Halkımıza duyurudur

HALKIMIZA ÖNEMLE DUYRULUR

GEÇİMİNİ DAR İMKANLARLA SÜRDÜREN BİZLER, KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ESNAFLAR VE KOBİLER,

KRİZİN ETKİSİYLE KEŞİDE ETTİĞİMİZ ÇEKLERİ KARŞILIYAMADIK VE ŞİMDİ BİR KISMIMIZ CEZAEVLERİNDE BİR KISMIMIZDA KAÇAK YAŞAMAKTAYIZ.

KRİZİN TÜM ETKİSİNİ HİSSETTİĞİMİZ BU GÜNLERDE, KRİZİ FIRSATA ÇEVİREN BANKALAR VE TEFECİ GRUPLARIN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA YENİ ÇEK KANUNU ADALET KOMİSYONUNDA KABUL EDİLMİŞTİR.

OYSA, BAŞTA EKONOMİDEN SORUMLU DEVLET BAKANI SAYIN ALİ BABACAN, ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN VE BİR ÇOK MİLLETVEKİLİ ÇEK HAPSİNİN ÇAĞDIŞI BİR UYGULAMA OLDUĞUNU BELİRTMİŞLERDİR

BİR KEZ DAHA BANKA VE TEFECİLERİN MENFAATLERİNİN HALKIN İRADESİNDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU GÖRDÜK

31.12.2008 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞTA ADALET KOMİSYONU BAŞKANI AHMET İYİMAYA OLMAK ÜZERE BİR ÇOK AKADEMİSYEN ÇEK KANUNU’NUN HÜKÜMSÜZ KALDIĞINI İFADE ETTİ, BİR ÇOK BAĞIMSIZ MAHKEME KARŞILIKSIZ ÇEK KANUNUN ARTIK UYGULANAMAZ OLDUĞUNU GEREKÇESİYLE BERAAT KARARI VERMESİNE RAĞMEN EN KÜÇÜK BİR TEREDDÜTDE İÇTİHAT YAYINLAYAN YARGITAY CEZA KURULU, HALKIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ETKİLEYEN BU KARGAŞAYA DÜZENLEYİCİ HİÇ BİR İÇTİHAT YAYINLAMAMIŞTIR.!

80 BİN KAPASİTELİ CEZAEVLERİNE, İKİ KATI YOĞUNLUKTA İNSAN YATIRILMASININ BİR İNSANLIK SUÇU OLDUĞUNUN BİLİNMESİNE RAĞMEN ADETA KÜÇÜK ESNAFI CEZAEVLERİNE MAHKUM EDECEK BU YASAYI HAYATA GEÇİRME ÇABASINA GİRENLERİN ZİNCİRLEME İLİŞKİLERİNİ HALKIMIZIN SAĞ DUYUSUNA SUNUYORUZ

Not:

BU İLAN TÜM ÇEK MAĞDURLARININ NAFAKALARINDAN KESTİKLERİ YARDIMLARLA VERİLMİŞTİR

http://www.cekmagdurlari.com/ .................................. Av. Rahmi OFLUOĞLU

************

ARKADAŞLARIM GAZETEYE VERECEĞİMİZ İLAN İÇERİĞİ BU ŞEKİLDEDİR, EKLEME VEYA ÇIKARMA YAPABİLİRİZ..

Banka hesap:
ASYA FİNANS KATILIM BANKASI
İST-BAHÇELİEVLER ŞB./88
HS: 1880183

GARANTİ BANKASI / Ankara Yenişehir Şubesi
ŞUBE KODU: 00411
HESAP NO : 6653499
HESAP SAHİBİ: İSMAİL USTA

PTT DEN PARA YATIRMAK İSTEYENLER İÇİN
ENES AKDEMİR İSTANBUL-BAHÇELİEVLER POSTAHANESİ
(NOT: LÜTFEN PTTDEN PARA YATIRDIKTAN SONRA 0533 719 69 31 E BİLGİ VERİNİZ)

BU SAAT İTİBARİ İLE HENÜZ BU İLANI VEREBİLECEK PARA TOPLANMIŞ DEĞİL..

TOPLANAN PARAYA GÖRE İLAN EBADINI KÜÇÜLTECEĞİZ BUDA NE ÖLÇÜDE ETKİLİ OLUR BİLMİYORUZ..

669 yorum:

  1. Bakanın açıklmaası fena değil bu geçiş süreci diyor yani üzerinde durulursa bu iki yılın ardından hapis cezası kalkacaktır.Bunu piyasaya şimdiden satıyorlar aslında.alıştırıyorlar yani.

    YanıtlaSil
  2. Böyle adalet bakanı olursa bu ülkede çok kişinin canı yanar

    YanıtlaSil
  3. CÜNEY BEY, ADALET BAKANI SİZİN DAHA ÖNCE YAZDIKLARINIZIN AYNISI SÖYLÜYOR İYİLEŞTİRME VE YAKIN GELECEKTE CEZA KALDIRILACAK

    YanıtlaSil
  4. 2 de yazan arkadaş biz neyin mücadelesini veriyoruz
    farkındamısın bir şey ya vardır ya yoktur mış gibi yapmasak

    YanıtlaSil
  5. bakan şunu söyledi: ekonomik suça ekonomik ceza olmasını biz de destekliyoruz AMA bunun için zamana ihtiyaç var....

    eno

    YanıtlaSil
  6. ARKADAŞLAR HERKES TEŞEKKÜR MESAJI ATSIN ALİ RIZA BEY'E ADAMCAĞIZ BİLSİN ARKASINDA DESTEK OLDUĞUNU'Kİ DAHA FAZLA SESİNİ ÇIKARABİLİRSİN.

    YanıtlaSil
  7. 5 te yazan arkadaş biz içerdeki arkadaşlarımızın çıkmasını istiyoruz,çıkıyorlar mı evet.Biz çek alacaklılarımız bizim kabusumuz olmasın biz dolandırıcı değiliz borcumuzu öderiz fırsat verin diyoruz bu oluyor mu evet.Biz hapis cezasının tamamen kalkmasını istiyoruz bunun 2 yıl ertelem sonun da çıkması bize ne kaybettirir,hiçbişey önemli olan kimse hapse girmesin.

    Sen neyin mücadelesindesin ve ne istiyorsun ben anlamadım o zaman,anlatırsan anlarım.Saygılar

    YanıtlaSil
  8. ŞU AKP KIZILCIHAMAM'DA KAMPA FİLAN GİRSEDE GENE.KAPLICADA,HAVUZDA BOĞULUP GEBERSELER KEŞKE

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlar svekillerin söyediklerini buraya yazarsanız bizler izleyemiyoruz saygılar

    YanıtlaSil
  10. adalet bakanı bizi uyutmak için ilerde çeke hapsi kaldıracaz diyor bunun içinde birsürü palavra konuşuyor şapka düştü kel göründü hukuk hukuk diye ortalıgı çınlatan akp işine geldimi hukuku nasıl elinle itiyorsun saçma sapan konuştu saçma sapan kanun çıkarıyorlar aklımızı başımıza alalım beyler bunlar bizi kandırmaya çalışıyor bu akp nekadar sahtekarmış?

    YanıtlaSil
  11. Can arkadaşlarım yurtdışındayım ve tv izleyemiyorum. Lütfen gelişmeleri sık sık yazarsanız çok sevineceğim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

    YanıtlaSil
  12. KÜFÜR İLE BEDDUA İLE NE ELDE EDECEĞİNİ SANIYORSUN OCEON,

    KENDİNE HAKİM OL LÜTFEN.

    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  13. BU MHP DEN BİRŞEY OLMAZ...

    YanıtlaSil
  14. YOK ABİ BEN CHP'YE VERECEĞİM OYUMU İLLEDE

    YanıtlaSil
  15. beni şahsımın 2 sene ile bir alakası yok ben yattım çıktım
    insan haklarına aykırı olarak insanların en temel hakkı olan özgrlükleri alınıyor siyasilerin sözüne güvenerek özgürlüğünüz nasıl ipotek altına aldırıyorsunuz buna nasıl evet diyebilirsiniz iki sene sonra yenidenmi mücadeleye başlayaksınız erteleme olmasın diyen yokda bunuda iyi bir şey diye kabullenmenin anlamı yok nohutla pirinçle sadaka olur ama özgürlüğün sadakası olmaz kaç tane mağdur 2 senede borcunu ödeyebilecek birde başkaları açısından olaya bakın yeni reklam bencil deyil sencil olalım saygılar

    YanıtlaSil
  16. chplilere msj atıp destek olalım

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar gelişmeleri yazın lütfen. Maddelere geçildimi? önerge veren varmı?

    YanıtlaSil
  18. SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞLAR.
    ACİL BİR DUYURU YAPIP KARMAŞAYI ÖNLEYİN LÜTFEN.
    TEŞEKKÜRLERİMİZİ GÜNÜ GELİNCE YAPARIZ.
    DUYUMUNUZ VARSA GÖSTERECEĞİNİZ HEDEFLERE KİLİTLENELİM.
    MAĞDURLAR LÜTFEN GEREKSİZ MESAJLARI KESİN VE BU HEDEFLERE YÖNELİN.

