Onurumuz için son kez yola çıkıyoruz

Sevgili ARKADAŞLAR

ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ALMAK 
Ve ZAFERLE DÖNMEK İÇİN,
SON KEZ, yola çıkıyoruz.

4 Aralık 2010 Cumartesi günü SABAH SAAT 8.oo de Arkadaşlarımız SİVRİHİSAR'dan  ANKARA'ya doğru yürüme eylemine başladılar.

8 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 10:00 da ANKARA Abdi İpekçi parkında kader arkadaşları, bizler, yürüme eylemini yapan arkadaşlarımızı karşılamak için toplanacağız.


Kıymetli ARKADAŞLARIMIZ!...
Siyasetçi, hukukçu, gazeteci ve aydınlardan, insaf sahibi pek çok insana kadar her kesimden vicdanlarda da bir ışık yakmayı başardık ve biz o küçücük titrek ışıklardan oluşan vicdanlı bir aydınlık ile zindanlardan çıktınız.
Zulme karşı direnmek için karanlık odalarınızdan tekrar çıkacak ve bir özgürlük ışığını yakacak, hep birlikte vicdanları aydınlatacağız.

Kara zindanların nizamiyelerinden sevdiklerinize uzanan eller, hasretle açılan kucaklara dönmüşken, bizleri sevdiklerimizden bir kez daha koparmalarına asla izin vermeyeceğiz.

Bizleri hapislere sığdırmaya kimselerin gücü yetmeyecek,  
GURURLARIMIZI, HAYSİYETLERİMİZİ koruyacağız..
Çünkü biz esnafız ,iş adamlarıyız , çiftçiyiz.

Özgürlüğümüz için, onurumuz için toparlanıyoruz…
Bu vakit, şimdi TAMAMEN HAKKIMIZI alma vaktidir.
HAKLIYIZ ve GÜÇLÜYÜZ

ZİNCİR NE KADAR BÜYÜK ve GÜÇLÜ OLURSA OLSUN,
ZİNCİRİN TOPLAM GÜCÜ EN ZAYIF HALKASINA EŞİTTİR…

Bizim ortak gücümüz, TOPLAM GÜCÜMÜZDÜR...
Toplam gücümüz ise; Her bir omuz veren, destek veren, Mücadeleye iştirak eden,
HER BİR KİŞİNİN DESTEĞİDİR; SON BİR KİŞİNİN DESTEĞİDİR...

Bardağı da SON DAMLA taşırır, BU SON DAMLA SİZ OLUN...
GAFLET VE İHANET İSE AYNI ŞEYDİR,
Bunun için HEPİMİZ EYLEME KATILMALIYIZ...

Bu defa bize katılmayanın, özgürlüğü HELALİNDEN TENEFFÜS ETMEYE hakkı yoktur
ZAFERDEN ONURLANMAYA, gururla ortaya çıkmaya hakkı da yoktur...
Gerçek bir mazereti olmayıpta bize katılmayanın;
Sadece UTANMASI GEREKEN sahte bir MAZERETİ vardır..



________________________________________________________________________________

BASIN BİLDİRİMİZ

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

ÜLKEMİZ İŞGÜCÜNE EN BÜYÜK İSTİHDAMI SAĞLAYAN MİLYONLARCA ESNAF, TÜCCAR VE KOBİLERİN TEMSİLCİLERİYİZ..
ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE MAL VE HİZMET ÜRETEN, VERGİ VE SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİYLE KATKI SAĞLAYAN VERGİ MÜKELLEFLERİYİZ..
ÜLKEMİZDE HÜKÜM SÜREN ÇETİN EKONOMİK ŞARTLARIN, KISA ARALIKLARLA ORTAYA ÇIKAN EKONOMİK KRİZLERİN SONUCUNDA BÜYÜK ZARAR VE ZİYANLARA UĞRAMIŞ HER SEKTÖRDEN MAĞDUR İŞADAMLARIYIZ, İŞVERENLERİZ..

KAYIPLARIMIZ ÇOK BÜYÜK.. BU YÜZDEN ÇEKLERİMİZİ (BORÇLARIMIZI) ÖDEYEMEZ HALE GELDİK.. İŞLERİMİZ BOZULDU, İCRALARDAN DOLAYI İŞYERLERİMİZ KAPANDI..

ANCAK BÜTÜN KAYIPLARIMIZIN, YAŞADIĞIMIZ EKONOMİK VE SOSYAL DRAMIN ÜSTÜNE AİLE HAYATIMIZI ORTADAN KALDIRAN EŞ VE ÇOCUKLARIMIZI PERİŞAN EDEN ÇAĞDIŞI, İNSANLIK DIŞI, HUKUK DIŞI HATTA KANUN DIŞI BİR ZULÜMLE, HAPİS CEZASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ..

SONUÇTA TİCARİ BİR ALIŞ-VERİŞ YAPAN BİZLERİN; ÇEKLERİMİZİ (BORCUMUZU) ÖDEYEMEDİĞİMİZ İÇİN, YAŞAMA HAKKINDAN SONRA EN TEMEL VE KUTSAL HAKKIMIZ OLAN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ KISITLANMAKTA, HAPSE ATILMAKTAYIZ..

AİLELERİMİZ EŞ VE ÇOCUKLARIMIZ PERİŞAN, BİNLERCE KİŞİ CEZAEVİNDE, BİNLERCESİ DE KAÇAK DURUMDA BİNLERCESİ DE HAPİS TEHDİDİYLE KARŞI KARŞIYADIR..
ÇALIŞIP İŞİMİZİ SÜRDÜRECEK, BORCUMUZU ÖDEYECEK ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YOK.. SIRF BORÇLU DİYE VATANDAŞINA SUÇLU MUAMELESİ YAPAN BİR DEVLET, ASLA BİR HUKUK DEVLETİ DEĞİLDİR.

ADALET TERAZİSİNİN BİR KEFESİNDE FİNANSAL HESAPLARIN, DİĞER KEFESİNDE PİYASALARIN MAĞDUR ETTİĞİ İNSANLARIMIZIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BULUNDUĞU; AMA HİÇ BİR SURETTE ADALET DUYGUSUNUN VE İNSANIMIZIN ONUR VE HAYSİYETİNİN DİKKATE ALINMADIĞI BİR DEVLETTE YAŞIYORUZ.

UYGAR DÜNYADA OLMAYAN BİR SUÇ ve CEZANIN HUKUKİ MEŞRUİYETİ 3167 s. yasa 1.1.2009 TARİHİNDEN İTİBAREN ZATEN YOKTUR. NİTEKİM PEK ÇOK MAHKEME "ORTA YERDE SUÇ VE CEZA İÇEREN BİR KANUN YOKTUR" DİYE BERAAT KARARLARI VERİRKEN CEZADA BİRLİK" İLKESİ DE TAMAMEN ORTADAN KALKMIŞTIR... BU HUKUKİ ve KANUNİ KARGAŞA HALA SÜRMEKTEDİR... ÇÜNKÜ BU BİR ZORLAMADIR, BU BİR ZULÜMDÜR... HİÇ BİR YASAL KILIF BU ÇAĞ DIŞI UYGULAMAYI HAKLI ve TUTARLI KILMAYACAKTIR...

12 AY SÜREN YASAL BOŞLUKTAN SONRA 5941 SAYILI YASA ÇIKARILMIŞTIR... BU YASADA EVRENSEL HUKUKA, AİHS'NE VE ANAYASAMIZA (M.38) AYKIRIDIR...

AİHS 4 NOLU EK PROTOKOLUNUN; “Hiç Kimse, Yalnızca Akdi İlişkiden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememiş Olmasından Dolayı Özgürlüğünden Yoksun Bırakılamaz..” İLKESİ, ANAYASAMIZDA DA (MADDE 38) AYNI İFADEYLE; “Hiç Kimse, Yalnızca Sözleşmeden Doğan Bir Yükümlülüğü Yerine Getirememesinden Dolayı Özgürlüğünden Alıkonulamaz..” OLARAK YER ALMIŞ OLMASINA RAĞMEN, ANAYASA MAHKEMESİNE İPTAL BAŞVURUSU İÇİN TAŞINAN 5941 SAYILI ÇEK KANUNU, BİZZAT ANAYASA MAHKEMESİ TARAFINDAN BİR YILI AŞKIN SÜREDİR SÜMEN ALTI EDİLMİŞTİR.

KANUNSUZ, HUKUKSUZ, İNSAFSIZ ÇEK YASASININ MAĞDUR ETTİĞİ BİNLERCE AİLEMİZ FERYAT EDERKEN; BU DAVALARIN VE ÇAĞDIŞI HAPSİN SÜRMESİNDEN ÇIKARLARI BULUNAN; BAŞTA BANKALAR, FAKTORİNG KURULUŞLARI, ‘ÇEK KIRARAK’ PARA SATAN TEFECİLER VE MAALESEF BAROLAR BU ADALETSİZ VE TARTIŞMALI YASANIN ORTADAN KALDIRILMASINA ENGEL OLMAK İSTEMEKTEDİRLER..

İCRA, HACİZ VE DİĞER SEBEPLERDEN DOLAYI İŞYERİ KAPANAN VE BU SEPEPLE İŞYERİNE DÜZENLİ GİDEMEYEN BİR İŞ ADAMINA, GIYABINDA YAPILAN TEBLİGATLAR İLE SAVUNMASINA VE SUÇ KASTI BULUNUP BULUNMADIĞINA BAKILMAKSIZIN ADİL BİR YARGILAMA YAPILMADAN  KOLAYCA HAPİS CEZASI VERİLMEKTEDİR..

KİM Kİ BİZLERİ DOLANDIRICI VE SUÇLU TELAKKİ EDİYOR İSE ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ.. TÜRKİYEDE MESLEKİ HATA VE BAŞARISIZLIĞINDAN DOLAYI CEZAEVİNE ATILAN TEK MESLEK GURUBUYUZ..

ARTIK YETER! ÜLKEMİZİ VE BİZLERİ BU AYIP YASASINDAN KURTARIN ŞEREFLİ HAYSİYETLİ TALİHSİZ ESNAF, TÜCCAR, YÖNETİCİ VE KOBİ TEMSİLCİSİ MESLEKTAŞLARIMIZA REVA GÖRÜLEN BU ZULME DERHAL SON VERİN..
HEPİMİZ NAMUSLU, HAYSİYETLİ BİRER İŞ ADAMIYIZ,
BATTIK, BORÇLUYUZ..
FAKAT, ASLA!
ADİ BİR SUÇLU DEĞİLİZ!.

1.734 yorum:

  1. ANKARA ORG :gokhanusta_@hotmail.com O5073360515

    KONYA : SAMİ BEY samikal42@hotmail.com

    SAMSUN : MURAT YALÇIN altaylargrup@hotmail.com

    Bu illerden gelecekler, bilgi alacaklar irtibata geçsin.............

    Diğer iller de bu çalışmaya katılsın lütfen

    YanıtlaSil
  2. 8 ARALIK ANKARA BULUŞMASI İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ................... ANKARA..GÖKHAN BEY 05073360515...İST ENGİN HM 05323143524....KONYA SAMİ KAL samikal42@hotmail.com...MERSİN ADANA CİVARI BARIŞCI MERSİN 05069923955...İZMİR MUĞLA VE CİVARI YAVUZ SÜLEYMANOL 05316291750....SAMSUN VE CİVARI MURAT YALÇIN altaylargrup@hotmail.com...

    YanıtlaSil
  3. SEVGİLİ UĞUR İYİKİ GELDİN,İYİKİ VARSIN.
    ARKADAŞLAR BİR KİŞİNİN LİDERLİĞİ ALTINDA BÖLGESEL TOPLANMA ÇOK İYİ FİKİR.KEŞKE DAHA ÖNCEDEN DÜŞÜNEBİLSEYDİK,DAHA İYİ ORGANİZE OLURDUK.YİNEDE GEÇ DEĞİL.ŞÖYLE BİR ÇAĞRI YAPALIM;HANGİ İLDENSENİZ LİDER OLARAK İSMİNİZİ YADA RUMUZUNUZU AMA VEREBİLİYORSANIZ CEP NUMARANIZI Kİ BU ÇOK ÖNEMLİ,O İLDEN KATILACAKLAR SİZE İSMİNİ VERSİN VE SİTEDE KİM NERDEN KAÇ KİŞİ GELİYOR GÖRELİM.BAŞKA PRATİKTE ÖNERİSİ OLAN VARSA BİLDİRSİN LÜTFEN.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  4. EKİM2510 ÇOK ÖZÜR DİLERİM ,BEN YAZARKEN SENİN YORUMUN ÇIKMIŞ ,GÖRMEDİM.UKALALIK GİBİ OLDU.PARDON.AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORUZ.SEN DEVAM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  5. ANKARA ORG :gokhanusta_@hotmail.com O5073360515

    KONYA : SAMİ BEY samikal42@hotmail.com

    SAMSUN : MURAT YALÇIN altaylargrup@hotmail.com

    MERSİN-ADNA : BARIŞCI MERSİN 05069923955

    İSTANBUL : ENGİN HM 05323143524

    İZMİR MUĞLA VE CİVARI : YAVUZ SÜLEYMANOL 05316291750..





    Bu illerden gelecekler, bilgi alacaklar lütfen irtibata geçsin.............

    Diğer iller de bu çalışmaya katılsın lütfen

    YanıtlaSil
  6. ARKADAŞLAR,
    BU DAVA İLE İLGİLİ 3-5 E-MAİL DIŞINDA BİRŞEY GELMEDİ DİYEN MİLLETVEKİLLERİ YALAN SÖYLÜYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
    SADECE BEN KENDİ ADIMA HAFTALARDIR PERİYODİK OLARAK İSTİSNASIZ HER MİLLETVEKİLİNE ,BAKANLARA ,ADALET KOMİSYONUNA ,ANAYASA KOMİSYONUNA ,BASINA KÖŞE YAZARLARINA VB...DEFALARCA FARKLI YORUMLARLA EMAİL VE FAX GÖNDERİYORUM.
    BENİM DIŞIMDA AYNI ÇALIŞMAYI YAPTIĞINI SÖYLEYEN ONLARCA KARDEŞİMİZİN BEYANLARINA İNANMAK DURUMUNDAYIZ. AKSİ HALDE HERKES KENDİNİ KANDIRMIŞ OLUR. ANTALYA CEZAEVİNDE 30 KİŞİLİK KOĞUŞTA 85 KİŞİNİN YATTIĞINI BİLMEYENLERE BİLDİRMEK İSTİYORUM.
    LÜTFEN OYUNA GELMEYİN.
    SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM.
    KENDİ ADIMA EN AZ 10 KİŞİYİ ANKARAYA GÖNDERİYORUM.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  7. sayın mühendis nereden ...???

