Çorum Adliyesinde Taahhüdü ihlal Eylemi

taahhüdü ihlal nedeniyle yakalama kararı, adliye, Cumhuriyet Savcısı, taahhüt mağdurları, taahüt, tahhüd tazyik hapsi hapsen tazyikÇorum adliyesinde hakkında "taahhüdü ihlal" nedeniyle yakalama emri çıkarılan ve jandarma tarafından yakalanıp Çorum Adliye Sarayına getirilen Emrah Şen, jandarmanın elinden kurtulup boğazına dayadığı cam parçasıyla intihar girişiminde bulundu.

Hakkında "taahhüdü ihlal" nedeniyle, tazyik hapsi verilen ve yakalama kararı çıkarılan 33 yaşındaki Emrah Şen, jandarma eşliğinde dün akşam Çorum Adliye Sarayına getirildi. Çorum Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Emrah Şen, Savcılığın talimatıyla tutuklanıp cezaevine götürülmek üzere güvenlik güçleri eşliğinde Çorum Adliye Sarayından çıkarılmak istendi. Bu sırada jandarmanın elinden kurtulan Emrah Şen, Adliye içindeki kafeteryaya girip bir şişeyi kırarak şişe parçasını boğazına dayadı.

Cezaevine girmek istemediğini belirterek kendisini öldüreceğini söyleyen Emrah Şen yaklaşık bir saat korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Polis Çorum Adliye Sarayı içerisinde ve dışında geniş güvenlik önlemi alırken, bir yandan da Emrah şen'i, ikna etmeye çalıştı. Ancak, Emrah Şen bir süre sonra elindeki cam parçasıyla bileğini kesmeye başladı.

Emrah Şen'i ikna etmek için İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Yüce, Çorum Adliye Sarayına gelerek Emrah Şen'le görüştü. Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Yüce ve Bir Şube Müdürü Emrah Şen'i ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Emrah Şen cam parçasını atarak teslim oldu.

Kolları kanayan Emrah Şen'in ilk tedavisi Çorum Adliye Sarayında yapıldıktan sonra jandarma aracına bindirilerek Adliyeden uzaklaştırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder