Mazlumlar suskun kaldıkça zulüm sona ermez

Çek Mağdurları, karşılıksız çek
Birlik olalım, bu barbar zihniyeti birlikte yenelim! Üç beş kahramanı seyrederek, alkışlayarak zafer gelmez.

Sen etmezsen kendine, bize kimse ihanet etmez.

Şartlara teslim olmak, talepsiz olmak, tepkisiz olmak, sessiz olmak; yenilmekten her zaman daha utanılacak bir durumdurve kötüdür.

İnandığımız, isyan ve itiraz ettiğimiz davamız uğruna çaba sarf etmeliyiz, direnmeliyiz, Gelişmeleri oturduğumuz yerden izlemekle, pasif bir destek ile yetinerek zafer bekleyemeyiz umutlanamayız.

Mücadelenin olmadığı yerde umutlanmak boşunadır. Gayretimiz ve kavgamızla davamıza sahip çıktığımızı ispatlamak gibi bir sorumluluğumuz vardır.

Hiçbir mazerete sığınarak ÖZGÜRLÜK MÜCADELEMİZİ erteleme, kendimizden başkalarına yükleme hakkımız yoktur.

BİZ KENDİMİZ İÇİN MÜCADELE ETMEDİKÇE ZAFER KENDİLİĞİNDEN ÇIKIP GELMEZ.

Plan Bütçe komisyonunda kamu alacaklıların tahsiline ilişkin Torba Yasa vardır.Torba yasaya karşılıksız çekten dolayı verilen Adli para cezalarını mutlaka ekletmeliyiz, bunun içinde Plan Bütçe Komisyon Üyelerini yılmadan aramalıyız. bırakın ters konuşsunlar bağırsınlar çağırsınlar onlar bizim vekillerimiz ve vatandaşa yani asıllarına cevap vermek zorundadırlar.

Cezaevinden çıkan arkadaşlarımızın taahhüt süreleri doldu ve mahkemelerde yine bir uygulama birliği yok, bunun yanısıra cezaevinde binlerce arkadaşımızda var.

Adalet org sitesinde taahhütlerle ilgili yazılan bir soruya verilen cevapları aynen aktarıyorum..

Çek kanunu taahhüdün ihlali


Taahhüd nedeniyle hükümlü hakkında karşılıksız çek suçundan verilen cezanın infazı durdurulmuştur. Müşteki taahhüde uyulmadığından tekrar şikayetçi olmuştur. Bu durumda taahhüde uyulmadığının tespiti nasıl olacak, dosya yeni esasa mı kaydedilecek yoksa ek karar mı verilecek? Taraflar nasıl çağrılıp dinlenecek? cevap veren meslektaşlarıma teşekkürler.

Mustafa Güran Hakim Nazimiye Adliyesi

infaz durdurulmuş ise , önceki karar tekrar infaza verilir, infaz savcısı çağrı yada yakalam çıkarır bu şekilde kararı infaz eder.

Burhanettin GÜL C.Savcısı Kahramanmaraş Merkez Adliyesi

Durum bu kadar vahim...

Sayın savcımıza sormak lazım

5941 sayılıçek kanunu GEÇİCİ MADDE 2-(5) Şikâyetçinin başvurusu üzerine, "anlaşma veya taahhüde uyulmadığının tespiti hâlinde", soruşturmaya, kovuşturmaya veya hükmün infazına devam edilir.

-Buradaki tespit, Alacaklı tarafından yapılacaktır?

-Mahkeme tarafından mı yapılacaktır?

Alacaklı 3/1 ödeme yapılma taleplerine olumsuz cevap verip anlaşmaya yanaşmamışsa

veya bedeli almış yine şikayetçi ise

Bunun tespiti yapılmayacak mı?

Biz savcılığa verelim borçlu meramını karakolda anlatsın, denmek isteniyorsa o başka!!

Alacaklının başvurusu üzerine infaz evrakları savcılığa verilecekse!

Yasa koyucu geçici maddedeyi

5941 sayılı kanun GEÇİCİ MADDE 2- (5) Şikâyetçinin başvurusu üzerine, soruşturmaya, kovuşturmaya veya hükmün infazına devam edilir.

şeklinde kanunlaştırması gerekmezmiydi?

haa diyecekseniz, kanun koyucu işgüzarlık yapmış

o başka..

Adalet sistemini, Finans sektörünün tetikçileri olarak görenlere bir sözümüz yok, bizim sözümüz tetikçi olabilenlere, onlar vicdanlarında yargılanacaklardır şayet vicdanları varsa.


TORBA YASA PLAN BÜTÇE ALT KOMİSYONUNUNDA

VEKİLLERDEN İYİ SİNYALLER GELİYORKEN YILMADAN USANMADAN AŞAĞIDAKİ VEKİLLERİ ARAMALIYIZ.

Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120

Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880

Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330

Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486

İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

ERKAN AKÇAY 03124206996

HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

1.411 yorum:

  1. Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  2. ARKADAŞLAR DURMADAN MSJ LARA DEVAM İNŞALLAH KURTULACAGIZ BU DERTTEN

    YanıtlaSil
  3. BEN HİDAYET TURAL BAŞIMDAN GECEN BU ÇEKLERDEN DOLAYI HAYATIM KARARDI İSTEMEYEREK TE OLSA ARTIK HAYATA BIKMIŞIM 3 ÇOCUK BABASIYIM GURBETE 20 AYDIR AMELE OLARAK ÇALIŞIYORUM 20AYDIR ÇOCUKLARIM YÜZÜMÜ GÖRMEMİŞ BU ÇEKLERDEN DOLAYI EVE GELDİĞİMDE ÇOCUKLARIMI BANA BABA DİYEÇEKLERİNE AMCA OLARAK İTAP EDİYORLARDI BU GÜN GÜNÜMÜZDE TÜRKİYEDE 73 MİLYON İNSAN EN AZ 30MİLYON ÇEK MAGDURUDUR EYER BU KADAR İNSAN CEZA EVİNE DÜŞSE ÇOCUKLARNA VE AİLESİNE NASIL GEÇİMİNİ SAGLAYAÇAK VE HERHANGİ ELİNİZE NE GECEÇEK Kİ ARTIK ÇOCUKLARI YETİM GİBİ KALIYORLAR BABALARINI UNUTMUŞLAR HİÇ BİR İNSAN İSTEMİYORKİ ESNAFLIK HAYATI BİTTSİN VE BENİKİ ARTIK İNANIN İNTAHAR ETTTMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORUM BU GİDİŞİLE GİTTSE İNTAHAR BİLE EDEÇEM HERŞEYİMİ, KAYBETTİM AMA DEVLET PEŞİMİ BIRAKMIYOR BİLMEM 20 GÜN HAPİSCEZAN VAR ZA! TAN HAYATIM KARARMIŞ Bİ,RDE HAPİS TAM İNSANI ÖLDÜRÜR BU KONUAY BİR BULUN TEK BU KANUN TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE VAR BAŞKA BİR ÜLKEDE YOKTUR HER ŞEYİMİZ HACIZ ZATEN GELMİŞ ÖLDÜKTEN SONRA KEFENİMİZEDE HACİZ GETİRSİN NORMALDIR AMA HAPİS OLMASIN İFLAS EDEN ESNAFLAR AMELE OLARAK ÇALIŞA Bİ,LESİ İÇİN HAPİS CEZASI KALKSIN BUNU YÜCE DİVANA SESLENİYORUM VE ARZ EDERİM SAYGIMLARIMLA TÜM HAYATI KARARMIŞ BENİM GİBİ ARKADAŞILARADA SAYGILARIMI SUNİYORUM. hidayet

    YanıtlaSil
  4. iyi akşamlar saygıdeğer arkadaşlar sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum ceza evindeyken bir arkadaşım mektup yazmış nasılsın dostum diye başlayan şöyle bir düşündüm burada acaba nasıl olunur diye ve sonra cevap yazmaya başladım dedim ki sevgili dostum şuan 40 yaşındayım ve 40 yaşında anadan doğma ama bir insana deseler ki gözlerin açılacak fakat hayatının geri kalanını ceza evinde geçireceksin kendini hiç görememiş belki evlenmiş çocukları olmuş fakat ne eşini nede çocuklarını görmüş ve onları görecek yıllarca merak içinde yaşamış bir insana dedim ki herhalde ceza evi cennet gibi olurdu sevgili dostum dedim. Kör bir arkadaşın gözünden bakarsam 40 yıldır çok şükür gören birisi olarak iyiyim evet iyiyim yazmıştım 3 de yorum yazan sevgili arkadaşımın yazdıklarını okuyunca aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim asla ümitsizlik yok her inişin bir çıkışı vardır mutlaka oda yakındır bizlere hepinize saygılarımı sunarım

    YanıtlaSil
  5. HİDAYET ABİCİM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN ABİCİM HEPİMİZİN DURUMU AYNI PES ETMEK YOK ABİCİM MÜCADELEYE ELİNDEN GELDİGİN KADAR DESTEK İNŞALLAH BU SORUN BİTECEK ÇOCUKLARINA İYİ BİR BABA OLACAKSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN

    YanıtlaSil
  6. kader birliği yaptıgımız, mücadelemizi bu günlere beraber taşıdıgımız arkadaşlarımız eski sitemizde mücadeleye devam ediyor. birlik ve beraberliğe en çok muhtaç oldugumuz bu günlerde, bize yapılacak en büyük ihanet bölünüp, parçalanmaktır. bu mücadeleye sekte vurmak, magdurların kafasını karıştırmak büyük vebaldir. kimse bu bölünmenin vebalini ödeyemez, altında kalır. yeni siteler denendi ama tutmadı, yinede tutmayacaktır. bu nedenle arkadaşlarımızın çatlak seslere kulaklarını kapatmalarını istiyoruz. biz yine eski adresimizdeyiz. www.cekmagduru.com sitesini tasvip etmiyor ve desteklemiyoruz. saygılarımla

    YanıtlaSil
  7. kader birliği yaptıgımız, mücadelemizi bu günlere beraber taşıdıgımız arkadaşlarımız eski sitemizde mücadeleye devam ediyor. birlik ve beraberliğe en çok muhtaç oldugumuz bu günlerde, bize yapılacak en büyük ihanet bölünüp, parçalanmaktır. bu mücadeleye sekte vurmak, magdurların kafasını karıştırmak büyük vebaldir. kimse bu bölünmenin vebalini ödeyemez, altında kalır. yeni siteler denendi ama tutmadı, yinede tutmayacaktır. bu nedenle arkadaşlarımızın çatlak seslere kulaklarını kapatmalarını istiyoruz. biz yine eski adresimizdeyiz. www.cekmagduru.com sitesini tasvip etmiyor ve desteklemiyoruz. saygılarımla

    YanıtlaSil
  8. Bende sevgili iskender denizi ve sami kal gibi düşünüyorum.zaten başka biryerede girmadim.fidan55

    YanıtlaSil
  9. ben de SAMİ KAL gibi düşünüyorum.SAnırım bu siteden bölünmeler gerçekleştiğinde SN. BURHAN İŞCAN nın ne kadar haklı olduğunu kendimiz ispatlamış olacağız.

    YanıtlaSil
  10. karabüklü. neler oluyor bu bölünme niye

    YanıtlaSil
  11. KARABÜKLÜ,
    AYNI TAHTAYA HEDEF ALINMAZ İSE TABİAT KANUNUDUR KURŞUN ŞAŞAR.
    67-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  12. hepimiz beraberce haklı oldugumuz davalarımızda birbirimizle tanımadan dahi olsa mücadelemizi sürdürürken neden menfaat çatışması su yüzüne çıkar gibi oluyorsa nedenini anlatırmısınız...
    tarkan

    YanıtlaSil
  13. geçenlerde şöyle bir eski yorumlara bakma fırsatım olduda. insanlar bu sitede günde 1 2 yorum anca yaparlarmış ve bir elin pamağı kadar insan varmış. şu gelinen noktaya bakıyorum ve kahroluyorum. nedir bu insanların derdi neden yeni bir site kurma ihtiyacı yerimizmi dar geldide yeni site yapıyoruz. çek mağdurları ilk bu adreste başlamış ve inşallahta hep beraberde bu yasayı tarihe gömecektir. isimlerin şahsen hiç önemi yok yalnız kendi egolarını tatmin etmek isteyenlerinde bu mücadeleye faydası olmaz. ha şu var insanları bölerek ben bu yasayı kaldırırım diyen varsada elini ilk öpen olurum.

    YanıtlaSil
  14. karabüklü.67 çekzede biliyorsan net yazarsan sevinirim

    YanıtlaSil
  15. ARKADAŞLAR,
    BÜYÜK İHTİMALLE İNFAZLAR ŞU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞECEK.ALACAKLI ŞİKAYET EDECEK.İLGİLİ MAHKEME YENİ BİR DOSYA İLE DAVA AÇACAK.HAKİM SORACAK BORCUNU ÖDEDİNMİ.HAYIR.ÖNEMLİ BİR GEREKCEN YOK İSE İNFAZIN DEVAMI,HAKİM İNSAFLI BİRİ 3 AY SÜRE.YAŞANMIŞTIR.
    67-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  16. ya şu site yönetimine bir mail hesabı yapın herkez adı soyadıyla bir mail atsın kaç kişiyiz onu bi öğrenelim ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  17. KARABÜKLÜ,
    HER DOĞRU HER YERDE KONUŞULMUYOR.KONUŞULUR İSE DAVAMIZA ZARAR GELİR.SAKİNLEŞMEYEN DENİZ VARMI.HELE BİZİM GİBİ BU SIKINTILARI YAŞAYACAKSINDA SAKİNLEŞMEYECEKSİN.
    67-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  18. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 19:59

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ARANIZDAYIM, BİRAZDAN; KENDİMCE GÜNÜMÜZ FAALİYETLERİ KONUSUNDA, YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  19. KARABÜKLÜ,
    DÜN SİZİN ORADA İDİM.CEP 05416123166 ÇALDIRMANI BEKLERİM.
    67-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  20. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 20:11

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ÇOK AMA ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR, BİZİM BU HAKLI DAVAMIZDA; SİTE AYRIMI YAPMAK, ARKADAŞ AYRIMI YAPMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK, KENDİSİNE SAYGI DUYDUĞUM; YENİ BİR SİTE OLUŞTURDUKLARINI BANA MESAJLA GÖNDEREN ARKADAŞIMADA, SAYGI DUYDUĞUMU VE KENDİSİNİ ÇOK SEVDİĞİMİ İFADE EDİYORUM. ANCAK; KEŞKE HEPİMİZ BİR ÇATI ALTINDA OLUPTA, YASAL YOLLAR ÇERÇEVESİNDE, BU HAKLI MÜCADELEMİZDE BİR ARADA OLABİLSEK, DAHA İYİ OLURDU DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ, ALIKOYAMIYORUM. ASLINDA MÜCADELEMİZ AYNI AMA; NEDENSE, BÖLÜNMELERE MANİ OLAMIYORUZ. OLSUN; YİNEDE OLSUN, AYNI HAKLI DAVA İÇİN MÜCADELE EDİYORSAK SORUN YOK DİYELİM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  21. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 20:15

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; DÜNDEN SÖZ VERDİĞİM ÜZERE, YALANSIZ VE YANLIŞSIZ OLARAK, SORUNLARIMIZI ANLATABİLEN, MESAJLARIMI; SAYIN İLGİLİ MİLLETVEKİLLERİMİZE GÖNDERDİĞİM GİBİ, VERİLEN BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA, GEREKLİ YERLEREDE FAKSLARIMI GÖNDERDİM BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  22. kader birliği yaptıgımız, mücadelemizi bu günlere beraber taşıdıgımız arkadaşlarımız eski sitemizde mücadeleye devam ediyor. birlik ve beraberliğe en çok muhtaç oldugumuz bu günlerde, bize yapılacak en büyük ihanet bölünüp, parçalanmaktır. bu mücadeleye sekte vurmak, magdurların kafasını karıştırmak büyük vebaldir. kimse bu bölünmenin vebalini ödeyemez, altında kalır. yeni siteler denendi ama tutmadı, yinede tutmayacaktır. bu nedenle arkadaşlarımızın çatlak seslere kulaklarını kapatmalarını istiyoruz. biz yine eski adresimizdeyiz. www.cekmagduru.com sitesini tasvip etmiyor ve desteklemiyoruz. saygılarımla

    BEN BURDAYIM HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM NE ÖGRENDİMSE BU SİTEDEKİ ABİLERİM SAYESİNDE ÖGRENDİM BAŞTA CÜNEYT GÖKHAN JENARDİ COLLG ULUDAG EKM2510 SAMİ MY WAY ANKARA HUKUK BARIŞCI MERSİN NE ZAMAN ARASAM HİÇ BİR MENFAAT GÖZETMEKSİZİN BANA CEVAP VERDİLER HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM ONUN İÇİNDE NE VARSA BU SİTEDE VAR DİYORUM

    YanıtlaSil
  23. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 20:21

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; KENDİMCE DİYORUMKİ, YARINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRELİM VE BU HAKLI DAVAMIZDA DAHADA BİR YOĞUNLAŞALIM. ÇÜNKİ; YILIN SON GÜNÜ, BİRİLERİNE ULAŞMAK DAHA ZOR OLUR VE ARAYA TATİL GİRER. BEN KENDİMCE İKİ GÜNDÜR; ÇOK ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. ÇALIŞIYORUM; BENDEN ÖNCE SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIM İÇİN. HAYDİ ARKADAŞLAR HAYDİ; SİZLERDE, KENDİNİZ VE TÜM AİLENİZ İÇİN YARINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRİN. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  24. DEGERLİ BARİŞCI MERSİN ABİCİM BUGUN SANA YÖNLERDİGİM MAGDUR ARKADAŞLARA İÇİN VERDİGİN BİLGİLER İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM

    YanıtlaSil
  25. İNFAZLAR ŞÖYLE BAŞLIYOR.
    Karşı tarafın şikayeti üzerine hakim dosya üzerinden kimseye bir şey sormadan resen karar veriyor.Bu süreç en fazla 10 gün.
    Karar itirazı kabil olmak üzere verildiğinden size tebliğinden itibaren 7 gün içinde ağır cezaya itiraz ediyorsunuz elinizde kısmi ödemeyle ilgili delil sayılabilecek belge yoksa,kesin olarak itirazınız 3 ay içinde reddediliyor.Temyiz hakkı verilmiyor.Adalet Bakanlığına kanun yararına bozmaya başvurabilirsiniz,Bu da infazı durdurmaz.
    İzmirli Elektrikçi)

    YanıtlaSil
  26. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 20:26

    VEZİR38 KARDEŞİM. NE DEMEK BEN KENDİMCE VAZİFEMİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. BİLGİ KÜPÜ OLDUĞUMUDA HİÇ BİR ZAMAN İDDİA ETMEDİM. ANCAK; 11 YILDIR ÇEKTİKLERİM, BANA ÖĞRETECEĞİNİ ÖĞRETTİ. BUNUN İÇİN ARANIZDAYIM VE KATILIMCI OLMAYA ÇALIŞMAKTAYIM. SANA VE TÜM ARKADAŞLARIMA, SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  27. sn.arkadaşlar önemli olan site ayırımı değil,önemli olan doğru bilgilere ulaşmak,aradığınızı bulabilmek yanlış yönlendirilmemek,ben şahşen 2.5 yıldan beri bu siteyi takip ediyorum ve arada birde yazıyorum.bu site neler gördü neler..sağolsun arkadaşlar sayesinde ayaktayız,YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ..diğer sitede olsun ama ..tek sitede mücadele etmek daha doğru gibi..teşekkürler..AASAA

    YanıtlaSil
  28. Bölünme fayda sağlamaz daha kötü olur zaten ülkede bu yüzden çok iyi durumda ya herkezi böldüler birlikten kuvvet doğar burayla başladık buraylada son bulucaz allahın izniyle dertlerimiz.

