Alim IŞIK Taahhüdü İhlal Genel Kurul Konuşması

Taahhüdü ihlal hapis cezaları Prof. Dr. Alim Işık TBMM Genel kurul konuşması, çek mağdurlarıKütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim IŞIK'ın "Ceza Muhakemesi Kanunu ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı" nda Disiplin ve tazyik hapsine mahkum edilenlerin Tasarıyla getirilen infaz ertelemesinden yararlandırılmasına yönelik önerge ve TBMM konuşması.

Prof. Dr. Alim IŞIK (Kütahya Milletvekili) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri, görüşülmekte olan 365 sıra sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının 4′üncü maddesi üzerinde vermiş olduğumuz değişiklik önergesi hakkında söz aldım. Bu vesileyle yüce Meclisi ve bizleri izleyen değerli milletimizi saygıyla selamlıyorum.

          Değerli milletvekilleri, daha önce de çoğu kez görüldüğü gibi, bu tasarı da bir AKP klasiği olarak önce millete zehrin içirildiği ardından da bazı tatlandırıcılarla bunun unutturulmaya çalışıldığı bir tasarıdır. Sözde “anadilde savunma hakkı” gibi son derece masum gerekçelerle ifade ettiğiniz ama aziz Türk milletinin bölünmesine yönelik önemli adımlardan birisi olan düzenlemeyi ilk 2 maddede getirdikten sonra şimdi bu maddelerle "Bazı mağdurlara iyileştirme getiriyoruz" adı altında düzenlemeleri görüşmekteyiz. 4′üncü madde de özellikle, kasten ya da taksirli olarak suç işlemiş olan bazı hükümlülerin cezalarının infazının ertelenmesiyle ilgili düzenlemeleri içeriyor. Ardından, bu erteleme süresi içerisinde herhangi bir kamu davası açılmış ise bu ertelemeden yararlanan kişilerin hemen yeniden ceza evine tıkılmasını öngörüyor. Dolayısıyla, bu 3′üncü fıkranın, bu iyileştirmeler içerisinden çıkartılmasını öngörüyoruz.

          Bir diğer konu da 6′ncı fıkranın (c) bendinde: "Disiplin veya tazyik hapsine mahkum olanların bu iyileştirmelerden yararlanamaması yani getirilen ertelemeler bunlar hakkında uygulanamaz" denmektedir. Önergemizde de bu (c) bendinin çıkarılmasını yani disiplin veya tazyik hapsine mahkum olmuş olanların da bu iyileştirmelerden yararlandırılmasını istiyoruz.

          Değerli milletvekilleri, AKP’nin on yıllık yönetimi sürecinde, bugün, 20 bine yakın taahhüdü ihlal suçlusu ceza evinde, 250 bin dolayında da ceza evine girmemek için kaçak durumda. Şimdi, herkese iyi kötü bir iyileştirme yaptığınız bu düzenlemede, sizin kötü ekonomik politikanız yüzünden geçimini sağlayamaz, taahhüdünü yerine getiremez duruma gelmiş, verdiği her taahhüt başına da üç aya kadar tazyik hapsi almış olanların suçu, günahı nedir? Kasten adam öldürmüşse erteleme var ama geçimini sağlayacak bir işi olmadığı için veya zamanında borcunu ödeyemediği için mahkum durumuna düşmüş olanlara yok! Bu nasıl adalet?

          Sayın Bakana geçen, bir kanunun görüşmeleri sırasında sorduk, "Bu durumda olanların sayısı nedir?" dedik, o sayıyı veremedi. Dün Sayın Başbakan Yardımcısına, bu tazyik ve disiplin hapsine mahkum edilenlerin neden yararlandırılmadığını sorduk. Verdiği cevabı sizlerle paylaşıyorum: "Bu cezalar kişiyi bir hususta zorlamaya yönelik cezalardır. Bu nedenle tasarıda getirilen cezanın infazı hükümlerinden yararlanamayacaklardır". Yani zorlayın, zorlayın da canını mı alacaksınız bu insanların? Bu insanlara iş verdiniz de çalışıp borcunu mu ödemediler? Dolayısıyla, bu önergenin yerinde bir önerge olduğunu düşünüyoruz. Mademki bu toplumda barışı sağlamak için çok güzel sözlerle barıştan söz ediyorsunuz… Dağdakine af var ama vatandaşlık görevini yerine getirmek için çabalayan, uğraşan insanlara yok!

          Elimdeki, Balıkesir’in Susurluk ilçesinden, bu mağduriyetten mahkum olmuş bir insanın mesajını sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisi ceza evinde. İzin almış, evine gidiyor, hanımı da aynı suçtan dolayı yine taahhüdü ihlale uğramış, gözünün önünde, yedi aylık çocuğuyla beraber hanımını ceza evine götürüyorlar.

          Değerli milletvekilleri, buna benzer çok örnek var. Hanımı ve kendisi ceza evinde, çocukları intihar etmiş olanlar var. Geliniz, eğer adalet istiyorsak, barış istiyorsak, huzur istiyorsak bu konuya da bir çözüm bulalım. Bu konu, milletin isteyerek durumu kötüye gittiği bir konu değil, tamamen sizin kötü politikalarınız, borca dayalı para sistemi nedeniyle milleti borç altında boğduğunuz bir düzenin sonucudur.


Prof. Dr. Alim IŞIK, Taahhüdü ihlal, Tazyik Hapsi, Ödeme Şartını ihlal, Cezaevi, TBMM

2.600 yorum:

  1. mağdurum kahretsin31 Ocak 2013 18:16

     Türkiye tarihi bir süreçten geçiyor... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Teke Tek Özel'de Fatih Altaylı'nın konuğu oluyor. mail yağmuruna tutalım

    YanıtlaSil
  2. Ahmethacioglu31 Ocak 2013 18:21

    İstanbul da tek başına ne yapmaya geldiği anlaşılamayan ve kaybolan bir ABD li kadın için bütün ülke Mit CİA Polis jandarma herkes seferber oldu..Bizim borcundan taahüddünden dolayı kayıp hapiste yatan kaçak vatandaşlarımıza kimse yan bile bakmıyor.Bir Amerika'lıyı böyle bir şeyden dolayı hapse atsalar dünya yerinden oynar..Biz tüm vatandaşlar olarak kuzu gibiyiz..Hiç bir şeye sesimiz çıkmaz.Bizi kesseler kimsenin ruhu duymaz..Çukura düşsek yardım bile çağıramayız.Aynı şimdi taahüd çukuruna düştüğümüz gibi..Bizde mi bir terslik var ..Madem o kadar kişiyiz niye sesimizi duyuramıyoruz..Neden ezilen hep biz oluyoruz.Gerçek suçlular bile çıkacak bir kaç güne! Şaka gibi inanamıyorum hala..Nedir bu ya.ne bu çifte standart ? bizler ne kadar suçluymuşuz ..Nedir günahımız .Daha ne yapalım?

    YanıtlaSil
  3. ALPERENtahakara31 Ocak 2013 18:37

    TAMDA ADAMINI BULMUŞUN O ŞEREFSİZİN TEKİ BİRTANE MESAJIMIZI BİLE OKUMAZ.

    YanıtlaSil
  4. kardeş bu kadar karamsarlıkların arkasından senin yazın yeniden yüreğime su serpti. inşallah hayırli bir gelişme olur

    YanıtlaSil
  5. özellile yazmışlar ya arkadaşlar bu nasıl bir vijdandır,ama bunu 4 yargı paketiyle halledeceklerdir.yoksa kendileri bu vebaldan kurtulamazlar.bizi nasıl terör suçlusuyla tecavüzcüyle anı kareye koyuyorlar utanç duydum.arkadaşlar.ama hergün yeni gündemle bu yasalar ülke gündemine oturdu bu yasayı 4 yargı paketi adı altında avrupa yasalarına uyum şeklinde uyduracaklardır.vede adını avrupa istedei biz isteömedik hiç kimse borcundan dolayı özgürlüğünden alıkonulamaz maddesine göre halledeceklerdir sabretmek vede olacak gözüyle mücadeleye devam imeil faks mesaj gazetelerin fakslarına insan hakları kon.imeillerine ve fakslarına tvçların fakslarına hepsine çekelim arkadaşlar u yasanın çıkmaması halinde intharların çoğalacağını anlatalım arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  6. mutlu kardeşim  bende boş durmuyorum sizler gibi ben ,bürokrasiden gelmeyim bu sistemi çok iyi bildiğimden bu olaylara tahrikle değil mağduriyetimizi güzel bir dille anlattım vede ilgili ulaşılabilecek yerlere çektim tabi hepimizin bu sayfaya gönül verenlerin vede menfaat beklemeden bu sayfadakı arkadaşlar cani gönülden yardımlarını esirgemeyen cüneyt bey,hasan sığırcı emin bey sibel kardeşim tarık,taahhüt mağdur ve sepil bacımıza sonsuz teşekkürler bu mağdurların duaları makbuldur çünkü allahtan başka etrafımızda kimse kalmadı çoğu zaman eşimiz bile bizi ya terketti veyut düşmanlarımızın safına geçti,allah kimseyı kimsyeye uhtaç etmesin.ıŞimdi tv.dan yayınlıyorlar 18 ayın altındaki mahkumlar tahliyelere başlamış içim yanıyor arkadaşlar birtek içeride terör vede taciz tecavüzcü birde bizim garibanlar kaldı allaha revamı boş durmayın arkadaşlar ..

    YanıtlaSil
  7.    Ana haber bültenini izliyorum ve tüylerim diken diken oldu... Herkes ama herkes tahliye oluyor bir tek bize yok... O parti, bu parti hepsini bi yana bırakın arkadaşlar samimi söylüyorum BDP'ye yüklenelim, BDP hangi kanunu derse bu iktidar onaylar

    YanıtlaSil
  8. gebertememiş mi 

    YanıtlaSil
  9. malesef arkadaşım törör suçları tecavüz suçları örgüt suçları ve bize tahhaüt cezalarına af yokk maseleff kahrından ölür insan değilmi

    YanıtlaSil
  10. malesef arkadaşım törör suçlarına örgüt suçlarına tecavüzcülere ve bizlere taahhüt mağdurlarına yok nekadar üzücü insan ölesi geliyor aynı yere konmaktan

    YanıtlaSil
  11. ONLARDAN YARDIMMI  YATARIM DAHAIYI 

    YanıtlaSil
  12. arkadaşlar matbu olarak basmışlar herkese aynıu şeyi gönderiyorlar lütfen doğru kanallara yönelin,bimer deki memurlar bunun son noktasında.

    YanıtlaSil
  13. kardeşim panik yapma biz herzaman senin yanındayız sabret bu beladan kurtulacağız.

    YanıtlaSil
  14. izmir 43 arkadaşım bu konular ülke gündemine oturdu bu tip haberler bizleri herne kadarda üzsede bir yerde sesimizin yükselmesidir.bu sosoyal cinnetlere elbettki dur diyeceklerdir.ama anlayamadığım,900 tl borç ,için nasıl cezevine girecek arkadaşlar böyle bir şey yok  burda 5 tl yardım etsek kurtulur kadıncağız vay çağ atlayan ülkemvay gelde halimizi gör nasıl çağ atlattırıyorlar acımasız tefeci ruhlu amcalar ama onların sevinci yakında kursaklarında kalacak arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar kimseler yok artık kimseden güzel haberlerdemi yok iyice tükendimi umutlarımız karamsar olmaya başladım nerdeyiz arkadaşlar yokmu yeni gelişmler site bir iki gündür sakin neler oluyor 

    YanıtlaSil
  16. ahmet yıldız31 Ocak 2013 20:03

    arkadaşlar bu tahhatüd vebasından kurtulmanın tek çaresi sesimizi duyurmaktan geçiyor buna odaklanalım siteyi siyasilerde takip ediyor 4.yargı paketi gelene kadar tahattüd için bastırırsak başarı gelir yoksa yine başbaşa  bizden bir adım bekleniyor bizim bu yolda koşup yorulmamız lazım hadi arkadaşlar elimizden geleni bir kez daha yapalım

    YanıtlaSil
  17. Arkadaşım akp milletvekillerine başkanlarına ulaşmaya bak elbetteki mhp de destek olacak ama asıl akp hatta BDP milletvekillerinede ulaşın hepsine şuan ihtiyacımız var kel dostun kel arkadaşı olur onlarda akp milletvekillerine baskı yaparlar bölgemizde köyler boşaldı derler her imkanı değerlendirin amaç bizim kurtuluşumuz. adam ayırma zamanı değil arkadaşlar boş durmayın bu 4 yargı paketinde kesin olacak gözüyle bakiyorum.hatta kamer genç e ulaşın o ol orta konuşan bir insan onun telefonu varsa bana birileri bi atsın imeili ile beraber onu elindeki feneri ,le meclise gönderelim ışık olsun arkadaşlar boş durmayı.

