Aksungur’u Cinnete Tutuklanma Korkusu Sürüklemiş

Borca Hapis Tutuklanma
Uzman Çavuş Bülent Aksungur’un, maddi durumundan bahsedip, borcundan dolayı tutuklanacağı korkusu yaşadığı belirtildi.

Başkent’te, eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş Bülent Aksungur'un (39) yazdığı intihar mektubu ortaya çıktı. Mektuba göre, Aksungur’u cinnete, tutuklanma korkusu sürüklemiş.

Ankara’da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, cinnet getiren Aksungur, eşi Songül (35), engelli oğlu Mertcan (13) ve kızı Büşra (15)’yı öldürdükten sonra beylik tabancasıyla intihar etmişti. Polisin evde yaptığı incelemede, Uzman Çavuş Aksungur’un yazdığı intihar mektubu ortaya çıktı. Mektubunda, buraya kadar dayandığını ifade eden Aksungur’un, maddi durumundan bahsedip, borcundan dolayı tutuklanacağı korkusu yaşadığı belirtildi. Aksungur, kendisiyle üç gündür mücadele ettiğini yazdığı mektubunda, borcu olduğunu, oğlunun sakatlık parasının kesildiğini ve lojmanın borcunu ödeyemediğini yazdığı tespit edildi.

Aksungur’un mektubunda yazdığı son sözler ise şöyle; Herkese mahcubum. Çok erteledim, artık bugün bitiyor. Oğlumu annesi okula götürdü. Onların ve kızımın gelmesini bekliyorum. Çıkar yolu yok yok yok. Hoşçakalın sizleri çok seviyorum.

Uzman Çavuş Bülent Aksungur’un Lojmanın önündeki iki çocuğunun isimlerin yazılı olduğu otomobilindeki çocukların fotoğrafı ile Van'da geçirdiği trafik kazasında şehit olan ağabeyi Binbaşı Fikret Aksungur'un fotoğrafları dikkat çekti.
CİHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder