Sinan Aygün Taahhüdü İhlal Yazılı Soru Önergesi

taahhüdü ihlal suçu, her bir suç için üç aya kadar tazyik hapsi, ödeme şartını ihlal, icra mahkemeleri, icra daireleriBorçlu vatandaşlarımız, icra sırasında alacaklı tarafa "borcu ödeyeceğine ilişkin taahhütte bulunan" ancak ödemeyi yapamayanlar "taahhüdü ihlal" suçundan, her bir suç için üç aya kadar tazyik hapisle cezalandırılmaktadırlar.

Özellikle kırsal kesimden, bu konuyla ilgili olarak çok miktarda şikayetler gelmektedir.

Bankalardan kullandıkları tarım kredilerini ile gübre, ilaç, tohumluk, yem alımı ve benzeri nedenlerle doğan borçlarını ödeyemedikleri için icralık olan birçok çiftçi vatandaşımızın icralık olduktan sonra imzaladıkları taahhüdü ihlal ettikleri gerekçesiyle hapiste ya da hapse atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmaktadırlar.

İcra ve İflas Kanunu'nun 340. maddesi gereğince bu duruma düşen vatandaşların ya hapse atıldıkları ya da hapse atılma korkusuyla kaçak durumuna düştükleri için ekonomik hayattan uzaklaştıkları ve böylece taahhüt ettikleri borçlarını ödeme kabiliyetlerini tümüyle kaybettikleri gözlenmektedir.

Taahhüdü ihlalden hapis cezası almış birçok vatandaş hapiste yatarken, birçok vatandaşın da yakalanmamak için işini, tarlasını, köyünü, evini terk etmiş durumda olduğu ileri sürülüyor.


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
18/03/2013

Aşağıdaki sorularımın, Adalet Bakanı Sadullah Ergin- tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.
Saygılarımla;

                                                                                                                     Sinan AYGÜN
                                                                                                                Ankara Milletvekili

       Bilindiği gibi, icralık olduktan sonra icra sırasında alacaklı tarafa "borcu ödeyeceğine ilişkin taahhütte bulunan" ancak ödemeyi yapamayanlar "taahhüdü ihlal" suçundan, her bir suç için üç aya kadar tazyik hapisle cezalandırılmaktadırlar.

       Özellikle de kırsal kesimden, bu konuyla ilgili olarak çok miktarda şikâyetler gelmektedir. Bankalardan kullandıkları tarım kredilerini ya da gübre, ilaç, tohumluk, yem alımı ve benzeri nedenlerle doğan borçlarını zamanında ödeyemedikleri için icralık olan birçok çiftçi vatandaşımızın icralık olduktan sonra imzaladıkları taahhüdü ihlal ettikleri gerekçesiyle hapiste ya da hapse atılma tehlikesiyle karşı karşıla bulundukları belirtiliyor.

       Taahhüdü ihlalden hapis cezası almış birçok vatandaş hapiste yatarken, birçok vatandaşın da yakalanmamak için işini, tarlasını, köyünü, evini terk etmiş durumda olduğu ileri sürülüyor.

       İcra ve İflas Kanunu'nun 340. maddesi gereğince bu duruma düşen vatandaşların ya hapse atıldıkları ya da hapse atılma korkusuyla kaçak durumuna düştükleri için ekonomik hayattan uzaklaştıkları ve böylece taahhüt ettikleri borçlarını ödeme kabiliyetlerini tümüyle kaybettikleri gözlenmektedir.

1- Halen, kaç vatandaşımız çeşitli mahkemelerde, taahhüdü ihlal suçundan yargılanmaktadır?
2- Son 10 yılda "taahhüdü ihlal" suçundan kaç vatandaşımız mahkum olmuştur?
3- Taahhüdü ihlal suçundan aldığı mahkumiyet nedeniyle ceza ve tutuk evlerinde kaç vatandaşımız bulunmaktadır?
4- Taahhüdü ihlal suçundan aldığı mahkumiyet kararı kesinleştiği halde ceza evine girmemek için kaçak duruma düşmüş kaç vatandaşımız bulunmaktadır?
5- Taahhüdü ihlal gibi ekonomik bir suça hapis cezası vermek yerine ekonomik bir ceza verilmesine yönelik yeni bir yasal düzenleme yapmayı düşünüyor musunuz?

929 yorum:

  1. Hepinize bol sabırlar, kurbağanın gözünün patlamadan inşallah bir an önce şu bizans yasalarının sonunun gelmesi dileklerimle.Cezaevlerinde yatan ve kaçak yaşayan kardeşlerimizide düşünerek hareket edelim ufak hesaplar peşinde koşmayalım..ona buna sataşmayın mücadelenizi maillerle basbakanlık ,bimer ,özel kalem ,adalet komisyonu,milletvekilleri ,bakanlar,meclis yönetimi üzerine düzenleyelim.İçerde yatanlarıda kaçanlarıda düşünerek mücadelemize devam ediyoruz..Bunuda başaracak azimdeyiz..Daha önce sayın büyüklerimizin çekte yapmış olduğu mücadeleyi örnek alarak onların bilgilerinden faydalanmalıyız..Birlik olup hareket etmeliyiz.

    YanıtlaSil
  2. cüney bey bu denetımlıler bozuluyor bu sıra olarakmı yoksa alacaklı ıtırazıylamı oluyor acaba bıde nasıl bılgı lacagız bu konudan benım bır ayım kaldı bozulursa hemen alırlarmı alırlarsa nekadar yatacagım 1 aymı 3 aymı

    YanıtlaSil
  3. 4.yargı paketini Cumhurbaşkanı onayladı. Maalesef pakette teröristleri koruyan ve kurtaran maddeler haricinde hiç bir şey yok. Hepimize geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar
    kusura bakmayın ama Biz böyle kıçımızın üstüne oturursak kimse BİZİM İÇİN bir şey yapmaz ancak yazar yazar dururuz.
    Akşam 21 oo de toplanalım dedik kımse yok.Ankara dedik kimse yok
    NASIL OLACAK ???
    KANUN FALAN BEKLEMEYİN BENDE BEKLEMİYORUM ARTIK.


    EN İYİ ŞEY TESLİM OLUP YATMAK.KURTULMAK.

