Samanyolu Haber ve İzzet Özgenç Hoca!

5941 sayılı çek kanunu'nun mimarı, İzzet Özgenç Hoca, Samanyolu Haber Asım Yıldırım'la "Son Durum" programında, 5941 sayılı çek yasasında kast unsuru olduğunu, 3167 sayılı çek kanunu ile açılmış karşılıksız çek davalarının kast unsuru aranıp ona göre uygulama yapılması gerekirken bunla ilgili içtihat yayınlamayan ve Yargıtayı suçlayan açıklamasını televizyonlarda milyonlarca kişi izledi kulaklarıyla duydu.


İzzet Özgenç, gerek Adalet.org sitesinde 5941 sayılı çek kanunu uygulamaları adı altında Eyüp Cumhuriyet Başsavcısı Vuslat DİRİM ile birlikte, hakim ve savcılara uygulamanın nasıl olacağı yönünde verdiği bilgilerde 5941 sayılı çek kanununda uygulama açısından hangi bir sorun olmadığını, "Kişinin, elinde olmayan sebeplerle ortaya çıkan zorunluluk hâli dolayısıyla, örneğin doğal afet, savaş, kaza geçirmesi gibi bir sebeple, çekin karşılığını ilgili hesapta zamanında bulunduramamış olması hâlinde, ceza sorumluluğu olmayacaktır" bunun dışında ki tüm sebebler de "ceza sorumluluğu" doğar demektedir.

Sıkıştığı anlarda ise kaçamak cevaplarla "Kast" tanımının TBMM Adalet Alt Komisyon çalışmaları sırasında önerimiz üzerine söz konusu fıkra metnine “kasten” kelimesi ilave edilmiştir fakat üst komisyon olan Adalet Komisyonu tarafından “kasten” ibaresi fıkra metninden çıkarıldı, Bu kararda özellikle Yargıtay ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen Komisyon çalışmalarına katılan kişilerin görüş ve önerileri etkili oldu" ifadelerini kullanmaktadır.



Keza, Gazi Üniversitesi ve benzer üniversitelerde yapılan çek kanunu ile ilgili panellerde aynı konuları dile getirmiş, hatta Gazi üniversitesindeki bir panelde Yargıtay 10. Ceza dairesi üyesi Ali Kınacı ile tartışmaya girerek Çek Kanununun Anayasaya ve AİHM 4. ek protokolüne aykırı olmadığını da dile getirmiştir,



Dün gecede "Yargıtayın kast unsurunu bir içtihatla açıklaması gerekiyor" ifadeleriyle nasıl topu Yargıtay 10. Ceza Dairesine attığını duyduk dinledik.



Gerçi İzzet Hoca ders verdiği öğrenciler tarafından sürekli fikir değiştiren bir kişi olarak tanınmaktadır, yanlışlıkla iki hafta üst üste aynı yargıtay kararını inceleyip birinde yargıtay'ı sonraysa "yerel mahkemeyi"ni haklı bulduğu çok görülmüştür.



Sonuç olarak, İzzet Özgenç hoca, çek mağdurları ile ilk defa yüzleşti, çek yasasının mağdur ettiği insanlarla ilk defa yüzleşti tepkilerin nasıl çığ gibi arttığına ilk elden şahit oldu, ve topu anında Yargıtaya atarak kendisinde bir kusur olmadığını söylemek zorunda kaldı, bu bizler için büyük bir başarıdır.



Son haftalarda Yargıtay yoğun iş yükü gerekçe gösterilerek sonuçlandıramadığı davalar nedeniyle topun ağzında, gerek iktidar gerekse medya tarafından eleştiriliyor,

Yerel Mahkemeler de aynı eleştirilerden nasibini almış durumda, fakat ne hikmetse karşılıksız çek davaları ışık hızıyla sonuçlandırılmaktadır fakat mahkemelerin çek davalarında nasıl bir yol izleyeceği konusunda yaşadığı belirsizliğe rağmen yargıtaydan yol gösterici hiç bir içtihat çıkmadı iki senedir tam bir karmaşa hüküm sürmekte

Bu aşamadan sonra Yargıtaya içtihatlarla ilgili bu zamana kadar ne için beklendiği sorulabilir, karşılıksız çek davalarını bu kadar özel kılan gerekçeler nedir, neden hukuk kuralları uygulanmıyor bunun hesabını sormak gerekiyor dilekçe ektedir linke tıklayarak indirebilirsiniz.



BURAYA TIKLAYARAK YARGITAYA GÖNDERİLECEK DİLEKÇEYİ İNDİREBİLİRSİNİZ



Önümüzdeki günlerde Ankarada, Abdi İpekçi Parkı gibi benzer bir eylemle yargıtayın tutumunu eleştiren, bu hukuksuzluğun nedenlerini sorgulayan bir eylem ortaya konulursa bu Medyada yankı uyandırabilir.



Fakat bir şekilde medya gündeminde olmamız gereğide apaçık ortada, bir yandan yargıtay bir yandan basın ve Televizyon kanalları ile görüşmeler, bir yandan da ses getirebilecek girişimlerde bulunmamız şart,

bunun için kimlerle irtibata geçeceğinizi biliyorsunuz, Yargıtayla ilgili çalışma yapan arkadaşlarımız var, bir gurup arkadaşlarımzla da medya konusunda girişimlerde bulunuyor ve bu konuda etkili olan kişilerle irtibat kurmaya çalışıyoruz.



Bir yandan da küçük guruplar halinde TBMM ziyaretine gitmek, orada bulunan basın aracılığıyla haber olmak, muhalefet partilerinin çek mağdurlarının sorunlarını kurula yansıtması açısından çok önem arz eden girişimlerde bulunmak. Ankarada olan arkadaşlarımız)

Cihan Haber Ajansı, Pazar günü veya Pazartesi Çek Mağdurlarının sorunlarını işleyen geniş bir haberi medya servislerine sunacak, en azından planlamaları bu şekilde.



Sonuç olarak: İzzet Özgenç'in "kast" konusunda topu yargıtaya atmasındaki nedenin "Anayasa Mahkemesinden bir duyum mu aldı" sorusunu aklıma getirmedi değil, inşallah yanılmıyorumdur.

2.956 yorum:

  1. arkadslar harıka oldu. tum emegı gecen ve orada bulunan arkadaslara emklerıne sağlık... sımdı oradakı arkadasların dedıgı gıbı cok buyuk bır 25 ocak toplantısı... cok buyuk... bugun sesımız cok yerlere ulastı...... izmili ziraatcı

    YanıtlaSil
  2. Sözüm dürüst olmayanlar için 100 kişi 10'ar tane çek kesse 1000 çek (1000 kişi yapar) 100 kişmi mağdur yoksa 1000 kişimi ? ( bu söz dürüst olmayıp dolandırıcılık yapanlar için)

    YanıtlaSil
  3. AYAYDIN ABİ SAYGILAR NEDEMEK HEPİMİZ İÇİN BUNLAR ÖZGÜRLÜK İÇİN. AMA HAKİKATEN PARMAKLAR TUTMUYOR:)
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle harika bir program olduğunu belirtir ve buradan hem kendi adına hemde katılamayan bizler adına programa katılan tüm çekdaşlarıma, abilerim ve ablalarıma ve tabii ki Avukat Sibel Hanıma binlerce kez teşekkür ederim.. Umarım mesajlarımız gitmesi gereken yerlere ulaşmış ve insanların kafasına dank etmiştir.. Kısacası hepimizin dediği gibi SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ..

    Metin/İstanbul

    YanıtlaSil
  5. SES GETİRDİK DİYEBİLİRİZ ARTIK...EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...MÜCADELEYE DEVAM...İYİ GECELER DİLİYORUM...DOKTOR.....----------------------------------------------------NOT : (BİR ÖNCEKİ YORUMUMDA RUMUZUMU ''DOKYOR'' DİYE YANLIŞ YAZMIŞIM,DÜELTİYORUM.)

    YanıtlaSil
  6. ARKADAŞLARIMIZA SONSUZ ŞÜKRANLARIMLA SAYGILARIMI SUNARIM.

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  7. BU PROGRAM SEEESSS PROGRAMIYDI, BU PROGRAM AYAKLANMAMIZIN PROGRAMIYDI, BU PROGRAM HODRİ MEYDAN PROGRAMIYDI, ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HAKLI VE DOLANDIRICI OLMADĞMIZI BİR KEZ DAHA İSPATLADIK
    MAVİ27

    YanıtlaSil
  8. yorum 14 BU FIKRINI NEDEN ÇIKIP SÖYLEMEDIN BURDA NEDEN YAZDIN BIZ BORCUNUN ARKASINDA OLANLARDANIZ DOLANDIRICILARI BUL ONLARA TEBIH ET BIR DAHA YAPMASINLAR

    YanıtlaSil
  9. .....----------------------------------------------------NOT : (BİR ÖNCEKİ YORUMUMDA RUMUZUMU ''DOKYOR'' DİYE YANLIŞ YAZMIŞIM,DÜELTİYORUM.)

    SES GETİRDİK DİYEBİLİRİZ ARTIK...EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...MÜCADELEYE DEVAM...İYİ GECELER DİLİYORUM...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  10. 14 TEKİ ARKADAŞIM 1000 KİŞİ ALACAĞI OLAN 100 KİŞİYİ İÇERİ ATTIRINCA NE ALACAK??? ADAMLAR DIŞARDA OLSA HİÇ OLMAZSA AZDA OLSA TAHSİLAT YAPAR.BORÇLU ZATEN İŞ YAPMAK İÇİN MECBUREN BORÇLARINI KAPATACAK BUNU SİZDE BİLİYORSUNUZ.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    NOT:BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ART NİYETLİ BORÇLULAR OLDUĞU GİBİ ART NİYETLİ ALACAKLILARDA VAR.SATTIKLARI MALI HACİZ YOLUYLA GERİ ALIP ÜSTÜNEDE 2 KATI BORÇ ÇIKARANLAR.

    YanıtlaSil
  11. ÖZELLİKLE PROGRAM ALACAKLILARA AÇIK BİR PROGRAMDI...

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  12. SN. AV. SİBEL HNM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK...

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Proğramı malesef çok uğraşmama rağmen izleyemedim ama arkadaşlar naklen dinlettiler.çok çok sağolun iyi geceler herkese.soylu09

    YanıtlaSil
  14. SAYIN AV SİBEL HANIM SİZE TÜM ÇEK MAĞDURLARI
    ADINA TEŞEKKÜR EDIYORUM SAĞOLUN VAR OLUN
    ÖMRUMDE DE İLK DEFA BİR AVUKAT İÇİN BU SÖZLERİ SARF ETMİŞ OLDUM saygılar

    YanıtlaSil
  15. ARKADAŞLAR HERKESE ÇOK TEEŞKKÜRLER BUGÜN YORUCU AMA GÜZEL BİR GÜN OLDU ALLAHIN İZNİYLE DAHA GÜZEL OLACAK.. ÖZGÜRLÜK DOLU GÜNLER İÇİN MÜCADELEYE DEVAM DİYEREK SİZLERE HAYRLI GECELER DİLİYORUM.. ALLAHA EMANET OLUN.

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  16. mavi

    canli yayin icin tesekkurler seyremis kadar olduk sayende
    iskoc

    YanıtlaSil
  17. GÖRÜYORSUNUZ DEMİ ARKADAŞLAR HER ŞEY ORTADA

    ŞİMDİ HER KES AKLINI BAŞINA ALSIN 25 İNDE YAPACAĞIMIZ EYLEM ÇOK ÖNEMLİ SON DAKİKA SON UMUT BU YÜZDEN GİDEMİYENLER BİLE YERİNE BİRİSİNİ GÖNDERSİN.ihtiyar

    YanıtlaSil
  18. KARDEŞLERİM.



    ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL BİR PROGRAM OLDU ŞİMDİ DAHA BÜYÜK İŞLER İÇİN ÇARPIŞMANIN ZAMANI GELDİ ARKADAŞLAR HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK BU İŞİ BAŞARDIK HEP BİRİLKTE ŞİMDİ ASIL ÖNEMLİ KONUMUZ VAR SIRADA KARDEŞLERİM.






    EN ÖNEMLİ KONU GELDİ.




    EN ÖNEMLİ KONU GELDİ





    BU KONU ŞU.



    AYIN YİRMİ BEŞİNDE ARKADAŞLAR KİM OLDUĞUMUZU KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ BUNU BİLELİM LÜTFEN OLURMU KARDEŞLERİM.




    KİM OLDUĞUMUZU HERKES GÖRSÜN



    HERKES GÖRSÜN KARDEŞLERİM




    HERKES .





    SESİMİZ GÖK YÜZÜNÜ SARMALI

    YanıtlaSil
  19. katılan konuşmacı arkadaşları kutluyor ve bizleri çok güzel temsil ettiklerini düşünüyorum ayrıca sibel hanima da tekrar teşekkür ediyorum keşke avukatlarımız bizi bu kadar guzel aydınlatsaydıda uçurumun kenarından donseydikte dibi boylamasaydık ama yinede geç değil çok güzel tavsiyeleri oldu onları elbetteki değerlendireceğiz ulusal yayın sesimizi duyurdupunuz için tsk ler
    CANCAN

    YanıtlaSil
  20. çok güzel program oldu .katılan arkadaşlara teşekkür ederim. hataylı.

    YanıtlaSil
  21. herkese iyigeceler.hataylı.

    YanıtlaSil
  22. SAYIN MAVİ 27
    CANLI YAYININIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BİZ TV İZLEYEMEYENLERE İZLETTİRMİŞ GİBİ OLDUNUZ.

    SİTEYİ TAKİP EDEN TÜM ARKADAŞLARA......

    GÜÇ OLMAK ÖNEMLİDİR AMA BU KONTROL EDİLEBİLİR BİR GÜÇ OLMALIDIR.

    ZAMAN ZAMAN UYARILAR YAPILDI BAZAN DİNLENDİ BAZAN DİNLENMEDİ

    TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZ ISRARLI YÖNLENDİRMELER YAPARKEN BU GÜCÜ KONTROLLÜ BİR GÜÇ YAPMAK VE HEDEFE YÖNELTMEK İÇİN ÇABA SARFETTİLER HEPİNİZİN HUZURUNDA ONLARA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM..

    BU NOKTADAN SONRA YÖNLENDİRME YAPAN ARKADAŞLARIN

    5 VEKİLİ HEDEF GÖSTEREN ARKADAŞLARIN

    BELLİ HABERLERE YORUM İÇİN YÖNLENDİREN ARKADAŞLARIN

    BOZUK PLAK GİBİ AYNI TEKRARI YAPAN ARKADAŞLARIN

    MAİL TLF FAKS VE ARAMA KONUSUNDA HEDEFLER GÖSTEREN ARKADAŞLARIN

    LİDERLİK VEYA ÇOK BİLMİŞLİK GİBİ BİR DERTLERİNİN OLMADIĞI SANIRIM ARTIK ANLAŞILMIŞTIR.

    10 KİŞİYİ TEK TEK GÖNDERİN YOLDAN ÇIKMIŞ BİR ARACI YOLA İTEMEZ AMA 10 KİŞİYİ BİRLİKTE GÖNDERİRSENİZ O ARACI KALDIRIP YOLA KOYARLAR.

    BUNUN İÇİN

    BUNDAN SONRA YÖNLENDİRME YAPAN ARKADAŞLARIMIZA

    ELEŞTİRİ YAPMAK YERİNE

    DESTEK VEREREK
    KATILIMCI OLARAK
    BAŞKALARININDA KATILMASINI SAĞLAYARAK

    İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAMIZ GEREKTİĞİ SANIRIM ANLAŞILMIŞTIR...

    VE GEREĞİNİ YAPMAK HEPİMİZE DŞMEKTEDİR.

    PROGRAMIN YAPILMASINDA VE PROGRAMA KATILARAK BİZLERİ TEMSİL EDEREK SESİMİZN DUYULMASINDA HEPİMİZ ADINA KONUŞARAK EMEK VEREN TÜM ARKADAŞLARA ŞÜKRAN DUYGULARIMI SUNUYORUM..

    AYRICA
    BİZLERİ BURADADA YALNIZ BIRAKMAYAN

    SN. AV. SİBEL SEVİNÇ HANIMEFENDİYE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

    ARTIK CİN ŞİŞEDEN ÇIKTI. BU İŞ BİTECEK...BUNA İNANIYORUM VE HALA İNANMAYAN VARSA ARTIK İNANMASINI İSTİYORUM. ÇÜNKÜ İNANIRSAK BAŞARIRIZ

    SAYGI VE SELAMLARIMLA

    M.K.

    YanıtlaSil
  23. arkadaşlar programdan sonra taahhüt verdiğimiz mahkemelere UYAP dan baktım ve YALOVA 2,asliye ceza mahkemesıne 2 adet taahhüt vemiştik ödemeyi yapamadık avukat dava açmak istemiş ama yeni bir mahkeme tarihi vermişler.dosya numaraları da degişmiş.eskı dosya numaraları 2005 /,,, yeni dosyalar da 2011 ıle baslıyo ve 30 mayıs a duruşma gunu vermişler. hemde hiç bir müracaat etmeden sizlerde uyaptan bakın .ama sadece yalova vermiş bursadan hiç bi değişiklik yok

    YanıtlaSil
  24. ----------------- D İ K K A T -------------------------



    Şimdi Murat AKIN kardeşimizi.



    İstanbulda ULUSALV deki arkadaşlara destek vermek ve programdan çıkan KARDEŞLERİNİ karşılamak için ULUSAL kanal civarında MURAT AKIN kardeşimizi polis kontrol alınmıştır MURAT konuştum çok cesur ve yürekli bir kardeşimiz.



    DAHA ÖNCEDE MURAT LA GÖRÜŞMELERİMİZDE ÇOK ÇOK YÜREKLİ BİRİ OLDUGUNA BEN ŞAHİTİM.


    ankarada yapılacak yasal eyleme katılma sözü de verdi bana bizzat.


    MURAT ARKADAŞIMIZIN MESAJI ŞU


    Utku kardeşim biz terorist değiliz bizi yaka paça göz altına aldılar 5 saattir ekip otosunda bekletiyorlar biz bunları hak ediyormuyuz biz ülkemizi seven iş adamıyız, esnafız arkadaşlarıma söyle ben ifade verip çıkacağım ama kesinlikle bu haklı davadan geri adım atmayacağız ve sözümüzden dönmeyeceğim ÇÜNKÜ ARTIK BİZ YÜREKLİLER kaçmayacağız kaçmadıkta artık bu işi el birliği ile bitireceğiz dedi bütün mağdur kardeşlerine selamlarını iletti şu an İÇERENKÖY POLİS KARAKOLUNA GÖTÜRÜLMÜŞTÜR. hepinize duyrulur.



    KARDEŞLERİM , ARKADAŞLARIM.


    Bakın murat kardeşimize o kadar çok yüreğini koymuşki bu davaya ne diye telefon açıyor biliyormusunuz ben bugün yarın belki nete giremem beni sözümden döndü sanmayın , kaçtı sanmayın biz dürüst insanlarız bu sefer bu işi bitireceğiz. diye telefon açtı bana lütfen yakın arkadaşlar İÇERENKÖY polis karakolunda kardeşimizi ziyaret edin

    YanıtlaSil
  25. ----------------- D İ K K A T -------------------------



    Şimdi Murat AKIN kardeşimizi.



    İstanbulda ULUSALV deki arkadaşlara destek vermek ve programdan çıkan KARDEŞLERİNİ karşılamak için ULUSAL kanal civarında MURAT AKIN kardeşimizi polis kontrol alınmıştır MURAT konuştum çok cesur ve yürekli bir kardeşimiz.



    DAHA ÖNCEDE MURAT LA GÖRÜŞMELERİMİZDE ÇOK ÇOK YÜREKLİ BİRİ OLDUGUNA BEN ŞAHİTİM.


    ankarada yapılacak yasal eyleme katılma sözü de verdi bana bizzat.


    MURAT ARKADAŞIMIZIN MESAJI ŞU


    Utku kardeşim biz terorist değiliz bizi yaka paça göz altına aldılar 5 saattir ekip otosunda bekletiyorlar biz bunları hak ediyormuyuz biz ülkemizi seven iş adamıyız, esnafız arkadaşlarıma söyle ben ifade verip çıkacağım ama kesinlikle bu haklı davadan geri adım atmayacağız ve sözümüzden dönmeyeceğim ÇÜNKÜ ARTIK BİZ YÜREKLİLER kaçmayacağız kaçmadıkta artık bu işi el birliği ile bitireceğiz dedi bütün mağdur kardeşlerine selamlarını iletti şu an İÇERENKÖY POLİS KARAKOLUNA GÖTÜRÜLMÜŞTÜR. hepinize duyrulur.



    KARDEŞLERİM , ARKADAŞLARIM.


