Çek Cezalarında Son Durum

Geçtiğimiz Haftalarda TBMM ziyaretinde bulunuldu, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile kısa bir görüşme yapıldı, Anayasa Mahkemesinden randevu talep edildi ve arkadaşlarımız Anayasa Mahkemesine gittiler, Abdi İpekçi Parkında Anayasa Mahkemesine hitaben imzaya açtığımız dilekçeleri teslim ettiler ve Çek Kanunu'na bakan rapörtörde dahil olmak üzere tetkik hakimleriyle görüşme yaptılar.

Son günlerde çek yasası ile ilgili konuya vakıf ve etkili kişiler ilede görüşmeler yapıldı.

Çek cezalarında son durum ve yapmamız gerekenler aşağı yukarı bellidir.

1-Çek cezalarında iyileştirme yapılması için Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan ve bağlı kuruluşlarınca bir çalışma yapılmaktadır, düzenleme biter bitmez TBMM'ne gelecek, Arkadaşlarımız Sadullah Ergin ile yaptıkları görüşmede, bakan kendilerine "önümüzdeki günlerde meclise gelecek bir yasal düzenlemeden" bahsetmiştir, ve yine bir diğer bakan Çek yasasıyla ilgili bir düzenleme yapılması talimatının Başbakan tarafından, Ali Babacan'a verildiğini söylemiştir.



2-Anayasa Mahkemesinde yapılan görüşmede ise 5941 sayılı çek kanunu'na ilişkin kararın hazır olduğunu ve şekillendiğini sadece yüksek mahkemenin toplantı yapmasının beklendiği ifade edilmiştir. kararın ne yönde olduğu konusunda bilgi vermemekle birlikte iyi olduğu konusunu ima ile hissettirmişlerdir.

3-Önümüzdeki günlerde ise bizzat Ak Parti milletvekilleri tarafından çek cezaları ve yaşanan sıkıntılar nedeniyle bazı önergeler verilebilir bu konuda bazı etkin Ak Partili milletvekillerin çalışmaları var.

4-İşbirliği amacıyla komite kurulması konusunda fikir birliğimiz var bu yönde arkadaşlarımız çalışıyor toplantı yapıyorlar.

5-Bu arada taahhüt süresi dolmuş ve dolacak arkadaşlarımız mutlaka uyarlama yargılamalarını vermeliler, dilekçe örnekleri sitede var, uyarlama dilekçeleri red edilirse bu karara mutlaka itiraz etmeliler ve itirazlarda mutlaka yeni yasada uyarlama yargılamalarının itirazının ne şekilde olduğu belirtilmediğinden CMK hükümlerine göre mahkeme kararlarının temyize tabi olması gerektiği belirtilmelidir.

6-Yargıtaya ilişkin mektup ve fax işlemlerini yapmalıyız, fakat en son içtihattanda anlaşılacağı üzere yeni çek yasasındaki uygulamalar ve çelişkileri Yargıtay yerel mahkemelerinin üzerine atmakta ve yerel mahkemelerdeki genel temayyül ve uygulamalar ışığında bir içtihat vereceğidir, Yargıtay topu yerel mahkemelere atmaktadır ve uzun bir süre açıklayıcı bir içtihat çıkarması zor gibi, en son vadesinden önce yazılmış çekle ilgili içtihatı gördük, değerlendirmeyi yerel mahkemeye bırakmış, yargıtay konusundaki tespitler benim şahsi görüşümdür, Sonuç itibariyle Yargıtayı'da boş bırakmamak gerekir.

Bu aşamada Ali Babacan boş bırakmayacağımız isim haline geldi yoğun bir şekilde arayıp randevu talep etmeliyiz.

Sadullah Ergin yoğun bir şekilde aranmalı.

Anayasa mahkemesi'ne yapılacak bir telkin (seçim sonrası karar alınması) kararın açıklanmasını geciktirebilir, yoğun bir şekilde aramalıyız

Yargıtaya mektupları göndermeye devam ediyoruz.


Ali Babacan Makam: 0(312)2047400Burada Başka bir birime yönlendirme oluyor, fakat biz makamı aramalıyız rahatsız olsunlar.



Sadullah ERGİN Makam : 0(312)4194670 - (312)4194669


Anayasa Mahkemesi Makam: 0(312) 4637313


ALİ BABACAN, SADULLAH ERGİN, ANAYASA MAHKEMESİ, YARGITAY


Sadece Yargıtaya yoğunlaşmak ve oradan bir karar beklemek hatadır, benim düşüncem bu, sadece Yargıtay diye bir hedef gösterip vebal taşıyamayız, bu yazımada bir önceki yazımızda olduğu gibi tepki koyan eleştiri yapan mutlaka olacak, fakat sitede hakaretlere varan yazılar yazıp kendilerini kanıtlamaya çalışmaları yerine telefonum herkeste var arayıp ne söyleyeceklerse bana söylesinler ne şekilde ararlarsa o şekildede cevap alacaklarından emin olsunlar, ve siteyi tartışmaya sokup hedeften şaşırtmasınlar.

Saygılar

1.948 yorum:

  1. ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN



    LÜTFEN AMA LÜTFEN AMA LÜTFEN AMA LÜTFEN



    HEMEN ŞİMDİ HEMEN ŞİMDİ HEMEN ŞİMDİ


    ADALET BAKANLIĞINI HERKEZ ARASIN ARASIN



    BÜTÜN TELEFON EDENLERIN ISIMLERIYLE


    NUMARALARIYLA MEMLEKETLERIYLE BIRLIKTE


    BAKANIN ÖNÜNE KONULUYOR SAMIMI SÖYLÜYORUM


    BANA INANIN

    YanıtlaSil
  2. BEN MAHALLEYI SIRAYA TUTTUM


    SIZ NE YAPIYORSUNUZ



    ARATIYORMUSUNUZ ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. 179-179-179
    infaza devam edecek olan infaz savcılığı adli para cezasının devamı niteliğinde olan hapiscezaları için size tekrar adli para cezasının ödenmesi için ödeme bildirisi gönderecekler.Size 30 gün süre verilecek,bu sürede 1/3 ünü peşin bakiyesini de 2 eşit taksitte ödemeniz istenecek.ödeme yapmadığınız taktirde 30 günün sonunda yakalama çıkacak.
    Bayındır infaz savcılığında böyle bir yol izleniyor,diğer infaz savcılıklarındaki durum farklı olabilir.
    Sizin 7 gün içinde ağırcezaya itiraz hakkınız var.Eğer elinizde olmayan bir sebepten dolayı itiraz süresini geçirmişseniz,belgelendirilebilir sebepleriyle birlikte mahal mahkemenizden ESKİ HALE GETİRME talebinde bulunarak tekrar ağır cezaya itiraz hakkını kazanabilirsiniz.Bu da size 6-8 ay zaman kazandır.
    Eğer eski hale getirme isteminize mahal mahkemenizce resen red kararı verilirse,bu red kararını da ağır cezaya itiraz edebilirsiniz.
    ELEKTRİKÇİ

    YanıtlaSil
  6. ADALET BAKANLIĞI DIYORUM


    ALI BABACANI ARAMANIN BIR ANLAMI YOK ARKADAŞLAR


    ORAYA SADECE FAKS ÇEKIN


    ADLRT BAKANLIĞINI LÜTFEN NE KADAR OLDUĞUMUZU


    TAM ADRESINE GÖSTERIN LÜTFEN HAYDI


    ARKADAŞLAR TANIDIĞINIZ NE KADAR INSAN VARSA


    TELEFONU VERIN ARASINLAR ARKADAŞLAR


    BU GÜN PES ETTIRELIM ETTIREBILIRIZ



    INANIN BAKANLIĞIN TELEFONU BU GÜN BIZE


    ÇALIŞSIN BAŞKALARINA ZAMAN KALMASIN


    HABER OLSUN MANŞET OLSUN OLMAZMI



    ZORMU TELEFON U AÇAN HEP BIZI KARŞISINDA BULSUN


    ARKADAŞLAR INSAN OĞLUNUN BAŞARAMAYACAĞI


    SADECE ÖLÜME ÇAREDIR GERISI BIZDEN KURTULMAZ


    ÇÜNKÜ HAKLIYIZ HAKKIMIZI ISTIYORUZ BUNDAN


    KAÇMAK OLURMU LÜTFEN ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE


    BAYAN ARKADAŞLAR HAREKETE GEÇIN LÜTFEN


    BU GÜN MANŞET OLALIM HERKEZ ARARSA


    OLACAK INANIN

    YanıtlaSil
  7. Sn.Sibel hn.çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden.

    160

    Kartal V.

    YanıtlaSil
  8. http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758

    YanıtlaSil
  9. TRT 3'TE, MECLİSTE SN.MEHMET ALİ ÖZTÜRK KONUŞMA YAPIYOR...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  10. http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758


    SİYASET MEYDANI-MUSTAFA KÜPÇÜ

    5422722474(Cep)
    2623533133(Diğer)

    mustafakupcu@hotmail.com

    BU HAFTA
    SİYASET MEYDANINDA KONUK OKTAY VURAL

    MUSTAFA KÜPÇÜ BEY İ ARAYIP ANLATIRSAK BİZE YARDIMCI OLACAGINI SÖYLEDİ.

    SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN DESTEK İSTİYORUM

    SAYIN MUSTAFA KÜPÇÜYÜ ARAYALIM.

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar biraz önce anayasa mahkemesini adalet bakanlığını ali babacanı aradım.ama hep bu anlattıklarınızın sözde kalmaması için fax çekmemizi öneriyorlar.bilginize.

    YanıtlaSil
  12. EDA arkadaşlar sadullah ergın bakanımızın makamını aradım arattırdım ısım bıraktım mağdurıyetımızı anlattım bakanımızın gündemınde arayan arkadaşları ıletıyoruz dedıler lutfen arkadaşlar özgürlük bızım hakkımız hadı arayın arattırın çok az vakıt kaldı son günler lütfen durmak yok lütfen sabır ve hedef hadı arkadaşlar hemen şimdi durmadan ara vermeden arayalım fax çekelım sayın cüneyt bey basketçi doktor sibel hanım mücadelenızden ve uğraşlarınızdan dolayı bu sıtede katkısı olan herkese teşekkür edıyorum lutfen hızlı hareket etmelıyız

    YanıtlaSil
  13. SAVAŞ ÖNCELİKLE YAZDIGIM YAZILAR CIKMIYOR BOŞUNAMI DİYECEM,ŞİMDİ SADULLAH ERGİNİN OFİSİNİ ARADIM BİLGİ VERECEGİNİ SÖYLEDİLER,ADELET KOMİSYONUNU 031245000 ARAMAMI SÖYLEDİLER ARDM UZMAN ARKADAŞLAR İLE GÖRÜŞMEM GEREKİYORMUŞ ONLARDA TOPLANTIDALARMIŞ,YARIN SABAH ARAMAMIZI İSTEDİLER,BÖYLE HERKES KONUŞTUGUNU YAZSA BURADAN NE KADAR SIK ARANDIGI ORTAYA ÇIKMAZMI DAHA İYİ OLMAZ MI

    YanıtlaSil
  14. SİTE YÖNETİMİ VE KOMİTEYE BİRKAÇ GÜN ÖNCE ADALETİ ADALETTEN İSTEMELİYİZ TOPLUMDA ADALET DUYGUSUNU ZEDELEYEN PEK ÇOK HABER VAR BUNLARI BİR DOSYA HALİNDE BAKANA SUNALIM ADALET VE HUKUK SADECE BİZLERE UYGULANMASIN
    İŞTE BİR ÖRNEK DAHA
    VATANHASRETİ


    KONYA - İHA - Konya'da 5 ay önce otomobili hızlı süren şahsın babasını öldüren zanlıya 15 yıl hapis cezası verildi. 1994 yılında da bir kom şusunu öldüren ve 15 yıl ceza alan zanlı, 5 yıl hapiste kaldıktan sonra aftan yararlanarak tahliye edilmişti.
    Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen cinayet davasına tutuklu sanık Erdal B., maktul yakınları ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme heyeti olayla ilgili tüm delillerin toplanması nedeniyle savcıdan esasa ilişkin mütalaasını istedi. Savcı mütalaasında, sanığa kasten adam öldürmeden müebbet hapis cezası verilmesine, ancak haksız tahrik altında kaldığı için de bu cezanın indirilmesini istedi. Sanık avukatı, müvekkilinin tahrik altında cinayeti istemeden işlediği için yattığı süre göz önünde
    bulundurularak verilecek cezanın ardından tahliyesini talep etti. Müşteki avukatları haksız tahrik maddesinin uygulanmamasını, kasten adam öldürmeden ceza verilmesini istediklerini ifade etti.
    Son sözü sorulan sanık, "Pişmanım" demesinin ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı. Kasten adam öldürme suçundan TCK'nin 81/1 maddesi gereğince kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis cezası verdiklerini, ancak haksız tahrik oluştuğu gerekçesiyle TCK'nin 29. maddesi gereğince cezayı 18 yıla, bu cezayı da iyi hali nedeniyle 15 yıla indirdiklerini açıkladı. Duruşma sonunda sanık yakınları cezayı çok bulurken, maktul yakı nları ise cezanın çok az olduğunu söyledi.

    CİNAYET NEDENİ HIZLI ARABA KULLANMA
    Olay, 29 Temmuz 2010 tarihinde merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, Ali Vaykaygusuz (20) otomobille sokak içerisinde birkaç defa hızlı bir şekilde geçmiş, bu sırada 4 çocuk babası Erdal B. (35), hızlı otomobil kullandığı iç in genci uyararak tartışmıştı. Tartışmaya katılan otomobili kullanan gencin babası Haydar Vaykaygusuz (43) tüfeğiyle havaya ateş açınca ortam iyice gerilmiş, evinden tüfeği alan Erdal B., Haydar Vaykaygusuz'a doğru ateş etmişti. Kafasından
    yaralanan Haydar Vaykaygusuz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

    BİRİNCİSİNDE DE KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ
    Erdal B. 1994 yılında da tartıştığı komşusu Ahmet Gülağaç'ı ateş ederek öldürmüştü. Cinayetin ardından yakalanan zanlı, yargılandığı mahkeme tarafından 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezasının 5 yıl 4 ayını hapiste geçiren zanlı, af çıkması nedeniyle tahliye olmuştu.
    HALİL İBRAHİM VARLI
    Paylaş

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar ben bugun adalet bakanı kalemini adalet komisyon kalemini ve suat kılıc vekilimi aradım ve suat kılıc vekilime dedimki başbakanımız gece bir konuşmasını izledim konuşması aynen şöyle artık hiç bir anne ve cocuklar ağlamıyacak ama cekmadurlarının anne ve cocukları yıllardır ağlıyor dedim ve bana verdiği cevap yapabileceğimiz bir şey yok karşı tarafda mağdur dedi hsy 44

    YanıtlaSil
  16. MADEM ÖYLE MADEM ALACAKLILARIN MAĞDURİYETİ BİZLER HAPSE GİRİNCE BİTECEK O ZAMAN YAPILACAK TEK ŞEY VAR BOĞAZ KÖPRÜSÜNE ÇIKILACAK YASA DEĞİŞENE KADAR HER SAAT BAŞI BİR KİŞİ ATLAYACAK AŞŞAĞI EN ÖNCEDE BEN ATLAMAYA HAZIRIM BS

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar yorum yapmıyorum izliyorum ama nedense 15 deki tepkileri bende aradım ve tepki olumsuz niye hani uğraşıyolar olacak felan deniyodu verilen numaraları arıyorum ve yine hüzne boğuldum yani anlamadım dün iyi konuşup bugün nasıl farklı konuşurlar bu bakanlar yada kalemleri aptalmı anlamadım.m.d.

    YanıtlaSil
  18. arkadaş ben suat vekilime dedimki vekilim biz esnafız biz borçlu yaşamak istemiyoruz biz hapse karşıyız hapsi kaldırmanızı istiyoruz hapis kalkarsa bizler rahat calışır ve borclarımızı öderiz biz hapse karşıyız dediğimde bir duraksadı sanki haklısınız der gibi oldu hsy44

    YanıtlaSil
  19. arkadaslar arayalım , tekrar terar arayalım.. sıtedekı arkadaslar bosuna konusmazlar... komıte bosuna konusmaz... rumuz tanımadıgımız arkadaslar. bende aradım. ıletıyoruz. beklentılerın oldugunu bılıyoruz .dıyerek gevelıyorlar.. ama cıkıpta tamam hallettık merak etmeyın demelerınımı beklıyorsunuz.daha sonuşlanmıs bırsey yokkı...konussunlar.. bız bu baskıyı surdurdukce bıseyler olacagını bılıyorlar. arkadaslar ARAMALARA DEVAMMM ..BASKIYA DEVAM.. ÖLÜ TOPRAGINI ATTIK ÜSTÜMÜZDEN... izmirli ziraatcı.

    YanıtlaSil
  20. SAVAŞ

    TRT 3 ALİ ÖZTÜRK YARGITAY KONUSUNDA KONUŞUYOR

    YanıtlaSil
  21. Ali babacan faks numarası : 0 312 212 87 64
    Sıkıntılarımızla ilgili faks çektim. Bana geri dönüleceği söylendi.

    Meclisten yukarıdaki numaraları aradığımızda, torba yasasından çeklerle ilgili bir düzenlemenin olmadığı, böyle bir konu hakkında görüşülmediği söylenmektedir.
    Burada birisi yalan söylüyor. Lütfen insanların onurlarıyla, umutlarıyla oynamayın!! Bu, hiç kimseye bir yarar sağlamaz!!
    Cem

    YanıtlaSil
  22. SN.hsy44;___________MV.SUAT KILIÇ BEY,KARŞI TARAF DA MAĞDUR DİYOR,DOĞRUDUR DİYELİM.PEKİ,DİĞER SUÇLULARA AF GETİRDİKLERİ ZAMAN,KARŞI TARAF MAĞDUR OLMUYOR MU ACABA DİYE SORABİLİRİZ.SAYGILAR...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  23. ARKADAŞLAR HEMEN UMUTSUZ YORUMLAR BAŞLADI



    ÖNCE ŞUNU IYI BILELIM SUAT KILIÇ BIZE


    HER ZAMAN KARŞI OLMUŞTUR OLACAKTIRDA


    FAKAT BUNU DÜZELTECEK OLAN SUAT KILIÇ DEYIL


    BUNU IYI BILELIM ARANACAK EN ÖNEMLI MEVKII


    ADALET BAKANLIĞIDIR EYER ADALET BAKANLIĞINI


    ARAYIPTA NASIL BIR OLUMSUZLUK ALDIĞINIZI


    BELIRTIRSENIZ ANLARIM


    BEN ADALET BAKANLIĞINI ARADIM VE GAYET


    OLUMLU VE ILGILI DÜZGÜN CEVAPLAR ALDIM


    SONUÇTA ARANAN YERLERDE KONUŞULAN KIŞILER


    BAKANLIĞIN KALEMLERIDIR AMA SAMIMI OLARAK


    SIZIN KONUNUZLA ILGILI ARAYAN ÇOK INSAN VAR


    VE INANIN HERARAYANI ISIMLERIYLE NOT ALIP


    AKŞAM ÜZERI DIREK OLARAK BAKANA ILETIYORUZ


    BAKANA ULAŞMADIĞINDAN KESINLIKLE ŞÜPHENIZ


    OLMASIN BU VAZIFEMIZ BUNU YAPMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ

    DEDILER YANII BIZ TELEFONDA TAMAM HEMEN


    ARZUNUZU YERINE GETIRIP YASAYI YAPMAYA BAŞLIYORUZ


    DIYE CEVAP MI BEKLIYORSUNUZ BEN YUKARIDA


    DEFALARCA BELIRTTIM BU MAKAMI NE KADAR ARARSAK

    KONUNUN O KADAR ETKILI OLACAĞI KAÇINILMAZDIR


    YANI BU NOTLARI VE KALEMIN BAKANIM ARTIK

    HER GÜN BU KADAR INSAN BIZI ARIYOR ARTIK

    TELEFON HIÇ SUSMUYOR NE YAPMALIYIZ DEMESI


    NASIL BIR ETKI YAPACAK SIZCE BAKANDA YAHU


    ŞU TELEFONU DEĞİŞTİRİN VE SAKLI TUTUN MU

    DIYECEK YOKSA BU KONU HAKIKATEN BÜYÜK BU

    KADAR CANI YANAN VAR BUNLAR BAŞKA KARARLARDA



    ALABİLİR AZ DEYILLERMIŞ BU İŞE ÇARE BULMAK

    ARTIK KAÇINILMAZ OLMUŞMU DIYECEKTIR


    YAHUU EN AZINDAN BAŞBAKANA ARZ EDECEKTIR


    BU KONUYLA ILGILI ŞIDIYE KADAR


    BAŞBAKANDAN TEK KELIME DUYANINIZ VARMI


    BAŞBAKANLA GÖRÜŞEN VARMI DERDINI ANLATABILEN VARMI


    BAKALIM ODA BOŞ VER GITSINMI DIYECEK


    NE INTIHARI ARKADAŞLAR BURASI TÜRKIYE


    BURDA GECE BAŞKA GÜNDÜZ BAŞKADIR BURADA


    HER AN HER ŞEY DEĞİŞİR KARAMSARLIK ZAMANI DEYIL


    LÜYFEN

    YanıtlaSil
  24. ARKADAŞLAR KİMSE ARADIĞIMIZ ZAMAN TAMAM SORUNUNUZU HALLETMEK ÜZERİYİZ DİYE Bİ CEVAP BEKLEMSİN

    ARAMA AMACI
    KEDİMİZİ UNUTTURMAMAK VE GERÇEKTEN MAGDUR OLDUGUMUZU VURGULAMAK VE BAŞLARINA SORUN OLMAYA DEVAM ETMEK
    TAKİ BİZİM LEHİMİZE ADIM ATANA KADAR..
    LÜTFEN ARAMALARI KESMEYELİM KESİNLİKLE BİR SONUÇ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM.