    YanıtlaSil
  5. isa degirmenci30 Nisan 2013 11:48

    akşam pc sim bozulmuştu izleyeceğimiz yolumuz bellidir mailini atıyorum abi ilkerin iyi bir fikri var milleti ne yapasak toplayamıyoruz

    YanıtlaSil
  6. isa degirmenci30 Nisan 2013 11:49

    ahmet kardeş mail adresini yolla bana

    YanıtlaSil
  7. akparti genel merkezini arayalım 0312 204 50 00

    YanıtlaSil
  8. Hemen kızıpta ben yatarım kurtulurum demekle hiç bir yere varamayız..Gerçekten mücadeleyi bırakırsak sen, ben istesekte istemesekte içeri girip yatırırlar.Burası Türkiye her an her şey olabilir.Bir gecede bir sabahta ne olacağı belli olmaz.Ne partiler ne bakanlar ne vekiller gitti geldi..Ummmadık taş baş yarar.O yüzden umudumuzu ve mücadelemizi bırakmayalım.Bu işi tecrübeli arkadaşlarımızın abilerimizin bilgi ve deneyimlerinden faydalanarak yenebiliriz.Onların harekete geçip dinamitin fitilini ateşlemesi gerekiyor yalnızca..Millet artık yılmış bunalmış yüzü gülen hayata pozitif bakan insanlarımız kalmadı eskisi gibi..Yüzler asık mutsuz ,cepte para yok ,eski işler yok,herkes borçlu ve haciz batağında..Ekonomi gerçek anlamda bizler için çok kötüye gidiyor başkalarını bilmem..Cezaevine girip yatmakta çözüm değil..

    YanıtlaSil
  9. isa degirmenci30 Nisan 2013 12:53

    katılıyorum kardeş sana cüneyt bey yeni yolumuzu acıklayacak

    YanıtlaSil
  10. Ahmet bey
    Bur da çok insan gördük UMUT TACİRİ ve hep bu yüzden kaybettik 2012 başından beri 3.yargı paketi olmadı 4 yargı paketi diyenler hatta BİTTİ deyip kesin tarih verenler bile oldu.
    BOŞ PALAVRALARA ARTIK KARNIMIZ TOK.
    KİMSEDE UMUT TACİRLİĞİ YAPMASIN.
    Yaptıkça herkes üzerine yatıyor yattıda nasıl olsa Mart ta Nısan de bu iş bitiyo deyip uyutuldular Ankara ya gidecek kimseyi bulamadık oysa ŞİMDİ UYANDIKLARINDA İŞ İŞTEN GEÇTİ 4 yargı paketide bitti gitti.


    ŞİMDİ O AYNI TACİRLER BAŞKA BAHARDA YEŞİLLENİP TEKRAR SATIŞA BAŞLAYACAKLAR .HEPİMİZ BURDAYIZ VE GÖRECEĞİZ.

    YanıtlaSil
  11. aysen_1985198530 Nisan 2013 14:38

    herkese hayırlı sıkıntısız günler dilerim

    ben burada bir yıl öncesinden bu yana her seferinde insanlara boşuna ümit vermesin kimse yalan dolan haberler üretmesin insanlar gerçekleri bilip öyle mücadele etsinler korkunun ecele faydası yok 3 ay sonra yaşayacağımız şaşkınlığı şimdiden yaşayalım dedikçe bu sitede özzellikle bir kişi vardırki asla unutmayacam brskzy namı diğer mithat kama denen karektersiz her seferinde hakarete varıncaya kadar çıkıp burada küfürler hakaretler savurarak şu ayın şu günü bu iş bitiyor benim kaynaklarım sağlam deyip milleti hep uyuttu ve geldiğimiz noktada artık ne kimsenin mücadele etme gücü kaldı nede inancı

    ben burada bütün arkadaşlara bir kere daha sesleniyorum sevgili bütün borçlu insanlar şu gerçeği asla unutmayın çek yasasında işin ucu bankalara dokunmuyordu karıda zararıda millete kalıyordu o yüzden çıkarıldı inanın işin ucu bankalara dokunsaydı çıkarılmayacaktı

    ama bizlerin düşmüş olduğu durum işin ucu bankalara dokunuyor bu yüzden bırakın yasa çıkarmaya lafını dahil edemiyorlar edemezlerde çünkü uçuyor dedikleri ekonomi yerlerde sürünüyor herşey bankaların paraları ile dönüyor esnafın işçinin tüccarın çiftçinin yüzü gülmüyor insanlar çıldırma noktasına gelmiş ama gelin görünki resmi rakamlarla türkiye uçuyor hızına yetişmek mümkün olmuyor

    hal böyle iken şunu unutmamanızı isterim biz umudumuzu kestik ve dün burada açıklamıştım artık asla kimseye yalvarmayacaz kimseden bişey beklemiyecez ceza ise cezamızı çekecez söz konusu kaçmaksa kaçabildiğimiz kadar kaçacaz ama asla bu vicdanı kararmış para baronlarına kul olmuş sistemin bekçilerine boyun eğmeyecez ve hiçbir şeyde beklemiyecez dağdaki teröristi bile ülkeden çıkmasına izin verecek kadar yumuşamış vicdanlar kendi öz vatandaşları borçlandı diye biz onlara dürüst gözü ile bakamayız diyebiliyorlar onun içinde bence bu düşüncedeki bir yapıdan merhamet beklemek biraz ahmaklık olur diye düşünüyorum

    şunuda söylim en az bir yıla kadar banka borçlularına dair asla bir kolaylık ve iyileştirme düşünülmüyor bunuda bilmesini isterim herkesin
    saygılarımla aaysen1985

    YanıtlaSil
  12. BUNUN NEDENİNİN BANKALAR DEĞİL MECLİSTE SAYISAL ÇOKLUĞA SAHİP AVUKAT MİLLETVEKİLLERİ OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM ÇEK HAPSİ CEZALARININ KALDIRILMASI EN ÇOK BANKALARA ZARAR VERECEKTİ FAKAT YİNEDE KALDIRILDI MECLİSTEKİ AVUKATLARIN İTİRAZLARINA RAĞMEN KALDIRILDI ÇÜNKÜ ÇEK YÜZÜNDEN 5 YIL CEZA ÇIKMIŞ 300 BİN KİŞİ CEZAEVİNE GİRECEKTİ TAAHHÜTTE CEZA 3 AY 5 YIL CEZA ÇIKMIŞ 300 BİN KİŞİYEDE HER AY 10 BİN KİŞİ EKLENECEKTİ 2 YIL SONRA MİLYONA YAKIN MAHPUSU NEREYE ATACAKSIN. AYRICA ÇEK MAĞDURLARININ ÇOĞUNLUĞU İŞADAMI SANAYİCİ BİRİKİMLİ DENEYİMLİ NEREDE NE KONUŞACAĞINI NASIL DAVRANACAĞINI BİLEN, İİNSANLARDI. 2008 YILINDA AİHİME BAŞVURDUK ARADAN 5 YIL GEÇTİ GEÇEN AY 10 ADET BARKOD GÖNDERMİŞLER YAZIŞMALAR ÜZERİNE BU BARKODU YAPIŞTIRIN DENİYOR DAHA YENİ MAHKEME GÜNDEMİNE GİRECEK ANLAYACAĞINIZ DAHA 2 YIL VAR BUDA KESİN SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILDI DENECEK VE TAZMİNAT DAHİ VERMEYECEKLER

