA ÖZTÜRK.. ADAM GİBİ ADAM İŞTE....

    YanıtlaSil
  171. YAŞAAAAAAAAAAAAAAAAA CHP ATATÜRKÜN KURDUĞU PARTİ BÖYLE OLURT İŞTEEEE BRAVOOOO TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

    YanıtlaSil
  172. Tüm oylarım bundan sonra CHP ye .

    YanıtlaSil
  173. ALİ RIZA ÖZTÜRKÜN TELEFON NUMARASI VARMI ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  174. ARKADAŞLAR DTP'Yİ CHP'Yİ MHP'Yİ ARKAMIZA ALIRSAK GREV YAPARSAK BU İŞİ KAZANIRIZ İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  175. CHP ye de helal olsun

    YanıtlaSil
  176. HELAL OLSUN CHP.........................

    YanıtlaSil
  177. BRAVOOOO YA ADAMA ELLERİNDEN ÖPERİM ALİ RIZA ÖZTÜRK

    YanıtlaSil
  178. ARKADAŞLAR BUGÜNKÜ HABERTÜRK GAZETESİNİN HABERİ
    İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, çek kanun tasarısı ile getirilen düzenlemelerin, ticari hayatta büyük öneme sahip olan ''uzlaşma kültürünü'' geliştireceğini ve yasanın, çekin itibarını artıracağını belirtti.Yalçıntaş, yaptığı yazılı açıklamada, tasarıda, çekin ödenmesini sağlayacak hükümlere ağırlık verildiğini hatırlatarak, çekin karşılıksız çıkması halinde alacaklıya, tahsilatı kolaylaştırıcı hükümlerden yararlanma olanağı sağlanması yaklaşım tarzını doğru bulduklarını ifade etti.
    Bundan sonra, çek düzenleyenlerin daha titiz davranacağına işaret eden Yalçıntaş, ''Çünkü karşılıksız çek düzenleyen bir kişi sadece cezai müeyyide ile karşılaşmayacak, bir daha çek kullanamayacak. Bu sayede çeki alan kişinin riski de azaltılmış olacak'' dedi.Yalçıntaş, tasarının en önemli üç noktasını, ''uzlaşma müessesesi'', ''hamiline çek uygulamasına sınır getirilmesi'' ve ''banka sorumluluğunun artırılması'' olarak sıralayarak, tasarı ile getirilen düzenlemelerin, ticari hayatta büyük öneme sahip olan ''uzlaşma kültürünü'' geliştireceğini, tasarının çekin itibarını da artıracağını kaydetti.Tasarıda, hamiline çek uygulamasına da sınırlama getirildiğini belirten Yalçıntaş, düzenleme ile vergi kaçakçılığının engellenmesi yönünde ''önemli bir adım'' atılacağını belirtti.Murat Yalçıntaş, tasarı ile bankaların, karşılıksız çıkan her bir çek yaprağı için ödemekle yükümlü oldukları miktarın 470 liradan bin liraya çıkarıldığına dikkati çekerek, miktarın her yıl yeniden değerlendirileceğini, bu düzenleme sayesinde alacaklının hakkının daha da iyi korunacağını ifade etti. Tasarının ticari hayat ve hukuk sistemi için önemli olduğunu vurgulayan Yalçıntaş, 2009 yılı Kasım ayı itibarıyla Türkiye'de 1,7 milyon adedin üzerinde karşılıksız çek, binlerce dava ve 2 bine yakın hükümlü bulunduğunu kaydetti.
    Yalçıntaş, yapılan düzenlemenin karşılıksız çek veren kişinin yanı sıra birinci derece yakınları dahil tüm ailesini etkileyeceğini, bu durumun kötü niyetli kişileri engelleyici olduğunu ifade ederek, geri dönen çeklerin sahiplerinin kimler olduğunun TOBB vasıtasıyla iş aleminin bilgisine sunulmasının da çek kanununda yer almasını istedi.

