Samanyolu Haber ve İzzet Özgenç Hoca!

5941 sayılı çek kanunu'nun mimarı, İzzet Özgenç Hoca, Samanyolu Haber Asım Yıldırım'la "Son Durum" programında, 5941 sayılı çek yasasında kast unsuru olduğunu, 3167 sayılı çek kanunu ile açılmış karşılıksız çek davalarının kast unsuru aranıp ona göre uygulama yapılması gerekirken bunla ilgili içtihat yayınlamayan ve Yargıtayı suçlayan açıklamasını televizyonlarda milyonlarca kişi izledi kulaklarıyla duydu.


İzzet Özgenç, gerek Adalet.org sitesinde 5941 sayılı çek kanunu uygulamaları adı altında Eyüp Cumhuriyet Başsavcısı Vuslat DİRİM ile birlikte, hakim ve savcılara uygulamanın nasıl olacağı yönünde verdiği bilgilerde 5941 sayılı çek kanununda uygulama açısından hangi bir sorun olmadığını, "Kişinin, elinde olmayan sebeplerle ortaya çıkan zorunluluk hâli dolayısıyla, örneğin doğal afet, savaş, kaza geçirmesi gibi bir sebeple, çekin karşılığını ilgili hesapta zamanında bulunduramamış olması hâlinde, ceza sorumluluğu olmayacaktır" bunun dışında ki tüm sebebler de "ceza sorumluluğu" doğar demektedir.

Sıkıştığı anlarda ise kaçamak cevaplarla "Kast" tanımının TBMM Adalet Alt Komisyon çalışmaları sırasında önerimiz üzerine söz konusu fıkra metnine “kasten” kelimesi ilave edilmiştir fakat üst komisyon olan Adalet Komisyonu tarafından “kasten” ibaresi fıkra metninden çıkarıldı, Bu kararda özellikle Yargıtay ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen Komisyon çalışmalarına katılan kişilerin görüş ve önerileri etkili oldu" ifadelerini kullanmaktadır.



Keza, Gazi Üniversitesi ve benzer üniversitelerde yapılan çek kanunu ile ilgili panellerde aynı konuları dile getirmiş, hatta Gazi üniversitesindeki bir panelde Yargıtay 10. Ceza dairesi üyesi Ali Kınacı ile tartışmaya girerek Çek Kanununun Anayasaya ve AİHM 4. ek protokolüne aykırı olmadığını da dile getirmiştir,



Dün gecede "Yargıtayın kast unsurunu bir içtihatla açıklaması gerekiyor" ifadeleriyle nasıl topu Yargıtay 10. Ceza Dairesine attığını duyduk dinledik.



Gerçi İzzet Hoca ders verdiği öğrenciler tarafından sürekli fikir değiştiren bir kişi olarak tanınmaktadır, yanlışlıkla iki hafta üst üste aynı yargıtay kararını inceleyip birinde yargıtay'ı sonraysa "yerel mahkemeyi"ni haklı bulduğu çok görülmüştür.



Sonuç olarak, İzzet Özgenç hoca, çek mağdurları ile ilk defa yüzleşti, çek yasasının mağdur ettiği insanlarla ilk defa yüzleşti tepkilerin nasıl çığ gibi arttığına ilk elden şahit oldu, ve topu anında Yargıtaya atarak kendisinde bir kusur olmadığını söylemek zorunda kaldı, bu bizler için büyük bir başarıdır.



Son haftalarda Yargıtay yoğun iş yükü gerekçe gösterilerek sonuçlandıramadığı davalar nedeniyle topun ağzında, gerek iktidar gerekse medya tarafından eleştiriliyor,

Yerel Mahkemeler de aynı eleştirilerden nasibini almış durumda, fakat ne hikmetse karşılıksız çek davaları ışık hızıyla sonuçlandırılmaktadır fakat mahkemelerin çek davalarında nasıl bir yol izleyeceği konusunda yaşadığı belirsizliğe rağmen yargıtaydan yol gösterici hiç bir içtihat çıkmadı iki senedir tam bir karmaşa hüküm sürmekte

Bu aşamadan sonra Yargıtaya içtihatlarla ilgili bu zamana kadar ne için beklendiği sorulabilir, karşılıksız çek davalarını bu kadar özel kılan gerekçeler nedir, neden hukuk kuralları uygulanmıyor bunun hesabını sormak gerekiyor dilekçe ektedir linke tıklayarak indirebilirsiniz.



BURAYA TIKLAYARAK YARGITAYA GÖNDERİLECEK DİLEKÇEYİ İNDİREBİLİRSİNİZ



Önümüzdeki günlerde Ankarada, Abdi İpekçi Parkı gibi benzer bir eylemle yargıtayın tutumunu eleştiren, bu hukuksuzluğun nedenlerini sorgulayan bir eylem ortaya konulursa bu Medyada yankı uyandırabilir.



Fakat bir şekilde medya gündeminde olmamız gereğide apaçık ortada, bir yandan yargıtay bir yandan basın ve Televizyon kanalları ile görüşmeler, bir yandan da ses getirebilecek girişimlerde bulunmamız şart,

bunun için kimlerle irtibata geçeceğinizi biliyorsunuz, Yargıtayla ilgili çalışma yapan arkadaşlarımız var, bir gurup arkadaşlarımzla da medya konusunda girişimlerde bulunuyor ve bu konuda etkili olan kişilerle irtibat kurmaya çalışıyoruz.



Bir yandan da küçük guruplar halinde TBMM ziyaretine gitmek, orada bulunan basın aracılığıyla haber olmak, muhalefet partilerinin çek mağdurlarının sorunlarını kurula yansıtması açısından çok önem arz eden girişimlerde bulunmak. Ankarada olan arkadaşlarımız)

Cihan Haber Ajansı, Pazar günü veya Pazartesi Çek Mağdurlarının sorunlarını işleyen geniş bir haberi medya servislerine sunacak, en azından planlamaları bu şekilde.



Sonuç olarak: İzzet Özgenç'in "kast" konusunda topu yargıtaya atmasındaki nedenin "Anayasa Mahkemesinden bir duyum mu aldı" sorusunu aklıma getirmedi değil, inşallah yanılmıyorumdur.

2.956 yorum:

  1. arkadaşlarım; AHMET İYİMAYAYI belki de BABAMDAN iyi tanırım..sayın murat yalçın abim de iyi tanır...

    ahmet iyimaya, her ne kadar adalet komisyonu başkanı olsa da, akp nin ve yargının elinde oynattığı harika bir piyondur..her ankara ziyaretimizde sağolsun bizi kabul etmiş, adalet komisyonu odasına almış ve dertlerimizi sıkılmadan dinlemiştir.gece 2 lerde,3 lerde aradığımız telefonlarımızı son derece nazik bir şekilde açmış ve TV 8 DEKİ PROGRAMDA SÖYLEDİĞİ SÖZLERDEN FARKLI BİR SÖZ SÖLEMEMİŞTİR.

    burda dikkat edilmesi gereken husus şudur; siyasette babana güvenmeyeceksin, ağızdan çıkan herşeye inanmayacaksın.ahmet iyimaya bizlere '' muhalefet, ALLAH BİRDİR diyerek önerge ve teklif verse reddededilir'' demişti.çok manidar bir cümledir.

    ahmet iyimayayı günahı kadar sevmeyen biriyim.iki yüzlü biri olduğuna da bahse girerbilirim.hukukun ancak gugukçu tarafında olmuş,dediklerini arasında da çelişen biridir..Ama her ne olursa olsun tv8 de yapmış olduğu konuşma manidardır.acaba bir gündem oluşturulmaya mı başlanmıştır.bunu anlamak için baskı kurmaya devam etmeliyiz. gerçekten de iyi bir gündem oluşturduğumuza inanıyorum.geçen sene biz maalesef minicik bir satır arasına girmek için canımızı çıkarıyorduk.. birşeyler olacak.biraz daha gayret edelim lütfen.kısır çekişmeleri bırakalım.iş yapalım.birileri arıyor yapıyor diyerek oturmayalım.saygılar..

    jenardi

    YanıtlaSil
  2. sayın DDH hareketi yöneticileri,

    Size ÇEK magduru olan bızlere yardımcı oldugunuz ıcın mınnettar oldugumuzu belırtmek ısterım bızler her zaman belırtıgımız gıbı SUCLU DEGIL BORCLUYUZ sloganı ıle sesımızı duyurmaya calısan esnaf, is adamları ve ıs kadınlarıyız cogumuz aıle babası vede annesıyız demokratık olmayan ve demokratık ılkelerle celısen bu uygulamaların bır an once son bulmasını dılıyoruz karsılıksız cek kesıde etmenın borclu ve alacaklı tarafları ıle ılıntılı olduguna ınanıyoruz devletımızın bu konuya sadece alacaklı penceresınden taraf olması acı verıcıdır bu sadece tek taraflı olarak aksettırılmıs hatanın bır an once son bulmasını butun kalbımız vede benlıgımız ıle dılıyoruz

    saygılarımı bır borc bılır calısmalarınızda basarılar dılerız

    YanıtlaSil
  3. jenardi çok haklı..lütfen nasıl olsa birileri arıyordur diye durmayın baskılara devam..EYLEMDEYİZ..ÇEKDAŞIN EŞİ..

    YanıtlaSil
  4. SEVGİLİ ARKADAŞLAR. AHMET İYİMA TBMM ADELET KOMİSYONU BAŞKANI.BİR YILDIR İLK DEFA ÇEK KONUSUNDA YORUM YAPTI.VE SÖYLEMİ ÇOK AÇIK. NEYİ TARTIŞIYORUZ.BÜTÜN BU YASALAR ELİNDEN GEÇİYOR. ÇEKTE HAPİS OLMAMALI DİYOR.BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN MESAJLARLA YOĞUNLAŞMAK. ZATEN KONUYA ÇOK HAKİM BİRİSİ.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  5. UTKU ORDAMISIN.BAŞKENTLİ.06

    YanıtlaSil
  6. ÖNEMLİ ÖNEMLİ ÖNEMLİ ÖNEMLİ



    ARKADAŞLARIM DDH VE ulusal kanala bastıralım lütfen hadi arkadaşlarım hepinize merhaba geldim




    ULUSAL KANAL TEL : 0212-251-50-90

    YanıtlaSil
  7. LÜTFEN BU YAZIYA DİKKAT

    Değerli site katılımcıları,
    Bende az önce Ahmet İyimaya ile telefonda konuştum. söylediği şeylere teşekkürlemizi ilettim, onbinlerce çek mağdurunun internet sitesinde yorumlarının umut ışığı olarak algılandığını, bizlerin arndığımız için ortalıklara çıkamadığımızı ancak kendisi gibi milletvekillerinin bu işi çözmesine olan inanç ve güvenden başka yapılabilecek şeylerin sınırlı olduğunu ilettim. kendiside " ben sizdenim ,beni kazanılmış kabul edin, ancak sesinizi daha çok duyurun, benim yapabildiklerim de sınırlı olmakla beraber ,elinden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğini" söyledi.
    henekadar bu görüşma sonrazı yazıya sarılıp sevinçle sizinle paylaşmaya başlamadan önce Jenardi'nin yazısını okuyup maralim bozulsada,yinede bu görüşmeyi paylaşmak istedim. kaldiki bizler moral bozukluğuna da çok alışığız. yinede bu ve benzer seslerin daha fazla duyulması için her türlü baskılara devam edilmesinin yararı tartışılmaz.
    aydınlık yarınların gelmesi dileğiyle saygılarımı sunarım.
    Atrus Duru

    YanıtlaSil
  8. evet .. arkadaslar EVET... uyuyan devi uyandırdık... olacak bu iş... sesimizin kuvvetlı cıkacagı bır eyleme ıhtıyac var... başkan bıle bunu söyledıyse artık bızım yuksek ses se ıhtıyacımız var... onder arkadasların eylemlerıne tam destek.. tek hedef. haydı arkadaslar tunelın ucu gozuktu.. izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  9. ATRUS DURU:HER OKUDUĞUNU DİKKATE ALMA.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  10. FLASH HABER. MÜJDE..
    Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya “ÇEK YASASI DEĞİŞMELİ” dedi.
    BU SABAH SAA7 0930 DA TV 8 DE KATILDIĞI PROGRAMDA YARGITAYDA BULUNAN DOSYA BİRİKİMİNİN BÜYÜK BİR KISMININ KARŞILIKSIZ ÇEK SUÇU İLE İLGİLİ OLDUĞUNU BEYAN EDEN İYİMAYA ŞUNLARI KONUŞTU.
    AK Parti'ye göre tahliyelerin sorumlusu
    Tv8'de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent'ten programında bugün Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya konuk oldu.
    http://www.samanyoluhaber.com/h_490969_erkan-tan-ile-baskentten-programina-ahmet-iyimaya-konuk-oldu.html
    “ Yargıtay elemeyi yapabilirdi. Kanun gereği salıverilmesini engelleyebilirdi. Bu kişiler dışarı çıktı diye beraat etmiş değiller. Hizbullah dosyasındakiler kararın sonucuna göre beraat edecekler ya da cezaevine girecekler. Toplam 1.801.060 dosya var. Bir ceza dairesi 19.000 dosyayı görüyor. Bir dosya için görüşmeye 1-5 dakika süre düşüyor. Nasıl incelenebilir? Yargıtayın, incelemesini değil, inceleme kalitesini yükseltmektir. Yargıtay'ı İçtihat Mahkemesine yükseltmek lazım, reform lazım” diyerek açıklamalarına devam etti:
    2009 YILI HAZİRAN AYINDAN BAŞLAYARAK KENDİSİ İLE YAPTIĞIM TÜM GÖRÜŞMELERDE SAYIN İYİMAYA BANA; “VADELİ ÇEKİN KARŞILIKSIZ KALMASINI SUÇ OLARAK GÖRMEDİKLERİNİ AMA MEVCUT EKONOMİNİN KENDİLERİNİ BUNA ZORLADIĞINI, SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜN DE EKONOMİDEN SORUMLU DEVLET BAKANI ALİ BABACAN’IN ÇALIŞMASINA BAĞLI OLDUĞUNU VE BANKALAR LKOBİSİNİN DE SAYIN BABACAN ÜZERİNDE DAHA TESİRLİ OLDUĞUNU” DİLE GETİRDİ.

    YanıtlaSil
  11. ŞİMDİ NE OLDU?
    EKONOMİK GÖSTERGELERE DAYALI ADALET SİSTEMİ ÇÖKTÜ.
    ADALET SİSTEMİ, YASALAR VE YARGI YENİDEN YAPILANDIRILACAK.
    BU ZAMANA KADAR İLERİ SÜRÜLEN TÜM TEZLERİN UYGULAMADA AKİM KALDIĞI HATTA VAHİM SONUÇLAR ORTAYA KOYDUĞU GERÇEĞİ AŞİKAR OLARAK ORTAYA ÇIKTI.
    YENİ ÇIKARILACAK TİCARET YASASI İÇİNDE ÇEKLE İLGİLİ ASIL MEVZUATIN (Sayın İyimayanın devamlı dile getirdiği intikal hükümlerinin-kanunlar ihtilafı madeleri-uluslar arası çek mevzuatı hükümleri) İÇİNDE VADELİ ÇEKLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİK YAPILMASI DA ZORUNLULUK OLDU.
    BÖYLECE ÇEK YASASI DA DEĞİŞECEK. MUHTEMELEN SEÇİME KADAR OLABİLECEK BİR DURUM.
    HÜKÜMET ŞİMDİ SEÇİME HAZIRLANIYOR. TÜM PARTİLERDE.
    DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR.
    EYLEM ZAMANI.
    ANCAK EYLEMLER; BANKALAR BİRLİĞİ LOBİSİ GİBİ KARŞIT OLUŞUMA KARŞIN, KENDİMİZİ İFADE EDECEK KİŞİLERİN ÖNDERLİĞİNDE OLMALI.

    MÜJDEEEEEE..... FLASH HABER...SONUNDA ONLARDA ANLADI.. Yazar Burhan İŞCAN YENİ TİCARET YASASI İÇİNDE ÇEKLE İLGİLİ MEVZUAT DEĞİŞİYOR...... MAYIS AYINA KADAR ÇEK YASASI DEĞİŞECEK.
    Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya “ÇEK YASASI DEĞİŞMELİ” dedi.
    BU SABAH SAA7 0930 DA TV 8 DE KATILDIĞI PROGRAMDA YARGITAYDA BULUNAN DOSYA BİRİKİMİNİN BÜYÜK BİR KISMININ KARŞILIKSIZ ÇEK SUÇU İLE İLGİLİ OLDUĞUNU BEYAN EDEN İYİMAYA ŞUNLARI KONUŞTU.
    AK Parti'ye göre tahliyelerin sorumlusu
    Tv8'de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent'ten programında bugün Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya konuk oldu.
    http://www.samanyoluhaber.com/h_490969_erkan-tan-ile-baskentten-programina-ahmet-iyimaya-konuk-oldu.html
    “ Yargıtay elemeyi yapabilirdi. Kanun gereği salıverilmesini engelleyebilirdi. Bu kişiler dışarı çıktı diye beraat etmiş değiller. Hizbullah dosyasındakiler kararın sonucuna göre beraat edecekler ya da cezaevine girecekler. Toplam 1.801.060 dosya var. Bir ceza dairesi 19.000 dosyayı görüyor. Bir dosya için görüşmeye 1-5 dakika süre düşüyor. Nasıl incelenebilir? Yargıtayın, incelemesini değil, inceleme kalitesini yükseltmektir. Yargıtay'ı İçtihat Mahkemesine yükseltmek lazım, reform lazım” diyerek açıklamalarına devam etti:

    2009 YILI HAZİRAN AYINDAN BAŞLAYARAK KENDİSİ İLE YAPTIĞIM TÜM GÖRÜŞMELERDE SAYIN İYİMAYA BANA; “VADELİ ÇEKİN KARŞILIKSIZ KALMASINI SUÇ OLARAK GÖRMEDİKLERİNİ AMA MEVCUT EKONOMİNİN KENDİLERİNİ BUNA ZORLADIĞINI, SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜN DE EKONOMİDEN SORUMLU DEVLET BAKANI ALİ BABACAN’IN ÇALIŞMASINA BAĞLI OLDUĞUNU VE BANKALAR LKOBİSİNİN DE SAYIN BABACAN ÜZERİNDE DAHA TESİRLİ OLDUĞUNU” DİLE GETİRDİ.