    YanıtlaSil
  19. arkadaşlar amcamın oğlu ÖDEMİŞ CEZAEVİNDE yatıyor.İnanın yatanların yarısından çoğunun borçtan yattığonı söylüyor.Bunlar çocukmu kandırıyorlar sürekli 2000 kişiymiş falanmış filanmış.Yalan söylüyorlar.Buca cezaevinde yatan 55 kişilik koğuşta 46 kişi çek borcundan dolayı yatıyor.

    YanıtlaSil
  20. chplilere destek msjı atınız..

    akplileri arayıp kast unsurunu önerge vermelerini sağlayınız...özellikle akp grup başkan vekilleri.

    YanıtlaSil
  21. Az önce Sayın Ali Rıza Öztürk e aşağıdaki mesajı gönderdim.


    Sayın vekilim,

    Çabalarınız ve emeğiniz için şükran borçluyuz. Çek mağdurları olarak bundan sonra her noktada bizler ve ailelerimiz sizin ve partinizin yanında olacağız. Bundan sonraki beklentimiz. Sizin ve partiniz aracılığıyla bu yasanın Anayasa Mahkemesine taşınmasıdır. teşekkür ediyor ve saygılar sunuyoruz

    çek mağdurları....

    YanıtlaSil
  22. SERTAÇ YÜREĞİMİ SOĞUTUYORUM ÖYLE KONUŞARAK.HERKES BİRBİRİNİ HOŞ GÖRMELİ BURADA SENİN SANKİ BAŞINDA BÖYLE BİR SORUN YOKMUŞ GİBİ KONUŞUYORSUN.ONLAR BİZE GEBERSİNLER DİYOR BİZ NEDEN ONLARA GEBERSİNLER DİYEMEYECEĞİZ.SEN KENDİNE HAKİM OL ESAS OLAN BURADAKİ GÖRÜŞÜMÜZE TERS DÜŞME.

    YanıtlaSil
  23. anaaaa önceki hükümetlerden az olduğunu söyledi hayret vallahi herkez aptal bi bunlar akıllı

    YanıtlaSil
  24. bu bartın vekili nekadar nursuz biri ya insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor.Adli para cezasına çevirdik diyor,arkadaşım adam yemeğe ekmek bulamazken adli para cezasını nasıl ödeyecek seni oraya nasıl vekil yaptılar.Faktoringçilerin uşakları..

    YanıtlaSil
  25. Kriz Mağduriyeti üzerinde durmalıyız arkadaşlar.
    Çek mağduriyeti yanlış anlaşılıyor.
    1- Bu krizin sebebi çek keşide edenler değildir.
    2- Her Krizden sonra çek nmağduriyetleri giderilmiştir.

    Neden bunun farkına varılmıyor..

    YanıtlaSil
  26. adamlar habire eskiye dönük istatistik vererek kendilerini haklı çıkarmayaçalışıyorlar; anlamadıkları eskiden de çekler yazılıyordu ama ekonomik ve yapısal sorunlar olmadığından bir şekilde ödenebiliyor yada tolere ediliyordu şimdi kendi dönemlerin de ise ekonomik sistem iyi yönetilemediğinden karşılıksız çekler ödemnemiyor,hapse atmazsanız asın genede ödenemiyor.

    YanıtlaSil
  27. arkadalar son saniyeler futbol doksan dakika hadi rehavete düşmeyelim yoksa HAPSE düşeriz TELEFONA DEVAM...

    YanıtlaSil
  28. Yılmaz tunç zaten ithal bir vekil Akp Pendik ilçe başkanı iken Bartın vekili oldu. Kendisi ve kardeşi beraber avukatlık bürosu var tefecilere iş yapıyor. be daha öncede buradan yazdım. Halktan kopuk kimsenin sevmediği hiçbir esnafın yanına bartında gidemeyen bir insan. kendini beğenmiş insanları halkı küçük gören bir insan. Bilmenizde fayda var diye yazdım

    YanıtlaSil
  29. Bizler (bir avuç sokağa dahi çıkamayan; çocuğunu okuldan dahi almaya gidemeyenler); işi profesyonel SİYASETÇİ olanlarla baş edemeyiz.

    İktidarda CHP olsaydı bu kanun farklı çıkmazdı zaten.

    YanıtlaSil
  30. BENİM EŞİM KANUN BÖYLE GEÇERSE KURTULUYOR AMA BORÇLARI OLANLAR İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM NASIL ÖDER İNSANLAR BİLMEM O KADAR BORCU AMA BİR YANLIŞ YAPTILAR HEP BİZ İÇERDEYKEN NASIL BU BORCU ÖDERİZ DİYE BAŞLADILAR BU İŞE ADAMLARDA ALIN SİZE BORCUNUZU ÖDEME FIRSATI DEDİ BAKSANIZA HAPİS CEZASINI ANAYASAYA NASIL UYDURDULAR VERİLEBİLİRMİŞ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CHP NİN GÜCÜ YETERMİ BİLEMEM BELKİ KAST UNSURUNU EKLETİRLERSE İŞ BİRAZ YOLUNA GİRER TEKRAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  31. sayın site yöneticileri şu akp ye artık tölerans göstermeyelim bankaların ve tefecilerin avukatlıgını yapıyorlar bunuda güzel süslüyorlar ilerki zamanda kaldıracakmış elinden tutanmı var?bakan ekonomik suça ekonomik cezayı kabul ediyor ama uygulamıyor bu kanunları çignemek degilmi?ilerde kaldıracagının GARANTİSİ NE?
    arkadaşlar bu hukuksuzlugun TAMAMEN KALKMASI için ugraşalım çabalıyalım sonra çok bagırırız LÜTFEN HASSAS OLALIM......

    YanıtlaSil
  32. BARTIN MİLLET VEKİLİ ZEYTİNYAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKTI MAAŞALLAH. BİZ GALİBA BAŞKA ŞEYLERDEN MAĞDURUZ NERDEYSE HİÇ KARŞILIKSIZ ÇEK YOK DİYECEK.

    YanıtlaSil
  33. ILGILI TELEFONLARI ACIL TEKRAR YAYINLARMISINIZ ....HERKESE ATMALIYIZ...ACILL

    YanıtlaSil
  34. arkadaşlar lütfen habersiz bırakmayın bizleri. gelişmeler ne durumda?

    YanıtlaSil
  35. Hadi arkadaşlar,

    CHP Lİ VEKİLLERE DESTEK VE YASANIN ANAYASA MAHKEMESİNE TAŞINMASI KONUSUNDA MESAJ ATALIM. TÜM PARTİLEREDE KAST UNSURRU EKLENMESİ İÇİN ÖNERGE SIKIŞTIRMASI. HADİİİİİ..

    YanıtlaSil
  36. Arkadaşlar Her nedense hapisteki kişileri adalet bakanı bir türlü söylemiyor ulaştığımız vekillere bunu ısrarla adalet banakına sormamızı isteyin.

    YanıtlaSil
  37. ÇEK KANUNUNDA ADAM TARİKATTAN BAHSEDİYO....MANYAK...TARIK

    YanıtlaSil
  38. ya arkadaşlar! nerdesiniz? hiç yorum yazan yok. Lütfen bizi bilgilendirin. Mecliste ne oluyor. Maddelere geçildimi? önerge falan varmı?

    YanıtlaSil
  39. %5 miş falanmiş filanmış.acaba toplumda katiller çoğalırsa suçlu çoğalmaya başladı diye katillere hapis cezasını kaldıracaklar mı?çekte verilen %5 az bir rakam zararı yok cezaya devam diyen zihniyete sormak lazım.

    YanıtlaSil
  40. OCEON DEĞERLİ ARKADAŞ,
    BENİM DE İÇİM YANIYOR EMİN OLABİLİRSİN. BURASININ AYNI ZAMANDA BİR YAYIN MECRASI OLDUĞUNU HATIRLATMAMA GEREK VAR MI? MÜCADELEMİZİN TEMEL DİREĞİ BİR YER OLDUĞUNU HAIRLAMAMA GEREK? SEN Kİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE KATILIM SAĞLAYAN BİR OLARAK SÖZLERİMİ YAPICI BİR UYARI OLARAK KABUL ET LÜTFEN, ZİRA İÇİMİZİ SOĞUTMANIN YOLU YORDAMINI HEPİMİZ BİLİYORUZ VE SENİN ŞEKLİNLE ZARARDAN BAŞKA BİRŞEY ELİMİZE GEÇMEZ KANAATİNDEYİM..

    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  41. BU A K P LİLER HİÇ BİRŞEYE KATILMIYOR ALLAH SİZİ NE YAPSIN BİLMEM İNŞALLAH BİZİM GİBİ OLURSUNUZ !

