Ticaret Hakimini Mesai Arkadaşları Kurtardı!

Taahhüdü ihlal, cep telefonu borcu eve haciz, turkcell, avea, telsim borcu icra işlemi, avukatCep telefonu faturası yüksek gelen Yargıtay Hakimi itiraz davası açtı. Dava devam ederken hakimin evine ve aracına haciz konuldu.

GSM şirketi ile mahkemelik olan Yargıtay Hakimini haklı bulan Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi, gerekçesinde sosyolojik bir tespitte bulundu. Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi gerekçeli kararında, GSM şirketleri ile ilgili bu tür şikayetlere sıkça karşılaşılmaktadır. "Bir yargıtay ticaret Hakiminin dahi, baş edememesi karşısında, hukukçu olmayan vatandaşların durumunun çok vahim olduğunu düşünmemek mümkün değildir" denildi.

Söz konusu dava, Yargıtay Hakiminin, cep telefonu faturasına itiraz etmesiyle başladı. Borcuyla ilgili GSM faturasının itiraz etmediği miktarını banka havalesi ile ödedi. Bu arada GSM şirketi hattı görüşmelere kapatınca Yargıtay Hakimi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdu ve İtirazı kısmen kabul edilen Yargıtay hakimi, Ankara Tüketici Mahkemesinde dava açtı. Hukuki süreç tamamlanmadan, GSM firmasının avukatı icra takibi başlattı ve hakimin aracına haciz koydurttu, ardından da evine hacze gitti. Bu olay üzerine Yargıtay Hakimi, GSM avukatı hakkında "görevini kötüye kullandığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

GSM avukatı hakkında "görevini kötüye kullandığı" gerekçesiyle açılan dava Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi GSM Avukatını, Hukuki süreç tamamlanmadan, şikayetçi aleyhine icra takibi başlatarak aracına haciz koydurduğu, GSM faturasının itiraz edilmeyen kısmına ilişkin borç ödendiği halde evine hacze gidilmesini hukuka aykırı bularak 5 ay hapse mahkum etti.

Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi gerekçeli kararında sosyolojik bir tespit yaparak, "GSM firmalarıyla ilgili bu tip şikayetlerle devamlı karşılaşılmaktadır. Bir ticaret hukukçusunun dahi baş edememesi karşısında, hukukçu olmayan vatandaşların durumunun daha acı olduğunu düşünmemek mümkün değildir" denildi.

Ticaret hakimini mesai arkadaşları kurtardı!, peki vatandaşı kim kurtaracak?

İcra dairelerindeki dosyaların neredeyse %80'i 1.000 TL altında ki telefon dosyalarından oluşuyor. Telefonunuza aynı GSM şirketinin icra takiplerini yapan değişik bürolardan sürekli olarak "Sayın..... (ilginiz olmayan bir numara) telefonun ödenmeyen faturalarında dolayı hakkınızda icra takibi yapılacaktır" biçiminde taciz mesajları gelmeye başlar. İlgili büroların telefonlarını aradığınızda dakikalarca muhatap bulamazsınız.

Büro sahibi avukatla görüşmeniz kesinlikle mümkün değildir. Mesajlar gelmeye devam eder ve ararsınız uzun konuşmaların sonunda telefondaki takip elemanı "beyefendi bu kadar uğraşacağınıza ödeyin kurtulun topu topu 400 Lira, ödeme yaparsanız avukatlık ücretinde indirim yaparız" der.

Avukatlık bürosu icra takibi yok der ama "avukatlık ücreti" ister, ilgisi olmayan kişilerden tahsilat yapmak ister, ilgili ilgisiz kişilerde yasada tanımı olmayan "oraya geliriz şöyle böyle yaparız, hapsinizi isteriz, çilingirle evinize gireriz" diye mektup yazar. Bu mektubu alan yaşlısı, bilmezi paniğe kapılır.

Bu tür dolandırıcılık olaylarına Türk Yargı Teşkilatı, Hukuki İhtilaf olarak kabul gördüğünden dolandırıcılar istedikleri gibi at koştururlar, 100 Vatandaştan 1'i yasal haklarını aradığı için de keyfe keder takılırlar.

Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, GBT sorgulaması hakkında bir basın açıklaması yapar. GBT uygulaması kapsamında vatandaşların mağdur edilmediğini, son bir yılda 297 bin 547 şüpheli şahsın sorgulamasının yapıldığını ve bu şahıslardan 2 bin 085'inin çeşitli suçlardan arandığının tespit edildiğini ve yakalandığını söyler. Şüphelilerden 1.114'ünün borçlunun ödeme şartını ihlal suçundan (Taahhüdü İhlal), 283'ünün hırsızlık, 23'ünün adam öldürme, 37'sinin fuhuş, 74'ünün uyuşturucu, 537'sinin yaralama ve 17'sinin de yağmadan dolayı yakalandığını belirtir.

Taahhüdü ihlal suçundan dolayı yakalananlar, diğer suçlardan yakalananların toplamından iki kat fazladır. Taahhüdü ihlal suçlamasıyla yakalananlar doğrudan cezaevine gönderilirken. Hırsızlık, yaralama, uyuşturucu gibi diğer suçlardan yakalananların denetimli serbestlik, erteleme gibi bu suç türlerine tanınan hak kapsamında salıverildiğini tahmin etmekte çok zor değil.

Bankalar vatandaşı yasal bir şekilde soyar, GSM şirketleri dolandırıcılık yapar bu dolandırıcılığa da İcra dairelerini alet eder. Arsız memurlar yargılanmayacağını bildiği için vatandaşa "git istediğin yere şikayet et" der. Adalet ise icracıların ortaya koyacağı bir olgu olduğu için, sadece meslektaş lehine karar çıkar.

Adil olmayan bir toplumdan adil yargıçlar çıkması bir mucizedir.


836 yorum:

  1. GARİP ADAM ASKERE GİDER VE İŞTİMADA GÜNEŞTE BAYILIR KOMUTANI ASKER KALK DER KALKDER ASKER KALK YOKSA İTAİTSİZLİKTEN CEZA VERİCEM ASKER KALKAR KOMUTAN NE OLDU DER .ASKER KOMUTANIM HASTAYIM KALBİM VAR AYAKLARIM TTMUYOR BÖBREGİMİN BİRİ YOK GÖZLERİM TAM GÖRMEZ KOMUTAN SORAR OZAMAN NEDEN GELDİN MUAYNE OLMADINMI ASKER CEVAPLAR VALLA KOMUTANIM ŞUBENİN ÖNÜNDE 3BİN ASKER BEN ARADA SANDELYENİN ÜSTÜNDE BİR DOKTOR BAGIRDI VARMI HASTA OLAN O ANDA 3BİN KİŞİ AYNI ANDA YOK DEDİ BENSE BAGIRIRDIM AGLAYARAK VAR DİYE AMA SESİMİ DUYURAMADIM.....ANLAYANA KISADAN HİSSE...

    YanıtlaSil
  2. SN BILGIN ADIYLA YAZAN ARKADASIMIZIN YAZDIGI YORUMU KOPYALIYACAM VE ALT TARAFINADA BI YORUM YAPACAM BILMEM BANA KATILACAKMISINIZ????

    Bilgin 1 saat önce
    Arkadaslar ben tv de bu konuyla ilgili konusabilirim tv kanallarinda daha once zaten cok cikmistim beni cok insan tanir fakat ailemi rencide etmemek ve kizlarimi daha fazla uzmemek icin cikmayi dusunmuyorum fakat bu aksam dusunucem bu konuyu zaten tum kanallarda arkadaslarim var seve seve cikarirlar beni bu yasadiklarimiz cok insana ders olur bu cektiklerimiz yemin ederim ekranda milyonlari aglatir bizi daha iyi anlarlar biz bu ulkenin lokomotifiydik Allahin izniyle gene basaricagiz Devletimiz sayesinde aydinliga cikacagiz


    SN BILGIN SIZ BU DURUMLARA YANI MAGDUR STATUSUNE YENI DUSMUS OLDUGNUZU DUSUNUYORUM

    O DAHA ONCE SIZI CIKARAN TELEVIZYONDAKI ARKADASLARINZA IHTIYAC DUYDUGUNUZ DA BULAMIYACAKSINZ...............

    O SIZE YALAKALIK YAPAN INSANLARI BULAMIYACAKSINIZ.................

    DAHA DOGRUSU TELEFONLARINIZI BILE ACMAYACAKLAR ZAMANLA

    DAHADA DOGRUSU BIRSEYLER ISTEYINCE KIMSE KALMAYACAK......

    ILK BASLARDA HERKES BENIM YAPABILECEK BIRSEYIM VARMI NE OLUR SOYLE DER...... AMA ZAMAN ILE HIC KIMSE KALMAZ

    NEYSE INSALLAH SIZIN ICIN GECERLI OLMAZ BU YAZDIKLARIM

    YanıtlaSil
  3. herzaman dost olurum herzaman dost kalırım...:))
    saygılar...

    seker765

    YanıtlaSil
  4. DEDEM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN .EMEĞİ GECEN TÜM RKADAŞLARDAN DA RAZI OLSUN.

    YanıtlaSil
  5. öyle b ikonuşuyosunki biz sanki yalandan mağduruz

    YanıtlaSil
  6. Eylul_nazo200714 Aralık 2013 11:06

    slm kardeş eşimi direk metrise gönderdiler ve söyle bir durum var 6 dosyadan 280 gün kesinleşmiş ceza aldı digerleri mahkeme aşamasında ve pazartesi silivri ceza evine göndereceklermiş ben nasıl görüşe bilirim eşimle bir yol gösterirmisin kardeş allah tüm mahkumlari en kısa zamanda ailesine kavustursun çek yasasıyla..

    YanıtlaSil
  7. ÜZÜLME DOSTUM SENDEN FARKIMIZ YOK,
    SADECE KENDİNE GÜVEN SABIR VE ÇOK ÇALIŞMAK BAŞKA YOLU YOK BUNUN...
    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  8. Eylul_nazo200714 Aralık 2013 11:06

    slm kardeş eşimi direk metrise gönderdiler ve söyle bir durum var 6 dosyadan 280 gün kesinleşmiş ceza aldı digerleri mahkeme aşamasında ve pazartesi silivri ceza evine göndereceklermiş ben nasıl görüşe bilirim eşimle bir yol gösterirmisin kardeş allah tüm mahkumlari en kısa zamanda ailesine kavustursun çek yasasıyla..

