Çek Mağdurları Sitesine Yapılan Saldırılar

      Günlerdir çek mağdurları sitesine mesnetsiz iftira ve yakıştırmalarla saldırılar olmaktadır bu saldırıların kaynağı ve bu saldırıları örgütleyen şahıs ise hepinizin malumudur,

      Aslında o karalama ve iftiralara karşı cevap yazmanının da bir gereği yoktur fakat sitemize yapılan saldırılar ve iftiralar o kadar çirkin boyutlara vardı ki bu açıklama yapmak zorunlu hale gelmiştir.
     Günlerdir birilerinin maaşa bağladığı elamanlarınca, arkadaşlarımızın cep telefonlarına ve e-mail adreslerine mesaj gelmekte insanları bir siteye davet etmekte kurdukları sitede ise çek mağdurları sitesine yapılan karalamaları okunmasına çalışılmaktadır.

      1, Onlara göre Çek mağdurları sitesi Ak partinin kurdurmuş olduğu ve esasen çek mağdurlarını pasifize eden bir siteymiş! Bu ithama ne cavap verilir? İnsan gülsemi ağlasamı diye şaşırıyor.. iktidarın seni susturmayacak kudreti yok ne yapsınlar sanal internet siteleri kurdurarak olayları pasifize ediyorlar.. öylemi..?
Sen bu siteyi, karalama çamur atmak için birileri tarafından kurdurulan internet siteleriyle karıştırdın sanırım, bu site öncelikle yasal çizgiler çerçevesinde, çek yasasının yarattığı sorunları ve dramı anlatmak, birlik oluşturmak ve kanun yapıcıya sorunları aktarmak için vardır, ikinci olarak bu kanunla yargılanan çek mağdurlarının hukuksal haklarının neler olduğunu ve bu haklarını nasıl kullanacakları konusunda bilgi verir. Çözüm yolunun sadece TBMM'de olduğunu bilir ve buna göre davranır. Kişileri karalamaz, iftira atmaz, iktidarı da eleştirir fakat sizler gibi ne hükümete ne devlete ne yargıya nede kişilere çamur atmaz.. Sitemizde yorumlar bölümünde yer alan Devlete, iktidara ve yargıya yapılan karalamalar çamurlar hep sizlerin yaptığı yorumlardır. Bunlar bellidir.

      2-Bu site sayesinde yapılan tıklamalarla çok para kazanmışız! Google aylık binlerce dolar ödüyormuş! Sitenin değeri bilmem kaç yüzbin dolarmış!
Okuyanda sanırki bu adam çek mağdurları sitesinin muhasebe müdürü! Sitenin hesabını kuruş kuruş biliyor şerefsiz.

Peki bu çek mağdurları sitesi parayı nasıl kazanıyor Sitede reklam mı var?
Sen o malum avukatın sitesiyle bu siteyi karıştırıyorsun herhalde.

      Google ziyaret başı paramı ödüyor, Peki buna dayanağın ne? Bu yazıları yazdığın site sahibide para alıyorsa bilmiyorum, google bize kuruş ödemediği gibi her yıl bizden para alıyor. Bize yöntemini anlatsında bizde alalım, bu parayı söz senlede paylaşalım. O Site sahibinin biraz onuru varsa çıkar açıklama yapar böyle bir şey mümkün mü değil mi açıklar, bizde öğrenelim, en azından o parayla mağdur arkadaşlarımıza da destek çıkarız, Ama muhtemelen kafada kuruyorsun, diyorsun ki; ne vurgun vuruyorlar be, ah ben olacaktım cebimi doldururdum, herkesi kendin gibi sanıyorsun, atıp tutuyorsun. Keşke kazansaydık, en azından…senin dolandırdığın borcunu ödeyemez hale gelmiş muhtemelen ödeyemediği çeki yüzünden cezaevine düşmüş esnafların parasını öderdik

      Yok ama para kazanmıyor neden bu işi yapıyor diye uykuların kaçıyorsa sana açıklayayım..
İnsanlıktan nasibini almamış, her şeyi para gören şahıslar kendi penceresinden baktığında ona öyle gelmesi çok doğal., çünkü o para almadan parmağını oynatmaz sizin gibi mağdurun cebindeki ekmek parasına göz diker, eğer parası yoksa bu bayansa namusuna göz diker, aslında buraya yazılacak çok şeyler var ama sözün bittiği yerdir yazılamıyor..

       Paranın nasıl kazanılacağını onlar gibi şerefsizlerden mi öğreneceğiz. Eğer amaç para kazanmaksa kurarsın alacaklı sitesi, onlara göre arkamızda iktidarda var, Avukatlar zaten alacaklı taraftarı rantları var, tefecilerden de mali destek al, yap mücadeleni hem para kazan hem de aldığın bu güçle her yerden ses getir.

