Çek Kanunu Kabul Edildi, Çekte Hapis Yok

Çek yasası
TBMM Genel Kurulunda, Çek Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edilerek yasalaştı. Yeni Çek Kanunu'na göre, hakkında işlem yapılan kişiye uygulanan adli para cezası (ödenmediğinde hapis cezasına çevriliyor) idari nitelikte bir yaptırım olan çek hesabı açma yasağı olarak belirlendi, daha önce Adli Sicilde tutulan yasaklılık durumuna ilişkin kayıtlar ise Merkez Bankasında tutulacak.
İdari yaptırıma dönüştüren fiiller nedeniyle soruşturma evresinde bulunan dosyalar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca, kovuşturma evresinde bulunan dosyalar hakkında mahkemece idari yaptırım kararı verilecek. Yargıtay'da bulunan dosyaların geri gönderildiği mahkemeler duruşmasız karar verecek.

31.01.2012 TARİHLİ VE 6273 SAYILI ÇEK KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN
MADDE 1- 14/12/2009 tarihli ve 5941 sayılı Çek Kanununun 2 nci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan "adlî sicil" ibaresi, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası" şeklinde değiştirilmiş ve aynı maddenin yedinci fıkrasına aşağıdaki bent eklenmiştir.
d) Çekin basıldığı tarih
MADDE 2- 5941 sayılı Çek Kanunu 3 üncü maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan "altıyüz" ibareleri "bin" şeklinde ve altıncı fıkrasında yer alan "şikâyette" ibaresi "talepte" şeklinde değiştirilmiş; maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

(9) Çekin, üzerinde yazılı baskı tarihinden itibaren beş yıl içinde ibraz edilmemesi hâlinde, muhatap bankanın üçüncü fıkraya göre ödemekle yükümlü olduğu tutara ilişkin sorumluluğu sona erer.

MADDE 3- 5941 sayılı Çek Kanunu 5 inci maddesinin başlığı "Çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı" şeklinde, üçüncü fıkrasında yer alan "hukukî ve cezai sorumluluk" ibaresi "hukukî sorumluluk ile idarî yaptırım sorumluluğu" şeklinde, birinci ve onuncu fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiş; ikinci, dördüncü, dokuzuncu ve onbirinci fıkraları yürürlükten kaldırılmıştır.
(1) Üzerinde yazılı bulunan düzenleme tarihine göre kanunî ibraz süresi içinde ibrazında, çekle ilgili olarak karşılıksızdır işlemi yapılması hâlinde, altı ay içinde hamilin talepte bulunması üzerine, çek hesabı sahibi gerçek veya tüzel kişi hakkında, çekin tahsil için bankaya ibraz edildiği veya çek hesabının açıldığı banka şubesinin bulunduğu yer ya da çek hesabı sahibinin yahut talepte bulunanın yerleşim yeri Cumhuriyet savcısı tarafından, her bir çekle ilgili olarak çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararı verilir. Bu fıkra hükmüne göre çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararı, karşılıksızdır işlemine tâbi tutulan çekin düzenlenmesi suretiyle dolandırıcılık, belgede sahtecilik veya başka bir suçun işlenmesi halinde de verilir
(2) Çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararına karşı yapılacak başvuru ve itirazlar hakkında, 30/3/2005 tarihli ve 5326 sayılı Kabahatler Kanununun kanun yoluna ilişkin hükümleri uygulanır. Çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararına karşı yapılan başvurunun kabulü hâlinde, bu kararla ilgili olarak da 8 inci fıkradaki bildirim ve yayımlanma usulü izlenir.

MADDE 4- 5941 sayılı Kanunun 6 ncı maddesi başlığı ile birlikte aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

Çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağının kaldırılması

MADDE 5- 5941 sayılı Kanunun 7 nci maddesinin dokuzuncu fıkrasında yer alan "bir yıla kadar hapis" ibaresi "Cumhuriyet savcısı tarafından üçyüz Türk Lirasından üçbin Türk Lirasına kadar idarî para" şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 6- (1) Karşılıksız kalan çek bedelinin, çekin üzerinde yazılı bulunan düzenleme tarihine göre kanunî ibraz tarihinden itibaren işleyecek 3095 sayılı Kanuna göre ticarî işlerde temerrüt faiz oranı üzerinden hesaplanacak faizi ile birlikte tamamen ödenmesi hâlinde, çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı Cumhuriyet savcısı tarafından kaldırılır. Çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağının kaldırıldığı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasına 5 inci maddenin sekizinci fıkrasındaki usullere göre bildirilir ve ilân olunur.
(2) Çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararının verildiği yer Cumhuriyet Başsavcılığına başvurularak talebin geri alınması hâlinde de birinci fıkra hükmü uygulanır.
(3) Çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağına ilişkin kayıt, kaydın girildiği tarihten itibaren her hâlde on yıl geçmesiyle Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından re'sen silinir ve bu işlem ilân olunur."
MADDE 6- 5941 sayılı Kanuna aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.

GEÇİCİ MADDE 3- (1) Bankalar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasınca bu maddenin yayımı tarihinden itibaren bir ay içinde 2 nci maddeye göre yayımlanacak tebliğde belirlenen esaslara uygun olarak yeni çek defterleri bastırırlar.
(2) Bankalar, 31/12/2012 tarihine kadar müşterilerine yeni çek defterlerini verir ve ellerindeki eski çek defterlerini imha ederler.
(3) Bu Kanunun bu maddenin yayımı tarihinden önce yürürlükte bulunan hükümleri ile 3167 sayılı Kanun hükümleri gereğince düzenlenmiş olan eski çeklerin hukukî geçerliliği devam eder.
(4) Bankaların müşterilerine verdikleri eski çek defterleriyle ilgili olarak, muhatap bankanın 3 üncü maddenin üçüncü fıkrasına göre ödemekle yükümlü olduğu tutara ilişkin sorumluluğu 30/6/2018 tarihinde sona erer.
(5) 31/12/2017 tarihine kadar, üzerinde yazılı düzenleme tarihinden önce çekin ödenmek için muhatap bankaya ibrazı geçersizdir.
(6) Bu maddenin yayımı tarihinden önce verilen çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararlarına ilişkin kayıtlar, 6 ncı maddede düzenlenen yasağın kaldırılmasına ilişkin şartlar oluşuncaya kadar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasında tutulmaya devam olunur.
(7) Bu Kanun hükümlerine göre suç karşılığı uygulanan yaptırımı, idarî yaptırıma dönüştürülen fiiller nedeniyle,
a) Soruşturma evresinde bulunan dosyalar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca,
b) Kovuşturma evresinde bulunan dosyalar hakkında mahkemece, idarî yaptırım kararı verilir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığında bulunan dosyalar hakkında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca, Yargıtay'ın ilgili dairesinde bulunan dosyalar hakkında ise ilgili dairece, bu Kanuna göre işlem yapılmak üzere dava dosyası hükmü veren mahkemeye gönderilir ve bu mahkeme tarafından duruşma yapılmaksızın karar verilir."

Madde 7- 29/6/1956 tarihli ve 6762 sayılı Türk Ticaret Kanununun 726 ncı maddesinin birinci ve ikinci fıkralarında yer alan "altı ay" ibareleri "üç yıl" şeklinde değiştirilmiştir.

Madde 8- 13/1/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun 814 üncü maddesinin birinci ve ikinci fıkralarında yer alan "altı ay" ibareleri "üç yıl" şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 9- (1) Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 10- Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

4.240 yorum:

  1. HİÇ KÜTAHYADAN TAHLİYE HABERİ ALANINIZ VAR MI

    YanıtlaSil
  2. şuan dosyalar inceleniyormuş.1-2 saate tahliyeler başlarmış.biz aradık şimdi silivriyi

    YanıtlaSil
  3. Çok şey yazmak istiyorum,hiç bir şey yazmak istemiyorum.Mutlumuyum,mutsuzmuyum ayırt edemiyorum.Kaybolan yıllarımızamı,yitip giden aile yaşantımıza,çoluğumuza çocuğumuzamı,Ticari kariyerimizin kayboluşunamı,İnsanların gözünde bir hiç oluşumuzamı,Artık olmayan kredilerimizemi,şu an gerekli olan sermayesizliğemi,insanların gözündeki onursuz yaşantımızamı,Şöyle bir bakın neleri kaybettik ve neleri kazandık.Evet gökyüzü masmavi pırıl pırıl Uçuyoruz alabildiğince kanat çırparak Özgürce ama gerçekler çok kısa zamanda anlaşılacak dünyaya bakıp ayaklarımız yere bastığında,Etrafımızda yaşamanın anlamı olan çiçekleri böcekleri,havayı,suyu göremediğimizde,sıcak,yakıcı,kavurucu bir çölde yapayalnız kalmışlığımızı şimdi daha da yakından anlayacağız kahrederek, gölgesinde nefesleneceğimiz bir ağacın bile kaktüs olduğunu göreceğiz ve dikeninin batmasından endişe duyacağız.Maddiyattan daha önemli olan servetlere değişmeyeceğimiz manevi değerlerimiz asla geri gelmeyecek,evlatlarımız işte bu benim babam deyip gururla bizi işaret parmaklarıyla göstermeyecekler çevrelerine,belkide bizden utanacaklar onlara yaşattıklarımızdan dolayı kalbimizde,onurumuzda,gururumuzda açılan yaralar asla kapanmayacak evet özgürce yollarda yürüyebileceğiz ama yaşadıklarımızdan dolayı müebbete mahkum yüreklerimiz asla özgür olmayacak.İşte geçmiş ve geleceğimizin kısa bir özeti.Şimdi kimler için ve ne için biz ne kadar ÖZGÜRÜZzzzz????????????????????????????????????????Kara tablo ama ayaklarımız yere bastığında anlayacağız inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yanılıyorumdur ve bembeyaz mutlu ve huzurlu bir sayfa olur gelecekte hepimiz için karamsarım karamsarım karamsarım çünkü gerçekçiyim. Tüm kader arkadaşlarımın ve islam aleminin kandilini kutlar,huzurlara vesile olmasını dilerim. SAYGILARIMLA Ağlayan gözler diyelim adıma.

    YanıtlaSil
  4. Çok şey yazmak istiyorum,hiç bir şey yazmak istemiyorum.Mutlumuyum,mutsuzmuyum ayırt edemiyorum.Kaybolan yıllarımızamı,yitip giden aile yaşantımıza,çoluğumuza çocuğumuzamı,Ticari kariyerimizin kayboluşunamı,İnsanların gözünde bir hiç oluşumuzamı,Artık olmayan kredilerimizemi,şu an gerekli olan sermayesizliğemi,insanların gözündeki onursuz yaşantımızamı,Şöyle bir bakın neleri kaybettik ve neleri kazandık.Evet gökyüzü masmavi pırıl pırıl Uçuyoruz alabildiğince kanat çırparak Özgürce ama gerçekler çok kısa zamanda anlaşılacak dünyaya bakıp ayaklarımız yere bastığında,Etrafımızda yaşamanın anlamı olan çiçekleri böcekleri,havayı,suyu göremediğimizde,sıcak,yakıcı,kavurucu bir çölde yapayalnız kalmışlığımızı şimdi daha da yakından anlayacağız kahrederek, gölgesinde nefesleneceğimiz bir ağacın bile kaktüs olduğunu göreceğiz ve dikeninin batmasından endişe duyacağız.Maddiyattan daha önemli olan servetlere değişmeyeceğimiz manevi değerlerimiz asla geri gelmeyecek,evlatlarımız işte bu benim babam deyip gururla bizi işaret parmaklarıyla göstermeyecekler çevrelerine,belkide bizden utanacaklar onlara yaşattıklarımızdan dolayı kalbimizde,onurumuzda,gururumuzda açılan yaralar asla kapanmayacak evet özgürce yollarda yürüyebileceğiz ama yaşadıklarımızdan dolayı müebbete mahkum yüreklerimiz asla özgür olmayacak.İşte geçmiş ve geleceğimizin kısa bir özeti.Şimdi kimler için ve ne için biz ne kadar ÖZGÜRÜZzzzz????????????????????????????????????????Kara tablo ama ayaklarımız yere bastığında anlayacağız inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yanılıyorumdur ve bembeyaz mutlu ve huzurlu bir sayfa olur gelecekte hepimiz için karamsarım karamsarım karamsarım çünkü gerçekçiyim. Tüm kader arkadaşlarımın ve islam aleminin kandilini kutlar,huzurlara vesile olmasını dilerim. SAYGILARIMLA Ağlayan gözler diyelim adıma.

    YanıtlaSil
  5. AVCILAR I turlamaya çıkıyorumm.....şimdi

    YanıtlaSil
  6. resmi gazette ayrıca cumartesi yayınlanır yoğunluk olursa pazarda yayınlanıyor

    YanıtlaSil
  7. GÜZEL KARDEŞLERIM HABERI OLAN DUYAN ARKADASI SUAN KAPIDA BEKLEYEN VARMI SİLİVRİ CEZAEVINDE SON DURUM NEDIR ÇIKANLAR OLMUŞMU OLMUŞSA HANGİ KOGUSTAN OLMUS LÜTFEEEEN BILEN DUYAN GÖREN CEVAP YAZSIN

    YanıtlaSil
  8. DOSTLAR İFADE İÇİN OLAN YAKALAMALARDA GBT YAPILDIĞINDA MEMUR ARAMANIN İÇERİĞİNİ GÖRÜYORMUDUR ? YOKSA SADECE YAKALAMA OLARAK MI GÖRÜR BİLGİSİ OLAN VARMI ?

    YanıtlaSil
  9. AĞZINA SAĞLIK UYVAR,AĞZINA SAĞLIK

    YanıtlaSil
  10. HAYIR İÇERİ GİRMEZLER.RAHAT OLUN

    YanıtlaSil
  11. VELİBABA BENİM AYAK NUMARAM SANA BÜYÜK GELİR AYAKLARIMIN ALTINDA EZİLME GİT İŞİNE GÜCÜNE BAK FİTNELİK ETME ŞU MÜBAREK GÜNDE.

    YanıtlaSil
  12. KIYAK,MIYAK YAPMADI GÖREVİNİ YAPTI

    YanıtlaSil
  13. HEPİNİZİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM İNŞ ALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.

    YanıtlaSil
  14. kafam iyice karisti gene arkadaslar ben kuzey iraktayim mal beyaninda hic bulunmadim ne gibi sorunl karsilacagim ben bilgili birinden yorum labilirmiyim

    YanıtlaSil
  15. SGL CANIM YAAA BIRI BENI DUYMUS SONUNDA...........................

    YanıtlaSil
  16. bizimkiler kapıda bekliyorlar çıkanlar oluyormuş fakat koğuşlar hangileri bilmiyorum ama tahliyeler sabaha kadar sürecekmiş

    YanıtlaSil
  17. ÇOK SGL TEŞEKKÜR EDERIM ALAKANIZAAA.....................

    YanıtlaSil
  18. BİLGİ AMAÇLI OLDUĞU İÇİN ÖNCEKİ YORUMUMUN TEKRARIDIR.
    *************************************************************************************************
    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    BİRAZ ÖNCE KARAKOLDA YAŞADIĞIM OLAYI ÇEKLERLE KARIŞTIRMAYIN.KAFALAR KARIŞMIŞ GELDİ AMA BİLGİLENDİRMEM LAZIM.ÖNEMLİ ÇÜNKÜ.

    MAL BEYANI 2008 AĞUSTOSTA YANILMIYORSAM KALKTI.
    ANCAK AVUKATLAR BASTIRIYOR VE HAKİMLER DE BU YÖNDE TEBLİGAT YAPIYORLAR.:KONU ŞU:
    SİZE GELEN TEBLİGAT ŞU OLUYOR:

    "MAL BEYANINDA BULUNUNCAYA KADAR HAPİS İLE TAZYİĞİNE"

    EĞER HEMEN DOSYANIZA DİLEKÇE VERMEZSENİZ HAKKINIZDA HAPİS CEZASI ÇIKIYOR.EĞER BİR KONTROLA GİRERSENİZ YAKALNIYOR VE KARAKOLA GİDİYORSUNUZ.YADA BUNU BİLİYORSANIZ KENDİNİZ KARAKOLA GİDİP BİR DİLEKÇE VSR ONU DOLDURUP BEYAN EDİLECEK ÜZERİME KAYITLI BİR MAL YOKTUR DİYORSUNUZ.VE ANINDA DÜŞÜYOR.YANİ HAPİS YOK.SADECE TAZYİK VAR.ASLINDA KANUNSUZ AMA UYGULANIYOR.ÖZELLİKLE YURT DIŞINA GİDECEKLER BUNA DİKKAT ETSİNLER UÇAĞI KAÇIRIRLAR.

    YANİ KISACASI BUNUN ÇEK KANUNU İLE İLGİSİ YOK ARKADAŞLARIM KARIŞTIRMASINLAR..

    LEVENT GÜRKAN
    BASKETÇİ 03/02/2012 21:28

    YanıtlaSil
  19. şahsi görüşüme göre cezaevi savcıları mahkemelerden cevap beklemeden resen resmi gazetede yayınlandığı üzre hapis cezası gerektiren bir suç olmaktan çıkan fiilden dolayı hükümlü bulunanları cezaevinde tutmayıp tahliye etmeleri gerekmektedir...

    YanıtlaSil
  20. arkadaşlar herkese hayırlı kandiller arkadaşlar izmir buca da tahliye başladımı lütfen cevap

    YanıtlaSil
  21. evet bana da aynı bılgıyı verdıler

    YanıtlaSil
  22. İmparator ilhan eminim ki çıkar çıkmaz eve bile gitmeden cezaevine en yakın internet kafe ye girer ve site ye yazar :=)

    YanıtlaSil
  23. şimdilik özgürlüğün tadını çıkarın ve dışarda kalanları dışarda bırakın..bn eminim ki siz iyi bir insansınız..çocuklarınızı da siz yetiştirdiğinize göre eminim onlar da çok iyi ve anlayışlıdırlar..onlar sizden utanmak yerine size destek olacak ve tekrardan ayağa kalkacaksınızdır...İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR....sadece inanın....ve dua edin...çünkü hepimiz öyle yapacağız...belki sermayemiz yok ama bi şekilde ayakta kalmayı nasıl başardıysak bundan sonra da başaracağız...güzel günelrin geleceğine inanın..çünkü gelecek..inanın ve sakın karamsarlığa düşmeyin...umudumuz biz insan oğlunun herşeyidir..umudunuzu asla kaybetmeyin!!

    YanıtlaSil
  24. Sizin düşündüklerinizin bir çoğunu bende ve bizlerde düşünüyoruz. Mücadele bundan sonra başlayacak.Korkularımız,endişelerimiz,karamsarlıklarımız aynı Sn Noname34..
    Ama Allah büyüktür. Elbet bir kapı açacaktır bizlere.
    Düşüncelerinizde Yanlız değilsiniz..
    Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  25. arkadaşım burdan öğrenmen zor olur. oranın telefonunu bul internetten ara bence. hayırlı kandiller

    YanıtlaSil
  26. bizim sn cuhmur baskanımız baba adam mubarek gunde binlerce insanı sevdiklerine kavusturdu allahta onu sevdiklerine bagıslasın

    YanıtlaSil
  27. levent kardeşim bostanlı karakolu diye yazdın biraz önce izmir bostanlımı

    YanıtlaSil
  28. kartal cezaevi tahliyesi var mıı?

    YanıtlaSil
  29. ben sizi cok gec tanıdım abiler kardesler özellikle basketçi tanımadığınız insanlarda hakkınız var helal edin saygılar . . .

    YanıtlaSil
  30. ARKADAŞLAR....

    AVUKAT ANA PARANIN FAZLASINI ALMIŞ OLMASINA RAGMEN.

    TEKRAR İCRA KOYMUŞ OLDUGU VE ŞU ANDA 30 TANE İCRA OLAN YEDİ EMİNDEKİ ARACIMIN ÜZERİNE TEKRARDAN İCRA YENİEME YAPMIŞ...


    ARAÇ YEDİ EMİNDE BAGLATAN AVUKAT ANLAŞMAYA YANAŞMIYOR VE BEN BİTTİM KARDEŞİM DİYORUM ,,,BANANE DİYOR ANA PARAYI VEREYİM HELALLEŞELİM DİYORUM OLMAZ DİYOR....

    ARACIMI SATIŞA SUN OZAMANDA BARİ OTOPARK PARASI FAZLA YAZMSIN DİYORUM ALTI AYDAN FAZLADIR ELİMDE KALAN SON ARACIMDA YEDİ EMİNDE ÇÜRÜYOR...BUNU İCRA CEZAYA NASIL ŞİKAYET EDEBİLİRİM...

    BANA BİR YOL VE ÇÖZÜM LÜTFEN..MALLARIMIZ HACİZ VE YEDİEMİN DEPOLARINDA HELAK OLDU...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  31. Sevgili Levent ;Bunu bende yaşadım Polis memuru eve gelerek karakola davet kağıdı bırakıyor gidince araban varmı,evin varmı,gelirin kaç tl gibi sorular sorarak bir evrak doldurup ilgili mahkemeye gönderiyorlar.Bu kadar

    YanıtlaSil
  32. arkadsım arkadsmın babası kartal sol.b 10 kogusundan aksam satt 7 civarı tahliye oldu

    YanıtlaSil
  33. karışmasın, durup dururken mal beyanında bulunmanız gerekmiyor, eğer alacaklı taraf dava dosyasına bu yönde bir talepte bulunmuş ise ve size mal beyanında bulunmanız için TEBLİGAT ÇIKMIŞ İSE siz de beyanda bulunmamış iseniz bu durum söz konusu...
    çok başvurulan bir durum değil, diyelim ki var ve tebligat size ulaşmamış mal beyanı formunu doldurduğunuz anda serbestsiniz...

    YanıtlaSil
  34. ARKADAŞIM ARAMANIN İÇERİĞİNİ GÖRMÜYOR.. GBT YE SOKMADAN SÖYLERSEN ONLARIDA UGRAŞTIRMAZSIN... BEN BİR HAFTA ÖNCE GBT YE GİRDİM KİMLİK İSTEDİ GAYET GÜZEL BİR LİSANLA KARŞILIGI SUÇ OLMAYAN BİR SUÇTAN YAKALAMAM VAR MEVZU ÇEK DEREN ANLAYIŞLA KARŞILIYORLAR.6 YILDIRDA BU ŞEKİLDE YAŞADIM..ŞİMDİ ŞÜKÜRLER OLSUN ÖZGÜRÜZ...

    YanıtlaSil
  35. S.A Herkezin Kandililini Kutlar Bundan Sonraki Yaşamınızda Sağlık Mutluluk Huzur Getirmesini Temenni Ederim, Sevgili Abiler Ablalar, Kısa Bir zamandır sitenizi takip ediyorum, Yorumları Okuyorum, Benim Abim çekten Dolayı Cezaevine girdi, 5 aydır yatıyordu, iş adamıydı, 32 Yaşında Bir Gençti 1 yaşında kızı var, Eşinden Ayrıldı Yuvası yıkıldı, vs vs. Ama sizlere burdan Çok teşekkür ediyorum Abim adına, Allah razı olsun hepinizden.

    Ben K.Maraştan yazıyorum, Abim pazarcık cezaevinde yatıyordu, bu gün ziyaretine gittim,ögleden sonra son birkez gitmeden önce sitedeki yazıları okudum saat 13:00 gibi bir gelişme varmı diye, Cumhur başkanı onaylamamişti dahakanunu,ona güzel haberler bilgiler vermek istiyorum, gittim sohbet ettim konuştum, bu siteden bahsettim anlattım, hüzünlü bir sekilde eve döndüm, Akşam saat 19:00 gibi cezaevinden aradıklarını söylediler, Abimin Tahliye edildiğini bizlere bilgi vererek haberdar ettiler. Dünyalar Bizim Oldu Ailem Herkes Çok Sevindi, Rabbim İnşallah sizleride sevindirir, Mübarek Kandil Gecesi, Şuan Yanımızda Çok Şükür, Hepinize Çok Teşekkür eder, Ailem Ve Abim Adına saygı ve sevgilerimi sunarım.


    Ahmet.

    YanıtlaSil
  36. bende aynı yerde ve aynı durumdayım ve bır beyan meyan bıseyde bulunmadım ... bız sımdı yarın trk ye gırcek olsak gırebılecekmıyız acaba otomatık dusermı ...... artı mal beyanından dolayı sıkıntı yasarmıyız kı

    YanıtlaSil
  37. arkadaşlar tahliye için infaza gidin oradan söyleyin cezaevine hemen fax çekiyolar

    YanıtlaSil
  38. Ayfer kardeş;
    Ben az önce siteden ERDOĞAN Kardeşimle görüştüm.Silivride en dış nizamiyeden içeri sokmamışlar ordan aldığı bilgilere göre 300 kişi var Dosyalarının incelemesi devam ediyor.Bu gece biraz zor biter diye söylemişler.Bir de Topluca bırakılacaklar demişler.O da Silivri merkeze dönmüş saat 10:00 a kadar burada bekleyeceğim olmazssa istanbula döneceğim dedi.SAYGILAR..

    YanıtlaSil
  39. Tüm taraflardan allah razı olsun bu çalışmayı başlatan ankara milletvekili sayın Sinan aygün ve onu uzun süre dinleyip sorunumuzu başbakana götüren sayın adalet bakanı ve yasayı meclise gönderen sevgili başbakanımız sayın Recep tayyip erdoganı mecliste yoğun çalışma ile yasayı geçiren milletvekillerini yasayı bekletmeden onaylayan sayın cumhurbaşkanımız Abdullah gül e teşekkür ederim
    Arkadaşlarımıza kandil hediyesi oldu

    YanıtlaSil
  40. ÇEKLE İLGİLİ SORUNUMUZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR..

    BENİM KENDİ ADIMA İCRA TAAHHÜDÜM YOK...

    ANCAK BU VE BENZERİ KONULAR İÇİN BAŞTA CÜNEYT BEY VE SN. BASKETÇİ OLDUĞU SÜRECE;

    AYNI HASSASİYETLE SİTEMİZİ TAKİP EDİP ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIMA MÜBAREK MEVLÜT KANDİLİ GECESİ SİZLERİN HUZURUNDA YEMİN EDERİM..........

    YanıtlaSil
  41. abi hapsen tazyik tebligatı normal tebligattan daha sonra geliyor karakoldan arıyorlar polisle birlikte gidip adliyede o dediğin işlemleri yapıyorsun

    YanıtlaSil
  42. SİTEDE YORUMLERIN YOĞUNLUĞU NEDENİ İLE YENİ GİREN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN...
    ************************************************************************************************


    DEĞERLİ ÖZGÜR DAVA ARKADAŞLARIM,

    HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN DER,ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN BÖYLE MUKADDES BİR GÜNE RATLAMASINDAN DOLAYI DA MUTLULUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM.

    ÇOK ZOR VE SANCI DOLU GÜNLERİ SABIRLA,METANETLE,TEK VÜCÜT TEK YÜREK MÜCADELE EDEREK İBREYİ KENDİMİZE ÇEVİRMEYİ BİLDİK.

    BURADA HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPTI.BUNDAN HİÇ KUŞKUM YOK.ZATEN BU BİRLİKTELİK VE KENETLENME OLMASAYDI BİZ HALA BAŞKA BAHARLARI BEKLİYOR OLACAKTIK.

    BİZLERİN BUHAKLI DAVASINDA ÇÖZÜMÜ EN KISA ZAMANDA UYGULAYAN SN.CUMHURBAŞKANIMIZA,SN. BAŞBAKINIMIZA,HÜKÜMETİMİZİN TÜM ÜYELERİNE,SN.MUHALEFET VEKİLLERİNE,YARGININ TÜM ÜYELERİNE SİZLER ADINA EN DERİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIM.

    BU TİP MÜCADELELERİN BİR DE PERDE ARKASI VARDIR,Kİ BİR KAÇ KİŞİ ONU BİLİR AMA YAPILANLARDAN HİÇ KİMSENİN HABERİ OLMAZ.BEN HEPİNİZİN HUZURUNDA:

    YAPTIĞIMIZ EYLEMLERDE BİZLERİ YÖNLENDİREN,BU SİTE ETRAFINDA BİZLERİN BİR ARAYA GELMESİNE VESİLE OLAN CÜNEYT BEY'E

    ANKARA'DA İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP,KAR KIŞ YAĞMUR DEMEDEN,HERAN BİZLER İÇİN ZİYARETLERDE BULUNAN ,EN DOĞRU HABERLERİ GETİREN,
    DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ SERPİL HNM VE FİLİZ HNM'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİM.

    YA SANA NE DEMELİ GÖNLÜ YARALI VEFAKAR VE FEDAKAR ARKADAŞIM?,İDEALİST İNSAN,HERKESİN DERDİNE DOSYASINA UZANAN ,HEM DOST HEM DAVA ADAMI,SANA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    DEĞERLİ DOSTLARIM BURADA ADI YAZILACAK İSİMLER ÇOK AMA BUNA İMKANIM YOK .ARKADAŞLARIM BENİ BAĞIŞLASINLAR.

    SİZLERDEN RİCAM KÜSLÜKLERİ BUGÜN BIRAKALIM,VE HEPİMİZ AİLELERİMİZLE KUCAKLAŞALIM,SIMSIKI SARILALIM,VE HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN ÜRETİCİ OLMAYA BAŞLAYALIM.ÖNÜMÜZDE ZOR VE UZUN BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR.

    ŞAYET ZAMAN ZAMAN SİZLERİ KIRACAK BİRŞEY YAPTIYSAM HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM.
    HAKKINIZI HELAL EDİN.

    ÖZGÜRLÜK HEPİNİZİN ÜSTÜNDE HARİKA DURUYOR.

    SAYGILARIMLA

    LEVENT GÜRKAN

    BASKETÇİ 03/02/2012 )( 21:38

    YanıtlaSil
  43. benim babamın dosyaları çekle ilgili fakat 2 dosyasıda çekle dolandırıcılık olan bir dava.ama davası devam ediyor.acaba tahliye olabilir mi ? kesinleşmiş cezası olmadığı için bırakırlar mı ?

    YanıtlaSil
  44. KARABÜK CEZAEVİNDEKİ 7 KARŞILIKSIZ ÇEK KEŞİDE ETMEK'TEN YATAN ARKADAŞ VARMIŞ 1'İNİN DOSYASI KARABÜK ADLİYESİNDE İMİŞ vE BU ARKADAŞIMIZ 21.05 TE SALIVERİLMİŞ.DİĞER ALTISI GURBET MAHKUMU OLDUĞUNDAN İLGİLİ SAVCILIKLARDAN FAX BEKLENİYORMUŞ.TAHLİYE OLAN ARKADAŞIMIZA SÖYLENEN FAX'GELENİ SABAHA KARŞI 04 TE OLSA BIRAKIRIZ ŞEKLİNDEYMİŞ.CEZAEVİNDEN TAHLİYE BEKLEYEN DOSTLARA DUYURULUR.

    YanıtlaSil
  45. dolandırıcılıktan yeniden şikayet olur da dava açılırsa, o davada sonuçlanırsa belki.

    YanıtlaSil
  46. ilginiz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  47. BENKİ,,,YILLARCA TÜKİYEDE,IRAKTA,SUUDİ ARABİSTANDA ,AZERBEYCANDA,KAZAKİSTANDA,TÜRKMENİSTANDA,RUSYADA,DEMİR ÇELİK İMALATI YAPMIŞ YÜZLERCE İŞÇİ CALIŞTIRMIŞ 2008 EKENOMİK KRİZİNDE ÇEKLERİ VURULMUŞ HEPSİNİ ÖDEMİŞ FAKAT BİR KAÇI İLE ANLAŞAMIŞ O YÜZDEN HAKKINDA HAPİS KARARI ÇIKMIŞ AYLARDIR KÖŞE BUCAK KAÇMASINI ÖĞRENMİŞ ÇEK MAĞDURLARI SİTESİNİN ÜYESİ BASKETÇİ,FUTBOLCU DEDE VE ADINI SAYAMADIĞIM YÜZLERCESİNİN ARKADAŞI.........SENKİ BİR TEFECİ AVUKATI:::::)))))))))))

    YanıtlaSil
  48. SAYIN LEVENT BEY DAVALAR DEVAM EDEN FAKAT İFADE İÇİN YAKALAMASI OLANLARIN DURUMU NASIL OLACAK SİZİN KARAKOLDA KESİNLEŞMİŞ DOSYALARDAMI GBT DÜŞMÜŞ

    YanıtlaSil
  49. arkadaşlar izmir buca cezaevi başladı tahliyelere bilginize
    az önce görüştüm cezaevi ile ama çek mağduru arkadaşımız cok olduğundan 4 veya 5 saat sürer dediler

    YanıtlaSil
  50. HAKKIMIZ BİNLERCEKEZ HELAL OLSUN.ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN,ALLAH BİRDAHA BUDURUMLARA HİÇKİMSEYİ BİRDAHA DÜŞÜRMESİN..SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  51. kayseri adliyesinden şu ana kadar giden 16 kişi lik isim listesi tahliye ediliyor

    YanıtlaSil
  52. Sevgi arkadaşlar,
    Örgütlü mücadelenin ne kadar önemli olduğunu bir kaez daha gördük. Bir ortaçağ yasası daha tarihin karanlık sularına gömüldü. Emeği geçen herkeze teşekkürler. Yeni mücaledimiz ZİNDANLAR BOŞALSIN olmalı. İnanın bunuda başaracağız.

    YanıtlaSil
  53. allah senden razı olsun sen hakkını helal et kardeşim

    YanıtlaSil
  54. şu mübarek günde ALLAH bizleri yalnız bırakmayan siz ve yukarıda da adını saydığınız veya sayamadığınız herkesin yanında olsun....ALLAH hepinizden razı olsun...

    YanıtlaSil
  55. ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA.....VALLAHA BU AVUKATLARIN YATACAK YERİ YOK


    İNFAZIM ÇIKTIGI İÇİN DÜKKANIMA GİDEMEDİM DÜKKANIMI ELEMANIM VE ARKADAŞLARIM TALAN ETTİ...

    VE DÜKKAN SAHİBİMDE KİRASINI ALMIŞ OLMASINA RAGMEN NASIL OLSA İNFAZI VAR HAKKINI SAVUNAMAZ ŞİKAYETTÇİ OLAMAZ DİYE DÜKKANIMI ÇİLİNGİRLE AÇTIRARAK BAŞKASINA DEVRETTİ...DAVA ETTİM AMA KAÇAK HAKKINI ARAMAYA ÇALIŞMAK NE KADAR ZOR SİZLERDEN BAŞKA BENİ KİMSE ANLAYAMAZ...


    GEÇENLER BİR DOSYADAN İNFAZIM ÇIKMIŞTI AVUKATIMLA 500 TL ANLAŞTIK İTİRAZ VE İÇTİDAT GEREKÇELİ KARARLARI SUNACAK...

    KABUL OLMADI VE BU AVUKATIMA ÜCRETİNİ ÖDEMİŞTİM

    DÜKKANIM İÇİNDE 1500 TL DAVAMI TAKİP İÇİN ANLAŞTIMMM...BUNU 500 TAKSİTLE VERECEKTİM AMA İŞİM OLMADI 400 TL VERDİMMM

    100 İÇİN VALLAHİ KAPIDA KÖPEGİMİ UYUTMADI DEDİMKİ KEŞKE MAFYAYLA UGRAŞSAYDIMMM..

    İNANIN SENİN İNFAZIN VAR BİR DOSYADAN AKILLI OL DEDİ...100 TL BU AKŞAMA KADAR ALAYIM BİLADER DEDİ....aba altından sopa gösterdi ....şimdi vercem sopayı eline..

    AVUKAT CANER DUMANOĞLU İZMİR...

    ÖNCE ALLAHA SONRADA SİZLERE HAVALE EDİYORUM

    AMA SADECE

    YanıtlaSil
  56. niğdelim bende aslen niğdeliyim 5941 yasa ile ilgili hepsi düşer şayet varsada öğle bir şey faksla anında 1 saat içinde karşıdan cevap alırlar düşer

    YanıtlaSil
  57. Değerli Kardeşim,
    Sözlerinin ucu mil, iki yanı keskin bir bıçak adeta... Doğru üstelik... Bu hislerine tamamıyla iştirak ediyorum lakin bir kayıtla... Şartlar ne kadar elverişsiz olursa olsun ADAMLIK sonunda işe yarayacaktır... Ve asıl kahramanlık bu şartlara sabretmek ve direnmektir... KANDİLİN MÜBAREK OLSUN, ALLAHIM BAHTINI AÇIK ETSİN...

    YanıtlaSil
  58. herşey için ailem adına ,kendi adıma teşekkür ederim Levent bey.Hakkınızı ödeyemeyiz hiçbirimiz.Sagolun.
    Ugur

    YanıtlaSil
  59. KİBİRLİ HOROZLAR ÖTTÜKLERİ İÇİN GÜNEŞİN DOĞDUĞUNU ZANNEDERMİŞ.........

    BU SÖZÜM PARAGÖZ AVUKATLARLA TEFECİLERE KAPAK OLSUN.............

    YanıtlaSil
  60. ABİM ASIL SİZ BİZE HAKKINIZI HELAL EDİN.

    KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

    YanıtlaSil
  61. mal beyanından seni karakola götürecekler.mal beyanında bulununca üzerindeki yakalama düşecek.merak etme korkulacak bişey değil.

    YanıtlaSil
  62. Arkadaşalar,
    Yeni mücadelemiz ZİNDANLAR BOŞALSIN GENEL AF!!! var olanlar parmak kaldırsın

    YanıtlaSil
  63. şimdi bizim yakalamalar otomatikmi düşücek yoksa biz karokola falanmı gidicez bilgi verin lütfen

    YanıtlaSil
  64. HELALLEŞMEK BAŞKA Bİ ONURDUR.KAVGALAR,KÜSLÜKLERİ Bİ KENARA BIRAKMAK BAYRAMLARA YAKIŞIR. HERKES BİRBİRİNE HELAL ETSİN HAKKINI

    YanıtlaSil
  65. erbildeyim ben sizde ayn yerdemisiniz bilgi alisverisinde bulunlim

    YanıtlaSil
  66. arkadaşlar bilginize daha önce ben cezaevinde kaldığım için acıklama yapayım hiç kimse terettüde düşmesin bu gün sabaha kadar karşılıksız çek sucundan kimse ceza evinde kalmaz şünkü savcılarımız adliyede infaz savcılarımız cezaevinde ve işlem yapıyorlar ve ayreten adliyelerimizde nöbetci asliye hakımleri vardır onun dışında uyapda ve gbt de zaten sucun içeriği belli çek dışında sucu yoksa cumartesi sabah başka bir sabah.dır allah bir daha düşürmesin

    YanıtlaSil
  67. selam levent kardeş kandilini kutlarım saygılarımla ismail

    YanıtlaSil
  68. insanın işi ters gidince yanında çalışanlar el avuc öpenler bir bakıyosunuz aman allahım tm yağmacı oluyo acımıyacan artık bunu anladım

    YanıtlaSil
  69. Helal olsun kardeşim, sizde helall edin haklarınızı

    YanıtlaSil
  70. tahliye bekleyen arkadaşlar kayseri kapalı cezaevinden şu ana kadar 16 kişi tahliye edildi sırayla adliyeden gelen isimleri tahliye ediyorlar tahliyeleri öğrenmek için cezaevlerinin santral numarasını internetten alın ve öğrenin

    YanıtlaSil
  71. YAŞASIINNNN,,,,,ÖZGÜRCE DOLAŞABİLİCEM ARTIK..

    ADLİYELERDE HAKKIMI ARAYABİLİCEM...

    KORKMADAN ADLİYEDE DOLAŞABİLİCEMMM...

    YAŞASIN,,,YAŞASIN,,,


    BENDEN HAKETMEDEN PARA ALAN DOSYALARIMLA İLGİLENİRMİŞ GİBİ GÖRÜNÜP SÜMEN ALTINDAN KATİBE PARA VEREM FALAN FİLAN ADI ALTIDA BENİ SÖMÜREN ÇAKAL ÇUKALLAR.....SİZİN AKLINIZI ALICAMMM...

    YanıtlaSil
  72. ARKADAŞLAR sincan cezaevı tahlıyeler bıttı ordakı arkadaşlar özgür artık :)

    YanıtlaSil
  73. Gözünüz aydın.Geçmiş olsun abinize ve tüm ailenize:)

    YanıtlaSil
  74. DÜŞENİN DOSTU BİLE PUŞT OLUVERİYOR BİR DAKİKADA...


    SAGOLASIN KARDEŞİMM..

    AMA SAVAŞ VE HUKUK MÜCADELEMİZ ASLINDA YENİ BAŞLIYOR...

    YanıtlaSil
  75. LEVENT ABİCİM


    DEVAM EDEN ÇEK DOSYALARINA İLİŞKİN İFADEDEN DOLAYI OLAN YAKALAMALARDA GBT DEN DÜŞECEK Mİ BİLGİNİZ VAR MI?

    YanıtlaSil
  76. hemşerim niğdeli niğdede mi kalıyorsun ben izmirdeyim

    YanıtlaSil
  77. Eger bu özgürlügün anlami sizin icin buysa kusura bakmayin ama siz bu kanundan faydalananlar arasinda diilsiniz.Cnki siz beyninizin icinde hapissiniz inslh beyin hapsinize yüreginiz af cikarir serbest kalirsiniz...kazandiklarinizda kaybetiklerinizde kendi kendinize yaptiginiz basari ve basarisizliklar yine basarmak elinizde.ÖNEMLI OLAN O AKLA VE YÜREGE SAHIP OLMAK...

    YanıtlaSil
  78. yakalaması olanlar ne yapıcak bilgisi olan varmı

    YanıtlaSil
  79. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    ŞİMDİ SIRA AHDE VEFA KISMINDA:

    İMKANI OLAN ARKADAŞLARIM TEL YADA FAXLA ,DİĞER ARKADAŞLARIM MAİL YOLUYLA İÇİNDEN GELEN EN SAMİMİ DUYGULARI İLETSİN..HAKKIMIZI ARARKEN NASIL BUNALTTIYSAK VEFA BORCUMUZU ÖDEREKENDE AYNI ÖZENİ GÖSTERMELİYİZ.

    SN.CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN:
    Tel : 0 (312) 470 23 08 -
    Faks : 0 (312) 470 13 16
    cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
    ***************************************
    SN.BAŞBAKANIMIZ:
    TELEFON (0312) 422 10 00
    bimer@basbakanlik.gov.tr
    ************************************
    SN.SADULLAH ERGİN
    sadullah.ergin2@tbmm.gov.tr
    TEL: 0 312 419 46 69 - 0312 419 46 70
    FAX: 0312 417 71 13
    ***********************************
    NURETTİN CANİKLİ
    TEL: 0312 420 65 07 - 0312 420 65 08
    FAX: 0312 420 65 14
    nurettin.canikli@tbmm.gov.tr
    ************************************
    SN.AHMET İYİMAYA
    TEL: 0312 420 53 23 - 0312 420 53 24
    FAX: 0312 420 53 22
    ahmet.iyimaya@tbmm.gov.tr
    ******************************************
    SN.MERAL AKŞENER
    meral.aksener@tbmm.gov.tr
    0312 420 51 74 - 0312 420 51 75
    FAX: 0312 420 66 53
    **************************************
    SN.SİNAN AYGÜN
    Tel:0312 420 5700-420 5701
    Fax:0312 420 69 71
    sinan.aygun@chp.org.tr
    *********************************
    SN.ALİ RIZA ÖZTÜRK
    TEL: 0312 420 55 64 - 0312 420 55 65
    FAX: 0312 420 69 6
    aliriza.ozturk@tbmm.gov.tr

    YanıtlaSil
  80. Çok şey yazmak istiyorum,hiç bir şey yazmak istemiyorum.Mutlumuyum,mutsuzmuyum ayırt edemiyorum.Kaybolan yıllarımızamı,yitip giden aile yaşantımıza,çoluğumuza çocuğumuzamı,Ticari kariyerimizin kayboluşunamı,İnsanların gözünde bir hiç oluşumuzamı,Artık olmayan kredilerimizemi,şu an gerekli olan sermayesizliğemi,insanların gözündeki onursuz yaşantımızamı,Şöyle bir bakın neleri kaybettik ve neleri kazandık.Evet gökyüzü masmavi pırıl pırıl Uçuyoruz alabildiğince kanat çırparak Özgürce ama gerçekler çok kısa zamanda anlaşılacak dünyaya bakıp ayaklarımız yere bastığında,Etrafımızda yaşamanın anlamı olan çiçekleri böcekleri,havayı,suyu göremediğimizde,sıcak,yakıcı,kavurucu bir çölde yapayalnız kalmışlığımızı şimdi daha da yakından anlayacağız kahrederek, gölgesinde nefesleneceğimiz bir ağacın bile kaktüs olduğunu göreceğiz ve dikeninin batmasından endişe duyacağız.Maddiyattan daha önemli olan servetlere değişmeyeceğimiz manevi değerlerimiz asla geri gelmeyecek,evlatlarımız işte bu benim babam deyip gururla bizi işaret parmaklarıyla göstermeyecekler çevrelerine,belkide bizden utanacaklar onlara yaşattıklarımızdan dolayı kalbimizde,onurumuzda,gururumuzda açılan yaralar asla kapanmayacak evet özgürce yollarda yürüyebileceğiz ama yaşadıklarımızdan dolayı müebbete mahkum yüreklerimiz asla özgür olmayacak.İşte geçmiş ve geleceğimizin kısa bir özeti.Şimdi kimler için ve ne için biz ne kadar ÖZGÜRÜZzzzz????????????????????????????????????????Kara tablo ama ayaklarımız yere bastığında anlayacağız inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yanılıyorumdur ve bembeyaz mutlu ve huzurlu bir sayfa olur gelecekte hepimiz için karamsarım karamsarım karamsarım çünkü gerçekçiyim. Tüm kader arkadaşlarımın ve islam aleminin kandilini kutlar,huzurlara vesile olmasını dilerim. SAYGILARIMLA Ağlayan gözler diyelim adıma.

    YanıtlaSil
  81. Cüneyt,
    Barışçı,
    Basketçi ve emeği geçen HERKESİN, HEPİMİZİN....

    Ve başta...
    Sn. T. Erdoğan,
    Sn. S. Ergin,
    Sn. A. Babacan
    Sn. A. Gül ve emeği geçenlerin...

    Sn. M.A. Öztürk, (bilhassa)
    ve katkı veren tüm siyasiler,

    Emek ve katkı veren hukukçu, yargı mensubu, gazeteci, bürokrat, iş dünyası temsilcileri ve tüm VİCDAN SAHİPLERİ...

    KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

    Ülkemizi rezil bir ayıptan,
    Bizleri alçak bir zulümden kurtardınız, temizlediniz...

    ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...

    YanıtlaSil
  82. Helal Olsun:))Sizlerde Hakkınızı Helal edin.....

    YanıtlaSil
  83. allah senden razı olsun sen hakkını helal et kardeşim hayırlı kandiler

    YanıtlaSil
  84. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    ŞİMDİ SIRA AHDE VEFA KISMINDA:

    İMKANI OLAN ARKADAŞLARIM TEL YADA FAXLA ,DİĞER ARKADAŞLARIM MAİL YOLUYLA İÇİNDEN GELEN EN SAMİMİ DUYGULARI İLETSİN..HAKKIMIZI ARARKEN NASIL BUNALTTIYSAK VEFA BORCUMUZU ÖDEREKENDE AYNI ÖZENİ GÖSTERMELİYİZ.

    SN.CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN:
    Tel : 0 (312) 470 23 08 -
    Faks : 0 (312) 470 13 16
    cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
    ***************************************
    SN.BAŞBAKANIMIZ:
    TELEFON (0312) 422 10 00
    bimer@basbakanlik.gov.tr
    ************************************
    SN.SADULLAH ERGİN
    sadullah.ergin2@tbmm.gov.tr
    TEL: 0 312 419 46 69 - 0312 419 46 70
    FAX: 0312 417 71 13
    ***********************************
    NURETTİN CANİKLİ
    TEL: 0312 420 65 07 - 0312 420 65 08
    FAX: 0312 420 65 14
    nurettin.canikli@tbmm.gov.tr
    ************************************
    SN.AHMET İYİMAYA
    TEL: 0312 420 53 23 - 0312 420 53 24
    FAX: 0312 420 53 22
    ahmet.iyimaya@tbmm.gov.tr
    ******************************************
    SN.MERAL AKŞENER
    meral.aksener@tbmm.gov.tr
    0312 420 51 74 - 0312 420 51 75
    FAX: 0312 420 66 53
    **************************************
    SN.SİNAN AYGÜN
    Tel:0312 420 5700-420 5701
    Fax:0312 420 69 71
    sinan.aygun@chp.org.tr
    *********************************
    SN.ALİ RIZA ÖZTÜRK
    TEL: 0312 420 55 64 - 0312 420 55 65
    FAX: 0312 420 69 6
    aliriza.ozturk@tbmm.gov.tr

    YanıtlaSil
  85. Eger bu özgürlügün anlami sizin icin buysa kusura bakmayin ama siz bu kanundan faydalananlar arasinda diilsiniz.Cnki siz beyninizin icinde hapissiniz inslh beyin hapsinize yüreginiz af cikarir serbest kalirsiniz...kazandiklarinizda kaybetiklerinizde kendi kendinize yaptiginiz basari ve basarisizliklar yine basarmak elinizde.ÖNEMLI OLAN O AKLA VE YÜREGE SAHIP OLMAK...

    YanıtlaSil
  86. arkadaşım artık yakalama vs kalmadı olduki yakalaman çıktı faks isterler vs yani genel işlem yaparlar faks gelir 1 saat içinde bırakırlar

    YanıtlaSil
  87. ne genel afıı kardesim polis asker şehıt edene ayrıca çocuk tacızcileri tevacuzculere ne afıı olucak lütfen abartmayın

    YanıtlaSil
  88. kızım çekle dolandırıclık davası devam ediyorsa bırakırlar

    YanıtlaSil
  89. Sevgili arkadaşım Ahmet kutluta saat 21.50 itibariye özgürlügüne kavuşmustur....

    YanıtlaSil
  90. evet düşer onlarda olduki düşmemiş 1 satlik işlemle onlarda düşer

    YanıtlaSil
  91. ŞU AN DEĞİLİM AMA NİĞDE YE YERLEŞECEM

    YanıtlaSil
  92. 1 tanıdığına senet ver,seni icraya koysun.o dosya numaraları üzerinden hacizli mallarına ikinci icrayı koydur.sonrada satış istesin.bu iş hızlı davranırsan en fazla 30 gün içinde sonuçlanır sanırım.

    YanıtlaSil
  93. SN ARKADAŞLAR CEZA EVİNDEN ÇIMIŞ HABER ALAN VEYA ORDA OLUPTA SİTEMİZE GİREN MUTLAKA BİLGİLERİ PAYLAŞIN HANGİ CEZA EVİ OLDUNU BELİRTİN

    YanıtlaSil
  94. LEVENT ABİİ rica etsem bana profıl resmını nasıl ekleyebılırım söylermısın bu soruyu çok sordum ama kımse bana cevap vermıyor belkı sen verırsın :) :)

    YanıtlaSil
  95. levent abı benım babam suan cezaevınde an az 30 40 cek alıp odedı ancak 5 tane odeyemedı dolandırıcılaga gırer mı tahlıye olursa ne zaman olur cunku babam baska sehırde gece cıkarsa magdur olmasın

    YanıtlaSil
  96. resmi gaztede yayınladı hiç kimseyi tutamazlar büyük suçdur hemen bırakırlar merak etmeyın ufak cezaevinden çıkanlar var büyük cezaevleri saat 9 kadar

    YanıtlaSil
  97. SAYIN BASKETÇİ

    YARIN İLK İŞİM BURALARI ARAYIP SİTEMİZ VE ŞAHSIM ADINA MİNETTARLIGIMIZI VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUCAM EMİN OL KARDEŞİM....

    YanıtlaSil
  98. ANKARA VE İSTANBULDA BİR PAZAR KAHVALTISI YAPARIZ ARTIK

    YanıtlaSil
  99. HELALL OLSUN SİZDE HELAL EDİN

    YanıtlaSil
  100. hhhhhheeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dun sirtimizda koca yuk vardi ....bu siteye girdigimizde ancak o yuk azacik hafifliyordu bu gun kus gibi olduk yine bu sitede duygularimizi anlatiyoruz ...........bu site iste oyle bi site superrrrrrrr ......simdi yarin yine burda olucagiz degil mi ? aliskanlik yapti buraya tiklamadan kendimi hic mutlu hissedemiyorum bu vesile ile mevlid kandiliniz kutlar site yoneticilerine iyi ki varsiniz diyorum allah razi olsun

    YanıtlaSil
  101. Ya evet... Birbuluşma organizasyonu bekliyoruz en kısa zamanda...

    YanıtlaSil
  102. Şu an itibariyle EVDEN FAXlar atıldı:)))

    Daha önce PTT :)))))

    Mailler de yollandı:))

    YanıtlaSil
  103. KARABÜKTEN SAAT 21 CİVARINDA ÇIKAN BİR ARKADAŞ VAR TOPLAM 7 ARKADAŞTAN 1'İ 6'SI BEKLİYOR

    YanıtlaSil
  104. ARKADAŞLAR SİTEMİZ YOLA DEVAM DİYOR İCRALAR KALKANA KADAR

    YanıtlaSil
  105. gözünüz aydın..bundan sonraki süreçte birbirinize şimdiki gibi destek olup hiç durmadan yolunuza en aydınlıklı şekilde devam edersiniz inşallah...

    YanıtlaSil
  106. BİR METİN YAZSAN İYİ OLMAZMI TEŞEKÜRLER

    YanıtlaSil
  107. TEŞEKKÜRLER METRİSLİ EVET ARKADAŞLAR GÜZEL HABERLER HALA GELİYOR ÇIKAN HABER ALAN GEÇSİN CEZA EVİNİN İSMİNİ MUTLAKA YAZIN

    YanıtlaSil
  108. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim cezaevini yurt edinmiş mahkumları ve cezaevini yol edinmiş bütün ziyaretçileri, Bütün özlem çeken Anneleri Babaları,Kardeşleri, Çocukları bu özlemden çileden kurtarsın.

    Borçlarını ödeme gücü versin.

    YanıtlaSil
  109. herkese ıyı geceler levent abı bıızım karakola falan gıtmemız gerekıyomu

    YanıtlaSil
  110. abi birde icra taahhütleri var dimi?

    YanıtlaSil
  111. AVUKATLAR BİLE BİZLER KADAR KENETLEŞEMEDİ

    ARKADAŞLAR SİTEYİ TAKİP EDELİM,, KOPMAYALIM VE BURADAN HAKSIZLIKARA EL BİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE GÖGÜS GERELİM....


    HAKSIZLIKLARIN ÜZERİNE GİDELİM...


    SIRA ŞIMARIK ALACAKLI AVUKATLARINI DAVA ETMEKTE
    MAKBUZ KARŞILIGI
    ALDIKLARI PARALARI İCRA DOSYALARINA İBRAZ ETMEDİKLERİ İÇİN BEN CEZA ALDIM,,,
    HAKKIMI SAVUNAMADIM İNFAZ VAR DİYE..YA ŞİMDİ NOOLLLCCAAAK..

    YanıtlaSil
  112. AYNEN KARDEŞİM NE GEREKİLİYORSA YAPILACAK SONUNA KADAR GİDİCEZ

    YanıtlaSil
  113. YAKIN ZAMANDA TAHLİYE OLDUĞUM İÇİN KARABÜK ve ÇERKEŞTE CAN DOSTLARIM VAR AİLELERİ İLE İRTİBATTAYIM.ANBEAN BİLGİLENDİRECEĞİM SİZLERİ

    YanıtlaSil
  114. öncelikle tüm islam aleminin mübarek kandilini tüm içten dileklerimle kutlarım...evet abilerim şimdi gerçek hayat başlıyor özgürlüğümüz ve bu davada emeği geçen herkese özellikle sesimize ses olan sayın basketçi levent abiye sitede olan herkese minnet ve şükranlarımı sunar hepinize yeni hayatınızda o tertemiz sayfada sağlık huzur mutluluk başarı bol kazanç dilerim ismim yusuf çelik facada mekansız ağrılı ismim eklemek görüşmek isteyen tüm dostlara açığım...

    YanıtlaSil
  115. Sen acı yine kardeş. Acımazsak onlardan farkımız kalmaz. Sadece yarın yine güçlendiğimizde el avuç öpecek olanların içyüzzünün ne olabileceğinin ayrımına varalım yeter.

    YanıtlaSil
  116. DEĞERLİ ÖZGÜR DOSTLARIM : (YAW NEGÜZEL BİR DUYGU " ÖZGÜRÜ ÖZGÜRCE" YAZMAK) :-)

    CEZAEVİNDE OLAN VE İNFAZA DÜŞMÜŞ AMA KAÇAK YAŞAYAN BİZLERİN DOSYALARI OTOMATİK OLARAK DÜŞECEK-ZATEN DÜŞTÜĞÜNÜ BEN SİZE İSPAT ETTİM.TAHLİYELERDE EN GÜZEL ÖRNEĞİ-İFADE DEN KAYNAKLANAN YAKALAMALAR DA AYNI ŞEKİLDE DÜŞECEK.ANCAK DEVAM EDEN DOSYALAR İÇİN SAVCILIKLAR BERAAT KARARI VERECEK.BUNLARDA BİR SIKINTI YOK.
    DAHA ÖNCE BELİRTTİĞİM MAL BEYANI KONUSUNU YABANA ATMAYIN GEREKSİZ YERE SIKINTI ÇEKMEYİN.

    EV HACZİ VE İCRA TAAHÜTLER İLE İLGİLİ KISA ZAMANDA TEKRAR BAŞLAYACAĞIZ."İŞİMİZ BİTTİ HADİ BİZE EYVALLAH "BİZE YAKIŞMAZ.

    ANCA BERABER KANCA BERABER.DAVALARI BİTMİŞ ARKADAŞLARIMINDA BU DÜŞÜNCEDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR VE

    YanıtlaSil
  117. 4-5 ay oldu sizleri tanıyalı ama burada sanal ortamda gördüğüm samimiyet ve güzellikler karşısında hayran olmamak elde değil.Çeşitli sıkıntılar yaşamış bunca insanın bu ülkeye verecekleri daha çok şeyleri var.Bazı arkadaşlarımız hayata yeniden başlayacak yeniden düzen kuracak kendilerinden ricam eski şaşalı yaşamlarını düşünüpte hayata küsmesinler.Başlamak en zor şeydir,başladıktan sonra sabır ve gayretle eski güçlerine kavuşacaklardır.Farkındasınızdır mutlaka levent bey burada insanlar sizlerden çok şeyler bekliyorlar hala.Bizlerin yaşadığı bu anlamlı günde çok emeğiniz var.Sizlerde hakkınızı helal edin...Benden yana,varsa tabiki helal olsun.Bu
    vesileyle mevlüt kandilinizi tebrik eder,Saygılarımı sunarım.
    Annenizinde ellerinden öper onunda kandilini tebrik eder,acil şifalar dilerim.

    Hazır bir şekilde her zaman yeni eylemlerde beraberim.

    YanıtlaSil
  118. Yeni Bir Hayat

    Delirmiş Gibiyim, Bir Büyü Sardı Beni,
    Alamıyorum Kendimi, Sökemiyorum, Karanlıktan
    Gözlerim Kar Yangınında Kalmış, Kör Gibi…
    Yakıyor Ateşin Koru, Kül Oluyorum.

    Çıkmaz Sokaklarda, Yürüyorum.
    Hayale Tünel Açıp, Dehlize Dalıyorum,
    Koşuyorum, Islak Sislerin İçinden,
    Kırmak İstiyorum, Zincirlerimi.

    Dokun Kanayan Yarama, Hissedim seni,
    Ruhum Özgür Kalsın, Büyü Bozulsun.
    Güneşi Ayın Yerine Asayım, Yeşili Görmek İçin
    Bir Dalga Olup Denizden, Kükreyim Hayata.

    İsyankâr Ruhum, Bedenimi Sürüklüyor,
    Varlığımı Alıp, Görünmezde Gizliyor.
    Yumruğumu Sıkıp, Hayata Bileyliyor.
    Haydi, Umutlarım Işık Ol Yüreğime.

    Güç Ver Acılarım, Silinsin Bu Sis,
    Dimdik Yürüyorum, Düşürme Beni,
    Sil baştan geliyorum, İnatçıyım
    Geçmişe Bakmadan, Yeni Bir Hayata


    Oktay Çekal

    YanıtlaSil
  119. HOOPPP

    İZMİRDE KAHVALTININ KIRALI VAR

    ÇİÇEKLİ KÖYDE

    YanıtlaSil
  120. GEREKEN İÇİN BURDAYIZ ABİ YOLUMUZA DEVAM

    YanıtlaSil
  121. SİLİVRİ CEZA EVİNDEN HABER ALAN VAR MI ? BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİZ.

    YanıtlaSil
  122. arkadaşlar benım babam suan cezaevınde an az 30 40 cek alıp odedı ancak 5 tane odeyemedı dolandırıcılaga gırer mı tahlıye olursa ne zaman olur cunku babam baska sehırde gece cıkarsa magdur olmasın

    YanıtlaSil
  123. BASKETÇİ SEN NEREYE BİZ ORAYA,ARTIK AYRILMAK YOK.........SYG.

    YanıtlaSil
  124. Levent abi icra tahhütleri için icra için sizin öncülüğünüzü bekliyoruz....

    YanıtlaSil
  125. DOLANDIRICILIKTAN GİRMEDİYSE ÇIKACAK KESİNLİKLE

    YanıtlaSil
  126. sayın basketçi verdiğiniz adreslere teşekkür mesajları(mail yoluyla) gönderdim.ayrıca size ve emeği geçen bütün dostlara sonsuz teşekkürler.kandiliniz mübarek olsun

    YanıtlaSil
  127. herzaman birlikte yola devam :):)

    YanıtlaSil
  128. Benim olmamasına ragmen DESTEKLEMEYE DEVAM EDİCEM....

    YanıtlaSil
  129. yok abı sadece borcunu ödeyemedı dıye gırdı hatta cezaevındeyken temyıze gonderdıgı 2 dosyada dusmustu

    YanıtlaSil
  130. sayın basketçi verdiğiniz adreslere teşekkür mesajları(mail yoluyla) gönderdim.ayrıca size ve emeği geçen bütün dostlara sonsuz teşekkürler.kandiliniz mübarek olsun

    YanıtlaSil
  131. OZAMAN KARDEŞİM YAÇIKTI YAÇIKMAK İÇİN SIRADADIR

    YanıtlaSil
  132. arkadaşımın yağma yapanları bimerden başkakanımıza şikayet et hemen organize mücadele devreye giriyo inan anneden başka dost yok yok yok

    YanıtlaSil
  133. 1200 tane cek ödemişim 4 tane karşılıksız var bana dolandırıcı diyebilirmi herhangi bir hakim

    YanıtlaSil
  134. HER KONUDA SİTEDEKİ AİLEMLE HER TÜRLÜ MÜCADELEYE VARIM

    YanıtlaSil
  135. allah bir daha düşürmesin ve bu yasasın çıkmasında bütün emeği gecen başta cumhur başkanımız başkannımız ve diğer milletvekillerine ve arkadaşlarımıza teşekürlerimi sunra kandillerini kutlarım

    YanıtlaSil
  136. nE DURUYORSUNUZ BABANIZI ALMAYA GIDIN...........

    YanıtlaSil
  137. tamam abı ALLAH razı olsun verdıgın bılgıler ıcın

    YanıtlaSil
  138. ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇEN TÜM DOSTLARA SELAM OLSUN HERKESE HELAL OLSUN SİZDE HELAL EDİN ALLAH HEPİMİZİN İŞİNİ GÜCÜNE RAST GETİRSİN

    YanıtlaSil
  139. HAYIR DİYEMEZ BUNU ANCA ALACAKLI DOLANDIRICILIK DAVASI AÇARSA SÖYLER ONUDA İSPATLAMASI GEREK YOKSA RET

    YanıtlaSil
  140. hangi şehir cezaevindeyse orayı arayın ve sorun. numarasını bilmiyorum derseniz hangi cezaevi olduğunu söyleyin numara konusunda yardımcı olayım

    YanıtlaSil
  141. tamam :)) çankırı cezaevinde

    YanıtlaSil
  142. devam edeceğiz hep beraber başaracağız saygılarımla

    YanıtlaSil
  143. ALLAH CC HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN CEZAEVİNDEN CIKACAK OLANLARIN KARDEŞLERİMİZİN YOLUNU BEKLEYEN ANALAR EŞLER COCUKLARIMIZIN HEPSİNİN GÖZÜ AYDIN ALLAH BİRDAHA BİZLERİ ANALARIMIZDAN BABALARIMIZDAN EVLATLARIMIZDAN EŞLERİMİZDEN AYIRMASIN..BİZİ BUNDAN SONRA GERCEKTEN ZOR BİR SÜREC BEKLİYOR YENİDEN HAYATA BAGLANMAK İŞ KURMAK GERCEKTEN COK ZOR İNANIN BİZLER AZİMLE HAYATIMIZA BAGLANIP SARILIRSAK ŞUNU BİLELİMKİ ALLAH YARDIMCIMIZDIR NİYETİMİZ AKİBETİMİZ HAYIR OLDUGU İCİN ALLAH HEPİMİZE BOL BEREKETLİ HELAL RIZIKLAR NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA BORCLARIMIZI ÖDEMEMİZİDE NASİP ETSİN ARKADAŞLAR HERKES BİRDE BU GECE ÜZÜHÜRMETİNE ŞÜKÜR NAMAZI KILALIM BOL BOL DUA EDELİM HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZI ALLAH CC KABUL EYLESİN.........

    YanıtlaSil
  144. hukumlu olanlar da mı anlayamadıgım konu bu ? butun çekçıler mı ?

    YanıtlaSil
  145. İZMİRDEYSE GİDEYİM ALAYIM ISTERSEN..

    YanıtlaSil
  146. oradada yaparız köy kahvaltısı :))

    YanıtlaSil
  147. Dolandırıcılık davasında hakkında tutuklama yoksa bırakırlar

    YanıtlaSil
  148. arkadaşlar dolandırıcılığı neye göre belirliyorlar yasada :/ özgürmüyüz değilmiyiz anlayamadım.. kaçak hayatı yaşayıp çalışamamaktan borcumu ödeyememekten sikolojim bozuldu.

    YanıtlaSil
  149. RESİM NASIL EKLEYEBİLİRİM BURAYA

    YanıtlaSil
  150. SENDENDE KARDEŞİM ULAŞMAYA ÇALIŞIN ÇÜNKÜ ÇIKACAKTIR

    YanıtlaSil
  151. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    SAYFA GİRİŞİNDE EĞER ANASAYFAYA GİRİP TIKLARSANIZ ORAYA YORUM YAPARSANIZ ORDA KALIR.YORUM SAYFASI ÜST ÇUBUKTA "YORUMLAR "YAZAN KISIMDIR.

    BİLGİNİZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  152. kesinlikle tahliye olacak kardeş büyük geçmiş olsun....

    YanıtlaSil
  153. Arkadaslar hepimizin gozu aydin basta sn basketci supersiniz

    YanıtlaSil
  154. izmir bilmiorum ama aydında dayım çıktı 22.05'te :)

    YanıtlaSil
  155. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim sizin ve degerli dostların kalbine gönlüne göre versin herseyi.

    YanıtlaSil
  156. Merhaba..! Ben her konuda kendime güveniyorum fakat nelerin geri gelmeyeceğini mecazi olarak ifade etmeye çalıştım sizlere anlattıklarımı çok ince düşünerek değerlendirme yapmanızı rica ederim ancak bu konuda sizi yargılamıyorun çünkü yaşınızın henüz çok genç olduğunu düşünüyorum benim yerimde olsaydınız yazdıklarımdan daha derinlere inebileceğinizdende hiç şüphem yok,lütfen bu çerçeveden bakın birde olurmu? Mücadeleler enerjiyle sevgiyle v.s pozitif sonuca ulaşır eminim ki siz kaybettiklerinize yalnızca maddi açıdan bakıyorsunuz Allah muhafaza sevdiklerinizi kaybetseydiniz benim gibi düşüncelerime derin bir saygı duyardınız. Hepinize sevgi ve saygılarımla

    YanıtlaSil
  157. LEVENT ABİİİ benım yorumlar görünmüyormu anlamadım neden kımse bana cevap vermıyor resım eklemek ıstıyorum profıle bana yardımcı olacak kımse yokmuuuu :):)

    YanıtlaSil
  158. HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN..........................................................................................................................................................................

    YanıtlaSil
  159. gazamız mubarek olsun, bir fiske bile katkısı olan herkesten allah bin kere razı olsun, çok çektik, ama biliyordukki, savaşımız haklıydı ve sonunda hakkımıza kavuşacaktık, ben demedik biz dedik, sonuca ulaştık, herkese geçmiş olsun tekrar,
    saygılar

    YanıtlaSil
  160. BAZI CEZAEVLERİ, CEZAEVİ SAVCILARININ RESEN KARARLARI SONUCU MAHKEMLERDEN TALEP CEVAPLARINI BEKLEMEDEN TAHLİYE YAPIYORLAR FAKAT BAZILARI İSE MAHKEMELERDEN CEVAP BEKLEDİKLERİNDEN TAHLİYE YAPAMIYORLAR. SONUÇ OLARAK HÜKÜMLÜ YAKINLARI TELEFONLARINA SARILIP ADLİYELERİ VE CEZAEVLERİNİ ARAMALARI VE BİLGİ ALMALARI VE BU DURUMU İZAH ETMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

    YanıtlaSil
  161. Benim yakalamam vardi aksamlari gbt ye yakalamicam iye cikamiyordum bu aksam okonemlibiisim var ciksam yakalanirmiyim

    YanıtlaSil
  162. evet bencede gittim gördüm süperdi

    YanıtlaSil
  163. İstanbulda yapılacak bütün organizasyonlara beni en başa yazın :))) çağır beni geleyim gelmeyen gavur olsun

    YanıtlaSil
  164. Dolandırıcılık
    MADDE 157. - (1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.
    Nitelikli dolandırıcılık
    MADDE 158. - (1) Dolandırıcılık suçunun;
    a) Dinî inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle,
    b) Kişinin içinde bulunduğu tehlikeli durum veya zor şartlardan yararlanmak suretiyle,
    c) Kişinin algılama yeteneğinin zayıflığından yararlanmak suretiyle,
    d) Kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu meslek kuruluşlarının, siyasî parti, vakıf veya dernek tüzel kişiliklerinin araç olarak kullanılması suretiyle,
    e) Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına olarak,
    f) Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle,
    g) Basın ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle,
    h) Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında; kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında,
    i) Serbest meslek sahibi kişiler tarafından, mesleklerinden dolayı kendilerine duyulan güvenin kötüye kullanılması suretiyle,
    j) Banka veya diğer kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken bir kredinin açılmasını sağlamak maksadıyla,
    k) Sigorta bedelini almak maksadıyla,
    İşlenmesi hâlinde, iki yıldan yedi yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.
    (2) Kamu görevlileriyle ilişkisinin olduğundan, onlar nezdinde hatırı sayıldığından bahisle ve belli bir işin gördürüleceği vaadiyle aldatarak, başkasından menfaat temin eden kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

    YanıtlaSil
  165. Çok teşekkürler Allah Razı olsun, Bütün Bu İyi Dilekleriniz, Olumlu düşünceleriniz, Rabbim Katında Kalbinize Ferahlık Hafiflik getirir Umarım.

    YanıtlaSil
  166. Levent herşey için teşekkürler herkese hayırlı olsun.. Kaçak yaşıyordum adliyeye gidip düşümleri yaptırmak lazımmı boşu boşuna karakolda beklemeyelim. Polis kendikendine düşürmez infaz savcısımı düşürecek aramaları?

    YanıtlaSil
  167. YANITLA DEDİĞİNİZDE POFİL DÜZENLE VAR ORDAN GİRİN.

    YanıtlaSil
  168. KANUNU OKU ARKADASIM.10 TANE KESTIN 3 ODEMEDİN DOLANDIRICI OLMUYORSUN...

    KURALLARI VAR...OKURSAN KANUNU ANLARSIN...

    YanıtlaSil
  169. abla yalnış hatırlamıyorsan optik sektöründeydin doğruysa bende aynı sektördeyim

    YanıtlaSil
  170. hemen ayarlayalım aydın kardeş sahil olsun gözlerimizin alabildiğine kadar sonsuzluğa bakalım :)

    YanıtlaSil
  171. sonuna kadar devammmmmmmmmmmmmm şimdi icra tahütde sıra

    YanıtlaSil
  172. SONUÇ OLARAK RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDIĞI İÇİN CEZAEVİ SAVCISI RESEN KARAR VEREBİLMELİ VE TAHLİYE YAPABİLMELİ GÖRÜŞÜNDEYİM.

    YanıtlaSil
  173. Arkadşlar dertler bitti resimler gene yok bu ne iş yaaaaa, halen mi korkuyorsunuz resim koymayaaaa

    YanıtlaSil
  174. YOK YOK KÜSECEM HEPİNİZE BEN BAKK YA BI CEVAP VERSENIZ NE OLUR SANKII :( :(

    YanıtlaSil
  175. yok abı sagol dusunmeniz yeter bız zaten şuan yoldayız cezaevını de aradık hazırlıkları tamamlanmak üzereymiş hepınzdn ALLAH razı olsun

    YanıtlaSil
  176. Ben varım 0530 404 3622 saat ve yer söyleyin

    YanıtlaSil
  177. İstanbul dışı olmaz demekki:)

    YanıtlaSil
  178. alkol yoksa ben varım kardeşim

    YanıtlaSil
  179. Helal olsun hakkım geçtiyse...

    YanıtlaSil
  180. Zelak ben twitter dan giriş ypıyorum inan bilmiyorum, bilsem kesinlikle yrdımcı olurdum

    YanıtlaSil
  181. SİLİVRİ CEZA EVİNDEN HABER ALAN VAR MI ?

    YanıtlaSil
  182. İstanbul dışı kışın yorar bizi ama yazın haftasonları ülkenin neresi isterseniz ordayım

    YanıtlaSil
  183. ŞUAN BİZDE BEKLİYORUZ MUTLAKA HABER GELİCEK RAHAT OLUN

    YanıtlaSil
  184. AYDINNN sen şakamısın arkadaşım ya resım nasıl eklenıyor dıye gunlerdır yorum yazıyor sana kaç defa sordum bır kere cevap vermedın küsecem artık valla ya :)

    YanıtlaSil