Adalet Komisyonu'nda bulunan tasarı

Çek mağduru en büyük darbeyi Anayasa Mahkemesi'nden aldı, Tüm çek mağduru arkadaşlarımızın en çok umut bağladı anayasa mahkemesi kararı şok etkisi yarattı, bu kararla Türk yargısının içinde bulunduğu durumu bir daha gördük. Ekonomik gerekçelere feda edilen hukuk ilkelerini bir kez deha açık bir şekilde gördük.

Adalet komisyonunda ise yargı hizmetlerini hızlandırma kanun tasarısı kabul edildi, bu tasarıyla bir çok suç, suç olmaktan çıkarıldı.

çeklerle ilgili bir düzenleme yok, genel kurulda eklenirmi bilinmez, fakat Adli para cezalarında uygulanmayan H.A.G.B. hükümlerinin çeklerden dolayı verilen adli para cezalarında istisna olsun yönünde bir çalışma var, seçimlerden önce olur veya olmaz bilemiyoruz.

5941 sayılı çek kanunu görüşülürken, Bankalar Birliği Çek Kanunu tasarısındaki asgari tutara bile son dakikada müdahale etmişti.

Bankalar Birliğinin onay vermediği bir düzenlemeye meclisin imza atmaya gücü yetip yetmeyeceğinide göreceğiz..

Taahhüt süreleri doldu, taahhüt süresinin bittiği gün akabinde uyarlama yargılamalarını ilgili mahkemelere vermek gerekiyor, taahhüt süresi dolmadan talep edilen uyarlamalara bazı mahkemeler, taahhüt sresinin dolmadığı nedeni gerekçe gösterilerek red edilebiliyor dilekçe örnekleri sitede mevcut, durumunuza göre eklenecek hususlar varsa ekleyin.

üçte birlik kısım ödenmediği için infazın devamına kararları 7 gün içinde itiraza açık olarak veriliyor, bu kararada infaz taahhüt süresi sonunda başlanacaktır gerekçesiyle itirazda bulunun.

Not: Bu yazı anayasa mahkemesi kararını bekliyoruz yazısından kurtulmak, hemde yeni yorum alanı için yazılmıştır.

1.091 yorum:

  1. SN:Aslı66,
    Eximbank ın yurtdışı müşterilerinize uyguladığı sistemi biraz anlatayım bu bir miktar size neler olabileceği konusunda fikir verecektir. Öncelikle alıcı firma uzmanlar (Audit firmaları) tarafından incelemeye alınmakta, bu incelemede mal varlığı, bankalarla ilişkileri, piyasa, vergi ya da devlete borçları olup olmadığı incelenmekte sonrasında firma sahiplerinin geçmişi incelenmekte ve firmaya güvenirlilik notu vermekte, bu nota göre banka siz firmanızı sigortalatmakta, riski sigorta firmalarına satmakta. Bununla birlikte firma yine de iflas ederse alacak kısmının 90% sini ödemekte. Buna benzer bir yapı uygularlar ve muhtemelen mal varlıkları olan firmalar ya da teminat gösterenler daha yüksek puanla daha fazla miktarda garanti altına alınırlar.

    YanıtlaSil
  2. yarabbi bu sıkıntıdan kurtara bilecekmiyiz 1 yıldır dışardayım

    YanıtlaSil
  3. rumuz ismim yanlış çıktı ben blackco

    YanıtlaSil
  4. düzelmiyor blackco yazıyorum yine kral çıkıyor niye böyle oldu

    YanıtlaSil
  5. biz blackco görüyoruz, kral değil. Benim 2,5 yıl oldu dışarıda yaşadığım.

    YanıtlaSil
  6. herkeze iyi geceler

    YanıtlaSil
  7. hangi ulkdesin ?

    YanıtlaSil
  8. mail adresim mercantehmc@yahoo.com dur.

    YanıtlaSil
  9. sn.blacko ,

    daha önce kral olarak kayıtlı iseniz otomatik o görünür ama blacko diye yazarsanız rumuz böyle çıkar.

    kral bizim sitede engelli şu anda.

    saygılarımla

    basketçi

    YanıtlaSil
  10. IYIBIRMISAFIR29 Mart 2011 00:44

    baska sitelerde,

    cekmagdurlari

    sitesi yerine

    cekyasasimagdurlari wordpress

    acılmıstır deniyor

    bu yanlısı duzeltmeleri icin gereken girisimleri yapar mısınız ?

    YanıtlaSil
  11. hakki arayan29 Mart 2011 00:51

    Bence bu garanti isi iyi birsey boylelikle ceke hapis cezasi kaldirilabilir. Daha once Bakanin soyledigi alt yapi calismalarindan biri bu Avrupadaki sistem, banka kredide oldugu gibi teminatini alip kredibilitesi kadar miktara kefil olacak . Kredi miktarindan fazla cek kesen dolandiriciliktan yargilanacak.Boylelikle karsiliksiz cek cezasi diye bir sey kalmayacak veya kaldiracaklar.Yani umarim benim icime oyle doguyor.

    YanıtlaSil
  12. sürgün günler29 Mart 2011 01:28

    Böyle bir tasarinin yasalasmasi gecmise dönük bizlerin affinida kapsar mi acaba?

    YanıtlaSil
  13. SN SÜRGÜN BENDE YURT DIŞINA CIKMAYI PLANLİYORUM SİZE BAZI BİLGİ ALMAK İSTERİM MÜMKÜNSE BEN VOLKAN İSTANBULDAN SİZE MSN ADRESİMİ VERİYORUM HOŞCAKALIN İNŞALLAH BU SORUN HALLEOLUR BENDE YURT DIŞINA CIKMAM SİZ GELİRSİNİZ volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  14. İYİ GECELER TÜM ARKADAŞLAR SAYIN BASKETCİYE TŞK EDERİM BANA GÖNDERDİĞİ BİLGİ MAİL İÇİN (SİTE ADRESİNİN) EN SON CIKACAK TORBA YASADAKİ TAAHHÜDÜ İHLAL YASASI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARMI BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  15. IYIBIRMISAFIR29 Mart 2011 09:40

    bu site faaliyete devam edecek mi ?

    bunun yerine kurulduğu soylenen cekyasasimagdurlari wordpress sitesi mi buranın yenisi ?

    yoksa cekmagdurlari wordpress sitesi mi buranin yenisi ?

    YanıtlaSil
  16. sn.iyibirmisafir,

    o sitede bu davaya hizmet için kurulmuş bir site.amaç aynı amaç.sitemiz ile ilgili problem çözülecektir.şimdilik arkadaşlara yolladığım mail den siteye giriş sağlanabiliyor.

    herhangi bir sorun yok.


    saygılarımla

    basketçi

    YanıtlaSil
  17. hiç tavsiye etmem yurt dışı tam bir cehennem türkiyede saklansan çok daha iyi olur

    YanıtlaSil
  18. basketci kardesim herhangi iyi bir haber varmı

    YanıtlaSil
  19. Sayın Baskeçi göndermiş olduğun mail için teşekkür ederim. Epeydir siteye giremiyordum Mailiniz sayesinde şuan girebiliyorum. Çok fazla yorum yazmasamda aranması gereken yerli kendimce arayıp faks ve mail gönderiyorum. Zaten şuan yapılması gereken zannedersem bu yönde çalışmak. Tüm arkadaşlarımızın geri kalan kısa zaman içerisinde Tüm imkanlarını kullanarak aramalara devam etmesini diliyorum.Emeği geçen Tüm arkadaşlara sevgi ve saygılar. AYHAN

    YanıtlaSil
  20. SN.BLACKO,

    İYİ BİR HABER KONUSUNDA 1 NİSAN VE 5 NİSAN OLARAK İKİ TARİH VAR.FAKAT İÇERİK OLARAK HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPMAM SÖZ KONUSU DEĞİL.AMA ÜÇ AYRI KANALDAN FARKLI DUYUMLARIMIZ VAR.AMA DEDİĞİM GİBİ BİRAZ DAHA TEMKİNLİ OLMAK DURUMUNDAYIZ.BEKLEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİRŞEY YOK.UMARIM YANILMAYIZ.ARTIK HERKES TAHAMMÜLÜN SON DEMİNDE.BAKSANIZA ADAMCAĞIZ YURT DIŞINA ÇIKMA PLANLARI YAPIYOR.BEN KEŞKE ÇOK NET BİLGİM OLSADA O ARKADAŞI BU EYLEMİNDEN VAZGEÇİREBİLSEM.ŞU ORTAMDA İNSANLARIN GELDİĞİ NOKTA BU.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  21. sevgili kardeşim,biraz daha sabret.

    basketçi

    YanıtlaSil
  22. Barışçı-Mersin29 Mart 2011 13:19

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BİRAZ EVVEL CÜNEYT HOCAM'IN (PİRİMİZ) YÖNLENDİRMESİYLE, SİTEMİZE TEKRAR GİRİŞ YAPABİLDİM. ÇALIŞAMADIĞIM İKİ GÜNÜ; YARINDAN İTİBEREN TELAFİ EDECEĞİM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  23. sürgün günler29 Mart 2011 16:32

    Volkan Kardesim,
    Ben tam 3 yil 2 ay 2 gündür yurt disindayim.almanyadayim.bir sekilde gelebilirsin ancak hic bir sekilde dönemezsin.taki bu lanet yasa degisene dek.bir cok ülkenin sahte pasaportlarini burda temin edebilirsin ancak türkiyeye tekrar girmeye cesaret edemezsin.ya yakalanirsam tereddütü sana bu risikoyu yaptirmaz.Buralarda hismin akraban yok ise daha beter olursun.kolun kanadin kirik buralarda savrulur gider dahada heder olursun.ben cok pismanim,dil yok dis yok. Bok temizliyerek günde 30 euro kazaniyorum onunda 18 eurosunu kacak kaldigim pansiyona veriyorum.Aksam gidip sabah geliyorum.hergün burada da yakalanma korkusuyla yasamaya calisiyorum.Yasamazsa eger.son 2 yildir alkolik oldum. keske gelmeseydim diyorum.en azindan gelen tebligatlara itiraz eder dava süresi temyiz di felan derken birseyler belki yapabilirdim.Ama simdi cok gec.sabirdan baska bir sey elden gelmiyor.sana tavsiyem sakin gelme kardesim.Allah hepimize yardimci olsun:((((

    YanıtlaSil
  24. YENİ ADRESİ BİLDİRDİKLERİ İÇİN SİTE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.ARKADAŞLAR BEN İÇERİDEN YENİ ÇIKTIM.ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN,DURUMLAR ÇOK KÖTÜ. AYAKTA YER YOK BIRAK YATMAYI.MÜCADELEYE DEVAM EDELİM. SELAMLAR ERGÜN KOÇ

    YanıtlaSil
  25. Geçmiş olsun, kardeşim, Allah bir daha düşürmesin, buradakilerden de hiç kimseye o günleri yaşatmasın.

    YanıtlaSil
  26. arkadasım bende almanyadayım sizinle konusa bilirmiyiz

    YanıtlaSil
  27. Hassasiyetinize çok teşekkür ederim,çok naziksiniz.Kardeşim yapabileceğim bir şey olursa lütfen yazın.Selamlar

    YanıtlaSil
  28. hakki arayan29 Mart 2011 17:48

    Sn.Surgun Gunler;
    Eger boyle bir sey yasalasirsa ozel bir madde koyulmazsa bizlerde yararlaniriz.TCK ya gore lehe olan kanun uygulanir.Ayrica yurt disina cikmak isteyen arkadaslara gidecegi yerde tanidigi veya akrabasi yoksa tavsiye etmem.Bende yurt disinda olan biri olarak zorluklarini biliyorum.Tanidiginiz yoksa Turkiye de kacak yasamak disarda serbest yasamaktan daha iyi.

    YanıtlaSil
  29. sn sürgün cevabınıza teşekkür ederim .yani geçmişe bakıp güvenilirlik verilecekse bizi ilgilendirmiyor arkası yazılı çek ve protestolardan senbep.malum insan psikolojisi kriz öncesi ödenenleri, vergileri görmezden gelirler....:(

    YanıtlaSil
  30. mercantehmc@yahoo.com, beklerim

    YanıtlaSil
  31. Sn. Aslı 66, maalesef dedikleriniz doğru, ya teminat ya da kredibilite, bunlardan sonra da firmanızın performansı, bunlarsız olmayacak. Yine de hapisten makuldür. Elbette para satan kurumlar bu kanunun değişmesini pek kolay kolay istemezler zira çok kolay, çabuk işlem gören, mevzuatı basit ve caydırıcılığı en kıymetli uygulama ancak ne mümkün ki böyle bir krizde hapsin çokda kuvvetli bir teminat olmadığı görülüyor çünkü bu caydırıcılık önlemi direk dolandırıcılar için düşünülüp hazılanmış bir kanundur. Üstelik şu an bankalar arkası yazılmış çeki olmayan müşteriyi mücevher kutusunda saklıyor. Bizler alacaklarımızı alamayıp çeklerimizi ödeyememiş durumdayız, kanun bunu ayırt etmeli.

    YanıtlaSil
  32. sürgün günler29 Mart 2011 18:54

    Blackco kardesim mns im
    kemalataoglu@hotmail.com
    eklersen sevinirim.aksam saat 18.30 de is basi yapiyorum sabah 4.de isim bitiyor.eklersen yarin öglen seni görebilirim.Saygilarimla..

    YanıtlaSil
  33. sürgün günler29 Mart 2011 18:57

    Blackco Kardesim,
    mns adresim kemalataoglu@hotmail.com
    Yanliz aksam saat 18.30 ise gidiyorum tekrar sabah 4 de dönüyorum.adresimi eklersen sevinirim.yarin öglen seni mns görebilirim.Saygilarimla...

    YanıtlaSil
  34. Sayın blackco,

    mail adresimi size yazmıştım, tekrar yazayım mercantehmc@yahoo.com, ayrıca online yazışma imkanı da var orada. Sizi bekliyorum.

    Saygılar

    YanıtlaSil
  35. SN SÜRGÜN ASLINDA ÇEK PİYASADA VARLIĞINI ÇOKTAN KAYBETMİŞ BU GÜNİSTANBUL PİYASASINDA BUNU ÇOK İYİ ANLADIM. BİRKEZDAHA OSMANBEY, MERTER MAL ALAMAYA İNDİM ÇOK AMA ÇOK SAĞLAM FİRMASI OLAN ARKADAŞIM SAOLSUN ALIMLARIMDA YARDIMCIM. TÜM FİRMALR ÇEK ASLA ALMIYOR SADECE KREDİ KARTI SATIŞI VAR TOPTAN PİYASADA.MİLETİN ÖYLE BİR CANI YANMIŞ GÜVEN KAYBOLMUŞKİ

    YanıtlaSil
  36. Sn Aslı,

    Dışarıda olduğum için bunu bilmiyordum, herşeyin kredi kartına döndüğünü duymuştum ama toptan alışverişleri bilmiyordum. Tabii limitleri banka garantisine dahil olduğu için garanti bir yöntem olmuş. Güven ortamının kamladığı yerde ticarette çok ciddi zayıflar. Kredi kartı limitleri üstü olan ticaretlerde çek kullanılıyordur elbet ancak onlar zaten sıkıntısı olmayan firmalardır. Allah herkese yardımcı olsun, ticaret yapmakda artık güçleşmiş, millet nasıl karnını doyuracak.

    YanıtlaSil
  37. HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLR YENİDEN MERHABA. SAYGIDEĞER BASKETÇİ ABİ NİN ATIĞI MAİL SONUCU NİHAYET SİTEYE GİREBİLİYORUM. SAOL ABİM ALLAH RAZI OLSUN. SİZE DÜN YAŞADIĞMZ BİRŞEYİ AKTARMAK İSTİYORUM.

    DÜN EŞİMİN DEVAM EDEN BİR ÇEK DOSYASYLA İLGİLİ TALİMATLI İFADE VERMESİ GEREKİYORDU. ADLİYEDE İFADE VERİRKEN İFADENN SONLARNDA KATİP AÇIKLAMALI OLARAK EŞİME BİR SORU YÖNELTTİ.. ŞÖYLE SÖYLEDİ. "BU DAVAN SONUÇLANIP HAPİS CEZASNA ÇEVRİLSE BİLE, EĞER 5 YIL BOYUNCA SABIKAN OLMAZSA (SUÇ İŞLEMEZSEN) DAVA SİLİNİYOR YANİ DÜŞÜYOR, ANCAK SUÇ İŞLERSEN EĞER BU DOSYADA Kİ ALINAN CEZAYLA İŞLEDİĞİN SUÇUN CEZASI BİRLEŞTRİLİP İNFAZ EDİLİYOR" DEDİ..

    İFADENN SON SATIRLARINA DA ŞUNU YAZDI: SANIĞIN ÜZERİNE ATILI SUÇUN SABİT OLMASI HALNDE CMK'NN 231/5 MADDESİ GEREĞİNCE HÜKMÜN AÇIKLANMASINN GERİ BIRAKILMASINN UYGULANMASINI İSTEYİP İSTEMEDİĞİ SORULDU: İSTİYORUM DEDİ...

    ARKADAŞLAR DURUM BU ŞEKİLDE OLUŞTU.

    YanıtlaSil
  38. sayın mavi27
    çekle ilgilidavanın konusu,
    -karşılıksız çek düzenlemekmidir 3167 veya 5941 e göremi ?
    -imza inkarı veya resmi belgede sahtecilik vb... mi

    dava konusunu tam olarak belirtirseniz ona göre yorumlanabilir.

    YanıtlaSil
  39. ergun bey oncelikle gecmis olsun insallah birdaha girmezsiniz sizinle bir konu hakkinda gorusmek istiyorum musait oldugunuzda gorusebilirsek sevinirim allaha emanet hoscakalin msn adresim cenkurfali@yahoo.com

    YanıtlaSil
  40. mecliste çek konuşuluyor

    YanıtlaSil
  41. BEN ŞİMDİ GÖRDÜM TRT 3 ACTIM FAKAT CEKLE İLGİLİ DEĞİLDİ NE KONUŞILDU TAKİP ETTİYSENİZ PAYLAŞIRMISINIZ

    YanıtlaSil
  42. 18 yaşından büyük sanıklar içinde sadece takibi şikayete bağlı suçlar için ön görülmüş ancak 5728 sayılı Kanun ile 5271 sayılı CMK nın 231. maddesindeki değişiklikle bu kurumun kapsamı genişletilmiştir.
    Hükmün açıklanmasının geri bırakılması (cezanın infazının ertelenmesi yerine) kamu davasının neticesinde verilecek hükmün açıklanmasının belirli şartlarla ve süreyle ertelenmesini, yani hükmün bir süre şarta bağlı olarak askıda kalıp CMK nın 231/5 maddesinde de belirtildiği gibi kurulan hükmün sanık hakkında belirtilen sürede konulan yükümlülüklere uyulmak şartıyla bir hukuki sonuç doğurmamasını ifade etmektedir. Bu açıdan bakıldığında bir tür cezanın şahsileştirilmesi kurumu olarak da değerlendirilmesi mümkündür. Zira bu kurumun uygulanmasında CMK nın 231/6-b maddesi yönünden Hakime bir takdir hakkı tanımıştır.
    Hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı suçu sabit görülen sanık hakkında uygulanması nedeniyle sanık ile ceza arasındaki bağlantıyı belirli şartlarla kesmesi ve askıya alması, denetim süresinin şartlara uygun olarak tamamlanması halinde sanığın tamamen cezadan veya hükümlülük kararından kurtulması yani hakkındaki kamu davasının düşürülmesi sonucunu doğurduğundan aynı zamanda maddi ceza hukukuna ilişkin sonuçlar doğuran bir kurumdur. Ayrıca hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verildiği takdirde de sanık hakkında mahkemece tedbir kararı uygulanması yani sonuç olarak sanığa aynı mahkumiyet kararlarında olduğu gibi bir yükümlülük getirilmesi de bu düşünceyi doğrulayan nedenlerden biridir.
    Bu kanunun uygulanabilmesi için öncelikle sanığın yüklenen suçu işlediğinin yapılan yargılama sonucunda sabit olduğunun tespiti ve CMK’nın 223/5. maddesinin uygulanmasının gerektiği hallerde uygulanabilecektir(10.fıkra hariç). Diğer fıkralardaki hükümlerden birinin uygulanması halinde bu kurumun uygulanması söz konusu değildir.
    B. KAPSAMI
    Hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilebilecek suç ve cezalar 5271 sayılı CMK nın 5560 sayılı Kanunla değişik 231. maddesinde soruşturması ve kovuşturması şikayete bağlı suçlardan dolayı verilen bir yıl ve daha az hapis yada adli para cezaları olarak sınırlandırılmışken 08/02/2008 tarihinde yürürlüğe giren 5728 sayılı Kanunun 562. maddesi ile 5271 sayılı CMK nın 231.maddesinde yapılan değişiklikle bu kapsam genişletilmiştir. Bu düzenleme ile;
    -Anayasanın 174. maddesinde koruma altına alınan İnkılap Kanunlarında yer alan suçlar haricindeki tüm suçlarla ilgili olarak (Md. 231/14),
    -Verilen 2 yıl ve altındaki hapis veya Adli Para cezaları bu kurum kapsamına alınmıştır.
    Burada önemli olan kanunda ön görülen ceza değil mahkemece yapılan uygulama sonucunda belirlenen sonuç cezanın esas alınmasıdır. Yine 2 Yıl hapis cezası ile birlikte verilen Adli Para cezaları da bu kanun kapsamına girmektedir.
    SN MAVİ 27 BAŞINA GELEN OLAYDAKİ HÜKMÜN AÇIKLANMASININ GERİ BIRAKILMASI İLE İLGİLİ KANUN BÖYLEYMİŞTE, PEKİ VERİİLEN SÜRE İÇİNDE TEKRAR KARŞILIKSIZ ÇEKİ ÇIKARSA Kİ ÇIKICAK BİR İŞE YARAMAZ DEMEKDİR DİĞİLMİ

    YanıtlaSil
  43. delikanlı 06 ankara tel varmı

    YanıtlaSil
  44. ASLI 66 BENİ EKLERMİSİNİZ volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  45. bende son anda fark ettim.. chp li vekil her borca yeniden düzenleme af getirdiniz bir çok kere meclise getirmemize rağmen çek ile ilgili hiçbirşey yapmadınız torba kanunda bir tek çek düşünülmedi gibi konuştu önerge oylandı ve red edildi tekrar ...

    YanıtlaSil
  46. aslı 66 fakat problem var galiba siz msn verebilirmisiniz eğer mümkünse ben ekleyim

    YanıtlaSil
  47. ASLI 66 volkanpe@hotmail.com

    YanıtlaSil
  48. MALESEF BU UYGULAMA BİZİ KAPSAMIYOR ZATEN 5941 İN SON MADDESİNE BU KANUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPILMIŞ BİZLERE UYGULANAMIYACAĞI AÇIK SEÇİK BELİRTİLMİŞTİR.

    AKCAN

    YanıtlaSil
  49. ARKADAŞLAR YOĞUNLUK NEDENİ İLE ŞİMDİ GİREBİLDİM.ARKADAŞLARIMIN YAVAŞ YAVAŞ SİTEYE DAHİL OLDUĞUNU GÖRÜYORUM.UMARIM HERKESE ULAŞMIŞTIR MAİLİM.

    HEPİNİZ TEKRAR HOŞGELDİNİZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  50. ewt bende sn mavi27 nin yorumuna cvp olarak yazmıştım zaten

    YanıtlaSil
  51. Volkan kardeş bazı mahkemeler taahhüt verildiği zaman yurtdışı yasağı koyuyor buna dikkat etmeni öneririm misal Bakırköy 26.asl.ceza

    YanıtlaSil
  52. SN ASLI 66 dediklerinizi kabul edyrm. Ancak dün canlı canlı bu şeklde oldu demekki bzi de kapsıyor ki bunlar açklamalı olarak söylendi. eşimn 2009da açılmış olan devam eden davsınn ifadesiydi verdiğimz. Bizde ordan çktktan sonra kafamızda soru işaretleri oluştu. Ama katibe neden böyle bir açıklama yaptı ve ifade kagıdına yazdı.

    YanıtlaSil
  53. mağdur anne30 Mart 2011 01:12

    sayın basketçi artık siteye girebilyoruz sanırım günlerdir uğraşıyordum umarım iyi gelişmeler olur iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  54. nihayet siteye girebiliyoruz. şu anda görünen o ki basketçi arkadaşımızın haberlerini beklemek tek yakın umudumuz gibi görünüyor. haftaya çarşmaba 6 nisan olduğuna göre olumlu olumsuz herhalde en geç haftaya çarşamba konuyu paylaşır bizle de. umarım olumlu olur.

    diğer konuyla ilgili muhtemelen katipin dalgınlığına gelmiş bir durum olabilir. bu kadar çok insan aynı sorunu yaşarken sadece bir kişiye özel böyle bir uygulama olması söz konusu değil zaten. ancak ben hala site kapanmadan önce bir çok arkadaşın söylediği elektronik imza ile girip dosyalarına baktıklarında dosyaların görünmemesi konusuna takılmış durumdayım. siteye giremeyeli o konuda bir gelişme var mı acaba ? msnden vs.den konuşan arkadaşlar ulaşabildikleri arkadaşlardan o konuda hiç bilgi aldılar mı?

    YanıtlaSil
  55. haklısınız sn mavi27 zaten bizede enteresan geldiği için tartışıp araştırdık hakkımızda hayırlısı olsun

    YanıtlaSil
  56. SERAMİK_196530 Mart 2011 11:07

    Tasarı ile Cumhuriyet başsavcılıkları ve mahkemelerin görev alanında bulunan bir kısım suçlar kabahate dönüştürülmekte, İcra ve İflas Kanununda yer alan disiplin ve tazyik hapislerine konu alacaklar için bir alt sınır konulmakta, mahkeme harçları yeniden düzenlenmekte, mirasçılık belgesi verilmesi ve terk eden eşin ortak konuta davet edilmesi işlemlerinin noterler tarafından da yapılabilmesi öngörülmekte, Danıştay Başkanlık Kurulu tarafından verilen kararlara itiraz edilebilmesi düzenlenmekte, adli para cezasına mahkumiyet hükümlerine karşı kanun yoluna müracaatlarda parasal sınır getirilmekte, yüksek mahkemelerin ve bölge adliye mahkemelerinin kanun yolu incelemelerinde ilgili hakim ve savcıya verdikleri notun terfide şart unsurlardan biri olarak ele alınması uygulamasından vazgeçilmekte, Cumhuriyet savcılarının bazı duruşmalarda bulunmamasına ilişkin düzenleme yapılmakta, hükümlülerin ve tutukluların yakınlarının cenazelerine kolaylıkla katılabilmeleri sağlanmakta, bölge adliye mahkemelerinde ve Yargıtayda tebliğname düzenlenmesi uygulamasından geçici olarak vazgeçilmektedir. TBMM DE

    YanıtlaSil
  57. günaydın arkadaşlar

    YanıtlaSil
  58. ÇOK SEVİNDİM.LÜTFEN İRTİBATI KAYBETMEYELİM.HERŞEY DAHA İYİ OLACAK.BU GARABET YASADAN ÖYLE YADA BÖYLE KURTULACAĞIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  59. HERKESE SELAM,HAYIRLI GÜNLER,

    SN.SERKAN

    MAVİ27 NİN YAŞADIĞI OLAYI KENDİSİYLE UZUN UZADIYA KONUŞTUK.CANMERT BU KONULARDA ÇOK TECRÜBELİ.O BİR KATİBİN HAKİM ADINA İFADE ALMASININ ,KARAR YAZMASININ İMKANSIZ OLDUĞUNU SÖYLERKİ BENDEKATILIYORUM.HELE OLMAYAN BİR KANUN İLE İLGİLİ BİLGİ VERİP ONAYINI ALMASI AKIL ALCAK GİBİ DEĞİL.KALDIKİ O KANUN APCLERİ KAPSAMAZ.AMA ORTADA OLAN BİR GERÇEKTE MAVİ27 ARKADAŞIMIZA ÇOK GÜVENDİĞİM BİR KİŞİDİR VE OLAN BİTENİ KENDİSİNDEN DİNLEDİĞİM İÇİN İNANMAK DURUMUNDAYIM.DEDİĞİNİZ GİBİ BURASI TÜRKİYE OLMAYACAK ŞEY YOK.

    5 NİSAN İLE İLGİLİ;

    KESİNLİKLE SÖYLEDİĞİMİN ARKASINDAYIM.SİTEYE ÇOK SIK GİRMİYORUM ANCAK İNANIN SN.CANMERT,TNR AKCAN,BEN ,SÜREKLİ BİR ELİMİZ TELEFONDA ALDIĞIMIZ HER DUYUMU ELİMİZDEN GELDİĞİNCE TEYİD ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.
    ÇOK FARKLI KANALLAR OLDUĞU İÇİN PEK YORUM YAPAMIYORUZ.AMA ŞURASI BİR GERÇEKKİ BİZLE İLGİLİ ŞÖYLE YADA BÖYLE ÇALIŞMA YAPILIYOR,AMA NET BİRŞEY SÖYLEMEK İNANIN ÇOK ZOR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  60. Barışçı-Mersin30 Mart 2011 13:11

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; TBMM'NE GÖNDERİLMEK ÜZERE, MEKTUPLARIMI DÜN GECEDEN HAZIRLADIM. BUGÜN PTT'YE VERECEĞİM BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  61. sn serkan bir kişye özel diye birşey söylemedm zaten ben yani bize özel bir durum değil heralde eşim talimatlı ifade için çağrldı ve olay aynen bu şeklde oldu.Ayrıca katibn dalgnlığı demek ne demek ya bu işin dalgnlığı mı olur, ayrıca kağıda da yazdı duruşma tutanağına. ben bunu uydurmadım birebir yaşadım inanmayanlara mail olark atablrm. Basketçi abime attm aynen elmdeki ifade tutanağını...

    YanıtlaSil
  62. sn serkan bir kişye özel diye birşey söylemedm zaten ben yani bize özel bir durum değil heralde eşim talimatlı ifade için çağrldı ve olay aynen bu şeklde oldu.Ayrıca katibn dalgnlığı demek ne demek ya bu işin dalgnlığı mı olur, ayrıca kağıda da yazdı duruşma tutanağına. ben bunu uydurmadım birebir yaşadım inanmayanlara mail olark atablrm. Basketçi abime attm aynen elmdeki ifade tutanağını...

    YanıtlaSil
  63. Safeviturkdevleti30 Mart 2011 13:28

    Merhaba, acil bir yardıma ihtiyacım var. Vekalet vermem gerekiyor. Acaba noterlerde gbt yapılıyor mu? Bilgisi olan bir yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  64. Özince: Sanırım bizi de gelip götürecekler
    Babacan'ın 'Bunu polisiye tedbirlerle yapmak istemiyoruz' sözlerine Özince'den tepki..
    30.03.2011 - 09:45


    İŞ Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, Devlet Bakanı Babacan'ın bankacılık sektörüne yönelik önlemler için "Bunu polisiye tedbirlerle yapmak istemiyoruz" sözlerine veryansın etti.

