Samanyolu Haber ve İzzet Özgenç Hoca!

5941 sayılı çek kanunu'nun mimarı, İzzet Özgenç Hoca, Samanyolu Haber Asım Yıldırım'la "Son Durum" programında, 5941 sayılı çek yasasında kast unsuru olduğunu, 3167 sayılı çek kanunu ile açılmış karşılıksız çek davalarının kast unsuru aranıp ona göre uygulama yapılması gerekirken bunla ilgili içtihat yayınlamayan ve Yargıtayı suçlayan açıklamasını televizyonlarda milyonlarca kişi izledi kulaklarıyla duydu.


İzzet Özgenç, gerek Adalet.org sitesinde 5941 sayılı çek kanunu uygulamaları adı altında Eyüp Cumhuriyet Başsavcısı Vuslat DİRİM ile birlikte, hakim ve savcılara uygulamanın nasıl olacağı yönünde verdiği bilgilerde 5941 sayılı çek kanununda uygulama açısından hangi bir sorun olmadığını, "Kişinin, elinde olmayan sebeplerle ortaya çıkan zorunluluk hâli dolayısıyla, örneğin doğal afet, savaş, kaza geçirmesi gibi bir sebeple, çekin karşılığını ilgili hesapta zamanında bulunduramamış olması hâlinde, ceza sorumluluğu olmayacaktır" bunun dışında ki tüm sebebler de "ceza sorumluluğu" doğar demektedir.

Sıkıştığı anlarda ise kaçamak cevaplarla "Kast" tanımının TBMM Adalet Alt Komisyon çalışmaları sırasında önerimiz üzerine söz konusu fıkra metnine “kasten” kelimesi ilave edilmiştir fakat üst komisyon olan Adalet Komisyonu tarafından “kasten” ibaresi fıkra metninden çıkarıldı, Bu kararda özellikle Yargıtay ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen Komisyon çalışmalarına katılan kişilerin görüş ve önerileri etkili oldu" ifadelerini kullanmaktadır.



Keza, Gazi Üniversitesi ve benzer üniversitelerde yapılan çek kanunu ile ilgili panellerde aynı konuları dile getirmiş, hatta Gazi üniversitesindeki bir panelde Yargıtay 10. Ceza dairesi üyesi Ali Kınacı ile tartışmaya girerek Çek Kanununun Anayasaya ve AİHM 4. ek protokolüne aykırı olmadığını da dile getirmiştir,



Dün gecede "Yargıtayın kast unsurunu bir içtihatla açıklaması gerekiyor" ifadeleriyle nasıl topu Yargıtay 10. Ceza Dairesine attığını duyduk dinledik.



Gerçi İzzet Hoca ders verdiği öğrenciler tarafından sürekli fikir değiştiren bir kişi olarak tanınmaktadır, yanlışlıkla iki hafta üst üste aynı yargıtay kararını inceleyip birinde yargıtay'ı sonraysa "yerel mahkemeyi"ni haklı bulduğu çok görülmüştür.



Sonuç olarak, İzzet Özgenç hoca, çek mağdurları ile ilk defa yüzleşti, çek yasasının mağdur ettiği insanlarla ilk defa yüzleşti tepkilerin nasıl çığ gibi arttığına ilk elden şahit oldu, ve topu anında Yargıtaya atarak kendisinde bir kusur olmadığını söylemek zorunda kaldı, bu bizler için büyük bir başarıdır.



Son haftalarda Yargıtay yoğun iş yükü gerekçe gösterilerek sonuçlandıramadığı davalar nedeniyle topun ağzında, gerek iktidar gerekse medya tarafından eleştiriliyor,

Yerel Mahkemeler de aynı eleştirilerden nasibini almış durumda, fakat ne hikmetse karşılıksız çek davaları ışık hızıyla sonuçlandırılmaktadır fakat mahkemelerin çek davalarında nasıl bir yol izleyeceği konusunda yaşadığı belirsizliğe rağmen yargıtaydan yol gösterici hiç bir içtihat çıkmadı iki senedir tam bir karmaşa hüküm sürmekte

Bu aşamadan sonra Yargıtaya içtihatlarla ilgili bu zamana kadar ne için beklendiği sorulabilir, karşılıksız çek davalarını bu kadar özel kılan gerekçeler nedir, neden hukuk kuralları uygulanmıyor bunun hesabını sormak gerekiyor dilekçe ektedir linke tıklayarak indirebilirsiniz.



BURAYA TIKLAYARAK YARGITAYA GÖNDERİLECEK DİLEKÇEYİ İNDİREBİLİRSİNİZ



Önümüzdeki günlerde Ankarada, Abdi İpekçi Parkı gibi benzer bir eylemle yargıtayın tutumunu eleştiren, bu hukuksuzluğun nedenlerini sorgulayan bir eylem ortaya konulursa bu Medyada yankı uyandırabilir.



Fakat bir şekilde medya gündeminde olmamız gereğide apaçık ortada, bir yandan yargıtay bir yandan basın ve Televizyon kanalları ile görüşmeler, bir yandan da ses getirebilecek girişimlerde bulunmamız şart,

bunun için kimlerle irtibata geçeceğinizi biliyorsunuz, Yargıtayla ilgili çalışma yapan arkadaşlarımız var, bir gurup arkadaşlarımzla da medya konusunda girişimlerde bulunuyor ve bu konuda etkili olan kişilerle irtibat kurmaya çalışıyoruz.



Bir yandan da küçük guruplar halinde TBMM ziyaretine gitmek, orada bulunan basın aracılığıyla haber olmak, muhalefet partilerinin çek mağdurlarının sorunlarını kurula yansıtması açısından çok önem arz eden girişimlerde bulunmak. Ankarada olan arkadaşlarımız)

Cihan Haber Ajansı, Pazar günü veya Pazartesi Çek Mağdurlarının sorunlarını işleyen geniş bir haberi medya servislerine sunacak, en azından planlamaları bu şekilde.



Sonuç olarak: İzzet Özgenç'in "kast" konusunda topu yargıtaya atmasındaki nedenin "Anayasa Mahkemesinden bir duyum mu aldı" sorusunu aklıma getirmedi değil, inşallah yanılmıyorumdur.

2.956 yorum:

  1. 25.ocak 2011 ankaradaki miting nerede hangi saatte ve etkinliklerimiz ne olacak.bunları netleştirelim ki.dostlar daha biliçli ve hazırlrıklı olsun.tukay

    YanıtlaSil
  2. MK haklisin yurt disinda bizi balli borekli yasiyo saniyo bazilari ,giden bin pisman gidecek olanlara tavsiyem
    1-esiniz dostunuz olmuyor tanidiklariniz da biz geldigimizde neler cektik buda ceksin psikoloji icinde hepsi problemli
    2-neyin ucuz neyin pahali oldugunu bilmiyosun
    3-ne is yapacaksin? motorlu testere kullanmak icin bile sertifikan olmasi lazim
    4-dilini bilsen bile onlar senin dilini bilmiyor her anlamda ,turkce konusmak nefes almak gibi oluyor belirli bi muddet sonra kendi kendine konusuyosun
    5-bazi sehirlerde turkce radyo oluyor onu dinleme icin oraya benzin almaya gidiyosun
    6- elektrgi suyu nereye odiyceni bile bilmiyosun

    YanıtlaSil
  3. ÖNEMLİ---ÖNEMLİ ----ÖNEMLİ

    HADİ ARKADAŞLAR BÜYÜK GÜN ANKARA İÇİN


    İÇERDE YATAN ARKADAŞLAR İÇİN

    DIŞARDAKİ KALAN ABLALARIMIZ VE ÇOCUKLARI İÇİN ANKARADAYIZ

    YanıtlaSil
  4. İZMİRLİ ARKADAŞLAR HADİ BİR OTOBÜS TUTALIM


    İZMİRLİ ARKADAŞLAR HADİ BİR OTOBÜS TUTALIM İZER

    YanıtlaSil
  5. KAYA HAKLI OLDUĞUNU DA ÖNCE YAZDIK

    ÜSTÜNDEN BU SIKINTIYI AT EYLEME ODAKLAN

    ŞİMDİ GÖREV ZAMANI ŞİMDİ EYLEM ZAMANI

    BİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

    UMUT TACİRLİĞİ YAPMIYORUZ

    BİZ BİR BİRİMİZİ KANDIRMAYA ÇALIŞMIYIRUZ


    BİZ BÜTÜN GÜCÜMÜZLE SAVAŞMAK İÇİN

    YALNIŞLIĞA HAKSIZLIĞA DUR DEMEK İÇİN


    HERKEZIN HEM FİKİR OLDUĞU FAKAT DÜZELTMEYE

    CESARET EDEMEYENLERİ CESARETLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

    HİÇ BİRİMİZİN YASA ÇIKARTMA GİBİ BİR GÜCÜ

    TABİ Kİ YOK AMA YETKİSİ OLANLARI UYARMAYA

    YETKİSİ ÇOK OLANLARDANIZ

    BİZ BU DEVLETİN BİREYLERİYİZ MECLİSİ KURAN

    DA SEÇİMDE OY KULLANANLARDA BİZLERİZ

    ONLARDAN HAKKIMIZI ARAMAKTA BİZİM DOĞAL

    HAKKIMIZ

    BİZ BU EYLEMDE HAK ARAMAKTAN ÖTE

    ONURLU VE ŞEREFLİ OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK

    KİMSENİN BİZİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLAMAYA

    HAKKI OLMADIĞINI KANITLAMAK İÇİN MEYDANDA

    OLDUĞUMUZU İSPAT ETMEK İÇİN ORDA OLACAĞIZ


    DOLANDIRICILARIN BÖYLE BİR DERDİ OLMADIĞINI

    HERKEZ ARTIK BİLİYOR BUN HİÇ KİMSE BİZE

    MAL EDEMEZ

    ŞİDİİİİİİİ

    LÜTFEN EYLEME İŞTİRAK EDEREK ELİMİZDEN

    GELENİ YAPALIM



    SAYGILAR

    YanıtlaSil
  6. 161 DEKİ YAZIYI YARGITAYA GÖNDEREBİLECEK BİR ARKADAŞ YOKMU

    YanıtlaSil
  7. YA KARDEŞLERİM.



    LÜTFEN YA EYLEM HAVASINA GİRİN YA ALLAH RIZASI İÇİN EYLEM HAVASINA GİRİN ARTIK YOK FİKİRLER YOK ŞU YOK BU YA. NİYE KAFAMIZI YORUYORUZ NİYE YA GİDECEZ TALEPLERİMİZİ SÖYLEYECEĞİZ OTURACAĞIZ ÜŞÜYECEĞİZ BU İŞİ BİTİRECEĞİZ BİTMEDEN DÖNMEK YOK YA ALLAH RIZASI İÇİN




    KONUŞMA VAKTİMİZ VARSA KONUŞALIM ARKADAŞLAR



    SİZCE VAKTİMİZ VARMI.



    BENMİ ACELE EDİYORUM YOKSA


    LÜTFEN YA VAKTİMİZ KALMADI DOKUZ GÜN VAR DOKUZ GÜNDE BÜYÜK KALABALIK OLMAZSAK ZATEN YANDIK ARKADAŞLAR YA

    YanıtlaSil
  8. İZMİR GURUBU HADİ ARTIK HAREKETE GEÇME ZAMANI

    YanıtlaSil
  9. yurt disindaki arkadaslar bizde birseylr yapalim konsolosluk onune cicek birakalim celenk birakalim , fikri olan varmi?

    iskoc

    YanıtlaSil
  10. İZMİR AYDIN MUĞLA DENİZLİ DEKİ ARKADAŞLAR HEP BERABER BİR OTOBÜSLE GİDELİM.izer

    YanıtlaSil
  11. ARKADAŞLAR DÜN ULUSAL KANAL DA CANLI CANLI AYIN 25 İN DE Kİ EYLEMDEN BAHSEDİLDİ. AMA BİZ DAHA TOPLANIP BİRARAYA GELEMİYORUZ Kİ NASIL EYLEM YAPICAZ, YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYİ CANLI YAYINDA NİYE SÖYLEDİK.

    SAYGILARIMLA

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  12. bu sitemizden haberi olan ve ileride haberi olacak (bu işe yüreklerini koymuş aslan kardeşlerimi tenzih ederim)çekmağdurlarına sesleniyorum.bunlar uğraşır,çabalar,bende faydalanırım,yani komşuda pişer banada düşer mantığıyla hareket edenlere sesleniyorum.siteden hanımlarınıza varsa reşit kızlarınızada bahsedin .onlarda takipetsinler.ben bu işe hanım kardeşlerimin daha duyarlı olduğunu onların daha çok sorumluluk sahaba olduğunu düşünüyorum.çünkü atalarımızda söylemiş,yuvayı dişi kuş yapar diye.örnekmi istiyorsunuz.serap hanımla iletişime geçin görün dişi kuşun mücadelesini.ben buradan söz veriyorum.size karı gibi erkek demiyeceğim.çünkü olaylar bana bu yaşta bu deyimin kadınlara gerçekten hakaret olduğunu öğretti.ladre

    YanıtlaSil
  13. İZER KARDEŞİM


    HELAL OLSUN SANA SANA ZAHMET EGE BÖLGESİNİ SEN BİR EL AT HELAL OLSUN ABİ HELAL OLSUN


    İŞTE BU YÜREKLE GİDELİM BİZİM KİM OLDUĞUMUZU GÖRSÜNLER


    HAYALİ İHRACATÇIYI AKLAYANLAR GÖRSÜN

    YanıtlaSil
  14. basketçi34AN16 Ocak 2011 18:31

    ARKADAŞLAR SAAT 21:00 DE PC LERİNİZİN BAŞINDA OLUN.

    OZAMANA KADAR LÜTFEN YAYINLADIĞIMIZ 2 LİNKEDE YORUMLARIMIZI BIRAKALIM

    http://www.habervakti.com/?page=news_details&id=39512



    http://www.skyturk.net/karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor/comment-page-1/#comment-13174


    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  15. bsaketçi34AN16 Ocak 2011 19:10

    SKYTÜRKTEKİ HABERE YORUM YAZARKEN 5-10 SN BEKLESEM YORUM UÇUYOR.AMA YAYINAMI GİDİYOR BİLMİYORUM.BÖYEL BİR SORUN YAŞAYAN VARMI?

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  16. BEN DE YAŞADIM AYNI SORUNU.SONRA DA ÇOK KISA YAZDIM VE GÖNDERDİM.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  17. Bu kadar adamı niye hapislerde besliyorsunuz bilmiyorum ey sayın büyüklerim.Adam çekini ödeyememiş.Bundan ağır suç olur mu?Bunlar için özel bir kanun çıkartın.ASIN BUNLARI…

    SKYTÜRK E YAZDIĞIM YORUMDUR.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  18. bende gönderdim yorum ama yayınlanmadı.. bu arada basketçi saat 21 de ne için pc de olalım kaçırdım heralde??

    mimar

    YanıtlaSil
  19. SAYGIDEĞER BASKETÇİ ABİ AYNI PROBLEM BENDE DE OLDU
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  20. habervaktne yorumlar çok geç düşüyor.
    mavi27

    YanıtlaSil
  21. bende gönderdim dündar

    YanıtlaSil
  22. ÖNEMLİ ----ÖNEMLİ

    SİTEYE YENİ GİREN ARKADAŞLAR ANKARA EYLEMİ İÇİN BENDE VARIM DİYENLER UTKU ARKADAŞIMIZIN MSN SİNİ EKLESİN

    U.K76@HOTMAİL.COM


    ARTIK SABRIMIZ KALMADI BU İŞİ ANKARADA BİTİRELİM

    YanıtlaSil
  23. SITE ÖYLE AYAYRLANMIŞ OKUYUCU SAYISI NEDENI ILE

    YanıtlaSil
  24. 161 deki yazıyı bir zahmet bir müslüman yargıtaya göndersin ************

    YanıtlaSil
  25. basketçi34AN16 Ocak 2011 19:35

    İLGİ VE BİLGİLENDİRMENİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  26. istanbl taksm meydanında
    psikologlar bile eylem yapmş
    meslek yasası ve oda kurma hakkımızı istiyoruz diye

    mavi27

    YanıtlaSil
  27. ARKADAŞLAR BEN ANKARA MİTİNGİNE GELEMİCEM AMA BURADAN YAPABİLECEGİM NE VARSA SÖYLEYİN .

    BELİRTİLEN HER YERE MESAJ İLETİYORUM BİLĞİNİZ OLSUN BURAYA YAZMADIGIM ZAMAN BÜTÜN HABER KURUMLARINA YAZIYORUM SAYGILAR BAŞARACAGIMIZA İNANIYORUM... bu ucube yasayı degiştiricez.


    ONUR SAVAŞCISI


    UST 35.

    YanıtlaSil
  28. sayın mavi 27

    aslında pisikoloklara destek versek .., destek alsak bir nevi takas ...

    hepimiz pisikolokluk olduk aslında devlet bizleri yaşama tekrar tutunmamız için maddi manevi destek vermeli durumumuz çok vahim bence.

    dünün on numara esnafı ekmek vereni
    bugünün açı

    ust 35

    YanıtlaSil
  29. kaya izmir
    37 de kı arkadaş yargıtaya o tur yazıları gondermenın hiç bir yararı yok...adamlar hukukçu...bu tur yazı ve mağdurıyetlerle ılgılenmıyorlar...bunun yerıne bir dilekçe ile dosyanı yargıtaya iletmeyı dene bence...

    YanıtlaSil
  30. Barışçı-Mersin16 Ocak 2011 19:51

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ULUSAL KANALDAKİ PROGRAM

    İÇİN, EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIMA; SEVGİ,

    SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. ARANIZDAYIM.

    YanıtlaSil
  31. SN. UST 35 haklısın aslında bütün dengemizi bozdu bu güzel devletimiz, ruh halimiz 12 renk sulu boya gibi oldu.
    mavi 27

    YanıtlaSil
  32. ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN AMA GELEMEYEN KARDEŞLERİMİZ LÜTFEN YAKINLARINI GÖNDERSİN KALABALIK OLMAZSAK YARIN BU SAVAŞANLARDA İÇERİYE GİRİNCE NE OLACAK ALLAH RIZASI İÇİN YA HERKES İKİKERE DÜŞÜNEREK ŞURAYA YORUM YAZSIN


    ALLAH AŞKINA YA.




    BEN GELEMİYORUM DİYORSUNUZ NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DEMEK GİBİ BİRŞEY OLUYOR


    BÜTÜN GELECEKLER AYRICA TELEFON AÇIYOZ HER YERE LÜTFEN YAKINLARINIZI GÖNDERİN LÜTFEN



    O GELMESİN BEN GELMEYİM KİM GELECEK ABİ YA KİM YA MİLLET HER ŞEYİ GÖZE ALIP GELİYOR ARKADAŞLAR YA. GELENLER KENDİNİ KERİZ SANIYOR ALLAH AŞKINA YA





    YA BİLMİYORUM YA NEYSE ARKADAŞLAR NASIL BİLİYORSANIZ ÖYLE YAPIN VALLAHİ YA

    YanıtlaSil
  33. ARKADAŞLAR BEN DE GELEMİYOM ama telefon açıyom mail atıyom


    bu ne demek ya


    allah rızası için ya

    ne demek bu

    YanıtlaSil
  34. BEN EVİME EKMEK GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORDUM


    İŞİ BIRAKTIM YA İŞİ BIRAKTIM


    FEDAKARLIK YAPMAZSAK NE OLACAK YA

    YanıtlaSil
  35. BEN İYİKİ BÖYLE BİR SİTE VAR DİYE SEVİNİYORDUM YA. MÜCADELEYİ HEP BİRLİKTE VEREK DİYORDUM.



