Çek Cezalarında Son Durum

Geçtiğimiz Haftalarda TBMM ziyaretinde bulunuldu, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile kısa bir görüşme yapıldı, Anayasa Mahkemesinden randevu talep edildi ve arkadaşlarımız Anayasa Mahkemesine gittiler, Abdi İpekçi Parkında Anayasa Mahkemesine hitaben imzaya açtığımız dilekçeleri teslim ettiler ve Çek Kanunu'na bakan rapörtörde dahil olmak üzere tetkik hakimleriyle görüşme yaptılar.

Son günlerde çek yasası ile ilgili konuya vakıf ve etkili kişiler ilede görüşmeler yapıldı.

Çek cezalarında son durum ve yapmamız gerekenler aşağı yukarı bellidir.

1-Çek cezalarında iyileştirme yapılması için Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan ve bağlı kuruluşlarınca bir çalışma yapılmaktadır, düzenleme biter bitmez TBMM'ne gelecek, Arkadaşlarımız Sadullah Ergin ile yaptıkları görüşmede, bakan kendilerine "önümüzdeki günlerde meclise gelecek bir yasal düzenlemeden" bahsetmiştir, ve yine bir diğer bakan Çek yasasıyla ilgili bir düzenleme yapılması talimatının Başbakan tarafından, Ali Babacan'a verildiğini söylemiştir.



2-Anayasa Mahkemesinde yapılan görüşmede ise 5941 sayılı çek kanunu'na ilişkin kararın hazır olduğunu ve şekillendiğini sadece yüksek mahkemenin toplantı yapmasının beklendiği ifade edilmiştir. kararın ne yönde olduğu konusunda bilgi vermemekle birlikte iyi olduğu konusunu ima ile hissettirmişlerdir.

3-Önümüzdeki günlerde ise bizzat Ak Parti milletvekilleri tarafından çek cezaları ve yaşanan sıkıntılar nedeniyle bazı önergeler verilebilir bu konuda bazı etkin Ak Partili milletvekillerin çalışmaları var.

4-İşbirliği amacıyla komite kurulması konusunda fikir birliğimiz var bu yönde arkadaşlarımız çalışıyor toplantı yapıyorlar.

5-Bu arada taahhüt süresi dolmuş ve dolacak arkadaşlarımız mutlaka uyarlama yargılamalarını vermeliler, dilekçe örnekleri sitede var, uyarlama dilekçeleri red edilirse bu karara mutlaka itiraz etmeliler ve itirazlarda mutlaka yeni yasada uyarlama yargılamalarının itirazının ne şekilde olduğu belirtilmediğinden CMK hükümlerine göre mahkeme kararlarının temyize tabi olması gerektiği belirtilmelidir.

6-Yargıtaya ilişkin mektup ve fax işlemlerini yapmalıyız, fakat en son içtihattanda anlaşılacağı üzere yeni çek yasasındaki uygulamalar ve çelişkileri Yargıtay yerel mahkemelerinin üzerine atmakta ve yerel mahkemelerdeki genel temayyül ve uygulamalar ışığında bir içtihat vereceğidir, Yargıtay topu yerel mahkemelere atmaktadır ve uzun bir süre açıklayıcı bir içtihat çıkarması zor gibi, en son vadesinden önce yazılmış çekle ilgili içtihatı gördük, değerlendirmeyi yerel mahkemeye bırakmış, yargıtay konusundaki tespitler benim şahsi görüşümdür, Sonuç itibariyle Yargıtayı'da boş bırakmamak gerekir.

Bu aşamada Ali Babacan boş bırakmayacağımız isim haline geldi yoğun bir şekilde arayıp randevu talep etmeliyiz.

Sadullah Ergin yoğun bir şekilde aranmalı.

Anayasa mahkemesi'ne yapılacak bir telkin (seçim sonrası karar alınması) kararın açıklanmasını geciktirebilir, yoğun bir şekilde aramalıyız

Yargıtaya mektupları göndermeye devam ediyoruz.


Ali Babacan Makam: 0(312)2047400Burada Başka bir birime yönlendirme oluyor, fakat biz makamı aramalıyız rahatsız olsunlar.



Sadullah ERGİN Makam : 0(312)4194670 - (312)4194669


Anayasa Mahkemesi Makam: 0(312) 4637313


ALİ BABACAN, SADULLAH ERGİN, ANAYASA MAHKEMESİ, YARGITAY


Sadece Yargıtaya yoğunlaşmak ve oradan bir karar beklemek hatadır, benim düşüncem bu, sadece Yargıtay diye bir hedef gösterip vebal taşıyamayız, bu yazımada bir önceki yazımızda olduğu gibi tepki koyan eleştiri yapan mutlaka olacak, fakat sitede hakaretlere varan yazılar yazıp kendilerini kanıtlamaya çalışmaları yerine telefonum herkeste var arayıp ne söyleyeceklerse bana söylesinler ne şekilde ararlarsa o şekildede cevap alacaklarından emin olsunlar, ve siteyi tartışmaya sokup hedeften şaşırtmasınlar.

Saygılar

1.948 yorum:

  1. SAMİ KAL MSN DE TELEFONDA ERKEKLİK OLMAZ ARKADAŞIM YAŞTAN SENDEN EPEYCEDE BÜYÜĞÜM SALLAMA İSİM SENİN GİBİLERE YAKIŞIR HADDİNİ AŞMA BUYUR GEL ADRESİM YAZILI ERİŞ İNŞAAT MERKEZİNDE HERZAMAN BEKLERİM GEL ÇAYIMI İÇ VE SALLAMA İSİMMİ DEĞİLMİ GÖZÜNLE GÖR BOŞ BOŞ DA BURDA KELAM YAZMA.

    HASAN DENİLEN ARKADAŞ.

    BİZİM AİLE ŞİKETİ OLDUĞU İÇİN 7 ŞİRKETTE OLUŞMAKTA VE TOPLAMDA 437 YAPRAK ÇEKİMİZ YAZILDI KAÇMADIK DİMDİK DURDUK ŞÜKÜR YAPMIŞ OLDUĞUMUZ YATIRIMLARIMIZI SATARAK VE BORÇLATRA KARŞILIK FİRMALARIN İNŞAAT MÜTAİTLİĞİNİ ALARAK ÖDEDİK ÖDEŞTİK.

    ANKARA YOLUNU AŞINDIRMAYA GELİNCE BEN KRİZ DÖNEMİNDE IRAKTAYDIM MERAKLI ARKADAŞIM VE HER HAFTA 2 KEZ MAHKEMELERE KATILMAK İÇİN ANKARAYA GELİYORDUM.

    VERDİĞİM ADRESE GELİNCE ANKARADAKİ YERİMİN ADRESİ VE 1 AY ADAR BURDAYIM

    BURDA BANA YAZAN DENSİZ HATİSİZ VE YALAKA TAİFASINA ACIK DAVETİYEDİR BUYRUN ÇAYIMI İÇİN VE BANA YAZDIĞIM ŞEYLERİN AKSİNİ İSPAT EDİN KİM OLURSANIZ OLUN VE YAŞINIZ KAÇ OLURSA OLSUN ELLERİNİZDEN ÖPECEĞİM.

    BUKADAR VİCDANSIZ VE MERHAMETSİZCE MAZLUMUN ÜZERİNDE REKLAM SİYASET YAPAN YEZİTTİR.

    HASAN KARDEŞ YAŞIN KAÇ BİLMEM AMA BORÇ KAÇMAYLA YATMAYLA BİRİLERİNDEN MEDED UMMAYLA ÖDENMEZ BU LAFINDA SANA DİYER KARDEŞLERİM BENİ YANLIŞ ANLAMASIN.

    ŞİMDİ SAMİ KAL VEZİR 38 HASAN VE DİYER BİR KAÇ DENSİZ! SİZ BURDA RAHMİ OFLU OĞLUNA YALAKALIK YAPANA KADAR VE BANA LAF YETİŞTİRENE KADAR BORCUNUZU NASIL ÖDERSİNİZ ONA KAFAYI YORUN.

    ABDULKADİR ERİS

    YanıtlaSil
  2. herkese günaydın 176 sen yalakasın ben ne diyorsam dogrudur kimsenin avukatı da değilim sen ilk önce kimin yalakası oldugunu belirt

    ondan sonra yorum yaz gerçekleri herkesbiliyor
    burdaherkes kimin ne oldugunu biliyor beni tanıyan tanıyor sen kendi işine bak 437 tane çeki ödemişsin nasıl ödedin çok merak ettim

    YanıtlaSil
  3. Bazi amaçlar o kadar degerlidir ki, o yolda maglup olmak bile zafer sayilir.

    Yapılmış küçük işler,planlanmış büyük işlerden çok daha iyidir. -PETER MARSHALL

    Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. -W.Lippmann

    Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa ,bugün yeterli değilsiniz demektir. -Earle Wilson

    Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar. -Goethe

    Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız. -Thomas Browne

    Adaletin hakim oldugu yerde silahin yeri yoktur. -Amyot-

    Kuvvete dayanmayan adelet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. -Pascal-

    Iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktir. -Victor Hugo-

    Beraber aglamaktaki tatlilik kadar hiçbirsey kalpleri birbirine baglayamaz. -Rousseau 

    Yusuf Has Hacip: zulüm yanan ateş gibidir, yaklaşanı yakar;Kanun ise su gibidir, akarsa nimet yetiştirir. 

    Cenab Şahabettin: yüksek tepelerde hem yılana, hem kuşa rastlanır; birisi sürünerek, öteki uçarak yükselmiştir.

    Bois: ümidini kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur. 

    Konfüçyüs: ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. 

    Behçet Necatigil: ya ümit sizsiniz, ya ümitsizsiniz. 

    Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır. HZ. MUHAMMED

    Adaletin gecikmesi adaletsizliktir.W. S. LANDOR

    Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.AMYOT

    Adaletsizliği işleyen, çekenden daha sefildir.EFLATUN

    Bir saat adaletle hükmetmek, bir sene ibadet etmekten daha hayırlıdır. HZ. MUHAMMED

    Hukukun kuvvetinin azaldığı yerde, kuvvetlinin hukuku geçerli olmaya başlar. MAURICE DUEVERGER

    ATATÜRK DİYOR Kİ;
    Herşey kanun yapmaktan ibaret değildir. Aksine herşey o kanunları uygulamak ve uygulattırmaktan ibarettir. Uygulayan, yerine getiren, daima karar verenden daha kuvvetlidir. ( 1920 ) 

    YanıtlaSil
  4. bu ülkedeki çek mağdurlarının sıkıntılarını dertlerini üzüntülerini bilipte onlardan menfaat sağlamaya çalışan onların duygularını sömürüp rant sağlamaya çalışan onları çıkarları için kullanmaya çalışan her kim varsa yüce rabbim onları mağdurların çektiği sıkıntının bin katını versin içecek su nefes alacak hava yatacak toprak bulamasınlar

    YanıtlaSil
  5. ŞİMDİ BEN ORADA BULUNAN ARKADAŞLARA TEKRAR SORUYORUM, HANGİSİ DOĞRU ARKADAŞLAR?
    Hadi Adsız yorum arkadaşı boşverin (Zaten onun kim olduğunu da az çok herkes biliyor)
    SN. ENGİN Hn. Siz Serpil ve Yurdanur Hn. İle dün Meclisteyken sürekli telefonla görüştük diyorsunuz ama YURDANUR hn. Aynı şeyi söylemiyor. Hatta sizin kim olduğunuzu bana sordu.
    Dediğiniz gibi sürekli telefonla görüştüğünüzü söylediğiniz gibi benide telle arama zahmetine girseydiniz, yukarıda yazılanları noktasına kadar nasıl beni telle arayan arkadaşlarıma anlattıysam SİZEDE ANLATIRDIM. OLSUN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL, CANINIZ SAĞOLSUN.
    BİRDE CEZAEVİ MUABBETİNİ, SİZ İSTERSENİZ HİÇ CEZAEVİ GÖRMEMİŞ, AİLESİ CEZAEVİ YOLLARINI ARŞINLAMAMIŞ KENDİNİ MAĞDUR SIFATIYLA ADLANDIRIP , İNSANLARI FARKLI SEBEPLERLE YANLIŞ YOLLARA KANALİZE EDENLERE ANLATIN. HER NEKADAR KENDİ ÜSTÜME ALINMADIYSAMDA SADECE BUNU BİR DİPNOT OLARAK KIRILDIĞIMI BELİRTMEK İÇİN SÖYLEDİM.
    AYRICA BÖYLE TEK TARAFLI OLARAK TÜM KONUŞULANLARA VAKIF GİBİ DOĞRULUĞUNU SORGULAMADAN FİKİR BEYAN ETMENİZ SİZE ve BUGÜNE KADAR VERDİĞİNİZ MÜCADELEYE YAKIŞMADI.

    SON OLARAK TÜM MAĞDUR ARKADAŞLARIMA ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM Kİ
    EĞER 15 ŞUBAT GÜNÜ TBMM de yukarıda yazılanların aksine farklı konuşmaların yapıldığını iddaa edecek arkadaşlara, DÜŞÜNEREK YAZMALIRINI, EĞER BU YAZILANLARDAN BİR ŞÜPHELERİ VARSA BUNLARA ŞAHİT OLAN ORADA BULUNAN KİŞİLERE HERZAMAN TELEFONLA ULAŞABİLECEKLERİNİ, EĞER İÇİMİZDEN BİRİNİN KASITLI OLARAK BÖYLE BİR BEYANDA BULUNDUĞU FİKRİ BENDE DOĞARSA BUNU FARKLI YOLLARLA DA HERKESE ISPATLAYABİLECEĞİMİ,
    ŞU ANA KADAR BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUP YAZANLARIN, YADA YORUMDA BULUNANLARI BU YANLIŞ BİLGİLENDİRMELER DEVAM EDERSE DAHA SONRA YAZDIKLARI İLE UTANABİLECEKLERİNİ HATIRLATMAK İSTERİM. KONUYU GERÇEKTEN TAKİP EDEN ARKADAŞLARIM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ İYİ BİLİYORLAR.
    AMACIM POLEMİK YARATMAK DEĞİL, SADECE DOĞRU BİLGİLENDİRMEKTİR. AMA GÖRÜYORUM Kİ BİZLER BİRLİK OLALIM DEDİKÇE BUNUNLA İLGİLİ CİDDİ ADIMLAR ATTIKÇA BİRİLERİ (ONLARIN KİMLER OLDUĞU ÇOĞU KİŞİLERCE MALUM) BUNDAN RAHATSIZ OLUYOR. NE ZAMAN CİDDİ BİR GÖRÜŞME OLSA EYLEM OLSA HEMEN NİFAK TOHUMLARINI SERPMEYE BAŞLIYORLAR.
    AMA BU GÜÇ BİRLİĞİNİ, DERNEK ÇATISI ALTINDA MÜCADELE ETMEYİ ENGELLEMEYE BU MALUM KİŞİLERİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR.

    YanıtlaSil
  6. 5 nolu yorum ugur26 nındır

    YanıtlaSil
  7. VEZİR38 ÖNCE GERCEK ADINI SOY ADINI YAZ YALAKA SENİN GİBİ SOYTARI KILIKLI LAF CANBAZLARININ İŞİDİR

    BURDA ÇETLEŞİRGİBİ ONA BUNA LAF YETİŞTİRİP YALAKALIK YAPMA MSN TELEFON ERKEKLİĞİ HİÇ YAPMA O TOTOŞ LAFINI UNUTMADIM HADDİNİ BİL YALAKALIK YAPMA

    MADEM MAZLUMUN YANINDASIN VE BURDA MAZLUMLARIN KURTULMASINI İSTİYORSUNUZ Kİ HİÇ SANMAM KENDİ CEK DOSYALARINDAN NASIL KURTULURUM DERDİNSİNDİR ADIM KADARDA EMİNİM

    OZAMN SOYTARILIK YAPMIYCAKSIN YALAKLIK YAPMAYACAKSIN ÇOK BİLMİŞLİK YAPMAYACAKSIN

    BİR İNSAN ORTAYA LAF ATIYORSA ARAŞTIRIP KONUŞACAKSIN

    ŞAK ŞAKCILAR GİBİ BİLMMEDEN KONUYA BURNUNU SOKUP YALAKALIK UĞRUNA YAZMAYLA EFELİK YAPMAYACAKSIN.

    1 AY BOYUNCA KİM NE YAZARSA FAZLASIYLA BURDA YAZACAĞIM

    HERKESE KAPIM ACIK BUNUDA MEYDAN OKUMA YADA BAŞKA BİRŞEY ZANNETMEYİM BENİ MERAK EDEN BUYURSUN GELSİN CAYINI İÇSİN YEMEĞİMİ YESİN BENLE TANIŞSIN VE YANLIŞ DÜŞÜNDÜĞÜMÜ BANA ISBAT ETSİN ELİNİ ÖPEYİM YOLCU EDEYİM BUKADARDA SAMİMİ YAZIYORUM.

    ABDULLKADİR ERİS

    YanıtlaSil
  8. abdulkadir eris iyi yapmışşın kardeşim tebrikler amma allaha yakın çek mağdurlarına uzak ol lütfen burada gerçekten çaresiz gerğekten bir nedenden mağdur olmuş yüzlerce binlerce insanvar benide yanlış anlama şükür ne karşılıksız çekim nede sıkıntım var ama esnaf ahlakıyla ticaret yapmış 25 yıllık bir geçmişim var senin elinden benim elimden bizim elimizden gelen birşey varsa bu gerçek mağdur insanlara yardımcı olmak boynumuzun borcudur. c.c

    YanıtlaSil
  9. AVUKATINIZ SİBEL HANIMA OĞLUMU YÖNLENDİRECEĞİM CEKMAĞDURU ARKADAŞLAR ÜZERİME NE DÜŞÜYORSA MADDİ MANEVİ BU DAVANIZ ÇÖZÜLENE KADAR ELİMİZDE GELDİĞİNCE YARDIM ETMEYE CALIŞAAĞIMI BİR ESNAF OLARAK VE ÇEKMİŞ OLDUĞUNUZ SIKINTILARI BİZAT ÇEKEN BİRİ OLARAK VE SİZİ EN İYİ ŞEKİLDE ANLAYAN BİRİ OLARAK BUNU BURDA BORÇ BİLİRİM.

    BURDA NE KİMSENİN HUZURUNU KAÇIRMAYA NEDE YALAKLIĞINI YAPMAYA GELMDİM YAZMADIM.

    AMA MAZLUMUN SIRTINDA REKLAM YAPAN RAND PEŞİNDE OLANIDA ELEŞTİRMEK KINAMAK EN DOĞAL İNSANLIK VAZİFEM ALLAHA BİN ŞÜKÜR NEKADAR YALAKA TAİFASI VARSA UĞRAŞACAK GÜCÜMDE VAR NUFUSUMDA VAR TELEFON EFELİĞİ YAPMAM MAİL EFELİĞİ YAPMAM ACIK DAVETTE BULUNUYORUM BANA LAF YETİŞTİREN BİR KAÇ SOYTARIYA BUYRUN GELİN ANKARAYA OK GELİYORSUNUZ BANA UĞRAYIN. HERZAMAN KAPIM ACIK

    ABDULKADİR ERİS

    YanıtlaSil
  10. Abilerim bakanları vekilleri ben arıyorum fakat cezaevinde babam var ve orda da 7 8 kişi varmış aynı mağdurluktan bana eğer bu bakanların mektup adreslerini verirseniz babama bu gün iletecem onlarda mektup yazacaklar cevabınızı hemen bekliyorum...

    taputcu

    YanıtlaSil
  11. merhabalar her gün yüzlerce belki binlerce kişi bir umut çıkarmı arkadaşlar bunu burada paylaşırmı diye insanlar bu siteye giriyor ama maşallah arenaya döndürüyorsunuz ortalığı cezaevinde umutla bekleyen arkadaşlarımız içeriye her an girebilecek olan bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz lütfen siteyi kirletmeyin dalaşmayın burası herkesin özgürlük için mücadele ettiği ve özgürlük uğruna uğraş verdiği bir site yapmayın böyle şeyler BAKIN HERKEZİN AĞZI BURNUNDA BİZLER CEZAEVİNE GİRMEMENİN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ LAFLA PEYNİR GEMİSİNİ YÜRÜTMEYELİM ÇALIŞALIM LÜTFEN SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  12. bak abdulkadir ben kendi borcumu ödedigim gibi şuanda hatır çeklerimle uraşıyor vede çıkanıda ödüyorum buna sami abi vede iskender abide şahittir ben herzaman burda şunu söyledim arkadaşlar benim çekde bir sıkıntım kalmadı hala da ticaretle uraşıyorum müşterilerden de hep çek geliyo ama ben genede çekten hapisin kalkmasını isityorum diye yazdım vede rahmi ofluoglu ile ne görüşmüşlügün nede sitesin de yazmışlıgım vardır 437 yaprak çekini ödediysen burda ne işin var git ticaretinle uraş bu siteyi karıştırmak içinmi geldin benim yaşıma gelince ben 35 yaşındayım seningibileri de cebimden çıkartırım ben konyalıyım sende nereli oldugunu söle enerki konyalı isen sami abiyi tanıyorum demişsin ya söle geleyim yanına yüz yüze görüşelim sana bir sorum daha olacak hangi bankaya yada faktorinke yada avkata hizmet ediyosun açıkça söle yada bu densizligini burda kes siteden çık git işine bak

    YanıtlaSil
  13. ABDULKADİR SANAL ORTAMDA PC ARKASINA SIGINMA BURDA MÜCADELE VERENLERİ DE SAKIN KISKANMA BENCE SEN TEFECİSİN BUKADAR ORTAMI KARIŞTIRMAYA URAŞTIGINA GÖRE

    YanıtlaSil
  14. TEKELBÜFE07 ABİCİGİM ADAMIN YAZDIGINA BAKSANA ABİ BURDA YAZACANA MÜCADELE VERECEGİNE GİT BORCUMU NASIL ÖDERİM ONLA URAŞ DİYE YAZIYO ALLAH AŞKINA KARŞILIK VERMELİMDE NE YAPALIM BİZ MÜCADELEMİZİDE VERİRİZ BUNLARLA DA UĞRAŞIRIZ HAKKINDAN GELİRİZ

    YanıtlaSil
  15. SİTENİN ALEYHİNE BİŞEYLER YAZILSAYDI 2 DAKİKADA SİLERDİNİZ...
    BAK YILLARDIR EMEK VEREN İNSANLARA BİRİLERİ SÖZÜM ONA KABADAYILIK YAPIYOR , İÇİNİZDEN KIS KIS GÜLEREK AĞA PAŞA YAYINLIYORSUNUZ.

    BURADAN MÜCADELE EDEN İNSANLARA SESLENİYORUM...
    GEREKİRSE BİZ ÇEKER GİDERİZ,AMA SİZLER HİÇ DEĞİLSE ŞU SON OYNANAN OYUNUN FARKINDA OLUN...

    İSTANBUL.!!!!!!!!!!!!

    UYANIK OL
    ELÇİMLERİ UNUTMA .!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  16. herkesten özür dileyerek "ilk defa" genel üslubumun dışımda bir kaç söz söylemek istiyorum...

    (üzüntü verici, incitici bu polemiklerden rahatsızlık duyan hanımefendi ve beyefendi arkadaşlarımızı tenzih ediyorum)

    sevgili arkadaşlar,

    bakıyorum da kimse "ders" almayı asla düşünmüyor, lakin şiddetli bir şekilde "ders" vermeye meyilli...

    bakıyorum da kavga edilse bile ağıza alınmayacak "kaba ve seviyesiz" ifadeler nefes alır, verir gibi çıkıyor ağızdan, kalemden...

    sinirlerimiz ne kadar harap olursa olsun bu durum kendimiz kadar çileli, dertli, acılı, çöküntülü, çaresiz, güçsüz bir arkadaşımıza KABA, SEVİYESİ ve HAKARETAMİZ konuşmaya izin vermemeli...

    "vitesten atan" bir arkadaşımız ya isim vererek ya da "birileri" ifadesiyle muhayyel bir kimseye "laf çakarak" güya sitreslerini deşarj ediyor...

    sonra, gelsin aynı sertlikte "cevaplar", sonra da "cevaplara-cevaplar"...

    aslında bu tür yazışmalar, sitemler, hatta eleştiriler gayet "normaldir" ve hatta yararlı da olur, fakat şunları sakınarak;
    * mücadelemize zarar vermemeli,
    * incitici olmamalı, hakaret içermemeli,
    * hataya düşenim özüre, diğer tarafın da hoşgörüye yakın durması vs...

    hasılı;

    tuhaf olan, bizler "işadamı" olduğumuzu idda ediyoruz da...

    "iş"imizi kaybettiğimiz için yanıyoruz, yakılıyoruz da...

    "adamlığımızı" kaybetme konusunda hiç "derdimiz" yok gibiyiz...

    oysa gerçekten hepimiz çok dertliyiz, içimizde ne yangınlar var her birimizin... her birimizin enkazında ne cevherler zayi oldu...

    bütün bunlara rağmen nasıl olur da bir birimizi hırpalarız... bir birimi karalarız, bir birimiz incitir hor görürüz... şu sese bir kulak verin;

    harabat ehlini hor görme zakir
    yıkık viraneler içinde nice hazineler var

    erzurumlu ibrahim hakkı

    lütfen arkadaşlarım,

    sizler hepiniz birer kahramansınız,
    ve hepiniz saygıdeğer insanlarsınız...
    bu kesin.

    ve kesin olan bir şey daha var;

    bir aşağılık,
    bir alçak,
    bir şerefsiz,
    bir rezil

    suça, suçlamaya muhatabız...
    ve mücadelemiz: ONUR ve ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ

    birbirimize saygı ve hatta sevgi ile bu KUTSAL KAVGAYI KAZANACAĞIZ...

    YanıtlaSil
  17. allahına kurbANIM SENİM EKM2510 ABİCİM SEN BİR TANESİN VARYA HERKES BİLİYOR ABDULKADİR SENİN KİM OLDUGUNU DELİKANLI OL YALAKALIK YAPMA BURDAKİ MAGDUR İNSANLAR BURDAN UMUT BEKLİYOR
    AKILLI OL İŞİNE BAK BR DAHA BANA DA CEVAP YAZMA

    YanıtlaSil
  18. HASAN YAŞIN KAÇ BİLMEM AMA KELİME OYUNU YAPMA MADEM ÇEKLERİNİ ÖDEDİN NİYE BURDA YALAKLIK YAPIYORSUN KARDEŞİM LAINI 40 KERE DÜŞÜN ÖYLE YAZ!!!!!! REZİL OLMA

    437 YAPRAK CEKİMİ SEN ÖDEMEDİN SAYIN KARDEŞİM ŞÜKÜR ÖDEDİM VE BENDE ÇEK MAĞDURU OLDUM. BANA DİYORSUNYA ÖDEDİM TİCARET YAPIYORUM OZAMAN NİYE DAHA BURDASIN HASAN EFENDİ?????

    BURDA SADECE SENİN GİBİ HATSİZ VE BİRİLERİNİN ŞAK ŞAKCILIĞINI YAPNLARIN HADDİNİ BİLDİRMEYE GİRDİM VE CENABI HAKKIN İZNİYLEDE HER YAZILAN YAZIYA CEVAP VERECEĞİM.

    TEKBÜFE KARDEŞ SEN ONU BURDA SOYTARILIK YAPANA YAZ 2 YILDIR ARADADA OLSA YAZDIKLARINIZI OKUDUM VE 1 KELİME DÜNE KADAR YAZMADIM AMA YETER BEN BORCUMU ÖDEDİYSEM BUNUN SIKINTISINI 57 YAŞINDA NECKTİĞİMİ VE NASIL ÖDEDİİMİ KİMSE BİLEMEZ.

    AMA BENDE BİR CEK MAĞDURU ESNAF OLARAK VE SAKİN BİR AKILLA YAPILANLARI GÖREREK YANLIŞLARI BURDA YAZMAMI KİM ENGELLEYECEK VE KİMİN GÜCÜ YETECEK???

    ARKADAŞIM BURASI BİR UMUT KAPISIYSA VE MAZLUMLAR BURDA CARE MEDED UMUYORSALAR

    HİÇ KİMSE AMA HİÇ KİMSE ÇARESİZ MAZLUM VE KÖŞESİNE CEKİLMİŞ YOKLUK İÇİNDE YAŞAMAK İÇİN ÇABA ÖSTEREN VE 4 DUVAR ARASINDA KARAMSARLIKLA HİÇ UĞRUNA YATAN KARDEŞLERİMİN EVLATLARIMIN UMUDUNU KENDİNE MALZEME YAPAMAZ YAPANINDA TEMELİNE KAZMAYI TAKIP YIKMAK İNANSINLARKİ 24 SAAT BİLE SÜRMEZ.

    ABDULKADİR ERİS

    YanıtlaSil
  19. abdülkadir eriş kimdir, hiç internetten araştırdınızmı. google yazın bakın karşınıza ne çıkıyor. 1932 malatya dogumlu, kendisini ülkesine adamış hayır sever bir iş adamı. sagmı ölümü bulamadım. ama allah ondan yaptıgı hizmetlerden dolayı razı olsun. konumuz bu abdülkadir degil, sanal ve çakma abdülkadir eriş:
    beyefendi ne kadar kolay insanları karalamak, iftira atmak.sen bizleri tanıyormusun, hakkımızda ne biliyorsun ki peşin hükümle mahkum ediyorsun. ben 1700 yaprak çek ödedim, ifals ettikten sonra kalan borcum 2.5 trilyon. bunların gerçek alacaklı olanlarını ödedim. vicdanen rahatım. senden ve tc den degil kul hakkından korkarım.ödeyemedikleriminde bedelini 2.5 yıl ceza yatarak ödedim. evet beyefendi ben özgürlüğümle, paramla saglıgımla bir bedel ödedim. asla avukata ve tefeci çakallarına ödeme yapmadım yapmamda.bu insanlık ayıbı yasanın kalkması ve bu zulmün bitmesi için son nefesime kadar mücadeledeyim.

    YanıtlaSil
  20. Barışçı-Mersin17 Şubat 2011 11:08

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HER TÜRLÜ TARTIŞMADAN UZAK DURARAK, BİR MART A KADAR; MİLLETVEKİLLERİNİ, BAKANLARI, ANAYASA MAHKEMESİNİ, YARGITAYI VE DİĞER İLGİLİ YERLERİ ARARSAK; FAKSLAR VE MAİLLER ÇEKERSEK GALİBA ÇOK İYİ OLACAK. BİR MARTTAN SONRA HER ŞEY İÇİN ÇOK GEÇ KALINMIŞ OLABİLİR. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  21. SAMİKAL BUKADAR YALAKASIN İŞTE RAHMETLİ BÜYÜĞÜMÜZÜN ADINI BİLE AĞZINA ALMA BEN ANKARA HAYMANALIYIM 1951 MARDİNDEN BURAYA RAHMETLİ PEDERİM GÖÇ ETMİŞ DAHA SORACAĞIN VARSA YAZ SÖYLEYEYİM İSİM BENZERLİĞİ KİŞİLERİ GOOGLEDEN ARAYIP BURDA DENSİZLİK YAPMA.

    SEN ANCAK İNTERNET ORTAMINDA BOŞ BOŞ KONUŞAN 2 YIL ÖNCE YANDIM ANAMDİYE BAĞIRAN ŞUAN HER NASILSA CEKLERİNİN BÜYÜK KISMINI KAPTTIKTAN SONRA KENDİ BAŞINA DEVLETCİLİK OYNAYAN BİRİSİN BUKADAR NET İFADE EDİYORUM MİLLETE MSN TEL YAZMA SAMİ KAÇAK DEĞİLSİN GÖCEK DEĞİLSİN BURDA LAF YETİŞTİRİP GOOGLEDE YAZANA KADAR ARES VERDİM CIK GEL TANIŞALIM.

    ALLAHIN İZNİYLE BURDA KİM RAHMİ OFLUOĞLU YAZDIKLARIMA 1 KELAM YAZARSA CEVABINI YAZARIM.

    KİMSE ŞAHSİ MESELE YAPMASIN YAPNDA YALAKLIK YAPIYOR BUKADARDA NET SÖYLÜYORUM YA EFENDİ GİBİ AKSİNE OLAN BİR ACIKLAMA YAPIN YADA YALAKALIĞI BIRAKIN.

    EYER BURDA KİM ÇEK MAĞDURU DENİLEN KİŞİLERİN VE ONLARIN AYLELRİNİN ÜZERİNDE RAND REKLAM VE HERHANGİ BİR CIKAR UNSURU GÖZ EDİYORSA CENABI HAK ONU HELAK ETSİN

    BU BENİM İÇİNDE GECERLİ.


    ABDULKADİR ERİS

    YanıtlaSil
  22. sayın abdülkadir eriş, az önce cüneyt beyle görüştüm hakkınızda gerekli malumatları aldım. sanal degil gerçek oldugunuza kanaatim pekişti. burası sanal ortam. kimse kimseyi istisnalar hariç tanımıyor. aramızda her kesimden insan var. tecrübelerimiz bize olaylara şüpheyle yaklaşmayı ögretti.
    bizim kimseyle şahsi husumetimiz yoktur. ortak mücadele ve ortak düşmanlarımız vardır.ortak düşman, bu zulme göz yuman iktidar, tefeciler, bankalar, barolar ve yandaş medyadır.benim ömrü mücadele ve cezaevleriyle dolu. kimseye bir şey isbat etmek gibi bir derdimiz olmadı. ben konyadayım size 2.5saat mesafede. nazik davetinize icabet etmek isterim.benim adım soyadım telefonum gerçektir. kem söze söylenecek sözüm olmaz. kem söz sahibinedir. ben bir bedel ödedim. yaptıgım her işin sonucuna katlanır bedeli ne ise öderim. allah bir can borcum var, kimseyi tanımam, kimseden çekinmem. tek derdim kul hakkıyla yüce yaradanın karşısına çıkmamaktır. gerisi lafı güzaf.

    YanıtlaSil
  23. Barışçı-Mersin17 Şubat 2011 11:17

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM; BENİ BİRAZ YAKİNEN TANIYANLAR BİLİRLER. BENİM BİRÇOK SORUNLARIM VAR AMA; ÇEK CEZALARIYLA İLGİLİ BİR SÜRPİZ OLMAZSA, EN AZINDAN; BU ANLAM VE MANADA SORUNUMUN KALMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM. BENİM AMACIM; 11 YILDIR ÇEKTİKLERİMİ DİĞER ARKADAŞLARIM ÇEKMESİNLER, BENİM AMACIM BENİM GÖRDÜKLERİMİ DİĞER ARKADAŞLARIM GÖRMESİNLER DİYE MÜCADELE ETMEKTEYİM. BUNUN İÇİN TÜM ARKADAŞLARIMA ÖNERİM; BİR MARTA KADAR, HER ANLAM VE MANADA BU HAKLI DAVAMIZ İÇİN, ÇOK AMA PEK ÇOK ÇALIŞMALIYIZ. TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARIMA SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  24. arkadaşlar bu ne rezilliktir kendinize gelin .Muğlalı ayıp denen bişey var bilmem bilirmisiniz.bu amaç için mücadele edenlere tavrınız bumu yazıklar olsun. bir bayan olarak rahatsız oldum eğer bir katkınız olacaksa devam edin mümkünse sessizce olmıycaksa bizleri rahatsız etmeyin. (İSTANBUL ELİF.)

    YanıtlaSil
  25. GÜNAYDIN YOLDAŞLAR...

    BİZİM DERDİMİZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KAZANMAK...
    BİZİM DERDİMİZ MAĞDURİYETİMİZİ GİDERMEK...
    BİZİM DERDİMİZ ESKİ ONURLU GÜNLERİMİZE DÖNMEK...

    BİZİM DERDİMİZ YURT DIŞINDA ZOR ŞARTLARDA YAŞAMAYA ZORLANAN ŞEREFLİ İŞ ADAMLARIMIZI ANAVATANA GERİ GETİREBİLMEK...

    BİZİM DERDİMİZ CEZA EVLERİNDE ZOR ŞARTLARDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN ASİL İŞADAMLARINI AİLELERİNE KAVUŞTURMAK...

    BİZİM DERDİMİZ HAK ETMEDİKLERİ HALDE KENDİ VATANININ BİR KÖŞESİNDE KÖY,EV,ÇOCUK,EŞ,ANA,BABA,KARDEŞ HASRETİ ÇEKEN ADLİ PARA CEZASI MAĞDURLARI
    LÜTFEN HER ZAMANKİNDEN DAHA BİR HEYECANLA TÜM ANKARAYI BIKTIRALIM...ARAYIN -SORUN- YALVARIN- YAKARIN.BİTSİN ARTIK BU İĞRENÇ YAŞAM.

    YanıtlaSil
  26. ARKADŞIM KARDEŞİM ELLERİNİ ÖPTÜKLERİM BEN BURDA BİR LAF KONUŞTUM VE KİMSE BANA ABDULKADİR ABİ NEDEN BUNU SÖYLEDİN BİR KELAM ACIKLAMA YAP YADA NEDEN BU KANIYA VARDIN KİMSE SORMADI.

    BURASI ER MEYDANI DEĞİL SİYASET MEYDANI ACIK OTURUM DEĞİL.


    2 YILDIR İNSANLAR ÖDEYEMEYENLER İÇİN KONUŞUYORUM
    BİR UMMUTUR BEKLİYOR SEÇİM GELDİ TORBA CIKTI YASALAR DEĞİŞTİ AMA HALEN AYLLER PERİŞAN KARDEŞLERİM EVLATLARIM İÇRDE VE HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜM OLMADI.

    ÖDEYENLER BENİM GİBİ KORKUSZCA YAZIYOR GEZİYOR İŞ YAPIYOR YA ÖDEYEMEYENLER YA KAÇ DURUMDA GEZENLER NE YAPACAK?

    BU UĞURDA NİCE AYLELR DAĞILDI VE YOKSULLUK İÇİNDE PERİŞANLIK İÇİNDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİRKEN

    KİMSE HİÇ KİMSE BU MAZLUMLARIN SIRTINDA UMUTLARINDAN RAND SAĞLAYAMAZ

    YİNE SÖYLÜYORUM KİMSE ŞAHSİ SORUN YAPMASIN AMA BANA ŞAHSIMA NE YAZILIRSA MİSLİYLE CEVABINI ALIR.

    YAZDIKLARIMDAN 1 KELİME YANLIŞ CIKARIN HEPİNİZDEN BİNLERCE DEFA ÖZÜR DİLEYEYİM.

    ABDULKADİR ERİŞ.

    YanıtlaSil
  27. ARKADAŞLAR LÜTFEN KISA VE ÖZ YAZALIM.AYRICA 197'DEKİ ÖNERİM HAKKINDA YORUM RİCA EDERİM.

    YanıtlaSil
  28. a.eris akran sayılırız burası güç ve varlık gösterme yeri değil burası gerçekten mağdur insanların dayanışma ve birazcıkta olsa yalnız olmadıklarını hissettikleri acılarını hafiflettikleri bir site bu insanları küçük görmek yerine sizler için ne yapabiliriz büyüklüğünü göstermek bizlere daha çok yakışmazmı.ankarada olduğunuzu söylüyorsunuz ve nüfüzunuzdan bahsediyosunuz ben 700 km uzaktan destek olaya çalışırken sizlerinde mutlaka mecliste tanıdıklarınız vardır bu mağdurlariçin bi girişimde bulunmak daha yararlı olmazmı bize yok etmek değil var etmek yakışmazmı kazmayı alimlere değil zalimlere vuralım hayırlı günler.c.c

    YanıtlaSil
  29. Sayın Abdulkadir ERİŞ bey sana ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım
    bir zahmet site iletişime yaz görüşelim.
    Bu yazıların sana ait olup olmadığını öğrenmek istiyorum

    YanıtlaSil
  30. ARKADAŞIM VAR OLMASINA VARDA BU DAVADA CIKAR YOK RAND YOK RÜŞVET YOK MARDİN EŞRAFINDA OLAN VEKİLLERİMİZLE OĞLUM 10 LARCA DEFA KONUŞTU SONUÇTA BİZDE 2 YIL ÖNCE CIKMAZ BİR DURUMDAYDIK AMA NAFİLE ÇÜNKİ CIKARLARI YOK BU İŞTE TAMAM DİYOR NOT ALIYOR SONRADA YOLLUYORLAR.

    ŞUAN SECİM AREFESİKİ ESKİ VEKİLLER ADAY OLAMAYCAK PARTİLER COĞUNU İSTEMİYOR YENİLERİDE ZATEN BELLİ DEĞİL OLSAKİ ELİNDEN İRŞEY GELMEZ ŞUANKİ VEKİLLERDE YENİDEN ADAY OLMAYACAĞI MUALLAKTA OLDUĞU İÇİN PEKTE KULAK ASMIYORLAR BU BENİM VE OĞLUMUN YAPMIŞ OLDUĞU KİŞİSEL GÖRÜŞMELERDEN CIKARDIĞIM SONUÇTUR.

    BU İŞİ TEK BİR İSİM ÇÖZER ODA SAYIN BAŞBAKANIMIZ

    İNŞALLAH UMUTLARINIZ EMEKLERİNİZ BİRİLERİNİN REKLAM MALZEMESİ OLMASIYLA KALMAZ.

    AMA BURDAN TEK YAPACAĞIM ŞEY OĞLUMA TALİMAT VERECEĞİM AVUKATINIZ SİBEL KIZIMIZA ZİYARETTE BULUNSUN NELER YAPABİLİRİZ ELİMİZDEN NE GELİR MÜZAKERE ETSİNLER.


    ABDULKADİR ERİS

    YanıtlaSil
  31. BRAVOO BEYLER SİZE ,HELE BU SİTEDE ESKİ OLANLAR SİZE NDEMELİ ADI SANI DÜN ORTAYA ÇIKMIŞ BELKİ GERÇEKETEN MAĞDUR AMA BURANIN MÜCADELESİNİN FARKINDA DİĞİL.YADA HERZAMANKİ GİBİ SİTEDE GÖRÜŞ VE MÜCADELE BİRLİĞİ OLUŞAMAYA BAŞLADIĞI ZAMAN ORTAYA ÇIKAN PROVAKATÖR ORATALIK KARIŞTIRICILARINA UYUYOORSUNUZ YA VALLA AFERİM SİZE,BİZİM DERDİMİZ BELLİ KAÇ ZAMANDIR KİMİN NELER YAPTIĞI BELLİ NEDEN ENERJİ KAÇIRMAYA ÇALIŞANLARA UYUYORSUNUZ? HEDEF BELLİ AMAÇ BELLİİ YAPILACAK İŞLER BELLİ LÜTFEN .ORTALIK SAKİNLEŞİNCE ZOR ZAMANLARDA GENE BİZ BİZE KALIYORUZ KALANLAR BELLİ..İŞİMİZE BAKALIM LÜTFEN.MESELA CUMARTESİ GÜNÜ PANELE KOMİTEDEN KATILACAK ARKADAŞLAR OLUCAKTIR.ONLARA BİR FAYDAMIZ OLURMU ORDA KALABALIK OLABİLMEK ADINA GİDEBİLECEKLER İÇİN ORGANİZE OLALAIM BEN BELKİ ÇEMEDEN GELWEBİLİRSEM GELİCEM .BİZ AKILLI YERLERE SESİMİZİ DUYURMAYA BAKALIM..ASLI 66

    YanıtlaSil
  32. ASLI66 KIZIM SEN YAŞIN KÜÇÜKTÜR KIZIM DİYE HİTAP EDEYİM

    2 YILDIR BURDA EYER BU OLANLARI GÖRMÜYORSAN VE İDRAK EDEMEDİYSEN SANA DİYECEK SÖZÜM YOK

    ADI SANI BE PEŞİNDE OLANLARIN ADLARI SANLARI BELLİ KIZIM BENİM BUNA İHTİYACIM YOK VE SENDE HADDİNİ AŞAN CÜMLELER KURMA ANLAMADAN DİNLEMEDEN.

    NOT: DAVADA CANI GÖNÜLDE CALIŞAN KARDEŞLERİM SİZİ TENSİZH EDEREK VE AFINIZA SIĞINARAK YUKARDAKİ CÜMLEYİ YAZDIM.

    ABDULKADİR ERİS

    YanıtlaSil
  33. ABDULKADİR BEY KİMİN HADDİNİN NE OLDUĞUNA KARARA VERME MERCİİ OLDUĞUNUZU SİZE KİM SÖYLEDİ?? AMA YUKARDA YAZDIĞIM YAZIMIN ARKASINDA DURARARAK İSTDİĞİNİZ KADAR OLAYLARI ŞAHSİLEŞTİRMEYE ÇALIŞIN SİZE UYUP CEVAP YAZMIYCAM.... BURDA DAVA BELLİ .POLİS KORKUSUNDA YAKALANMADAN KORKUP SOKALARDA KAVGA EDEMEYİP GELİP BURDAN MİLLETE SARARAK DEŞARJ OLAMAYA ÇALIŞMAYIN BU SİTEEDE İŞE YARAR ŞEYLER KONUŞULUR ARAMIZDA KAVGA ETMEYİZ.SİZE TAVSİYEMBU ENERJİNİZİ VEKİLLERİ ARAYARAK HARCAYINDA BARİ BİR İŞEYARASIN ...ASLI 66

    YanıtlaSil
  34. HERKESE MRB ARKADAŞLAR ŞUNU BİLMENİZİ İSTERİMKİ BEN KİMSENİN AVUKATI DEİLİM DÜNDEN BERİ UGRAŞTIGIM KONU HERKESİN GÖZÜNÜ AÇMASI İNANIN TEK AMACIM BU BEN HİÇ BİR OLAYI AÇIGA KAVUŞTURMADAN YORUM YAZMAM BEN İLK OKUL MEZUNUYUM YILLARDIR TİCARET LE UGRAŞIYORUM HAKSIZLIGA GELELEMEM KİM NE YAPMIŞSA ÇEK MAGDURLARI İLE İLGİLİ ONA BAKARIM GERÇİ HERKES GÖZÜNÜ AÇIKTI KİMİN NE OLDUGU BELLİ OLDU HERKESE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  35. bu aralar sitede yine burhan işcan türedi.bu adam ne zaman sitelerde yazsa başka isimlerle yazar çizer ortalığı karıştırır. ellibin kere site yönetimine bu adamın yazılarını kaldırmalarını tavsiye ettik.demekki site yönetimi diye de bişi kalmamış

    YanıtlaSil
  36. Arkadaşlar emine erdoğana verilen mektuplarla ilgili bir gelişme varmı bilgisi olan varmı acaba?vahdet ist.

    YanıtlaSil
  37. abdülkadir eris bırak bu yarı mafya yarı bilmiş yarı herkese üstten bakma ayaklarını. senin amacında belli kime ve neye hizmet ettiğinde bittiyse derdin ikile bak işine çakma abdüş hadi abicim burdan sana ekmek çıkmaz... sen git

    YanıtlaSil
  38. KAYA/İZMİR
    ARKADAŞLAR BU SİTEDE NE KADAR GERİ ZEKALI İNSAN VAR ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKIYOR İNSAN...BAZEN BU KADAR GERİ ZEKALI İNSANA BU CEZALAR REVA DİYESİ GELİYOR İNSANIN...BUNLAR BU ZEKA İLE NASIL TICARET YAPMIŞLAR BİRDE ÇEK ALIP KESMİŞLER....
    GERİ ZEKALININ BİRİ BİŞEY YAZIYOR...HAYDİ HERKES ONA CEVAP YETİŞTİRME DERDINE DÜŞÜYOR......NE OLUYOR YANİ.....BU SİTEYE İNSANLAR ACABA BİRILERI YENI BİR HABER ALDIMI BİR GELİŞME VARMI DİYE GİRIYOR HERGUN UMUTLA....ONUN YERINE GERI ZEKALI ZAVALLILILARIN BİRBİRİNE LAF YETIŞTIRMELERI DOLIU SİTE.....ÇÜNKÜ BU İNSANLARIN GERCEK HAYATTA BEŞ PARALIK DEĞERLERI YOKTUR....YAZDIKLARI OKUNMAZ,SOYLEDIKLERI DINLENMEZ...ADAMDAN SAYILMAZLAR YANI...O YUZDEN BURADA BİR FIRSAT GECTI ELLERINE YAZ BABAM YAZ....YAZZIP TATMIN OLUYORLAR SADECE.....BİRİLERI ONLARA CEVAP VERDIKÇEDE KENDILERINI ONEMLI SANIP YINE YAZIYORLAR....YAPMAYIN ARTIK....GERCEK MAĞDUR ARKADAŞLAR ÇÖZUM PEŞİNDE...ONLARIN UMUTLARIYLA ALAY ETMEYIN KENDINIZI TATMIN ETMEK ADINA...

    YanıtlaSil
  39. ikinci yargı paketi ile ilgili bir gelişme yada bilgisi olan varmı adli para cezaları bu paketin içinde yer alacakmı

    YanıtlaSil
  40. SAYIN ERİŞSAN

    ANKARA EŞRAFINDAN BİR İŞADAMI OLDUĞUM İÇİN FİRMANIZI GIYABINDA TANIRIM VE HİÇ BİR ALIŞVERİŞİMİZ OLMAMIŞTIR.BEN İNŞAAT TAAHHÜT SEKTÖRÜNDE BELEDİYELER, İLLER BANKASI, DSİ, KÖY HİZMETLERİ GİBİ KURULUŞLARA YILLARCA İŞ YAPMIŞ BİRİ OLARAK KONUŞUYORUM.

    SİZİN BU SALDIRGAN TAVRINIZI ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM.BURADAKİ İNSANLARI BEBEBELİK GÖRMENİZDE YANLIŞTIR.BURADAKİ BİRÇOK KİŞİ ZAMANINDA CİDDİ İŞLER YAPAN İNSANLARDI FAKAT GELİN GÖRÜNKİ MEMLEKETTE TİCARET YAPMA ZORLUKLARI NETİCESİNDE BATMIŞ İNSANLARDIR.BATMAK NE DEMEKTİR BİLİRMİSİNİZ? BATMAKLA EKONOMİK KRİZE GİRMENİN ARASINDA FARK VARDIR BUNU İYİ AYIRT EDİNİZ.1994 KRİZİNDE 5.000.000 USD'LİK MALIMI SATARAK ÇEKLERİMİ VE BORÇLARIMI ÖDEDİM.FAKAT BU BENİM İÇİN EKONOMİK KRİZDİ VE KARŞILIĞINDA MALIM VARDI SATTIM ÖDEDİM.TAM TOPARLANIYORUM DERKEN 2005 YILINDA BU SEFER BATTIM.NEDEN BATTIM DİYORUM ÇÜNKÜ VAR OLAN MALLARIMI SATTIM VE BORCUMA YETMEDİ SATACAK MALIM KALMADI.DOLAYISIYLA SİZ 357 ADET ÇEKİ MALINIZI SATARAK ÖDEDİNİZ.BURADAKİ İNSANLARIN SATACAK MALLARI KALMAMIŞ VE ZAR ZOR HAYATLARINI İDAME ETTİRMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR.BURADAKİ İNSANLARI BORCUN ÜZERİNE YATMAYA ÇALIŞAN İNSANLAR OLARAK GÖRMENİZ ÇOK YANLIŞTIR.SİZDE KUŞ GİBİ MEYDANDA KALSAYDINIZ ANLARDINIZ BURADAKİ İNSANLARIN HALİNİ.BORÇ ÖDEMEK İÇİN SADECE SİZ ZORLUK ÇEKMEDİNİZ VE ÇIRPINMADINIZ BUNU BÖYLE BİLİNİZ.LÜTFEN BU TAVRINIZLA İNSANLARIN SİNİRLERİNİ ZIPLATMAYIN VE MOTİVASYONUNU BOZMAYIN.KİMSEYİDE HOR GÖRMEYİN.

    SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  41. VAAY CANINA SABAH SABAH ÇIKIYOR BİRİ BEN ABDÜL ŞÖYLEYDİ BÖYLEDİ NE HİKMETSE 2 SAAT SONRADA BAŞKA BİR İNŞAATÇI ÇIKIYOR ŞİMDİ SIRADA KİM VAR İNŞAATÇILAR BİTTİMİ EMLAKÇILARMI TABİ İNŞAATÇI TEMELİ ATACAK BİNAYI YAPACAK EMLAKÇIDA SATACAK BİZDE MERAKLA İZLEYECEZ

    AKCAN

    YanıtlaSil
  42. SAYIN AKCAN

    BEN GEREKSİZ YORUM YAPMAKTAN KAÇINAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BURADA HİÇBİR ZAMAN POLEMİKLERE GİRMEDİM.İLK DEFA BİRİNİN SALDIRGAN TAVIRLARI KARŞISINDA SESSİZ KALAMADIM.FAKAT SİZİN BU CAHİLCE YAPILMIŞ YORUMUNUZ HİÇ HOŞ DEĞİL.AZ ÖNCEKİ YORUMUMU REKLAMIMI YAPMAK İÇİNMİ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORSUN? KARDEŞİM BATMAMIŞ ADAMIN BURADA İŞİ NE.

    SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  43. --------------------ÇOK ÖNEMLİ-------------------

    ENAZINDAN BENİM KİŞİĞİM VE İNANDIĞIM DAVAM İÇİN...

    BÜGÜNE KADAR BURDA İYİ KÖTÜ BİRŞEYLER PAYTLAŞTIK.KARINCA KARARINCA BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM.FAYDASI OLMUŞTUR,OLMAMIŞTIR.ENAZINDAN BENİM HANEME ARTI OLARAK YAZILAN BURDA GERÇEKTEN ÖNEMLİ DOSTLAR VE ADAM GİBİ ADAMLAR KAZANDIM.BU BENİM İÇİN HERŞEYİN ÜSTÜNDE.BENİM HAYAT FELSEFEM BU.

    FAKAT MAALESEF VE NE HİKMETSE BUKADAR ÇİRKİN VE YOĞUN SALDIRILAR HALA KABUL GÖRÜYOR VE HİÇ BİR MÜDAHALEYE UĞRAMIYOR.

    ŞU ANDAN İTİBAREN HERKES İLE DOST KALMAK KAYDI İLE KENDİM İÇİN KUTSAL BİR GÖREV SAYDIĞIM ÇEK MAĞDURLARI MÜCADELSİNDEN AYRILIYORUM.

    HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  44. sami kal, vezir 38,

    arkadaşlarımız, lütfen sitede olumsuz yazan bu arkadaşa söz yetiştirmeye çalışmayın. sabahtan beri aralıklarla siteyi takip ediyorum, bu arkadaşımız hep yazıyor. bu güne kadar bizleri düşündüğünü söyleyen arkadaşımız neredeydi. şimdiye kadar herşey yolunda idide şimdimi tren raydan çıktı. lütfen arkadaşlar, farkında olmadan bizi sıkıştırmaya çalışanların ekmeğine yağ sürmeyelim. konumuza odalanalım, mücadelimize odaklanalım.

    zonguldaklı-çekzede

    YanıtlaSil
  45. sayın basketci,

    yapılmak istenen insanların son zaman motivasyonunun bozulup, bu garabet çek yasanın devamını sağlamak. lütfen sağlıklı düşünün.

    zonguldaklı-çekzede

    YanıtlaSil
  46. BU SİTE SONUNDA EFELER DİYARI OLDU.

    BURADA BULUNAN ARKADAŞLAR
    BEN SABAHTAN BERİ İYİMAYA YI DEFALARCA ARADIM.

    BU AKŞAM SİYASET MEYDANINDA "HUKUK ve TOPLUM" OTURUMU VAR.SAYIN MUSTAFA KÜPÇÜ YE HATIRLATMA YAPTIM.GEÇEN HAFTA SÖZ ALAMAMIŞTI.BU HAFTA SÖZ HAKKI ALACAK.BU İŞLERİMİZ BİTİNCE EFELENİN BİRBİRİNİZE.BU SİTEDE BİRİLERİDE AYAK OYUNLARI YAPIYORSA ÇIKSIN DELİKANLI GİBİ SÖYLESİN.

    BU SİTEYİ AMACINA ULAŞTIRALIM...

    YanıtlaSil
  47. sayın basketçi moralini bozma geçmiştede bu şahıslar gibi niceleri ortalığı karıştırmak istemiştir ama başarılı olamamışlardır.bizler çek mağdurları olarak işimize bakmalıyız.

    YanıtlaSil
  48. abdulkadır erıs sen magdur falan degılsın
    ucuz kabadayılık yapma,az daha bekle ipliğin pazara cıkacak(anladın sen onu)
    cuneyt samı kal vezır sakın oltaya gelmeyın.sabırlı olun sadece ucuz kabadayılık yapmaya calısıyor,cakal sayısını artırdı herhalde

    YanıtlaSil
  49. 47 48 BAK KARDEŞİM ASLANLAR GİBİ YAZDIKLARIMIN ARKASINDAYIM SENDE YALAKALRIN YALAKLIĞINI YAPMA

    İPLİK PAZAR KONUSUNA GELİNCE SAKLANBAC OYNAYAN BEDEĞİLİM DÖNDE BİR HALİNE BAK.


    ABDULKADİR ERİŞ

    YanıtlaSil
  50. abdulkadir eriş

    kardeşim bana bi şey mi demek istedin...

    YanıtlaSil
  51. YAZIK YALAKA TAYFASI AYRI RUMUZLARLA İSİMSİZ GÖNRERİLERLE AKLINCA BANA LAF CANBAZLIĞI YAPIYOR.

    NEO GERCEKLERE YAZACAK CEVABINIZ OLMADIĞI İÇİN ZORUNUZAMI GİTTİ DOĞRU 1 ADAM SİZİN GİBİ YALAK SOYTARI KILIKLI BİN KİŞİYE YETER.

    VEZİ38 HASAN SAMİKAL ZONGULDAKLI SEN GİT FALAN FİLAN

    BEN NE MAFYAYIM NEDE COK BİLMİŞ OLSAMDA SİZİN KADAR OLMA ŞANSIM YOK YAZDIKLARINIZI BİR OKUYUN.

    HEMŞERİM DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLARMIŞ MİSALİ ETEKLERİNİZ TUTUŞTU.

    GÜCÜNÜZ YETİYORSA GELİNDE YAZDIRMAYIN YAZIYLA EFELNEMEK ANCAK SİZİN GİBİ UMUT HIRSIZLARININ İŞİDİR.

    BANA KİM YAZARSA KESİNLİKLE CEVABINI YAZARIM BİLDİĞİNİZİDE ARDINIZA KOYMAYIN.

    ABDULKADİR ERİŞ

    YanıtlaSil
  52. DEĞERLİ Gerçek çek mağduru arkadaşlarım;sitemizde yaşananlar,gerçek anlamda ucuz polimiklerdir.Lütfen polimiklerden uzak durunuz.Gerçek çek mağdurları arkadaşlar,zaaten bir yığın sorunumuz mevcut.Bizler bu konuyla ilgili bireysel savaşımızı veriyoruz amacımız,belli konuyu saptırıp meşgul etmenin kimseye faydası yok.GERÇEK çek mağduru arkadaşlar,her türlü tahrikten uzak kalmanız dileğiyle hepinize saygılar.

    YanıtlaSil
  53. abdulkadir eriş,

    iyisin, hoşsun diyelim, bu güne kadar neredeydin, bu kadar çek mağduru bugün mü hata yaptı. abdiipekcide gözlerimiz hep ankaralı aradı neredeydin, bizleri mademki çok seviyorsun var sende bizim adımıza bir meclis ziyareti yepıver, bırak oğlunu falan bu işlere bulaştırma. neden şimdi çıktınız ortaya anlatın o zaman. uluorta değil yalnız.

    eriş bey, kaldıki sabahtanberi 57 yaşında bir insan bilgisayar başında bizim gibi çilekeş insanlarla kafa yormaz.

    zonguldaklı-çekzede

    YanıtlaSil
  54. BİZİM İŞİMİZİ ÇÖZEBİLECEK MAKAM SADECE VE SADECE İKTİDAR PARTİSİDİR.SANIRIM HEPİMİZ BU KONUDA HEMFİKİRİZ.AYLARDIR VEKİL NUMARALARINI YAYINLIYOR VE SİZLERDENDE ARAMANIZ İÇİN RİCADA BULUNUYORUZ.AMA ARTIK DANANIN KUYRUĞUNA GELDİK.YA BU KUYRUK KOPACAK YADA KOPACAK.KOPARAMAZSAK BİRDAHA ŞANSIMIZ YOKTUR ARKADAŞLAR !!!!!!!! TAM SEÇİM ÖNCESİ VERDİĞİMİZ NUMARALARI LÜTFEN ARAYIN ÖZELLİKLE SN.İYİMAYA YI ARAYIN.MÜHÜRÜ ELİNDE TUTAN BİR KAÇ KİŞİDEN BİRİSİ SN.İYİMAYA DIR.KENDİSİNE SORALIM ÇEKE HAPİSE KARŞIYIM DERKEN NE KADAR SAMİMİYDİ ???? ANAYASAYA AYKIRI OLMASINA RAĞMEN HALA NASIL ERTELEMEDEN BAHSEDİLEBİLİYOR ????? ÇEK MAĞDURLARININ BU SAATTEN SONRA ERTELEMEYLE KANDIRILAMIYACAĞINI ANCAK HAKLARI OLAN ÖZGÜRLÜĞÜ ALDIKLARI TAKTİRDE İKTİDARA DESTEKLERİNİN SÜRECEĞİNİ ANLATALIM.BİZLER SADECE ANAYASAL HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ İSTEDİĞİMİZİ VE BUNUDA ALMAYA KARARLI OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM.BEYLER ŞUNUN ŞURASI 15 GÜNÜMÜZ VAR !!!!! BU 15 GÜN BOYUNCA NEFES BİLE ALMADAN VEKİLLERİMİZİ ARAMAMIZ LAZIM.ZATEN ARAMAZSAK İÇERDE SADECE NEFES ALICAZ BUNUDA UNUTMAYIN……..SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Ahmet İyimaya-0.532. 2745920-AKP
    -Bülent Arınç-0.532.2416255-AKP
    -Bekir Bozdağ-0.505.7776601 – 0.542.6474087-AKP

    -Haşim Kılıç-0.312.4637313-Anayasa Mahkemesi Başkanlığı Makamı

    -Zafer Çağlayan-0.532.6080606 – 0.530.5149650-Devlet Bakanı
    -Sadullah ERGİN-0.505.7773110 – 0.532.2815770-Adalet Bakanı
    -Sadullah ERGİN-0.312.4194670 – 0.312.4194669-Adalet Bakanlığı Makamı
    -Ali Babacan-Devlet Bakanlığı Makamı-SADECE FAX ÇEKİLECEK: 0.312.2128764


    --------------------------------------------------------------------------------

    YanıtlaSil
  55. tek çözüm abdül beyin yazılarını yayınlamamak.

    YanıtlaSil
  56. LÜTGEN TELEFONLAR DISINDA BAKANLARA ULAŞABİLECEGİMİZ MAİL VE FAZ NUMARALARINIDA VERİN.HERZAMAN TELEFONLARA CIKMIYORLAR ...
    HER ŞEKİLDE SESİMİZİ DUYURMALIYIZ.
    İZMİR-MAĞDUR EŞİ

    YanıtlaSil
  57. abdul kadir artık bu site senin olsun senin niyetin belli oldu bundan somraa burda yorum yazmama kararı aldım ben mücadelemi telefonlarla arkadşlar la verecegim zil tak oyna senin ne oldugun kim oldugun hiç de benim için önemli deil herkesin allah yardımcısı olsun allaha emanet olun arkadaşlar tel numaram 5548299597

    YanıtlaSil
  58. burası gerçekden magdurların yerimi yoksa sanal kabadayıların mı birisi bir laf ediyor bu seviyesizle aynı seviyeye inmemek lazım bizim derdimiz çok başka işimiz yokmu bide polemiklere katılalım.
    bu nasıl adalet ki bazılarımız taahhütlerden yararlandı yaraya şifa olmasada 1 sene insanlar azda olsa rahatladılar peki benim gibi davaları kanundan sonra neticelenen ve temyizide kaçıran yada davaları hala devam edenler ne yapacak
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  59. Sayın CAN-MERT Arkadaşımızın yazdığı isimleri arayın arkadaşlar ....

    Az zaman kala aramalara devam edin.Boş polemiklere girmeyin lütfen.

    ZİGANA

    YanıtlaSil
  60. internet kafedeki çocuklar gibisiniz oldu olacak bide birbirinize silah çekin bu nedir ya bi çözüm varmı onu konussanıza

    YanıtlaSil
  61. SEVGİLİ ARKADAŞLAR
    ABDÜLKADİR ERİŞ BEYEFENDİYLE POLEMİĞE GİRECEĞİNİZE
    BIRAKINDA BEYEFENDİ NELER DİYOR BİR DİNLEYELİM
    BELKİ ONUNDA BİR PLANI VARDIR
    ELEŞTİRDİĞİ ARKADAŞLARI TANIYORMUSUNUZ?
    BEN TANIMIYORUM ERİŞBEYFENDİYİDE TANIMIYORUM
    KENDİSİNE BU KADAR GÜVENEN BİR İNSAN BİRAZDA ONU DİNLİYELİM .
    ERİŞ BEYFENDİNİN ELEŞTİRDİĞİ OFLUOĞLU KENDİSİNİ SAVUNACAK DURUMDA BİRİDİR HERHALDE
    LÜTFEN ARKADAŞLAR SAKİN OLALIM DİNLİYELİM
    OFLUĞOLUNU TANIYANIZ HERHALDE YOKTUR VEYA GIYAPTA TANIYORSUNUZDUR .
    İDİALI BİRİ ÖYLE ALGILADIM
    KESİN ELEŞTİRİ YAPTIĞI KİŞİ KENDİSİ ÇIKSIN KONUŞSUNLAR
    İSMAİL YILMAZ

    YanıtlaSil
  62. AYRICA ARKADAŞLAR
    BİZLER TELEFON ARAMALARINA DEVAM EDELİM
    BOŞ BIRAKMAYALIM SAKIN
    SONUNA KADAR DEVAM ::))

    YanıtlaSil
  63. RUMUZ KAÇAK ARKADAŞLAR CEK CEZALARININ İNFAZINDA;100TL =BİR GUNMU.

    YanıtlaSil
  64. ğünlüğ 100 lira doğrudur

    YanıtlaSil
  65. GEÇEK ÇEK MAĞDUELARI ARKADAŞLARIM

    ŞU AN ADALET BAKANLIĞINI ARADIM KALEMDEKİ HANIMLA

    KONUŞMAMIN ÖZETİNİ SİZLERE AKTARAYIM

    BÜTÜN ÇABALARIMIZA RAĞMEN BİR TÜRLÜ BAKANIMIZLA GÖRÜŞME ŞANSIMIZ OLMAMIŞTIR

    SIZ SIZE İLETILEN BÜTÜN NOTLARI KENDISINE

    İLETTİĞİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ SİZE İNANARAK ŞU AN

    SÖYLEDIKLERİMİ NOT ALARAK BAKANA İLETİRMİSİNİZ

    YAZACAĞINI VE HEMEN BAKANA İLETECEĞİNİN SÖZÜNÜ

    VERDİ BENDE ŞÜNLARI YAZDIRDIM

    BIZ BIR MILYON ESNAF INSANLARIZ AILELERIMIZLE

    BIRLIKTE DÖRT MILYON OY POTANSIYELINE SAHIBIZ

    ŞU ANA KADAR IKDIDARDAN OLUMLU BIR CEVAP ALAMADIĞIMIZDAN
    ARTIK ÜMIDIMIZI KESMIŞ DURUMDAYIZ FAKAT ÖNÜMÜZDE

    BIR SEÇIM VAR SIYASI GÖRÜŞLERIMIZI BIR KENARA

    ITEREK INTERNET ORTAMINDA BIR ARAYA GELEREK

    ORTAK KARARLA SANDIKTA BIZE MECLIS KÜRSÜLERİNDE

    DESTEK OLAN SESIMIZ OLAN BİZİ SAVUNAN SIYASI


    GÖRÜŞLERI DESTEKLEME KARARI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ

    BİZİ İSTEMEYEREK BU YÖNTEME ITEN IKTIDARI ARTIK

    SON KEZ DUYARLI OLMAYA DAVET EDIYORUZ DESTEĞİN

    KARŞILIĞI DESTEKLE OLUR BAŞKA VERECEK BIR ŞEYIMIZ

    KALMAMIŞTIR

    KENDISI SÖYLEDİĞİNİZ HERŞEYİ NOT ALARAK KENDISINE

    İLETECEĞİNİN SÖZÜNÜ SAMIMI OLARAK VERMİŞTİR

    ŞİMDİ GELELİM BU SITEYE EYER MERAK EDIPTE

    BAKARSALAR NE KADAR DOĞRU SÖYLEDİĞİMİ HER HALDE

    ANLARLAR BURADAN ÇOĞUMUZ BIR ÜMİT BEKLEYIP

    ELIMIZDEN GELEN BÜTÜN ÇABAYI SARFETTIK BEN

    OĞLUMUN ÜNIVERSITE HARÇ PARASINI YATIRMAYIP

    DÖRT OĞLUMU ANKARAYA EYLEME GÖNDERDIM VE

    ARANMASI GEREKEN TÜM YERLERI ARADIM MAHALLEMIN

    TÜMÜNE TELOFON NUMARALARI DAĞITIP AYNI ANDA BAKANLIKLARI ARATTIM

    BUNA BENZER YAPABILECEĞİM HER ŞEYI YAPTIM

    SONUÇ BURDA BIRLRIK BERABERLIK OLMAYACAĞI KANAATINE
    VARDIM BU SITENIN GEÇEK DAYANIŞMA YERI DEYIL

    BIR REKLAM PANOSU OLDUĞU KANAATINE VARDIĞIMDAN

    BENDE BASKETÇİ KARDEŞIME KATILIYOR VE ARTIK

    ARANIZDAN AYRILIYORUM

    AYRICA DÜN ANA YASA MAHKEMESI BAŞKANLIĞININ

    YAZI İŞLERI MÜDÜRÜYLEDE SAMIMI GÖRÜŞME YAPTIM

    KENDILERI BU KONUDA HİÇ BİR ÇALIŞMANIN OLMADIĞINI

    EYER RAPORTORDEN BIZE GELIRSE BASININ HABERI OLACAĞINI

    DOLAYISIYLA AYNI ANDA SIZINDE HABERINIZ OLACAKTIR


    AMA HENÜZ BÖYLE BIR ÇALIŞMA YOKTUR DEMIŞTIR

    GERÇEK MAĞDUR ARKADAŞLARIMA SAYGILAR SUNUYOR

    EMEK VEREN SÖZÜNDE DURAN ADAM GIBI ADAM OLAN

    ARKADAŞLARIMA SEVGILERIMI SUNUYORUM

    YanıtlaSil
  66. Çok Değerli Dava Arkadaşlarım.....

    Sizden rice ederim ki burada neden niye bir arada olduğumuzu unutmayınız...

    Kimimiz bir başına çovuk çoluk ailesini bir arada tutmaya çabalıyor..
    Kimimiz ailesinden uzak özlemlerle yanıyor...
    Kimimiz maphus damında gün sayıyor...
    Kimimiz can tehlikesinde ordan oraya kaçıyor...
    Kimi aç kimi açık...kimi hem anasız hem babasız..kimimiz yurtsuz el topraklarında...

    ARKADAŞLAR BİZ HER ANLAMDA YANMIŞIZ KURTULMAYA ÇABALIYORUZ...ÖZGÜRLÜÜMÜZÜ KAZANMAK EN ÖNEMLİ ADIM...SONRA REFAH MI VAR.. HEMEN YOK ELBET AMA ÇALIŞABİLECEĞİZ KAÇMACAĞIZ VATAN BİZİ AKLAYACAK SUÇLU OLMAYACAĞIZ....

    NEDEN BURDA OLDUĞUMUZU UNUTUP GEREKSİZ POLİMİKLERLE ZAMANI BOŞA GEÇİRMEYELİM....

    SAYGILAR...

    YanıtlaSil
  67. ARKADAŞLAR BOŞ GEÇİRECEK VE ATIŞACAK VAKTİMİZ YOK.ŞURDA TAM 11 GÜNÜMÜZ KALDI !!!!! 1 MARTTAN SONRA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPSIN AMA LÜTFEN BU ARADA BU NUMARALARI ARAYALIM,ARATALIM,FAX ÇEKELİM..............SAYGILARIMLA


    CAN MERT





    -Ahmet İyimaya-0.532. 2745920-AKP
    -Bülent Arınç-0.532.2416255-AKP
    -Bekir Bozdağ-0.505.7776601 – 0.542.6474087-AKP
    -Zafer Çağlayan-0.532.6080606 – 0.530.5149650-AKP
    -Sadullah ERGİN-0.505.7773110 – 0.532.2815770-Adalet Bakanı


    MAKAM TELEFONLARI VE FAX LARI

    --Sadullah ERGİN-0.312.4194670 – 0.312.4194669-Adalet Bakanlığı Makamı

    -Ali Babacan-Devlet Bakanlığı Makamı-SADECE FAX ÇEKİLECEK: 0.312.2128764

    -ADALET KOMİSYONU:Tel 0312 420 53 23 ---
    Tel-Fax 0312 420 53 24

    -Haşim Kılıç-0.312.4637313-Anayasa Mahkemesi Başkanlığı Makamı

    YanıtlaSil
  68. Bu arada bir önerge ile 2 yasaya dahil olabileceğini belirten AHMET İYİMAYA acaba neden kendisi bir önerge ile bunu istemiyor acaba...

    ben bu iktidara inanmıyorum...

    YanıtlaSil
  69. YA YAZIKLAR OLSUN BİZLERE BİRBİRİNİZE LAF YETİŞTİRECEĞİMİZE BUGÜN KAÇ KİŞİ VEKİLLERİ VEYA YARGITAYI ARADI NE CEVAP ALDI BUNLARI YAZALIM.BU ARADA EMİNE ERDOĞAN HANIM 16-19 ŞUBAT ARASI BRÜKSELDE ÖDÜL TÖRENİNE GİTTİ.19 ŞUBATTA TÜRKİYEYE DÖNECEK DOSYAMIZ ELİNE GEÇİNCE BENCE YÜZDEYÜZ BİZLERE DÖNECEK.BEN ŞAHSEM HERŞEYE RAĞMEN HİÇ UMUDUMU YİTİRMEDİM.AYŞE

    YanıtlaSil
  70. siteden çekilen arkadaşlara üzüldüm geri dönmeleri imkansız dönerlerse kendilerine yakışmaz... fdn

    YanıtlaSil
  71. SAYIN

    SAMİ KAL,SAKLAMBAÇ,HASAN,ATABAYRAK VE BİLHASSA
    VEZİR 38

    SAYIN DOSTLARIM
    SİNİRLERİNİZ DAVAMIZA ZARAR VERECEK KADAR MI ZAYIFLADI.TAMAM HARAP OLDUK,PERİŞANIZ AMA
    TOPLUCA DERDİMİZE ÇARE BU SİTENİN GETİRDİĞİ BİRLİK,BERABERLİK VE NETİCESİ EYLEMLERİMİZ.

    SİZDEN RİCAM NE KADAR ASBIMIZI BOZSADA BU TÜR
    SATAŞMALARA CEVAP VERMEYİNİZ.

    BU SİTEDEN ÜMİDİ OLANLARA,BU AMAÇ İÇİN SAMİMİ
    GAYRETLERDE OLAN ARKADAŞLARA BİLMEDEN ZARAR VERDİĞİNİZİN FARKINDA OLUN LÜTFEN.

    BASKETÇİYE SELAMLAR..KIRILMAK VE ÇEKİLMEK YOK

    TUKAY

    YanıtlaSil
  72. çekilmeye karar verenlere sesleniyorum.ben sizin yazdıklarınızla ayakta durmaya çalışan güzel bir haber duymak içinsizin yazılarınızı okuyan bir mağdur anneyim. lütfen

    YanıtlaSil
  73. SN.BASKETÇİ

    SİZİN KATKILARINIZI KİMSE İNKAR EDEMEZ AMA BU DAVAYIDA YARI YOLDA BIRAKMANIZI SİZİ YAKINEN TANIYAN BİRİ OLARAK ASLA KABUL ETMEM.DAVA BİZİM DAVAMIZSA VE SONU ÖZGÜRLÜK OLACAKSA KÜSMEKTE BİZE YAKIŞMAZ.BU İNSANLARIN KİMLER OLDUĞUNU SİZLERDE BİLİYORSUNUZ.ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ !!!!! AMAÇLARI ZATEN BİZLERİ DAĞITMAK VE GARABET YASANIN DEVAMINI SAĞLAMAK.LÜTFEN BİR KARDEŞİNİZ OLARAK SİZDEN RİCA EDİYORUM DÜŞMANI SEVİNDİRİP DOSTADA HÜZÜN YAŞATMAYIN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT


    --------------------------------------------------------------------------------

    YanıtlaSil
  74. SN.AYAYDIN61

    73 TE YAZDIKLARIM SİZİN İÇİNDE GEÇERLİDİR.SAYGILAR

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  75. ayaydın61
    canmert
    vezir38
    tukay
    mağdur anne
    hasan
    atabayrak
    basketçi
    ekm2510
    sami kal
    ayşe
    zaman
    ismail yılmaz
    ve
    diğer arkadaşlar
    kafanızı bi toparlayın...
    sakin olun
    kendinize gelin..

    YanıtlaSil
  76. Bende bu siteyi hep takip ederim ama genelde yorum yapmaktan kaçınırım.

    Lakin burada ufak bir tartışmada herkez havlu atıyor, bu duruma da daha fazla kayıtsız kalamadım.

    ''Ben küstüm gidiyorum'' tarzında ki davranışların hiç kimseye faydası olmayacağını hepimiz biliyoruz.

    İnsanlar her ortamda fikirlerini söyleyebilirler, kimi bunu uygun ve nazik bir dille, kimi de kaba saba bir uslupla.

    Tabiki beyefendiliği, nezaketi, saygıyı, tatlı dilliliği tercih etmeliyiz ve bu anlayışla hareket etmeliyiz ama maalesef bu hayatda böyleleri de var.

    ''Havlamasını bilmeyen köpek sürüye kurt getirirmiş'' Bu nedenle herkez ve hepimiz ne konuştuğumuza dikkat edelim lütfen

    YanıtlaSil
  77. CAN MERT ARKADAŞIMIZIN SÖZLERİNE TAMAMEN KATILIYORUM.
    SN. BASKETÇİ VE DİĞER EMEKTAR ARKADAŞLARIM , LÜTFEN SAKİN OLUN. BİLİYORUM ÇOK YORULDUNUZ, BİLİYORUM HAKSIZLIKLARA UĞRADINIZ. AMA SİTEDEN AYRILMAK HİÇBİR ŞEYE ÇÖZÜM DEĞİL. BUNU ENAZ BENİM KADAR SİZLERİNDE İDRAK EDECEĞİNE EMİNİM. ÖZGÜRLÜK ADIMLARIMIZIN SON DURAĞINA YAKLAŞMIŞKEN BU TÜR AYRILIKLARIN HEPİMİZE ZARAR VERECEĞİ KESİNDİR. LÜTFEN 3-5 İNSAN YÜZÜNDEN BU BİRLİKTELİĞİMİZİN BOZULMASINA MÜSADE ETMEYİN. HEPİNİZE SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  78. Bir zamanLar neŞem varDI... Hayata güLen gözLerim , GüzeL konuŞan DiLim , HerkeSe SevgiyLe yakLaşan bir kaLbim varDI !.. Ama şimDi ne neŞem, Ne güLen gözLerim, Ne SevgiyLe yakLaŞan kaLbim var !.. YanLIzCa agIr SözLerim , NefretLe bakan gözLerim , Kin DoLu bir yüregim

    "böyle olduk arkadaşlar"

    YanıtlaSil
  79. YOLDAŞLAR...

    AYRILSANIZBİLE KALBİMİZ VE KALBİNİZİN BİZİM İÇİN ATTIĞINI İNANIN BİLİYOUM.

    İNSAN NEKADAR KIRILSA İNANDIĞI DAVA ONU ASLA BIRAKMAZ.

    DAVAMIZDA SONUNA KADAR HAKLIYIZ...
    ÇALIŞMAYA VE DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM...

    YanıtlaSil
  80. arkadaşlar onların istediği de bu kimseyi sevindirmeyin.bu birliği kimsenin bozmasına izin vermeyin.

    YanıtlaSil
  81. mhpnin verdiği önerge reddedilmiş arkadaşlar

    YanıtlaSil
  82. 69 dakı ayşe hanıma katılıyorum Emine hanım bizlere dönecektir bu konularda yogunlaşalım 35izmir

    YanıtlaSil
  83. AYŞE HANAIM 35 İZMİR LE AYNI FİKİRDEYİM BU ARADA ONUN BİZE DÖNMESİNİ BEKLEMEDEN BAŞKA NE YAPABİLİRİZ OAN ULAŞMAK İÇİN ACABA FİKRİ OLAN VARMI?ASLI 66

    YanıtlaSil
  84. AKP MÜTHİŞ BİR OY KAYBI İÇİNDEDİR HER GEÇEN GÜN OY KAYBI DEVAM ETMEKTEDİR. SON KRİZDEN SONRA ESNAFLARIN YANINDA OLMAYIP TAMAMEN KARŞI CEPHEYE GEÇMESİNE SEBEP OLMUŞTUR. HİÇ DÜŞÜNMEMİŞLER DÜŞÜNCEKLERİ DE YOK BATMIŞ HERŞEYİNİ KAYBETMİŞ OLSADA BİR ESNFIN EN AZ 20 OYU ETKİLEYECEK ASALETİ VARDIR. GEÇEN SEÇİME GÖRE EN AZ SADECE BİZ ÇEK MAĞDURLARININ OYLARINI ALAMAYACAKLAR GERÇEKTEN BİZE KULAK VERİP BU ADALETSİZLİĞİ DÜZELTSELERDİ HEPİMİZ MİNNET BORCUMUZU OYLARIMIZI AKP YE VEREREK BELLİ EDECEKTİK AMA ONLARIN BİZİ DUYMAYA NİYETİ YOK BOŞUNADA BUNLARA YALVARMANIN ANLAMI YOK... SMSN

    YanıtlaSil
  85. BURDA MAHALLE ARASI MİSKET MAÇI YAPMIYORUZ ARKADAŞLAR LÜTFEN KÜSTÜM BEN OYNAMIYCAM DEMEK OLMAZ KÜSEN DİYEN KÜSTÜREN DÜŞÜNSÜN ..EDEBİYLE YAZI YAZAN AKLI BAŞINADA FİKRİ OLAN MÜCADELE EDEN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR. MAHALLEYE YENİ GELİP KENDİNE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞAN YARAMAZ ÇOCUKLARA BENZEMESİN KİMSE. HER KES SAKİN OLSUN DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRLİK OLUP ÇOĞALALIM DERKEN ELALAEME KENDİMİZE GÜLDÜRMEYELİM .ASLI 66

    YanıtlaSil
  86. koyu bir akp sempatizanıydım ama hazirandaki seçimlerde sadece bu işi çözecek olmasından dolayı aile içindeki anne baba dayılar yeğenler kayınbirader toplam 17 adet oyumuz istemeyerekte olsa chp ye çünkü ailemin ekmeği benim özgürlüğüme bağlı.

    YanıtlaSil
  87. ÇEK MAĞDURLARININ TÜM ANNE BABA EVLAT ABİ KARDEŞ ARKADAŞ AKRABA YAKINLARIYLA 5MİLYON OYU CHP YE KAYDIRIRSAK ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ RAHAT KAZANIRIZ O KADAR YALVARDIK AKP YE DİNLEMEDİLER ADAM YERİNE KOYMADILAR...DS

    YanıtlaSil
  88. Siyaset Meydanı
    ‎"ENDİŞE Mİ VESVESE Mİ?"

    “Toplum ve Hukuk” Meydan’da;
    Siyaset Meydanı son günlerde gerilen ülke gündemini masaya yatırıyor. Siyaset Meydanı’nın halk meclisini oluşturan 24 sabit katılımcısıyla birlikte Sosyoloji Profesörü Faruk Birtek, İstanbul Baro Başkanı Doçent Ümit Kocasakal ve Gazeteci Ali Bulaç “Toplum ve Hukuk” başlığı altında kafalardaki soru işaretlerini aydınlatmaya çalışıyor.

    Endişelerin Asıl Kaynağı Ne? Balyoz ve Ergenekon davalarındaki son gelişmeler toplumun hukuka bakış açısını değiştiriyor mu? Gazetecilerin özgürlükleri kısıtlanıyor mu? Endişelerin artması toplumun dengelerini nasıl değiştirir? Kutuplaşmanın keskinleşmesi karşılıklı hoşgörüyü kısıtlıyor mu? Toplumun dengelerini sarsan bu ve benzer soruların yanıtları Siyaset Meydanı’nda.

    Ali Kırca’yla Siyaset Meydanı Perşembe gece yarısı canlı yayında Show Tv’de.


    http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758
    sayın mustafa küpçü derdimizi anlatacak..

    YanıtlaSil
  89. SAYIN TUKAY BASKETÇİ SİTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM EVET TUKAY KARDEŞİM HAKLISIN BİZ İŞİMİZE BAKALIM AMA BAZENDE SİNİRLE İSTER İSTEMEZ KARŞILIK VERİYO İNSAN AMA BU SAATTEN SONRA VEZİR38 KARDEŞİMİNDE DEDİGİGİBİ ARTIK NE YAZILIRSA YAZILSIN POLEMİGE GİRMİYORUM

    BASKETÇİ ABİ SEN HERZAMAN YÜREKTESİN SAYGILAR

    YanıtlaSil
  90. oylar chp ye yazılırsa bu işi bitirirler


    murat akın

    YanıtlaSil
  91. 17 Şubat 2011
    Anayasa Mahkemesi Haziran'daki seçimleri yakından ilgilendiren önemli bir karar aldı. Mahkeme, milletvekili seçim kanununu kısmen iptal etti. Bu kararla milletvekili dağılımı nüfusa göre yapılacak.
    Anayasa Mahkemesi bugün aldığı kararla, küçük illeri üzdü, büyük illeri ise sevindirdi.
    Milletvekili seçim kanununda yapılan değişiklikle, nüfusu ne olursa olsun Türkiye’deki her ilin en az iki milletvekili çıkarması kanunlaşmıştı. Ancak CHP bu kanunu Anayasa Mahkemesi’ne götürdü. Ve Mahkeme, milletvekili seçim kanununun, her ilin nüfusuna bakılmaksızın en az 2 milletvekili çıkarmasını içeren maddesini oy birliği ile iptal etti.
    Bu ne anlama geliyor?
    Mahkemenin iptal ettiği kanunla, Türkiye’nin en düşük nüfuslu beş ili, Haziran seçimlerinde iki milletvekili çıkarmayı beklerken, sadece tek milletvekili çıkaracak.
    Bu iller şöyle: Gümüşhane, Bayburt, Kilis, Ardahan ve Tunceli.

    Sıra Çek Kanununda

    YanıtlaSil
  92. 86 da yazan adsız,bu çektiğimiz çileler,acılar,hep sizin zihniyetiniz yüzünden.Saydığın 17 adet aile ferdinin burnundan fitil fitil gelsin bu kadar insanın çektiği eziyet.Hala istemeyerek CHP ye oy vereceğini söylüyorsun,körler sağırlar sülalesi sizi.

    YanıtlaSil
  93. Bu Abdulkadir Eris gibi serefsizlerin mesajlarını yayınlayıp sitenin insicamını bozmayın.

    Bu haysiyeti olmayan adam, burada bir mücadele veren insanlara saldırıp provake etmeye çalışıyor. Ben de provake oldum ve bu adamın sülalesine küfrediyorum bugünden beri.

    Eminim kulakları çınlamış ve içi rahatlamıştır.
    Herkes işine baksın. Hepinizin yerine ben yeterince küfrettim. Şerefi varsa bir daha girmez buraya.

    YanıtlaSil
  94. 92 sana sonuna kadar katılıyorum istanbullu

    YanıtlaSil
  95. 95 teşekkür ederim.Sanırım bir sen katılıyorsun bana.Olsun 2 kişide olsak,bunlara cevap vermek boynumuzun borcu.Yazmıyım yazmıyım diyorum çileden çıkartıyorlar.

    YanıtlaSil
  96. çeklerini düzenli ödeyip krize mağdur kalmış kişileri artık ayırın dolandırıcılardan. bankalardan kişinin ne kadar iyi niyetli olup olmadığı öğrenilip ona göre yargılanmalı en azında bir limit belirlenmeli atıyorum 50bin liraya kadar olan adli para cezaları idari para cezasına çevrilmelidir.

    YanıtlaSil
  97. değerli arkadaşlar,


    yorumları kısmen okuyabildim bağlantımda sorun olduğu için dün akşamdan bu yana takip edemedim...

    bu site kurulmadan önce ve kurulduktan sonra bu tür ucube (nereden geldiği belli olmayan )kişilerin defalarca abuk sabuk sataşmalarını gördük...fakat gerçek olan şudur ki...bu sitenin kuruluş ve hayata geçiriliş amacı sadece buraya yazı yazan değil hiç yazmadan burdan haber bekleyen binlerdir...yani kısaca sizlersiniz...

    sözüm ona rahmi ofluoğlu aleyhine yorumlar yazılmış...geçmişte rahmi ofluoğlunu şahsım da defalarca eleştirmiştir...ama bu durum hakkını teslim etmeme de engel olmamalı...dün radyodaki konuşmasını dinledim...ÇEK YASASI konusundaki görüşlerini zaten tartışmamıza bile gerek yok cezanın kalkması konusundaki dik duruşunu biliyoruz...fakat ev eşyalarının hacizi ile ilgili kanunu yerden yere vuruşu bana AVUKAT ile HUKUKÇU arasındaki farkı bir kez daha gösterdi...çünkü hiç bir avukattan bu ev haczi meselesinin yanlış olduğunu duymadım...

    ilk zamanlar burada mücadele ettiğimiz bir bayan arkadaşımızın eşi çekten cezaevinde idi...bir tarafından çocuklarına hem ana hem baba olmaya çalışıyor bir yandan da eşinin her ziyaret günü kilometrelerce yol katederek ziyaretine gidiyordu...eve hergün ekmek almak pahalı olduğu için un alarak ekmek makinesi kullanmak suretiyle tasarruf etmeye çalışırken,bir sabah beni aradı ve evine icra geldiğini ve evdeki ekmek makinasına kadar aldıklarını söyledi...

    o zaman bu ev eşyası haczi meselesinin ne kadar insanlık dışı olduğunu bir kere daha anladım...bu avrupa da yoktu ve rahmi bey bu yasaya karşı durduğunu söylüyordu...

    bizim yapmamız gereken burada yiğidin hakkını vermek...ayrıca siteyi terketmek buradaki insanların evini terketmesi gibi birşey...bu yüzden bu sitede ve her sitede kısaca bizim sitelerimiz de mücadeleye devam edeceğiz...

    herşeye rağmen...

    BU KERVAN YÜRÜYECEK...

    my way

    YanıtlaSil
  98. şu 5 milyon hikayesiyle kimse kendini kandırmasın şu siteye yazan kenarda yorumları okuyanla 1000 kişi bile değiliz gerçekçi olalım lütfen gerçeği görüp sorunlara çözüm arıyalım
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  99. 91-91

    Çek kanununun Anayasa Mahkemesinde ne zaman görüşüleceğini biliyor musun ?

    Şükrü

    YanıtlaSil
  100. ÖZETİN ÖZETİ!BU SİTEDE PARMAKLA SAYSANIZ 20 TANE GERÇEK ÇEK MAĞDURU BULAMAZSINIZ.10 ERKEĞİN YAPTIĞI İŞİ BİR KADIN TEK BAŞINA YAPIYORDU ZATEN.BURADA DEDİKODU YAPAN SÖZDE ÇEK MAĞDURLARI ALLAHTAN DİLEĞİM YÜKSEK KORUMALI C.EVİNE GİRİP MADOLYONUN ÖBÜR YÜZÜNÜDE GÖRMENİZDİR.O ZAMAN GELDİĞİ ZAMAN BAŞINIZA VURMANIZIN BİR YARARI OLMAYACAK.BU HÜKÜMET BANKALARIN.FAKYORİNK ŞİRKETLERİ VE TEFECİLERİN KÖLESİDİR.ÇEK MAĞDURLARININ KARŞISINDAKİ TEK GÜÇ BANKALAR VE FAKTORİNK ŞİRKETLERİDİR.BİZLERLE BERABER MADUR OLAN ALACAKLILARIMIZIN,ÇOĞUNUN SİZİN HAPSE GİRDİĞİNDEN BİLE HABERİ YOK.SON SÖZ BU HÜKÜMET SEÇİME KADAR KESİNLİKLE BİZİM HİÇBİR SORUNUMUZU ÇÖZMEYECEKTİR.SEÇİMDEN SONRADA ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞINA İNAMIYORUM.ÇÜNKÜ DUL AVRAT GİBİ BİR DEDİKODUCUNUN LAFI İLE SABAHTAN BERİ BİRBİRİNİ YİYEN SİZLER OLDUKÇA,BU HÜKÜMET İÇİN BİR SORUN YOKKİ!5941 SAYILI YASA KİM İÇİN ÇIKARILDI BİR DÜŞÜNÜN.GEREKÇESİ 3167 DEKİ EKSİKLİKLERİ GİDERMEKTİ.GİDERDİLERDE!TEK ÇÖZÜM,EVET TEK ÇÖZÜM ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE BU HÜKÜMETİN AKLININ BAŞINA GELMESİDİR.BİZ NE YAPTIK DEMELİLER.YARIN İNŞALLAH ÇOK GEÇ OLMAZ.SİTADE KALAN ARKADAŞLAR LAFONTENDEN MASALLARA DEVAM ETSİNLER.BASKETÇİ,EKM 2510,SAMİ KAL GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.57 YAŞINDAKİ HEMŞERİM SİZ BİNALARI DİKMEYE DEVAM EDİN.BELKİ MUCUZE YARATIRSINIZ.KOLAY GELSİN SİZLERE.FİDAN55

    YanıtlaSil
  101. Sayın bay ve bayan arkadaşlar Msn Messenger denen bir proğram var .Şahsi problemleri olan arkadaşlar buradan yazışsa verin adreslerinizi birbirinize zaten herkesin kafası bir milyon daha fazla stres yaratmasak!!

    YanıtlaSil
  102. YA YETER YETER ARTIK YA BU NE BİÇİM KELİMELER NEBİÇİM HAKARETLER YETER BAYANIM OKUYORUM UTANIYORUM YETER YA BİRİ BİŞEY SÖYLEDİ GÖRMEYİN CEVAP VERMEYİN BAKALIM BİDAHA YAZAMAZ NİYE ÇÜNKÜ CEVAP VERİLMEDİ DER GÖRMEYİN VALLA 8.30 DA İŞE GELİYORUM AKŞAM 18 E KADAR AMA ARTIK NEFRET VE GINA GELDİ YAZILANI GÖRMEYİN KAİLE ALMAYIN O ŞAHIŞ CİDDİYE ALINMAYINCA ÇEKER GİDER
    HADİ NEOLUR BİZ İŞİMİZE BAKALIM HERKEZİ ARAYALIM VE ŞU İĞRENÇ YASADAN ALLAH IN İZNİYLE KURTULALIM BURDA BAYANLAR VAR BURDA ÇOCUKLAR ANNELER VAR YAPMAYIN NEOLUR KİMSEYİ KENDİMİZE GÜLDÜRMEYELİM. M.D

    YanıtlaSil
  103. EMEK- BAŞBAKANLA MANEVİ DURUMUMUZU EN İYİ EŞİ EMİNE ERDOĞAN VE DANIŞMANLARI MEHMET METİNER VE SİZİN BİLDİKLERİNİZ VARSA ONLARA BİR HEYETLE RANDEVU ALIP SORUNUMUZU İLETEBİLİRİZ.BU DURUMDA BANKA VE FAKTORİNLERİN KULİSYAPMALARININ ÖNÜNE GEÇMİŞ OLURUZ

    YanıtlaSil
  104. İSYAN EDİYORUM
    Adını anmaya ve muhatap olmaya bile degmeyecek bayagı insanla ugraşmaktan gına geldi. önce gazamı geldik diye düşündüm. araştırdım böyle bir şahıs var bana anlatılanlarla bu şahsın yazdıkları taban tabana zıt.karekter zaafiyeti olanlarla muhatap olunmaz. bizim bu mücadelede başından beri tavrımız belli, yalpalamak yok, yalakalık yok, ukalalık yok, çok bilmişlik yok, insanlara tepeden bakmak yok. efendilik, saygı var. yardımlaşma var. bu siteyi bu hale getirene lanet olsun.okudugunu anlayamayacak kadar aciz ve peşin hükümlü insanla asla işimiz olmaz.
    bu kargaşaya çanak tutanlar, teteikçilik yaptıranları çok iyi tanıyoruz. kendileri agır abi modunda buluyor tetikçi karıştır babam karıştır.
    sayın beyefendi ile karşı karşıya geldiğimizden itibaren telefonumu yazdım, burayı meşgul etmeyelim. derdin neyse özelde görüşelim. maalesef şu ana kadar dönmediler.
    ne mi oldu. akşama kadar telefon yagdı. aba altından sopa göstermeler, tehditler, evden almalar, yataktan götürmeler, adice küfürler. soruyorum beyler siz kimsiniz. mafyamısınız, aşiretmisiniz kaç kedi bogazladınızda kuyrugu bogazınızda kaldı.arkadaşlar çok güçlüymüş, aşiretmiş, elleri uzunmuş, alırmış vururmuş. miş muş. beyler bırakın sanal kabadayılıgı icraat görelim. demirden korksak trene binmezdik.
    kimse beni eleştirmeye kalkmasın bu saatten sonra efendilik bitti anlayana anladıgı dilden konuşacagız.
    saldıran karıştıran belli, biz günah keçisi olduk. karşı karşıya kaldıgımız muamele en azından vefasızlıktır.
    bu gün bazı arkadaşlarımızla görüştük ilerleyen saatlerde bir araya gelip bir karar alacagız. bu kararıda burada gerekli görürsek yayınlayacagız.
    benim kitabımda kaçmak, yılmak mücadeleyi bırakmak yok. ama insanların duyarsızlıgı, vefasızlıgı bıktırdı artık.
    bu mücadelede hep veren taraf olduk, asla bir şeyler almadık ve menfaat gözetmedik. eger bu site dagılırsa buradan nemalananlar düşünsün. ekmekleri kesilecek. benim düşüncem bir daha buraya yazmamak, burdan ayrılmak gerekirse tek başıma mücadeleye devam etmek. vefalı arkadaşlarımın yalnız bırakacagını sanmıyorum. alınacak karara uyacagım. belki mücadele öteki iki sitede sürecek. burası olmazsa hayatın sonu degil. yeni dünya kurulur bizde orda yerimizi alırız.isyanımı anlayışla karşılayacagınızı umuyorum. şimdilik hoşça kalın. bzizm yoklugumuzda menfaat çetesine ve amacına ulaşan fitnecilere mücadelelerinde başarılar diliyorum. kendiniz yazın kendiniz okuyun,

    YanıtlaSil
  105. bu tür yorumları neden takarsınız anlamıyorum.konudan uzaklaştırılmak isteniyorsunuz ve başarıyolar.oku ve geç mantığını kullanalım bence.her verilen cevap sizleri tefecilerle muhatap olmaya iter.davamıza bakalım ve bu yolda,bu işi bitirmeye konsantre olalım arkadaşlar.

    murat akın

    YanıtlaSil
  106. BU SİTEYİ KURAN SEVGİLİ
    -CÜNEYT BEY VE
    -JENARDİ EMRE
    -ULUDAĞ
    -NCDT
    -EKM 23
    -ÇOK UZUN ZAMANDIR ADINA GÖRMEDİĞİM SABIR
    -PINAR HANIM
    -HATİCE HANIM
    -GÜL HANIM
    İSMİNİ HATIRLAYAMADIĞIM ESKİLER
    AFFETSİN
    BİZ BİR DAVA PEŞİNDEYİZ...
    ÖNCE KENDİMİZ İÇİN...
    SİTEYE BİRİ GELMİŞ ÜÇ BEL SATIR KÖTÜ YAZI YAZMIŞ...MIŞ MİŞ..

    PİRE İÇİN YORGAN YAKIP BU GÜN GİDENLERİN
    BU DAVAYA GÖNÜLDEN BAĞLI OLDUKLARINI SANMIYORUM...ONLAR BU SİTENİN AMACINI BİLMİYORLAR.HER GÜN EKRAN AÇILIRKEN BİR HABER İÇİN KALBİZİN YERİNDEN ÇIKARCASINA NASIL ÇARPTIĞINI BİLMİYORLAR.

    BU DOSTLUK 2008DE BAŞLADI
    ZAMAN ZAMAN AYRI DÜŞÜNSEKTE HEP AYNI GEMİDE
    KÜREK ÇEKECEĞİZ...

    BURDAYIM HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM

    SEVGİ VE SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  107. -BU SİTENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ SON KATILANLAR BİLEMEZ...
    -BE SİZE ŞU KADAR SÖYLEYİM YIL 2008,HUKUK SİTELERİNDE ÇEK İLE İLGİLİ SORU SORANLARA VEBALI GİBİ DAVRANILMAKTA VE ASLA YANIT GELMEMEKTE İDİ.

    AVUKAT DİYE BÜROSUNA GİTTİĞİM ADAMLAR BABA MAHKEMEDE KARAR VERİLDİĞİ ANDA TUTUKLAMANINDA HEMEN ÇIKTIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ. HİÇ BİR DURUMAYA KATILMADIM AMA TEMYİZDE YAPAMADIM.....

    ŞİMDİ BU KONUDA HEMEN HEMEN AVUKATLAR KADAR BİLGİ SAHİBİ OLAN BEN BUNCA BİLGİYİ BU SİTEDE ÖĞRENDİM. BİZ BURDA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLDUK.ÖĞRENDİĞİMİZ HER ŞEYİ PAYŞALTIK....

    BURASI İKİNCİ EVİM GİBİ...
    GİDENE YOL AÇIK
    İNSAN EVİNDEN NEREYE GİDER...

    YanıtlaSil
  108. benim anlamadığım bişey var

    adam gibiyorum yazıp veya soru sorduğumuzda yayınlanmıyoda bazı densizlerin her yazdığı niye yayınlanıyor.
    belkide şimdi bu yorumumda yayınlanmaz

    sedat

    YanıtlaSil
  109. arkadaşlar sık sık yorum yazmasamda benim gibi binlerce insan bu siteyi takip ediyor gereken yerleri mesaj ve telefonla milletvekilleri ve diğer makamları arıyorum aramalarada devam ediyorum ve benim gibi binlerce insan bu işlemi yapıyor.bizim bu çalışmalarımızı istemeyenler araya nifak sokmaya çalışıyorlar bu şahıslar alacaklı veya alacaklı avukatı olabilirler bunlara aldırış etmeden bu haklı davamızı devam ettirmeliyiz.ERDEM

    YanıtlaSil
  110. mrb arkadaslar sıtenısı yenı buldum bende ceklerden dolayı bası derte olan bı vatandasım ıslerım bozuldu ve ceklerımı odeyemedım benım merak ettıgım gecen sene cıkan yasada cekımı 2 sene ıcersınde odemek sartı ıle taksıtlendırdım ancak durumu gene toparlayamadık ve taksıtlerım geldı ben bu taksıtlerı gununde odeyemezsem dırek cezaevınemı gıdıyorum bana bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum nasıl bı yol ızlemem gereklı acaba hepımıze allah yardımcı olsun

    YanıtlaSil
  111. SAYIN SAMİ KAL BEY YAZILANLARI OKUDUM LÜTFEN ALDIRMAYIN DERT BAŞKA YADA TOPLUMDA ADAM YERİNE KOYULMAYANLAR BURDA YAZI YAZARAK KENDİNİ ADAM ZANNEDİYORLAR.GERÇEK ÇALIŞAN YAZAN ARKADAŞLARIMI TENZİĞ EDERİM.

    YanıtlaSil
  112. mrb arkdslr ben sitenizi yeni gördüm bende ceklerımı ödeyemedim işlerim bozuldu ama yeni bi düzen kurdum ceklerimi öderim diye gecen sene cıkan yasada ceklerim temyizdeyken 2 sene içersınde ödeme planı verdim ve ilk taksit günü yaklaştı ama benim gene bu ceki ödeme durumum yok gunu gecen taksıdımın ardından hemen cezaevınemı gıdıyorun yada bu konuda bılgısı olan arkdslr dan yardım beklıyorum ALLAH hepımızın yardımcısı olsun arkdslr av. sibel hnm yorumunu yazarsa sevınırım tesekkurler
    genc07

    YanıtlaSil
  113. Değerli arkadaşlar ,

    Yıllardır burada , bu sitede canla başla mücadele ettim.Bunu çok iyi biliyorsunuz...
    Mesele 3-5 kişinin çıkıp ortamı bozmasından kaynaklanan bir mesele değildir..

    Bu sitenin yaptıkları - yaptıklarımız ve lider özelliğimizden , bu güne kadar siyaset - hukuk ve mağdur arkadaşlarımız çok yararlandı..

    Bu mücadelede bugüne kadar , işitmediğimiz azar-küfür - eleştiri kalmadı..Sabrettik , dayandık , maaşlı eleman değiliz , sitenin bir yöneticiside değiliz dedik , ama anlatamadık...

    Her eylemden sonra başka cephelere yönlendirildik.Gece-gündüz bilmedik..Cebimizde kalan son kuruşlara bakmadık...Sürekli mücadele dedik..Ama ne hikmetse kimseye yaranamadık..

    Bazen ayrılıklar fayda getirir , bazen ayrılıklar yorulanları bırakır yeni nefeslere imkan ve yol verir.Bazen ayrılıklar güzel günlerin başlangıcı olabilir..

    Adı üstünde , ayrılık hoş bir kelime değildir..İnsanı üzer , yaralar

    Yıllarca canla - başla mücadele verdiğim bu siteden ayrıldığımı beyan eder ,

    BAŞTA SN CÜNEYT BEY olmak üzere
    Gökhan beye , M.Yalçın abime , sn tiponne,ye ve isimlerini şükranla andığım yüzlerce arkadaşıma teşekkür ederim..Saygılar sunuyorum..

    Sadece bir ricam olur sizlerden , arkamdan giderse gitsin demeyin..sadece anlamaya çalışın

    Haklarınızı helal edin.........

    Saygılarımla

    ekm2510

    YanıtlaSil
  114. Barışçı-Mersin17 Şubat 2011 21:03

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR. BİR İKİ GÜNDÜR BİR ŞEYLER YAPMIYOR OLMAKLA BİRLİKTE, SİTEMİZİ TAKİP ETMEKTEYİM. NE OLUR AMA NE OLUR; BU HAKLI DAVAMIZDA, BİR MARTA KADAR ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRELİM. KENDİMİZ İÇİN DEĞİLSE BİLE; GERÇEKTEN İÇİMİZDE MAĞDUR OLAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN MÜCADELEYİ BIRAKMAYALIM. BEN İNANIYORUMKİ; BEN BU SİTEYİ VE MÜCADELEYİ BIRAKTIM DİYEN ARKADAŞLARIM BİLE ÇALIŞMALRAINA DEVAM EDECEKLERDİR. BİZ HEPİMİZ, YASAL YOLLAR ÇERÇEVESİNDE; YAKLAŞIK OLARAK 2,5 YILDIR VE DAHA ÖNCESİNDE BU MÜCADELEYİ BOŞUNAMI BAŞLATTIK VE BOŞUNAMI DEVAM EDİYORUZ? ELBETTEKİ DEĞİL. MÜCADELEYE DEVAM EDERSEK; ALLAH'IN İZNİ VE HEPİNİZİN KATILIMLARIYLA MUTLAK VE MUTLAK GECİKMELİDE OLSA, BAŞARIYA ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM. BEN ŞAHSEN; EN AZINDAN BİR MARTA KADAR MÜCADELE EDECEĞİME SÖZ VERİYORUM. YA SİZLER? TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  115. sami kal kardeşim,

    sana söylenecek, seni rencide edecek her sözü ve davranışı ŞİDDETLE LANETLİYORUM...

    bu sözüm de BU MAHALLEYE KORSAN BİR ŞEKİLDE ve DESTURSUZ DALAN bay'a...

    BU KADAR İNSANI TERÖRİZE ETMEKTEN DOLAYI MEMNUNMUSUNUZ?

    SÖYLEDİKLERİNİZ DE DOĞRULAR OLSA NE YAZAR?

    TAMAMEN HAKLI DA OLSANIZ NE YAZAR?

    ZÜCCACİYE MAĞAZASINA GİRMİŞ FİL GİBİ DAĞITTINIZ ORTALIĞI...

    EĞER AMACINIZ BU İDİYSE BAŞARDINIZ!
    YOK DEĞİLSE;
    DEVİRDİĞİNİZ, KIRDIĞINIZ CAMLARA BAKAR MISINIZ?

    Bayım,

    Bir kaç gün önce Sayın OFLUOĞLU'nu ben de "eleştirdim"... kendisine mail attım, burada da yazdım...

    önce eleştirimden dolayı eleştirdiğim yazısını kaldırdığını bildirdi, sonra da ben, duyarlı davranışından dolayı teşekkür edip yorumumu kaldırdım...

    maalesef! KAVGA ETMEYİ BECEREMEDİM / BECEREMEDİK...

    Sami Kardeş,

    seninle anlaşamadığım düşüncelerim yok mu? Var!
    ancak senin mücadelen bizim mücadelemiz...
    senin kavgan bizim kavgamız... ONUR KAVGASI!

    SEN BİZİM İÇİN SEMBOL BİR İSİMSİN...

    SANA YAPILAN BİZE YAPILMIŞTIR...

    YanıtlaSil
  116. sami kal kardeşim,

    sana söylenecek, seni rencide edecek her sözü ve davranışı ŞİDDETLE LANETLİYORUM...

    bu sözüm de BU MAHALLEYE KORSAN BİR ŞEKİLDE ve DESTURSUZ DALAN bay'a...

    BU KADAR İNSANI TERÖRİZE ETMEKTEN DOLAYI MEMNUNMUSUNUZ?

    SÖYLEDİKLERİNİZ DE DOĞRULAR OLSA NE YAZAR?

    TAMAMEN HAKLI DA OLSANIZ NE YAZAR?

    ZÜCCACİYE MAĞAZASINA GİRMİŞ FİL GİBİ DAĞITTINIZ ORTALIĞI...

    EĞER AMACINIZ BU İDİYSE BAŞARDINIZ!
    YOK DEĞİLSE;
    DEVİRDİĞİNİZ, KIRDIĞINIZ CAMLARA BAKAR MISINIZ?

    Bayım,

    Bir kaç gün önce Sayın OFLUOĞLU'nu ben de "eleştirdim"... kendisine mail attım, burada da yazdım...

    önce eleştirimden dolayı eleştirdiğim yazısını kaldırdığını bildirdi, sonra da ben, duyarlı davranışından dolayı teşekkür edip yorumumu kaldırdım...

    maalesef! KAVGA ETMEYİ BECEREMEDİM / BECEREMEDİK...

    Sami Kardeş,

    seninle anlaşamadığım düşüncelerim yok mu? Var!
    ancak senin mücadelen bizim mücadelemiz...
    senin kavgan bizim kavgamız... ONUR KAVGASI!

    SEN BİZİM İÇİN SEMBOL BİR İSİMSİN...

    SANA YAPILAN BİZE YAPILMIŞTIR...

    YanıtlaSil
  117. MERAK EDİYORUM NERDE ÇALIŞAN, ÇABALAYAN, OLUMLU GÜZEL EYLEMLERE İMZA ATMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA HEPSİNİ FARKLI İSİMLER ALTINDA AMAAA BENCE KESİNLİKLE AYNI KİŞİ OLAN VARLIKLAR! BU DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZI KARALAMAYA, YILDIRMAYA ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOLAR.!!! NİYE YA NİYE ANLIYAMIYORUM NASIL BİR SADİSTLİKTİR BU YA, NASIL BİR ARSIZLIKTIR, NASIL BİR HADSİZLİKTİR. HERŞEYİ GEÇTİM ALLAH KORKUNUZ DA MI YOK???

    HERKES İŞİNE GELDİĞİ GİBİ KONUŞCK, İŞİNE GELDİĞİ GİBİ SALDIRI YAPACAK HAKSIZ YERE, KAÇ YAŞINDA İNSANLAR DÜNYANN LAFINI YİYECEK, AMA KİMSE BUNA ENGEL OLMAYACAK VE BİRDE BU TÜR ŞEYLER YAYINLANACAK..

    AMA BAZEN BİZİM EN UFACIK YAZILARIMIZ HİÇ BİR KÖTÜ İÇERİĞİ OLMADIĞI HALDE YAYNLANMIYOR! BU YORUMUMDA YAYINLANMIYABİLİR..

    BUNCA İNSANIN AİLESİ DAĞLMŞ BİR UMUT BEKLERKEN, HER GÜN GÖZYAŞI DÖKERKEN ÇARESİZLİK İÇİNDE, VE BU YAŞANANLARDAN KENDİLERİNE PRİM YAPMAK İSTEYEN, MİKSERLİK YAPMAK İSTEYEN ŞAHISLAR SİZE DİYECEK SÖZÜM YOK ARTIK. ÇÜNKÜ SİZİ SİZE ANLATABİLMEK İÇİN KELİME BULAMIYORUM...

    SAYGILARIMLA

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  118. ARKADAŞLAR BOŞ GEÇİRECEK VE ATIŞACAK VAKTİMİZ YOK.ŞURDA TAM 11 GÜNÜMÜZ KALDI !!!!! 1 MARTTAN SONRA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPSIN AMA LÜTFEN BU ARADA BU NUMARALARI ARAYALIM,ARATALIM,FAX ÇEKELİM…………..SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    -Ahmet İyimaya-0.532. 2745920-AKP
    -Bülent Arınç-0.532.2416255-AKP
    -Bekir Bozdağ-0.505.7776601 – 0.542.6474087-AKP
    -Zafer Çağlayan-0.532.6080606 – 0.530.5149650-AKP
    -Sadullah ERGİN-0.505.7773110 – 0.532.2815770-Adalet Bakanı

    MAKAM TELEFONLARI VE FAX LARI

    –Sadullah ERGİN-0.312.4194670 – 0.312.4194669-Adalet Bakanlığı Makamı

    -Ali Babacan-Devlet Bakanlığı Makamı-SADECE FAX ÇEKİLECEK: 0.312.2128764

    -ADALET KOMİSYONU:Tel 0312 420 53 23 —
    Tel-Fax 0312 420 53 24

    -Haşim Kılıç-0.312.4637313-Anayasa Mahkemesi Başkanlığı Makamı


    --------------------------------------------------------------------------------

    YanıtlaSil
  119. Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar bir arkadaşımızın belirtiği gibi bende bu site sayesinde ceza evine girmekten kurtuldum bazı arkadaşlarada elimde geldiği kadar yardımcı oldum herkes biş şeyler paylaştı inanki sağolun.
    ama son yazılanlar inanki hepimizi üzmüştür fakat herkes herkesi iyi tanıyor burda insanlar bu sayfaya okadar çok umutbağlamışki her açtıklarında yeni bi şey varmı diye bakıyorlar sizden rıcam lütfen burda inanınki çoğu insan yazmasada gözü kulağı burda o kadar çok tel açan varki belki duyumları sizede geliyor herkes elinde geldiği kadar bi şeyler yapmaya çalışıyor sizin gibi değerli arkadaşlar olmasaydı inanınki ben dahil çoğumuz içerdeydik çünkü bilmiyorduk ve avukat paramız yoktu ben üç dosyada berat aldım ikisi yargıtaya giti İNANINKİ ÇOK BÜYÜK SEVAP İŞLİYORSUNUZ HEPİNİZ bir kişiye ALLAH razı olsun denildiği bunun nasıl büyük bi şey olduğunu hepiniz biliyorsunuz bilinki burda binlerce kişi ALLAH razı olsun diyor kalın sağlıcakla EFECAN7534

    YanıtlaSil
  120. ARKADAŞLAR BEN KAÇ KERE MSJ YAZDIM VE YAYINLARMIYOR DÜŞÜNÜYORUM DA ONAYDANMI GECİYOR VOLKAN

    YanıtlaSil
  121. EKİM 2510 NEREYE GİDİYORSUNUZ...

    HAYIR MERAK EDİYORUM BURADAN GİTMEKLE

    SORUN MU ÇÖZÜYORSUNUZ...

    KİME KÜSÜP GİDİYORSUNUZ<

    YanıtlaSil
  122. ŞU SİTEDE BİLGİSİ OLMAYAN İNSANLAR BİLGİ SAHİBİ OLUYOR YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA OLUYOR YAPMAYIN LÜTFEN ARKADAŞLAR DAĞILMAYALIM.SABAH AKŞAM HEM BORÇLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ HEMDE ŞURDA BİRAZ MORAL BULUYORUZ MÜCADELE VERİYORUZ HERKEZ YAPTIĞI AYIPLA KALSIN BİZ İŞİMİZE BAKALIM.

    YanıtlaSil
  123. Barışçı-Mersin17 Şubat 2011 22:17

    Ekm2510 KARDEŞİM; BU GECE, SANA İKİ AYRI TELEFONDAN ARAMA YAPTIM CEVAP VERMEDİN. ÇOK DEĞERLİ KARDEŞİM; SEN İSTESENDE, NE BU SİTEYİ NEDE MÜCADELEYİ BIRAKAMAZSIN. ÇÜNKÜ; BU HAKLI MÜCADELEMİZDE HEPİMİZDEN ÇOK EMEĞİN GEÇMİŞTİR. EN AZINDAN; ÇEKTİĞİN EMEKLERİN BOŞA GİTMEMESİ İÇİN, BU HAKLI MÜCADELEMİZİ, DAHA DOĞRUSU MÜCADELENİ BIRAKMIŞ OLDUĞUNA, EN AZINDAN BENİ İNANDIRAMAZSIN. DEĞERLİ ARKADAŞIM; SEN DAVA VE MÜCADELE ADAMISIN. ZATEN BUNUNDA FARKINDASIN VE FARKINDAYIZ. TÜM SİTE ÖNÜNDE; ŞAHSINIZA SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  124. siyaset meydanında sesimizi duyururlarmı

    YanıtlaSil
  125. siyaset meydanında sesimizi duyurabileceklermi acaba

    YanıtlaSil
  126. siyaset meydanında sn küpçü konuşacak mı.mağdur

    YanıtlaSil
  127. Arkadaşlar !

    Lüzumsuz tartışmalarla vakit kaybediyoruz. Bakın tekrarlıyorum:

    BİRŞEY OLACAKSA YA 1 MART’A KADAR OLACAK, YA DA 2012 SONUNA KADAR HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK…!!!

    Şansımızı değerlendirelim. Şu aşağıdaki isimleri birer kere olsun arayalım. 5-10 telefon etmek ne kadar zor olabilir ?

    Karar sizin. Daha sonra “Keşke arasaydım” demeyin.

    Saygılarımla,
    Mehmet Ali Öztürk

    -Ahmet İyimaya-0.532. 2745920-AKP
    -Bülent Arınç-0.532.2416255-AKP
    -Bekir Bozdağ-0.505.7776601 – 0.542.6474087-AKP

    -Haşim Kılıç-0.312.4637313-Anayasa Mahkemesi Başkanlığı Makamı

    -Zafer Çağlayan-0.532.6080606 – 0.530.5149650-Devlet Bakanı
    -Sadullah ERGİN-0.505.7773110 – 0.532.2815770-Adalet Bakanı
    -Sadullah ERGİN-0.312.4194670 – 0.312.4194669-Adalet Bakanlığı Makamı
    -Ali Babacan-Devlet Bakanlığı Makamı-SADECE FAX ÇEKİLECEK: 0.312.2128764

    -Hasan Gerçeker-Yargıtay Başkanı
    -İhsan Akçin-Yargıtay Birinci Başkanvekili
    -Erdal Sanlı-Yargıtay Birinci Başkanvekili
    -Salih Kocalar-Yargıtay Genel Sekreteri-0.312.4161012
    -Mahmut Gül-Yargıtay 10.Ceza Dairesi Başkanı
    YARGITAY SANTRAL: 0.312.4161000

    Not: Ahmet İyimaya tipik siyasetçi gibi davranıp,

    “süreyi 5-6 ay uzatalım, bizi seçerseniz daha sonra kanunu düzelteceğiz”
    ya da
    “ilgili Bakanları arayın”

    gibisinden konuşursa; kendisine saygı ve nezaket sınırları içinde olmak üzere

    “CHP de, MHP de hükümet olurlarsa bu durumu düzelteceklerini söylüyor zaten. Siz onların önergelerini kabul etmediniz. Oyumuzu istiyorsanız durumumuzu kat’i olarak düzeltmelisiniz”

    diyebiliriz…

    YanıtlaSil
  128. YA BIRAKIN BU SAÇMALIKLARI

    CEZAEVİNE GİRDİN Mİ BUUUZZZ GİBİ ODANIN İÇİNE ÇÖKER BİR HÜZÜN ADAMIN İÇİNE ARKANDA BIRAKTIĞIN
    AİLEN ÇOCUKLARIN HAYALLERİN GÖRÜRÜM BEN O ZAMAN ADAMI

    BURDAN SAÇMALAMAK BURADA VERİLEN MÜCADELEYİ BALTALAMAK NEYMİŞ GÖRÜRÜM..................

    ADAMIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR ALIR VALLA ÖYLE CAK CAK YAPMAYA BENZEMEZ.................


    HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN SONUNA KADAR MÜCADELEYE KATKIDA BULUNSUN

    BURADA KENDİNİ MAĞDUR OLARAK GÖRMEYENLER ÇIKSIN GİTSİN BEN BURADA TEK BAŞIMADA KALSAM BU MÜCADELEYE DEVAM EDECEM BEN MAĞDURUM VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜ KAZANIP BORCUMU ÖDEYECEĞİM ALLAHIN İZNİYLE


    VE BİZ ASILIZ ONLAR VEKİL KRAL DEĞİL

    VE BİZ MAĞDURUZ VE MAĞDUR OLUYORUZ ONLAR BİZİM BU DURUMUMUZU ANLAYIP ÇÖZENE KADAR BIKTIRIP USANDIRINCAYA KADAR HERGÜN ARAYACAĞIM VE ARIYORUM DA

    SAĞ DUYULU KARDEŞLERİM POLİMİKLERE PRİM VERMEDEN BİZ ARAMAYA DEVAM EDELİM




    YA...ÇARESİZSİNİZ...YA...DA...ÇARE...S İ Z SİNİZ





    N İ Y A Z.....N İ Y A Z.....N İ Y A Z...N İ Y A Z

    YanıtlaSil
  129. Bıkkın Madur17 Şubat 2011 22:56

    Adamlar amaca ne güzel ilerliyor siteyi birbirine kattı, gitti 3 gün daha... kaldı 10 gün.... yemeyin dostlar, abiler, ablalar... sakin ve kararla hedefe devam...
    Benki bıkkınım ama son damlamıza kadar devam emeği olan herkesin ellerini öpüyorum
    Saygılarımla
    Bıkkın Madur

    YanıtlaSil
  130. arladaşlar sami abi beni 2 yıldır tanır msnde cokca sohbet etmişliğimiz vardır kendisiyle ve ilkkezde burda yazıyorum ilk yazım.


    sami abiylede bugün telefonda görüştüm durumdan bihaber olarak son yapılanları okumak için siteye girdiğimde hemen sami abiyi arayarak abdulkadir bey hakında kendisine bilgi verdim.

    benim 2 yıl öce onların şirketlerinine verilmiş 2 tane cekim vardı onlardan yazılmış bu yüzünden tanırım ve sami abimyede öğle namazından öce telefondan bildirdim.

    bence yazılan yazılarına yorum yapmayın 2 yıldır emek ceken arkadaşlarada burdan canı gönülden teşekkür eder son noktaya gelmişken kim nederse desin kim neyazarsa yazsın yılmayın gerekirse duymayın görmeyin işitmeyin.

    sami baba ellerinden öpüyorum

    kardeşin

    atakan.

    YanıtlaSil
  131. "Arıyoruz da bir şey olmuyor", "Arasak ne olacak?"

    diyen arkadaşlarımız olabilir. Siz aramalarınızı yapın.

    Meclis kapandıktan sonra, eğer sorunumuz çözülmemişse, yapabileceğimiz daha çok şey var.

    Ama öncelikle şu önümüzdeki bir kaç gün telefonla aramaları ihmal etmeyelim.



    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  132. SİTEYİ BİR GECEDE ÇÖKERTİLER ADAMLAR HEDEFLERİNE
    ULAŞTILAR SİTEYE BU KADAR EMEK VEREN ARKADAŞLAR
    BU KADAR ÇABUK PES ETMESİNE AKIL ERECEK GİBİ DEYİL BİR ATASÖZÜ VARDIR DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ KIRK AKILLI ÇIKARAMAMIŞ BİZİM İŞİMİZDE BUNUN GİBİ BİRŞEY SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  133. - Mağdur muyuz?
    - Haksızlığa uğruyor muyuz?
    - Adaletsizlikle karşı karşıya mıyız?
    - Mevcut çek kanunları hatalı ve eksik mi?
    - Bu kanunlar ceza kanunlarıyla uyumsuz mu?
    - Bu kanunlar T.C. Anayasa’sına açıkca aykırı mı?
    - Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gitsek kazanır mıyız ?

    Bu soruların hepsinin cevabı “Evet”.

    Adında “Adalet” kavramı bulunan AKP bunu düzeltecek imkanı varken düzeltmezse yaptığının adı “Adaletsizlik” olur.

    Bizim de AKP (Adaletsiz Kalkınma Partisi’ne) verecek oyumuz olmaz. Adaleti başka partilerde ararız.

    Telefon görüşmelerini yaparken bu hususları da gerekirse belirtelim lütfen.


    Saygılarımla,
    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  134. ARKADAŞLAR BEN SİTEYE İLK YAZIM YAYINLANIRSA BENCE BAZI ARKADAŞLARIN YAZDIĞI GİBİ BASININ DİKKATİNİ CEKECEK EYLEM YAPALIM BUNUN İÇİN NE YAPARSAK DİKKATİNİ CEKERİZ ONU TARTIŞALIM.DİĞER TARTIŞMALAR TAMAMEN BOŞ VE GEREKSİZ VOLKAN

    YanıtlaSil
  135. Arkadaşlar bide bu kusme işini anlamıyorum ev sahibi misafire küsüp gidermi eğer misafirse evin kuralarına uyması gerekir yanlış veya doğru kötülük yapanda varsa olduğunu düşünmüyorum çünkü bu kadar mağdur insanın mebalini taşıyamaz
    EFECAN7534

    YanıtlaSil
  136. SAMİ ABİ EKM2510 KARDEŞİM SİZ BU ŞEKİLDE YAPARSANIZ BİLİNKİ O ŞAHISLAR AMACINA ULAŞMIŞ OLURLAR ONLARDA ÖLE OLMASINI İSTEMİYOLAR MI BURDAKİ KARDEŞLERİMİZ KİMİN NE OLDUGUNU GAYET İYİ BİLİYOR

    YanıtlaSil
  137. BENDE BU GÜNÜNE KADAR TELEFONLA BİR ÇOK SİSAYETCİYİ ARADIM BİRAZ ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ EYLEM YAPMAK LAZIM BİLMİYORUM AMA CUMARTESİ ANNELARİ 8 YILDAN BERİ EYLEM YAPIYORLAR FAKAT GECENLERDE DAHA YENİ BAŞBAKANIN YANİ SİYASETÇİLERİN DİKKATİNİ YENİ CEKTİLER BENCE EYLEM YAPMAK LAZIM VOLKAN

    YanıtlaSil
  138. Siteyi kimin karıştırdığı kimin ne amaçla takma isimlerle takma rumuzlarla burayı karıştırmaya çalıştığı belli olmaya başladı Bu siteden ayrılın bizim siteye gelin davetleri yapılmaya başladı o yazıları yazan şahıs amacın nedir bir derdin varsa buyur ara sen o davetleri yapıyorsan burayı karıştırmaya çalışanda sensin değilmi

    YanıtlaSil
  139. sayın site yöneticileri bu insanlıktan nasibini almamış,kendini işadamı,esnaf sanan yaratıkların yazılarını lütfen yayınlamayalım.biz iki yıldır sürdürdüğümüz mücadelemize dönelim.

    YanıtlaSil
  140. ARKADAŞLAR BENDE BİR ÇEK MAĞDURU OLARAK BİR KAÇ KELİME YAZMAK İSTİYORUM.BU SİTEDEN YENİ HABERİM OLDU EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLERİMİ BİLDİRİRİM.BEN YAKLAŞIK 6 AY 15 GÜN CEZA EVİNDE KALDIM ÇEK SUÇUNDAN DOLAYI HAKKIMDA AÇILAN DOSYALARIMI BORÇLU OLDUĞUM ŞAHISLARA AKRABALARIM TARAFINDAN BORCUM ÖDENMEK ÜZERE TAHLİYE OLDUM.HALEN 3 ADET DOSYAM MEVCUT OLMAKLA BERABER HAKKIMDA YENİDEN TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI ŞİMDİ NE YAPMAM KONUSUNDA BİR FİKRİM YOK 10 YIL ÇALIŞSAM ANCAK AKRABALARIMA OLAN BORÇLARIMI ÖDEYEBİLİRİM.SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİNDEN RİCA EDİYORUM ASIL PERİŞAN OLANLAR AİLELERİMİZDİR.LÜTFEN BUNU UNUTMAYIN VE YASA ÇIKARIRKEN BUNU DİKKATE ALMANIZI RİCA EDİYORUM.SAYGILARIMLA rumuz PERDECİ

    YanıtlaSil
  141. yakın zamanda istanbul'da toplantı gibi bir şey düşünüyormusunuz.ilk defa giriyorum siteye bilgi verilirse sevinirim...Beyaz Martı

    YanıtlaSil
  142. MİKSER E GÜÇ VERMEYİN KESİN ENERJİSİNİ

    KİMSE KÜSMESİN MAĞDURLARIN ÇOLUK ÇOCUĞU HATRINA KARDEŞLER AĞALAR ABİLER TAKMAYIN YA

    BURADA KİM DOĞRU KİM YANLIŞ BELLİ ARKADAŞLAR

    NİYE CANINIZI SIKIYORSUNUZ EKİM BASKETÇİ UTKU

    MAVİ27 JANARDİ MY WY VE OLUMLU DÜZGÜN MANTIKLI POLİMİK YAPMAYAN TEK DERTLERİ BU İŞİN SONUNU AYDINLIK OLARAK GÖREN ÇABALAYAN SİZLER VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARLA BU MÜCADELE BİTECEK ALLAHIN İZNİYLE


    YA ÇARESİZSİNİZ...YA..DA...ÇARE...S İ Z SİNİZ




    N İ Y A Z.....N İ Y A Z....N İ Y A Z...N İ Y A Z

    YanıtlaSil
  143. Arkadaşlar,

    Dün yazdığım yazıyı tekrarlıyorum-sanırım hala güncel:

    Hep diyoruz ki sayımız şu kadar milyon, ailelerimizle bu kadar milyon. Şu kadar oy potansiyelimiz var.

    Bugün Ahmet İyimaya'ya kaç kişi aradı?

    - 2,000,000 kişi ?
    - 1,000,000 kişi ?
    - 500,000 kişi ?
    - 100,000 kişi ?
    - 10,000 kişi ?
    - 1,000 kişi ?
    - 100 kişi ?

    Sayıyı siz tahmin edin.

    Aramalardan dolayı Ahmet Bey'in telefonunun pili bugün bitmiş midir sizce ?

    Sayımız milyonla ifade edilebilir ama maalesef (elini taşın altına koyan demiyorum) sadece telefon edenlerin sayısı bile zannetmiyorum ki 100'ü geçsin.

    Bizler yeterince duyarlı olmazsak, kimse bizim derdimizle ilgilenmez. Başlarını ağrıtmazsak, sıkıntı olmazsak, baskı yapmazsak, sorun olmazsak SORUNUMUZ ÇÖZÜLMEZ.

    Takdir hepimizin.


    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  144. SAYIN EKM2510 ve BASKETÇİ kardeşlerm ben sizlerden çok şey öğrendm davamızla ilgili Allah sizden razı olsun ama önce kendinize sonra biz gerçek mağdrlara olan sorumlulugunuz var lütfen dönün ALLAH hepimizin yardımcısı olsun SYMRNA

    YanıtlaSil
  145. DEĞERLİ EKM 2510

    ŞİMDİ BEN YAZICAM SİTE KARIŞACAK BİR İKİ İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ BİZİ YILDIRAMAZ. DEĞERLİ KARDEŞİM ŞURDA NE KALDI DEMEYELİM YOLUN SONUNA GELDİKTE DEMEYELİM ÇÜNKÜ BU BİR SAVAŞ İNANIN BİR SAVAŞ SANKİ İŞGAL ALTINDAKİ BİR ÜLKENİN VATANDAŞI GİBİ SABAH AKŞAM ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ NASIL GERİ ALIRIZ SIKINTISIYLA YATIP KALKIYORUZ KENDİMİZCE PLANLAR ÜRETİYORUZ. HEPİMİZİN BİR GEÇMİŞİ VAR YAŞADIĞIMIZ BİR HAYAT VAR ŞİMDİ YAŞATILAN BİR HAYATIN İÇİNDEYİZ NE YAZIK BİZİM ÖLMEMİZ BAŞKALARININ MUTLULUĞU OLACAK,BİZLER ÖRNEK ESNAFIZ ÇEKİNİ ÖDEYEMEYEN ÖDEYEMEYİNCE HAPSE GİREN ÖRNEK ESNAFIZ 450 MİLYAR VADELİ ÇEKİN DOLAŞTIĞI ÜLKEDE HÜKÜMET ÖDEYİN BAK KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM HAPSE ATARIMIN ÖRNEKLERİYİZ BÖYLE BİR ORTAMDA SİZİN GİBİ BU DAVADA MÜCADELE VEREN ÖNEMLİ BİR NEFERİN YARALANMASI OYUN DIŞI BIRAKILMASI BİLİN BAKALIM KİMLERİN İŞİNE GELİR SABAH AKŞAM BU SİTE İZLENİYOR SAYIN DOSTUM SADECE VE SADECE ÇOCUKLAR MASUM ÇOCUKLAR ONLARIN ANNELERİ BABANNELER ANNEANNELER İÇİN LÜTFEN SİZİ KİMSE YILDIRMASIN YARIN ARKANIZA BAKTIĞINIZDA HER ZAMAN GERİDE BIRAKMIŞ OLACAĞINIZ BU İNSANLIK MÜCADELENİZLE HER ZAMAN ÖVÜNECEKSİNİZ BİZ SİZİN RUMUZUNUZU GÖRDÜĞÜMÜZ ZAMAN HEP HEYECANLANIYORUZ YENİ BİR ŞEY VAR DİYE GELECEĞE UMUTLA BAKTIĞIMIZ ŞU ORTAMDA YAZINIZI GÖRMEMİŞ KABUL EDİYORUZ SADECE BU MAĞDUR AİLELERİN UFAK ÇOCUKLARI İÇİN LÜTFEN MÜCADELEYE DEVAM********* AGOP LARI BEDOS LARI DAVİT LERİ *********SEVİNDİRMEYİN.ihtiyar

    YanıtlaSil
  146. SUANDA SOZUN BİTTİGİ YERDEYİM. ANNEM 1 AYDİR CEZA EVİNDE BEN HER CARSAMBA GORUSE GİTMEK İSTEMİYORUM İCİN PARCALANİYOR. ANNNEM ECZACİ ORDA HASTALANDİGİ ZAMAN DOKTORA BİLE GİTMEK İSTEMİYOR CUNKU YAZİLAN RECETE ARKADASLARİNİN ECZANESİNE GİDERSE DAHADA REZİL OLURSAM DİYE DUSUNUYOR ... NASİL Bİ DUSUNCE İCİNDE HERALDE ANLATABİLMİSİMDİR... 2 CEK BEDELİ 68.000 TL 680 GUN İCERDE YATSA KİME FAYDASİ VAR. BORCUMUZU ODEMEK İSTİYORUZ AMA ELİMİZDE NE KALDİ Kİ SATİCAK NASİL ODENİR BU PARA BEN ANNEMİ NASİL CİKARTİRİM ORDAN. ARKADASLAR ABİLER ABLALAR DERT ORTAKLARİM BİRİSİ YARDİMCİ OLSUN BU NEDİR BOLE KİMSEDE MANTİK AKİL FİKİR KALMADİ Mİ ARTİK?? YARDİMİNİZA İHTİYACİM VAR TESEKKURLER.

    Onur.

    YanıtlaSil
  147. BU SİTE EYLEMDEYDİ,
    EYLEMDE KALMALI

    YanıtlaSil
  148. 19 şubat cumartesi günü ist barosundayız o9 da baro yanındaki ada cafede buluşacağız gelebilecek arkadaşların bilgisine...

    YanıtlaSil
  149. Sevgili İhtiyar (145),

    Öncelikle belirtmek isterim; maksadım sizi eleştirmek değil. Bilakis zaman zaman benim de düşmüş olduğum bir hatayı sizin de tekrarlamanızdan dolayı bir noktaya aydınlık getirmek.

    Mesajınızın sonunda "Agopları, Bedrosları, Davitleri" sevindirmeyelim derken kimi kastettiğiniz aşikar: Tefecileri kastediyorsunuz.

    Sorun şu: Beraber yaşadığımız Yahudi, Ermeni, Rum pek çok vatandaşımız, arkadaşımız, dostumuz var ve bunların çok büyük bir kısmı namuslu esnaf veya tüccar. Yazınızın sonundaki ifade eminim hepsini üzer; kaldı ki tefecilik yapan nice "müslüman" var aramızda ki sayıları gayr-i müslim tefecilerin yüzlerce kere fazlasıdır.

    Şu anda bulunduğum şehirde bir Ermeni saat ustası var-kendisini en az çeyrek asırdır tanırım. 70'ine merdiven dayanmış bu usta da, inanıp inanmamak size kalmış, şu anda ödeyemediği bir çekten dolayı yargılanıyor-maalesef sayısı çok az kalan cemaati kendisine yardım etmemiş ya da edememiş.

    Bu itibarla, vaktiyle benim de düştüğüm hataya sizin ve diğer arkadaşlarımızın bundan sonra düşmemesi için bu yazıyı yazma gereği duydum. Amacım sizi yermek değil, sadece sizin (eminim ki farkında olmadan) düştüğünüz hata konusunda aydınlatmak. Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    Not: Bu yazının konusu sitemizin mevcudiyet sebebiyle ilgili değil. Ama madem ki biz mağduruz, azınlık olan vatandaşlarımızı (çoğunlukla farkına bile varmadan) üzüp, kırıp, (başka bir konuda olsa da) insan olarak mağdur olmalarına sebep olduğumuz için bu konuya değinmeden geçemedim.

    YanıtlaSil
  150. EKM 2510 UN SİTEMİ ONA YAPILAN HAKSIZ ELEŞTİRİLERE DEĞİL BUNA GÖZ YUMAN SİTE YÖNETİMİNE

    YanıtlaSil
  151. BASKETTTTTCCCCCCCCCCCCİİİİİİİİİİİİİ.ekim2510.siz hiç bir yere gidemezsiniz arkadaş emeğiniz bu kadar ucuz değil.LÜTFEN... Hadiarkadaşlar yüzünüzü hiç görmedim ama kalbim sizinle.

    YanıtlaSil
  152. Arkadaşlar,

    146 no.lu yazıyı yazan Onur kardeşimizin, evladımızın satırları bir başka içler acısı manzarayı yansıtıyor.

    Ben, daha önce bu sitedeki acılı hayat hikayelerini yazan arkadaşlarımızınkine yaptığım gibi, bu yazıyı da kendi posta listemde olan tüm gazeteci ve televizyoncuya ileteceğim.

    Sizler de bu tür bir faaliyette bulunmayı deneyebilirsiniz.

    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk

    YanıtlaSil
  153. Sayın sürücü
    siteyi denetlemeye alırız neden denetleme oluyor biz birbirimizi biliriz cevap vermeyiz derler sitem, site yorumlarını denetlemesiz yaparız neden izin veriyorsunuz derler sitem, her saniye bilgisayar başında da değiliz kim ne yazıyor bakalım. ne isaya yaranabildik ne musaya

    site yorumlarını akşam tekrar denetlemeye aldık bakalım yarın ne olacak.

    başka önerileriniz varsa yapalım

    YanıtlaSil
  154. GİDEN AKADAŞLARA SESLENİYORUM NE ZAMAN GÜZEL BİR RÜZGAR ESSE HEMEN SİTEYİ TEFECİLER SARIYOR SİZDE ONLAR YÜZÜNDEN KÜSÜP GİDİYORSUNUZ BU OLACAK İŞMİ HEMDE ŞU ZAMANDA PİREYE KIZIP YORGAN YAKILMAZ SİZ AKLIBAŞINDA İNSANLARSINIZ SİZLERE İHTİYACI VAR BU SİTENİN VE GERÇEK MAĞDURLARIN
    DEFALARCA SÖYLENDİ BUNLARA CEVAP YAZMAYIN DİYE ONLARI ADAM YERİNE KOYUP CEVAP YAZANLARIDA KINIYORUM
    GERÇEK MAGDURLARA SAYGILAR

    YanıtlaSil
  155. BU MÜCADELEYE 10 KİŞİYLE BAŞLADIK...

    10 KİŞİDE KALSAK SONUNA KADAR DEVAM,,,

    BU MÜCADELE BU SİTEYLE BAŞLADI VE SON NOKTAYI YİNE BU SİTE KOYACAKTIR...

    BU SİTE KİMSENİN RANT KAPISI DEĞİLDİR OLMAMIŞTIR VE OLMAYACAKTIR..

    BU SİTENİN KESİNLİKLE BİR KURUŞ GELİRİ YOKTUR HİÇ BİR YARDIM ALMAZ NE YAPARSA KENDİ YAPAR
    (AKSİNİ SÖYLEYEN VE İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR)

    BU SİTEDE HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAZ YÜREĞİNİ CANINI ORTAYA KOYAR.

    BU SİTE KİMSENİN MALI DEĞİLDİR BU ÇAĞDIŞI YASADAN MAĞDUR OLAN TÜM ÇEK MAĞDURLARININDIR....

    BU SİTEDE TARTIŞIRIZ, KAVGADA EDERİZ AMA ASLA ÇEKİP GİTMEYİZ ÇÜNKÜ BU SİTEDİR BİZİ HAYATA BAĞLAYAN.....

    BU SİTE GERÇEK ÇEK MAĞDURLARIN SİTESİDİR.......TUZU KURU OLANIN BURADA İŞİ OLMAZ...

    YanıtlaSil
  156. magdur arkadaşların dikkatine, öncelikle vezir38, ekm2510, hasan, atakan arkadaşlarıma gösterdikleri kadir şinaslıktan dolayı teşekkür ediyorum.
    mücadele bizim mücadelemiz, bir yere gittiğimiz yok. mehmet kardeşimin bana dediği bu dava bizim dava, kimsenin oyuncagı yada tetikçisi asla degiliz. biz işimize bakarız. isimler önemli degil, önemli olan mücadeleye katkıda bulunmaktır.
    insanların vefasızlıgı, hak etmediğimiz suçlamalar bıktırdı. sabah cüneyt beyle telefonda görüştük, ortalık karışacak bu yazıları sileyim engelleyim dedi. ben karşı çıktım. herkes etegindeki taşı döksün, milleti bir görelim bakalım neler olacak dedim. ama şu an anlıyorum ki yanlış yapmışım, iş çıgırından çıktı. şu an fitreleme uygulanıyor vede iyi oluyor.
    bizler üç beş kendini bilmezin tezgahına gelmeyecek kadar işin bilincindeyiz.
    mücadelenin başından beri tavrım ve duruşum net. mücadeleye kim katkıda bulunursa ona teşekkür etmeyide biliriz. şahsi kin ve sıkıntılarımızı yansıtmayalım. akşam murat yalçın bey ve barışçı-mersin aradı ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
    asla bölen ve parçalayan olmadım, olmayacagım.benim yüzümden magdurların mücadelesine gelecek en küçük bir zarar beni yaralar.
    biz burdayız mücadeledeyiz. çünkü şubat ayı sonuna kadar ne olacaksa olacak, olmazsa başımızın çaresine bakacagız. herkese iyi geceler.

    YanıtlaSil
  157. ARKADAŞLAR BEN DERİMKİ...NE OLDUKTA BÖYLE OLDU?....SOĞUKKANLI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE STRES GERGİNLİK BEKLENTİ KARAMSARLIK İŞLEMİZİN OLMAMASI VEYA GÜNÜ KURTARMANIN ÖTESİNE GİDEMEMEK TUTUKLANMA DURUMU VEYA OLABİLME İHTİMALİ...GÜÇSÜZLÜK GETİRİR...EN BÜYÜK SEBEBİDE ÖRGÜTLÜLÜĞÜ SAĞLAYAMAMAMIZ..........cüneyt beye bi anlamda katılıyorum denetlenir niye?denk gelmiştir yazınıza...denetlenmez niye deriz? bu seferde denk gelmiştir hem zamanlama olarak platform oluşturmaya başladığımız ana hemde RAHMİ beyle bir arada olduğumuz döneme...OBJEKTİF BAKMALI ve SAĞLIKLI DÜŞÜNMELİYİZ...biriside çıkmıştır düşüncelerini yazmıştır..olumsuzdur..BİZDE SALDIRMIŞIZDIR HEMEN...ve ANA SORUNUMUZU GÖLGELEMİŞİZDİR..varsın yazsın bizde arkadaşım düşüncen varsa sende kalsın yada rahmi beyle paylaş yada SEBEBİNİ AÇIKLA aklıselim ve yalansız dememiz gerekiyodu....BİZLER 40 lı 50li yaşlarda insanlarız öngörü sahibiyiz..yanına gittiğimiz insanı veya yanımıza gelen insanı değerlendirme kabiliyetine sahibiz...SORUNUMUZ DA ORTAK ÇÖZÜMÜMÜZDE ORTAKTIR...democrat

    YanıtlaSil
  158. Arkadaşlar gündüzleri çalıştığım için akşamları siteye girebiliyorum ve inanın şok oldum.Burda kim neyi paylaşamıyor.Birilerinin bir şeyler yapması çaba göstermesi neden bazılarını bu kadar rahatsız ediyor.Herkes kinayeli kinayeli konuşuyor.Kim kimden neden korkuyor veya neden çekiniyor.Bakıyorum ahkam kesmekde kimsenin üstüne yok bir de hep şu kelimeler '' o kendini bilir,ben onun kim olduğunu biliyorum,sen ortalığı karıştır vs vs.. bu ne yaa çıkıp burda basbas bağırılacağına çıkın ve açıkça söyleyin kim bu onlar,bunlar,şunlar nedir bu karışıklık burda kimse kimsenin rızkını vermiyor veya kimse kimse için bir şey yapmak zorunda değil ki bütün insanlar aynı düşünceyi paylaşmak zorunda da değil.Nedir bu tahammülsüzlük hayır arkadaşlar koltuk kavgasıdesem bu koltuğun kime ne faydası olacak.Ekim2510 cüneyt beyin desteğiyle ve arkadaşların isteğiyle seçilmedimi gece gündüz kendini parçalıyor,uğraşıyor ama nedense ??? sanki birileri onun yüzüne karşı sırtını sıvazlarken arkadan da yaptıklarından art niyet çıkartmaya çalışıyor.
    Ekim2510 ben sizi sadece 2 kere gördüm biri ist da diğeri ankarada ama çabalarınızı her gün sitede izledim evet karşıt görüşler olcaktır.Akp için bir laf ettiğinizde aman burda kalırsa akp ye karşı insanları doldurur kaygısıda olabilir bazılarında siz ne kadar iyi niyetle konuşsanızda mutlaka altında bir şeyler aranacaktır.Ya da aman iplikler pazara çıkmasın kaygıları.Ama unutmayın ki burda size inanmış güvenmiş insanlarda var.Ve ben kendi adıma sizin buradan ayrılma gibi bir hakkınız olmadığını düşünüyorum.Bize borçlusunuz size güvendik çünkü..
    Şu an burada neler yapmamız gerektüğünü konuşmak yerine birbirimizle uğraşmayımı seçeceğiz.Eeeeee peki bizim için kim uğraşacak o zaman 10 GÜN KALDI ARKADAŞLAR SADECE 10 GÜN UYANIN...

    zeynep-ist

    YanıtlaSil
  159. http://www.habervakti.com/news_details?id=40485

    YanıtlaSil
  160. Sevgili Arkadaşlar,

    Yarın da 2 davam var; herkese iyi geceler diliyorum ve bu vesileyle diyorum ki;


    - TBMM kapanana kadar adı verilen milletvekillerini ve bakanları arayalım, sakın ihmal etmeyelim.

    - Yargıtay üyelerini arayalım.

    - Anayasa Mahkemesi üyelerini arayalım.

    - Danıştay üyelerini arayalım.

    - Hükmü kesinleşmiş arkadaşlar Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne derhal müracaat etsinler (*).



    Saygılarımla,

    Mehmet Ali Öztürk


    (*)site yönetimi bu konuda kendilerine müracaat edecek arkadaşlara yardımcı olunabilineceğiniı deklare etmişti yanlış hatırlamıyorsam.

