Üzülmek Yerine, Sevinçle İcra Dairesi Açtılar!!

icra daireleri, icra adalet komisyonu adalet bakanlığı icra borç batağıAfyonkarahisar’da da 80 bin icra dosyası icra dairelerine sığmadı, 6, icra dairesi protokolle, güle oynaya törenle hizmete açıldı. Afyonkarahisar 6. İcra Dairesinin açılışı Vali Balkanlıoğlu’nun katılımıyla törenle gerçekleştirildi.

Törene Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Afyonkarahisar Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu, Afyonkarahisar İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Af­yon Ko­ca­te­pe Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr Mus­ta­fa So­lak, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, Afyonkarahisar Hakim ve Cumhuriyet Savcılar ile İl Müdürleri, Avukatlar ve Adalet Çalışanları katıldılar.

Açılışa katılanların hep­sin­de de mutluluk ve sevinç ha­kim­di. Sevinçli açılışa va­tan­daş­lar "Borç batağındayız, Yetkililer ise kırmızı kurdele kesimi ile törenle, tebessümle icra dairesi açıyor”dedi.

Açılış konuşmalarında sırasıyla Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Baro Başkanı Turgay Şahin, Proje Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Maria Aranzazu Alameda Lopez ve Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp toplantı ile ilgili görüşlerini belirttiler.

CHP Af­yon­ka­ra­hi­sar Mil­let­ve­ki­li Ah­met Top­taş, Afyonkarahisar'da açı­lan 6. İc­ra Da­ire­si­’n­de ya­pı­lan kur­dele ke­si­mi törenine tep­ki gös­ter­di. CHP Af­yon­ka­ra­hi­sar Mil­let­ve­ki­li Ah­met Top­taş; "Afyonkarahisar'da 2 adet olan İcra dairesi 6’ya çık­mış­tır. Üzülmek yerine gülerek, oynayarak borç batağındaki vatandaşa poz ver­ilmesi vicdansızlıktır" dedi.

Tören konuşmaların ardından Afyonkarahisar 6. İcra Dairesi açılışı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilmesinin ardından dairenin gezilmesi ve 6. İc­ra Da­ire­si Müdürü Ali Karateke’nin bilgiler vermesi ile sona erdi.

3 yorum:

  1. BAŞBAKANIMIZIN SÖZÜNÜ BİRKEZ DAHA HATIRLATIYORUM: ***BENİM ÜLKEMDE HİÇKİMSE BORCUNDAN DOLAYI HAPSE GİRMEYECEKTİR BU BÖYLE BİLİNE*** 4.YARGI PAKETİNE TAAHHÜD HAPSİ GİRMELİDİR..HERKEZ PAYLAŞIRSA HAKLARINI SAVUNURSA ÖZGÜRLÜKLER KISITLANMAZ...

    YanıtlaSil
  2. Çiğdem Güvenoğlu16 Eylül 2013 14:07

    mrb cüneyt bey abım 4 yıl önce üst komşumuzla kavga ettı ve sol gögsünden yaraladı bıçak(1-2) cm cigerine gelmiş.daha sonra kamuya gectı dava ve 6 yıl 1ay 1gunden 4yıl 10 gune 3/1 sayesınde düşmüş.şuan kapalı ceza evınde 14 ay yatarı varmış daha sonrası acık ceza evı detaylı bılgıye bsahıp deılım lütfen bı yol gösterın.şuan üniversıte ögrencısı 3,sınıfta okumakta.neler yapabılırız net 4 yıl yatmak zorunda mı ve serbestlık yasasından ne derece yararlanabılır.tesekkur ederım.

    YanıtlaSil
  3. toplam aldıgım ceza 2yıl 6 ay ceza kagıtım geldi bunun 3 ayını yattım savcılıkdan 10 gün süre aldım savcı beyin bana dediği 17 ay yatarın var onuda denetim serbeslikten faydalanıyorsun dedi acaba dogrumu dedi yoksa başındanmı sagdı.

    YanıtlaSil