    BURASI CHET ALANINA DÖNDÜ

    YOK YOK AĞLAMA DUVUARINA DÖNDÜ


    MÜCADELE EDEK GÜÇ VE ONUR DİYORUM YA.



    ADAM BACIMIZA BOŞA O ADAMI DİYOR


    BUNU İÇİNİZE SİNDİRİYORSANIZ BİR ŞEY DEMİYOM

    YanıtlaSil
  36. Arkadaşlar
    büyük bir medya kuruluşunda yakında tekrar bir proğram yapılacak, artık bu sıkıntımızı herkez duyacak.

    kutlu

    YanıtlaSil
  37. Tunusta
    Facebooktan insanlar konuşarak ülkede sivil darbe yaptılar. Şunu unutmayalım inanmadan başarı olmaz. Önce inanmak lazım.

    YanıtlaSil
  38. ben gelemiyorum ama 8-10 kişi gönderiyorum. Yalnız, bence artık eylemin yerini ve zamanını belirlememiz lazım, biraz da bu belirsizlik yüzünden tam motive olamıyoruz sanırım. belirlendi de ben kaçırdıysam kusura bakmayın ender34.

    YanıtlaSil
  39. ENDER ABİ.


    İŞTE ARKADAŞLAR İŞTE

    ENDER ABİ HELAL OLSUN ABİ SANA İŞTE SENİN GİBİ ADAM İÇİN VARYA MERSİNDEN ANKARA KOŞARIM BEN ABİ KOŞARIM HELAL OLSUN ABİ SANA


    SAYGILARIMI KABUL ET ABİ helal olsun sana



    bakın işte arkadaşlar BAKIN


    ARTIK BU SİTEDE YÜREKLİ İNSANLARIN SESİ ÇOK ÇIKACAK ARTIK YÜREKLİ İNSANLAR BU İŞİ BİTİRECEK

    YanıtlaSil
  40. YÜREKLİ ARKADAŞLAR.



    BU İŞİ BİTİRMEK İÇİN SESİMİZ ÇIKACAK VE BU İŞİ BİTİRECEĞİZ SONUNA KADAR BU ONUR MÜCADELESİ

    SAHTEKAR , DOLANDICI OLMADIĞIMIZI GÖRME ÖZÜRLÜLÜLERE GÖSTERECEĞİZ

    YanıtlaSil
  41. icraya düşen çekler için kısmi ödeme yaptım

    35 göre tebliğ edilerek, çek cezası kesinleşmiş cezayı 5941 YASASI taahhütle durdurdum.

    uyarlama yargılama dilekçesini YENİ verdim , yeniden yargılaması kabul edilen arkadaş varmı
    İZMİRDEM

    UST 35

    YanıtlaSil
  42. Barışçı-Mersin16 Ocak 2011 20:14

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BİRAZ EVVEL HABER VAKTİ'NE YORUM GÖNDERDİM. YENİ BİR ANKARA EYLEMİ PLANIMIZA GELİNCE; DAHA EVVEL ABDİ İPEKÇİ PARKINDA YAPTIĞIMIZ EYLEMDEN, DAHA ÇOK FARLI OLMALIDIR VE OLDUKÇA KALABALIK OLMAMIZ LAZIM GELMEKTEDİR. AYRICA; STK'DAN, TSEK'DEN VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA TÜM SİYASİ PARTİLERDEN DESTEK VE YARDIM İSTEYİP ALARAK, YENİ BİR EYLEM YAPMAMIZ GEREKMEKTEDİR. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  43. AYRICA KENDİ NEFSİNİZE DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR.


    BİRİSİ YENGEMİZE , BOŞA O DOLANDIRICI KOCANI DESE NE YAPARSINIZ YA NE YAPARSINIZ.


    BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEMİYORUM , BUGÜN O BACIMIZA YAPILDI YARIN BİZLERE YAPILACAK


    SERAP ABLANIN DÜN TV DE NE DEDİ


    NE DEDİ YA

    BAKSANIZA BACILARIMIZ NELERE MAĞRUZ KALIYOR.


    BİZ BUMUYUZ , BUMUYUZ BİZ


    HERKES KİRİNDEN MEMNUNMU KARDEŞLERİM.



    ALLAH BANA ÖYLE BİR ŞEYİ GÖRMEYİ NASİP ETMESİN .





    DİYORUMYA ARTIK BU SİTEDE YÜREKLİLERİN SESİ ÇIKSIN ARTIK YÜREKLİLER ORTAYA ÇIKSIN

    YanıtlaSil
  44. ARKADAŞLAR ULUSAL TVDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.BU GÜNLERDE SAĞLIK SORUNLARIMLA UĞRAŞMAKTAYIM.EĞER BANA İHTİYACINIZ OLURSA erkancivelek53@hotmail.com VEYA 0534 3698619 DAN ULAŞABİLİRSİNİZ.RİZEDEN HEPİNİZE SELAM VE SAYGILARIMLA LAZOĞLU 53

    YanıtlaSil
  45. SAYIN UTKU...

    MAZERETİM VAR KARDEŞİM, SANA DÜRÜST OLMAKTA SUÇ OLDU.
    İYİ OZAMAN GELEYİM DİİYİM AMA GELMEYİM OLDUMU

    DİYORUMKİ VEREBİLECEGİM NE DESTEK VARSA HAZIRIM DİYORUM..
    SANA BURADAN HABER KANALLARINA VE VERİLEN ADRESLERE YAZDIKLARIMI GÖNDERSEM SAYFALAR ALMAZ..
    DÜN GECEYE YAYINA 35 AD MSJ ÇEKTİM MEİL GÖNDERDİM
    VE 10 DEFADA TLF ULAŞMAYI DENEDİM OLMADI NUMARA BIRAKTIM OLMADI KARDEŞİM
    BENDE DÜRÜSTLÜK MAGDURYUM ONURUMUN SAVAŞCISIYIM

    ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR.....


    UST 35.

    YanıtlaSil
  46. sayın İZMİRLİ KAYA SİZ 161 DEKİ YAZIYI GÖNDERME ŞANSINIZ VARMI BİZİMKİ BİR UMUT HİÇ DE BELLİ OLMAZ BİR HAKİM OKUR DİĞER HAKİMLERE ANLATIR FALAN SİZ HİÇ TÜRK FİLMİ SEYRETMEDİNİZMİ BİZ HULİSİ KENTMEN GİBİ BABACAN HAKİMLER ARIYORUZ SAYGILARIMLA "göndermede yardımcı olursanız sevinirim efendim"

    YanıtlaSil
  47. basketçi34AN16 Ocak 2011 20:35

    ARKADAŞLAR 25 OCAK ANKARA EYLEMİNİN YERİ VE SAATİ CÜNEYT BEY TARAFINDAN YAYINLANACAKTIR.

    ANCAK TAİH BUDUR.

    SİZ ARKADAŞLARDAN RİCAMIZ KİŞİSEL KONULARDAN BİRAZ DAHA UZAKLAŞIP ESAS KONUMUZ OLAN 25 OCAK EYLEMİ VE TELEFON TRAFİĞİDİR.

    ZAMAN HAKİKATEN KISADIR.KISA BİR ZAMANDA ÖRGÜTLENMEMİZ LAZIMDIR.

    SİZLERDEN RİCAM SİTEDE OLAN YADA İZLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN HEMEN ŞİMDİ(EĞER EKLİ DEĞİLLERSE)utku karedişimizin msn nine eklensinler

    u.k_76@hotmail.com

    HAYDİ ARKADAŞLAR BEKLİYORUZ.LÜTFEN ÖZVERİ,FEDAKARLIK,CİDDİYET,KARARLILIK.

    BİZDE BUNLARIN HEPSİ VAR.

    ARKADAŞLAR 25 OCAK ÇOK ÖNCESİ BU BİZİM DÖNÜM NOKTAMIZ.GERİYE DÖNÜŞÜMÜZ BİZİM SONUMUZ.BUNU İDRAK ETMEYECEK ARKADAŞ OLDUĞUNU AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇİREMİYORUM.

    ABİT ARKADAŞIN(BİLENLERİNİZ VARDIR ŞANSSIZLIK SONUCU CEZAEVİNDE)MSN İ AÇILDI,BEYLER ZANNETTİMKİ ARKADAŞ HÜR,KELİME NEGÜZEL DEĞİLMİ?
    FAKAT SEVİNCİM UZUN SÜRMEDİ,SEVGİLŞİ KIZI GÖZDE İMİŞ.BENDEN BİLGİ ALDI.BABASININ DURUMUNUN ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNU VE MORALİNİN BOZUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.ANNESİ HASTANEDE OLDUĞU İÇİN DÜN SEYREDEMEMİŞ.BİRAZ BİLGİ VERDİM.19 YAŞINDA KZIMIZ VE ABİ ÜNVSTE YE HAZIRLANIYORUM AMA AKLIMA HİÇ BİRŞEY GİRMİYOR DEDİ.