    YanıtlaSil
  42. sayın susam güzel konuştu :özü itibariyle akpnin küçük esnafın yanında değil banka ve büyük esnaftan yana olduğunu ve esnafın çek mağduriyetinin kötü ekonomi yönetiminden kaynaklandığını güzel açıkladı.

    YanıtlaSil
  43. sertaç dostum yapıcı olmaya çalışıyorsun biliyorum ama çoçuğumun yüzüne bile bakamıyorum alışmıyayım diye yarınımızın ne olacağı belli değil.bıktık belirsizlikten sende lütfen hak ver.

    YanıtlaSil
  44. 1. madde kabul edildi

    YanıtlaSil
  45. MHP AYDIN VEKİLİ KONUŞUYOR...ilk konu terör

    YanıtlaSil
  46. MHP milletvekili kontorlu telefonlarla ile bilmem neresi gorusemiyormus 2. madde gorusmelerinde su anda ondan soz ediyor

    YanıtlaSil
  47. arkadaşlar,
    şu anda maddelerin görüşülmesine geçildi. tek tek maddeler okunuyor ve vekiller konuşuyor.
    arada okunan madde hakkında önergeler veriliyor.
    şu anda 2.maddenin görüşülmesine geçildi.
    mhp vekili konuşuyor, rakam (%5) iddia ettiğiniz gibi küçük bir rakam değildir diyor...

    YanıtlaSil
  48. adalet bakanı allem edip kallem edip adli para cezasından yatan mahkum sayısını açıklamıyor!!!!

    YanıtlaSil
  49. oy hesabı yapılmasa tribüne oynanmasa dişe dokunur birşey konuşulacak ama nerdeee.gelen gidene-giden gelene çatıyor vatandaşı düşünen nerde ? bunlar kimin vekili ?

    Şu anda kendilerini izleyen en azından hapisteki insanların yakınlarını düşünmüyorlar konuşurken.

    YanıtlaSil
  50. bayramali bayramoğlu.senin ne adam olduğunu rizede bilmeyen varmıki çıkıp meclis kürsüsünden ahkam kesiyorsun.önce altındaki pisliği temizle.halka olan borcunu öde.tabiki senin için problem yok.çünkü çek vermemişsin.sadece laf söylemişsin.lafda senin için birşey ifade etmez herhalde

    YanıtlaSil
  51. DEĞERLİ ARKADAŞLAR; DAHA ŞİMDİ, BİR İNTERNET CAFEDEN İÇERİ GİRDİM. GELİŞMELERİ; DOLAYLI OLARAK TAKİP EDİYORUM. BU ARADA DURMAKSIZIN, FAKSLARIMI VE MESAJLARIMI GÖNDERMEYE DEVAM EDİYORUM. SON DAKİKA VE SANİYEYE KADAR; DURMAKSIZIN, ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ ÇALIŞMALARI YAPMALIYIZ. SAYGILARIMLA. HASAN(BARIŞÇI)-MERSİN

    YanıtlaSil
  52. sayın vekil 10 dakkayı yedi hiçbirşey söylemedi...yazıkkk propaganda yapıyor teknik olarak konuya değinmek yok.

    YanıtlaSil
  53. CHP zonguldak milletvekili genel ekonomik konulardan soz ediyor...simdi ticarete geldi...olumsuz tablodan sucu cek borclularin ustune yuklemek kabul edilemez diyor.. AIHM deki protokolu soyluyor..AKP canikliye yorumu icin cek kanunu ticaret kanuna aykiri davranamaz diyor...

    YanıtlaSil
  54. şu anda 2. madde görüşülüyor, a.rıza köktürk-chp konuşuyor..

    YanıtlaSil
  55. uncu28 trt internette açamıyotuz bilen varsa yazınız

    YanıtlaSil
  56. mehmet tunçak (akp) konuşuyor. avukatmış, neyi savunduğunu söylemeye gerek yok...

    YanıtlaSil
  57. toplam açık nakadar yazarsanız sevinirim uncu

    YanıtlaSil
  58. arkadaslar uzunca suredır sızı ve sıtenızı takıp edıyorum ben cezamı yattım ve cıktım yaklasık 12 ay c.evınde kaldım bı skıntım yok su anda.CHP ve DTP gercekten guzel konusuyor.
    bu partılere destek vermek lazım.tum dılegım sızlerın bır an once bu kaos ortamındakı kanunlardan ve cezalardan kurtulmanız
    sevgılerımle
    t.fıkret

    YanıtlaSil
  59. 3 cek kavrami geliyor tacir ceki - tacir olmayan cek ve hamiline cek....

    YanıtlaSil
  60. Halen 2172 diyor kel

    YanıtlaSil
  61. CHP ZONGULDAK milletvekili Sn. Ali İhsan KÖKTÜRK konuşmasını bitirdi. Bizler hakkında çok olumlu tespitlerde bulundu. bence kendisine de teşşekkür etmemiz lazımm yönetici arkadaşlarda telefonları varsa lütfen yayınlasınlar. Rakamları hükümetin çok küçülttüğünü belirttiler. Arkadaşlar verilen raArkadaşlar Az önce CHP Zonguldak Milletvekili Sn. Ali İhsan kamlar çekten içeride olan 2bin kişi deniyor halbuki kimse bakana adli para cezasından yatan kişi sayısını sormuyor.. Bizi destekleyen vekillere bu soruyu sordurmaya çalışalımmmm lütfenn. AKP konuyu hafife indirmeye çalışıyor..

    YanıtlaSil
  62. CHP ZONGULDAK milletvekili Sn. Ali İhsan KÖKTÜRK konuşmasını bitirdi. Bizler hakkında çok olumlu tespitlerde bulundu. bence kendisine de teşşekkür etmemiz lazımm yönetici arkadaşlarda telefonları varsa lütfen yayınlasınlar. Rakamları hükümetin çok küçülttüğünü belirttiler. Arkadaşlar verilen raArkadaşlar Az önce CHP Zonguldak Milletvekili Sn. Ali İhsan kamlar çekten içeride olan 2bin kişi deniyor halbuki kimse bakana adli para cezasından yatan kişi sayısını sormuyor.. Bizi destekleyen vekillere bu soruyu sordurmaya çalışalımmmm lütfenn. AKP konuyu hafife indirmeye çalışıyor..

    YanıtlaSil
  63. Bayram Bayramalioglu konusuyor....Dunyanin tum ekonomilerinde karsiliksiz cek vardir ...ekonominin iyi olmasi karsiliksiz cek olmiyacagini ifade etmez...cek yasasi Ceza yasasina uygundur bankalara sorumluluk vermektedir ve 2172 kisinin cikmasini sagliyacaktir. KENDISININ SAYILARA COK HAKIM OLDUGUNU SOYLUYOR ..ayni ifadenin ardindan

    YanıtlaSil
  64. yarın sıze ptt yolu ıle 50 tl gonderecegım
    sevgılerımle
    t.fıkret

    YanıtlaSil
  65. ŞU ANA KADAR ANLAŞILDI Kİ,AKP RESMEN TEFECİLERİN YANINDA YER ALMIŞ.MHP OLAYLARDAN BİHABER.DERSİNE ÇALIŞAN SADECE CHP...YANIMIZDA OLUYORLAR .ALLAH KENDİLERİNDEN RSZI OLSUN .AMA DAHA ÇOK GAYRET ETMELERİ LAZIM.KİLİTLENDİK.SADECE ONLARI DİNLİYORUZ.NE GARİP Kİ,SANKİ AKP VEKİLLERİ BU MİLLETİN VEKİLLERİ DEĞİLLERMİŞ GİBİ KONUŞUYORLAR.ÇOK ACI ÇOK...

    YanıtlaSil
  66. Adam resmen "tahsilata gittiğinizde hapis tehdidi yapmak iyidir" diyor ya... YUH

    Eno

    YanıtlaSil
  67. 57 yazan arkadaş http://www.canlitv.com/index.php 2listede en sonda trt 3 yazıo ordan girebilirsin ~Darksun

    YanıtlaSil
  68. bu bayramoğlu herkesi içeri alsa rahatlıyacak. içerdeki rakamı tam bilmediği gibi birde umursamaz davranıyor.

    YanıtlaSil
  69. rizeli çek mağdurları seçimlerde ali bayramoğlunu sandığa gömün

    YanıtlaSil
  70. CHP li bazı adamlar devamlı alakasız konularla ilgili soru soruyor... Allah akıl fikir versin başka birşey diyemiyorum.. İzledikçe siniri bozuluyor insanın bu adamları....