    YanıtlaSil
  18. imza kampanyalarına yönelin arkadaşlar ben dahil çoğu arkadaşımı o kanal sürükledim boş durmayın 

    YanıtlaSil
  19. aynen öyle ahmet yıldız kardeşim sabahleyin ona aynen şu msj.yazdım sn.potakal  kaplubağalarıi, köpeklerini ve ne kadar alakasız haberleri yayınlıyorsun bıi bu icra taahhüdünden yatan insanların sesi olamadın.bunu bilki bu msj lardan senin patronun cebine bu mağdurlardan geçen paralar özellikle bu mağdurların bedduası seninle sn. portakal ister okur ister okumasın ama birgün bu kanallarda mecburiyet karşısında  özgürlğümüzü duyarsan o sevincin kursağında kalacak ve o ankı suratını merak ediyorum sn.portakal muğla dan kubilay bugün sabah yazdım tlf gönderdi 2 saat bekledim tabi yine işine gelmedi işgüzar satılmış sn.portakal ve onu gibileri.

    YanıtlaSil
  20. yeşil karadenizlim31 Ocak 2013 20:15

    arkadaşlar bilhassa bu yasa çıkarken bu yasadan yaralanmayacakların listesinin en sonuna tazyik suçlarını koymuşlardı bu benim çok dikaatimi çekmişti benim anladığım lobiler ağır bastı mecburen hükümet yasayla bunu belirtmek zorunda kaldı ama inanalım bu yasa artık hükmünü kayıpetti ister istemez bu yasa çıkacaktır.şu an çıkarılan bu yasa adaletli değildir.ben bu yasanın hükümet tarafından ne yapıp ne edilip taahüt mağdurlarının bu çilesine son vereceğine inanıyorum çünkü taahüt mağdurlarının çok hemde çok olduğu gözler önündetir.bakın insanlar artık intihar etmeye başlamışlardır.ben burda taahütte bulunan tüm arkadaşların çoğunun ceza alacaklarını bilmeden taahütte bulunduklarına inanıyorum.bakın ak fikir .com sibel kardeşimizin hasan sığırcı beyin ahmet hacoğlunun ve ismini hatırlayamadığım arkadaşların taahüt mağdurları hakkında göndermiş oldukları dilekçe örneklerini yayınlamışlardır.sizden isteğim ak.fikir. coma girerek bu arkadaşların yayınlanmış olan dilekçe örneklerine destek vermenizdir.çünkü ak.fikir bizimle beraberdir.çünkü bu siteyi muhakak akp li miletvekileri bakanlık bürokratları izlemektedir.dikaat çekilmiştir bizde ak.fikirde yayınlanan yorumlara destek olalım ben tüm ak.fikir.comda taahüt mağdurlarının yayınlamış olduğu görüşleri fecimde paylaştım gerekli yorumlara katkı yaptım sizlerde az kaldı gayretlerinizi esirgemeyiniz ben taahüt mağduru değilim ama haksız olan bu yasanın düzeltilmesi için canı gönülden sizleri desteklemekteyim.çünkü ben sayın başbakanın bakanların ve diğer miletvekilerinin taahüüt mağdurlarını kapsayacak daha düzenli tertibli yasayla bu insanların çilesine son vereceklerdir.biz bizi yarattan mevlama güveniyoruz er geç herkes gerçekleri görecektir.bu 340. madde kaldırılacaktır.bunuda sayın başbakan yapacaktır.

    YanıtlaSil
  21. Ahmethacioglu31 Ocak 2013 20:18

    Abi bu biçim bir yer oldu buraları ya? Tüm caniler asıl suçlular ana haber bültenlerinde boy gösterip .." Oh ne güzel özgürlük yeniden doğmakmış gibi diyorlardı "..Bir anda kendi durumumuzu düşündüm.Ben bugüne kadar esnaflık yaparak sanayide zar zor geçinmeye evime ekmek götürmeye  çalışırken kendimi borçlandığım için kendimi hapiste bulacağım.  Hain  psikopatlar hırsızlar yankesiciler katiller dışarı çıkıp bana el sallayacaklar.Bu adaletse alın sizin olsun.Yaşanmaz bu ülkede yemin ederim.Böyle bir adaletsizliğe kargalar kıçlarıyla güler.Gizli kamera şakası gibi..Biri bana bunu izah etsin.Biri beni çimdiklesin bu gerçek değil desin...İnan üzülüyorum.İçimden daha başka şeyler geçiyor onları buraya yazamıyorum..Allah hepsini bildiği gibi yapsın..Sular mı çekilir balık mı karıncayı yer yoksa karınca mı balığı yer bunu göreceğiz.Milletimizle adalet(adaletsizlik)adı altında böyle dalga geçildiği bir süreç görülmemiştir.

    YanıtlaSil
  22. yeşil karadenizlim31 Ocak 2013 20:28

    arkadaşlar bilhassa bu yasa çıkarken bu yasadan yaralanmayacakların listesinin en sonuna tazyik suçlarını koymuşlardı bu benim çok dikaatimi çekmişti benim anladığım lobiler ağır bastı mecburen hükümet yasayla bunu belirtmek zorunda kaldı ama inanalım bu yasa artık hükmünü kayıpetti ister istemez bu yasa çıkacaktır.şu an çıkarılan bu yasa adaletli değildir.ben bu yasanın hükümet tarafından ne yapıp ne edilip taahüt mağdurlarının bu çilesine son vereceğine inanıyorum çünkü taahüt mağdurlarının çok hemde çok olduğu gözler önündetir.bakın insanlar artık intihar etmeye başlamışlardır.ben burda taahütte bulunan tüm arkadaşların çoğunun ceza alacaklarını bilmeden taahütte bulunduklarına inanıyorum.bakın ak fikir .com sibel kardeşimizin hasan sığırcı beyin ahmet hacoğlunun ve ismini hatırlayamadığım arkadaşların taahüt mağdurları hakkında göndermiş oldukları dilekçe örneklerini yayınlamışlardır.sizden isteğim ak.fikir. coma girerek bu arkadaşların yayınlanmış olan dilekçe örneklerine destek vermenizdir.çünkü ak.fikir bizimle beraberdir.çünkü bu siteyi muhakak akp li miletvekileri bakanlık bürokratları izlemektedir.dikaat çekilmiştir bizde ak.fikirde yayınlanan yorumlara destek olalım ben tüm ak.fikir.comda taahüt mağdurlarının yayınlamış olduğu görüşleri fecimde paylaştım gerekli yorumlara katkı yaptım sizlerde az kaldı gayretlerinizi esirgemeyiniz ben taahüt mağduru değilim ama haksız olan bu yasanın düzeltilmesi için canı gönülden sizleri desteklemekteyim.çünkü ben sayın başbakanın bakanların ve diğer miletvekilerinin taahüüt mağdurlarını kapsayacak daha düzenli tertibli yasayla bu insanların çilesine son vereceklerdir.

    YanıtlaSil
  23. çıkan yeni kanunla taaüttü ihlal den içerde olanlara af çıktı yakalamasaı olanlara denitim serbestliktem af herkese hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  24. muğla dan selamlar taaütü ihlalde n cezaevinde yatanlara af yakalamsı olanlara denitimli serbeslikten af herkeze hayırlı olsun 

    YanıtlaSil
  25. arkadaşım tazyik displin hapsi yanı tahhütihlal olanlara yok lütfen bilinçli yaz lütfen milleti umutlarını kırma

    YanıtlaSil
  26. arkadaşım tazyik displin hapsi yanı tahhütihlal olanlara yok lütfen bilinçli yaz lütfen milleti umutlarını kırma

    YanıtlaSil
  27. ne yok kardeşim ara cezaevlerini taütü ihlaldan denitimli serbetslikten çıkan varmı diye sor 

    YanıtlaSil
  28. aradım arkadaşım gardiyanla konuştum yok diyor sen nerden eminsin bukadar çıkanmı varr ben çıkan onaylanan kanunu okudum yok inşallah ben yanılırım ama yok dostumm kaynak söle emin olduğun ney

    YanıtlaSil
  29. yeşil karadenizlim31 Ocak 2013 20:42

    ali bey kardeşim bilhassa kanundan yaralanmayacakların en son şıkkında tazyik cezasını kapsamıyor diye yazılmıştı yanlış duymayasın

    YanıtlaSil
  30. ARADIM  ÖYLE BİRSEY YOK ARKADASLAR 

    YanıtlaSil
  31. burdaki amacımız tabikide af olması ama bilinçli yapalım kanunları okuyarak takip ederek ağızdan dolma laflarla değil hepimizin macı kalkması tabikide ama malesef yanlış bilgi arkadaşım umutlanan kişileri kırılmasına sebeb oluyosun bizler içinde daha çok yıkım oluyor sevinip yeniden düşünmek zor arkadaşım inan sende olmasını istediğine eminim ama dostum yok öle br şey 

    YanıtlaSil
  32. yeşil karadenizlim31 Ocak 2013 20:48

    ali bey siz bunu nerden çıkarttınız kaynağınız neresi 

    YanıtlaSil
  33. taaüyütü ihlalden cezaevlerinde yatanlr bu gece saat 24.00 tahliye oluyo yakalaması olanlarda savcılık tarafından denetimli serbestlikten bırakalacak 

    YanıtlaSil
  34. yeşil karadenizlim31 Ocak 2013 20:52

    ali bey yanlışlık olmasın bu çıkan yasada öyle bir kanun yoktu

    YanıtlaSil
  35. arkadaşım dostum haber nerden bilgiyi nerden aldın bu umutlu haberin sonunda yokmuş dmek acı olur hepimiz mağduruz bekleti içindeyiz bilgi nerden resmi gazetde çıkan kanunu okusana tazyik disiplin hapsi YARARLANMAZ diyor dostum kaynak nerden

    YanıtlaSil
  36. Kardeş ne diyorsun sen ciddimi söylüyorsunnn ya arkadaşım kalp atışların yükseldii ya nereden aldın bu haberi bak bu işin şakası olmaz kaynak sağlammı?????????????

    YanıtlaSil
  37. slm arkadaşlar 

    YanıtlaSil
  38.  arkadaşlar bu vermiş olduğum bilgi doğrudur gece 12 den sonra anlarsınız yada yarın gündüz gözüyle bu güzel haberin doğru oldunu anlarsınız

    YanıtlaSil
  39. be arkadaşım resmi gazetede yazmayan yasya nasıl eminsin kaynak diyoruz anlarsınız diyosun face sayfandan baktım sende bu konu ile ilgilenen kişisin ama kaynak neresi gardiyan aradım ben yok diyorlar onlar hariçdiyorlar 

    YanıtlaSil
  40. ali kiraz kardeşim bak insanlar hep umutla bu haberleri bekliyor ya kanunda bunlar af yok diyor bildiğin duyduğun bilgiyi burada paylaş yoksa bu yaptığın iyilik değil insanları kaosa sürükler lütfen kardeşim hadı açıkla nerden duydun herkesin kulağı tv.lerde ek bir kararmı çıktı adalet bakanlığından hadi açıkla kardeşim.

    YanıtlaSil
  41. arkadas bende tahut madurum bende bu sıteye üye oldum benide bilgilendirimisiniz benimde 7 tane tahutum gecti yakalamalarım cıktı bu tahutlerde zaman asımı varmı

    YanıtlaSil
  42. Ya arkadaşım milleti fıtık etme duyduğun şeyi paylaş böyle demekle olmuyor bende duydum 15 bin kişi serbest kalacak ama biz varmiyiz.arkadaş.

    YanıtlaSil
  43. ARKADAŞLAR ŞİMDİ CEZA EVİNDEN GARDİYAN Bİ ABİMİZİ ARADIM 200KİŞ ÇIKIYOMUŞ FAKAT TAHHÜTTEN YATAN ARKADAŞIM ÇIKAMIYORMUŞ TAAHHÜTLERE YOK ADLİ PARA CEZASINDAN YATANLAR ÇIKIYOMUŞ 

    YanıtlaSil
  44. arkadaşım sen sakin ol bekle bir kanağına ulaşalım haberin belkide doğru söylüyor.

    YanıtlaSil
  45. Sn.ali kiraz saat 12 den sonra serbest kalanlar var ama bu haberin kaynağı nedir bu kadar emin olma bu haber doğruysa yarın bunun müjdesini benden al hesap nmaran ver ben bunu ödülelendirmek istiyorum yarın benim maaş günüm hadı arkadaşım.