    YanıtlaSil
  9. 1983 ten bugüne.......

    Evet sene 2012 ve çek kanunu tarih oluyor....

    30 yıl koskoca 30 yıl vay beeee...

    Bu konuda en çok teşekkür etmemiz gereken kişi sanırım Adalet Bakanımız Sadullah ERGİN...2 yıl önceki yasa görüşmelerini tekrar tekrar hatırlayın ne söylediyse tek tek yaptı.. Türkiye gibi bir ülkede her bakanın vekilin harcı değil yaptıkları...Allah razı olsun.

    Şimdi bize düşen daha çok çalışmak, daha çok çalışmak. Giden yıllarımızı telafi etmek..Allah yardımcımız olsun..İyi geceler.

    YanıtlaSil
  10. bu süperrrrr...:)

    seker765

    YanıtlaSil
  11. şimdide avukatlar tefeciler bağırıyo bilmem duyan varmı ? ben duyamıyorum

    YanıtlaSil
  12. Emre Ozturk AGE4814 Aralık 2013 11:06

    HAY AĞZINA SAĞLIK BAK İLK DEFA CHP HAKKINDA BÖYLE BİR YORUM YAPTIN BEN HER TÜRLÜ SİYASİ GÖRÜŞE SAYGI DUYARIM ZATEN DEMOKRASİNİN GEREĞİDE BU DEĞİLMİ ANCAK KENDİ ARALARINDA A.DAN Z.YE KADAR FARKLI DÜŞÜNCELER BARINDIRAN SEÇİLMİŞ BİR GRUP BİR ARAYA GELİP TE NASIL ÜRETİRLER NASIL BAŞARILI OLABİLİRLER BENCE ÇOK ZOR YERLERİNDE SAYACAKLAR SADECE LAF ÜRETECEKLER PARLEMENTER SİSTEMDE MUHALEFET OLARAK DAİMİ KALACAKLAR

    YanıtlaSil
  13. çek mağdurları tek isteği var insaqn gibi bir hayat kurup yaşamkinsan haklarına uygun yaşamk, kimsenin bir lirasına ihtiyacım yok kaçan adam zaten birilerine para kaptırmak için kaçıyorsa belkide bir itilaf vardır borçlu insan kaçak yaşamaz ailesini tehlikeye atmaz belki birnin üzerinede mal mül yapar ama borcunu ödemek için malının icrada tekkişinin elinde heba olmasın diğer borçlularada par vereyimdiye
    bizler hep bunu istedik borçlarımız bir şekilde ödeyelim ama özgür olmazsak bu olmaz!
    bunlar birilerinin anlayamacağı kadar masum isteklerdi ve bu sebeple suçlandık

    YanıtlaSil
  14. ÇOK ÇOK DOĞRU...

    YanıtlaSil
  15. sn RIZELI nın yazdıklarını kayda alın sn bilgin çünkü olacaklar birebir böyle ha birde üstüne tuz biber dedikodu

    YanıtlaSil
  16. Mancester seninle aynı durumda olan daha beteri oln ben ve yüzlerce arkadaş var her pes ettiğimde buraya geldim moral depoladım sen bizleri takip et önümüzdeki haftadan itibaren baskılarımız artacak Allah elbettte yüzümüze gülecek..

    YanıtlaSil
  17. Is kolum tekstil arkadaslar ve magazalarimda hepinizin yakin tanidigi bir marka ve bende ne yazikki cek magduruyum

    YanıtlaSil
  18. EROS'A SORMUŞLAR: NEDEN ESKİSİ GİBİ AŞK OKLARI ATAMIYORSUNUZ ?

    EROS CEVAP VERMİŞ: KIÇINIZ AYRI, BAŞINIZ AYRI OYNUYOR, DENK GETİREMİYORUM ! :))

    YanıtlaSil
  19. eylül sana nasıl ardımcı olabilirim merak ettiğin nedir..

    YanıtlaSil
  20. sn, basketçi problem ne yola devam,ne oldu sıkılmayalım,sıkmıyalım,
    yol ana yola çıkacaksa,ara yoldan çıkanlarda olur,.
    sizler bu topluma gerekli değerlersiniz..

    YanıtlaSil
  21. bizde tekstildik. mailiniz varmı

    YanıtlaSil
  22. MAYİN TARLASİNA DUSTÜK,AĞRIMA GİDER,ZOR GELİR...

    YanıtlaSil
  23. silivri cezaevine nakledilince seni telefon ile ararlar ve hangi koğuşta olduğunun bilgisini verirler.1 NOLU L tipi kapalıya alırlar..sen eğer telefonla sana ulaşmazlar ise cezaevini ara ve hangi koğuşta olduğunu ve görüş gününü sor...daha fazlasını istersen yardımcı olayım.eşi olduğun için yanında evlilik cüzdanını ve nüfus kağıdınıda götür..sonrasını anlatırım sen öncelikle silivriyi ara koğuşunu ve görüş gününü öğren ve merak etme çek ve icraa tahhüddü suçluları aynı koğuştalar metris gibi karışık değildir..

    YanıtlaSil
  24. slm bilgin bey ben mustafa bana ulaşırsan sevinirim 0507 4954997 teşekkürler

    YanıtlaSil
  25. noktasına kadar katılıyorum sn;rizeli

    YanıtlaSil
  26. Yine hasret duman duman gönlümde
    Bir seni özledim bir de memelektimi
    Ağzımda cigaram yüreğimde sen
    Bir seni özledim bir de memleketimi

    Uzandım ranzama boyu boyunca
    Gardiyan kapıya canım kilit vurunca
    Duvarda asılı sazım alınca
    Bir seni özledim bir de memleketimi

    Hasretinden benim yüreğim yanık
    Bir avuç gökyüzü gökyüzü canım etraf karanlık
    Karşımda duruyor zalım parmaklık
    Bir seni özledim bir de memleketimi

    YanıtlaSil
  27. gerekli,yerlere,mail,at

    YanıtlaSil
  28. gec gelen adalet14 Aralık 2013 11:07

    sayın basketci abi 2014 secimlerinde lütfen bagımsız milet veklli adaylıgını koy oy sınırı yetmiş besbin emın ol sen bizlerin verecegi oylarla üç yuz bini bulursun en azından meclis bir durust insan daha kazanır

    YanıtlaSil
  29. SAYIN BAŞBAKANA BİR TL ÖDEMEDİGİM HALDE İNSAFLI ve YÜREKLİ ÇIKTI...

    PEKİ YILLARDIR BİNLERCE ÇEK ÖDEDİĞİM TOPTANCILARIMDA
    BU YÜREGİ GÖREMEDİM NEDEN ,,,
    YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİM EMEGE,, SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİCEM...
    BENİM BAŞIMA GELENLER SİZLERİNDE BAŞINIZA GELMEDEN ÖLMENİZE ALLAH CC NASİP ETMESİN SİZ TİCARETİN YÜZ KARALARISINIZ....

    ALLAH BUNUN HESABINI SİZDEN VEYA YAKININIZDAN ÇIKARDIĞI ZAMAN BEN NE YAPTIMKİ DİYE HAYIFLANMAYIN SİZİ ALLAHA HAVALE ETMİŞTİM ZATEN AMMAAA BAŞAKANIMIZ DAHA ERKEN GÖRDÜ ŞÜKÜRLER OLSUNKİ,,,,


    BAŞBAKANIMIZ SİZLERDEN DAHA İNSAFLI VE YÜREKLİ ÇIKTI UTANIN UTANIN ,,

    YÜRÜBE BAŞBAKANIM ve ADALET BAKANIM

    YanıtlaSil
  30. güzel yazmışsın, sanki at yaışı gibi,dostum 5 de kaldın..

    YanıtlaSil
  31. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN OLUR HESAP DÖNER ABİ ......

    YanıtlaSil
  32. 90+3'de penaltı mı atacaksınız.

    YanıtlaSil
  33. politika esittir iki esittir yuz yunanca politika iki yuzluluk demektir

    YanıtlaSil
  34. ben alacaklarımın hepsiyle oturup konuştum kardeşim ödediğim banka hesap kartlarını ve yine bordaya dökü p ayrıntılı gösterdim ben dükyanların dayken hiç biri beni ihbar etmedi çünkü bilirlerki ben hapise girersem onlar hiç bir şey alamayacaklar beni tanımaktalar onlar için parayı almadıkları sürece benim hapisliğim onlara vermez
    belkide bir süre içerde yatsam içerdende alırlar bazı hatır çekinden hapis yattım adli paracezası ve malbeyanları yasası varken ama onlar bile şikayetlerini bir süre sonra çektiler o malı benim almadığı biliyorlardı demekki mal veren adamda karşındaki tanıyarak mal verecek kardeşşşş gözün kapalı mal vermeyecek dolandırcının iflasçısı olmaz ,iflasçı i,flasçıdır etmişse bu doğaldır yaneeee

    YanıtlaSil
  35. TÜM ARKADAŞLARIMA İYİ GECELER...
    BİRGÜN DAHA YAKINIZ ARTIK ÖZGÜRLÜĞE....
    SAYGILARIMLA...

    YanıtlaSil
  36. HERYERE MAİL ATIYORUM EMİN OLUN

    YanıtlaSil
  37. İNANIN SİZLERİ HERZAMAN TAKİP EDİYORUM NEREDE NE ZAMAN DERSENİZ ANINDA MAİL DE ATARIM

    YanıtlaSil
  38. Brandi adında sarışın bir iş kadınının işleri çok kötü gidiyormuş. İflas edince yardım için Tanrıya başvurmaya karar vermiş. Gece yatmadan başlamış duaya;
    -"Tanrım, iflas ettim ve işyerimi kaybettim. Eğer yakın zamanda elime para geçmezse evimi de kaybedeceğim. Lütfen Lotoyu kazanmamı sağla." Ertesi gün o haftanın loto çekilişi yapılmış ve başka biri kazanmış. Yine bir loto çekilişi öncesinde kadın yine dua etmiş;
    -"Tanrım, işyerimi kaybettim, evim, kaybettim, eğer yakın zamanda elime para geçmezse arabamı da kaybedeceğim. Lüften yarınki lotoyu kazanmamı sağla." Ertesi gün lotoyu yine bir başkası kazanmış. Sonraki loto arifesinde kadın yine dua etmeye başlamış;
    -"Tanrım, beni neden unuttun? İşyerimi, evimi, arabamı kaybettim, çok zor durumdayım, lütfen, lütfen bu seferki lotoyu kazanmamı sağla da işlerimi yoluna koyayım." Birdenbire ortalık ilahi bir beyaz ışıkla aydınlanırken gök aralanmış ve Tanrı seslenmiş:
    - Brandi kızım, lotoyu kazanmak için önce loto bileti alman lazım...

