Bankalara Borcu Olan Şaban Üge İntihar Etti

Banka borcu, banka kredi kartı, iş yeri hacizleri, intihar, banka borçları
İzmir'in Ödemiş ilçesinde ilk bisiklet bayilerinden olan, 1 kız ve 2 çocuk babası 57 yaşındaki Şaban Üge "Banka kredi kartı borçları" nedeniyle geçirdiği bunalım sonucu intihar etti.

Olay; Ödemiş’in Akıncılar Mahallesi, Fevzi Çakmak Sokak’ta meydana geldi. Bisiklet ve motosiklet yedek parça satıcılığı ve bayiliği yapan Şaban Üge, akşam üstü yanında çalışan elemanlara, hemen geleceğini söyleyip ortadan kayboldu. Elemanlar iş yerinin önünde Şaban Üge’yi beklerken, karşı binadan gürültü gelmesi ve bir şeyin düştüğünü fark etmeleri üzerine binadan düşen şahsın patronları olduğunu görünce şok oldular.

Saat 20.15 sularında meydana gelen olayı duyan çevredeki esnaflar koşarak olay yerine geldiler. Vatandaşların hemen 112’yi aramaların ardından olay yerine ambulans ve polis geldi. Olay yerine gelen ekipler Şaban Üge’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediler.

Çevresinde sevilen bir kişi olan Şaban Üge’nin, "Banka kredi kartı borçları" nedeniyle sıkıntılı olduğu ve iş yerine sürekli olarak haciz geldiği, Şaban Üge'nin bu nedenlerden dolayı bunalıma girdiği iddia edildi.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Şaban Üge’nin binaya çıktıktan sonra çatı katındaki kapıyı arkadan kilitlediğini tespit edildi.

Olaya Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı el koyarken, Polis de soruşturmayı sürdürüyor.

Kategori: kredi kartı borcu, icra, haciz, işyeri haczi, ev haczi, icra uzlaştırma, taahhüdü ihlal, banka

1 yorum:

  1. İntihara sebep olan banka ve onu temsil eden avukatlar KATİL'dir.
    Sosyal Devletin ölüme sebebiyet vermekten bu banka ve avukatları hakkında soruşturma başlatması gerekir.

    YanıtlaSil