    YanıtlaSil
  46. BEN CEZA EVİNİ ARADIM ŞİMDİ TAAHHÜTTEN YATAN AKADAŞIM ÇIKAMIYOR 200 KİŞİNİN DOSYASINI HAZIRLIYORLRMIŞ GECE AHLİYELER VAR AMA TAHHÜTTEN YOK DOSTUM ALİ ARKADAŞIMIZ YANLIŞ BİLGİ VERİYOR MİLLETİ DAHA ÇOK YIKIYORR

    YanıtlaSil
  47. Ali bey sen beyin travması geçiriyorsun arkadaş muğla dev.hast psikiyatri kiliniğine git abim eğer dediğin yarın çıkmasa banada bir yatak ayarla kardeşim 

    YanıtlaSil
  48. inşallah allah dan hayırlısı  

    YanıtlaSil
  49. selam arkadaşlar şimdilik böyle bir bilgi yok arkadaşta yanlış anlaşılma var

    YanıtlaSil
  50. Allah aşkına şakamı buya nasıl bilgi veriyorsunuz kalpten gidecek insan

    YanıtlaSil
  51. herhan gibi yanlış bilgi yoktur  arkadaşlar gece 12 den sonra cezaevlerinden çıkımlar yapılacak bekleyip görün doğru mu diğilmi diye boşa konuşmata gerek yok 

    YanıtlaSil
  52. sölüyoruz ama adam inat etti arkadaşım böle bilgiler bizleri daha çok üzer lütfen daha dikkatli olalım sizler daha yakından takip edin bu kişleri lütfen herkez birkere daha yıkıldı

    YanıtlaSil
  53. arkadaşım allah aşkına yapma tahliyeler var tabikide ama tahhütihlallere yokk tazyik disiplin hapislere yok arkadışım yokk

    YanıtlaSil
  54. sayın sayfa sakinleri
     

    MERHABALAR 3.gün önce sayfamızdan bulunanbir sayfa sakininin bir sorusuna cevap veremdim diye bu sayfada olmadık duymadığım laflar kalmadı arka arkaya tam 8 ayrı ayrı yazılar yazdı bırakın yazıları ağza alınmayaçak kelimelerle dolu laflar uyarılarıma rahmen ama anlamdı en sonunda yazılarını sildim ve engeli yaptım yazdığı yazıda ben bu sayfada olduğum sürece bu sayfa kan kaybetiyormuş belki doğru söylüyor diye 3. gün boyunca girmedim ama siz sayfa sakinlerden çok telefonlar aldım ve onlarada konuyu izah ettim EMİN ABİ NE alaka diye söylüyenler bile oldu ama bakıyorum sayfa hareket olmayıp yavaş yavaş kan kaybettiğini gözlerimle gördüm ve bir çok sorusu yarım kalıp ve cevap alamayın mağdurlar çekip gidenler oldu hala aynı görüşte olan arkadaşlar varsa açıkca belirsin lütfen bir sayfa sakininin bir sorusuna cevap veremdim diye bu sayfada olmadık duymadığım laflar kalmadı arka arkaya tam 8 ayrı ayrı yazılar yazdı bırakın yazıları ağza alınmayaçak kelimelerle dolu laflar uyarılarıma rahmen ama anlamdı en sonunda yazılarını sildim ve engeli yaptım yazdığı yazıda ben bu sayfada olduğum sürece bu sayfa kan kaybetiyormuş belki doğru söylüyor diye 3. gün boyunca girmedim ama siz sayfa sakinlerden çok telefonlar aldım ve onlarada konuyu izah ettim EMİN ABİ NE alaka diye söylüyenler bile oldu ama bakıyorum sayfa hareket olmayıp yavaş yavaş kan kaybettiğini gözlerimle gördüm ve bir çok sorusu yarım kalıp ve cevap alamayın mağdurlar çekip gidenler oldu hala aynı görüşte olan arkadaşlar varsa açıkca belirsin lütfen

    YanıtlaSil
  55. abi zaman ayrılma zamanı değil birlik zamanı sonuçta

    YanıtlaSil
  56. ALİ KİRAZ KARDEŞİM BU BİLGİ DOĞRUMU. BİZLERİN DURUMUNDA İNSANLARIN UMUTLANMASI VE HAYAL KIRIKLIKLARI İKİ KELİME YAZIYLA OLUR LÜTFEN BU VEBALİN ALTINA GİRME

    YanıtlaSil
  57. deniz ısık31 Ocak 2013 21:28

    kardes insallah haklısındır 

    YanıtlaSil
  58. arkadaşlar ben de taaütü ihlal mağduru olarak sizlerle aynı durumdayım ve vermiş olduğum bilgi kesinlikle doğrudur

    YanıtlaSil
  59. deniz ısık31 Ocak 2013 21:34

    biz sizi rahatsız zannediyor duk.burada mucadele eden zaten iki elin parmakları kadarız kusme darılma zamanı degil emin bey

    YanıtlaSil
  60. taahüd magduru31 Ocak 2013 21:43

     ewet arkasdaşlar denizli sarayköyde yatmakta olan bir arkadaşında taahütcüleri bırakacaklarını söylyenler varmış hayırlı allahtan artık inşallah doğrudur

    YanıtlaSil
  61. sevgili yoldaşım arkadaşım eğer konu işlem aşamasında olsa diyeyimki biligiyi sakla doğrusuda odur kişiye yüklenme olmasın diye ama bu çıkçak değin konuyu saklamnın anlamı yok inan şu an herkez çaresizce bekliyor resmi gazetede çıkan kanunu oku madde 4 c fıkrasında özlelikle belirtmişler tazyık disiplin hapsi yararlanamaz diye anca olmsı için ayrı yasa çıkması lazım ama öğlede birşey mumkun değil şu an bir gecede olamsı imkansız adli para cezaları ile karışırıyo olabilrsin ben diyorum ya az önce gardiyanla konuştum gece tahliyeler olucak dedi 200 kişinin dosyasını ypıyorlarmı ama tahhütten yatan arkadaşımı sordum onlara yok dedi benimde biliyor tahhütten arabdığımı ve geçen sende 4 dosyadan yattım onun için acısı buyuktur böle olmayan haberleri yayınlamak lütfen arkadaşım şimdiden özür dile yanlış bilgi olduğunu kanıtl sende bizim gibi mağdur bır arkadaşsın

    YanıtlaSil
  62. kesinlikle burda olmalısınız sizden öğreneceğimiz çok şey var..sizi sayfada istiyoruz

    YanıtlaSil
  63. ben öyele bir şey söylemedim sadece benim bu sayfaya yani sizlere zararım oluyormu diye sordum beni istemiyen varsa açıkca belirsin ama ilğinize tşk. ederim

    YanıtlaSil
  64. ben küsmedim gene burdayım sizlerle beraberim bunu ama gene tşk. ederim

    YanıtlaSil
  65. sizi kim istemicek abi sonuçta burda faydanız var istemeyen kendi girmesin buraya sizler bizler burda olucaz ben 1 senedir takip ediyorum burdan yapılan güzellikleri gördüm abi bu arda şu af konusuna bir şey getir insanlar umutlanıyor bize yok bu yasada öle birşey resmi gazeteden yayınlanan kanunu yayınlarmısın bizle ilgili pragrafı

    YanıtlaSil
  66. abi sen çok şeyler yaptın yapıyosunda seni istemeyen gelmesin buraya ai şu af çıktı olayına bir el atsan resmi gazetede yok öle birşey sen daha iyi bilgilendirisin

    YanıtlaSil
  67. emin abicim hoş geldin  işte bak  sitede konuşulanlara  millet resmen dalga geciyor 

    hoş geldın

    YanıtlaSil
  68. sayın :  ali kiraz


    neye dayanarak bu kadar ısrarla iddia ediyorsunuz ali bey burada bulunan arkadaşlara bir nisan şakası yapmaya kalkmayın  bu gün bir nisan değil bilmem anlıya bildiniz mi ali bey ama gene lütfen bu sayfada bulunan insanların umutlandırmayın olurmu ali bey  sayğılarımla

    YanıtlaSil
  69. sağ olun selda hm. ne demek rica ederim sizler benim kardeşimsinzi

    YanıtlaSil
  70. arkadaşlar resmi gazeteye girin bakın bugünkü kanunlara özellikle çıkan kanunda biz dahil deyiliz bilgi veren arkadaşlarımız istemeden yanlış bilgi veriyorlar sızın yıkılmamanız için söyluyorum yok öğle bişey şimdilik ama sonuçta mucadelemize devam edicez gerçi burdaki admınlerimiz daha iyi bilirler ama lütfen umutlarımızla oynatmayalım

    YanıtlaSil
  71. sayın :  ali kiraz neye dayanarak bu kadar ısrarla iddia ediyorsunuz ali bey burada bulunan arkadaşlara bir nisan şakası yapmaya kalkmayın  bu gün bir nisan değil bilmem anlıya bildiniz mi ali bey ama gene lütfen bu sayfada bulunan insanların umutlandırmayın olurmu ali bey  sayğılarımla

    YanıtlaSil
  72. kazım 10 dostum sen bırak resmi gazeteyi okumuyı vermiş olduğum bilgiler doğrudur sen benim söğlediklerimin doğru olduğunu anlayınca bırakırsın resmi gazeteyi okumayı dostum  en geç yarın sabah doğruları anlarsın

    YanıtlaSil
  73. bende sana diyorum ki inşallah doğrudur sen bana şu sözü ver ben hep burda olucam sen yarın böle birşey olmayınca burda olcakmısın sözmü hagimiz bukadar mağdurdan özür dilecez dostu inşallah sen haklı çıkarsın ben dilerim arkadaşım sana diyorum ceza evinde yatan arkadaşım var gardiyanla konuştum denetimli serbestlikten bu gece tahliyeler var dosyalarıda hazırlanıyor ama tahhüt ihlalden yatanlara yok adli para cezasından yatanlar ile çıkıyor törör suçları örgür suçları tecavüzcüler ve tazyik displin hapsi alanlar YARARLANAMIYOR diyor adamlar tahiley edlinlerin dosyalarını hazırlıyorlar hatta gece çıkçak arkadşları almaya bile gidenler var ama taahhtler yok

    YanıtlaSil
  74. taahüd magduru31 Ocak 2013 22:23

    ali bey kardeşim bende duydum senin facede baktım bizden sin hemde milliyetci, bilerek yalan söyleyeceğini inanmıyorum ama genede fazla umutlanıpta hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz 

    YanıtlaSil
  75. bende miliyeçi olduğu için ona inanmak istiyorum ama öğle bir dudrum yok arkadaşım sen kimden duydum yazdıklarıma bak ceza evinden gardiyanlarla konuştum diyorum bu gece tahliyeler var ama bilzere yok snin bilgin nerden peki yoldaşım

    YanıtlaSil
  76. sayın . ali bey


    ben size cevabımı verdim ali bey sayın sayfa sakinleri siz inanmayın olurmu bırakın yazsın yazdıkları ve söyledikleri KEŞKE doğru olsa ama ben inanmadım şeye amin demem ayrıca kendisi bile hikaye olduğunu açıkladı  resmi gazeteyi boş verin diye resmi gazetede yayınlanmıyan  bir kanun kanun değildir. şikayete mahsus suçları şayet ki ANAYASA mahkeme kararı olsaydı o zaman tamam derdim sayın sayfa sakinleri lütfen dikakate almayın olurmu

    YanıtlaSil
  77. Ali bey vermiş olduğunuz bu haberle şu an heyecan nöbetlerine tutulmuş durumdayım çünkü benimde 72 yaşındaki babamında hapse girmesi söz konusu saat 24 de kadar buradayım verdiğiniz haber doğruysa size minnettar olacağız ama yok asılsızsa bilmiyorumm nasıl bir psikolojik hal alabilirim.

    YanıtlaSil
  78. kazım 10 cep numaram 0506 894 4177 çaldır beni kardeş arayım seni tel konuşalım bilgilerin doğru olup olmadını

    YanıtlaSil
  79. noyan dikakate alma olurmu

    YanıtlaSil
  80. kazım 10 bana çağrı atarmısın

    YanıtlaSil
  81. abi numaranı bilmiyorum faceden yolladım numaramı

    YanıtlaSil
  82. kazım bey ne dedi ali kiraz arkladaşımız ikna oldunuz mu

    YanıtlaSil
  83. emin abicim ne oluyor bu söylentiler nedir  bi açıklama yaparsan hepimiz seviniriz

    YanıtlaSil
  84. ben olmadı arkdaşım ama oda kendisinin biryerden bilgi alığını ama ona özel olduğunu sölüyor ben hala diyorum hiç bir yerde böle bir yasa kanun çıkmazd henüz ama sonuçta çıkarıcaz bunu başarıcaz onun içnde cesaretli olalım birlik olalım ve adminlerimizi iyi takip edelim o adlar daha bilgili arkdaşım adminlerimiz zaten böle birşeyi hemen paylaşırlardı

    YanıtlaSil
  85. taahüd magduru31 Ocak 2013 22:52

     helal olsun kardeşim ister doğru olsun olmasın delikanlı olduğun numaranı vermenden belli

    YanıtlaSil
  86. YA LTF BİR ALLAHIN KULU ALLAH RIZASI İÇİN BU EMİN ŞAHİNE HAYATINDA KAÇ EVE HACZE GİTTİĞİNİ SORSUN.KAÇ HAYATI ACIMADAN KARARTTIĞINI SORSUN.