    ZEKNAZ

    YanıtlaSil
  25. 21 torba yasada var denmediki ben öyle bir şeyde okumadım
    ayrı bir çalışma var dendi ve budur
    yalan söyleyen bir tek sensin bence u.d

    YanıtlaSil
  26. arkadaşlar bugün sadullah ergin vekilimi aradım kalemi cıktı tlf aldı aradığınızı bildirecem dedi ve sonra mustafa ataş vekilimi aradım kalemi cıktı derdimizi anlatım dediği şu ceki yazarken düşünecektiniz sonra cemil cicek vekilimi aradım onun iki tlf da iptal bilginiz olsun hsy44

    YanıtlaSil
  27. YAPILACAK TEK ŞEY VAR SES GETİRECEK BİR EYLEM HEMDE HEMEN KİMSENİN UMRUNDA FALAN DEİLİZ BURDAN SALLAYIP DURUYORUZ TAMAMEN BÜYÜK BİR KALABALIKLA EYLEM YAPMADAN KİMSE BİZİ SALLAMAYACAK. HERKES YANINDA 10 KİŞİ ALIP GELSE BİRER BİDON BENZİN BİKAÇ KİŞİ YAKACAK KENDİNİ ANCA O ZAMAN BU ADELETSİZLİK DÜZELECEK. A.Y

    YanıtlaSil
  28. ARKADAŞLAR SEÇİM YAKLAŞIYOR BİZİ GÖZ ARDI ETME ŞANSLARI KESİNLİKLE YOK...

    BİZE DÜŞEN BOL BOL ARAMAK.....(YETERKİ BİZDEN BIKKINLIK DERECESİNE GELSİNLER)
    O ZMAN OY POTONSİYELİ OLARAK GÖRÜP
    MECBUREN LEMİZE KARAR ALMAK ZORUNDALAR....,,,,,,,,,
    LÜTFEN BIKMADAN ,UMUT EDEREK ARAMALARA DEVAM EDELİM
    ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR...

    ZEKNAZ

    YanıtlaSil
  29. arkadaşlar

    HİÇ KIMSE KIMSEYE YALAN SÖYLEMEMIŞTIR

    KIMSE KIMSENIN UMUTLARIYLA OYNAMAMIŞTIR

    BÖYLE BIR HAKKIDA YOKTUR


    ÇALIŞMALARIN GIZLI TUTULMASININ SEBEBI

    GEÇEN YILKİ YAPILAN TAAHHÜT UYGULAMASININ

    BOŞA ÇIKMAMASIYLA ALKALIDIR

    BILIYORSUNUZKI GEÇEN YIL VERILEN TAAHHÜTLERIN

    ILK TAKSIT SÜRESI 1 NISANDA DOLUYOR


    BU NEDENLE 1 NISANA KADAR NE ÇIKARSA ÇIKSIN


    YÜRÜRLÜĞE GIRMEYECEKTIR BU NEDENLE ÇALIŞMALAR

    AÇIKLANMAYABILIR BUNU ANLAMAK İÇİN MÜNECCIM

    OLMAK GEREKMEZ ARKADAŞLAR



    GELELIM YENI YASA HABERINE BU HAZIRLANAN

    YASA ÖNÜMÜZDEKI HAFTA YARGITAYA SUNULARAK

    GÖRÜŞ ALINACAKTIR DAHA ÖNCEDE YAZDIM YARGITAY

    BU IYILEŞTIRMEYE SIZCE EN ÇOK MEŞGUL OLDUĞU


    ÇEK SUÇLARINI ILAVE ETMEK GEREKTIĞINI SÖYLEMEZMI


    EYER SÖYLEMEYECEKSE İŞ BIZE DÜŞER GÜNDEM OLUŞTURMALIYIZ

    İŞTE İŞ İŞTEN GEÇMEDEN BU YASAYI HAZIRLAYAN

    ADALET BAKANLIĞINI ONUN İÇİN ARAYALIM DIYORUM


    ANLAŞILMAYACAK NE VAR BUNDA ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  30. 25, kontörüne kıy da sende ara kendin duy verdikleri cevabı. ne torba yasasında nede başka bir yerde görüşülmediği söylendi. belki de bana bilgi veren kişinin haberi yoktur ve umarım öyledir.
    cem

    YanıtlaSil
  31. Anladım 29, teşekkürler. Bir an için moralim bozuldu ve o yüzden yazdım. Umarım sizin dediğiniz gibidir.
    Cem

    YanıtlaSil
  32. SAVAŞ ya biz 11 inde toplantı yapacagız TORBA YASASI GECECEK BAŞBAKANA DİREK ULAŞMAK LAZIM
    BUNUN İÇİN ANALARIMIZI GÖNDERİRİZ YOKSA BİR SİHİRBAZLIK NUMARASI OLAN YALAN ATEŞLE BİRİMİZ Mİ YAKSAK BİR ŞEY YAPMALIYIZ KÖPRÜYÜ KAPATALIM Bİ SES GETİRMELİYİZ,TAKSİMİ 10 DK KAPATSAK HABER OLURUZ 10 DK KA TÜM KANALLAR HABER İÇİN ORADA BEKLİYOR,TEK DİYECEGİMİZ BAŞBAKANLA GÖRÜŞECEGİZ BU KADAR BASİT BİRDE BAŞBAKANLA NİYE GÖRÜŞEMİYORUZ....

    YanıtlaSil
  33. arkadaşlar yapacağımız iş acil olarak bir şekilde başbakanımıza ulaşıp dedimizi anlatmamız lazım cünkü gecenler kayıp insanların anneleriyle görüştü ve kullandığı kelime aynın şöyle bundan sonra bu ülkede ne anneler nede cocuklar ağlamayack dedi ama çek madurlarının binlerce anne ve cocukları ağlıyor eminimki başbakanımızı bizlerde haberi yok en hafif şuç bizim en ağır cezayı ceken biziz hsy44

    YanıtlaSil
  34. SAYIN CEM KARDEŞİM BENIM NE KADAR KONTOR HARCADIĞIMI

    KAÇ KIŞIYI ARATTIĞIMI ANLATSAM İNANMAZSIN

    29 DA YAZDIĞIM YENI YASAYLA ILGILI YORUMU

    BEN SÖYLEMIYORUM BU BENIM YAPTIĞIM IYIMSER YORUM

    DEYIL BUNU TGRT HABERDE CANLI YAYINA ÇIKAN

    YARGITAY EMEKLI HAKIMI SÖYLÜYOR

    ARKADAŞLAR YORUMLARI KIMSE DIKKATLI OKUMUYOR

    BEN BUNU DEFALARCADA YAZDIM BEENIM BAŞTAN BERI

    YAPTIĞIM YORUMLARI YAN YANA GETIRIRSENIZ

    BENI ANCAK ANLARSINIZ HIÇ BIR ZAMAN AKLIMA

    GELDIĞI GIBI KABA TASLAK YORUM YAZMADIM KESIN

    OLMAYAN DOĞRULUĞU KANITLANMAYAN HIÇ BIR ŞEY YAZMADIM

    ŞÜPHE DUYDUĞUM HER HABERIDE SORGULADIM

    TELEVIZYONDA CANLI YAYINA ÇIKAN HAKIM BU

    YASAYA ÇEK SUÇLARININ DERHAL EKLENMESI GEREKMEKTEDIR DEDI

    BEN BUNU OLDUĞU GIBI YAZDIM BURDA KANDIRMA OLABILIRMI

    ŞİMDİ SITEYI ELEŞTIREN ARKADAŞLARIM ZAMAN ZAMAN

    OLUYOR ARKADAŞLAR GEÇEN YIL ÇIKAN YASAYI

    BU MECLIS KENDI IRADESIYLEMI ÇIKARDI KALDIKI

    BEN O ZAMAN SITENIN VARLIĞINDAN HABERIM BILE YOKTU

    İÇİNİZDEN BAZILARI DIYEBILIR ÇIKTIDA NE OLDU

    ONU DIYECEK OLAN CEZA EVININ NE OLDUĞUNU BILMEYEN KIŞİ OLUR ANCAK

    DIŞARI ÇIKMAK KISADA OLSA NE DEMEK ONLARA SORMAK

    LAZIM BEN O YASAYLA ÇIKANLARDAN DEYILIM BEN HEP

    YATTIM HIÇ KAÇAMADIM GEL DEDILER GITTIM DIŞARI

    ÇIKIP EVE GIDIYORUM DERKEN KAPIDAN TEKRAR VALIZ

    ELIMDE GERI ÇEVIRDILER BU NE DEMEK ANLARMISINIZ

    ŞİMDİ ÜÇ AY CEZAM KALDI BEN ALIŞTIM ONUN İÇİN

    BURDA DEYILIM BURDA UMUT BEKLEYEN INSANLARIN NELER
    YAŞAYACAĞINI ÇOK IYI BILDIĞIM İÇİN BURDAYIM

    BELKIDE ÇOĞUNUZDANDA BÜYÜĞÜM AMA HEPINIZE SAYGI DUYUYORUM

    ELİMDEN GELENI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM SONUNA KADAR

    AMA DOLANDIRICILARIDA LANETLIYORUM ÇÜNKÜ BENDE

    ONLARIN KURBANIYIM TICARET MAALESEF IYI NIYET

    KALDIRMIYOR ACIYINCA ACINACAK HALE DÜŞÜYORSUN

    AMA HIÇ BIR ZAMANDA DERS AALAMIYORSUN ÇÜNKÜ YAPIN BÖYLE

    LÜTFEN SAKİN OLALIM UMUTSUZLUK YOK HER ŞEY

    DÜZELECEK HER ÇIKIŞIN BIR INIŞI VARDIR VE

    INŞ YAKINDIR BUNA INANIN

    HEPINIZE SAYGILR

    YanıtlaSil
  35. daha büyük eylem diyorsunuz köprüden atlayalım yada benzer olaylar bence borç için ölmeye değmez biz niye sevdiklerimize veda ediyoruz bu zulmu bize yaşatanlar hayata veda etsin düşüncemin doğru yada yanlış oldğunu lütfen yazın madem çek mağdurları olarak yeterli kişi sayısına ulaşıp kamuoyu oluştaramıyoruz aslında bir çok kez başarılı olundu neyse büyük ve kalabalık miting hep hayel oldu ozaman kredi kartı senet mağdurlarını çiftçinin bankaya olan kredi borcunuda yanımıza alalım tek mağdur biz değiliz mesela kredi borçluları için evdeki eşyamı çocuğumun yatağını alma borcumu yapılandır tarlamı yabancıya verme çek hapis zulum diyerek yakın bir tarih ve yer belirlensin her mağdur kendi pankartını hazırlayıp haykırsın bunu bir şekilde kitleye yayıp bir nevi cumhuriyet mitingine döndürelim???
    ben görev almaya hazırım ama sizlerin görüşü ve dediğim kitleye ulaşma konusunda hep beraber olamalıyız????

    AKCAN

    YanıtlaSil
  36. SON CÜMLE DÜZELTMESİ OLMALIYIZ


    AKCAM

    YanıtlaSil
  37. bravo aydın bey size katılıyorum.izmr

    YanıtlaSil
  38. SAVAŞ TRT 3 İNCE GZL KONUŞUYOR İYİMAYA KENAN EVRENİN AVK MIŞ HELAL OLSUN ŞİMDİ İYİ MAYA KONUŞACAK

    YanıtlaSil
  39. ARKADAŞLAR ŞU AN İÇİN TEK YAPACAGIMIZ ŞEY TELEFON AÇMAK BAŞKA BİR ŞEY DEİL EYLEMLERDE GÖRÜYORUZ YETERLİ KALABALIK TOPLUYAMIYORUZ BAZILARI NASILSA BAŞKALRI UGRAŞIYOR BİZİM UGRAŞMAMIZA GEREK YOK DEYİP PASİF DAVRANIYORLAR
    ONUN İÇİNDİR Kİ EYLEM PLANI BİR İŞE YARAMAZ.
    BUGUNLERDE ÖNÜMÜZDE SON 10 GÜN VAR TORBA YASAYA GİRMEMİZ LAZIM YOKSA SONUMUZ HİÇ İYİ OLMAZ SESİMİZİ DUYURMALIYIZ

    YanıtlaSil
  40. arkadaşlar


    mustafa küpçü hocamıza olayı detaylı anlattım


    yarın akşam konuyu dıle getıreceğini yanı


    sıyaset mwydanında konuyu işleyeceğinin


    sözünü vermiştır bılgılerınıze

    YanıtlaSil
  41. haberlerde mısır için taksime getirdikleri deve kadar yer alamadık haksızmıyım...
    ist 34

    YanıtlaSil
  42. İSTANBUL34 KARDEŞİM DEMEDİNMİ GÖÜŞTÜGÜN MİLLETVEKİLİNE BİZE KAMU DAVASI AÇILIYOR ADLİ PARA CEZASI DEVLETİN KASASINA GİDİYOR ALACAKLIYA DEİL DİYE SÖYLESEYDİN KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  43. vezir 34 kardeşim demezmiyim
    ama anlamak işlerine gelmemekte, laf salatası yapıyorlar

    YanıtlaSil
  44. utku kardeşim artık sitemizde faal olman gerek senin yüreğine ihtiyacımız var...
    ist 34

    YanıtlaSil
  45. ARKADAŞLAR HER KESE İYİ AKŞAMLAR

    BİR TELEFON AÇIN SADECE BİR TELEFON GÜNDEMDE KALALIM BAKIN BİR DAHA SÖYLÜYORUM AK PAR. TİNİN BÜTÜN TEŞKİLATLARINI ARAYALIM SİZ HİÇ BİR ŞEY OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORSUZ ÇOK ŞEY OLUR BUNUN YANI SIRA BAZI İŞLERİ ARTIK BERABER YAPMAMIZ LAZIM BU YÜZDEN TOPLANACAK KOMİTEYİ BEKLİYELİM FARKLI BİR EYLEM DÜŞÜNEN VARSA KOMİTEYE BİLDİRELİM SON GÜNLER ARTIK BAZI ŞEYLERİ TOPLU VE DÜZENLİ YAPMAMIZ LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM İhtiyar

    YanıtlaSil
  46. http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758


    SİYASET MEYDANI-MUSTAFA KÜPÇÜ

    5422722474(Cep)
    2623533133(Diğer)

    mustafakupcu@hotmail.com

    BU HAFTA
    SİYASET MEYDANINDA KONUK OKTAY VURAL

    MUSTAFA KÜPÇÜ BEY İ ARAYIP ANLATIRSAK BİZE YARDIMCI OLACAGINI SÖYLEDİ.

    SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN DESTEK İSTİYORUM

    SAYIN MUSTAFA KÜPÇÜYÜ ARAYALIM.

    YanıtlaSil
  47. AHDE VEFA







    Hz. Ömer arkadaşlarıyla sohbet ederken, huzura üç genç girerler. Derler ki :

    - Ey halife, bu aramızdaki arkadaş bizim babamızı öldürdü. Ne gerekiyorsa lütfen yerine getirin.



    Bu söz üzerine Hz. Ömer suçlanan gence dönerek :



    - Söyledikleri doğru mu diye sorar.



    Suçlanan genç der ki :



    - Evet doğru.



    Bu söz üzerine Hz Ömer anlat bakalım nasıl oldu diye sorar. Genç anlatmaya başlar:



    - - Ben bulunduğum kasabada hali vakti yerinde olan bir insanım. Ailemle beraber gezmeye çıktık, kader bizi arkadaşların bulunduğu yere getirdi. Affedersiniz hayvanlarımın arasında bir güzel atım var ki dönen bir defa daha bakıyor. Hayvana ne yaptıysam bu arkadaşların bahçesinden meyve koparmasına engel olamadım. Arkadaşların babası içerden hışımla çıktı atıma bir taş att ı, atım oracıkta öldü. Nefsime bu durum ağır geldi, ben de bir taş attım, babası
    öldü. Kaçmak istedim fakat arkadaşlar beni yakaladı, durum bundan ibaret, dedi. Hz Ömer:



    - Söyleyecek bir şey yok, bu suçun cezası idam. Madem suçunu da kabul ettin, dedi. Bu sözden sonra delikanlı söz alarak:



    - Efendim bir özrüm var, diyerek konuşmaya başladı:



    - Ben memleketinde zengin bir insanım, babam, rahmetli olmadan bana epey bir altın bıraktı. Gelirken kardeşim küçük olduğu için saklamak zorunda kaldım. Şimdi siz bu cezayı infaz ederseniz yetimin hakkını zayi ettiğiniz için Allah(cc) indinde sorumlu olursunuz, bana üç gün izin verirseniz ben emaneti kardeşime teslim eder gelirim, bu üç gün içinde yerime birini bulurum, der.



    Hz. Ömer der ki:



    - Bu topluluğa yabancı birisin, senin yerine kim kalır ki?



    Sözün burasında genç adam ortama bir göz atar, der ki:



    - Bu zat benim yerime kalır. O zat Hz. Peygamber Efendimizin (sav) en iyi arkadaşlarından, daha yaşarken cennetle müjdelenen Amr Ibni As' dan başkası değildir. Hz. Ömer Amr'a dönerek:



    - Ey Amr, delikanlıyı duydun, der. O yüce sahabe:



    - Evet, ben kefilim, der ve genç adam serbest bırakılır. Üçüncü günün sonunda vakit dolmak üzere ama gençten bir haber yoktur. Medine'nin ileri gelenleri Hz. Ömer'e çıkarak gencin gelmeyeceği, dolayısıyla Amr Ibni As'a verilecek idam yerine maktulün diyetini vermeyi teklif ederler, fakat gençler razı olmaz ve babamızın kanı yerde kalsın istemiyoruz derler. Hz. Ömer kendinden beklenen cevabı verir de r ki:



    - Bu kefil babam olsa fark etmez cezayı infaz ederim. Hz Amr Ibni As ise tam bir teslimiyet içerisinde der ki:



    - Biz de sözümün arkasındayız. Bu arada kalabalıkta bir dalgalanma olur ve insanların arasından genç görünür. Hz. Ömer gence dönerek derki:



    - Evladım gelmeme gibi önemli bir nedenin vardı neden geldin?



    Genç vakurla başını kaldırır ve (günümüz insani için pek de önemli olmayan):



    - 'AHDE VEFASIZLIK ETTI' demeyesiniz diye geldim der. Hz. Ömer başını bu defa çevirir ve Amr Ibni As'a der ki:



    - Ey Amr, sen bu delikanlıyı tanımıyorsun, nasıl oldu onun yerine kefil oldun?. Amr Ibni As Allah kendisinden ebediyyen razı olsun, vakurla kanımızı donduracak bir cevap verir:



    - Bu kadar insanın içerisinden beni seçti.'İNSANLIK ÖLDÜ 'dedirtmemek için kabul ettim, der. Sıra gençlere gelir, derler ki:



    - Biz bu davadan vazgeçiyoruz.



    Bu sözün üzerine Hz Ömer:



    - Biraz evvel babamızın kani yerde kalmasın diyordunuz ne oldu da vazgeçiyorsunuz, der. Gençlerin cevabı da dehşetlidir:



    - MERHAMETLİ İNSAN KALMADI' DEMEYESINIZ DİYE…

    YanıtlaSil
  48. ARKADAŞLAR YAŞAMIMIZIN HER SANİYESİNDE MÜCADELE EDMESSEK YAŞAM OLMAZ....ŞİMDİ ARADIĞIMIZ TELEFONLARDAN BİZE HER HANGİ BİR OLUMSUZ CEVAP GELİRSE O ZAMAN SESİMİZİ DAHA ÇOK YÜKSELTMEMİZ LAZIM UMUTSUZLUK DİYE BİR ŞEY YOK BİZ ESNAFIZ HER KES ESNAF OLAMAZ BİZİM TAŞIDIĞIMIZ MEZİYET ÇOK AZ İNSANDA BULUNUR İKİ OLUMSUZ OLAY BİZİ OLAYLARDAN SOĞUMAYA DEĞİL AKSİNE ÜSYÜNE DAHA ÇOK GİTMEYE ZORLAMASI LAZIM ÇÜNKÜ BİZ BÖYLE GÖRDÜK ŞİMDİ HER KES İŞ BAŞINA ARKADAŞLAR KÖTÜYE GİDEN BİR ŞEY VARSA LÜTFEN LÜTFEN İŞİN ÜSTÜNE GİDİN SONRA BİR DÜŞÜNÜN ZATEN BİZLE İLGİLİ BİR ŞEY YOK TU BİZ KENDİ GAYRETLERİMİZLE BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ İhtiyar

    YanıtlaSil
  49. YORUM 50 SAYIN KARDEŞIM

    ANLADIĞIM KADARIYLA BENI KASTEDIYORSUN SIZ

    YAZILARI OKUDUNUZMU OKUDUYSANIZ HIÇ BIR ŞEYMI

    ÇIKARAMADINIZ YAZILARI IYICE OKUYUN VE ONA

    GÖRE DEĞERLENDIRME YAPINIZ DARDASINIZ ANLIYORUM

    AMA BU İŞ O KADARDA KOLAY OLMUYOR KIMSENIN PSIKOLOJISINI BOZMAYA NIYETIMIZ YOK

    EYER HEPIMIZ SIZIN GIBI DÜŞÜNÜRSE OLANLARI

    SIZIN GIBI DEĞERLENDIRIRSE NE BIRLIK BERABERLIK KALIR
    NEDE BURDA KIMSE KALIR O ZAMAN KIMINLE NE

    YAPILABILIR NASIL BIR ARAYA GELINIR NE BULUYORSAK

    ONU YAZIYORUZ AMA YALAN YALNIŞ YAZMIYORUZ

    ACABA SIZIN NASIL UMUDUNUZLA OYNADIK ANLAT

    FARKINDA OLMADAN SIZI ÜZMÜŞ OLABILIRIZ


    ÖZÜR DILIYORUM AMA LÜTFEN KIM OLDUĞUNU YAZ

    BURAYA YAZAN ARKADAŞLAR RUMUZ YAZMAYINCA

    ART NIYETLI OLDUKLARI KUŞKUSU DOĞUYOR LÜTFEN

    BUNA DIKKAT EDELIM NE OLUR

    YanıtlaSil
  50. iyi akşamlar arkadaşlar daha yeni girebildim siteye bazı arkadaşlar yine umutsuzluktan bahsediyor lütfen arkadaşlar çoğumuz dışarı bile çıkamıyor belki telefon bile açamıyoruz fakat arkadaşlarımız mücadele verirken onlara destek olmalıyız onlar sadece kendileri için değil bizler içinde çaba sarfediyorlar unutmayınki istanbulda toplantılar yapılıyor demekki bir gelişme olacak demekki bizler için çırpınan cesur yürekler var biz o cesur yüreklere moral verelimki onlarda daha rahat hareket etsinler lütfen yorum yaparken özverili olalım unutmayınki hepimizin derdi ortak Suskun

    YanıtlaSil
  51. ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR

    BAZI ARKADAŞLARIMIZ TEKRAR UMUTSUZLUĞA KAPILMIŞ.BAKIN ARKADAŞLAR İÇİMİZDEN BAZI ARKADAŞLARIMIZIN SN.VEKİLLERLE SAMİMİ OLMASI EN AZINDAN YILLARDIR MECLİSE GİTMENİN VE ARAMANIN VERDİĞİ BİR SAMİMİYET OLMASI NORMAL DEĞİLMİDİR.UNUTMAYALIMKİ VEKİLLERİMİZDE İNSAN VE İÇLERİNDE GERÇEK ANLAMDA GİZLİCE BİZLERE DESTEK OLANLAR OLDUĞUNUDA BİLİN.BU VEKİLLERİMİZ İSİMLERİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEYEBİLİR VE BUDA GAYET DOĞALDIR.MESELA JENARDİ ARKADAŞIMIZIN BAZI VEKİLLERLE SAMİMİ OLMASININ SEBEBİ AÇIKÇA İÇİMİZDE MECLİSE EN FAZLA ZİYARET YAPAN ARKADAŞIMIZ OLMASI SEBEBİYLE VE KENDİSİNİN GERÇEKTEN MAĞDUR OLDUĞUNA İNANAN VEKİLLERİMİZİN OLMASIDIR.BAKIN ARKADAŞLAR BU KANUN HAFTAYA ÇIKACAK OLSA BİLE SON ANA KADAR BUNU AÇIKLAMAZLAR VE BUDA GAYET DOĞALDIR.EĞER BU AÇIKLANIRSA SİZCEDE İÇİMİZDE CEBİNDE PARASI OLUPTA ÖDEMEYECEK OLAN ART NİYETLİLER YOKMUDUR?VERİLMİŞ OLAN TAAHÜTLERDEN DOLAYI ŞU AN İÇİN BUNU AÇIKLAMAMALARI GAYET DOĞALDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.VE BUNLARDAN DAHADA ÖNEMLİSİ YILLARDIR SÖYLEDİKLERİNİN BİR GÜNDE DEĞİŞMESİNİN SEÇMEN ÜZERİNDEKİ ETKİSİ.KENDİNİZİ ONLARIN YERİNE KOYUN VE DÜŞÜNÜN YILLARCA ALACAKLI NE OLACAK DERKEN BU GÜN ÇIKIPTA BİR ANDA TAMAM HAKLISINIZ DERMİYDİNİZ? VEKİLLERİN BU ŞEKİLDEKİ TUTUMU GAYET DOĞALDIR.BURDAKİ ARKADAŞLARIMIZIN ALDIĞI HABERLERİ BİZLERLE PAYLAŞMASININ HATA OLDUĞUNU DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ AMA ASLA O ARKADAŞLARIMIZIN BU SORUNUN ÇÖZÜMÜNDEN BAŞKA BİR AMAÇLARININ OLDUĞUNU SÖYLEYEMEZSİNİZ.BAKIN ARKADAŞLAR SİYASETTE BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KAMUOYU OLUŞTURULMASI GEREKMEKTEDİR VE BİZLERİNDE ARAMALARI YOĞUNLAŞTIRIN ŞEKLİNDEKİ YAZILARINDAKİ AMAÇTA BU KAMUOYUNUN OLUŞMASI İÇİN ZEMİN HAZIRLANMASIDIR.ŞİMDİ BİR DÜŞÜNÜN BAKALIM KAMUOYUNU HAZIRLAMADAN BU İKTİDAR HANGİ KANUNU DEĞİŞTİRMİŞTİR? EN BASİT ÖRNEĞİ 2009 YILINI HATIRLAYIN SN.ADALET BAKANI DAHİL OLMAK ÜZERE SN.BABACAN A KADAR HEPSİNİN SÖYLEMİ NEYDİ BU ERTELEMEYİ ÇIKARIRKEN??? BEYANATLARINI HATIRLAYALIM LÜTFEN''HER GÜN TELEFONLARIMIZA GELEN ARAMALAR VE SMS LERDEN İŞ YAPAMAZ HALE GELDİK VE BU ÇEK YASASINDAN DOLAYI GERÇEKTEN ÇOK MAĞDURİYETLER OLUYOR'' DEMEDİLERMİ??? İNŞAATIN TEMELİ BİZİM ARAMALARIMIZ VE FAXLARIMIZ OLACAK ARKADAŞLAR SONRASINI ZATEN HEP BERABER GÖRECEĞİZ.ŞU AN İKTİDAR PARTİSİ DAHİL BÜTÜN PARTİLER OY PEŞİNE DÜŞMÜŞKEN BİZİM GİBİ CİDDİ BİR POTANSİYELİ KAÇIRMAK İSTEMEZLER.HER ŞEYDEN ÖTE YAPTIĞIMIZ ARAMALARIN BİZ ÇEK MAĞDURLARINA KAYBETTİRECEĞİ NE OLABİLİRKİ??? O ZAMAN HİÇ ARAMAYALIM VE BİZLERİ EVLERİMİZDEN GELİP ALMALARINIMI BEKLEYELİM???? ŞAHSIM ADINA BENİMDE ALDIĞIM DUYUMLAR VAR VE BEN SON ANA KADAR ARAMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  52. CAN MERT ARKADAŞIMA YÜREKTEN KATILIYORUM.EĞER EMPETİ YAPARSAK,SİYASİLERİN HEMEN AÇIKLAMA YAPMASI MÜMKÜN DEĞİL,ONLAR DURUMUN OLGUNLAŞMASINI ÖN GÖRMEK DURUMUNDADIR.OLGUNLAŞMASININ,GERÇEKLEŞMESİ SABIRLA HAREKET EDİP ARAMALARA GÖRÜŞMELERE BU DURUMUN ADALAT GETİRMEK YERİNE KAUS OLUŞTURDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞACAGIZ.BU BASKI OLUŞMADAN ÇÖZÜM GELMEZ.BEN ŞAHSEN BU SİTEYİ YAKLAŞIK 40 GÜN ÖNCE KEŞFETTİM,BENİM DAVALARIM 2010 YILINA AİT,AMA ULAŞABİLDİĞİM HER TÜRLÜ ARACI,KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM.BUNADA BENİ BU SİTEDE YAYINLANAN YORUMLAR YÖNLENDİRDİ.TELEFONDA VEYA GÖRÜŞMELERDE FAXLARDA,MAİL LERDE HEMEN İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMAYABİLİRİZ ONUN İÇİN MÜCADELEMİZİN KESİNTİYE UĞRAMASINA İZİN VERMEMEMİZ GEREKİYOR,BEN DAVAMIZDA HAKLI OLDUĞUMUZU,HERTÜRLÜDE SONUCA ULAŞACAĞIMIZI UMUT EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  53. Bütün şevkimiz gitti....
    boş - boş
    ne yapsan ne yazsan boş......
    ne desen boş ....
    elimden geleni değil , gerekenleri yapıyorum..yapabileceklerimi yapıyorum...sınırlarımı zorluyorum...........

    boş boş fikir değil ,başkalarına akıl vermek değil , icraaat yapmaya çalışıyorum...
    yok yok boş.....

    Birlik beraberlik diyorum boş hemde kocaman bir boş....
    Ne garantisi istiyorsunuz arkadaşlar , Olanları yazıyoruz..Mecliste olan ziyaretleri anlatıyoruz , olmuyor...
    Burada bir sözümüzmü var , taahhüdümüzmü var , bide bizi oyalamayın diyorsunuz...
    Oyalanmak istemiyorsanız............
    Yaparsın çağrını , meclise gidiyorum dersin , gelin dersin ..... söz ben önde geleceğim....

    Şunu unutma.!!!!!!
    Bunu yapsan aynısını sanada diyecekler , akıl verecekler , paralı adamları gibi davranacaklar.....şöyle-böyle yap diyecekler...

    Ama biz yaptıklarımızı yada yapacaklarımızı analar için , yavrular için , gözü yaşlı eşler için yapmaya çalışıyoruz.....Bir kenarda oturup ahkam kesenlerle zaten işimiz olmaz.....

    ŞUNU İYİ BİLİN , BU SİTENİN DIŞINDA ÖYLE BİR DÜNYA VARKİ , BUNU KEŞFEDİN...BU SİTEDE MÜCADELE EDEN BİR ÇOK İNSANIN KAFASINI KUMDAN ÇIKARIP ,
    MECLİSTE - YARGIDA - BASINDA NELER YAPTIKLARINI BİLMİYORSUNUZ.....
    BİR HABER ÇIKTIĞI ZAMAN , KENDİLİĞİNDEN ÇIKTI SANIYOR VE KISA OLDU - ÖYLE OLMADI-BÖYLE OLMADI VS VS ELEŞTİRİLER BİR TON....
    ŞUNU UNUTMAYIN BU SİTEDE YAZI YAZMAKTAN BAŞKA , DIŞARDA YAPILAN BİR SÜRÜ PLAN VE PROJE VAR..OLUR OLMAZ..BİZDEN BU KADAR..
    YA BİR YOL ÇİZECEKSİN - YADA YOLU TAKİP EDECEKSİN......

    YanıtlaSil
  54. 50 DE YAZAN BEN ROMOZ BİRSIFIR

    YanıtlaSil
  55. ANKARAYA GEL..GELMEM..ARANMAM VAR
    BİZİM YOKMU.................

    ŞURAYA GEL..GELEMEM ..BEN ÖNEMLİ ŞAHSİYETİM..
    BİZ NAYLONDANMI ADAMIZ....

    HÜKÜMETE YÜKLENELİM.........
    YOK ADALETE YÜKLENELİM

    ADALETE YÜKLENELİM................
    YOK BAŞBAKAN ÇÖZER

    ANKARAYA TOPLANTIYA GELİN DEDİK-GÜNLERCE YAZDIK-DURUMU OLMAYANLAR SORUN YOK DEDİK...YALVARDIM,GÜNLERCE
    BİRİNCİ OTOBÜS DOLMADAN DAHA ,DOLMUŞ GİBİ YAPTIM
    İKİNCİ OTOBÜSTE ŞU KADAR YER VAR DEDİM..
    SONUÇ 40 KİŞİ İLE GİTTİK...ÜSTELİK DAHA İNFAZLAR BAŞLAMAMIŞTI....

    İSİMLERİ ÖNEMLİ DEĞİL 3 ARKADAŞ HERGÜN MECLİSTE,SİTEYEDE GİRMEZLER-GEREKTE DUYMAZLAR...
    HİÇ DEĞİLSE ONLARA SAYGI DUYUN....

    ŞİMDİ BEN TAKSİMDE YÜRÜYELİM DESEM , KATILIM 500 OLUR.....ÖYLEMİ ???????
    BEN TAKSİMDE YÜRÜMEYE ALIŞIĞIM,ANTRENMANLIYIM..BUYRUN BAŞLATIN TAKSİM YÜRÜYÜŞÜNÜ , ORGANİZE EDİN ARKADAŞLAR....
    NE DURUMDA MÜCADELE ETTİĞİMİZİ BİLİYORMUSUNUZ..

    SİZİN MADDİ DURUMUNUZ YOK.......
    BİZLERİN VARMI.?????
    SAYGI DUYUN VE BU TARTIŞMALARA BİR SON VERİN....

    BU SİTE GÖNÜLLÜLERDEN KURULMUŞ VE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYANLARDAN OLUŞMUŞTUR....
    Bu arada gerçektem mağdur,bir yerlerde yaşam mücadelesi veren saygıdeğer arkadaşlardan özür diliyorum.Onları bu değerlendirmelerin dışında tutuyorum...

    YanıtlaSil
  56. basketçi34AN9 Şubat 2011 20:57

    SN.EKİM2510 NUN SÖYLEDİKLERİNE HARFİYYEN KATILIYORUM. EVET KOCAMAN BİR BOŞ

    YanıtlaSil
  57. Korkular acılar ve zulüm yenilecektir bir gün.İnsanoğlunun yıkılmaz inancı ezecektir vahşeti. Mutlaka ezecektir. YILMAZ GÜNEY arkadaşlar yoldaşlar yüklenmeye devam edelim. sonuna kadar savaş. BEYAZ BODRUM

    YanıtlaSil
  58. ARKADAŞALAR BEYLER LÜTFEN CANI SIKILAN BU SİTEDE YAZI YAZMASIN BU SİTE BİR DAYANIŞMA SİTESİDİR AĞLAMA DUVARI DEĞİL BURDA BİR SAVAŞ VERİLİYOR BU SAVAŞTA MÜCADELE EDEN İNSANLARI ÜZMEYİN BURDA BİR FİKRİ OLAN YADA BİZLE DAYANIŞMA İÇİNDE OLANLAR BULUNSUN HA BİZ BAŞARIRIZ BAŞARAMAYIZ ONU BİLMEM AMA LÜTFEN BURDA KENDİMİZ VE BİSSÜRÜ MAĞDUR MASUM ÇOCUKLAR İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ VİCDANI OLAN OLUMSUZ YAZILAR YAZMASIN BİZ SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ LÜTFEN YAZILARIMDAN KİMSE DARILMASIN DÜN BAŞKA BU GÜN BAŞKA OLURMU BÖYLE ŞEY DÜN AZCIK GÜZEL HAVA VAR BAKIYORUM HER KES SİTEDE AZCIK BİR ŞEY YOK BAKIYORUM SİTE AĞLAMA DUVARI ARKADAŞLAR BU SİTEDE YAZILANLAR YÖNLENDİRMELER NEYSE HER KES UYSUN GÖRÜŞMELER OLUMSUZ OLABİLİR KİM OLUMSUZ CEVAP VERİYORSA O BAKANA SALDIRALIM SEÇİM ZAMANI BİZ BU İŞİ HALLEDEMESSEK NE ZAMAN HAL OLUR ihtiyar

    YanıtlaSil
  59. SAVAŞ ARKADAŞLAR R.T.ERDOGAN İSTEMEDEN OLMAZ İSTERSE HMN SANDEVİÇ ARSI GİBİ OLUR 2 KERE 2 4 EDER KESİN GÖZÜKÜYOR BUNUN İÇİN RİZE İL BŞK DAYISI OLAN ARKDAŞ DEVREYE SOKALIM YADA BAŞBAKANI TKİP ETMELİ VE KARŞI KARŞIYA GELMELİYİZ

    YanıtlaSil
  60. SAVAŞ EKİM 2510 BOZMA MORALİNİ BUNLAR AŞARIZ DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM BİZ BÖYLE TOPLUMUZ İŞTE BİRİSİ ÖNE ÇIKTIGI ZAMAN ELEŞTİRİRLER,SİNSİ DAVRANIP YOK ETMEYE ÇALIŞIRLAR İNANIN BU YAŞIMA GELDİM EDİNDİGİM TECRÜBE,SUSARLAR MORAL BOZARLAR,KALLEŞÇE SENİ HARCARLAR,TAKMA KAFANA BOŞVER BURDA TEK HEDEFİMİZ VAR ONUDA BİRLİKTE AYNI ANDA YAPABİLİRSEK BAŞARIRIZ...BOZMA MORALİNİ

    YanıtlaSil
  61. SAYIN EKİM 2510,

    AĞZINA SAĞLİK ,YÜREĞİNE SAĞLİK ,ELİNE SAĞLİK !

    SADECE KLAVYEDE AHKAM KESEN ,SADECE AKIL VEREN,
    YETMİYORMUŞ GİBİ YAPILANLARI BEĞENMEYEN,
    MOTIVASYON BOZAN ŞAHSİYETLERE ÇOK GÜZEL YANIT VERMİSSİN.(TABİİ ANLAYANA).

    SAYIN RKADAŞLAR BU SİTEDE OLUPTA ŞARTLARI VE DURUMU DAHA İYİ OLAN KİMSE YOK,

    HERKES BU UCUBE YASADAN DOLAYI YA HAPSEDİLMİŞ YA ARAMASI VAR YADA HAPİS TEHDİDİ İLE KARŞI KARŞIYADIR.

    ARKADAŞLAR ;

    BU ZOR KOŞULLARDA CANLA BAŞLA BİŞEYLER YAPMAYA
    ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMALIYIZ.

    YARDIMCI OLAMIYORSANIZ BARİ OLUMLU FİKİR VE DÜŞÜNCELER SEGİLEYEREK MOTİVE EDİNİZ.

    EĞER BU YAPILANLARI ISRARLA BEĞENMİYORSANIZ, YETERSİZ BULUYORSANIZ ;
    ELİNİZİ TUTAN YOK ARKADAŞLAR DAHA İYİSİNİ SİZ YAPINIZ. BİZ KOŞULSUZ DESTEKLEMEYE HAZIRIZ.

    SAYGILARIMLA,
    REALİST34

    ONDAN SONRADA ÇOK ZOR ŞARTLARDA KİMSEDEN BİRŞEY
    BEKLEMEDEN

    YanıtlaSil
  62. ınsan OĞLUNUN BU DÜNYADAKI EN BÜYÜK SERMAYESI

    SABIRDIR ARKADAŞLAR EN BÜYÜK SERMAYEMIZI TÜKETMEYELIM


    SABIRLI OL KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  63. ONDAN SONRADA ÇOK ZOR ŞARTLARDA KİMSEDEN BİRŞEY
    BEKLEMEDEN BİZ KOŞULSUZ DESTEKLEMEYE HAZIRIZ.



    SAYGILARIMLA,
    REALİST34

    YanıtlaSil
  64. mail adresleri verdik , 11 şubat ta toplantı var dedik...görüşlerinizi yazın dedik...bir öneriniz varmı , varsa yazın dedik..

    kaç tane geldi biliyormusunuz...... 000000000 ...

    işte gerçek buuuu

    BAKIN BİR DAHA YAZIYORUM....
    BURADAN-BU SİTEDEN BAŞKA BİR DÜNYA VAR ..EYLEMLE ÖZDEŞLENEN ...ARKADAŞLARIN MÜCADELE ETTİĞİ ..FİKİR BİRLİĞİ EDİLEN VE BİR PLAN İÇİNDE...
    11 ŞUBAT GÜNÜ YAPILACAK TOPLANTIDAN TELEKONFERANS BİLE İSTEYEN VAR..ÖYLE OTELLERİN OLDUĞUNU SÖYLEYENLER-AKIL VERENLER VAR...

    AKŞAMA KADAR KOŞTUR ( ARKADAŞLAR ADINA YAZIYORUM )MADDİ - MANEVİ SON DEMİNE KADAR BİTİR...AKŞAM GEL BAK SİTEYE...

    OOOOOOOOOOOO AKIL , FİKİR ÇOKKK...

    KİMSEYE BİR SÖZÜMÜZ YOK , VEREN OLURSA YALAN DER...ARAYACAN - MÜCADELE EDECEN - TOPLANTIYA GELECEN YADA TOPLANTI DÜZENLEYECEN YADA MAİLLE DESTEK OLUCAN YADA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSAN BÖLÜCÜLÜK YAPMAYACAN....
    ÜSY DÜZEY MÜCADELE EDEN HANIMLARDAN UTANIYORUM YAA...
    ÇOCUKLARI İÇİN GELEN BABALARDAN UTANIYORUM YAAA...

    YanıtlaSil
  65. toplam tutarları 112000 tl olan 4 adet çekim yazıldı çeklerim yazıldıktan 10 gün sonra alacaklıya 25.ooo tl (1 çekin tammanı defaten ödedim) ve 12000 tl (diğer çekten kısmi ödeme) banka yoluyla (çeklerin nosu ve diğer açıklamalarınıda banka dekontuna yazdırdım) alacaklıya havale yaptım alacaklı kötü niyetli olarak tüm çeklerle ilgili suç duyurusu yaptı mahkemede bu dekontları ibraz etmeme rağmen tüm çeklerin toplam tutarı üzerinden ceza kesti (tüm çekler tekbir dava konusu edilmiş) bende hem temiz ettim hemde menfi tespit davası açtım yarğıtay ödedğimm çekten bana ceza kesermi bilgisi olan arkadaşlar yazssın tşk ederim bua rada adalet bakanlığını faks çektim tşk

    YanıtlaSil
  66. BU SİTE İSTANBUL 11 ŞUBAT TOPLANTISINA 35 KİŞİ İLE KATILMAKTADIR....
    BİLGİNİZ OLSUN......

    BEN NİYE YOKUM DİYE SORUN BENCE...GİTSEM FİKİRLERİMİ ORADA SUNSAM DAHA İYİ HİZMET ETMEZMİYİM DİYE SORUN BENCE...

    AMA ÖYLE OLMAYACAK....

    NE OLACAK , YAZAYIM SİZE...

    NE SONUÇ ÇIKTI - ASLINDA ŞUNLAR OLSAYDI DAHA İYİ OLURDU - ADALETİ ADALETTEN İSTEYECEĞİMİZE , BAŞBAKANA GİDELİM , EŞİNE GİDELİM , KÖPRÜYE ÇIKALIM , YAZ BABAM YAZ ...

    ÜCRET YOK - SERVİS VAR - ÇAY İKRAM VAR
    AMA SİZLER YOKSUNUZ...........

    YanıtlaSil
  67. ARKADAŞLAR..YAZMIYORUZ AMA YANINIZDAYIZ...YAKININIZDAYIZ...OLABİLECEK HER YERDE VARIZ..OLACAĞIZ..YAPILABİLECEK HER ŞEYDE VARIZ..ORDAYIZ...YAPICI OLALIM..EKM2510..BASKETÇİ..İHTİYAR...AYAYDIN61 VE ONLARCA ARKADAŞIMIZ HER AN HAZIRIZ...SEVGİ ve SAYGILARIMLA...köz ve kül

    YanıtlaSil
  68. Sayın 64 site yönetimi ile irtibata geçin lütfen
    hukuki yardım , sizlere zarar vermemek açısından buradan yanıtlanmıyor...
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  69. UYARLAMALAR HAZIRLANSIN ARKADAŞLAR ,,

    GIYAPTA YARGILANANLAR
    KISMİ ÖDEME YAPANLAR
    BANKALARIN ÖDEME YÜKÜMLÜLÜĞÜNDE OLAN KISIM
    VADESİNDEN ÖNCE YAZILANLAR
    VEKALET İLE ŞİRKETLERDE YÖNETİMDE OLANLAR

    HAZIRLAYIN UYARLAMALARI
    MAHKEMELERE VERİN
    RED GELİRSE
    AĞIR CEZAYA GÖNDERİN ............

    YanıtlaSil
  70. arkadaşlar bende sizler gibi mağdurum

    ancak

    kurbanlık kuzu da değilim

    sermaye bizleri biekaç adliye raflarında bekleyen

    a 4 kağıdı gibi görüyor

    en azından bizler kendimiz gibi mağdur olan arkadaşlarımıza

    daha saygılı olalım

    bu sitede ilk defa yazıyorum

    ve yazma gereği duyuyorum

    değerli dostlar fikir güneş gibidir

    eğer ondan faydalanırsanız sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılar dostluk yapar

    eğer ondan faydalanmassanız inanılmaz derecede size zarar verir

    ben ce herkesin fikri önemli ancak doğru ve bilimsel olarak kullanırsanız

    gelişmiş ülkelerde sanal ve diğer iletişim araçlarını doğru ve bilimsel ve bilinçli kullanıldığında hiç beklemedeiğiniz
    sonuçlar alabilirsiniz

    malım kolumuz kanadımız kırık

    bazı arkadaşlar insanları eleştirirken
    düşünmedikleri bir yön var
    bir çok arkadaşın durumu belli toplantılar ve eylemlere gelmeyenler acımasızca rencide edilerek ağır ithamlarda bulunuyorlar
    şu unutulmasınki bir çok insan tabirimi maruz görün

    kör ve kolları kesilmiş gibi çaresiz siz bu durumda olan insanların bir boksör gibi maç yapmasını bekliyorsunuz
    kişinin mevcut durumu ve pisikolojisine göre bir eylem geliştirilmeli

    bu konuyu dikkate alın lütfen 1 kaç hahta evvel domino çek mağduru rumuzlu bir arkadaşın önerilerini ve yorumlarını okumuştum ve etkilenmiştim ama bu arkadaş şu an görünmüyor ümidini yitirdimi
    onun bir teklifi vardı
    daha önceden belirlenen kişi program ve kutumlara aynı gün aynı saat ve aynı dakikada

    3000 adet fax
    3000 adet email
    3000 adet telefon
    3000 adet mektup
    eğer biraz aklı birazcık yani azıcık parası
    ve birazcık zamanı ve birazcıkta bu davaya inancı varsa gelin bu eylemi sorgusuz ve hiç bir zaman kaybetmeden gelin hayata geçirelim

    reytingi en fazla olan programların
    rekor emaili 2600 adet

    tel rekoru 1400 adet

    fax sı bilmiyorum gelin bu rekorları alt üst edelim ve insanların dikkatini çekelim

    yeni yorumcu

    YanıtlaSil
  71. UYARLAMA YARGILANMA DİLEKÇE ÖRN- 1 - GENEL

    3167 sayılı yasadan yargılanan-cedza alan - cezaevinde olan tüm mağdurlar..5941 sayılı yeni yasanın bizlere verdiği hakları kullansınlar.

    . ASLİYE CEZA MAHKEMESİ SAYIN BAŞKANLIĞINA,

    DOSYA NO Esas, Karar,

    SANIK :
    VEKİLİ : Av. /Antet Adresi
    KONUSU : Sayın Mahkemeniz yukarıda numaraları belirtilen dosyasının 5941 Sayılı yasa ile ilgili lehe olan hükümler bakımından uyarlanmasına ve yeniden yargılama yapılmasına ilişkin taleplerimizi içerir.
    AÇIKLAMALAR :
    Müvekkilim hakkında yukarıda esas ve karar numaraları belirtilen dosyada Karşılıksız Çek Keşide etmek suçundan adli para cezasına hükmedilmiştir.
    Yürürlüğe giren 5941 Sayılı Çek yasasının hükümden sonraki bir tarihte yürürlüğe girmiş olmasından, 5237 Sayılı yasanın 5 ve 7. maddeleri gereğince yeniden değerlendirilmesi ve incelenmesi, bu değerlendirmenin de yeniden yargılama şeklinde duruşmalı olarak yapılması gerektiği kanısındayız. Aşağıda detaylı olarak incelenmesini istediğimiz hususlar, somut olaya tek tek tatbiki açısından tarafımızca özetlenmiştir. 20.12.2009 tarihinde resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5941 Sayılı yasanın yürürlüğe girmesi ile 3167 Sayılı yasa yürürlükten kaldırılmış, dava konusu suçun yaptırımları farklı biçimde yeniden düzenlenmiş veya işlenen fiil suç olmaktan çıkmış olup ‘kanunsuz suç ve ceza olmaz’ ilkesi gereğince yeniden incelenip karara bağlanması gerekmektedir. 5941 Sayılı yasa düzenlemesi birden çok farklı düzenleme içermektedir. Örneğin,
    1) 3167 Sayılı çek yasasının 16/6 maddesinde şikayet hakkı hamile, çeki elinde bulundurmaları koşulu ile ödemede bulunan cirantaya veya akdi teminatı nedeni ile tam ödeme yapan bankaya verilmiştir. Ancak 5941 Sayılı yasa şikayet hakkını yalnızca hamile vermiştir. Karşılığını tahsil etmek amacı ile çeki bankaya ibraz eden kişi hamil olmalıdır. Bu nedenle Mahkemece çekin örneğinin bankadan istenip, ilgili hususun tespitine karar verilmelidir. Kararın bu yönden yeniden incelemeye alınması gerekmektedir.
    2) Aynı yasa düzenlemesinin 5.maddesi ve 1. fıkrasında ‘üzerinde yazılı bulunan ibraz tarihine göre kanuni ibraz süresi içinde ibrazında, çekle ilgili olarak karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet veren kişi hakkında’ denilmek sureti ile suçun oluşumu çek üzerinde yazan keşide tarihinden sonra ibraz edilmiş olması şartına bağlanmıştır. Basit bir deyişle, önceden geçerli olan ‘ibraz tarihi dikkate alınmaksızın çek görüldüğünde ödenir’ ilkesi, yeni düzenleme ile ortadan kaldırılmış, çek üzerindeki ibraz tarihine itibar edilerek, çekin muhatap bankaya ibrazı gerekmekte, aksi halde Karşılıksız Çek Keşide etme suçunun unsurlarının oluşmayacağı düzenlenmiştir. O halde, çekin ibraz tarihi de yeniden yargılamaya esas alınarak incelenmeli ve ibraz tarihinden önce ibraz edilmiş çekler ile ilgili Karşılıksız Çek Keşide etme suçuna ilişkin hüküm ortadan kaldırılmalıdır.


    3) 5941 Sayılı yasada 3167 sayılı yasanın aksine, 5271 sayılı CMK nın 195.maddesinde yazılı açıklamanın yer aldığı davetiyenin tebliğ edilerek sanık yokluğunda hüküm kurulmasının öngörülmemiş olması nedeniyle sanığın sorgusunun yapılmasından sonra bir karar verilmesinde bir zorunluluk bulunmaktadır. (Yargıtay 10.Ceza Dairesi 2009/15031 Esas ve 2009/19857 Karar sayılı ilamı) Sanık müvekkilin yüzüne karşı söylenmeden tesis edilen hükmün bu bakımdan da iptali ve beraat kararı verilmesi gerekmektedir.

    YanıtlaSil
  72. 4) Aynı şekilde, yeni yasa düzenlemesine göre çekin üzerindeki imzanın sanığa ait olup olmadığının tespitinin muhatap bankadaki imza beyanından ayrıca tespitinin yapılması zorunlu kılınmıştır. Bu da Mahkemelerce ayrıca inceleme konusu olmalıdır.

    5) Karşılıksız çek keşide etmek suçundan açılan davalarda uyarlama yargılamaları duruşmalı yapılmalı, kısmi ödemede bulunulup bulunulmadığı, miktarı, tüzel kişi temsilcileri ve vekillerin çek karşılığını bankada bulundurmakla yükümlü olup olmadığı veya temsilcilik ya da vekillik görevlerinin devam edip etmediği gibi hususlar araştırılmalıdır. Dosya üzerinden karar vermek doğru olmayacaktır. Zira değindiğimiz üzere, yasadaki her değişikliğin tek tek tatbiki ancak yeniden yargılama yapılmasıyla mümkün olacaktır.

    6) Hamilin kanuni süresinde bankaya çeki ibraz ettiği tarihte, keşidecin hesabında kısmi ödeme yapılacak miktarın olup olmadığının tespiti, var ise karşılıksız işleminin bu miktar ve bankanın ödemekle yükümlü olduğu tutar düşüldükten sonra yapılması ve adli para cezasının da bu miktar üzerinden verilmiş olması gerekmektedir. İşbu çek/ler ilgili banka hesabında kısmi ödeme yapılabilecek bir durumun olup olmadığı kesinlikle araştırılmamış, araştırılmış olduğunu var saysak dahi bankanın ödemekle yükümlü olduğu miktar düşülmeksizin çek bedelinden adli para cezasına hükmedilmiştir.

    7) Yeni yasa adli para cezası konusunda da bazı değişiklikler getirmiştir. Eski yasa, her bir çek yaprağı için en fazla 80.000 TL adli para cezası öngörürken yeni yasa en fazla 1500 güne kadar para cezasına hükmetmiştir. Yani bu durumda miktarı 80.000 TL üzerinde olan çeklerde eski yasa lehedir. Miktarı 30.000 TL den fazla olan çeklerde ise her iki yasaya da bakılmalı, verilecek gün para cezasına göre hangi yasanın lehe olduğu kararlaştırılmalıdır.

    8) Yine çok önemli düzenlemelerden birisi eski yasa olan 3167 Sayılı yasada kusursuz sorumluluk hali öngörülmüş olup, yeni yasa olan 5941 sayılı yasada kusur aranmaktadır. Müvekkilim, uzun yıllar çok başarılı atılımlar yapmış olan, istikrarlı bir tacirdir………. sektöründe hizmet vermiş, birden çok kurumunun yöneticisi olmuş, binlerce kişiye hizmet vermiş bir kimsedir. Ticari hayatın ani değişiklikleri sonucu, ödeme güçlüğü içine düşmüş ve borçlarını ödeyememiş, elindeki imkânları kaybetmiştir. Keşide etmiş olduğu çeklerin kast sonucu keşide edildiği düşünülemez. Yıllar boyu, elde etmiş olduğu başarılar zamanında milyonlarca liralık çeki günü gününe ödenmiş, ticaret hayatında gerek şahsi olarak gerekse kurumsal kişiliği bakımından son derece güvenilir kimsedir. Ticari hayatın ters gitmesiyle birlikte ödeme güçlüğüne düşmüş ve hatta peşi sıra ödeyemediği çekler yüzünden cezaevine girmiştir. Müvekkilimin karşılıksız çek keşide etme suçunu işlerken en ufak bir kusuru bulunmamaktadır.

    Özetlemek gerekirse, 5941 Sayılı yeni yasa lehe olan tüm hükümleri bakımından yeniden değerlendirilip, hüküm tesisi edilmeli ve önce verilen mahkûmiyet hükmünün iptaline ve müvekkilime BERAAT kararı verilmesi gerekirken, eksik inceleme ve dosya üzerinden karar verilmiş olması sebebiyle Sayın Mahkemenize müracaatımız zorunlu olmuştur.

    SONUÇ VE İSTEM :
    Yukarıda açıklamış olduğumuz nedenlerle, 2008/ Esas 2009/ Karar ve 29.07.2009 tarihli ilam ile Karşılıksız Çek Keşide Etmek Suçundan .000 TL adli para cezasına ilişkin hükmün infazının devamına ilişkin kararın iptal edilerek, 5941 Sayılı yasanın yukarıda detaylı biçimde açıklamış olduğumuz tüm lehe hükümleri yönünden incelenerek, duruşmalı olarak YENİDEN YARGILAMA YAPILMASINA, mülga kanun hükümleri uygulanarak verilmiş eski HÜKMÜN İPTALİNE, bu aşamada İNFAZIN DURDURULMASINA, Yapılan yargılama sonucu yeni yasa koşulları uyarlanarak BERAAT kararı verilmesini Saygılarımızla arz ve talep ederiz. .../.../2011

    YanıtlaSil
  73. -"Başkalarıyla fikir anlaşmazlığı sonunda kazanılan şöhret, yontulmuş elmas gibi parlak olur."

    Francis Bacon
    _________________________________...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  74. basketçi34AN9 Şubat 2011 21:49

    SN.EKİM2510,

    YORUMLARINIZA BEN NE DİYEYİM,AYNIYLE VAKİ.


    AMA BEN BU SİTEDE ÇOK GÜZEL BİRŞEY ÖĞRENDİM


    ------------S A B I R L I O L M A Y I---------



    SENİ ANLARLAR ANLARLARDA(ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER)
    İŞ İŞDEN GEÇMİŞ OLUR

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  75. basketçi34AN9 Şubat 2011 21:52

    TOZ VE KÜL,DESTEĞİNİZ VE ANLAYIŞINIZ İÇİN ARKADAŞLARIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.

    ŞURASI BİR GERÇEKKİ ÇEK MAĞDURLARI DEDİKLERİ GİBİ 2000.000DEĞİL 30-40 KİŞİ,ONLARDA NASIL OLSA İŞLERİNİ HALLEDER.

    DURUM VAZİYETİ BÖYLE.ACI AMA GERÇEK.ANLAYANA SİVRİSİNEK.....

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  76. -''Okunu hedeften öteye atan okçu, okunu hedefe ulaştıramayan okçudan daha başarılı sayılamaz."

    Montaigne
    ____________________________________________________________...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  77. Başkalarının ne dediği önemli değil , sem ne diyorsun..
    yaranmı var yazışmalardan

    ünlü söz ----- ekm2510

    YanıtlaSil
  78. slm arkdslar niğdeli

    YanıtlaSil
  79. Her fırsatta, ortaya atılan, her konuda ben bilirim tavrıyla boy gösterenleri bilirsiniz. Sen ne bilirsin “ öyle değil” deyip, mangalda kül bırakmayan, bir sürü laf (boş laf) söyleyip, sonunda balon gibi sönen nice insanlar vardır. Konuyla ilgisi olmayan birçok söz üretip “ hani ne diyordum?” diyerek tekrar başlayan çenesine güvenenler vardır. Söyledikleri havada kalıp, yılışlık yılışık esprilere başvurmaya çalışan, kendi eksiklerini kapatmaya çalışan, söyledikleriyle birkaç numara büyük elbise giymiş durumuna düşenler de vardır. Bazıları da önce övgüler düzer ( sen çok güzelsin vb.), ancak “ben daha harikayım” diye böbürlenirler. Tamamen insanları kendinden tiksinecek duruma getirenler, düştükleri küstah ve aptal durumun farkında bile olmayanlar vardır.

    Ukalalık, bilgili olduğunu sanıp, burnu büyük tavırlarla kendilerini kaptıranlar, kendine değer verilmesine muhtaç, takdir edilmemiş kişilerin düştüğü durumdur. İnsani özelliklerle değer kazanıldığının farkında olmayan saflıktır. Ukalalık, kendini dağ gibi gösterip, kibirlenmedir. Bilmezler ki kibirlilik ve herkesten kendini üstün görme öldürücü bir zehirdir. Bu zehir, onları aptal sarhoş durumuna sokar.

    YanıtlaSil
  80. ekm2510 senden allah razı olsun senin mücadeleni ben iyi biliyorum niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  81. yuu81 arkadaşlar yorumlarım ulaşmıyorrr

    YanıtlaSil
  82. Konuşup da aptallığınızı belli etmektense susup akıllı sanılmak daha iyidir.
    Abraham LINCOLN

    Kendini akıllı sananlar kadar,dünyada aptal yoktur.
    SENECA
    Aptallık yüzünden namuslu olan pek çok insan vardır.
    DOSTOYEVSKİ

    Aptal görünmeye cesaret etmek büyük bir akıllılıktır.
    Andre GIDE

    YanıtlaSil
  83. "Böcek olmayı kabul edenler, ayaklar altında kalmaktan ve ezilmekten yakınmamalıdırlar."

    (Kant
    __________________________...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  84. ARKADASLAR SİTEDEKİ ARKDASLAR BEN DUN 85 TANE VEKİLE MESAJ ATDIM BUGUN 42 VEKİLE MESAJ ATDIM 5 TANE VEKİLİ ARADIM ARTI ARKDASLARADA ARATDIM DURMADAN HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN SİZLERE YALVARIYORUM NİĞDELİ

    YanıtlaSil
  85. Muhatabına (Ukala dost)
    Bilmiyor kendini insan bozması
    Fıtratı bozuktur çoktur azması
    Pişkin halleriyle yorum yazması
    ........Ukalalık eder sorsanda haklı
    ........Dilinde akrep mi çıyan mı saklı

    Boyuna bosuna baksan bir boru
    Sanki herkes ile varmış bir zoru
    Ağzı salya akar kalmazki kuru
    ........Ukalalık eder sorsanda haklı
    ........Dilinde akrep mi çıyan mı saklı

    Yazılan yoruma yorum yazdırır
    Gidip gele gele seni bezdirir
    Elin şiirini alıp gezdirir
    ........Ukalalık eder sorsanda haklı
    ........Dilinde akrep mi çıyan mı saklı


    Zanneder çakmayız ettiği gafı
    ........Ukalalık eder sorsanda haklı
    ........Dilinde akrep mi çıyan mı saklı

    İşi gücü fitne dedikodudur
    Bilseniz bu ahlak ne de kötüdür
    Isırgan dillidir ayrık otudur
    ........Ukalalık eder sorsanda haklı
    ........Dilinde akrep mi çıyan mı saklı

    Yorumuna bakıp adam sanırsın
    Bir satır okursan hemen tanırsın
    Şimdi derdim boş ver bırak anırsın
    ........Ukalalık eder sorsanda haklı
    ........Dilinde akrep mi çıyan mı saklı

    YanıtlaSil
  86. ARKADASLAR SİYASET MEYDANINI HAZIRLAYAN MUSTAFA KÜRKCÜ BENİARAYIN DİYOR BEN KONUSDUM BU HAFTA SORUNUNUZU GÜNDEME ALACAM DİYOR NUMARASI BU ARAYIN0542 272 24 74 NİĞDELİ

    YanıtlaSil
  87. içi boş sözler ,fıkralar,şiirler atışmalar,sataşmalar dur bakalım ne olacak

    YanıtlaSil
  88. ARKADASLAR HDAİ DURMAYALIM ARAMALARA DEVAM NİĞDELİ

    YanıtlaSil
  89. bişey olmaz gider şimdi ,

    benden bişey beklemeyin , ben fikir babasıyım diyor...
    eylem meylem ben yokum diyor,tanınan bir zat olduğu için hak veriyorum...

    YanıtlaSil
  90. 08 Şubat 2011 11:08
    Adsız dedi ki... 2___________________________ BİRŞEY ÖNERMEK İSTİYORUM.NE DERECE KABUL GÖRÜR BİLMİYORUM.BENİMKİSİ SADECE BİR ÖNERİ.__________________YURT DIŞI VE YURTİÇİNDE TOPLANTIYA GELEMEYECEK DURUMDA OLAN ARKADAŞLARIN DA İZLEMESİ VE GEREKİRSE KATILMASI VE GÖRÜŞ BİLDİRMESİ AMACIYLA ÖNERİM ŞU:YAPILAN TOPLANTILARI İNTERNET ARACILIĞI İLE YAYINLAMA İMKANI OLABİLİR Mİ?BELKİ BUNU YAPACAK SİSTEM ORADA OLMAYABİLİR AMA,BU SİSTEMLERİN BULUNDUĞU SALONLAR VAR.ÇÜNKÜ DÜĞÜN,NİŞAN,VS,VS,TOPLANTILAR BU DEDİĞİM ŞEKİLLERDE YAYINLANIYOR.FAZLA BİR MALİYETİ DE YOK SANIYORUM.SALON ÜCRETİNİN İÇNDE OLUYOR.BİLGİNİZE.SAYGILAR...DOKTOR.....

    08 Şubat 2011 11:13
    «En Eski yorumlar ‹Eski yorumlar 201 – 205 / 205 Yeni› yorumlar En yeni» yorumlar
    Yorum Gönder

    08 Şubat 2011 11:17

    YanıtlaSil
  91. DOKTOR

    SEN NE YAPMAK İSTİYORSUN

    Bİ GICIKLIĞIN FALAN MI VAR

    DÖN Bİ KENDİNE BAK BAKALAIM

    İYİ NİYETLİMİSİN YOKSA Bİ ŞEYLERİN PEŞİNDEMİSİN

    İŞİN GÜCÜN MİLLETLE TAKIŞMAK.SENİN ÇEK SIKINTIN YOKSA NE İŞİN VAR BURADA BAK İŞİNE AKILLI OL
    MİLLETİ GERME BURADA.

    YanıtlaSil
  92. http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758


    SİYASET MEYDANI-MUSTAFA KÜPÇÜ

    5422722474(Cep)
    2623533133(Diğer)

    mustafakupcu@hotmail.com

    BU HAFTA
    SİYASET MEYDANINDA KONUK OKTAY VURAL

    MUSTAFA KÜPÇÜ BEY İ ARAYIP ANLATIRSAK BİZE YARDIMCI OLACAGINI SÖYLEDİ.

    SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN DESTEK İSTİYORUM

    SAYIN MUSTAFA KÜPÇÜYÜ ARAYALIM.MAİL ATALIM

    YanıtlaSil
  93. beyler
    arkadaşlar
    dostlar
    Madem ki kaptanın Nuh'tur, tufandan gam yeme. Hafız Şirazi
    Kimse karıncalardan iyi vaaz veremez. Karıncalar bir şey söylemezler de ondan.

    der bazen hiç bir şey söylememk dah iyidir

    inanın sitenin başlığını okumadan bu sitede bu torumları okusa ne anlardı ne düşünürdü merak ediyorum
    lütfen arkadaşları bireysel iletişim ve dava dışındaki söylemleriniz benim gibi bir çok insanı üzdüğünü düşünüyorum
    lütfen arkadaşlar lütfen
    yeni yorumcu

    YanıtlaSil
  94. Suskunluğum asaletimdir...Her lafa werecek cewabım war...Ama önce lafa bakarım laf mı diye...Sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!....
    ya hayır söyle yada sus.
    degerli magdur arkadaşlarım. prensip olarak demogoji ve tartışmadan kaçınmaya çaılışıyorum. günlerdir sabrettim. yazmayayım dedim ama yeter.son günlerde bir ukalelık almış başını gidiyor. ne eylemde varlar, ne fikirde. sadece laf, fitne. szi kimsiniz kardeşim. derdiniz ne. çekle işiniz yok anlaşılan. buraya hobi olarak takılıyor, galiba stres atıyorsunuz. inanıyorum ki bu siteyi magdurlar kadar alacaklı, tefeci ve fitnecilerde takip ediyor. ne zaman güzel bir şeyler oluyor hemen fitne kazanı kaynamaya başlıyor. beyler burnundan kıl aldırmıyor, arkadaşlar hukuk üstadı siz kimsiniz yahu. ya tefeci, yada tokatçısınız. kusura bakmayın bizler magduruz, magruruz. borçluyuz ama asla dolandırıcı degiliz.
    bu siteyi karıştıranlar belli. nasıl doktorsa bu gün kafayı erken bulmuş. her gün saat 24 damlayan bu muhterem bu gün erkenci.kardeşim başka işin yokmu senin, sen kimsin kimin adamısın kime hizmet ediyorsun. edepli ol. akıllı ol.hukucu gugukçu belli bizim müzmin muhalif burhan amcamız. yaşı geregi terbiyemizi bozmuyoruz. ama herkes haddini bilecek. delikanlı adam insan olan önce kendisine saygısı olur. ilk önce gerçek adı yada rumuzu ile yazar. sizde yürek yok cesaret yok.
    eger bir suç işlediysen bedeline katlanmayı bileceksin. ben bir bedel ödedim özgürlüğümle, paramla, saglıgımla.siz ne yaptınız ceza yatmayı bile beceremeyen korkak sürüsü.siz ancak tavuk gibi saklanın, klavye arkasında sanal ortamda ahkam kesin. bakın zatı muhteremler aslında siz cevap vermeye bile degmeyecek basit insanlarsınız.bizim derdimiz bize yetiyor. gidin başka mecralarda egonuzu tatmin edin. ya susacaksınız yada gereken cevabı alacaksınız. hangi delikte, hangi inde olursanız olun.
    bizimle ugraşacagınıza adalet bakanlıgını arayın, ali babacanın kalemini arayın. ordan sagır kulaklarınızla, nasırlaşmış kalplerinizle gerçegi duyun.
    burda kimse kimseye gaz vermiyor. herkes kendi cezasını yatacak. bizim mücadelemiz bu insanlık ayıbı, insanlık onuruna yakışmayan bu zulme karidır. öncelikle şahsımız ve ailemiz sonrada gerçek magdurlar içindir. gemi kızaktan, ok yaydan çıktı. bu çatlak sesler, bu fitneler hedefe ulaşmamızı engelleyemeyecek. lütfen bana burdan cevap yazmayın. özelde görüşelim. yüreginiz yetiyorsa. samikal42@hotmail.com, 05436629878 it ürer kervan yürür.

    YanıtlaSil
  95. 05346629878, yanlışlıgı düzeltiyorum.

    YanıtlaSil
  96. TELEKONFERANS OLAYINI 08 Şubat 2011 11:17

    DE SİTEYE BEN ÖNERMİŞTİM.ÖNERİMİ DİĞER SİTEYE DE YAZMIŞTIM.DAHA SONRA DA SAYIN UĞUR26 RUMUZLU ARKADAŞ İLE BU KONUYU KONUŞTUM.HATTA BÖYLE BİR SALONU AYARLAYABİLECEĞİMİ VE MASRAFLARININ TAMAMINI KENDİM KARŞILAYACAĞIMI SÖYLEDİM.O DA NİYE OLMASIN,İYİ OLUR AMA TOPLANTININ YAPILACAĞI HOTELDE DE OLABİLİR,GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ.BU ÖNERİM İLE SAYIN ekm2510 YORUM 63'TE___________"11 ŞUBAT GÜNÜ YAPILACAK TOPLANTIDAN TELEKONFERANS BİLE İSTEYEN VAR..ÖYLE OTELLERİN OLDUĞUNU SÖYLEYENLER-AKIL VERENLER VAR..."________________DİYE AZ ÖNCE ALAY ETTİ.

    BUNU BURADA BANA AÇIKLAMAK ZORUNDA BIRAKTIRDINIZ...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  97. SAYIN DOKTOR


    16 50 DE VE 18 48 DE IKI TANE YORUMUN VAR

    BUNLARDA GAYET SEVIYELI VE HOŞ BILGI AMAÇLI


    FAKAT EKIM2510 GELDIKTEN SONRA TABLO DEĞİŞTİ

    ŞİMDİ ANLAŞILAN SIZIN ARANIZDA BAŞKA ŞAHSI

    SORUNLAR VAR AMA BUNU ÇÖZMENIN YERI BURASI DEYIL

    BUNU BAŞKA ORTAMDA ÇÖZMELISINIZ BEN SANA


    ILK DEFA CEVAP YAZIYORUM TARAFSIZIM ORTADAYIM


    FAKAT EKIM2510 UN YAPTIĞI BÜTÜN ÇALIŞMALARIN

    ALTINA IMZAMI ATARIM KENDISINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

    BU INSANLAR NE OLURSA OLSUN ONU VE ONUNLA MÜCADELE EDEN

    INSANLARI ASLA UNUTMAYACAKTIR SAMIMIYETINE SONUNA KADAR

    GÜVENIYORUM KEŞKE SIZIN İÇİNDE GÜZEL ŞEYLER

    SÖYLEYEBILSEYDIM AMA GEÇ DEYIL LÜTFEN HUSÜMETINI

    BIR KENARA BIRAKARAK YA DOĞRU YOLDA YARDIMCI

    OL YADA ALLAH AŞKINA SIZDEN RICA EDIYORUM

    BIZI RAHAT BIRAK

    YanıtlaSil
  98. ARKADAŞLAR;________________________ ÖN YARGILI VE YORUMLARI TAM OKUMADAN,ÖNCE SATAŞMAYI KİM BAŞLATTIĞINA DİKKAT ETMEDEN ŞAHSIMA SALDIRIDA BULUNUYORSUNUZ...BİR DAHA AŞAĞIYA YAZIYORUM.LÜTFEN OKUYUN VE KARAR VERİN...______________________TELEKONFERANS OLAYINI 08 Şubat 2011 11:17

    DE SİTEYE BEN ÖNERMİŞTİM.ÖNERİMİ DİĞER SİTEYE DE YAZMIŞTIM.DAHA SONRA DA SAYIN UĞUR26 RUMUZLU ARKADAŞ İLE BU KONUYU KONUŞTUM.HATTA BÖYLE BİR SALONU AYARLAYABİLECEĞİMİ VE MASRAFLARININ TAMAMINI KENDİM KARŞILAYACAĞIMI SÖYLEDİM.O DA NİYE OLMASIN,İYİ OLUR AMA TOPLANTININ YAPILACAĞI HOTELDE DE OLABİLİR,GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ.BU ÖNERİM İLE SAYIN ekm2510 YORUM 63'TE___________"11 ŞUBAT GÜNÜ YAPILACAK TOPLANTIDAN TELEKONFERANS BİLE İSTEYEN VAR..ÖYLE OTELLERİN OLDUĞUNU SÖYLEYENLER-AKIL VERENLER VAR..."________________DİYE AZ ÖNCE ALAY ETTİ.

    BUNU BURADA BANA AÇIKLAMAK ZORUNDA BIRAKTIRDINIZ...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  99. basketçi34AN9 Şubat 2011 22:55

    SEVGİLİ SAMİ,KONUŞUR KONUŞUR GİDER.BEN DAHGA ÖNCE DİYECEĞİMİ DEDİM.ONDAN SONRASI KİŞİNİN BİLECEĞİ ŞEY.ARTIK YOTUM YAPMAK GEREĞİNİ BİLE DUYMUYORUM ÇÜNKÜ HAVAYA GİRİP CİDDİYE ALINIĞINI ZANNEDİYOR.BAK SAMİ KAL ARKADAŞIM ŞİMDİ BEN HİÇ İSİM VERMEDİM,AMA BİRİLERİ HEMEN ÜSTÜNE ALINACAK "BASKETÇİ DEDİ"DERSİN.

    BEN ŞÖYLE BAĞLIYAYIM OLAYI

    NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSESİ YOK.NİCE ELBİSELER GÖRDÜM ,İÇİNDE İNSAN YOK.

    MEVLANA CELALEDDİNİ RUMİ


    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  100. SİYASET MEYDANI-MUSTAFA KÜPÇÜ

    5422722474(Cep)
    2623533133(Diğer)

    mustafakupcu@hotmail.com

    BU HAFTA
    SİYASET MEYDANINDA KONUK OKTAY VURAL

    MUSTAFA KÜPÇÜ BEY İ ARAYIP ANLATIRSAK BİZE YARDIMCI OLACAGINI SÖYLEDİ.

    SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN DESTEK İSTİYORUM

    SAYIN MUSTAFA KÜPÇÜYÜ ARAYALIM.
    arkadaşlar mustafa bey ile az önce telefonda görüştüm. kendileri tam bir beyefendi. bu saatte ilgilendi. yarın siyaset meydanında bu konu gündeme gelecek, konuk oktay vural, bu konu gündeme geldiğinde facebooktan buraya yüklenip daha uzun konuşulmasını saglayalım.

    YanıtlaSil
  101. telekonferans yada kameralı bir eylemin kime faydası var bak bu bir cevap yada sataşma değil bana göre faydası yok dışarı çıkmaya korkan biri zaten bu mücadelede yer alamaz ama bu demek değildirki mücadeleye destek veremez gerçek yürekli mağdur telefonla faksla desteğini verir zaten orası bu illet yasaya karşı olan herkeze açık artı orada alınan kararların asıl olanı uygulanması tabiki arada gündem dışı sohbet olucaktır bununda kimseye faydası olmaz yani internet ortamında boş sohbeti duymak kimin işine yarar boş sohbet derken oda şu ekm2510 yeşim hanım veya uğur bey nasılsınız sağlınız yerindemi olucaktır kısaca dilersen gel yada gelme alınan ortak mücadelede bulun yeter.bu iş için yapılacak masrafı meclise yargıya ulaşmakta harcayalım telekonferans için değmez

    AKCAN

    YanıtlaSil
  102. YORUM 57 SAVAŞ KARDEŞIM

    RIZELI ARKADAŞIMIZLA TELEFON GÖRÜŞMESI YAPTIM

    RIZE IL BAŞKANI ŞU AN ANKARADA KENDISI GÖRÜŞMÜŞ

    IKI GÜN SONRA DÖNECEKMİŞ YAPILAN KISA GÖRÜŞMEDE

    DÖNÜNCE OLAYIN DETAYLARINI KONUŞACAĞINI KONUYU

    ANLAMA AÇISINDAN SÖYLEMIŞ TABI GÖNÜL ISTERDIKI

    GITMEDEN OLAYA VAKIF OLSAYDI ŞİMDİ EN AZINDAN

    BAŞBAKANA YÜZYÜZE ANLATABILIRDI FAKAT ONLAR

    ÇABUK ULAŞIRLAR YETERKI BIZIM TARAF OLSUNLAR


    SAYGILAR

    YanıtlaSil
  103. SN EKİM 2510 KARDEŞİM .
    SÖYLEDİKLERİN O KADAR DOĞRU VE GERÇEK Kİ. İNAN ÜSTÜNE EKLEYECEK KELİME BULAMIYORUM.

    YILGINLIĞIN , BITKINLIĞIN , BİTKİNLİĞİN VE SİTEMLERİNDE HAKLISIN.

    SN. ARKADAŞLAR ,
    BU SİTEDE YAZAN 3-5 DENSİZİN LAFLARI VE SÖZLERİYLE LÜTFEN GOCUNMAYALIM , YORULMAYALIM. MÜCADELE ŞEVKİMİZİ KIRMAYALIM.
    BİZ BAŞARILI OLDUKÇA BU İNSANLARIN ENGELLEME ÇABALARI ARTACAKTIR.
    LÜTFEN HEPİMİZ SABIRLI OLALIM. OLMAK ZORUNDAYIZ DA ZATEN ( Bazen elde Olmasada)

    ARKADAŞLAR, ŞUNA İNANIN Kİ.
    EMEĞİ GEÇEN DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZ SAYESİNDE ÇOK İYİ YERLERE GELDİK .

    ÖNCELİKLE ŞUNA İNANALIM LÜTFEN.
    GELECEK ON GÜN İÇİNDE YAPACAĞIMIZ VE SİTE YÖNETİMİ TARAFINDAN ÖNERİLEN EYLEMLER HEPİMİZİN GELECEĞİDİR.

    LÜTFEN KİMSE BU KISA ZAMANI ÖMÜR BOYU UNUTAMAYACAĞI HATAYA ÇEVİRMESİN.

    TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA SEVGİ VE SAYGILAR.

    AYHAN

    YanıtlaSil
  104. ARKADAŞLAR HERKESE HAYIRLI GECELER...

    HAFTALARDR NERDEYSE YOK DENECEK KADAR YORUMUM VAR, ARTIK SİTEDE YAZMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM. YAZMIYORUM AMA HEP SİTEDEYİM, TAKİPTEYİM BUNU BİLMENİZİ İSTERİM...

    HAKSIZLIKLAR VE SATAŞMALAR VAR HEMDE HİÇ HAKETMEYEN KİŞİLERE.. ÖNCE ALLAHTAN KORKUN BUNLARI YAZARKEN YAPARKEN.! GEREK BASINLA GEREK TOPLANTLARDA GEREKSE ÖNEMLİ YERLERDE HAKLI DAVAMIZDAN SÖZ ETTİRMEK ADINA VE EN EN KISA ZAMANDA HEPİMİZİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ALABİLMEK ADINA GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN, İSMİNİ VERMEYECEĞİM DEĞERLİ ABİLERİM, BİZLER SİZLER AHKAM KESERKEN HAVALARA LİMON SIKARKEN, ANKARADA BAYAN HALLERİYLE CANLA BAŞLA UĞRAŞAN, İSMİNİ VERMEYECEĞİM SAYGIDEĞER SEVGİLİ ABLALARIM ALLAH SİZLERDEN SONSUZ RAZI OLSUN. KİMSENİN SİZLERE VE YAPTĞNIZ İŞLERE DİL UZATMA HAKKI VEYA UKALALIK YAPMA LÜKSÜ YOK.!

    NOT: EĞER TERS GELEN YAZM VARSA KMSE KUSURA BAKMASIN ŞAHSIMA AİT FİKİRLERİMDİR..


    Terbiye sınırlarından dışarıya çıkan, bir daha içeri giremez. BOILEAU

    Kendisini idare edemeyen, başkasının emri altında yaşamaya mahkumdur. VICTOR HUGO

    Öğle insanlar vardır ki, ancak başkalarını üzdükleri zaman sevinirler. ANDRE MAUROIS

    SAYGILARIMLA

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  105. basketçi34AN9 Şubat 2011 23:09

    BUKADAR BOŞ LAF YETER,İŞİMİZE BAKALIM,DAĞILMAYALIM.BAKIN AŞAĞIDAKİ BİLGİYİ İYİ OKUYALIM.HERŞEY ÇOK NET VE AÇIK.

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758


    SİYASET MEYDANI-MUSTAFA KÜPÇÜ

    5422722474(Cep)
    2623533133(Diğer)

    mustafakupcu@hotmail.com

    BU HAFTA
    SİYASET MEYDANINDA KONUK OKTAY VURAL

    MUSTAFA KÜPÇÜ BEY İ ARAYIP ANLATIRSAK BİZE YARDIMCI OLACAGINI SÖYLEDİ.

    SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN DESTEK İSTİYORUM

    SAYIN MUSTAFA KÜPÇÜYÜ ARAYALIM.

    SN.MUSTAFA KÜPÇÜ ÜNİVERSİTEDE ÖĞ.GÖREVLİSİ,İŞ ADAMI,SİGORTACI.

    EĞER FACEBOOK ADRESİNE YORUM ATARSANIZ TANITIMIMIZIDA YAPMIŞ OLURUZ.


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  106. Barışçı-Mersin9 Şubat 2011 23:17

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; YANINIZDAYIM, ARANIZDAYIM, KATILIMCIYIM VE HAKLI DAVAMIZ İÇİN HERGÜN BİRŞEYLER YAPMAKTAYIM. UMUYOR VE DİLİYORUMKİ; ÖZGÜR GÜNLERİMİZE ÇOK AZ KALDI. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  107. MAAŞALLAH BURDA ATIŞMALAR OLUNCA BİZLERİNDE SORUNU ÇÖZÜLÜYOR HERHALDE??????

    KİMSEDE KUSURA BAKMASIN ASLINDA BAKARSADA BAKSIN BU SAATTEN SONRA UMRUMDADA DEĞİL !!!!!!!

    EKİM2510 OLSUN JENARDİ OLSUN BU DAVA İÇİN YILLARDIR BÜTÜN OLANAKSIZLIKLARINA RAĞMEN CAN SİPARANE NASIL MÜCADELE ETTİĞİNİ BİZZAT BEN BİLİYORUM VE BU SAVAŞIN SONU NE OLURSA OLSUN ELLERİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPTIKLARINA İNANIYORUM VE BURDAN KENDİLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

    İŞİN ASLINADA BAKILIRSA BU PLATFORMDAKİ BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ KENDİLERİNCE BU DAVAYA OLUMLU KATKI VERMEK AMACIYLA FİKİRLER SUNUYOR.BU FİKİRLERE HEPİMİZİN SAYGISI SONSUZ LAKİN VERİLEN FİKİRLER KABUL GÖRMEYİNCE SEBEPSİZ YERE SALDIRIYA GEÇMELERİNEDE BİR ANLAM VEREMİYORUM.EN BASİTİNDEN BEN AYLARDIR LİSTESİNİ YAYINLADIĞIM VEKİLLERİ ARAYALIM DERKEN BANADA BİR KAÇ ARKADAŞIMIZDAN BAŞKA DESTEK VEREN OLMADI AMA BENDE NİYE DESTEK VERMİYORSUNUZ DİYE KİMSEYE KIRICI DAVRANMADIM.MUHAKKAK ŞU AN TİCARETİ DEVAM EDEN ARKADAŞLARIMIZ BASINDA GÖRÜNMEK İSTEMEZ.BUNUDA ANLAYIŞLA KARŞILARIM AMA BİR ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE BENDE İSTANBUL TOPLANTILARINA KATILIYORUM,BASINLADA GÖRÜŞÜYORUM AMA KENDİMİDE REKLAM ETMİYORUM.SN.DOKTOR SİZDEN RİCAM BİZ İŞADAMLARINA YAKIŞACAK ŞEKİLDE BİRLİK OLDUĞUMUZU HERKEZE GÖSTERMEMİZE DESTEK VERMENİZDİR.BURDAN SİZE AÇIK DAVET YAPIYOR VE İSTANBUL TOPLANTIMIZA KATILMANIZI RİCA EDİYORUM.EMİNİMKİ BU TARTIŞMALAR KARŞILIKLI GELİNDİĞİNDE İŞ BİRLİĞİNE DÖNÜŞECEKTİR.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    NOT:ARKADAŞLAR TEKRAR TEKRAR YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA LÜTFEN BİR 10 GÜN ŞU VERİLEN NUMARALARI ARAYALIM VE ARATALIM ZATEN SONRASINDA NE İSTERSENİZ ONU YAPARSINIZ.BU NUMARALAR DEKLARE EDİLİRKEN EMİN OLUN BOŞU BOŞUNA İÇİ BOŞ OLARAK YAYINLANMIYOR.SN.EKİM 2510 UN DEDİĞİ GİBİ GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLAR ÇOK AMA ÇOK ÇALIŞIYOR BUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.LÜTFEN SİZLERDE BU ÇALIŞMALARA ARAMALARINIZLA DESTEK VERİN.

    Ali Babacan Makam: 0(312)2047400
    Burada Başka bir birime yönlendirme oluyor, fakat biz ısrarla makamı aramalıyız.


    Sadullah ERGİN Makam : 0(312)4194670 - (312)4194669


    Anayasa Mahkemesi Makam: 0(312) 4637313

    MUSTAFA ATAŞ AKP
    0(532) 217-4083 0(505) 777-3408
    CEMİL ÇİÇEK 0532 636 91 21 – 0532 761 28 37
    HAYATİ YAZICI 0532 242 19 86
    Bülent ARINÇ 0(532)2416255 AKP
    ZAFER ÇAĞLAYAN 0(532)6080606 – 0(530)5149650 AKP
    AYSEL KAVAS 0(533)3736447 AKP
    ABDÜLKADİR AKSU 0(505)4660000 AKP
    NİMET ÇUBUKÇU 0(532)3372940 AKP
    BEKİR BOZDAĞ 0(505)7776601 – 0(542)6474087 AKP
    Ayşe Nur BAHÇEKAPILI 0(532)3354253 AKP
    Mustafa ELİTAŞ 0(532)2320792 AKP
    Nurettin CANİKLİ 0(533)7774444 AKP
    Ömer ÇELİK 0(532)4133007 – 0(505)7770103 AKP
    Sadullah ERGİN 0(505)7773110 – 0(532)2815770 AKP
    Salih KAPUSUZ 0(505)7770614 AKP
    Suat KILIÇ 0(532)7886920 AKP

    YanıtlaSil
  108. Sayın doktor , diğer sitede yazdıklarını ben yazmadım...allahtan kork..çamur atma .... ayrıca bu kadar insana saygın varsa az sus be baba......
    her gece , her gece

    sen ve ben şu sitede olan insanlara saygı duyalım.......
    ben sustum...............
    senide kucaklayarak , istanbul toplantısına bekliyorum......

    YanıtlaSil
  109. ARKADAŞLAR
    ŞİMDİ MUSTAFA KÜPÇÜ İLE GÖRÜSTUM
    KONUYU DERİNLEMESİNE ARAŞTIRMIŞ KONUYA ÇOK HAKİM
    YARIN PROĞRAM BAŞLADIĞINDA FACE BOOK TAN CİDDİ KATILIMIMIZI VE KATKI SAĞLAMAMIZI BEKLİYOR

    LÜTFEN YARIN AKŞAM BÜYÜK BİR ÇOĞINLUKLA
    KATKI SAĞLAYALIM

    SAYGILARIMLA,
    REALİST34

    YanıtlaSil
  110. SN.EKİM2510 SİZİN SAĞDUYUNUZA OLAN GÜVENİMİ BOŞA ÇIKARMAYARAK YAPTIĞINIZ BİRLİK ÇAĞRISINA TEŞEKKÜR EDERKEN AYNI SAĞDUYUYU SN.DOKTOR DANDA BEKLEDİĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  111. basta site yonetiminin anlamsiz mesaj yiklamasi;sonra bu geeksiz rant tartismalari yuzunden soguduk davamizdan...



    murat akin

    YanıtlaSil
  112. ARKADAŞLAR
    ŞU GÜNLERDE MECLİSE SESİMİZ OLACAK KİŞİLERE İHTİYACIMIZ VAR.YARIN AKŞAM SİYASET MEYDANINDA SESİMİZİ DUYURURSAK MECLİSTEDE DUYURMUŞ OLURUZ.CİDDİYETLE BU KONUYA YAKLAŞIRSAK SAYIN MUSTAFA KÜPÇÜ BİZLERİN SESİ OLACAKTIR.SAYIN OKTAY VURAL DA BU KONUYU MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEKTİR.

    KİMSE KULAK ARKASI YAPMASIN.DİRSEKTE GÖSTERMESİN.TEKNOLOJİDEN YARARLANALIM.

    YanıtlaSil
  113. Yaa valla size hayret ediyorum ekim2510 gibi bir arkadaşı bile çileden çıkarttınız ya bravo.Yaklaşık bir aydır buraya yazmıyorum ismi gereksiz polemik yaratmak istemiyorum ama gerçekten bir kaç arkadaşın yüzünden burada yazan bende dahil olmak üzere bir çok bayan arkadaşımız artık yazmıyor ve malesef samimi de bulamıyoruz.Burda bir mücadele veriliyor amaç özgürlük ama sanki bazı insanlar başka işler peşinde kimse kimsenin yükünü taşımak zorunda değil burda bir gönül birliği ve güç birliği yapıldı ama son iki ayda sitede olanlara inanamıyorum.Sadece şunu belirtmek istedim sn,Ekim2510 bu işe çok yakıştınız siz mantıklı insansınız bana sorarsanız nacizane fikrim siz yapılması gerekenleri yazın biz yapalım isteyen katılır istemeyen katılmaz eğer bir insan kendi için uğraşmıyorsa başkalarının da onun için uğraşmasını beklememeli.Gölge oyunlar ve gölge insanlar sizi yıldırmasın sonuna kadar arkanızdayım.

    ZEYNEP-İST

    YanıtlaSil
  114. basketçi34AN9 Şubat 2011 23:54

    BAKIN ARKADAŞLAR,ÇOĞU ARKADAŞIMIZ ÇIKIP "İÇİ BOŞ EYLEM",YOK "TELEFON,FAX BAYDI" GİBİ YORUMLAR YAPIYORLAR,ALIN SİZE EYLEM ,İÇİNİ BİZ DOLDURACAĞIZ.MUSTAFA BEY AÇIKÇA SÖYLÜYOR,FACEBOOK'A KATILIMIZI BEKLİYOR.SORUNUNZU SİYASET MEYDANINDA DİLE GEİTRECEĞİM DİYOR.ŞİMDİ BUNUN ÜSTÜNE "DAHA ÖNCE OLUMSUZ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR",İŞTE FIRSAT,O FACEBOOK'UN ÇÖKMESİ LAZIM.

    LÜTFEN NOT EDİN;

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1002172758

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  115. iyi akşamlar facede arkadaş oldum şimdi sn Mustafa bey ile derimizi anlatan bir yorum yazacağım inşallah ilgilenirler aydınlı çekzede

    YanıtlaSil
  116. ARKADAŞLAR 23:55 TE ADALET BAKANI MECLİS TV KONUŞMASINDA İCRA İFLAS YASASINDA YENİ TASARI HAZIRLADIKLARINI 10 GÜN İÇERİSİNDE MECLİSE GETİRECEKLERİNİ VE YİNE BOÇLARLA İLGİLİ ARA BULUCULUK KONUMUNDA OLDUKLARINI BUNUNLA İLGİLİ TASARIYI YİNE 10 GÜN İÇİNDE PARLEMANTOYA GETİRECEKLERİNİ SÖYLEDİ.BUNLARIN İÇİNDE OLABİLİRİZ HAYDİ HAYIRLISI

    YanıtlaSil
  117. O zaman bu konuyu kapatalım arkadaşlar ,
    Hep beraber meclisin kapanmasına az bir zaman kala aramalara devam edelim..
    İstanbul toplantısından sonra bizler belge ve bilgilerle başta ist barosu ve yargıtay-anayasa mah olmak üzere girişimlerde bulunacağız...
    Bu arada basınla olan ilişkiler her zamanki gibi üst seviyede..
    Cüneyt bey bu konudada girişimlerini sürdürüyor..
    Yakın bir zamanda her zaman olduğu gibi girişimler ile ilgili bilgi sahibi olacaksınız...
    Bu site kimsenin tekelinde değildir...Her fikir özgürce tartışılır,Sadece ortada uygulanabilir , yapılabilir , yasal düşünceler olsun.....
    Bu site bölünmeye , ayrımcılığa pirim vermez , çünkü buna ihtiyacı yoktur...

    Buna gerek duymaz çünkü gücünü çek mağdurlarından alır.......

    Ben her ne sebepten olursa olsun bütün arkadaşları burada toplanmaya ve yapıcı ortak bir fikir birliğinde toplanmayı öneriyorum.....

    GÜN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE TOPYEKÜN MÜCADELE ETME GÜNÜDÜR.....

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  118. BÜYÜK BİR EYLEMDEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK. HERKES BURADA EL BİRLİĞİ YAPACAK ONURUNA ŞEREFİNE YEMİN EDEREK BURADAN EYLEME KATILACAĞINA YA DA KENDİ ADINA EN AZ BİR KİŞİYİ GÖNDERCEĞİNE DAİR YEMİN EDECEK MAİL VE TELİNİ VERECEK. BU MAİL VE TEL NUMARALARI BURADAN YETKİLİ BİR ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN NOT EDİLECEK VE KAÇ KİŞİLİK BİR GRUP OLABİLİYORUZ ÖNCE BUNU ANLAYACAĞIZ EĞER GERÇEKTEN HERKES DÜRÜST VE SAMİMİ İSE EN AZ BİN KİŞİ TOPLANMALI VE BU SES GETİRİR. AİLELERİMİZLE MİLYONLAR EDİYORUZ BİN KİŞİ ÇIKARAMIYOSAK BU İŞTEN VAZGEÇELİM. BUYRUN ÖNCE NE KADAR BİRLİĞİZ KAÇ KİŞİYİZ ONU ÖĞRENELİM KAÇ KİŞİ BU MÜCADELEDE BİZLE BERABER OLACAK BS

    YanıtlaSil
  119. aRKADAŞLAR bİRAZ ÖNCE Sn.Mustafa KÜPÇÜ ile görüştüm.Çok mütevazı bir insan beni sonuna kadar dinledi.ve gelen maillerinizi sn.vural a verecem ve proğramın uygun bir yerinde konuyu açacağını vadetti.soylu09

    YanıtlaSil
  120. Bu sitede canla başla calışan arkadaşlara teşekkürler yazıları okuyorum hayretler içersinde kalıyorum.Biz ticaretle uğrasan esnaf iş adamı tüccar büyük küçük tüm işletme sahiplari hepimiz şimdi aynı durumdayız Ama hala başını dik tutabilen çok az kişi kalmış çok üzücü herkez bir karalama icine girmiş bunlar ticaretle uğraşan keşim olamaz diye kuşkum var ya eglenmeye giren çoluk çocuk yada ticareti bir oyun sanmış kisiler diye düşünüyorum eşim cezaevinde beni niye oyalıyorsunuz diye kimseye hesap sormadım bu siteye kendi rızamla geldim kimsenin de bana yardım mecburiyeti yok ama tanidiğim bir avuç insan o kadar onurlu kişiler ki yardımı nasıl olacak diye cırpınan insanlar böyle acımasızca eleştiriken insan biraz utanır ya başını dik tutmaktan asla vazgecmez ben vaz gecmiyorum ve sizlerde geçmeyin neler olacaksa hep beraber basaralim yada mücadelemizi götürebildiğimiz yere kadar götürelim
    CANCAN

    YanıtlaSil
  121. ARKADAŞLAR

    BİZLER GERÇEKTEN "ÇEK MAĞDURLARI" DEĞİLMİYİZ.?

    BİRAZ AKLI SELİM OLALIM.

    KİMSEDE MORALİNİ BOZMASIN.ALLAH IN İZNİYLE VE

    SİZLERİN DESTEGİYLE BU İŞTEN ÇIKACAĞIZ.

    JENARDİ ARKADAŞIMIN

    BASKETÇİ KANKAMIN

    EKM2510 HOCAMIN

    LAZOĞLU53 HEMŞERİMİN

    AYAYDIN TEMEL ABİMİN

    SAMİ KAL KARDEŞİMİN

    SERAP KIZIMIZIN

    MAVİ27 NİN

    BU SİTEYE AYRI Bİ HAVA KATAN DOKTORUMUN

    AVUKAT SİBEL HANIM IN

    DESTEKLERİ İLE BURALARDAYIZ.

    BURADA KENDİMİZE YENİ BİR DÜNYA KURDUK.BU ÇATI ALTINDA TOPLANDIK.BAŞ MİMAR CÜNEYT EDE TEŞEKKÜR

    SİTE İLETİŞİMDEKİ ALÇAK GÖNÜLLÜ KİBAR KARDEŞİM GÖKHAN

    HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

    YanıtlaSil
  122. Ekm2510 kardeşim...

    Yorumlarının altına bende imzamı atıyorum. Ağzına sağlık...

    M.K.

    YanıtlaSil
  123. EVET BİRAZ ÖNCE SADULLAH ERGİN TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPARKEN ÖNÜMÜZDEKİ BİR KAÇ GÜN İÇİNDE İCRA VE İFLAS KANUNU NU KONUŞACAKLARMIŞ MECLİSTE HADİ BAKALIM BEYLER NASIL TELEFON ETMİYECEKSİNİZ ETMEYİN BAKALIM İÇİNİZ SİNİYORMU..

    LÜTFEN SİZE VERİLEN TELEFONLARI ARAMAYI VE ARATMAYI DEVAM EDELİM,,

    AK PARİSİ ANKARA İSTANBUL İZMİR İL TEŞKİLATLARINI ARAYALIM ANKARADAKİ AĞBİLERİNİ ARASINLAR BU İŞİ DÜZELTİN DİYE YOKSA BATAN ESNAFLARIN AİLELERİ BİZE OY ATMIYACAK DİYE

    İZMİRİ ARAMAK İSTEYENLER 0 232 425 61 61 ihtiyar

    YanıtlaSil
  124. SAYIN ekm2510 ve SAYIN CAN MERT;______________GÜZEL YAZIYORSUNUZ DA.SATAŞMA OLMADAN VE KIRICI OLMADAN YAZARSAK YORUMLARI BUNLAR OLMAZ.HERKES ŞUNU YAPTIM BUNU YAPTIM DİYOR.BU SİTEYİ TAA BAŞINDAN BERİ,ÜÇ YIL KADARDIR İZLİYORUM.DÖRT AYDIR DA YORUM YAZIYORUM.İŞİM İCABI DA YURT DIŞI GÖRÜŞMELERİM OLDUĞUNDAN, 24 SAAT İNTERNET BAŞINDAYIM.SAAT FARKLARI DOLAYISI İLE GECEM GÜNDÜZÜM KARIŞMIŞ DURUMDA.ÇOK ÖZEL TOPLANTILAR HARİCİ ALKOL KULLANMIYORUM.ÇEK İLE İLGİLİ ARADIĞIM KİŞİLERİN VE ÖDEDİĞİM TELEFON FATURALARININ HADDİ HESABI YOK.AMA HİÇBİRİNİ YAZMADIM BURAYA.SESSİZ MÜCADELE EDENLERDENİM.VEKALETEN OLDUĞUNDAN KENDİMİ 5941 SAYILI YASAYA GÖRE KURTARDIM...._________SALDIRMASINLAR DA BU YASAYI TARİHE GÖMÜNCEYE KADAR ELİMDEN GELENİ ARKA PLANDAN YAPAYIM.TOPLANTIYA VE GÖRÜNEN YERLERE GELMEM AMA KALABALIK OLMALARI İÇİN BİRİLERİNİ GÖNDERİRİM.LÜTFEN ANLAYIN.SAYGILAR SUNUYORUM...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  125. ARKADAŞLAR 116 TIDA İLETTİĞİM BİLGİ ÖNEMLİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YORUMLARINIZ;

    YanıtlaSil
  126. KALABALIK OLSUN DİYE KİMSE GELMESİN...BİZE BİZİ ANLAYAN 3-5 KİŞİ YETER

    YanıtlaSil
  127. KİMSE 118 DE YAZDIĞIMI SALLAMADI BİLE DEMEK Kİ BURDA GERÇEKCİ DÜRÜST KİŞİ OLDUKCA AZ DEMEK Kİ ÇEK MAĞDURU PEK FAZLA KİŞİ YOK YA DA KİMSENİN UMRUNDA DEİL ZATEN KİMSEDE ARTIK ÇEK MAĞDURKARINI SALLAMIYOR BURADA OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE KENDİNİZLE ATIŞIN DURUN BS

    YanıtlaSil
  128. gölge etme.başka ihsan istemez.senin için çalışmışız yeni yasa çıkmış kurtarmışsın.tamam bilader.senden gelecek hayır allahtan gelsin.meşgul etmede işimize bakalaım.yaparım diyorsun tutarım diyorsun gelemem diyorsun çok harcadım diyorsun..sahi sen ne diyorsun

    ne olursun yorma buradaki arkadaşları,anladım bişeyler yapmak istiyorsn.ama byle olmaz be arkadaş.bence sen arama biyeri.ödediklerinide yazma burda.bizi sıkıntımızla bırak.ama bişey diyim sana yazmaya dvam edeceksin sen.kaç kere son dedin.ama hergece aynı hikaye.

    ZİGANA............ZİGANA

    YanıtlaSil
  129. TAMAM ekm2510; ______________________BEN SİZİ ANLAYAN 3-5 KİŞİ KADAR EDERİM ZATEN.BENİM KALABALIK ETMESİ İÇİN DEDİKLERİM,MEYDAN TOPLANTILARI İÇİNDİ.AMA ŞUNU DA İTİRAF EDEYİM,GÜZEL SÖZLER BULUP YAPIŞTIRMADA SİZİNLE YARIŞAMAYACAĞIMI ANLADIM.ŞENER ŞEN İLE İLYAS SALMAN'IN ÇİÇEK ABBAS FİLMİNDEKİ GİBİ OLDUK SANKİ :-) ...SAYGILAR SUNARIM...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  130. 118 deki yorum, BS kardeşim Abdi İpekçi deki son iki eylemi gördük Ankara'dan hiç diyecek kadar katılım olmadı. son eylemden buyana siteye yazmak bile istemiyorum. Sanırım Ankaralı olarak kendimi suçlu hissettim Sessizce aranacak yerleri aramaya çalışıyorum. Mümkünmü hiç 1000 kişi toplamak

    YanıtlaSil
  131. TAMAM ekm2510; ______________________BEN SİZİ ANLAYAN 3-5 KİŞİ KADAR EDERİM ZATEN.BENİM KALABALIK ETMESİ İÇİN DEDİKLERİM,MEYDAN TOPLANTILARI İÇİNDİ.AMA ŞUNU DA İTİRAF EDEYİM,GÜZEL SÖZLER BULUP YAPIŞTIRMADA SİZİNLE YARIŞAMAYACAĞIMI ANLADIM.ŞENER ŞEN İLE İLYAS SALMAN'IN ÇİÇEK ABBAS FİLMİNDEKİ GİBİ OLDUK SANKİ :-) ...SAYGILAR SUNARIM...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  132. BİR TOPLUMDA SÖZ BİLİYORSAN KONUŞ SENDEN İBRET ALSINLAR.

    SÖZ BİLMİYORSAN SUS SENİ İNSAN SANSINLAR.


    Arkadaşlar amacım kimseye hakaret etmek ve kırmak değil ama yeter artık sıkıntılı yazılardan bıktık hep eleştiri aldığı halde utanmadan sıkılmadan yazan lar artık çıksınlar artık bu siteden belki farkında değiller binlerce onbinlerce mağdur çocuk anne eş var onların ahı üzerinize geliyor kötü dua alıyorsunuz çıkın artık bu siteden kendinize başka eğlence bulun saygılar ihtiyar

    YanıtlaSil
  133. SİYASET MEYDANI PROGRAMINDA KEŞKE OLABİLSEK DİYEN ARKADAŞLAR.

    İŞTE ORDAYIZ ...

    DEĞERLİ AKADEMİSYEN SN. MUSTAFA KÜPÇÜ SORUNLARIMIZI DİLE GETİRECEK.

    BU HAFTAKİ PROGRAMDA SADECE BİZLER OLMALIYIZ.

    LÜTEN HERKES PROGRAMA KATILIM SAĞLASIN.
    SAYGILARIMLA, AYHAN

    YanıtlaSil
  134. bak doktor ne güzel ne güzel yazdın bız güzeldende anlarız

    bu kadar saldırılacak yazılar yazmayınca sana kım neden

    saldırsın kı böylece barışı sağladık bundan

    sonra artık önümüze bakalım

    evet arkadaşlar bu gün yapılan arama kayıtları

    sayın bakanın elınde yarınkılerde elınde olacak

    bundan şüphenız olmasın faydasını anlayacaksınız

    sabırla görevımızı yapalım yeter

    sayın ekım kardeşim benı eklermısın

    ayaydin61@hotmail.com

    YanıtlaSil
  135. ARKADAŞLAR 23:55 TE ADALET BAKANI MECLİS TV KONUŞMASINDA İCRA İFLAS YASASINDA YENİ TASARI HAZIRLADIKLARINI 10 GÜN İÇERİSİNDE MECLİSE GETİRECEKLERİNİ VE YİNE BOÇLARLA İLGİLİ ARA BULUCULUK KONUMUNDA OLDUKLARINI BUNUNLA İLGİLİ TASARIYI YİNE 10 GÜN İÇİNDE PARLEMANTOYA GETİRECEKLERİNİ SÖYLEDİ.BUNLARIN İÇİNDE OLABİLİRİZ HAYDİ HAYIRLISI

    DİYE YAZMIŞSINIZ....
    ELBET OKUDUK..PEKİ NE YAPMAMIZ GEREK SİZCE...

    ELBETTE NEFES ALMADAN ARAMALARA DEVAM ETMEMİZ GEREK..

    BİR TARAFTANDA ADALETİ , ADALETTEN İSTEME TAVRIMIZ NET VE AÇIK OLMALI....

    BASINI UNUTMADAN , SESİMİZİ DUYURMAMIZ GEREK..

    YanıtlaSil
  136. ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE ADALET BAKANLIĞINI ARAMAYA RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDELİM.BORÇLAR KONUSUNDA ARABULUCUYUZ DEMEK KAMU BOÇLULARININ DIŞINDAKİ BORÇLARI KASTETDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.BANKA BORÇLARI VE KİŞİLER,TÜZEL KİŞİLER BU KONUYA DAHİLDİR.

    YanıtlaSil
  137. yahu

    bır dakıka tutmadı al baştan oldu be doktor


    eğlenceye devam dıyorsun

    YanıtlaSil
  138. SAYGI BENDEN SAYIN DOKTOR

    BEN TEKLİFİMİ YİNELİYORUM......

    TOPLANTIYA SİZİ BEKLİYORUM ... BENİM İÇİN DEĞİL..DEĞERLİ FİKİR VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN..SÖZÜM VAR SİZE VE SİTEYE...
    OLSANIZDA OLMASANIZDA FİKRİNİZ MASAYA YATACAK,BİZ ELÇİYİZ SADECE..........

    Allaha emanet olun.........

    YanıtlaSil
  139. NEDEN BURADA ATIP TUTUYORUZ YA KİMSE BURADA MAİLİNİ TELİNİ VERİP YEMİN EDİP GELEMEYECEKSE YA DA YERİNE BİRİNİ YOLLAYAMACAKSA NEDEN AİLELERİMİZLE MİLYONLARI BULUYORUZ DİYORUZ. BURDA NE KADAR Bİ AZINLIK OLDUĞUMUZU ASLINDA TÜLİN HNM. HERKESİN SADECE OTURDUĞU YERDEN BOŞ KONUŞMALARININ OLDUĞUNU ÇOK İYİ ANLADIM. ŞURDA TOPLASAN 20 KİŞİDEN FAZLA YEMİN EDİP EYLEME KATILACAK KİŞİ YOKMUŞ HERKES BİRBİRİYLE TARTIŞIP ZAMAN GEÇİRİYOR İCRAATA KİMSE YANAŞMIYOR Bİ DE BAŞIMIZIN DİKLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ ONURDAN BAHSEDİYORUZ KİMSE ONURU İÇİN BEN VARIM DİYEMEDİ YAZIK... BS

    YanıtlaSil
  140. ARKADAŞLAR,SN.MUSTAFA KÜPÇÜNÜN FACEBOOK SAYFASINDA BEN DAHİL 3 KİŞİNİN YORUMU VAR.SONRA KALKIP BURDA ATIP TUTMAYIN.ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ.YOK YAA.

    AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN.ÖNÜMÜZE KOYUYORLAR,BUYRUN BURDAN YİYİN DİYORLAR ONUDA BECEREMİYORUZ.ADAM "FACEBOOK HESABIMA YORUM ATIN YARIN SİYASET MEYDANINDA DİLE GETİREYİM "DİYOR.YANİ DİYORKİİİİ SİZ NE KADAR ÇOK MAİL YADA YORUM ATARSANIZ OZAMAN BENDE BU HABER TARTIŞILMAYA DEĞER HABERDİR VE BEN BUNU OTURUMA TAŞIRIM DİYORRRRR .

    HADİ DUYARLI ARKADAŞLAR 2DK SÜRÜYOR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  141. SAYIN ZİGANA;________TAM BIRAKALIM DİYORUZ SATAŞMAYI,YİNE ÇIKIYORSUN BE KARDEŞİM.YAPMAYIN ALLAH AŞKINA,CEVAP HAKKI DOĞURTMAYIN LÜTFEN.YOĞUNLAŞALIM İŞİMİZE.BEN ARIYORUM GEREKEN YERLERİ.SEN DE ARA LÜTFEN,BIRAKIN BANA LAF YETİŞTİRMEYİ.İNAN SEN KURTULASIN DİYE UĞRAŞ VERMİYORUM.TİCARETLE UĞRAŞIYORUZ.BİR DAHA BAŞIMA GELMESİN BÖYLE BİRŞEY DE,GÖMELİM TARİHE ŞU YASAYI DİYE ÇABALIYORUM...SAYGILAR SUNUYORUM HEPİNİZE...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  142. slm basketçi bende mail attım sayın küpçüye
    CANCAN

    YanıtlaSil
  143. ARKADAŞLAR

    SAULLAH ERGİN
    BÜLENT ARRINÇ
    BAŞBAKAN(((BİR ŞEKİL ULAŞTIRMAMIZ LAZIM)))

    ARKADAŞLAR ŞİMDİ YENİ BİR ON GÜN DOĞDU ÇIKACAK KANUNDA BİZ DE GİREBİLİRİZ BU AÇIDAN BIKIRASAYA KADAR TELEFONLARI KİTLEMEYE DEVAM.
    AYRIYETEN AK PARTİ İL TEŞKİLATLARINIDA ARAYALIM SEÇİM AREFESİ OY DERDİNE HER KES GİBİ AK PARTİD DÜŞTÜ YEREL BASKILAR YERİNİ BULACAKTIR YÜZDE YÜZ
    ARAYALIM UMUTSUZ OLMAYALIM LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN. BUNDAN SONRASI RABBİME KALMIŞ HEPİMİZİN NASİBİ NEYSE O ihtiyar

    YanıtlaSil
  144. T.C.
    YARGITAY
    10. CEZA DAİRESİ
    Karar Tarihi:11.01.2011
    Esas No:2010/57641
    Karar No:2011/235
    İlgili Maddeler:5941 SY'nın 5/1.
    Suç: Karşılıksız çek keşide etmek
    Dosya incelendi:
    GEREĞİ GÖRÜŞÜLÜP DÜŞÜNÜLDÜ:
    İstanbul 1. Asliye Ceza Mahkemesince, 5941 sayılı Çek Kanunu'na göre verilecek cezanın üst sınırı ile çek hesabı açma yasağının kaldırılacağı tarihi esas alınarak, bu kanunun sanığın aleyhine olduğu kabul edilmiş ve suç tarihinde yürürlükte olan 3167 sayılı çek kanunu uyarınca hüküm kurulmuş ise de;
    bu kanunların ayrı ayrı olaya uygulanarak sonuç cezaların ve diğer yaptırımların belirlenmesi, öncelikle asıl cezalar karşılaştırılarak daha az cezayı gerektiren kanunun lehe olduğunun kabul edilmesi, asıl cezalar eşit ise diğer yaptırımlar karşılaştırılarak lehe kanunun saptanması gerekmektedir.

    Buna göre;

    1- 3167 sayılı çek kanunu uygulanarak sonuç yaptırımların belirlenmesi,

    2- Tutarı 28.734 TL olan suç konusu çekin ibrazı anında çek hesabında 25 TL bulunması ve muhatap bankanın o tarih itibarıyla ödemekle yükümlü bulunduğu miktarın ise 300 TL olması nedeniyle, bu miktar düşüldükten sonra çekin karşılıksız kalan bölümünün 28.409 TL olacağı dikkate alınarak; 5941 sayılı çek kanunu 5/1. maddesi ile T.C.K'nın 61. maddesi uyarınca 5-1500 gün arasında adli para cezası belirlenmesi ve T.C.K'nın 52/2. maddesi gereğince bir gün karşılığının 20-100 TL arasında takdir edilmesi, hesaplanacak adli para cezası 28.409 liradan az ise bu miktara yükseltilerek sonuç adli para cezasının ve ayrıca çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağının saptanması,

    3- Daha sonra, her iki kanuna göre belirlenen adli para cezaları ile diğer yaptırımlar karşılaştırılarak, sanığın lehine sonuç doğuran kanunun bir bütün halinde uygulanması; Gerekirken,
    soyut karşılaştırma ile yetinilerek, belirtilen biçimde hüküm kurulması, Yasaya aykırı, sanık müdafiinin temyiz itirazları bu nedenle yerinde olduğundan, hükmün BOZULMASINA, 11.01.2011 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.

    YanıtlaSil
  145. BS,

    DÜN AKŞAM ÜSTÜ KOMİTE İÇİN, GELİŞMELERİN İYİYE GİTTİĞİ BU GÜNLERDE SESLİ EYLEMİDE PLANLAR İSE İYİ OLUR DİYE ÖNERİ SUNMUŞTUM. ÇAGRINIZA VE ÇAĞRIMA CEVABI AZ ÖNCE EKM 2510 YAZDI. DOKTORUN KAN VERME EYLEMİNİ ÖNE SÜRECEK, YADA BAŞKA BİR SESLİ EYLEM PLANI OLABİLİR. CUMA GÜNÜNÜ BEKLEYELİM. BAKARSINIZ HEDEFLER DAHA İYİ YERLERE YÖNELİR.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  146. Hayırlı geceler,bende namusuyla tıcaret yapmaya calısıan bır tuccardım.2010 yılında ıslerım bozuldu ve davalar basladı.Bazıları bıtı yargıtay asamasında bgun yarın onlarda kesınlesecek..Ogluma bunu nasıl anlatagımı bılemıyorum..Sıteyı yenı kesfettım.Buarada gonullu yaptıkları işler ıcın degerlı arkadaslarımızı kutluyorum.
    Bende Izmır ıl baskanı ve tugrul yemıscı ıle gorustum..Ilgıleneceklerını soyledıler..Tugrul yemıscıde tuccardır ve tanırım.Sıtenın oldugu adresı verdım lutfen ılgılenmesını bır bakmasını soyledım...Ama ıyımı yaptım bılmıyorum.BAzı yorumlar kafamı karıstırdı...Umuyorum benımde corbada tuzum bulunur...Ben kendımı hapiste yatmaya hazırladım.Ama aılem buna hazır degıl:((
    WOLF

    YanıtlaSil
  147. SN.BS,SİLİNEN YORUMLAR NEDENİ İLE YORUMUNUZ 119 A KAYMIŞ.
    "SALLAMADI" YAKIŞTIRMASI PEK SIK OLMADI.

    YORUMLARINIZI HERKES OKUYORDUR HİÇ MERAK ETMEYİN.AMA HERKESDEN DE YORUMUNUZA YANIT BEKLEMEYİN.

    AMA YORUMUNUZDAN SİZİN,SON ANKARA EYLEMİ ÖNCESİ SAYISAL ÇOĞUNLUĞUN ARTMASI KONUSUNDA ATTIĞIMIZ TAKLALARI,ÇABALARI OKUMADIĞINIZI ANLIYORUM.TÜLİN HANIMIN YORUMU KONUYU NET OLARAK AÇIKLIYOR.BU NEDENLE ARKADAŞLAR BU ÇAĞRIYA RABET ETMEMİŞ OLABİLRLER.

    MUSTAFA KÜPÇÜYE YORUM YAPABİLDİNİZMİ.ALIN SİZE EYLEMİN AĞABABASI.ULUSAL BİR KANAL VE BÜTÜN TÜRKİYE İZLEYECEK.GİDİN BAKIN KAÇ YORUM VAR.OLUMSUZ DAVRANMAK İSTEMİYORUM AMA ACI GERÇEK.


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  148. Z0NGULDAKLLI ÇEKZEDE ARKADAŞIM KAN EYLEMİNİ FALAN GEÇ ADIM ATMANYA NİYETİ OLMAYAN BİR MAĞDUR GRUBUYLA DOLMUŞ TAŞMIŞ BURASI. SES GETİRECEK Bİ EYLEM ANCAK BÜYÜK ÇOĞUNLUKLA OLUR ARAMASI OLANLAR KATILMASIN YERİNE BİR KİŞİ YOLLASIN HANİ NERDE LAFTA MİLYONLARI ETKİLEYEN Bİ ADELET İSTİYORUZ NERDE HANİ KİMSEDE TIK YOK AMAN BANA DOKUNMAYIN DER GİBİ HERKES SUSTU... BS

    YanıtlaSil
  149. Gün gelecek ( dileğim olmaz )

    Taksimdede eylem yapacağız....direnişin merkezi taksimde olacağız....

    Burada yazmayan , yazmaktan bişey anlamayan ,yazmanın çare olmadığına inanan ama benim aman bekleyin biraz daha dediğim nice kahramanlar var.....

    İsim listesi yapmam ben , gelin derim gelirler....öl derler ölürüm..... işte bu kadar.....

    Bu uğurda , bu düşüncede olan herkese helal olsun.....

    Yazmaya gelince , işini kaybettin , kimliğini kaybettin , özgürlüğünü kaybettin daha kaybedecek neyin var............
    NEDEN KORKUYORSUN O HALDE...AMA İSİM LİSTESİ YAPMAYACAK KADARDA BİLİYORUM BU İŞLERİ........

    Taksimde eylem var kim gelecek..???????
    ne saçma , gelen gelir gelmeyen ahkam keser...
    dedim ya umarım oraya gitmez bu işler.....

    AMA BENİM KAYBEDECEK BİŞEYİM KALMADI..SİZİN..??

    YanıtlaSil
  150. SN.CANCAN,

    BİR KONTROL EDİN DERİM,EĞER FACE'İNE YAZDIYSANIZ.ÇÜNKÜ HALA BENİM,SN.AYAYDIN VE REALİST ARKADAŞIMIN YORUMLARI VAR.DEĞİŞİKLİK YOK.

    BİLGİLENDİRMEK İÇİN YAZDIM ,SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  151. sayın ekm 2510
    uyarlama için yazdığınız dilekçedeki 6 tıncı maddeye bu son 145 de yazdığınız yarıtay kararınıda belirtelimmi selam ihtiyar

    YanıtlaSil
  152. sayın basketcı SIZ BILIYORSUNUZ UTKU


    NEDEN KAFAYI YEDI ABI BANA SÖZ VERENLER

    SEKIZ YÜZ KIŞI IDILER BUNLAR SITENINDE YAZMADIĞI

    ABI SÜPRIZ OLSUN DIYE YAZMADIM BILE DEDI AMA

    ALANDA ONLARDAN SEKIZ KIŞI YOKTU DEDI YAAA

    ADAM AĞLIYORDU O GÜN BILENLER BILIR

    YanıtlaSil
  153. HALA HAYAL KURUYOSUNUZ HALA BİŞEYLER YAPMAK YERİNE BİŞEYLERDEN MEDET UMUYOSUNUZ BIRAK TV. PROGRAMLARINI DEFALARCA MECLİSTE GÜNDEME GELDİ KONUMUZ NE OLDU KOCA BİR SIFIR. ONUN İÇİN GERÇEKCİ OLMAK LAZIM SES GETİRECEK BİR EYLEM OLMADIĞI SÜRECE KİMSENİN UMRUNDA OLMAYACAĞIZ. BU ARADA BEN DE HERYERE YAZIYORUM HER YERİ ARIYORUM MERAK ETMEYİN GRUPTA KİM NE ÖNERİYOSA FAZLASIYLA YAPIYORUM SEÇİM ANKETLERİNDEKİ YORUMLARA KADAR HER YERE YAZIYORUM BEN GÜCÜMÜZÜ GÖRMEK İSTEMİŞTİM AMA ÇOK GÜÇLÜ DEİLMİŞİZ HERŞEY LAFTAYMIŞ BUNA ÇOK ÜZÜLDÜM SAYGILAR... BS

    YanıtlaSil
  154. SN.EKİM2520,İŞLERİN ORAYA VARMIYACAĞI İNANCI BENDE DE VAR.

    AMA TÜRKİYE BURASI OLAKİ BÖYLE BİR ŞEY OLDU,

    KARDEŞ ARKANDAN GELİRİM ÖLDE ÖLÜRÜM,KAYBEDECEK NEYİM KALDI Kİ???

    SEVGİYLE , EYLEMLE KALIN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  155. EDA Arkadaşlar az önce mustafa küpçü beyın facesıne mesaj yazdım fakat sızlerın yorumlarını göremedım bır umuttur arkadaşlar hadı lutfen yarın sıyaset meydanında elele bastıralım zaman daraldı hadı arkadaşlar lutfen

    YanıtlaSil
  156. BS,

    YASALI MASALI GEÇİP, 10 TENEKE BENZİN, ÇADIRIDA KURUP, YAKLAŞIRSANIZ İCABINA BAKARIM DEMEDEN BU İŞLERİN ÇÖZÜLECEĞİNİ GÖZÜM KESMİYOR. TABİKİ ŞAHSİ KANAATİM. BİRİLERİDE SONUNDA BUNU YAPACAKTIR. BİZ YAPACAKTIK YALANLA DOLANLADA İŞİM YOK, AMA ARKADAŞLAR SORUNLARINI ÇÖZDÜ, MEYDANA ÇIKSIN BEŞ KİŞİ, BENZİNLERİDE ÇADIRIDA ALIRIM, GEREKENİDE YAPARIM, YETERKİ BEŞ KİŞİ...

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  157. ekm çok teşekkür ederim. benim çek karnesi karşılığında bloke ettiğim para vardı.bu sanırım tam benim sorunumu çözebilir.bu karar emsal olabiliyormu? yeni kişi

    YanıtlaSil
  158. SN.BS.FİKİRLERİNİZE SAYGI DUYUYORUM.AMA BU TOPLULUK BUGÜNE KADAR BU ŞARLTLARDA BU SESLERİ GETİRDİ.LÜTFEN YAPILANLARI GÖRMEMEZDEN GELMEYİN.BİLMİYORUM İSTANBULDA MISINIZ?EĞER ÖYLEYSE OGÜN HERKES EYLEMLE İLGİLİ FİKİRLERİNİ SUNACAK,SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ SUNACAĞIZ BİR PLATFORM OLACAK.BUYRUN GELİN DERİM.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  159. ARKADAŞLAR RİZE İL BAŞKANI ASALETİNİ BUGÜN ANKARADAN ALDI.HERHALDE BİR HAFTA İÇİNDE KENDİSİYLE SIKINTILARIMIZI KONUŞMA FIRSATI BULABİLECEĞİM.BAŞBAKANA ÇOK YAKIN BİRKİŞİDİR.ADALETİNDEN KESİNLİKLE ŞÜPHEM YOKTUR.AKRABALIK DERECEMDE VAR.AMA KESİNLİKLE BU YAZDIKLARIM KİMSEYE BİR ÜMİT VERMESİN.ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIMA ŞÜPHENİZ OLMASIN.GÖRÜŞTÜKTEN SONRA TELEFONLARI SİTEDE YAYINLARIM.MUSTAFA KÜPÇÜYE BİR KOMPOZİSYON YAZDIM YAYINLANMADI.FACENİN KAPALI OLDUĞUNDANMI.HA BU ARADA KESİNLİKLE İKTİDAR PARTİSİYLE HİÇ BİR BAĞLANTIM YOKTUR.İNANMAYANLAR SAYFAMI BAKABİLİR.RİZEDEN HEPİNİZE SELAM VE SAYGILARIMLA.ALLAHA EMANET OLUN.erkancivelek53@hotmail.com LAZOĞLU52

    YanıtlaSil
  160. BASKETCİ ARKADAŞ,

    TOLUN DAHA BAŞINDA BANA SÖZÜN VARDI,KARANIN BİTTİĞİ DENİZİN GÖRÜNDÜĞÜ YERDE GEREKEN YAPILIR DİYE...

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  161. 147 de yazan WOLF İzmirli kardeşim ticarette her şey var batmak ta kazanmakta önemli olan mücadeleyi birakmamak insanın başına her şey geliyor bir bakıyorsunuz çok yüksektesiniz bir bakıyorsunuz farelerle bir yatıyorsunuz izmirde üç kere batıp ta şimdi otuz be ülkeye mal satan ülke genelindede ilk beşyüze giren bir firma var ismini yazmıyorum ama firmayı hepimiz biliyoruz bu firmanın sahibinin evini zamanında ağır ağbiler topa tutmuş ama şimdi o beyler çok iyi yere geldi hapis dünyanın sonu değil yolda araba sürerken birine çarparsınız hapse girersiniz daha çok örnekler var fakat bu şekilde hapse girmek bedavaya hapse girmek gibi bir şey maalesef başkalarının mutluluğu için kurban ediliyoruz dünyanın hiç bir yerinde olmayan bu ceza bizde var sayın kardeşim yazınızı kararık gördüğüm için yazdım izmirde çok mağdur arkadaş var hep yazıyorum ama kimse ortaya çıkmıyor şu an önümüzde bir seçim arefesi var ve ak parti izmiri çok istiyor sadece prestij açısından sizden ricam izmir teşkilatına yapılacak baskılar ankaraya çabuk gidecek çünkü iddialı yeni yönetim bu konuda ankaraya baskı yapacak oy istiyorsanız bu işleri düzeltin diyecekler yeni başkan eski inşaatçılar çarşısı esnafı ve yönetimde esnaflar var sizden ricam baskı konusunda yardımcı olunuz unutmayın gün doğmadan neler doğar saygılarımla izmirden ihtiyar

    YanıtlaSil
  162. SN.KÜPÇÜ'NÜN FACEBOOK SAYFASINA YORUM ATTIM DİYEN ARKADAŞLAR,LÜTFENBİR KONTROL EDİN ,BİR HATA VAR,BEN GÖREMİYORUM.MESELA SN.REALSİT YENİ İKİ YORUM YAPMIŞ ONUN DIŞINDA DEĞİŞEN YOK.BİLGİLENDİRMEK AMACI İLE YAZIYORUM.YA YANLIŞ YERE YORUM ATILIYOR,YADA FACEBOOK TA BİR HATA VAR.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  163. sayın basketçi 3 4 kisi deyince ben kendi hotmailimden yazdım onu kast ettim ama face den de yazmam gerekiyorsa yazarım tabiki

    YanıtlaSil
  164. BASKETÇİ ABİ FACESİ KAPALI.YORMU DUVARAMI YAZALIM.BU FACEYİ KULLANMAYI PEK BECEREMEM.LAZOĞLU53

    YanıtlaSil
  165. SN.ZONGULDAKLI BEN LAFIMIN ARKASINDAYIM,NE DEDİYSEM ODUR.BENDE KAYPAKLIK YOKTUR.
    EĞER BENZİN DÖKMEKSE BUL 3 KİŞİ SEN BEN TAKSİMDEYİM.ÇADIR DEDİN BUL ÇADIRI AL İZNİNİ BENVARIM,GELEN GELİR.

    DAHA???

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  166. SN.LAZOĞLU.HOCAMIZIN FACE İNE GİRİNCE BİZİM YORUMLARIN ÜSTÜNDE BOŞBİR ÇUBUK VAR"BİRŞEYLER YAZ"DİYOR ORAYA YAZIN VE "PAYLAŞA" BASIN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  167. DEVLET ALEYHİNE DEVAM OLUNACAK

    Bu konuda halen görülmekte olan davalar, kesinleşmemiş hükümler, temyiz veya karar düzeltme yolu açılan hükümler açısından temyiz veya karar düzeltme süresi geçmeyenler bakımından da uygulanacak ve davaya devlet aleyhine devam olunacak.

    Düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarih itibarıyla temyiz veya karar düzeltme süresi geçmeyen hükümler için yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren iki hafta içinde temyiz veya karar düzeltme yoluna başvurulabilecek.

    Yasanın yürürlüğe girdiği tarihten önce verilen ve miktar veya değeri itibarıyla temyiz veya karar düzeltme yoluna başvurulamayan hükümler için yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren iki hafta içinde temyiz veya karar düzeltme istenebilecek. Bu fıkra uyarınca yapılan kanun yolu başvuruları üzerine verilen kararlar, tahsil edilmiş tazminat bedelinin geri istenmesi hakkını doğurmayacak ... bu bizi ilgilendiriyormu az nce mecliste kabul edilen yasadan alınma...yeni kişi

    YanıtlaSil
  168. ARKADAŞLAR BURADA YORUM YAZAN ARKADAŞLAR

    BIR ŞEYIN FARKINDA DEYILSINIZ BU SITEYI TÜRKIYEDE

    ARTIK BILMEYEN KALMADI DOLAYISIYLA BURASI

    UMUMA AÇIK BIR SITE VE HİÇ DÜŞÜNEMEDİĞİNİZ

    KİŞİLER TARAFINDANDA TAKİP EDILMEKTEDIR

    BEN BU SITENIN VARLIĞINI SAMAN YOLU HABER KANALINDA

    KONUŞMACI BIR PROFESÖRDEN ÖĞRENDIM ADAM

    BU MAĞDURLAR BIR SITE KURMUŞ ORDAKI DAYANIŞMAYI

    GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM DIYORDU BENDE O ZAMAN ÖĞRENDIM


    DEMEM O KI BURADA ŞOV YAPALIM YAKAR GIBI YAPALIM

    ATLAR GİBİ YAPALIM SÖZLERININ ALEYHIMIZE

    ANTIPATI YARATACAĞINI GÖZ ÖNÜNE ALMALIYIZ

    VEDE ÇOK SEVIYELI ESNAFA İŞ ADAMLIĞINA YAKIŞIR

    ŞEKILDE DAVRANALIM DÜŞÜNÜNKİ BIR MILLET VEKILI


    BIR BAKAN MERAK EDIP TE YAHU ŞUNLARIN KURMUŞ

    OLDUĞU SITEYE BIR BAKALIM NE YAZMIŞLAR NE

    ISTIYORLAR KIMDIR BUNLAR DERSE VEDE BURDAKI

    YORUMLARI OKURSA NASIL BIR KANAAT OLUŞUR

    DÜŞÜNÜN

    HEPİNİZE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  169. BASKETCİ KARDEŞİM,

    ÖNCE KIZMA.

    YAPILACAKSA BU EYLEM İZİN MİZİN YOK. 10 DAKİKADA ÇADIR, ETRAFINA 10 TENEKE BENZİN YAKLAŞMAYIN,İCABINA BAKARIM...

    BENİM FEDAİLER DİYORUM SORUNLARINI ÇÖZDÜLER, BİRİLERİ AHKAM SEZRLENİŞTE BULUNUYOR...ÇIKALIM ORTAYA GEREKENİ YAPALIM...

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  170. DEĞERLİ CAN DOSTLARIM her kese iyi geceler yarın yeni bir gün hayatımızın yeni bir sayfası unutmayın gün doğmadan neler doğar yarın çok işimiz var arkadaşlar haydi bakalım ya sabır ya selamet yarın görüşmek üzere nasip olursa ihtiyar.

    bu meyanda ak parti izmir il teşkilatı telefonu
    0 232 425 61 61 aramak isteyen arkadaşlar için

    YanıtlaSil
  171. AYAYDIN 61,

    SİZ DAHA YENİSİNİZ O ZAMAN SİTEDE....

    BİR DÖNEM SİTEDE YAPRAK KIMILDAMIYOR VE BİZ BU EYLEM PLANINI BURADA DEĞERLENDİRDİK....

    GERÇEKTEN DE ARKADAŞLAR UYARLAMA İLE SORUNLARINI ÇÖZDÜLER, BEN KALDIM ORTADA...

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  172. BEN DE VARIM BENZİN EYLEMİNE EVET KAYBETCEK BİŞEYİMİZ KALMADI ONURUMUZDAN BAŞKA... BS

    YanıtlaSil
  173. slm basketçi bende faceden attım ama ben bile bulamıyorum yazımı ve sizin kileri deniz olarak kullandıgım faceden yazdım nerelere gitti

    YanıtlaSil
  174. BASKETÇİ ABİ,SN KÜPÇÜNÜN DUVARINA YAZDI YAYINLANDI.LAZOĞLU53

    YanıtlaSil
  175. BS,

    ÜÇ KİŞİ DAHA

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  176. 3 YÜREKLİ KİŞİ ÇIKAR HERALDE SİTEDEN O DA ÇIKMIYOSA DEMEK Kİ HERKESİN DURUMU YERİNDE... BS

    YanıtlaSil
  177. BS,

    GÜN İÇİNDE SİTEYE GİREMİYORUM...GÜNDEMDE TUTMAYA ÇALIŞ KONUYU.......

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  178. SN. BASKETÇİ , EKİM 2510 VE DİĞER SABIRLI ARKADAŞLAR. LÜTFEN GÜCÜNÜZÜ, GÜCÜMÜZÜ KAYBETMEYELİM. BU İŞ OLACAK..........

    SABRINIZA HAYRANIM.. KEŞKE SİZİN GİBİ OLABİLSEM.

    YanıtlaSil
  179. BURDA KİMSEDE CESARET YOK KAYBETCEK NEYİMİZ KALDI DİYEN ÇOK YÜREKLİ OLAN YOK... BS

    YanıtlaSil
  180. ARKADAŞLAR;________İSTANBUL'DA,14 ŞUBATTA FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR VE 20 ŞUBATTA BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇLARI VAR.BAŞBAKAN KESİN İZLER GİBİ.KAYSERİSPOR'UN BAŞKANI DA YANILMIYORSAM BELEDİYE BAŞKANI VEYA KARDEŞİ VE DE AKP'Lİ HERHALDE.KOMİTENİN 11 ŞUBATTAKİ TOPLANTISINDA, MAÇLARDA SES GETİRECEK EYLEM PLANINI DA MASAYA YATIRMASINI ÖNERİYORUM...SAYGILAR...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  181. AMA ŞUNU YENİ ÖĞRENDİM.
    SİZİN BİZİM ÇABALARIMIZ BOMBOŞ.

    ASLINDA BU SİTEDE 3 KİŞİ VAR. FEDAKAR OLAN

    1. DR. EYLEMLER PLANLAYICISI.
    2. ZONGULDAKLI DR. EYLEMLERİNE KATKI SAĞLAYAN VE KENDİNİ YAKABİLEN.
    3 . BS ARKADAŞ BENDE YAKARIM DİYEN.

    VARMI BAŞKA YAPABİLECEK DELİKANLI.

    AMA GEREK YOK.

    ASLINDA BU EYLEMDE 2 KİŞİ KENDİNİ YAKSA YETER.

    ONLARDA ZATEN ŞU AN MEVCUT.

    HİÇ OLMASA İNSANLIĞA HİZMET ETMİŞ OLURLAR.

    YanıtlaSil
  182. niye kendinizi yakıyosunuz bu konuşmalar ümitsizlik içeriyor ben 14 ay yattım hiç ümidimi kaybetmedim yoruldum ama taahhütle çıktım gene aramam var belki 14 ay daha veya 5 yıla tamamlayacağım ama ümidim gene var çok istiyorsanız kendinizi değilde bir tefeciyi avukatıyla ısıtın ):

    salih

    YanıtlaSil
  183. ben yakacağım kendimi

    YanıtlaSil
  184. SAYIN ZONGULDAKLI EVET BEN YENIYIM BUNU ZATEN

    HEP SÖYLEDIM HİÇ BİR ŞEYIDE SAHIPLENMEK GIBI

    BIR DERDIMDE YOK SADECE BAZI ŞEYLERI ULU ORTA

    KONUŞMAMA TARAFTARIYIM YOKSA YALNIŞTIR DEMEDIM

    SIZ ESKISINIZ SIZI YARGILAMA HAKKINI KENDIMDE

    HIÇ BIR ZAMAN GÖRMEDIM BANA TERS GELEN BIR ŞEY

    OLURSA ÇIKAR GIDERIM BURDA BELKIDE EN SON SÖZ

    HAKKI OLAN KIŞIYIM BENI YALNIŞ ANLADINIZ

    YanıtlaSil
  185. mazallah birini teşvik etmiş olursunuz bu tür konuşmalar günahtır yapmayın lütfen.hadi

    YanıtlaSil
  186. SİTEDEKİLERİN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA GEREKEN YERLERİ ZATEN ARIYORUM.KİMSEYE ZARARI DOKUNMAYACAK,ÖNERİLERİ DE ARADA BİR KOMİTEYE SUNUYORUM.ÖNERİLERİMİN KABUL GÖRÜP,GÖRÜLMEMESİNE KOMİTE KARAR VERİR.SİZLER DE İSTERSENİZ HAKARET ETMEDEN FİKİRLERİNİZİ SÖYLEYİN LÜTFEN...SAYGILAR...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  187. akadaşlar bende az once küpçüye duvarına ayzamadıgım için mesaj attım faceden bıraz uzun ama anlasılır bı sekılde detaylı olarak derdımızı anlatmaya calıstım lutfen herkes duyarlı olsun ve 2 dakıkanızı ayırıp bır mesaj atın yada yazın herkese ıyı geceler cok nadır yazıyorum ama her gun sıteyı takıp edıp elımden gelenı yapmaya calısıyorum bu yolda emegı gecen herkese canı gonulden allah razı olsun emegınıze saglık ... karatas

    YanıtlaSil
  188. MUSTAFA KÜPCÜ NÜN FACE SİNE BENDE YAZDIM,EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

    YanıtlaSil
  189. mustafa küpcüye bende mail attım


    zonguldaklı

    YanıtlaSil
  190. Sn. Mustafa Küpçü bey,
    Bildiğiniz gibi bizler çek mağduruyuz . Hem alacaklı Hemde borçluyuz. Ama nedense birtürlü borcumuzu ödeyemiyoruz.
    Bir yanda Alacaklı , Bir yanda Avukat. Bir yanımızdada DEVLET var. DEVLET Bana ödeyin diyor. Alacaklıyı geç.Avukatıda geç..
    Sadece bana öde sana hapis felan yok diyor.

    Sn. Mustafa bey , bir sosyal demokrat olarak. Bizlerin sorunlarını dile getireceğinizi umuyor, saygılar sunuyorum.. AYHAN

    Mustafa beye gönderdiğim mesajımdır.

    YanıtlaSil
  191. İnsalcıl bir kimliğim olduğunu sanıyorum. İnsanı ırk, milliyet, din ya da mezhep ölçülerine göre ayırmam. İnsanın insanı sömürmesine "ahlaksızlık" olarak bakarım. Emeğin ve insanın dostuyum. Sevgiye inanırım.

    kısaca ;mustafa küpçü den alıntı

    YanıtlaSil
  192. ben gunerdir yaziyorum ama burada yaziklarimi goremiyorum bende sizlerleyim gurbetten SADIIII

    YanıtlaSil
  193. ben ıkı senedır bu sıteyı ızlıyorum uc bes gazcı tuturmus bır seyler gıdıyor o kendını yakmak ısteyen arkadaslar kımsenın gazına gelmeyın zaten durumunuz kotu tedavı bıle olamassınız olmenızede ızın vermezler bırakın bu sıtede yıllardır yazanlar ne yaptıkı sıler daha yenısınız bosverın bu ıslerı sakın ha sacmalamayın degmez arkanızdan kımse aglamaz sakın ha kardesler bu sıte ızınsız eylemde yapamaz bunuda aklınıza sokun herkes legal burda ama hapıs cezası olupta kacan cok onlar namuslu sakın coluk cocugunuza yazık aslan gıbı yatın ama cocuklarınızı kendınızı zor durumda bırakmayın her sey olacagına varır sız kendımızı yakıyoruz dedınız ya su sıtede belkı de yuz kısı keske yaksalar dıyordur sakın bırakın kardesım kım ıcın ne ıcın yakacak sınız kımsenın gazına gelmeyın kacın hıc olmassa saglıgınızla ugrasmazzsınız gazcılar utanın utanın kendımı yakarım dıyen arkadasların esını cocuklarını dusunun bende yaparım bende gelırım falanla olmas o gun olur kaybolursunuz mıllete gaz vermeyın serefsızlık yapmayın
    DEPORTE

    YanıtlaSil
  194. ÖNCELİKLE HERKESE GUNAYDIN BEYLER SAYIN MUSTAFA KUPCU BEYIN FACE DUAVRINA HERKES SORUNUNU YAZSSIN LUTFEN SAYFASINI KILITLEMEMIZ LAZIM HADI HAREKETE GECELEIM GUCUMUZU HERKES GORSUN 1 DAKIKA SURMEZ BI YORUM YAZMANIZ... karatas

    YanıtlaSil
  195. KADERDAŞ ARKADAŞLARIM,HERKESE GÜNAYDIN DİYOR , POLEMİKSİZ VE BOL EYLEMLİ BİR GÜN DİLİYORUM.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  196. Merhaba Kader arkadaşlarım,

    Geçen yıl herkesin verdiği gibi bende taahutlerde bulunarak hapis cezalarımı ertelettim,fakat taahhut sureleri 1 ay dan kısa bir sürede dolacak.

    Sizlere iki sorum var ?

    1) Taahhüt süreleri dolduktan sonra davalı firma hakkımda tekrar hapis kararı çıkardığında bunu nasıl takip edebilirim ? e-devlet uygulamasında yeni bir dava olarakmı gözükecektir , yoksa e-devlet uygulamasında gözükmez mi ?

    2) Yeniden çıkan hapis kararlarını tekrardan yargıtaya gönderebilirmiyiz ?

    Sanırım bu iki soru bir çok arkadaşımızada yardımcı olacaktır, Yardımcı olursanız sevinirim.

    Hayalet Kemal

    YanıtlaSil
  197. SN.HAYALET KEMAL,HOŞGELDİNİZ,

    TAAHHÜTLER İLE İLGİLİ BİRTAKIM KARMAŞALAR YAŞANIYOR.BU NEDENLE HUKUÇU BİR ARKADAŞIMIZ SİZE YARDIMCI OLURSA DAHA SAĞLIKLI OLUR.YUKARDA SİTE YÖNETİMİ İLETİŞİMİNDEN BAŞ VURABİLİRSİNİZ.YADA 11İNDE TOPLANTIDA BU SORULARINIZA SAĞLIKLI BİR YANIT ALABİLİRSİNİZ.SİZİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  198. SEVGİLİ ARKADAŞLAR,AKŞAM SİTEYE-EĞER ARKADAŞIMIZIN ONAYINI ALIRSAM-BANA YOLLADIĞI BİR MAİLİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.YORUMUNU DA SİZE BIRAKACAĞIM.BEN ÇOK ETKİLENDİM,BİRÇOK DUYARLI ARKADAŞLARINDA BU MAİLDEN KISSADAN HİSSE ÇIKARACAĞINDAN EMİNİM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil