Adalet Komisyonu'nda bulunan tasarı

Çek mağduru en büyük darbeyi Anayasa Mahkemesi'nden aldı, Tüm çek mağduru arkadaşlarımızın en çok umut bağladı anayasa mahkemesi kararı şok etkisi yarattı, bu kararla Türk yargısının içinde bulunduğu durumu bir daha gördük. Ekonomik gerekçelere feda edilen hukuk ilkelerini bir kez deha açık bir şekilde gördük.

Adalet komisyonunda ise yargı hizmetlerini hızlandırma kanun tasarısı kabul edildi, bu tasarıyla bir çok suç, suç olmaktan çıkarıldı.

çeklerle ilgili bir düzenleme yok, genel kurulda eklenirmi bilinmez, fakat Adli para cezalarında uygulanmayan H.A.G.B. hükümlerinin çeklerden dolayı verilen adli para cezalarında istisna olsun yönünde bir çalışma var, seçimlerden önce olur veya olmaz bilemiyoruz.

5941 sayılı çek kanunu görüşülürken, Bankalar Birliği Çek Kanunu tasarısındaki asgari tutara bile son dakikada müdahale etmişti.

Bankalar Birliğinin onay vermediği bir düzenlemeye meclisin imza atmaya gücü yetip yetmeyeceğinide göreceğiz..

Taahhüt süreleri doldu, taahhüt süresinin bittiği gün akabinde uyarlama yargılamalarını ilgili mahkemelere vermek gerekiyor, taahhüt süresi dolmadan talep edilen uyarlamalara bazı mahkemeler, taahhüt sresinin dolmadığı nedeni gerekçe gösterilerek red edilebiliyor dilekçe örnekleri sitede mevcut, durumunuza göre eklenecek hususlar varsa ekleyin.

üçte birlik kısım ödenmediği için infazın devamına kararları 7 gün içinde itiraza açık olarak veriliyor, bu kararada infaz taahhüt süresi sonunda başlanacaktır gerekçesiyle itirazda bulunun.

Not: Bu yazı anayasa mahkemesi kararını bekliyoruz yazısından kurtulmak, hemde yeni yorum alanı için yazılmıştır.

1.091 yorum:

  1. SAYIN BASKETÇİ
    HAKKINI HELALET BİZLERE NE SORUNUMUZ OLSA SANA SORUYORUZ NE BİLGİ ALMAK İSTESEK SANA SORUYORUZ
    HEP SENDEN GELECEK HABERLERİ BEKLİYORUZ VE ŞİMDİ SENDEN DERNEK KONUSUNDA YİNE ÖNDERLİK BEKLİYORUZ
    AMA HİÇDE SORMUYORUZKİ NE YERSİN NE İÇERSİN EVİNİN ÇOCUKLARININ RIZKINI NASIL TEMİN EDERSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN. BİZ BU KONUDA BİŞEY YAPAMASAKTA CENABİ ALLAH SANA MÜKAFATINI VERECEKTİR BİR HADİSTE PEYGAMBERİMİZ DİYORKİ İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSALARA FAYDALI OLANDIR. ŞAHSEN BENİM ELİMDEN GELEN SANA ALLAH RAZI OLSUN DEMEKTİR.
    SAYGILARIMLA
    GERÇEK MAGDUR

    YanıtlaSil
  2. HAA ŞUNUDA EKLEMEK İHTİYACI DUYUYORUM,,

    BENİM AŞAGIDAKİ YORUMUM UN SİYASETLE BİR ALAKASI YOKTUR.TÜRKİYEDE YAŞAYAN HER İNSAN GİBİ BENİMDE SİYASİ FİKİRLERİM MEVCUTTUR,,AMA HİÇ BİR PARTİYE ÜYE DEGİLİM HİÇ BİR PARTİNİN İL VEYA İLÇE ÖRGÜTÜNE GİDİP GELMİŞLİGİM YOKTUR



    BİZLERİN TEK KURTULUŞUNUN

    BİZLERİN KARŞISINDA DURAN,,BU ADALETSİZ İNSAFSIZ ÇIKARCI İKTİDARIN KAYBETMESİNDEN GEÇMEKTEDİR,
    (BU İKTİDAR DIŞINDA HERKES BU YASANIN ADALETSİZ OLDUGUNU SAVUNMAKTADIR)

    ANAYASA BAŞKANI

    YARGITAY BAŞKANI

    ANAYASA PROFÖSÖRLERİ

    KESK

    TOBB

    HATTA KENDİ ADALET BAKANI,,

    KENDİ DEVLET BAKANI,,BABACAN

    ADALET KMİSYONU BAKANI İYİMAYA

    DAHA NİCELERİİ

    HEPSİ BU ÇAG DIŞI YASAYI TÜRKİYEYE YAKIŞTIRAMIYOR VE KALKMASI GERGİNİ SAVUNUYORRR.

    EEEEE PEKİİİ DEVLETİİ AYAKTA TUTAN BU KURUMLAR VE KİŞİLER İSTİYORSA NEDEN KALKMIYORRR NEDENN

    NEDENİ BU İKTİDAR PARTİSİNİN SALTANATLIGINI YÜRÜTEN ÇEKİRDEK KADRONUN ONAY VERMEMESİ DEGİLMİ,,,

    BAŞBAKANN VE KURUCU DOSTLARII BUNLAR MAALESEF NE İSTERLERSE O OLUYOR TÜRKİYEDE,,

    SAYGILARR

    TANER

    YanıtlaSil
  3. Kars’ta Çek Mağdurları Feryat Figan Ediyor
    Cumartesi, 19 Mart 2011 13:48
    Hak ve Eşitlik Partisi Kars İl Başkanı Bora İzgübarlas, çek mağdurlarının maksatlı olarak gündem dışında tutulduğunu söyledi.


    İzgübarlas, “Ülkemizi yedi yılı aşkın süredir tek başına yöneten AKP hükümetlerinin uyguladığı yanlış ekonomik politikalar ve son yıllarda yaşanan ağır ekonomik krizin de etkisiyle birçok vatandaşımız çek borcunu zamanında ödeyemediği için değişik sıkıntılarla karşı karşıya kalmıştır. Çek Kanununa muhalefet suçundan hapis cezası alan 100’lerce vatandaşımızın yanısıra çeki karşılıksız çıktığı için suçu adli para cezasına çevrilen ve bu cezayı yatıramadığı için cezaevine giren çok sayıdaki vatandaşımız resmi kayıtlarda çek cezalısı olarak geçmemektedir. Adli para cezalarının adeta devletin gelir kaynağı olarak görüldüğü ve borçlu ile alacaklı arasındaki anlaşmazlıklar sonucunda alacaklıya yapılması gereken ödemelerin devlete yapılması nedeniyle borç sarmalının arttığı Halkın Bangır,bangır bağırdığı “Suçlu Değiliz Borçluyuz. Özgürlüğümüz Teminat Değildir” deyip duruyor ama ne fayda hiç kimse duymuyor. Hükümet ise hala halkı makarna ve kömür dağıtarak kriz olmadığını teyet geçtiğini söyleyerek adeta dalga geçiyorlar” dedi.

    İzgübarlas, şunları söyledi: “Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü istatistiğine göre Ceza Mahkemelerine 3167 sayılı Çek Kanunu ile ilgili açılan davalar ve sanık sayısı Ülke Genelinde 250 Bin ni aştığı tesbit edilmiştir.

    Ama bu mağduriyeti kimse dile getirmiyor 2004 - 2011 yılı itibariyle Ülke hızla yoksullaşmıştır orta seviyeli gelir sahibi esnaf diye bir şey kalmamıştır. Ülke Zengin ve Yoksuldan ibaret olmuştur. Ama bu sıkıntıyı kimse dile getiremiyor Şu an Esnaf diye bir şey kalmamış durumda herkes borç içinde yüzüyor.

    Ama ne yazık ki hala AK Parti’ye gidip Milletvekili aday adayı olmak için adeta yarışıyorlar ben bu durumdan şunu çıkarıyorum Bu adayların bu krizden ve bizim bu sıkıntımızdan uzaktan yakından alakaları yoktur buradan Aday adaylarına soruyorum sizin borcunuzdan dolayı evini elektriği kesilmiş mi ? Çocuklarının gözünün önünde evindeki Televizyonlarını icra götürmüş mü? “Hayır” diyecekler. Yani anlayacağınız tuzu kuru olanlar AKP Milletvekili Adayı oluyor. Anası Ağlayanlar da onlara oy veriyor.

    Küçük esnafın büyük şirketlerle artık rekabet edemeyecek duruma geldiğini hükümetin esnafı göz ardı edemeyeceğini dile getiren hiçbir Allahın kulu yok. AKP halkı alıştırmış sadakaya kömüre ve doğrudan gelir desteği adı altında dar gelirli insanları susturmaya ekeceği tarlası varsa onu da ektirmeme gayretine girmiş bir hükümeti eleştiren kimsecikler yok. Hiç Kimsede Kalkıp demiyor “Kral Çıplak”

    Adli para cezası nedeniyle cezaevine girerek mağdur Esnaf ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda kılını kıpırdatmayan hükümet şimdi bugünde gelmiş bizden oy isteyecek. Hükümet olarak hangi yaraya merhem olmuşsun ki hangi esnafı destekleyecek bir girişimde bulunmuşsun ki şimdi de gelip oy isteyip bir daha Hükümeti yönetmeye talibim diyorsun.

    Bu halk eğer sizi bir daha iktidar yapar ise Nazım Hikmet’in söylediği o cümlenin çok doğru bir cümle olduğunu ispatlamış olacaktır.

    Buradan Kars halkına sesleniyorum: Bizim tuzu kuru olanlarla işimiz yok.