    YanıtlaSil
  13. SAYFAMA YENİ DÜŞTÜ...VATAN GAZETESİ...İNTERNET HABERİ YENİDİR...ERDOĞANDAN FLAŞ HABER BAŞLIKLI:
    BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA ..TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞECEĞİM VE ESNAFIMIZA MÜJDEYİ VERECEĞİZ...İBARESİ VAR...İÇERİĞİ NEDİR BİLİNMİYOR...AMA BENDEVİ PALANDÖKEN..E HEMEN ULAŞMAK LAZIM...BİLGİNİZE

    YanıtlaSil
  14. Sana nezaman hakaret etmişim bunun bir örneğini söyle bana.Yalnızlık başınamı vurdu canınmı sıkılıyor senin bilmem.Burası senin ve senin gibilerin AKP ye sallama yerimidir karaktersiz şerefsiz kadın.Aylarca o olmaz bu çıkmaz demektne başka milletin moralini bozmaktan başka ne yapmışsın.Bı arada benim adım MİTHAT KAMA değil bunu bir yerine not et.Hakaret etme.

    YanıtlaSil
  15. BEN ŞU AN BENDEVİ BEYLE GÖRÜŞTÜM..YURT.DIŞINDA İMİŞ..HAFTA SONU GÖRÜŞMESİ OLACAKMIŞ...BUGÜNKÜ GÖRÜŞMENİN'''''MERKEZ BİRLİĞİNCE YAPILACAĞINI İFADE ETTİ''''bunlar esnaf örgütünün hangi temsilcileridir ..ne gibi öneriler veya dilekler sunacaklar !!!bilmiyorum...bilginize

    YanıtlaSil
  16. şaka gibi anlamayın..şimdi esnaf kefalet koop...tan arıyorlar...kredi kullandırmak için...ben daha yeni refüze oldum...bilgileri yok sanırım...kredi satacak esnaf bulmakta zorlandıkları kesin...bankalarda öyle....bugünkü MÜJDE:(((((sanırım bunların faizlerini düşürmek gibi vs...safsata veya bankalara para pazarlamak amacı taşıyordur...bence

    YanıtlaSil
  17. MUSTAFA KEMAL ATAMIN SÖYLEDİĞİ ÇOK GÜZEL SÖZ VAR

    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARIMIZIN ASIL KANINDA MEVCUTTUR."



    BİZDE MUCADELE GÜCÜMÜZÜ KUDRETİMİZİ KENDİMİZDE BİRLİK OLARAK ARAYALIM.

    YanıtlaSil
  18. örgütlenmek şart , bugün davam vardı 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına diyerek verdi kararını savunmamı bile sormadı

    YanıtlaSil
  19. KAHRAMANMARAŞ OLAYI SICAKKEN BU DURUMU DİLLENDİRMEK GEREK ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  20. isa degirmenci30 Nisan 2013 18:04

    aynen kardeş bişeyler yapılması lazım artık

    YanıtlaSil
  21. Bir çözüm olmalı mutlaka ..Umut taciri olup bir şey satanda yok para kazananda..Bence tahmini olarak iyi niyetle söylenmiştir. adam inanmış öyle olacağına ama şimdi olmaz sonra olur ..Yanılmıştır mutlaka ..Her insan hata yapar.Bizim her şeyimiz dört dörtlükmü sanki..Bu işler öyle karmaşık ki yarın bile ne olacağını kestirmek hissetmek mümkün değil..Umarım inşallah en kısa zamanda bu çaresiz haciz taahüd mağduru insanlarımızın sesi duyulur ve bu iş çözülür..Eninde sonunda bu ilkel çağdışı hapis cezaevi yasası öyle yada böyle bitmelidir..Bitirmekte iktidarın görevidir.Seçimlerde oy oranını yükseltmek kim istemez..Ya da en kötüsü oy kaybetmek.Şimdi Çınar ağacının yaprakları olarak bizler dökülmeden ağacı kurutmadan il, ilçe bazında dahi dertlerimizi sorunlarımızı dinleyeceklerini söylediler.Dinlesinler ki çözsünler, bizde anlatalım..

    YanıtlaSil
  22. Bir kahraman hakimimiz vardı onuda adalet pistinin dışına çektiler..Adaletin temsilcisi kendi düşüncelerini bile uygulayamazken,ADALETİN eşit olması gerektiğini diğer gerçek suçlulara yapılan işlemlerin kolaylıkların borç taahüd mağdurlarına da uygulanması gerektiğini savundu..Sağolsun var olsun bizleride düşünen kollamaya çalışan adaletin eşitliğine inan insanlarımızın olması bile gurur verici.Birde tam tersi kendi gölgesinden bile korkan sözde uygulayacılar da var.Onlar koltuk makam korkusuyla sandalyesine yapışmışlar milleti göz göre göre cezaevlerine hapishanelere gönderdiler ve gönderiyorlar.Avrupa kanunlarına göre 38 madde hiç kimse borcundan dolayı özgürlüğünden alıkonamaz ibaresine ve neden aramadan ekonomik yetersizliği araştırılmadan baskı altında imzalatılan bir kağıt parçası yüzünden cezaevine atılıyor vatandaşlarımız yazıktır.O an için komşularına ailesine çocuklarına çevreye rezil olmamak için imzalanan bir imza yüzünden çekilen çilelere bakın..İntihar edenler kaçak yaşayanar cezaevine giren çıkanlar ,girecekler ,dağılan aileler biten umutlar..Bitik ekonomi bitmiş insanlarımız..hapisane kapılarında telef oluyorlar.

    YanıtlaSil
  23. çek yasasında hangi yol izlendiyse aynısını yapsak yeter..Sayın sayfa yöneticileri tecrübeli abilerimiz ablalarımız esnaflarımız iş adamlarımız var onlar bu işlerin haritasını çizebilir çözüm üretebilirler..Bir el atsalar tahminimce olayın çoğu çözülür..İsteseler yapamayacakları şey yok ama bu konuya el atmaları gerekiyor yalnızca..

    YanıtlaSil
  24. esnafa müjdeymiş...acaba o kredilerden yararlanabilecek sicili düzgün esnaf kaldı mı? !!! bizlere resmen alın borcunuzu borçla kapatın demek istiyorlar

    YanıtlaSil
  25. yanlış anlaşılmak istemem ama doğu illerinde taahhüt mağduru çok olsaydı sanırım şimdiye kaldırmışlardı :))

    YanıtlaSil
  26. cuneyt abı tıcaretı terk sucunda zaman aşımı on yılmıdır cevaplarsan sevınırım yada bıılen arkadslarlar lutfen cvp verin

    YanıtlaSil
  27. müjdeli..>!!! haber ..çok kişinin tahmin ettiği gibi fiyasko..para baronlarına pazar bulma ameliyesi...esnafta mazmuz %4 faiz elma şekeri....onuda yalayacak..kalmadı...ilgili arkadaşlardan ricam...telefon görüşmesi yaptığım..esnaf konfedarasyon başkanı BENDEVİ PALANDÖKEN...bu hafta sonu R.T...ile görüşeceğini..meseleyi mutlak ileteceğini telefonda ifade etti....bir netice çıkarmı bilmiyorum..sayfadan aldım numarasını...sizlerde arayın derim...pek kültürlü birisi değil...edindiğim intiba bilginize...

    YanıtlaSil
  28. Arkadaşlar
    HSYK bir sürü hakım savcının yerini değiştirdi.
    Kahraman hakımimizden haber alan var mı?

    YanıtlaSil
  29. "Esnaf konfedarasyon başkanı BENDEVİ PALANDÖKEN...bu hafta sonu R.T...ile görüşeceğini..meseleyi mutlak ileteceğini telefonda ifade etti." diyor Erhan Zeki Sazan.



    MADEM GÖRÜŞECEK BİZDENDE BİR KAÇ KIŞI KATILSIN GÖRÜŞMEYE VEYA ÇOK DETAYLI BİR BİLGİLENDİRİLME YAPILIP DOSYA VERİLSİN BAŞBAKANA İLETSİN.
    OLMAZMI ?

    YanıtlaSil
  30. ARKADAŞLAR


    BU TÜR ODALARI ( TİCARET ODALARI/ESNAF ODALARI V.B) YANIMIZA ALIRSAK ÇOK ÇOK ETKİLİ OLUR.
    BU NEDENLE:

    BÜTÜN DİSİPLİN VE HAPİS CEZALARINA 3 YIL ÖDEME VE 36 AY EŞİT TAKSİTTE ÖDEME İMKANI TALEP EDELİM BAŞBAKANDAN

    SAYIN PALANDÖKEN İLETSİN ESNAFLAR ADINA BENCE İYİ FIRSAT

    CÜNEYT BEY GÖRÜŞÜRSE BU İŞ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

    YanıtlaSil
  31. Bu hükümetin çözüm sürecinde HERKESE İHTİYACI VAR.
    Bizde bu fırsatı kullanalım ÇÖZÜM İÇİN Esnafa tüccara İş adamına %100 ihtiyacı var iyi değerlendirirsek bizim işimiz %100 hallolur.
    BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM.
    Bizde TAAHHÜD MAĞDURLARI OLARAK akıl insanlar gibi bütün bölgelerde destek olacağımızı hissettirelim.sayımız az değil.
    250.000 İNSAN BÜTÜN TÜRKİYE DE.

    YanıtlaSil
  32. isa degirmenci1 Mayıs 2013 12:47

    ewt başbakanın müjdesi geldi faizler ve krediler borca boçla öde nasıl mantık bu anlamış değilim halen bankaların gücü belli oldu

    YanıtlaSil
  33. isa degirmenci1 Mayıs 2013 12:50

    gökhan abi biz bunları avrupa ülkelerindeki parlementodaki millet vekilerini şikayet edelim tc cumhuriyeti kendi vatandaşını borçtan hapis cezası veriyor diye nasıl olur ey türk devleti ne oluyor kendi vatandaşınız bizleri şikayet ediyor demezlermi hep bir ağızdan bunu yapalım

    YanıtlaSil
  34. herkese hayırlı günler dilerim kusura bakmayın şu günlerde aranıza pek katılamadım

    YanıtlaSil
  35. İsa sen teroist sen avrupa sahip çıkar diğeri boş.Fazla umutlanma
    DERT BİZDE DERMAN AKP VE DOLAYISIYLA BAŞBAKANDA.

    YanıtlaSil
  36. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:05

    arkadaşlar ak parti genel merkezine gidelim

    YanıtlaSil
  37. eH İŞTE olabilir de kimiler ?

    YanıtlaSil
  38. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:06

    arkadaşlar biz ilker ve ben organize olup coluk cocuk akraba kardeş toplanalım ak parti genel merkezine gidelim arkdaşlar

    YanıtlaSil
  39. Bu hükümetin çözüm sürecinde HERKESE İHTİYACI VAR.
    Bizde bu fırsatı kullanalım ÇÖZÜM İÇİN Esnafa tüccara İş adamına %100 ihtiyacı var iyi değerlendirirsek bizim işimiz %100 hallolur.
    BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM.
    Bizde TAAHHÜD MAĞDURLARI OLARAK akıl insanlar gibi bütün bölgelerde destek olacağımızı hissettirelim.sayımız az değil.
    250.000 İNSAN BÜTÜN TÜRKİYE DE.

    YanıtlaSil
  40. mail atacaktın ne oldu

    YanıtlaSil
  41. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:07

    bu parlementop olayıydı vazgeçtik

    YanıtlaSil
  42. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:09

    abi yurt dışındaki millet vekilleri ne mail atalım demiştik ama olmadı en güzeli ak parti genel merkezi ziyareti

    YanıtlaSil
  43. ARKADAŞLAR

    BU TÜR ODALARI ( TİCARET ODALARI/ESNAF ODALARI V.B) YANIMIZA almazsak olmuyor ALIRSAK ÇOK ÇOK ETKİLİ OLUR.