    YanıtlaSil
  29. HERKESE İYİ AKŞAMLAR,BİRAZ KIRGIN BİRAZ DÜŞÜNCELİYİM.AYNI MESAJ BANADA GELDİ.ARKDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÖRSEM TANIMAM.DAVET ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BEN BU SİTEDEYİM,KİMSEYİ ARKADAN VURMAM.BURADA HERŞEYİ PAYLAŞABİLİYORUM.O ARKADAŞLARIMIDA BURDA TANIDIM.KEŞKE BURDA DEVAM ETSELERDİŞ.NEYİ PAYLAŞAMADILAR ANLAMIŞ DEĞİLİM.DAVAMIZ AYNI DAVA.YAPTIKLARINI TAKDİR EDİYORUM.AMA BU OLUŞUM NİYE."ALIN SİZE ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR DERCESİNE".ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN.BİR TİCARETHANE AÇSALARDI BENİM DÜKKANIN YANINA DERDİMKİ"REKABET EDECEKLER,NEYAPALIM SAĞLIK OLSUN".AMA BURDA NEYİN REKABETİNİ YAPACAĞIZ?ACABA BİLMEDİĞİM BİRŞEYLERMİ VAR?NEDİR BU BÖLÜNMEK.NE GEREK VARDI.?AYNI TASDAN YİYORDUK.

    SAĞLIK OLSUN.KARŞILIKSIZ ÇEK DAVALARINDAKİ EYLEMLERİNDE UCU BİZE DE DOKIUNACAK OLUMLU HER EYLEMLERİNİ ALKIŞLARIZ VE DESTEK VERİRİZ.BU SİTE BUNU YAPAR.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ.

    YanıtlaSil
  30. DEĞERLİ ARKADAŞIM SAMİ KAL


    ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN...DAHA ÖNCEDE YENİ SİTELER AÇILDI...FAKAT HEPİMİZ GÖRDÜK Kİ BU TÜR DAVRANIŞLAR İNSANLARI BU SİTEDEN SOĞUTMAYA YARAMADI AMA MÜCADELEDEN SOĞUTTU...FAKAT ŞAHSİ KANAATİM ODUR Kİ...YÜZLERCE SİTE AÇILSA DA BU SİTE HER ZAMAN İLK BAŞVURULAN SİTE OLMAYA DEVAM EDECEK...

    İLK YOLA ÇIKANLAR HATIRLAR...BU SİTENİN İLK KURULMASI KARARINI ALDIĞIMIZDA AMAÇ BU ÇAĞ DIŞI YASADAN MAĞDUR OLMUŞ HERKESE SÜREKLİ ULAŞABİLECEĞİMİZ SÜREKLİ AÇIK OLACAK BİR SİTENİN GEREKLİLİĞİYDİ....ESKİLER HATIRLAR BU SİTEYİ İLK KURAN PINAR HANIMA TEKRAR BİR TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUM....

    AYRICA BU MÜCADELEYE EMEK VEREN HERKES (GİDİŞ YOLU ZARAR VERMEDİĞİ SÜRECE )TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR DEMEKTİR....

    MY WAY

    YanıtlaSil
  31. İyi akşamalar arkadaşlar ne bu böyle tabiri ciazse çil yavrusu gibi dagılıyosunuz.Sanki sorunlar farklı bir yerde el birligi yapmak lazım die düşünüyorum. canan

    YanıtlaSil
  32. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 20:51

    DEĞERLİ BASKETÇİ KARDEŞİM; GEREĞİNİ GEREĞİ GİBİ YAZMIŞSIN, FAZLACA BİR ŞEY EKLEME GEREĞİ DUYMUYORUM. BU ARADA; ÇOK DEĞERLİ CÜNEYT HOCAM(PİRİMİZ) SİTEMİZİN BAŞINDA; GEREKLİ YORUMU, GEREĞİNCE VE FAZLASIYLA YAPMIŞ DURUMDASIN. GEREK SENİN VE GEREKSE TÜM ARKADAŞLARIMIN; EMEK, ÇALIŞMA VE BİLGİLERİNE, ÇOK AMA PEK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  33. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 20:57

    ÇOK DEĞERLİ myway KARDEŞİM. EMEK; ÇALIŞMA, BİLGİ VE KATKILARIN İÇİN ÇOK AMA PEK ÇOK TEŞEKKÜRLER. TÜM ARKADAŞLARIMIN KATILIMI VE ALLAH'IN İZNİYLE; MUTLAK VE MUTLAK BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  34. ARKADAŞLAR BİZE YENİ SİTE LAZIM DEĞİL YENİ BİR YASA LAZIM BİRLİK ZAMANI ŞİM Dİ AYRILIK ZAMANI DEĞİL ...... DEVAM ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ
    BİRAZ DAHA GAYRET SESİMİZ ÇIKSIN MAİLLERE DEVAM........


    YA ÇARESİZSİNİZ YA DA ÇARE .....SİZSİNİZ.......



    ..................N İ Y A Z ....................

    YanıtlaSil
  35. herkese iyiakşamlar.sn.basketçi mektup konusundan vazgeçmeyelim.

    YanıtlaSil
  36. NE BU SİTEDEN AYRILANA GÖNLÜM RAZI
    NE BU SİTEDEN AYRI KALMAYA

    ELİMDEN GELSE ENGEL OLURDUM.
    BU ELİMDE OLMADI
    AMA ELİMDE OLAN
    ÇALIŞMALARIMI
    İKİYE KATLAMAK
    İKİ SİTEYİDE SAHİPLENMEK
    BUNU YAPABİLECEK GÜCÜM DE VAR, İRADEM DE
    ANCAK
    AYRILIĞA,
    GAYRILIĞA,
    DARGINLIĞA,
    KIRGINLIĞA,
    YILGINLIĞA,
    T A H A M M Ü L Ü M Y O K!
    HELE
    GÜÇ KAYBINA
    BİRLİĞİMİZİN DAĞILMASINA
    T A H A M M Ü L Ü M D E Y O K!
    S A B R I M D A Y O K!
    S A Y G I M D A Y O K!
    M E C A L İ M D E Y O K!

    YanıtlaSil
  37. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    BİZİ BU SANAL PLATFORMLARDA BİR ARAYA GETİREN VE BU HAKLI MÜCADELEYE SEVK EDEN ŞEY NEDİR ?

    BANA GÖRE BİLİNEN TEK ORTAK ÖZELLİĞİMİZ,HEPİMİZİN BİR ŞEKİLDE ÇEK MAĞDURU OLMAMIZDIR.(BU HAKSIZ VE ÇAĞDIŞI ÇEK E HAPİS GARABETİNDEN KİMİMİZ HAPİS YATIP ÇIKMIŞ,KİMİMİZ TAAHHHÜTLE ÇIKMIŞ,KİMİMİZ KESİNLEŞEN CEZALARI SEBEBİYLE KAÇAK DURUMDA,KİMİMİZ KESİNLEŞEN CEZALARINI YARGITAYA GÖNDERMİŞ,KİMİMİZİN YARGILAMASI DEVAM EDİYOR V.S.)

    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BUNUN DIŞINDA HEPİMİZİ FARKLI DÜNYA GÖRÜŞÜ,FARKLI SİYASİ GÖRÜŞÜ,FARKLI DİNİ GÖRÜŞÜ, FARLI YAŞAM TARZLARI VE HAYATTAN FARKLI BEKLENTİLERİ OLABİLİR .BU DA GAYET DOĞALDIR.

    ANCAK BURDA, BU MÜCADELEDE FARKLILIKLARA DEĞİL BÜTÜNLÜĞE İHTİYAÇ VARDIR.
    BİLDİĞİNİZ GİBİ KARŞIMIZDA ÇOK GÜÇLÜ SERMAYE BİR KISIM MEDYA VE SİYASET ÇEVRELERİ İLE HENÜZ BİZİM MAĞDURİYETİMİZİ VE HAKLILIĞIMIZI TAM ANLAMAMIŞ VEYA ANLAYAMAMIŞ BİR KAMUOYU VARLIK SERGİLEMEKTEDİR.
    ULUSLARARASI VE ULUSAL KONJÖKTÜR TAM LEHİMİZE OLUŞMAYA BAŞLAMIŞKEN,YÜKSEK YARGI HAKLILIĞIMIZI KABUL EDİP YASA YAPICILARA LEHİMİZE ÖNERİLERDE BULUNUYORKEN,VEKİLLERİMİZİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU HAKLILIĞIMIZI KABUL EDİP ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLARINI İFADE ETMİŞKEN ,BASIN YAYIN KURULUŞLARINDA LEHİMİZE HABER VE PRIGRAMLAR YAPILMAYA BAŞLANMIŞKEN VELHASIL LEHİMİZE KAMUOYU OLUŞMAYA BAŞLAMIŞKEN ;

    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM

    BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ,BÖLÜNMEDEN ,DAĞİLMADAN ,BİRBİRİMİZE DÜŞMEDEN,ŞU ANA KADAR YAPILAGELEN GÜZEL ŞEYLERİ GÖLGELEMEDEN GAYRET ETMEYE İHTİYACIMIZ VARDIR.

    BU MANADA KİMİ EYLEMLERİ İLE KİMİ SÖYLEMLERİ İLE KİMİ TELEFONLARI İLE KİMİ MESAJLARI İLE KİMİ MAİLLERİ İLE HERKES ELİNDEN GELENİ ŞU KISITLI ZAMANDA YAPMALIDIR.
    UFAK BÜYÜK HERKESIN HER ÇABASINA İHTİYACIMIZ VAR.
    BU GÜNE KADAR KATKI SAĞLAYAN VE BUNDAN SONRA KATKI SAĞLAYACAK HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNAR ,
    BU KUTSAL VE HAKLI MÜCADELEMİZDE HEPİMİZE BAŞARILAR DİLEDİM.
    SAYGILARIMLA
    REALİST 34

    YanıtlaSil
  38. ABBAS GÜÇLÜ DE BU AKŞAM SÜHEYL BATUM VAR.CANLI YAYINLANACAK.BENCE BURAYA YOGUNLAŞALIM.CEVAP ALABİLİRİZ.KENDİSİ HUKUK PROFESÖRÜ.ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİNDE TANIDIK ÖĞRENCİ VARSA ONLARIN VASITASI İLE ULAŞABİLİRİZ.

    YanıtlaSil
  39. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 21:50

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; Realist34 ARKADAŞIMIZIN YORUMU VE TESPİTİ YERİNDEDİR. NEREDE OLURSAK OLALIM; HANGİ SİTEYİ TAKİP EDERİSEK EDELİM, FAKAT; GELİN ŞU FAZLA DEĞİL, BİR KAÇ GÜNÜ ÇOK İYİ DEĞERLENDİRİP, TÜM ARKADAŞLARIMIZIN; BİLGİ, EMEK, ÇALIŞMA VE KATILIMLARIYLA EL ELE VERİP, BİRLİK OLUP, HAKLI DAVAMIZDA MUTLU SONA ULAŞIP, ÖZGÜRLÜKLERİMİZE KAVUŞALIM. GEREK SİTEMİZDE; GEREK KARDEŞ SİTELERİMİZDE, BU HAKLI DAVAMIZ İÇİN, TÜM EMEĞİ GEÇEN VE KATILIMCI OLAN ARKADAŞLARIMA, EN DERİN SAYGILARIMLA. ALLAH'IN İZNİYLE VE HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM.

    YanıtlaSil
  40. Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    ARKADAŞLAR ARALIKSIZ ARAYALIM VE ELDE ETTİĞİMİZ SONNUÇLARIDA BURADAN PAYLAŞALIM LÜTFEN ..

    YanıtlaSil
  41. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 22:01

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BİZİM REKABET GİBİ, ÖNE ÇIKMAK GİBİ, BİR ŞEYLER ELDE ETMEK GİBİ BİR GAYEMİZ YOKTUR VE OLAMAZ. DİĞER; KARDEŞ SİTELERİMİZDEKİ ARKADAŞLARIMINDA, BÖYLE BİR DUYGU VE DÜŞÜNCE İÇERİSİNDE OLDUĞUNU SANMIYOR VE HATTA BUNDAN EMİNİM DİYORUM. OLSA OLSA; SADECE VE SADECE, UFAK TEFEK; FİKİR AYRILIKLARI VAR OLABİLİR. VE ANCAK; ORTADA, HAKLI OLDUĞUMUZA İNANDIĞIMIZ BİR DAVAMIZ OLUP, AYLAR VE YILLARDIR BUNUN MÜCADELESİNİ, YASAL ÇERÇEVELER İÇERİSİNDE VERMEKTEYİZ VE VERECEĞİZ. BİRAZ GECİKMELİDE OLSA; HÜZÜNLÜ SEVİNÇLERİ HEP BİRLİKTE YAŞAYIP, ÇOK UZUN DEĞİL; KISA BİR ZAMANDA, BELKİDE YİNE; ABDİ İPEKÇİ PARKI ANKARA'DA KUCAKLAŞACAĞIZ. BEN BU GÜNLERİN; ÇOK AMA PEK ÇOK YAKIN OLDUĞUNA İNANIYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  42. ARKADAŞLAR HİÇBİRİMİZ BİRBİRİMİZDEN KOPMUYORUZ,KOPMAYACAĞIZDA!!!! SADECE MÜCADELE EDERKEN İZLENECEK YOL FARKLILIĞI OLACAKTIR O KADAR.SONUÇ OLARAK HEPİMİZİN AMACI ORTAK ODA BU İLLET YASADAN KURTULMAK.BURDAKİ ARKADAŞLARIMIZDA YENİ KURULAN SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMIZDA HEPİMİZ BİRİZ VE BİR KALACAĞIZ BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.HANGİ SİTE EYLEM YAPARSA YAPSIN EMİNİMKİ BİRBİRİMİZE SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ,OLMAMIZDA GEREKİR.ŞU AN İTİBARİ İLE LÜTFEN SN.CÜNEYT KARDEŞİMİN VERDİĞİ VEKİL TELEFONLARINI ARALIKSIZ ARAYALIM VEYA SMS YOLLAYALIM.YARIN SABAHTA FLASH TV DEKİ PROGRAMA BİZLER DESTEK VERECEK VE HAYIRLISIYLA MUTLU SONA HEP BERABER ULAŞACAĞIZ.ŞİMDİ LÜTFEN TELEFONLARA......................

    SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  43. ARKADAŞLAR PROGRAMLARA MAİL ATMA KONUSUN DA SAMİMİ DEĞİLİZ DİYELİM BU SİTEDE 150 KİŞİYİZ BU 150 KİŞİ AYNI ANDA O PROGRAMA MAİL ATACAK TA PROGRAM YÖNETİCİSİ DİKKATE ALMAYACAK YOK BÖYLE BİR ŞEY... KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM ARKADAŞLAR......... ÖNCE FERT OLARAK DERDİMİZ VAR SONRA BU DERTTEN MUZDARİP ÇEK MAĞDURU OLAN SAMİMİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR ÖZELLİKLE CEZA EVİNDE OLANLAR , VE ONLARIN GERİDE BIRAKTIĞI EŞ VE ÇOCUKLARINA KARŞI.... VE NE OLUR BU MAİL ATMA KONUSUN DA LÜTFEN GAYRETLİ OLALALIM VE HATTA DİYORUM Kİ ABBAS GÜÇLÜ NÜN PROGRAMI BİZİM İÇİN BU KONU DA BİR ÖLÇÜ OLSUUN..
    HANİ DİYORRRUUUUM YA HEP........................




    YA....:ÇARESİZSİNİZ...YA...DA...ÇARE....SİZSİNİZ




    .....................N İ Y A Z..................

    YanıtlaSil
  44. ARKADAŞLAR YILMAK YOK PES ETMEK HİÇ YOK VEKİLLERİ ARAMAYA LÜTFEN DEVAM EDELİM.AYŞE

    YanıtlaSil
  45. umut varmı yokmu bilmiyorum..ama umudumu kaybetmiyorum.adalet biz kadınları ve çocuklarımızı gözden kaçırıyor.sessiz çığlıklarımızı kimse duymuyor.düştüğümüz vaziyetleri,alacaklılara gidip nasıl yalvardığımızı bilmiyorlar.ya da görmezden geliyorlar.iki kuruş parayı zar zor denkleştirip cezaevine nasıl götürdüğümüzü bilmiyorlar.babam diye ağlayan çocuklarımızı hergün nasıl kandırdığımızı bilmiyorlar.gece defalarca kapıyı kilitleyip,sabaha kadar nasıl tedirgin uyuduğumuzu bilmiyorlar.eşlerimiz cezaevinde diye nice çirkin bakışlara maruz kaldığımızı bilmiyorlar.eşlerimizin görüşlerde sanki bir suç işlemiş gibi bizlere nasıl mahçup baktıklarını bilmiyorlar.bilmiyorlar,görmüyorlar.. BELKİDE GÖRMEK İSTEMİYORLAR...

