Ayşenur BAHÇEKAPILI “ anti demokratik girişimlere öfkeliyim”

AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı, rahat bir hayatın hayalini kurduğu sırada Türkiye'de yaşanan antidemokratik gelişmelere karşı durmak için siyaseti tercih ettiğini söyledi.

Siyasete girmesinde 27 Nisan bildirisinin önemli neden teşkil ettiğini kaydeden Ayşenur Bahçekapılı, hayatı boyunca hep siyasetin içinde olmasına rağmen rahat bir hayatın hayalini kurduğu sırada Türkiye'de yaşanan gelişmelere kayıtsız kalamayarak bu hayalini ertelediğini söyledi. AK Parti'den gelen milletvekilliği teklifiyle 'Sakin bir hayat mı yoksa Türkiye'de yaşanan antidemokratik gelişmelere karşı durmak mı?' çatışmasını yaşadım" diyen Ayşenur Bahçekapılı, "Türkiye'de yaşanan antidemokratik girişimlere karşı öfkeliydim ve çok canım acıyordu. Ben de sorumluluk bilinciyle tercihimi siyasetten yana kullandım" dedi.

aysenur3

Tartışma kültüründen çatışma ortamına itilen Türkiye'de aynı zamanda bir linç kültürü oluşmaya başladığına dikkat çeken Bahçekapılı, "Hrant Dink, Rahip Santaro, Malatya cinayetleri Türkiye'yi bir kaos ortamına sürükledi. Bu yaşananlardan çok acı duydum. Antidemokratik girişimler karşısında AK Parti'nin tavrı netti. Bütün bu yaşanan süreçte demokratik açılımları AK Parti'de gördüm. Özellikle cumhurbaşkanlığı sürecinde e-muhtıra karşısında AK Parti'nin dik duruşu beni çok etkiledi. Yani AK Parti'de siyaset yapmamın çözücü anahtarı 27 Nisan muhtırası diyebilirim" diye konuştu.

Bahçekapılı neden CHP'de siyaset yapmayacağını şöyle açıklıyor:

"Türkiye'de rahatsızlık duyduğum çatışma kültürünün oluşmasında baş aktör zaten CHP. Çatışma kültürünü geliştiren, statükoyu savunan demokrasiyi içselleştirmeyen bir partinin adının sol olması da o partinin sol olduğunu göstermez".

Türkiye'de en önemli sorunun demokrasi olduğunu söyleyen ve Meclise sivil bir Anayasaya katkıda bulunmak için gittiğini söyleyen Ayşenur Bahçekapılı, "Türkiye'nin demokratikleşmesi ve daha demokratik açılımlara olanak sağlayan yasa içinde yapılandırılması gerektiğine inanıyorum. Türkiye şimdiye kadar darbe anayasalarıyla yönetildi. Daha sivil, özgürlükçü, kısa ve özlü tanımlamalara yer veren sivil bir anayasadan yanayım" dedi.

aysenur4

DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ

Zafer Üskül'ün, 'Atatürk milliyetçiliği' ve 'Atatürk ilke ve inkılapları' gibi kavramların anayasada yer alıp almaması konusundaki açıklamalarının düşünceyi ifade etme özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Bahçekapılı, "Zafer Bey'in düşüncesini anlatma, açıklama hakkı vardır. Daha ne söylemek istediğini anlamadan sadece konuşmasının içindeki bir cümlenin çıkarılarak konunun magazinleştirilmesine, korkular üretilmesine gerek yok. Atatürk ilkelerine bağlı kalmak gerektiğine inanırım bu hassasiyetler hepimizin hassasiyetleridir. Ancak bu hassasiyetleri korkuyla donatıp tartışılmasını önlemek doğru değil. Hele tartışmanın magazinsel boyuta indirgenerek Zafer Üskül gibi bir hocanın yıpratılması hiç hoş değil. Kaldı ki ben de anayasaların ideoloji taşımaması gerektiğine inanırım” diye konuştu.