    YUKARIYI NİYE YAZDIM.TABİİKİ ACITASYON İÇİN DEĞİL.AMA BAZEN SANKİ BU TİP ŞETLERİ DÜŞÜNEMİYORUZ ,YADA UNUTUYORUZ.ARKADAŞLAR, "HÜRRİYET",HEPİMİZİN ŞU ANDA PEŞİNDE OLDUĞU,AMA KAYBEDİNCEDE AH VAH DEDİĞİMİZ OLGU.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  48. UST 35 ABİ.


    SENİN DAHA ÖNCEKİ YAZILARINI HEP OKUDUM ÇOK ÇABA SARFETTİGİNİN EMİN OL FARKINDAYIM ABİ ,

    HAKLISIN İNSANIN ELİNDEN GELMİYORSA ÇARESİZ KALIYOR TAMAM DOĞRU SÖYLÜYON ABİ.



    ABİ ŞİMDİ BU MALİ AF ŞUNUN BUNUN YANINDA BU İŞİ BİTİRMEZSEK BEŞ SENE BİZE SU VERMEZLER ABİ.


    ABİ NE OLUR NE OLUR LÜTFEN DURUMUNUZ YOKSA BAŞKA ARKADAŞA SÖYLEYEK ARABA İLE GELENLER OLUYOR.


    BU İŞE REEL OLARAK BAKACAK OLURSAK BENİM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR DİYECEKSEM.


    YARIN SABAH İŞE BAŞLAYIM ABİ.



    SİZ BÜYÜKLERİM AKIL VERİN ABİ.

    YanıtlaSil
  49. ARKADAŞALAR AMAN KİMSE KİMSEYİ KIRMASIN BU GÜNLERDE GEÇER İNŞALLAH YALNIZ GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ İBRELER ALEYHİMİZE GÖSTERİYOR BU AÇIDAN HİÇ KİMSE BOŞ DURMASIN TLFLAR MSJLARA DEVAM UTKU BEYİN ÇALIŞMALARINA KATILIP BU İŞİ SONLANDIRACAĞIZ BU MEYANDA BU SON DARBE OLACAĞİ İÇİN SAĞDA SOLDA KİM VARSA HER KES BU İŞE EL VERSİN ANKARAYA ARKADAŞLARINIZIDA ALABİLİRSİNİZ GENEL OLARAK TOPLU GİDİLSE HEM EKONOMİK HEM DAHA DERLİ TOPLU OLUR KANAATİNDEYİM ! ! ! sorun olalım sorun çözülsün sorun çözülene kadar sorun olmaya devam! ! ! ! ! ihtiyar

    YanıtlaSil
  50. basketçi34AN16 Ocak 2011 20:41

    SN.UST35,

    HERKES YORGUN VE STRESLİ,KİMSEYE ZORLA BİRŞEY YAPTIRAMAYIZ.KİMSEYEDE GELMEDİĞİ İÇİN BİRŞEY DEMEYE HAKKIMIZ YOK.İSTEYEN GELİR İSTEYEN GELMEZ,BİZDE DİYORUZKİ

    GELMEYENLERİ DEĞİL GELENLERİ BİLMEK İSTİYORUZ.BİLELİMKİ ORDA REZİL OLMAYALIM.

    AMA SİZİ ANLIYORUM,GELEMEYEN ARKADAŞLAR BELKİ AİLELERİNDEN BİRİLERİNİ YOLLAYABİLİR DİYORUZ.

    AMA LÜTFEN SİTEYİ GERECEK YORUMLARDAN KAÇINALIM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  51. -----------------------Ö N E M L İ -----------------------



    ARKADAŞLAR AÇIK KONUŞUYORUM




    1000 KİŞİDEN AZ KATILIM OLACAĞINI ANLADIĞIMIZ AN ZATEN GİTMEMİZ BİR İŞİ YARAMAZ TOPLANAMIYORSAK MİLLET NİYE REZİL OLSUN YA. HERKES ÇOCUGUNA SÜT ALMIYOR YOLA ÇIKMAK İÇİN YA.


    O ZAMAN HERKES HIDIR ELİNDEN GELENİ BUDUR.



    ARKADAŞLAR TOPLANAMAYACAKSAK.


    CİDDEN MİLLET İŞİNE GÜCÜNE BAKSIN .

    YanıtlaSil
  52. izmirli arkadaşlar hep beraber hareket etmeye çalışalım ankaraya beraber gidelim izer

    YanıtlaSil
  53. arkadaşlar lütfen moralimizi bozmayalım .bizler elimizden geleni Yapacagız eşlerimiz ve çocuklarımız için DURMAK YOK. DÜNDAR

    YanıtlaSil
  54. İZMİRLİ ARKADAŞLARIN İÇİNDE OTOBÜS ŞİRKETİ TANIDIK OLAN VARMI ANKARAYA GİDİŞ GELİŞ KAÇ PARA ALIRLAR YARIN BİR ARAŞTIRALIM İZER

    YanıtlaSil
  55. UTKU ÇOK ÇABUK KIZIYORSUN GEREK YOK AĞBİCİM ADAMIN VARDIR BİR DERDİ O DA BURDA ELİNDEN GELENİ YAPACAK BİZ ŞİMDİ BAKALIM BİN KİŞİYİ NASIL TOPLARIZ BEŞ KİŞİ BEN SÖZ VERDİM GERİ KALDI 995 SEN ONA BAK CAN KARDEŞ ihtiyar

    YanıtlaSil
  56. SİZLERE YEMİN EDİYORUM YEMİN


    BÖYLE BİR ŞEY İÇİN BİRİLERİNIN KENDİNİ PARÇALADIĞINI GÖRÜYÜM

    İŞTE BURDAYIM YA. ALLAH RIZASI İÇİN ŞÖYLE YAPALIM HADİ BEN BUNA VARIM.


    LÜTFEN BİRLEŞİN TEK YÜREK OLUN BEN ÇARŞAMBA GÜNÜ MERSİNDEN TEK BAŞIMA PANKARTLA YÜRÜMEYE BAŞLAYIM ANAM KÖY KADINI YAPAR ONBEŞ YİRMİ SIKMA BANA HİÇ BİR TALEPTE BULUNMADAN YÜRÜYEREK GELEYİM.



    YETERKİ BİRLEŞİN


    YETERKİ BİRLEŞİN



    YETİRKİ BİRLEŞİN .




    EŞLERİMİZE BOŞAYIN O DOLANDIRICIYI DİYORLAR .




    BENİM YÜREĞİM YANGIN YERİ GİBİ.



    YANGIN YERİ GİBİ YANGIN YERİ GİBİ YA

    YanıtlaSil
  57. BU MEYANDA MURAT YALÇIN KARDEŞİMİZİN HASAN BARIŞÇI KARDEŞİMİZİN MORAL VEREN YAZILARINI GÖREMİYORUZ İYİDİRLER İNŞALLAH ihtiyar

    YanıtlaSil
  58. bende varım bir aksilik olmazsa 5 yaşında oglumla gelecem ankaraya insallah. DÜNDAR

    YanıtlaSil
  59. sağolun varolun dündar abi


    sağol varol ihtiyar abi


    ÇOK SAĞOLUN ÇOK TEŞEKKÜRLER


    SİZ YÜREKLİ İNSANLAR BİTİRECEKSİNİZ BU İŞİ SİZLER LÜTFEN MSN Mİ EKLEYİN.



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  60. basketçi34AN16 Ocak 2011 21:02

    ARKADAŞLAR SN.İHTİYARIN YORUMU,UTKUNUN YAPICI YORUMU,HERHANGİ BİR SORUN OLMADIĞINI GÖSTERİYOR.UST35 İN DE İÇTENLİKLE GELMEK İSTEDİĞİNİ KESİNLİKLE BİLİYORUM.AMA İÇİNİ BİLEMEYİZ.

    UTKUNUN DEMEK İSTEDİĞİ ÇOK GEÇ OLMADAN 1-2 GÜN İÇİNDE AK KARA ÇIKSIN ORTAYA.BİZDE BİLELİM DİYOR.

    İŞİN ÖZÜ VE KISASI BU.

    UTKU'YA EKLEDİNİZMİ?

    u.k_76@hotmail.com


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  61. Barışçı-Mersin16 Ocak 2011 21:12

    ÇOK DEĞERLİ İHTİYAR KARDEŞİM; ARANIZDAYIM. BİRAZ YUKARILARA BAKARSAN; YORUMLARIMI GÖRÜRSÜN. ANCAK; YENİ MOTİVE EDİCİ CÜMLELER BULMAYA VE KURMAYA ÇALIŞIYORUM. AKŞAMDAN BERİDE; ÇOK DEĞERLİ AV. SİBEL SEVİNÇ (HOCAM) HANIM, CÜNEYT HOCAM (PİRİMİZ), DELİ YÜREK UTKU, İSKENDER DENİZ VE SİTEMİZİN ESKİLERİNDEN, EMRE KARDEŞİMLE TELEFON TRAFİĞİNDE İDİM. ÇOK AMA ÇOK GÜZEL ŞEYLERİN OLACAĞINA; ÖZGÜRLÜKLERİMİZE KAVUŞUP, HÜZÜNLÜDE OLSA SEVİNÇLER YAŞAYACAĞIMIZA, EN ÇOK İNAN GALİBA BENİM. SİZLERDE İNANIR VE SON ÇABALARINIZI GÖSTERİR İSENİZ. ÖZGÜR GÜNLERİMİZE AYLAR DEĞİL; GÜNLER KALDI DİYEBİLİRİZ. SİZE VE TÜM ARKADAŞLARIMA EN DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE.