    YanıtlaSil
  46. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 22:30

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR, HAKLI DAVAMIZIN, ÇİLESİNİ ÇOKÇA ÇEKMİŞ OLAN ARKADAŞLARIM. ALLAH'IN İZNİ VE KATILIMLARINIZLA; HER TÜRLÜ ÇEKİŞME, TARTIŞMA, KİN VE NEFRETTEN UZAK DURARAK. HAKLI OLDUĞUMUZA İNANDIĞIMIZ BU DAVAMIZDA, SONA YAKINIZ DİYEBİLDİĞİM; MÜCADELEMİZİ VEREREK, NEDEN BAŞARILI OLUP, ÖZGÜRLÜKLERİMİZE KAVUŞMAYALIMKİ? BİRAZ DAHA SABIR, İRADE, ANLAYIŞ VE HOŞ GÖRÜYLE; HEPİNİZ İÇİN, ÇOK AMA ÇOK GÜZEL GÜNLERİN YAKIN OLDUĞUNA EN ÇOK İNANANLARDANIM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  47. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    BİZİ BU SANAL PLATFORMLARDA BİR ARAYA GETİREN VE BU HAKLI MÜCADELEYE SEVK EDEN ŞEY NEDİR ?

    BANA GÖRE BİLİNEN TEK ORTAK ÖZELLİĞİMİZ,HEPİMİZİN BİR ŞEKİLDE ÇEK MAĞDURU OLMAMIZDIR.(BU HAKSIZ VE ÇAĞDIŞI ÇEK E HAPİS GARABETİNDEN KİMİMİZ HAPİS YATIP ÇIKMIŞ,KİMİMİZ TAAHHHÜTLE ÇIKMIŞ,KİMİMİZ KESİNLEŞEN CEZALARI SEBEBİYLE KAÇAK DURUMDA,KİMİMİZ KESİNLEŞEN CEZALARINI YARGITAYA GÖNDERMİŞ,KİMİMİZİN YARGILAMASI DEVAM EDİYOR V.S.)

    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BUNUN DIŞINDA HEPİMİZİ FARKLI DÜNYA GÖRÜŞÜ,FARKLI SİYASİ GÖRÜŞÜ,FARKLI DİNİ GÖRÜŞÜ, FARLI YAŞAM TARZLARI VE HAYATTAN FARKLI BEKLENTİLERİ OLABİLİR .BU DA GAYET DOĞALDIR.

    ANCAK BURDA, BU MÜCADELEDE FARKLILIKLARA DEĞİL BÜTÜNLÜĞE İHTİYAÇ VARDIR.

    BİLDİĞİNİZ GİBİ KARŞIMIZDA ÇOK GÜÇLÜ SERMAYE BİR KISIM MEDYA VE SİYASET ÇEVRELERİ İLE HENÜZ BİZİM MAĞDURİYETİMİZİ VE HAKLILIĞIMIZI TAM ANLAMAMIŞ VEYA ANLAYAMAMIŞ BİR KAMUOYU VARLIK SERGİLEMEKTEDİR.

    ULUSLARARASI VE ULUSAL KONJÖKTÜR TAM LEHİMİZE OLUŞMAYA BAŞLAMIŞKEN,YÜKSEK YARGI HAKLILIĞIMIZI KABUL EDİP YASA YAPICILARA LEHİMİZE ÖNERİLERDE BULUNUYORKEN,VEKİLLERİMİZİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU HAKLILIĞIMIZI KABUL EDİP ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLARINI İFADE ETMİŞKEN ,BASIN YAYIN KURULUŞLARINDA LEHİMİZE HABER VE PROGRAMLAR YAPILMAYA BAŞLANMIŞKEN VELHASIL LEHİMİZE KAMUOYU OLUŞMAYA BAŞLAMIŞKEN ;

    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,

    BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ,BÖLÜNMEDEN ,DAĞİLMADAN ,BİRBİRİMİZE DÜŞMEDEN,ŞU ANA KADAR YAPILAGELEN GÜZEL ŞEYLERİ GÖLGELEMEDEN GAYRET ETMEYE İHTİYACIMIZ VARDIR.

    BU MANADA KİMİ EYLEMLERİ İLE KİMİ SÖYLEMLERİ İLE KİMİ TELEFONLARI İLE KİMİ MESAJLARI İLE KİMİ MAİLLERİ İLE HERKES ELİNDEN GELENİ ŞU KISITLI ZAMANDA YAPMALIDIR.
    UFAK BÜYÜK HERKESIN HER ÇABASINA İHTİYACIMIZ VAR.
    BU GÜNE KADAR KATKI SAĞLAYAN VE BUNDAN SONRA KATKI SAĞLAYACAK HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNAR ,
    BU KUTSAL VE HAKLI MÜCADELEMİZDE HEPİMİZE BAŞARILAR DİLEDİM.
    SAYGILARIMLA,
    REALİST 34

    YanıtlaSil
  48. dört milletvekillerine farklı no dan 10 ar adet sms yolladım.hepsinede ileti alındı cevapı geldi dışarıdan siteyi takip eden arkadaşlar eş dostlarıyla birlikte sms ile destek vermeye devam ederlerse bazı şeyleri galiba başarıcağız.
    tarkan

    YanıtlaSil
  49. BARIŞÇI KARDEŞİM,BENİM DE DEMEK İSTEDİĞİM BU.ARAMIZDAN AYRILAN ARKADAŞLARI BİR KEZ BİLE GÖRMÜŞ DEĞİLİM.HANİ BİR SÜRTÜŞMEMİZ BİLE OLMADI.ONUN İÇİN BİRBİRİMİZLE BİR SORUNUMUZ OLMADIĞI GİBİ,AYRI BİR SİTE KURARAK BİZDEN ÖC ALMALARI VEYA BİZİ BALTALAMAK İSTEMELERİ GİBİ NE BİR EYLEMLERİ OLUR NEDE BİR GİRİŞİMLERİ.AKSİNE BİR DAVRANIŞ ARKADAŞLARIMIZIN AKILLARINI YİTİRDİĞİ FİKRİNİ VERİR.YAPACAKLARI "HER İYİ EYLEME"SONUNA KADAR DESTEK OLURUZ,ALKIŞLARIZ.ÇEK MAĞDURLARI VE ÇEK MAĞDURU SİTELERİNDEN BU BREKLENİR.BENİM GENÇLİĞİMDE BİR REKLAM VARDI YAŞI GENÇ OLAN ARKADAŞLAR BİLMEYE BİLİR.OZAMANLAR OSMANLI BANKASI VARDI.VE ŞU SLOGAN DİLLERE YERLEŞMİŞTİ;

    "YOK ASLINDA BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ AMA BİZ OSNMANLI BANKAYIZ".

    BUGÜNKÜ DURUMA CUK OTURUYOR.

    BİZLER RAKİP OLAMAYIZ OLSAK OLSAK KARDEŞ OLURUZ.

    "ET NIRNAKTAN AYRILIRMI"? LÜTFEN SÖYELRMİSİNİZ?

    E O HALDE HER İKİ CEPHEDEN SALDIRIYA,FAXLARA,TELEFONLARA,SMSLERE ESKİSİNDEN DAHA YOĞUN DEVAM.ŞİMDİ EYLEM ZAMANI.HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM .BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  50. 45 SERAP HANIM,MEKTUP İŞİNİ UNUTMUŞ DEĞİLİM.ANCAK İST TOPLANTISINDA BU FARKLI BİR FORMATLA UYGULANACAK.GELİŞMELRDEN HABERDAR EDECEĞİZ.SİZ LÜTFEN O MEKTUPLARI MUHAFAZA EDİNİZ.
    SAYGILAR.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  51. Barışçı-Mersin29 Aralık 2010 22:46

    DEĞERLİ BASKETÇİ KARDEŞİM; DURUMU ÇOK NET GÜZEL VE OLUMLU BİR ŞEKİLDE ÖZETLEMİŞSİN. ELBETTE; ANLATTIĞIN GİBİ, BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ YOK. SONUÇTA OLUMLU VEYA OLUMSUZ; Kİ, İNŞAALLAH OLUMLU OLUR. HEPİMİZ HEP BİRLİKTE SONUÇLARINI GÖRECEĞİZ. SİZE VE TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARIMA EN DERİN SAYGILARIMLA. UNUTMAYALIM; YARIN DAHADA ÇOK MÜCADELECİ VE KATILIMCI OLMALIYIZ.

    YanıtlaSil
  52. Arkadaşlar ,
    3 yıla yakın bir zamandır kader birliği yaptığımız bu sitede zaman zaman fikir ayrılıklarına düştüğümüz durumlar oldu.Hatta aramızdan ayrılanlar oldu.Kalanlar ve gidenler zamanla bunun bize fayda değil zarar getirdiğini gördüler.
    Kimseyi sevmek yada fikirlerine ortak olmak zorunda değiliz.Ama birbirimize muhakkak sarılmalıyız.Muhakkak mutlu sona giden yolda kenetlenmeliyiz.
    Tam birşeyleri kıvamına getirmişken , özelliklede bunda çok payı olan arkadaşların ayrı platforma gitmelerini saygı ile karşılıyorum.Bu yolda mücadele veren bütün sitelere,bireylere öncelikle saygı ve muhabbetlerimi sunarım...

    Bu siteye başta sayın sami kal ve myway olmak üzre ve şahsım zamanında çok eleştiri yaptık.Halada yapıyoruz.Bu da çok doğaldır.Çünkü eleştiriler birşeylerin daha iyi yapılmasını sağlamak içindir.
    Ancak şunuda belirtmeliyim ki bu zaman bana göre doğru zaman değildir ve asgari müştereklerde buluşma zamanıdır.
    Ama böyle düşünmemek çok doğaldır ve ben bunu saygıyla karşılıyorum.
    Yada mücadele biçimini eleştirmek gayet normaldir.saygı duymak zorundayız.
    Değerli arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Allah mahçup etmesin..

    YanıtlaSil
  53. TORBA YASA PLAN BÜTÇE ALT KOMİSYONUNUNDA
    VEKİLLERDEN İYİ SİNYALLER GELİYORKEN YILMADAN USANMADAN AŞAĞIDAKİ VEKİLLERİ ARAMALIYIZ.
    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  54. sanırım bugünkü konumuzda ayrı site olayı.ne yazıkki kendi şahsıma konuşuyorum zor şartlarda nete girebiliyorum.eminim benim gibi bayan arkadaşlarda var.en azından benim bildiklerim var.biz bu siteye çaresizliğimize çare bulmak için giriyoruz.

    YanıtlaSil
  55. saygıdeğer arkadaşlar elbette gidene gelene saygımız var ama önemli olan konu sayılı günlerimiz kalmışken birlik beraberlik olmak varken her kez kendi kafasına birşeyler yaparsa çözümün değil sorunun parçası haline gelirler bu akşama ve yorumlara bakın bir akşamımız daha boş yere bu konuları yorumlamakla geçti ee nerde şimdi faydamı zarar mı lütfen işimize bakalım ses getirecek planlar konusuna yoğunlaşalım SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  56. arkadaşlar

    cuneytin de başlıkta yazdığı gibi artık infazların harekete geçmesi an meselesi haline geldi.

    Savci ve hakimlerin kafası yeterince karışık ...

    acilen bir şeyler yapmalısınız.. hukukcu olarak yapılabilinecek bir şey olursa buradayız

    bir karar alınıp uygulanmalı sanki...

    YanıtlaSil
  57. TORBA YASA PLAN BÜTÇE ALT KOMİSYONUNUNDA
    VEKİLLERDEN İYİ SİNYALLER GELİYORKEN YILMADAN USANMADAN AŞAĞIDAKİ VEKİLLERİ ARAMALIYIZ.
    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    devammm

    YanıtlaSil
  58. kesinlikle av sibel hanıma katılıyorum

    YanıtlaSil
  59. eger ceki kestigimiz kişi yada kurumlar bizim tekrar infazı hareketlendirecek şikayeti yenilemeyi unutursa cek cezalarımızın düşmesi söz konusumu yada bu şikayeti yenilemesi icin bir süre varmı bilen varsa yazarsa sevinirim.serdar

    YanıtlaSil
  60. evet yukarda yazan bütün arkadaşlar LÜTFEN YENİ SİTE YORUM VE TARTIŞMALARINA SON NOKTAYI KOYALIM.HERKES GEREKLİ ELEŞTİRİ VEMESAJI VERDİ.ALAN ALDI ALMAYAN BİZE KALDI.

    TORBA YASA PLAN BÜTÇE ALT KOMİSYONUNUNDA
    VEKİLLERDEN İYİ SİNYALLER GELİYORKEN YILMADAN USANMADAN AŞAĞIDAKİ VEKİLLERİ ARAMALIYIZ.
    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    BU SİTE GERÇEKTEN EYLEMDE,HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN.
    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  61. BEN HERZAMANKİ GİBİ BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIM ....

    http://www.cekmagdurlari.com

    Sitesinde bulunan bütün arkadaşlar ;

    Mücadelenin doruk noktasına geldiğimiz bugünlerde herkesten tek ricam sadece bu garabet yasalardan kurtulmak için lütfen verilen tel - mail yada fax ,lara odaklanalım...
    Kimseye yaranacak halimiz yok.eşlerimiz cezaevinde..yada girmek üzere..Boş muhabbetlere paydos....
    İki telefon etsek olmazmı..yoook olmaz...illaaa
    dedikodu yapacağız...
    sen onu dedin...sen bunu dedin...oraya taşın buraya taşın..oyunmu oynuyoruz...

    Sayın ayna
    İstanbulda toplantı var denildiğinde gördünmü..??
    İTO da sayın rahmi beyin yanındamıydın.Ben yanındaydım.yer verdim kendisine bir hukukçu olarak..saygı gösterdim..

    Rahmi bey bu mücadeleye gönül vermiş bir hukukçudur.Saygımız sonsuzdur.
    Nereye çağırırsada geliriz.Bu sitede olmamız kendilerine saygısızlık anlamına gelmez herhalde.
    Aramıza nifak sokma kardeşim.Bizim dertlerimiz dağları aşmış...
    Boş muhabbet etmek isteyenlere burada yer yok.İşimize bakalım...

    YanıtlaSil
  62. teşekkür ederim ilginiz için sayın basketçi34 çok naziksiniz ben yorumları okumamadan yazmışım teşekkür ederim cekmagduru.com a arkadaşlar destek verdiği için sonuçta aynı yoldayız değilmi emir48

    YanıtlaSil
  63. bazı arkadaşlar gündemin dışına çıkıp polimik yaratmak istiyor gibi bir algı uyandırıyor.lütfen sms yollama durumu olanlar imkanları dahilinde eylemlere devam etsinler.ayrıca av.sibel hnm bizlerle birlikte olmasından dolayı tşk ederim.sagolun varolun
    tarkan

    YanıtlaSil
  64. SEVGİLİ ARKADAŞLAR,KAÇ SENEDİR SİTELERDE YAZIŞIP BİZİM SORUNLARIMIZI,ÇIĞ GİBİ BÜYÜTTÜK.BAZEN AYNI NOKTADA HEM FİKİR OLUNDU KARŞIT FİKİRLER ÇATIŞTI,AMAAA BU SİTE DOĞRU YOLDA İLERLEDİ VE BAZI ARKADAŞLAR ÖNDE GİTTİ,YÖNLENDİRDİ.BUR DA BİZLERİN ŞANSI KİŞİLİKLİ,HAYATIN GERÇEKLERİNİ GÖRMÜŞ, DAHA DOĞRUSU TİCARET YAPAN İNSANLAR DAİMA HAYAT ÜNİVERSİTESİNİ BİTİRMİŞ OLANLARDIR.BENCİLLİĞE HİÇ ŞAHİT OLMADIM.SİTEDE BAZI KONULARDA YÖNLENDİRME YAPANLAR DOĞRU YOL VE ÇABUK YOL ALMAMIZ İÇİN HER KESİN MENFAATİNE FİKİRLER VERDİLER TEŞEKKÜR EDERİZ.TARİH DERSİ NEDEN VARDIR ?İNSAN FAKTÖRÜ NE KADAR TEKNOLOJİ ,BİLİM,YAŞAM ŞARTLARI DEĞİŞSE DE TARİH BOYUNCA YAŞANAN OLAYLAR,DÜŞÜNCELER,FİKİRLER İNSAN FITRATINDA AYNIDIR.DEVLETLERİN ,AİLELERİN,ŞİRKETLERİN DAĞITILMASI,ÇÖKTÜRÜLMESİ HEP İÇİNE BENLİK,BENCİLLİK,KISKANÇLIK ,MAKAM MEVKİ HIRSI SOKULARAK ÇÖKTÜRÜLMÜŞTÜR.BU FELSEFEYİ NİYE YAZDIN DİYENLERE LÜTFEN BİRLİK İÇİN DE HER KESİN YAPTIKLARINA SAYGILI,BENCİLLİK YAPMADAN BEN LAFI ETMEDEN SAYGI VE SEVGİYLE BU YOLA TAŞ KOYMADAN DEVAM EDELİM YOL ÇOK YAKIN.KLAVYE ŞÖVALYELERİ,TELEFON EDENLER,MEİL YAZANLAR,FİKİR VERENLER,MADDİ VE MANEVİ KOŞTURANLAR HEPSİ BU ZİNCİRİN HALKALARIDIR.LÜTFEN YOLUN SONUNDA DİKKATLİ OLALIM.ÇÜNKÜ BU SİTE TAKİP EDİLİYOR SES GETİRİYOR.BU SİTEYE KATKIDA BULUNAN HER KESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.DEVAMMM TİPONNE

    YanıtlaSil
  65. 64-64

    alacaklı-müşteki (şikayetci) borcun 2/3 ünü ödemeyi taahhüt ettiğiniz tarihe kadar şikayet etmezse şikayetinden vazgeçmiş sayılacaktır

    YanıtlaSil
  66. ARKADAŞLAR TÜNELİN SONUNDAKİ IŞIK HER AN DAHA DA PARLAKLAŞIYOR... HADİ BİRAZ DAHA GAYRET ... YILMAK YOK LÜTFEN.. KENDİMİZ İÇİN DEĞİLSE BİLE AİLEMİZ İÇİN....

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  67. Sayın tarkan
    Hiç merak etme kardeşim kimse bölemez bizi...