    ŞİMDİ NE OLDU?

    EKONOMİK GÖSTERGELERE DAYALI ADALET SİSTEMİ ÇÖKTÜ.

    ADALET SİSTEMİ, YASALAR VE YARGI YENİDEN YAPILANDIRILACAK.

    BU ZAMANA KADAR İLERİ SÜRÜLEN TÜM TEZLERİN UYGULAMADA AKİM KALDIĞI HATTA VAHİM SONUÇLAR ORTAYA KOYDUĞU GERÇEĞİ AŞİKAR OLARAK ORTAYA ÇIKTI.

    YENİ ÇIKARILACAK TİCARET YASASI İÇİNDE ÇEKLE İLGİLİ ASIL MEVZUATIN (Sayın İyimayanın devamlı dile getirdiği intikal hükümlerinin-kanunlar ihtilafı madeleri-uluslar arası çek mevzuatı hükümleri) İÇİNDE VADELİ ÇEKLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİK YAPILMASI DA ZORUNLULUK OLDU.

    BÖYLECE ÇEK YASASI DA DEĞİŞECEK. MUHTEMELEN SEÇİME KADAR OLABİLECEK BİR DURUM.

    HÜKÜMET ŞİMDİ SEÇİME HAZIRLANIYOR. TÜM PARTİLERDE.

    DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR.

    EYLEM ZAMANI.

    ANCAK EYLEMLER; BANKALAR BİRLİĞİ LOBİSİ GİBİ KARŞIT OLUŞUMA KARŞIN, KENDİMİZİ İFADE EDECEK KİŞİLERİN ÖNDERLİĞİNDE OLMALI.
    YAZAN GUKUKCU

    YanıtlaSil
  12. ARKADAŞLAR!

    AHMET İYİMAYA'yı bizzat dinlemedim, ancak aktarılan mesajına göre kanaatim şudur ki BU AÇIKLAMA BİR DÖNÜM NOKTASI OLABİLECEK NİTELİKTEDİR...

    SAKİN, MAKUL VE DÜZEYLİ BİR ŞEKİLDE MESAAJA BOĞALIM

    AHMET İYİMAYANIN YAPTIĞI ŞUDUR; TV8 ARACILI İLE MACUNUN TÜPÜNÜN KAPAĞINI AÇIP SIKMIŞTIR...

    TÜPÜ BOŞALTMAK BİZLERE AİTTİR...

    MÜCADELEYE DEVAM...

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar SY İYİMAYAYI ŞİMDİ ARADIM BU GÜNKÜ KONUŞMASIYLA İLGİLİ TEŞEKKÜR ETTİ KENDİSİ SAĞOL KARDEŞİM AMA ŞU ANDA TOPLANTIDAYIM SONRA GÖRÜŞELİM DEDİ YAKLAŞIMI OLUMLUYDU.. BENCE BÜTÜN ARKADAŞLAR BUGÜN TEŞEKKÜR ARAMASI YAPALIM FAKAT BİR SAAT SONRA ŞİMDİ TOPLANTIDA....İhtiyar

    YanıtlaSil
  14. İHTİYARA YÜZDE YÜZ KATILIYORUM.TEŞEKKÜR EDEREK YOĞUNLUĞUMUZUDA GÖSTERELİM.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  15. BUGÜN BU TELEFONLARA YOĞUNLAŞMAK GEREK ,
    NEDEN ISRARLA YAZDIĞIMIZI ANLAYIN LÜTFEN.....
    -----------------------------------------

    TBMM ADELET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN AHMAT İYİMA ÇEK YASASININ ÖZELLİLE ÇEKTE HAPİSİN BİRAN ÖNCE KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ AZÖNCE TV8 DE ERKANTANA SÖYLEDİ.SAYIN AHMET İYİMAYA YA YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR.BAŞKENTLİ06

    -------------------------------------------
    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    YanıtlaSil
  16. ARANACAK VE SIKINTILARIMIZI DİLE GETİRECEĞİMİZ KOMİSYON ÜYELERİMİZ...........

    TBMM ADALET KOMİSYONU ÜYELERİ

    Sayın,

    Ahmet İyimaya TBMM KOM. BAŞKANI 0532 274 59 20

    Mehmet Emin Ekmen Sözcü AK Parti Batman 4205890 gsm: 0532 375 07 95 eminekmen gmail. com

    İlknur İnceöz Katip AK Parti Aksaray 4206106 05326726027

    Ahmet Aydın Üye AK Parti Adıyaman 4205462 GSM: 0532 433 17 19.

    Zekeriya Aslan Üye AK Parti Afyonkarahisar 4205910 GSM: 05326258801

    Yılmaz Tunç Üye AK Parti Bartın 4206222 GSM: 05324151339

    Fatih Metin Üye AK Parti Bolu 4205848 GSM: 0532 675 65 59

    Mehmet Salih Erdoğan Üye AK Parti Denizli 4206024 GSM: 05057772000

    Veysi Kaynak Üye AK Parti Kahramanmaraş 4205538

    Ali Öztürk Üye AK Parti Konya 4206062 GSM: 05422567203 0542)5618444 05327614111

    İhsan Koca Üye AK Parti Malatya 4205512 GSM: 0533 811 31 44

    Mustafa Hamarat Üye AK Parti Ordu 4206414 GSM: 05327033977

    Yahya Akman Üye AK Parti Şanlıurfa 4206348 05324422822

    Halil Ünlütepe Üye CHP Afyonkarahisar 4206406 05323819424

    Turgut Dibek Üye CHP Kırklareli 4205728 05424122497

    Ali Rıza Öztürk Üye CHP Mersin 4205564 05325247309

    Rahmi Güner Üye CHP Ordu 4205714 05323959066

    Ali İhsan Köktürk Üye CHP Zonguldak 4206144 05322926139

    Hamit Geylani312/4762378 Üye DTP Hakkari 4206308

    Osman Ertuğrul Üye MHP Aksaray 4205854

    Metin Çobanoğlu Üye MHP Kırşehir 4205976 05333452384

    Rıdvan Yalçın Üye MHP Ordu 4205634 0532 422 47 14

    YanıtlaSil
  17. ARKADAŞLAR AMAN MUHALEFET MİLETVEKİLLERİNİDE ARAYALIM YARIN MECLİSTE BİR ŞEY OLURSA MUHALEFETLE KARŞILAŞMAYALIMihtiyar

    YanıtlaSil
  18. SAYIN BÜYÜKLERİM ÇEK MAĞDURLARI....

    SİZLERE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN BENİ AYDINLATIN!!!

    Sizlerinde bildiği gibi kredi kartı vb. suçlarda ceza evi yok. Ancak ödeme taahhütünde bulunupta ödemezsen ceza evine giriyosun.. Diyelim ki çekten ceza evi kaldırıldı.. Peki ödeme taahhütünde bulunduğumuz ancak ödeyemediğimiz çekler için ceza evine girecek miyiz?

    Lütfen beni aydınlatın!!!

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  19. YENİ HAFTA BAŞINDA HERKESE İYİ GÜNLER VE YARARLI ÇALIŞMALAR DİLİYORUM...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  20. arkdaslar basına ve siyasetçilere baskımızızı artıralım haydi durmak yok arkdaslar niğdden mustafa

    YanıtlaSil
  21. ARKADAŞLAR BASTIRALIM ADALET BAKANLIĞI ÇIKIŞ YOLU ARIYOR ONDAN DOLAYA BASTIRALIM BASTIRALIM


    ADALET ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

    ARAMALARA TAM GAZ DEVAM

    YanıtlaSil
  22. ÖNEMLİ!!! ÖNEMLİ!!! ÖNEMLİ!!!


    SAYIN BÜYÜKLERİM ÇEK MAĞDURLARI....

    SİZLERE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN BENİ AYDINLATIN!!!

    Sizlerinde bildiği gibi kredi kartı vb. suçlarda ceza evi yok. Ancak ödeme taahhütünde bulunupta ödemezsen ceza evine giriyosun.. Diyelim ki çekten ceza evi kaldırıldı.. Peki ödeme taahhütünde bulunduğumuz ancak ödeyemediğimiz çekler için ceza evine girecek miyiz?

    Lütfen beni aydınlatın!!!

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  23. Arkadaşlar uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum bende magdurum aramızda lıderlık yapabılecek 5 kişi secelım aranması olmayan ankara da bır ofıs tutalım bızlerde elımızden geldıgınce maddı olarak destek olalım her gun meclıs ve vekıler tv kanallarını dolaşsınlar Başbakan duygusal bır ınsan çocuklara karşı olan sevgısını bılıyorum parcalanan ailerı anlatalım çocuklarımızın halını anlatalım Başbakana ulaşır isek emınımkı Tayyip bey kımseyı dınlemez hapıs kalkacak derse kalkar tahut ıhlalden bır arkadaşım dun tutuklandı zaman kalmadı taner69

    YanıtlaSil
  24. cüneyt bey hayırlı günler dilerım
    3 gündür hem ektekı maili hemde önceden gönderdiğim yazıyı
    bütçe komısyonuna ,adalet komisyonuna, tv8 e ,fatma şahin, faruk koca, cnntürk, samanyolu tv, haberturk eğrısı doğrusu programına cumhurbaşkanımıza , bimerbaşbakanlığa ,bizlere üçkağıtçı dediğini sitenızden okumustum mustafa beye ve 15 vekıle gönderdım
    2001 deki ekonomık krız nedenıyle yüzdebinbeşyüz gecelik faizlerın eseri olarak zamanında bankaların kredı verememesinden ötürü 2001 den beri kredi bulamadığı için haciz icra bir de ayrıca hapis cezalarıyla boğuşan herşeyıne el konduğu için halen de belinı doğrultamamış çek mağdurlarına hapis yerıne neler yapılabilir ?
    *denetimli serbestlik ekonomık suçlululara uygulanma yolları aranamaz mı?
    *ekonomık suçluları uyuşturucu satıcıları,katiller,gaspçılar,kadın satıcılarıyla bir tutup aynı yere göndermek yerıne vasıflı vatandaşlarınızın bilgi ve emeklerınden devlet adına yararlanmanın yolu açılarak hem mesela yarımgün devletımız için bir görevde çalıştırmak böylece de onurlarını zedelemeden ayakta kalmaları ailelerıne enazından bakabilmelerı ve çalışabilmenın yolu açıldığı için de borçlarını ödeme şansına kavuşmaları sağlanabilmez mi ?
    *adli yerıne idarı cezaya çevrilemezmi?
    *hiç birşey yapamadınız ceza 5 yıldan 2 yıla çekılemezmı ? sonrasında enzından denetimli hakkını kullanarak cezaevine girmeden çalışarak cezamızı çekerız.katile teröriste bile avrupa uyum yasaları gereği insanca yargılanma ve cezalandırmaya hassasiyet gösterebilen devletımız iflas ettiği için daha önce çekten cezaevine girmiş tedavi olabilmek için taahhüt verip çıkmış işi ve parası olmadığı için ödeyememiş ve heran tekrar taahhütlerını yerıne getiremediğinden cezaevine girmeyı bekleyen binlerce vatandaşdan biri 50 yaşında bir anne olarak yardım istiyorum

    YanıtlaSil
  25. Merhabalar,
    5941 sayılı yeni çek kanunundan yararlanarak 2010 yılı şubat ayında taahütte bulundum.Toplam da 21,000 tl lik 2 adet karşılıksız çek suçum var.Yeni yasaya istinaden 8 şubat 2011 e kadar borcumun 1/3 ünü ödeyeceğim.Ancak Bu parayı alacaklıya mı ödeyeceğim yoksa mahkemeye mi.Bundan 3ay önce mahkemeye gidip paranın bir bölümünü yatırmak istedim ama almadılar.
    Bu durumda ne yapmam gerekiyor.Alacaklı ile konuşup anlaşmam mı gerekiyor. Bu durumda alacaklı anlaşmak istemesse ne yapmalıyım.
    Şimdi den yardımlarınız için teşekkür ederim.

    neco

    YanıtlaSil
  26. arkdaslar burhan kuzuyu aradım bize destek olaacanı söyledi 0532 674 02 90 durmayın arayın hukukçu hapis cezasına karşı niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  27. arkdaslar vekil burhan kayatürkü ardım oda bize deestek olacak teli 053524 98 92 arayın durmayın ne duruyorsunuz kardeslerim

    YanıtlaSil
  28. ÖNEMLİ

    SLM ARKADASLAR
    • ÇEK MAĞDURLARI İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI
    Çek mağdurlarının bizler ile temaslarından sonra, mağduriyetleri konusunda bir takım bilgiler edinilmiştir.
    Bu kişilerin yaşadığı sıkıntılar da dikkate alınarak; Dernek yönetimi tarafından 11.01.2011 Salı günü olağanüstü toplantı kararı alınmıştır.
    Kamuoyuna saygı ile duyurulur
    Sitelerindeki yazmış oldukları haber bu..
    http://www.ddh.org.tr/site/site/genel
    linkini attım okuyabirisiniz. tskll.
    ARKADASLAR VERMİŞ OLDUGUM TLF İLE ARIYALIM
    MAİL ATALIM:tlf: 0312 323 76 00
    TLF NOLARI:
    iletisim@ddh.org.tr
    genelbaskan@ddh.org.tr
    genelsekreter@ddh.org.tr

    magrur

    YanıtlaSil
  29. burhan kayatürkün teli 0533524 98 92

    YanıtlaSil
  30. HAYDİ KARDEŞLERİM.


    BAKIN UYUYAN DEV UYANDI LÜTFEN VEKİLLERİMİZİ ARAYIN.


    ULUSAL KANALI İHMAL ETMEYİN LÜTFEN KARDEŞLERİM.


    DDH yi de arayalım ve mail gönderelim.



    KARDEŞLERİM BU İŞ BU AŞAMAYA GELDİ BU İŞİ BÜYÜK BİR YASAL EYLEMLE NOKTALAYARAK İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE BÜTÜN BU İŞLER BİTECEK YUVALARIMIZ KURTULACAK ALLAHIN İZNİYLE.



    EYLEMİN İSMİ NEYDİ..................?


    ((((((ELCİMİ BABASINA KAVUŞTURALIM )))))))))))



    HAYDİ KARDEŞLERİM....



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  31. YOLDASLARIM

    HADİ BU SİTEYE YÖNLENELİM. YARIN BİZLER İCİN TOPLANTI YAPILIYOR
    ALLAH RIZASI İCİN BU SİTEYE YÖNLENELİM
    BEN MAİL ATTIM.TSKLL

    YanıtlaSil
  32. NECO YA. GÜNÜN GELDİĞİNDE BİRGÜN ÖNCE MAHKEMENE GİT.ONLAR SENİ İCRA DOSYANA YÖNLENDİRİR.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  33. SAYIN UTKU KARDESİM

    ben ddh yi aradım ve yukarıda sitemiz icin tlf , faks mail adreslerini yazdım. sizden de ricam siteyi sizin yönlendrmeniz
    tskl ederim. çalışmalarınız icin. toplantı yarın
    hadi arkadaslar Denzden geçiyoruz Derede boğulmıyalım
    tsklll

    YanıtlaSil
  34. ----------- Ö N E M L İ ---------------------


    ARKADAŞLAR ULUSAL KANAL BİZLERDEN MAİL BEKLİYOR SÜREKLİ BİZİ TAKİP EDECEK PROGRAM YAPILACAK LÜTFEN İHMAML ETMEYİN LÜTFEN BU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ HADİ KARDEŞLERİM LÜTFEN BASTIRIM ULUSAL KANALA




    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  35. Ahmet İYİMAYA
    Adalet Komisyonu Başkanı
    Ak Parti Ankara Milletvekili

    Ocak 2009 Tarihinde basına yansıyan sözleri,
    Ahmet İyimaya, önce Türk Ceza Kanunu'nu okudu, sonra Çek Kanunu'nu inceleyip devam etti,
    Yapacak bir şey yok; geçmiş olsun. Geçmişte bu suçu işleyenler yılbaşından itibaren ceza almaktan kurtuldu...
    İyimaya Teşekkül etmiş suçlar açısından yapacak bir şeyin olmadığını, onların cezalarının ortadan kalktığını vurguladı. Ahmet İyimaya, yeni yasa çıksa bile geriye işlemeyeceğini belirterek, şu bilgileri verdi, sonraki kanun yürürlüğe girmek için bir süre öngörmüş, suç ve cezanın tipini de değiştirmiş ise, yürürlük öncesi aksi doğrultudaki hükümler, hüküm ve sonuçlarını sonraki kanun yürürlüğe girdiği anda yitirir. Yasama organının yürürlük öncesi bir uyum yasası çıkarmaması Karşılıksız Çek cezaları Anayasa'nın 38. maddesi kapsamında bir suçsuzluk ve cezasızlık dönemine yol açabilir, cezaevinde olanlar tahliye edilmeli, olay bu kapsamda değerlendirilmeli.

    ARANACAK VE SIKINTILARIMIZI DİLE GETİRECEĞİMİZ KOMİSYON ÜYELERİMİZ...........

    TBMM ADALET KOMİSYONU ÜYELERİ

    Sayın,

    Ahmet İyimaya TBMM KOM. BAŞKANI 0532 274 59 20

    Mehmet Emin Ekmen Sözcü AK Parti Batman 4205890 gsm: 0532 375 07 95 eminekmen gmail. com

    İlknur İnceöz Katip AK Parti Aksaray 4206106 05326726027

    Ahmet Aydın Üye AK Parti Adıyaman 4205462 GSM: 0532 433 17 19.

    Zekeriya Aslan Üye AK Parti Afyonkarahisar 4205910 GSM: 05326258801

    Yılmaz Tunç Üye AK Parti Bartın 4206222 GSM: 05324151339

    Fatih Metin Üye AK Parti Bolu 4205848 GSM: 0532 675 65 59

    Mehmet Salih Erdoğan Üye AK Parti Denizli 4206024 GSM: 05057772000

    Veysi Kaynak Üye AK Parti Kahramanmaraş 4205538

    Ali Öztürk Üye AK Parti Konya 4206062 GSM: 05422567203 0542)5618444 05327614111

    İhsan Koca Üye AK Parti Malatya 4205512 GSM: 0533 811 31 44

    Mustafa Hamarat Üye AK Parti Ordu 4206414 GSM: 05327033977

    Yahya Akman Üye AK Parti Şanlıurfa 4206348 05324422822

    Halil Ünlütepe Üye CHP Afyonkarahisar 4206406 05323819424

    Turgut Dibek Üye CHP Kırklareli 4205728 05424122497

    Ali Rıza Öztürk Üye CHP Mersin 4205564 05325247309

    Rahmi Güner Üye CHP Ordu 4205714 05323959066

    Ali İhsan Köktürk Üye CHP Zonguldak 4206144 05322926139

    Hamit Geylani312/4762378 Üye DTP Hakkari 4206308

    Osman Ertuğrul Üye MHP Aksaray 4205854

    Metin Çobanoğlu Üye MHP Kırşehir 4205976 05333452384

    Rıdvan Yalçın Üye MHP Ordu 4205634 0532 422 47 14

    YanıtlaSil
  36. adımı unuttum yazmaya özür
    magrur

    YanıtlaSil
  37. ÖNEMLİ!!! ÖNEMLİ!!! ÖNEMLİ!!!


    SAYIN BÜYÜKLERİM ÇEK MAĞDURLARI....

    SİZLERE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN BENİ AYDINLATIN!!!

    Sizlerinde bildiği gibi kredi kartı vb. suçlarda ceza evi yok. Ancak ödeme taahhütünde bulunupta ödemezsen ceza evine giriyosun.. Diyelim ki çekten ceza evi kaldırıldı.. Peki ödeme taahhütünde bulunduğumuz ancak ödeyemediğimiz çekler için ceza evine girecek miyiz?

    Lütfen beni aydınlatın!!!

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  38. ÖNEMLİ


    33 de yorum yapan KARDEŞİM helal olsun sizlere helal olsun HEPİNİZİN ALLAHINA KURBAN

    SLM ARKADASLAR
    • ÇEK MAĞDURLARI İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI
    Çek mağdurlarının bizler ile temaslarından sonra, mağduriyetleri konusunda bir takım bilgiler edinilmiştir.
    Bu kişilerin yaşadığı sıkıntılar da dikkate alınarak; Dernek yönetimi tarafından 11.01.2011 Salı günü olağanüstü toplantı kararı alınmıştır.
    Kamuoyuna saygı ile duyurulur
    Sitelerindeki yazmış oldukları haber bu..
    http://www.ddh.org.tr/site/site/genel
    linkini attım okuyabirisiniz. tskll.
    ARKADASLAR VERMİŞ OLDUGUM TLF İLE ARIYALIM
    MAİL ATALIM:tlf: 0312 323 76 00
    TLF NOLARI:
    iletisim@ddh.org.tr
    genelbaskan@ddh.org.tr
    genelsekreter@ddh.org.tr

    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  39. ULUSAL KANALI İHMAL ETMEYİN LÜTFEN KARDEŞLERİM.
    -------------------------------------------------

    DDH yi de arayalım ve mail gönderelim.
    http://www.ddh.org.tr/site/

    http://www.ddh.org.tr/site/genel/cek-magdurlari-icin-olaganustu-toplanti-karari.html
    iletisim@ddh.org.tr

    genelbaskan@ddh.org.tr

    genelsekreter@ddh.org.tr

    Aşağı Eğlence Mahallesi Gen. Dr. Tevfik Sağlam Caddesi Fatih Çarşısı Kat: 3 No: 108

    0312 323 76 00

    ETLİK / KEÇİÖREN / ANKARA / TÜRKİYE

    Tahsin TOPÇU: 0532 603 34 83
    --------------------------------------------

    arayalım lütfen

    YanıtlaSil
  40. ARKADAŞLAR ŞU ADAMIN RESMİNİ KALDIRALIM BU DEĞİLMİ BU KANUNU YAPAN GÖRDÜĞÜMDE MİDEM BULANIYOR

    YanıtlaSil
  41. aynen kaldırın suratında hayır yok bize ne hayrı olacak

    YanıtlaSil
  42. ULUSAL KANAL TEL : 0212-251-50-90

    arayalım...........


    -------------------------------------------
    DÜNYA DEMOKRASİ HAREKETİ

    ÇEK MAĞDURLARI İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI

    Çek mağdurlarının bizler ile temaslarından sonra, mağduriyetleri konusunda bir takım bilgiler edinilmiştir. Bu kişilerin yaşadığı sıkıntılar da dikkate alınarak; Dernek yönetimi tarafından 11.01.2011 Salı günü olağanüstü toplantı kararı alınmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

    http://www.ddh.org.tr/site/
    0312 323 76 00

    YanıtlaSil
  43. durmak yok devam kardeslerim

    YanıtlaSil
  44. EKM2510 AYDIN BABA


    ELLERİNDEN ÖPERİM CANIM ABİM

    YanıtlaSil
  45. HABERTURK TV DEKİ YAYINLA İLGİLİ OLARAK KILIÇBAYA TEKRAR BİR MAİL ATTIM, MAİLDE BELİRTTİĞİM RAKAMIN OLANAKSIZ OLDUĞUNDAN SÖZ EDİYOR.. RESMİ DEĞERLER IŞIĞINDA KONUYU ONUNLA İLE PAYLAŞIRSAK GÜNDEM DE YARGITAY VARKEN KONUYU ELE ALDIRABİLİRİZ... REEL RAKAMLAR KONUSUNDA NET BİLGİ DERLEYELİM LÜTFEN.

    İZZET ÖZGENÇ HOCA (İKTİDAR AĞZI İLE) ÇEK ÖNEMLİ BİR KIYMETLİ EVRAK ONUN ÖTESİNDE 300 MİLYAR TL HACİM YARATAN ÖNEMLİ EKONOMİK BİR ENSTRÜMAN DİYE SÖZ EDERLER DOLAYSI İLE GÜVEN KAYBOLURSA ÇEKE EKONOMİ SARSILIR BUNU GÖZE ALAMAYIZ DER...
    TAMAMDA HUKUK YARGI ÖNEMLİ DEĞİL Mİ KATİLLERİN YARGININ TIKANMASI İLE SALIVERİMESİ ÖNEMLİ DEĞİL Mİ ÇAK İLE İLGİLİ İŞGAL EDİLEN ZAMAN EMEK DOLAYSIYLA GERÇEK ADİ SUÇLULARIN ZAMAN AŞIMINA UĞRAMASI ÖNEMLİ DEĞİL Mİ??




    > Sayın Sertaç Kayın,
    Aydınlatıcı notunuza teşekkür ederim. Ancak "çek mağduru" sayısının bu
    kadar yüksek olması olanaksız gibi gözüküyor. Lütfen kesin rakamı
    bildirebilir misiniz?
    Selamlar, sevgiler.


    Sayın Kılıçbay,

    ben duyduklarımı tam anlamadıysam yada yanlış anladıysam kusura
    bakmayınız, ancak yorumcu beyfendi Fransadaki deneyimlerinden söz
    ediyordu kendisi orada da Yartıtayda karşılıksız çek davalarının
    önemli yer işgal ettiğinden söz ediyordu.. siz de onlar üçkağıtçılık
    deyip geçtiniz ben öyle duydum ve anladım.

    Bu arada serzenişimi kaale alıp yanıt yazdığınız için size teşekkür
    ederim. Bu vesile ile kanayan yara olan karşılıksız çek kanunu ve
    uygulanmasına dikkatinizi çekmek isterim. Günümüzde Yargıtaydaki
    tıkanıklık önemli bir yer almışken Yargıtaydaki 10. Ceza dairesinin
    hemen hemen sadece karşılıksız çek kanunu temyiz dosyaları ile
    uğraştığını biliyormusunuz? Üstelik kişilerin çeklerinin ne vesile ile
    ödenmediğine yani suç teşkil eden durumda kast aranmaksızın cezaların
    kesildiğini biliyormusunuz? Devlet ödenmeyen çekin tahsili hususunda
    icra işlemleri açıkken yani ödeyemeyenlerin maddi hiçbir imkanı
    kalmamasına rağmen (ki olsa öderler) adli para cezası keserek hapis
    tazyiki uyguluyor (üstelik adli para cezası ödense dahi alacaklı ile
    hiç ilgisi olmadan devlet kasasına giriyor ve hapis kalkıyor) bunu
    biliyormusunuz? Anayasa'nın 38. maddesine 4709 sayılı Yasa ile eklenen
    sekizinci fıkrada Hiç kimse, yalnızca sözleşmeden doğan bir
    yükümlülüğü yerine getirememesinden dolayı özgürlüğünden alıkonulamaz.
    denilmektedir. Anayasa'da yapılan bu değişiklik Avrupa İnsan Hakları
    Sözleşmesi'nin 4 nolu protokolün birinci maddesinden yazım farklılığı
    dışında aynen alınmıştır; bunu biliyormusunuz? Dünyanın hiçbir
    ülkesinde çek kanunu diye ayrı bir kanun (varsa bir dolandırıcılık
    durumu onun kanunu zaten ayrıdır) dolaysı ile çeke hapis cezası
    olmadığını biliyormusunuz?

    Çek ödeyememe yüzünden ülkemizde icra takip yolları ile zaten
    herşeylerini yitirmiş olan binlerce esnaf, iş adamı büyük ızdırap
    çekmektedir adi suçlu muamelesi görmektedir katil ile gaspçı ile
    tecavüzcü ile aynı yerde hapse atılmaktadır aileler yıkılmaktadır.

    Bizlerin ulaştığı resmi rakamlara göre çek ödememe (ödeyememe)
    nedeniyle hapiste olan ve hapis tehdidi yaşayan yaklaşık 2 milyon
    vatandaşımız vardır.. bu rakam aileler ile birlikte 5 milyon
    kişidir!!!

    bizler çek mağdurları olarak internette örgütlenmeye çalışıyoruz
    sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.

    www.cekmagdurlari.com

    YanıtlaSil
  46. KARDEŞLERİM .....

    ABİLERİM..........

    BACILARIM........




    HA GAYRET NE OLUR


    ULUSAL KANALI ARAYALIM


    DDH Yİ ARAYALIM



    LÜTFEN KARDEŞLERİM HA GAYRET İŞİN SONUNA DOĞRU GİDİYOZ



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  47. haydi ulusal kanala arayın meil atın durmak yok kardeslerim yüreginizi koyun yılmak yok herkez arasın basını siyasitcileri durmayın niğdden mustafa

    YanıtlaSil
  48. ben yüregimi koydum ortaya durmak yok kardeslerım arayın kardeslerım haydi yılmak yok devam aramaya niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  49. nerdesiniz uyanın uyuyan dev uyanıyor birlik olma zamanı abilerim ablalarım haydi yalvarıyorum basını ve siyasitçileri arayın niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  50. kardeşlerim


    47-48-49 da yorum yapan NİGDEDEN MUSTAFA BABAMIZ.



    BU ULUSAL KANAL VE DDL nin MİMARI



    GERÇEKTEN MUSTAFA BABA İYİKİ VARSIN SAĞOL VAROL


    YÜREĞİNE SAĞLIK




    HA GAYRET KARDEŞLERİM HADİ BASTIRAK ARTIK NE OLUR BASTIRALIM ARTIK BU İŞ BİTECEK

    YanıtlaSil
  51. HADİ ARKADAŞLAR



    UYUYAN DEV UYANDI


    UYUYAN DEV UYANDI






    LÜTFEN ARAYIN KİM OLDUĞUMUZU GÖRSÜNLER YA.



    BİZ ÜÇKAGITÇI DEĞİLİZ



    YURDUNU , VATANINI , DEVLETİNİ SEVEN BİR ZAMANLAR İŞVEREN KİŞİLERDİK BU ÜLKENİN HER TAŞINA TOPRAGINA AŞIĞIZ BİZ





    HADİ KİM OLDUĞUMUZU GÖRSÜNLER.





    LÜTFEN ULUSAL KANAL VE DDH yi arayın


    vekilleri arayın




    BİZ SADECE ŞU AN MAĞDUR OLMUŞ AMA BU ÜLKEYE YILLARCA VERGİ VERMİŞ İNSANLARIZ BİZ NAMUSLUYUZ BİZ ŞEREFLİYİZ HADİ BABALAR , HADİ ANALAR HADİ KARDAŞLAR HADİ DURMAYIN ZAMAN DURMA ZAMANI DEĞİL HADİ



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  52. ddh nın tum adreslerıne email.attım.. utku , cuneyıt kardesım kardesım.. arkadaslar tunelın ucu gozuktu.. tupun kapagı acıldı.. artık HER YERDE SAYGILI BIR SEKILDE TUM BASKIMIZLA DESTEGIMIZLE EYLEMDEYIZ... izmirli ziraatcı

    YanıtlaSil
  53. ŞİMDİ SON HAMLE YAPTIK YAPTIK GERİSİ BOŞŞŞŞ Hadi arkadaşlar çekinmeyin arayın nasılsa birisi arar diye seyretmeyin karşınızdakide insan benim aradığım bütün vekiller çok kibardı ulaşılmaz gibi gözüken insanlar çok kibar SORUN OLALIM SORUN OLMASSAK SORUN ÇÖZÜLMEZ!!!!!!!!! İhtiyar

    YanıtlaSil
  54. Sayın Kılıçbayın şahsi mail adresini verir miisiniz lütfen?
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  55. Değerli katılımcılar,
    Kılıçbay'ın mail adresini yazabilirmisiniz.kaç kişinin mağdur olduğu konusunda kendisine mail atacağım.
    Saygılarımla
    Atrus Duru

    YanıtlaSil
  56. EZBERLERİ BIRAKIN ARTIK. VE O SİTELERİDE. Yazar Burhan İŞCAN ÇEK MAĞDURLARI PEŞİN SEVİNMEYİ BIRAKIN.

    ADİL YASALARIN ÇIKMASININ ÖNÜNDE HEP BANKALAR OLMUŞTUR VE DEVAMLI OLACAKTIR.

    HÜKÜMET, MUHTEMELEN MAYIS SONU VEYA HAZİRAN BAŞINDA YAPILACAK GENEL SEÇİMLER İÇİN; SEÇİM EKONOMİSİ POLİTİKASI YAPACAKTIR. BU DA IMF DEN KREDİ ALAMAYAN AKP HÜKÜMETİNİ BANKALARA DAHA ÇOK MECBUR BIRAKACAKTIR.

    BU DURUMU GÖZ ARDI EDEREK REHAVETLE YAPILACAK HER EYLEM VEYA DAVRANIŞ AKİM KALIR.

    BU AŞAMADA YAPILACAK EN AKILLI TEK EYLEM BANKALARI TEHDİT ETMEK TİR.

    BUNU BANKALARIN TÜM MAĞDURLARI İLE BİRLEŞEREK YAPACAĞIZ. TÜKETİCİLER BİRLİĞİ BİZE BU KONUDA YARDIM EDECEKTİR.

    ADİL BİR ÇEK YASASININ OLUŞMASININ ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL, TÜRK TİCARET YASASI İÇİNDE BULUNAN ASIL ÇEK YASASI-ÇEK MEVZUATIDIR. BU YASA İSVİÇRE GENEL HUKUKUNDAN ALINMIŞTIR. BU DURUM BİZİ DE ULUSLARARASI KANUNLAR İHTİLAFI MADDELERİNİ UYGULAMAYA MECBUR ETMEKTEDİR. SAYIN AHMET İYİMAYANIN ÜZERİNE BASA BASA BİZE SÖYLEDİĞİ BU HUSUS YENİ TİCARET YASASINDA "VADELİ ÇEKLE İLGİLİ MEVZUATIN OLUŞMASIYLA" AŞILIR.

    ALDIĞIMIZ TÜM BİLGİYE DAYALI DUYUMLAR VE GÖRDÜĞÜMÜZ OLAYLAR YENİ TİCARET YASASI İÇİNDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİĞE İŞARET ETMEKTEDİR.



    BUNUN OLUŞMASI İÇİN DE HÜKÜMETİN AÇMAZINDA ONA YARDIMCI OLMAK, BANKALARIN HÜKÜMET ÜZERİNDE UYGULADIKLARI BASKIYA KARŞI LOBİSEL BASKI YAPMAMIZ GEREKMEKTEDİR.

    BU GÜN GÜNDEMDE OLAN ADALET SİSTEMİNİN ÇÖKÜŞÜ NÜN SEBEBİ DE BANKALARDIR.

    2009 YILINDA BENİMLE BİRLİKTE AHMET İYİMAYANIN OFİSİNDE KENDİNİ ZİYARET EDENLER HATIRLAR. SAYIN İYİMAYA ADİL YASA TASLAĞININ DA OLDUĞUNU. BU TASLAĞI YÜRÜRLÜĞE KOYDURMAK İÇİN EKONOMİDEN SORUMLU DEVLET BAKANI BABACANA BASKI KURMAMIZI HEP İSTEMİŞTİ.

    AMA BU HUSUSU HER DİLE GETİRMEM ÖNCELİKLE MAĞDURİYETİN SÜRMESİNDEN NEMALANMAK İSTEYEN SİTELERCE BASTIRILMIŞTI.

    MURAT YALÇIN GİBİ APTALLAR BUNA ÇANAK TUTMUŞTU.

    BU YÜZDEN SIKLIKLA EZBERLERİ BIRAKIN ARTIK UYARILARINDA BULUNMUŞTUM.

    HALA EZBERLER DEVAM EDİYOR. MAĞDURLAR EZBERCİ BİR TUTUMLA KENDİLERİNİ İFADE EDİYORLAR. ÇÜNKÜ ETTİRİLİYORLAR.

    MAĞDURLAR HALA BU SİTELERİN BAŞARILI OLDUĞU KANISINDA, BU SİTELERİN BAŞARISIZLIĞA SÜRÜKLEYEN EYLEMLERİNE GİRME AZMİNDELER. BU KENDİNE İHANET APTALLIĞIDIR.

    ANCAK DEĞİŞEN ŞEYLERDE VARDIR. SADECE MAĞDURLUĞUN SONLANMASINI İSTEYENLER AKILCI YAKLAŞIMLARLA BU SİTELERİ TERK ETTİLER VE KENDİLERİNİ DAHA GÜZEL İFADE EDİYORLAR.

    YanıtlaSil
  57. ARKADAŞLAR BENDE MALATYA MİLLETVEKİLİ SAYIN İHSAN KOCA İLE GÖRÜŞTÜM HERŞEY OLUMLU.

    YanıtlaSil
  58. YA 57 VE 56 ABİ


    LÜTFEN ABİ

    BIRAKIN BU MAĞDUR İNSANLAR TOPLULUK OLUŞTURSUN

    BIRAKIN BİR YERLERİ ARASIN.



    MÜCADELE OLMAZSA O EVLATLAR BABASIZ , BACILARIMIZ EVLERİNİN DİREKLERİNİ KAYBETTİLER

    LÜTFEN OLUMSUZLUK ÇIKARMAYIN LÜTFEN


    BAKIN YÜREKLERİ DAĞLANIYOR ONLARIN O ÇOCUKLARIN VEBALİ BÜYÜK OLUR ABİLER LÜTFEN YAPMAYIN BUNU LÜTFEN

    YanıtlaSil
  59. BENİM MSN Mİ EKLEYİN SÖVÜN SAYIN ama bu mağdurların umutlarını almayın, ugraşmaktan başka ne yapılabilir herkes eşi için babası için kendi için birşeyler yapılor lütfen umutlarını almayın


    kaç çocuk babasını çalışıyor biliyor cezaevinde bile olduklarını bilmiyor lütfen umutlarını almayın bu insanların lütfen vicdanınızın sesisye hareket edin lütfen

    YanıtlaSil
  60. kardeslerim durmayın arayın hadı

    YanıtlaSil
  61. LÜTFEN REHAVETE KAPILMAYIN,SONU HÜSRANLA BİTEBİLİR.hÜKÜMETE OLAN BASKILARI AZALTMAK İÇİN YADA ZAMAN KAZANMAK İÇİN YAPILMIŞ OLABİLİR.
    TBMM ADALET KOMİSYONU BAŞKANI EĞER BÖYLE BİR ŞEY DEMİŞSE Kİ DEDİ,O HALDE BU İŞİN BİTMESİ GEREKİR,ANCAK YİNEDE REHAVETE KAPILMAYALIM.SİYASETE AKLIMIZ ERMEZ.......

    YanıtlaSil
  62. arkadaşlar .........




    ekm2510 abinin söylediklerine yüzde yüz katılıyorum lütfen rehavete kapılmayın daha çok mücadele zamanı hadi hadi lütfen hadi ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPALIM




    HADİ



    ARAMALARA DEVAM MAİL E DEVAM

    YanıtlaSil
  63. arkdaslar ali bbacanın numarasını yazın numarasını ben bilmiyorum

    YanıtlaSil
  64. ali babacanın numarasını yazın

    YanıtlaSil
  65. arkadaşlar
    www.ddh.org.tr den teşekkür maili atalım gündemleri bizmişiz
    başkanada mesaj attım aşagıda numarası var
    Tahsin TOPÇU: 0532 603 34 83
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  66. ddh nı sıtesınde yorum yazdım yayınlandı arkadaslar.. bılgınıze... ARKADAŞLAR.. BIRLIK VE BERABERLIGIMIZ SES GETIRMEYE DEVAM EDECEK.. SITEMIZIN EYLEMDE OLDUGUNU UNUTMAYIN... SONUÇ ALINA KADAR EYLEMDEYIZ. İZMİRLİ ZİRAATCI

    YanıtlaSil
  67. Sayın 57
    Yazdıklaınıza karşılık vermek için yada siteyi savunma adına yazmıyorum size,Çünkü yanlış bilgileriniz var.....
    Mücadelenin önünde engel olan banka ve diğer kuruluşlar ile ilgi serzenişinizde size hak veriyorum ancak,
    Bu sitede yada diğer sitelerde sadece telefon-fax-yada mail olarak mücadelenin tümüne bakıyorsanız yanılıyorsunuz..
    Size yada sitelerde bulunan mağdur arkadaşlarıma alenen , açık açık şunlarıda yapıyoruz,yada yapacağız diyemem.Ancak bir çok yasal eylemin olduğunu yada gündemde olduğunu söyleyebilirim.
    Mücadele biçiminde yargı ve mensupları - basın yayım unsurları-sivil toplum kuruluşları-siyasi partiler ve dernekler ile yakın temaslar sürekli sağlanmaktadır.
    Eğer siz sadece bunu tel etmek-fax çekmek-mail atmak olarak görmüşseniz burada bir yanılmanız vardır.
    Yapılacak her türlü yasal-akılcı eylemlerinize ben şahsen destek veririm..eminim destek verecek bir çok arkadaşta vardır.
    saygılar

    YanıtlaSil
  68. arkdaslar varmısınız yüreklerimizi ortaya koymaya yalvarıyorum ben yüregimi ortaaya koydum birlik olalım kardeslerim durmayın siyasitçileri basını arayalım bizler üçkagıtçı deyililiz esnafız çocuklarımızın boynu bükük kalmasın niğdden mustafa

    YanıtlaSil
  69. rumuz mustafa sayın avukatlar bende 2010 yılının aralık ayında tahahüt vererek cezaevinden çıktım ve verdigim tahahütleri yerine getiremedim ödeyemedim şimdi ne olacak ne zaman cezaevine girecegim ve devlet yetkililerine soruyorum 3 çocugum ve yaşlı ve hasta anneme kim bakacak bunlar ne olacak eger devlet benim aileme sahip çıkacaksa ben cezaevine girip cezamı yatarım yok çıkmayacaksa ben onlarıda kendimide öldürmeyi düşünüyorum mustafa kuba beşikçioğlu kocaeli 05424415341

    YanıtlaSil
  70. devam aramaya arkadaslar

    YanıtlaSil
  71. Arkadaşlar cok guzel allahın ıznıyle ışık gozukdu hadı durmayalım

    YanıtlaSil
  72. GUGUKÇU ABİ


    BİR EYLEM YAPILIYORDA BENİM HABERİM Mİ YOK BEN KİMSEYİ DIŞLAMADIM AYRICA BENİM ABİLERİM MAĞDUR BENİ EKLEYEN ABİLER KİMSENİN ADINA YAZMIYOM BİLMEDİĞİMİZ ŞEYLER VARSA AYDINLAT BİLELİM......



    AYRICA ABİ BEN BURHAN İŞCAN I NE ZAMAN DIŞLADIM ONLA ALAKALI BİR SATIR YOK.


    AYRICA ABİ BEN APTAL DEĞİLİM LÜTFEN ABİ BU TÜR HİTAP ETMEYE GEREK YOK




    YA ABİ BİR UGRAŞ VERİLİYOR SEN SİNİRLİSİN BELLİ BU YAZILARI GÖREN BİR MAĞDUR UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLENİYOR GEREK VARMI ABİ NE YAPAK MÜCADELEYİ BIRAKAK MI BUNUMU İSTİYON BAK İNSANLARIN YUVASI DAĞILYIOR NE YAPAK YUVALAR DAĞILSINMI BU SATIRLARI YAZARKEN BU VEBALİ DÜŞÜNÜYORMUSUN

    YanıtlaSil
  73. arkdaslar haydı birlik olalım yılmadan usanmadan

    YanıtlaSil
  74. Tam birileri birşeyler yapmaya çalışırken, birileri çıkıp ortamı bozuyor. 1 aydır bu siteyi takip ediyorum hep böyle. Yazılanlar doğru veya yanlış demiyorum. Hatta bana göre doğru olan yanları çok daha fazla. Ama lütfen insanların içindeki pozitif enerjiyi, gücü; negatife çevirmeyelim. En azından 1-2 gün durun.
    Aydın

    YanıtlaSil
  75. arkdaslar utku kardesimizizi destekliyelim niğdden mustafa yılmak yok

    YanıtlaSil
  76. SAYIN SAAT 13.42'DE YAZAN YORUM 37;GERİYE DÖNÜK YORUMLARDA,SORDUĞUNUZ SORUNUN AVUKATLAR TARAFINDAN AYRINTILI YANITI VAR.BEN DE KISACA YANITLAYAYIM:ÇEK'E VERİLEN TAAHÜT İLE İCRA'YA VERİLEN TAAHÜT FARKLIDIR.ÇEK'E 5941 SAYILI YASAYA GÖRE MAHKEMESİNE VERİLEN TAAHÜTE(ÇEK BORCUNDAN DOLAYI İCRAYA VERİLENE DEMİYORUM) HAPİS CEZASI YOK...DOKTOR....

    YanıtlaSil
  77. yılmadan usanmadan arayalım olumlu netıcelere ıhtıyacımız var haklı davalarımızda mutaber sonucları bızler adına ortaya koyamazsak hepımız ıcın acı senaryolar soz konusu olacak

    magdur arkeolog

    YanıtlaSil
  78. SAYIN Metin/İstanbul SAAT 13.42'DE YAZDIĞINIZ YORUM 37'YE YANITIMDIR ;GERİYE DÖNÜK YORUMLARDA,SORDUĞUNUZ SORUNUN AVUKATLAR TARAFINDAN AYRINTILI YANITI VAR.BEN DE KISACA YANITLAYAYIM:ÇEK'E VERİLEN TAAHHÜT İLE İCRA'YA VERİLEN TAAHHÜT FARKLIDIR.ÇEK'E 5941 SAYILI YASAYA GÖRE MAHKEMESİNE VERİLEN TAAHHÜTE(ÇEK BORCUNDAN DOLAYI İCRAYA VERİLENE DEMİYORUM) HAPİS CEZASI YOK...DOKTOR....

    YanıtlaSil
  79. ekm2510 bu eylemleri 2009 yılında gerçek ve görünür şekilde başlatanda devam ettirende ve hala sürdürende kıymetli büyüğümüz sayın burhan işcandır. burda sorgulanması gereken niçin bu sitelerden aptalca dışlandığıdır. ama bunlara rağmen o akılcı yazılarla politika dergisi, oda tv gibi bir çok yerde yazmaktadır. kendi sitesi de buna dahil. eskişehirli biri olarak cumhurbaşkanına bakanlara kadar yazdığına şahitim. ve bu kişi burda dışlanıyor. oysa sitesindeki videolara bir bakın.
    sebep ne sadece bu sitede yazması istenmiş bu da ona çek mağdurluğunu ifade dar alanda olmaz diye ters gelmiş. asıl sebepte bu sitede hükümet yanlısı murat yalçın gibi körlerin olması.
    yazıklar olsun.
    hele en son yine bir eskişehirliye uğur 26 ya yapılanları gördükten sonra çok çok çok yazıklar olsun.
    yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
  80. ARKADASLAR HURRIYET GAZETESINDE ELEKTRONIK KELEPCE ILE ILGILI HABER YAYINLANDI LUTFEN BURALARA YORUMLARIMIZ EKLEYELIM

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16727251.asp?gid=373

    VEDAT AY.

    YanıtlaSil
  81. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü tarafından Sapanca’da düzenlenen ’Denetimli Serbestlik ve Elektronik İzleme Sistemi’ konulu çalıştayda, önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlanacak olan elektronik izleme sistemi tanıtıldı. Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman, çalıştay sırasında gazetecilere elektronik kelepçeleri tanıtıp nasıl ve kimlere uygulanabileceğini anlattı.

    YanıtlaSil
  82. Sapanca Güral Otel’de 3 gün sürecek olan çalıştaya Adalet Bakanlığı Müşteşarı Ahmet Kahraman, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman, çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenler ile çeşitli illerdeki hakim ve savcıların yanı sıra Denetimli Serbestlik Şube Müdürleri katıldı.

    CEZAEVLERİ KAPASİTENİN ÜSTÜNDE DOLU

    Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman yaptığı açılış konuşmasında, bunun Türk ceza adalet sistemi için bir dönüm noktası olacağını anlattı. Ceza infaz sisteminde yeni uygulamalar ve düzenlemeler yapıldığını söyleyen Kalaman, elektronik izleme yönteminin hükümlülerin topluma kazandırılmaları için çağdaş bir uygulama olduğunu belirterek şunları söyledi:

    "Bugün gelinen noktada, ceza infaz sistemine değişik alternatif yöntemler kazandırmak zaruri bir sonuç haline gelmiştir. Ceza infaz kurumlarında barındırılan hükümlü ve tutuklu sayısı 120 bin civarındadır. Buna karşın ceza infaz kurumları, artırılmış kapasite olarak, Aralık ayı itibariyle 114 bin 348 yatak kapasitesine sahiptir. Anlaşılacağı gibi kapasitemizin üzerinde bir hükümlü, tutuklu mevcuduna sahip bulunmaktayız."

    Kalaman, ceza infaz kurumları için yatırım yapmak yerine, alternatif ceza infaz modelleri geliştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, elektronik izleme yöntemiyle topluma kazandırılması mümkün olan kişilere şans tanımayı arzuladıklarını belirtti.

    YanıtlaSil
  83. ’HÜKÜMLÜ SOSYAL ÇEVRESİ İÇİNDE KALACAK’

    Eletronik izleme sisteminin hayata geçirilmesinin bir çok yararı olacağını kaydeden Kalaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Elektronik izleme sistemi hükümlünün aile hayatı, iş hayatı gibi sosyal çevresi içerisinde kalmasına imkan tanımaktadır. Bunun yanında hükümlünün içinde bulunduğu durumu, aile desteğini alarak kolay atlatmasına imkan vermektedir. Ayrıca bu sistemle, şu anda kontrolsüz bir şekilde ceza infaz kurumlarından tahliye edilen kişilerin kontrol altına alınmasını, toplumun ve mağdurların korunmasını amaçlamaktayız.”

    YanıtlaSil
  84. GAZETECİLERE SİSTEMİ ANLATTI

    Çalıştayın ilk bölümünde Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman gazetecilere elektronik kelepçe uygulamasıyla ilgili bilgiler verdi. Kalaman, elektronik izleme sisteminin şu anda mevzuatımızda olmadığını belirterek şunları söyledi:

    "Bu konu üzerinde iki yıl çalıştık. Çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Amerika’da incelemelerde bulunduk. Bu sistemle cezaevlerindeki doluluğu azaltacağımız gibi, toplumun içinde takip edilmesi gereken hükümlü ve tutukluların da takibini sağlayacağız. Bu aynı zamanda mağdurların korunmasını da sağlayacak, toplumun da güvenliğini sağlayacak olan bir sistem. Şu andaki sistemi siz de biliyorsunuz. Cezaevinden çıktıktan sonra tedbir kararı verilmeyen hükümlü ve tutuklular toplum içinde rahat ve serbestçe dolaşabilmektedir. Ancak bu sistem sayesinde belirli alanlara gitmekten, belirli yerlere yaklaşmaktan veya belirli anlanların dışına çıkmaktan yasaklanma imkanı getirilebilecek. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Gördüğünüz aletler de bu denetim imkanını bize sağlayacak."

    Kalaman elektronik izlemeyle ilgili yasal düzenlemelerin de yapıldığını belirterek şöyle konuştu:

    "Şu anda mevzuat çalışması da yapıyoruz. Buradaki çalıştayın amacı da bu. Bu çalışmanın sonunda düzenlenecek raporu biz sayın bakanımıza arz edeceğiz. En kısa süre içinde kanunlaşabileceğini düşünüyoruz. Seçim sürecine girildiği için ne zaman kanunlaşır onu şu anda bizim öngörmemiz mümkün değil."

    YanıtlaSil
  85. SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR

    Elektronik İzleme Sistemi’ni, çalıştaya katılan ABD Sandiago State Üniversitesi Ögretim görevlisi Prof. Dr.Yusuf Öz anlattı. Elektronik kelepçe projesiyle ilgili Adalet Bakanlığı’na teknoloji danışmanlığı yapan Öz şu bilgileri verdi:

    "GPRS tabanlı bir izleme ünitesi. Bağımsız bir izleme ünitesi. GPS’ten aldığı sinyallerle yer belirlemesi yapıp, GSM şebekesi üzerinden de yer bilgisini izleme merkezine ileten bir cihaz. Başka bir cihaz türü de iki parçalı. GPS özelliği olan bir cihazımız var. Arayüz özelliği olan bir cihazımız var. Bu iki cihaz birbiriyle eşleştirildiğinde hem GPS aracılığıyla kişinin yerini belirleyebiliyoruz, hem de bu cihazın izlediğimizi kişinin üzerinde olup olmadığını belirleyebiliyoruz. Son cihaz türü de benzer bir cihaz. Arayüz ünitesinin ev ünitesiyle eşleşmesinden oluşuyor. Bu birimde de daha çok ev hapsi uygulamaları veya sınırlı hareket kabiliyeti sağlanan durumlarda uygulanabilecek bir şey. Burada GPS söz konusu değil. Normal telefon hatları üzerinden merkeze bağlı sistem aracılığıyla kişinin belirli saatler içinde evinde veya iş yerinde olup olmadığı belirlenebiliyor."

    YanıtlaSil
  86. OYSA BAKIN KUZULAR HANGİ KURTLARA NASIL TESLİM EDİLECEK. NİÇİN? NEDEN YENİ TİCARET YASASI ÖNCESİ? E-DEVLET OLUŞTURMAK ÇOK MU ZOR?
    http://www.kure.tv/webtv/803-haber/borc-affi-geldi-ama-bankalarin-kara-listesi-buyuyecek/4896-Bolum/81564/
    2-YÜKSEK YARGININ- YARGITAYIN GÖREVİ HUKUK BİRLİĞİ SAĞLAMAKTIR.
    “5941 Sayılı yasa genel olarak değerlendirildiğinde Mahkemeler bankaların yardımcı kuruluşları haline getirilmektedir. 25 yapraklı bir çek karnesi nedeniyle mahkemelere 74 adet dava açılması mümkündür. 25 adet 5941 sayılı yasanın 5/1 maddesine göre karşılıksız çek davası ( Sulh Ceza Mahkemelerine) 25 adet 5941 sayılı yasanın 5/4 maddesine göre çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararı verilmesi için ( Sulh Ceza Mahkemelerine) ve 2. yapraktan itibaren yasağa uymama nedeniyle 5941 sayılı yasanın 7/6 maddesine göre 24 adet (Asliye Ceza Mahkemelerine) dava açılması söz konusu olabilecektir.
    Söz konusu muhtemel dava sayısı gözönünde bulundurulduğunda, devletin şekli sosyal hukuk devletinden daha çok kapitalist sistemi çağrıştırmaktadır.
    Yine genel olarak çıkartılmakta olan yasalar, sadece mahkemelerin işleyişini engellemekten başka bir işe yaramamaktadır. Çok uzun yıllar sonra değiştirilen Ceza Kanunu yürürlüğe girmeden dahi değiştirilmek durumunda kalınmıştır. Söz konusu yasalar Hukuk Fakültelerinde acilen KODİFİKASYON dersinin müfredata alınmasını zorunlu hale getirmiştir. Yine söz konusu yasalar ile sadece yasa numaraları değişmekte temel hiçbir mantalite değişmemekte ve yasalar sadece yargının işleyişini alt üst etme sonucunu doğurmaktadır.”
    İzmir 26. Asliye Ceza Mahkemesi ANAYASA MAHKEMESİ'NE İPTAL BAŞVURUSU NDAN ALINTIDIR.
    http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=52378
    Yargıtay bağımsız ve tarafsız olmaması sebebiyle bu görevini yapamamaktadır. Hükümet yargı erkine egemen olmak gayesi ile yüksek yargıyıyı zayıf gösterecek her hareketi yapmakta ancak durumu düzeltecek tedbirleri bu maksatla bekletmektedir. Sistem mağdurları; yargı birliğinin kurulamaması ve yerel mahkemelerde oluşan yargı önünde eşitsizlik yüzünden AİHM başvuruları başlatmıştır. Zira yerel mahkemelerin aynı olaya verdiği değişik kararlar ve yargıtayın hukuk birliği sağlayamaması devletin taahhüdünü ihlali ile güvenirliliğin olmaması iç hukuk yolunun bittiğinin göstergesidir.
    3-Ezberci ve bununla birlikte ıslah faktörünü göz ardı ederek, cezanın tek çözüm olduğu sabit fikri ile peşin hüküm ve ön yargı ile hareket eden hukuk sistemi. Bu sistem bu anlayışla vatandaşa değil mafyaya hizmet verir ADALET! Vermektedir. Yerel mahkemeleri bu uygulamaya zorlayan ise YARGI BAĞIMLILIĞI VE TARAFLILIĞI dır.

    YanıtlaSil
  87. HABERİ YAYINLAYAN RUMUZ VEDAT AY.

    YanıtlaSil
  88. GUGUKÇU KARDEŞ,
    SENDEN İSTEDİĞİMİZ BİR İHSAN YOK,
    GÖLGE DE ETME LÜTFEN.
    MOTİVASYONUNU BOZMA SİTENİN.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  89. Dün cezaevinden tanıdığım bir arkadaşımla telefonda görüştüm izini kaybetmiştim durumları çok kötüydü gerçi hepimiz zor durumdayız ama onun ekstra nedenleri vardı. Çocuğu olmuştu o içerdeyken maddi hiçbir dayanaklarıda yoktu neyse sadede gelim uzatmadan çıktıktan sonra cumhurbaşkanına, başbakana ve eşine durumlarını anlatan bugüne kadar uğraştığı işler çektiği sıkıntıları anlatan bir mektup yazıp göndermiş ve o mektuplara karşılık cevap gelmiş doğan çocuğunada ufak tefek hediyeler...bunu sizlerle özellikle paylaşmak istedim yaptığımız hiçbir hamle boşa gitmiyor birileri duyuyor görüyor ve eminim duyarsız kalmıcaklar

    vazgeçmeyelim sabredelim ve istediğimizi alana kadar pes etmeyelim....

    rumuz SE.

    YanıtlaSil
  90. 84 teki yorumun sahibi size söyleyecek lafımın ve SAYIN MURAT YALÇIN AGABEYİMİN ÇOOOOOK LAFI VARDIR lakin senin seviyene inersek biz malup oluruz çünkü seviyesizligi bilmedigimiz için bize galibiyet yoktur sende bizim seviyemize çıkamayacagına göre bir köyden bir köye seslenme derim MURAT ABİ senin adına kurdugum cümleler için affını istirham eder ellerinden öperim ARDIL.

    YanıtlaSil
  91. ----------------- Ö N E M L İ ---------------------




    SAYIN ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ.



    YAPILAN TELEFON GÖRÜŞMELERİNDE



    KÖKSAL TOPTAN : Çok güzel bir şekilde telefonlarımızı dinliyor ve bize hak vererek olumlu cevaplar veriyor

    BURHAN KAYATÜRK: Vekilimiz Bize yüzde yüz destek veriyor ve YANINIZDAYIM diyor lütfen teşekkür için telefonlara sarılalım bu işi bitirek kardeşlerim hadi lütfen


    BURHAN KUZU : Sayın vekilimizde destek veriyor




    LÜTFEN DEMİR TAVINDA DEMİŞLER LÜTFEN ACİL ARAYAK TEŞEKKÜR EDEREK ONURE EDEK LÜTFEN ACİL

    YanıtlaSil
  92. ZEHRA.

    BAŞBAKLIĞA VE VERDİĞİNİZ TÜM MAİL ADRESLERİ FAX NOLARINA VE SMS NUMARALARINA BU MEKTUMU YOLLADIM

    VE HERGÜN YOLLAYACAĞIM.


    ÇEK MAĞDURU DİĞER ADIYLA ADLİ PARA CEZASI MAĞDURU.

    YILLARDIR CEK İLE TİCARET YAPTIM.

    SON KÜRESEL KRİZ İŞLERİ BOZDU ALDIĞIM SENTLER VE CEKLER ÖDENMENEDİ.

    ÖDEYEMEDİĞİM CEKLER YÜZÜNDEN HACİZLER GELEREK NE VAR NE YOK ALDILAR.

    BEN ISRARLA ALACAKLILARIMA BEN BU BORCU ÖDEYECEĞİM AMA HERŞEYİMİ HACİZ ETTİNİZ!!!
    YA HACİZE KARŞILIK VERİN CEKLERİMİ YADA HACİZİ DURDURUNKİ İŞ YAPIP ÖDEYEYİM BORCUMU.......

    ŞİMDİ YAZACAKLARIMI İYİCE ANLAYARAK OKUYUN EĞER ÇÖZÜM VARSA BANA SÖYLEYİN....

    ALACAKLI 175 BİN TL KARŞILIĞINDA İŞYERİMDEKİ OTURACAK KOLTUKLARA KADAR ALDI SADECE DEPODA BANA SATMIŞ OLDUĞU MALIN MİKTARI 200 BİN TL CİVARI. ORTALAMA 350 BİNLİRALIK MALIMIZI HACİZLE ALDILAR.

    SONRA BU MALLAR YOK PARASINA SATILARAK 175 + AVUKAT HACİZ FAİZ FALAN FALAN 245 BİN TL OLDU

    SATILAN MALLAR 180 BİN TUTMUŞ VE BENİM 65 BİN TL BORCUM KALMIŞ.

    SONRA DEVLET BENİ KARŞILIKSIZ CEKTEN CEZALANDIRDI VE SEN BU BORCU ÖDEMEZSEN SENİ İÇERİ ATACAĞIZ DEDİ.

    ŞİMDİ SORARIM SİZE

    DEVLET 350 BİNLIRALIK MALIMI 180 BİNE SATTILAR NERDEYDİN????

    DEVLET ALACAKLIM BENİ BİTİRDİ YUVAMI YIKTI 12 YILIK EMEĞİMİ 5 GÜNDE YOK ETTİ NERDEYDİN?

    DEVLET BENİM HERŞEYİMİ HACİZLE ALDIN...!
    PEKİ NE SATIPTA BORCUMU ÖDEYECEĞİM BİR ÇÖZÜM SUN?

    DEVLET ÇEK MİKTARI KADAR ADLİ PARACEZASI KESİYORSUN CEKİ ÖDEYEYİM DİYE DOĞRUMU???? EVET DOĞRU

    HERŞEYİMİ HACİZ EDERKEN NEDEN DEVLET OLARAK ALACAKLIYA DEMİYORSUNKİ KARDEŞİM!!!! SEN BU ESNAFIN MALINI MÜLKÜNÜ HACİZ ETTİN NE SATACAK NASIL SANA BORCUNU ÖDEYECEK NİYE DEMEDİN????

    SONRA HAKİME YETKİ VERDİN CEKİNİ ÖDEYEMENİ AT İÇERİ ADLİPARA CESASINI ÖDERSE DAHADA KARIŞMA ALACAKLIYLA NE HALİ VARSA GÖRSÜN DERT DEĞİL BİZE DİYORSUN.....!!! YALANMI ÖYLE

    ALACAKLI VE VERECEKLİ PEKİ DEVLET OLARAK SEN NEDEN ADLİ PARA CEZASINI ALDIKTAN SONRA DAHA KARIŞMIYORSUN????

    DEVLET HEP GÜCLÜNÜN YANINDA 4 TANE FAKTORİNG ŞİRKETİ 2000,000 (MAZLUMUN KADERİYLE OYNUYOR................)

    DEVLET SATACAK BİRŞEYİM KALMADI İÇERDE YATARSAM DEVLET OLARAK BORCUMU ÖDEYECEKMİSİN YADA HACİZLERİMİ KALDIRACAKMISIN?

    CEZA EVİNDEN CIKTIKTAN SONRA ALACAKLI ALACAĞINI İSTERSE İÇERDE YATIĞIM SÜREDE DEVLET BANA BAVULLA PARA VERDİ AL KARDEŞİM ÖDEŞELİMMİ DİYECEĞİM.

    EYYYYYY YÜCE DEVLET ÇEK MAĞDURLARI DİYER ADIYLA ADLİ PARA CEZA MAĞDURLARININ DURUMUNA NERDEN BAKARSAN BAK HAKSIZSINIZ.......

    YanıtlaSil
  93. SON DAKİKAAAAAA

    ULUSAL KANAL PROGRAMIN GÜNÜNÜ CUMARTESİ OLARAK KESİNLEŞTİRMİŞ ARKADAŞLAR BU ARADA MAİL ATIPTA MAİLLERİ HATA VEREN ARKADAŞLAR VARSA MAİL KOTALARI DOLMUŞ ŞU ANDA ONUDA DÜZELTME YOLUNA GİDİYORLAR YARIM SAATE KADAR MAİLLERDE DÜZELECEK.BİZE DÜŞEN O KATAYI TEKRAR DOLDURMAK

    YanıtlaSil
  94. ZEHRA

    ACILSIN MAİLBOXLARI TEMİZLESİNLER BEN BİLE TEK MAİL YAĞMURUYLA DOLDURUMRUM.

    AĞLAMAYANA MAMA YOK ERKEK KARDEŞLERİM AZ GAYRET.

    YanıtlaSil
  95. SON DAKİKA


    Funda ablanında söylediği gibi ULUSAL kanal işi tamam ( akşam oraya katılacak arkadaşları belirleyeceğiz )


    Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşu olan Demokrasi Hareketi de inşallah tamam olacak


    RADYO PROGRAMLARI DA TAMAM



    VEKİLLERİMİZİ YİNE ARIYORUZ.


    EYLEMMİMİZİN İSMİ






    (((((ELCİMİ BABASINA KAVUŞTURAK))))))))))



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  96. Helal Olsun Arkadaşlar hadı Durmak YOk Yol ıyı Iyı Yolda yuruyoruz gıdıyoruz allah yardımcımız olsun bu davadan dönmek yok her kes elini taşın altına koysun lutfen!

    YanıtlaSil
  97. GUGUKÇU NE YAPAK KARDEŞİM SÖYLE YA


    NE YAPAK
    HİÇ BİR ŞEY YAPMAYALIMMI.
    ÇIKAKMI BU SİTEDEN


    BUNUMU YAPAK KÖTÜLEYECEĞİNE ÇÖZÜM SÖYLEDE YAPAK




    KİMBU BURHAN İŞCAN YA
    BEN TANIMIYOM


    BURHAN İŞCAN A KİM LAF SÖYLÜYOR


    ALAH RIZASI İÇİN YA BIRAK BURHAN İŞCAN KONUŞSUN


    SANA NE OLUYOR

    YanıtlaSil
  98. KARDEŞLERİM




    BUNLARI GÖRMEYİN LÜTFEN




    BİZ İŞİMİZE BAKALIM , BİZ KİMSENİN PARALI ASKERİ DEĞİLİZ HEP SIRTIMIZDAN BİRİLERİ GEÇİNMEYE ÇALIŞIYOR BİZLER MAĞDURUZ MAĞDUR ONUN BUNUN İÇİN YAPMIYOZ KENDİMİZ İÇİN SAVAŞIYOZ



    DURMAYIN


    ULUSAL KANAL
    DEMOKRASİ DERNEĞİ
    VEKİLLER



    LÜTFEN ARAMA VE MAİLLERE DEVAM




    HA GAYRET


    EYLEMİMİZİN İSMİ ((((ELCİMİ BABASINA KAVUŞTURAK))))



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  99. BU İŞ SADECE AHMET IYIMAYA ILE OLMAZ.SAYIN ALI BABACAN VE MALIYE BAKANI MEHMET SIMSEGIN DE ETKISININ OLMASI LAZIM.OZELLIKLE SAYIN ALI BABACAN.BENCE ONLARADA ULASMAK ICIN TEL NO LARI YAYINLANMALI.

    YanıtlaSil
  100. ÖNEMLİ ---ÖNEMLİ ÖNEMLİ----------------

    ARKADAŞALAR BUGUN BENİM ÇOK MUTLU BİR GÜNÜM DÜ FAKAT BU GÜNÜM BU LANET YASA YÜZÜNDEN
    PEK SEVİNEMEDİM ÇÜNKÜ ABİT TAŞCILAR KARDEŞİM GECE GBT SORGULAMASINDA YAKALANDI ŞİMDİ ARADI HAKKINIHELAT ET ARKADAŞLARIMA SELAM SÖYLE DEDİ

    ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN DAHA TEKER TEKER YAKALANMANIZIMI BEKLİYECEGİZ DAHA POLİSLER SİZLERİNDE Mİ KAPISINA DAYANMANISINIMI BEKLİYECEKSİNİZ ARKADAŞLAR HEPİNİZ BENİM GERÇEK ABİLERİM ABLALARIM SINIZ SİZLER BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ BURDAKİ MAGDURLARI GERÇEK AİLEM GİBİ GÖRÜYORUM ARKADAŞLAR KENDİMİZE GELELİM ARTIK BAŞKA ARKADAŞLARIMIN YAKALANMASINI İSTEMİYORUM HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
  101. saklambaç4110 Ocak 2011 16:21

    ulusal kanalda
    cuma günü saat 23.30 da yapılacak olan canlı yayına katılacak arkadaşlara ihtiyaç vardır.

    YanıtlaSil
  102. CANIM KARDESLERIM,, ASLAN ÇEK MAĞDURU ARKADAŞLARIM.. İNANIN KI TUYLERIM DIKEN DIKEN...

    BİZ BU İŞİN ALTINDAN KALKACAGIZ.. ALLAHIN İZNİYLE MAGDURUYETIMIZI HERKEZE DUYURACAGIZ.. TUM ARKADASLARIMA ALLAH RAZI OLSUN... YEMIN EDERIMKI BU YOLA BAŞKOYDUK.. COCUKLARIMLA BIRLIKTE OLABILECEGIME GERCEKTEN ARTIK INANIYORUM.. BANA VE BENIM GIBILERINE BU UMUTLARI VEREN TUM ARKADASLARIMA ALLAH BIRLERCE KERE SAGOLSUN.... İZMRLİ ZİRAATCI

    YanıtlaSil
  103. ARKADAŞLAR MERHABA DÜNDEN BERİ HASTANEDE OLDĞM İÇİN NE TV NE SİTEYİ TAKİP EDEBİLDİM. SON GELİŞMELER VE YAPILMASI GEREKEN NELER VAR. HANGİ ABİMİZ YAKALANDI? GENEL BİLGİ BANA KISA VE ÖZ VEREBİLİRMSNZ SEVGİLİ ABİ VE ABLALARIM.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  104. 103 DEKİ KARDEŞİM ÖNCE SEN BİR RUMUZ YAZ ONDAN SONRA KONUŞ BİZLER CAHİL İNSANLARIZ KARDEŞİM İŞİNE GELİYORSA UTKU KARDEŞİME LAFSÖYLETMEM

    YanıtlaSil
  105. BİRDE VEKİLLERİ ARAMAYA BAŞLDĞM AN SİNİRLENYRM YA ELİMDE DEĞİL EŞİM CEZAEVİNDE ACI ÇEKERKEN BEN BU İNSANLARLA KONŞCK BİŞEY BULAMIYORM!!! TAM ANLMYLA NASIL KONŞYM NE DİYİM SİZ YARDMCI OLUN BANA LÜTFEN??
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  106. ÇÖZÜLMESİ ZOR SORULAR????????????????
    1) Hangi ülkenin odalar birliği başkanı çekte hapis kalkarsa bende ödemem dedi?
    CEVAP= TÜRKİYE ,R.HİSARCIKLIOĞLU
    YORUM=Bir kimse hırsız ise herkesi hırsız zannedermiş dolandırıcı ise herkesi dolandırıcı zannedermiş.
    2) Hangi ülkede çekte hapis cezası olurmuş?
    CEVAP= Ekonomisi bozuk olan ülkelerde eğer ekonomi bozuksa esnafa bak çekini öde ödemessen seni hapse atarız diyorlarmış.
    ÖRNEK=TÜRKİYE DEKİ esnafın durumu
    3)hangi ülkenin icra dairelerinde o ilin her dört kişisinden biri icralık?
    CEVAP= TÜRKİYE MEVCUT.
    4)Hangi ülkede bütün esnaf ağlarken bankaları güler?
    CEVAP= TÜRKİYE
    YORUM= Dünyanın hiç bir banka için bulunmaz nimetlerin toplandığı yer TÜRKİYEDİR kıredi kartı bizde çek kırdırma bizde kıredinin elli çeşidi bizde bu bankalar sayesinde vatandaş matemetik profösörü oldu ince hesap yapmaktan.
    5) hangi ülkede bankalar çek yaprağı dağıtır faktoringler toplar
    CEVAP= TÜRKİYE
    YORUM= Çok ilginçtir bu faktoringlerin sahipleri ya ermenidir ya yahudidir her gün ülkedeki tüm bankalardan fazla para satar ne vergi verirler nede yatırım yaparlar paralar nereye gider bilinmez.
    6) Hangi ülkede hukukun üstünlüğü yerine ekonominin üstünlüğü öne alınır?
    CEVAP= TÜRKİYE
    YORUM= Rantın bol olduğu ülkede hergün tirilyonlar satan faktoringler elbette ikna kabiliyetleri yüksek olacaktır adaletin yönünü değiştirip koç gibi vatan evlatlarını hapse attıracaktır.
    HANGİ ÜLKEDE BİTMEYEN SERVET İTİBARDIR???????????
    TÜRKİYE DE TÜRKİYE DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HANGİ ESNAF İTİBARINI SARSMAK İSTER?????

    ARKADAŞLAR HEPİNİZE SORUYORUM SÖZÜN SÖZ OLDUĞU ÜLKEMDE BATAN ESNAFMI SUÇLU ESNAFI BATIRANMI??

    ŞİMDİ SİZE SORUYORUM MİLLETVEKİLLERİ ENFLASYONU DÜŞÜRCEĞİZ DİYE BU KADAR İNSANIN OCAĞINI SÖNDÜRDÜNÜZ SİZ BİRDEN FIRENE BASMASAYDINIZ KAZA BU KADAR BÜYÜK OLMAZDI SİZ ORDA VEKİLLİK YAPMIYORMUSUNUZ SORUNLARIN KAYNAĞINI BİLMİYORMUSUNUZ 160.000 DOSYA YARGITAYDA ONANMAYI BEKLİYOR YÜZBİNİN ÜZERİNDE HAPİSE GİRMEYİ BEKLEYEN ESNAF DAHA ÖTESİ İKİMİLYONA YAKIN DURUŞMASI DEVAM EDEN DOSYA SİZ HALA ÇIKMIŞINIZ ALACAKLI NE YAPACAK DİYE MIRILDANIYORSUNUZ MADEM ALACAKLIYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ ALACAKLININ HAKKINI DÜŞÜNÜYORSUNUZ O ZAMAN YATIRILAN ADLİ PARA CEZALARININ ÜZERİNE NİÇİN YATIYORSUNUZ VERSENİZE VATANDAŞIN PARASINI.
    OYUN İÇİNDE OYUN BANKALARA FAKTORİNGLERE PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNİZ ARPALIKLAR BİZ BATMIŞ ESNAFLAR VE BÖYLE GİDERSE ARKAMIZDAN ÇOK GELECEK ESNAFLAR ADINA.....
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SİZE RAĞMEN VATAN SAĞOLSUN!!!!!!!!!!!ihtiyar

    YanıtlaSil
  107. ÇOK SEVDİGİM ABİT ABİMİN AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN YENGE İNŞALLAH ABİT ABİMİ EN KISA ZAMANDA EVİNE KAVUŞTURACAGIZ YENGEM ALLAHA EMANET OL

    YanıtlaSil
  108. istanbulda olan madur arkadaşlar kimler bana bilgi verebilirmi

    YanıtlaSil
  109. FUNDA ABLAM BENİM AİLEM ORDA NEYLE İLGİLİ ONLARI YÖNLENDRYM SANA İSTERSEN YARDIMCI OLABLCEKLERSE?
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  110. ulusal kanalın mail kotası dolmuş ama yonetici@ulusalkanal.com.tr mailine gerekenleri yazabilirsiniz o kotayıda dolduralım arkadaşlar

    YanıtlaSil
  111. 102 vezir38 abit taşçılar için çok üzüldüm,en kısa sürede kurtulması dileklerimle!

    YanıtlaSil
  112. mavi27 yayın ile ilgili msn adresine beni ekle ya da utkuyla görüş fundabaydilli@hotmail.com

    YanıtlaSil
  113. ABİT ABİ GEÇMİŞ OLSN. AMA ÖNCELKLE EŞİNE GEÇMİŞ OLSN ALLAH YARDIMCIN OLSN ABLA ÇOOK ZOR EŞİN İÇİN GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDASIN SABIR ÇEKMEK ZORUNDASIN. İNAN ŞUAN EŞİMİN İLK TUTUKLANDĞI GÜNE DÖNDÜM!!!
    ALLAHIM YARDIM ET BİZLERE YARABBM.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  114. ABLA MSN YOK TELİN VARMI EV ORDAN GÖRŞLM OLURMU
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  115. ABİT KARDEŞİMİZİN BAŞINA GELEN HER AN BİZİM DE BAŞIMIZA GELEBİLİR.NİTEKİM DAHA ÖNCE DE GELDİ.ALLAHIM KENDİNE VE AİLESİNE SABIR İHSAN ETSİN.GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.
    BİZİ BU HALE GETİRENLERE DE VEYL OLSUN.
    ARKADAŞLAR,
    DAHA SIKI ÇALIŞMAMIZ LAZIM.
    HAYDİ GAYRET LÜTFEN.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  116. mavi27 telefonunu sana zahmet benim mail adresime yaz gönder çok önemli acil

    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  117. AKADAŞLAR DÜNYA DEMOKRASİ DERNEĞİ ADINDAKİ DERNEK 11.01.2011 TARİNDE YANİ YARIN OLAĞAN ÜSTÜ BİR TOPLATI DÜZENLEMİŞ İNTERNETTEN GİRİP TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ULUSAL KANALDAN ÖNCE BUNUNLA İLGİLENSEK ÇOK DAHA İYİ OLUR SİTELERİNDEDE YAZMIŞLAR

    YanıtlaSil
  118. 102 de yazan saklambaç 41 rumuzlu arkadaşım ulusal kanalda canlı yayına katılacak arkadaşlara ihtiyaç vardır derken kaç kişi?vAHDET

    YanıtlaSil
  119. Vaktiyle bir panelde değerli bir konuşmacı SEVİYE, SECİYE ve ÜSLUP üzerine konuşurken şöyle diyordu;

    Size LAF ATANA, SİZE SATAŞANA "PRİM" vermeyin... Size hakaret edebilir, kavga bile etmek isteyebilir, mümkünse YOK farz edin, ondan uzaklaşın… Zira o zaten bu "PRİM"den beslenmek için bu yola başvurmaktadır…

    İçinizden kimileri, nasıl olur? Yani çekinelim, korkalım geri mi duralım mı? diyenler olabilir… Hayır, tam olarak bu değildir söylediklerim… CESARET ve YİĞİTLİK öyle MÜPTEZEL konular için lazım değildir… CESARET ve YİĞİTLİK; HAK ve ADALET için, VATAN ve AİLE namusu için lazımdır…

    Benim dediğim mesela; sokaktan bir “it” sizin “PAÇANIZDAN” ısırsa ne yapmanız gerekir? Paçanızı kurtarmalısınız yeter, değil mi?
    Çünkü o it “tabiatının” gereğini yapmıştır… Sizin de dönüp o “itin” paçasından tutmanız beklenir mi?

    ***

    Temyiz dilekçesi ve Yeniden Yargılama Talebi dilekçelerimi takip etmek maksadıyla Adliyede idim, dönüp mesajları okur iken; 56 ve tekrarı 57 de yazılmış bir mesaj okudum;

    “GERÇEKLİK ALGISI” YANLIŞ MALUMAT, VEHİM ve KURGULARINDAN İBARET (yazıdan ziyade) bir “DÖŞENME” yapıldıktan sonra şahsıma yönelik bir SATAŞMAYI okudum…

    “MURAT YALÇIN GİBİ APTALLAR BUNA ÇANAK TUTMUŞTU…”

    ***

    Bir “karşılık” yerine çok geriden hatırıma gelen yukarıdaki notu paylaşmayı uygun gördüm…

    91 ARDIL. Kardeşim teşekkürler… Gereğini yapmışsın… Dostlar arkadan konuşulana İTİRAZ eder, gerekliyse yüzüne kendileri söylerler…

    YanıtlaSil
  120. uncu28 yeniden yargılanmaya gittim çeklerden ve ayni karar çıktı ve temize gitti ne kadar zamanda gelir bilen varmı birde cekin üstüne eriş un yazmıştım ama kararı bafra eriş un diye firma çıkartmış bundan benim avantacım olurmu bilen varsa lütfen yazsın

    YanıtlaSil
  121. arkadaşlar abiler ablallar ya yakalnmsı olmayan ulusal kanlda konşck birebir eş,abi,kardeş yok mu istanbulda kanaln muhabrine röprtaj için lazım. ben gidemyrm çnkü balıksrdym eşim cezaevnde.
    mavi27

    YanıtlaSil
  122. arkadaşlar milletvekllrnden balıkesr Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003 aradm telini açmyo!
    Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638 BU NUMARA KULLANILMAMAKTDR DİO
    MAVİ 27

    YanıtlaSil
  123. utku sana mail attım..çekdaş

    YanıtlaSil
  124. KÜTAHYA VEKİLİ HASAN FEHMİ KINAYI ARDAM MEŞGLE VERDİ ARKADAŞLAR ÇOOOK YOĞUNAR TABİİİ
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  125. GUGUKÇU KARDEŞ:....EŞŞEK YAZISI ÇOK GÜZELDİ. TŞK



    92 YAZAN KARDEŞİM VALLAHİ BENİMDE AYNISI OLDU NE YAPACAGIMI ŞAŞIRTTIRDILAR BANA. TIRNAKLARIMLA 6 YIL.EMEK VER ON NUMARA ESNAFTIM
    YILLARCA UGRAŞ VEREREK HEP ARTI ALARAK GELDİĞİM YERDEN İKİTANE TERBİYESİZİN YÜZÜNDEN EKMEGE MUHTAÇ DURUMA DÜŞÜRÜLDÜM. .....YAZIKLAROLSUN.



    106 İHTİYAR SORU CEVAP ONNUMARA YAZI OLMUŞ.



    ARKADAŞLAR DÜNYA DEMOKRASİ DERNEGİNE ONLARCA YAZDIM ELBETTE BİRİLERİ OKUR . YAZMAMIZI İSTEDİĞİNİZ BAŞKA YERLER VARSA ADRESİ VERİN YTER


    UST 35

    YanıtlaSil
  126. sayın MURAT YALÇIN BEYEFENDİ agabeyim ben sizi sadece yazılarınızdan tanıyorum ama insanı kaleminden tanımak benim için çokta zor degil uslup ile edep ile saygı ile ve bizim mantık sınırmızın ve sabır sınırımızın üstüne bir kişilikle hareket ettigini görüyor ve size saygı duyuyorum inşallah bu sorunlarımız çözülürse sizinle yüzyüze tanışmaktan onur duyacagım eger yakalanmam ve kimseye bırakamayacagım 3 çocugum olmasa idi şuan sizi görmek için yola çıkardım ALLAH yar ve yardımcın olsun yardımcımız olsun ARDIL

    YanıtlaSil
  127. TEŞEKKÜRLER ARDİL,
    SANA YAKIŞANI YAPTIN.
    MURAT AĞABEY BİZİM GÖZBEBEĞİMİZDİR.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  128. uncu 28'E BENİMDE TEKRAR YARGILANMA TALEBİM VAR AMA DAHA SONUCUM GELMEDİ.SENİNKİ RED OLMUŞ AMA DAHA ÖNCEDEN KESİNLEŞEN CEZAN VARMIYDI BU DOSYAYLA İLGİLİ.SERDAR

    YanıtlaSil
  129. KARDEŞLERİM



    HEPİNİZDEN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN ULUSAL KANAL ROPORTAJ İŞİ TAMAM ARKADAŞLARIMIZ BELİRLENDİ SAĞOLSUNLAR ONLAR YAPACAKLAR



    ŞİMDİ DÜNYA DEMOKRASİ HAREKETİ İÇİN YOĞUN GÜNDEM OLUŞTURALIM.



    BİR ARKADAŞIMLA GÖRÜŞTÜM BİRAZ ÖNCE MSN DE BÜYÜK İHTİMALLE ERKAN TAN DA BİZE DESTE SAĞLIYORMUŞ.



    ARKADAŞLAR ALLAH YÜZÜMÜZE GÜLMEYE BAŞLADI YARINDAN İTİBAREN STAR , SHOW TV DEKİ GÖRÜŞMELER OLUMLU OLMUŞ YARINDAN İTİBAREN BOMBARDIMANA BAŞLAYACAĞIZ.
    ULUSAL KANAL DAKİ GİBİ BÜYÜK BİR PROGRAM ALACAĞIZ.
    BEN BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM



    HADİ KARDEŞLERİM HADİ DURMAK ZAMANI DEĞİL AZ KALDI MACUN TÜPTEN ÇIKTI BU İŞ BİTECEK.



    MSN EKLEYİN LÜTFEN


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  130. UTKU GELDİM GELİŞMELERİ OKUDUM HELAL SANA AYNI ENERJİ DEVAM EDİYOR....

    SİTEYE ENERJİ GETİRTDİN ALLAH RAZI OLSUN DDH YE YAZMIŞTIM DÜN GECE 34 YORUM VAR BİRAZ DAHA ARKADAŞLAR HA GAYRET



    .................N İ Y A Z......................

    YanıtlaSil
  131. slm arkadaşlar. bugün postacıdan mahkemenin infazın devamına ilişkin gönderdiği tebligat aldım bana 7 günlük itiraz süresi vermiş itiraz etsem bir faydası olurmu yakalamayı durdururmu yada hiçbir faydası olmazmı birde yoklukta yargılama yapılmıştı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursa çok sevinirim 1 yıl yattım 28 ay cezam dahavar ya saklanıcam yada teslim olucam allah yar ve yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  132. NİYAZ ABİ


    ENERJİ SİZLERSİNİZ ABİ ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN BENDE AKIL ŞU BU YOK ABİ SADECE ÇOK ŞÜKÜR YÜREK VAR DİYE BİLİYORDUM


    AMA ŞUNU GÖRDÜM


    BURDAKİ SİZ ABİLERİMDE DAHA BÜYÜK YÜREK VARMIŞ


    HEPİNİZ HARİKASINIZ HELAL OLSUN HEPİNİZE

    YanıtlaSil
  133. arkadaşlar niyaz abinin dediği gibi


    biraz daha bastıralım ddh ye hadi arkadaşlarım lütfen biz bu işi başaracağız biz yapacağız hep birlikte yiz


    sizlere güveniyorum lütfen hadi

    YanıtlaSil
  134. 131 benim
    acun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  135. sayın Murat Yalçın
    size geçmiş olsun demiyorum,kullanılan söz sadece bir hezeyandır
    hezeyan:
    "Bir hastalık veya başka herhangi bir nedenden dolayı, akla ve mantığa ters gelen şeyler söylemek, saçma sapan konuşmaktır.

    örneğin, ^^belli biri tarafından öldürülmeye çalışıldığına inanan bir kişinin^^ düşüncesinin hezeyan olup olmadığını anlamak için bu durumun doğru olup olmadığını araştırmaya gerek yoktur. Akıl yürütme biçimi ve konuyla uğraşma şeklinden hezeyan olup olmadığı kolayca anlaşılabilir.
    size sadece "borca hapse" karşı mücadeledeki emekleriniz için teşekkür ediyorum
    acil demokrasi

    YanıtlaSil
  136. MSN ADRESİM
    ermis.ercan@hotmail.com

    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  137. 131 de yazan arkadaşın yazısıyla ilgili.tahütten sonra cezamızın tekrar başlamasıyla mutlaka bir tebilgat gönderme zorunlulugumu var acaba.serdar

    YanıtlaSil
  138. SERDAR A:TAAHHÜT DOSYALARI İNFAZ SAVCILIĞINA BİLDİRİLİYOR.ONDAN SONRA ARANMAN ÇIKIYOR.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  139. başkentli kardeşim.bende öyle oldugunu biliyorumda bir arkadaşın yazdıgı bir yazıda sanki tahütte bulunarak cezaevinden cıktıgı ve tahüdünü bizim gibi yerine getiremediginden dolayı karşı taraf şikayetini yenilemiş ve infazın devamı tebligatı gelmiş gibi anlamdım.cezaevinden tahüdde bulunarak cıkımış bizlein tekrar infazlarının başladıgında bize tebilagat gelecekmi.aydınlatırsan sevinirim.serdar

    YanıtlaSil
  140. serdar kardeşim tebligat geliyor ağır cezaya itiraz hakkı açık olarak itiraz edersin yaklaşık 1 ay daha zaman kazanırsın fakat tabi bir şu varki mağlesef burası türkiye ve herkesin kanunu ayrı her mahkeme kendine göre yorum yapıyor bu yazdığım genel olarak bu şekilde oluyor saygılarımla

    YanıtlaSil
  141. İhtarlı tebligat yapılacak, kişi mahkemeye başvurmassa infaz evrakları savcılığa gönderilecek.
    Mahkemeye müraacatta uyarlama talep edilirse, duruşma veya infaz kararı ağır cezaya itiraza açık..
    istisnalar hariç olmak kaydıyla uygulama bu yönde

    YanıtlaSil
  142. Cüneyt bey zaten sizin yönlendirmeniz ve göndermiş oldugunuz dilekce örnekleriyle başvurdugum 7 adet asliye ceza mahkemesinden cekte erken ibrazdan dolayı beraat kararlarımı sayenizde aldım.2 dosyam var erken ibraza girmeyen onlar icinde daha yeni gıyapta yargılanma ve tebliagatın elime gecmemesinden dolayı beraat ve tekrar yargılanma istedim sonucunu bekliyorum.bana tebligat gelmeden inazfın devamı söz konusu degildir degilmi?.serdar

    YanıtlaSil
  143. KESİNLEŞİPTE TAAHHÜTLE İNFAZI DURDURULAN DOSYALAR (ALACAKLININ TEKRAR ŞİKAYETİ ÜZERİNE)İNFAZSAVCILIĞINA GİDER.ONDAN SONRA ARANMA ÇIKAR.BAŞKENTLİ06

    YanıtlaSil
  144. Garip bir ülke olduk.Bir zamanların yatırımcı,müteşebbis iş adamları,çeklerini ödeyemediler diye hapse atılıyor.Bu adam neden ödemedi diye bakan yok.İşini gücünü mü kaybetmiş,ailesi mi dağılmış,yiyecek ekmeği var mı yok mu diyen yok.Hemen hapse tık.
    Böyle Türkiye'de kaç kişi var dersiniz.
    10,000,50,000,300,000,500,000,1,000,000,,,
    HAYIR BEYLER ,HAYIR.
    BU ŞEKİLDE TÜRKİYE'DE TAM 1,600,000 KİŞİ VAR.
    Aileleriyle beraber 8-10 milyon kişi bu perişanlığı yaşıyor şu an.
    BU ÇIĞLIĞI DUYUN LÜTFEN.
    AİLE BİRLİĞİ,İNSAN ÖZGÜRLÜĞÜ VE ONUR BU KADAR UCUZ OLMAMALI..
    ..............

    DDH ' YA GÖNDERDİĞİM YORUMDUR
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  145. slm.ben çek Mağduru

    YanıtlaSil
  146. arkadaslar basını ve siyaseti durmadan arayalım haydi durmak yok kardeslerim bastıralım haydi niğdeden mustafa

    YanıtlaSil
  147. yani bize teblig olmasına gerek yok.anladım başkentli06.teşekkür ederim.serdar

    YanıtlaSil
  148. ARKADAŞLAR D D H DE SADECE 42 YORUM VAR YANİ OLUYORMU ŞİMDİ

    ŞURADA EN AZINDAN 200 KİŞİ VARIZ LÜTFEN HERKES

    BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI OLSUN SESİMİZİ DUYURALIM



    ................N İ Y A Z....................




    YA....ÇARESİZSİNİZ..YA...DA...ÇARE......SİZSİNİZ

    YanıtlaSil
  149. basketçi34AN10 Ocak 2011 20:21

    EKİM2510;

    ARANACAK VE SIKINTILARIMIZI DİLE GETİRECEĞİMİZ KOMİSYON ÜYELERİMİZ...........

    TBMM ADALET KOMİSYONU ÜYELERİ

    Sayın,

    Ahmet İyimaya TBMM KOM. BAŞKANI 0532 274 59 20

    Mehmet Emin Ekmen Sözcü AK Parti Batman 4205890 gsm: 0532 375 07 95 eminekmen gmail. com

    İlknur İnceöz Katip AK Parti Aksaray 4206106 05326726027

    Ahmet Aydın Üye AK Parti Adıyaman 4205462 GSM: 0532 433 17 19.

    Zekeriya Aslan Üye AK Parti Afyonkarahisar 4205910 GSM: 05326258801

    Yılmaz Tunç Üye AK Parti Bartın 4206222 GSM: 05324151339

    Fatih Metin Üye AK Parti Bolu 4205848 GSM: 0532 675 65 59

    Mehmet Salih Erdoğan Üye AK Parti Denizli 4206024 GSM: 05057772000

    Veysi Kaynak Üye AK Parti Kahramanmaraş 4205538

    Ali Öztürk Üye AK Parti Konya 4206062 GSM: 05422567203 0542)5618444 05327614111

    İhsan Koca Üye AK Parti Malatya 4205512 GSM: 0533 811 31 44

    Mustafa Hamarat Üye AK Parti Ordu 4206414 GSM: 05327033977

    Yahya Akman Üye AK Parti Şanlıurfa 4206348 05324422822

    Halil Ünlütepe Üye CHP Afyonkarahisar 4206406 05323819424

    Turgut Dibek Üye CHP Kırklareli 4205728 05424122497

    Ali Rıza Öztürk Üye CHP Mersin 4205564 05325247309

    Rahmi Güner Üye CHP Ordu 4205714 05323959066

    Ali İhsan Köktürk Üye CHP Zonguldak 4206144 05322926139

    Hamit Geylani312/4762378 Üye DTP Hakkari 4206308

    Osman Ertuğrul Üye MHP Aksaray 4205854

    Metin Çobanoğlu Üye MHP Kırşehir 4205976 05333452384

    Rıdvan Yalçın Üye MHP Ordu 4205634 0532 422 47 14

    EVET ARKADAŞLAR,REHAVET YOK,KISIR VE OLUMSUZ YORUM,SİTE İÇİ SATAŞMA YOK.SİNERJİYİ YAKALADIK,RÜZGARI ARKAMIZA ALDIK.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  150. basketçi34AN10 Ocak 2011 20:28

    EKİM2510;

    ARKADAŞLAR YARINDAN İTİBAREN ARAMALARA DEVAM;

    Fax: 0(312)420 53 68 Tel: 0(312)420 53 66 - 67
    E Posta : butkom@tbmm.gov.tr

    Başkan: AKP Sivas Milletvekili M.Mustafa AÇIKALIN 0(533)3112120
    Başkan V : AKP Manisa Milletvekili Recai BERBER 0(533)7433880
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Antalya Milletvekili Sadık Budak 0(532)2333858
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili İsmail ÖZGÜN 0(505)7771003
    Üye: AKP İstanbul Milletvekili Alaattin BÜYÜKKAYA 0(532)2129340
    Üye: AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay 0(505)7774330
    Üye: AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç 0(532)3315486
    Üye: AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar 0(532)2184813
    Üye: AKP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan 0(532)2861507
    Üye: AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali 0(533)7133638
    Üye: AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı 0(532)6091832
    Üye: AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı 0(505)3682568
    Üye: AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel 0(532)4354487
    Üye: AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişci 0(533)4291439
    Üye: AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi 0(532)2372174
    Üye: AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin 0(532)3345750

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  151. BURHAN KUZU KÖKSAL TOPTAN BURHAN KAYATÜRK VEKİLLERİMİZİN TELEFONLARINI BULAMYRM TŞKR MSJI ATCM.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  152. Barışçı-Mersin10 Ocak 2011 20:43

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; MÜMKÜN OLDUĞUNCA TÜM YORUMLARI OKUMAYA ÇALIŞTIKTAN SONRA, ARANIZDAYIM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  153. burhan kuzu05326740290 burhan kayaturk 05335249892 durmayın arayın kardeslerim

    YanıtlaSil
  154. 143 arkadaşım, taahütle duran infaz, alacaklının tekraren mahkemeye dilekçe vermesiyle mahkemenin infaza devam karar almasıyla sonuçlanır. bu karar mutlaka size teblig edilir. (tabi tebligat adresiniz dogruysa) burda 7 günlük süre var, bu sürede agır cezaya itiraz edeceksiniz. ordan red gelirse bu karar cezayı veren mahkemece savcılık infaza, ordanda adresinize en yakın karakola yakalama olarak çıkar. bilgilerinize.

    YanıtlaSil
  155. köksal toptan yanımızda arayın teli 05322812030 durmayın arayın kardeslerim hadi durmak yok

    YanıtlaSil
  156. Barışçı-Mersin10 Ocak 2011 20:53

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BU GECE NEREDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLEMİYORUM. EN SON; AKŞAM ÜZERİ, ABİT TAŞÇILAR ARKADAŞIMIN CÜMLELERİ KULAKLARIMDA. DİYORDUKİ; HASAN ABİ, ŞİMDİ BİRAZDAN CEZAEVİNE GİRECEĞİM. TELEFONUM KIZIMDA OLACAK. NE OLUR AİLEMLE VE KIZIMLA İLGİLENİN; ŞAYET BİR KURTULUŞ YOLU BULUNMAZSA, EN AZ 2,5 YIL CEZAEVİNDE KALACAĞIM DİYORDU. ASLINDA; KENDİSİNE ÇOK KIZGINIM, NİYEMİ? BİR AYDIR; GETİR ŞU DOSYALARININ FOTOKOPİLERİNİ, UYARLAMA YAPALIM DEDİM AMA; GALİBA ANLATAMAMIŞIM. UTKU-VEZİR38 ŞAHİDİMDİR. AMA; CEZAEVİNE GİDEN BİRİNE KIZMAM MÜMKÜN DEĞİLDİKİ. HEPİNİZE SÖZ VERİYORUM; İNŞAALLAH, ÇIKTIĞINI DUYDUĞUMDA, HEM TEBRİK EDİP, HEMDE EN ÇOK KIZAN BEN OLACAĞIM. ABİT TAŞÇILAR HUSUSUNDA; CÜNEYT HOCAM (PİRİMİZ) YAKİNEN İLGİLENMİŞTİR VE GEREĞİNİ YAPMAYA ÇALIŞMAKTADIR. BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  157. Sayın sami kal.ben cezaevinden cıkarken ve cıktıktan sonra verdigim tahütlerde şuanki ikametgah adresimi verdim.buraya tebligat olmadan kesinlikle infaz devamım olup,yakalamam cıkmaz degilmi?.serdar

    YanıtlaSil
  158. değerli arkadaslar sitemizi yeni öğrendm benim de eşim çek magduru sitede okudugum yorumlarda uyarlama dilekçesi deniyor bu dilekçeyi verdiğimizde herhangi iyi bir gelişme olmadıgı takdirde uyarlama dilekcesi verildiği takdirde busefer günlüğü 20 liradan mı yatılacak?uyarlama dilekcesinin artısı zaman dışında nedir bilgilendirirseniz sevinirm arkadaslar simdiden teşekkürlerSYMRNA

    YanıtlaSil
  159. Barışçı-Mersin10 Ocak 2011 21:35

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; DAHA EVVEL BELKİ UNUTULMUŞ OLACAK AMA, UYARLAMA YARGILAMASI HUSUSUNDA, GEREK AV.SİBEL SEVİNÇ (HOCAM) HANIM, GEREKEKM2510, GEREK; CÜNEYT HOCAM(PİRİMİZ) VE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ UYARIDA BULUNMUŞTU AMA..... NE DİYEBİLİRİMKİ? HER ŞEY YERİNDE VE ZAMANINDA UYGULANMALI. TEKRAR SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  160. Barışçı-Mersin10 Ocak 2011 21:40

    ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ANKARA ABDİ İPEKÇİ PARKI EYLEMİMİZDEN EVVEL; MERSİN RADYO METROPOL ( 101.8) CANLI YAYINA KATILMIŞTIM. YARIN YİNE; ANKARA EYLEMLERİ SONRASI İÇİN SAAT; 16.00 DA CANLI YAYINDA OLACAĞIM. DİLİM DÖNDÜĞÜNCE; BİLGİM VE BECERİM DAHİLİNDE, HAKLI DAVAMIZIN SAVUNUCUSU OLMAYA ÇALIŞACAĞIM, BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  161. YARIN HANGİ RADYODASN BARIŞÇI ABİ
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  162. ARKADAŞLAR SELAMLAR

    BAKIN ARKADAŞLAR SON 3 GÜNDÜR KOMİSYON ÜYELERİNİ ARAYIN DİYE YIRTINIYORUZ.SİZLERDE BU GÜN KULAKLARINIZLA DUYDUNUZ.ARTIK NEYİ BEKLİYORSUNUZ TELEFONLARA SARILMAK İÇİN!!!!!
    FIRSAT BU FIRSAT LÜTFEN AMA LÜTFEN DEĞERLENDİRELİM VE HASRET KALDIĞIMIZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KAVUŞALIM.BU ARADA ABİT TAŞÇILAR ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM AMA İNANIN ARAMALARIMIZI VE EYLEMLERİMİZİ HIZLANDIRMAZSAK BURDA HEPİMİZ BİRBİRİMİZE GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAZACAĞIZ!!!!
    SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Sayın,

    Ahmet İyimaya TBMM KOM. BAŞKANI 0532 274 59 20

    Mehmet Emin Ekmen Sözcü AK Parti Batman 4205890 gsm: 0532 375 07 95 eminekmen gmail. com

    İlknur İnceöz Katip AK Parti Aksaray 4206106 05326726027

    Ahmet Aydın Üye AK Parti Adıyaman 4205462 GSM: 0532 433 17 19.

    Zekeriya Aslan Üye AK Parti Afyonkarahisar 4205910 GSM: 05326258801

    Yılmaz Tunç Üye AK Parti Bartın 4206222 GSM: 05324151339

    Fatih Metin Üye AK Parti Bolu 4205848 GSM: 0532 675 65 59

    Mehmet Salih Erdoğan Üye AK Parti Denizli 4206024 GSM: 05057772000

    Veysi Kaynak Üye AK Parti Kahramanmaraş 4205538

    Ali Öztürk Üye AK Parti Konya 4206062 GSM: 05422567203 0542)5618444 05327614111

    İhsan Koca Üye AK Parti Malatya 4205512 GSM: 0533 811 31 44

    Mustafa Hamarat Üye AK Parti Ordu 4206414 GSM: 05327033977

    Yahya Akman Üye AK Parti Şanlıurfa 4206348 05324422822

    Halil Ünlütepe Üye CHP Afyonkarahisar 4206406 05323819424

    Turgut Dibek Üye CHP Kırklareli 4205728 05424122497

    Ali Rıza Öztürk Üye CHP Mersin 4205564 05325247309

    Rahmi Güner Üye CHP Ordu 4205714 05323959066

    Ali İhsan Köktürk Üye CHP Zonguldak 4206144 05322926139

    Hamit Geylani312/4762378 Üye DTP Hakkari 4206308

    Osman Ertuğrul Üye MHP Aksaray 4205854

    Metin Çobanoğlu Üye MHP Kırşehir 4205976 05333452384

    Rıdvan Yalçın Üye MHP Ordu 4205634 0532 422 47 14

    YanıtlaSil
  163. sayın arkadaşlar.DİKKAT. DİKKAT...DİKKAT...


    BURADA YAZAN HER ARKADAŞ

    DDH. ÇEK MAGDURLARI İLE İLGİLENDİKLERİ YORUMLAR BÖLÜMÜNE KENDİLERİ İLE İLGİLİ MAGDURLUKLARINI AKTARMALARINI DUYURULUR

    EN AZINDAN KAÇ KİŞİ OLDUGUMUZU BELİRTMİŞ OLURUZ



    GUGUKÇU SEN DE YAZ.KARDEŞ.

    UTKU, EKM2510, VEZİR 38

    İZALASYONCU
    İZER
    TARKAN
    ERKAN
    BODRUMLU
    SN:MURAT YALÇIN BEY DDH.YAZINIZ BENİ ÜZDÜ TABİKİ, AMA ON NUMARA BİR SUNUM OLMUŞ. AKLI VE MANTIGI OLAN ANLAR BİZLERİ DİYORUM

    UST 35

    YanıtlaSil
  164. ARKADAŞLAR BEN BUGN BİRÇOK VEKİLİ ARADM KONŞMDKLARIMA MSJ ATTM. BİR KAÇ NUMARA DA KULLANLMAMAKTYDI ONU BİLDRDM UTKU ABİYE
    BİLGİLERNZE...
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  165. UST 35 SAYIMIZ 47 KİŞİ KARDEŞ BU KADARIZ

    KİMİN UMRUN DA Kİ EYLEM HER KES BAS BAS BAĞIRIYO

    TAM BŞEYLER E IŞIK DOĞUYOR KİM SE YOK ORTADA

    UTKU DA OLMASA ADAM DÜN DEN BERİ YAPMADIĞI ŞEY KALMADI DESTEĞE GELİNCE 47 YORUM


    CEZAEVİ VAR BU İŞN UCUN DA ACI AMA GERÇEK ARKADAŞLAR LÜTFEN D D H YE YORUM YAPALIM



    ................ N İ Y A Z .................

    YanıtlaSil
  166. NİYAZ ABİ BAŞA GELEN ÇEKİLİR ALLAH YAŞATMASIN AMA PAT DİYE CEZAEVİNE ATILDIMI İNSAN İŞTE ONDAN SONRA KEŞKELER BAŞLIYOR MAALESEF..
    ALLH YARDMCMZ OLSN.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  167. sn kılıçbay,
    > >
    > > Çek mağdurlarını üçkağıtçı olarak nitelerken çok merak ediyorum ?
    > >
    > > Devleti soyan,dolandıran bürokratları,naylon fatura kesen ama şu an yasa
    > > ile kurtarılanları,5 sene içinde türkiyenin en büyük firmaları haline
    > > gelen ve tekelleşen yandaşları,kenar mahallelerden gelipde 5 senede
    > > servetine servet katanları,ihaleye fesat katanları,milletin çoğu açlıkdan
    > > kırılırken buda bizden zihniyetiyle dün işçi olarak çalışırken bugün
    > > holdinglerin tepelerinde göbeğini kaşıyanları.
    > >
    > > Ne sıfatla değerlendiriyorsunuz.
    > >
    > > Zeynep
    > >
    > > Sayın Zeynep hn
    > Mailinize ve ilginize teşekkür ederim. Bütün bu saydıklarınızı ben sizin
    > bulabileceğiniz sıfatlardan daha ağır olanlarıyla niteliyorum. Ancak "çek
    > mağduru^sözü yanlıştır. Mağdur, gadre uğrayan demektir. Oysa verdikleri
    > çekleri ödemeyenlerin herhangi bir gadre uğramışlıkları söz konusu
    > değildir. Basiretli davranması gerekirken basiretli davranamamış,
    > ödeyemeyeceği bir yükün altına girmiş kişileri mağdur olarak nitelemek
    > doğru değildir. Ve bunların çoğu da, borçlarını bilinçli şekilde
    > ödememekte, alacaklılarını ağır kayıplara uğratmaktadırlar. Açıkçası, bu
    > karşılıksız çekler gökten zembille inmedi, mağdur dedikleriniz verdi.
    > Asıl ben özür bekliyorum.
    > Selamlar.

    YanıtlaSil
  168. YA BEN ANLAMIYORUM EKRAN ARKASIN DAN NE DE OLSA BİRİLERİ UĞRAŞIYOR DİYENLER TAMAM UĞRAŞLIM SAYGI DEĞER ARKADAŞLARIM DA BİR DÜŞÜNÜN 47 MESAJ NE 2OO 500 5000 BİN MESAJ NE ANLAMA GELİR SESİMİZ ÇIKMAZ İSE BİZİ ANLAYAN DA O KADAR AZ OLUR

    YANİ MAİL ATMSASINI BİLMİYORSUNUZ YOKSA OLABİLİR VALLA AKLIMA GELMİYOR DEĞİL HANİ BİLMEYEN VARSA RUMUZSUZ YAZIN ANLATALIM
    SİTEYE GİRMEYİ BİLMİYORSANIZ BASİT ANLATALIM

    YORUM BÖLÜMÜNE GELİN YORUMUNUZU YAZIN PROFİLDEN
    ANONİMİ SEÇİN VE YORUM GÖNDERE BASIN 1 NCİ DENEME GİTMEDİ 2NCİ DENEME OLMADI 3 NCÜ DENEME

    HAYDİ ARKADAŞLAR ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ İÇİN





    YA ÇARESİZSİNİZ YA DA ÇARE....SİZSİNİZ




    ...............N İ Y A Z ..................

    YanıtlaSil
  169. 168 deki yorumu gönderen arkadaş,

    Size cevap veren bay Kılıçbay'a sormanız ricasıyla size iletiyorum. Lütfen kendisine iletirmisiniz?

    Dünyanın hiç bir uygar ülkesinde, borcundan dolayı kimseye hapis cezası verilmezken, Türkiye'de borca hapisle cezalandırılan kişi "gadre" uğramıyorsa kim uğruyor.

    Alacaklı mı gadre uğruyor. Onların kaybettikleri sadece paraları biz, hacizlerle, icralarla zaten tüm mali gücünü kaybeden kişileri bir kere de hapse attırarak, gadre uğratanlar mı mağdurdur dur?

    Sezai Aydın

    YanıtlaSil
  170. SORUMA CEVAP ALAMADIM ARKADASLAR LÜTFEN YARDINCI OLUR MUSUNUZ symrna

    YanıtlaSil
  171. Emin olun arkadaşlar kendisine en ağır şekil de cevap verilmiştir.İçiniz rahat olsun.

    zeynep

    YanıtlaSil
  172. ZEYNEP KARDEŞİM NASIL YA ANLIYAMADIM SANA CVP OLARK BUNU MU YAZDI????
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  173. BU NASIL BİR VURDUMDUYMAZLIK,NASIL BİR PİŞKİNLİK YA VERDİĞİ CVBA BAK.
    BUNLAR NASIL CAN VERCEK ÇOOK MERAK EDYRM
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  174. Evet aynen öyle mavi27 aslına bakarsan sözünün arkasında durmayanı kaile bile almamak lazım aynı kişi dün akşam ben çekde tarifat yapanları kastetmiştim diyordu bu tiplere ne denir sizlerin takdirine burakıyorum.

    YanıtlaSil
  175. YA SİTEDEN HANGİ ARKADAŞIMIZA BLMYRM AMA CVP YAZMŞTI SANRM SANA MIYDI YANLŞ ANLADINIZ BEN ÖLE DEMEK İSTEMDM ÇEKTE TARİFATLARA DEMEMŞMYDİ?
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  176. 170 ARKADAŞIM
    SENİN DEDİĞİN KANUN YASA İNSANLIK DEGER YARGILARI SÖYEDİĞİN GİBİ UYGAR ÜLKELER İÇİN GEÇERLİ..

    SENİN ÜLKEN UYGARMI BİRDE BUNU SORGULAMAK LAZIM.

    ÇAKALLARIN AKBABALARIN YOBAZLARIN ÜLKESİ DESEK
    ESNAFINA ÇİFTÇİSİNE ÜRETENİNE DEGER VERMEYEN
    ART KİŞİYLE DÜRÜSTÜNÜ ARAŞTIRMA GEREKSİNİMİ BİLE GÖRMEDEN ÇAKIVER, ÇEK CEZASINI DİYEBİLEN BİRDE BUNLAR OKUMUŞ İNSANLAR BİRDE OKUMADIKLARINI DÜŞÜNSENE BE KARDEŞİM

    SAYIN ZEYNEP KARDEŞİM TEŞEKKÜREDERİM KİŞİNİN AGZININ PAYINI VERDİĞİN İÇİN

    UTKU BEY KİŞİLERİ DDH YORUM YAPMAYA YÖNLENDİRSEN


    UST 35

    YanıtlaSil
  177. sn kılıçbay,
    > >
    > > Çek mağdurlarını üçkağıtçı olarak nitelerken çok merak ediyorum ?
    > >
    > > Devleti soyan,dolandıran bürokratları,naylon fatura kesen ama şu an yasa
    > > ile kurtarılanları,5 sene içinde türkiyenin en büyük firmaları haline
    > > gelen ve tekelleşen yandaşları,kenar mahallelerden gelipde 5 senede
    > > servetine servet katanları,ihaleye fesat katanları,milletin çoğu açlıkdan
    > > kırılırken buda bizden zihniyetiyle dün işçi olarak çalışırken bugün
    > > holdinglerin tepelerinde göbeğini kaşıyanları.
    > >
    > > Ne sıfatla değerlendiriyorsunuz.
    > >
    > > Zeynep
    > >
    > > Sayın Zeynep hn
    > Mailinize ve ilginize teşekkür ederim. Bütün bu saydıklarınızı ben sizin
    > bulabileceğiniz sıfatlardan daha ağır olanlarıyla niteliyorum. Ancak "çek
    > mağduru^sözü yanlıştır. Mağdur, gadre uğrayan demektir. Oysa verdikleri
    > çekleri ödemeyenlerin herhangi bir gadre uğramışlıkları söz konusu
    > değildir. Basiretli davranması gerekirken basiretli davranamamış,
    > ödeyemeyeceği bir yükün altına girmiş kişileri mağdur olarak nitelemek
    > doğru değildir. Ve bunların çoğu da, borçlarını bilinçli şekilde
    > ödememekte, alacaklılarını ağır kayıplara uğratmaktadırlar. Açıkçası, bu
    > karşılıksız çekler gökten zembille inmedi, mağdur dedikleriniz verdi.
    > Asıl ben özür bekliyorum.
    > Selamlar.


    ARKADAŞLAR OKUYUN TEKRAR TEKRAR ZEYNEP ARKADAŞIMIZA GELEN CVBI

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  178. TAAHÜT ETTİGİMİZ SÜREDE ÖDEYEMEDİK BİZE VERLEN SÜRE 2 YILMIYDI YOKSA TUTUKLANMALAR BAŞLIYACAKMI BİLGİNİZ VARMI HERKEZE İYİ AKSAMLAR _MertCan

    YanıtlaSil
  179. arkdaslar durmayalım

    YanıtlaSil
  180. Bizler,tamam çekimizi ödeyemediğimiz için birilerini mağdur ettik.Mağdur ettiklerimizde başakasını mağdur etti.
    C.evinde iken zamanında bankası bile olmuş bir koğuş arkadaşım olmuştu.Onunla dertleşirken zarara uğrattığım insanlar için çok üzüldüğümü söylemiştim.Bana"...bey bizim hepimiz bir gemideyiz.Ve hepimiz bir kaptanız.Gemimizi batırmamak için çok çabaladık.Ama malesef karaya oturttuk.Buradan kurtulmak için uğraştıkçada daha çok battık.Nihayet gemimiz tamamen parçalandı.Sen gemini kurtarmak için uğraştın ama olmadı.Olmadığı içinde gemideki diğer yolcularda battı.Bunun için üzülme,senin suçun yok!"Bu konuşmadan sonra ben bu güne kadar zarara uğrattığım diğer mağdurlar için daha az kendimi yıprattım.Ve bizde mağduruz dedim.Sevgili gerçek çek mağduru arkadaşlarım,lutfen daha fazla üzülmeyin ve kendinizi ezmeyin.Sizler,bizler haklıyız.Bizlerden alacağını alamayanlarda haklı,ama aynı yolcuyuz ne yapabilirizki.Zeynep hanıma mail atan bey size ne diyebilirimki.Keşke bizim gemimizde sizde olsaydınız.Benim c.evi arkadaşımın üzerinde yat kulübünün tişörtü vardı ve nasıl bir kuruş harcamadan mısır gezisi yaptığını anlatıyordu.Ama işte oda çekini ödeyemediğ için içerdeydi.Üstelik bankadaki hesabı bloke edildiği için borcunu ödeyemiyor ve derdinide anlatamıyordu.Gerçek çek mağdurlarında o kadar çok hikaye varki!15 ay benim gibi yüksek korumalı c.evinde yatanlarda hikaye daha fazladır üstelik.Son olarak bizler çek mağduruyuz ve çağdışı bir çek yasamız var.Gerisi laf salatasıdır.fidan55

    YanıtlaSil
  181. Barışçı-Mersin10 Ocak 2011 23:24

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; YARIN MERSİN RADYO METROPOL 101.8 DE SAAT; 16.00 DA HEPİMİZ ADINA CANLI YAYINDAYIM, BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  182. MERT CAN 1 SENENİN SONUNDA TAAHÜT ETTİĞİNİZ RAKAMIN 3 TE 1 İNİ ÖDEMENİZ GEREKİYOR ÖDEMEZSENİZ MAHKEMEDEN İNFAZIN DEVAMINA ÇIKAR.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  183. ARKADAŞLAR ALACAKLI BANKALAR VE FACTORİNGLER ONLARDA BİZLERİ MAHKUM ETTİRDİKTEN SONRA VERGİDEN ZARAR GÖSTERİP DÜŞÜYORLAR OLAY BU KADAR VAHİM VE SONRA ALACAKLARINI VARLIK ŞİRKETLERİNE BORÇ TAMAMININ YÜZDE 10 U NA DEVREDİYORLAR yuu81

    YanıtlaSil
  184. GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER

    KULAKLARI VAR DUYMAZLAR


    YETKİLERİ VAR KULLANMAZLAR

    VAATLERİ VAR TUTMAZLAR



    ...................N İ Y A Z................

    YanıtlaSil
  185. Özellikle tahüt veripte c.evinden çıkan arkadaşlarım.Tekrar geri dönmemek için hertürlü çabayı gösterin.Ama lutfen banaka ve faktorink şirketleri dışındaki birilerine borçluysanız hiç olmazsa ceza davasından vazgeçmeleri için alacaklılarınızla görüşün.Sizi avukatına havale edebilir ama siz gerçek borçlunuzla iltişim kurun.Mutlaka içinde anlaşabildikleriniz olacaktır.Utanamayı,sıkılmayı bırakalım.Konuşmaktan sıkılmayın.Neticede siz borcunuzu inkar etmiyorsunuz.Hepinize,hepimize Allah kolaylık versin.fidan55

    YanıtlaSil
  186. BARIŞÇI ABİ KOLAY GELSİN ALLHIN SELAMETİ ÜSTÜNDE OLSUN. HAYIRLI VE GÜZEL BİR PROGRAM OLUR İNŞ
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  187. dün habertürke attığım maile cevap: ülkemizde ard arda yaşanan krizler sonucu işleri bozulan esnaf,tüccar ve> işadamı ödeyemediği çekten dolayı devletimiz tarafından cezaevine> atılıyor. bu uygulama anayasamızın 38. maddesine ve insan haklarına> aykırıdır. dünyada da sadece bizim ülkemizde vardır. tamamen çağdışıdır. Sayın Levent Güvenceli,Mailinize ve ilginize teşekkür ederim. Çekini ödeyemeyen dünyanınheryerinde ceza görür, çünkü çek nakit para hükmündedir.Selamlar.

    YanıtlaSil
  188. benim icra dairesine yatmış olan bir paramı almaya gitmem lazım ama yakalamam olmasından korkuyorum.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.icra dairesine paramı almaya gittigimde gbt orda devreye girip beni parayı alırken tutuklama olabilirmi acaba

    YanıtlaSil
  189. bende buna karşı dedimki:
    ülkemizde çek vadeli ödeme aracıdır. öyle olmasaydı devletimiz gününden önce sorulmasın diye yasa cıkarırmıydı.

    YanıtlaSil
  190. ARKADAŞIM İLK YAZILAN 8 ADET ÇEKİM VADESİNDEN 3 AY ÖNCE YAZDIRILDI HESAPLARIMA EL KONULDU 7 EVİM VE 7 ARABAM KOMİK RAKAM LARA SATILDI BATTIM ERKEN YAZDIRILAN ÇEKLERİM YÜZÜNDEN FACTORİNGLER TARAFINDAN ŞU AN O SEKİZ CEK DÜŞTÜ AMA BEN BU YÜZDEN BATTIM KONUYA TAM HAKİM DEGİLSİN BELLİ MA BURDA NE İŞİN OLDUGUNU BİLMİYORUM SEN RAHAT RAHAT UYU BİRDE BU DÜNYANIN DİGER TARAFI VAR ALLAH YARDIMCIN OLSUN SANA BAŞKA SÖZÜM YOK yuu81

    YanıtlaSil
  191. bu ülkede kimse ne çeki biliyor, nede yasaları. bilmeden bide tv ye çıkıp konuşuyolar.

    YanıtlaSil
  192. FLAŞ ----- FLAŞ ------ FLAŞ ----- FLAŞ-----




    ARKADAŞLAR GÖKHAN TAŞKIN FLAŞ TV BİRAZ ÖNCE BİZDEN SÖZ ETTİ VE ŞÖYLE DEDİ.


    İNSANLAR BORCUNDAN DOLAYI CEZAEVLERİNE ATILIYOR NE KADAR AYIP DEDİ.


    LÜTFEN FLAŞ TV YE MAİL VE TELEFON AÇALIM LÜTFEN BİZİ DAHA ÇOK DİLLENDİRSİNLER LÜTFEN .



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  193. arkadaşlar ddh ya bir hayat hikayasi göderdim.film bile olur.herkese rizeden kucak dolusu selam ve saygılar LAZOĞLU 53 erkancivelek53@hotmail.com

    YanıtlaSil
  194. SN. ARKADAŞLAR.
    BARIŞÇI ABİ YARIN SAAT 16.00 DA MERSİN RADYO METROPOL DE SORUNLARIMIZI DİLE GETİRECEKTİR.
    KENDİSİ SİTEMİZİN DEĞERLİ VE ÖZVERİLİ ŞAHSİYETLERİNDEN BİR BEYEFENDİDİR.
    BU KANALDA DAHA ÖNCEDE CANLI YAYINDA SORUNLARIMIZI DİLE GETİRMİŞTİ.
    LÜTFEN BAIŞÇI ABİMİZİN YANINDA OLALIM. TEL,FAX, MAİL NE GEREKİYORSA BİRLİKTELİĞİMİZİ GÖSTERELİM.

    EMEKLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM. AYHAN

    YanıtlaSil
  195. ARKADAŞLAR http://www.ddh.org.tr/site/site/genel
    DDH YE YORUMLARIMIZ NEREDE ÇOOK AZ HADİYİN ABİLERİM ABLALRM KARDEŞLERİM.
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  196. arkdaslar flas tv numarası gökan taskın spiker biraz önce bizden bahsetdi numarası 0212 256 82 82 durmayın arayın yardımcısı pınar hanım var arayın durmayın

    YanıtlaSil
  197. arkadaşlar iletisim@ddh.org.tr yazdığım adrese gönderdim.doğru yermi.LAZOĞLU53

    YanıtlaSil