    BASINDAKİ GİBİ ALIP GÖTÜRMEK KALDI

    YanıtlaSil
  65. noterde gbt sorgulaması olmaz rahatlıkla gidebilirsin

    YanıtlaSil
  66. ARKADAŞLAR MAVI 27 NIN SÖYLEDİĞİ AYNEN DOĞRUDUR AYNI OLAYI ŞUBAT AYINDA BENDE YAŞADIM VE SAYIN BASKETCI ABIMIZE İFADE TUTANAĞINI UYAPTAN ALARAK GÖNDERDİM ANCAK ŞU AYRINTI VAR TALIMATLA ALINAN IFADE KARARLA ILGILI DEYIL KARARI VERECEK OLAN DAVANIN BULUNDUĞU MAHKEMEDIR BUNU DIKKATE ALIP ALMAMASI O MAHKEMEYE KALMIŞTIR
    BENIM IFADEMI ALANDA KATIP FALAN DEYIL HAKIMIN KENDISI IDI VE HAKIM BANA SORMUŞTU SAYGILAR

    YanıtlaSil
  67. Deveci Hukuk- Av.Sibel Sevinç30 Mart 2011 14:46

    noterde gbt yoklaması bulun mamaktadır

    YanıtlaSil
  68. kesinlikle hayır

    YanıtlaSil
  69. Barışçı-Mersin30 Mart 2011 19:29

    Sayın; Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim.
    Günlerdir ve aylardır; sizleri, fakslarımızla, mesajlarımızla, mektuplarımızla ve telefonlarımızla rahatsız edip durduk. Bizler büyük çoğunluğumuz; esnaf olan, ticaretle uğraşan, Devletimize vergi veren, yanlarındaki kişilere işveren durumunda iken, muhtelif sebeplerden ve ekonomik krizlerden dolayı, ceza evine giren ve girme aşamasında olan insanlarız. Unutmayalım ki; bizler borçlarımızı ödemek için uğraşırken bu durumlara düştük. Şimdilerde ise; başarısızsan suçlusun konumundayız. Bu durumda aşağıdaki hususların; tekrar gözden geçirilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.

    1- 31.12.2008 tarihinden sonra, bilinen yasal boşluk ortada iken(3167 sayılı çek yasası bakımından) halen bugün; Yüksek Yargı tarafından emsal olacak bir karar çıkmamıştır.
    2- ÇEK CEZALARINDA; BANKALARA HER ÇEK YAPRAĞI İÇİN 600 T.L. CEZA VERİLİRKEN, BİZLERE ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI VE CEZA ÖDENMEDİĞİNDE, HAPİS CEZASI VERİLMESİ UYGUN VE DOĞRUMUDUR? BANA GÖRE; ADİL BİR UYGULAMA OLACAKSA, BANKALARA VERİLEN PARA CEZASI BİZLEREDE VERİLEBİLİR, DAHA FAZLASI DEĞİL. BU CEZADA; İDARİ PARA CEZASI OLMALIDIR.
    3- 5941 Sayılı yeni çek yasası ile taahhüt verilerek; geçici bir özgürlük kazanılmıştır ama, zaten her şeyini kaybetmiş olan bu insanlar, ellerinde olmayan imkanlardan dolayı, taahhütlerini yerine getiremeyerek, yeniden cezaevlerine döneceklerdir.
    4- Belki Sayın Yetkililerimiz bilmiyorlar ama; birçok Asliye Ceza Mahkemelerimiz farklı farklı kararlar vermekteler, (verilen taahhütleri, samimi bulmadıklarından kabul etmeme gibi, 5941 Sayılı yeni çek yasasının; lehe olan hükümlerini uygulamamak gibi…)

    Sayın; Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim. Bizim durumumuzda olan; binlerce insan mağdur durumdadır. T.B.M.M.’de bulunan Sayın Milletvekillerimiz, bu durumlarımıza bir çare bulmalıdırlar diye düşünmekteyim. Bilineceği üzere; çek cezaları yüzünden şimdiye kadar bir çok iş adamı intihar etmiştir. Çek cezalarından dolayı hapis cezasının kaldırılması için daha kaç kişinin intihar etmesi gerekmektedir? Allah’ın izni ve sizlerin katkılarıyla; T.B.M.M. tatile girmeden, seçimlerden evvel umuyor ve diliyorum ki, artık; karşılıksız çekten dolayı, hapis cezası tamamen kaldırılmış olur. Yani; ekonominin dengesi bozulacak diye, binlerce insan cezaevine mi girsin? Neden denetimli serbestlik veya erteleme, neden olmasın neden? Kaldı ki; cezaevine gönderdiğimiz insan nasıl borcunu ödeyebilir ki? Bizler; haklı olduğumuz davamızda, şu seçim arifesinde gerçekten vicdanlara sesleniyoruz vicdanlara. Bilmem ki; başkaca ne demeliyiz. Umuyor ve diliyoruz ki; güçlünün yanında değil, haklı ve mazlum olanın yanında yer alacak ve onların gönlünü kazanmış olacaksınınız. Allah aşkına; tüm akıl ve vicdanınızla düşünün. Gerçekten; bizler haksız isek ve bizleri haksız olarak görüyorsanız, T.B.M.M.’nin vereceği karara razıyız. Umuyor ve diliyoruz ki; vereceğiniz kararda adil ve adaletli olursunuz. Zaten birçoğumuz; işimizi, ekonomik gücümüzü, maddi ve manevi birçok değerlerimizi yitirmiş insanlarız. Hiç değilse bundan böyle; sadece ve sadece özgürlüklerimizi verin bizlere. En azından; geçmişe dönük olarak, bir kereye mahsus adli para cezalarına af verilmeli. Sayın; Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize, en derin saygılarımla. 21.03.2011.

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BİR KAÇ GÜN DAHA, FAKSLA VE MEKTUPLA, HAKLI DAVAMIZ İÇİN, BEN ŞAHSEN KONUYU İLGİLİLER BÖYLE İŞLEYECEĞİM. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VETÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; YARDIMCIMIZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  70. GİDERİM BURALARDAN;GİDERİM BİR GECE VAKTİ....

    YanıtlaSil
  71. SYN MAVİ 27 YAŞADIĞI BİR DURUMU BİZİMLE PAYLAŞARAK YARDIMCI OLABİLİRİM AMACIYLA YAZMIŞTIR VE KESİNLİKLE UYDURMA YADA BENZER BİR DURUMU BİZE YAŞATMAYACAĞINA ASLA İSTEMİYİCEĞİNE EMİNİM BUNDA EN UFAK KUŞKUM YOKTUR ANCAK DÜN AKŞAMDA KISA BİR YORUM YAZDIM MALESEF BU DURUM BİZİ KAPSAMASIN DİYE 5941 SAYILI KANUNA EK OLARAK KONULMUŞTUR FAKAT ÖYLE BİR BOZUK ADALET SİSTEMİN İÇİNDE YAŞIYORUZKİ KALKAR BİR HAKİM KENDİ TAKDİRİNDE VEYA ADINI BİLE TANIMLAYAMADIĞIM BİR KANUNDAN YARARLANDIRABİLİR HİÇTE ŞAŞIRMAM MALESEF BU DURUMDAYIZ ÇÖKMÜŞ BİR HUKUK SİSTEMİYLE KARŞIKARŞIYIZ SONUÇTA BİR ÇOK DURUMU ARKADAŞLARIMIN YAŞADIKLARIYLA ÖĞRENDİK HER DURUM BİR DERS VE BİLGİ VE ŞUNA İNANCIM TAM BU ACI ÇEKTİREN YUVA DAĞITAN YASAYI BİRLİKTE TARİHE ÖYLE YADA BÖYLE GÖMÜCEZ

    AKCAN

    YanıtlaSil
  72. SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR,

    HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR.

    SİZLERDEN RİCAM LÜTFEN MAVİ27 ARKADAŞIMIZI RAHAT BIRAKIN.KENDİSİNE SONUNA KADAR KEFİLİM.BURDA İSİMİNİ ZİKREDEREK TEKRAR HORTLAMASINI İSTEMEDİĞİM ARKADAŞLAR VAR,ONLARLA LÜTFEN KARIŞTIRMAYIN.KENDİSİ BU ÜLKEDE BİR OLAY YAŞAMIŞTIR,SAYIN AYAYDIN ARKADAŞIMIZ DA BENZER BİR OLAYI YAŞAMIŞTIR.ONUN İÇİN DAHA FAZLA İRDELEMEYE GEREK YOK.YAŞANMIŞ VE BİTMİŞTİR.

    BİZLERE DE BİRŞEY İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLDİR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  73. mavi 27 yanlış anladın ya da ben yanlış anlattım. kusura bakma. hele hele uyduruyorsun falan anlamında kesinlkle yazmadım. demek istediğim şuydu, tek kişiye özel bir uygulama olamayacağına göre ya katip arkadaş dalgınlık yaşadı ya da başka bir gelişme var, ya da başka bir şeyler var demek istemiştim. burası türkiye her şey olur anlamında yazdım katibin dalgınlığını da. mantıklı olduğu için değil yani. o kadar çok mantıksız şey oluyor, o kadar mantıksız kararlar alınıyor ki her şey mümkündür anlamında söyledim. alındıysan kusura bakma amacım senin uydurduğunu falan ima etmek değildi kesinlikle. belki de bir değişiklik olmuştur dedim. hatta peşinden de ekledim, bir çok arkadaşın da dosyaları uyaptan silinmiş o konu da enteresan dedim. bir şeyler oluyor ama ne oluyor ben de anlamışım değilim işin açıkcası.

    YanıtlaSil
  74. ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR

    ETRAFTA DOLAŞAN ÇEŞİTLİ SÖYLENTİLER ÜZERİNE BU YAZIYI YAZMAM GEREKTİĞİNE İNANDIĞIM İÇİN SİZLERLE BAZI DUYUMLARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM.ARKADAŞLAR BİR KAÇ AYRI KANALDAN Kİ BENİM AÇIMDAN GÜVENİLİR OLDUKLARINI SÖYLEYEBİLİRİM,ÇEK CEZALARI İLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMANIN YAPILDIĞI VE 5 NİSAN TARİHİNİ BEKLEMEMİZ GEREKTİĞİDİR.BUNUN YANINDA SÖYLENEN AYNEN ŞUDUR:5 NİSANA KADAR ÇIKMAZSA ZATEN YENİ MECLİSE BU İŞ KALIR !!!! BENİM ALDIĞIM DUYUMLAR OLUMLU YÖNDE OLMASINA RAĞMEN BU GÜNE KADAR HİÇ YAZMADIM SEBEBİDE BURASI TÜRKİYE VE AYNI GÜN İÇİNDE GÜNDEMİN BİR KAÇ KEZ DEĞİŞMESİDİR.BİZİM SÖYLEMLERİMİZLE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ YANLIŞ YÖNLENEBİLİR KORKUSUYLA ( EN BASİTİNDEN NASIL OLSA BU İŞ BİTİYOR DİYEREK UYARLAMALARINI VERMEZLER ) BU GÜNE KADAR HİÇ BİR ŞEKİLDE ( BAZI ARKADAŞLARIMIZ DIŞINDA ) ALDIĞIM DUYUMLARI ALENEN YAZMADIM.BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM BURASI TÜRKİYE VE KESİN DİYE BİR ŞEY OLAMAZ !!!!! BEN HALA HER GÜN İL BAŞKANLIKLARINI VE BAZI VEKİLLERİ TELEFONLA ARAYARAK GÖRÜŞÜYORUM,BUNUNDA EN YAKIN ŞAHİTLERİ SN.BASKETÇİ VE TANER AKC DIR.ŞU SON 5 GÜNDE LÜTFEN AMA LÜTFEN SON BİR GAYRETLE BASKILARA DEVAM EDELİM.SON GÜNLER NE OLUR DEMEYİN,BASKI KURMAMIZIN BİZE NE EKSİSİ OLABİLİR ????? LÜTFEN UNUTMAYIN BURASI TÜRKİYE VE BU GÜN ALINAN BİR KARAR ERTESİ GÜN DURUMA GÖRE DEĞİŞEBİLİYOR.BASKI KURMAMIZIN AVANTAJININDA BURDA GİZLİ OLDUĞUNA İNANIYOR,HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM.


    NOT:SN.BASKETÇİ,TANER AKC VE BURSA DAN AYHAN ARKADAŞLARIMIN YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARDA VERDİKLERİ DESTEK İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE.

    YanıtlaSil
  75. SİZEDE BU YAKIŞIRDI SN.SERKAN.

    MAVİ27 ARKADAŞIMIZ BULUNDUĞU YERDEN NETE SIK GİREMİYOR.

    BEN İZİN VERİRSE ONUN ADINA SİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ.

    YanıtlaSil
  76. NEREYE GİDİYORSUN,OTUR OTURDUĞUN YERDE ,RAHATMI BATTI?

    HEPİMİZ BURDAYIZ.

    5 NİSAN

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  77. AĞZINA SAĞLIK MERTCAN,

    BUGÜNE KADAR AĞZIMIZDAN SADECE 5 NİSAN ÇIKTI.AMA ALDIĞIMIZ DUYUMLAR İÇERİSİNDE BİZİ 3-4 TANESİ VARKİ SİTEYE YAZSAK COŞTURUR,AMA YAZMADIK,YAZAMAYIZ,SN.CANMERT'İN DEDİĞİ GİBİ BURASI TÜRKİYE,YİNE DÜN ALDIĞIMIZ BİR HABER BİZİ HAKKATEN ÇOK ÜZMÜŞTÜ AMA BİR DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜK ,AYNI BİLGİSAYARDAKİ GİBİ ,ESKİ BİR HABERİN KOPYALA YAPIŞTIR TEKNİĞİ İLE VERİLMİŞ BİR HABER OLDUĞUNU ORTAYA ÇIKARDIK VERAHATLADIK.AMABUNU DA YAZABİLİRDİK.BU SEFER ÖLÜ TOPRAĞI ATILIRDI SİTEYE.

    SİZLERDEN SADECE RİCAMIZ,BU BİLGİYİ BİR KENARDA BIRAKIN ŞU SON 3-5 GÜNÜ TELEFONLARA AYIRALIM.İNANIN DAVAMIZI PERÇİNLER.

    SİTEDE BİR AVUÇ GİBİ GÖRÜNÜYORUZ AMA MERAK ETMEYİN BİZİ İZLEYEN ÇOK KİŞİ VAR.

    HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    5 NİSAN -;))

    YanıtlaSil
  78. Barışçı-Mersin30 Mart 2011 23:22

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HAKLI DAVAMIZIN HAKLI ARKADAŞLARI. GÜNLERDİR; AYLARDIR VE HATTA YILLARDIR, HAKLI DAVAMIZ İÇİN MÜCADELE ETMEKTESİNİZ. ZAMAN ZAMAN TARTIŞMALARIMIZA RAĞMEN; GERGİN VE SİNİRLİ OLMAMIZA RAĞMEN, SABRIMIZIN SONLARINA GELMEMİZE RAĞMEN, GELİN HEP BİRLİKTE; OLMAYAN İMKANLARIMIZI ZORLAYIP VE SEFERBER EDEREK, T.B.M.M. HENÜZ TATİLE GİRMEDEN, SON ÇALIŞMALARIMIZI BİRKAÇ GÜN DAHA YAPMAYA ÇALIŞIP, BİRLİKTE OLALIM. BEN ARKADAŞLAR BEN; TÜM BU ÇALIŞMALARINIZIN BOŞA GİTMEYECEĞİNİ VE ELİMİZİN BOŞTA KALMAYACAĞINA İNANIYORUM. İNANIYORUM ÇÜNKİ; AYNI ZAMANDA, HAKLI DAVAMIZDA HAKLI, HEMDE ÇOK HAKLI OLDUĞUMUZADA İNANIYORUM. HAYDİ ARKADAŞLAR HAYDİ; BİR KAÇ GÜN DAHA HAYDİ. DAHA SONRASINDA; ALLAH'IN İZNİ VE ÇOK DEĞERLİ KATILIMLARINIZLA, GALİBA VE GALİBA ÖZGÜRLÜK YANIBAŞINIZDA. VE HÜZÜNLÜDE OLSA YAŞANACAK SEVİNÇLER VAR UFUKTA. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  79. ben cidden hiç bir kötü niyetle yazmamıştım. lütfen mavi 27 arkadaşa iletin bunu da. öyle anlaşıldıysa tekrar özür dilerim.