    Bakın murat kardeşimize o kadar çok yüreğini koymuşki bu davaya ne diye telefon açıyor biliyormusunuz ben bugün yarın belki nete giremem beni sözümden döndü sanmayın , kaçtı sanmayın biz dürüst insanlarız bu sefer bu işi bitireceğiz. diye telefon açtı bana lütfen yakın arkadaşlar İÇERENKÖY polis karakolunda kardeşimizi ziyaret edin

    YanıtlaSil
  26. ----------------- D İ K K A T -------------------------



    Şimdi Murat AKIN kardeşimizi.



    İstanbulda ULUSALV deki arkadaşlara destek vermek ve programdan çıkan KARDEŞLERİNİ karşılamak için ULUSAL kanal civarında MURAT AKIN kardeşimizi polis kontrol alınmıştır MURAT konuştum çok cesur ve yürekli bir kardeşimiz.



    DAHA ÖNCEDE MURAT LA GÖRÜŞMELERİMİZDE ÇOK ÇOK YÜREKLİ BİRİ OLDUGUNA BEN ŞAHİTİM.


    ankarada yapılacak yasal eyleme katılma sözü de verdi bana bizzat.


    MURAT ARKADAŞIMIZIN MESAJI ŞU


    Utku kardeşim biz terorist değiliz bizi yaka paça göz altına aldılar 5 saattir ekip otosunda bekletiyorlar biz bunları hak ediyormuyuz biz ülkemizi seven iş adamıyız, esnafız arkadaşlarıma söyle ben ifade verip çıkacağım ama kesinlikle bu haklı davadan geri adım atmayacağız ve sözümüzden dönmeyeceğim ÇÜNKÜ ARTIK BİZ YÜREKLİLER kaçmayacağız kaçmadıkta artık bu işi el birliği ile bitireceğiz dedi bütün mağdur kardeşlerine selamlarını iletti şu an İÇERENKÖY POLİS KARAKOLUNA GÖTÜRÜLMÜŞTÜR. hepinize duyrulur.



    KARDEŞLERİM , ARKADAŞLARIM.


    Bakın murat kardeşimize o kadar çok yüreğini koymuşki bu davaya ne diye telefon açıyor biliyormusunuz ben bugün yarın belki nete giremem beni sözümden döndü sanmayın , kaçtı sanmayın biz dürüst insanlarız bu sefer bu işi bitireceğiz. diye telefon açtı bana lütfen yakın arkadaşlar İÇERENKÖY polis karakolunda kardeşimizi ziyaret edin

    YanıtlaSil
  27. başarabildiysek ne mutlu bize

    YanıtlaSil
  28. serap abla her şey çok güzel oldu tşk ederim hepinize sağolun varolun abla

    YanıtlaSil
  29. ARTIK SON ETABA GELDİK


    SON ETAP BÜYÜK EYLEM


    BÜYÜK EYLEM BÜYÜK BÜYÜK EYLEM

    ARKADAŞLAR SITEMIZE YENİ GELENLER
    DUYAN DUYMAYANA HABER VERSİN BU MUCADELEYI HEPİMİZ ADINA HEP BİRLİKTE KOL KOLA
    OMUZ OMUZA VE TÜM GÜCÜMÜZLE BAŞARIYLA SONLANDIRALIM BİR TARİH TE BİZ YAZALIM
    YAZALIMKİ YUVALAR YIKILMASIN YAZALIMKİ ÇOCUKLARIMIZ CEZAEVI KAPILARINDA SÜRÜNMESİN
    YAZALIMKİ ANALAR BABALAR AĞLAMASIN
    BU AYIBI ORTADAN KALDIRALIM
    KALDIRALIMKİ BORCUMUZA SAHİP ÇIKALIM ÇIKALIMKİ
    BİZDEN SONRA KİMSE MAĞDUR OLMASIN OLMASINKİ
    ÜZERİMİZDE KUL HAKKI KALMASIN KALMASINKİ
    RAHAT VE HUZURLU YAŞAYALIM

    BU TEMENNILERLE HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER VEDE


    BU MÜCADELEDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM

    YanıtlaSil
  30. ULUSAL KANALA
    DÜZENLEYEN ve EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.
    Gerçek 2011

    YanıtlaSil
  31. herkese günaydın hayırlı bir gün gecirmeniz dileği ile sevgili dostlarım bu saat itibari ile sağ salim dükkana geldim haberiniz olsun sizin gibi değerli insanlar tanıdığım için çok mutluyum ...

    YanıtlaSil
  32. Bir senedir yılmadan aramızda,arkamızda,yanımızda olan Sibel sana,,HEPİMİZİN SESİ,YÜREĞİ OLAN tüm katılımcı arkadaşlara ,,emeği geçen ,organizasyonu yapan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

    Geçtiğimiz seneleri,çabalarımızı,sesimizi duyurmak için verilen uğraşları düşününce ,gelinen noktada çek mağdurları için CANLI YAYIN açık oturum düzenleniyor.Buralara gelmemizi sağlayan ,çorbada tuzu olan herkese iyi ki varsınız diyorum.

    MAVİ27
    Dün gece 3 e kadar b.sayar başında bağlanabilmek için deli oldum.Benim gibi pek çok arkadaşımıza bilgi verdiğin,gelişmeleri an ve an hbr verip çıldırmamıza engel olduğun için teşekkürler ,eline sağlık.

    YanıtlaSil
  33. merhaba arkadaslar.cek magduriyetinden dolayi yurt disindayim.emeginizi kutluyorum.yaninizdayim gonlum sizinle her yere mail atiyorum sitenizi takip ederek.birlikten kuvvet dogar.
    madur usa

    YanıtlaSil
  34. biz canlı yayaında iken sitedeye yorum yazan tüm abilerim ablalarım arkadaşlarım açıkcası bazı yorumları okurken gözlerim doldu bazılarınız varki içten etiğiniz dualar beni çok etkiledi derdimiz ortak bizi bu duruma düşürenlerden bir kez daha nefret eder oldum içim hınçla doldu o sebebten dolayı daha iyisi olucak sizlede bilirsiniziki bir işe başlamak o işin yarısını bitirmek demektir dün gece üzücü bir olay gelişmiş Murat arkadaş alınmış Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın zaten bizlere göndermiş olduğu mesajla onun dik duruşunu anladık UMUYORUM Kİ bu bir savaştır özgürlük için mücadeledir bir muradımız şimdilik gitmiştir bu bende olabilirdim veya aramızdan herhangi biride ,bu site var oldukca bizi bir alırlar ama biz bin kişi olarak ortaya çıkarız birinin bayrağı bıraktığı yerde başka bir mağdur bu bayrağı alıp hak alma yolunda ilerleyecektir eğer ki sonunda esaret var ise özgürlük için mücadleye devam her zamankinden daha fazla telefon daha fazla mail daha fazla fax bizim sesimizi duyuracak olan kişilerle daha fazla iletişim kurmak gerekir saygılarımla

    YanıtlaSil
  35. canlı yayına bağlanamadım ama telefonla görüştüğüm kişi söylediklerimi not alıp AYHAN beye iletti.
    Yaşar Sökelioğlu(elektrikçi)

    YanıtlaSil
  36. KAYA İZMİR
    ÇEK MAĞDURLARININ MAĞDURİYETI NASIL BİTECEK?
    ARKADAŞLAR dün akşam avukatımın sınıf arkadaşı olan AKP Lİ etkin bir milletvekılıyle nihayet biraraya gelebildık ve uzun bir süre çek konusunu karşılıklı konuşma şansımız oldu...kendisi çeke uygulanan hapis cezasına karşı olan milletvekıllerınden biri..yaptığımız görüşmeden edındığım izlenımlerı ve kendisinin tavsiyelerını burada aktaracağım...buna gore yenı bir yol harıtası çizmek gereklımı hep birlıkte karar verelım
    BİR KERE ŞUNU ÇOK AÇIK SÖYLEYEYIM KI hükümetın şu aşamada bu sorunu çözmeye kesınlıkle nıyetı yok...çünkü bunu sorun olarak gormuyorlar..hepinizin bildiği gibi genel kanı bizlerın dolandırıcı olduğu yolunda..hükümette bu işten rahatsız olan epey bir milletvekılı var...ancak başbakan kesınlıkle borçların odenmesı aksı halde cezaya devamdan yanaymış..bize bir fırsat verıldığını iyi niyetlı olanların bunu değerlendırdığını düşünüyormuş..milletvekılınnın dediğine hükümetın bu donem son onemlı icraatı sadece torba yasayı gecırmek olacakmış..torba yasanın gecmesınden sonra artık kesınlıkle secımden başka birşey düşünülmüyor...yanı artık seçıme kadar onemlı bir kanun çıkmayacak..zaten şubattan sonra kanun yapma şansıda hukuken yokmuş...akp nın bu iş düşündüğü formul 2 yıl sonrası içinmiş...bildiğiniz gibi ticaret kanunu geçtı bunun yürürlüğe girme tarıhı 2 yıl sonra...burada bir çek için bır tanım yapılmış ve çekle senedın tanımı birbirine çokyakın olmuş..yanı üzerınde ödeme tarıhı olan senetler çek tir denmiş..bu tanımdan hareketle 2 yıl sınra vadeli çek tanımı yasal olarak yapılmış olacak ve senet ile çek arasında bir fark kalmayacak..o zamanda çeke ceza kendiliğinden ortadan kalkacakmış..zaten adalet bakanının orta vadede kalkacak demekle kastetdığıde buymuş...
    ŞUNU KESINLIKLE SOYLEYEBILIRIM KI HÜKÜMET BU KONUDA 2 YILDAN ÖNCE KESINLIKLE BIR ADIM ATMAYACAK..BU DONEMDE TAAHHUTLERINI YERINE GETIREMEYENLERDE CEZALARINI ÇEKMIŞ OLACAK..daha sonrada bakın cezada verdık sorun çözulmedı dıyerek cezaları ortadan kaldıracaklarmış...milletvekıllerının hepsıne çok telefon mektup mail geldığını herkesın bu işten bunaldığını ama başbakanada kımsenın karşı gelemedığını özellıkle soyledı..başbakanda işin aslı bu işi şu an için çok büyük bir sorun olarak gormuyormuş...zaten yargıtayda 3 yıl zaman kazanıyorlar odemek isteyen bu sure zarfında oder goruşundeymış başbakan..bu goruşmeden hukumet adına çıkarılacak kesın sonuç şu....biz ne yaparsak yapalım hükümet şu an bu iş için kesınlıkle bır adım atmayı duşunmuyorr...milletvekılının konunun çözümü içinde tavsiyelerı oldu..onlarıda yazacağım

    YanıtlaSil
  37. ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM PROGRAMI TAM SEYREDEMEDİM UTKU KARDEŞİM SAYESİNDE SADECE 30 DK TELEFON DAN DİNLEYEBİLDİM KONTR KALMADIGI İÇİN FAZLA DİNLEYEMEDİM KATILAN VE EMEGİ GEÇEN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  38. kaanka adana
    48 yorumuna kesinlikle katılıyorum

    YanıtlaSil
  39. KAYA İZMİR
    ARKADAŞLAR GEREK MILETVEKILIN TAVSİYELERI GEREK UZUN SUREDIR YAPTIĞIMIZ GORUŞMELERDEN BU İŞİN ÇÖZÜMÜ İÇİN YAPILABİLECEK EN ETKILI ÇALIŞMALARI ŞÖYLE ÖZETLEYEBİLİRIM...
    1.Sİ hükümet aslında 5941 sayılı yaparken yenı uygulama nedenıyle yargıtay 10.ceza dairesının yenı uygulama nedenıyle eskı yasadan ceza alan yada yargılamaları devam edenler için kısa surede bır içtihat yayınlayıp cezaları ortadan kaldıracağını düşünmüş...yanı en azından herkes yenı yasaya gore yenıden yargılanma hakkı elde edeceği için uzun bır sure cezalar rafa kalkacakmış..bu davalarında coğu zamanaşımına uğrayacağı için eskı dosyalar temızlenmış olacaktı..AMA YARGITAY BU KONUDA BAĞLAYICI BIR KARAR ALMAMIŞ SADECE ELINDEKI DOSYALARI BOZARAK İADE ETMEYE BAŞLAMIŞTIR..BURADA SORUN TEMYIZ SURESINI BIR ŞEKILDE KAÇIRMIŞ OLANLAR VE CEZASI ONANANLAR İÇİN....BURADA HEPİMİZ BAŞTAN BERI ÇEŞITLI HATALAR YAPTIK VE BU BIR YILI KACIRMIŞ OLDUK..ASLINDA GECEN YIL TAAHHUTLEDE OLSA OZGURLUĞUMUZE KAVUŞTUĞUMUZ ZAMANLAR HEMEN MAHKEMELERDEN UYARLAMA DAVALARI İSTESEYDIK ŞİMDİ HİÇBİRİMİZİN BÖYLE BİR DERDI KALMAMIŞ OLCAKTI..ELBETTE ÇOĞUMUZUN UYARLAMA DAVALARI REDDEDİLECEKTI..İŞTE O ZAMAN YAPMAMIZ GEREKEN UYARLAMA DAVALARIMIZ AĞIR CEZA MAHKEMELERINDE DE REDDINDEN SONRA YARGITAY BAŞSAVCILIĞINA UYARLAMA NEDENLI YENIDEN YARGILANMA BAŞVURULARI YAPACAKTIK...ŞUNU ÖĞRENMİŞ OLDUMKI BİLİNÇLI BİR ŞEKILDE BU İŞİ YAPMIŞ OLANLAR İSTEDIKLERI SONUCU ALMIŞ DURUMDALAR...YANI GECEN YIL MART NISAN AYLARINDA YARGITAYA BU YONLU BAŞVURU YAPANLARIN BAŞVURULARI SONUCA BAĞLANMIŞ VE HEPSIDE YENIDEN YARGILANMAYI HAKETMIŞLER..YANI 8 AYLIK BIR ZAMAN DİLİMİNDE YARGITAYDAN SONUÇ ALINMIŞ
    ŞİMDİ 1.ÖNCELİĞİMİZ HEPİMİZİN BİRAN ÖNCE UYARLAMA DAVALARI AÇMAMIZ REDDEDILENLERE HEMEN AĞIR CEZA MAHKEMELERINDE İTİRAZ ETMEK ,ORADADA REDDEDİLEN DOSYALAR İÇİN YARGITAY BAŞSAVCILIĞINA BAŞVURMAK..BU İŞLEMLER YAKLAŞIK 1 AY SÜRECEK..UYARLAMA DAVALRI REDDEDİLENLER HİÇ VAKT KAYBETMEDEN HEMEN YARGITAYA DİLEKÇELERINI GONDERMELILER..HEPİMİZİN ŞU ANDA BAŞVURDUĞUMUZU DÜŞÜNSEK YAKLAŞIK 8 AY SONRA BU DAVALAR İÇİN YENIDEN YARGILANMA HAKLARIMIZÇIKMIŞ OLACAK
    ŞİMDİ ÖNEMLİ OLAN BU SÜREYI KISALTMAK
    İŞTE BUNUN İÇİN HEPBİRLIKTE HAREKET EDIP AYNI ANDA YARGITAYA BINLERCE DILEKÇE GONDERMELIYIZ..BAŞVURULARIN ÇOKLUĞU YARGITAYBAŞSAVCILIĞINI BU KONUDA HIZLI KARAR VERMEYE ZORLAYACAKTIR...YARGITAYLA İLGİLİ BİR DİĞER ÇALIŞMA İSE 10.CEZA DAİRESI UZERINDE YOĞUNLAŞMALI..BUNUN İÇİNDE FAX YOLUYLAMI OLUR MEKTUP TELEFON YOLUYLAMI OLUR...10.CEZA DAİRESINI ACİELEN BİR İÇTİHAT YAYINLAMAYA ZORLAMALIYIZ...BENIM YAPTIĞIM GORUŞME VE GORUŞMELERDEN EDINDIĞIM KESIN BİLGİLER BİZİM İŞİMİZİ EN KISA SUREDE YARGITAYDAN BAŞKA HİÇİ BİR KURUM ÇÖZEMEZ....O HALDE YAPAACAĞIMIZ TUM ÇALIŞMALAR YARGITAY ÜZERINE YOĞUNLAŞMALI..HATTA 25 OCAKTA YAPILMASI DUŞUNULEN EYLEM BİLE YARGITAYIN ONUNDE YAPILABİLİR...MİLLETVEKILIYLE YAPILAN GORUŞMRDE AİHM KONUSUDA GUNDEME GELDI..ONUDA ŞÖYLE YAZAYIM

    YanıtlaSil
  40. ARKADAŞLAR


    ULUSAL KANAL ÇALIŞANLARINA,ULUSAL KANAL ANKARA İŞLETME MÜDÜRÜ ÖZCAN BEYE,VE ONURLU MÜCADELEMİDE BİZE ÖNDERLİK YAPAN TÜM ARKADAŞLARA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

    PROGRAMA TELEFONLA VE MESAJLARLA ULAŞMAYA ÇALIŞTIM.TELEFONA ÇIKAN ARKADAŞ MESAJLARIMI İLETTİ AMA SON MESAJIMI TAM YAZAMAMMIŞ.


    İFLAS ETMEME NEDEN OLAN KİŞİ BENİM HAKKIMDA TEHTİD DAVASI AÇMIŞ.FAKAT ADRESİM OLMADIĞI İÇİN ÇOK GEÇ HABERİM OLDU,AVUKAT DİYOR Kİ DUA ET YOLDA GİDERKEN AYAĞI TAKILIP DÜŞMESİN......


    YANİ İNSANLARI ANLAMIYORUM.BİZLER DOLANDIRICI OLSAK ŞİMDİ EV KİRASI İÇİN EV SAHİBİNDEN BAKKAL BORCU İÇİN UTANCIMIZDA (20 YILDIR AYNI MAHALLEDE OTURURUZ) YOLUMU DEĞİŞTİRİRMİYDİM.

    ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...

    YALNIZ KAFAMA TAKILAN BİR ŞEY VAR.25in dE YAPILACAK EYLEM SIRASINDA OLURDA POLİS İLE KARŞI KARŞIYA GELİRSEK YADA POLİS DERSE Kİ BEYLER KİMLİKLER?????O ZAMAN NE YAPACAĞIZ?POLİSLERDE BİLİYORLAR Kİ HEPİMİZİN SIKINTISI BELLİ...YA POLİS BUNU DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIRSA NE YAPACAĞIZ.

    LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİNİZ.BENCE BUNU TARTIŞMAMIZ GEREK.

    SAYGILAR.SELÇUK

    YanıtlaSil
  41. günaydın arkadaşlar
    burada bazı şeyler yanlış gidiyor sanırım
    bu yüzünden katılımlar az oluyor
    25 inde ne oluyor ne olacak bunu benim gibi her zaman siteyi takip edemeyen arkadaşlar nasıl öğrenecek
    lütfen site yönetimi bu tür toplatıları ve bildirimleri ana sayfada yayınlayınız
    istanbullu

    YanıtlaSil
  42. KAYA İZMİR KARDEŞİM......

    ARKADAŞIM UZUN UNUZUN BUNLARI YAZMANA GEREK YOK BURDAKİ AMAÇ YAZMIŞ OLDUĞUN ŞEYLERİN AKSİNE HÜKÜMETİN BU DURUMU BİLMESİ BİZLERİ GÖRMESİ.

    SEN İŞİN HUKUK BÖLÜMÜNDESİN ÇOĞU ARKADAŞIM KAÇAK DURUMDA EKMEĞE MUHTAÇ ÇOĞU ARKADAŞIM AVUKATA VEKALET VERECEK PARASI YOK NASIL SENİN DEDİĞİN YOLU İZLEYECEK?

    VALLA İZMİRLİ ŞUAN BİZ BU CEZANIN KALKMASI İÇİN BURDAYIZ HUKUK BOYUTUNU ANLATMANA GEREK YOK ZATEN HERKES BİLİYOR.

    ASABİ34

    YanıtlaSil
  43. 25 ŞİNDEKİ TOPLANTIYI BASIN YOLUYLA BİLDİREBİLİRİZ.

    HAMDULLAH DEDE BU KONUDA YARDIM SÖZÜ VERMİŞTİ YORUMLARDA OKUDUYSANIZ.

    ASABİ34

    YanıtlaSil
  44. sayın istanbullu ayın 25inde ankarada büyük bir eylem hazırlığımız var

    YanıtlaSil
  45. BU KONU İLE İLGİLİ BASINI NE KADAR TOPLAYABİLİRİZ Kİ?

    BAĞLANTI KURABİLDİĞİMİZ BİR KURULUŞ VARMI?