    YanıtlaSil
  62. ARKADAŞLAR HEPİMİZ UTKU ABİNN MSNNDE TOPLANALIM EN AZINDAN KABA TASLAK KAÇ KİŞİYİZ BİR BAKALIM. YA BELKİ ŞUAN ÖYLE YADA BÖYLE KAÇARAK DA OLSA ÖZGÜRSÜNÜZ. UMARIM HİÇ CEZAEVİNE GİRMEDEN HEP ÖZGÜR KALIRSINIZ AMA BENİM EŞİM CEZAEVİNDE ÇOOK ÇOK ZOR HEM İÇERİDEKİ İÇİN AMA ÖZELLİKLEDE DIŞARIDA BEKLİYEN BİZ HANIMLAR İÇİN..

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  63. mavi 27 sana gönülden katılıyorum.

    YanıtlaSil
  64. Barışçı-Mersin16 Ocak 2011 21:24

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM; 25.01.2011 ANKARA EYLEMİ İÇİN ZAMAN OLDUKÇA KISITLI. BU BAKIMDAN BENİM ÖNERİM; EN GEÇ ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR, KESİN GELEBİLECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ, UTKU KARDEŞİMİZİ BİLGİLENDİRSİNLER. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; YARDIMCIMIZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  65. 25 indeki toplantıya katılmayan ya da yerine ailesini göndermeyen bu suça ortak olacaktır. Eğer torba yasaya giremez isek herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda kalacaktır. Gerçek ile yüzleşmek istemeyenler birbirlerine karşılıklı anlayış jestleri yapmaya devam edebilirler ama Utku tamamen haklı. Az bile söylüyor.
    Bu gece hepimiz kendimiz ile baş başa kalıp olanları bir daha değerlendirelim. Ben geleceğim. Yakalamam var mı yok mu bilmiyorum. Ama çocuğum gözünde evinde saklanan bir korkak olmaktansa adaletsizlik ile savaşırken tutuklanmayı tercih ediyorum.

    Güngör

    YanıtlaSil
  66. TEŞEKKÜRLER HASAN BEY ihtiyar

    YanıtlaSil
  67. İHTİYAR,

    SORUN OLMAZ İSEK SORUNUMUZ ÇÖZÜLMEZ.KABÜL.AKLINIZDAN GEÇEN BİR EYLEM VARMI,NASIL SORUN OLACAĞIZ.BU SİTE DE GERÇİ FAZLA FİKİR JİMNASTİĞİ DE YAPILMIYOR.BİRİSİNE GÖRE UYGUN OLMAYAN BİR DÜŞÜNCE SANKİ DÜNYANIN SONU GİBİ ALGILANIYOR.YİNEDE SİZ VARSA BİR DÜŞÜNCENİZ YAZARMISINIZ.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  68. UTKUCUM BİZ DAVETİ ISRARLI BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIZ YOKLAMAYIDA ANKARADA YAPACAĞIZ KARDEŞİM ŞİMDİ HİÇ ÖN YARGILI OLMADAN ÇALIŞMALARA DEVAM.ihtiyar

    YanıtlaSil
  69. 78 GÜNGÖR ABİ.



    ABİ ÖNCELİKLE SAYGILARIMI SUNUYORUM.

    LÜTFEN GAZ FELAN SANMA AMA İŞTE BİR BABANIN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ GÖSTERDİN. EMİNİM ABİ ÇOCUGUN SENLE HEP GURUR DUYACAKTIR.



    İŞTE SİZ ABİLERİMİZ VARKEN.



    SIRTIMIZ YERE GELMEZ.



    ABİ BENDE BABAYIM EN SAMİMİ SAYGILARIMI SUNUYORUM ABİ SANAA

    YanıtlaSil
  70. msn ekledim sanırım kapalı utku by canan

    YanıtlaSil
  71. SAYIN ZONGULDAKLI KARDEŞİM BU KONUDA BEN SİZLERE UYUCAM SAYGILAR İHTİYAR

    YanıtlaSil
  72. Barışçı-Mersin16 Ocak 2011 21:31

    BENMİ? ELBETTEKİ GELECEĞİM. BENSİZ KİMSE ANKARA'YA GİTMEYİ DÜŞÜNMEZ HERHALDE. ELBETTEKİ; KAZA, BELA, HASTALIK, YANİ MÜCBİR SEBEPLER HARİÇ, İNŞAALLAH; ANKARA'YA GELENLERDEN OLACAĞIM. UMUYOR VE DİLİYORUMKİ; BU SEFER ÇOK AMA PEK ÇOK KALABALIK OLURUZ. TEKRAR SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  73. Geçenki gibi katılım inşş 60 kişiyle kalmaz canan

    YanıtlaSil
  74. SAYIN ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE ARKADAŞIM ; EYLEMİN DEĞİL TÜRKİYE,DÜNYADA SES GETİRECEK OLANINI YAZDIM AMA,FİKRİME SİZ VE BİR İKİ KİŞİDEN BAŞKA OLUMLU YA DA OLUMSUZ ELEŞTİRİ GETİREN BİLE OLMADI...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  75. sn canan msni açık utku abinn fakat ekleme talebi göndermedniz mi acaba

    mavi27

    YanıtlaSil
  76. utku, msn kapalı?? ender34

    YanıtlaSil
  77. SELAM ARKADAŞLAR BEN SİTENİZE İLK DEFA YAZIYORUM BUNDAN SONRA DAHA ÇOK BERABERLİKLERİMİZ OLUCAK AYNI SORUNLARI BENDE YAŞIYORUM. İZMİRDE TİCARET YAPARKEN VE ZİRVE YAPTIĞIM DÖNEMDE KENDİMİ ZİRVEDEN KAMİKAZE YAPARAK ÇİVİLEME BETONA ÇARPTIM. NEYSE BEN BODRUMDAN ANKARA EYLEMİNE KATILACAĞIM EĞER İZMİRDEN TOPLANILACAKSA EŞİMLE BERABER KATILACAĞIZ OLMAZSA KENDİ İMKANLARIMIZLA KATILACAĞIZ. TABİKİ EYLEMLER BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSAL OLMALIDI SELAMLAR........BODRUM BEYAZ

    YanıtlaSil
  78. basketçi34AN16 Ocak 2011 21:43

    SN.86 CANAN,DÜN DÜNDE KALDI.BIRAKALIM ARTIK BUNLARI.ÖNÜMÜZE BAKALIM.POZİTİF OLALIM.POZİTİF ELEKTRİK VERELİM.

    GELECEĞİM DİYEN ARKADAŞLAR,LÜTFEN BARIŞÇI-MERSİN GİBİ BİR "GELECEĞİM" DESİNKİ,O KİŞİ O GÜN ORDA DEĞİLSE BİLİRİZKİ "ÇOK OLAĞAN ÜSTÜ" BİR DURUM MEYDANA GELMİŞTİR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  79. SEVGİLİ UTKU VE SİTEDEKİ KADERDAŞLARIM,ÖNCE BİZ İNANACAĞIZ.UNUTMATALIM Kİ ŞUAN BİZLERE GÜVENEN AİLELERİMİZ VAR.UNUTMAYASLIM Kİ CEZAEVİNDE ELİ KOLU BAĞLI KARDEŞLERİMİZ VE AİLELERİ VAR.A N K A R A DAKİ EYLEM ÇOK GÜZEL OLACAK.AMACINA ULAŞACAK.BEN BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM.TÜM ARKADAŞLAR ANKARA DAKİ EYLEMİN LÜTFEN NE ANLAMA GELDİĞİNİ İKİ KERE DÜŞÜNÜN.BİZLER ANKARA DAN ALACAĞIMIZI ALACAĞIZ.HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ALACAĞIZ.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  80. ARKADAŞLAR,

    SORUNLARIMIZI,ADALETSİZLİĞİ,VURDUMDUYMAZLIĞI,MECLİSİN,YARGITAYIN,ANAYASA MAHKEMESİNİN SORUNLARIMIZI NASIL SÜMEN ALTI YAPTIĞININ ÖZET YAZILARINI TAM SEÇİM AREFESİNDE ULAŞABİLDİĞİMİZ YEREL BASIN KURULUŞLARINA BASIN BİLDİRİSİ ŞEKLİNDE SUNSAK NASIL OLUR.ÖZELLİKLE BAŞARISIZ TİCARETİN SONUNUN CEZAEVİNDE SONLADIĞINI İMA EDEN,ODALARIN AİDAT ALMAKTAN BAŞKA DERTLERİ OLMADIĞINI,BİZLERİN KANSOREJEN İÇEREN ATIK MUAMELESİ GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ SORUNLARLA YÜZ YÜZE OLDUĞUMUZU ANLATIR YAZILARI DİLLENDİRSEK NASIL OLUR DERİM.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  81. mavi 27 gönderdim canan

    YanıtlaSil
  82. basketçi34AN16 Ocak 2011 21:47

    utku msn de sorun var tekrar başlatmak zorundayım.

    basketçi

    YanıtlaSil
  83. ARKADAŞLARIM BENİM MSN AÇIK

    BAZEN SIKINTI OLABİLİYOR

    siz msn adresinizi lütfen mali olarak atın ben ekleyim öyle olur sanırım.