    YanıtlaSil
  161. http://www.izlesene.com/video/avsibel-sevinc-karsiliksiz-cek-magduriyeti/2777583

    bunları unutmayalım çalışmalar ve emekler birkaç densize kurban edilemez.hadi

    YanıtlaSil
  162. Bu siteyi iyi niyetli insanlar kadar art niyetli şahısların da takip ettiği aşikardır.Elbette bizleri yıldırmak ve araya nifak tohumları ekmek için çabalayacaklarını bellidir.
    Ümitsizliğe kapıldığımız ve hatta herşeyden vazgeçmeyi düşündüğümüz zamanlarda gayretleriyle bizi hayata bağlayan Basketçi,Ekim 2510 gibi arkadaşların ayrılmayı düşünmesi çok üzücü.
    Arkadaşlar siz değilmiydiniz provakatif herşeye karşı bizleri uyaran ve gaza gelmememiz konusunda hemen hergün bizi telkin eden?

    Ben yaklaşık 2 yıldır buralardayım ve sonuca bu kadar yaklaştığımıza ilk kez şahit oluyorum.Böyle kritik bir dönemde;bu haklı davamızın önderliğini yapan birkaç değerli insanın yıpratılmasını ve bu savaştan vazgeçmeyi bile düşünmelerini üzülerek izliyorum.
    Bize karşı olanların tam da istediği noktadayız.Lütfen onların sevinmesine müsade etmeyin.Artık sadece kendi adınıza karar verme aşamasını çoktan geçtiğinizi ve binlerce insanın size ihtiyacı olduğunu unutmayın.
    Bırakın herkes istediğini yazsın.Tecrübeyle sabittir;böylelerine verilecek en büyük ceza hiç muhatap olmamaktır.Saygılarımla..

    KÖPRÜLÜ

    YanıtlaSil
  163. Ağlatan Mektup !
    26 Ocak 2011 Çarşamba 10:02
    Çek mağduru eşi, hapiste olan bir annenin Emine Hanım'a yürekleri dağlayan mektubu

    Türkiye’de 2001 krizinin ardından peş peşe gelen iflaslar en çok çek kullanan esnafı, üreticiyi, sanayiciyi vurdu.

    Krizin yaralarının sarıldığı ilerleyen günlerde “Karşılıksız çek vermek” suçundan yargı önüne çıkan 167 bin kişiden halen 30 bini cezaevlerinde çıkacağı günü beklerken, 61 bin kişi mahkemenin cezaevine girmesi için vereceği günü bekliyor.


    DEVAMI VAR.RUMUZSUZ.

    YanıtlaSil
  164. 5941 İDAM CEZASI GİBİ

    Halen 2 bine yakın iş adamı, işveren ve yatırımcının çek kanununa muhalefet, karşılıksız çek keşide etmek gibi suçlardan arandığını ve yurt dışında yaşadığını belirten çek mağdurları, adi suçlular gibi yargılanmaktan şikayetçi.

    Cezaevinde çok zor şartlarda yaşayan, işini, kurulu düzenini hatta ailesini bile kaybedenlerin olduğunu belirten çek mağdurları, “Umudumuz Başbakan Erdoğan'da mesajı gönderdi.

    İşte binlerce çek mağdurundan sadece biri olan Tuba Hanımın Emine Erdoğan'a yürekleri sızlatan mektubu....

    Sayın Emine ERDOGAN Hanımefendiye

    Öncelikle mektubumu okuma büyüklüğü gösterdiğiniz için sonsuz saygılarımı sunar teşekkür ederim.

    Ben üç kız evlat sahibi bir anneyim. 25 yıllık hayatımda geriye dönüp baktığımda elimde kalan tek varlığım çocuklarım .

    Daha bundan üç buçuk sene evvel eşim devletine vergisini veren yanında birçok kişinin çalışmasına evine ekmek götürmesine vesile olan ticaretle uğraşan bir esnaftı.

    2007-2008 yıllarında biranda iş yaptığımız fabrikalardan alacaklarımızı alamamamız sebebiyle eşimde çek ödemelerini yapamaz hale geldi, ardı ardına gelen düzensizlikle eşim daha da borçlandı ve iflas etti.

    Bundan sonrasında dünyamız karardı. Katillerin hırsızların ve yaşadıkları ülkenin devletine ihanetlik edenlerin bile yüzlerinin kızarmadığı toplumda, biz borcumuzu utanç bilerek boynumuz yerde dolaştık.

    Şimdi eşim çeklerini ödeyemediği için adli para cezasından sekiz aydır cezaevinde yatmakta.

    Bense borçlar içinde çocuklarımla hayat mücadelesi vermekteyim öyle ki eşimin ziyaretine dahi gidememekteyim.

    Ben bir imam kızıyım size şu kadarını söyleyebilirim ki eşimde bende bugüne kadar helal haram kavramlarıyla hayatımıza yön verdik, sizden tek isteğim bir adaletsizliği, bir hukuksuzluğu görmeniz ve benim gibi mağdur anne ve evlatlarını babalarına kavuşturup sevindirmeniz, bu yanlış adalete çare olmanızdır.

    Eşimin cezaevine girmesiyle bırakın maddi manevi destek vermeyi teselli edecek dahi kimsem kalmadı, çocuklarım çok küçük olduğu için çalışamıyorum.

    Ailem boşanmamı istiyor, sizde bir annesiniz sırf eşinizin iş hayatındaki talihsizliği yüzünden yuvanızı dağıtırmıydınız? elbette anne olan bunu yapamaz.

    Şimdi tek başıma babalarına hasret çocuklarımla geçim mücadelesi veriyorum, aylardır ağlıyorum,tam iki bayram evimde yalnız çocuklarımı avutarak geçirdim.

    Çocuklarımın “babamız nerde” sorusuna defalarca kaçamak cevap verdim, bundan bir hafta önce pazarda meyve isteyen çocuğuma alamam yavrum dediğimde, babam olsa alırdı diye ağlayan 3 yaşındaki çocuğumun bu sözleriyle kahroldum.

    Çocuklarımın boynu büküklüğü beni mahvediyor. Hiçbir anne evladına dayanamaz ama maddi durumum bilmediğiniz kadar kısıtlı. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.

    Sayın Emine hanımefendi, tabi ki acı çeke babaları cezaevinde olan bir eş ben değilim benim gibi binlerce anne var, fakat bugüne kadar dürüstlüğüyle tanınmış eşimin adi bir suçlu bir dolandırıcı gibi hapsedilmesidir bizleri kahreden, Ben sadece bu yasanın kalkmasını eşimin özgür evinin başında çalışarak çocuklarının rızkını kazanmasını ve borçlarını ödemesini istiyorum, çünkü eşim suçlu değil sadece borçludur.

    Sizin mektubuma duyarlı olacağınızı ümit ediyorum. Bu yazdıklarımı sayın başbakanıma en iyi şekilde iletecek olan elbette bir anne olan eşidir diye düşünüyorum.

    Her şey den önce başbakanımızın aile yapısına ne kadar önem verdiğini biliyoruz, hiç suçu olmadığı halde sadece borçlu olduğu için adi bir suçluymuş gibi zindanlara atılan ve binlerce çocuk ve eşin gözyaşlarını dindireceğini de biliyoruz..

    Bunu kendim için değil aylardır uykusunda baba diye sayıklayan kızım Eslemnur için.

    Saygılarımla

    Editörün Nodu: Hanımefendinin ismi ve irtibat telefonları tarafımızca kayıt altına alınmıştır. Devlet yetkililerince istendiği takdirde kendilerine ulaştıracağız

    RUMUZSUZ.

    YanıtlaSil
  165. avrupa insan hakları mahkemesine nasıl müracat edebilirim? gıyabımda kesin hüküm verilmiş iki karar var taahhüde ihlalden, taahhütleri icra dairesinde verdim ama hesapların yanlış olduğuna bile itiraz edemedim, kararlarda mahkeme davetleride şirketin eski adresine yapılmış, haberim bile olmadı...
    HALUKZEDE

    YanıtlaSil
  166. ÇOĞUMUZUN VERDİĞİ TAAHÜTLERİN SÜRESİ DOLMUŞ VE YENİDEN KAÇAK OLARAK YAŞAMAYA BAŞLAMIŞTIR.

    ŞİMDİ OTURUP DÜŞÜNME VAKTİDİR. BİZİ NE KURTARIR.

    1 - ANAYASA MAHKEMESİ : BİR KARAR VERİLDİĞİ HABERİ VARDIR FAKAT YAYINLANANA KADAR BİZE ÇÖZÜM OLMAZ. 7000 E YAKIN İMZA YI TESLİM ETMEMİZE RAĞMEN ÇIT YOK....

    2 - CHP : YASAYI ANAYASA MAHKEMESİNE GÖTÜRERRK BİZLER İÇİN YAPABİLECEĞİ EN BÜYÜK İYİLİĞİ YAPMIŞTIR. FAKAT ŞU AN MECLİS ARİTMETİĞİNDE BİZİM İÇİN YAPABİLECEKLERİ BELLİDİR. ANCAK ÖNERGE VEREBİLİRLER ANCAK İKTİDARIN BU ÖNERGELERİ KABUL ETMEYECEĞİ AŞİKARDIR.

    3 - MHP : ONLARINDA YAPABİLECEĞİ BELLİDİR. ANCAK ÖNERGE VEREBİLİYORLAR ANCAK İKTİDAR YİNE BU ÖNERGELERİ KABUL ETMİYOR.

    4 - YARGITAY : YASA ÇIKALI 1 SENEYİ GEÇTİ BİR İÇTİHAT YOK VE NE ZAMAN ÇIKAR BİLİNMEZ..

    ŞİMDİ YİNE BAZILARI KIZACAK SİTE YİNE BAŞLADI AKP YALAKLIĞINA DİYE AMA BANA KALIRSA ELİMİZDE KISA SÜREDE YİNE AKP KALDI. ARKADAŞLAR NE YAPIP EDİP AKP LİLERİ İKNA ETMEK ZORUNDAYIZ. SEVSEKTE KIZSAKTA KÜFÜRDE ETSEK YAPACAK BAŞKA BİRŞEYİMİZ YOK. BAKIN ŞUNUN ŞURASINDA 15 -20 GÜN VAR MECLİSİN KAPANMASINA SONRASI MALUM SEÇİM. DOĞRUDUR BAROLARA GİDİLEBİLİR HERKESTEN GÖRÜŞ ALINABİLİR. HERKES YENİ YASA İSTEYEBİLİR. AMA MANTIKLI DÜŞÜNELİM MECLİS KAPANDIKTAN SONRA YASAYI ÇIKARACAK VEKİLLERİ ANCA SEÇİMDEN SONRA BULURUZ. O ZAMANA KADARDA ANCA BİRBİRİMİZLE CHAT YAPAR DURURUZ. BEKLERİZ Kİ MECLİS AÇILSIN YEMİN EDİLSİN. YENİDEN ARARIZ. ÇEK KANUNUNU DEĞİŞTİRİN DİYE.

    BİR SÖZÜ VAR BİLİRMİSİNİZ

    "HAKLI MI OLMAK İSTİYORSUN MUTLU MU"

    BEN MUTLU OLMAK İSTİYORUM ARKADAŞ...1 YILDA OLSA MUTLU OLMAK İSTİYORUM...

    KISACASI BU. EVET BİZ HAKLIYIZ : BU YASA ANAYASAYA, AVRUPA İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİNE AYKIRI AMA NE YAPARSIN Kİ İPİN UCU BİRİLERİNİN ELİNDE....

    BU SİTE EYLEMDEDİR....

    YanıtlaSil
  167. Bu sitede yada başka sitede yazmak , yada yazmamak çok önemli değil....
    Önemli olan birlik beraberlik içinde olmaktır.

    Bu gece çok önemlidir , Herkes şapkasını çıkartacak masaya koyacak ve çok düşünecek...

    Sayın hanım arkadaşlar emine hanıma gittiler yalan dediniz...
    SİZE Bİ SÖZLERİ YADA BORÇLARIMI VAR....

    Meclise bir gurup insanlar gitti , İyi olanları değil , size göre dedikodu olacak olanlar yazıldı - çizildi..
    SİZLERE BİR BORÇLARIMI VAR..YAZIK DEĞİLMİ O HANIMLARA.......

    ANKARAYA GİDİYORUZ..
    YANLIŞ...

    ADALETİ ADALETTEN İSTEYELİM DİYORUZ...
    YANLIŞ.....

    HÜKÜMET DİYORUZ.....
    YANLIŞ....

    YA BİRLİK İÇİNDE OLACAKSINIZ , ARANIZA NİFAK TOHUMLARI ATANLARI ALMAYACAKSINIZ....
    YADA MAAAŞLI ELEMAN GİBİ DAVRANMAYACAKSINIZ İNSANLARA.....

    HERKES ŞAPKASINI ÇIKARACAK , ORTAYA KOYACAK..DÜŞÜNECEK...O ZAMAN DOĞRU YOLU BULACAK...

    HANIMLARIN ÇAĞRISINA KULAK VERİP KAÇ MEKTUP YOLLADINIZ MSN ADRESİNE ( 79 )
    BUNA BAKACAKSINIZ.................

    ANKARA EYLEMİNDE EN SON 200 KİŞİ VARDI , ZAR ZOR
    BUNA BAKACAKSINIZ............

    GİTME DİYENLERE ŞUNU DİYORUM,BİR YERE GİTTİĞİM YOK.BURADA YAZ ÇİZ DİYORSANIZ , YOKUM...
    AMA BAKIN NE DİYECEĞİM SİZLERE....

    BİZ İST BARO TOPLANTISINA KATILIYORUZ
    GELİYORMUSUNUZ..???????

    BİZ PAZARTESİ METRİSTE BASIN KATILIMIYLA EYLEM YAPACAĞIZ
    GELİYORMUSUNUZ..????

    SANMAM

    YAZIN DURUN

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  168. 165 - 165

    160.yoruma bir göz atınız

    YanıtlaSil
  169. emine hanıma yazılan mektup medyada yer aldı şimdi elbette arkası yollanırsa iyi olur bu konuyla sadece bir kaç kişi değil bir çok kişi girişimde kimseye karşı sitem etmeyelim şu an evet heryere yazalım ama karşı taraf bunca mağduriyete ve ses e karşı gavur a dönüyorsa birbirimize değil gavura dönene vuralım.yargıtay idari para cezası olsun diyor sonra içtihati sakat yapıyor ahmet iyimaya 3167 düştü diyor sonra dönüyor adalet bakanı bu ceza modern ceza hukukunda yok diyor sonra dönüyor anayasa başkanı çek vadeli değil ceza ondan diyor çeke vade geliyor tık yok .başbakan çözün bu işi diyor nerdeyse kellemizi kesecekler peşimizde silahlı polis var.

    bu haldeyiz bırakın kavgayı kavgamıza dönelim.

    bu ne yere batmaz kalleş kazık bunu anlamayanda kurnazların kanunu bu.hadi

    YanıtlaSil
  170. GÖKHAN KARDEŞİM

    ŞİMDİ DAHA İKTİDAR PARTİSİNDEKİ KESİN DÜŞÜNCENİN NE OLDUĞU BELLİ OLMADAN Kİ İYİMAYA SİNYAL VERMİŞTİR,YA ERTELEME YA KÖKTEN CEZALARIN KALKMASI SEÇENEKLERİ ÖNÜMÜZE DOLAYLI KOYULMUŞKEN NEDEN HİÇ SAVAŞMADAN HEMEN 1 YIL ERTELEMEYE RAZI GELİYORSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM?????? 1 SENE MUTLU OLMAK NE DEMEK GÖKHAN KARDEŞİM ?????? YANİ YİNE 1 SENE MUTLULUĞUN RESMİNİMİ ÇİZİCEZ ????? MADEM İKTİDAR PARTİSİ SÖYLEDİKLERİNDE SAMİMİ O ZAMAN ERTELEME NE DEMEK ??? GEÇEN SENE ERTELEME OLDUDA NE OLDU ???? BUNU KENDİLERİDE BİLİYOR VE OY ÇAKALLIĞI YAPMAK İÇİN 1 SENE ERTELEME YAPICAZ YENİ PARLEMENTODA BİZ ÇÖZİCEZ MASALLARI ARTIK İNANDIRICI DEĞİL.ZATEN EN KÖTÜ İHTİMALLE GELECEK OLAN PARLEMENTO BU İŞİ ÇÖZECEK VE İKTİDARIN ERTELEME KOZUYLA ARTIK OY TOPLAMA ŞANSI YOKTUR !!!! HİÇ BİRİMİZ ÇOCUK DEĞİLİZ VE ELMA ŞEKERİNE KANACAK DEĞİLİZ !!!! SENİN MSN DEKİ YAZINI ÇOK BEĞENİRİM '' AYARIYLA OYNADIĞIN KANTAR GÜN GELİR SENİDE TARTAR '' OYNADIKLARI KANTARLAR ARTIK OYNAYANLARI TARTACAK.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  171. ARKADAŞLAR,TAAHÜT YERİNE GETİRİLEMİYİNCE KESİNLEŞMİŞ DAVALARDA ANINDA YAKALAMA ÇIKIYORMU..?YOKSA BİRKAÇ HAFTA GEÇİYORMU ACABA..?DURUM DÜZELENE KADAR YURTDIŞINA ÇIKSAK NEREYE GİDEBİLİRİZ.?SADECE EMEKLİ MAAŞIM VAR. LÜTFEN YAYINLAYIN,SONÇARE BU.FİKRİ OLAN YARDIMCI OLSUN.

    YanıtlaSil
  172. SANIRIM YANLIŞ ANLAŞILDIM :

    BEN SÜRE UZATMAYA 1 YILA RAZIYIM DEMEDİM. DİKKATLİ OKUYUN. SORUNUMUZU BU MECLİS ARİTMETİĞİNDE ÇÖZECEK OLAN ŞU AN AKP DİR DEDİM.HA BİZİM VAKTİMİZ BOL SEÇİMDEN SONRADA OLUR FARKETMEZ DİYORSAK BU AYRI. O ZAMAN OTURUP HEPBERABER CHP NİN YADA MHP NİN OYLARINI NASIL ÇOĞALTIRIZ ONA BAKALIM. AKP SIKIŞTI ANCAK BU BİZİM YAPACAĞIMIZ BASKIYA BAĞLIDIR. BİRBİRİMİZLE UĞRAŞANA KADAR AKP LİLERİ ARAYALIM DEMEK İSTEDİM.

    YanıtlaSil
  173. http://www.beyazgazete.com/tvprogramlari/basin-kulisi/basin-kulisi-34-bolum-tvprogram-izle/6

    YanıtlaSil
  174. GÖKHAN KARDEŞİM

    O ZAMAN BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM.KUSURA BAKMA.EMİNİMKİ SENDE BENİM GİBİ 1 SENE ÇOCUKLARA ELMA ŞEKERİ VERİR GİBİ UZATMAYA KARŞISIN.SONUÇ OLARAK TABİKİ İKTİDAR VEKİLLERİNİ ARIYCAZ ZATEN BU YÜZDEN GÜNDE 10 KERE VEKİL VE MAKAM TELEFONLARINI YAYINLIYORUM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  175. ÇEK MAĞDURLARI KONUŞULUYOR.SİYASET MEYDANI.

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  176. 32. günde çek ile ilgili örnek verildi .hadi

    YanıtlaSil
  177. pardon siyaset meydanında örnek verildi

    YanıtlaSil
  178. Az önce siyaset meydanında konuşan arkadaş kimse ondan Allah razı olsun.Konuya çok güzel değindi ve Baro başkanına anlatımı çok güzeldi..

    YanıtlaSil
  179. bekir bozdağ diyorki hapis cezaları önümüzdeki yıllarda kalkacak peki bu yatılan hapislerin vebali ne olacak devlet neden geç kaldı bunun bedelini ödemeyecekmi bu mazeret ne kadar ayıp biri bunu bozdağa söylemiş olsun ben.hadi

    YanıtlaSil
  180. http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758&ref=ts#!/profile.php?id=1002172758

    YanıtlaSil
  181. siyaset meydanında çok az da olsa çok güzel bi şekilde sorunumuz dile getirilmiştir... BS

    YanıtlaSil
  182. gün birlik günüdür, az kaldı kızıp gitme lüksümüz yok bizi anlamayanlar bir dener iki dener üçüncüsünde gider, bizler asla....(a.h.t.)

    YanıtlaSil
  183. ARKADAŞLAR HERKESE HAYIRLI CUMALAR YAZMIYORUM FAKAT ÜZERİME DÜŞENİ ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPIYORUM İKİ SİTENİN İKİSİNİDE OKUDUM YAZIK BİZLER AKLIBAŞINDA İNSANLAR DAHADA BİRBİRİMİZE KENETLENECEĞİMİZ YERDE DAHA ÇOK O ŞUNU DEDİ BU BUNU YAPTI NEOLUYOR BİZE BİZLER NEİÇİN BİR ARADAYIZ BU LANET YASADAN KURTULMAK İÇİN O ZAMAN NİYE KÜSÜYORUZ O ZAMAN NİYE ELEŞTİRİYORUZ BENİM İÇİN EMEK VEREN VE BİR TELEFON EDEN BİR MESAJ ÇEKEN KİŞİYE SAYGI DUYARIM ONUN BÜYÜK VEYA KÜÇÜK ELLERİNİ ÖPERİM NE DİĞER SİTEYİ ELEŞTİRELİM NEDE BU SİTEYİ BU SİTE OLMASAYDI GEÇEN YIL BİRÇOK İNSAN İÇİRDEN ÇIKAMAZDI VE ÜSTÜNE BUĞÜN BİR ÇOĞUMUZ İÇERDEYDİK BU UNUTMAYALIM BU SİTEDE YÖNETİCİLERİ DEFALARCA AÇIKLAMA YAPTILAR YORUMLARI SÜZGEÇTEN GEÇİRİYORUZ DİYE NE DEDİK HAYIR GEÇMESİN O ZAMAN NE OLDU AKILLISIDA YAZDI DELİSİDE YAZDI BU SEFER SÜZGEÇTEN GEÇİYOR VAY BENİM YORUMUM YAYINLANMADI BU NEREYE KADAR DEFALARCA BAKETÇİ ABİMİZ YAZDI CEVAP VERMEYİN DİYE DURAMADIK YİNE CEVAP VERDİK ARKADAŞLAR SAKİN OLALIM VE KENDİMİZE GELELİM VERİLEN TELEFONLARA ARAMALARA DEVAM EDELİM ZAMANIMIZ AZ KALDI GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR SAYGILARIMLA İBRAHİM ESK.

    YanıtlaSil
  184. SAYIN COŞKUN ABİMİZ VE DEGERLİ ÇEKZEDE KARDEŞLERİM;
    sanıyorsunuz ki yurtdışına çıkınca herşey bitti.unutmayınızki firarda olmak maliyettir.memleketinde evin köşesinde sıkışmak tabikide zor hele hele yurtdışına cıkınca yemek parası oturma izin parası yok pasaport yenileme yok kira hepsi bir maliyet sanmayınki kaçtım kurtuldum.hele hele dilini bilmediniz bir yere hiç gitmeyiniz ben ingilizce biliyorum inanın sökmez tecrübe ile sabittir.o yüzden biraz daha yönü düsünmenizi tavsiye ederim.sürgün ve firar kolay deildir.

    FİRARİ HAKAN

    YanıtlaSil
  185. 18 Şubat 2011 Cuma — rahmiofluoglu
    Hapis mi, 6 ay erteleme mi?
    İşte gelinen nokta..

    Şimdi sizin amacınız şu olsa; karşılıksız çek adli para cezası mağdurlarının örgütlenip büyük bir güç olmalarını önlemek, ne yapardınız? Şu içinde bulunduğumuz günler taahhütlerin sürelerinin dolduğu, mahkemelerin her gün yeni “infazın devamına..” kararları verdiği günler..Bir ay içerisinde hapisten çıkanlar ya yeniden hapse girecekler, ya da yeniden kaçak duruma düşeceklerdir. İnfaz aşamasında duran dosyalar için yeniden infazlar başlayacak, duran davalara devam kararı verilecek günler..Yani bu günler insanların kabüs görmeye başladığı zor günler..Zor durumda olan insanlar her güzel söze inanmak durumundadır, hayal olmasa bu insanlar yaşayamaz..

    İşte şimdi bir ajan örgütü toplumbilimcileri, psikologları, sosyologları bir araya toplasa; onlara dese ki karşılıksız çek mağdurlarının durumu şu yukarda anlattığımız gibi.. Bunlar bizim için tehlikeli olabilir.. Ne yapabiliriz?.. Bu kişiler konuyu çalışsalar; sizce vereceği kararlar neler olurdu? Mesala şunlar olabilir miydi?

    Onlara umut verin, oyalayın..Nasılsa iki ay içerisinde ya hepsi hapse girecek, ya da kaçak duruma düşecek..Hapistekinden de bir zarar gelmez, kaçak durumdakinden de..
    Onlara yakında bu iş bitecek, adli para cezası kalkacak umudu verirken de onları iktidar partisinin kapısında tutmak için;” bu işi ancak iktidar partisi çözer” söylemini durmadan yayın..Onları iktidar partisinin kapısında tutun..
    Onlar tamamen zor duruma düşünce de, yani çoğu kaçak veya hapiste iken, celladından imdat dilemeğe başlayınca da 6 ay erteleme yaparsınız ve hepsi mutlu olur..Böylece de oylarını da garanti edersiniz..
    Zalimlerin, sömürgeci ülkelerin politikaları hep böyle olmuştur.. Sömürgeciler, zalim iktidarlar halkın sorunlarını çözmezler..Yani yoksulluğu ortadan kaldırmadıkları gibi sömürüyü hızlandırırlar, sömürü sonucunda yoksullaşan insanlar bir lokma ekmek için dilenmeye başlarlar..işte o zaman dilenci durumuna gelen halk kitleleri,dağıtılan ufak ianelerle mutlu olurlar ve zalimlere minnet duyarlar.. Ve yoksul kitlellerden şu ses yükselir..

    -PADİŞAHIM ÇOK YAŞA!…

    YanıtlaSil
  186. Bu anlattıklarım sömürgü tarihinin ta kendisidir.

    Türkiye’de son 50 yıla bakınız.. Onbinlerce bakkal kapandı, on binlerce ayakkabı atötlyesi, tekstil atölyeleri kapandı..Tarım alanlar daraldı..Köylünün ürünü para etmez oldu..Şekerpancarı, pamuk, fındık, çay…hepsi para betmez duruma geldi..Hayvancılık bitti, Türkiye et ithal ediyor..Yoksullaşan insanların ekmeğine, aşına göz koyanlar hızla tekelleşip onların işlerini ellerine geçirdiler..Perakende sektörünün %70i yabancıların eline geçti..Türkiye gida maddesi ithal eder duruma düştü..Büyük zincir mağazalar ve alışveriş merkezleri yabancı markalarla doldu..Büyük zincir mağazalar sattıkları ürünlerin % 60 nı ithal ediyorlar.

    SONUÇ

    Kitleler yoksullaştı..Şimdi bu yoksullara kömür, prinç, buğday v.s dağıtılıyor..Daha fazla bir şey yazmamıza gerek var mı?…

    İki aydır insanlara umut pompalanıyor..Bu iş bitti bitecek..bu işi hükümet çözer..aman faks çekin..telefon edin..hadi bastırın diye..SONUÇ dağ fare doğurdu, 6 ay erteleme yeter mi diyor İYİMAYA..

    GÜN BİTTİ, HAPİSLİK, KAÇAK GÜNLER GELDİ DAYANDI..VE SORUYORLAR 6 AY YETER Mİ?

    Pazarlıkla bir yıl olabilir..

    AJAN ÖRGÜTÜNÜN İŞİ TAMAM, GÖREV TAMAMLANMIŞTIR..İNSANLAR KÖŞEYE SIKIŞTILAR…

    BİZ NE DEDİK?

    ADALETİ ADALETTEN TALEP EDELİM?

    Bu nasıl olacaktı? Dedik ki mahkümiyetleri kesinleşenler “kanun adına bozma” için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına başvursunlar. Bu başvurular örgütlü olsun..On, yirmi kaç kişi olursa avukatlarla birlikte Yargıtaya gidilir, basına da bir açıklama yapılır..Bu eylem sahiplenilir gibi görüldü ve piç edildi..Talep dilekçe ile yapılır, dilekçe mektuba çevrildi, sulandırıldı, unutturuldu..

    YARGIYA GİTMENİN BİR YOLU BAROLARDAN GEÇER

    Barolara gidelim diyoruz, bu çağrıya olumlu bir yanıt yok..KILIÇDAROĞLU ile yapılan görüşme hiç bir kanıta dayanmadan karartıldı, kötülendi..Bu karalamalar eyleme katılan bayanlara dayanarak yapıldı. Bu bayanlar bu açıklamaları yalanladı..Adam hiç önemsemedi, yalancı aşağılık bir duruma düşmeyi..neden mi dersiniz? Adam görevli..görevini yapıyor…

    YAPILAN EYLEMLERİN HEPSİ DOĞRU..HÜKÜMET YETKİLİLERİNİ ARAMAK, FAKS ÇEKMEK…BAŞBAKANIN EŞİNE GİTMEK HEPSİ DOĞRU..BU EYLEMLERİ YAPANLARI KUTLUYORUM. BEN BİR TEK ŞEYE ÜZÜLÜYORUM; BİR ADAMIN YÜZÜNDEN BU ÇABALAR BOŞA GİDİYOR..

    BİR ADAM YIĞINLA İNSANI KAPI KULU YAPMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR..SÖYLEDİKLERİ YALAN ÇIKINCA DA UTANIP SIKILMIYOR..GÖREVİNİ YAPMANIN RAHATLIĞI İÇERİSİNDE KÖŞESİNE ÇEKİLİYOR..

    Bakın bu yazıdan sonra Rahmi Ofluoğlu’na karşı yapılacak saldırılar artacak..Ben de diyorum ki elle gelen düğün bayram..Nasıl olsa bu insanlar bir gün uyanacaklar..Senin o zaman hangi deliğe saklanacağını merak ediyorum…Sana bir tavsiyem var:

    ÇEK ELİNİ MAZLUMLARLARDAN!…

    Şimdi belki de diyeceksiniz ki bu adam ajan olduğu için değil aptal olduğu için bunları yapıyor. O zaman ben de size bir dünya liderinin şu sözlerini hatırlatacağım:

    Aptallık ile hainlik aynı kapıya çıkar, bazen aptalların yaptığını ajanlar bile başaramaz..

    Ne fark eder ha aptal ha ajan….

    YanıtlaSil
  187. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    HERKESE HAYIRLI CUMALAR,
    KİMSE ÜMİTSİZLİĞE KAPILMASIN
    KİMSE BULUNDUĞU YERDEN GERİ ADIM DA ATMASIN
    MECLİS MARTIN ONBEŞİNDE KAPANIYOR
    BEN BAŞTAKİLERİN BU KADAR DUYARSIZ OLABİLECEKLERİNİ SANMIYORUM
    HELE BİR SEÇİM ARİFESİNDE BUNA HİÇ İHTİMAL VERMİYORUM
    SÖYLENENLERE BAKILIRSA MUTLAKA KÖKLÜ VEYA PALYATİF BİRŞEYLER YAPILACAK
    BİZİM AMACIMIZ BUNUN KÖKLÜ BİR ÇÖZÜM OLMASI
    BAKIN,
    YEMİNLE SÖYLÜYORUM
    BEN BURADA TANIDIĞIM ARKADAŞLARLA GÖRÜŞTÜĞÜM KADAR AİLEMDEN BİRİLERİYLE GÖRÜŞMÜYORUM
    VE ŞU AN BU YAZIYI YAZABİLİYORSAM ,BU SİTE SAYESİNDEDİR.
    HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN
    ESKİLERİN BİR TABİRİ VAR
    GAVURA KIZIP ORUÇ BOZULMAZ DERLER
    KİMSEYE KIZMA LÜKSÜMÜZ YOK
    BURADAN GİTME KEYFİYETİMİZ DE YOK ARTIK
    GÖKHAN'IN DEDİĞİ GİBİ BU İŞ BURADA BAŞLADI,BURADA BİTECEK
    BEN ŞUNA İNANIYORUM Kİ
    MECLİS KAPANMADAN MUTLAKA BİRŞEYLER OLACAKTIR.
    BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN
    SİTENİN BAŞINDA VE CAN MERTİN,BASKETÇİNİN,EKM2510 UN VERDİĞİ TELEFONLARI ARAMAK,SADECE ARAMAKTIR.
    BU ŞU ANDA YAPILABİLECEK EN KANUNİ VE ETKİLİ YÖNTEMDİR.
    BEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTANIN DAHA İYİ OLACAĞINA GERÇEKTEN İNANIYORUM
    YETER Kİ BİZ ARAMALARIMIZI YOĞUNLAŞTIRALIM.

    SON BİR ŞEY
    BURDAN ARTIK AYRILIYORUM DİYEN ARKADAŞLARA,
    BİZ SİZLERİ ALLAH İÇİN SEVİYORUZ
    BU SİTENİN DİNAMİKLERİSİNİZ SİZLER
    SİNİRLERİNİZ BOZULMUŞTUR
    DOĞRUDUR
    AMA BİZ SİZLERLE MUTLUYUZ BURDA
    HEMEN GELİN Kİ KUCAKLAŞALIM TEKRAR

    HERKESE SELAM VE SEVGİLER
    ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  188. YOLDAŞLAR... GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR HERKESE

    HERKES; HERKİMİ ARAYABİLİYORSA-KİME SIKINTIMIZI ANLATABİLİYORSA-KİME ULAŞABİLİYORSA MÜCADELEYE DEVAM ETSİN...

    YanıtlaSil
  189. sürüden ayrılanı kurt kapar
    bu site daha duyulmaya yeni başlarken küsüp gitmek er kişiye yakışmaz.
    kavgada olacak tabiki.
    sürtüşmelerde yaşanacak
    ama mücadelemizde de tek yumruk olmalıyız
    ekim2510
    basketçi
    sami kal
    adını sayamadığım arkadaşlar bu siteden başka yer yok 2 yılda orayamı emek vereceksiniz
    sizler değilmiydiniz
    tavsiyelerde bulunan yol gösteren
    olmaz arkadaşlar olmaz yarı yolda bırakmak er işi değil
    kalleş işi
    pravakötör işi
    siz kızgın olabilirsiniz ama bırakıp gidemezsiniz bu yolda çok emeğiniz var
    size yakışmaz yarıyolda çekip gitmek
    ismail34

    YanıtlaSil
  190. http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758


    542*272 24 74
    sayın mustafa küpçünün tel numarası
    siyaset meydanında haykıra haykıra sorunumuzu dile getirmiştir.

    kendisine çok teşekkür ederim.
    tarih belli degil ama yakın zamanda kocaeli üniversitesinde "çek mağdurları" paneli düzenlenecektir.

    YanıtlaSil
  191. Barışçı-Mersin18 Şubat 2011 12:36

    Çok değerli arkadaşlar; Sayın Mustafa Küpçü Hocamızı biraz evvel arayarak, hepimiz adına teşekkür ettim. Kendileride; her ortam ve fırsatta, bu haklı davamızı dile getireceklerini belirttiler. saygılarımla.

    YanıtlaSil
  192. HER ZAMAN DİLE GETİRDİĞİM GİBİ TEKRAR SÖYLÜYORUM...

    MY WAY HAKLI HEMDE ÇOK
    SİZ KALPTEN İNANIN DAHA AKP BU İŞİ BİTİRİR DİYE...

    KOCAMAN HİÇİ ELİNİZE ALDIĞINIZDA ANLAYACAKSINIZ...

    NE OLDU GEÇEN SENE TAAHÜTÜ KABUL ETTİKTE NE OLDU İŞT BİTTİ. BİZ İSTEMESEYDİK CHP BU YASAYI TAAHHÜTLE GEÇİRMEYECEKTİ... BELKİDE ŞİMDİ BİTECEKTİ. O NEDENLE ASLA KİMSEDEN SÜRE UZATIMI İSTEMEYİN...ÇÜNKÜ O SÜRENİN SONU GELİR VE AKP NİN ELİNDE SADECE KOZU KALIR

    NEDİR O KOZ

    TAAHHÜTLERİ YERİNE GETİRMEDİNİZ
    ERTELEME İSTEDİNİZ YAPMADINIZ
    SİZE Mİ GÜVENECEĞİZ

    İŞTE KENDİNİZİ BU KONUMA KOYARSINIZ...

    BU İŞ KALICI ÇÖZÜLMELİ...BAŞKA YOLU YOK...

    YanıtlaSil
  193. Sayın Rahmi Ofluoğlu o ajanın kim olduğunu söyleseydi dahada memnun olurduk.
    Şöyle bir izlenim bıraktırmaya çalışıyor sanırım
    Biz hep yargıyı yargıdan talep edelim dedik yolumuza taş koydular
    Şöyle geçmişe baktımda Yargıyı Yargıdan Talep edelim fikri ne zaman başlamış!
    Mazisi 20 günlük olmayan bir komite meselesi vardı ve bunada destek verdik gelinen nokta bu.

    Geçenlerde Yargıtaya gidildi Yargıtayın gösterdiği adres meclis, biz bu cezalara tamamen karşıyız ama biz kanunu uygularız, meciste bunu dile getirdik fakat bankaların lobisi karşı çıktı. mış muş..

    Şimdi bakıyorumda Ofluoğluna şiddetle karşı çıkan sitede lafı sözü dinlenen bir kaç site müdavimi şimdi onun yanında saf tutmuş. Sorumlusuda biz olduk.

    Amaç belli birilerini muhtemelende beni ajan ilan edeceksin kendine taraftar toplayacaksın fakat amaçların için bu site önünde engel onu alt etmeye çalışacaksın umarım düşüncelerimde yanılıyorumdur.

    Barolara gittinde elinimi tuttuk yani istediğin nedir
    komite dedin desteği verdik
    Şimdi zatı muhteremlerinizin dileği nedir bir anlasak.

    Anladığım kadarıyla demek istediğin şu
    Benim lafım niye dinlenmiyor
    Barolara gidelim dediğimde herkes "Ferman senindir üstadım" diyecek ve uyacak. Yazdıklarından çıkardığım bu.
    Bu zihniyete sahip olacaksın, başkalarını insanları kapı kulu kılmayla itham edeceksin.

    Ajan nedir bilirmisin?
    Anlamı nedir?
    Amacı nedir?
    Bir kişiye, bir topluma yanındaymış gibi gözüküp kendine çıkar sağlayan, toplumda kendine bir konum sağlayan, o çıkarın ve konumun bitmemesi için de o sorunun devamını tüm benliğiyle arzulayan kişiye ne denir?

    İTO da çek konulu Panel olur tüm alt yapıyı ilişkileri kullanarak, konusu aleyhimize işlenen bir paneli lehimize çeviririz bildirileri dağıtırız muhtereme yaranamayız ajanızdır.

    AKP li vekilleri gece gündüz ararız aramaya teşvik ederiz biz yinede AKP nin ajanıyızdır.

    Anayasa Mahkemesinden randevu almak için göbeğimiz çatlar değmeyecek adamları araya koyar yalvar yakar oluruz, giden arkadaşlarımız imzalı 7 bin kağıdı raportöre tetkik hakimlerine teslim eder hakimler arkadaşlarımızın sorunlarını dinlerler, bu eylem yalan olur, öyle bir şey yoktur propagandası yapılır, biz yinede ajanızdır, Adaleti Adaletten istememişizdir.

    Emine Hanım olayı Hikayedir. Yalandır Asparagastır.

    Kılıçdaroğlu size nededi, Bizim sayısal çoğunluğumuz yok, İktidar çözecek..
    Yargıtay ise Meclisi adres gösterdi
    Peki Barolardan ne bekliyorsun?

    Senin Amacın belli
    Birşeyler yapıp gibi gözüküp hiç bir şey yapmamak, Yapanlarıda karalayıp susturmak.
    Nasıl olsa kendine birkaç destekçide bulursun zaten, yani ajan (ajanları sevmessin ya ama tutmayı seversin)

    Sonuç; kendine müşteri çekmek, çekince ne olacak, amacın nedir..

    YanıtlaSil
  194. Zaman Kardeşim
    geçen sene bize taahhüdü kabul edip etmeme seçeneği sunulmadı
    5941 sayılı yasa olayı vardı hepimiz o yasayı bekledik yasada kast unsuru vardı sondakika o çıktı, yasada geçici madde ile taahhüt geldi
    Hiç birimizin o seçeneği seçme gibi bir olayı olmadı.
    İnsanların eşleri cezaevindeydi arkadaşlarımız her gece polis gelirmi korkusuyla yaşıyordu ve durum çok vahimdi kimsenin tercih şansı yoktu.
    Kavramlar karışmasın.

    YanıtlaSil
  195. -TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmede, esnafın çektiği sıkıntıları anlatarak acilen Torba yasanın imzalanmasını istedi.

    TESK Genel Başkanı Palandöken yaptığı yazılı açıklamada Torba yasanın esnafın içerisinde bulunduğu birçok sorunu kökünden çözeceğini belirterek, "2 milyonun üzerinde bulunan esnaf ve sanatkârımızın yüzde 60'ından fazlası borç sorunu ile boğuşuyor. Bu sorunda torba yasanın biran önce onaylanması ile çözülecek. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızdan İran gezisinde Torba yasanın esnafımız için ne kadar önem taşıdığını anlatarak biran önce onaylanması yönünde talepte bulundum" dedi.

    -"İNCELEME UZUN SÜRMESİN"-

    Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasını getiren torba yasa tasarısının meclisten geçmesi için destek veren Ana muhalefet ve muhalefet partilerine teşekkür eden ve torba yasa olduğu için incelemenin uzun sürmesinden endişelendiğini anlatan Palandöken, "Torba yasa içerisinde 234 madde var. Bundan dolayı fazla uzamaması için Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'den yasanın biran önce çıkmasını istedik. Çünkü torba yasanın biran önce çıkması ile hem esnafımız nefes alacak, hem de devlet alacaklarını tahsil etmiş olacak. Bununla birlikte piyasalarda büyük bir hareketlenme başlayacaktır" diye konuştu.

    -"EKONOMİK SUÇA EKONOMİK CEZA OLSUN"-

    Bankaların sicil affının yeniden gündeme gelmesini ve seçim öncesi meclisten çıkarılmasını isteyen Palandöken, "Çek mağdurlarının beklediği yasal düzenleme meclis tatile girmeden biran evvel çıkarılmalı.Birçok aileyi sevindirecek bu beklentinin biran evvel hayata geçirilmesi için siyasi parti liderleri ile tekrar bir araya geleceğim. Çünkü, konuyla ilgili çok sayıda mahkum var. Ekonomik suça hapis cezası değil, ekonomik ceza olmalı" şeklinde konuştu.

    "Birçok aileyi sevindirecek bu beklentinin biran evvel hayata geçirilmesi için siyasi parti liderleri ile tekrar bir araya geleceğim."
    DEMEKKİ BU KONUDA DAHA ÖNCE KONUŞMUŞ LİDERLERLE
    BİRDAHA KONUŞACAK
    BU BİRİLERİNE (ŞRFZ DEMEK AZ KALIR) KAPAK OLUMUŞTUR.

    YanıtlaSil
  196. -TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmede, esnafın çektiği sıkıntıları anlatarak acilen Torba yasanın imzalanmasını istedi.

    TESK Genel Başkanı Palandöken yaptığı yazılı açıklamada Torba yasanın esnafın içerisinde bulunduğu birçok sorunu kökünden çözeceğini belirterek, “2 milyonun üzerinde bulunan esnaf ve sanatkârımızın yüzde 60’ından fazlası borç sorunu ile boğuşuyor. Bu sorunda torba yasanın biran önce onaylanması ile çözülecek. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızdan İran gezisinde Torba yasanın esnafımız için ne kadar önem taşıdığını anlatarak biran önce onaylanması yönünde talepte bulundum” dedi.

    -“İNCELEME UZUN SÜRMESİN”-

    Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasını getiren torba yasa tasarısının meclisten geçmesi için destek veren Ana muhalefet ve muhalefet partilerine teşekkür eden ve torba yasa olduğu için incelemenin uzun sürmesinden endişelendiğini anlatan Palandöken, “Torba yasa içerisinde 234 madde var. Bundan dolayı fazla uzamaması için Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’den yasanın biran önce çıkmasını istedik. Çünkü torba yasanın biran önce çıkması ile hem esnafımız nefes alacak, hem de devlet alacaklarını tahsil etmiş olacak. Bununla birlikte piyasalarda büyük bir hareketlenme başlayacaktır” diye konuştu.

    -“EKONOMİK SUÇA EKONOMİK CEZA OLSUN”-

    Bankaların sicil affının yeniden gündeme gelmesini ve seçim öncesi meclisten çıkarılmasını isteyen Palandöken, “Çek mağdurlarının beklediği yasal düzenleme meclis tatile girmeden biran evvel çıkarılmalı. Birçok aileyi sevindirecek bu beklentinin biran evvel hayata geçirilmesi için siyasi parti liderleri ile tekrar bir araya geleceğim. Çünkü, konuyla ilgili çok sayıda mahkum var. Ekonomik suça hapis cezası değil, ekonomik ceza olmalı” şeklinde konuştu.

    ANKA

    Kaynak : http://www.haber7.com/haber/20110218/TESK-Torba-yasa-acilen-onaylanmali.php


    Arkadaşlar bu konunun takipçisi olalım, kesk başkanının bu girişimine her ortamda destek verilmeli, cumhurbaşkanıyla, başbakanla istediği zaman görüşebilenn ve bu fikirde olan kaç kişi var ki ? (MustanG

    YanıtlaSil
  197. http://www.etikhaber.com/content/view/95132/51/
    TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmede, esnafın çektiği sıkıntıları anlatarak acilen Torba yasanın imzalanmasını istedi.

    -"EKONOMİK SUÇA EKONOMİK CEZA OLSUN"-

    Bankaların sicil affının yeniden gündeme gelmesini ve seçim öncesi meclisten çıkarılmasını isteyen Palandöken, "Çek mağdurlarının beklediği yasal düzenleme meclis tatile girmeden biran evvel çıkarılmalı. Birçok aileyi sevindirecek bu beklentinin biran evvel hayata geçirilmesi için siyasi parti liderleri ile tekrar bir araya geleceğim. Çünkü, konuyla ilgili çok sayıda mahkum var. Ekonomik suça hapis cezası değil, ekonomik ceza olmalı" şeklinde konuştu.
    http://www.etikhaber.com/content/view/95132/51/

    YanıtlaSil
  198. http://www.etikhaber.com/content/view/95132/51/

    TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmede, esnafın çektiği sıkıntıları anlatarak acilen Torba yasanın imzalanmasını istedi.

    -"EKONOMİK SUÇA EKONOMİK CEZA OLSUN"-

    Bankaların sicil affının yeniden gündeme gelmesini ve seçim öncesi meclisten çıkarılmasını isteyen Palandöken, "Çek mağdurlarının beklediği yasal düzenleme meclis tatile girmeden biran evvel çıkarılmalı. Birçok aileyi sevindirecek bu beklentinin biran evvel hayata geçirilmesi için siyasi parti liderleri ile tekrar bir araya geleceğim. Çünkü, konuyla ilgili çok sayıda mahkum var. Ekonomik suça hapis cezası değil, ekonomik ceza olmalı" şeklinde konuştu.

    http://www.etikhaber.com/content/view/95132/51/

    YanıtlaSil
  199. http://www.habervakti.com/news_details?id=404
    YORUM YAZIN ARKADAŞLAR SADECE 17 YORUM VAR .EMİNE HANIMA MEKTUP GİTTİMİ GİTMEDİ TARTIŞMASIINADA SON VERSİN İNSANLAR.ÇOK OKUNMA ÇOK YORUM .AZ LAF ÇOK İŞ ASLI 66

    YanıtlaSil
  200. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Torba Yasa'nın acilen onaylanması gerektiğini belirterek, yasa ile piyasaların hareketleneceğini savundu.


    Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştüğünü ve esnafın çektiği sıkıntılar bulunduğunu anlatarak, görüşmede Torba Yasa'nın imzalanmasının önemi üzerinde durduğunu bildirdi.

    Torba Yasanın esnafın içerisinde bulunduğu birçok sorunu kökünden çözeceğini ileri süren Palandöken, “2 milyonun üzerinde bulunan esnaf ve sanatkarımızın yüzde 60'ından fazlası borç sorunu ile boğuşuyor. Bu sorun da torba yasanın bir an önce onaylanması ile çözülecek. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, İran gezisinde Torba Yasa'nın esnafımız için ne kadar önem taşıdığını anlatarak, bir an önce onaylanması yönünde talepte bulundum” açıklamasını yaptı.

    Palandöken, “Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırması”nı getiren Torba Yasa Tasarısının meclisten geçmesi için destek veren ana muhalefet ve muhalefet partilerine teşekkür ederek, Torba Yasa olduğu için incelemenin uzun sürmesinden endişelendiğini ifade etti.

    Torba Yasanın içerisinde 234 madde bulunduğunu ve bundan dolayı fazla uzamaması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yasanın bir an önce çıkması talebinde bulunduklarını vurgulayan Palandöken, Torba Yasa'nın çıkmasıyla hem esnafın nefes alacağını hem de devletin alacaklarını tahsil etmiş olacağını savundu.

    Yasanın kabulüyle birlikte piyasalarda büyük hareketlenmelerin başlayacağını belirten Palandöken, şöyle devam etti: “Bankaların sicil affı yeniden gündeme gelmeli ve seçim öncesi Meclisten çıkmalı. Çek mağdurlarının beklediği yasal düzenleme Meclis tatile girmeden bir an evvel çıkarılmalı. Birçok aileyi sevindirecek bu beklentinin bir an evvel hayata geçirilmesi için siyasi parti liderleri ile tekrar bir araya geleceğim. Çünkü, konuyla ilgili çok sayıda mahkum var. Ekonomik suça hapis cezası değil, ekonomik ceza olmalı.”

    Hürriyet

    YanıtlaSil