    YanıtlaSil
  179. Bu alirıza ÖZTÜRKÜN telefonunu verin lütfen bilen varsa yazsın. Allah şahidimdir birdaha AKP ye oy vermem Mersine gidip bu Alirıza ÖZTÜRK e oy verecem. Birisi Alirıza ÖZTÜRKÜN telefonunu yazsın lütfen....

    YanıtlaSil
  180. ticarette senet kullanmanın önü açılmalı-çek ise aslına dönmeli ve ödeme aracı olarak kullanılmalı böyle olunca banka ve tefecilere yalvarmak yerine gidip kırtasiyeden alacağımız bonolarla ticaretimizi döndereceğiz.

    YanıtlaSil
  181. Hay ağzını öpeyim senin...

    YanıtlaSil
  182. AĞLAMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMM OYLAR C H P YEEEEEEE

    YanıtlaSil
  183. ALİ RIZA ÖZTÜRK 0532 5247309

    YanıtlaSil
  184. ALİ RIZA ÖZTÜRK HERYERİNİ ÖPEYİM SENİN HER YERİNİ ADAMIN TELEFONU VERİNİZ ALLAH RIZASI İÇİN

    YanıtlaSil
  185. Bende ölmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  186. ARKADAŞLAR GAZETE İLANINDA ALİ RIZA ÖZTÜRKE TEŞEKKÜR EDELİM

    YanıtlaSil
  187. Soru soran 1.vekil;
    bu mhp aydın vekili kafayı yemiş banka kredileriyle çek ödensin demeye getirdi bizi banka denen kapitalist kudurganların eline düşürecek bu sefer de Allah akıl fikir versin bunlar nasıl vekil olmuş...

    YanıtlaSil
  188. İŞTE BUDUR...umarım körlerin gözünü,sağırların kulaklarını açmıştır ALİ RIZA ÖZTÜRK...hepimize tercüman oldu...ağzına sağlık....ZEYNEP

    YanıtlaSil
  189. sonunda birisi adli para cezasından içerde kaç kişi bulunmaktadır dedi sonunda biri bunu sordu.

    YanıtlaSil
  190. Acayip sıkıştırdılar valla sorularla... Bunları "erkek" gibi cevaplayacak biri varmı bakalım

    YanıtlaSil
  191. HERKES ALİ RIZA ÖZTÜRKE TEŞEKKÜR MESAJI ATSIN ARKADAŞLAR ARKAMIZA ALMAMIZ LAZIM BU İNSANLARI DAHA FAZLA

    YanıtlaSil
  192. demek ki mecliste adam gibi adamlarda varmış

    YanıtlaSil
  193. bunlar hala 2bin kişi diyor bu ne biçim iş kafayı tırlatıcam hayret birşey ali rıza öztürk beye saygılarımı sunuyor oyumu chp ye verecegime söz veriyorum

    YanıtlaSil
  194. arkadaşlar,SN ÖZTÜRKe teşekkür etmek isteyenler için tel.0532 5247309
    bize her zaman destek olduğu için çok teşekkürler-duygu

    YanıtlaSil
  195. Ya kardeşim dinleme falan ne dinlemesi ya biz hapisdeyiz , hapse girmek üzereyiz neden bizi konuşmuyorsunuz.

    YanıtlaSil
  196. çek yasası konuşuluyorken ne diye kel alaka sorular soruyorlar anlamıyorum-yok telefon dinleme-yok yeni şafak yazarı-konuya hazırlanmamışlar.

    YanıtlaSil
  197. Ali Rıza beye teşekkür mesajı attım.

    YanıtlaSil
  198. AKP MANTIĞINA BAKAR MISINIZ?
    EĞER HAPİS OLMAZSA ÇEKLER ÖDENMEZMİŞ...
    BUNLAR BU MEMLEKETİ İDARE EDİYOR...
    VAY HALİMİZE...

    YanıtlaSil