Kadınların değil milletin vekiliyim

23. dönemde mecliste kadın vekillerin sayılarının artmasının önemli olduğunu belirtirken,"Kadınların değil milletin vekiliyim" diyen Bahçekapılı, "Benim için asıl olan siyasal düşüncedir, bu düşünceyi kimin savunduğu değil. Bu noktada benim için kadın ya da erkek olması fark etmez Düşüncelerini paylaşmadığım birine sadece kadın olduğu için oy vermem. Önemli olan niteliksel duruştur yani dünyayı benim gibi algılayan bir erkek bana daha yakın olabilir" diye konuştu.

ÇEK MAĞDURLARININ “ ANAYASAYA EVRENSAL HUKUK İLKELERİNE AYKIRI BİR YASAYLA ANTİ DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE ÖZGÜRLÜKLERİNDEN ALIKONULMASI BİR ZULÜMDÜR“

Tel: 0312 4206534 – 0312 4206535

Fax: 0312 4206514

ayse.nur.bahcekapili@tbmm.gov.tr

Bağlantılı yazılar: http://www.cekmagdurlari.com/2009/08/ayse-nur-bahcekapl-bir-agac-kadar-tek.html

Technorati Etiketleri:

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bizler artık sayıları milyonları bulan , ekonomik kriz sebebiyle çeklerini ödeyememiş esnaflarız.Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti devletine haiz olan ‘’Çeklerin düzenlenmesi ve çek hamillerinin korunması hakkında kanun’’ hükümleri çerçevesinde adına para cezası denilen ve Anayasamıza, uydurulmuş bir kılıf maddesiyle HAPİS cezası almış tüccarlarız.Sesimizi duyuramıyoruz ,çünkü hepimiz kaçak durumda ve aranmaktayız.
    Çeklerini ekonomik kriz sebebiyle ödeyememiş esnafımıza,bu çeklerini HAPİS korkusu ile ödettiren\ödettirmeye zorlayan,meclisimizi dolaylı olarak etkilemeye çalışan , Banka ve Factoringcilerin T.B.M.M ‘nin üzerinde bir yaptırımı olmasını kınıyoruz.Nitekim Başbakanımız ‘’T.B.M.M ‘nin üzerine hiçbir güç yoktur’’ demiştir.
    2009 yılı itibariyle ekonomik krizinde etkisiyle bu zamana kadar katlanarak büyüyen ödenemeyen çek sayısı 3.5 milyonu aşmıştır.Esnafımızı , HAPİS ile korkutarak çekini ödemeye zorlamak, bu rakamlarla da görülmüştür ki imkansız bir hal almıştır.
    Ödenemeyen bir çekin yasal sonucu olarak hapis cezası almış tüccarımız ,sadece alacaklı tarafın egosu için bu cezalarla karşılaşmaktadır.Cezasını tamamlayıp cezaevinden çıkanların bir çoğu, kendileri hakkında ceza davası açan alacaklının, borcunu ödemeye de yanaşmamaktır.Bu sebebledir ki artık çeklerde hapis cezalarının caydırıcılık boyutu kalmamıştır.Bu insanlık dışı kanunda alacaklı tarafa verilen bir kağıt parçasının yaptırımı hapis olmamalıdır.ÖZGÜRLÜK ve HÜRRİYET teminat olarak verilemez.
    Şuan itibariyle de yüzbinlerce kişi, haklarında hükmü kesinleşmiş ve kaçak bir vaziyette borçlarını kıt imkanlar dahilinde ödemeye çalışmaktadır.Cezaevindeki esnaflarımız hükümetimizden bu konuya acil bir çare beklemektedir.Sayıları milyonları bulan çek cezalısı esnafımızın oy potansiyeli düşünüldüğünde,bir siyasi partiyi meclise gönderecek sayılarla karşılaşılmaktadır.
    Her fırsatta duyduğumuz, iyi niyetli-kötü niyetli ayrımı için TCK’ nın ilgili dolandırıcılık maddeleri ile bu sorun çözüme kavuşturulabilir.
    Bizler artık babalarımızı istiyoruz.bizler artık eşlerimizi istiyoruz.çocuklarımız aç. Kaçak durumda olan esnafımızın evinden dışarı çıkmaya özgürlüğü yok bu sebepledir ki evlerine süt götüremeyen insanlar var.Bizlere bu özgürlüğümüzü veriniz.borçlarımızı ödemenin her şeyden önce kul hakkı olduğunu iyi biliyoruz.
    Sizler,Bankaların, Factoring firmalarının, tefecilerin, eli çantalı lobi faaliyetlerinin değil , biz esnafın vekili olduğunuzu gösteriniz.Bu zamana kadar yapılmış olan çek kanunlarında bir ilki gerçekleştiriniz.T.B.M.M.’ nin her kurumun ve kuruluşun üstünde olduğunu ispatlayınız.Likiditenin ve çeklerin ekonomide dönen payının hesabından çok,insan onuruna verilen değer ile hukukun üstünlüğünü ön plana alınız.
    Çek kanunu’nun şuandaki haliyle, Anayasa’ya , Hukuka, Avrupa insan hakları sözleşmesine aykırı olduğu artık tüm kesimler ve kurumlarca bilinmektedir.Yeni kanunda bu hükümlerin kaldırılması hangi etken ve kurumlar tarafından engellenmektedir bilmek istiyoruz.Alacaklı tarafa hiçbir şey kazandırmayan , sadece egonun tatmini için kullanılan , adliyeleri ve mahkemeleri icra dairesine çeviren , iş yükünü artık altından kalkılmaz hale getiren , tüm otoritelerce insanlık dışı kabul edilen , sorgusuz ve savunmasızca hükmü verilen , cezası süre bakımından 5 yıl olan, ailelerin perişan olup dağılmasına yol açan , sosyal patlamaları yavaş yavaş tetikleyen BU YASANIN BİR AN EVVEL SONUÇLANMASI VE AVRUPA BİRLİĞİ NORMLARINA GÖRE UYARLANMASINI İSTİYORUZ. BİZ ESNAF OLARAK HALEN T.B.M.M. ‘ NİN ÜZERİNDE HİÇBİR GÜCÜN OLMADIĞINA İNANIYORUZ..

    YanıtlaSil
  3. Karşılıksız Çek Vermekten Gözaltına Alınan Yönetmen Ezel Akay Tutuklandı Karşılıksız Çek Verdiği Gerekçesiyle Antalya'da Gözaltına Alınan Yönetmen Ezel Akay, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.
    Karşılıksız çek verdiği gerekçesiyle Antalya'da gözaltına alınan yönetmen Ezel Akay, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Altın Portakal Film Festivali için geldiği Antalya'da bu sabah kaldığı Dedeman Otel'de polis tarafından gözaltına alınan Ezel Akay karşılıksız çek verme suçunu konu alan 3167 Sayılı Kanun'a muhalefetten Asayis Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

    Daha sonra Antalya Adliyesi'ne getirilen yönetmen Ezel Akay'ın borcunu ödemediği anlaşıldı. Adliye nezaretinde sabah saatlerinden beri bekletilen Ezel Akay hakkında Fatih Adliyesi tarafından çıkarılan tutuklama müzekkeresi bulunduğu belirtildi.

    Akay daha sonra tutuklanarak Antalya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

    YanıtlaSil
  4. Karşılıksız Çek Vermekten Gözaltına Alınan Yönetmen Ezel Akay Tutuklandı Karşılıksız Çek Verdiği Gerekçesiyle Antalya'da Gözaltına Alınan Yönetmen Ezel Akay, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.
    Karşılıksız çek verdiği gerekçesiyle Antalya'da gözaltına alınan yönetmen Ezel Akay, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Altın Portakal Film Festivali için geldiği Antalya'da bu sabah kaldığı Dedeman Otel'de polis tarafından gözaltına alınan Ezel Akay karşılıksız çek verme suçunu konu alan 3167 Sayılı Kanun'a muhalefetten Asayis Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

    Daha sonra Antalya Adliyesi'ne getirilen yönetmen Ezel Akay'ın borcunu ödemediği anlaşıldı. Adliye nezaretinde sabah saatlerinden beri bekletilen Ezel Akay hakkında Fatih Adliyesi tarafından çıkarılan tutuklama müzekkeresi bulunduğu belirtildi.

    Akay daha sonra tutuklanarak Antalya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

    YanıtlaSil
  5. Bizler artık sayıları milyonları bulan , ekonomik kriz sebebiyle çeklerini ödeyememiş esnaflarız.Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti devletine haiz olan ‘’Çeklerin düzenlenmesi ve çek hamillerinin korunması hakkında kanun’’ hükümleri çerçevesinde adına para cezası denilen ve Anayasamıza, uydurulmuş bir kılıf maddesiyle HAPİS cezası almış tüccarlarız.Sesimizi duyuramıyoruz ,çünkü hepimiz kaçak durumda ve aranmaktayız.
    Çeklerini ekonomik kriz sebebiyle ödeyememiş esnafımıza,bu çeklerini HAPİS korkusu ile ödettiren\ödettirmeye zorlayan,meclisimizi dolaylı olarak etkilemeye çalışan , Banka ve Factoringcilerin T.B.M.M ‘nin üzerinde bir yaptırımı olmasını kınıyoruz.Nitekim Başbakanımız ‘’T.B.M.M ‘nin üzerine hiçbir güç yoktur’’ demiştir.
    2009 yılı itibariyle ekonomik krizinde etkisiyle bu zamana kadar katlanarak büyüyen ödenemeyen çek sayısı 3.5 milyonu aşmıştır.Esnafımızı , HAPİS ile korkutarak çekini ödemeye zorlamak, bu rakamlarla da görülmüştür ki imkansız bir hal almıştır.
    Ödenemeyen bir çekin yasal sonucu olarak hapis cezası almış tüccarımız ,sadece alacaklı tarafın egosu için bu cezalarla karşılaşmaktadır.Cezasını tamamlayıp cezaevinden çıkanların bir çoğu, kendileri hakkında ceza davası açan alacaklının, borcunu ödemeye de yanaşmamaktır.Bu sebebledir ki artık çeklerde hapis cezalarının caydırıcılık boyutu kalmamıştır.Bu insanlık dışı kanunda alacaklı tarafa verilen bir kağıt parçasının yaptırımı hapis olmamalıdır.ÖZGÜRLÜK ve HÜRRİYET teminat olarak verilemez.
    Şuan itibariyle de yüzbinlerce kişi, haklarında hükmü kesinleşmiş ve kaçak bir vaziyette borçlarını kıt imkanlar dahilinde ödemeye çalışmaktadır.Cezaevindeki esnaflarımız hükümetimizden bu konuya acil bir çare beklemektedir.Sayıları milyonları bulan çek cezalısı esnafımızın oy potansiyeli düşünüldüğünde,bir siyasi partiyi meclise gönderecek sayılarla karşılaşılmaktadır.
    Her fırsatta duyduğumuz, iyi niyetli-kötü niyetli ayrımı için TCK’ nın ilgili dolandırıcılık maddeleri ile bu sorun çözüme kavuşturulabilir.
    Bizler artık babalarımızı istiyoruz.bizler artık eşlerimizi istiyoruz.çocuklarımız aç. Kaçak durumda olan esnafımızın evinden dışarı çıkmaya özgürlüğü yok bu sebepledir ki evlerine süt götüremeyen insanlar var.Bizlere bu özgürlüğümüzü veriniz.borçlarımızı ödemenin her şeyden önce kul hakkı olduğunu iyi biliyoruz.
    Sizler,Bankaların, Factoring firmalarının, tefecilerin, eli çantalı lobi faaliyetlerinin değil , biz esnafın vekili olduğunuzu gösteriniz.Bu zamana kadar yapılmış olan çek kanunlarında bir ilki gerçekleştiriniz.T.B.M.M.’ nin her kurumun ve kuruluşun üstünde olduğunu ispatlayınız.Likiditenin ve çeklerin ekonomide dönen payının hesabından çok,insan onuruna verilen değer ile hukukun üstünlüğünü ön plana alınız.
    Çek kanunu’nun şuandaki haliyle, Anayasa’ya , Hukuka, Avrupa insan hakları sözleşmesine aykırı olduğu artık tüm kesimler ve kurumlarca bilinmektedir.Yeni kanunda bu hükümlerin kaldırılması hangi etken ve kurumlar tarafından engellenmektedir bilmek istiyoruz.Alacaklı tarafa hiçbir şey kazandırmayan , sadece egonun tatmini için kullanılan , adliyeleri ve mahkemeleri icra dairesine çeviren , iş yükünü artık altından kalkılmaz hale getiren , tüm otoritelerce insanlık dışı kabul edilen , sorgusuz ve savunmasızca hükmü verilen , cezası süre bakımından 5 yıl olan, ailelerin perişan olup dağılmasına yol açan , sosyal patlamaları yavaş yavaş tetikleyen BU YASANIN BİR AN EVVEL SONUÇLANMASI VE AVRUPA BİRLİĞİ NORMLARINA GÖRE UYARLANMASINI İSTİYORUZ. BİZ ESNAF OLARAK HALEN T.B.M.M. ‘ NİN ÜZERİNDE HİÇBİR GÜCÜN OLMADIĞINA İNANIYORUZ..

    YanıtlaSil
  6. Karşılıksız Çek Vermekten Gözaltına Alınan Yönetmen Ezel Akay Tutuklandı Karşılıksız Çek Verdiği Gerekçesiyle Antalya'da Gözaltına Alınan Yönetmen Ezel Akay, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.
    Karşılıksız çek verdiği gerekçesiyle Antalya'da gözaltına alınan yönetmen Ezel Akay, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Altın Portakal Film Festivali için geldiği Antalya'da bu sabah kaldığı Dedeman Otel'de polis tarafından gözaltına alınan Ezel Akay karşılıksız çek verme suçunu konu alan 3167 Sayılı Kanun'a muhalefetten Asayis Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

    Daha sonra Antalya Adliyesi'ne getirilen yönetmen Ezel Akay'ın borcunu ödemediği anlaşıldı. Adliye nezaretinde sabah saatlerinden beri bekletilen Ezel Akay hakkında Fatih Adliyesi tarafından çıkarılan tutuklama müzekkeresi bulunduğu belirtildi.

    Akay daha sonra tutuklanarak Antalya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

    YanıtlaSil
  7. Bay LUCAS BEN.19 Şubat 2013 00:28

     Kime: "Lucas Ben" <lucasbe6: 17Y ABUJA F.C.T
    FİRMA İLETİŞİM NUMARASI: +2348054666829
    KİŞİSEL NUMARASI: +2348054666829
    FİRMA REF: EA-ASL/951OYI/02/LN-NGR
    FİRMA KAYIT NUMARASI: (S9621561R)
    E-posta: lucasbenfinancialhelp@yahoo.com
    Çalışma Günleri: Pazartesi-Pazar için
    Çalışma
     Saat: 24hours
    Slogan: Biz en iyi hizmeti Render

    Değerli Başvuru Sevgili

    Sen, LUCAS BEN MALİ YARDIM tüm finansal ihtiyaçlarını çözmüş ve Düşler Memnuniyeti için Karşılanan edilir bir yer açığız.

    Evet biz herhangi bir ülkenin dünya çapında kredi vermek, ve bizim kredi dünya çapında insanlara yardım.

    Biz LUCAS BEN MALİ YARDIM yönetimi, sen doldurduktan sonra kredi şartları ve koşulları göndermek ve bu kredi başvuru formu dönecektir.

    Biz müşterilerimizin yardım ve müşterilerimizin ki tüm finansal ihtiyaçlarını bir son vermek ve uygulama 60hours içinde onları talep fon tarafından hayat onları rahat ettirmek için buradayız.

    KREDİ SEEKER NİTELİK:
    * Kredi arayanlar listesinde 18 yaş ve üstü olmalıdır.
    * Kredi Arayıcı'nın verimli ve güvenilir olmalıdır.
    * Kredi arayan dürüst ve ciddi olmalı.
    * Kredi Arayıcı'nın durumunu bilmek sık online olmalı
    onun / onu ödünç.
    * Kredi arayan bir sunabilmek olmalıdır
    Identification formu, onun kopyasını / onu Kimlik Kartı gibi (çalışma olarak tarama
    Kimlik için Kimlik Kartı) veya (Ehliyet) veya (port kopya gorebilirsiniz).

    Sen firmamız açısından önce güvenlik nedeni için aşağıdaki tamamen borçlulara başvuru formunu doldurmaları rica olunur
     ve
    Formu doldurulur ve tamam iade edildikten sonra durum size gönderilecektir:

    Borçlular BİLGİ DOLDURUNUZ:
    Tam Adı: ............................................... .............
    Adres: ................................................ ................
    Ülke: ................................................ ...............
    Kredi Miktarı Gerekli: .......................................
    Borç
     Süre: ......................................
    Meslek: ................................................ .........
    Aylık Gelir: ...............................................
    Yıllık Gelir: ............................................... ..
    Telefon Numarası: ............................................... ...
    Cinsiyet: ................................................ .......................
    Medeni Durumu: ............................................... .....
    Sizin I.D Kopyası Tarama
     Kart: .............................
    Of Nest
    Kin: ................................................ .........

     Ben hemen tamam doldurulmuş olan kredi başvuru formu beklemektedir.

    Saygılarımızla,
     Bay LUCAS BEN.
     Finansal Kontrolör.
    LUCAS BEN MALİ
     YARDIM

     lucasbfinancialhelp@yahoomail.com

    YanıtlaSil
  8. Bay LUCAS BEN.19 Şubat 2013 00:29

     Kime: "Lucas Ben" <lucasbe6: 17Y ABUJA F.C.T
    FİRMA İLETİŞİM NUMARASI: +2348054666829
    KİŞİSEL NUMARASI: +2348054666829
    FİRMA REF: EA-ASL/951OYI/02/LN-NGR
    FİRMA KAYIT NUMARASI: (S9621561R)
    E-posta: lucasbenfinancialhelp@yahoo.com
    Çalışma Günleri: Pazartesi-Pazar için
    Çalışma
     Saat: 24hours
    Slogan: Biz en iyi hizmeti Render

    Değerli Başvuru Sevgili

    Sen, LUCAS BEN MALİ YARDIM tüm finansal ihtiyaçlarını çözmüş ve Düşler Memnuniyeti için Karşılanan edilir bir yer açığız.

    Evet biz herhangi bir ülkenin dünya çapında kredi vermek, ve bizim kredi dünya çapında insanlara yardım.

    Biz LUCAS BEN MALİ YARDIM yönetimi, sen doldurduktan sonra kredi şartları ve koşulları göndermek ve bu kredi başvuru formu dönecektir.

    Biz müşterilerimizin yardım ve müşterilerimizin ki tüm finansal ihtiyaçlarını bir son vermek ve uygulama 60hours içinde onları talep fon tarafından hayat onları rahat ettirmek için buradayız.

    KREDİ SEEKER NİTELİK:
    * Kredi arayanlar listesinde 18 yaş ve üstü olmalıdır.
    * Kredi Arayıcı'nın verimli ve güvenilir olmalıdır.
    * Kredi arayan dürüst ve ciddi olmalı.
    * Kredi Arayıcı'nın durumunu bilmek sık online olmalı
    onun / onu ödünç.
    * Kredi arayan bir sunabilmek olmalıdır
    Identification formu, onun kopyasını / onu Kimlik Kartı gibi (çalışma olarak tarama
    Kimlik için Kimlik Kartı) veya (Ehliyet) veya (port kopya gorebilirsiniz).

    Sen firmamız açısından önce güvenlik nedeni için aşağıdaki tamamen borçlulara başvuru formunu doldurmaları rica olunur
     ve
    Formu doldurulur ve tamam iade edildikten sonra durum size gönderilecektir:

    Borçlular BİLGİ DOLDURUNUZ:
    Tam Adı: ............................................... .............
    Adres: ................................................ ................
    Ülke: ................................................ ...............
    Kredi Miktarı Gerekli: .......................................
    Borç
     Süre: ......................................
    Meslek: ................................................ .........
    Aylık Gelir: ...............................................
    Yıllık Gelir: ............................................... ..
    Telefon Numarası: ............................................... ...
    Cinsiyet: ................................................ .......................
    Medeni Durumu: ............................................... .....
    Sizin I.D Kopyası Tarama
     Kart: .............................
    Of Nest
    Kin: ................................................ .........

     Ben hemen tamam doldurulmuş olan kredi başvuru formu beklemektedir.

    Saygılarımızla,
     Bay LUCAS BEN.
     Finansal Kontrolör.
    LUCAS BEN MALİ
     YARDIM

     lucasbfinancialhelp@yahoomail.com

    YanıtlaSil