    SELÇUK

    YanıtlaSil
  46. evet arkadaşlar ben de yeni türk ticaret kanunu tasarısı okudum 48 deki arkadaşımızın ifade ettiğigibi aynen katılıyorum ama tabi bu mücadelenin zayıflamasına sebebbiyet vermemesi taraftarıyım

    saygılarımla

    YanıtlaSil
  47. KAYA İZMİR
    ÇEK DAVALARI İÇİN 1.ELDEN AİHM YORUMU
    ARKADAŞALR BİLİYORSUNUZ UZUN BİR SUREDIR BEN BU KONUDA ÇALIŞIP BİLGİ TOPLUYORUM...BURADAKI AMAÇ BU ACMAK VE BINLERCE DAVA GIDER ENDİŞESIYLE HUKUMETI SIKIŞTIRMAK OLACAKTI...ANCAK AKŞAM AKP Lİ VEKILLE YAPTIĞIMIZ GORUŞME ASLINDA BUNUN DA BİR İŞE YARAMAYACAĞINI GOSTERDI...ŞÖYLEKI..BAŞVURU İÇİN ÇEŞİTLI KISTASLAR VAR BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ İÇ HUKUK YOLLARININ TUKETILMESI...BİLİYORSUNUZ ANAYASA MAHKEMESINE BİREYSEL BAŞVURU HAKKI GELDI ANCAK UYGULAMASI 2 YIL SONRA BAŞLAYACAK..BU ŞU DEMEK...2 YIL BEKLEYIP BAŞVURUMUZU ANAYASA MAHKEMESINE YAPACAĞIZ ORDAN OLUMLU BİR SONUÇ ÇIKMAZSA ONDAN SONRA AAİHME GİDEBİLECEĞİZ..BEN ISRARLA BİZİM DERDIMIZIN İLLADA AİHMDEN BIR SONUÇ ELDE ETMEK OLMADIĞINI BU YOLUN AÇILMASI NEDENIYLE BIRAZ HUKUMETI TEDIRGIN ETMEK OLDUĞUNU SOYLEDIM..MİLLETVEKILIN BUNA CEVABI ŞU...HÜKÜMET ŞU ANDA NE KADAR BAŞVURU OLURSA OLSUN BUNLARIN AİHM TARAFINDAN İNCELENMEDEN İADE EDECEĞİNİ BİLİYOR...YANI BURADA BİR TAZMINAT RISKI YOK..O YUZDENDE BU TUR BAŞVURULARDAN RAHATSIZ OLMAZ..SADECE BAŞVURMUŞ OLMAK İÇİN BAŞVURURSUNUZ ODA SİZE BİRŞEY KAZANDIRMAZ...YANI İŞİN ÖZÜ AİHM YOLU UZUN BİR SÜRE KAPALI...BÜTÜN BU GORUŞMELERDEN ÇIKAN SONUÇ ŞU...HÜKÜMET TAHLIYELER NEDENIYLE EPEY BİR ELEŞTIRI ALDI...KATILLERI AFFETTILER ,ŞİMDİDE DOLANDIRICILARI AFFEDIYORLAR DEDIRTMEK İSTEMIYOR(BURADA DOLANDIRICILAR BİZ OLUYORUZ)YANI BURADAN BİR OY BEKLENTILERI YOK..BİZİ PEŞİNEN KAYIP OLARAK GORUYORLAR ZATEN AMA BU İŞİN ALACAKLI TARAFINI DAHA ÇOK ONEMSIYORLAR VE ONLARI KAYBETMEK İSTEMIYORLAR...YANI HUKUMTTEN BIZE KISA SUREDE ÇARE YOK...ELBETTE HUKUMET UZERINE YAPILACAK ÇALIŞMALARDAN VAZGECILMESIN..ARAYALIM RAHATSIZ EDELIM DERDIMIZI ANLATALIM AMA ENERJİMİZİ DAHA SONUÇ ALACAĞIMIZ YERLERE YONLENDIRELIM DERIM...BUNLARIN BAŞINDADA YARGITAY 1. SIRADA GELMELİ..İŞİN ÇÖZÜMÜ ORADA...HÜKÜMETIN BU KONUDAKI DÜŞÜNCELERINI 1. AĞIZDAN SIZE AKTARDIM...ŞİMDİ BU İŞE ÖNCULK EDEN ARKADAŞLAR OTURUP YENI BIR YOLHARITASI BELIRLESIN VE ZAMAN KAYBETMEDEN BU İŞLERI YAPALIM ....SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  48. ARKADAŞLAR YAPACAĞIMIZ TOPLANTIYI POSTA GAZETESİNE BİR İLAN VERERK DUYURA BİLİRİZ

    HAMDULLAH DEDE MADDİ OLARAK İLAN ÜCRETİNİ ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ.

    ASABİ34

    YanıtlaSil
  49. her şeyi olmusuz olarak düşünüldüğünde elimizde sadece uyarlama yada yeniden yargılanma talebi kalıyor ve bu konuda durumu olanlar hemen hiç beklemden gerekeni yapsın zaten ben şahsen yarından itibaren bu konun üstüne düşeceğim bir dosyam kabul olsa kardır diyeceğim sayın KAYA burda hukuksal anlamada gardımızı almamız gerektiğini bir daha yineliyor atılıyorum kendisini uğraqşları için tşk ediyorum

    YanıtlaSil
  50. KAYA İZMİR


    YAZDIKLARINA SEN İNANYORMUSUN BİLADER?

    YanıtlaSil
  51. KAYA İZMİR
    ASABİ KARDEŞİM
    BEN İŞİN HUKUK BOYUTUNU ANLATMADIM HÜKÜMETIN BU KONUYA BAKIŞINI VE KISA SUREDE BU İŞİ ÇÖZMEK İSTEMEDIĞINI DAHA ÖNCE HÜKÜMETTE BAKANLIK YAPMIŞ BİRININ AĞZINDAN AKTARDIM...ELBETTE HUKUMETI SIKIŞTIRALIM RAHATSIZ EDELIM..AMA HÜKÜMET BU İŞE ÇÖZÜMÜ KENDINCE 2 YIL SONRAYA ATMIŞ DİYORUM..YANI NE YAOARSAK YAPALIM ÇOK UMURLARINDA DEĞİLİZ<...HAA 2 YIL DAYANABİLECEKSEK KACABİLECEKSEK 2 YIL SONRA İŞ ZATEN ÇÖZÜLECEK
    BENIM DEDİĞİM YOLLAR İÇİN PARAYA İHTIYACIN YOK..SADECE BİR DİLEKÇE YAZACAKSIN..DOSYANI YARGITAYA GONDERECEKSIN...BUNU HERKES BİREYSEL OLARAK YAPABİLR...BENIM DEDIĞIM BU İLERI ŞU GUNLERDE TOPLUCA YAPALIM...VE ERKENDEN SONUÇ ALALIM. AÇIKCADA YAZDIM BU İLERI MART NISAN AYLARINDA YAPANLAR ŞU AN KURTULMUŞ DURUMDALAR

    YanıtlaSil
  52. ya arkadaşlar hangi ay ın 25 inde toplantı var nerede bilen varsa lütfen bilgilendirsin
    istanbullu

    YanıtlaSil
  53. ARKADAŞLAR AKP VE SAYN BAŞBAKAN EVET DEMEDİKCE SİZ MARSTAKİ MAHKEMEYE BAŞ VURSANIZ BU İŞ ÇÖZÜLMEZ.

    SECİM YAKLAŞIYOR VE HERŞEY SAYIN BAŞBAKANIN 2 CÜMLESİNE BAĞLI EYER VİCDANI BİZİM SESİMİZİ DUYARSA 24 SAATE BU CEZA KALKAR.

    ARKADAŞLAR BOŞ BOŞ ŞEYLER YAZIP İNSANLARIN UMUDUNU KIRMAYIN.

    EYER BU BELADAN KURTULMAK İSTİYORSAK SECİM YAKLAŞTI SESİMİZİ GÜRLEŞTİRİP BİZİM NEKADAR COK OLDUĞUMUZU KANITLAMIZ GEREKİYOR.

    HUKUK ACISINDA YOL İZLEYEN BUYURSUN YAPSIN TABİ İMKANI OLAN YAKLANMASI OLMAYAN VEDE YURT DIŞINA KAÇMAYAN.

    SESGETİRECEK BİR EYLEM İNANINKİİ BU OLAYI ÇÖZER.

    AKP ESKİ ÇEK BORCLULARINA 5 YIL SÜRE TANIMAYI DÜŞÜNÜYOR ÇOK BİLMİŞ ARAKADŞALARIM BOŞ BOŞ KONUŞMASIN BURDAKİ ARKADAŞLARIMINDA HEVESLERİNİ KIRMASINLAR.

    YAZILANLARA PEKTE İNANMIYORUM ÇÜNKİ TBMM BİZİM KADAR VAKİT GECİRENİNİZ YOK VEDE HİÇ VEKİL YÜZÜ GÖRMEYEN ARKADAŞLAR DESTAN YAZIYOR BU KONU HAKINDA.

    ARKADAŞLAR EYER BU OLAYDAN KURTULMAK İSTİYORSANIZ SESİNİZİ SAYIN BAŞBAKANA DUYURUN BAŞKA KURTULUŞUNUZ YOK.


    ÇANKAYA ALİ

    YanıtlaSil
  54. YAA ARKADAŞLAR.


    YAZMAYAYIM DİYORUM AMA YAZMADANDA YAPAMAYACAĞIM.BİR ŞEYLER YAPMAK GEREKİYOR,GERÇEK BU!!!

    AMA ŞURADA KİMİN NEDEN BAHSETTİĞİ BELLİ DEĞİL.HER AKLINIZA GELENİ YAZIP KONULARI DAĞITMAYIN.

    ŞUAN Kİ HEDEF NE ?
    25 in DEKİ TOPLANTI-EYLEM-YÜRÜYÜŞ-BASIN AÇIKLAMASI......
    HER NE İSE ONUN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM.SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE HEM SİTEYİ HEMDE KAFALARI MEŞGUL ETMEYELİM.
    LÜTFENN FAZLA VAKTİMİZ YOK.ŞUAN BUNLARI YAZIYORUZ AMA YARIN YAKALANMAYACAĞIMIZ KONUSNDA GARANTİMİZ YOKK...

    LÜTFEN MATIKLI OLALIM

    SELÇUK

    YanıtlaSil
  55. elifff
    dün geceki programla ilgili izleyebileceğimiz link varmı arkadaşlar? ben arıyorum int den ama bulamadım bulan arkadaşlar varsa linki yayınlayabilirlermi acaba?

    YanıtlaSil
  56. SEVGİLİ DOSTLARIM HÜKÜMET ALACAKLIYA VE BORÇLUYA AYNI MESAFEDE YAKLAŞIYOR NEDENİ OY ALMAK.
    ADRES OLARAKTA YARGITAYI GÖSTERİYOR BUNU ANLAMAK İÇİN KAHİN OLMAYA GEREK YOK.
    ALACAKLI OLANLAR KİM BANKALAR VE TEFECİLER VEYA ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR.
    BUNLARIN HUKUKUN ÜSTÜNDE ETKİLERİ VARMI VAR.
    BİZİM 10.DAİREYE YOĞUNLAŞMAMIZ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    BİR HUKUKÇU BU KONUDA BİZE NASILL YARDIMCI OLUR?
    AV.SİBEL HANIM AKŞAM NE DEDİ YARGITAYIN BİR TEK CÜMLE SÖYLEMESİ GEREKİR.EFECAN

    YanıtlaSil
  57. ÖNCELİKLE DÜN AKŞAMKİ ULUSAL KANALA KATILIP MEDENİ CESARETLERİNİ GÖSTEREN YÜREKLİ ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ KUTLUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM.BİZLERİN SESİ VE YÜREĞİ OLDUNUZ SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.ULUSAL KANALDA BİZLERİ KONUK ETTİĞİ İÇİN ONLARADA TEŞEKKÜRLER.YAYINI İNTERNETTEN TAM İZLEYEMEDİM AMA SEVİN ARKADAŞIM SAĞOLSUN CEPTEN CANLI YAYIN YAPTI.ONADA TEŞEKKÜR EDİYORUM.LÜTFEN MORAL BOZAN YAZILAR YAZMIYALIM YOLUN SONUNA GELDİK BU BÜTÜNLÜKBİRLİK İLE BU İŞİ BİTİRECEĞİZ.İNŞALLAH.AYŞE

    YanıtlaSil
  58. Merhaba arkadaşlar,
    Gece gerçekleşen yayın CD lerini kanaldan çoğalttırıp uygun fiyata temin etmek istediğimizi belirttim.Sanırım yardımcı olabilecekler.
    Uygun bir fiyat olursa kanaldan alabiliriz sanırım.
    Gece özveride bulunan Sn Sibel hanım başta olmak üzere , Ulusal kanal Ayhan beye ve başta anadoludan gelen ve istanbuldan
    katılan arkadaşlara , bizlere gerek tv başında gerekse tel ve mailleri ile destek veren bütün arkadaşlarıma sonsuz sevgi ve saygılarımla............

    ekm2510

    YanıtlaSil
  59. AZ KALDI ARKADAŞ BU İŞİN BİTMESİNE İNŞALLAH BU İŞİ AYIN 25 İNDE ANKARADA BİTİRECEGİZ ORDAN İSTEDİGİMİZİ ALMADAN DÖNMEK YOK GEREKİRSE ORDA YATCAGIZ İÇERDE YATMAKTAN İYİDİR

    YanıtlaSil
  60. basketçi34AN16 Ocak 2011 12:26

    ARKADAŞLAR HERKESE GÜZEL BİR PAZAR DİLİYORUM.

    DÜN AKŞAM ÇOK GÜZEL BİR PROGRAMLA HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞMIŞ VE GEREKLİ YERLERE MESAJ BANGIR BANGIR GİTMİŞTİR.

    BUKADAR SES GETİREN VE GETİRECEK BİR EYLEMİN ARKASINDAN YİNE ÇATLAK SESLER ÇIKMAYA BAŞLADI.

    BAKIN KAYA ARKADAŞIMIZ "İŞİMİZ BİTTİ ,ARKADAŞLAR KAÇAN KURTULUR GERİSİ NEYAPAR BİLEME DEMİYOR"AKSİNE ÇOK GÜZEL BİR YORUMU "EN AZINDAN GEYİK MUHABBETTİ YAPMAK YERİNE"BİZLERİN BİGİSİNE SUNMUŞ.EĞER YALAN SÖYLEMİYORSA Kİ BU TİP FİKİRLERİ ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI BİLİYORDUK.

    DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR.KATILIRSINIZ KATILMAZSINIZ AMA ÇOK GÜZEL BİR YORUM OLMUŞ.TABİİKİ DEĞERLENDİRECEĞİZ.YOL HARİTALARIMIZ VAR DEĞERLENDİRECEĞİZ.

    AMA LÜTFEN SAKİN...

    REHAVETE KAPILMADAN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ,ESKİSİNDEN GÜÇLÜ,ESKİSİNDEN DAHA ÇOK KARARLI.

    ŞİMDİ ARKADAŞLARIMIZ ÇOK YOĞUN BİR GÜN GEÇİRDİ.SİTEYE DAHİL OLDUKLARINDA DÜNÜN BİR DEĞERLENDİRMESİNİ YAPARLAR.

    LÜTFEN YAPICI OLALIM.

    DÜN EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ SEVGİ VE SAYGILARIMI İLETİYORUM.HEPSİNİN ELİNE SA YÜREĞİNE SAĞLIK.

    BİTMEDİ

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  61. ya basketçi allah aşkına neyin gümbür gümbürü adamları arıyoruz adamlar nasıl seviniyor ya diyor doğru düzgün arayan yok adam gibi temsil edilemiyoruz sesimizi duyuramıyoruz toplanamıyoruz 25 deki eylem dede zaten etkin olamazsak u iş biter

    YanıtlaSil
  62. AKŞAMKİ TOPLANTI BAŞARI İLE GEÇMİŞTTİR FAKAT BİZİM VAKTİMİZ KISITLI AKŞAMI UNUTUP YENİDEN NEYAPILIR ONU KONUŞALIM ANLADIĞIM KADARI İLE ÇOK ACİL 2 NOKTAYA YOĞUNLAŞMAMIZ LAZI BİR BAŞBAKANA İKİ 10 CU DAİREYE MEKTUPLARLA MAİLLERLE BASKI YAPMAK MESALA AYIN 25 İNDEKİ TOPLANTI İZİN ALINABİLİRSE YARGITAYIN ÖNÜNDE OLABİLİR

    YanıtlaSil
  63. Sayın 64

    Gerekli açıklamalar eminim bu akşama doğru yapılır.Ankaradan ve niğdeden gelen arkadaşlar daha yerlerine ulaşmadı bile..
    Bizler yoğun bir günün ardından daha yeni kendimize geliyoruz.
    Aynı şekilde site sabaha kadar nöbetteydi.....

    Oldu bittiye gelmez bu işler

    Tekrar bu vesile ile herkese çok teşekkür ediyorum.....Hoşçakalın.........

    ekm2510

    YanıtlaSil
  64. ARKADAŞLAR HÜKÜMETİN ÇEK MAĞDURLARINI SORUN OLARAK GÖRMEDİĞİNE ŞAHSIM OLARAK BEN KABUL ETMİYORUM.HERŞEYİ EN UFAK DETAYINA KADAR DÜŞÜNÜP HESAPLAYAN İKTİDAR 1 MİLYONDAN FAZLA ÇEK MAĞDURU VE AİLELERİNİN POTANSİYELİNİ GÖZDEN KAÇIRMAZ.BAŞBAKAN ÇEK MAĞDURLARINI SORUN OLARAK GÖRMÜYORDA NAYLON FATURACILARIMI VEYA TRAFİK CEZASI ALANLARIMI SORUN OLARAK GÖRÜYOR? KAÇ KİŞİ VARDIR NAYLON FATURADAN SORUNU OLAN?
    BENCE SON ANA KADAR TORBA YASAYA GİRMEK İÇİN GAYRET GÖSTERMELİYİZ Kİ BENİMDE ALDIĞIM DUYUMLARDA BU YÖNDEDİR.
    ŞU AN İTİBARİ İLE MECLİSTE SADECE 2 KONU KONUŞULUYOR
    1 SERBEST BIRAKILAN HİZBULLAHÇILAR
    2 ÇEK MAĞDURLARI

    ŞİMDİ DAVAMIZI BU KONUMA GETİRMİŞKEN BİR ANDA VEKİLLERİN ÜZERİNDEKİ BASKIYI KALDIRARAK YARGIYA DÖNMEMİZ SİZCE NE KADAR MANTIKLIDIR?????

    EVET YARGIYA BASKI YAPALIM AMA VEKİLLERİN ÜZERİNDEKİ BASKIYI HER NE OLURSA OLSUN ŞU 10 GÜN BOYUNCA AZALTMADAN BİLAKİS ARTTIRARAK DEVAM ETTİRELİM!!! YAPTIĞIMIZ BU KADAR BASKIYI SON GÜNE KADAR DEVAM EDEREK SONUCUNU ALMAYA ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİ İNANCINDAYIM!!!!!
    ZATEN YAPTIĞIMIZ EN BÜYÜK HATALARDAN BİRİ DALDAN DALA KONMAMIZ DEĞİLMİ SİZCEDE????? SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  65. sayın kaya izmir
    Yeni Türk ticaret kanununda tarihi olan senet çek gibidir.diyor bu sorunları çözecekmiş gibi lanse ediyorsun.2008 den sonra ortada çek kanunu yokken arkadaşlarımız ceza aldı.Bu söylemler hükümetin bizi başından savmak için yaptığı söylemler.öyle olmasa eli ayağı düzgün kanun çıkarırlardı.Oturup beklersek bu hükümet bu sorunu bu anlayışıyla 50 sene çözmez.Çare kendimizde...iyi niyetin içinde teşekkürler BALKAN

    --------BU SİTE EYLEMDEDİR ----------

    YanıtlaSil
  66. SAYIN KAYA İZMİR;
    SİZE BUNLARI ANLATAN MİLLETVEKİLİ ADLİ PARA CEZASININ ALACAKLI ILE ALAKALI OLMADIGINI BILMIYOR HERHALDE BURDA ALACAKLININ CEBINE BIR SEY GIRMIYOR ZATEN.AKP LI AHMET IYIMAYA BILE CEKTE HAPİS CEZASI OLMAZ DEMEDIMI.SAYIN AHMET IYIMAYA ADALET KOMISYONU UYESI DEGILMI. SU GUNLERDE BU CEK YASASI ILE ILGILI OLARAK KOMISYON TOBB DAN GORUS ISTEDI SEKLINDE HABER VERILMEDI MI.BENCE YAZINIZ VE VERDIGINIZ BILGILER COK OLUMSUZ VE BURDA MUCADELE EDEN INSANLARIN SEVKINI KIRIYOR.BEN EMINIM KI HUKUMET BU CEK KONUSUNDA BIRSEYLER DUSUNUYOR VE BU KONUDA BAZI SIVIL TOPLUM ORGUTLERININ GORUSLERINE BASVURUYOR.CUNKI ISIN BIRDE ANAYASA MAHKEMESI BOYUTU VAR.HUKUMET ORADAN DA BIR TUYO ALMIS OLABILIR(BENIM FIKRIM CEZA MADDESININ İPTAL EDILDIGI YONUNDE AMA KESIN BIR DUYUMUM YOK).BURADA ZATEN PSIKOLOJISI BOZULMUS OLAN INSANLARA BIR DE UMUTSUZLUGA ITICI VE MUCADELE AZMINI DUSURUCU BILGILER VERMEYIN.
    KILIC.

    YanıtlaSil
  67. can mert arkadaşımıza katılıyorum bu kadar sıkıştırmışken vekilleri bunaltmışken gündeme gelmeye başlamışken pes etmek olmaz 25 indeki eylemde de çok büyük ses getirip bu işi sonuçlandırmalıyız saygılar TATANGA...

    YanıtlaSil
  68. kılıç arkadaşımızda çok haklı saçmalamayalım arkadaşlar tam gündeme gelmişken yargıtay felan bunlar gündemimiz değil vekilleri bunaltmaya devam ve atv show kanal d gibi yayın organlarıyla iletişime geçebilmenin yolunu bulmalıyız ve en önemlisi benim aldığım duyumda 25 inde mecliste gündeme getirecek vekiller konumuzu aynı gün eylem de büyük bir toluluk sağlayabilirsek inş beklediğimiz sonuca ulaşmış oluruz saygılar TATANGA...

    YanıtlaSil
  69. basketçi34AN16 Ocak 2011 12:44

    sn.CAN MERT KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLÜYORSUN.AKSİ BİR DÜŞÜNCE MÜMKÜN DEĞİL.YOLUMUZ EYLEMİMİZ BELLİ.BÖYLE BİR PROGRSMDAN SONRA EYLEM VE ARAMALARIMIZ DÜNDEN DAHA DA YOĞUN OLARAK DEVAM EDECEKTİR.BUNDAN HİÇ BİR ARKADAŞIMIZIN ŞÜPHESİ OLMASIN.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  70. saklambaç4116 Ocak 2011 12:47

    ARKADAŞLAR,

    ÖNCELİKLE BU DAVADA YANIMIZDA OLAN,

    AV.SİBEL SEVİNÇ HANIM A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    YAYINDA BULUNAN

    DİĞER ARKADAŞLARADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.AGZINA YÜREGİNİZE SAĞLIK.

    MURAT KARDEŞİM NEREDE ACABA

    MERAK ETTİM

    BURALARDAYSA SİTEYE YORUM YAZSIN.

    BUGÜNE KADAR BÖYLE BİR YAYIN YAPILMAMIŞTI.

    YanıtlaSil
  71. basketçi34AN16 Ocak 2011 12:49

    BU ARADA SN.MAVİ27 ARKADAŞIMIZIN CANLA BAŞLA "RESMEN İNTERNETTE NAKLEN YAYIN ÇABASINI"TAKDİRLE KARŞILIYORUM.HEPİNİZİN ADINA"ÖZELLİKLE NETTEN SEYREDEMEYEN ARKADAŞLARA FAYDASINDAN DOLAYI"ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    UMUTIST ARKADAŞ SALİMEN DÖNDÜĞÜNE SEVİNDİM.

    MURAT ARKADAŞA ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM SERBEST KALMIŞTIR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  72. YENİ TİCARET KANUNUNDA DİKKAT EDERSENİZ SENET!!! ÇEK OLARAK KABUL EDİLECEKTİR DİYOR !!! PEKİ SÖYLENENİN TAM TERSİ ÇIKMIYORMU SİZCE??? SENEDİDE ÇEK KANUNUNUN İÇİNE SOKMUŞ OLMUYORLARMI??? O ZAMAN SENEDİNİ ÖDEMEYENDE ÇEK STATÜSÜNDE DEĞERLENDİRİLECEK ANLAMI ÇIKMIYORMU??? TEK ÇIKIŞ AYNI STATÜDE DEĞERLENDİRİLİR AMA İÇİNE KASIT MADDESİ EKLENİR.

    YİNEDE BİZİM HER ÇIKIŞ NOKTASINI SONUNA KADAR DEĞERLENDİRMEMİZ GEREKTİĞİ KANAATİNDEYİM VE BU KADAR SAVAŞIP İŞİ BU NOKTAYA GETİRMİŞKEN BEN ŞAHSIM ADINA GERİYE DÖNMEK İSTEMİYORUM.

    BEN TEKRAR DİYORUMKİ VEKİLLERİ SON SÜRAT ARAMAYA DEVAM EDELİM DİYORUM..............

    SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  73. KARDEŞLERİM.



    ŞİMDİ MURAT AKIN KARDEŞİMİZLE GÖRÜŞTÜM.



    GAYET İYİ MORALİ GÜZEL ZATEN GECE YAZDIMYA ASLAN GİBİ KARDEŞLERİM ASLAN GİBİ ŞİŞLİ ADLİYESİNE DOĞRU GÖTÜRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ. ABİ DEDİM İNŞALLAH ÇIKACAM DEDİ. AMA ÇIKAMAZSAMDA GÖNLÜM RAHAT DEDİ ÇÜNKÜ ARTIK SİTE UYANDI DEDİ. ARKADAŞLARIM ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR DEDİ. BU YASAYI ENİNDE SONUNDA KALDIRACAGIZ DEDİ.




    KARDEŞLERİM GEÇEN HAFTA ABİT GİTTİ
    DÜN MURAT GİTTİ.






    EMİN OLUN MÜCADELE ETMEZSENİZ YOK BENİMKİ YARGITAY DA DERSENİZ YOK DAHA BENİM GÜNÜM VAR DERSENİZ YOK BENİM DAVALARIM DEVAM EDİYOR DERSENİZ YOK BEN UYARLAMA VERDİM DERSENİZ O ZAMAN YANDIK YANDIK


    ÇÜNKÜ ALINAN KARARLARLA YENİ YARGITAY CEZA DAİRELERİ AÇILACAK. BU CEZA DAİRELERİNDE ARTIK ÜÇ YIL TEMYİZ BEKLEMEYCEK İKİ ÜÇ AYDA TEMYİZ DE BİTECEK. LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM ARTIK LÜTFEN.





    VE DÜNKÜ OLAYDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILARIMI VE ÇOK SAMİMİ VE İÇTEN DUYGULARLA SEVGİLERİMİ SUNUYORUM KATILAN ABİ VE ABLALARIM İYİKİ VARSINIZ SAGOLUN.




    AMA KARDEŞLERİM.

    AMA



    AMA





    DÜN BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR BAŞARILI BİR ŞEKİLDE. HERKES UYANSIN


    ARTIK LÜTFEN

    BİR ŞEYE ODAKLANIN

    ODA YAPILACAK OLAN BÜYÜK YASAL EYLEM.






    SESİMİZ ARTIK GÖK YÜZÜNÜ SARSIN.



    ÇOCUKLARIMIZ BABALARINI ,ANNELERİNİ ÖZLEMESİN.




    BU ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPTIGIMIZ BİR HAREKET OLACAK.




    (((((((( ELCİMİ BABASINA KAVUŞTURALIM ))))))))))))))))) VE DİGER ÇOCUKLARI BABALARINA KAVUŞTURALIM

    YanıtlaSil
  74. basketçi34AN16 Ocak 2011 12:56

    sn.yorum 73,LÜTFEN RUMUZ YAZIN DA SİZE CEVAP VEREYİM.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  75. kaya izmir
    yanı kılıç arkadaşım
    bernım yazdıklarımdan bunu anlıyorsan diyecek birşey yok zaten
    ben birşeylerden vazgecılsın demıyorum .aksıne her eylem artırılarak yapılsın dıyorum...ayrıca dıyorum kı bunları yaparkende şu hukukı haklarımızıda sonuna kadar kullanalım...ve bunu mumkun olduğunca hepbirlıkte kullanalımkı dıkkat çeksın...hukukı haklarımız yarın belkı en onemlı guvencelerımız olacak..en azından ozgur olmamızı ve mucadeleye devam etmemızı sağlayacak...ben mılletvekıllerını aramaktan vazgecelım eylem yapmayalım diye bir cumlemı kurdum...aksıne herkes hergun arasın derdını anlatsın diyorum...insanların umudunu kırmak yerıne aksıne yenı bır umut kapısı daha gosterıyorum...yanı öylede bır hakkımız var o yoluda zorlayalım...o hakkını zamanında kullananlar şimdi çok rahat diyorum..üstelık bunları akşam av .sibel hanımda soyledı sureklı...en acıl olarak herkes uyarlamasını versın reddedilenler için de yargıtaya yenıden yargılanma taleplı dilekçe yazsın dedı...üstelık bunu en acıl olarak yapılacakların başında soyledı..kendısının yaptığı başvularında olumlu sonuçlandığını soyledı..BENIMDE DEDIĞIM BUTUN UMUDUMUZU SİYASILERE BAĞLARSAK SONUNDA HUSRANDA YAŞABİLİRİZ..ONLARLA UĞRAŞIRKEN İVEDILIKLEDE HUKUKSAL HAKLARIMIZIDA KULLANALIM...SAYGILAR

    YanıtlaSil
  76. ÇOK ÇNEMLİ Arkadaşlar ankara 15.asliye ceza uyarlama dilekcesini kabul ediyormu bilen biri varsa lütfen bir cevap versin teşekkürler

    YanıtlaSil
  77. Arkadaşlar Ulusal Kanal daki yayın bizler için 2 yıl öncesine göre bir hayaldi.Şimdi ise 3.5 saat kendimizi ifade ettik.Bu işte emeği geçenlerden Allah razı olsun.Şimdi bence ULUSAL KANALI destekleme zamanı.Ulusal kanal ın Web sitesinde ULUSAL GÖNÜLLÜ diye bir sayfa var.Herkesi buraya üye olmaya davet ediyorum.Bu işin en önemli ayağı medya.
    ADİL63

    YanıtlaSil
  78. Ulusal kanalda yapılan program bir dönüm noktasıdır. Katılan tüm mağdur arkadaşlara ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Hepinizden Allah razı olsun. Sesimiz oldunuz, yüreğinizi ortaya koydunuz.

    Gerek bu programla gerekse diğer eylemlerimizle biz şunu açıkça ortaya koymuş olduk. Her çek kesen dolandırıcı değildir. Bu ayrımı artık herkes görmek istiyor. Bizleri dolandırıcı olarak gören milletvekilleri bile artık bu konuda iyiniyetli ,kötüniyetli ayrımının mutlaka yapılması gerektiğini konuşuyorlar.

    Düşünüyorumda 2 sene evvel bir küçük haberde yer almak bizim için ne kadar sevindiriciydi. Bırakın televizyona çıkmayı küçük bir internet haber sitesinde bile çıkmak bizleri çok motive ederdi. Bunları sitemizi yeni bulan ve mücadelemize yeni destek olanlar bilmiyorlar. Bu biraz sitem olarak anlaşılabilir ama gerçek bu. 3 5 arkadaşımızın internette başlattığı bu mücadele şimdi tüm tv lerde basında yer alıyor. Bizler eğer dün ULUSAL kanalda 4 saatlik bir program yaptırabiliyorsak, tüm ulusal ve yerel basında haberlerimiz çıkıyorsa bu örgütlü mücadelemizin bir sonucudur. Bununda ülkemizde başka örneği olduğunuda sanmıyorum. (che)

    YanıtlaSil
  79. basketçi34AN16 Ocak 2011 13:08

    ARKADAŞLAR BİRAZ SAKİN,TUHAF BİR HAVA HİSSEDİYORUM.HEMEN AHKAM KESMELER BAŞLADI.

    ARKADAŞLARIMIZ ÖZELLİKLE TAŞRADAN GELENLER DAHA EVLERİNE VARMADLAR YADA VARACAKLAR,SABAH BİZ HEMEN YATABİLDİK İSTANBUL İÇİ SAATLER SONRA EVLERİNE VARABİLDİ.

    AKŞAMA DOĞRUBİR DEĞERLENDİRME YAPILACAKTIR.

    25 OCAKEYLEMİNDE GERİ ADIM DİYE BİR ŞEY YOK.ZAMANIN KISITLI OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ.AMA BU İŞLER ACELEYE GELMEZ.BENİM KİŞİSEL KANAATİM "UTKUNUN YOĞUN ÇABALARI BU SAYININ ARTMASINA ZATEN ÇOK ETKİLİ OLMUŞTUR"BU PROGRAMDAN SONRA KATILIM SAYISI TAHMİNLERİN ÇOK ÜSTÜNDE OLACAĞI YÖNÜNDEDİR.

    BU PROGRAM BİZİM SESİMİZİ SADECE HUKUKSAL YÖNDEN DEĞİL,SİTEMİZİN WEB SAYFASI DEFALARCA VE ÜSTÜNE BASTIRA BASTIRA GEREK KATILIMCILAR GEREKSEDE MODERATÖR TARAFINDAN DA TÜM MAĞDURLARA ULAŞMIŞTIR.BU NEDENLEDİRKİ 25 İNDEKİ KATILIM BEKLENENİN ÇOK ÜSTÜNDE OLACAKTIR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  80. ÇOK DEGERLİ BASKETCİ ABİME KATILIYORUM ŞU AN SAYIMIZ ÇOK FAZLA BİZİ KİMSE DURDURAMAZ ARTIK BÜYÜK BİR TOPLULUGUZ SESİMİZ DAHA ÇOK ÇIKIYOR ANKARADA BU İŞİ BİTİRMEMİZ LAZIM YAKALAMASI OLAN ARKADAŞLAR KORKMASIN ZATEN ORDA TEK TEK POLİS GBT YAPMIYOR DAHA ÖNCEKİ ANKARA EYLEMİNDEN BİLİYORUM BENİM BİLE YAKALANMAM VAR FAKAT ORDA OLACAGIM HA ŞİMDİ YAKALANMIŞIOM O BİR AY SONRA KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

    YanıtlaSil
  81. basketçi34AN16 Ocak 2011 13:30

    SN.M.K. İZNİNİZLE 34 DE YAZDIĞINIZ YORUMU TEKRAR SİTEYE KOYMAK İSTİYORUM.BAZI ARKADAŞLAR GERİYE DÖNÜK YORUMLARI OKUMUYORLAR.HALBUKİ BURADA ÇOK ÖNEMLİ VE OKUNMASI GEREKEN YORUMLAR ÇIYIYOR.BENİM HUKUK BİLGİM YOKTU AMA İNANIN BURDA MYWAY OLSUN,CÜNEYT BEY OLSUN,@NECDET,JENARDİ,BARIŞÇI-MERSİN,EKİM2510 OLSUN BU ARKADAŞLARIN HUKUKİ YÖNLENDİRMELERİYLE ÇOK ÖNEMLİ NOKTALARI PÜF NOKTALARI NI ÖĞRENDİM.

    BU ANLAMDA SİZİN YORUMUNUZ ÇOK ÖZETLEYİCİ OLMUŞ.

    SAYGILARIMLA
    BASKETÇİ

    AŞAÜIDAKİ YORUM SN.M.K.DAN ALINTIDIR;

    SİTEYİ TAKİP EDEN TÜM ARKADAŞLARA......

    GÜÇ OLMAK ÖNEMLİDİR AMA BU KONTROL EDİLEBİLİR BİR GÜÇ OLMALIDIR.

    ZAMAN ZAMAN UYARILAR YAPILDI BAZAN DİNLENDİ BAZAN DİNLENMEDİ

    TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZ ISRARLI YÖNLENDİRMELER YAPARKEN BU GÜCÜ KONTROLLÜ BİR GÜÇ YAPMAK VE HEDEFE YÖNELTMEK İÇİN ÇABA SARFETTİLER HEPİNİZİN HUZURUNDA ONLARA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM..

    BU NOKTADAN SONRA YÖNLENDİRME YAPAN ARKADAŞLARIN

    5 VEKİLİ HEDEF GÖSTEREN ARKADAŞLARIN

    BELLİ HABERLERE YORUM İÇİN YÖNLENDİREN ARKADAŞLARIN

    BOZUK PLAK GİBİ AYNI TEKRARI YAPAN ARKADAŞLARIN

    MAİL TLF FAKS VE ARAMA KONUSUNDA HEDEFLER GÖSTEREN ARKADAŞLARIN

    LİDERLİK VEYA ÇOK BİLMİŞLİK GİBİ BİR DERTLERİNİN OLMADIĞI SANIRIM ARTIK ANLAŞILMIŞTIR.

    10 KİŞİYİ TEK TEK GÖNDERİN YOLDAN ÇIKMIŞ BİR ARACI YOLA İTEMEZ AMA 10 KİŞİYİ BİRLİKTE GÖNDERİRSENİZ O ARACI KALDIRIP YOLA KOYARLAR.

    BUNUN İÇİN

    BUNDAN SONRA YÖNLENDİRME YAPAN ARKADAŞLARIMIZA

    ELEŞTİRİ YAPMAK YERİNE

    DESTEK VEREREK
    KATILIMCI OLARAK
    BAŞKALARININDA KATILMASINI SAĞLAYARAK

    İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAMIZ GEREKTİĞİ SANIRIM ANLAŞILMIŞTIR...

    VE GEREĞİNİ YAPMAK HEPİMİZE DŞMEKTEDİR.

    PROGRAMIN YAPILMASINDA VE PROGRAMA KATILARAK BİZLERİ TEMSİL EDEREK SESİMİZN DUYULMASINDA HEPİMİZ ADINA KONUŞARAK EMEK VEREN TÜM ARKADAŞLARA ŞÜKRAN DUYGULARIMI SUNUYORUM.

    ARTIK CİN ŞİŞEDEN ÇIKTI. BU İŞ BİTECEK...BUNA İNANIYORUM VE HALA İNANMAYAN VARSA ARTIK İNANMASINI İSTİYORUM. ÇÜNKÜ İNANIRSAK BAŞARIRIZ

    SAYGI VE SELAMLARIMLA

    M.K.

    YanıtlaSil
  82. ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM ABİLERİM KARDEŞLERİM YARIM SAATTR SİTEDEYİM ÖNCE YORUMLARI OKUMAK İSTEDİM. HEM HERKES PROGRAMDAN ÇOK MEMNUN SES GETİRDİK BU BİZİM İÇİN HARİKA OLDU. AMA DİĞER TARAFTAN MURAT AKIN ARKADAŞIMIZA İNANILMAZ ÜZÜLDÜM, ALLAHIM İNŞALLAH ÇIKAR. SONUÇTA ORADAKİ ARKADAŞLARIMIZ BİZİ TEMSİLEN GİTTİ VE İÇİM HİİÇ AMA HİÇ RAHAT DEĞİL. ALLAH BUGÜN BUGÜN ARAMIZA KATILMAMIZI NASİP ETSİN.
    DÜNKÜ SİTEYE NAKLEN YAYINI ELİMDEN GELDİĞİ KADARIYLA YAPMAYA ÇALIŞTIM EĞER GEREKTİĞİ GİBİ YAPABLDYSEM NE MUTLU BANA. SONUÇTA BU PROGRAM DA HEPİMİZİN EMEĞİ VAR BAŞTA BİZİ YÖNLENDİREN ABİLERİMİZİN EMEĞİ GEÇEN HERKESDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  83. basketçi34AN16 Ocak 2011 13:40

    ARKADAŞLAR ŞİMDİ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKLEREYORUMLARIMIZI KISA VE ÖZ ATIYORUZ.SAYISAL ÇOĞUNLUĞUMUZU GÖSTERELİM.

    http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1079378&title=karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor



    http://www.milligazete.com.tr/haber/karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor-187829.htm#


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  84. KARDEŞLERİM.
    YA HERKES GEVŞEMİŞ YA SADECE ULUSAL KANALA ÇIKTIK ARKADAŞLAR YA SADECE ULUSAL KANALA ÇIKTIK ÇEK KANUNU ADALETLİ BİR HALE GELMEDİ YA.ŞİMDİ LÜTFEN HERKES TOPARLANSIN LÜTFEN VAKİT YOK VAKİT YOK HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN BİR AN ÖNCE ANKARA İŞİNİ DÜŞÜNÜN .





    BİRAZ SONRA ON KİŞİLİK BİR EKİP OLUŞTURMAMIZ GEREKİYOR BU EKİP - BASINI - SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI - YAZILI BASINI - GÖRSEL BASINI - MECLİS AYAĞINI ARKADAŞLARA PAY EDECEĞİZ LÜTFEN YÜREK KONUŞULSUN. YÜREK YÜREK YÜREK



    BENİM YÜREĞİMDEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYİM YOK

    LÜTFEN ARTIK MIY MIY DURMAYACAĞIZ




    BAKIN DÜN ARKADAŞI ALDILAR SIRANIZI BEKLEMEYİN ARTIK HADİ.

    ŞİMDİ MURAT AKIN KARDEŞİMİZLE GÖRÜŞTÜM.



    GAYET İYİ MORALİ GÜZEL ZATEN GECE YAZDIMYA ASLAN GİBİ KARDEŞLERİM ASLAN GİBİ ŞİŞLİ ADLİYESİNE DOĞRU GÖTÜRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ. ABİ DEDİM İNŞALLAH ÇIKACAM DEDİ. AMA ÇIKAMAZSAMDA GÖNLÜM RAHAT DEDİ ÇÜNKÜ ARTIK SİTE UYANDI DEDİ. ARKADAŞLARIM ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR DEDİ. BU YASAYI ENİNDE SONUNDA KALDIRACAGIZ DEDİ.