      Bu sitede bir umut bekleyen, varını yoğunu kaybetmiş, her şeyi icralarda hacizlerde yok pahasına satılmış mazlumların ne parası varki neyini alacaksın.

      Fakat karalama olsunda gerisi önemli değil, maaşını verdiği hukukçu bu siteyi önünde engel görüyor, kilit konumda gördüğü kişileri maaşa bağlıyor yada ücretsiz davalarını üstleniyor, onların kendisine getireceği müşterileri hayal ediyor. Sonra başlıyor çamur atmalar, saldırılar arkalarında da zatı muhterem var ya.. adam sanalda delikanlı kesiliyor, Sanal delikanlı bir yandan atıp tutuyor bir yandan da korkusundan Savcılığa verdim Mahkemeye verdim mailleri göndermeyi de ihmal etmiyor.

      Sana uymak kolay, sana uyup hakaret edeceğiz küfür edeceğiz, Ama buralarda küfür bulamazsın çünkü sitemize saygımız var, arkadaşlarımıza saygımız var, çok delikanlıysan yanda telefonum var. Ararsın.

      Bu şahıslar belli kimler olduğu belli karakterleri belli ve onları da kimlerin örgütlediği belli.
Bunların amacı, bizleri mücadeleden soğutmak, istiyorlar ki meydan onlara kalsın, bu bu zulümden kurtulmak için her fedakarlığa razı mağdurun cebindeki 10 kuruş gözlerini kamaştırıyor.
Bunun içinde, Herhangi bir girişimde bulunduğumuzda medya basın vs, el altından sabote etmeye çalışırlar, şikayet dilekçeleri farklı farklı isimlerle şikayet e-mailler gönderirler, ama format aynı format.

     Çek mağduru arkadaşlarım, Bunu iyi anlayınız, Eğer bir sorundan besleniyor para kazanıyorsanız kısaca işi ticarete dökmüşseniz, o sorunun devam etmesini istersiniz, aksini düşünmek ticaretin ruhuna aykırıdır,

      Evet Sitemizde Avukat isimleri var, yoksa zatı muhteremin tek sıkıntısı bumu? O saldırılar o karalamaların altında hep bumu yatıyor? Onlar olmasın, Avukata ihtiyacı olanlar zatı muhtereme mi gitsin? Bu site burada durduğu müddetçe bu avukatlar bu sitede olacaklar çünkü, çek yasası konusunda deneyimlidirler, medyada bizim yüzümüz olacaklar, ayrıca maddi durumu olmayan arkadaşlarımızın davalarını da çözmeye çalışacaklar, Onlar kazanıyor mu bilmiyorum, bizlerden faydalanıyorlarsa ki kazanmaları muhtemeldir, bizlerde onlardan faydalanmayı bilmeliyiz.. Yanlış yapan veya mağdurlarla ters düşenler ergeç ayıklanıyor ve ayıklanacakta.

      Yurtdışında olan birkaç kişi ve aranması olan kendi işini takip edemeyecek durumda olan birkaç kişi haricinde, biri çıksın desin ki, ben işimi takip edebilirdim ama, site şu avukata git dedi, çıksın biri yazsın bakalım, bunu ispatlasın.. Danışmadan o avukatlara giden kişileri biz bilemeyiz, Avukatlar bölümünde yazılanlar açık, ne demişiz işinizi kendiniz takip edin her türlü yardımı yapmaya hazırız. mağdurların tamamına yakını davalarını kendileri takip ediyor, bunu yapmalarını teşvik ettik, bütün bilgiler belgeler kendilerine sunulmuş, araştırıyorlar, inceliyorlar, haklarını kendileri arıyorlar. Sadece takıldıkları konu varsa arıyorlar danışıyorlar. Yoksa bumu zorunuza giden?
.
     Siteden para kazanma işine gelince Bu sitede reklam mı var tık başına para nasıl kazanılır? Bunun akılla mantıkla açıklanacak bir yönü var mı? internet elinizde biraz araştırın sorgulayın. Site değeri yüzbin dolarmış vs. vs. Googlede “site değeri” diye arattığınızda sitelerin maddi değerlerinin ne olduğunu gösteren onlarca site var girin araştırın. Bunların yazdıklarına inanıp onlara prim vermeyin, şüpheye düşmeyin, araştırın gerçekleri anlayacaksınız..

Size bir örnek vereyim;
Bir şekilde elimize adwors denilen hediye promosyon kuponu geçti, bunu site tanıtımında kullandık zaten kısa sürede de bitti. Zatı muhterem kaçırırmı fırsatı hemen başladı atıp tutmaya, Googlede onun ismini yazınca sitemiz çıkıyormuş ta çek mağdurları sitesi prestij kaybettğini anlayınca bunu yapmaya başlamış, Peki zatı muhterem, Sen aylardır hiç bir masraftan kaçınmadan google'ye reklam veriyorsun, googlede "çek mağdurları" "çek" yazınca senin reklamın çıkıyor, sen nereni kaybettin de:) adının reklamını vermeye başladın söylermisin:) Bu küçük konu bile zatı şahanelerin karekterine bir örnek değilmi?

      Sitelerinde reklam alanlar belli, mağdurların sırtından geçinen sürekli para isteyenler belli, kendini lidermiş gibi gösterip arkadaşlarımızın namusuna göz dikenler belli.

      Çek mağdurları bir şekilde iflas etmiş, kimi alacağını tahsil edememiş, borçlarını ödeyememiş, kimi arkadaş kurbanı olmuş, kimi ortağının ayak oyunlarına yenilmiş,
Hemen hemen her çek mağduru bir şekilde en yakının en güvendiği kişi yüzünden bu duruma düşmüş, Burada da farklı bir durum yok, içimizde, hainler var kalleşler var, dolandırıcılar, sahtekarlar var bunlar her zaman olacaktır.

      Bizi üzen şu daha doğrusu düşündüren şu, bazı arkadaşlarımızın bu kişilere pirim vermesi.(özellikle bir kişinin nankörlüğü, eğer dünyada adaletten bir kırıntı, kalmışsa elbet o bir gün yerini bulacaktır.)

      Arkadaşlarımız bu kişilerin yazdıklarını okuyorlar atılan çamurları görüyorlar yazdıklarının ne kadar ipe sapa gelmez şeyler olduğunu da anlıyorlardır, fakat yinede onları savunacak bir şeyler bulabiliyorlarsa, kusura bakmayın bu kişilerden hiç bir farkınız yoktur. Çünkü siz iyi niyeti ile mücadele veren çırpınan arkadaşları bu mücadeleden soğutuyorsunuz. Bu mücadeleye asıl kötülüğü sizler yapıyorsunuz.

       Bu yapılanlara karşı sessiz kalmakla bile saflarınızı belli edersiniz, sepetteki bir çürük elma tüm sepeti çürütür, biz aramızda çürük elma istemiyoruz. Biz bu adil olmayan yasaya karşı mücadelemizi sürdüreceğiz, isimler üzerinden konuşmayacağız, hareket etmeyeceğiz, bu hukuksuzluğa maruz kalan on binler olarak mücadele edeceğiz sıkıntıları anlatacağız görüşmeleri sürdüreceğiz.

       Herkes çok zor günler yaşıyor, belkide bazı arkadaşlarımız hayatta kalmakla kalmamak arasında ki o ince çizgideler, herkes geçim derdinde ailesine bakma derdinde, eşine biran önce kavuşma derdinde fakat ne kadar zor durumda olursanız olun, ne kadar haklı olursanız olun, dik duramazsanız kazanacağınız bir mücadele de yoktur.

7 yorum:

  1. sagolasın arkadaş düşenın halinden düşen anlar bunların unu kuru tuzu kuru bunlara paraya tapan işleri herzaman düzenli gitmiş adamlar hale bir ayakları kaysın ozaman anlarlar bizim çektiğimizi ben bir yıldır evimden uzak yaşıyorum cezam yuzunden işallah yenı hukumet çözüm bulur

    YanıtlaSil
  2. NE DANGALAKA ADAMIŞSIN, SEN HALA ADAM OLMAYACAN.ŞİMDİDE KÜRTÇÜ TÜRKÇÜ ÇATIŞMASIMI YAPMAYA ÇALIŞIYON. SAPIKLAR NE ZAMANDAN BERİ NAMUS BEKÇİSİS OLMAYA BAŞLADI

    YanıtlaSil
  3. ırz düşmanına namusunu emanet ediyon oh ne ala, yalçın adamım arkanı iyi kolla

    YanıtlaSil
  4. sen arkanı kollayamayacaksan ben yardım ederim.

    YanıtlaSil
  5. AYOL CÜCÜ NERDESİN HALA SAHTEKARLIK PEŞİNDEMİSİN. GENE KİMİ TOKATLIYON. KİMİN KARISINA KIZINA SARKIYON

    YanıtlaSil
  6. ayıp ya bizler evleri işleri depreme uğramış insanlarız

    YanıtlaSil
  7. muratcosar200819 Aralık 2013 14:11



    Vermiş olduğumuz ve vereceğimiz bir mücadele var ve arkasında dik olarak duracağız böyle biline şahısların siteye ve biz esnaflara yaptığı saldırıdanda bir sonuç alabileceklerini sanmıyorum
    Saygılarımla

    YanıtlaSil