    Biz olsak olsak anası ağlayanların bizden birilerinin yanında olmalıyız. Hani biz söz var: “Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar” Herkes şapkasını Önüne koysun iyice bir düşünsün. Herşey Kars için.



    Kaynak: Kars (KHA)


    ASLI 66

    YanıtlaSil
  4. sevgili arkadaşlar hayırlı gecelersiteye ancak girebildim. evvela sayın ofluogluna teşekkür ederim.arkadaşalr dernekleşmek her ilde yani büyük şehirleri kastediyorum birer önder yada dernel şubesi oluşturmak tek söz tek yumruk tek yürek olmak inanıyorumki bu mücadelede ses getirecektir.
    sayın ofluogluda bir açıklamsında buna benzer bişeyler söylemişti aylık 3000 tl maaşla avukatlar tahsis edilir bu işin üzerine hukuki yönden daha iyi gidilebilecigini belirtmişti
    şimdi dernek kuruluşu ve tüzügün hazırlanmasıyla ilgili sayın ofluoglu bize bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum. sayın ofluogluyla daha önce görüşen tanışan arkadaşlarımız vardır o arkadaşlarımız sayın ofluoglundan bilgi alıp siteye aktarabilir hatta sayın ofluogluda siteye bu konuda izlenecek yolla ilgili açıklamalar yazabilir...
    arkadaşalr gelinen nokta çok olumlu fikirleri ortaya koymaya devam edelim.
    saygılarımla
    A.AYDOGAN

    YanıtlaSil
  5. BASKETÇİ34AN11 Nisan 2011 12:09

    SN.SON_UMUT,

    HERTÜRLÜ KANALDAN GİRİŞİMLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.UFACIK BİR HABER BİR IŞIK BİLE OLSA SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ.

    YANİ YELKENLERİ İNDİRMİŞ DEĞİLİZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar bugün yine cezaevindeydim, açık görüş vardı, onlar halen bu ay içinde yasa çıkacak diyorlar. Ne diyeceğimi şaşırdım yok öyle bir şey dedim, cılız bir sesle hemen duydular yok abla kesin çıkacak kesin çıkacak dediler. İnşallah sizin dediğiniz olur dedim. Şimdi onların hayal kırıklığı Nisan sonu. Neyseki onlar BASKETCİ kardeşimi bilmiyor tanımıyorlar. Yani birileri hepimize umut dağıttı bizde doğal olarak inandık inanmak istedik. Basketci kardeşimde bizler gibi doğal olarak inan ve inanmak isteyenlerden yani oda bizlerden biri.Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  7. Kimse kusuruma bakmasın ama bu kadar mı anlatım bozukluğu olur zaten zaman kısıtlı Rahmi bey sadece ekonomik suça ekonomik ceza verilmeyen tek suç olduğuna değinmesi yeterli idi. Umarım yine de faydası olur...
    Umut

    YanıtlaSil
  8. SELAM ARKADAŞLAR.

    uyapta bulunan 17 dosya kaydından 12 yokolmuş...acaba bu dosyalar kapandı mı yoksa ileride başıma birşey gelir mi? bilgisi olan arkadaşlar kısa bir cevap yazarsa minnettar olurum. selamlar.

    YanıtlaSil
  9. herkese hayırlı cumalar, bende izmirden katkıya hazırım.. YNC35

    YanıtlaSil
  10. Herkese Günaydın arkadaşlar. Romanya cenk'in söyledikleri asla olmaz denecek şeyler değil. Hatta ve hatta olması gereken şeyler. Ben bu kadar kişinin bir araya gelerek bir şeyler yapabileceğine pek ihtimal vermiyordum. O nedenle çok benzer düşünceler taşıyor olmamıza rağmen bunları paylaşmamıştım. Benim benzer düşüncem kendi işimle ilgili vardı. Bir kaç hafta içinde biraz daha oldunlaşınca siteyle paylaşmayı planlıyordum. Şu yaşadığımız günlerde en büyük sıkıntımız yakanlanma korkumuz ve para kazanamıyor olmamız. Özellikle para kısmıyla ilgili kimsenin bize iş vermiyor olması en büyük neden. Yoksa ben inanıyorum ki, buradaki herkes çalışmaya gönüllüdür. Hepimizin de elinden bir çok iş gelmektedir. Kendi sektörlerimizle veya genel olarak hepimizin bir çok becerisi olduğuna eminim. Henüz bir kaç hafta var benim planlarımı hayata geçirmeme ancak şimdilik şöyle söyleyeyim satış becerisi olduğuna inanan ve istanbul ikametli her arkadaşa gayet güzel paralar kazanabileceği bir iş açmak üzereyim. Bir ortakla veya yalnız başıma olacak, bu bir kaç hafta içinde belli olacak. Ayrıca bir çoğumuzun sorunlarına da çözüm bulma şansımız olduğuna inanıyorum. Zamanı gelince daha detaylı siteyle paylaşacağım. Yine de ilgilenen olursa bu veya başka bir konuda görüşmek isteyen olursa msn adresim: bsy757575@hotmail.com

    Bu yasanın görünen o ki 2012 ortasından önce hiç bir şekilde değişme ihtimali bile yok. Ben yaklaşık 2 senedir bu mücadeleyi vermekteyim. Hep bekledik bir şeyleri, hep zaman kaybettik. Artık sanırım bir şeyler yapma zamanı geldi. 1-1.5 sene daha 5 kuruş kazanmadan gizlenerek geçirebileceğimizi sanmıyorum. Zaten geçirsek bile ondan sonra da hiç bir şey güllük gülistanlık olmayacak. O nedenle artık bir şeyler üretmemiz gerektiği kanısındayım. SERKAN

    YanıtlaSil
  11. sevgili basketci hani bir soz varya kervan yolda duzelir diye bence once bu dernek icin yola cikmak lazim ve bu kervan nasilsa duzelir elbet simdi burada bir oncu lazim hos bizim turk milleti olarak her konuda kafamiz cok calistigi icin elbette cok ses cikacaktir ama sizlerin guzel cevreniz var anladigim kadari ile bu dernek kurulmasindaki gerekli prosuduru arastirmak ve bu on culugu yapmakta kusura bakmayin ama siz dusuyor benim acizane tahminim ic yonetmelikleri yaparken buradan arkadaslara sorulabilir vekalet ile uye olunabilir gibime geliyor tabi tam olarak bilmiyorum ama benim dusunduklerim elbette bu yasadan kurtulmak ama hayat devam ediyor ilerisinide dusunmek lazim madem bukadar magdur arkadaslar bir aradayiz ve yaraliyiz bizi bizden baska kim anlar turkiyede ve dunyada cok ornekleri var bir cok guclu holdingler var bu sekilde ticari boyut olarak belki hemen birseyler olmuyabilr bakarsiniz olabilirde ama dernek uyesi olarak cogunlugumuzu ispat edersek bence ses getirebiliriz arkadasimin dedigi gibi 10 ytl aidat ile avukat bile calistirabilir sirasina gore dernek uyelerinin dertlerine derman olabilir en azindan ciddi olarak takip edilebilr dosyalar vs. daha sonrasi dedigim gibi ticari boyut hepimize para lazim gelecek lazim is lazim eski durumlarimiza donmesek bile yarin ne olacagini bilmiyoruz en azindan cocuklarimiza bir geleck belki sagliyabiliriz umut diyolar ama bizler artik fakiriz eskideydi o gunler ve dolayisi ile umut bizim ekmegimiz bence kervani yola cikar basketci romanya cenk

    YanıtlaSil
  12. hasan x


    2011-03-21 06:40:00 tarihinde yapmış olduğunuz Ver12626 numaralı web başvurunuzun cevabı aşağıdadır.

    Soru :medyada yer alan esnafa müjde başlıklı sn palandöken e ait olan görüşmede yer verdiği esnafın çek sorununa yönelik çalışmaların hangi aşamada olduğunu öğrenmek istiyorum işlerinizde başarılar sayın başkana saygılarımı sunarım.

    Cevap :Çek mağdurlarıyla ilgili çalışma devam ediyor. Bu konuda ilgili Bakanlarla görüşmeler yapıldı. Ancak, sorunun çözümü bir kanun değişikliği gerektirdiğinden seçimlerden önce bir gelişme olması zor gibi görünüyor.

    Saygılarımızla...

    Not: TESK Hızlı Cevap Sisteminde Yer Alan Bilgiler Bilgilendirme Amaçlıdır.;?>

    YanıtlaSil
  13. kesinlikle katılıyorum basketçi...çıkıp açıklama yapmalıydı...hadi biz neyin ne olduğunu çok iyi anladık...yazık değilmi cezaevindekilere...hepsi bu ay çıkacaklarını umuyo...bari manşet haber yapmasalardı...

    YanıtlaSil
  14. UMUT VERMEYE DEVAM

    YanıtlaSil
  15. BASKETÇİ34AN11 Nisan 2011 12:09

    HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR.

    ÖNERİLERİN OLMASI VE HERKESİN FİKİR ATMASI İNANIN ÇOKGÜZEL.ÖZLEMİŞİZ BAYAĞI.KIZMAK YOK,DİDİŞMEK YOK,HAKARET YOK.UMARIM BÖYLE GİDER.
    ARKADAŞLARIMIZIN YAZDIĞI ÖNERİLERİN HEPSİ KAYDA DEĞER VE UYGULANABİLİRLİĞİ TARTIŞMAYA AÇILABİLİR.

    ELİMİZDEN GELDİĞİNCE HIZLI DÜŞÜNMEK VE HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ.

    PAZAR GÜNÜ MİNİ BİR TOPLANTI YAPACAĞIZ.

    YARIN ÇOK ETKİLİ OLACAĞINA İNANDIĞIMIZ BİR EYLEMİN KONU İLE İLGİLİ MUHATABINDAN ONAY GELİRSE BUNU SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ.ÇOK SES GETİRECEĞİNİ,SEÇİM ÖNCESİ BİRİLERİNE ÇOK RAHATSIZLIK VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.

    HIZLA VE KARARLILIKLA SİZLERİNDE SAMİMİ DESTEĞİ İLE BU KARARLARI UYGULAMAMIZ LAZIM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  16. Son genel kurul!
    TBMM 23. dönemin son genel kurul toplantısı yapılıyor
    07 Nisan 2011 Perşembe, 13:12:00
    TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil başkanlığında toplanan Genel Kurulda, üç milletvekili gündem dışı söz aldı
    MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu da esnaf ve sanatkarın sorunlarını gündeme getirdi.

    İktidarın, ''esnafın durumu çok iyi'' dese de binlerce esnafın dükkanını kapattığını ifade eden Serdaroğlu, işçinin, memurun, emeklinin, tüketicinin alım gücünün düşmesinin esnafı olumsuz etkilediğini, piyasada para dolaşımı kısıtlı olması nedeniyle esnafın siftah yapamadan kepenk kapattığını söyledi
    CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, ''4-C'yi çıkardınız, 12 Haziran'dan sonra yarınızdan fazlanız 4-C'li olacaksınız'' dedi.

    Meral, birçok işçinin, kısa süreli çalıştığı için emeklilik hakkının elinden alındığını, ücretlerin dondurulduğunu, yatırım yapılmadığını, üreten değil, tüketen topluma doğru gidildiğini belirtti.

    Birçok iş yerinin, ''yıldırım hızıyla baba gibi satıldığını, yok pahasına peşkeş çekildiğini'' öne süren Meral, ''Bir bölümünüz terhis olursanız, elinizi şakağınıza dayayıp ne kadar yanlış şeyler yaptığınızı düşünün diye konuşuyorum, gerçi 4 yıl boyunca davul zurna çaldık duyuramadık'' dedi.

    HABERTÜRK SONDAKİKA ASLI 66

    YanıtlaSil
  17. ARKADAŞLAR İNŞAALLAH GÜZEL BİR ŞEYLER OLUR HEPİMİZDE KURTULURUZ

    RAHMİ OFLUOĞLU ÜLKE TV’DE
    07 Nisan 2011 Perşembe — rahmiofluoglu
    Rahmi Ofluoğlu Ülke TV’nin Ekonomi Programına Konuk Oluyor..

    PROGRAMI SUNAN: Fatma Çiftçioğlu

    KONU : Karşılıksız Çek Mağdurları

    TARİH : 08 Nisan 2011

    SAAT : 17.30

    YanıtlaSil
  18. sürgündeki baba11 Nisan 2011 12:09

    Sayin Basketci,
    Benim anlayamadigim bu mahkeme kararinin bir emsal olarak diger mahkemeler tarafindan neden örnek teskil edemedigidir.ya bu mahkeme yasayi yanlis yorumluyor yada alehimizde karar veren mahkemeler yanlis yorumluyor.bu isin ortasi nasil bulunacak,anliyamiyorum.sonucta dogru bir tanedir.

    YanıtlaSil
  19. TUM SAYGIDEGER SITE SAKİNİ ARKADAŞLAR MERHABA,
    ASLINDA CANIM COK SIKKIN DIYE YAZMAYACAKTIM AMA GENE DAYANAMADIM.SAYIN BASKETCİ VERMİŞ OLDUĞUN MECLİSİN 12 SİNE KADAR ÇALIŞACAĞI BILGISİ COK ONEMLI OLABILIRDI!!! EGER;
    1- MECLISTE BULUNAN IKTIDAR PARTISI BAŞBAKANI,BAKANLARI,MİLLETVEKİLLERİ İLE GERÇEKTEN MILLETINE HİZMET İÇİN ORADA OLSALARDI,
    2- YİNE AYNI ZAT-I MUHTEREMLER BİZLERİ BİR AVUÇ OLARAK NİTELEMEYİP ÇOLUĞUMUZ,ÇOCUĞUMUZ İLE MİLYONLARI BULDUĞUMUZU ANLASALARDI,
    3-YİNE YİNE AYNI KEBİİR ZAT-I MUHTEREMLER TEFECİLERİN DEĞİL DE BİZ TC ESNAF - TİCARET ADAMI VATANDAŞLARIN SÖZÜNE KULAK ASSALARDI bunlar nasıl olsa batmış ve gereksiz kalan sağlar bizim,en iyi dost parası olan dost demeselerdi,
    4-ONLARIN DA ÇOLUK ÇOCUĞU YOKLUK ÇEKİP OKULA GİDEMESELERDİ okula gidemedikleri için cahil kalıp hangi yasa dışı orgüt,derin devlet veya mafya kandırırsa o yöne gitselerdi(ama bugünün TR sinde anlaşılıyor ki okumak ahmaklıkmış,bu saydiğım kurumlardan! birine girersen hayatın daha çok kurtuluyor.ölüm riski mi :))) sonunda libyada savaşın ortasında kalınca gene var:),
    5-ONLARIN DA ÇOLUK ÇOCUĞU, HAYATTA OLMALARINA RAĞMEN NEDENİNİ HENÜZ ANLAYAMADIKLARI SEBEPLERLE ANNESİZ BABASI BÜYÜSELERDİ ve sonra da bu çocukların psıkolojisi neden bozuk diye sorulup toplumdan dışlansalardı .
    6-ONLARIN DA ÇOLUK ÇOCUĞU ANNE,BABA,ABİ,AMCALARI İÇİN ÇEKTİRİLEN TÜM BU ACILARI ,BÜYÜYÜNCE KİTAPLARDAN OKUYUP,ANARŞİST OLMA RİSKİNİ TAŞISALARDI.AMA TABİ ANARŞİSTLER BİZİM YURDUMUZDA EL ÜSTÜNDE TUTULDUĞU İÇİN RAHAT EDECEKLERİNİ DÜŞÜNÜNCE ARTIK BİRAZ İÇİM RAHATLAMAKTADIR.ESKİDEN OLSA BÜYÜK PANİK YAŞARDIM...
    7-...
    8-...
    9-...
    İNAN İÇİMDEN GELSE DAHA YAZACAK ÇOK ŞEY VAR.AMA ARTIK BUNLAR HAKKINDA YAZI YAZMAK BİLE İÇİMİ BULANDIRIYOR.çünkü davul zurna ile sivrisinek saz olma durumu var.EMİNİM Kİ TÜM ARKADAŞLARIN YAZACAĞI BİR SÜRÜ MADDE OLACAKTIR. LÜTFEN DİĞER MADDELERİ EĞER İÇİNDEN GELEN ARKADAŞ VARSA sıralamaya DEVAM ETSİN...
    BELKİ SESİMİZİ BİR DUYAN OLUR DA ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA ÇEKTİĞİMİZ ÇEKECEĞİMİZ İŞKENCELER ARTIK BİTER...
    BAŞTA BASKETÇİ OLMAK ÜZERE BU HAKLI DAVAMIZDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA
    SAYGI VE SEVGİLERİMLE,
    UZAKTA DAHİ OLSAM KALBİM VE DUALARIM HER ZAMAN SİZİNLE...
    ENE ESNAF EL İNSAF

    YanıtlaSil
  20. herkese hayırlı hafatalar 7 nisandan sonraki yorumlar gözükmüyoordu neyseki düzelmiş,Bostancı toplantısını düzenleyenlerdende katılanlardanda Allah razı olsun ,toplantıda yol haritası belirlrndimi acaba ?? Aslı 66

    YanıtlaSil
  21. günaydın arkadaşlar

    YanıtlaSil
  22. herkese hayırlı hafatalar 7 nisandan sonraki yorumlar gözükmüyoordu neyseki düzelmiş,Bostancı toplantısını düzenleyenlerdende katılanlardanda Allah razı olsun ,toplantıda yol haritası belirlrndimi acaba ?? Aslı 66

    YanıtlaSil
  23. SN.BATIHAN,

    ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN VE SİTEYE HOŞ GELDİNİZ.

    ŞUNU AÇIKLIKLA BELİRTEYİM,BENİM HUKUKİ BİR NİTELİĞİM YADA EĞİİTİMİM YOK.SADECE BU İÇİNE DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUM NEDENİ İLE ELİMDEN GELDİĞİNCE DOĞRU KİŞİ VE ADRESLERDEN BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPIYORUM,AMA SİZE ŞUNU YAPIN DEME HAKKIM YOK.FAKAT ŞU ANDA TEMYİZDEKİ DOSYALARINIZI E-DEVLET TEN TAKİP EDEREK ,DAVALAR NETİCELENDİĞİNDE SÜREYİ KAÇIRMADAN UYARLAMA DİLEKÇESİ VERMENİZ.TAAHHÜT VERME HAKKINIZ OLMADIĞI İÇİN BÖYLE BİR OLANAĞINIZ YOK.ÖZELLİKLE DOSYALARINIZDA ÇEKLERİNİZİ İYİ KONTROL EDİN,SİTEDE YAYINLANAN İÇTİHATLARI OKUYUN.TABİ BU ARADA HUKUKİ BİR DESTEK ALMANIZDA BİR FAYDA VAR.BUNUNLA İLGİLİ BİR DUYURUMUZ OLACAK BİR KAÇ GÜNE KADAR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  24. SN.ANGELOTSİ MEMNUNİYETLE,

    ARAMIZA HOŞGELDİN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  25. SİZİ EKLEDİM.

    SAYGILAR

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  26. HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM.SECİME KADAR BİZLER İÇİN BİR ŞEY OLMAYACAK.BEN SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN TEMYİZDEN DOSYASI GELEN VARMI? VARSA TEMYİZE KAÇ YILINDA GÖNDERDİĞİNİ PAYLAŞA BİLİRMİ.İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİ EKLEYEBİLİR,volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  27. herkeze iyi gecelr arkadaslar simdi geldim de eve
    istanbulda ki gorusmeler cok guzel olmus elleriniz dert gormesin insallah gonulden tebrik ederim .

    sayin basketci derneklesme yolundaki purzler hakkinda detayli bir bilgi verme sansin varmidir yada bu puruzleri asip hayata gecirebilicezmi selamlar ve saygilarimi sunuyorum herkeze
    cenk romanya

    YanıtlaSil
  28. HERKESE İYİ AKŞAMLAR

    PAZAR GÜNÜ YAPILAN TOPLANTIDA BASKETÇİ ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ UFAK PÜRÜZLER MEVCUT ANCAK AŞILMAYACAK SORUNLAR DEĞİL TOPLANTIDA BULUNAN TÜM ARKADAŞLARIN DESTEĞİ İLE SANIRIM BİR HAFTA SONRA GİBİ DERNEKLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR AÇIKLANACAKTIR.SONUÇTA GÖNÜL İSTERKİ BUGÜN AÇIKLANSIN ANCAK DÜZENE GİRMESİ ZAMAN ALIYOR GEÇ KALINMIŞ DURUMDA OLDUĞUMUZUNDA FARKINDAYIZ FAKAT ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ZAMANA KARŞI HALEN MÜCADELE VERMEKTEYİZ ORDA BULUMAYAN ARKADAŞLARINDA DESTEK VERECEĞİNEDE EMİNİZ UMARIM KAYBEDİLEN ZAMANI ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KAVUŞARAK GERİ ALICAZ

    SAYGILARIMLA

    AKCAN

    YanıtlaSil
  29. sn.cenk romanya,

    aşılmıyacak pürüzler değil.yakında açıklarız.rahat olun.

    saygılar

    basketçi

    YanıtlaSil
  30. tesekkur ediyorum simdi guzel olucak bence en azindan bir kartvizitimiz olucak gorusmek uzere

    YanıtlaSil
  31. sn.cenk romanya,

    aşılmayacak pürüzler değil.kısa bir süre sonra bilgilendireceğiz.

    saygılarımla

    basketçi

    YanıtlaSil
  32. arkadaşlar temyizde dosyalar netilecelenince uyaptan mesaj gelirmi alone

    YanıtlaSil
  33. herkese selamlar.yolumuz aydınlık olsun
    madur usa

    YanıtlaSil
  34. kartal yenicag12 Nisan 2011 16:11

    siteye girilemiyor

    YanıtlaSil
  35. sayın Romanya cenk romanya ya yerleşim ile ilgili size birkaç sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  36. cüneyt bey acil mail box kontrol edin lütfen

    YanıtlaSil
  37. cüneyt bey tamam düzeldi tşkr

    YanıtlaSil
  38. Cenkurfali@yahoo.com
    Degerli arkadasim kardesim bu illet ulke benim hem ciddi para kaybima neden oldu hem 3 yilima maal oldu Evet allaha sukur bir hayli cekimi cozdum yakinda donucem insallah turkiyeme ama bende bittim sayet evli isen ciddi paran yoksa ticaret yapmicaksan burada bir ahbabin yoksa tek geliceksen hic AMA hic tavsiye etmem Ben pisman oldum AMA illa gitmem gerek diyosan yardimci olayim genede
    En kotu bir oda Ev kirasi 250 € + giderler is bulurum diyosan imkansiz cunku yabanci iscinin sigorta gideri cok pahali bu yuzden burdaki turkler romen isci tercih ediyolar takdir senin

    YanıtlaSil
  39. merhaba cenk
    mail adresine e posta atıyorum detayları selamlar

    YanıtlaSil
  40. SAYGIDEĞER ARKADAŞLARR,,

    ,,,,YORUMSUZDURRRR,,,,,

    AHHHHH BENİM GÜZEL ÜLKEMM,,SENİİ YÖNETENLERDEN ÖTÜRÜ,,,BU ÜLKEDE YAŞAMAKTAN UTANIYORUMMMMMM,,,,

    Uşak'ta kefil olduğu borç nedeniyle icra memurlarını kapısında gören bir kişi, saklanmak için beline bağlı kemerle evinin 7. katından sarktı; kemerin kopmasıyla beton zemine çakılarak öldü.

    (DHA) -- Evli ve 3 çocuk babası terzi Ali Yayla'nın 2 yıl önce arkadaşı G.T.'nin bir bankadan çekeceği 50 bin TL'lik kredi için kefil oldu.

    G.T.'nin ilk aydan itibaren kredi taksitlerini ödememesi ve borcun faizleriyle birlikte 70 bin TL'ye ulaşması üzerine banka, kefil Ali Yayla hakkında icra takibi başlattı.

    Arkadaşına yardım etmek isterken ekonomik bakımdan büyük sıkıntıya giren Yayla, durumu eşine açıp eşyalarının haczedilmemesi için boşanmaları gerektiğini anlattı.

    Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan çift, TOKİ 3'üncü Etap Konutları C7 Blok 7'nci kattaki adreste aynı evde birlikte yaşamaya devam ederken bu sabah kapıya dayanan icra memurları tüm hesapları alt üst etti.

    Saat 07.30 sıralarında, 1 icra memuru, 1 avukat katibi, 2 polis ve çilingiri kapının önünde gören Ali Yayla, paniğe kapıldı.

    Eşi ile artık resmi olarak ayrı gözüken Yayla, icra memurlarını da bu adreste yaşamadığına inandırıp eşyalarının haczedilmesini önlemek için yatak odası tarafından balkona çıkarak saklanmaya çalıştı.

    Ancak, icra memurları ve avukatın kendisini aramak için yatak odasına geldiğini duyan Yayla, gizlenmek için, çıkardığı deri pantolonunun kemerini beline ve balkon demirlerine bağlayıp 7. kattan sarktı.

    Ağırlığı taşıyamayan kemerin kopması üzerine Yayla, metrelerce yükseklikten beton zemine çakılarak öldü.

    Ali Yayla'nın cesedi yapılan inceleme ardından otopsi için Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, sinir krizi geçiren eşi S.A. icra memurları ve polislere tepki gösterdi.

    S.A. polis merkezine gidip, eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu icraya gelen memurlardan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    TANER

    YanıtlaSil
  41. kina yaksinlar adamcagiz bosyere oldu.yaziklar olsun bu kadar ucuzmu insan hayati.hukumete yaziklar olsun.ben amerika dayim burdada insanlar iflas ediyor.devlet insanlarin iflasinda yasamak icin evine ve arabalarina el surdurmuyorbile.biz trilyonlarla battik donumuza kadar gitti hala ozgurlugumuz haysiyetimizide istiyor kansizlar.
    madur usa

    YanıtlaSil
  42. Sayın Mağdurlar, dostlar,
    Gününüz aydın, özgür gelecek yakında olsun. Siteye giriş ve yorumlar sorunlu olduğundan yorum yapmamız seyrekleşti.

    Yurtdışında olduğumdan pazar günkü o değerli toplantıya gelerek katkıda bulunamadım ancak orada bulunup kararlar alarak hedefe doğru ilerlemekte daha hızlı yol almamızı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür eder, toplantının organizasyonunu düzenleyenlere saygılarımı iletirim.

    Dernek konusunu desteklediğimi tekrar belirtir, uzaktanda olsa elimden gelen her konuda faydam olması için çalışacağımı bildirmek isterim.

    Yurtdışına gitmek zorunda kalan arkadaşlara Cenk Romanya rumuzlu arkadaşımızın ikazlarını kulak arkası etmemelerini tavsiye ederim. Her ne kadar en iyi hapishaneden daha kötü olmadığı düşünülse de önceden tam hazırlık yapılmadan yurtdışına yerleşmek kimi zaman keşke memlekette olsaydım hapise de razıydım şeklinde düşünülecek durum oluşturabilir. Her ne olursa olsun mutlaka tanıdık edinmeye çalışın, ülkenin kültürünü orada uzun yıllar yaşamış insanlarda öğrenin, Türkiyenin dışından her ülke Türk kültürüne farklıdır, yakın olanlar bile. Düşünüş tarzları, beklentileri, örf ve adetleri, tepkileri, yaşam biçimleri ve çalışma anlayışları farklı olabilir. Bu o ülkede iş kuracak, ticaret yapacak girişimciler ya da mağdur olup gitmek zorunda kalanlar içinde işlerini etkileyeceğinden çok önemli noktalardır.

    Tekrar özgür ve başarılı günler dileğimle,

    Saygılar - Sürgün

    YanıtlaSil
  43. SERAMİK_196512 Nisan 2011 18:54

    yazık bu icra memurları sanki alacaklının avukatı gibi inşallah içeri tıkarlar o şerefsizleri

    YanıtlaSil
  44. Merhaba,

    Ben 27/01/2009 da temyize gönderdiğim dosya dan henüz sonuç alamadım. Bu arada Şehir dışı dosyaları daha çabuk sonuçlanıyor.

    İstanbul da ki dosyaya daha yeni Yargıtay savcılık numarası verilirken, diğer şehirlerden (İzmir ve Ankarayı bilmiyorum) gelen dosyalar bir ay sonra sıra numarası alabiliyor.

    YanıtlaSil
  45. ÇEKLERİNİ ÖDEYEMEYEN! SAYGIDEĞER ARKADAŞLARIM;

    BİLDİĞİNİZ ÜZERE GEÇEN HAFTA PAZAR GÜNÜ BOSTANCI SEMTİNDE ARKADAŞLARIMIZIN DA KATILIMIYLA BİR TOPLANTI DÜZENLENMİŞTİR.

    ÇOĞUNLUĞUN ONAYI İLE ALDIĞIMIZ KARARLARI , YURT DIŞINDA VE İSTANBUL DIŞINDA OLUP YADA ÇEŞİTLİ NEDENLERLE GELEMEYEN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRMEK AMACI İLE TOPLANTI DETAYLARINI AŞAĞIDA BİLDİRİYORUM.

    1)ADALETİ ADALETTEN TALAEP EDECEĞİZ.
    2)MAHKEMELERİMİZ AYNI DAVADALARDA FARKLI KARARLAR VERMEKTE,MEVCUT İÇTİHADLARIN YOK SAYILARAK RED KARARI VERMEKTE,GIYAPTA YARGILANMALARDA,ERKEN İBRAZLARDA ,CİRONTOLARDA LEHTE VE ALEYHTE KARARLAR VERİLMEKTE,BUDA ADALETE OLAN GÜVENİ SARSMAKTADIR.
    BU KONUYA DİKKAT ÇEKMEK ADINA,BAHSİ GEÇEN KARARLARDA ALINAN BERAAT KARARLARININ TOPLANMASINI SAĞLLAYIP BAROLARA SUNARAK YARGITAY CEZA DAİRESİNİN BU KARMAŞAYA SON VERMESİNİ SAĞLAMAKTIR.BUNUN TEK YOLU EN KISA ZAMANDA İÇTİHAD YAYINLANMASININ SAĞLANMASIDIR.
    3)HÜKÜMETE VE MUHALEFETE OLAN GİRİŞİMLERİMİZ ASLA VE ASLA DURMAYACAKTIR.GEREKLİ TELOFON NUMARALARI BURADA VE KENDİ SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR.
    3-AİHM YE MÜRACATIMIZ ŞARTTIR VE EN KISA ZAMANDA ORGANİZE EDİLEREK HAYATİYETE GEÇİRİLECEKTİR.
    4)YAPILAN EYLEMLERDE SIKÇA GÜNDEME GELEN "DERNEĞİNİZ VARMI?,YADA HANGİ DERNEK?SORGULAMALARI VE ARKADAŞLARIMIZIN YOĞUN TALEPLERİ SONUCU DERNEKLEŞME KARARI ALINMIŞTIR.KOSİAD ÇATISI ALTINDA YAPILACAK DERNEKLEŞMENİN AMACI HUKUKSAL YARDIM ALMA VE HUKUKİ MÜCADELE KONULARINDA FAALİYET GÖSTERMEKTİR.DERNEK YARGI,SİYASİ PLATFORM VE BASIN KONUSUNDA GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAKTIR. HUKUKİ YARDIM ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZILI YADA SÖZLÜ OLARAK TALEPTE BULUNABİLECEKTİR.,BU HİZMETLER UYGUN KOŞULLARDA SAĞLANACAKTIR.

    BİLGİ İÇİN ;

    KOSİAD HUKUK BÜROSU
    Adres : Gürsel mah. Darülaceze sok. Ekşioğlu iş merkezi No:36 D-7Okmeydanı /İST

    Tel : 0212 320 23 00
    Fax: 0212 210 91 82
    0533 317 76 25 — 0533 203 13 36

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  46. SAĞOL BASKETÇİ BU ATILIMA GEÇ BİLE KALDIK.EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR.

    YanıtlaSil
  47. ÇOK TEŞEKKÜRLER ARTIK KİMSE BİZE NESİNİZ DİYEMEYECEK EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  48. HERKESE İYİ AKŞAMLAR .DÜN AKŞAMDA YAZMIŞTIM TEMYİZDEN DOSYASI GELEN VARMI KAÇ YILINDA GÖNDERDİĞİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİ.BİRDE BİZLERİN UMUT OLARAK 1-AİHM 2-ANAYASA MAHKEMESİ 3-SEÇİMDEN SONRA YAPILACAK YENİ ANAYASA MI? BİRDE 2012 YENİ TİCARET YASASI İLE İLGİLİ OLARAK SİTEDEN BAZI ARKADAŞLAR KONUŞTUĞUMDA KESİN DİYORLAR BİZİM 2012 KURTUCAĞIMIZI SÖYLÜYORLAR BU AVUKATLAR LA GÖRÜŞÜ ALAN VARMI BİRBİRİMİZİ TANIMAMIZ İÇİN MSN ADRESİMİ VERİYORUM İSTEYEN ARKADAŞLAR EKLİYEBİLİR.volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  49. SAYIN ARAS,

    İLGİ VEDESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ,UMARIM HEPİMİZE YARARI DOKUNUR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  50. BU GÜN TAHHÜD VERDİĞİMİZ DOSYALARDAN AVUKATLAR ARAMAYA BAŞLADI ,GELİN ANLAŞALIM HAPİSTE YATRSANIZ BİZE FAYDANIZ OLMAZ GELİP ANLAŞMASSAN POLİSLE GELİR KAPIYA ALDIRIRIZ FALAN DİYE ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMELER ŞEKLİNDE KONUŞTULAR 2 SİDE AĞIZ BİRLİĞİ ETMİŞ GİBİ ,ONLARDA ANLIYOR DURUMUN VAHAMETİNİ ,BAKALIM BU HAFTA BULUŞUCAZ NASIL ANLAŞACAKLAR,? HELE BİDE DERNEK OLALIM BAKALIM NELER OLUCAK. ASLI 66

    YanıtlaSil
  51. SN BASKETÇİ BİNKERE TEŞEKKÜRLER ,.ELİMİZDEN NE GELİRSE HERZAMAN SİZ NEDERSENİZ NE KARAR VERİRSENİZ YANINZDAYIZ .

    YanıtlaSil
  52. Mağdur arkadaşlar merhaba
    Benim kafama takılan birşey var deniyorki 9.ayda istinaf mahkemeleri dava görmeye başlayacak şu anda taahütler doldu itiraz edip davayı uzatacağımıza sonuçlandırıp temyize göndersek daha mantıklı değilmi????

    YanıtlaSil
  53. sayın basketçi
    LÜTFEN ÇEKLERİNİZİN ARKA YÜZÜNÜ KONTROL EDİNİZ yazmışınız
    bununla ilgili bir mah keme kararı varmı
    bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  54. ben çıldırmak üzereyim lütfen biri bana anlatsın umudumuz hala var mı. ben sağlığımı kaybettim. arkadaşlar ben GÜL biri bana son gelişmeler ne yalvarırım söyleyin.

    YanıtlaSil
  55. SORUNUZA BEN CEVAP VEREYİM BUNUNLA İLGİLİ YAYINLANMIŞ İÇTİHAT VAR YARGITAY 10.CEZA DAİRESİNE AİT BU YÜZDEN ÇEKLERİN ARKASINDAKİ CİROLAR VE İPTAL KAŞELERİ ÖNEMLİ

    AKCAN

    YanıtlaSil
  56. sn akcan bişey sormak istiyorum çeklerimizin arkasında en son ciro iptal kaşesi vurmuş bu durumda mevcut ceza davasını önceki ciro acmış ictihata uyuyormu?

    YanıtlaSil
  57. sayın akcan
    öncelikle teşekkür ederim bu yazı sitedemi
    teşekkür

    YanıtlaSil
  58. ŞU ANDA SEÇİM DÖNEMİNDE OLDUĞUMUZDAN HÜKÜMETTEN YANA BİR GELİŞME BEKLEMİYORUZ EN AZINDAN KISA DÖNEMDE ANCAK MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ GEÇMİŞ YORUMLARA BAKTIĞINIZDA SYN BASKETÇİNİN BUNDAN SONRA NELER YAPILACAĞIMIZI ANLATAN YAZISINI OKUYARAK UMUDUMUZU SÜRDÜRECEK DAYANIŞMAYA KATKI SAĞLAYABİLİRSİNİZ AYRICA GEÇMİŞ OLSUN HİÇ BİR DURUM BU HAYATTA SAĞLIKDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  59. SİTEDE ÜST KISIMDA BULUNAN İÇTİHATLAR KISMINDA BULABİLİRSİNİZ AYRICA HUKUKİ YARDIM ALMAK İÇİNDE KOSİAD ARAYABİLİRİSNİZ

    AKCAN

    YanıtlaSil
  60. HAYIR UYMAZ BANKAYA İBRAZ EDEN AÇABİLİR SİZDE DAHA GENİŞ BİLGİYİ KOSİAD ALABİLİRİSNİZ SONUÇTA BEN HUKUKÇU DEĞİLİM BİLDİKLERİMİ SÖYLEDİKLERİNİZE GÖRE CEVAP VERİYORUM DOSYANIZIN İNCELENMESİ DAHA SAĞLIKLI OLUR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  61. UYMAZ DERKEN ETKİLEMEZ ANLAMINDA İPTAL VURMASI VAZGEÇTİ ANLAMINA GELİR YANİ DAVACI OLMAZ BİR ÜST CİRONUNDA HAKKI YOK ANLAMINDA DEDİĞİM GİBİ KOSİAD ARAYIN

    YanıtlaSil
  62. Sayın Basketçi,

    Kosiad'ın mail ile haberleşme sistemi mevcutmudur?

    Saygılar - Sürgün

    YanıtlaSil
  63. Arkadaşlar istinaf mahkemeleri 9.ayda açılınca ne olacak hali hazırda 9.ayda davam var mayıs ve hazirandaki davalara girip sonuçlandırıp temyize göndersem daha mı mantıklı olur tşk.