    YanıtlaSil
  87. deniz ısık31 Ocak 2013 22:56

    kardes kaynagını madem soylemiyosun kaynagının yetkili biri olup olmadıgını soylede sevinelim.cok eminsin kendinden insallah morarmayız

    YanıtlaSil
  88. bakın arkadaşlar son kez yazıyorum vermiş olduğum bilgiler doğrudur doğru olup olmadını yarın öğrenirsiz arkadaşlar

    YanıtlaSil
  89. Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabılırmısınız benim kuzenim 5 sene önce işlemiş oldugu yaralama sucundn dolayı 3 yıl 4 ay ceza aldı temıze yoladık ceza onandı daha içeri girmedi 4.yargı paketini bekliyodu bu durumda girmelimi denetimli serbestlikden faydalanabılirmi ? ve yatarı baz alınarakmı 1 yıl diyolarlar ? yardımcı olursanız sevinirim .

    YanıtlaSil
  90. slm  arkadaşlar
    bu sitede anası karısı cocuğu  ceza evinde olan insanlar var  kimsenin bu kadar yaralı insanla dalga gececeğine inanmıyorum
    yaralı küşa taş atılmaz
    allaha  emanet olun

    YanıtlaSil
  91. arkadaşlar sitede yazılanları kontrol için eski tarihli yorumlara göz gezdirdim.özellikle emin şahinin ilk yazdıklarına yani ev haczi bitince işimden oldum diye yazdıklarına.ama maalesef hepsini silmiş yerine türkiye ibaresi yazmış.peki sorarlar adama çekinecek bir durumun yokta dikkatli, bir kişi foyanı ortaya çıkarınca neden eski yazdıklarını sildin.inanmayan sakinler ltf temmuz ve ağustos ayı yorumlarına baksınlar ne demek istediğimi anlarlar.resmen insanlarla oynuyor.soralım ltf burada bizlere yardım ettiğini söyleyen bu zat hayatında kaç defa yanında çalıştığı avukatlar için hacizlere gitti.

    YanıtlaSil
  92. FATMA HANIM SİZ BİR KAÇ AVUKATA TANIŞIN FİKİR EDİNİN BENCE 35 BİN KİŞİ ÇIKTI SİZİNKİDE BU 3.YARGI PAKETİNDEN FAYDALANMIŞ OLMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.İYİAKŞAMLAR

    YanıtlaSil
  93. yarın ne olacak ben okuyamadım

    YanıtlaSil
  94. Adminlerden açıklayıcı bir metin bekliyoruz ...

    YanıtlaSil
  95. ALİBEY BİZ NİYE PEKİ DUYMUYORUZ HABERLERDE TAA.İHLALDEN ÇIKIÇAKLARINI 3.YARGI PAKETİ ÇIKTI BU YARGI PAKETİNİN İÇENDE VARMIDIR SİZCE

    YanıtlaSil
  96. arkadaşlar ceza evi savcısı na sordurduk ali kiraz saat 24 de taahhütten çıkanlar olacak dedi ama bu bilgi yanlış neden insanların duyguları ile oynuyorsun ayıp değilmi

    YanıtlaSil
  97. Doğru bilgi bu

    YanıtlaSil
  98. doğru olan ney arkdaşım kaynak nerde kanun nerde 

    YanıtlaSil
  99. evet bencede aleyna hanım size hak veriyorum nasıl adelet bu nasıl devlet bu o kadar şuçlu hapis yatanlar çıkıyor 35 bin kişi serbest peki borçunu ödeyemeyen suç işlemiş sayılmaz haksızlık bu uyan devlet uyan uyuma taahütten çıkan tazyik hapis infazı kaldır artık insanlarla dalga geçmeyi bırakın devlet sadece işine gelenimi çıkarıyor ceza evlerinden çek kanunuda taahüttüdü ihlaldir çünkü çeki bir mal karşılığı veya bor karşılığı yazıyor aynı taahüttüd ediyor haklımıyım arkadaşlar 

    YanıtlaSil
  100. Arkadaşım benim yorum yaptığım bilgi doğru

    YanıtlaSil
  101. Ahmet Vahap ULUSOY31 Ocak 2013 23:42

    .Sevgili Arkadaşlar ;Böyle zamanlarda yanlış bilgiler,yanlış tahliyeler,yanlış anlamalar olabilir.Bu 3.Yargı paketi sonrasıda yaşanmıştı kimseyi suçlamadan gelişmeleri beklemekte fayda var.

    YanıtlaSil
  102. Alperentahakara31 Ocak 2013 23:44

    YA ARKADASLAR BEN BUGUN DEFALARCA YAZDIM AMA SIZ YINEDE BILDIGINIZI OKUYORSUNUZ.AMCAM DAHA BUGUN IZINE CIKTI TAAHHUDU IHLALDEN YATANLAR FAYDALANAMIYORMUS YASADAN DIYE DEFALARCA YAZMAMA RAGMEN KENDI KENDINIZI AVUTUYORSUNUZ YAZIK YA

    YanıtlaSil
  103. Tazyik ve disiplin hapsi bizimkisi gölge mahkumlariz biz, gölge ...

    YanıtlaSil
  104. 6411 nolu kanun değilmi kardeşim bu gün dışarı çıkanların faydalandığı. açın bakın bu kanun bizleri kapsamıyor. hani vekil tanıyanlar ahkam kesenler arasınlar sorsunlar gerçeği öğrensinler madem varsa bir bilgi bizde bilelim.oynamayın milletin duygularıyla.

    YanıtlaSil
  105. (6) Bu madde hükümleri;
    a) Terör suçları, örgüt faaliyetleri çerçevesinde işlenen suçlar ve cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlardan mahkûm olanlar,

    b) Mükerrirlere özgü infaz rejimi uygulanmasına karar verilenler,

    c) Disiplin veya tazyik hapsine mahkûm olanlar,

    (ICD-IMEX  (c) 1998'den beri *  Osmanlı'dan Günümüze T.C. Külliyatı)
    hakkında uygulanmaz."palavra atanlar okusun bunu bu buünkü resmi gazete 

    YanıtlaSil
  106. Bu sıralar revaçta olanlar ''beyinsiz adam''lar, bizimle ilgilenen yok ...

    YanıtlaSil
  107. (6) Bu madde hükümleri;
    a) Terör suçları, örgüt faaliyetleri çerçevesinde işlenen suçlar ve cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlardan mahkûm olanlar,

    b) Mükerrirlere özgü infaz rejimi uygulanmasına karar verilenler,

    c) Disiplin veya tazyik hapsine mahkûm olanlar,hakkında uygulanmaz."


     buna ne diyorsun ali bay

    YanıtlaSil
  108. arkadaşlar bu yorumum belki yayınlanmayacak belki yayınlandıktan sonra kaldırılacak belki de yayından sonra çok insan tepki gösterecek. ama emin beyin bir çok bilgilendirmesi eksik yanlış. örneğin varlık şirketlerin haciz ve takipleriyle ilgili verdiği bilgiler tamamıyla yanlış. hele menkul ve gayri menkul satışıyla ilgili verdiği bilgi ise fecaat. o yüzden emin beyin bilgilerine itibar etmiyor ve edilmemesini de tavsiye ediyorum. bu arada hasan abi şu milletvekillerine gönderilmek üzere hazırladığın dosyayı mail yolundan bile olsa bana ulaştırabilir misin. önümüzde ki hafta önemli bir bakanla görüşeceğim ona iletmek isterim.

    YanıtlaSil
  109. size çok teşekkür ediyorum beyfendi.bu sitede sanki herkes büyülenmiş gibi emin şahine inanıyor.oysaki onun verdiği her sorulan her soruya cevabı internetten bulabilirsiniz.ama doğru ama eksik ama hatalı.ama bu şahıs bu siteden 10larca sakiinin ayrılmasına sebep oldu.neden kimse bunu sizin benim gibi göremiyor anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  110. ARKADAŞLAR  ADAMIN ASKERE GİTMİŞ  ACEMİ BİRLİĞİMİŞ   BİR GÜN  DAĞITIMLAR  1 HAFTA SONRA DEMİŞ  GÜN GELMİŞ  ÜSTÜNDEN 1 AY GECMİŞ  AİLESYLE  BİR GÜN TELEFONDA KONUŞMUŞ VE DEMİŞKİ 1 HAFTA SONRA DAĞITIMLAR VAR  GELECEM DEMİŞ KENDİ SÖYLEDİĞİNE KEDİ İNANMIŞ
    BİZ BUKADAR BASİTMİ DÜŞÜÜYORUZ ARKADAŞLAR  BİZ ACİZ DEĞİLİZ TOPARLAYIN  EGER 4 YARGI PAKETİDE CIKARSA KURTULURUZ  İNŞALLAH  AMA CIKMAZSADA  2 SENE  İŞİMİZE BAKCAZ  CALIŞIP BORCLARIMIZI ÖDEYECEK KISMIDE OLSA  BORC ÖDERSEK AVUKATLAR YENİ TAHUT YAPIYORLAR  BİZ İŞİMİZE BAKALIM  HERSEYİN  HAYIRLISI ARKADAŞLAR  BAKMAMIZ GEREKEN İNSANLAR VAR  VE BİZİM YAŞAMAMIZ GEREKİYOR

    KİMSE ŞUNU UNUTMASIN  ......ASLAN DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR ......... 

    YanıtlaSil
  111. noyan kardeş haklısın ama her an yakalanma riski olduğundan bir iş yapamıyoruz ki sahte kimlikmi taşıyalım

    YanıtlaSil
  112. Bu madde erteleme hükümleri ilgilidir. Ağır hastalık vs gibi nedenlerle sanığının infazı 1 yıl sorunun devam etmesi durumunda 1 yıl daha arttırılarak toplamda 2 yıl ertelenebilir 2 yıl sonunda sanık cezaevine girecek ve infazına başlanacaktır. Bu düzenlemeden öncede 6 ay erteleme durumu vardı 6 ay süre olduğunda da taahhüdü ihlal gibi tazyik hapsine mahkum olanlar bu olanaktan yararlanamıyordu. erteleme kelime anlamı olarak bugün değil daha sonradır.

    Erteleme ile denetimli serbestliği bir birine karıştırmayın

    Burada bahsedilen şartlı tahliyesine 1 yıl kalmış olanların tahliye edilmesidir bu imkan 3. yargı paketinde çıkmıştı fakat 6 ay açıkta kalma şartı aranmaktaydı bu son düzenleme ile  6 ay açıkta kalma süresi aranmamaktadır. 6 ay açıkta kalmama şartı ile 18 ay ceza almış aranmakta olan kişiler veya 6 ay açık şartını bekleyen 15 bini geçkin kişi tahliye oldu.

    Bu denetimli serbestlikten tazyik hapsi alanlar yararlanacak mı? sorun bu
    Bir yılın altında cezası olan kişiler tahliye oluyorsa çoğun içinde azda vardır 3 ay alan kişilerinde tahliye edilmesi gerekir fakat tazyik ve disiplin hapsine ilişkin infaz rejimini belirleyen kanun derki, tazyik ve disiplin suçları erteleme, şartlı tahliye denetimli serbestlikten faydalanmayan hapsi ifade eder.

    Bu kanun orada durduğu müddetçe şartlı tahliye, denetimli serbestlik mümkün değil


    YanıtlaSil
  113. bende bunu demeye çalışiyorum bizler bundan faydalanamıyoruz

    YanıtlaSil
  114. Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  115. Ahmethacioglu1 Şubat 2013 00:21

    Bakın arkadaşlar ben böyle bir haksızlık , böyle adaletsizlik yapılacağını düşünemiyorum bile.Bunu yaparsalar eğer bende bu ülkeyi terk etmezsem ne olayım..Vurun abalıya misali ..Hırsız uğursuz katil cani psikopatı hapisten çıkacak davul çalacak..Bize el sallayacak , nanik yapacak ..Bizi hapse atacaklar .Bizde olur gel bizi içeri at mı diyeceğiz.Kıyamet kopar.Böyle bir adilik olur mu? Biz Yunanistan dan mı geldik...Bizim sahipsizmiyiz ya .Biz sokakta mı meydana geldik..Bizim ailemiz yok mu? Bizim ülkemiz yöneticimiz amirimiz memurumuz yok mu?Kim bunlar ya ..Tek dişi kalmış canavar.Ben ezelden beridir hür yaşadım.HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAK MIŞ ŞAŞARIM.YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERE SIĞMAM TAŞARIM..diyen bir ırkın evlatlarıyız ..Bir kaç zibidiye soytarıya kansıza pabuç mu bırakacağız.Daha düne kadar yoktular.Bundan sonrada olmasınlar ..HEPSİNİN ...........kibrit suyu..

    YanıtlaSil
  116. Nafaka ve icra taahhüt borcunun birbirinden ayrılması gerekiyor bu durumda, bu duruma yoğunlaşmamız gerekiyor,

    YanıtlaSil
  117. İKİ KARDEŞ OLANLAR YIRTIYORDU AMA BUDA BOŞ İKİSİ BİR YERDE GEZEMEZ SOYU TÜKENMEYEN HAYVANLAR YAŞIYORUZ .....ŞERBETSİZLER

    YanıtlaSil
  118. insanlara teselli lazım yanlışda olsa teselliyi orada bulduğu için emin beye inanıorlar. ama emin bey yanlış eski veya hükmünü yitirmiş ne kadar kanun içtihat veya bu benzeri uygulamalar varsa kafasına göre yorumlayıp yayınlıyor bu konuda başta Cüneyt abi olmak üzere adminler dikkat ederse sevinirim

    YanıtlaSil
  119. Kusura bakma ama sen kiiim, bakan kim???? Hemde onemli bakan? Ilk kez onemli bakan duydum. Insanlari kandirma bayim.

    YanıtlaSil
  120. sen kardeş emin şahine körü körüne inanmaya devam et o zaman.

    YanıtlaSil
  121. Ahmethacioglu1 Şubat 2013 00:46

     İstanbul Akp milletvekili OKTAY SARAL bana mailime cevaben aynen şunu yazmıştı ."Bu konuda çalışmalar yapıyoruz.İyi neticeler alacağımızı düşünüyorum "  demiştir.. Yani bu bir yalan olabilir mi ? niye böyle bir yanıt verdi..4.Pakettemi ? şimdi mi? anayasa değişikliğinde mi? çözemedim..Bir de niye yalan söylesin ? olmassa olmaz derdi...Cevap vermezdi en azından..

    YanıtlaSil
  122. HAKLISIN AMA  BU BİZİM GERÇEĞİMİZ  BUNUNLA YAŞAMAK  GEREKİYOR GECEN GUN  İNAN

    SABAHA KARŞI KALKTIM BEN RÜYADAMIYIM DİYE  AMA  MALESEF  VE KABULENDİM  KENDİ KENDİME COZUMLER BULDUM  YASAMAYA  BAŞLADIM   ZOR AMA  ARKAYA BAKINCA  GÜÇLENİYORSUN

    YanıtlaSil
  123.  ben yemin ediyorum bu yaşıma kadar refah fazilet ve akp den başka bir partiye oy vermedim  ama bu yaştan sonra borç yüzünden hapiste yatacaksam bdp den başka bir partiye oy vermiyecem helal olsun sana bülent arıç helal olsun sana sayın başbakanım kuranda bile borç yüzünden hapis yok

    YanıtlaSil
  124.  ben bu yaşıma kadar refah -sadet- fazilet-akp den başka hiçbir partiye oy vermedim ama bundan sonra bu haksızlıktan sonra tek oy vereceğim  prti sırf sede inata verecen bdp dir haram olsun  hakkım bülent arınç başbakanım yoluna kurban olduğum erdoğan ağlıyarak yazıyorum sana ama kuranda bile yok bunun yeri

    YanıtlaSil
  125.   ben bu yaşıma kadar refah -sadet- fazilet-akp den başka hiçbir partiye
    oy vermedim ama bundan sonra bu haksızlıktan sonra tek oy vereceğim 
    prti sırf sede inata verecen bdp dir haram olsun  hakkım bülent arınç
    başbakanım yoluna kurban olduğum erdoğan ağlıyarak yazıyorum sana ama
    kuranda bile yok bunun yeri borç yüzünden hapis yatıracan bize

    YanıtlaSil
  126.    ben bu yaşıma kadar refah -sadet- fazilet-akp den başka hiçbir partiye
    oy vermedim ama bundan sonra bu haksızlıktan sonra tek oy vereceğim 
    prti sırf sede inata verecen bdp dir haram olsun  hakkım bülent arınç
    başbakanım yoluna kurban olduğum erdoğan ağlıyarak yazıyorum sana ama
    kuranda bile yok bunun yeri borç yüzünden hapis yatıracan bize

    YanıtlaSil
  127.  ben yemin ediyorum bu yaşıma kadar refah fazilet ve akp den başka bir
    partiye oy vermedim  ama bu yaştan sonra borç yüzünden hapiste
    yatacaksam bdp den başka bir partiye oy vermiyecem helal olsun sana
    bülent arıç helal olsun sana sayın başbakanım kuranda bile borç yüzünden
    hapis yok

    YanıtlaSil
  128.  ben yemin ediyorum bu yaşıma kadar refah fazilet ve akp den başka bir
    partiye oy vermedim  ama bu yaştan sonra borç yüzünden hapiste
    yatacaksam bdp den başka bir partiye oy vermiyecem helal olsun sana
    bülent arıç helal olsun sana sayın başbakanım kuranda bile borç yüzünden
    hapis yok

    YanıtlaSil
  129.  ben yemin ediyorum bu yaşıma kadar refah fazilet ve akp den başka bir
    partiye oy vermedim  ama bu yaştan sonra borç yüzünden hapiste
    yatacaksam bdp den başka bir partiye oy vermiyecem helal olsun sana
    bülent arıç helal olsun sana sayın başbakanım kuranda bile borç yüzünden
    hapis yok

    YanıtlaSil
  130.  ben yemin ediyorum bu yaşıma kadar refah fazilet ve akp den başka bir
    partiye oy vermedim  ama bu yaştan sonra borç yüzünden hapiste
    yatacaksam bdp den başka bir partiye oy vermiyecem helal olsun sana
    bülent arıç helal olsun sana sayın başbakanım kuranda bile borç yüzünden
    hapis yok

    YanıtlaSil
  131.   ben bu yaşıma kadar refah -sadet- fazilet-akp den başka hiçbir partiye
    oy vermedim ama bundan sonra bu haksızlıktan sonra tek oy vereceğim 
    prti sırf sede inata verecen bdp dir haram olsun  hakkım bülent arınç
    başbakanım yoluna kurban olduğum erdoğan ağlıyarak yazıyorum sana ama
    kuranda bile yok bunun yeri borç yüzünden hapis yatıracan bize

    YanıtlaSil
  132. sevgili kardesim tam 21 aydır evimden ailemden cocuklarımdan sevdiklerimden ayrı kacak yasıyorum belki 2000 den fazla mail mesaj attım ve cevaplarda hep aynı cumleleri duydum ama hala bu mesele cozulmedi.sana inanıyorum ama adı ustunde siyasetci bunlar siyaset yapacaklar allah icerdeki herkesi kurtarsın ama bu kanunla cıkanların suclarını dusununce taahhutu ihlalden bolucu muamelesi gormek cok agır geliyor.sabır sabır ama kalmadı sabır allah vicdan merhamet versin bu insanlara bunların kalpleri kararmıs bunlar kasap a gidip aldırmıslar merhametlerini vicdanlarını

    YanıtlaSil
  133. kardeş Google gir vahdettin heyal yaz benim im olduğumu öğren

    YanıtlaSil
  134. Ahmethacioglu1 Şubat 2013 01:39

    Az önce Bülen Arınç a mail attım..İçimden ne geliyorsa onu yazdım..Kaybedecek neyimiz var özgürlüğmüzden başka?

    YanıtlaSil
  135. hırsızları yine saldılar, borçlular içeride. Yazık günah valla. Hem peynir ekmek gibi kredi dağıt hemde milleti mağdur et. Büyük haksızlık. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Bu mübarek günde tüm borçlu kardeşlerim için dua ediyorum. Zira elimizden başka bir şey gelmiyor. Yüce Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sabır yolunda yoldaşınız olsun. :(

    YanıtlaSil
  136.  iyi akşamlar murat şunu untmamak gerek bu yasayı genede iktidar partisi cıkaracak orta yerde bi af varsa aftan şu muaf bu muaf olmaz herkes yararlanır ama site4de bakıyorum iktidar partisine her türlü kötü söz söyleniyor arkadaslar yapmayın başbakanımızda allah korkusu var allahtan korkanda merhamette olur bu iş yakında bitecek inş.

    YanıtlaSil
  137.  gerekirse neden olmasın

    YanıtlaSil
  138. Ahmethacioglu1 Şubat 2013 02:07

    Gerçekten ALLAH korkusu mu var mı? 10 yıldır iktidardalar içerde yatan , yatmış , yatacak insanlarımızın ailelerinin ahını vebalini nasıl ödeyecekler.?Daha halende acılar ızdıraplar çektiriliyor çektirecekler kardeşlerimize ..Daha ne umuyoruz bekliyoruz..Meclis tv yi izlesen anlardınız..Ben izledim ve gördüm..Daha da başka bir şey demiyorum..ALLLAH büyüktür.Kimin ne olacağı belli olmaz..KOMŞUSU AÇ YATARKEN KENDİSİ TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR...buyurulmuştur..Birde , balık mı karıncayı yer yoksa sular çekildiğinde karınca mı balığı yer göreceğiz hep beraber ..Bizlerde al oyunu git demeyecekler mi? Azınlık gibi görünsekte..HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR...

    YanıtlaSil
  139. Ahmethacioglu1 Şubat 2013 02:14

    ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Artık tek umudumuz Allaha dua etmek..Bu iktidar düşmüş şan şöhret peşine vatandaşı ezileni çaresizi düşünen kalmamış.Sözüm ona ralli yapıyorlarmış..Yapsınlar bakalım rallilerini eh bu arabanında benzini bitecek lastiği patlayacak ,tamire gelecek illa ki o zaman da işte görecekler milletlle nasıl dalga geçildiğini eziyet edildiğini ...Onları reytingleri araştırma raporları kurtaracak mı? 

    YanıtlaSil
  140.  hacıoğlu bende mağdurum ama burda yapılması gereken hükümete sataşmak deil bu işi daha fazla gündeme getirmek

    YanıtlaSil
  141. Ahmethacioglu1 Şubat 2013 02:30

    İnan ki uykularım kaçıyor..Bu adaletsizliğe bu insan kıyımına , haksızlığa ,çaresizliğimize ..Bu ülkenin cesur,çalışkan,yılmaz evlatları geçimini sağlamaya çalışırken mağdur olan yokluklara göğüs geren insanlarımız , kardeşlerimiz, nedir bunlar yapılanlar böyle? Akla mantığa sığıyor mu? Suçlu ile suçsuzu ayırt edemiyorlar mı bu yöneticiler?Hıristiyan aleminde bile böyle borcundan taahüdünden dolayı hapis cezası yoktur inanın .. Daha ne yapalım bilemiyorum? Sesimizi duyurmaya çalıştık hep kulaklarını tıkadılar..Görmezden duymazlıktan geldiler hep..Kilisenin papazı bizi görse acır yardım ederdi..Bizlerin müslüman din kardeşleri olduğunu iddia edenleri gördük anladık ..

    YanıtlaSil
  142. Sevgili abilerim,ablalarım,kader arkadaşlarım....
    Çalışmamıza ara vermek yok belki bu siteye sık sık giremiyoruz ama gerekeni elbette hergün her dakika yapıyoruz bilmenizi isterim.
    MHP Antalya milletvekilinin prof.doktor yusuf ziya irbeç in direk şahsi numarasına erişme imkanım oldu gerekeni ben konuştum gerekeni yapıyoruz dedi merek etmeyin dedi numarasını paylaşıyorum sizlerle:05324514064
    fakat başbakanın direk numarasına bir ulaşabilsek herşey daha farklı lur uğraşıyorum kimse vermiyor belki daha kolay bulabilme imkanına sahip arkadaşlarımız vardır bilgilerine.....SAYGILARIMLA
    BUGÜN YAYINLADIĞIM MESAJ DE VEKİLİN CEP TELEFONUNU YANLIŞ YAZMIŞIM SON İKİ HANESİNİ NUMARANIN SONU 40-64 MÜŞ HERKESTEN ÖZÜR DİLEYEREK AFFINIZA SIĞINIYORUM ALLAHA EMANET OLUN

    YanıtlaSil
  143. Sevgili abilerim,ablalarım,kader arkadaşlarım....
    Çalışmamıza ara vermek yok belki bu siteye sık sık giremiyoruz ama gerekeni elbette hergün her dakika yapıyoruz bilmenizi isterim.
    MHP Antalya milletvekilinin prof.doktor yusuf ziya irbeç in direk şahsi numarasına erişme imkanım oldu gerekeni ben konuştum gerekeni yapıyoruz dedi merek etmeyin dedi numarasını paylaşıyorum sizlerle:05324514064
    fakat başbakanın direk numarasına bir ulaşabilsek herşey daha farklı lur uğraşıyorum kimse vermiyor belki daha kolay bulabilme imkanına sahip arkadaşlarımız vardır bilgilerine.....SAYGILARIMLA
    BUGÜN YAYINLADIĞIM MESAJ DE VEKİLİN CEP TELEFONUNU YANLIŞ YAZMIŞIM SON İKİ HANESİNİ NUMARANIN SONU 40-64 MÜŞ HERKESTEN ÖZÜR DİLEYEREK AFFINIZA SIĞINIYORUM ALLAHA EMANET OLUN

    YanıtlaSil
  144. Soner rumuzlu abimiz numarayı düzelterek yolladım affınıza sığınıyorum Allaha emanet olun...