    Bak kimse yanlış anlamasın..Ben dahil her isteyen istediği yere gider,site kurar mücadeleye devam eder,etmez inanın bunlar problem değil.
    Bu yola çıktığımızda bir sürü arkadaş ayrıldı site kurdu , kardeş site dediler-dedik...Bunlar normaldir.
    Mücadele biçimini beğenmezsin-kişileri sevmezsin - yada canbın öyle ister..Ama iş asıl mecradan çıkıp böyle telefon edeceğimize-fax çekeceğimize keyfe keder olursa ben bir kere dur derim.
    Ben kimmiyim......??? Hiç kimse.......

    Ben kimseye bağlı değilim.Olmamda...Benim hala avukatım yok....Ben bağımsızım yani...özgürüm ben...
    Ama burada bizlerden bir ışık bekleyen insanlar olduğunu biliyorum..öncelikle onlara saygımdan buradayım ...

    YanıtlaSil
  68. Av.Sibel hanım örnegin ben 26.12.2009 tarinde cezaevindeyken verdim tahütlerimin hepsini buna göre tam tarih nedir söylerseniz bana ve bircok arkadaşa büyük yardımcı olmuş olursunuz.şimdiden teşekkür ederim.serdar

    YanıtlaSil
  69. taahhütün 2/3 ü ikinci yıla tekabül ettiğine göre aralık 2011 olması gerekiyor serdar kardeşim tabi sibel hanım da onaylarsa daha doğru bilgi edinmiş olursun

    YanıtlaSil
  70. Cüneyt beyin yardımlarıyla ve verdigi dilekce örnekleriyle başvurdugum asliye cezalardaki 9 dosyamdaki yeni cek kanununa göre ERKEN İBRAZ sebebinden dolayı 7 dosyamda berat kararlarını aldım.ama kalan 2 dosyam benim icin kabus olmaya devam ediyor.ama Cüneyt beyin vermiş oldugu yardımlardan dolayı sadece bir allah razı olsun demem karşılıgında verdigi tüm destekler icin tüm site huzurunda kendisine şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum.Gizem şen'e de cevabından dolayı teşekkür ederim.Serdar

    YanıtlaSil
  71. iyi akşamlar benim geçen yıldan mahkeme kararı ile 15.000 teleni 3/1 29 aralık 2010 yatırması gerekiyodu yatırmadığı takdirde ne yapmalıyım çünkü bende çek maduruyum alacağımı alıp birtane çekimi ödeyim gbt kaldırmak

    YanıtlaSil
  72. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    BİZİ BU SANAL PLATFORMLARDA BİR ARAYA GETİREN VE BU HAKLI MÜCADELEYE SEVK EDEN ŞEY NEDİR ?

    BANA GÖRE BİLİNEN TEK ORTAK ÖZELLİĞİMİZ,HEPİMİZİN BİR ŞEKİLDE ÇEK MAĞDURU OLMAMIZDIR.(BU HAKSIZ VE ÇAĞDIŞI ÇEK E HAPİS GARABETİNDEN KİMİMİZ HAPİS YATIP ÇIKMIŞ,KİMİMİZ TAAHHHÜTLE ÇIKMIŞ,KİMİMİZ KESİNLEŞEN CEZALARI SEBEBİYLE KAÇAK DURUMDA,KİMİMİZ KESİNLEŞEN CEZALARINI YARGITAYA GÖNDERMİŞ,KİMİMİZİN YARGILAMASI DEVAM EDİYOR V.S.)

    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BUNUN DIŞINDA HEPİMİZİ FARKLI DÜNYA GÖRÜŞÜ,FARKLI SİYASİ GÖRÜŞÜ,FARKLI DİNİ GÖRÜŞÜ, FARLI YAŞAM TARZLARI VE HAYATTAN FARKLI BEKLENTİLERİ OLABİLİR .BU DA GAYET DOĞALDIR.

    ANCAK BURDA, BU MÜCADELEDE FARKLILIKLARA DEĞİL BÜTÜNLÜĞE İHTİYAÇ VARDIR.

    BİLDİĞİNİZ GİBİ KARŞIMIZDA ÇOK GÜÇLÜ SERMAYE BİR KISIM MEDYA VE SİYASET ÇEVRELERİ İLE HENÜZ BİZİM MAĞDURİYETİMİZİ VE HAKLILIĞIMIZI TAM ANLAMAMIŞ VEYA ANLAYAMAMIŞ BİR KAMUOYU VARLIK SERGİLEMEKTEDİR.

    ULUSLARARASI VE ULUSAL KONJÖKTÜR TAM LEHİMİZE OLUŞMAYA BAŞLAMIŞKEN,YÜKSEK YARGI HAKLILIĞIMIZI KABUL EDİP YASA YAPICILARA LEHİMİZE ÖNERİLERDE BULUNUYORKEN,VEKİLLERİMİZİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU HAKLILIĞIMIZI KABUL EDİP ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLARINI İFADE ETMİŞKEN ,BASIN YAYIN KURULUŞLARINDA LEHİMİZE HABER VE PROGRAMLAR YAPILMAYA BAŞLANMIŞKEN VELHASIL LEHİMİZE KAMUOYU OLUŞMAYA BAŞLAMIŞKEN ;

    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,

    BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ,BÖLÜNMEDEN ,DAĞİLMADAN ,BİRBİRİMİZE DÜŞMEDEN,ŞU ANA KADAR YAPILAGELEN GÜZEL ŞEYLERİ GÖLGELEMEDEN GAYRET ETMEYE İHTİYACIMIZ VARDIR.

    BU MANADA KİMİ EYLEMLERİ İLE KİMİ SÖYLEMLERİ İLE KİMİ TELEFONLARI İLE KİMİ MESAJLARI İLE KİMİ MAİLLERİ İLE HERKES ELİNDEN GELENİ ŞU KISITLI ZAMANDA YAPMALIDIR.
    UFAK BÜYÜK HERKESIN HER ÇABASINA İHTİYACIMIZ VAR.
    BU GÜNE KADAR KATKI SAĞLAYAN VE BUNDAN SONRA KATKI SAĞLAYACAK HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNAR ,
    BU KUTSAL VE HAKLI MÜCADELEMİZDE HEPİMİZE BAŞARILAR DİLEDİM.
    SAYGILARIMLA,
    REALİST 34

    YanıtlaSil
  73. DEĞERLİ ARKADAŞLAR


    ŞÖYLE BAKIYORUM DA TARIŞMA DA HEP SİTE ÖN PLANA ÇIKIYOR...KİMSE BU SİTENİN BAŞLANGIÇTA KURULMA AMACINI DÜŞÜNMÜYOR...BU SİTENİN KURULMASINDAKİ AMAÇ 3167 SAYILI UCUBE ÇEK YASASININ KANUNSUZ HALE GELDİĞİNİ BİLDİKLERİ HALDE GÖRMEZDEN GELEN KENDİNİ HUKUKÇU DİYE NİTELENDİRDİĞİ HALDE,HUKUKTAN HABERİ OLMAYAN SÖZDE HUKUKÇULARA..

    BU HAKSIZ UYGULAMAYLA BİNLERCE İNSANIN 2003 TEN BU YANA HAYATININ EN VERİMLİ ÇAĞLARINI HAPİSTE GEÇİREN İNSANLARI KANUNSUZ YASAYLA BU DURUMDAN KURTARMAYAN SÖZDE MİLLETİN VEKİLLERİNE...

    KENDİ RANTLARI UĞRUNA EZİP GEÇMEYECEKLERİ BİR DEĞER OLMAYAN BANKA PATRONLARINA...

    HAYKIRMAK İÇİN KURULDU....BUNU DA BURADAKİ BU SİTENİN GERÇEK SAHİBİ OLAN BİNLERCE KİŞİ BAŞARDI...ORTADA Bİ AMAÇ YOKSA SİTENİN VARLIĞININ BİR ANLAMI YOK...ORTAYA ATILAN FİKİR MANTIKLI VE AMACINA ULAŞACAKSA KİMDEN ÇIKTIĞININ DA BİR ÖNEMİ YOK...BUNU ANLAMALIYIZ...

    YARIN SABAH FLASH TV DEKİ PROĞRAMA ELBETTE BENDE DESTEK VERECEĞİM...KENDİMİZİ İFADE EDEBİLECEĞİMİZ HER PLATFORMDA BİRLİK OLMAZSAK BU SORUNU KISA VADEDE ÇÖZEMEYİZ...

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  74. arkadaşlar çok seyrek yazıyorum ama inanın bende bilgisayarın başında durmadam mailler atıyorum.İnşallah bir yararı olur.Ne yapalım olmazsada 15 ay yattık Allah ömür verirse 4 yıl daha yatarım.Başka elimdende birşey gelmiyor.Alacaklılarla görüşüyorum hiçbiri burnundan kıl aşdırmıyor.Yukarıda bir hanım kardeşimin dediği gibi herkese yalvarıp duruyoruz.Sebep olan kim olursa olsun Allah belasını versin.fidan55

    YanıtlaSil
  75. ekm 2510 kardeşim,sizi bilen biliyor.Dediğin gibi bu site kimsenin malı değil.Kim ne yaparsa yapsın ama lutfen şu garabet yasanın kalkması için mücadele etsin.Elimizden başka birşeyde gelmiyor zaten.fidan55

    YanıtlaSil
  76. Arkadaşlar,ne olur bir an için kendinizi ümraniye c.evi e-1 koğuşunda hissedin.30 kişilik koğuşta 65 kişiyi ben gördüm.Tam 5,5 ay gece yatamadım,çünkü yatak yoktu.Koğüşta sadece bizim gibi saflar yok tabii.18 İLA 30 YAŞ ARASINDAKİ BİTİRİMLERE ABİ DERSİNİZ.tAMAM BAŞKAN DERSİNİZ,DIŞARDA SELAM BİLE VERMEYECEĞİNİZ MALUM KİŞİLER SİZİ İSTEDİĞİ ZAMAN İŞTİMAYA ÇEKER.Benden söylemesi.Zaten yüksek korumalı c.evinde yatanlar ne demek istediğimi anlarlar.fidan 55

    YanıtlaSil
  77. Sayın 94 ,
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Şahsım ve ulaşabildiğim bütün arkadaşlara duyuracağım ve yapabileceğimiz bişeyler vasa da katkıya hazır olduğumuzu bildiririm.
    Tekrar tşk ederim....

    YanıtlaSil
  78. Ben sadece daha sakin olmanız amacı ile söyledim,tam aksine siz yazarsanız daha huzurlu olurum, eğer sizi kırdıysam özür dilerim.

    YanıtlaSil
  79. cezaevindekiler, eşimde dahil mektup yazacaklar başbakana.biran önce ulaşsa çok iyi olur.

    YanıtlaSil
  80. Değerli Arkadaşlar ;
    Sitenin ilk müdavimlerindendim. Bir yıldan fazla oldu yakalanalı ve ailem bulup buluşturup adli para cezamı yatırdi ve çıktım. Hürdüm artık.
    Çıktından sonra bir süre daha siteyi takip ettim ama bu psikolojiden kurtulup borçlarıma odaklanmam gerekiyordu. Oysa takip ettiğim süreçte kendimi toparlamam mümkün değildi, hikayeleri okudukca !!!
    50 yaşından sonra gençliğimde göstermediğim çabayla sorunların büyük kısmını hallettim, borçları ödüyorum. Üzerimde baskı olmadığından bu. Sizleri çok iyi anlıyorum. Baskı üzerinizden tam anlamıyla kalkmamış ve özgür girişimlerde bulunamıyorsunuz.
    Ama üzülerek görüyorum ki ; bu sitenin başlatmış olduğu mücadeleden, zamanla kendilerine rant sağlamaya çalışan, bütün olmak yerine liderlik arayışına girmiş ve maddi çıkarlar peşinde olan insanlar türemiş.
    Neden böyleyiz biz? Ortak hareket etmek yerine bölünüyoruz? Gücümüzü zayıflatıyoruz?
    Yazıktır, günahtır. Tek yürek olma zamanıdır. Çocuklarımız adına bu birleşme bütünleşme çağrısında bulunmak istedim. Onlarda bıraktığımız, bırakmak zorunda kaldığımız izleri şu an çok daha iyi görüyorum.
    Eskiler beni hatırlar umarım ve bu çağrıma kulak verirler.
    Hepinize geçmiş olması dileğiyle.

    Cynocan

    YanıtlaSil
  81. hepinize hayırlı geceler benim eşimde cezaevinde.serap hanımın önerisiyle bu siteyle tanıştım.görüş günlerinde kendisiyle görüşüyorum.kendisini taktir ediyorum sizlerin huzurunda geçtiğimiz pazaretesi açık görüşümüz vardı.okadar kalabalığın içinde gardiyanları bile dikkate almayarak salonda bulunan bütün hükümlülere mektup çağrısında bulundu.ve hepsi kabul etti.umarım gerçekleşir.artık bende sitedeyim.bu davada bende varım

    YanıtlaSil
  82. sessiz çığlığımız artık duyulacak fatma hanım..hoşgeldiniz..

    YanıtlaSil
  83. amacımız üzümmü yemek bağcıyımı dövmek ona bir karar verilsin.
    bizler burada konumuzdan saptıkça bazıları kıs kıs gülüyordur.
    arkadaş kimin ne yaptığğı nasıl yaptığı bizi ilgilendirmiyor. kimse kimseninde uşağı falanda değil. yok orası böyle burası şöyle geçelim bu ayakları.
    galiba çek borçlarını ödedi herkes olayı başka yönlere çekmeye çalışıyor.
    uyanın uyanın ey ahaliii tren kalkmak üzere bırakın onun bunun sitesinide yukardaki adamları arayın mail atın fax çekin. noluyoruz bi anlasam.

    tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. kabul etsekte etmesekte bizim dükkanda burası...

    YanıtlaSil
  84. bence örnek tam oturmuş

    istanbul

    YanıtlaSil
  85. HİKAYEYİ BIRAKALIM BİZ İŞİMİZE BAKALIM ...

    Gizem Şen dedi ki... 66

    ARKADAŞLAR TÜNELİN SONUNDAKİ IŞIK HER AN DAHA DA PARLAKLAŞIYOR... HADİ BİRAZ DAHA GAYRET ... YILMAK YOK LÜTFEN.. KENDİMİZ İÇİN DEĞİLSE BİLE AİLEMİZ İÇİN....

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    30 Aralık 2010 00:12

    istanbul

    YanıtlaSil
  86. Vezir38

    uzun süredir sitenize giriyorum ve bakıyorum ki birileri bizler icin bir seyler yaptığı zaman onları takdir edeceğimiz yere o kimseleri kırdınız. Kirilan insanlar da tabiki durmaz.cok yanlış düsünüyorsunuz. cekmagdurları sitesini desteklemiyorum diye ) arkadasım senden kim destek istiyor ? onu önce yaz.Nedenmi diye soracak olursanız.
    memurların 1 tane mi sendikası var?
    2_ İşcilerin 1 tane mi sendikası var?
    HAYIR değilmi?
    ama bir eylem yapıldığı zaman ayrı ayrı adlar ile sendikalar o eyleme destek veriyor.
    şimdi gelelim yeni acılan site için, o site de yine bizler icin çaba harcıyorlar. bakarmısın 3 günde sitelerini actılar ve yarın Flsh tv de sesimizi duyurmak icin eylem yapıyorlar
    Ey insaf derim yani..Biraz vicdan sahibi olalım ve o siteyi de kardes site olarak görelim. bilmem anlatabildim mi? Kimse kimseyi silah dayıyarak baska sitelere zorla götürmüyor. bu bir arz meselesidir.
    tskl..

    Ali yılmaz

    YanıtlaSil
  87. bence siz kendinizi zorluyorsunuz ve komik oluyorsunuz.Kimse o yada başka sitelere bişey demiyor ki.siz kendi kendinize kin kusuyorsunuz.millet sizi ayıplıyor.Burada herkes hayırlı olsun diyor ama siz bakıyorsunuzki yorum yok.allah allah diyorsunuz.şapka düştü kel göründü.Böyle bir zamanda kimse bu bölünmeyi desteklemez kardeş,meraklıysan git yaz bizde bişeyler öğrenelim.
    bi madde sorsam gecenin bu satinde cevap veremezsin.sen mağdur değilsin.olamazsında

    istanbul

    YanıtlaSil
  88. Yorum: istanbul
    tam cıkarken sizin yorumunuzu görünce yanıt vermeden edemedim .o veya bu site benim babamın değil veya tanığım birinide değil. Ben sadece adil olmaya davet ettim . Sizin sahsınıza yazılmış bir yorum değil siz neden müdahale ediyorsunz . Önce Siz Yorum(22)vezir34 okuyun ondan sonra yazdığınız yorumdan belkide mahcup olacaksınız.
    Ali Yılmaz

    YanıtlaSil
  89. 88 e

    Para meselelerin sorulduğu dönemde bu sitenin kurulması manidardır.Bende müdahil olmak zorunda kaldım.Onlarca arkadaştan para istenmiş.Hesap sorulunca vınnn.Ben Nevşehirdenim ve bu durumdan dolayı çok telefon aldım kardeş.Heryerden para gitmiş kardeş ne iştir anlamadım.sen biliyormusun.

    -----------------Gülşehirli--------------

    YanıtlaSil
  90. Millete karşılıksız çeki verin verin sonrada ağlayın!!! O kadar mağdur ve mağdureyi de hiç düşünmeyin. Birde utanmadan borçluyuz suçlu değiliz diyorsunuz! Mütemerritsiniz kardeşim SUÇLUSUNUZ..!

    YanıtlaSil
  91. 90'da yazan kardeşim,
    Kredi kartı borcunu ödemeyene de mütemerrit denilir veya bir bonoyu ödemeyene de ve ya da herhangi bir borcunu ödemeyen kişiye de aynı şey denilir. Onları ödemeyen hapsedilmez lakin, her nedense çek ödenmediğinde hapis cezası devreye girer. Roma Hukukunun erken evrelerinde borcunu ödemeyen alacaklıya esir olabiliyormuş.
    Şu anki durum da ondan farklı değil. Sadece alacaklı, borçluyu ben esir etmeyim de benim "emrimle" devlet esir alsın bir de borçluya yer sağlamayım modunda cereyan ediyor durum. Allah aşkına adam hapse düşse senin paranı nasıl ödeyecek. Bir ihtimal ensesinde sen ve devlet boza pişirmeyi kesse belki çalışacak ve paranı ödeyebilecek. Ama hem aranıyor hem ailesini geçindirmesi lazım hem sana paranı ödemesi lazım. Nasıl olacak? Daha öte gideyim o kadar mağdur-mağdure diyorsun. Alacaklı olduğun çeki adamın teki ödemedi sen de birilerinden alacaklısın ya, sen de çek kestin. Alacağını alamadın, o çekin bedelini nerden ödeyeceksin. Mallarımı satar öderim deme. Buradaki insanların çoğu borçlarını ödemek için bütün mallarını zaten verdiler.