    YanıtlaSil
  80. Barışçı-Mersin30 Mart 2011 23:38

    DEĞERLİ MURAT AKIN KARDEŞİM; GİTMEKLE GELMEK ARASINDAKİ ÇİZGİDE, NELER ÇEKTİĞİMİ BİR BİLSEN. BUGÜN; AYAKTA DURDUĞUMA ŞAŞARSIN. GECENİN BİR VAKİTLERİNDE; MEZARLIĞIN İÇERİSİNDE DOLAŞIRKEN.........! SONRASINDA; SİZLER VE ÇOCUKLARIM İÇİN BURADA KALMAYA MÜCADELE ETMEYE VE O YÜCELER YÜCESİNİN HÜKMÜNE BOYUN EĞMEYE KARAR VERDİM. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ? SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  81. TAMAM SERKAN KARDEŞ.KONU KAPANMIŞTIR.MAV27 DE EMİNİMKİ KONUYU KAPATMIŞTIR.ÖNEMLİ OLAN SENİN İYİ NİYETİN .

    SAĞLICAKLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  82. ARKADAŞLAR,

    KİMSE BURDA YORUM YAPMAK ZORUNDA DEĞİL AMA,BEN NERDEYSE 150 KİŞİYE MSNDEN LİNK ATTIM .SİTEYE GİRMEK İÇİN .

    BUKADARINAMI ULAŞTI.?

    EN AZINDAN BURDAYIZ MERHABA DEYİN ?

    ÇOK DA FAZLA BİRŞEY İSTEMİYORUZ.

    HANİ ÖZLEDİK DESEM.....


    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  83. Devrim Deniz31 Mart 2011 01:04

    haklısın basketçi ..... Tüm dostlara merhaba. Özgürlük kadar güzel bir şey yok bunu bu yakında bu siteden benim ve mavi arkadaşımızın eşleri yaşadı özgürlüğümüz için elele mücadeleye devam....

    YanıtlaSil
  84. Buradayım Sayın Basketçi,

    Herkese selamlar, mücadelemizin başarıyla sonuçlanması dileğiyle, saygılar...

    YanıtlaSil
  85. herkese iyi geceler

    YanıtlaSil
  86. herkese iyi geceler

    YanıtlaSil
  87. merhaba burdayız site yöneticilerini yasakçı zihniyete şalter teslim ettiklerinden dolayı kınıyor mücadele eden arkadaşları ise kutluyorum allah yardımcıları olsun. 5 nisan olayı ne ise hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  88. sureklı ınsanlara umıt verıyorsunuz.sonrada soylemeyecegız dıyede naz yapıyorsunuz.neyse duyumunuz acıkca soyleyın.her seferınde umıtlendırmeyın bızlerı.

    YanıtlaSil
  89. HERKESE GÜNAYDIN...

    HAFTANIN BU SON GÜNLERİNDE VE HAFTA SONU ÇALIŞMALARA ARAMALARA DEAM EDELİM ARKADAŞLAR..

    5 NİSAN BİZİM İÇİN GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR TARİH..

    YanıtlaSil
  90. AYRICA SİTE GAYET SESSİZ VE SAKİN..SORUN GİDERİLDİ GALİBA. GİREMEYEN ARKADAŞLARDA RAHATLIKLA GİREBİLİRLER...

    YanıtlaSil
  91. Barışçı-Mersin31 Mart 2011 09:26

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SİTEMİZ NORMALE DÖNDÜĞÜNE GÖRE, ÇALIŞMALARIMIZI BİRAZ DAHA HIZLANDIRIP, İNŞAALLAH; EN HAYIRLI SONUÇLARA UALAŞACAĞIZ. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  92. Ramazan_783431 Mart 2011 09:50

    gnydın bende daha şimdi girebildim siteye posta gazetesinde palandökenle ilgili gene haber var. dogruluk payı nedir bilen varmı

    YanıtlaSil
  93. kartal yenicag31 Mart 2011 09:55

    gunaydin arkadaslar
    siteye simdi girdim,sitenin probleminin giderilmis olduguna sevindim.

    YanıtlaSil
  94. Tüm siteye gününüz, yarınlarınız aydınlık olsun, siteye giremediğim ve tam tükenmiş olduğum sırada beni telefonla rahatlatan Ekm2510 ve Yurdanur kardeşime çok teşekkür ederim. Bu arada Yurdanur kardeşimiz bir yakınını kaybetmiş buradan kendisine tekrar başsağlığı diliyorum. Basketci kardeşimize de çabalarından dolayı tekrar teşekkür ederim. İyi ki varsınız. İnşallah güzel günler göreceğiz. Hepinize saygılar.

    YanıtlaSil
  95. sn ramazan _7834haberi paylaşırmısınız lüfen

    YanıtlaSil
  96. herkese günaydın, sonunda girebildim neyaptıysam giremedim bugün girince içim rahatladı. herkese tüm kalbimle hayırlı haberler ...

    YanıtlaSil
  97. YURDANUR HANIMIN BAŞI SAOLSUN RUMZUNU BİLMEDİĞİM İÇİN İSMİNE YAZDIM .SAYGILAR

    YanıtlaSil
  98. bulentrevan@ttmail.com31 Mart 2011 10:37

    GÜNAYDIN YOLDAŞLAR

    YanıtlaSil
  99. herkese merhaba

    YanıtlaSil
  100. günaydın arkadaşlar,

    YanıtlaSil
  101. Merhaba değerli arkadaşlarım ,
    Bir kafa karışıklığını gidermek için yazmak zorunda kaldım...
    cekyasasimagdurlari.wordpress adı altında zaten var olan sitenin , bu yada başka siteyle bir alakası olmadığı gibi , herhangi bir ayrılık noktası da yoktur.
    Mücadele edenlerin ayrı ayrı siteleri olmaz , her platform yapıcı olan bütün herkese açıktır. Her site verilen mücadelede birlik - beraberlik içinde olan herkesindir ....

    YanıtlaSil
  102. günaydın..

    YanıtlaSil
  103. herkese merhaba..
    umarım burda hep beraber daha güzel haberler paylaşmak dileğiyle.....

    YanıtlaSil
  104. sayın basketçi.....
    size ulaşmaya çalışıyorum ama yanıt alamıyorumm...

    YanıtlaSil
  105. Sansürmü uyguluyorsunuz bana

    YanıtlaSil
  106. Şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar . Bu site ile yeni kurulan site arasında herhengi bir bağ yoktur.Sorular için yazdım bunu.Yeni site zaten çok eski bir site ve sn ncdt arkadaşımızındı..Dağılma olmasın diye faaliyete geçirdik.Yani tamamen iyi niyetlerle .SİTE AYIRIMI YOK ARKADAŞLAR - HER SİTE GERÇEK MAĞDURLARINDIR -- YETERKİ ELEŞTİRİLER YAPICI OLSUN--
    Bunu yazdık ama sansüre uğradı...

    Hükümete eleştiriyi kaldıramayan bu sitedeki ;
    Bütün arkadaşlarıma , GERÇEK NİYETİ BU MAĞDURİYETİN KALDIRILMASI İÇİN MÜCADELE EDEN HER ARKADAŞIMA SAYGILAR ..

    YanıtlaSil
  107. günaydın site açılmış haberim yok diğer siteyi takip ediyordum hala..

    YanıtlaSil
  108. sürgün günler31 Mart 2011 11:43

    Blackco kardesim mns im
    kemalataoglu@hotmail.com
    eklersen sevinirim.aksam saat 18.30 de is basi yapiyorum sabah 4.de isim bitiyor.eklersen yarin öglen seni görebilirim.Saygilarimla..

    YanıtlaSil
  109. mağdur anne31 Mart 2011 12:03

    eski haberin tamamen aynısı

    YanıtlaSil
  110. posta gazetesi alın.12. sayfada bendevi palandöken in açıklamaları var.anlaşma yaptıklarını yazıo.

    hepinize kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  111. mağdur anne31 Mart 2011 12:05

    sadece dikkatimi çeken su oldu Alibabacan ve adalet bakanlarının onayını alık.ifadesi

    YanıtlaSil
  112. mağdur anne31 Mart 2011 12:09

    pardon ekonomi bakanlarının

    YanıtlaSil
  113. isimbulamadım31 Mart 2011 12:28

    ekm2510 yorumlarda site ismi geçince yorum çıkmıyor posta gazetesinin adresi yazdım çıkmadı adressiz yazınca çıktı bu yorum şekli böle herhal mail adres verince yine çıkmıyor yani bi acaip

    YanıtlaSil
  114. isimbulamadım31 Mart 2011 12:41

    posta gazetesi eski haberin aynısını yayınlamış ama şimdi anlaşma sağlandı demiş Palandöken önceki açıklamasında anlaşacaz diodu şimdi anlaşmaya varıldı dior
    posta gaztesine sormak lazım
    telefonu 0 212 505 61 11
    Haberi yazan Mehmet Coşkundeniz

    nedir bu olayın içyüzü

    YanıtlaSil
  115. herkese iyi günler 3167e göre gününden önce yazılan bir dosyama sitede bulunan dilekçe örneğini 1ay önce iadeli taahhutlü mektupla mahkemeye gönderdim.mahkemeyi aradığımda şikayet sahibine tebliğ gönderildiği oradan gelecek cevaba göre hakimin temyiz olarak yargıtaya göndereceğini söylediler.bu dosya ceza işmamda 3.sıradaydı bende bu dosyayı yattım.bu konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilirse cok sevinirim

    YanıtlaSil
  116. 60 ay vade geliyor. Ay sonunu bulacak bu işlem ..Bu yüzden şafak ertelendi dedim...Böyle erteleme - vade vs sözlerini duyanlar bizler dışında ne kadar seviniyor bir bilseniz.Hep dediğimiz gibi sadece bu duyumu 3 gün evvel aldık.Kesinmidir değilmidir bence bunu sayın palandöken bile bilmiyor..Amaç milleti yolmak , yolunacak ne kaldıysa ....

    YanıtlaSil
  117. (( BANKALARIN PATRONU HUKUK DİYOR SIKIŞTIĞI ZAMAN MAĞDUR VE MAZLUMLARIN AHI ÇIKMIŞTIR)) iş Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Ersin Özince, bugün gerçekleştirilecek Genel Kurul sonrasında her iki görevini de bırakacağını açıkladı.

    İş Bankası'nın 2010 faaliyet yılına ilişkin düzenlediği basın toplantısında konuşan Özince, bankanın yeni genel müdürünün Nisan ayında belli olacağını belirtti.
    Emekli olmayacağını ifade eden Özince, “Genel Kurul'da da bu düşüncemi söyleyeceğim. Henüz istifamı vermiş değilim. Bu kararı veren benim. Bu kararımda en büyük destekçim de annem. Eşim, çocuklarım ve babam müteredditti. Annem destek verdi, öbürleri de kabul edecekler. Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı'ndan da ayrılmam gerekiyor. Oraya da banka Genel Müdürlüğü sıfatıyla seçiliyorsunuz” şeklinde konuştu.
    Ersin Özince, ayrıldıktan sonra kendisine daha fazla zaman ayıracağını belirterek, bir soru üzerine, “Hemen keçi çiftliği kurmak istiyordum. Ancak hemen bankacılık sektöründen ayrılma dediler” diye konuştu.
    Görev süresi Nisan ayında dolmasına rağmen kısa bir süre önce görevi bırakmayacağını açıklayan Özince'nin bugünkü açıklaması sürpriz olarak nitelendiriliyor.
    İKİ GÜN ÖNCE SERT ÇIKIŞ
    Özince, iki gün önce Devlet Bakanı Ali Babacan'a bankalara yönelik sözleri dolayısıyla verdiği yanıtla gündeme oturmuştu.
    Özince, Ali Babacan’ın bazı bankalara yönelik "Polisiye tedbir almak istemiyoruz" sözlerine karşılık, "Polisiye derken herhalde geriye basındaki gibi gelip götürmek kaldı" demişti.
    İş Bankası Başkanı Özince, "Polisiye ne tedbir uygulayabilirsiniz ki bir bankaya? Hukuk devletinde değil miyiz" diye de sormuştu.

    YanıtlaSil
  118. bu site beni neden engelliyor.

    YanıtlaSil
  119. posta gazetesi
    ekonomi sayfası
    hilal zaim hanımla muhakkak görüşün.

    YanıtlaSil
  120. isimbulamadım31 Mart 2011 13:33

    Posta Gazetesi Tel: (0312)467 37 77 • Fax: (0312)467 01 44

    YanıtlaSil
  121. kesin ve net haber size arayın konuşun..
    tesk 0 312 418 32 69
    avukat buket akman hanım ile görüşün ..

    YanıtlaSil
  122. Herkese iyi günler

    YanıtlaSil
  123. arkadaşlar hepinize hayrlı günler, huzur dolu özgür günler yaşamamız dileğiyle...

    Öncelkle sn. ayaydın abiye teşkr ediyorum, demek ki bu entersn olayı bir tek ben yaşamamışm:)
    sn. tnr akcan yazdıklarınz kesnlkle duygularımı açklamştır. Asla ve asla şaşırtma ortalk karştrma anlamnda yazmadım. Yani eşimle bana ilgnç geldiği için ve belki yaşamış birileri daha vardr veya hepmz için güzel bir gelişmedir olasılığıyla paylaştm. İnanın burada akrabadan öte olduk, bir çoğumuz birbirimizi görmedik bile ama olsn benim için inanç, özveri, yardım, paylaşmak çok önemli herşeyden önce derdimiz ortak.

    basketçi abim evet nete giremiyorm yerime gerekeni yazdğn içn tşkr ederim abi saolasn.

    SN. serkan hepimzn kafası dolu, yaşadıklarmz ortada karşlklı yanlış anlamış olablrz birbirimizi. Teşekkür ediyorum anlayışınzdan dolayı. Dediğiniz gbi burası Türkiye maalesef olmadık yerden olmayck şeyler çıkablr...

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  124. turanturan5031 Mart 2011 13:48

    ,,,,YENİ TORBA YASASI YOLDAA,,,,ÇİFTÇİ BORÇLARI SİLİNİYOR
    Tarım Kredi Kooperatifleri'nden 30 Ocak 2004'ten önce üreticilerin kullandıkları krediler (yapılandırılanlar da dâhil) silinecek. Davalar duracak, mahkûmiyet kararlarının infazı ertelenecek, infazı devam edenler tahliye edilecek. Ziraat Bankası'ndan 20 Ağustos 2002'den önce kullanılan kredilere de aynı imkân sağlandı. Kooperatiflere sağlanan ödeme kolaylıkları, beş yıldan uzun vadeli kredi kullananlar için de geçerli olacak. Ayrıca, düzenlemenin yayımlandığı tarihten önce dava konusu edilmiş ve icra takibi başlatılmış alacaklar için başvuruda bulunulması halinde, davalar sonlandırılıp, icra takipleri durdurulacak. Ayrıca özel güvenlik şirketlerince sağlanan koruma ve güvenlik hizmetleri, işe başlanan gün mesai bitimine kadar valiliğe bildirilecek. Mevcut uygulamada, bir hafta önceden yazılı bildirme zorunluluğu vardı. Bu düzenleme ile şirketlerin cezai yaptırımla karşı karşıya kalmasının önüne geçiliyor. Kolluk kuvvetleri ile MİT'ten emekli olanlar özel güvenlik eğitimi alarak özel şirketlerde çalışabilecek.

    İNANMASI ÇOK GÜÇ AMA ,,ARKADAŞLAR

    BU ÇEK NE KADAR BÜYÜK BİR SUÇMUŞKİ,,,BUNCA YAPILANDIRMA,TOPLUMLA BARIŞ,,AF VS VS HİÇ BİRİNE DAHİL EDİLMİYOR

    TANER

    YanıtlaSil
  125. siz görüşmedinizmi bildiklerinizi söyleyin saklanbaç saklanbaç gibi konuşmayın

    YanıtlaSil
  126. sayın ekm2510, sizi tanıyan tanıyor, sıkıntı yok. bizde ayrımcılık bölücülük yok. kim davama hizmet ederse onlayım. işi karıştıranlar bu davadan nemalananlar diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  127. sansür uygulayanı bizde sansürleriz. gerçekler acıdır kimseye yalakalık yapmadık. hedefe kitlendik mücadeleye devam

    YanıtlaSil
  128. ARKADAŞLAR AZ ÖNCE TESK HUKUK SERVİSİ İLE GÖRÜŞTÜM. SÖYLENEN AÇIKLAMANIN DOĞRU OLDUGUDUR ANCAK İŞ HÜKÜMETTEDİR BİZE MECLİS KAPANMADAN BU İŞE EĞİLECEKLERİNE SÖZ VERDİLER DİYOR. AMA BURASI TÜRKİYE SÖZLERİ TUTARLARMI TUTMAZLARMI BİLEMİYORUZ DENİYOR.....
    ANLAYACAGINIZ NET BİŞİ YOK ARAMALARA BASTIRMALARA DEVAM ARKADAŞLAR...
    İNŞALLAH SONUÇ ALACAĞIZ....ALLAHIN İZNİZLE


    ZEKNAZ

    YanıtlaSil
  129. 67 zonguldaklı31 Mart 2011 14:11

    deneme

    YanıtlaSil
  130. SİTE NORMALE DÖNDÜ VE YORUMLAR ÇOĞALMIŞ ESKİ GÜNLERİNE DÖNMEYE BAŞLAMIŞ OLMASI VE YİNE HERKEZDEN BİR HABER ALMAK SON DERCE MUTLU OLMAMI SAĞLADI HERKEZİN CANI SAĞ BUNADA ŞÜKÜR ÖNCE SAĞLIK BUGÜN POSTA GAZETESİNDE ÇIKAN HABERİN SONUCU NE YÖNDE GELİŞİR DETAY YOK ANCAK YİNE GÜNDEME TAŞINMIŞ OLMASI BİLE UNUTULMADIĞIMIZI GÖSTERİR BU YÜZDEN BİZDE MÜCADELEYİ BIRAKMADAN USANMADAN YARIN KEŞKE DEMEMEK İÇİN İSTEMİŞ OLDUĞUMUZ HAKLI YASA CUMHURBAŞKANIN İMZASINDAN GEÇİNCEYE KADAR GEREKLİ YERLERİ ARAMAYA DEVAM HERKEZ NERELERİN ARANMASI GEREKTİĞİNİ GAYET İYİ BİLİYOR HADİ SON BİR GAYRET SAYGILARIMLA

    AKCAN

    YanıtlaSil
  131. kendiniz 1. agızdan duyarsanız daha iyi olur diye düşündüm.

    YanıtlaSil
  132. Barışçı-Mersin31 Mart 2011 14:58

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; YENİDEN TOPARLANDIĞIMIZI GÖRMEKTE VE SEVİNMEKTEYİM. UMUYOR VE DİLİYORUMKİ; ŞU SON BİR KAÇ GÜNLÜK İYİ BİR ÇALIŞMA İLE EN HAYIRLI SONUÇLARA HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  133. sayın basketçi mail iniz için tesekkur ederim siteye giremiyordum sayenizde tekrar takip etmeye basladım siteye fazla yorum yapmıyorum ama sürekli takip edip elimden geldiği kadar arama ve mail lere destek vermeye calısıyorum haklı davamızda emek ve gayretleriniz için emeği gecen tüm arkadaslarımı sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum

    YanıtlaSil
  134. sezar ın hakkı sezar a
    ekm2510 degerli büyügüm şimdiye kadar emeklerin için teşekkür ederim senin ne oldugunu bu mücadelemizdeki emeklerini biliyoruz seni sansürleyeni bizlerde sansürleriz degerli abicim

    YanıtlaSil
  135. simdide 5 nisan diyerek insanlari umitlendiriyorsunuz.bakalim 5 nisandan sonra ne bulacaksiniz.insanlarin umutlariyla oynamayin yada acikca herseyi yazin.

    YanıtlaSil
  136. madur usa senin maksadın ne kardesim aynı seyleri yazıp duruyorsun ikide bir soyleyeceğin veya bildiğin birsey varsa söyle yoksa saygılı olmasını bil burda emek veren kosusturan arkadaşlarımız var sizin gibi usa da oturup boş konusup boş yazmıyorlar lütfen çalışmaya emeğe saygılı olun

    YanıtlaSil
  137. neden her kes sizi pofpoflamak zorundami.hemen isinize gelmeyen seyler yazildiginda cirkeflesiyorsunuz anlamiyorum.bildiginiz varsa acikca yazin insanlarin umitleriyle oynamayin .olmayinca yikiliyor insanlar.evet amerika dayim keyiften gelmedim cekten dolayi geldim.ukalalik yapmayin.

    YanıtlaSil
  138. ukala olmasan kimseyi ıtham etmessin herkes kendinden sorumludur ianıp inanmamak size kalmıştır terbiyesizliğin lüzümuda yok daha iyisini yapabilecekseniz gelin yapın yapılanlarıda küçük görmeyin

    YanıtlaSil
  139. burda her kes yorum yapar bende her kes gibi fikrimi soyluyorum.ama sen ve senin gibilerin hazmi az oldugundan ve sizin gibi yalaka yazilar yazilmadiginda sinirleniyorsunuz anlamiyorum sen kimsin kim adina yaziyorsun.ben elestirimi sana degil yazana yaptim sen neden atliyorsun.seni neden ilgilendiriyor.kimin yalakaligini yapmaya gayret ediyorsun.birakin herkes sevmediginiz konulardada yazsin.biri yazsin digerleride saksakcilik yapsin bumu istedigin.

    YanıtlaSil
  140. MAĞDUR USA
    SYN CAN MERTİN YAZISINI TEKRAR KOPYALIYORUM BU YORUM SANIRIM CVP OLACAKTIR BİZ NASIL ÜMİTLE BEKLİYOR VE SABREDİYORSAK AYNI TEPKİYİ SİZDE VEREBİLİRSİNİZ İNANMAK ZORUNDA DEĞİLSİN ANCAK BEN BEKLEMİYORUM DİYEBİLİRSİN 5 İNDE OLMASSA BEN SORARIM DER GİBİ BİR YORUMLA GERMENE GEREK YOK SİZİN İYİ NİYETİNİZE GÜVENİYORUM

    AKCAN

    CAN MERT YORUMU GEREKLİ AÇIKLAMASI TEŞEKKÜR EDİYORUM


    ETRAFTA DOLAŞAN ÇEŞİTLİ SÖYLENTİLER ÜZERİNE BU YAZIYI YAZMAM GEREKTİĞİNE İNANDIĞIM İÇİN SİZLERLE BAZI DUYUMLARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM.ARKADAŞLAR BİR KAÇ AYRI KANALDAN Kİ BENİM AÇIMDAN GÜVENİLİR OLDUKLARINI SÖYLEYEBİLİRİM,ÇEK CEZALARI İLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMANIN YAPILDIĞI VE 5 NİSAN TARİHİNİ BEKLEMEMİZ GEREKTİĞİDİR.BUNUN YANINDA SÖYLENEN AYNEN ŞUDUR:5 NİSANA KADAR ÇIKMAZSA ZATEN YENİ MECLİSE BU İŞ KALIR !!!! BENİM ALDIĞIM DUYUMLAR OLUMLU YÖNDE OLMASINA RAĞMEN BU GÜNE KADAR HİÇ YAZMADIM SEBEBİDE BURASI TÜRKİYE VE AYNI GÜN İÇİNDE GÜNDEMİN BİR KAÇ KEZ DEĞİŞMESİDİR.BİZİM SÖYLEMLERİMİZLE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ YANLIŞ YÖNLENEBİLİR KORKUSUYLA ( EN BASİTİNDEN NASIL OLSA BU İŞ BİTİYOR DİYEREK UYARLAMALARINI VERMEZLER ) BU GÜNE KADAR HİÇ BİR ŞEKİLDE ( BAZI ARKADAŞLARIMIZ DIŞINDA ) ALDIĞIM DUYUMLARI ALENEN YAZMADIM.BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM BURASI TÜRKİYE VE KESİN DİYE BİR ŞEY OLAMAZ !!!!! BEN HALA HER GÜN İL BAŞKANLIKLARINI VE BAZI VEKİLLERİ TELEFONLA ARAYARAK GÖRÜŞÜYORUM,BUNUNDA EN YAKIN ŞAHİTLERİ SN.BASKETÇİ VE TANER AKC DIR.ŞU SON 5 GÜNDE LÜTFEN AMA LÜTFEN SON BİR GAYRETLE BASKILARA DEVAM EDELİM.SON GÜNLER NE OLUR DEMEYİN,BASKI KURMAMIZIN BİZE NE EKSİSİ OLABİLİR ????? LÜTFEN UNUTMAYIN BURASI TÜRKİYE VE BU GÜN ALINAN BİR KARAR ERTESİ GÜN DURUMA GÖRE DEĞİŞEBİLİYOR.BASKI KURMAMIZIN AVANTAJININDA BURDA GİZLİ OLDUĞUNA İNANIYOR,HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM.

    YanıtlaSil
  141. Muratcanturk131 Mart 2011 16:30

    arkadaşlar nekadar ümitsizsiniz bugün posta gazetesinde çeklere hapis cezası kalkacağı ile ilgili haber vardır hiç biriniz okumadınız mı?

    YanıtlaSil
  142. sen neden aramıon.telefonun yok mu .kelimelerine de dikkat et

    YanıtlaSil
  143. size dikkat edeçek ne söyledim

    YanıtlaSil
  144. usa sana çok güzel haddini bildirirdim ama burası yeri değil saksakcı senin babandır akıllı ve terbiyeli ol saygılı olmasınıda öğren

    YanıtlaSil
  145. mağdur anne31 Mart 2011 17:23

    her kezin sinileri bozuk herkez gergin bu iş uzadıkça ümitler kısalıyor bende buradaki arkadaşlara gönülden inanıyorum çünkü şu an onlar kadar aktif olup emek harcayamıyorum bu nedenle susmasııda zamanınını beklemeyiide biliyorum çünkü hem bir şey yapamayıp hemde olumsuzca insanlara tökez olmanın kimseye bi faydası yokk eger burdakiler kadar çalışamıyorsam çalışanada mani olmam çok fazla açıklama yapılamıyorsa vardır insanların bi bildiğii çoook acı çektik ama bencede artık sonu geliyor emeği geçen herkeze sonsuz teşekkür ederim saygılarrr..

    YanıtlaSil
  146. senin kumasin belli.muhatabim degilsin.sana artik yazmayacagim yazdiklarini sana iade ediyorum.

    YanıtlaSil
  147. oh be site tekrar açılmış inanın arkadaşlar burda mücadele veren arkadaşlara hasret kaldım

    USA SENDE BİŞİLER ÖREN Bİ BİLGİ AL BİRİLERİNDEN SENDE UMUT VER KARDEŞİM BURAYA 5 NİSAN YAZIYOLARSA BİLKİ BİRİLERİ İLE GÖRÜŞÜLÜYO VEDE ONLARIN KONUŞTUKLARI VERDİKLERİ BİLGİ AKTARILIYO EKM2510 NUNDA DEDİGİ GİBİ BİLGİ VERİRSİN SUÇ VERMEZSİN SUÇ ADAM BİRİLERİNDEN SEN GİTDE SİTEDEKİLERİ KANDIR ONLARA UMUT VERDİYE BARAMI VERİYO SANKİ KİMLE GÖRÜŞÜLDÜ O KİŞİNİN VERDİGİ BİLGİLERİ VERİYO HEPSİ BU BUNUDA POLEMİK HALİNE GETİRMEYE GEREK YOK SAYGILAR

    YanıtlaSil
  148. masallah masallah.superiz kurtulduk hic derdimiz kalmadi yasasin site yonetimi yasasin siteyi ovenler

    YanıtlaSil
  149. vereyim hasan bey
    2012 temmuz da yeni duzenlemeyle ceke hapis kalkacak.bende bu yuzden ulkemi terk ettim o yuzden surgun hayati yasiyorum

    YanıtlaSil
  150. usa senin bir işin gücün yok mu? git komşunun çimlerini falan kes yapacak hiç bir işin yoksa. nedir amacın buradaki insanlarla uğraşmakla? tamam birader biz öyle kendi kendimize takılıyoruz, sorun ne ? niye seni geriyor ? bak ne güzel madem amerikadasın, baseball seyret, basket seyret adamların kültürüne alış, bir şeyler yap işte. burada biz kendi kendimizi umutlandırmayı seviyoruz. bunun için senden izin almamız gerekmiyor herhalde ???

    YanıtlaSil
  151. valla ben senden daha cok isterim kalkmasini.dert sadece senin degil.neden baska fikirlere bu kadar saldiriyorsunuz anlayamadim.siz neden bana cevap veriyorsunuz.ben sadece sozu soyleyene acik soyleyin dedim yada umit vermeyin dedim.nedir sorununuz anlamiyorum.kendin cal kendin oyna modundasiniz.benimde derdim ceke hapis kalkmasidir.keyfimden burda degilim.

    YanıtlaSil
  152. en çok ihtiyacımız olan şey umut tur hele bu aşamada iyiki umut verenler yaşama ümitlendirenler var, varsın olsun çıkmasın bukadar da üzerinde durmayın dostlar, didişecek adam arıyorsak telefonlar verilmiş onlarca yüzlerce stresinizi onlarda atın birbirinizle değil güzel kardeşlerim, anlıyoruz stres tavan yapmış durumda ama bunlarda geçecek yakında

    YanıtlaSil
  153. SİTEMİZE YENİDEN KAVUŞTUK DİYE SEVİNİRKEN YİNE MİLLET BİRBİRİNE DALAŞMAYA BAŞLAMIŞ SIRF BU YÜZDEN SİTEYE GİRMİYORUM.ARKADAŞLARİMLA TELEFONLA İLETİŞİM KURUYORUM.İLAHİ ADALETİN TECELLİ ETMESİ İÇİN GEREKLİ GÖRÜŞMELERİ YAPIYORUM.HERKESİN BEKLEDİĞİ NİSAN AYINI İPLE ÇEKİYORUM.İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR.NİSANDA OLDU OLDU OLMADI NİSAN 2012

    YanıtlaSil
  154. usa kardeşim allah yardımcın olsun bir an evvel sevdiklerine kavuşmanı nasip etsin
    elbetteki senin çekte hapis kalkmasına karşı olmadıgını biliyorum şahsım adına
    ama sadece sölemek istedigim burdaki bilgiler aradıgımız vekil olsun diger yatkililer olsun bizlere verdikleri küçükte olsa bilgilerdir bizlerde burda paylaşıyoruz nisanın 5 imi dendi keşke öle olsada sende sevdiklerine kavuşsan burdaki tüm magdur arakadaşlarımız da rahat bir nefes alsalar hepimizin duası bu yöndedir

    YanıtlaSil
  155. HERKESE SAYGI VE SEVGILERIMLE YAKINDA COK GUZEL GUNLER GORECEGIZ......0606

    YanıtlaSil
  156. kimsenin kimseyle kavga ettigi yok zaten dert ortak.sadece baska fikirlerede saygili olunsun.birakin herkes istedigini soylesin icini doksun

    YanıtlaSil
  157. 0606 güzel günler diyorsa vardır bir şeyler..valla yorulduk,inşallah bir şeyler olurda rahatlarız,60 aya falan diyorlar,kardeşim insanların 1 ekmek parası alacak halleri yok,borcu 60 aya bölecekmişiz.v.s. bunlar boş,sadece idari paraya dönmesi veya tamamen kalkması kurtarır,Taahhütleri (1/3) kim ödedi,yüzde 1 geçmez,Allah sabır versin. iyi akşamlar...AASAA

    YanıtlaSil
  158. mağdur anne31 Mart 2011 20:31

    inşallah inşallah tam ümtleniyoruz oh be rahat nefes alıcaz belkide biraaz diyoruz işimize bakabiliriz diye plan kurmaya başlarken biri çıkıyoo kendiniz çalın kendiniz oynayın diyooo haydeee sil baştan ... size cevaben yazdım ama konu sizinle alakalı değil saygılar... not.. ne basketciyi ne canmerti ne tarık akcanı tanırım ama ben güveniyorum onlara... yalakalıksa yalakaalık....

    YanıtlaSil
  159. rahatlayin iste boyle devam edin

    YanıtlaSil
  160. değerli arkadaşlar tartışmaya ne gerek var madur usa arkadaşımız anlaşılan çok darlanmışbu beladan dolayı yurt dışında yaşamak belkıde aılesınden uzakta yaşamak zorunda kalmış artık inancını kaybetmış buda gayet normaldır belkı bıraz fazla sıtem etmış olsun hoş görün sabırlı olun.
    HEPİMİZ KARDEŞİZ BIRBIRLERIMIZI TANIMASAKTA AYNI KADERI PAYLAŞMAKTAYIZ
    ÜMİTLİYİZ HEMDE ÇOK ÜMİTLİYİZ BİR ŞEYLER OLACAK ALDIĞIMIZ BÜTÜN DUYUMLAR BU YÖNDEDIR
    AMA HİÇ KIMSE SOMUT BIR BILGIYE SAHİP DEYILDIR ŞİMDİYE KADAR SIR ÇIKMAMASINI VERILEN TAAHUTLERİN SÜRESININ DOLMADIĞINA BAĞLADIK VE BU DÜŞÜNCENIN DE MANTIKLI OLDUĞU KANAATINDEYIM ARTIK SÜRE DOLMUŞTUR BUNDAN SONRA BU KONUDA MAZERET KALMAMIŞTIR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİNDE BU KONUYLA İLGİLİ MUTLAKA BIR ŞEYLER OLACAĞINA İNANMAKTAYIZ ONUN İÇİN TARTIŞMAK YERINE SON ANDA NE YAPABILIRIZ KONUSUNDA FIKIR ÜRETMEMİZ DAHA MANTIKLI OLUR KANAATINDEYIM.
    POSTA GAZETESINE GELINCE YAYIN MÜDÜRÜYLE KENDIM GÖRÜŞTÜM VE DETAYLI GÖRÜŞEREK BİRAZDA SIKIŞTIRDIM VE KENDILERI BU KONUYU HER GÜN TAKİP ETMEKTEYIZ ÇALIŞMALARIN VAR OLDUĞUNU BILMESEK BU HABERI YAZMAZDIK MAKSATIMIZ SÜREKLİ GÜNDEMDE TUTMAK YALAN ÇIKACAK BIR HABERI NEDEN YAYINLAYALIMKI DEMİŞTİR MESELE BUDUR
    BENIM SİZLERE BIR ÖNERİM VAR BIR METIN HAZIRLAYALIM VE BU METINI YARIN HEP BIRLIKTE AYNI GÜN AK PARTİ GENEL MERKEZİNE FAKSLAYALIM KARAR SIZIN BU ÜÇ BEŞ KIŞININ YAPACAĞI BIR İŞ DEYIL DIKKAT ÇEKECEK KADAR OLMALIYIZ DERIM HEPİNİZE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  161. tesekkurler aydin bey yapici yazilan her seye saygi duyarim.elestiride olabilir ama saldirmadan hazmederek yapilsin.hepimizin derdi tabiki ayni.ozgurluk istiyoruz.yurt disinda olmak hic zannedildigi gibi degil.paraniz yok yasal degilsiniz ne ulkende nede yurt disinda ozgur degilsin.istedigimiz kesinlikle aynidir.bende bu yolda emek verenlere saygi duyuyorum.

    YanıtlaSil
  162. hayırlısı olsun inşallah...emir48

    YanıtlaSil
  163. 67 zonguldaklı31 Mart 2011 21:49

    HİSARCIKOĞLUNA

    Yasa koyucu 5941 sayılı çek kanunu hazırlarken sizlerinde görüşüne ihtiyaç duydu. Konuyu yakından takip ettiğinizi,gerekli önerilerinizi en kısa zamanda hazırlayacağınızı belirttiniz.
    Düşündünüz düşündünüz durnayı gözünden vurdunuz.

    ÇEKDE HAPİS CEZASI KALKARSA KİMSE ÇEKİNİ ÖDEMEZ.
    BEN OLSAM DA ÇEKİMİ ÖDEMEM DEDİNİZ.

    Sayın başkanım,siz oturduğuz koltuğun hakkını inkar edenlerdensiniz.Sizin aldığınız para size haram. Siz acaba ücret almadan o koltukta kaç gün oturursunuz. Hiçbir gün. O halde aidat adı altında ücretini benden al,makam arabanı benim paramla al,çayını çorbanı benim paramla ye, konuklarını benim paramla ağırla, havanı at, ardından BEN OLSAM DA ÇEKİMİ ÖDEMEM de.
    Sayın başkanım, aldığınız aidatlar karşılığında üyelerinize ne veriyorsunuz. Ekonomi dibe vurur bakarsınız,gecelik faizler yüzde binleri bulur bakarsınız, Çin kaliteli kalitesiz tartışılır, devlet gücünü arkasına alan işletmeleriyle gümbür gümbür kapıya dayanmış dörtte bir fiyatına pazara girmiş bakarsınız, işletmeler kira,elektrik,su,ulaşım,vergi,dolaylı vergi,ssk primi,aidat giderlerinde istikrarsız piyasa şartlarında boğulur bakarsınız. Vs vs vs
    Sayın başkanım, siz icralık olup avukat eline düştünüz mü. Çekini ödemeyen birisinin avukat elinde ayakta kalma süresi en fazla iki saat.Donuna kadar her şeyin icra ile bağlanır, leş olarak sokağa atılır, ardından CEZA EVİNDE son bulur yolculuğunuz.
    Sayın başkanım, karşılıksız çekin icra ile tahsil yoluna gidip donuna kadar al KABUL. Çeki ödemedin HAPİS KABUL. Alacaklı ya icra ya da ceza davasından birini seç se ne olur. Aslında ticaret kanununda hepsinin çözümü var. HAPİS CEZASI--- DAYATMA---.
    Sayın başkanım,mallar kaçırılıyor,işletmeler boşaltılıyor,kepeng kapatılıyor, borçlu kaçıyor, alacaklı alacağını alamıyor diyeceksiniz haklı olarak.şimdi ortak düşüncedeyiz. ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ. Başkanım şimdi görevin başlıyor. Uçmaya gerek yok,Amerika yı yeniden keşfetmeye de gerek yok. Nacizane fikrim, işin uzmanları konuyu daha iyi bilir. İşletmeleri bütün mal varlıkları ile (aktif-pasif) kayıt altına alırsınız. Risk haritasını çıkarırsınız.AHBAP-ÇAVUŞ ilişkisi ile ticari hareketleri ortadan kaldırırsınız,yapanlar sonucuna katlanır.MALI satan alacaklısının riskini bilir. Ödemeler veya taahhütler yerine getirilmedi mi, nallar kaçırıldı mı , dolandırıcılık mı var, ticari kanunları açık kapı bırakmayacak şekilde hazırlar, yanlışa meydan vermezsiniz. YAPAN sonucuna katlanır.Bu ticari faliyet her yönü ile kayıt altında olacağı için, alacaklı için teminat, devlet için vergide kontrolü sağlamaya yarar.
    Kapsamlı bir çalışma ile yapılacak düzenlemeler,sağlıklı bir işletmecilik oluşturacak,pazar güvenirliliğini artıracaktır.ilgili bakanlıkların,kurumların ve işletmelerin işgücünü VERİMLİ kullanmasını sağlayacaktır.Ekonomi kayıt altına alınmış olacak,planlamalar daha bilimsel olacak,risk haritaları çıkacak,rekabet evrak üzerinden takip edilecek,ayakları sağlam zemine basan ekonominin temel taşları yapılanmış olacaktır.


    İLGİLİLERİN DİKKATİNE

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  164. zonguldaklı-çekzede31 Mart 2011 21:54

    ÇEK MAĞDURLARINDAN


    ÜRETEMEYEN TOPLUMLAR; ÖNCE ŞEREF ve HAYSİYETLERİNİ, ARDINDAN; İSTİKBALİNİ KAYBETMEYE
    MAHKUMDUR.

    ALACAKLI NE OLACAK: Tezini savunan avukat, siyasetci, yargı mensupları, akademisyenler, sizler söylemlerinizde, icraatlarınızda samimi değilsiniz.

    Ya sizler bu ülkede yaşamıyorsunuz, ya bizler. Hepimiz bu topraklarda yaşadığımıza göre yanlış nerede. Yanlış; güçlü olanın menfaati gereği olması gereken YASAL düzenlemeleri zamanında yapmaması, bundan nemalananların ve bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetini kendisine dustur yapan çıkar gruplarnın zihinlerinin içerisindedir.

    GELİŞMİŞ ÜLKELER, hızla büyüyen dünya ekonomik dengelerine ayak uyduramayan nice dev firmalarını ayakta tutmak için seferberlik ilan ederken, BİZLER katran kazanı gibi kaynayan ülkemiz ekonomisinde, derbeder olan yatırımcımızı cezaevine atmak için binbir figuranla hazırlanmış ceza yasaları uygulamak için seferberlik ilan ediyoruz. NE TEZAT değimli. Gelişmiş ülkeler yatırımcısını finanse ederken, biz cezaevine atıyoruz. Bu yapılanlara KARGALAR bile güler.

    Hukukcular, yasa koyucular, yargı mensupları, akademisyenler rayına oturmamış ekonomik yapı içersinde, ileri vadeli çek uygulamasının bilerek ZEHİR KATILMIŞ SÜTÜ içmekle eşdeğer olduğunu bildiğiniz halde, bunun önlemini kasıtlı olarak almamakla, VİCDANLARDA VATANA ihanet etmekle eşdeğerde suçlusunuz. Nice göz nuru ile kurulmuş fabrikalar, işletmeler, sanayi entegre tesisleri bir bir çökerken hiç vicdanınız sızlamadı mı. Asıl göreviniz: yatırımcısı için risk haritaları planlayan, verimli iş gücü kaynakları oluşturan, pazar olanakları sağlayan, kısaca yatırımcısını verimli kılacak, sorunlarına sahip çıkacak, Kriz ortamında KLAVUZ, yol haritasında ÖNCÜ, teknolojik gelişmelerde REHBER olmak varken, donuna kadar icralarla soyulmuş yatırımcıyı cezaevinde çürütmek, hangi aklın unsuru.


    KİRLİ SERMAYEYE ÇANAK TUTAN SİYASETCİLER, HUKUKCULAR, YARGIÇLAR, AKADEMİSYENLER kimlere, neyin karşılığı ----- DİYET BORCUNUZ----- varda, Türk insanının beynindeki girişimcilik ruhunu kırma pahasına, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ bedel olarak veriyorsunuz. Sizler dolandırıcı ile gerçekten taşın altına elini koyup da zora giren insanları birbirinden ayıracak yasal düzenlemeyi yapamayacak kadar ACİZ insanlar mı sınız, ACİZSENİZ bizlere hükmetme gücünü kimlerden, nasıl, neyin bedeli OLARAK ALIYORSUNUZ. Yasa böyle, yasa şöyle, alacaklı ne olacak gibi uyduruk söylemlerle kimlere hizmet ettiğinizin farkında bile olamayacak kadar ACİZ ruhlu görüşlerinizi, cezaevi korkusu vererek bizlere enjekte etmeye çalışmaktan hiç mi sıkıntı duymuyorsunuz.

    Aslında sizler ACİZ değil ----CAHİL ve ZALİMSİNİZ----KUR’AN-I KERIM’in AHZAP----- Suresinin 72. Ayeti diyor ki;
    Insan -----ZALUMEN CEHULA--- yani--- INSAN ÇOK ZALIM ve ÇOK CAHILDIR.----

    Çek mağdurlarının sorununu çözmediğinizde, biriken yargılama dosyaları birgün kabak tadı verecek ve bu vebalin altında ezileceksiniz. Bilinki o dosyalar, tozlu raflardan beklediğiniz kadar rahat inip temizlenmeyecektir. SON nefesinizde boğazınıza düğümlenecek, imansız gitmenize vesile olacaktır.

    Zonguldaklı-çekzede

    YanıtlaSil
  165. Hepinize merhaba,

    Göründüğü üzere sinirler oldukça gergin, herkes ciddi bir şekilde yıpranmış, bu ağır problem ile uğraşırken öfkelenip birbirine girilince problemi 2 etmiş oluyoruz ve de sitede faydalı yorumlara yer açamıyoruz, boş yazışmalarla siteyi dolduruyoruz. Allah hepimize sabır versin, bende yurtdışındayım, bu durum memelekette olanlardan daha ağır bir durumdur.

    Ben Ayaydın61 in ortak metnine ve AASAA nın yazdıklarına da katılıyorum, içerdekiler ya da dışarıdakiler bu 60 aya bölünme usulüne göre yapılanmayla durumunu çözemez ya da çözebilenler düşük bir oranda kalacakdır. Bu global krizden kaynaklanan bir sorundur, bundan ne alacaklı, ne borçlu, ne kanun koyucu ne de devlet sorumludur ancak devlet ya da hükümet durumun çözülmesi için yol arayacak yegane merciidir. Alacaklı da mağdurdur, birçoğumuz zaten ellerinde ki çeklerin karşılıksız çıkması sebebiyle bu buruma düşmedi mi? Bende de çekler karşılıksız çıktı ancak ben hapis kararı aldırmadım, ne faydası olabilirki bana adamın hapiste geçireceği süre? Bu süreyi hapiste geçirdikten sonra ben sana borcumu ödemiş oldum demez mi? Hapis olmazsa en azından şu ya da bu kadar bir kısım alacağımı alabilirim, çalışır öder, gün olur karşıma çıkar, dünya büyük, adam bana borçlu ve mahçup.

    Dolayısıyla ortak metin kararı alınırsa bu metinde de 60 ay ya da kısıtlı tedbirler göstermelik olarak kalacağı belirtilmelidir, insanlar yine kaçış yolları arayarak ekonomiye de katkıda bulunamayacak, bunalımlar devam edecektir. Maalesef ülkemiz sürekli siyasi ya da ekonomik krizlerle bugüne gelmiştir, aramızda bir kaç kriz yaşayan çok esnaf olduğu kanaatindeyim, belki de birçoğu mal varlıklarını halihazırda satıp kısmen borçlarini ödemiş ancak elinde daha satacak birşeyi kalmamıştır. Bu adamın önce kendine, ailesine, çevresine, alacaklısına ve daha sonra da memleketine hayırı dokunacak ki verimli sonuç ortaya çıksın. Bu kriz ile birlikte patlayan çeklerin domino taşları gibi herkese etkisi olmuştur, bugün mağdur durumda olmayanlar bile etkilenmiş vaziyettedir. Buna devlette dahildir, çekini ödemeye çalışırken esnaf vergisini, SSK sını ihmal etmiş durumdadır. Şu anki vaziyetteyse devlete ve hatta tüm yurttaşlara yük durumundadır.