    BU NEDENLE BAŞBAKANDAN
    BÜTÜN DİSİPLİN VE HAPİS CEZALARINA 3 YIL ERTELEME VE 36 AY EŞİT TAKSİTTE ÖDEME İMKANI TALEP EDELİM .
    BAŞBAKANDA ESNAFA ÇİFTÇİYE VATANDAŞA YARDIMCI OLDUK DİYE KÜRSÜDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIR BU BİR FIRSAT.

    SAYIN PALANDÖKEN İLETSİN ESNAFLAR ADINA BENCE İYİ FIRSAT
    CÜNEYT BEY GÖRÜŞÜRSE BU İŞ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

    YanıtlaSil
  44. bugünden itibaren ak parti genel merkezine başbakanımız sn recep tayyip .erdogan ile görüşmek üzere ankaraya gidecek arkadaşları arıyoruz gelmek isteyenler gelsinler gününü buradan açıklama yapacagız unutmayın evinizde oturarak bu yasayı çıkaramassınız ya gelirsiniz hakkınızı ararsınız yada cezaevinde yatmayı kabul edersiniz yakalamam var diye gelemeyen arkadaşlarada sesleniyorum ananız babanız eşiniz yakınınızı gönderin meclis tatile girene kadar süreniz var yoksa 2014 e kadar bu işi unutun.YA GERÇEKTEN BİR SUÇLU GİBİ KATİL GİBİ GASP ÇI GİBİ ÖRGÜT ELEMANI GİBİ KAÇAK YAŞARSINIZ YADA ÖZGÜRCE YAŞARSINIZ SEÇİM SİZİN ANKARAYA GİDECEK UMUT TRENİ BİRDAHA KALKMAYACAKTIR BU SON ZİYARETİMİZ DİR YA HEP YA HİÇ SİZLERDE T.C VATANDAŞI OLDUGUNUZU VE BİR SÖZ HAKKI OLDUGUNUZU UNUTMAYIN

    YanıtlaSil
  45. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:13

    arkadaşlar birlik zamanı haydi son bir hamle yapıp tolanıp ak parti genel merkezine başbakanımızda orada olduğu gün gidelim anne baba coluk nocuk

    YanıtlaSil
  46. Yukarıda yazdım esnaf ve ticaret oda başkanlarını yanımıza almamız lazım

    YanıtlaSil
  47. isa ve ilker tebrikler işte bu YA HEP YA HİÇ

    YanıtlaSil
  48. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:15

    yaşa kardeşim tamam

    YanıtlaSil
  49. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:17

    tamam abi destek bekliyoruz< almazlarsa ağaca cıkacağız

    YanıtlaSil
  50. MUSTAFA KEMAL ATAMIN SÖYLEDİĞİ ÇOK GÜZEL SÖZ VAR
    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASIL KANDA MEVCUTTUR."

    BİZDE MUCADELE GÜCÜMÜZÜ KUDRETİMİZİ KENDİMİZDE BİRLİK OLARAK ARAYALIM.İŞTE SON FIRSAT

    YanıtlaSil
  51. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:18

    ewet cüneyt bey sonuna kadar destek verecek

    YanıtlaSil
  52. iSA / ilker ben herzaman yanınızdayım TAM DESTEK

    YanıtlaSil
  53. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:20

    allah razı olsun abi herkes adına

    YanıtlaSil
  54. gökan abi sn başbakanın parti binasında ne zaman olduguna dair bir bilgi lazım ban

    YanıtlaSil
  55. kolay gelsin ilker baskannnnn

    YanıtlaSil
  56. değerli arkadaşlar bence birde cumhurbaşkanımızı hapis olayı ile bilgilendirelim duyarlı bir insan olduğu için ilgilenecektir

    YanıtlaSil
  57. yalnız bu işi hemen başlamamız lazım onun için bir kişiye agır geliyor iki yada üç gruba ayrılacagız gelmek isteyenler bu numaralara ulaşacaklar böylece yüküde hafifletecegiz

    YanıtlaSil
  58. ben isa abi vede bir gönüllü olacak

    YanıtlaSil
  59. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:27

    cünet bey bu konuyu ilgilenecek

    YanıtlaSil
  60. isa abi cüneyt abi ile bir görüş hangi gün başbakana ulaşa bilirsek parti binasında ogünün tarihini ve telefon numaralarımızı siteye atsın yeniden toplanalım

    YanıtlaSil
  61. İSA / İLKER
    selman • 2 gün önce

    Herhangi bir organizasyon halinde 5 kişinin gidiş dönüş yol parasını ben karşılayacağım arkadaşlar. Mailimi yöneticiler görüyordur muhtemelen. Görmüyorlarsa da bir şekilde iletişime geçelim.

    YanıtlaSil
  62. gene 15 ila 20 kişi bende her halukarda hazır fakat 100 kişi olmak lazım abi

    YanıtlaSil
  63. ankarayada iner inmez bütün basına parti binasına yürüyüş yapıyorlar diye haber verecegiz

    YanıtlaSil
  64. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:29

    tamam şimdi konuştum herkesin tolanmasını istedi birlikten kuvvet doğer diyor hamle yapalım herşeyin sonu değil diyor ışık var ama UĞRAŞIRSANIZ OLUR DİYOR GENEL BAŞKANLIĞA MUTLAKA GİTMEMİZ LAZIM

    YanıtlaSil
  65. biraz işim var abi gene gelecem

    YanıtlaSil
  66. akparti genel merkezini arayalım 0312 204 50 00

    YanıtlaSil
  67. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:31

    ABİ ŞU AN SIKINTI YOK KATLIMCI COK OLURA AYARLArız

    YanıtlaSil
  68. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:31

    ömer çelik bakanımızdan rendevu almaya çalışcaz

    YanıtlaSil
  69. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:33

    bu hafta tolanıp haftaya gideceğiz herkes yardımcı olsun davaları için artık bu iş bitsin

    YanıtlaSil
  70. Bayanlar ağırlıklı olsun çok önemli

    YanıtlaSil
  71. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:36

    öncelik onların kız oğlan cocuklarıda çok önemli artık dinlendiğimiz yeter bir an önce gidelim arkadaşlar

    YanıtlaSil
  72. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:39

    ilker bu hafta çok katlımcı olup mağdur toplayalım gelecek olan yürekli arkadaşlara ihtiyacımız var konuşmasını bilende önemli derdimizi anlatacak

    YanıtlaSil
  73. haftaya Salı günü ziyaret için uygun olur

    YanıtlaSil
  74. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:41

    abi salı uygun olaz dedi cüneyt bey günü söyleyecek rendevu için uğraşıyor

    YanıtlaSil
  75. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:42

    bence cuma hayırlı bir gün hayırlı olması dileğiyle dualarla cıkarız yola

    YanıtlaSil
  76. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:45

    denetimli olup sıkıntısı olmayan arkadaşlardanda bekliyoruz destek mutlaka haydi arkadaşlar bacılar kardeşler yeter artık 20 gündür hiç birşey yapmadık meclis kapanmadan bu işi bitirelim duyarlı yetkililerimiznde katkısıyla

    YanıtlaSil
  77. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:46

    ilker sen ulaşabildiğin kişileri mulaş telefon sıkıntın olursa beni bilgilendir dakika yapalım heryeri arayabil seninde durumunu biliyorum kardeşim

    YanıtlaSil
  78. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:50

    ilker telefonlanla konuştuk 3 grup halinde gideğiz orada birleşcez

    YanıtlaSil
  79. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:52

    ilker öğrencileri topla semihide ara

    YanıtlaSil
  80. Esnaf ve oda başkanlarıda katılsa çok super olur.
    Alanya esnaf odası bşk çağırsanız gelmez mi ?
    Yanlış hatırlamıyorsam M.Ali Şahin in seçim bölgesi Alanya.
    O da seçim bölgesi için destek yapar diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  81. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:54

    yol parası olmayanlarada destek olacağız arkadaşlar gelmek isteyen gelemeyen pamukkale turiziminden bilet alacak arkadaşımız var

    YanıtlaSil
  82. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:54

    ewet abi onada ulaşacağım ben bizzat

    YanıtlaSil
  83. Bakan Fatma Şahin .
    Kesinlikle ziyaret edilecek muhakkak randevu alın.
    BDP Emine Ayna.

    YanıtlaSil
  84. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:56

    haydi arık çok dinlendi 20 gündür hic bir şey yapmadık eğer meclis taile girerse 2014 de kadar unutun bu işi

    YanıtlaSil
  85. isa degirmenci1 Mayıs 2013 13:56

    emine ayna ile zaten alındı faTMA ŞAHİNE ULŞMAYA CALIŞACAğım

    YanıtlaSil
  86. İsa saat verin akşam için herkes olsun.Konuşalım.

    Yukarıda panodan duyuralım Ankara ziyaret tarihi ve her akşam istişare toplantısı için mesela saat 20oo 22oo arası çok daha iyi olur girip çıkanlar var denk gelemiyoruz en azından herkes geleceği katılacağı saatı bilir Ortak fikir üretiriz

    YanıtlaSil
  87. isa degirmenci1 Mayıs 2013 14:06

    20.30 da akşam tekrar toplanalım

    YanıtlaSil
  88. arkadaşlar nezaman gidilecekse yeri zamanı yazın

    YanıtlaSil
  89. Bu akşam 20,30 da buluşmak üzere o zaman

    YanıtlaSil
  90. isa degirmenci1 Mayıs 2013 14:07

    cüneyt bey bildirecek site
    yide yazacağız

    YanıtlaSil
  91. Bugün veya yarın Cüneyt bey uygun tarih açıklayacaktır.

    YanıtlaSil
  92. isa degirmenci1 Mayıs 2013 14:08

    allaH YARDIMCIMIZ OLSUN HAYDİ BİSMİLLAH

    YanıtlaSil
  93. isa degirmenci1 Mayıs 2013 14:09

    AMİNNN

    YanıtlaSil
  94. isa degirmenci1 Mayıs 2013 14:09

    HERKES AKŞAM BURDA OLSUN

    YanıtlaSil
  95. Değerli arkadaşlar hayırlı günler diliyorum. Sayın Palandöken'e; taahhüdü ihlal cezaları ile ilgili olarak, altı ayrı dosyayı; bilgi, belge, dokuman, dilekçe, gazete ilanı ve imza kampanyası dosyası olarak gönderdim. Bilgilerinize ve saygılarımla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

    Ulaşım için: palandoken@tesk.org.tr

    YanıtlaSil
  96. O saatlerde eve olur isem katılımcı olmaya çalışacağım. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  97. bi sorum var denetimli serbestlikten yararlananlar ne yapıyor bir sıkıntı varmı acaba?

    YanıtlaSil
  98. Değerli arkadaşlar..TESK...ten..sn.Palandökenle başka görüşen - konuşan oldumu?bana olan ifadesini aynen aktardım...ama KESK...ten de Palandökenin...kaleminden veya sekreterinden..randevu doğruluğunu..teyit ettirsek iyi olur düşüncesindeyim..Hasan Sığırcı bey..dosya-e-maili çok iyi olmuş..ilgili-becerili arkadaşların alternatif olarak üye oldukları ticaret ve sanayi odalarına da...Hasan bey hazırladığınız dosyaları...bizde kullanabilirmiyiz?paylaşım yaparmısınız?

    YanıtlaSil
  99. cumhurbaşkanına..Hasan beyin hazırladığı dosyaları e-mail olarak gönderebiliriz...bence çok iyi olur

    YanıtlaSil
  100. abi valla bizim ticaret odası başkanı kaçtı olsa idi iyi olurdu ama ne yazık oda iflaz etti kaçtı gerisi sen düşün anladınmı

    YanıtlaSil
  101. BUGÜN SAAT 20:30 DA ANKARA İÇİN BU SİTEDE TOPLANTIMIZ VARDIR ARKADAŞLAR OKUYANLAR OKUMAYANLARA SÖYLESİN BU SİTEDE TOPLANIYORUZ
    SAYGILAIMLA

    YanıtlaSil
  102. isa degirmenci1 Mayıs 2013 17:00

    sende olmasan ne yaparız abi eline sağlık

    YanıtlaSil
  103. isa degirmenci1 Mayıs 2013 17:00

    herkese duyrulur herkesi bekliyoruz mücadeleye devam

    YanıtlaSil
  104. Elbetteki. Mailinizi yazın göndereyim. Saygılarımla.


    Çek cezaları bakımından mücadele günlerimizde, Ankara'da bulunan bir grup arkadaşımız (eski çarlinin melekleri) randevu almış ve görüşmüşlerdi. Şimdi yine ziyarete gidebilenler olur mu? görüşme sağlanır mı? bilemem.

    YanıtlaSil
  105. Ceza almamış arkadaşlar veya yakınları...üye olmak kaydı ile...herhangi bir ilde....TAAHHÜDÜ İHLAL MAĞDURLARI....olarak bir DERNEK kurulması...ses getireceğini sanıyorum.DERNEKLER KANUNA GÖRE BU YASAL....onayı verende İÇİŞLERİ BAKANLIĞI..ola ki? reddi..sansasyon yaratır...basında üstüne atlar...ama kuruluş amacı...ve müraacaat metni adı TÜZÜK...tür çok iyi hazırlanması gerek...böylece şuan yapılan sanal girişim...RESMİYETE DÖKÜLMÜŞ OLUR....mutlak olarak İLK ÖNCE içişleri bakanlığı dikkkate alacaktır....nasıl bir ivme olur bilmiyorum...fikirdir

    YanıtlaSil
  106. güldürdün beni İlker...valla iyi geldi..oda başkanıda voltaladı ha..yahu hale bak...:))))))))))

    YanıtlaSil
  107. adli tatile girmeden bir şeyler olması gerek...isa bey çok haklı..

    YanıtlaSil
  108. isa degirmenci1 Mayıs 2013 18:59

    arkadaşlar bizler işimizi davamıza bakalım herkesten destek bekliyoruz lütfen ak parti genel merkeze bir an önce ziyaret yapalım önüm üzdeki hafta

    YanıtlaSil
  109. Selam arkadaşlar

    YanıtlaSil
  110. Kısa vadeli etkili program yapalım derim.Dernek fılan uzun vadeli işler oysa bizim acelemiz var

    YanıtlaSil
  111. ARKADAŞLAR YARASA OLMAYALIM KATILIMCI OLALIM

    YanıtlaSil
  112. katılımcı olalım evet.

    YanıtlaSil
  113. Saat 20 30 u gecti

    YanıtlaSil
  114. Kimse yokmu

    YanıtlaSil
  115. BURDAYIM İsa ve İlker de gelecek

    YanıtlaSil
  116. Gkhnc sadece sizmi varsiniz

    YanıtlaSil
  117. burdayım arkadaşlar

    YanıtlaSil
  118. Yorumunuz yönetici onayı bekliyor. Yorumunuzu görün.

    YanıtlaSil
  119. şimdilik öyle gibi arkadaşlar az sonra gelecekler

    YanıtlaSil
  120. Hangi dosyalarin yargitayda oldugunu bilen varmi

    YanıtlaSil
  121. neden engelliyorsunuz

    YanıtlaSil
  122. benim bilgim yok

    YanıtlaSil
  123. Sizin durumunuz ne

    YanıtlaSil
  124. Abi 20 30 dememismiydiniz

    YanıtlaSil
  125. Cüneyt beyde müsait olurlarsa katılacaklardı

    YanıtlaSil
  126. Bekliyoruz

    YanıtlaSil
  127. Saat 9 oldu abi

    YanıtlaSil
  128. isa degirmenci1 Mayıs 2013 20:50

    ewet arkadaşlar artık yürüyelim özgürlüğe

    YanıtlaSil
  129. ilk hedefimiz ANKARA

    YanıtlaSil
  130. isa degirmenci1 Mayıs 2013 20:51

    engel yok denetim var kardeş merak teme yorum cıkar

    YanıtlaSil
  131. isa degirmenci1 Mayıs 2013 20:52

    önümüzdeki hafta akp genel merkezindeyiz inşallah

    YanıtlaSil
  132. fikri olan kimler var.

    YanıtlaSil
  133. Arkadaşlar sistemden kaynaklanan gecikmeler olabiliyor endişeye gerek yok

    YanıtlaSil
  134. Cüneyt bey siz bize nasıl bir yol önerirsiniz

    YanıtlaSil
  135. isa degirmenci1 Mayıs 2013 20:53

    bizler varız meclis tatile girmeden bişeyler yapalım artık

    YanıtlaSil
  136. arkadaşlar bu bimerden attıgım mesajların hiç faydası yokmu

    YanıtlaSil
  137. Yoneticilerin yonlendirmesisi bekliyoruz

    YanıtlaSil
  138. isa degirmenci1 Mayıs 2013 20:54

    rendevu için uğraşalım bu hafta

    YanıtlaSil
  139. yönetici arkadaş neyi onayın yapıyorsunuz
    :(
    bumu özgur olmak bir sitede dahi özgur degiliz lutfen ya
    :(

    YanıtlaSil
  140. Gerçekten sadece tatil değil tatil dönüşü seçim tatili bütçe falan derken 2014 hatta 2015 kalırız

    YanıtlaSil
  141. isa degirmenci1 Mayıs 2013 20:55

    haftayada yolcu olalım artık başbakan iki gündür enafla haşır neşir oluyor

    YanıtlaSil
  142. kimler,kaç kişi gidicek.

    YanıtlaSil
  143. Abiler cuneyt bey isa bey gkhnc ne onerirsibiZ

    YanıtlaSil
  144. isa degirmenci1 Mayıs 2013 20:56

    başbakanımızın programını ögrensek ulaşmaya calışalım

    YanıtlaSil
  145. diğer partilerden bizlere yardım eden yokmu şu anda.

    YanıtlaSil
  146. bence etkili olabilme adına bayanların ağırlığı olduğu bir gurup olsun önerim

    YanıtlaSil
  147. Tammda aranmalar nolucak

    YanıtlaSil
  148. Arkadaşlar
    Ak parti genel Merkezine ziyaret için randevu alınması gerekir. her ziyaretçi bina girişinde durduruluyor, kim ile görüşülecekse makama soruluyor teyit alınması durumunda güvenlik şahsı katlara çıkarıyor kısaca randevu alınması şart.


    Ak parti Genel başkan yardımcılarını sürekli arayıp randevu almaya çalışmalısınız


    Bunun dışında genel merkez olsun, meclis olsun ziyaret yapılmasının dışında medyanın ilgisini çekecek bir girişim yapılmadığı müddetçe bunun fazlaca faydası olacağını sanmıyorum.


    Adamın biri işim yok gerekçesiyle baz istasyonuna çıkıyor günlerce medya işliyor artık takdir sizin haklı davanızda medyanın ilgisini çekmek zorundasınız.

    YanıtlaSil
  149. sadece ve sadece AKP ye ve BAŞBAKANA odaklanalım diğerlerden tam destek var zaten

    YanıtlaSil
  150. Katiliyorum

    YanıtlaSil
  151. medya cok önemli bir yer alabilirsek medyada bence hemen fark ediliriz cözum aralar

    YanıtlaSil
  152. isa degirmenci1 Mayıs 2013 21:01

    CÜNEYT BEY BİZİ KABUL ETMEZLERSE BEN AĞACA VEYA BAZ İSTASYONUNA CIKARIZ İKİ KİŞİ

    YanıtlaSil
  153. Bu AKP den randevu işini kimler becerebilir aramızda

    YanıtlaSil
  154. isa degirmenci neden yorumlarımı engelliyorsunuz :(
    sebebi nedir

    YanıtlaSil
  155. isa degirmenci1 Mayıs 2013 21:03

    KARDEŞ PANİK YOK YARASALAR GİRİYOR SİTEMİZE O YÜZDEN CÜNEYT BEY DENETİMLİ OLARAK TAKILIYOR

    YanıtlaSil
  156. Arkadaşlar yanıtla kısımdan değil bütün yazılarınızı buradan yazınki hepimiz okuyalım yoksa altta kalıyo atlayabiliriz ENGELLEMEDE YOK sistemde sıkıntı var

    YanıtlaSil
  157. gazeteye ilan için ne kadar ücret lazım arkadaşlar
    bilen varmı

    YanıtlaSil
  158. isa degirmenci1 Mayıs 2013 21:04

    KİMSENİN YORUMUNU ENGELLEDİĞİMİZ YOK ZATEN BENİM BÖYLE BİR YETKİM YOK SADECE CÜNEYT BEYİN VAR BEN SADECE SİLEBİLİRİM

    YanıtlaSil
  159. İlan daha once denendi

    YanıtlaSil
  160. vallahi abi32 tirilyon

    YanıtlaSil
  161. agaç a tırmanmadan başka fikri olan yokmu?

    YanıtlaSil
  162. isa degirmenci1 Mayıs 2013 21:06

    ARTIK ELİMİZİ CABUK TUTUP SES GETİRECEK BİŞEYLER YAPALIM ARTIK YOKSA 2014 DE KALIR

    YanıtlaSil
  163. herkese hayırlı akşamlar

    YanıtlaSil
  164. KUSURA BAKMAYIN SEYAHATTEYDİM YENİ YETİŞTİM

    YanıtlaSil
  165. hoşgeldin ilker

    YanıtlaSil
  166. isa degirmenci1 Mayıs 2013 21:07

    İLKER FİKRİN VARSA SÖYLERMİSİN YOKSA İKİMİZ AĞACAMI CIKACAĞIZ

    YanıtlaSil
  167. EEEEEEEE ABİ NE YAPIYORUZ ŞİMDİ

    YanıtlaSil
  168. denetimlilerin son durumu nedir. imza atmaya korkar olduk.

    YanıtlaSil
  169. Esnaf ve oda başkanlarıda katılsa çok super olur.
    Alanya esnaf odası bşk çağırsanız gelmez mi ?
    Yanlış hatırlamıyorsam M.Ali Şahin in seçim bölgesi Alanya.
    O da seçim bölgesi için destek yapar diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  170. ilker meclisin catısına cıksınn

    YanıtlaSil
  171. ben oktay beyle görüştüm kesin olmamakla beraber randevu almaya çalışcak kendisi dışarda zaten süleyman soylu ve numan kurtuluşla görüşmüştü tekrar görüşüp randevu almaya çalışcak.

    YanıtlaSil
  172. ARKADAŞLAR DEGERLİ BÜYÜKLERİM CÜNEYT BEYİN LAFINI BOŞA ATMAYIN EGER GİDECEKSEK RANDEVÜSÜZ OLMAZ ÖNCE BU KONUYU TARTIŞALIM SIRA İLE GİDELİM

    YanıtlaSil
  173. isa da meclis camisinin minaresine tırmansın.2 ayrı koldan saldıralım

    YanıtlaSil
  174. ÇÜNKÜ EN SONKİ ANKARA ZİYARETİMİZDEDE RANDEVÜSÜZ OLUNCA SIKINTILAR YAŞADIK

    YanıtlaSil
  175. Recep super bu iki yeni genel başkan iyi olur

    YanıtlaSil
  176. zaten 2 ziyaret yapılmadımı?

    YanıtlaSil
  177. ilker ankarada gine yalnız kalır gine gelecem diyenlerin hiç biri gelmez

    YanıtlaSil
  178. Abiler ben daha once fiziki olarak herkesin kolay ulasacagi bir yerde bir araya ge

    YanıtlaSil
  179. isa degirmenci1 Mayıs 2013 21:12

    CIKARIZ KARDEŞ AYA BİLE CIKARIZ

    YanıtlaSil
  180. ABİ SENİN DURUM NE İSE BENİMDE DURUM O BİLİYORSUN NİGDEDE BİLE AKİL İNSANLARIN ORADA SIKINTI YAŞADIM

    YanıtlaSil
  181. u hükümetin çözüm sürecinde HERKESE İHTİYACI VAR.
    Bizde bu fırsatı kullanalım ÇÖZÜM İÇİN Esnafa tüccara İş adamına %100 ihtiyacı var iyi değerlendirirsek bizim işimiz %100 hallolur.
    BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM.
    Bizde TAAHHÜD MAĞDURLARI OLARAK akıl insanlar gibi bütün bölgelerde destek olacağımızı hissettirelim.sayımız az değil.
    250.000 İNSAN BÜTÜN TÜRKİYE DE.

    YanıtlaSil
  182. medya olarak ahmet tasgetirenin sözü var ona baskı yapalım gazeteci yollasın

    YanıtlaSil
  183. tavukcu hemserim nasılsın

    YanıtlaSil
  184. Ben 20 kişi yeter diyorum Cüneyt bey ne der

    YanıtlaSil
  185. NE ZAMAN ALDIN DENETİMLİLİGİ

    YanıtlaSil
  186. ii çok şükür sen nasılsın

    YanıtlaSil
  187. sen yaparsan yapan baska kimse gelmez ben gelirim yanında makam söförlüğünü yaparım benden baska bişi bekleme

    YanıtlaSil
  188. isa degirmenci1 Mayıs 2013 21:15

    20 KİŞİ DEĞİL ELİ YÜZ BİLE OLUR YETERKİ HERKES DESTEK OLSUN

    YanıtlaSil