    YanıtlaSil
  145. BIRAZ SABIR ARKADASLAR EV HACZINI BUNLAR  KISITLAMA GETİRMEDİMİ ARAYAN AVUKATLARA DIK KONUSUYORSAK BUNLARIN SAYESINDE CHP ITIRAZLARINI NE CABUK UNUTTUK BUNDANDA  KURTULACAZ BIZI DÜŞÜNDÜKLERINDEN DEGİL AB  YASALARINA  GÖRE KALDIRACAKLAR UMARIM FAZLA UZUMAZ MADURİYETLER ARTMAZ

    YanıtlaSil
  146. ya kardeşim emin beyi araştırdında ne oldu eline ne geçti adam az çok elinden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyor ,hiç bir menfaat beklemeden, burada derdi sorunu sorusu olan arkadaşlara kim cevap veriyor ,kim bilgilendiriyor,, ne yani ev haczi bitince işinden olmuş yalanmı tüm avukatların işi bozulmadımı,çoğu hukuk bürosu diye iş yapanlar yanındaki çalışan elamanlarını işten çıkardı,çünkü icra yasasından kazanıyorlardı şimdi ,işleri bitti ,sen bırak emin beyle uğraşmayı,elinden geliyorsa sende site ve sitedekiler için bişeyler yapmaya çalış

    YanıtlaSil
  147. arkadaşlar benim partiyle flan işim olmaz iyi olan oyumu alır ama bu gün bu aftan her türlü suçluyu af edipte borçluyu ceza evinede bırakan cıkan sucluların yerine gercek borçluları ve iyi niyetten dolayı ödeme taahhüdü veren bu kişileri ceza evine koyan ve bu kanunun altına imza atıpta televizyonlarda biz söyle yaptık böyle af getirdik diyen hükümet yetkililerine ne demek gerekir bana bunu acıklayın bu afta emeği gecen her kişiye cenabı allah bizimki gibi dert versin belki ozaman biz ne yapmışız derler ve bana daha bu hükümeti savunmayın adamın zaten işi bozukborcunu taahhüdünü yerine getirememiş sen al bunu ceza evine koy bunun ailesi ne olacak işi zaten bitecek ve bu kişi 3 ay sonra cıkınca ne bula bilecek adamın ailesini 3 ay idare edebilcek durumu olsa zaten borcunu öder yatmaz cıkacak aile mahfolmuş iş yok herkes başka bi gözle bakıyor bu kişi ne yapacak bi söyleyin bana ve başbakanımız 3   cocuktan aşşağı yapmayın diyor cünkü böyle durumda daha cok insan telef olsun diyemi ey başbakınım duy sesimizi ne yapalım sen söyle keşke zamanında calıp cırpıp dolanırp borçumuzu ödesek şimdi serbestik inanın yapmadığıma pişman oldum keşke taahhüd cezası alacağıma garip e mahsum kişilerin mallarını calsaydım hayatlarını yıksaydım bak şimdi serbest tim ama ben iyi niyetle işimi devam ettirip yavaş yavaşda borcumu ödeyeyim diye taahhüd verdim yani enayilik yaptım işte gercek bu bu hükümetide kimse savunmasın bunlar adilmi söyleyin bana

    YanıtlaSil
  148. arkadaşlar benim partiyle flan işim olmaz iyi olan oyumu alır ama bu gün bu aftan her türlü suçluyu af edipte borçluyu ceza evinede bırakan cıkan sucluların yerine gercek borçluları ve iyi niyetten dolayı ödeme taahhüdü veren bu kişileri ceza evine koyan ve bu kanunun altına imza atıpta televizyonlarda biz söyle yaptık böyle af getirdik diyen hükümet yetkililerine ne demek gerekir bana bunu acıklayın bu afta emeği gecen her kişiye cenabı allah bizimki gibi dert versin belki ozaman biz ne yapmışız derler ve bana daha bu hükümeti savunmayın adamın zaten işi bozukborcunu taahhüdünü yerine getirememiş sen al bunu ceza evine koy bunun ailesi ne olacak işi zaten bitecek ve bu kişi 3 ay sonra cıkınca ne bula bilecek adamın ailesini 3 ay idare edebilcek durumu olsa zaten borcunu öder yatmaz cıkacak aile mahfolmuş iş yok herkes başka bi gözle bakıyor bu kişi ne yapacak bi söyleyin bana ve başbakanımız 3   cocuktan aşşağı yapmayın diyor cünkü böyle durumda daha cok insan telef olsun diyemi ey başbakınım duy sesimizi ne yapalım sen söyle keşke zamanında calıp cırpıp dolanırp borçumuzu ödesek şimdi serbestik inanın yapmadığıma pişman oldum keşke taahhüd cezası alacağıma garip e mahsum kişilerin mallarını calsaydım hayatlarını yıksaydım bak şimdi serbest tim ama ben iyi niyetle işimi devam ettirip yavaş yavaşda borcumu ödeyeyim diye taahhüd verdim yani enayilik yaptım işte gercek bu bu hükümetide kimse savunmasın bunlar adilmi söyleyin bana

    YanıtlaSil
  149. arkadaşlar benim partiyle flan işim olmaz iyi olan oyumu alır ama bu gün bu aftan her türlü suçluyu af edipte borçluyu ceza evinede bırakan cıkan sucluların yerine gercek borçluları ve iyi niyetten dolayı ödeme taahhüdü veren bu kişileri ceza evine koyan ve bu kanunun altına imza atıpta televizyonlarda biz söyle yaptık böyle af getirdik diyen hükümet yetkililerine ne demek gerekir bana bunu acıklayın bu afta emeği gecen her kişiye cenabı allah bizimki gibi dert versin belki ozaman biz ne yapmışız derler ve bana daha bu hükümeti savunmayın adamın zaten işi bozukborcunu taahhüdünü yerine getirememiş sen al bunu ceza evine koy bunun ailesi ne olacak işi zaten bitecek ve bu kişi 3 ay sonra cıkınca ne bula bilecek adamın ailesini 3 ay idare edebilcek durumu olsa zaten borcunu öder yatmaz cıkacak aile mahfolmuş iş yok herkes başka bi gözle bakıyor bu kişi ne yapacak bi söyleyin bana ve başbakanımız 3   cocuktan aşşağı yapmayın diyor cünkü böyle durumda daha cok insan telef olsun diyemi ey başbakınım duy sesimizi ne yapalım sen söyle keşke zamanında calıp cırpıp dolanırp borçumuzu ödesek şimdi serbestik inanın yapmadığıma pişman oldum keşke taahhüd cezası alacağıma garip e mahsum kişilerin mallarını calsaydım hayatlarını yıksaydım bak şimdi serbest tim ama ben iyi niyetle işimi devam ettirip yavaş yavaşda borcumu ödeyeyim diye taahhüd verdim yani enayilik yaptım işte gercek bu bu hükümetide kimse savunmasın bunlar adilmi söyleyin bana

    YanıtlaSil
  150. arkadaşlar benim partiyle flan işim olmaz iyi olan oyumu alır ama bu gün bu aftan her türlü suçluyu af edipte borçluyu ceza evinede bırakan cıkan sucluların yerine gercek borçluları ve iyi niyetten dolayı ödeme taahhüdü veren bu kişileri ceza evine koyan ve bu kanunun altına imza atıpta televizyonlarda biz söyle yaptık böyle af getirdik diyen hükümet yetkililerine ne demek gerekir bana bunu acıklayın bu afta emeği gecen her kişiye cenabı allah bizimki gibi dert versin belki ozaman biz ne yapmışız derler ve bana daha bu hükümeti savunmayın adamın zaten işi bozukborcunu taahhüdünü yerine getirememiş sen al bunu ceza evine koy bunun ailesi ne olacak işi zaten bitecek ve bu kişi 3 ay sonra cıkınca ne bula bilecek adamın ailesini 3 ay idare edebilcek durumu olsa zaten borcunu öder yatmaz cıkacak aile mahfolmuş iş yok herkes başka bi gözle bakıyor bu kişi ne yapacak bi söyleyin bana ve başbakanımız 3   cocuktan aşşağı yapmayın diyor cünkü böyle durumda daha cok insan telef olsun diyemi ey başbakınım duy sesimizi ne yapalım sen söyle keşke zamanında calıp cırpıp dolanırp borçumuzu ödesek şimdi serbestik inanın yapmadığıma pişman oldum keşke taahhüd cezası alacağıma garip e mahsum kişilerin mallarını calsaydım hayatlarını yıksaydım bak şimdi serbest tim ama ben iyi niyetle işimi devam ettirip yavaş yavaşda borcumu ödeyeyim diye taahhüd verdim yani enayilik yaptım işte gercek bu bu hükümetide kimse savunmasın bunlar adilmi söyleyin bana

    YanıtlaSil
  151. yeşil karadenizlim1 Şubat 2013 09:16

    arkadaşlar emin bey eski kanunlarıda önümüze koysa önemlidir örnektir onların sayesinde bizler yeni kanunları öğrenttik bu kadar yüklenmek niye emin bey mecburmu bizlere bilgi verme konusunda yanlış doğru o yolu izlemek lazım yanlışda olsa avukattın karşısına temsil verilen kanunlarla dikildiğimizde avukat bile bu kişi kanunlardan anlıyor diye icradan hacize geliyorum evdeki eşyaları kaldıracağım seni hapse attıracağım diye tehdit vari konuşamaz üzerine gelmez buda yine bizim için önemlidir.6352 yasadan haberi olmayan tam bilmeyen vatandaşlar bilgilenmiş olurlar bunlarda bu sitede yazılan yorumlardan bilgilendiklerinin farkında olalım kimse yasayı doğru dürüst okumuyorki ama burda olan olayları görünce haklarını anlayıp öğrenme imkanları oluyor bu yasadan sonra  icralık olan vatandaşlarımız hiç olmazsa taahütte bulunmazlar taahütü ihlalin cezası olduğunu bilirler.taahüt mağdurları olan arkadaşlarımızın durumlarına düşmez taahütte bulunmazlar işte emin bey gibi diğer değerli kardeşlerimizin bir nebzede olsa yeni icralık olanlara katkıları olduğunu unutmayalım.bu site aydınlatıcıdır var olmalıdır ben şimdi icralık olsam haklarımı biliyorum buda bu sitenin sayesinde olmuştur.saygılar

    YanıtlaSil
  152. KARTAL YENICAG1 Şubat 2013 09:26

    GUNAYDIN SEVGILI ARKADASLAR,
    BU MUBAREK GUNDE ALLAH TUM BORCLULARIN YARDIMCISI OLSUN,
    SIKINTILARINI GIDERSIN

    SELAMLAR

    YanıtlaSil
  153. Değerli arkadaşlar hepinize günaydın diyor ve hayırlı bir gün diliyorum. Dişlerin sıkıldığı, yüreklerin daraldığı, sabırların sona geldiği şu zor geçiş döneminde, tüm arkadaşlarıma Allah'tan sabır diliyorum. Umuyor ve diliyorumki bir kaç gün sonra, yeniden toparlanmış oluruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  154. ALPERENtahakara1 Şubat 2013 10:00

    HASAN ABİ HAYIRLI SABAHLAR.DÜN KONUŞMUŞTUK HATIRLARSAN BEN TAHA.BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARA ŞAŞIRIYORUM BEN ÇARESİZLİK İÇİNDELER TAMAM BEN BİŞEY DEMİYORUM AMA.BAZEN BRSKZY ABİMİZ SİNİRLENİYOR AMAHAKLILIK PAYIDA VAR YANİ.DÜN OKADAR SÖYLEDİM AMCAM CEZAEVİNDEN BİRKAÇ SAAT ÖNCE İZİNE GELDİ TAAHHUD VE TAZYİK HAPSİ ALANLAR DENETİMLİDEN YARARLANAMIYORMUŞ DEDİM KİMSE BOŞUNA UMUTLANIPTA KENDİNİ ÜZMESİN DEDİM AMA BENİ DİNLEYEN OLMADI.YALAN YANLIŞ BİLGİLERE İNANIYORLAR VE SONRADAN SİTEM EDİP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORLAR.  