    Son kalan demlerde etkin ve ortak yazının hepimizin katkılarıyla ve hep birlikte yetkili organlara iletilmesi görüşündeyim.

    Saygı ve selamlarımla

    YanıtlaSil
  166. zonguldaklı-çekzede31 Mart 2011 22:26

    ARKADAŞLAR,

    SON MECLİS ZİYARETİNE GİDERKEN ÇOK İYİ HAZIRLANMALIYIZ.

    MESALA

    --SAYIN BAŞBAKAINM EŞEK ETİNDE SUÇUK YAPMAYI BECEREMEDİĞİMİZDEN SİZ GİBİ, ÇEKLERİMİZ YAZILDI.
    --GAVUR MEMLEKETİNDEN İSLAMİ KURALLARA UYGUN ET İHRAÇ EDİP SUCUK YAPAMADIĞIMIZDAN ÇEKLERİMİZ YAZILDI.
    --KOLTUĞA OTURUP, AHKAM KESEMEDİĞİMİZDEN ÇEKLERİMİZ YAZILDI.
    --ÇEKLERİMİZE TEMİNAT İÇİN ARKADAŞLAR İPOTEK VERMEDİ, SAYIN BAŞBAKANIM ÇEKLERİMİZ YAZILDI.
    --ON YILLIK BAŞARISIZLIĞINIZIN GÜNAH KEÇİSİ OLDUK.
    --DÜNÜN İŞ ADAMI, BU GÜNÜN SEFİLLERİ, YARININ MAHKUMU,,,21. YÜZYILIN BAŞARI ÖRNEĞİ OLDUK.
    --TARIM ÜLKESİ, SAYENİZDE BUĞDAY, ET, GIDA ÜRÜNLERİ İRAC EDER OLDU.
    --SAYENİZDE,,, ADALET MEKANİZMASINI ,,,SAMAN ÇUVALINA DÖNDÜ.
    --KİMLERE,,,DİYET BORCUNUZ,,,VARDA,,,AĞLAYAN GÖZ YAŞLARINI,,,SEVİNÇTEN Mİ,,,BU GÖZ YAŞLARI DEYİP,,,GÜLÜP GEÇİYORSUNUZ.
    --KAÇ ÇEK MAĞDURUNUN DAHA,,, İNTİHAR ETMESİNİ,,, EKONOMİK TERÖR,,,SUÇLUSU OLMASINI BEKLİYORSUNUZ.


    ARKADAŞLAR,

    ANKARA YA GİDERKEN BUNA BENZER HAZIRLIKLI YAZILARLA GİTMEZSEK, SAMİMİ SÖYLEYEYİM Kİ, GİTMEK İÇİN GİTMİŞ OLURUZ. .

    YanıtlaSil
  167. madur usa... samimi cekzade demek, evden dısarıya cıkamamak demek. cekzade demek eli kolu baglanmıs adlıyeye gidip bir itiraz dilekçesi verememek demek. sen yurt dısına nasıl cıktın? çıkmak için para lazım oda sende varmıs , yani senin bu sitede işin yok arkadasım. biz yurt dısana kacmak yerine son damlamıza kadar borcumuz ödemek için sattık. sen samimi deilsin

    YanıtlaSil
  168. ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR


    ARKADAŞLAR SN.PALANDÖKEN'İN AÇIKLAMALARINDAN LÜTFEN YANLIŞ ÇIKARIMLAR YAPMAYALIM.SN.PALANDÖKEN 60 AY VADEYLE ÖDEME DERKEN ÇEKİNİ ÖDEMEK İSTEYEN İÇİN BU YAPILANDIRMA YAPILACAK VE BORÇ ÖDENDİĞİNDE SİCİL AFFINA TABİ OLACAK.ŞU ANKİ UYGULAMADA ÇEKİNİZİ ÖDESENİZDE SİCİL AFFI YOK !!!!! BUDA ESNAFIN VE İŞ ADAMLARININ ALEYHİNE OLAN BİR DURUMDU.BU DURUMUN DÜZELTİLECEĞİNİ BEYAN EDERKEN ÇEKTE HAPİS CEZASININDA OLMAMASI GEREKTİĞİNİ,HÜKÜMETİNDE EKONOMİK SUÇTA EKONOMİK CEZAYI BENİMSEDİĞİNİ VE BU KAPSAMDA ÇALIŞMA YAPTIĞINI AÇIKLIYOR.ALDIĞIMIZ DUYUMLAR İNŞALLAH DOĞRU ÇIKACAK VE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HEPİMİZİN YENİ HAYATINDA YENİ BİR GÜNE MERHABA DEMESİ DİLEĞİYLE SAYGILAR SUNUYORUM.

    YanıtlaSil
  169. Değerli arkadaşlar.
    Emeği geçen tüm arkadaşlarımın sözlerine güveniyor ve halen umutlu olduğumu belirtmek istiyorum.
    Özgürlüğümüzün çok yakında olacağını düşünmekle birlikte ,özgürlüğümüzün gerçekleşmesi içinde bu son günlerin çok önemli olduğu kanısındayım.
    Tüm arkadaşlarımın geriye kalan kısa zaman içerisinde yapılması gereken eylemlere sahip çıkmasını ve katılım sağlamasını diliyorum. Emeği geçen ve geçecek olan tüm dostlara Sevgi ve saygılarımla, AYHAN

    YanıtlaSil
  170. Barışçı-Mersin31 Mart 2011 22:52

    Sayın; Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim.
    Günlerdir ve aylardır; sizleri, fakslarımızla, mesajlarımızla, mektuplarımızla ve telefonlarımızla rahatsız edip durduk. Bizler büyük çoğunluğumuz; esnaf olan, ticaretle uğraşan, Devletimize vergi veren, yanlarındaki kişilere işveren durumunda iken, muhtelif sebeplerden ve ekonomik krizlerden dolayı, ceza evine giren ve girme aşamasında olan insanlarız. Unutmayalım ki; bizler borçlarımızı ödemek için uğraşırken bu durumlara düştük. Şimdilerde ise; başarısızsan suçlusun konumundayız. Bu durumda aşağıdaki hususların; tekrar gözden geçirilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.

    1- 31.12.2008 tarihinden sonra, bilinen yasal boşluk ortada iken(3167 sayılı çek yasası bakımından) halen bugün; Yüksek Yargı tarafından emsal olacak bir karar çıkmamıştır.
    2- ÇEK CEZALARINDA; BANKALARA HER ÇEK YAPRAĞI İÇİN 600 T.L. CEZA VERİLİRKEN, BİZLERE ÇEK BEDELİ KADAR ADLİ PARA CEZASI VE CEZA ÖDENMEDİĞİNDE, HAPİS CEZASI VERİLMESİ UYGUN VE DOĞRUMUDUR? BANA GÖRE; ADİL BİR UYGULAMA OLACAKSA, BANKALARA VERİLEN PARA CEZASI BİZLEREDE VERİLEBİLİR, DAHA FAZLASI DEĞİL. BU CEZADA; İDARİ PARA CEZASI OLMALIDIR.
    3- 5941 Sayılı yeni çek yasası ile taahhüt verilerek; geçici bir özgürlük kazanılmıştır ama, zaten her şeyini kaybetmiş olan bu insanlar, ellerinde olmayan imkanlardan dolayı, taahhütlerini yerine getiremeyerek, yeniden cezaevlerine döneceklerdir.
    4- Belki Sayın Yetkililerimiz bilmiyorlar ama; birçok Asliye Ceza Mahkemelerimiz farklı farklı kararlar vermekteler, (verilen taahhütleri, samimi bulmadıklarından kabul etmeme gibi, 5941 Sayılı yeni çek yasasının; lehe olan hükümlerini uygulamamak gibi…)

    Sayın; Başbakanım, Bakanlarım, Milletvekillerim. Bizim durumumuzda olan; binlerce insan mağdur durumdadır. T.B.M.M.’de bulunan Sayın Milletvekillerimiz, bu durumlarımıza bir çare bulmalıdırlar diye düşünmekteyim. Bilineceği üzere; çek cezaları yüzünden şimdiye kadar bir çok iş adamı intihar etmiştir. Çek cezalarından dolayı hapis cezasının kaldırılması için daha kaç kişinin intihar etmesi gerekmektedir? Allah’ın izni ve sizlerin katkılarıyla; T.B.M.M. tatile girmeden, seçimlerden evvel umuyor ve diliyorum ki, artık; karşılıksız çekten dolayı, hapis cezası tamamen kaldırılmış olur. Yani; ekonominin dengesi bozulacak diye, binlerce insan cezaevine mi girsin? Neden denetimli serbestlik veya erteleme, neden olmasın neden? Kaldı ki; cezaevine gönderdiğimiz insan nasıl borcunu ödeyebilir ki? Bizler; haklı olduğumuz davamızda, şu seçim arifesinde gerçekten vicdanlara sesleniyoruz vicdanlara. Bilmem ki; başkaca ne demeliyiz. Umuyor ve diliyoruz ki; güçlünün yanında değil, haklı ve mazlum olanın yanında yer alacak ve onların gönlünü kazanmış olacaksınınız. Allah aşkına; tüm akıl ve vicdanınızla düşünün. Gerçekten; bizler haksız isek ve bizleri haksız olarak görüyorsanız, T.B.M.M.’nin vereceği karara razıyız. Umuyor ve diliyoruz ki; vereceğiniz kararda adil ve adaletli olursunuz. Zaten birçoğumuz; işimizi, ekonomik gücümüzü, maddi ve manevi birçok değerlerimizi yitirmiş insanlarız. Hiç değilse bundan böyle; sadece ve sadece özgürlüklerimizi verin bizlere. En azından; geçmişe dönük olarak, bir kereye mahsus adli para cezalarına af verilmeli. Sayın; Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize, en derin saygılarımla. 21.03.2011.

    YanıtlaSil
  171. zonguldaklı-çekzede31 Mart 2011 23:00

    arkadaşlar,

    eleştiri dozunu ağır bulanlar, içerisinde bulunduğum ortamın çaresizliğine

    YanıtlaSil
  172. Barışçı-Mersin31 Mart 2011 23:02

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SAYIN BAŞBAKANIM. BAKANLARIM, MİLLETVEKİLLERİM DİYE BAŞLAYAN 21.03.2011 TARİHLİ YAZIMI; İKİ HAFTADIR, MAİL; FAKS VE MEKTUPLAR OLARAK GEREKLİ YERLERE GÖNDERİP, HAKLI DAVAMIZI GÜNDEMDE TUTMAYA ÇALIŞMAKTAYIM. AYRICA; YİNE, İKİ HAFTADIR TELEFON GÖRÜŞMELERİMEDE ARALIKSIZ DEVAM ETTİM. BU TÜR EYLEMLERİMİ; 05.NİSAN.2011 TARİHİNE KADARDA DEVAM ETTİRECEĞİM. ELBETTEKİ BİLİYORUMKİ; BENİM GİBİ, HAKLI DAVAMIZA GÖNÜL VERMİŞ BİRÇOK ARKADAŞIMDA, BUNA BENZER ETKİNLİKLER VE EYLEMLER YAPMAKTADIRLAR. ALLAH'IN İZNİ; ÇOK DEĞERLİ ÇALIŞMA VE KATILIMLARINIZLA, UMUYOR VE DİLİYORUMKİ, ÖZGÜR GÜNLERİMİZ GELMEK ÜZEREDİR. HAKLI DAVAMIZDA TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  173. 1635 yaptıgın bu yorum hiçte yakışmamış yazık ne alaka kardeşim

    adam bu site tüm çek magdurlarının dır herkez burda uslubunu bozmadan

    yazısını yazar hiç kimse hiçkimseyi senin bu sitede işin yok deyipde dışarlayamaz

    YanıtlaSil
  174. SN.MUSA,

    BURADA YORUM YAPARKEN DELİKANLI GİBİ İSİM VERECEKSİN.AMA SEN VERMEK İSTEMİYORSAN BEN SÖYLİYEYİM SANA:

    BU SİTEYE ÜMİT VEREN KİŞİ BENİM .ADIM BASKETÇİ.SAPINA KADAR DEDİĞİMİN ARKASINDAYIM.5 NİSAN DEDİM ,5 NİSAN DİYORUM.KAHİN MUSA DEĞİLİM.SEN ORDA USALAR'DA BİTARAFINI GÜNEŞLERKEN BEN ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI KONTÖRLERE VERİYORUM.ORAYA TELEFON BURAYA TELEFON.BANA SORDUNMU BUGÜN NE YEDİN BASKETÇİ? DİYE.KİM KİME YALAKALIK YAPACAK.?NİYE YAPACAK?.SEN BENİM BURDAN NEMALANDIĞIMI ,İNSANLARI BOŞYERE UMUTLANDIRARAK BİR AMAÇ PEŞİNDE OLDUĞUMUMU DÜŞÜNÜYORSUN.?YAZIKLAR OLSUN SANA.GAVUR PARASIYLA 5 PARA ETMEZMİŞSİN.UTANMADAN BUNLARI SÖYLÜYORSUN.BİRAZ AKLIN OLSA "YAA BU ADAM BU KADAR YAZIYOR ÇİZİYOR,ENAZINDAN KENDİ İÇİN BİRŞEYLER YAPIYOR,DOĞAL OLARAK YAPTIKLARININ HERKESE FAYDASI VAR.NİYE BOŞYERE UMUT VERSİNKİ "DERDİN.CANMERT VE TNR AKC ARKADAŞIMIZLA BÜTÜN BİR GÜN BOYUNCA NE YAPTIĞIMIZ KONUSUNDA BİR FİKRİN VSRMI.?NASIL OLSUNKİ?HABİRE AT.SİTEYİ SENİN İÇİN AÇTIK.

    Bİ DERDİN VARSA BEN BURDAYIM.
    TELFON DA EDERİM .HİÇ DERT ETME.
    AMA BELDEN AŞAĞI VURMA.
    BU İNSANLAR BU GARABETLİKTEN KURTULMAK İSTİYOR.
    BİZDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ.
    AMA SEN BÖYLE TATMİN OLUYORSAN DEVAM ET KARDEŞİM.

    BİLGİN OLSUN, BELKİ ÖNCEKİ YORUMLARI OKUMAZSIN DİYE,AYNI YORUMU GİRİŞEDE ATIYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  175. SN.M.USA,

    BURADA YORUM YAPARKEN DELİKANLI GİBİ İSİM VERECEKSİN.AMA SEN VERMEK İSTEMİYORSAN BEN SÖYLİYEYİM SANA:

    BU SİTEYE ÜMİT VEREN KİŞİ BENİM .ADIM BASKETÇİ.SAPINA KADAR DEDİĞİMİN ARKASINDAYIM.5 NİSAN DEDİM ,5 NİSAN DİYORUM.KAHİN MUSA DEĞİLİM.SEN ORDA USALAR'DA BİTARAFINI GÜNEŞLERKEN BEN ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI KONTÖRLERE VERİYORUM.ORAYA TELEFON BURAYA TELEFON.BANA SORDUNMU BUGÜN NE YEDİN BASKETÇİ? DİYE.KİM KİME YALAKALIK YAPACAK.?NİYE YAPACAK?.SEN BENİM BURDAN NEMALANDIĞIMI ,İNSANLARI BOŞYERE UMUTLANDIRARAK BİR AMAÇ PEŞİNDE OLDUĞUMUMU DÜŞÜNÜYORSUN.?YAZIKLAR OLSUN SANA.GAVUR PARASIYLA 5 PARA ETMEZMİŞSİN.UTANMADAN BUNLARI SÖYLÜYORSUN.BİRAZ AKLIN OLSA "YAA BU ADAM BU KADAR YAZIYOR ÇİZİYOR,ENAZINDAN KENDİ İÇİN BİRŞEYLER YAPIYOR,DOĞAL OLARAK YAPTIKLARININ HERKESE FAYDASI VAR.NİYE BOŞYERE UMUT VERSİNKİ "DERDİN.CANMERT VE TNR AKC ARKADAŞIMIZLA BÜTÜN BİR GÜN BOYUNCA NE YAPTIĞIMIZ KONUSUNDA BİR FİKRİN VSRMI.?NASIL OLSUNKİ?HABİRE AT.SİTEYİ SENİN İÇİN AÇTIK.

