İş Yerime Haciz Geldi, İntihar Ettim

haciz, esnaf, antalya, avukat, icra
Haciz işlemleri için gelen avukata cep telefonuyla "Ben mezarlıktayım. Cenazemi oradan alırsınız" yazılı mesaj gönderip intihar etti.

Antalya'da ekonomik sıkıntıya giren mobilya işletmecisi 51 yaşındaki Ali Yılmaz, iş yerine haciz memurlarının geldiği haberini alınca mezarlığa gidip kendini bir ağaca asarak intihar etti. Ali Yılmaz'ın intihar etmeden önce hacze gelen avukatın cep telefonuna "Ben mezarlıktayım. Cenazemi oradan alırsınız" yazılı mesaj gönderdikten sonra çocuklarına da "Çocuklarım beni affedin. İş yerine haciz gelince intihar ettim" yazılı not bıraktı.

Olay saat 18.00 sıralarında Antalya Nebiler Mezarlığı'nda meydana geldi. Akdeniz Sanayi Sitesi, 5023'üncü Sokak'taki iş yerinde mobilya döşemeciliği yapan Ali Yılmaz, "ekonomik sıkıntı nedeniyle borçlarını ödeyemeyince" iş yerine haciz geldi. Avukat ile haciz memurlarının iş yerindeki eşyaları topladığını öğrenen Ali Yılmaz, motosikletiyle Döşemealtı İlçesi'ndeki mezarlığa gitti. Ali Yılmaz daha sonra haciz işlemleri için gelen avukata cep telefonuyla "Ben mezarlıktayım. Cenazemi oradan alırsınız" yazılı mesaj gönderdi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, gittikleri mezarlıkta Ali Yılmaz'ın bir ağaca asılı cesediyle karşılaştı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede Ali Yılmaz'ın, "Çocuklarım beni affedin. İş yerine haciz gelince intihar ettim" yazılı not bıraktığı belirtildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
DHA

Kategori: Haciz, iş yeri, icra, intihar, işyeri haczi, avukat, evlere haciz, ev haczi

4 yorum:

  1. Allah Rahmet Eylesin...
    Kanla beslenen Avukat , 2 sandalye 1 testere aldın da doydun mu...
    Allah sizi beter etsin inşallah...

    YanıtlaSil
  2. mustafa alper oral12 Mayıs 2012 01:31

    Avukatın ne suçu var...Allah'ın yasakladığıintihar yolunu seçmek mi haklılık?
    Alacağını alamadığı için çocuklarına ekmek götüremeyen, iflas eden nice insanlar var. Avukat babasının alacağını takip etmiyor. Müvekkilini temsil ediyor. Keşke avukatlar aradan çekilse de vatandaşlar birbirlerini mi boğazlasa?

    YanıtlaSil
  3. Rev Prinse Tomcy22 Mart 2013 12:08

    Уважаемые кредиторы, законным и аккредитованных деньги и кредитные офицеры, чтобы помочь остановить плохой кредитной историей, кредитные и процентные ставки в 5% людей и сотрудничать органов и компаний, нуждающихся в финансовой помощи в любом мире.

    Мы предлагаем кредиты для индивидуальных и корпоративных интересов с низкой процентной ставкой 5% гарантию (ID, социальное обеспечение, на 100%).
    Наши профессиональные рекомендации не являются обязательными.

    Наш кредит плату за услуги в размере 5%

    рефинансировать
    Инвестор кредиты
    Автокредиты
    консолидация долгов
    Бизнес-кредиты
    потребительский кредит

    Как написать обратно, если вы заинтересованы, заполните эту форму, чтобы мы могли начать обработку кредитных

    Заемщики и применения полный текст заявления

    Имена претендентов: ____________________
    Сумма кредита просили: __________________
    Продолжительность займа: _________________
    Цель кредита: _______________________
    Адрес заявителя: _________________
    Род занятий: __________________________
    Город: ___________________________
    Государство: __________________________
    Страна: __________________________
    Жанр: _____________________
    Возраст: ________________________
    Телефон: ___________________________________

    Мы надеемся, что хорошие отношения между вами и обслуживание кредита Tomcy Prinse.

    Prinse Tomcy финансовой фирмы кредиты, Inc
    Контактная информация: Адрес электронной почты: prinsetomcy@yahoo.com
    C. E.O.Prinse Tomcy
    директор

    YanıtlaSil
  4. İNTİHAR ETMESİ İYİ OLMUYOR TABİ BİRDE AHİRETTEKİ DURUMU VAR BU İNTİHARIN ALLAH KIMSEYİ CANINDAN EDECEK KADAR BUNALIMA SOKMASIN ..BEN SİMDİ BU KANUNLARIN VE ADALETİN VE AVUKAT HACİZCİLERİN BILE BILE BILDIKLERI HALDE YAPTIKLARI BU VAHŞETLERİ ESREFLE KINIYORUM..BU YASA CIKARSA İNANIYORUMKI HERKES DAHA RAHAT BORCLARINI ODEYEBILECEK ..NEDEN HACİZ OLMUYACAGI DUUSUNULEREK KARSI TARAF AVUKATLARI ANLAŞMAYI DAHADA KOLAY HALE GETİRECEK VE BORCLU PSİKOLOJİSİ SAGLAM VE KENDINE GUVENLİ BİR ŞEKİLDE ANLAŞMA YAPARAK BORCLARINI RAHAT RAHAT ÖDEYEBILECEKLER BUNU BENIM BILDIGIM GIBI BUZAMANA KADAR HERKES VE ADALETCİLERDE COK İYİ BILMEKTEDİRLER NEDEN BU ZAMANA KADAR BUNCA CANA MAL OLANA KADAR BEKLENİLDİ ANLAMIS DEĞİLİM BENİM EVİME HACİZE GELİP 30 BİNLİRALIK BORC ICIN 750 TL ETMIYECEK 3 BEYAZ ESYAYI ALAN VE PSİKOLOJİK TRAWMA YAŞATAN İNSAN EVLEADLARINI ICIMDEKI BASTIRILMIS ACILARLA KINIYOR KINIYOR KINIYOR VE ALLAHTAN TUM ISLAM ALEMINE YARDIM ETMESINI DUA EDIYORUM RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN TUM BORCLULARIN TUM HASTALARIN TUM INSANLARIN..

    YanıtlaSil