    Ha; dolandırma kastıyla çek keşide edenler için kasta bakılarak karar verilmelidir. Adam ekonomik kriz nedeniyle, adam kredilerin geri çağrılması nedeniyle, adam tefeci nedeniyle batmış. O adamla dolandırma kastı olan adam arasında fark var...

    Suç dediğimiz şey adalet duygusunu zedelememeli. Her mütemerrit suçlu sayılmaz. Mütemerritsiniz kardeşim suçlusunuz derken; ulan kredi kartını ödeyemeyen de mütemerrit o zaman o da suçlu demem gerekmez mi diye insan bir düşünmeli.
    Vesselam...


    Bekir

    YanıtlaSil
  92. HERKEZE GÜNAYDIN BU ARADA
    SELİMMERT38

    YanıtlaSil
  93. 90 daki arkadaş ben hapis yatınca senin borcun ödeniyormu.yok ben çalışayımki senin borcunu ödeyebileyim insanın başına gelmesin ama amacı dolandırıcılık olanlar cezalandırılsın 11 yılda vergi rekortmeni olmuş altın madalyalar almış hemde her sene yılda 10 trilyon çek ödemiş yanında 100 kişi çalıştırmış insan bir yanlış yapıyor ekonomik krizde ekleniyor alacaklılarla konuşuyorsun tamam idare edelim diyor ama 2 tanesi tamam dediği halde bir gün gelip elinde avucundakileri alıp gidiyorlar hapse giriyorsun yuvan dağılıyor ailen perişan oluyor ekmeğe muhtaç oluyorsun intihar etmeyi düşünüyorsun yapamıyorsun çocukların ve torunların sevgisinden uzak kalıyorsun 90 daki arkadaş büyük konuşma insanın başına herşey gelebilir param olsa hapiste 1 dakika kalırmı insan oraya düş o zaman ne söylediklerimizi anlarsın araba kullanıyorsun ne olacağını bilebilirmisin allah kimseyi düşürmesin 90 daki arkadaş biz dolandırıcı değiliz

    YanıtlaSil
  94. İNŞALLAH BİRİLERİ DUYMUŞTUR.NE DİYELİM"MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER"FLAŞ TV YE TEŞEKÜRLER.FİDAN55

    YanıtlaSil
  95. HEPİNİZE GÜNAYDIN,HEM FLASH'I SEYREDİYORDUM HEM YORUMLARA BAKIYORDUM.
    ÖNCELİKLE 81 FATMA34'E ARAMIZA HOŞ GELDİN DİYORUM.
    ARKADAŞLAR YOURUMLARINIZI OKUYORUM.YİNE GEREKSİZ TARTIŞMALAR..
    BIRAKIN ONU BUNU,O GİTMİŞİ BU GELMİŞİ.
    BİZE FAYDALARI VARMI?ÖNEMLİ OLAN BU.ÇIKTILAR KONUŞTULAR İNŞALLAH FAYDALARI OLUR.ÖNEMLİ OLAN BU.DAVA AYNI DAVA,AMAÇ AYNI AMAÇ.NEYİN KAVGASINI YAPIYORSUNUZ.
    DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ BİLMİYORUM,KONUŞMACI" SİZLERE NASIL ULAŞACAĞIMIZI BİLEMEDİK" DEDİ.BUNA ÇÖZÜM BULULALIM.ORDA DIŞARDA BİRSÜRÜ ARKADAŞIMIZ ÇARESİZ BEKLİYOR.BU SİTEYİ BİLMİYOR.ÇOĞUNLUK OLALIM DİYORUZ.BU ŞEKİLDE OLAMAYIZ.HERKES DÜŞÜNSÜN NASIL YAPARIZ DA SİTEMİZİ DUYURURUZ DİYE.
    HELAL OLSUN SERAP HANIMA.81 DE FATMA34 HANIMIN YAZDIĞINI OKUMANIZ LAZIM;
    serap hanım için söylüyor.yorumundan alıntıdır.
    "geçtiğimiz pazaretesi açık görüşümüz vardı.okadar kalabalığın içinde gardiyanları bile dikkate almayarak salonda bulunan bütün hükümlülere mektup çağrısında bulundu.ve hepsi kabul etti."

    SERAP HANIM GİBİ İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR.YOKSA VAY O GİTMİŞ VAY O GELMİŞ DERKEN ZAMAN GEÇER ,ONDAN SONRA DEMİR PARMAKLIKLAR ARKASINDAN MENDİL SALLARIZ.

    HEPİMİZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKACAĞIZ.BU DAVADA HEPİMİZE FAYDASI OLAN HER GİRİŞİMİ SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ.GİDERSİNİZ GİTMEZSİNİZ,ORASI SİZİN BİLECEĞİNİZ İŞ.AMA BURASI EYLEM SİTESİ.SERAP HANIM GİBİ YAPACAĞINIZI YAPIN.HEPİMİZ YAPALIM.BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL.LÜTFEN ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYALIM.
    "FAX,SMS,TEL.,"ŞİMDİ BU FLAŞ TV OTURUMUNDAN SONRA ÇOK DAHA ÖNEM KAZANDI.HEPSİNİN KAFASINA KAZINDI.TÜM KAMU OYUNA KARŞI SORUMLULAR.DUYMAZDAN GELEMEZLER.HADİ ARKADAŞLAR LÜTFEN DEVAM AMA 5-10KİŞİ İLE DEĞİL,SAYGILARIMLA.BASKETÇİ.

    BU SİTE EYLEMDEYDİ,ŞİMDİDE EYLEMDE,HAKKINI ALANA DEKDE EYLEME DEVAM EDECEK.

    YanıtlaSil
  96. SN.KAHRAMAN34 ,SN.FİDAN55, SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİZ BU.HEPİMİZİN İYİLİĞİNE OLAN HER GİRİŞİME SONUNA KADAR DESTEK VERMELİYİZ.KİMSE BURDA MÜNFERİT HAREKET EDEMEZ ETMİYORDA.SİZ BURDA OLUMLU BİRŞEY YAPARSANIZ,SADECE SİZE DEĞİL BÜTÜN MAĞDURLARA YARAR.TEŞEKKÜR EDERİM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  97. MEHMETBAL
    İKİ TARAFTA HAKLI. ALACAKLI DA BORÇLU DA..BEN DE TİCARETLE UĞRAŞAN BİRİYİM. KRİZ DÖNEMİNDE BENİM DE ÇEKİM YAZILDI. NEDEN YAZILDI? BU BİR ZİNCİRDİR. 3 HALKADA AÇIKLAYALIM BUNU. 1 İMALATÇI 2 TACİR FİRMA YA DA KİŞİ 3 ALICI..
    İMALATTAN ALIRSIN MALI VERİRSİN ÇEKİNİ. ALICIYA UYGUN VADEDE SATARSIN. ÇEK SENET TİCARETİN İÇİNDE KULLANILAN VADE ARACI OLDUĞU İÇİN ALIRSIN KASANA KOYARSIN. GÜNÜ GELİR ALDIĞIN SENETLER ÇEKLER KARŞILIKSIZ ÇIKAR. ÇEŞİTLİ SEBEBPLERİ VARDIR TABİ BUNUN. AMA SEN ARADA OLDUĞUN İÇİN NANEYİ YERSİN.KİMSE SENİN DURUMUNDAN ANLAMAZ. BİNERLER TEPENE İCRASI İLE DEVLETİN ADLİ CEZASI İLE ANANI AĞLATIRLAR. BIRAKALIM BU ADAM BİR NEFES ALSIN DEMEZLER. DÜŞENİN DOSTU OLMAZ. GERÇEKTEN TİCARİ NEDENLERLE BU DURUMA DÜŞMÜŞLERDEN BAHSEDİYORUM. MAHKEMELERİN KİŞİLERİN YA DA TÜZEL KİŞİLİKLERİN NEDEN BU DURUMA DÜŞTÜĞÜNÜ BELİRLEYİP ONA GÖRE KARAR VERMESİ GEREKİR. ADAM KUMAR OYNAMIŞTIR, ALEM YAPMIŞTIR HAR VURUP HARMAN SAVURMUŞTUR. İMALATÇININ MALINDAN KAZANDIĞI PARAYI ÖDEMEMİŞTİR BU DA MAHKEME TARAFINDAN TESPİT EDİLMİŞ İSE EĞER DİBİNE KADAR YATSIN İÇERDE. ZATEN YAŞAYACAĞINI YAŞAMIŞ. AMA YOK SEBEP TİCARİ İSE ONLARA FIRSAT VERİLMESİ GEREKİR. HATTA BORCUNU ÖDEYEBİLMESİ İÇİN DEVLET DESTEKLİ KREDİLER VERİLMESİ BİLE GEREKİR. ÇARA ÇAKALA VERECEKLERİNE ONLARA VERSİNLER. EN AZINDAN DOĞRU BİR YERDE KULLANILMIŞ VE DİŞLİLERE HAREKET VERMİŞ OLUNUR.

    YanıtlaSil
  98. değerli arkadaşlar


    flash tv deki proğram konumuzdaki en önemli kurumlar olan ve sorumluluklarını öteleyerek binlerce insanı mağdur eden kurumların dile getirilmesiyle amacına ulaştı...

    bu kurumlar YARGITAY 10.DAİRE VE ANAYASA MAHKEMESİ

    sn rahmi ofluoğlu sorunun siyaset ve yargı cephesinin olduğunu ayrıca çözümün öncelikle yargıdan gelmesi gerektiğini çok açık ifade etti...anayasa ve ceza kanunun amir hükümlerini göz ardı ederek kamu vicdanını zedeleyen bu durum 21.y.y.türkiyesine hiç yakışmıyor...

    emeği geçenlere ve flash tv ye teşekkür ederim...

    my way

    YanıtlaSil
  99. MEHMET BAL

    5 MİLYON MAĞDURDAN BAHSETTİLER. BUNLARIN EN AZ 3 MİLYONU SEÇMENDİR. BİRLİKTE HAREKET EDERLERSE YAPAYACAKLARI ŞEY, ÇIKARTTIRAMAYACAKLARI KANUN YOKTUR. 3 MİLYONNNN OY DEMEKTİR BU. BİR SİYASİ PARTİ KURAR BARAJI BİLE GEÇER %0.4 BİR DESTEKLE. YANİ HÜKÜMET BİLE DÜŞÜRÜR BU POTANSİYEL. BİLMEM YANILIYOR MUYUM?

    YanıtlaSil
  100. herkes yoluna gırecek güzel olacak mücadeleye devam artık daha güçlü hıssetmelı ve yolumuza devam etmelıyız ...kahraman34

    YanıtlaSil
  101. ayrıca eklemek gerekirse alacaklı da haklı konusunu gündeme getirenler bana bir konuyu açıklasınlar...

    SENET,MAHKEME KARARI VE SÖZLEŞMEDEN DOĞAN ALACAKLARLA çekin arasındaki fark nedir?

    burda karşı çıkılan durum çek cezasının hapse dönüşmesi...ve karşı çıkılan konu da bu...bu alacaklı mağdur edebiyatı bizim içimizden birileri tarafından da dillendiriliyor...her alacakta olduğu gibi çek alacaklısı da İCRA ile zaten talanını gerçekleştiriyor...

    bizim derdimiz hapis cezasıyla...

    my way

    YanıtlaSil
  102. Günaydın arkadaşlar,

    Flaş tv deki program çok başarılı geçmiştir,Sayın rahmi Ofluoğlu na ve diğer konuşmacılara sonsuz teşekkürederim...

    Sizlerde seyrettiniz ne kadar çok birlikte hareket etmeye ihtiyacımız olduğunu program yapımcısınin söylemlerinden anladık,o site bu site deyip birbirimizi karalamadan ortak bir mücadelenin önü açılmalı site yöneticileri kendi aralarında dostluklarını pekiştirmeliler ki,bizleride daha derli toplu eylemlere sürüklesinler,emeği gecen herkese teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  103. NU-ÇOK GÜZEL PROGRAM OLDU HEPSİNE TEŞEKKÜRLER AYRİYETEN FLAŞ TV DE ARAMAYI MAİL ATMAYI UNUTMAYALIM ŞU DAR GÜNÜMÜZDE BU BİZE 2. BÜYÜK ŞANSI VEREN TEK TV .HEPSİNE TEŞEKKÜRLER NU

    YanıtlaSil
  104. AĞZINA SAĞLIK SN. MYWAY,AĞZINA SAĞLIK SN.ALPER ,YOLUMUZA BAKMALIYIZ.FİKİR AYNI,AMAÇ AYNI,MAĞDURİYET AYNI;ÇEKDE HAPİS CEZASI KALKACAK.KİMSENİN BORCUMUZ SİLİNSİN DEMİYOR.AMA İNSANCA ÇALIŞARAK ÖDEYELİM,HAPİSTE YATARAK DEĞİL.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  105. TORBA YASA PLAN BÜTÇE ALT KOMİSYONUNUNDA
    VEKİLLERDEN İYİ SİNYALLER GELİYORKEN YILMADAN USANMADAN AŞAĞIDAKİ VEKİLLERİ ARAMALIYIZ.

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497


    Kimin gücü, imkanı neye yetiyorsa,telefon ,faks,mail,mesaj...Lütfen ihmal etmeden baskıya devam edelim...

    zeynep aslı-izmir

    YanıtlaSil
  106. Arkadaşlar,

    Halen burada para muhabbetleri dönüyor...

    Ben parayı toplayan arkadaşlarla bugüne kadar karşılaşmış değilim. İletişim kurduk, çabaladılar, destek verdik.

    Biliyorum ki, aldıklarından fazlasını harcadılar. Bunla ilgili belgeleri göndermişler site yönetimine. Yönetim değerlendirir. Zaten bunla ilgili yapılmış olan yanlış birşey varsa, yeni yanlışlar yapılmaması için site yönetimi bunu ifşa eder ve herkesi uyarır... Böyle birşey söz konusu olmadığına göre, bu "parayı alıp kaçtılar" paranoyası son derece lüzumsuz ve davaya zarar verir niteliktedir.

    Ben de maddi katkılarda bulundum. Paramın doğru bir şekilde harcandığına inanıyor ve biliyorum.

    Bu yolda, gereksiz çentiklerle uğraşmadan, ana yolda ilerlemekte fayda var.

    İşimize bakalım.

    Sevgi ve selamlarımla,
    E.H. (İzmir)

    YanıtlaSil
  107. Geçen gün bir Batman milletvekili, bu apc leri acil idariye çevirmeliyiz demişti..

    Kimdi bu vekilimiz? İsmini ve telefonunu iletebilecek arkadaş varmı acaba?

    E.H. (İzmir)

    YanıtlaSil
  108. Batman M. EMİN EKMEN 0532 375 07 95

    YanıtlaSil
  109. mağdurların çogu borçlu oldukları kadar alacaklılarda sn myway ama nedense bazılarında bır kın var hapse atılsınlar cezaevıne gırsınler dıye yaklasık 10 yıldır bu cıleyı cekenler zaten fazlasıyla cezalarını çektıler kı bunların cogu yörelerınde vergı rekortmenı olmus devlet tarafından ödüllendırılmıs gururlu ınsanlar borctan dolayı kafalarını kaldıramayan utanan ınsanlar..sanılanın aksıne bızu borcumuzu ınkar etmıyoruz aslada dolandırıcı değılız..kahraman34

    YanıtlaSil
  110. sn kahraman 34

    zaten bizim 3 yıldır anlattığımız konu bu...sözleşmeli alacaklarımızı icraya bile veremiyoruz.önce mahkemeden geçmesi gerekiyor...4 yıldır devam eden bir alacak davam 3 ay önce karara bağlandı ama gerekçeli kararı bile 3 ayda yazılamadı...davayı haklı olarak kazandım fakat çekle ilgili davalar tek celsede bitiyor ve eğer temyizi de kaçırttıysan hapse dönüşüyor...ve eminim buradaki herkesin durumu benzer durumlar...

    burada mücadelesini verdiğimiz konu roma kanunlarından kalma alacaklının iradesiyle insanların hapsedilmesi...çeki bir tabu haline getiren ve bir kağıt parçası ile bu çağda alacaklının kölesi pozisyonuna düşürülen insanların hakkını sonuna kadar savunacağız...

    my way

    YanıtlaSil
  111. Yeni bir sitemiz daha kurulmuş herkese hayırlı uğurlu olsun diğer sitede ki arkadaşlarımızın emeği yatsınamıyacak kadar büyüktür.Yapacakları her eylemde yanlarında olacağımı belirtmek isterim.Bu arada 90 da ki arkadaşım merak etme senin düşüncene katılan 10 larca hakim savcı var yargılamadan infaz eden peki sen şunun farkındamısın bizlerde mağdur edildiğimiz için mağdur ettik bu iş domino taşlarına döndü kriz de sen o sıralar heralde başka bir ülkede yaşıyordun.Bizim burda ki derdimiz şudur gerçekten zor duruma düşmüş ama hala borcunu ödemeye çalışan esnafı ifade etmek bu sorunun hapis cezası ile çözülemeyeceğini anlatmak.Dolandırıcı ile gerçekten zor durumda kalmoş esnafı ayırt etmek hukuk işidir.Ama ne yazık ki yargı da böyle bir düzenleme yok.O yüzden herkes aynı kefede çekin karşılıksızsa dolandırıcısın sende bu ülkede ticaret yapıyorsan aynı gemidesin.Bugününe hiç güven me al sana bir cevap ben vermiyorum aç kuranı kerimi ve Bakara suresi 280. ayete bak belki anlarsın hatta zahmet etme ben sana yazayım.
    BAKARA SURESİ 280.AYET
    280. Eğer borçlu darlık içindeyse ona eli genişleyinceye kadar mühlet verin. Eğer bilirseniz, (borcu) sadaka olarak bağışlamanız, sizin için daha hayırlıdır.

