Bankalar Can Almaya Devam ediyor

Banka Kredi Kartları, Banka Borçları ve Ev Hacizleri Can Almaya Devam Ediyor. İntihar eden bu insanların evlerine gelen hacizlerle "onurları kırıldığı, aile bireylerine karşı mahcubiyet yaşadıkları" için yaşamlarına son verdiği gün gibi ortadadır., Ev haczini sınırlayan, bir nebze de olsa borçlu insanlara hayata tutunma umudu sağlayabilecek olan Yargıda 3. Reform Paketi aylardır Adalet Alt Komisyonunda bekletiliyor. "Hükümetin yargı reformundaki iradesi, Bankalar ve GSM şirketleri tarafından yok edilmiştir". Basında yazıldığı gibi Yargıda 3. Reform Paketinin Adalet Komisyonun da aylardır bekletilmesinin nedeni milliyetçi duygular değil, aksine bunun tek nedeni İcra İflas Kanunu'ndaki düzenlemelerdir. Aşağı da sadece 29 Nisan 2012 Pazar günü yaşanan intihar olaylarından sadece bir kaçı vardır ve bu vatandaşlarımızın tamamıBanka kredi kartları borçları nedeniyle yaşamlarına son vermiştir.

mesut dönmez kredi kartı banka borcu intihar
1-) 29 Nisan 2012 Pazar Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde esnaflık yapan 33 yaşındaki Mesut Dönmez kredi kartı borçları nedeniyle iş yerinde intihar etti.
Dursunbey Aşağı Sanayi Bölgesinde hırdavatçılık yapan Mesut Dönmez (33), dün gün boyunca kendisinden haber alamayan yakınlarının merak edip araması sonucu iş yerinde vurularak ölmüş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede önlem aldı. Olay yerine gelen nöbetçi savcının yaptığı incelemeden sonra ceset Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dün gece yarısı meydana gelen olayda Mesut Dönmez'in kalbinden tek kurşunla vurularak öldüğü bildirildi. Yakınları, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mesut Dönmez'in bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğunu söyledi.

halil Duru, banka kredi kartı banka borcu intihar olayları
2-) 29 Nisan 2012 Pazar 2- Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Tapu Kadastro komisyonunda görev yapan Orman Mühendisi 50 yaşındaki Halil Duru, eşi Safiye Duru ile birlikte seyehat ettiği tren istasyonda durunca aşağı inip, tren rayına başını koyarak intihar etti.

Çok miktarda kredi borcu bulunduğu belirtilen Halil Duru'nun cesedi, trenin istasyondan ayrılmasının hemen ardından, orada bulunan balıkçıların raylarda cesedi görmesiyle ortaya çıktı.

Halil Duru ile birlikte seyehat eden eşi 46 yaşındaki Safiye Duru, Boğaziçi Ekspres treni Arifiye tren istasyonuna varınca İstasyon Müdürlüğüne giderek, eşini trende bulamadığını belirtip yardım istedi.

Jandarma Karakoluna davet edilen kadın, burada eşinin tren istasyonunda intihar ettiğini öğrendi. Gözyaşlarına boğulan Safiye Duru, jandarma nezaretinde Pamukova İlçesi'ne giderek, Pamukova Devlet Hastanesi morguna konulan eşininin cesedini teşhis etti. Yapılan araştırmada Halil Duru'nun yüklü miktardaki kredi borcu nedeniyle bunalımda olduğu, olay günü de, önceki yıllarda görev yaptığı Bilecik'ten eşiyle birlikte Arifiye'ye döndüğü belirtildi.

Sakarya Orman Bölge Müdürü, demiryolu raylarına kafasını koyarak intihar eden Halil Duru'nun kredi kartı borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, "Arkadaşlarına, borcunu ödemek için emekliye ayrılmak istediğini söylemiş" dedi.

yavuz yaşar akkaya banka borcu, banka kredi kartı icra haciz intihar
3-) 29 Nisan 2012 Pazar 3- Kayseri’de kamu kurumundan emekli 58 yaşındaki Yavuz Yaşar Akkaya, kredi kartı borçlarını ödeyemediği için kendini ceviz ağacına asarak canına kıydı.

Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Eyüp Hoca Caddesi’nde bağ evinde oturan Yavuz Yaşar Akkaya, bahçedeki ceviz ağacına bağladığı iple intihar etti. Yavuz Yaşar Akkaya’nın üzerinde, ”Ölümümden kimse sorumlu değildir. Borçlarımı ödeyemediğim için intihar ediyorum” yazılı not bulundu. Yavuz Yaşar Akkaya’nın cesedi, polisin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şükrü Güçlü, Banka borçları kredi kartı icra haciz intihar
4-) 29 Nisan 2012 Pazar 4- Reşadiye Askerlik Şubesi'nde görevli 23 yaşındaki Astsubay Şükrü Güçlü kredi kartı borcundan dolayı intihar etti.

Şükrü Güçlü'nün kredi kartı borçlarından dolayı bir süredir sıkıntıda olduğu borçları ödeyemediği ve bu nedenle bunalıma girerek intihar ettiği sanılıyor.

Astsubay Şükrü Güçlü'nün cesedi otopsi için Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazesinin otopsi sonrası memleketi Balıkesir'e gönderileceği öğrenildi.

Kategori: Banka Kredi kartları, Ev Eşyalarının Haczi, ev haczi, evlere haciz, Banka borcu, intihar, icra uzlaşma, icrada uzlaşma, icra, haciz, banka haczi, ipotek, banka ipotek, kredi kartı hacizleri

1.095 yorum:

  1. ya beni yabancı sanmayın tweet te bezginbekir4 üm ben orada ehe

    YanıtlaSil
  2. oldu olacak söyle bide avukatın yanına gitmişken tahahüt versin

    YanıtlaSil
  3. kardes site neresi?

    YanıtlaSil
  4. Yine de böyle beddua etmeyin.Onlar acımasız diye biz de acımasız olup onlara mı benzeyelim.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı geceler herkese,

    Ben inanıyorum ki,bir yasayı köşe yazarları köşelerine taşıyorlarsa mutlaka değişiklik olacaktır.Olumlu ya da olumsuz yazmaları önemli değil,önemli olan durup dururken yazmamalarıdır.

    Güzel günler yakın inşallah:)

    YanıtlaSil
  6. SİTEMİZ 24 SAAT TAKİBİMİZDEDİR

    YanıtlaSil
  7. İcra ve taahhüd maduru olmak bu ulke hukuku ve maddiyatı koruyan kanunlar oldukca ve bunları değiştirecek basiretli siyasetciler olmadıkca işimiz zor bu ülkede vergili iş yapmayacaksın hayali ihracat yapacaksın teşfik verecekler olmayan mandırandaki olmayan inekler için devletten 0 faizlı 5 yıl ön odemesiz kredi alacaksın eleman calıstırmayıp karı koca ayrılıp ölmüş babasının mağaşını bağlatacaksın millet vekili olup bir gecede maasını 2 kat yapacaksın ama esnaf olmayacaksın vergi senden istihtam senden kira senden beklenir ama ceviremezsen seni çevireceklerini unutma

    YanıtlaSil
  8. ARKADAŞLAR LÜTFEN NİK DEGİŞTİREREK FARKLI FARKLI YAZI YAZMAYALIM

    BAZEN ANLAM VEREMİYORUM NEDEN NİYE NİÇİN ???

    YanıtlaSil
  9. Fırtınadan önce sessizlik var..Bu beni neşelendiriyor:)

    YanıtlaSil
  10. açıkça söylesene asi,nik değiştirseniz bile IP numaranızdan değiştirdiğinizi anlıyorum

    YanıtlaSil
  11. belki farkında olmadan olmuş olabilir sorun deil ama anlam veremiyorum

    YanıtlaSil
  12. inşallah bu sesizlik yerini sevinç çığlıklarına bırakır:)))

    YanıtlaSil
  13. herkese iyi geceler

    YanıtlaSil
  14. Emlakci Taahhüt Mağduru9 Mayıs 2012 00:55

    Twetter çıkınca arkadaşlar dala kondular cıvıldaşıyorlar, biz gibi,o nedenle sitede sessizlik var,Sultan hn

    YanıtlaSil
  15. ayşegülşen9 Mayıs 2012 01:11

    tweeter de boş arzuyla benden başka kimse yok

    YanıtlaSil
  16. DEVRİM GÜLER9 Mayıs 2012 01:17

    takipteyiz

    YanıtlaSil
  17. ayşegülşen9 Mayıs 2012 01:22

    senden korkulur sessiz ve derinden izliyorsun:))

    YanıtlaSil
  18. DEVRİM GÜLER9 Mayıs 2012 01:25

    evet bazen kenardan seyrediyorum

    YanıtlaSil
  19. SİTEMİZ 24 SAAT TAKİBİMİZDEDİR

    YanıtlaSil
  20. Merhaba dostlar,, sizler uykuya ben mesaiye,, sanirim gunes cok yakinda farkli dogacak,, icimizdeki acilar da insallah duracak. belkide bir yara olarak kalacak, iyi olurmu o yaralar, iyi olsada eski gunlerin tadini verirmi. Sevgi ve saygi tum dostlara

    YanıtlaSil
  21. sayın bakanın 10 haziran takvimine göre kum saati işliyor...sona bugün dahil son 23 iş günü....

    seker765

    YanıtlaSil
  22. Mrb,, Sayin Seker765,,10 hazirana kadar 3 ncu yargi paketinin yasalasacagi sozunumu verdi. o halde kesin cikacak demektir. Bir bakan heralde halka soz vermenin ne oldugunu biliyor olmali

    YanıtlaSil
  23. Barışçı-Mersin9 Mayıs 2012 08:57

    Değerli arkadaşlar hepinize günaydın. Dün sabahtan bu zamana kadar sitemizde yorum yapmaya zamanım olmadı. İş yerindeki iş yoğunluğum, Çiğdem kızımın; Mersin Üniversitesindeki Müzikal Oyun ve Gösterisi derken................


    Değerli arkadaşlar; İİK ve TAAHHÜDÜ İhlal davalarındaki gelişmelerin oldukça iyi olduğunu biliyorsunuz.

    Şimdi bizlerin yapacağı, daha doğrusu yapmaya çalışacağı, bu geçiş döneminde çalışmalarımızla. TAAHHÜDÜ İhlali; yani 90 günlük hapis cezasını kaldırmayı sağlamamızdır.

    Bu bakından; daha çok mücadele etmemiz ve çalışmamız gerekmektedir.

    Olacak arkadaşlar olacak; Allah'ın izni, çok değerli katılımlarınız ve Sayın Yetkililerimizinde Duyarlıllığı ile İnşallah, çok yakın bir zamanda; en hayırlı haberleri alacağız, en hayırlı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  24. Umarim bir an once bu kabus biter Sayin Barisci,, adi suclu olsak boyle aci ve iskence cekmeyiz. Dunyada suz olmayan bir suc ve suclu yaratilmis ulkede, Ne aci ve utanilacak bir durum bu. Kendimiz zaten kendimize yeterince cezayi vermedikmi sirf kendimizede degil aile bireylerine ve ucuncu sahislara,, Bu sucun karsiligini devlet neden veriyor. bir anlayabilsem. saglik, mutluluk dileklerimle

    YanıtlaSil
  25. Celal TOPARLAKLI9 Mayıs 2012 09:32

    99.GÜN

    3.YARGI PAKETİ ÇIKTIMI

    EVİME HACİZ GETİRENE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ÖDEME YAPMAM..
    EVLERE HACİZE - TAAHHÜTDEN HAPİSE SON...

    TBMM 'ye DUYURUDUR.

    YanıtlaSil
  26. Barışçı-Mersin9 Mayıs 2012 09:34

    Değerli arkadaşım saygılarımla ve sabırlar dileyerek.

    YanıtlaSil
  27. Günaydın. Dün sitede göremeyince yoğun olduğunuzu anladım,arayamadım.Bugün akşam müsaitseniz arayacağım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  28. hükümetin bu kadar sessiz kalması....acaba dyorum taahhüdü ihlal yasasını 3.yargı paketini beklemeden birden meclise getirmeyimi düşünüyorlar hani istedikleri yasaları hi dillendirmeden bir gecede geçiriyorlarya bu da öyle olabilirmiki...umut işte aç tavuk kendini darı ambarında görürmüşya benimkide öyle birşey...

    YanıtlaSil
  29. Tarik_samanci9 Mayıs 2012 10:00

    günaydın arkadaşlar. her şey gönlünüzce olsun..

    YanıtlaSil
  30. selam umut kardeş
    birşey sorucam adres değişikliğini direk muhtara gidipmi yaptırılır acaba
    vallahi bıktım her an icra gelicek diye

    YanıtlaSil
  31. selam celal bey
    birşey sorucam size
    dün bankanın biri eve tebligat yollatmış, icra dairesinden yaşlı anacımda yok burda demiş evin kapısna yapıştırmış postacıda lanet olsun gelip neyi alcıaklarsa ben ne yapıyım allahaşkına hemen gelirlermi icraya

    YanıtlaSil
  32. amin muhtardan adres değişikliği nasıl oluyor yapmam alzım yoksa evdeki anacım ölcek korkudan

    YanıtlaSil
  33. Tarik_samanci9 Mayıs 2012 10:20

    arkadaşlar biliyorsunuz taahhüdü ihlalden hapse girenlerin sicli yoktur.. sadece üç il ve dört hapishanenin verileri..Antalya kepez cezaevi 442 kişi. İzmir Buca cezaevi 253 kişi. Uşak cezaevi 166 kişi.. Uşak karahallı cezaevi 22 kişi. Karahallı cezaevi 30 kişilik bir hapishane arkadaşlar 22 si taahhüdü ihlal.. İzmirden aktarma geliyor.. bilgilerinize sunarım..

    YanıtlaSil
  34. Özgür Radyo ‏ @ozgurradyo
    @FaruK_DermaN konu takip ettiğimiz bir konu değildi. Bugün bir bakalım, haberini yapalım...
    Kapat
    Yanıtla Retweetlendi Favorilere ekle

    Bu arkadaşlar da haber yapabilirler, gerekli döküman ve belgelerle destekleyelim..

    YanıtlaSil
  35. Tarik_samanci9 Mayıs 2012 10:24

    bildiğim kadarıyla bu işlere nüfus müdürlüğü bakıyor.. yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlarım..

    YanıtlaSil
  36. nufus müdürlüğüne gidip herhangi bir adres verip değiştirilirmi

    YanıtlaSil
  37. Tolgay akyıldız9 Mayıs 2012 10:35

    http://www.bizimkocaeli.com/guncel/53620-tupras-emeklisinin-borc-intihari.html
    alın size izmitte bir intihar olayı. adres ten çıkmazsa. bizim kocaeli gazetesinin arşiv kısmına girin. sebahattin öziş yazın çıkıyor. Bu kadar vurdumduymaz olunmaz sayın yetkililer. 3. yargı paketi şimdide 10 haziran deniyor. yıl varmı acaba ? hangi 10 haziran ? bıktık usandık artık.

    YanıtlaSil
  38. @FaruK_DermaN Tabi seviniriz ozgurradyo@ozgurradyo.com adresimize mail atabilirsiniz

    Arkadaşlar bu mail adresine bir kaç yazı mail atabilecek var mı.. haber için, mail bekliyorlar.

    ozgurradyo@ozgurradyo.com

    YanıtlaSil
  39. Nüfus md.lüğünden yapılıyor oradan muhtara gidiyorsun muhtar yeni adrese kayıt yapıyor..

    YanıtlaSil
  40. verdiğin adreste hiç kimsenin ikamet etmemesi gerekiyor

    YanıtlaSil
  41. Barışçı-Mersin9 Mayıs 2012 10:47

    Değerli arkadaşım, akşam üzeri saat; 17.00 civarı arayabilirsen görüşelim. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  42. TABİ Kİ YAZALIM FARUK BEY HER YERİ DEĞERLENDİRELİM

    YanıtlaSil
  43. günaydın arkadaşlar durmak yok yala devam ışık kaf dağın arkasındada olsada durmak yok inadına mücadele çocuklarımız için eşlerimiz için işimiz için aşımız için bir lokmada olsa huzurlu yemek için artık az olan rızkımızı kimseye vermek yok hakları olanı vermek var hakını isteyene baş göz üstüne fazlasını isteyene neyse arkadaşlar DURMAK YOK MÜCADELEYE DEVAM ZAFER İNANANLARINDIR saygılar

    YanıtlaSil
  44. Tarık beyde ilgilenirse .. şahane olur,,

    YanıtlaSil
  45. 3.yargı paketi bugün öğleden sonraki toplantılarında görüşülmeye devam edilecektir...kesintisiz görüşülmesi çok iyi....kaynak, alt komisyonla yaptığım telefon
    görüşmesidir.....

    seker765

    YanıtlaSil
  46. İstanbul Kadıköy radyosudur.. tertemiz insanlardır.. mutlaka faydaları dokunur bize

    YanıtlaSil
  47. Annen nüfus müdürlüğüne gidecek benimle kalmıyor diyecek.Sanırım dilekçe istiyorlar.Sende dedikleri gibi hiç kimsenin oturmadığı bir yere mernis adresini tanımlatmalısın.Kayıt olacaksın muhtara.Bunun için geçici olarak ev kiralayabilirsin demişlerdi bana.Ama ben yapmadım.Hala aynı tas aynı hamam bizimkisi :)

    YanıtlaSil
  48. ALLAHIM YETER ARTIK LANET OSLUN BU DÜZENE

    YanıtlaSil
  49. çok şükür.Hadi az kaldı.

    YanıtlaSil
  50. NUFUS MÜDÜRLÜĞÜNE BELGE İLEMİ GİDİLİYOR ACABA YOKSA DEDİĞİM ADRESİ,Mİ YAZIYORLAR NE OLUR BANA CEVAP VERİRİMSİNİZ ÇOK BUNALDIM ARTIK

    YanıtlaSil
  51. BU NEDİR ARTIK YETER
    DÜN BAKA EVE İCRA DAİRESİNDEN TEBLİGAT YOLLAMIŞ BEN ORDA KALMADIĞIM HALDE YAŞLI ANACIM ÜZÜNTÜDEN MAHVOLDU
    TEBLİGAT TARİHİNDEN NE ZAMAN SONRA GELİRLER İCRAYA ACABA ALLAHAŞKINA BANA BİLGİ VERİRİMSİNİZ

    YanıtlaSil
  52. Tarik_samanci9 Mayıs 2012 11:14

    SAYIN DERMAN ilgilenirim tabiki ne demek.. bizim işimiz bu.. ancak yarım saattir vakıfbank la sorunu olan bir arkadaşımın yazışmalarıyla uğraştım.. yazıyı geç gördüm.. hemen başlayalım..

    YanıtlaSil
  53. Teşekkürler güzel insan, emeklerine sağlık..:)

    YanıtlaSil
  54. sevgili eken.önce kira sözleşmesiyle muhtara gideceksin.muhtarın verdiği kağıtla nüfüs idaresine gidecen kayıt için.bildiğim budur.

    YanıtlaSil
  55. Tarik_samanci9 Mayıs 2012 11:25

    verdiğiniz adrese ikiadet mail gönderilmiştir sayın derman.. inşallah değerlendirirler ve bir nebze olsa bize yardımcı olurlar...

    YanıtlaSil
  56. arkadaşlar , abim taahütten dolayı 1 ay ahpis cezası aldı. ve bu gün itiraz etmemiz gerekiyor.

    1- benim bildiğim taahüt cezası 3ay . neden 1ay verildi.
    2- bu cezadan kurtulmak için nasıl bir dilekçe yazabiliriz.

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

    YanıtlaSil
  57. az kaldı az canımızın çıkmasına az kaldı demekki bu intiharları önceden görmüşlerde onun için 3 çocuk diye ısrar ediyorlarmış

    YanıtlaSil
  58. Aziz kardeşim Yasa 3 aya kadar tazyik hapsi der yani bir ayda verebilir iki ayda isterse maksimum limit olan üç ayda . isterse on gün bile verebiliyor. şaşırma. Şaşırmamız gereken neden en üst limit olan 3 ayı hakimlerimiz şarp diye yapıştırırlar....Bu beni hep şaşırtır zatennn. Allah yardımcımız olsun. Karara itiraz edin. Dilekçe örneği sağ üst köşede var.

    YanıtlaSil
  59. yeni kiraladığınız evin kira kontratının noter tastikli örneği veya kira mukavelesi(noter tastii olmadan) ama yanınızda ev sahibi olacak yada herhangi birinin yanında alacaksanız o kişiyle birlikte önce n.müdürlüğüne gideceksiniz.size n.müdürlüğünden bir belge verecekler.belgeyi yeni muhtarlığa götüreceksiniz.yeni muhtarlıkta işlenir işlenmez eski yerinizden silinerceksiniz.allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  60. HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR.İŞYERİM SAMSUNUN İŞLEK BİR YERİNDE HER SABAH ÖNÜMDEN ONLARCA İCRA ARACI GEÇİYOR ACABA HANGİSİ BİZİM EVE UĞRAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE BİR AY SONRASINI HAYAL EDİYORUM TAKSİCİ ÇİLİNGİR AVUKAT YARDAKÇILARI VAMPİR AVUKATLAR SATILMIŞ İCRA MEMURLARI ACABA BUGÜNE KADAR YEDİKLERİ HARAMLAR BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA YETECEKMİ DİYE AH ŞU BİR AY GEÇ NE OLUR HEPSİYLE KONUŞACAĞIM ONDAN SONRA ALLHIM HEPİMİZE YARDIM ET CAN SAĞLIĞI AKIL SAĞLIĞI AİLE BİRLİĞİ DAYANIŞMASI VER BİZE HEPİNİZİ AYRI AYRI SELAMLIYORUM GÜZEL İNSANLAR.GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇER İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  61. ARKADAŞLAR EV AKSESUVARLARI İLE İLGİLİ BİR İŞ DÜŞÜNÜYORUM MOBİLYA AKSAMI AĞIRLIKLI AYNA ZİGON DRESUVAR TARZI ŞEYLER BU KONUDA TECRÜBESİ OLAN VARMI ARAMIZDA AYAKKABI SEKTÖRÜ İYİCE DİBE VURDU SERMAYEM ÖLÇÜSÜNDE YENİ BİR İŞ ARIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI FİKİR VE PROJE ANLAMINDA

    YanıtlaSil
  62. pendik adliyesinden aldığım haberdir ama tam teyit edemedim cuma günü icra dairelerine yazı gidecek ve memurların icraya çıkmamaları yönünde bir yazıymış bu

    YanıtlaSil
  63. güzel bir haber, inşallah uygulamaya konmaya başlanmıştır.

    YanıtlaSil
  64. kim yollıcakmış yazıyı acaba

    YanıtlaSil
  65. innnnnnnşşşşaaalllllaahhh bu haber doğrudur. inşallaahh

    YanıtlaSil
  66. turizm bakanı değil herhalde,elbetteki adalet bakanlığı yollayacak ama tam emin olmak lazım,araştırıyorum

    YanıtlaSil
  67. :))))))))))))))

    YanıtlaSil
  68. ben 4-5 ayda bir haciz yediğim için pendik adliyesindeki memurlarla ahbap oldum hepsi beni tanır dün adliyedeydim çok fazla hacize çıkmadıklarını ve zaten cumadan sonra çıkmayacaklarını çünkü bakanlıktan yazı geleceğini söylediler ama bu sadece haciz memurunun bir söylemiydi,müdür orada yoktu teyit edemedim

    YanıtlaSil
  69. Barışçı-Mersin9 Mayıs 2012 12:29

    Değerli arkadaşlar; biraz evvel, İİK ve TAAHHÜDÜ İhlal davaları bakımından, çokca miktarda maillerimi ilgili yerlere gönderdim. Bilgilerinize ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  70. haberiniz.com da sayın Halis Paksu yine icra,haciz,banka borçları ve taahhüt ihlal cezaları ile ilgili güzel bir yazı yazmış yorumlarımızla destekleyelim.Kendileri sitemizi sürekli takip ediyor.Sitedeki yazıdanda bazı alıntılar yapmış sağolsun buradan kendisine teşekkürü borç biliriz.

    YanıtlaSil
  71. KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME OLMADAN BÖYLE BİR YAZI YOLLANAMAZ ACABA BU YÖNDE HÜKÜMETİN BİR ÇALİŞMASI VARMI ANKARADAN BİLGİ ALMA ŞANSI OLAN ARKADAŞIMIZ VARMI

    YanıtlaSil
  72. BRŞKZY kardeş sen bana yakınsın herhalde .. ben ist bostancıdayım.. sen neredesin..

    YanıtlaSil
  73. nasıl bir iş düşünüyorsun mobiyanın her çeşit yardımcı olurum

    YanıtlaSil
  74. esnafız arkadaşım nasıl birşey düşünüyorsan yaz mobilya aksesuar olarak yani mobilya ve ev eşyası olarak yardımcı olurum

    YanıtlaSil
  75. kararname olmadanda bu iş halledilir dostum.herşeyi kanunla hallatmek gerekmez.adliyeler bir telefon açılır hacize çıkılmasın diye olur biter.avukat haciz memuru istediğinde haciz memuru bir bahane uydurur bunlar mesele değil.ama ben bilgiyi teyit etmeye çalışıyorum

    YanıtlaSil
  76. Temelcakmak619 Mayıs 2012 12:45

    Slm benim sana tavsiyem mobilya işi çok sıkıntılı iş çünkü çok sermaye isteyen is bence daha farklı bir is yap

    YanıtlaSil
  77. ))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  78. merhabalar
    benım taaahhud ihlalin ceza zaman aşımı olan 2 sene dolmus 2 gun önce ögrendım
    zaman aşımında arama yakalama emri otomatıkmen mı duser yoksa benım yapmam gereken işlemler mı var
    tesekkurler sımdıden cevaplara

    YanıtlaSil
  79. net haber alıp paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  80. sizin adınıza avukatınızın dilekçe ile başvurup infazdan düşüm yapılması lazım.tedbirli olun siz değil avukatınız yapsın.bazen süreler ile ilgili sıkıntılar oluşabiliyor.geçmiş olsun darısı diğer tüm mağdur arkadaşların başına.

    YanıtlaSil
  81. taahhüt aramalarını da bir durdursalar ya

    YanıtlaSil
  82. artık bitsin bu taahhüt ihlal ve ev icraları.

    ( Haberiniz.com da halis paksudan alıntıdır.

    VE artık yolun sonuna gelindi.

    Hükümet varlık sebebi olan vatandaşlarının bu hazin durumunu görmezden gelmeye devam ettiği takdirde kendi sonunu hazırlamış olacaktır. Günümüz dünyasında en önemli icraat ekonomi alanlarında yapılan icraatlardır. Ekonomi düzgün olduğu takdirde diğer işlerde düzelecektir. Bugün insanlarımızın hükümetten beklentisi insanlarımızı rahatlatacak ekonomik bir takım tedbirler faiz indirimi, banka borçlarının yapılandırılması gibi uygulamalar ile 4 aydır adalet alt komisyonunda bekletilen icra iflas kanunu ile taahhüdü ihlal cezalarında hapis cezasının kaldırılması gibi yasal düzenlemelerle en azından insanlık onurlarının kendilerine iade edilmesidir. Bu AKP hükümetinin boynunun borcudur. Tabi ki sermaye sahiplerinden icazet alabilirlerse. )

    YanıtlaSil
  83. daha çok aksesuvar tarzı zigon ayna sehpa dresuvar tarzı şeyler düşünüyorum ankaradan ham alıp boatıp satılacak tarzda şeyler az para ile dükkan doldurmak amaç 1000 tl kiralı biryer buldum ana cadde değil ama alt cadde 15000 tl den başlıyor çevremde geniş tavsiyen ne olur arkadaşım

    YanıtlaSil
  84. Ekonomik sebepler yüzünden bir vatandaşımız daha canına kıydı. Terzibayırı Mahallesi Kandil Sokak No:10 adresinde eşi Nurten Öziş ile beraber ikamet eden Sadettin Öziş 30 yılı aşkın bir süre TÜPRAŞ'ın bakım onarım bölümünde teknisyen olarak çalıştı. 8 sene önce fabrikadan emekli oldu.

    YanıtlaSil
  85. insşallah güzel haberler alırsın hemşerim merakla bekliyoruz

    YanıtlaSil
  86. İŞLERİ BOZULDU
    Artık kendi işini yapmaya başlayan emekli Öziş`in maddi durumu yerindeydi. Başiskele Kullar Mahallesi'nde bir bisiklet fabrikası ve Körfez`de bulunan İGSAŞ Sosyal Tesisleri'nin arkasında MET-NT isimli elektrik-elektronik aksamı atölyesi kuran Öziş'in işleri kötü gitmeye başladı. Ekonomisi sarsılan Öziş`in psikolojisi bozuldu.

    EŞİNDEN SAKLADI
    İşlerini borçlanarak sürdürmeye ve kötü dönemini atlatmaya çalışan emekli Öziş, bozulan psikolojisine rağmen eşine ve çevresine birşey belli etmiyordu. Ekonomik darboğazdan çıkamayan Öziş, önce bisiklet fabrikasını devretmek, ardından da elektrik atölyesinin işlerini aksatmak zorunda kaldı.

    ÖNCE EVİ ARADI
    Tek tek kapanan işyerleri yüzünden bunalıma giren Öziş, Terzibayırı Mahallesi'ndeki evinden çıktı, sokağın başına gitti, cep telefonunu çıkardı ve ev telefonundan eşini aradı. ‘Çarşıdayım, buraya gel` diyerek onun evden çıkmasını sağladı. Eşini uzaktan gözleyen Sadettin Öziş, eşi çıktıktan sonra kimseye görünmeden evine girdi.

    KABLOYU TAKTI
    Evde bulunan üçlü priz kablosunu merdiven boşluğuna asan Öziş, kabloyu boynuna doladı ve kendisini boşluğa bıraktı. Çarşıya gelen Sadettin Öziş'in hanımı Nurten Öziş ise eşini bulamayınca evine geri döndü. Kapıyı açtığında eşinin asılı bedeniyle karşı karşıya kaldı. Şoka giren Nurten Öziş, komşularına seslendi.

    YanıtlaSil
  87. BEN AKSESUAR DÜŞÜNÜYORUM ZİGON AYNA ORTA SEHPA FALAN TARZI YANINDA HEDİYELİK TARZI ŞEYLER AĞIR MALA GİRECEK DURUMDA DİLİM ANKARADAN HAM ALIP BOYATACAM GİBİ ŞEYLER DÜŞÜNDÜĞÜM MAZAĞA 30000 TL YE DOLUYOR FAZLASI BENİ ŞU ANDA AŞAR ZATEN

    YanıtlaSil
  88. serhat kardeş eşyası giden bir arkadaş vardı dün söylemiştim,ne gibi bir yardımın olur ona,tanıdığın varmı evde eşyası felan kalmamış,enazından buzdolabı çamaşır bulaşık makinası gibi şeyler satan tanıdığın varmı,taksitle verebilecek tanıdık lazım,vatandaş çok mağdur,dün yazdım ama cevap vermedin

    YanıtlaSil
  89. arkadaşlar kendim adliyeye gidip soracağım direk adliyedeki müdürden öğreneyim durumu akşama bildiririm,ama şurası kesin artık çok fazla hacize çıkılmıyormuş son bir aydır,çünkü avukat eğer hacize çıkrsa zaten alacağı eşya borcun onda birini karşılamayacak ve bu sefer vatandaş bu kanundan sonra kızıp hiç ödemez diye çekiniyorlarmış avukatlar dolayısı ile haciz yapmıyorlar ve karşı tarafla sulh yolu arıyorlarmış icra memurunun az önce söylediği bu,bende şaşırdım bana normalde haciz gelmesi lazımdı ben alışkınım haciz yemezsem kendime gelemiyorum çünkü

    YanıtlaSil
  90. benim kuzenim var katip kendisi. onunlada konuştum bu durumu artık pek fazla hacze çıkılmadığını söyledi


    syglar

    YanıtlaSil
  91. SERHAT ARKADAŞIM MÜSAİT OLDUĞUNDA TECRÜBELERİN IŞIĞINDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BEN YALNIZCA FİKİR İSTİYORUM SİZLERDEN VE YÖNLERDİRME

    YanıtlaSil
  92. yardımcı olurum arkadaşım ne demek

    YanıtlaSil
  93. Tesekkurler halıthamza bey
    5 taahhudun 3 unu odedım zaten bu geçen 3 senede
    2 tane ceza kalmıstı onları da temmuz 15 de odeyecem
    sıgortalı ve ucretı bankaya yatan bı ışe gırme durumum var
    zaman asımından dusse dahı bu cezalar adlı sıcılde gorunurmu işe gırmemde bı sıkıntı yaratırmı acaba

    YanıtlaSil
  94. sayın BRŞKZY şu üslubunuza bayılıyorum ;))

    YanıtlaSil
  95. SAMSUNDA DURUM FARKLI TAM HIZLA DEVAM EDİYORLAR İKİNCİ EL EŞYA BORSASI NERDE BİLİYORMUSUNUZ İCRA BİNASININ OLDUĞU SOKAKTA BUNLARIN HEPSİ ŞİRKETİ KURMUŞLAR YEDDİ EMİNCİLİK YAPANLARIN ÇOĞU NE VİCDANSIZ İNSANLAR VAR YA RABBİM AĞLAYANIN MALI GÜLENE YAR OLURMU HİÇ

    YanıtlaSil
  96. aynen öyle pek hacize çıkılmıyor,arayan avukatlar yada dosya takip elemanlarıda kanunun çıkacağından artık eminler ve pek yumuşak konuşuyorlar,daha önce bekleyin biraz zaman verin dediğimde hepsi hiddetleniyordu şimdi pek sakinler,daha dur şov yeni başlıyor şu kanun bir resmileşsin o zaman can çekiştiregeğim hepsine,anasını ağlattılar milletin,ödeme yapmamazlık elbette etmeyecem ama ufak ufak geciktire geciktire 500 ödeyeceksem 200,1000 ödeyeceksem 300 ödeyecem hadi kabul etmesinlerde göreyim,evet bu şekilde borç uzun müddet bitmeyecek ama olsun hem milletin kafası ağrımayacak stres olmayacak hemde yavaş yavaşta olsa bor bir süre sonra bitecek

    YanıtlaSil
  97. site sakinleri ben bir adliyye gideyim nedir ne değildir öğrenip geleyim,durumu aktarırım sonra

    YanıtlaSil
  98. ANLATTIĞIM GİBİ 100 MT BİR DÜKKAN BULDUM ANA CADDENİN ÜSTÜ BAYANLARIN GEZDİĞİ BİR SOKAK ÇOK YOĞUN DEGİL AMA BAŞLAMAK İÇİN UYGUN MESELA ZİGON VARAK AYNA ORTA SEHPALAR YANINDA DA HEDİYELİK CAMGURUBU TARZI DÜŞÜNÜYORUM HAM ALIP BOYATMAK ŞEKLİNDE İYİ BİR BOYACIM VAR 30000 TL YE DOLUYOR MAĞAZA AMA GÜNDEMİ MODAYI NEYİN SÜRÜMLÜ OLABİLECEĞİNİ BİLMİYORUM SANKİ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN UYGUN BİR İŞ GİBİ DÜŞÜNDÜM ÖNÜ AÇIK BÜYÜMEYE MÜSAİT GİBİ AMA BENİMKİ SADECE TAHMİN HİÇBİR TECRÜBEM YOK MESLEK HAKKINDA

    YanıtlaSil
  99. BEN MOBİLYA İŞİNDEN BATTIM

    YanıtlaSil
  100. ÇOK SEVİNİRİZ UMARIM TAAHHÜTLE İLGİLİ DE BİR BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  101. DUVAR KAĞITLARI ÇOK RÖVAŞTA...DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  102. EVET GÜZEL BİR FİKİR AMA UYGULAYICI LAZIM OLAN BİR İŞ YORAR BENİ ÇÜNKÜ ÇOK ÇEKTİM İŞÇİLERDEN ÇALIDIĞIMI BİLDİĞM HALDE GÖZ YUMDUM SEN ÇALIYORSUN DİYEMEDİM VE SONUMUZDA BÖYLE OLDU CEHENNEMİN YOLU İYİ NİYET TAŞLARIYLA ÖRÜLMÜŞTÜR.NE KADAR GÜZEL BİR SÖZ

    YanıtlaSil
  103. GÜL DİYORLAR BANA
    NASIL GÜLEYİM
    GÖZLER ETRAFINDA
    DERT HALKA HALKA
    ÖL DİYORLAR BANA
    NASIL ÖLEYİM
    HAYAT TEK DOSTLAR
    ÖMÜR BİNLERCE HALKA
    YAŞAMAK BU
    BİR DUT DALI GİBİ DEĞİL
    DAĞDA KURT DENİZDE BALIK
    SOKAKTA KÖPEK GİBİ DEĞİL
    İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTİYORUM

    YanıtlaSil
  104. AKSESUVAR DA RİSKLİMDİR NAKİT ALIP SATSAM DÖNMEZMİ ÇARK

    YanıtlaSil
  105. DERMAN KARDEŞİM NASILSIN BUGÜN İNAN MERAK EDİYORUM SENİ İNŞALLAH İYİ VE HUZURLU BİRGÜN GEÇİRİYORSUNUZDUR

    YanıtlaSil
  106. VALLAHİ ARKADAŞIM HEVESİNİ KIRMAK İSTEMEM AMA BİZİM BURALARDA ARTIK ONLAR ESKİDİ TABİKİ OLABİLİR AMA BENCE EN SAĞLAMI HAZIR ALIP SATMAK EN AZINDAN MASRAFI ENGELEMİŞ OLURSUN DEDİYİN GİBİ 30000 TL DOLUYORSA BENCE RİSK ÇÜNKÜ MÜŞTERİ PORTFEYİ ÇOK ÖNEMLİ BİRDE VADELİ SATIŞ YAPARSAN SIKINTI OLUR KİRA ELAMAN BİRDE BUNUN İÇİNE İMALAT KOYARSAN HİÇ YAPMA DERİM

    YanıtlaSil
  107. tolgayakyildiz9 Mayıs 2012 14:48

    şimdi icra dairesinden geliyorum. adamlar takır takır eşya kaldırıyorlar. 15 dakika kaldım. 3 adet mal kaldırmasına şahit oldum. hele istanbuldan izmite gelen bir bayan avukat vardı, şimdi icraya çıkalım diye ısrar ediyordu. onada yarın çıkabiliriz çok yoğunuz cevabını verdiler kocaeli 5.icradan. yani anlatıldığı gibi değil adamlar tam gaz çalışıyor mal kaldırmak için.

    YanıtlaSil
  108. ARKADAŞLAR HACZE ÇIKILMIYOR DENİYOR AMA SABAHTEN BERİ SAYDIĞIM 10 ARABA VALLAHİ CİRİT ATIYORLAR BENDE DEH DEH LİYORUM

    YanıtlaSil
  109. Tarik_samanci9 Mayıs 2012 14:49

    arkadaşlar bir kaç gün sizinle beraber olamayacağım.. mücadeleye sizler benim adıma da devam edersiniz..cumartesi sabah memleketim olan uşak ın sivaslı ilçesinden inşallah bir aksilik olmazsa mücadeleye kaldığım yerden devam edeceğim.. bundan sonra memleketimde olacağım.. her şeye rağmen kendi evimde saklanacağım.. Anneannem ve dedem Danimarka da yaşıyorlar onlarla görüştüm sabah gelmişler türkiye ye.. yasa çıkana kadar biz sana bakarız dediler.. ben onların en büyük torunuyum iki yıldır beni görmedikleri için baya bir özlemişler.. görüşmek üzere.. barışçı mersin abi, vga1280 dostumsizde tel numaram var.. çok önemli bir gelişme olursa beni bilgilendirirseniz sevinirim...

    YanıtlaSil
  110. tolgayakyildiz9 Mayıs 2012 14:50

    sizin dediğiniz gibi değil. bazıları diretiyorlar hala. tehditler havada uçuşuyor. örneğin turkcell, city bank gibi

    YanıtlaSil
  111. keşke bunu okusalar
    2 dk da yasa çıkaranlar bunları okurlarmı elbet bizidme cevağ vericek günümüz gelicek

    YanıtlaSil
  112. merhaba
    ama o zaman neden velere icra daireleri tebligat yolluyorlar sizce

    YanıtlaSil
  113. tolgayakyildiz9 Mayıs 2012 14:53

    evet kendisini çok iyi tanırdım rahmetlinin. adam gibi adamdı. herkes kahroldu. borç yüzünden intihar etti. yazıklar olsun durumu bu hale getirenlere. haber bizim kocaeli gazetesinde var. internetten görebilirsiniz. arşive yazın çıkıyor. sebahattin öziş diye.

    YanıtlaSil
  114. pis kadın onunda başına gelir bir gün oda görürü düşmez kalkmaz bir allahım
    vicdan kalmamış

    YanıtlaSil
  115. bnim eski ev bulunduğum şehirde tam köşedeydi.alttaki dükkanlardan birini genç birç çift kiraladılar.birtane fırın koydular.ailece çalışmaya başladılar.onlara ürün bir pastaneden çiy geliyordu.sabah 6,5 gibi pişirip 7 sıralaında satışa hazıroluyordu.günde birkaç parti böyle pişirip satıuolardı.siz kendiniz ev tarzı üretseniz.şimdi çok revaçta.günlere sipariş falanda alırsınız.oğlumun evinin yanındada böyle bir yer var.valla 2 yerinde işleri tıkırında.hatta bizim alt attaki 1.yılın sonunda araba aldı.allah işinizi rast getirsin.

    YanıtlaSil
  116. KİRA 1000 TL ELEMAN YOK İMALAT SADECE BOYACI ODA PARÇA BAŞI ALIYOR ÜCRETİNİ ŞÖYLE SÖYLİM HAM OLARAK 40 TL OLAN ZİGON TAKIMI 200 TL YE SATILIYOR BURADA VARAK AYNA 65 TL YE MAL OLUYOR 150 TL DEN ASŞAĞI SATAN YOK SATIŞ PEŞİN ÇÜNKÜ SERMAYEM KISITLI ÇEVREM VARLIKLI GENELDE AMA TABİ ÇEVREME GÜVENİP İŞ YAPMAM.EŞİM BİRGÜN AYAKKABI DÜNYASINDAN AYAKKABI ALMIŞ 119 TL YE İTHAL BİR ÜRÜN AYNISI BENİM MAĞAZALARIMDA 79 TL İDİ SZDE YOKTU DEDİ HALBUKİ AYAKKABIYI KIBRISDA FİRMANIN FUARINDA EŞİMLE SEÇMİŞTİK YANİ ÇEVREME GÜVENMEM İŞ KONUSUNDA

    YanıtlaSil
  117. 3. VE 4. YARGI PAKETLERİ: 3. yargı paketi, TBMM alt komisyonda ele alındı. Parlamento tatile girmeden önce 3. paketi yasalaştırmayı istiyoruz. 4. Yargı paketiyle ilgili ayrıntıya giremeyeceğim. O pakette temel itibarıyla AİHM’in Türkiye aleyhine vermiş olduğu ihlal kararlarının içerisinde ne varsa o var. 2400 civarında ihlal dosyası var. SADULLAH ERGİN

    YanıtlaSil
  118. tolgayakyildiz9 Mayıs 2012 14:59

    çok gururluydu kendisi. ALLAH rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  119. ne zaman bu açıklama?

    YanıtlaSil
  120. tolgayakyildiz9 Mayıs 2012 15:00

    parlamento tatile ne zaman girecek ?

    YanıtlaSil
  121. size iyi yolculuklar.allaha emanet olun.allahım sızı kotulukten korusun ınsallah.kendınıze dıkkat edın ltf.

    YanıtlaSil
  122. bunu ne zaman dedi sibel abla

    YanıtlaSil
  123. valla bravo her gün ayrı bir açıklama o zaman 10 haziranda yalan oldu demekki

    YanıtlaSil
  124. bizle dalgamı geçiyorlar allahım artık öldürcem kendimi

    YanıtlaSil
  125. KAYINVALİDEM EVEDE TATLI VE SU BÖREĞİ YAPIYOR SİPARİŞ USÜLÜ AMA İYİ MALZEME KULLANDĞI İÇİN KAR EDEMİYOR İNANIN ARAŞTIRDIK AMA İNSAN SAĞLIĞIYLA OYNAMAZSANIZ PARA KAZNMAK MÜMKÜN DEĞİL VİCDAN MESELESİ EV YEMEĞİ ADI ALTINDA NELER SATILIYOR BİR BİLSENİZ YEMEDİĞİMİ YEDİREMEM BEN GENEDE SAĞOLUN FİKİR GÜZEL AMA İNSANLARIN ALIM GÜCÜ YOK UCUZ OLSUNDA NE OLRSA OLSUN DİYR HERKES

    YanıtlaSil
  126. ya çıkıp açıklama yapar dürüst olan insan televizyona kaçmak çözümmüki arkadaşlar
    nasıl çıkıp başbakanımız açıkaldı 4 ay önce yine çıksın ve açıklama yapsın

    YanıtlaSil
  127. olması gerekn buydu. İnşallah uygulanır, gelemezler.. CnnTürk' te haber mi var?

    YanıtlaSil
  128. 3.Yargıyı uzatan bazı kanunlar vardı bunu halletmişler alt komisyonda artık en kısa zamanda genel kurulda

    YanıtlaSil
  129. HATIRLARSANIZ BİZE MÜJDELER OLSUN TAAHHÜT HAPSİ KALKIYOR DENDİ....ŞİMDİ İSE PAKETTE YOK BİLGİLERİ GELİYOR...ANLAMIŞ DEĞİLİM NELER OLDUĞUNU HACZİN KALKTIĞI BİR YASADA TAAHHÜTLER NEDEN DEVAM EDER!

    YanıtlaSil
  130. karşıyakalı9 Mayıs 2012 16:15

    bu avukatlar gene 15 gün sıkıştıracaklar herkezi..ayrıca cümleten selam..1 ay önce girmiştim aranıza..taahütten yakalandım dün akşam tahliye oldum...

    YanıtlaSil
  131. ARKADAŞLAR NİYE BU PANİK BAŞBAKAN ÇIKIP BENİM VATANDAŞIM PORÇ YÜZÜNDEN BUNDAN SONRA HAPİS YATMIYCAK DEMEDİMİ BU YASA ÇIKACAK BUDA BÖYLE BİLİNE saygılar

    YanıtlaSil
  132. Faturabilgi_merkezi9 Mayıs 2012 16:19

    Kardeşim konuyu biraz acıklasanız.ana hat noktaları ile bilgilendirsen bizleri.şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  133. acaba infazlarda durmuşmudur evlerimize gitsek

    YanıtlaSil
  134. Demet hanım kanunlar yasalaşana kadar haciz gelebilir istisnalar dışında fakat 3.yargı bugün itibarıyla büyük sorun çözüldü biz 3. yargıyı bekleyeceğiz diğer yazılanlara itibar etmeyelim çünkü hüsrana uğramayın ama iyiliği şu yasa geliyor

    YanıtlaSil
  135. Geçmiş olsun kardeş, Allah bir daha nasip etmesin..

    YanıtlaSil
  136. hanımefendi bunda anlaşılmayacak ne var bende onu anlamadım taahhüt kalkıyor diyoruz,ama pakette yok diyoruz ama genel kurul görüşmelerinde gündeme gelecek ve kalkacaktır büyük ihtimalle diyoruz bunun neresini anlamıyorsunuz ben anlamış değilim.aşağıdaki uzun yazımı pkuyun bir konu daha net nasıl anlatılabilir ben burada yorum yapıp vatandaşı bilgilendirmekten vallahi usandım ne yazarsak yazalım anlaşılmıyor

    YanıtlaSil
  137. arkadaşlar milli gazetede ishak beyazay taahhüd ihlalleri hakkında yazmıştı lütfen yorumu oraya yazın çok tıklanırsa hergün haber yapacak konuştuk . ayrıca TV5HABER.COM DA HABER OLACAK LÜTFEN GAZETECİLERE BASTIRALIM TAAHHÜD İHLALİ İÇİN

    YanıtlaSil
  138. Yok arkadaş bu kadar acele etmeyin Allah korusun son dakka golü yemek de var bu işin sonunda ..

    YanıtlaSil
  139. biz hiçbir zaman taahhüt konusu pakettedir demedik aksine pakette yok vdefalarca dedik,büyük ihtimallede bu saatten sonra pakete de eklenmeyecekti eklenmesi sürpriz olur,ama pakete eklenmemiş olması kalkmayacağı manasına gelmez genel kurul diyoruz görüşmeler diyoruz orada gündeme gelecek diyoruz,daha ne di,yelim yahu adalet bakanını telefona çağırıp sesini kaydedip sonrada dinletelimmi yani,mutlu olamıyorsunzu bir türlü vallahi daha ne yapılacak anlamadım

    YanıtlaSil
  140. doğru aslında, beklentiler artınca hayal kırıklıkları çoğalıyor. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  141. cok gecmıs olsun.allah ır daha gostermesın

    YanıtlaSil
  142. kosgeb işyeri kurmak isteyenlere yüzde yetmiş oranda destek veriyor özellikle sermayeye ihtiyacı olan kadınlara

    YanıtlaSil
  143. bugün çok mutluyum
    neşemde yerinde
    dört duvar arasındayımışım
    göremiyormuşum gökyüzünü güneşi
    olsun yinede mutluyum
    ve
    birkaç günüm kalmış
    asacaklarmış beni
    dokunmayın keyfime
    bozamaz kimse neşemi
    çünkü
    beni onlar ölüme mahküm etiler
    ve
    tek tek imzalıyacaklar
    katliklerini

    BİZİ BU UCUBE YASAYA MAHKÜM EDENLER
    BİRGÜN HESABINI VERECEKTİR
    BURADA OLMASA ÖBÜR TARAFTA KURTULUŞ YOK

    YanıtlaSil
  144. Ben Ak Parti seçmeni değilim, ancak Başbakanı 30 yıl öncesinden tanırım, verdiği söz sözdür buna içten inanın. Hiç kimseye eyvallahı yoktur, doğru bildiğini söyler ve dönmez, rahat olun arkadaşlarım.Ben sizin çabalarınızdan hep güç aldım, mutlu oldum. Ama yaşadığınız travma beni çok derinden etkiliyor. O yüzden emin olduğum bu konuyu size aktarıyorum, rahat olun hepiniz ailenizle mutlu olacaksınız. Bundan sonrası içinde milletimizin mağdur olduğu her konuda birlikte hareket etmeli ve irtibatlı olmalıyız. Sorunlar ancak böyle çözülüyor. ANNELERİN VE ÇOCUKLARIN GÖZYAŞI DÖKMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

    YanıtlaSil
  145. karşıyakalı9 Mayıs 2012 16:34

    sagolun arkadaşlar..allah razı olsun..allah cümlemizin yardımcısı olsun..

    YanıtlaSil
  146. Faturabilgi_merkezi9 Mayıs 2012 16:36

    tşk kardeşim

    YanıtlaSil
  147. SİBEL KARDEŞİM, EMİN OLKİ GENEL KURULDA ÖNERGE İLE HALLEDECEKLER,SANIRIM KOMİSYONDA GİRMEYİŞİNİN NEDENİ,HERKES BEN ÖNERDİM OLDU RANTI İÇİNE DÜŞÜYOR,AMA GENEL KURULDA HERPARTİ AYRI AYRI ÖNERGE VERECEK VEYA BİRLİKTE BUNDAN EMİNİM. SİZ BU KONUDA MUHTEMELEN BİR ANNE OLARAK ÇOK KAYGILISINIZ AMA İÇİNİZ RAHAT OLSUN,ARTIK TEBESSÜM EDİN BİTECEK BU KONU.SAYGILAR

    YanıtlaSil
  148. cnn türk kısmını anlayamadım hala :)

    YanıtlaSil
  149. BEN ŞİMDİ SİTEDEN Mİ BİRİ DEDİ DEDİM YETKİLİ BİR KİŞİ DEDİ BUNU BİZE ONU SÖYLÜYORUM...AYRICA BİRAZ DAHA SAKİN KONUŞURSANIZ SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  150. haklsınız pakette sadece icra iflas var
    taahüdü sokmak içim mücadeleeetik ve diyoruz
    şu anda çıkıcak olan evlere hacizin önlenmesi inşallah ayrı bör önetrge ile oda olucak

    YanıtlaSil
  151. gecmis olsun kardesim Allah bir daha o günleri yasatmasin

    YanıtlaSil
  152. kardeş lütfen sinirlenme bizlerde aldığımız bilgileri paylaşıyoruz yalana gerek yoki kendimizi oyalamıyalım
    burda yazabiliriz ama
    0312 420 53 23 tellere yüklenelim
    her telefonu bildiriyorlar

    YanıtlaSil
  153. ama 4 ay oldu sizde hak verin çeken bilir bu azabı benim yaşlı anacım 75 yaşında allahım canımı ald iyor benim yüzümden hemde

    YanıtlaSil
  154. BRŞKZY İnsanlar çaresizlikten ne yaptığını bilmiyor ve bu o kadar büyük bir travma ki okuduğunu defalarca okusa yinede kafasına girmiyor bu yazdıklarım insanların aptal olmasından değil ve sen yinede buradaki açıklamalarına devam et iyi günler çok yakın inşaallah...... Saygılar

    YanıtlaSil
  155. sayın vag kardeşim allahşkına ne doğru olan

    YanıtlaSil
  156. ARKADAŞLAR BU KONULARI BELKİ BAZILARIMIZ ÇOK BİLİYOR BAZILAR AZ AMA NE OLUR BİRBİRİMİZİ İNCİTMEDEN YORUM YAPALIM SİZDEN RİCAM

    YanıtlaSil
  157. evet bu tahhüdü ihlal kalkması zorunludur ve kaldırılmak zorunda öyle borçtan hapis mi olurmuş. dünyada hiç bir ülkede yok bizde de olmayacak bu ayıpla daha fazla yaşanılmaz zaten .

    YanıtlaSil
  158. amin allah razı olsun
    vallahi kafam karıştı

    YanıtlaSil
  159. allah razı olsun aynen öyle beynim almıyor

    YanıtlaSil
  160. ALT KOMİSYONDA OLAY BİTMİŞTİR ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
    SIRA ÜSTTE ŞİMDİ

    YanıtlaSil
  161. SERHAT KARDEŞİM ARADIM ANKARAYI BİTMİŞ ALT KOMİSYONDA GÖRÜŞME KESİN SIRA ÜST KOMİSYONDA DİMİ ŞİMDİ

    YanıtlaSil
  162. LÜTFEN SAKİN OLURMUSUNUZ ÇOK RİCA EDİCEM HEPİMİZ MAĞDURUZ

    YanıtlaSil
  163. darısı başımıza inşallah

    YanıtlaSil
  164. GERÇEKTENMİ HANİ CUMA DEMİŞTİNİZ

    YanıtlaSil
  165. LÜTFEN BURADA KİMSEYE OKUDUĞUNU ANLAMIYOR DEFALARCA YAZIYORUZ DEMEYİN. MERAK ETMEYİN ÇOK İYİ ANLIYORUZ.BENİM BAHSETTİĞİM YAZI BURADA YAZANLARLA İLGİLİ DEĞİLDİ AMA ÜSTÜNE ALINANLAR VAR. BİZE YETKİLİ AĞIZDAN GELEN AÇIKLAMALARDAN BAHSETMİŞTİM.TUTARSIZLIKLAR VAR KİMSEYE SEN BÖYLE DEMİŞTİN ÖYLE OLMADI FLN DEMEDİM. TABİKİ HERKES DUYUMLARINI PAYLAŞACAK...AMA KİMSEYEDE ANLAMIYOR YAKIŞTIRMASI YAPMAYINIZ LÜTFEN!

    YanıtlaSil
  166. sevgili site sakinleri önce şu uyarıyı yapayım da yanlış anlaşılması sakin olun gibi lafları sevmiyorum ben.sanki birisiyle telefonda görüşüyorumda bağırıp çağırıyormuşum gibi bir hava estiriliyor.burda zaten bazı" model"ler diyeceğim ve bu kelimeyi bilerek kullanıyorum sürekli insanları hizaya getirme derdinde,benm kızgın olduğumu nereden biliyorsunuz da sakin olun diyorsunuz,ben gayet sakinim işimizi gücümüzü bırakmış şu lanet kanun çıksın içinede taahhüdü dahil etsinler diye uğraşıp duruyoruz öyle sadece net başında oturup yok twiter yok mail yok bilmem ne yle uğraşmıyoruz evet bunlarda değerlidir ama birebir görüşme telefonlaşma gibi işlerlede uğraşıyoruz,aldığımız bilgiyide hem moral olsun hemde bilgilendirme anlamında burada paylaşıyoruz özellikle ben bunu yapıyorum,ama burada ne yazılırsa yazılsın anlamayanlar var ve sürekli aynı soruyu sorup duruyorlar,dikkat edersen,z yazımın içinde"tamam streslisiniz eşiniz dostunuz hapiste"ibaresinide kullanmışım,yani anlayışlı olduğumuda anlatmak istemişim,yazımda bu vurguyuuda belirtikten sonra daha ne diye sakin olun insanların derdi sıkıntısı var yazılanı anlamıyor diye beni uyarıyorsunuz,benimde derdim sıkıntım var ve buradaki insanların belkide yarısından daha fazla,ama genede uğraşıyor paylaşıyoruz ama anlaşılmıyor,neyapalım söyleyin onu yapalım,taahhüt kalkacak diyoruz az sabredin bırakın sağdan soldan gelen bilgileri 25 gün en fazla diyoruz,tahhüt kalkmazsa bana nederseniz deyin diyede açık oldum,lütfen rica ediyorum az sakin olun ve yazılanları iyi okuyup anlayın VE BEN ÇOK SAKİNİM EĞER BAĞIRIYOR GİBİ OLSAM YAZIMIN SONUNA ÜNLEM İŞARETİ KOYARIM,bence siz sakin olun ki kendinize stres yüklemeyin

    YanıtlaSil
  167. HACİZİN KALKIPTA TAHÜDÜ İHLAL HAPSİNİN KALKMICANA DAİR BİLGİ VEREN

    ARKADAŞLARA DUYRULUR.

    EVDEKİ EŞYALARI YANİ TV BUZDOLABI ÇAMAŞIR VS

    BUNLARI ALAMADIKTAN SONRA TAHÜT OLAYI ZATEN YOK OLMUŞ OLUCAK

    TAHÜT VERSENDE HACİZ OLAMICAK VERMESENDE

    TAHÜDÜ İHLAL HAPSİNE GELİNCE OLAY BİRBİRİNE BAGLI

    BUNLAR ORTADAN KALKINCA YENİ YASAYLA

    ORTADA BÜYÜK BİR SUÇ OLMUŞ OLUCAK NEDİR BU SUÇ

    FARZEDİN YASA ÇIKTI KİMSE TAHÜT VERMİCEK DORUMUDUR DORUDUR

    VERMEYİNCE İÇERİ KİMSE GİRMİCEK

    BAKIN DİKKAT İÇERİ KİMSE GİRMİCEK EE BEN ÖNCEDEN VERMİŞTİM

    CEZAMI ÇEKİCEM ADALETE BAK SİZCE


    TAHÜT NEDEN VERİLİR 100.100 EVİMDEKİ EŞYA HACİZ OLMASIN DİYE


    HACZİN KALKIPTA TAHÜT HAPSİ NASIL KALKMICAK

    ARTIK HACİZ YOK TAHÜTTE YOK VERMİYORUM BUNU BENMİ ÇIKARDIM

    SİZ ÇIKARDINIZ NEMİ İSTİYORUM ORTADA SUÇ YOK

    ARKADAŞLAR YAZICAMDA SABAHA KADAR AÇIKLAMAM GEREKİR

    UMARIM GERİSİNİ SİZ ANLAMIŞSINIZDIR

    YanıtlaSil
  168. alt komisyonda olay bitmiştir derken neyi kastettiniz Sayın Eken 1968?

    YanıtlaSil
  169. Sibelkılıç kardeş bu iş bitti artık. bitmek zorundada. evlere hacizin kalkması demek taahüdün kalkması manasına gelir zaten. Ama kesinlikle şunu bilmenizi istiyorım. Anayasaya aykırı olan bu taahhüt ihlalininde yasalaşırken ekleneceğinden emin olun. Artık çağdışılık bitti. Sosyal hukuk devleti başka türlü olmaz.. Panik yapılmasın yeter. ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. VARDIR BUNDADA BİR HAYIR.. Kafanıza fazla takmayınn.

    YanıtlaSil
  170. geçmiş olsun kardeşim allah birdaha ne size nede başkasına yaşatmasın bahtınız açık olsun

    YanıtlaSil
  171. 3, yargı paketi adalet alt komisyonunda bitti artık
    sıra komisyonda önümüzdeki günlerde olay tamamen bitecek ve yasa çıkıcak

    YanıtlaSil
  172. gönlüzengin9 Mayıs 2012 17:29

    ESNAFIZ ARKADAŞIMA : Değerli dostum iyisin,hoşsun birşeyler yapmak için çırpınıyorsun ama sakın ola bilmediğin bir işe girme risk alma artık bundan sonra aklımızı başımıza alalım mümkün mertebe.Hilesiz temiz gıda işine odaklanalım temiz müşterin olur derim ben onun okadar riski yok elindeki mal her an paraya dönüşebilir şahsımın nacizane fikri budur bu devirde herkes boğaz derdinde öyle değilmi .Senin yapacağın işe benim aklım yatmıyor yoksa vitesi geri takarız Allah göstermesin.Ama ticaret biraz şans işi o işte ümidin çoksa bakarsın Rabbim yürü ya kulumda diyebilir son kararın hayırlı olur inşaallah.Senin bu konuda üç-beş arkadaş güzel yorumlar yapmışlar hepsine kulak ver derim.

    YanıtlaSil
  173. 20 dk önce konuştum bilgi aldım

    YanıtlaSil
  174. Elbetteki çok haklısınız; ben buradaki çırpınışları gördükçe kahrolurken, yaşayan kimbilir ne durumda!.Ama artık yaşlı annezin gülen yüzünü göreceksiniz yakında, ona sarılıp sevinçten gözyaşı dökeceksiniz biliyorum inşaallah

    YanıtlaSil
  175. Haldun Ozturk9 Mayıs 2012 17:37

    asi kardeşim dediklerine aynen katılıyorum bugün bir sevindirici haberde biz aldık müdürlüğünü yaptıgım bir firma mal alımı yaptıgı başka firmanın avukatına taahhüd vermişti yüksek mebleg olan bu taahhüdden firmam berat etti hakimin gerekçeli karaı ise karşı firmanın avukatının taahhüd davasını açmadan önce firmaya gelip haciz işlemi yapması(yapılan haciz yedi emine teslim edildiğine dair tutanak olması)HAKİM HACİZ İŞLEMİ YAPMIŞ İSEN TAAHHÜDDEN DAVA AÇAMAZSIN DEMİŞ VE BERAT VERMİŞ İnşalah burda mücadele eden ve bu siteden haberi olmayan magdurlarda berat eder

    YanıtlaSil
  176. sevgili asi haziranda davalarım var.hemde 1 kişi tarafından açılmış.haziranın 10'undan sonra

    YanıtlaSil
  177. vallaha hanımefendi ben burda kimseyle polemik yaşamak istemiyorum benm lafımda özellikle size değildi ben ortaya konuşuyorum eğer bir kişiye yazıyor olsam o kişinin ismini veririm,ben yakıştırma felan yapmıyorum sibel hanım direk söylüyorum ahada tekrarlıyorum burada yazılanı anlamayanlar var,anlamıyorlar zorla değil ya,lafım o kişileredir siz kendinizi o anlamayanlar sınıfına koyuyorsanzı ona birşey diyemem,bu polemikleri bırakalımda işimize gücümüze bakalım,yani adminler bile bıkmış usanmış artık bilesiniz

    YanıtlaSil
  178. SAĞOL...BUNU TABİKİ BİLİYORUM, AMA İNSAN RESMİ GAZETEDE SONUÇLANINCAYA KADAR İNSANIN İÇİNDE ŞÜPHE OLUYOR...YAZDIKLARIM ÇOK YALNIŞ ANLAŞILDI VE ÜZERLERİNE ALINDILAR BENİM LAFIM TAMAMEN YETKİLİ AĞIZLARA İDİ...ÇÜNKÜ KİMİSİ PAKETE EKLENDİ DEDİ KİMİSİ BÖYLE BİR ÇALIŞMA YOK DEDİ..UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR,ÇOK TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  179. az önce adalet komisyonunu aradım 1.5 aydan tahaddütü ihlallere hapis kalkacak deniyor hadi gözümüz aydın

    YanıtlaSil
  180. KARŞILIKLI YANLIŞ ANLAŞILDIK OLABİLİR...HERKESİN BİLGİLERİNİ DUYMAK İSTİYORUZ OYÜZDEN BURADAYIZ...BEN TAMAMEN YETKİLİ AĞIZLARI KASTETTİM...HERBİRİ BAŞKA ŞEYLER KONUŞUYOR ÇÜNKÜ...BENİM YAZDIĞIM YAZININ ALTINA BUNLARI YAZDIĞINIZ İÇİN SİZE CEVAP VERDİM...ORTALIĞA SÖYLENMİŞ BİR SÖZE ATLAMADIM ZATEN...

    YanıtlaSil
  181. ne demek bu ben anlıyamadım ama açıklarmsınız

    YanıtlaSil
  182. valla komisyondaki adam öyle dedi abla bende onun yalancısıyım
    1.5 aydan dedi kapadı telefonu

    YanıtlaSil
  183. NE 1,5 AYI YA ATIYORLAR BENCE

    YanıtlaSil
  184. inşallah ianın varya uyku uyuyamıyorum korkudana rtık avukatalr geldi gelicek diye

    bu azabı çekmektense öleyim dedim ama anacıma kıyamıyorum zaten 75 yaşında
    ona bu yaşattıkalrım için ALLAHIM BENİ AFFETSİN

    YanıtlaSil
  185. tahaddütü ihlalle ilgili bi çalışmanız varmı dedim oda bana 1.5 aydan çözülecek dedi komisyonun telefonuna bakan adam bilmem belkide atmıştır ama umarım ki öyle deyildir

    YanıtlaSil
  186. SERHAT NASIL PANİK OLMASIN VEYA OLMAYALIM ÇEKEN BİLİR ARTIK STRESTEN GÖZLER GÖRMÜYOR GÜNEŞ AÇIYOR AMA BEN GÜNEŞİ BİLE GÖREMİYORUM DÜŞÜNCEDEN

    YanıtlaSil
  187. BU TAAHHÜDÜ KAPSAMAZ HERALDE DEĞİLMİ SUÇDA ÜST SINIR FALAN DİYORYA

    YanıtlaSil
  188. 1,5 aya kadar kalkar demiştir belki

    YanıtlaSil
  189. ALT...ALT...ALT...ALT....ALT....arkadaşlar şimdi son defa alt diyorum ve bitiriyorum...bundan sonra 6 ay bu kelimeyi kullanmayacağım....çok zorunlu kalırsam eğer...malum komisyon diyeceğim..siz anlayın artık...midem bulandı bu kelimeden inanın.....

    seker765

    YanıtlaSil
  190. ALT BİTMİŞ ÜST DİYEBİLİRİZ ARTIK

    YanıtlaSil
  191. vallahi benimde

    YanıtlaSil
  192. gönlüzengin9 Mayıs 2012 18:11

    Siz bir yerde haklısınız defalarca izah etmenize rağmen kırık plak gibi tekrar,tekrar anlatmak vaktimizin boşa geçtiğini anlamına gelir.3.yargı paketinde olan oldu torba doldu onu bir geçeceğiz artık.Şimdi taahüt belasından nasıl kurtulacak bu millet onun savaşını verelim.Ben şu yaşlı halimle biraz katkım olsun diye mail'lerden sonra yeni,yeni Twitter'dede tuzum olsun istedim ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu konudaki zamanım elverdiği müddetçe savaşta bende varım lütfen beni yönlendirin arkadaşlar.Fazla kafam almıyor.Nerden başlayıp nasıl twitt bombası yağdıracağımı tek tek bana yazarmısınız sizin bu büyük mücadelenizde yanınızda olmak istiyorum.Selam ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  193. asi selam
    sen yazdigini bir defa oku belki okumussundur ama bir defa daha oku ne anladiysan bir defa daha yaz zira ben hic bisey anlamadim
    saygilarimla

    YanıtlaSil
  194. ben kendi fikrimi yazıyorum,lütfen kimse yorum yapmasın.haciz ve taahhüdüihlal hapsi kalktıktan sonra ben teşekkür olarak ailemle birlikte oyumu AK partiye vericem.şimdiye kadar vermedim.o ki bu çağdışı kanunları ortadan kaldırıyorlar.bana borcumu rahat rahat ödme şansı veriyorlar.oyum helalolsun.

    YanıtlaSil
  195. öyle ya da böyle.. bu işkence yıllardır yapılıyordu. Bundan 6 ay önce ev eşyalarına hacizin kalkacağını kendi adıma hayal bile edemezdim. Ama gerçek oldu.

    YanıtlaSil
  196. Celal TOPARLAKLI9 Mayıs 2012 18:25

    Vekillere ve basına giden bir yazım.

    TBMM.NİN DİKKATİNE.
    İSTİSNALAR HARİÇ TÜM İCRA DAİRELERİNDE AÇILAN DOSYALAR İÇİNDE İCRA MÜDÜRLERİNE 50 VEYA 100 TL.GİBİ RAKAMLAR VERİLMEKTEDİR.

    BENİM İSTANBULDAKİ GÖZLEMLERİMDEN AKTARMAKTAYIM.ANCAK HABERLEŞTİĞİM TÜM DOSTLARIM İCRA MÜDÜRLÜKLERİNDE DOSYA İÇİNDE MÜDÜRE VEYA YARDIMCILARINA PARALAR AKTARILMAKTA OLDUĞUNU BİLDİRMEKTEDİRLER.

    TÜM İCRA DAİRELERİNİN KONTROL ALTINA ALINMASINI VE BU İLLETTEN ÜLKEMİN KURTULMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPMANIZI ÖZELLİKLER RİCA EDİYORUM.

    İCRA AVUKATLARI NIN DOSYA BAŞINA HIZLANDIRMAK VE İŞLERİNİ ÇABUK YAPTIRABİLMEK İÇİN İCRA MÜDÜR VEYA YARDIMCILARINA VEYA HACİZE ÇIKAN ELEMANLARINA RÜŞVET VERİLDİĞİNİ HERHALDE SİZLER HARİÇ HERKES BİLMEKTEDİR.

    EVLERDEN YAPILAN HACİZLER DE BANKALAR EŞYALARI KALDIRMAYIN DESELER BİLE AVUKATLAR KENDİ ÇIKARLARI UĞRUNA BUNU YAPMAKTA VE İCRA MEMURLARI İLE SATIŞINDAN SONRA YÜZDELERİNİ ALMAKTALAR.

    AYRICA EVLERDEN VE İŞYERLERİNDEN KALDIRILAN MALLARDA MAALESEF TÜRKİYENİN HERYERİNDE İCRA MÜDÜRLERİ,MEMURLARI VE AVUKATLAR ORTAK ÇALIŞARAK MALLARIN SATIŞINDAN YÜZDELER ALMAKTADIRLAR.BU KONUDA POLİSLERİMİZİN SIKI TAKİP YAPMALARINI ÖZELLİKLE BU TİP OLAYLARI ORTAYA ÇIKARTMALARINI RİCA EDERİM.

    BÜTÜN BUNLARI TÜRK HALKI BİLİYOR VE SİZ BİMİYORSANIZ SUÇ İŞLİYORSUNUZ.HERKESE SORUN KİMLERİN RÜŞVET ALDIĞINI SİZE HEMEN SÖYLERLER.O ZAMAN İŞİBNSIKI TAKİBİ SİZE DÜŞER.

    AYRICA EVLERİ HALA TALAN EDENLERE,BAKANLIKTAN İCRA MÜDÜRLÜKLERİNE GÖNDERİLEN YAZI BİLE BİR İŞE YARAMAMIŞ.İCRA MÜDÜRLERİ BİZ İŞİMİZİ YAPARIZ ADALET BAKANININ İSTEDİĞİ KENDİNİ BAĞLAR.HACİZE ÇIKARIZ DİYORLAR VE HALKI AVUKATLARIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA TALAN EDİYORLAR.

    KISACASI SİZ VEKİL OLMADAN ÖNCE İCRA MÜDÜRLÜKLERİ NASILSA ŞİMDİDE AYNILAR.ÜLKEMİN YÜZ KARASI.

    BU YAZIM AYNI ZAMANDA TÜM BASIN KURULUŞLARINADA GÖNDERİLMEKTEDİR.İŞİN TAKİBİNİ SİZLERDEN RİCA EDERİM.BU YAZIM AYNI ZAMANDA BİR İHBARDIR.

    M.CELAL TOPARLAKLI

    YanıtlaSil
  197. celal allah razı olsun

    YanıtlaSil