Banka Borcunu Ödeyemeyen Öğretmen İntihar Etti

Öğretmen Murat Şahin, banka borcu, intihar, adapazarı, bağevinde intihar, MKarapürçek İlçesi, Mesudiye Köyü,Adapazarı  İl Milli Eğitim, Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı
Adapazarı Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni evli 2 çocuk babası 34 yaşındaki Murat Şahin, bağ evinde kendini asarak intihar etti.

Adapazarı'nın yeni Yerleşim Bölgesi Korucuk Mahallesi’nde oturan ve kendisi gibi eşi de öğretmen olan Murat Şahin dün okulundan bir günlük izin aldı. Murat Şahin Karapürçek İlçesi'nin Mesudiye Köyü’ndeki babasının evine gitti. 13 yıllık öğretmen Şahin, bugün öğle saatlerinde babasının evinin yanındaki barakada köy sakinleri tarafından asılı olarak bulundu

Öğretmen Murat Şahin, 2 ve 10 yaşlarında iki çocuk babasıydı. İntihar olayının duyulmasının ardından büyük şok yaşayan okul yöneticileri ve öğretmen arkadaşları, üç yıldır birlikte görev yaptıkları Murat Şahin'in mesleğinde başarılı ve öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen olduğunu söylediler.

Baba Muhsin Şahin, Murat beni akşam saatlerinde arayarak "Baba acil bana 10 bin lira lazım" dedi. Ben de o kadar param olmadığını söyledim. Yine aynı akşam annesini ve eşini arayarak helallik istemiş. Sabah Mesudiye Köyü’nde bulunan bağ evinde intihar ettiğini öğrendik, bağ evine geldiğimizde asılı cesedini bulduk. Bir "bankaya 10 bin TL borcu olduğunu öğrendik" dedi. Kocasının ölüm haberini alan öğretmen eşi gözyaşlarına boğuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Öğretmen Murat Şahin'in genç yaşta aramızdan ayrılmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diledi.

Erenler'den kaldırılacak
Karapürçek ilçesi Mesudiye Köyü'nde babasına ait bağ evinde hayatına son veren 13 yıllık Öğretmen Murat Şahin'in cenazesi, Erenler İlçesindeki Miraç Camii'nde kılınacak Cuma Namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verilecek.

2 yorum:

  1. Busraoksuz 9513 Mart 2013 09:09

    İlk okul öğretmenimdi. çok üzüldüm 

    YanıtlaSil
  2. Batuhan-Asrav21 Ocak 2014 23:25

    Kendi okudum okulda okudum ocama üzüldüm

    YanıtlaSil