Bankalar Can Almaya Devam ediyor

Banka Kredi Kartları, Banka Borçları ve Ev Hacizleri Can Almaya Devam Ediyor. İntihar eden bu insanların evlerine gelen hacizlerle "onurları kırıldığı, aile bireylerine karşı mahcubiyet yaşadıkları" için yaşamlarına son verdiği gün gibi ortadadır., Ev haczini sınırlayan, bir nebze de olsa borçlu insanlara hayata tutunma umudu sağlayabilecek olan Yargıda 3. Reform Paketi aylardır Adalet Alt Komisyonunda bekletiliyor. "Hükümetin yargı reformundaki iradesi, Bankalar ve GSM şirketleri tarafından yok edilmiştir". Basında yazıldığı gibi Yargıda 3. Reform Paketinin Adalet Komisyonun da aylardır bekletilmesinin nedeni milliyetçi duygular değil, aksine bunun tek nedeni İcra İflas Kanunu'ndaki düzenlemelerdir. Aşağı da sadece 29 Nisan 2012 Pazar günü yaşanan intihar olaylarından sadece bir kaçı vardır ve bu vatandaşlarımızın tamamıBanka kredi kartları borçları nedeniyle yaşamlarına son vermiştir.

mesut dönmez kredi kartı banka borcu intihar
1-) 29 Nisan 2012 Pazar Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde esnaflık yapan 33 yaşındaki Mesut Dönmez kredi kartı borçları nedeniyle iş yerinde intihar etti.
Dursunbey Aşağı Sanayi Bölgesinde hırdavatçılık yapan Mesut Dönmez (33), dün gün boyunca kendisinden haber alamayan yakınlarının merak edip araması sonucu iş yerinde vurularak ölmüş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede önlem aldı. Olay yerine gelen nöbetçi savcının yaptığı incelemeden sonra ceset Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dün gece yarısı meydana gelen olayda Mesut Dönmez'in kalbinden tek kurşunla vurularak öldüğü bildirildi. Yakınları, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mesut Dönmez'in bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğunu söyledi.

halil Duru, banka kredi kartı banka borcu intihar olayları
2-) 29 Nisan 2012 Pazar 2- Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Tapu Kadastro komisyonunda görev yapan Orman Mühendisi 50 yaşındaki Halil Duru, eşi Safiye Duru ile birlikte seyehat ettiği tren istasyonda durunca aşağı inip, tren rayına başını koyarak intihar etti.

Çok miktarda kredi borcu bulunduğu belirtilen Halil Duru'nun cesedi, trenin istasyondan ayrılmasının hemen ardından, orada bulunan balıkçıların raylarda cesedi görmesiyle ortaya çıktı.

Halil Duru ile birlikte seyehat eden eşi 46 yaşındaki Safiye Duru, Boğaziçi Ekspres treni Arifiye tren istasyonuna varınca İstasyon Müdürlüğüne giderek, eşini trende bulamadığını belirtip yardım istedi.

Jandarma Karakoluna davet edilen kadın, burada eşinin tren istasyonunda intihar ettiğini öğrendi. Gözyaşlarına boğulan Safiye Duru, jandarma nezaretinde Pamukova İlçesi'ne giderek, Pamukova Devlet Hastanesi morguna konulan eşininin cesedini teşhis etti. Yapılan araştırmada Halil Duru'nun yüklü miktardaki kredi borcu nedeniyle bunalımda olduğu, olay günü de, önceki yıllarda görev yaptığı Bilecik'ten eşiyle birlikte Arifiye'ye döndüğü belirtildi.

Sakarya Orman Bölge Müdürü, demiryolu raylarına kafasını koyarak intihar eden Halil Duru'nun kredi kartı borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, "Arkadaşlarına, borcunu ödemek için emekliye ayrılmak istediğini söylemiş" dedi.

yavuz yaşar akkaya banka borcu, banka kredi kartı icra haciz intihar
3-) 29 Nisan 2012 Pazar 3- Kayseri’de kamu kurumundan emekli 58 yaşındaki Yavuz Yaşar Akkaya, kredi kartı borçlarını ödeyemediği için kendini ceviz ağacına asarak canına kıydı.

Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Eyüp Hoca Caddesi’nde bağ evinde oturan Yavuz Yaşar Akkaya, bahçedeki ceviz ağacına bağladığı iple intihar etti. Yavuz Yaşar Akkaya’nın üzerinde, ”Ölümümden kimse sorumlu değildir. Borçlarımı ödeyemediğim için intihar ediyorum” yazılı not bulundu. Yavuz Yaşar Akkaya’nın cesedi, polisin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şükrü Güçlü, Banka borçları kredi kartı icra haciz intihar
4-) 29 Nisan 2012 Pazar 4- Reşadiye Askerlik Şubesi'nde görevli 23 yaşındaki Astsubay Şükrü Güçlü kredi kartı borcundan dolayı intihar etti.

Şükrü Güçlü'nün kredi kartı borçlarından dolayı bir süredir sıkıntıda olduğu borçları ödeyemediği ve bu nedenle bunalıma girerek intihar ettiği sanılıyor.

Astsubay Şükrü Güçlü'nün cesedi otopsi için Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazesinin otopsi sonrası memleketi Balıkesir'e gönderileceği öğrenildi.

Kategori: Banka Kredi kartları, Ev Eşyalarının Haczi, ev haczi, evlere haciz, Banka borcu, intihar, icra uzlaşma, icrada uzlaşma, icra, haciz, banka haczi, ipotek, banka ipotek, kredi kartı hacizleri

1.095 yorum:

  1. Hay ağzına sağlık kardeş.

    YanıtlaSil
  2. ağzınıza sağlık celal bey,bu gerçekler ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Ancak bu çetelerin bir uzantısı yani 3/1 i de mecliste. Umarım bu ihbarınız göz adı edilmez,edilemez.....

    YanıtlaSil
  3. SAYIN AHMET VAHAP ABİ (SONSUZA DEK PİRİM) SAYGILAR BEKLEMEDEYİM

    YanıtlaSil
  4. önce google twitter yazın gelen sayfada'twıtter'da yenimisin?kaydol kısmı var oraya ad soyad ,e posta,şifre kısmını doldurun.kayıtı yaptıktan sonra ben sizi yönlendiririm.1 kişi bile çok önemli.

    YanıtlaSil
  5. herkeze tek tek açıklama lüksüm yokki abicim sizde anladıgınız kadar anlayın o kadar kişi anlamışki ses yok

    YanıtlaSil
  6. EVİME HACİZ GETİRENE VE AİLEMİ TACİZ EDENE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ÖDEME YAPMAYACAĞIM..BANKALAR VE LAVUKATLARI BU BÖYLE BİLİNE....

    YanıtlaSil
  7. aynennnnnnn

    YanıtlaSil
  8. inşallah yakında bu işi yapanların hepsinin ipliği pazara çıkar.eee etme-bulma dünyasıdır.

    YanıtlaSil
  9. beyefendi hiç uğraşmayın bu tweterla olacak bir iş değil,tweitter eğlenceliktir,çok etkisi yok ama genede birşeydir tabi,aslolan gazete ve basında ses getirebilmektir

    YanıtlaSil
  10. sağolasın, verdiğin güzel bilgiler için

    YanıtlaSil
  11. Ahmet Vahap ULUSOY9 Mayıs 2012 20:05

    BENİ EKLERMİSİN ahmetvahapulusoy@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. Eğer Allah, insanları zulümleri yüzünden hemen cezalandırsaydı, yeryüzünde hiçbir canlı bırakmazdı. Fakat onları belirli bir süreye kadar erteler. Ecelleri geldiği zaman ise ne bir an geri kalabilirler, ne de öne geçebilirler. Nahl Suresi 61. Ayet

    bu zalimlerin ve zulüm yasaların da ecel saati elbette Allah katında bellidir. Ecelleri geldiği zaman ise ne bir an geri kalabilirler, ne de öne geçebilirler.

    saygılarımla,

    YanıtlaSil
  13. yahu azcık rahatladınız hemen didişmeye başlıyosunuz. hayret yani. keyfini çıkaralım bırakın da

    YanıtlaSil
  14. Faturabilgi_merkezi10 Mayıs 2012 15:23

    Sevgili kardeşim..Can Kardeşim.. Maksadım seni incitmek değil..Kırdımsa özür dilerim..Maksadım Takip edildiğimizden biraz daha duyarlı olalım istedim.Burada önemli olan elbirlik amacımıza hizmet etmek.yoksa kavga falan etmek değil ki zaten benkardeşlerimle kavga etmem kardeşlerimde benimle..

    YanıtlaSil
  15. MERAK ETMEYİN GİDECEK ADAM GİDECEM DEMEZ---

    YanıtlaSil
  16. Faturabilgi_merkezi10 Mayıs 2012 15:32

    Sevgili Kardeşim Nereye gidiyorsun.. Abilerinden ablalarından izin aldınmı önce onu söyle..Bu konseye girmek kolayda cıkmak zordur unutma..Az önce kardeşlerin oylama yaptı maalesef hiç bir yere gidemiyorsun.Dua et bir tek ihtiyac gidermen için ancak izin alabildik sana başka türlü asla..
    Kardeşler kardeşlere kızmaz,küsmez ve de yuvadan izin verilmedikçe gidemez.
    Birbirimize yaptığımız uyarılarıda hoşgörü vede saygı ile karşılayalım.Hiç bir kardeşim benim kötülüğüm için beni uyarmaz,uyarıyorsa vardır bir bildiği..

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Umut inşaallah bu dertler tamamen bitsin herkes hürriyetine kavuşsun bak o zaman herkes birbiri ile kucaklaşmak için yerini yurdunu telefonunu bildirmekten gurur duyacak,herkes dava arkadaşlarını ziyarete gidecek,tanışacak misafiri olacak artık acılar unutulmuş gelecek güzel günlerin programını yapacak.Çok çektik inşaallah senin dediğin gibi Allah hepimizin yüzünü güldüerecek borçsuz mutlu bir hayat verecek.AMİN.