    ONU SUÇLU OLARAK YARGILAYIN DEMİYOR BİLİRSENİZ DİYOR SEN ALLAH MISIN BE ADAM NERDEN BİLİYORSUN HERKESİN SUÇLU OLDUĞUNU.BURDA KİMSE SADAKA İSTEMİYOR BIRAKIN BORÇLARIMIZI ÖDÜYELİM DİYOR.BUNU ANLAMAK BU KADAR MI ZOR.

    YanıtlaSil
  112. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

    FASH TV YAPIMCISI SAYIN YILMAZ TUNCA'YA TEL. İLE TEŞEKKÜR ETME ŞANSI BULDUM.
    KENDİSİ BU MESELEYİ DAHA YAKINDAN TAKİP EDECEĞİNİ İFADE ETTİ.
    BU YAYIN İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERBİR KARDEŞİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

    YILMAZ TUNCA İÇİN:

    TEL: 0212 256 82 82
    yilmaztunca@flashtv.com.tr
    izleyicitemsilcisi@flashtv.com.tr

    HEPİNİZE KARDEŞCE SEVGİ VRE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  113. ALİ YILMAZ KARDEŞİM SENİNLE TARTIŞMAYA GİRMİYECEGİM UGUR26 VE UGUR55 DE BENİM ARKADAŞLARIM BEN ONLARLA SÜREKLİ TELEFONDA ZATEN GÖRÜŞÜYORUM HER ZAMAN YANLARINDA OLDUM ONLARA HİÇ BİR ZAMAN KÖTÜ BİRŞEY YAZMADIM SADECE ŞU AN DA BÖLÜNMEK BİZİM İÇİN İYİ OLMAZ MANASINA GETİRDİM SAMİ ABİ VE İSKENDER ABİMİN DE YORUMLARI AYNI NEDEN BENİ SORGULADIN BİZİM BURDA HEPİMİZİN AMACI AYNI HER ZAMAN ONLARDA BİR EYLEM YAPACAGI ZAMAN YANLARINDAYIM

    YanıtlaSil
  114. MÜHENDİS kardeşim flash tv numaları verdiğn için tşkler bende aradim.yılmaz tuncaya ukasamadım.notumu ileteceğini söylediler.
    tarkan

    YanıtlaSil
  115. hırsızlık yapmadık,ticaret yaptık bunun cezasını zaten hayatımız boyunca çabalayıp kazandıklarımızı kaybederek ödüyoruz.birde devlet neden kaybettin deyip cezalandırıyor bumudur demokrasi bumudur, adalet,bumudur hukuk devleti olmak.!!!!!!!!????.alacaklılarda magdur diyiliyor onlar zaten haçiz yoluyla alacagını alıyor ve haciz yaptıgı malların onda bir degerinde haciz yapıyor.onlar nasıl magdur oluyorr.

    YanıtlaSil
  116. yırmı senelik esnafım bu iki sene bitirdi esnaflığımı

    YanıtlaSil
  117. neden derseniz verdiğimizi alamiyoruz aldığımızı veremiyoruz anca kırdi kartlarına calışyoruz

    YanıtlaSil
  118. bir cek yuzunde butun itibarımı bitirdim

    YanıtlaSil
  119. BU MÜCADELEYİ YAPAN ARKADAŞLAR....SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE ONLARI YÜRÜYÜŞLERE İKNA EDİP ONLARIN DESTEGİ ALINIRSA ÇEK YÜZÜNDEN HAPİS YATMA CEZASI KALKAR BU İŞİN TEK YOLU BUDUR.MİLLET VEKİLİ VEYA BAKANLAR BU İŞİ SALLARR.SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ HAREKETE GEÇİRMEK GEREK.

    YanıtlaSil
  120. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    O SİTE ,BU SİTE AYIRIMINA KESİNLİKLE KARŞIYIM.''ÖZGÜRLÜK MÜCADEMİZ''İÇİN YAPILAN EN UFAK KATKIYA BEN MİNNET DUYUYORUM.EN YAKIN ARKADAŞLARIMIZ,HATTA KARDEŞLERİMİZ TARAFINDAN DIŞLANMIŞKEN,ALLAH BİZİ YENİ DOSTLARLA KARŞILAŞTIRDI.YÜZLERİNİ GÖRMESEM DE BEN CÜNEYT HOCAMDAN,HASAN BARIŞCI DAN,VEZİR38 DEN,MY WAY'DAN,FİDAN55'DEN,GİZEM HANIMDAN,İSKENDER BEYDEN VE DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ARKADAŞIMDAN NASIL KOPABİLİRİM?SAMİMİ SÖYLÜYORUM ,BEN BURDA NEFES ALABİLİYORUM ANCAK.
    AMA ŞU VAR.
    KABINA SIĞAMAYAN GENÇ KARDEŞLERİM DE VAR.UĞUR'LAR GİBİ.ONLARIN DA YENİ BİR ÇALIŞMA İÇİNDE OLMASI,BU DAVAYA BÖLÜNME DEĞİL,KUVVET KATAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU YOLDA HERKES BİZİMDİR.KİMSEYİ KAYBETME VE DIŞLAMA LÜKSÜMÜZ YOK.
    BU DAVA İÇİN UĞRAŞAN HERKESE ANCAK MİNNET DUYABİLİRİZ.
    FLASH TV'DEKİ PROĞRAM GERÇEKTEN GÜZELDİ.EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  121. bir kırdı cektim kamiyon aldım meyer hata etmişim kmiyona iş ardım iş yok gitiğiyere zarar getirdi kamiyonum nasıl yaptıysam baş gelemedim yuz otuz miliyara aldığım kamiyonu atmış miliyara satım

    YanıtlaSil
  122. FLAŞ TV İZLEYEMEDİM .

    FOX tv SABAH HABERLERİNDE ÇEK MAGDURLARINDAN BAHSETTİ

    EN AZINDAN MAGDURLAR OLARAK GÜNDEMDE KALINMALI DİYORUM.

    UST35

    YanıtlaSil
  123. 125.....sen kamyon kredisi ÇEKTİN.

    MİLLETİ APTAL YERİNE KOYARAK SUDAN UCUZ FAİİZ

    ADI ALTINDA EV KREDİSİ VERDİLER YASTIK ALTINDAKİ

    PARALARI ANAMIZIN KEFEN PARALARINI ÇIKARTTIRDILAR

    ORTADA NE EV VAR...... NE DE PARA

    EV KREDİSİ UCUZLADI.evler zamlandı.


    40.000 param vardı

    80.ooo ev almak istedim.

    80.ooo lik ev 100.000 oluverdi. rant oluştu

    60 bin kredi çektik 60.000 krediyi 90.000 olark

    yıllardır yemeden içmeden kredi ödüyoruz 3 taksit ödeyemedik ev gitti elde var sıfır başladıgım yerden daha kötü durumdayım. aldatmacalı bu banka kredi reklamlarının kaldırılması lazım derim

    YanıtlaSil
  124. Torba yasa.çek mağdurları bizlerin son umudu bu.(yargı kararı hariç.)
    Bu torba yasadanda bişey çıkmazsa çek mağdurlarının sitesi olan bu site,siyasi platforma inmelidir artık.insanlık ayıbı olan ve bizlere zulum olan çekte hapis olayını çözemeyen,çözmeyen,bizlerle dalga geçen (samsun vekili suat kılıç vs.)lerle gücümüz yettiğince hesap sorma,hakkımızı arayanlarla ve mücadele edenlerle birlik ve destek olma zamanı geliyor arkadaşlar.çek mağdurlarının potansiyelini farkedemeyenlere bunu gösterme zamanı gelmektedir.önümüzde genel seçimler vardır.kendi içimizde birlik olup oylarımızın bizden yana olanlara,bu haksız hapis cezasına karşı olanlara gideceğinin mesajını verme zamanı yaklaşmıştır.allah bizleri korusun ve yardım etsin.bizleri dolandırıcılarla bir görenlerinde belasını versin,çoluk çocuklarının mürvetini göremesinler.

    YanıtlaSil
  125. Flash tv. yi izledim,gerçekten çok güzeldi,katkısı olanlara teşekkürler, program esnasında dikkatimi çeken bir şey vardı, alt yazıda "www.cek magdurları.com" yazıyordu, o yüzden bölünüyoruz diye panik olmaya gerek yok,

    YanıtlaSil
  126. İZMİR ÇEK MAGDURU ESNAFLARI OLARAK .....

    BİR ÇATI ALTINDA TOPARLANAMAZMIYIZ.

    2007 YILINDA VERGİ DAİRESİNE BORÇUMU KAPATTIM
    MUTEMEDİN EKRANA İŞLEMEMESİ NETİCESİNDE BANKALARDAKİ HESAPLARIMA KAZARA KONULAN BLOKELER NETİCESİNDE ÇEKLERİM YAZILDI PARAM OLMASINA RAGMEN ÖDENEMEDİ. ve HAYIRLI İŞLER. NETİCESİNDE BURADAYIM SAYGILAR.


    UST35

    YanıtlaSil
  127. Flash tv ,ye sorunlarımıza yer verdiği için teşekkür ederiz.

    Ayrıca emeği geçen başta sayın rahmi bey olmak üzere bütün arkadaşlara saygılar sunarım...

    YanıtlaSil
  128. Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  129. AZ ÖNCE BATMAN MİLLETVEKİL M.EMİN EKMENİ ARADIM VE SORDUM!SN.MEBUSUM BEN 15 C.EVİNDE YATMIŞ BİR ÇEK MAĞDURUYUM VE BİR SİTEMİZ VAR.ONUN ARACILIĞI İLE SESİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ.FAKAT DİKKAT EDİYORUM DİYARBAKIR,BATMAN HASILI GÜNEYDOĞU ANADOLUDAN BİR ARKADAŞIMIZA RASTLAMADIM.SİZE BU KONUDA HİÇ ŞİKAYET GELMİYORMU?GELİYORDUR MUTLAKA AMA O KADAR ÇOK SORUN VARKİ ARTIK BİZDE NE İLE UĞRAŞACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ DEDİ.BENDE LUTFEN BİZE VE BİZİM GİBİLERE YARDIM EDİN,SESİMİZİ DUYURUN DEDİM.DEMECİNİZİ OKUDUM ARKASINDA DURUN DEDİM.VE TAMAM DEDİ.SESİ BAYAĞI MAT GELDİ BANA.PAYLAŞMAK İSTEDİM.FİDAN55

    YanıtlaSil
  130. slml Site:
    Ben bu flash tv deki program izliyemedim ,malüm eski bir tv.Zaten ne kaldı ki evlerde..Videosunu nasıl bulabilirim ki?yardım ederseniz memnun olurum . Saygılar, tskl

    Özgür düsünce

    YanıtlaSil
  131. izmirdeki çek mağdurları hapistemi toplantı yapacağız hadi biri önderlik yapsın telefonunu versin diğerleri onu arasın zaman daraldııııı

    YanıtlaSil
  132. 132....


    NUMARALARI YAZMIŞSIN İYİ, AMA
    VALLAHİ NE AÇIK HATTIM VAR NEDE KONTÖRÜM
    SAMSUN VEKİL SUAT KILIÇ'IN TLF VARMI SENDE
    BOR HARÇ ARRİCAM ÇÖMEZ TUZU KURU ŞIMARIK HERİFİ.

    YanıtlaSil
  133. Samsun SUAT KILIÇ 0532 788 69 20

    Sayfanın üst kısmında telefonlar bölümünde istediğiniz miletvekili ve basın yayın telefonlarını bulabilirsiniz

    zeynep aslı-izmir

    YanıtlaSil
  134. arkadaşlar bende karşılıksız çek keşide etmek suçundan 14 ay bursa e tipi kapalı cezaevinde yattım.taahhutten yararlanarak içerden çıktım.hükümet tutturmuş 2145 kişi içeride diye 11 ay koğuş mümessilliği yaptım sadece benim elimin altından en az 1000 kişi geçti .hükümet kendi iktidarı döneminde bu sayıyı hep böyle kamu oyuna lanse etti.şu anda ne olacak ne bitecek kimse bilmiyo.yine herkesi bir cezaevi korkusu sarmış durumda bence en iyi çözümve ses getirecek bir çözüm toplu olrak teslim olmaya çalışmaktır.tabii bu iş 100 lerce kişinin bir araya gelmesiyle olacak bir eylem olmalıdır.benim aklıma bundan daha iyi bir fikir gelmiyor.saygılarımla

    YanıtlaSil
  135. 135 sen neden vermiyorsun telefonunu?

    YanıtlaSil
  136. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM HER KESE MERHABA...Bu sabah flaş tv yi setrettim kaç günlerden beri yazıyoruz bizim sitemizin adını yazmamız lazım diğer mağdurların bu siteden haberi olması lazım diye ÇOK GÜZEL OLDU ziyan yok isterse mağdur sitesi 20 tane olsun sonucta amac aynı dava aynı dert aynı çare aynı, sonuçta emeği geçen uğur 26 arkadaşımız sayın avk.Ofluoğluna ve diğer kardeşlerime çok çok teşekkür ederim. ARKADAŞLAR KURTULMAMIZIN İLACI ÇARESİ BİRİNCİSİ SABIR İKİNCİSİ SAKİN OLMAK VE HEPİMİZ DERİN BİR NEFES ALIP YA SABIR DİYEREKTEN BİZLERE VERİLEN ARANMASI İSTENEN TELEFONLARI HİÇ DURMADAN SABIRLA SİNİRLENMEDEN ARAMAK EĞER SESİMİZ ÇIKMASSA BİZİ ZİNDANLARA ATACAKLAR HAYDİ ARKADAŞLAR MEVKİSİ NE OLURSA OLSUN KARŞINIZ DAKİ NİHAYETİNDE O DA BİR İNSAN HAYDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN ARAYALIMMM. İhtiyar

    YanıtlaSil
  137. 133 DE Kİ ARKADAŞ.

    BAHSETTİĞİNİZ YERLERDEN ÇEK ALACAKLISININ DAVA AÇIP ALACAKLIYA GİTMESİ YEMİYOR .AVUKATLAR ORALARDAN DAVA ALMIYOR. ALSALAR BİLE ARABULUCULUK YÖNTEMİYLE ÇÖZÜYORLAR. İCRA VE CEZA DAVASI AÇMAK İÇİN MANGAL GİBİ YÜREK OLMASI LAZIM AVUKAT ARKADAŞLARDA. AMA HELEL OLSUN GÜNEY DOGULULARA .AŞİRET ADI ALTINDA PUSTURUYORLAR

    YanıtlaSil
  138. Ödenmeyen faturalar krediyi etkileyecek
    Bankaların elindeki kara listeye elektrik, su, doğalgaz ve telefon borçlarıyla tefeciden alınan ödünç paralar da giriyor.
    Borcundan dolayı elektriği ya da suyu kesilen, kira borcunu aksatanlara kredi muslukları kapanacak.Bankaların riskli müşteriler için oluşturduğu "kara liste" genişliyor. Bankalara kredi ya da kredi kartı için başvuran müşterilerin kredi geçmişlerinin yanı sıra, elektrik, su, doğalgaz ve telefon borçlarını zamanında ödeyip ödemediklerine de bakılacak. Kira borcunu düzenli ödemeyen, borcundan dolayı elektrik ya da suyu kesilen, tefeciden para alıp geri veremeyen kredi alamayacak.

    Torbayla geliyor

    Halen Merkez Bankası bünyesinde faaliyet gösteren ve banka müşterilerinin borçlarını aksatıp aksatmadığının kaydını tutan Risk Merkezi, Türkiye Bankalar Birliği'nin kontrolüne geçince geniş çaplı değişikliğe uğrayacak. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmelerine başlanan torba tasarıya eklenen bir maddeyle, bankalardan kredi kartı alacak ya da kredi başvurusu yapacak müşterilerin bundan böyle sadece geçmişteki kredi performansına bakılmayacak.

    Tüm borçlara sadakat

    Vatandaşın kredi bilgilerinin yanı sıra, günlük hayatın hemen her alanındaki borç sadakati de yakın takibe alınacak. Yeni yasa çıktığında vatandaşın kredi borçlarıyla birlikte, elektrik, su, doğalgaz ve telefon borçlarına ilişkin tüm kayıtlar düzenli olarak Risk Merkezine akacak. Hatta yasal tefeci olarak ifade edilen Hazine'ye kayıtlı ikrazatçılardan (Devlet izni ile borç para veren) ödünç para kullananların borç kaydı da risk merkezine ulaşacak.

    Protokol imzalanacak

    Risk Merkezi, borç kayıtlarına ilişkin bilgileri toplayabilmek için yasanın çıkmasını takiben en geç bir yıl içerisinde telekom ve GSM şirketleri, elektrik, doğalgaz ve su idareleriyle protokol imzalayacak. Ikrazatçı kayıtlan için de Hazineyle sözleşme yapılacak.

    İsim karışıklığı bitiyor

    Yeni Risk Merkezi, kişilerin ve şirketlerin risk kayıtlarını ismin yanı sıra TC numarası ile takip edecek. Bu yeni uygulama sayesinde isim benzerliği ya da karışıklığından dolayı, borcuna sadık kişilerin uğradığı mağduriyetler son bulacak.

    NİSANA KADAR ZAMSIZ

    Elektrik fiyatlarına 2011 yılının nisan ayına kadar zam yapılmayacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, önceki gün yaptığı toplantıda 1 Ocak 2011'den geçerli elektrik fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamasına karar verdi. Dağıtım şirketleri, fiyat önerilerini her üç ayda bir kurula sunuyor. Kurulda dağıtım şirketlerinin önerileri, EİAŞ ve serbest piyasa şartlarına göre değerlendiriliyor.

    ANKARALI...

    YanıtlaSil
  139. ARKADAŞLAR MECLİSTE MEMUR OLARAK ÇALIŞAN BİR ARKADAŞIM VAR. ONA SORDUM BİZİM İŞİ VAR MI BİR DUYUM DİYE..? VEKİLLERİN ÇEK KONUSUNDA TARTIŞTIKLARINI ve OLUMLU BAKTIKLARINI SÖYLEDİ.. FAKAT BAZI VEKİLLER TWİTTER'DAN GİDEN MESAJLARIN YOĞUNLUĞUNDAN SPAM YAPMIŞLAR BİZİM MESAJLARI. 1-2 KİŞİ SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ YOLLUYORLAR O SEBEPLE SPAM YAPTIK TARZI KONUŞMUŞLAR..

    BİR MİLLETVEKİLİ, MEHMET ŞİMŞEK' in de KENDİSİ GİBİ SPAM OLARAK İŞARETLEDİĞİNİ VE ENGELLEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ...!

    ANLAŞILAN TWİTTER DA YAZILANLAR VEKİLLER TARAFINDAN OKUNMUYOR..! DAHA ZİYADE TELEFON VE FAX KANALINI KULLANMALIYIZ..!

    YanıtlaSil
  140. SAYIN ANKARALI
    Bu yazınızı okuyunca Türkiyenin içine düştüğü hali anlayamaz oldum.Resmileştirdikleri tefeci kurumunu KKB altına almak tam bir rezalet.
    Dünyada eşi benzeri bulunamayacak bir ülke haline geliyoruz
    zaman

    YanıtlaSil
  141. BU ARADA
    Bir şeyi anlayamadım Torna yasa içinde talebimiz adli para cezalarının adari para cezasına cevrilmesi değilmi?bir kaç gündür net
    sorunlu idi açamadım

    YanıtlaSil
  142. doktor kardeşim birlikten kuvvet doğar güç gelir ses gelir nihayet konu aynı dert aynı hepimiz yanıyoruz hepimiz çok dertliyiz tabikii hepimiz bir şeyler yapacağız bu davada sen ben yok biz varız çocuklarımız var ailelerimiz var ve üç günlük hayatımız hepimiz mahfolduk bak televizyonda uğur 26 yı seyrettim gencecik çocuk ve çok ta karekterli temiz bir arkadaş olduğunu konuşmalarından hissettim hakmı şimdi onun gibi birinin iki tane hayali ihracatcı vekil olmuş ondan medet umuyoruz hakmı bu hele hel o yahudi ermeni faktoringlerin bu çek de hapis kalmasın diye dağıttıkları paraları bilsen bu paraları kimlerin aldığını bilsen ve bunlardan medet umuyoruz ama dönen oyunlar dönen paralar çok bizler onların kazanç kaynaklarıydık battık oyundan çıktık ama onlar için arkadan gelen batmamış esnaflar onlara göz dağı vermek sırf onlar korksun diye biz batmış esnafların hapse girip onlara örnek olmasını istiyorlar bunu resmen devlet kendi ağzıyla demiyormuuu demedimi iyimaya "çekte hapis doğru değil ama bankalar iktisadi çevreler karşı geliyor diye" biz şu anda ARKADAN GELEN ESNAFA ÖRNEK OLARAK KULLANILIYORUZ BAK KARDEŞİM ÇEKİNİ ÖDE YOKSA BİZ KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ BAK SENDEN ÖNCEKİLERİ NASIL HAPSE ATTIK ..diye göz dağı veriliyorlar böyle bir dünya varken biz hepimiz gece gündüz el ele omuz omuza mücadele vermek zorundayız karşımızdakilerde vicdan falan yok hepsi hikaye her şey para para para bizlerde o paraya kurban ediliyoruz...ihtiyar

    YanıtlaSil
  143. arkadaşlar herkese slm ederm.geçen gün millet vekillerinin tlf.buldum.hepsini aradım bi mehmet şandır tlf. açtı ve 15 dakikaya yakın sorunlarımızı anlattım çok beyfendi birisi beni dinleyip sorularıma cwp verme lutfunda bulundu.fakat bizimle ilgili hiç bir gelişmenin olmadığını söyledi seçimlere yakın bi dönemde belki dedi ,bilgilerinize 16 erkan

    YanıtlaSil
  144. BAŞKA BAŞKA SİTE KURULSUN MÜCADELE EDİLSİN BUNA BİR İTİRAZ YOK FAKAAAT KURULAN SİTELER TİCARETE YÖNELİKSE ARTIK İŞİN İÇİNE TİCARET GİRMİŞSE ORADA DURACAKSIN İŞİ TİCARETE DÖKEN BU SORUNUN BİTMESİNİ İSTEMEZ BİTSİN DER GİBİ GÖRÜNÜR FAKAT İSTEMEZ TELEVİZYON PROGRAMLARINA ÇIKAR SİTESİNİN REKLAMINI YAPAR YÜZLERCE İNSANIDA BUNA ALAET EDER ETSİN BUNADA DİYECEK YOK AMA SORUNUN ÇÖZÜLMEMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİDE PERDE ARKASINDAN YAPAR.
    İKİ GÜNDÜR BİR SİTE İSMİ VERİLEREK MAİLLER GELİYOR O SİTEYE GİRMEK İÇİN İNSANLAR TEŞVİK EDİLİYOR SİTEYE GİRİYORUZ HEP BANNER USULU GÖRÜNTÜLENDİKÇE REKLAM PARASI KAZANDIRAN SİTE.
    TAMAM SİTENİN GİDERİ VARDIR REKLAM PARASINA İHTİYAÇ VARDIR O ZAMAN BU SİTEYEDE REKLAM KOYSUN SİTE YÖNETİCİLERİ!
    SORUN ŞU İŞ TİCARETE DÖNDÜMÜ BU İŞİN SONU GELMEZ HERKES TİCARETİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR KİMSEYE ANLATMAYA GEREKTE YOK HERKES ANLAMIŞTIR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ. AYRICA BEN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNE PARA GÖNDERDİM VE ÇOK İNSANIN GÖNDERDİĞİNİDE BİLİYORUM EĞER SİTE YÖNETİMİ BUNUN HESABINI VERMEYECEKSE O PARALARIN NEREYE GİTTİĞİNİ SÖYLEMEYECEKSE ONLARDA BU KİŞİLERLE ORTAK HAREKET EDİYOR DEMEKTİR.
    SÖZÜN ÖZÜ, KANNATİMCE BU SORUN NE KADAR UZARSA O KADAR KAZANIRIZ DİYE DÜŞÜNEN KİŞİLER BÖLMEYİ BAŞARDILAR. İST34AV

    YanıtlaSil
  145. FLASH TV'ye VE SORUNLARIMIZI DİLE GETİREN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDER, SAYGILAR SUNARIM.

    YanıtlaSil
  146. bu sabahki flaş tv programını izledim. emegi geçenlere teşekkür ediyorum. sesimizi duyuran flaş tv ye ilgilerinden dolayı teşekkür mail ve telefonları açalım. izlendiğini bilsinler ki gündemde kalalım. mücadele aynı dert ve sıkıntılar aynı. birlik ve beraberlik içerisinde bu işi mutlu sona ulaştıracagız. dün akşamki desteklemiyorum yorumumdan sonra onlarca telefon aldım, kimi destekledi, kimi eleştirdi, kimileride işi abartarak şahsıma hakaret ve tehdit boyutuna ulaştırdı. bunları magdurları haleti ruhiyelerine vererek ciddiye almadım. korkum olsa burada açık isim ve telefonumu vermezdim. bunlar ucuz kahramanlıklardır. prensip olarak bölünmeye karşıyım.bu sitenin bu mücadeleye verdiği
    katkıyı yok saymak görmemezlikten gelmek, en azından ahde vefa duygusuna karşıdır. vefalı olmak insanlık geregidir. evet gün geldi burdan en büyük eleştiriyi gökhan, cüneyt ve av. sibele ben yaptım.işi hiç bir zaman kişiselleştirmeden, genele yaptım. halada bu karardayım. yapılan her yanlış yönlendirmeninde karşısında olmaya devam edecegim. bu sitenin emegini yok saymak, bu siteden birşeyler ögrenip en azından psikolojik destek görmek, yalnız olmadıgını bilmek çok güzel bir duygu. bunu magdurlara çok göremeyiz. kimse bu sitenin sırtından kendi reklamını yapamaz. öyle dakka bir gol bir nidaları abesle iştigalden öteyede gidemez. yeni site kuran arkadaşlara mücadelelerinde başarılar diliyoruz. yaptıkları her olumlu harekette arkalarında olup destekleyecegiz. şu unutulmasın ki yeni site kurulurken en ufak bir bilgimiz olmadıgı için desteklemediğimizden dolayı bu arkadaşlarımızın bize sitem etmelerini haksız buluyoruz. benim için en büyük handikap avukatlardır, bir avukata kızıp, suçlayıp, eleştirip küsüp gitmek ardındanda başka bir avukatla beraber hareket etmek olmuştur.yinede bütün magdur arkadaşlarımızı karşılıksız, menfaatsiz seviyoruz. allah yar ve yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  147. Değerli Dostlar, ülkemizde artık öyle şeyleri kanıksayıp kabullenir olduk ki, dışardan bakan bir göz bizim bu durumumuzu kesin olarak hayretler içerisinde izliyordur.
    Milli Eğitim bakanıyken oğlu yurt dışında burslu eğitim kazandığında, ’yakışık almaz’ diyerek göndermeyen bir zihniyetten, başkasının bursuyla Amerika’da çocuklarını okutan Başbakanların yönettiği bir ülke haline geldik.
    Atatürk’ün emriyle maaşlarının yarısını Türkiye Cumhuriyeti devletine bağışlayan milletvekillerinden, kıyak emeklilik, makam otomobili, makam şoförü, cep telefon faturalarını devlete ödeten, seçildikleri ilde bir büro ve o büroda çalışanın maaşını dahi
    devlete ödeten bir milletvekilliği anlayışına sahip milletvekillerimiz oldu artık.
    İktidar partisine ait bir milletvekilinin televizyon ekranlarında defaten ‘rüşvetin cezası indirilsin’ diye sanki çokta normal bir şeymiş gibi, rahat söyleyebildiği ve hepsinden önemlisi bunu kanıksayan bir toplum haline geldik.
    Maydanoz yasası adı altında yolsuzluk yapmış belediye başkanlarına, hapis yolunu kapatan, ceza almalarını engelleyen, yasaya bile sessizce bakan ve bu duruma sevdiği diziye verdiği tepki kadar bile tepki vermeyen, uyuşturulmuş bir toplum haline getirildik.
    Bende artık söz bitti......

    YanıtlaSil
  148. YENİANAYASA SİTESİNİN 38. MADDESİNE YORUM YAPARKEN TESADÜFEN TANIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZLA BİR YOLDAŞLIK OLUŞTURDUK.O GÜNLERDE YAZIŞTIĞIMIZ SİTE BİZE AİT OLMADIĞINDAN KAPATILMASI HALİNDE DAĞILMAMAK İÇİN PINAR ARKADAŞIMIZ BİZİ ANLATAN ÇEK MAĞDURLARI SİTESİNİ HAYATA GEÇİRDİ. HİÇ BİR TİCARİ FALİYET İÇİN KURULMAYAN ÇEK MAĞDURLARI SİTESİ BİRLİK BERABERLİK VE ÖZGÜRLÜK İÇİN KURULDU. HUKUK SİTELERİNDE BİZLERE CEVAP VERMEYEN AVULATLARA İNAT KURULDU.BİRBİRİMİZE YOL GÖSTEMEK DESTEK OLMAK İÇİN KURDUĞUMUZ BU SİTE BİR AİLEYE UMUT OLDU.
    BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ PARÇALANMAYA NİYETLİ DEĞİLİZ

    YanıtlaSil
  149. SAYIN ULUDAĞ HOŞ GELDİNİZ

    YanıtlaSil
  150. 148 deki arkadaşım.


    BENİN 5 TANE AVUKATTA VEKALETİM VAR.

    ALLAH İNANDIRSIN İŞİ BİLMEDİKLERİNDEN DOLAYI ANAMDAN EMDİĞİM SÜT BURNUMDAN GELDİ.

    BU İŞİ BİLEREK VE İŞ BİTİRİCİLİĞİNİ KULLANARAK HAK ETTİĞİ PARASINI ALSIN TABİKİ DERİM. AMA YANLIŞ AMELİYAT YAPIP PARDON DEYİP YENİDEN AMELİYAT YENİDEN PARA İSTEYEN AVUKATLARDAN KURTARIR BİZLERİ.


    UST 35

    YanıtlaSil
  151. arkadaşlar memmet ŞANDIR cep tlf.05322357965...kemal kılıçdaroğlu cep tlf.05325149394 hasip kaplan tlf.05322336016 arayın arkadaşlar 16 ERKAN

    YanıtlaSil
  152. selam arkadaşlar inş amacımıza ulaşırız bana sizlere ulaşcağım telefon numarası verirmisiniz çok fazla ınternete giremiyorum çağla

    YanıtlaSil
  153. Sayın ULUDAĞ Hoşgeldiniz...

    Sayın SAMİ KAL , Değerli dostum..

    Tamamıyla haklısın.Bu site ne şartlarda kuruldu biliyorsun. Bizlere bir umut ışığı oldu hep.Eğriye eğri-doğruya doğru demeye devam edeceğiz...

    Flash tv deki yayın için emeği geçen bütün herkeze yeniden tşk ederim.Teşekkür telefonlarımızıda ayrıca flash tv ekibine göndermeliyiz.

    YanıtlaSil
  154. ARKADAŞLAR HADİ BU AKŞAM HER KES BUGÜN NE FAALİYET YAPTIYSA SİTEDE YAZSIN AKŞAM OLUNCA BAKALIM NE DERSİNİZ..İZER

    YanıtlaSil
  155. 158 ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM

    YanıtlaSil
  156. FLAŞ tv SEYREDEMEDİM .

    BU YAYINI NASIL SEYREDEBİLİRİM
    BİRDAHA TİCARET YAPARSAM EĞER,maliye AÇILIŞINI
    GÜNEYDOĞUDAN BİR İL veya İLÇEDE DÜŞÜNÜYORUM,MESELA MARDİN.DİYARBAKIR,ALACAKLI AV BEKLERİM.

    YanıtlaSil
  157. ARKADAŞLAR HARUN ÖZTÜRK ÜN TLFNUNU ARADIĞINIZDA BÖYLE BİR NO KULLANILMIYOR DİYOR NO YANLIŞMI

    YanıtlaSil
  158. 162 161 YAZI TARZINIZI DÜZELTİN BU YAZILARI OKUYAN KOCALARI HAPİSTE BACILARIMIZDA VAR AYIP KÜFÜRLÜ YAZI YAZIYORSUNUZ.BATMIŞ ESNAF

    YanıtlaSil
  159. 161 162 ayıp yaptıgın.eleştireceksen bile bende senin yanındayım fikirlerinde ama tarzın cok yanlış burayı okuyan bayan arkadaşlarımız var.serdar

    YanıtlaSil
  160. Değerli Dostlar,
    Sabah Flash tv de yayınlanan programın yankı olusturabılecegı kanaatındeyım cok faydalı bır programdı bılınclenme baglamında haber programları ve tartısma programlarına yonelmelıyız kıtlelere ulasmalıyız elımızden geldıgı kadar ımkanlarımız dogrultusunda mesaj veyahut e-maıl yolu ıle ulasabılecegımız maxımum programlara ulasamaya calısalım LUTFEN!!!

    YanıtlaSil
  161. 161-162 KİMSİN BİLMİYORUM.
    AMA YAKIŞMIYOR.
    BİZLER TİCARET İNSANLARIYIZ.
    DURUŞUMUZ DAHA GÜZEL OLMALI.
    BU ŞEKİLDE DAVRANMAN BİZE ANCAK ZARAR VERİR.
    LÜTFEN KENDİNİ TOPLA.
    VE KİM OLURSA OLSUN BU JARGONU KULLANMA.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  162. bayan çekzede: ARKADAŞLAR BENİM GİBİ BİRCOK BAYAN BURDA ÇEK SORUNLARINI TAKİP EDİYOR VE YAZDIKLARINIZI OKUYOR

    161-162 DE YAZAN BEYFENDİLER BURASI CET ODASI YADA KÜFÜR TAHTASI DEĞİL

    ÇOK ERKEKSENİZ VERİN NUMARANIZI BİRBİRİNİZE KONUŞUN BURDA ÖYLE YAZMAYLA ERKEKLİK OLMAZ EĞER YAZDIKLARINIZ ERKELİKSE BEN SİZDEN DAHA ERKEĞİM HABERİNİZ OLSUN.

    SEVİYE SAYGI LÜTFEN ARKADAŞLAR

    YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.

    YanıtlaSil
  163. Arkadaslar, bılınclenme adına ve problemelerımızı bertaraf etme adına buradayız lutfen ama lutfen uslubumuzu bozmalayalım unutmayın kı bu sıteler herkese acık ve dıleyen bu sıtelerden bılgı edınebılme adına faydalanıyor eger bız haklı mucedelemızde uslubumuzu bozarsak dıreyetemız ve bırlıgımız zarar gorur lutfen dıkkat edelım SAYGILAR

    YanıtlaSil
  164. Saygı deger arkadaslar,

    Bızler sanayıcı, ıs adamları, esnaflarız, ...vb. bızler toplumun aynası gorunen yuzuyuz tavırlarımıza dıkkat edcelım lutfen amacımız magdurıyetımızı gıdermek LUTFEN!!!!

    YanıtlaSil
  165. 166-167-168 katılıyorum size çağla

    YanıtlaSil
  166. 161 162 erkek olan rumuzunu ve ismini yazar,bir laf söylüyorsan arkasında duracaksın,insanları karı gibi davranmakla itham ediyorsun ama asıl rumuz ve ism yazmamakla sen asıl öyle davranıyorsun.Yoksa tefecimisin sen ?

    YanıtlaSil
  167. 68 de yazan arkadas

    26/12/2010 gununden itibaren her gün alacaklının şikayet edip etmemesi durumuna göre infaz harekete geçebilir .. son tari 26/12/2011 yılıdır. Bu gunden önce şikayet olmazsa infaz düşer zira şikayetten vazgeçmiş sayılır. olursa da infaza devam kararı cıkar

    YanıtlaSil
  168. TÜM DOSTLARIMIN ve ARKADAŞLARIMIN, HERKESİN YENİ YILINI KUTLUYORUM. 2011 YILININ HERKESE MUTLULUK, SAĞLIK, HUZUR VE GÜZELLİKLER GETİRMESİNİ DİLİYORUM.

    özgürce yeni yıl olsun.

    YanıtlaSil
  169. Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin burayı binlerce klişi izliyor tabiki bu kadar insanın potansiyelinden faydalanmak isteyen çıkacaktır ama bizler kenetlenmişiz toplanan paralarda varsa bir sıkıntı site yönetimi buna bir açıklama getirir biz işimize bakalım bu siteden kimler geldi kimler geçti kimleri ön plana çıkardır kimler bu vasfı taşıyamadı kendisini bir şey sandı hepsi unutuldu gitti biz işimize bakalım site yönetiminin yönlendirmesine ihtiyacımız var asaaa

    YanıtlaSil
  170. Sayın Arkadaslar,

    Muhakkak aramızda ıstemedıgımız problemler olacaktır fakat bız bu durumlara gögüs germeliyiz AMACIMIZ aynı SIKINTILARIMIZ ortak LUTFEN arkadaslar sorunlarımıza yenılerını eklemeyelım FOX tv de sabah programında sorunlarımız ıslendı gayret edelım sorunlarımızı ulasabıldıgımız tum noktalara ulastırmaya calısalım medya kurulusları cok onemlı bır yer tutuyor bence su anda kı hukumetın ortagı oldugu ve ıttıfak ıcerısınde oldugu kanalturk ve atv yayın kuruluslarına bıraz da yonelelım

    Tesekkurler Çağla...

    YanıtlaSil
  171. Arkadaşlar siyasiler bizi twitter da engellemiş , telefonlara çıkmıyorlar...canım çok sıkıldı!!! Neden sesimizi duymak istemiyorlar!

    YanıtlaSil
  172. 172 nolu arkadaş konuşmalarına biraz dikkat et bu sıteyi bayanlarda çocuklarda takip ediyor biliyorum hepimizin sinirleri bozuk ama sakin olmak zorundayız lütfen kötü laf konuşmayalım haklı olduğumuz davada haksız duruma düşmeyelim lütfen sükünet

    YanıtlaSil
  173. tamam arkadaşlar sakin ollaım bu tip insanlara gereği ne ise uygulanacaktır .. beynimzi bu tip şeylere yormayalım. bunlardan daha önemli konularımız ve yapmamız gereken şeyler var değil mi ???


    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497

    YanıtlaSil
  174. Avukat Sibel Sevinç
    Ben aralık ayında taahhüt vererek cezaevinden çıktım taahhüdün üçte birini ödeyemedim çek verdiğim kişi tekrar şikayet etmiş mahkeme infazın devamına infaz evraklarının cumhuriyet başsavcılığına tevdinee 7gün içinde itiraz açık olmak üzere karar verildi.
    diye karar aldı
    itiraz edeceğim ama hemen tutuklamam çıkarmı
    İstanbul 3. asliye kalemindeki adam biz infaz evraklarını savcılığa göndereceğiz dedi itiraz et veya etme karar verildi eğer itirazın kabul edilirse infazın o zaman kaldırılır dedi
    ne yapacağız yardım edin
    Mesut Üçkuyular

    YanıtlaSil
  175. DEGERLRLİ ULUDAG ABİM ÇOK GÜZEL YAZMIŞIN DEDİGİN GİBİ KUZU GİBİ OLDUK HİÇ BİR ŞEYE SESİMİZİ YÜKSELTEMİYORUZ BENZİNİN LT 10TL BİLE OLSA KİMSE BU ÜLKEDE SESİNİ ÇIKARTMAZ

    YanıtlaSil
  176. Toplanan paralar konusunda bir açıklama yapmak istiyorum.

    * Şu biline bu site yönetimi hiçbir şekilde para toplamamıştır.

    * Hesabına para gönderilen arkadaşlardan hesap özeti istendi ve bu yayınlanacak.

    * Arkadaşlarımızdan yapılan harcamalar konusundada bilgi istenmiştir bu konudada arkadaşlarımızın gerekli açıklamayı ve bilgilendirmeyi yapacağına eminim.

    BU SİTE HERZAMAN EYLEMDEDİR....

    YanıtlaSil
  177. Bankalardan kullandığı kredi borcunu ödemeyenlerin izlendiği kara listeyi tutan Merkez Bankası bünyesindeki Risk Merkezi güçlendirilerek Türkiye Bankalar Birliği’ne (TBB) devredilecek. Kredi ve kredi kartı borçlarının yanı sıra elektrik, su, telefon, doğalgaz ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) gözetiminde faaliyet gösteren ikrazatçılara borçlarını ödemeyenler de kara listeye alınacak.

    Vergi borçlarının da kredi başvurularında kara listede değerlendirilmesi gündemde. Yasa son halini aldığında bu netleşecek. Öte yandan yeniden yapılandırma kapsamındaki borçlar arasında sadece elektrik borcu 4.5 milyar lirayı buluyor. Torba kanun tasarısında Risk Merkezi’nin TBB’ye devrine ilişkin hükümler, 102. maddede düzenlendi. Tasarıya göre Risk Merkezi yönetimi, özel hukuk tüzel kişileri ile kamu kurum ve kuruluşlarından bilgi talep etmeye yetkili olacak.

    Alt komisyonda yapılan ilaveyle “özel hukuk tüzel kişileri ile kamu kurum ve kuruluşları Risk Merkezi Yönetimi tarafından talep edilen bilgileri vermekle yükümlü” kılındı. BDDK tarafından uygun görülen finansal kuruluşların müşteri risk bilgileri de Risk Merkezi’nde toplanacak. Yapılan bu düzenlemeyle belediyeler, elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleri ile telekomünikasyon şirketleri elektrik, doğalgaz, su, sabit telefon ve cep telefonu borcunu ödemeyen aboneleriyle ilgili bilgilerini Risk Merkezi’ne bildirecekler ve bu kişiler kara listeye girecekler. Kendilerine tefeci denilmesine karşı çıkan, BDDK gözetiminde faaliyet gösteren borçla para veren kayıtlı ikrazatçıların müşteri risk bilgileri de kara listede izlenecek.

    BİLGİLER ÜCRETLE VERİLECEK
    Bankalar, elektrik borcunu bile ödemediğini gördükleri müşterinin otomobil kredisi talebini geri çevirebilecekler. Bankalar ve diğer kredi veren kuruluşlar Risk Merkezi’ne üyelik aidatı ödeyecekler. Şahıslar ya da tüzel kişiler, yazılı talepte bulunarak risk bilgilerini ücret karşılığında isteyebilecekler.

    T.C. KİMLİK NUMARASIYLA İZLENECEK
    Uzun süredir Risk Merkezi’ni devralmak isteyen Türkiye Bankalar Birliği’nin Merkez Bankası’ndan daha gelişmiş bir teknik altyapıyı hazırladığı bildirildi. Merkez Bankası’nda kara listede bir şahısla ilgili sorgulama ad soyad bilgileriyle yapıldığı için kimi zaman aynı ad ve soyada sahip kişiler arasında bilgi karışıklıkları yaşanabiliyor. TBB’nin sisteminde ise bilgiler T.C. kimlik numaralarıyla takip edilecek. Böylece kimlik numarası sisteme girilen kişiyle ilgili her türlü borç bilgileri birkaç saniyelik işlemle ekranda görülebilecek. TBB’nin teknik altyapısı hazır olmakla birlikte konuyla ilgili yönetmelikler ve diğer hazırlıklar için iki yıllık geçiş süreci öngörüldü. Bu süre içerisinde TBB ve Merkez Bankası’nın sistemleri birlikte çalışacak.

    UYANIN ESNAF ARKADAŞLAR UYANIN BUNLAR DİYORKİ KÜÇÜK ESNAF KALMASIN

    YanıtlaSil
  178. arkadaşlar akpliden öğrendiğim kadarıyla 126 maddenin içinde tekrar çek kanunu maddeside girebilirmiş duyumlar doğru ise angel

    YanıtlaSil
  179. 126 maddenin içinde tekrar çekle ilgili madde konulabilirmiş duyduğum kadarıyla çağla..

    YanıtlaSil
  180. 174 bu adalet bazen ne kadar hızlı işliyo.senin adına üzüldüm ama bizim başımıza gelecek bunlardan başka bişey degil.agır cezaya başvursan bile infaz devam eder.eger haklı bisebebin varsa bozar ama yoksa yenin kanundan yaralanabilecegin gbt ye girmemek ve ev,işyerlerinde fazla bulunmamak en dogrusu senin icin.cok dikkatli olman lazım.serdar

    YanıtlaSil
  181. Ceza evlerinin doluluk oranı ayan beyan ortada 12 kısı mevcutlu koguslarda 26 kısı kalır durumda metrıs ceza evı kosulları tamamen ortada yıkanacak su bıle bulamıyorsunuz gun ıcerısınde 1 saat gıbı bır sure ıle su verılıyor koguslara yıkanabılmek bıle hak getıre mumkun degıl koguslarda ranza larda yatabılmek mumkun degıl sıranın sıze gelmesını beklemek zorundasınız ayak bastı paraları ve gradıyanlara verılen rusvetlerden bahsetmıyorum bıle arkadaslar mucadelemıze tam gaz devam etmelıyız bır daha ceza evıne donmemek adına PES ETMEK YOK yola devam.... ÇEK ZEDE

    YanıtlaSil
  182. Benim pazartesi günü teslim olmam gerekiyor sağolsun memur arkadaşlar yeni yıla evimde girmeme müsade ettiler...taahüt işi bugün için benim en kötü günüm...taahüt verdikten 15 gün sonra dışarı çıktım ama yerine getitemeyince ertesi gün infaz kararı çıktı ne kadar güzel dimi adalet sistemi bize gelince kör topal alacaklıya gelince kral...yinede sizlerin kurtulması amacıyla saygılarımı sunar yolunuzun açık olmasını dilerim...

    YanıtlaSil
  183. Arkadaşlar polislere gbtler tekrar düşmeye başladı diye bir duyum geldi anlayacağınız özgürlük son günlerini yaşıyor aveadan milletvekillerine ve komisyondakilere durumu anlatan mesaj attım 7.8 tl 500 mesaj elinizden geldiğince birşeyler yapalım. Sucsuzların yargılandığı adalet adalet değildir. Bizim suçumuz yok suç geç gelen adalet mücadeleye devam

    YanıtlaSil
  184. 182 dekiyorum benim ATA52

    YanıtlaSil
  185. ARKADAŞLAR AKP Lİ BİR VEKİLLE YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE TORBA YASAYA BİZİM ÇEKLERLE İLGİLİ BİR ÇÖZÜM MADDESİ EKLENEBİLECEĞİ BİLGİSİNİ ALDIM.SN.VEKİLİMİZİN SÖYLEDİĞİ '' SON GÜNLERDE BAYA KONUŞULMAYA BAŞLANDINIZ AMA BASKILARINIZI BİRAZ DAHA ARTTIRIN,ARTTIRINKİ BAŞBAKANDA BU TARTIŞMALARDAN HABERDAR OLSUN '' EVET ARKADAŞLAR ŞU AN İTİBARİ İLE YENİ BİR SAYFA AÇABİLİRİZ.LÜTFEN HEMEN TELEFONLARA SARILIN VE VEKİLLERİ ARALIKSIZ ARAYIN İNANIN ÇÖZÜM ÇOK YAKIN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  186. 182 nolu arkadaşım.neden bu kadar teslimiyatcısın bende cezaevinden tahütle cıktım tutuklanmadan öncede yaklaşık 1 sene hic bir gbt ye takılmadım.şimdide ödeyemedigimden benimde cıkactır.daha önceki yaptıgım hatayı yapmayıp daha uzun süre yakalanmayacagım.gün dogmadan neler dogar belki torba yasasına bir anda yeni bir maddeki bu sıksık yaptıkları bişey,yada genel bir ceza indirimi olabilir o zaman senin yattıkların sadece sana zarar vermekle kalacaktır.anlayamadım senin bu tutumunu yinede allah kurtarsın diyorum.serdar

    YanıtlaSil
  187. 174-MESUT ÜÇKUYULAR

    ACİLEN AĞIR CEZAYA İTİRAZ ETMELİSİNİZ .

    AKSİ TAKDİRDE İNFAZA VERİLDİĞİ ZAMAN YAKALANMANIZ HALİNDE BU DURUMU ÇÖZMEK ÇOK ZOR BİR HAL ALIR.GÖREVLİ MEMUR ARKADAS OLACAK OLANLARI SÖYLEMİŞ

    YanıtlaSil
  188. arkadaslar e-devlet uygulamasından bugun kontrol ettım taahhut etmıs oldugum dosyanın mahkemesı 2 gun once gorulmus bugun baba'm gerekcelı kararı almak ıcın gıttı bıraz once telefon ıle gorustum kalemden kararı alamamıs fakat cıkan kararı gostermısler fotokopı cekmesıne ızın vermemısler 3 ay taahhutte ıhlat ve kalan ınfazın devamına karar verılmıs ıtıraz etmem ıcın benım sahsı olarak gıtmem gerekıyor fakat gbt ye duser demıs kalem avukat tutacak param bıle yok ayrıca dısarı cıkmaktan bıle ımtına eder duruma geldım KORKUYORUM ne yapacagımı bılemıyorum...

    YanıtlaSil
  189. ANLATTIGINIZA göre TUTUKLAMANIZ ORTALAMABİR HAFTA İLE 10 GUN ARASINDA CIKAR DİYE TAHMİN EDİYORUM .

    YanıtlaSil
  190. Tesekkur ederım avukat hanım,

    Yapılacak bırsey yok gıbı gorunuyor teslım olmaktan baska caremız yok zaten hareket etmenız ımkansız her tarafta Gorevını kusursuz yerıne getıren polıs arkadaslarımız ve kardeslerımız mevcut ellerınde wi-fi termınaller her taraftalar otobus duraklarında, metrobus duraklarında, cadde boylarında, aklınıza gelebılecek olur olmaz her yerdeler 1 yıl suren ozgurlugumuz maalesef hıc bırsey yapamadan daha psıkolojımızı bıle toparlayamamısken kaldıgı yerden kronık olarak devam edecek ALLAHa yalvarmaktan baska cıkar yol bulamıyorum.yazıklar olsun bızlerı bu hallere dusurenlere

    YanıtlaSil
  191. 186 serdar arkaşıma cevaben :öncelikle şunu belirteyim asla teslimiyatcı olmadım ama bulunduğumuz çevrede bir saygınlığımız ve aile itibarımız var nasıl teslim olmam arkadaşım yaklaşık 13 ay yattım ve benim cezaevinde olduğumu duyurmayan memur arkadaşlar var nasıl onlara hainlik yaparım ben yine şehir dışında olucam (cezaevi) ben beni bu hale düşüren ban çek verip ödeyemeyen firma sahiplerinden şikayetçi bile olmadıminanırmısın bana borcu olan şahıs benim mahkememde ağladı ben ödeyemedim o da ödeyemedi dedi ama .... biliyosun kanunları karşılığı yoksa kanun cezaevini adres gösteriyor...Bugünlerde geçer ama ne sen ne ben görürüm saygılarımla...Yolunuz açık olsun Allah yardımcınız olsun
    ATA52

    YanıtlaSil
  192. 188,
    taahhüt verdiğin dosyanın mahkeme kararı yanlış anlamadıysam
    3 ay taahüdü ihlal ve
    kalan infazın devamına karar verilmiş diyorsunuz

    bu 3 ay taahüdü ihlal suçu bizim taahhütlerimiz için geçerli değil.
    başka bir icra taahhüdünüz varmı?
    avukat hanım lütfen aydınlatırmısınız

    YanıtlaSil
  193. SYN BYN AV.SİBEL SEVİNC.Bende bursa e tipi c.ewinde 14 ay yattımve taahhutle çıktım.fakat bana hiçbir ödeme emri falan gelmedi mahkemelerden.bnm çeklerim 2006 nın 6.ayında vuruldu.acaba davaları yenilemeyip düşmüş olabilirlermi ?tşk ederm. 16ERKAN

    YanıtlaSil
  194. ATA52 KARDEŞ,
    ANLAT DURUMU POLİSLERE.BEKLE ARKADAŞIM,UZAT NE KADAR UZATABİLİRSEN.İNAN AĞLAYACAĞIM YA.OLMAZ OLSUN BU ZULÜM.OKUMUYORLAR MI,GÖRMÜYORLAR MI?BU NASIL VİCDAN,NASIL KANUNDUR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL...DAYAN BE KARDEŞİM...MÜCADELEYE HEP BERABER DEVAM EDELİM.BİR GÜN SABAH OLACAK İNŞAALLAH.BEN BUGÜN SENİN İÇİN DAHA ÇOK SMS ATACAĞIM,MAİL YAZACAĞIM,TELEFON EDECEĞİM.
    PES ETMEK YOK.
    DEVAMMMMMMMMMMMM....
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  195. sayın avukat sibel hanım
    188,192 mahkeme kararını aydınlatabilirmisiniz
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  196. arkadaşlar harun öztürk ün telefon nosu kullanılmıyor diyor bir sağlama yaparmısınız.

    YanıtlaSil
  197. 192, numaralı arkadasımıza bınaen,

    Şahsi olarak adalet sarayına gitmedim gidemedim dava'nın görüldüğü savcılık kalemine babam gitmek zorunda kaldı kalem'de görevli memure hanım babama gerekcelı kararı gostermıs ınfazın devamına karar verıldıgını ve ayrıca taahhute ıhlale de ceza verılmıs GBT ye uyap kaydı yapıldıktan sonra verılecegını sozlu olarak beyan etmısler avukat olan apartman komsumuz bır bey efendıye telefon ıle ulastım savcılık ınsıyatıfındedır dedı kendısı bılemıyorum karar ıle ılgılı evrak elımde degıl sozlu olarak aktarılanı beyan edıyorum...Saygılar

    YanıtlaSil
  198. hukukçu arkadaşlar,
    bizim taahhütlerimizde 3 ay taahhüdü ihlal suçu uygulanıyor mu.
    188 de yazan arkadaş önemli bir kararı açıklıyor.

    YanıtlaSil
  199. 197 NO YA.KARDEŞİM BİZİM VERDİĞİMİZ TAHÜTLE TAHÜTÜ İHLALİN NE ALAKASI VAR.İNSANLARLA KAFAMI YAPIYORSUN.HİÇ OLMAZSA YASAYA BAK,TAHÜDÜ İHLAL OLSAYDI KİM TAAHÜT İMZALARDI.MERİÇ22

    YanıtlaSil
  200. Sayın 197 sadece bilgilerini ifade ediyor.Israrla karar bize verilmedi diyor.Sadece bilgi paylaşımında bulunmuş.Kırıcı olmayalım.

    istanbul

    YanıtlaSil