    YanıtlaSil
  64. derneklesme konusunun gundeme gelmesi ve harekete gecmesi sevindirici bilmiyorum ama en cok istiyenlerden biri belkide benim gayet guzel emeklerinize cani gonulden tesekkurler benim sormak istedigim bazi seyler var bu konu hakkinda oncelikle bu dernege her kosulda uye olucagimdan herhangi bir supheniz olmasin
    simdi benim anladigim dernegimiz istanbulda olucak
    bu dernek catisi altinda avukatlarimizmi olucak dernek tarafindan maaslari odenen ?
    yoksa dernek uyelerine indirimmi yapacaklar ?
    yada tr nin her sehrinde gorulen davalara mevcut sehirdeki avukatlar mi yonlendirilecek ?
    yada dernegimiz eylemleri daha planli yapmak icinmi kuracagiz
    biraz daha acmanizda sakinca yoksa sevinirim
    selamlar cenk romanya

    YanıtlaSil
  65. sn basketci
    öncelikle bizlere bir ışık ve bir umut oldugunuz icin cok teşekkürler
    benin size sormak istedigim sorularım var bana yardımcı olusanız cok sevinirim.
    benim ceklerim 2006 yılında yazıldı ve davaları acıdı hic biriyle ilgilenemedim kararlar ciktı ben gecen sene nisan ayında avukat aracılıgıyla tahütte bulundum ve bildiginiz gibi süre doldu ben şimdi yurt dışındayım.benim size sormak istedigim ceklerimin büyük bir bölümünün arkası erken yazıldı[ 2006 yılında] ben yargıtay 10 dairenin almış oldugu bu kararla bişey yapabilirmiyim.birde bu şişli 11. asliyenin almış oldugu karardan yararlanma şansım varmı bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler
    saygılarımla
    cek magduru

    YanıtlaSil
  66. basbakan, fransa`da :``benim hic bir vatandasim, kendisini ötelenmiş ve ezilmiş hissetmeyecek`` demis...
    ``BEN ARTIK KENDIMI NASIL HISSEDECEGIMI BILE BILMIYORUM``,içimizden kendisini gören bir arkadaş olursa iletmesini rica ediyorum, çünkü ben artık kendisi ile görüşmeyeceğim. SEBEBİ Mİ???!!!
    * "EYYY GÜZEL YURDUMUN başbakanı!!!, teröristleri,hortumcuları,hırsızları ve daha nice suçluları bile affettiniz. 'BİZ Kİ DOLANDIRICI DEĞİLİZ,SUÇLU DEĞİLİZ, SADECE BORÇLUYUZ VE af istemiyoruz, biz borcumuzu ödeme hakkımızı geri istiyoruz.TC DEVLETİ olarak İMZA ATILMIŞ OLAN İnsan Hakları Evrensel Beyannamesine uygun hareket etmenizi istiyoruz,borcumuzu ödemek istiyoruz,ödeyebilmek için çalışmak istiyoruz,çalışmak için de ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ İSTİYORUZ "diyerek," BİZİ UNUTMA" diye haykırmamıza rağmen kılını bile kıpırdatmamıştır...
    ** Defalarca mail atıp durumumu anlatmama rağmen bir tanesine bile cevap yazılma gereği duyulmamıştır.Çünkü BİZİ görmezlikten gelmek daha çok işlerine gelmektedir.Hatta halk farkedecek diye ödleri kopmaktadır.Çünkü bu hükümet kabul etmese bile sonuçta biz de bu halkın bir parçasıyız.Uzaydan inmedik .Amaaaa şu anda memnun edilmesi gereken kesim farklıdır. Bizim oylarımız bizim sayımız ise resmen başbakanın kendi ağzından küçümsenmektedir.Lafa gelince benım hiçbir vatandaşım ötelenmiş ve ezilmiş hissetmeyecek demektedir ..
    *** Başbakanın partisinden kimi aradıysam kendisi gibi savsaklayan tarzda cevaplar alınmıştır.Libyada savaşın ortasında kaldığımı anlatırken sadece acele ile yapmacık tarzda" GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM" denilerek telefonlar kapatılmıştır. Daha sonra ise geriye dönüp arayarak bu adamın ne derdi vardı acaba diye sorulmamıştır.Öldü mü kaldı mı umurlarında değildir.Çünkü bütün mesele o telefonu kapatmaktır.Ondan sonra bu kadar mağdur insanın ne olacağı umurlarında bile değildir. Tek önemli olan "OY" dur.Muhtaç oldukları oy rakamını ise şimdilik kendilerince yeterli!!! görmektedirler. Hatta onlara oy vermeyenin TC`de işi de yoktur. ONLAR !!!(YÜZLER,BİNLER,MİLYONLAR) olmasa da olur. Önemli olan yeniden İKTİDAR olmak için YETERLİ OLAN OY ORANIDIR...

    SONUC MU???!!! BAŞBAKAN YABANCI ÜLKELERİ DOLAŞIYOR.ÇÜNKÜ OYLARA İHTİYACI VAR. HAYDİ EY YÜCE TÜRK MİLLETİ.SEN KİMİ NE ZAMAN İKTİDARA GETİRİP, NE ZAMAN DİBE İNDİRECEĞİNİ BİLİRSİN.BU KADAR DENEME YETMEDİ Mİ SİZCE!!!???...

    (uzun zamandır yazamıyordum.ancak yazılan ve yapılanları izliyorum. EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.HAKLI DAVAMIZI KAZANMAK İÇİN BERABER YÜRÜDÜĞÜMÜZ BU YOLDA ÜZERİME DÜŞEN NE VARSA (UZAKTA DAHİ OLSAM) YAPABİLMEK İÇİN ÇABA SARFEDECEĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM.
    SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  67. ene esnaf el insaf13 Nisan 2011 00:56

    basbakan, fransa`da :``benim hic bir vatandasim, kendisini ötelenmiş ve ezilmiş hissetmeyecek`` demis...
    ``BEN ARTIK KENDIMI NASIL HISSEDECEGIMI BILE BILMIYORUM``,içimizden kendisini gören bir arkadaş olursa iletmesini rica ediyorum, çünkü ben artık kendisi ile görüşmeyeceğim. SEBEBİ Mİ???!!!
    * "EYYY GÜZEL YURDUMUN başbakanı!!!, teröristleri,hortumcuları,hırsızları ve daha nice suçluları bile affettiniz. 'BİZ Kİ DOLANDIRICI DEĞİLİZ,SUÇLU DEĞİLİZ, SADECE BORÇLUYUZ VE af istemiyoruz, biz borcumuzu ödeme hakkımızı geri istiyoruz.TC DEVLETİ olarak İMZA ATILMIŞ OLAN İnsan Hakları Evrensel Beyannamesine uygun hareket etmenizi istiyoruz,borcumuzu ödemek istiyoruz,ödeyebilmek için çalışmak istiyoruz,çalışmak için de ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ İSTİYORUZ "diyerek," BİZİ UNUTMA" diye haykırmamıza rağmen kılını bile kıpırdatmamıştır...
    ** Defalarca mail atıp durumumu anlatmama rağmen bir tanesine bile cevap yazılma gereği duyulmamıştır.Çünkü BİZİ görmezlikten gelmek daha çok işlerine gelmektedir.Hatta halk farkedecek diye ödleri kopmaktadır.Çünkü bu hükümet kabul etmese bile sonuçta biz de bu halkın bir parçasıyız.Uzaydan inmedik .Amaaaa şu anda memnun edilmesi gereken kesim farklıdır. Bizim oylarımız bizim sayımız ise resmen başbakanın kendi ağzından küçümsenmektedir.Lafa gelince benım hiçbir vatandaşım ötelenmiş ve ezilmiş hissetmeyecek demektedir ..
    *** Başbakanın partisinden kimi aradıysam kendisi gibi savsaklayan tarzda cevaplar alınmıştır.Libyada savaşın ortasında kaldığımı anlatırken sadece acele ile yapmacık tarzda" GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM" denilerek telefonlar kapatılmıştır. Daha sonra ise geriye dönüp arayarak bu adamın ne derdi vardı acaba diye sorulmamıştır.Öldü mü kaldı mı umurlarında değildir.Çünkü bütün mesele o telefonu kapatmaktır.Ondan sonra bu kadar mağdur insanın ne olacağı umurlarında bile değildir. Tek önemli olan "OY" dur.Muhtaç oldukları oy rakamını ise şimdilik kendilerince yeterli!!! görmektedirler. Hatta onlara oy vermeyenin TC`de işi de yoktur. ONLAR !!!(YÜZLER,BİNLER,MİLYONLAR) olmasa da olur. Önemli olan yeniden İKTİDAR olmak için YETERLİ OLAN OY ORANIDIR...

    SONUC MU???!!! BAŞBAKAN YABANCI ÜLKELERİ DOLAŞIYOR.ÇÜNKÜ OYLARA İHTİYACI VAR. HAYDİ EY YÜCE TÜRK MİLLETİ.SEN KİMİ NE ZAMAN İKTİDARA GETİRİP, NE ZAMAN DİBE İNDİRECEĞİNİ BİLİRSİN.BU KADAR DENEME YETMEDİ Mİ SİZCE!!!???...

    (uzun zamandır yazamıyordum.ancak yazılan ve yapılanları izliyorum. EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.HAKLI DAVAMIZI KAZANMAK İÇİN BERABER YÜRÜDÜĞÜMÜZ BU YOLDA ÜZERİME DÜŞEN NE VARSA (UZAKTA DAHİ OLSAM) YAPABİLMEK İÇİN ÇABA SARFEDECEĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM.
    SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  68. SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR,

    ÖNCELİKLE KONUYA İLGİNİZ VE SAMİMİ DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

    HERNEKADAR BU SİTE BİRBİRİMİZLE İLETİŞİM VE DESTEK İÇİN VAR İSE DE AYNI ZAMANDA BURADA BAZI HUKUKİ KONULARDA BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPTIĞIMIZ,BAZI ARKADAŞLARIMIZIN ALMIŞ OLDUĞU BERAAT KARARLARININ DİĞER ARKADAŞLARIN DAVALARINA ÖRNEK OLMASI YADA İŞİK TUTMASI AMACI İLE KULLANDIĞIMIZ BİR PLATFORMDUR.

    ANCAK BELİRLİ HUKUKSAL KONULARIN DIŞINDA YAPACAĞIMIZ EN UFAK BİR YANLIŞ CEVAP SİZİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ ETKİLEYEBİLİR..BUNEDENLE BİZİ AŞAN HUKUKİ KONULARDA VARSA EĞER KENDİ AVUKATLARINIZLA,YOKSA KOSİAD VASITASI İLE HUKUKİ YARDIM ALMANIZI ÖNERİRİZ.

    BEN BU SAYEDE BİRÇOK DOSYAMDAN KISA SÜRE DE KURTULMUŞ OLACAĞIM.

    BİZLERİ ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI UMAR

    SAYGILARIMI SUNARIM .

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  69. İçtihat; Şikayet Hakkı çeki İbraz eden (5941)
    T.C.
    Yargıtay
    10. Ceza dairesi
    Tarih:11.01.2011
    Esas No:2009/12640
    Karar No:2011/241
    İlgili Maddeler:5941 Sayılı Çek Kanunu 5. mad.
    İlgili Kavramlar:KARŞILIKSIZ ÇEK ŞİKAYET HAKKI
    Dosya incelendi:
    GEREĞİ GÖRÜŞÜLÜP DÜŞÜNÜLDÜ:
    1- SUÇA KONU 05.03.2006 KEŞİDE TARİHLİ ÇEK FOTOKOPİSİNDE, ŞİKAYETÇİ .......'YA AİT CİRONUN İPTAL EDİLMİŞ OLDUĞU, Türk Ticaret Kanunu 702. MADDESİNE GÖRE İPTAL EDİLMİŞ CİROLARIN YOK SAYILACAĞI DİKKATE ALINARAK; SUÇ KONUSU ÇEKİN İBRAZ ANINDA ALINAN FOTOKOPİSİNİN OKUNAKLI VE ONAYLI ÖRNEĞİ İLE GEREKTİĞİNDE ASLI GETİRTİLİP, ŞİKAYETÇİNİN CİROSUNUN İPTAL EDİLİP EDİLMEDİĞİNİN VE ŞİKAYETÇİNİN İBRAZ EDEN KONUMDA OLUP OLMADIĞININ, BUNA BAĞLI OLARAK ŞİKAYET HAKKININ BULUNUP BULUNMADIĞININ SAPTANMASI, SONUCUNA GÖRE SANIĞIN HUKUKİ DURUMUNUN BELİRLENMESİ GEREKİRKEN, EKSİK ARAŞTIRMA İLE MAHKUMİYET HÜKMÜ KURULMASI,
    2-20.12.2009 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak aynı gün yürürlüğe giren 5941 sayılı Çek Kanunu ile 3167 sayılı Çekle Ödemelerin Düzenlenmesi ve Çek Hamillerinin Korunması Hakkında Kanun yürürlükten kaldırılmış, dava konusu suçun unsurları ve yaptırımları farklı biçimde yeniden düzenlenmiş olduğundan; 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 2 ve 7. maddeleri de gözetilerek, suç konusu tüm çekler yönünden sanığın hukuksal durumunun bu kapsamda tekrar değerlendirilip belirlenmesinde zorunluluk bulunması,
    Bozmayı gerektirmiş, sanığın temyiz itirazları bu nedenle yerinde görülmüş olduğundan, diğer yönleri incelenmeksizin hükmün BOZULMASINA, 11.01.2011 tarihinde oybirliğiyle karar verildi


    İNCELEMENİZ DİLEĞİ İLE

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  70. SN.CENK ROMANYA;

    ŞU ANDA ARKADAŞLARIN DOSYALARINA KOSİAD VASITASI İLE YARDIMCI OLUNACAKTIR.KOSİADA ÜYE OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÇOK CÜZİ BİR BEDEL KARŞILIĞI ÜYE OLACAKTIR.

    HAKLISINZ ESAS DERNEK FİKRİ EYLEMLERİN VE HABERLEŞMENİN DAHA ETKİN OLABİLMESİ, YURT ÇAPINDA ARKADAŞLARLA İLETİŞİM KURMA,ÜYELERİN GEREK MADDİ İMKANSIZLIKLAR ,GEREKSE DE İNFAZ LAR NEDENİ İLE DOSYALARI İLE İLGİLİ HUKUKİ YARDIM ALABİLMELERİ AMAÇLANMIŞTIR.

    DOSYALARA YAPILACAK HUKUKİ YARDIM İÇİN
    DAHA AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KOSİAD TELEFONLARINDAN GEREKLİ BİLGİYİ ALABİLİRLER.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  71. ARKADAŞLAR,

    HEPİNİZE HAYIRLI GECELER DİLEYEREK BUGÜNÜ KAPATIYORUM .
    ANCAK KÜÇÜK BİRDİP NOT;

    SİZLERE SİTENİN ÜST KISMINDA BULUNAN YARGITAY İÇTİHAT KISMINI ,BİRDE SAĞ TARAFTA BULUNAN ÖRNEK KARALARI OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  72. sn mühendis diğer sayfadan izniniz olmadan buraya taşıdım,bağışlayın.
    mühendis34 27 dakika önce
    Uyap bilgi işlem servisi net olarak, kapalı gözüken dosyaların sistemden silindiğini ve artık gösterilmeyeceğini söyledi. Mahkeme kalemleride kapalı gözüken dosyanın kendilerince açık gösterilemeyeceğini sistemin buna müsade etmeyeceğini söyledi. Şişli 8 asl ceza daki dosyam karşı tarafın taahhüde uyulmadı şikayetinden sonra bir kaç gün içinde infaza verilecekmiş ve ben artık bu tip dosyalarımı uyap tan e imza ile kontrol edemeyeceğim. nisan 2012 ye kadar infazların yapılmaması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Bu sanırım hakimin erteleme kararı verirken yazdığı metinle alakalı. Kimi kararlarda karşı tarafın şikayetinde infaz devam eder diyor, kimilerinde 2012 ye kadar ertelendi diyor. Sözün özü bu durumda ki arkadaşlara bir tebliğ geliyor, 7 gün süre veriliyor ve hemen sonra infaza devrediliyor. Herkes dikkatli olsun.
    mühendis34

    YanıtlaSil
  73. hiç sorun değil. cebinizi alabilirmiyim sn basketçi

    YanıtlaSil
  74. SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR,

    SİZLERDEN RİCSM BU SAYFAYA YORUM ATMAYIN.

    YORUM YAZ BUYONUNA TIKLADIĞINIDA AÇILAN SAYFAYA YORUM YAPARSANIZ YORUMLARA ORDAN DEVAM EDERİZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  75. IYIBIRMISAFIR5 Mayıs 2011 02:04

    Bazı arkadaşların, Basketçi arkadaşımıza sataşmalarını ve laf atmalarını anlamıyorum. Yukarıdaki 2 ayrı şahıs gibi...

    Beyler, Basketçi de sizden farklı değil, bizlerden farklı değil; esasen gücü de bizimki kadar.

    Ama o, çoğumuzun yapmadığı bir şey yapıyor: İyi veya kötü bir mücadele içinde.

    Ya siz ne yapıyorsunuz eleştirmekten, kötülemekten başka ?
    Var mı bizleri kurtaracak bir düşünceniz, bir öneriniz, bir planınız, bir çıkış yolunuz ?

    Sizler de bir çaba gösterin, tembel tembel oturmayın.

    Haaaaa unutmayın : Bir şeyler yaparsanız kimse size para vermeyecek, maaş vermeyecek, bedavaya çalışacaksınız, uğraşacaksınız.
    Basketçi gibi.
    Veya bu mücadelede az veya çok çalışan, pişirilmeye çalışılan çorbaya bir fiske olsun tuz koymaya çalışanlar gibi.

    Haydi bekliyoruz sizin önerilerinizi
    Söyleyin, neler yapalım ?
    Neler yaparsak kurtuluruz ?

    Söyleyin de öğrenelim; işe yararlarını yapalım.

    Haydi söyleyin !!!

    YanıtlaSil
  76. nooldu basketciiii ayin 5 de sonuclaniyodu iyi bi duyum almistin gec insanlarla dalgani gec bilmiyosan konusma sus bi sey biliyo zannetsinler insanlarin duygulariyla oynama bu akp iktidarda oldugu surece hic bi sey olmaz anladinmi insanlarin duygulariyla oynama ne yazarsan yaz cvp da vermicem sana

    YanıtlaSil
  77. birak bu isleri basketci rant pesindesinnnnnn

    YanıtlaSil
  78. Sayın Basketci bi sorum olacak şu anda temyize olan birkaç karşılıksız çek dosyam var, bu dosyalara temyizde oldukları için taahhütte bulunmamıştım ama hapis cezası olarak temyizden dönerse taahhüt verip zaman kazanabilirmiyim ve nereye nasıl taahhüt vermem gerekir taahhüt süresi dolduysa başka ne gibi işlemler yapmam gerekir çok çaresizim para cezasını ödeyecek durumda değilim uyarlama dilekçesi versem faydası olurmu ve nasıl nereye vermem gerekir bilgi verirseniz çok sevinirim cezaevindende yeni çıktım zaten tekrar girersem durumum tamamen berbat olacak SAYGILAR...

    YanıtlaSil
  79. syn basketci ve bütün magdur arkadaşlarım beni eklersenız sevınırım. angelotsi@hotmail.com
    mustafa samsun

    YanıtlaSil
  80. IYIBIRMISAFIR5 Mayıs 2011 02:04

    Tekrar iktidar olurlarsa, 4 sene boyunca bizlere kan kusturacaklar bunlar.

    Hem de sevine sevine, büyük bir zevkle.

    Hem olduğunu iddia ettiğimiz 1 milyon oyun tamamını uygun bir şekilde kullandırmalı, hem de daha fazla oyu yönlendirmek için çok çalışmalıyız.

    Düşünün ki bu A.K. Partisi yine iktidar oldu - derdimiz için muhataplarımız belli : Ayşenur Bahçekapılı, Suat Kılıç, Bekir Bozdağ, ve diğerleri...

    YanıtlaSil
  81. syn basketci ceklerı karsılıksız yazdıranla.sıkayetcinin aynı kışi olması gerekmektedır demıssınız.bu sekılde olan yargıtayda dosyam var.ne yapabılırım.bıde ceklerı göremedıgım ve ıfade veremedıgım dosyalarım vardı.bu ceklere nasıl ulasabılırım
    arka yüzlerini görebılmek ıcın yardımcı olursanız sevınırım. samsunlu mustafa

    YanıtlaSil
  82. akp nin 550 kişilik aday listesinde 115 adet avukat saydım gelde yeni meclisden bişey bekle

    YanıtlaSil
  83. syn basketci çeklerın arkasında sıkayetcının karsılıksız vurdurması gerekmekte dedınız .su andakı davalarımın cogu temmızde ve ceklerın arkasına bakma sansımda olmadı.bu ceklerın arkasını görebilmek için ne yapabılırım nasıl ulasabılırım.ve dıyelımkı karsılıksız yazdıranla davalı aynı kişi aynı degıl ne yapabılırım ki muhtemelen bıldıgım bu sekılde 5 tane dosyam var.

    YanıtlaSil
  84. IYIBIRMISAFIR5 Mayıs 2011 02:04

    Açıklanan listelere göre bu A.K.Partisi
    "her şey ayni olacak" diyor,
    "eski tas eski hamam" diyor,
    iktidara gelirlerse "nerde kalmıştık?" demeye hazırlanıyor.

    Tekrar iktidara gelirlerse, hamam da ayni olacak tellak da !!!
    Liste ilk iki sıralarında bizleri çok seven (!) milletvekillerimiz var :

    mesela Ayşenur Bahçekapılı.....Suat Kılıç..... Bekir Bozdağ.....

    YanıtlaSil
  85. sürgün günler5 Mayıs 2011 02:04

    TEŞEKKÜR


    Işık hızıyla tahliyemi sağlayan yargı mensuplarına...

    Beni 3 avukat savunurken,

    çocuk için avukat tutmayan SHÇEK yetkililerine...

    "İntihar etmeyi düşünüyorum" diyen çocuk için

    "Psikolojisinde bozulma yok" diyen İstanbul Adli Tıp Kurumu ile Adalet Bakanı'na...

    Çoluk - çocuk sahibi olduğu halde,

    sessiz kalarak benden yana tavır koyan Sağlık Bakanı'na...

    Kadının saçının teli görünecek diye ortalığı birbirine katarken,

    benim olayımda kıllarını kıpırdatmayan din kardeşlerime...

    Türban için İnsan Hakları Mahkemesi'ne giderken,

    bu olayı görmezden gelen First Lady'ye....

    "Din tüccarı yazar" olduğum için,

    benden desteğini esirgemeyen F- Tipi medya organlarına...


    Toplumsal sorumluluğu "Ermeni ve Kürt sorunuyla" sınırlı yazar ve aydınlara...

    Beni almaya geldiğinde, gururlu bir şekilde sırıtan eşime...


    Teşekkürü bir borç bilirim.

    Hüseyin Düzmez

    YanıtlaSil
  86. sürgün günler5 Mayıs 2011 02:04

    "Küçük hirsiz El feneri, Büyük hirsiz Deniz feneri kullanir. Ancak Her ikisinin de çalismasi için Ampul gerekir!"

    saygilarimla...

    YanıtlaSil
  87. Herkese iyi haftalar diliyorum, Birkaç gündür ben yorum yapamadığım gibi yorumları da göremiyordum, şuanda da bu yorumum çıkacak mı bilmiyorum.
    Bugün göremediğim yorumların muhtemelen tamamını görmüş ve okuyabilmiş oldum. Dernek fikrinin benimsendiğini görünce çok sevindim bir o kadarda hevesle doldum.
    Burada bulunan birçok arkadaşın yaşadıkları tatsızlıklardan dolayı artık hayata karşı olumsuz bakışlara sahip olabileceklerini düşünmekteyim, bu düşünceleri bir kenara bırakarak, derneği olabilecek maksimum şekilde pozitif bakış açısıyla değerlendirmenizi dilerim. Önümüze çıkacak engelleri düşünerek hedefe varamayız, her zaman bir engel çıkacaktır, hangi işimiz hiç engelsiz, sıkıntısız sonuna ulaştı ki. Bizler o engelleri aşmak için varız.

    İyi dileklerimle,
    Saygılar - Sürgün

    YanıtlaSil
  88. HAYIRLI HAFATALAR NA YAPIYORUZ? HERHANGİ BİR PROGRAM YOL HARİTASI VARMI*? BEKLEMEDEMİYİZ..

    YanıtlaSil
  89. SAYGIDEĞER ARKADAŞLARIM,

    AYNI ŞEYLERİ DİLE GETİRMEKTEN SIKILDIM.MAALESEF 2 -3 GÜNDÜR AYIN 7SİNDEN SONRASINI GÖREMİYORDUM,AYRICA,YORUM YAZ KISMI ÇIKMIYORDU.NEYSE YİNEDE ARKADAŞLARA MSN DEN ELİMDEN GELDİĞİNCE ULAŞABİLDİM.

    AYRICA TOPLANTI İLE İLGİLİ BİLGİYİ SİTEDE ZATEN OKUDUNUZ.

    KISACASI KENDİ İZLENİMLERİMİ BELİRTEYİM.

    ÖNCELİKLE KATILIMCILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BANA GÖRE VERİMLİ BİR TOPLANTI OLMUŞTUR.ENAZINDAN KISA VE UZUN VADEDE NELER OLUR NELER OLMAZ ONLARI MASAYA YATIRMA ŞANSIMIZ OLMUŞTUR.KISA VADEDE SEÇİMLERE KADAR ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MUHALEFETE VE İKTİDAR PARTİSİNE YÜKLENEREK KENDİMİZİ UNUTTURMAMALIYIZ, YARGIYA BİR DOSYA HALİNDE MAHKEME KARARLARI İLE BAŞVURMALIYIZ,UZUN VADEDE BİR DİZİ EYLEMLERİN YANI SIRA AYM NİN GEREKÇELİ KARARININ YAYINLANMASINI NASIL İVEDİ HALE GETİREBİLİRİZ.

    AYRICA HER ARKADAŞIN OLASI ŞANSSIZ DURUMLARLA KARŞILAMAMALARI İÇİN DOSYALARINI ÇOK İYİ TAKİP ETMELİLER.ÖZELLİKLE SİTELERDE YAYINLANAN KARARLARI VE YORUMLARI ÇOK DİKKATLİ OKUMALILAR.BENİM YAPTIĞIM TELEFON KONUŞMALARINDA VE TOPLANTIDA EDİNDİĞİM İZLENİMLERDE BİRÇOK ARKADAŞIMIZIN GEREKSİZ YERE DAVALARLA VE İNFAZLARLA UĞRAŞTIĞINA ŞAHİT OLDUM.DOSYALRIN ÇOK İYİ İNCELENMESİ GEREKMEKTEDİR.ÇOK ÖNEMLİ OLAN BİR KONU VE KESİNLİKLE ATLANMAMASI GEREKEN KONU "ŞİKAYETÇİNİN ÇEKE KARŞILIKSIZDIR KAŞESİ VURDURAN KİŞİ "OLMALIDIR GERÇEĞİ DİR..3167 DE BU YOKTU ANCAK 5941 BUNU DA BERABERİNDE GETİRMİŞTİR.

    LÜTFEN ÇEKLERİNİZİN ARKA YÜZÜNÜ KONTROL EDİNİZ.

    DERNEKLEŞME KONUSU DA GÜNDEME GELMİŞTİR.ANCAK BİRTAKIM PÜRÜZLERİN VE ELDEKİ İMKANLARIN İRDELENEREK TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

    ŞİMDİLİK BUKADAR.

    AMA UMUTSUZ DEĞİLİZ.

    MAÇ BİTMİŞ DEĞİLDİR.

    ŞU ANDA BİZİM HANEMİZE ARTI OLARAK YAZILACAK BİR KONUDA MEVCUT PARTİLERİN SANDALYE SAYILARINDA-HERNEKADAR ZAMAN OLARAK ERKENSEDE-ÇOK CİDDİ BİR KAYIP VE KAZANÇ GÖRÜLMEKTEDİR.BUNU DA BİZLER VE BİZİM GİBİ MAĞDUR OLAN GURUPLAR MUHAKKAKKİ KENDİ MÜCADELELERİNDE KULLANACAKTIR.

    SAĞLICAKLA KALIN

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  90. Slm arkadaşlar eski yazım cancan şimdiki yazım deniz devrim eşim 326 gün sonra yanımda..... bu akşam tahliyesi oldu . çok yazmışımdır sitede takip edenler hatırlar tefecideki ödenmiş çeklerden yatıyordu aralık sonunda çıkması gerekiyordu. Sayın Rahmi Ofluoğlu 1 ay önce bir dilekçe verdi dosyam Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Müdürlüğündeydi ve dosyam geri çağrıldı ve bu akşam 5 te karar açıklandı ve eşim yanımda bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim Bu mücadele tektim bu kimlik altında şimdi 2 kişiyiz bu mücadelemiz devam edecek ....bu sevinci bu mutluğu sizlerle paylaşmak benim için çok önemliydi . Özgürlük bizim hakkımız bu özgürlüğü hiç bir kuvvet bizim elimizden alamaz diyerek hepinize iyi akşamlar dileğimi iletiyorum
    CANCAN
    DENİZ DEVRİM

    YanıtlaSil