    YanıtlaSil
  8. EKİM2510

    GEÇİÇİ OLARAK ANTALYADAYIM
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  9. ZONGULDAKLI TAM KARADENİZ İNADI VARMIŞ SENDE.YOKSA UYYAMI KALDIN.PEKİ BEN NEYAPACAĞIM ,SENDEN İKİ SATIR GELMEZSE UYUMAYACAĞIM DEDİM.BANADA YAZIK DEĞİLMİ.NOLCAK ŞİMDİ.?BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  10. CHP NİN WEB SİTESİNDEN 5 ADET MAİL ADRESİNE BASIN BİLDİRİSİNİ YOLLADIM.EKONOMİ GERİ GELİYOR.BİLGİNİZE.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  11. zonguldaklı çok yorgundu sabah beşde ank geldi akşam geri döndü birde hastaydı o yüzden yatmıştı bence dinleniyordur nede olsa yrüyecek 4 ünde o kadar yolu :s

    YanıtlaSil
  12. ÇOK ÇARPICI BİR OLAYI ŞİMDİ NTV HABERLERDE İZLEDİM.ULAŞIM HAKKIMIZ ENGELLENEMEZ DİYEN BİR GRUP ÖĞRENCİ BELEDİYENİN ULAŞIM ZAMLARI İÇİN EYLEM YAPIYORLARDI.BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  13. Slm bende aranıza yeni katıldım.Ankarada olacağım yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin.İSTANBUL AZRA

    YanıtlaSil
  14. TEŞEKKÜR EDERİM GİZEM HANIM,YOKSA OLAN BANA OLACAKTI-:))
    ARTIK İSTEDİĞİM ZAMAN UYUYABİLİRİM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  15. hosgeldin aramiza 05333993830 beni yada haydar beyi yada ugur 26 ya ulasabilrsiniz ( UĞUR55)

    YanıtlaSil
  16. sabah icin 5 veya 6 kisi ismi ve tc nosu belirtilicekmis bilginiz var dimi gizem hnm size dusuyo bu gorev. ( UĞUR55)

    YanıtlaSil
  17. valla haydar bey beni aradı sen hallet dedi sonra da görev gökhan a verildi.. ikimizden biri mutlaka sbah halledecek ama .. ikimizde ankaradayız nasılsa

    YanıtlaSil
  18. evet kaç kişiyiz öylemi ben yapılan yorumlardan bir liste oluşturdum arkadaşlar
    Cuneyt
    ZEYNEP-İST
    CAN MERT
    gizem şen
    Aa dedi ki
    AYHAN
    Nu
    DOKTOR
    www.afistiyorum.com
    Esra...
    ...ekm2510
    Adil63
    ARDA65
    ÇektenÇeken
    hasan
    Adsız
    ZAMAN
    Urdu
    E.H. (İZMİR)
    vezir38
    Aydın
    ÇEK HÜKÜMLÜLERİ DAYANIŞMA GRUBU
    .basketçi
    ankaralı Mustafa
    2003 istanbul
    EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST
    fidan 55
    Kartal Yeniçağ
    ergunkoc@hotmail.com
    çekdaşın eşi...
    JENARDİ
    SE.
    . E.S.
    Dilek
    Av.Sibel Sevinç
    Adsız
    ilker
    UĞUR55)
    Nazım
    iskender deniz
    İZER
    aydınefe
    Suheyl
    Meri
    haydar_liberty@hotmail.com
    ERDEM
    hataylı.
    . rmz-ekim30
    MAHFOLMUŞ ESNAF
    Gokhanusta
    İSTANBUL AZRA
    Uğur26
    MÜHENDİS
    NECO
    tlgerd
    .tiponne
    murat
    ERCAN ERMİŞ
    SABIRLI35)
    RCN...20
    ..bekir
    Murat YALÇIN
    İRFAN ANKARA...
    SEVIN
    EFDEN
    aydınefe
    GÜVENLİ 06
    Barışçı-Mersin
    İmza tecrübe
    SERTAÇ.
    sürücü
    ihtiyar
    u.k_76@hotmail.com
    collog 2 kişi
    AYŞE
    Saba
    yaman
    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE
    yavuz süleymanol
    TBMM HUKUKÇUSU
    ibrahim Eskişehir
    kartuşcu
    ERCAN ERMİŞ
    EDİRNELİ
    NECLA Antalya
    acil demokrasi
    ....ekm2510
    tülin
    SELİMMERT
    Vatanhasreti
    köz ve kül
    YASMİN.
    NAZLI
    SAMİ KAL
    Adanadan
    ASUMAN
    gazi antepten
    İzmirli
    BEKİR
    Trabzon
    İsmail
    yaklaşık adsızlarla birlikte 01 03 12 2010 tarihli yorumlardan rumuzlar olmayanlarda var yaklaşık 150 kişi bunun yanı sıra 10 getirecem diyen 2 kişi 5 kişi vs vs diyen yorumlarıda göz önüne alırsak sallamadan 200 kişi yaklaşık gelirmi gelmezmi bilemem artık takdir sizde

    YanıtlaSil
  19. bunu yapmam baya zaman aldı bakın kaç kişiyiz
    bu bizim sayımız sayfada bunu en az 3 le çarp 600 kişi alsana eylem gelin bırakın sağı solu geleni gelmeyeni burda yorum yapanlar ailesiyle gelse eylem eylem olur ahkam kesmek güzel icrat görecez 08.12.2010 ölmez isek sağ kalırsak

    YanıtlaSil
  20. YAMAN KARDEŞ,ÇOK SAOLGÜZEL BİR ÇALIŞMA,ENAZINDAN ELİMİZDE SOMUT BİR LİSTE VAR.ŞİMDİ OLMAZ AMA YARIN BU LİSTEDE ADI OLUPDA BEN GELEMİYECEĞİM YADA BENİM YERİME ÜÇ GELECEK BEŞ GELECEK,BİRDE BU SAYI DAHA YUKARI ÇIKAR-UÇMUYORUM-BİLİYORSUN EKİM2510 BÖLGESEL ORG BAŞLATTI,ONLARINDA EKLENTİSİ VAR.EĞER HERKES SÖZÜNDE DURURSA BU SAYI BULUŞMA GÜNÜNE KADAR KATLAR.SAMİMİ GÖRÜŞÜM.DİĞER SİTELERDEN ORG OLARAK KATILIMLAR OLACAKTIR.HERHALDE ONLAR BU OLAYDA MİSAFİR SANATÇI DEĞİL.SENDEN RİCAM MESELA YARIN SABAH TEKRAR LİSTEYİ YAYINLAYIP HERKESE DURUMUNU SORMAK.YİNEDE ÖNERİSİ OLAN VARSA AÇIĞIM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  21. TEBRİKLER eline koluna sağlik zonguldakliyi cikarsaydin o isim icin karistirdi ortaligi hakliyken haksizduruma dustu neyse tesekkurler (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  22. SİVRİHİSAR YÜRÜYÜŞÜNE 1 GÜN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNE 5 GÜN

    HEPİNİZE İYİ GECELER

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  23. yat artık basketci sende :D çok uykusuz kaldın bizim yüzümüzden :D

    YanıtlaSil
  24. dogrusun ama ne yapalım bazen insanlar takdir ister o arkadaşımızda takdir edilmek istemiş ama kendini yanlış ifade etti o da onun yanlışı olsun ben onu anlayışla karşılıyorum emeği var saygı duymak gerek ugur55 sağlık olsun

    YanıtlaSil
  25. herkeze iyi geceler rabbim tatli ruyalar versin borcsuz harcsiz tatli ruyalar ugur26 yakti bu atesi o önderlik istedi bizde saygi duyduk ayip etti neyse biz davamiza. bakalim (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  26. bu sözler zngldkly yanlis anlasilmasin ( UĞUR55)

    YanıtlaSil
  27. doğru benim yazdığım zonguldaklı arkadaşa

    YanıtlaSil
  28. SEVGİLİ BASKETÇİ ARKADAŞIM.CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.İŞLERİM DOLAYISI İLE DIŞARIDA OLDUĞUMDAN YENİ OKUDUM.İNŞALLAH CUMA SABAHI İLK İŞİM;İSTERSE 1000 KİŞİ OLSUN,AKŞAMA KADAR BU BASIN BİLDİRİSİNİ MAİL ADRESLERİNE ATACAĞIM.BİRDE;BU BİZİM SON ŞANSIMIZ VE EĞER ANKARA EYLEMİNDEN TATMİNEDİCİ BİR SONUÇ ALAMAZSAK,KESİNLİKLE DÖNMEYELİM VE SİZLERİN ORGANİZESİ İLE MADDİ OLANAK SAĞLAYARAK SON ÇARE OLARAK ÇADIR KURUP,AÇLIK GREVİNE BAŞLAYALIM.BU İŞ YA BİTMELİ YA BİTMELİ.TEKEL İŞÇİLERİNİN EYLEMİNİ BİLİYORSUNUZ.BÜTÜN MEDYA GURUBLARININ VE PARTİLERİN DİKKATİNİ ÜZERİMİZE ÇEKECEĞİMİZDEN EMİNİM.SAYIN TÜM STE ARKADAŞLARIM;BENİMKİ BİR ÖNERİ.LÜTFEN KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN.TABİİ BÖYLE FİKİRLER PLATFORMDA ORGANİZE EDEN ARKADAŞLARLA TARTIŞLARAK OLACAK.İYİ GECELER.EMEKLİ ÖĞRETMEN7İST

    YanıtlaSil
  29. Can evimiz hançerlenmiş yaralı yaralı
    Kucağında sinsiceymiş çatalı
    Canımızdan sevdiğimiz fidanı büyüteli
    Böyle yara böyle acı görmedik

    Oy canım kime yanayım sana sorayım oy

    Ölüm bize tutsak biz sevdaya
    Göğsümüzde acılara daha çok yer var
    Sevdamızın harcı cansa her yeni bir can
    Feda olsun canım sana bu can sevdaya

    Yılanlara çıyanlara rağmen yürüdük
    Hiç durmadan

    Biz dağlara bahar için çıktık iz sürdük
    Kardeşliği hep birlikte öğrendik
    Bu türküyü kardeşçe yoldaşça söyledik
    Bizden uzak olsun artık kahpelik
    ÇEK MAĞDURLARI HALK TIR;HALK ORDA..... SORGULAMIN34

    YanıtlaSil
  30. 24 kişi ile ordayız.halkız,haklıyız kazanacağız...SORGULAMIN

    YanıtlaSil
  31. AKP MKYK ÜYELERİNİ ARAMAYI İHMAL ETMİYORUZ.

    Abdülkadir Aksu: Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)4660000

    Nüket Hotar: Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. 0(532)4319323

    Hüseyin Tanrıverdi: Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)6138765

    Bülent Gedikli: Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)3203549

    Ahmet Edip Uğurlu: Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(532)2148806

    Reha Denemeç: ARGE`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)5901150

    İdris Naim Şahin: Genel Sekreter.(0532)2757697

    Ekrem Erdem: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)3123620

    Kürşad Tüzmen: Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)7770614 begin_of_the_skype_highlighting 0(505)7770614 alıntı....ekm2510

    YanıtlaSil
  32. Sayın ZONGULDAKLI kardeşim.Gemiyi enson KAPTANLAR terk eder Bu gemiyi kaptansız bırakamazsın.Madem bu yolculuk thlikeli idi;bizi neden peşinden sürükleyerek gemiye bindirip,okyanusun ortasında bıraktın.Okyanusun ortasında sizin görevinizi yapacak yardımcı kaptanda bulamayacağımıza göre;batacağız öyleyse.Allah hepimize rahmet eylesin.İnşallah diğer gemi kaptanlarıda gemilerini terketmezler.Komutansız ordu dağılır.SENİ ÇOK SEVİYORUZ.Lütfen bizi yalnız bırakma. yorumlarınıza ve destağine devam ederek görevinizi tamamlayın.Çünkü;anlaşıldığına göre,stede panik ve umutsuzluk başladı gibi. Ben şahsım çabanızı ve yorumlarınızı okuduktan sonra umutlandım ve bu platformdaki yorumlara geçte olsa katıldım.Bu toculu sizsiz zor yürür.Kırma bukadar seven arkadaşı ve aramıza dön.EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST

    YanıtlaSil
  33. İSTANBUL'dan katılacak arkadaşlar;bende sağlığım elvermemesine rağmen katılıyorum.Bu umut yolculuğunda sizleri yalnız bırakmazdım.Lütfen listeyi hazırlayan arkadaşlar benide yazsınlar. Email adresim-okkesbozkurt1@hotmail.com-EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST

    YanıtlaSil
  34. levent
    dejavu oldum ikisenedir bu siteyi takip ediyorum cogu arkadas yeni 2008 de de solemistik aramiza cok katilan olacak iki sene icinde diye oylede oldu, bazi arkadaslar vekillerin kriz yok ne krizi dedigini siylemis o vekilin tel numarasini burda yayinlarsa ben dunyanin obur ucundan ariycam o vekili ayni anda batik olan ukraynada ,ingilterede,rusyada cinde misirda olan batip ta yurt disina cikmis arkadaslar da ariycaklar, tel numaralarini kendisi gorsun ,sayin A riza ozturkle defalarca giorustum , sayin denizli mv ertemur beyle gorustum akp mv yuksektepeyle gorustum allah kurtarsin dedi ,2 senedir ancak kafam yerine geliyor o kadar anti depresan lar faln filan , yurt disndayiz diye keyfi yerinde sanmayin bizlerin , en azindan benim tanidiklarim surunuyor ,konsolosluklar islem yapmiyor bu eylemden sonra tek care AIHM , isin aci yani burda benim karsilastiklarim battik kactik diyemiyor adamin yuzunden anliyosun zaten ama soyleyemiyor , bende oyleydim , su anda gururla soyluyorum bakin bakalim hic AKP milletvekili arayabilen varmi , yok neden cunku o taraftan batan yok herkes once bunu bir dusunsun
    levent

    YanıtlaSil
  35. Fatih

    Levent hangi ülkedesin.Bizde yurddışına çıkmak istiyoruz. Yardımcı olabilirmisin
    fatih K.

    YanıtlaSil
  36. 24 GİZEM HANIM,İYİNİYETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,SABAH-MALUM İSTANBUL ŞARLARI-6.30 HAYAT BAŞLIYOR.ONUN İÇİN EĞER O SAATTE YAPILACAK BİRŞEY YOKSA-Kİ 13 YORUM VAR-O AZAMAN YATMAYI TERCİH EDİYORUM.EĞER BİRŞEYLER YAPILACAKSA SAAT 6:30 A KADARDA OTURUR NE LAZIMSA YAPARIM.BİR AMAÇ UĞRUNA HEPİMİZ BİRŞEKİLDE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAK ZORUNDAYIZ.DÜNKÜ FIRTINAYI HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  37. NU HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR!ZATEN UYKU YOK VE SABAH OLDU YİNE CEPHANEYİ YÜKLEDİM SAVAŞA BAŞLADIM NERDENMİ TABİKİ BİZE EN BÜYÜK DESTEK A.K.P Lİ VEKİLLERDEN SAAT 9,30 İLK OLARAK BASIN DESTEĞİ FLASH TV DEN RANDEVÜ ALMAYA ÇALIŞIYORUM BU TİP HABERLERİ 1 GÜN ÖNCESİNDEN BU TV GÖKHAN TAŞKIN VASITASIYLA TÜRKİYE YE DUYURULUR.ERTESİ GÜN AKŞAM HABERLERİNDEDE DİĞER TV LERE DÜŞER SAAT 17 DE GÖKHAN BEY LE GÖRÜŞMEK İÇİN VE RANDEVU ALMAK İÇİN TEKRAR ARAMAMI SÖYLEDİLER.BÜYÜK İHTİMAL İLGİLENECEKLER.AYRIYETEN PAZAR GÜNÜ SAAT 14.30DA YİNE AYNI TV DE BİZİDE ÇOK YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR PROGRAM VAR UZLAŞMA RAMAZAN AYDIN HAZIRLIYOR BU HAFTAKİ KONUDA İNSAN HAKLARI VE YARGITAY İLE İLGİLİ BİR OTURUM VAR İKİ KATILIMCI KATILIYOR BU PROGRAM İÇİN ASİS.GÖRÜŞTÜM İLGİLENİLDİ VE NOMU ALDILAR GÜN İÇİNDE DÖNEÇEKLER.SONRA VEKİLLER BAŞLADI3-4 VEKİLİ ARADIM ÇOĞU ŞU SAATTE BAŞBAKANLA TOPLATIDA İMİŞ AMA HEPSİNİN ASİS.İLGİLENDİ VE NO ALDILAR.DURUM BU GÜNE KADAR ÇALIŞMLAR HARİKA ŞİMDİ GRUPLAR OLARAK BAZILARIMIZ BASIN BAZILARIMIZ VEKİLLER OLARAK BÖLÜNELİM ÖRN.BU GÜN 15-20 VEKİL O GRUP ORAYA 10-15 KİŞİ NEREYİ HEDEF ALDIK XBASIN KURULUŞUNU ARAYALIM AMA BUNUNLA İLGİLİ BEN VATANDAŞIM DEDİĞİNİZDE HANGİ SİVİL TOPLUM ÖRG.SİNİZ DİYE SORUYORLAR RİCAM BU OLAYI ORG.EDEN ARK.ŞIN BU KONUDA BİZLERİ BİLGİLENDİRMESİ LAZIM DURUM BU HEPİNİZ VE HEPİMİZ ALLAHA EMANET. sAYIN BASKETÇİ SİZE NASIL ULAŞIRIM CÜNEYT BEY UĞUR 26 SİZLERE ULAŞMAM LAZIM N.U

    YanıtlaSil
  38. NU. PARDON NUMARAMI VERMEYİ UNUTTUM 05436751311
    SAYGILAR.NU

    YanıtlaSil
  39. sn. NU BEN BİRAZDAN SİZİ ARARIM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  40. sevgili arkadaşlar ben bir yerde çalıştığım için sabah 8 akşam 6 ya kadar internetten takip ediyorum fırsat buldukçada verilen adreslere mail gönderiyorum arkadaşlar sabah geldim yorumları okudum ne olduğunu anlayamadım fakat zonguldaklı ve uğur26 uğur55 arkadaşlara ne olduğunu anlayamadım bakın arkadaşlar bu tarz şeyler olacak hattaki ben korkuyorum o gün aramıza ajan sokup polise veya orada ortalık karıştıracak insanlar bile olabilir onun içindir kimse küsmesin kimse kırılmasın yolumuza devam dönmek yok bu isimlerini saydığım ve sayamadığım arkadaşlara saygı duyuyorum elleri öpülesi insanlar sakın ha öyle dönmek yok bizlerde elimizden gelen gayreti gösterelim arkadaşlar biz eskişehirden iki kişiyiz eşlerimizide getirecegiz bütün gelecek arkadaşlar mümkünse eşlerinizide getirin bu son şans bir ikiyüz üçyüz kişi olunursa o zaman çok şey değişir haydi arkadaşlar birlik zamanı emeği geçen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşkkür ediyorum hepinizden hepimizden allah razı olsun allah yolumuzu açık etsin saygılar ibrahim esk.

    YanıtlaSil
  41. ZONGULDAKLI KARDEŞİM ÖYLE YARI YOLDA BIRAKILMAZ BU KIVILCIMISEN BAŞLATTIN SEN BİTİRECEKSİN HERKES BU SİTEDE BU İŞİ SENİN BAŞLATTIGINI BİLİYOR KİMSENİN BAŞKA BİŞEY DEMESİNE GEREK YOK İLERDE ÇOLUGUMUZA NE DİYECEGİZ BEN SANA SÖYLÜYÜM Bİ ZONGULDAKLI AMCANIZ VARDI ONUN SAYESİNDE BU ÇEKTEKİ ADLİ PARA CEZASINDAN KURTULDUK DİYECEGİZ ADINI TARİHE YAZDIRACAK SIN KAÇMAKLA OLMAZ KARDEŞ SENİN ARKANDAYIZ

    YanıtlaSil
  42. ARKADAŞLAR PES ETMEK YOK BU İŞ YA BİTECEK YA BİTECEK AYIN 8 İNDE ANKARADA OLACAGIZ UMUTSUZLUGA KAPILMAK YOK

    YanıtlaSil
  43. SELAM NE BENİMLEN ALAKALI NEDE SAYIN UĞUR26 ABİMLEN ALAKALI Bİ SIKINTI YOK SADECE ZONGULDAKLI ABİM ARAMIZDA OLMICAK HEPSİ BU NEDEN ADAMIN İSMİNE BANGIR BANGIR SÖYLEMEMİŞİZ TAMAM HAKLIDIR ANKARADA UĞRAŞAN O HERYERDE KOŞTURAN OYDU HAKKI YENDİ AMA FAZLA UZATTI KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL KİMSE HİNT KUMAŞIDA DEĞİL KENDİSİ BİLİR YİNDE TEŞEKKÜR EDİYORUZ UĞUR26 ABİM BAŞLATTI O YAKTI BU MEŞALEYİ ZONGULDAKLI BİRAZ DAHA ATEŞLENDİRDİ HEPSİ BU KAFANIZI YORMAYIN 4 ARALIK 8 ARALIK DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM DAVA ARKADAŞLARIM ABİLERİM ABLALARIM (UĞUR559

    YanıtlaSil
  44. SON DAKİKA...
    Biraz evvel saat 10:35 de CNN TÜRK haber toplantısında
    "Özgürlüğümüz için son kez Ankara"ya yürüyoruz Çek Mağdurları" diye İzmir den bir arkadaşımızın gönderdiği mesaj haber olarak yayınlandı.Durmak yok telefon ve faxlara devam.
    Uğur26

    YanıtlaSil
  45. abi sabah sabah maaşallah iyi haber nasılsın abiiii (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  46. 44 - Arkadaşlar bu işin başı sonu yok kimin önderlik ettiği başı çektiği önemli değil ama 10-15 gün öncesine dönersek yokmu pankartın ucundan tutcak diyen Zonguldaklı çekzede arkadaşımdır biz onun yaktığı ateşi canlandırdık sadece zaman herkesin taşın altına özgürlüğü için elini koyma zamanıdır.HEP BİRLİKTE
    Uğur26

    YanıtlaSil
  47. NU 38 deki yoruma istinaden!Lütfen o olmuş bu olmuş bırakalım ya yazdığım gibi çalışma şekline girelim organizeyi yapanları bilgilendirelim.Neredeyiz bilelim.Lütfen Allah rıza sı için yazıyı okuyup birbirimizle temas kurup öyle çalışalım lütfen kardeşlerim bacılarım
    NU

    YanıtlaSil
  48. ABİİİİ MSNYE GEÇSENE BİŞİY KONUŞUCAM (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  49. ARKADAŞLAR DÜN HABERTÜRK SAYFASINDAKİ LPG ZAM DENEN HABERE AYIN 8 İNDE ANKARADA ÇEK MAGDURLARI DİYE YORUM BIRAKMIŞTIM YAYINLAMIŞLAR HERKES TÜM İNTERNETTEKİ HABER YORUM LARINA BÖYLE YORUM BIRAKSIN TÜM TÜRKİYENİN HABERİ OLUR

    YanıtlaSil
  50. EVET VEZİR38 BEN SON DAKİKA HABERLEİNE ÜYE OLDUM K.KILIÇDAROĞLUNUNHABERLEİNE YORUM YAPIYORUM SÜPER OLUYO (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  51. HADİ ARKADAŞLAR BÜTÜN HABER SİTELERİNE YORUM BIRAKALIM ANKARADA TOPLANMAK İÇİN HERKES SESİMİZİ DUYSUNNE KADAR ÇOK KİŞİ OLURSAK O KADAR İYİ SAGOLASIN UGUR55 KARDEŞ

    YanıtlaSil
  52. BU İŞTE ÖNDERLİK YAPAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BENDE MALATYADAN SİTEYİ TAKİP EDİYORUM.BENDE BAŞBAKANA.BAŞBAKAN YARDIMCILARINA VE PLAN BÜTÇE KOMİYONUNDAKİ MİLLETVEKİLLERİNE FAKS ÇEKTİM VE MALATYA MİLLETVEKİLLERİYLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM HERKESTEN OLUMLU HABERLER ALDIM.EYLEMİNİZE ANKARADAN EŞİM VE KIZIM KATILACAKLAR KALACAK YER PROBLEMİ OLAN BAYAN ARKADAŞLAR OLURSA ANKARADA EVİMDE MİSAFİR OLABİLİRLER. TLF.0.422.3235485 (ORHAN 44)

    YanıtlaSil
  53. ZONGULDAKLI ARKADAŞIMIZI BİRAZ RAHAT BIRAKALIM. ÇOK YORULDU VE BUNALDI. BURADA MÜCADELE VEREN HERKES ORTAK BİR GAYEYE YÜRÜYOR. YOKSA HEPİMİZİN DURUMU BELLİ. KİMSE BAŞKASI İÇİN DEGİL ÖNCELİKLE KENDİ ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN MÜCADELE EDİYOR. BURADA ŞAN ŞÖHRET DEGİL ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ İÇİN TOPLANDIK. EN UFAK OLUMSUZLUKTA GERİ ADIM ATMAK BİZE YAKIŞMAZ. BU MÜCADELE ÖYLE VEYA BÖYLE DEVAM EDECEK. SAMİ KAL

    YanıtlaSil
  54. Aynen Sami Kal dediğin gibi geçen senelerde son dakikada böyle goller olmuştu,sanırım arkadaşımız yoruldu bu gün dinlensin yarın büyük gün.Bu arada sabahtan beri haber kanallarına ve köşe yazarlarına gönderdiğin mailler den sonuç alınıyor SEN BEN demeden mücadeleye devam .

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  55. ARKADAŞLAR
    ÖZGÜR ÜLKEDE YAŞARKEN NİÇİN ÖZGÜR OLAMIYORUZ TEK SUÇUMUZ DÜRÜST İŞ ADAMI OLMAKTIR.
    HERŞEYDEN MAHRUM KALSAKTA AİLEMİZDEN MAHRUM KALMAYALIM BİZLER HAPİSE GİRERSEK AİLELERİMİZİ KİMLERE BIRAKACAĞIZ.ONLARIN PSİKOLOJİLERİ NE OLACAK BUNU DUŞUNEN VARMIDIR.
    BİZLERİN ARKASINDA DEVLET.ADALETİN OLMASI GEREKİRKEN VERGİLERİNİ ODEYEN VE DEVLETİN TEMEL TAŞLARI BİZLERİZ NEDEN DEVLET BİZE SAHİP ÇIKMIYOR,NEDEN BANKACILARIN.TEFECİLERİN ,VEDE DOLANDIRICILARIN ARKASINDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ABİT

    YanıtlaSil
  56. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    İŞTE SESİMİZİ DUYURMAYA HENÜZ BAŞLAYABİLDİK,
    BU KIVILCIMI YAKAN KARDEŞLERİMİZE ,ZONGULDAKLI,UĞUR26,UĞUR55,VE DİĞER KARDEŞLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ.
    TAM ELELE KENETLENMİŞKEN KENDİNCE HAKLI SEBEBİ OLAN ZONGULDAKLI KARDEŞİMİZ YORULUP ELİNİ BIRAKSA BİLE BİZ ONUN ELİNİ BIRAKMAYALIM.

    BU DAVA İÇİN UZUN SÜREDİR CANSİPERANE MÜCADELE VEREN,
    ÖNCÜLÜK YAPAN DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ,

    BİLİYORUZ ÇOK YORGUNSUNUZ,
    ANCAK BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZLE ALLAHIN VERDİĞİ GÜÇ VE CESARETLE VERDİĞİNİZ BU KUTSAL VE ONURLU MÜCADELEDE
    HERKES,HERKES,HERKES,İSTİSNASIZ HERKES...YANINIZDA OLMAYA MECBURDUR.

    KENDİSİ,AİLESİ,ÇOCUKLARI,SEVDİKLERİ...İÇİN MECBURDUR.

    TÜM MAĞDURLARIN ŞİMDİ, ELELE, KENETLENMEYE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR.


    **BİLGİ KİRLİLİĞİ OLMAMASI İÇİN ÖNEMLİ !!!

    8 ARALIKTA YAPACAĞIMIZ EYLEME BEKLENTİLER GERÇEKLEŞİRSE KATILACAKLARIN (İNŞALLAH YÜKSEK OLACAK)TAMAMINA YAKINI SİZLER HARİÇ İLK DEFA ORADA OLACAKLAR.

    DOĞAL OLARAK PEKÇOK KİMSE NASIL DAVRANACAĞINI,
    NE YAPACAĞINI, GÖRÜŞMELERDEKİ ORTAK DİLİ BİLEMEYECEKTİR.
    HER KAFADAN BİR LAF ÇIKMADAN TEK SES,TEK YÜREK OLUNABİLMESİ İÇİN CİDDİ BİR ORGANİZASYON DİSİPLİNİNE,SİZLERİN ÖNCÜLÜĞÜNÜZE VE YÖNLENDİRMENİZE İHTİYAC OLACAKTIR.

    PANKART TAŞINAKSA NASIL TEMİN EDİLECEĞİ,İÇERİĞİNE NE YAZILACAĞI VB.
    BİZLERİ AYDINLATABİLİRMİSİNİZ?

    YARDIMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEKRAR PEŞİNEN VE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE
    SAĞLIK VE BAŞARI DİLİYORUM.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  57. SAYIN ABİM ELLERİNDEN ÖPÜYORUM SEN BEN DİYE BİŞİY YOK BİZ VARIZ BİZLEN ÇIKTIK YOLA ZONGULDAKLI ABİM YORULDU CİDDEN 2 GÜN UYKUSUZ ANKARAYA GELDİ GİTTİ AMA ÖNEMLİ DEĞİL HERKES BİTİK VAZİYETTEYKEN NAZ ÇEKECEK HALİ YOK BİZ DAVAYA BAKALIM ODAKLANALIM SAYGILAR (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  58. Pankarta
    ''TÜRKİYE TEFECİLER VE FACTORİNGLER ÜLKESİ OLMASIN''

    ''ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ BORCUMUZUN TEMİNATI OLMASIN''
    Arkadaşlar dün bir haber kanalında devlet bankalarının,paralarını özel bankaya yatırdığı söylediler.
    ve bunun karşılığında son model otomobil hediye ediliyormuş.Kime DEVLETE....
    İktidarlar halk için değil bankalar için çalışıyor.
    Yasalar mazlumlardan yana değil,
    Bankaların karlılık oranını nasıl arttırabiliriz..
    Pembe yalanlarla ekonomiyi nasıl iyi gösterebiliriz.
    Türkiyede normal yolla para kazanmayacaksın tefeci olacaksın.
    Eğitim şart değil.

    Türkiye cumhuriyeti vatandaşını illegal işlere sevkeden tek suçlu yasa hazırlayıcılardır.
    BUNU UNUTMAYIN...

    YanıtlaSil
  59. ARKADAŞLAR ARAMALARA DEVAM.BAKIN YARIN ALLAH NASİP EDERSE YÜRÜYÜŞ BAŞLIYOR.LÜTFEN SİZDE BU NUMARALARI ARAYIN VE ONLARA DESTEK OLUN.SAYGILARIMLA

    CAN MERT


    AKP MKYK ÜYELERİNİ ARAMAYI İHMAL ETMİYORUZ.

    Abdülkadir Aksu: Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)4660000

    Nüket Hotar: Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. 0(532)4319323

    Hüseyin Tanrıverdi: Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)6138765

    Bülent Gedikli: Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)3203549

    Ahmet Edip Uğurlu: Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(532)2148806

    Reha Denemeç: ARGE`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)5901150

    İdris Naim Şahin: Genel Sekreter.(0532)2757697

    Ekrem Erdem: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)3123620

    Kürşad Tüzmen: Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)7770614

    YanıtlaSil
  60. SİZ KENDİNİZ İÇİN MÜCADELE ETMEZSENİZ ..BİRİLERİ SİZİN İÇİN NİYE MÜCADELE ETSİN Kİ!....(Bir yazıdan alıntıdır)...ARKADAŞLAR BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ SAĞLAMAK...DÜNYADA EŞİ OLMAYAN YASAYI..MAĞDURİYETİMİZİ ORTADAN KALDIRMAK MECBURİYETİNDEYİZ...KENETLENİP ELELE VERİP MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ...BUNUN TERSİ hapishane...yokluk...kaba tabiriyle rezillik tir...TERCİH BİZİM...SONUCA GİDENE KADAR...AÇLIK GREVİ DAHİL OLMAK ÜZERE...ÇADIR EYLEMİ...YÜRÜYÜŞLER...KENDİMİZİ KAMUOYUNA ANLATMAK İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ NE VARSA YAPMAK ZORUNDAYIZ.....HAPİSHANELERDE ZAMAN ÇOK AMA YAPABİLECEĞİMİZ BİRŞEY YOK.....8 ARALIKTA ANKARADAYIZ.....DAHA SONRADA HER YERDE ELELE..GÖNÜL GÖNÜLEYİZ.....köz ve kül

    YanıtlaSil
  61. ANKARADA KAÇ KİŞİYİZ...
    BENCE ŞUAN KAÇ KİŞİ DEĞİL,1000 KİŞİYE KAÇ KİŞİ KALMIŞ ONU BELİRLEYELİM,BEN İNANIYORUMKİ SİTEMİZİ KARIŞTIRANLARA KANMAZSAK DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZIN OLUŞTURDUĞU KIVILCIMLA ANKARADA 1000 KİŞİ OLURUZ ARKADAŞLAR...BEKİR

    YanıtlaSil
  62. arkadaşlar istanbul için verdiğim numaraya geri dönüşler oluyor..gittikçe çoğalıyoruz..çekdaş ve eşi..

    YanıtlaSil
  63. jenardi okuyorsan beni ararmısın tel numaralarım silindi seni arayamıyorum..engin

    YanıtlaSil
  64. pankart yazıları...döviz yazıları ile ilgili düşüncelerinizi...hangi sloganları kullanabileceğimizle ilgili önerilerinizi uns26@hotmail.com a mail olarak atabilirsiniz...ortak kararla son durumu değerlendirelim....köz ve kül

    YanıtlaSil
  65. ankara da ki meclis görüşmelerine katılabilirim..çekdaş eşi..

    YanıtlaSil
  66. KELEBEK ETKİSİ

    Kelebek etkisi, bir sistemin başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesine verilen addır. Adı, Edward N. Lorenz'in hava durumuyla ile ilgili verdiği şu örnekten gelmektedir.

    Amazon Ormanları'nda bir kelebeğin kanat çırpması, ABD'de fırtına kopmasına neden olabilir. Farklı bir örnekle bu, bir kelebeğin kanat çırpması, Dünyanın yarısını dolaşabilecek bir kasırganın oluşmasına neden olabilir

    YanıtlaSil
  67. meclis görüşmesine katılabilecek arkadaşlar GİZEM ŞEN arkadaşımıza ismini yazdırabilirler....

    YanıtlaSil
  68. CHP den AKP 7 maddelik paket adli para cezalarının idari para cezasına çevrilmesini içeren haber linkte

    http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1321330&Date=02.12.2010&CategoryName=siyaset&b=CHPden%20AK%20Partiye%207%20maddelik%20paket

    Bir değişik haberde gene aynı konuyla bu linkte mevcut bence yorum yapılması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla Mühendis

    YanıtlaSil
  69. 70. devamı

    http://www.emlakkulisi.com/haydarpasa_gari_nin_catisini_onaran_sirket_ortaya_cikti_-54573.html
    Saygılarımla Mühendis

    YanıtlaSil
  70. acil demokrasi permalink
    Aralık 3, 2010 1:15 pm

    borca hapis konusunda kafa karışıklığı devam ediyor
    iki şeyin birbirinden ayrılması zorunludur
    karşılıksız çeke hapis cezası devlete ödenecek olan adli para cezasının ödenmemesinden kaynaklanır.adli para cezası bir kamu alacağıdır.
    çek hamiline yapılması gereken çek miktarının ödenmesi, ticari ilişkinin sonucu olan bireysel bir işlemdir
    5941 sayılı yasanın geçici 2. maddesiyle düzenlenen çek borçlarının taksitlendirilmesi bireysel ticari borcun taksitlendirilmesidir ve ödeme alacaklıya yapılacaktır,kamu alacağı ile hiçbir ilgisi yoktur
    yargıtay başkanı sayın Hasan Gerçekerin dediği gibi ““Bir ticari ilişkiden kaynaklı borcun yerine getirilmemesi ve suç olarak tanımlanması mümkün görülmemektedir. Suç genel teorisindeki sorumluluk esaslarına aykırı bir şekilde suç tipi tarif edilmektedir. Karşılıksız çıkan çek nedeniyle milyonlarca şikayet ve soruşturma sonucu kamu davası açılmaktadır. Bu durum Cumhuriyet savcılarının ve mahkemelerin ağır iş yükü altında kalmasına sebebiyet vermektedir. Bu nedenle çekin karşılıksız çıkması ile ilgili sorumluluk, suç olmaktan çıkarılarak idari para cezasını ve/veya idari tedbiri gerektiren bir kabahat olarak düzenlenmelidir”

    YanıtlaSil
  71. Salı günü Ankarada olabilecek, meclis görüşmelerine katılacak arkadaşlarımız
    sibel sevinç i arasın.

    YanıtlaSil
  72. ARKADAŞLAR 70.DEKİ MÜHENDİS KARDEŞİMİZ DOĞRU DEMİŞ BUGUN POSTA GAZETESİ EKONİMİ SAYFASINDA CHP.AKPYE SUNDUĞU 7.MEDDELİK YASADA ADLİ CEZALARIN İDARİ CEZAYA DÜNÜŞTÜRÜLMESİ MADDE İÇİNDE YER ALIYO SAYIN CHP.VEKİLİMİZ HAMZA ÇELEBİOĞLU BİZİM DERLERİMİZLE İLGİLENİYO ARTIK SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI BU ZÜLÜM ARTIK BİTECEK SAYGILAR....ARDA65

    YanıtlaSil
  73. AKP MKYK ÜYELERİNİ ARAMAYI İHMAL ETMİYORUZ.

    Abdülkadir Aksu: Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)4660000

    Nüket Hotar: Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. 0(532)4319323

    Hüseyin Tanrıverdi: Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)6138765

    Bülent Gedikli: Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)3203549

    Ahmet Edip Uğurlu: Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(532)2148806

    Reha Denemeç: ARGE`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)5901150

    İdris Naim Şahin: Genel Sekreter.(0532)2757697

    Ekrem Erdem: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)3123620

    Kürşad Tüzmen: Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)7770614

    YanıtlaSil
  74. ARKADAŞLAR ANKARADA AÇLIK GREVİNE GİREN İŞÇİLER BUGUN BEŞİNCİ GÜNLERİ ADAMLAR HER GÜN TVLERDE ANA HABER BÜLTENLERİNİ SÜSLÜYORLAR VE TOPU TOPU ADAMLAR ON ONBEŞ KİŞİLER BİZLER SESİMİZİ FASLASIYLA DUYURALIM LÜTFEN...ARDA65

    YanıtlaSil
  75. 70 VE 71 Mühendis rumuzu ile yazan kardeşim karışıklık yaşanmaması için farklı bir rumuz yazarsanız
    sevinirim. MÜHENDİS


    ARKADAŞLAR,
    DAHA ÖNCE ENAZ 10 KİŞİNİN ADIMA ANKARADA OLACAĞINI YAZMIŞTIM.
    BU SİTEDEN VE ORGANİZASYONDAN HABERİ OLMAYAN
    BAZI KADERDAŞLARA ULAŞTIM.HEPSİ BÜYÜK BİR ŞOK VE MUTLULUKLA KARŞILADILAR.
    ALDIĞIM CEVAP HER BİRİ ENAZ 5-10 KİŞİYİ GETİRECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
    BU ARADA ANKARA TMMOB'NA ,ANTALYA MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI'NA,
    HALKEVLERİ'NE FACEBOOKTAN BASIN BİLDİRİSİNİ GÖNDERDİM. YAKLAŞIMLAR OLUMLU.
    ŞİMDİ TEKRAR BAŞTA AKP OLMAK ÜZERE E-MAİL MESAJLARIMA DEVAM EDİYORUM.
    DOĞRU YOLDA DEVAM EDİYORUZ.
    HERKESE SAĞLIK VE BAŞARILAR.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  76. TV.HABER PROGRAMLARINA MAİL ATMAYA DEVAM EDLİM.ÇOK ETKİLİ OLACAĞINDAN EMİN OLUN.AYRICA,KAPRİS YAPAN KENDİNE YAPAR.PAZAR GÜNKÜ TOPLANTIDA YÜRÜME FİKRİ ZONGULDAKLIDAN GELMİŞTİ.HİÇBİR ŞEKİLDE VE ŞARTTA KAPRİS YAPMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR.TABİİ BAHANE ARAMAYADA!8 İNDE SES GETİRECEĞİMİZE ÇOK İNANIYORUM.FİDAN 55

    YanıtlaSil
  77. yine yayılıyorum yeni rumuzlala birlikte baya katılım var yaklaşık benim hesabıma göre RUMUZSUZ YAZANLARIDA ÜÇ AŞAGI BEŞ YUKARI 200 KİŞİ DİYE TAHMİN EDİYORUM BİRDE 20 KİŞİ 24 KİŞİ 10 KİŞİ ARKADAŞLARIM KATILACAK DİYENLERLE YAKLAŞIK 300 YAKIN OLUYORUZ YERSEN BAKACAZ 08 12 2010 TARİHİNDE ANKARADA





    Cuneyt
    ZEYNEP-İST
    CAN MERT
    gizem şen
    Aa dedi ki
    AYHAN
    Nu
    DOKTOR
    www.afistiyorum.com
    Esra...
    ...ekm2510
    Adil63
    ARDA65
    ÇektenÇeken
    hasan
    Adsız
    ZAMAN
    Urdu
    E.H. (İZMİR)
    vezir38
    Aydın
    ÇEK HÜKÜMLÜLERİ DAYANIŞMA GRUBU
    .basketçi
    ankaralı Mustafa
    2003 istanbul
    EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST
    fidan 55
    Kartal Yeniçağ
    ergunkoc@hotmail.com
    çekdaşın eşi...
    JENARDİ
    SE.
    . E.S.
    Dilek
    Av.Sibel Sevinç
    Adsız
    ilker
    UĞUR55)
    Nazım
    iskender deniz
    İZER
    aydınefe
    Suheyl
    Meri
    haydar_liberty@hotmail.com
    ERDEM
    hataylı.
    . rmz-ekim30
    MAHFOLMUŞ ESNAF
    Gokhanusta
    İSTANBUL AZRA
    SORGULAMIN34
    ORHAN 44)
    ABİT
    çekdaş ve eşi..
    KELEBEK ETKİSİ
    Uğur26
    MÜHENDİS
    NECO
    tlgerd
    .tiponne
    murat
    ERCAN ERMİŞ
    SABIRLI35)
    RCN...20
    ..bekir
    Murat YALÇIN
    İRFAN ANKARA...
    SEVIN
    EFDEN
    aydınefe
    GÜVENLİ 06
    Barışçı-Mersin
    İmza tecrübe
    SERTAÇ.
    sürücü
    ihtiyar
    u.k_76@hotmail.com
    collog 2 kişi
    AYŞE
    Saba
    yaman
    ZONGULDAKLI-ÇEKZEDE
    yavuz süleymanol
    TBMM HUKUKÇUSU
    ibrahim Eskişehir
    kartuşcu
    ERCAN ERMİŞ
    EDİRNELİ
    NECLA Antalya
    acil demokrasi
    ....ekm2510
    tülin
    SELİMMERT
    Vatanhasreti
    köz ve kül
    YASMİN.
    NAZLI
    SAMİ KAL
    Adanadan
    ASUMAN
    gazi antepten
    İzmirli
    BEKİR
    Trabzon
    İsmail
    levent
    fatih K.
    ByNcdt
    BUNU UNUTMAYIN...
    engin

    YanıtlaSil
  78. Sayın ZONGULDAK'lı kardeşim.Basın bilgisini açıklamada BASKETÇİ arkadaşın hiçbir günahı yok.Yorumdan anladığıma göre sizin dargınlığınızın sebebi ben vebana cevap verdiği için BASKETÇİ arkadaş olmuş.Ben kesinlikle arddüşünceyle cevap isteğinde bulunmadım.Stede sık yorum yapmadığım verahatsız olduğum için yorumları inceleyemiyordum. Basın bildirisinin sondurumunu ogünkü Basketçi arkadaşın yorumunu okuduğumda sormak ihtiyacı hissettim.Küskünlüğüne ben sebep oldu isem ÖZÜR DİLİYORUM.Eğer şuanda yorumları okuyorsan ki okuduğundan eminim.Sizin için yazdığım yorumumuda okumuşsundur.Bende sizin ateşlemenizle Ankara eylemine rahatsız olmama rağmen; katılacağımı söyledim.Bu işe demekki ben sebep oldum.siz katılmazsanız ve yorumlarınıza devam ederek yanımızda olduğunuzu söylemezseniz,hem vallahi,hem billahi bende eyleme katılmaktan vazgeçiyorum.Arkadaşlarada listeden ismimin silinmesini isteyeceğim.Çünkü beni bu steye ilk defa sizin ateşinize kapılarak girdim.Demekki yanılmışım.aaateş söndüğüne göre,demekki umutlarda sönmüş.Sayın BASKETÇİ arkadaşım.Keşke benim isteğime cevap vermese idiniz.Szdende özür diliyorum.Eyleminizde başarılar diliyorum.Ben katılmasamda,gönlüm sizlerle beraber.Tüm ste arkadaşlarına selamlar.EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST

    YanıtlaSil
  79. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    BASIN BİLDİRİSİNİ ,
    TOBB,(TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)
    TESK,(TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLAR KONFEDERASYONU) NA BAĞLI TÜM FEDERASYONLARA GÖNDERDİM.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  80. Barışçı-Mersin3 Aralık 2010 13:49

    Arkadaşlar bu gece; aranızda olamıyacağım. Bu gece benim için önemli bir gece. Sayın Milletvekilimiz Süleyman Çelebi ile görüştüm. Olumlu bir havanın var olduğunu söyleyebilirim. Ankara buluşmasına kadar aramalara ara vermeyelim. Saygılarımla. Barışçı-Mersin

    YanıtlaSil
  81. Barışçı-Mersin3 Aralık 2010 13:52

    İş yerimden emaneten ayrılarak; internetcafeden yazıyorum. Zonguldaklıyla görüştüm ve tekrar görüşüp, ikna etmeye çalışacağım

    YanıtlaSil
  82. Barışçı-Mersin3 Aralık 2010 13:57

    Değerli arkadaşlar; Adana'dan iki arkadaş aradılar, Ankara'ya gelmelerine yardımcı olacağım bilgilerinize. Barışçı-Mersin

    YanıtlaSil
  83. ARKADAŞLAR SAYIMIZ EĞER 1000.KİŞİYİ BULURSA YER YERİNDEN OYNAR VE KAZANIRIZ UNUTMAYIN SEÇİMLERDE GELİYOR BU İKTİDAR BU KALABALIĞI VE ZÜLMÜ ARTIK KİMSEDEN SAKLIYAMAZ ZEFERE SON DÖRT GÜN HAYDİ ARKADAŞLAR GÜN SESİMİZİ DUYURMA GÜNÜ ARTİK BU İKTİDAR YANLISI TEFECİ VE BANKACI PATRONLARI ALT ETME ZAMANI GELDİ..ARDA65

    YanıtlaSil
  84. AKŞAM
    Ankara Bürosu
    Telefon.....: 312 4675000
    Faks........: 312 4673564

    BUGUN
    Tel...........: 312 4465544
    Faks..........: 312 4465509
    E-posta.......: ayavuz@bugun.com.tr

    CUMHURİYET
    Telefon.....: 312 4423050
    Faks........: 312 4423010
    E-posta.....: ankcum@cumhuriyet.com.tr

    HABERTÜRK
    Telefon.......: 312 2185000
    Faks..........: 312 2185051
    E-posta.......: (msarikaya@htgazete.com.tr)

    HÜRRİYET
    Telefon.......:312 2070000
    Faks..........:312 2070100
    E-posta.......: ankara@hurriyet.com.tr

    MİLLİYET
    Telefon.....: 312 4108800(pbx)
    Faks........: 312 4173878
    E-posta.....: fbila@milliyet.com.tr

    POSTA
    Telefon.......: 312 4108927
    Faks..........: 312 4108928
    E-posta.......: hcelik@posta.com.tr

    RADİKAL
    Telefon.......:312 2078010
    Faks..........:312 2070012
    E-posta.....: myetkin@radikal.com.tr

    SABAH
    Telefon.....: 312 5835050
    Faks........: 312 4739898
    E-posta.....: okan@sabah.com.tr

    STAR GAZETESİ
    Telefon.....: 312 2848680
    Faks........: 312 2858658
    E-posta.....: samiltayyar@yahoo.com

    TARAF
    Telefon.....: 312 4259963
    Faks........: 312 4259976
    E-posta.....: tarafankara@hotmail.com

    TÜRKİYE
    Telefon.....: 312 4172567-4190505
    Faks........: 312 4192618
    E-posta.....: nuri.elibol@tgrthaber.com.tr

    YENİ ŞAFAK
    Telefon.....: 312 4726868
    Faks........: 312 4726880
    E-posta.....: abdulkadirselvi1@hotmail.com

    ZAMAN
    Telefon.....: 312 2847284
    Faks........: 312 2848640-2843096
    E-posta.....: m.unal@zaman.com.tr

    YanıtlaSil
  85. sadece inanç 1000 kişi olmak o kadar zor değil yeterki herkes bunun son haykırış!!!!son şans!!!!
    eğer karabükteki 45 işci arkadaşımız kadarda olamıyorsak yuh bize,arkadaşlar unuttuğumuz en öenmli şey ne biliyormusunuz biz dolandırıcı değiliz herbirimiz geçmişte birer patronduk lütfen duyarlı olalım ANKARA VE MÜCADELEMİZ İÇİN SON ÇAĞRIIIII.....bu arada alaattin bey 2 gündür msnde yok 3 gün önce bana faydalı bilgileri ile yardımcı oldu saolsun evet canmert arkadaşımızın çocukluk arkadaşı..BEKİR

    YanıtlaSil
  86. ARKADAŞLAR. VATAN GAZETESİNDE MELİH GÖKÇEK TE AFFEDİLİYOR BAŞLIKLI BİR YAZI VAR. LÜTFEN ORAYADA YORUM BIRAKALIM. AYHAN

    YanıtlaSil
  87. sevgili cüneyt vermiş olduğun bütün mail adresleri ile sitemizde bulunan bütün mail adreslerine basın açıklamamız ile çok kısa bir ön yazı ilave ederek gönderdim. eğer vakit bulabilirsen ve nereye mail atmamızı istersen adresler yayınlayabilirsen ben göndermek istiyorum ve bütün arkadaşlarında mail göndermelerini rica ediyorum. Ne kadar çok emeğin olduğunu biliyorum. hakkını helal et sevgili dostum.

    ÇektenÇeken

    YanıtlaSil
  88. arkadaşlar ito başkanı serberst kalmış daha önce çekte hapis cezasını istiyordu acaba düşüncesi değiştimi iletişim bilgilerini bilen varmı
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  89. CHP nin, çekte Adli para cezaları, idari para cezalarına dönüştürülsün teklifine

    Bankalar Birliği başkanı Ersin ÖZİNCE,
    Çekte olan adli para cezaları başka cezalara dönüşürse çeke olan güven azalır, ekonomi darbe alır bu olmamalı diye... buyurmuşlar..

    Buyrun
    Ersin ÖZİNCE
    0552 3412303

    fikrini değiştirmesi size kalmış..

    SMS ve aramalara devam..

    YanıtlaSil
  90. Arkadaslar umudunuzu kırmak ıstemıyorum ama cek sıstemı degısmedıkce, bankaların sorumlulugu aranan nıtelıkler artmadıkca cekte kesın af cok zor gercekten 5,10 kısıyle olacak ıs degıl.Sistem bunu istiyor esnaf borclansın duzenı bozulsun dagılsın tekrar ayaga kalkma sansı bulamasın.Emınım bır cogunuz da benım gıbı sadece borclu degıl aynı zamanda alacaklısınızdır.Bu bir sistem oyunu ve malesef kırmak cok guc olacak.Yinede karınca mısalı varamasak da o yolda yurumeye devam.... mustafa

    YanıtlaSil
  91. KADAERDAŞLAR BEN UĞUR26LA GÖRÜŞTÜM ASLINDA YOLDA BOŞ OLAN İMKANI OLAN ARKADAŞLARLA Bİ ORGANİZASYON YAPIP YOLDA ÇEŞİTLİ İLÇELERDE İLLERDE NERESİ OLURSA OLSUN DEĞİŞİK DEĞİŞİK YERLERDE KARŞILAMA YAPALIM VEDE HER KARŞILAMA SIRASINDA GAZETE VE MUHABİRLERLE GÖRÜŞÜP ÇOK DAHA GÜZEL GÜNDEM SAĞLANSA SÜPWER OLMAZMI
    ACİL DÖNÜŞ YAPARMISINIZ (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  92. ARAKADAŞLAR ŞU DAKİKADEN SONRA ŞU BUNU ŞU ŞUNU DEMİŞLİĞİ BIRAKALIM OLUMSUZ ÖRNERK TEŞKİL ETMEYİN VEDE MEYİL VERMEYİN YASA DEĞİŞİR YADA DEĞİŞMEZ AF ÇIKAR YADA ÇIKMAZ TAAHÜTLER ERTELENİR YADA ERTELENMEZ BİZİ İLGİLENDİRMEZ BİZ GİRDİĞİMİZ YOLDA ÇİZGİYİ AŞMAYALIM KURALIYLA VE ALINAN KARARLARLA YOLA DEVAM SAYIMIZ BİNİN ÜSTÜNDE OLUCAK BEN SİZE BUKADAR TİYO VEREYİM ALLAHA EMANET OLUN (UĞUR55)

    YanıtlaSil
  93. cüneyt kardeşim 86.daki listeye sözcü.gaztesinide ekle çünkü adamlar dopra dopra yazıyorlar ve çok desteği olur işçilerin zülmünü birtek. yine.onlar haykırmş sayfasına.slm.olsun tüm mağdur kardeşlerime...arda65

    YanıtlaSil
  94. 92.deki arkadaş darılma ama olulmsuz yorum yapma lütfen bizim bu saaten sonra kimse umudumuzu kıramaz her yeni bir gün bizim için bir özgürlüğe uzanan bir gündür o yüzden o bunudemiş şu bunu demiş boşver kardeş biz davamıza bakalım umarım darılmadın sevgiler...arda65

    YanıtlaSil
  95. ARKADAŞLAR KİMSE UMUTSUZLUGA KAPILMASIN MY WAY ARKADAŞLA GÖRÜŞTÜM TLF DA ODA GELİYOR LİSTEYE EKLEYİN

    YanıtlaSil
  96. SÖZCÜ
    Telefon.....: 312 4269900
    Faks........: 312 4269995
    Ankara sorumlusu
    ADEM ALTAN 0555 4202708
    0312 4181579

    YanıtlaSil
  97. ersin.ozince@isbankası.com

    yukarıda telefonunu yazmış olduğunuz ersin beyin teline bakan kişi bu mail adresini verdi. mail atalım arkadaşlar

    ZAMAN

    YanıtlaSil
  98. arkadaşlar bankalar birliği başkanı sayın özinceye mesaj atmıştım adli para cezalarının idari para cezasına dönüşmesinde ekonomi darbe almaz yazdığımda bana gelen cevap fikirlerinize katılıyoru yazmış.değerli kardeşlerim mücadelemize şevk ve hevesimizi kırmadan şu aşamadan sonra ne yapabiliriz bu yol haritasıyla meşgul olalım.boş yorumlarlada bu steyi ve neferleri meşgul etmeyelim kazanız mübarek olsun (ORHAN 44)

    YanıtlaSil
  99. Haklısınız kardeşlerim sonucunu düşünmeden hak ettiğimizi almak için elimizden geleni yapma vaktidir...siz kusura bakmayın benim hatam gün fikir yurutme, mantıklı düşünme günü değildir, gun hak ettiğimiz için elimizden geleni yapma günüdür yeterki bu inancı kaybetmeyelim...saygılarımla mustafa

    YanıtlaSil
  100. NOT: arkadaslar sitede yazılı maıl adreslerının hepsıne maıl attım ancak bır cogu gerı gelıyor? sebep ya adresler ıptal edılde yada cok yogun...mustafa

    YanıtlaSil
  101. liste eksik bende en az 2 kişiile geliyorum
    dr.lokman

    YanıtlaSil
  102. bu arada eskişehirden toplu gidecekler için irtibat no su varmı
    dr.lokman

    YanıtlaSil
  103. benim yerimede kuzenim ve arkadaşı gelecek ayrıca kuzenimin yegeni ankarada okuyor oda 3-5 arkadaşı ile orada olacak
    rmz-ekim30

    YanıtlaSil
  104. slm arkadaşlar ben gelemeyecem ama bir katkıda bulunmak istiyorum fax çekrek faydam olabilirim o imkanım var yanlız bu gazeteler olsun yada partilere vurgulayıcı ve dikkat çekici neler yazıyım yani fax ın formatı nasıl olsun benle paylaşırsanız çok sevinirim inşaallah bu hızım hiç kesilmez ve çözecez inşaallah yorumlarınızı bekliorum (sabırlı35)

    YanıtlaSil
  105. arkadaşlar ankarayı bilmeyenler için yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı şahsen ben hiç bilmiyorum. nereye nasıl gideceğimiz konusunda yönlendiren olursa sevinirim.

    YanıtlaSil
  106. Ankara otagarında ineceksiniz
    METROYA binip sıhhıyede ineceksiniz
    ABDİ İPEKÇİ Parkı SIHHIYE de.
    SIHHIYE ise KIZILAY'DADIR.

    YanıtlaSil
  107. hadi arkadaşlar hiç kimse mazeret göstermesin. hataylı.

    YanıtlaSil
  108. arkadaşlar bence konuşmalarımızda ve isteklerimizde şu karşılaştırmayı muhakkak yapmalıyız
    kredi kartı borçlusuna hapis cezası varmı yok
    senetini ödemeyene hapis cezası varmı yok
    aldığı krediyi ödeyemiyene hapis varmı yok
    vergisini ssk primini ödemeyene hapis var mı yok
    çekini ödemeyene hapis var mı var
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  109. zaman arkadaşım ersin özincenin adresini kontrol edebilirmisin hatalı adres olarak gönderilemiyor. sami kal

    YanıtlaSil
  110. emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler..inşallah başarılı olur..ve olacakta.Allah sizden razı olsun..2 yıldır devamlı burayı takip ediyorum..bugün çok duydulandım.Başarılar...AASAA

    YanıtlaSil
  111. tv 8

    ellidakika@tv8.com.tr

    osman altuğ canlı yayında mail atalım

    ahmet

    YanıtlaSil
  112. ARKADAŞLAR 98DEKİ SÖZCÜ GAZETESİ ANKARA TEMSİLCİSİNİ ARAYIN EYLEM TARİHİNİ BİLDİRİN..ARDA65

    YanıtlaSil
  113. aylardır siteyi takip ediyorum arasıra yaziyorum çek mağduruda değilim diye ama olanlar karşısında kayıtsiz kalmak mümkün değil allah izin verirse bu yaştan sonra sizleri desteklemek için eşimle birlikte ankaraya gelicez çabalarınız mutlaka karşılıksız kalmayacaktır sadece inanın, c.c

    YanıtlaSil
  114. Hello,
    I saw your blog and wanted to open a dialog with you about options of syndication. We are actively syndicating blog content across hundreds of thousands of domains. You would be placed in conjunction with our AP News content.
    The service is free, takes under a minute to register and will provide exposure by way of page views to your blog content.
    Please let me know if this is of interest.

    Cheers,

    Beaudon Spaulding
    Bloggersyndication.com
    321-277-3370

    YanıtlaSil
  115. Hello,
    I saw your blog and wanted to open a dialog with you about options of syndication. We are actively syndicating blog content across hundreds of thousands of domains. You would be placed in conjunction with our AP News content.
    The service is free, takes under a minute to register and will provide exposure by way of page views to your blog content.
    Please let me know if this is of interest.

    Cheers,

    Beaudon Spaulding
    Bloggersyndication.com
    321-277-3370

    YanıtlaSil
  116. MAİL ADRESİ VEREN ARKADAŞLAR LUTFEN BİRAZ DİKKAT!25 DAKİKAMI HARCADIKTAN SONRA MAİL ADRESİNİN YANLIŞ OLMASI BAYA ZOR GELİYOR.BENİM GİBİ TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ OLUNURSA YAZDIKLARINIZDA GİDİYOR.HADİ BAŞTAN.FİDAN55

    YanıtlaSil
  117. ARKADAŞLAR İŞ BANKASININ BAŞ ORTAĞI CHP MİLLET VEKİLLERİNE BU KONUYU BASTIRALIM.ŞEVKİ KULKULOĞLU NU ARADIM SEKRETERİ ÇIKTI BASKI YAPALIM.KENDİLERİNİN BÜYÜK ORTAĞI OLAN BİR BANKA NASIL BÖYLE BİR BEYANAT VERİR.TİPONNE

    YanıtlaSil
  118. dostlar ne güzel aman böyle olsun beraber halledeceğiz inşallah bu beladan herkesin allah yardımcısı olsun

    YanıtlaSil
  119. ersin özince senin ve senin gibi düşünenlerin yatacak yeri varmı inananlar için bunun bide öbür tarafı var işte ben orda sana bu mağdurları sorarım

    YanıtlaSil
  120. yaman beni de listeye ekle 2 arkadaşla beraber
    DRİLOKMAN

    YanıtlaSil
  121. 118-119 neyin nesi arkadaşlar tercüme eden varmı
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  122. ESKİŞEHİRDEN GİDENLER İÇİN ORGANİZEEDEN ARKADAŞ VARMI
    DR.LOKMAN

    YanıtlaSil
  123. Sivrihasardan yürüyüşü başlatacak arkadaşlarımızın Araç sıkıntısı var.
    Bu sorunu çözebilecek arkadaşların, acil olarak uğur26 yı aramaları gerekiyor.

    YanıtlaSil
  124. yaman bey
    benim yerimede kuzenim ve arkadaşı gelecek ayrıca kuzenimin yegeni ankarada okuyor oda 3-5 arkadaşı ile orada olacak
    rmz-ekim30

    YanıtlaSil
  125. SON SAYIM 151 VE GETİRECEM DİYENLER 115 KİŞİ TOPLAM 266+ADSIZLAR VE KORKAKLAR =100.000


    CÜNYET
    UĞUR 26
    MÜHENDİS
    NECO
    TLGERD
    TİPONNE
    MURAT
    ERCAN ERMİŞ
    SABIRLI 35
    RCN…20
    BEKİR
    MURAT YALÇIN
    İRFAN ANKARA
    SEVİN
    EFDEN
    AYDINEFE
    GÜVENLİ06
    BARIŞCI-MERSİN
    TECRÜBE
    SERTAÇ
    SÜRÜCÜ
    İHTİYAR
    U.K
    COLLOG
    AYŞE
    SABA
    YAMAN
    YAVUZ SÜLEYMANOL
    TBMM HUKUKÇUSU
    ZONGULDAKLI
    İBRAHİM ESKİŞEHİR
    KARTUŞCU
    ERCAN ERMİŞ
    EDİRNELİ
    NECLA ANTALYA
    ACİL DEMOKRASİ
    TÜLİN HANIM
    SELİMMERT
    VATAN HASRETİ
    KÖZ VE KÜL
    YASMİN
    NAZLI
    SAMİ KAL
    ADANADAN
    ASUMAN
    GAZİANTEP
    İZMİRLİ
    BEKİR
    TRABZON
    İSMAİL
    LEVENT
    FATİH K
    BYNCDT
    BUNU UNUTMAYIN
    ENGİN
    ÇEKTEN ÇEKEN
    ADİL 63
    ÇEK MAĞDURU
    BALKAN
    E.H
    REİS 53
    AYŞE İST
    SARGOZ
    ANTALYALI
    KARTALLI
    KRM73
    CESUR
    ÖNDER E
    CANAN B
    M.K
    SONER
    YERLİ WİKİLEAKS
    MY WAY
    EFECAN
    MANİSALI
    SUHEYL
    TULPE
    SERKAN
    ZEYNEP HANIM
    CANMERT
    GİZEM ŞEN HANIM
    Aa
    AYHAN
    NU
    DOKTOR
    AFİSTİYORUM.COM
    ESRA HANIM
    EKM2510
    ADİL23
    ARDA65
    ÇEKTEN ÇEKEN
    HASAN
    ZAMAN
    URDU
    E.H İZMİRLİ
    VEZİR 38
    AYDIN
    ÇEK HÜKÜMLÜLERİ DAY.GRUBU
    BASKETÇİ
    ANKARALI MUSTAFA
    2003 İSTANBUL
    EMEKLİ ÖĞRETMEN İST
    FİDAN 55
    KARTAL YENİÇAĞ
    ERGUN KOÇ
    ÇEKDAŞ
    ÇEKDAŞIN EŞİ
    JENARDİ
    SE
    E.S
    DİLEK
    AV SİBEL SEVİNÇ
    İLKER
    UĞUR 55
    NAZIM
    İSKENDER DENİZ
    İZER
    AYDINEFE
    SUHEYL
    MERİ
    HAYDAR
    ERDEM
    HATAYLI
    RMZ-EKİM30
    MAHFOLMUŞ ESNAF
    GÖKHANUSTA
    İSTANBUL AZRA
    SORGULAMIN34
    ORHAN44
    ABİT
    KELEBEK ETKİSİ
    MUSTAFA
    ÇEKZADE
    İZMİRLİ ELEKTİRİKÇİ
    ERENUS
    MUHİTTİN BACAKSIZ
    MURAT
    NAZLI
    BİNGAZİ LİBYA
    BERNNA
    U.K_76
    SDR61
    TEVFİK E
    DÜSSEL
    ÖZ
    NİĞDELİ MAZLUM
    BALKAN
    EGE
    MAĞDUR
    İHTİYAR
    CİHAN



    YAMAN...

    YanıtlaSil
  126. 125 sitemize,sitenizi kayıt ettirin diyor arkadaş.
    Biz işimize ve sornlarımıza bakalım, yürüyüşü yapacak olan arkadaşlarımızın şu an için araçları yok..

    YanıtlaSil
  127. Merhaba, ben blog gördüm ve sendikasyon seçenekleri hakkında ile dialog açmak istedim. Biz aktif etki yüzbinlerce genelinde blog içeriği syndicating vardır. İçerik Haberler AP bizim ile birlikte olur yerleştirilir. Hizmeti ücretsizdir alır dakika altında kayıt ve içerik blogunuzu manzarası sayfası yolu ile sağlayacağız poz. Ilgi lütfen bu izin verirsem biliyorum beni. Cheers,çevirisi.tiponne

    YanıtlaSil
  128. BİRAZ ÖNCE GELDİM,YORUMLARI BİR GÖZDEN GEÇİRDİM.arkadaşlar hepinize kucak dolusu ve yürekten selamlar.HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM.BİZ BUYUZ İŞTE.DÜN SİTE NASILDI,BUGÜN NASIL.AZİM ,İNANMAK BÖYLE OLUR.BU ÇABALAR HİÇ BİR ZAMAN BOŞA GİTMEZ.İNANIN BİR GÜN BİLE UMUTSUZLUĞUM YADA BIKKINLIĞIM OLMADI.İSTİM ÜSTÜNDEYİZ.KİM TUTAR BİZİ.KISA KISA CEVAPLAR VERECEĞİM.FAZLA YER KAPLAMADAN.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  129. ÖNCELİKLE DİKKATİMİ ÇEKEN ZONGULDAKLI'NIN ADININ ÇOK GEÇMESİ.ARKADAŞLAR O HERZAMAN GÖNLÜMÜZDE.KENDİ SEÇİMİDİR.KÜSMÜŞTÜR.BELKİ KENDİNE GÖRE KARALARI VARDIR.AMA O YİNEDE BİZİM ZONGULDAKLIMIZDIR.ELBET DOĞRUYU BULACAKTIR.BUNDAN SONRASI ONU BAĞLAR.ARTIK TAM İSTİM ÜSTÜNDEYKEN BU TİP YORUMLARLARLA SİTEYİ İŞGAL ETMEYELİM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  130. ALO YÜRÜŞ İÇİN PROBLEM VAR ACİL YARDIM GEREKİYOR ARAÇ GEREKLİ

    YanıtlaSil
  131. BUGÜN UĞUR26 VE NU İLE TELDE KONUŞTUK.HİÇ ABARTMIYORUZ SÖYLENENLER OLSUN İNANIN 1000 KİŞİNİN ÇOK ÜSTÜNE ÇIKARIZ.UÇMUYORUM ,HAVAYA DA GİRMİYORUM,O YAŞLARIÇOKTAN GERİDE BIRAKTIK.NU DA UĞUR26 DA ÇOK SİTE HARİCİNDE ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPIYOR.HERKES GİBİ.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  132. ARKADAŞLAR KİM NE KADAR GETİRECEKSE ANKARAYA YAZSIN BEN ZATEN TUTUYORUM SALLAMAYIN DÜRÜST BİR ŞEKİLDE GELECEK OLANLAR YAZSINLAR RMZ-EKİM30 TAMAM NOT ETİM PAZARTESİ YAYINLAYACAĞIM KİM NE KADAR GETİRECEK VE GELECEK
    SAYGILAR

    YanıtlaSil
  133. BEN GELEMEYECEĞİM
    AMA GELMEYİ ÇOK İSTERİM
    ÇALIŞTIĞIM İÇİN İZİN ALMAK GEREKİYOR

    YanıtlaSil
  134. NU BUGÜN BANA BİŞEY SORDU İNANIN ÇOK HAKLI.MECLİSİ ARADIĞINDA SEKRETER HANIM TEL NO YU ALDIKTAN SONRA HANGİ DERNEK YADA STK DİYE SORMUŞ.ADAMCAĞIZ O SIRADA KIVIRMIŞ.DOĞAL OLARAK ŞAHISLAR DANSA BİR DERNEK ONLARI DAHA ÇOK İLGİLENDİRİYOR.BİZDE BUNU SİTEDE -ZAMAN AZLIĞI NEDENİ İLE-YORUMA AÇALIM DEDİK.BELKİ CÜNEYT BEY'İN ÖNERİSİ OLABİLİR.BİZİM ÖNERİMİZ MESELA ÇEK HÜKÜMLÜLERİ DERNEĞİ YASAL BİR DERNEK İSE ONLARDAN BU İSMİ KULLANMAK İÇİN İZİN ALIP KULLANABİLİRMİYİZ.SONUÇDA AYNI AMAÇ İÇİN UĞRAŞIYORUZ,BUNU KISA SÜREDE HALLETMEK LAZIM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  135. 118 deki yorum:Ben blogunuzu gördüm ve sendikasyon seçenekleri hakkında sizinle iletişim kutusunu açmak istedim.Bizim AP Haber içeriği ile birlikte yer olurdu.hizmet ücretsizdir.bloğunuzun içeriği görüntülenir.ilginç birşey varsa bana bildirin lütfen

    YanıtlaSil
  136. BEN GELEMEYECEĞİM
    AMA GELMEYİ ÇOK İSTERİM
    ÇALIŞTIĞIM İÇİN İZİN ALMAK GEREKİYOR

    YanıtlaSil
  137. ben 2 kişi geliyorum vezir38

    YanıtlaSil
  138. 80 EMEKLİ/ÖĞRETMEN;YAŞINIZI BİLMİYORUM AMA İKİ KIZIM VAR OKUYAN,ÖĞRETMENLERİN ELLERİNİ ÖPERİM.SENİ İNCİTTİKSE BAĞIŞLA.ARKADAŞIMIZIN HASSAS BİR ANINA GELMİŞ.ODA GEÇER.ASLINDA İNCİR ÇEKİRDEĞİNİ DOLDURMAYAN BİR KONU.SAYGIDEĞER HOCAM,LÜTFEN GÖNÜL KOYMAYIN,SİZLER BİZLERİN BAŞTACISINIZ,BİZİM İÇİN BİR KİŞİ BİR KİŞİDİR.SİZ OLGUN BİR İNSANSINIZ.DÜNKÜ HALİMİZİ BİLİYORSUNUZ,BUGÜN GÜZEL BİR HAVA ESİYOR,EĞER YORUMUMU OKUYORSANIZ ,GELİN BENİM YORUMUMDAN SONRA"BENDE GELİYORUM KARDEŞLERİM "DİYE BİR HAYKIRIN,BAKIN GÖREMESEK BİLE İNANIYORUMKİ HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR OLACAK.SAYGIYLA ELLERİNİZDEN ÖPERİM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  139. dDR.LOKMAN ESKİŞEHİRDEN HERHANGİ BİR TERTİP YOK HIZLI TRENE MÜRACAT İSTERSEN 323 30 29 SABİT TELDEN GÖRÜŞEBİLİRİZ İBRAHİM ESK.

    YanıtlaSil
  140. HEPİMİZ ÇALIŞIYORUZ BİZ ADAMIN DÜKKANINI KAPATACAGIZ ARKADAŞLAR BİRİSİ İÇİN YAPMIYORUZ KENDİMİZ İÇİN YAPIYORUZ İBRAHİM ESK.

    YanıtlaSil
  141. HOOOP UYANIN BEYLER UYANIN HEY BURSALI ARKADAŞLAR SESİNİZ ÇIKMIYOR HİÇ YOKMU SİZ ORDAN BİR OTOBÜS KALDIRIN BİZLERDE BURDAN BİNELİM HEP BERABER GİDELİM KÜTAHYA YOKMU KALKIYOR KALKIYOR SONRA PİŞMAN OLMAYIN AFYONLU ARKADAŞLAR HAYDİ HAYDİ ŞU İMKANSIZ HALİMLE BEN GÖTÜRECEM KÜTAHYA AFYON BİR OTOBÜS DOLDURUN OTOBÜSÜ BEN KİRALAYACAGIM HAYDİ ARKADAŞLAR HAYDİ ESK.

    YanıtlaSil
  142. DR KLOKMAN...UĞUR 26 İLE BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRSİN...ODA ESKİŞEHİRDEN

    YanıtlaSil
  143. ARKADAŞLAR SİTEMİZDE BUGÜN HERŞEY ÇOK GÜZEL VE BU GÜZELLİK İNANIYORUMKİ YÜRÜYÜŞÜMÜZE VE ANKARADAKİ SESİMİZEDE YANSIYACAKTIR.BUGÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR, BUGÜN HAYATIMIZI GERİ İSTEME GÜNÜDÜR,BUGÜN YENİDEN DÜNYAYI ESKİSİ GİBİ YAŞAMA HAKKINI ELDE EDEBİLECEĞİMİZ BİR FIRSATI YAKALAMA GÜNÜDÜR.ANKARADA NE KADAR ÇOK KİŞİ OLURSAK O KADAR ÇOK SESİMİZİ DUYURURUZ VE CİDDİYE ALINIRIZ LÜTFEN 1 KİŞİDEN BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN,UNUTMAYINKİ DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLURRRRRRR...BEKİR

    YanıtlaSil
  144. acil demokrasi permalink
    Aralık 3, 2010 6:45 pm

    adli para cezasının idari para cezasına çevrilmesi için değişiklik önergesi bütçe plan komisyonu başkanlığına verildi haberi bence çok önemli
    önergenin sunuş yazısında şöyle deniyor
    “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nda değişiklik yapılmasına dair önerge gerekçeleriyle birlikte sunulmuştur.”
    buradan anlaşılması gereken şey kamu alacaklarının yapılandırılması yasası sosyal sigortalar ve diğer bazı kanunlarda değişiklik yapılmasını içeriyor
    5941 sayılı yasasınında, bütçe plan komisyonunda bulunan taslak yasadaki bazı kanunların içerisine alınması için hiçbir engel olmadığı görülüyor
    eğer tasarı kabul edilirse çek yasasının değişmesi mümkündür ve kısa sürede yasalaşabilir

    YanıtlaSil
  145. 145 LÜTFEN -RUMUZ-----BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  146. BEN BU ARADA CÜNEYT BEYİN MAİL ADRESLERİNE,VE ERSİN ÖZİNCE'YE MAİLLERİMİ ATTIM.ŞİMDİ DÖNEN VARMI DİYE BAKACAĞIM.BU GERİ DÖNMELER BİZİM YOĞUNLUĞUMUZDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR.AYNI ANDA ÇOK KİŞİ YOLLARSA OLABİLİR.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  147. Çek mağdurları için teklif
    Öztürk, çekin karşılıksız çıkması ile ilgili fiilin suç olmaktan çıkarılması için teklif hazırladı.

    http://www.gercekgundem.com/?p=334464

    Rumuz Mühendis

    YanıtlaSil
  148. çekzede arkadaşlarım....yokluğu yoksulluğu yaşayan...kabuğuna bürünmüş haksızlığa mağlup ulmuş...sürünen ben dahil arkadaşlarım...bunun yanında canlı mezar mahpushane potansiyelli arkadaşlarım...ve bu magduriyetin karşılıgı daha magdur durumda kalacak bacılarım..yeğenlerim..ailelerimiz ve çocuklarımız...SOĞUKTA ÜŞÜMESEK...MEYDANLARDA OLMASAK...YOLLARDA YORULMASAK...NEZARETLERDE MİSAFİR OLAMASAK...HATTA Bİ ANLAMSIZ SUÇLAMAYLA HAPİSHANE YAŞAYACAKLAR OLMASA SERMAYE VE FACTORİNG LOBİSİNİ YENEMEYİZ....YENEMESEKDE BİZ BİZ OLMAKTAN UZAK YAŞAMAYA VE ÇOCUKLARIMIZI YAŞATMAYA SEBEPTEN DEVAM EDECEĞİZ...ÇÖZÜM BİZ OLMAK VE ANLATABİLMEK BİZİ......VE SONA UŞAŞABİLMEK...ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR BİZİ YAKIYOR....YANIYORUZ....KANSERE RAZI OLDUK...ÖLMEME ÇARESİNDEYİZ....KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM...UYUŞTURMAYALIM....BEN YOKUM ARKADAŞLAR BU MAHKUMİYETE...AÇ GEZMEYE...AÇIKTA OLMAYA...AKINTIYA GİTMEYE..YOKUM ONURSUZLUĞA......AİLEMDE YOK...YOKUZ BİZ....SİLKİNELİM....KENDİMİZE GEŞELİM...MAGAZİN HAFİFLİĞİNDE HAREKET ETMEYELİM....ÖLÜM ORUCU DAHİL....İST DAN ANK YA YÜRÜMEK DAHİL AÇ VE SUSUZ VARIMMMMMMMMMMM....VARIMMMMMMM....KÖZ VE KÜL

    YanıtlaSil
  149. PARDON 145 HERHALDE ESK ,YAZMIŞSIN.HAYDİ EKİŞEHİRLİLER GİBİ ALGILADIM.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  150. yaman kardeş araç işi çözüldümü

    YanıtlaSil
  151. arkadaşlar kayseriden kimse yok mu tek ben mi varım

    YanıtlaSil
  152. acil demokrasi permalink
    Aralık 3, 2010 7:06 pm

    sayın hakan yiğit
    “Bu onerge ile sadece 01/04/2010 tarihine kadar taahhutname vermis olanlar faydalanabilir.Tahhut vermemis olanlar ve o tarihe kadar davalari sonuclanmamis olupta sonradan hukum giymis olanlara bir faydasi olmayacagi gibi,genel olarak Karsiliksiz Cek sucuna hapis cezasinida kaldirmaya yonelik bir teklif degil.” demişsiniz
    sanırım ben ayni düşüncede değilim.adli para cezasının idari para cezasına çevrilmesi borca hapsin kalkması anlamına geliyor
    biliyorsunuz idari para cezası hapislik sonucunu doğurmuyor yani devlete olan borçtan dolayı hapsedilmiyorsunuz
    ayrıca bu teklifin Mecliste görüşülmesi sırasında partilerin tavırlarını görmek açısındanda faydalı olacaktır
    ilk tepki bankalar birliği başkanından gelmiştir. Cüneyt bey çek mağdurları sitesinde haberi yorumlamış

    CHP nin, çekte Adli para cezaları, idari para cezalarına dönüştürülsün teklifine

    Bankalar Birliği başkanı Ersin ÖZİNCE,
    Çekte olan adli para cezaları başka cezalara dönüşürse çeke olan güven azalır, ekonomi darbe alır bu olmamalı diye… buyurmuşlar..

    Buyrun
    Ersin ÖZİNCE
    0552 3412303

    fikrini değiştirmesi size kalmış..

    SMS ve aramalara devam..

    YanıtlaSil
  153. arkadaşlar CÜNEYT BEY'İN ÇAĞRISINA CEVAP VERİLDİMİ BİLMİYORUM.BU İŞİN ŞAKASI YOK.ARAÇSIZ OLMAZ.ARACI İLE DAHİL OLACAK ARKADAŞLAR HEMEN ,ACİL CEVAP.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  154. ACİLLLL....ARAÇ TEMİN EDEBİLECEK ARKADAŞLAR HABER BEKLİYOR CÜNEYT BEY..........