    Bİ DERDİN VARSA BEN BURDAYIM.
    TELFON DA EDERİM .HİÇ DERT ETME.
    AMA BELDEN AŞAĞI VURMA.
    BU İNSANLAR BU GARABETLİKTEN KURTULMAK İSTİYOR.
    BİZDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ.
    AMA SEN BÖYLE TATMİN OLUYORSAN DEVAM ET KARDEŞİM.

    BİLGİN OLSUN, BELKİ ÖNCEKİ YORUMLARI OKUMAZSIN DİYE,AYNI YORUMU GİRİŞEDE ATIYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  176. hasan uslubu bozan sensın. adamın butun yorumların oku. ondan sonra benım yorumu yanıtla . bedavadan yazma uslubu bozma

    YanıtlaSil
  177. gercek madur hasan bey yurt dısında olmaz. gercek madurdur. bu adam düpe düz kolpacinoluk yapmış. bu adamlar yuzunden bız maduruz. ceklerini bilerek ödemediler. şimdide yurt dısında yorum yapıyorlar yazıkkkkk. bırde bu adamları savunuyorsunuzzz

    YanıtlaSil
  178. zonguldaklı-çekzede31 Mart 2011 23:42

    arkadaşlar,

    salı günü için, mecliste bizleri temsilen gitmeyi düşünen arkadaşlar var. yoğunluğumuzu son çırpınışlara harcayalım. kişisel tartışmalar, bizlere haklı da olsak zaman kaybettirir.

    YanıtlaSil
  179. SN BASKETÇİ LÜTFEN SİZİN ÇALIŞMALARINIZI SİZN MÜCADELENİZİ BİZLER İÇİN YAPTIKLARINIZI BİZLER ÇOK İYİ BİLİYORUZ HERŞEYDEN ÖNCE ALLAH BİLİYOR HİÇ SIKMAYIN CANINIZI KİMSEYE BİŞEY İZAH ETMEK İSPATLAMAK DURUMUNDA DİĞİLSİNİZ ..İYİKİ VARSINIZ

    YanıtlaSil
  180. SEVGİLİ ARKADAŞLAR,

    ÖNCELİKLE CÜNEYT BEYE SİTENİN TEKRAR NORMALE DÖNMESİ İÇİN GÖSTERDİĞİ ÇABADAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

    HEPİNİZİ ÖZLEMİŞİZ.

    İYİ Kİ VARSINIZ,

    HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ.

    ARKADAŞLAR SİZLERDEN TEK RİCAM ARTIK YÜZDÜK YÜZDÜK SONUNA GELDİK,

    BURDA KIRICI ,SALDIRI AMAÇLI ,YADA AK DEDİĞİMİZİ KARA ŞEKLİNDE YORUMLAMAKTAN KAÇINMANIZ.

    BAZI ARKADAŞLAR BENİM 5 NİSAN HEDEFİMDEN ZİYADESİ İLE RAHATSIZ OLMUŞ.BANA ÜSTÜ KAPALI SALDIRDIKLARINI GÖRÜYORUM.ÜZÜLEREK OKUYORUM.

    ŞUNU ÇOK NET İFADE EDEYİM .BİZ ,SN.CANMERT,SN.TNR.KCN, ASLA VE ASLA ALTI BOŞ BİR HABERİ BURAYA LANSE ETMEDİK.GÜNLERCE SÜRDÜRÜLEN KONUŞMALAR ,GÖRÜŞMELER ,TEYİDLER SONUCU BURAYA BİR TARİH YAZDIK.BU TARİH BİZİM BİR TAKIM HABERLERİ SÜZEREK VE BU TARİHİ DOĞRLUYAN DUYUMLAR SONUCU YAZDIK.

    EVET HALA ARKASINDAYIM.

    BU SORUMLULUĞU TAŞIYACAK KÜLTÜR VE BİLİNCE SAHİBİM.

    UMUT TACİRLİĞİ YAPMAYA HİÇ İHTİYACIM YOK.

    BAZILARI GİBİ ORTAYA BOMBA ATIP GERİ ÇEKİLMEM.ÇEKİLMEDİMDE..

    AMA NE DEDİK?

    BURASI TÜRKİYE ....HERAN HERŞEY OLABİLİR.



    BİRDE BİRŞEY SORACAĞIM?

    ACABA KÖTÜ NİYETLİ BİR HABER VERMEMİN BANA NE GİBİ BİR GETİRİSİ OLABİLİR?

    GÜNLERDİR DÜŞÜNÜYORUM ,CEVABI BULAMIYORUM.

    HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLARKEN OLUMLU VE YAPICI YORUM VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  181. sayın 1635 yurt dışındada gerçek magdurlar var. birisine eleştiri yazarken lütfen çogul eki kullanmayın. bende yurt dışındayım ve üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. saygılarımla
    ahmet aydogan

    YanıtlaSil
  182. AHMET KARDES SAMIMI OLANLARA SAYGIMIZ SONSUZ. COĞUL KULLANIRKEN SAMIMI OLMAYANLARI KAST EDIYORUM. BILEREK CEKINI ÖDEMEYİP YUR DISINA KACANLARI KAST EDIYORUM. SAYGILAR

    YanıtlaSil
  183. Sayın basketçi sen ve toplasan bir elin parmağını geçmeyen özden mücadele eden kardeşler siz doğruyu her zaman aktardınız tabiki yanılgılar olabilir şahsım adına ALLAH razı olsun .

    YanıtlaSil
  184. SN.BASKETÇİ, SN.CANMERT, SN.TNR.KCN ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN, EMEKLERİNİZ KAT KAT KARŞILIĞINI BULSUN.
    SAYGILAR

    YanıtlaSil
  185. GİDENE DUR DİYEMEM BİRLEŞMEK EYLEMDE BULUNMAK ÇOK GÜZEL BİR OLAY FAKAT ANKARA METRİS VE SON OLARAK TAKSİMDE YAPILANI GÖRDÜK VEDE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK ANCAK MECLİSE GİDEREK PANKART AÇMAK SUCUK SALAM MESELESİNE GİRMEK ÇILGINLIK BU DEMEK DEĞİLDİR GEÇMİŞTE YAPTIKLARINI DESTEKLİYORUM CHP DAHA KAYSERİ DOSYASINI BİTİREMEDİ BİZ NEYİ İSPATLIYCAZ MECLİSE GİDİP SORUNLARIMIZI ANLATMAK İÇİN TOPLANMAYA GEREK YOK DİLEYEN DİLEDİĞİ ARKADAŞIYLA EŞİYLE DOSTUYLA ZİYARET EDER SORUNLARIMIZI TEKRAR ANLATMAYA ÇALIŞIR BU KADAR ZAMAN DARALMIŞKEN İMKANLAR DAHİLİNDE ARAMALARA HIZ VERELİM CEBİMDE KONTÖR PARASI YOK DİYEN ARKADAŞLAR VAR ARANMAM VAR DİYENLER BİRDE ANKARAYA GELECEK HEMDE MECLİS ÖNÜNE İNANIYORMUSUNUZ LÜTFEN BIRAKIN BU ÇILGINLIĞI ŞU AN HERKEZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPSIN YIKICI OLMASIN YETER

    AKCAN

    YanıtlaSil
  186. Bu hukuksuzluğun bitmesi için çaba gösteren her kim olursa olsun eleştirilmeyi değil saygı gösterilmeyi hak ettiğini düşünüyorum.Basketçi abime sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  187. TEŞEKKÜR EDERİM .

    UMARIM SİZLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAM .BURDA İLK YIKILAN BEN OLURUM.AMA İNANIN BİR AN BİLE OLSUN BUNU DİLE GETİRMEDİM.OLUMSUZLUĞU AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇİRMEDİM.

    HEPİMİZ ÖZGÜRLÜĞE ELİMİZİ UZATMIŞ BEKLİYORUZ.

    NERDE YANLIŞ YAPTIKKİ BUNU HAKKETTİK DİYELİM?

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  188. ARKADAŞLAR ÖNEMLİ OLAN BİR KAÇ KİŞİ BULUNDUĞU BÖLGEDE BİR ARAYA GELEREK ORTAK OLAN BU MÜCADELEYE DESTEK VERMEK ANTALYA İZMİR RİZE V.S BU YASADAN YANMIŞ KİŞİLERLE BİRLEŞİN EN AZINDAN İLİNİZİN İLÇENİZİN AKP BÜROLARINI ZİYARET EDİN YADA ARAYIN BİZ BİR YERİ ARARKEN YADA GİDERKEN KİMSEYE SORMUYORUZ YAPIYORUZ SON GÜNLER DEĞERLENDİRİN SONUÇTA BİZE MADALYA VERİLMEYECEK HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN HEP BERABER GÜLELİM

    AKCAN

    YanıtlaSil
  189. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,

    BİZLER BİR AİLEYİZ ,NE YAPTIYSAK HEP BERABER OMUZ OMUZA YAPTIK.KATKISI EMEĞİ OLAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  190. SN.USA

    SEVGİLİ ARKADAŞIM EMİNİMKİ SENDE MAĞDURSUN AMA BURDAKİ İNSANLAR KADAR DEĞİLSİN.EN AZINDAN SİZ DIŞARDA DOLAŞABİLİYORSUNUZ.BİZLER BİR KAÇ ARKADAŞ SABAHTAN AKŞAMA KADAR ELİMİZDEN TELEFON DÜŞMEDEN UĞRAŞ VERİYORUZ.LÜTFEN BÜTÜN İYİ NİYETİMİZLE YAPTIĞIMIZ MÜCADELEMİZE KÖSTEK OLACAĞINIZA DESTEK OLUN !!!! BİZLER ARANMAMIZ OLMASINA RAĞMEN BİRBİRİMİZE OLAN DESTEĞİMİZİ SONUNA KADAR GÖTÜREN İNSANLARIZ VE BUNUDA BİR BİRİMİZE İSPAT ETMİŞİZDİR.BU GÜN DAHİL OLMAK ÜZERE BENİM VE SN.BASKETÇİNİN KİMLERİ ARADIĞINI VE NE ZORLUKLARDA MÜCADELE ETTİĞİMİZİ BİLMEDEN LÜTFEN ELEŞTİRMEYİN.YÜZBİNLERCE MAĞDURUZ DİYORUZ AMA NE İŞSE HALA VEKİLLERİ ARAYAN SADECE TOPLASANIZ BİR ELİN PARMAKLARINI GEÇMİYOR.SİZE TEK SORUM BU ELİN PARMAKLARINDAN 1 TANESİDE SİZMİSİNİZKİ BİZLERİ ELEŞTİRİYOR VE UĞRAŞIMIZI KÜÇÜMSÜYOR HATTA DALGA GEÇİYORSUNUZ ??? KUSURA BAKMAYIN BEN SİZE MAĞDUR DEĞİLSİNİZ DEMİYORUM AMA EMEĞE SAYGINIZ OLMADIĞINI AÇIKÇA SÖYLÜYORUM.BU ARADA BU İŞ 5 NİSANDA BİTMEYİNCE BİZLERİN NE GİBİ BİR ÇIKARI OLACAĞINIDA SÖYLERSENİZ İNANIN BİZLERDE SİZİN SAYENİZDE ÖĞRENMİŞ OLURUZ.BEN BU SİTENİN EN ESKİLERİNDEN BİRİ OLARAK SORUYORUM SİZE,'' BUNCA YILDIR BİR TEK MAĞDURDAN BEN VEYA SN.BASKETÇİ KONTÖR DAHİL OLMAK ÜZERE EN UFACIK NE MADDİ İSTEĞİ OLMUŞKİ BİZLERE BU İTHAMDA BULUNDUNUZ ??? '' AMA MERAK ETMEYİN BİZLER YİNE YILMADAN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ VE SİZİN GİBİLERE BU İŞ BİTENE KADAR KULAĞIMIZI TIKAYACAĞIZ.SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  191. Devrim Deniz1 Nisan 2011 00:48

    2 defa yorum yazdım birtürlü göndermeyi beceremedim hotmail sayfanıza gönderdim benim adıma yoruma gönderirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  192. BİRBİRİMİZE SAYGIMIZ OLDUĞU SÜRECE HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYIZ.

    HEPİMİZ AYNI SORUNLA UĞRAŞIYORUZ.BAŞKA NEGİBİ BİR AMACIMIZ OLABİLİRKİ?

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  193. canmert hep diyorsunuzki bir kaç arkadaş bir araya geldik şunu yaptık bunu yaptık peki bu işler hep bir kaç arkadaş sayesindemi oldu sadece sizler 3-5 kişimi bu sorunu buraya çözülebilir duruma getirdiniz neden sizler bencilsiniz neden geri planda çalışan insanların size kapı açıp aradığınız insanları sizleri muhatap saydığına inanmıyorsunuz yanlış yapıyorsunuz geri planda sizlere yol açanları işin içine katıp teşekkür edip yola öyle devam etmelisiniz bence...emir48

    YanıtlaSil
  194. SN.EMİR48,

    NİYE LAFI İSTEDİĞİNİZ TARAFTAN ANLAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.CANMERT SİZE ÖYLE BİRŞEY DEMİYORKİ.BİZ KENDİ YAPTIKLARIMIZDAN SORUMLUYUZ ,BİRŞEYLER YAPMAYA ÇABALIYORUZ.AMA KÖSTEK OLUNCA BİZDE EŞEK DEĞİLİZ YA SESİMİZİ ÇIKARIYORUZ.AYRICA BİZ BURDA BÜYÜK İŞLER YAPTIKDA DEMİYORUZ.ELEŞTİRİLERİN BOYUTU FARKLI OLUNCA DOĞAL OLARAK AÇIKLAMA YAPIYORUZ.SİZDE 3-5 KİŞİ BİR ARAYA GELİN BİR ŞEYLER YAPIN.BİZLERE DUYUM GETİRİN.MESELA SİZDE BURAYA 6 NİSAN DİYEBİLİRSİNİZ.

    OKADAR YAZDIK ÇİZDİK DEMEKKİ ANLATAMAMIŞIZ.YAZIK.İNSAN HAKKATEN ÜZÜLÜYOR..ŞURDA SONA GELMİŞİZ UĞRAŞTIĞINIZ KONUYA BAKIN.

    NE DİYEYİM.

    ÖZÜR DİLERİZ SN.EMİR48 ,ARKADAŞIM ADINADA...

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  195. arkadaşlar hepinize iyi geceler ailenizle özgür ve mutlu günler dilerim...emir48

    YanıtlaSil
  196. ben canmert arkadaşıma cevap yazdım sen neden onun adına cevap yazıyorsun onu anlamadım burada konunun muhatabı var iki kişi konuşuyor ise...emir48

    YanıtlaSil
  197. SİZEDE BU YAKIŞIR SN.EMİR48.GERİLİME GEREK YOK.ŞUNU BAŞINDAN SÖYLESEN NEOLUR DİMİ?

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil