İşyeri Haciz Edilen Kadın Kendini Yaktı

Çanakkale'de borçları nedeniyle işyerine haciz gelen kadın üzerine benzin dökerek kendini yaktı.
Çanakkale'de borçları nedeniyle işyerine haciz gelen kadın üzerine benzin dökerek kendini yaktı.

Çanakkale'deki bir akaryakıt istasyonuna giden 52 yaşındaki kadın, yanındaki küçük bir pet şişeyle benzin aldı. Yaklaşık 50 metre yürüyerek eski otogar önüne gelen kadın, benzini üzerine döküp, kendisini ateşe verdi. Çevrede bulunanların müdahalesiyle tutuşan elbiseleri söndürülen kadının yüzünde ve ellerinde yanıklar oluştu. Kadın, Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayın görgü tanığı, kendisinin otogar önünde beklediğini sırada söz konusu kadının yanından ağlayarak geçtiğini gördüğünü söyledi. Kadının elinde bir pet şişe olduğunu belirten görgü tanığı; Daha sonra kadın pet şisesindeki benzini kendi üzerine dökerek birden ateşledi. Üzerimdeki kabanı çıkarıp onu sardım ve yere yatırdım. Söndürmeye çalıştım. Sonra bazı kişiler yangın söndürme tüpü getirip, müdahale etti. Yüzü, elleri ve saçları yanmıştı. Baygın haldeydi dedi.

2 yorum:

  1. bu gün akşam üstü zibidini biri (alcaklım 300tl borcum var aslı 150 tl ) benimle buluşmak istedi bende kabul ettim mecburen yakılamam olduğu için kuytu bir yerde buluştum ben 3 gün süre istedim ve beni tartaklamaya başladı ben bi şekilde ellerini tutarak etkisiz hale getirdim ardından silah cekti ve arbede esnasında silah yanağımın kenarından carptı ve yaralandım yine etkisiz hale getirdim ama yakalam olduğu için biri görür polis cağırır diye altan almak zorundaydım yine etkisiz hale getirdim cebim deki cek  foto kisini evrak sanarak aldı ve uzaklaşdı ve ben yakalam olduğu için iş büyümesin diye hiç bi şey yapamadım hakkımı dahil savunamdım karakola dahil gidip şikayetci bile olmadım şimdi zibidi benim korktuğumu sanarak daha cok üstüme gelcek ve bizi bu hale getirenle utansın

    YanıtlaSil
  2. İşyeri Haciz Edilen Kadın Kendini Yaktı - Taahhüt Mağdurları

    YanıtlaSil