    YanıtlaSil
  155. BEN BU GECE YOLA ÇIKIYORUM ARKADAŞLAR....KARTALDAN ANKARAYA....KATILIM YAPACAK ARKADAŞLAR...sermaye_lobisi_zede@otmail.com a ulaşabilirler...gece o1 de YÜRÜYÜŞE BAŞLIYORUM.......................ŞAKAMIZ HAPİS CEZASI VE MAĞDURİYET....GERÇEĞİMİZ KENDİ ELLERİMİZDE.............köz ve kül

    YanıtlaSil
  156. mailim....magrurum_magdur@otmail.com...köz ve kül...GELEBİLECEK ARKADAŞLARIM...8 ARALIKTA ANKARAYA YÜRÜYÜŞ...İST DAN...01 DE KARTAL E 5 ÜZERİ

    YanıtlaSil
  157. 140 RUMUZ TALİP,
    İZİN ALMANIZ GEREKTİĞİ İÇİN Mİ?
    YOK SA İZİN ALMANIZ İMKANSIZ OLDUĞU İÇİN Mİ GELEMİYORSUNUZ?
    SİZ GELEMİYORSANIZ MUTLAKA YERİNİZE GELEBİLECEK BİRİLERİ VARDIR.
    LÜTFEN İŞİN KOLAYINA KAÇMAYIN .
    GELİRSENİZ KENDİNİZ,AİLENİZ,ÇOCUKLARINIZ,SEVDİKLERİNİZ İÇİN GELECEKSİNİZ.KİMSE İÇİN DEĞİL.
    ANKARAYA HERKES KENDİ ADINA GİDİYOR.

    KÖZ VE KÜLÜN DEDİĞİ GİBİ

    SOĞUKTA ÜŞÜMESEK..
    MEYDANLARDA OLMASAK...
    YOLLARDA YORULMASAK...
    NEZARETLERDE MİSAFİR OLAMASAK...
    HATTA Bİ ANLAMSIZ SUÇLAMAYLA HAPİSHANE YAŞAYACAKLAR OLMASA
    SERMAYE VE FACTORİNG LOBİSİNİ YENEMEYİZ....
    YENEMESEKDE BİZ BİZ OLMAKTAN UZAK YAŞAMAYA
    VE ÇOCUKLARIMIZI YAŞATMAYA SEBEPTEN DEVAM EDECEĞİZ...
    ÇÖZÜM BİZ OLMAK VE ANLATABİLMEK BİZİ......
    VE SONA UŞAŞABİLMEK...
    ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR BİZİ YAKIYOR....
    YANIYORUZ....
    KANSERE RAZI OLDUK...
    ÖLMEME ÇARESİNDEYİZ....
    KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM...
    UYUŞTURMAYALIM....
    BEN YOKUM ARKADAŞLAR BU MAHKUMİYETE...
    AÇ GEZMEYE...
    AÇIKTA OLMAYA...
    AKINTIYA GİTMEYE..
    YOKUM ONURSUZLUĞA......
    AİLEMDE YOK...
    YOKUZ BİZ....
    SİLKİNELİM....
    KENDİMİZE GEŞELİM...
    MAGAZİN HAFİFLİĞİNDE HAREKET ETMEYELİM....
    ÖLÜM ORUCU DAHİL....
    İST DAN ANK YA YÜRÜMEK DAHİL AÇ VE SUSUZ VARIMMMMMMMMMMM....
    VARIMMMMMMM....

    ELİNE DİLİNE SAĞLIK KÖZ VE KÜL.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  158. HER AN ARTIŞ VAR AMA YOK ÇALIŞIYORUM İZİN ALAMAYACAM GİBİ BAHANELERİ ARTIK POLİS KOLUNDAYKEN DERSİN RUMUZSUZ ARKADAŞLAR SİLKİNİN VE İKİ ELİNİZDE KANDA OLSA GELECEKSİNİZ MAZERET NE OLUR BİLİYORMUSUNUZ ALLAH VERMESİN ÖLÜMCÜL HASTAN OLUR CENAZEN VARDIR AMA SENİN CEZA EVİNE O SEVDİKLERİNDEN BAŞKASI GELMEZ ZİYARETİNE O YÜZDEN MAZERETE SON VERİN BÖYLE YAZILAR YORUMLAR YAZMAYIN


    CÜNYET
    UĞUR 26
    MÜHENDİS
    NECO
    TLGERD
    TİPONNE
    MURAT
    ERCAN ERMİŞ
    SABIRLI 35
    RCN…20
    BEKİR
    MURAT YALÇIN
    İRFAN ANKARA
    SEVİN
    EFDEN
    AYDINEFE
    GÜVENLİ06
    BARIŞCI-MERSİN
    TECRÜBE
    SERTAÇ
    SÜRÜCÜ
    İHTİYAR
    U.K
    COLLOG
    AYŞE
    SABA
    YAMAN
    YAVUZ SÜLEYMANOL
    TBMM HUKUKÇUSU
    ZONGULDAKLI
    İBRAHİM ESKİŞEHİR
    KARTUŞCU
    ERCAN ERMİŞ
    EDİRNELİ
    NECLA ANTALYA
    ACİL DEMOKRASİ
    TÜLİN HANIM
    SELİMMERT
    VATAN HASRETİ
    KÖZ VE KÜL
    YASMİN
    NAZLI
    SAMİ KAL
    ADANADAN
    ASUMAN
    GAZİANTEP
    İZMİRLİ
    BEKİR
    TRABZON
    İSMAİL
    LEVENT
    FATİH K
    BYNCDT
    BUNU UNUTMAYIN
    ENGİN
    ÇEKTEN ÇEKEN
    ADİL 63
    ÇEK MAĞDURU
    BALKAN
    E.H
    REİS 53
    AYŞE İST
    SARGOZ
    ANTALYALI
    KARTALLI
    KRM73
    CESUR
    ÖNDER E
    CANAN B
    M.K
    SONER
    YERLİ WİKİLEAKS
    MY WAY
    EFECAN
    MANİSALI
    SUHEYL
    DRİLOKMAN
    TULPE
    SERKAN
    ZEYNEP HANIM
    CANMERT
    GİZEM ŞEN HANIM
    Aa
    AYHAN
    NU
    DOKTOR
    AFİSTİYORUM.COM
    ESRA HANIM
    EKM2510
    ADİL23
    ARDA65
    ÇEKTEN ÇEKEN
    HASAN
    ZAMAN
    URDU
    E.H İZMİRLİ
    VEZİR 38
    AYDIN
    ÇEK HÜKÜMLÜLERİ DAY.GRUBU
    BASKETÇİ
    ANKARALI MUSTAFA
    2003 İSTANBUL
    EMEKLİ ÖĞRETMEN İST
    FİDAN 55
    KARTAL YENİÇAĞ
    ERGUN KOÇ
    ÇEKDAŞ
    ÇEKDAŞIN EŞİ
    JENARDİ
    SE
    E.S
    DİLEK
    AV SİBEL SEVİNÇ
    İLKER
    UĞUR 55
    NAZIM
    İSKENDER DENİZ
    İZER
    AYDINEFE
    SUHEYL
    MERİ
    HAYDAR
    ERDEM
    HATAYLI
    RMZ-EKİM30
    MAHFOLMUŞ ESNAF
    GÖKHANUSTA
    İSTANBUL AZRA
    SORGULAMIN34
    ORHAN44
    ABİT
    KELEBEK ETKİSİ
    MUSTAFA
    ÇEKZADE
    İZMİRLİ ELEKTİRİKÇİ
    ERENUS
    MUHİTTİN BACAKSIZ
    MURAT
    NAZLI
    BİNGAZİ LİBYA
    BERNNA
    U.K_76
    SDR61
    TEVFİK E
    DÜSSEL
    ÖZ
    NİĞDELİ MAZLUM
    BALKAN
    EGE
    MAĞDUR
    İHTİYAR
    CİHAN
    TALİP

    YanıtlaSil
  159. TUNCER YILDIRIM ABARTMA ŞİMDİ NE SIRASI NE ZAMANI SEN GELİYORMUSUN ANKARAYA ONA CEVAP VER BIRAK KİSİŞEL SORUNLARI GEÇMİŞİ

    YanıtlaSil
  160. hepınızın kaprısı var,bır avuc azınlıksınız zavallısınız hepınız,burhan ıscan ve rahmı ofluoglunun dedıklerını yapsaydınız,cezalar coktan kaldırılmıstı,

    YanıtlaSil
  161. BENDE VARIM ARKADAŞ.
    LÜTFEN BENİDE EKLE. BÜLENT

    YanıtlaSil
  162. TUNCER YILDIRIM RUMUZU İLE YAZAN ARKADAŞ,

    AKIL VE MANTIK DIŞI
    YAPTIĞIN YORUMDAN
    NE YAPMAK İSTEDİĞİN,
    KİME HİZMET ETTİĞİN, AÇIKCA BELLİ.
    GİT PROVAKOSYONUNU AİT OLDUĞUN YERDE YAP.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  163. tuncer arkadaşımız kıvırma kaypaklığı yaşıyor..kendi iç çelişkisine bir kılıf uyduruyor ve birilerini suçluyor...ELBETTE BİRİLERİMİZ BİLGİSAYAR BAŞINDA...BİRİLERİMİZ YOLLARDA..BİRİLERİMİZ BİR BAŞKA AKTİVASYONDA OLACAK..önce sivrihisara gelirim de..sonra ankaraya...sonrada gelemiycem de...bide BİRİLERİNİ SUÇLA....YOK ARKADAŞLAR BEDELSİZ LAF ÇOK......YAPICI OLACAĞIZ....DİRENÇLİ OLACAĞIZ...KÜSMEYECEĞİZ....ÇABALIYACAĞIZ...AMA MAGAZİN TAKILANLARIDA DIŞLAYACAĞIZ...BİR YÜK ALDIK OMUZUMUZA TAŞIYACAK ENERJİMİZ YOL ASALAKLARA HARCAYACAĞIMIZ..köz ve kül(tuncer yıldırıma ve zonguldaklıya...dönmeler böyle olur)

    YanıtlaSil
  164. arkadaşlar site başında verilen akp milletvekillerinin telefonları var.özellikle torba af yasasında görevli mebusları aramaya devam edelim ben arıyorum arkadaşlar çekinmeyin sizde arayın

    YanıtlaSil
  165. tuncer arkadaşımız lütfen konuşmalarına dikkat et na yapmak istediğini bilmiyorum ama lütfen sus

    YanıtlaSil
  166. Tuncer bi git yat uyu, ayıl sonra gel yaz. Ne içiyorsunuz da bu kafalara geliyorsunuz çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  167. Sinoplu kardeş sen yüksek korumalı c.evinde yattınmı?Şurda 5 gün kaldı,siz geliyormusunuz ona cevap verin.fidan55

    YanıtlaSil
  168. bizleri kimse ilgilendirmez kimin koltuk kavgası varsa var bizim için önemli olan adli para cezası nınkalkmasıdır ne bizi cüneyt ilgilendirir ne de bir başkası herkesin derdi var önemli olan bu dertten kurtulmak herkes elinden geldigi kadar bir şeyler yapıyor yapanlardan allah razı olsun

    YanıtlaSil
  169. basarılar dılerım koz ve kul,sana etegı gıydırır donme nasıl olur gosterırım,ıstersenız hepınızın tek tek seceresını dokeyım hangınızın ne amacla burda oldugununuzu ortaya dokeyım,sız rahatınıza bakın ve devam edın,ben uyardım.....gelmeme nedenım ıfade vermedıgım ıcın zorla getırılmem cıktıgından mahkemede olmamdı..ama ıyıkıde gelmemısım..sız dava arkadaslarınıza ıhanet edıyosunuz..aramızdakı fark benım adam satmamam,mesaleyı kım hak edıyorsa onun elınde tutmasını ıstemem,aclık grevını karıstırmayın 1 yıllık ertelemeyı hallederım dıyen hangınız toplantıda,bu ısı fazla uzatma dıye maıl atan telefon eden hangınız,sıze ne kadar guvenılırkı..ısteyen ıstedıgınıde yazabılır..cevap yazmayacagım Tuncer yıldırım

    YanıtlaSil
  170. zonguldaklı arkadaşla bu gün telefonla görüştüm.kendince haklı sebepleri var, ama küsmek için asla mazeret degil. ısrar etmeme ragmen geri adım atmadı.kendisine bu güne kadar yaptıgı hizmetler için teşekkür ettim. lakin bu arkadaşımızı döneklikle itham etmek abesle iştigal.ayrıca tuncer beyin yorumları için kınıyorum. bu mücadeleye zerrece katkısı olan herkese teşekkürler. unutmayalımki burda kimse başkası için mücadele etmiyor. herkesin derdi ortak ne yaparsa sonuçtan kendiside yararlanacak. teferruata ve çatlak seslere takılmadan kaldıgımız yerden devam. giden gider kalan saglar bizimdir. sami kal

    YanıtlaSil
  171. CHP nin, çekte Adli para cezaları, idari para cezalarına dönüştürülsün teklifine

    Bankalar Birliği başkanı Ersin ÖZİNCE,
    Çekte olan adli para cezaları başka cezalara dönüşürse çeke olan güven azalır, ekonomi darbe alır bu olmamalı diye... buyurmuşlar..

    Buyrun
    Ersin ÖZİNCE
    0552 3412303

    fikrini değiştirmesi size kalmış..

    SMS ve aramalara devam..

    YanıtlaSil
  172. Benim kardeşim çek mağduru Ankara'dayım kardeşimle birlikte Allah kısmet ederse mutlaka geleceğim

    YanıtlaSil
  173. İyi olur Tuncer arkadaş.şu aşamada bu tür yorum yazmanız hiç hoş ve iyi niyetli değil.Yazmamakla hayır işlersin.Kimle ne sıkıntın varsa onun mail adresi muhakkak sende vardır. Siteyi huzursuz etme hakkına sahip değilsin. AYHAN

    YanıtlaSil
  174. ARKADAŞLAR ERSİN BEYİN CEBİ CEVAP VERMEDİĞİ İÇİN BU MESAJI ( SMS ) YOLLADIM.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    ERSİN BEY

    SİZCE HER BORÇ HAPİSE DÖNÜŞÜNCEMİ ÖDENİYOR?KREDİ KARTINDA TADA KREDİ BORCUNDA HAPİSMİ VARDA GÜVENİP VERİYORSUNUZ? BU AÇIKLAMA İLE NE AMAÇLADIĞINIZ MANİDARDIR.BANKANIN SORUMLULUĞU OLMADIĞINA GÖRE SİZ KİMİN ADINA ÇEKTE HAPİSİ SAVUNUYORSUNUZ????

    YanıtlaSil
  175. ARKADAŞLAR ERSİN ÖZİNCEYİ RAHAT BIRAKMAYALIM!!! TABİ AYNI ZAMANDA AKP VEKİLLERİNİDE.

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  176. Arkadaşlar

    Kim ne yaparsa kendine yapar unutmayalım.Biz de her attığımız adımı kendimize atıyoruz Tuncer kardeş.Ankara da görüşmek üzere kaderdaşlar.

    YanıtlaSil
  177. ARKADAŞLAR,
    HİÇBİRİMİZ KİŞİSEL ZAAFLARIMIZA YENİK DÜŞMEYELİM,
    TAM BU NOKTAYA KADAR GELMİŞKEN TEFECİLERİN,EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYELİM.
    HEPİMİZ AKLI SELİM İNSANLARIZ.
    UNUTMAYIN BU SON ŞANS.
    BU RÜZGARI BİR DAHA ZOR YAKALARIZ.
    UMUTSUZLUK YENİLGİNİN EKMEĞİDİR.
    HEP BERABER YOLA DEVAM.
    MÜHENDİS.

    YanıtlaSil
  178. sayın arkadaşlar,,

    sitenizi 1 haftadır takip etmekteyim.

    dayanışma ve mücadeleniz bizleri imrendirdi.

    bu birlik ve beraberlik içerisindeki ,mücadelenizi hiç kimsenin parçalamasına müsade etmeyiniz.

    ankaradan bu konuda çok olumlu gelişmeler duyuyorum,,sizler için güzel şeyler olacak.

    su zaten akacagı ark,ı buldu,sizlerin yapacagı su yolunu ellerinizle temizlemek ve suyun akışını rahatlatmaktır.

    benimde oğlum aynı konumda.

    bu nedenle bu mesele benim yakın takibimde.

    bu sorununuz şimdiye kadar hiç bu derece olgunlaşmamıştı(burası çok önemli)

    sakın sakın haa,proveke edenlere fırsat vermeyiniz.

    hepinize başarı diliyor,gözlerinizden öpüyorum.

    bulundugum nevki geregi aranızda olmam mümkün degil,bu nedenle 2 oglum ve bir kızım ankarada olacaklardır,emin olunuz.

    bir il,bir parti il başkanı..T......Y......

    SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  179. ben kendi adıma çabalayan emeği gecen herkese tşk ediyorum. herkes kendi için geleceksede zamanını harcayan zonguldaklıya tşk ediyorum. bizimle devam etmezsede yureğine sağlık yinede. trabzon

    YanıtlaSil
  180. DÜZELTME,,

    bir ilçe bir parti il başkanı T.....Y....

    OLACAKTI

    ÖZÜR DİLERİM

    SAYGILAR

    YanıtlaSil
  181. ARKADAŞLAR KENDİMİZE GELELİM KİMSEYİ GÜLDÜRMEYELİM KİM DÖNME KİM DEİL BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEİL TUNCER KARDEŞ BELKİ HAKLI GEREKÇELERİN OLABİLİR AMA ŞU AN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN BİRBİRİMİZİ KIRMADAN YORUM YAZALIM ŞU BELADAN ÖNCE Bİ KURTULALIM SENİ DE ANKARADA YANIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ SENİNDE ÇEKLE İLGİLİ SORUNUN VARSA SENDE ARAMIZA KATIL BELKİ BAŞKALRININ BÖYLE BİR DERDİ YOKTUR BİZLERİN VAR BAŞKASI BİZİ İLGİLENDİRMEZ TUNCER KARDEŞ

    YanıtlaSil
  182. ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZ GİBİ KİMİN BU DAVADA EMEĞİ GEÇTİYSE ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN AMA LÜTFEN ANA KONUMUZA DÖNELİM.BAKIN ARTIK SON 5 GÜN!!! ŞU AN TEK DÜŞÜNMEMİZ GEREKEN DAVAMIZ OLMALI.ARKADAŞLAR AKP Lİ VEKİLLERİN VE MYK ÜYELERİNİN TELEFONLARI SİTEMİZDE MEVCUT.LÜTFEN AMA LÜTFEN ARALIKSIZ ARAMALARA DEVAM EDELİM.ALLAH NASİP EDERSE YARIN ARKADAŞLARIMIZ YOLA ÇIKIYOR,ONLARIN BU ZULME KARŞI ÇIKARTACAĞI SESE BİZLERDE ANKARA BULUŞMAMIZA KADAR TELEFONLARLA DESTEK OLMALIYIZKİ BİZLERİN NE KADAR KARARLI OLDUĞUMUZ ANLAŞILSIN!!!

    SADECE YAPACAĞIMIZ AKP Lİ VEKİLLERİ ARAMAK VE MAĞDURİYETLERİMİZİ ANLATMAK...........

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  183. Arkadaşlar Şunu önemle bilmenizi istiyorum.

    EYLEM PLANINDA DEĞİŞİKLİK YOKTUR. ARAMIZDAN BİR AYRILIR 10 GELİR, 2 AYRILIR 20 GELİR. ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE YARIN BAŞLATACAĞIMIZ 4 GÜNLÜK YÜRÜYÜŞTEN SONRA ABDİ İPEKÇİ DE KİMSE OLMASA BİLE ÖNEMLİ DEĞİL.

    ÇÜNKÜ BEN BUNU BAŞKASI İÇİN DEĞİL, ÖNCE İKİ EVLADIM VE EŞİM İÇİN SONRA KENDİM İÇİN YAPACAĞIM.

    Yapmayı planladığımız DEMOKTRATİK HAKLARIMIZI KULLANMA MÜCADELESİ sadece Sivrihisar'dan başlayarak Ankara Abdi İPEKÇİ Parkında sizlerle kucaklaşmak ve sonra da Meclise birkaç kişinin giderek GAZIMIZI BOŞALTMAK EYLEMİ değildir.
    BU SADECE YÜRÜMEK VE MECLİS GÖRÜŞMESİ EYLEMİ DEĞİLDİR. BU BİR HAK ARAMA MÜCADELESİDİR. HAK VERİLMEZ ALINIR.
    DOLAYISIYLE SONU NEREYE GİDERSE GİTSİN BEN MÜCADELEYE DEVAM ETMEYE KARARLIYIM. FAKAT
    SİYASET YAPMADAN - POLEMİK YAPMADAN

    BİZLER CÜNEYT BEYİN BASIN BİLDİRİSİNDE DE BELİRTTİĞİ GİBİ DÜNÜN İTİBARLI ESNAFI VE İŞ ADAMI, İŞ KADINLARI İDİK. BELKİ BİZİ O DÖNEMDE BASKI İLE HAPİSLE KORKUTABİLİRLERDİ.
    AMA ANAYASA YA BİLE AYKIRI BU ÇARPIK YASALAR SAYESİNDE DÜNÜN İTİBARLI İNSANLARI OLARAK CEZAEVİ ORTAMLARINI BİLE GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN (ÜSTELİK YÜKSEK GÜVENLİKLİ) HERKESÇE BİLİNEN KARŞIMIZDAKİ LOBİLERİN ELLERİNDE ARTIK BİZİ KORKUTABİLECEKLERİ BİR ARAÇLARI KALMAMIŞTIR. CANIMIZDAN BAŞKA.

    DESTEK VEREN ARKADAŞLARLA BİRLİKTE GEREKİRSE BU MÜCADELEYİ ÖLÜM ORUCUNA KADAR GÖTÜRMEYE KARARLIYIZ.

    BİZLER YÜKSEK DUVARLARIN ARKASINDA ACİZCE, KİŞİLİKSİZ OLARAK YAŞAYACAĞIMIZA,
    ANKARA NIN ORTASINDA GURURUMUZLA ÖLMEYE KARARLIYIZ.

    ARTIK ELİNDE SADECE GURURU, ONURU KALAN ARKADAŞLARIM BİZLER SUÇLU DEĞİL BORÇLUYUZ.

    BU SEBEPLE HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYSUN
    İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE DESTEK VERSİN VE AMACA ULAŞTIĞIMIZDA BEN DE BUNUN BİR PARÇASI İDİM DİYEBİLSİN.
    ÖNCELİKLE HERKESİ TELEFONLA, FAKSLA, E-MAİLLE BASKI KURMAYA VE SONRADA 8 ARALIKDA ANKARA'DA KUCAKLAŞMAYA ÇAĞIRIYORUM.

    Uğur26

    YanıtlaSil
  184. tuncer yıldırıma....22 ay yattın...ben yatmadın...gelecem dedin..mazeretsiz kıvırmayla cevap erdin..22ayı kılıf yaptın şu an..deki kişisel olarak çözme durumundayım...yani ben kendimi kurtarıyorum gibi..sizede bolşans...iyi kurtarmalar..ama kılıf yapma arkaaşım...kaypak ve duygusal arkadaşım...en son kendini kandırırsın..kimseyi değil....yıllarca yatmış oanlar ve bedel ödeyenlerkimseyi kandırmıyo....

    YanıtlaSil
  185. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    YARIN YÜRÜYÜŞ İÇİN YOLA ÇIKACAK KARDEŞLERİMİZİN ZORUNLU OLARAK BİR ARACA İHTİYAÇLARI VAR.
    BU İHTİYACA CEVAP VEREBİLECEK ,İMKANLARINI ZORLAYACAK KARDEŞLERİMİZ VARSA LÜTFEN ACELE EDELİM.
    GÜZEL HABERİ UĞUR 26 KARDEŞİMİZE MÜJDELEYELİM.
    SAĞLIK VE BAŞARILAR DİLİYORUM.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  186. ARKADAŞLAR LÜTFEN ARTIK ŞU POLEMİKLERİ BIRAKIN. RİCA EDİYORUM.

    KİKSENİN MOTİVASYONUMUZU BOZMASINA İZİN VERMEYELİM.

    ÖNCELİKLE EYLEM PLANIMIZA ODAKLANMALIYIZ.

    ARTIK ŞU OLUMSUZ YORUM YAZANLARA CEVAP VERMEYİ BIRAKINDA. YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRECEK BİZLERE DESTEK OLUN.

    CÜNEYT BEY YÜRÜYÜŞLE İLGİLİ BİR SORUNU YAZDI. BAKIYORUM KİMSE ÇÖZÜM BULABİLMEK İÇİN ÖNERİ YAZMAMIŞ. ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAMIŞ.
    YÜRÜYÜŞ SIRASINDA YÜRÜYECEK OLAN BİZLERİ TAKİP EDECEK BİR ARACA İHTİYACIMIZ VAR. EŞYALARIMIZI KOYABİLECEĞİMİZ, GECELERİ İÇİNDE KALABİLECEĞİMİZ BİR ARAÇ.

    BAKIN ARDAKADŞLAR ZAMAN DARALIYOR, UTKU ARKADAŞIM BİRAZDAN YÜRÜYÜŞ İÇİN MERSİN'DEN ESKİŞEHİR'E DOĞRU, HAYDAR ARKADAŞIM İSTANBUL'DAN ESKİŞEHİR'E GELECEK AMA BİZ DAHA ARAÇ SORUNUNU ÇÖZEMEDİK.

    GERÇİ CANINIZ SAĞOLSUN, ARAÇ OLURSA İYİ OLURDU AMA OLMAZSA DA ÖNEMLİ DEĞİL, BU YÜRÜYÜŞ HER ŞARTTA OLACAK.

    Uğur26

    YanıtlaSil
  187. ARKADAŞLAR,

    ANKARA'DA;
    200- 300 KİŞİ İYİ BİR ŞEYDİR...
    300- 500 KİŞİ ÇOK DAHA İYİ BİR ŞEYDİR...
    500- 700 KİŞİ HARİKA BİR ŞEYDİR...
    700-1000 KİŞİ ÇOK DAHA İYİ BİR ŞEYDİR...
    veeee...
    1000 + KİŞİ SÜPER BİR ŞEYDİR...

    BENİM KANAATİM ŞUDUR;
    EĞER BU 1000 KİŞİ "SÖZLEŞSİN, BİRLEŞSİN, KENETLENSİN" BU GÜÇLE SAVAŞ MUTLAKA VE MUTLAKA KAZANILIR... BU İNANMIŞ İNSANLAR

    1. ANKARA SEFERİNDE, OLMADI
    2. ANKARA SEFERİNDE BU İŞİ BİTİRİR, 3.YE KALMAZ...

    YETER Kİ ANKARA'DA BULUŞALIM VE KENETLENELİM, SÖZLEŞELİM...

    YanıtlaSil
  188. arkadaşlar basının iilgisini nasıl çekeriz onları önceden bilgilendirsek çok güzel olur daha çok ses getirir içimzde basın tarafından tanıdığı olan varsa çağırırısa çok süper olur (sabırlı35)

    YanıtlaSil
  189. ARKADAŞLAR. ÜZÜLEREK YAZIYORUM BENİM ARAÇ KONUSUNDA ŞUAN YARDIMCI OLMA İHTİMALİM YOK.AMA ŞUNADA EMİNİM Kİ OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARDIR. LÜTFEN BİRAZ İMKANLARI ZORLAYALIM. AYHAN

    YanıtlaSil
  190. MURAT YALÇIN KARDEŞİM,

    %100 KATILIYORUM,VE ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM.
    YETERKİ HEPİMİZ AYNI DUYARLILIĞI GÖSTEREBİLELİM.
    BU YOLDA HİÇBİR MAZERET KABUL EDİLMEYECEKTİR.
    MAZERET ÜRETENLERİN YARIN ŞİKAYET ETME HAKKI OLMAYACAKTIR ,
    VE HERKESİN VEBALİNİ ALACAKLARDIR.
    MÜHENDİS

    YanıtlaSil
  191. CHP nin, çekte Adli para cezaları, idari para cezalarına dönüştürülsün teklifine

    Bankalar Birliği başkanı Ersin ÖZİNCE,
    Çekte olan adli para cezaları başka cezalara dönüşürse çeke olan güven azalır, ekonomi darbe alır bu olmamalı diye... buyurmuşlar..

    Buyrun
    Ersin ÖZİNCE
    0552 3412303

    fikrini değiştirmesi size kalmış..

    SMS ve aramalara devam..

    YanıtlaSil
  192. Sn Uğur26

    Bolu da bulunan arkadaşımız var ise oradan kiralanacak bir araca maddi desteklerimizi verir size bir araç temin ederiz diye düşünüyorum.Diğer arkadaşlarımız siz ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
  193. ARKADAŞLAR
    BU PLATFORMDA SATAŞMALAR HERZAMAN OLDU HAKARETLERDE OLDU AMA İNANDIĞIMIZ BİR DAVA UĞRUNA KULAKLARIMIZ TIKALI OLMAK ZORUNDA.

    ÇARŞAMBA GÜNÜ ANKARA TOPLANTISINDA, İRADENİZİ VE İNANCINIZI ORTAYA KOYMAZ İSENİZ BU SORUNU ZIMMEN KABUL ETMİŞ SAYILIRSINIZ.
    EN İYİMSER TAHMİNLE ÇEK KANUNU 2011 EKİMİNE KADAR KONUŞULMAZ. HAZİRANDA SEÇİM VAR VE PARLAMENTO OLUŞTUKTAN SONRA MECLİS TATİLE GİRECEK EKİMDE DE AÇILACAK.

    BU NEDENLE
    ÖLÜM ORUCUYSA ÖLÜM ORUCU
    NE GEREKİYORSA YAPILMALI VE SONUÇ ALINMALI.

    HERKES BU İNANÇLA ANKARADA OLMALI.

    YÜRÜME EYLEMİ İÇİN İSE HENÜZ ARAÇ SIKINTISINI ÇÖZEMEDİK.

    YanıtlaSil
  194. Hadi arkadaşlar
    Şu araç işini çözelim.Kimler destek verebilir ??

    YanıtlaSil
  195. bende cek magduruyum iki cocuk annnesi olarak vatanımdan bu yüzden cok uzaklardayım...giriş cıkışlarımızda özgürlük..yurdumda dolaşırken korkusuzca hareket etmek ıstıyorum..dünyanın hic bir yerinde cek yuznden alıkoyma yokkken türkiye bircok şeye imza atmışken neden bu konuda zayıf kalıyor bunuda anlamış değilim...buyuzden yaralama hırsızlık sucundan dolayı bir gecede alıkoyuldugum icin psikolojım cok kötü..yetkililer artık duyun sesimizi:(( Serpil

    YanıtlaSil
  196. ARAÇ İÇİN BEN 100 TL GÖNDERİYORUM.
    HESAP NUMARASI LÜTFEN.
    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  197. SÜHEYL KARDEŞ,
    YÜRÜYÜŞ BOLUDAN DEĞİL,SİVRİHİSARDAN BAŞLIYOR.
    LÜTFEN BİRAZ DAHA HASSASİYET.

    YanıtlaSil
  198. arkadaşlar bugün çok üzgün olmama rağmen yazma ihtiyacı hissettim ben üç çocuklu bir anneyim çekler benim adımaydı 2009 krizinde çeklermi ödeyemedim şimdi hapisliğim çıkmış olabilir benim üzüldüğüm nokta bu durumu gururuna yediremeyip bugün yasal olmayan yoldan para kazanıpta beni cezaevine düşürmek istemeyen eşim bugün malesef tutuklandı neden benim için bu bize revamı bir borç yüzüne ailem dağılmak üzere bana birşey olursa üç çocuğumun vebalini kim ve nerede ödeyecek çekte hapislik olmasaydı şu anda eşim benim yüzümden hapse girmeyecekti bankalar kadar değerimiz yok bu dünyada boşuna dememişler ye kürküm ye diye arkadaşlarım çocuklarım küçük olmasa geleceğim çocuklarımı bırakabilecek yerim yok eğer bende cezaevine girersem halimiz ne olur bilmiyorum ve şunuda samimi söylüyorum elimde ekmek param bile yok bize bu yaşantıyı layık görenlerin allah birgün cezasını versin inşallah belki bir daha yazamam fakat hakkınızı helal edin mücadele eden kardeşlerim orada mücadele ederken lütfen dağılan yuvalarında hesabını sorun Aydın

    YanıtlaSil