    YanıtlaSil
  18. 10 Mayıs 2012 Perşembe
    BİRİNCİ OTURUM

    Açılma Saati: 14.00

    BAŞKAN: Başkan Vekili Şükran Güldal MUMCU (İzmir)

    -----0-----

    BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 105'inci Birleşimini açıyorum.

    Başkanlık Divanı teşekkül etmediğinden çalışmalarımıza başlayamıyoruz.

    Bu nedenle, sözlü soru önergeleriyle alınan karar gereğince kanun tasarı ve teklifleriyle komisyonlardan gelen diğer işleri sırasıyla görüşmek için 15 Mayıs 2012 Salı günü saat 15.00'te toplanmak üzere Birleşimi kapatıyorum.

    YanıtlaSil
  19. nasıl yani 3. yargı paketi salıgünü meclisde görüşülecekmi

    YanıtlaSil
  20. Parti taraftarı olsan ne olur?Biz daha medeni olamadık mı arkadaşlar.İsteyen istediği partiye mensup olur över,seviyeli olarak eleştirir.Özgür kardeşim biz icraata bakarız diyor.Açıkçası bende aynı kanaatteyim.Akp, Chp , Mhp farketmiyor.Vatanı sulh içinde tutsun,krizlere ve adaletsizliklere sebep olmasın,Türk Bayrağını dalgalandırsın,kişisel özgürüklere sahip çıksın ( Din,Dil,Giyim-kuşam,ırk ) Milletini ilimde bilimde ekonomide güçlendirsin.Çevreye duyarlı olsun.Dünyanın en yeşil, en bereketli, en adil , en güçlü ülkesi haline getirsin.Modern yapılar inşa etsin.trafik problemini çözsün.İstihdamı ve asgari geçimi arttırsın.Benim için önemli olan tekrar söylüyorum.İcraat İcraat İcraat.

    YanıtlaSil
  21. inşallah bekliyoruz sn umut

    YanıtlaSil
  22. SLM ARKADASLAR BİMERE TAAHUDU IHLALLE ILGILI YAZI YAZMIŞTIM UŞAK ADLIYESINDEN ARADILAR VE BANA KARARIN KESNLESTIGI YER E CEZA İNFAZ KURUMUNA DURUMUMU BELIRTEN BIR DILEKCE GONDERMEMI SOYLEDILER SURE ISTEYE BILIRSIN BURDA DEDILER

    YanıtlaSil
  23. arkadaşlar Sn Erdoğan TOPRAK (chp genel başkan yard) oda bizimle aynı fikirde ki iki kez yazdığım twiti tr yapmış...sizlerde yazın devamlı kendisine

    YanıtlaSil
  24. iyi niyetin için sağol bende kimseyle didişmek niyetinde değilim ayrıca rahat ol beni incitmek öyle kolay değildir hele hele bu sanal alemde yazılan şeyleri kafaya takmam incinmem,yapı olarakta incinen biri değilim takma kafana sen,

    YanıtlaSil
  25. bu yasa çıkacak en fazla 2 haftası var

    YanıtlaSil
  26. cengiz bana ulaş duymadım

    YanıtlaSil
  27. Emlakci Taahhüt Mağduru10 Mayıs 2012 17:35

    Buraya giriş kolay çıkış zordur,Sn.Fatura bilgi_merkezi doğru söylüyor,görevinibitirmeden gidemezsin,ne o hayrola gidişin sebebi ne, borçları ödedin rahatladın,yoksa mahkemelerden beraat mi ettin onun içinmi gidiyorsun,buradan canın sıkıldıysa biraz dolaşır gelirsin, dur bakalım nereye gidiyorsun ? yok böyle bir şey

    YanıtlaSil
  28. Zen_san@hotmail.com10 Mayıs 2012 17:36

    iyi akşamlar..site dostları..taahüdle ilgili ne biliyorsanız paylaşın tşkler...

    YanıtlaSil
  29. KENDİ ADIMA BİLDİĞİM DUYUM ALDIĞIM 2 YIL ERTELEME GELECEĞİ YÖNÜNDE...SANIRIM ÇEK KANUNUNA BENZER BİR DURUM OLUŞACAK

    YanıtlaSil
  30. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 17:49

    arkadaşlar bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var bilgisi olan varsa yardımcı olunursa sevinirim..geçen sene konut kredisi kullanmıştık malum nedenlerden geçikmelide olsa ödüyorduk ama son 3 aydır ödeme yapamadık aynı bankaya kredi kartı borcuda vardı ve bize kredinin tamammını ödememizi söylediler gün verdiler ya satın evi yada 15 bin getirin kalanınıda 15 aya bölelim dediler bizim bu aralar böyle bir şansımız yok maalesef evi satıp borcu kapatmaya karar verdik evin değeri 130 bin kullanılan kerdi 50 bin ay sonuna kadar müsade aldık geçen hafta elli milyar beşyüz ödeyeceğimizi 2 gün önce görüştüğümüzde ellibin yediyüz olduğunu söylediler ay sonuna kadar bunun 52 bin olacağını söylediler benim sormak istediğim dosya masrafı olarak bizden 4bin kesmişlerdi bir yerde okuduğuma göre dosya masrafları geri alınabiliyormuş bu konuda bilgisi olan varmı ?yardımcı olursanız sevinirim....

    YanıtlaSil
  31. kredi borcu ile bi şekilde satınız.genelde tanıdıkları tercih ediniz.

    dosya masrafı iade edilmez.hatta erken ödemelerde bile pek indirim olmaz.

    zaten kredi taksitlerinin (kaç ay ise) ilk 3 5 taksiti faizdir.


    allah sabır versin

    YanıtlaSil
  32. Emlakci Taahhüt Mağduru10 Mayıs 2012 18:06

    Sevgili kardeşim hangi bankadır bilmiyorum ama, benim vakıfbank ta konut kredim var, bende gecikmeli ödüyorum, 3 taksit gecikme oluyor,aysonuna 1-2 gün kalana kadar 1 tkst ödüyorum ve bir ay daha kazanmış oluyorum, kredi kartı ile nasıl bir çözüm bulursunuz bilemem,eğer konut krd,ni dediğim gibi yaparsanız ve normale döndürebilirseniz, kredi krtı yasal takibe gitse bile konut krd. kurtarabilirsiniz diye düşünüyorum, Hiç bir banka kolay kolay büyük miktarlı kredileriini yasal takibe atmaz, atarsa tahsili zordur

    YanıtlaSil
  33. ADALET BAKANI 3,YARGI PAKETİNİ MECLİSE GÖNDERDİK DEDİ
    KAYNAK TRT HABER

    YanıtlaSil
  34. kaç kaç ödüyordunuz borcu

    YanıtlaSil
  35. Emlakci Taahhüt Mağduru10 Mayıs 2012 18:08

    Nazlı hn, güzel olmuş, ben gerçek adımla üye oldum

    YanıtlaSil
  36. burada sanki saklanbaç oynanıyor yaw:)) kafası bozulan ben gidiyorum diyor:))tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı kardeşim,
    mağdurum,mağdursun,mağdur
    mağduruz,mağdursunuz,mağdurlar.....:)))

    YanıtlaSil
  37. ARKADAŞLAR GİDİYORUM DEMEDIM SADECE YAZMIYCAM DEDİM AMA GENE SÖYLÜYORUM NE OLUR HEPİMİZ ZATEN SITRES İÇİNDEYİZ BEN ELİMDEN GELDİYİKADAR BURADAYIM FATURA BİLGİ ABİM EMLAKÇI ABİM BİZ AİLEYİZ DEDİK VE ÖYLE KALACAK BEN YAZDIĞIM YAZILARLA HİÇ BİR ZAMAN KIRICI OLMADIM OLMAMDA saygılar

    YanıtlaSil
  38. link verebilir misin?

    YanıtlaSil
  39. abicim aynı olay benimde başımdaydı ve ben geçen ay hepsini kapatım ama eyer 103 diye bir tebligat geliyor geldiyi zaman eyer üzerine başka daire yoksa satamıyorlar ama gelen yazıya gününde itiraz etmek lazım

    YanıtlaSil
  40. EVİME HACİZ GETİRENE VE AİLEMİ TACİZ EDENE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ÖDEME YAPMAYACAĞIM.BANKALAR VE LAVUKATLARI BU BÖYLE BİLİNE...

    YanıtlaSil
  41. BABAM CÜNEYT BEY İLE GÖRÜŞTÜ KENDİSİNDEN ALDIĞIMIZ BİLGİ BUDUR

    YanıtlaSil
  42. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 18:16

    700 ödüyorduk

    YanıtlaSil
  43. Emlakci Taahhüt Mağduru10 Mayıs 2012 18:17

    Teşekkürler sevgili kardeşim çok sevindim

    YanıtlaSil
  44. Serhat kardeşim seni izliyorum...Tertemiz ,pırıl pırıl bir insansın.Burada herkesin derdine şifa olmaya çalışıyorsun..takdir ediliyorsun ,için rahat olsun....

    YanıtlaSil
  45. 700ödüyordunuz 3taksit gecikti şimdi evi sat diyorlar dorumu anladım

    YanıtlaSil
  46. ONDA DA İLK İKİ YIL ERTELEME YAPTILAR SONRA İKİ YIL DOLMADAN ÇEKTEN HAPİS CEZASI KALKTI YA...ONU KASDETTİM SANIRIM BUNDA DA BÖYLE BİR GEÇİŞ YAPILACAK

    YanıtlaSil
  47. size yeniden yapılandırmak zorundalar daha önce yapılmadıysa

    YanıtlaSil
  48. CİDDİMİSİNİZ

    YanıtlaSil
  49. http://www.trthaber.com/haber/turkiye/ucuncu-yargi-paketi-mecliste-26509.html

    YanıtlaSil
  50. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 18:22

    Bizde 3. ay dolmadan ödeme yapıyorduk bir şekilde idare ediyorduk bu son ay 3. ay dolacağı gün yine ödeme yapmak istedik bir taksit bize kredi kartı borcu mevduat hasabı hepsi ev kredisi bir dosya yapıldı denildi ve ogün parayı kabul etmediler ve böyle bir seçenek sundular teb bankası banada çok saçma geldi kredi kartıyla konut kredisini nasıl bağlayıp benim kredi ödememi kabul etmemeleri...

    YanıtlaSil
  51. Yargı Hizmetlerinin Etkinleştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Basın Yayın Yoluyla İşlenen Suçlara İlişkin Dava ve Cezaların Ertelenmesi Hakkında Kanun Tasarısı, Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
    Yargının hızlandırılmasını hedefleyen tasarı, ekonomik faaliyetini bedeni çalışması ile sürdüren borçlunun mesleğini sürdürebilmesi için gerekli olan her türlü eşya ile aile bireyleri için lüzumlu her türlü eşya ve öğrenci burslarının haczedilmemesini öngörüyor.
    Buna göre, icra memuru, haczi talep edilen mal veya hakların haczinin uygun olup olmadığını değerlendirecek ve talebin kabulüne veya reddine karar verecek.
    İcra ve iflas dairelerine yapılacak her türlü nakdi ödeme, bankalarda icra ve iflas dairesi adına açılan hesaba yatırılacak.
    Güvenli elektronik imzayla oluşturulan imza, elle atılan imza ile aynı ispat gücüne haiz olacak.
    Hacizli malların satış ilanı, elektronik ortamda da yapılabilecek.

    YanıtlaSil
  52. ARKADAŞLAR YORUMLARA BAKSANIZA HABERDEKİ ŞUBAT MART...ESKİ HABER BU

    YanıtlaSil
  53. arkdaşlar sn taha gergerlioğlu hocamız karadeniz tv de taahhüd ile ilgili müjdejı verdiiiiiiiiiiiiii

    YanıtlaSil
  54. 23ahmetyilmaz2310 Mayıs 2012 18:24

    güle güle gardaş allah selamet versin

    YanıtlaSil
  55. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 18:24

    bizde öyle yapmaya çalışıyoruz kendimiz müşteri bulup satma çabasındayız...teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  56. alt tan çıkmışmıa rtık yani

    YanıtlaSil
  57. TRT HABER DEKİ HABER ESKİ ARKADAŞLAR..BENDE İLK ÖYLE SANDIM AMA ALTTA BELLİ ESKİ OLDUĞU İLK GÜNDEME GELDİĞİNDE KONULMUŞ HABER

    YanıtlaSil
  58. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 18:27

    evet

    YanıtlaSil
  59. arkadaşlar dairelerle alakalı benim başıdanda geçti 36 ay taksitle almıştım 20 taksit ödedim sonra ödeyemedim ve tam 1 yıl ödemedim ve kalan 20 bintl 55 bin tl oldu ama daha önce müracat etim ve tekrardan 24 ay yaptılar taksidi 10 gün geç yatıdım diye tekrar iptal oldu daha sonra beni arayıp borcunuzu 55 binden 25 bine düşürdük dediler ve 1 ay içinde kapatmamı söylediler ve kapatım şükür ama benim av tebligatlar geldiyinde itiraz etseydin adıma tek daire olduğu için satamazdı dedi ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM HAKKATEN BİZ BİR AİLEYİZ HERPİNİZE SONSUZ SEVGİLER

    YanıtlaSil
  60. SAĞOL KARDEŞİM O SENİN KENDİ GÜZELİĞİN

    YanıtlaSil
  61. 18.00 TRT HABER DE CANLI KONUŞTU. GAZETECİLERİN SORUSU ÜZERİNE

    YanıtlaSil
  62. PARDON ARKADAŞIM TAMAM OZAMAN BİZ SİTEDE SANDIK GALİBA :))

    YanıtlaSil
  63. ABİ BEN TEŞEKÜR EDERİM SAĞOL

    YanıtlaSil
  64. aman angle kardeşim lütfen içinde icra geçen kelimeleri kullanırken dikkatli ol benim için önemli olan icra at yazmışsın sitede alınanlar lavukat olduğunu düşünenler olabilir... :))

    ayrıca oy kullanmak vatandaşlık görevidir. bu kimseyi parti taraftarı yapmaz.
    ben hakkımda arama olmadığı için her genel seçimde mutlaka oyumu kullanırım...

    burda yazdıklarımdan sonra hangi partiye oy verdiğimi duysalar bazılarının ağızları açık kalır.

    yine söylüyorum güneş balçıkla sıvanmaz gerçek gerçektir.

    ve ben siyasi partilerin hepsine aynı mesafedeyim. ayrıca parlementer sistemden ziyade partilerin olmadığı insanların kişilere oy verdiği herkesin kedi vekilini seçtiği başkanlık sistemini savunurum yıllardır...

    herkes kendi ilinde kendi vekilini bilerek ve tanıdığı kişilerden seçmelidir. millet olarak partilere ve genel başkanlara oy vere vere ne hale geldiğimiz de açıkça ortatadır.

    saygılarımla,

    YanıtlaSil
  65. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 18:36

    bir sitede okudum araştırmaya çalışıyorum dask zorunlu hayat sigortası zorunlu değilmiş tüketici hakem heyetine başvuruluyormuş dilekçe ile bununla ilgili yargıtay kararı varmış ne kadar doğrudur bilmiyorum ama araştırıcam az buz para değil 4 bin kestiler.....böyle bir hakkım varsa kullanırım...zaten herşey bilinçsizlikten başımıza geliyor ....

    YanıtlaSil
  66. KARADENİZ TV TAHA HOCAYI İZLEYEN VAR MI ARKADAŞLAR MÜJDE VERMİŞ GALİBA....

    YanıtlaSil
  67. EVET. SAAT 18 TRT HABER DE DİNLEDİM

    YanıtlaSil
  68. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 18:38

    yapılmadı

    YanıtlaSil
  69. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 18:39

    teşekkür edrim verdiğiniz bilgiye...

    YanıtlaSil
  70. benim anlamadığım ulusal basın ve haber kanalları neden bu yasanın hangi aşamada olduğu ile ilgili en ufak bir haber dahi yapmıyor..en azından alt komisyondan çıktığını ve ne aşamada olduğunu yazabilirler....

    YanıtlaSil
  71. Geri alınabileceği söylenen masraf erken ödemede eğer mogage kredi ile eve kredi kullandıysanız tabi %2 erken ödeme yapıldığında kesilen paradir. Ev kredisini gunünden once kapatanlardan kesilir bu para.ama bankanın insiyatifine bırakılmıştır. İste bu parayı ödeyenler itiraz ediyor. Sizin dosya masrafi dediğiniz kredi kullanilirken kesilen paradir ve onun iadesi yoktur

    YanıtlaSil
  72. EYER YAPILMADIYSA YAPMAK ZORUNDALAR VE DİREK MERKEZLE GÖRÜŞÜN BANKAYLA DEYİL NEREDESİNİZ YANİ HANGİ İLDE

    YanıtlaSil
  73. arkadaslar adalet bakanı tarafından tum icra dairelerıne yazı gonderılmış 11/5/2012 tarıhınden sonra hacze gıdılmeyecek ve icra dairelerınde taahhud alınmayacak dıye boyle bır bılgı alan varm ıbugun arkadasım soyledı ne kadar dogru bılmıyorum ama arastırmaya devam edıyorum bılgılerınıze

    YanıtlaSil
  74. Arkadaslar cepten zorla girdim siteye:) bir aksilik oldu sanırım. Güzel haberler duyuyorum. Babamin hastalığı ile kosustururken annem kalp spazmi yaşadı dün gece.zaten kalp hastasidir. 112 lerle gecen bir gün oldu. Aranızda olamıyorum ama fırsat buldukça sizlerle olacagim. Yazım hatalarım İcin kusura bakmayın.sizi gözetleyen biri var unutmayın:))

    YanıtlaSil
  75. Öyle bir şey yok inanma

    YanıtlaSil
  76. Eski bir haber

    YanıtlaSil
  77. Emlakci Taahhüt Mağduru10 Mayıs 2012 18:58

    Adalet Bakanı Ergin'den Özel Açıklama: İcra paketi Tamam,3.Paketin diğer Maddeleri 15 güne kadar biter - akfikir.com haber portalı

    YanıtlaSil
  78. BUGÜN SAAT 18 DE DİNLEDİM. SAĞLIK BAKANI İLE ADALET BAKANI SİLİVRİ CEZAEVİ ZİYARETİNDE GAZETECİLERİN SORUSU ÜZERİNE AÇIKLAMALARDA BULUNURKEN SÖYLEDİ

    YanıtlaSil
  79. evt verdiiiiiiiiiiiiiiiiiii3 yargı paketi ile icra taahüd bitecekmiş.herkesin gözü aydın

    YanıtlaSil
  80. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:12

    Diğer maddeleri de bitti ve üst komisyonda raporunun yazılmasını bekliyor.Yani anlayacağınız 3.yargı paketinin komisyondaki tüm görüşmeleri sona ermiştir.Sadece rapru yazılıp genel kurula sevkedilecek.Eski haberleri yeni haber gibi vermeyin zira şu sıralarda üst üste haberler çıkar.Dünkü haber bile eski kaldı.

    YanıtlaSil
  81. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:14

    Herhangi bir haberi burada yayınlamak istiyorsanız yayınlandığı tarihi ve saatini mutlaka görün.İnternet siteleri hangi tarihte ve saatde haberi yerleştirdiklerini yazarlar.

    YanıtlaSil
  82. Aynen katılıyorum celal bey bu arada iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  83. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:17

    Hiçbir bakan genelge olmadan böyle bir şeyi söyleyemez.Söylese bile uygulanmaz.Bakan o günkü konuşmasında mevcut yasa ile bile evlerden eşyaların haczedilemiyeceğinin yorumunu yaptı ama yasanın başka maddelerinde yapılabileceğine dair şreh ler var.İşte bu yeni yasa ile bunlar düzeltildi.

    YanıtlaSil
  84. kızımla,huzurlu yaşamak......10 Mayıs 2012 19:20

    kişinin bir tek evi varsa satış yapılamıyormuş dendi ozaman bankaya bu konuda itiraz yapacağımızı bildirip tekrardan yapılandırma yapmalarını istiyebilirim.onlar kendilerince bir yapılandırma teklifinde bulundular 10 gün süre verip 15 bin ödeyin kalanını da 15 taksite bölelim dediler biz şu an 700 ü zar zor öderken 15 e bölünen yüksek miktardaki taksitleri nasıl ödeyebiliriz ... biz onlara bu zamana kadar olan gecikmişlerimizi ödeyelim dedik kabul etmediler amaç evi elimizden almak herhalde....

    YanıtlaSil
  85. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:21

    Teşekkür ederim.Herkese iyi akşamlar.Bu aralar pek sık giremiyorum.Bazı işlerimin yoğunluğu nedeniyle.Kusura bakmayın.Bazen sorularınızada bu yüzden zamanında görüntüleyemediğim için cevap veremiyorum.Şu kadarını söyleyeyim.Herşey yolunda gidiyor.Allah şaşrtmasın.

    YanıtlaSil
  86. bu sefer gerçekten bittimi dersiniz.artık nefes alabilecekmiyiz

    YanıtlaSil
  87. Allahım anne ve babanıza çok acil şifalar versin.Sizde çok hayırlı bir evlatsınız bizim dertlerimiz için bazen anne ve babanızı bile ihmal edecek kadar büyük insansınız.Artık herşey sayenizde yoluna girdiğine göre bundan sonra lütfen bir müddet için zamanınızı ailenizin sağlığı için ayırsanız çok iyi edersiniz Sultan hanım,ne olursa olsun herşeyin başı sağlık onları yalnız bırakmayınız.Biz sitede sizin gibi çok bilgili,tecrübeli arkadaşlarla hiç merak etmeyin devam ederiz.Zaten işin sonuna gelindi arkadaşlarını özlersen ara sıra takıl.Benden sana sağlığınız için bir müddet izin.Ama sen genede duramazsın biliyorum.Tekrar geçmiş olsun dualarımız sizinle.

    YanıtlaSil
  88. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:23

    Ulusal basının işi sadece bu değil ve önemli bir gelişme olmadan normal yürüyen işleri ve kendilerini ilgilendirmiyorsa yazmazlar.Ama bir insan köpeği ısırırsa aniden haber olur.

    YanıtlaSil
  89. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:24

    Artık EVET.

    YanıtlaSil
  90. ulusal basın nasıl versin mesela ntv mi versin? garanti bankasının kanalı? yada diğerleri? tencere dibin kara seninki benden kara ... onlar hükümetin yetkili organlarından 1. ağızdan duymadıkça haber yapmazlar.. 1. ağızdan söylenenleri de mecbur kaldıkları için haber yaparlar..

    medyada işler böyle yürür.. hiçbir basın kuruluşu bankalardan bağımsız değil malesef ülkemizde olamaz da ..

    sayg.

    YanıtlaSil
  91. Evet alt komisyon çalışmaları bitti ivedi olarak üst komisyona geliyor eğer şüphen olursa adalet bakanlığından bilgi alabilirsin aynı cevabı alırsın.

    YanıtlaSil
  92. evet katılıyorum ayda bir biri çıkıp 3. yagı paketi meclise sevkedildi diyor kaynak trt haber ... hep aynı haber ..

    YanıtlaSil
  93. kesinleşmiş hapis kararları kaldırılacakmı çünkü bu durumda geçerliliğinin düşmesi gerekir sanıyorum yanılıyormuyum.bu gün yine TBS hukuk arayıp icraya geliyoruz dedi o yüzden temkinli yaklaşmaya çalışıyorum

    YanıtlaSil
  94. ben burdaki arkadaşlarımın sözlerinden asla şüphe duymam doğrulatma gereğide duymam nete henüz girdim haberlerin şaşkınlığını üzerimden atmaya çalışıyorum kardeşim

    YanıtlaSil
  95. eskidi bu haber

    YanıtlaSil
  96. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:34

    Sevgili Dostlar.Son 2 gündeki gelişmeler sanıyorum herkesin bugünlerde beklediği gelişmeler değildi.En az 1 hafta veya 10 gün sonra gerçekleşebilecek gelişmeler olarak hazırdınız.Yani gerçek bir sürpriz oldu.Ama siyaset ve hükümet olmak budur.Bazen 1 günde 1 yıllık yolu alırsın ama bazen 1 yılda hiç yol bile alamazsın.Herşeyin başı sabırdır.Size basının kendi istekleri doğrultusunda haberlere ağırlık verdiğini daha önce defalarca yazmıştım.Bakın bugün bir federasyon başkanı ile bir aradaydım.Türkiye Vücut geliştirme federasyonu başkanı.Türkiye bu pazar İspanyada yapılan Avrupa Vücut Geliştirme olimpiyatlarında 6 altın madalya 5 gümüş madalya 4 bronz madalya ile Avrupa Birinciliğini almış.Yani 6 kere Milli Marşımız eşliğinde bayrağımız göndere çekilmiş.Bunu duyan aranızda bir arkadaşımız varsa çok şanslı.Bu büyük bir gurur kaynağı.Ancak Federasyon başkanı bana söylemeseydi bende bilemeyecektim.Hangimiz işitti.Hangi kanal verdi.Hangi gazete yazdı.İşte artık bunlarıda dillendirmenin zamanı gelmiştir.Bir ülke takım halinde birinci oluyor ve basında yer almıyor.Ben o basının içinde olduğum halde içine edeyim.Haksızmıyım.

    YanıtlaSil
  97. arkadaşlar eğer komisyon paketi haftaya genel kurula sevk ederse Akfikir'in 19 mayıs öngörüsü tutmuş sayılır ... sümer beyin istifasına da gerek kalmaz..

    YanıtlaSil
  98. haklısınız benim de basının içinde olmayışımın bir nedeni de budur... okuldayken bu gerçekleri gödüm ve hiç yaklaşmadım.. çalışmıyorum evet ama pişman değilim.. çünkü basın işine gelenleri haber yapar gelmeyenlerin üstüne basar geçer.. sözüm meclisten dışarı...

    YanıtlaSil
  99. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:41

    Sümer bey birşey bilmeden kolay kolay tarih vermeyecek olgunlukta bir kişiliktir.Durup dururken o tarihi vermemiştir.Belki 1 hafta 10 gün kadar yanılma payı veya aldatılma payı olabilir.Zira onunda bilgiyi aldığı siyasiler tam tarihi kestiremeyebilirler.Bu yüzden zaten istifa etmesi olmaz.Elinden geleni ortaya hatta şahsiyetini ortaya koymuştur ve kendisine müteşekkiriz.

    YanıtlaSil
  100. aynı fikirdeyim böyle bir paket genel kurula sevk edildiği günden itibaren yasalaşmış gözüyle görülebilir manasında söyledim.. yoksa tabi ki resmi gazetede yayımı tarihi itibari ile yürürlüğe girer ..

    YanıtlaSil
  101. Celal TOPARLAKLI10 Mayıs 2012 19:47

    Benim söylediğim 3.yargı paketi hakkında.Paket resmi gazetede yayınlanana kadar hiçbirşey kesin değildir.Bunu asla unutmayın.Kanun çıkana kadar eski kanun ile hareket edildiğinden dolayı bugüne kadar nasıl davranıyorsanız aynen devam edin.Yeni yasa çıkınca okursunuz ve sizi ilgilendiren konularının nispetinde hareket edersiniz.Yani kesin olan resmi gazetede yayınlanmasıdır.

    YanıtlaSil
  102. ALPERENKURT06Q10 Mayıs 2012 19:58

    19 haberlerindede geçti alt komisyon çalışmaları bitti

    YanıtlaSil
  103. ALPERENKURT06Q10 Mayıs 2012 20:01

    sayfa yönetiçisi arkadaşlar sayfayı yenilesekte yarından itibaren en yeni bilğilerle başlasak temiz bir sayfada temiz haberler ve sona gelindi tüm mahdurların gözü aydın

    YanıtlaSil
  104. Ahmet Vahap ULUSOY10 Mayıs 2012 20:15

    OLAY ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI;TAAHÜT İHLALE HAPİS TÜMÜYLE ORTADAN GEÇİCİ OLARAK KALKIYOR SINIR KONUSUNDA TARTIŞMALAR DEVAM EDİYOR HÜKÜMET YETKİLİLERİ 5000TL'YE KADAR OLAN DOSYALARA CEZA OLMASIN DİYOR MUHALEFET 12000TL'YE KADAR OLAN DOSYALARDA OLMASIN DİYE DİRENİYOR TESPİT EDİLECEK RAKAMIN ÜSTÜNDE OLAN DOSYALAR İÇİNDE 2 YIL İÇİNDE ÖDEME KOLAYLIĞI GETİRİLİYOR ve İKİ YIL SÜREYLE VERİLEN CEZALAR ASKIYA ALINIYOR YANİ İNFAZ DURDURULUYOR İNSANLARA ÇALIŞIP ÖDEME FIRSATI VERİLİYOR (Yukarıdaki yazı yaklaşık 20 gün önce siz Arkadaşlarıma bildirilmişti +- bu şekilde Komisyonda şekillenmiştir )

    YanıtlaSil
  105. merhabalar. ahmet vahap ulusoy abi h. kar bey derslerden dolayi fazla giremiyorum 3. yarg1 paketi görüsmeleri bitti mi? sitede öyle söylenti var. babamin 2. dosyasi 27 mayista baslayacak. babam 2. dosyayi yatmak istemiyor çok bunalmis içerde alacakli ile anlasmaya gidelim mi bekleyelim mi abi?

    YanıtlaSil
  106. bir an önce tapuya gidip kendi hisesini pay temligi yapabilir

    YanıtlaSil
  107. Slm. Arkadaşlar 2003 yılından beri 4 adet çekten dolayı kaçıyorum o kadar paronayak oldumki hala kaçıyorum tedbiri elden bırakmadan hareket ediyorum.Düşümler oldumu Gbt de çıkarmı ben biryerede bakamıyorum kimliğim yok ikametgahım yok.Bu arada taahhütüm de yok.

    YanıtlaSil
  108. az önceki metinimde kullanmış olduğum "aptal" ve "salak" kelimeleri mecazı mürsel kullanılmıştır...kimse üzerine asla alınmasın....

    seker765

    YanıtlaSil
  109. PAY TEMLGİ ; Yani kendi hisesini annesinin üzerine yapıcak tapuda 350 tl ile 500 tl arası vergi cıkabilir + deprem sigortası yapılır tabi ANGLE

    YanıtlaSil
  110. Barışçı-Mersin10 Mayıs 2012 22:57

    Değerli arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum.

    Değerli arkadaşlar, çok değerli arkadaşlar, tüm arkadaşlarıma önerim şudur.

    Son mola yerindeyiz ve birazdan otobüsümüz hareket ederek, Ankara'ya doğru yola çıkacaktır.



    Ankara'ya vardığınızda göreceksinizki; Allah'ın izni, çok değerli katılımlarınız ve Sayın Tüm Yetkililerimizinde Duyarlılığı ile artık, İİK ve TAAHHÜDÜ İhlal Davaları bakımından, hiç bir sorun kalmadığını, halen limanda beklemekte olan ve NUH'un gemisinde mahsur kalan tüm arkadaşlarımızında, derhal tahliye işlemlerinin başladığını ve karaya çıkmalarının gerçekleştiğini göreceksiniz.



    Görecek ve çek cezalarının son bulduğu günlerdeki gibi, hüzünlü sevinçler yaşayacak, çektiklerinizi asla unutmayacak, gidenleri; O Yüceler Yücesine gidenleri geri döndüremeyecek olsanızda, kalanlar adına mutluluk duyacak, dudaklarınızda hüzünlü bir tebessüm belirlenerek, Yaradan bunada şükürler olsun diyerek, geçte olsa baharın geldiğini göreceksiniz. Şu zor geçiş döneminde Allah hepimizin sabrını artırsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.



    Gecenin bu vaktinde; Barışçı-Mersin arkadaşınızın yüreğinden, baba ocağı sitemize (Dergahımız) bu cümleler dökülmüştür. Sevgi, saygı ve hürmetlerimle.

    YanıtlaSil
  111. Bir cvb lütfen aşağıdaki sorum.

    YanıtlaSil
  112. çekle ilgili hapisler bitti

    YanıtlaSil
  113. tek ev haczedilemez

    YanıtlaSil
  114. Lütfen bir cvb Gbt den düşmüşmüdür yurt dışına çıkmam lazım pasaporta miracaat edeyimmi kimlik çıkaracağım önce sonra pasaport ve yurt dışı lütfen cvb.

    YanıtlaSil
  115. Çok teşekkür ederim Asi kardeşim yani rahatlıkla emniyete pasaport müracaatı yapabileceğim çekinmeden öylemi?

    YanıtlaSil
  116. şimdi sabretmek daha zormuş yüreğimiz kıpır kıpır nasıl geçecek günler bilmiyorum

    YanıtlaSil
  117. teşekkürler.Sağolun

    YanıtlaSil
  118. Evdeki eşyaların faturası annemin üzerine beraber yaşıyoruz eşyaları şu an itibarı ile hacz edebilirlermi?Lütfen cvb ricaederim.

    YanıtlaSil
  119. mayıs gizemli11 Mayıs 2012 11:34

    çeklerin yazılmasının en büyük sebebi ekonominin kötüye gitmesidir. Hiçbirşey hükümetin anlattığı gibi değildir.derecelendirme kuruluşlarıda, Türkiye'nin ve Türk bankalarının görünümlerini poztifden durağana çevirmişlerdir.Bunların hiç biri sebepsiz değildir.bu nedenle kimse çek kanununa bahane bulmasın.

    YanıtlaSil
  120. Kardeş kafamızı kuma gömemeyiz.Haber gerçek.Bu haber rehavete kapılan,,herşey bitti diye düşünene arkadaşları kendine getirir.

    YanıtlaSil
  121. herkese hayırlı cumalar arkadaşlar 1 haftadan fazla oldu yazmıyorum sitede yukarıda arkadaşın biri çekle ilgili verilen haberle ilgili bu tür haberleri burada vermeyin diye uyarmış ben buradaki bütün arkadaşlara sesleniyorum tam tersi arkadaşlar bırakın çıksın bu tür haberler herkes herşeyin nasıl döndüğünü görsün çek patlaması yaşanmış milet ceza evindeyken çeklermi ödeniyorduda patlama yaşanmıyordu arkadaşlar allah aşkına bu haberi yapanlar insanlıktan nasibini almamış insanlar neden çıkıp demiyorlar her gün her dakka intihar haberleri alıyoruz bunuda bir haber yapalım o bugün gazetesi dediğin gazete her gün 100 kişi intihar etse iç sayfalarında bile haber yapmaz bırakın herşey yayınlansın iş çıkacak kanuna gelince arkadaşlar isterse çek patlaması değil çek ihtilali olsa bu kanun yine çıkacak çünkü oluru yok ya ab ye resti çekecekler yada bu kanunları çıkaracaklar siz zanediyormusunuzki bu kanunlar isteyerek çıkarılıyor bakın geçenlerde bazı milet vekilleri bu çoğalan intiharlarla ilgili bir önerge verdiler meclise sebepleri araştırılsın diye ne oldu kabul edilmedi neden çünkü araştırmaya gerekmi var nedeni ortada onun için korkmayın o çıkan haberlerden çek patlaması yaşanmış bu gün yaşanmasa yarın yaşanacak nereye kadar saklayabileceklerki
    düşünebiliyormusunuz bu gün türkiye nüfusunun yüzde 50 si 10 ile 20 yıl arası borçlu
    kim inbanırki bu tür ekonomilerin patlamayacağını dünyada çekin nasıl kulanıldığı
    bir araştırılsın bakim nasıl kulanılıyormuş anlasınlar türkiyede artık para kalmadı piyasada arkadaşlar ya çek yada kredi kartı
    bunlarında sonu yok eninde sununda patlayacak

    YanıtlaSil
  122. Ne güzel düşünceler bunlar. Gerçektende milletin sorunlarının kendi sorunlarımız olduğunu idrak edersek ve millelitimizin burada sesi, amelesi,ustası,kalfası olursan çözemeyeceğimiz sorun yok. Mutluluk, zenginlikte bu zaten. Acılarıda sevinçleride beraber gögüslemek...

    YanıtlaSil
  123. Serhat kardeşim bankalardan zamanında kredi kullandım ama ödedim.Yalnız kredi kartlarımda büyük sorunlar yaşadım Allaha şükür onlarada borcum kalmadı ama kara listeye girdim.Zamanında çek ve senetlerim döndü dışarıda ödenmemiş çekimde kalmadı sadece ödeyemediğim senetler ortada cirit atıyor işte sıkıntım bu yüzdendir.Ah bir konut kredisi verseler bana ne güzel olur,otomatikman emekli maaşımdan alsınlar taksitlerimi ama benim genede ümidim yok.

    YanıtlaSil
  124. teeşekkürler connect

    YanıtlaSil
  125. Herkese hayırlı cumalar 3.yargı çıkıyor bu avukatların son çırpınışları devir tersine dönecek.

    YanıtlaSil
  126. TAMAM ANLADIM EYER BANKALARA BORCUN YOKSA YENİ DÜZENLEMEDE BORCUNU ÖDEYENLERİ KARA LİSTEDEN ÇIKARDILAR İSTERSE BANKADA KENDİN SORDUR BİLDİYİM KADARIYLA ÇEK VE SENET PROTOSTOLARI KREDİYİ BAĞLAMIYOR AMA SEN GENEDE BİR BANKADA KENDİ KKB Nİ SORDUR YANILMIYORSAM 5 TL KAR ŞILIĞI YAPIYORLAR SAYGILAR

    YanıtlaSil
  127. Karşılıksız Çek ve Taahüdü İhlal Bugün Saat 12:00'de Samanyolu TV'de

    YanıtlaSil
  128. Karşılıksız çek,ev hacizleri,taahüdü ihlal saat 12 de Samanyolu TVde

    YanıtlaSil
  129. Celal TOPARLAKLI11 Mayıs 2012 12:05

    Sevgili Dostlarım.Çek ile ilgili yazıyı yazan kişinin bağlı olduğu zat Bugün Gazetesinden Ekonomi köşesinin sahibi benim arkadaşım ve adaşım Celal Toprak dır.Kendisine gerekli yazıyı yazdım.Arzu eden Benim yazım doğrultusunda o haberi yazanı protesto edebilirsiniz.

    Sevgili Adaşım.
    Murat Gülderen bir haber yapmış.Çekde korkulan oldu ve hapis kararı kalkınca çeklerde patlama oldu diye.Peki bu yasa çıkmadan önce çekler yüzünden hapise girmeyi içine sindiremiyen yüzlerce intihar yasasını neden bu satırlara taşımadı.Piyasaları yeterince bilmedem bu şekilde başlık atması benim tuhafıma gitti.Daha ilk ay olayıdır ve normaldir.Kaldıkı TOBB başkanı sevgili dostum Rifat bey bu konuda yapılanların çok doğru olduğunu ve kendilerinin de çeke ve borca hapisin mutlaka kaldırılması gerektiğini ancak çeke itibar getirilmesininde bankaların ellerini taşın altına koymasıyla gerçekleşeceğini ve ayrıca mevcut piyasa verilerinin çok önemli olduğunu geçiş dönemlerinde bu tip olaylar yaşanabileceğini bana defalarca söylemiştir.
    Sanırım Murat Gülderen kardeşim birde biz bunu demiştik deyip insanların ölümlerinin,intihar etmelerinin ne kadar güncel ve sıradan bir olaymış gibi göründüğünü anlatmakta.Sanırım sana bağlı olarak çalışan bu kardeşimize gereken ikazı yaparsın.Bu tip veriler 1 sene geçmeden netice vermez ve kaldıki AİH na uygun yapılan her yasanın arkasında olacağını ben seni tanıdığımdan dolayı iyi bilirim.
    Kolay gelsin.Arkadaşlara selamlar.Sevgilerimle.

    --
    M.Celal Toparlaklı

    YanıtlaSil
  130. s habermi samanyolu tv mi

    YanıtlaSil
  131. Faturabilgi_merkezi11 Mayıs 2012 12:05

    Sevgili Arkadaşlarım..
    Ne cek haberlerinim olumlusu yada olumsuzu gündemimiz olmamalı.Yazılmasının cizilmesinin dillendirilmesininde kimseye faydası olaçağını düşünmuyorum.
    Unutmayalım İNSANA EN BUYUK ZARARI YİNE KENDİSİ VERİR..
    Bizlr burada İNSANLIĞA dolayısıyla kendimize hizmet etmekte iken Lütfen yazdıklarımıza yazacaklarımıza dikkat edelim.
    Yazmadan 40 defa düşünelim.Bize gayemize hedefimize vede amacımıza ne katar ne götürür,zararmı verir karmı sağlar..

    Sizden ricam ortak hedeflere kilitlenelim.3.Yargı paketi nasipse meclise gelecek.Buna Taahutu sokmaya calışalım.
    Bu yöne yönelelim.Olmuş bitmişin derdine düşmeyelim.
    Çalışalım,birlik olalım,kardeş olalım.Neticeye bir an önce varmanın yoluna bakalım.
    Hala bir takım hatırlatmalara uyarılara rağmen halen kafa karıştırıcı konuları gündeme taşıyan,hedef ve amacımıza hizmet etmeyen zarar veren olmuş bitmişleri gündeme getiren olursa iyi niyet aramayacağımızı bilmelisiniz.

    İyi niyetli aynı hedefe kilitlenen Mağdur kendine zarar veren şeyleri yapmaz yapıyorsaki
    Site yönetiminin bunu dikkate alması gerekir.

    Canlar,Kardeşler..Yaptığımız hizmet sadece bizler için değil tüm İnsanlık içindir..Mücadelemiz bugun yarın yada ileride evine içraya geleçebileçek olanlar için taahut veripte bizim gibi sıkıntı yaşamasın dediğimiz Millet içindir.

    Hepinizi daha duyarlı daha düşünceli daha çalışkan sada sabırlı olmaya davet ediyor.Tüm aile bireylerime sevgiler saygılar sunuyorum.

    YanıtlaSil
  132. MERAK ETME ARKADAŞIM ONLARI ADAM YERİNE KOYAN YOK DARBELERE ALKIŞ TUTAN KENELERE PABUÇ BIRAKMAZ KİMSE NASIL AFKURUYORLAR ÇIKARLARINA TERS DÜŞÜNCE .BİR MİMARLAR ODASI BİRDE BAROLAR HALK DÜŞMANI ÇIKAR ŞEBEKELERİDİR BAŞBAKANIMIZ DAHA KARARLI OLUR ONLAR MUHALİF OLURSA

    YanıtlaSil
  133. Ahmet Vahap ULUSOY12 Mayıs 2012 00:43

    İYİ,İYİ YARAMAZ BİR DURUM YOK

    YanıtlaSil
  134. oda gitti tweeterda mücadeleye devam ediyor

    YanıtlaSil
  135. Arkadaşlarım
    Gecenin bu saatinde siteye bir göz attım ve sanki başka derdimiz yokmuş gibi sataşmalar sürtüşmeler almış başını gidiyor.

    Yargıda 3. reform paketinin alt komisyonlardaki mesaileri son buldu, Ana komisyondaki görüşmesi ise bugün yapıldı ve taahhüdü ihlal ile ilgili sıkıntı baş gösterdi.
    İsim vererek yazıyorum, sıkıntıyı yaratan da Ahmet İYİMAYA oldu
    çek yasasından dolayı oldukça tepki gelmiş, taahhüdü ihlal cezalarıda kaldırılırsa tepkilerin önü alınamazmış gerekçesi ile çekincelerini belirti.

    Pazartesi veya Salı günü, Taahhüdü ihlal cezalarındaki 3 aya kadar hapis ibaresinin
    taahhüdü ihlal edenler hakkında 1.000 TL ila 10.000 Tl arasında idari para cezası verilir olarak değişmesi için kanun teklifi verilecek, ve beklentimiz bu kanun teklifinin 3. yargı paketi ile birlikte meclis genel kurula sunulması.

    Yine burada Ahmet İYİMAYA'NIN tavrı hayati önem taşıyor. Bu olumsuz tavrını bir şekilde değiştirmek gerekiyor. Buda ancak çok yoğun bir şekilde Ahmet İyimayayı aramakla sorunları anlatmakla olur.
    Bir birimize cevap yetiştirmek yerine Yarın sabahtan itibaren başlamak üzere İyimayanın direncini kırmakla uğraşmak en hayırlısı olur.

    Tüm Mücadele Arkadaşlarıma Saygılarımla

    YanıtlaSil
  136. HEMŞERİM ORHAN GENCEBAY NE DEMİŞTİ HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEV BENİ DERMANSIZ DERT OLMAZ DERMANA SAL BENİ.....HEPİMİZ HATALAR YAPTIK ÇOĞUDA İYİ NİYET UĞRUNAYDI KENDİMİZİ EN ÇARESİZ BİTKİN HİSSETTİĞİMİZ ANDA İÇİMİZDEN BİRİ KENDİ DERTLERİNİ İÇİNE GÖMÜP MORAL VERMEYE ÇALIŞTI HEPİMİZE İNANIN BU KARATERSİZLİK ÇÖLÜNDE BİR VAHA GİBİ DOSTLUĞUMUZ KİM NE DERSE DESİN CANLAR BİRAZ SOLUKLANDIK BU GECE AMA DAHA YÜRÜYECEK YOLUMUZ ÇOK HAYDİ VİRA BİSMİLLAH DEVAM HEPBERABER YOLAAAAA

    YanıtlaSil
  137. 1000 10000 ne demek oluyor anlayamadim

    YanıtlaSil
  138. gene ortalık birbirine girmiş gene neoldu böyle,birisi Sultan hanımımı kırdı,hergün birileri kırılıyor burda ben anlamıyorum vallahi,bakın daha büyük derdimiz var Ahnet İyimaya denen zatı muhterem işimize taş koyuyor,ama unutulmasın bu kişi sadece komisyon başkanıda olsa sadece bir kişi tek başına kanunu çıkaracak değilya ama belliki taahhüt konusu genel kurulda bir tartışma konusu olacak buda iyi sayılır,fakat biz bu adama yğüzlerce fax mail gönderdik bu saatten sonra fikirleri değişirmi bilmem,değişse bugüne kadar değişmişti zaten

    YanıtlaSil
  139. 3 hafta önce zaten ahmet iyimayayi bir araci ile aratmisitim sesini kendim duydum. sistem çöker öyle sey olmaz kalkma taahüdü ihlal demisti. ne olacak avukat lobisi gizliden gizliye çok iyi çalisiyor

    YanıtlaSil
  140. 3 ay hapis cezası yerine hakim takdiri ile (sanırım verilen ödeme taahhüdün miktarına göre) binlira liradan onbinliraya kadar bir para cezası takdir edilecek . verilen para cezası vergi borcu gibi yani birde devlete borçlanıyorsun

    YanıtlaSil
  141. SİTEMİZ 24 SAAT TAKİBİMİZDEDİR

    YanıtlaSil
  142. Ahmet Vahap ULUSOY12 Mayıs 2012 01:20

    YİNE BAŞLADILAR İYİ POLİS-KÖTÜ POLİS OYNAMAYA,ÇEK'TE İYİ POLİS İYİMAYAYDI,ŞİMDİ KÖTÜ POLİS İYİMAYA

    YanıtlaSil
  143. millet borc ödese zaten tahhütte bulunmazdi üstüne devlet borcu bindirilcek nasil cikilacak bu isin içinden. peki infazi yapilmakta olan ve mahkeme karari verilen dosyalar ne olacak peki?

    YanıtlaSil
  144. hem hapis hem devlete borç mu yapmis oluyoruz

    YanıtlaSil
  145. İYİMAYA HER DEVRİN ADAMIDIR AVUKATTIR NETİCEDE MECLİS GÜNDEMİNE GELDĞİNDE İİK MUTLAKA BİR ÖNERGE VERDİRMEMİZ GEREKİYOR KİM OLURSA OLSUN BİR ÖNERGE O ZAMAN HÜKÜMET ADINA KİM HANGİ GERKÇEYLE SAVUNACAK TAATÜT HAPSİNİ BAKACAĞIZ OZAMAN SEÇİMDE KOYARIZ TEPKİMİZİ HALKTA GÖRÜR SERMAYE YANDAŞLARINI VE HALK DÜŞMANLARINI AİHM YE YAĞMUR GİBİ YAĞARIZ MÜCADELE PLATFORM DEĞİŞTİR,R SADECE SÜREÇ UZAR AMA MÜCADELE BİTMEZ AYRICA ANAYASA MAHKEMESİNE KİŞİSEL BAŞVURUDA BAŞLIYOR ORDADA BIRAKMAYIZ PEŞİNİ BU UCUBE YASANIN NE OLURSA OLSUN DEVAM ARKADAŞLAR YILMAYACAĞIZ MAYASI BOZUKLARDAN

    YanıtlaSil
  146. TEKRAR SÖYLÜYORUM BAŞBAKANA ULAŞMAMIZ GEREK AKP NİN TAVRI BELLİ OLMUŞTUR BU KONUDA TEK YOL BAŞBAKANDIR GERİSİ BOŞTUR

    YanıtlaSil
  147. Arkadaşlarım
    Gecenin bu saatinde siteye bir göz attım ve sanki başka derdimiz yokmuş gibi sataşmalar sürtüşmeler almış başını gidiyor.

    Yargıda 3. reform paketinin alt komisyonlardaki mesaileri son buldu, Ana komisyondaki görüşmesi ise bugün yapıldı ve taahhüdü ihlal ile ilgili sıkıntı baş gösterdi.
    İsim vererek yazıyorum, sıkıntıyı yaratan da Ahmet İYİMAYA oldu
    çek yasasından dolayı oldukça tepki gelmiş, taahhüdü ihlal cezalarıda kaldırılırsa tepkilerin önü alınamazmış gerekçesi ile çekincelerini belirti.

    Pazartesi veya Salı günü, Taahhüdü ihlal cezalarındaki 3 aya kadar hapis ibaresinin
    taahhüdü ihlal edenler hakkında 1.000 TL dan 10.000 TL na kadar idari para cezasına hükmedilir şeklinde değişmesi için kanun teklifi verilecek, ve beklentimiz bu kanun teklifinin 3. yargı paketi ile birlikte meclis genel kurula sunulması.

    Yine burada Ahmet İYİMAYA'NIN tavrı hayati önem taşıyor. Bu olumsuz tavrını bir şekilde değiştirmek gerekiyor. Buda ancak çok yoğun bir şekilde Ahmet İyimayayı aramakla sorunları anlatmakla olur.
    Bir birimize cevap yetiştirmek yerine Yarın sabahtan itibaren başlamak üzere İyimayanın direncini kırmakla uğraşmak en hayırlısı olur.

    Tüm Mücadele Arkadaşlarıma Saygılarımla

    Not: Bu yazı bir mddet sonra altlarda yer alacak bu nedenle bu yazıyı ara ara siteye yazarsanız, daha sonra siteye giren arkadaşlarımız okumayan arkadaşlarım okusun da ne yapılmasını gerektiğini bilsinler...sn Cüneyt bey adına paylaşım..

    YanıtlaSil
  148. benim önerim bu hafta sonu haberturk balçicek ilter hanima maillerimizi gönderelim. duygusal bir insan kendileri. halk arasinda bizim sorunumuz gibi gizli kalmis sikintileri hep kösesinde yer vermektedir. maillerimizin sonuna bu sitenin adresini koyalim. siki bir çalisma olursa beli pazartesi biseyler yazar.

    balcicek@htgazate.com

    YanıtlaSil
  149. kaç kişiyiz SULTAN görelim arkadaşlar.??? teşekkürler sn geç gelen adalet..sağol

    YanıtlaSil
  150. ŞEKER HN sultan teşekkürlerini iletmemi söyledi mail yada tel yazarsanız sizinle görüşecekmiş iyi geceler

    YanıtlaSil
  151. EVET DOSTUM ÇOK İYİ HATIRLIYORUM O GÜNÜ ERKAN TAN A ÇIKTIĞINDADA İYİMAYA KONUYU GEÇİŞTİRMİŞTİ DEMEKKİ İYİ MAMALANMIŞ TEPKİ GELİRMİŞ BU YASAYI ENGELLEDE TEPKİYİ GÖR BAKALIM OZAMAN SEN MAYASI BOZUK SERMAYE BORAZANI HALK DÜŞMANI HER DEVRİN ADAMI LİBOŞ SENİ

    YanıtlaSil
  152. kardeşim neyi takip ediyorsun mücadeleci insanlar teker teker gidiyor meydan kime kalıyor..??

    YanıtlaSil
  153. bizim yasadiimiz soruna benzer konuyu 02.04.2012 tarihli yazisinda islemisti. dikkat cekersek mutlaka geri dönüsü olacaktir

    YanıtlaSil
  154. ARKADAŞLAR EN ÖNEMLİ KAZANIM EV HACİZLERİNİN KALKMASI OLACAK Kİ BU KESİN ARTIK. TAAHHÜT İSE BUNUNLA BİRLİKTE İŞLERLİĞİNİ YİTİRECEK. EN AZINDAN YASADAN SONRASI İÇİN. TABİ ÖNCESİNE İLİŞKİN CEZALARIN İNFAZI YÜRÜYECEK MAALESEF. ELDEN GELDİĞİNCE YÜKLENEREK MÜCADELEYİ YÜKSELTELİM. TARTIŞARAK BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELİM

    YanıtlaSil
  155. http://www.haberturk.com/yazarlar/balcicek-ilter/729957-adam-misiniz-siz

    YanıtlaSil
  156. Herkese iyi geceler.
    Ben yukarıda yer alan yazıda bir noktaya takıldım. Taahhüdü ihlal edene "idari para cezası" verilecek şeklinde bir kanun teklifi verilecek denmiş. Bu idari para cezası daha önce çek koçanını bankaya devretmezsen verilen ceza değil midir. Hani çekin yazılırsa banka sana çek koçanını teslim et diye ceza verirdi. (tabi bu ceza kaldırıldı) Eğer çek koçanını bankaya teslim etmezsen yanlış hatırlamıyorsam mahkeme yaklaşık 500 TL idari para cezası veriyor bu parayı ödemezsen günlüğü 100 liradan 5 gün yatıyordun! Şimdi taahhüdü ihlalden 1000 ile 10.000 arası idari para cezası yasalaşırsa. 1000 TL ceza verilmişse ödemezsen 10 gün, 10.000 TL ceza verilmişse ödemezsen 100 gün hapis cezası mı verilecek?

    YanıtlaSil
  157. SİTEMİZİ 24 SAAT TAKİPTE YAZISI NEDİR VE KİME

    YILLARCA ZULME HAKSIZLIGA UGRUYAN BOŞ YERE CEZA EVLERİNDE

    YATANLARA BURDA HAKKINI ARAYAN VE GECELİ GÜNDÜZLÜ BİR

    ÇIKAR YOL ARAYAN KİŞİLERE DEİL

    BURAYA BU NOKTAYA BİZİ GETİREN BİZ ÖZGÜR TÜRKİYEYİZ DİYEN

    YETKİLİLERE İSTİNADEN BİR YAZIDIR

    VE BU YAZI VE ARAYIŞIM BU ZULUM HAKSIZLIK BİTENE KADAR

    HEM YAZIP HEP SÖYLEYECEGİM

    H

    YanıtlaSil
  158. AKFİKİR SİTESİ BİZLERE OLAN DESTEĞİNİ GERİ ÇEKTİ GALİBA ARKADAŞLAR :(( YAZARLAR ARTIK BAŞKA KONULAR İŞLİYORLAR

    YanıtlaSil
  159. Çek koçanın iade edilmemesine verilen para cezası "Adli para Cezası" idi.
    Bu "idari para cezası" ikisi farklı şeyler
    Trafik cezası da idari para cezasıdır, ödenmediğinde kimse hapis yatmıyor.

    YanıtlaSil
  160. kanunların geriye dönük olarak lehe olarak uygulanması hükmü var.en azından herkes serbest kalır ve ailelerinin ve işlerinin başında olurlar..kimse hapis yatmaz ve kaçak dolaşmaz..sayın cüneyt bey bu konuyu aydınlatırmısınız herkese sayğılar.

    YanıtlaSil
  161. SİTEMİZ 24 SAAT TAKİPTE

    YanıtlaSil
  162. Cevabınız için teşekkür ederim Cüneyt bey! Ben kavramları karıştırdım. Ben çek koçanını bankaya iade etmemekten ceza almıştım bu cezamı idari ceza sanıyordum. Dediğinize göre benim aldığım ceza adli para cezasıymış.

    YanıtlaSil
  163. Ahmet Vahap ULUSOY12 Mayıs 2012 07:50

    GÜNAYDIN ;Gece geç saatlerde Komisyonda Taahüt ile İlgili problem çıkmış,problem yaratan isim Ahmet İyimaya.Sevgili Cüneyt'in bu haberi ve ne yapılması gerektiği sayfanın altlarında veya bir arka sayfaya kaymıştır.BİLGİLERİNİZE

    YanıtlaSil
  164. günaydın şimdi okdum ve çok moralim bozuldu sizc bu saattenitibaren taahhüd konusunun kabul edilmeme gibi bir ihtimal varmı

    YanıtlaSil
  165. Benim anlamadığım Başbakan benim ülkemde bundan sonra borcundan dolayı kimse hapis yatmayacak diyor fakat kendi milletvekili taahhüt hapsinin kalkmaması için elinden geleni yapıyor bu büyük bir çelişki bütün varlığımızla bu yolda çalışmaya devam edelim arkadaşlar. Demekki büyük bankalar ve avukat lobisi çok bastırıyorlar bu konu hakkında ama şuda bir gerçek yarın öbürgün AB den insanlar gelecek ve sizler hala ortaçağ yasaları ile mi yönetiyorsunuz Türkiye'yi diyecekler bakalım o zaman bu kanunları yapanlar veya borçtan dolayı hapsi kaldırmayanların yüz ifadelerini görmek istiyorum ama inanıyorum ki Sn. Başbakan Erdoğan bu konuyu bitirmek için son dakikayı bekliyor sanırım çünkü o bize söz verdi.O sözünden dönen bir insan değildir bu böyle biline.Ayrıca sabah sitede 2 tane insan daha BORÇ yüzünden intihar etmiş çok üzücü bir durum moralim çok bozuldu sanırım bu günüm iyi geçmeyecek.Herşeye rağmen mücadelemize devam edelim arkadaşlar bu vesile ile herkese hayırlı ve bol kazançlı birgün diliyorum. Saygılar....

    YanıtlaSil
  166. Kenan evrenin avukatlığını yapan dolaysı ile darbeyi savunan sayın Ahmet İyimaya dan mağdurun hakını savunmasını istememiz abesle iştiğaldir.o hep günün adamına oynadı yani süleyman demirelinde söylediği ve benim hiç tavsip etmediğim sözü dün dündür bugün bugun bu ve buna benzer kişiler sadece şahsi menvaatlerini düşünürler ülke ve mağdur insanlar onlar için hiç önemli değil.sayın İyimayayı kınıyorum.

    YanıtlaSil
  167. ÇOK SAYGIDEGER İYİLİK TİMSALİ KADİM DOST( BARIŞÇI MERSİN)HASAN ABİ

    DÜNKÜ YAZILARIMIZDA SAAT 14.00 DE SİTEYE YENİDEN YAZMA SİNERJİ YARATMA DESTEK OLMA ADINA ARKADAŞLARA DESTEK OLMA ADINA YAZI BAŞLANGIÇLARI ESNASINDA BİRİLERİ TARAFINDAN BİZLERE DEFOLUN İNİNİZE DÖNÜN GİBİ KELİMELER YAZILMIŞTI.BU ANLAMSIZ YERSİZ VE ŞAHSİ YAZI YAZAN KİŞİYİ KAALE ALMAMAK LAZIMDI FAKAT KULLANDIGI KELİMELER YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEGİLDİ.BİZLER KİMSEYE SATAŞMADIK Kİ. İYİ VALLA HEM KÜFÜRÜ YİYEN BİZ OLALIM.SONRADA BİZLERE KÜFÜRÜ SİZ ETTİNİZ DESİNLER

    SAYGILARIMIZLA ABİ

    ADALERİSTERİZ MURAT AKIN ROLLEİ

    YanıtlaSil
  168. siteye giriyorum ama birini yerinde göremiyorum hala sitenin SULTAN I neredesin..??? ://

    YanıtlaSil
  169. belki gidecek olan giderim demez yazdığınız için size de kırılmıştır..

    YanıtlaSil
  170. Barışçı-Mersin12 Mayıs 2012 10:11

    Değerli arkadaşlarım saygılarımla. Çekilen gerçek emekler asla unutulmaz.

    YanıtlaSil
  171. o gidecem gittim gidiyorum diye sürekli dillendirenler için geçerli. çünkü sürekli o şekilde ki söylemler yeni tartışmalara yol açıyor.ki sultan abla böyle demişse endişe etmek gerekir. sultan abla çok ayrı onun emeğini mücadelesini asla yok göremem de göremeyiz de. olaylar benim gözümde her birey için farklı etkiler yaratır. sultan abla da da bu şekilde dediyse üzülmek gerekir ama sürekli hatta her kıvılcımda ben gidiyorum diyenlerin amacı belli zaten

    YanıtlaSil
  172. Celal TOPARLAKLI12 Mayıs 2012 10:30

    102.GÜN

    3.YARGI PAKETİ ÇIKTIMI

    EVİME HACİZ GETİRENE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ÖDEME YAPMAM..
    EVLERE HACİZE - TAAHHÜTDEN HAPİSE SON...

    TBMM 'ye DUYURUDUR.

    YanıtlaSil
  173. nazlı hanım kimse gidiyorum demedi ve sadece yazmıycam dedim ve asi ile görüştükten sonra tekrar yazdım lütfen uslubun biraz düzgün olsun kimseyle şimdiye kadar bir problem yaşamadım ve yaşamamda tamamı güzel kardeşim ben bu site kurulduğundan beri takip ediyorum ve etmeyede devam edeceyim saygılar not eyer beni kast etmediysen özür dilerim ki o yazıyı bana yazdığını biliyorum ve cevap dahi yazmadım

    YanıtlaSil
  174. sayın iyimaya herhalde artık aktif siyasi hayattan çekilecek.yoksa bu büyük aileyi karşısına almaz.ve de sayın başbakanımız bizi yalnız bırakmaz.çünkü şu ana kadar ağzından çıkan her sözün arkasında durmuştur.cesur,yürekli ve sözün eridir başbakanım.

    YanıtlaSil
  175. sözüm şu son üç gün de yazanlara değil dir zaten son üç gün çok fazla ilgilenmedim site ile anlayacağınız geriye dönük bir genelleme. yanlızca herkesin darılıp küsüp terketmesini istemiyorum. bu tür şeyler canımı sıkıyor

    YanıtlaSil
  176. ozaman özür dilerim kardeşim ve inan seni severim ben ogün yazdıklarım yapılan polimikler içindi kardeşim teşekürler

    YanıtlaSil
  177. evet sonuca çok yaklaştık bu mutluluğu hep birlikte paylaşalım

    YanıtlaSil
  178. icra daireleri işe ilgili haber hala devam ediyor yoğun bir şekilde yorum bombardımanı bizleri bekliyor linki :

    http://www.akfikir.com/gundem/ey-icra-mudurleri-avukatlarin-baskisina-uyarak-basinizi-derde-sokabilirsiniz.htm

    YanıtlaSil
  179. hepinize günaydın arkadaşlar akşamları evde olduğumdan ve evdeki yaramazda bilgisayarın başında kalkmadığı için yazamıyorum bakı yorumda güvendiyimiz iyimayada çark etmiş ederse etsin bence takmayın çünkü bu yasa çıkacak SÖYLEDİM GENE SÖYLÜYORUM TAŞ KOYANLAR OLACAK DİYE MECLİSİN YARISI AV ARKADAŞLAR VE BUNLARI BİZLER GETİRDİK TABİKİ İSTEMİYCEKLER BİZLER ÇOCUKLARIMIZI OKULA GÖNDEREMEZKEN ONLARE HANGİ LÜKS OKULA GÖNDERELİM DİYE DÜŞÜNÜR BİZLER AY SONUNU VEYA HANGİ MARKET DAHA UCUZ ÇOCUĞUM BU MONTUNLA AYAKABINLA PANTOLUNLA VEYA BUGÜN BU 1 LİRAYLA İDARE ET DERKEN ONLAR LÜKS EVLERDE LÜKS ARABALARLA LÜK YAŞAMLARLA LÜKS FAİZLERLE LÜKS HARAMLARLA LÜKS LÜKS GADARLIKLARLA LÜKS PİSLİK LER YAŞAMAYA ALIŞMIŞLAR AMA BU YASA ÇIIIIIIIIIIIIIIKACAK İSTESELERDE İSTEMESLERDE

    YanıtlaSil
  180. Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba;

    Benim sitede ki bilgili arkadaşlardan bir yardıma ihtiyacım var. Konuyu biraz anlatayım yöneticiliğini yaptığım ve yönetim kurulu üyesi olduğum bir A.Ş. te patronların kötü niyetli olduğunun farkına varınca yönetim kurulu üyeliğinden ve kanuni temsilcilikten 2009 yılı mart ayında yayınlanan resmi gazete ile ayrıldım. Daha sonrasında patronum normal olarak çalışmama devam etmemi istedi ve bende çalışırken 2009 un eylül ayında firmayı batırdılar. Patronlar italyan olduğundan kimse bu insanlara ulaşamadı ve herkes benim üzerime gelmeye başladı ve en son olarak SSK il müdürlüğünden 2009 8. ay 9. ay ve 10. aylara ait prim ödemeleri ile alakalı bana ödeme emri geldi. İtiraz dilekçemi verdim fakat SSK avukatı itiraz dilekçesi ile olmaz İŞ mahkemesine dava açman gerekir diyor. Kafam çok karıştı mart ayında resmi gazete ile sorumluluklarım kalktığı halde neden şimdi itiraz dilekçemi kabul etmiyorlar ve mahkeme açmamı istiyorlar. Birde tutar 127.500 TL olduğundan mahkeme harçları 3.500 TL tutuyormuş bunu ödeme gücümde yok şu an. Bana yardımcı olabilirmisiniz, ne yapmam lazım.

    YanıtlaSil
  181. iyide pirim ben bu işten birşey anlamadım adam zaten taahhüdü ihlal ediyorsa parayı ödeyemiyor anlamına gelir tekrar para cezası verip hapse gönderilir onuda ödeyemeyecek bu seferde sıkıntı aynı olacak dön geri başa yani bu sefer adli para cezası olacak çekteki gibi bence böyle kanun geçer mi bilmiyorum ???

    YanıtlaSil
  182. http://www.dailymotion.com/video/xgpgx5_ylknur-ynceoz-1_news

    YanıtlaSil
  183. canım kızım,yavrummm.

    YanıtlaSil
  184. anlatırmısın olanları nazlı kızım.

    YanıtlaSil
  185. idari para cezalarında hapislik yoktur....bunu biliyoruz....tazyik hapsinin idari para cezasına dönüşmesi mağdur arkadaşların hürriyetlerini kazanmaları anlamına gelir....

    seker765

    YanıtlaSil
  186. arkadaslar merhaba... goruyorum ki biraz paniklemisiz.. gerek yok ve sakin olunuz.. hersey normal surecte isliyor.. bazi insanlarin iyi polis bazi insanlarin kotu polis olmasi lazim ki her taraf memnun edilsn..Ahmet IYIMAYA kotu polisi oynamak durumunda oldugu icin bu durum boyledir.. cek mucadelesinin son gunlerinde de boyleydi.. tabi ben o donem fazla aktif degildim ancak o mucadele ortamini hatirlayan arkadaslar bilirler.. size son soyleyecegim, tabiki Ahmet IYIMAYA`nin fikrinin degismesi icin baski uygulamak, arti mucadeleye daha fazla sarilip hersey yolunda gidiyor havasinda bos bulunmamakdir..herzaman soylendigi gibi bu sefer karsimizda turkiyenin en buyuk sermaye gucleri var.. ister ulusal ister yabanci olsun turkiyenin en buyukleri..

    YanıtlaSil
  187. Sn Tarık samancı size bir sorum olacak yanıtlarsanız sevenirim Avukatların okula gidip adres alma gibi bir hakkı varmı bildiğim kadarıyla okula girmeleri yasak değilmi benim cocukların okuluna gidip adres alınıyor..

    YanıtlaSil
  188. maalesef resmi yazi ile milli egitim bakanligindan bu bilgiyi edinebiliyorlar.. ancak usulen kanuna aykiridir.. onu belirteyim..

    YanıtlaSil
  189. milli egitim bakanlığından bilgi edimiyorlar eve gelip bizi evde bulamayınca okula gitmişler..

    YanıtlaSil
  190. o tamamiyla yasalara aykiri.. bu seytanlar her yolu deniyorlar artik..

    YanıtlaSil
  191. Özellikle bayan arkadaşlar aramaktan çekinmeyin.Müsaitlikleri olan olurda Ankarada ziyarette bulunsunlar.

    Kimlerin fikri değişti çek yasasında...buda olacak ama gayrete devam

    YanıtlaSil
  192. Gazeteci yazar İshak bey bana mesaj yazmış ve sn Cuneyt Özdemir'in kendisine ulaşmasını rica etmiş. Konuyu Tv ve yazılı medya ya taşımak İcin kendisi ile görüşmem lazım demis. Sn Cuneyt bey ilgileneceğinizi düşünerek sitede paylaştım. Bilgilerinize...

    YanıtlaSil
  193. Aşağıda bir sorunum olduğunu dile getirdim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

    YanıtlaSil
  194. Ahmet Vahap ULUSOY12 Mayıs 2012 20:45

    DOĞRU BİLGİ VERİLMİŞ,İŞ MAHKEMESİNE DAVA AÇMAKTAN BAŞKA YOLUNUZ YOK.

    YanıtlaSil
  195. sultan hanim cuneyt bey az once beni aradi.. konuyu kendisine aktardim..ishak bey e cuneyt beyin tel numarasini yazabilirmisiniz...

    YanıtlaSil