    YanıtlaSil
  39. saat 15 te toplanıp bişeyley yaparlarsa kesin çarşamba..

    YanıtlaSil
  40. ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM BUNALDIM AVUKAT TAZYİKLERİNDEN İNANIN BİR AVUKAT 2 GÜNE 1 ARARMI BAŞKA İŞİ YOK MU ADAM PARA OLMADIĞINA İNANMIYOR

    YanıtlaSil
  41. ilk önce arayıp konuşmak lazım sonra msjlarla desteklemeliyiz diyorum

    YanıtlaSil
  42. ŞAHSIM İÇİN SÖYLÜYORUM bugün GAZETESİNİ BİRDAHA ALMAYACAĞIM VE ALANLARIDA ELİMDEN GELDİĞİNCE ENGELLEMEYE CALIŞACAĞIM İSTEYEN KATILIR ..BİLGİNİZE......

    YanıtlaSil
  43. kaç mağaza var bilgin...

    YanıtlaSil
  44. bende.atıyorum,çevremde,durmamaya,..

    YanıtlaSil
  45. hiç umursama o avakado bozuntusunu,2 ay içinde bizim yasada çıkacak onun için saldırıyorlar,benim canım da cezaevinde icra taahüdünden, sıkıntı yapma ayrıca yarın öbürgün bir 2 kayda değer şeyler var zamanı gelince buradan duyurulur..

    YanıtlaSil
  46. Çiftliğin boğası artık yorulmuş,çiftlikte şanına uygun bir ahır tahsis etmişler.Emektar boğa'ya saygıda kusur etmeksizin,yiyeceği,içeceği de önüne getirilmeye başlanmış.

    Çiftliğe yeni ünlü bir boğa girmiş.

    Yeni gelen ünlü boğa büyük bir coşku ile çiftlikteki ahırları sırasıyla dolaşmaya,görevini abartarak yapmaya başlamış.

    Sıra emektar boğa nın ahırına yaklaşınca,emektar boğa büyük bir enerji ile kendisinden sonraki tüm ahırlardaki beklenen eski görevini tamamlayıp yerine dönmüş.

    "Ne oldu yahu..sen artık çalışmayacak tın".demişler.

    Emektar boğa ,"Bu yeni gelen ünlülerin sağı solu belli olmaz..bizi de görev alanına alır."diye yanıtlamış.

    YanıtlaSil
  47. değerli kardeşim abartmayın.sizler benim ailem olarak kalın bu bana yeter bizler oralarda yapamayız. ama güzel düşüncelerin için yürekten teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  48. BENDE SİZE KATILIYORUM HATTA BU GÜN FİKRİMİ PAYLAŞTIM KESİNLİKLE BU GÜN GAZETESİ ALMAM ZATEN ALMAZDIM

    YanıtlaSil
  49. HERKEZE İYİ GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİNN

    YanıtlaSil
  50. SİTEMİZ 24SAAT İZLENMEKTEDİR

    YanıtlaSil
  51. vay be yıl 2009 du izmir buca cezaevindeydik çek yasası çıkıyor hepimiz çıkacaz ve borçlarımızı ödeme şansımız olacak dedik ama çıkmadı. şimdi yolun sonu geldi. cezaevindeki arkadaşları düşünüyorum saatler günler haftalar gibi uzar geçmek bilmez. az daha sabır edin arkadaşlar özgürlük için birkaçgün kaldı sevdiklerinize kavuşacaksınız. allah hepimize borçlarımızı ödemek nasip etsin. saygılar

    YanıtlaSil
  52. Nazo_eylul200714 Aralık 2013 11:07

    inşallah he şey çok güzel olcak tüm dostlar ailelerine kavuşcak en kısa zamanda sevgi dolu sevdiklerine sarılcaklar........ herkeze iyi gceler

    YanıtlaSil
  53. SN.EYLÜL,

    EŞİNİZİN DURUMUYLA İLGİLİ ENDİŞELENMENİZE GEREK YOK.SADECE 3-5 GÜN METRİS DE MİSAFİR OLACAK.BETERİN BETERİ VAR DİYE DÜŞÜNÜN.

    EŞİNİZİN ÇEKLERİNİN DURUMU DİĞER ARKADAŞLARINKİNDEN FARKLI DEĞİL.
    3167 YASA YA GÖRE YARGILANAN ARKADAŞLARDA BU KANUNDAN FAYDALANACAK VE ALLAH'IN İZNİYLE ÖZGÜR KALACAKLAR.SİZİN EŞİNİZİN DURUMUDA BU .

    SAYGILARIMLA
    LEVENT GÜRKAN
    BASKETÇİ 21/0172012 )( 02.49

    YanıtlaSil
  54. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    SEVGİYLE KALIN,ÖZGÜRLÜKLE UYANIN.ARTIK ÖZGÜRLÜĞÜN KOKUSUNU İÇİNİZE DERİN DERİN ÇEKEBİLİRSİNİZ.BUNU FAZLASIYLA HAKKETTİNİZ.
    HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.SİZLERLE BURALARA GELDİK.BURADANDA ALLAH'IN İZNİYLE ALNIMIZIN AKIYLA DEVAM EDECEĞİZ.

    BU BAŞARI;
    BİR MÜCADELENİN,
    BİR KENETLENMENİN,
    BİRBİRİNİ BİRKEZ BİLE GÖRMEMİŞ İNSANLARIN BİR DAVA ETRAFINDA TEK
    VÜCÜT OLMASIDIR.


    BUNU BAŞARABİLEN BAŞKA BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ YOKTUR.

    HAYIRLI SABAHLAR

    SAYGILARIMLA

    LEVENT GÜRKAN
    BASKETÇİ 21/01/2012 )( 03:21

    YanıtlaSil
  55. Selim_giyim_110414 Aralık 2013 11:07

    arkadaşlar ne zaman meclise gidecek haberi olan varmı

    YanıtlaSil
  56. sayın levent gürkan,
    bu güne kadar yaptıklarınız için çok teşekkür ederim.herşey gönlünüzce olsun özgür günlerimizde.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

    YanıtlaSil
  57. İŞTE BAŞBAKANIMIZIN O GÜZEL SÖZLERİ .........
    Çekorcundan dolayı cezaevine girmeyecek. Ama hiçbiryerden 10 yıl boyu çek karnesi alamayacak. Doğrudan icra takibi de olmayacak. İcara dairelerinde para ile temas kesilecek. Vatandaşın evinde kullandığı lüzumlu eşyalar hczedilmeyecek. Yargının iş yükünü azaltacak vatandaşı adliye koridorlarında bezdirmeyecek uygulamalar getiriyoruz.

    YanıtlaSil
  58. http://wwwNOKTAradikalNOKTAcomNOKTAtr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1076249&Yazar=SEFER-LEVENT&CategoryID=101

    Sefer Levent, bu siteden aldigi yorumlarla baslamis yazisina...

    YanıtlaSil
  59. SAYIN BASKETÇİ

    HEPİNİZE GÜNAYDINLAR OLSUN AKADAŞLARIM,

    SİZLERİN SAYESİNDE BURALARA KADAR GELDİK EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKDDAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRKER EDİYORUM....

    YanıtlaSil
  60. SN KUZEY DOĞU ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL TABİKİ İNSALARIN İŞLERİNİ BOZULMASINA ANLADIĞIM KADARIYLE SİZİN İŞLERİNİZ DAHA YENİ BOZULMUŞ VE BUNUN ÜZERİNE İCRALAR GELMEYE BAŞLAMIŞ BİZLER BUNLARI ÖNCEDEN YAŞADIĞIMIZ İÇİN YAPILMASI GEREKENLERİ BİLİYORUZ MAİL ADRESİ YAZARSANIZ NELER YAPMANIZ NELERİ YAPMAMANIZ GEREKENLERİ SİZE YARDIMCI OLABİLİR SİTEDEKİ ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  61. Çok gecmis olsun..umarım sizin gibi degerleri tekrar kazanır Türkiye
    bir magazalar zinciri var kapanıyor su anda o musunuz acaba? Duydum çok üzüldüm tema ya rakip olabilirdi ama şartlar zor tabi
    yasanilanlari bilemeyiz
    tekrar gecmis olsun

    YanıtlaSil
  62. Bilgin bey bende tekstilciyim benim çek ile sıkıntım tamamen imza yetkisinden dolayı benim patronlarım beni dolandırdı kandırdı ama inşallah hepimiz kurtulacağız ben örme kumaş sektöründeyim yardımcı olabileceğim bir konu olursa yazın lütfen

    YanıtlaSil
  63. tbmmtv de spor programı var :) şaka gibi :)

    YanıtlaSil
  64. gunaydıın arkadaslar guzel bir hafta sonu dilerim çekle ilgili güzel bir komedi filminden bahsediyordunuz seyreden arkadaşlar ismini yazarsa sevinirim

    YanıtlaSil
  65. Kesinlikle katılıyorum.