    KARDEŞLERİM GEÇEN HAFTA ABİT GİTTİ
    DÜN MURAT GİTTİ.






    EMİN OLUN MÜCADELE ETMEZSENİZ YOK BENİMKİ YARGITAY DA DERSENİZ YOK DAHA BENİM GÜNÜM VAR DERSENİZ YOK BENİM DAVALARIM DEVAM EDİYOR DERSENİZ YOK BEN UYARLAMA VERDİM DERSENİZ O ZAMAN YANDIK YANDIK


    ÇÜNKÜ ALINAN KARARLARLA YENİ YARGITAY CEZA DAİRELERİ AÇILACAK. BU CEZA DAİRELERİNDE ARTIK ÜÇ YIL TEMYİZ BEKLEMEYCEK İKİ ÜÇ AYDA TEMYİZ DE BİTECEK. LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM ARTIK LÜTFEN.





    VE DÜNKÜ OLAYDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILARIMI VE ÇOK SAMİMİ VE İÇTEN DUYGULARLA SEVGİLERİMİ SUNUYORUM KATILAN ABİ VE ABLALARIM İYİKİ VARSINIZ SAGOLUN.




    AMA KARDEŞLERİM.

    AMA



    AMA





    DÜN BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR BAŞARILI BİR ŞEKİLDE. HERKES UYANSIN


    ARTIK LÜTFEN

    BİR ŞEYE ODAKLANIN

    ODA YAPILACAK OLAN BÜYÜK YASAL EYLEM.






    SESİMİZ ARTIK GÖK YÜZÜNÜ SARSIN.



    ÇOCUKLARIMIZ BABALARINI ,ANNELERİNİ ÖZLEMESİN.




    BU ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPTIGIMIZ BİR HAREKET OLACAK.




    (((((((( ELCİMİ BABASINA KAVUŞTURALIM ))))))))))))))))) VE DİGER ÇOCUKLARI BABALARINA KAVUŞTURALIM

    YanıtlaSil
  85. EVET ARKADAŞLAR ARALIKSIZ ARAYALIM VE BU BASKIMIZIN SONUCUNU İNŞALLAH HEP BERABER ALALIM.

    SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim KILIÇ 0(312)4637313
    Bankalar Birliği Başkanı Ersin ÖZİNCE 0(552)3412303
    TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU 0(312)2182032

    Bülent ARINÇ 0(532)2416255 AKP
    ZAFER ÇAĞLAYAN 0(532)6080606 - 0(530)5149650 AKP
    AYSEL KAVAS 0(533)3736447 AKP
    ABDÜLKADİR AKSU 0(505)4660000 AKP
    NİMET ÇUBUKÇU 0(532)3372940 AKP
    BEKİR BOZDAĞ 0(505)7776601 - 0(542)6474087 AKP
    Ayşe Nur BAHÇEKAPILI 0(532)3354253 AKP
    Mustafa ELİTAŞ 0(532)2320792 AKP
    Nurettin CANİKLİ 0(533)7774444 AKP
    Ömer ÇELİK 0(532)4133007 - 0(505)7770103 AKP
    Sadullah ERGİN 0(505)7773110 - 0(532)2815770 AKP
    Salih KAPUSUZ 0(505)7770614 AKP
    Suat KILIÇ 0(532)7886920 AKP
    Atilla KART 0(532)4529194 CHP
    Fatma Nur SERTER 0(533)7158181 CHP
    Halil ÜNLÜTEPE 0(532)3819424 CHP
    H.Tayfun İÇLİ 0(532)5078989 CHP
    Kamer GENÇ 0(312)2252389 - 0(312)2251120 CHP
    Kemal KILIÇDAROĞLU 0(532)5149394 CHP
    K.Kemal ANADOL 0(532)6177069 CHP
    M.Akif HAMZAÇEBİ 0(533)7476161 CHP
    M.Şevki KULKULOĞLU 0(533)2838856 CHP
    SUHEYL BATUM 0(542)3444792 CHP
    GÜRSEL TEKİN 0(532)2111059 CHP
    UMUT ORAN 0(212)6520705 CHP
    Oktay VURAL 0(532)2419954 - 0(532)7769133 MHP
    Mehmet ŞANDIR 0(532) 235 79 65 MHP

    YanıtlaSil
  86. AKP SECİMLERE HAZIRLANACAKSA BİZDE EYLEMLERE HAZIRLANACAĞIZ KENDİ ADIMA KİMSENİN BİR ŞÜPHESİ OLMASIN...........ELÇİNİ BABASINA KAVUŞTURABİLİRZ İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  87. ARKADAŞLAR BAKIN HALA TORBA YASAYA GİRME ŞANSIMIZ VAR VEYA KAST EKLETME ŞANSIMIZ.HADİ VEKİLLERİMİZİ ARAMAYA DEVAM EDELİM BU GÜN PAZAR VE HEPSİNİN KEYFİ YERİNDEDİR.BUNU DEĞERLENDİRELİM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim KILIÇ 0(312)4637313
    Bankalar Birliği Başkanı Ersin ÖZİNCE 0(552)3412303
    TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU 0(312)2182032

    Bülent ARINÇ 0(532)2416255 AKP
    ZAFER ÇAĞLAYAN 0(532)6080606 - 0(530)5149650 AKP
    AYSEL KAVAS 0(533)3736447 AKP
    ABDÜLKADİR AKSU 0(505)4660000 AKP
    NİMET ÇUBUKÇU 0(532)3372940 AKP
    BEKİR BOZDAĞ 0(505)7776601 - 0(542)6474087 AKP
    Ayşe Nur BAHÇEKAPILI 0(532)3354253 AKP
    Mustafa ELİTAŞ 0(532)2320792 AKP
    Nurettin CANİKLİ 0(533)7774444 AKP
    Ömer ÇELİK 0(532)4133007 - 0(505)7770103 AKP
    Sadullah ERGİN 0(505)7773110 - 0(532)2815770 AKP
    Salih KAPUSUZ 0(505)7770614 AKP
    Suat KILIÇ 0(532)7886920 AKP
    Atilla KART 0(532)4529194 CHP
    Fatma Nur SERTER 0(533)7158181 CHP
    Halil ÜNLÜTEPE 0(532)3819424 CHP
    H.Tayfun İÇLİ 0(532)5078989 CHP
    Kamer GENÇ 0(312)2252389 - 0(312)2251120 CHP
    Kemal KILIÇDAROĞLU 0(532)5149394 CHP
    K.Kemal ANADOL 0(532)6177069 CHP
    M.Akif HAMZAÇEBİ 0(533)7476161 CHP
    M.Şevki KULKULOĞLU 0(533)2838856 CHP
    SUHEYL BATUM 0(542)3444792 CHP
    GÜRSEL TEKİN 0(532)2111059 CHP
    UMUT ORAN 0(212)6520705 CHP
    Oktay VURAL 0(532)2419954 - 0(532)7769133 MHP
    Mehmet ŞANDIR 0(532) 235 79 65 MHP

    YanıtlaSil
  88. Arkadaşlar, Ulusal kanallar yani büyük kanallarda haber olmann yada dün akşamki gibi bir tartışma programı yaptırabilmenin yolu yokmu ya???

    Ben Atv ye mail atıp duruyorum. Hem atv iktidar yanlısı, belki kaale alırlar.

    Mimar

    YanıtlaSil
  89. UMUT TŞK EDERİM.



    ABİLERİM LÜTFEN HERKES YASAL EYLEME ODAKLANSIN LÜTFEN YA LÜTFEN YA.


    LÜTFEN HERKES YASAL EYLEME ODAKLANSIN Kİ.


    BİR ŞEYLER YAPALIM.



    ELLİ YÜZ KİŞİ OLURSAK NE OLUR BİLİYORMUSUNUZ.





    ÜÇ BEŞ SENE BEKLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. . ZATEN BİR ÜÇ BEŞ SENEYİ BULUR HALLETMELERİ.



    LÜTFEN



    YASAL YAPILACAK EYLEMİ KONUŞALIM. TABİKİ VEKİLLER ARAYALIM ONLARLADA KONUŞALIM AMA LÜTFEN ARTIK ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ YERDEYİZ. LÜTFEN ARTIK BİRLEŞELİM BİR AN ÖNCE

    YanıtlaSil
  90. mimar a katılıyorum ben biraz bilgi aldım bir olay olması lazımmış ses getiren bir olay ki haber yapsınlar buda insallah 25. deki eylemden sonra olur

    YanıtlaSil
  91. YA SİTEDEKİ ARKADAŞLAR LÜTFEN HADİ YA.



    İNLETELİM ARTIK ŞU SİTEYİ YA.



    ARTIK MANTIĞIN BİTTİĞİ YERDEYİZ.



    ARTIK HAKKIMIZ OLANI ALMANIN VAKTİ GELDİ. YA




    LÜFTEN CANLANDIRIN ŞU SİTEYİ YA. HADİ ARKADAŞLAR.

    YanıtlaSil
  92. UTKU KARDEŞİM HAKLISIN EYLEME BÜYÜK ÖNEM VERMEK GEREKMEKTE AMA EYLEM GÜNÜMÜZE KADARDA LÜTFEN VEKİLLERİ ARAMALARA ARA VERMEYELİM.BAKIN GERÇEKTEN OLUMLU BAKMAYA BAŞLADILAR BUNU DEĞERLENDİRELİM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim KILIÇ 0(312)4637313
    Bankalar Birliği Başkanı Ersin ÖZİNCE 0(552)3412303
    TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU 0(312)2182032

    Bülent ARINÇ 0(532)2416255 AKP
    ZAFER ÇAĞLAYAN 0(532)6080606 - 0(530)5149650 AKP
    AYSEL KAVAS 0(533)3736447 AKP
    ABDÜLKADİR AKSU 0(505)4660000 AKP
    NİMET ÇUBUKÇU 0(532)3372940 AKP
    BEKİR BOZDAĞ 0(505)7776601 - 0(542)6474087 AKP
    Ayşe Nur BAHÇEKAPILI 0(532)3354253 AKP
    Mustafa ELİTAŞ 0(532)2320792 AKP
    Nurettin CANİKLİ 0(533)7774444 AKP
    Ömer ÇELİK 0(532)4133007 - 0(505)7770103 AKP
    Sadullah ERGİN 0(505)7773110 - 0(532)2815770 AKP
    Salih KAPUSUZ 0(505)7770614 AKP
    Suat KILIÇ 0(532)7886920 AKP
    Atilla KART 0(532)4529194 CHP
    Fatma Nur SERTER 0(533)7158181 CHP
    Halil ÜNLÜTEPE 0(532)3819424 CHP
    H.Tayfun İÇLİ 0(532)5078989 CHP
    Kamer GENÇ 0(312)2252389 - 0(312)2251120 CHP
    Kemal KILIÇDAROĞLU 0(532)5149394 CHP
    K.Kemal ANADOL 0(532)6177069 CHP
    M.Akif HAMZAÇEBİ 0(533)7476161 CHP
    M.Şevki KULKULOĞLU 0(533)2838856 CHP
    SUHEYL BATUM 0(542)3444792 CHP
    GÜRSEL TEKİN 0(532)2111059 CHP
    UMUT ORAN 0(212)6520705 CHP
    Oktay VURAL 0(532)2419954 - 0(532)7769133 MHP
    Mehmet ŞANDIR 0(532) 235 79 65 MHP

    YanıtlaSil
  93. ÖNEMLİ--- ÖNEMLİ --ÖNEMLİ---- ÖNEMLİ

    ANKARA EYLEMİ İÇİN BENDE VARIM DİYENLER

    BİR SAYALIM BAKLALIM KAÇ KİŞİYİZ

    YanıtlaSil
  94. DEĞERLİ ARKADAŞLAR

    LÜTVEN BU ANDAN SONRA ÖZEL DAVALARIYLA KENDI SORULARIYLA ILGILI AYRICA KAFA KARIŞTIRICI
    YORUMLAR YAZARAK İNSANLARI MOTIVASYONUNU BOZMASIN

    KAYA ARKADAŞIMIZ YAPTIĞI BİR GÖRÜŞMEYİ PAYLAŞMIŞ

    KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDIYORUM DEMEKKİ MUCADELE
    RUHUNU YANSITMIŞ TAKTİR EDİYORUM SAĞOLSUN

    BUNDAN SONRA BOŞA HARCAYACAK ZAMANIMIZ KALMAMIŞTIR

    BİZİM ÖNÜMÜZDE KALAN ZAMANI SADECE VE SADECE

    YAPACAĞIMIZ EYLEM KONUSUNDA HARCAMAMIZ

    HEPİMİZİN ÇIKARINADIR ARTIK BÜTÜN KONULARI BİR

    KENARA BIRAKARAK BU KONUYA YOĞUNLAŞMAMIZ

    KAÇINILMAZ OLMUŞTUR

    AYRICA SITEMİZDE BULUNAN ÇOK DEĞERLİ
    ETKİN ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA DIŞARIDANALINAN
    OLUMLU YADA OLUMSUZ HABERLERI TOPLANTIDA DEĞERLENDİRİP ONDAN SONRA YAYINLARSALAR
    DAHA MANTIKLI OLUR KANAATİNDEYIM ZİRA BUNDAN
    SONRA SOĞUK KANLI HAREKET EDİP ETKİN KARARLAR
    ALARAK VEDE BURADA UMUT BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN KAFALARINI KARIŞTIRMAYARAK
    SONUÇ ALMAYA GİTMEMİZ GEREKMEKTEDİR

    ARTIK BU EYLEMİN SES GETİRMESİ GEREK

    ELİMİZİ TAŞIN ALTINA HEP BİRLİKTE KOYMAMIZ

    GEREK EZİLİRSEK HEP BERABER EZİLELİM DEMEK

    GEREK

    AYRICA BU OLAYLA YAKINDAN VE UZAKTAN İLGİSİ

    OLAN VE SİTEYİ SADECE İZLEYİPTE TAMAM BURDA

    BİR ŞEYLER YAPAN VAR ZATEN BEKLEYELİM DE

    BAKALIM NE OLUR DIYENLER VARDIR MUHAKKAK

    ONLARADA SESLENİYORUM ZAMAN BİRLİK OLMA

    ZAMANIDIR BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

    BEN ÜÇ OĞLUMU TRABZONDAN ANKARAYA

    GÖNDERECEKKEN DAHA YAKINDA OLUPTA ILGİSİZ

    KALACAKLAR BUNUN MEBALİNİ TAŞIMIŞ OLACAKLAR

    ONUN İÇİN KİMSE İLGİSİZ KALMASIN BİR MİLYONU

    AŞKIN İNSANLARDA BİN KIŞIYI BİR ARAYA

    GETİREMEZSEK BİZİM YERİMİZ CEZA EVİ OLSUN

    HAK ETTİK DEMEKTİR


    HEPİNİZE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  95. saklambaç4116 Ocak 2011 14:37

    ilgililer :çek mağdurları arkadaşlar ve kamuoyu

    konu :ankara da yapılacak olan büyük ultima miting

    mitingin sloganı : elçim i babasına kavuşturalım


    aslında nereden nereye geldik


    ankara da yapılacak olan eylemde çok kalabalık olmalıyız.

    YanıtlaSil
  96. saklambaç4116 Ocak 2011 14:40

    ben burdayım

    hadi arkadaşlar önce sitede sesimiz çıksın

    utku kardeşim

    yoklama yaparmısın

    eylemde kaç kişi olacagız yaklaşık onun rakamını
    çıkartalım.

    YanıtlaSil
  97. ÖNEMLİ--- ÖNEMLİ --ÖNEMLİ---- ÖNEMLİ

    ANKARA EYLEMİ İÇİN BENDE VARIM DİYENLER

    BİR SAYALIM BAKLALIM KAÇ KİŞİYİZ

    VEZİR38

    YanıtlaSil
  98. ARKADAŞLAR,
    GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN HERKESE YEŞEKKÜRLER.

    KAYA İZMİR,
    ARKADAŞIN YORUMLARINI SAMİMİYETLE OKUMAYAN,YORUMLAYANLARA RASTLIYORUM VE HEPİMİZ ADINA ÜZÜLÜYORUM.NEDENSE DOĞRULAR BİZE AĞIR GELİYOR.HALBUKİ ARKADAŞ NEKADAR NET İFADE ETMİŞ.AKP İÇİN ÇEK MAĞDURLARININ OYLARI HİÇBİRŞEY İFADE ETMEZ.BU DOĞAL DEĞİLMİ ARKADAŞLAR.İYİ DÜŞÜNÜN.KENDİNİZİDE KANDIRMAYIN.
    BİZLERİN KENDİSİNE BİLE FAYDASI OLMAZ İKEN,NEDEN BİZLER İÇİN ON KİŞİYE BORÇLU OLDUĞUMUZ İNSANLARI ÜZSÜNLER.ÜZMEYECEKLERDE.BU NEDENLE KAYA ARKADAŞIMIZIN SÖYLEMLERİNE SONUNA KADAR KATILIYORUM.
    ANKARA EYLEMİNDE NELER YAPILMALI,ZAMANI VE BASIN ÖNÜNDEKİ DURUŞUMUZ NASIL OLMALI,HANGİ HEDEF NOKTALARINA NASIL ENTEGRE OLALIM,BUNLARI İRDELEYELİM.KENDİ ARAMIZDAKİ GÖRÜŞLERİ RENCİDE ETMENİN ZARAR VE GÜVEN DUYGUMUZU YIPRATMAKMAN ÖTE HİÇBİR GETERİSİ OLMAZ,OLMAMIŞTIRDA.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  99. AYRICA BİZ SUÇLU DEYİL HEM ALACAKLI



    HEMDE BORÇLUYUZ ALACAKLIDA BIZIZ

    BORÇLUDA BİZİZ BUNU TÜM TÜRKİYE BİLSİN


    İSPAT İSTEYEN VARSA HAZIRIM BURDAYIM

    YanıtlaSil
  100. ARKADAŞLAR SONUNA KADAR BENDE VARIM ANKARDAKİ,

    MİTİNGTE EŞİMLE VE AİLE EFRADIMLA BİRLİKTE

    YANINIZDAYIM MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ EĞLEMİNİZDE

    YANINIZDAYIM MALATYADAN HEPİNİZE KUCAK DOLUSU

    SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  101. ARKADAŞLAR ANKARA EYLEMİ İÇİN BENDE VARIM

    DİYENLER GERÇEK TEN GELECEK OLANLAR LÜTFEN

    GELECEK OLANLAR GELECEM DESİN GEÇEN SEFERKİ


    GİBİ HÜSRAN YAŞAMAYALIM BU SEFER

    YanıtlaSil
  102. UTKU KARDEŞİM SEN SAYIYI AL
    1-ORHAN 44
    2-VEZİR38
    3-UTKU
    4-

    YanıtlaSil
  103. Sayın SAKLANBAÇ
    Sayın zonguldaklı.
    Sayın Arkadaşlar.
    Sayın VEZİR .

    Sayın Ayaydın

    Bir iş bölümü yapacağız kardeşlerim bu iş bölümünde güzel bir şekilde entegrasyon sağlayacağız. sitedeki yoklamalar daha önce yapıldı.


    ankarada beşyüz kişi olacaktık.



    70-80 kişi olundu.


    bu toplantıdan sonra çeşitli arkadaşlarımız msn ve telefonla arkadaşları hızla örgütleyecek.



    BU EYLEME TEK GELİRSEK BİTERİZ. BİTERİZ KARDEŞLERİM.




    ANNE, BABA , KARDEŞ , AMCA OĞLU , Herşey herşey
    getire bildiğimiz kadar insan getireceğiz.




    BİZ DOLANDIRICI DEĞİLİGİZ.



    KİMSE BENİM EŞİME GİT KOCANI BOŞA DİYEMEZ.









    ONURSUZMUYUZ.



    ONURSUZMUYUZ.



    ONURSUZMUYUZ.




    ONURSUZMUYUZ.



    İŞTE YOKLAMA SORUSU BU


    LÜTFEN YOKLAMA YAPIYORUZ.



    ONURSUZMUYUZ.




    ONURSUZMUYUZ.



    BU SORUNUN CEVABINI YOKLAMA ŞEKLİNDE VERİN





    SİZE GİT EŞİNİ BOŞA DİYENE NE DERSİNİZ.




    ONURSUZMUYUZ. BUYRUN CEVAP VERİN

    YanıtlaSil
  104. ZONGULDAKLI KARDEŞİM BİZİM KİMSENİN FİKRİNE VEYA GÖRÜŞÜNE KARŞI OLDUĞUMUZ YOK.AMA SİZLERDE TAKDİR EDERSİNİZKİ 1 VEKİLİN SÖYLEMİYLE NE BU MAĞDURİYETLERE ÇÖZÜM BULUNUR NEDE YOL HARİTASI ÇİZİLİR.BİZ VEKİLLERİ SIKIŞTIRMAYA DEVAM EDERKEN BİR YANDAN ANKARA EYLEMİNE HAZIRLANALIM DİYORUZ VE HEMEN PEŞİNDENDE YARGI KURUMLARINA BASKI YAPALIM DİYORUZ.MESELA NE MALUM BİZLERİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEYENLERİN OLMAYACAĞI?? ( İZMİR KAYA ARKADAŞI VE DİĞER İYİ NİYETLİ ARKADAŞLARI TENZİ EDİYORUM ) AMA 1 KİŞİ ŞUNU DEDİ DİYE BÜTÜN EMEKLERİMİZİ BİR KENARA BIRAKMAMIZ HEM MANTIĞA AYKIRI HEMDE VERDİĞİMİZ SAVAŞIMIZA KANIMCA İHANET OLUR. BÜTÜN FİKİRLERİ PAYLAŞALIM VE SIRAYA KOYALIM AMA YAPTIKLARIMIZINDA SONUCUNU ALMAYA BU KADAR YAKLAŞMIŞKEN GERİ DÖNMEYELİM DERİM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    NOT:BİRDE ALACAKLI SAYISININ BORÇLULARLA AYNI OLDUĞU KANISINDA DEĞİLİM.ŞÖYLEKİ BİR FAKTORİNG İN ELİNDE 1000 LERCE KARŞILIKSIZ ÇEK OLMAKTA KEZA AYNI ŞEKİLDE BANKALARIN VE KARA TEFECİLERİNDE.BİR DÜŞÜNÜRSENİZ KANIMCA ALACAKLI SAYISI BİZİM SAYIMIZIN 5 TE 1 İNDEN FAZLA DEĞİLDİR.BUDA SERMAYE GRUPLARININ GÜCÜNE KARŞI DURAMADIKLARININ AÇIK GÖSTERGESİDİR.

    YanıtlaSil
  105. Sayın SAKLANBAÇ
    Sayın zonguldaklı.
    Sayın Arkadaşlar.
    Sayın VEZİR .

    Sayın Ayaydın

    Bir iş bölümü yapacağız kardeşlerim bu iş bölümünde güzel bir şekilde entegrasyon sağlayacağız. sitedeki yoklamalar daha önce yapıldı.


    ankarada beşyüz kişi olacaktık.



    70-80 kişi olundu.


    bu toplantıdan sonra çeşitli arkadaşlarımız msn ve telefonla arkadaşları hızla örgütleyecek.



    BU EYLEME TEK GELİRSEK BİTERİZ. BİTERİZ KARDEŞLERİM.




    ANNE, BABA , KARDEŞ , AMCA OĞLU , Herşey herşey
    getire bildiğimiz kadar insan getireceğiz.




    BİZ DOLANDIRICI DEĞİLİGİZ.



    KİMSE BENİM EŞİME GİT KOCANI BOŞA DİYEMEZ.









    ONURSUZMUYUZ.



    ONURSUZMUYUZ.



    ONURSUZMUYUZ.




    ONURSUZMUYUZ.



    İŞTE YOKLAMA SORUSU BU


    LÜTFEN YOKLAMA YAPIYORUZ.



    ONURSUZMUYUZ.




    ONURSUZMUYUZ.



    BU SORUNUN CEVABINI YOKLAMA ŞEKLİNDE VERİN





    SİZE GİT EŞİNİ BOŞA DİYENE NE DERSİNİZ.




    ONURSUZMUYUZ. BUYRUN CEVAP VERİN

    YanıtlaSil
  106. Sayın SAKLANBAÇ
    Sayın zonguldaklı.
    Sayın Arkadaşlar.
    Sayın VEZİR .

    Sayın Ayaydın

    Bir iş bölümü yapacağız kardeşlerim bu iş bölümünde güzel bir şekilde entegrasyon sağlayacağız. sitedeki yoklamalar daha önce yapıldı.


    ankarada beşyüz kişi olacaktık.



    70-80 kişi olundu.


    bu toplantıdan sonra çeşitli arkadaşlarımız msn ve telefonla arkadaşları hızla örgütleyecek.



    BU EYLEME TEK GELİRSEK BİTERİZ. BİTERİZ KARDEŞLERİM.




    ANNE, BABA , KARDEŞ , AMCA OĞLU , Herşey herşey
    getire bildiğimiz kadar insan getireceğiz.




    BİZ DOLANDIRICI DEĞİLİGİZ.



    KİMSE BENİM EŞİME GİT KOCANI BOŞA DİYEMEZ.









    ONURSUZMUYUZ.



    ONURSUZMUYUZ.



    ONURSUZMUYUZ.




    ONURSUZMUYUZ.



    İŞTE YOKLAMA SORUSU BU


    LÜTFEN YOKLAMA YAPIYORUZ.



    ONURSUZMUYUZ.




    ONURSUZMUYUZ.



    BU SORUNUN CEVABINI YOKLAMA ŞEKLİNDE VERİN





    SİZE GİT EŞİNİ BOŞA DİYENE NE DERSİNİZ.




    ONURSUZMUYUZ. BUYRUN CEVAP VERİN

    YanıtlaSil
  107. BEN UTKU OLARAK CEVABIMI VERİYORUM.



    SONUNDA NE OLURSA OLSUN BEN SONUNA KADAR NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE AND İÇERİMKİ ONURLU OLACAĞIM

    YanıtlaSil
  108. BENİ TEMSILEN ÜÇ OĞLUM VAR ONLAR ORDA


    ONLAR ORDA OLACAK SONUNA KADAR

    YanıtlaSil
  109. saklambaç4116 Ocak 2011 15:07

    BİZLER ŞEREFİYLE NAMUSUYLA GURURUYLA YILLARCA

    TİCARET YAPAN İNSANLARIZ.

    GURURLUYUZ

    ONURLUYUZ

    YanıtlaSil
  110. BENDE 3 KİŞİ GELİYORUM UTKU KARDEŞ
    GELECEK ARKADAŞLAR UTKUNUN MSN SİNİ KAYDETSİN



    U.K_76@HOTMAİL.COM

    YanıtlaSil
  111. saklambaç4116 Ocak 2011 15:12

    BENDE

    5 VEYA ALTI KİŞİ ORDAYIZ

    YanıtlaSil
  112. utku abi rumuzsuzlara cvp vermeyeceğimize dair dün karar almştık. bırak abim bizi sindirmeye yıldırmaya çalışıyolar. anca burada konuşuyolar. DÜN KÜ KANLI CANLI PROGRAMA NİYE BİR ALLAHIN KULU ALACAKLI OLARAK KATILMADI???

    BURDAN SERAP ABLA, UMUTİST KARDEŞİMİZE,İSKENDER ABİYE,MİNE ABLAYA,VE KATILAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA BİZİ TEMSİL ETTİKLERİ İÇİN ÜSTELİK RİSKLERİ VARKEN ALLAH RAZI OLSUN.

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  113. ÖNEMLİ---ÖNEMLİ---ÖNEMLİ


    BENDE 3 KİŞİ GELİYORUM UTKU KARDEŞ
    GELECEK ARKADAŞLAR UTKUNUN MSN SİNİ KAYDETSİN



    U.K_76@HOTMAİL.COM

    YanıtlaSil
  114. ÖNEMLİ---ÖNEMLİ---ÖNEMLİ


    BENDE 3 KİŞİ GELİYORUM UTKU KARDEŞ
    GELECEK ARKADAŞLAR UTKUNUN MSN SİNİ KAYDETSİN



    U.K_76@HOTMAİL.COM

    YanıtlaSil
  115. basketçi34AN16 Ocak 2011 15:20

    SEVGİLİ DAVA KARDEŞLERİMİZ;

    LÜTFEN AKLI SELİMLE,

    POZİTİF DÜŞÜNCEYLE,

    REHAVETE KAPILMADAN,

    PROGRAMIN YARATTIĞI VEYARATACAĞI OLUMLU RÜZGARI ARKAMIZA ALARAK,

    ÖZVERİ İLE,

    NASIL OLSA BİRİLERİ ÇALIŞIYOR BENDE SEBEPLENİRİM TARZI BENCİL DÜŞÜNCELERDEN ARINARAK,

    YAPILACAK EYLEMLERDE GELEMEYECEK OLAN ARKADAŞALARIMIZIN ENAZINDAN YAIKNLARINDAN ENAZ BİR KİŞİ YÖNLENDİREREK,

    OLUMLU YAPILACAK HER ELEŞTRİ VE ÖNERİNİN HAKLI DAVAMIZIN ÜSTÜNE KONACAK BİR TAŞ OLACAĞINI DÜŞÜNEREK

    RUMUZSUZ YORUMLARA-OLUMLU YADA OLUMSUZ-CEVAP VERMEYEREK,

    İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU OLUMLU HAVAYI HER ARKADAŞIMIZIN ÖZENLE KORUMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  116. ÖNEMLİ---ÖNEMLİ---ÖNEMLİ


    BENDE 3 KİŞİ GELİYORUM UTKU KARDEŞ
    GELECEK ARKADAŞLAR UTKUNUN MSN SİNİ KAYDETSİN



    U.K_76@HOTMAİL.COM

    YanıtlaSil
  117. ÖNEMLİ---ÖNEMLİ---ÖNEMLİ


    BENDE 3 KİŞİ GELİYORUM UTKU KARDEŞ
    GELECEK ARKADAŞLAR UTKUNUN MSN SİNİ KAYDETSİN



    U.K_76@HOTMAİL.COM

    YanıtlaSil
  118. CAN MERT,

    SERZLENİŞİM SİZİN YORUMLARINIZA DEĞİL.ELBETTEKİ ÜZERİNDE DURDUĞUNUZ TEL-FAX-MAİL TRAFİĞİ HAFİFE ALINAMAZ.DİĞER YORUMLARINIZA DA KATILIYORUM,TEK FARK BİZLER AKP VE DİĞER PARTİLER İÇİN İYİ BİR POTANSİYEL DEĞİLİZ.

    ANKARA EYLEMİNDE NELER YAPMALIYIZ:

    1-YARGITAYA, UYARLAMA YARGILAMASI İÇİN MAHKEMELERİN VERDİĞİ TUTARSIZ KARARLARI TOPLUCA SUNALIM.BENDE BİR ÖRNEK VARKİ AVUKAT BİLE KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU.
    2-KRİZLERDEN NASIL ETKİLENDİĞİMİZİ,İCRALARLA NELERİ KAYBETTİĞİMİZİ,İŞ YERLERİMİZİN NASIL TALAN OLDUĞU SÖYLEMİNİ İYİ ANLATMALIYIZ.
    3-ÇEKİN SADECE CEZA YAPTIRIMI OLDUĞU GİBİ,SANKİ ALACAKLININ BAŞKA TÜRLÜ ALACAĞINI TAHSİL ETME ŞANSI YOKMUŞ GİBİ BİR İNTİBA VAR BUNU KIRMALIYIZ.

    BU GİBİ SÖYLEMLERİ TOPARLAYALIM ARKADAŞLAR.YAZI METNİNE DE GÜZEL DÖKÜMAN YAPALIM.KURU KALABALIK OLMA MODUNU AŞALIM.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  119. ARKADAŞLAR KİM NE İSTIYORSA YAZSIN

    KIMSE ENGEL KOYMASINDA BİZ CEVAP

    VERMEKTEN ACİZ DEYİLİZ YARAMIZ YOK

    GOCUNMAYIZ

    YanıtlaSil
  120. ANKARADA EYLEME KATILACAKLAR

    U.K_76@HOTMAİL.COM

    UTKUNUN MSN KAYDETSİN 24 SAAT AÇIK

    YanıtlaSil
  121. ARKADAŞLAR,

    120 DEKİ YORUM YAPAN ARKADAŞA NEDEN KIZIYORSUNUZ ANLAMIYORUM.GERÇEKTEN SİZLER BATARKEN SON ÇIRPINIŞLARDA UÇAN KUŞA BİLE BORÇLANMADINIZMI.
    SEÇİM DE PARASI OLAN KONUŞUR,BEN BÖYLE GÖRDÜM,BÖYLE YAŞADIM.

    BIRAKALIM BUNKARI, ANKARA EYLEMİNDE HANGİ KONULARI LANSE EDECEĞİZ PAZAR PAZAR BUNLARI KONUŞALIM.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  122. basketçi34AN16 Ocak 2011 15:35

    BAKIN GÖRDÜNÜZMÜ BİR RUMUZSUZ RAHATSIZ VE BAŞARIDAN ÇOK RAHATSIZ OLMUŞ BİR İNSANIN SERZENİŞİ.DEMEK İSTEDİĞİMİZ BUYDU.

    OLACAKTIR DEVAM EDECEKTİR.LÜTFEN ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM SAKIN HA CEVAP YOK TISSSSSS.

    SANKİ BEYAZ BİR RENK BİŞİ GÖRMÜYORSUNUZ.

    YORUMUDA BAKIN SİZ ARKADAŞLARIMA YAZIYORUM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  123. 136 DAKİ KARDEŞİM NERDEN BİLİYORSUN BORÇLARIMIZI ÖDEMEK İÇİN ÇALIŞMADIGIMIZI SANA BURDA ONU MU YAZACAGIZ

    YanıtlaSil
  124. kardeşlerim.


    hadi durmayın artık ne olur ya.

    hadi lütfen uyansın bu site ya. bu sitede beş kişimi var allah aşkına ya.

    YanıtlaSil
  125. 136 DAKİ KARDEŞİM BU KADAR GAYRETİ ÖDEME İÇİN YAPSAYDINIZ DİYORSUNUZDA TAHMİNİMCE SİZLER GİBİ ÇOK ŞEREFLİ KİŞİLER İŞYERLERİNİ TALAN EDİNCE BORÇ ÖDENMİYOR!!! ULUSAL KANALDA SİZDEN BAŞKA SEYREDEN OLDUMU DİYORSUN AMA SEN SEYRETMİŞİN BAK!!! MERAK ETME ADLİ PARA CEZASI KALKACAK AMA HACİZLERE DEVAM EDİLECEK YANİ YİNE PARA KAZANACAKSINIZ.BU SEFER FORMALİTEDEN YAZIYORUM SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  126. ARKADAŞLAR HER KESE MERHABA
    Değerli dostlarım bazen insanlar görürler gördüklerine inanmak istemezler kaya arkadaşım bir ak partili vekille konuşmuş o vekilde dost ortamında gerçekleri söylemiş çok yerdende aynı sözleri duyduk demekki hükümet bize olumsuz bakıyor o halde ne yapmamız lazım SORUN OLMAMIZ LAZIM SORUN OLURSAK SORUN ÇÖZÜLÜR şimdi günlerden beri utku arkadaşımız kendini parçalıyor biz ne kadar destek veriyoruz tartışılır. ARKADAŞLAR HERKES DERİN BİR NEFES ALSIN GERÇEKLERİ ANLASIN VE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERİN SON GÜNLER OLDUĞUNU HER KES ANLASIN ŞİMDİ ÖYLE BİR SALDIRALIMKİ BU İŞ BİTSİN HİÇ BİRİMİZİN KAYBEDECEK BİR ŞEYSİ KALMADI ARTIK BİZ DOLANDIRICI DEĞİLİZ BİZ ESNAFIZ BİZE İFTİRA ATANLARA KARŞI BİZE ZULUM EDENLERE KARŞI BİZİ AİLELERİMİZDEN ÇOCUKLARIMIZDAN AYIRANLARA KARŞI DAHA NE KADAR SESSİZ DURACAĞIZ ARAYIN ŞU VEKİLLERİ HEPSİNİN TUZU KURU HEPSİ MUTLU MAYMUN BİZ ONLARIN HATALI YÖNETİMLERİNDEN HEM ÇİLE ÇEKİYORUZ HEMDE HAYATIMIZI KAYBEDİYORUZ KİMDEN KORKUYORSUNUZ ARAYIN ARAYIN ŞUNLARI YATARIZ ÇIKARIZ YARINDA HESAP SORARIZ HER KES HADDİNİ BİLSİN BU ÜLKE DEMOKRASİYLE YÖNETİLİYOR BEN İKİ TANE ERMENİ FAKTORİNGÇİ RAHAT EDECEK DİYE HAPSE GİREMEM HİÇ KİMSE BORCUNDAN DOLAYI HAPSE GİREMEZ ARAYIN KARDEŞİM BÜTÜN VEKİLLERİ MUHALEFETİDE ARAYIN HİÇ KİMSE ORTAYA KONUŞMASIN KİMSE KİMSEDEN ÇEKİNMESİN SES ÇOIKMADIKÇA TEPEMİZE BİNECEKLER YAHUUU HADİ ARKADAŞLAR KENDİNİZ ALDATMAYIN ARAYIN ŞU ADAMLARI...ihtiyar

    YanıtlaSil
  127. BASKETCİ ABİ ÖZÜR DİLERİM GENE DAYANAMADIM

    YanıtlaSil
  128. mavi27 doğru tespitine söylenecek bir söz yok artık bu tür polemiklere girmemek en doğrusu ama arkadaşlar takılıp kalıyor dün bende orada olacağım diyen hangi alacaklı vardı kanalda hiçbirisi demekki asılsız şeyleri algılamanınmanası yok konsantreyi bozmadan yapılması gerekenlere yoğunlaşmakta yarar var,c.c

    YanıtlaSil
  129. YORUM136 BURDA TARTIŞARAK ZAMAN KAYBETME BİR AN ÖNCE BAŞININ ÇARESİNE BAK

    HAYDİ GEÇ KALMA ARKADAŞIM

    YanıtlaSil
  130. ÖNEMLİ --- ÖNEMLİ---ÖNEMLİ---

    ANKARADA EYLEME KATILACAKLAR

    U.K_76@HOTMAİL.COM

    UTKUNUN MSN KAYDETSİN 24 SAAT AÇIK

    YanıtlaSil
  131. HADİ ARKADAŞLAR DAHA 1 KİŞİ EKLEMİŞ AYIP YA BU


    KADAR MIYIZ

    YanıtlaSil
  132. Sayın İzmir'li Kaya Bey, emsal karar öreneği hakkında görüşebilmek için mail'inizi bekliyorum. Hukuki aydınlatmanız son derece yerinde ve doğru. Ama mevcut vekillerimiz başka türlü iddaa ettiklerinden kendilerine emsal karar verebilmemiz lazım... lütfen mail ile irtibata geçiniz.

    Gungoru@hotmail.com

    Güngör

    YanıtlaSil
  133. şu MİLLETVEKİLLERİNİN EV TELEFONLARI VARMI BUNLARI KARILARINA ANNE BABALARINA ŞİKAYET EDLİM AH EDELİM HARAM EDELİM HER NERDE OLDUĞUNU ANLASIN YAZIN EV TELEFONLARINI ARAYALIM

    YanıtlaSil
  134. ARKADAŞLAR,

    KAYA İZMİR ARKADAŞIMIZIN YORUMU OLUMSUZ YÖNLERİ OLSADA OLUMSUZ BİR YORUM DEĞİLDİR...

    BU YORUMDAN SİZ NE ÇIKARDINIZ BİLMEM AMA BENİM ÇIKARDIĞIM ŞUDUR;

    AKP BİZİ SORUN OLARAK GÖRMÜYORMUŞ DİYOR ARKADAŞIMIZ DEĞİLMİ.

    PEKİ O ZAMAN KADİ ELE ELE VERİP SORUN OLALIM. OLALIMKİ BİZİ SORUN OLARAK GÖRSÜNLER. NASILMI

    İLK ADIM 25 OCAK ANKARA BURADA SORUN OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK BİZİM ELİMİZDE.

    HAYDİN SORUN OLALIMKİ ÇÖZSÜNLER.....

    ARKADAŞIMIZ ESKİ BAKAN BİR VEKİLİMİZLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ AKTARMIŞ VE İYİNİYETLE BÜTÜN AÇIKLIĞIYLA YAZMIŞ. BUNUN ELEŞTİRİLECEK BİR YANI YOK.. AKSİNE ÇIKARILACAK DERSLER VAR.....

    BUNUN DIŞINDA BENİM AKP NİN BUGÜNKÜ GRUP BAŞKANVEKİLLERİNDEN SN BEKİR BOZDAĞ İLE YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE ALDIĞI İZLENİM DAHA FARKLIDIR. APC MAĞDURLARININ (BU BENİM DEYİMİM SN BOZDAĞIN DEĞİL) BİR SORUN VE ÇÖZÜLMESİ GEREKEN BİR SORUN OLDUĞU YÖNÜNDE. FAKAT HENÜZ AMANDA AMAN OLMAZSA OLMAZ DÜZEYDE DEĞİL...

    ŞİMDİ BİZE DÜŞEN BU SORUNU OLMAZSA OLMAZ HALE GETİRMEK.. GETİRELİMKİ ÇÖZSÜNLER..

    BAKIN BİR ARKADAŞIMIZ POLİSCE ALINMIŞ

    MURAT AKIN.....

    BU ARKADAŞIMIZ HEPİMİZ ADINA GECENİN BİR YARISI BİR MÜCADELE VERİRKEN ALINDI... NETİCEYİ BİLMİYORUM.... BELKİDE TUTUKLANDI.....

    BİZ NE YAPIYORUZ... ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN DEYİP GEÇİYORUZ....

    BU MANTIKLA DEVAM EDERSEK YARIN TEK TEK ALINDIĞIMIZDA GERİDE GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI GİTGİDE AZALACAK VE ARTIK KALMAYACAKTIR....

    BU BİZİ HIRSLANDIRMALI....
    ONUN BİZLER İÇİN VERDİĞİ MÜCADELEYİ BİZ DOZUNU ARTIRARAK ARTIK ONUN İÇİNDE VERMELİYİZ DEĞİLMİ ARKADAŞLAR...

    'ELÇİM İ BABASINA KAVUŞTURMAK' SLOGANININ ALTINDA ARTIK MURAT AKINI GERİ GETİRMEKTE OLMALI VE BU BÖYLE DEVAM ETMELİ.

    İLK BASAMAK 25 OCAK ANKARA....

    SANMAYINKİ BİTECEK...

    O BİTTİĞİNDE BİR BAŞKASI BAŞLAYACAK....
    VE BİR BAŞKASI....

    TAAAAAKİ İSTEDİĞİMİZİ ALANA KADAR....

    ALDIĞIMIZDA İSE BENİM ÖNERİM... BİR TAKSİM MİTİNGİ DÜZENLEMEK.... ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ...

    AMA ÖNCE ALMAK GEREK..

    BUNUN İÇİNDE SAVAŞMAK GEREK...

    SAFLARI SIKLAŞTIRARAK....

    BASKETÇİ KARDEŞİM NE DEMEK İZNİNLE....
    SENİN EMRENİN, CAN MERT İN, CÜNEYT İN, HASAN BEYİN VE DAHA SİMİ AKLIMA GELMEYEN BİRÇOK ARKADAŞIN.... GEREKLİ MÜDAHALEYİ YAPARAK DAĞILAN ŞEKLİ BİR ANDA ÇİZGİYE OTURTMA YÖNÜNÜZÜ ÇOK SEVİYORUM..

    BU GEREKLİ ÇÜNKÜ... ÇHAT YAPMANIN KİME FAYDASI VARKİ :))

    SELAMLAR SAYGILAR

    M.K.

    YanıtlaSil
  135. ARKADAŞLAR


    LÜTFEN KATILIMCILAR ARTIK ÇIKIN ORTAYA


    SAYIYI BELIRLEYELIM HAYDI ARKADAŞLAR


    NEYI BEKLIYORUZ SONA GELDIK HERKEZ FARKINDA


    DAHA ÇOK TELAŞLANDIRALIM LÜTFEN ZAMAN KISALDI

    YanıtlaSil
  136. 25inde bende eşile ordayım arkadaşlar
    acun
    görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  137. M K ABİCİM BİZLERDE ONUN İÇİN UGRAŞIYORUZ İÇERDE YATAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN TOPLANIP ONLARI KURTARALIM DİYE AMA YOK MİLLET KORKUYOR

    YanıtlaSil
  138. ANKARA EYLEMİNDE NELER YAPILMALI:

    1-YARGITAYA, uyarlama için verdiğimiz dilekcelere mahkemelerden farklı cevaplar gelmesesi ile ilgili toplu bir dilekce sunabiliriz.
    2-GRUPLAR, halinde toplu meclis görüşmesi yapabiliriz.
    3-ATO,TESK, gibi odalarla toplantı yapabiliriz.
    4-YARGITAYIN, AYASA MAHKEMESİNİN, MECLİSİN önüne çelenk koyabiliriz.
    5-SAHANDA yumurta pişirip basına ikramda bulunabiliriz.
    6-DOKTORUN, kan verme eylemini gerçekleştirebiliriz.
    7-KÜÇÜK, çocuklara yargıtaya yumurta attırabiliriz.
    8-KÜÇÜK, çocukları yargıtaya görüşmeye götürebiliriz.
    .
    .
    .
    İlaveler elele arkadaşlar.


    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  139. borçluyuda alacaklıyıda magdur edıyor bu yasa..devlet adlı para cezalarını alacaklıya odesın de adalet yerını bulsun o zaman..ceza yatanın da borcu bıtmıs olsun..devlet bu işi halletmez..çünkü sosyal devlet degıl..alacaklıyla borclu arasında kendıne rant çıkaran bir nevi mafya devleti uygulaması bu..

    YanıtlaSil
  140. çocukları bu eyleme karıştırmak sizce nekadar doğru???

    YanıtlaSil
  141. BİR ÇOCUĞUN GÖZ YAŞI BİN KİŞİNİN TOPLANMASINDAN DAHA ETKİLİ

    YanıtlaSil
  142. ne yani onların psikolojilerini hiçe mi sayalım??ltf brz olaya gerçekçi bakalım...

    YanıtlaSil
  143. SERAP HANIM,

    BÜTÜN MAKSAT SORUN OLMAK.VARSA FARKLI ÖNERİLERİNİZ YAZIP TOPARLAMA YAPACAĞIM ANKARA EYLEMİ İÇİN.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  144. Dün Ulusal kanaldaki sunucunun dediği gibi gerçekten fıkra gibi oldu bu iş. Parayı kaçıran %1, %2lik bir kesim hapisle tazyik olup ödeme yapar diye onbinlerce borçluyu da alacaklıyı da mağdur hale getiren, geri dönülmesi mümkün olamyan tahribatlar yapan bir hale geldi. Ben işimi ayağa kaldırma imkanını yeni buldum ve bu şekilde 1-2 yıl içinde tüm borçlarımı ödeyebileceğim. Ama mart ayında hapse gireceğimi düşünerek hiçbir işe soyunamıyorum. Eminim hemen herkes de benzer bir durumda. Şimdi akıl bunun neresinde?? bizi kontrollü bir şekilde destekleyip borçlarımızı ödetmek varken tutup hapse atmanın neresini kim hangi mantıkla açıklayabilir?? Allahaşkına biri bana açıklasın.. Devletimizin ve yargımızın, borçluyu hapse attırıp şahsi tatmin yaşamak isteyen bir kaç sapık zihniyetli kişinin elinde oyuncak olduğuna inanamıyorum. Borçluyu her yönden, iyi niyetli alacaklıyı da maddi yönden mağdur etmekten başka hiç bir işe yaramayan bu yasanın derhal ama derhal kaldırılması lazım. Kimsenin hakkı da yetkisi de yok bu haksızlığı sürdürmeye. saygılarımla. ender34

    YanıtlaSil
  145. MURAT AKIN KARDEŞİMİZ ÖZGÜR


    AKŞAM YAZACAK HERKESE



    ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR

    YanıtlaSil
  146. arkadaşlar

    VATAN VE SERAP ARKADAŞIMIZ LÜTFEN FİKİRLERİ TOPLANTILARDA TARTIŞALIM LÜTFEN

    BU YALNIŞ DÜŞÜNDÜNÜZ ANLAMINA GELMEZ AMA BURDA YAZILANLARDA HEM FİKİR OLALIM DIYORUM SORUMLUDA HEPIMIZ OLALIM

    YanıtlaSil
  147. ARKADAŞLAR SİTEYE YENİ GELDİM 25 İNDEKİ EYLEME KESİN SAYIM 3 KİŞİ BUNU ÇOĞALTMAYA ÇALIŞACAĞIM
    EYLEMİN SAATİ KESİNLEŞTİMİ BEN KAÇIRMIŞTA OLABİLİRİM
    BİRDE KATILIM İÇİN SİVİL TOPLUM ÖRĞÜTLERİNDEN, ANKARADAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN DESTEK ALAMAZMIYIZ
    HER ÜNİVERSİTENİN KULÜBÜ VAR ORALARA MAİL ATSAK

    YanıtlaSil
  148. ZONGULDAKLI

    KARDEŞİM.



    HER ŞEY AYARLANDI BABAM CANIM KARDEŞİM.



    SEN ŞİMDİ NE OLUR ZONGULDAK VE ÇEVRE İLLERDEN NE KADAR ARKADAŞ BULURSAN NE OLUR ORGANİZE ET NE OLUR. ONLARIN HEPSİ YAPILACAK YALNIZ YARGITAYA

    KÜÇÜK ÇOCUKLAR FELAN GİTMEYECEK


    AVUKAT VE ÜÇ MAĞDUR BASIN LA BİRLİKTE DÜŞÜNÜLÜYOR

    YanıtlaSil
  149. SAYIN YARGITAY HAKİMLERİ EFENDİM LÜTFEN SESİMİZİ DUYUNUZ SİZLER HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE İNANIYORSANIZ LÜTFEN BU BASKICI RECİMİN TEHDİDİ ALTINDA EZİLEN BATMIŞ ESNAFLARIN LÜTFEN SESİNİ DUYUNUZ!!!!!!!! HANGİ ÜLKEDE SANTAJLA ESNAFINA ÇEK ÖDETİLİR ÖDE ÇEKİNİ ÖDEMESSEN SENİ HAPSE ATARIM BASKISIYLA SANKİ ÇOK GÜZEL BİR EKONOMİ VARMIŞ GİBİ BATANLAR SUÇLU ESNAFI BATIRANLAR CENNETLİK OLMUŞ BU KİBİRLERİNDEN GEÇİLMEYEN VEKİLLERİN ELİNDEN ANCAK HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ BAŞEDER EĞER SAYIN HAKİMLER HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ DEĞİLDE EKONOMİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ DİYE BİR ŞEY SÖYLENİYORSA DEMEKKİ BU ÜLKEDE EKONOMİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA HER KESE ZORLA ÇEK ÖDETİLİYOR EĞER BİR ÜLKENİN YÖNETİCİLERİ ÇEKTE HAPİS KALKARSA KİMSE ÇEKİNİ ÖDEMEZ DİYEREK BÜTÜN HALKINI DOLANDIRICI GÖRÜYORSA SİZLERDE BUNLARA KATILIYORSANIZ NE YAPIYORSANIZ YAPIN HATTA HAPİS CEZASINI KALDIRIN BİZİ İDAM EDİNNN HEPİMİZ RAHAT EDELİMMM SAYIN YARGITAY HAKİMLERİ SİZLER ADALETİ TEMSİL EDİYORSUNUZ BİZLERİN HAYATI SİZLERİN ALDIĞI KARARLARA BAĞLI ÜLKEMİZDE EN BÜYÜK SEMAYE İTİBARDIR HİÇ BİR ESNAF İTİBARINI SARSMAK İSTEMEZ BİZDE ÖNCE SÖZ SONRA ÇEK SENET GELİR SAYIN GERÇEKER NE GÜZEL SÖYLEDİ BİZ HAKİMİZ VİCDANLI OLMAMIZ LAZIM BİR DOSYAYI ADAM GİBİ İNCELEMEMİZ LAZIM DEDİ LÜTFEN LÜTFEN KULAKTAN DOLMA LAFLARLA İŞ YAPMAYIN SAYIN HAKİMLER BİZ DOLANDIRICI OLSAYDIK ŞİMDİ CEBİMİZ PARA DOLU OLURDU VE KİMBİLİR NERDEYDİK HANGİ DOLANDIRICI HAPİSTE YATAR AKLINIZ ERİYORMU LÜTFEN LÜTFEN DUYUN SESİMİZ SAYIN YARGITAY HAKİMLERİ ADALET HEPİMİZE LAZIM LÜTFEN SİZLERE GÜVENİYORUZ LÜTFEN KALBİNİZLE VİCDANINIZLA DÜŞÜNÜN HAPSE GİRMİŞ BİR ESNAFIN BÜTÜN AİLESİNİ HAPSE SOKMANIN MEZARA SOKMANIN ANCAK DİKTATÖRLERİN YÖNETTİĞİ ÜLKELERDE OLUR LÜTFEN SİZLER BİZE SAHİP ÇIKIN LÜTFEN EFENDİM DUYUN SESİMİZİ batmış bir ihtiyar esnaf

    YanıtlaSil
  150. 7 ve 8.madde haricinde önerileriniz yeterli diye düşünüyorum.ben yapabileceğiniz her eylemde varım.ama ltf çocukları bu işe karıştırmayalım.sizce çocukların yumurta atması nekadar mantıklı??

    YanıtlaSil
  151. MURAT AKIN İÇİN ŞÜKÜR ALLAHA, ALLAH BİR DAHA DÜŞÜRMESİN.

    ARKADAŞLAR HER GÜN HANGİMİZ GİDECEK DİYE DÜŞÜNMEMEK İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

    MAVİ27

    YanıtlaSil
  152. dikkat dikkat 161 deki yazıyı yargıtay hakimlerine gönderecek bir dost varmı bilgisayar özürlüyüm yapamıyorumher kese selam

    YanıtlaSil
  153. çocuklar zaten işin içinde biz karıştırmadık ki taaaaa ortasındalar ve en çok etkilenen onlar hapiste ki ana, baba hemde dolandırıcı sıfatıyla okul değiştirirler arkadaşları duyacak diye yalan yalan üstüne biz bu yaşta kaldıramıyoruz ..küçük yaş çocuklar yine de daha şanslı ergenliktekilere göre bunalar gerçekler..E A

    YanıtlaSil
  154. ARKADAŞLAR EYLEMİ PLANLARKEN LÜTFEN BOŞ DURMAYALIM.1 ER TELEFON BİLE AÇSAK ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE 1 ADIM YAKLAŞMIŞ OLURUZ.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    Sivas M. MUSTAFA AÇIKALIN 0(533)3112120
    Manisa RECAİ BERBER 0(533)7433880
    Kütahya HASAN FEHMİ KİNAY 0(505)7774330
    Isparta SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0(532)3315486
    İzmir HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    ERKAN AKÇAY 03124206996
    HARUN ÖZTÜRK 0(533)2417497
    Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim KILIÇ 0(312)4637313
    Bankalar Birliği Başkanı Ersin ÖZİNCE 0(552)3412303
    TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU 0(312)2182032

    Bülent ARINÇ 0(532)2416255 AKP
    ZAFER ÇAĞLAYAN 0(532)6080606 - 0(530)5149650 AKP
    AYSEL KAVAS 0(533)3736447 AKP
    ABDÜLKADİR AKSU 0(505)4660000 AKP
    NİMET ÇUBUKÇU 0(532)3372940 AKP
    BEKİR BOZDAĞ 0(505)7776601 - 0(542)6474087 AKP
    Ayşe Nur BAHÇEKAPILI 0(532)3354253 AKP
    Mustafa ELİTAŞ 0(532)2320792 AKP
    Nurettin CANİKLİ 0(533)7774444 AKP
    Ömer ÇELİK 0(532)4133007 - 0(505)7770103 AKP
    Sadullah ERGİN 0(505)7773110 - 0(532)2815770 AKP
    Salih KAPUSUZ 0(505)7770614 AKP
    Suat KILIÇ 0(532)7886920 AKP
    Atilla KART 0(532)4529194 CHP
    Fatma Nur SERTER 0(533)7158181 CHP
    Halil ÜNLÜTEPE 0(532)3819424 CHP
    H.Tayfun İÇLİ 0(532)5078989 CHP
    Kamer GENÇ 0(312)2252389 - 0(312)2251120 CHP
    Kemal KILIÇDAROĞLU 0(532)5149394 CHP
    K.Kemal ANADOL 0(532)6177069 CHP
    M.Akif HAMZAÇEBİ 0(533)7476161 CHP
    M.Şevki KULKULOĞLU 0(533)2838856 CHP
    SUHEYL BATUM 0(542)3444792 CHP
    GÜRSEL TEKİN 0(532)2111059 CHP
    UMUT ORAN 0(212)6520705 CHP
    Oktay VURAL 0(532)2419954 - 0(532)7769133 MHP
    Mehmet ŞANDIR 0(532) 235 79 65 MHP

    YanıtlaSil
  155. SAYIN UTKU BEY,

    ANKARA İÇİN HERŞEY AYARLANDI DİYORSUNUZ DA,SAKINCASI YOKSA ETKİNLİKLERİN NELER OLDUĞUNU YAZSAKDA BİZLERDE BURADA HAVANDA SU DÖVMESEK İYİ OLMAZMI.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  156. ****** EVET NE KADAR DOĞRU BİR SÖZ """"DMEKKİ ÜLKEDEKİ EKONOMİK DÜZEN ÇOK BOZUK HERKESİ HAPİS CEZASI SOPASIYLA ÇEK ÖDETİYORLAR"""""" BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

    YanıtlaSil
  157. MURAT AKIN kardeşimize ben ancak şimdi geçmiş olsun diyorum. çünkü şimdi geçti..... salıverildiği anda geçti... öncesinde değil....

    M.K.

    YanıtlaSil
  158. eyleme katılıyorum. 25 ocak da ordayım .

    YanıtlaSil
  159. LÜTFEN bir arkadaşımız 161 deki yazıyı yargıtay hakimlerine gönderebilirmi?

    YanıtlaSil
  160. YA ZONGULDAKLI KARDEŞİM.



    ALLAH RIZASI İÇİN YA.


    BENİM KAFAM FELAN ÇALIŞMIYOR KARDEŞİM.



    BENİ ANKARADA GÖRDÜN


    BEN SADECE YÜREK VAR BABAM YA.


    İŞTE ORDA TOPLANACAĞIZ BU İŞ BİTENE KADAR DURACAĞIZ



    NİYE MİLLETİN AKLINI BULANDIRIYON




    HAVADA İSTOP OYNAYACAĞIZ

    BİRDİRBİR OYNAYACAĞIZ


    NE YAZAYIM YA.





    BEN GELECEK OLAN KARDEŞLERİME SUNU SÖYLÜYOM BİZLER DEVLETİNİ , POLİSİNİ , ASKERİNİ , HER KESİ SEVEN İNSANLARIZ BİZLER EFENDİYİZ BİZLER MAĞDURUZ. BİZ ÜLKEMİZİ SEVENLER POLİSE TAŞ ATANI YUMURTA ATANI ARAMIZDA TUTMAYIZ .




    BİR ÇOK KARDEŞİMİZ EŞİNİ , ANASINI, BABASINI YOLLAYACAK.



    SANA DİYORUM BENDE SADECE MANGAL GİBİ YÜREK VAR.



    KARDEŞİM POLEMİK YAPMA LÜTFEN YAPMA .




    YANIMDA OLAN KARDEŞLERİMDE PARANIZ VARMI DEMİYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN PARASAL DEMİYORUM.




    SADECE KOCAM YÜREK İSTİYORUM.




    TEKRAR DİYORUM ABİLERİM , ABLALARIM , KARDEŞLERİM YÜREKLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM BU İŞİ BİTELİM ÇOCUKLAR HERGÜN BABASINI SORMASIN.



    BİZLER ÇOCUGUMUZA KIYAMIYOZ SEN ÇOCUKLAR YUMURTA ATSIN DİYORSUN. KARDEŞİM LÜTFEN YA. LÜTFEN.



    SENDEN ÖZELLİKLE ŞUNU RİCA EDECEM.


    BEN DUYGUSAL ADAMIM KARDEŞİM NE OLUR SENİNDE DESTEĞİNİ BEKLİYORUM. AÇIK SÖYLEYİM BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR LÜTFEN

    YanıtlaSil
  161. UTKU BEN BEŞ KİŞİ SANA SÖZ VERİYORUM. İHTİYAR

    YanıtlaSil
  162. 15 ocak 0016 yazılı cancan
    yarın eşimi mahkum eden mahkemeye itiraz dilekçesi vermiye gidicem avukatım artık zaman kaybından baska bisey değil diyor bugun açmadı bile telefonumu o yuzden bana bir dilekçeği örneği gönderin ltf

    YanıtlaSil
  163. EVET İZMİRLİ ARKADAŞLAR İZMİRDEN ARAC KALDIRALIMMI???????? İZER

    YanıtlaSil
  164. İHTİYAR RUMUZLU ABİ.


    ELLERİNDEN ÖPERİM ABİM YÜREKLİ ABİLERİMİZİN YOLUNA CAN KURBAN.


    İNŞALLAH BU İŞLER BİTERDE GERÇEKTEN ELİNİZİ ÖPME ŞEREFİNE VE ONURUNA ERİŞİRİM.


    ABİ ÇOK BÜYÜK YÜREĞİNİZ VAR ALLAH SİZİ NE BU SİTENİN BAŞINDAN NEDE ÇOCUKLARINIZIN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN.

    YanıtlaSil
  165. BİZDE VARIZ ÇEKDAŞ VE EŞİ..

    YanıtlaSil
  166. sağolun

    çekdaş ve eşi


    sağolun


    minnettarım hepinize sağolun varolun.


    ABİLERİM , ABLALARIM.


    BAKIN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BAZEN FEVRİ OLABİLİYORUM. AMA LÜTFEN BU İŞİN BİTMESİNİ İSTİYORUM. NE OLUR BU KARDEŞİNİZİ YÖNLENDİRİN NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN BU ACILARI HEP BİRLİKTE BİTİRELİM YALAN SÖYLEMİYORUM BENİM KAPASİTEM FAZLA YOK SADECE BU İŞ İÇİN

    SADECE

    SADECE


    YÜREĞİMİ ORTAYA KOYABİLİYORUM


    KEŞKE ÜSTÜN AKLIM OLSAYDI


    KEŞKE MADDİ İMKANLAR ORTAYA KOYSAYDIM.



    AMA YÜREKTEN BAŞKA BİRŞEYİM YOK

    YanıtlaSil
  167. UTKU CANIM KARDEŞİM TEFECİLERİN PETROL KAÇAKÇILARININ KOLAY PARA KAZANANLARIN BEYEFENDİ OLDUĞU ÜLKEMİZDE BİZ GERÇEK ÜRETİCİLERİN ESNAFLARIN NASIL KATLEDİLDİĞİNİ ÇOK İLERDE TARİH KİTAPLARINDA OKUYACAĞIZ ŞU ANDA ÇAREMİZ YOK DÜŞMÜŞÜZ ERMENİ FAKTORİNGÇİLERİN TEMSİLCİLERİNİN ELİNDEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUZ BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİL ŞİMDİ BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN SORUN OLMAMIZ LAZIM SORUN OLURSAK SORUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞACAKLAR ÇÖZMEZLERSE KENDİLERİ BİLİR. RABBİM SENİ KORUSUNihtiyar

    YanıtlaSil
  168. selamlar arkadaşlar yukarıda yayınlanan telefon listesindeki cep telefonlarına "adli para cezası mağduru 4 milyon insan çözüm bekliyor.lütfen acil çözüm" diye mesaj atıcam fikri vermek isteyen varmı. KATİP ANKARA

    YanıtlaSil
  169. ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YETMEZ CANIMIZI ALSINLAR HERKES KURTULSUN!!!

    YanıtlaSil
  170. izmirli arkadaşalar hadi otobüs kaldıralım


    izmirli arkadaşlar hadi otobüs kaldıralım izer

    YanıtlaSil
  171. SAYIN UTKU,

    YORGUNSUN HERHADE.BENİM KİMSENİN AKLINI FALAN KARIŞTIRMAKLA İŞİM YOK.CEZASIDA KESİNLEŞMİŞLERDEN BİRİYİM.ANKARADA NE TÜR ETKİNLİĞİMİZ VAR İSE SAKINCASIDA YOKSA YAZARMISIN DEDİM.BENDE BOŞUNA HAVANDA SU DÖVMİYEYİM,TABİRİDE YERİNDE İSE HÜSNÜ KURUNTULUK YAPMAYAYIM DEDİM.NE VAR BUNDA KIZACAK ŞİMDİ.

    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  172. YAYINA GİDEN HERKESİN YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK ÇOK GÜZEL OLDU, SESİMİZ ARTIK DUYULUYOR. SİBEL HANIM'A AYRICA ÇOK TEŞEKKÜRLER. İNTERNETTEN KESİK KESİKTE OLSA SONUNA KADAR İZLEDİM GERÇEKTEN MÜKEMMELDİ. CANLI YAYINA KATILAMADIM ÇOK ÇABALADIM AMA BAĞLAMADILAR MESAJ ATMAK ZORUNDA KALDIM. 20 MESAJDAN BİRİ OKUNDU AMA OLSUN. ORDAKİ İNSANLAR, ABİLERİM, ABLALARIM, ARKADAŞLARIM BİZİ ÖYLE GÜZEL TEMSİL ETTİLER Kİ... ALLAH RAZI OLSUN. MURAT ABİ İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM AMA SONRAKİ YORUMU OKUYUNCA KURTULMUŞ YÜREĞİME SU SERPİLDİ. UTKU ABİM BENİ BİLİYORSUN ZATEN BEN EYLEMDE 5 KİŞİYİM. HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK.(ELÇİM)

    YanıtlaSil
  173. basketçi34AN16 Ocak 2011 16:56

    SN.M.K. SAPTAMALARINIZ ÇOK GÜZEL.BİZİM SİTEDE ŞÖYLE BİR SORUN VAR.İİN ÖZÜNÜ ANLAMADAN HEMEN SALDIRMAK.ADAMCAĞIZ BİR YORUMU ÖNÜMÜZE KOYUYOR,BENİM FİKRİM DEMİYORKİ.

    EVET DOĞRU SES GETİRMELİYİZ.İLK SES DÜNDÜ,25 İNDE DAHA BÜYÜK VE ONDAN SONRA DEVAM ,DURMAK YOK,

    KARŞI TARAF PES EDECEK BİZ DEĞİL.

    OZAMAN EYLEMLERE,TELLERE,BASINLA TOPLANTILARA DEVAM.

    SN.ZONGULDAKLI ARA ARA ÇIKYORSUNUZ,DOĞRU FİKİRLERE BU SİTEDE HERKESE YER VAR.ANCAK ÖNERİLERİ YAPARKEN BİRAZ GERİ ÇEKİLİP DÜŞÜNMEK LAZIM.

    ÇOCUKLARIMIZI NASIL BÖYLE BİR EYLEMİN İÇİNE ATARIZ.?

    YUMURTA NASIL ATTIRIRIZ.?

    BİZ ONLARIN PSİKOLOJİLERİNİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIRKEN BU NEDEMEK?

    BİRAN İÇİN DEDİMKİ HERHALDE BAŞKASI SİZİN RUMUZUNUZU KULLANIYOR.

    EYLEM HAZIRLIĞI VE YAPILACAKLARTÜM HIZIYLA SÜRÜYOR.GEREKLİ BİLGİLER ENKISA ZAMANDA SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR.

    SN.M.K;SN.ÖZTÜRK
    İYİKİ VARSINIZ,SİTEYE YORUMLARINIZ VE YOL GÖSTERMELERİNİZLE ÇOK FAYDALI OLUYORSUNUZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  174. 161 deki yazıyı yargıtay hakimlerine gönderebilecek varmı lütfen

    YanıtlaSil
  175. basketçi34AN16 Ocak 2011 17:03

    182 İZER HADİ BABA GÖREYİM SENİ BEN 35.5 DUĞUMLUYUM,SEN BİLİRSİN BUNUN NEDEMEK OLDUĞUNU.

    GÖREYİM BENİM MEMLEKETİMDEN BİR OTOBÜS KALKTIĞINI.

    DÜŞÜNSENE İZER BASIN DİYECEK İZMİRDEN BİR OTOBÜS DOLUSU ÇEK MAĞDURU GELDİ.İŞTE SİZE SES GETİRECEK OLUŞUM.

    YAPARSINIZ BİLİYORUM.

    İZMİR İNSANITOPLUMSAL OLAYLARA ÇOK GÜZELTEPKİ VERİR.

    BİZDE BURDAN ÇAĞRILARLA DESTEK VERİRİZ.

    HADİ 35 HADİ 35.5

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  176. ÇOCUKLARIMIZ ORADA EYLEM İÇİN DEĞİL AİLECEK OLDUĞUMUZ MAĞDURİYETİ GÖSTERMEK İÇİN BULUNMALIDIR..BİZLER AİLECEK MAĞDURUZ EN FAZLADA EVLATLARIMIZ ÇEKİYOR .EŞLERİ İÇERDE OLAN KADINLAR ,KOCALAR ,BÜTÜN AİLE BİREYLERİ MAĞDURDUR BU TOPLUMSAL BİR YARADIR ..ANNEANNELER DEDELER BABAANNELER TEYZELER AMCALAR HERKES ORADA OLMALIDIR..BUNDAN ANLAMLI PROTESTO OLUR MU ..HİÇ BİR ŞEY YAPMASAK BİLE ORTAYA ÇIKAN GÖRÜNTÜ SES GETİRİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ...ENGİN

    YanıtlaSil
  177. UTKU KARDEŞİM HER ZAMAN YANINDAYIM BİLİYORSUN

    BEN DE ANKARA YA 3 KİŞİYLE GELECEM

    KAYSERİDEN OLAN ARKADAŞ VARSA TELEFONUM

    5548299597 BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN ARTIK BU

    SAATEN SONRA KİMSEDEN ÇEKİNMEM


    ÇÜNKÜ BİZLER SAHREKAR DEİLİZ ESNAF DIK İŞİMİZ

    RAST GİTMEDİ ONUN YÜZÜNDEN FAKTORİNG TEFECİ

    BANKALARA ÇEKİMİZ YAZILMASIN DİYE FAİZ VERDİK



    ONUN İÇİN BU DURUMA DÜŞTÜK BENİ İCRA YA

    VERMEYEN ESNAF ABİLERİMEDE TEŞEKKÜR EDİYORUM

    ALLAH ONLARDAN DA RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  178. bende kayserideyim msn ni verirmisin vezir.dündar

    YanıtlaSil
  179. TELDEN GRŞ SEK ÇAGRI BIRAK BEN ARAYIM

    YanıtlaSil
  180. DÜNDAR KARDEŞ ÇAGRI BIRAK BEN ARIYIM SENİ
    TLF VERİYİM MSN Yİ
    VE YA SEN VER BEN EKLİYİM

    YanıtlaSil
  181. KAYA İZMİR
    ARKADAŞLAR TEKRAR YAZIYORUM
    BAZI ARKADAŞLAR ANLAMAK İSTEMIYOR..BEN BU İŞİN İÇİNDEKİ EN ETKILI İSİMLERDEN BIRININ AĞZINDAN HUKUMETIN KONUYA NASIL BAKTIĞINI AKTARDIM...BEN HİÇ BİR EYLEMDEN VAZGECILSIN DEMEDIM AKSINE DAHA ÇOK EYLEM DIYORUM...AMA DİYORUM KI BU EYLEMLERI YAPARKEN KENDIMIZE HUKUKSAL GUVENCELERDE OLUŞTURMAYA ÇALIŞALIM...YARGITAYA DİLEKÇE İŞİ BİR EYLEM DEĞİLDİR HUKUKSAL BİR HAKTIR...BURADA YENIDEN YARGILANMAYI İSTEMEK HERKESIN HAKKIDIR VE YENIDEN YARGILAMADA ŞU AŞAMADA HERKESI KURTARACAK EN ETKIN YOLDUR...YARGITAY YENIDEN YARGILAMA TALEPLERININ HEMEN HEPSINI OLUMLU KARŞILIYOR..YEREL MAHKEMELER NE KAR RED KARARI VERIRSE VERSIN YARGITAYIN BU KARARI İLE YARGILMA YENIDEN BAŞLAR ..BU ARADA İNFAZLAR DURUR YAKALAMALAR KALKAR

    YanıtlaSil
  182. DÜNDAR KARDEŞ TLF YOKSA necoveziroglutekstil@hotmail.com

    YanıtlaSil
  183. ANKARA EYLEMİNDE NELER YAPILMALI:

    NOT: KÜÇÜK, çocuklara yumurta attırma eylemi, uygun olmamıştır. Özür dilerim.

    1-YARGITAYA, uyarlama için verdiğimiz dilekcelere mahkemelerden farklı cevaplar gelmesesi ile ilgili toplu bir dilekce sunabiliriz.
    2-GRUPLAR, halinde toplu meclis görüşmesi yapabiliriz.
    3-ATO,TESK, gibi odalarla toplantı yapabiliriz.
    4-YARGITAYIN, AYASA MAHKEMESİNİN, MECLİSİN önüne çelenk koyabiliriz.
    5-SAHANDA yumurta pişirip basına ikramda bulunabiliriz.
    6-DOKTORUN, kan verme eylemini gerçekleştirebiliriz.
    7-YARGITAYA, ailelerin içinde bulunduğu küçük bir grup gönderelim.



    .
    İlaveler elele arkadaşlar.


    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE

    YanıtlaSil
  184. DÜNDAR KARDEŞ TLF YOKSA necoveziroglutekstil@hotmail.com

    kadeş daha ne yapıyım eklesene

    YanıtlaSil
  185. KAYA İZMİR
    İŞTE ANKARA EYLEMI BUNUN İÇİNDE BİR FIRSAT..ANKARAYA GİDECEK ARKADAŞLAR DOSYALARINA AİT YENIDEN YARGILANMA DİLEKÇELERINIDE YANLARINA ALSIN..YARGITAY BAŞSAVCILIĞINA VERSIN...BUNUN İÇİN İLLA YEREL MAHKEMEYE UYARLAMA TALEBINDE BULUNMAK GEREKMIYOR...YARGITAYA YAPILAN BAŞVURU ZATEN BUNUN İÇİN YAPILIYOR....

    YanıtlaSil
  186. bence daha 2008-2009 magdurlar tam olarak ortaya cikmadi onlar ciksin iyice belli olsun siz o zaman seyredin

    iskoc

    YanıtlaSil
  187. iskoç,

    şu aşamada yargıtayda dosyaların gecikmesi zararımıza.6 ayda çek mağdurlarının dosyaları çözümlense bu iş kendiliğinden çözümlenir.

    zonguldaklı-çekzede

    YanıtlaSil
  188. kizilot@gazi.edu.tr

    HÜRRİYET YAZARI VE GAZİ ÜNV.DE HOCA ÇOK OKUNAN BİR KÖŞE YAZARI MAİL ATIYORUM.SİZLEREDE ÖNERİRİM SELAMLAR.
    KATİP ANKARA

    YanıtlaSil
  189. zonguldakli katliyorum hukumette tam olarak 2008-2009 daki magdurlarin cok ama cok fazla oldugunu builiyor ama bu arkadaslar hala mahkeme surecindeler 1-2 sene vakitleri var netlesmesi icin , yargi sureci yani bence esas kitle 2008-2009 dakiler hukumet bunlarin netlesmesini istiyor ,yargi hizlansa tabiiki netlesir belkide hukumet hizlanmsini istemiyor

    iskoc

    YanıtlaSil
  190. katip hosgeldin yenisin galiba sukru kizilot a binlerce mail gitti saolsun konuyada gecmiste degindi
    #iskoc

    YanıtlaSil
  191. Arkadaşlar milletvekillerini etki etmek için tek bir yol kaldı hepsine telefon ,fax veya birebir görüşüp genel seçimlerde size oy vermeyeceğiz bunu böyle bilinsin 1 oy diyecekler ama 1 oy deyil baba,anne,erkek kardeş,kız kardeş derken 5 veya 10 oy olur bunu belirtmeliyiz.Ben bir iki milletvekiline söyledim sen 1 oy sun dedi sonra ben anlatınca sessiz kaldı. Hepimize kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  192. basketçi34AN16 Ocak 2011 17:40

    SİTE ONLİNE OLAN VE DIŞARDAN İZLEYEN ARKADAŞLAR,

    AŞAĞIDAKİ HABER VAKTİ İNDE BİZLE İLGİLİ ÇIKAN HABERE YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYALIM.ŞU ANDA 25 YORUM.15 İNDEN SONRA HİÇ YORUM YOK.

    http://www.habervakti.com/?page=news_details&id=39512

    AŞAĞIDAKİ HABERDE 10 ADET YORUM VAR

    http://www.skyturk.net/karsiliksiz-cekten-hapis-yatanlar-cozum-bekliyor/comment-page-1/#comment-13174

    ARKADAŞLAR HABER ÇIKTIKTAN SONRA İŞ BİTMİYOR ONU ORDA TUTMAK LAZIM. BASINDA DUYULMAMIZ LAZIM DİYORUZ,BASINA YÜKLENELİM DİYORUZ,HADİ YÜKLENELİM ARKADAŞLAR.DİĞER BASIN VE TV GİRİŞİMLERİMİZ SÜRÜYOR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  193. ulusal kanalla gerkli bağlantıları sağlaya utku kardeşimize istanbulda harika bir organizasyon gerçekleştiren sayın ekim2510 kardeşimize ve tüm katılımcılara yürekten teşekkür ederim

    madur

    YanıtlaSil
  194. sayın ekim2510 abimize sonsuz teşekkürler

    YanıtlaSil
  195. KAANKA adamlari tehdit etmek ise yaramiyor kendilerinin aday olarak gosterilecegini bile bilmiyor adamlar
    kendi dertlerine dusmus hepsi koltuk tatli ,zaten sana sen bir oysun diyenden yardim istemenin anlami yok o zaten secilmez dostum ,vizyon olacak adamda yada cuzdan
    iskoc

    , yaa dun kanala soru sormustum sibel hanima iletilsin diye icra da avukat evdeki kopegi kediyi kafesteki kusu bile goturebilir dedi manyakmi bunlar yaaa bence icra gelicek arkadaslar evde kutup ayisi,arslan,kokarca ,timsah falan beslese diyorum en azindan 1 avukat iki icra memuru taksi soforude var garibim ama oda gitmeseymis memlekete faydamiz olurdu
    iskoc

    YanıtlaSil
  196. SAOL #iskoc ÇEKLERİM 2005/2006 YILI YARGITAYDAN BOZULUP GELİYOR HEPSİ ÇEK MAĞDURU OLARAK ESKİYİM AMA SİTEYİ YENİ GÖRDÜM TAKİP EDERİM ARTIK SELAMLAR.

    YanıtlaSil
  197. basketci
    skyturkte 9 yorum var biride benim
    iskoc

    YanıtlaSil
  198. KARDEŞLERİM LÜTFEN YA.


    ÖNÜMÜZDE ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞİMİZ VAR.


    NİYE DAĞILIYORSUNUZ ALLAH RIZASI İÇİN BUNU DİLLENDİRİN BOL BOL



    İLK ÖNCE BİR ORGNAZİE OLALIM DİGER GÜNLERDE YAPILACAKLARI İŞ BÖLÜMÜNDE ÜZERİNE DÜŞEN ARKADAŞLAR SİTEDE İLAN EDİLİR ONLAR YÖNLENDİRME YAPAR. LÜTFEN ARTIK FİKİR ORTAYA KOYMA ZAMANI DEĞİL LÜTFEN ARTIK TEK YÜREK OLALIM YA.

    YanıtlaSil
  199. Zonguldaklı Çekzede Kardeşim,

    Evet eylemlerdeki çeşitleme fikri işe yarayabilir. değişik öneriler gelir belki içinden biri veya birkaçı çok işimize yarayacak yasal sınırlar içinde yapılabilecek ve ses getirecek fikirler olabilir. ve değerlendirilebilir.

    lakin bunu site içi iletişim yoluyla fikri olan arkadaşlar Cüneyt bey e gökhan bey e veya diğer birkaç arkadaşa iletirse en azından bir süzgeçten geçirilip akabinde paylaşmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

    mesela yazdığınız 4-5 öneriden 1 tanesi hemen tepki çekti ve polemik konusu oldu. en azından bu önlenmiş olur....

    çocuklar konusunda bende Serap hanım, Basketçi ve karşı duran diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.

    Bizler gözümüzden sakındığımız çocuklarımızı öne atıp onların arkasına sığınmamamız lazım bu şık olmaz. aksine biz onları arkamıza alıp onlara siper oluruz ancak. Bunun psikolojik boyutunu tartışmıyorum bile.

    basit bir örnekle ben yurtdışındayım, cocuklarım türkiyede, eşiminde aranması var tahhüdü ihlalden. bir çok şeye katılamıyoruz bu yüzden. ama inanki çocuklarımın bundan haberi bile yok. Çünkü onların hem bu yükü kaldırıp hemde okumalarını beklemek hata olur.

    Çocuklar çabuk uyum sağlar çabuk unutur denmiş bir yorumda.

    Geçmiş hayatınızı bir gözünüzün önünden geçirin hatırlayabildikleriniz neler. hatırladıklarınız arasındaki en fazla şey. olumlu yada olumsuz anlamda exterm şeylerdir. genelde sıradan şeyleri hatırlamayız.

    düşünsenize çocuklara yumurta attırıyorsunuz veya bırakın yumurtayı slogan attırıyorsunuz ve polis müdahale ediyor. O çocuk onu hayatı boyunca unutmaz unutamaz....

    evet yanımızda çocuklarımızda olabilir. ama onlar sadece bize bakışı yumuşatmak bizlerin birer çekirdek aile olduğumuzu göstermek için olur ancak... başkada değil....

    Bu arada
    ben yurtdışındayım eşimin aranması var dedim. sıyrıldım sanmayın. Ankara eyleminde beni temsilen halaoğlum ve eşi bulunacak şimdilik 2 kişi. Başkada yönlendireceğim insan olursa daha sonra yazacağım..

    BASKETÇİ KARDEŞİM,
    BU DERT NE SADECE SENİN NEDE SADECE BENİM. BU NEDENLE HEP BERABER ELİMİZDEN GELENİ YAPMA MECBURİYETİMİZ VAR. HERŞEYDEN ÖNCE KENDİMİZ AİLELERİMİZ İÇİN..

    BEN 9 AYDIR EŞİMİ VE ÇOCUKLARIMI GÖREMİYORUM. BU ZATEN MÜCADELE İÇİN YETERLİ SEBEP... DİĞER SEBEPLERİ YAZMAYA DAHİ GEREK DUYMUYORUM...

    SELAMLAR SAYGILAR

    M.K.

    YanıtlaSil
  200. elinde mainesi olan organize san yaksin arkadas ne biliym ses gelcek bisey olmasi lazim ben yakamadim jandarma goturdu yani onu bile beceremedim
    iskoc

    YanıtlaSil