    YanıtlaSil
  155.  3 ay cezam geldi tahattüt ihlalla af yokmuş

    YanıtlaSil
  156. ahmet yıldız1 Şubat 2013 10:05

    tüm arkadaşlarıma hayırlı cumalar anadilde savunma yasası ilgili aftan bir beklentimiz yoktu fakat şu zoruma gidiyor bu afta 2 suçlu tanımına yer yok bir borçlu birde cinsel istirmarcı şimdi bir tutulğumuz yere bak sizi allaha havale ediyorum

    YanıtlaSil
  157. ahmet yıldız1 Şubat 2013 10:09

    murat arkadaşım zaten bu yasada biz yoktuk böyle bir beklentimizde yoktu sadece mv kilimiz bizleri dile getirdi bu yasanın bizler içinde geçerli olmasını istedi hükümet ret etti olay bu selamlar

    YanıtlaSil
  158. ne oldu arkadaş hani tahliye oluıyordu taahhütçüler, akşam çok iddalıydın herkesi bertaraf ediyordun ben bilirim  havasındaydın akşam seni uyardık emin olmadan yapma dedik milletin ümidiyle oynama dedik sen ahkam kesmeye devam ettin ne oldu şimdi. şimdi çıkıpta desene ben bi mallık ettim diye

    YanıtlaSil
  159. GÜNAYDIN SAYFA SAKİNLERİ
     
     
     
    Gene birileri ben yokken bir şeyler yazmış gene yalan dolan çevirmişte çevirmiş kim yazmış derenizde A….. B..  biri kim derseniz adını sanını ilk defa duyuyorum ama A…….  denilen kişi o kişiyi ben çok iyi tanıyorum ruh sağlığı bozuk olan bir sakin ayrıca burada yasaları ve kanunları yazan kop. Yapıştıran biriyim ve uygulamalı olarak yorumluyorum şayet aksini iddia eden çıkarsa buyurun kanıtlasın **
     
     
    Ayrıca her şey internet ortamında mevcut diyor. Tamam, bulsun kop. Yapıştırsın. Yorumlasın niye benlen uğraşıyor BENLE UYRAŞACAĞINA siz sayfa sakinlerine yardımcı olsun bizde kendisine buradan teşekkür edelim ben hala anlamadım ve anladığım tek şey varsa MEYVA VEREN AĞAÇ HEP TAŞLANIR. Sayın sayfa sakinleri Bu sakin benimle özel olarak uğraşıyorsa demek ki ben epey BİLĞİLİ biriyim demektir. Buradan kendisine teşekkür ederim** 
     
     
    O sakin sizlere eskilere dönün diyor. Dönüp bakın benim hiç yazım kötü anlamda değil aksine iyi anlamda icra ve taahhüt ihlal cezası kalkarsa benim işsiz kalacağımı yazmış değerli arkadaşlar ben EMEKLİ biriyim  çok güzel emekli maaşı alıyorum benim EKONOMİ ile sorunlarım yok Allah şükür. Bende sizlere yardım etmemdeki gayem ve amacım şu bu lanet ceza kalkarsa benim şu an hatır İçin çalış ofisten ayrılıp sahibi olduğum küçük bir çiftliğe yerleşip hayatımın tatilini yapıp ömrümün geri kalan kısmını burada geçireceğim**
     
     
     
    Sayfa sakinleri benim sizlere karşı en ufak bir yanlışım olsaydı diğer adminler kardeşlerim bunu fark eder bana adminlik vermezlerdi hele hele Cüneyt Bey, devrim bey, hasan bey, asi bey bu adminler kardeşler boş insanlar değil buradan kaç kişiye yardımcı olduğumu o kişi ben tavsiyem gerilere dönüp görebilir bir gün en az 10. kişi beni telefonla arayıp sorularına cevap veren bir kişiyim bunların karşılığında sadece ALLAH RAZI OLSUNDAN  BAŞKA menfatım olmayıp telefonla görüşmelerim benden gitmiştir.**
     
     
     
    Sayın sayfa sakinleri beni isteyen bir kişi var diye ben sizleri bırakmam rahat olunuz o kişi benim yazılarımı beğenmiyorsa okumasın derim onun okumasına ihtiyacım yok ben gene sizlere yazar çizer anlatırım çok şükür o kişi haricinde beni sevmeyen yokmuş TEŞEKKÜRLER SAYFA SAKİNLERİ
     

    YanıtlaSil
  160. SAYIN SAYFA SAKİNLERİ
     
     
    Sizlerin ne kadar kızsanız sinirlenseniz Allah için haklısınız benim sizlere tavsiyen gene Allah için sabırla sükünetde olmanız ALLAH için

    YanıtlaSil
  161. BOŞVER EMİN BEY BİZ YAZDIĞIMIZ SORULARA ANINDA CVP ALDIGIMIZI BILIYORUZ SİZ RAHAT OLUN ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN VE YARDIMCI OLAN TÜM ARKADAŞLARDAN.

    YanıtlaSil
  162. Emin Bey
    6 dosyadan yakalamam var ama daha bir sene daha yakalanmamam lazım bu arada işim malesef arabayla sağa sola gitmeliyim kimlik üzerimde olmasa başka tc versem nasıl olur

    YanıtlaSil
  163. cümleten hayırlı cumalar dilerim.allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.akfiirdeki imza kampanyasına tüm tanıdıklarınla destek vermeye davet ediyorum.TAAHÜT MAGDURLARI BU AKFİKİRDEKİ YAZIYI YAZAN KARDEŞTEN  CENABI HAK İKİ CİHANDADA RAZI OLSUN.

    YanıtlaSil
  164. Sn.Emin şahin beyefendi sayfaya ilk girdiğimde zatialinizi  ne yalan söyleleyim paranoyak gibi algıladım ama sayfayı takip süresinde en doğru kararları ve doğru kanalları bu insanlarla paylaşığınızi izliyorum ve sizleri bu karşılıksız göstremiş olduğunuz yardımınızdan dolayıda kutluyorum.bu çaresiz insanların kusuruna bakmayın hepsi sosyal cinnet geçirmekteler hep akşam yatıp bir umutla yarını bekleyen sokakların cezaevinde yaşayan mağdurlar ve açık cezevlerinde yatan mağdurlar allah bunların yüzüne gülsün ama hergün gündemin ilk sıralarına oturmaya doğru giden bir yoldayız. bunu hükümet gözardı edemeyecek ve en kıs zamanda bu çözüme kavuşacaktır.tabi sabretmek gerekir diyoruz ama bu insanların sabrıda kalmadı çoğu bu yolda mücadele ederken zaten 24 ayını doldurdu.kalanlarada allah sabır versin işimiz  zor. karşımızda baronlar medya devleri tefeciler medya patronları bunları aşmak zor ama ülke gündemine oturan bu konu hükümeti zora sokacağından4 yargı paketine sıkıştıracaklardır.Tüm sayfa dostlarıma hayırlı cumalar bugün namazda okunacak dualar hepinize gelsin ve sizleri bu nüsübet yasadan kurtulması için yüce mevlamdan duam ve dileğimdir.Bedduamda bu yasayı bu mağdurların başına bela eden herkimse yattığı yerde cehennemim ateşin
    nden kurtulmasın amin.

    YanıtlaSil
  165. her zaman baska tc veremezsin kardes bulabilirsen baska ehliyet veya kimlik bulundur yanında tc vermen her zaman ise yaramayabilir

    YanıtlaSil
  166. teşekkür . ederim her zaman kardeşim ne demek bu ara hukuki yazılarımı yazmıyorum sebep ise akşam ali bey diye biri  çıkıp yok saat 24. saat taahhüt suçluları ceza evinden çıkacak diye tutdurması sayfanın morelini iyice bozdu zaten bozuktu

    YanıtlaSil
  167. Talat..ulukışla....1 Şubat 2013 11:38

    EMİN ABİ siz yardımlarınızı esirgemeyen her şeyi İNSANLIK İÇİN yapan bir iyilik seversiniz....bu site sakinlerinden yardımlarınızı esirgemeyin...bizler çizdiğiniz yolda yürümekten ziyadesiyle memnunuz...ALLAH yar ve yardımcınız olsun abiciğim

    YanıtlaSil
  168. bak kardeşim dikkate et ne diyeyim ( bana öyle şey sorma ya ) yüce allah seni korur.

    YanıtlaSil
  169. SABRET KARDEŞİM DUALARIMIZ KABUL OLACAK EN MAKBUL DUA BORCU OLANLARIN DUASIDIR.ÇÜNKÜ ONLARIN YÜCE YARATICIDAN BAŞKA KİMSELERİ YANINDA KALMADI BU CUMA GÜNÜ HEP DUA EDELİM AMA BU YASA KESİNLİKLE GÖZARDI EDİLEMEYECEK MECLİSTE GRUBU B ULUNAN TÜM VEKİLLERİ ARAYIN BDP Yİ ARAYIN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ONLARDA AKP MİLLETVEKİLLERİNE BASKI YAPARLAR SİZ BAKMAYIN MECLİSTE DÜŞMAN GİBİ DURURLAR AMA DÜĞÜNLERDE KOL KOLA EĞLENİRLER AMAÇ BİZLER KURTULALIM KİM OLURSA OLSUN ARKADAŞLAR ZAMAN DAR MÜCADELEYE DEVAM.

    YanıtlaSil
  170. SABREDELİM VEDE MÜCADELEYE DEVAM EDELİM UMUTLARINIZ KIRILMASIN BU YASA ÖYLE VEYA BÖYLE ÇIKACAK AMA DAHA ÇOK MÜCADELE KARDEŞLERİM.

    YanıtlaSil
  171. ARKADAŞLAR AKP GENEL MERKEZİNİN GN.BAŞKAN YARDIMCILARININ VE GRUP BAŞKANLARININ ÖZELLİKLE FAKSLARINI BOŞ BIRAKMAYIN USLUP HATASI YAPMADAN COLUK ÇOCUĞUNUZUN PERİŞAN AİLLERİNİZİN DAĞILDIĞININ ÇOCUKLARINIZ OKUTAMAYACAĞINIZI SOSOYAL CİNNET GETİRECEĞİNİZ ANLATIN SAKIN USLUP VE HAKARET İÇEREN MESAJLARA YÖNELMEYİN MÜCADELENİZ SES GETİRDİ,

    YanıtlaSil
  172. deniz kardeşim burada 3 ayın kalmış ama mücadeleyi bırakma bu yasa kesinlikle çokacaktır bu kadar eminim kardeşim.

    YanıtlaSil
  173. taahüd magduru1 Şubat 2013 12:08

    hayırllı cumalar hayırlı cuma günü bütün mağdur kardeşlerimin bu ucube yasadan kurtulması dileğiyle duyarsız yetkileri davet ediyorum gelin bu cağ dışı uygulamayı bitirin artık dayanak gücümüz kalmadı 

    YanıtlaSil
  174. sanki adam öldürmüşler muamelesi yapılmıyormu sinir oluyorum.
    bu kadar duyarsızlık olmaz be  ondan sonra çıkıp oy istenir

    YanıtlaSil
  175. Değerli mağdur arkadaşlarım

    4.yargı paketi ile işin son dönemecine girmiş bulunmaktayız.Önümüzdeki haftalarda ülkemizin ve hükümetimizin gündemini oluşturacaktır.

    Biz bu gündemde ne kadar kendimizi ifade edebileceğiz ?
    Örgütlenmemiz gerekli görüşmelerin yapılması sosyal ve medya baskısının oluşturulması için yol harıtasnı yapmamız gerekiyor

    Ben yurt dışında olduğum için fazla yardımcı olamıyorum üzerimize düşün burdan ne gerekiyorsa onları yapabilirim.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  176. evet senin davan ne oldu keşke gitseydin herşeyi hazılamıştım ama kesin konuşuyorum gitseydin BERAAT alırdın

    YanıtlaSil
  177. Emin bey bütün yazılarınızı takip ediyorum ve ayrıca telefon ile izmirdeki icra işlemlerinde hiç üşenmeden menfaatiniz olmadığı halde yardımcı yol gösterdiğiniz için size çok teşekkür eder sayğılarımı iletirim lütfen bu siteden ayrılmayın.

    YanıtlaSil
  178. adalet boş ver ben gene sizinleyin anamayan dostlar yeni gelenler  varsa diye yazdım hani derlerya ÇAMUR AT İZİ KALSIN boş ver

    YanıtlaSil
  179. rica ederim ya ne demek ya insalara ve mağdurlar bir parça faydamız olmuşsa ne mutlu bana

    YanıtlaSil
  180. ahmet yıldız1 Şubat 2013 13:27

    mağdur arkadaşlar herkes hükümetten bişey bekliyor ama biz bekleneni veremiyoruz şu sayfada bu kadar mağdur var bir 10 kıişilik tweet ekibi kuramadık buraya yazan dünya kadar mağdur var tweet e gelince kimse yok arkadaşlar çağımızın en etkili iletişim aracı sosyal medyada twetter dir bu ekibi kuralım hergün belirli saatte hep beraber yüklenelim tweet hesabı olmayan arkadaşlar açsınlar çok kolay hadi arkadaşlar ben varım diyenler yazsınlar

    YanıtlaSil
  181. Sayın sayfa sakinleri
     
    Bu aşağıda belirdiğim ceza kanun maddeleri şayet sizlerin bir şahsa borcunuz var ödeme imkânınız olmadı halde o alacaklı kişi ve kişiler sizlere zor ve kaba kuvvet kullanmak sureti ile alacağını TAHSİL etmeye kalkarsa ( borçlunun şikâyeti üzere )  alacaklı olan kişilerin alacakları cezalardır. ( mafya tarzı ve çete kurmak  ) için ek artırırlarını arttırır. Mevcuttur.
     
     
    Türk Ceza Kanunu (TCK) 5237 MAD. 144 - (1) Hırsızlık suçunun;
     
    a) Paydaş veya elbirliği ile malik olunan mal üzerinde,
     
    b) Bir hukuki ilişkiye dayanan alacağı tahsil amacıyla,
     
    İşlenmesi halinde, şikâyet üzerine, fail hakkında iki aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur.
     
    Türk Ceza Kanunu (TCK) 5237
     
    MADDE 150 - (1) Kişinin bir hukuki ilişkiye dayanan alacağını tahsil amacıyla tehdit veya cebir kullanması halinde, ancak tehdit veya kasten yaralama suçuna ilişkin hükümler uygulanır.
     
    (2) Yağma suçunun konusunu oluşturan malın değerinin azlığı nedeniyle, verilecek ceza üçte birden yarıya kadar
     
     
     
    Türk Ceza Kanunu (TCK) 5237
     
     
    MADDE 159 - (1) Dolandırıcılığın, bir hukuki ilişkiye dayanan alacağı tahsil amacıyla işlenmesi halinde, şikâyet üzerine, altı aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur.
     
    Not: sayfanın bilgisine
     

    YanıtlaSil
  182. Sayın sayfa sakinleri buyurun iyice okuyup anlayın bu bir hukuk mücadelesi olup ben bir şey söylemiyorum yorumları sizlere bırakıyorum daha’ da açık konuşuyorum ki BİR CEZANIN üst SINIRI VARSA MUTLAKA ALT SINIRIDA OLMALI çünkü ceza olduğu anlaşılsın eğer bir cezada ALT SINIR YOKSA o cezalar hepsi BERAAT olmak zorundadır.  Aşağıdaki madde- mülga – iyice okuyun ki taahhüt ihlal cezaları ne kadar yamalı bohça olduğu siz karar verin bir ceza hukukunsa muazalı olmaz ve olamaz başka bir ilde taahhüt ihlal cezası 10. gün veriliyor başka bir ilde 15. gün veriliyor başka bir ilde 30. gün veriliyor. Diğer illerde 90. gün veriliyor. Sanki o iller TÜRKİYE CUMHURİYETİN başka illerimi HAYIR aynı icra iflas 2004 sayılı kanun aynı 340. madde aynı CEZA KANUNLARI aynı adalet bakanlığına bağlı MAHKEMELER bunlar konu açıktır. Sayfa sakinleri konun bir an önce ADALET BAKANLIĞI TARAFINCA düzenlenmesi lazım SAYĞILARIMLA  hep birlikte okuyalım                                                    (2004 SAYILI İCRA VE İFLAS KANUNU'NUN 340. MADDESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPAN 5358 SAYILI İCRA VE İFLAS KANUNU'NDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN'UN 11. MADDESİNİN GEREKÇESİDİR.) (TASARININ 9. MADDESİ KANUNUN YASALAŞAN METNİNİN 11. MADDESİNE KARŞILIK GELMEKTEDİR.) MADDE 9 - Maddeyle İcra ve İflas Kanunu'nun 340 ıncı maddesinde değişiklik yapılmaktadır. Maddeyle İcra ve İflas Kanunu'nun 111 inci maddesinde düzenlenen borcu ödeme şartını makul bir neden olmaksızın ihlal eden borçluya verilecek ceza tazyik hapsine dönüştürülmüştür. Borcun ödenmesi durumunda borçlu tahliye edilecektir.   (2004 SAYILI İCRA VE İFLAS KANUNU'NUN 340. MADDESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPAN 3222 SAYILI KANUNUN 41. MADDESİNİN GEREKÇESİDİR.) Madde 41 – 39 uncu maddedeki gerekçelerle 340 inci maddede yer alan «bu yüzden zarar gören» deyimi metinden çıkarılmakta ve caydırıcılığı temin bakımından hapis cezasının asgarî haddi on günden başlatılmaktadır. 

    YanıtlaSil
  183. Kanun No: 2004 İcra ve İflas Kanunu (İİK)  Haczi caiz olmayan mallar ve haklar:
     
    Madde 82 -   Aşağıdaki şeyler haczolunamaz:
     
    1. Devlet malları ile mahsus kanunlarında haczi caiz olmadığı gösterilen mallar,
     
    2. Ekonomik faaliyeti, sermayesinden ziyade bedeni çalışmasına dayanan borçlunun mesleğini sürdürebilmesi için gerekli olan her türlü eşya,
     
    3. Para, kıymetli evrak, altın, gümüş, değerli taş, antika veya süs eşyası gibi kıymetli şeyler hariç olmak üzere, borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için lüzumlu eşya; aynı amaçla kullanılan eşyanın birden fazla olması durumunda bunlardan biri,
     
    4. Borçlu çiftçi ise kendisinin ve ailesinin geçimi için zaruri olan arazi ve çift hayvanları ve nakil vasıtaları ve diğer eklenti ve ziraat aletleri; değilse, sanat ve mesleği için lüzumlu olan alet ve edevat ve kitapları ve arabacı, kayıkçı, hamal gibi küçük nakliye erbabının geçimlerini temin eden nakil vasıtaları,
     
    5. Borçlu ve ailesinin idareleri için lüzumlu ise borçlunun tercih edeceği bir süt veren mandası veya ineği veyahut üç keçi veya koyunu ve bunların üç aylık yem ve yataklıkları,
     
    6. Borçlunun ve ailesinin iki aylık yiyecek ve yakacakları ve borçlu çiftçi ise gelecek mahsül için lazım olan tohumluğu,
     
    7. Borçlu bağ, bahçe veya meyva veya sebze yetiştiricisi ise kendisinin ve ailesinin geçimi için zaruri olan bağ bahçe ve bu sanat için lüzumlu bulunan alet ve edevat,
     
    Geçimi hayvan yetiştirmeye münhasır olan borçlunun kendisi ve ailesinin maişetleri için zaruri olan miktarı ve bu hayvanların üç aylık yem ve yataklıkları,
     
    8. Borçlar Kanununun 510 uncu maddesi mucibince haczolunmamak üzere tesis edilmiş olan kaydı hayatla iratlar,
     
    9. Memleketin ordu ve zabıta hizmetlerinde malul olanlara bağlanan emeklilik maaşları ile bu hizmetlerden birinin ifası sebebiyle ailelerine bağlanan maaşlar ve ordunun hava ve denizaltı mensuplarına verilen uçuş ve dalış tazminat ve ikramiyeleri,
     
    Askeri malullerle, şehit yetimlerine verilen terfi zammı ve 1485 numaralı kanun hükmüne göre verilen inhisar beyiye hisseleri,
     
    10. Bir muavenet sandığı veya cemiyeti tarafından hastalık, zaruret ve ölüm gibi hallerde bağlanan maaşlar,
     
    11. Vücut veya sıhhat üzerine ika edilen zararlar için tazminat olarak mutazarrırın kendisine veya ailesine toptan veya irat şeklinde verilen veya verilmesi lazım gelen paralar,
     
    12. Borçlunun haline münasip evi,
     
    13. Öğrenci bursları.
     
    Birinci fıkranın (2), (4), (7) ve (12) numaralı bentlerinde sayılan malların kıymetinin fazla olması durumunda, bedelinden haline münasip bir kısmı, ihtiyacını karşılayabilmesi amacıyla borçluya bırakılmak üzere haczedilerek satılır.
     
    İcra memuru, haczi talep edilen mal veya hakların haczinin caiz olup olmadığını değerlendirir ve talebin kabulüne veya reddine karar verir.
     
     

    YanıtlaSil
  184. T.C. İZMİR 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NE
     
    DOSYA NO : ………../…… E.
     
    BORÇLU : ………….
     
    PLAKA NO : ………………….
     
                                                    Yukarıda dosya numarası bulunan dosyanın borçlusuyum …………… ….. plakalı aracım Müdürlüğünüzce yakalamalı haciz yapılıp araç yakalanıp yediemin deposuna kaldırılmıştır. …….. ay  yakın zamandır alacaklı Aracımın satışını istememektedir. Dosya borçlusu olarak satış esnasındaki tüm masraflar tarafıma ait olmak üzere aracımın satışını talep eder  ve  arz eder saygılarımı sunarım……./……...2013
     
     
    Vaktinden evvel satış:
    2004 sayılı icra iflas kanunu Madde 113 - Alacaklı talep etmeden borçlunun talebiyle de satış yapılabilir. İcra memuru kıymeti süratle düşen veyahut muhafazası masraflı olan malların satılmasına her zaman karar verebilir.
    Dosya borçlusu
    EMİN ŞAHİN
     
     

    YanıtlaSil
  185. benim sarrafa borcum vardı onun oglu bi akşam beni arabasına alıp zorla açık senete imza attırdı ve o senette 4750 yazıp icra koydular avukat 12 bin istıyo 3 ay hapiste çıktı ne yapmayalıyım emin bey

    YanıtlaSil
  186. emin bey...benim sarrafa borcum vardı onun oglu bi akşam beni arabasına alıp zorla açık senete imza attırdı ve o senette 4750 yazıp icra koydular avukat 12 bin istıyo 3 ay hapiste çıktı ne yapmayalıyım 

    YanıtlaSil
  187. ALPERENtahakara1 Şubat 2013 14:07

    BUNDAN 3 AY ÖNCE AMCAMI SİVİL POLİSLER EVDEN FUHUŞ YAPILIYOR DİYE İFTİRA  ATIP ARAMA İZNİ ÇIKARTTILAR SAVCILIKTAN VE AMCAMI 5-6 TANE SİVİL POLİS YAKA PAÇA GÖTÜRMÜŞLERDİ.BENDE BİMERE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTUM POLİSLER BÖYLE BÖYLE YAPTILAR DİYE BİRAZ ÖNCE KARTAL POLİS MERKEZİNDEN ARADILAR BİMERE YAPTIĞINIZ ŞİKAYET İÇİN KARAKOLA GELİP İFADENİZİN ALINMASI LAZIM DİYE .BUNDAN SONRA NEYAPMAM LAZIM.

    YanıtlaSil
  188. avukatmağduru1 Şubat 2013 14:08

    benim bir arkadaşımada aynısı yapıldı. arkadaşım savcılığa başvurdu hemen. zorla senedi alan kişiler senetleri yok ettiler. biz senet almadık dediler olay kapandı ama biz senetler işleme konmadan şikayetçi olduk

    YanıtlaSil
  189. değerliarkadaşlar 2 taaahhüt dosyam 35000 tltahhütte bulundum fabrikam satıdı icrayla 44000 tl tahsil etmişler ve geçenlerde tutuklandım 10 gün süre verdißavcı teslim olmadım avukat diyorki bir 40.000 civarında daha borç çıkar diyor ne yapmalıyım keşif bedeli av ücretivs bu kadar tutarmıverevki tuttu ben bunudamı tahhüt etmiş oluyorum şimdiden teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  190.  sn ahmet bey buraya artık bilgi amaçlı herhangi bir yorum yazmayacam hakaret işitmekten bıktım koca siteyi bir kişi allak bullak ediyor her seferinde ama tweet tirde ben hazırım her zaman yeterki akşam saat 20 den önce olsun
    ama burada yazdığımız her yorum beyan ettiğimiz fikir birisi düşüncemize katılmıyor diye etmediği hakaret yok önüne gelen aynı şeyi yapıyor yaklaşık 2 senedir aynısını yapıyor onun yüzünde burada kaçan onlarca arkadaşımız var her gün siteyi okuyup ama tek kelime yazmayan insanlar var ama site yönetimi hiç bir zaman bu kişi uyarmadı dediğim gibi tweet olayı ne zaman isterseniz hazırım ses getireceğinede inanıyorum saygılarımla

    YanıtlaSil
  191. taahüd magduru1 Şubat 2013 14:49

    HAYIR ONUNLA ALAKASI YOK BİKERE ZATEN VERMİSİN TAAHÜDÜ KALANI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL 

    YanıtlaSil
  192. taahüd magduru1 Şubat 2013 14:49

     KARDEŞİM OLANLARI ANLAT FUHUŞLA ALAKASI OLMADIĞINI HAKLARINI ARA İŞTE

    YanıtlaSil
  193. taahütten dolayı hapisler kalktımı arkadaşlarr

    YanıtlaSil