    YanıtlaSil
  66. KATILIYORUM FARKINDAYSANIZ ZAMAN GAZETESİ DE ÇEK İLE İLGİLİ OLDUKÇA ALEYHTE YORUM YAPIYOR SAMANYOLU DA BU KİSVE ALTINDA ONLARDA MUHAFAZAKAR TEFECİLER ZATEN

    YanıtlaSil
  67. +arkadaşlar bugün gazetesini okuyun iktidar ve muhalefet milet vekileri çek yasasına karşı çıkıyorlar hayırlısı allahtan yasa çıksada derin nefes alsak

    YanıtlaSil
  68. +arkadaşlar bugün gazetesini okuyun iktidar ve muhalefet milet vekileri çek yasasına karşı çıkıyorlar hayırlısı allahtan yasa çıksada derin nefes alsak

    YanıtlaSil
  69. günler aydın olsun

    YanıtlaSil
  70. SAYIN BASKETÇİ

    YAŞIN BİR ÖNEMİ YOK AMA BİZ SİZİ ABİMİZ OLARAK BİLDİK BUNDAN BÖYLE BİZİM BİR ABİMİZSİNİZ SİZİN ÖNDERLİĞİNİZDE YAPMAMIZ GEREKEN NE İSE SİZİN YANINIZDA OLACAĞIZ...

    YanıtlaSil
  71. GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

    HERKESE GÜZEL VE UMUT DOLU BİR HAFTASONU DİLİYORUM.

    YanıtlaSil
  72. Günaydın Herkese,
    Umarım özgürlükten önceki son hafta sonumuz olur bu...

    YanıtlaSil
  73. mesai saatini uzatmazlarsa. maalesef bunlar yüzünden yetişemeyecek bugün

    YanıtlaSil
  74. izmirden özlem14 Aralık 2013 11:08

    nişanlımı karakola almışlar yakalamadan şimdi aradı söyledi ne yapması lazım?

    YanıtlaSil
  75. ARKADAŞLAR ALLAH IN İZNİYLE ÇEK KANUNUMUZ ÇIKTI ,CENABI YARABBİM İNŞALLAH BORÇLARIMIZDAN KURTULMAYI NASİP EDER BİZLERE,FAKAT (TAAHHÜDÜ İHLAL) DOSYALARINIDA GÜNDEME GETİRMEMİZ GEREKİR,BU SİTE GÖZ ÖNÜNDE BİR SİTE BİR BAŞLIKTA TAAHHÜDÜ İHLAL DOSYALARINA AÇALM YA DA TV YE ÇIKACAK ARKADAŞLARIMIZ BUNU DİLE GETİRSİN,HİÇ BİR YERDE BİR BİLGİ AKIMI OLMUYOR BU KONUDA,NET BİLGİLERLE BİRLİKTE NE YAPILMASI GEREKTİĞİNİ FALAN SÖYLEYEN PAYLAŞIMLAR YAPALIM...

    YanıtlaSil
  76. ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN
    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, açıklanan yargı paketlerinde Çek Yasasıyla ilgili eleştiriler konusunda, "Şu anda işleyen sistem alacaklının lehine falan değil. Aradan biz devleti çıkarıyoruz. O açıdan getirdiğimiz sistem alacaklının lehinedir" dedi
    Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bakan Ergin, "açıklanan yargı paketleri kapsamında çek davalarıyla ilgili alacaklıların mağdur olacağı yönünde eleştiriler" olduğunun belirtilmesi üzerine, eksik bilgiye dayalı değerlendirmeler yapıldığını söyledi.

    Mevcut çek yasasında karşılıksız çek keşide etmiş olanların hürriyeti bağlayıcı cezalara çarptırılmalarının ikincil cezalar olduğunu belirten Ergin, "İlk defa adli para cezasına çarptırılıyorlar. Adli para cezasını ödemediği takdirde hürriyeti bağlayıcı ceza alıyorlar" dedi.

    Çek keşide eden kişinin adli para cezasını alacaklıya değil, devlete ödediğini hatırlatan Ergin, alacaklının yine alacağıyla buluşamadığını söyledi. Ergin, "Şu anda işleyen sistem alacaklının lehine falan değil. Aradan biz devleti çıkarıyoruz. O açıdan getirdiğimiz sistem alacaklının lehinedir. Türkiye'de karşılıksız çek oranları tedavülde olan çekin çok az bir kısmıdır" diye konuştu.

    YanıtlaSil
  77. Barışçı-Mersin14 Aralık 2013 11:08

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR LİMANDA BULUNAN NUHUN GEMİSİ ARTIK İSKELEYE YANAŞMIŞTIR. TAHLİYE İŞLEMLERİNİN BAŞLAMASI İÇİN, SON BİR KAÇ İŞLEMİ BEKLEMEKTESİNİZ. GERÇİ KARAYA ÇIKTIĞINIZDA, DAHA BİR ÇOK SORUNUNUZ OLDUĞUNU GÖRECEK VE O SORUNLARA KARŞI MÜCADELE EDECEKSİNİZ AMA, HER ŞEYDEN EVVEL ÖZGÜRSÜNÜZ VE ÖZLEMLE BEKLEDİĞİNİZ SEVDİKLERİNİZE ARTIK SARILABİLECEKSİNİZ.

    KARAYA ÇIKTIĞINIZDA, AYLAR VE HATTA YILLAR SONRA SİZLERE ÖZGÜRLÜKLERİNİZİ VEREN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR ETMEYİ İHMAL ETMEYİN VE O YÜCELER YÜCESİNE BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER EDEREK.

    Bu güne kadar, haklı davamızda tüm emeği geçenlere ve tüm katılımcılara, haklı davamızda duyarlılık gösteren tüm Sayın Yöneticilerimize, ayrıca; son bir kaç gündür onlarca telefon açıp bana teşekkür ve saygılarını ileten arkadaşlarıma, saygı; sevgi ve hürmetlerimi ileterek, haklı davamızda; karınca kadarınca çekmiş olduğum tüm emekleri, arkadaşlarıma helal ediyorum. Haklı davamızda bana emekleri geçmiş olan tüm arkadaşlarımda, bana emeklerini helal etsinler diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
    İçinizden Biri Dava Arkadaşınız.
    Barışçı-Mersin.
    14.Ocak.2012 Saat: 13,58

    YanıtlaSil
  78. saçma sapan bir şey admin lütfen müdahale edin

    YanıtlaSil

  79. HERKESE HAYIRLI GÜNLER...
    MUTLU GELECEKLER...
    ALLAH EMEK VEREN HERKESTEN RAZI OLSUN...

    YanıtlaSil
  80. Bugun gazetesi gene muhalefette tefecilerle isbirligi yaptigi acikca belli zaten tefecilerin cogunlugu yahudi bu gazete onlarin sozculugunu yapiyor AMA avucunu yalasin bu ulkede Basbakanim her haksizligi goruyor O gelmis gecmis en buyuk lider O be derse O olur gerisi bosssssss"..........

    YanıtlaSil
  81. HERKEZE GÜNAYDIN...

    YanıtlaSil
  82. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    KALİTESİZ VE KÖTÜ İÇERİKLİ YORUMLAR NEDENİ İLE SİTE ADMİN TARAFINDAN YORUMLARA KAPATILMIŞ BULUNUYOR

    BİR SÜRE SONRA TEKRAR YAYINDA OLACAĞIZ.

    SAYGILARIMLA

    LEVENT GÜRKAN
    BASKETÇİ 21/01/2012 10:12

    YanıtlaSil
  83. Hain bugun sali gunu dersini alicaksin

    YanıtlaSil
  84. arkadaşlar benım abim 5 yıldır kaçak gezıyo çek ten dolayı kanun çıkınca abim özgurce gezebılecekmı herhangı bı sıkıntı varmı onun için cevaplarsanız sevınırım

    YanıtlaSil
  85. HAYIRLI GÜNLER YOLDAŞLAR

    YanıtlaSil
  86. herkese iyi haftasonları hayırlı bol kazançlar

    YanıtlaSil
  87. günaydın arkadaşlar günaydın basketçi nasılsınız herkesin gözü aydın allah birdaha yaşatmasın allah herkesin işini ras getirsin üç yıldır mücadele verildi sonunda neticeye az kaldı başta cüneyt bey olmak üzere basketçi ve bütün arkadaşlarımı kutluyorum bu yolda emek veren herkesten allah bin kere razı olsun hakkınızı helal edin saygılar
    ESK. İBRAHİM

    YanıtlaSil
  88. öyle demek istemedim bunaldım o yüzden kusura bakma kardeşim

    YanıtlaSil
  89. Sayın ADMİN Yorumlardaki 3 saat önce veya 9 saat önce yazıyor hesaplamaktan yoruluyoruz kimin hangi saatte yazdıını bilemiyoruz.Lütfen saat zaman belirtirsek çok iyi olacak 24 saat üzerinden.

    YanıtlaSil
  90. Sayın aga,
    Lütfen eski yazıları okuyunuz. Cevabı ve ötesini kendiniz bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  91. Günaydın ve iyi hafta sonları Arkadaşlar....
    Çok beğendiğim hayatı kısaca özetleyen içinde herkes için birşeylerin olduğuna inandığım bir felsefecinin yazısını sizlerle paylaşmak istedim.

    HAYAT

    Gidene kal demeyeceksin. ..
    Gidene kal demek zavallılara,
    Kalana git demek terbiyesizlere,
    Dönmeyene dön demek acizlere,
    Hak edene git demek asillere yakışır.
    Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun...
    Düşün...
    Kim üzebilir seni senden başka?
    Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
    Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
    Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
    Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
    Her şey sende başlar, sende biter...
    Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşam sevgisini...
    Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz. ..
    Öyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemi de.
    Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de.
    Bazıları seyrederken hayat ı en önden, kendimi bir sahnede buldum,
    Oynadım.
    Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım.
    Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime.
    Sonra dedim ki söz ver kendine
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin,
    Uçmayı biliyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin.
    Öyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım.
    Öyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım.

    NIETSZCHE

    YanıtlaSil
  92. Günaydın değerli dostlarım,

    Bu yasa uzadı uzadı benide hasta etti :) Son zamanlarda pek aktif olamadım kusura bakmayın. Hoş artık aktifliğe gerek de yok sanırım. Herşey rayına oturdu. Sayın Başbakanımızın sözleri son noktayı koymak değil, mührü basmıştır.

    Hepinize saygılar sevgiler. Yasa çıkana kadar iyileşsem de bari yasadan sonra toplantılara katılabilsem. Az bir vaktim var sonuçta. Salı-çarşamba bitiyor inşallah. :)

    YanıtlaSil
  93. Herkese günaydın son durum nedir yorumlar cok karısık nedır nedeğildir abılerım lutfen cevap verin....

    YanıtlaSil
  94. sayin basketci agbi lutfen bu konuna muhalif cikan kisiler yasanin cikmasini etkileyebilecek mi lutfen buna yorum yapabilirmisiniz? tesekkurler

    YanıtlaSil
  95. sayın basketçi abi cevaplar sanırım ama bende fikrimi belirteyim sayın başbakanımız recep tayyip erdoğanın ağzından duyduktan sonra bu yolun dönüşü yoktur sadece mecliste görüşülüp çankayada imzası kalmıştır.Ama bu muhalif sesler benim canımı sıkmıyor dersem yalan olur sine ufak ama mide bulandırıyor işte

    YanıtlaSil
  96. sayın basketcı yukardakı arkadaşın mılletvekılı fıkrıne bızlerde katılıyoruz sıze yakışır. allah sıden ve emeğıgeçen herkese sayın başbakanımız tayıp erdağanada tşkl evehacız konusu aıle bıreylerı ıçın çok ıyı oldu roma donemıne aıt bıryasadan kurtulmuş olduk

    YanıtlaSil
  97. bügün gazetesi kimlerden nemalanacak biliyor birilerine yalakalık yapacam diye yırtıyor bi yerlerini başbakanımız boşmu konuştu muhalefet ve iktidar karşıymış KOCAMAN YALAN

    YanıtlaSil
  98. gunaydın hosgeldın dunyaya özgür adam

    YanıtlaSil
  99. basbakan abınden bahsetmedı ama ceke hapıs kalkacak dedi))

    YanıtlaSil
  100. sinek yeme sende bal ye öğğğğğ!!

    YanıtlaSil
  101. ben almanya ´dayim ,neden özel olsun...

    YanıtlaSil
  102. kaca gıdıyorsun yavrum sen buyuklerın yazssın olurmu evladım

    YanıtlaSil
  103. kesinlikle katılıyorum lütfen taahhüdü ihlal dosyalarınıda unutmayalım,bunun içinde uğraşlar vermemiz lazım.. çünkü taahhüdden içerde olan arkadaşlarımızda çoğunlukta.. bunu unutmayalım lütfen.

    YanıtlaSil
  104. allah sanada akıl izan versın kavrama gucu versın aminnn

    YanıtlaSil
  105. tüm DOSTLARIMA GÜNAYDIN...
    ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ ÇOK YAKIN...
    ARTIK ÖZGÜR ŞEKİLDE ÇALIŞIP BORÇ ÖDEME ZAMANI...
    ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  106. AB uyum yasalarına evet için bu yasa çıkacak başbakanımız açıklamayı boşuna yapmadı arkadaşlar

    YanıtlaSil
  107. bu hafta bu dile getirilecek..

    YanıtlaSil
  108. Yok kardeş kesın dınlemıstir okumustur ama ıllede soracak artık bu soruları soranları samımı bulmuyorum ben ve tıksıntı gelıyor bu kadar tırsıkmı olur ınsan ya pess artık SN.Sadullah Ergını okusa gene yeter onu yazdım yayınlanmadı admın bu saftırıklerın sorularını yayınlamasa artık asab bozuyor.sn bakan kısaca sunu demıs Çek yasası alacaklının aleyhıne degıl lehınedır demıs daha ne desın

    YanıtlaSil
  109. yok kardeş kesın dınlemısdır okumustur.BASBAKANIN RESMI VE ACIKLMASI HEMEN TEPEMIZDE DURUYOR BUNLARA EN IYISI BISEY DEMEMEK

    YanıtlaSil
  110. BU IQ İLE NASIL TICARET YAPACAKLAR ENDISE EDIYORUM DOGRUSU

    YanıtlaSil
  111. Aliye_ahiskali14 Aralık 2013 11:08

    anlaşılan o ki cemaate yakın yayın organları ve milletvekilleri yine sayın başbakan üzerinde güç denemesi yapmayı deneyecek. bizim yasamızıda alet ediyorlar. ALLAH hepsini kahhar ismiyle kahretsin. artık ıslahlarını istemiyorum. bunların cemaatle ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. bildiğim tanıdığım hocaefendide Allah korkusu had safhadadır. Kurana saygısıda tartışılmaz. Ama bu zındıklar hem hocalarına hem geleneklerine hemde Kurana açıkça ihanet ediyorlar. BAKARA 280!!! Bunu iki kere daha yazmıştım. Bu son yazışımdır. Bundan gayrı benim nazarımda tuskonda bugün gazeteside ve kendini lekeletmemek için bugünü taşeron olarak kullanan zaman gazeteside bitmiştir. Abone olduğum ve abone ettirdiğim bütün arkadaşlarım adına insanlıktan özür diliyorum. Bugün hem kendi zaman aboneliğimi iptal ettireceğim hemde istemeye istemeye abone ettirdiğim çok sayıda arkadaşımın aboneliklerini iptal ettireceğim. Tepkim dikkat çekmesede safım belli olur. Zulümle aynı cephede olmam en azından. Aziz başbakanımızın sanırım en büyük hatalarından biride (hocaefendiyi tenzih ederim) cemaati içinde haysiyetsizler olabileceği ihtimalini gözetmeden şımartmış olmasıdır. Besle kargayı oysun gözünü misali "cemaat içine sızmış bu ahlaksız güruh" şimdilerde aziz başbakanımızı zor durumda bırakma savaşı vermektedir. Allahın izniyle zalimler kaybedecektir. YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM!

    (Bugün ve Zaman aboneliği olanlar kendi aboneliğinizi ve çevrenizde bu gazetelere abone olduğunu bildiğiniz kişilerin aboneliğini "çek yasasında ki çirkin duruşunuzdan dolayı" diyerek en azından bir süreliğine iptal etsinler.

    YanıtlaSil
  112. yakup MEŞE YAKUP14 Aralık 2013 11:08

    arkadaşlar dun bana bankada elımdeki çek yapraklarımı teslım etmemi istiyen davetiye geldi oysa benım 2009 da çeklerım hepsi yazılmişti demeki yeni uygulamaya geçtiler bile

    YanıtlaSil
  113. SIZDE REKLAMINI YAPMAYIN GAZETEYE BEDAVA HIZMET ETMEYIN BASBAKAN NE DEDI BAKAN NE DEDI ONU YAZIN OLURMU

    YanıtlaSil
  114. Eylul_nazo200714 Aralık 2013 11:08

    çok teşekkür ederim dilerim ALLAH tan en kıza zamanda özğürlüğümüze kavuşuruz rahat bi nefes alır büm acıyan yürekler...... ben gönülden inanıyorum çarşamba herkez evinde inşşşşşş.......

    YanıtlaSil
  115. )))) BEN ARTIK RESMI GAZATEYE ABONE OLCAM TAVSIYE EDERIM

    YanıtlaSil
  116. zaman ne yazmış?

    YanıtlaSil
  117. ARKADASLAR MERHABA

    BUGUN GAZETESI HABERLERINDE ADI GECEN MILLETVEKILLERI ILE TEMAS KURABILIRIZ

    HUSEYIN UZULMEZ KONYADA AYAKKABI ABRIKASI VAR COK DUZGUN BIR ISADAMI

    HER UC VEKILLEDE TEMAS KURALIM BENCE

    GAZETEYEDE E-MAIL ve FAX YAPALIM

    SITE ADMINI VE LEVENT BEYIN TENSIPLERINE ARZ OLUNUR

    YanıtlaSil
  118. ARKADAŞLAR LÜTFEN BÜGÜN GAZETESİ HİC ALMAYIN BİR LOBONİN GAZETESİDİR ALMAYALIMMMMMMMMMMM

    YanıtlaSil
  119. GAZETENİN ADINI BİLE YORUMA KOYMAYIN

    YanıtlaSil
  120. BASKETCI ABI KANUN CIKACAK RESMI GAZATEDE DE YAYINLANACAK AMA YA GAZATEYI POLISLER ALMIYORSA BIZI SALARLARMI ACABA SALDIALR DIYELIM ABIMIDE SALARLARMI BIDE EMMI OGLU VAR ONU SALARLARMI KIYTIRIK GAZATESI YAZMIS YA CIKMASSA YA TOPLATIRLARSA RESMI GAZeTEYI sn basketcı siz gercekden sabırlı ınsansınız edıyeyım ben tırlattım bu sorulara

    YanıtlaSil
  121. ha birde unuttum karsılıksız cekden ceza alanalrıda salarlarmı pesss ya pesss

    YanıtlaSil
  122. ben yolun başındayım.. giden yılları ve çekilenleri birçoğunuz benden daha iyi biliyor, ahkam kesmek haddime değil..
    giden yılların dışında şimdi burada olmayan bu sebepten canından olan arkadaşlarımız da var.. onlara da rahmet dilerim..

    cesaret isteyen bir olaydı bu..emeği geçen en üstten en alta herkese binlerce teşekkürler..

    YanıtlaSil
  123. AYNEN KATILIYORUM BEDAVA REKLAM KIM OKURKI O GAZATELERI BU SITENIN REYTINGI KAT BE KAT FAZLADIR KIYTIRIK GAZETELERDEN

    YanıtlaSil
  124. ben bu cemaat denen oluşumu anlıyabilmiş deyilim kardeş.ALLAH ımızı aracısız sevip ibadet ederim.büyük şeytan abd nin kucağında oturanlardanda nefret ederim.
    bunların yayın organları zaten jurnalci,yalancı ve sahtekardır.
    siz zaten adını yazdığınız ve topluma devamlı mikrop saçan o yayınlara abone olmakla hata etmişsiniz.
    onlara eyvallah edeceğime hapis yatarım daha iyi.
    unutmayın zaten bize hapis cezalarını vurdumduymazca veren hakimlerde onların hakimleri.
    o cemaatin üyeleri devlete tamamen sızdı zaten ve onlar ALLAHTAN deyil sadece abd den korkar.

    YanıtlaSil
  125. AYNEN ABLACIM KÜFÜR EDEMEM BİZİM GİBİ İYİ İNSANLARA VE BU SİTEYE YAKIŞMAZ

    YanıtlaSil
  126. :)) sinirlenmeyin..

    YanıtlaSil

  127. HERKEZE TÜNAYDINN

    YanıtlaSil
  128. CNNTURKProgram CNN TÜRK Programlar
    Pazartesi akşamı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Tarafsız Bölge'nin konuğu oluyor. Ergin, @ahmethc ve @handefrt'ın sorularını yanıtlayacak..
    12 dakika önce
    ahmethc retweetled

    YanıtlaSil
  129. allahın izniylen ama site boş kimseler yok nerde bu devlet nerde bu adalet nerde bu insanlar nerde bu savaşçılar uyanın :))

    YanıtlaSil
  130. zaten 30 kupon biriktirene arkopal yemek takımı ile özgürlük vericekler ...abone olucazz resmi gazeteye artık ....cebimizde gezdirecez:))))))))

    YanıtlaSil
  131. Günaydın!...............

    YanıtlaSil
  132. O ISMI LAZIM DEGIL GAZETE MAALESEF YANDAS

    YanıtlaSil
  133. karşılıksız çekten hapiste olnlarıda salıcaklarmışş ?? :)))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  134. Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün

    AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can

    AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez


    BU ÜÇ VEKİLE MAİLL,MESAJ VE TELEFONLARIMIZLA YASAYI ANLATALIM MI ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ......

    YanıtlaSil
  135. Karşılıksız çek cezaları tarih oluyor..Gerisi laf-güzaf..İstanbul Barosu Başkanı Koacasakal ve Ankara Barosu başkanı Feyzioğlu seçmenleri olan avukatlara mesaj verdiler, oy hesabıyla..Feyzioğlu ünlü politakacı Turhan Feyzioğlu'nun oğludur.. Turhan Feyzioğlu 1972 yılında Ecevit'in " ORTANIN SOLU" politikasına karşı çıktığı için CHP den ayrılmış ve Güven Partisini kurmuştur..Siyasi tarihimizde Turhan Feyzioğlu ve ekibi, "GÖBEKÇİ" olarak anılır..Biz Feyzioğlu'nun babasını aştığını düşünüyorduk, yanılmışız..Metin Feyzioğlu CHP Genel Başkanlığını düşünen, hayal eden birisidir.. Her iki başkan da ulusalcı, kemalisttir..Biraz demodedirler yani..
    Siz bunlara aldırmayın..Bunlara en büyük ders çek cezalarının kalkması, tasarının resmi gazetede yayınlanıp yasalaşması olacak.. Onlar ise bu geri, oportünüst tutumlarının hesabını verecekler yaşamları boyu..ve zaten süreçte bunlarda çek yasası gibi tarihin karanlığında kaybolacaklar..Çünkü bu başkanlar gelişmeye ters hareket ediyorlar, güneşe karşı...yorlar..tanrı taksiratlarını affetsin....

    YanıtlaSil


  136. sayın basketçinin yönlendirecegi her türlü eyleme hazırız.

    YanıtlaSil
  137. ARKADAŞLAR BÜGÜN GAZETESİNE YAZMIŞ Bİ SÖYLEYİN

    BİDE ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEM

    O CEMAATİN BAKIŞI ALACAK VERECEK KONULARINA BENZER NİTELİKTE

    BEN SIKINTIYA GİRDİĞİMDE BENİ İLK AVUKATA VERENLER CEMAAT E ÜYE

    OLANLAR OLDU

    PARÇA PARÇA ÖDEYEYİM DEDİM HEPSİ SÖZLEŞMİŞ GİBİ BENLE AVUKAT YOLUYLA
    MAFYA YOLUYLA ALACAKLARINI ALMAYA ÇALIŞTILAR.
    ACIMALARI YOK.

    YanıtlaSil
  138. ak partide recep tayip erdoğan nederse o olur

    YanıtlaSil
  139. Yok onlara hücre cezası varmış :)))

    YanıtlaSil
  140. mevlam herkese özgür mutlu borçsuz yarınlar getirsin kimseyi tefecilerin kan emicilerin eline düşürmesin şafak yakın arkadaşlar

    YanıtlaSil
  141. Lider karizması işte...Allah ömür versin..

    YanıtlaSil
  142. bak kardeşim cemaat deyip durma ben o cemaatin mensubu biriyim bu gün gazetesinin
    cemaatla bir işi yok o gazete ipek medyanın yorumlarınızı düzgün yazın bu yasayı çıkarmak için öncülük yapanlar yani bakanlar kimdir unutmayın bir gazetenin haberiyle bu kadar korkuyorsanız siz bu mücadelenin içinde bulunmayın başbakan bu yasanın altına imza atmış önce bunu öğren sonrada birilerine çamur at abd nin kucağınana oturmak ne ya bu nasıl uslup önce fikir sahbi ol ondan sonra fikir yaz

    YanıtlaSil
  143. bakın kardeşim siz buraya cemaati kötülemeye mi geldiniz yoksa mağdurmurmusunuz anlayamadım mağdur adam bu kadar sutürsüz konuşmaz bir bu yasayı çıkaranlar yani altına imza atanlar dün canlı yayında çekten hapis kalkacak diyen başbakanımız sizin hakaret etiğiniz cemaate saygı duyan insanlardır sizin gibiler de çıkıp burada ahkam keserler lütfen edep ve terbiyemize dikkat edelim

    YanıtlaSil


  144. BU TÜR EYLEMLERİ SAYIN ADMİN VE BASKETÇİ NİN YÖNLENDİRMESİ VE KARARLARI İLE YAPILIYOR.

    BU KONUDA LÜTFEN KENDİLERİNE DANIŞINIZ

    YanıtlaSil
  145. karıştı falan bunlar abartı evet bakan mecliste çek kanunun durumunu soran muhaliflere başkana yazılı verceğini açıkladı emme şöyle durum var komisyon bunu bu hale kadar getirdi zaten bazı milletvekilere i sigortalansın diyor bir garanti olsun diyorlar yoksaaaa anayasanın 38.maddesi gün gibi ortada bunu milletvevekili anlatırız biraz milletvekili olduğunu görsünler dünyada ne olup ne bitiyor görsünler zaten yıllar beri hep bunlar gazladı çekkanunu dikkat edin eski tutanaklara hep aynı isimler alacaklıları ile el ele

    YanıtlaSil
  146. Sayın Sones Mavi, Sayın Aliye_ahiskali'ya cevaben yazınızda yakışıksız genellemeleriniz var, şöyle ki;

    Öncelikle siyasi, dini veya etnik bir kesime karşı bir takım düşünceleriniz olabilir fakat bunları ulu orta yazacağınız yer bu yer değildir...

    Buna rağmen dini, etnik veya siyasi bir kesime ait bir hususu eleştirebilir veya övebilirsiniz... Ancak günceli bahane ederek ideolojik yaklaşımlarla bu kesimi tamamen karalamak ve tamamen propaganda yapmak en hafifinden sizden başkalarına karşı ayıp...

    Mesela Çek hapsinin kaldırılmasında ÇOK ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYAN STV de yapılan ve ASIM YILDIRIMIN yaptığı prororamlar var... Bir proğram tam 43 dakika bize aitti...

    Şimdilik bu kadar

    YanıtlaSil
  147. cok asabı ve cırkefsın

    YanıtlaSil
  148. kardeşim siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bu nasıl hitap ya

    YanıtlaSil
  149. kardeşim bu cemaat düşmanlığı nerede çıktı siz ne yapmaya çalışıyorsunuz

    YanıtlaSil

  150. EYLEMLERİ SAYIN ADMİN VE BASKETÇİ NİN YÖNLENDİRMESİ VE KARARLARI İLE YAPILIYOR.

    BU KONUDA LÜTFEN KENDİLERİNE DANIŞINIZ

    YanıtlaSil
  151. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLERİM.

    GENE AYNI HATAYI YAPIYORUZ.ARKADAŞLAR LÜTFEN BU SİTEDE

    CEMAAT,PARTİCİLİK SÖYLEMLERİ,DİNİ İNANÇLAR GİBİ KONULARDA YORUM YAPILMASIN.DEFALARCA SÖYLEDİK.İNANIN AKLIM ALMIYOR.BUGÜN GAZETESİ KİM YAAA.?
    KAÇINIZ SABAH İŞE GİDERKEN YADA YOLDA AMAN BİR BUGÜN GAZETESİ ALAYIM DİYORSUNUZ?AKŞAM GAZETE BAYİLERİNE BAKIN YERDE BALYA BALYA İADE GAZETELERİN BAŞINDA GELİYOR.ADAMLARIN SİTESİNE GİREREK REYTİNGİNİ ARTTIRYORSUNZ.NE GEREK VAR.
    HALA BU HABERLERDEN AKLINIZA "ACABA ?"SORUSUMU GELİYOR.
    YAPMAYIN ARTIK PES DERİM.HALA SN.BAŞBAKINIMZDA SİZİ TATMİN EDEMEDİYSE OZAMAN DİYECEK LAFIM YOK.

    ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA***************** Ö Z G Ü R S Ü N Ü Z*********************************

    DAHA NE DİYEYİM.TADINI ÇIKARMAYA BAŞLAYIN. :-))

    SONA GELDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE YORUMLARA DİKKAT ETMENİZİ ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM.

    SAYGILARIMLA

    LEVENT GÜRKAN
    BASKETÇİ 21/01/2012 12:21

    YanıtlaSil
  152. ARKADAŞLAR BU HABER SİTESİ DE MANŞETTEN VERMİŞ HABERİ....

    AK PARTİDE DERİN ÇATLAK DİYOR YAA.... ADAMI DELİ EDER BUNLAR....


    LÜTFEN BU SİTEYE DE GEREKENİ YAPALIM ......

    HABER 3 - Türkiye'nin Haber Sitesi Ana Sayfa
    Adres İstanbul
    Telefon 0 212 220 52 98
    Faks 0 212 220 59 36
    E-Mail haber3@haber3.com

    YanıtlaSil
  153. ÇOK DEĞERLİ ÇEK MAĞDURU ARKADAŞLARIM

    BU SİTE KENDİ AMACINDA ÇIKMIŞ CEMAAT DÜŞMANLIĞINA BAŞLAMIŞ
    ARKADAŞLAR BU YASAYI ÇIKARAN GÜÇ BU CEMAATİN LİDERİNE SAYGI DUYAN İNSANLAR LÜTFEN KİŞİSEL FİKİRLERİNİZİ BURALARA YANSITIP BİZİM BU TEMİZ SAYFAMIZA LEKE VURMAYIN HERKES EDEBİNE DİKKAT ETSİN BURASI MAĞDUR OLMUŞ EDEBİYLE VE TERBİYESİYLE YILARCA TİCARET YAPMIŞ İNSANLAR TİCARETİN DİNİ IRKI MESEBİ CEMAATİ OLMAZ HERKES ÜSLUBUNE DİKAT ETMESİNİ ÖNERİRİM

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  154. sayın basketçi duyarlığınıza katılıyorum ancak milletvekili ismi vermişler fakat gerçi milletvekilleri sadece hapis olsun demiyorlar hapisi kaldırın ancak teminatlı çek verin demekteler itirazları o olabilir mesele çoğunluktur unutmayalımki diğer muhalif partilerinde oyu olacaktır o yüzden dediğiniz gib milletvekillerin kalbini hangi partiden olursa olsun kırmayalım maksat tasarını meclise sunulmasıdır gerisi meclis çoğunluğu ilşe çıkar

    YanıtlaSil
  155. TEŞKKÜRLER LEVENT BEY HAKLISINIZ

    YanıtlaSil
  156. arkadaşlar bu olay bıttı gecmiş olsun polıs cek cezalılarını tutuklamıyor gbt bakıyor karşılsız cek ıse gecmiş olsun dıyor bırakıyor hayde hayırlısı

    YanıtlaSil
  157. sayın basketçi 2 hafta önce bi arkadaşımız bunu söylemişti bu karamsar arkadaşlar başbakanın ağzından da duysa inanmayacaktır diye..neyse onlarıda anlamak lazım hep kötü şeyler yaşadılar zahir..

    YanıtlaSil
  158. yanlız bişey ılave edeyım ıfade varsa ıfade ıcın alıyor ve aynı gun 1-2 saatte bırakıyor

    YanıtlaSil
  159. ARKADAŞLAR,

    HERKESE İYİ BİR HAFTASONU DİLERİM...

    BİZİM GÜCÜMÜZÜN FARKINDA OLANLARA, KENDİMİZİ KULLANDIRTMAYALIM LÜTFEN....

    BU KONUDA DAHA DİKKATLİ DAVRANALIM.. BU KADAR YILDIR MÜCADELE VERİYORUZ.... BİTMİŞ AŞA SU KATANLARA KAŞIK KEPÇE OLMAYALIM...

    YanıtlaSil
  160. Çok doğru.. Her siyasetten durumu net görmeyenler olabilir..hatta çek cezalrının kalkmasını samimiyetle istmemiş olabilirler..Beni dini grupları, cemaatleri anlayabiliyorum da bilim adamlarını, baro başkanlarını anlayamıyorum..Çünkü onların çok iyi bildiği bir gerçek var o da " adaletin azınlığın haklarını koruduğu, güçsüzlerin hakkını tecelli ettirme". zorununluluğudur..
    Hani ünlü İtalyan hukukçusunun sözü aslında ceza adaletini özetleyen veciz bir sözdür:
    "Bir masumun içerde olmasına onlarca suçlunun dışarda özgür gezmesini tercih ederim.."
    Diyelim ki karşılıksız çek sanıklarının, hükümlülerinin çoğu kasıtlı bu işi yapmış, peki aradaki masumları nasıl ayıklayacağız, mevcut sistem bunun ayıklayabiliyor mu? HAYIR.. Peki nerde kaldı adalet duygusu..? kaldı ki Anayasanın 38. maddesi, AİHS ek nolu protokün 1. maddesi bu işi çözmüş.. Amerikayı yeniden keşfetmenin alemi var mı? Burada hesao sorulacak birileri varsa bu dini cemaatler, siyasi gruplar değil..Kocasakal, Feyzioğlu gibi bile bile yanlış savunan kemalist solun temsilcilerdir..

    YanıtlaSil
  161. sayın basketçi abim
    size güveniyoruz ve hafta sonunu iple çekmeye başladım inananın eşimi çok özledim kavuşmak için sabırsızlıkla bekliyorum .

    YanıtlaSil
  162. k doğru.. Her siyasetten durumu net görmeyenler olabilir..hatta çek cezalrının kalkmasını samimiyetle istmemiş olabilirler..Beni dini grupları, cemaatleri anlayabiliyorum da bilim adamlarını, baro başkanlarını anlayamıyorum..Çünkü onların çok iyi bildiği bir gerçek var o da " adaletin azınlığın haklarını koruduğu, güçsüzlerin hakkını tecelli ettirme". zorununluluğudur..
    Hani ünlü İtalyan hukukçusunun sözü aslında ceza adaletini özetleyen veciz bir sözdür:
    "Bir masumun içerde olmasına onlarca suçlunun dışarda özgür gezmesini tercih ederim.."
    Diyelim ki karşılıksız çek sanıklarının, hükümlülerinin çoğu kasıtlı bu işi yapmış, peki aradaki masumları nasıl ayıklayacağız, mevcut sistem bunun ayıklayabiliyor mu? HAYIR.. Peki nerde kaldı adalet duygusu..? kaldı ki Anayasanın 38. maddesi, AİHS ek nolu protokün 1. maddesi bu işi çözmüş.. Amerikayı yeniden keşfetmenin alemi var mı? Burada hesao sorulacak birileri varsa bu dini cemaatler, siyasi gruplar değil..Kocasakal, Feyzioğlu gibi bile bile yanlış savunan kemalist solun temsilcilerdir..

    YanıtlaSil
  163. Olmadi_ama_olucak@mynet.com14 Aralık 2013 11:09

    bana dün haber gönderdiler yakalaman düştü gel imza at diye acaba doğrumu

    YanıtlaSil
  164. Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun ben daha yeni bu siteyi takip etmeye başladım ve çok hoşuma gitti herkesin birbirine destek olması .benim eşimde taahhüt ihlalinden dolayı (senet) cezaevinde,ben kimseden net bir bilgi alamıyorum lütfen bu yasa bizleri de kapsıyormu?yardımçı olursanız sevinirim .

    YanıtlaSil
  165. ARKADAŞLAR ÇOK PANİK YAPACAK BİR ŞEY YOK BURADA SADECE YENİ ÇEK VERİLECEK KİŞİLERE TEDBİR OLARAK CEZA KALKARSA LİMİT VE TEMİNAT GİBİ ALISIN SÖYLEMLERİ VAR YANİ GÖRÜŞ İLETMİŞLER ZATEN BAZI BANKALAR BÖYLE UYGULAMALARI VAR


    Kimse ödemez

    AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can kredi kartında olduğu gibi çek karnesi verilen kişilere de limit uygulanması gerektiğini kaydetti. Can, karşılıksız çekteki hapis cezasının kaldırılmasının af olacağına dikkat çekerek "Bugüne kadar çek alanlar hapis cezası olduğunu bilerek çek alıyorlardı. Hapis cezasını kaldırırsak kimse çeklerini ödemez" diye konuştu.

    Alacaklının hakkı korunmalı

    Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Çek Kanunu Tasarısıyla hapis cezasının kaldırılmasına karşı çıktı. Akgün, "Çek yasası düzenlenirken Avrupa'da hapis cezası veren ülke olmadığından sözleşmeden doğan yaptırımların hapis cezası olamayacağı görüşünden hareket ediliyor. Terazini iki kefesi var. Bir alacaklı bir de borçlu var. Alacaklının haklarını koruyan düzenlemeler olmalı. Ticari hayatta çeke karşı bir güven oluştu. Karşılıksız çekte hapis cezasının kaldırılması ticari hayatta çeke oluşan güveni sarsar. Alacaklıların haklarını koruyan düzenlemeler konulmalıdır. Örneğin çek sigortası olabilir. Bankaların sorumluluğu arttırılabilir. Yeterli teminatlar alınır. Böyle olmadan hapsi kaldırdım demek ticari hayatta çeke olan itibarı zedeleyebileceği gibi ticari hayattaki güveni sarsar" diye konuştu.

    YanıtlaSil
  166. tabiki levent bey haklı arada böyle polomikler yaşanıyor artık bu yersiz polomikleri
    yaşayanlara pes valla

    YanıtlaSil
  167. arkadaşlar artık daha fazla çalışıp borçları daha çabuk ödeme vaktidir bu kadar imkandan sonra ben deliler gibi, çalışıp borçlarımı ödeyecegim ödeyecegim ödeyecegim

    YanıtlaSil
  168. NE İÇİN DÜŞMÜŞ.SAKIN HAA İMZA FALAN HİKAYE NEYİN İMZASI BEKLE HENÜZ RESMİ GAZETEDE YAYINLANAN BİŞEY YOK.

    YanıtlaSil
  169. gec gelen adalet14 Aralık 2013 11:09

    yok öyle bir sey dün gece arkadsmın abisini gbtden aldılar şimdi metrise gidiyor

    YanıtlaSil
  170. ARKADAŞLAR,

    ARTIK YENİ UFUKLARA BAKMA ZAMANIDIR.... SİZ BU MÜCADELEYİ VEREN VE BAŞARAN BİR EKİP OLARAK, BU ÜLKE BU MİLLET İÇİN DAHA GÜZEL ŞEYLER BAŞARABİLİRSİNİZ...

    APC ARTIK TARİH OLMAK ÜZERE, ANCAK, TÜRKİYE'DE HEPİMİZ TİCARET YAPAN İNSANLAR OLARAK, TİCARETİN EKSİKLİKLERİNİ VE GÜVEN ORTAMININ NASIL DAHA İYİ SAĞLANABİLECEĞİNİ BİLİYORUZ... ANCAK, AMERİKAYI DA YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK YOK..... ÖRNEĞİN, TÜM TİCARETHANELERE BİR KREDİLENDİRME VE SİGORTALANDIRMA SİSTEMİ GETİRİLEBİLİR... BUNUN YANINDA ALACAKLARIN SİGORTALANMASI DA ÖNEMLİ SEKTÖR YARATABİLİR. ŞU ANDA 1-2 YABANCI FİRMA TÜRKİYE'DE BU KONUDA FAALİYETE BAŞLADILAR.

    BİZ MALESEFE, ÖZÜMÜZ GEREĞİ SAVAŞCI BİR TOPLUMUZ, TİCARETİ DE SAVAŞARAK YAPMAYI SEVİYORUZ. BORCUNU ÖDEMEYENE HEMEN DAYILANIRIZ MESELA.... AMA, DÜNYA ARTIK ÖYLE ÇALIŞMIYOR,

    İŞTE BELKİ BİZ HEP BERABER BÖYLE BİR ORGANİZASYON KURABİLİRİZ.. ÜLKEMİZİN İNSANLARININ DAHA VERİMLİ TİCARET YAPMASI İÇİN, İSTİHBARAT, KREDİ DERECELENDİRME VE SİOGORTALAMA...

    SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİNE SUNARIM..

    YanıtlaSil
  171. evet çilem hanım kapsıyor hadi geçmiş olsun eşinizle ailenizle nice mutlu günlere

    YanıtlaSil
  172. Olmadi_ama_olucak@mynet.com14 Aralık 2013 11:09

    teşekkür ederim bende inanmadım zaten şehir dışındayım 1 hafta sonra gelirim dedim

    YanıtlaSil
  173. başka bir davası olabılır

    YanıtlaSil
  174. kartal yenicag14 Aralık 2013 11:09

    SEVGILI LEVENT GURKAN (BASKETCI)

    SANA KATILMAMAK MUMKUN DEGIL YUZDE YUZ HAKLISIN,SON ZAMANLARDA SITEYI SIYASET ARENASINA CEVIRDILER,EGER BU KADAR SIYASETI VE PARTIZANLIGI OLANLAR BURDA DEGILDE MALUM PARTILERIN TESKILATLARINDA UGRAS VERIRLERSE DAHA ISABETLI OLUR,

    EMEKLERIN ICIN TESEKKURLER

    YanıtlaSil
  175. Turkiye saatiyle 3.43te yazmistim, okunmamis olabilir diye asagidaki mesajimi tekrarlamak isterim.


    http://wwwNOKTAradikalNOKTAcomNOKTAtr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1076249&Yazar=SEFER-LEVENT&CategoryID=101

    Sefer Levent, bu siteden aldigi yorumlarla baslamis yazisina...


    Burada defalarca yazildigi gibi, yakindan izleniyoruz. Bu site, gazetecilerin, farkli goruslerden insanlarin takip ettigi, bilgilendigi, referans gosterdigi bir platform haline geldi. Son gunlere yaklastik. Sabir, seviye ve saygi... Bugun ihtiyacimiz olan bunlardir.

    YanıtlaSil
  176. Emlakci Tahhüt Mağduru14 Aralık 2013 11:09

    günaydın arkadaşlar sn hayat çok doğru söylüyorsunuz bu olumsuz sözleri söyleyenler maksatlı olarak siteye girip sitenin ortamını bozmak isteyen insanlar dün 2 / 3 kişilik bir grup
    hem sitenin moralini bozup siteyi germe hemde sitenin genel yapısını olumsuz lanse etme çabasında olan kan emicilerin uşakları vardı bunların yorumlarını yorum kutusunun sol alt tarafındaki ( ihbar et) kutucuğa basılsığı zaman moderatörümüz tarafından incelemeye alınıp yorum siliniyor
    elbetteki böylesine saygın bir sitede muhabbet yapılması hiç bir zaman doğru değil
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  177. HAKLISINIZ LEVENT BEY HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  178. inşallah öyledir inanamıyorum çünkü hep çek konuşuluyor senetten kimse bahsedmiyor

    YanıtlaSil
  179. kesin bilmediğiniz şeyleri gerçekmiş gibi yazıpta insanları lütfen yanıltmayın günahtr

    YanıtlaSil
  180. UYGUN OLMAYAN YORUMLAR ÇIKMASA

    YanıtlaSil
  181. güzel ifade etmişsiniz...

    YanıtlaSil
  182. Mustafa Balkar14 Aralık 2013 11:09

    HAYDAAAAA!
    Gene içime bir KURT düştü! Ya bunlar bizim Resmi Gazeteye Molotofkokteyl saldırısı yaparlarsa! Bizim nüsha da yanarsa??....;))
    Ulan ne adamlar var beee!!

    YanıtlaSil
  183. ben başladım abi bilgi vermeye borç ödemek için herkeze hayırlı olsun allah bizleri utandırmasın

    YanıtlaSil
  184. Hükümet uzun bir tartışma döneminden sonra bu tasarıyı TBMM ne sundu..Hükümet mevcut ve gelecek tepkileri gayet iyi biliyordu..3 yıl öncesine, 5941 sayılı yasanın yasalaşma sürecine gidelim; o zaman Babacan " bu ceza uluslararası hukuka aykırı ama kriz var .." itirazında bulunmuştu, Adullah Ergin " bu ceza orta vadede kalkar " demişti..Yani karşılıksız çeke adli para cezası öngören 5941 bir gün değiştirlmek üzere çıkarıldı..5941 bir geçiş yasası idi..5941 vadeli çek gerçeğini tescil etmekle en iler adımı atmış oldu. Vadeli çekin kabülü çekte vade olmaz masalına son verdi..Siz piyasada çeklerin vadeli olduğu gerçeğine gözlerinizi kapayın ve "çekte vade olamaz" teranesi ile çek cezalarını haklı gösterin..
    Bu nedenlerle Son Haber deki tepki haberleri bir şeyi değişitirmez.. Türkiye dünyada, uzayda değil.. Hükümet Türkiye gerçeğini de AİHM gerçeğini de biliyor ve hükümet bu işi bilerek ve doğru yapıyor, Türkiye'nin bir ayıbına son veriyor..ALKIŞLIYORUZ..Gerisine aldırmayın...

    YanıtlaSil
  185. Mustafa Balkar14 Aralık 2013 11:09

    DAYAN SİTEM DAYAN...!
    Daha ne yorumlara maruz kalacaksın..!

    YanıtlaSil
  186. gec gelen adalet14 Aralık 2013 11:09

    hayır 6 tane çek dosyası sabagta tutuklandı metrise göturduler yanliş bilgi vermeyın resmi gazeteden yayınlanmadıktan sonra polis gbtden babası çıksa alıp göturur

    YanıtlaSil



  187. YAA YAZMAYIN BÖYLE YANILTICI YAZILAR.LÜTFEN

    ÇOK-ÇOK NADİRDE OLSA OLABİLİR DESENİZ BİLE

    GENEL OLARAK BÖYLE BİR UYGULAMA YOOKK

    YanıtlaSil
  188. fatih portakal ezilenin sesini dile getirmez ezenin sesini duyurur bende öyle biliyordum ama bedeli 1600 tl eski parayla 100 tane sms attim ses yok haram olsun

    YanıtlaSil
  189. değerli kardeşim murat yalçın a cevaben;
    cemaat ve parti propogandasının bu site amaç ve kapsamı dışında olduğunu biliyor ve size katılıyorum.
    ben sıradan 1 vatandaşım,ne 1 partiye nede 1 cemaate üyeyim.
    pardon yanlış konuşmayım sadece bu sitedeki topluluğun 1 parçasıyım ve bununla gurur duyuyorum.ayrıca okuyup anlama kabiliyetim var.haklı davamızda önümüzde set olmaya çalışan hangi parti,cemaat,dernek,yayın organı kim varsa onlara karşı refleks göstermek benim hakkım.
    ben gücümü uluslar arası anlaşmalar ve anayasa mızdan alıyorum.haksızlıklar karşısında dilsiz şeytanlardan olmak istemiyorum.
    sizin çok beğendiğinizi tahmin ettiğim o cemaat in yayın organları 45 dakika bize ayırmış olabilir ama şu anda yaptıkları karşı atağı görmezden gelemeyiz.
    ve onların yöneticileri sayın başbakanımızın yanına çıktığında hazırolda duracaklarından eminim.başbakanımız bu kanun çıkacak dedikten sonra suyu bulandırmak istiyen kim olursa olsun 1 mağdur olarak tepki göstermemi lütfen maruz görün.
    borcumuzdan dolayı özgürlüğümüzden alıkonulmamızı istiyen babam da olsa bana göre şeytandır.
    aklımı başkaların aklına teslim edemem o yüzdende cemaatcilik yapısına karşıyım,ve daha öncede dediğim gibi ALLAH ımı aracısız seviyorum,bu tamamen bana özel birşey.
    ama sizin aklınızı ve vicdanınızı başkalarının yönlendirmesine izin vermenizde ,sizin kişişel tercihiniz ben bunada saygı duyuyorum.
    size ve ailenize sağlık,mutluluk,başarılar dilerim.
    ankara soner kaya

    YanıtlaSil
  190. Mustafa Balkar14 Aralık 2013 11:09

    Mevlüt Abimiz onu Bu kanundan sonra da yapabilir.
    Madem öyle buyuruyorsun Yap bir çalışma getir Meclise..Elini tutan mı var!! Laa havlee.

    YanıtlaSil


  191. TEBRİKLER

    ÇOK GÜZEL BİR YAZI

    TÜM ARKADAŞLARIN BU ÇAGRINIZA HASSASİYETLE UYABİLECEKLERİNE

    YÜREKTEN İNANİYORUM.

    YanıtlaSil
  192. gbt de ayrıntılı yazmaz ...varsa tutuklama alır götürüler...polisi suçlunun içeriği ne ilgilendiri...

    YanıtlaSil
  193. YA SORMA ASLINDA İMKANIM OLSA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

    YanıtlaSil
  194. EYLEMLERİ SAYIN ADMİN VE BASKETÇİ NİN YÖNLENDİRMESİ VE KARARLARI İLE YAPILIYOR.

    BU KONUDA LÜTFEN KENDİLERİNE DANIŞINIZ.

    SAYIN BASKET ÇİYE

    MAİL İLE SORUNUZ

    YanıtlaSil
  195. yakalamısı düşenden kimse imza falan istemez ..otomatik yürür ...ole şey olurmıu arkadaşlar....e-devlet diye bişey var...

    YanıtlaSil