    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  84. SAYIN DOKTOR,

    SABAH YİNE YAZDIM ÖNERİNİZİ.AYIN 25 İNDE KAN VERME EYLEMİYLE BERABER DİĞER EYLEMLERİMİZİ BÜTÜNLEŞTİRSEK BUNDAN DAHA İTİSİ CAN SAĞLIĞI OLUR ASLINDA.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  85. sn canan şuan toplantdyz.ama utku abinn msn yoğn oldğu için adresinz hala ona ulaşmamış. siz yazın ben eklettrym.
    mavi27

    YanıtlaSil
  86. işten yeni geldim


    utku mavi27 basketçi janardi ve sitede yorum yazan ve yazmayıp gözleri ile bizi takip eden herkese selamlar olsun

    YA DÜN GECE CANLI YAYINI MAVİ27 KARDEŞİM ANLATTI
    SEYRETMİŞ GİBİ OLDUK VALLA

    BU EYLEM MESELESİ MALUMUNUZ SES GETİRMESİ YANİ SESİMİZİ YETKİLİLERE DUYURMAK İÇİN YAPILACAK VE DİKKATLERİ ÜZRERİMİZE ÇEKİP HEY MİİLET BİZİM HAYATIMIZ KAYIYOR SİZ NE DİYORSUNUZ AİLELER DAĞILYO OCAKLAR SÖNÜYOR

    BAKIN BİZ HIRSIZLIK YAPMADIK KİMSENİN PARASINI GASPETMEDİK SADECE ÖDEME GÜCÜMÜZÜ ŞİMDİLİK KAYBETTİK SİZ BİZİ NE ZANNETTİZ KARDEŞİM BİİİZ ÜÇKAĞITÇI DEĞİL NAMUSLU BU EKONOMİK KRIZİN BİZİ EZDİĞİ BORÇLULARIYIZ SUÇLULARI DEĞİL DUYURMUSUNUZ ANLIYORMUSUNUZ

    BU MEMLEKET TE HER FERDİN BİR ŞEKİLDE BORCU VAR

    DÜŞÜNÜN BİRKERE SİZ HİÇ BORCA DÜŞMEDİNİZMİ HİÇ GEÇ ÖDEMEDİNİZMİ HİÇ ZORA DÜŞMEDİNİZ Mİ

    YANİ ÇEK BORÇLULARI HAPSE DİĞER BORÇLULARA ŞİMDİLİK HAPİS YOK YARIN BİR KANUN ÇIKSA BU MEMLEKETİN %80 Nİ CEZA EVİNDE KİMİN YOK KREDİ BORCU

    BİZ BORCUMUZU CEZAEVİN DE YATARAK DEĞİL ÖZGÜR OLUP ÇALIŞARAK ÖDEMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ



    YA.....ÇARESİSİZ...YA DA.........ÇARE.....BİZİZ


    BU EYLEM İÇİN....İNŞALLAH BU EYLEME HEM MADDİ HEM DE MANİVİ OLARAK KATILACAĞIM..............



    .................N İ Y A Z...............

    YanıtlaSil
  87. Utku,

    Gelmeyen ya da yerine birini göndermeyen davamıza ihanet edecektir. Bu kadar açık söylüyorum. Çünkü kendimizi kandırmayalım torba yasadan sonra meclis açık gibi gözükse de fiili olarak kapanacaktır. Yani mücadelemiz ekim 2011'e kadar sona erecektir.
    Bu saat itibarı ile katılımcı sayısını nasıl arttırabiliriz dışındaki konular teferruattan ibaredir.
    Ben geliyorum. Korkuyla her gün ölmektense, fareler gibi saklanmak tansa cephede kaderimize koşarız.

    Güngör

    YanıtlaSil
  88. ANKARA DIŞINDAN GELEN ARKADAŞLARI OTOGARDAN VE GARDAN ALIP EYLEM YERİNE TAŞIYABİLİRİM.

    KATİP

    YanıtlaSil
  89. UTKU KARDEŞİMİZİN MSN KAPALI ÇEVRİMDIŞI GÖZÜKÜYOR AMA BEN KEMDİSİME MAİL ATTIM

    YanıtlaSil
  90. Sıla dahi olur bir anda gurbet
    Yetkisiz insanda kalır mı heybet?
    Malını, mevkini hele bir kaybet
    Dost sandığın dostlar; iyi gün dostu…

    YanıtlaSil
  91. KATİP YOLUNA KURBAN OLUSN BU KARDEŞİN SAĞOL BABAM ALLAH RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  92. TÜM ABİLERİME KARDEŞLERİME ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN SONRADA İÇERDE BİZİM GİBİ BABASI ABİSİ ANNESİ YATAN AİLELEREDE SABIRLAR VERSİN.... AMİN.

    EYLEM YERİ VE ZAMANI BELLİ OLDUYSA HAMDULLAH AMCAMIZDA KATKIDA BULUNMAK İSTİYORMUŞ.

    EYER 25 ŞİNDEKİ EYLEMİMİZİ GAZETEDE İLAN YOLUYLA DUYURMAK İSTİYORSANIZ BEN İLAN MASRAFINIZI ÜSLEBNECEĞİM DİYOR YETKLİ ARKADAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE.

    ZEHRA

    YanıtlaSil
  93. saklambaç4116 Ocak 2011 22:24

    BODRUM BEYAZ

    ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN.

    YanıtlaSil
  94. SAYIN MAGDUR ARKADAŞLAR

    SİZİ GÜNLERDİR TAKİP EDİYORUM BEN NE ALACAKLI NE BORÇLYUM
    AMA SİZE GÖRE ULAŞILMASI GÜÇ GÖRÜNEN FAKAT BİRAZ ÇABA SARFEDERSENİZ ULAŞACAGINIZ BİR MAKAMA YAKIN ÇALIŞIYORUM

    GEREKLİ YERLER SİZDEN HABERDAR AMA SİZ BU TOPLANTINIZIDA GEÇEN SEFERKİ GİBİ CILIZ BİR SES OLARAK YAPARSANIZ SONUÇ ALAMIYACAGINIZI ŞİMDİDEN BELİRTMEK İSTERİM

    BAZI ARKADAŞLARINIZIN ÇABALARI TAKDİRE ŞAYAN AMA MUTLAKA VE MUTLAKA CAN ALICI NOKTALARI KACIRIYORSUNUZ

    SİZE VERECEĞİM BİR KAÇ İPUCU SANIRIM İŞİNİZE YARAR
    BİRİNCİSİ SAYICA YUKSEK SEVİYEDE OLMALISINIZ
    İKİ GEREKLİ YERLERİN İLGİSİNİ ÇEKMELİSİNİZ

    ROPÖRTAJ VERECEK BAYAN LAR
    ÖZELİKLE EMİNE HANIMA İTHAFEN KONUSMALI
    BASBAKANA DEGIL EMİNE HANIMA MESAJ YOLLAMALI
    BASIN YOLU ILE ZIRA HANIMEFENDININ HAKKINDA CIKAN HABERLERI TAKIP EDEN BIR GRUP VAR

    DİKKAT CEKİCİ KÖR NOKTALARI TESBIT ETMELİSİNİZ
    BEYİNLERE KAZINACAK BİR EYLEMDE BULUNMALISINIZ

    HAK VERILMEZ ALINIR BUNU AILENIZ ICIN AILELER ICIN
    ILK EVVELA
    ONURUNUZ VE HURRIYETINIZ ICIN YAPMALISINIZ

    O GUNE KADAR GELECEGIM DIYENLERE INANMAYIP SADECE KENDINIZ EYLEM YAPACAKMIS GIBI KONSANTRE OLMALISINIZ

    BUNU NEDEN DEDIM YOLCULUK HALI OLUM VAR KALIM VAR

    AMA YETERLI SAYIYA ULASAMASSSANIZ DAIMA YEDEKTE BIR KISININ DAHI SES GETIRECEGI EYLEM PLANINIZ OLSUN KI SESINIZ DUYULSUN
    SAYGILARIMLA

    BAŞKENT

    YanıtlaSil
  95. İLANDAN ZİYADE BASIN HABER YAPABİLİR, VE BİLDİĞİM KADARIYLA BU TİP HABERLER, AYNI İLAN VERİLİR GİBİ BİR SİSTEM İÇİNDE, SANIRIM ANLATABİLDİM, BU KONULARIDA GÖZ ARDI ETMEYELİM..
    (HABER YAPILIR VE BU DAHADA EKONOMİK OLUR...)

    YanıtlaSil
  96. EYLEMİMİZ BU GECE SİTEDE VE YENİ SAYFADA AÇIKLANIYOR

    YanıtlaSil
  97. BAŞKENT

    SAĞOL BE KARDEŞ!

    BİR KAYGI DUYMAN
    BİZE DESTEK VERMEN
    SENİN MERT BİR ADAM OLDUĞUNDAN...
    SAĞOL...

    DEDİKLERİNZİ DİKKATE ALACAĞIZ

    YanıtlaSil
  98. 108 BAŞKENTİN ÖNERİSİNE KULAK VERİN ARKADAŞLAR!
    BİR BAYAN KARDEŞ
    ÇIK ORTAYA
    BİR ÖDEV HAZIRLA
    YÜREKLİ BİR BAYAN KARDEŞ
    BEKLİYORUZ SENİ

    YanıtlaSil
  99. saklambaç4116 Ocak 2011 22:40

    KATİP ARKADAŞIM SAOL

    YanıtlaSil
  100. HAMDULLAH AMCAMIZA DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM SİZE YAKINIM TANIŞMAK İSTERİM DİYE AMA CEVAP GELMEDİ ZEHRA HNM.HAMDULLAH AMCAMIZLA TANIŞIP VERECEĞİ DESTEKLER İÇİN BÜTÜN ÇEK MAĞDURLARI ADINA ELİNİ ÖPMEK İSTERİM.HAMDULLAH AMCAMIZ BİLE DESTEK VERİYOR ARKADAŞLAR BİZLERDE BOŞ DURMAYALIM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    NOT:HAMDULLAH AMCADAN ACİL CEVAP BEKLİYORUM

    YanıtlaSil
  101. ALLAH HAMDULLAH AMCAMIZDAN RAZI OLSUN.

    HIZIR GİBİ VALLA ...................


    zigana

    YanıtlaSil
  102. ahmethc ahmet hakan
    cuma namazından sonra beyazıt camii'nin önü... protesto için uygun mekan, uygun zaman ..DEMİŞ TWİTTER DA ORTAYA...E A

    YanıtlaSil
  103. arkadaşlar 2009 Haziran'nında Ankaraya gitmek için bir madur arkadaşın kardeşinin otobüs şirketinden minibüs ayarladık gece yola çıkma saatinde iki kişi gelmişiz,kadir ve ben.
    İzmir'liler yukarıda otobüs şirketi aradıklarını yazmışlar;Arkadaşlar otobüs bulmak hiç problem değil problem götürecek insanı bulmakta.Nedense bir çok insan armut piş ağzıma düş hesabı hazıra konmak istiyorlar ama bu iş kişi sayısının çokluğuyla ses getirebilecek bir olay olduğu için hep hayal kırıklığı oluyor.Eğer herkes gelmek istiyorsa (yakalaması olanlar hariç ki bir yakınını gönderebilirler)yarın ve ya öbür gün Çankaya'da bir yerde buluşalım,gelen gelmeyen belli olsun.
    Eleltrikçi

    YanıtlaSil
  104. Arkadaşlar herkesi saygıyla selamlıyorum.. Görüyorumki cok iyi bir noktaya geldik. İnanıyorumki çok cok dahada iyi bir noktaya gelecez. Çok güzel fikirler ortaya çıkmış durumda. Özellikle gazete ilanı fikri çok yerinde olacağına inanıyorum. Bu davaya inanıp her şekilde destek veren, emek harcayan herkese iki çocuğum adına teşekkür ediyorum..

    Mimar

    YanıtlaSil
  105. basketçi3AN16 Ocak 2011 22:57

    SN.BAŞKENT,

    MAĞDURİYETİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YAKIN ALAKA VE İLGİYE ÇOK TEŞEKKKÜR EDERİZ.SİZ VE SİZİN GİBİ İNSANLARIN ÖNERİ VE DESTEKLWERİNE HERZAMAN İHTİYACIMIZ VAR.İYİKİ VARSINIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  106. basketçi3AN16 Ocak 2011 23:00

    SN.KATİP,ÇOK SAOLUN,İNANIN TAŞRADAN GELENLER İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR YARDIM VE KOLAYLIK OLUR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  107. hayırlı geceler arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  108. ARKADAŞLARIM.


    ÖNÜMÜZDEKİ YASAL EYLEM İÇİN


    İŞ BÖLÜMÜ YAPILMIŞTIR.


    ONU BİRAZDAN SİTEYE DEKLARE EDECEĞİM .

    YanıtlaSil
  109. SAYIN KATİP BU KATKI ÇOK DEĞERLİ

    ÇÜNKÜ ANADOLUDAN GELECEK İNSANLARIN ZORLUK

    ÇEKMEYECEK OLMASI DEMEK BU SİZİ KUTLUYORUM

    SAYGILAR SELAMLAR

    YanıtlaSil
  110. basketçi34AN16 Ocak 2011 23:20

    MALATYA'DAN BİR ARKADAŞ DÜN MALATYADA YEREL BİR TV DE RÖPORTAJA ÇIKACAK BİR ARKADAŞ İSTİYORUM DEMİŞTİ.YÖRESEL BU TİP EYLEMLERDE O CİVARDAKİ ARKADAŞLARIMIZA ULAŞMAK AÇISINDAN ÇOK ETKİLİ OLUR.ULUSAL KANAL PROGRAMI HENGAMESİNDE UNUTULDU.
    O ARKADAŞ EĞER OKUYORSA BİZE ULAŞSIN LÜTFEN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  111. ben istanbuldan bir minibus gonderiyorum, 6-7 kisilik bos yer var, gelmek isteyen arkadaslari alabiliriz. ender34

    YanıtlaSil
  112. EVET SYN BASKETCI


    BENDE BUNU TRABZONDA YAYINLAMAYA ÇALIŞACAĞIM

    SADECE EYLEMI DUYURSAK BİLE FAYDALI OLACAKTIR


    YEREL TV LERDE YÖRESEL OLARAK ÖNEMLI BENCE

    YanıtlaSil
  113. ENDER 34 BENİ EKLE LADRE TELİM UTKU DA VAR.

    YanıtlaSil
  114. SN. BASKETÇİ
    malatya için yazan arkadaşımız ORHAN44 bilginize

    YanıtlaSil
  115. KARDEŞLERİM.



    SİTE UYANSIN ARTIK



    SESİMİZ SARSIN HER ŞEYİR

    DOLANDIRICI OLMADIĞIMIZI HERKES GÖRECEK HERKES



    HADİ KARDEŞLERİM SİTEYİ CANLANDIRALIM HADİ ABİLERİM HADİ BACILARIM

    YanıtlaSil
  116. EYY ÇEKMAĞDURU ANKARA EYLEMİNE KATLMAMMANINI TEK SEBEBİ ÖLMÜŞOLMANDIR...EĞER PARAM YOK DİYORSAN 2GÜN 3GÜN AÇ KAL YEMEK PARANI YOLPARASI YAPGEL.EĞER HASTAYSAN YATALAKSAN YERİNE EŞİNİ,ÇOCUĞUNU,KARDEŞİNİ GÖNDER.EĞER YAKALANMAN VARSA YERİNE MUTLAKA BİR YAKININI GÖNDER.BİR LAFIMDA PISIRIK,KORKAK,KOMŞUDA PİŞER BANADA DÜŞER DİYEN ÇEK MAĞDURUNA SENDE HİÇ OLMAZSA EVİNDEKİ DİŞİ KUŞUNA SÖYLE.ONLARDIR YUVAYI YAPAN ONLARDIR SENİ VE YUVASINI DÜŞÜNEN .ONLAR REŞİT KIZLARINI ALIRGELİRLER.LADRE

    YanıtlaSil
  117. icraya düşen çekler için kısmi ödeme yaptım
    7 ad dosya var ama ana borçları ödenmiş
    35 göre tebliğ edilerek, çek cezası kesinleşmiş cezayı 5941 YASASI taahhütle durdurdum.

    uyarlama yargılama dilekçesini YENİ verdim , yeniden yargılaması kabul edilen arkadaş varmı
    İZMİR den

    UST 35

    YanıtlaSil
  118. çok teşekkürler ladre




    çok teşekkürler


    bu yürekli insanların karşısında kim durabilir ya kim

    YanıtlaSil
  119. arkadaşlar sitede diğer sayfalara yeni gelen arkadaşlar yorum bırakmışlar.eski sayfalara.
    bununla bi arkadaşımız ilgilenirmi?

    yorum yazma kutusuna dahaa pratik ulaşma imkanı olur mu ?

    YanıtlaSil
  120. KARDEŞLERİM



    YÜREĞİMİZLE ve ONURUMUZLA


    sonuna kadar varız dimi

    YanıtlaSil
  121. merhaba ben BASKENTLİ
    size biraz öncede yazmıştım basın acıklaması yapacagınız zaman size ilgi gostermeyen bir gazetenin ki bu hangisi olursa olsun farketmez

    elli atmış adet gazetesinide gosterınız sırasında yakarsanız

    sizin olayınız

    dizilerden balıklardan frikiklerden onemlı degılmı


    basının da ılgısı ıcın sızı hıc haber yapmayan bır gazeteyı toplu halde yakın


    buda bır onerı


    sızde bu vatanın evlatlarısınız ıyı gunlerınızde belkı de o gazatelerı her gun alıyordunuz


    selamlar

    YanıtlaSil
  122. ONURUMUZLA,YÜREĞİMİZLE,SONUNAKADAR....GÜZEL GÜNLER BİZLERİN OLACAK. HADİ ARKADAŞLAR.İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.SİZLERDE İNANIN.ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ALACAĞIZ.HADİ ARKADAŞLAR.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  123. utku bey msn kapalı görünüyor. hataylı.

    YanıtlaSil
  124. elçim i
    babasına
    kavuşturalım

    bizlerde
    evlatlarımıza
    kavuşalım

    çok özledimmmmmmm çokkkkkkkkk

    kavuşmanın yoluda bu eylemden geçiyor.

    YanıtlaSil
  125. ve tabiki bayan erdogan bayan kılıcdaroglu meclıs baskan vekılı guldal hanım cumhurbaskanımızın esı nın fotografları olan cocuklarla resımlerı olan dovizler tabi sn bahçekapılı hariç resimli dövizlerde dikkat cekecek tir

    BASKENTLİ

    YanıtlaSil
  126. hataylı kardeşim.


    lütfen msn nizi yazın

    birde ben ekleyim açık şu an veya mail atın bana

    YanıtlaSil
  127. utku kardeşim ,, ankarada allah nasıp ederse 3 kısı olarak yanınızdayım. artık bır yolacıktık sonunu getırecez.. 19 arkadas herkesın umudu oldu .izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  128. ARKADAŞLAR,

    ANKARA EYLEMİNDE KISA BİR SAHNE HAZIRLAYALIM. BASININ ÖNÜNDE BİR MAHKEME KURALIM.TC DEVLETİNİN BİZİ İDAM ETTİĞİNİ BİR ARKADAŞIMIZI DA İDAM EDEREK GÖSTERELİM.BU İDAM EDİLEN BEN OLBİLİRİM. DEĞİŞİK FİKİRLER SUNAN İVEDİLİKLE AÇIKLASIN. BAŞKA TÜRLÜ SORUN OLUNMAZ.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  129. BAŞKENTLİ RUMUZLU ARKADAŞIM,HERHALDE HEMŞERİYİZ.LAKİN BENİM RUMUZUMDA BAŞKENTLİ06 BİLGİLERİNİZE.....BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  130. utku bey bende kayıtlı zaten. hataylı.