    Eno

    YanıtlaSil
  71. uncu28, www.canlitv.com

    YanıtlaSil
  72. bu mhp ne iş yapıyor mecliste

    YanıtlaSil
  73. http://www.capcanlitv.com/canlitv/8/Canli-TRT3-izle.html

    YanıtlaSil
  74. arkadaslar belkıde can alıcı nokta ve hararetlı gececek bolum cezaların ve ınfazların ertelenmesı olan bolumlerde olacakatır ancak bu surede ulasabıldıgınız vekıllere baskı yapmanıza devam edınız.ozellıklede shp ve dtp vekılerıne
    sevgılerımle
    t.fıkret

    YanıtlaSil
  75. fikret bey ptt hesabı ile ilgili olrak 0533 719 69 31 nolu telden acil arayınız

    YanıtlaSil
  76. Arkadaşlar Az önce CHP ZONGULDAK milletvekili Sn. Ali İhsan KÖKTÜRK konuşmasını bitirdi. Bizler hakkında çok olumlu tespitlerde bulundu. bence kendisine de teşşekkür etmemiz lazımm yönetici arkadaşlarda telefonları varsa lütfen yayınlasınlar. Rakamları hükümetin çok küçülttüğünü belirttiler. Arkadaşlar verilen rakamlar çekten içeride olan 2bin kişi deniyor halbuki kimse bakana adli para cezasından yatan kişi sayısını sormuyor.. Bizi destekleyen vekillere bu soruyu sordurmaya çalışalımmmm lütfenn. AKP konuyu hafife indirmeye çalışıyor..

    YanıtlaSil
  77. ERGİN CEZA EVLERİ ÇEKTEN DOLAYI DOLMADIĞINI SÖYLÜYOR. KANUNDAKİ ŞARTLI TAHLİYENİN DEĞİŞMESİNDEN DOLAYI DİYOR.

    YanıtlaSil
  78. sn eno bizim bu sitede savunduklarımızı chp ve bazı mhp milletvekilleri aynen söylüyor kimden ne istediğinizi belirtirmisiniz anlayamadım saygılar

    YanıtlaSil
  79. ÇEK YERİNE KONU TERÖR

    YanıtlaSil
  80. CHPLİLERDE ÇEK KANUNU YERİNE BASIN KANUNUNDAN BAHSEDİYOR.

    YanıtlaSil
  81. İstediğim şey çok açık: Çek yasası konuşulurken, kısıtlı süre konuşma şansları varken, bu süreyi tamamen alakasız konularla harcamamaları... Haksızmıyım?

    Eno

    YanıtlaSil
  82. CHP zonguldak milletvekili herkese giydiriyor...adalet bakanina cezaevinde ceza infaz yasasindan dolayi degil cemil cicekin dedigi intiharlar gelismis ekonomik toplumlarda da var soylemine// ama sizin cevreniz devamli zenginlestigi icin halkimizin durumunu anlamiyor oluyorsunuz//toplam cezaevi kapasitesi 70 binken 117 bin kisi yatak nobet seklinde yatiyor diyor....kendisine tesekkurler

    YanıtlaSil
  83. Arkadaşlar Sn. Ali ihsan KÖKTÜRK CHP ZONGULDAK milletvekili tekrar konuşuyor şu an ve de AKP VE DE hükümeti ekonomik sorunlardan dolayı topa tutuyor halkı kandırdıklarını belirtiyor ve de 70 bin cezaevi kapasitesinin neredeyse 40-50 bin fazlaya ulaşarak insanların yatak nöbeti tuttuğunu ve adalet bakanının bunu küçümsettiğini belirtiyor rakamları çarpıttıklarını belirtiyor. Sayın site yöneticileri bu vekili cep telefonunu yayınlayında desteğimizi verelim kendisine SMS yolu ile destek verdiğimizi belirtelim hadi arkadaşlar bizi savunmayanlara derdimizi anlatabilmek için uğraşacağımıza bizi anlayanlara desteğimizi devam ederek daha fazla ses çıkarmalarını sağlayalım

    YanıtlaSil
  84. zonguldak milletvekil ozturk un telefonu lutfen ...mesaj gonderelim destegimizi gormeli

    YanıtlaSil
  85. Arkadaşlar Sn. Ali ihsan KÖKTÜRK CHP ZONGULDAK milletvekili tekrar konuşuyor şu an ve de AKP VE DE hükümeti ekonomik sorunlardan dolayı topa tutuyor halkı kandırdıklarını belirtiyor ve de 70 bin cezaevi kapasitesinin neredeyse 40-50 bin fazlaya ulaşarak insanların yatak nöbeti tuttuğunu ve adalet bakanının bunu küçümsettiğini belirtiyor rakamları çarpıttıklarını belirtiyor. Sayın site yöneticileri bu vekili cep telefonunu yayınlayında desteğimizi verelim kendisine SMS yolu ile destek verdiğimizi belirtelim hadi arkadaşlar bizi savunmayanlara derdimizi anlatabilmek için uğraşacağımıza bizi anlayanlara desteğimizi devam ederek daha fazla ses çıkarmalarını sağlayalım

    YanıtlaSil
  86. Arkadaslar su saatlerde ozellikle AKP lilere gonderilecek mesajlar etklil olacaktir ...bayramoglu nun cep telefonu ozellikle

    YanıtlaSil
  87. ÖNCELİKLE AKP GRUP BAŞKAN VEKİLLER SUAT KILIÇ,BEKİR BOZDAĞ

    CHP GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ KEMAL ANADOL KEMAL KILIÇDAROĞLU

    MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ MEHMET ŞANDIR I ACİLEN ARAYALIM

    YanıtlaSil
  88. Jenardi Arkadaşım Varsa CHP Zonguldak miletvekili Ali ihsan KÖKTÜRK irtibat telefon ve de mailleri lütfen önemli bir destek veriyor ve de konuşmaları çok tutarlı

    YanıtlaSil
  89. MHP ne iş yapıyor diye yazan arkadaşa cevaptır:
    MHP aynen başbakanın dediği gibi ne yazıktır ki terör üzerinden siyaset yapmayı bekliyor.Ne yazi ki,ne acı ki maalesef böyle dostum.Bu tavırları Başbakanı maalesef haklı çıkarıyor.Maalesef diyorum çünki bunu başbakan söylediği zaman bende çok tepki vermiştim ama ne yazıkki mecliste her yaşanan olay,örnğin bugün kü gibi tekrar söylüyorum maalesef başbakanı haklı çıkarıyor gibi...

    YanıtlaSil
  90. AKP GELECEĞİYLE OYNUYOR.BU KADAR OLMAZ.HERŞEY ÇARPITILIYOR,HERŞEY YALAN.RAKAMLAR SAHTE.SANDIK ÖNÜMÜZE GELDİĞİNDE AKP Yİ SANDIĞA GÖMMEK İÇİN ÇALIŞMAK DA BOYNUMUZUN BORCU OLSUN.SN.ÖZTÜRK Ü ŞİMDİ ARADIM ,TEŞEEKKÜRLERİMİZİ SUNDUM VE AYNEN DEDİM Kİ ,BUGÜNE KADAR CHP YE BİR OY BİLE ATMADIM AMA ,BUNDAN SONRA HELAL HOŞ OLSUN.O DA ÇOK DUYGULANDI...

    YanıtlaSil
  91. ARKADAŞLAR KILIĞDAROĞLUNUN NUMARASINI BİLEN VAR MI?

    YanıtlaSil
  92. BU AKP KAFASI ILE BIR KARAR CIKMAZ BUNLARIN TUZU KURU KIMSEYI DUSUNDUKLERI YOK

    YanıtlaSil
  93. arkadaşlar yarım saatten fazla oldu yazan yok

    YanıtlaSil
  94. MUHALEFET PARTİSİ ÜYELERİ İLE GÖRÜŞEN ARKADAŞLAR,LÜTFEN ANAYASA MAHKEMESİ KONUSUNDA DESTEK VE BASKI YAPSINLAR

    YanıtlaSil
  95. sayın site yöneticileri 1.7milyon karşılıksız çek var bu sayının örgütlenmesi lazım nasıl yapılacak bende bilmiyorum gazete ilanıylamı yoksa sitenizin yardımıylamı bir avukat karşılıksız çekten mahkemesi olanların adreslerini ögrenip postayla bilgilendirme yapılabilir ve böylece bilgilendirilmiş olur ve hukuksuzlugu ögrenir yalnız olmadıgını anlar ve sitenin adresi verilebilir 2sene erteleme bitince hapis cezasının kalkacagının garantisi yok şimdiden toplu hareket etmemiz daha çok ses getirir saygılar sunarım

    YanıtlaSil
  96. KILIÇDAROĞLUNUN TELEFONU ELİNDE NUMARASINI YAZIN ARKADAŞLAR LÜTFENNNN

    YanıtlaSil
  97. KILIÇDAROĞLUNU TELEFONU ELİNDE NUMARASINI YAZRMISINIZ LÜTFENNNNNNNNNN

    YanıtlaSil
  98. ÇEK DEFTERLERİNİ İADE ETMEMEK

    3167 s. Yasanın 13/1. maddesinde; Banka tarafından yapılan ihtara rağmen çek defterlerini bankalara geri vermeyenler hakkında adli para cezası öngörülmekte idi. Ancak yeni çek kanunu tasarısının 5/6. maddesinde; çeke karşılıksız işlemi yapılmasına sebebiyet veren kişiler hakkında, koruma tedbiri olarak çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı kararı verilmesi halinde, bu kişiler elindeki bütün çek yapraklarını ait olduğu bankalara geri vermekle yükümlü tutulmuş olduğu halde, bu kişiler hakkında tasarıda cezai yaptırım öngörülmemiştir.

    Bu nedenle; TCK. nun 5. ve 7. maddelerine göre lehe yasa uygulaması gereği, yeni çek kanunu tasarısında; çek defterlerini ilgili bankalara geri vermeyenler hakkında cezi yaptırım öngörülmediğinden ve bu yükümlülük yasada suç olarak düzenlenmediğinden, 3167 s. Yasanın 7/1. maddesi uyarınca açılmış bütün soruşturma ve koğuşturmalar düşüyor ve verilmiş mahkumiyet kararlarının da ortadan kaldırılıyor..

    Çek defterlerinin iade etmediği için cezası olan arkadaşlara duyrulur..

    YanıtlaSil
  99. MHP ye laf ettiniz ama helali hoş olsun arkadaşlar işte olay budur bütün muhalefeti arayalım...Teşekkür edelim bu insanlar gerçekten bu milletin vekili....

    YanıtlaSil
  100. BAKIN ARKADAŞLAR EMİN OLUN BURDAKİ TEPKİYİ SATIR SATIR TAKİP EDİYORLAR BAKSANIZA UYUYAN MHP UYANDI

    DEVAM ARKADAŞLAR HEM ONLARA HEM BURAYA YAZIN TEPKİLERİNİZİ

    AY.

    YanıtlaSil
  101. adli para cezasından bahsetti mhp li sesi kesildi çok heyecanlı...aslanım benim gelin çözelim şu işi burda hepberaber bi önergeyle diyor hadi arkadaşlar mesajlar baskılara devam

    YanıtlaSil
  102. bu mağdurlara ulaşabilmemiz için gazate ilanı şart olmuştur. herkes elini vicdanını koyup şu aşamadan sonra lütfen üstünüze düşeni yapsın

    YanıtlaSil
  103. cüneyt ney aydınlattığınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarında merak ettiği konular var malum.
    1)yeni yasa tck' ya uyumlu olması için gün para ceza sistemi olacak. peki uygulama ve infaz hakkında bilginiz varmı?örnek: çekin karşılıksız kalanı 5000.00 tl. hakim 5000.00 tl bölü 100 tl/gün yaptığında 50 gün oluyor. Peki infazında yani fail bunu devlete para olarak ödemek istediğinde failin lehine olan 20 tl/günmü olacak yoksa yine 5000.00 tl mi ödeyecek.

    YanıtlaSil
  104. anladım çek bedeli cezayı verirken baz alınacak. güne çevrilirkende failin lehine 100/GÜN olarak verilecek. Yani benim cezam 5000.00 tl değilde 50 gün olacak. ödemeye gidince leh olmayacakmı?

    YanıtlaSil
  105. ya bunlar hapse karşıyız diyor HAPSİ KALDIRMIYOR!!!
    biz şimdi neyapıcaz kafam allak bullak oldu 2sene daha hapis korkusuylamı yaşıycaz?
    buna psikolojik baskıya KİM DAYANIR?
    insan kafayı üşüyür ya!!!

    YanıtlaSil
  106. O mantıkla gidersek, lehe olanıda ödeme o da hapse çevrilsin, ödeyeceğim de o da lehe en alt değerden 20 tl den çevrilsin sonra yine ödeme :) böyle böyle 0 değerini bulmuş oluruz..

    YanıtlaSil
  107. EN BÜYÜYK SORUYU SORDUUUU HELLAAAALLLL ALİ RIZA SENİ MUHAKKAK ZİYARET EDECEMMMMMMMM

    A.Y.

    YanıtlaSil
  108. herhalde sorum mantıksız oldu pardon

    YanıtlaSil
  109. SAVAŞ ŞİMDİ KAZANILACAK ARKADAŞLAR SON VURUŞLARR

    A.Y.

    YanıtlaSil
  110. imkan meselesi bir zamanlar milyarlara imza atarken 5 tl yatırdım diye hakir görülmesin ekmek parası kesilip gönderilen para

    YanıtlaSil
  111. ya arkadaşlar kim kime ne sordu?. biraz detay verinde bizde bilelim. bu siteden başka hiç bir şekilde öğrenemiyorum. yurtdışındayım. lütfen ayrıntı da yazın. kaçıncı maddedeler önerge veren oldumu. durum ne?

    YanıtlaSil
  112. ARKADAŞLAR AKP ,BANKALARIN SORUMLULUĞU 1000 LİRA İKEN 500 E DÜŞÜREN BİR ÖNERGE HAZIRLAMIŞ.. BU KADAR ADİLİK OLMAZ. BORÇLUNUN ÜZERİNE YIKILAN KRİZ, BUNLARIN BAŞINA ÇORAP ÖRECEKTİR...

    ERTELEME İLE KİMSE BORCUNU ÖDEMESİN.ŞAHSİ KANAATİM BUDUR.EN SONUNDA BUNLARA GELECEK İŞ

    YanıtlaSil
  113. YA ARINC SEN BUNU UNUTMA GİTTİN BİZİM HAKLARIMIZI DA GASP ETTİN SEN DUYGUSAL ADAM BEN 2 YILDIR OĞLUMU GÖRMEDİMM HADİ BUNADA AĞLASANAA YÜCE MEVLAMMM BUNUN HESABINI SANA SORACAĞINA İNANCIM SONSUZZ

    YanıtlaSil
  114. arkadaşlar daha 3. maddedemi bunlar. kaçı görüşüyorlar Allah rızası için yazın ya!. yemin ediyorum ben tv başında olsaydım aralıksız bütün konuşulanları dahi yazardım. Yurtdışındayım ve tv yok. web'de tv yok bu siteden başka yok. yenileye yenileye parmaklarım koptu

    YanıtlaSil
  115. hayatımı CHP ye çalışarak geçireceğim

    YanıtlaSil
  116. 4. maddeye başlamak üzereler

    YanıtlaSil
  117. kimisi diyor ziyaret edeceğim kimisi diyor hayatımı chp ye çalışarak geçireceğim. orada neler oluyor meraktan çatladım ya!

    YanıtlaSil
  118. jenardi kardeşim borçların ödenmemesi gerektiğini yaklaşık 15 gün evvel buradan bende belirtmiştim.Çok haklısın kimse ödeme yapmasın.

    YanıtlaSil
  119. bir de okumayı bilen birine okutsalar önergeleri

    YanıtlaSil
  120. yurtdisindaki arkadasim bende yurtdisindayim turkiyede evde bilgisayari tv in karsisina koydurdum izliyorum ...aktarmaya calisacagim

    YanıtlaSil
  121. MECLİSİN HALİ, BAŞKANLIK DİVANI İSİMLERİ DOĞRU DÜRÜST TELAFFUZ EDEMİYOR. BUNLAR MI BİZİ YÖNETECEK... GİDİN YAHU..

    YanıtlaSil
  122. ya zaten herif ne diyor... -bu bir geçiş dönemidir hemen hapis cezasını kaldıramayız önce hazırlıklarını yapıcaz diyor.
    Allahın belası öküz herif sen hazırlık yapacan, senin keyfin gelene kadar bizim hayatımız ne durumda olacak şerefsiz!
    1 kuruş ödemem ben daha ne alacaklıya ne devlete. bana borcu olanlar gitsinler ödesinler banane.

    YanıtlaSil
  123. ya arkadaşlar mecliste olanları buraya yazmak çokmu zor. neden anlayan yok. Allah!ın def ettiği yerdeyim tv yok web'de tv yok gsm ile sadece bu siteyi takip edebiliyorum neden gelişmeleri yazmıyorsunuz

    YanıtlaSil
  124. Arkadaşlar telefonum yok doğrusunu isterseniz kontörüm kalmadı imkanım e-posta... Vekillere bu şekilde ulaşmaya çalışıyorum.Emin olun ilan içinde bana göre yüksek olan bir meblağı ilgili bankaya göndermekten imtina etmedim. Sayın jenardi veya kim ilgiliyse mailde de bu miktarı belirtip dekontu da gönderdim.

    Şimdi meclisi takip ediyorum. Anlaşılan o ki lehimize bir şey yok sadece 2 yıl erteleme nefes almamızı sağlayacak. Ben imkanı olup Vekillere fax veya telefonla ulaşabilecek kimselere bir fikir vermek istiyorum buna HADDİM olduğunu düşünüyorum. Beni Bağışlayın...

    Dikkat ettinizse Sayın Bakan HAPİS cezasının ANAYASAYA aykırı olmadığını Yüce mahkemenin bir vesileyle önüne gelen Bu hapis cezasıyla ilgili maddenin iptalini REd ettiğini ifade etti. Bizim yapmamız gereken bir şey var: O dönemde Yüce mahkeme RED gerekçesinde Çek'in bir havale gibi görüldüğünü ve cezanın da bu gerekçeyle devam etmesi gerektiğini belirtir ifadeler kullanmıştır.

    Arkadaşlar şunu demek istiyorum:Bugün bu tasarı yasalaşırsa içindeki bir maddede çekin vadesinden önce ibrazının 31/12/2011 yılına kadar ertelendiğinden bahsediyor. Velevki bu tasarı meclise gelmeseydi bile vadesinden önce bir çekin bankaca ödenmesini yasaklayan (belli bir tarihle sınırlayarak 31/12/2009 a kadar)bir kanun maddesi vardır.
    Bu madde bile çekin havale olmaktan çıktığını ve vadeli bir ödeme aracı haline geldiğini ZIMNEN de olsa meclisin kabul ettiğini gösterir. şimdi aynı erteleme ta 2011 yılı sonuna kadar geliyor. ve vekillerin hemen tamamı çekin havale niteliğini yitirdiğinden bahsedip VADELİ BİR ÖDEME ARACI OLARAK İŞLEM GÖRDÜĞÜNÜ KABUL EDİYOR. YANİ ÇEKİN BONODAN SENETTEN FARKININ HAPİSLE TAZYİK OLDUĞUNU AÇIKÇA KABUL EDİYOR. BU DURUM ANAYASA MAHKEMESİ İÇİN YENİDİR. VE HAPSİN KALDIRILMASININ RED GEREKÇESİNİN ORTADAN KALKTIĞININ BİR DELİLİDİR. BANA GÖRE YAPMAMIZ GEREKEN BU GEREKÇELERİ DE EKLEYEREK BU YASANIN ANAYASA MAHKEMESİNE TAŞINMASINI SAĞLAMAKTIR.
    İNANIYORUMKİ YÜCE MAHKEME BU DURUMU DAHA DİKKATLİ ELE ALIP EŞİTLİK İLKESİNE AYKIRI BULACAKTIR. BİR YERDE AYNI İŞLEVİ GÖREN SENET VE ÇEKİN AYRI YAPTIRIMLARA TABİ TUTULMASININ EŞİTLİK İLKESİNE BU GEREKÇELERLE AYKIRILIK TEŞKİL ETTİ KANISINA VARACAKTIR.
    ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
    KEMALSY
    MAİL ADRESİM JENARDİDE VAR YAZIŞMAK İSTEYENLER ORADAN ALABİLİR. TEKRAR SELAMLAR
    KEMALSY@WINDOWSLIVE.COM

    YanıtlaSil
  125. CHP alt komisyonda cek karsiliksiz cikinca akp nin onerdigi 1000 tl olan odeme zorunlulugunu alt komisyonda 3000 e cikartilmasi onerisi red edilirken SIMDI AKP ONERI VERIYOR 500 E INDIRILMESI DIYE....BUNLAR SERMAYENIN USAGI

    YanıtlaSil
  126. arkadaşım durum iyi 2 yıl erteleme kabul sayılır rahat ol

    YanıtlaSil
  127. EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ BANKALARIN VE SUAT KILIÇ,BEKİR BOZDAĞ VE NURETTİN CANİKLİNİNDİR

    YanıtlaSil
  128. BANKALAR BIRLIGI SOZ SAHIBI DEDI...CHP MILLETVEKILI

    YanıtlaSil
  129. BANKALAR BIRLIGI AKP YI SATIN ALMIS

    YanıtlaSil
  130. ALLAH HER KESE SABIR VERSİN

    YanıtlaSil
  131. JENARDİ,,

    lütfen görüşmeler bittikten sonra son durumu yazarmısın.

    YanıtlaSil
  132. ali rıza öztürk tasarının adını koydu

    BANKALAR BİRLİĞİNİN TASARISI
    utanın reziller kendilerine hukukcu kendilerine mazlum
    sizler birer zalim olmuşsunuz

    YanıtlaSil
  133. ALİ RIZA ÖZTÜRK ÖTTÜRÜYO

    YanıtlaSil
  134. SORU CEVAP KISMINDA NE SORDULAR NE CEVAP VERDİLER. BİZİM KÖYÜN ÖĞRETMENİ BUNLARI SÖZLÜYE KALDIRSA SINIFTA KALIRLAR.. BUNLAR BİZİ Mİ YÖNETECEK.. ÖNCE BİZİM OKULUN ÖĞRETMENİNDEN GEÇSİNLER...

    YanıtlaSil
  135. bAKOI SAYIN ÖZTÜRKTE BENZER ŞEYLERİ SÖYLEDİ
    KEMALSY

    YanıtlaSil
  136. Mağdurdaşlarım Ali Rıza ÖZTÜRK yazdığım mesajı okudu tüylerim diken diken oldu saatlerdir söylemek isyan etmek istediğim saçmalıklara karşı dilimiz kalemiz oldu. Allah bu vekilimizden Razı olsun.

    YanıtlaSil
  137. HELAL SANA BRE ÖZTÜRK SANA VERİLEN EMEKLER HELAL OLSUN

    YanıtlaSil
  138. ALİ RIZA ÖZTÜRK MESAJI OKUDU.. HELAL OLSUN...

    YanıtlaSil
  139. BU TASARI ICIN BANKALAR BIRLIGI 1000 TL OLAN ODEMEYI DESTEKLEMESI ICIN CHP YI ARADIKLARINDA EGER AKP ONERI GETIRIRSE DESTEKLERMISINIZ DIYE SORMUSLAR VE MAALESEF AKP 500 TL ONERISINI GETRIDI...MECLIS CHP MILLETVEKIL BU TASARI BANKALAR BIRLIGININ TASARISIDIR DEDI...VE BIR CEK MAGDURUNUN MESAJINI OKUDU...YETER BU HUKUMET DUSSUN YAKAMIZDAN DIYE.....ICERDE YATAN INSANLAR HAKSIZ HUKUKSUZ ICERDE YATMAKTADIRLAR ...CEK ALACAKLILARI NE KADAR MAGDUR ISE BONO ALACAKLILARIDA MAGDUR DUR....AKP MILLETVEKILLERI GAZETE OKUMUYORMU SOKAGI GORMUYORMU...SAGOLASIN OZTURK AGZINA SAGLIK....ortada akp nin sadece kalkan parmaklari var

    YanıtlaSil
  140. BAKIN SAYIN ALİ RIZA ÖZTÜRK TE BENZER ŞEYLERİ SÖYLEDİ ÇEK VE BONO AYNI ŞEY OLMUŞTUR
    KEMALSY

    YanıtlaSil
  141. MUTLAKA YAPACAKLARIMIZ. BAŞKA YOL YOK. MÜCADELEYE DEVAM...
    1. GAZATE İLANI
    2. ANAYASA MAHKEMESİ
    3. AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ
    BURADAKİ MÜCADELEMİZ, ÜLKEMİZ İÇİM DE BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR..

    YanıtlaSil
  142. HAMDOLSUN 5 YILDIR ÇEKTİĞİM BİTMEK ÜZERE ŞÜKÜRLER OLSUN YÜCE YARADANIM ARKADAŞLAR HİÇ OLMADI BİZLER TÜCCARIZ BİRAZ FAZLA MÜCADELE EDERİZ 2 YILA KADAR BİTİRİRİZ

    YanıtlaSil
  143. SORU: ADLİ PARA CEZASINDAN YATAN KAÇ KİSİ..
    CEVAP: HIK-MIK

    YanıtlaSil
  144. ALİ RIZA ÖZTÜRK SEN ÇOK YAŞA!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  145. 145 deki arkadaş aynen katılıyorum

    YanıtlaSil
  146. ARKADAŞLAR BİZİM HÜKÜMET BANKALARDAN BORÇ ALARAK
    BİZİM TEFECİLERİN KARŞISINDA DÜŞDÜĞÜMÜZ DURUMA DÜŞMÜŞTÜR
    PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALIYOR

    YanıtlaSil
  147. Millet vekilleri arasında en esaslı sayın Ali Rıza Öztürk çıkmıştır, bundan sonra benim ailemin yapabilirsem çoğu kararsız seçmen tanıdıklarımın oy'u chp'ye dir, saygılar.....

    YanıtlaSil
  148. Arkadaşlar
    Bizi kimler nasıl yönetiyor şimdi daha iyi gördüm. Yazık yazık kimlere oy vermişiz.

    YanıtlaSil
  149. adli para cezasından kaç kişinin hapiste yattıgını kaçkişinin kaçak yaşadıgını YİNE SÖYLRMEDİLER!!!
    arkadaşlar akp banka ve tefeci partisi oldugunu TESCİLLEMİŞTİR!
    halktan aldıkları oyla halk düşmanlıgı yapıyorlar!

    YanıtlaSil
  150. Jenardi sana bir şey göndereceğim tam bu güne uygun mümkünse yayınlayalım.

    YanıtlaSil
  151. ÇOK BÜYÜK BİR YÜRÜYÜŞ EYLEMİ YAPMAMIZ LAZIM.. HİÇBİR HUSUS LEHİMİZE DEĞİL

    BANKA TASARISI

    YanıtlaSil
  152. adli para cezalarından yatan kişi sayısını söylemeyenin orada şeref ve namusu üzerine ettiği yeminden şüphe ederim

    YanıtlaSil
  153. 146 yazan arkadaş burda kimse borcunu inkar etmiyor ödemek istiyor bizim karşı oldugumuz hapis cezası kimse borcunu ödemekten kaçmıyor!
    alacaklının kölesi olmaya hukuksuz hapis cezasına tepki gösteriyor!

    YanıtlaSil
  154. SESİMİZ OL DEDİĞİMİZ AYŞE NUR BAHÇEKAPILI
    HANIM NERDELER

    YanıtlaSil
  155. YA KORKARIM BUNLAR ERTLEYEMEYİDE GECEYE GETİRİP VAZ GECECEKLER TEPKİOLMASIN DİYEEE AMAN ARKADAŞLARR SON VURUŞLARRRR

    YanıtlaSil
  156. ARKADAŞLAR AKP YE MSJ ÇEKİN: EGEMENLİĞİ KAÇA BANKALARA SATTINIZ..

    YanıtlaSil
  157. YÜRÜYÜŞ FİKRİNİZE EVET DİYORUM
    ŞİMDİ HAPİS TEHLİKESİ DE ORTADAN KALKACAK BAKALIM BU YÜRÜYÜŞE KATILIM NE OLACAK
    KEMALSY

    YanıtlaSil
  158. Evet hemde kanun çıkar çıkmaz.Vakit kaybetmeden..

    YanıtlaSil
  159. arkadaşlar daha ceza maddelerine gelmedi, lehimize değil diye ön yargılı olmayalım. Cüneyt beyin yazdığı gibi çek defterlerini vermeyenlerin cezaları düşüyor. Eminim o sebeple bile binlerce insanımız mağdurdur. Ayrıca chp daha ceza maddelerine gelmeden bile saydırıyor henüz maç bitmesi. Biz uzatmalarda maçı alanlardanız unutmayalım. Allah bugüm bizimle inşallah ve a ke pe nin basireti bağlanacak bu yasada bizlerin lehine sayısız durum olacak müsterih olun

    YanıtlaSil
  160. ARKADAŞLAR AKPLİLERİ ARAYIN.. EGEMENLİĞİ KAÇA BANKALARA SATMIŞLAR Bİ SORUN..

    YanıtlaSil
  161. 124 yazan arkadaş Allah razı olsun. Gelişmeleri yazarsanız dua ede ede okuyacağım sağolun

    YanıtlaSil
  162. banka kendfi cebinden garanti parasını ödememektedir çek hesabi açmak istersen eğer 10 yaprağa o zaman 10 milyar depozito isteyecektir bu kimin metfaatine izanınıza sunmaktayım 500 olursa 5 milyar isteyecektir o zaman neye karşı geliyorsunuz arkadaşlar

    YanıtlaSil
  163. Ceza maddeleri bugün görüşülecek mi? Bizi ilgilendiren geçici madde en sonda

    YanıtlaSil
  164. 167 deki arkadaşa katılıyorum.Bankaların işine gelen bu maddenin bize bir zararı yok.

    YanıtlaSil
  165. 4.MADDE SON DİMİ ARDINDAN OYLANIP CUMHURBAŞKANI NA GİDECEK

    YanıtlaSil
  166. BULENT ARINCA ATTIGIM MESAJ.... SAYIN BAKANIM YILLARCA AKP ICIN CALISTIM MUCADELE ETTIM AMA GORUYORUMKI SIMDI MUCADELEYI BIZIM YERIMIZE BANKALAR YAPIYOR...EGEMENLIK NE ZAMANDAN BERI MILLETDEN BANKALARA GECTI...SIZ HAK HUKUK MUCADELESINDE BULUNUYORSUNUZ ...BUMUDUR CEK YASASINDAKI ADALET INIZ

    YanıtlaSil
  167. HERKES YARIN DURUMUNU BİR KEZ DAHA GÖZDEN GEÇİRİP İLGİLİ HESAPLARA YARDIMINI YAPSIN BİZDEKİ 3 HESAPTA TOPLANAN MEBLAĞ : 1400 LİRADIR KOSİAD HESABINDA DA : 700 BULUNMAKTADIR.

    ŞU GAZETE İLAN İŞİNİ VERELİM. BANKA VE TEFECİLERİN CANINA OKUYALIM..HELE Bİ İÇERDEKİLER DE ALLAHIN İZNİYLE ÇIKSIN OZAMAN GÖRÜŞECEZ BUNLARLA.

    YanıtlaSil
  168. HİÇ KİMSE KENDİNİ AVUTMASIN BİZİ İLGİLENDİREN TEK BİR ŞEY VAR O DA BU UCUBE ÇEK SİSTEMİ İÇİNDE:

    " HAPİS CEZASININ KALKMASIDIR".


    2 YIL DA GEÇER!!!!

    (NOT: BENİM ÖNÜMDE ERTELEME HARİÇ EN AZ 3 YIL VAR.)

    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  169. Olay şu kardeŞ bankanın şu paraya bunu bu para şunu istemesi umrumda değil.zORUMA GİDEN parti olarak kendilerinin kabul ettiği 1000 tl bir iki telefonla aniden geri çekiyolar ve hükümet tarafıda kabul ediyor bu ne güç enterasan .demekki hükümet değil banka büyük hayretler içinde kaldım MUSTAFA SARI

    YanıtlaSil
  170. KARŞI GELMENİN MANTIĞI BANKALARIN İSTEDİĞİ GİBİ BİR TASARI OLMASIDIR PARA MİKTARI İÇİN DEDİĞİNİ YAPTIRAN BANKALARIN
    CEZAYI SAVUNARAK KALDIRTMADIKLARI ONLARINDA CEZAYA TARAF OLDUĞUNU UNUTUYORSUNUZ BAKIŞ AÇISI MADDE MADDE DEĞİL TMÜN ÜSTNE OLMALIDIR AMA MANTIĞIMIZ TEK TARAFLI ÇALIŞIYOR

    YanıtlaSil
  171. sayın site yöneticileri karşılıksız çek mahkemesinin 2 milyonu buldugu söyleniyor hapisten çıkan kaçak olan ve halen mahkemesi süren çek magdurlarının EGER HUKUKİ BİR SAKINCASI YOKSA adresleri veya tlf bulunup ulaşılsa kanunu hakları anlatılsa hapsin hukuka aykırı oldugu anlatılsa her çek magdurunun bilinçlenecegi siteye üye olsa(evinde bilgisayar olmasa bile internet kafede üye olabilir)çok güçlü üye sayısı 2 milyonu bulan bir hareket olabilir buda büyük bir güçtür
    bu konunun üzerinde durursanız SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  172. ARKADAŞLAR BU MECLİS GÖRÜŞMENİN MECLİS TUTANAKLARINI YARIN KOPYALAYALIM İÇLERİNDE AFİŞSEL
    OLAN SÖZLERDEN BÜYÜK AFİŞLER YAPALIM BUNU ÇOK UYGUN FİAYATA HATTA ELLERİMİZLE YAPABİLİRİZ NASIL OLSA EMİNİM ÇEKTEN MAĞDUR REKLMACIMIZDA VARDIR YARDIMCI OLUR BİZDE BUNU TOBB VEYA BANKALAR BİRLİĞİNİN ÖNÜNDE YANINA KARŞISINA ASALIM

    AL SİZE MADEM DEMOKRATİK EYLEM SES GETİRİR GAZETEYE PARA VERMEK YERİNE BÖYLE BİR EYLEM YAPALIM HERKES GÖSTERMEK ZORUNDA YAYINLAMAK ZORUNDA KALIR

    A.Y

    YanıtlaSil
  173. DOGRU BANKALARIN İŞNE GELEN MADDENİN BİZE Bİ ZARARI YOK AMA ÇEK ALMA KONUSUNDA İŞLERİ ZORLAŞTIRSINLARKİ BANKA HER ÖNÜNE GELENE ÇEK VERMESİN SONRADA İNSANLAR BİZİM GİBİ ZORDURUMA DÜŞÜP MAĞDUR OLMASINLAR BİZ TİCARET YAPARKEN BİLİYOMUYDUK Kİ ÇEKTE HAPİS CEZASINI OLDUGUNU NEZAMAN BATTIK KI ADLİYEDEN EVRAKLAR GELMEYE BAŞLADI OZAMAN ANLADIDIK CEKİN NE OLDUGUNU

    YanıtlaSil
  174. lütfen sabırlı olalım.Herkez bir an için cezaevindeki arkadaşları düşünsün.Bizler dışardayız.Soğukkanlı olmalıyız.EMİNİM Kİ ONLAR TV NİN BAŞINDA TİR TİTRİYORLARDIR.Buraya kadar getirdik.Bu yakarışları yaradanım mutlaka duyuyor.Herşey güzel olacak emin olun

    YanıtlaSil
  175. ben garanti bankası hesabına eft yapmıştım ulaştı mı ulaşmadı mı emin olmak istiyorum nasıl öğrenebilirim?

    YanıtlaSil
  176. ŞU TELEVİZYONA ÇIKAN SEYİRCİLER PROĞRAM BAŞI 20 TL ALIYORLARMIŞ.BİZLER MADEMKİ ARANIYORU O ZAMAN ADAM TUTUP PROTESTO YAPTIRTALIM ARALARINADA BİZLERDEN ARANMAYANLARDA OLDUMU SAYI YÜKSELİR HERGÜN TBMM ÖNÜNDE PROTESTO.!!!!!!!

    YanıtlaSil
  177. ERKAN VE 167
    MESELE BİZİM İŞİMİZE GELİP GELMEMESİ DEĞİL, MESELE ALENEN BANKALARIN DAYATMASININ HEMEN KABUL EDİLMESİDİR, MESELE EGEMENLİĞİN SATILMASIDIR...

    SERTAÇ.

    YanıtlaSil
  178. 11 ARALIK ( YARIN) 14 DE TOPLANMAK UZERE GORUSMELER BITTI

    YanıtlaSil
  179. yasa kurtlar vadisi kadar önemli değilmiş :(((

    Vekillerimiz Asılları hiçe saydı...

    YanıtlaSil
  180. YARIN 11:00 DA GÖRÜŞÜLECEK ERTELENDİ YETER SAYI YOKMUŞ

    YanıtlaSil
  181. buuuuuuuuuu

    araaaaaaaaaaa

    çoooooooooookkkkkkkk

    iyi


    olduuuuuuuuuuu

    herkez bir daha düşünsünnnn

    ne yapacaksak yapalımmmmmmmmmmmmm

    yettiii bunlar canımızaaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  182. Öyle olduğunu o maddeylemi öğrendiniz.

    YanıtlaSil
  183. ARKADAŞLAR CEZA MADDELERİNE VE ERTELEME MADDESİNE GELMEDEN MECLİS KAPANDI.. YARIN SAAT 14.00 E KADAR VAKTİMİZ HALEN VARDIR..

    AKP KÖŞEYE SIKIŞMIŞTIR.. KOMİSYONDAN KENDİ OYLARI İLE GEÇİRDİKLERİ TASARIYA KENDİLERİ ÖNERGE VEREREK BETER HALE GETİRMİŞLERDİR.GETİRMEYE DE DEVAM EDECEKLERDİR..

    BU GECE UYKU UYUTMAYALIM.. BANKALARIN TASARISINDAN HAPİS CEZALARININ VE ADLİ PARA CEZASININ KALDIRILMASINI ARTIK TEHDİT EDEREK İSTEYELİM.. OY İLE TEHDİT EDELİM.BİZ 2000 KİŞİ DEĞİLİZ

    CHP VE MHP Yİ DE TEBRİK EDELİM. ANAYASA MAHKEMESİ KONUSUNDA DESTEK VERELİM VE YÜKSEK MAHKEMEYE GİTMELERİNİ SİTEYELİM..

    AKP: SUAT KILIÇ,BEKİR BOZDAĞ,BÜLNET ARINÇ,MUSTAFA ELİTAŞ,AHMET İYİMAYA,SADULLAH ERGİN,SALİH ERDOĞAN VE ADALET KOMİSYON ÜYELERİNİ ARAYALIM

    YanıtlaSil
  184. ARKADASLAR ILAN PARASI ICIN GONDERDIGINIZ TUTARI SITE ILETISIM FORMUNDAN BILDIRIRSENIZ PARANIN YATIP YATMADIGINI YADA EFT NIN GECIP GECMEDIGINI SOYLEYEBILIRIZ ...

    YanıtlaSil
  185. ARKADASLAR BU GECE UYUMAK YOK...HERKESE CEP TELEFONLARINDAN EGEMENLIGIN BANKALARA MI YOKSA MILLETE MI AIT OLDUGUNU SORAN MESAJLAR ATALIM....AKP BU GECE UYUMAMALI

    YanıtlaSil
  186. SAYIN SITE YONETIMI KONTUR ALMAYA GIDIYORUM SABAHA KADAR ATACAGIM LUTFEN BIR TELEFON LISTESI YAYINLARMISINIZ

    YanıtlaSil
  187. arkadaşlar hangi maddede kaldılar

    YanıtlaSil
  188. SUAT KILIÇ,BEKİR BOZDAĞ,BÜLNET ARINÇ,MUSTAFA ELİTAŞ,AHMET İYİMAYA,SADULLAH ERGİN,SALİH ERDOĞAN VE ADALET KOMİSYON ÜYELERİ muhalefet partisi vekillrin cep telefonlarını yayınlarmısınız lütfen acil

    YanıtlaSil
  189. BURADAN TEL YAYINLAYAMIYORUZ. MALUM TEFECİ LOBİSİ DE SİTEMİZİ İZLİYOR..
    MAİLLERİMİZİ KAYDEDİN
    BİRAZDAN HERKESE MAİL ATICAM

    YanıtlaSil
  190. MECLİS KURTLAR VADİSİ'Nİ SEYRETMEK İÇİN GÖRÜŞMELERİ BİTİRDİ.
    BENCE KURTLAR VADİSİ EKİBİNDEN RİCA EDELİM, SENARYODA BU ÇEK CEZASINA KARŞI BİR REPLİK YAPSINLAR. BU İŞ BİTER..

    YanıtlaSil
  191. Görünen o ki biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz ama yasa tasarısı bu şekliyle geçecek...En azından 2 sene olan ertelemeyi belki 3 veya 4 seneye çıkartabiliriz...Öncelik hapisi kaldırmak ama 3-4 sene ertelemek ve bu sürede hapis cezalarını serbestken kaldırmaya çalışabilmek daha mantıklı değil mi? Çünkü bunlar hiç bir şekilde hapis cezalarını kaldırmayacaklar....

    YanıtlaSil
  192. ARKADAŞLAR MSJ LA MAİLLE UĞRAŞMAYIN.. BU SAATTEN SONRA OKUNACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM..DİREK ARAYIN

    ANKARADA OTURAN ARKADAŞLAR YARIN 14 DE ÖECLİSE GİTSİNLER BENCE...BANKALAR TEFECİLER ORDAYSA BİZDE ORDA OLALIM.İLHAN VE AYHAN KARDEŞLERDEN BU ORGANİZASYONU YAPMALARINI BEKLİYORUM 10 KİŞİ YETER

    YanıtlaSil
  193. Tv izleyemeyen arkadaş izle beni

    önce ağbağlantılarımı aç ardından özelliklere gel ordan tcp4 protokolünü gir orda auto diye bi seçenek işaretlidir onu manuel yap ve şu dediklerimi gir
    4 . 2 . 2 . 1
    4 . 2 . 2 . 2

    ikisinide alt alta gir olsun bitsin sonra alayına girersin...yapamazsan googleda dns açma yaz...yine yapamazsan başka bişi sölicem sana bildir..

    Abilerim ablalarım özür dilerim bu mesajı burda yazdığım için ama bu adam sabahtan beri çatlıyor yardımcı olayım dedim...

    Emre abi yarın bi yerden bi para gelicek çok büyük değil ama ben yarın yardımda bulunurum gelirse... gelmezsede 10-20 bişiler atarım annemin emekli maaşından 50 lira aldım bugün.allahım halimize bak...

    Bide Lütfen herkes kim var kim yok arasın...

    YanıtlaSil
  194. ARKADAŞLAR 181 de YAZAN ARKADAŞIN FİKRİNİ YABANA ATMAYIN KAHVELER ve ORTALIK İŞSİZ İNSAN KAYNIYOR ADAM BAŞI 2 - 3 SAATLİĞİNE İŞ BİTTİĞİNDE, OLMAK ÜZERE 25 -30 TL VERİLSE MECLİSİN ÖNÜ ADAM KAYNAR 100 KİŞİ OLSA TÜM KANALLARIN DİKKATİNİ ÇEKER BUDA 2000 -3000 TL TUTAR BİRAZDA BİZİM TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZ BU KALABALIĞA ÖNCÜ OLURSA KARAR AREFESİNDE ETKİLİ OLMAZMI. İLANA PARA YETMİYORSA BUNU DENEYELİM BEN 100 TL GÖNDERDİM 250 DAHA GÖNDERİRİM,DÜŞÜNÜN
    MİMAR...

    YanıtlaSil
  195. arkadaşlar ben yurtdışındayım ve arama imkanım yok. chp vekilleriyle görüşenler varsa önergeyle 2 yılı 3-4 yapabilirler. ne kopardık kar diyeceğiz. zaman uzun olursa değişikliklerin yapılması iyi olur diye düşünüyorum. ayrıca yarına kalması bir anlamda iyi oldu. ceza maddelerine kast ekletilebilir

    YanıtlaSil
  196. bırakın uzatma işini falan. uzattıkça faiz biniyor.. bilip bilmedne yorum yapmayın.. KAST KAST KAST dedik. arayın sabahlara kadar.... uyumuyoruz biz.UYUTMAYIN...BU VEBALLE NEREYE GİDECEKLER

    YanıtlaSil