    YanıtlaSil
  131. azoa

    arkadaşlar çok olmazsak hiç bir yere varamayız.evet korku var .ama bir yakınımızı ankara ya göndermemiz lazım.en az 1000 kişi orda olamazsak kimseler bizi hesaba almaz.

    azoa

    YanıtlaSil
  132. KOCAMAN BİR AİLE PROFİLİ VE DOLANDIRICI DEĞİLİZ PANKARTLARI ..SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ..ARKADAŞLAR, ANALAR BABALAR ÇOCUKLARINI, ÇOCUKLAR EBEVEYNLERİNİ,KADINLAR KOCALARINI,KOCALAR HANIMLARINI,KARDEŞLER KARDEŞLERİNİ KURTARMAK İSTEMİYOR MU ? O ZAMAN HERKES AİLESİNİ TOPLAYACAK BİR GÜN OKULA GİTMESELER NOLUR YA DA İŞE ..DAHA ÖNCE ANKARA YA GİTTİK POLİSLERLE HİÇ SORUNUMUZ OLMADI KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ EYLEM YAPSA DEDİLER KORKACAK BİR ŞEY YOK..ESAS KORKU HAPİSTE EVLAT ANA BABA KARDEŞ BIRAKMAKTA..ENGİN

    YanıtlaSil
  133. arkadaşlar 25inde bende varım. bu sefer ki farklı olacak inşallah. hataylı.

    YanıtlaSil
  134. SN.BASKETÇİ SELAMLAR


    ANKARA DIŞINDAN GELEN ARKADAŞLARI OTOGARDAN VE

    GARDAN ALIP EYLEM YERİNE TAŞIMA KONUSUNDA;

    (YETER Kİ KATILIM ÇOK OLSUN)KENDİ ARACIMLA

    SEFERLER YAPARIM VEYA İMKANIM O GÜN OLURSA Bİ

    MİNİBÜS KİRALARIM DAHA ÇOK KİŞİ TAŞIRIZ.

    HERKEZE SAYGILAR. KATİP

    YanıtlaSil
  135. Sevgili Arkadaşlar,

    Dün Zaman Gazetesi ve Milli Gazete, bugün Skytürk internet sitesi ve Diyarbakır Söz Gazetesi sorunumuzla ilgili haber yaptılar. Linklerini aşağıda veriyorum. Bu sayfaları ziyaret edin ki çok okunan haberler olarak internet aramalarında hemen öne çıksınlar. Dilerseniz yorum da bırakabilirsiniz.

    Çok az bir gayretle bu konuda faydalı olabilirsiniz.

    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk


    http://www.diyarbakirsoz.com/haber-44692-cozum-beklİyorlar.html

    http://milligazete.com.tr/haber/karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor-187829.htm

    http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1079378&keyfield=6B6172C59FC4B16CC4B16B73C4B17A20C3A7656B

    http://www.skyturk.net/karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor/comment-page-1/

    YanıtlaSil
  136. 25inde bende eşimle ankaradayım inşallah
    giresundan
    acun

    YanıtlaSil
  137. sayın katip. ben hatay dan gelecem. 25inde görüşürüz inşallah. hataylı.

    YanıtlaSil
  138. lütfen bu son şansımız olabilir herkes glsin gelemeyen arkadaşlar birilerini gönderin inşallah hayırlı olacak
    giresundan
    acun

    YanıtlaSil
  139. Sevgili Arkadaşlar,

    Belki tekrarlıyor olabilirim ama bizimle ilgili haberler hakikaten yayılmaya başladı. Ekonomik Panorama internet sitesi de bizi haberlerine dahil etti. Oraya da bakabilirsiniz:


    http://www.ekonomikpanorama.com/diger_haberler/karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor.html


    Ha gayret !


    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  140. ACUN ABİ , HATAYLI KARDEŞİM , KATİP ABİ , ENGİN ABİ.



    HEPİNİZİN MAŞALLAHI VAR SÜPERSİNİZ ABİLERİM SÜPER ARTIK SIRTIMIZ YERE GELMEYECEK ABİ



    DOLANDIRICI OLMADIĞIMIZI GÖRECEK HERKES


    HEPİNİZ SAĞOLUN VAROLUN

    YanıtlaSil
  141. Arkadaşlar,

    25 Ocak'taki eylemimizi tüm basın, yayın organlarına iletmeliyiz. Bu arada, öncelikle, son günlerde bizler hakkında yayın yapan (bildiğim kadarıyla) aşağıdaki gazete, TV, ve internet sitelerine de bu eylemimizi e-mail atarak, telefon ederel duyuralım. Diğer medya bize ilgisiz kalırken onlar bize kulak verdiler, inşallah vermeye devam edeceklerdir:

    - ULUSAL TV
    - SAMANYOLU TV
    - TGRT
    - Zaman Gazetesi
    - Milli Gazete
    - Diyarbakır Söz Gazetesi
    - DDH internet sitesi
    - Skytürk internet sitesi
    - Ekonomik Panorama internet sitesi
    - CNN Türk internet sitesi


    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  142. HERKES Mİ ,HEM ÖKSÜZ HEM YETİM HEM BEKAR HİÇKİMSESİZ..

    YanıtlaSil
  143. HERKESE İYİ GECELER...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  144. İZMİRLİ ARKADAŞLAR:!!!!Lütfen msn mi ekleyin acil olarak bir yerde buluşup bu eyleme nasıl daha çok destek verebiliriz karar verelim.Utku kardeşin çabalarını ve bütün mağdurların çabalarını boşa çıkarmayalım.ben katılamam ama bir çözüm yolu mutlaka olacak.ve olacak.soyluu1@gmail.com lütfen ekleyin en kısa zamanda buluşalım.soylu09

    YanıtlaSil
  145. "HER YASAK KENDİ İSYANCISINI DOĞURUR"

    HAYDE ARKADAŞLAR İSYAN VAKTİ ANKARA'YA GİDEMEYEN KİRALIK İSYANCISINI BULSUN.

    AZOA

    YanıtlaSil
  146. merhaba kader arkadaşlarım abilerim ablalarım bizler dürüst esnaf olarak yaşadık ve ölünceye kadarda yaşayacığız benimde babam cezaevinde çekten dolayı benim işlerim iyi olduğu zamanlar aylığı böldümmü günlük 500 tl ye yakın vergi ödüyordum şimdi ise günlüğü 100 tl den babam yatıyor ayıp yaa sayın başbakınım devlet büyüklerimiz lütfen vatan hayinlerini bırakında bu esnaflara bakın bakın size bi söz hatırlatacağım

    ESNAF VE SANATKARLAR BU MİLLETİN ATAR DAMARIDIR
    M.KEMAL ATATÜRK
    SAYGIYLA ANIYORUM DOĞAN ARSLANDAŞ

    yorumu taşıdım

    YanıtlaSil
  147. MALUM NEDENLERDEN DOLAYI SİGORTASIZ BİNBİR ZORLUKLA BULUP,PAZARLAMA ELEMANI OLARAK ÇALIŞTIĞIM FİRMADAN TEKRARDAN GBT’YE DÜŞTÜĞÜM İÇİN İŞİME SON VERİLDİ..!
    BENİM YUVAM ZATEN DAĞILMIŞTI.FAKAT..! BEŞ YAŞINDAKİ KIZIM NE OLACAK EY DEVLETİM..
    YILLAR ÖNCESİNDE BU DEVLET İÇİN DEFALARCA ÖLÜM TEHLİKESİ,SAKATLANMA ATLATTIM.ŞİMDİ BEN DÜŞTÜĞÜMDE KARŞILIĞINI BÖYLEMİ VERİYOSUNUZ…BEN SİZE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..!
    25'inde mutlak surette orada olacağım,saygılarımla...

    YanıtlaSil
  148. lüfen arkadaşlar herkes basından tvden tanıdığı dostu arkadaşı varsa 25 için devreye soksun gün bugündür ailemiz için çoluk cocuğumuz için birkaç gün sonra çok geç olabilir
    acun

    YanıtlaSil
  149. SAYIN 161 YÜREKLİ KARDEŞİM

    YORUMUNU OKUDUM SANA HELAL OLSUN SİZ YÜREKLİ ARKADAŞLAR LA BU İŞİ BİTİRECEĞİZ SAĞOL VAROL

    KARDEŞLERİM GÜNLÜK ÜÇ SAAT UYKUYLADA DURSAM BU İŞİ ELÇİM VE ONUN GİBİ NİCE ÇOCUKLARI BABASINA KAVUŞTURMAK İÇİN YAPIYORUZ.



    İŞTE İBADET BUDUR KARDEŞLERİM.




    BU YAPTIĞIMIZ İNANIN İBADET



    ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  150. ulusal kanal tekrar yayını yapıyor arkadaşlar dün kaçıranlar bu gece izleyebilir

    madur

    YanıtlaSil
  151. Arkadaşlar hayırlı geceler.
    Beraat olan davalar uyapta görülüyor, ama taahhüt verdiklerimiz görünmüyor. Bilgisi olan varmı acaba?
    HASAN BAFRA

    YanıtlaSil
  152. basketçi34AN17 Ocak 2011 02:29

    HERKESE HAYIRLI GECELER.

    İYİ HAFTALAR OLSUN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  153. basketçi34AN3 Mart 2011 01:26

    HERKESE HAYIRLI GECELER.

    İYİ HAFTALAR OLSUN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  154. ve tabiki bayan erdogan bayan kılıcdaroglu meclıs baskan vekılı guldal hanım cumhurbaskanımızın esı nın fotografları olan cocuklarla resımlerı olan dovizler tabi sn bahçekapılı hariç resimli dövizlerde dikkat cekecek tir

    BASKENTLİ

    YanıtlaSil
  155. arkadaşlar 25inde bende varım. bu sefer ki farklı olacak inşallah. hataylı.

    YanıtlaSil